Petak, 24.05.2019.

11:19

Niste verovali u Džokera

Nikola Jokić konačno je razrešio sve dileme u vezi sa svojim nastupom na Svetskom prvenstvu i pokazao da je javnost pogrešila u vezi s njim.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Niste verovali u Džokera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Никола

pre 4 godine

Имењаче извини, ја сам гласао да због напорне сезоне у Денверу не'ш играти за Србију.
Још једном, опрости.

vince carter

pre 4 godine

@Jaran Nba igraci ne znaju Bodirogu??? Toliko o tebi!! Bodiroga uopste nije igrao protiv Amera i u seniorskoj i u mladjim kategorijama. Steve Nash je skoro i twitovao o Bodirogi kada je jedan Nba igrac izveo potez u njegovom stilu! Rekao sam Stojakovic osim suta nije imao nista drugo bolje od "Bodiroge". Joe Ingles je ozbiljan Nba igrac,sigurno nema kvalitet Bodiroge a bio je i rezerva u Barseloni neko vreme. Bodiroga je osvojio jedno finale Evrolige protiv velikog favorita Kindera i Ginobilija. I za kraj smesno poredjenje Teodosica i Bodiroge jer Teo ni u Evroligi ni prvenstvima nije pravio razliku kao Bodiroga posebno u finalima plus velika fizicka razlika 205,110kg vs fizicki slab Teo koji i zbog velikih problema sa povredama nije dobio sansu u Nba. A u prvoj sezoni imao je i blistave trenutke samo kad god je proigrao usledila je pauza zbog povrede.

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Bravo, na osnovu jedne utakmice (jednog takmicenja, da me ne napadas) si zakljucio da je Bodiroga bio bolji igrac od Stojakovica. Secam se kad je pred F4 u Beogradu Boza Maljkovic rekao da samo pa igraca iz Amerike ima kvalitet za Evroligu (tako nesto, jako morbidna izjava), jel i on u pravu "mister twitter odgovor"???

Borisbl

pre 4 godine

Koliko mi je drago sto ce ugrati skoro jos mi je draze zbog svih "strucnjaka" i vjecitih "optimista" kad su Jokic, Djokovic, i svi nasi vrhunski sportisti u oitanju kad im oni prognoziraju re,ultate, poraze ili koliki su oni patrioti il nisu... Sad posto ce igrati, neka odmah krenu sa komentarima kako ne prolazimo prvi krug i sl...

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Meni je zaista neverovatno da ti o Pedji pises kao da je u pitanju Kajl Korver. Ako je za tebe on bio samo odlican suter, ti zaista nemas pojma o kosarci. Posto si dao IZUZETNO glup primer Jarica i Radmana, evo ti ga bolji: jel se secas hvalospeva o veeelikom geniju kosarke Milosu Teodosicu dok je igrao za CSKA? Kako su ga hvalili svi Ameri redom, pitali zasto takav majstor nije u NBA? Bodiroga bi prosao malo bolje od Tea tamo, a ti nastavi da nas ubedjujes kako Pedja i Jokic nemaju kvalitet na nivou €L igraca.

NBA igrac koji poznaje Bodirogu, jel se ti sprdas ili...???

analiza

pre 4 godine

Na pitanje da li ce igrati za Srb,Jokic kaze:“How I feel. What the team thinks about it. What my family and my agent thinks. What is good for me. Just to see how I feel.” Tako da se ja slazem sa Ninom,koja kaze:
"Gospodo ako se pažljivo pročita njegova izjava njegov motiv je medalja da zaokruži uspešnu godinu u karijeri... Bogdan je lepo rekao pre neki dan da kad bude osetio da za Srbiju igra iz svih drugih razloga a ne srcem prestace da igra za reprezentaciju. Iako mi je drago što ce Jokić igrati na Svetskom ne mogu da izbegnem utisak da je on to učinio kalkulišući, tj.iz interesa da malo naboksuje svoj sportski CV... To ili imaš u sebi ili nemaš, mislim da Jokić nema..."(Nina)
Moguce je da Jokic ne ume da se izrazi,pa tako zvuci da smo i ja i Nina i dosta njih mislili i mislimo da iz racuna igra,a ne iz zelje.Rado bih da me dematnuje,ali,ostajem pri tome da drugi mogu samo da ga savetuju ali ON ODLUCUJE hoce li igrati ili ne.
""Nina@ Ja bi kod Bogdana i Tea mnogo vise cenio da pogadjaju trojke preko 25-30%, nego da ostavljaju srce na terenu... U igrackom smislu, Jokic ih je sve prevazisao... Bogdan je po ucinku uvek davao osrednje rezultate, opet ponavljam, ja ne gledam izjave, nego statistiku/ucinak."
(sasa jokic)
Stojakovic je u sutu za 3 bar 3x bolji od Bodiroge- KAD JE BITNO
sta mislite kome bi isla lopta i ko bi pre od te dvojice dao trojku?Statistika ne cini igraca velikim,vec srce.A Jokic moze da bude veliki igrac kao Bodiroga a ne "nabijac statistike".

vince carter

pre 4 godine

@Jaran samo nemoj ti da me povredis molim te. Milan Gurovic: "Bodirogu sam smatrao za vodju nase reprezentacije,uz duzno postovanje svih nas ostalih ne bi mi tako lako osvojili 2001 i 2002 da nije bilo njega,kad god zagusti das loptu Bodirogi i sklonis se,on je bio neverovatan igrac. Pobednik! I u finalu protiv Argentine koja je imala najbolju selekciju i kada smo konstantno gubili 10 razlike,on je bio tu i vrati nas u egal". Pitajmo Gurovica @Jarane :))

vince carter

pre 4 godine

Finale 2002 vs Argentina,Bodiroga 27 poena,trojka za prilaz na tri razlike minut pre kraja,zatim dvojka za minus 1,pa bacanja za izjednacenje. Sve je sam preuzeo za povratak,clutch protiv bilo koga! Nije ni Ginobili nikada bio medju 4 u mvp trci,pa sta kao Stojakovic je bolji igrac?? Stojakovic je bolji suter,obojica su bolji kosarkasi...to ce reci svaki vrhunski trener,rekao sam da mi ne repliciras zbog svojih izvala :))

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Polako, na sigurnom si mestu. Tamo niko ne moze da te povredi. Na tom mestu si ti najpametniji i najveci car, tamo nam objasnjavas kako nemamo pojma o kosarci. Udahni - izdahni, 'ajde jos 10 puta tako...

vince carter

pre 4 godine

Mora da su i Jaric i Radmanovic bili bolji od Bodiroge,jer eto oni su igrali u Nba :)) Kladim se da nijedan Nba igrac koji poznaje Bodirogu nece reci da je Stojakovic bio bolji igrac. Ponavljam Pedja je imao samo bolji sut a Bodiroga sve ostalo o Fintama i ledjnoj tehnici da ne govorim,nije bitno ko mu stoji na putu,Jasikivicius,Pol pirs,Meloun ili Redzi Miler. @Jaran Hajde da vidimo sta kazu vrhunski treneri ili mozda da verujemo @Jaranu :))

Раде Бајић

pre 4 godine

Ниједног тренутка није било питање да ли Никола жели да игра за Србију. Идемо јабуке, да нам се позлатите!

Jaran

pre 4 godine

vince carter
To nisu bile prozivke, to su cinjenice. Ti nemas pojma o kosarci, izvlacis se tako sto hvalis Dzordana, Pipena i Rodmana, a i fetusi znaju kakve su to 3 legende kosarke. Neprestano pises samo o Bulsima, plej-ofu 90-ih i objasnjavas svima ono sto vec znamo: Dzordan > Dzejms... Sad, problem je sto si to preneo i na neke vesti koje nisu o NBA sto dovodi u pitanje tvoje zdravlje. Odmori jedan dan, bice ti lakse...

Skole

pre 4 godine

Ali najjaca je bila izjava predsednika saveza: Sine, reci vec jednom da te ne interesuje reprezentacija.Kakva suluda izjava coveka koji mora da ujedinjuje. A i Sale nacionale je imao kikseva kad je davao slicne izjave oko prozora. Zamisliite Jokic je trebao da igra prozore.Sad cu da crknem od muke. Covek odigrao sto meceva sa prosecnih 34-35 minuta. Pa uporedite ovo sa Bobijem,Teom,Milutinovim,Bogdanom,Jovicem,...

vince carter

pre 4 godine

@Jaran Dejan Bodiroga je bio bolji igrac od Stojakovica i to ce garantujem reci svaki kosarkas. Znas li ti sta su Ameri pricali o Bodirogi ili Steve Nash?? Ti ces da mi pricas o kosarci i govoriti dal se razumem ili ne razumem,samo nisam pristrasan ni sekunde. Vidim da poznajes samo moje komentare o Jordanu,Bullsima..sto dovoljno govori koliko si neupucen!

vince carter

pre 4 godine

Nikada me nije zanimalo hoce li ili nece da igra. Zanimaju me ovi ljubitelji brojki,oni koji se kunu u brojeve i koji samo po brojevima odredjuju ko je od koga bolji. Jokic ove sezone 20ppg,7aspppg prosle 18,7ppg,6,1assppg...Denver deveti prosle a ove drugi. A komentari "Niste svesni kakve je panjeve Jokic predvodio" "kako los tim ima Denver" "Jokic sam" ajdeee,samo je on zasluzan za skok od devetog na drugo mesto,ovi sto cepaju odbranu nista :)) 1997 u playoffu Rodman 2,5ppg i 7,7ppg smesna statistika zar ne? E sad ja znam da je Rodman radio mnogeee stvari u korist tima koji se ne vide u statistici ali ko to da objasnjava pojmasima koji se kunu samo u brojeve kojima su ljudima isprali mozak,tako isto mnogi igraci Nugetsa pokrivaju Jokicevu odbranu. PS @Jaran odgovorio sam ti na obe prozivke :))

BgHQ

pre 4 godine

Klasicno serBsko razmisljanje.Zato smo i u kanalu.Drag mi je bio i prethodnih godina kad nije igrao za reprezentaciju a sad mi je naravno jos drazi.Takodje cenicu njegov izbor i narednih godina da li ce igrati ili ne.Svako ima svoje razloge i probleme a to se mora uvaziti.Bravo Joka i sve najbolje i u reprezentaciji i u Denveru a i uopste u zivotu.

Ivannyc

pre 4 godine

Problem je sto njega svi treba da molimo i da cvilimo po internetu i kaficima da bi se on udostojio! Od Bogranovica preko Kalinica i ostalih u savezu,sve indirektno i samo sto ga ne zamole da ucini to! On se razmislja,ceka da vidi,da prodje ovo da prodje ono...ma daj bre....strahovit igrac ali odnos prema svojoj reprezentaciji krajnje sraman! I slobodno mi udarajte minuse,zbog takvih kao sto je on mi kao narod gubimo indentitet!

Djordje

pre 4 godine

To je to! To je ono sta je trebalo. Nisam ulazio niti kom hoce li igrati ili ne, cekam konacan spisak od 12 igraca koji ce ici na SP i dacu svoj sud. Ali Jokiceva potvrda da je tu, i da je spreman da igra, dobija na jos vecoj tezini, jer sad ce svi ali bas svi htjeti da igraju. Jer realno, svi hoce da igraju uz najboljeg, a Jokic je defiitivno nas najbolji kosarkas. Raduje me sto su skoro svi najbolji izrazili vec veliku zelju da igraju, tako da mislim da mozemo zaista jedan pravi bijeli Dream Team da napravimo! Sale ima to da pripremi da kidaju.

zzzzz

pre 4 godine

@Sve samo ne...: Uputio bih te samo na Jokićevu izjavu datu po ispadanju od Portlanda o tome šta odlučuje da li će igrati na SP: “How I feel. What the team thinks about it. What my family and my agent thinks. What is good for me. Just to see how I feel.” Miško je pak još pre nekoliko meseci rekao da "veruje da će Jokić igrati na SP" u trenutku kad je ogromna većina Srba, kao što vidimo, bila uverena da neće. Kako je Ražnatović to znao u vreme kad to ni sam Jokić nije znao? Zašto je on taj koji objavljuje sliku Jokića u dresu Srbije na tviteru, pa se tek onda sam Jokić oglašava? Jokić dobija 30 miliona godišnje, ali i dalje sluša onog koji ga je doveo kao debelog klinca u Megu i upravljao njegovom karijerom do titule najboljeg centra na svetu (pored ostalog, u taj put je bilo uključeno i preskakanje reprezentativnih obaveza, ali i učešće u njima kada je Mišku delovalo da bi mu to moglo biti od koristi - na OI koje je, sa druge strane, Bobi propustio jer, opet po Miškovom nalogu, nije igrao kvalifikacioni turnir). Sa druge strane, i Ražnatović ima svoje razloge za ovu odluku, koji zalaze i van domena sporta (svoje pulene je slao i na inauguraciju predsednika i svakako je jasno da bi uspeh reprezentacije u ovom trenutku predstavljao i veliki politički poen za ovu vlast). Jokić u svemu tome učestvuje malo do nimalo - njegovo je da igra košarku i to radi najbolje na svetu. Tražiti od njega da sa 24 godine donosi i velike i temeljno proračunate odluke bi stvarno bilo malo previše.

Srbin iz Crne Gore

pre 4 godine

samo da ne vodi raduljicu i milosavljevica zbog ranijih zasluga,ne sporno odlicni igraci,ali trenutno je guduric bolji od milosavljevic,kao i milutinov i marjanovic od raduljice!nedovic i jovic takodje pitanje kako ce posle povreda,nedovic godinama vise neigra nego igra.teodosic je legenda i moze i sa jednom nogom da bude najbolji plej u evropi!teo,micic,jovic,nedovic,bogdan,guduric,kalinic,lucic,bjelica,jokic,milutinov,marjanovic!!!ovo je nasa najjaca reprezentacija...

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

@zzzzz

Ma on je rekao da ce da razmisli, i moje objasnjenje prvo je znacilo da jokicu nema sta ko da DOZVOLI. Jokic nije nikakav klinac. On moze da saslusa savet bilo koga, pa i Miska Raznatovica, ali ti si bre napisao kao da ga taj Raznatovic drzi u saci, kao on ce da dozvoli Jokicu. Bre NE LUPAJ!.

Po kolektivnom NBA ugovoru igraca i klubova, agenti igraca dobijaju 2,8%. Ko ce da dobije tih 2,8% Jokic sada moze da BIRA, da postroji sve agente sveta i odluci ko ce agent da mu bude. Kakav bre Miskovic kakvi bakrači.

Jokic pre svega slusa porodicu, a braća su mu inace velike "Srbende", pogotovo stariji Strahinja, i oni hoće da Jokic igra za reprezentaciju.

Misković moze da se pita za domaće igrače, za klince koji se probijaju, za Jokica SIGURNO vise ne moze. Moze samo da ga posavetuje, pa Jokic ako hoce poslusace ga, ako nece onda nece.

A ti si sa svojim prvim komentarom lupio da ne znam kako si ziv ostao.

sasa jokic

pre 4 godine

Nina@ Ja bi kod Bogdana i Tea mnogo vise cenio da pogadjaju trojke preko 25-30%, nego da ostavljaju srce na terenu. Dosta vise pariJotizma i udaranje u pluca, rezultati se cene. U igrackom smislu, Jokic ih je sve prevazisao, tako da je njegova odluka veliki plus za reprezentaciju.
Teo nije igrao godinu dana, tako da nisam siguran da ce “blistati”, kao i Raduljica. Bogdan je po ucinku uvek davao osrednje rezultate, opet ponavljam, ja ne gledam izjave, nego statistiku/ucinak.

aca

pre 4 godine

problem u celoj prici su bili nestrpljivi navijaci, dosadni novinari i ljudi iz saveza koji su se utrkivali ko ce pre da kritikuje i da izjavu kako je u njihovo vreme najveca cast bila igrati za reprezentaciju. Nikada nismo imali igraci koji je bio ovako vazan nekom NBA timu i nemoguce je da u toku naporne sezone on razmislja o reprezentaciji, i skroz suludo da svakome ponaosob obecava da ce igrati. Nadam se da ce ga Sale postedeti napornih priprema.

Jeremy

pre 4 godine

Nije mi do likovanja, ali moram da prozovem pola nacije ovom prilikom. Rekoh već par puta, sram vas bilo. Svi da se izvinete u komentarima. Mešali ste se u lično njegovu stvar i posle svih komentara i medijskih prozivanja dokazao je da je gromada od čoveka. Opet, sram vas bilo.

xXx

pre 4 godine

Ne verujem i dalje. Igra zbog lošeg marketinga, a ne zbog toga što želi.
Što se kaže, da odradi jedan turnir pa da ga ne smaramo više.

SrbinsonKruso

pre 4 godine

sasa jokic@
Pobogu čoveče Jokić je dolazio na mečeve sa Zagorcem i Jaramazom da gleda još dok su bili u Megi, parter... ali ja ovo ne bih ni napisao, niti je bitno, da ti nisi pokušao da jedne postaviš za ispravne a druge za pogrešne. Eto znaš za koga navija, mada njega boli dupe za te stvari, jel ga mrziš sad zbog toga... jer to je tvoja logika... da Partizanovci mrze Noleta jer je Zvezdaš... da li ti je to toliko i stvarno bitno. Čudnih li ljudi.

Nekosjuga

pre 4 godine

To ljubi te brat!!! Da odgledamo jedan jos turnir sa ovako mocnom ekipom! Da ste zivi i zdravi svi i da date svoj maksimum, pa da uzivamo i mi. :)

sremac

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.
(Ev0, 24. maj 2019 12:01

Genije prvi i drugi,Nikola Je prvo Srbin,a ostalo drugi put.
(Red, 24. maj 2019 12:24)

Jokic je prvo covek pa sve ostalo po redu kako se on oseca. Ja sam grobar i nisam nikad likovao na ovog momka verujem i ni vecina grobara ali to se odnosi i na navijace zvezde ili bilo koje druge. Jednostavno, mi kao narod volimo cesto da pljujemo na svoje, zivimo tj prezivljavamo zadnjih skoro 30 godina pa sve svoje frustracije i neuspehe prenesemo na tastaturu. Sta da se radi, njegov smo narod , kao sto je i on nas. Nadam se da se samo ne obazire na povrsne i glupe komentare, toga ce uvek biti. Dobro ti nama dosao nazad u repku pa da mi uzmemo zlato u Kini

carafrikeiazije

pre 4 godine

rezultati ankete su očekivani.
većinu komentara ovde pišu ljudi koji do podne mrze sebe a od podne sve ostale.
takvi i glasaju.

oscar

pre 4 godine

Meni ovo dodje kao: aj kad ste navalili, igracu. 
Bezvoljno je sve to, vidi se iz aviona. 
Ako nisam u pravu super.
(Duka, 24. maj 2019 12:06)

Izvini Nostradamuse, nismo te prepoznali.

goran

pre 4 godine

Evo ja se prvi izvinjavam Nikoli jer nisam verovao da ce da igra za reprezentaciju
(Izvini Nikola , bio sam u krivu, 24. maj 2019 11:23)

Nemaš pravo da se izvinjavaš jer ovde su dovodili u pitanje nastup čoveka koji je jednom odbio reprezentaciju iz opravdanih razloga. Ovde se vodila priča o tome kao da nije igrao 5 puta za Srbiju I da ima 30 godina, pa eto neće ni šesti put.
Za Jokića se nije znalo pre 2015. 2016. Je osvojio drugo mesto na OI 2017. nije učestvovao iz opravdanog razloga. Jel jasno sad u čemu je problem? Kriza kritičkog razmišljanja koja se razvija u osnovnoj školi a ovih 49% je nema. Eto kad svi hejtuju, hoću ja da budem sa većinom a ne uzima sve argumente u obzir tokom rasprave.

ko je ovde lud

pre 4 godine

Evo ja sam Grobar pa ga podržavam već godinama, objašnjavam ljudima razloge i zašto će uvek igrati SP i OI. Kakve to veze ima sa timom? Valjda si čovek ili nisi, to tako ide.

Raki

pre 4 godine

Neka pljuju sad oni pametnjakovici, koji nemaju život pa hejtuju sve što stignu, Što se Jokića tiče svaka mu čast, dečko je odigrao skoro 100 utakmica ove sezone uz najveću minutažu u svojoj ekipi i da se nije odazvao, niko ne bi imao pravo da mu bilo šta kaže, jer nas je čovek svojim igrama i predstavljanjem Srbije zaduzio za sva vremena. Sa njim smo glavni kandidati za finale sa SAD!

Nikola

pre 4 godine

Hahahaaa... doso malo u Sombor i svaki drugar ga pita oces doneti medalju sa Svetskog? I normalno, da decko mora da igra. Plus novine svaki dan pritisak. Tako se to radi. Mada bice i njemu dobro, bice dobra zezancija u 2 meseca provedenih u reprezentaciji.

Evroliga do Tokija

pre 4 godine

Nidzo ja koji sebe smatram patriotom, posle onog vredjanja od strane medija i ostalih drustvenih mreza, nikad vise ne bih zaigrao i ako volim svoju zemlju najvise na svetu...Nego spremi se ako kojim slucajem, ispadnemo u Knockout fazi ima isto da prodjes kao Sergej Milinkovic-Savic, ali ne zameri nas narod voli tudj uspeh da gleda kao svoj. Sve najbolje Nidzo najveci si vec sad !

Nina

pre 4 godine

Gospodo ako se pažljivo pročita njegova izjava njegov motiv je medalja da zaokruži uspešnu godinu u karijeri..
Nema onoga što spominju Bogdan, Teo igranje srcem za Srbiju.
Bogdan je lepo rekao pre neki dan da kad bude osetio da za Srbiju igra iz svih drugih razloga a ne srcem prestace da igra za reprezentaciju.
Iako mi je drago što ce Jokić igrati na Svetskom ne mogu da izbegnem utisak da je on to učinio kalkulišući, tj.iz interesa da malo naboksuje svoj sportski CV.
I neka me sad ne prozivaju da sam neki patriota nacionalista i ono što iz to ide itd.ko me poznaje zna da uopšte nisam taj tip osobe ali lepo je kad neko ima ipak neke ideale u životu, kad je nekome drago da predstavlja svoju zemlju, sve gradjane svoje zemlje(bez obzira na veru itd) kad imamo neki osećaj pripadnosti svemu što predstavlja nas kao narod, i onome kako smo odgajani, prema tom zajedništvu koje se radja kad se ta grupa igrača, ljudi skupi da napravi nešto veliko.
To ili imaš u sebi ili nemaš, mislim da Jokić nema.
Ne treba ga osudjivati zbog toga jer kao što rekoh to ili imaš ili nemaš..

Red

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.
(Ev0, 24. maj 2019 12:01

Genije prvi i drugi,Nikola Je prvo Srbin,a ostalo drugi put.

zzzzz

pre 4 godine

Pod jedan, Jokić nije donosio ovu odluku, nju je, kao i prethodno sa Bobijem i u mnogim drugim, manje propraćenim slučajevima, doneo Miško Ražnatović, što je i objavio juče na svom tviter profilu, na ustaljeni način, rebusom (slika Jokića u dresu Srbije). Pod dva, igranje za reprezentaciju je pravo, ne i obaveza. Da stignu pozivi na dobrovoljno učešće u dvonedeljnoj akciji čišćenja ili vojnoj vežbi koju bi ljudi odrađivali za vreme svog godišnjeg odmora, videli bismo koliko bi se ljudi odazvalo da pokaže svoj patriotizam, a koliko njih bi se žalilo "Šta je pa meni ova zemlja dala da ja imam nešto da joj se odužujem". Pod tri, i dalje postoji mnogo nepoznanica. Šta ako se povredi, šta ako bude nespreman, šta ako odigra ispod očekivanja, a očekivanja su, hvala bogu pobeda nas Amerikancima, zlato i da Jokić bude MVP prvenstva (a svaka od tih stvari je i dalje potpuno nerealna). Očekujem neizrecivo pljuvanje ako, na primer, izgubimo u četvrtfinalu i "bolje da nije ni dolazio nego da ovako igra, kad ne igra za pare baš ga briga". Pod četiri, ni Jokić ni bilo koji drugi igrač vam nije dužan ništa. Ama baš ništa. Niti je, s druge strane, iko dužan da ga voli. Utuvite to sebi u glavu.

Ev0

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.

goran

pre 4 godine

Ako je to stvarno istina,....hvala ti Nikola. Smatram da je grb Srbije na prsima vrhunac sporta. Ponos je nositi ga. Hvala ti Nikola sto si stao rame uz rame sa ostalim clanovima ove divne reprenzetacije. Zajedno mozemo daleko dogurati.Dosta smo imali neprospavanih noci sa Denverom i uzivali smo. Ova vest je fantasticna. Ziveo Nikola i nasa reprenzentacija.

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

@zzzzz

Druze, NEMOJ DA LUPAS GLUPOSTI!

Misko Raznatovic je mogao da donese odluku za Jokica pre 5 godina. Jokic je sad bog i batina. Moze da kupi tog Raznatovica sa svim sto ima. Jokic je najbolji centar na svetu, sa zaradom od 30 miliona po sezoni. Jedini koji uticu na Jokica su njegova porodica, Jokićeva braća, devojka i roditelji. Kakab bre Miskovic ajde prestani molim te da lupas...

SrbinsonKruso

pre 4 godine

Andrea Đani@
Kakav trol, jel ti to reče Simanić, gospode bože, jel gledaš ti neki drugi tim sem tvoga... Đorđević produžava ugovor sledeće godine na još jedan olimpijski ciklus, eto ti mini ekskluziva, šta misliš što je mali Nakić odabrao nas, i što je Đorđević u celoj priči. Kad zasluži kvalitetom može da igra i Simanić i Pecarski i svi mladi... Sada bi to bilo neozbiljno, ali pozvati neke na širi spisak bio bi podstrek... Do tada nek rade pa možda i zasluže. Ahahaha Simanić, pa da nisam već ranije pročitao o ovom gurkanju njegovog imena, bilo bi mi smešno. Ali ovo je očigledno botovanje... Ko li mu je menadžer da mi je znati :D

asomakum

pre 4 godine

Jokic, Marjanovic, Milutinov, Teodosic, Jovic, Nedovic, Bjelica, Lucic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Guduric. Da pucka... :)

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa prozivali su ga oni koji nisu loptu šutnuli u životu!Covek je triple-double mašina.U idealnoj petorci najjače lige sveta...Kakva moć pod obručima?!Zadnji put ovi prostori kada su imali tako moćnu centarsku liniju su u finalu SP tukli Ruše 30 razlike!!!

Aca86

pre 4 godine

Ja sam ga podrzavao da ne igra dok ne dobije max ugovor i obezbedi praunuke. Ali sada da je odbio... Ne bih ga vise pratio u NBA. Narod je i nezahvalan. Stojakovic se povredio kada je Vujosevic bio selektor i bili smo sesti cini mi se. Nikada povredu nije zalecio, a svi su rekli eto nema Bodiroge dzabe ti sve. I karijera mu krenula nizbrdo od te povrede. Mada stoji da se 2001 i 2002 pamte, a on je bio veliki deo toga.
Takodje, brine me da Jokic nece moci da odigra maksimalno jer nema bekove koji su brzi i snazni kao u Denveru.

magic

pre 4 godine

mislim da nema potrebe za ovakvim pričama da li smo verovali ili ne, potvrdio je da igra i to je dobro. Da li ste razmišljali o tome koliko je novca da se ovakav igrač sa maksimalnim ugovorom osigura i da dodje da igra za reprezentaciju, najlakše je reći neće da igra ili nismo verovali...

Darmin

pre 4 godine

Evo ja cu prvi da podignem ruku i da kazem da nisam verovao da ce prelomiti u nasu korist.Ne zato sto sam "dezuran pljuvac",ne zato sto mi je zadovoljstvo bilo da ga "hejtujem",jednostavno zato sto je davao mlake izjave i delovalo je da zaista nije zainteresovan i da ga reprezentacija u principu ne zanima.Sve je to delovalo razocaravajuce imajuci u vidu kakav je igrac u pitanju,i da se ne lazemo,njegovo neigranje svaku ekipu bi mnogo kostalo,to ne moze da se nadomesti.Drugi razlog bio je taj sto vec godinama u Srbiji "sanjamo" da se kosarkaska reprezentacija pojavi jednom kompletna na nekom takmicenju,da konacno vidimo sta mozemo najjaci.E sada to konacno deluje da smo blizu,samo jos malo srece da se izbegnu neke glupe povrede i konacno na parketu prizor - Marjanovic,Jokic,Bogdanovic,Bjelica,Teodosic.Ima li sta lepse? :D

nlooooo

pre 4 godine

Marjanovic,Jokic,Bogdanovic,Bjelica,Teodosic.Ima li sta lepse? :D
(Darmin, 24. maj 2019 11:29)

Ne mogu Jokic i Marjanovic u istu petorku. A i bolje drugo resenje za peticu je Milutinov, decko je odigrao sezonu karijere, a Bobi je vise grejao klupu.

is

pre 4 godine

Bez preterivanja, jedna od najboljih reprezentacija koju smo ikad imali. Jokić - najbolji centar na svetu, Blejica dosta pokazao ove sezone, pa se i od njega puno očekuje, Vasa Micić postao igračina, možda i najbolji plej evrope u ovoj sezoni, Boban sa više samopouzdanja nego ikada, Milutinov takođe u životnoj formi, Bogdanović i Teo po običaju na 100% mogućnosti kad je u pitanju reprezentacija, plus Lučić, Milosavljević, Kalinić, Gudurić, Jović, Nedović i još neki izuzetno dobri igrači... Ne znam šta bih rekao osim da će biti teško napraviti krajnji spisak za SP.

Armadajj

pre 4 godine

@Aca86
imamo bekove to nam je najjaci deo tima ...gudura nedovic bogdan a Bjelog tek kad bude razigravao.

na centru nam je trebao neko jak i evo najjaceg na svetu kod nas

nlooooo

pre 4 godine

Sad još ostaje da se izabere pravi selektor , jer nemam dileme da će pod Đorđevićem biti prilično iznenađenja na spisku , možda i ne pozove Jokića . U svakom slučaju se ježim kad vidim Raduljicu , prosedog Simonovića itd. , dok recimo Simanić se i ne pominje , a taj dečko da je forsiran i u Zvezdi i u reprezentaciji , već bi bio na Jokićevom putu .
(Andrea Djani, 24. maj 2019 11:44)

Ono jeste, malo je Djordjevic osvojio sa reprezentacijom. Tipican panterski mentalitet, da je umesto svih srebrnih medalja osvojio zlatne, i dalje ne bi bio dobar selektor...

Andrea Djani

pre 4 godine

Sad još ostaje da se izabere pravi selektor , jer nemam dileme da će pod Đorđevićem biti prilično iznenađenja na spisku , možda i ne pozove Jokića . U svakom slučaju se ježim kad vidim Raduljicu , prosedog Simonovića itd. , dok recimo Simanić se i ne pominje , a taj dečko da je forsiran i u Zvezdi i u reprezentaciji , već bi bio na Jokićevom putu .

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nas narod ne razume sta znaci igrati cele sezone u NBA ligi, koliki je to napor, koliko je tesko ostati fokusiran da svaki drugi dan igrate iscrpljujuce utakmice. Ocekuju da maltane Jokic pre svega igra za reprezentaciju, a tek onda, onako sekundarno za Denver, koji mu placa skoro 30 miliona dolara po sezoni.

Jokic zeli da tokom NBA sezone bude fokusiran na NBA, a kada se zavrsi onda dolazi reprezentacija na red, ali nasi bi da Jokic cele godine samo razmislja o reprezentaciji.

Messi

pre 4 godine

Da sam na njegovom mestu, osvojio bi zlato u Kini i odrekao se igranja za reprezentaciju, jer naš narod ne zaslužuje bolje! (Generalizujem)

Delije Čikago

pre 4 godine

Mi smo mitomanski narod, i zato nikada nećemo uspeti. Da li mislite da će Nikola Jokić da nam donese zlato i tako otklonimo sve probleme ovog društva?! Niti će biti zlato, niti će kao 1995 ta zlatna medalja koja jeste legendarna da nam donese nešto od čega ćemo živeti, te 95-te narod nije imao u frižideru ništa, ali ta euforija mitomanije je trenutno prikrila realnost, zašto vekovima stvaramo mitove od ljudi, to je naš najveći problem, inače Nikola je fin momak i skroman, nekako je drag poput Novaka, pozdrav iz Pariza...

nebaCar

pre 4 godine

Ne očekujte tripl dablove od Nikole na svetskom. Drugi način igre, ekipa i manje vremena , 40min. Ali biće zanimljivo videti nas kompletne, nadam se bez povreda, kakav će biti protok lopte, ali kako će biti i u defanzivi. Jedino je Sale sad na muci jer imamo 4 centra , Bobi, Milutinov, Radulja i Jokić

Armadajj

pre 4 godine

Nikola ti si bog košarke!!!!
Prvi Srbin u najboljoj petorci NBA sezone...ispred Lebrona, ispred Durenta ispred Vestbruka...alooooo bre znamo li mi koji je to kvalitet.

Idemo po tozla

roten

pre 4 godine

Ok,svaka čast,ali ovde euforija kao da smo već u finalu.Jokic kao i Novak,"od ljubavi do mržnje",takvi smo mi Srbi,neka nam ne zameri Nikola.Imamo strašan tim na papiru,istorija nas uči da to ponekad nije dovoljno.Treba praviti igru oko Jokića,logično.Naš najveći problem biće u kakvoj će formi doći Teodosic i kakva će biti njegova reakcija ako izgubi status prvog pleja od Micica.Ključna utakmica biće sa Španijom,i oni su puni NBA igrača,plus ovi iz Evrope,a Gasol(mladji) i Ibaka ili Mirotic(zavisi koji dodje) čine moćan tandem pod košem koji može da nam parira.Slažem se sa mnogim komentarima ovde koji žele da vide u 12 na SP u Kini i Nakica,neka stiče iskustvo,i siguran sam da i Djordjevic razmišlja o toj opciji.

punimlimenke

pre 4 godine

da, super, bravo...
A prevashodno bravo za ostale momke, koji se nosu dvoumili ni jednog momenta.
bravo za one, koji nece biti pozvani a sve bi dali da igraju za reprezentaciju.

Programerka

pre 4 godine

@da, super, bravo...
A prevashodno bravo za ostale momke, koji se nosu dvoumili ni jednog momenta.
bravo za one, koji nece biti pozvani a sve bi dali da igraju za reprezentaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (punimlimenke


I veliko bravo i hvala za sve igrače koji su bili tu da odigraju kvalifikacije a takodje neće učestvovati na SP.

sasa jokic

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom?
Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!

sale

pre 4 godine

pozitivno je sto se odazvao ali ne treba oko toga praviti sada spektakl .. Trebao je i ranije da xaigra ali dobro nikada nije kasno .. Nadam se da ce ovo da mu bude i prekretnica u razmisljanju o nacionalnom dresu .

mitke

pre 4 godine

Teodosić, Micić, Jović, Nedović, Bogdanović, Gudurić, Kalinić, Lučić ( Jelovac), Bjelica, Jokić, Milutinov, Raduljica (Marjanović)

Imay

pre 4 godine

Koja javnost nije verovala? Normalni ljudi i ljubitelji sporta su uvek verovali da šta god uradi naš najbolji košarkaš u istoriji i budući najbolji evropski košarkaš u istoriji, a možda i najbolji svetski košarkaš u istoriji - biće u redu i ispravno. Nisu verovali samo oni sa navijačkim mozgom, koji podržavaju zvezdinu titulu iz 1946. i slični...

Lynx

pre 4 godine

@pozitivno je sto se odazvao ali ne treba oko toga praviti sada spektakl .. Trebao je i ranije da xaigra ali dobro nikada nije kasno .. Nadam se da ce ovo da mu bude i prekretnica u razmisljanju o nacionalnom dresu .
(sale, 24. maj 2019 11:23)

Trebalo ranije da zaigra? Pa decko nam je direktno doneo srebro na OI 2016., ne razumem kako vam je svima tako kratka pamet. Bio najbolji pojedinac kako kvalifikacija za OI, tako i na samim OI. Onda je propustio jedno EP 2017., a 2018. takmicenja nije ni bilo. Ja one amaterske kvalifikacije ni ne racunam, to je izmisljotina FIBE koja ce da nestane vrlo brzo.

dbz

pre 4 godine

Verujem u Jokaru, generalno verujem u nase sportiste. Tako su me naucili da treba. Nekad ne opravdaju svoj dres, nekad nemaju kvalitet ali verujem im.
Ali ne verujem drzavi, ne verujem tv-u, ne verujem botu, premijeru i preCedniku, vodjama navijaca, pinku, opoziciji, svojoj postenoj plati. Jokara je vec uradio u svom zivotu na profesionalnom planu mnogo, zelim mu u svim segmentima zivota takvu srecu.
Tuzno je sto se pored svih losih stvari u ovoj malo zemlji teze prasta ne reprezentaciji nego laganje i robovanje u sistemu ovih nasih poremecenih vrednosti. Jokic je samim prezimenom uradio vise na dobroj reklami Srbije nego narod i politicari poslednjih 15 godina.

ilija

pre 4 godine

Prvi komsija mi u Somboru, caleta mu srecem svakog jutra znao sam da ce igrati jos od februara, al eto malo je bilo glupo stv da to pisem ovde, maleri su svuda sta ga znas. Pozdrav pa da uzmemo zlato :)

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nas narod ne razume sta znaci igrati cele sezone u NBA ligi, koliki je to napor, koliko je tesko ostati fokusiran da svaki drugi dan igrate iscrpljujuce utakmice. Ocekuju da maltane Jokic pre svega igra za reprezentaciju, a tek onda, onako sekundarno za Denver, koji mu placa skoro 30 miliona dolara po sezoni.

Jokic zeli da tokom NBA sezone bude fokusiran na NBA, a kada se zavrsi onda dolazi reprezentacija na red, ali nasi bi da Jokic cele godine samo razmislja o reprezentaciji.

ilija

pre 4 godine

Prvi komsija mi u Somboru, caleta mu srecem svakog jutra znao sam da ce igrati jos od februara, al eto malo je bilo glupo stv da to pisem ovde, maleri su svuda sta ga znas. Pozdrav pa da uzmemo zlato :)

Lynx

pre 4 godine

@pozitivno je sto se odazvao ali ne treba oko toga praviti sada spektakl .. Trebao je i ranije da xaigra ali dobro nikada nije kasno .. Nadam se da ce ovo da mu bude i prekretnica u razmisljanju o nacionalnom dresu .
(sale, 24. maj 2019 11:23)

Trebalo ranije da zaigra? Pa decko nam je direktno doneo srebro na OI 2016., ne razumem kako vam je svima tako kratka pamet. Bio najbolji pojedinac kako kvalifikacija za OI, tako i na samim OI. Onda je propustio jedno EP 2017., a 2018. takmicenja nije ni bilo. Ja one amaterske kvalifikacije ni ne racunam, to je izmisljotina FIBE koja ce da nestane vrlo brzo.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa prozivali su ga oni koji nisu loptu šutnuli u životu!Covek je triple-double mašina.U idealnoj petorci najjače lige sveta...Kakva moć pod obručima?!Zadnji put ovi prostori kada su imali tako moćnu centarsku liniju su u finalu SP tukli Ruše 30 razlike!!!

Darmin

pre 4 godine

Evo ja cu prvi da podignem ruku i da kazem da nisam verovao da ce prelomiti u nasu korist.Ne zato sto sam "dezuran pljuvac",ne zato sto mi je zadovoljstvo bilo da ga "hejtujem",jednostavno zato sto je davao mlake izjave i delovalo je da zaista nije zainteresovan i da ga reprezentacija u principu ne zanima.Sve je to delovalo razocaravajuce imajuci u vidu kakav je igrac u pitanju,i da se ne lazemo,njegovo neigranje svaku ekipu bi mnogo kostalo,to ne moze da se nadomesti.Drugi razlog bio je taj sto vec godinama u Srbiji "sanjamo" da se kosarkaska reprezentacija pojavi jednom kompletna na nekom takmicenju,da konacno vidimo sta mozemo najjaci.E sada to konacno deluje da smo blizu,samo jos malo srece da se izbegnu neke glupe povrede i konacno na parketu prizor - Marjanovic,Jokic,Bogdanovic,Bjelica,Teodosic.Ima li sta lepse? :D

Messi

pre 4 godine

Da sam na njegovom mestu, osvojio bi zlato u Kini i odrekao se igranja za reprezentaciju, jer naš narod ne zaslužuje bolje! (Generalizujem)

Armadajj

pre 4 godine

Nikola ti si bog košarke!!!!
Prvi Srbin u najboljoj petorci NBA sezone...ispred Lebrona, ispred Durenta ispred Vestbruka...alooooo bre znamo li mi koji je to kvalitet.

Idemo po tozla

Delije Čikago

pre 4 godine

Mi smo mitomanski narod, i zato nikada nećemo uspeti. Da li mislite da će Nikola Jokić da nam donese zlato i tako otklonimo sve probleme ovog društva?! Niti će biti zlato, niti će kao 1995 ta zlatna medalja koja jeste legendarna da nam donese nešto od čega ćemo živeti, te 95-te narod nije imao u frižideru ništa, ali ta euforija mitomanije je trenutno prikrila realnost, zašto vekovima stvaramo mitove od ljudi, to je naš najveći problem, inače Nikola je fin momak i skroman, nekako je drag poput Novaka, pozdrav iz Pariza...

nlooooo

pre 4 godine

Sad još ostaje da se izabere pravi selektor , jer nemam dileme da će pod Đorđevićem biti prilično iznenađenja na spisku , možda i ne pozove Jokića . U svakom slučaju se ježim kad vidim Raduljicu , prosedog Simonovića itd. , dok recimo Simanić se i ne pominje , a taj dečko da je forsiran i u Zvezdi i u reprezentaciji , već bi bio na Jokićevom putu .
(Andrea Djani, 24. maj 2019 11:44)

Ono jeste, malo je Djordjevic osvojio sa reprezentacijom. Tipican panterski mentalitet, da je umesto svih srebrnih medalja osvojio zlatne, i dalje ne bi bio dobar selektor...

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

@zzzzz

Druze, NEMOJ DA LUPAS GLUPOSTI!

Misko Raznatovic je mogao da donese odluku za Jokica pre 5 godina. Jokic je sad bog i batina. Moze da kupi tog Raznatovica sa svim sto ima. Jokic je najbolji centar na svetu, sa zaradom od 30 miliona po sezoni. Jedini koji uticu na Jokica su njegova porodica, Jokićeva braća, devojka i roditelji. Kakab bre Miskovic ajde prestani molim te da lupas...

carafrikeiazije

pre 4 godine

rezultati ankete su očekivani.
većinu komentara ovde pišu ljudi koji do podne mrze sebe a od podne sve ostale.
takvi i glasaju.

dbz

pre 4 godine

Verujem u Jokaru, generalno verujem u nase sportiste. Tako su me naucili da treba. Nekad ne opravdaju svoj dres, nekad nemaju kvalitet ali verujem im.
Ali ne verujem drzavi, ne verujem tv-u, ne verujem botu, premijeru i preCedniku, vodjama navijaca, pinku, opoziciji, svojoj postenoj plati. Jokara je vec uradio u svom zivotu na profesionalnom planu mnogo, zelim mu u svim segmentima zivota takvu srecu.
Tuzno je sto se pored svih losih stvari u ovoj malo zemlji teze prasta ne reprezentaciji nego laganje i robovanje u sistemu ovih nasih poremecenih vrednosti. Jokic je samim prezimenom uradio vise na dobroj reklami Srbije nego narod i politicari poslednjih 15 godina.

nebaCar

pre 4 godine

Ne očekujte tripl dablove od Nikole na svetskom. Drugi način igre, ekipa i manje vremena , 40min. Ali biće zanimljivo videti nas kompletne, nadam se bez povreda, kakav će biti protok lopte, ali kako će biti i u defanzivi. Jedino je Sale sad na muci jer imamo 4 centra , Bobi, Milutinov, Radulja i Jokić

Imay

pre 4 godine

Koja javnost nije verovala? Normalni ljudi i ljubitelji sporta su uvek verovali da šta god uradi naš najbolji košarkaš u istoriji i budući najbolji evropski košarkaš u istoriji, a možda i najbolji svetski košarkaš u istoriji - biće u redu i ispravno. Nisu verovali samo oni sa navijačkim mozgom, koji podržavaju zvezdinu titulu iz 1946. i slični...

oscar

pre 4 godine

Meni ovo dodje kao: aj kad ste navalili, igracu. 
Bezvoljno je sve to, vidi se iz aviona. 
Ako nisam u pravu super.
(Duka, 24. maj 2019 12:06)

Izvini Nostradamuse, nismo te prepoznali.

Evroliga do Tokija

pre 4 godine

Nidzo ja koji sebe smatram patriotom, posle onog vredjanja od strane medija i ostalih drustvenih mreza, nikad vise ne bih zaigrao i ako volim svoju zemlju najvise na svetu...Nego spremi se ako kojim slucajem, ispadnemo u Knockout fazi ima isto da prodjes kao Sergej Milinkovic-Savic, ali ne zameri nas narod voli tudj uspeh da gleda kao svoj. Sve najbolje Nidzo najveci si vec sad !

aca

pre 4 godine

problem u celoj prici su bili nestrpljivi navijaci, dosadni novinari i ljudi iz saveza koji su se utrkivali ko ce pre da kritikuje i da izjavu kako je u njihovo vreme najveca cast bila igrati za reprezentaciju. Nikada nismo imali igraci koji je bio ovako vazan nekom NBA timu i nemoguce je da u toku naporne sezone on razmislja o reprezentaciji, i skroz suludo da svakome ponaosob obecava da ce igrati. Nadam se da ce ga Sale postedeti napornih priprema.

is

pre 4 godine

Bez preterivanja, jedna od najboljih reprezentacija koju smo ikad imali. Jokić - najbolji centar na svetu, Blejica dosta pokazao ove sezone, pa se i od njega puno očekuje, Vasa Micić postao igračina, možda i najbolji plej evrope u ovoj sezoni, Boban sa više samopouzdanja nego ikada, Milutinov takođe u životnoj formi, Bogdanović i Teo po običaju na 100% mogućnosti kad je u pitanju reprezentacija, plus Lučić, Milosavljević, Kalinić, Gudurić, Jović, Nedović i još neki izuzetno dobri igrači... Ne znam šta bih rekao osim da će biti teško napraviti krajnji spisak za SP.

zzzzz

pre 4 godine

Pod jedan, Jokić nije donosio ovu odluku, nju je, kao i prethodno sa Bobijem i u mnogim drugim, manje propraćenim slučajevima, doneo Miško Ražnatović, što je i objavio juče na svom tviter profilu, na ustaljeni način, rebusom (slika Jokića u dresu Srbije). Pod dva, igranje za reprezentaciju je pravo, ne i obaveza. Da stignu pozivi na dobrovoljno učešće u dvonedeljnoj akciji čišćenja ili vojnoj vežbi koju bi ljudi odrađivali za vreme svog godišnjeg odmora, videli bismo koliko bi se ljudi odazvalo da pokaže svoj patriotizam, a koliko njih bi se žalilo "Šta je pa meni ova zemlja dala da ja imam nešto da joj se odužujem". Pod tri, i dalje postoji mnogo nepoznanica. Šta ako se povredi, šta ako bude nespreman, šta ako odigra ispod očekivanja, a očekivanja su, hvala bogu pobeda nas Amerikancima, zlato i da Jokić bude MVP prvenstva (a svaka od tih stvari je i dalje potpuno nerealna). Očekujem neizrecivo pljuvanje ako, na primer, izgubimo u četvrtfinalu i "bolje da nije ni dolazio nego da ovako igra, kad ne igra za pare baš ga briga". Pod četiri, ni Jokić ni bilo koji drugi igrač vam nije dužan ništa. Ama baš ništa. Niti je, s druge strane, iko dužan da ga voli. Utuvite to sebi u glavu.

Raki

pre 4 godine

Neka pljuju sad oni pametnjakovici, koji nemaju život pa hejtuju sve što stignu, Što se Jokića tiče svaka mu čast, dečko je odigrao skoro 100 utakmica ove sezone uz najveću minutažu u svojoj ekipi i da se nije odazvao, niko ne bi imao pravo da mu bilo šta kaže, jer nas je čovek svojim igrama i predstavljanjem Srbije zaduzio za sva vremena. Sa njim smo glavni kandidati za finale sa SAD!

goran

pre 4 godine

Evo ja se prvi izvinjavam Nikoli jer nisam verovao da ce da igra za reprezentaciju
(Izvini Nikola , bio sam u krivu, 24. maj 2019 11:23)

Nemaš pravo da se izvinjavaš jer ovde su dovodili u pitanje nastup čoveka koji je jednom odbio reprezentaciju iz opravdanih razloga. Ovde se vodila priča o tome kao da nije igrao 5 puta za Srbiju I da ima 30 godina, pa eto neće ni šesti put.
Za Jokića se nije znalo pre 2015. 2016. Je osvojio drugo mesto na OI 2017. nije učestvovao iz opravdanog razloga. Jel jasno sad u čemu je problem? Kriza kritičkog razmišljanja koja se razvija u osnovnoj školi a ovih 49% je nema. Eto kad svi hejtuju, hoću ja da budem sa većinom a ne uzima sve argumente u obzir tokom rasprave.

Skole

pre 4 godine

Ali najjaca je bila izjava predsednika saveza: Sine, reci vec jednom da te ne interesuje reprezentacija.Kakva suluda izjava coveka koji mora da ujedinjuje. A i Sale nacionale je imao kikseva kad je davao slicne izjave oko prozora. Zamisliite Jokic je trebao da igra prozore.Sad cu da crknem od muke. Covek odigrao sto meceva sa prosecnih 34-35 minuta. Pa uporedite ovo sa Bobijem,Teom,Milutinovim,Bogdanom,Jovicem,...

punimlimenke

pre 4 godine

da, super, bravo...
A prevashodno bravo za ostale momke, koji se nosu dvoumili ni jednog momenta.
bravo za one, koji nece biti pozvani a sve bi dali da igraju za reprezentaciju.

goran

pre 4 godine

Ako je to stvarno istina,....hvala ti Nikola. Smatram da je grb Srbije na prsima vrhunac sporta. Ponos je nositi ga. Hvala ti Nikola sto si stao rame uz rame sa ostalim clanovima ove divne reprenzetacije. Zajedno mozemo daleko dogurati.Dosta smo imali neprospavanih noci sa Denverom i uzivali smo. Ova vest je fantasticna. Ziveo Nikola i nasa reprenzentacija.

Nikola

pre 4 godine

Hahahaaa... doso malo u Sombor i svaki drugar ga pita oces doneti medalju sa Svetskog? I normalno, da decko mora da igra. Plus novine svaki dan pritisak. Tako se to radi. Mada bice i njemu dobro, bice dobra zezancija u 2 meseca provedenih u reprezentaciji.

Programerka

pre 4 godine

@da, super, bravo...
A prevashodno bravo za ostale momke, koji se nosu dvoumili ni jednog momenta.
bravo za one, koji nece biti pozvani a sve bi dali da igraju za reprezentaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (punimlimenke


I veliko bravo i hvala za sve igrače koji su bili tu da odigraju kvalifikacije a takodje neće učestvovati na SP.

Red

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.
(Ev0, 24. maj 2019 12:01

Genije prvi i drugi,Nikola Je prvo Srbin,a ostalo drugi put.

magic

pre 4 godine

mislim da nema potrebe za ovakvim pričama da li smo verovali ili ne, potvrdio je da igra i to je dobro. Da li ste razmišljali o tome koliko je novca da se ovakav igrač sa maksimalnim ugovorom osigura i da dodje da igra za reprezentaciju, najlakše je reći neće da igra ili nismo verovali...

nlooooo

pre 4 godine

Marjanovic,Jokic,Bogdanovic,Bjelica,Teodosic.Ima li sta lepse? :D
(Darmin, 24. maj 2019 11:29)

Ne mogu Jokic i Marjanovic u istu petorku. A i bolje drugo resenje za peticu je Milutinov, decko je odigrao sezonu karijere, a Bobi je vise grejao klupu.

Jeremy

pre 4 godine

Nije mi do likovanja, ali moram da prozovem pola nacije ovom prilikom. Rekoh već par puta, sram vas bilo. Svi da se izvinete u komentarima. Mešali ste se u lično njegovu stvar i posle svih komentara i medijskih prozivanja dokazao je da je gromada od čoveka. Opet, sram vas bilo.

sremac

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.
(Ev0, 24. maj 2019 12:01

Genije prvi i drugi,Nikola Je prvo Srbin,a ostalo drugi put.
(Red, 24. maj 2019 12:24)

Jokic je prvo covek pa sve ostalo po redu kako se on oseca. Ja sam grobar i nisam nikad likovao na ovog momka verujem i ni vecina grobara ali to se odnosi i na navijace zvezde ili bilo koje druge. Jednostavno, mi kao narod volimo cesto da pljujemo na svoje, zivimo tj prezivljavamo zadnjih skoro 30 godina pa sve svoje frustracije i neuspehe prenesemo na tastaturu. Sta da se radi, njegov smo narod , kao sto je i on nas. Nadam se da se samo ne obazire na povrsne i glupe komentare, toga ce uvek biti. Dobro ti nama dosao nazad u repku pa da mi uzmemo zlato u Kini

sale

pre 4 godine

pozitivno je sto se odazvao ali ne treba oko toga praviti sada spektakl .. Trebao je i ranije da xaigra ali dobro nikada nije kasno .. Nadam se da ce ovo da mu bude i prekretnica u razmisljanju o nacionalnom dresu .

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

@zzzzz

Ma on je rekao da ce da razmisli, i moje objasnjenje prvo je znacilo da jokicu nema sta ko da DOZVOLI. Jokic nije nikakav klinac. On moze da saslusa savet bilo koga, pa i Miska Raznatovica, ali ti si bre napisao kao da ga taj Raznatovic drzi u saci, kao on ce da dozvoli Jokicu. Bre NE LUPAJ!.

Po kolektivnom NBA ugovoru igraca i klubova, agenti igraca dobijaju 2,8%. Ko ce da dobije tih 2,8% Jokic sada moze da BIRA, da postroji sve agente sveta i odluci ko ce agent da mu bude. Kakav bre Miskovic kakvi bakrači.

Jokic pre svega slusa porodicu, a braća su mu inace velike "Srbende", pogotovo stariji Strahinja, i oni hoće da Jokic igra za reprezentaciju.

Misković moze da se pita za domaće igrače, za klince koji se probijaju, za Jokica SIGURNO vise ne moze. Moze samo da ga posavetuje, pa Jokic ako hoce poslusace ga, ako nece onda nece.

A ti si sa svojim prvim komentarom lupio da ne znam kako si ziv ostao.

Aca86

pre 4 godine

Ja sam ga podrzavao da ne igra dok ne dobije max ugovor i obezbedi praunuke. Ali sada da je odbio... Ne bih ga vise pratio u NBA. Narod je i nezahvalan. Stojakovic se povredio kada je Vujosevic bio selektor i bili smo sesti cini mi se. Nikada povredu nije zalecio, a svi su rekli eto nema Bodiroge dzabe ti sve. I karijera mu krenula nizbrdo od te povrede. Mada stoji da se 2001 i 2002 pamte, a on je bio veliki deo toga.
Takodje, brine me da Jokic nece moci da odigra maksimalno jer nema bekove koji su brzi i snazni kao u Denveru.

Armadajj

pre 4 godine

@Aca86
imamo bekove to nam je najjaci deo tima ...gudura nedovic bogdan a Bjelog tek kad bude razigravao.

na centru nam je trebao neko jak i evo najjaceg na svetu kod nas

Nekosjuga

pre 4 godine

To ljubi te brat!!! Da odgledamo jedan jos turnir sa ovako mocnom ekipom! Da ste zivi i zdravi svi i da date svoj maksimum, pa da uzivamo i mi. :)

sasa jokic

pre 4 godine

Nina@ Ja bi kod Bogdana i Tea mnogo vise cenio da pogadjaju trojke preko 25-30%, nego da ostavljaju srce na terenu. Dosta vise pariJotizma i udaranje u pluca, rezultati se cene. U igrackom smislu, Jokic ih je sve prevazisao, tako da je njegova odluka veliki plus za reprezentaciju.
Teo nije igrao godinu dana, tako da nisam siguran da ce “blistati”, kao i Raduljica. Bogdan je po ucinku uvek davao osrednje rezultate, opet ponavljam, ja ne gledam izjave, nego statistiku/ucinak.

ko je ovde lud

pre 4 godine

Evo ja sam Grobar pa ga podržavam već godinama, objašnjavam ljudima razloge i zašto će uvek igrati SP i OI. Kakve to veze ima sa timom? Valjda si čovek ili nisi, to tako ide.

SrbinsonKruso

pre 4 godine

sasa jokic@
Pobogu čoveče Jokić je dolazio na mečeve sa Zagorcem i Jaramazom da gleda još dok su bili u Megi, parter... ali ja ovo ne bih ni napisao, niti je bitno, da ti nisi pokušao da jedne postaviš za ispravne a druge za pogrešne. Eto znaš za koga navija, mada njega boli dupe za te stvari, jel ga mrziš sad zbog toga... jer to je tvoja logika... da Partizanovci mrze Noleta jer je Zvezdaš... da li ti je to toliko i stvarno bitno. Čudnih li ljudi.

Djordje

pre 4 godine

To je to! To je ono sta je trebalo. Nisam ulazio niti kom hoce li igrati ili ne, cekam konacan spisak od 12 igraca koji ce ici na SP i dacu svoj sud. Ali Jokiceva potvrda da je tu, i da je spreman da igra, dobija na jos vecoj tezini, jer sad ce svi ali bas svi htjeti da igraju. Jer realno, svi hoce da igraju uz najboljeg, a Jokic je defiitivno nas najbolji kosarkas. Raduje me sto su skoro svi najbolji izrazili vec veliku zelju da igraju, tako da mislim da mozemo zaista jedan pravi bijeli Dream Team da napravimo! Sale ima to da pripremi da kidaju.

sasa jokic

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom?
Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!

BgHQ

pre 4 godine

Klasicno serBsko razmisljanje.Zato smo i u kanalu.Drag mi je bio i prethodnih godina kad nije igrao za reprezentaciju a sad mi je naravno jos drazi.Takodje cenicu njegov izbor i narednih godina da li ce igrati ili ne.Svako ima svoje razloge i probleme a to se mora uvaziti.Bravo Joka i sve najbolje i u reprezentaciji i u Denveru a i uopste u zivotu.

vince carter

pre 4 godine

Finale 2002 vs Argentina,Bodiroga 27 poena,trojka za prilaz na tri razlike minut pre kraja,zatim dvojka za minus 1,pa bacanja za izjednacenje. Sve je sam preuzeo za povratak,clutch protiv bilo koga! Nije ni Ginobili nikada bio medju 4 u mvp trci,pa sta kao Stojakovic je bolji igrac?? Stojakovic je bolji suter,obojica su bolji kosarkasi...to ce reci svaki vrhunski trener,rekao sam da mi ne repliciras zbog svojih izvala :))

Borisbl

pre 4 godine

Koliko mi je drago sto ce ugrati skoro jos mi je draze zbog svih "strucnjaka" i vjecitih "optimista" kad su Jokic, Djokovic, i svi nasi vrhunski sportisti u oitanju kad im oni prognoziraju re,ultate, poraze ili koliki su oni patrioti il nisu... Sad posto ce igrati, neka odmah krenu sa komentarima kako ne prolazimo prvi krug i sl...

vince carter

pre 4 godine

@Jaran Nba igraci ne znaju Bodirogu??? Toliko o tebi!! Bodiroga uopste nije igrao protiv Amera i u seniorskoj i u mladjim kategorijama. Steve Nash je skoro i twitovao o Bodirogi kada je jedan Nba igrac izveo potez u njegovom stilu! Rekao sam Stojakovic osim suta nije imao nista drugo bolje od "Bodiroge". Joe Ingles je ozbiljan Nba igrac,sigurno nema kvalitet Bodiroge a bio je i rezerva u Barseloni neko vreme. Bodiroga je osvojio jedno finale Evrolige protiv velikog favorita Kindera i Ginobilija. I za kraj smesno poredjenje Teodosica i Bodiroge jer Teo ni u Evroligi ni prvenstvima nije pravio razliku kao Bodiroga posebno u finalima plus velika fizicka razlika 205,110kg vs fizicki slab Teo koji i zbog velikih problema sa povredama nije dobio sansu u Nba. A u prvoj sezoni imao je i blistave trenutke samo kad god je proigrao usledila je pauza zbog povrede.

SrbinsonKruso

pre 4 godine

Andrea Đani@
Kakav trol, jel ti to reče Simanić, gospode bože, jel gledaš ti neki drugi tim sem tvoga... Đorđević produžava ugovor sledeće godine na još jedan olimpijski ciklus, eto ti mini ekskluziva, šta misliš što je mali Nakić odabrao nas, i što je Đorđević u celoj priči. Kad zasluži kvalitetom može da igra i Simanić i Pecarski i svi mladi... Sada bi to bilo neozbiljno, ali pozvati neke na širi spisak bio bi podstrek... Do tada nek rade pa možda i zasluže. Ahahaha Simanić, pa da nisam već ranije pročitao o ovom gurkanju njegovog imena, bilo bi mi smešno. Ali ovo je očigledno botovanje... Ko li mu je menadžer da mi je znati :D

Ev0

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.

Srbin iz Crne Gore

pre 4 godine

samo da ne vodi raduljicu i milosavljevica zbog ranijih zasluga,ne sporno odlicni igraci,ali trenutno je guduric bolji od milosavljevic,kao i milutinov i marjanovic od raduljice!nedovic i jovic takodje pitanje kako ce posle povreda,nedovic godinama vise neigra nego igra.teodosic je legenda i moze i sa jednom nogom da bude najbolji plej u evropi!teo,micic,jovic,nedovic,bogdan,guduric,kalinic,lucic,bjelica,jokic,milutinov,marjanovic!!!ovo je nasa najjaca reprezentacija...

Andrea Djani

pre 4 godine

Sad još ostaje da se izabere pravi selektor , jer nemam dileme da će pod Đorđevićem biti prilično iznenađenja na spisku , možda i ne pozove Jokića . U svakom slučaju se ježim kad vidim Raduljicu , prosedog Simonovića itd. , dok recimo Simanić se i ne pominje , a taj dečko da je forsiran i u Zvezdi i u reprezentaciji , već bi bio na Jokićevom putu .

Раде Бајић

pre 4 godine

Ниједног тренутка није било питање да ли Никола жели да игра за Србију. Идемо јабуке, да нам се позлатите!

roten

pre 4 godine

Ok,svaka čast,ali ovde euforija kao da smo već u finalu.Jokic kao i Novak,"od ljubavi do mržnje",takvi smo mi Srbi,neka nam ne zameri Nikola.Imamo strašan tim na papiru,istorija nas uči da to ponekad nije dovoljno.Treba praviti igru oko Jokića,logično.Naš najveći problem biće u kakvoj će formi doći Teodosic i kakva će biti njegova reakcija ako izgubi status prvog pleja od Micica.Ključna utakmica biće sa Španijom,i oni su puni NBA igrača,plus ovi iz Evrope,a Gasol(mladji) i Ibaka ili Mirotic(zavisi koji dodje) čine moćan tandem pod košem koji može da nam parira.Slažem se sa mnogim komentarima ovde koji žele da vide u 12 na SP u Kini i Nakica,neka stiče iskustvo,i siguran sam da i Djordjevic razmišlja o toj opciji.

asomakum

pre 4 godine

Jokic, Marjanovic, Milutinov, Teodosic, Jovic, Nedovic, Bjelica, Lucic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Guduric. Da pucka... :)

zzzzz

pre 4 godine

@Sve samo ne...: Uputio bih te samo na Jokićevu izjavu datu po ispadanju od Portlanda o tome šta odlučuje da li će igrati na SP: “How I feel. What the team thinks about it. What my family and my agent thinks. What is good for me. Just to see how I feel.” Miško je pak još pre nekoliko meseci rekao da "veruje da će Jokić igrati na SP" u trenutku kad je ogromna većina Srba, kao što vidimo, bila uverena da neće. Kako je Ražnatović to znao u vreme kad to ni sam Jokić nije znao? Zašto je on taj koji objavljuje sliku Jokića u dresu Srbije na tviteru, pa se tek onda sam Jokić oglašava? Jokić dobija 30 miliona godišnje, ali i dalje sluša onog koji ga je doveo kao debelog klinca u Megu i upravljao njegovom karijerom do titule najboljeg centra na svetu (pored ostalog, u taj put je bilo uključeno i preskakanje reprezentativnih obaveza, ali i učešće u njima kada je Mišku delovalo da bi mu to moglo biti od koristi - na OI koje je, sa druge strane, Bobi propustio jer, opet po Miškovom nalogu, nije igrao kvalifikacioni turnir). Sa druge strane, i Ražnatović ima svoje razloge za ovu odluku, koji zalaze i van domena sporta (svoje pulene je slao i na inauguraciju predsednika i svakako je jasno da bi uspeh reprezentacije u ovom trenutku predstavljao i veliki politički poen za ovu vlast). Jokić u svemu tome učestvuje malo do nimalo - njegovo je da igra košarku i to radi najbolje na svetu. Tražiti od njega da sa 24 godine donosi i velike i temeljno proračunate odluke bi stvarno bilo malo previše.

vince carter

pre 4 godine

@Jaran Dejan Bodiroga je bio bolji igrac od Stojakovica i to ce garantujem reci svaki kosarkas. Znas li ti sta su Ameri pricali o Bodirogi ili Steve Nash?? Ti ces da mi pricas o kosarci i govoriti dal se razumem ili ne razumem,samo nisam pristrasan ni sekunde. Vidim da poznajes samo moje komentare o Jordanu,Bullsima..sto dovoljno govori koliko si neupucen!

vince carter

pre 4 godine

Mora da su i Jaric i Radmanovic bili bolji od Bodiroge,jer eto oni su igrali u Nba :)) Kladim se da nijedan Nba igrac koji poznaje Bodirogu nece reci da je Stojakovic bio bolji igrac. Ponavljam Pedja je imao samo bolji sut a Bodiroga sve ostalo o Fintama i ledjnoj tehnici da ne govorim,nije bitno ko mu stoji na putu,Jasikivicius,Pol pirs,Meloun ili Redzi Miler. @Jaran Hajde da vidimo sta kazu vrhunski treneri ili mozda da verujemo @Jaranu :))

vince carter

pre 4 godine

@Jaran samo nemoj ti da me povredis molim te. Milan Gurovic: "Bodirogu sam smatrao za vodju nase reprezentacije,uz duzno postovanje svih nas ostalih ne bi mi tako lako osvojili 2001 i 2002 da nije bilo njega,kad god zagusti das loptu Bodirogi i sklonis se,on je bio neverovatan igrac. Pobednik! I u finalu protiv Argentine koja je imala najbolju selekciju i kada smo konstantno gubili 10 razlike,on je bio tu i vrati nas u egal". Pitajmo Gurovica @Jarane :))

Ivannyc

pre 4 godine

Problem je sto njega svi treba da molimo i da cvilimo po internetu i kaficima da bi se on udostojio! Od Bogranovica preko Kalinica i ostalih u savezu,sve indirektno i samo sto ga ne zamole da ucini to! On se razmislja,ceka da vidi,da prodje ovo da prodje ono...ma daj bre....strahovit igrac ali odnos prema svojoj reprezentaciji krajnje sraman! I slobodno mi udarajte minuse,zbog takvih kao sto je on mi kao narod gubimo indentitet!

mitke

pre 4 godine

Teodosić, Micić, Jović, Nedović, Bogdanović, Gudurić, Kalinić, Lučić ( Jelovac), Bjelica, Jokić, Milutinov, Raduljica (Marjanović)

Nina

pre 4 godine

Gospodo ako se pažljivo pročita njegova izjava njegov motiv je medalja da zaokruži uspešnu godinu u karijeri..
Nema onoga što spominju Bogdan, Teo igranje srcem za Srbiju.
Bogdan je lepo rekao pre neki dan da kad bude osetio da za Srbiju igra iz svih drugih razloga a ne srcem prestace da igra za reprezentaciju.
Iako mi je drago što ce Jokić igrati na Svetskom ne mogu da izbegnem utisak da je on to učinio kalkulišući, tj.iz interesa da malo naboksuje svoj sportski CV.
I neka me sad ne prozivaju da sam neki patriota nacionalista i ono što iz to ide itd.ko me poznaje zna da uopšte nisam taj tip osobe ali lepo je kad neko ima ipak neke ideale u životu, kad je nekome drago da predstavlja svoju zemlju, sve gradjane svoje zemlje(bez obzira na veru itd) kad imamo neki osećaj pripadnosti svemu što predstavlja nas kao narod, i onome kako smo odgajani, prema tom zajedništvu koje se radja kad se ta grupa igrača, ljudi skupi da napravi nešto veliko.
To ili imaš u sebi ili nemaš, mislim da Jokić nema.
Ne treba ga osudjivati zbog toga jer kao što rekoh to ili imaš ili nemaš..

xXx

pre 4 godine

Ne verujem i dalje. Igra zbog lošeg marketinga, a ne zbog toga što želi.
Što se kaže, da odradi jedan turnir pa da ga ne smaramo više.

Никола

pre 4 godine

Имењаче извини, ја сам гласао да због напорне сезоне у Денверу не'ш играти за Србију.
Још једном, опрости.

vince carter

pre 4 godine

Nikada me nije zanimalo hoce li ili nece da igra. Zanimaju me ovi ljubitelji brojki,oni koji se kunu u brojeve i koji samo po brojevima odredjuju ko je od koga bolji. Jokic ove sezone 20ppg,7aspppg prosle 18,7ppg,6,1assppg...Denver deveti prosle a ove drugi. A komentari "Niste svesni kakve je panjeve Jokic predvodio" "kako los tim ima Denver" "Jokic sam" ajdeee,samo je on zasluzan za skok od devetog na drugo mesto,ovi sto cepaju odbranu nista :)) 1997 u playoffu Rodman 2,5ppg i 7,7ppg smesna statistika zar ne? E sad ja znam da je Rodman radio mnogeee stvari u korist tima koji se ne vide u statistici ali ko to da objasnjava pojmasima koji se kunu samo u brojeve kojima su ljudima isprali mozak,tako isto mnogi igraci Nugetsa pokrivaju Jokicevu odbranu. PS @Jaran odgovorio sam ti na obe prozivke :))

Jaran

pre 4 godine

vince carter
To nisu bile prozivke, to su cinjenice. Ti nemas pojma o kosarci, izvlacis se tako sto hvalis Dzordana, Pipena i Rodmana, a i fetusi znaju kakve su to 3 legende kosarke. Neprestano pises samo o Bulsima, plej-ofu 90-ih i objasnjavas svima ono sto vec znamo: Dzordan > Dzejms... Sad, problem je sto si to preneo i na neke vesti koje nisu o NBA sto dovodi u pitanje tvoje zdravlje. Odmori jedan dan, bice ti lakse...

analiza

pre 4 godine

Na pitanje da li ce igrati za Srb,Jokic kaze:“How I feel. What the team thinks about it. What my family and my agent thinks. What is good for me. Just to see how I feel.” Tako da se ja slazem sa Ninom,koja kaze:
"Gospodo ako se pažljivo pročita njegova izjava njegov motiv je medalja da zaokruži uspešnu godinu u karijeri... Bogdan je lepo rekao pre neki dan da kad bude osetio da za Srbiju igra iz svih drugih razloga a ne srcem prestace da igra za reprezentaciju. Iako mi je drago što ce Jokić igrati na Svetskom ne mogu da izbegnem utisak da je on to učinio kalkulišući, tj.iz interesa da malo naboksuje svoj sportski CV... To ili imaš u sebi ili nemaš, mislim da Jokić nema..."(Nina)
Moguce je da Jokic ne ume da se izrazi,pa tako zvuci da smo i ja i Nina i dosta njih mislili i mislimo da iz racuna igra,a ne iz zelje.Rado bih da me dematnuje,ali,ostajem pri tome da drugi mogu samo da ga savetuju ali ON ODLUCUJE hoce li igrati ili ne.
""Nina@ Ja bi kod Bogdana i Tea mnogo vise cenio da pogadjaju trojke preko 25-30%, nego da ostavljaju srce na terenu... U igrackom smislu, Jokic ih je sve prevazisao... Bogdan je po ucinku uvek davao osrednje rezultate, opet ponavljam, ja ne gledam izjave, nego statistiku/ucinak."
(sasa jokic)
Stojakovic je u sutu za 3 bar 3x bolji od Bodiroge- KAD JE BITNO
sta mislite kome bi isla lopta i ko bi pre od te dvojice dao trojku?Statistika ne cini igraca velikim,vec srce.A Jokic moze da bude veliki igrac kao Bodiroga a ne "nabijac statistike".

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Bravo, na osnovu jedne utakmice (jednog takmicenja, da me ne napadas) si zakljucio da je Bodiroga bio bolji igrac od Stojakovica. Secam se kad je pred F4 u Beogradu Boza Maljkovic rekao da samo pa igraca iz Amerike ima kvalitet za Evroligu (tako nesto, jako morbidna izjava), jel i on u pravu "mister twitter odgovor"???

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Meni je zaista neverovatno da ti o Pedji pises kao da je u pitanju Kajl Korver. Ako je za tebe on bio samo odlican suter, ti zaista nemas pojma o kosarci. Posto si dao IZUZETNO glup primer Jarica i Radmana, evo ti ga bolji: jel se secas hvalospeva o veeelikom geniju kosarke Milosu Teodosicu dok je igrao za CSKA? Kako su ga hvalili svi Ameri redom, pitali zasto takav majstor nije u NBA? Bodiroga bi prosao malo bolje od Tea tamo, a ti nastavi da nas ubedjujes kako Pedja i Jokic nemaju kvalitet na nivou €L igraca.

NBA igrac koji poznaje Bodirogu, jel se ti sprdas ili...???

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Polako, na sigurnom si mestu. Tamo niko ne moze da te povredi. Na tom mestu si ti najpametniji i najveci car, tamo nam objasnjavas kako nemamo pojma o kosarci. Udahni - izdahni, 'ajde jos 10 puta tako...

sale

pre 4 godine

pozitivno je sto se odazvao ali ne treba oko toga praviti sada spektakl .. Trebao je i ranije da xaigra ali dobro nikada nije kasno .. Nadam se da ce ovo da mu bude i prekretnica u razmisljanju o nacionalnom dresu .

Nina

pre 4 godine

Gospodo ako se pažljivo pročita njegova izjava njegov motiv je medalja da zaokruži uspešnu godinu u karijeri..
Nema onoga što spominju Bogdan, Teo igranje srcem za Srbiju.
Bogdan je lepo rekao pre neki dan da kad bude osetio da za Srbiju igra iz svih drugih razloga a ne srcem prestace da igra za reprezentaciju.
Iako mi je drago što ce Jokić igrati na Svetskom ne mogu da izbegnem utisak da je on to učinio kalkulišući, tj.iz interesa da malo naboksuje svoj sportski CV.
I neka me sad ne prozivaju da sam neki patriota nacionalista i ono što iz to ide itd.ko me poznaje zna da uopšte nisam taj tip osobe ali lepo je kad neko ima ipak neke ideale u životu, kad je nekome drago da predstavlja svoju zemlju, sve gradjane svoje zemlje(bez obzira na veru itd) kad imamo neki osećaj pripadnosti svemu što predstavlja nas kao narod, i onome kako smo odgajani, prema tom zajedništvu koje se radja kad se ta grupa igrača, ljudi skupi da napravi nešto veliko.
To ili imaš u sebi ili nemaš, mislim da Jokić nema.
Ne treba ga osudjivati zbog toga jer kao što rekoh to ili imaš ili nemaš..

Ivannyc

pre 4 godine

Problem je sto njega svi treba da molimo i da cvilimo po internetu i kaficima da bi se on udostojio! Od Bogranovica preko Kalinica i ostalih u savezu,sve indirektno i samo sto ga ne zamole da ucini to! On se razmislja,ceka da vidi,da prodje ovo da prodje ono...ma daj bre....strahovit igrac ali odnos prema svojoj reprezentaciji krajnje sraman! I slobodno mi udarajte minuse,zbog takvih kao sto je on mi kao narod gubimo indentitet!

xXx

pre 4 godine

Ne verujem i dalje. Igra zbog lošeg marketinga, a ne zbog toga što želi.
Što se kaže, da odradi jedan turnir pa da ga ne smaramo više.

Delije Čikago

pre 4 godine

Mi smo mitomanski narod, i zato nikada nećemo uspeti. Da li mislite da će Nikola Jokić da nam donese zlato i tako otklonimo sve probleme ovog društva?! Niti će biti zlato, niti će kao 1995 ta zlatna medalja koja jeste legendarna da nam donese nešto od čega ćemo živeti, te 95-te narod nije imao u frižideru ništa, ali ta euforija mitomanije je trenutno prikrila realnost, zašto vekovima stvaramo mitove od ljudi, to je naš najveći problem, inače Nikola je fin momak i skroman, nekako je drag poput Novaka, pozdrav iz Pariza...

Imay

pre 4 godine

Koja javnost nije verovala? Normalni ljudi i ljubitelji sporta su uvek verovali da šta god uradi naš najbolji košarkaš u istoriji i budući najbolji evropski košarkaš u istoriji, a možda i najbolji svetski košarkaš u istoriji - biće u redu i ispravno. Nisu verovali samo oni sa navijačkim mozgom, koji podržavaju zvezdinu titulu iz 1946. i slični...

Andrea Djani

pre 4 godine

Sad još ostaje da se izabere pravi selektor , jer nemam dileme da će pod Đorđevićem biti prilično iznenađenja na spisku , možda i ne pozove Jokića . U svakom slučaju se ježim kad vidim Raduljicu , prosedog Simonovića itd. , dok recimo Simanić se i ne pominje , a taj dečko da je forsiran i u Zvezdi i u reprezentaciji , već bi bio na Jokićevom putu .

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nas narod ne razume sta znaci igrati cele sezone u NBA ligi, koliki je to napor, koliko je tesko ostati fokusiran da svaki drugi dan igrate iscrpljujuce utakmice. Ocekuju da maltane Jokic pre svega igra za reprezentaciju, a tek onda, onako sekundarno za Denver, koji mu placa skoro 30 miliona dolara po sezoni.

Jokic zeli da tokom NBA sezone bude fokusiran na NBA, a kada se zavrsi onda dolazi reprezentacija na red, ali nasi bi da Jokic cele godine samo razmislja o reprezentaciji.

zzzzz

pre 4 godine

@Sve samo ne...: Uputio bih te samo na Jokićevu izjavu datu po ispadanju od Portlanda o tome šta odlučuje da li će igrati na SP: “How I feel. What the team thinks about it. What my family and my agent thinks. What is good for me. Just to see how I feel.” Miško je pak još pre nekoliko meseci rekao da "veruje da će Jokić igrati na SP" u trenutku kad je ogromna većina Srba, kao što vidimo, bila uverena da neće. Kako je Ražnatović to znao u vreme kad to ni sam Jokić nije znao? Zašto je on taj koji objavljuje sliku Jokića u dresu Srbije na tviteru, pa se tek onda sam Jokić oglašava? Jokić dobija 30 miliona godišnje, ali i dalje sluša onog koji ga je doveo kao debelog klinca u Megu i upravljao njegovom karijerom do titule najboljeg centra na svetu (pored ostalog, u taj put je bilo uključeno i preskakanje reprezentativnih obaveza, ali i učešće u njima kada je Mišku delovalo da bi mu to moglo biti od koristi - na OI koje je, sa druge strane, Bobi propustio jer, opet po Miškovom nalogu, nije igrao kvalifikacioni turnir). Sa druge strane, i Ražnatović ima svoje razloge za ovu odluku, koji zalaze i van domena sporta (svoje pulene je slao i na inauguraciju predsednika i svakako je jasno da bi uspeh reprezentacije u ovom trenutku predstavljao i veliki politički poen za ovu vlast). Jokić u svemu tome učestvuje malo do nimalo - njegovo je da igra košarku i to radi najbolje na svetu. Tražiti od njega da sa 24 godine donosi i velike i temeljno proračunate odluke bi stvarno bilo malo previše.

vince carter

pre 4 godine

Nikada me nije zanimalo hoce li ili nece da igra. Zanimaju me ovi ljubitelji brojki,oni koji se kunu u brojeve i koji samo po brojevima odredjuju ko je od koga bolji. Jokic ove sezone 20ppg,7aspppg prosle 18,7ppg,6,1assppg...Denver deveti prosle a ove drugi. A komentari "Niste svesni kakve je panjeve Jokic predvodio" "kako los tim ima Denver" "Jokic sam" ajdeee,samo je on zasluzan za skok od devetog na drugo mesto,ovi sto cepaju odbranu nista :)) 1997 u playoffu Rodman 2,5ppg i 7,7ppg smesna statistika zar ne? E sad ja znam da je Rodman radio mnogeee stvari u korist tima koji se ne vide u statistici ali ko to da objasnjava pojmasima koji se kunu samo u brojeve kojima su ljudima isprali mozak,tako isto mnogi igraci Nugetsa pokrivaju Jokicevu odbranu. PS @Jaran odgovorio sam ti na obe prozivke :))

Messi

pre 4 godine

Da sam na njegovom mestu, osvojio bi zlato u Kini i odrekao se igranja za reprezentaciju, jer naš narod ne zaslužuje bolje! (Generalizujem)

sasa jokic

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom?
Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!

Ev0

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.

Aca86

pre 4 godine

Ja sam ga podrzavao da ne igra dok ne dobije max ugovor i obezbedi praunuke. Ali sada da je odbio... Ne bih ga vise pratio u NBA. Narod je i nezahvalan. Stojakovic se povredio kada je Vujosevic bio selektor i bili smo sesti cini mi se. Nikada povredu nije zalecio, a svi su rekli eto nema Bodiroge dzabe ti sve. I karijera mu krenula nizbrdo od te povrede. Mada stoji da se 2001 i 2002 pamte, a on je bio veliki deo toga.
Takodje, brine me da Jokic nece moci da odigra maksimalno jer nema bekove koji su brzi i snazni kao u Denveru.

nlooooo

pre 4 godine

Sad još ostaje da se izabere pravi selektor , jer nemam dileme da će pod Đorđevićem biti prilično iznenađenja na spisku , možda i ne pozove Jokića . U svakom slučaju se ježim kad vidim Raduljicu , prosedog Simonovića itd. , dok recimo Simanić se i ne pominje , a taj dečko da je forsiran i u Zvezdi i u reprezentaciji , već bi bio na Jokićevom putu .
(Andrea Djani, 24. maj 2019 11:44)

Ono jeste, malo je Djordjevic osvojio sa reprezentacijom. Tipican panterski mentalitet, da je umesto svih srebrnih medalja osvojio zlatne, i dalje ne bi bio dobar selektor...

ilija

pre 4 godine

Prvi komsija mi u Somboru, caleta mu srecem svakog jutra znao sam da ce igrati jos od februara, al eto malo je bilo glupo stv da to pisem ovde, maleri su svuda sta ga znas. Pozdrav pa da uzmemo zlato :)

zzzzz

pre 4 godine

Pod jedan, Jokić nije donosio ovu odluku, nju je, kao i prethodno sa Bobijem i u mnogim drugim, manje propraćenim slučajevima, doneo Miško Ražnatović, što je i objavio juče na svom tviter profilu, na ustaljeni način, rebusom (slika Jokića u dresu Srbije). Pod dva, igranje za reprezentaciju je pravo, ne i obaveza. Da stignu pozivi na dobrovoljno učešće u dvonedeljnoj akciji čišćenja ili vojnoj vežbi koju bi ljudi odrađivali za vreme svog godišnjeg odmora, videli bismo koliko bi se ljudi odazvalo da pokaže svoj patriotizam, a koliko njih bi se žalilo "Šta je pa meni ova zemlja dala da ja imam nešto da joj se odužujem". Pod tri, i dalje postoji mnogo nepoznanica. Šta ako se povredi, šta ako bude nespreman, šta ako odigra ispod očekivanja, a očekivanja su, hvala bogu pobeda nas Amerikancima, zlato i da Jokić bude MVP prvenstva (a svaka od tih stvari je i dalje potpuno nerealna). Očekujem neizrecivo pljuvanje ako, na primer, izgubimo u četvrtfinalu i "bolje da nije ni dolazio nego da ovako igra, kad ne igra za pare baš ga briga". Pod četiri, ni Jokić ni bilo koji drugi igrač vam nije dužan ništa. Ama baš ništa. Niti je, s druge strane, iko dužan da ga voli. Utuvite to sebi u glavu.

analiza

pre 4 godine

Na pitanje da li ce igrati za Srb,Jokic kaze:“How I feel. What the team thinks about it. What my family and my agent thinks. What is good for me. Just to see how I feel.” Tako da se ja slazem sa Ninom,koja kaze:
"Gospodo ako se pažljivo pročita njegova izjava njegov motiv je medalja da zaokruži uspešnu godinu u karijeri... Bogdan je lepo rekao pre neki dan da kad bude osetio da za Srbiju igra iz svih drugih razloga a ne srcem prestace da igra za reprezentaciju. Iako mi je drago što ce Jokić igrati na Svetskom ne mogu da izbegnem utisak da je on to učinio kalkulišući, tj.iz interesa da malo naboksuje svoj sportski CV... To ili imaš u sebi ili nemaš, mislim da Jokić nema..."(Nina)
Moguce je da Jokic ne ume da se izrazi,pa tako zvuci da smo i ja i Nina i dosta njih mislili i mislimo da iz racuna igra,a ne iz zelje.Rado bih da me dematnuje,ali,ostajem pri tome da drugi mogu samo da ga savetuju ali ON ODLUCUJE hoce li igrati ili ne.
""Nina@ Ja bi kod Bogdana i Tea mnogo vise cenio da pogadjaju trojke preko 25-30%, nego da ostavljaju srce na terenu... U igrackom smislu, Jokic ih je sve prevazisao... Bogdan je po ucinku uvek davao osrednje rezultate, opet ponavljam, ja ne gledam izjave, nego statistiku/ucinak."
(sasa jokic)
Stojakovic je u sutu za 3 bar 3x bolji od Bodiroge- KAD JE BITNO
sta mislite kome bi isla lopta i ko bi pre od te dvojice dao trojku?Statistika ne cini igraca velikim,vec srce.A Jokic moze da bude veliki igrac kao Bodiroga a ne "nabijac statistike".

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa prozivali su ga oni koji nisu loptu šutnuli u životu!Covek je triple-double mašina.U idealnoj petorci najjače lige sveta...Kakva moć pod obručima?!Zadnji put ovi prostori kada su imali tako moćnu centarsku liniju su u finalu SP tukli Ruše 30 razlike!!!

Darmin

pre 4 godine

Evo ja cu prvi da podignem ruku i da kazem da nisam verovao da ce prelomiti u nasu korist.Ne zato sto sam "dezuran pljuvac",ne zato sto mi je zadovoljstvo bilo da ga "hejtujem",jednostavno zato sto je davao mlake izjave i delovalo je da zaista nije zainteresovan i da ga reprezentacija u principu ne zanima.Sve je to delovalo razocaravajuce imajuci u vidu kakav je igrac u pitanju,i da se ne lazemo,njegovo neigranje svaku ekipu bi mnogo kostalo,to ne moze da se nadomesti.Drugi razlog bio je taj sto vec godinama u Srbiji "sanjamo" da se kosarkaska reprezentacija pojavi jednom kompletna na nekom takmicenju,da konacno vidimo sta mozemo najjaci.E sada to konacno deluje da smo blizu,samo jos malo srece da se izbegnu neke glupe povrede i konacno na parketu prizor - Marjanovic,Jokic,Bogdanovic,Bjelica,Teodosic.Ima li sta lepse? :D

mitke

pre 4 godine

Teodosić, Micić, Jović, Nedović, Bogdanović, Gudurić, Kalinić, Lučić ( Jelovac), Bjelica, Jokić, Milutinov, Raduljica (Marjanović)

sasa jokic

pre 4 godine

Nina@ Ja bi kod Bogdana i Tea mnogo vise cenio da pogadjaju trojke preko 25-30%, nego da ostavljaju srce na terenu. Dosta vise pariJotizma i udaranje u pluca, rezultati se cene. U igrackom smislu, Jokic ih je sve prevazisao, tako da je njegova odluka veliki plus za reprezentaciju.
Teo nije igrao godinu dana, tako da nisam siguran da ce “blistati”, kao i Raduljica. Bogdan je po ucinku uvek davao osrednje rezultate, opet ponavljam, ja ne gledam izjave, nego statistiku/ucinak.

punimlimenke

pre 4 godine

da, super, bravo...
A prevashodno bravo za ostale momke, koji se nosu dvoumili ni jednog momenta.
bravo za one, koji nece biti pozvani a sve bi dali da igraju za reprezentaciju.

carafrikeiazije

pre 4 godine

rezultati ankete su očekivani.
većinu komentara ovde pišu ljudi koji do podne mrze sebe a od podne sve ostale.
takvi i glasaju.

oscar

pre 4 godine

Meni ovo dodje kao: aj kad ste navalili, igracu. 
Bezvoljno je sve to, vidi se iz aviona. 
Ako nisam u pravu super.
(Duka, 24. maj 2019 12:06)

Izvini Nostradamuse, nismo te prepoznali.

nlooooo

pre 4 godine

Marjanovic,Jokic,Bogdanovic,Bjelica,Teodosic.Ima li sta lepse? :D
(Darmin, 24. maj 2019 11:29)

Ne mogu Jokic i Marjanovic u istu petorku. A i bolje drugo resenje za peticu je Milutinov, decko je odigrao sezonu karijere, a Bobi je vise grejao klupu.

asomakum

pre 4 godine

Jokic, Marjanovic, Milutinov, Teodosic, Jovic, Nedovic, Bjelica, Lucic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Guduric. Da pucka... :)

goran

pre 4 godine

Evo ja se prvi izvinjavam Nikoli jer nisam verovao da ce da igra za reprezentaciju
(Izvini Nikola , bio sam u krivu, 24. maj 2019 11:23)

Nemaš pravo da se izvinjavaš jer ovde su dovodili u pitanje nastup čoveka koji je jednom odbio reprezentaciju iz opravdanih razloga. Ovde se vodila priča o tome kao da nije igrao 5 puta za Srbiju I da ima 30 godina, pa eto neće ni šesti put.
Za Jokića se nije znalo pre 2015. 2016. Je osvojio drugo mesto na OI 2017. nije učestvovao iz opravdanog razloga. Jel jasno sad u čemu je problem? Kriza kritičkog razmišljanja koja se razvija u osnovnoj školi a ovih 49% je nema. Eto kad svi hejtuju, hoću ja da budem sa većinom a ne uzima sve argumente u obzir tokom rasprave.

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

@zzzzz

Druze, NEMOJ DA LUPAS GLUPOSTI!

Misko Raznatovic je mogao da donese odluku za Jokica pre 5 godina. Jokic je sad bog i batina. Moze da kupi tog Raznatovica sa svim sto ima. Jokic je najbolji centar na svetu, sa zaradom od 30 miliona po sezoni. Jedini koji uticu na Jokica su njegova porodica, Jokićeva braća, devojka i roditelji. Kakab bre Miskovic ajde prestani molim te da lupas...

nebaCar

pre 4 godine

Ne očekujte tripl dablove od Nikole na svetskom. Drugi način igre, ekipa i manje vremena , 40min. Ali biće zanimljivo videti nas kompletne, nadam se bez povreda, kakav će biti protok lopte, ali kako će biti i u defanzivi. Jedino je Sale sad na muci jer imamo 4 centra , Bobi, Milutinov, Radulja i Jokić

Nikola

pre 4 godine

Hahahaaa... doso malo u Sombor i svaki drugar ga pita oces doneti medalju sa Svetskog? I normalno, da decko mora da igra. Plus novine svaki dan pritisak. Tako se to radi. Mada bice i njemu dobro, bice dobra zezancija u 2 meseca provedenih u reprezentaciji.

Srbin iz Crne Gore

pre 4 godine

samo da ne vodi raduljicu i milosavljevica zbog ranijih zasluga,ne sporno odlicni igraci,ali trenutno je guduric bolji od milosavljevic,kao i milutinov i marjanovic od raduljice!nedovic i jovic takodje pitanje kako ce posle povreda,nedovic godinama vise neigra nego igra.teodosic je legenda i moze i sa jednom nogom da bude najbolji plej u evropi!teo,micic,jovic,nedovic,bogdan,guduric,kalinic,lucic,bjelica,jokic,milutinov,marjanovic!!!ovo je nasa najjaca reprezentacija...

BgHQ

pre 4 godine

Klasicno serBsko razmisljanje.Zato smo i u kanalu.Drag mi je bio i prethodnih godina kad nije igrao za reprezentaciju a sad mi je naravno jos drazi.Takodje cenicu njegov izbor i narednih godina da li ce igrati ili ne.Svako ima svoje razloge i probleme a to se mora uvaziti.Bravo Joka i sve najbolje i u reprezentaciji i u Denveru a i uopste u zivotu.

Jaran

pre 4 godine

vince carter
To nisu bile prozivke, to su cinjenice. Ti nemas pojma o kosarci, izvlacis se tako sto hvalis Dzordana, Pipena i Rodmana, a i fetusi znaju kakve su to 3 legende kosarke. Neprestano pises samo o Bulsima, plej-ofu 90-ih i objasnjavas svima ono sto vec znamo: Dzordan > Dzejms... Sad, problem je sto si to preneo i na neke vesti koje nisu o NBA sto dovodi u pitanje tvoje zdravlje. Odmori jedan dan, bice ti lakse...

Lynx

pre 4 godine

@pozitivno je sto se odazvao ali ne treba oko toga praviti sada spektakl .. Trebao je i ranije da xaigra ali dobro nikada nije kasno .. Nadam se da ce ovo da mu bude i prekretnica u razmisljanju o nacionalnom dresu .
(sale, 24. maj 2019 11:23)

Trebalo ranije da zaigra? Pa decko nam je direktno doneo srebro na OI 2016., ne razumem kako vam je svima tako kratka pamet. Bio najbolji pojedinac kako kvalifikacija za OI, tako i na samim OI. Onda je propustio jedno EP 2017., a 2018. takmicenja nije ni bilo. Ja one amaterske kvalifikacije ni ne racunam, to je izmisljotina FIBE koja ce da nestane vrlo brzo.

Jeremy

pre 4 godine

Nije mi do likovanja, ali moram da prozovem pola nacije ovom prilikom. Rekoh već par puta, sram vas bilo. Svi da se izvinete u komentarima. Mešali ste se u lično njegovu stvar i posle svih komentara i medijskih prozivanja dokazao je da je gromada od čoveka. Opet, sram vas bilo.

Evroliga do Tokija

pre 4 godine

Nidzo ja koji sebe smatram patriotom, posle onog vredjanja od strane medija i ostalih drustvenih mreza, nikad vise ne bih zaigrao i ako volim svoju zemlju najvise na svetu...Nego spremi se ako kojim slucajem, ispadnemo u Knockout fazi ima isto da prodjes kao Sergej Milinkovic-Savic, ali ne zameri nas narod voli tudj uspeh da gleda kao svoj. Sve najbolje Nidzo najveci si vec sad !

vince carter

pre 4 godine

@Jaran Dejan Bodiroga je bio bolji igrac od Stojakovica i to ce garantujem reci svaki kosarkas. Znas li ti sta su Ameri pricali o Bodirogi ili Steve Nash?? Ti ces da mi pricas o kosarci i govoriti dal se razumem ili ne razumem,samo nisam pristrasan ni sekunde. Vidim da poznajes samo moje komentare o Jordanu,Bullsima..sto dovoljno govori koliko si neupucen!

magic

pre 4 godine

mislim da nema potrebe za ovakvim pričama da li smo verovali ili ne, potvrdio je da igra i to je dobro. Da li ste razmišljali o tome koliko je novca da se ovakav igrač sa maksimalnim ugovorom osigura i da dodje da igra za reprezentaciju, najlakše je reći neće da igra ili nismo verovali...

Armadajj

pre 4 godine

Nikola ti si bog košarke!!!!
Prvi Srbin u najboljoj petorci NBA sezone...ispred Lebrona, ispred Durenta ispred Vestbruka...alooooo bre znamo li mi koji je to kvalitet.

Idemo po tozla

Armadajj

pre 4 godine

@Aca86
imamo bekove to nam je najjaci deo tima ...gudura nedovic bogdan a Bjelog tek kad bude razigravao.

na centru nam je trebao neko jak i evo najjaceg na svetu kod nas

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Polako, na sigurnom si mestu. Tamo niko ne moze da te povredi. Na tom mestu si ti najpametniji i najveci car, tamo nam objasnjavas kako nemamo pojma o kosarci. Udahni - izdahni, 'ajde jos 10 puta tako...

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Meni je zaista neverovatno da ti o Pedji pises kao da je u pitanju Kajl Korver. Ako je za tebe on bio samo odlican suter, ti zaista nemas pojma o kosarci. Posto si dao IZUZETNO glup primer Jarica i Radmana, evo ti ga bolji: jel se secas hvalospeva o veeelikom geniju kosarke Milosu Teodosicu dok je igrao za CSKA? Kako su ga hvalili svi Ameri redom, pitali zasto takav majstor nije u NBA? Bodiroga bi prosao malo bolje od Tea tamo, a ti nastavi da nas ubedjujes kako Pedja i Jokic nemaju kvalitet na nivou €L igraca.

NBA igrac koji poznaje Bodirogu, jel se ti sprdas ili...???

is

pre 4 godine

Bez preterivanja, jedna od najboljih reprezentacija koju smo ikad imali. Jokić - najbolji centar na svetu, Blejica dosta pokazao ove sezone, pa se i od njega puno očekuje, Vasa Micić postao igračina, možda i najbolji plej evrope u ovoj sezoni, Boban sa više samopouzdanja nego ikada, Milutinov takođe u životnoj formi, Bogdanović i Teo po običaju na 100% mogućnosti kad je u pitanju reprezentacija, plus Lučić, Milosavljević, Kalinić, Gudurić, Jović, Nedović i još neki izuzetno dobri igrači... Ne znam šta bih rekao osim da će biti teško napraviti krajnji spisak za SP.

roten

pre 4 godine

Ok,svaka čast,ali ovde euforija kao da smo već u finalu.Jokic kao i Novak,"od ljubavi do mržnje",takvi smo mi Srbi,neka nam ne zameri Nikola.Imamo strašan tim na papiru,istorija nas uči da to ponekad nije dovoljno.Treba praviti igru oko Jokića,logično.Naš najveći problem biće u kakvoj će formi doći Teodosic i kakva će biti njegova reakcija ako izgubi status prvog pleja od Micica.Ključna utakmica biće sa Španijom,i oni su puni NBA igrača,plus ovi iz Evrope,a Gasol(mladji) i Ibaka ili Mirotic(zavisi koji dodje) čine moćan tandem pod košem koji može da nam parira.Slažem se sa mnogim komentarima ovde koji žele da vide u 12 na SP u Kini i Nakica,neka stiče iskustvo,i siguran sam da i Djordjevic razmišlja o toj opciji.

goran

pre 4 godine

Ako je to stvarno istina,....hvala ti Nikola. Smatram da je grb Srbije na prsima vrhunac sporta. Ponos je nositi ga. Hvala ti Nikola sto si stao rame uz rame sa ostalim clanovima ove divne reprenzetacije. Zajedno mozemo daleko dogurati.Dosta smo imali neprospavanih noci sa Denverom i uzivali smo. Ova vest je fantasticna. Ziveo Nikola i nasa reprenzentacija.

ko je ovde lud

pre 4 godine

Evo ja sam Grobar pa ga podržavam već godinama, objašnjavam ljudima razloge i zašto će uvek igrati SP i OI. Kakve to veze ima sa timom? Valjda si čovek ili nisi, to tako ide.

SrbinsonKruso

pre 4 godine

Andrea Đani@
Kakav trol, jel ti to reče Simanić, gospode bože, jel gledaš ti neki drugi tim sem tvoga... Đorđević produžava ugovor sledeće godine na još jedan olimpijski ciklus, eto ti mini ekskluziva, šta misliš što je mali Nakić odabrao nas, i što je Đorđević u celoj priči. Kad zasluži kvalitetom može da igra i Simanić i Pecarski i svi mladi... Sada bi to bilo neozbiljno, ali pozvati neke na širi spisak bio bi podstrek... Do tada nek rade pa možda i zasluže. Ahahaha Simanić, pa da nisam već ranije pročitao o ovom gurkanju njegovog imena, bilo bi mi smešno. Ali ovo je očigledno botovanje... Ko li mu je menadžer da mi je znati :D

Skole

pre 4 godine

Ali najjaca je bila izjava predsednika saveza: Sine, reci vec jednom da te ne interesuje reprezentacija.Kakva suluda izjava coveka koji mora da ujedinjuje. A i Sale nacionale je imao kikseva kad je davao slicne izjave oko prozora. Zamisliite Jokic je trebao da igra prozore.Sad cu da crknem od muke. Covek odigrao sto meceva sa prosecnih 34-35 minuta. Pa uporedite ovo sa Bobijem,Teom,Milutinovim,Bogdanom,Jovicem,...

Раде Бајић

pre 4 godine

Ниједног тренутка није било питање да ли Никола жели да игра за Србију. Идемо јабуке, да нам се позлатите!

dbz

pre 4 godine

Verujem u Jokaru, generalno verujem u nase sportiste. Tako su me naucili da treba. Nekad ne opravdaju svoj dres, nekad nemaju kvalitet ali verujem im.
Ali ne verujem drzavi, ne verujem tv-u, ne verujem botu, premijeru i preCedniku, vodjama navijaca, pinku, opoziciji, svojoj postenoj plati. Jokara je vec uradio u svom zivotu na profesionalnom planu mnogo, zelim mu u svim segmentima zivota takvu srecu.
Tuzno je sto se pored svih losih stvari u ovoj malo zemlji teze prasta ne reprezentaciji nego laganje i robovanje u sistemu ovih nasih poremecenih vrednosti. Jokic je samim prezimenom uradio vise na dobroj reklami Srbije nego narod i politicari poslednjih 15 godina.

Red

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.
(Ev0, 24. maj 2019 12:01

Genije prvi i drugi,Nikola Je prvo Srbin,a ostalo drugi put.

Raki

pre 4 godine

Neka pljuju sad oni pametnjakovici, koji nemaju život pa hejtuju sve što stignu, Što se Jokića tiče svaka mu čast, dečko je odigrao skoro 100 utakmica ove sezone uz najveću minutažu u svojoj ekipi i da se nije odazvao, niko ne bi imao pravo da mu bilo šta kaže, jer nas je čovek svojim igrama i predstavljanjem Srbije zaduzio za sva vremena. Sa njim smo glavni kandidati za finale sa SAD!

aca

pre 4 godine

problem u celoj prici su bili nestrpljivi navijaci, dosadni novinari i ljudi iz saveza koji su se utrkivali ko ce pre da kritikuje i da izjavu kako je u njihovo vreme najveca cast bila igrati za reprezentaciju. Nikada nismo imali igraci koji je bio ovako vazan nekom NBA timu i nemoguce je da u toku naporne sezone on razmislja o reprezentaciji, i skroz suludo da svakome ponaosob obecava da ce igrati. Nadam se da ce ga Sale postedeti napornih priprema.

vince carter

pre 4 godine

Mora da su i Jaric i Radmanovic bili bolji od Bodiroge,jer eto oni su igrali u Nba :)) Kladim se da nijedan Nba igrac koji poznaje Bodirogu nece reci da je Stojakovic bio bolji igrac. Ponavljam Pedja je imao samo bolji sut a Bodiroga sve ostalo o Fintama i ledjnoj tehnici da ne govorim,nije bitno ko mu stoji na putu,Jasikivicius,Pol pirs,Meloun ili Redzi Miler. @Jaran Hajde da vidimo sta kazu vrhunski treneri ili mozda da verujemo @Jaranu :))

Jaran

pre 4 godine

vince carter
Bravo, na osnovu jedne utakmice (jednog takmicenja, da me ne napadas) si zakljucio da je Bodiroga bio bolji igrac od Stojakovica. Secam se kad je pred F4 u Beogradu Boza Maljkovic rekao da samo pa igraca iz Amerike ima kvalitet za Evroligu (tako nesto, jako morbidna izjava), jel i on u pravu "mister twitter odgovor"???

Sve samo ne Jon Bon Jovi

pre 4 godine

@zzzzz

Ma on je rekao da ce da razmisli, i moje objasnjenje prvo je znacilo da jokicu nema sta ko da DOZVOLI. Jokic nije nikakav klinac. On moze da saslusa savet bilo koga, pa i Miska Raznatovica, ali ti si bre napisao kao da ga taj Raznatovic drzi u saci, kao on ce da dozvoli Jokicu. Bre NE LUPAJ!.

Po kolektivnom NBA ugovoru igraca i klubova, agenti igraca dobijaju 2,8%. Ko ce da dobije tih 2,8% Jokic sada moze da BIRA, da postroji sve agente sveta i odluci ko ce agent da mu bude. Kakav bre Miskovic kakvi bakrači.

Jokic pre svega slusa porodicu, a braća su mu inace velike "Srbende", pogotovo stariji Strahinja, i oni hoće da Jokic igra za reprezentaciju.

Misković moze da se pita za domaće igrače, za klince koji se probijaju, za Jokica SIGURNO vise ne moze. Moze samo da ga posavetuje, pa Jokic ako hoce poslusace ga, ako nece onda nece.

A ti si sa svojim prvim komentarom lupio da ne znam kako si ziv ostao.

Djordje

pre 4 godine

To je to! To je ono sta je trebalo. Nisam ulazio niti kom hoce li igrati ili ne, cekam konacan spisak od 12 igraca koji ce ici na SP i dacu svoj sud. Ali Jokiceva potvrda da je tu, i da je spreman da igra, dobija na jos vecoj tezini, jer sad ce svi ali bas svi htjeti da igraju. Jer realno, svi hoce da igraju uz najboljeg, a Jokic je defiitivno nas najbolji kosarkas. Raduje me sto su skoro svi najbolji izrazili vec veliku zelju da igraju, tako da mislim da mozemo zaista jedan pravi bijeli Dream Team da napravimo! Sale ima to da pripremi da kidaju.

Programerka

pre 4 godine

@da, super, bravo...
A prevashodno bravo za ostale momke, koji se nosu dvoumili ni jednog momenta.
bravo za one, koji nece biti pozvani a sve bi dali da igraju za reprezentaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (punimlimenke


I veliko bravo i hvala za sve igrače koji su bili tu da odigraju kvalifikacije a takodje neće učestvovati na SP.

sremac

pre 4 godine

Gde su grobari (vecina) koja ga je prozivala i krotikovali, kao sto to rade sa Noletom? Nikola je nas biser i pored Noleta najpostovaniji Srbin na planeti. Uci u prvu petorku NBA!? Nikola svaka ti cast, a za reprezentaciju nisam ni sumnjao. Ziv bio!
(sasa jokic, 24. maj 2019 11:56)
Jokic je Grobar, genije, i nikad ga partizanovci nisu prozivali.
(Ev0, 24. maj 2019 12:01

Genije prvi i drugi,Nikola Je prvo Srbin,a ostalo drugi put.
(Red, 24. maj 2019 12:24)

Jokic je prvo covek pa sve ostalo po redu kako se on oseca. Ja sam grobar i nisam nikad likovao na ovog momka verujem i ni vecina grobara ali to se odnosi i na navijace zvezde ili bilo koje druge. Jednostavno, mi kao narod volimo cesto da pljujemo na svoje, zivimo tj prezivljavamo zadnjih skoro 30 godina pa sve svoje frustracije i neuspehe prenesemo na tastaturu. Sta da se radi, njegov smo narod , kao sto je i on nas. Nadam se da se samo ne obazire na povrsne i glupe komentare, toga ce uvek biti. Dobro ti nama dosao nazad u repku pa da mi uzmemo zlato u Kini

vince carter

pre 4 godine

@Jaran Nba igraci ne znaju Bodirogu??? Toliko o tebi!! Bodiroga uopste nije igrao protiv Amera i u seniorskoj i u mladjim kategorijama. Steve Nash je skoro i twitovao o Bodirogi kada je jedan Nba igrac izveo potez u njegovom stilu! Rekao sam Stojakovic osim suta nije imao nista drugo bolje od "Bodiroge". Joe Ingles je ozbiljan Nba igrac,sigurno nema kvalitet Bodiroge a bio je i rezerva u Barseloni neko vreme. Bodiroga je osvojio jedno finale Evrolige protiv velikog favorita Kindera i Ginobilija. I za kraj smesno poredjenje Teodosica i Bodiroge jer Teo ni u Evroligi ni prvenstvima nije pravio razliku kao Bodiroga posebno u finalima plus velika fizicka razlika 205,110kg vs fizicki slab Teo koji i zbog velikih problema sa povredama nije dobio sansu u Nba. A u prvoj sezoni imao je i blistave trenutke samo kad god je proigrao usledila je pauza zbog povrede.

SrbinsonKruso

pre 4 godine

sasa jokic@
Pobogu čoveče Jokić je dolazio na mečeve sa Zagorcem i Jaramazom da gleda još dok su bili u Megi, parter... ali ja ovo ne bih ni napisao, niti je bitno, da ti nisi pokušao da jedne postaviš za ispravne a druge za pogrešne. Eto znaš za koga navija, mada njega boli dupe za te stvari, jel ga mrziš sad zbog toga... jer to je tvoja logika... da Partizanovci mrze Noleta jer je Zvezdaš... da li ti je to toliko i stvarno bitno. Čudnih li ljudi.

Nekosjuga

pre 4 godine

To ljubi te brat!!! Da odgledamo jedan jos turnir sa ovako mocnom ekipom! Da ste zivi i zdravi svi i da date svoj maksimum, pa da uzivamo i mi. :)

vince carter

pre 4 godine

Finale 2002 vs Argentina,Bodiroga 27 poena,trojka za prilaz na tri razlike minut pre kraja,zatim dvojka za minus 1,pa bacanja za izjednacenje. Sve je sam preuzeo za povratak,clutch protiv bilo koga! Nije ni Ginobili nikada bio medju 4 u mvp trci,pa sta kao Stojakovic je bolji igrac?? Stojakovic je bolji suter,obojica su bolji kosarkasi...to ce reci svaki vrhunski trener,rekao sam da mi ne repliciras zbog svojih izvala :))

vince carter

pre 4 godine

@Jaran samo nemoj ti da me povredis molim te. Milan Gurovic: "Bodirogu sam smatrao za vodju nase reprezentacije,uz duzno postovanje svih nas ostalih ne bi mi tako lako osvojili 2001 i 2002 da nije bilo njega,kad god zagusti das loptu Bodirogi i sklonis se,on je bio neverovatan igrac. Pobednik! I u finalu protiv Argentine koja je imala najbolju selekciju i kada smo konstantno gubili 10 razlike,on je bio tu i vrati nas u egal". Pitajmo Gurovica @Jarane :))

Borisbl

pre 4 godine

Koliko mi je drago sto ce ugrati skoro jos mi je draze zbog svih "strucnjaka" i vjecitih "optimista" kad su Jokic, Djokovic, i svi nasi vrhunski sportisti u oitanju kad im oni prognoziraju re,ultate, poraze ili koliki su oni patrioti il nisu... Sad posto ce igrati, neka odmah krenu sa komentarima kako ne prolazimo prvi krug i sl...

Никола

pre 4 godine

Имењаче извини, ја сам гласао да због напорне сезоне у Денверу не'ш играти за Србију.
Још једном, опрости.