Petak, 07.06.2019.

23:32

"Najteži trenutak u karijeri, treba da nas je sramota"

Srpski reprezentativac Dušan Tadić iskreno je govorio posle debakla "orlova" protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Izvor: SV

"Najteži trenutak u karijeri, treba da nas je sramota" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Boya

pre 4 godine

Za ovu katastrofu su krivi samo Spajic i Krstajic i niko drugi. Ovaj prvi nema veze o fudbalu, a ovaj drugi izvodi protiv Ukrajine u gostima prvi put 2 napadaca, gde nam i bod mnogo znaci on ide na pobedu...protiv Ukrajine u gostima!!!

MauNtauN

pre 4 godine

Realno u....li ste se kao i protiv protiv Švajcarske kad ste nas obrukali a ovo sada je šlag na tortu treba da vas je sramota što nosite dres Srbije i svaki lut pred vaŸan meč se obrukate .

Barka

pre 4 godine

Nemoguće je da u takmičenjima do 21 i mlađim generacijama mi pariramo drugim reprezentacijama apsolutno. I da smo čak i trofej uzeli.. I onda A reprezentacija bude potpuno jadna. Mesi, Ronaldo i ona devojčica Neimar, mogu da trče za svoju reprezentaciju, a vrednija su njihova kolena od cele naše reprezentacije na gomili, pa se ne štede.. A mi demonstracija jada..i konstantno razočarenje za ceo narod (koji prati fudbal)..niste vi zaslužili da imate publiku, gospodo u A timu.. za vas su prazne tribine. Ili je nešto drugo u pitanju, poput 'Oslobodite fudbal iz ralja navijača' onda je problem u državi koja nema hrabrosti da se sa time izbori.. Sve u svemu moći će fudbaleri da gledaju košarkaše u Kini..na SP

веверица

pre 4 godine

савез треба да је срамота. крстајића треба да је срамота.
ал ништа од тога. да имају срама, не би се ни прихватали функција. то је екипа која је на нивоу да води бродарац, колубару или тако нешто, а не савез и репрезентацију.

ernesto che

pre 4 godine

Jel' vas sramota ili vas nije sramota a trebalo bi?! Degutantno je malo i komentarisati trenera, koga su postavili ljudi zarad svojih interesa i ptodaje igraca, i koji isprobava novu formaciju u kvalifikacijama a u prijateljskim je igrao standardnu formaciju , suvisno je i komentarisati bilo sta.

qwerty

pre 4 godine

koliko glupih komentara, strasno.
Jeste li videli na kojoj poziciji je igrao tadic? isto je i sa ostalim igracima. ovde nisu igraci krivi, nego trener. taktika nula

raca milosavljevic

pre 4 godine

.... nista igraci nisu krivi ....treba celo rukovodstvo da ode ....ako imaju karaktera .... Kokeza i Krstajic prvi ....imamo mi bas dobre trenere ...

miki

pre 4 godine

I treba. Obično podrzimo sportiste kada daju sve od sebe, ali vi niste ostavili takav utisak. Možda ne treba ni da pokušavamo više.

bunjuel

pre 4 godine

najbolje bi bilo da glasamo SMS-om ko treba da igra, pa oni koji dobiju najviše glasova izlaze na teren, bez obzira na poziciju, formu, taktiku i ostale sitnice. To je otprilike i nivo dosadašnje strategije "stručnog" štaba, pa ne verujem da bi bilo gore od ove sramote.

Džoni

pre 4 godine

Trebao je Lalat da ode tamo sa Niškim Radničkim i da pobedi te Ukrajince. Krstaja samo da sedi i da gleda. Mi od stotinu trenera koji imaju neko iskustvo bilo sa mladima bilo sa seniorima izaberemo čoveka koji nema nikakvog iskustva i to ne za petliće nego za A selekciju?

reminder

pre 4 godine

Problem je selektor! Postavis taktiku sa dva stopera i jednim bekom(i to ofanzivni Kolarov), na dva zadnja vezna stavis ofanzivne igrace Maksimovica i Ljajica, napred stavis dvojicu ali zatvoris prostor Tadicu, Gacinovicu i Kosticu. Sta si ocekivao? Da se Spajic i Bleki brane 6 na 2?

Nix

pre 4 godine

Gasite vise fudbal, i razmontirajte stadione, da zavrsavamo, ako boga znate! Osim mafijasa, fuksi, huligana i "brukanja familije" od fudbala nemamo nista!
Niti imamo igrace, niti strucni kadar, gasite to s*anje pa da energiju usmerimo na sportove koji su za nas.
U kosarci posaljemo tim C na evrposko, pa osvoje srebro, jel vam to nesto govori?

Momak

pre 4 godine

I treba da vas jes stid.. eto sad uporedite Novaka.. kad mu ne ide.. on zove organizatore.. napušta teren kad hoće. slomiće i jako jako dobrog i simpu Tima.. A oni? Imamo odlične igrače.. dva naša igrača su vređi od cele njih. Ajt sutra na Splavove..

peki nis

pre 4 godine

Pratim fudbal poslednjih 15 godina. Dakle od svoje 6. godine. Sa stopostotnom sigurnošću tvrdim da je Duce Tadić najbolji reprezentativac u tom periodu. Svaka čast majstore.

nedostizni

pre 4 godine

Evo ja da sam selektor, inače totalni laik i da kažem igračima - igrajte kako znate i dajte sve od sebe, garantujem da ne bi izgubili sa 5:0.

Veli Jože

pre 4 godine

Meni je samo bitno da Nole dobije Tima, ko vas šiša?
(dzeks, 8. jun 2019 00:35)

Dobar je naš Nole ! teško bi mi bez njegove podrške do finala :)

Hvala Nole :))))

duca

pre 4 godine

najbitnija utakmica u kvalifikacijama a covek izvodi ljude koji su se prvi put sreli na terenu i nesto se cudimo. isto je bilo protiv brazila (!) na svetskom prvenstvu (!!!). selektor je bukvalno tu da udovolji navijacima. hocete sms-a evo vam ga, hocete jovica evo vam ga, hocete ofanzivnu postavu izvolte. samo sto selektor treba da zna bar malo vise od prosecnog navijaca a ne kao da ja sastavim lepu ekipicu na pes-u i udri. imamo top generaciju i na sjajnom smo putu da je unistimo do kraja.

Gg

pre 4 godine

Pogledajte drustvene mreze Ukrajinaca...
Oni slave i kazu da su igrali kao sto bi igrali protiv ruja,sa 300% snage.
Motivacija im je bila sto su Srbiju predstavili kao satelita Rusije,to je bilo dovoljno igracima Ukrajine da izginu na terenu sto su i uradili.
A sto smo mi jedini satelit prokletih ruja u Evropi i sta se to sa nama desava,nejasno mi je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 7. jun 2019 23:56)

Os da kazes da su Rusi krivi za ovih pet komada?

Branko Sajic

pre 4 godine

Znate sta,
Citajuci izjave odgovornih funkcionera iz FSS vec mi se smucilo. Da je neki nizerazredni klub igrao bolje bi prosli. Kakva je ovo bre za*******a? Sramota kao sto Tadic kaze. Vracam se ponovo da gledam tenis i pecam ribu.
Branko

salepeta

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.

uvek_realan

pre 4 godine

Naravno da Vam je tesko... Ozbiljne ekipe ne uigravaju taktiku-novu formaciju 2 sata pred utakmicu. Selektor mora da leti. On je zamialio taktiku i takticki smo dobili po duperu. Realno,sve nam se vratilo zbog onih 1:1 u Portugalu. Tamo smo trebali da izgubimo 5 1 pa bi se opametili bar malo. Ovko,dobili smo sta smo trazili!

HanSolo

pre 4 godine

On je jedini koji Nesme da se napada, zato što je najbolji i najpošteniji.. A oni ništa ne postižu zbog nas.. Nikad im nismo davali podršku..

Чава

pre 4 godine

Душан Тадић и наши остали играчи су имали одличне сезоне, не могу да им замерим ни жељу кад је овај човек против Велса играо сломљеног носа, а и остали играчи по мом мишљењу показују вољу и жељу, да је то једини проблем ваљда бисмо га превазишли за ових 20 година. Проблем је савез и људи у њему који стварају негативну атмосферу, који ни сами не знају у колико менаџерских комбинација су се уплели, који су криви што имамо дезертере у репрезентацији, што фудбалери имају етикете сплавара, што доводе и отпуштају селекторе без икаквог критеријума, што немамо циљ и не знамо за шта играмо, што су се изређали разни играчи и селектори а ми још нисмо отишли на ЕП под именом Србија... Сви неуспеси, сва негативна атмосфера у јавности око репрезентације су продукт Славише Кокезе, Томислава Караџића, Звездана Терзића и њихових пајтоса, менаџера и полтрона.

stefan cerak

pre 4 godine

Trener postavi igrace, od onoga sto ima izvuce najbolje sto ume. Na zalost, Krstajic nije trener. Mozemo mi da imamo i Ronalda i Mesija i serhia ramosa, dzaba, kad ne znaju gde da stoje. Ako pricamo o promasenim pozicijama na terenu (postavka) Promasaji, Ljajic, Tadic, Gacinovic?! Prijovic?! KOLAROV??? Kostic koji se vraca u 16 metara????!!?!?!?! Ljudi, pa i malta bi nam dala dva gola. Ajde malo ozbiljnosti od Krstajica i saveza. Spajic?!?!?!? Mislim, taktike nema nigde... Fali Matic, fali SMS, fali Milivojevic, ali 5:0.. Ovo je trener kriv, i fudbalski savez.

fudbaler grga

pre 4 godine

Kada će Srbija da ima fudbalere u finalu  Svetskog prvenstva? Kad ćemo da imamo najboljeg fudbalera?

1. Kad budemo imali jake klubove, ili bar jedan jak klub godinama, koji će da formira odlične igrače i prodaje ih ne za "šljive", već u najbolje klubova Evrope, gde će još više da napreduju.

2. Kad budemo postali nacija kojoj su bitni nacionalni identitet i ponos.

3. Kad navijači Zvezde i Partizana organizovano budu dolazili na utakmice.

4. Kad igrači budu shvatili dres Srbije kao sveti dres.

5. Kad priliku dobiju stvarno talentovana deca, jer ni Modrić ni Rakitić nisu uspeli ni uz čije guranje, već uz ogroman talenat.

Odgovor na pitanje iz naslova je: NIKAD!

Lošmi

pre 4 godine

Prava izjava, Duća nije foler. Igrački smo bolji od Ukrajinaca bar duplo, od golmana do napadača. Ali šta vredi kada se eksperimentiše i tumba u jako bitnoj utakmici protiv tvrdog i uigranog rivala. Ljajić na poziciji centralnog veznog, u formaciji gde treba čisti trkač fizikalac, a na klupi Lukić i Fejsa. Nestvaran pucanj u noge. Kolarov nije treći štoper, mogao nekad kod Pepa ali to vreme je prošlo. Dakle Luka Milivojević, Marko Grujić, Matija Nastasić, čak i N. Maksimović koji je sve bolji. Formacija je okej, mi 352 i 343 možemo igramo bez problema. Uz krštenog selektora naravno. Podrška momcima, samo i isključivo

To je problem, sto svi mislimo da smo sila, a zapravo nemamo bolje igrace od Ukrajine.

C i n i k

pre 4 godine

Pogledajte drustvene mreze Ukrajinaca...
Oni slave i kazu da su igrali kao sto bi igrali protiv ruja,sa 300% snage.
Motivacija im je bila sto su Srbiju predstavili kao satelita Rusije,to je bilo dovoljno igracima Ukrajine da izginu na terenu sto su i uradili.
A sto smo mi jedini satelit prokletih ruja u Evropi i sta se to sa nama desava,nejasno mi je.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Podbacili ste svi zajedno sa savezom ovu utakmicu.Ne krivim vas uopste.”Selektor” je promenio 600 igrača od kada je došao na tu funkciju...Valjda to je taj kadar...Pojedini igrači ne znaju ni gde stoje na terenu.Tebi je promenio 16 pozicija od SP...Ovo je jedna velika bruka za našu državu.Pa niste igrali protiv Brazila?!!Ni krivi ni dužni sramotite i sami sebe!

bojannn

pre 4 godine

Sram vas bilo. I vas igraca i selektora i saveza. Igrate kao babe. Sve zvezda do zvezde a u reprezentaciji nikad nista ne pruzite. Kako vas nije sramota da zauzimate mesto deci koja ce da ginu na terenu.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Trebalo bi da ti je najtezi poraz ono protiv Totenhema, ovo nije nista novo, ovakve poraze smo imali i ranije a i imacemo ih jos...U rangu smo Madjarske, Rumunije i Bugarske (tek nesto bolji od onih najocajnijih tipa Gibraltar i San Marino), ne znam ko se i dalje lozi na nas jadan fudbal.

ed

pre 4 godine

Jedino što tebi i ostalim igračima počev od Miljanića naovamo zameram je što nemate hrabrost da kažete koji je razlog agonije. Svi se nadate nečemu i plašite se

Djenka

pre 4 godine

Majstore, nisi ti kriv sto te Krstaja stavio da igras centralnog veznog posle sezone zivota u kojoj si igrao spica, ili sto je Kolarov igrao stopera, to je bar kopirao Gvardiolu. Niste zlatni, nikad u vas nismo ni polagali mnogo nade, al ovaj put mislim da krivica nije vasa.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Prava izjava, Duća nije foler. Igrački smo bolji od Ukrajinaca bar duplo, od golmana do napadača. Ali šta vredi kada se eksperimentiše i tumba u jako bitnoj utakmici protiv tvrdog i uigranog rivala. Ljajić na poziciji centralnog veznog, u formaciji gde treba čisti trkač fizikalac, a na klupi Lukić i Fejsa. Nestvaran pucanj u noge. Kolarov nije treći štoper, mogao nekad kod Pepa ali to vreme je prošlo. Dakle Luka Milivojević, Marko Grujić, Matija Nastasić, čak i N. Maksimović koji je sve bolji. Formacija je okej, mi 352 i 343 možemo igramo bez problema. Uz krštenog selektora naravno. Podrška momcima, samo i isključivo njima.

stefan cerak

pre 4 godine

Trener postavi igrace, od onoga sto ima izvuce najbolje sto ume. Na zalost, Krstajic nije trener. Mozemo mi da imamo i Ronalda i Mesija i serhia ramosa, dzaba, kad ne znaju gde da stoje. Ako pricamo o promasenim pozicijama na terenu (postavka) Promasaji, Ljajic, Tadic, Gacinovic?! Prijovic?! KOLAROV??? Kostic koji se vraca u 16 metara????!!?!?!?! Ljudi, pa i malta bi nam dala dva gola. Ajde malo ozbiljnosti od Krstajica i saveza. Spajic?!?!?!? Mislim, taktike nema nigde... Fali Matic, fali SMS, fali Milivojevic, ali 5:0.. Ovo je trener kriv, i fudbalski savez.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Trebalo bi da ti je najtezi poraz ono protiv Totenhema, ovo nije nista novo, ovakve poraze smo imali i ranije a i imacemo ih jos...U rangu smo Madjarske, Rumunije i Bugarske (tek nesto bolji od onih najocajnijih tipa Gibraltar i San Marino), ne znam ko se i dalje lozi na nas jadan fudbal.

Gg

pre 4 godine

Pogledajte drustvene mreze Ukrajinaca...
Oni slave i kazu da su igrali kao sto bi igrali protiv ruja,sa 300% snage.
Motivacija im je bila sto su Srbiju predstavili kao satelita Rusije,to je bilo dovoljno igracima Ukrajine da izginu na terenu sto su i uradili.
A sto smo mi jedini satelit prokletih ruja u Evropi i sta se to sa nama desava,nejasno mi je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 7. jun 2019 23:56)

Os da kazes da su Rusi krivi za ovih pet komada?

C i n i k

pre 4 godine

Pogledajte drustvene mreze Ukrajinaca...
Oni slave i kazu da su igrali kao sto bi igrali protiv ruja,sa 300% snage.
Motivacija im je bila sto su Srbiju predstavili kao satelita Rusije,to je bilo dovoljno igracima Ukrajine da izginu na terenu sto su i uradili.
A sto smo mi jedini satelit prokletih ruja u Evropi i sta se to sa nama desava,nejasno mi je.

Djenka

pre 4 godine

Majstore, nisi ti kriv sto te Krstaja stavio da igras centralnog veznog posle sezone zivota u kojoj si igrao spica, ili sto je Kolarov igrao stopera, to je bar kopirao Gvardiolu. Niste zlatni, nikad u vas nismo ni polagali mnogo nade, al ovaj put mislim da krivica nije vasa.

fudbaler grga

pre 4 godine

Kada će Srbija da ima fudbalere u finalu  Svetskog prvenstva? Kad ćemo da imamo najboljeg fudbalera?

1. Kad budemo imali jake klubove, ili bar jedan jak klub godinama, koji će da formira odlične igrače i prodaje ih ne za "šljive", već u najbolje klubova Evrope, gde će još više da napreduju.

2. Kad budemo postali nacija kojoj su bitni nacionalni identitet i ponos.

3. Kad navijači Zvezde i Partizana organizovano budu dolazili na utakmice.

4. Kad igrači budu shvatili dres Srbije kao sveti dres.

5. Kad priliku dobiju stvarno talentovana deca, jer ni Modrić ni Rakitić nisu uspeli ni uz čije guranje, već uz ogroman talenat.

Odgovor na pitanje iz naslova je: NIKAD!

Чава

pre 4 godine

Душан Тадић и наши остали играчи су имали одличне сезоне, не могу да им замерим ни жељу кад је овај човек против Велса играо сломљеног носа, а и остали играчи по мом мишљењу показују вољу и жељу, да је то једини проблем ваљда бисмо га превазишли за ових 20 година. Проблем је савез и људи у њему који стварају негативну атмосферу, који ни сами не знају у колико менаџерских комбинација су се уплели, који су криви што имамо дезертере у репрезентацији, што фудбалери имају етикете сплавара, што доводе и отпуштају селекторе без икаквог критеријума, што немамо циљ и не знамо за шта играмо, што су се изређали разни играчи и селектори а ми још нисмо отишли на ЕП под именом Србија... Сви неуспеси, сва негативна атмосфера у јавности око репрезентације су продукт Славише Кокезе, Томислава Караџића, Звездана Терзића и њихових пајтоса, менаџера и полтрона.

duca

pre 4 godine

najbitnija utakmica u kvalifikacijama a covek izvodi ljude koji su se prvi put sreli na terenu i nesto se cudimo. isto je bilo protiv brazila (!) na svetskom prvenstvu (!!!). selektor je bukvalno tu da udovolji navijacima. hocete sms-a evo vam ga, hocete jovica evo vam ga, hocete ofanzivnu postavu izvolte. samo sto selektor treba da zna bar malo vise od prosecnog navijaca a ne kao da ja sastavim lepu ekipicu na pes-u i udri. imamo top generaciju i na sjajnom smo putu da je unistimo do kraja.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Podbacili ste svi zajedno sa savezom ovu utakmicu.Ne krivim vas uopste.”Selektor” je promenio 600 igrača od kada je došao na tu funkciju...Valjda to je taj kadar...Pojedini igrači ne znaju ni gde stoje na terenu.Tebi je promenio 16 pozicija od SP...Ovo je jedna velika bruka za našu državu.Pa niste igrali protiv Brazila?!!Ni krivi ni dužni sramotite i sami sebe!

ed

pre 4 godine

Jedino što tebi i ostalim igračima počev od Miljanića naovamo zameram je što nemate hrabrost da kažete koji je razlog agonije. Svi se nadate nečemu i plašite se

bojannn

pre 4 godine

Sram vas bilo. I vas igraca i selektora i saveza. Igrate kao babe. Sve zvezda do zvezde a u reprezentaciji nikad nista ne pruzite. Kako vas nije sramota da zauzimate mesto deci koja ce da ginu na terenu.

Branko Sajic

pre 4 godine

Znate sta,
Citajuci izjave odgovornih funkcionera iz FSS vec mi se smucilo. Da je neki nizerazredni klub igrao bolje bi prosli. Kakva je ovo bre za*******a? Sramota kao sto Tadic kaze. Vracam se ponovo da gledam tenis i pecam ribu.
Branko

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Prava izjava, Duća nije foler. Igrački smo bolji od Ukrajinaca bar duplo, od golmana do napadača. Ali šta vredi kada se eksperimentiše i tumba u jako bitnoj utakmici protiv tvrdog i uigranog rivala. Ljajić na poziciji centralnog veznog, u formaciji gde treba čisti trkač fizikalac, a na klupi Lukić i Fejsa. Nestvaran pucanj u noge. Kolarov nije treći štoper, mogao nekad kod Pepa ali to vreme je prošlo. Dakle Luka Milivojević, Marko Grujić, Matija Nastasić, čak i N. Maksimović koji je sve bolji. Formacija je okej, mi 352 i 343 možemo igramo bez problema. Uz krštenog selektora naravno. Podrška momcima, samo i isključivo njima.

uvek_realan

pre 4 godine

Naravno da Vam je tesko... Ozbiljne ekipe ne uigravaju taktiku-novu formaciju 2 sata pred utakmicu. Selektor mora da leti. On je zamialio taktiku i takticki smo dobili po duperu. Realno,sve nam se vratilo zbog onih 1:1 u Portugalu. Tamo smo trebali da izgubimo 5 1 pa bi se opametili bar malo. Ovko,dobili smo sta smo trazili!

Lošmi

pre 4 godine

Prava izjava, Duća nije foler. Igrački smo bolji od Ukrajinaca bar duplo, od golmana do napadača. Ali šta vredi kada se eksperimentiše i tumba u jako bitnoj utakmici protiv tvrdog i uigranog rivala. Ljajić na poziciji centralnog veznog, u formaciji gde treba čisti trkač fizikalac, a na klupi Lukić i Fejsa. Nestvaran pucanj u noge. Kolarov nije treći štoper, mogao nekad kod Pepa ali to vreme je prošlo. Dakle Luka Milivojević, Marko Grujić, Matija Nastasić, čak i N. Maksimović koji je sve bolji. Formacija je okej, mi 352 i 343 možemo igramo bez problema. Uz krštenog selektora naravno. Podrška momcima, samo i isključivo

To je problem, sto svi mislimo da smo sila, a zapravo nemamo bolje igrace od Ukrajine.

Veli Jože

pre 4 godine

Meni je samo bitno da Nole dobije Tima, ko vas šiša?
(dzeks, 8. jun 2019 00:35)

Dobar je naš Nole ! teško bi mi bez njegove podrške do finala :)

Hvala Nole :))))

HanSolo

pre 4 godine

On je jedini koji Nesme da se napada, zato što je najbolji i najpošteniji.. A oni ništa ne postižu zbog nas.. Nikad im nismo davali podršku..

nedostizni

pre 4 godine

Evo ja da sam selektor, inače totalni laik i da kažem igračima - igrajte kako znate i dajte sve od sebe, garantujem da ne bi izgubili sa 5:0.

Nix

pre 4 godine

Gasite vise fudbal, i razmontirajte stadione, da zavrsavamo, ako boga znate! Osim mafijasa, fuksi, huligana i "brukanja familije" od fudbala nemamo nista!
Niti imamo igrace, niti strucni kadar, gasite to s*anje pa da energiju usmerimo na sportove koji su za nas.
U kosarci posaljemo tim C na evrposko, pa osvoje srebro, jel vam to nesto govori?

reminder

pre 4 godine

Problem je selektor! Postavis taktiku sa dva stopera i jednim bekom(i to ofanzivni Kolarov), na dva zadnja vezna stavis ofanzivne igrace Maksimovica i Ljajica, napred stavis dvojicu ali zatvoris prostor Tadicu, Gacinovicu i Kosticu. Sta si ocekivao? Da se Spajic i Bleki brane 6 na 2?

salepeta

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.

qwerty

pre 4 godine

koliko glupih komentara, strasno.
Jeste li videli na kojoj poziciji je igrao tadic? isto je i sa ostalim igracima. ovde nisu igraci krivi, nego trener. taktika nula

raca milosavljevic

pre 4 godine

.... nista igraci nisu krivi ....treba celo rukovodstvo da ode ....ako imaju karaktera .... Kokeza i Krstajic prvi ....imamo mi bas dobre trenere ...

peki nis

pre 4 godine

Pratim fudbal poslednjih 15 godina. Dakle od svoje 6. godine. Sa stopostotnom sigurnošću tvrdim da je Duce Tadić najbolji reprezentativac u tom periodu. Svaka čast majstore.

Džoni

pre 4 godine

Trebao je Lalat da ode tamo sa Niškim Radničkim i da pobedi te Ukrajince. Krstaja samo da sedi i da gleda. Mi od stotinu trenera koji imaju neko iskustvo bilo sa mladima bilo sa seniorima izaberemo čoveka koji nema nikakvog iskustva i to ne za petliće nego za A selekciju?

miki

pre 4 godine

I treba. Obično podrzimo sportiste kada daju sve od sebe, ali vi niste ostavili takav utisak. Možda ne treba ni da pokušavamo više.

веверица

pre 4 godine

савез треба да је срамота. крстајића треба да је срамота.
ал ништа од тога. да имају срама, не би се ни прихватали функција. то је екипа која је на нивоу да води бродарац, колубару или тако нешто, а не савез и репрезентацију.

MauNtauN

pre 4 godine

Realno u....li ste se kao i protiv protiv Švajcarske kad ste nas obrukali a ovo sada je šlag na tortu treba da vas je sramota što nosite dres Srbije i svaki lut pred vaŸan meč se obrukate .

ernesto che

pre 4 godine

Jel' vas sramota ili vas nije sramota a trebalo bi?! Degutantno je malo i komentarisati trenera, koga su postavili ljudi zarad svojih interesa i ptodaje igraca, i koji isprobava novu formaciju u kvalifikacijama a u prijateljskim je igrao standardnu formaciju , suvisno je i komentarisati bilo sta.

bunjuel

pre 4 godine

najbolje bi bilo da glasamo SMS-om ko treba da igra, pa oni koji dobiju najviše glasova izlaze na teren, bez obzira na poziciju, formu, taktiku i ostale sitnice. To je otprilike i nivo dosadašnje strategije "stručnog" štaba, pa ne verujem da bi bilo gore od ove sramote.

Momak

pre 4 godine

I treba da vas jes stid.. eto sad uporedite Novaka.. kad mu ne ide.. on zove organizatore.. napušta teren kad hoće. slomiće i jako jako dobrog i simpu Tima.. A oni? Imamo odlične igrače.. dva naša igrača su vređi od cele njih. Ajt sutra na Splavove..

Barka

pre 4 godine

Nemoguće je da u takmičenjima do 21 i mlađim generacijama mi pariramo drugim reprezentacijama apsolutno. I da smo čak i trofej uzeli.. I onda A reprezentacija bude potpuno jadna. Mesi, Ronaldo i ona devojčica Neimar, mogu da trče za svoju reprezentaciju, a vrednija su njihova kolena od cele naše reprezentacije na gomili, pa se ne štede.. A mi demonstracija jada..i konstantno razočarenje za ceo narod (koji prati fudbal)..niste vi zaslužili da imate publiku, gospodo u A timu.. za vas su prazne tribine. Ili je nešto drugo u pitanju, poput 'Oslobodite fudbal iz ralja navijača' onda je problem u državi koja nema hrabrosti da se sa time izbori.. Sve u svemu moći će fudbaleri da gledaju košarkaše u Kini..na SP

Boya

pre 4 godine

Za ovu katastrofu su krivi samo Spajic i Krstajic i niko drugi. Ovaj prvi nema veze o fudbalu, a ovaj drugi izvodi protiv Ukrajine u gostima prvi put 2 napadaca, gde nam i bod mnogo znaci on ide na pobedu...protiv Ukrajine u gostima!!!

C i n i k

pre 4 godine

Pogledajte drustvene mreze Ukrajinaca...
Oni slave i kazu da su igrali kao sto bi igrali protiv ruja,sa 300% snage.
Motivacija im je bila sto su Srbiju predstavili kao satelita Rusije,to je bilo dovoljno igracima Ukrajine da izginu na terenu sto su i uradili.
A sto smo mi jedini satelit prokletih ruja u Evropi i sta se to sa nama desava,nejasno mi je.

salepeta

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.

Gg

pre 4 godine

Pogledajte drustvene mreze Ukrajinaca...
Oni slave i kazu da su igrali kao sto bi igrali protiv ruja,sa 300% snage.
Motivacija im je bila sto su Srbiju predstavili kao satelita Rusije,to je bilo dovoljno igracima Ukrajine da izginu na terenu sto su i uradili.
A sto smo mi jedini satelit prokletih ruja u Evropi i sta se to sa nama desava,nejasno mi je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (C i n i k, 7. jun 2019 23:56)

Os da kazes da su Rusi krivi za ovih pet komada?

fudbaler grga

pre 4 godine

Kada će Srbija da ima fudbalere u finalu  Svetskog prvenstva? Kad ćemo da imamo najboljeg fudbalera?

1. Kad budemo imali jake klubove, ili bar jedan jak klub godinama, koji će da formira odlične igrače i prodaje ih ne za "šljive", već u najbolje klubova Evrope, gde će još više da napreduju.

2. Kad budemo postali nacija kojoj su bitni nacionalni identitet i ponos.

3. Kad navijači Zvezde i Partizana organizovano budu dolazili na utakmice.

4. Kad igrači budu shvatili dres Srbije kao sveti dres.

5. Kad priliku dobiju stvarno talentovana deca, jer ni Modrić ni Rakitić nisu uspeli ni uz čije guranje, već uz ogroman talenat.

Odgovor na pitanje iz naslova je: NIKAD!

Veli Jože

pre 4 godine

Meni je samo bitno da Nole dobije Tima, ko vas šiša?
(dzeks, 8. jun 2019 00:35)

Dobar je naš Nole ! teško bi mi bez njegove podrške do finala :)

Hvala Nole :))))

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Prava izjava, Duća nije foler. Igrački smo bolji od Ukrajinaca bar duplo, od golmana do napadača. Ali šta vredi kada se eksperimentiše i tumba u jako bitnoj utakmici protiv tvrdog i uigranog rivala. Ljajić na poziciji centralnog veznog, u formaciji gde treba čisti trkač fizikalac, a na klupi Lukić i Fejsa. Nestvaran pucanj u noge. Kolarov nije treći štoper, mogao nekad kod Pepa ali to vreme je prošlo. Dakle Luka Milivojević, Marko Grujić, Matija Nastasić, čak i N. Maksimović koji je sve bolji. Formacija je okej, mi 352 i 343 možemo igramo bez problema. Uz krštenog selektora naravno. Podrška momcima, samo i isključivo njima.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Trebalo bi da ti je najtezi poraz ono protiv Totenhema, ovo nije nista novo, ovakve poraze smo imali i ranije a i imacemo ih jos...U rangu smo Madjarske, Rumunije i Bugarske (tek nesto bolji od onih najocajnijih tipa Gibraltar i San Marino), ne znam ko se i dalje lozi na nas jadan fudbal.

Lošmi

pre 4 godine

Prava izjava, Duća nije foler. Igrački smo bolji od Ukrajinaca bar duplo, od golmana do napadača. Ali šta vredi kada se eksperimentiše i tumba u jako bitnoj utakmici protiv tvrdog i uigranog rivala. Ljajić na poziciji centralnog veznog, u formaciji gde treba čisti trkač fizikalac, a na klupi Lukić i Fejsa. Nestvaran pucanj u noge. Kolarov nije treći štoper, mogao nekad kod Pepa ali to vreme je prošlo. Dakle Luka Milivojević, Marko Grujić, Matija Nastasić, čak i N. Maksimović koji je sve bolji. Formacija je okej, mi 352 i 343 možemo igramo bez problema. Uz krštenog selektora naravno. Podrška momcima, samo i isključivo

To je problem, sto svi mislimo da smo sila, a zapravo nemamo bolje igrace od Ukrajine.

bojannn

pre 4 godine

Sram vas bilo. I vas igraca i selektora i saveza. Igrate kao babe. Sve zvezda do zvezde a u reprezentaciji nikad nista ne pruzite. Kako vas nije sramota da zauzimate mesto deci koja ce da ginu na terenu.

HanSolo

pre 4 godine

On je jedini koji Nesme da se napada, zato što je najbolji i najpošteniji.. A oni ništa ne postižu zbog nas.. Nikad im nismo davali podršku..

Momak

pre 4 godine

I treba da vas jes stid.. eto sad uporedite Novaka.. kad mu ne ide.. on zove organizatore.. napušta teren kad hoće. slomiće i jako jako dobrog i simpu Tima.. A oni? Imamo odlične igrače.. dva naša igrača su vređi od cele njih. Ajt sutra na Splavove..

stefan cerak

pre 4 godine

Trener postavi igrace, od onoga sto ima izvuce najbolje sto ume. Na zalost, Krstajic nije trener. Mozemo mi da imamo i Ronalda i Mesija i serhia ramosa, dzaba, kad ne znaju gde da stoje. Ako pricamo o promasenim pozicijama na terenu (postavka) Promasaji, Ljajic, Tadic, Gacinovic?! Prijovic?! KOLAROV??? Kostic koji se vraca u 16 metara????!!?!?!?! Ljudi, pa i malta bi nam dala dva gola. Ajde malo ozbiljnosti od Krstajica i saveza. Spajic?!?!?!? Mislim, taktike nema nigde... Fali Matic, fali SMS, fali Milivojevic, ali 5:0.. Ovo je trener kriv, i fudbalski savez.

Djenka

pre 4 godine

Majstore, nisi ti kriv sto te Krstaja stavio da igras centralnog veznog posle sezone zivota u kojoj si igrao spica, ili sto je Kolarov igrao stopera, to je bar kopirao Gvardiolu. Niste zlatni, nikad u vas nismo ni polagali mnogo nade, al ovaj put mislim da krivica nije vasa.

Чава

pre 4 godine

Душан Тадић и наши остали играчи су имали одличне сезоне, не могу да им замерим ни жељу кад је овај човек против Велса играо сломљеног носа, а и остали играчи по мом мишљењу показују вољу и жељу, да је то једини проблем ваљда бисмо га превазишли за ових 20 година. Проблем је савез и људи у њему који стварају негативну атмосферу, који ни сами не знају у колико менаџерских комбинација су се уплели, који су криви што имамо дезертере у репрезентацији, што фудбалери имају етикете сплавара, што доводе и отпуштају селекторе без икаквог критеријума, што немамо циљ и не знамо за шта играмо, што су се изређали разни играчи и селектори а ми још нисмо отишли на ЕП под именом Србија... Сви неуспеси, сва негативна атмосфера у јавности око репрезентације су продукт Славише Кокезе, Томислава Караџића, Звездана Терзића и њихових пајтоса, менаџера и полтрона.

Branko Sajic

pre 4 godine

Znate sta,
Citajuci izjave odgovornih funkcionera iz FSS vec mi se smucilo. Da je neki nizerazredni klub igrao bolje bi prosli. Kakva je ovo bre za*******a? Sramota kao sto Tadic kaze. Vracam se ponovo da gledam tenis i pecam ribu.
Branko

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Podbacili ste svi zajedno sa savezom ovu utakmicu.Ne krivim vas uopste.”Selektor” je promenio 600 igrača od kada je došao na tu funkciju...Valjda to je taj kadar...Pojedini igrači ne znaju ni gde stoje na terenu.Tebi je promenio 16 pozicija od SP...Ovo je jedna velika bruka za našu državu.Pa niste igrali protiv Brazila?!!Ni krivi ni dužni sramotite i sami sebe!

ed

pre 4 godine

Jedino što tebi i ostalim igračima počev od Miljanića naovamo zameram je što nemate hrabrost da kažete koji je razlog agonije. Svi se nadate nečemu i plašite se

peki nis

pre 4 godine

Pratim fudbal poslednjih 15 godina. Dakle od svoje 6. godine. Sa stopostotnom sigurnošću tvrdim da je Duce Tadić najbolji reprezentativac u tom periodu. Svaka čast majstore.

raca milosavljevic

pre 4 godine

.... nista igraci nisu krivi ....treba celo rukovodstvo da ode ....ako imaju karaktera .... Kokeza i Krstajic prvi ....imamo mi bas dobre trenere ...

uvek_realan

pre 4 godine

Naravno da Vam je tesko... Ozbiljne ekipe ne uigravaju taktiku-novu formaciju 2 sata pred utakmicu. Selektor mora da leti. On je zamialio taktiku i takticki smo dobili po duperu. Realno,sve nam se vratilo zbog onih 1:1 u Portugalu. Tamo smo trebali da izgubimo 5 1 pa bi se opametili bar malo. Ovko,dobili smo sta smo trazili!

duca

pre 4 godine

najbitnija utakmica u kvalifikacijama a covek izvodi ljude koji su se prvi put sreli na terenu i nesto se cudimo. isto je bilo protiv brazila (!) na svetskom prvenstvu (!!!). selektor je bukvalno tu da udovolji navijacima. hocete sms-a evo vam ga, hocete jovica evo vam ga, hocete ofanzivnu postavu izvolte. samo sto selektor treba da zna bar malo vise od prosecnog navijaca a ne kao da ja sastavim lepu ekipicu na pes-u i udri. imamo top generaciju i na sjajnom smo putu da je unistimo do kraja.

Nix

pre 4 godine

Gasite vise fudbal, i razmontirajte stadione, da zavrsavamo, ako boga znate! Osim mafijasa, fuksi, huligana i "brukanja familije" od fudbala nemamo nista!
Niti imamo igrace, niti strucni kadar, gasite to s*anje pa da energiju usmerimo na sportove koji su za nas.
U kosarci posaljemo tim C na evrposko, pa osvoje srebro, jel vam to nesto govori?

reminder

pre 4 godine

Problem je selektor! Postavis taktiku sa dva stopera i jednim bekom(i to ofanzivni Kolarov), na dva zadnja vezna stavis ofanzivne igrace Maksimovica i Ljajica, napred stavis dvojicu ali zatvoris prostor Tadicu, Gacinovicu i Kosticu. Sta si ocekivao? Da se Spajic i Bleki brane 6 na 2?

Džoni

pre 4 godine

Trebao je Lalat da ode tamo sa Niškim Radničkim i da pobedi te Ukrajince. Krstaja samo da sedi i da gleda. Mi od stotinu trenera koji imaju neko iskustvo bilo sa mladima bilo sa seniorima izaberemo čoveka koji nema nikakvog iskustva i to ne za petliće nego za A selekciju?

nedostizni

pre 4 godine

Evo ja da sam selektor, inače totalni laik i da kažem igračima - igrajte kako znate i dajte sve od sebe, garantujem da ne bi izgubili sa 5:0.

qwerty

pre 4 godine

koliko glupih komentara, strasno.
Jeste li videli na kojoj poziciji je igrao tadic? isto je i sa ostalim igracima. ovde nisu igraci krivi, nego trener. taktika nula

miki

pre 4 godine

I treba. Obično podrzimo sportiste kada daju sve od sebe, ali vi niste ostavili takav utisak. Možda ne treba ni da pokušavamo više.

bunjuel

pre 4 godine

najbolje bi bilo da glasamo SMS-om ko treba da igra, pa oni koji dobiju najviše glasova izlaze na teren, bez obzira na poziciju, formu, taktiku i ostale sitnice. To je otprilike i nivo dosadašnje strategije "stručnog" štaba, pa ne verujem da bi bilo gore od ove sramote.

ernesto che

pre 4 godine

Jel' vas sramota ili vas nije sramota a trebalo bi?! Degutantno je malo i komentarisati trenera, koga su postavili ljudi zarad svojih interesa i ptodaje igraca, i koji isprobava novu formaciju u kvalifikacijama a u prijateljskim je igrao standardnu formaciju , suvisno je i komentarisati bilo sta.

веверица

pre 4 godine

савез треба да је срамота. крстајића треба да је срамота.
ал ништа од тога. да имају срама, не би се ни прихватали функција. то је екипа која је на нивоу да води бродарац, колубару или тако нешто, а не савез и репрезентацију.

Barka

pre 4 godine

Nemoguće je da u takmičenjima do 21 i mlađim generacijama mi pariramo drugim reprezentacijama apsolutno. I da smo čak i trofej uzeli.. I onda A reprezentacija bude potpuno jadna. Mesi, Ronaldo i ona devojčica Neimar, mogu da trče za svoju reprezentaciju, a vrednija su njihova kolena od cele naše reprezentacije na gomili, pa se ne štede.. A mi demonstracija jada..i konstantno razočarenje za ceo narod (koji prati fudbal)..niste vi zaslužili da imate publiku, gospodo u A timu.. za vas su prazne tribine. Ili je nešto drugo u pitanju, poput 'Oslobodite fudbal iz ralja navijača' onda je problem u državi koja nema hrabrosti da se sa time izbori.. Sve u svemu moći će fudbaleri da gledaju košarkaše u Kini..na SP

MauNtauN

pre 4 godine

Realno u....li ste se kao i protiv protiv Švajcarske kad ste nas obrukali a ovo sada je šlag na tortu treba da vas je sramota što nosite dres Srbije i svaki lut pred vaŸan meč se obrukate .

Boya

pre 4 godine

Za ovu katastrofu su krivi samo Spajic i Krstajic i niko drugi. Ovaj prvi nema veze o fudbalu, a ovaj drugi izvodi protiv Ukrajine u gostima prvi put 2 napadaca, gde nam i bod mnogo znaci on ide na pobedu...protiv Ukrajine u gostima!!!