Petak, 26.04.2019.

15:26

"Nastavite da pričate o meni, ja ću nastaviti da uživam u životu"

Lider Oklahome Rasel Vestbruk se oglasio posle eliminacije svoje ekipe od Portlanda u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije.

Izvor: SV

"Nastavite da prièate o meni, ja æu nastaviti da uživam u životu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 5 godina

Sta je trebao da izjavi? Da je toliko nesrecan da ce se ubije zbog poraza! Pa naravno da ce prihvatiti poraz jer je dao sve od sebe. Sto to nije bilo dovoljno za pobjedu ne znaci smak svijeta.

MPP

pre 5 godina

Ovo nije reakcija ni pametnog ni srećnog čoveka. Jordan je jednom izjavio da je Fil Djekson imao veliku zaslugu za njegovo sazrevanje i promene u igri koje su ga navodile da bide bolji TIMSKI igrač ! Ako je to rekao jedan Leteći Majkl koji je bio oličenje individualnih sposobnosti , zašto to ne bi bio put jednog Vezbr.? Jedino je IQ prepreka . Promeni malo svoju igru budi KORISTAN a ne statistički PODOBAN !

Powerslave

pre 5 godina

(JeRemija, 26. april 2019 19:27)

O, i te kako ga pogađaju ti komentari čim ima potrebu da odgovori na njih. Tako da... :)
To je kao kad armija onih likova potrči da prvi napišu komentar kako ih nešto ne zanima ni najmanje, a ipak su uložili nekakav trud u to sve... što ne bi uradili da ih ta neka tema zaista ne zanima.

Neko je lepo zaključio, Vestbruk će biti upamćen kao individualac u timskom sportu. I to ne čak ni najbolji individualac jer gomilu (Viltovih) rekorda nikad neće oboriti (neće niko).
Mislim, kako ozbiljno shvatiti osobu koja na kraju prošle (ili pretprošle, nisam siguran) sezone izjavi da su ostali ljubomorni na njegovu statistiku jer ne mogu da je imaju, a on može :D pa otud negativni komentari? Koji je to mozak, koji je to misaoni proces?
Lagano se zaključi iz te izjave da njega timski uspeh ne zanima ni najmanje, jedino što je važno je TD i TD prosek na kraju sezone. Lik na kraju utakmice, ako je i dalje u igri, da loptu saigraču i izađe u aut da se slučajno ne bi njemu pisala izgubljena lopta kad istekne napad i da mu je slučajno ne bi vratili nazad. Mogu se naći klipovi na YT.

Možda on sebe smatra uspešnim (pogotovo zbog dece) i to je u redu, ali nikad neće ništa osvojiti ovim stilom igre. To tri uzastopna ispadanja u prvoj rundi dokazuju, kao i činjenica da (je) ima(o) odlične saigrače i... ništa.
Čovek svakog dana čini da Durent, koji je s pravom (bio) glavni negativac lige sve više izgleda pozitivno u celoj priči.

Nemoj se blamirati

pre 5 godina

Da istina da nema niti jedan naslov a vjerojatno neće ni imat ali ostaje upisan zlatnim slovima zbog podviga koje je postigao koji su nadrealni koje je napravio jos samo jedan igrač u povijesti veliki Oscar Robertson !
(djuro)

Pominjati Oscara i Rasela (a da nije Bil) u istoj recenici moze samo neko ko ne poznaje kosarku (ili radi za NBA).

djuro

pre 5 godina

Da istina da nema niti jedan naslov a vjerojatno neće ni imat ali ostaje upisan zlatnim slovima zbog podviga koje je postigao koji su nadrealni koje je napravio jos samo jedan igrač u povijesti veliki Oscar Robertson !

Memfis

pre 5 godina

Mnogo se Vstrbruk potresao zbog dežurnih NBA poznavalaca i komentatora svega i svačega...

Čovek uživa u životu, obezbedio je svoje praunuke, živi kako hoće...Baš mu je teško zbog internet komentara:)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 26. april 2019 19:27)

Vestbruk je celu seriju provocirao Lilarda, sve od sebe je dao da ga pobedi pa da mu to natrljava na nos, a onda kad je izgubio, priča kako je to nebitno. Aha važi, poverovaće Jeremija, ali to očigledno nije tačno.
I šta znači to obezbedio praunuke? Znam za mnoge u Americi koji su obezbedili praunuke pa sebi oduzeli život, pošto je očigledno da ciljaš na pare koje zarađuje. Znam i kakva su deca mnogih od njih (Medžikov sin recimo ili sin Vila Smita). Ne kažem da će to biti slučaj kod Vestbruka, samo kažem da hrpa novca ne predstavlja "ultimativno zadovoljstvo" kako misli prosečni bezdinarović

očigledno

pre 5 godina

Sasvim okej je da nekome primarni cilj bude licna statistika, zarada, i sve to da stavi ispred kluba. Oni mu to dozvoljavaju i on koristi, problem nastaje kad pomisli da je nesto vise od jednog sasvim prosecnog kosarkasa, a samo ima iznadprosecne fizicke karakteristike ( i to ne sve ).
(sef strucnog staba, 26. april 2019 15:34)

Vise je od prosecnog kosarkasa, to sto neki od vas misle da bi svaki (stvarno) prosecan igrac mogao da ima iste brojke kao Harden ili kao Kemba ili Klej (koji nema pojma samo je u jakom timu) sa istim brojem suteva i/ili istim saigracima, ne znaci da je to tacno, jer nije. Vestbruk je iznadprosecan igrac, sa vrhunskim atletskim sposobnostima, ali je prosecan, ove sezone ispodprosecan, suter. Ben Simons je odlican igrac, ali kada bi sad poceo da sutira po 5-6 trojki po mecu i da ima ukupno preko 20 suteva (Kao Vestbruk), procenti bi mu bili prilicno blizu njegovim, ali je on i dalje odlican igrac. Vestbruku ne odgovara ovo vreme kosarke kada je gotovo nezamislivo imati pleja (all star kvaliteta) koji ne moze da sutira, da je igrao 70ih, 80ih pa cak i 90ih, bio bi mnogo vise postovan i mogao bi biti po boljem upamcen...

očigledno

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Naravno da nije malo, ali Vestbrukove brojke govore pricu da je medju top 20 ikada bez problema. Realnost je naravno malo drugacija, taj tripl dabl prosek ne bi imao da se nije za njega i te kako borio (a imao je i pomoc saigraca) na svakom mecu, kazu neki da ga ne zanima tim, ali mu je tim zavrsio 6. na prejakom zapadu, sto je i neki njihov realan domet posle povrede Dzordza (pre toga su i bili 3. ili 4.), tako da je sasvim ok juriti statistiku u regularnom delu ako ti tim ne ispasta. U stvari, ok je juriti statistiku i u plej ofu ako tim ne ispasta, ali je sada situacija bila drugacija. Ne mogu da kazem da bi OKC prosla da Ves nije jurio tripl dabl, realno nema razlike da li ce on uhvatiti slobodan skok ili Adams, ali definitivno pravi razliku to sto je imao prosecno 22,8 poena, na procentu suta 36%. To znaci da je za tih 23 poena po mecu, on uzimao isto toliko suteva (prosecno 22,2). E to vec definitivno skodi timu, pogotovo sto PG nije bio ni blizu 100%, a Vestbruk je jos jednom pokazao da ne moze da stavi tim na svoja ledja i ponese ih duze od jednog - dva (ovog puta ni jednog) meca. Zbog toga on nece biti upamcen kao igrac koji je medju najboljima ikada, zato je Lilard bolji od njega (posle dve jako lose post sezone, sada igra na MVP nivou cak) i zato me ne bi cudilo da PG promeni tim na leto ili zimu jer ce mu posao opet biti da vuce OKC na svakom mecu i da sakriva grozne procente Vestbruka...

očigledno

pre 5 godina

Kosarkasi uglavnom vaze za inteligentne sportiste, ali to definitivno ne znaci za ovog lika.
(HARIS, 26. april 2019 19:29)

Zato sto idu na koledz (fakultet)? Odakle ti to da vaze za inteligentne sportiste? Molim te da objasnis.

JeRemija

pre 5 godina

Mnogo se Vstrbruk potresao zbog dežurnih NBA poznavalaca i komentatora svega i svačega...

Čovek uživa u životu, obezbedio je svoje praunuke, živi kako hoće...Baš mu je teško zbog internet komentara:)

CJC

pre 5 godina

Iskreno, verovatno jesi srecan zbog troje dece koje imaš ali da si srećan zbog onog čime se baviš, to nisi sigurno. U karijeri imaš jedno finale konferencije za 10 godina a saigrači su ti bili Durent, Harden, PG, Melo, Ibaka, Adams...

hahahahaha

pre 5 godina

Mogu misliti kako mirno spavaš..znači treniraš već godinama svakog dana satima i igraš silne utakmice da bi ispadao u prvom krugu plej ofa. Da bi ti bilo svejedno.

Ivan Ivanovic

pre 5 godina

Gledajuci iz njegovog ugla, sebe smatra za uspesnog(ostvarenog) coveka. Fina porodica, dosta zaradjenog novca. Sa druge strane sto se tice posla koji radi, mnogo veci i uspesniji igraci su imali bolji odnos prema medijima, a i prema protivnicima. Precesto puta je bahat i bezobrazan u javnim istupima, za sta ne vidim nikakve potrebe, osim ako ne planira da posle kosarkaske karijere zapocne svoj rijaliti program. Ne radi se o tome da li ce neko da ga voli ili ne, ali bi trebao da se potrudi zbog sebe da svaki dan bude malo bolji nego juce-kod njega izgleda to ide u suprotnom smeru.

stefan

pre 5 godina

Mozes samoo da lazes samoga sebe da lakse odes na pocinak. . .da si sportidta i moralan i vaspitan vratio bi vise od pola para koje zaradjujes jer ih nisi vredan realno. . .
(stefan, 26. april 2019 16:57)

Ne razumem minuse na ovaj komentar. . .jel nisam u pravu kada kazem da je 80 tak miliona dovoljno za njega za pet godina. . .mislite li da vredi vise?. . .ne razumem. .ne pljujem lika ima kvalitete ali jednostavno ne doprinosi na nacin na koji bi trebalo za maximalni ugovorckoji imaju kari jokic durant(skoro) obrva james harden . . .realno doprinos blizi donovanu micelu nego ovim igracima. .

SumLJivo lice

pre 5 godina

Ja znam, Ja hocu, Ja bicu... jajajajaja. Posle ovoliko narcisoidnosti sumnjam da uzivas ti u bilo cemu osim u statistici sve ostale zivitne stvari su ili u domenu statisticke greske ili standardne devijacije.

P76-ers

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Za Oklahomu i više nego dovoljno

Jah

pre 5 godina

Pa nisi srećan ako tako pričaš. Ako su Durent i Harden pobegli od tebe znači da si ti problem.
Igraš u timu koji nema perspektivu zbog tebe, zbog tvojih ličnih rekorda. Igraš u timu koji igra sa tebe. Tako je i Džordan, ali je ipak on doneo 6 šampionskih titula i bio pravi pobednik, dok ćeš ti ostati upamćen kao luzer.

Dacha

pre 5 godina

E zbog ovoga sa njim u sastavu Oklahoma nikada ali nikada ne da nece da bude sampion nego ni finale konferencije nece da igra pa sve da se vrati Durent i sa sobom povede Davisa,Lenarda i Karija! Valjda je sada svima jasno sto ih je Durent napustio,nego je ni kriv ni duzan nadrljao zbog toga jer je na sve moguce nacine zbog toga sebe hteo da opravda a pritom da ne isproziva Vestbruka direktno niti bili koga iz tima i tako upao u problem gde je on ispao dezurni krivac a pravi uzrocnik svega je ostao u senci iz koje polako sve vise i vise izlazi.

Dachazvezda

pre 5 godina

Sve ok, legitimno i jasno!!
Posteno sa tvoje strane, igras za sebe. "ja sam"... receno 10 puta!!

Sad, sto se neki sirotani nadaju da igras za titulu i za Okahomu, tim...
Njihov problem!! Naivci :))))))

sp17

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to.

Malo li je brate?

zz

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Jaka mi je legenda NBA kluba koja ih nije ni do titule odvela.. Ni blizu zapravo.. A nije se ni za tim borila.. Pa kakva je to legenda?

stefan

pre 5 godina

Mozes samoo da lazes samoga sebe da lakse odes na pocinak. . .da si sportidta i moralan i vaspitan vratio bi vise od pola para koje zaradjujes jer ih nisi vredan realno. . .

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sasvim okej je da nekome primarni cilj bude licna statistika, zarada, i sve to da stavi ispred kluba. Oni mu to dozvoljavaju i on koristi, problem nastaje kad pomisli da je nesto vise od jednog sasvim prosecnog kosarkasa, a samo ima iznadprosecne fizicke karakteristike ( i to ne sve ).

Aca86

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sasvim okej je da nekome primarni cilj bude licna statistika, zarada, i sve to da stavi ispred kluba. Oni mu to dozvoljavaju i on koristi, problem nastaje kad pomisli da je nesto vise od jednog sasvim prosecnog kosarkasa, a samo ima iznadprosecne fizicke karakteristike ( i to ne sve ).

Aca86

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to.

Dachazvezda

pre 5 godina

Sve ok, legitimno i jasno!!
Posteno sa tvoje strane, igras za sebe. "ja sam"... receno 10 puta!!

Sad, sto se neki sirotani nadaju da igras za titulu i za Okahomu, tim...
Njihov problem!! Naivci :))))))

Jah

pre 5 godina

Pa nisi srećan ako tako pričaš. Ako su Durent i Harden pobegli od tebe znači da si ti problem.
Igraš u timu koji nema perspektivu zbog tebe, zbog tvojih ličnih rekorda. Igraš u timu koji igra sa tebe. Tako je i Džordan, ali je ipak on doneo 6 šampionskih titula i bio pravi pobednik, dok ćeš ti ostati upamćen kao luzer.

Dacha

pre 5 godina

E zbog ovoga sa njim u sastavu Oklahoma nikada ali nikada ne da nece da bude sampion nego ni finale konferencije nece da igra pa sve da se vrati Durent i sa sobom povede Davisa,Lenarda i Karija! Valjda je sada svima jasno sto ih je Durent napustio,nego je ni kriv ni duzan nadrljao zbog toga jer je na sve moguce nacine zbog toga sebe hteo da opravda a pritom da ne isproziva Vestbruka direktno niti bili koga iz tima i tako upao u problem gde je on ispao dezurni krivac a pravi uzrocnik svega je ostao u senci iz koje polako sve vise i vise izlazi.

zz

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Jaka mi je legenda NBA kluba koja ih nije ni do titule odvela.. Ni blizu zapravo.. A nije se ni za tim borila.. Pa kakva je to legenda?

Memfis

pre 5 godina

Mnogo se Vstrbruk potresao zbog dežurnih NBA poznavalaca i komentatora svega i svačega...

Čovek uživa u životu, obezbedio je svoje praunuke, živi kako hoće...Baš mu je teško zbog internet komentara:)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 26. april 2019 19:27)

Vestbruk je celu seriju provocirao Lilarda, sve od sebe je dao da ga pobedi pa da mu to natrljava na nos, a onda kad je izgubio, priča kako je to nebitno. Aha važi, poverovaće Jeremija, ali to očigledno nije tačno.
I šta znači to obezbedio praunuke? Znam za mnoge u Americi koji su obezbedili praunuke pa sebi oduzeli život, pošto je očigledno da ciljaš na pare koje zarađuje. Znam i kakva su deca mnogih od njih (Medžikov sin recimo ili sin Vila Smita). Ne kažem da će to biti slučaj kod Vestbruka, samo kažem da hrpa novca ne predstavlja "ultimativno zadovoljstvo" kako misli prosečni bezdinarović

sp17

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to.

Malo li je brate?

stefan

pre 5 godina

Mozes samoo da lazes samoga sebe da lakse odes na pocinak. . .da si sportidta i moralan i vaspitan vratio bi vise od pola para koje zaradjujes jer ih nisi vredan realno. . .

P76-ers

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Za Oklahomu i više nego dovoljno

SumLJivo lice

pre 5 godina

Ja znam, Ja hocu, Ja bicu... jajajajaja. Posle ovoliko narcisoidnosti sumnjam da uzivas ti u bilo cemu osim u statistici sve ostale zivitne stvari su ili u domenu statisticke greske ili standardne devijacije.

hahahahaha

pre 5 godina

Mogu misliti kako mirno spavaš..znači treniraš već godinama svakog dana satima i igraš silne utakmice da bi ispadao u prvom krugu plej ofa. Da bi ti bilo svejedno.

CJC

pre 5 godina

Iskreno, verovatno jesi srecan zbog troje dece koje imaš ali da si srećan zbog onog čime se baviš, to nisi sigurno. U karijeri imaš jedno finale konferencije za 10 godina a saigrači su ti bili Durent, Harden, PG, Melo, Ibaka, Adams...

očigledno

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Naravno da nije malo, ali Vestbrukove brojke govore pricu da je medju top 20 ikada bez problema. Realnost je naravno malo drugacija, taj tripl dabl prosek ne bi imao da se nije za njega i te kako borio (a imao je i pomoc saigraca) na svakom mecu, kazu neki da ga ne zanima tim, ali mu je tim zavrsio 6. na prejakom zapadu, sto je i neki njihov realan domet posle povrede Dzordza (pre toga su i bili 3. ili 4.), tako da je sasvim ok juriti statistiku u regularnom delu ako ti tim ne ispasta. U stvari, ok je juriti statistiku i u plej ofu ako tim ne ispasta, ali je sada situacija bila drugacija. Ne mogu da kazem da bi OKC prosla da Ves nije jurio tripl dabl, realno nema razlike da li ce on uhvatiti slobodan skok ili Adams, ali definitivno pravi razliku to sto je imao prosecno 22,8 poena, na procentu suta 36%. To znaci da je za tih 23 poena po mecu, on uzimao isto toliko suteva (prosecno 22,2). E to vec definitivno skodi timu, pogotovo sto PG nije bio ni blizu 100%, a Vestbruk je jos jednom pokazao da ne moze da stavi tim na svoja ledja i ponese ih duze od jednog - dva (ovog puta ni jednog) meca. Zbog toga on nece biti upamcen kao igrac koji je medju najboljima ikada, zato je Lilard bolji od njega (posle dve jako lose post sezone, sada igra na MVP nivou cak) i zato me ne bi cudilo da PG promeni tim na leto ili zimu jer ce mu posao opet biti da vuce OKC na svakom mecu i da sakriva grozne procente Vestbruka...

očigledno

pre 5 godina

Kosarkasi uglavnom vaze za inteligentne sportiste, ali to definitivno ne znaci za ovog lika.
(HARIS, 26. april 2019 19:29)

Zato sto idu na koledz (fakultet)? Odakle ti to da vaze za inteligentne sportiste? Molim te da objasnis.

Ivan Ivanovic

pre 5 godina

Gledajuci iz njegovog ugla, sebe smatra za uspesnog(ostvarenog) coveka. Fina porodica, dosta zaradjenog novca. Sa druge strane sto se tice posla koji radi, mnogo veci i uspesniji igraci su imali bolji odnos prema medijima, a i prema protivnicima. Precesto puta je bahat i bezobrazan u javnim istupima, za sta ne vidim nikakve potrebe, osim ako ne planira da posle kosarkaske karijere zapocne svoj rijaliti program. Ne radi se o tome da li ce neko da ga voli ili ne, ali bi trebao da se potrudi zbog sebe da svaki dan bude malo bolji nego juce-kod njega izgleda to ide u suprotnom smeru.

stefan

pre 5 godina

Mozes samoo da lazes samoga sebe da lakse odes na pocinak. . .da si sportidta i moralan i vaspitan vratio bi vise od pola para koje zaradjujes jer ih nisi vredan realno. . .
(stefan, 26. april 2019 16:57)

Ne razumem minuse na ovaj komentar. . .jel nisam u pravu kada kazem da je 80 tak miliona dovoljno za njega za pet godina. . .mislite li da vredi vise?. . .ne razumem. .ne pljujem lika ima kvalitete ali jednostavno ne doprinosi na nacin na koji bi trebalo za maximalni ugovorckoji imaju kari jokic durant(skoro) obrva james harden . . .realno doprinos blizi donovanu micelu nego ovim igracima. .

JeRemija

pre 5 godina

Mnogo se Vstrbruk potresao zbog dežurnih NBA poznavalaca i komentatora svega i svačega...

Čovek uživa u životu, obezbedio je svoje praunuke, živi kako hoće...Baš mu je teško zbog internet komentara:)

Powerslave

pre 5 godina

(JeRemija, 26. april 2019 19:27)

O, i te kako ga pogađaju ti komentari čim ima potrebu da odgovori na njih. Tako da... :)
To je kao kad armija onih likova potrči da prvi napišu komentar kako ih nešto ne zanima ni najmanje, a ipak su uložili nekakav trud u to sve... što ne bi uradili da ih ta neka tema zaista ne zanima.

Neko je lepo zaključio, Vestbruk će biti upamćen kao individualac u timskom sportu. I to ne čak ni najbolji individualac jer gomilu (Viltovih) rekorda nikad neće oboriti (neće niko).
Mislim, kako ozbiljno shvatiti osobu koja na kraju prošle (ili pretprošle, nisam siguran) sezone izjavi da su ostali ljubomorni na njegovu statistiku jer ne mogu da je imaju, a on može :D pa otud negativni komentari? Koji je to mozak, koji je to misaoni proces?
Lagano se zaključi iz te izjave da njega timski uspeh ne zanima ni najmanje, jedino što je važno je TD i TD prosek na kraju sezone. Lik na kraju utakmice, ako je i dalje u igri, da loptu saigraču i izađe u aut da se slučajno ne bi njemu pisala izgubljena lopta kad istekne napad i da mu je slučajno ne bi vratili nazad. Mogu se naći klipovi na YT.

Možda on sebe smatra uspešnim (pogotovo zbog dece) i to je u redu, ali nikad neće ništa osvojiti ovim stilom igre. To tri uzastopna ispadanja u prvoj rundi dokazuju, kao i činjenica da (je) ima(o) odlične saigrače i... ništa.
Čovek svakog dana čini da Durent, koji je s pravom (bio) glavni negativac lige sve više izgleda pozitivno u celoj priči.

Nemoj se blamirati

pre 5 godina

Da istina da nema niti jedan naslov a vjerojatno neće ni imat ali ostaje upisan zlatnim slovima zbog podviga koje je postigao koji su nadrealni koje je napravio jos samo jedan igrač u povijesti veliki Oscar Robertson !
(djuro)

Pominjati Oscara i Rasela (a da nije Bil) u istoj recenici moze samo neko ko ne poznaje kosarku (ili radi za NBA).

očigledno

pre 5 godina

Sasvim okej je da nekome primarni cilj bude licna statistika, zarada, i sve to da stavi ispred kluba. Oni mu to dozvoljavaju i on koristi, problem nastaje kad pomisli da je nesto vise od jednog sasvim prosecnog kosarkasa, a samo ima iznadprosecne fizicke karakteristike ( i to ne sve ).
(sef strucnog staba, 26. april 2019 15:34)

Vise je od prosecnog kosarkasa, to sto neki od vas misle da bi svaki (stvarno) prosecan igrac mogao da ima iste brojke kao Harden ili kao Kemba ili Klej (koji nema pojma samo je u jakom timu) sa istim brojem suteva i/ili istim saigracima, ne znaci da je to tacno, jer nije. Vestbruk je iznadprosecan igrac, sa vrhunskim atletskim sposobnostima, ali je prosecan, ove sezone ispodprosecan, suter. Ben Simons je odlican igrac, ali kada bi sad poceo da sutira po 5-6 trojki po mecu i da ima ukupno preko 20 suteva (Kao Vestbruk), procenti bi mu bili prilicno blizu njegovim, ali je on i dalje odlican igrac. Vestbruku ne odgovara ovo vreme kosarke kada je gotovo nezamislivo imati pleja (all star kvaliteta) koji ne moze da sutira, da je igrao 70ih, 80ih pa cak i 90ih, bio bi mnogo vise postovan i mogao bi biti po boljem upamcen...

djuro

pre 5 godina

Da istina da nema niti jedan naslov a vjerojatno neće ni imat ali ostaje upisan zlatnim slovima zbog podviga koje je postigao koji su nadrealni koje je napravio jos samo jedan igrač u povijesti veliki Oscar Robertson !

MPP

pre 5 godina

Ovo nije reakcija ni pametnog ni srećnog čoveka. Jordan je jednom izjavio da je Fil Djekson imao veliku zaslugu za njegovo sazrevanje i promene u igri koje su ga navodile da bide bolji TIMSKI igrač ! Ako je to rekao jedan Leteći Majkl koji je bio oličenje individualnih sposobnosti , zašto to ne bi bio put jednog Vezbr.? Jedino je IQ prepreka . Promeni malo svoju igru budi KORISTAN a ne statistički PODOBAN !

Goran

pre 5 godina

Sta je trebao da izjavi? Da je toliko nesrecan da ce se ubije zbog poraza! Pa naravno da ce prihvatiti poraz jer je dao sve od sebe. Sto to nije bilo dovoljno za pobjedu ne znaci smak svijeta.

stefan

pre 5 godina

Mozes samoo da lazes samoga sebe da lakse odes na pocinak. . .da si sportidta i moralan i vaspitan vratio bi vise od pola para koje zaradjujes jer ih nisi vredan realno. . .

sp17

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to.

Malo li je brate?

JeRemija

pre 5 godina

Mnogo se Vstrbruk potresao zbog dežurnih NBA poznavalaca i komentatora svega i svačega...

Čovek uživa u životu, obezbedio je svoje praunuke, živi kako hoće...Baš mu je teško zbog internet komentara:)

djuro

pre 5 godina

Da istina da nema niti jedan naslov a vjerojatno neće ni imat ali ostaje upisan zlatnim slovima zbog podviga koje je postigao koji su nadrealni koje je napravio jos samo jedan igrač u povijesti veliki Oscar Robertson !

očigledno

pre 5 godina

Sasvim okej je da nekome primarni cilj bude licna statistika, zarada, i sve to da stavi ispred kluba. Oni mu to dozvoljavaju i on koristi, problem nastaje kad pomisli da je nesto vise od jednog sasvim prosecnog kosarkasa, a samo ima iznadprosecne fizicke karakteristike ( i to ne sve ).
(sef strucnog staba, 26. april 2019 15:34)

Vise je od prosecnog kosarkasa, to sto neki od vas misle da bi svaki (stvarno) prosecan igrac mogao da ima iste brojke kao Harden ili kao Kemba ili Klej (koji nema pojma samo je u jakom timu) sa istim brojem suteva i/ili istim saigracima, ne znaci da je to tacno, jer nije. Vestbruk je iznadprosecan igrac, sa vrhunskim atletskim sposobnostima, ali je prosecan, ove sezone ispodprosecan, suter. Ben Simons je odlican igrac, ali kada bi sad poceo da sutira po 5-6 trojki po mecu i da ima ukupno preko 20 suteva (Kao Vestbruk), procenti bi mu bili prilicno blizu njegovim, ali je on i dalje odlican igrac. Vestbruku ne odgovara ovo vreme kosarke kada je gotovo nezamislivo imati pleja (all star kvaliteta) koji ne moze da sutira, da je igrao 70ih, 80ih pa cak i 90ih, bio bi mnogo vise postovan i mogao bi biti po boljem upamcen...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sasvim okej je da nekome primarni cilj bude licna statistika, zarada, i sve to da stavi ispred kluba. Oni mu to dozvoljavaju i on koristi, problem nastaje kad pomisli da je nesto vise od jednog sasvim prosecnog kosarkasa, a samo ima iznadprosecne fizicke karakteristike ( i to ne sve ).

P76-ers

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Za Oklahomu i više nego dovoljno

Aca86

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to.

zz

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Jaka mi je legenda NBA kluba koja ih nije ni do titule odvela.. Ni blizu zapravo.. A nije se ni za tim borila.. Pa kakva je to legenda?

Dacha

pre 5 godina

E zbog ovoga sa njim u sastavu Oklahoma nikada ali nikada ne da nece da bude sampion nego ni finale konferencije nece da igra pa sve da se vrati Durent i sa sobom povede Davisa,Lenarda i Karija! Valjda je sada svima jasno sto ih je Durent napustio,nego je ni kriv ni duzan nadrljao zbog toga jer je na sve moguce nacine zbog toga sebe hteo da opravda a pritom da ne isproziva Vestbruka direktno niti bili koga iz tima i tako upao u problem gde je on ispao dezurni krivac a pravi uzrocnik svega je ostao u senci iz koje polako sve vise i vise izlazi.

očigledno

pre 5 godina

Kosarkasi uglavnom vaze za inteligentne sportiste, ali to definitivno ne znaci za ovog lika.
(HARIS, 26. april 2019 19:29)

Zato sto idu na koledz (fakultet)? Odakle ti to da vaze za inteligentne sportiste? Molim te da objasnis.

Dachazvezda

pre 5 godina

Sve ok, legitimno i jasno!!
Posteno sa tvoje strane, igras za sebe. "ja sam"... receno 10 puta!!

Sad, sto se neki sirotani nadaju da igras za titulu i za Okahomu, tim...
Njihov problem!! Naivci :))))))

Jah

pre 5 godina

Pa nisi srećan ako tako pričaš. Ako su Durent i Harden pobegli od tebe znači da si ti problem.
Igraš u timu koji nema perspektivu zbog tebe, zbog tvojih ličnih rekorda. Igraš u timu koji igra sa tebe. Tako je i Džordan, ali je ipak on doneo 6 šampionskih titula i bio pravi pobednik, dok ćeš ti ostati upamćen kao luzer.

stefan

pre 5 godina

Mozes samoo da lazes samoga sebe da lakse odes na pocinak. . .da si sportidta i moralan i vaspitan vratio bi vise od pola para koje zaradjujes jer ih nisi vredan realno. . .
(stefan, 26. april 2019 16:57)

Ne razumem minuse na ovaj komentar. . .jel nisam u pravu kada kazem da je 80 tak miliona dovoljno za njega za pet godina. . .mislite li da vredi vise?. . .ne razumem. .ne pljujem lika ima kvalitete ali jednostavno ne doprinosi na nacin na koji bi trebalo za maximalni ugovorckoji imaju kari jokic durant(skoro) obrva james harden . . .realno doprinos blizi donovanu micelu nego ovim igracima. .

Memfis

pre 5 godina

Mnogo se Vstrbruk potresao zbog dežurnih NBA poznavalaca i komentatora svega i svačega...

Čovek uživa u životu, obezbedio je svoje praunuke, živi kako hoće...Baš mu je teško zbog internet komentara:)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 26. april 2019 19:27)

Vestbruk je celu seriju provocirao Lilarda, sve od sebe je dao da ga pobedi pa da mu to natrljava na nos, a onda kad je izgubio, priča kako je to nebitno. Aha važi, poverovaće Jeremija, ali to očigledno nije tačno.
I šta znači to obezbedio praunuke? Znam za mnoge u Americi koji su obezbedili praunuke pa sebi oduzeli život, pošto je očigledno da ciljaš na pare koje zarađuje. Znam i kakva su deca mnogih od njih (Medžikov sin recimo ili sin Vila Smita). Ne kažem da će to biti slučaj kod Vestbruka, samo kažem da hrpa novca ne predstavlja "ultimativno zadovoljstvo" kako misli prosečni bezdinarović

CJC

pre 5 godina

Iskreno, verovatno jesi srecan zbog troje dece koje imaš ali da si srećan zbog onog čime se baviš, to nisi sigurno. U karijeri imaš jedno finale konferencije za 10 godina a saigrači su ti bili Durent, Harden, PG, Melo, Ibaka, Adams...

Nemoj se blamirati

pre 5 godina

Da istina da nema niti jedan naslov a vjerojatno neće ni imat ali ostaje upisan zlatnim slovima zbog podviga koje je postigao koji su nadrealni koje je napravio jos samo jedan igrač u povijesti veliki Oscar Robertson !
(djuro)

Pominjati Oscara i Rasela (a da nije Bil) u istoj recenici moze samo neko ko ne poznaje kosarku (ili radi za NBA).

Goran

pre 5 godina

Sta je trebao da izjavi? Da je toliko nesrecan da ce se ubije zbog poraza! Pa naravno da ce prihvatiti poraz jer je dao sve od sebe. Sto to nije bilo dovoljno za pobjedu ne znaci smak svijeta.

Ivan Ivanovic

pre 5 godina

Gledajuci iz njegovog ugla, sebe smatra za uspesnog(ostvarenog) coveka. Fina porodica, dosta zaradjenog novca. Sa druge strane sto se tice posla koji radi, mnogo veci i uspesniji igraci su imali bolji odnos prema medijima, a i prema protivnicima. Precesto puta je bahat i bezobrazan u javnim istupima, za sta ne vidim nikakve potrebe, osim ako ne planira da posle kosarkaske karijere zapocne svoj rijaliti program. Ne radi se o tome da li ce neko da ga voli ili ne, ali bi trebao da se potrudi zbog sebe da svaki dan bude malo bolji nego juce-kod njega izgleda to ide u suprotnom smeru.

hahahahaha

pre 5 godina

Mogu misliti kako mirno spavaš..znači treniraš već godinama svakog dana satima i igraš silne utakmice da bi ispadao u prvom krugu plej ofa. Da bi ti bilo svejedno.

SumLJivo lice

pre 5 godina

Ja znam, Ja hocu, Ja bicu... jajajajaja. Posle ovoliko narcisoidnosti sumnjam da uzivas ti u bilo cemu osim u statistici sve ostale zivitne stvari su ili u domenu statisticke greske ili standardne devijacije.

očigledno

pre 5 godina

Znaci igras da bi se finansijski obezbedio i ostao upamcen po statistici. Moze i tako, ali te niko nece pominjati ni kao top20 u istoriji, mozda bude u top 50 jer je ipak bio MVP jedne godine. Bice legenda Oklahome i to je to. 

Malo li je brate?
(sp17, 26. april 2019 16:09)

Naravno da nije malo, ali Vestbrukove brojke govore pricu da je medju top 20 ikada bez problema. Realnost je naravno malo drugacija, taj tripl dabl prosek ne bi imao da se nije za njega i te kako borio (a imao je i pomoc saigraca) na svakom mecu, kazu neki da ga ne zanima tim, ali mu je tim zavrsio 6. na prejakom zapadu, sto je i neki njihov realan domet posle povrede Dzordza (pre toga su i bili 3. ili 4.), tako da je sasvim ok juriti statistiku u regularnom delu ako ti tim ne ispasta. U stvari, ok je juriti statistiku i u plej ofu ako tim ne ispasta, ali je sada situacija bila drugacija. Ne mogu da kazem da bi OKC prosla da Ves nije jurio tripl dabl, realno nema razlike da li ce on uhvatiti slobodan skok ili Adams, ali definitivno pravi razliku to sto je imao prosecno 22,8 poena, na procentu suta 36%. To znaci da je za tih 23 poena po mecu, on uzimao isto toliko suteva (prosecno 22,2). E to vec definitivno skodi timu, pogotovo sto PG nije bio ni blizu 100%, a Vestbruk je jos jednom pokazao da ne moze da stavi tim na svoja ledja i ponese ih duze od jednog - dva (ovog puta ni jednog) meca. Zbog toga on nece biti upamcen kao igrac koji je medju najboljima ikada, zato je Lilard bolji od njega (posle dve jako lose post sezone, sada igra na MVP nivou cak) i zato me ne bi cudilo da PG promeni tim na leto ili zimu jer ce mu posao opet biti da vuce OKC na svakom mecu i da sakriva grozne procente Vestbruka...

MPP

pre 5 godina

Ovo nije reakcija ni pametnog ni srećnog čoveka. Jordan je jednom izjavio da je Fil Djekson imao veliku zaslugu za njegovo sazrevanje i promene u igri koje su ga navodile da bide bolji TIMSKI igrač ! Ako je to rekao jedan Leteći Majkl koji je bio oličenje individualnih sposobnosti , zašto to ne bi bio put jednog Vezbr.? Jedino je IQ prepreka . Promeni malo svoju igru budi KORISTAN a ne statistički PODOBAN !

Powerslave

pre 5 godina

(JeRemija, 26. april 2019 19:27)

O, i te kako ga pogađaju ti komentari čim ima potrebu da odgovori na njih. Tako da... :)
To je kao kad armija onih likova potrči da prvi napišu komentar kako ih nešto ne zanima ni najmanje, a ipak su uložili nekakav trud u to sve... što ne bi uradili da ih ta neka tema zaista ne zanima.

Neko je lepo zaključio, Vestbruk će biti upamćen kao individualac u timskom sportu. I to ne čak ni najbolji individualac jer gomilu (Viltovih) rekorda nikad neće oboriti (neće niko).
Mislim, kako ozbiljno shvatiti osobu koja na kraju prošle (ili pretprošle, nisam siguran) sezone izjavi da su ostali ljubomorni na njegovu statistiku jer ne mogu da je imaju, a on može :D pa otud negativni komentari? Koji je to mozak, koji je to misaoni proces?
Lagano se zaključi iz te izjave da njega timski uspeh ne zanima ni najmanje, jedino što je važno je TD i TD prosek na kraju sezone. Lik na kraju utakmice, ako je i dalje u igri, da loptu saigraču i izađe u aut da se slučajno ne bi njemu pisala izgubljena lopta kad istekne napad i da mu je slučajno ne bi vratili nazad. Mogu se naći klipovi na YT.

Možda on sebe smatra uspešnim (pogotovo zbog dece) i to je u redu, ali nikad neće ništa osvojiti ovim stilom igre. To tri uzastopna ispadanja u prvoj rundi dokazuju, kao i činjenica da (je) ima(o) odlične saigrače i... ništa.
Čovek svakog dana čini da Durent, koji je s pravom (bio) glavni negativac lige sve više izgleda pozitivno u celoj priči.