Ponedeljak, 13.05.2019.

11:31

Rafa staje na ludi kamen: Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva

Izvor: B92

Rafa staje na ludi kamen: Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Čekajući Godoa

pre 4 godine

14 godina na probnom radu, udarnički nema šta.
Ipak, upornost je majka mudrosti ili što bi naš narod reko - svršenome poslu, mane nema.

lako je biti prava za pravog

pre 4 godine

I Ciska i Mirka su prave žene - požrtvovane, pouzdane i oslonac muškarcu. U tome je i lepota.
(Rista, 13. maj 2019 20:01)
Jeste, oslonac su pravom muskarcu, onom koji je sve obezbedio a one su "oslonac" i humanitarke.
A ne tamo neke sto rade, zaradjuju, dodju kuci iscedjene a muz se jos "osloni" na njihovo kuvanje i spremanje.
Pametne zene. Tako treba svaka koja moze.

smesno

pre 4 godine

E ovo se trazi novokomponovane dame, djevojka koja voli jednog muskarca i postaje njegova zena. (MG, 13. maj 2019 19:27)
Videla bih da je taj jedan (prvi) bio neki radnik a ne vrhunski sportista. Takvog ni jedna nije luda da menja. Mogu samo oni da menjaju. I vi muskarci ste smesni.

Rista

pre 4 godine

lepa jeste, ali reći da je lepša od Jelene... pa i nije baš. Dobro niste rekli i da je Mirka najlepša.
(MarcoPolo, 13. maj 2019 19:52)
I Ciska i Mirka su prave žene - požrtvovane, pouzdane i oslonac muškarcu. U tome je i lepota.

Uh uh

pre 4 godine

E ovo se trazi novokomponovane dame, djevojka koja voli jednog muskarca i postaje njegova zena. (MG, 13. maj 2019 19:27)
I obrnuto naravno kao kod njih.
I da je uspesan kao kod njih ;-) a ona "rukovodi fondacijom" a ne rinta od jutra do sutra i na poslu i kod kuce.
Moja gospodo novokomponovana.
Svako vidi sta mu odgovara, zar ne?

krcprc

pre 4 godine

Ona takodje vodi Rafinu fonaciju, a vidim niko je pljuje zbog toga, kao sto to cine sa Jelenom.
(noname, 13. maj 2019 17:48)
Pa ona zaista vodi i radi, i nije joj data fondacija za šou i dizanje repa dok joj drugi rade, nego kao ozbiljan posao.

Banderaš

pre 4 godine

Ništa nije naučio,Phil Colins npr je svoj razvod platio 100 miliona Švajcarskih franaka+ po 24000Sfr mesečno po detetu(2 ćerke) do punoletstva,tj dok dok budu studirale,videćemo koliko će Rafaela koštati ta ljubav iz detinjstva.

Goran

pre 4 godine

kako je mogao da bude sa jednom te istom od 19/te godine?
(gandra, 13. maj 2019 13:34)

Nadam se da je ovo ironija.
Mislim da je za ovo vreme bio bar sa još 1000 devojaka, verovatno i znatno više.

Milosav

pre 4 godine

E bas taman da se "istrosi" za Rolan Garos pa da ga Novak polomi ki mace muskatlu :)
Salim se, zelim mu sve najbolje u braku i puno malih Rafica, supruga mu je ocigledno osoba na mestu kako i treba za ovakvok dzentlmena kao sto je Rafa.

Šeki legenda

pre 4 godine

srećno majstore....šmeker odabrao princezu. Koliko sam čitao, tu njegova sestra igra bitnu ulogu, malena je prošla filter, sigurno.

sdned

pre 4 godine

Meni nije lepa, ali tipično je špansko lice i Rafi je verovatno lepa. Ali ženu i ne treba birati prvenstveno po lepoti, već po unutrašnjim kvalitetima. U suprotnom završiš kao fudbaleri sa nekom JK pa se posle razvodiš po tabloidima.

marta

pre 4 godine

Neverovatno koliko se negativno reaguje na lepotu zena, a ovamo svaki pravi muskarac(ne zatucani kompleksas) zeli da ima pored sebe zenu na kojoj ce mu ostali muskarci pozavideti; a te price o dobroti onih ne tako lepih- da ne kaze3m ruznih, to nema veze ni sa cim, naprotiv, te su mile, skromne,i krotke dok se ne udaju a posle pokazu svoje pravo lice- zmijurine, bas zbog tih kompleksa koje vuku ceo zivot i postaju azdaje u braku, provereno...

men

pre 4 godine

Najjaci komentari: mogao je lepsu da nadje... Eee klinci da je sve u lepoti, kako bi bilo lako i jednostavno naci pravu zenu...nego videcete sami, polako...

dzoni

pre 4 godine

lepa svedena brineta,ova vrste lepote u srbiji svedena na par primeraka,jer su se sakrile u najezdi copy paste zena,lepa obicna i tu je njena tajna.Bravo Rafa!!!

Z

pre 4 godine

@neutralan
Starlete nisu lepe nego atraktivne po izgledu. Ova žena je ružna, realno. Da, mogao je naći lepšu. Lepih žena ima najviše među pametnim ženama.

Zole

pre 4 godine

@men
Lepota jeste sve, jer je u nju uračunata i pamet i dobrota. Ne ide jedno bez ostalih. Ne misli se na starlete koje su izoperisane, nego na lepe, kulturne, pristojne, obrazovane devojke. Ne znam šta ste navalili da je ova lepa, prirodno lepa žena i ružnjikava nisu ista stvar. Međutim, i sam je ružan, tako da je to ok.
Eee, prijatelju, videćeš ti tek... Imam dovoljno godina da mogu reći da su ružnice (ova, Noletova žena, Teodosićeva žena i slične) najgore supruge. To se pokaže tek kada se ustoliče u brak. Ružna kada se zalepi za pare, ta ne pušta, i krv pije a dobije sve što hoće.

šarena veverica

pre 4 godine

Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva....
Teniska zvezda se ženi, zaboga. Dokle ćete upotrebljavati taj kretenski izraz ženi + akuzativ?
Otac i majka žene sina npr, a muškarac se ženi.

max

pre 4 godine

Mogao je bar lepšu da nađje.
(Kosarka, 13. maj 2019 12:55)

Pa nisu teniseri na nivou fudbalera da se zene starletama. Marija je prirodno lepa, simpaticna, pametna i pristojna devojka kao nasa Jelena.

Jovan

pre 4 godine

@ Ta "klasika" nije klasika kojoj ova mlada dama pripada, jer se ona, za razliku od mnogih drugih koji pripadaju toj "klasici" zarad licne promocije i gradjenja iluzorne slike o sebi, istinski bavi humanitarnim radom. Sto je velika razlika koja iskljucuje ovako suvoparne komentare. Pomesao si je sa JK.
(Savica, 13. maj 2019 12:27)

Slazem se, samo ti si pomesao na koga je on mislio. Ne JK nego JDj.

El Boki

pre 4 godine

Nije "Telekinko", već "Telesinko" (mekano "s", jer se kombinacija slova "..ci." u reči izgovara "..si.").
U pitanju je Tele-5 (Tele-Cinco).

Un cordial saludo

Dragan

pre 4 godine

Srecno mu bilo u braku. Od srca. Ali ono sto je nama navijacima N. Djokovica bitno, to je jedan opasan konkurent manje za neki period od godinu dana. Dok se ne slegne sva ta prasina oko svadbe, dao im bog i dece, Rafin fokus bice na porodici. Narocito je to vazno za predstojeci RG gde ce verovatno pokusati da osvoji, ali ce mu misli ipak biti na skoroj svadbi. Sve u svemu, verujem da ce vrlo brzo gledati u ledja Noletu po broju osvojenih GS.

Limar nece doci.

pre 4 godine

Bravo i puno srece u braku.
Ako neko od nasih poznavalaca i strucnjaka slucajno zna da je mlada u drugom stanju, neka podeli informaciju, da se svi obradujemo.

Srecno

pre 4 godine

Ako im fali jos tanjira za svatove, neka igra turnire na kojima je Novak. Garant ce ih zaraditi. Pehar-case ce im Novak pozajmiti.

Od sveg srca im zelim mnogo srece i ljubavi.

Pc,Nis

pre 4 godine

Za brak je potrebno mnogo sreće i medjusobnog poštenja i poverenja.Najsrdačnije Ti želim sve to i mnogo zdrave i srećne dečice.Srećno Rafo,svetski čoveče!

Murano

pre 4 godine

Rafa je zapravo gej a Siska je samo dobro plaćeni paravan. Rafa kao robna marka daleko više vredi kao "porodičan čovek", muževan, poželjan ženama i model za muškarce. Da je Rafa gej odavno se zna u upućenim krugovima.

DIPLOMIRANI BEZ POSLA

pre 4 godine

Kako me nerviraju ove sponzoruše! Samo se udaju za nekog bogatog sportistu i odmah su i one bogate. A ja učim škole 20god i rmbačim na crno i plaćam kiriju jer ne mogu da kupim stan jer banka neće da mi da kredit jer radim na crno. Uvek se iznerviram kad čujem ovako nešto. Hoću da sam i ja bogat preko svake mere i da ne mislim više o novcu nego o drugim stvarima. Prođe mi život u jurnjavi za novcem i ništa nisam stekao, a ona se udala i ne mora više da brine o novcu. Moš misliti...

Vladisav

pre 4 godine

Neka su zivi I zdravo ali nemoj da davite narod sa nekim totalno nebitnim stvarima tipa sta ce Rafael da jede na Dan svadbe? Kome je to varno kada i vi sto pisete o tome ne znate

Pedja J7

pre 4 godine

Nadal u cast Novaka stavlja na meni svinjsko pecenje.
Novak dolazi u iskusenje da se prejede.
Pepe Imas na aparatima.
Jelena zaprepascena...

wlado

pre 4 godine

500 zvanica, ovaj je gori od srba :D

mi ovde prvi rodjendan pozovemo 100 zvanica, za 18. 200, za svadbu komsiju i ko god moze da pljune neku lovu :D svi su nasi prijatelji i familija ccc

najgora tradicija, sve nam je to sa bliskog istoka ostalo.

Mika

pre 4 godine

Ovo je još jedan dokaz da se muškarac po pitanji zajednice apsolutno ništa ne pita. Uhvatila ga je rano ali zato strpljivo radila, gradila poziciju i samo je zategla strunu i udica se zarila!

Markos

pre 4 godine

Pise da su 14 godina zajedno.On ima 33,znaci krenuli su kad je imao 19 i vec osvojen rolan garos.Znaci da nije bas ljubav iz drtinjstva,nego ga je nahvatala vec poznatog i bogatog :D

Savica

pre 4 godine

Klasika - buduca zena mu vodi humanitarnu organizaciju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hm..., 13. maj 2019 11:54)

# Link komentara

Ta "klasika" nije klasika kojoj ova mlada dama pripada, jer se ona, za razliku od mnogih drugih koji pripadaju toj "klasici" zarad licne promocije i gradjenja iluzorne slike o sebi, istinski bavi humanitarnim radom. Sto je velika razlika koja iskljucuje ovako suvoparne komentare. Pomesao si je sa JK.

milan

pre 4 godine

Kažete 500 zvanica? Pa Rafa ne štedi, bravo, jednom se čovek ženi...
A ne ko neko, pozvao par desetina zvanica jer je mali prostor (ko da nema drugo mesto sa većom salom), pa je sutradan pozvao ostalu rodbinu na običnu kupus čorbu i ostatke od svadbe..gostili se tamo bez mladenaca koji su vec odleteli na medeni mesec..Valjda se to tako radi kad imaš zmiju u dzepu čak i za sopstvenu svadbu.

men

pre 4 godine

Najjaci komentari: mogao je lepsu da nadje... Eee klinci da je sve u lepoti, kako bi bilo lako i jednostavno naci pravu zenu...nego videcete sami, polako...

Savica

pre 4 godine

Klasika - buduca zena mu vodi humanitarnu organizaciju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hm..., 13. maj 2019 11:54)

# Link komentara

Ta "klasika" nije klasika kojoj ova mlada dama pripada, jer se ona, za razliku od mnogih drugih koji pripadaju toj "klasici" zarad licne promocije i gradjenja iluzorne slike o sebi, istinski bavi humanitarnim radom. Sto je velika razlika koja iskljucuje ovako suvoparne komentare. Pomesao si je sa JK.

šarena veverica

pre 4 godine

Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva....
Teniska zvezda se ženi, zaboga. Dokle ćete upotrebljavati taj kretenski izraz ženi + akuzativ?
Otac i majka žene sina npr, a muškarac se ženi.

max

pre 4 godine

Mogao je bar lepšu da nađje.
(Kosarka, 13. maj 2019 12:55)

Pa nisu teniseri na nivou fudbalera da se zene starletama. Marija je prirodno lepa, simpaticna, pametna i pristojna devojka kao nasa Jelena.

dzoni

pre 4 godine

lepa svedena brineta,ova vrste lepote u srbiji svedena na par primeraka,jer su se sakrile u najezdi copy paste zena,lepa obicna i tu je njena tajna.Bravo Rafa!!!

Milosav

pre 4 godine

E bas taman da se "istrosi" za Rolan Garos pa da ga Novak polomi ki mace muskatlu :)
Salim se, zelim mu sve najbolje u braku i puno malih Rafica, supruga mu je ocigledno osoba na mestu kako i treba za ovakvok dzentlmena kao sto je Rafa.

wlado

pre 4 godine

500 zvanica, ovaj je gori od srba :D

mi ovde prvi rodjendan pozovemo 100 zvanica, za 18. 200, za svadbu komsiju i ko god moze da pljune neku lovu :D svi su nasi prijatelji i familija ccc

najgora tradicija, sve nam je to sa bliskog istoka ostalo.

Pedja J7

pre 4 godine

Nadal u cast Novaka stavlja na meni svinjsko pecenje.
Novak dolazi u iskusenje da se prejede.
Pepe Imas na aparatima.
Jelena zaprepascena...

El Boki

pre 4 godine

Nije "Telekinko", već "Telesinko" (mekano "s", jer se kombinacija slova "..ci." u reči izgovara "..si.").
U pitanju je Tele-5 (Tele-Cinco).

Un cordial saludo

Pc,Nis

pre 4 godine

Za brak je potrebno mnogo sreće i medjusobnog poštenja i poverenja.Najsrdačnije Ti želim sve to i mnogo zdrave i srećne dečice.Srećno Rafo,svetski čoveče!

sdned

pre 4 godine

Meni nije lepa, ali tipično je špansko lice i Rafi je verovatno lepa. Ali ženu i ne treba birati prvenstveno po lepoti, već po unutrašnjim kvalitetima. U suprotnom završiš kao fudbaleri sa nekom JK pa se posle razvodiš po tabloidima.

Markos

pre 4 godine

Pise da su 14 godina zajedno.On ima 33,znaci krenuli su kad je imao 19 i vec osvojen rolan garos.Znaci da nije bas ljubav iz drtinjstva,nego ga je nahvatala vec poznatog i bogatog :D

Vladisav

pre 4 godine

Neka su zivi I zdravo ali nemoj da davite narod sa nekim totalno nebitnim stvarima tipa sta ce Rafael da jede na Dan svadbe? Kome je to varno kada i vi sto pisete o tome ne znate

Srecno

pre 4 godine

Ako im fali jos tanjira za svatove, neka igra turnire na kojima je Novak. Garant ce ih zaraditi. Pehar-case ce im Novak pozajmiti.

Od sveg srca im zelim mnogo srece i ljubavi.

milan

pre 4 godine

Kažete 500 zvanica? Pa Rafa ne štedi, bravo, jednom se čovek ženi...
A ne ko neko, pozvao par desetina zvanica jer je mali prostor (ko da nema drugo mesto sa većom salom), pa je sutradan pozvao ostalu rodbinu na običnu kupus čorbu i ostatke od svadbe..gostili se tamo bez mladenaca koji su vec odleteli na medeni mesec..Valjda se to tako radi kad imaš zmiju u dzepu čak i za sopstvenu svadbu.

lako je biti prava za pravog

pre 4 godine

I Ciska i Mirka su prave žene - požrtvovane, pouzdane i oslonac muškarcu. U tome je i lepota.
(Rista, 13. maj 2019 20:01)
Jeste, oslonac su pravom muskarcu, onom koji je sve obezbedio a one su "oslonac" i humanitarke.
A ne tamo neke sto rade, zaradjuju, dodju kuci iscedjene a muz se jos "osloni" na njihovo kuvanje i spremanje.
Pametne zene. Tako treba svaka koja moze.

Šeki legenda

pre 4 godine

srećno majstore....šmeker odabrao princezu. Koliko sam čitao, tu njegova sestra igra bitnu ulogu, malena je prošla filter, sigurno.

Limar nece doci.

pre 4 godine

Bravo i puno srece u braku.
Ako neko od nasih poznavalaca i strucnjaka slucajno zna da je mlada u drugom stanju, neka podeli informaciju, da se svi obradujemo.

Mika

pre 4 godine

Ovo je još jedan dokaz da se muškarac po pitanji zajednice apsolutno ništa ne pita. Uhvatila ga je rano ali zato strpljivo radila, gradila poziciju i samo je zategla strunu i udica se zarila!

Dragan

pre 4 godine

Srecno mu bilo u braku. Od srca. Ali ono sto je nama navijacima N. Djokovica bitno, to je jedan opasan konkurent manje za neki period od godinu dana. Dok se ne slegne sva ta prasina oko svadbe, dao im bog i dece, Rafin fokus bice na porodici. Narocito je to vazno za predstojeci RG gde ce verovatno pokusati da osvoji, ali ce mu misli ipak biti na skoroj svadbi. Sve u svemu, verujem da ce vrlo brzo gledati u ledja Noletu po broju osvojenih GS.

Zole

pre 4 godine

@men
Lepota jeste sve, jer je u nju uračunata i pamet i dobrota. Ne ide jedno bez ostalih. Ne misli se na starlete koje su izoperisane, nego na lepe, kulturne, pristojne, obrazovane devojke. Ne znam šta ste navalili da je ova lepa, prirodno lepa žena i ružnjikava nisu ista stvar. Međutim, i sam je ružan, tako da je to ok.
Eee, prijatelju, videćeš ti tek... Imam dovoljno godina da mogu reći da su ružnice (ova, Noletova žena, Teodosićeva žena i slične) najgore supruge. To se pokaže tek kada se ustoliče u brak. Ružna kada se zalepi za pare, ta ne pušta, i krv pije a dobije sve što hoće.

Jovan

pre 4 godine

@ Ta "klasika" nije klasika kojoj ova mlada dama pripada, jer se ona, za razliku od mnogih drugih koji pripadaju toj "klasici" zarad licne promocije i gradjenja iluzorne slike o sebi, istinski bavi humanitarnim radom. Sto je velika razlika koja iskljucuje ovako suvoparne komentare. Pomesao si je sa JK.
(Savica, 13. maj 2019 12:27)

Slazem se, samo ti si pomesao na koga je on mislio. Ne JK nego JDj.

marta

pre 4 godine

Neverovatno koliko se negativno reaguje na lepotu zena, a ovamo svaki pravi muskarac(ne zatucani kompleksas) zeli da ima pored sebe zenu na kojoj ce mu ostali muskarci pozavideti; a te price o dobroti onih ne tako lepih- da ne kaze3m ruznih, to nema veze ni sa cim, naprotiv, te su mile, skromne,i krotke dok se ne udaju a posle pokazu svoje pravo lice- zmijurine, bas zbog tih kompleksa koje vuku ceo zivot i postaju azdaje u braku, provereno...

Uh uh

pre 4 godine

E ovo se trazi novokomponovane dame, djevojka koja voli jednog muskarca i postaje njegova zena. (MG, 13. maj 2019 19:27)
I obrnuto naravno kao kod njih.
I da je uspesan kao kod njih ;-) a ona "rukovodi fondacijom" a ne rinta od jutra do sutra i na poslu i kod kuce.
Moja gospodo novokomponovana.
Svako vidi sta mu odgovara, zar ne?

Murano

pre 4 godine

Rafa je zapravo gej a Siska je samo dobro plaćeni paravan. Rafa kao robna marka daleko više vredi kao "porodičan čovek", muževan, poželjan ženama i model za muškarce. Da je Rafa gej odavno se zna u upućenim krugovima.

Rista

pre 4 godine

lepa jeste, ali reći da je lepša od Jelene... pa i nije baš. Dobro niste rekli i da je Mirka najlepša.
(MarcoPolo, 13. maj 2019 19:52)
I Ciska i Mirka su prave žene - požrtvovane, pouzdane i oslonac muškarcu. U tome je i lepota.

smesno

pre 4 godine

E ovo se trazi novokomponovane dame, djevojka koja voli jednog muskarca i postaje njegova zena. (MG, 13. maj 2019 19:27)
Videla bih da je taj jedan (prvi) bio neki radnik a ne vrhunski sportista. Takvog ni jedna nije luda da menja. Mogu samo oni da menjaju. I vi muskarci ste smesni.

DIPLOMIRANI BEZ POSLA

pre 4 godine

Kako me nerviraju ove sponzoruše! Samo se udaju za nekog bogatog sportistu i odmah su i one bogate. A ja učim škole 20god i rmbačim na crno i plaćam kiriju jer ne mogu da kupim stan jer banka neće da mi da kredit jer radim na crno. Uvek se iznerviram kad čujem ovako nešto. Hoću da sam i ja bogat preko svake mere i da ne mislim više o novcu nego o drugim stvarima. Prođe mi život u jurnjavi za novcem i ništa nisam stekao, a ona se udala i ne mora više da brine o novcu. Moš misliti...

krcprc

pre 4 godine

Ona takodje vodi Rafinu fonaciju, a vidim niko je pljuje zbog toga, kao sto to cine sa Jelenom.
(noname, 13. maj 2019 17:48)
Pa ona zaista vodi i radi, i nije joj data fondacija za šou i dizanje repa dok joj drugi rade, nego kao ozbiljan posao.

Goran

pre 4 godine

kako je mogao da bude sa jednom te istom od 19/te godine?
(gandra, 13. maj 2019 13:34)

Nadam se da je ovo ironija.
Mislim da je za ovo vreme bio bar sa još 1000 devojaka, verovatno i znatno više.

Z

pre 4 godine

@neutralan
Starlete nisu lepe nego atraktivne po izgledu. Ova žena je ružna, realno. Da, mogao je naći lepšu. Lepih žena ima najviše među pametnim ženama.

Banderaš

pre 4 godine

Ništa nije naučio,Phil Colins npr je svoj razvod platio 100 miliona Švajcarskih franaka+ po 24000Sfr mesečno po detetu(2 ćerke) do punoletstva,tj dok dok budu studirale,videćemo koliko će Rafaela koštati ta ljubav iz detinjstva.

Čekajući Godoa

pre 4 godine

14 godina na probnom radu, udarnički nema šta.
Ipak, upornost je majka mudrosti ili što bi naš narod reko - svršenome poslu, mane nema.

Markos

pre 4 godine

Pise da su 14 godina zajedno.On ima 33,znaci krenuli su kad je imao 19 i vec osvojen rolan garos.Znaci da nije bas ljubav iz drtinjstva,nego ga je nahvatala vec poznatog i bogatog :D

Mika

pre 4 godine

Ovo je još jedan dokaz da se muškarac po pitanji zajednice apsolutno ništa ne pita. Uhvatila ga je rano ali zato strpljivo radila, gradila poziciju i samo je zategla strunu i udica se zarila!

Z

pre 4 godine

@neutralan
Starlete nisu lepe nego atraktivne po izgledu. Ova žena je ružna, realno. Da, mogao je naći lepšu. Lepih žena ima najviše među pametnim ženama.

Murano

pre 4 godine

Rafa je zapravo gej a Siska je samo dobro plaćeni paravan. Rafa kao robna marka daleko više vredi kao "porodičan čovek", muževan, poželjan ženama i model za muškarce. Da je Rafa gej odavno se zna u upućenim krugovima.

milan

pre 4 godine

Kažete 500 zvanica? Pa Rafa ne štedi, bravo, jednom se čovek ženi...
A ne ko neko, pozvao par desetina zvanica jer je mali prostor (ko da nema drugo mesto sa većom salom), pa je sutradan pozvao ostalu rodbinu na običnu kupus čorbu i ostatke od svadbe..gostili se tamo bez mladenaca koji su vec odleteli na medeni mesec..Valjda se to tako radi kad imaš zmiju u dzepu čak i za sopstvenu svadbu.

Banderaš

pre 4 godine

Ništa nije naučio,Phil Colins npr je svoj razvod platio 100 miliona Švajcarskih franaka+ po 24000Sfr mesečno po detetu(2 ćerke) do punoletstva,tj dok dok budu studirale,videćemo koliko će Rafaela koštati ta ljubav iz detinjstva.

DIPLOMIRANI BEZ POSLA

pre 4 godine

Kako me nerviraju ove sponzoruše! Samo se udaju za nekog bogatog sportistu i odmah su i one bogate. A ja učim škole 20god i rmbačim na crno i plaćam kiriju jer ne mogu da kupim stan jer banka neće da mi da kredit jer radim na crno. Uvek se iznerviram kad čujem ovako nešto. Hoću da sam i ja bogat preko svake mere i da ne mislim više o novcu nego o drugim stvarima. Prođe mi život u jurnjavi za novcem i ništa nisam stekao, a ona se udala i ne mora više da brine o novcu. Moš misliti...

Zole

pre 4 godine

@men
Lepota jeste sve, jer je u nju uračunata i pamet i dobrota. Ne ide jedno bez ostalih. Ne misli se na starlete koje su izoperisane, nego na lepe, kulturne, pristojne, obrazovane devojke. Ne znam šta ste navalili da je ova lepa, prirodno lepa žena i ružnjikava nisu ista stvar. Međutim, i sam je ružan, tako da je to ok.
Eee, prijatelju, videćeš ti tek... Imam dovoljno godina da mogu reći da su ružnice (ova, Noletova žena, Teodosićeva žena i slične) najgore supruge. To se pokaže tek kada se ustoliče u brak. Ružna kada se zalepi za pare, ta ne pušta, i krv pije a dobije sve što hoće.

Dragan

pre 4 godine

Srecno mu bilo u braku. Od srca. Ali ono sto je nama navijacima N. Djokovica bitno, to je jedan opasan konkurent manje za neki period od godinu dana. Dok se ne slegne sva ta prasina oko svadbe, dao im bog i dece, Rafin fokus bice na porodici. Narocito je to vazno za predstojeci RG gde ce verovatno pokusati da osvoji, ali ce mu misli ipak biti na skoroj svadbi. Sve u svemu, verujem da ce vrlo brzo gledati u ledja Noletu po broju osvojenih GS.

Goran

pre 4 godine

kako je mogao da bude sa jednom te istom od 19/te godine?
(gandra, 13. maj 2019 13:34)

Nadam se da je ovo ironija.
Mislim da je za ovo vreme bio bar sa još 1000 devojaka, verovatno i znatno više.

wlado

pre 4 godine

500 zvanica, ovaj je gori od srba :D

mi ovde prvi rodjendan pozovemo 100 zvanica, za 18. 200, za svadbu komsiju i ko god moze da pljune neku lovu :D svi su nasi prijatelji i familija ccc

najgora tradicija, sve nam je to sa bliskog istoka ostalo.

Srecno

pre 4 godine

Ako im fali jos tanjira za svatove, neka igra turnire na kojima je Novak. Garant ce ih zaraditi. Pehar-case ce im Novak pozajmiti.

Od sveg srca im zelim mnogo srece i ljubavi.

Savica

pre 4 godine

Klasika - buduca zena mu vodi humanitarnu organizaciju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hm..., 13. maj 2019 11:54)

# Link komentara

Ta "klasika" nije klasika kojoj ova mlada dama pripada, jer se ona, za razliku od mnogih drugih koji pripadaju toj "klasici" zarad licne promocije i gradjenja iluzorne slike o sebi, istinski bavi humanitarnim radom. Sto je velika razlika koja iskljucuje ovako suvoparne komentare. Pomesao si je sa JK.

sdned

pre 4 godine

Meni nije lepa, ali tipično je špansko lice i Rafi je verovatno lepa. Ali ženu i ne treba birati prvenstveno po lepoti, već po unutrašnjim kvalitetima. U suprotnom završiš kao fudbaleri sa nekom JK pa se posle razvodiš po tabloidima.

krcprc

pre 4 godine

Ona takodje vodi Rafinu fonaciju, a vidim niko je pljuje zbog toga, kao sto to cine sa Jelenom.
(noname, 13. maj 2019 17:48)
Pa ona zaista vodi i radi, i nije joj data fondacija za šou i dizanje repa dok joj drugi rade, nego kao ozbiljan posao.

marta

pre 4 godine

Neverovatno koliko se negativno reaguje na lepotu zena, a ovamo svaki pravi muskarac(ne zatucani kompleksas) zeli da ima pored sebe zenu na kojoj ce mu ostali muskarci pozavideti; a te price o dobroti onih ne tako lepih- da ne kaze3m ruznih, to nema veze ni sa cim, naprotiv, te su mile, skromne,i krotke dok se ne udaju a posle pokazu svoje pravo lice- zmijurine, bas zbog tih kompleksa koje vuku ceo zivot i postaju azdaje u braku, provereno...

Jovan

pre 4 godine

@ Ta "klasika" nije klasika kojoj ova mlada dama pripada, jer se ona, za razliku od mnogih drugih koji pripadaju toj "klasici" zarad licne promocije i gradjenja iluzorne slike o sebi, istinski bavi humanitarnim radom. Sto je velika razlika koja iskljucuje ovako suvoparne komentare. Pomesao si je sa JK.
(Savica, 13. maj 2019 12:27)

Slazem se, samo ti si pomesao na koga je on mislio. Ne JK nego JDj.

Rista

pre 4 godine

lepa jeste, ali reći da je lepša od Jelene... pa i nije baš. Dobro niste rekli i da je Mirka najlepša.
(MarcoPolo, 13. maj 2019 19:52)
I Ciska i Mirka su prave žene - požrtvovane, pouzdane i oslonac muškarcu. U tome je i lepota.

Pedja J7

pre 4 godine

Nadal u cast Novaka stavlja na meni svinjsko pecenje.
Novak dolazi u iskusenje da se prejede.
Pepe Imas na aparatima.
Jelena zaprepascena...

El Boki

pre 4 godine

Nije "Telekinko", već "Telesinko" (mekano "s", jer se kombinacija slova "..ci." u reči izgovara "..si.").
U pitanju je Tele-5 (Tele-Cinco).

Un cordial saludo

max

pre 4 godine

Mogao je bar lepšu da nađje.
(Kosarka, 13. maj 2019 12:55)

Pa nisu teniseri na nivou fudbalera da se zene starletama. Marija je prirodno lepa, simpaticna, pametna i pristojna devojka kao nasa Jelena.

šarena veverica

pre 4 godine

Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva....
Teniska zvezda se ženi, zaboga. Dokle ćete upotrebljavati taj kretenski izraz ženi + akuzativ?
Otac i majka žene sina npr, a muškarac se ženi.

Milosav

pre 4 godine

E bas taman da se "istrosi" za Rolan Garos pa da ga Novak polomi ki mace muskatlu :)
Salim se, zelim mu sve najbolje u braku i puno malih Rafica, supruga mu je ocigledno osoba na mestu kako i treba za ovakvok dzentlmena kao sto je Rafa.

Šeki legenda

pre 4 godine

srećno majstore....šmeker odabrao princezu. Koliko sam čitao, tu njegova sestra igra bitnu ulogu, malena je prošla filter, sigurno.

Limar nece doci.

pre 4 godine

Bravo i puno srece u braku.
Ako neko od nasih poznavalaca i strucnjaka slucajno zna da je mlada u drugom stanju, neka podeli informaciju, da se svi obradujemo.

men

pre 4 godine

Najjaci komentari: mogao je lepsu da nadje... Eee klinci da je sve u lepoti, kako bi bilo lako i jednostavno naci pravu zenu...nego videcete sami, polako...

dzoni

pre 4 godine

lepa svedena brineta,ova vrste lepote u srbiji svedena na par primeraka,jer su se sakrile u najezdi copy paste zena,lepa obicna i tu je njena tajna.Bravo Rafa!!!

smesno

pre 4 godine

E ovo se trazi novokomponovane dame, djevojka koja voli jednog muskarca i postaje njegova zena. (MG, 13. maj 2019 19:27)
Videla bih da je taj jedan (prvi) bio neki radnik a ne vrhunski sportista. Takvog ni jedna nije luda da menja. Mogu samo oni da menjaju. I vi muskarci ste smesni.

lako je biti prava za pravog

pre 4 godine

I Ciska i Mirka su prave žene - požrtvovane, pouzdane i oslonac muškarcu. U tome je i lepota.
(Rista, 13. maj 2019 20:01)
Jeste, oslonac su pravom muskarcu, onom koji je sve obezbedio a one su "oslonac" i humanitarke.
A ne tamo neke sto rade, zaradjuju, dodju kuci iscedjene a muz se jos "osloni" na njihovo kuvanje i spremanje.
Pametne zene. Tako treba svaka koja moze.

Vladisav

pre 4 godine

Neka su zivi I zdravo ali nemoj da davite narod sa nekim totalno nebitnim stvarima tipa sta ce Rafael da jede na Dan svadbe? Kome je to varno kada i vi sto pisete o tome ne znate

Uh uh

pre 4 godine

E ovo se trazi novokomponovane dame, djevojka koja voli jednog muskarca i postaje njegova zena. (MG, 13. maj 2019 19:27)
I obrnuto naravno kao kod njih.
I da je uspesan kao kod njih ;-) a ona "rukovodi fondacijom" a ne rinta od jutra do sutra i na poslu i kod kuce.
Moja gospodo novokomponovana.
Svako vidi sta mu odgovara, zar ne?

Pc,Nis

pre 4 godine

Za brak je potrebno mnogo sreće i medjusobnog poštenja i poverenja.Najsrdačnije Ti želim sve to i mnogo zdrave i srećne dečice.Srećno Rafo,svetski čoveče!

Čekajući Godoa

pre 4 godine

14 godina na probnom radu, udarnički nema šta.
Ipak, upornost je majka mudrosti ili što bi naš narod reko - svršenome poslu, mane nema.