Ponedeljak, 13.05.2019.

08:35

Jokić se smatra odgovornim: Promašio sam slobodna i mnogo šuteva

Nikola Jokić smatra se odgovornim za eliminaciju Denver Nagetsa u polufinalu Zapada NBA lige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Jokiæ se smatra odgovornim: Promašio sam slobodna i mnogo šuteva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

215 Komentari

Sortiraj po:

Powerslave

pre 4 godine

(mbs, 13. maj 2019 10:56)

Karl Entoni Tauns, 42% prošle sezone, 40% ove. Možda ne previše šuteva po utakmici, ali procenti su tu.

paspalj chandler

pre 4 godine

Toni Kukoc je samo imao problem sto se rodio prerano, u dansnjoj ligi igrac visok 210 koji vodi loptu, vidi teren, sutira za 3, igra odbranu i skace je najcenjeniji igrac, vi stvarno verujete da je Porzingis talentovaniji od Tonija? Kukoc bi bio u top 20 igraca i nekoliko puta All Star.

Vremoplovac

pre 4 godine

I ja sam razocaran porazom. Najvise sam razocaran Kukocom, jer je juce dao 0 poena, 0 skokova, ali u njegovu korist sto nije izgubio nijednu loptu. Mozda sledeci put da ubace Kresu...

Bilja

pre 4 godine

Bože, oprosti ako grešim dušu, ali mislim da se ovo vratilo Jokiću zbog neigranja za reprezentaciju. Navijala sam za Denver ne zbog Jokića (ravnodušna prema njemu kao prema lanjskom snegu), a malo i protiv Portlanda zbog Nurkića i one njegove majice. Baš mi žao

Milosav

pre 4 godine

Utakmica je pocela rano po ovom vremenu i gledao sam od pocetka. Verovao sam da posle prve polovine nema sanse da Denver izgubi. Medjutim kada sam video kako se polako ta prednost topi, da organizacija igre popusta, da se sutira na kos i masi ugasio sam TV, znao sam da ce da izgube.
Steta pogotovu zbog Nikole koji je nosio ceo tim i najzasluzniji je sto su stigli dokle jesu. Kao pravi profesionalac, Jokic preuzima odgovornost na sebe, iz toga se vidi koliko je zreo i da ce da izraste u jednog od najboljih NBA igraca ikada.
Organizacija Denvera treba da poradi na sastavu tima, ocigledno je da ako Nikola nije u igri tim ne igra kao tim. Ova ludacka minutaza koju je Jokic izdrzao u ovoj seriji nije dobra za njega, mlad je ali je brate previse, predstoji mu duga karijera, treba se cuvati.
Posle toga gledam Raptors, luda utakmica sa neverovatnim sutem Leonarda na kraju za pobedu i okrsaj sa Milvokijem!
Raptors do finala! Pozdrav iz Toronta.

stefan

pre 4 godine

@Aleksandar Kukoc je bio treca opcija Bullsa posle Jordana i Pippena a Rodman samo defanziva. Jokic bi verovatno bio glavni igrac pored Jordana i Pipena :)))
(vince carter, 13. maj 2019 14:29)

Smaras sa hejtom. .i meni je tesko zamislivo da jokic bude dominantan ali jeste i svaka mu cast. . .odusevi se umesto sto hejtujes .promeni misljenje jer ima i te kako razloga za to. .napred jokic

Dragan

pre 4 godine

Ispali su jer nisu dobro koristili kontre. Glupirali su se kada je trebalo poentirati i to im se na kraju osvetilo. Maloun mora da radi na kontrama. Ne moze jedan igrac da nosi kontru, a da ostali trckaju i posmatraju.
Inace pokazalo se da Jokic ima najbolju kondiciju i najvise snage u timu. Izgleda da u onoj narodnoj "Snaga na usta ulazi" ima dosta istine.

BULLS07

pre 4 godine

Za neupucene Kukoc je posle Jordana bio druga opcija u napadu Bullsa.Koliko je bio bitan govori podatak da je Pippen umalo trejdovan za Kempa uoci drafta 29.06.1994 kako bi Toni bio vracen na prirodnu poziciju tri i postao nosilac fransize Chicago Bullsa.Siguran sam da bi se danas pisalo o njemu kao najboljem belom igracu svih vremena.Jokic je prva opcija u napadu Denvera i ujedno njihov najbolji igrac.Ok kada bi vratili Jokica u 90-te npr u Sparse pored Robinsona i Dankana verovatno bi igrao 10-15 minutai ne bi imao prostora za razvoj.Imao je srecu kao i Doncic da dodje u prosecnu ekipu bez zvucnih imena,ekipu koja ima sluha i veru u evropske igrace.Milicic na primer uopste nije imao tu srecu dosao je u Detroit koji je na njegovoj poziciji imao dva igraca koji po talentu nisu mu do kolena.Takodje nije verovao u njega ni Leri Braun.Naravno da je zamrzeo NBA jer igrao je dva minuta u proseku prve tri godine.Drazen Petrovic takodje nije imao srecu kada je dosao u Portland i nazalost igrao na kasicicu.Ali Drazen fajter kakav je bio znao je da vredi i da u prosecnoj ekipi pouput Netsa moze da bude medju tri najbolja beka sutera lige.Kakvo je vreme bilo govori podatak da nije imao mesta na all staru.Portland je zasluzeno prosao u finale iz prostog razloga sto ima dva vrhunska beka za koje Denver nije imao nikakva resenja.Denver ce graditi fransizu oko Nikole i ono sto je potrebno je da trejduju dva,tri igraca za nekog superstara koji uz Nikolu moze odvesti ekipu do same zavrsnice.

обс

pre 4 godine

Ја сам разочаран поразом Денвера јер сам очекивао победу што би било реално. Денвер је изгледао солидно до синоћ. Стекао сам утисак да Денвер није желео ову победу, као да су једва чекали да више неиграју и да иду на одмор. Уколико грешим онда је ову утакмицу лоше припремио стручни тим са Малоуном. Осећам се помало превареним као и сви верни навијачи Денвера. Јокићу је најтеже. Није имао пратњу и сви његови киксеви последица су хаотичног курса екипе што је недопустиво за четвртфинале НБА. Једноставно, Денвер није хтео даље као што неки провинцијални клуб у већини лигашких такмичења у свету (без обзира на врсту спорта) не жели или не може. Денвер је могао али није желео! Јокићу желим све најбоље јер ме је анимирао после готово две деценије да поново пратим НБА.

vince carter

pre 4 godine

@Aleksandar Kukoc je bio treca opcija Bullsa posle Jordana i Pippena a Rodman samo defanziva. Jokic bi verovatno bio glavni igrac pored Jordana i Pipena :)))

mate

pre 4 godine

Kukoč je bio 6-7 igrač u Bulsima, nešto kao Livingston ili Kevon Luni u Voriorsima.

nije bas isto. kukoc je sve 3 sampionske sezone bio treci strijelac. da se razumimo jokic ce sugurno u nba bit bolji od kukoca. samo sumnjam da ce jokic ikad bit mvp sp ( kukoc 1990), da ce bit mvp ep (kukoc 1991) , da ne spominjem da kukoc i danas drzi rekord sa 3 puta mvp eurolige...

Beogradjanin

pre 4 godine

(JPR24, 13. maj 2019 09:16)

Ovo je ipak rukavica u lice onih kometanatora @ crna mamba Jokic je bolji od Novickog, u drustvu Cembrlena,Hakeema, O'Neala.
Jokic je ovim partijama u playoffu dokazao da je all-star igrac 25p 13sk, 8as, i nabacio je malo mase, ovih 13 sk prosecno treba da mu bude i buducnosti primarno. Odbranu igra toplo- hladno. Ali sa iskustvom bice to samo bolje.

Sta je najveci problem ovog Denvera?

Jokic najbolje igra kad je druga opcija u napadu, odbrana se skupi na bekove, on pokupi otpadak u napadu. U pik en rolu sa Marejom kad mu ostave vise prostora pa lepo ubaci posle onu svoju frljoku sa dosta osecaja. Kad ga ostave samog na trojci. Jokic je do poslednje 4 sigurno imao preko 50% iz igre. I kad Jokic mora da forsira krecu promasaji. Ko to ne vidi nije objektivan.

A druga stvar je sto je Denver mala fransiza. Za to je Jokic dobio sansu. Ako im ode Milsap, oni ce uci u sezonu bez 4. Porter iako je bas visok 208cm, sa samo 95 kg ce igrati poziciju sf. Nije on izabran zato sto je suter kao 14 pik, nego zato sto je trebao da bude 3 pik, ali zbog povrede dostao pao na draftu. Kakvi igraci dolaze sa drafta ne treba od njega ocekivati suterske sposbnosti, oni od njega tek moraju da prave igraca.
Denver ocekuje burno leto, mogu da da budu jaci sledece sezone, ali isto tako i slabiji.

somix

pre 4 godine

Pa on i jeste odgovoran za poraz... isto kao i ostatak ekipe... ali ko je kriv to je sad drugo pitanje, mozda bekovi da se zamisle malo

Pozdrav iz Toronta

pre 4 godine

Ne znam sta ljudi ocekuju od ovako mladog tima. Jokic 24, Marej 22, Haris 24, Bizli 22, Moris 23, prosek vade Barton 28, Kreg 28, Plamli 29, Milsap 34. Veliki Dzordan je prvu titulu osvojio sa 28. Trentno je gorak ukus zbog poraza koji se mogao i morao izbeci, ali ovo je bila sjajna sezona. Ceo tim jos uvek uci, ukljucujuci trenera. Ovaj PO je bio sjajno iskustvo, Denver sad tacno zna sta mogu da ocekuju u buducnosti od igraca koje trenutno imaju, i koga treba da dovedu da bi napredovali.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 4 godine

(nebojsa markovic, 13. maj 2019 12:33). Bravo za komentar !!! Ja sam istog misljenja da NBA je jedan cirkus !!! EL je mnogo uzbudljivija i mnogo sadrzajnija ima sta da se vidi

Satira

pre 4 godine

Zavrsi i ta bajka o Jokicu.
Mozda je dobro jer bilo je previse.
(Vlado, 13. maj 2019 11:47)

# Link komentara

"Bajka" zvana Jokic je tek na pocetku i dugo se nece zavrsiti. Nikola je imao u proseku 25. poena tokom plej of serije. Mozda se ta bajka zavrsila za tebe, ali, samo u tvom svetu. U drugom nece jos dugo.

Boban

pre 4 godine

Realno sve ekipe su priblizne po jacini rezultati govore uglavnom 4:2 ili 4:3. Jokula ostavio si srce na teren bravo velicina igracina bice dana za slavlje siguran sam. Tako su pljuvali i po Noletu a sad? Soguran sam vrlo ubrzo Jokic MVP!!!

sasha

pre 4 godine

Nije sve do Jokića...igrao je kolko je mogao ali ga ostali nisu dovoljno ispratili/sem G.herisa/.Uostalom nisu izgubili sa velikom razlikom.Znali su u regularnom delu da ispuste i mnogo veću prednost.Portlend je odlična ekipa a sada se pokazala i stabilnijom.Biće im mnogo teže protiv GS.

nebojsa markovic

pre 4 godine

Pratim koraku vise decenija, obozavam je, ali ovakva NBA zaista postaje dosadna. Postoje utakmice koje su odlicne, a rezultat je recimo 72:70. Jer se igraju kvalitetne odbrane, jer je tesko zabiti kos, jer su neizvesne..Istovremeno, postoje utkamice, a u NBA ih je sve vise i vise, gde se zabija ukupno po po 250 koseva, gde pršte zakucanjanja i trojke, a ja - zevam. Dosadno. Neinventivna kosarka u jednom smeru, kao da se igra "viktorije" na jedan kos/gol. Znam da ce me neki klinci ovde ismejati, ali Evroliga i utakmice najjacih evropskih ekipa su mi mnoooogo zanimljivije i sadrzajnije. A i njima ce biti - jednom kada odrastu. U doba Divca u Lejkersima i Sakramentu, Medzika i Dzordana - igrana je mnogo bolja i sadrzajnika kosraka u NBA. Mnogo. Ovo danas je bukvalno - čisto "rokanje". Teror trojki, pokazivanje misica. Hvala na tome. Jokic ne igra odbranu, jer je to u NBA - demode. Obradović ili Pesic napravili bi od njega zver na mestu centra. Ne bi zabijao 35, vec 20 ksoeva, ali bi zatvarao kos, igrao pik do savrsenstva (visok i pokretan igrac),a osecaj za asistenicu doveo bi ga mozda na mesto najboljeg evrspkog i belog centra uopste. Ovako, uklopio se u "rokacinu" i statistiku po svaku cenu. Nemam "Sport klub", pa se snalazim povremno na druge nacine, ali sve manje zbog NBA a sve više zbog evropske kosarke. To je, ne zaboravite,ipak, igra 5 na 5, 12 na 12, ponekad 1 na 1 ili dva na dva u toku igre, ali nikada 1 na pet.A tako se igra u NBA i to sve vise.

Deni

pre 4 godine

Telo uvek izpostavi racun. Jokara je patio sada Taj racun videlo se kako pada. Ti prmasaji su cisto fizicke prirode. Sve te godine u detinjstvu unistavanja organizma losom ishranom dovele su sada do ovoga sinoc. Da su prosli dalje jos bi gore bilo protiv GSW nebi pokazo trecinu od onoga sto zna(puno vise zna nego sto moze)
Citava ekipa limitirana sto fizicki(Jokara) , sto takticki(trener) sto inteligencijom(vecina igraca).
Mislim da se Sa Thomasom moglo I moralo nesto napraviti!
U gledaj se brate Jokara na Noleta I CR7 sto se Tice ishrane I fizike!

Deyan

pre 4 godine

(Jokara izduvo :(, 13. maj 2019 11:56)

Toliko si gluposti napisao da ću samo reći: Hrvati i košarka i
gledao sam Kukoča u Bulsima, Toni je bio dobar igrač, ali igrač koji je bio bez nekog većeg uticaja u Chicagu, čist vodonoša i 7 igrač.

pera

pre 4 godine

da li je postojao centar u nba koji je šutirao trojke 40%?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mbs, 13. maj 2019 10:56)
Verovatno ne a to je zato sto centru i nije posao da sutira trojke.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Nije ovo ni lose,evo ga na svetskom
(Cola, 13. maj 2019 11:47)




to kad bi ti i miško bili selektori.

ako je časti i morala, i ove i sve buduće reprezentativne mečeve - jokić može da gleda samo ako kupi kartu za njih!

eX

pre 4 godine

Nema problema sto se mene tice, ako je Jokara odigrao samo malo slabije sta se moze reci za ceo Denver i jos za Lilarda?? Pa mozda moze i trener da malo uzme odgovornost, ili malo vise...

Ni Dzordan nije uspeo da igra finale konferencije u svojim prvim plejof sezonama treba Jokic da dovede neku zver ili da ode u Boston i prstenje stize! Ali prvo medalja u bratskoj Kini rodjaci korak po korak najjaci smo posle Amera.

Slovenija, EU

pre 4 godine

Svaka cast za izjavu. To moze samo pravi lider.

Ali ipak ne treba da stavi sav teret na sebe. Kosarka je timski sport. I kad se pobedjuje i kad se gubi sve je to timski.

ValterNBG

pre 4 godine

"Jedan covek" - ne moze sve sam,mada kod nas izgleda da moze I mi svi mislimo da moze.Dobar je bio,cak I u PO-u,naravno da sinoc nije mogao da postigne 40 poena kad imaju jedan jedini napad.Vrteti njega I Mareja do iznemoglosti u pick & roll-u.Nije to dovoljno dobar tim za finale konferencije a cini mi se da im je zelja za pobedom bar 50% manja nego kod Evropljana.Ipak je to cirkus koji se dosta promenio u poslednjih 30-ak godina.Za sladokusce preporucujem finale iz 1994 Houston vs New York,da vidite sta je borba za svaku loptu(malo zapostavljeno finale u odnosu na Cikago - Juta).

Marinko

pre 4 godine

Ovaj iskompleksirani 'rvat da gleda malo ESPN i TNT pa da vidi šta pričaju o Jokiću u analizama, o Dončiću takođe, neka ih utipka u youtube search.

Ron

pre 4 godine

Nisi ti kriv, daleko od toga ali je ogromna stvar sto si preuzeo odgovornost, to je odlika velikih ljudi. Milsap i narocito Marej su totalno podbacili. Od Herisa i dalje nisam ocekivao mnogo dok Barton ne zna kud udara, ali i ostali. Nadam se da ce Denver dovesti kvalitetnog pleja kako bi smanjili pritisak na tebe. Popravio si odbranu dosta ali sa podizanjem misicne mase, smanjenjem masnih naslaga a nakon toga i kondicije i brzih reakcija i preuzimanja tvoja odbrana ce samo biti bolja i bolja iz sezone u sezonu. Naravno da ce sa fizickom transformacijom tvoj napad biti efikasniji. Nadam se da fitness treneri sa kojima radis imaju na umu slicnu tjelesnu transformaciju kao Mark Gasol sto je prosao. Na pocetku sezone playoff je bio cilj a vi ste stigli skoro do finala, sto je ogroman uspjeh za tako mlad tim i bez iskustva.

Djenka

pre 4 godine

Kao da su namerno izgubili, bez želje za pobedom, bez trunke energije. Svima je jasno da je u sledećoj rundi kraj (za sve timove koji nalete na gsw). Možda su namerno rešili da odmore da ne bi došlo do povreda? Portland sa više srca u svakom slučaju iako im je centarska linija sačinjena od teških balvana. A za Denver zaslužen odmor. Najbolja sezona u nekoliko decenija za njih, nema za čime da se žali.

ms

pre 4 godine

Iskreno sam priželjkivao da Denver ispadne, sad će se do kraja jula uželeti košarke i eto ga na pripremama reprezentacije....što bi rekli dok Denveru ne smrkne, Srbiji neće da svane....

bobinjoo

pre 4 godine

Denver mora dao ostavi vecinu tima zajedno za sledecu sezonu, bez obzira na sve. Imaju nesto jedinstveno, vrlo jedinstven nacina kako da igraju napad, nepohodno im je samo iskustvo. Barton mora da igra sa klupe, klupa koja je iznela dobar deo sezone usled povreda je unistena vracanjem herisa, bartona, marija iz povrede. Jedina konstanta Jokic. Iznenadjujuce dobro je vukao cele sezone tim i bukvalno sve cinio boljim. Milsap mora da ostane sledecu zbog MPJ. Voleo bih da dodje jedan krsten suter, eventualno neki trejd da se napravi sa timovima koji rade rebuild i to je to.
Mislim da bi Plamli trebao da leti, ali je vrlo nezgodno naci drugog centra koji bi legao lepo na igru Denvera. On je drvo koje skače, i cak je u PO igrao kriminalniju odbranu od Jokica, koji je limitiran fizicki, ali su mu anticipacija i postavljanje u odbrani veelika pomoc (najbolji skakac u PO a covek ni ne skace).

Trener Meloun mi je enigma. Citavu seruji CJ i Dejm cepaju centra i beka na pola i ulaze u reket desilo se jednom samo, cini mi se u prvoj utakmici da je Milsap izasao da pomogne i ostavio svog igraca, sad nocas Moris kad je iznudio faul u napadu. Ne kapiram kako 20 poena svaku utakmicu njih dvojica zavrse polaganjima bez reakcije.
Dodatno, poslednji napad CJ -a Malone brani 1 na 1 a CJ ubacuje nestvarne suteve citavo vece, niko da pridje da udvoji, nema rizika a gubis. Malone je bas bas cudan trener i dobar deo PO je pravio opasne greske. Pop bi sa ovim timom igrao egal sa GSW-om u finalu

antimiškobot

pre 4 godine

ma, "jokara naš", ne sekiraj se - kupi nešto guma i dobar tv, i sačekaj novu nba sezonu u kojoj će deca ovdašnja ponovo da i tebe i sebe lože da umeš...

Milan

pre 4 godine

Namesteno. Vodili 20 skoro Mialsap i Majrej nula. Ponovo 30 Jokic. Svaka mu cast! Bravo. Covek je neverovatan.
(Milos, 13. maj 2019 09:50) # Link komentara

Kome. Ko je nameatio. Zasto. Zavera. Zbog Srbina....?..Ajde, ma sta kazes....

stefan

pre 4 godine

omasio bacanje na kraju, ali nije tu pogresio, vec su ga par puta ostavili na trojci samog, ali nije smeo da sutira, jer je bili 3 razliie za portland. Svaki put je dodao saigracima koji nisu mogli da pogode bazen...

Dirty

pre 4 godine

Denver i Portland su odigrali maksimum svoih mogućnosti i ovo je realno stanje. (U prošlom komentaru pri rezultatu 3;2 očekivao sam umorniji Portland ali je CJ ostao dovoljno priseban i svež) Dakle i jedan raspoložen i kršten igrač i trenerska strategije u kojoj igra ceo tim, je bila dovoljna, za umoran i potpuno dezorganizovan Denver. Nema spoljne igre bez unutrašnje i obratno a Denver nije imao ništa i nije znao kako da promeni ritam. Čudno da nije probao Azeju kad ništa nije išlo i da se odrekao takvog igrača...Ako se ništa ne promeni ovakav Denver je limitiran.

bulake

pre 4 godine

lepo covek priznaje krivicu da snosi najvecu odgovornost...najvise je placen, najvise minuta igra, poeni skokovi asist...od lidera se ocekuje da povuce ekipu kad zagusti...medjutim ovde ima komentara i pored nikoline nedvosmislene izjave, istog brane od njega samog...e to je vec posebna pshilologija koju obican cevek ne razume...

Hm

pre 4 godine

Mislim da je Jokic pravi lider, smatra sebe glavnim igracem i zeli da svaku odigra savrseno...Ali tesko covece polako tek si dosao u NBA.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blyze, 13. maj 2019 10:14)
Ne bi se reklo da je lider. Mislim...lako je glumiti lidera, facu, kada ide sve kako treba. Ali kada je gusto..."Gde si Djuka kad je muka?" Nema ga nigde. On treba da je glavni u timu. On je taj koji treba da preuzme odgovornost. On je taj koji treba da trazi da svaka lopta ide njemu i on treba da resava utakmice. Zbog toga je i placen. Ima ogroman minus a to je nedostatak samopouzdanja. Dobro je sto je izjavio da je njegova krivica, a da li ce i da uradi nesto po tom pitanju, po pitanju pravog vodjenja tima i preuzimanja odgovornosti kada je najpotrebnije, tek ce se videti. Mora mnogo toga da popravi u svojoj igri, od skoka, do igre u odbrani. Jeste lepo za oko kada centar glumi pleja ali...centar koji ne moze da zakuca...bruka. Kada je najvaznije gresio je, bespotrebno je trazio saigrace koji su bili dobro cuvani umesto da resava kako zna i ume.

baron

pre 4 godine

Pred pocetak playofa bila je prica Denver moze sa Golden State, kad su prosli San Antonio bila je prica, Portland hladno se prolazi.Nakon 3-2 za Denver, Durent se povrjedio i ide prica moze se prsten napasti, nakon 3-3, Denver u finalu jer imaju bolji tim.Sad od jednom oni imaju krs tim? A ovdje par ljudi i ja pisemo da je Portland bolji i da Nurkic igra ne bi vise od jedne utakmice uzeli.Znaci ovo je dokaz koliko vecina ljudi veze sa vezom nemaju.Cak su pisali, sta ce Portland 3-1 ih je Denver uzeo u sezoni. Zalutali ste def i pratite golf.Bekovski par blazersa su doktori kosarke,Jokic i ne igra odbranu i zato je adioooos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 13. maj 2019 09:11)

Citao sam na jednom Hrvatskom sajtu, gde su ljudi bar objektivni, pre pocetka serije i covek je prognozirao pobede Milvokija(posle poraza od Bostona kuci) i Portlanda (posle poraza od Denvera).
Bio sam skeptican, nisam verovao da Portland bez centra moze proci Denver, gde je na drugoj strani hvaljeni Jokic, ali on je naveo da Denver moze pobediti samo ako bude bolji i agresivniji u napadu od Portlanda, jer se iz aviona vidi koliko je Jokic limitiran centar u odbrani, a vremesni i niski Milsap mu i nije neka pomoc u reketu.
Sigurno da je Nurkic igrao da bi ovo mucenje odavno bilo gotovo.
Nije Nurkic neki igrac, sta vise zalutao u NBA, ali je i takav malo slabiji od Jokica ofanzivno, a defanzivno licno Robinson za Jokica.

Bookie

pre 4 godine

Pisete o Jokicu i losoj odbrani,nekoj njegovoj krivici i sl.,a kao da ste gledali sazetak sa samo njegovim defanzivno-ofanzivnim potezima?
Mckalum je izgleda centar koji je u direktnom duelu napunio Nikolu?Ili ga je cuvao Marej,Barton i sl.??U pik igri su im izmedju bloka i cuvara prosli bar 10x,a Jokic je mozda jednom bio tu kriv,da je bio toliko los valjda bi njihovi visoki igraci bili zapazenijib,a ne svi zajedno imali 9 od 23 sut?Onda je on kriv i u napadu,a sta onda reci za sut Lilarda , Mareja,Milsapa, kakve li su to neznalice kosarkaske,Lilard mora da je neki vodonosa u Portlandu po vasem poimanju kosarke , pa ga ni ne pominjete.Eto Jokic je sve ukupno gledajuci bio najbolji igrac ovog duela u 7 meceva,to sto je preuzeo krivicu je isto kao kada Zeljko Obradovic preuzme krivicu za EP u SCG kada je bilo,a razni Rakocevici,Jarici i sl. cute,e to je sada slucaj sa Nikolom u odnosu na Mareja,a posebno Milsapa.Najiskusniji igrac , pa nije zicer umio ubaciti,Marej je samo slobodna dobro izvodio,ona blokada Mckaluma u kontri sa ledja mu se nije smjela dogoditi.Jokic je izbijao iz ruku loptu protivnicima,ni malo nije zasticen od sudija,bar 5 faulova je bilo koji mu nisu dati,koliko puta je bio sam,a nisu mu davali precizne i pravovremene pasove,a njegove pasove gdje saigrace ostavi kao duhove,oni su odreda promasivali.Haris je bio u dobrom ritmu i onda nestao u posljednjoj cetvrtini,Plamli u napadu ne postoji,klupa kriminalna iz meca u mec...i Nikola je kriv,ma ajte molim vas.

Milica S.

pre 4 godine

A sad zamislite nekog naseg politicara da kaze ovako nesto i preuzme odgovornost za bilo sta. Jokic ima integritet, za razliku od mnogih

duledudule

pre 4 godine

Ne da nisi kriv nego ne treba ni malo da se osecas lose .Idi lagano odmori i spremi se za svetsko itekako si nam potreban.Kriv je najvise trener koji te je iscedio do poslednje kapi a i oni indijanci tipa Marej.Ja tolike divljake u kosarci kao Marej dugo nisam video.Dzabe mu dve tekme 35p kad oet za redom igra kao divljak najveci.Tu se vidi velicina igraca.Dejm je sinoc katastrofa poceo i nije isao u krajnost da siluje loptu nego je rekao ok,ne ide mi i sve je podredio da razigrava saigrace.Video da je McCollum u zoni i pustio njega.A ti Jokara iskuliraj uradio si sve.Ionako bi te finale totalno iscrpilo a realno da takvim saigracima bi vas GS ometlao.Cenim da ce Portland pobediti jednu u finalu koliko god da ne volim GS

Darko

pre 4 godine

Kazu neki da ovo nema veze sa kosarkom,da se igraju brzi napadi,sutira bez veze,trci bezglavo,slaba odbrana.Sad ce da vide Ameri sto je prava kosarka na SP u Kini.Koliko sam shvatio sa ovakvom antikosarkom nemaju sansu....Da mi pamet ovakvih sto pisu ovakve komentare pa da odmorim deset dana....

Gde ja živim

pre 4 godine

Samokritičan, uviđa greške. Pohvalno i dobar stav i odlična osnova za dalji napredak. To je ono što pravi sportista treba da ima kako bi postao Velikan. Bilo je i njegovih grešaka, ali u poređenju sa ostalima je bio super. Mislim da je u prvom delu malo previše išao na to da iznudi faul nego da postigne koš. Moralo je energičnije. U drugom je bio malo brzoplet i utopio se u šutersko sivilo. Biće bolje, ovo je škola za naredni period.

Nenad

pre 4 godine

Lepo što si odgovoran. Dobar ste tim. Ostani preko leta i radi na svom telu. Ako bi bio još brži i prodorniji, bio bi legenda NBA. Meni nije bitno da li će igrati za reprezentaciju. Gledam nastupe Denvera kao da gledam reprezentaciju. A i lepše mi je.

CJC

pre 4 godine

Ja mislim da se Melounu treba zahvaliti za sve što je uradio jer je evidentno da pod njegovom palicom ova ekipa ne može više. Golden Stejt je 2014 bio u sličnoj poziciji, ekipa pretalentovana ispali u plej ofu od jakih Klipersa i bilo je jasno da ih čeka ozbiljna buducnost ali naravno ne sa divljakom od trenera koji samo igračima zna da kaže da prangijaju dok ne crknu.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Iz njega sada progovara Srpska malodusnost prilikom frustracije kada date sve od sebe a nema rezultata.Ucinio je sve sto je do njega u ovom trenutku.Dao svoj gornji limit.Nije uspeo.Ekipa mu je prosecna toliko da cak i pojam "prosecna plata u Srbiji" dobija neki uzviseni Bozanski smisao.
Kako god Jokic je jedan od retkih dobitnika ovog PO u NBA.Razlog jednostavan:samo nebo mu je gornja granica!

Nikola

pre 4 godine

A sad zamislite nekog naseg politicara da kaze ovako nesto i preuzme odgovornost za bilo sta. Jokic ima integritet, za razliku od mnogih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milica S., 13. maj 2019 10:27)

Ne razumem. Hoce mu smanjiti platu? Hoce traziti trejd? Kakav onda integritet? Isto tako neki politicar moze da ti kaze da je kriv za nesto i nastavi to da radi. Ne mesaj politiku i sport.

Badabing

pre 4 godine

Jedine dve trojke koje je Denver dao su Jokićeve sa početka utakmice sve ostalo su promašili.Nema utakmice bez Bartonovog divljanja ili bez deset promašenih zicera.Milsap koji je plaćeniji od Jokića igra kao devojčica.

dr. velja

pre 4 godine

Jokicu da li si normalan?
Daj nam pauzu neku, da mozemo da zivimo normalno, da te ne gledamo jedan dan.
Ajde odredi nam dan kada necemo da te gledamo, jer nam je muka da te gledamo.
I samo pricas, baljezgas...

blyze

pre 4 godine

Mislim da je Jokic pravi lider, smatra sebe glavnim igracem i zeli da svaku odigra savrseno...Ali tesko covece polako tek si dosao u NBA.

Brada

pre 4 godine

Da su ostali bili precizniji, ne bi ni bilo potrebe za slobodnim bacanjima, promasajima i izgubljenim loptama na samom kraju meca. Sve bi to odavno bilo reseno...

Više sreće drugi put

pre 4 godine

Previše su se oslonili na njega, mada on nije jedini krivac za ovu eliminaciju. Ipak 29 poena nije malo za jednu ovakvu utakmicu. Ne može se reći da je imao loš dan, ali na žalost je trebalo da ubaci još koji koš da bi pobedili.

ccc?

pre 4 godine

Retko u kosarci mozes da pogodis sve, ipak se i promasuje. Niko nije sposoban da pogodi 100% ali je Jokic pruzio najvise, veliki svoj doprinos u odnosu na ostale u timu. Nije imao barem jos jednog saigraca pored sebe i dosao je poraz. Jokic je samokritican, ok ali sta onda drugi treba da kazu? Nije ih bilo nigde.Marej, nestabilan ali je mlad, Milsap brzo usao u 3 licne i sedeo je celu trecu cetvrtinu na klupi. Jedino Kreg je igrao odlicno odbranu ostali jako lose. Jokic dve asistencije? Znaci saigraci su promasivali. Na kraju poraz..normalno. Medjutim ne treba da zale jer bi ih GSW razbio . Isto ce da prodje i Portland. Realno, slabiji tim ide dalje..

Ben Dover

pre 4 godine

Ono kad naši hejteri znaju više od bivših NBA zvezda i stručnih komentatora koji se dive Jokari. Samo nama Srbima Đoković i on ne valjaju.
Kapa dole, majstore!

Guromir

pre 4 godine

Jokic fenomenalan celu sezonu i jos bolji u PO. Stavite bilo kog centra iz cele NBA lige umesto Jokica u Denver i garantujem nebi videli PO. Nadam se da ce sledece godine dovesti nekog u zamenu za Milsapa jer ga godine stizu i bice sve losiji.Ako se ovaj Porter 100% oporavi bice veliko pojacanje jer je zaista nevidjen talenat.
Jos nesto - Jokic se u zadnjih 2-3 meseca ugojio i postao dosta sporiji. Mislim da bi trebao da skine najmanje 5 kg, bio bi za korak brzi jer mu je to bas falilo u PO da ono bas totalno izdominira.

bla

pre 4 godine

odlicna sezona denvera. falilo im je iskustvo da bi dobili ovu seriju. ne bi trebalo mnogo da menjaju posto su im se kockice sklopile i naravno trenera bi morali da zadrze. ako bi uspeli da dovedu nekog od vrhunskih slobodnih igraca ove godine mislim da bi to bilo dovoljno. recimo sa Leonardom bi se najverovaatnije borili za titulu, ali nisam siguran koliko je to realno posto njih niko ne pominje u tom kontekstu. fantastican igrac podredjen timu, koji bi im znatno popravio odbranu.

Porter

pre 4 godine

Odličan stav, samokritički. Nije kao neki ,što govore: "Mi smo ili nismo", nego: "Ja sam ili nisam". To dovoljno govori da od njega ima šanse da postane šampion.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

sine imas mesec i po do kraja juna da blejis posle jedno mesec dana za tvoje individualne traktorske treninge i onda pravac pripreme reprezentacije 
ako se sad ne odazoves vise te ne treba pozivati
(bocko, 13. maj 2019 08:48)

Njega to ne interesuje, sta tu nije jasno? Ni ja ne bih igrao za zemlju i ovakav narod. Pre desetak godina pa i ajde, sada? Nema šanse.

al kapone

pre 4 godine

Patetika high level.

"Pa šta ako je plej-of, čemu nervoza?"
Onda kada se od straha skrati ruka, smatra se kao odgovornim.
Kao sifonjer na parketu. U napadu se gnjezdi celu utakmicu, u odbrani tuga.
NBA je nekada imala filter kvaliteta, nije svako mogao biti zvezda.
Ustvari, nije svako mogao igrati tamo. Kanter, Jokic su igraci za Evroligu, kakva crna NBA.
Ja pratim NBA preko 25god. Bilo je uvek precenjenih igraca, laznih zvezda, ali Jokic je jedan od najvecih. Kriminalno los centar u odbrani, u napadu malo bolji od proseka. Vadi ga solidan sut i odsustvo dobre odbrane u NBA.
Za odbranu su ponajvise krive sudije, jer im liga trazi da stite svoje najvece investicije, da one izgledaju superiorno na terenu.
Ipak su novac i zarada ispred sporta u NBA.
Njima je u interesu da izbacuju sto vise zvezda i ligu ucine jacom na papiru.
Nazalost po one koji navijaju za sport i igru, u ligi ima 2-3 vrhunska igraca i gomila precenjenih.
Sinoc svi igraci Toronta loptu bacaju samo Kawaiu, ne sme niko da sutne.
Kao basket na ulici, gde jedan zna da igra, a ostali biju u odbrani.
Ibaka pogadja trojke, ej kosarko kada te igra limitirani Ibaka.

Aca

pre 4 godine

Meni nije jasno sto su silovali Mareja kada su videli da ga ne ide, umesto Harisa koji je juce mec zavrsio sa 7/11. Takodje mi nije jasno sto su tako malo igrali p'n'r na centru, kao i sto Jokic nije bio ono sto jeste - plej-centar. Za Bartona se slazem, covek je rupa, ali Milsap je odigrao izuzetno dobru utakmicu u defanzivi, kao i Plamli. Medjutim, jasno mi je bilo na poluvremenu da Denver gubi samo jer onu igru koju su imali u prvom poluvremenu nisu krunisali sa barem 23-25 razlike bas zbog tog suta. Pad je bio ocekivan, i desio se bas kada nije trebalo, ali opet mislim da Denver ocekuje svetla buducnost ako Mareja i Harisa nauce da dodaju ekstra pas i da ne srljaju.

ja

pre 4 godine

bas mi je zao zbog Jokica, mnogo se trudio ove sezone. Sad ce imati priliku da nadje utehu u reprezentaciji i da donese zlato iz japana

spree 15

pre 4 godine

nije on kriv...inače prosečan igrač međ dosta krševa..kriv je trener...17 vodio..nemož centar da rešava a pun reket...moro je neko niži na prodor ili šut...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tex viler, 13. maj 2019 08:57)
Neko nizi na prodor u pun reket, bravo

nebaCar

pre 4 godine

Desilo se upravo ono sto sam par puta najavio na pocetku plej ofa, da Denver nece videti Golden Stejt i finale zapada! 
Sinoc se videlo koliko je ovo osrednja ekipa, cak i malo ispod proseka, a Jokic je i pored 29 poena bio podjednako los kao i citava ekipa Nagetsa! On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji! 
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera! 
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!
(bigserb, 13. maj 2019 09:19)

Izgubili na jednu loptu u sedmoj utakmici jer sun loša ispodprosečna ekipa, šta bi bilo da su bili dobri
Pametnjaković

mbs

pre 4 godine

Denveru je potrebno: 

-Trener sa pobednickim mentalitetom i izmenama u pravo vreme 
-Da otera Mareja i Bartona i dovede nekog iole pismenog igraca koji ume da stane ako ga ne ide 
-Da dovede nekoga umesto Milsapa 
-Da nadje nekog umesto Plamlija
(ultrasrbin, 13. maj 2019 09:59

@ultra
bolje da si rekao da je
jokicu potrebno:
da ode iz denvera u portland recimo

bobi

pre 4 godine

Bravo Somborac ,svaka cast...Bole te uvo za ove hejtere ko ih j*** oni sede u fotelji i bleje kako treba ovo treba ono ,a video bi njih da im se tamo neki crnac od preko 2 metra i 120 kg zaleti ,pa upisali bi se u gace...Nikola svaka cast i voleli bi da te vidimo u repre.Srecno brate ....
(boban, 13. maj 2019 09:12)

Na sve igrače u NBA se zaleću crnci od preko dva metra i 120 kg ili samo na Somborca?

robin hud

pre 4 godine

Cela serija im je nudjena i nisu je uzeli.
Iskreno, po meni je nedopustivo da im jedan igrač (iskreno, odigrao je kao vanzemaljac) celu utakmicu trpa koš...
Takodje mislim da je nedopustivo da posle 17 poena u sedmoj utakmici kod kuće izgubiš utakmicu...
i mislim da je prošla disciplinovanija ekipa...

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Pred pocetak playofa bila je prica Denver moze sa Golden State, kad su prosli San Antonio bila je prica, Portland hladno se prolazi.Nakon 3-2 za Denver, Durent se povrjedio i ide prica moze se prsten napasti, nakon 3-3, Denver u finalu jer imaju bolji tim.Sad od jednom oni imaju krs tim? A ovdje par ljudi i ja pisemo da je Portland bolji i da Nurkic igra ne bi vise od jedne utakmice uzeli.Znaci ovo je dokaz koliko vecina ljudi veze sa vezom nemaju.Cak su pisali, sta ce Portland 3-1 ih je Denver uzeo u sezoni. Zalutali ste def i pratite golf.Bekovski par blazersa su doktori kosarke,Jokic i ne igra odbranu i zato je adioooos.

goran

pre 4 godine

Jedini krivac za poraz je Majk Meloun I niko više. Čovek ne zna da obuzda ekipu, kada da igraju pametno, a ne da žure. Ne zna da nacrta akciju u zadnjim minutima već ih podiže 'moralno' i priča kako moraju da budu agresivni. Ta agresivnost im se obila o glavu. Ne zna da kaže Bartonu da se smiri. Ne zna da kaže Mareju da prekine da ide na ulaz ako ne ide. Čim CENTAR nema 5-10 asistencija, ekipa gubi. To je posao pleja, a ne centra.

Воип

pre 4 godine

Браво за сезону Никола. Ти си одрадио шта је било до тебе, е сад тренер да види како надоградити екипу јер је квалитет остатка екипе упитан. Постао си звезда НБА лиге, стигао до полуфинала конференције, мало ли је. Ај сад одмори Србија те чека.

el

pre 4 godine

Čovek je skoro celu sezonu igrao sa rezervama, uz neverovatne partije i imao bi impozantniju statistiku da nije bilo onog "no homo" incidenta. Propustio je samo jednu utakmicu i to zbog suspenzije zarađene protiv Jute. On je razlog što je Denver uopšte i došao do po a šta reći od tad?! U svom prvom plej ofu nestvarno jake partije sa takvim prosekom minuta... Kada ti Šek i Barkli kažu da je za njih ovo tripl dabl prosek bez obzira na brojke... Svi mediji bruje o njegovoj igri i to je za sada dovoljan uspeh a finala, nadam se i titule će doći. Neka ga povrede zaobiđu i ostaviće dubok trag u ligi preko bare.

MPP

pre 4 godine

Nikola nisi imao skim da igraš , ti to naravno nećeš da kažeš jer si pametan ! Ali je fakat da si bio precizniji na slobodnim bacanjima i još jedan koš da si uterao...... Za toliko si "kriv" ! I ona presečena asistencija ! Ali brate ostatak ekipe ti je igrao jako loše i , kome oni treba da se izvine ....možda TEBI !

Joker

pre 4 godine

Čitam komentare i svi nešto ulaze u ulogu tešitelja! Kao, "pa nisi bio loš", "drugi su krivi", "bekovi omanuli" itd.

Ako ćemo pošteno, u drugom poluvremenu si bio očajan.
Silovao si preko mere, šutirao za 2, za 3 i za 4 (dobro, metafora! ) , a nije te išlo.
Da li je do trenera, možda?

Ne razumem se dovoljno u trenerski posao, ali mislim da si i ti morao da bekneš koju, da kažeš i treneru i kolegama da se onakvom pravolinijskom, jednosmernom igrom (daj Jokiću, pa šta bude) NE OSVAJA NIŠTA!

Pogledaj statistiku: ti si imao 11 od 26, dakle 42%.
McCollum 17 od 29, u prevodu 59% !!!

Imao si 13 uhvaćenih (rebounds), ISTO koliko i onaj nesretni Kanter kojeg si redovno u džep pakovao!

A asistencija, koje su tvoje najjače oružje (za jednog centra) si imao ukupno DVE! Za celu utakmicu ?!?!

Nemam ja ništa protiv tebe, mladiću, niti mislim da bi iko trebalo nešto da se na tebi sad "ispucava". Ali, ovu utakmicu si odigrao loše. Posebno drugo poluvreme.
I od toga ne treba bežati. Zašto, uostalom?

I iz poraza valja izvući lekcije. A ovaj poraz bi trebalo da bude veliki nauk za ceo tim Nuggetsa.

Nenad

pre 4 godine

Celi meč Meloun je samo posmatrao divljanje svoje spoljne linije - pa to je nedopustivo i katastrofalno. Jokić je trebao da ima svojih uobičajnih 10,12,15...asistencija,a nije ih imao jer su njegovi saigrači promašivali zicere-katastrofa od nediscipline u igri !!!

andrak

pre 4 godine

... lepo si igrao, trudio se, rezultati rada više nego pristojni, dobar ugovor imaš... aj' sad malo odmaraj, pa kod Saše na pripreme, da osetiš pravu slast pobede...

Eto

pre 4 godine

Kriv vam je suterski trener. Svako svoju tehniku suta, a u Portlandu svi pod konac sem Turcina koji je stigao naknadno.
Mega ima boljeg trenera za sut nego vi.

Samo kažem

pre 4 godine

Taktika Denvera je bila prosta. Jokic je oslobodjen defanzivnih zadataka kako bi isporučio na drugoj strani i kako bi uspeo da završi 14tu utakmicu sa više od 40 minuta na parketu u vrlo kratkom periodu. On je poene isporučio, ali ovog puta nije imao niti jednog jedinog raspoloženog saigrača. U jednom trenutku trece četvrtine komentator konstatuje kako je Jokic udelio osam lopti nakon kojih saigrači iz otvorenih pozicija mase i kako se kod Jokica kolona sa asistencijama ne puni zbog lošeg šuta. Navijači Denvera su manje više mirno preživeli sve ovo jer su ubedjeni da će sledeće godine biti mnogo bolji. Prvo svi iskusniji za sezonu, drugo desiće se sigurno neke promene u timu jer uz Jokica je preko potreban još jedan igrač koji je konstantan. Ovaj period između dve sezone je najbitniji za Denver jer sada određuju sebi narednih pet do sedam godina pametnim sklapanjem kockica.

Darko

pre 4 godine

Kosarka je kolektivni sport,a ne individualni.Osim Jokica sinoc svi igraci Denvera su podbacili.Pardon Craig je bio dobar u odbrani,ostali teske rupe,trube.Tako se ne ulazi u finale konferencije.Ni Jordan nije mogao bez pomoci Pipena,Rodmana,Kukoca pa ne moze ni Jokic.Cestitke za fenomenalnu sezonu u kojoj se lansirao medju najvece zvijezde NBA lige.

Gavzi

pre 4 godine

Dodji na pripreme reprezentacije i vežbaj...
(Dejan Smederevo, 13. maj 2019 08:45)

Ma kako da ne. Da li si video reklamu od John Deer by Nikola Jokić? Kad prevrće gumu preko brda i dolina, reka i jezera i na kraju je montira na traktor, seda i počinje da ore. Jesi li ti svestan koliko para on dobija od John Deer-a da prevrće bas njihovu traktorske gume?

boban

pre 4 godine

Bravo Somborac ,svaka cast...Bole te uvo za ove hejtere ko ih j*** oni sede u fotelji i bleje kako treba ovo treba ono ,a video bi njih da im se tamo neki crnac od preko 2 metra i 120 kg zaleti ,pa upisali bi se u gace...Nikola svaka cast i voleli bi da te vidimo u repre.Srecno brate ....

JPR24

pre 4 godine

Daleko da je on “krivac”. Preuzeo je odgovornost kako i dolikuje lideru ekipe. Ali nažalost, bekovi su tu najveći krivci, kao i Meloun koji nema autoritet da smiri divljanje. Milsap je bio loš Novas, ali tokom serije je bio najveća pomoć Jokicu, tako da njega ne mogu toliko da krivim. I naravno tu ide i neiskustvo, ne sinoc, promasiti toliko šuteva to nije pitanje iskustva, ali tokom serije. Dok Portland ima iskusnijeg trenera, zna da spremi akciju, uzimao je racionalnije tajm aute, a i Lilarda je ostavio na klupi u zadnjim sekundama, MekKolum je bio u ritmu i njemu su dali odgovornost, kao u onoj u 4 produžetka kad su dali odgovornost Hudu. Portland globaln nije igrao nešto posebno bolje, ali iskusnije, organizovanije, i zasluženo idu dalje. Denver je na dobrom putu, ali ima tu još rada, pametnih trejdova, naći pametnog pleja, videćemo i Portera da li je dobar suter kako je najavljeno posto im je to potrebno itd. da bi dosli stepen dalje, ili pak mislili na titulu. A za sada GSW ne bi trebao imati neke poteškoće u finalu zapada, ne bi ni sa Denverom imao naravno. Na istoku pak, biće Toronto-Milvoki interesantno, i mislim neizvesnije.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Jokic 5 blokada u ukradenìh a samo 2 asistencije, ova utakmica je bila sve naopako, vodili su i preko 15 razlika sa pocetka totalno se glupo utakmica okrenula i to najvise zahvaljujuci seriji losih suteva Milsapa i Mareja. Ali mislim da je Maloun najveci krivac, Plamli ne bi ni u nasoj ligi bio neki dobar igrac, a Treja drzi na klupi. Barton je katastrofa, 33% suta u Plej Ofu on i Plamli ih ubili generalno u seriji. Da ih je odstranio lagano 4-1..

Milan

pre 4 godine

Gospode Boze.. kakvi komentari. J...a vas reprezentacija
Covek opravdava poverenje i novac ulozen u njega. Ne opravdava VAS novac i poverenje. Decko je "prodigy" dobio status superstara i po igrama u 24 godine lici na igru Dankana. Citam kako je za njega jbn Kina i tamo da igra. Jbm ti Istok i gde se umesao u ovo podrucije ovde. Toliko ste ljubomorni sto jedan obican izuzetno vaspitan momak pored sna koji zivi je obema nogama na zemlji da ne mozete klasicnu komunjarsku mrznju da sakrijete. A sta ces ne pomazu partijske knjizice pored cistog kvaliteta u svakom slucaju ako vam nije jasno. Decko je vec sada potencijal za kucu slavnih!

Labud

pre 4 godine

Kronkeove ekipe nisu za velika dela. Arsenal se ukantao za LŠ a nudila se kao i finale zapada Denveru. Ipak doklen Kronke uzima pare baš ga briga za sportski uspeh i slavu.

Aleksandar

pre 4 godine

Decko (Jokicu), koliko god da me nervira femkanje oko reprezentacije i voleo bih da izadjes na cistac sa time pa da svi znamo, mislim da si sjajan igrac. Hocu da ti kazem da ovo nema veze sa istinom sto si rekao. Da je jos neko igrao konstantno dobro osim tebe prosli bi ste u 4 utakmice. Ne svodi se tim na jednog coveka u pobedi, ali ni u porazu. Sto bi rekli tvoji sugradjani "get over it and move on". A nek se Denver zapita koga to jos placa osim tebe.

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

Svaka cast za sezonu, takodje i hvala na promovisanju imena Srbije, hvala i za ekstra poteze i sve ostalo. Bice steta ako ga ne budemo videli u drzavnom dresu, odluka nije u potpunosti njegova ali ipak jeste vise nego sto nije, realno je sramota ako za taj odmor nisu dovoljni pola maja, jun i jul... Voleo bih da svoje ime uvelica ucescem na predstojecem SP-u i nisam jedini. Ziv bio :D

cvele

pre 4 godine

Problem je trener. Čovek je šutnou Ijzeu Tomasa. Ali zato čovek forsira Bartona, Mateja i Plambija. Ljudi su sahranili ekipu. Kada ekipa sa klupe uzima prvu postavu, ti ih vraćaš na klupu zbog paljotke Mareja. Što se Jokića tiče on nema podršku u prvoj petorci, nema zamenu na klupi.

Doktor Pera

pre 4 godine

Milsap sut 3 od 13
Murray sut 4 od 18

Ceo tim izuzev Jokica 0 trojki!!!

Pa kako da pobede? Da li je Denver u celoj sezoni imao utakmicu sa 0 trojki svih igraca osim Jokica???
On je nejmanje kriv u celoj ekipi.

Djordje P

pre 4 godine

Zao mi je, naravno, sto su izgubili, ali ionako bi GSW lako prosli obe ove ekipe... pa kad je vec tako, iz ovog poraza mogu da nauce mnogo vise nego da su prosli dalje. Neka pociste par igraca iz ekipe, dovedu nekog super-stara, par njih da zestoko treniraju preko leta, pa ce opet biti uspesni i sledece sezone. Previse im je neozbiljna ekipa (osim Jokica) za finale, iskreno.

Beograd

pre 4 godine

Iskreno kaze Jokic promasio je i samokritican je preuzima odgovornost na sebe zato sto je lider ekipe. Ali isto tako u sinocnoj utakmici jedino je on zabio one trice. Nesvatljivo je da su saigraci bili katastrofalni u sutu za tri poena.

ja

pre 4 godine

U pravu si. Eto, imaš našu podršku. Slažemo se sa tobom.
(Dobric na SP, 13. maj 2019 09:20)

Ne, znam koliko mu je bitna tvoja podrska iz hrvatske

Indoktrinacija

pre 4 godine

On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji! 
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera! 
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!
(bigserb, 13. maj 2019 09:19)

Odbrana mu jeste upitna ali reci da su kosevi isli preko njega to je nepoznavanje sporta uopste.
Bek i plej probiji dva igraca koji su izasli da udvoje, pod kosem Jokic koji cuva centra. Stvara se 2 na 1 pod kosem i naravno to su laki poeni. Tako barem 10 puta. Ne moze Jokic da bude krivac kada osim njega NIKO u polifinalu konferencije najjace lige na svetu nije pogodio za 3 poena. Tacka. Jokic nije bio odlican to stoji, ali da su Marej i jos jedan odigrali srednje, poput Nikole, nosta vise, Denver bi dobio 10ak razlike.
Odlicna sezona za njih, odlicna za Nikolu, jos jedno iskustvo od kojeg ce dobro napredovati ceo tim.

aleksa 076

pre 4 godine

Neverovatno je da je Denver u najbinijom utakmici sezone odigraotoliko neodgovorno pre svega bekovska linija na celu sa marejem herisom bartonom nerezonski sutevi zaletanja u reket umesto forsiranja loptu u srce reketa za Jokica previse oslanjannja na sut spolja i nedostatak plana a.Sto se tice same buducnosti ekipe ocigledno da su neki igraci limitirani i da bi denver ako zeli koirak napred trebao neke trejdove da uradi i da se resi nekih igraca broj 1 Plamli 12 milki za bekap centra sa ovim ucinkom je previse Milsap za ovu lovu nekonstantan tu je 30 milki barton dodati Tomasa..Denveru je ako Milsap ostaje potreban rez centar koji ce da menja Jokica i jos jedna cetvorka mada bi se ja resio Milsapa bekovska linija marej heris moris i bizli ok ali onda tomasa trejdovati kao i bartona tu je krejg +kad se oporav porter junior.Sto se tice dolaska Lebrona po meni pogresna investicija daleko bolje gadjati Kleja a mesto u budzetu otvoriti dovodjenjem jeftinijih igraca na poz 4 i 5

FM4

pre 4 godine

U ovakvoj ekipi Jokic je dominantan i tu nema sta da se ospori. Pitanje je kako bi se u nekoj kompletnijoj ekipi snasao, to je definitivno. Ali dobar igrac svakako.

Boki

pre 4 godine

Mareju je verovatno trener rekao da "siluje" pa se silno ispromašivao.
Da li neko ima podatak koliko je Denver utakmica izgubio sa manje koševa razlike nego što su promašili slobodna bacanja?
Procenti šuta u NBA su takvi kakvi jesu, zato je ta igra i zanimljiva ali..
Više uspeha sledeće godine.

mladen

pre 4 godine

NIkada Ovaj Denever nece uraditi nista. Oni su cirkuski tim, od Beovuka bi dobili 100 koseva. Samo rokaj! To je sva njihova kosarkasa filozofija. Jokic nije kriv zbog promasenih slobodnih, vec zbog odbrane koju uopste ne igra. Pustite uhvacene lopte. Pogledajte tu nonsalanciju u cuvanju igraca,te kretnje..A takav je i ostatak tima. U kosarci se moras odbraniti da bi zabio. u NORMALNOJ kosarci.Portland je slican tim, a bogami sve vise cijela NBA liga igra tako - na "130: 120".

ultrasrbin

pre 4 godine

Denveru je potrebno:

-Trener sa pobednickim mentalitetom i izmenama u pravo vreme
-Da otera Mareja i Bartona i dovede nekog iole pismenog igraca koji ume da stane ako ga ne ide
-Da dovede nekoga umesto Milsapa
-Da nadje nekog umesto Plamlija

dragiša

pre 4 godine

Kao tim ste celo drugo poluvreme napadački, a poslednju četvrtinu i odbrambeno igrali loše.
A jedino što ti se može zameriti je onaj suludi i bespotrebni visoki i spori pas kada si uhvatio loptu na -4 koji su oni presekli, ubacili trojku i tada otišli na pokazaće se nedostižnih +7.

Nerazuman

pre 4 godine

@tocka
Posmatrajuci stil igre Denvera i njegove karakteristike, ne postoji igrac koji bi vise unapredio Denver od Klaya Tompsona. Na ovo sto Jokic radi, strasni egzekutor, koji uz to igra strasnu odbranu, legao bi kao budali samar. Trejdovati Bartona i/ili Bartona, radi salary capa i dati coveku max ugovor. Klay bi u Denveru bio prvi strelac lige, a Denver top3 tim lige.

DukiNS

pre 4 godine

Kriv je menadžment što nemate samo bar jednog krštenog šutera. Neko ko će imati 10ak poena, dovoljno, ali koji će kad ostane sam na trojci i da pogodi nešto. 17-0 za tri, šta reći a ne zaplakati.

Tamo daleko

pre 4 godine

Ne,Nikola.Neće biti bolje ni sledeće,ni za 5 sezona u ovakvom Denveru sa ovim kantama od igrača.Odigraj još sezonu i traži trejd u šampionski potencijalni tim.Jako si kvalitetan i možeš da biraš tim.Greota od Boga da ovakav igrač u ovakvom timu služi samo da narednih godina bude sparing partner nekim novim šampionima.Budi šampion Nikola.Rođen si za to druže.

Nenad

pre 4 godine

Katastrofa od meča.....cela igra se svela šta će Jokić da uradi.Marej i ostali bekovi su tako divljali i ne rezonski ulazili u reket i šutirali iz ne izrađenih pozicija da je to neverovatno,a trener Meloun to sve samo posmatra-neverovatno! Jokić da ima samo par asistencija,a prosek mu je oko 10,pa to pokazuje koliko su njegovi saigrači promašivali zicere! Jokić pod hitno da ode u jaču ekipu ili da Denver dovede dva ozbiljna pojačanja,barem!

Milan

pre 4 godine

Jokić apsolutno treba samo i jedino da nastavi da u medjusezoni radi na svom telu. Sve ostalo je tu, samo fizička sprema. U naredne 2-3 sezone koliko uspe da se "dotera" i to je to. Prostora svakako ima, i to ne malo. A to mu i kolegi Mareju treba, neka pogleda samo Lilarda i CJ kako probijaju reket i kako ramenima "krče" put.
Ne mogu da se otmem utisku da je ovo silovanje po svaku cenu da se od Mareja napravi franšizni igrač nekako gurnulo Gerija Herisa potpuno u drugi plan. A verujem da je mogao više da pruži.

Milan

pre 4 godine

Nikola je ostao bez snage pri kraju ove serije protiv Blejzersa. Videlo se to u igri na niskom postu gde je ostao bez goriva a svojim kvalitetom je trebao tu da izdominira, takodje i pri građenju skoka. On jedini u Nagetsima igra bez pauze celu sezonu, svi ostali su pravili iste zbog povreda.

luda kuća

pre 4 godine

Jokić: odgovoran sam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: jesam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: kažem jesam, valjda ja bolje znam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: jesam
komentatori sa B92: nisi
.
.
.

Robert

pre 4 godine

Fer od njega. Kako napucavaju price nakon pobeda "Jokic sam izvukao mec, dominantni Jokic doneo trijimf" i slicno, nema logike distancirati se od poraza. Ako si vodja i uzimas zasluge kada se pobedjuje, treba umeti preuzeti i krivicu nakon neuspeha. Jos jednom, bravo za njega. Nije poput prosecne Srbende.

bigserb

pre 4 godine

Desilo se upravo ono sto sam par puta najavio na pocetku plej ofa, da Denver nece videti Golden Stejt i finale zapada!
Sinoc se videlo koliko je ovo osrednja ekipa, cak i malo ispod proseka, a Jokic je i pored 29 poena bio podjednako los kao i citava ekipa Nagetsa! On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji!
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera!
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!

sasa jokic

pre 4 godine

Obzirom na kvalitet ostatka ekipe, ovo je sjajan rezultat, da ne kazem ravan cudu. Mada je juce Meloun kumovao porazu sa nerazumnim izmenama.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bez Jokica oni ne bi bili u konkurenciji za PO. Marej je pokazao da jos nije sazreo a Jokic je sad vec realno superstar i po ugovoru i po tome sto je lice fransize i po ucinku kad je najbitnije. Promasio je neke suteve ali to se desava i boljima od njega. Sad Denver mora da dovede bolje igrace kako bi bili realno u prici Finale sledece godine jer Barton, Haris, Plamli pa i Milsap nisu PO igraci. Marej je mnogo razocarao.

Jevdja

pre 4 godine

Sad se malo odmori i spremaj se za reprezentaciju i bolje sto su ispali rizikovao bi povredu ionako u Denveru sve zavisi od Jokića.

bocko

pre 4 godine

sine imas mesec i po do kraja juna da blejis posle jedno mesec dana za tvoje individualne traktorske treninge i onda pravac pripreme reprezentacije
ako se sad ne odazoves vise te ne treba pozivati

KingsLandingGori

pre 4 godine

Jokic je solidan bio, vrci problem su ofanzivni skokovi. Maunten i haund upali zajedno u vatru posle tuce. Varisa ubila Deni i bas je poludela krenula pali grad.

znanje-imanje

pre 4 godine

I mogao je samo biti haos, grč i duga mučna kafanska tuča.
Portland nije zaslužio pobedu ali je Denver zaslužio poraz. Ovo su umalo uspeli i protiv SA: strahom i nekorišćenjem tima nekako ipak u glup, težak i bolan krah. NBA je vratio malo suđenjem mada ne koliko su tamo Denver pokrali; ali uplašeni ovi su slobodna mašili taman za poraz.
Elementarno: u PO prevaga su najčešće bolji bočni heroji. Denver je sistematski loše vođen još od povreda na pripremama; ali ove - ?!? - sve kraće i kraće rotacije tima u PO su pomračenje mozga. Portlandu je prevagu doneo Hud, tj. OK trener. Ako vodiš tim OK desiće se izvesno neki Hud ili zadnju neki Turner. Bez njih ni Lilard i super CJ nisu dovoljni. Denver ima ovog dunstera koji ih je preteranim igranjem startne postave na kraju ukopao. Bez ijednog bočnog heroja u PO neće da oće. A Denver ih ima 7-8-9 potencijalnih - i nijednog nijednom u 14 utakmica?! Ne, kao što je bilo očito cele sezone - i Barton-propast i opadanje šuta celog tima i samo jedna OK a čak 13 utakmica u grču itd. su sve posledice neprolazno lošeg trenera, kao i nemoć Marija i Nikole u finišu. Počeo sam da ga pljujem od Nove Godine - zakasnelo, jer me omelo što je VAN TERENA simpa i pametan.
Sezona Nikole na nivou najbolje Peđe Stojakovića. Retko je da max ugovor sebe opravda, pogotovu odmah. Nažalost umesto da se i da ga modeluju kao npr. Bobija oni ga pokarabasiše masom, nadam se (kao i ceo tim) ne trajno. Menjam stav - treba često da BEŽI u reprezentaciju na relax.

Petar

pre 4 godine

Svaka tebi čast momče. Jedini si kršten igrač u svojoj ekipi. Nisi ti kriv što je NBA postao običan cirkus, bez ikakve organizacije igre. 15 sekundi ostalo do kraja četvrtine, a Marej šutira preko ruke. Totalna neinteligencija. Niko ne zna trojku da pogodi, i to sve dok Lillard bukvalno nije na utakmici. Portland na kraju rutinski. Jokić nek ode u neki ozbiljniji tim, Nuggetsi su tuga..

tex viler

pre 4 godine

nije on kriv...inače prosečan igrač međ dosta krševa..kriv je trener...17 vodio..nemož centar da rešava a pun reket...moro je neko niži na prodor ili šut...

šefina

pre 4 godine

Ti promasio njih par a tvoji saigraci njih desetina odlucujucih tokom sezone. Ti jesi odgovoran da ste uopste dogurali do tu a za sta više brate potrebna je kvalitetnija klupa. Nijedna ekipa ne osvaja gde se sve svodi na jednog igraca. Fact!

ivan78bg

pre 4 godine

LOL.On i Heris jedini koji su pogadjali ostali blagi ocaj.Marej i Misap ocajni kompletno.Barton mora da leti iz ekipe covek igra 1 na 5 ne uklapa se u koncepciju Denvera.

tocka

pre 4 godine

Odlično postupa Nikola, ali se vara ako misli da će ova grupa nedokazanih uličara biti zahvalna za to, izuzmimo tu Milsapa.
16/0 šut za tri u ekipi gde se bekovski duo Marej i Heris predstavljaju kao svetla budućnost ekipe... komedija.
Barton mora da ide, a išao bih svom snagom na dovodjenje nekog kao što je Klej Tomson, stravičan skorer i defanzivac. Krila će biti jača za Porter Jr-a koji je stvarni talenat i novi KD. Milsap mora da ostane. Ona dvojica imaju celo leto da treniraju šut. IT može da ide.

Where is my sendvic?

pre 4 godine

Od Jokica na licnom planu ocekujem da obori Wiltov rekord triple dablova za visoke igrace(79).I da bude blizu triple dablova sezone I MVP ....za titulu Ako se namesti

Milan

pre 4 godine

Odgovoran si sto nisi sutnuo dovoljno suteva nego dozvoljavas da se oni indijanci tipa Mareja izivljavaju. Ako si lider uzmi im loptu, ne dozvoljavaj da se oni ispucavaju. Ali ne, ti hoces da budes i prijatelj Mareju, a on te toliko postuje da promasuje do iznemoglosti radije nego da tebi da loptu... Dzordanu na terenu niko nije bio prijatelj. Ali shvatices ti, dovoljno si pametan i imas vremena.

Bosanac

pre 4 godine

Vidjelo se u posljednjih par utakmica da nije "clutch" igrac ali to je nesto sto se stice vremenom i iskustvom. Ali i pored toga ubjedljivo najbolji igrac Denvera. Sa kakvom ekipom igra dobro su dogurali ove sezone. Zna li neko sta je sa malog Isiah Tomasa ?? Povreda il sta je u pitanju?? Nemoguce da nema mjesta u ovakvom Denveru ??

Posmatrač sa strane

pre 4 godine

Ubeđen sam da je Nikola Jokić nije u potpunosti razočaran ishodom sedme utakmice, jer je za njegov tim i njega takmičarska sezona gotova, tako da će moći da se sprema za naredni poduhvat reprezentacije Srbije i da tamo da svoj maksimum. Jokiću samo napred, cela Srbija je uz tebe!

Ivan

pre 4 godine

prvo poluvreme nisam gledao, u drugom poluvremenu sam video samo jednu timsku akciju koja se zavrsila otvorenim sutom za tri i bacena je cigla. ostalo sve individualno. nula od košarke.

ljAXE

pre 4 godine

Tako radi lider. Iako svi znamo da Jokic nije krivac on ce preuzeti odgovornost jer ima i najvise kredita. Tako ce postedeti Marija, Bartona&Co barazne paljbe. Meloun je nadmudren. Nije pripremio ekipu za sedmu utakmicu koja se u drugom poluvremenu raspala. Mislio sam da se ekipa stedi za cetvrtu cetvrtinu. Ocekivao sam brutalnu odbranu, flastere. Mislio sam da ce da grizu kao buldozi na samom pocetku zadnje cetvrtine znajuci koliki je ulog. Igras pred svojom publikom dvanaest minuta zivota. Nesmes ni jedan sekund da budes letargican. Grizi, trci, skaci, radi sta znas. U svakom slucaju, Nikola, odigrao si sezonu zivota i sve nas ucinio ponosnim. Cekamo te u reprezentaciji.

Đoda

pre 4 godine

Samo Srbi znaju da Jokić nije oupšte kriv i da su svi krivi osim njega... Murray, Barton, Millsap, Plumlee, Harris... I naravno Malone...

stojan

pre 4 godine

Ma ne sekiraj se previse, zavrsilo se i idi odmaraj. Kad su vec Murray, Millsap, i cela klupa mogli da odu na odmor pre utakmice, mozes i ti sada.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa bekovi su šutirali 0/13 za 3 poena.Jedini si koji je pogodio 2 trojke.Imao si 29 poena,13 skokova.Da su isuviše prosecni bekovi pogodili bar 2 trojke ne bi sad pricali o slobodnim bacanjima.Bruka je koliko su prosecni.Ispod evroligaskog proseka.Je ne pamtim a pratim košarku na najvišem nivou da je neki centar napravio toliko otvorenih trojki a da svi bekovi ni jednu ne pogode osim tebe!Bilo bi me sramota da sam profesionalni košarkaš a a ne mogu pogoditi 13 otvorenih trojki!

Вељко

pre 4 godine

Svaki čovek treba da bude samokritičan bilo kojim poslom da se bavi.
Kao jedan od bitnih igrača svog tima naravno da i on snosi deo krivice za poraz.To je sport.
Nekada si heroj,nekada gubitnik.
Život ide dalje,sledeća sezona-nova šansa.

bl

pre 4 godine

zal ostaje ali za sledecu sezonu naci igraca umjesto milsapa koji suta odllicno i igra odbranu, otjerati bartona mante moris i natjerati plamlija da popravi sut slobodnih...

ostaviti herisa, mareja i tony krega koji je odbranuo igrao za 10..

ljudi imaju prostora da zamjene igraca dosta i naprave pravu ekipu

K.G.

pre 4 godine

ja sam pre kukao što Jokić ne igra za reprezentacuju sad ga molim da ne igra.
Iskoristiti samo 11 suteva od 25 biti neprimetan u odbrani, izgubiti lopte u ključnim momentima utakmice, nije to igrač kakav nama treba za reprezentaciju. Ovakav igrač može zvezda da bude samo u američkom cirkusu zvanom NBA.

agent mahoun

pre 4 godine

Hm u neku ruku je u pravu ali davali su mu loptu tek kad vrag odneo šalu

Nisu sazrela ekipa to se vidi odavde

Mekolum me podsetio sinoć na Kobija ludu partiju je imao... Ne znam zašto ga nisu udvajali kad ih je sam razbijao celu utakmicu.

Uglavnom Nidžo ovo je bio maksimum ove sezone treba ti jedno dobro pojačanje koje razume košarku.

Kecman

pre 4 godine

Ne znam baš, lepo je što preuzima odgovornost, ali konkretno juče nije bio kriv. Meni je najjači utisak kada se lomila utakmica, Jokić zvekne blokadu, uzme loptu, baci pas preko celog terena, i Mareja zalepe kao slepca u kontri. Ne može Jokić sam igrati. da ne pominjem da niko sem Jokića nije trojku ubacio celu utakmicu (?!).

owen

pre 4 godine

e jest ti si kriv što si šutao šuteve iz očaja kad je trebalo da se stiže a milsap i marej sa šutem 7/30 nisu. i kad je bilo odlučujuće nema ih nigdje.

Milan

pre 4 godine

Roster Denvera sinoc ima devet igraca od kojih vrede 2.5 (pola je marej kada igra). Roster Raptorsa ima sedam igraca, ali zato jedan Kavaj Lenard vredi vise nego 8 igraca Denvera. Isto kao i Portland, vise vrede dva vrhunska sutera kao CJ i Lilard nego 5-6 nedorecenih "talenata" i istripovanih lokalnih zvezda tipa Moris, Marej, Bizli.

Denver mora da ocisti roster, ove sezone se pokazalo sta valja, a sta ne, i dovede jednog vrhunskog, pouzdanog sutera. Ne mora to biti nivo Kavaja, takvi nece ni doci u malu fransizu, ali igraci nivoa CJ-a su dostupni. Danasnja spoljna linija Nagetsa je smejurija.

Stara kuka

pre 4 godine

Realno Denver je klasicna luzerska ekipa. Prosle godine napad u Minesoti za play off i nista. Ove godine toliko propustenih sansi protiv Portlanda. Pazite nijedna trojka sem Jokica (dve) koji je centar u poslednjem mecu. NBA ekipa ljudi, ne ispred zgrade. Sto je mnogo, mnogo je.

Вук

pre 4 godine

Бар ће да се одмори пред почетак Светског првенства. Нека одмара мало више, целу сезону игра без прекида и боље што је ова серија завршила.

pope

pre 4 godine

Ma pusti to, bio si na nivou, bice bolje sl. godine. Denver je usao u playoff i dosao do polufinala konf. sto je ogroman korak u odnosu na proslu godinu. A ti si vec postao legenda.
Nego, sad imas vremena razmisli o reprezentaciji pa nam javi ovih dana, ok?

yes

pre 4 godine

Kakve saigrace ima bolje da sutira ceo mec sam.Realno Denver nema osim njega konstantnog igraca a i on je juce promasio u zadnjoj cetvrtini mnogo suteva.

Corleone

pre 4 godine

Ma ajde bre da nije tebe playoff videli ne bi a kamoli igrali majstoricu za finale zapada. Lebron sa jednako kvalitetnim saigracima nije Lejkerse uveo u doigravanje.

Ralee

pre 4 godine

Sada imas mesec dana do priprema da se lepo odmoris na Maldivima, u Somboru, na Mesecu, gde god zelis... A onda pripreme. Ako tako ne bude, stvarno nema potrebe za hajpovanjem ovog igraca, neka njegova melanholija bude sto dalje od nas.

Pro

pre 4 godine

ali su nakon Jokićeve dve trojke u prva četiri minuta promašili narednih 17 šuteva sa distance

Nista dalje ne treba dodati. Ekipa koja promasi 17 vezanih suteva za tri poena ne treba da igra fiale konferencije. Jokara care tebi svaka cast na nestvarnoj sezoni i playoffu. Ovaj poraz nije tvoja krivica. Odmori koliko mozes pa pravac kina po nove pobede!!!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa bekovi su šutirali 0/13 za 3 poena.Jedini si koji je pogodio 2 trojke.Imao si 29 poena,13 skokova.Da su isuviše prosecni bekovi pogodili bar 2 trojke ne bi sad pricali o slobodnim bacanjima.Bruka je koliko su prosecni.Ispod evroligaskog proseka.Je ne pamtim a pratim košarku na najvišem nivou da je neki centar napravio toliko otvorenih trojki a da svi bekovi ni jednu ne pogode osim tebe!Bilo bi me sramota da sam profesionalni košarkaš a a ne mogu pogoditi 13 otvorenih trojki!

tocka

pre 4 godine

Odlično postupa Nikola, ali se vara ako misli da će ova grupa nedokazanih uličara biti zahvalna za to, izuzmimo tu Milsapa.
16/0 šut za tri u ekipi gde se bekovski duo Marej i Heris predstavljaju kao svetla budućnost ekipe... komedija.
Barton mora da ide, a išao bih svom snagom na dovodjenje nekog kao što je Klej Tomson, stravičan skorer i defanzivac. Krila će biti jača za Porter Jr-a koji je stvarni talenat i novi KD. Milsap mora da ostane. Ona dvojica imaju celo leto da treniraju šut. IT može da ide.

bocko

pre 4 godine

sine imas mesec i po do kraja juna da blejis posle jedno mesec dana za tvoje individualne traktorske treninge i onda pravac pripreme reprezentacije
ako se sad ne odazoves vise te ne treba pozivati

Corleone

pre 4 godine

Ma ajde bre da nije tebe playoff videli ne bi a kamoli igrali majstoricu za finale zapada. Lebron sa jednako kvalitetnim saigracima nije Lejkerse uveo u doigravanje.

Milica S.

pre 4 godine

A sad zamislite nekog naseg politicara da kaze ovako nesto i preuzme odgovornost za bilo sta. Jokic ima integritet, za razliku od mnogih

ivan78bg

pre 4 godine

LOL.On i Heris jedini koji su pogadjali ostali blagi ocaj.Marej i Misap ocajni kompletno.Barton mora da leti iz ekipe covek igra 1 na 5 ne uklapa se u koncepciju Denvera.

Samo kažem

pre 4 godine

Taktika Denvera je bila prosta. Jokic je oslobodjen defanzivnih zadataka kako bi isporučio na drugoj strani i kako bi uspeo da završi 14tu utakmicu sa više od 40 minuta na parketu u vrlo kratkom periodu. On je poene isporučio, ali ovog puta nije imao niti jednog jedinog raspoloženog saigrača. U jednom trenutku trece četvrtine komentator konstatuje kako je Jokic udelio osam lopti nakon kojih saigrači iz otvorenih pozicija mase i kako se kod Jokica kolona sa asistencijama ne puni zbog lošeg šuta. Navijači Denvera su manje više mirno preživeli sve ovo jer su ubedjeni da će sledeće godine biti mnogo bolji. Prvo svi iskusniji za sezonu, drugo desiće se sigurno neke promene u timu jer uz Jokica je preko potreban još jedan igrač koji je konstantan. Ovaj period između dve sezone je najbitniji za Denver jer sada određuju sebi narednih pet do sedam godina pametnim sklapanjem kockica.

Ivan

pre 4 godine

prvo poluvreme nisam gledao, u drugom poluvremenu sam video samo jednu timsku akciju koja se zavrsila otvorenim sutom za tri i bacena je cigla. ostalo sve individualno. nula od košarke.

Aleksandar

pre 4 godine

Decko (Jokicu), koliko god da me nervira femkanje oko reprezentacije i voleo bih da izadjes na cistac sa time pa da svi znamo, mislim da si sjajan igrac. Hocu da ti kazem da ovo nema veze sa istinom sto si rekao. Da je jos neko igrao konstantno dobro osim tebe prosli bi ste u 4 utakmice. Ne svodi se tim na jednog coveka u pobedi, ali ni u porazu. Sto bi rekli tvoji sugradjani "get over it and move on". A nek se Denver zapita koga to jos placa osim tebe.

Badabing

pre 4 godine

Jedine dve trojke koje je Denver dao su Jokićeve sa početka utakmice sve ostalo su promašili.Nema utakmice bez Bartonovog divljanja ili bez deset promašenih zicera.Milsap koji je plaćeniji od Jokića igra kao devojčica.

agent mahoun

pre 4 godine

Hm u neku ruku je u pravu ali davali su mu loptu tek kad vrag odneo šalu

Nisu sazrela ekipa to se vidi odavde

Mekolum me podsetio sinoć na Kobija ludu partiju je imao... Ne znam zašto ga nisu udvajali kad ih je sam razbijao celu utakmicu.

Uglavnom Nidžo ovo je bio maksimum ove sezone treba ti jedno dobro pojačanje koje razume košarku.

Milan

pre 4 godine

Roster Denvera sinoc ima devet igraca od kojih vrede 2.5 (pola je marej kada igra). Roster Raptorsa ima sedam igraca, ali zato jedan Kavaj Lenard vredi vise nego 8 igraca Denvera. Isto kao i Portland, vise vrede dva vrhunska sutera kao CJ i Lilard nego 5-6 nedorecenih "talenata" i istripovanih lokalnih zvezda tipa Moris, Marej, Bizli.

Denver mora da ocisti roster, ove sezone se pokazalo sta valja, a sta ne, i dovede jednog vrhunskog, pouzdanog sutera. Ne mora to biti nivo Kavaja, takvi nece ni doci u malu fransizu, ali igraci nivoa CJ-a su dostupni. Danasnja spoljna linija Nagetsa je smejurija.

Bosanac

pre 4 godine

Vidjelo se u posljednjih par utakmica da nije "clutch" igrac ali to je nesto sto se stice vremenom i iskustvom. Ali i pored toga ubjedljivo najbolji igrac Denvera. Sa kakvom ekipom igra dobro su dogurali ove sezone. Zna li neko sta je sa malog Isiah Tomasa ?? Povreda il sta je u pitanju?? Nemoguce da nema mjesta u ovakvom Denveru ??

MPP

pre 4 godine

Nikola nisi imao skim da igraš , ti to naravno nećeš da kažeš jer si pametan ! Ali je fakat da si bio precizniji na slobodnim bacanjima i još jedan koš da si uterao...... Za toliko si "kriv" ! I ona presečena asistencija ! Ali brate ostatak ekipe ti je igrao jako loše i , kome oni treba da se izvine ....možda TEBI !

Indoktrinacija

pre 4 godine

On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji! 
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera! 
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!
(bigserb, 13. maj 2019 09:19)

Odbrana mu jeste upitna ali reci da su kosevi isli preko njega to je nepoznavanje sporta uopste.
Bek i plej probiji dva igraca koji su izasli da udvoje, pod kosem Jokic koji cuva centra. Stvara se 2 na 1 pod kosem i naravno to su laki poeni. Tako barem 10 puta. Ne moze Jokic da bude krivac kada osim njega NIKO u polifinalu konferencije najjace lige na svetu nije pogodio za 3 poena. Tacka. Jokic nije bio odlican to stoji, ali da su Marej i jos jedan odigrali srednje, poput Nikole, nosta vise, Denver bi dobio 10ak razlike.
Odlicna sezona za njih, odlicna za Nikolu, jos jedno iskustvo od kojeg ce dobro napredovati ceo tim.

spree 15

pre 4 godine

nije on kriv...inače prosečan igrač međ dosta krševa..kriv je trener...17 vodio..nemož centar da rešava a pun reket...moro je neko niži na prodor ili šut...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tex viler, 13. maj 2019 08:57)
Neko nizi na prodor u pun reket, bravo

andrak

pre 4 godine

... lepo si igrao, trudio se, rezultati rada više nego pristojni, dobar ugovor imaš... aj' sad malo odmaraj, pa kod Saše na pripreme, da osetiš pravu slast pobede...

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

Svaka cast za sezonu, takodje i hvala na promovisanju imena Srbije, hvala i za ekstra poteze i sve ostalo. Bice steta ako ga ne budemo videli u drzavnom dresu, odluka nije u potpunosti njegova ali ipak jeste vise nego sto nije, realno je sramota ako za taj odmor nisu dovoljni pola maja, jun i jul... Voleo bih da svoje ime uvelica ucescem na predstojecem SP-u i nisam jedini. Ziv bio :D

Вељко

pre 4 godine

Svaki čovek treba da bude samokritičan bilo kojim poslom da se bavi.
Kao jedan od bitnih igrača svog tima naravno da i on snosi deo krivice za poraz.To je sport.
Nekada si heroj,nekada gubitnik.
Život ide dalje,sledeća sezona-nova šansa.

Darko

pre 4 godine

Kosarka je kolektivni sport,a ne individualni.Osim Jokica sinoc svi igraci Denvera su podbacili.Pardon Craig je bio dobar u odbrani,ostali teske rupe,trube.Tako se ne ulazi u finale konferencije.Ni Jordan nije mogao bez pomoci Pipena,Rodmana,Kukoca pa ne moze ni Jokic.Cestitke za fenomenalnu sezonu u kojoj se lansirao medju najvece zvijezde NBA lige.

robin hud

pre 4 godine

Cela serija im je nudjena i nisu je uzeli.
Iskreno, po meni je nedopustivo da im jedan igrač (iskreno, odigrao je kao vanzemaljac) celu utakmicu trpa koš...
Takodje mislim da je nedopustivo da posle 17 poena u sedmoj utakmici kod kuće izgubiš utakmicu...
i mislim da je prošla disciplinovanija ekipa...

duledudule

pre 4 godine

Ne da nisi kriv nego ne treba ni malo da se osecas lose .Idi lagano odmori i spremi se za svetsko itekako si nam potreban.Kriv je najvise trener koji te je iscedio do poslednje kapi a i oni indijanci tipa Marej.Ja tolike divljake u kosarci kao Marej dugo nisam video.Dzabe mu dve tekme 35p kad oet za redom igra kao divljak najveci.Tu se vidi velicina igraca.Dejm je sinoc katastrofa poceo i nije isao u krajnost da siluje loptu nego je rekao ok,ne ide mi i sve je podredio da razigrava saigrace.Video da je McCollum u zoni i pustio njega.A ti Jokara iskuliraj uradio si sve.Ionako bi te finale totalno iscrpilo a realno da takvim saigracima bi vas GS ometlao.Cenim da ce Portland pobediti jednu u finalu koliko god da ne volim GS

DukiNS

pre 4 godine

Kriv je menadžment što nemate samo bar jednog krštenog šutera. Neko ko će imati 10ak poena, dovoljno, ali koji će kad ostane sam na trojci i da pogodi nešto. 17-0 za tri, šta reći a ne zaplakati.

šefina

pre 4 godine

Ti promasio njih par a tvoji saigraci njih desetina odlucujucih tokom sezone. Ti jesi odgovoran da ste uopste dogurali do tu a za sta više brate potrebna je kvalitetnija klupa. Nijedna ekipa ne osvaja gde se sve svodi na jednog igraca. Fact!

boban

pre 4 godine

Bravo Somborac ,svaka cast...Bole te uvo za ove hejtere ko ih j*** oni sede u fotelji i bleje kako treba ovo treba ono ,a video bi njih da im se tamo neki crnac od preko 2 metra i 120 kg zaleti ,pa upisali bi se u gace...Nikola svaka cast i voleli bi da te vidimo u repre.Srecno brate ....

blyze

pre 4 godine

Mislim da je Jokic pravi lider, smatra sebe glavnim igracem i zeli da svaku odigra savrseno...Ali tesko covece polako tek si dosao u NBA.

Beograd

pre 4 godine

Iskreno kaze Jokic promasio je i samokritican je preuzima odgovornost na sebe zato sto je lider ekipe. Ali isto tako u sinocnoj utakmici jedino je on zabio one trice. Nesvatljivo je da su saigraci bili katastrofalni u sutu za tri poena.

Kecman

pre 4 godine

Ne znam baš, lepo je što preuzima odgovornost, ali konkretno juče nije bio kriv. Meni je najjači utisak kada se lomila utakmica, Jokić zvekne blokadu, uzme loptu, baci pas preko celog terena, i Mareja zalepe kao slepca u kontri. Ne može Jokić sam igrati. da ne pominjem da niko sem Jokića nije trojku ubacio celu utakmicu (?!).

znanje-imanje

pre 4 godine

I mogao je samo biti haos, grč i duga mučna kafanska tuča.
Portland nije zaslužio pobedu ali je Denver zaslužio poraz. Ovo su umalo uspeli i protiv SA: strahom i nekorišćenjem tima nekako ipak u glup, težak i bolan krah. NBA je vratio malo suđenjem mada ne koliko su tamo Denver pokrali; ali uplašeni ovi su slobodna mašili taman za poraz.
Elementarno: u PO prevaga su najčešće bolji bočni heroji. Denver je sistematski loše vođen još od povreda na pripremama; ali ove - ?!? - sve kraće i kraće rotacije tima u PO su pomračenje mozga. Portlandu je prevagu doneo Hud, tj. OK trener. Ako vodiš tim OK desiće se izvesno neki Hud ili zadnju neki Turner. Bez njih ni Lilard i super CJ nisu dovoljni. Denver ima ovog dunstera koji ih je preteranim igranjem startne postave na kraju ukopao. Bez ijednog bočnog heroja u PO neće da oće. A Denver ih ima 7-8-9 potencijalnih - i nijednog nijednom u 14 utakmica?! Ne, kao što je bilo očito cele sezone - i Barton-propast i opadanje šuta celog tima i samo jedna OK a čak 13 utakmica u grču itd. su sve posledice neprolazno lošeg trenera, kao i nemoć Marija i Nikole u finišu. Počeo sam da ga pljujem od Nove Godine - zakasnelo, jer me omelo što je VAN TERENA simpa i pametan.
Sezona Nikole na nivou najbolje Peđe Stojakovića. Retko je da max ugovor sebe opravda, pogotovu odmah. Nažalost umesto da se i da ga modeluju kao npr. Bobija oni ga pokarabasiše masom, nadam se (kao i ceo tim) ne trajno. Menjam stav - treba često da BEŽI u reprezentaciju na relax.

ljAXE

pre 4 godine

Tako radi lider. Iako svi znamo da Jokic nije krivac on ce preuzeti odgovornost jer ima i najvise kredita. Tako ce postedeti Marija, Bartona&Co barazne paljbe. Meloun je nadmudren. Nije pripremio ekipu za sedmu utakmicu koja se u drugom poluvremenu raspala. Mislio sam da se ekipa stedi za cetvrtu cetvrtinu. Ocekivao sam brutalnu odbranu, flastere. Mislio sam da ce da grizu kao buldozi na samom pocetku zadnje cetvrtine znajuci koliki je ulog. Igras pred svojom publikom dvanaest minuta zivota. Nesmes ni jedan sekund da budes letargican. Grizi, trci, skaci, radi sta znas. U svakom slucaju, Nikola, odigrao si sezonu zivota i sve nas ucinio ponosnim. Cekamo te u reprezentaciji.

nebojsa markovic

pre 4 godine

Pratim koraku vise decenija, obozavam je, ali ovakva NBA zaista postaje dosadna. Postoje utakmice koje su odlicne, a rezultat je recimo 72:70. Jer se igraju kvalitetne odbrane, jer je tesko zabiti kos, jer su neizvesne..Istovremeno, postoje utkamice, a u NBA ih je sve vise i vise, gde se zabija ukupno po po 250 koseva, gde pršte zakucanjanja i trojke, a ja - zevam. Dosadno. Neinventivna kosarka u jednom smeru, kao da se igra "viktorije" na jedan kos/gol. Znam da ce me neki klinci ovde ismejati, ali Evroliga i utakmice najjacih evropskih ekipa su mi mnoooogo zanimljivije i sadrzajnije. A i njima ce biti - jednom kada odrastu. U doba Divca u Lejkersima i Sakramentu, Medzika i Dzordana - igrana je mnogo bolja i sadrzajnika kosraka u NBA. Mnogo. Ovo danas je bukvalno - čisto "rokanje". Teror trojki, pokazivanje misica. Hvala na tome. Jokic ne igra odbranu, jer je to u NBA - demode. Obradović ili Pesic napravili bi od njega zver na mestu centra. Ne bi zabijao 35, vec 20 ksoeva, ali bi zatvarao kos, igrao pik do savrsenstva (visok i pokretan igrac),a osecaj za asistenicu doveo bi ga mozda na mesto najboljeg evrspkog i belog centra uopste. Ovako, uklopio se u "rokacinu" i statistiku po svaku cenu. Nemam "Sport klub", pa se snalazim povremno na druge nacine, ali sve manje zbog NBA a sve više zbog evropske kosarke. To je, ne zaboravite,ipak, igra 5 na 5, 12 na 12, ponekad 1 na 1 ili dva na dva u toku igre, ali nikada 1 na pet.A tako se igra u NBA i to sve vise.

JPR24

pre 4 godine

Daleko da je on “krivac”. Preuzeo je odgovornost kako i dolikuje lideru ekipe. Ali nažalost, bekovi su tu najveći krivci, kao i Meloun koji nema autoritet da smiri divljanje. Milsap je bio loš Novas, ali tokom serije je bio najveća pomoć Jokicu, tako da njega ne mogu toliko da krivim. I naravno tu ide i neiskustvo, ne sinoc, promasiti toliko šuteva to nije pitanje iskustva, ali tokom serije. Dok Portland ima iskusnijeg trenera, zna da spremi akciju, uzimao je racionalnije tajm aute, a i Lilarda je ostavio na klupi u zadnjim sekundama, MekKolum je bio u ritmu i njemu su dali odgovornost, kao u onoj u 4 produžetka kad su dali odgovornost Hudu. Portland globaln nije igrao nešto posebno bolje, ali iskusnije, organizovanije, i zasluženo idu dalje. Denver je na dobrom putu, ali ima tu još rada, pametnih trejdova, naći pametnog pleja, videćemo i Portera da li je dobar suter kako je najavljeno posto im je to potrebno itd. da bi dosli stepen dalje, ili pak mislili na titulu. A za sada GSW ne bi trebao imati neke poteškoće u finalu zapada, ne bi ni sa Denverom imao naravno. Na istoku pak, biće Toronto-Milvoki interesantno, i mislim neizvesnije.

Đoda

pre 4 godine

Samo Srbi znaju da Jokić nije oupšte kriv i da su svi krivi osim njega... Murray, Barton, Millsap, Plumlee, Harris... I naravno Malone...

bigserb

pre 4 godine

Desilo se upravo ono sto sam par puta najavio na pocetku plej ofa, da Denver nece videti Golden Stejt i finale zapada!
Sinoc se videlo koliko je ovo osrednja ekipa, cak i malo ispod proseka, a Jokic je i pored 29 poena bio podjednako los kao i citava ekipa Nagetsa! On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji!
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera!
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!

Ben Dover

pre 4 godine

Ono kad naši hejteri znaju više od bivših NBA zvezda i stručnih komentatora koji se dive Jokari. Samo nama Srbima Đoković i on ne valjaju.
Kapa dole, majstore!

Stara kuka

pre 4 godine

Realno Denver je klasicna luzerska ekipa. Prosle godine napad u Minesoti za play off i nista. Ove godine toliko propustenih sansi protiv Portlanda. Pazite nijedna trojka sem Jokica (dve) koji je centar u poslednjem mecu. NBA ekipa ljudi, ne ispred zgrade. Sto je mnogo, mnogo je.

dragiša

pre 4 godine

Kao tim ste celo drugo poluvreme napadački, a poslednju četvrtinu i odbrambeno igrali loše.
A jedino što ti se može zameriti je onaj suludi i bespotrebni visoki i spori pas kada si uhvatio loptu na -4 koji su oni presekli, ubacili trojku i tada otišli na pokazaće se nedostižnih +7.

el

pre 4 godine

Čovek je skoro celu sezonu igrao sa rezervama, uz neverovatne partije i imao bi impozantniju statistiku da nije bilo onog "no homo" incidenta. Propustio je samo jednu utakmicu i to zbog suspenzije zarađene protiv Jute. On je razlog što je Denver uopšte i došao do po a šta reći od tad?! U svom prvom plej ofu nestvarno jake partije sa takvim prosekom minuta... Kada ti Šek i Barkli kažu da je za njih ovo tripl dabl prosek bez obzira na brojke... Svi mediji bruje o njegovoj igri i to je za sada dovoljan uspeh a finala, nadam se i titule će doći. Neka ga povrede zaobiđu i ostaviće dubok trag u ligi preko bare.

ccc?

pre 4 godine

Retko u kosarci mozes da pogodis sve, ipak se i promasuje. Niko nije sposoban da pogodi 100% ali je Jokic pruzio najvise, veliki svoj doprinos u odnosu na ostale u timu. Nije imao barem jos jednog saigraca pored sebe i dosao je poraz. Jokic je samokritican, ok ali sta onda drugi treba da kazu? Nije ih bilo nigde.Marej, nestabilan ali je mlad, Milsap brzo usao u 3 licne i sedeo je celu trecu cetvrtinu na klupi. Jedino Kreg je igrao odlicno odbranu ostali jako lose. Jokic dve asistencije? Znaci saigraci su promasivali. Na kraju poraz..normalno. Medjutim ne treba da zale jer bi ih GSW razbio . Isto ce da prodje i Portland. Realno, slabiji tim ide dalje..

Petar

pre 4 godine

Svaka tebi čast momče. Jedini si kršten igrač u svojoj ekipi. Nisi ti kriv što je NBA postao običan cirkus, bez ikakve organizacije igre. 15 sekundi ostalo do kraja četvrtine, a Marej šutira preko ruke. Totalna neinteligencija. Niko ne zna trojku da pogodi, i to sve dok Lillard bukvalno nije na utakmici. Portland na kraju rutinski. Jokić nek ode u neki ozbiljniji tim, Nuggetsi su tuga..

Pro

pre 4 godine

ali su nakon Jokićeve dve trojke u prva četiri minuta promašili narednih 17 šuteva sa distance

Nista dalje ne treba dodati. Ekipa koja promasi 17 vezanih suteva za tri poena ne treba da igra fiale konferencije. Jokara care tebi svaka cast na nestvarnoj sezoni i playoffu. Ovaj poraz nije tvoja krivica. Odmori koliko mozes pa pravac kina po nove pobede!!!

Pozdrav iz Toronta

pre 4 godine

Ne znam sta ljudi ocekuju od ovako mladog tima. Jokic 24, Marej 22, Haris 24, Bizli 22, Moris 23, prosek vade Barton 28, Kreg 28, Plamli 29, Milsap 34. Veliki Dzordan je prvu titulu osvojio sa 28. Trentno je gorak ukus zbog poraza koji se mogao i morao izbeci, ali ovo je bila sjajna sezona. Ceo tim jos uvek uci, ukljucujuci trenera. Ovaj PO je bio sjajno iskustvo, Denver sad tacno zna sta mogu da ocekuju u buducnosti od igraca koje trenutno imaju, i koga treba da dovedu da bi napredovali.

luda kuća

pre 4 godine

Jokić: odgovoran sam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: jesam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: kažem jesam, valjda ja bolje znam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: jesam
komentatori sa B92: nisi
.
.
.

Doktor Pera

pre 4 godine

Milsap sut 3 od 13
Murray sut 4 od 18

Ceo tim izuzev Jokica 0 trojki!!!

Pa kako da pobede? Da li je Denver u celoj sezoni imao utakmicu sa 0 trojki svih igraca osim Jokica???
On je nejmanje kriv u celoj ekipi.

Jevdja

pre 4 godine

Sad se malo odmori i spremaj se za reprezentaciju i bolje sto su ispali rizikovao bi povredu ionako u Denveru sve zavisi od Jokića.

Milan

pre 4 godine

Gospode Boze.. kakvi komentari. J...a vas reprezentacija
Covek opravdava poverenje i novac ulozen u njega. Ne opravdava VAS novac i poverenje. Decko je "prodigy" dobio status superstara i po igrama u 24 godine lici na igru Dankana. Citam kako je za njega jbn Kina i tamo da igra. Jbm ti Istok i gde se umesao u ovo podrucije ovde. Toliko ste ljubomorni sto jedan obican izuzetno vaspitan momak pored sna koji zivi je obema nogama na zemlji da ne mozete klasicnu komunjarsku mrznju da sakrijete. A sta ces ne pomazu partijske knjizice pored cistog kvaliteta u svakom slucaju ako vam nije jasno. Decko je vec sada potencijal za kucu slavnih!

goran

pre 4 godine

Jedini krivac za poraz je Majk Meloun I niko više. Čovek ne zna da obuzda ekipu, kada da igraju pametno, a ne da žure. Ne zna da nacrta akciju u zadnjim minutima već ih podiže 'moralno' i priča kako moraju da budu agresivni. Ta agresivnost im se obila o glavu. Ne zna da kaže Bartonu da se smiri. Ne zna da kaže Mareju da prekine da ide na ulaz ako ne ide. Čim CENTAR nema 5-10 asistencija, ekipa gubi. To je posao pleja, a ne centra.

Tamo daleko

pre 4 godine

Ne,Nikola.Neće biti bolje ni sledeće,ni za 5 sezona u ovakvom Denveru sa ovim kantama od igrača.Odigraj još sezonu i traži trejd u šampionski potencijalni tim.Jako si kvalitetan i možeš da biraš tim.Greota od Boga da ovakav igrač u ovakvom timu služi samo da narednih godina bude sparing partner nekim novim šampionima.Budi šampion Nikola.Rođen si za to druže.

Djordje P

pre 4 godine

Zao mi je, naravno, sto su izgubili, ali ionako bi GSW lako prosli obe ove ekipe... pa kad je vec tako, iz ovog poraza mogu da nauce mnogo vise nego da su prosli dalje. Neka pociste par igraca iz ekipe, dovedu nekog super-stara, par njih da zestoko treniraju preko leta, pa ce opet biti uspesni i sledece sezone. Previse im je neozbiljna ekipa (osim Jokica) za finale, iskreno.

Воип

pre 4 godine

Браво за сезону Никола. Ти си одрадио шта је било до тебе, е сад тренер да види како надоградити екипу јер је квалитет остатка екипе упитан. Постао си звезда НБА лиге, стигао до полуфинала конференције, мало ли је. Ај сад одмори Србија те чека.

Satira

pre 4 godine

Zavrsi i ta bajka o Jokicu.
Mozda je dobro jer bilo je previse.
(Vlado, 13. maj 2019 11:47)

# Link komentara

"Bajka" zvana Jokic je tek na pocetku i dugo se nece zavrsiti. Nikola je imao u proseku 25. poena tokom plej of serije. Mozda se ta bajka zavrsila za tebe, ali, samo u tvom svetu. U drugom nece jos dugo.

Milan

pre 4 godine

Nikola je ostao bez snage pri kraju ove serije protiv Blejzersa. Videlo se to u igri na niskom postu gde je ostao bez goriva a svojim kvalitetom je trebao tu da izdominira, takodje i pri građenju skoka. On jedini u Nagetsima igra bez pauze celu sezonu, svi ostali su pravili iste zbog povreda.

Milan

pre 4 godine

Odgovoran si sto nisi sutnuo dovoljno suteva nego dozvoljavas da se oni indijanci tipa Mareja izivljavaju. Ako si lider uzmi im loptu, ne dozvoljavaj da se oni ispucavaju. Ali ne, ti hoces da budes i prijatelj Mareju, a on te toliko postuje da promasuje do iznemoglosti radije nego da tebi da loptu... Dzordanu na terenu niko nije bio prijatelj. Ali shvatices ti, dovoljno si pametan i imas vremena.

Milan

pre 4 godine

Jokić apsolutno treba samo i jedino da nastavi da u medjusezoni radi na svom telu. Sve ostalo je tu, samo fizička sprema. U naredne 2-3 sezone koliko uspe da se "dotera" i to je to. Prostora svakako ima, i to ne malo. A to mu i kolegi Mareju treba, neka pogleda samo Lilarda i CJ kako probijaju reket i kako ramenima "krče" put.
Ne mogu da se otmem utisku da je ovo silovanje po svaku cenu da se od Mareja napravi franšizni igrač nekako gurnulo Gerija Herisa potpuno u drugi plan. A verujem da je mogao više da pruži.

Brada

pre 4 godine

Da su ostali bili precizniji, ne bi ni bilo potrebe za slobodnim bacanjima, promasajima i izgubljenim loptama na samom kraju meca. Sve bi to odavno bilo reseno...

mladen

pre 4 godine

NIkada Ovaj Denever nece uraditi nista. Oni su cirkuski tim, od Beovuka bi dobili 100 koseva. Samo rokaj! To je sva njihova kosarkasa filozofija. Jokic nije kriv zbog promasenih slobodnih, vec zbog odbrane koju uopste ne igra. Pustite uhvacene lopte. Pogledajte tu nonsalanciju u cuvanju igraca,te kretnje..A takav je i ostatak tima. U kosarci se moras odbraniti da bi zabio. u NORMALNOJ kosarci.Portland je slican tim, a bogami sve vise cijela NBA liga igra tako - na "130: 120".

stojan

pre 4 godine

Ma ne sekiraj se previse, zavrsilo se i idi odmaraj. Kad su vec Murray, Millsap, i cela klupa mogli da odu na odmor pre utakmice, mozes i ti sada.

Eto

pre 4 godine

Kriv vam je suterski trener. Svako svoju tehniku suta, a u Portlandu svi pod konac sem Turcina koji je stigao naknadno.
Mega ima boljeg trenera za sut nego vi.

Gavzi

pre 4 godine

Dodji na pripreme reprezentacije i vežbaj...
(Dejan Smederevo, 13. maj 2019 08:45)

Ma kako da ne. Da li si video reklamu od John Deer by Nikola Jokić? Kad prevrće gumu preko brda i dolina, reka i jezera i na kraju je montira na traktor, seda i počinje da ore. Jesi li ti svestan koliko para on dobija od John Deer-a da prevrće bas njihovu traktorske gume?

cvele

pre 4 godine

Problem je trener. Čovek je šutnou Ijzeu Tomasa. Ali zato čovek forsira Bartona, Mateja i Plambija. Ljudi su sahranili ekipu. Kada ekipa sa klupe uzima prvu postavu, ti ih vraćaš na klupu zbog paljotke Mareja. Što se Jokića tiče on nema podršku u prvoj petorci, nema zamenu na klupi.

ultrasrbin

pre 4 godine

Denveru je potrebno:

-Trener sa pobednickim mentalitetom i izmenama u pravo vreme
-Da otera Mareja i Bartona i dovede nekog iole pismenog igraca koji ume da stane ako ga ne ide
-Da dovede nekoga umesto Milsapa
-Da nadje nekog umesto Plamlija

sasa jokic

pre 4 godine

Obzirom na kvalitet ostatka ekipe, ovo je sjajan rezultat, da ne kazem ravan cudu. Mada je juce Meloun kumovao porazu sa nerazumnim izmenama.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bez Jokica oni ne bi bili u konkurenciji za PO. Marej je pokazao da jos nije sazreo a Jokic je sad vec realno superstar i po ugovoru i po tome sto je lice fransize i po ucinku kad je najbitnije. Promasio je neke suteve ali to se desava i boljima od njega. Sad Denver mora da dovede bolje igrace kako bi bili realno u prici Finale sledece godine jer Barton, Haris, Plamli pa i Milsap nisu PO igraci. Marej je mnogo razocarao.

K.G.

pre 4 godine

ja sam pre kukao što Jokić ne igra za reprezentacuju sad ga molim da ne igra.
Iskoristiti samo 11 suteva od 25 biti neprimetan u odbrani, izgubiti lopte u ključnim momentima utakmice, nije to igrač kakav nama treba za reprezentaciju. Ovakav igrač može zvezda da bude samo u američkom cirkusu zvanom NBA.

Marinko

pre 4 godine

Ovaj iskompleksirani 'rvat da gleda malo ESPN i TNT pa da vidi šta pričaju o Jokiću u analizama, o Dončiću takođe, neka ih utipka u youtube search.

bobi

pre 4 godine

Bravo Somborac ,svaka cast...Bole te uvo za ove hejtere ko ih j*** oni sede u fotelji i bleje kako treba ovo treba ono ,a video bi njih da im se tamo neki crnac od preko 2 metra i 120 kg zaleti ,pa upisali bi se u gace...Nikola svaka cast i voleli bi da te vidimo u repre.Srecno brate ....
(boban, 13. maj 2019 09:12)

Na sve igrače u NBA se zaleću crnci od preko dva metra i 120 kg ili samo na Somborca?

ja

pre 4 godine

U pravu si. Eto, imaš našu podršku. Slažemo se sa tobom.
(Dobric na SP, 13. maj 2019 09:20)

Ne, znam koliko mu je bitna tvoja podrska iz hrvatske

ValterNBG

pre 4 godine

"Jedan covek" - ne moze sve sam,mada kod nas izgleda da moze I mi svi mislimo da moze.Dobar je bio,cak I u PO-u,naravno da sinoc nije mogao da postigne 40 poena kad imaju jedan jedini napad.Vrteti njega I Mareja do iznemoglosti u pick & roll-u.Nije to dovoljno dobar tim za finale konferencije a cini mi se da im je zelja za pobedom bar 50% manja nego kod Evropljana.Ipak je to cirkus koji se dosta promenio u poslednjih 30-ak godina.Za sladokusce preporucujem finale iz 1994 Houston vs New York,da vidite sta je borba za svaku loptu(malo zapostavljeno finale u odnosu na Cikago - Juta).

Nenad

pre 4 godine

Celi meč Meloun je samo posmatrao divljanje svoje spoljne linije - pa to je nedopustivo i katastrofalno. Jokić je trebao da ima svojih uobičajnih 10,12,15...asistencija,a nije ih imao jer su njegovi saigrači promašivali zicere-katastrofa od nediscipline u igri !!!

Bookie

pre 4 godine

Pisete o Jokicu i losoj odbrani,nekoj njegovoj krivici i sl.,a kao da ste gledali sazetak sa samo njegovim defanzivno-ofanzivnim potezima?
Mckalum je izgleda centar koji je u direktnom duelu napunio Nikolu?Ili ga je cuvao Marej,Barton i sl.??U pik igri su im izmedju bloka i cuvara prosli bar 10x,a Jokic je mozda jednom bio tu kriv,da je bio toliko los valjda bi njihovi visoki igraci bili zapazenijib,a ne svi zajedno imali 9 od 23 sut?Onda je on kriv i u napadu,a sta onda reci za sut Lilarda , Mareja,Milsapa, kakve li su to neznalice kosarkaske,Lilard mora da je neki vodonosa u Portlandu po vasem poimanju kosarke , pa ga ni ne pominjete.Eto Jokic je sve ukupno gledajuci bio najbolji igrac ovog duela u 7 meceva,to sto je preuzeo krivicu je isto kao kada Zeljko Obradovic preuzme krivicu za EP u SCG kada je bilo,a razni Rakocevici,Jarici i sl. cute,e to je sada slucaj sa Nikolom u odnosu na Mareja,a posebno Milsapa.Najiskusniji igrac , pa nije zicer umio ubaciti,Marej je samo slobodna dobro izvodio,ona blokada Mckaluma u kontri sa ledja mu se nije smjela dogoditi.Jokic je izbijao iz ruku loptu protivnicima,ni malo nije zasticen od sudija,bar 5 faulova je bilo koji mu nisu dati,koliko puta je bio sam,a nisu mu davali precizne i pravovremene pasove,a njegove pasove gdje saigrace ostavi kao duhove,oni su odreda promasivali.Haris je bio u dobrom ritmu i onda nestao u posljednjoj cetvrtini,Plamli u napadu ne postoji,klupa kriminalna iz meca u mec...i Nikola je kriv,ma ajte molim vas.

yes

pre 4 godine

Kakve saigrace ima bolje da sutira ceo mec sam.Realno Denver nema osim njega konstantnog igraca a i on je juce promasio u zadnjoj cetvrtini mnogo suteva.

Posmatrač sa strane

pre 4 godine

Ubeđen sam da je Nikola Jokić nije u potpunosti razočaran ishodom sedme utakmice, jer je za njegov tim i njega takmičarska sezona gotova, tako da će moći da se sprema za naredni poduhvat reprezentacije Srbije i da tamo da svoj maksimum. Jokiću samo napred, cela Srbija je uz tebe!

owen

pre 4 godine

e jest ti si kriv što si šutao šuteve iz očaja kad je trebalo da se stiže a milsap i marej sa šutem 7/30 nisu. i kad je bilo odlučujuće nema ih nigdje.

Boki

pre 4 godine

Mareju je verovatno trener rekao da "siluje" pa se silno ispromašivao.
Da li neko ima podatak koliko je Denver utakmica izgubio sa manje koševa razlike nego što su promašili slobodna bacanja?
Procenti šuta u NBA su takvi kakvi jesu, zato je ta igra i zanimljiva ali..
Više uspeha sledeće godine.

Dirty

pre 4 godine

Denver i Portland su odigrali maksimum svoih mogućnosti i ovo je realno stanje. (U prošlom komentaru pri rezultatu 3;2 očekivao sam umorniji Portland ali je CJ ostao dovoljno priseban i svež) Dakle i jedan raspoložen i kršten igrač i trenerska strategije u kojoj igra ceo tim, je bila dovoljna, za umoran i potpuno dezorganizovan Denver. Nema spoljne igre bez unutrašnje i obratno a Denver nije imao ništa i nije znao kako da promeni ritam. Čudno da nije probao Azeju kad ništa nije išlo i da se odrekao takvog igrača...Ako se ništa ne promeni ovakav Denver je limitiran.

eX

pre 4 godine

Nema problema sto se mene tice, ako je Jokara odigrao samo malo slabije sta se moze reci za ceo Denver i jos za Lilarda?? Pa mozda moze i trener da malo uzme odgovornost, ili malo vise...

Ni Dzordan nije uspeo da igra finale konferencije u svojim prvim plejof sezonama treba Jokic da dovede neku zver ili da ode u Boston i prstenje stize! Ali prvo medalja u bratskoj Kini rodjaci korak po korak najjaci smo posle Amera.

обс

pre 4 godine

Ја сам разочаран поразом Денвера јер сам очекивао победу што би било реално. Денвер је изгледао солидно до синоћ. Стекао сам утисак да Денвер није желео ову победу, као да су једва чекали да више неиграју и да иду на одмор. Уколико грешим онда је ову утакмицу лоше припремио стручни тим са Малоуном. Осећам се помало превареним као и сви верни навијачи Денвера. Јокићу је најтеже. Није имао пратњу и сви његови киксеви последица су хаотичног курса екипе што је недопустиво за четвртфинале НБА. Једноставно, Денвер није хтео даље као што неки провинцијални клуб у већини лигашких такмичења у свету (без обзира на врсту спорта) не жели или не може. Денвер је могао али није желео! Јокићу желим све најбоље јер ме је анимирао после готово две деценије да поново пратим НБА.

tex viler

pre 4 godine

nije on kriv...inače prosečan igrač međ dosta krševa..kriv je trener...17 vodio..nemož centar da rešava a pun reket...moro je neko niži na prodor ili šut...

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Pred pocetak playofa bila je prica Denver moze sa Golden State, kad su prosli San Antonio bila je prica, Portland hladno se prolazi.Nakon 3-2 za Denver, Durent se povrjedio i ide prica moze se prsten napasti, nakon 3-3, Denver u finalu jer imaju bolji tim.Sad od jednom oni imaju krs tim? A ovdje par ljudi i ja pisemo da je Portland bolji i da Nurkic igra ne bi vise od jedne utakmice uzeli.Znaci ovo je dokaz koliko vecina ljudi veze sa vezom nemaju.Cak su pisali, sta ce Portland 3-1 ih je Denver uzeo u sezoni. Zalutali ste def i pratite golf.Bekovski par blazersa su doktori kosarke,Jokic i ne igra odbranu i zato je adioooos.

bla

pre 4 godine

odlicna sezona denvera. falilo im je iskustvo da bi dobili ovu seriju. ne bi trebalo mnogo da menjaju posto su im se kockice sklopile i naravno trenera bi morali da zadrze. ako bi uspeli da dovedu nekog od vrhunskih slobodnih igraca ove godine mislim da bi to bilo dovoljno. recimo sa Leonardom bi se najverovaatnije borili za titulu, ali nisam siguran koliko je to realno posto njih niko ne pominje u tom kontekstu. fantastican igrac podredjen timu, koji bi im znatno popravio odbranu.

Ron

pre 4 godine

Nisi ti kriv, daleko od toga ali je ogromna stvar sto si preuzeo odgovornost, to je odlika velikih ljudi. Milsap i narocito Marej su totalno podbacili. Od Herisa i dalje nisam ocekivao mnogo dok Barton ne zna kud udara, ali i ostali. Nadam se da ce Denver dovesti kvalitetnog pleja kako bi smanjili pritisak na tebe. Popravio si odbranu dosta ali sa podizanjem misicne mase, smanjenjem masnih naslaga a nakon toga i kondicije i brzih reakcija i preuzimanja tvoja odbrana ce samo biti bolja i bolja iz sezone u sezonu. Naravno da ce sa fizickom transformacijom tvoj napad biti efikasniji. Nadam se da fitness treneri sa kojima radis imaju na umu slicnu tjelesnu transformaciju kao Mark Gasol sto je prosao. Na pocetku sezone playoff je bio cilj a vi ste stigli skoro do finala, sto je ogroman uspjeh za tako mlad tim i bez iskustva.

Beogradjanin

pre 4 godine

(JPR24, 13. maj 2019 09:16)

Ovo je ipak rukavica u lice onih kometanatora @ crna mamba Jokic je bolji od Novickog, u drustvu Cembrlena,Hakeema, O'Neala.
Jokic je ovim partijama u playoffu dokazao da je all-star igrac 25p 13sk, 8as, i nabacio je malo mase, ovih 13 sk prosecno treba da mu bude i buducnosti primarno. Odbranu igra toplo- hladno. Ali sa iskustvom bice to samo bolje.

Sta je najveci problem ovog Denvera?

Jokic najbolje igra kad je druga opcija u napadu, odbrana se skupi na bekove, on pokupi otpadak u napadu. U pik en rolu sa Marejom kad mu ostave vise prostora pa lepo ubaci posle onu svoju frljoku sa dosta osecaja. Kad ga ostave samog na trojci. Jokic je do poslednje 4 sigurno imao preko 50% iz igre. I kad Jokic mora da forsira krecu promasaji. Ko to ne vidi nije objektivan.

A druga stvar je sto je Denver mala fransiza. Za to je Jokic dobio sansu. Ako im ode Milsap, oni ce uci u sezonu bez 4. Porter iako je bas visok 208cm, sa samo 95 kg ce igrati poziciju sf. Nije on izabran zato sto je suter kao 14 pik, nego zato sto je trebao da bude 3 pik, ali zbog povrede dostao pao na draftu. Kakvi igraci dolaze sa drafta ne treba od njega ocekivati suterske sposbnosti, oni od njega tek moraju da prave igraca.
Denver ocekuje burno leto, mogu da da budu jaci sledece sezone, ali isto tako i slabiji.

pope

pre 4 godine

Ma pusti to, bio si na nivou, bice bolje sl. godine. Denver je usao u playoff i dosao do polufinala konf. sto je ogroman korak u odnosu na proslu godinu. A ti si vec postao legenda.
Nego, sad imas vremena razmisli o reprezentaciji pa nam javi ovih dana, ok?

Labud

pre 4 godine

Kronkeove ekipe nisu za velika dela. Arsenal se ukantao za LŠ a nudila se kao i finale zapada Denveru. Ipak doklen Kronke uzima pare baš ga briga za sportski uspeh i slavu.

bobinjoo

pre 4 godine

Denver mora dao ostavi vecinu tima zajedno za sledecu sezonu, bez obzira na sve. Imaju nesto jedinstveno, vrlo jedinstven nacina kako da igraju napad, nepohodno im je samo iskustvo. Barton mora da igra sa klupe, klupa koja je iznela dobar deo sezone usled povreda je unistena vracanjem herisa, bartona, marija iz povrede. Jedina konstanta Jokic. Iznenadjujuce dobro je vukao cele sezone tim i bukvalno sve cinio boljim. Milsap mora da ostane sledecu zbog MPJ. Voleo bih da dodje jedan krsten suter, eventualno neki trejd da se napravi sa timovima koji rade rebuild i to je to.
Mislim da bi Plamli trebao da leti, ali je vrlo nezgodno naci drugog centra koji bi legao lepo na igru Denvera. On je drvo koje skače, i cak je u PO igrao kriminalniju odbranu od Jokica, koji je limitiran fizicki, ali su mu anticipacija i postavljanje u odbrani veelika pomoc (najbolji skakac u PO a covek ni ne skace).

Trener Meloun mi je enigma. Citavu seruji CJ i Dejm cepaju centra i beka na pola i ulaze u reket desilo se jednom samo, cini mi se u prvoj utakmici da je Milsap izasao da pomogne i ostavio svog igraca, sad nocas Moris kad je iznudio faul u napadu. Ne kapiram kako 20 poena svaku utakmicu njih dvojica zavrse polaganjima bez reakcije.
Dodatno, poslednji napad CJ -a Malone brani 1 na 1 a CJ ubacuje nestvarne suteve citavo vece, niko da pridje da udvoji, nema rizika a gubis. Malone je bas bas cudan trener i dobar deo PO je pravio opasne greske. Pop bi sa ovim timom igrao egal sa GSW-om u finalu

Вук

pre 4 godine

Бар ће да се одмори пред почетак Светског првенства. Нека одмара мало више, целу сезону игра без прекида и боље што је ова серија завршила.

Nerazuman

pre 4 godine

@tocka
Posmatrajuci stil igre Denvera i njegove karakteristike, ne postoji igrac koji bi vise unapredio Denver od Klaya Tompsona. Na ovo sto Jokic radi, strasni egzekutor, koji uz to igra strasnu odbranu, legao bi kao budali samar. Trejdovati Bartona i/ili Bartona, radi salary capa i dati coveku max ugovor. Klay bi u Denveru bio prvi strelac lige, a Denver top3 tim lige.

Guromir

pre 4 godine

Jokic fenomenalan celu sezonu i jos bolji u PO. Stavite bilo kog centra iz cele NBA lige umesto Jokica u Denver i garantujem nebi videli PO. Nadam se da ce sledece godine dovesti nekog u zamenu za Milsapa jer ga godine stizu i bice sve losiji.Ako se ovaj Porter 100% oporavi bice veliko pojacanje jer je zaista nevidjen talenat.
Jos nesto - Jokic se u zadnjih 2-3 meseca ugojio i postao dosta sporiji. Mislim da bi trebao da skine najmanje 5 kg, bio bi za korak brzi jer mu je to bas falilo u PO da ono bas totalno izdominira.

Boban

pre 4 godine

Realno sve ekipe su priblizne po jacini rezultati govore uglavnom 4:2 ili 4:3. Jokula ostavio si srce na teren bravo velicina igracina bice dana za slavlje siguran sam. Tako su pljuvali i po Noletu a sad? Soguran sam vrlo ubrzo Jokic MVP!!!

Dragan

pre 4 godine

Ispali su jer nisu dobro koristili kontre. Glupirali su se kada je trebalo poentirati i to im se na kraju osvetilo. Maloun mora da radi na kontrama. Ne moze jedan igrac da nosi kontru, a da ostali trckaju i posmatraju.
Inace pokazalo se da Jokic ima najbolju kondiciju i najvise snage u timu. Izgleda da u onoj narodnoj "Snaga na usta ulazi" ima dosta istine.

Ralee

pre 4 godine

Sada imas mesec dana do priprema da se lepo odmoris na Maldivima, u Somboru, na Mesecu, gde god zelis... A onda pripreme. Ako tako ne bude, stvarno nema potrebe za hajpovanjem ovog igraca, neka njegova melanholija bude sto dalje od nas.

bl

pre 4 godine

zal ostaje ali za sledecu sezonu naci igraca umjesto milsapa koji suta odllicno i igra odbranu, otjerati bartona mante moris i natjerati plamlija da popravi sut slobodnih...

ostaviti herisa, mareja i tony krega koji je odbranuo igrao za 10..

ljudi imaju prostora da zamjene igraca dosta i naprave pravu ekipu

aleksa 076

pre 4 godine

Neverovatno je da je Denver u najbinijom utakmici sezone odigraotoliko neodgovorno pre svega bekovska linija na celu sa marejem herisom bartonom nerezonski sutevi zaletanja u reket umesto forsiranja loptu u srce reketa za Jokica previse oslanjannja na sut spolja i nedostatak plana a.Sto se tice same buducnosti ekipe ocigledno da su neki igraci limitirani i da bi denver ako zeli koirak napred trebao neke trejdove da uradi i da se resi nekih igraca broj 1 Plamli 12 milki za bekap centra sa ovim ucinkom je previse Milsap za ovu lovu nekonstantan tu je 30 milki barton dodati Tomasa..Denveru je ako Milsap ostaje potreban rez centar koji ce da menja Jokica i jos jedna cetvorka mada bi se ja resio Milsapa bekovska linija marej heris moris i bizli ok ali onda tomasa trejdovati kao i bartona tu je krejg +kad se oporav porter junior.Sto se tice dolaska Lebrona po meni pogresna investicija daleko bolje gadjati Kleja a mesto u budzetu otvoriti dovodjenjem jeftinijih igraca na poz 4 i 5

Slovenija, EU

pre 4 godine

Svaka cast za izjavu. To moze samo pravi lider.

Ali ipak ne treba da stavi sav teret na sebe. Kosarka je timski sport. I kad se pobedjuje i kad se gubi sve je to timski.

stefan

pre 4 godine

@Aleksandar Kukoc je bio treca opcija Bullsa posle Jordana i Pippena a Rodman samo defanziva. Jokic bi verovatno bio glavni igrac pored Jordana i Pipena :)))
(vince carter, 13. maj 2019 14:29)

Smaras sa hejtom. .i meni je tesko zamislivo da jokic bude dominantan ali jeste i svaka mu cast. . .odusevi se umesto sto hejtujes .promeni misljenje jer ima i te kako razloga za to. .napred jokic

Dragan-Borca

pre 4 godine

Jokic 5 blokada u ukradenìh a samo 2 asistencije, ova utakmica je bila sve naopako, vodili su i preko 15 razlika sa pocetka totalno se glupo utakmica okrenula i to najvise zahvaljujuci seriji losih suteva Milsapa i Mareja. Ali mislim da je Maloun najveci krivac, Plamli ne bi ni u nasoj ligi bio neki dobar igrac, a Treja drzi na klupi. Barton je katastrofa, 33% suta u Plej Ofu on i Plamli ih ubili generalno u seriji. Da ih je odstranio lagano 4-1..

Deyan

pre 4 godine

(Jokara izduvo :(, 13. maj 2019 11:56)

Toliko si gluposti napisao da ću samo reći: Hrvati i košarka i
gledao sam Kukoča u Bulsima, Toni je bio dobar igrač, ali igrač koji je bio bez nekog većeg uticaja u Chicagu, čist vodonoša i 7 igrač.

Robert

pre 4 godine

Fer od njega. Kako napucavaju price nakon pobeda "Jokic sam izvukao mec, dominantni Jokic doneo trijimf" i slicno, nema logike distancirati se od poraza. Ako si vodja i uzimas zasluge kada se pobedjuje, treba umeti preuzeti i krivicu nakon neuspeha. Jos jednom, bravo za njega. Nije poput prosecne Srbende.

pera

pre 4 godine

da li je postojao centar u nba koji je šutirao trojke 40%?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mbs, 13. maj 2019 10:56)
Verovatno ne a to je zato sto centru i nije posao da sutira trojke.

somix

pre 4 godine

Pa on i jeste odgovoran za poraz... isto kao i ostatak ekipe... ali ko je kriv to je sad drugo pitanje, mozda bekovi da se zamisle malo

mate

pre 4 godine

Kukoč je bio 6-7 igrač u Bulsima, nešto kao Livingston ili Kevon Luni u Voriorsima.

nije bas isto. kukoc je sve 3 sampionske sezone bio treci strijelac. da se razumimo jokic ce sugurno u nba bit bolji od kukoca. samo sumnjam da ce jokic ikad bit mvp sp ( kukoc 1990), da ce bit mvp ep (kukoc 1991) , da ne spominjem da kukoc i danas drzi rekord sa 3 puta mvp eurolige...

Where is my sendvic?

pre 4 godine

Od Jokica na licnom planu ocekujem da obori Wiltov rekord triple dablova za visoke igrace(79).I da bude blizu triple dablova sezone I MVP ....za titulu Ako se namesti

Nenad

pre 4 godine

Katastrofa od meča.....cela igra se svela šta će Jokić da uradi.Marej i ostali bekovi su tako divljali i ne rezonski ulazili u reket i šutirali iz ne izrađenih pozicija da je to neverovatno,a trener Meloun to sve samo posmatra-neverovatno! Jokić da ima samo par asistencija,a prosek mu je oko 10,pa to pokazuje koliko su njegovi saigrači promašivali zicere! Jokić pod hitno da ode u jaču ekipu ili da Denver dovede dva ozbiljna pojačanja,barem!

KingsLandingGori

pre 4 godine

Jokic je solidan bio, vrci problem su ofanzivni skokovi. Maunten i haund upali zajedno u vatru posle tuce. Varisa ubila Deni i bas je poludela krenula pali grad.

nebaCar

pre 4 godine

Desilo se upravo ono sto sam par puta najavio na pocetku plej ofa, da Denver nece videti Golden Stejt i finale zapada! 
Sinoc se videlo koliko je ovo osrednja ekipa, cak i malo ispod proseka, a Jokic je i pored 29 poena bio podjednako los kao i citava ekipa Nagetsa! On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji! 
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera! 
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!
(bigserb, 13. maj 2019 09:19)

Izgubili na jednu loptu u sedmoj utakmici jer sun loša ispodprosečna ekipa, šta bi bilo da su bili dobri
Pametnjaković

bulake

pre 4 godine

lepo covek priznaje krivicu da snosi najvecu odgovornost...najvise je placen, najvise minuta igra, poeni skokovi asist...od lidera se ocekuje da povuce ekipu kad zagusti...medjutim ovde ima komentara i pored nikoline nedvosmislene izjave, istog brane od njega samog...e to je vec posebna pshilologija koju obican cevek ne razume...

stefan

pre 4 godine

omasio bacanje na kraju, ali nije tu pogresio, vec su ga par puta ostavili na trojci samog, ali nije smeo da sutira, jer je bili 3 razliie za portland. Svaki put je dodao saigracima koji nisu mogli da pogode bazen...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Nije ovo ni lose,evo ga na svetskom
(Cola, 13. maj 2019 11:47)




to kad bi ti i miško bili selektori.

ako je časti i morala, i ove i sve buduće reprezentativne mečeve - jokić može da gleda samo ako kupi kartu za njih!

ms

pre 4 godine

Iskreno sam priželjkivao da Denver ispadne, sad će se do kraja jula uželeti košarke i eto ga na pripremama reprezentacije....što bi rekli dok Denveru ne smrkne, Srbiji neće da svane....

BULLS07

pre 4 godine

Za neupucene Kukoc je posle Jordana bio druga opcija u napadu Bullsa.Koliko je bio bitan govori podatak da je Pippen umalo trejdovan za Kempa uoci drafta 29.06.1994 kako bi Toni bio vracen na prirodnu poziciju tri i postao nosilac fransize Chicago Bullsa.Siguran sam da bi se danas pisalo o njemu kao najboljem belom igracu svih vremena.Jokic je prva opcija u napadu Denvera i ujedno njihov najbolji igrac.Ok kada bi vratili Jokica u 90-te npr u Sparse pored Robinsona i Dankana verovatno bi igrao 10-15 minutai ne bi imao prostora za razvoj.Imao je srecu kao i Doncic da dodje u prosecnu ekipu bez zvucnih imena,ekipu koja ima sluha i veru u evropske igrace.Milicic na primer uopste nije imao tu srecu dosao je u Detroit koji je na njegovoj poziciji imao dva igraca koji po talentu nisu mu do kolena.Takodje nije verovao u njega ni Leri Braun.Naravno da je zamrzeo NBA jer igrao je dva minuta u proseku prve tri godine.Drazen Petrovic takodje nije imao srecu kada je dosao u Portland i nazalost igrao na kasicicu.Ali Drazen fajter kakav je bio znao je da vredi i da u prosecnoj ekipi pouput Netsa moze da bude medju tri najbolja beka sutera lige.Kakvo je vreme bilo govori podatak da nije imao mesta na all staru.Portland je zasluzeno prosao u finale iz prostog razloga sto ima dva vrhunska beka za koje Denver nije imao nikakva resenja.Denver ce graditi fransizu oko Nikole i ono sto je potrebno je da trejduju dva,tri igraca za nekog superstara koji uz Nikolu moze odvesti ekipu do same zavrsnice.

Darko

pre 4 godine

Kazu neki da ovo nema veze sa kosarkom,da se igraju brzi napadi,sutira bez veze,trci bezglavo,slaba odbrana.Sad ce da vide Ameri sto je prava kosarka na SP u Kini.Koliko sam shvatio sa ovakvom antikosarkom nemaju sansu....Da mi pamet ovakvih sto pisu ovakve komentare pa da odmorim deset dana....

mbs

pre 4 godine

Denveru je potrebno: 

-Trener sa pobednickim mentalitetom i izmenama u pravo vreme 
-Da otera Mareja i Bartona i dovede nekog iole pismenog igraca koji ume da stane ako ga ne ide 
-Da dovede nekoga umesto Milsapa 
-Da nadje nekog umesto Plamlija
(ultrasrbin, 13. maj 2019 09:59

@ultra
bolje da si rekao da je
jokicu potrebno:
da ode iz denvera u portland recimo

Milan

pre 4 godine

Namesteno. Vodili 20 skoro Mialsap i Majrej nula. Ponovo 30 Jokic. Svaka mu cast! Bravo. Covek je neverovatan.
(Milos, 13. maj 2019 09:50) # Link komentara

Kome. Ko je nameatio. Zasto. Zavera. Zbog Srbina....?..Ajde, ma sta kazes....

baron

pre 4 godine

Pred pocetak playofa bila je prica Denver moze sa Golden State, kad su prosli San Antonio bila je prica, Portland hladno se prolazi.Nakon 3-2 za Denver, Durent se povrjedio i ide prica moze se prsten napasti, nakon 3-3, Denver u finalu jer imaju bolji tim.Sad od jednom oni imaju krs tim? A ovdje par ljudi i ja pisemo da je Portland bolji i da Nurkic igra ne bi vise od jedne utakmice uzeli.Znaci ovo je dokaz koliko vecina ljudi veze sa vezom nemaju.Cak su pisali, sta ce Portland 3-1 ih je Denver uzeo u sezoni. Zalutali ste def i pratite golf.Bekovski par blazersa su doktori kosarke,Jokic i ne igra odbranu i zato je adioooos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 13. maj 2019 09:11)

Citao sam na jednom Hrvatskom sajtu, gde su ljudi bar objektivni, pre pocetka serije i covek je prognozirao pobede Milvokija(posle poraza od Bostona kuci) i Portlanda (posle poraza od Denvera).
Bio sam skeptican, nisam verovao da Portland bez centra moze proci Denver, gde je na drugoj strani hvaljeni Jokic, ali on je naveo da Denver moze pobediti samo ako bude bolji i agresivniji u napadu od Portlanda, jer se iz aviona vidi koliko je Jokic limitiran centar u odbrani, a vremesni i niski Milsap mu i nije neka pomoc u reketu.
Sigurno da je Nurkic igrao da bi ovo mucenje odavno bilo gotovo.
Nije Nurkic neki igrac, sta vise zalutao u NBA, ali je i takav malo slabiji od Jokica ofanzivno, a defanzivno licno Robinson za Jokica.

sasha

pre 4 godine

Nije sve do Jokića...igrao je kolko je mogao ali ga ostali nisu dovoljno ispratili/sem G.herisa/.Uostalom nisu izgubili sa velikom razlikom.Znali su u regularnom delu da ispuste i mnogo veću prednost.Portlend je odlična ekipa a sada se pokazala i stabilnijom.Biće im mnogo teže protiv GS.

Milosav

pre 4 godine

Utakmica je pocela rano po ovom vremenu i gledao sam od pocetka. Verovao sam da posle prve polovine nema sanse da Denver izgubi. Medjutim kada sam video kako se polako ta prednost topi, da organizacija igre popusta, da se sutira na kos i masi ugasio sam TV, znao sam da ce da izgube.
Steta pogotovu zbog Nikole koji je nosio ceo tim i najzasluzniji je sto su stigli dokle jesu. Kao pravi profesionalac, Jokic preuzima odgovornost na sebe, iz toga se vidi koliko je zreo i da ce da izraste u jednog od najboljih NBA igraca ikada.
Organizacija Denvera treba da poradi na sastavu tima, ocigledno je da ako Nikola nije u igri tim ne igra kao tim. Ova ludacka minutaza koju je Jokic izdrzao u ovoj seriji nije dobra za njega, mlad je ali je brate previse, predstoji mu duga karijera, treba se cuvati.
Posle toga gledam Raptors, luda utakmica sa neverovatnim sutem Leonarda na kraju za pobedu i okrsaj sa Milvokijem!
Raptors do finala! Pozdrav iz Toronta.

Bilja

pre 4 godine

Bože, oprosti ako grešim dušu, ali mislim da se ovo vratilo Jokiću zbog neigranja za reprezentaciju. Navijala sam za Denver ne zbog Jokića (ravnodušna prema njemu kao prema lanjskom snegu), a malo i protiv Portlanda zbog Nurkića i one njegove majice. Baš mi žao

Joker

pre 4 godine

Čitam komentare i svi nešto ulaze u ulogu tešitelja! Kao, "pa nisi bio loš", "drugi su krivi", "bekovi omanuli" itd.

Ako ćemo pošteno, u drugom poluvremenu si bio očajan.
Silovao si preko mere, šutirao za 2, za 3 i za 4 (dobro, metafora! ) , a nije te išlo.
Da li je do trenera, možda?

Ne razumem se dovoljno u trenerski posao, ali mislim da si i ti morao da bekneš koju, da kažeš i treneru i kolegama da se onakvom pravolinijskom, jednosmernom igrom (daj Jokiću, pa šta bude) NE OSVAJA NIŠTA!

Pogledaj statistiku: ti si imao 11 od 26, dakle 42%.
McCollum 17 od 29, u prevodu 59% !!!

Imao si 13 uhvaćenih (rebounds), ISTO koliko i onaj nesretni Kanter kojeg si redovno u džep pakovao!

A asistencija, koje su tvoje najjače oružje (za jednog centra) si imao ukupno DVE! Za celu utakmicu ?!?!

Nemam ja ništa protiv tebe, mladiću, niti mislim da bi iko trebalo nešto da se na tebi sad "ispucava". Ali, ovu utakmicu si odigrao loše. Posebno drugo poluvreme.
I od toga ne treba bežati. Zašto, uostalom?

I iz poraza valja izvući lekcije. A ovaj poraz bi trebalo da bude veliki nauk za ceo tim Nuggetsa.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Iz njega sada progovara Srpska malodusnost prilikom frustracije kada date sve od sebe a nema rezultata.Ucinio je sve sto je do njega u ovom trenutku.Dao svoj gornji limit.Nije uspeo.Ekipa mu je prosecna toliko da cak i pojam "prosecna plata u Srbiji" dobija neki uzviseni Bozanski smisao.
Kako god Jokic je jedan od retkih dobitnika ovog PO u NBA.Razlog jednostavan:samo nebo mu je gornja granica!

al kapone

pre 4 godine

Patetika high level.

"Pa šta ako je plej-of, čemu nervoza?"
Onda kada se od straha skrati ruka, smatra se kao odgovornim.
Kao sifonjer na parketu. U napadu se gnjezdi celu utakmicu, u odbrani tuga.
NBA je nekada imala filter kvaliteta, nije svako mogao biti zvezda.
Ustvari, nije svako mogao igrati tamo. Kanter, Jokic su igraci za Evroligu, kakva crna NBA.
Ja pratim NBA preko 25god. Bilo je uvek precenjenih igraca, laznih zvezda, ali Jokic je jedan od najvecih. Kriminalno los centar u odbrani, u napadu malo bolji od proseka. Vadi ga solidan sut i odsustvo dobre odbrane u NBA.
Za odbranu su ponajvise krive sudije, jer im liga trazi da stite svoje najvece investicije, da one izgledaju superiorno na terenu.
Ipak su novac i zarada ispred sporta u NBA.
Njima je u interesu da izbacuju sto vise zvezda i ligu ucine jacom na papiru.
Nazalost po one koji navijaju za sport i igru, u ligi ima 2-3 vrhunska igraca i gomila precenjenih.
Sinoc svi igraci Toronta loptu bacaju samo Kawaiu, ne sme niko da sutne.
Kao basket na ulici, gde jedan zna da igra, a ostali biju u odbrani.
Ibaka pogadja trojke, ej kosarko kada te igra limitirani Ibaka.

Porter

pre 4 godine

Odličan stav, samokritički. Nije kao neki ,što govore: "Mi smo ili nismo", nego: "Ja sam ili nisam". To dovoljno govori da od njega ima šanse da postane šampion.

antimiškobot

pre 4 godine

ma, "jokara naš", ne sekiraj se - kupi nešto guma i dobar tv, i sačekaj novu nba sezonu u kojoj će deca ovdašnja ponovo da i tebe i sebe lože da umeš...

Hm

pre 4 godine

Mislim da je Jokic pravi lider, smatra sebe glavnim igracem i zeli da svaku odigra savrseno...Ali tesko covece polako tek si dosao u NBA.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blyze, 13. maj 2019 10:14)
Ne bi se reklo da je lider. Mislim...lako je glumiti lidera, facu, kada ide sve kako treba. Ali kada je gusto..."Gde si Djuka kad je muka?" Nema ga nigde. On treba da je glavni u timu. On je taj koji treba da preuzme odgovornost. On je taj koji treba da trazi da svaka lopta ide njemu i on treba da resava utakmice. Zbog toga je i placen. Ima ogroman minus a to je nedostatak samopouzdanja. Dobro je sto je izjavio da je njegova krivica, a da li ce i da uradi nesto po tom pitanju, po pitanju pravog vodjenja tima i preuzimanja odgovornosti kada je najpotrebnije, tek ce se videti. Mora mnogo toga da popravi u svojoj igri, od skoka, do igre u odbrani. Jeste lepo za oko kada centar glumi pleja ali...centar koji ne moze da zakuca...bruka. Kada je najvaznije gresio je, bespotrebno je trazio saigrace koji su bili dobro cuvani umesto da resava kako zna i ume.

Djenka

pre 4 godine

Kao da su namerno izgubili, bez želje za pobedom, bez trunke energije. Svima je jasno da je u sledećoj rundi kraj (za sve timove koji nalete na gsw). Možda su namerno rešili da odmore da ne bi došlo do povreda? Portland sa više srca u svakom slučaju iako im je centarska linija sačinjena od teških balvana. A za Denver zaslužen odmor. Najbolja sezona u nekoliko decenija za njih, nema za čime da se žali.

Više sreće drugi put

pre 4 godine

Previše su se oslonili na njega, mada on nije jedini krivac za ovu eliminaciju. Ipak 29 poena nije malo za jednu ovakvu utakmicu. Ne može se reći da je imao loš dan, ali na žalost je trebalo da ubaci još koji koš da bi pobedili.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

sine imas mesec i po do kraja juna da blejis posle jedno mesec dana za tvoje individualne traktorske treninge i onda pravac pripreme reprezentacije 
ako se sad ne odazoves vise te ne treba pozivati
(bocko, 13. maj 2019 08:48)

Njega to ne interesuje, sta tu nije jasno? Ni ja ne bih igrao za zemlju i ovakav narod. Pre desetak godina pa i ajde, sada? Nema šanse.

Gde ja živim

pre 4 godine

Samokritičan, uviđa greške. Pohvalno i dobar stav i odlična osnova za dalji napredak. To je ono što pravi sportista treba da ima kako bi postao Velikan. Bilo je i njegovih grešaka, ali u poređenju sa ostalima je bio super. Mislim da je u prvom delu malo previše išao na to da iznudi faul nego da postigne koš. Moralo je energičnije. U drugom je bio malo brzoplet i utopio se u šutersko sivilo. Biće bolje, ovo je škola za naredni period.

Nenad

pre 4 godine

Lepo što si odgovoran. Dobar ste tim. Ostani preko leta i radi na svom telu. Ako bi bio još brži i prodorniji, bio bi legenda NBA. Meni nije bitno da li će igrati za reprezentaciju. Gledam nastupe Denvera kao da gledam reprezentaciju. A i lepše mi je.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 4 godine

(nebojsa markovic, 13. maj 2019 12:33). Bravo za komentar !!! Ja sam istog misljenja da NBA je jedan cirkus !!! EL je mnogo uzbudljivija i mnogo sadrzajnija ima sta da se vidi

Nikola

pre 4 godine

A sad zamislite nekog naseg politicara da kaze ovako nesto i preuzme odgovornost za bilo sta. Jokic ima integritet, za razliku od mnogih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milica S., 13. maj 2019 10:27)

Ne razumem. Hoce mu smanjiti platu? Hoce traziti trejd? Kakav onda integritet? Isto tako neki politicar moze da ti kaze da je kriv za nesto i nastavi to da radi. Ne mesaj politiku i sport.

Aca

pre 4 godine

Meni nije jasno sto su silovali Mareja kada su videli da ga ne ide, umesto Harisa koji je juce mec zavrsio sa 7/11. Takodje mi nije jasno sto su tako malo igrali p'n'r na centru, kao i sto Jokic nije bio ono sto jeste - plej-centar. Za Bartona se slazem, covek je rupa, ali Milsap je odigrao izuzetno dobru utakmicu u defanzivi, kao i Plamli. Medjutim, jasno mi je bilo na poluvremenu da Denver gubi samo jer onu igru koju su imali u prvom poluvremenu nisu krunisali sa barem 23-25 razlike bas zbog tog suta. Pad je bio ocekivan, i desio se bas kada nije trebalo, ali opet mislim da Denver ocekuje svetla buducnost ako Mareja i Harisa nauce da dodaju ekstra pas i da ne srljaju.

Deni

pre 4 godine

Telo uvek izpostavi racun. Jokara je patio sada Taj racun videlo se kako pada. Ti prmasaji su cisto fizicke prirode. Sve te godine u detinjstvu unistavanja organizma losom ishranom dovele su sada do ovoga sinoc. Da su prosli dalje jos bi gore bilo protiv GSW nebi pokazo trecinu od onoga sto zna(puno vise zna nego sto moze)
Citava ekipa limitirana sto fizicki(Jokara) , sto takticki(trener) sto inteligencijom(vecina igraca).
Mislim da se Sa Thomasom moglo I moralo nesto napraviti!
U gledaj se brate Jokara na Noleta I CR7 sto se Tice ishrane I fizike!

vince carter

pre 4 godine

@Aleksandar Kukoc je bio treca opcija Bullsa posle Jordana i Pippena a Rodman samo defanziva. Jokic bi verovatno bio glavni igrac pored Jordana i Pipena :)))

Vremoplovac

pre 4 godine

I ja sam razocaran porazom. Najvise sam razocaran Kukocom, jer je juce dao 0 poena, 0 skokova, ali u njegovu korist sto nije izgubio nijednu loptu. Mozda sledeci put da ubace Kresu...

FM4

pre 4 godine

U ovakvoj ekipi Jokic je dominantan i tu nema sta da se ospori. Pitanje je kako bi se u nekoj kompletnijoj ekipi snasao, to je definitivno. Ali dobar igrac svakako.

CJC

pre 4 godine

Ja mislim da se Melounu treba zahvaliti za sve što je uradio jer je evidentno da pod njegovom palicom ova ekipa ne može više. Golden Stejt je 2014 bio u sličnoj poziciji, ekipa pretalentovana ispali u plej ofu od jakih Klipersa i bilo je jasno da ih čeka ozbiljna buducnost ali naravno ne sa divljakom od trenera koji samo igračima zna da kaže da prangijaju dok ne crknu.

dr. velja

pre 4 godine

Jokicu da li si normalan?
Daj nam pauzu neku, da mozemo da zivimo normalno, da te ne gledamo jedan dan.
Ajde odredi nam dan kada necemo da te gledamo, jer nam je muka da te gledamo.
I samo pricas, baljezgas...

paspalj chandler

pre 4 godine

Toni Kukoc je samo imao problem sto se rodio prerano, u dansnjoj ligi igrac visok 210 koji vodi loptu, vidi teren, sutira za 3, igra odbranu i skace je najcenjeniji igrac, vi stvarno verujete da je Porzingis talentovaniji od Tonija? Kukoc bi bio u top 20 igraca i nekoliko puta All Star.

ja

pre 4 godine

bas mi je zao zbog Jokica, mnogo se trudio ove sezone. Sad ce imati priliku da nadje utehu u reprezentaciji i da donese zlato iz japana

Powerslave

pre 4 godine

(mbs, 13. maj 2019 10:56)

Karl Entoni Tauns, 42% prošle sezone, 40% ove. Možda ne previše šuteva po utakmici, ali procenti su tu.

bocko

pre 4 godine

sine imas mesec i po do kraja juna da blejis posle jedno mesec dana za tvoje individualne traktorske treninge i onda pravac pripreme reprezentacije
ako se sad ne odazoves vise te ne treba pozivati

bigserb

pre 4 godine

Desilo se upravo ono sto sam par puta najavio na pocetku plej ofa, da Denver nece videti Golden Stejt i finale zapada!
Sinoc se videlo koliko je ovo osrednja ekipa, cak i malo ispod proseka, a Jokic je i pored 29 poena bio podjednako los kao i citava ekipa Nagetsa! On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji!
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera!
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!

K.G.

pre 4 godine

ja sam pre kukao što Jokić ne igra za reprezentacuju sad ga molim da ne igra.
Iskoristiti samo 11 suteva od 25 biti neprimetan u odbrani, izgubiti lopte u ključnim momentima utakmice, nije to igrač kakav nama treba za reprezentaciju. Ovakav igrač može zvezda da bude samo u američkom cirkusu zvanom NBA.

Đoda

pre 4 godine

Samo Srbi znaju da Jokić nije oupšte kriv i da su svi krivi osim njega... Murray, Barton, Millsap, Plumlee, Harris... I naravno Malone...

mladen

pre 4 godine

NIkada Ovaj Denever nece uraditi nista. Oni su cirkuski tim, od Beovuka bi dobili 100 koseva. Samo rokaj! To je sva njihova kosarkasa filozofija. Jokic nije kriv zbog promasenih slobodnih, vec zbog odbrane koju uopste ne igra. Pustite uhvacene lopte. Pogledajte tu nonsalanciju u cuvanju igraca,te kretnje..A takav je i ostatak tima. U kosarci se moras odbraniti da bi zabio. u NORMALNOJ kosarci.Portland je slican tim, a bogami sve vise cijela NBA liga igra tako - na "130: 120".

KingsLandingGori

pre 4 godine

Jokic je solidan bio, vrci problem su ofanzivni skokovi. Maunten i haund upali zajedno u vatru posle tuce. Varisa ubila Deni i bas je poludela krenula pali grad.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Pred pocetak playofa bila je prica Denver moze sa Golden State, kad su prosli San Antonio bila je prica, Portland hladno se prolazi.Nakon 3-2 za Denver, Durent se povrjedio i ide prica moze se prsten napasti, nakon 3-3, Denver u finalu jer imaju bolji tim.Sad od jednom oni imaju krs tim? A ovdje par ljudi i ja pisemo da je Portland bolji i da Nurkic igra ne bi vise od jedne utakmice uzeli.Znaci ovo je dokaz koliko vecina ljudi veze sa vezom nemaju.Cak su pisali, sta ce Portland 3-1 ih je Denver uzeo u sezoni. Zalutali ste def i pratite golf.Bekovski par blazersa su doktori kosarke,Jokic i ne igra odbranu i zato je adioooos.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa bekovi su šutirali 0/13 za 3 poena.Jedini si koji je pogodio 2 trojke.Imao si 29 poena,13 skokova.Da su isuviše prosecni bekovi pogodili bar 2 trojke ne bi sad pricali o slobodnim bacanjima.Bruka je koliko su prosecni.Ispod evroligaskog proseka.Je ne pamtim a pratim košarku na najvišem nivou da je neki centar napravio toliko otvorenih trojki a da svi bekovi ni jednu ne pogode osim tebe!Bilo bi me sramota da sam profesionalni košarkaš a a ne mogu pogoditi 13 otvorenih trojki!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Nije ovo ni lose,evo ga na svetskom
(Cola, 13. maj 2019 11:47)




to kad bi ti i miško bili selektori.

ako je časti i morala, i ove i sve buduće reprezentativne mečeve - jokić može da gleda samo ako kupi kartu za njih!

Joker

pre 4 godine

Čitam komentare i svi nešto ulaze u ulogu tešitelja! Kao, "pa nisi bio loš", "drugi su krivi", "bekovi omanuli" itd.

Ako ćemo pošteno, u drugom poluvremenu si bio očajan.
Silovao si preko mere, šutirao za 2, za 3 i za 4 (dobro, metafora! ) , a nije te išlo.
Da li je do trenera, možda?

Ne razumem se dovoljno u trenerski posao, ali mislim da si i ti morao da bekneš koju, da kažeš i treneru i kolegama da se onakvom pravolinijskom, jednosmernom igrom (daj Jokiću, pa šta bude) NE OSVAJA NIŠTA!

Pogledaj statistiku: ti si imao 11 od 26, dakle 42%.
McCollum 17 od 29, u prevodu 59% !!!

Imao si 13 uhvaćenih (rebounds), ISTO koliko i onaj nesretni Kanter kojeg si redovno u džep pakovao!

A asistencija, koje su tvoje najjače oružje (za jednog centra) si imao ukupno DVE! Za celu utakmicu ?!?!

Nemam ja ništa protiv tebe, mladiću, niti mislim da bi iko trebalo nešto da se na tebi sad "ispucava". Ali, ovu utakmicu si odigrao loše. Posebno drugo poluvreme.
I od toga ne treba bežati. Zašto, uostalom?

I iz poraza valja izvući lekcije. A ovaj poraz bi trebalo da bude veliki nauk za ceo tim Nuggetsa.

luda kuća

pre 4 godine

Jokić: odgovoran sam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: jesam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: kažem jesam, valjda ja bolje znam
komentatori sa B92: nisi
Jokić: jesam
komentatori sa B92: nisi
.
.
.

ja

pre 4 godine

U pravu si. Eto, imaš našu podršku. Slažemo se sa tobom.
(Dobric na SP, 13. maj 2019 09:20)

Ne, znam koliko mu je bitna tvoja podrska iz hrvatske

Bilja

pre 4 godine

Bože, oprosti ako grešim dušu, ali mislim da se ovo vratilo Jokiću zbog neigranja za reprezentaciju. Navijala sam za Denver ne zbog Jokića (ravnodušna prema njemu kao prema lanjskom snegu), a malo i protiv Portlanda zbog Nurkića i one njegove majice. Baš mi žao

tocka

pre 4 godine

Odlično postupa Nikola, ali se vara ako misli da će ova grupa nedokazanih uličara biti zahvalna za to, izuzmimo tu Milsapa.
16/0 šut za tri u ekipi gde se bekovski duo Marej i Heris predstavljaju kao svetla budućnost ekipe... komedija.
Barton mora da ide, a išao bih svom snagom na dovodjenje nekog kao što je Klej Tomson, stravičan skorer i defanzivac. Krila će biti jača za Porter Jr-a koji je stvarni talenat i novi KD. Milsap mora da ostane. Ona dvojica imaju celo leto da treniraju šut. IT može da ide.

Bosanac

pre 4 godine

Vidjelo se u posljednjih par utakmica da nije "clutch" igrac ali to je nesto sto se stice vremenom i iskustvom. Ali i pored toga ubjedljivo najbolji igrac Denvera. Sa kakvom ekipom igra dobro su dogurali ove sezone. Zna li neko sta je sa malog Isiah Tomasa ?? Povreda il sta je u pitanju?? Nemoguce da nema mjesta u ovakvom Denveru ??

bobi

pre 4 godine

Bravo Somborac ,svaka cast...Bole te uvo za ove hejtere ko ih j*** oni sede u fotelji i bleje kako treba ovo treba ono ,a video bi njih da im se tamo neki crnac od preko 2 metra i 120 kg zaleti ,pa upisali bi se u gace...Nikola svaka cast i voleli bi da te vidimo u repre.Srecno brate ....
(boban, 13. maj 2019 09:12)

Na sve igrače u NBA se zaleću crnci od preko dva metra i 120 kg ili samo na Somborca?

Hm

pre 4 godine

Mislim da je Jokic pravi lider, smatra sebe glavnim igracem i zeli da svaku odigra savrseno...Ali tesko covece polako tek si dosao u NBA.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blyze, 13. maj 2019 10:14)
Ne bi se reklo da je lider. Mislim...lako je glumiti lidera, facu, kada ide sve kako treba. Ali kada je gusto..."Gde si Djuka kad je muka?" Nema ga nigde. On treba da je glavni u timu. On je taj koji treba da preuzme odgovornost. On je taj koji treba da trazi da svaka lopta ide njemu i on treba da resava utakmice. Zbog toga je i placen. Ima ogroman minus a to je nedostatak samopouzdanja. Dobro je sto je izjavio da je njegova krivica, a da li ce i da uradi nesto po tom pitanju, po pitanju pravog vodjenja tima i preuzimanja odgovornosti kada je najpotrebnije, tek ce se videti. Mora mnogo toga da popravi u svojoj igri, od skoka, do igre u odbrani. Jeste lepo za oko kada centar glumi pleja ali...centar koji ne moze da zakuca...bruka. Kada je najvaznije gresio je, bespotrebno je trazio saigrace koji su bili dobro cuvani umesto da resava kako zna i ume.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 4 godine

(nebojsa markovic, 13. maj 2019 12:33). Bravo za komentar !!! Ja sam istog misljenja da NBA je jedan cirkus !!! EL je mnogo uzbudljivija i mnogo sadrzajnija ima sta da se vidi

pera

pre 4 godine

da li je postojao centar u nba koji je šutirao trojke 40%?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mbs, 13. maj 2019 10:56)
Verovatno ne a to je zato sto centru i nije posao da sutira trojke.

tex viler

pre 4 godine

nije on kriv...inače prosečan igrač međ dosta krševa..kriv je trener...17 vodio..nemož centar da rešava a pun reket...moro je neko niži na prodor ili šut...

Labud

pre 4 godine

Kronkeove ekipe nisu za velika dela. Arsenal se ukantao za LŠ a nudila se kao i finale zapada Denveru. Ipak doklen Kronke uzima pare baš ga briga za sportski uspeh i slavu.

Deni

pre 4 godine

Telo uvek izpostavi racun. Jokara je patio sada Taj racun videlo se kako pada. Ti prmasaji su cisto fizicke prirode. Sve te godine u detinjstvu unistavanja organizma losom ishranom dovele su sada do ovoga sinoc. Da su prosli dalje jos bi gore bilo protiv GSW nebi pokazo trecinu od onoga sto zna(puno vise zna nego sto moze)
Citava ekipa limitirana sto fizicki(Jokara) , sto takticki(trener) sto inteligencijom(vecina igraca).
Mislim da se Sa Thomasom moglo I moralo nesto napraviti!
U gledaj se brate Jokara na Noleta I CR7 sto se Tice ishrane I fizike!

cvele

pre 4 godine

Problem je trener. Čovek je šutnou Ijzeu Tomasa. Ali zato čovek forsira Bartona, Mateja i Plambija. Ljudi su sahranili ekipu. Kada ekipa sa klupe uzima prvu postavu, ti ih vraćaš na klupu zbog paljotke Mareja. Što se Jokića tiče on nema podršku u prvoj petorci, nema zamenu na klupi.

Milan

pre 4 godine

Gospode Boze.. kakvi komentari. J...a vas reprezentacija
Covek opravdava poverenje i novac ulozen u njega. Ne opravdava VAS novac i poverenje. Decko je "prodigy" dobio status superstara i po igrama u 24 godine lici na igru Dankana. Citam kako je za njega jbn Kina i tamo da igra. Jbm ti Istok i gde se umesao u ovo podrucije ovde. Toliko ste ljubomorni sto jedan obican izuzetno vaspitan momak pored sna koji zivi je obema nogama na zemlji da ne mozete klasicnu komunjarsku mrznju da sakrijete. A sta ces ne pomazu partijske knjizice pored cistog kvaliteta u svakom slucaju ako vam nije jasno. Decko je vec sada potencijal za kucu slavnih!

Deyan

pre 4 godine

(Jokara izduvo :(, 13. maj 2019 11:56)

Toliko si gluposti napisao da ću samo reći: Hrvati i košarka i
gledao sam Kukoča u Bulsima, Toni je bio dobar igrač, ali igrač koji je bio bez nekog većeg uticaja u Chicagu, čist vodonoša i 7 igrač.

spree 15

pre 4 godine

nije on kriv...inače prosečan igrač međ dosta krševa..kriv je trener...17 vodio..nemož centar da rešava a pun reket...moro je neko niži na prodor ili šut...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tex viler, 13. maj 2019 08:57)
Neko nizi na prodor u pun reket, bravo

antimiškobot

pre 4 godine

ma, "jokara naš", ne sekiraj se - kupi nešto guma i dobar tv, i sačekaj novu nba sezonu u kojoj će deca ovdašnja ponovo da i tebe i sebe lože da umeš...

znanje-imanje

pre 4 godine

I mogao je samo biti haos, grč i duga mučna kafanska tuča.
Portland nije zaslužio pobedu ali je Denver zaslužio poraz. Ovo su umalo uspeli i protiv SA: strahom i nekorišćenjem tima nekako ipak u glup, težak i bolan krah. NBA je vratio malo suđenjem mada ne koliko su tamo Denver pokrali; ali uplašeni ovi su slobodna mašili taman za poraz.
Elementarno: u PO prevaga su najčešće bolji bočni heroji. Denver je sistematski loše vođen još od povreda na pripremama; ali ove - ?!? - sve kraće i kraće rotacije tima u PO su pomračenje mozga. Portlandu je prevagu doneo Hud, tj. OK trener. Ako vodiš tim OK desiće se izvesno neki Hud ili zadnju neki Turner. Bez njih ni Lilard i super CJ nisu dovoljni. Denver ima ovog dunstera koji ih je preteranim igranjem startne postave na kraju ukopao. Bez ijednog bočnog heroja u PO neće da oće. A Denver ih ima 7-8-9 potencijalnih - i nijednog nijednom u 14 utakmica?! Ne, kao što je bilo očito cele sezone - i Barton-propast i opadanje šuta celog tima i samo jedna OK a čak 13 utakmica u grču itd. su sve posledice neprolazno lošeg trenera, kao i nemoć Marija i Nikole u finišu. Počeo sam da ga pljujem od Nove Godine - zakasnelo, jer me omelo što je VAN TERENA simpa i pametan.
Sezona Nikole na nivou najbolje Peđe Stojakovića. Retko je da max ugovor sebe opravda, pogotovu odmah. Nažalost umesto da se i da ga modeluju kao npr. Bobija oni ga pokarabasiše masom, nadam se (kao i ceo tim) ne trajno. Menjam stav - treba često da BEŽI u reprezentaciju na relax.

al kapone

pre 4 godine

Patetika high level.

"Pa šta ako je plej-of, čemu nervoza?"
Onda kada se od straha skrati ruka, smatra se kao odgovornim.
Kao sifonjer na parketu. U napadu se gnjezdi celu utakmicu, u odbrani tuga.
NBA je nekada imala filter kvaliteta, nije svako mogao biti zvezda.
Ustvari, nije svako mogao igrati tamo. Kanter, Jokic su igraci za Evroligu, kakva crna NBA.
Ja pratim NBA preko 25god. Bilo je uvek precenjenih igraca, laznih zvezda, ali Jokic je jedan od najvecih. Kriminalno los centar u odbrani, u napadu malo bolji od proseka. Vadi ga solidan sut i odsustvo dobre odbrane u NBA.
Za odbranu su ponajvise krive sudije, jer im liga trazi da stite svoje najvece investicije, da one izgledaju superiorno na terenu.
Ipak su novac i zarada ispred sporta u NBA.
Njima je u interesu da izbacuju sto vise zvezda i ligu ucine jacom na papiru.
Nazalost po one koji navijaju za sport i igru, u ligi ima 2-3 vrhunska igraca i gomila precenjenih.
Sinoc svi igraci Toronta loptu bacaju samo Kawaiu, ne sme niko da sutne.
Kao basket na ulici, gde jedan zna da igra, a ostali biju u odbrani.
Ibaka pogadja trojke, ej kosarko kada te igra limitirani Ibaka.

nebojsa markovic

pre 4 godine

Pratim koraku vise decenija, obozavam je, ali ovakva NBA zaista postaje dosadna. Postoje utakmice koje su odlicne, a rezultat je recimo 72:70. Jer se igraju kvalitetne odbrane, jer je tesko zabiti kos, jer su neizvesne..Istovremeno, postoje utkamice, a u NBA ih je sve vise i vise, gde se zabija ukupno po po 250 koseva, gde pršte zakucanjanja i trojke, a ja - zevam. Dosadno. Neinventivna kosarka u jednom smeru, kao da se igra "viktorije" na jedan kos/gol. Znam da ce me neki klinci ovde ismejati, ali Evroliga i utakmice najjacih evropskih ekipa su mi mnoooogo zanimljivije i sadrzajnije. A i njima ce biti - jednom kada odrastu. U doba Divca u Lejkersima i Sakramentu, Medzika i Dzordana - igrana je mnogo bolja i sadrzajnika kosraka u NBA. Mnogo. Ovo danas je bukvalno - čisto "rokanje". Teror trojki, pokazivanje misica. Hvala na tome. Jokic ne igra odbranu, jer je to u NBA - demode. Obradović ili Pesic napravili bi od njega zver na mestu centra. Ne bi zabijao 35, vec 20 ksoeva, ali bi zatvarao kos, igrao pik do savrsenstva (visok i pokretan igrac),a osecaj za asistenicu doveo bi ga mozda na mesto najboljeg evrspkog i belog centra uopste. Ovako, uklopio se u "rokacinu" i statistiku po svaku cenu. Nemam "Sport klub", pa se snalazim povremno na druge nacine, ali sve manje zbog NBA a sve više zbog evropske kosarke. To je, ne zaboravite,ipak, igra 5 na 5, 12 na 12, ponekad 1 na 1 ili dva na dva u toku igre, ali nikada 1 na pet.A tako se igra u NBA i to sve vise.

Guromir

pre 4 godine

Jokic fenomenalan celu sezonu i jos bolji u PO. Stavite bilo kog centra iz cele NBA lige umesto Jokica u Denver i garantujem nebi videli PO. Nadam se da ce sledece godine dovesti nekog u zamenu za Milsapa jer ga godine stizu i bice sve losiji.Ako se ovaj Porter 100% oporavi bice veliko pojacanje jer je zaista nevidjen talenat.
Jos nesto - Jokic se u zadnjih 2-3 meseca ugojio i postao dosta sporiji. Mislim da bi trebao da skine najmanje 5 kg, bio bi za korak brzi jer mu je to bas falilo u PO da ono bas totalno izdominira.

dr. velja

pre 4 godine

Jokicu da li si normalan?
Daj nam pauzu neku, da mozemo da zivimo normalno, da te ne gledamo jedan dan.
Ajde odredi nam dan kada necemo da te gledamo, jer nam je muka da te gledamo.
I samo pricas, baljezgas...

Corleone

pre 4 godine

Ma ajde bre da nije tebe playoff videli ne bi a kamoli igrali majstoricu za finale zapada. Lebron sa jednako kvalitetnim saigracima nije Lejkerse uveo u doigravanje.

Gavzi

pre 4 godine

Dodji na pripreme reprezentacije i vežbaj...
(Dejan Smederevo, 13. maj 2019 08:45)

Ma kako da ne. Da li si video reklamu od John Deer by Nikola Jokić? Kad prevrće gumu preko brda i dolina, reka i jezera i na kraju je montira na traktor, seda i počinje da ore. Jesi li ti svestan koliko para on dobija od John Deer-a da prevrće bas njihovu traktorske gume?

Satira

pre 4 godine

Zavrsi i ta bajka o Jokicu.
Mozda je dobro jer bilo je previse.
(Vlado, 13. maj 2019 11:47)

# Link komentara

"Bajka" zvana Jokic je tek na pocetku i dugo se nece zavrsiti. Nikola je imao u proseku 25. poena tokom plej of serije. Mozda se ta bajka zavrsila za tebe, ali, samo u tvom svetu. U drugom nece jos dugo.

BULLS07

pre 4 godine

Za neupucene Kukoc je posle Jordana bio druga opcija u napadu Bullsa.Koliko je bio bitan govori podatak da je Pippen umalo trejdovan za Kempa uoci drafta 29.06.1994 kako bi Toni bio vracen na prirodnu poziciju tri i postao nosilac fransize Chicago Bullsa.Siguran sam da bi se danas pisalo o njemu kao najboljem belom igracu svih vremena.Jokic je prva opcija u napadu Denvera i ujedno njihov najbolji igrac.Ok kada bi vratili Jokica u 90-te npr u Sparse pored Robinsona i Dankana verovatno bi igrao 10-15 minutai ne bi imao prostora za razvoj.Imao je srecu kao i Doncic da dodje u prosecnu ekipu bez zvucnih imena,ekipu koja ima sluha i veru u evropske igrace.Milicic na primer uopste nije imao tu srecu dosao je u Detroit koji je na njegovoj poziciji imao dva igraca koji po talentu nisu mu do kolena.Takodje nije verovao u njega ni Leri Braun.Naravno da je zamrzeo NBA jer igrao je dva minuta u proseku prve tri godine.Drazen Petrovic takodje nije imao srecu kada je dosao u Portland i nazalost igrao na kasicicu.Ali Drazen fajter kakav je bio znao je da vredi i da u prosecnoj ekipi pouput Netsa moze da bude medju tri najbolja beka sutera lige.Kakvo je vreme bilo govori podatak da nije imao mesta na all staru.Portland je zasluzeno prosao u finale iz prostog razloga sto ima dva vrhunska beka za koje Denver nije imao nikakva resenja.Denver ce graditi fransizu oko Nikole i ono sto je potrebno je da trejduju dva,tri igraca za nekog superstara koji uz Nikolu moze odvesti ekipu do same zavrsnice.

Aleksandar

pre 4 godine

Decko (Jokicu), koliko god da me nervira femkanje oko reprezentacije i voleo bih da izadjes na cistac sa time pa da svi znamo, mislim da si sjajan igrac. Hocu da ti kazem da ovo nema veze sa istinom sto si rekao. Da je jos neko igrao konstantno dobro osim tebe prosli bi ste u 4 utakmice. Ne svodi se tim na jednog coveka u pobedi, ali ni u porazu. Sto bi rekli tvoji sugradjani "get over it and move on". A nek se Denver zapita koga to jos placa osim tebe.

Samo kažem

pre 4 godine

Taktika Denvera je bila prosta. Jokic je oslobodjen defanzivnih zadataka kako bi isporučio na drugoj strani i kako bi uspeo da završi 14tu utakmicu sa više od 40 minuta na parketu u vrlo kratkom periodu. On je poene isporučio, ali ovog puta nije imao niti jednog jedinog raspoloženog saigrača. U jednom trenutku trece četvrtine komentator konstatuje kako je Jokic udelio osam lopti nakon kojih saigrači iz otvorenih pozicija mase i kako se kod Jokica kolona sa asistencijama ne puni zbog lošeg šuta. Navijači Denvera su manje više mirno preživeli sve ovo jer su ubedjeni da će sledeće godine biti mnogo bolji. Prvo svi iskusniji za sezonu, drugo desiće se sigurno neke promene u timu jer uz Jokica je preko potreban još jedan igrač koji je konstantan. Ovaj period između dve sezone je najbitniji za Denver jer sada određuju sebi narednih pet do sedam godina pametnim sklapanjem kockica.

ms

pre 4 godine

Iskreno sam priželjkivao da Denver ispadne, sad će se do kraja jula uželeti košarke i eto ga na pripremama reprezentacije....što bi rekli dok Denveru ne smrkne, Srbiji neće da svane....

Tamo daleko

pre 4 godine

Ne,Nikola.Neće biti bolje ni sledeće,ni za 5 sezona u ovakvom Denveru sa ovim kantama od igrača.Odigraj još sezonu i traži trejd u šampionski potencijalni tim.Jako si kvalitetan i možeš da biraš tim.Greota od Boga da ovakav igrač u ovakvom timu služi samo da narednih godina bude sparing partner nekim novim šampionima.Budi šampion Nikola.Rođen si za to druže.

ultrasrbin

pre 4 godine

Denveru je potrebno:

-Trener sa pobednickim mentalitetom i izmenama u pravo vreme
-Da otera Mareja i Bartona i dovede nekog iole pismenog igraca koji ume da stane ako ga ne ide
-Da dovede nekoga umesto Milsapa
-Da nadje nekog umesto Plamlija

baron

pre 4 godine

Pred pocetak playofa bila je prica Denver moze sa Golden State, kad su prosli San Antonio bila je prica, Portland hladno se prolazi.Nakon 3-2 za Denver, Durent se povrjedio i ide prica moze se prsten napasti, nakon 3-3, Denver u finalu jer imaju bolji tim.Sad od jednom oni imaju krs tim? A ovdje par ljudi i ja pisemo da je Portland bolji i da Nurkic igra ne bi vise od jedne utakmice uzeli.Znaci ovo je dokaz koliko vecina ljudi veze sa vezom nemaju.Cak su pisali, sta ce Portland 3-1 ih je Denver uzeo u sezoni. Zalutali ste def i pratite golf.Bekovski par blazersa su doktori kosarke,Jokic i ne igra odbranu i zato je adioooos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 13. maj 2019 09:11)

Citao sam na jednom Hrvatskom sajtu, gde su ljudi bar objektivni, pre pocetka serije i covek je prognozirao pobede Milvokija(posle poraza od Bostona kuci) i Portlanda (posle poraza od Denvera).
Bio sam skeptican, nisam verovao da Portland bez centra moze proci Denver, gde je na drugoj strani hvaljeni Jokic, ali on je naveo da Denver moze pobediti samo ako bude bolji i agresivniji u napadu od Portlanda, jer se iz aviona vidi koliko je Jokic limitiran centar u odbrani, a vremesni i niski Milsap mu i nije neka pomoc u reketu.
Sigurno da je Nurkic igrao da bi ovo mucenje odavno bilo gotovo.
Nije Nurkic neki igrac, sta vise zalutao u NBA, ali je i takav malo slabiji od Jokica ofanzivno, a defanzivno licno Robinson za Jokica.

mate

pre 4 godine

Kukoč je bio 6-7 igrač u Bulsima, nešto kao Livingston ili Kevon Luni u Voriorsima.

nije bas isto. kukoc je sve 3 sampionske sezone bio treci strijelac. da se razumimo jokic ce sugurno u nba bit bolji od kukoca. samo sumnjam da ce jokic ikad bit mvp sp ( kukoc 1990), da ce bit mvp ep (kukoc 1991) , da ne spominjem da kukoc i danas drzi rekord sa 3 puta mvp eurolige...

Ben Dover

pre 4 godine

Ono kad naši hejteri znaju više od bivših NBA zvezda i stručnih komentatora koji se dive Jokari. Samo nama Srbima Đoković i on ne valjaju.
Kapa dole, majstore!

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

Svaka cast za sezonu, takodje i hvala na promovisanju imena Srbije, hvala i za ekstra poteze i sve ostalo. Bice steta ako ga ne budemo videli u drzavnom dresu, odluka nije u potpunosti njegova ali ipak jeste vise nego sto nije, realno je sramota ako za taj odmor nisu dovoljni pola maja, jun i jul... Voleo bih da svoje ime uvelica ucescem na predstojecem SP-u i nisam jedini. Ziv bio :D

vince carter

pre 4 godine

@Aleksandar Kukoc je bio treca opcija Bullsa posle Jordana i Pippena a Rodman samo defanziva. Jokic bi verovatno bio glavni igrac pored Jordana i Pipena :)))

Ralee

pre 4 godine

Sada imas mesec dana do priprema da se lepo odmoris na Maldivima, u Somboru, na Mesecu, gde god zelis... A onda pripreme. Ako tako ne bude, stvarno nema potrebe za hajpovanjem ovog igraca, neka njegova melanholija bude sto dalje od nas.

boban

pre 4 godine

Bravo Somborac ,svaka cast...Bole te uvo za ove hejtere ko ih j*** oni sede u fotelji i bleje kako treba ovo treba ono ,a video bi njih da im se tamo neki crnac od preko 2 metra i 120 kg zaleti ,pa upisali bi se u gace...Nikola svaka cast i voleli bi da te vidimo u repre.Srecno brate ....

Indoktrinacija

pre 4 godine

On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji! 
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera! 
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!
(bigserb, 13. maj 2019 09:19)

Odbrana mu jeste upitna ali reci da su kosevi isli preko njega to je nepoznavanje sporta uopste.
Bek i plej probiji dva igraca koji su izasli da udvoje, pod kosem Jokic koji cuva centra. Stvara se 2 na 1 pod kosem i naravno to su laki poeni. Tako barem 10 puta. Ne moze Jokic da bude krivac kada osim njega NIKO u polifinalu konferencije najjace lige na svetu nije pogodio za 3 poena. Tacka. Jokic nije bio odlican to stoji, ali da su Marej i jos jedan odigrali srednje, poput Nikole, nosta vise, Denver bi dobio 10ak razlike.
Odlicna sezona za njih, odlicna za Nikolu, jos jedno iskustvo od kojeg ce dobro napredovati ceo tim.

FM4

pre 4 godine

U ovakvoj ekipi Jokic je dominantan i tu nema sta da se ospori. Pitanje je kako bi se u nekoj kompletnijoj ekipi snasao, to je definitivno. Ali dobar igrac svakako.

обс

pre 4 godine

Ја сам разочаран поразом Денвера јер сам очекивао победу што би било реално. Денвер је изгледао солидно до синоћ. Стекао сам утисак да Денвер није желео ову победу, као да су једва чекали да више неиграју и да иду на одмор. Уколико грешим онда је ову утакмицу лоше припремио стручни тим са Малоуном. Осећам се помало превареним као и сви верни навијачи Денвера. Јокићу је најтеже. Није имао пратњу и сви његови киксеви последица су хаотичног курса екипе што је недопустиво за четвртфинале НБА. Једноставно, Денвер није хтео даље као што неки провинцијални клуб у већини лигашких такмичења у свету (без обзира на врсту спорта) не жели или не може. Денвер је могао али није желео! Јокићу желим све најбоље јер ме је анимирао после готово две деценије да поново пратим НБА.

ivan78bg

pre 4 godine

LOL.On i Heris jedini koji su pogadjali ostali blagi ocaj.Marej i Misap ocajni kompletno.Barton mora da leti iz ekipe covek igra 1 na 5 ne uklapa se u koncepciju Denvera.

Ivan

pre 4 godine

prvo poluvreme nisam gledao, u drugom poluvremenu sam video samo jednu timsku akciju koja se zavrsila otvorenim sutom za tri i bacena je cigla. ostalo sve individualno. nula od košarke.

andrak

pre 4 godine

... lepo si igrao, trudio se, rezultati rada više nego pristojni, dobar ugovor imaš... aj' sad malo odmaraj, pa kod Saše na pripreme, da osetiš pravu slast pobede...

Badabing

pre 4 godine

Jedine dve trojke koje je Denver dao su Jokićeve sa početka utakmice sve ostalo su promašili.Nema utakmice bez Bartonovog divljanja ili bez deset promašenih zicera.Milsap koji je plaćeniji od Jokića igra kao devojčica.

Bookie

pre 4 godine

Pisete o Jokicu i losoj odbrani,nekoj njegovoj krivici i sl.,a kao da ste gledali sazetak sa samo njegovim defanzivno-ofanzivnim potezima?
Mckalum je izgleda centar koji je u direktnom duelu napunio Nikolu?Ili ga je cuvao Marej,Barton i sl.??U pik igri su im izmedju bloka i cuvara prosli bar 10x,a Jokic je mozda jednom bio tu kriv,da je bio toliko los valjda bi njihovi visoki igraci bili zapazenijib,a ne svi zajedno imali 9 od 23 sut?Onda je on kriv i u napadu,a sta onda reci za sut Lilarda , Mareja,Milsapa, kakve li su to neznalice kosarkaske,Lilard mora da je neki vodonosa u Portlandu po vasem poimanju kosarke , pa ga ni ne pominjete.Eto Jokic je sve ukupno gledajuci bio najbolji igrac ovog duela u 7 meceva,to sto je preuzeo krivicu je isto kao kada Zeljko Obradovic preuzme krivicu za EP u SCG kada je bilo,a razni Rakocevici,Jarici i sl. cute,e to je sada slucaj sa Nikolom u odnosu na Mareja,a posebno Milsapa.Najiskusniji igrac , pa nije zicer umio ubaciti,Marej je samo slobodna dobro izvodio,ona blokada Mckaluma u kontri sa ledja mu se nije smjela dogoditi.Jokic je izbijao iz ruku loptu protivnicima,ni malo nije zasticen od sudija,bar 5 faulova je bilo koji mu nisu dati,koliko puta je bio sam,a nisu mu davali precizne i pravovremene pasove,a njegove pasove gdje saigrace ostavi kao duhove,oni su odreda promasivali.Haris je bio u dobrom ritmu i onda nestao u posljednjoj cetvrtini,Plamli u napadu ne postoji,klupa kriminalna iz meca u mec...i Nikola je kriv,ma ajte molim vas.

Jevdja

pre 4 godine

Sad se malo odmori i spremaj se za reprezentaciju i bolje sto su ispali rizikovao bi povredu ionako u Denveru sve zavisi od Jokića.

Milan

pre 4 godine

Roster Denvera sinoc ima devet igraca od kojih vrede 2.5 (pola je marej kada igra). Roster Raptorsa ima sedam igraca, ali zato jedan Kavaj Lenard vredi vise nego 8 igraca Denvera. Isto kao i Portland, vise vrede dva vrhunska sutera kao CJ i Lilard nego 5-6 nedorecenih "talenata" i istripovanih lokalnih zvezda tipa Moris, Marej, Bizli.

Denver mora da ocisti roster, ove sezone se pokazalo sta valja, a sta ne, i dovede jednog vrhunskog, pouzdanog sutera. Ne mora to biti nivo Kavaja, takvi nece ni doci u malu fransizu, ali igraci nivoa CJ-a su dostupni. Danasnja spoljna linija Nagetsa je smejurija.

Вељко

pre 4 godine

Svaki čovek treba da bude samokritičan bilo kojim poslom da se bavi.
Kao jedan od bitnih igrača svog tima naravno da i on snosi deo krivice za poraz.To je sport.
Nekada si heroj,nekada gubitnik.
Život ide dalje,sledeća sezona-nova šansa.

Eto

pre 4 godine

Kriv vam je suterski trener. Svako svoju tehniku suta, a u Portlandu svi pod konac sem Turcina koji je stigao naknadno.
Mega ima boljeg trenera za sut nego vi.

MPP

pre 4 godine

Nikola nisi imao skim da igraš , ti to naravno nećeš da kažeš jer si pametan ! Ali je fakat da si bio precizniji na slobodnim bacanjima i još jedan koš da si uterao...... Za toliko si "kriv" ! I ona presečena asistencija ! Ali brate ostatak ekipe ti je igrao jako loše i , kome oni treba da se izvine ....možda TEBI !

duledudule

pre 4 godine

Ne da nisi kriv nego ne treba ni malo da se osecas lose .Idi lagano odmori i spremi se za svetsko itekako si nam potreban.Kriv je najvise trener koji te je iscedio do poslednje kapi a i oni indijanci tipa Marej.Ja tolike divljake u kosarci kao Marej dugo nisam video.Dzabe mu dve tekme 35p kad oet za redom igra kao divljak najveci.Tu se vidi velicina igraca.Dejm je sinoc katastrofa poceo i nije isao u krajnost da siluje loptu nego je rekao ok,ne ide mi i sve je podredio da razigrava saigrace.Video da je McCollum u zoni i pustio njega.A ti Jokara iskuliraj uradio si sve.Ionako bi te finale totalno iscrpilo a realno da takvim saigracima bi vas GS ometlao.Cenim da ce Portland pobediti jednu u finalu koliko god da ne volim GS

Milica S.

pre 4 godine

A sad zamislite nekog naseg politicara da kaze ovako nesto i preuzme odgovornost za bilo sta. Jokic ima integritet, za razliku od mnogih

Nikola

pre 4 godine

A sad zamislite nekog naseg politicara da kaze ovako nesto i preuzme odgovornost za bilo sta. Jokic ima integritet, za razliku od mnogih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milica S., 13. maj 2019 10:27)

Ne razumem. Hoce mu smanjiti platu? Hoce traziti trejd? Kakav onda integritet? Isto tako neki politicar moze da ti kaze da je kriv za nesto i nastavi to da radi. Ne mesaj politiku i sport.

Milan

pre 4 godine

Odgovoran si sto nisi sutnuo dovoljno suteva nego dozvoljavas da se oni indijanci tipa Mareja izivljavaju. Ako si lider uzmi im loptu, ne dozvoljavaj da se oni ispucavaju. Ali ne, ti hoces da budes i prijatelj Mareju, a on te toliko postuje da promasuje do iznemoglosti radije nego da tebi da loptu... Dzordanu na terenu niko nije bio prijatelj. Ali shvatices ti, dovoljno si pametan i imas vremena.

Posmatrač sa strane

pre 4 godine

Ubeđen sam da je Nikola Jokić nije u potpunosti razočaran ishodom sedme utakmice, jer je za njegov tim i njega takmičarska sezona gotova, tako da će moći da se sprema za naredni poduhvat reprezentacije Srbije i da tamo da svoj maksimum. Jokiću samo napred, cela Srbija je uz tebe!

blyze

pre 4 godine

Mislim da je Jokic pravi lider, smatra sebe glavnim igracem i zeli da svaku odigra savrseno...Ali tesko covece polako tek si dosao u NBA.

stefan

pre 4 godine

omasio bacanje na kraju, ali nije tu pogresio, vec su ga par puta ostavili na trojci samog, ali nije smeo da sutira, jer je bili 3 razliie za portland. Svaki put je dodao saigracima koji nisu mogli da pogode bazen...

Djenka

pre 4 godine

Kao da su namerno izgubili, bez želje za pobedom, bez trunke energije. Svima je jasno da je u sledećoj rundi kraj (za sve timove koji nalete na gsw). Možda su namerno rešili da odmore da ne bi došlo do povreda? Portland sa više srca u svakom slučaju iako im je centarska linija sačinjena od teških balvana. A za Denver zaslužen odmor. Najbolja sezona u nekoliko decenija za njih, nema za čime da se žali.

bobinjoo

pre 4 godine

Denver mora dao ostavi vecinu tima zajedno za sledecu sezonu, bez obzira na sve. Imaju nesto jedinstveno, vrlo jedinstven nacina kako da igraju napad, nepohodno im je samo iskustvo. Barton mora da igra sa klupe, klupa koja je iznela dobar deo sezone usled povreda je unistena vracanjem herisa, bartona, marija iz povrede. Jedina konstanta Jokic. Iznenadjujuce dobro je vukao cele sezone tim i bukvalno sve cinio boljim. Milsap mora da ostane sledecu zbog MPJ. Voleo bih da dodje jedan krsten suter, eventualno neki trejd da se napravi sa timovima koji rade rebuild i to je to.
Mislim da bi Plamli trebao da leti, ali je vrlo nezgodno naci drugog centra koji bi legao lepo na igru Denvera. On je drvo koje skače, i cak je u PO igrao kriminalniju odbranu od Jokica, koji je limitiran fizicki, ali su mu anticipacija i postavljanje u odbrani veelika pomoc (najbolji skakac u PO a covek ni ne skace).

Trener Meloun mi je enigma. Citavu seruji CJ i Dejm cepaju centra i beka na pola i ulaze u reket desilo se jednom samo, cini mi se u prvoj utakmici da je Milsap izasao da pomogne i ostavio svog igraca, sad nocas Moris kad je iznudio faul u napadu. Ne kapiram kako 20 poena svaku utakmicu njih dvojica zavrse polaganjima bez reakcije.
Dodatno, poslednji napad CJ -a Malone brani 1 na 1 a CJ ubacuje nestvarne suteve citavo vece, niko da pridje da udvoji, nema rizika a gubis. Malone je bas bas cudan trener i dobar deo PO je pravio opasne greske. Pop bi sa ovim timom igrao egal sa GSW-om u finalu

stefan

pre 4 godine

@Aleksandar Kukoc je bio treca opcija Bullsa posle Jordana i Pippena a Rodman samo defanziva. Jokic bi verovatno bio glavni igrac pored Jordana i Pipena :)))
(vince carter, 13. maj 2019 14:29)

Smaras sa hejtom. .i meni je tesko zamislivo da jokic bude dominantan ali jeste i svaka mu cast. . .odusevi se umesto sto hejtujes .promeni misljenje jer ima i te kako razloga za to. .napred jokic

ljAXE

pre 4 godine

Tako radi lider. Iako svi znamo da Jokic nije krivac on ce preuzeti odgovornost jer ima i najvise kredita. Tako ce postedeti Marija, Bartona&Co barazne paljbe. Meloun je nadmudren. Nije pripremio ekipu za sedmu utakmicu koja se u drugom poluvremenu raspala. Mislio sam da se ekipa stedi za cetvrtu cetvrtinu. Ocekivao sam brutalnu odbranu, flastere. Mislio sam da ce da grizu kao buldozi na samom pocetku zadnje cetvrtine znajuci koliki je ulog. Igras pred svojom publikom dvanaest minuta zivota. Nesmes ni jedan sekund da budes letargican. Grizi, trci, skaci, radi sta znas. U svakom slucaju, Nikola, odigrao si sezonu zivota i sve nas ucinio ponosnim. Cekamo te u reprezentaciji.

pope

pre 4 godine

Ma pusti to, bio si na nivou, bice bolje sl. godine. Denver je usao u playoff i dosao do polufinala konf. sto je ogroman korak u odnosu na proslu godinu. A ti si vec postao legenda.
Nego, sad imas vremena razmisli o reprezentaciji pa nam javi ovih dana, ok?

Stara kuka

pre 4 godine

Realno Denver je klasicna luzerska ekipa. Prosle godine napad u Minesoti za play off i nista. Ove godine toliko propustenih sansi protiv Portlanda. Pazite nijedna trojka sem Jokica (dve) koji je centar u poslednjem mecu. NBA ekipa ljudi, ne ispred zgrade. Sto je mnogo, mnogo je.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bez Jokica oni ne bi bili u konkurenciji za PO. Marej je pokazao da jos nije sazreo a Jokic je sad vec realno superstar i po ugovoru i po tome sto je lice fransize i po ucinku kad je najbitnije. Promasio je neke suteve ali to se desava i boljima od njega. Sad Denver mora da dovede bolje igrace kako bi bili realno u prici Finale sledece godine jer Barton, Haris, Plamli pa i Milsap nisu PO igraci. Marej je mnogo razocarao.

JPR24

pre 4 godine

Daleko da je on “krivac”. Preuzeo je odgovornost kako i dolikuje lideru ekipe. Ali nažalost, bekovi su tu najveći krivci, kao i Meloun koji nema autoritet da smiri divljanje. Milsap je bio loš Novas, ali tokom serije je bio najveća pomoć Jokicu, tako da njega ne mogu toliko da krivim. I naravno tu ide i neiskustvo, ne sinoc, promasiti toliko šuteva to nije pitanje iskustva, ali tokom serije. Dok Portland ima iskusnijeg trenera, zna da spremi akciju, uzimao je racionalnije tajm aute, a i Lilarda je ostavio na klupi u zadnjim sekundama, MekKolum je bio u ritmu i njemu su dali odgovornost, kao u onoj u 4 produžetka kad su dali odgovornost Hudu. Portland globaln nije igrao nešto posebno bolje, ali iskusnije, organizovanije, i zasluženo idu dalje. Denver je na dobrom putu, ali ima tu još rada, pametnih trejdova, naći pametnog pleja, videćemo i Portera da li je dobar suter kako je najavljeno posto im je to potrebno itd. da bi dosli stepen dalje, ili pak mislili na titulu. A za sada GSW ne bi trebao imati neke poteškoće u finalu zapada, ne bi ni sa Denverom imao naravno. Na istoku pak, biće Toronto-Milvoki interesantno, i mislim neizvesnije.

goran

pre 4 godine

Jedini krivac za poraz je Majk Meloun I niko više. Čovek ne zna da obuzda ekipu, kada da igraju pametno, a ne da žure. Ne zna da nacrta akciju u zadnjim minutima već ih podiže 'moralno' i priča kako moraju da budu agresivni. Ta agresivnost im se obila o glavu. Ne zna da kaže Bartonu da se smiri. Ne zna da kaže Mareju da prekine da ide na ulaz ako ne ide. Čim CENTAR nema 5-10 asistencija, ekipa gubi. To je posao pleja, a ne centra.

Dirty

pre 4 godine

Denver i Portland su odigrali maksimum svoih mogućnosti i ovo je realno stanje. (U prošlom komentaru pri rezultatu 3;2 očekivao sam umorniji Portland ali je CJ ostao dovoljno priseban i svež) Dakle i jedan raspoložen i kršten igrač i trenerska strategije u kojoj igra ceo tim, je bila dovoljna, za umoran i potpuno dezorganizovan Denver. Nema spoljne igre bez unutrašnje i obratno a Denver nije imao ništa i nije znao kako da promeni ritam. Čudno da nije probao Azeju kad ništa nije išlo i da se odrekao takvog igrača...Ako se ništa ne promeni ovakav Denver je limitiran.

Boban

pre 4 godine

Realno sve ekipe su priblizne po jacini rezultati govore uglavnom 4:2 ili 4:3. Jokula ostavio si srce na teren bravo velicina igracina bice dana za slavlje siguran sam. Tako su pljuvali i po Noletu a sad? Soguran sam vrlo ubrzo Jokic MVP!!!

Marinko

pre 4 godine

Ovaj iskompleksirani 'rvat da gleda malo ESPN i TNT pa da vidi šta pričaju o Jokiću u analizama, o Dončiću takođe, neka ih utipka u youtube search.

Dragan

pre 4 godine

Ispali su jer nisu dobro koristili kontre. Glupirali su se kada je trebalo poentirati i to im se na kraju osvetilo. Maloun mora da radi na kontrama. Ne moze jedan igrac da nosi kontru, a da ostali trckaju i posmatraju.
Inace pokazalo se da Jokic ima najbolju kondiciju i najvise snage u timu. Izgleda da u onoj narodnoj "Snaga na usta ulazi" ima dosta istine.

agent mahoun

pre 4 godine

Hm u neku ruku je u pravu ali davali su mu loptu tek kad vrag odneo šalu

Nisu sazrela ekipa to se vidi odavde

Mekolum me podsetio sinoć na Kobija ludu partiju je imao... Ne znam zašto ga nisu udvajali kad ih je sam razbijao celu utakmicu.

Uglavnom Nidžo ovo je bio maksimum ove sezone treba ti jedno dobro pojačanje koje razume košarku.

Вук

pre 4 godine

Бар ће да се одмори пред почетак Светског првенства. Нека одмара мало више, целу сезону игра без прекида и боље што је ова серија завршила.

Kecman

pre 4 godine

Ne znam baš, lepo je što preuzima odgovornost, ali konkretno juče nije bio kriv. Meni je najjači utisak kada se lomila utakmica, Jokić zvekne blokadu, uzme loptu, baci pas preko celog terena, i Mareja zalepe kao slepca u kontri. Ne može Jokić sam igrati. da ne pominjem da niko sem Jokića nije trojku ubacio celu utakmicu (?!).

bl

pre 4 godine

zal ostaje ali za sledecu sezonu naci igraca umjesto milsapa koji suta odllicno i igra odbranu, otjerati bartona mante moris i natjerati plamlija da popravi sut slobodnih...

ostaviti herisa, mareja i tony krega koji je odbranuo igrao za 10..

ljudi imaju prostora da zamjene igraca dosta i naprave pravu ekipu

Petar

pre 4 godine

Svaka tebi čast momče. Jedini si kršten igrač u svojoj ekipi. Nisi ti kriv što je NBA postao običan cirkus, bez ikakve organizacije igre. 15 sekundi ostalo do kraja četvrtine, a Marej šutira preko ruke. Totalna neinteligencija. Niko ne zna trojku da pogodi, i to sve dok Lillard bukvalno nije na utakmici. Portland na kraju rutinski. Jokić nek ode u neki ozbiljniji tim, Nuggetsi su tuga..

Boki

pre 4 godine

Mareju je verovatno trener rekao da "siluje" pa se silno ispromašivao.
Da li neko ima podatak koliko je Denver utakmica izgubio sa manje koševa razlike nego što su promašili slobodna bacanja?
Procenti šuta u NBA su takvi kakvi jesu, zato je ta igra i zanimljiva ali..
Više uspeha sledeće godine.

Milan

pre 4 godine

Nikola je ostao bez snage pri kraju ove serije protiv Blejzersa. Videlo se to u igri na niskom postu gde je ostao bez goriva a svojim kvalitetom je trebao tu da izdominira, takodje i pri građenju skoka. On jedini u Nagetsima igra bez pauze celu sezonu, svi ostali su pravili iste zbog povreda.

CJC

pre 4 godine

Ja mislim da se Melounu treba zahvaliti za sve što je uradio jer je evidentno da pod njegovom palicom ova ekipa ne može više. Golden Stejt je 2014 bio u sličnoj poziciji, ekipa pretalentovana ispali u plej ofu od jakih Klipersa i bilo je jasno da ih čeka ozbiljna buducnost ali naravno ne sa divljakom od trenera koji samo igračima zna da kaže da prangijaju dok ne crknu.

nebaCar

pre 4 godine

Desilo se upravo ono sto sam par puta najavio na pocetku plej ofa, da Denver nece videti Golden Stejt i finale zapada! 
Sinoc se videlo koliko je ovo osrednja ekipa, cak i malo ispod proseka, a Jokic je i pored 29 poena bio podjednako los kao i citava ekipa Nagetsa! On u odbrani prakticno ne postoji, cini mi se da su vise od pola koseva primili upravo pored i preko njega! Suvise je trom da bi mogao da brani kos, setali su pored njega i punili kos kao da on i ne postoji! 
Ni napad mu nije bio bolji, mislim da je 2/3 suteva promasio, dzabe 29 poena kada promasis 20 suteva, od toga mnogo lakih zicera! 
Sve u svemu, svojom losom igrom se uklopio u jos goru igru citavog tima, jos su oni balavi za velika dela!
(bigserb, 13. maj 2019 09:19)

Izgubili na jednu loptu u sedmoj utakmici jer sun loša ispodprosečna ekipa, šta bi bilo da su bili dobri
Pametnjaković

Adriano_Galliani

pre 4 godine

sine imas mesec i po do kraja juna da blejis posle jedno mesec dana za tvoje individualne traktorske treninge i onda pravac pripreme reprezentacije 
ako se sad ne odazoves vise te ne treba pozivati
(bocko, 13. maj 2019 08:48)

Njega to ne interesuje, sta tu nije jasno? Ni ja ne bih igrao za zemlju i ovakav narod. Pre desetak godina pa i ajde, sada? Nema šanse.

bulake

pre 4 godine

lepo covek priznaje krivicu da snosi najvecu odgovornost...najvise je placen, najvise minuta igra, poeni skokovi asist...od lidera se ocekuje da povuce ekipu kad zagusti...medjutim ovde ima komentara i pored nikoline nedvosmislene izjave, istog brane od njega samog...e to je vec posebna pshilologija koju obican cevek ne razume...

sasha

pre 4 godine

Nije sve do Jokića...igrao je kolko je mogao ali ga ostali nisu dovoljno ispratili/sem G.herisa/.Uostalom nisu izgubili sa velikom razlikom.Znali su u regularnom delu da ispuste i mnogo veću prednost.Portlend je odlična ekipa a sada se pokazala i stabilnijom.Biće im mnogo teže protiv GS.

eX

pre 4 godine

Nema problema sto se mene tice, ako je Jokara odigrao samo malo slabije sta se moze reci za ceo Denver i jos za Lilarda?? Pa mozda moze i trener da malo uzme odgovornost, ili malo vise...

Ni Dzordan nije uspeo da igra finale konferencije u svojim prvim plejof sezonama treba Jokic da dovede neku zver ili da ode u Boston i prstenje stize! Ali prvo medalja u bratskoj Kini rodjaci korak po korak najjaci smo posle Amera.

Slovenija, EU

pre 4 godine

Svaka cast za izjavu. To moze samo pravi lider.

Ali ipak ne treba da stavi sav teret na sebe. Kosarka je timski sport. I kad se pobedjuje i kad se gubi sve je to timski.

ValterNBG

pre 4 godine

"Jedan covek" - ne moze sve sam,mada kod nas izgleda da moze I mi svi mislimo da moze.Dobar je bio,cak I u PO-u,naravno da sinoc nije mogao da postigne 40 poena kad imaju jedan jedini napad.Vrteti njega I Mareja do iznemoglosti u pick & roll-u.Nije to dovoljno dobar tim za finale konferencije a cini mi se da im je zelja za pobedom bar 50% manja nego kod Evropljana.Ipak je to cirkus koji se dosta promenio u poslednjih 30-ak godina.Za sladokusce preporucujem finale iz 1994 Houston vs New York,da vidite sta je borba za svaku loptu(malo zapostavljeno finale u odnosu na Cikago - Juta).

Milosav

pre 4 godine

Utakmica je pocela rano po ovom vremenu i gledao sam od pocetka. Verovao sam da posle prve polovine nema sanse da Denver izgubi. Medjutim kada sam video kako se polako ta prednost topi, da organizacija igre popusta, da se sutira na kos i masi ugasio sam TV, znao sam da ce da izgube.
Steta pogotovu zbog Nikole koji je nosio ceo tim i najzasluzniji je sto su stigli dokle jesu. Kao pravi profesionalac, Jokic preuzima odgovornost na sebe, iz toga se vidi koliko je zreo i da ce da izraste u jednog od najboljih NBA igraca ikada.
Organizacija Denvera treba da poradi na sastavu tima, ocigledno je da ako Nikola nije u igri tim ne igra kao tim. Ova ludacka minutaza koju je Jokic izdrzao u ovoj seriji nije dobra za njega, mlad je ali je brate previse, predstoji mu duga karijera, treba se cuvati.
Posle toga gledam Raptors, luda utakmica sa neverovatnim sutem Leonarda na kraju za pobedu i okrsaj sa Milvokijem!
Raptors do finala! Pozdrav iz Toronta.

Vremoplovac

pre 4 godine

I ja sam razocaran porazom. Najvise sam razocaran Kukocom, jer je juce dao 0 poena, 0 skokova, ali u njegovu korist sto nije izgubio nijednu loptu. Mozda sledeci put da ubace Kresu...

paspalj chandler

pre 4 godine

Toni Kukoc je samo imao problem sto se rodio prerano, u dansnjoj ligi igrac visok 210 koji vodi loptu, vidi teren, sutira za 3, igra odbranu i skace je najcenjeniji igrac, vi stvarno verujete da je Porzingis talentovaniji od Tonija? Kukoc bi bio u top 20 igraca i nekoliko puta All Star.

yes

pre 4 godine

Kakve saigrace ima bolje da sutira ceo mec sam.Realno Denver nema osim njega konstantnog igraca a i on je juce promasio u zadnjoj cetvrtini mnogo suteva.

Where is my sendvic?

pre 4 godine

Od Jokica na licnom planu ocekujem da obori Wiltov rekord triple dablova za visoke igrace(79).I da bude blizu triple dablova sezone I MVP ....za titulu Ako se namesti

owen

pre 4 godine

e jest ti si kriv što si šutao šuteve iz očaja kad je trebalo da se stiže a milsap i marej sa šutem 7/30 nisu. i kad je bilo odlučujuće nema ih nigdje.

šefina

pre 4 godine

Ti promasio njih par a tvoji saigraci njih desetina odlucujucih tokom sezone. Ti jesi odgovoran da ste uopste dogurali do tu a za sta više brate potrebna je kvalitetnija klupa. Nijedna ekipa ne osvaja gde se sve svodi na jednog igraca. Fact!

Beograd

pre 4 godine

Iskreno kaze Jokic promasio je i samokritican je preuzima odgovornost na sebe zato sto je lider ekipe. Ali isto tako u sinocnoj utakmici jedino je on zabio one trice. Nesvatljivo je da su saigraci bili katastrofalni u sutu za tri poena.

el

pre 4 godine

Čovek je skoro celu sezonu igrao sa rezervama, uz neverovatne partije i imao bi impozantniju statistiku da nije bilo onog "no homo" incidenta. Propustio je samo jednu utakmicu i to zbog suspenzije zarađene protiv Jute. On je razlog što je Denver uopšte i došao do po a šta reći od tad?! U svom prvom plej ofu nestvarno jake partije sa takvim prosekom minuta... Kada ti Šek i Barkli kažu da je za njih ovo tripl dabl prosek bez obzira na brojke... Svi mediji bruje o njegovoj igri i to je za sada dovoljan uspeh a finala, nadam se i titule će doći. Neka ga povrede zaobiđu i ostaviće dubok trag u ligi preko bare.

Djordje P

pre 4 godine

Zao mi je, naravno, sto su izgubili, ali ionako bi GSW lako prosli obe ove ekipe... pa kad je vec tako, iz ovog poraza mogu da nauce mnogo vise nego da su prosli dalje. Neka pociste par igraca iz ekipe, dovedu nekog super-stara, par njih da zestoko treniraju preko leta, pa ce opet biti uspesni i sledece sezone. Previse im je neozbiljna ekipa (osim Jokica) za finale, iskreno.

robin hud

pre 4 godine

Cela serija im je nudjena i nisu je uzeli.
Iskreno, po meni je nedopustivo da im jedan igrač (iskreno, odigrao je kao vanzemaljac) celu utakmicu trpa koš...
Takodje mislim da je nedopustivo da posle 17 poena u sedmoj utakmici kod kuće izgubiš utakmicu...
i mislim da je prošla disciplinovanija ekipa...

Darko

pre 4 godine

Kosarka je kolektivni sport,a ne individualni.Osim Jokica sinoc svi igraci Denvera su podbacili.Pardon Craig je bio dobar u odbrani,ostali teske rupe,trube.Tako se ne ulazi u finale konferencije.Ni Jordan nije mogao bez pomoci Pipena,Rodmana,Kukoca pa ne moze ni Jokic.Cestitke za fenomenalnu sezonu u kojoj se lansirao medju najvece zvijezde NBA lige.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Jokic 5 blokada u ukradenìh a samo 2 asistencije, ova utakmica je bila sve naopako, vodili su i preko 15 razlika sa pocetka totalno se glupo utakmica okrenula i to najvise zahvaljujuci seriji losih suteva Milsapa i Mareja. Ali mislim da je Maloun najveci krivac, Plamli ne bi ni u nasoj ligi bio neki dobar igrac, a Treja drzi na klupi. Barton je katastrofa, 33% suta u Plej Ofu on i Plamli ih ubili generalno u seriji. Da ih je odstranio lagano 4-1..

Nerazuman

pre 4 godine

@tocka
Posmatrajuci stil igre Denvera i njegove karakteristike, ne postoji igrac koji bi vise unapredio Denver od Klaya Tompsona. Na ovo sto Jokic radi, strasni egzekutor, koji uz to igra strasnu odbranu, legao bi kao budali samar. Trejdovati Bartona i/ili Bartona, radi salary capa i dati coveku max ugovor. Klay bi u Denveru bio prvi strelac lige, a Denver top3 tim lige.

Воип

pre 4 godine

Браво за сезону Никола. Ти си одрадио шта је било до тебе, е сад тренер да види како надоградити екипу јер је квалитет остатка екипе упитан. Постао си звезда НБА лиге, стигао до полуфинала конференције, мало ли је. Ај сад одмори Србија те чека.

aleksa 076

pre 4 godine

Neverovatno je da je Denver u najbinijom utakmici sezone odigraotoliko neodgovorno pre svega bekovska linija na celu sa marejem herisom bartonom nerezonski sutevi zaletanja u reket umesto forsiranja loptu u srce reketa za Jokica previse oslanjannja na sut spolja i nedostatak plana a.Sto se tice same buducnosti ekipe ocigledno da su neki igraci limitirani i da bi denver ako zeli koirak napred trebao neke trejdove da uradi i da se resi nekih igraca broj 1 Plamli 12 milki za bekap centra sa ovim ucinkom je previse Milsap za ovu lovu nekonstantan tu je 30 milki barton dodati Tomasa..Denveru je ako Milsap ostaje potreban rez centar koji ce da menja Jokica i jos jedna cetvorka mada bi se ja resio Milsapa bekovska linija marej heris moris i bizli ok ali onda tomasa trejdovati kao i bartona tu je krejg +kad se oporav porter junior.Sto se tice dolaska Lebrona po meni pogresna investicija daleko bolje gadjati Kleja a mesto u budzetu otvoriti dovodjenjem jeftinijih igraca na poz 4 i 5

bla

pre 4 godine

odlicna sezona denvera. falilo im je iskustvo da bi dobili ovu seriju. ne bi trebalo mnogo da menjaju posto su im se kockice sklopile i naravno trenera bi morali da zadrze. ako bi uspeli da dovedu nekog od vrhunskih slobodnih igraca ove godine mislim da bi to bilo dovoljno. recimo sa Leonardom bi se najverovaatnije borili za titulu, ali nisam siguran koliko je to realno posto njih niko ne pominje u tom kontekstu. fantastican igrac podredjen timu, koji bi im znatno popravio odbranu.

ccc?

pre 4 godine

Retko u kosarci mozes da pogodis sve, ipak se i promasuje. Niko nije sposoban da pogodi 100% ali je Jokic pruzio najvise, veliki svoj doprinos u odnosu na ostale u timu. Nije imao barem jos jednog saigraca pored sebe i dosao je poraz. Jokic je samokritican, ok ali sta onda drugi treba da kazu? Nije ih bilo nigde.Marej, nestabilan ali je mlad, Milsap brzo usao u 3 licne i sedeo je celu trecu cetvrtinu na klupi. Jedino Kreg je igrao odlicno odbranu ostali jako lose. Jokic dve asistencije? Znaci saigraci su promasivali. Na kraju poraz..normalno. Medjutim ne treba da zale jer bi ih GSW razbio . Isto ce da prodje i Portland. Realno, slabiji tim ide dalje..

Porter

pre 4 godine

Odličan stav, samokritički. Nije kao neki ,što govore: "Mi smo ili nismo", nego: "Ja sam ili nisam". To dovoljno govori da od njega ima šanse da postane šampion.

Ron

pre 4 godine

Nisi ti kriv, daleko od toga ali je ogromna stvar sto si preuzeo odgovornost, to je odlika velikih ljudi. Milsap i narocito Marej su totalno podbacili. Od Herisa i dalje nisam ocekivao mnogo dok Barton ne zna kud udara, ali i ostali. Nadam se da ce Denver dovesti kvalitetnog pleja kako bi smanjili pritisak na tebe. Popravio si odbranu dosta ali sa podizanjem misicne mase, smanjenjem masnih naslaga a nakon toga i kondicije i brzih reakcija i preuzimanja tvoja odbrana ce samo biti bolja i bolja iz sezone u sezonu. Naravno da ce sa fizickom transformacijom tvoj napad biti efikasniji. Nadam se da fitness treneri sa kojima radis imaju na umu slicnu tjelesnu transformaciju kao Mark Gasol sto je prosao. Na pocetku sezone playoff je bio cilj a vi ste stigli skoro do finala, sto je ogroman uspjeh za tako mlad tim i bez iskustva.

somix

pre 4 godine

Pa on i jeste odgovoran za poraz... isto kao i ostatak ekipe... ali ko je kriv to je sad drugo pitanje, mozda bekovi da se zamisle malo

Pozdrav iz Toronta

pre 4 godine

Ne znam sta ljudi ocekuju od ovako mladog tima. Jokic 24, Marej 22, Haris 24, Bizli 22, Moris 23, prosek vade Barton 28, Kreg 28, Plamli 29, Milsap 34. Veliki Dzordan je prvu titulu osvojio sa 28. Trentno je gorak ukus zbog poraza koji se mogao i morao izbeci, ali ovo je bila sjajna sezona. Ceo tim jos uvek uci, ukljucujuci trenera. Ovaj PO je bio sjajno iskustvo, Denver sad tacno zna sta mogu da ocekuju u buducnosti od igraca koje trenutno imaju, i koga treba da dovedu da bi napredovali.

Beogradjanin

pre 4 godine

(JPR24, 13. maj 2019 09:16)

Ovo je ipak rukavica u lice onih kometanatora @ crna mamba Jokic je bolji od Novickog, u drustvu Cembrlena,Hakeema, O'Neala.
Jokic je ovim partijama u playoffu dokazao da je all-star igrac 25p 13sk, 8as, i nabacio je malo mase, ovih 13 sk prosecno treba da mu bude i buducnosti primarno. Odbranu igra toplo- hladno. Ali sa iskustvom bice to samo bolje.

Sta je najveci problem ovog Denvera?

Jokic najbolje igra kad je druga opcija u napadu, odbrana se skupi na bekove, on pokupi otpadak u napadu. U pik en rolu sa Marejom kad mu ostave vise prostora pa lepo ubaci posle onu svoju frljoku sa dosta osecaja. Kad ga ostave samog na trojci. Jokic je do poslednje 4 sigurno imao preko 50% iz igre. I kad Jokic mora da forsira krecu promasaji. Ko to ne vidi nije objektivan.

A druga stvar je sto je Denver mala fransiza. Za to je Jokic dobio sansu. Ako im ode Milsap, oni ce uci u sezonu bez 4. Porter iako je bas visok 208cm, sa samo 95 kg ce igrati poziciju sf. Nije on izabran zato sto je suter kao 14 pik, nego zato sto je trebao da bude 3 pik, ali zbog povrede dostao pao na draftu. Kakvi igraci dolaze sa drafta ne treba od njega ocekivati suterske sposbnosti, oni od njega tek moraju da prave igraca.
Denver ocekuje burno leto, mogu da da budu jaci sledece sezone, ali isto tako i slabiji.

sasa jokic

pre 4 godine

Obzirom na kvalitet ostatka ekipe, ovo je sjajan rezultat, da ne kazem ravan cudu. Mada je juce Meloun kumovao porazu sa nerazumnim izmenama.

Pro

pre 4 godine

ali su nakon Jokićeve dve trojke u prva četiri minuta promašili narednih 17 šuteva sa distance

Nista dalje ne treba dodati. Ekipa koja promasi 17 vezanih suteva za tri poena ne treba da igra fiale konferencije. Jokara care tebi svaka cast na nestvarnoj sezoni i playoffu. Ovaj poraz nije tvoja krivica. Odmori koliko mozes pa pravac kina po nove pobede!!!

stojan

pre 4 godine

Ma ne sekiraj se previse, zavrsilo se i idi odmaraj. Kad su vec Murray, Millsap, i cela klupa mogli da odu na odmor pre utakmice, mozes i ti sada.

DukiNS

pre 4 godine

Kriv je menadžment što nemate samo bar jednog krštenog šutera. Neko ko će imati 10ak poena, dovoljno, ali koji će kad ostane sam na trojci i da pogodi nešto. 17-0 za tri, šta reći a ne zaplakati.

dragiša

pre 4 godine

Kao tim ste celo drugo poluvreme napadački, a poslednju četvrtinu i odbrambeno igrali loše.
A jedino što ti se može zameriti je onaj suludi i bespotrebni visoki i spori pas kada si uhvatio loptu na -4 koji su oni presekli, ubacili trojku i tada otišli na pokazaće se nedostižnih +7.

Robert

pre 4 godine

Fer od njega. Kako napucavaju price nakon pobeda "Jokic sam izvukao mec, dominantni Jokic doneo trijimf" i slicno, nema logike distancirati se od poraza. Ako si vodja i uzimas zasluge kada se pobedjuje, treba umeti preuzeti i krivicu nakon neuspeha. Jos jednom, bravo za njega. Nije poput prosecne Srbende.

Nenad

pre 4 godine

Katastrofa od meča.....cela igra se svela šta će Jokić da uradi.Marej i ostali bekovi su tako divljali i ne rezonski ulazili u reket i šutirali iz ne izrađenih pozicija da je to neverovatno,a trener Meloun to sve samo posmatra-neverovatno! Jokić da ima samo par asistencija,a prosek mu je oko 10,pa to pokazuje koliko su njegovi saigrači promašivali zicere! Jokić pod hitno da ode u jaču ekipu ili da Denver dovede dva ozbiljna pojačanja,barem!

Nenad

pre 4 godine

Celi meč Meloun je samo posmatrao divljanje svoje spoljne linije - pa to je nedopustivo i katastrofalno. Jokić je trebao da ima svojih uobičajnih 10,12,15...asistencija,a nije ih imao jer su njegovi saigrači promašivali zicere-katastrofa od nediscipline u igri !!!

Doktor Pera

pre 4 godine

Milsap sut 3 od 13
Murray sut 4 od 18

Ceo tim izuzev Jokica 0 trojki!!!

Pa kako da pobede? Da li je Denver u celoj sezoni imao utakmicu sa 0 trojki svih igraca osim Jokica???
On je nejmanje kriv u celoj ekipi.

Milan

pre 4 godine

Jokić apsolutno treba samo i jedino da nastavi da u medjusezoni radi na svom telu. Sve ostalo je tu, samo fizička sprema. U naredne 2-3 sezone koliko uspe da se "dotera" i to je to. Prostora svakako ima, i to ne malo. A to mu i kolegi Mareju treba, neka pogleda samo Lilarda i CJ kako probijaju reket i kako ramenima "krče" put.
Ne mogu da se otmem utisku da je ovo silovanje po svaku cenu da se od Mareja napravi franšizni igrač nekako gurnulo Gerija Herisa potpuno u drugi plan. A verujem da je mogao više da pruži.

Brada

pre 4 godine

Da su ostali bili precizniji, ne bi ni bilo potrebe za slobodnim bacanjima, promasajima i izgubljenim loptama na samom kraju meca. Sve bi to odavno bilo reseno...

ja

pre 4 godine

bas mi je zao zbog Jokica, mnogo se trudio ove sezone. Sad ce imati priliku da nadje utehu u reprezentaciji i da donese zlato iz japana

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Iz njega sada progovara Srpska malodusnost prilikom frustracije kada date sve od sebe a nema rezultata.Ucinio je sve sto je do njega u ovom trenutku.Dao svoj gornji limit.Nije uspeo.Ekipa mu je prosecna toliko da cak i pojam "prosecna plata u Srbiji" dobija neki uzviseni Bozanski smisao.
Kako god Jokic je jedan od retkih dobitnika ovog PO u NBA.Razlog jednostavan:samo nebo mu je gornja granica!

Više sreće drugi put

pre 4 godine

Previše su se oslonili na njega, mada on nije jedini krivac za ovu eliminaciju. Ipak 29 poena nije malo za jednu ovakvu utakmicu. Ne može se reći da je imao loš dan, ali na žalost je trebalo da ubaci još koji koš da bi pobedili.

Darko

pre 4 godine

Kazu neki da ovo nema veze sa kosarkom,da se igraju brzi napadi,sutira bez veze,trci bezglavo,slaba odbrana.Sad ce da vide Ameri sto je prava kosarka na SP u Kini.Koliko sam shvatio sa ovakvom antikosarkom nemaju sansu....Da mi pamet ovakvih sto pisu ovakve komentare pa da odmorim deset dana....

Gde ja živim

pre 4 godine

Samokritičan, uviđa greške. Pohvalno i dobar stav i odlična osnova za dalji napredak. To je ono što pravi sportista treba da ima kako bi postao Velikan. Bilo je i njegovih grešaka, ali u poređenju sa ostalima je bio super. Mislim da je u prvom delu malo previše išao na to da iznudi faul nego da postigne koš. Moralo je energičnije. U drugom je bio malo brzoplet i utopio se u šutersko sivilo. Biće bolje, ovo je škola za naredni period.

Aca

pre 4 godine

Meni nije jasno sto su silovali Mareja kada su videli da ga ne ide, umesto Harisa koji je juce mec zavrsio sa 7/11. Takodje mi nije jasno sto su tako malo igrali p'n'r na centru, kao i sto Jokic nije bio ono sto jeste - plej-centar. Za Bartona se slazem, covek je rupa, ali Milsap je odigrao izuzetno dobru utakmicu u defanzivi, kao i Plamli. Medjutim, jasno mi je bilo na poluvremenu da Denver gubi samo jer onu igru koju su imali u prvom poluvremenu nisu krunisali sa barem 23-25 razlike bas zbog tog suta. Pad je bio ocekivan, i desio se bas kada nije trebalo, ali opet mislim da Denver ocekuje svetla buducnost ako Mareja i Harisa nauce da dodaju ekstra pas i da ne srljaju.

Nenad

pre 4 godine

Lepo što si odgovoran. Dobar ste tim. Ostani preko leta i radi na svom telu. Ako bi bio još brži i prodorniji, bio bi legenda NBA. Meni nije bitno da li će igrati za reprezentaciju. Gledam nastupe Denvera kao da gledam reprezentaciju. A i lepše mi je.

mbs

pre 4 godine

Denveru je potrebno: 

-Trener sa pobednickim mentalitetom i izmenama u pravo vreme 
-Da otera Mareja i Bartona i dovede nekog iole pismenog igraca koji ume da stane ako ga ne ide 
-Da dovede nekoga umesto Milsapa 
-Da nadje nekog umesto Plamlija
(ultrasrbin, 13. maj 2019 09:59

@ultra
bolje da si rekao da je
jokicu potrebno:
da ode iz denvera u portland recimo

Milan

pre 4 godine

Namesteno. Vodili 20 skoro Mialsap i Majrej nula. Ponovo 30 Jokic. Svaka mu cast! Bravo. Covek je neverovatan.
(Milos, 13. maj 2019 09:50) # Link komentara

Kome. Ko je nameatio. Zasto. Zavera. Zbog Srbina....?..Ajde, ma sta kazes....

Powerslave

pre 4 godine

(mbs, 13. maj 2019 10:56)

Karl Entoni Tauns, 42% prošle sezone, 40% ove. Možda ne previše šuteva po utakmici, ali procenti su tu.