Četvrtak, 13.06.2019.

11:30

"Denver bi trebalo da trejduje za Dejvisa i napadne titulu kao Toronto"

Sem Vesini, novinari američkog portala "The Athletic", smatra da bi Denver Nagetsi trebalo da se uključe u trejd razgovore za Entonija Dejvisa.

Izvor: PT

"Denver bi trebalo da trejduje za Dejvisa i napadne titulu kao Toronto" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Marej bi bolje šutirao da ne igra pleja (umara se) , a nije plej... Monte Morris je mlad I možda bude još bolji sledeće godine. Od slobodnih agenta Thompson bi bio nešto najbolje za Denver, Milsap da ostane uz manji ugovor...

WillyWonka

pre 4 godine

Tek sad mi je nekako žao što Denver nije hrabrije ušao u play off. Mislim da su mogli do finala, samo da su imali malo više vjere u sebe. Ali siguran sam da će uz male korekcije u timu Jokić kroz par godina staviti prsten na ruku.

maki1982

pre 4 godine

denver kao i svi ostali klubovi koji spadaju u manja trzista, nemaju sanse za velike zvezde. mogu samo preko drafta da ugrabe neku buducu, kao sto je nju orleans dejvisa. on se tamo ocigledno smorio. videli ste facu zajona vilijamsa kad je nju orleans izvukao prvi pik. njujork niksi kao najvrednija fransiza su najpozeljniji. potom lejkersi. kajri irving nece ni boston. spominje se bruklin. zamislite da kod nas svi klubovi imaju iste budzete. svi bi opet hteli u zvezdu ili partizan.

CarloNS

pre 4 godine

Plamli, Barton i Milsap jako finansijski opterećuju Denver. Naročito Plamli koji je totalno neupotrbljiv u plejofu. Jedan američki analitičar je jako lepo objasnio fenomen "Plamli". Plamli je dobar skakač i solidan asistent, ali je katastrofalan šuter, često je na pogrešnom mestu i generalno je antitalenat. U regularnom delu sezone sve svoje nedostatke nadoknađuje velikom borbenošću i zalaganjem. Međutim, u plejofu svi su borbeni i svi se trude i na taj način anuliraju jednu prednost koju Plamli ima. Zato je u plejofu i bio potpuno neupotrebljiv.

Powerslave

pre 4 godine

Denver je jedan od retkih timova kojima Dejvis baš i nije potreban i trejd za njega bi oslabio ekipu.
Denveru treba fantastično krilo (što se nadaju da bi Porter mogao da bude), eventualno bek.
A pošto krila takvog kalibra teško da će doći u Denver, a i nema ih nešto na tržištu onda bi i krilo poput već pomenutog Bojana Bogdanovića sasvim lepo leglo.

bskfan

pre 4 godine

Uci u trejd za Dejvisa bi bila katastrofa za Denver jer ako za Dejvisa daju 2-3 igraca i plus neki buduci pik, onda takav Denver ne bi bio ni blizu konkurenta za prsten iduce godine, a posle toga (kada Dejvis ode jer njega kosarka mnogo i ne interesuje vec samo zivot u LA ili Njujorku) bi se borili samo za mesto u plejofu. Da Denver nije napravio greske dovodjenjem Plamlija, Lylesa i Lydona i da nije bezveze izgubio silne pikove i preplatio Bartona, onda bi sada mogli da naprave paket za Dejvisa, ali u sadasnoj situaciji to bi bilo samoubistvo. Plamija ce se osloboditi tek od sezone 2020, a Barona tek od 2022. Ucinjeno je sto je ucinjeno, sve sto sada Denver moze da uradi je da eventualno trejduju Bizlija (jedino je on na ceni od Denverove klupe) i da umesto njega dovedu nisko krilo za 15-20 miliona. Nema od zurbe nista, sto je brzo to je i kuso.

očigledno

pre 4 godine

Vidim svi ovde hoce da vide sutera, slazem se da im treba suter, ali im je jos potrebnija klasicna trojka. Denverov tim je jako mali, a na trojci im igraju dvojke, sto mnogi mogu da iskoriste. Zato mislim da je odlican igrac za njih Robert Konvington. Klasican three and D (trojke i odbrana) igrac, a pritom je jedan od najboljih defanzivaca na perimetru u ligi, ugovor mu je u Vulvsima 10ak miliona, visok je, jak, a opet vrlo pokretljiv. Kao stvoren za cuvanje LeBrona, KD, PG, Lenarda, uz neciju pomoc, cak i Janisa.
Uz to prilicno dobro sutira trojke, mada ne kao npr. Redik, ali je odbrana ono po cemu je prepoznatljiv. Mislim da bi ga se Vulvsi odrekli za nekog pika prve runde i nekog solidnog igraca. Onda im ostaje da potpisu Milsapa za neki normalan ugovor i probaju da dovedu nekog jakog slobodnog agenta (po mogucstvu 1 ili 2) tipa Kembu ili Batlera i to je onda tim koji moze vrlo daleko...

očigledno

pre 4 godine

Jedino ako prihvate Milsapa i Plamlija za Dejvisa... ali to sumnjam da će se desiti. 

Poslednja kombinacija gde su četvorka i petica vodili tim su bili Dejvid Robinson i Tim Dankan (Twin Towers) u sezoni 98/99.
(Ostin A, 13. jun 2019 11:54)

Plamlija i Milsapa (kome istice ugovor, ali imaju opciju od 30ak miliona, sto je za njega previse) ne bi uzela Zvezda za Cirbesa, a Pelikansi su odbijali kompletan tim Lejkersa (bez LeBrona), uz gomilu pikova, pritom Lejkersi imaju nekoliko vrlo talentovanih igraca.
Prosle godine su Pelikansi imali Kazinsa i Dejvisa, ali su dobro zaigrali tek kada se Kazins povredio, Jokic je drugaciji igrac od Kazinsa i jednostavno mnogo bolje funkcionise u timu, ali bila bi guzva u reketu i ne bi izvukli maksimum ni iz jednog ni iz drugog...

očigledno

pre 4 godine

Da ste malo gledali Jokica i Denver, videli bi da odlicno funkcionise sa Plamlijem, a ranije je odlicno funkcionisao sa Faridom. Naravno ako bi se ostvario ovaj trejd, ostali bi bez prave pomoci van reketa, a onda bi se timovi mnogo lakse branili kada jedina opasnost preti pod kosem. Zato mislim da bi im bilo najbolje da potpisu Milsapa za 10ak miliona (do 15ak, nije vise ni tako mlad, a onih 30 je bilo smesno), a onda da pokusaju da dovedu dobru trojku. Denver ima dosta dobrih igraca, ali ne all star-ova, pitanje je koliko poverenje imaju u Herisa i Marija, pa bi bilo lepo imati jednog all star-a na 1 ili 2...

MarcoPolo

pre 4 godine

Rešiti se Plamlija, Bartona i Milsapa. Heris je dobar, ali labilan sa povredama. Kada bi nekom magijom mogli da se dovedu Dejvis i Klej umesto ovih nabrojanih, bila bi to ozbiljna ekipa. Marej/Jokić su dobar tandem, ne treba ih raspariti. Dejvis bi bio ubica u oba smera, Klej tipičan šuter kakav Jokiću i treba u ekipi... Titula na vidiku.

Metodije Sindjelic

pre 4 godine

Mislim da bi bilo idealno da se denver rastosilja svih igraca osim Milsapa i Jokic i Plamlija
Znaci da idu da trejduju Heriasa, Bartona, Mareja i ostale a da probaju dovesti 1- Irvinga ili Pola ili Mecaluma a na dvojci i trojci da probaju Kavaja, Tomsona, Redika, Georga, Bojana Bogdanovica, Lilarda,Rasela... Centri im bukvalno netrebaju im spoljni igraci(min 2ica) i plej
posto s ovim timom mislim da nemaju sanse ni za finale zapada ni sledece godini

CarloNS

pre 4 godine

Denveru fali krilo. Sta vrede Dejvis ili Klej ako ce ih protivnici i dalje napadati na poziciji 3. U plejofu Denvera nije pobedio Mekolum niti Lilard vec Rodni Hud koji je prosek proseka na poziciji 3. Shodno napisanom, pre bih pokusao da dovedem PG ili Durenta. Bojan bi isto bio dobro resenje, a cak bi i prosecno krilo radilo posao. Denver ima rupcagu na poziciji 3, a sve je tanji i na poziciji 4, koji ce im jos jedan bek...

ko je ovde lud

pre 4 godine

ja stvarno ne znam odakle vam ideja da ce Klej da dodje u denver, ne postoji ni promil sanse da dodje!!!
GSW moze da mu ponudi najveci ugovor od 190mil na 5godina, ostali mogu na 4godine i manje novca po sezoni. Jedini nacin da ode iz GSW je da mu GSW ne ponudi max ugovor, onda ce potraziti srecu na drugom mestu ali ide u LA ili New York u bilo koji klub iz ta dva grada iz prostog razloga sto je velicina marketa velika i daje im mogucnost za zaradu van kosarke.
Denver bi mogao da iskoristi to sto su vlasnici denvera porodica Kronke jedni od vlasnika Wall Mart trgovinskog lanca i to daje veliku mogucnost za plasman proizvoda u celoj americi i ako to budu nudili velikim imenima mozda i postoji mogucnost da neko dodje u denver.

срле

pre 4 godine

Само Клеј Томпсон. Дати Хериса, Томаса, Бартона и плус новац, не жалити за таквог играча. Петорка Денвера да буде Јокић, Клеј, Мареј, Милсап и Ернангомез и нека цепају.

brm

pre 4 godine

Jamal Murray i Garry Harris plus pare za Kleya.
(orange_party, 13. jun 2019 14:31)

Klej postaje slobodan agent, i šanse su u promilima da odabere Denver. Denver ne može da ga privuče ni borbom za titulu, jer to već sada ima u GS. Odlazi u LA (bilo koji od dva kluba) ili NY. Ionako ga je pogodilo što nije kandidat za super-max ugovor jer nije izabran u All-nba team. Tako da može dodatno marketinški da se naplati samo na velikim tržištima, što Denver svakako nije. Denver nije destinacija koja privlači slobodne agente tog kalibra.

Mirko

pre 4 godine

Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.
(Lop, 13. jun 2019 13:43)

A eto, svi se ubiše da potpišu Boston, Njujork ili LA.
Bilo nekad, sad se pripoveda.
LeBron je poslenji koji je to probao i na kraju su se Lejkersi ugasili.
Svaki sledeći veliki igrač koji bude za neke od ovih potpisao moraće da preuzme odgovornost koja bi mogla da mu bude koska u grlu od koje će da se udavi.
Posle NO-le Dejvis ne sme da pogreši ponovo.

Mirko

pre 4 godine

Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.
(Lop, 13. jun 2019 13:43)

A eto, svi se ubiše da potpišu Boston, Njujork ili LA.
Bilo nekad, sad se pripoveda.
LeBron je poslenji koji je to probao i na kraju su se Lejkersi ugasili.
Svaki sledeći veliki igrač koji bude za neke od ovih potpisao moraće da preuzme odgovornost koja bi mogla da mu bude koska u grlu od koje će da se udavi.

kejt winslet

pre 4 godine

Gluposti, nije lud Denver da uradi ovako nesto.
Mada ne znam da li postoji savrsenija četvorka za Jokica da mu čuva ledja u odbrani...

Alessandro NESTA #13#

pre 4 godine

Dosta vas pominje da Denveru treba Klej i ja se slazem s vama ali vrlo su male sanse da on ode tamo mada bi bilo lepo videti njega i Nidzu zajedno... neko pomenu Redika, ipak on ima vec previse godina, za Nagetse lose resenje ne bi bio recimo Bojan Bogdanovic...

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Ovu titulu ce osvojiti ekipa sa boljom odbranom.
Kao i sve prosle. Kako ekipa sa busnim najbitnijim odbrambenim mjestom da osvoji titulu?

Jaran

pre 4 godine

Denver ce najverovatnije sada razmisljati samo o tome da li ce Porter zaista zaigrati. Ako se dokaze i bude spreman za sezonu, ovi ce verovatno trejdovati Bartona ali bi mogli i Herisa zbog njegovih povreda i jer moraju da se resavaju ugovora kako bi Marej i jos neki sa klupe potpisali. Nadam se da ce Milsap potpisati novi - slabiji ugovor i tako pomoci u sklapanju sampionskog tima.

Elmer Davež

pre 4 godine

Od Obrve nema nista. A i Klej je pusta zelja. Ono sto je Denveru dostupno na trzistu ovoga leta, a sto bi im koristilo je Bojan Bogdanovic - solidna trojka u defanzivi i vrhunski suter.

Lop

pre 4 godine

Uu al ste pametni, kaze Klej bi im legao. Pa kome ne bi? Bek takvog kvaliteta koji ne zahteva loptu u rukama je najvece blago u nba trenutno. Svaki od ovih jacih timova bi sa njim postali prvi favoriti. Hjuston, Milvoki, Toronto, Fila, Lejkersi. Svaki od tih timova bi postao ozbiljan konkurent u trenu. Denver ne moze da privuce igrace tog kalibra. Kao ni Juta, kao ni Memfis, kao ni Sarlot. Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.

ee

pre 4 godine

nije jos ni torontno osvojio titulu... polako... ne treba njima AD posebno ako bi morali mareja da daju... me ne bi ni herisa dao on igra i odbranu :)

Saša

pre 4 godine

A sta to ima Denver da ponudi? Skupog veterana Milsapa, Portera Dzuniora za kojeg se ne zna kad ce na parket i kakav ce biti uopste. Osrednje Herisa i Bizlija ili mozda Bartona? Denver nema sta da ponudi i tu prestaje prica oko Dejvisa. Vece su im sanse da ga pokusaju dovesti dogodine kad bude slobodan igrac.

76er

pre 4 godine

Pa NOP bi prihvatili samo Jokica da dobiju za uzvrat. Sve ostalo sto bi mogao ponuditi Denver je vec nudjeno od strane Lejkersa i odbijeno.

MYNX

pre 4 godine

Ma kakav ljudi moj Obrva....da odmah postavi sebe na mesto glavnog u timu....da uzima po 30 suteva i da bude sebicnjak....da ugusi Jokica....a onda s obzirom da je njega ugusio....i sve ostale oko sebe....da nije sebican i da hoce da se podredi timu to bi bio strasan tim....ali posto je jedan od najvecih sebicnjaka u ligu i samozivnika....nema od ovoga nista....bice 7 jedva na kraju....daj Jokicu Kleja....Midltona iz Milvokija i Bjelicu....i resiti se sto pre Bartona,Milsapa,Herisa,Tomasa,Portera sacekati....Murray-Morris,Thompson-Beasley,Porter-Midlton-Craig,Bjelica-Hernangomez,Jokic-Plumlee...tim za finale konferencije minimum....

paranoid

pre 4 godine

uđem na komentare da napišem da ima samo klej nedostaje za titulu, i naiđem na 80% takvih istih komentara. naravno da nema potrebe da i ja to sad ponavljam, ali sam htio da kažem da ne pamtim da su se čitaoci oko nečeg toliko usaglasili (osim odlaska krstajića).
nadajmo se da će i u rukovodstvu denvera to skontati, te ponuditi dovoljno dobar ugovor čovjeku. inače, ukoliko toronto uzme titulu, velike su šanse da se gs raspada. pola tima ističe ugovor (kd, klej, grin, kazins...), a što povećava šanse da denver ubode

ko je ovde lud

pre 4 godine

mislim da gresite da denver nece da se ukljuci u trejd razgovore. ne zaboravite da je Masai Udjiri GM Toronta bio GM denvera i to je ta skola i Tim Connely ce uraditi ono sto treba da bi doneo titulu denveru.
Marej ne verujem da bi bio ukljucen u trejd ali MPJ, Herris jesu jer su skloni povredama, a nije problem da se ubace Morris i Bizli.

strucnjak

pre 4 godine

Resiti se poslednje godine Milsapovog ugovora, oslobadja se dosta prostora u salary capu, dovesti Durenta na maksimalni (samo sto nijedan superstar nece u Denver, mala fransiza, ne tako primamljiv grad) i trejdovati Bartona za jednog dobrog skakaca- defanzivca krilnog centra... To je onda tim za titulu... Ako nece Durent, pokusati Thompsona, ali na zalost niko ne zeli u Denver pored 2 tima iz LA-a i NYa, a tu je i Boston...

Goran

pre 4 godine

Ako Milsap ostaje u ekipi, njima trebaju bekovi, jedan kvalitetan all star igrac, a sto da ne i superstar, od pozicije 1 do 3, sve im treba, a najvise neka trojka, mada su i na pleju realno suplji, Marej je vise dvojka a ne kec.

Carapan

pre 4 godine

Klej bi svima seo, ali ne verujem da ce on ici iz GSWa. Sto se tice obrve, neverovatan igrac bez dileme, ali se plasim da ne pokvari hemiju u ekipi. Denveru fali jedan krsteni suter i da radi za tim, nista vise od toga.

Back in Black

pre 4 godine

Dejvis moze samo da zakopa Jokica i nista drugo.Denveru treba par dobrih sutera, oni koji imaju standardno dobar procenat a ne ovi trenutni koji bljesnu i onda tri utakmice ih nema nigde.Nije Majami bio glup sto je Lebronu doveo Rej Alena i ako je ovaj vec bio u godinama.Lebron je majstor da pronadje slobodnog igraca kada je udvojen a to zna i Jokic.

vidivita orka

pre 4 godine

kakva crni Dejvis, dovedite Gospodo Pola Georgea ... i igrate finale sa Baksima sl sezone ... ko malo prati kosarku zna da ce Kawai otici iz Toronta, jer nije veliko trziste, a kako se KD povredio na duze ... NY ce ozbiljno da zagrize za njega ... da se vratim na temu, znaci idealno pojacanje za Denver je Kawai, a da li je realno ... pa nije ... ko je realan bust PG. Takodje, plasim se da bi eventualne greske u velikom trade-u mogle Nugget-ce da vrate na pocetak rubikove kocke. Pametno momci, pomozite Nikoli da uzme taj prsten u suprotnom ode decko u Dallas ... Imaju konja na grbu, kljucno!!! ???

Ostin A

pre 4 godine

Jedino ako prihvate Milsapa i Plamlija za Dejvisa... ali to sumnjam da će se desiti.

Poslednja kombinacija gde su četvorka i petica vodili tim su bili Dejvid Robinson i Tim Dankan (Twin Towers) u sezoni 98/99.

Topnik

pre 4 godine

Davis nije na razini Kawhia, nema taj utjecaj na ekipu, što i pokazuju skromni rezultati Pelicansa zadnjih godina. A ne vidim baš ni da bi on pasao uz Jokića, samo bi gušili jedan drugoga.

Sramota

pre 4 godine

Kakav Dejvis ekipi Denvera treba suter tipa Tompsona ili Redika tako neki pouzdan suter koji moze da iskoristi Jokiceve asistencije a samim tim sto bi imali odlicnog sutera razvlacili bi odbranu protivnika i Jokic bi imao vise prostora, ovako se sva odbrana skoncentrise a Jokica a suteri zakazu malo malo i eto muke zive

Sramota

pre 4 godine

Kakav Dejvis ekipi Denvera treba suter tipa Tompsona ili Redika tako neki pouzdan suter koji moze da iskoristi Jokiceve asistencije a samim tim sto bi imali odlicnog sutera razvlacili bi odbranu protivnika i Jokic bi imao vise prostora, ovako se sva odbrana skoncentrise a Jokica a suteri zakazu malo malo i eto muke zive

Back in Black

pre 4 godine

Dejvis moze samo da zakopa Jokica i nista drugo.Denveru treba par dobrih sutera, oni koji imaju standardno dobar procenat a ne ovi trenutni koji bljesnu i onda tri utakmice ih nema nigde.Nije Majami bio glup sto je Lebronu doveo Rej Alena i ako je ovaj vec bio u godinama.Lebron je majstor da pronadje slobodnog igraca kada je udvojen a to zna i Jokic.

Topnik

pre 4 godine

Davis nije na razini Kawhia, nema taj utjecaj na ekipu, što i pokazuju skromni rezultati Pelicansa zadnjih godina. A ne vidim baš ni da bi on pasao uz Jokića, samo bi gušili jedan drugoga.

Ostin A

pre 4 godine

Jedino ako prihvate Milsapa i Plamlija za Dejvisa... ali to sumnjam da će se desiti.

Poslednja kombinacija gde su četvorka i petica vodili tim su bili Dejvid Robinson i Tim Dankan (Twin Towers) u sezoni 98/99.

Carapan

pre 4 godine

Klej bi svima seo, ali ne verujem da ce on ici iz GSWa. Sto se tice obrve, neverovatan igrac bez dileme, ali se plasim da ne pokvari hemiju u ekipi. Denveru fali jedan krsteni suter i da radi za tim, nista vise od toga.

paranoid

pre 4 godine

uđem na komentare da napišem da ima samo klej nedostaje za titulu, i naiđem na 80% takvih istih komentara. naravno da nema potrebe da i ja to sad ponavljam, ali sam htio da kažem da ne pamtim da su se čitaoci oko nečeg toliko usaglasili (osim odlaska krstajića).
nadajmo se da će i u rukovodstvu denvera to skontati, te ponuditi dovoljno dobar ugovor čovjeku. inače, ukoliko toronto uzme titulu, velike su šanse da se gs raspada. pola tima ističe ugovor (kd, klej, grin, kazins...), a što povećava šanse da denver ubode

Elmer Davež

pre 4 godine

Od Obrve nema nista. A i Klej je pusta zelja. Ono sto je Denveru dostupno na trzistu ovoga leta, a sto bi im koristilo je Bojan Bogdanovic - solidna trojka u defanzivi i vrhunski suter.

vidivita orka

pre 4 godine

kakva crni Dejvis, dovedite Gospodo Pola Georgea ... i igrate finale sa Baksima sl sezone ... ko malo prati kosarku zna da ce Kawai otici iz Toronta, jer nije veliko trziste, a kako se KD povredio na duze ... NY ce ozbiljno da zagrize za njega ... da se vratim na temu, znaci idealno pojacanje za Denver je Kawai, a da li je realno ... pa nije ... ko je realan bust PG. Takodje, plasim se da bi eventualne greske u velikom trade-u mogle Nugget-ce da vrate na pocetak rubikove kocke. Pametno momci, pomozite Nikoli da uzme taj prsten u suprotnom ode decko u Dallas ... Imaju konja na grbu, kljucno!!! ???

Alessandro NESTA #13#

pre 4 godine

Dosta vas pominje da Denveru treba Klej i ja se slazem s vama ali vrlo su male sanse da on ode tamo mada bi bilo lepo videti njega i Nidzu zajedno... neko pomenu Redika, ipak on ima vec previse godina, za Nagetse lose resenje ne bi bio recimo Bojan Bogdanovic...

Lop

pre 4 godine

Uu al ste pametni, kaze Klej bi im legao. Pa kome ne bi? Bek takvog kvaliteta koji ne zahteva loptu u rukama je najvece blago u nba trenutno. Svaki od ovih jacih timova bi sa njim postali prvi favoriti. Hjuston, Milvoki, Toronto, Fila, Lejkersi. Svaki od tih timova bi postao ozbiljan konkurent u trenu. Denver ne moze da privuce igrace tog kalibra. Kao ni Juta, kao ni Memfis, kao ni Sarlot. Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.

Goran

pre 4 godine

Ako Milsap ostaje u ekipi, njima trebaju bekovi, jedan kvalitetan all star igrac, a sto da ne i superstar, od pozicije 1 do 3, sve im treba, a najvise neka trojka, mada su i na pleju realno suplji, Marej je vise dvojka a ne kec.

76er

pre 4 godine

Pa NOP bi prihvatili samo Jokica da dobiju za uzvrat. Sve ostalo sto bi mogao ponuditi Denver je vec nudjeno od strane Lejkersa i odbijeno.

strucnjak

pre 4 godine

Resiti se poslednje godine Milsapovog ugovora, oslobadja se dosta prostora u salary capu, dovesti Durenta na maksimalni (samo sto nijedan superstar nece u Denver, mala fransiza, ne tako primamljiv grad) i trejdovati Bartona za jednog dobrog skakaca- defanzivca krilnog centra... To je onda tim za titulu... Ako nece Durent, pokusati Thompsona, ali na zalost niko ne zeli u Denver pored 2 tima iz LA-a i NYa, a tu je i Boston...

Saša

pre 4 godine

A sta to ima Denver da ponudi? Skupog veterana Milsapa, Portera Dzuniora za kojeg se ne zna kad ce na parket i kakav ce biti uopste. Osrednje Herisa i Bizlija ili mozda Bartona? Denver nema sta da ponudi i tu prestaje prica oko Dejvisa. Vece su im sanse da ga pokusaju dovesti dogodine kad bude slobodan igrac.

MYNX

pre 4 godine

Ma kakav ljudi moj Obrva....da odmah postavi sebe na mesto glavnog u timu....da uzima po 30 suteva i da bude sebicnjak....da ugusi Jokica....a onda s obzirom da je njega ugusio....i sve ostale oko sebe....da nije sebican i da hoce da se podredi timu to bi bio strasan tim....ali posto je jedan od najvecih sebicnjaka u ligu i samozivnika....nema od ovoga nista....bice 7 jedva na kraju....daj Jokicu Kleja....Midltona iz Milvokija i Bjelicu....i resiti se sto pre Bartona,Milsapa,Herisa,Tomasa,Portera sacekati....Murray-Morris,Thompson-Beasley,Porter-Midlton-Craig,Bjelica-Hernangomez,Jokic-Plumlee...tim za finale konferencije minimum....

CarloNS

pre 4 godine

Plamli, Barton i Milsap jako finansijski opterećuju Denver. Naročito Plamli koji je totalno neupotrbljiv u plejofu. Jedan američki analitičar je jako lepo objasnio fenomen "Plamli". Plamli je dobar skakač i solidan asistent, ali je katastrofalan šuter, često je na pogrešnom mestu i generalno je antitalenat. U regularnom delu sezone sve svoje nedostatke nadoknađuje velikom borbenošću i zalaganjem. Međutim, u plejofu svi su borbeni i svi se trude i na taj način anuliraju jednu prednost koju Plamli ima. Zato je u plejofu i bio potpuno neupotrebljiv.

očigledno

pre 4 godine

Vidim svi ovde hoce da vide sutera, slazem se da im treba suter, ali im je jos potrebnija klasicna trojka. Denverov tim je jako mali, a na trojci im igraju dvojke, sto mnogi mogu da iskoriste. Zato mislim da je odlican igrac za njih Robert Konvington. Klasican three and D (trojke i odbrana) igrac, a pritom je jedan od najboljih defanzivaca na perimetru u ligi, ugovor mu je u Vulvsima 10ak miliona, visok je, jak, a opet vrlo pokretljiv. Kao stvoren za cuvanje LeBrona, KD, PG, Lenarda, uz neciju pomoc, cak i Janisa.
Uz to prilicno dobro sutira trojke, mada ne kao npr. Redik, ali je odbrana ono po cemu je prepoznatljiv. Mislim da bi ga se Vulvsi odrekli za nekog pika prve runde i nekog solidnog igraca. Onda im ostaje da potpisu Milsapa za neki normalan ugovor i probaju da dovedu nekog jakog slobodnog agenta (po mogucstvu 1 ili 2) tipa Kembu ili Batlera i to je onda tim koji moze vrlo daleko...

brm

pre 4 godine

Jamal Murray i Garry Harris plus pare za Kleya.
(orange_party, 13. jun 2019 14:31)

Klej postaje slobodan agent, i šanse su u promilima da odabere Denver. Denver ne može da ga privuče ni borbom za titulu, jer to već sada ima u GS. Odlazi u LA (bilo koji od dva kluba) ili NY. Ionako ga je pogodilo što nije kandidat za super-max ugovor jer nije izabran u All-nba team. Tako da može dodatno marketinški da se naplati samo na velikim tržištima, što Denver svakako nije. Denver nije destinacija koja privlači slobodne agente tog kalibra.

CarloNS

pre 4 godine

Denveru fali krilo. Sta vrede Dejvis ili Klej ako ce ih protivnici i dalje napadati na poziciji 3. U plejofu Denvera nije pobedio Mekolum niti Lilard vec Rodni Hud koji je prosek proseka na poziciji 3. Shodno napisanom, pre bih pokusao da dovedem PG ili Durenta. Bojan bi isto bio dobro resenje, a cak bi i prosecno krilo radilo posao. Denver ima rupcagu na poziciji 3, a sve je tanji i na poziciji 4, koji ce im jos jedan bek...

kejt winslet

pre 4 godine

Gluposti, nije lud Denver da uradi ovako nesto.
Mada ne znam da li postoji savrsenija četvorka za Jokica da mu čuva ledja u odbrani...

ee

pre 4 godine

nije jos ni torontno osvojio titulu... polako... ne treba njima AD posebno ako bi morali mareja da daju... me ne bi ni herisa dao on igra i odbranu :)

ko je ovde lud

pre 4 godine

ja stvarno ne znam odakle vam ideja da ce Klej da dodje u denver, ne postoji ni promil sanse da dodje!!!
GSW moze da mu ponudi najveci ugovor od 190mil na 5godina, ostali mogu na 4godine i manje novca po sezoni. Jedini nacin da ode iz GSW je da mu GSW ne ponudi max ugovor, onda ce potraziti srecu na drugom mestu ali ide u LA ili New York u bilo koji klub iz ta dva grada iz prostog razloga sto je velicina marketa velika i daje im mogucnost za zaradu van kosarke.
Denver bi mogao da iskoristi to sto su vlasnici denvera porodica Kronke jedni od vlasnika Wall Mart trgovinskog lanca i to daje veliku mogucnost za plasman proizvoda u celoj americi i ako to budu nudili velikim imenima mozda i postoji mogucnost da neko dodje u denver.

Jaran

pre 4 godine

Denver ce najverovatnije sada razmisljati samo o tome da li ce Porter zaista zaigrati. Ako se dokaze i bude spreman za sezonu, ovi ce verovatno trejdovati Bartona ali bi mogli i Herisa zbog njegovih povreda i jer moraju da se resavaju ugovora kako bi Marej i jos neki sa klupe potpisali. Nadam se da ce Milsap potpisati novi - slabiji ugovor i tako pomoci u sklapanju sampionskog tima.

maki1982

pre 4 godine

denver kao i svi ostali klubovi koji spadaju u manja trzista, nemaju sanse za velike zvezde. mogu samo preko drafta da ugrabe neku buducu, kao sto je nju orleans dejvisa. on se tamo ocigledno smorio. videli ste facu zajona vilijamsa kad je nju orleans izvukao prvi pik. njujork niksi kao najvrednija fransiza su najpozeljniji. potom lejkersi. kajri irving nece ni boston. spominje se bruklin. zamislite da kod nas svi klubovi imaju iste budzete. svi bi opet hteli u zvezdu ili partizan.

Powerslave

pre 4 godine

Denver je jedan od retkih timova kojima Dejvis baš i nije potreban i trejd za njega bi oslabio ekipu.
Denveru treba fantastično krilo (što se nadaju da bi Porter mogao da bude), eventualno bek.
A pošto krila takvog kalibra teško da će doći u Denver, a i nema ih nešto na tržištu onda bi i krilo poput već pomenutog Bojana Bogdanovića sasvim lepo leglo.

bskfan

pre 4 godine

Uci u trejd za Dejvisa bi bila katastrofa za Denver jer ako za Dejvisa daju 2-3 igraca i plus neki buduci pik, onda takav Denver ne bi bio ni blizu konkurenta za prsten iduce godine, a posle toga (kada Dejvis ode jer njega kosarka mnogo i ne interesuje vec samo zivot u LA ili Njujorku) bi se borili samo za mesto u plejofu. Da Denver nije napravio greske dovodjenjem Plamlija, Lylesa i Lydona i da nije bezveze izgubio silne pikove i preplatio Bartona, onda bi sada mogli da naprave paket za Dejvisa, ali u sadasnoj situaciji to bi bilo samoubistvo. Plamija ce se osloboditi tek od sezone 2020, a Barona tek od 2022. Ucinjeno je sto je ucinjeno, sve sto sada Denver moze da uradi je da eventualno trejduju Bizlija (jedino je on na ceni od Denverove klupe) i da umesto njega dovedu nisko krilo za 15-20 miliona. Nema od zurbe nista, sto je brzo to je i kuso.

očigledno

pre 4 godine

Jedino ako prihvate Milsapa i Plamlija za Dejvisa... ali to sumnjam da će se desiti. 

Poslednja kombinacija gde su četvorka i petica vodili tim su bili Dejvid Robinson i Tim Dankan (Twin Towers) u sezoni 98/99.
(Ostin A, 13. jun 2019 11:54)

Plamlija i Milsapa (kome istice ugovor, ali imaju opciju od 30ak miliona, sto je za njega previse) ne bi uzela Zvezda za Cirbesa, a Pelikansi su odbijali kompletan tim Lejkersa (bez LeBrona), uz gomilu pikova, pritom Lejkersi imaju nekoliko vrlo talentovanih igraca.
Prosle godine su Pelikansi imali Kazinsa i Dejvisa, ali su dobro zaigrali tek kada se Kazins povredio, Jokic je drugaciji igrac od Kazinsa i jednostavno mnogo bolje funkcionise u timu, ali bila bi guzva u reketu i ne bi izvukli maksimum ni iz jednog ni iz drugog...

ko je ovde lud

pre 4 godine

mislim da gresite da denver nece da se ukljuci u trejd razgovore. ne zaboravite da je Masai Udjiri GM Toronta bio GM denvera i to je ta skola i Tim Connely ce uraditi ono sto treba da bi doneo titulu denveru.
Marej ne verujem da bi bio ukljucen u trejd ali MPJ, Herris jesu jer su skloni povredama, a nije problem da se ubace Morris i Bizli.

Mirko

pre 4 godine

Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.
(Lop, 13. jun 2019 13:43)

A eto, svi se ubiše da potpišu Boston, Njujork ili LA.
Bilo nekad, sad se pripoveda.
LeBron je poslenji koji je to probao i na kraju su se Lejkersi ugasili.
Svaki sledeći veliki igrač koji bude za neke od ovih potpisao moraće da preuzme odgovornost koja bi mogla da mu bude koska u grlu od koje će da se udavi.
Posle NO-le Dejvis ne sme da pogreši ponovo.

Mirko

pre 4 godine

Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.
(Lop, 13. jun 2019 13:43)

A eto, svi se ubiše da potpišu Boston, Njujork ili LA.
Bilo nekad, sad se pripoveda.
LeBron je poslenji koji je to probao i na kraju su se Lejkersi ugasili.
Svaki sledeći veliki igrač koji bude za neke od ovih potpisao moraće da preuzme odgovornost koja bi mogla da mu bude koska u grlu od koje će da se udavi.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Ovu titulu ce osvojiti ekipa sa boljom odbranom.
Kao i sve prosle. Kako ekipa sa busnim najbitnijim odbrambenim mjestom da osvoji titulu?

WillyWonka

pre 4 godine

Tek sad mi je nekako žao što Denver nije hrabrije ušao u play off. Mislim da su mogli do finala, samo da su imali malo više vjere u sebe. Ali siguran sam da će uz male korekcije u timu Jokić kroz par godina staviti prsten na ruku.

očigledno

pre 4 godine

Da ste malo gledali Jokica i Denver, videli bi da odlicno funkcionise sa Plamlijem, a ranije je odlicno funkcionisao sa Faridom. Naravno ako bi se ostvario ovaj trejd, ostali bi bez prave pomoci van reketa, a onda bi se timovi mnogo lakse branili kada jedina opasnost preti pod kosem. Zato mislim da bi im bilo najbolje da potpisu Milsapa za 10ak miliona (do 15ak, nije vise ni tako mlad, a onih 30 je bilo smesno), a onda da pokusaju da dovedu dobru trojku. Denver ima dosta dobrih igraca, ali ne all star-ova, pitanje je koliko poverenje imaju u Herisa i Marija, pa bi bilo lepo imati jednog all star-a na 1 ili 2...

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Marej bi bolje šutirao da ne igra pleja (umara se) , a nije plej... Monte Morris je mlad I možda bude još bolji sledeće godine. Od slobodnih agenta Thompson bi bio nešto najbolje za Denver, Milsap da ostane uz manji ugovor...

MarcoPolo

pre 4 godine

Rešiti se Plamlija, Bartona i Milsapa. Heris je dobar, ali labilan sa povredama. Kada bi nekom magijom mogli da se dovedu Dejvis i Klej umesto ovih nabrojanih, bila bi to ozbiljna ekipa. Marej/Jokić su dobar tandem, ne treba ih raspariti. Dejvis bi bio ubica u oba smera, Klej tipičan šuter kakav Jokiću i treba u ekipi... Titula na vidiku.

срле

pre 4 godine

Само Клеј Томпсон. Дати Хериса, Томаса, Бартона и плус новац, не жалити за таквог играча. Петорка Денвера да буде Јокић, Клеј, Мареј, Милсап и Ернангомез и нека цепају.

Metodije Sindjelic

pre 4 godine

Mislim da bi bilo idealno da se denver rastosilja svih igraca osim Milsapa i Jokic i Plamlija
Znaci da idu da trejduju Heriasa, Bartona, Mareja i ostale a da probaju dovesti 1- Irvinga ili Pola ili Mecaluma a na dvojci i trojci da probaju Kavaja, Tomsona, Redika, Georga, Bojana Bogdanovica, Lilarda,Rasela... Centri im bukvalno netrebaju im spoljni igraci(min 2ica) i plej
posto s ovim timom mislim da nemaju sanse ni za finale zapada ni sledece godini

Metodije Sindjelic

pre 4 godine

Mislim da bi bilo idealno da se denver rastosilja svih igraca osim Milsapa i Jokic i Plamlija
Znaci da idu da trejduju Heriasa, Bartona, Mareja i ostale a da probaju dovesti 1- Irvinga ili Pola ili Mecaluma a na dvojci i trojci da probaju Kavaja, Tomsona, Redika, Georga, Bojana Bogdanovica, Lilarda,Rasela... Centri im bukvalno netrebaju im spoljni igraci(min 2ica) i plej
posto s ovim timom mislim da nemaju sanse ni za finale zapada ni sledece godini

vidivita orka

pre 4 godine

kakva crni Dejvis, dovedite Gospodo Pola Georgea ... i igrate finale sa Baksima sl sezone ... ko malo prati kosarku zna da ce Kawai otici iz Toronta, jer nije veliko trziste, a kako se KD povredio na duze ... NY ce ozbiljno da zagrize za njega ... da se vratim na temu, znaci idealno pojacanje za Denver je Kawai, a da li je realno ... pa nije ... ko je realan bust PG. Takodje, plasim se da bi eventualne greske u velikom trade-u mogle Nugget-ce da vrate na pocetak rubikove kocke. Pametno momci, pomozite Nikoli da uzme taj prsten u suprotnom ode decko u Dallas ... Imaju konja na grbu, kljucno!!! ???

MarcoPolo

pre 4 godine

Rešiti se Plamlija, Bartona i Milsapa. Heris je dobar, ali labilan sa povredama. Kada bi nekom magijom mogli da se dovedu Dejvis i Klej umesto ovih nabrojanih, bila bi to ozbiljna ekipa. Marej/Jokić su dobar tandem, ne treba ih raspariti. Dejvis bi bio ubica u oba smera, Klej tipičan šuter kakav Jokiću i treba u ekipi... Titula na vidiku.

срле

pre 4 godine

Само Клеј Томпсон. Дати Хериса, Томаса, Бартона и плус новац, не жалити за таквог играча. Петорка Денвера да буде Јокић, Клеј, Мареј, Милсап и Ернангомез и нека цепају.

strucnjak

pre 4 godine

Resiti se poslednje godine Milsapovog ugovora, oslobadja se dosta prostora u salary capu, dovesti Durenta na maksimalni (samo sto nijedan superstar nece u Denver, mala fransiza, ne tako primamljiv grad) i trejdovati Bartona za jednog dobrog skakaca- defanzivca krilnog centra... To je onda tim za titulu... Ako nece Durent, pokusati Thompsona, ali na zalost niko ne zeli u Denver pored 2 tima iz LA-a i NYa, a tu je i Boston...

MYNX

pre 4 godine

Ma kakav ljudi moj Obrva....da odmah postavi sebe na mesto glavnog u timu....da uzima po 30 suteva i da bude sebicnjak....da ugusi Jokica....a onda s obzirom da je njega ugusio....i sve ostale oko sebe....da nije sebican i da hoce da se podredi timu to bi bio strasan tim....ali posto je jedan od najvecih sebicnjaka u ligu i samozivnika....nema od ovoga nista....bice 7 jedva na kraju....daj Jokicu Kleja....Midltona iz Milvokija i Bjelicu....i resiti se sto pre Bartona,Milsapa,Herisa,Tomasa,Portera sacekati....Murray-Morris,Thompson-Beasley,Porter-Midlton-Craig,Bjelica-Hernangomez,Jokic-Plumlee...tim za finale konferencije minimum....

Alessandro NESTA #13#

pre 4 godine

Dosta vas pominje da Denveru treba Klej i ja se slazem s vama ali vrlo su male sanse da on ode tamo mada bi bilo lepo videti njega i Nidzu zajedno... neko pomenu Redika, ipak on ima vec previse godina, za Nagetse lose resenje ne bi bio recimo Bojan Bogdanovic...

Back in Black

pre 4 godine

Dejvis moze samo da zakopa Jokica i nista drugo.Denveru treba par dobrih sutera, oni koji imaju standardno dobar procenat a ne ovi trenutni koji bljesnu i onda tri utakmice ih nema nigde.Nije Majami bio glup sto je Lebronu doveo Rej Alena i ako je ovaj vec bio u godinama.Lebron je majstor da pronadje slobodnog igraca kada je udvojen a to zna i Jokic.

Topnik

pre 4 godine

Davis nije na razini Kawhia, nema taj utjecaj na ekipu, što i pokazuju skromni rezultati Pelicansa zadnjih godina. A ne vidim baš ni da bi on pasao uz Jokića, samo bi gušili jedan drugoga.

paranoid

pre 4 godine

uđem na komentare da napišem da ima samo klej nedostaje za titulu, i naiđem na 80% takvih istih komentara. naravno da nema potrebe da i ja to sad ponavljam, ali sam htio da kažem da ne pamtim da su se čitaoci oko nečeg toliko usaglasili (osim odlaska krstajića).
nadajmo se da će i u rukovodstvu denvera to skontati, te ponuditi dovoljno dobar ugovor čovjeku. inače, ukoliko toronto uzme titulu, velike su šanse da se gs raspada. pola tima ističe ugovor (kd, klej, grin, kazins...), a što povećava šanse da denver ubode

Sramota

pre 4 godine

Kakav Dejvis ekipi Denvera treba suter tipa Tompsona ili Redika tako neki pouzdan suter koji moze da iskoristi Jokiceve asistencije a samim tim sto bi imali odlicnog sutera razvlacili bi odbranu protivnika i Jokic bi imao vise prostora, ovako se sva odbrana skoncentrise a Jokica a suteri zakazu malo malo i eto muke zive

Carapan

pre 4 godine

Klej bi svima seo, ali ne verujem da ce on ici iz GSWa. Sto se tice obrve, neverovatan igrac bez dileme, ali se plasim da ne pokvari hemiju u ekipi. Denveru fali jedan krsteni suter i da radi za tim, nista vise od toga.

Mirko

pre 4 godine

Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.
(Lop, 13. jun 2019 13:43)

A eto, svi se ubiše da potpišu Boston, Njujork ili LA.
Bilo nekad, sad se pripoveda.
LeBron je poslenji koji je to probao i na kraju su se Lejkersi ugasili.
Svaki sledeći veliki igrač koji bude za neke od ovih potpisao moraće da preuzme odgovornost koja bi mogla da mu bude koska u grlu od koje će da se udavi.

Mirko

pre 4 godine

Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.
(Lop, 13. jun 2019 13:43)

A eto, svi se ubiše da potpišu Boston, Njujork ili LA.
Bilo nekad, sad se pripoveda.
LeBron je poslenji koji je to probao i na kraju su se Lejkersi ugasili.
Svaki sledeći veliki igrač koji bude za neke od ovih potpisao moraće da preuzme odgovornost koja bi mogla da mu bude koska u grlu od koje će da se udavi.
Posle NO-le Dejvis ne sme da pogreši ponovo.

bskfan

pre 4 godine

Uci u trejd za Dejvisa bi bila katastrofa za Denver jer ako za Dejvisa daju 2-3 igraca i plus neki buduci pik, onda takav Denver ne bi bio ni blizu konkurenta za prsten iduce godine, a posle toga (kada Dejvis ode jer njega kosarka mnogo i ne interesuje vec samo zivot u LA ili Njujorku) bi se borili samo za mesto u plejofu. Da Denver nije napravio greske dovodjenjem Plamlija, Lylesa i Lydona i da nije bezveze izgubio silne pikove i preplatio Bartona, onda bi sada mogli da naprave paket za Dejvisa, ali u sadasnoj situaciji to bi bilo samoubistvo. Plamija ce se osloboditi tek od sezone 2020, a Barona tek od 2022. Ucinjeno je sto je ucinjeno, sve sto sada Denver moze da uradi je da eventualno trejduju Bizlija (jedino je on na ceni od Denverove klupe) i da umesto njega dovedu nisko krilo za 15-20 miliona. Nema od zurbe nista, sto je brzo to je i kuso.

Strucnjak ekspertskog nivoa

pre 4 godine

Ovu titulu ce osvojiti ekipa sa boljom odbranom.
Kao i sve prosle. Kako ekipa sa busnim najbitnijim odbrambenim mjestom da osvoji titulu?

Elmer Davež

pre 4 godine

Od Obrve nema nista. A i Klej je pusta zelja. Ono sto je Denveru dostupno na trzistu ovoga leta, a sto bi im koristilo je Bojan Bogdanovic - solidna trojka u defanzivi i vrhunski suter.

Powerslave

pre 4 godine

Denver je jedan od retkih timova kojima Dejvis baš i nije potreban i trejd za njega bi oslabio ekipu.
Denveru treba fantastično krilo (što se nadaju da bi Porter mogao da bude), eventualno bek.
A pošto krila takvog kalibra teško da će doći u Denver, a i nema ih nešto na tržištu onda bi i krilo poput već pomenutog Bojana Bogdanovića sasvim lepo leglo.

ko je ovde lud

pre 4 godine

mislim da gresite da denver nece da se ukljuci u trejd razgovore. ne zaboravite da je Masai Udjiri GM Toronta bio GM denvera i to je ta skola i Tim Connely ce uraditi ono sto treba da bi doneo titulu denveru.
Marej ne verujem da bi bio ukljucen u trejd ali MPJ, Herris jesu jer su skloni povredama, a nije problem da se ubace Morris i Bizli.

Saša

pre 4 godine

A sta to ima Denver da ponudi? Skupog veterana Milsapa, Portera Dzuniora za kojeg se ne zna kad ce na parket i kakav ce biti uopste. Osrednje Herisa i Bizlija ili mozda Bartona? Denver nema sta da ponudi i tu prestaje prica oko Dejvisa. Vece su im sanse da ga pokusaju dovesti dogodine kad bude slobodan igrac.

brm

pre 4 godine

Jamal Murray i Garry Harris plus pare za Kleya.
(orange_party, 13. jun 2019 14:31)

Klej postaje slobodan agent, i šanse su u promilima da odabere Denver. Denver ne može da ga privuče ni borbom za titulu, jer to već sada ima u GS. Odlazi u LA (bilo koji od dva kluba) ili NY. Ionako ga je pogodilo što nije kandidat za super-max ugovor jer nije izabran u All-nba team. Tako da može dodatno marketinški da se naplati samo na velikim tržištima, što Denver svakako nije. Denver nije destinacija koja privlači slobodne agente tog kalibra.

očigledno

pre 4 godine

Da ste malo gledali Jokica i Denver, videli bi da odlicno funkcionise sa Plamlijem, a ranije je odlicno funkcionisao sa Faridom. Naravno ako bi se ostvario ovaj trejd, ostali bi bez prave pomoci van reketa, a onda bi se timovi mnogo lakse branili kada jedina opasnost preti pod kosem. Zato mislim da bi im bilo najbolje da potpisu Milsapa za 10ak miliona (do 15ak, nije vise ni tako mlad, a onih 30 je bilo smesno), a onda da pokusaju da dovedu dobru trojku. Denver ima dosta dobrih igraca, ali ne all star-ova, pitanje je koliko poverenje imaju u Herisa i Marija, pa bi bilo lepo imati jednog all star-a na 1 ili 2...

Ostin A

pre 4 godine

Jedino ako prihvate Milsapa i Plamlija za Dejvisa... ali to sumnjam da će se desiti.

Poslednja kombinacija gde su četvorka i petica vodili tim su bili Dejvid Robinson i Tim Dankan (Twin Towers) u sezoni 98/99.

Goran

pre 4 godine

Ako Milsap ostaje u ekipi, njima trebaju bekovi, jedan kvalitetan all star igrac, a sto da ne i superstar, od pozicije 1 do 3, sve im treba, a najvise neka trojka, mada su i na pleju realno suplji, Marej je vise dvojka a ne kec.

CarloNS

pre 4 godine

Denveru fali krilo. Sta vrede Dejvis ili Klej ako ce ih protivnici i dalje napadati na poziciji 3. U plejofu Denvera nije pobedio Mekolum niti Lilard vec Rodni Hud koji je prosek proseka na poziciji 3. Shodno napisanom, pre bih pokusao da dovedem PG ili Durenta. Bojan bi isto bio dobro resenje, a cak bi i prosecno krilo radilo posao. Denver ima rupcagu na poziciji 3, a sve je tanji i na poziciji 4, koji ce im jos jedan bek...

očigledno

pre 4 godine

Vidim svi ovde hoce da vide sutera, slazem se da im treba suter, ali im je jos potrebnija klasicna trojka. Denverov tim je jako mali, a na trojci im igraju dvojke, sto mnogi mogu da iskoriste. Zato mislim da je odlican igrac za njih Robert Konvington. Klasican three and D (trojke i odbrana) igrac, a pritom je jedan od najboljih defanzivaca na perimetru u ligi, ugovor mu je u Vulvsima 10ak miliona, visok je, jak, a opet vrlo pokretljiv. Kao stvoren za cuvanje LeBrona, KD, PG, Lenarda, uz neciju pomoc, cak i Janisa.
Uz to prilicno dobro sutira trojke, mada ne kao npr. Redik, ali je odbrana ono po cemu je prepoznatljiv. Mislim da bi ga se Vulvsi odrekli za nekog pika prve runde i nekog solidnog igraca. Onda im ostaje da potpisu Milsapa za neki normalan ugovor i probaju da dovedu nekog jakog slobodnog agenta (po mogucstvu 1 ili 2) tipa Kembu ili Batlera i to je onda tim koji moze vrlo daleko...

CarloNS

pre 4 godine

Plamli, Barton i Milsap jako finansijski opterećuju Denver. Naročito Plamli koji je totalno neupotrbljiv u plejofu. Jedan američki analitičar je jako lepo objasnio fenomen "Plamli". Plamli je dobar skakač i solidan asistent, ali je katastrofalan šuter, često je na pogrešnom mestu i generalno je antitalenat. U regularnom delu sezone sve svoje nedostatke nadoknađuje velikom borbenošću i zalaganjem. Međutim, u plejofu svi su borbeni i svi se trude i na taj način anuliraju jednu prednost koju Plamli ima. Zato je u plejofu i bio potpuno neupotrebljiv.

WillyWonka

pre 4 godine

Tek sad mi je nekako žao što Denver nije hrabrije ušao u play off. Mislim da su mogli do finala, samo da su imali malo više vjere u sebe. Ali siguran sam da će uz male korekcije u timu Jokić kroz par godina staviti prsten na ruku.

kejt winslet

pre 4 godine

Gluposti, nije lud Denver da uradi ovako nesto.
Mada ne znam da li postoji savrsenija četvorka za Jokica da mu čuva ledja u odbrani...

maki1982

pre 4 godine

denver kao i svi ostali klubovi koji spadaju u manja trzista, nemaju sanse za velike zvezde. mogu samo preko drafta da ugrabe neku buducu, kao sto je nju orleans dejvisa. on se tamo ocigledno smorio. videli ste facu zajona vilijamsa kad je nju orleans izvukao prvi pik. njujork niksi kao najvrednija fransiza su najpozeljniji. potom lejkersi. kajri irving nece ni boston. spominje se bruklin. zamislite da kod nas svi klubovi imaju iste budzete. svi bi opet hteli u zvezdu ili partizan.

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Marej bi bolje šutirao da ne igra pleja (umara se) , a nije plej... Monte Morris je mlad I možda bude još bolji sledeće godine. Od slobodnih agenta Thompson bi bio nešto najbolje za Denver, Milsap da ostane uz manji ugovor...

očigledno

pre 4 godine

Jedino ako prihvate Milsapa i Plamlija za Dejvisa... ali to sumnjam da će se desiti. 

Poslednja kombinacija gde su četvorka i petica vodili tim su bili Dejvid Robinson i Tim Dankan (Twin Towers) u sezoni 98/99.
(Ostin A, 13. jun 2019 11:54)

Plamlija i Milsapa (kome istice ugovor, ali imaju opciju od 30ak miliona, sto je za njega previse) ne bi uzela Zvezda za Cirbesa, a Pelikansi su odbijali kompletan tim Lejkersa (bez LeBrona), uz gomilu pikova, pritom Lejkersi imaju nekoliko vrlo talentovanih igraca.
Prosle godine su Pelikansi imali Kazinsa i Dejvisa, ali su dobro zaigrali tek kada se Kazins povredio, Jokic je drugaciji igrac od Kazinsa i jednostavno mnogo bolje funkcionise u timu, ali bila bi guzva u reketu i ne bi izvukli maksimum ni iz jednog ni iz drugog...

ko je ovde lud

pre 4 godine

ja stvarno ne znam odakle vam ideja da ce Klej da dodje u denver, ne postoji ni promil sanse da dodje!!!
GSW moze da mu ponudi najveci ugovor od 190mil na 5godina, ostali mogu na 4godine i manje novca po sezoni. Jedini nacin da ode iz GSW je da mu GSW ne ponudi max ugovor, onda ce potraziti srecu na drugom mestu ali ide u LA ili New York u bilo koji klub iz ta dva grada iz prostog razloga sto je velicina marketa velika i daje im mogucnost za zaradu van kosarke.
Denver bi mogao da iskoristi to sto su vlasnici denvera porodica Kronke jedni od vlasnika Wall Mart trgovinskog lanca i to daje veliku mogucnost za plasman proizvoda u celoj americi i ako to budu nudili velikim imenima mozda i postoji mogucnost da neko dodje u denver.

76er

pre 4 godine

Pa NOP bi prihvatili samo Jokica da dobiju za uzvrat. Sve ostalo sto bi mogao ponuditi Denver je vec nudjeno od strane Lejkersa i odbijeno.

Jaran

pre 4 godine

Denver ce najverovatnije sada razmisljati samo o tome da li ce Porter zaista zaigrati. Ako se dokaze i bude spreman za sezonu, ovi ce verovatno trejdovati Bartona ali bi mogli i Herisa zbog njegovih povreda i jer moraju da se resavaju ugovora kako bi Marej i jos neki sa klupe potpisali. Nadam se da ce Milsap potpisati novi - slabiji ugovor i tako pomoci u sklapanju sampionskog tima.

ee

pre 4 godine

nije jos ni torontno osvojio titulu... polako... ne treba njima AD posebno ako bi morali mareja da daju... me ne bi ni herisa dao on igra i odbranu :)

Lop

pre 4 godine

Uu al ste pametni, kaze Klej bi im legao. Pa kome ne bi? Bek takvog kvaliteta koji ne zahteva loptu u rukama je najvece blago u nba trenutno. Svaki od ovih jacih timova bi sa njim postali prvi favoriti. Hjuston, Milvoki, Toronto, Fila, Lejkersi. Svaki od tih timova bi postao ozbiljan konkurent u trenu. Denver ne moze da privuce igrace tog kalibra. Kao ni Juta, kao ni Memfis, kao ni Sarlot. Za takve timove veliki igraci jednostavno nisu zainteresovani i radije biraju Los Andjeles, Njujork ili Boston.