Nedelja, 23.06.2019.

16:30

Srbija kroz oluju preko Hrvatske do Tokija!

Vaterpolisti Srbije osvojili su Svetsku ligu i plasirali se na Olimpijske igre u Tokiju 2020!

Izvor: A. Kovaèeviæ

Srbija kroz oluju preko Hrvatske do Tokija! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

238 Komentari

Sortiraj po:

my way

pre 4 godine

Pitanje ako neko zna (bez omalovazavanja i negativnosti): Da li je pravilno "Srpski tim" ili "Srbijanski tim"? Hvala
(Pravopis na test!, 24. jun 2019 07:57)
Pravilno je "srpski tim". Ne samo to, nego su sve te izvedenice na izvedenicu kao npr. "Srbijanac" jezicki nepravilne.

Satira

pre 4 godine

rbija do Tokia, Hrvatska ko Nokia.
(Mare, 23. jun 2019 21:42)

Kako misliš ko Nokia?

Valjda je Srbija ko Nokia jer je Hrvatska teritorijalno veća od Srbije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (3210, 24. jun 2019 06:51) # Link komentara

Ovako izgleda nadovezivanje neupucene osobe.

cxd

pre 4 godine

Prijatelj koji je napisao da posle ove generacije u Vaterpolu propadamo treba da se seti jedne stvari.
Kada su se Vujas, Deki, Daca, Cira i ekipa povukli ostali su u tom momentu klinci mladi i zeleni, otisli na jedno prvenstvo i bili ko zna koji, tada smo pricali nema od njih nista.
A onda ta 2009 i peterac za Aleksica u finalu svetskog prvenstva, otpisani klinci osvajaju svetsko prvenstvo i krece najtrofejnija generacija Srpskog sporta ikada da hara svetskim bazenima. Naravno da je problem kada dodje smena generacija ali sada vec imamo par talentovanih mladih igraca koje Deki kali i ne brini se ti za nas Vaterpolo iako klupski sada bas nije kao nekada ali i pored Partizana se u Srbiji igra vaterpolo sto smo videli ove godine u Sapcu. Svim "ljubiteljima" vaterpola porucujem da budu bez brige i da ce za razliku od vaseg cenjenog fudbala koji uziva sve privilegije u Srbiji iako to ne zasluzuju opstati i momci ce nastaviti da donose Svetska, Evropska i Olimpijska zlata. A komentari da se Vaterpolo igra samo na Balkanu je glupost, igraju i Spanci, Italijani, Ameri, Australijanci, Japanci, Kanadjani, Rusi, Nemci, Francuzi itd. tako isto i Nemci i Spanci pricaju da se fudbal samo igra kod njih, pogotovo kada igraju protiv nas jer izgleda npr.kao kada mi igramo Vaterpolo protiv Nemaca itd. Uzivajte i bodrite nase momke a ne da ih omalovazavate sto igraju OI i donose ni manje ni vise nego samo zlata.

Zlatni vaterpolo

pre 4 godine

Naježio sam se na kraju utakmice! Žalim za onim vremenom kada sam bio klinac, kada su ulice bile pune iako je takodje bila oluja kao na današnjoj utakmici, svi se družili, podržavali jedni druge, a sada ove društvene mreže nas zatvoriše u kuće i podeli se narod.
(Master, 23. jun 2019 19:09)
Tacno!
Sjecam se prve vaterpolo svjetske titule, finale protiv Talijana mislim. Gomila produzetaka.
Mi sjediomo u kaficu u Banjaluci, vani toplo ljeto.
Prenos ide na radiju. U pocetku slusaju ljudi i pricaju svoju pricu. Kako sve biva napetije utisa prica i svi slusaju prenos zadnje cetvrtine. Na kraju te cetvrtine vec se urla i navija. Produzetci , pa produzetci..Svi vec raspameceni niko ne sjedi, navija se urla, odnekud dolazi pice, vise niko ne nezna ko placa ko koga cascava, i onda onaj gol u zadnjoj sekundi, opste grljenje, pjesma, urlanje Jugoslavija, Jugoslavija i gazda kafane se popne na stolicu i kaze-niko da ne ide kuci, sad ja castim! I pocne proslava...

3210

pre 4 godine

Srbija do Tokia, Hrvatska ko Nokia.
(Mare, 23. jun 2019 21:42)

Kako misliš ko Nokia?

Valjda je Srbija ko Nokia jer je Hrvatska teritorijalno veća od Srbije.

Kifla bi da drzi lekcije

pre 4 godine

Iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom štabu. A što se tiče naslova ,jako neumesan. U ovoj oluji jesmo pobedili ali kroz onu mnogo važniju smo prošli kao bosi po trnju. Surova realnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 23. jun 2019 21:03)

Realnost je da Srbija nije ratovala 1995. i da su Hrvati izgubili oba svetska rata. Realnost je i da nema Herceg Bosne, a ima R.Srpske.Realnost je i da je u bazenu bilo 7 na 7,a ne 10 na 1 kao 1995.

igor sulic

pre 4 godine

Cestitke susjedi!Pobjeda cista kao suza!Zvizdanja ce biti sve manje , ni mi nismo zvizdali vasim rukometasima nadavno u Splitu"!Samo nogomet je problem radi poznatih stvari!Regionalnom ligom bi svi dobili ,novac, sponzori itd!Na zalost, u nogometu je ovakvo sto nezasmislivo!Vidimo se na svjetskom, gdje branimo titulu ,i na olimpijadi, gdje je vi branite!Mnogo su doprinjeli izbornici Tucak i Savic-vidi se na obojici da su dobri ljudi!

Marko

pre 4 godine

Iako sam iz Hrvatske zelio bi cestitati reprezentaciji Srbiji na pobjedi.Realnost je takva da ste bolji u vaterpolu dok nama za utjehu ostaje da smo ipak u klupskome vaterpolu trenutacno bolji, dok ste vi kao reprezentacija uspjesniji,iako smo sigurno odmah iza vas.

Aleksandar

pre 4 godine

Iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom štabu. A što se tiče naslova ,jako neumesan. U ovoj oluji jesmo pobedili ali kroz onu mnogo važniju smo prošli kao bosi po trnju. Surova realnost.

Mario

pre 4 godine

svi igraju vaterpolo samo srbi pobedjuju...
(neko, 23. jun 2019 18:50)
Koji to svi?? Nigdje se ne prati toliko vaterpolo osim na ovim prostorima.

SPLITSKI MARJAN

pre 4 godine

Srbija je fenomenalna reprezentacija...fenomenalna...hrvati su tu, vrlo vrlo blizu....dva ogromna, najveća igrača je hrvatska izgubila zadnje 4 godine a to su sandro sukno i nikša dobud....ovdje u dalmaciji se strašno poštuje srpski vaterpolo....srbija ima više raznih zlata ali svaki po jedno ono apsolutno najvažnije olimpijsko zlato...tokyo će odlučiti onoga koji će biti više cijenjen za sva vremena, onoga koji će osvojiti to drugo olimpijsko zlato...
Tako je bilo i sa košarkom...imali smo neponovljivu priliku da sfrj zasjedne na svjetski vrh ali smo izgubili ono finale u seulu od sssr-a i to spamti i uvijek spominje u svim tv emisijama o košarci.

petar

pre 4 godine

Iskrene čestitke pobjedniku,kao i Hr.reprezentaciji koja je bila dostojna finala.Na ovakve utakmice možeš voditi djecu,imaju što naučiti.

Programerka

pre 4 godine

@Oliver, 23. jun 2019 19:34

Izvandredno precizna paralela izmedju fudbala i stanja u državi. Hvala :)

@markobg
Svima sam rekla - biće sve okej :)

Vladimir

pre 4 godine

Ne razumem zasto na ovoj temi mora da se pise o fudbalu.Uzivajte u zlatu i u drugim sportovima gde smo svetski vrh.Manite se fudbala.Teoretski nije moguce da budemo jaki u svim soortovima kao mala zemlja.

Oliver

pre 4 godine

Bar u sportu imamo uspeha. Bravo.
(samo nastavite

Tacno. Sem u fudbalu.
(Fudbal nije za nas,

Netacno,fudbal nije sport,fudbal je mnogo vise od toga,fudbal je slika i prilika organizacije jednog drustva,ogledalo drzave,to je emanacija jednog naroda i njegove politicke zajednice,zato smo u njemu katastrofa. A u obicnim sportovima,koji su samo sportovi i nemaju veze s drzavom kao sto su vaterpolo,kosarka,odbojka,tenis.. imamo neverovatne uspehe.

Walldorf

pre 4 godine

Koliko je ova generacija mocna,spoznacemo tek kada odu u penziju. Delfini su,bukvalno,osvojili sve sto se moglo osvojiti!!! Ono sto je Brazil u fudbalu, USA u kosarci, to je Srbija u vatrpolu.Cestitke i HVALA igracima, Savicu i celom strucnom stabu SRBIJE na jos jednoj radosti do neba!!! Na kraju, zamerka organizatoru, pri dodeli medalja. Australijancima,dok primaju medalje ide "Tanderstrak" AC-DC, muzicka podloga.Hrvatima njihova "domoljubna" pesma.Nasim momcima,Srbima, ide muzika sa splavova!!! Bruka i sramota!!! Hiljdu prikladnih pesama imamo.Nijednu nisu pustili.Pustili su "nesto" sto je kao, srpsko. No,ni to ne moze pokvariti veliko slavlje!!! Mnogo piva ce teci nasim venamaaaaaa... Napred SRBIJA!!!

nex

pre 4 godine

Voda dole,voda gore,a momci u vatri!!! Kapa dole. A ovim manekenima sto im se pravi nacionalni stadion pustiti ovaj snimak,pa ako malo stida imaju nauce nesto od njih

M2M

pre 4 godine

ali brate da je ono peterac,i to 15ak sekundi prije kraja ?...hmmm
mislim da niste bili domacini da se to nebi ni sudilo...utakmica je bila u egalu,presudilo je domacinstvo....
cestitke i vidimo se u Tokiu...

артиљерац

pre 4 godine

@M2M Прика,играо сам ватерполо,7 прволигашких сезона.Петерац чист ко суза.
Стефан Митровић је финтом избацио свог чувара,изашао сам на 3 метра пред голмана,лопта у руци и овај га потапа с леђа.Класичан петерац.Е,што је пред
сам крај,то је нешто друго.

Ilija Čvorović

pre 4 godine

Bravo za titulu, bravo za publiku, kako za navijanje tako i na fer i sportskom ponasanju prema Hrvatima, i posebno na gospodskom ponasanju tokom intoniranja HR himne.

Smrda

pre 4 godine

Šta glumimo mi kao organizatori puštanjem one pesme o Hrvatskoj prilikom dodele medalja !?!?!? Dokle više to usiljeno dodvoravanje sa naše strane. Dajte ljudima srebrno odličje , čestitajte im na odličnoj igri na turniru i to je to. Sebe BRE toliko ne poštujemo.

Рајко Четник

pre 4 godine

Честитка делфинима у води и оним сјајним нацијачима који су исто били у води. Велико срце и једних и других донело је Србији Токио.
Биће поново Србија до Токија!

Zoran

pre 4 godine

A ovi iz vlasti ce da prave nacionalni stadion za fudbalske utakmice. Kome ce te da pravite, umesto da pravite bazene za ove sampione, kuglane za svetske sampione, teniske terene za ove sampione vi cete stadion. Kako vas nije sramota.

Master

pre 4 godine

Naježio sam se na kraju utakmice! Žalim za onim vremenom kada sam bio klinac, kada su ulice bile pune iako je takodje bila oluja kao na današnjoj utakmici, svi se družili, podržavali jedni druge, a sada ove društvene mreže nas zatvoriše u kuće i podeli se narod.

HanSolo

pre 4 godine

Ma očajna igra.. Propadamo u svim sportovima.. Kad ova generacija prestane da igra, evo nas sa kazahstanom.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 23. jun 2019 17:36) 

Ovo pises iz utakmice u utakmicu.. Kako ti ne dosadi? Samo danas dva zlata i mozda bronza u basketu. Da Bog da da ovako propadamo svaki dan.
Neka Sila bude s tobom, posto te, ocigledno, mudrost zaobisla!
(Lefty, 23. jun 2019 18:35)

Ko da nisi ni pročitao.. Napisao sam kad ova generacija prestane da igra.. Pišem jedno isto zato što je tačno.. Spora igra.. Gubimo dominaciju u većinu sportova gde smo bili lideri.. Kaži neki sport gde nam ide sve bolje i bolje..
I ja bi voleo da ovako "propadamo" stalno.. Ali kod nas moraju klubovi da se privatizuju a ne da se zatvaraju.. Evo Vaterpol.. Klubovi su nam svi propali.. U skoro svim sportskim klubova se nema para.. E zato pišem.. Kad ovi izuzetni momci prestanu da igraju gde je naša iduća generacija kad nema klubova ni sredstva..?
Mene ti uznemiruje.. Gledam u budućnost.. Budućnost se svuda gleda, samo kod nas ne..

Zoran

pre 4 godine

Srbin sam iz Hrvatske i cestitam nasim delfinima, najjaca generacija ikada. Nikad ni nece bit nijedne bolje

Sto se tice Hrvata oni ni ne dozivljavaju taj vaterpolo osim dole krajnji juga oko Dubrovnika, gotovo su im svi igraci od dole, znam kad su osvojili Olimpijske ili ovo zadnje Svjetsko da nisam cuo ni glasa nekog odusevljenja pa cak ni kad su nas dobili u polufinalu onog Europskog u Zagrebu iako sam tada bio u Splitu kod zeninih. Dosta ljudi nije ni gledalo to, zapravo vecina.
Jedino kad sam primjetio da bas svi prate je ako igraju finale na Olimpijadi.

Ali zato kad Srbija dobije u kosarci e to ih bas boli bez obzira sta vam kazu:) Ono cetvrtfinale na olimpijadi ih je dotuklo.

Pozdrav iz Zagreba i osim nepobjedivim delfinima cestitke i savrsenoj te gospodskoj publici!

ms

pre 4 godine

Čestitke prvo publici koja je po kiši izdržala do kraja....pravi su došli i fer navijanje i ljubav prema sportu i Srbiji...a ne delije i grobari....

Hrčak

pre 4 godine

Najjača utakmica u istoriji vaterpola ostaje USA-Jugoslavija kad ih u 12-om produžetku pobedjujemo. Nije mi čudo da je Igor Milanović proglašen za najboljeg igrača svih vremena. Naravno ta utakmica je samo jedna od mnogih.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

Sve cestitke nasim momcima na pobedi iako nisu odigrali bas kako znaju. Vise na nestvaran individualni kvalitet nego timski. Ali pise se pobeda i pravac Tokio.

Takodje svaka cast i Hrvatima na borbi, jer posle preokreta od 1-4 na 6-4 svaka reprezentacija na ovom svetu bi od nas izgubila sa 4-5 razlike, dok su oni ostali egal do poslednjeg napada.

Nova pravila propast.

Sve u svemu pravo finale jednog takmicenja.

fliper

pre 4 godine

Kakvo sudijsko ponižavanje (ne krađa, nego ponižavanje) u sred Beograda. Hrvat daje gol sa metar razdaljine (nedozvoljen prostor) i ništa, poništava se Srbiji čist gol, isključuju nam igrače kako pipnu Hrvate...jezivo, ne želim dalje da gledam, ovo je već odlučeno za stolom ko će da bude prvak.
(Lajavi krelac, 23. jun 2019 17:05)

Gol smes da postignes i sa gol linije, samo ne smes da prihvatis loptu unutar dva metra, ako je ona poslata van tog prostora. Ako je poslata iz prostora od dva metra, onda smes da je prihvatis.
Posle suta se lopta odbila i bila je nicija, Hrvat se najbolje snasao i postigao gol.
Nasi golovi su ponisteni jer je isteklo vreme napada.

артиљерац

pre 4 godine

@ jumko оно поред,она велика стакла,то је затворени базен Ташмајдан,који је отворен давне 1968.Значи,нема крова,има затворени базен.

Srpsko dete

pre 4 godine

Srbiji je ovo 12ta zlatna medalja, od kada se igra ovo prvenstvo.
Osvojila jr kao sei ostale zemlje zajedno pa puta 2!!!
Svaka čast.
Sve pare iz fudbala treba usmeriti na vaterpolo...

Nebojsa

pre 4 godine

Ova generacija neda je najbolja svih vremena u vaterpolu, vec mogu da pobede i kad odigraju slabije nego smo navikli da ih gledamo.

Пјано: небо се спустило

pre 4 godine

Пета колона је опет незадовољна, опет шири дефетизам, ниподаштава. Па мајку му, ако ико има у Србији да му треба скинуту капу то су ватерполисти. Свака част момци. Свака част и оној публици која је остала до краја меча. Не најлепша утакмица, али један од најслађих, заједничких спортских тријумфа.

Mare

pre 4 godine

Vrijedi ili ne vrijedi... Pa naravno da vrijedi.... A nemojte nam to radit... Pa gde smo mi tu zaostali... Da nije bilo 3/4... Jaoooooo(posle Kecmanive trojke)

Samo neke od epskih izjava Hr komentatora.

To je ta ekipa

pre 4 godine

Vaterpolo reprezentacija Srbije godinama unazad nas čini srećnim.Ono kad nas razočaraju pa budu TEK drugi ili treći,govori o nama ne o njima.Momci po ko zna koji put naklon do poda za vas.Hvala vam ljudine.

Vaterpolo je kralj sportova

pre 4 godine

Hrvati su dobri u sportovima za decake(fudbal, hendbal,boks) a mi smo dobri u odbojci, kosarci...
(Naš čoek)

Kad vidim Nejmara sa 45 kila kako leti 5 metara kad ga neko popreko pogleda, jasno je zasto je fudbal postao sport za decake.

IGGY

pre 4 godine

Au!Koliko trebaš biti jak da pobediš u ovakvim utakmicama,vaterpolo je neverovatan sport..Komšije su sada verovatno totalno potopljene,da mi je videti one što su jurili motkama vaterpoliste u Splitu.Samo sam čitao,nadam se da će neko okačiti snimak na YT.Čestitam Delfini,zaista ste najveći!!!

Zox

pre 4 godine

Malo nepotrebno dvosmislen naslov.. :)

Čestitke našim momcima, kao i Hrvatakoj koja je bila dostojan protivnik u još jednom spektakularnom meču .

Treba pohvaliti publiku koja se ponašala onako kako treba da se ponašaju civilizovani ljudi. Bodrenje svojih, poštovanje himni i protivnika.

Apk

pre 4 godine

Ovaj Mandić uvek protiv Hrvata neku ludoriju napravi. Zadnja tri četiri finala ili lobuje golmana, ili zvekne neki projektil ili bez gledanja neki gol. I uvek po 2-3 gola. Strašno važan igrač za nas u ovim mečevima.

Lee Bruce

pre 4 godine

Ko se peterca lati, od peterca će poginuti. : ))


....
Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti!
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Izvini Jumkko, ovo je prvi put da sam te kometarisao. I zadnji.

Markobg

pre 4 godine

Najjača reprezentacija u istoriji ovog sporta ne brinem ni najmanje za konačan rezultat.
(Markobg, 23. jun 2019 17:15)

Jel sam vam rekao da ne brinete ništa oni uvek nađu rešenje da nas obraduju!

roten

pre 4 godine

Strašna utakmica,pamtice se...Meni je vaterpolo interesantniji od gomile "razvikanih" sportova,kad igraju dve top ekipe...Pravo uživanje.Svaka čast ovim ljudima što nisu otišli zbog ovog pljuska, što su ostali do kraja.Vi što kritikujete ove momke koji su osvojili sve(i to više puta),ne razumem...Svašta bi vam napisao ali ne bi bilo objavljeno.

my way

pre 4 godine

Bravo, momci! Onaj gol Mandica iz okreta za 9:9 nesto najatraktivnije sto sam ja video u vaterpolu! Kakva generacija, koliko medalja, titula... naklon do poda! Sve najbolje na izborenim OI u Tokiju, ali i ostalim takmicenjima koja slede!

taksista

pre 4 godine

@Hrčak
U pitanju je utakmica Jugoslavija-Italija 12:11, u finalu SP u Madridu 1986.
Naravno, uz Milanovića i njegovog gola 0.3s pre kraja utakmice, ništa manje legendarniji je i čuveni komentar čuvenog Milorada Ćurkovića.

Gde ja živim

pre 4 godine

Spektakularna utakmica. Bolju, tesniju i luđu baš odavno nisam gledao, ako sam ikad i gledao. Možda je glupo i ružno, ali nekako je i ova kiša upotpunila doživljaj mada je meni lako da pričam kad sam gledao TV. Čestitke i jednima i drugima na fenomenalnoj predstavi. Bravo šampioni naši na obezbeđenoj vizi za Tokio. To je bilo najvažnije. Idemo po odbranu zlata.

Super Zeljan

pre 4 godine

Svaka cast za ove ljudine, ove divove!

Izuzetno potcenjen sport kod nas a svakako jedan od najtrofejnijih. Momci uvek skromni u svojim izjavama a uvek gladni novih pobeda i pehara.

Arthas

pre 4 godine

Udju u mec i odmah 1-4, stalno zaostaju u zadnjoj cetvrtini ali kakvu hladnu glavu imaju ovi carevi pa nerealno, samo smireno i bez panike, drze se plana i naravno opet preokrenu, svaka cast! PS: Veliko bravo i za publiku sto navija pored ovakvog nevremena, za svako postovanje...

Lefty

pre 4 godine

Ma očajna igra.. Propadamo u svim sportovima.. Kad ova generacija prestane da igra, evo nas sa kazahstanom..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 23. jun 2019 17:36)

Ovo pises iz utakmice u utakmicu.. Kako ti ne dosadi? Samo danas dva zlata i mozda bronza u basketu. Da Bog da da ovako propadamo svaki dan.
Neka Sila bude s tobom, posto te, ocigledno, mudrost zaobisla!

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Bravo za nase! Cestitke i Hrvatima na fer i korektnoj igri, junacki su obe ekipe odigrale egal do kraja u ovim sumanutim okolnostima.

kentaur

pre 4 godine

Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti!
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Ipak gledaš. Fino od tebe.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Kakvo sudijsko ponižavanje (ne krađa, nego ponižavanje) u sred Beograda. Hrvat daje gol sa metar razdaljine (nedozvoljen prostor) i ništa, poništava se Srbiji čist gol, isključuju nam igrače kako pipnu Hrvate...jezivo, ne želim dalje da gledam, ovo je već odlučeno za stolom ko će da bude prvak.

veliki strumf

pre 4 godine

Katastrofalna igra u odbrani u prvoj cetvrtini, bas kao i tokom citavog turnira. Srbija nikad ovoliko golova nije primala kao ove godine u Beogradu. Primiti 2 gola iz peterca za jednu cetvrtinu u finalu je necuveno. Na to se nadovezala i ocajna igra u napadu. Saviceva zafrkancija i igra bez centara nije donela nista. Staticni smo i u napadu i u odbrani, lose plivamo. Videcemo kako dalje.

fortissimo

pre 4 godine

Ovo je za Lazu! Nikada nisam gledao vaterpolo utakmicu u ovakvim uslovima. Cestitam igracima i NAVIJACIMA, koji su bodrili nase igrace po ovakvom kijametu. Bravo momci. Gledamo se na OI.

NY

pre 4 godine

Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti! 
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Pazarac ajde ne smaraj vise.Turska ne igra vaterpolo.Da te obavestim da na Tasmajdanu pored otvorenog plivalista postoji i zatvoreno koje prima 4 hiljade gledalaca.Postoji i voda u bazenu

veliki strumf

pre 4 godine

Bravo za Fiću. Pokazao je zašto je godinama najbolji na svetu! Uvek ih nekako ovako prečukamo, uvek tesno, uvek u zadnjim sekundama i uvek (kao i u kosarci) pobedi Srbijaaaaa!

Rozenkranc

pre 4 godine

Kakva pikselizovana slika na O2, stvarno je greota prenositi/gledati sport na ovoj televiziji dok ne uvedu HD kanal... Prosto je negledljivo, naročito vaterpolo...

Xnodeh

pre 4 godine

Žao mi komšija, bili su bolji...sudija sudio peterac u zadnjim sekundama da nam pomogne...hrvati su bolji u ovom sportu, bolji su u klupskom vaterpolu, a sada nas još jedino sudije drže da ne budu i kao reprezentacija...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Олуја из које смо изашли као побједници. БРАВО СРБИЈААА!!! 🌧🏊🔴🔵⚪✊😲

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Puno mi je srce kada vidim kako 99,99% publike pokislo do gole koze i ne odustaje sa navijanjem!Znaju dobro šta su pravi sampioni.Koliko narodu malo samo treba za srecu.Gledate li ovo fudbaleri?!

veliki strumf

pre 4 godine

Vodimo 6-5 imamo prakticno igrača više i umesto da damo gol, Mandić baci loptu igraču Hrvatske koji je bio zaostao i primamo gol oz čiste kontre. Ne pamtim kada sam ovako glup potez u vaterpolu video. Umesto 7-5 za nas evo 7-6 za Hrvate. Imamo neverovatne padove u igri, golove primamo u serijama. Kada imamo igrača više uopšte ne igramo na 2 metra.

bata

pre 4 godine

@Lakic .

..kada hrvatski trener bude u istom momentu evrposki, svetski, olimpijski prvak...i osvajac svetske lige ...onda mozes da se javis ...hrvati imaju daleko bolje uslove za treniranje...ali mi imamo vece srce u ovom sportu jos uvek...prema tome idi u cosak i cuti !!!

veliki strumf

pre 4 godine

Ajde bre. 3 uzastopna napada sa igračem više promasuje mi a Sava Randjelovic drema u odbrani i pusta Busljea da zakuca za 8-7 na kraju 3/4. Svaki zadnji napad u četvrtini Hrvati su nam davali gol, a mi njima nijednom. Strahoviti padovi koncentracije, igra citavog tima je na daleko nizem nivou nego sto je uobicajeno. Prvu i trecu četvrtinu smo izgubili po 3-1 i to kući, sto je nedopusteno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Дај смањите овог официјалног спикера ништа не чујемо коментатора. Морамо их овде побиједити. АЈМО СРБИЈА! 🔴🔵⚪

Gradjanin

pre 4 godine

Uopste nije upitni da li ce Srbija u Tokio veceras ili kroz neki turnir.Zasto je to vazno da se ostvari danas.Da bi onda na EP i SP se isprobali neki mladji igraci koji bi trebalo da budu nosioci na OI 2024 u Parizu a neki mozda i u Tokiju

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Андријаааааа!!! Душанееее!!! Гооооллл!!! Идемоооо!!! 🔴🔵⚪😲😲😲😲

Lakic

pre 4 godine

Od repr. Koja je dobijala Hrvatsku sa pet i vise golova dodao si do toga da su oni sad jaci za gol dva.... Hrvatski trener je izmislio sport za Savica....

NeLePFC

pre 4 godine

Filip - Filipovic - BOG! Alal vera kapitenu! Svaka cast i Mandicu koji je onom majstorijom preokrenuo utakmicu u nasu korist. Nisam ni sumnjao u ove momke,iako nije bila bas najbolja utakmica koju sam gledao :) Bravo delfiniiiiiii!!!!

Gradjanin

pre 4 godine

Tesko cemo ovo da dobijemo.Protiv ozbiljnih ekipa u jednom periodu padamo u igri.Dve jednake ekipe i tesko dobiti dve uzastopno.Imam utisak da su Hrvati u poslednje vreme bolji od nas.

Drakce

pre 4 godine

koja utakmica, koja borba!!! Mi jaki, protivnik po meri. Gledao sam F1, pola sam prespavao, ali ovo gledam non stop stojeci ispred tv. Hvala nasima ali hvala i Hrvatima na spektakularnoj utakmici. Ovo dokazuje da vaterpolo nije mrtav, naprotiv. Samo covek da pozeli jos ovakvih utakmica, sta drugo.

Gambeet

pre 4 godine

Na proslavi sam, ali sam aktivno pratio rezultat iz minuta u minut. Bravo "Delfini", svi do jednog ste ponos Srbije, Filipović zasigurno jedan od najboljih vaterpolista svih vremena, i sa 32 godine svetska klasa! Skidam kapu Dekiju Saviću i momcima! ???

Dejan

pre 4 godine

Svaka cast nasim momcima.NIKAD ali nikad izgovora umorni smo ne mozemo i slicno.Ovo sto radimo u vaterpolu je za izuvacanje timskog sporta.

Штилцована катаболцна

pre 4 godine

Како се фенсерај разбежао после првих капи. Дошли да буду виђени, киша им упропастила догађај. Биће лош селфи.

Smeh

pre 4 godine

Iće obe reprezentacije. Jedna posle ove utakmice a druga posle nekog narednog takmičenja. Ovo je više da se pokaže ko je jači komšija trenutno. Naravno da pobedi Srbija.

kentaur

pre 4 godine

Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti!
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Ipak gledaš. Fino od tebe.

Штилцована катаболцна

pre 4 godine

Како се фенсерај разбежао после првих капи. Дошли да буду виђени, киша им упропастила догађај. Биће лош селфи.

Smeh

pre 4 godine

Iće obe reprezentacije. Jedna posle ove utakmice a druga posle nekog narednog takmičenja. Ovo je više da se pokaže ko je jači komšija trenutno. Naravno da pobedi Srbija.

NY

pre 4 godine

Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti! 
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Pazarac ajde ne smaraj vise.Turska ne igra vaterpolo.Da te obavestim da na Tasmajdanu pored otvorenog plivalista postoji i zatvoreno koje prima 4 hiljade gledalaca.Postoji i voda u bazenu

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Puno mi je srce kada vidim kako 99,99% publike pokislo do gole koze i ne odustaje sa navijanjem!Znaju dobro šta su pravi sampioni.Koliko narodu malo samo treba za srecu.Gledate li ovo fudbaleri?!

Rozenkranc

pre 4 godine

Kakva pikselizovana slika na O2, stvarno je greota prenositi/gledati sport na ovoj televiziji dok ne uvedu HD kanal... Prosto je negledljivo, naročito vaterpolo...

Apk

pre 4 godine

Ovaj Mandić uvek protiv Hrvata neku ludoriju napravi. Zadnja tri četiri finala ili lobuje golmana, ili zvekne neki projektil ili bez gledanja neki gol. I uvek po 2-3 gola. Strašno važan igrač za nas u ovim mečevima.

Srpsko dete

pre 4 godine

Srbiji je ovo 12ta zlatna medalja, od kada se igra ovo prvenstvo.
Osvojila jr kao sei ostale zemlje zajedno pa puta 2!!!
Svaka čast.
Sve pare iz fudbala treba usmeriti na vaterpolo...

ms

pre 4 godine

Čestitke prvo publici koja je po kiši izdržala do kraja....pravi su došli i fer navijanje i ljubav prema sportu i Srbiji...a ne delije i grobari....

Zox

pre 4 godine

Malo nepotrebno dvosmislen naslov.. :)

Čestitke našim momcima, kao i Hrvatakoj koja je bila dostojan protivnik u još jednom spektakularnom meču .

Treba pohvaliti publiku koja se ponašala onako kako treba da se ponašaju civilizovani ljudi. Bodrenje svojih, poštovanje himni i protivnika.

my way

pre 4 godine

Bravo, momci! Onaj gol Mandica iz okreta za 9:9 nesto najatraktivnije sto sam ja video u vaterpolu! Kakva generacija, koliko medalja, titula... naklon do poda! Sve najbolje na izborenim OI u Tokiju, ali i ostalim takmicenjima koja slede!

nex

pre 4 godine

Voda dole,voda gore,a momci u vatri!!! Kapa dole. A ovim manekenima sto im se pravi nacionalni stadion pustiti ovaj snimak,pa ako malo stida imaju nauce nesto od njih

Zoran

pre 4 godine

Srbin sam iz Hrvatske i cestitam nasim delfinima, najjaca generacija ikada. Nikad ni nece bit nijedne bolje

Sto se tice Hrvata oni ni ne dozivljavaju taj vaterpolo osim dole krajnji juga oko Dubrovnika, gotovo su im svi igraci od dole, znam kad su osvojili Olimpijske ili ovo zadnje Svjetsko da nisam cuo ni glasa nekog odusevljenja pa cak ni kad su nas dobili u polufinalu onog Europskog u Zagrebu iako sam tada bio u Splitu kod zeninih. Dosta ljudi nije ni gledalo to, zapravo vecina.
Jedino kad sam primjetio da bas svi prate je ako igraju finale na Olimpijadi.

Ali zato kad Srbija dobije u kosarci e to ih bas boli bez obzira sta vam kazu:) Ono cetvrtfinale na olimpijadi ih je dotuklo.

Pozdrav iz Zagreba i osim nepobjedivim delfinima cestitke i savrsenoj te gospodskoj publici!

Пјано: небо се спустило

pre 4 godine

Пета колона је опет незадовољна, опет шири дефетизам, ниподаштава. Па мајку му, ако ико има у Србији да му треба скинуту капу то су ватерполисти. Свака част момци. Свака част и оној публици која је остала до краја меча. Не најлепша утакмица, али један од најслађих, заједничких спортских тријумфа.

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Bravo za nase! Cestitke i Hrvatima na fer i korektnoj igri, junacki su obe ekipe odigrale egal do kraja u ovim sumanutim okolnostima.

Smrda

pre 4 godine

Šta glumimo mi kao organizatori puštanjem one pesme o Hrvatskoj prilikom dodele medalja !?!?!? Dokle više to usiljeno dodvoravanje sa naše strane. Dajte ljudima srebrno odličje , čestitajte im na odličnoj igri na turniru i to je to. Sebe BRE toliko ne poštujemo.

Drakce

pre 4 godine

koja utakmica, koja borba!!! Mi jaki, protivnik po meri. Gledao sam F1, pola sam prespavao, ali ovo gledam non stop stojeci ispred tv. Hvala nasima ali hvala i Hrvatima na spektakularnoj utakmici. Ovo dokazuje da vaterpolo nije mrtav, naprotiv. Samo covek da pozeli jos ovakvih utakmica, sta drugo.

petar

pre 4 godine

Iskrene čestitke pobjedniku,kao i Hr.reprezentaciji koja je bila dostojna finala.Na ovakve utakmice možeš voditi djecu,imaju što naučiti.

veliki strumf

pre 4 godine

Bravo za Fiću. Pokazao je zašto je godinama najbolji na svetu! Uvek ih nekako ovako prečukamo, uvek tesno, uvek u zadnjim sekundama i uvek (kao i u kosarci) pobedi Srbijaaaaa!

SPLITSKI MARJAN

pre 4 godine

Srbija je fenomenalna reprezentacija...fenomenalna...hrvati su tu, vrlo vrlo blizu....dva ogromna, najveća igrača je hrvatska izgubila zadnje 4 godine a to su sandro sukno i nikša dobud....ovdje u dalmaciji se strašno poštuje srpski vaterpolo....srbija ima više raznih zlata ali svaki po jedno ono apsolutno najvažnije olimpijsko zlato...tokyo će odlučiti onoga koji će biti više cijenjen za sva vremena, onoga koji će osvojiti to drugo olimpijsko zlato...
Tako je bilo i sa košarkom...imali smo neponovljivu priliku da sfrj zasjedne na svjetski vrh ali smo izgubili ono finale u seulu od sssr-a i to spamti i uvijek spominje u svim tv emisijama o košarci.

To je ta ekipa

pre 4 godine

Vaterpolo reprezentacija Srbije godinama unazad nas čini srećnim.Ono kad nas razočaraju pa budu TEK drugi ili treći,govori o nama ne o njima.Momci po ko zna koji put naklon do poda za vas.Hvala vam ljudine.

Lefty

pre 4 godine

Ma očajna igra.. Propadamo u svim sportovima.. Kad ova generacija prestane da igra, evo nas sa kazahstanom..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 23. jun 2019 17:36)

Ovo pises iz utakmice u utakmicu.. Kako ti ne dosadi? Samo danas dva zlata i mozda bronza u basketu. Da Bog da da ovako propadamo svaki dan.
Neka Sila bude s tobom, posto te, ocigledno, mudrost zaobisla!

Master

pre 4 godine

Naježio sam se na kraju utakmice! Žalim za onim vremenom kada sam bio klinac, kada su ulice bile pune iako je takodje bila oluja kao na današnjoj utakmici, svi se družili, podržavali jedni druge, a sada ove društvene mreže nas zatvoriše u kuće i podeli se narod.

Vaterpolo je kralj sportova

pre 4 godine

Hrvati su dobri u sportovima za decake(fudbal, hendbal,boks) a mi smo dobri u odbojci, kosarci...
(Naš čoek)

Kad vidim Nejmara sa 45 kila kako leti 5 metara kad ga neko popreko pogleda, jasno je zasto je fudbal postao sport za decake.

roten

pre 4 godine

Strašna utakmica,pamtice se...Meni je vaterpolo interesantniji od gomile "razvikanih" sportova,kad igraju dve top ekipe...Pravo uživanje.Svaka čast ovim ljudima što nisu otišli zbog ovog pljuska, što su ostali do kraja.Vi što kritikujete ove momke koji su osvojili sve(i to više puta),ne razumem...Svašta bi vam napisao ali ne bi bilo objavljeno.

Markobg

pre 4 godine

Najjača reprezentacija u istoriji ovog sporta ne brinem ni najmanje za konačan rezultat.
(Markobg, 23. jun 2019 17:15)

Jel sam vam rekao da ne brinete ništa oni uvek nađu rešenje da nas obraduju!

Gde ja živim

pre 4 godine

Spektakularna utakmica. Bolju, tesniju i luđu baš odavno nisam gledao, ako sam ikad i gledao. Možda je glupo i ružno, ali nekako je i ova kiša upotpunila doživljaj mada je meni lako da pričam kad sam gledao TV. Čestitke i jednima i drugima na fenomenalnoj predstavi. Bravo šampioni naši na obezbeđenoj vizi za Tokio. To je bilo najvažnije. Idemo po odbranu zlata.

fliper

pre 4 godine

Kakvo sudijsko ponižavanje (ne krađa, nego ponižavanje) u sred Beograda. Hrvat daje gol sa metar razdaljine (nedozvoljen prostor) i ništa, poništava se Srbiji čist gol, isključuju nam igrače kako pipnu Hrvate...jezivo, ne želim dalje da gledam, ovo je već odlučeno za stolom ko će da bude prvak.
(Lajavi krelac, 23. jun 2019 17:05)

Gol smes da postignes i sa gol linije, samo ne smes da prihvatis loptu unutar dva metra, ako je ona poslata van tog prostora. Ako je poslata iz prostora od dva metra, onda smes da je prihvatis.
Posle suta se lopta odbila i bila je nicija, Hrvat se najbolje snasao i postigao gol.
Nasi golovi su ponisteni jer je isteklo vreme napada.

Arthas

pre 4 godine

Udju u mec i odmah 1-4, stalno zaostaju u zadnjoj cetvrtini ali kakvu hladnu glavu imaju ovi carevi pa nerealno, samo smireno i bez panike, drze se plana i naravno opet preokrenu, svaka cast! PS: Veliko bravo i za publiku sto navija pored ovakvog nevremena, za svako postovanje...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Олуја из које смо изашли као побједници. БРАВО СРБИЈААА!!! 🌧🏊🔴🔵⚪✊😲

Lee Bruce

pre 4 godine

Ko se peterca lati, od peterca će poginuti. : ))


....
Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti!
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Izvini Jumkko, ovo je prvi put da sam te kometarisao. I zadnji.

IGGY

pre 4 godine

Au!Koliko trebaš biti jak da pobediš u ovakvim utakmicama,vaterpolo je neverovatan sport..Komšije su sada verovatno totalno potopljene,da mi je videti one što su jurili motkama vaterpoliste u Splitu.Samo sam čitao,nadam se da će neko okačiti snimak na YT.Čestitam Delfini,zaista ste najveći!!!

Ilija Čvorović

pre 4 godine

Bravo za titulu, bravo za publiku, kako za navijanje tako i na fer i sportskom ponasanju prema Hrvatima, i posebno na gospodskom ponasanju tokom intoniranja HR himne.

taksista

pre 4 godine

@Hrčak
U pitanju je utakmica Jugoslavija-Italija 12:11, u finalu SP u Madridu 1986.
Naravno, uz Milanovića i njegovog gola 0.3s pre kraja utakmice, ništa manje legendarniji je i čuveni komentar čuvenog Milorada Ćurkovića.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

Sve cestitke nasim momcima na pobedi iako nisu odigrali bas kako znaju. Vise na nestvaran individualni kvalitet nego timski. Ali pise se pobeda i pravac Tokio.

Takodje svaka cast i Hrvatima na borbi, jer posle preokreta od 1-4 na 6-4 svaka reprezentacija na ovom svetu bi od nas izgubila sa 4-5 razlike, dok su oni ostali egal do poslednjeg napada.

Nova pravila propast.

Sve u svemu pravo finale jednog takmicenja.

Aleksandar

pre 4 godine

Iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom štabu. A što se tiče naslova ,jako neumesan. U ovoj oluji jesmo pobedili ali kroz onu mnogo važniju smo prošli kao bosi po trnju. Surova realnost.

igor sulic

pre 4 godine

Cestitke susjedi!Pobjeda cista kao suza!Zvizdanja ce biti sve manje , ni mi nismo zvizdali vasim rukometasima nadavno u Splitu"!Samo nogomet je problem radi poznatih stvari!Regionalnom ligom bi svi dobili ,novac, sponzori itd!Na zalost, u nogometu je ovakvo sto nezasmislivo!Vidimo se na svjetskom, gdje branimo titulu ,i na olimpijadi, gdje je vi branite!Mnogo su doprinjeli izbornici Tucak i Savic-vidi se na obojici da su dobri ljudi!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Дај смањите овог официјалног спикера ништа не чујемо коментатора. Морамо их овде побиједити. АЈМО СРБИЈА! 🔴🔵⚪

артиљерац

pre 4 godine

@M2M Прика,играо сам ватерполо,7 прволигашких сезона.Петерац чист ко суза.
Стефан Митровић је финтом избацио свог чувара,изашао сам на 3 метра пред голмана,лопта у руци и овај га потапа с леђа.Класичан петерац.Е,што је пред
сам крај,то је нешто друго.

Marko

pre 4 godine

Iako sam iz Hrvatske zelio bi cestitati reprezentaciji Srbiji na pobjedi.Realnost je takva da ste bolji u vaterpolu dok nama za utjehu ostaje da smo ipak u klupskome vaterpolu trenutacno bolji, dok ste vi kao reprezentacija uspjesniji,iako smo sigurno odmah iza vas.

Hrčak

pre 4 godine

Najjača utakmica u istoriji vaterpola ostaje USA-Jugoslavija kad ih u 12-om produžetku pobedjujemo. Nije mi čudo da je Igor Milanović proglašen za najboljeg igrača svih vremena. Naravno ta utakmica je samo jedna od mnogih.

Walldorf

pre 4 godine

Koliko je ova generacija mocna,spoznacemo tek kada odu u penziju. Delfini su,bukvalno,osvojili sve sto se moglo osvojiti!!! Ono sto je Brazil u fudbalu, USA u kosarci, to je Srbija u vatrpolu.Cestitke i HVALA igracima, Savicu i celom strucnom stabu SRBIJE na jos jednoj radosti do neba!!! Na kraju, zamerka organizatoru, pri dodeli medalja. Australijancima,dok primaju medalje ide "Tanderstrak" AC-DC, muzicka podloga.Hrvatima njihova "domoljubna" pesma.Nasim momcima,Srbima, ide muzika sa splavova!!! Bruka i sramota!!! Hiljdu prikladnih pesama imamo.Nijednu nisu pustili.Pustili su "nesto" sto je kao, srpsko. No,ni to ne moze pokvariti veliko slavlje!!! Mnogo piva ce teci nasim venamaaaaaa... Napred SRBIJA!!!

Dejan

pre 4 godine

Svaka cast nasim momcima.NIKAD ali nikad izgovora umorni smo ne mozemo i slicno.Ovo sto radimo u vaterpolu je za izuvacanje timskog sporta.

Oliver

pre 4 godine

Bar u sportu imamo uspeha. Bravo.
(samo nastavite

Tacno. Sem u fudbalu.
(Fudbal nije za nas,

Netacno,fudbal nije sport,fudbal je mnogo vise od toga,fudbal je slika i prilika organizacije jednog drustva,ogledalo drzave,to je emanacija jednog naroda i njegove politicke zajednice,zato smo u njemu katastrofa. A u obicnim sportovima,koji su samo sportovi i nemaju veze s drzavom kao sto su vaterpolo,kosarka,odbojka,tenis.. imamo neverovatne uspehe.

артиљерац

pre 4 godine

@ jumko оно поред,она велика стакла,то је затворени базен Ташмајдан,који је отворен давне 1968.Значи,нема крова,има затворени базен.

NeLePFC

pre 4 godine

Filip - Filipovic - BOG! Alal vera kapitenu! Svaka cast i Mandicu koji je onom majstorijom preokrenuo utakmicu u nasu korist. Nisam ni sumnjao u ove momke,iako nije bila bas najbolja utakmica koju sam gledao :) Bravo delfiniiiiiii!!!!

Gradjanin

pre 4 godine

Uopste nije upitni da li ce Srbija u Tokio veceras ili kroz neki turnir.Zasto je to vazno da se ostvari danas.Da bi onda na EP i SP se isprobali neki mladji igraci koji bi trebalo da budu nosioci na OI 2024 u Parizu a neki mozda i u Tokiju

Gambeet

pre 4 godine

Na proslavi sam, ali sam aktivno pratio rezultat iz minuta u minut. Bravo "Delfini", svi do jednog ste ponos Srbije, Filipović zasigurno jedan od najboljih vaterpolista svih vremena, i sa 32 godine svetska klasa! Skidam kapu Dekiju Saviću i momcima! ???

Zoran

pre 4 godine

A ovi iz vlasti ce da prave nacionalni stadion za fudbalske utakmice. Kome ce te da pravite, umesto da pravite bazene za ove sampione, kuglane za svetske sampione, teniske terene za ove sampione vi cete stadion. Kako vas nije sramota.

Vladimir

pre 4 godine

Ne razumem zasto na ovoj temi mora da se pise o fudbalu.Uzivajte u zlatu i u drugim sportovima gde smo svetski vrh.Manite se fudbala.Teoretski nije moguce da budemo jaki u svim soortovima kao mala zemlja.

Рајко Четник

pre 4 godine

Честитка делфинима у води и оним сјајним нацијачима који су исто били у води. Велико срце и једних и других донело је Србији Токио.
Биће поново Србија до Токија!

bata

pre 4 godine

@Lakic .

..kada hrvatski trener bude u istom momentu evrposki, svetski, olimpijski prvak...i osvajac svetske lige ...onda mozes da se javis ...hrvati imaju daleko bolje uslove za treniranje...ali mi imamo vece srce u ovom sportu jos uvek...prema tome idi u cosak i cuti !!!

fortissimo

pre 4 godine

Ovo je za Lazu! Nikada nisam gledao vaterpolo utakmicu u ovakvim uslovima. Cestitam igracima i NAVIJACIMA, koji su bodrili nase igrace po ovakvom kijametu. Bravo momci. Gledamo se na OI.

Nebojsa

pre 4 godine

Ova generacija neda je najbolja svih vremena u vaterpolu, vec mogu da pobede i kad odigraju slabije nego smo navikli da ih gledamo.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Андријаааааа!!! Душанееее!!! Гооооллл!!! Идемоооо!!! 🔴🔵⚪😲😲😲😲

Super Zeljan

pre 4 godine

Svaka cast za ove ljudine, ove divove!

Izuzetno potcenjen sport kod nas a svakako jedan od najtrofejnijih. Momci uvek skromni u svojim izjavama a uvek gladni novih pobeda i pehara.

Mare

pre 4 godine

Vrijedi ili ne vrijedi... Pa naravno da vrijedi.... A nemojte nam to radit... Pa gde smo mi tu zaostali... Da nije bilo 3/4... Jaoooooo(posle Kecmanive trojke)

Samo neke od epskih izjava Hr komentatora.

M2M

pre 4 godine

ali brate da je ono peterac,i to 15ak sekundi prije kraja ?...hmmm
mislim da niste bili domacini da se to nebi ni sudilo...utakmica je bila u egalu,presudilo je domacinstvo....
cestitke i vidimo se u Tokiu...

Xnodeh

pre 4 godine

Žao mi komšija, bili su bolji...sudija sudio peterac u zadnjim sekundama da nam pomogne...hrvati su bolji u ovom sportu, bolji su u klupskom vaterpolu, a sada nas još jedino sudije drže da ne budu i kao reprezentacija...

HanSolo

pre 4 godine

Ma očajna igra.. Propadamo u svim sportovima.. Kad ova generacija prestane da igra, evo nas sa kazahstanom.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 23. jun 2019 17:36) 

Ovo pises iz utakmice u utakmicu.. Kako ti ne dosadi? Samo danas dva zlata i mozda bronza u basketu. Da Bog da da ovako propadamo svaki dan.
Neka Sila bude s tobom, posto te, ocigledno, mudrost zaobisla!
(Lefty, 23. jun 2019 18:35)

Ko da nisi ni pročitao.. Napisao sam kad ova generacija prestane da igra.. Pišem jedno isto zato što je tačno.. Spora igra.. Gubimo dominaciju u većinu sportova gde smo bili lideri.. Kaži neki sport gde nam ide sve bolje i bolje..
I ja bi voleo da ovako "propadamo" stalno.. Ali kod nas moraju klubovi da se privatizuju a ne da se zatvaraju.. Evo Vaterpol.. Klubovi su nam svi propali.. U skoro svim sportskim klubova se nema para.. E zato pišem.. Kad ovi izuzetni momci prestanu da igraju gde je naša iduća generacija kad nema klubova ni sredstva..?
Mene ti uznemiruje.. Gledam u budućnost.. Budućnost se svuda gleda, samo kod nas ne..

Lajavi krelac

pre 4 godine

Kakvo sudijsko ponižavanje (ne krađa, nego ponižavanje) u sred Beograda. Hrvat daje gol sa metar razdaljine (nedozvoljen prostor) i ništa, poništava se Srbiji čist gol, isključuju nam igrače kako pipnu Hrvate...jezivo, ne želim dalje da gledam, ovo je već odlučeno za stolom ko će da bude prvak.

veliki strumf

pre 4 godine

Vodimo 6-5 imamo prakticno igrača više i umesto da damo gol, Mandić baci loptu igraču Hrvatske koji je bio zaostao i primamo gol oz čiste kontre. Ne pamtim kada sam ovako glup potez u vaterpolu video. Umesto 7-5 za nas evo 7-6 za Hrvate. Imamo neverovatne padove u igri, golove primamo u serijama. Kada imamo igrača više uopšte ne igramo na 2 metra.

Mario

pre 4 godine

svi igraju vaterpolo samo srbi pobedjuju...
(neko, 23. jun 2019 18:50)
Koji to svi?? Nigdje se ne prati toliko vaterpolo osim na ovim prostorima.

Gradjanin

pre 4 godine

Tesko cemo ovo da dobijemo.Protiv ozbiljnih ekipa u jednom periodu padamo u igri.Dve jednake ekipe i tesko dobiti dve uzastopno.Imam utisak da su Hrvati u poslednje vreme bolji od nas.

Lakic

pre 4 godine

Od repr. Koja je dobijala Hrvatsku sa pet i vise golova dodao si do toga da su oni sad jaci za gol dva.... Hrvatski trener je izmislio sport za Savica....

cxd

pre 4 godine

Prijatelj koji je napisao da posle ove generacije u Vaterpolu propadamo treba da se seti jedne stvari.
Kada su se Vujas, Deki, Daca, Cira i ekipa povukli ostali su u tom momentu klinci mladi i zeleni, otisli na jedno prvenstvo i bili ko zna koji, tada smo pricali nema od njih nista.
A onda ta 2009 i peterac za Aleksica u finalu svetskog prvenstva, otpisani klinci osvajaju svetsko prvenstvo i krece najtrofejnija generacija Srpskog sporta ikada da hara svetskim bazenima. Naravno da je problem kada dodje smena generacija ali sada vec imamo par talentovanih mladih igraca koje Deki kali i ne brini se ti za nas Vaterpolo iako klupski sada bas nije kao nekada ali i pored Partizana se u Srbiji igra vaterpolo sto smo videli ove godine u Sapcu. Svim "ljubiteljima" vaterpola porucujem da budu bez brige i da ce za razliku od vaseg cenjenog fudbala koji uziva sve privilegije u Srbiji iako to ne zasluzuju opstati i momci ce nastaviti da donose Svetska, Evropska i Olimpijska zlata. A komentari da se Vaterpolo igra samo na Balkanu je glupost, igraju i Spanci, Italijani, Ameri, Australijanci, Japanci, Kanadjani, Rusi, Nemci, Francuzi itd. tako isto i Nemci i Spanci pricaju da se fudbal samo igra kod njih, pogotovo kada igraju protiv nas jer izgleda npr.kao kada mi igramo Vaterpolo protiv Nemaca itd. Uzivajte i bodrite nase momke a ne da ih omalovazavate sto igraju OI i donose ni manje ni vise nego samo zlata.

Zlatni vaterpolo

pre 4 godine

Naježio sam se na kraju utakmice! Žalim za onim vremenom kada sam bio klinac, kada su ulice bile pune iako je takodje bila oluja kao na današnjoj utakmici, svi se družili, podržavali jedni druge, a sada ove društvene mreže nas zatvoriše u kuće i podeli se narod.
(Master, 23. jun 2019 19:09)
Tacno!
Sjecam se prve vaterpolo svjetske titule, finale protiv Talijana mislim. Gomila produzetaka.
Mi sjediomo u kaficu u Banjaluci, vani toplo ljeto.
Prenos ide na radiju. U pocetku slusaju ljudi i pricaju svoju pricu. Kako sve biva napetije utisa prica i svi slusaju prenos zadnje cetvrtine. Na kraju te cetvrtine vec se urla i navija. Produzetci , pa produzetci..Svi vec raspameceni niko ne sjedi, navija se urla, odnekud dolazi pice, vise niko ne nezna ko placa ko koga cascava, i onda onaj gol u zadnjoj sekundi, opste grljenje, pjesma, urlanje Jugoslavija, Jugoslavija i gazda kafane se popne na stolicu i kaze-niko da ne ide kuci, sad ja castim! I pocne proslava...

veliki strumf

pre 4 godine

Katastrofalna igra u odbrani u prvoj cetvrtini, bas kao i tokom citavog turnira. Srbija nikad ovoliko golova nije primala kao ove godine u Beogradu. Primiti 2 gola iz peterca za jednu cetvrtinu u finalu je necuveno. Na to se nadovezala i ocajna igra u napadu. Saviceva zafrkancija i igra bez centara nije donela nista. Staticni smo i u napadu i u odbrani, lose plivamo. Videcemo kako dalje.

Programerka

pre 4 godine

@Oliver, 23. jun 2019 19:34

Izvandredno precizna paralela izmedju fudbala i stanja u državi. Hvala :)

@markobg
Svima sam rekla - biće sve okej :)

Kifla bi da drzi lekcije

pre 4 godine

Iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom štabu. A što se tiče naslova ,jako neumesan. U ovoj oluji jesmo pobedili ali kroz onu mnogo važniju smo prošli kao bosi po trnju. Surova realnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 23. jun 2019 21:03)

Realnost je da Srbija nije ratovala 1995. i da su Hrvati izgubili oba svetska rata. Realnost je i da nema Herceg Bosne, a ima R.Srpske.Realnost je i da je u bazenu bilo 7 na 7,a ne 10 na 1 kao 1995.

veliki strumf

pre 4 godine

Ajde bre. 3 uzastopna napada sa igračem više promasuje mi a Sava Randjelovic drema u odbrani i pusta Busljea da zakuca za 8-7 na kraju 3/4. Svaki zadnji napad u četvrtini Hrvati su nam davali gol, a mi njima nijednom. Strahoviti padovi koncentracije, igra citavog tima je na daleko nizem nivou nego sto je uobicajeno. Prvu i trecu četvrtinu smo izgubili po 3-1 i to kući, sto je nedopusteno.

Satira

pre 4 godine

rbija do Tokia, Hrvatska ko Nokia.
(Mare, 23. jun 2019 21:42)

Kako misliš ko Nokia?

Valjda je Srbija ko Nokia jer je Hrvatska teritorijalno veća od Srbije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (3210, 24. jun 2019 06:51) # Link komentara

Ovako izgleda nadovezivanje neupucene osobe.

my way

pre 4 godine

Pitanje ako neko zna (bez omalovazavanja i negativnosti): Da li je pravilno "Srpski tim" ili "Srbijanski tim"? Hvala
(Pravopis na test!, 24. jun 2019 07:57)
Pravilno je "srpski tim". Ne samo to, nego su sve te izvedenice na izvedenicu kao npr. "Srbijanac" jezicki nepravilne.

3210

pre 4 godine

Srbija do Tokia, Hrvatska ko Nokia.
(Mare, 23. jun 2019 21:42)

Kako misliš ko Nokia?

Valjda je Srbija ko Nokia jer je Hrvatska teritorijalno veća od Srbije.

Lakic

pre 4 godine

Od repr. Koja je dobijala Hrvatsku sa pet i vise golova dodao si do toga da su oni sad jaci za gol dva.... Hrvatski trener je izmislio sport za Savica....

Xnodeh

pre 4 godine

Žao mi komšija, bili su bolji...sudija sudio peterac u zadnjim sekundama da nam pomogne...hrvati su bolji u ovom sportu, bolji su u klupskom vaterpolu, a sada nas još jedino sudije drže da ne budu i kao reprezentacija...

M2M

pre 4 godine

ali brate da je ono peterac,i to 15ak sekundi prije kraja ?...hmmm
mislim da niste bili domacini da se to nebi ni sudilo...utakmica je bila u egalu,presudilo je domacinstvo....
cestitke i vidimo se u Tokiu...

Mario

pre 4 godine

svi igraju vaterpolo samo srbi pobedjuju...
(neko, 23. jun 2019 18:50)
Koji to svi?? Nigdje se ne prati toliko vaterpolo osim na ovim prostorima.

Gradjanin

pre 4 godine

Tesko cemo ovo da dobijemo.Protiv ozbiljnih ekipa u jednom periodu padamo u igri.Dve jednake ekipe i tesko dobiti dve uzastopno.Imam utisak da su Hrvati u poslednje vreme bolji od nas.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Kakvo sudijsko ponižavanje (ne krađa, nego ponižavanje) u sred Beograda. Hrvat daje gol sa metar razdaljine (nedozvoljen prostor) i ništa, poništava se Srbiji čist gol, isključuju nam igrače kako pipnu Hrvate...jezivo, ne želim dalje da gledam, ovo je već odlučeno za stolom ko će da bude prvak.

veliki strumf

pre 4 godine

Ajde bre. 3 uzastopna napada sa igračem više promasuje mi a Sava Randjelovic drema u odbrani i pusta Busljea da zakuca za 8-7 na kraju 3/4. Svaki zadnji napad u četvrtini Hrvati su nam davali gol, a mi njima nijednom. Strahoviti padovi koncentracije, igra citavog tima je na daleko nizem nivou nego sto je uobicajeno. Prvu i trecu četvrtinu smo izgubili po 3-1 i to kući, sto je nedopusteno.

HanSolo

pre 4 godine

Ma očajna igra.. Propadamo u svim sportovima.. Kad ova generacija prestane da igra, evo nas sa kazahstanom.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 23. jun 2019 17:36) 

Ovo pises iz utakmice u utakmicu.. Kako ti ne dosadi? Samo danas dva zlata i mozda bronza u basketu. Da Bog da da ovako propadamo svaki dan.
Neka Sila bude s tobom, posto te, ocigledno, mudrost zaobisla!
(Lefty, 23. jun 2019 18:35)

Ko da nisi ni pročitao.. Napisao sam kad ova generacija prestane da igra.. Pišem jedno isto zato što je tačno.. Spora igra.. Gubimo dominaciju u većinu sportova gde smo bili lideri.. Kaži neki sport gde nam ide sve bolje i bolje..
I ja bi voleo da ovako "propadamo" stalno.. Ali kod nas moraju klubovi da se privatizuju a ne da se zatvaraju.. Evo Vaterpol.. Klubovi su nam svi propali.. U skoro svim sportskim klubova se nema para.. E zato pišem.. Kad ovi izuzetni momci prestanu da igraju gde je naša iduća generacija kad nema klubova ni sredstva..?
Mene ti uznemiruje.. Gledam u budućnost.. Budućnost se svuda gleda, samo kod nas ne..

Smrda

pre 4 godine

Šta glumimo mi kao organizatori puštanjem one pesme o Hrvatskoj prilikom dodele medalja !?!?!? Dokle više to usiljeno dodvoravanje sa naše strane. Dajte ljudima srebrno odličje , čestitajte im na odličnoj igri na turniru i to je to. Sebe BRE toliko ne poštujemo.

Штилцована катаболцна

pre 4 godine

Како се фенсерај разбежао после првих капи. Дошли да буду виђени, киша им упропастила догађај. Биће лош селфи.

kentaur

pre 4 godine

Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti!
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Ipak gledaš. Fino od tebe.

Gradjanin

pre 4 godine

Uopste nije upitni da li ce Srbija u Tokio veceras ili kroz neki turnir.Zasto je to vazno da se ostvari danas.Da bi onda na EP i SP se isprobali neki mladji igraci koji bi trebalo da budu nosioci na OI 2024 u Parizu a neki mozda i u Tokiju

Zoran

pre 4 godine

Srbin sam iz Hrvatske i cestitam nasim delfinima, najjaca generacija ikada. Nikad ni nece bit nijedne bolje

Sto se tice Hrvata oni ni ne dozivljavaju taj vaterpolo osim dole krajnji juga oko Dubrovnika, gotovo su im svi igraci od dole, znam kad su osvojili Olimpijske ili ovo zadnje Svjetsko da nisam cuo ni glasa nekog odusevljenja pa cak ni kad su nas dobili u polufinalu onog Europskog u Zagrebu iako sam tada bio u Splitu kod zeninih. Dosta ljudi nije ni gledalo to, zapravo vecina.
Jedino kad sam primjetio da bas svi prate je ako igraju finale na Olimpijadi.

Ali zato kad Srbija dobije u kosarci e to ih bas boli bez obzira sta vam kazu:) Ono cetvrtfinale na olimpijadi ih je dotuklo.

Pozdrav iz Zagreba i osim nepobjedivim delfinima cestitke i savrsenoj te gospodskoj publici!

veliki strumf

pre 4 godine

Vodimo 6-5 imamo prakticno igrača više i umesto da damo gol, Mandić baci loptu igraču Hrvatske koji je bio zaostao i primamo gol oz čiste kontre. Ne pamtim kada sam ovako glup potez u vaterpolu video. Umesto 7-5 za nas evo 7-6 za Hrvate. Imamo neverovatne padove u igri, golove primamo u serijama. Kada imamo igrača više uopšte ne igramo na 2 metra.

NY

pre 4 godine

Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti! 
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Pazarac ajde ne smaraj vise.Turska ne igra vaterpolo.Da te obavestim da na Tasmajdanu pored otvorenog plivalista postoji i zatvoreno koje prima 4 hiljade gledalaca.Postoji i voda u bazenu

Aleksandar

pre 4 godine

Iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom štabu. A što se tiče naslova ,jako neumesan. U ovoj oluji jesmo pobedili ali kroz onu mnogo važniju smo prošli kao bosi po trnju. Surova realnost.

Vaterpolo je kralj sportova

pre 4 godine

Hrvati su dobri u sportovima za decake(fudbal, hendbal,boks) a mi smo dobri u odbojci, kosarci...
(Naš čoek)

Kad vidim Nejmara sa 45 kila kako leti 5 metara kad ga neko popreko pogleda, jasno je zasto je fudbal postao sport za decake.

3210

pre 4 godine

Srbija do Tokia, Hrvatska ko Nokia.
(Mare, 23. jun 2019 21:42)

Kako misliš ko Nokia?

Valjda je Srbija ko Nokia jer je Hrvatska teritorijalno veća od Srbije.

Smeh

pre 4 godine

Iće obe reprezentacije. Jedna posle ove utakmice a druga posle nekog narednog takmičenja. Ovo je više da se pokaže ko je jači komšija trenutno. Naravno da pobedi Srbija.

veliki strumf

pre 4 godine

Katastrofalna igra u odbrani u prvoj cetvrtini, bas kao i tokom citavog turnira. Srbija nikad ovoliko golova nije primala kao ove godine u Beogradu. Primiti 2 gola iz peterca za jednu cetvrtinu u finalu je necuveno. Na to se nadovezala i ocajna igra u napadu. Saviceva zafrkancija i igra bez centara nije donela nista. Staticni smo i u napadu i u odbrani, lose plivamo. Videcemo kako dalje.

IGGY

pre 4 godine

Au!Koliko trebaš biti jak da pobediš u ovakvim utakmicama,vaterpolo je neverovatan sport..Komšije su sada verovatno totalno potopljene,da mi je videti one što su jurili motkama vaterpoliste u Splitu.Samo sam čitao,nadam se da će neko okačiti snimak na YT.Čestitam Delfini,zaista ste najveći!!!

Oliver

pre 4 godine

Bar u sportu imamo uspeha. Bravo.
(samo nastavite

Tacno. Sem u fudbalu.
(Fudbal nije za nas,

Netacno,fudbal nije sport,fudbal je mnogo vise od toga,fudbal je slika i prilika organizacije jednog drustva,ogledalo drzave,to je emanacija jednog naroda i njegove politicke zajednice,zato smo u njemu katastrofa. A u obicnim sportovima,koji su samo sportovi i nemaju veze s drzavom kao sto su vaterpolo,kosarka,odbojka,tenis.. imamo neverovatne uspehe.

Srpsko dete

pre 4 godine

Srbiji je ovo 12ta zlatna medalja, od kada se igra ovo prvenstvo.
Osvojila jr kao sei ostale zemlje zajedno pa puta 2!!!
Svaka čast.
Sve pare iz fudbala treba usmeriti na vaterpolo...

Mare

pre 4 godine

Vrijedi ili ne vrijedi... Pa naravno da vrijedi.... A nemojte nam to radit... Pa gde smo mi tu zaostali... Da nije bilo 3/4... Jaoooooo(posle Kecmanive trojke)

Samo neke od epskih izjava Hr komentatora.

SPLITSKI MARJAN

pre 4 godine

Srbija je fenomenalna reprezentacija...fenomenalna...hrvati su tu, vrlo vrlo blizu....dva ogromna, najveća igrača je hrvatska izgubila zadnje 4 godine a to su sandro sukno i nikša dobud....ovdje u dalmaciji se strašno poštuje srpski vaterpolo....srbija ima više raznih zlata ali svaki po jedno ono apsolutno najvažnije olimpijsko zlato...tokyo će odlučiti onoga koji će biti više cijenjen za sva vremena, onoga koji će osvojiti to drugo olimpijsko zlato...
Tako je bilo i sa košarkom...imali smo neponovljivu priliku da sfrj zasjedne na svjetski vrh ali smo izgubili ono finale u seulu od sssr-a i to spamti i uvijek spominje u svim tv emisijama o košarci.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Олуја из које смо изашли као побједници. БРАВО СРБИЈААА!!! 🌧🏊🔴🔵⚪✊😲

Rozenkranc

pre 4 godine

Kakva pikselizovana slika na O2, stvarno je greota prenositi/gledati sport na ovoj televiziji dok ne uvedu HD kanal... Prosto je negledljivo, naročito vaterpolo...

bata

pre 4 godine

@Lakic .

..kada hrvatski trener bude u istom momentu evrposki, svetski, olimpijski prvak...i osvajac svetske lige ...onda mozes da se javis ...hrvati imaju daleko bolje uslove za treniranje...ali mi imamo vece srce u ovom sportu jos uvek...prema tome idi u cosak i cuti !!!

Hrčak

pre 4 godine

Najjača utakmica u istoriji vaterpola ostaje USA-Jugoslavija kad ih u 12-om produžetku pobedjujemo. Nije mi čudo da je Igor Milanović proglašen za najboljeg igrača svih vremena. Naravno ta utakmica je samo jedna od mnogih.

Пјано: небо се спустило

pre 4 godine

Пета колона је опет незадовољна, опет шири дефетизам, ниподаштава. Па мајку му, ако ико има у Србији да му треба скинуту капу то су ватерполисти. Свака част момци. Свака част и оној публици која је остала до краја меча. Не најлепша утакмица, али један од најслађих, заједничких спортских тријумфа.

roten

pre 4 godine

Strašna utakmica,pamtice se...Meni je vaterpolo interesantniji od gomile "razvikanih" sportova,kad igraju dve top ekipe...Pravo uživanje.Svaka čast ovim ljudima što nisu otišli zbog ovog pljuska, što su ostali do kraja.Vi što kritikujete ove momke koji su osvojili sve(i to više puta),ne razumem...Svašta bi vam napisao ali ne bi bilo objavljeno.

Lefty

pre 4 godine

Ma očajna igra.. Propadamo u svim sportovima.. Kad ova generacija prestane da igra, evo nas sa kazahstanom..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 23. jun 2019 17:36)

Ovo pises iz utakmice u utakmicu.. Kako ti ne dosadi? Samo danas dva zlata i mozda bronza u basketu. Da Bog da da ovako propadamo svaki dan.
Neka Sila bude s tobom, posto te, ocigledno, mudrost zaobisla!

ms

pre 4 godine

Čestitke prvo publici koja je po kiši izdržala do kraja....pravi su došli i fer navijanje i ljubav prema sportu i Srbiji...a ne delije i grobari....

Marko

pre 4 godine

Iako sam iz Hrvatske zelio bi cestitati reprezentaciji Srbiji na pobjedi.Realnost je takva da ste bolji u vaterpolu dok nama za utjehu ostaje da smo ipak u klupskome vaterpolu trenutacno bolji, dok ste vi kao reprezentacija uspjesniji,iako smo sigurno odmah iza vas.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Puno mi je srce kada vidim kako 99,99% publike pokislo do gole koze i ne odustaje sa navijanjem!Znaju dobro šta su pravi sampioni.Koliko narodu malo samo treba za srecu.Gledate li ovo fudbaleri?!

Apk

pre 4 godine

Ovaj Mandić uvek protiv Hrvata neku ludoriju napravi. Zadnja tri četiri finala ili lobuje golmana, ili zvekne neki projektil ili bez gledanja neki gol. I uvek po 2-3 gola. Strašno važan igrač za nas u ovim mečevima.

taksista

pre 4 godine

@Hrčak
U pitanju je utakmica Jugoslavija-Italija 12:11, u finalu SP u Madridu 1986.
Naravno, uz Milanovića i njegovog gola 0.3s pre kraja utakmice, ništa manje legendarniji je i čuveni komentar čuvenog Milorada Ćurkovića.

Programerka

pre 4 godine

@Oliver, 23. jun 2019 19:34

Izvandredno precizna paralela izmedju fudbala i stanja u državi. Hvala :)

@markobg
Svima sam rekla - biće sve okej :)

fliper

pre 4 godine

Kakvo sudijsko ponižavanje (ne krađa, nego ponižavanje) u sred Beograda. Hrvat daje gol sa metar razdaljine (nedozvoljen prostor) i ništa, poništava se Srbiji čist gol, isključuju nam igrače kako pipnu Hrvate...jezivo, ne želim dalje da gledam, ovo je već odlučeno za stolom ko će da bude prvak.
(Lajavi krelac, 23. jun 2019 17:05)

Gol smes da postignes i sa gol linije, samo ne smes da prihvatis loptu unutar dva metra, ako je ona poslata van tog prostora. Ako je poslata iz prostora od dva metra, onda smes da je prihvatis.
Posle suta se lopta odbila i bila je nicija, Hrvat se najbolje snasao i postigao gol.
Nasi golovi su ponisteni jer je isteklo vreme napada.

Ilija Čvorović

pre 4 godine

Bravo za titulu, bravo za publiku, kako za navijanje tako i na fer i sportskom ponasanju prema Hrvatima, i posebno na gospodskom ponasanju tokom intoniranja HR himne.

Рајко Четник

pre 4 godine

Честитка делфинима у води и оним сјајним нацијачима који су исто били у води. Велико срце и једних и других донело је Србији Токио.
Биће поново Србија до Токија!

Kifla bi da drzi lekcije

pre 4 godine

Iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom štabu. A što se tiče naslova ,jako neumesan. U ovoj oluji jesmo pobedili ali kroz onu mnogo važniju smo prošli kao bosi po trnju. Surova realnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 23. jun 2019 21:03)

Realnost je da Srbija nije ratovala 1995. i da su Hrvati izgubili oba svetska rata. Realnost je i da nema Herceg Bosne, a ima R.Srpske.Realnost je i da je u bazenu bilo 7 na 7,a ne 10 na 1 kao 1995.

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Bravo za nase! Cestitke i Hrvatima na fer i korektnoj igri, junacki su obe ekipe odigrale egal do kraja u ovim sumanutim okolnostima.

Markobg

pre 4 godine

Najjača reprezentacija u istoriji ovog sporta ne brinem ni najmanje za konačan rezultat.
(Markobg, 23. jun 2019 17:15)

Jel sam vam rekao da ne brinete ništa oni uvek nađu rešenje da nas obraduju!

Master

pre 4 godine

Naježio sam se na kraju utakmice! Žalim za onim vremenom kada sam bio klinac, kada su ulice bile pune iako je takodje bila oluja kao na današnjoj utakmici, svi se družili, podržavali jedni druge, a sada ove društvene mreže nas zatvoriše u kuće i podeli se narod.

nex

pre 4 godine

Voda dole,voda gore,a momci u vatri!!! Kapa dole. A ovim manekenima sto im se pravi nacionalni stadion pustiti ovaj snimak,pa ako malo stida imaju nauce nesto od njih

petar

pre 4 godine

Iskrene čestitke pobjedniku,kao i Hr.reprezentaciji koja je bila dostojna finala.Na ovakve utakmice možeš voditi djecu,imaju što naučiti.

NeLePFC

pre 4 godine

Filip - Filipovic - BOG! Alal vera kapitenu! Svaka cast i Mandicu koji je onom majstorijom preokrenuo utakmicu u nasu korist. Nisam ni sumnjao u ove momke,iako nije bila bas najbolja utakmica koju sam gledao :) Bravo delfiniiiiiii!!!!

veliki strumf

pre 4 godine

Bravo za Fiću. Pokazao je zašto je godinama najbolji na svetu! Uvek ih nekako ovako prečukamo, uvek tesno, uvek u zadnjim sekundama i uvek (kao i u kosarci) pobedi Srbijaaaaa!

Walldorf

pre 4 godine

Koliko je ova generacija mocna,spoznacemo tek kada odu u penziju. Delfini su,bukvalno,osvojili sve sto se moglo osvojiti!!! Ono sto je Brazil u fudbalu, USA u kosarci, to je Srbija u vatrpolu.Cestitke i HVALA igracima, Savicu i celom strucnom stabu SRBIJE na jos jednoj radosti do neba!!! Na kraju, zamerka organizatoru, pri dodeli medalja. Australijancima,dok primaju medalje ide "Tanderstrak" AC-DC, muzicka podloga.Hrvatima njihova "domoljubna" pesma.Nasim momcima,Srbima, ide muzika sa splavova!!! Bruka i sramota!!! Hiljdu prikladnih pesama imamo.Nijednu nisu pustili.Pustili su "nesto" sto je kao, srpsko. No,ni to ne moze pokvariti veliko slavlje!!! Mnogo piva ce teci nasim venamaaaaaa... Napred SRBIJA!!!

Zoran

pre 4 godine

A ovi iz vlasti ce da prave nacionalni stadion za fudbalske utakmice. Kome ce te da pravite, umesto da pravite bazene za ove sampione, kuglane za svetske sampione, teniske terene za ove sampione vi cete stadion. Kako vas nije sramota.

igor sulic

pre 4 godine

Cestitke susjedi!Pobjeda cista kao suza!Zvizdanja ce biti sve manje , ni mi nismo zvizdali vasim rukometasima nadavno u Splitu"!Samo nogomet je problem radi poznatih stvari!Regionalnom ligom bi svi dobili ,novac, sponzori itd!Na zalost, u nogometu je ovakvo sto nezasmislivo!Vidimo se na svjetskom, gdje branimo titulu ,i na olimpijadi, gdje je vi branite!Mnogo su doprinjeli izbornici Tucak i Savic-vidi se na obojici da su dobri ljudi!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Андријаааааа!!! Душанееее!!! Гооооллл!!! Идемоооо!!! 🔴🔵⚪😲😲😲😲

Drakce

pre 4 godine

koja utakmica, koja borba!!! Mi jaki, protivnik po meri. Gledao sam F1, pola sam prespavao, ali ovo gledam non stop stojeci ispred tv. Hvala nasima ali hvala i Hrvatima na spektakularnoj utakmici. Ovo dokazuje da vaterpolo nije mrtav, naprotiv. Samo covek da pozeli jos ovakvih utakmica, sta drugo.

To je ta ekipa

pre 4 godine

Vaterpolo reprezentacija Srbije godinama unazad nas čini srećnim.Ono kad nas razočaraju pa budu TEK drugi ili treći,govori o nama ne o njima.Momci po ko zna koji put naklon do poda za vas.Hvala vam ljudine.

Arthas

pre 4 godine

Udju u mec i odmah 1-4, stalno zaostaju u zadnjoj cetvrtini ali kakvu hladnu glavu imaju ovi carevi pa nerealno, samo smireno i bez panike, drze se plana i naravno opet preokrenu, svaka cast! PS: Veliko bravo i za publiku sto navija pored ovakvog nevremena, za svako postovanje...

артиљерац

pre 4 godine

@ jumko оно поред,она велика стакла,то је затворени базен Ташмајдан,који је отворен давне 1968.Значи,нема крова,има затворени базен.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Дај смањите овог официјалног спикера ништа не чујемо коментатора. Морамо их овде побиједити. АЈМО СРБИЈА! 🔴🔵⚪

Gambeet

pre 4 godine

Na proslavi sam, ali sam aktivno pratio rezultat iz minuta u minut. Bravo "Delfini", svi do jednog ste ponos Srbije, Filipović zasigurno jedan od najboljih vaterpolista svih vremena, i sa 32 godine svetska klasa! Skidam kapu Dekiju Saviću i momcima! ???

Zox

pre 4 godine

Malo nepotrebno dvosmislen naslov.. :)

Čestitke našim momcima, kao i Hrvatakoj koja je bila dostojan protivnik u još jednom spektakularnom meču .

Treba pohvaliti publiku koja se ponašala onako kako treba da se ponašaju civilizovani ljudi. Bodrenje svojih, poštovanje himni i protivnika.

артиљерац

pre 4 godine

@M2M Прика,играо сам ватерполо,7 прволигашких сезона.Петерац чист ко суза.
Стефан Митровић је финтом избацио свог чувара,изашао сам на 3 метра пред голмана,лопта у руци и овај га потапа с леђа.Класичан петерац.Е,што је пред
сам крај,то је нешто друго.

Dejan

pre 4 godine

Svaka cast nasim momcima.NIKAD ali nikad izgovora umorni smo ne mozemo i slicno.Ovo sto radimo u vaterpolu je za izuvacanje timskog sporta.

fortissimo

pre 4 godine

Ovo je za Lazu! Nikada nisam gledao vaterpolo utakmicu u ovakvim uslovima. Cestitam igracima i NAVIJACIMA, koji su bodrili nase igrace po ovakvom kijametu. Bravo momci. Gledamo se na OI.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

Sve cestitke nasim momcima na pobedi iako nisu odigrali bas kako znaju. Vise na nestvaran individualni kvalitet nego timski. Ali pise se pobeda i pravac Tokio.

Takodje svaka cast i Hrvatima na borbi, jer posle preokreta od 1-4 na 6-4 svaka reprezentacija na ovom svetu bi od nas izgubila sa 4-5 razlike, dok su oni ostali egal do poslednjeg napada.

Nova pravila propast.

Sve u svemu pravo finale jednog takmicenja.

Lee Bruce

pre 4 godine

Ko se peterca lati, od peterca će poginuti. : ))


....
Kakva sramota! 21. vek a nema krova! Neregularni uslovi! Ne priznajemo pobednika! Treba nam oduzeti organizaciju u buducnosti!
(Jumko, 23. jun 2019 17:40)

Izvini Jumkko, ovo je prvi put da sam te kometarisao. I zadnji.

Nebojsa

pre 4 godine

Ova generacija neda je najbolja svih vremena u vaterpolu, vec mogu da pobede i kad odigraju slabije nego smo navikli da ih gledamo.

my way

pre 4 godine

Bravo, momci! Onaj gol Mandica iz okreta za 9:9 nesto najatraktivnije sto sam ja video u vaterpolu! Kakva generacija, koliko medalja, titula... naklon do poda! Sve najbolje na izborenim OI u Tokiju, ali i ostalim takmicenjima koja slede!

Vladimir

pre 4 godine

Ne razumem zasto na ovoj temi mora da se pise o fudbalu.Uzivajte u zlatu i u drugim sportovima gde smo svetski vrh.Manite se fudbala.Teoretski nije moguce da budemo jaki u svim soortovima kao mala zemlja.

Zlatni vaterpolo

pre 4 godine

Naježio sam se na kraju utakmice! Žalim za onim vremenom kada sam bio klinac, kada su ulice bile pune iako je takodje bila oluja kao na današnjoj utakmici, svi se družili, podržavali jedni druge, a sada ove društvene mreže nas zatvoriše u kuće i podeli se narod.
(Master, 23. jun 2019 19:09)
Tacno!
Sjecam se prve vaterpolo svjetske titule, finale protiv Talijana mislim. Gomila produzetaka.
Mi sjediomo u kaficu u Banjaluci, vani toplo ljeto.
Prenos ide na radiju. U pocetku slusaju ljudi i pricaju svoju pricu. Kako sve biva napetije utisa prica i svi slusaju prenos zadnje cetvrtine. Na kraju te cetvrtine vec se urla i navija. Produzetci , pa produzetci..Svi vec raspameceni niko ne sjedi, navija se urla, odnekud dolazi pice, vise niko ne nezna ko placa ko koga cascava, i onda onaj gol u zadnjoj sekundi, opste grljenje, pjesma, urlanje Jugoslavija, Jugoslavija i gazda kafane se popne na stolicu i kaze-niko da ne ide kuci, sad ja castim! I pocne proslava...

Super Zeljan

pre 4 godine

Svaka cast za ove ljudine, ove divove!

Izuzetno potcenjen sport kod nas a svakako jedan od najtrofejnijih. Momci uvek skromni u svojim izjavama a uvek gladni novih pobeda i pehara.

Satira

pre 4 godine

rbija do Tokia, Hrvatska ko Nokia.
(Mare, 23. jun 2019 21:42)

Kako misliš ko Nokia?

Valjda je Srbija ko Nokia jer je Hrvatska teritorijalno veća od Srbije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (3210, 24. jun 2019 06:51) # Link komentara

Ovako izgleda nadovezivanje neupucene osobe.

Gde ja živim

pre 4 godine

Spektakularna utakmica. Bolju, tesniju i luđu baš odavno nisam gledao, ako sam ikad i gledao. Možda je glupo i ružno, ali nekako je i ova kiša upotpunila doživljaj mada je meni lako da pričam kad sam gledao TV. Čestitke i jednima i drugima na fenomenalnoj predstavi. Bravo šampioni naši na obezbeđenoj vizi za Tokio. To je bilo najvažnije. Idemo po odbranu zlata.

cxd

pre 4 godine

Prijatelj koji je napisao da posle ove generacije u Vaterpolu propadamo treba da se seti jedne stvari.
Kada su se Vujas, Deki, Daca, Cira i ekipa povukli ostali su u tom momentu klinci mladi i zeleni, otisli na jedno prvenstvo i bili ko zna koji, tada smo pricali nema od njih nista.
A onda ta 2009 i peterac za Aleksica u finalu svetskog prvenstva, otpisani klinci osvajaju svetsko prvenstvo i krece najtrofejnija generacija Srpskog sporta ikada da hara svetskim bazenima. Naravno da je problem kada dodje smena generacija ali sada vec imamo par talentovanih mladih igraca koje Deki kali i ne brini se ti za nas Vaterpolo iako klupski sada bas nije kao nekada ali i pored Partizana se u Srbiji igra vaterpolo sto smo videli ove godine u Sapcu. Svim "ljubiteljima" vaterpola porucujem da budu bez brige i da ce za razliku od vaseg cenjenog fudbala koji uziva sve privilegije u Srbiji iako to ne zasluzuju opstati i momci ce nastaviti da donose Svetska, Evropska i Olimpijska zlata. A komentari da se Vaterpolo igra samo na Balkanu je glupost, igraju i Spanci, Italijani, Ameri, Australijanci, Japanci, Kanadjani, Rusi, Nemci, Francuzi itd. tako isto i Nemci i Spanci pricaju da se fudbal samo igra kod njih, pogotovo kada igraju protiv nas jer izgleda npr.kao kada mi igramo Vaterpolo protiv Nemaca itd. Uzivajte i bodrite nase momke a ne da ih omalovazavate sto igraju OI i donose ni manje ni vise nego samo zlata.

my way

pre 4 godine

Pitanje ako neko zna (bez omalovazavanja i negativnosti): Da li je pravilno "Srpski tim" ili "Srbijanski tim"? Hvala
(Pravopis na test!, 24. jun 2019 07:57)
Pravilno je "srpski tim". Ne samo to, nego su sve te izvedenice na izvedenicu kao npr. "Srbijanac" jezicki nepravilne.