Subota, 06.07.2019.

13:45

Oklahoma "opljačkala" Kliperse, šta će biti s Vestbrukom?

Oklahoma Siti Tander odlučila je da trejduje najboljeg košarkaša ekipe Pola Džordža i sada je glavno pitanje šta će biti sa ostatkom tima.

Izvor: PT

Oklahoma "opljaèkala" Kliperse, šta æe biti s Vestbrukom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Vlada Calgary

pre 4 godine

Galinari u PO...I ti bi podvio rep da si 6 utakmica morao da juris Duranta I Grina po terenu.
Mogao je, doduse, kao Lebron: da ne igra odbranu I da se koncentrise samo na napad.

Dachazvezda

pre 4 godine

Mozda je ovo sansa da Njujork dovede neku zvezdu.
(Miroslav, 06. jul 2019 14:55)

Mozda.. Da dovedu Karleušu :)))
To je nivo organizacije Niksa trenutno.
Kakav klub, takva i "zvezda".
Oni nisu u stanju da organizuju ponudu za Gagića, Đumića i ĐokA Šalića...

Vonko Normalni

pre 4 godine

I dalje mi nije jasno da Klipersi budu magnet za ovakve dve superzvezde. Oni su drugi u LA, a kamoli u Ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Niko iz ničega, 6. jul 2019 14:30) # Link komentara

Nisu magnet Klipersi već LA. Nije isto biti zvezda u svetskom centru zabave, mode, filma... i u Torontu, Oklahomi, Juti, Indijani... Durent je takođe otišao u Bruklin da bi bio zvezda u Njujorku, a ne zato što su Netsi neka velika franšiza.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe
(petarczv, 06. jul 2019 13:43)

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)
Aham. Ali u regularnom dijelu sezone. U PO je bzv igrac bez glave i repa.

ajde

pre 4 godine

Ljudi ne razumeju kako se koriste pikovi. Timovi koji imaju gomilu pikova ih uglavnom trejduju. Pa recimo, zamenis tri niza pika prve runde sa timom koji ima top-3 pik. Ili dva pika prve runde za top-5 pik. E to je onda vec nesto...

General War

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe 
(petarczv, 06. jul 2019 13:43) 

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)

Jao Petre, oces se javljati ubuduce?

ja sam

pre 4 godine

divlji ras vestbruk 40 milki godisnje. boze gospode, koliko bi onda godisnje vredeo mj23 u najboljem izdanju? barem 80 milki u danasnjem ludilu placanja.

MilanC

pre 4 godine

Jerry West je prokleti mag! Ajde sto je onda upario Shaq-a i mladog Kobe-a, nego je i draftovao kleja i draymonda u gsw-u... Sada sa Clippersima cuda radi. Dobar tim, na to 2 superstara u prajmu, jos oslobodi prostora da dovede jos igraca, a sve to uradi igrajuci playoff, iako na pola sezone trejduje najboljeg igraca Tobias Harris-a... Lik nije realan.

nevski

pre 4 godine

Sledeca sezona ce biti sama po sebi ujednacena, GSW nije dominantna ekipa vise, istok je ojacao, Filadelfija izbija u prvi plan, mada... treba Embid da bude zdrav, to ce biti dostignuce. Na zapadu ludnica, mozda ce biti jos ludje nego prosle godine, sto se ujednacenosti tice... Sto se Denvera tice, izgleda ce se MPJ pokazati kao promasaj decenije, decko se opet povredio, na samom pocetku letnje lige, jednostavno mu je genetika katastrofa, ako i Bol Bol bude takav, ne znam, mozda i Jokic iako igrac fransize treba da trazi trejd, jer, ako ostanu Barton i Plamli u ekipi Denver ce tesko napredovati u odnosu na proslu sezonu, uglavnom, free agency je pri kraju, vise nemas maltene nikog ni da uzmes, a, nesto nisu zainteresovani ni da trejduju, plus, dadose Milsapu 30+ miliona koje nisu morali...
Klipersi su, od jutros, bukvalno favoriti broj jedan, ako budu svi zdravi mozda cemo gledati najbolji defanzivni tim ikada, a, ni napad im nije nista slabiji, imaju jos dvadesetak miliona na raspolaganju, ako se popune na centru lepo, eto sampionske ekipe. To bi i bio odgovor na pitanje ko je koga opljackao.... OKC ce mozda jednog od pet pikova uzeti iz top20, doduse, ni tu nema nekih pravila... samo neka pocne sezona, bice ludo svakako..

@Boris

pre 4 godine

Bugi je navodno imao razgovor sa generalnim menadzerom Wizardsa, koji su trejdovali Howarda u Memfis. U igri su i Spursi. Bugi je imao istu povredu kao i njegov nekadasnji saigrac Rudy Gay koji se odlicno oporavio pa pokusavaju da ga privuku u Sparse kako bi prosao isti proces rehabilitacije, a imaju i odlican tim. Cak je i Derozan pricao sa Bugijem. Problem je novac (mislim da Sparsi ne mogu vise od 2.9mil da ponude). Mada, ne bi me cudilo da zavrsi u nekom desetom timu.

Nbalive

pre 4 godine

Ovaj portal je opsjednut likom koji se naziva Petarczv.Svaku vijest komentira,na svaki komentar odgovara,nema zivot i ima teske komplekse koje mu je nabio Lebron King James.

Divos

pre 4 godine

Тачно је да је нешто ново и никад забележено у размени, међутим сад иде оно АЛИ, а један мудар човек је рекао, све што кажете пре АЛИ обично је с***е.

Са овим саставом Клиперси ће свих тих година извесно ићи на 50+ победа, па готово извесно 55+ победа, што значи да ће ти избори прве рунде бити после 20.позиције. И ту је ? на изборима између рецимо 23. и 28.позиције увек је ? шта ћете дочекати.

Дали су Шеј Гилџес-Александра који је обећавао.
Но разменом Галинарија су они заправо на добитку, ем се не уклапа у дефанзивно оријентисаној екипи Клиперса, ем их оптерећује превисок уговор (22,6 мил.$ наредне сезоне) који реално не заслужује.

Тако да Оклахиома јесте добила те прве изборе (а видећемо колико ће профитирати) но утисак је да је за Џорџа могли проћи боље, а ако додамо и да су преузели неповољан уговор Данила, пуно боље, но ваљда они знају шта раде.

На другој страни Клиперс ради прави посао, већ су потписали одличног дефанзивца Беверлија за не превелике паре (3 год., 40 мил.$).

Немају нити један неповољан уговор који их оптерећује, и у завршеној сезони су јако добро изгледали, задржали су из те поставе све које треба, уз Беверлија, Луа Вилијамса, Шемета и Херела, сви редом за баш мале паре, барем за ову сезону (Херела ће 2020-е ипак морати и да плате), и сада дупли џек пот у виду Ленарда и Џорџа.

Најбоље од свега да су решили неповољног уговора Данила и имају простора за 2 још солидна уговора.
Нису опљачкани, напротив, раде одличан посао.

satelit

pre 4 godine

Sta ti znace nedefinisani pikovi naspram jednog superstara od 28 godina? Lenard se pojavljuje jednom u 10 ak godina,igrac sa takvim karakterom... On u 25 godini(sad ima 28) ima ispred sebe 10 godina karijere i vredi vise od svih tih pikova... Ovo je samo primer

Dachazvezda

pre 4 godine

Aha, juce....

Sjajan trejd za Kliperse!!! Kakva crna pljacka!?!!!? Dobili 2 superstara koji jos igraju i odbranu sa sasvim solidnim, vec formiranim timom!! 2 superstara ispod 30 godina!!!!!
Za sveee te pikove Oklahoma moze samo da se NADA da ce BAR JEDAN da se razvije u zvezdu kakva su ova dvojica SAD!! A to je dugacak put, pogotovo sa carinikom Vestbrikom!!!

Jim Beam

pre 4 godine

Možda je malo šokantno, ali kada se pogleda sa strane logično je. Oklahoma godinama ide preko luxury capa i od odlaska Durenta ne može dalje od prve runde plejofa. Pokušali su i sa PG-e, nije išlo. Tačnije išlo je tamo negde do all-stara prošle godine, a onda je nešto puklo, očigledno bez mogućnosti da se popravi. Kada već nemaš rezultate a mnogo plaćaš, vreme je za rebuild. Ovo što su dobili je mač sa dve oštrice. To je 5 pikova, a realno će jedan biti samo top10. Sa druge strane, i Brajant je biran kao 13.pik ako se nešto može priznati Presiju jeste da vuče strava pikove i najblji je u tome. To što trejduje Hardena za Kevina Martina je već problem. Verujem da će u tih par pikova biti i nekih budućih zvezda.

Klipersi su dali mnogo, ali su realno dobili 2 superstara. 5 prvih pikova za pikova za PGa je mnogo, ali u principu je to 5 pikova za Džordža i Lenarda. Šta ih briga za pikove, pored njih im svakako ne trebaju klinci koje će razigravati već gotovi proizvodi uz koje će pomoći da dođu do titule.

Mada po meni, favorit je i dalje Golden Stejt, pričajte šta hoćete. Uigrana ekipa sa sistemom koja zna kako se osvaja titula. I igraju lepo. Samo da se oporave lepo i pre bih pare stavio na njih nego na ekipe iz LA-a ili Hjuston.

Boris

pre 4 godine

Sta li ce biti sa Kazinsom? Da li njega zeli neki klub? Procitao sam prije dva ili tri dana da ne zeli ni jedan po rijecima Vojnarovskog.

petarczv

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe 
(petarczv, 06. jul 2019 13:43) 

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)

Opet statistika... Pa znaci westbrook je najbolji igrač u istoriji nba?! Evo vec tri sezone ima u proseku tripl dabl i sta?! Sto pre skapiras da se kosarka igra zbog trofeja a ne zbog statistike bice ti vece uzivanje da gledaš ovu velicanstvenu igru...

Pogan

pre 4 godine

Opet statistika...
(petarczv, 6. jul 2019 14:05)

Tvrdim da Galinari, po svim danasnjim merilima/brojkama predstavlja solidnog ofanzivnog igraca i da bi kao takav bio koristan svakom timu sa zagarantovanih 20ak poena po utakmici uz dobre procente suta (trojke cak i elitne). Tvoj "odgovor" na to je pokusaj da obesmislis citavu statistiku dajuci kao primer Vestbrukove skokove. Izvini, ali ta izjava je na nivou razmisljanja jednog osnovca... u najboljem slucaju.

Koza

pre 4 godine

Klipersi idu na sve ili nista naredne sezone dok se GSW i Netsi ne oporave od povreda i imaju 95% sanse da osvoje. Ako osvoje posle mogu 10 godina da ne igraju NBA tako da ih briga. Ali ako ne osvoje onda je cena prevelika.

vs

pre 4 godine

@GM Ne mogu da trejduju Galinarija. Bar ne odmah koliko znam. Igrač koji je trejdovan ne može biti trejdovan ponovo određeni vremenski period. Tako je bilo do pre par sezona. Ne mogu da tvrdim da se pravila nisu promenila. Pozdrav

vsvp

pre 4 godine

dal je svesna oklahoma koliko je pojacala Kliperse... a ne bi ga trejdovali u neki Memfis, vec mora u Los Angeles...
(stefan, 06. jul 2019 14:25)

Lenard je postavio uslov Klipersima da dovedu PG-a i potpisuje, PGu su javili i odmah je zatražio trejd tako da nisu imali puno mogućnosti i dosta su izvukli. Sve ove informacije je preneo Vojnarovski, popriličan hejt dobija sad Džordž od navijača OKC

Ivan

pre 4 godine

dobili su silne pikove pa sta? sa koje pozicije ce birati ako u narednih 4-5 godina klipersi budu u vrhu? od 20 do 30 verovatno. to vervatno nece nista da znaci oklahomi a klipersi su napravili ekipu da napadnu titulu sa pg13. sta ce biti sa vestbrukom? ostaje da nabija statistiku za 40 miliona godisnje, da je drugacije trejdovali bi njega a ostavili pg13.

GM

pre 4 godine

Mogu i oni da dovedu nekog Superstara ili mladu zvezdu, imaju igrače za trejd ... Adams, Galinari, Sruder...

Recimo Bila iz Vizardsa, Bukera iz Sansa, Entoni Taunsa iz Vulvsa...

Tako nekog dobrog igrača koji igra u nekoj ekipi koja nema nikakve šanse u plejofu.

saeKn

pre 4 godine

Mislim da je ovo dobar trade za obe ekipe, za Kliperse 100% jer idu na titulu nema tu vise cekanja mladih igraca, dok je Dzordz doveden u Oklahomu da bi se islo na titulu posto od toga nema nista logicno je da ode. Jedini problem je ovde da Ras svakako nije igrac za razvijanje mladih igraca logicno bi bilo da se i on trejduje sada.

...

pre 4 godine

Evidentno niko ne želi da igra sa statističarem. Vestbruk je odličan igrač, ali ove prethodne tri sezone je skandal šta radi. Stiven Adams kao centar ima 8-9 skokova, dok ovaj ganja svojih 10-11. Mnogo više sam ga cenio u onim ranijim danima Oklahome, sada je postao kancer. Tim nikakav, a on će dobru statistiku imati, što njega izgleda više interesuje od titula. Previše je dobrih ekipa na zapadu da bi oni bez Džordža ušli u PO.

petarczv

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe a aleksander je dobar rookie ali clipersi nemaju vremena da ga cekaju. Pikovi ko pikovi... Oni su za galinarija, rookiea i pikobe ne samo dobili dzordza vec i lenarda...

soni

pre 4 godine

Ne mislim da su ih opljackali, s obzirom da su i PG i Kawhai tek usli u najbolje godine, ti pickovi ce tesko biti top 20, a tu je potrebna ogromna sreca da se pokupi igrac koji ce biti nosilac fransize, tako da pitanje.. I taj pick majamija videcemo koju ce vrednost, ipak mislim da je realno da sa Butlerom, udju u PO, tako da i taj pick nema neku veliku vrednost..
Mislim da je to odlican posao Clipersa i da su svesni dali sve te pickove...

Jaran

pre 4 godine

Pa bili bi budale da ne trejduju Srudera i Adamsa. Samo je pitanje sta oni mogu da dobiju za njih dvojicu, maltene svi su potpisali nove ugovore sa novim/starim klubovima...

Pogan

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe
(petarczv, 06. jul 2019 13:43)

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...

Чендлер Бинг

pre 4 godine

Нема шансе да трејдују Вестбрука... Чињеница је да су се "закопали" са његовим уговором (као Пол и Хјустон, Вол и Вашингтон, итд.) и не верујем да је нека екипа толико неинтелигентна да ем трејдује добре играче и пикове, ем да забоде бруталан уговор... Евентуално Никси, они су доказано "неинтелигентни" и не би ме чудило да корњача заврши код њих. :)

Pogan

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe
(petarczv, 06. jul 2019 13:43)

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...

Чендлер Бинг

pre 4 godine

Нема шансе да трејдују Вестбрука... Чињеница је да су се "закопали" са његовим уговором (као Пол и Хјустон, Вол и Вашингтон, итд.) и не верујем да је нека екипа толико неинтелигентна да ем трејдује добре играче и пикове, ем да забоде бруталан уговор... Евентуално Никси, они су доказано "неинтелигентни" и не би ме чудило да корњача заврши код њих. :)

...

pre 4 godine

Evidentno niko ne želi da igra sa statističarem. Vestbruk je odličan igrač, ali ove prethodne tri sezone je skandal šta radi. Stiven Adams kao centar ima 8-9 skokova, dok ovaj ganja svojih 10-11. Mnogo više sam ga cenio u onim ranijim danima Oklahome, sada je postao kancer. Tim nikakav, a on će dobru statistiku imati, što njega izgleda više interesuje od titula. Previše je dobrih ekipa na zapadu da bi oni bez Džordža ušli u PO.

satelit

pre 4 godine

Sta ti znace nedefinisani pikovi naspram jednog superstara od 28 godina? Lenard se pojavljuje jednom u 10 ak godina,igrac sa takvim karakterom... On u 25 godini(sad ima 28) ima ispred sebe 10 godina karijere i vredi vise od svih tih pikova... Ovo je samo primer

petarczv

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe a aleksander je dobar rookie ali clipersi nemaju vremena da ga cekaju. Pikovi ko pikovi... Oni su za galinarija, rookiea i pikobe ne samo dobili dzordza vec i lenarda...

Divos

pre 4 godine

Тачно је да је нешто ново и никад забележено у размени, међутим сад иде оно АЛИ, а један мудар човек је рекао, све што кажете пре АЛИ обично је с***е.

Са овим саставом Клиперси ће свих тих година извесно ићи на 50+ победа, па готово извесно 55+ победа, што значи да ће ти избори прве рунде бити после 20.позиције. И ту је ? на изборима између рецимо 23. и 28.позиције увек је ? шта ћете дочекати.

Дали су Шеј Гилџес-Александра који је обећавао.
Но разменом Галинарија су они заправо на добитку, ем се не уклапа у дефанзивно оријентисаној екипи Клиперса, ем их оптерећује превисок уговор (22,6 мил.$ наредне сезоне) који реално не заслужује.

Тако да Оклахиома јесте добила те прве изборе (а видећемо колико ће профитирати) но утисак је да је за Џорџа могли проћи боље, а ако додамо и да су преузели неповољан уговор Данила, пуно боље, но ваљда они знају шта раде.

На другој страни Клиперс ради прави посао, већ су потписали одличног дефанзивца Беверлија за не превелике паре (3 год., 40 мил.$).

Немају нити један неповољан уговор који их оптерећује, и у завршеној сезони су јако добро изгледали, задржали су из те поставе све које треба, уз Беверлија, Луа Вилијамса, Шемета и Херела, сви редом за баш мале паре, барем за ову сезону (Херела ће 2020-е ипак морати и да плате), и сада дупли џек пот у виду Ленарда и Џорџа.

Најбоље од свега да су решили неповољног уговора Данила и имају простора за 2 још солидна уговора.
Нису опљачкани, напротив, раде одличан посао.

saeKn

pre 4 godine

Mislim da je ovo dobar trade za obe ekipe, za Kliperse 100% jer idu na titulu nema tu vise cekanja mladih igraca, dok je Dzordz doveden u Oklahomu da bi se islo na titulu posto od toga nema nista logicno je da ode. Jedini problem je ovde da Ras svakako nije igrac za razvijanje mladih igraca logicno bi bilo da se i on trejduje sada.

Dachazvezda

pre 4 godine

Aha, juce....

Sjajan trejd za Kliperse!!! Kakva crna pljacka!?!!!? Dobili 2 superstara koji jos igraju i odbranu sa sasvim solidnim, vec formiranim timom!! 2 superstara ispod 30 godina!!!!!
Za sveee te pikove Oklahoma moze samo da se NADA da ce BAR JEDAN da se razvije u zvezdu kakva su ova dvojica SAD!! A to je dugacak put, pogotovo sa carinikom Vestbrikom!!!

Boris

pre 4 godine

Sta li ce biti sa Kazinsom? Da li njega zeli neki klub? Procitao sam prije dva ili tri dana da ne zeli ni jedan po rijecima Vojnarovskog.

soni

pre 4 godine

Ne mislim da su ih opljackali, s obzirom da su i PG i Kawhai tek usli u najbolje godine, ti pickovi ce tesko biti top 20, a tu je potrebna ogromna sreca da se pokupi igrac koji ce biti nosilac fransize, tako da pitanje.. I taj pick majamija videcemo koju ce vrednost, ipak mislim da je realno da sa Butlerom, udju u PO, tako da i taj pick nema neku veliku vrednost..
Mislim da je to odlican posao Clipersa i da su svesni dali sve te pickove...

Jim Beam

pre 4 godine

Možda je malo šokantno, ali kada se pogleda sa strane logično je. Oklahoma godinama ide preko luxury capa i od odlaska Durenta ne može dalje od prve runde plejofa. Pokušali su i sa PG-e, nije išlo. Tačnije išlo je tamo negde do all-stara prošle godine, a onda je nešto puklo, očigledno bez mogućnosti da se popravi. Kada već nemaš rezultate a mnogo plaćaš, vreme je za rebuild. Ovo što su dobili je mač sa dve oštrice. To je 5 pikova, a realno će jedan biti samo top10. Sa druge strane, i Brajant je biran kao 13.pik ako se nešto može priznati Presiju jeste da vuče strava pikove i najblji je u tome. To što trejduje Hardena za Kevina Martina je već problem. Verujem da će u tih par pikova biti i nekih budućih zvezda.

Klipersi su dali mnogo, ali su realno dobili 2 superstara. 5 prvih pikova za pikova za PGa je mnogo, ali u principu je to 5 pikova za Džordža i Lenarda. Šta ih briga za pikove, pored njih im svakako ne trebaju klinci koje će razigravati već gotovi proizvodi uz koje će pomoći da dođu do titule.

Mada po meni, favorit je i dalje Golden Stejt, pričajte šta hoćete. Uigrana ekipa sa sistemom koja zna kako se osvaja titula. I igraju lepo. Samo da se oporave lepo i pre bih pare stavio na njih nego na ekipe iz LA-a ili Hjuston.

MilanC

pre 4 godine

Jerry West je prokleti mag! Ajde sto je onda upario Shaq-a i mladog Kobe-a, nego je i draftovao kleja i draymonda u gsw-u... Sada sa Clippersima cuda radi. Dobar tim, na to 2 superstara u prajmu, jos oslobodi prostora da dovede jos igraca, a sve to uradi igrajuci playoff, iako na pola sezone trejduje najboljeg igraca Tobias Harris-a... Lik nije realan.

Vonko Normalni

pre 4 godine

I dalje mi nije jasno da Klipersi budu magnet za ovakve dve superzvezde. Oni su drugi u LA, a kamoli u Ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Niko iz ničega, 6. jul 2019 14:30) # Link komentara

Nisu magnet Klipersi već LA. Nije isto biti zvezda u svetskom centru zabave, mode, filma... i u Torontu, Oklahomi, Juti, Indijani... Durent je takođe otišao u Bruklin da bi bio zvezda u Njujorku, a ne zato što su Netsi neka velika franšiza.

Jaran

pre 4 godine

Pa bili bi budale da ne trejduju Srudera i Adamsa. Samo je pitanje sta oni mogu da dobiju za njih dvojicu, maltene svi su potpisali nove ugovore sa novim/starim klubovima...

Pogan

pre 4 godine

Opet statistika...
(petarczv, 6. jul 2019 14:05)

Tvrdim da Galinari, po svim danasnjim merilima/brojkama predstavlja solidnog ofanzivnog igraca i da bi kao takav bio koristan svakom timu sa zagarantovanih 20ak poena po utakmici uz dobre procente suta (trojke cak i elitne). Tvoj "odgovor" na to je pokusaj da obesmislis citavu statistiku dajuci kao primer Vestbrukove skokove. Izvini, ali ta izjava je na nivou razmisljanja jednog osnovca... u najboljem slucaju.

Koza

pre 4 godine

Klipersi idu na sve ili nista naredne sezone dok se GSW i Netsi ne oporave od povreda i imaju 95% sanse da osvoje. Ako osvoje posle mogu 10 godina da ne igraju NBA tako da ih briga. Ali ako ne osvoje onda je cena prevelika.

Nbalive

pre 4 godine

Ovaj portal je opsjednut likom koji se naziva Petarczv.Svaku vijest komentira,na svaki komentar odgovara,nema zivot i ima teske komplekse koje mu je nabio Lebron King James.

petarczv

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe 
(petarczv, 06. jul 2019 13:43) 

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)

Opet statistika... Pa znaci westbrook je najbolji igrač u istoriji nba?! Evo vec tri sezone ima u proseku tripl dabl i sta?! Sto pre skapiras da se kosarka igra zbog trofeja a ne zbog statistike bice ti vece uzivanje da gledaš ovu velicanstvenu igru...

Ivan

pre 4 godine

dobili su silne pikove pa sta? sa koje pozicije ce birati ako u narednih 4-5 godina klipersi budu u vrhu? od 20 do 30 verovatno. to vervatno nece nista da znaci oklahomi a klipersi su napravili ekipu da napadnu titulu sa pg13. sta ce biti sa vestbrukom? ostaje da nabija statistiku za 40 miliona godisnje, da je drugacije trejdovali bi njega a ostavili pg13.

ja sam

pre 4 godine

divlji ras vestbruk 40 milki godisnje. boze gospode, koliko bi onda godisnje vredeo mj23 u najboljem izdanju? barem 80 milki u danasnjem ludilu placanja.

Dachazvezda

pre 4 godine

Mozda je ovo sansa da Njujork dovede neku zvezdu.
(Miroslav, 06. jul 2019 14:55)

Mozda.. Da dovedu Karleušu :)))
To je nivo organizacije Niksa trenutno.
Kakav klub, takva i "zvezda".
Oni nisu u stanju da organizuju ponudu za Gagića, Đumića i ĐokA Šalića...

General War

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe 
(petarczv, 06. jul 2019 13:43) 

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)

Jao Petre, oces se javljati ubuduce?

vsvp

pre 4 godine

dal je svesna oklahoma koliko je pojacala Kliperse... a ne bi ga trejdovali u neki Memfis, vec mora u Los Angeles...
(stefan, 06. jul 2019 14:25)

Lenard je postavio uslov Klipersima da dovedu PG-a i potpisuje, PGu su javili i odmah je zatražio trejd tako da nisu imali puno mogućnosti i dosta su izvukli. Sve ove informacije je preneo Vojnarovski, popriličan hejt dobija sad Džordž od navijača OKC

GM

pre 4 godine

Mogu i oni da dovedu nekog Superstara ili mladu zvezdu, imaju igrače za trejd ... Adams, Galinari, Sruder...

Recimo Bila iz Vizardsa, Bukera iz Sansa, Entoni Taunsa iz Vulvsa...

Tako nekog dobrog igrača koji igra u nekoj ekipi koja nema nikakve šanse u plejofu.

vs

pre 4 godine

@GM Ne mogu da trejduju Galinarija. Bar ne odmah koliko znam. Igrač koji je trejdovan ne može biti trejdovan ponovo određeni vremenski period. Tako je bilo do pre par sezona. Ne mogu da tvrdim da se pravila nisu promenila. Pozdrav

@Boris

pre 4 godine

Bugi je navodno imao razgovor sa generalnim menadzerom Wizardsa, koji su trejdovali Howarda u Memfis. U igri su i Spursi. Bugi je imao istu povredu kao i njegov nekadasnji saigrac Rudy Gay koji se odlicno oporavio pa pokusavaju da ga privuku u Sparse kako bi prosao isti proces rehabilitacije, a imaju i odlican tim. Cak je i Derozan pricao sa Bugijem. Problem je novac (mislim da Sparsi ne mogu vise od 2.9mil da ponude). Mada, ne bi me cudilo da zavrsi u nekom desetom timu.

nevski

pre 4 godine

Sledeca sezona ce biti sama po sebi ujednacena, GSW nije dominantna ekipa vise, istok je ojacao, Filadelfija izbija u prvi plan, mada... treba Embid da bude zdrav, to ce biti dostignuce. Na zapadu ludnica, mozda ce biti jos ludje nego prosle godine, sto se ujednacenosti tice... Sto se Denvera tice, izgleda ce se MPJ pokazati kao promasaj decenije, decko se opet povredio, na samom pocetku letnje lige, jednostavno mu je genetika katastrofa, ako i Bol Bol bude takav, ne znam, mozda i Jokic iako igrac fransize treba da trazi trejd, jer, ako ostanu Barton i Plamli u ekipi Denver ce tesko napredovati u odnosu na proslu sezonu, uglavnom, free agency je pri kraju, vise nemas maltene nikog ni da uzmes, a, nesto nisu zainteresovani ni da trejduju, plus, dadose Milsapu 30+ miliona koje nisu morali...
Klipersi su, od jutros, bukvalno favoriti broj jedan, ako budu svi zdravi mozda cemo gledati najbolji defanzivni tim ikada, a, ni napad im nije nista slabiji, imaju jos dvadesetak miliona na raspolaganju, ako se popune na centru lepo, eto sampionske ekipe. To bi i bio odgovor na pitanje ko je koga opljackao.... OKC ce mozda jednog od pet pikova uzeti iz top20, doduse, ni tu nema nekih pravila... samo neka pocne sezona, bice ludo svakako..

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe
(petarczv, 06. jul 2019 13:43)

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)
Aham. Ali u regularnom dijelu sezone. U PO je bzv igrac bez glave i repa.

ajde

pre 4 godine

Ljudi ne razumeju kako se koriste pikovi. Timovi koji imaju gomilu pikova ih uglavnom trejduju. Pa recimo, zamenis tri niza pika prve runde sa timom koji ima top-3 pik. Ili dva pika prve runde za top-5 pik. E to je onda vec nesto...

Vlada Calgary

pre 4 godine

Galinari u PO...I ti bi podvio rep da si 6 utakmica morao da juris Duranta I Grina po terenu.
Mogao je, doduse, kao Lebron: da ne igra odbranu I da se koncentrise samo na napad.

petarczv

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe a aleksander je dobar rookie ali clipersi nemaju vremena da ga cekaju. Pikovi ko pikovi... Oni su za galinarija, rookiea i pikobe ne samo dobili dzordza vec i lenarda...

petarczv

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe 
(petarczv, 06. jul 2019 13:43) 

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)

Opet statistika... Pa znaci westbrook je najbolji igrač u istoriji nba?! Evo vec tri sezone ima u proseku tripl dabl i sta?! Sto pre skapiras da se kosarka igra zbog trofeja a ne zbog statistike bice ti vece uzivanje da gledaš ovu velicanstvenu igru...

Nbalive

pre 4 godine

Ovaj portal je opsjednut likom koji se naziva Petarczv.Svaku vijest komentira,na svaki komentar odgovara,nema zivot i ima teske komplekse koje mu je nabio Lebron King James.

Pogan

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe
(petarczv, 06. jul 2019 13:43)

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe
(petarczv, 06. jul 2019 13:43)

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)
Aham. Ali u regularnom dijelu sezone. U PO je bzv igrac bez glave i repa.

GM

pre 4 godine

Mogu i oni da dovedu nekog Superstara ili mladu zvezdu, imaju igrače za trejd ... Adams, Galinari, Sruder...

Recimo Bila iz Vizardsa, Bukera iz Sansa, Entoni Taunsa iz Vulvsa...

Tako nekog dobrog igrača koji igra u nekoj ekipi koja nema nikakve šanse u plejofu.

Jim Beam

pre 4 godine

Možda je malo šokantno, ali kada se pogleda sa strane logično je. Oklahoma godinama ide preko luxury capa i od odlaska Durenta ne može dalje od prve runde plejofa. Pokušali su i sa PG-e, nije išlo. Tačnije išlo je tamo negde do all-stara prošle godine, a onda je nešto puklo, očigledno bez mogućnosti da se popravi. Kada već nemaš rezultate a mnogo plaćaš, vreme je za rebuild. Ovo što su dobili je mač sa dve oštrice. To je 5 pikova, a realno će jedan biti samo top10. Sa druge strane, i Brajant je biran kao 13.pik ako se nešto može priznati Presiju jeste da vuče strava pikove i najblji je u tome. To što trejduje Hardena za Kevina Martina je već problem. Verujem da će u tih par pikova biti i nekih budućih zvezda.

Klipersi su dali mnogo, ali su realno dobili 2 superstara. 5 prvih pikova za pikova za PGa je mnogo, ali u principu je to 5 pikova za Džordža i Lenarda. Šta ih briga za pikove, pored njih im svakako ne trebaju klinci koje će razigravati već gotovi proizvodi uz koje će pomoći da dođu do titule.

Mada po meni, favorit je i dalje Golden Stejt, pričajte šta hoćete. Uigrana ekipa sa sistemom koja zna kako se osvaja titula. I igraju lepo. Samo da se oporave lepo i pre bih pare stavio na njih nego na ekipe iz LA-a ili Hjuston.

nevski

pre 4 godine

Sledeca sezona ce biti sama po sebi ujednacena, GSW nije dominantna ekipa vise, istok je ojacao, Filadelfija izbija u prvi plan, mada... treba Embid da bude zdrav, to ce biti dostignuce. Na zapadu ludnica, mozda ce biti jos ludje nego prosle godine, sto se ujednacenosti tice... Sto se Denvera tice, izgleda ce se MPJ pokazati kao promasaj decenije, decko se opet povredio, na samom pocetku letnje lige, jednostavno mu je genetika katastrofa, ako i Bol Bol bude takav, ne znam, mozda i Jokic iako igrac fransize treba da trazi trejd, jer, ako ostanu Barton i Plamli u ekipi Denver ce tesko napredovati u odnosu na proslu sezonu, uglavnom, free agency je pri kraju, vise nemas maltene nikog ni da uzmes, a, nesto nisu zainteresovani ni da trejduju, plus, dadose Milsapu 30+ miliona koje nisu morali...
Klipersi su, od jutros, bukvalno favoriti broj jedan, ako budu svi zdravi mozda cemo gledati najbolji defanzivni tim ikada, a, ni napad im nije nista slabiji, imaju jos dvadesetak miliona na raspolaganju, ako se popune na centru lepo, eto sampionske ekipe. To bi i bio odgovor na pitanje ko je koga opljackao.... OKC ce mozda jednog od pet pikova uzeti iz top20, doduse, ni tu nema nekih pravila... samo neka pocne sezona, bice ludo svakako..

Koza

pre 4 godine

Klipersi idu na sve ili nista naredne sezone dok se GSW i Netsi ne oporave od povreda i imaju 95% sanse da osvoje. Ako osvoje posle mogu 10 godina da ne igraju NBA tako da ih briga. Ali ako ne osvoje onda je cena prevelika.

Чендлер Бинг

pre 4 godine

Нема шансе да трејдују Вестбрука... Чињеница је да су се "закопали" са његовим уговором (као Пол и Хјустон, Вол и Вашингтон, итд.) и не верујем да је нека екипа толико неинтелигентна да ем трејдује добре играче и пикове, ем да забоде бруталан уговор... Евентуално Никси, они су доказано "неинтелигентни" и не би ме чудило да корњача заврши код њих. :)

...

pre 4 godine

Evidentno niko ne želi da igra sa statističarem. Vestbruk je odličan igrač, ali ove prethodne tri sezone je skandal šta radi. Stiven Adams kao centar ima 8-9 skokova, dok ovaj ganja svojih 10-11. Mnogo više sam ga cenio u onim ranijim danima Oklahome, sada je postao kancer. Tim nikakav, a on će dobru statistiku imati, što njega izgleda više interesuje od titula. Previše je dobrih ekipa na zapadu da bi oni bez Džordža ušli u PO.

ja sam

pre 4 godine

divlji ras vestbruk 40 milki godisnje. boze gospode, koliko bi onda godisnje vredeo mj23 u najboljem izdanju? barem 80 milki u danasnjem ludilu placanja.

Jaran

pre 4 godine

Pa bili bi budale da ne trejduju Srudera i Adamsa. Samo je pitanje sta oni mogu da dobiju za njih dvojicu, maltene svi su potpisali nove ugovore sa novim/starim klubovima...

ajde

pre 4 godine

Ljudi ne razumeju kako se koriste pikovi. Timovi koji imaju gomilu pikova ih uglavnom trejduju. Pa recimo, zamenis tri niza pika prve runde sa timom koji ima top-3 pik. Ili dva pika prve runde za top-5 pik. E to je onda vec nesto...

satelit

pre 4 godine

Sta ti znace nedefinisani pikovi naspram jednog superstara od 28 godina? Lenard se pojavljuje jednom u 10 ak godina,igrac sa takvim karakterom... On u 25 godini(sad ima 28) ima ispred sebe 10 godina karijere i vredi vise od svih tih pikova... Ovo je samo primer

saeKn

pre 4 godine

Mislim da je ovo dobar trade za obe ekipe, za Kliperse 100% jer idu na titulu nema tu vise cekanja mladih igraca, dok je Dzordz doveden u Oklahomu da bi se islo na titulu posto od toga nema nista logicno je da ode. Jedini problem je ovde da Ras svakako nije igrac za razvijanje mladih igraca logicno bi bilo da se i on trejduje sada.

General War

pre 4 godine

Galinarija bi dao za dzabe 
(petarczv, 06. jul 2019 13:43) 

Coveka koji po utakmici doprinosi sa 20p, 6sk, skoro 3as, trojke sutira 43.3%, bacanja preko 90%. Pouzdan iso napadac kojeg bi svaka ekipa htela. Vazno da si ti napisao nesto...
(Pogan, 06. jul 2019 13:54)

Jao Petre, oces se javljati ubuduce?

Boris

pre 4 godine

Sta li ce biti sa Kazinsom? Da li njega zeli neki klub? Procitao sam prije dva ili tri dana da ne zeli ni jedan po rijecima Vojnarovskog.

vs

pre 4 godine

@GM Ne mogu da trejduju Galinarija. Bar ne odmah koliko znam. Igrač koji je trejdovan ne može biti trejdovan ponovo određeni vremenski period. Tako je bilo do pre par sezona. Ne mogu da tvrdim da se pravila nisu promenila. Pozdrav

Pogan

pre 4 godine

Opet statistika...
(petarczv, 6. jul 2019 14:05)

Tvrdim da Galinari, po svim danasnjim merilima/brojkama predstavlja solidnog ofanzivnog igraca i da bi kao takav bio koristan svakom timu sa zagarantovanih 20ak poena po utakmici uz dobre procente suta (trojke cak i elitne). Tvoj "odgovor" na to je pokusaj da obesmislis citavu statistiku dajuci kao primer Vestbrukove skokove. Izvini, ali ta izjava je na nivou razmisljanja jednog osnovca... u najboljem slucaju.

vsvp

pre 4 godine

dal je svesna oklahoma koliko je pojacala Kliperse... a ne bi ga trejdovali u neki Memfis, vec mora u Los Angeles...
(stefan, 06. jul 2019 14:25)

Lenard je postavio uslov Klipersima da dovedu PG-a i potpisuje, PGu su javili i odmah je zatražio trejd tako da nisu imali puno mogućnosti i dosta su izvukli. Sve ove informacije je preneo Vojnarovski, popriličan hejt dobija sad Džordž od navijača OKC

Divos

pre 4 godine

Тачно је да је нешто ново и никад забележено у размени, међутим сад иде оно АЛИ, а један мудар човек је рекао, све што кажете пре АЛИ обично је с***е.

Са овим саставом Клиперси ће свих тих година извесно ићи на 50+ победа, па готово извесно 55+ победа, што значи да ће ти избори прве рунде бити после 20.позиције. И ту је ? на изборима између рецимо 23. и 28.позиције увек је ? шта ћете дочекати.

Дали су Шеј Гилџес-Александра који је обећавао.
Но разменом Галинарија су они заправо на добитку, ем се не уклапа у дефанзивно оријентисаној екипи Клиперса, ем их оптерећује превисок уговор (22,6 мил.$ наредне сезоне) који реално не заслужује.

Тако да Оклахиома јесте добила те прве изборе (а видећемо колико ће профитирати) но утисак је да је за Џорџа могли проћи боље, а ако додамо и да су преузели неповољан уговор Данила, пуно боље, но ваљда они знају шта раде.

На другој страни Клиперс ради прави посао, већ су потписали одличног дефанзивца Беверлија за не превелике паре (3 год., 40 мил.$).

Немају нити један неповољан уговор који их оптерећује, и у завршеној сезони су јако добро изгледали, задржали су из те поставе све које треба, уз Беверлија, Луа Вилијамса, Шемета и Херела, сви редом за баш мале паре, барем за ову сезону (Херела ће 2020-е ипак морати и да плате), и сада дупли џек пот у виду Ленарда и Џорџа.

Најбоље од свега да су решили неповољног уговора Данила и имају простора за 2 још солидна уговора.
Нису опљачкани, напротив, раде одличан посао.

@Boris

pre 4 godine

Bugi je navodno imao razgovor sa generalnim menadzerom Wizardsa, koji su trejdovali Howarda u Memfis. U igri su i Spursi. Bugi je imao istu povredu kao i njegov nekadasnji saigrac Rudy Gay koji se odlicno oporavio pa pokusavaju da ga privuku u Sparse kako bi prosao isti proces rehabilitacije, a imaju i odlican tim. Cak je i Derozan pricao sa Bugijem. Problem je novac (mislim da Sparsi ne mogu vise od 2.9mil da ponude). Mada, ne bi me cudilo da zavrsi u nekom desetom timu.

MilanC

pre 4 godine

Jerry West je prokleti mag! Ajde sto je onda upario Shaq-a i mladog Kobe-a, nego je i draftovao kleja i draymonda u gsw-u... Sada sa Clippersima cuda radi. Dobar tim, na to 2 superstara u prajmu, jos oslobodi prostora da dovede jos igraca, a sve to uradi igrajuci playoff, iako na pola sezone trejduje najboljeg igraca Tobias Harris-a... Lik nije realan.

Dachazvezda

pre 4 godine

Mozda je ovo sansa da Njujork dovede neku zvezdu.
(Miroslav, 06. jul 2019 14:55)

Mozda.. Da dovedu Karleušu :)))
To je nivo organizacije Niksa trenutno.
Kakav klub, takva i "zvezda".
Oni nisu u stanju da organizuju ponudu za Gagića, Đumića i ĐokA Šalića...

soni

pre 4 godine

Ne mislim da su ih opljackali, s obzirom da su i PG i Kawhai tek usli u najbolje godine, ti pickovi ce tesko biti top 20, a tu je potrebna ogromna sreca da se pokupi igrac koji ce biti nosilac fransize, tako da pitanje.. I taj pick majamija videcemo koju ce vrednost, ipak mislim da je realno da sa Butlerom, udju u PO, tako da i taj pick nema neku veliku vrednost..
Mislim da je to odlican posao Clipersa i da su svesni dali sve te pickove...

Ivan

pre 4 godine

dobili su silne pikove pa sta? sa koje pozicije ce birati ako u narednih 4-5 godina klipersi budu u vrhu? od 20 do 30 verovatno. to vervatno nece nista da znaci oklahomi a klipersi su napravili ekipu da napadnu titulu sa pg13. sta ce biti sa vestbrukom? ostaje da nabija statistiku za 40 miliona godisnje, da je drugacije trejdovali bi njega a ostavili pg13.

Dachazvezda

pre 4 godine

Aha, juce....

Sjajan trejd za Kliperse!!! Kakva crna pljacka!?!!!? Dobili 2 superstara koji jos igraju i odbranu sa sasvim solidnim, vec formiranim timom!! 2 superstara ispod 30 godina!!!!!
Za sveee te pikove Oklahoma moze samo da se NADA da ce BAR JEDAN da se razvije u zvezdu kakva su ova dvojica SAD!! A to je dugacak put, pogotovo sa carinikom Vestbrikom!!!

Vlada Calgary

pre 4 godine

Galinari u PO...I ti bi podvio rep da si 6 utakmica morao da juris Duranta I Grina po terenu.
Mogao je, doduse, kao Lebron: da ne igra odbranu I da se koncentrise samo na napad.

Vonko Normalni

pre 4 godine

I dalje mi nije jasno da Klipersi budu magnet za ovakve dve superzvezde. Oni su drugi u LA, a kamoli u Ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Niko iz ničega, 6. jul 2019 14:30) # Link komentara

Nisu magnet Klipersi već LA. Nije isto biti zvezda u svetskom centru zabave, mode, filma... i u Torontu, Oklahomi, Juti, Indijani... Durent je takođe otišao u Bruklin da bi bio zvezda u Njujorku, a ne zato što su Netsi neka velika franšiza.