Sreda, 12.06.2019.

18:30

Zagorac trojkom srušio Zvezdu za 1-1 u seriji!

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 73:72, u drugom meču finala Superlige Srbije.

Izvor: PT

Zagorac trojkom srušio Zvezdu za 1-1 u seriji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

406 Komentari

Sortiraj po:

НФС

pre 4 godine

Prijatelju, Sve sto si naveo ne menja cinjenicu da ste vec 6 godina kk sledeca sezona, bez titule u aba i kls
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 13. jun 2019 13:02)

Пријатељу, Партизан је освојио КЛС 2014. године, значи 2015, 2016, 2017. и 2018, то су четири сезоне без КЛС, а не 6.

ArDzej65

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu! 
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59) 
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26) 

Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.
(PredragDrobnjak, 12. jun 2019 22:59)
Prijatelju, Sve sto si naveo ne menja cinjenicu da ste vec 6 godina kk sledeca sezona, bez titule u aba i kls

Mhm

pre 4 godine

bvb
Pa Partizan time moze da se hvali razumes?
Vi ni do tog F4 nikada niste dosli a kamoli do titule prvaka Evrope,niti cete ikada,tako da cete dok ne osvojite EL i par puta ne odete na F4 ostati manji klub,a to sto nas stižete po titulama,pa normalno kada ste vi svoje titule u pocetku osvajali na sljaci

u metu

pre 4 godine

Dobra vest je da ce se igrati jos najmanje dve utakmice. Losa vest je da ce to neko morati i da gleda.
(Tisa, samo Tisa, 12. jun 2019 23:44)

Najbolji komentar. Svaka čast. ISTINA

zbrdvic

pre 4 godine

utisak dana (utakmice): Renfro u punom trku gubi ravnotezu saplice se sam od sebe, Ristic mu se sklanja sa putanje a ovaj mu u padu ulece u kolena! i naravno, faul Ristica...... pa nisam znao jel da placem ili da se smejem posle te sudijske odluke.....

aleksa

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

To sto si video na Informeru mnogo govori o tebi...da ne pominjem da se igra na 3 pobede i da je skroz logicno da bude i treca utakmica. No, verujem da od stida vise neces ulaziti na ove komentare...

Don Quijote

pre 4 godine

Za mene je utisak veceri bio mali Ristic.
Ne znam zasto do sada uopste nije igrao.
Partizan zasluzeno pobedio, ona trojka na kraju je neka Bozanska pravda zbog kukavicluka Tomica. Umesto da odmah prave faul i uzmu zadnji napad za pobedu, brani covek 6 sekundi.
Najlepse od svega, na kraju balade, Igokea sledece sezone Cipiripi!

ima li ko sramote?

pre 4 godine

poslednja 3 minuta ....
zvezda samo sto nije sama sebi u kos ubacivala.
poklanjali lopte, promasivali namerno.... jedino izgleda onom centru musi (tako li se zove?) niko nije objasnio da zvezda treba da izgubi.
pa i pored svega toga opet je trebala neverovatna slucajnost da jalovi rashod-partizan pobedi.

u kakvom blatu zivimo....

Nenad45

pre 4 godine

Verovatno je sudjenje sad bilo perfektno!Ajd samo da se zavrsi ova serija a s obzirom ko igra i gde se igra samo da prodje bez povreda i problema.

papiga47

pre 4 godine

Realno Partizan ove godine napredovao sa bratom Tinkijem!!! Zvezdi cast,al razlika je max 5-6 koseva u kontinuitetu. Sa dva jaka pojacanja Partizan melje!

Sah-mat

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46) # Link komentara

Bez obzira na tvoju ironiju moj utisak je da kada je sudjenje korektno mozemo da se ceramo na poen. Dzaba vam deset puta veci budzet kada nemate dusu.

MilanSpanac

pre 4 godine

40 minuta muke, jer ovo sto prikazuju i jedni i drugi je sve samo ne kosarka.. udaranje u grudi zbog pobede koja ne donosi nista!? Od igraca koji je otisao amerike pa se na kraju vratio u partizan, treba li taj potez komentarisati? Veliki talenat marinkovic je klasican kolibri i uvek ce to i biti, sa druge strane davidovac i resenja koja je donosio, pa moja komsinica nebi tako rezonovala, novica ubica stvarno treba da ode u penziju i da se ne blamira vise, treba li lazica komentarisati? I dalje ne kontam koga trinkijeri pokusava da kupi svojim izjavama..

FMP 2011

pre 4 godine

Nije to do hale, to je do kluba koji treniram, to je Partizan, to je nešto posebno. Utisak veceri, Trinkijeva izjava posle utakmice! Nikad niko!

iki

pre 4 godine

Utakmicu izgubio Tomic! Da li je neko od nas zvezdasa zadovoljan kako je igrala Zvezda??? Bez borbe, bez kontre, bez odbrane, bez play-a, Rivers 0p, z
"male"). sve su to Tomiceve direktne greske! A Partizanovci se raduju ko da su
osvojili EL. Kompleksi cine cuda, uvek su maximalno napaljeni kad igraju sa velikim ekipama...

vanja

pre 4 godine

Garantujem da se igra bez sudija da bi lepši i bolji basket se igrao i sa više poštovanja. Poz za sve koji su igrali 3 na 3,znaju o čemu pričam.
Mislim da je profesionalno sudjenje sem u tenisu i američkom fudbalu svaki sport unazadio,ali svaki. Počevši od fudbala,preko košarke,rukometa,vaterpola...

MT Vračar

pre 4 godine

Jao blama, ladno sam napisao pink and roll :D
džaba mi da se vadim na autocorrect, lapsuse, zaslužujem prozivku... kao i Tomić
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vračarac, 12. jun 2019 22:46)

Nema veze komšo, makar si nas sve lepo nasmejao :) a i realno, koliko Čovke gostuje kod dotičnih, ne čudi me taj tzv. Freudian slip, omiljene akcije Pink and Roll i Happy-oop! :)

sgdp

pre 4 godine

Cibona, Jugoplastika I Bosna osvojili vise puta Euroleague nego Vi, Zvezda pre raspada Jugoslavije imala vise titula od Vas, sada bezite za par ali cini mi se da ni to necete dugo. Svaka cast za EL prvaka al da ste neki mega velikani bas i niste, smanjite malo dozivljaj.
(Ivan, 12. jun 2019 23:19)

Prvo, "vi" se piše malim slovima kada u pitanju nije persiranje. Drugo, Bosna ima isti broj titula prvaka Evrope kao Partizan, jednu. Treće, Partizan je jedini od gorenavedenih timova igrao na F4 nakon raspada Jugoslavije, i to dva puta (1998. i 2010.). Četvrto, Partizan je najviše puta od svih timova iz bivše Jugoslavije bio među 4 najbolja tima u Evropi (5 puta) i najviše puta učestvovao na F4 (od kad se igra u tom formatu, 4 puta). I peto, Splita i Bosne već godinama nema na košarkaškoj sceni, Cibona je tu negde, ali sa daleko manje uspeha od Partizana. I posle svega ovoga, ti donosiš zaključak da su gorenavedeni klubovi veći od Partizana i da Partizan nije velikan?

Ivan Veljković

pre 4 godine

Šta reći nego još jedna u NEZNALAČKOJ završnici izgubljena utakmica od Partizana! Opet smo potvrdili da NE UMEMO da odigramo neizvesne završnice sa Partizanom od koga inače i bez ova 3-4 igrača iz ABA koji nam sada nisu u postavi imamo kvalitetniji roster! Presudio nam je najlošiji igrač Partizana u večerašnjoj utakmici i to u zadnjim sekundama meča, imao do tog trenutka 0-6 šut za tri i onda na 5 sekunde do kraja ubacio nam trojku. Očajno smo odigrali tu poslednju odbranu, zaista ne razumem da su igrači Zvezde toliko tvrdoglavi da ne žele da priznaju da im je odbrana na 6 sekundi pre kraja i 2 poena viška bila SRAMOTNA, da su pustili Zagorcu šut za tri umesto da prave faul. Jeste Zagorac večeras bio katastrofalno loš najgori igrač u timu Partizana bio večeras ali jednostavno NE SME SE dopuštati NIKOME šut za 3 na 6 sekundi pre kraja kada imaš 2 poena viška! A i inače na 3,5 minuta imali smo 7 viška a opet smo izgubili, krivi smo sami za ovaj poraz. Dakle Partizan je zasluženo pobedio i čestitam im. Utakmica izuzetno njiskog kvaliteta za jedno finale KLS isto onakva kakva je bila i prva samo ovoga puta nije Zvezda pobedila već Partizan. I dakle nakon ovih 1:1 u seriji mislim da smo i dalje favoriti nekih 55-45 posto ali MORAMO MNOGO BOLJE inače budemo li opet igrali završnice na jednu loptu onda glat gubimo ovu seriju u to sam ubeđen!

War Inside My Head

pre 4 godine

Zna li iko zašto je tomić ovoliko tvrdoglava osoba,evo većina se složila oko posljednjeg napada i nepravljenja faula,ali zašto guranje igrača kojim ne ide?Mišljenja sam da je i zbog te svoje tvrdoglavosti indirektni krivac perpergluove povrede,drži čovjeka na +20,čini mi se,bez ikakvog razloga,a simanić bleji gledajući tribine!

Ненад зз

pre 4 godine

Што рече Тринкијери, Партизан је боље одиграо прву него ову утакмицу.Кључна ствар је данас био офанзивни скок и нормално суђење.Партизан је лоше преузимао, Звезда лоше шутирала за 3.Иако је Загорац решио,без Пејџа не би Партизан добио утакмицу.Осим ако Звезда нема неко сулудо шутерско вече,три ствари решавају победника...скок,скок и скок.Центри Партизана данас врло добри..ако буду били одлични Партизан може до титуле.Као навијач Партизана,желео бих да Јарамаз буде мало храбрији,да докаже да је играч за Партизан,али зависи од њега,он би морао много више с обзиром на потенцијал.Новица мало боље да брани пик,поготово кад Звезда слипује,ту се погуби мало😁.ајмо црно- бели

киза Д

pre 4 godine

Белошевић је наш најбољи судија и један од најбољих у Европи.
Утисак вечери је аплауз Добрићу после повреде.

Lorimer

pre 4 godine

Veni vidi vici. Zagor!!!!!!(jovan, 12. jun 2019 23:32)Hahahahah jesi sam smislio decko je zavrsio utakmicu u minusu...
(petarczw, 12. jun 2019 23:43)
U čemu je tek Zvezda završila, kad ju je pobedio ovaj iz minusa...

Ivan

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu! (MilanBg, 12. jun 2019 21:59) Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba liguKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26) Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.
(PredragDrobnjak, 12. jun 2019 22:59)
Cibona, Jugoplastika I Bosna osvojili vise puta Euroleague nego Vi, Zvezda pre raspada Jugoslavije imala vise titula od Vas, sada bezite za par ali cini mi se da ni to necete dugo. Svaka cast za EL prvaka al da ste neki mega velikani bas i niste, smanjite malo dozivljaj.

Walldorf

pre 4 godine

@slobos sa rodosa Upravo tako ortak. Zvezda je na 6-7. sekundi pre kraja VODILA dva razlike i imala pobedu u dzepu.U tim situacijama 80% trenera ide na prekid i protivnika salje na penale.Kako ih je izvodio Partizan veceras, nisam siguran da bi izjednacili.Pa i da jesu, imas nereseno i napad za pobedu.Ako ne pogodis ides u dodatnih pet minuta.Umesto toga, Tomic brani i prima trojku.Izgleda da je covek kockar u dusi.Sto je najgore,retko dobija u navedim situacijama.Ni jednom ove sezone, Tomicu to nije doprlo do mozga, na zalost.Prema tome, dabome. No, dobro.Ne treba ici srcem vec umom.Jednom ce i Tomic nauciti tu caku.Doneo nam je mnogo toga ove sezone,hvala mu na tome, uz nadu da mu se ovakve stvari vise nece desavati. Idemo lagano dalje i do titule Prvaka Srbije.Napred ZVEZDA!!!

Zlatko

pre 4 godine

Ne, neću da kukam i glumim grobara ... ALI, šta uradiše Ristiću! Kako mu uništiše najbolju partiju u Zvezdinom dresu! Od 5 faulova možda bio jedan.

sumadinac

pre 4 godine

sta je sa vama ljudi pa dobili su jednu a igra se na tri dobijene i nista strasno.
zvezda gore da odigra nemoze a partizanu je ovo 200 posto.

Liman

pre 4 godine

@floky, Crvena Zvezda. Zahvaljujuci UPPR-u (istom onom koji je Partizan odbio), ista ona Zvezda od pre 10 godina.
(Posmatrac sa klupe, 12. jun 2019 21:57)

Samo cu se nasmejati :)

U Deda Mraza sam prestao da verujem u zabavistu. Neki veruju u njega u starim danima. To je bas lepo. UPPR rules.

Krcko

pre 4 godine

Jednostavno navijaci zvezde misle da je toliko zvezda bolja da covek pomisli da igraju zvezda i fmp..pa zar ne vidite da je razlika vrlo mala ili nikakva..niste se vi naigrali .i u aba ligi prvu ste dobili na srecu..i sada u prvoj sudije vas gotivile..a sad vam odjednom smeta sudjenje..vi zadnjih godina imate uspehe i to je ok..ali partizan ne potcenjujte nikada pogotovu u kosarci jer ste istrautomatizovani..i ne trazite razloge poraza u sudijama ..te sreca.te slucajnost..jos neko igra kosarku u beogradu a vi dobro znate ko..kad god izgubite neko vam kriv..a penzijski fond ste ojadili decenijama..ne pravite se ludi nego na trening i dajte sve od sebe..jer partizan nije bezopasan kao sto vi to umisljate..a bas bi bilo dobro da vas odere.

mare

pre 4 godine

Meni su najjaci utisak ostavile sudije. Pa oni vise ni loptu ne podbacuju bez sudijskog snimka da odluce cija je... sport postaje izuzetno naporan za gledanje...

chema

pre 4 godine

Uđem u komentare i ne verujem šta čitam, vi se prepucavate i nervirate za neke ljude što gađaju na koš, a što je najgore vi se vređate... Strašno !!!

ccc?

pre 4 godine

Ova CZ treba da dobijem ovakav Partizan barem sa 20 razlike, ali..Posebno su mi smesni oni koji cele sezone pisu dobijamo vas sa 30 razlike? A vi se grcite u svakoj utakmici? Alo, jaci ste, kvalitetniji, ovi moji slobodna bacanja ne mogu da ubodu i u prosloj 4 razlike a u ovoj izgubite? Odigramo odlicno prvo poluvreme i u drugom ko bunike da su jeli ali na kraju igrac koji nije nista mogao da pogodi vas kazni? E to se zove kosarka. I dalje ste favoriti..ali?

Red

pre 4 godine

Eh da je ona stara zvezda da ih zezamo. fmp mi nije zanimljiv, nekako seljacki zvuci.
Nemam inspiraciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka

Eh kad nam igokeac to kaze...

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 4 godine

Pobedio je srecniji i veceras ,za nijansu bolji tim,sa 3 puta boljim trenerom.Nadao sam se,da je Tomic naucio skolu,posle x poraza u poslednjim sekundama,ali nije.Povredom OD ,komsije postaju favoriti,i sa poluoraznim Pionirom i podmlatkom Delija,tesko cemo do titule.Nista,glavu gore,zbite redove i srce na teren,a bolji neka uzme trofej,a kosarka se igra i dalje....Ova Kimijeva frakcija,ozbiljni psihijatriski sljucajevi,tolika mrznja ,na fudbalu i kosarci,STRASNO!!!Ovo je samo sport,i sluzi za peckanje drugara i kolega,nije borba za narko trziste ili jeste???

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu!
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59)
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26)

Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.

Zorz Vea

pre 4 godine

Radosti moja mila!!!! Kako ljubavi ne oprostiti sve kad me nahrani gladnog, napije zednog, usreci tuznog!!! Sreca nas je prigrlila veceras kao svoga i zato joj se moramo oduziti. Zvezda napravila mnogo gresaka na kraju, iskoristili smo ih. Kad nam bude igrao i razigrao se ceo tim mozemo i do brejka. Ponekad mi se cini da Tomic ne koristi neke igrace pravilno, ali uzeo je aba ligu pa sta to onda cini od nas. One Zvezdine trojke kidaju zivce i kad pogledas ona koliko opcija ima Zvz u napadu jer pobedjuju i kad sut ne ide, stvarno su dobar tim. Hvala ti Partizane i svud ti bili brodi kad si blizu vodi...

Zivela Srbija i napred Partizan

Ps brzina pre srece i odbrana pre napada

FMP 2011

pre 4 godine

Kad je fer i pošteno pobeđuje Partizan! 
(Where is Monika?, 12. jun 2019 21:11) 

Ma jel sad dobar Belošević?
(Gordon Bennett, 12. jun 2019 21:23
Nije, zamalo da nas opet porazi. Faul odbrane nad Odzom, čist faul u napadu. Svirano u najgore vreme, neresen rezultat, pogledaj 68:68, 44 sec do kraja.

A nikad nisu kukali

pre 4 godine

@ (slobinator, 12. jun 2019 22:07)

Evidentna kuknjava na sudije (kao i uvek), sa tom razikom što je kuknjava bez ikakvog razloga. Upravo je suprotno.

Марко

pre 4 godine

Mi izugubimo i ne placemo kao grobari.
(Aleka, 12. jun 2019 21:25)
Vi izgubite i imate egal bacanja, mi izgubimo i imamo 18 manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 12. jun 2019 21:36)

Је л' ти се не чини да сте победили случајно? Победили сте зато што нико од Звездиних играча није правио фаул и зато што она лопта коју је Берон бацио није прошла кроз кош, а мало је фалило. А што се тиче техничких и намерних, оне су данас свиране само Црвеној звезди, притом ја уопште не мислим да је било шта нерегуларно. Партизан је победио јер је имао више среће и јер је Звезда слабо одиграла, нарочито последњи напад где би фаулом био изборен најмање продужетак.

Nenad

pre 4 godine

Ne mozemo nista za jednu sekundu. To mogu samo Srbi. Dobro 3 sekunde. Navijam za Zvezdu ali obozavam sportske trilere. I tako zelim da dobijemo petu utakmicu.

Marko

pre 4 godine

Nadam se da je Partizan zadovoljan suđenjem i da neće opet razmatrati da li će ili neće igrati 3.utakmicu? Mislim da nema materijala za novo saopštenje...valjda. Da ne pogodiše trojku, pitanje da li bi igrali sledeću utakmicu

Kauboj

pre 4 godine

Marko, kosarkaska utakmica se ne dobija slučajno.
Nije ovo fudbal pa da pobjediš autogolom a pri tom te protivnik gazio čitav meč.
CZ je dobila 2-3 tekme ove sezone na jednu loptu, nema tu nikakve slučajnosti.

ArDzej65

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu!
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59)
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu

War Inside My Head

pre 4 godine

@goyu,pa only fools and horses ti fino kaže,kad imaju mnogo više slobodnih dobijaju,večeras su izgubili,u čemu je problem?

Kolač

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46)

Nije zabeleženo evo ima 2 dana.

kum žoržo

pre 4 godine

Neverovatno kako su našim ljudima uvek sudije krivi, uvek su oni izgovor kada se izgubi utakmica. CZ je imala svoje šanse i vrlo lako su mogli do pobede, jednostavno nisu imali pameti i sreće. Ostavite više sirote sudije na miru.

anti bitanga

pre 4 godine

pritisak je urodio plodom .sudije su večeras poklonile bar 10 poena grobarima.na kraju ih je častio i neznalica tomić koji nije uspeo da dobije ni jednu utakmicu u sezoni koja je bila na jednu loptu.tako je izgubio od unikahe,valensije,limoža,partizana u kupu,budućnosti u podgorici.imao je i pored svega i večeras dobijen meč.na 3 i po minuta pre kraja bilo je lagodnih 68-61.onda kola kreću nizbrdo.zvezda 3 minuta ne može da da koš,ispadaju im žive lopte,a on ništa ne preduzima.šlag na tortu je da on uporno brani poslednji napad protivnika,a ni jednom u sezoni nije uspeo da ga odbrani.dovoljno je bilo napraviti faul i u najgorem slučaju imali bi produžetke.ovako verovatno i bez dobrića u nastavku serije zvezda više nije favorit i lako se može dogoditi da se grobarima pokloni dupla kruna i tako će doći do željenog 'mira u kući' posle svega tomiću se treba zahvaliti na do sad učinjenom i uz renorviranje ekipe potražiti nekog ozbiljnog trenera za evro-ligu da se ne bi blamirali sledeće sezone
(slobinator, 12. jun 2019 22:07)

prvo, probajte nekad da pobedite bez 40+ bacanja, bez poklonjenih pobeda bez sudijskih pogurivanja i poklonjenih pobeda, pa se onda javi

slobinator

pre 4 godine

pritisak je urodio plodom .sudije su večeras poklonile bar 10 poena grobarima.na kraju ih je častio i neznalica tomić koji nije uspeo da dobije ni jednu utakmicu u sezoni koja je bila na jednu loptu.tako je izgubio od unikahe,valensije,limoža,partizana u kupu,budućnosti u podgorici.imao je i pored svega i večeras dobijen meč.na 3 i po minuta pre kraja bilo je lagodnih 68-61.onda kola kreću nizbrdo.zvezda 3 minuta ne može da da koš,ispadaju im žive lopte,a on ništa ne preduzima.šlag na tortu je da on uporno brani poslednji napad protivnika,a ni jednom u sezoni nije uspeo da ga odbrani.dovoljno je bilo napraviti faul i u najgorem slučaju imali bi produžetke.ovako verovatno i bez dobrića u nastavku serije zvezda više nije favorit i lako se može dogoditi da se grobarima pokloni dupla kruna i tako će doći do željenog 'mira u kući' posle svega tomiću se treba zahvaliti na do sad učinjenom i uz renorviranje ekipe potražiti nekog ozbiljnog trenera za evro-ligu da se ne bi blamirali sledeće sezone

Vračarac

pre 4 godine

Jao blama, ladno sam napisao pink and roll :D
džaba mi da se vadim na autocorrect, lapsuse, zaslužujem prozivku... kao i Tomić

Student

pre 4 godine

Realno, da nisu dali trojku opet bi pisali saopstenja kako su osteceni, ovako im odgovara, neka neka, stiglo ih je sve za decenije kradje namestanja, pa im i jedna pobeda mnogo znaci...

jdaleksandar1986

pre 4 godine

Niko od nas nije trener pa da vidimo kakvi su igraci preko nedelje.

Onako kada gledam iz perspektive nekog ko samo gleda kosarku vidim da su Zvezdini domaci igraci opusteniji jer pored sebe imaju kvalitetnije strance.

Sve je to lepo Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic ali realno bez Berona, Fajea i Odza to je tanko pa mozda malo manje nego kod Partizana i to iskljucivo zbog iskustva. Ipak Dobric i Davidovac imaju utakmice i u Euroligi, iskusniji su od Jaramaza, Marinkovica, Zagorca i Nikole Jankovica.

Ali realno gledano da i jednima i drugima da oduzmemo strance, tesko da bi neko nekom uzeo brejk na strani.

Meni je kao navijacu Partizana licno krivo sto Rivers nije dosao u Partizan jer je prvo ponudjen nama ali...

Partizan je posle 4,5 godina ozbiljniji sa domacim igracima i ako Kravic zameni Gagica i izaberu dobra 3,4 stranca bice konkurentni u ABA ligi sigurno.

Pusica, Jaramaz, Marinkovic, Zagorac, N. Jankovic pa ovi mladji Trifunovic, Pecarski, Tanaskovic.

Ima Partizan lep kostur domacih igraca posle dugo vremena.

Red

pre 4 godine

nix..
Ju,ju,ju transfer blama sam dobio.Najavili trecu utakmicu?ok oprosteno im je do pre par godina nisu ni znali,da postoji kosarka kao sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones

Sine ramones ili bon jovi ili guns and roses,da ti ciko kaze,partizan postoji tek od 1970 godina,dok je Zvezda osvajala titule mnogo pre,e moj ti.

Walldorf

pre 4 godine

Cestitke Partizanu na pobedi.Pokazali su puno vise energije,zalaganja i zelje.Zvezdini igraci su mislima vec na nekim atraktivnim turistickim destinacijama.Zaista,neoprostiv pristup igri i protivniku!Pet-sest puta smo imali prilike da odemo na deset-petnaest poena i resimo utakmicu.Umesto toga,nerezonski sutevi,ulazi,izgubljene lopte i kazna je tu.Odbrane ni od korova,bar sedam-osam puta ne umemo da zagradimo obruc,pa Partizan preko Pejdza to izkaznjava i vrati se iz mrtvih.Neshvatljivo, zaista.Ne znam u kom je statusu povrede Perperoglu,pa to ne mogu tovariti na ledja Tomicu.Ukoliko je spreman za igru,onda je to kardinalna greska.Zato jer je Rivers samo fizicki prisutan.Jednostavno ga nema u napadu.U odbrani nesto i odigra,ali je sve to daleko ispod njegovog nivoa.Tomic jednstavno ne zna odigrati neizvesnu zavrsnicu.Ne znam po koji put mu se desavaju identicne,ubitacne greske.Pa, majku mu,i pocetnik bi isao na prekid i slao protivnika na penale,pa tajm aut,pa resis utakmicu ili odes u produzetke.Medjutim,Tomic to ne shvata,ocito.Meni je to neshvatljivo,zaista.Posle tolikih godina u Olimpijakosu,covek jednu od osnivnih stvari nije naucio.Ne pljujem po Tomicu,da se razumemo.Covek je imao samo jedan poraz tokom reg dela ABA Lige.Dobio je Buducnost i doneo Zvezdi EL.Hvala mu na tome.Nadam se da ce nedostatke popraviti,jer ima sve predispozicije da jednog dana bude medju vodecim trenerima Evrope.O sudijama ne diskutujem,sem u izuzetnim situacijama.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!

Aleka

pre 4 godine

(Ramones, Samo sto je za razliku od Zagorca Guduric fin,vaspitan,kulturan decko koji nikada nista nije lose rekao o protivnickim igracima.

slobos sa rodosa

pre 4 godine

(grobar, 12. jun 2019 22:24)
ti verovatno pratiš košarku od juče.partizan je morao dati oba bacanja da bi izjednačio ,a zvezdi bi ostalo bar 5 sekundi da pokuša da pobedi.ubeđen sam da bi grobari promašili bar jedno bacanje jer su ih očajno izvodili večeras.nije vam zagorac doneo pobedu nego vam je poklonio tomić.kažite mu hvala lepo!

jdaleksandar1986

pre 4 godine

Niko od nas nije trener pa da vidimo kakvi su igraci preko nedelje.

Onako kada gledam iz perspektive nekog ko samo gleda kosarku vidim da su Zvezdini domaci igraci opusteniji jer pored sebe imaju kvalitetnije strance.

Sve je to lepo Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic ali realno bez Berona, Fajea i Odza to je tanko pa mozda malo manje nego kod Partizana i to iskljucivo zbog iskustva. Ipak Dobric i Davidovac imaju utakmice i u Euroligi, iskusniji su od Jaramaza, Marinkovica, Zagorca i Nikole Jankovica.

Ali realno gledano da i jednima i drugima da oduzmemo strance, tesko da bi neko nekom uzeo brejk na strani.

Meni je kao navijacu Partizana licno krivo sto Rivers nije dosao u Partizan jer je prvo ponudjen nama ali...

Partizan je posle 4,5 godina ozbiljniji sa domacim igracima i ako Kravic zameni Gagica i izaberu dobra 3,4 stranca bice konkurentni u ABA ligi sigurno.

Pusica, Jaramaz, Marinkovic, Zagorac, N. Jankovic pa ovi mladji Trifunovic, Pecarski, Tanaskovic.

Ima Partizan lep kostur domacih igraca posle dugo vremena.

Gorki

pre 4 godine

Zasto Zvezda dozvoljava da im finalne serije sudi Belosevic?!?! Taj covek GODINAMA sluzi za to da donese pobedu partizanu. I sto je najgore to cini na takav perfidan nacin da je to cudo jedno. Kada je Zvezda usla u zadnju cetvrtinu sa prednoscu svirao je sve i svasta na stetu zvezde i vec na 8i30 do kraja IZVEO ZVEZDU IZ BONUSA !!!!! Znaci samo za minut ipo !!!!!! Samim tim je suzio mogucnost Zvezdinim igracima za odbranu !!! Treba ga prijaviti sudijskoj organizaciji i traziti da se vise ne vraca u ovoj finalnoj seriji.

grobar

pre 4 godine

Razumem da navijaci zvezde ne gotive tomica, ali toliko komentara kako je trebalo praviti faul? Partizan da bar jedno bacanje, i onda treba roditi kos za 3,4 sekunde, kakav crni faul, covek je branio, ali zagor posle 0/6 za 3 ubada prvu preko ruke i eto. Vidi se da pratite kosarku od fuzije sa FMPom..

as

pre 4 godine

za razliku od Zagorca Guduric fin,vaspitan,kulturan decko koji nikada nista nije lose rekao o protivnickim igracima.
(Aleka, 12. jun 2019 22:01)

A super i peva na vasim proslavama.

neko

pre 4 godine

A na kraju 3 poena Zagorca i zagorca limenkama. A 0 od 6 bilo za 3. Hahaha. Inace ubedljivo najgori akter u obe ekipe je upravo Zagorac.

Марко

pre 4 godine

Требало је правити фаул у последњем нападу. Имали бисмо последњи напад, а с озбиром да је Партизан имао 52% са линије слободних бацања, велика је вероватноћа да Партизан не би чак ни изједначо. Веома глупо одиграно на крају!

crni_redstar

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.

Kako si ti inace?

goran

pre 4 godine

Zvezdin trener jos jednom pokazao sta je pokazao, igraci takodje. Beron je tipican basketas i pacer, ovo sto je uradio u tri minuta na kraju spada u nesto najlosije, pa jos pada trojka preko njega, a njemu daju i da sutira poslednji napad. Partizan organizovao poslednji napad za sut za tri poene u samo tri sekunde, a da Zvezda nije ni postavila odbranu, sta li im je to pametno rekao trener u dva tajm auta.

Školobocna

pre 4 godine

Ovo je neverovatno , da ovako pokloniš pobedu , a sve imaš završeno . Ključ za pobedu u seriji će biti ko bude bolje podneo sparinu u hali , kraj je sezone , igrači su premoreni , u 4 i 5 utakmici ako dođe do njih neće moći da stoje . Utakmica je bila veoma loša , revija promašaja , izgubljenih lopti , mučno za gledanje .

iki

pre 4 godine

Nestvarni Tomic! Rivers 0pa igra veci deo 2.pol, Simanic na klupi, Keselj 0 min. Odbrana katastrofa, dokaz - ni jedna kontra. Zasluzena pobeda Partizana. Partizan nazalost dobija seriju. Zvezdas.

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Treba ustanoviti nagradu "Darko Miličić" i kao prvom laureatu dodijeliti je Kešelju!
Btw, poštenije bi bilo da smo dobili prvu utakmicu a oni ovu drugu ali šta je - tu je. Idemo dalje...

Lesser watch

pre 4 godine

E, kakvo je vreme došlo, koliko radosti kad pobedimo Zvezdu. Kao da je CSK ili Fener a to je bilo rutinski i to sa klincima, čuvajući nosioce za važnije utakmice, decenijama. Što se utakmice tiče, katastrofa od igre i jednih i drugih ali verovatno i ne može bolje u raspalom Pioniru gde nema vazduha ni za sedenje a kamoli za trčanje. Totalno nehumani uslovi za igru. Daj bože da svi prođu zdravi ovu finalnu seriju ovog potpuno nepotrebnog takmičenja.

Gorki

pre 4 godine

Ovaj Tomic mi nije jasan. Nikada ne ide da napravi faul vec uvek da kao brani napad do kraja. I cini mi se da je do sada uvek gubio utakmice na taj nacin. Da je isao na faul postojala bi sansa da protivnik promasi zbog pritiska ili bi u najgorem slucaju imao neresen rezultat u dzepu i napad za eventualnu pobedu. Zivce mi je pokidao cele sezone.

Nesa

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Kada neko ko veze nema sa pravilima želi da komentariše. NEZNALICO, ko god da je pobedio igrala bi se treća utakmica, jer se igra u tri dobijene.

Звездин весник

pre 4 godine

Zagorac je najveći promašaj partizana u post vujoševićevo doba. Igrač koji je projekat za vođu generacije potpuno van utakmice. 
Generalno očajna košarka, kada poredim sa NBA finalem više upada u oči neinteligencija igrača nego razlika u fizikalijama. Koliko samo glupih, ničim izazvanih faulova na obe strane
(Milan, 12. jun 2019 21:00)

Донео вам је победу на крају....

Gorki

pre 4 godine

Kako ovaj Belosevic vraca u igru partizan, to je umetnost. Kako on to perdidno radi,neprimetno jednostavno receno umetnost.Lazicu namernu,Fajeu i Risticu neke izmisljene faulove. Taman da ih minusa od nekoliko poena dovede u egal poziciju. I na kraju kao slag na torti ne svira faul u napadu Zagorcu koji kada dodaje loptu svom saigracu ulazi na teren i rukama odguruje Zvezdinog igraca kojeg odgurne dovoljno daleko od sebe jer je znao da se lopta vraca njemu za sut. Uzas jedan od sudjenja.

PFC

pre 4 godine

nix
Hahahahahahhahahaha pa blago tebi,zamisli u seriji gde se igra na 3 pobede ce se igrati treca utakmica bas cudno zaista,nmg da verujem

zvezdas

pre 4 godine

Skloni vuse Tomica zivota ti,pomocni trener je njegov maksimum.U obdanistu se uci da kada imas prednost 2 poena 6 sekundi pred kraj,pravis faul,pogotovu kada uzmes u obzir da protivnik lose sutira bacanja.I ovo mu nije prvi put da gubi utakmi u na ovaj nacin.Skloni ga u razvojnu ligu neka se tamo vezba!

petar nikolić

pre 4 godine

Prepametni Tomić!
Najpre, uzima tajm aut nakon Partizanovog i time gubi isti za napad
Opet ostavlja Berona kao najnižeg igrača u odbrani kao u Kupu i još na znatno višeg Zagorca!
I umesto da ne dozvoli šut za tri i da pravi faul, on sve suprotno

miki

pre 4 godine

Majko mila kakav faul dosudjen risticu na renfrou, da se prekrstis nogom...
(Ivan, 12. jun 2019 20:51)

Kakav start Lazića na Renfro-u ni faul nije sviran! Sećaš se?

as

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako

Rodjace,ja pojma nemam kako se igra u S. Koreji finalna serija al kod nas je na tri dobijene .

Aki

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Pravi si Panter, kakvu si samo teoriju zavere razotkrio - u seriji koja se igra na tri pobede, najavljena je treca utakmica!

Марко

pre 4 godine

sta ucini to Rade Zagorče??!!??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Dominiče Time??!!??, 12. jun 2019 21:19)

Шта је учинио? Изједначио је на 1:1.

LorD

pre 4 godine

Ristić je gurno Renfroa u polazu dvokoraka, tu je izgubio ravnotezu.
Nema veze zato je Dobrić doskočio na nogu Zagorca a prekršaja ni na vidiku.

dalibor

pre 4 godine

Moja Zvezdo...ovo je teze izgubiti nego dobiti. Nego bi ja sada vama u svlacionici po jedan aplauz da se malo uozbiljite.Znanje imate, individualno ste jaki, ali opustenost, dekoncentrisanost....7 razlike...2 puta ispada lopta iz ruku...gubis u zadnje 4 sec jednim sutom. Jasno da je cilj ispunjen, jasno da ce se sezona zavrsiti skoro bez cele petorke zbog povreda , ali progesionalizam i ozbiljnost do kraja. Cestitke Partizanu na pobedi!

analiza

pre 4 godine

Kakve zivce mora da ima covek da bi navijao za Par!
Moze li neko strucan da mi objasni to ,bukvalno,"silovanje" trojki kad te ne ide?Ok,znam da ovi u NBA radili statistiku po kojoj prevagu odnose trojke i sl.bacanja,ali,mozes toliko da se ispucavas SAMO ako imas dobar skok u napadu.Kad vidis da samo Pejdz moze da je ubode,idi na ulaz,majku mu!To me tacno podseca na Noleta kad zapne da igra drob sotove a iz aviona se vidi da nema osecaj za to i gotovo.Bacanja,10 promasena?Kad mi bek promasi bacanje,to mi je kao prst u oko-centar ima prava da omasi,bek ne.Bacanja su stvar glave.Skok u napadu je stvar inteligencije i osecaja-sto nam prilicno fali(N.J i Gagatar).Zagor za malo jedinu korisnu stvar da napravi time sto mu je Dobric stao na nogu i povredio se.
Sad,sto se CZ tice,po meni ako se zaustave Covic-Beron-Davidovac,ostali su obicne trube i ne ogu da se sastave.Covic ume da razigra,ima meku ruku i fali mu koji cm visine da bi bio bas dobar i u odbrani-glup nije.Beron je user teski-kakve namon trojke daje i kakvu za malo dade,strasno i uz to je prirodno iritantna pojava pa moze i da nervira protivnika.Davidovac ima fizikalije i energiju i petlju i nezgodan je za cuvanje i nije glup.
Lazic ostvario obavezan promasaj table,tako da je i to ok.

Kninska kobra

pre 4 godine

To bre Grobari... Nema predaje... Džaba im pomoć Države, džaba pomoć Rusa, Arapa... Institucija se vraća!!!
(Srb, 12. jun 2019 21:12)

Da li ti je dobro? Opusti se, popij nešto, smiri se...

goyu

pre 4 godine

Jel ikad ova FMPzvezda pobedila nekoga a da nije imala petnaestak slobodnih bacanja vise od protivnika? Ili barem 3-4 tehničkih i namernih ličnih grešaka?
(only fools and horses, 12. jun 2019 21:37)
Pa dečko nisi u pravu,partizan je imao jedno slobodno bacanje više od Zvezde a o namjernim faulovima da ne pričam.

FMP 2011

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46)
Naravno, svirati faul odbrane nad Odzom koji je napravio čist faul u napadu pri rezultatu 68:68, 44 sekunde do kraja je nezabeleženo ili mozda jeste, za Zvezdu naravno.

veliki strumf

pre 4 godine

Očajna igra Partizana, promašili sve sto su mogli i mi izgubimo utakmicu. Smejurija. Rivers nula, promasuje otvorenu trojku, protiv Partizana ne postoji na terenu nikad, Beron ništa, a u odbrani tragičan - preko njega je Pejdz ubacio sve trojke, Zagorac na kraju, preko njega smo izgubili kup. Aman bre Tomicu ne stavljaj ga da igra odbranu kad je ključno. I ovo sto puštamo poslednji šut - oni uvek to pogadjaju, valjda je to jasno. Nebulozan poraz, igramo sa 7-8 igrača. Čemu ovi ostali služe na klupi??? Za peškire. Ajde bre, sramota da ovo ne dobijeno. Vodili smo celo drugo poluvreme i izgubiš.

...

pre 4 godine

Нека победи бољи просто. Невероватно је колико смо талентована нација за кошарку, то нам је у крви. Да имамо мозга па да укинемо фудбал, све уложимо у кошарку и манемо се борбе саопштењима између две петокраке, па ће и КЛС добити на значају. Само нека људи играју најлепшу игру на свету - кошарку!
(Jamiroquai, 12. jun 2019 18:36) cim bi se slile ogromne pare u kosarku svi bi pohrlili da ukradu sto veci deo i opet bi imali istu situaciju kao i sa fudbalom

flok

pre 4 godine

jel sad sudnjenje bilo dobro...da li dolazite na trecu....sledi saopstenje
(beron, 12. jun 2019 21:25)

Obzirom da ste iz Železnika, vi dolazite na treću :)

floky

pre 4 godine

Koliko je grobarska mrznja prema Zvezdi veca nego ljubav prema Partizanu. Ovo je postalo bolesno.
(Posmatrac sa klupe, 12. jun 2019 21:26)

Koja Zvezda?

Baron

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Druže, igra se u tri dobijene...

René Artois

pre 4 godine

Tomić amaterčina. Zbog čega time out odmah posle grobarskog? O navlačenju sudija za grobare kada je Zvezda povela +7 bolje ne pričati.

voka

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako. 
(nix, 12. jun 2019 21:23) 

Ti pratiš basket od 2011.?
Naravno da će se igrati i treća. Igra se na tri dobijene. Hahahahahahahahaha :)

shoooook

pre 4 godine

Nestvarni Tomic! Rivers 0pa igra veci deo 2.pol, Simanic na klupi, Keselj 0 min. Odbrana katastrofa, dokaz - ni jedna kontra. Zasluzena pobeda Partizana. Partizan nazalost dobija seriju. Zvezdas.
(iki, 12. jun 2019 21:33)

Опет искачу реални звездаши или пређите на противничку страну или даље од Звезде! Ми смо грешили а они су играли перфектно,целу утакмицу те краду и ти пљујеш тренера и играче!

singer

pre 4 godine

branko lazic potpuno sam, kao duh. gadja trojku, lopta leti i misli - gde sam to dospela, nigde obruca, mrezice, terena -bokca ti - tres o patos...

Bojan

pre 4 godine

Zar nije logicno da pravis faul, pa ne mogu da pogode bacanje celu utakmicu? Zar nije logicno da ostavis poslednji time out, 6 sekundi je dosta vremena, a ne da ga protracis da bi video njihovu akciju? Pa promenice akciju pametnjakovicu.

bolje

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?
(epcot, 12. jun 2019 19:53)

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26)

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih.
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.
(bolje, 12. jun 2019 20:43)

Ne stavljaju se manje stolice nego teleskopske tribine iza koseva.Po projektu 10 hiljada.Sada sedecih mesta oko 6 hiljada
(NY, 12. jun 2019 20:58)

Vec postoje teleskopske tribine iza koseva, te ce samo zameniti novim koje ce imati jedan, dva reda vise i imace stolice sa samo sedalnim delom.
Bice veci kapacitet pre svega zbog manjih stolica. Procitaj javnu nabavku koja je bila za radove, a i procitaj sta je o tome rekao arhitekta koji je projektovao halu.
Narucili su 7200 stolica, sigurno se nece sve postaviti, neke ce biti i za rezervu. Na teleskopskim tribinama ce moci da stane nekoliko stotina ljudi.
Nista se nece dogradjivati. Ne radi se ono o cemu su pricali pre neku godinu, gde su mislili da ce da naprave dodatne galerije.

Vračarac

pre 4 godine

Tomiću nauči pink and roll majku mu! Ja stvarno ne znam šta on na tabli crta cele sezone. Zvezda nema izgrađene akcije, a završnice utakmica su nam kriminalne.
Ovo je neadekvatno za Evroligu.

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Ozbiljno pitam.. zasto nema Lendejla i sta je sa niim.. nisam u toku a na netu ne mogu da nadjem
(g-din Pavlovic, 12. jun 2019 21:10)

Presao u Zalgiris.

Dejan CZ

pre 4 godine

5 lopti gube igraci koji organizuju napad na prenosu lopte sto im izbijaju iz ruku sto gube u prenosu...Covic 2,Davidovac2,Beron 1....Za jednu utakmicu mnogo i za zensku kosarku.
6 sekundi do kraja mi zovemo ponovo tajm aut,znaci imamo ga...umesto praviti licnu odma za 2 njihova bacanja gde postoji verovatnoca i promasaja i da sam resavas napad za pobedu,nereseno imas,izvodis loptu sa njihove polovine...NE nas trener ima drugaciju viziju...od EC nista se naucio nije gde se ponavljaju stvari u kojima gubimo utakmice...bojim se da tu nije kraj i da nas u EL cekaju iste stvari jer nas trener iz brojnih slucajeva nista naucio nije...

Džoni

pre 4 godine

Meni nikad neće biti jasno šta trener ima u glavi kada vodi dva razlike i znači samo trojku ne sme da primi i on brani šut i kocka se? Prijatelju, praviš faul a još ih ni bacanja ne idu pa ako i ubaci oba ti imaš napad a u džepu produžetak dok se ovako kockaš i moliš Bogu da ne pogodi a verovatnoća da pogodi je prilično velika? Očajna utakmica sa sportskog aspekta, ali pre svega zahvaljujući Zvezdi uzbudljiva i neizvesna.

Downtown

pre 4 godine

Tomicu gde ti je time out strucnjace?
(Bojan, 12. jun 2019 21:10)

Pa iskoristio ga je odmah cim se zavrsio tajmaut Partizana pa je tu Trinkijeri rekao da ide Radetu lopta sto znaci da je Tomic pomogao Partizanu hahaha

Milan

pre 4 godine

Zagorac je najveći promašaj partizana u post vujoševićevo doba. Igrač koji je projekat za vođu generacije potpuno van utakmice.
Generalno očajna košarka, kada poredim sa NBA finalem više upada u oči neinteligencija igrača nego razlika u fizikalijama. Koliko samo glupih, ničim izazvanih faulova na obe strane

anti bitanga

pre 4 godine

Trinkijeriju sad kosarkaski razlozi odlucili utakmicu. Covek se savrseno uklopio u ovu njihovu organizaciju, kao da je tu 20 godina, sve se ga naucili....
(Ivan, 12. jun 2019 21:20)

da, čovek ne trpi da pobedi protivnika s 42 bcanja. To je ispod časti

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Зар је толико тешко знати направити фаул да се не дозволи шут за три поена!? О Боже драги! 😬😬😬

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Sta ti je kosarka...Covek koji je celu utakmicu bio najgori na terenu na kraju jednim potezom donese pobedu u nemogucoj situaciji...A onda je opet moglo da se desi isto na drugoj strani,ludak Beron masi trojku sa pola za koji santimetar preko dva igraca...

Ološi

pre 4 godine

Slika 1: Igrač gostiju, reprezentativac, leži povrijeđen - domaćini urlaju "nosi g. napolje".

Slika 2: Igrač gostiju leži povrijeđen, domaćini ga pozdravljaju aplauzom, iako ni taj igrač ni taj klub ničim taj aplauz nisu zaslužili.

Svako nek se svrsta onamo gdje pripada. Što bi mi u Crnoj Gori rekli, kako mu ga kuća daje.

Ima Boga, bogami

pre 4 godine

Partizan je totalna katastrofa. Nema nijednog pouzdanog igrača a većina ne bi ni trebala da bude tu. Zvezda je htela da ponizi Partizana na jako ružan način. Jedino je dobro što nije pobedila a Ilija i ekipa nek se puše. U nastavku će mnogo toga doći na naplatu ali Partizanove šanse sa ovakvom igrom i timom, ne postoje!

Ivan

pre 4 godine

Trinkijeriju sad kosarkaski razlozi odlucili utakmicu. Covek se savrseno uklopio u ovu njihovu organizaciju, kao da je tu 20 godina, sve se ga naucili....

istina boli

pre 4 godine

Tomicu pa ti nemas pojma. I da je Zagorac promasio ovo, opet bih ti rekao ovo. Pa tim ti nema nikakvu igru. Samo sut, sut i sut. Daj molim te idi vodi Olimpijakos, a Zvezda da nadje normalnog trenera. Sportski pozdrav!

andrejka

pre 4 godine

jel sad sudnjenje bilo dobro...da li dolazite na trecu....sledi saopstenje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (beron, 12. jun 2019 21:25)

Za razliku od prve utakmice korektno sudjenje. Egal bacanja, Odzo nije bio zasticen kao beli medved da se svira prekrsaj nad njim cim ga neko pogleda, Lazicu posteno sviran svaki faul koji je napravio...itd.

E sad, ti si ovim komentarom pokusao da relativizujes ono sramno sudjenje iz prve utakmice. Sada bi vec bilo 2-0 za Partizan, bas kao i u polufinalu ABA. Ali nema veze. To ste vi.

nix

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.

Ivan

pre 4 godine

Smarate sa pljuvanjem Tomica. Nisu imali sta da izgube, sutnuli za 3 i pogodili, kao da se prvi put to desilo u kosarci… Vise brine povreda Dobrica, treci igrac manje u rotaciji ove sezone. Zvezda igra ovaj finis sezone bez pola tima, oladite… Covic i Davidovac celo drugo poluvreme nisu izasli iz igre.

Nebojsa

pre 4 godine

Tomic je najgori trener kojeg sam ja gledao ,bez obzira na titulu u Aba ligi
Nema sta trazi on u C.Zvezdi hvala mu svemu i pod hitno za novu sezonu novi trener.
Filip Covic sledece sezone nema sta trazi C.Zvezdi nama treba plej koji nece da se krije i koji ce kljucnim momentima da preuzme odgovornost. On bezi od odgovornosti cak ne zeli i loptu u rukama
Neko nije dorastao C.Zvezde ....

FMP 2011

pre 4 godine

momo brko to samo vas predsednik daja ijave koje mu sasatavljata Vuletic profesor pravnog fakulte .
(GIHT, 12. jun 2019 21:38)
Uh, mučno...

GIHT

pre 4 godine

Sudije se kriju iza video tahnologije i dosudju,pod pritiskom ,igraca i trenera partizana ,pa dosudju nepostojece faulov protiv Zvezde to govori da nisu umali isti kriterijum .

milan

pre 4 godine

@Vračarac

pink end roll ne postoji u košarci...vidi, možda ima na Pinku koji sigurno stalno gledaš...sad će tamo i saopštenje i gostovanje!...

only fools and horses

pre 4 godine

Jel ikad ova FMPzvezda pobedila nekoga a da nije imala petnaestak slobodnih bacanja vise od protivnika? Ili barem 3-4 tehničkih i namernih ličnih grešaka?

Ramones

pre 4 godine

nix..
Ju,ju,ju transfer blama sam dobio.Najavili trecu utakmicu?ok oprosteno im je do pre par godina nisu ni znali,da postoji kosarka kao sport.

Zdravko

pre 4 godine

Konačno opet uzbudljiva košarka u Srbiji. Bravo!
(Djenka, 12. jun 2019 21:11)

A sta je ovde uzbudljivo , jad i beda, bljuvotina od kosarke, i ovi primaju pare od drzave za sta ? Bruka ,a decji dodatak 3000 , i ko bre navija za jedne ili druge, dno dna .

domacalobanja. com

pre 4 godine

Ne moze partizan ovde nista... Ovoliko antitalenata... Ovoliko promasenih bacanja... I to na zvezdin los dan... Ne pamtim grupu nesposobnijih

Dzoni

pre 4 godine

Citam ove komentare i ne vrujem koliko frustriranosti i neobjektivnosti, pa sam resio da dam svoje nepristrasno misljenje o sudjenju. Ne navijam ni za jedan od klubova (ko mi ne veruje bas me briga) i mislim da sudije ne favorizuju ni jedne ni druge.

U prvoj utakmici sudjenje je bilo generalno lose, ali ne zato sto su sudije pomagale Zvezdi vec zato sto su seckale igru svaki cas i nisu dozvolili da se igra razvije i da se igra muski. Razlika u slobodnim bacanjima je bila jer su igraci Partizana pravili neinteligentne faulove u bonusu. Prosto i jednostavno. Iskljucenje Trinkijeru je bilo prestrogo, jedna tehnicka bi bila dovoljna po mom misljenju. Njegova reakcija nije bila toliko agresivna da zasluzi iskljucenje.


Ova druga utakmica je veoma dobro odsudjena po meni. Vrlo ujednacen i dobar kriterijum. Jedina ozbiljna greska je peti faul Ristica na Renfrou, gde je izgledalo kao da se sam sapleo. Osim toga nista bitno. Igraci Partizana su ponovo pravili glupe faulove u bonusu, nesportske za Zvezdu ciste kao suza po novim pravilima, tako da ne vidim da bilo ko ima razloga da se previse buni nakon ove dve utakmice.

Sramota

pre 4 godine

Aaaa nema 40+ slobodnih nema ni pobede hahahahahah nema veze kupice vam tata sledecu utakmicu opet 40-tak slobodnih pa ima da dobijete 2-3 razlike ....

Parter B

pre 4 godine

Nesportska Lazicu bez gledanja snimka,tehnicka Risticu za prigovor,a Jaramazu za isto nista...
Za hvatanje za obruc prilikom kucanja Fayeu samo faul,a u prvoj utakmici Gagicu priznat kos...
I ajmo sada mi da kmecimo kao grobari...

whitewalker

pre 4 godine

Cestitke Partizanu na pobedi sasvim zasluzena obzirom na borbenost tokom poslednje cetvrtine i odbijanja da se preda.
Moja Zvezda ima dosta problema koje treba da resi, ako ne mosli da prodje kao Buducnost u EL. Pre svega mesto plejmekera mora da se resi, jer Filip, koliko god bio borben i igrao srcem, zbog fizickih nedostataka koje moderna kosarka ne trpi nije kalibar za vise od treceg pleja u ekipi koji bi mogao da udje tek ako prva dva pleja ne mogu iz bilo kog razloga da igraju.
Prvu utakmicu nisam gledao, pa ne mogu nista da kazem, a i ovu sam gledao samo poslednju cetvrtinu, i utisak mi je da su sudije ubedljivo najgori akteri. Sto zbog nepoverenja, koje nije nezasluzeno, sto zbog nepridrzavanja tehnike sudjenja i uletanja jednog drugome u zone odgovornosti, sto zbog autisticnosti sudijske organizacije, u kojoj vlada teski nepotizam i napredovanje kroz veze.
Ja da sam neko u sudijskoj organizaciji bi posle svake utakmice organizovao emisiju u kojoj bi sva trojica sudija gostovali i komentarisali donete odluke. Ko je bio gde postavljen, da li je doneta odluka dobra i zasto je takva doneta i sl. Naravno da nije strasno da se napravi greska, pa i igraci mase zicere i prave razno razne gluposti, ali jeste strasno ako ce sledeci put opet biti napravljena u istim uslovima. Rezultat bi bio potpuno poverenje u sudije jer bi svaku svoju gresku morali da iskomentarisu, a to im ne bi bilo bas svejedno pa bi gledali manke da grese. Recimo voleo bih bas da cujem komentar sudije koji je odsvirao 5. faul Risticu nad Renfou-om, a siguran sam da je bilo i odluka na stetu Partizana. Pored toga videlo bi se i ko je kakav sudija pa bi najbolji isplivali na povrsinu. A da ne spominjem da bi i igraci i publika bili mnogo bolje upoznati sa pravilima i tehnikom sudjenja.

Orfanelice

pre 4 godine

Mi grobari da se pokrijemo ušuma i da cutimo. Imamo jednog nesposobnog Radeta Zagorca koji uporno sutira trojke jer je isfrustriran. U napadu skok za skokom, eto sad nam sudije sude regularno i imamo navijace i opet ne mozemo. Prvo losiji smo od njih ove godine, drugo bolji su od nas jer imaju vise para i imaju bolji roster.

Vilingrađanin

pre 4 godine

Bili Beron pogađa trojku sa 8 metara u zadnjoj sekundi totalno van balansa a Edin kao da je ubacio zicer ispod koša. Da je to uradio Marinković ili Renfro urlao bi kao da mu je on rođeni sin!

CZ99

pre 4 godine

Dobricu,zar na tebi karma?!Zelim mu brz oporavak kao grobar!
(dure, 12. jun 2019 20:37)

Znaci sad je karma kad se povredi igrac? Uvek ste bili jadni, ali ovo u sta se se pretvorili otkad je Zvezda ponovo jak klub, nema reci da se opise. Jadno, da jadnije biti ne moze.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake
(as, 12. jun 2019 20:05)

Sta kazes "poTbacivanje"..."dadnu"...jesi nepismen sine ali bas. Pravi partizan !
Izgleda da bi ti trebao knjigu u šake

vukan

pre 4 godine

Koliko je Andrea prosecan trener govori da svaki timeout na kom je pozvao akciju, a odgledao sam skiro sve utakmice Partizana, nijedna akcija nije prosla!!! Folirant tezak, vestacki osmeh i pustaj fore... Svaki nas drugi trener garantujem bolji od njega

Ivan

pre 4 godine

Sad kad nam grobari objasne da udaranje laktom od strane jaramaza nije bio faul u napadu, nego od tog momenta krece navlacenje za zvezdu...

veliki strumf

pre 4 godine

Lazić - oličenje inteligencije! Vreme je da konačno ode. Iz godine u godinu konstantno nazaduje u svakom segmentu igre. Ova nebulozna nesportska košta nas 4 poena u ključnoj fazi utakmice.

Johny Walker

pre 4 godine

Johny Walker,12.jun 2019 19:14)Zamisli koliko je tek tebi dobro kada udjes u komentare da vidiš njegov komentar?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. jun 2019 19:2

A sta ti trazis?

MarcoPolo

pre 4 godine

Navlace sudije za Partizan....igra se 3 utakmice sigurno
(dzonikv, 12. jun 2019 19:41)

Vidim da nemaš pojma da se igra na 3 dobijene. Prema tome minimum je 3 utakmice. A biće ih sigurno više...

Tony Stark

pre 4 godine

Ako damo vise koševa,imamo vise skokova,asistencija,manje grešaka dobijamo 100%!
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:39)

Your math is blowing my mind.

direwolf

pre 4 godine

Dali je moguce da igraci Partizana reaguju i gestikuliraju na svaki prekrsaj koji im se svira. Zar stvarno veruju da nijednom nisu napravili faul?

Johny Walker

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?
(epcot, 12. jun 2019 19:53)

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice

mix

pre 4 godine

Malo objasnjenje za start utakmice. Svaka osvojena lopta, u ovom slucaju pocetak napada, u prednjem polju vam daje 14 sekundi za napad.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Zvezda vodi na početku 4/4??? Samo gledajte sada namerne, tehničke smejurija faulove za Zvezdu, nekažnjeno masakriranje igrača crveno belih i drugo navlačenje za groblje....

Лепи Цане

pre 4 godine

"Na isteku treće četvrtine Ognjen Dobrić nezgodno je doskočio i morao je uz pomoć saigrača da napusti ČETVRTINU."

ahahahaaha....

splinter

pre 4 godine

Kao nadprosječno i neodoljivi zvjezdas reci ću samo jedno a to su dvije stvari
Prvo: srcem svim ću navijati za Partizana zaista iz razloga ako osvojimo titulu mi postajemo najtrofejni klub sa 21 titulom
Zar da? I onda neće bit sporta de su uspješni crno bijeli samim tim gasi se kakvo takvo rivalstvo, a kao drugo : vaterpolo nije sport!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ миг - Па у сваком случају и ви шутирате на исте кошеве. А да ти ниси геометар, онај са фудбалског дербија? 😃😃😃

Toto-ko-tunjo-Ostojin-opozicionar

pre 4 godine

Aman, naslovi... Igraju ljudi, lomi se rezultat, Povede Zvezda +3 "mnogo bolja Zvezda", Igokea uzvrati na +3 "nalet Partizana"...

bolje

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više? 
(epcot, 12. jun 2019 19:53) 

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26)

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih.
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.

sgdp

pre 4 godine

Navlace sudije za Partizan....igra se 3 utakmice sigurno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dzonikv, 12. jun 2019 19:41)

Naravno da će se igrati 3 utakmice sigurno kada se i igra na 3 dobijene. Nego si ti došao ovde da provociraš i da se svađaš, a košarku ne pratiš ni malo.

NY

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?  
(epcot, 12. jun 2019 19:53)  

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice 
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26) 

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih. 
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.
(bolje, 12. jun 2019 20:43)

Ne stavljaju se manje stolice nego teleskopske tribine iza koseva.Po projektu 10 hiljada.Sada sedecih mesta oko 6 hiljada

Srb

pre 4 godine

Zvezda je državni projekat i Predsednik navija za njih i sve je uradio da ugasi dominaciju Institucije KK PARTIZANA!!!
'Ajmo Crno - Beli!!!

as

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake

est

pre 4 godine

imao bih i trunke saosecanja za nepravdu nacinjenu partizanu od drzave ali se setim 10 godina kradje i tuce od strane vujosevica i 6 godina toletovog lopovluka i setim se kako su se grobari smejuljili...kako ono bese uzmi tole 7 titulu.i sad kad ste osetili sad kukanje.

Johny Walker

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake
(as, 12. jun 2019 

Je li se kaze dadnu.Tebi ni knjiga ne vredi vec vracanje u prvi osnovne

Ivan

pre 4 godine

Kad ne ide šut za 3 i Tamiš je GSW.
(LorD, 12. jun 2019 19:42)

Partizan je na prosloj utakmici imao bolji procenat suta za 3 od zvezde, i mozda ukupno jednu manje na kraju, pa je izgubio utakmicu.

sequLa

pre 4 godine

Ljudi ovaj prvi detalj kad su Zvezdi ponisteni kos i faul, istekao napad, na satu jeste isteklo ALI je bilo 9:43 ostalo od cetvrtine, znaci 17 sekundi je trajao Zvezdin napad ? Kako to majke ti ?

Marko

pre 4 godine

Kakva je ovo revija anti talenata da covek ne poveruje. Kako se ovi ljude bave kosarkom, ne mogu sebi da objasnim. Vidimd a su solidni dizaci tegova i to je to. Na slobodnim bacanjima fokusa kao da su samuraji , a onda sledi cigla. Totalno bez osecaja za loptu, prostor..Ma, jeza.. Ovo je najnici nivo kosarke na ovim prostorima od kada je Jugoslavija osvojila prvo zlato na svetskom u Ljubljani davnih godina. Cista anti-propaganda ovog sporta.

* samo *

pre 4 godine

sedam minuta, limeni samo trojke klepeću. Akcija, šta je to?
(cole, 12. jun 2019 19:14)

Ne, nego cemo da trčimo protiv vas, smešni ste.
Bunite se timski posle svakog faula, na čelu da ekonomom i čistačicom.

Ivan

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi,12.jun 2019 18:33)Nema dalje:)

Марко

pre 4 godine

Ako bude fer sudjenje Partizan lagano resava!!
(Grobar, 12. jun 2019 18:37)

Партизан не решава лако ни против Тамиша, а од ФМП-а зна и да изгуби.

Lex

pre 4 godine

Prosli mec 3 tehnicke za Partizan i duplo vise bacanja za cigane i tad cute.Sad posle prve cetvrtine se bune na sudije a sto imaju 23% suta iz igre nista.Nema vecih licemera od limenki....

Aca

pre 4 godine

Tomic i igra za tri poena ako krene biva i po 30 i kusur poena razlike ako ne kuku lele sta da radimo.I dalje mislim da je greska sto nije smenjen posle fijaska u EK.Prosecan trener.Beron nije trebao da produzi ugovor jer on nije za EL tj fizicki ne moze da se izbori sa alama od bekova.Partizan suvi prosek sa vecitim talentima ali isplatila se kuknjava posle prve utakmice dobice ovo.

CzBg1989!

pre 4 godine

Koliko znam napad traje 24 sekunde, Zvezda skače za loptu i ima prvi napad sudija sudi da je isteklo vreme posle 17 sekundi.. Nije toliko bitno prvi je napad ali nije mi jasno kako je to uspeo..

pedja 71

pre 4 godine

1. Namerna Covicu
2. Bacanja posle skoka Ristica i gledanja snimka. Niti je bio bonus, niti sut na kos.

A "sikirice" i dalje sevaju bez sviranja faula.

P.S. Namerno se ponasam kao prosecni grobar i kukam na sudjenje.

Тони Старк

pre 4 godine

Опис овог циркуса: Ристић игра ужичко коло, Ика Специјалац не види кораке.

MilanSpanac

pre 4 godine

Kad vidim da promasuju otvorene suteve i to suteri koju su na sirem spisku repke, ni ne gleda mi se ovo smece od kosarke. Al veliki Sale nacionale je video potencijal.. a -40 u proseku od amera to ne vidi

Ivan

pre 4 godine

Evo nesportske ni iz cega, a novicine sekirice obicni faulovi prosli derbi... Naravili ste 7:0 od tog momenta. Jel treba mi sada da placemo da cemo da napustimo teren?

Johny Walker

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33)

Opet si prvi sa komentarom.Je li ti kolica rade da izadjes na vazduh.Lep dan

bole

pre 4 godine

Опис овог циркуса: Ристић игра ужичко коло, Ика Специјалац не види кораке.
(Тони Старк, 12. jun 2019 19:22)

Svira im tek kad zaigraju crnogorsko oro :)

GM

pre 4 godine

PRVI napad Zvezde gleda se snimak...

Sviraju ISTEKLO vreme od 24 sekunde, a na semaforu 09:45 do kraja cetvrtine?!

Jel neko kapira sta se ovde desava...

Borky

pre 4 godine

Ovo je bas glupo gledati kad znas da Partizan ovo jednostavno MORA dobiti. Ovdje Zvezda nema nikakve sanse,jedino mozda da neko poludi i da 50 poena i da sudije jednostavno ne mogu tu nista.

PFC

pre 4 godine

CzBG
Napad vam je trajao 14 sekundi sa obzirom da je bila lopta sa strane,niste osvojili loptu u sudijskom podbacivanju,eto objasnjenje
Greske sudija za sada,nesportska Covicu nepotrebna,koraci nisu sudjeni vasem centru kada je dao kos za 14 9

boža

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha 
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33) 

A zvezda me podseća na one afrikance što kupiše Mig 29, popnu ga na brdo pa se sjure na ler u neprijatelja :)

mig

pre 4 godine

Ljudi pita li se neko kako mutant šutira trojke 85% u svakom finalu na domaćem terenu, a trenutno u prvoj četvrtini u istoj hali kad su gosti 0/6? Jeste sigurni da nije neki doktor mašinstva smislio način kako da daljinski uveća obruč za centimetar/dva (vrlo lako mehanički za izvesti duplim prstenom, unutrašnjim i vanjskim)?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

(Johny Walker,12.jun 2019 19:14)Zamisli koliko je tek tebi dobro kada udjes u komentare da vidiš njegov komentar?

Baron

pre 4 godine

Ovo je bas glupo gledati kad znas da Partizan ovo jednostavno MORA dobiti. Ovdje Zvezda nema nikakve sanse,jedino mozda da neko poludi i da 50 poena i da sudije jednostavno ne mogu tu nista.
(Borky, 12. jun 2019 19:28)

Možda bi mogli da pobedite da vam se sve ne svodi na šut za tri poena.

MT Vračar

pre 4 godine

Koliko znam napad traje 24 sekunde, Zvezda skače za loptu i ima prvi napad sudija sudi da je isteklo vreme posle 17 sekundi.. Nije toliko bitno prvi je napad ali nije mi jasno kako je to uspeo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg1989!, 12. jun 2019 19:07)

Makar naučite pravila košarke pre nego što se javljate i komentarišete, pošto je sudijsko podbacivanje bilo neuspešno, Zvezda je imala loptu sa strane i napad od 14 sekundi, ne 24...

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ako Partizan pobedi ovu utakmicu očekujem saopstenje u roku od plafon 10 min.sa druge strane brda zbog loše izvedene lopte Partizana u 7 min.prve četvrtine!

Jon_Bon_Jovi__

pre 4 godine

Ako damo vise koševa,imamo vise skokova,asistencija,manje grešaka dobijamo 100%!
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:39)

Dovoljno je više koševa....

Jamiroquai

pre 4 godine

Нека победи бољи просто. Невероватно је колико смо талентована нација за кошарку, то нам је у крви. Да имамо мозга па да укинемо фудбал, све уложимо у кошарку и манемо се борбе саопштењима између две петокраке, па ће и КЛС добити на значају. Само нека људи играју најлепшу игру на свету - кошарку!

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Ove utakmice nikada nisu bile samo sportski dogadjaj. Uvek su , a pogotovo u ooslednjih 20ak godina, povod za ispoljavanje mrznje i izbacivanje raznih frustracija kako na tribinima tako i u komentarima i na drustvenim mrezama. Mozda to i jeste njihova socijalna funkcija. Nekada smo na te utakmice isli zajedno sa drugovima koji navijaju za protivnicki klub a posle sedeli u kafani i komentarisali ono sto se desilo. Sada toga vise nema ili je izuzetno retko. I pre i posle vecerasnje utakmice opet cemo ovde citati gadosti koje ne bi trebalo da imaju veze sa sportom.

Splinter

pre 4 godine

Pa zar je moguće da ako osvojimo ove i sledece godine postajemo najtrofejniji klub u Srbiji...? a kako je to daleko izgledalo dok Covke legenda naša nije uzela klub
Grobari kadar Nevera i taj jedan sport dje su bili trofejniji od sledece godine neće biti hehehe živim za taj dan breeeee!!!

Марко

pre 4 godine

Ove utakmice nikada nisu bile samo sportski dogadjaj. Uvek su , a pogotovo u ooslednjih 20ak godina, povod za ispoljavanje mrznje i izbacivanje raznih frustracija kako na tribinima tako i u komentarima i na drustvenim mrezama. Mozda to i jeste njihova socijalna funkcija. Nekada smo na te utakmice isli zajedno sa drugovima koji navijaju za protivnicki klub a posle sedeli u kafani i komentarisali ono sto se desilo. Sada toga vise nema ili je izuzetno retko. I pre i posle vecerasnje utakmice opet cemo ovde citati gadosti koje ne bi trebalo da imaju veze sa sportom.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 12. jun 2019 18:40)

Није то било пре 20 година, већ пре 40. Од осамдесетих је већ кренуло лудило.

Savinho

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33)



kako te ne mrzi covece da ostavljas komentar na svaki post, bio taj post o fizici, ribolovu ili sportu...

NAPRED PARTIZAN!

Borky

pre 4 godine

Renfro i Pejdz vs Covic i Nenadic. Kljuc pobede Partizana. Prevaga na plej poziciji.
(kouch, 12. jun 2019 18:41

Al Nenadic?Kako poredite uvjek sta vama odgovara?! Pa Nedacic i ne igra a drugi ili bolje reci prvi play je Davidovac. Dobro ipak ste vi izmislili kosarku a mi pratimo mozda godinu dana.

Jamiroquai

pre 4 godine

Нека победи бољи просто. Невероватно је колико смо талентована нација за кошарку, то нам је у крви. Да имамо мозга па да укинемо фудбал, све уложимо у кошарку и манемо се борбе саопштењима између две петокраке, па ће и КЛС добити на значају. Само нека људи играју најлепшу игру на свету - кошарку!

sgdp

pre 4 godine

Cibona, Jugoplastika I Bosna osvojili vise puta Euroleague nego Vi, Zvezda pre raspada Jugoslavije imala vise titula od Vas, sada bezite za par ali cini mi se da ni to necete dugo. Svaka cast za EL prvaka al da ste neki mega velikani bas i niste, smanjite malo dozivljaj.
(Ivan, 12. jun 2019 23:19)

Prvo, "vi" se piše malim slovima kada u pitanju nije persiranje. Drugo, Bosna ima isti broj titula prvaka Evrope kao Partizan, jednu. Treće, Partizan je jedini od gorenavedenih timova igrao na F4 nakon raspada Jugoslavije, i to dva puta (1998. i 2010.). Četvrto, Partizan je najviše puta od svih timova iz bivše Jugoslavije bio među 4 najbolja tima u Evropi (5 puta) i najviše puta učestvovao na F4 (od kad se igra u tom formatu, 4 puta). I peto, Splita i Bosne već godinama nema na košarkaškoj sceni, Cibona je tu negde, ali sa daleko manje uspeha od Partizana. I posle svega ovoga, ti donosiš zaključak da su gorenavedeni klubovi veći od Partizana i da Partizan nije velikan?

boža

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha 
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33) 

A zvezda me podseća na one afrikance što kupiše Mig 29, popnu ga na brdo pa se sjure na ler u neprijatelja :)

voka

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako. 
(nix, 12. jun 2019 21:23) 

Ti pratiš basket od 2011.?
Naravno da će se igrati i treća. Igra se na tri dobijene. Hahahahahahahahaha :)

sgdp

pre 4 godine

Navlace sudije za Partizan....igra se 3 utakmice sigurno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dzonikv, 12. jun 2019 19:41)

Naravno da će se igrati 3 utakmice sigurno kada se i igra na 3 dobijene. Nego si ti došao ovde da provociraš i da se svađaš, a košarku ne pratiš ni malo.

Lex

pre 4 godine

Prosli mec 3 tehnicke za Partizan i duplo vise bacanja za cigane i tad cute.Sad posle prve cetvrtine se bune na sudije a sto imaju 23% suta iz igre nista.Nema vecih licemera od limenki....

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Ove utakmice nikada nisu bile samo sportski dogadjaj. Uvek su , a pogotovo u ooslednjih 20ak godina, povod za ispoljavanje mrznje i izbacivanje raznih frustracija kako na tribinima tako i u komentarima i na drustvenim mrezama. Mozda to i jeste njihova socijalna funkcija. Nekada smo na te utakmice isli zajedno sa drugovima koji navijaju za protivnicki klub a posle sedeli u kafani i komentarisali ono sto se desilo. Sada toga vise nema ili je izuzetno retko. I pre i posle vecerasnje utakmice opet cemo ovde citati gadosti koje ne bi trebalo da imaju veze sa sportom.

Baron

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Druže, igra se u tri dobijene...

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu!
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59)
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26)

Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.

floky

pre 4 godine

Koliko je grobarska mrznja prema Zvezdi veca nego ljubav prema Partizanu. Ovo je postalo bolesno.
(Posmatrac sa klupe, 12. jun 2019 21:26)

Koja Zvezda?

flok

pre 4 godine

jel sad sudnjenje bilo dobro...da li dolazite na trecu....sledi saopstenje
(beron, 12. jun 2019 21:25)

Obzirom da ste iz Železnika, vi dolazite na treću :)

Lorimer

pre 4 godine

Veni vidi vici. Zagor!!!!!!(jovan, 12. jun 2019 23:32)Hahahahah jesi sam smislio decko je zavrsio utakmicu u minusu...
(petarczw, 12. jun 2019 23:43)
U čemu je tek Zvezda završila, kad ju je pobedio ovaj iz minusa...

petar nikolić

pre 4 godine

Prepametni Tomić!
Najpre, uzima tajm aut nakon Partizanovog i time gubi isti za napad
Opet ostavlja Berona kao najnižeg igrača u odbrani kao u Kupu i još na znatno višeg Zagorca!
I umesto da ne dozvoli šut za tri i da pravi faul, on sve suprotno

as

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako

Rodjace,ja pojma nemam kako se igra u S. Koreji finalna serija al kod nas je na tri dobijene .

Марко

pre 4 godine

Ove utakmice nikada nisu bile samo sportski dogadjaj. Uvek su , a pogotovo u ooslednjih 20ak godina, povod za ispoljavanje mrznje i izbacivanje raznih frustracija kako na tribinima tako i u komentarima i na drustvenim mrezama. Mozda to i jeste njihova socijalna funkcija. Nekada smo na te utakmice isli zajedno sa drugovima koji navijaju za protivnicki klub a posle sedeli u kafani i komentarisali ono sto se desilo. Sada toga vise nema ili je izuzetno retko. I pre i posle vecerasnje utakmice opet cemo ovde citati gadosti koje ne bi trebalo da imaju veze sa sportom.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 12. jun 2019 18:40)

Није то било пре 20 година, већ пре 40. Од осамдесетих је већ кренуло лудило.

Aki

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Pravi si Panter, kakvu si samo teoriju zavere razotkrio - u seriji koja se igra na tri pobede, najavljena je treca utakmica!

Kolač

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46)

Nije zabeleženo evo ima 2 dana.

veliki strumf

pre 4 godine

Očajna igra Partizana, promašili sve sto su mogli i mi izgubimo utakmicu. Smejurija. Rivers nula, promasuje otvorenu trojku, protiv Partizana ne postoji na terenu nikad, Beron ništa, a u odbrani tragičan - preko njega je Pejdz ubacio sve trojke, Zagorac na kraju, preko njega smo izgubili kup. Aman bre Tomicu ne stavljaj ga da igra odbranu kad je ključno. I ovo sto puštamo poslednji šut - oni uvek to pogadjaju, valjda je to jasno. Nebulozan poraz, igramo sa 7-8 igrača. Čemu ovi ostali služe na klupi??? Za peškire. Ajde bre, sramota da ovo ne dobijeno. Vodili smo celo drugo poluvreme i izgubiš.

Vilingrađanin

pre 4 godine

Bili Beron pogađa trojku sa 8 metara u zadnjoj sekundi totalno van balansa a Edin kao da je ubacio zicer ispod koša. Da je to uradio Marinković ili Renfro urlao bi kao da mu je on rođeni sin!

singer

pre 4 godine

branko lazic potpuno sam, kao duh. gadja trojku, lopta leti i misli - gde sam to dospela, nigde obruca, mrezice, terena -bokca ti - tres o patos...

киза Д

pre 4 godine

Белошевић је наш најбољи судија и један од најбољих у Европи.
Утисак вечери је аплауз Добрићу после повреде.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Šta reći nego još jedna u NEZNALAČKOJ završnici izgubljena utakmica od Partizana! Opet smo potvrdili da NE UMEMO da odigramo neizvesne završnice sa Partizanom od koga inače i bez ova 3-4 igrača iz ABA koji nam sada nisu u postavi imamo kvalitetniji roster! Presudio nam je najlošiji igrač Partizana u večerašnjoj utakmici i to u zadnjim sekundama meča, imao do tog trenutka 0-6 šut za tri i onda na 5 sekunde do kraja ubacio nam trojku. Očajno smo odigrali tu poslednju odbranu, zaista ne razumem da su igrači Zvezde toliko tvrdoglavi da ne žele da priznaju da im je odbrana na 6 sekundi pre kraja i 2 poena viška bila SRAMOTNA, da su pustili Zagorcu šut za tri umesto da prave faul. Jeste Zagorac večeras bio katastrofalno loš najgori igrač u timu Partizana bio večeras ali jednostavno NE SME SE dopuštati NIKOME šut za 3 na 6 sekundi pre kraja kada imaš 2 poena viška! A i inače na 3,5 minuta imali smo 7 viška a opet smo izgubili, krivi smo sami za ovaj poraz. Dakle Partizan je zasluženo pobedio i čestitam im. Utakmica izuzetno njiskog kvaliteta za jedno finale KLS isto onakva kakva je bila i prva samo ovoga puta nije Zvezda pobedila već Partizan. I dakle nakon ovih 1:1 u seriji mislim da smo i dalje favoriti nekih 55-45 posto ali MORAMO MNOGO BOLJE inače budemo li opet igrali završnice na jednu loptu onda glat gubimo ovu seriju u to sam ubeđen!

MT Vračar

pre 4 godine

Jao blama, ladno sam napisao pink and roll :D
džaba mi da se vadim na autocorrect, lapsuse, zaslužujem prozivku... kao i Tomić
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vračarac, 12. jun 2019 22:46)

Nema veze komšo, makar si nas sve lepo nasmejao :) a i realno, koliko Čovke gostuje kod dotičnih, ne čudi me taj tzv. Freudian slip, omiljene akcije Pink and Roll i Happy-oop! :)

Krcko

pre 4 godine

Jednostavno navijaci zvezde misle da je toliko zvezda bolja da covek pomisli da igraju zvezda i fmp..pa zar ne vidite da je razlika vrlo mala ili nikakva..niste se vi naigrali .i u aba ligi prvu ste dobili na srecu..i sada u prvoj sudije vas gotivile..a sad vam odjednom smeta sudjenje..vi zadnjih godina imate uspehe i to je ok..ali partizan ne potcenjujte nikada pogotovu u kosarci jer ste istrautomatizovani..i ne trazite razloge poraza u sudijama ..te sreca.te slucajnost..jos neko igra kosarku u beogradu a vi dobro znate ko..kad god izgubite neko vam kriv..a penzijski fond ste ojadili decenijama..ne pravite se ludi nego na trening i dajte sve od sebe..jer partizan nije bezopasan kao sto vi to umisljate..a bas bi bilo dobro da vas odere.

Ненад зз

pre 4 godine

Што рече Тринкијери, Партизан је боље одиграо прву него ову утакмицу.Кључна ствар је данас био офанзивни скок и нормално суђење.Партизан је лоше преузимао, Звезда лоше шутирала за 3.Иако је Загорац решио,без Пејџа не би Партизан добио утакмицу.Осим ако Звезда нема неко сулудо шутерско вече,три ствари решавају победника...скок,скок и скок.Центри Партизана данас врло добри..ако буду били одлични Партизан може до титуле.Као навијач Партизана,желео бих да Јарамаз буде мало храбрији,да докаже да је играч за Партизан,али зависи од њега,он би морао много више с обзиром на потенцијал.Новица мало боље да брани пик,поготово кад Звезда слипује,ту се погуби мало😁.ајмо црно- бели

Ološi

pre 4 godine

Slika 1: Igrač gostiju, reprezentativac, leži povrijeđen - domaćini urlaju "nosi g. napolje".

Slika 2: Igrač gostiju leži povrijeđen, domaćini ga pozdravljaju aplauzom, iako ni taj igrač ni taj klub ničim taj aplauz nisu zaslužili.

Svako nek se svrsta onamo gdje pripada. Što bi mi u Crnoj Gori rekli, kako mu ga kuća daje.

andrejka

pre 4 godine

jel sad sudnjenje bilo dobro...da li dolazite na trecu....sledi saopstenje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (beron, 12. jun 2019 21:25)

Za razliku od prve utakmice korektno sudjenje. Egal bacanja, Odzo nije bio zasticen kao beli medved da se svira prekrsaj nad njim cim ga neko pogleda, Lazicu posteno sviran svaki faul koji je napravio...itd.

E sad, ti si ovim komentarom pokusao da relativizujes ono sramno sudjenje iz prve utakmice. Sada bi vec bilo 2-0 za Partizan, bas kao i u polufinalu ABA. Ali nema veze. To ste vi.

jdaleksandar1986

pre 4 godine

Niko od nas nije trener pa da vidimo kakvi su igraci preko nedelje.

Onako kada gledam iz perspektive nekog ko samo gleda kosarku vidim da su Zvezdini domaci igraci opusteniji jer pored sebe imaju kvalitetnije strance.

Sve je to lepo Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic ali realno bez Berona, Fajea i Odza to je tanko pa mozda malo manje nego kod Partizana i to iskljucivo zbog iskustva. Ipak Dobric i Davidovac imaju utakmice i u Euroligi, iskusniji su od Jaramaza, Marinkovica, Zagorca i Nikole Jankovica.

Ali realno gledano da i jednima i drugima da oduzmemo strance, tesko da bi neko nekom uzeo brejk na strani.

Meni je kao navijacu Partizana licno krivo sto Rivers nije dosao u Partizan jer je prvo ponudjen nama ali...

Partizan je posle 4,5 godina ozbiljniji sa domacim igracima i ako Kravic zameni Gagica i izaberu dobra 3,4 stranca bice konkurentni u ABA ligi sigurno.

Pusica, Jaramaz, Marinkovic, Zagorac, N. Jankovic pa ovi mladji Trifunovic, Pecarski, Tanaskovic.

Ima Partizan lep kostur domacih igraca posle dugo vremena.

anti bitanga

pre 4 godine

Trinkijeriju sad kosarkaski razlozi odlucili utakmicu. Covek se savrseno uklopio u ovu njihovu organizaciju, kao da je tu 20 godina, sve se ga naucili....
(Ivan, 12. jun 2019 21:20)

da, čovek ne trpi da pobedi protivnika s 42 bcanja. To je ispod časti

Марко

pre 4 godine

Требало је правити фаул у последњем нападу. Имали бисмо последњи напад, а с озбиром да је Партизан имао 52% са линије слободних бацања, велика је вероватноћа да Партизан не би чак ни изједначо. Веома глупо одиграно на крају!

Downtown

pre 4 godine

Tomicu gde ti je time out strucnjace?
(Bojan, 12. jun 2019 21:10)

Pa iskoristio ga je odmah cim se zavrsio tajmaut Partizana pa je tu Trinkijeri rekao da ide Radetu lopta sto znaci da je Tomic pomogao Partizanu hahaha

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Sta ti je kosarka...Covek koji je celu utakmicu bio najgori na terenu na kraju jednim potezom donese pobedu u nemogucoj situaciji...A onda je opet moglo da se desi isto na drugoj strani,ludak Beron masi trojku sa pola za koji santimetar preko dva igraca...

Nesa

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Kada neko ko veze nema sa pravilima želi da komentariše. NEZNALICO, ko god da je pobedio igrala bi se treća utakmica, jer se igra u tri dobijene.

Srb

pre 4 godine

Zvezda je državni projekat i Predsednik navija za njih i sve je uradio da ugasi dominaciju Institucije KK PARTIZANA!!!
'Ajmo Crno - Beli!!!

ccc?

pre 4 godine

Ova CZ treba da dobijem ovakav Partizan barem sa 20 razlike, ali..Posebno su mi smesni oni koji cele sezone pisu dobijamo vas sa 30 razlike? A vi se grcite u svakoj utakmici? Alo, jaci ste, kvalitetniji, ovi moji slobodna bacanja ne mogu da ubodu i u prosloj 4 razlike a u ovoj izgubite? Odigramo odlicno prvo poluvreme i u drugom ko bunike da su jeli ali na kraju igrac koji nije nista mogao da pogodi vas kazni? E to se zove kosarka. I dalje ste favoriti..ali?

Borky

pre 4 godine

Renfro i Pejdz vs Covic i Nenadic. Kljuc pobede Partizana. Prevaga na plej poziciji.
(kouch, 12. jun 2019 18:41

Al Nenadic?Kako poredite uvjek sta vama odgovara?! Pa Nedacic i ne igra a drugi ili bolje reci prvi play je Davidovac. Dobro ipak ste vi izmislili kosarku a mi pratimo mozda godinu dana.

miki

pre 4 godine

Majko mila kakav faul dosudjen risticu na renfrou, da se prekrstis nogom...
(Ivan, 12. jun 2019 20:51)

Kakav start Lazića na Renfro-u ni faul nije sviran! Sećaš se?

analiza

pre 4 godine

Kakve zivce mora da ima covek da bi navijao za Par!
Moze li neko strucan da mi objasni to ,bukvalno,"silovanje" trojki kad te ne ide?Ok,znam da ovi u NBA radili statistiku po kojoj prevagu odnose trojke i sl.bacanja,ali,mozes toliko da se ispucavas SAMO ako imas dobar skok u napadu.Kad vidis da samo Pejdz moze da je ubode,idi na ulaz,majku mu!To me tacno podseca na Noleta kad zapne da igra drob sotove a iz aviona se vidi da nema osecaj za to i gotovo.Bacanja,10 promasena?Kad mi bek promasi bacanje,to mi je kao prst u oko-centar ima prava da omasi,bek ne.Bacanja su stvar glave.Skok u napadu je stvar inteligencije i osecaja-sto nam prilicno fali(N.J i Gagatar).Zagor za malo jedinu korisnu stvar da napravi time sto mu je Dobric stao na nogu i povredio se.
Sad,sto se CZ tice,po meni ako se zaustave Covic-Beron-Davidovac,ostali su obicne trube i ne ogu da se sastave.Covic ume da razigra,ima meku ruku i fali mu koji cm visine da bi bio bas dobar i u odbrani-glup nije.Beron je user teski-kakve namon trojke daje i kakvu za malo dade,strasno i uz to je prirodno iritantna pojava pa moze i da nervira protivnika.Davidovac ima fizikalije i energiju i petlju i nezgodan je za cuvanje i nije glup.
Lazic ostvario obavezan promasaj table,tako da je i to ok.

crni_redstar

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.

Kako si ti inace?

Kninska kobra

pre 4 godine

To bre Grobari... Nema predaje... Džaba im pomoć Države, džaba pomoć Rusa, Arapa... Institucija se vraća!!!
(Srb, 12. jun 2019 21:12)

Da li ti je dobro? Opusti se, popij nešto, smiri se...

Ivan

pre 4 godine

Evo nesportske ni iz cega, a novicine sekirice obicni faulovi prosli derbi... Naravili ste 7:0 od tog momenta. Jel treba mi sada da placemo da cemo da napustimo teren?

Ivan

pre 4 godine

Trinkijeriju sad kosarkaski razlozi odlucili utakmicu. Covek se savrseno uklopio u ovu njihovu organizaciju, kao da je tu 20 godina, sve se ga naucili....

grobar

pre 4 godine

Razumem da navijaci zvezde ne gotive tomica, ali toliko komentara kako je trebalo praviti faul? Partizan da bar jedno bacanje, i onda treba roditi kos za 3,4 sekunde, kakav crni faul, covek je branio, ali zagor posle 0/6 za 3 ubada prvu preko ruke i eto. Vidi se da pratite kosarku od fuzije sa FMPom..

goran

pre 4 godine

Zvezdin trener jos jednom pokazao sta je pokazao, igraci takodje. Beron je tipican basketas i pacer, ovo sto je uradio u tri minuta na kraju spada u nesto najlosije, pa jos pada trojka preko njega, a njemu daju i da sutira poslednji napad. Partizan organizovao poslednji napad za sut za tri poene u samo tri sekunde, a da Zvezda nije ni postavila odbranu, sta li im je to pametno rekao trener u dva tajm auta.

Lesser watch

pre 4 godine

E, kakvo je vreme došlo, koliko radosti kad pobedimo Zvezdu. Kao da je CSK ili Fener a to je bilo rutinski i to sa klincima, čuvajući nosioce za važnije utakmice, decenijama. Što se utakmice tiče, katastrofa od igre i jednih i drugih ali verovatno i ne može bolje u raspalom Pioniru gde nema vazduha ni za sedenje a kamoli za trčanje. Totalno nehumani uslovi za igru. Daj bože da svi prođu zdravi ovu finalnu seriju ovog potpuno nepotrebnog takmičenja.

milan

pre 4 godine

@Vračarac

pink end roll ne postoji u košarci...vidi, možda ima na Pinku koji sigurno stalno gledaš...sad će tamo i saopštenje i gostovanje!...

as

pre 4 godine

za razliku od Zagorca Guduric fin,vaspitan,kulturan decko koji nikada nista nije lose rekao o protivnickim igracima.
(Aleka, 12. jun 2019 22:01)

A super i peva na vasim proslavama.

Vračarac

pre 4 godine

Jao blama, ladno sam napisao pink and roll :D
džaba mi da se vadim na autocorrect, lapsuse, zaslužujem prozivku... kao i Tomić

FMP 2011

pre 4 godine

Kad je fer i pošteno pobeđuje Partizan! 
(Where is Monika?, 12. jun 2019 21:11) 

Ma jel sad dobar Belošević?
(Gordon Bennett, 12. jun 2019 21:23
Nije, zamalo da nas opet porazi. Faul odbrane nad Odzom, čist faul u napadu. Svirano u najgore vreme, neresen rezultat, pogledaj 68:68, 44 sec do kraja.

slobos sa rodosa

pre 4 godine

(grobar, 12. jun 2019 22:24)
ti verovatno pratiš košarku od juče.partizan je morao dati oba bacanja da bi izjednačio ,a zvezdi bi ostalo bar 5 sekundi da pokuša da pobedi.ubeđen sam da bi grobari promašili bar jedno bacanje jer su ih očajno izvodili večeras.nije vam zagorac doneo pobedu nego vam je poklonio tomić.kažite mu hvala lepo!

neko

pre 4 godine

A na kraju 3 poena Zagorca i zagorca limenkama. A 0 od 6 bilo za 3. Hahaha. Inace ubedljivo najgori akter u obe ekipe je upravo Zagorac.

dalibor

pre 4 godine

Moja Zvezdo...ovo je teze izgubiti nego dobiti. Nego bi ja sada vama u svlacionici po jedan aplauz da se malo uozbiljite.Znanje imate, individualno ste jaki, ali opustenost, dekoncentrisanost....7 razlike...2 puta ispada lopta iz ruku...gubis u zadnje 4 sec jednim sutom. Jasno da je cilj ispunjen, jasno da ce se sezona zavrsiti skoro bez cele petorke zbog povreda , ali progesionalizam i ozbiljnost do kraja. Cestitke Partizanu na pobedi!

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Ozbiljno pitam.. zasto nema Lendejla i sta je sa niim.. nisam u toku a na netu ne mogu da nadjem
(g-din Pavlovic, 12. jun 2019 21:10)

Presao u Zalgiris.

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 4 godine

Pobedio je srecniji i veceras ,za nijansu bolji tim,sa 3 puta boljim trenerom.Nadao sam se,da je Tomic naucio skolu,posle x poraza u poslednjim sekundama,ali nije.Povredom OD ,komsije postaju favoriti,i sa poluoraznim Pionirom i podmlatkom Delija,tesko cemo do titule.Nista,glavu gore,zbite redove i srce na teren,a bolji neka uzme trofej,a kosarka se igra i dalje....Ova Kimijeva frakcija,ozbiljni psihijatriski sljucajevi,tolika mrznja ,na fudbalu i kosarci,STRASNO!!!Ovo je samo sport,i sluzi za peckanje drugara i kolega,nije borba za narko trziste ili jeste???

Borky

pre 4 godine

Ovo je bas glupo gledati kad znas da Partizan ovo jednostavno MORA dobiti. Ovdje Zvezda nema nikakve sanse,jedino mozda da neko poludi i da 50 poena i da sudije jednostavno ne mogu tu nista.

anti bitanga

pre 4 godine

pritisak je urodio plodom .sudije su večeras poklonile bar 10 poena grobarima.na kraju ih je častio i neznalica tomić koji nije uspeo da dobije ni jednu utakmicu u sezoni koja je bila na jednu loptu.tako je izgubio od unikahe,valensije,limoža,partizana u kupu,budućnosti u podgorici.imao je i pored svega i večeras dobijen meč.na 3 i po minuta pre kraja bilo je lagodnih 68-61.onda kola kreću nizbrdo.zvezda 3 minuta ne može da da koš,ispadaju im žive lopte,a on ništa ne preduzima.šlag na tortu je da on uporno brani poslednji napad protivnika,a ni jednom u sezoni nije uspeo da ga odbrani.dovoljno je bilo napraviti faul i u najgorem slučaju imali bi produžetke.ovako verovatno i bez dobrića u nastavku serije zvezda više nije favorit i lako se može dogoditi da se grobarima pokloni dupla kruna i tako će doći do željenog 'mira u kući' posle svega tomiću se treba zahvaliti na do sad učinjenom i uz renorviranje ekipe potražiti nekog ozbiljnog trenera za evro-ligu da se ne bi blamirali sledeće sezone
(slobinator, 12. jun 2019 22:07)

prvo, probajte nekad da pobedite bez 40+ bacanja, bez poklonjenih pobeda bez sudijskih pogurivanja i poklonjenih pobeda, pa se onda javi

Sah-mat

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46) # Link komentara

Bez obzira na tvoju ironiju moj utisak je da kada je sudjenje korektno mozemo da se ceramo na poen. Dzaba vam deset puta veci budzet kada nemate dusu.

GM

pre 4 godine

PRVI napad Zvezde gleda se snimak...

Sviraju ISTEKLO vreme od 24 sekunde, a na semaforu 09:45 do kraja cetvrtine?!

Jel neko kapira sta se ovde desava...

Sramota

pre 4 godine

Aaaa nema 40+ slobodnih nema ni pobede hahahahahah nema veze kupice vam tata sledecu utakmicu opet 40-tak slobodnih pa ima da dobijete 2-3 razlike ....

chema

pre 4 godine

Uđem u komentare i ne verujem šta čitam, vi se prepucavate i nervirate za neke ljude što gađaju na koš, a što je najgore vi se vređate... Strašno !!!

kum žoržo

pre 4 godine

Neverovatno kako su našim ljudima uvek sudije krivi, uvek su oni izgovor kada se izgubi utakmica. CZ je imala svoje šanse i vrlo lako su mogli do pobede, jednostavno nisu imali pameti i sreće. Ostavite više sirote sudije na miru.

mare

pre 4 godine

Meni su najjaci utisak ostavile sudije. Pa oni vise ni loptu ne podbacuju bez sudijskog snimka da odluce cija je... sport postaje izuzetno naporan za gledanje...

Dejan CZ

pre 4 godine

5 lopti gube igraci koji organizuju napad na prenosu lopte sto im izbijaju iz ruku sto gube u prenosu...Covic 2,Davidovac2,Beron 1....Za jednu utakmicu mnogo i za zensku kosarku.
6 sekundi do kraja mi zovemo ponovo tajm aut,znaci imamo ga...umesto praviti licnu odma za 2 njihova bacanja gde postoji verovatnoca i promasaja i da sam resavas napad za pobedu,nereseno imas,izvodis loptu sa njihove polovine...NE nas trener ima drugaciju viziju...od EC nista se naucio nije gde se ponavljaju stvari u kojima gubimo utakmice...bojim se da tu nije kraj i da nas u EL cekaju iste stvari jer nas trener iz brojnih slucajeva nista naucio nije...

...

pre 4 godine

Нека победи бољи просто. Невероватно је колико смо талентована нација за кошарку, то нам је у крви. Да имамо мозга па да укинемо фудбал, све уложимо у кошарку и манемо се борбе саопштењима између две петокраке, па ће и КЛС добити на значају. Само нека људи играју најлепшу игру на свету - кошарку!
(Jamiroquai, 12. jun 2019 18:36) cim bi se slile ogromne pare u kosarku svi bi pohrlili da ukradu sto veci deo i opet bi imali istu situaciju kao i sa fudbalom

Dzoni

pre 4 godine

Citam ove komentare i ne vrujem koliko frustriranosti i neobjektivnosti, pa sam resio da dam svoje nepristrasno misljenje o sudjenju. Ne navijam ni za jedan od klubova (ko mi ne veruje bas me briga) i mislim da sudije ne favorizuju ni jedne ni druge.

U prvoj utakmici sudjenje je bilo generalno lose, ali ne zato sto su sudije pomagale Zvezdi vec zato sto su seckale igru svaki cas i nisu dozvolili da se igra razvije i da se igra muski. Razlika u slobodnim bacanjima je bila jer su igraci Partizana pravili neinteligentne faulove u bonusu. Prosto i jednostavno. Iskljucenje Trinkijeru je bilo prestrogo, jedna tehnicka bi bila dovoljna po mom misljenju. Njegova reakcija nije bila toliko agresivna da zasluzi iskljucenje.


Ova druga utakmica je veoma dobro odsudjena po meni. Vrlo ujednacen i dobar kriterijum. Jedina ozbiljna greska je peti faul Ristica na Renfrou, gde je izgledalo kao da se sam sapleo. Osim toga nista bitno. Igraci Partizana su ponovo pravili glupe faulove u bonusu, nesportske za Zvezdu ciste kao suza po novim pravilima, tako da ne vidim da bilo ko ima razloga da se previse buni nakon ove dve utakmice.

Parter B

pre 4 godine

Nesportska Lazicu bez gledanja snimka,tehnicka Risticu za prigovor,a Jaramazu za isto nista...
Za hvatanje za obruc prilikom kucanja Fayeu samo faul,a u prvoj utakmici Gagicu priznat kos...
I ajmo sada mi da kmecimo kao grobari...

Zdravko

pre 4 godine

Konačno opet uzbudljiva košarka u Srbiji. Bravo!
(Djenka, 12. jun 2019 21:11)

A sta je ovde uzbudljivo , jad i beda, bljuvotina od kosarke, i ovi primaju pare od drzave za sta ? Bruka ,a decji dodatak 3000 , i ko bre navija za jedne ili druge, dno dna .

FMP 2011

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46)
Naravno, svirati faul odbrane nad Odzom koji je napravio čist faul u napadu pri rezultatu 68:68, 44 sekunde do kraja je nezabeleženo ili mozda jeste, za Zvezdu naravno.

Bojan

pre 4 godine

Zar nije logicno da pravis faul, pa ne mogu da pogode bacanje celu utakmicu? Zar nije logicno da ostavis poslednji time out, 6 sekundi je dosta vremena, a ne da ga protracis da bi video njihovu akciju? Pa promenice akciju pametnjakovicu.

Gorki

pre 4 godine

Ovaj Tomic mi nije jasan. Nikada ne ide da napravi faul vec uvek da kao brani napad do kraja. I cini mi se da je do sada uvek gubio utakmice na taj nacin. Da je isao na faul postojala bi sansa da protivnik promasi zbog pritiska ili bi u najgorem slucaju imao neresen rezultat u dzepu i napad za eventualnu pobedu. Zivce mi je pokidao cele sezone.

pedja 71

pre 4 godine

1. Namerna Covicu
2. Bacanja posle skoka Ristica i gledanja snimka. Niti je bio bonus, niti sut na kos.

A "sikirice" i dalje sevaju bez sviranja faula.

P.S. Namerno se ponasam kao prosecni grobar i kukam na sudjenje.

zvezdas

pre 4 godine

Skloni vuse Tomica zivota ti,pomocni trener je njegov maksimum.U obdanistu se uci da kada imas prednost 2 poena 6 sekundi pred kraj,pravis faul,pogotovu kada uzmes u obzir da protivnik lose sutira bacanja.I ovo mu nije prvi put da gubi utakmi u na ovaj nacin.Skloni ga u razvojnu ligu neka se tamo vezba!

PFC

pre 4 godine

nix
Hahahahahahhahahaha pa blago tebi,zamisli u seriji gde se igra na 3 pobede ce se igrati treca utakmica bas cudno zaista,nmg da verujem

Liman

pre 4 godine

@floky, Crvena Zvezda. Zahvaljujuci UPPR-u (istom onom koji je Partizan odbio), ista ona Zvezda od pre 10 godina.
(Posmatrac sa klupe, 12. jun 2019 21:57)

Samo cu se nasmejati :)

U Deda Mraza sam prestao da verujem u zabavistu. Neki veruju u njega u starim danima. To je bas lepo. UPPR rules.

Johny Walker

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33)

Opet si prvi sa komentarom.Je li ti kolica rade da izadjes na vazduh.Lep dan

Kauboj

pre 4 godine

Marko, kosarkaska utakmica se ne dobija slučajno.
Nije ovo fudbal pa da pobjediš autogolom a pri tom te protivnik gazio čitav meč.
CZ je dobila 2-3 tekme ove sezone na jednu loptu, nema tu nikakve slučajnosti.

Zorz Vea

pre 4 godine

Radosti moja mila!!!! Kako ljubavi ne oprostiti sve kad me nahrani gladnog, napije zednog, usreci tuznog!!! Sreca nas je prigrlila veceras kao svoga i zato joj se moramo oduziti. Zvezda napravila mnogo gresaka na kraju, iskoristili smo ih. Kad nam bude igrao i razigrao se ceo tim mozemo i do brejka. Ponekad mi se cini da Tomic ne koristi neke igrace pravilno, ali uzeo je aba ligu pa sta to onda cini od nas. One Zvezdine trojke kidaju zivce i kad pogledas ona koliko opcija ima Zvz u napadu jer pobedjuju i kad sut ne ide, stvarno su dobar tim. Hvala ti Partizane i svud ti bili brodi kad si blizu vodi...

Zivela Srbija i napred Partizan

Ps brzina pre srece i odbrana pre napada

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Зар је толико тешко знати направити фаул да се не дозволи шут за три поена!? О Боже драги! 😬😬😬

Тони Старк

pre 4 godine

Опис овог циркуса: Ристић игра ужичко коло, Ика Специјалац не види кораке.

est

pre 4 godine

imao bih i trunke saosecanja za nepravdu nacinjenu partizanu od drzave ali se setim 10 godina kradje i tuce od strane vujosevica i 6 godina toletovog lopovluka i setim se kako su se grobari smejuljili...kako ono bese uzmi tole 7 titulu.i sad kad ste osetili sad kukanje.

Džoni

pre 4 godine

Meni nikad neće biti jasno šta trener ima u glavi kada vodi dva razlike i znači samo trojku ne sme da primi i on brani šut i kocka se? Prijatelju, praviš faul a još ih ni bacanja ne idu pa ako i ubaci oba ti imaš napad a u džepu produžetak dok se ovako kockaš i moliš Bogu da ne pogodi a verovatnoća da pogodi je prilično velika? Očajna utakmica sa sportskog aspekta, ali pre svega zahvaljujući Zvezdi uzbudljiva i neizvesna.

Marko

pre 4 godine

Nadam se da je Partizan zadovoljan suđenjem i da neće opet razmatrati da li će ili neće igrati 3.utakmicu? Mislim da nema materijala za novo saopštenje...valjda. Da ne pogodiše trojku, pitanje da li bi igrali sledeću utakmicu

Gorki

pre 4 godine

Kako ovaj Belosevic vraca u igru partizan, to je umetnost. Kako on to perdidno radi,neprimetno jednostavno receno umetnost.Lazicu namernu,Fajeu i Risticu neke izmisljene faulove. Taman da ih minusa od nekoliko poena dovede u egal poziciju. I na kraju kao slag na torti ne svira faul u napadu Zagorcu koji kada dodaje loptu svom saigracu ulazi na teren i rukama odguruje Zvezdinog igraca kojeg odgurne dovoljno daleko od sebe jer je znao da se lopta vraca njemu za sut. Uzas jedan od sudjenja.

War Inside My Head

pre 4 godine

Zna li iko zašto je tomić ovoliko tvrdoglava osoba,evo većina se složila oko posljednjeg napada i nepravljenja faula,ali zašto guranje igrača kojim ne ide?Mišljenja sam da je i zbog te svoje tvrdoglavosti indirektni krivac perpergluove povrede,drži čovjeka na +20,čini mi se,bez ikakvog razloga,a simanić bleji gledajući tribine!

aleksa

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

To sto si video na Informeru mnogo govori o tebi...da ne pominjem da se igra na 3 pobede i da je skroz logicno da bude i treca utakmica. No, verujem da od stida vise neces ulaziti na ove komentare...

Milan

pre 4 godine

Zagorac je najveći promašaj partizana u post vujoševićevo doba. Igrač koji je projekat za vođu generacije potpuno van utakmice.
Generalno očajna košarka, kada poredim sa NBA finalem više upada u oči neinteligencija igrača nego razlika u fizikalijama. Koliko samo glupih, ničim izazvanih faulova na obe strane

istina boli

pre 4 godine

Tomicu pa ti nemas pojma. I da je Zagorac promasio ovo, opet bih ti rekao ovo. Pa tim ti nema nikakvu igru. Samo sut, sut i sut. Daj molim te idi vodi Olimpijakos, a Zvezda da nadje normalnog trenera. Sportski pozdrav!

only fools and horses

pre 4 godine

Jel ikad ova FMPzvezda pobedila nekoga a da nije imala petnaestak slobodnih bacanja vise od protivnika? Ili barem 3-4 tehničkih i namernih ličnih grešaka?

Student

pre 4 godine

Realno, da nisu dali trojku opet bi pisali saopstenja kako su osteceni, ovako im odgovara, neka neka, stiglo ih je sve za decenije kradje namestanja, pa im i jedna pobeda mnogo znaci...

Vračarac

pre 4 godine

Tomiću nauči pink and roll majku mu! Ja stvarno ne znam šta on na tabli crta cele sezone. Zvezda nema izgrađene akcije, a završnice utakmica su nam kriminalne.
Ovo je neadekvatno za Evroligu.

whitewalker

pre 4 godine

Cestitke Partizanu na pobedi sasvim zasluzena obzirom na borbenost tokom poslednje cetvrtine i odbijanja da se preda.
Moja Zvezda ima dosta problema koje treba da resi, ako ne mosli da prodje kao Buducnost u EL. Pre svega mesto plejmekera mora da se resi, jer Filip, koliko god bio borben i igrao srcem, zbog fizickih nedostataka koje moderna kosarka ne trpi nije kalibar za vise od treceg pleja u ekipi koji bi mogao da udje tek ako prva dva pleja ne mogu iz bilo kog razloga da igraju.
Prvu utakmicu nisam gledao, pa ne mogu nista da kazem, a i ovu sam gledao samo poslednju cetvrtinu, i utisak mi je da su sudije ubedljivo najgori akteri. Sto zbog nepoverenja, koje nije nezasluzeno, sto zbog nepridrzavanja tehnike sudjenja i uletanja jednog drugome u zone odgovornosti, sto zbog autisticnosti sudijske organizacije, u kojoj vlada teski nepotizam i napredovanje kroz veze.
Ja da sam neko u sudijskoj organizaciji bi posle svake utakmice organizovao emisiju u kojoj bi sva trojica sudija gostovali i komentarisali donete odluke. Ko je bio gde postavljen, da li je doneta odluka dobra i zasto je takva doneta i sl. Naravno da nije strasno da se napravi greska, pa i igraci mase zicere i prave razno razne gluposti, ali jeste strasno ako ce sledeci put opet biti napravljena u istim uslovima. Rezultat bi bio potpuno poverenje u sudije jer bi svaku svoju gresku morali da iskomentarisu, a to im ne bi bilo bas svejedno pa bi gledali manke da grese. Recimo voleo bih bas da cujem komentar sudije koji je odsvirao 5. faul Risticu nad Renfou-om, a siguran sam da je bilo i odluka na stetu Partizana. Pored toga videlo bi se i ko je kakav sudija pa bi najbolji isplivali na povrsinu. A da ne spominjem da bi i igraci i publika bili mnogo bolje upoznati sa pravilima i tehnikom sudjenja.

jdaleksandar1986

pre 4 godine

Niko od nas nije trener pa da vidimo kakvi su igraci preko nedelje.

Onako kada gledam iz perspektive nekog ko samo gleda kosarku vidim da su Zvezdini domaci igraci opusteniji jer pored sebe imaju kvalitetnije strance.

Sve je to lepo Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic ali realno bez Berona, Fajea i Odza to je tanko pa mozda malo manje nego kod Partizana i to iskljucivo zbog iskustva. Ipak Dobric i Davidovac imaju utakmice i u Euroligi, iskusniji su od Jaramaza, Marinkovica, Zagorca i Nikole Jankovica.

Ali realno gledano da i jednima i drugima da oduzmemo strance, tesko da bi neko nekom uzeo brejk na strani.

Meni je kao navijacu Partizana licno krivo sto Rivers nije dosao u Partizan jer je prvo ponudjen nama ali...

Partizan je posle 4,5 godina ozbiljniji sa domacim igracima i ako Kravic zameni Gagica i izaberu dobra 3,4 stranca bice konkurentni u ABA ligi sigurno.

Pusica, Jaramaz, Marinkovic, Zagorac, N. Jankovic pa ovi mladji Trifunovic, Pecarski, Tanaskovic.

Ima Partizan lep kostur domacih igraca posle dugo vremena.

papiga47

pre 4 godine

Realno Partizan ove godine napredovao sa bratom Tinkijem!!! Zvezdi cast,al razlika je max 5-6 koseva u kontinuitetu. Sa dva jaka pojacanja Partizan melje!

Лепи Цане

pre 4 godine

"Na isteku treće četvrtine Ognjen Dobrić nezgodno je doskočio i morao je uz pomoć saigrača da napusti ČETVRTINU."

ahahahaaha....

FMP 2011

pre 4 godine

Nije to do hale, to je do kluba koji treniram, to je Partizan, to je nešto posebno. Utisak veceri, Trinkijeva izjava posle utakmice! Nikad niko!

slobinator

pre 4 godine

pritisak je urodio plodom .sudije su večeras poklonile bar 10 poena grobarima.na kraju ih je častio i neznalica tomić koji nije uspeo da dobije ni jednu utakmicu u sezoni koja je bila na jednu loptu.tako je izgubio od unikahe,valensije,limoža,partizana u kupu,budućnosti u podgorici.imao je i pored svega i večeras dobijen meč.na 3 i po minuta pre kraja bilo je lagodnih 68-61.onda kola kreću nizbrdo.zvezda 3 minuta ne može da da koš,ispadaju im žive lopte,a on ništa ne preduzima.šlag na tortu je da on uporno brani poslednji napad protivnika,a ni jednom u sezoni nije uspeo da ga odbrani.dovoljno je bilo napraviti faul i u najgorem slučaju imali bi produžetke.ovako verovatno i bez dobrića u nastavku serije zvezda više nije favorit i lako se može dogoditi da se grobarima pokloni dupla kruna i tako će doći do željenog 'mira u kući' posle svega tomiću se treba zahvaliti na do sad učinjenom i uz renorviranje ekipe potražiti nekog ozbiljnog trenera za evro-ligu da se ne bi blamirali sledeće sezone

Звездин весник

pre 4 godine

Zagorac je najveći promašaj partizana u post vujoševićevo doba. Igrač koji je projekat za vođu generacije potpuno van utakmice. 
Generalno očajna košarka, kada poredim sa NBA finalem više upada u oči neinteligencija igrača nego razlika u fizikalijama. Koliko samo glupih, ničim izazvanih faulova na obe strane
(Milan, 12. jun 2019 21:00)

Донео вам је победу на крају....

Walldorf

pre 4 godine

@slobos sa rodosa Upravo tako ortak. Zvezda je na 6-7. sekundi pre kraja VODILA dva razlike i imala pobedu u dzepu.U tim situacijama 80% trenera ide na prekid i protivnika salje na penale.Kako ih je izvodio Partizan veceras, nisam siguran da bi izjednacili.Pa i da jesu, imas nereseno i napad za pobedu.Ako ne pogodis ides u dodatnih pet minuta.Umesto toga, Tomic brani i prima trojku.Izgleda da je covek kockar u dusi.Sto je najgore,retko dobija u navedim situacijama.Ni jednom ove sezone, Tomicu to nije doprlo do mozga, na zalost.Prema tome, dabome. No, dobro.Ne treba ici srcem vec umom.Jednom ce i Tomic nauciti tu caku.Doneo nam je mnogo toga ove sezone,hvala mu na tome, uz nadu da mu se ovakve stvari vise nece desavati. Idemo lagano dalje i do titule Prvaka Srbije.Napred ZVEZDA!!!

Školobocna

pre 4 godine

Ovo je neverovatno , da ovako pokloniš pobedu , a sve imaš završeno . Ključ za pobedu u seriji će biti ko bude bolje podneo sparinu u hali , kraj je sezone , igrači su premoreni , u 4 i 5 utakmici ako dođe do njih neće moći da stoje . Utakmica je bila veoma loša , revija promašaja , izgubljenih lopti , mučno za gledanje .

domacalobanja. com

pre 4 godine

Ne moze partizan ovde nista... Ovoliko antitalenata... Ovoliko promasenih bacanja... I to na zvezdin los dan... Ne pamtim grupu nesposobnijih

bole

pre 4 godine

Опис овог циркуса: Ристић игра ужичко коло, Ика Специјалац не види кораке.
(Тони Старк, 12. jun 2019 19:22)

Svira im tek kad zaigraju crnogorsko oro :)

Ima Boga, bogami

pre 4 godine

Partizan je totalna katastrofa. Nema nijednog pouzdanog igrača a većina ne bi ni trebala da bude tu. Zvezda je htela da ponizi Partizana na jako ružan način. Jedino je dobro što nije pobedila a Ilija i ekipa nek se puše. U nastavku će mnogo toga doći na naplatu ali Partizanove šanse sa ovakvom igrom i timom, ne postoje!

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Treba ustanoviti nagradu "Darko Miličić" i kao prvom laureatu dodijeliti je Kešelju!
Btw, poštenije bi bilo da smo dobili prvu utakmicu a oni ovu drugu ali šta je - tu je. Idemo dalje...

Gorki

pre 4 godine

Zasto Zvezda dozvoljava da im finalne serije sudi Belosevic?!?! Taj covek GODINAMA sluzi za to da donese pobedu partizanu. I sto je najgore to cini na takav perfidan nacin da je to cudo jedno. Kada je Zvezda usla u zadnju cetvrtinu sa prednoscu svirao je sve i svasta na stetu zvezde i vec na 8i30 do kraja IZVEO ZVEZDU IZ BONUSA !!!!! Znaci samo za minut ipo !!!!!! Samim tim je suzio mogucnost Zvezdinim igracima za odbranu !!! Treba ga prijaviti sudijskoj organizaciji i traziti da se vise ne vraca u ovoj finalnoj seriji.

sequLa

pre 4 godine

Ljudi ovaj prvi detalj kad su Zvezdi ponisteni kos i faul, istekao napad, na satu jeste isteklo ALI je bilo 9:43 ostalo od cetvrtine, znaci 17 sekundi je trajao Zvezdin napad ? Kako to majke ti ?

CzBg1989!

pre 4 godine

Koliko znam napad traje 24 sekunde, Zvezda skače za loptu i ima prvi napad sudija sudi da je isteklo vreme posle 17 sekundi.. Nije toliko bitno prvi je napad ali nije mi jasno kako je to uspeo..

ArDzej65

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu!
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59)
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu

Savinho

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33)



kako te ne mrzi covece da ostavljas komentar na svaki post, bio taj post o fizici, ribolovu ili sportu...

NAPRED PARTIZAN!

MarcoPolo

pre 4 godine

Navlace sudije za Partizan....igra se 3 utakmice sigurno
(dzonikv, 12. jun 2019 19:41)

Vidim da nemaš pojma da se igra na 3 dobijene. Prema tome minimum je 3 utakmice. A biće ih sigurno više...

René Artois

pre 4 godine

Tomić amaterčina. Zbog čega time out odmah posle grobarskog? O navlačenju sudija za grobare kada je Zvezda povela +7 bolje ne pričati.

vanja

pre 4 godine

Garantujem da se igra bez sudija da bi lepši i bolji basket se igrao i sa više poštovanja. Poz za sve koji su igrali 3 na 3,znaju o čemu pričam.
Mislim da je profesionalno sudjenje sem u tenisu i američkom fudbalu svaki sport unazadio,ali svaki. Počevši od fudbala,preko košarke,rukometa,vaterpola...

u metu

pre 4 godine

Dobra vest je da ce se igrati jos najmanje dve utakmice. Losa vest je da ce to neko morati i da gleda.
(Tisa, samo Tisa, 12. jun 2019 23:44)

Najbolji komentar. Svaka čast. ISTINA

FMP 2011

pre 4 godine

momo brko to samo vas predsednik daja ijave koje mu sasatavljata Vuletic profesor pravnog fakulte .
(GIHT, 12. jun 2019 21:38)
Uh, mučno...

Ramones

pre 4 godine

nix..
Ju,ju,ju transfer blama sam dobio.Najavili trecu utakmicu?ok oprosteno im je do pre par godina nisu ni znali,da postoji kosarka kao sport.

Марко

pre 4 godine

Mi izugubimo i ne placemo kao grobari.
(Aleka, 12. jun 2019 21:25)
Vi izgubite i imate egal bacanja, mi izgubimo i imamo 18 manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 12. jun 2019 21:36)

Је л' ти се не чини да сте победили случајно? Победили сте зато што нико од Звездиних играча није правио фаул и зато што она лопта коју је Берон бацио није прошла кроз кош, а мало је фалило. А што се тиче техничких и намерних, оне су данас свиране само Црвеној звезди, притом ја уопште не мислим да је било шта нерегуларно. Партизан је победио јер је имао више среће и јер је Звезда слабо одиграла, нарочито последњи напад где би фаулом био изборен најмање продужетак.

Ivan

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi,12.jun 2019 18:33)Nema dalje:)

Zlatko

pre 4 godine

Ne, neću da kukam i glumim grobara ... ALI, šta uradiše Ristiću! Kako mu uništiše najbolju partiju u Zvezdinom dresu! Od 5 faulova možda bio jedan.

Aleka

pre 4 godine

(Ramones, Samo sto je za razliku od Zagorca Guduric fin,vaspitan,kulturan decko koji nikada nista nije lose rekao o protivnickim igracima.

ima li ko sramote?

pre 4 godine

poslednja 3 minuta ....
zvezda samo sto nije sama sebi u kos ubacivala.
poklanjali lopte, promasivali namerno.... jedino izgleda onom centru musi (tako li se zove?) niko nije objasnio da zvezda treba da izgubi.
pa i pored svega toga opet je trebala neverovatna slucajnost da jalovi rashod-partizan pobedi.

u kakvom blatu zivimo....

Марко

pre 4 godine

Ako bude fer sudjenje Partizan lagano resava!!
(Grobar, 12. jun 2019 18:37)

Партизан не решава лако ни против Тамиша, а од ФМП-а зна и да изгуби.

direwolf

pre 4 godine

Dali je moguce da igraci Partizana reaguju i gestikuliraju na svaki prekrsaj koji im se svira. Zar stvarno veruju da nijednom nisu napravili faul?

LorD

pre 4 godine

Ristić je gurno Renfroa u polazu dvokoraka, tu je izgubio ravnotezu.
Nema veze zato je Dobrić doskočio na nogu Zagorca a prekršaja ni na vidiku.

goyu

pre 4 godine

Jel ikad ova FMPzvezda pobedila nekoga a da nije imala petnaestak slobodnih bacanja vise od protivnika? Ili barem 3-4 tehničkih i namernih ličnih grešaka?
(only fools and horses, 12. jun 2019 21:37)
Pa dečko nisi u pravu,partizan je imao jedno slobodno bacanje više od Zvezde a o namjernim faulovima da ne pričam.

sumadinac

pre 4 godine

sta je sa vama ljudi pa dobili su jednu a igra se na tri dobijene i nista strasno.
zvezda gore da odigra nemoze a partizanu je ovo 200 posto.

Ivan

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu! (MilanBg, 12. jun 2019 21:59) Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba liguKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26) Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.
(PredragDrobnjak, 12. jun 2019 22:59)
Cibona, Jugoplastika I Bosna osvojili vise puta Euroleague nego Vi, Zvezda pre raspada Jugoslavije imala vise titula od Vas, sada bezite za par ali cini mi se da ni to necete dugo. Svaka cast za EL prvaka al da ste neki mega velikani bas i niste, smanjite malo dozivljaj.

MT Vračar

pre 4 godine

Koliko znam napad traje 24 sekunde, Zvezda skače za loptu i ima prvi napad sudija sudi da je isteklo vreme posle 17 sekundi.. Nije toliko bitno prvi je napad ali nije mi jasno kako je to uspeo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg1989!, 12. jun 2019 19:07)

Makar naučite pravila košarke pre nego što se javljate i komentarišete, pošto je sudijsko podbacivanje bilo neuspešno, Zvezda je imala loptu sa strane i napad od 14 sekundi, ne 24...

Lajavi krelac

pre 4 godine

Zvezda vodi na početku 4/4??? Samo gledajte sada namerne, tehničke smejurija faulove za Zvezdu, nekažnjeno masakriranje igrača crveno belih i drugo navlačenje za groblje....

Nebojsa

pre 4 godine

Tomic je najgori trener kojeg sam ja gledao ,bez obzira na titulu u Aba ligi
Nema sta trazi on u C.Zvezdi hvala mu svemu i pod hitno za novu sezonu novi trener.
Filip Covic sledece sezone nema sta trazi C.Zvezdi nama treba plej koji nece da se krije i koji ce kljucnim momentima da preuzme odgovornost. On bezi od odgovornosti cak ne zeli i loptu u rukama
Neko nije dorastao C.Zvezde ....

Walldorf

pre 4 godine

Cestitke Partizanu na pobedi.Pokazali su puno vise energije,zalaganja i zelje.Zvezdini igraci su mislima vec na nekim atraktivnim turistickim destinacijama.Zaista,neoprostiv pristup igri i protivniku!Pet-sest puta smo imali prilike da odemo na deset-petnaest poena i resimo utakmicu.Umesto toga,nerezonski sutevi,ulazi,izgubljene lopte i kazna je tu.Odbrane ni od korova,bar sedam-osam puta ne umemo da zagradimo obruc,pa Partizan preko Pejdza to izkaznjava i vrati se iz mrtvih.Neshvatljivo, zaista.Ne znam u kom je statusu povrede Perperoglu,pa to ne mogu tovariti na ledja Tomicu.Ukoliko je spreman za igru,onda je to kardinalna greska.Zato jer je Rivers samo fizicki prisutan.Jednostavno ga nema u napadu.U odbrani nesto i odigra,ali je sve to daleko ispod njegovog nivoa.Tomic jednstavno ne zna odigrati neizvesnu zavrsnicu.Ne znam po koji put mu se desavaju identicne,ubitacne greske.Pa, majku mu,i pocetnik bi isao na prekid i slao protivnika na penale,pa tajm aut,pa resis utakmicu ili odes u produzetke.Medjutim,Tomic to ne shvata,ocito.Meni je to neshvatljivo,zaista.Posle tolikih godina u Olimpijakosu,covek jednu od osnivnih stvari nije naucio.Ne pljujem po Tomicu,da se razumemo.Covek je imao samo jedan poraz tokom reg dela ABA Lige.Dobio je Buducnost i doneo Zvezdi EL.Hvala mu na tome.Nadam se da ce nedostatke popraviti,jer ima sve predispozicije da jednog dana bude medju vodecim trenerima Evrope.O sudijama ne diskutujem,sem u izuzetnim situacijama.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!

Red

pre 4 godine

Eh da je ona stara zvezda da ih zezamo. fmp mi nije zanimljiv, nekako seljacki zvuci.
Nemam inspiraciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka

Eh kad nam igokeac to kaze...

iki

pre 4 godine

Nestvarni Tomic! Rivers 0pa igra veci deo 2.pol, Simanic na klupi, Keselj 0 min. Odbrana katastrofa, dokaz - ni jedna kontra. Zasluzena pobeda Partizana. Partizan nazalost dobija seriju. Zvezdas.

Ivan

pre 4 godine

Smarate sa pljuvanjem Tomica. Nisu imali sta da izgube, sutnuli za 3 i pogodili, kao da se prvi put to desilo u kosarci… Vise brine povreda Dobrica, treci igrac manje u rotaciji ove sezone. Zvezda igra ovaj finis sezone bez pola tima, oladite… Covic i Davidovac celo drugo poluvreme nisu izasli iz igre.

Splinter

pre 4 godine

Pa zar je moguće da ako osvojimo ove i sledece godine postajemo najtrofejniji klub u Srbiji...? a kako je to daleko izgledalo dok Covke legenda naša nije uzela klub
Grobari kadar Nevera i taj jedan sport dje su bili trofejniji od sledece godine neće biti hehehe živim za taj dan breeeee!!!

Johny Walker

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake
(as, 12. jun 2019 

Je li se kaze dadnu.Tebi ni knjiga ne vredi vec vracanje u prvi osnovne

Nenad45

pre 4 godine

Verovatno je sudjenje sad bilo perfektno!Ajd samo da se zavrsi ova serija a s obzirom ko igra i gde se igra samo da prodje bez povreda i problema.

zbrdvic

pre 4 godine

utisak dana (utakmice): Renfro u punom trku gubi ravnotezu saplice se sam od sebe, Ristic mu se sklanja sa putanje a ovaj mu u padu ulece u kolena! i naravno, faul Ristica...... pa nisam znao jel da placem ili da se smejem posle te sudijske odluke.....

ArDzej65

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu! 
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59) 
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26) 

Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.
(PredragDrobnjak, 12. jun 2019 22:59)
Prijatelju, Sve sto si naveo ne menja cinjenicu da ste vec 6 godina kk sledeca sezona, bez titule u aba i kls

GIHT

pre 4 godine

Sudije se kriju iza video tahnologije i dosudju,pod pritiskom ,igraca i trenera partizana ,pa dosudju nepostojece faulov protiv Zvezde to govori da nisu umali isti kriterijum .

shoooook

pre 4 godine

Nestvarni Tomic! Rivers 0pa igra veci deo 2.pol, Simanic na klupi, Keselj 0 min. Odbrana katastrofa, dokaz - ni jedna kontra. Zasluzena pobeda Partizana. Partizan nazalost dobija seriju. Zvezdas.
(iki, 12. jun 2019 21:33)

Опет искачу реални звездаши или пређите на противничку страну или даље од Звезде! Ми смо грешили а они су играли перфектно,целу утакмицу те краду и ти пљујеш тренера и играче!

War Inside My Head

pre 4 godine

@goyu,pa only fools and horses ti fino kaže,kad imaju mnogo više slobodnih dobijaju,večeras su izgubili,u čemu je problem?

mig

pre 4 godine

Ljudi pita li se neko kako mutant šutira trojke 85% u svakom finalu na domaćem terenu, a trenutno u prvoj četvrtini u istoj hali kad su gosti 0/6? Jeste sigurni da nije neki doktor mašinstva smislio način kako da daljinski uveća obruč za centimetar/dva (vrlo lako mehanički za izvesti duplim prstenom, unutrašnjim i vanjskim)?

Orfanelice

pre 4 godine

Mi grobari da se pokrijemo ušuma i da cutimo. Imamo jednog nesposobnog Radeta Zagorca koji uporno sutira trojke jer je isfrustriran. U napadu skok za skokom, eto sad nam sudije sude regularno i imamo navijace i opet ne mozemo. Prvo losiji smo od njih ove godine, drugo bolji su od nas jer imaju vise para i imaju bolji roster.

Марко

pre 4 godine

sta ucini to Rade Zagorče??!!??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Dominiče Time??!!??, 12. jun 2019 21:19)

Шта је учинио? Изједначио је на 1:1.

Jon_Bon_Jovi__

pre 4 godine

Ako damo vise koševa,imamo vise skokova,asistencija,manje grešaka dobijamo 100%!
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:39)

Dovoljno je više koševa....

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake
(as, 12. jun 2019 20:05)

Sta kazes "poTbacivanje"..."dadnu"...jesi nepismen sine ali bas. Pravi partizan !
Izgleda da bi ti trebao knjigu u šake

MilanSpanac

pre 4 godine

40 minuta muke, jer ovo sto prikazuju i jedni i drugi je sve samo ne kosarka.. udaranje u grudi zbog pobede koja ne donosi nista!? Od igraca koji je otisao amerike pa se na kraju vratio u partizan, treba li taj potez komentarisati? Veliki talenat marinkovic je klasican kolibri i uvek ce to i biti, sa druge strane davidovac i resenja koja je donosio, pa moja komsinica nebi tako rezonovala, novica ubica stvarno treba da ode u penziju i da se ne blamira vise, treba li lazica komentarisati? I dalje ne kontam koga trinkijeri pokusava da kupi svojim izjavama..

vukan

pre 4 godine

Koliko je Andrea prosecan trener govori da svaki timeout na kom je pozvao akciju, a odgledao sam skiro sve utakmice Partizana, nijedna akcija nije prosla!!! Folirant tezak, vestacki osmeh i pustaj fore... Svaki nas drugi trener garantujem bolji od njega

Nenad

pre 4 godine

Ne mozemo nista za jednu sekundu. To mogu samo Srbi. Dobro 3 sekunde. Navijam za Zvezdu ali obozavam sportske trilere. I tako zelim da dobijemo petu utakmicu.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ako Partizan pobedi ovu utakmicu očekujem saopstenje u roku od plafon 10 min.sa druge strane brda zbog loše izvedene lopte Partizana u 7 min.prve četvrtine!

* samo *

pre 4 godine

sedam minuta, limeni samo trojke klepeću. Akcija, šta je to?
(cole, 12. jun 2019 19:14)

Ne, nego cemo da trčimo protiv vas, smešni ste.
Bunite se timski posle svakog faula, na čelu da ekonomom i čistačicom.

bolje

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?
(epcot, 12. jun 2019 19:53)

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26)

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih.
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.
(bolje, 12. jun 2019 20:43)

Ne stavljaju se manje stolice nego teleskopske tribine iza koseva.Po projektu 10 hiljada.Sada sedecih mesta oko 6 hiljada
(NY, 12. jun 2019 20:58)

Vec postoje teleskopske tribine iza koseva, te ce samo zameniti novim koje ce imati jedan, dva reda vise i imace stolice sa samo sedalnim delom.
Bice veci kapacitet pre svega zbog manjih stolica. Procitaj javnu nabavku koja je bila za radove, a i procitaj sta je o tome rekao arhitekta koji je projektovao halu.
Narucili su 7200 stolica, sigurno se nece sve postaviti, neke ce biti i za rezervu. Na teleskopskim tribinama ce moci da stane nekoliko stotina ljudi.
Nista se nece dogradjivati. Ne radi se ono o cemu su pricali pre neku godinu, gde su mislili da ce da naprave dodatne galerije.

MilanSpanac

pre 4 godine

Kad vidim da promasuju otvorene suteve i to suteri koju su na sirem spisku repke, ni ne gleda mi se ovo smece od kosarke. Al veliki Sale nacionale je video potencijal.. a -40 u proseku od amera to ne vidi

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

(Johny Walker,12.jun 2019 19:14)Zamisli koliko je tek tebi dobro kada udjes u komentare da vidiš njegov komentar?

as

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake

Johny Walker

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?
(epcot, 12. jun 2019 19:53)

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ миг - Па у сваком случају и ви шутирате на исте кошеве. А да ти ниси геометар, онај са фудбалског дербија? 😃😃😃

nix

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.

Mhm

pre 4 godine

bvb
Pa Partizan time moze da se hvali razumes?
Vi ni do tog F4 nikada niste dosli a kamoli do titule prvaka Evrope,niti cete ikada,tako da cete dok ne osvojite EL i par puta ne odete na F4 ostati manji klub,a to sto nas stižete po titulama,pa normalno kada ste vi svoje titule u pocetku osvajali na sljaci

Baron

pre 4 godine

Ovo je bas glupo gledati kad znas da Partizan ovo jednostavno MORA dobiti. Ovdje Zvezda nema nikakve sanse,jedino mozda da neko poludi i da 50 poena i da sudije jednostavno ne mogu tu nista.
(Borky, 12. jun 2019 19:28)

Možda bi mogli da pobedite da vam se sve ne svodi na šut za tri poena.

Marko

pre 4 godine

Kakva je ovo revija anti talenata da covek ne poveruje. Kako se ovi ljude bave kosarkom, ne mogu sebi da objasnim. Vidimd a su solidni dizaci tegova i to je to. Na slobodnim bacanjima fokusa kao da su samuraji , a onda sledi cigla. Totalno bez osecaja za loptu, prostor..Ma, jeza.. Ovo je najnici nivo kosarke na ovim prostorima od kada je Jugoslavija osvojila prvo zlato na svetskom u Ljubljani davnih godina. Cista anti-propaganda ovog sporta.

CZ99

pre 4 godine

Dobricu,zar na tebi karma?!Zelim mu brz oporavak kao grobar!
(dure, 12. jun 2019 20:37)

Znaci sad je karma kad se povredi igrac? Uvek ste bili jadni, ali ovo u sta se se pretvorili otkad je Zvezda ponovo jak klub, nema reci da se opise. Jadno, da jadnije biti ne moze.

A nikad nisu kukali

pre 4 godine

@ (slobinator, 12. jun 2019 22:07)

Evidentna kuknjava na sudije (kao i uvek), sa tom razikom što je kuknjava bez ikakvog razloga. Upravo je suprotno.

PFC

pre 4 godine

CzBG
Napad vam je trajao 14 sekundi sa obzirom da je bila lopta sa strane,niste osvojili loptu u sudijskom podbacivanju,eto objasnjenje
Greske sudija za sada,nesportska Covicu nepotrebna,koraci nisu sudjeni vasem centru kada je dao kos za 14 9

Aca

pre 4 godine

Tomic i igra za tri poena ako krene biva i po 30 i kusur poena razlike ako ne kuku lele sta da radimo.I dalje mislim da je greska sto nije smenjen posle fijaska u EK.Prosecan trener.Beron nije trebao da produzi ugovor jer on nije za EL tj fizicki ne moze da se izbori sa alama od bekova.Partizan suvi prosek sa vecitim talentima ali isplatila se kuknjava posle prve utakmice dobice ovo.

Tony Stark

pre 4 godine

Ako damo vise koševa,imamo vise skokova,asistencija,manje grešaka dobijamo 100%!
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:39)

Your math is blowing my mind.

Toto-ko-tunjo-Ostojin-opozicionar

pre 4 godine

Aman, naslovi... Igraju ljudi, lomi se rezultat, Povede Zvezda +3 "mnogo bolja Zvezda", Igokea uzvrati na +3 "nalet Partizana"...

NY

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?  
(epcot, 12. jun 2019 19:53)  

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice 
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26) 

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih. 
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.
(bolje, 12. jun 2019 20:43)

Ne stavljaju se manje stolice nego teleskopske tribine iza koseva.Po projektu 10 hiljada.Sada sedecih mesta oko 6 hiljada

iki

pre 4 godine

Utakmicu izgubio Tomic! Da li je neko od nas zvezdasa zadovoljan kako je igrala Zvezda??? Bez borbe, bez kontre, bez odbrane, bez play-a, Rivers 0p, z
"male"). sve su to Tomiceve direktne greske! A Partizanovci se raduju ko da su
osvojili EL. Kompleksi cine cuda, uvek su maximalno napaljeni kad igraju sa velikim ekipama...

Ivan

pre 4 godine

Kad ne ide šut za 3 i Tamiš je GSW.
(LorD, 12. jun 2019 19:42)

Partizan je na prosloj utakmici imao bolji procenat suta za 3 od zvezde, i mozda ukupno jednu manje na kraju, pa je izgubio utakmicu.

Ivan

pre 4 godine

Sad kad nam grobari objasne da udaranje laktom od strane jaramaza nije bio faul u napadu, nego od tog momenta krece navlacenje za zvezdu...

Red

pre 4 godine

nix..
Ju,ju,ju transfer blama sam dobio.Najavili trecu utakmicu?ok oprosteno im je do pre par godina nisu ni znali,da postoji kosarka kao sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones

Sine ramones ili bon jovi ili guns and roses,da ti ciko kaze,partizan postoji tek od 1970 godina,dok je Zvezda osvajala titule mnogo pre,e moj ti.

Don Quijote

pre 4 godine

Za mene je utisak veceri bio mali Ristic.
Ne znam zasto do sada uopste nije igrao.
Partizan zasluzeno pobedio, ona trojka na kraju je neka Bozanska pravda zbog kukavicluka Tomica. Umesto da odmah prave faul i uzmu zadnji napad za pobedu, brani covek 6 sekundi.
Najlepse od svega, na kraju balade, Igokea sledece sezone Cipiripi!

mix

pre 4 godine

Malo objasnjenje za start utakmice. Svaka osvojena lopta, u ovom slucaju pocetak napada, u prednjem polju vam daje 14 sekundi za napad.

veliki strumf

pre 4 godine

Lazić - oličenje inteligencije! Vreme je da konačno ode. Iz godine u godinu konstantno nazaduje u svakom segmentu igre. Ova nebulozna nesportska košta nas 4 poena u ključnoj fazi utakmice.

НФС

pre 4 godine

Prijatelju, Sve sto si naveo ne menja cinjenicu da ste vec 6 godina kk sledeca sezona, bez titule u aba i kls
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 13. jun 2019 13:02)

Пријатељу, Партизан је освојио КЛС 2014. године, значи 2015, 2016, 2017. и 2018, то су четири сезоне без КЛС, а не 6.

Johny Walker

pre 4 godine

Johny Walker,12.jun 2019 19:14)Zamisli koliko je tek tebi dobro kada udjes u komentare da vidiš njegov komentar?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. jun 2019 19:2

A sta ti trazis?

splinter

pre 4 godine

Kao nadprosječno i neodoljivi zvjezdas reci ću samo jedno a to su dvije stvari
Prvo: srcem svim ću navijati za Partizana zaista iz razloga ako osvojimo titulu mi postajemo najtrofejni klub sa 21 titulom
Zar da? I onda neće bit sporta de su uspješni crno bijeli samim tim gasi se kakvo takvo rivalstvo, a kao drugo : vaterpolo nije sport!

bolje

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više? 
(epcot, 12. jun 2019 19:53) 

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26)

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih.
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.

Lex

pre 4 godine

Prosli mec 3 tehnicke za Partizan i duplo vise bacanja za cigane i tad cute.Sad posle prve cetvrtine se bune na sudije a sto imaju 23% suta iz igre nista.Nema vecih licemera od limenki....

Gorki

pre 4 godine

Kako ovaj Belosevic vraca u igru partizan, to je umetnost. Kako on to perdidno radi,neprimetno jednostavno receno umetnost.Lazicu namernu,Fajeu i Risticu neke izmisljene faulove. Taman da ih minusa od nekoliko poena dovede u egal poziciju. I na kraju kao slag na torti ne svira faul u napadu Zagorcu koji kada dodaje loptu svom saigracu ulazi na teren i rukama odguruje Zvezdinog igraca kojeg odgurne dovoljno daleko od sebe jer je znao da se lopta vraca njemu za sut. Uzas jedan od sudjenja.

Gorki

pre 4 godine

Zasto Zvezda dozvoljava da im finalne serije sudi Belosevic?!?! Taj covek GODINAMA sluzi za to da donese pobedu partizanu. I sto je najgore to cini na takav perfidan nacin da je to cudo jedno. Kada je Zvezda usla u zadnju cetvrtinu sa prednoscu svirao je sve i svasta na stetu zvezde i vec na 8i30 do kraja IZVEO ZVEZDU IZ BONUSA !!!!! Znaci samo za minut ipo !!!!!! Samim tim je suzio mogucnost Zvezdinim igracima za odbranu !!! Treba ga prijaviti sudijskoj organizaciji i traziti da se vise ne vraca u ovoj finalnoj seriji.

Student

pre 4 godine

Realno, da nisu dali trojku opet bi pisali saopstenja kako su osteceni, ovako im odgovara, neka neka, stiglo ih je sve za decenije kradje namestanja, pa im i jedna pobeda mnogo znaci...

Ivan

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu! (MilanBg, 12. jun 2019 21:59) Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba liguKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26) Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.
(PredragDrobnjak, 12. jun 2019 22:59)
Cibona, Jugoplastika I Bosna osvojili vise puta Euroleague nego Vi, Zvezda pre raspada Jugoslavije imala vise titula od Vas, sada bezite za par ali cini mi se da ni to necete dugo. Svaka cast za EL prvaka al da ste neki mega velikani bas i niste, smanjite malo dozivljaj.

Ivan

pre 4 godine

Trinkijeriju sad kosarkaski razlozi odlucili utakmicu. Covek se savrseno uklopio u ovu njihovu organizaciju, kao da je tu 20 godina, sve se ga naucili....

nix

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.

Vilingrađanin

pre 4 godine

Bili Beron pogađa trojku sa 8 metara u zadnjoj sekundi totalno van balansa a Edin kao da je ubacio zicer ispod koša. Da je to uradio Marinković ili Renfro urlao bi kao da mu je on rođeni sin!

Ivan

pre 4 godine

Evo nesportske ni iz cega, a novicine sekirice obicni faulovi prosli derbi... Naravili ste 7:0 od tog momenta. Jel treba mi sada da placemo da cemo da napustimo teren?

est

pre 4 godine

imao bih i trunke saosecanja za nepravdu nacinjenu partizanu od drzave ali se setim 10 godina kradje i tuce od strane vujosevica i 6 godina toletovog lopovluka i setim se kako su se grobari smejuljili...kako ono bese uzmi tole 7 titulu.i sad kad ste osetili sad kukanje.

Marko

pre 4 godine

Nadam se da je Partizan zadovoljan suđenjem i da neće opet razmatrati da li će ili neće igrati 3.utakmicu? Mislim da nema materijala za novo saopštenje...valjda. Da ne pogodiše trojku, pitanje da li bi igrali sledeću utakmicu

sgdp

pre 4 godine

Cibona, Jugoplastika I Bosna osvojili vise puta Euroleague nego Vi, Zvezda pre raspada Jugoslavije imala vise titula od Vas, sada bezite za par ali cini mi se da ni to necete dugo. Svaka cast za EL prvaka al da ste neki mega velikani bas i niste, smanjite malo dozivljaj.
(Ivan, 12. jun 2019 23:19)

Prvo, "vi" se piše malim slovima kada u pitanju nije persiranje. Drugo, Bosna ima isti broj titula prvaka Evrope kao Partizan, jednu. Treće, Partizan je jedini od gorenavedenih timova igrao na F4 nakon raspada Jugoslavije, i to dva puta (1998. i 2010.). Četvrto, Partizan je najviše puta od svih timova iz bivše Jugoslavije bio među 4 najbolja tima u Evropi (5 puta) i najviše puta učestvovao na F4 (od kad se igra u tom formatu, 4 puta). I peto, Splita i Bosne već godinama nema na košarkaškoj sceni, Cibona je tu negde, ali sa daleko manje uspeha od Partizana. I posle svega ovoga, ti donosiš zaključak da su gorenavedeni klubovi veći od Partizana i da Partizan nije velikan?

Borky

pre 4 godine

Ovo je bas glupo gledati kad znas da Partizan ovo jednostavno MORA dobiti. Ovdje Zvezda nema nikakve sanse,jedino mozda da neko poludi i da 50 poena i da sudije jednostavno ne mogu tu nista.

boža

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha 
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33) 

A zvezda me podseća na one afrikance što kupiše Mig 29, popnu ga na brdo pa se sjure na ler u neprijatelja :)

pedja 71

pre 4 godine

1. Namerna Covicu
2. Bacanja posle skoka Ristica i gledanja snimka. Niti je bio bonus, niti sut na kos.

A "sikirice" i dalje sevaju bez sviranja faula.

P.S. Namerno se ponasam kao prosecni grobar i kukam na sudjenje.

Parter B

pre 4 godine

Nesportska Lazicu bez gledanja snimka,tehnicka Risticu za prigovor,a Jaramazu za isto nista...
Za hvatanje za obruc prilikom kucanja Fayeu samo faul,a u prvoj utakmici Gagicu priznat kos...
I ajmo sada mi da kmecimo kao grobari...

slobinator

pre 4 godine

pritisak je urodio plodom .sudije su večeras poklonile bar 10 poena grobarima.na kraju ih je častio i neznalica tomić koji nije uspeo da dobije ni jednu utakmicu u sezoni koja je bila na jednu loptu.tako je izgubio od unikahe,valensije,limoža,partizana u kupu,budućnosti u podgorici.imao je i pored svega i večeras dobijen meč.na 3 i po minuta pre kraja bilo je lagodnih 68-61.onda kola kreću nizbrdo.zvezda 3 minuta ne može da da koš,ispadaju im žive lopte,a on ništa ne preduzima.šlag na tortu je da on uporno brani poslednji napad protivnika,a ni jednom u sezoni nije uspeo da ga odbrani.dovoljno je bilo napraviti faul i u najgorem slučaju imali bi produžetke.ovako verovatno i bez dobrića u nastavku serije zvezda više nije favorit i lako se može dogoditi da se grobarima pokloni dupla kruna i tako će doći do željenog 'mira u kući' posle svega tomiću se treba zahvaliti na do sad učinjenom i uz renorviranje ekipe potražiti nekog ozbiljnog trenera za evro-ligu da se ne bi blamirali sledeće sezone

Kninska kobra

pre 4 godine

To bre Grobari... Nema predaje... Džaba im pomoć Države, džaba pomoć Rusa, Arapa... Institucija se vraća!!!
(Srb, 12. jun 2019 21:12)

Da li ti je dobro? Opusti se, popij nešto, smiri se...

shoooook

pre 4 godine

Nestvarni Tomic! Rivers 0pa igra veci deo 2.pol, Simanic na klupi, Keselj 0 min. Odbrana katastrofa, dokaz - ni jedna kontra. Zasluzena pobeda Partizana. Partizan nazalost dobija seriju. Zvezdas.
(iki, 12. jun 2019 21:33)

Опет искачу реални звездаши или пређите на противничку страну или даље од Звезде! Ми смо грешили а они су играли перфектно,целу утакмицу те краду и ти пљујеш тренера и играче!

sumadinac

pre 4 godine

sta je sa vama ljudi pa dobili su jednu a igra se na tri dobijene i nista strasno.
zvezda gore da odigra nemoze a partizanu je ovo 200 posto.

Red

pre 4 godine

Eh da je ona stara zvezda da ih zezamo. fmp mi nije zanimljiv, nekako seljacki zvuci.
Nemam inspiraciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka

Eh kad nam igokeac to kaze...

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu!
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59)
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26)

Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.

Марко

pre 4 godine

Mi izugubimo i ne placemo kao grobari.
(Aleka, 12. jun 2019 21:25)
Vi izgubite i imate egal bacanja, mi izgubimo i imamo 18 manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 12. jun 2019 21:36)

Је л' ти се не чини да сте победили случајно? Победили сте зато што нико од Звездиних играча није правио фаул и зато што она лопта коју је Берон бацио није прошла кроз кош, а мало је фалило. А што се тиче техничких и намерних, оне су данас свиране само Црвеној звезди, притом ја уопште не мислим да је било шта нерегуларно. Партизан је победио јер је имао више среће и јер је Звезда слабо одиграла, нарочито последњи напад где би фаулом био изборен најмање продужетак.

GIHT

pre 4 godine

Sudije se kriju iza video tahnologije i dosudju,pod pritiskom ,igraca i trenera partizana ,pa dosudju nepostojece faulov protiv Zvezde to govori da nisu umali isti kriterijum .

ArDzej65

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu!
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59)
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu

Red

pre 4 godine

nix..
Ju,ju,ju transfer blama sam dobio.Najavili trecu utakmicu?ok oprosteno im je do pre par godina nisu ni znali,da postoji kosarka kao sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones

Sine ramones ili bon jovi ili guns and roses,da ti ciko kaze,partizan postoji tek od 1970 godina,dok je Zvezda osvajala titule mnogo pre,e moj ti.

Zlatko

pre 4 godine

Ne, neću da kukam i glumim grobara ... ALI, šta uradiše Ristiću! Kako mu uništiše najbolju partiju u Zvezdinom dresu! Od 5 faulova možda bio jedan.

Milan

pre 4 godine

Zagorac je najveći promašaj partizana u post vujoševićevo doba. Igrač koji je projekat za vođu generacije potpuno van utakmice.
Generalno očajna košarka, kada poredim sa NBA finalem više upada u oči neinteligencija igrača nego razlika u fizikalijama. Koliko samo glupih, ničim izazvanih faulova na obe strane

Srb

pre 4 godine

Zvezda je državni projekat i Predsednik navija za njih i sve je uradio da ugasi dominaciju Institucije KK PARTIZANA!!!
'Ajmo Crno - Beli!!!

slobos sa rodosa

pre 4 godine

(grobar, 12. jun 2019 22:24)
ti verovatno pratiš košarku od juče.partizan je morao dati oba bacanja da bi izjednačio ,a zvezdi bi ostalo bar 5 sekundi da pokuša da pobedi.ubeđen sam da bi grobari promašili bar jedno bacanje jer su ih očajno izvodili večeras.nije vam zagorac doneo pobedu nego vam je poklonio tomić.kažite mu hvala lepo!

ima li ko sramote?

pre 4 godine

poslednja 3 minuta ....
zvezda samo sto nije sama sebi u kos ubacivala.
poklanjali lopte, promasivali namerno.... jedino izgleda onom centru musi (tako li se zove?) niko nije objasnio da zvezda treba da izgubi.
pa i pored svega toga opet je trebala neverovatna slucajnost da jalovi rashod-partizan pobedi.

u kakvom blatu zivimo....

Jamiroquai

pre 4 godine

Нека победи бољи просто. Невероватно је колико смо талентована нација за кошарку, то нам је у крви. Да имамо мозга па да укинемо фудбал, све уложимо у кошарку и манемо се борбе саопштењима између две петокраке, па ће и КЛС добити на значају. Само нека људи играју најлепшу игру на свету - кошарку!

René Artois

pre 4 godine

Tomić amaterčina. Zbog čega time out odmah posle grobarskog? O navlačenju sudija za grobare kada je Zvezda povela +7 bolje ne pričati.

Aleka

pre 4 godine

(Ramones, Samo sto je za razliku od Zagorca Guduric fin,vaspitan,kulturan decko koji nikada nista nije lose rekao o protivnickim igracima.

goyu

pre 4 godine

Jel ikad ova FMPzvezda pobedila nekoga a da nije imala petnaestak slobodnih bacanja vise od protivnika? Ili barem 3-4 tehničkih i namernih ličnih grešaka?
(only fools and horses, 12. jun 2019 21:37)
Pa dečko nisi u pravu,partizan je imao jedno slobodno bacanje više od Zvezde a o namjernim faulovima da ne pričam.

grobar

pre 4 godine

Razumem da navijaci zvezde ne gotive tomica, ali toliko komentara kako je trebalo praviti faul? Partizan da bar jedno bacanje, i onda treba roditi kos za 3,4 sekunde, kakav crni faul, covek je branio, ali zagor posle 0/6 za 3 ubada prvu preko ruke i eto. Vidi se da pratite kosarku od fuzije sa FMPom..

A nikad nisu kukali

pre 4 godine

@ (slobinator, 12. jun 2019 22:07)

Evidentna kuknjava na sudije (kao i uvek), sa tom razikom što je kuknjava bez ikakvog razloga. Upravo je suprotno.

Splinter

pre 4 godine

Pa zar je moguće da ako osvojimo ove i sledece godine postajemo najtrofejniji klub u Srbiji...? a kako je to daleko izgledalo dok Covke legenda naša nije uzela klub
Grobari kadar Nevera i taj jedan sport dje su bili trofejniji od sledece godine neće biti hehehe živim za taj dan breeeee!!!

vukan

pre 4 godine

Koliko je Andrea prosecan trener govori da svaki timeout na kom je pozvao akciju, a odgledao sam skiro sve utakmice Partizana, nijedna akcija nije prosla!!! Folirant tezak, vestacki osmeh i pustaj fore... Svaki nas drugi trener garantujem bolji od njega

Zdravko

pre 4 godine

Konačno opet uzbudljiva košarka u Srbiji. Bravo!
(Djenka, 12. jun 2019 21:11)

A sta je ovde uzbudljivo , jad i beda, bljuvotina od kosarke, i ovi primaju pare od drzave za sta ? Bruka ,a decji dodatak 3000 , i ko bre navija za jedne ili druge, dno dna .

floky

pre 4 godine

Koliko je grobarska mrznja prema Zvezdi veca nego ljubav prema Partizanu. Ovo je postalo bolesno.
(Posmatrac sa klupe, 12. jun 2019 21:26)

Koja Zvezda?

Vračarac

pre 4 godine

Tomiću nauči pink and roll majku mu! Ja stvarno ne znam šta on na tabli crta cele sezone. Zvezda nema izgrađene akcije, a završnice utakmica su nam kriminalne.
Ovo je neadekvatno za Evroligu.

flok

pre 4 godine

jel sad sudnjenje bilo dobro...da li dolazite na trecu....sledi saopstenje
(beron, 12. jun 2019 21:25)

Obzirom da ste iz Železnika, vi dolazite na treću :)

anti bitanga

pre 4 godine

pritisak je urodio plodom .sudije su večeras poklonile bar 10 poena grobarima.na kraju ih je častio i neznalica tomić koji nije uspeo da dobije ni jednu utakmicu u sezoni koja je bila na jednu loptu.tako je izgubio od unikahe,valensije,limoža,partizana u kupu,budućnosti u podgorici.imao je i pored svega i večeras dobijen meč.na 3 i po minuta pre kraja bilo je lagodnih 68-61.onda kola kreću nizbrdo.zvezda 3 minuta ne može da da koš,ispadaju im žive lopte,a on ništa ne preduzima.šlag na tortu je da on uporno brani poslednji napad protivnika,a ni jednom u sezoni nije uspeo da ga odbrani.dovoljno je bilo napraviti faul i u najgorem slučaju imali bi produžetke.ovako verovatno i bez dobrića u nastavku serije zvezda više nije favorit i lako se može dogoditi da se grobarima pokloni dupla kruna i tako će doći do željenog 'mira u kući' posle svega tomiću se treba zahvaliti na do sad učinjenom i uz renorviranje ekipe potražiti nekog ozbiljnog trenera za evro-ligu da se ne bi blamirali sledeće sezone
(slobinator, 12. jun 2019 22:07)

prvo, probajte nekad da pobedite bez 40+ bacanja, bez poklonjenih pobeda bez sudijskih pogurivanja i poklonjenih pobeda, pa se onda javi

GM

pre 4 godine

PRVI napad Zvezde gleda se snimak...

Sviraju ISTEKLO vreme od 24 sekunde, a na semaforu 09:45 do kraja cetvrtine?!

Jel neko kapira sta se ovde desava...

iki

pre 4 godine

Utakmicu izgubio Tomic! Da li je neko od nas zvezdasa zadovoljan kako je igrala Zvezda??? Bez borbe, bez kontre, bez odbrane, bez play-a, Rivers 0p, z
"male"). sve su to Tomiceve direktne greske! A Partizanovci se raduju ko da su
osvojili EL. Kompleksi cine cuda, uvek su maximalno napaljeni kad igraju sa velikim ekipama...

Krcko

pre 4 godine

Jednostavno navijaci zvezde misle da je toliko zvezda bolja da covek pomisli da igraju zvezda i fmp..pa zar ne vidite da je razlika vrlo mala ili nikakva..niste se vi naigrali .i u aba ligi prvu ste dobili na srecu..i sada u prvoj sudije vas gotivile..a sad vam odjednom smeta sudjenje..vi zadnjih godina imate uspehe i to je ok..ali partizan ne potcenjujte nikada pogotovu u kosarci jer ste istrautomatizovani..i ne trazite razloge poraza u sudijama ..te sreca.te slucajnost..jos neko igra kosarku u beogradu a vi dobro znate ko..kad god izgubite neko vam kriv..a penzijski fond ste ojadili decenijama..ne pravite se ludi nego na trening i dajte sve od sebe..jer partizan nije bezopasan kao sto vi to umisljate..a bas bi bilo dobro da vas odere.

mig

pre 4 godine

Ljudi pita li se neko kako mutant šutira trojke 85% u svakom finalu na domaćem terenu, a trenutno u prvoj četvrtini u istoj hali kad su gosti 0/6? Jeste sigurni da nije neki doktor mašinstva smislio način kako da daljinski uveća obruč za centimetar/dva (vrlo lako mehanički za izvesti duplim prstenom, unutrašnjim i vanjskim)?

MilanSpanac

pre 4 godine

40 minuta muke, jer ovo sto prikazuju i jedni i drugi je sve samo ne kosarka.. udaranje u grudi zbog pobede koja ne donosi nista!? Od igraca koji je otisao amerike pa se na kraju vratio u partizan, treba li taj potez komentarisati? Veliki talenat marinkovic je klasican kolibri i uvek ce to i biti, sa druge strane davidovac i resenja koja je donosio, pa moja komsinica nebi tako rezonovala, novica ubica stvarno treba da ode u penziju i da se ne blamira vise, treba li lazica komentarisati? I dalje ne kontam koga trinkijeri pokusava da kupi svojim izjavama..

andrejka

pre 4 godine

jel sad sudnjenje bilo dobro...da li dolazite na trecu....sledi saopstenje
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (beron, 12. jun 2019 21:25)

Za razliku od prve utakmice korektno sudjenje. Egal bacanja, Odzo nije bio zasticen kao beli medved da se svira prekrsaj nad njim cim ga neko pogleda, Lazicu posteno sviran svaki faul koji je napravio...itd.

E sad, ti si ovim komentarom pokusao da relativizujes ono sramno sudjenje iz prve utakmice. Sada bi vec bilo 2-0 za Partizan, bas kao i u polufinalu ABA. Ali nema veze. To ste vi.

Lorimer

pre 4 godine

Veni vidi vici. Zagor!!!!!!(jovan, 12. jun 2019 23:32)Hahahahah jesi sam smislio decko je zavrsio utakmicu u minusu...
(petarczw, 12. jun 2019 23:43)
U čemu je tek Zvezda završila, kad ju je pobedio ovaj iz minusa...

Ima Boga, bogami

pre 4 godine

Partizan je totalna katastrofa. Nema nijednog pouzdanog igrača a većina ne bi ni trebala da bude tu. Zvezda je htela da ponizi Partizana na jako ružan način. Jedino je dobro što nije pobedila a Ilija i ekipa nek se puše. U nastavku će mnogo toga doći na naplatu ali Partizanove šanse sa ovakvom igrom i timom, ne postoje!

Sah-mat

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46) # Link komentara

Bez obzira na tvoju ironiju moj utisak je da kada je sudjenje korektno mozemo da se ceramo na poen. Dzaba vam deset puta veci budzet kada nemate dusu.

iki

pre 4 godine

Nestvarni Tomic! Rivers 0pa igra veci deo 2.pol, Simanic na klupi, Keselj 0 min. Odbrana katastrofa, dokaz - ni jedna kontra. Zasluzena pobeda Partizana. Partizan nazalost dobija seriju. Zvezdas.

Тони Старк

pre 4 godine

Опис овог циркуса: Ристић игра ужичко коло, Ика Специјалац не види кораке.

Sramota

pre 4 godine

Aaaa nema 40+ slobodnih nema ni pobede hahahahahah nema veze kupice vam tata sledecu utakmicu opet 40-tak slobodnih pa ima da dobijete 2-3 razlike ....

domacalobanja. com

pre 4 godine

Ne moze partizan ovde nista... Ovoliko antitalenata... Ovoliko promasenih bacanja... I to na zvezdin los dan... Ne pamtim grupu nesposobnijih

FMP 2011

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46)
Naravno, svirati faul odbrane nad Odzom koji je napravio čist faul u napadu pri rezultatu 68:68, 44 sekunde do kraja je nezabeleženo ili mozda jeste, za Zvezdu naravno.

FMP 2011

pre 4 godine

Kad je fer i pošteno pobeđuje Partizan! 
(Where is Monika?, 12. jun 2019 21:11) 

Ma jel sad dobar Belošević?
(Gordon Bennett, 12. jun 2019 21:23
Nije, zamalo da nas opet porazi. Faul odbrane nad Odzom, čist faul u napadu. Svirano u najgore vreme, neresen rezultat, pogledaj 68:68, 44 sec do kraja.

Ološi

pre 4 godine

Slika 1: Igrač gostiju, reprezentativac, leži povrijeđen - domaćini urlaju "nosi g. napolje".

Slika 2: Igrač gostiju leži povrijeđen, domaćini ga pozdravljaju aplauzom, iako ni taj igrač ni taj klub ničim taj aplauz nisu zaslužili.

Svako nek se svrsta onamo gdje pripada. Što bi mi u Crnoj Gori rekli, kako mu ga kuća daje.

Ненад зз

pre 4 godine

Што рече Тринкијери, Партизан је боље одиграо прву него ову утакмицу.Кључна ствар је данас био офанзивни скок и нормално суђење.Партизан је лоше преузимао, Звезда лоше шутирала за 3.Иако је Загорац решио,без Пејџа не би Партизан добио утакмицу.Осим ако Звезда нема неко сулудо шутерско вече,три ствари решавају победника...скок,скок и скок.Центри Партизана данас врло добри..ако буду били одлични Партизан може до титуле.Као навијач Партизана,желео бих да Јарамаз буде мало храбрији,да докаже да је играч за Партизан,али зависи од њега,он би морао много више с обзиром на потенцијал.Новица мало боље да брани пик,поготово кад Звезда слипује,ту се погуби мало😁.ајмо црно- бели

anti bitanga

pre 4 godine

Trinkijeriju sad kosarkaski razlozi odlucili utakmicu. Covek se savrseno uklopio u ovu njihovu organizaciju, kao da je tu 20 godina, sve se ga naucili....
(Ivan, 12. jun 2019 21:20)

da, čovek ne trpi da pobedi protivnika s 42 bcanja. To je ispod časti

Марко

pre 4 godine

Ako bude fer sudjenje Partizan lagano resava!!
(Grobar, 12. jun 2019 18:37)

Партизан не решава лако ни против Тамиша, а од ФМП-а зна и да изгуби.

CzBg1989!

pre 4 godine

Koliko znam napad traje 24 sekunde, Zvezda skače za loptu i ima prvi napad sudija sudi da je isteklo vreme posle 17 sekundi.. Nije toliko bitno prvi je napad ali nije mi jasno kako je to uspeo..

miki

pre 4 godine

Majko mila kakav faul dosudjen risticu na renfrou, da se prekrstis nogom...
(Ivan, 12. jun 2019 20:51)

Kakav start Lazića na Renfro-u ni faul nije sviran! Sećaš se?

Ivan

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi,12.jun 2019 18:33)Nema dalje:)

as

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake

CZ99

pre 4 godine

Dobricu,zar na tebi karma?!Zelim mu brz oporavak kao grobar!
(dure, 12. jun 2019 20:37)

Znaci sad je karma kad se povredi igrac? Uvek ste bili jadni, ali ovo u sta se se pretvorili otkad je Zvezda ponovo jak klub, nema reci da se opise. Jadno, da jadnije biti ne moze.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Zvezda vodi na početku 4/4??? Samo gledajte sada namerne, tehničke smejurija faulove za Zvezdu, nekažnjeno masakriranje igrača crveno belih i drugo navlačenje za groblje....

Марко

pre 4 godine

sta ucini to Rade Zagorče??!!??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Dominiče Time??!!??, 12. jun 2019 21:19)

Шта је учинио? Изједначио је на 1:1.

chema

pre 4 godine

Uđem u komentare i ne verujem šta čitam, vi se prepucavate i nervirate za neke ljude što gađaju na koš, a što je najgore vi se vređate... Strašno !!!

MilanSpanac

pre 4 godine

Kad vidim da promasuju otvorene suteve i to suteri koju su na sirem spisku repke, ni ne gleda mi se ovo smece od kosarke. Al veliki Sale nacionale je video potencijal.. a -40 u proseku od amera to ne vidi

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Ove utakmice nikada nisu bile samo sportski dogadjaj. Uvek su , a pogotovo u ooslednjih 20ak godina, povod za ispoljavanje mrznje i izbacivanje raznih frustracija kako na tribinima tako i u komentarima i na drustvenim mrezama. Mozda to i jeste njihova socijalna funkcija. Nekada smo na te utakmice isli zajedno sa drugovima koji navijaju za protivnicki klub a posle sedeli u kafani i komentarisali ono sto se desilo. Sada toga vise nema ili je izuzetno retko. I pre i posle vecerasnje utakmice opet cemo ovde citati gadosti koje ne bi trebalo da imaju veze sa sportom.

PFC

pre 4 godine

CzBG
Napad vam je trajao 14 sekundi sa obzirom da je bila lopta sa strane,niste osvojili loptu u sudijskom podbacivanju,eto objasnjenje
Greske sudija za sada,nesportska Covicu nepotrebna,koraci nisu sudjeni vasem centru kada je dao kos za 14 9

FMP 2011

pre 4 godine

Nije to do hale, to je do kluba koji treniram, to je Partizan, to je nešto posebno. Utisak veceri, Trinkijeva izjava posle utakmice! Nikad niko!

Orfanelice

pre 4 godine

Mi grobari da se pokrijemo ušuma i da cutimo. Imamo jednog nesposobnog Radeta Zagorca koji uporno sutira trojke jer je isfrustriran. U napadu skok za skokom, eto sad nam sudije sude regularno i imamo navijace i opet ne mozemo. Prvo losiji smo od njih ove godine, drugo bolji su od nas jer imaju vise para i imaju bolji roster.

Lesser watch

pre 4 godine

E, kakvo je vreme došlo, koliko radosti kad pobedimo Zvezdu. Kao da je CSK ili Fener a to je bilo rutinski i to sa klincima, čuvajući nosioce za važnije utakmice, decenijama. Što se utakmice tiče, katastrofa od igre i jednih i drugih ali verovatno i ne može bolje u raspalom Pioniru gde nema vazduha ni za sedenje a kamoli za trčanje. Totalno nehumani uslovi za igru. Daj bože da svi prođu zdravi ovu finalnu seriju ovog potpuno nepotrebnog takmičenja.

zbrdvic

pre 4 godine

utisak dana (utakmice): Renfro u punom trku gubi ravnotezu saplice se sam od sebe, Ristic mu se sklanja sa putanje a ovaj mu u padu ulece u kolena! i naravno, faul Ristica...... pa nisam znao jel da placem ili da se smejem posle te sudijske odluke.....

Aca

pre 4 godine

Tomic i igra za tri poena ako krene biva i po 30 i kusur poena razlike ako ne kuku lele sta da radimo.I dalje mislim da je greska sto nije smenjen posle fijaska u EK.Prosecan trener.Beron nije trebao da produzi ugovor jer on nije za EL tj fizicki ne moze da se izbori sa alama od bekova.Partizan suvi prosek sa vecitim talentima ali isplatila se kuknjava posle prve utakmice dobice ovo.

veliki strumf

pre 4 godine

Očajna igra Partizana, promašili sve sto su mogli i mi izgubimo utakmicu. Smejurija. Rivers nula, promasuje otvorenu trojku, protiv Partizana ne postoji na terenu nikad, Beron ništa, a u odbrani tragičan - preko njega je Pejdz ubacio sve trojke, Zagorac na kraju, preko njega smo izgubili kup. Aman bre Tomicu ne stavljaj ga da igra odbranu kad je ključno. I ovo sto puštamo poslednji šut - oni uvek to pogadjaju, valjda je to jasno. Nebulozan poraz, igramo sa 7-8 igrača. Čemu ovi ostali služe na klupi??? Za peškire. Ajde bre, sramota da ovo ne dobijeno. Vodili smo celo drugo poluvreme i izgubiš.

Nenad45

pre 4 godine

Verovatno je sudjenje sad bilo perfektno!Ajd samo da se zavrsi ova serija a s obzirom ko igra i gde se igra samo da prodje bez povreda i problema.

ArDzej65

pre 4 godine

Zvezda je krš tim, Partizan sledeće godine osvaja ABA ligu! 
(MilanBg, 12. jun 2019 21:59) 
Evo ih kk sledeca sezona i tako vec 6 godina osvajaju aba ligu 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 12. jun 2019 22:26) 

Prijatelju, posto pratis ovaj sport 6 godina, onaj klub sto je sada u zamrzivacu se zvao KK Sledeca Sezona.Klub o kome ti govoris je najtrofeniji u Srbiji, sampion evrope, evropski velikan, klub iz evrope koji je dao najvise NBA igraca.
(PredragDrobnjak, 12. jun 2019 22:59)
Prijatelju, Sve sto si naveo ne menja cinjenicu da ste vec 6 godina kk sledeca sezona, bez titule u aba i kls

Borky

pre 4 godine

Renfro i Pejdz vs Covic i Nenadic. Kljuc pobede Partizana. Prevaga na plej poziciji.
(kouch, 12. jun 2019 18:41

Al Nenadic?Kako poredite uvjek sta vama odgovara?! Pa Nedacic i ne igra a drugi ili bolje reci prvi play je Davidovac. Dobro ipak ste vi izmislili kosarku a mi pratimo mozda godinu dana.

Johny Walker

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33)

Opet si prvi sa komentarom.Je li ti kolica rade da izadjes na vazduh.Lep dan

Nenad

pre 4 godine

Ne mozemo nista za jednu sekundu. To mogu samo Srbi. Dobro 3 sekunde. Navijam za Zvezdu ali obozavam sportske trilere. I tako zelim da dobijemo petu utakmicu.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Šta reći nego još jedna u NEZNALAČKOJ završnici izgubljena utakmica od Partizana! Opet smo potvrdili da NE UMEMO da odigramo neizvesne završnice sa Partizanom od koga inače i bez ova 3-4 igrača iz ABA koji nam sada nisu u postavi imamo kvalitetniji roster! Presudio nam je najlošiji igrač Partizana u večerašnjoj utakmici i to u zadnjim sekundama meča, imao do tog trenutka 0-6 šut za tri i onda na 5 sekunde do kraja ubacio nam trojku. Očajno smo odigrali tu poslednju odbranu, zaista ne razumem da su igrači Zvezde toliko tvrdoglavi da ne žele da priznaju da im je odbrana na 6 sekundi pre kraja i 2 poena viška bila SRAMOTNA, da su pustili Zagorcu šut za tri umesto da prave faul. Jeste Zagorac večeras bio katastrofalno loš najgori igrač u timu Partizana bio večeras ali jednostavno NE SME SE dopuštati NIKOME šut za 3 na 6 sekundi pre kraja kada imaš 2 poena viška! A i inače na 3,5 minuta imali smo 7 viška a opet smo izgubili, krivi smo sami za ovaj poraz. Dakle Partizan je zasluženo pobedio i čestitam im. Utakmica izuzetno njiskog kvaliteta za jedno finale KLS isto onakva kakva je bila i prva samo ovoga puta nije Zvezda pobedila već Partizan. I dakle nakon ovih 1:1 u seriji mislim da smo i dalje favoriti nekih 55-45 posto ali MORAMO MNOGO BOLJE inače budemo li opet igrali završnice na jednu loptu onda glat gubimo ovu seriju u to sam ubeđen!

papiga47

pre 4 godine

Realno Partizan ove godine napredovao sa bratom Tinkijem!!! Zvezdi cast,al razlika je max 5-6 koseva u kontinuitetu. Sa dva jaka pojacanja Partizan melje!

sequLa

pre 4 godine

Ljudi ovaj prvi detalj kad su Zvezdi ponisteni kos i faul, istekao napad, na satu jeste isteklo ALI je bilo 9:43 ostalo od cetvrtine, znaci 17 sekundi je trajao Zvezdin napad ? Kako to majke ti ?

LorD

pre 4 godine

Ristić je gurno Renfroa u polazu dvokoraka, tu je izgubio ravnotezu.
Nema veze zato je Dobrić doskočio na nogu Zagorca a prekršaja ni na vidiku.

voka

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako. 
(nix, 12. jun 2019 21:23) 

Ti pratiš basket od 2011.?
Naravno da će se igrati i treća. Igra se na tri dobijene. Hahahahahahahahaha :)

ccc?

pre 4 godine

Ova CZ treba da dobijem ovakav Partizan barem sa 20 razlike, ali..Posebno su mi smesni oni koji cele sezone pisu dobijamo vas sa 30 razlike? A vi se grcite u svakoj utakmici? Alo, jaci ste, kvalitetniji, ovi moji slobodna bacanja ne mogu da ubodu i u prosloj 4 razlike a u ovoj izgubite? Odigramo odlicno prvo poluvreme i u drugom ko bunike da su jeli ali na kraju igrac koji nije nista mogao da pogodi vas kazni? E to se zove kosarka. I dalje ste favoriti..ali?

Walldorf

pre 4 godine

@slobos sa rodosa Upravo tako ortak. Zvezda je na 6-7. sekundi pre kraja VODILA dva razlike i imala pobedu u dzepu.U tim situacijama 80% trenera ide na prekid i protivnika salje na penale.Kako ih je izvodio Partizan veceras, nisam siguran da bi izjednacili.Pa i da jesu, imas nereseno i napad za pobedu.Ako ne pogodis ides u dodatnih pet minuta.Umesto toga, Tomic brani i prima trojku.Izgleda da je covek kockar u dusi.Sto je najgore,retko dobija u navedim situacijama.Ni jednom ove sezone, Tomicu to nije doprlo do mozga, na zalost.Prema tome, dabome. No, dobro.Ne treba ici srcem vec umom.Jednom ce i Tomic nauciti tu caku.Doneo nam je mnogo toga ove sezone,hvala mu na tome, uz nadu da mu se ovakve stvari vise nece desavati. Idemo lagano dalje i do titule Prvaka Srbije.Napred ZVEZDA!!!

* samo *

pre 4 godine

sedam minuta, limeni samo trojke klepeću. Akcija, šta je to?
(cole, 12. jun 2019 19:14)

Ne, nego cemo da trčimo protiv vas, smešni ste.
Bunite se timski posle svakog faula, na čelu da ekonomom i čistačicom.

Ivan

pre 4 godine

Smarate sa pljuvanjem Tomica. Nisu imali sta da izgube, sutnuli za 3 i pogodili, kao da se prvi put to desilo u kosarci… Vise brine povreda Dobrica, treci igrac manje u rotaciji ove sezone. Zvezda igra ovaj finis sezone bez pola tima, oladite… Covic i Davidovac celo drugo poluvreme nisu izasli iz igre.

Walldorf

pre 4 godine

Cestitke Partizanu na pobedi.Pokazali su puno vise energije,zalaganja i zelje.Zvezdini igraci su mislima vec na nekim atraktivnim turistickim destinacijama.Zaista,neoprostiv pristup igri i protivniku!Pet-sest puta smo imali prilike da odemo na deset-petnaest poena i resimo utakmicu.Umesto toga,nerezonski sutevi,ulazi,izgubljene lopte i kazna je tu.Odbrane ni od korova,bar sedam-osam puta ne umemo da zagradimo obruc,pa Partizan preko Pejdza to izkaznjava i vrati se iz mrtvih.Neshvatljivo, zaista.Ne znam u kom je statusu povrede Perperoglu,pa to ne mogu tovariti na ledja Tomicu.Ukoliko je spreman za igru,onda je to kardinalna greska.Zato jer je Rivers samo fizicki prisutan.Jednostavno ga nema u napadu.U odbrani nesto i odigra,ali je sve to daleko ispod njegovog nivoa.Tomic jednstavno ne zna odigrati neizvesnu zavrsnicu.Ne znam po koji put mu se desavaju identicne,ubitacne greske.Pa, majku mu,i pocetnik bi isao na prekid i slao protivnika na penale,pa tajm aut,pa resis utakmicu ili odes u produzetke.Medjutim,Tomic to ne shvata,ocito.Meni je to neshvatljivo,zaista.Posle tolikih godina u Olimpijakosu,covek jednu od osnivnih stvari nije naucio.Ne pljujem po Tomicu,da se razumemo.Covek je imao samo jedan poraz tokom reg dela ABA Lige.Dobio je Buducnost i doneo Zvezdi EL.Hvala mu na tome.Nadam se da ce nedostatke popraviti,jer ima sve predispozicije da jednog dana bude medju vodecim trenerima Evrope.O sudijama ne diskutujem,sem u izuzetnim situacijama.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!

киза Д

pre 4 godine

Белошевић је наш најбољи судија и један од најбољих у Европи.
Утисак вечери је аплауз Добрићу после повреде.

only fools and horses

pre 4 godine

Jel ikad ova FMPzvezda pobedila nekoga a da nije imala petnaestak slobodnih bacanja vise od protivnika? Ili barem 3-4 tehničkih i namernih ličnih grešaka?

Zorz Vea

pre 4 godine

Radosti moja mila!!!! Kako ljubavi ne oprostiti sve kad me nahrani gladnog, napije zednog, usreci tuznog!!! Sreca nas je prigrlila veceras kao svoga i zato joj se moramo oduziti. Zvezda napravila mnogo gresaka na kraju, iskoristili smo ih. Kad nam bude igrao i razigrao se ceo tim mozemo i do brejka. Ponekad mi se cini da Tomic ne koristi neke igrace pravilno, ali uzeo je aba ligu pa sta to onda cini od nas. One Zvezdine trojke kidaju zivce i kad pogledas ona koliko opcija ima Zvz u napadu jer pobedjuju i kad sut ne ide, stvarno su dobar tim. Hvala ti Partizane i svud ti bili brodi kad si blizu vodi...

Zivela Srbija i napred Partizan

Ps brzina pre srece i odbrana pre napada

sgdp

pre 4 godine

Navlace sudije za Partizan....igra se 3 utakmice sigurno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dzonikv, 12. jun 2019 19:41)

Naravno da će se igrati 3 utakmice sigurno kada se i igra na 3 dobijene. Nego si ti došao ovde da provociraš i da se svađaš, a košarku ne pratiš ni malo.

direwolf

pre 4 godine

Dali je moguce da igraci Partizana reaguju i gestikuliraju na svaki prekrsaj koji im se svira. Zar stvarno veruju da nijednom nisu napravili faul?

Toto-ko-tunjo-Ostojin-opozicionar

pre 4 godine

Aman, naslovi... Igraju ljudi, lomi se rezultat, Povede Zvezda +3 "mnogo bolja Zvezda", Igokea uzvrati na +3 "nalet Partizana"...

Лепи Цане

pre 4 godine

"Na isteku treće četvrtine Ognjen Dobrić nezgodno je doskočio i morao je uz pomoć saigrača da napusti ČETVRTINU."

ahahahaaha....

Марко

pre 4 godine

Требало је правити фаул у последњем нападу. Имали бисмо последњи напад, а с озбиром да је Партизан имао 52% са линије слободних бацања, велика је вероватноћа да Партизан не би чак ни изједначо. Веома глупо одиграно на крају!

mare

pre 4 godine

Meni su najjaci utisak ostavile sudije. Pa oni vise ni loptu ne podbacuju bez sudijskog snimka da odluce cija je... sport postaje izuzetno naporan za gledanje...

Jon_Bon_Jovi__

pre 4 godine

Ako damo vise koševa,imamo vise skokova,asistencija,manje grešaka dobijamo 100%!
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:39)

Dovoljno je više koševa....

splinter

pre 4 godine

Kao nadprosječno i neodoljivi zvjezdas reci ću samo jedno a to su dvije stvari
Prvo: srcem svim ću navijati za Partizana zaista iz razloga ako osvojimo titulu mi postajemo najtrofejni klub sa 21 titulom
Zar da? I onda neće bit sporta de su uspješni crno bijeli samim tim gasi se kakvo takvo rivalstvo, a kao drugo : vaterpolo nije sport!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ миг - Па у сваком случају и ви шутирате на исте кошеве. А да ти ниси геометар, онај са фудбалског дербија? 😃😃😃

Aki

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Pravi si Panter, kakvu si samo teoriju zavere razotkrio - u seriji koja se igra na tri pobede, najavljena je treca utakmica!

Kolač

pre 4 godine

Zvezda treba istupi ti iz lige, toliku kradju od suduja, to jos nije zabelezeno.
(Bojan, 12. jun 2019 21:46)

Nije zabeleženo evo ima 2 dana.

MT Vračar

pre 4 godine

Jao blama, ladno sam napisao pink and roll :D
džaba mi da se vadim na autocorrect, lapsuse, zaslužujem prozivku... kao i Tomić
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vračarac, 12. jun 2019 22:46)

Nema veze komšo, makar si nas sve lepo nasmejao :) a i realno, koliko Čovke gostuje kod dotičnih, ne čudi me taj tzv. Freudian slip, omiljene akcije Pink and Roll i Happy-oop! :)

Mhm

pre 4 godine

bvb
Pa Partizan time moze da se hvali razumes?
Vi ni do tog F4 nikada niste dosli a kamoli do titule prvaka Evrope,niti cete ikada,tako da cete dok ne osvojite EL i par puta ne odete na F4 ostati manji klub,a to sto nas stižete po titulama,pa normalno kada ste vi svoje titule u pocetku osvajali na sljaci

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake
(as, 12. jun 2019 20:05)

Sta kazes "poTbacivanje"..."dadnu"...jesi nepismen sine ali bas. Pravi partizan !
Izgleda da bi ti trebao knjigu u šake

Ivan

pre 4 godine

Sad kad nam grobari objasne da udaranje laktom od strane jaramaza nije bio faul u napadu, nego od tog momenta krece navlacenje za zvezdu...

petar nikolić

pre 4 godine

Prepametni Tomić!
Najpre, uzima tajm aut nakon Partizanovog i time gubi isti za napad
Opet ostavlja Berona kao najnižeg igrača u odbrani kao u Kupu i još na znatno višeg Zagorca!
I umesto da ne dozvoli šut za tri i da pravi faul, on sve suprotno

istina boli

pre 4 godine

Tomicu pa ti nemas pojma. I da je Zagorac promasio ovo, opet bih ti rekao ovo. Pa tim ti nema nikakvu igru. Samo sut, sut i sut. Daj molim te idi vodi Olimpijakos, a Zvezda da nadje normalnog trenera. Sportski pozdrav!

Cekamo 20.titulu u basketu

pre 4 godine

Pobedio je srecniji i veceras ,za nijansu bolji tim,sa 3 puta boljim trenerom.Nadao sam se,da je Tomic naucio skolu,posle x poraza u poslednjim sekundama,ali nije.Povredom OD ,komsije postaju favoriti,i sa poluoraznim Pionirom i podmlatkom Delija,tesko cemo do titule.Nista,glavu gore,zbite redove i srce na teren,a bolji neka uzme trofej,a kosarka se igra i dalje....Ova Kimijeva frakcija,ozbiljni psihijatriski sljucajevi,tolika mrznja ,na fudbalu i kosarci,STRASNO!!!Ovo je samo sport,i sluzi za peckanje drugara i kolega,nije borba za narko trziste ili jeste???

jdaleksandar1986

pre 4 godine

Niko od nas nije trener pa da vidimo kakvi su igraci preko nedelje.

Onako kada gledam iz perspektive nekog ko samo gleda kosarku vidim da su Zvezdini domaci igraci opusteniji jer pored sebe imaju kvalitetnije strance.

Sve je to lepo Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic ali realno bez Berona, Fajea i Odza to je tanko pa mozda malo manje nego kod Partizana i to iskljucivo zbog iskustva. Ipak Dobric i Davidovac imaju utakmice i u Euroligi, iskusniji su od Jaramaza, Marinkovica, Zagorca i Nikole Jankovica.

Ali realno gledano da i jednima i drugima da oduzmemo strance, tesko da bi neko nekom uzeo brejk na strani.

Meni je kao navijacu Partizana licno krivo sto Rivers nije dosao u Partizan jer je prvo ponudjen nama ali...

Partizan je posle 4,5 godina ozbiljniji sa domacim igracima i ako Kravic zameni Gagica i izaberu dobra 3,4 stranca bice konkurentni u ABA ligi sigurno.

Pusica, Jaramaz, Marinkovic, Zagorac, N. Jankovic pa ovi mladji Trifunovic, Pecarski, Tanaskovic.

Ima Partizan lep kostur domacih igraca posle dugo vremena.

Savinho

pre 4 godine

Ovaj tim i sezona Partizana me neodoljivo podseca kao da imam 500 € telefon a otpala kvaka sa kapije veze žicom hahaha
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:33)



kako te ne mrzi covece da ostavljas komentar na svaki post, bio taj post o fizici, ribolovu ili sportu...

NAPRED PARTIZAN!

Johny Walker

pre 4 godine

Joj panteri zapeli potbacivanje potbacivanje alo napad traje 14 sekudni kad sudije sa strane dadnu loptu naucite pravila jednom znam da pratite kosarku od prije 5 godina al knjugu u sake
(as, 12. jun 2019 

Je li se kaze dadnu.Tebi ni knjiga ne vredi vec vracanje u prvi osnovne

NY

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?  
(epcot, 12. jun 2019 19:53)  

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice 
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26) 

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih. 
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.
(bolje, 12. jun 2019 20:43)

Ne stavljaju se manje stolice nego teleskopske tribine iza koseva.Po projektu 10 hiljada.Sada sedecih mesta oko 6 hiljada

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Зар је толико тешко знати направити фаул да се не дозволи шут за три поена!? О Боже драги! 😬😬😬

whitewalker

pre 4 godine

Cestitke Partizanu na pobedi sasvim zasluzena obzirom na borbenost tokom poslednje cetvrtine i odbijanja da se preda.
Moja Zvezda ima dosta problema koje treba da resi, ako ne mosli da prodje kao Buducnost u EL. Pre svega mesto plejmekera mora da se resi, jer Filip, koliko god bio borben i igrao srcem, zbog fizickih nedostataka koje moderna kosarka ne trpi nije kalibar za vise od treceg pleja u ekipi koji bi mogao da udje tek ako prva dva pleja ne mogu iz bilo kog razloga da igraju.
Prvu utakmicu nisam gledao, pa ne mogu nista da kazem, a i ovu sam gledao samo poslednju cetvrtinu, i utisak mi je da su sudije ubedljivo najgori akteri. Sto zbog nepoverenja, koje nije nezasluzeno, sto zbog nepridrzavanja tehnike sudjenja i uletanja jednog drugome u zone odgovornosti, sto zbog autisticnosti sudijske organizacije, u kojoj vlada teski nepotizam i napredovanje kroz veze.
Ja da sam neko u sudijskoj organizaciji bi posle svake utakmice organizovao emisiju u kojoj bi sva trojica sudija gostovali i komentarisali donete odluke. Ko je bio gde postavljen, da li je doneta odluka dobra i zasto je takva doneta i sl. Naravno da nije strasno da se napravi greska, pa i igraci mase zicere i prave razno razne gluposti, ali jeste strasno ako ce sledeci put opet biti napravljena u istim uslovima. Rezultat bi bio potpuno poverenje u sudije jer bi svaku svoju gresku morali da iskomentarisu, a to im ne bi bilo bas svejedno pa bi gledali manke da grese. Recimo voleo bih bas da cujem komentar sudije koji je odsvirao 5. faul Risticu nad Renfou-om, a siguran sam da je bilo i odluka na stetu Partizana. Pored toga videlo bi se i ko je kakav sudija pa bi najbolji isplivali na povrsinu. A da ne spominjem da bi i igraci i publika bili mnogo bolje upoznati sa pravilima i tehnikom sudjenja.

as

pre 4 godine

za razliku od Zagorca Guduric fin,vaspitan,kulturan decko koji nikada nista nije lose rekao o protivnickim igracima.
(Aleka, 12. jun 2019 22:01)

A super i peva na vasim proslavama.

jdaleksandar1986

pre 4 godine

Niko od nas nije trener pa da vidimo kakvi su igraci preko nedelje.

Onako kada gledam iz perspektive nekog ko samo gleda kosarku vidim da su Zvezdini domaci igraci opusteniji jer pored sebe imaju kvalitetnije strance.

Sve je to lepo Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic ali realno bez Berona, Fajea i Odza to je tanko pa mozda malo manje nego kod Partizana i to iskljucivo zbog iskustva. Ipak Dobric i Davidovac imaju utakmice i u Euroligi, iskusniji su od Jaramaza, Marinkovica, Zagorca i Nikole Jankovica.

Ali realno gledano da i jednima i drugima da oduzmemo strance, tesko da bi neko nekom uzeo brejk na strani.

Meni je kao navijacu Partizana licno krivo sto Rivers nije dosao u Partizan jer je prvo ponudjen nama ali...

Partizan je posle 4,5 godina ozbiljniji sa domacim igracima i ako Kravic zameni Gagica i izaberu dobra 3,4 stranca bice konkurentni u ABA ligi sigurno.

Pusica, Jaramaz, Marinkovic, Zagorac, N. Jankovic pa ovi mladji Trifunovic, Pecarski, Tanaskovic.

Ima Partizan lep kostur domacih igraca posle dugo vremena.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ako Partizan pobedi ovu utakmicu očekujem saopstenje u roku od plafon 10 min.sa druge strane brda zbog loše izvedene lopte Partizana u 7 min.prve četvrtine!

crni_redstar

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.

Kako si ti inace?

...

pre 4 godine

Нека победи бољи просто. Невероватно је колико смо талентована нација за кошарку, то нам је у крви. Да имамо мозга па да укинемо фудбал, све уложимо у кошарку и манемо се борбе саопштењима између две петокраке, па ће и КЛС добити на значају. Само нека људи играју најлепшу игру на свету - кошарку!
(Jamiroquai, 12. jun 2019 18:36) cim bi se slile ogromne pare u kosarku svi bi pohrlili da ukradu sto veci deo i opet bi imali istu situaciju kao i sa fudbalom

Dzoni

pre 4 godine

Citam ove komentare i ne vrujem koliko frustriranosti i neobjektivnosti, pa sam resio da dam svoje nepristrasno misljenje o sudjenju. Ne navijam ni za jedan od klubova (ko mi ne veruje bas me briga) i mislim da sudije ne favorizuju ni jedne ni druge.

U prvoj utakmici sudjenje je bilo generalno lose, ali ne zato sto su sudije pomagale Zvezdi vec zato sto su seckale igru svaki cas i nisu dozvolili da se igra razvije i da se igra muski. Razlika u slobodnim bacanjima je bila jer su igraci Partizana pravili neinteligentne faulove u bonusu. Prosto i jednostavno. Iskljucenje Trinkijeru je bilo prestrogo, jedna tehnicka bi bila dovoljna po mom misljenju. Njegova reakcija nije bila toliko agresivna da zasluzi iskljucenje.


Ova druga utakmica je veoma dobro odsudjena po meni. Vrlo ujednacen i dobar kriterijum. Jedina ozbiljna greska je peti faul Ristica na Renfrou, gde je izgledalo kao da se sam sapleo. Osim toga nista bitno. Igraci Partizana su ponovo pravili glupe faulove u bonusu, nesportske za Zvezdu ciste kao suza po novim pravilima, tako da ne vidim da bilo ko ima razloga da se previse buni nakon ove dve utakmice.

Ramones

pre 4 godine

nix..
Ju,ju,ju transfer blama sam dobio.Najavili trecu utakmicu?ok oprosteno im je do pre par godina nisu ni znali,da postoji kosarka kao sport.

Kauboj

pre 4 godine

Marko, kosarkaska utakmica se ne dobija slučajno.
Nije ovo fudbal pa da pobjediš autogolom a pri tom te protivnik gazio čitav meč.
CZ je dobila 2-3 tekme ove sezone na jednu loptu, nema tu nikakve slučajnosti.

MT Vračar

pre 4 godine

Koliko znam napad traje 24 sekunde, Zvezda skače za loptu i ima prvi napad sudija sudi da je isteklo vreme posle 17 sekundi.. Nije toliko bitno prvi je napad ali nije mi jasno kako je to uspeo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CzBg1989!, 12. jun 2019 19:07)

Makar naučite pravila košarke pre nego što se javljate i komentarišete, pošto je sudijsko podbacivanje bilo neuspešno, Zvezda je imala loptu sa strane i napad od 14 sekundi, ne 24...

Звездин весник

pre 4 godine

Zagorac je najveći promašaj partizana u post vujoševićevo doba. Igrač koji je projekat za vođu generacije potpuno van utakmice. 
Generalno očajna košarka, kada poredim sa NBA finalem više upada u oči neinteligencija igrača nego razlika u fizikalijama. Koliko samo glupih, ničim izazvanih faulova na obe strane
(Milan, 12. jun 2019 21:00)

Донео вам је победу на крају....

goran

pre 4 godine

Zvezdin trener jos jednom pokazao sta je pokazao, igraci takodje. Beron je tipican basketas i pacer, ovo sto je uradio u tri minuta na kraju spada u nesto najlosije, pa jos pada trojka preko njega, a njemu daju i da sutira poslednji napad. Partizan organizovao poslednji napad za sut za tri poene u samo tri sekunde, a da Zvezda nije ni postavila odbranu, sta li im je to pametno rekao trener u dva tajm auta.

dalibor

pre 4 godine

Moja Zvezdo...ovo je teze izgubiti nego dobiti. Nego bi ja sada vama u svlacionici po jedan aplauz da se malo uozbiljite.Znanje imate, individualno ste jaki, ali opustenost, dekoncentrisanost....7 razlike...2 puta ispada lopta iz ruku...gubis u zadnje 4 sec jednim sutom. Jasno da je cilj ispunjen, jasno da ce se sezona zavrsiti skoro bez cele petorke zbog povreda , ali progesionalizam i ozbiljnost do kraja. Cestitke Partizanu na pobedi!

Downtown

pre 4 godine

Tomicu gde ti je time out strucnjace?
(Bojan, 12. jun 2019 21:10)

Pa iskoristio ga je odmah cim se zavrsio tajmaut Partizana pa je tu Trinkijeri rekao da ide Radetu lopta sto znaci da je Tomic pomogao Partizanu hahaha

FMP 2011

pre 4 godine

momo brko to samo vas predsednik daja ijave koje mu sasatavljata Vuletic profesor pravnog fakulte .
(GIHT, 12. jun 2019 21:38)
Uh, mučno...

Vračarac

pre 4 godine

Jao blama, ladno sam napisao pink and roll :D
džaba mi da se vadim na autocorrect, lapsuse, zaslužujem prozivku... kao i Tomić

War Inside My Head

pre 4 godine

Zna li iko zašto je tomić ovoliko tvrdoglava osoba,evo većina se složila oko posljednjeg napada i nepravljenja faula,ali zašto guranje igrača kojim ne ide?Mišljenja sam da je i zbog te svoje tvrdoglavosti indirektni krivac perpergluove povrede,drži čovjeka na +20,čini mi se,bez ikakvog razloga,a simanić bleji gledajući tribine!

Don Quijote

pre 4 godine

Za mene je utisak veceri bio mali Ristic.
Ne znam zasto do sada uopste nije igrao.
Partizan zasluzeno pobedio, ona trojka na kraju je neka Bozanska pravda zbog kukavicluka Tomica. Umesto da odmah prave faul i uzmu zadnji napad za pobedu, brani covek 6 sekundi.
Najlepse od svega, na kraju balade, Igokea sledece sezone Cipiripi!

Baron

pre 4 godine

Ovo je bas glupo gledati kad znas da Partizan ovo jednostavno MORA dobiti. Ovdje Zvezda nema nikakve sanse,jedino mozda da neko poludi i da 50 poena i da sudije jednostavno ne mogu tu nista.
(Borky, 12. jun 2019 19:28)

Možda bi mogli da pobedite da vam se sve ne svodi na šut za tri poena.

Ivan

pre 4 godine

Kad ne ide šut za 3 i Tamiš je GSW.
(LorD, 12. jun 2019 19:42)

Partizan je na prosloj utakmici imao bolji procenat suta za 3 od zvezde, i mozda ukupno jednu manje na kraju, pa je izgubio utakmicu.

milan

pre 4 godine

@Vračarac

pink end roll ne postoji u košarci...vidi, možda ima na Pinku koji sigurno stalno gledaš...sad će tamo i saopštenje i gostovanje!...

Džoni

pre 4 godine

Meni nikad neće biti jasno šta trener ima u glavi kada vodi dva razlike i znači samo trojku ne sme da primi i on brani šut i kocka se? Prijatelju, praviš faul a još ih ni bacanja ne idu pa ako i ubaci oba ti imaš napad a u džepu produžetak dok se ovako kockaš i moliš Bogu da ne pogodi a verovatnoća da pogodi je prilično velika? Očajna utakmica sa sportskog aspekta, ali pre svega zahvaljujući Zvezdi uzbudljiva i neizvesna.

analiza

pre 4 godine

Kakve zivce mora da ima covek da bi navijao za Par!
Moze li neko strucan da mi objasni to ,bukvalno,"silovanje" trojki kad te ne ide?Ok,znam da ovi u NBA radili statistiku po kojoj prevagu odnose trojke i sl.bacanja,ali,mozes toliko da se ispucavas SAMO ako imas dobar skok u napadu.Kad vidis da samo Pejdz moze da je ubode,idi na ulaz,majku mu!To me tacno podseca na Noleta kad zapne da igra drob sotove a iz aviona se vidi da nema osecaj za to i gotovo.Bacanja,10 promasena?Kad mi bek promasi bacanje,to mi je kao prst u oko-centar ima prava da omasi,bek ne.Bacanja su stvar glave.Skok u napadu je stvar inteligencije i osecaja-sto nam prilicno fali(N.J i Gagatar).Zagor za malo jedinu korisnu stvar da napravi time sto mu je Dobric stao na nogu i povredio se.
Sad,sto se CZ tice,po meni ako se zaustave Covic-Beron-Davidovac,ostali su obicne trube i ne ogu da se sastave.Covic ume da razigra,ima meku ruku i fali mu koji cm visine da bi bio bas dobar i u odbrani-glup nije.Beron je user teski-kakve namon trojke daje i kakvu za malo dade,strasno i uz to je prirodno iritantna pojava pa moze i da nervira protivnika.Davidovac ima fizikalije i energiju i petlju i nezgodan je za cuvanje i nije glup.
Lazic ostvario obavezan promasaj table,tako da je i to ok.

Gorki

pre 4 godine

Ovaj Tomic mi nije jasan. Nikada ne ide da napravi faul vec uvek da kao brani napad do kraja. I cini mi se da je do sada uvek gubio utakmice na taj nacin. Da je isao na faul postojala bi sansa da protivnik promasi zbog pritiska ili bi u najgorem slucaju imao neresen rezultat u dzepu i napad za eventualnu pobedu. Zivce mi je pokidao cele sezone.

bole

pre 4 godine

Опис овог циркуса: Ристић игра ужичко коло, Ика Специјалац не види кораке.
(Тони Старк, 12. jun 2019 19:22)

Svira im tek kad zaigraju crnogorsko oro :)

PFC

pre 4 godine

nix
Hahahahahahhahahaha pa blago tebi,zamisli u seriji gde se igra na 3 pobede ce se igrati treca utakmica bas cudno zaista,nmg da verujem

Liman

pre 4 godine

@floky, Crvena Zvezda. Zahvaljujuci UPPR-u (istom onom koji je Partizan odbio), ista ona Zvezda od pre 10 godina.
(Posmatrac sa klupe, 12. jun 2019 21:57)

Samo cu se nasmejati :)

U Deda Mraza sam prestao da verujem u zabavistu. Neki veruju u njega u starim danima. To je bas lepo. UPPR rules.

War Inside My Head

pre 4 godine

@goyu,pa only fools and horses ti fino kaže,kad imaju mnogo više slobodnih dobijaju,večeras su izgubili,u čemu je problem?

Marko

pre 4 godine

Kakva je ovo revija anti talenata da covek ne poveruje. Kako se ovi ljude bave kosarkom, ne mogu sebi da objasnim. Vidimd a su solidni dizaci tegova i to je to. Na slobodnim bacanjima fokusa kao da su samuraji , a onda sledi cigla. Totalno bez osecaja za loptu, prostor..Ma, jeza.. Ovo je najnici nivo kosarke na ovim prostorima od kada je Jugoslavija osvojila prvo zlato na svetskom u Ljubljani davnih godina. Cista anti-propaganda ovog sporta.

neko

pre 4 godine

A na kraju 3 poena Zagorca i zagorca limenkama. A 0 od 6 bilo za 3. Hahaha. Inace ubedljivo najgori akter u obe ekipe je upravo Zagorac.

Nebojsa

pre 4 godine

Tomic je najgori trener kojeg sam ja gledao ,bez obzira na titulu u Aba ligi
Nema sta trazi on u C.Zvezdi hvala mu svemu i pod hitno za novu sezonu novi trener.
Filip Covic sledece sezone nema sta trazi C.Zvezdi nama treba plej koji nece da se krije i koji ce kljucnim momentima da preuzme odgovornost. On bezi od odgovornosti cak ne zeli i loptu u rukama
Neko nije dorastao C.Zvezde ....

Školobocna

pre 4 godine

Ovo je neverovatno , da ovako pokloniš pobedu , a sve imaš završeno . Ključ za pobedu u seriji će biti ko bude bolje podneo sparinu u hali , kraj je sezone , igrači su premoreni , u 4 i 5 utakmici ako dođe do njih neće moći da stoje . Utakmica je bila veoma loša , revija promašaja , izgubljenih lopti , mučno za gledanje .

Dejan CZ

pre 4 godine

5 lopti gube igraci koji organizuju napad na prenosu lopte sto im izbijaju iz ruku sto gube u prenosu...Covic 2,Davidovac2,Beron 1....Za jednu utakmicu mnogo i za zensku kosarku.
6 sekundi do kraja mi zovemo ponovo tajm aut,znaci imamo ga...umesto praviti licnu odma za 2 njihova bacanja gde postoji verovatnoca i promasaja i da sam resavas napad za pobedu,nereseno imas,izvodis loptu sa njihove polovine...NE nas trener ima drugaciju viziju...od EC nista se naucio nije gde se ponavljaju stvari u kojima gubimo utakmice...bojim se da tu nije kraj i da nas u EL cekaju iste stvari jer nas trener iz brojnih slucajeva nista naucio nije...

Марко

pre 4 godine

Ove utakmice nikada nisu bile samo sportski dogadjaj. Uvek su , a pogotovo u ooslednjih 20ak godina, povod za ispoljavanje mrznje i izbacivanje raznih frustracija kako na tribinima tako i u komentarima i na drustvenim mrezama. Mozda to i jeste njihova socijalna funkcija. Nekada smo na te utakmice isli zajedno sa drugovima koji navijaju za protivnicki klub a posle sedeli u kafani i komentarisali ono sto se desilo. Sada toga vise nema ili je izuzetno retko. I pre i posle vecerasnje utakmice opet cemo ovde citati gadosti koje ne bi trebalo da imaju veze sa sportom.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 12. jun 2019 18:40)

Није то било пре 20 година, већ пре 40. Од осамдесетих је већ кренуло лудило.

zvezdas

pre 4 godine

Skloni vuse Tomica zivota ti,pomocni trener je njegov maksimum.U obdanistu se uci da kada imas prednost 2 poena 6 sekundi pred kraj,pravis faul,pogotovu kada uzmes u obzir da protivnik lose sutira bacanja.I ovo mu nije prvi put da gubi utakmi u na ovaj nacin.Skloni ga u razvojnu ligu neka se tamo vezba!

kum žoržo

pre 4 godine

Neverovatno kako su našim ljudima uvek sudije krivi, uvek su oni izgovor kada se izgubi utakmica. CZ je imala svoje šanse i vrlo lako su mogli do pobede, jednostavno nisu imali pameti i sreće. Ostavite više sirote sudije na miru.

MarcoPolo

pre 4 godine

Navlace sudije za Partizan....igra se 3 utakmice sigurno
(dzonikv, 12. jun 2019 19:41)

Vidim da nemaš pojma da se igra na 3 dobijene. Prema tome minimum je 3 utakmice. A biće ih sigurno više...

Johny Walker

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?
(epcot, 12. jun 2019 19:53)

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice

bolje

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više? 
(epcot, 12. jun 2019 19:53) 

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26)

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih.
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Ozbiljno pitam.. zasto nema Lendejla i sta je sa niim.. nisam u toku a na netu ne mogu da nadjem
(g-din Pavlovic, 12. jun 2019 21:10)

Presao u Zalgiris.

Nesa

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Kada neko ko veze nema sa pravilima želi da komentariše. NEZNALICO, ko god da je pobedio igrala bi se treća utakmica, jer se igra u tri dobijene.

Baron

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

Druže, igra se u tri dobijene...

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Treba ustanoviti nagradu "Darko Miličić" i kao prvom laureatu dodijeliti je Kešelju!
Btw, poštenije bi bilo da smo dobili prvu utakmicu a oni ovu drugu ali šta je - tu je. Idemo dalje...

u metu

pre 4 godine

Dobra vest je da ce se igrati jos najmanje dve utakmice. Losa vest je da ce to neko morati i da gleda.
(Tisa, samo Tisa, 12. jun 2019 23:44)

Najbolji komentar. Svaka čast. ISTINA

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

(Johny Walker,12.jun 2019 19:14)Zamisli koliko je tek tebi dobro kada udjes u komentare da vidiš njegov komentar?

veliki strumf

pre 4 godine

Lazić - oličenje inteligencije! Vreme je da konačno ode. Iz godine u godinu konstantno nazaduje u svakom segmentu igre. Ova nebulozna nesportska košta nas 4 poena u ključnoj fazi utakmice.

Milos Mitrovic

pre 4 godine

Sta ti je kosarka...Covek koji je celu utakmicu bio najgori na terenu na kraju jednim potezom donese pobedu u nemogucoj situaciji...A onda je opet moglo da se desi isto na drugoj strani,ludak Beron masi trojku sa pola za koji santimetar preko dva igraca...

bolje

pre 4 godine

Dušegupka u Pioniru. Dokle više?
(epcot, 12. jun 2019 19:53)

Zato se Zvezda i Partizan sele u Arenu jer se Pionir renovira.Teleskopske tribine i primace 10 hiljada.Nova klima, svlacionice
(Johny Walker, 12. jun 2019 20:26)

Nece biti 10 hiljada, bice nesto vise nego sada i to samo jer ce staviti manje stolice od ovih trenutnih.
To ce zavrsiti pre pocetka sledece sezone.
(bolje, 12. jun 2019 20:43)

Ne stavljaju se manje stolice nego teleskopske tribine iza koseva.Po projektu 10 hiljada.Sada sedecih mesta oko 6 hiljada
(NY, 12. jun 2019 20:58)

Vec postoje teleskopske tribine iza koseva, te ce samo zameniti novim koje ce imati jedan, dva reda vise i imace stolice sa samo sedalnim delom.
Bice veci kapacitet pre svega zbog manjih stolica. Procitaj javnu nabavku koja je bila za radove, a i procitaj sta je o tome rekao arhitekta koji je projektovao halu.
Narucili su 7200 stolica, sigurno se nece sve postaviti, neke ce biti i za rezervu. Na teleskopskim tribinama ce moci da stane nekoliko stotina ljudi.
Nista se nece dogradjivati. Ne radi se ono o cemu su pricali pre neku godinu, gde su mislili da ce da naprave dodatne galerije.

singer

pre 4 godine

branko lazic potpuno sam, kao duh. gadja trojku, lopta leti i misli - gde sam to dospela, nigde obruca, mrezice, terena -bokca ti - tres o patos...

as

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako

Rodjace,ja pojma nemam kako se igra u S. Koreji finalna serija al kod nas je na tri dobijene .

НФС

pre 4 godine

Prijatelju, Sve sto si naveo ne menja cinjenicu da ste vec 6 godina kk sledeca sezona, bez titule u aba i kls
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 13. jun 2019 13:02)

Пријатељу, Партизан је освојио КЛС 2014. године, значи 2015, 2016, 2017. и 2018, то су четири сезоне без КЛС, а не 6.

mix

pre 4 godine

Malo objasnjenje za start utakmice. Svaka osvojena lopta, u ovom slucaju pocetak napada, u prednjem polju vam daje 14 sekundi za napad.

Bojan

pre 4 godine

Zar nije logicno da pravis faul, pa ne mogu da pogode bacanje celu utakmicu? Zar nije logicno da ostavis poslednji time out, 6 sekundi je dosta vremena, a ne da ga protracis da bi video njihovu akciju? Pa promenice akciju pametnjakovicu.

vanja

pre 4 godine

Garantujem da se igra bez sudija da bi lepši i bolji basket se igrao i sa više poštovanja. Poz za sve koji su igrali 3 na 3,znaju o čemu pričam.
Mislim da je profesionalno sudjenje sem u tenisu i američkom fudbalu svaki sport unazadio,ali svaki. Počevši od fudbala,preko košarke,rukometa,vaterpola...

Tony Stark

pre 4 godine

Ako damo vise koševa,imamo vise skokova,asistencija,manje grešaka dobijamo 100%!
(Jon Bon Jovi, 12. jun 2019 18:39)

Your math is blowing my mind.

aleksa

pre 4 godine

Ljudi 20 minuta pre kraja kad je zvezda vodila na informeru pise da ce se igrati i treca tekma. Ja proveravam datum vesti da nije neka stara a ono 12.6.2019... Znaci kod nas i mozda u S.Koreji je ovako.
(nix, 12. jun 2019 21:23)

To sto si video na Informeru mnogo govori o tebi...da ne pominjem da se igra na 3 pobede i da je skroz logicno da bude i treca utakmica. No, verujem da od stida vise neces ulaziti na ove komentare...

Johny Walker

pre 4 godine

Johny Walker,12.jun 2019 19:14)Zamisli koliko je tek tebi dobro kada udjes u komentare da vidiš njegov komentar?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. jun 2019 19:2

A sta ti trazis?