Petak, 19.04.2019.

22:10

Tomić: Detalji odlučili, videćemo za Reglenda i Perperoglua

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, obratio se medijima posle poraza od Budućnosti u četvrtom meču finala ABA lige.

Izvor: PT

Tomiæ: Detalji odluèili, videæemo za Reglenda i Perperoglua IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

stena

pre 5 godina

@onako

Pa upravo si potvrdio moje reči. Repeša je prepoznao da mu tim ima više individualnog kvaliteta, nego što su dobra ekipa, pa je to i forsirao, basket kao što su rekao. I uspeo je. Da li je Zvezda i kako mogla i trebala da ih brani, to je već pitanje za Tomića. A kada već pominješ Kola i ostale, pa upravo si pokazali kvalitet u evropskoj košarci, ulazi, šut s poludistance (pomalo zaboravljen u Evropi) gotovo besprekoran, što iz driblinga, trka ili kada se nameste. Ova deca koja treniraju košarku su imala šta od njih da vide, mislim individualno. To što se nama to ne sviđa i što je prošlo na ozbiljnoj utakmici, to je drugo pitanje, za ljude na Zvezdinoj klupi. A što se mog pominjanja Za igrača tiče, hteo sam da kažem da su igrali najbolji koji su spremni. I da, individualno ima tu ozbiljnih evroligaških igrača u obe ekipe.

Na mitingu smo!

pre 5 godina

Ono zbog čega su đetići kažnjeni mi spremamo u Železniku. Kad naš DREKAVAC sa krovnih greda uputi krik Tarcana, vibratije će da prevagnu kvalitet koji nije na našoj strani. Vređanje bez dokaza, muljanje buljavog bez rezona Ilija bez pardona, Sreten kao ispomoć, Pukl otvoreni bez stida i srama, srpska trojka sa Milijom i Jurasom, o Oberkneževiću da ne divanimo, Javor nedokazani! Ima li košarkaskog sudije u avionu. Katastrofa!

Nebojsa

pre 5 godina

Od Tomica nikada necete cuti da prica o nekim drugim stvarima vec samo o utakmici. Ne trazi nikad alibi za poraz vec govori o greske svog tima . Znaci ne zanimaju ga uvrede koje dolaze sa tribina i da li sudije imali isti kriterijum kod dosudjivanja faulova.Za razliku od drugih trenera koji kad izgube o svemu pricaju a najmanje o utakmici . Culi ste Repesu u Beogradu posle drugog meca , on nije pomenuo ni slovo o utakmici .
Da li je Tomic pravo resenje za trenera C.Zvezde , mislim da nije . Ima problem kad ekipi ne ide da zaustavi postranje i da ih uvedu na pravi put. Utakmice vodi toplo hladno, od sjaja do ocaja. Neke stvari mu prolaze da ih ne vidi i dugo mu treba da potegne za nekog igraca sa klupe, kad nosiocima tima ne ide.
Jedino sto moram stati iza njega i pruziti podrsku jer na korak od EL i sad je najvaznije da ga podrzimo i budemo uz njega i tim.
Tesko bez dva klucna igraca igrati polufinale i finale , ali moraju sad pokazati kvalitet i dobiti majstoricu . Navijaci ce biti tu da ih podrze i da proslavimo ulazak u EL u cetvrtak na Marakani .
Srecno do pobede u ponedeljak ...

mg

pre 5 godina

Ma šta vas briga i ako izgubite, imate uvijek superkup u laktašima za utjehu, kao i 38 razlike. Doduše ostvarenih u atmosferi u kojoj čak i sudije čupaju za ruku u sred utakmice, a možete mislit šta se dešavalo u tunelima i svlačionicama, pa čak i sali za pres konferencije u koju ne ulazi samo onaj ko žuri na autobus.

Qantas

pre 5 godina

Jos jedan obican dan, Zvezda pobedjuje Titograd,
u Pioniru ludnica, na Kalemegdanu se slavi,
iz marice na distanci prate nas plavi.
Beograd, Beograd, to je naš grad,
koji nikad nije sam, nije sam, naš Beograd !!

onako

pre 5 godina

@stena
Mene zanima šta si gledao? 3 igrača Budućnosti igrali basket a ne košarku, to poeni pokazuju. Asistiranih poena koliko? Odbrana je bila više nego domaćinska, ok ako će biti tako u BG nema problema.
Rešenja za Kola? Iskreno kao trener i ne bih tražio, Zvezda je 2 odvalila i 2 tesno izgubila živeći sa njegovom igrom, Lazić je ok izbor da ga čuva, zajedno sa Dobrićem još uvek je u plusu to rešenje. Bitno je za Zvezdu šta drugi igraju. Pts Jacksona recimo više bole Zvezdu, pa i Klarka koga je do sada svodila na manje.
Ako je ovo EL ne znam šta da kažem. Ako pažljivije pogledaš Budućnost se obe utakmice Zvezdi nudila za poraz, malo sudije kad ne ide više Zvezda svojim greškama, Tomić izborom igrača za zadnjih 4min, razumem i njega, KC izmisliće nešto, hoće kada momentum igre nije ovakav. Malo utakmica više Tomić koji se nije oslonio u Morači na 11 ili 12 igrača nego je skratio rotaciju na 7,8, tada su i kretnje teške, pas kasni... jer si na parketu 30 minuta. Nije to igra koja donosi prednost Zvezdi, s druge strane Repeša je imao sreću da divljačka košarka(igra) tesno prođe. Daleko su oba trenera od nivoa EL.
Iskreno Zvezda ove dve loša kopija Žalgirisa, Kol i Repeša loša kopija Lengforda i UNICSa nekad, samo sa srećnim krajem, tako ja vidim ovo. Više srećna ekipa je dobila nego što su ekipe blistale.

sasa.r

pre 5 godina

Zvezda je za klasu bolja od Budućnosti i pobjediće rutinski sa 30+ ili 20+.Budućnost je divlja ekipa.Ne postoji timska igra,sve individualno.Čestitam Zvezdi na tituli ali ako želi top 8 evrolige MORA da radikalno promjeni tim.Beron,Rengland da ostanu( naravno i Perperoglu ako može zbog godina da i dalje igra vrhunski) Faje,Cirbes,Rivers,Odžo nijesu za evroligu.Sjetite se samo kako je Odžo djelovao izgubljeno u Valensiji i drugim gostujućim terenima.Mora se imati i budžet ,kao Budućnost ali veoma pažljivo birati strance.Bolji su i evropski igrači za tim, posebno Litvanci i Letonci, nego divlji Ameri.Budućnost je najbolji primjer kako se gubi titula sa najboljim pojedincima.Đe nema hemije, nema NIŠTA.

On je bezmudi

pre 5 godina

(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 23:56) 
Novi tracak nade za izgubljene duse, kao i obicno u ponedeljak beze u misje rupe a Kalemegdan slavi novu titulu.
(Objektivni Zvezdas, 20. april 2019 07:47). A ako bude suprotno ? Šta ćeš tada ?

Вук

pre 5 godina

@Beren Слажем се. Потпуно си у праву. Јесте тако било. И алал вера теби и свим нормалним људима. Ваљда ће све бити добро у понедељак.

stena

pre 5 godina

@T-rol

Mozda si i u pravu. Ali, mozda je i Repesa prepoznao da je najbolje da forsira 1-1. Lazica, Covica i Davidovca je ipak Tomic uvrstio u ekipu. Valjda ces postavljati taktiku prema igracima koje imas, a i prema tome kakvi su protivnicki igraci. I najvaznije, za vecinu koji ovde komentarisu sve i svasta, zar niste primetili da je upravo 4. utakmica bila prava evroligaska, dobra kosarka, odlicni igraci, imalo je svasta kosarkaski da se vidi?

Objektivni Zvezdas

pre 5 godina

(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 23:56)
Novi tracak nade za izgubljene duse, kao i obicno u ponedeljak beze u misje rupe a Kalemegdan slavi novu titulu.

CisTo_oNaKO

pre 5 godina

Evo ja kao partizanovac pa mozda ne znam vi me prosvijetlite...ajde nadjite mi jedan jedini komentar gdje je neko posle pobeda u pioniru napisao,dobro dobili smo ali tomic treba da ode i tome slicno...ne nego vama vecini kad dobijate on je mag a kad gubite odma svi na tomica...odlucite se jel tomic los trener ili je dobar... evo ja licno da vam kazem po meni nista posebno ali sigurno ne ni tako los trener... vi kao da ste golden state pa treba da dobijete u goste po 20 razlike,ta buducnost je kuci dobijala ozbiljne evroligaske utakmice,ima skoro duplo veci budzet,a plus tomic nema dva mnogo bitna igraca u rotaciji...Tako da budite malo realni kao sto ste nerealni, za promjenu.

Beren

pre 5 godina

U Podgorici je pokazana mržnja prema jednoj naciji, kažete. Kakva zamjena teza, vama svojstvena. Obje utakmice u Beogradu ste vrijeđali Crnu Goru i Crnogorce na nacionalnoj osnovi, dok se u Morači to nije desilo ni na trećoj, a pogotovo ne na četvrtoj, niti će ikad.
To je ogromna razlika. Ono što se desilo u trećoj, naravno da ne podržavam, ali je to više bio revolt zbog onakvog dočeka u BG i Čovića nego zbog bilo čega drugog. Četvrta je već primjer kako treba navijati i ponašati se prema protivniku. Zato, razmislite prije nego lupite tako nešto o mržnji. Sportski pozdrav!

Srb

pre 5 godina

Pa nije tomic kriv.ni ja ne znam da operisem mozak,al onaj sto ga je doveo,sto stalno prica da imamo sistem i daje saopstenja taj je jedini keivac.petu sigurno gubimo,a onda da cujemo doktora iz predgradja

sasa the red baron

pre 5 godina

POLAKO LJUDI:

Pa Zvezda i bez Reglunda i bez Peperoglua, pa nije ni malo lako..Kriciti Davidovca, a covek u opste ne igra na poziciji, ili Barona, koji takodje mora da igra play-a, ili KC Riversa koji mora igrati jer mora pomoci na mestu play-makera...
Ne moj te se zanositi, oni igraju koliko mogu, i situacija je ne ugodna..
ALi odvalicemo ih u BG, i ne treba brinuti za to..

GM

pre 5 godina

Zbog skroz sportskog stava, bez ikada kuknjave za igracima koji nedostaju i sudijama na zadatku, kao i zbog toga sto ga mnogi teraju od pocetka sezone, a covek dosao na korak od glavnog cilja koji dele svi u ovoj ligi...

Vratice se nasem Beogradjaninu dobrom i odvesce njegovu i nasu Zvezdu nazad u EL.

Dobro se dobrim vraca.

ax

pre 5 godina

Utakmicu nisu odlučili detalji, nego umor ključnih Zvezdinih igrača. Repeša je odmorio lljučne igrače i oni su u završnici doneli pobedu. Nikolić nije bolji igrač od Simanića, Šehović od Kešelja i Popović od Nenadića, ali su odigrali toliko da odmene one najbolje da se ovi odmore i na kraju donesu pobedu.

V23

pre 5 godina

ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

(Sabre, 19. april 2019 22:20)

Mržnja prema tvojoj naciji?! Reče neko posle skandiranja Šiptari u Pioniru. Za tvoju informaciju Varvari su uglavnom Srbi i nikad navijanje nije bilo antisrpsko. To drugome podmeći.

Što se tiče suđenja, pozdravio te čović. Čoče kao da je CZ nekakva velesila u Evropi, pa se ne može dobiti bez sudija. Evo ste igrali 5-6 sezona EL, a ništa nista napravili. U fudbalu ste nešto, u košarci ništa.

disco

pre 5 godina

Mozda sam lud, ali mi na taj levi kos u Moraci ne mozemo nista da ubacimo. Svaki put je taj levi bio problem i uvek imamo prednost i na kraju corak... ja bi’ to na bazdarenje ;)

nex

pre 5 godina

Da dâ bog da mi prodjemo u ponedeljak uz pomoc Pionira,jer uz tvoju svakako necemo,pa onda ti lepo na isti voz kojim je dosao ovaj Rivers,i njega da povedes.

Džoni

pre 5 godina

Mnogo je nezgodno igrati ovakvu utakmicu. Igraš u gostima u paklenoj atmosferi gde sudije prilično vuku za domaćina u trenucima kada imaš šansu da se odlepiš, pa se postavlja pitanje da li da izgineš i potrošiš poprilično ekipu i rizikuješ još neku povredu na primer na Čoviću(jedinom pleju) ili Biliju(tukli su za sve pare) i na kraju da izgubiš, a imaš opet utakmicu kući u domaćinskoj atmosferi gde će sudije biti na tvojoj strani(bar onoliko koliko večeras na njihovoj). Da smo i mi i oni odigrali ovako u BG rezultat bi bio bar 15 poena za nas i ne bi se ni došlo u egal na kraju. Nisu sudije puno krale, ali su imale ulogu kada smo odlazili na veću razliku i vraćali ih pustili kontakt na našim bekovima, a nama nisu dozvolili da prelomimo uz našu smušenost u tim trenucima. Mislim da u BG nema šta da traže i da smo bolji od njih a nešto mi se čini i da je Regland spreman i čuvan za tu petu utakmicu. Još ako bi mogao i Stratos bar desetak minuta to će biti rutina.

мерак

pre 5 godina

Нисам могао да се отмем утиску да кад видиш да ти мали кол, играч будућности затрпава кош, већпосле неколико узастопних кошева убациш убицу Лазића или кога год да му јаким фауловима, узастопним одсечеш руку. Тако то ради јаки европски тренери! Сви српски прекаљени тренери. Ало бре, то је основно! Томић овде погубљен. Видећемо, морамо јако у задњој, надам се да ће пионир да одради своје :)

ilija cvorovic

pre 5 godina

Tomic je rodjen covek da bude pomocni trener, tesko se nosi sa pritiskom i kraj price... Verovatno cemo dobiti buducnost i igrati EL sledece sezone ali dzaba kad je on na klupi, bice ista spika kao sa Alempejem... Covicu rodjace dovedi ozbiljnog trenera vreme je ! Ako je Kari bio onomad u zvezdi, ako partizan sad ima Trinkijerija, mozes i ti opet da dovedes neku ozbiljnu glavu valjda. ?!?!
Svako dobro.

Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.
(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 22:10)

A kazi mi, sta je karma za zdusno navijanje i radovanje kada tim iz druge zemlje ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

Ah, da, cekaj, znam.. karma je vec naplacena, tvoj tim je nebitan vec 10ak godina, i tako ce se nastaviti.
(Sabre, 19. april 2019 22:20)

Sta, vec je skoro 10 godina proslo kako je FMPe promenio ime, a nova Zvezda se rodila!

E

pre 5 godina

Puna podrska za Tomica ovim utakmicama je pokazao da ce biti veliki trener bez kompletnog tima i uz sramotno sudjenje egal, do pobede u ponedeljak

ENDORFIN

pre 5 godina

Prouči odbranu od Pick and roll-a 'treneru'.. Jedno 20 napada ispadamo na preuzimanja, sramota!Kakve trojke kod x,izgubili smo jer drzis igrača van ritma 15 min kontinuirano u igri,a on u - fazi,ne može ni bacanje da ubode, očaj, zapitaj se malo i uzmi se u pamet pre no što bude prekasno!

Petar

pre 5 godina

Ajde trecu tekmu i da razumem nehumani uslovi,ali ovu večeras si ti izgubio gospodine Tomiću.
Šta god da se desi u ponedeljak ovaj čovek mora da napusti mesto trenera.

Nenad

pre 5 godina

Najbolji igrač Budućnosti igra tri utakmice očajno i danas tek u trećoj četvrtini postiže nešto sa onom trojkom na kraju druge i time širi zvezdinu odbranu, i onda nastaju problemi sa prodorima Cola. Tomić bez odgovora, pokušao sa Davidovcem ali slabo. Dobrić i Simanić sa Fajeom bez petice, Bitadze i Barovic nisu postojali na terenu.

mg

pre 5 godina

Нисам могао да се отмем утиску да кад видиш да ти мали кол, играч будућности затрпава кош, већпосле неколико узастопних кошева убациш убицу Лазића или кога год да му јаким фауловима, узастопним одсечеш руку. Тако то ради јаки европски тренери! Сви српски прекаљени тренери. Ало бре, то је основно! Томић овде погубљен. Видећемо, морамо јако у задњој, надам се да ће пионир да одради своје :)

Tako je, samo si zaboravio da dodaš da prije toga tog igrača malo dohvatiš i u tunelu gdje nema kamera. A kad mu odsječeš ruku naravno izbečiš se prema sudijama i hvataš se za glavu šta sve sviraju. Čovke ti li si?

ZzzZvezda

pre 5 godina

Da nije ovog velikog trenera mi bi izgubili vec. Sreca nasa da ovakva velicina od trenera nas vodi,igraci mogu biti ponosni na ovu velicinu!!! Bravo Tomicu,najbolji treneru nas!!! Nadam se da ce nas i sledece godine voditi.

Sir Oliver

pre 5 godina

Idemo dalje, puna podrška i Tomiću i igračima. Prva utakmica nelegalni haos, svečeras smo ih imali ali je zaigrao Majkić, Podgoričani su imali više nego domaćinsko sudjenje (samo da vas podetim na onaj udarac u oko Beronu kada je lopta dodeljena plavima, pa faul nad Beronom pred kradj drugog poluvremena kada mu Popvić udarcem preko ruke izbija loptu i baca kontru, banana Bitadzea po rukama Fajea koja se ne svura kao faul, neopisiva agresija nad Beronom u odbrani za koju nije sviran nijedan faul bez lopte, izmišljena lična u napadu Cirbesu kada je pravio blok, sve to u trenucima kada je trebalo pomoći plavima da stignu 9-10 razlike). Treba videti sa KC Riversom šta on može da igra- večeras nijedan koš iz igre, glupi faulovi, promašena slobodna bacanja, loša dodavanaj. On treba kao i Čović, samo da prevede loptu dok se drugi odmaraju dok se čovek ne izleči. Očigledno je da ne može bolje, ne treba se ljutiti, ali se treba prilagoditi njegovim mogućnostima. U Beogradu sa ovakvom igrom i fer sudjenjem dobijamo 20 razlike. Toliko bi bilo i večeras da je sudjene bilo fer

aha

pre 5 godina

Veliki problem, ali bas veliki je izostanak tako dva bitna igraca, regland se mozda cini da manje nedostaje nego peperoglu, ali nije bas tako. Jer regland cak i ako nema poene ima bar 5,6 asistencija po utakmici, a sa druge strane je onda i davidovac rastereceniji i lakse dolazi do poena. Ovako bas tesko, mnogo ce zavisiti od berona, i riversa, a ovaj drugi nije konstantan tako da cemo videti. podrska mora biti nikad jaca, ako treba i halu zapaliti, pa nek nas kazne i isprazne je samo da bude plus 20.

Aki

pre 5 godina

Puna podrska ekipo! Treba ukazati postovanje za takav pristup, da se ni jednog trenutka niste pozalili na povrede. Ocigledno je da ste ulozili 100% energije da probate da dobijete vec u PG, zato vam se nema sta zameriti. Nije lako igrati odlucujuce utakmice bez dva glavna igraca iz prve petorke. Ali u Pioniru ce biti sasvim drugacija situacija i vreme je da se stvari vrate na svoje mesto!

aloooeeee

pre 5 godina

Tomicu, ti si uspeo da te Repesa oduci od taktike.
Jos uvek nisi skapirao da NE SMES da trosis Berona na prevodjenje lopte. On je jedini stabilan suter i samo to teeba da igra.
Jos nis skapiral da imas Simanica na klupi koji ima.ruku za tri i odlicno skace. Igra 4ku. a ti si ostao nez Stratosa koji je 3-4 pa si i Simanica iskljucio?!?
Dalje, KC ako ne pogodi prvi sut, nece pogoditi nista vise. Kapiras??
Lazic i samo Lazic moze da smiri Kola. Ovaj nas trpa celu 4/4 ti ga drzis na klupi.
itd itd itd ovo su samo najociglednije stvari.
Osvesti genije. Ovo je vise od utakmice. U ponedeljak ne smes da izgubis.

Ivan

pre 5 godina

Kad dobije doktor je a kad izgubimo veze nema. Eeeej bez dva igrača koji su nam najbolji igrači uz Berona plus ovakvo suđenje i bili smo egal. Treba ga podržat a ne koristit svaku priliku da se kritikuje i da se pametuje po portala. U Beograd po 3:2. S verom u Boga,napred ZVEZDO !!!

Miroslav

pre 5 godina

Voleli ga ili ne, covek je karakter. To se u danasnjem sportu retko vidja. Da ne cujes od trenera posle ovakvog gostovanja nikakvu negativnu reakciju tipa sudije, linc, politika i td. Respect!!!

bizmark

pre 5 godina

Bez Berogana i Peperoglua bice zvezdi dosta nezgodno.Buducnost je pokazala reakciju i vratila se.Sad je 5,jeste domacin zvezda,verovatno paklena atmosfera al sanse su 50 50.

Aleksa

pre 5 godina

bolje da dobismo prve 2 po 1 razlike, ovako malo dadosmo sebi na značaju i eto nerešenog rezultata... Rivers je večeras bio katastrofa, čovek ne da loptu, šutira i kad ga ide i kad ga ne ide... nemoj to da tolerišeš više... rotiraj... Simanić bi mogao malo emocije da pokaže, ista faca i kad gubi i kad vodi, i kad pogodi i kad promaši... a Nešu Ilića veži za klupu... ajde, bre, mrdajte malo svi, pa u ponedeljak svi da slavimo...

Pantic

pre 5 godina

Ti si covece izgubio utakmicu sa forsisranjem Riversa koji kompas nema ne zna covek gde je na terenu, Covic ti na klupi celo drugo pol. Realno ni jednu zavrsnicu nisi dobio. Ali si i dalje tu gde jesi, nazalost!

Djuro

pre 5 godina

Vec pre prve utakmice se znalo da ce tamo biti realno nemoguce pobediti,videli ste danas kako su ih sudije pogurale cim je krenulo lose za njih i morali bi odigrati fenomanalno pa da bi imali neke sanse.Bilo je mnogo vazno dobiti u Beogradu prve dve,a peta ce biti pre svega stvar psihe i zelje,a mislim da imamo i vecu zelju a i da cemo uz nasu publiku biti psihicki jaci.Ali ne znam sta je sa Riversom,osim prvog poluvremena u sredu on u Zvezdi nije pokazao nista.Nadam se da ce igrati bar Perperoglu,makar i za 10 minuta da bude spreman,a danas se videlo i da fali Regland.Beron od sjajnog pa do komplikatora,Faje dobar,centri solidni,Dobric ok...ali svi oni mogu i bolje.Navijaci u ponedeljek vruceg srca ali hladne glave,jer ce isprazniti halu ako ce imati i najmanji razlog za to.Ostavite glas u Pioniru!!

Miroslav

pre 5 godina

Greške su samo tvoje u zadnja 2-3min:

-Uvodiš Cirbesa, a on pravi ličnu u napadu.
-Igra ti KC Rivers, a NEMA ga NIGDE CELU Utakmicu i Loš je u odbrani, A DObrić ti sedi na klupi.
-KOLA NIKO NE ČUVA ... Čovek radi Skok šut sa Distance svaki put poslednja 2-3 minuta. Zašto ne ubaci Lazića kao FLASTERA na njega, Genije !!!
-Čović ti sedi na klupi, verovatno bi bolje organizovao napad nego Davidovac.

Igraju ti: Cirbes, KC Rivers, Davidovac, Faje i Beron

a trebalo je:

Odžo, DObrić, Čović, Faje i Beron

Sve ovo govorim o poslednja 3 minuta. Mada je evidentno kaoliko su sudije navlačile za njih.

-Cirbesu 3 SEKUNDE, a bila KONTRA i na ponovljenom snimku se lepo vidi SAT i vreme ;-)
-Beronu PRST U OKO i nema gledanja Snimka a sudija na JEDAN METAR, a na snimku se opet lepo sve vidi !!

Rukometna odbrana Džeksona, Gordića i Co na Bekovima, kao šatro pritisak ...

I opet smo mogli obe utakmice da dobijemo i to bez DVA možda najvažnija Igrača ;-)

T-rol

pre 5 godina

Sve sami strucnjaci ovde na komentarima.. Kazu Repesa nadmudrio Tomica.. Buducnost u celoj seriji forsira 1na1 sa Kolom ili Dzeksonom. Repesin doprinos je nikakav. Realno, Zvezda ima slabije igrace (pogotovo nakon povreda Renglenda i Stratosa). ALI kao tim se bolje pokazala. Igra poziciono, igraci prate zamisli trenera. To sto Lazic ne zna da pogodi kad je slobodan, Ojo ne gleda loptu nakon pick and roll-a, Covic nizak toliko da ne moze Gordica cuvati ili sto se Davidovac saplete o svoje noge dok ga udvajaju je stvar individualnog kvaliteta.

Ivan

pre 5 godina

Smesni ste vi koji pljujete Tomica, a opet cete ga slaviti u ponedeljak. Igrali smo bez pola prve petorke, i izgubili uz tesku kradju na jednu loptu dva meca. Sta je mogao da uradi? Igra sa rezernim plejmejkerom finalnu seriju, protiv legije stranaca.

kiza

pre 5 godina

Nemas ti pojma,odigras dve sa rotacijama 11 igraca sad odigras dve sa rotacijom 8 stim da neke igrace drzis u igri a konja nemogu ubacit a neki na klupi udju posle 15 minuta neigranja.Daj boze da dobijes u Bg,mislim da gubimo i u Bg sa tvojom taktikom!

Par

pre 5 godina

Nisam bila u prilici da gledam meč, ne trolujem, već pitam ozbilno: zašto nije igrao Simanić? Zašto Čoviću samo 16 minuta, ipak je jedini pravi plej? Gledam statistiku na sajtu ABA, pa na osnovu toga ne mogu da zaključim. Hvala svima unapred i pozdrav!

hypatija

pre 5 godina

ОК. Од почетка сам против Томића. Е сад, био сам од почетка и против Радоњића, па ... човек ме је демантовао , али тек у другој години. Мислим да Звезда више нема тај луксуз да тренерима поклања годину или две да се науче да буду прави тренери. Ову утакмицу је изгубио лично Звездин тренер Томић и само Томић. Искрено верујем да у Београду лимитирана екипа Будућности нема шансе да прође даље ове године, јер је Звезда далеко бољи тим. Међутим, и ако Звезда освоји АБА лигу, господин Томић мора да је напусти и уступи своје место неком искуснијем, правом тренеру који поштено зарађује своју плату. Доста је више Алимпијевића, Томића и њима сличних ликова ...

veliki strumf

pre 5 godina

Jedva čekam da ti vidim ledja, trenerska Nulo! Mi moramo da napravimo nekako 15-20 razlike u Puoniru. Udjemo li u neizvesnu završnicu ogromne su šanse da nas ova neznalica košta titule! Izgubiti 2 meca na potpuno identičan način, sa tragičnim izmenama i potpuno pogresnom postavkom u napadu kada je Budućnost odavno bila u bonusu, može samo neznalica. Dopuštati onako lagane poene Kolu, ostavljati Davidovca i Dobrica da ga čuvaju a on duplo brzi od njih... na šta reci...

Sabre

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.
(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 22:10)

A kazi mi, sta je karma za zdusno navijanje i radovanje kada tim iz druge zemlje ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

Ah, da, cekaj, znam.. karma je vec naplacena, tvoj tim je nebitan vec 10ak godina, i tako ce se nastaviti.

ValterNBG

pre 5 godina

Njega apsolutno boli uvo za Zvezdu.Znam da je los trener,ali da sam bio toliko glup I mislio da on bar ima zelju za pobedom,prosto ne mogu sebi da se nacudim.On tera svoje pa nekad ubode.Mozak mu od polovine trece cetvrtine ne radi uopste.Uzda se u srecu I da nekog igraca krene.Lako je dobiti kad svi imaju vece.Dobi ovako nesto majstore.Povredili ti se igraci?Pa normalno kad igraju po 35 min protiv Krke.Na srecu sad znam kako razmisljas,zao mi,ali se ne nerviram vise.Ti to gledas,"Europejski",to je sport,samo jos jedna utakmica,na kraju ces izneti papir,reci kako je statistika bila losa,ne moze se pobediti kad se ne igra odbrana ili neka resenja u napadu nisu bila dobra I to je to.Sada moramo zaboraviti na ovo I odgovoriti adekvatno u KLS-u.To ce biti tvoja konferencija za stampi,na kraju kad izgubimo.

Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.

milke

pre 5 godina

Najveći problem si ti, nisi dobro spremio utakmicu, ekipa igra loše odbranu, obožavaš „imena“, selektirao si ekipu sa samo dva pleja, a ni jedan nije ništa posebno, centri smotani..

kalcokera

pre 5 godina

momak
nikog nisi pobedio u gostima celu sezonu
zasto si putovao mogo si od septembra da igras samo kuci

ps.psiholoska prednost je na strani buducnosti
tesko je dobiti tri.puta u.pioniru
monako i valensija

Ivan

pre 5 godina

Kad dobije doktor je a kad izgubimo veze nema. Eeeej bez dva igrača koji su nam najbolji igrači uz Berona plus ovakvo suđenje i bili smo egal. Treba ga podržat a ne koristit svaku priliku da se kritikuje i da se pametuje po portala. U Beograd po 3:2. S verom u Boga,napred ZVEZDO !!!

aloooeeee

pre 5 godina

Tomicu, ti si uspeo da te Repesa oduci od taktike.
Jos uvek nisi skapirao da NE SMES da trosis Berona na prevodjenje lopte. On je jedini stabilan suter i samo to teeba da igra.
Jos nis skapiral da imas Simanica na klupi koji ima.ruku za tri i odlicno skace. Igra 4ku. a ti si ostao nez Stratosa koji je 3-4 pa si i Simanica iskljucio?!?
Dalje, KC ako ne pogodi prvi sut, nece pogoditi nista vise. Kapiras??
Lazic i samo Lazic moze da smiri Kola. Ovaj nas trpa celu 4/4 ti ga drzis na klupi.
itd itd itd ovo su samo najociglednije stvari.
Osvesti genije. Ovo je vise od utakmice. U ponedeljak ne smes da izgubis.

T-rol

pre 5 godina

Sve sami strucnjaci ovde na komentarima.. Kazu Repesa nadmudrio Tomica.. Buducnost u celoj seriji forsira 1na1 sa Kolom ili Dzeksonom. Repesin doprinos je nikakav. Realno, Zvezda ima slabije igrace (pogotovo nakon povreda Renglenda i Stratosa). ALI kao tim se bolje pokazala. Igra poziciono, igraci prate zamisli trenera. To sto Lazic ne zna da pogodi kad je slobodan, Ojo ne gleda loptu nakon pick and roll-a, Covic nizak toliko da ne moze Gordica cuvati ili sto se Davidovac saplete o svoje noge dok ga udvajaju je stvar individualnog kvaliteta.

Aki

pre 5 godina

Puna podrska ekipo! Treba ukazati postovanje za takav pristup, da se ni jednog trenutka niste pozalili na povrede. Ocigledno je da ste ulozili 100% energije da probate da dobijete vec u PG, zato vam se nema sta zameriti. Nije lako igrati odlucujuce utakmice bez dva glavna igraca iz prve petorke. Ali u Pioniru ce biti sasvim drugacija situacija i vreme je da se stvari vrate na svoje mesto!

aha

pre 5 godina

Veliki problem, ali bas veliki je izostanak tako dva bitna igraca, regland se mozda cini da manje nedostaje nego peperoglu, ali nije bas tako. Jer regland cak i ako nema poene ima bar 5,6 asistencija po utakmici, a sa druge strane je onda i davidovac rastereceniji i lakse dolazi do poena. Ovako bas tesko, mnogo ce zavisiti od berona, i riversa, a ovaj drugi nije konstantan tako da cemo videti. podrska mora biti nikad jaca, ako treba i halu zapaliti, pa nek nas kazne i isprazne je samo da bude plus 20.

Miroslav

pre 5 godina

Greške su samo tvoje u zadnja 2-3min:

-Uvodiš Cirbesa, a on pravi ličnu u napadu.
-Igra ti KC Rivers, a NEMA ga NIGDE CELU Utakmicu i Loš je u odbrani, A DObrić ti sedi na klupi.
-KOLA NIKO NE ČUVA ... Čovek radi Skok šut sa Distance svaki put poslednja 2-3 minuta. Zašto ne ubaci Lazića kao FLASTERA na njega, Genije !!!
-Čović ti sedi na klupi, verovatno bi bolje organizovao napad nego Davidovac.

Igraju ti: Cirbes, KC Rivers, Davidovac, Faje i Beron

a trebalo je:

Odžo, DObrić, Čović, Faje i Beron

Sve ovo govorim o poslednja 3 minuta. Mada je evidentno kaoliko su sudije navlačile za njih.

-Cirbesu 3 SEKUNDE, a bila KONTRA i na ponovljenom snimku se lepo vidi SAT i vreme ;-)
-Beronu PRST U OKO i nema gledanja Snimka a sudija na JEDAN METAR, a na snimku se opet lepo sve vidi !!

Rukometna odbrana Džeksona, Gordića i Co na Bekovima, kao šatro pritisak ...

I opet smo mogli obe utakmice da dobijemo i to bez DVA možda najvažnija Igrača ;-)

Miroslav

pre 5 godina

Voleli ga ili ne, covek je karakter. To se u danasnjem sportu retko vidja. Da ne cujes od trenera posle ovakvog gostovanja nikakvu negativnu reakciju tipa sudije, linc, politika i td. Respect!!!

CisTo_oNaKO

pre 5 godina

Evo ja kao partizanovac pa mozda ne znam vi me prosvijetlite...ajde nadjite mi jedan jedini komentar gdje je neko posle pobeda u pioniru napisao,dobro dobili smo ali tomic treba da ode i tome slicno...ne nego vama vecini kad dobijate on je mag a kad gubite odma svi na tomica...odlucite se jel tomic los trener ili je dobar... evo ja licno da vam kazem po meni nista posebno ali sigurno ne ni tako los trener... vi kao da ste golden state pa treba da dobijete u goste po 20 razlike,ta buducnost je kuci dobijala ozbiljne evroligaske utakmice,ima skoro duplo veci budzet,a plus tomic nema dva mnogo bitna igraca u rotaciji...Tako da budite malo realni kao sto ste nerealni, za promjenu.

Sabre

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.
(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 22:10)

A kazi mi, sta je karma za zdusno navijanje i radovanje kada tim iz druge zemlje ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

Ah, da, cekaj, znam.. karma je vec naplacena, tvoj tim je nebitan vec 10ak godina, i tako ce se nastaviti.

Sir Oliver

pre 5 godina

Idemo dalje, puna podrška i Tomiću i igračima. Prva utakmica nelegalni haos, svečeras smo ih imali ali je zaigrao Majkić, Podgoričani su imali više nego domaćinsko sudjenje (samo da vas podetim na onaj udarac u oko Beronu kada je lopta dodeljena plavima, pa faul nad Beronom pred kradj drugog poluvremena kada mu Popvić udarcem preko ruke izbija loptu i baca kontru, banana Bitadzea po rukama Fajea koja se ne svura kao faul, neopisiva agresija nad Beronom u odbrani za koju nije sviran nijedan faul bez lopte, izmišljena lična u napadu Cirbesu kada je pravio blok, sve to u trenucima kada je trebalo pomoći plavima da stignu 9-10 razlike). Treba videti sa KC Riversom šta on može da igra- večeras nijedan koš iz igre, glupi faulovi, promašena slobodna bacanja, loša dodavanaj. On treba kao i Čović, samo da prevede loptu dok se drugi odmaraju dok se čovek ne izleči. Očigledno je da ne može bolje, ne treba se ljutiti, ali se treba prilagoditi njegovim mogućnostima. U Beogradu sa ovakvom igrom i fer sudjenjem dobijamo 20 razlike. Toliko bi bilo i večeras da je sudjene bilo fer

Pantic

pre 5 godina

Ti si covece izgubio utakmicu sa forsisranjem Riversa koji kompas nema ne zna covek gde je na terenu, Covic ti na klupi celo drugo pol. Realno ni jednu zavrsnicu nisi dobio. Ali si i dalje tu gde jesi, nazalost!

hypatija

pre 5 godina

ОК. Од почетка сам против Томића. Е сад, био сам од почетка и против Радоњића, па ... човек ме је демантовао , али тек у другој години. Мислим да Звезда више нема тај луксуз да тренерима поклања годину или две да се науче да буду прави тренери. Ову утакмицу је изгубио лично Звездин тренер Томић и само Томић. Искрено верујем да у Београду лимитирана екипа Будућности нема шансе да прође даље ове године, јер је Звезда далеко бољи тим. Међутим, и ако Звезда освоји АБА лигу, господин Томић мора да је напусти и уступи своје место неком искуснијем, правом тренеру који поштено зарађује своју плату. Доста је више Алимпијевића, Томића и њима сличних ликова ...

Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.

mg

pre 5 godina

Нисам могао да се отмем утиску да кад видиш да ти мали кол, играч будућности затрпава кош, већпосле неколико узастопних кошева убациш убицу Лазића или кога год да му јаким фауловима, узастопним одсечеш руку. Тако то ради јаки европски тренери! Сви српски прекаљени тренери. Ало бре, то је основно! Томић овде погубљен. Видећемо, морамо јако у задњој, надам се да ће пионир да одради своје :)

Tako je, samo si zaboravio da dodaš da prije toga tog igrača malo dohvatiš i u tunelu gdje nema kamera. A kad mu odsječeš ruku naravno izbečiš se prema sudijama i hvataš se za glavu šta sve sviraju. Čovke ti li si?

Beren

pre 5 godina

U Podgorici je pokazana mržnja prema jednoj naciji, kažete. Kakva zamjena teza, vama svojstvena. Obje utakmice u Beogradu ste vrijeđali Crnu Goru i Crnogorce na nacionalnoj osnovi, dok se u Morači to nije desilo ni na trećoj, a pogotovo ne na četvrtoj, niti će ikad.
To je ogromna razlika. Ono što se desilo u trećoj, naravno da ne podržavam, ali je to više bio revolt zbog onakvog dočeka u BG i Čovića nego zbog bilo čega drugog. Četvrta je već primjer kako treba navijati i ponašati se prema protivniku. Zato, razmislite prije nego lupite tako nešto o mržnji. Sportski pozdrav!

Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.
(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 22:10)

A kazi mi, sta je karma za zdusno navijanje i radovanje kada tim iz druge zemlje ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

Ah, da, cekaj, znam.. karma je vec naplacena, tvoj tim je nebitan vec 10ak godina, i tako ce se nastaviti.
(Sabre, 19. april 2019 22:20)

Sta, vec je skoro 10 godina proslo kako je FMPe promenio ime, a nova Zvezda se rodila!

Nenad

pre 5 godina

Najbolji igrač Budućnosti igra tri utakmice očajno i danas tek u trećoj četvrtini postiže nešto sa onom trojkom na kraju druge i time širi zvezdinu odbranu, i onda nastaju problemi sa prodorima Cola. Tomić bez odgovora, pokušao sa Davidovcem ali slabo. Dobrić i Simanić sa Fajeom bez petice, Bitadze i Barovic nisu postojali na terenu.

Par

pre 5 godina

Nisam bila u prilici da gledam meč, ne trolujem, već pitam ozbilno: zašto nije igrao Simanić? Zašto Čoviću samo 16 minuta, ipak je jedini pravi plej? Gledam statistiku na sajtu ABA, pa na osnovu toga ne mogu da zaključim. Hvala svima unapred i pozdrav!

Djuro

pre 5 godina

Vec pre prve utakmice se znalo da ce tamo biti realno nemoguce pobediti,videli ste danas kako su ih sudije pogurale cim je krenulo lose za njih i morali bi odigrati fenomanalno pa da bi imali neke sanse.Bilo je mnogo vazno dobiti u Beogradu prve dve,a peta ce biti pre svega stvar psihe i zelje,a mislim da imamo i vecu zelju a i da cemo uz nasu publiku biti psihicki jaci.Ali ne znam sta je sa Riversom,osim prvog poluvremena u sredu on u Zvezdi nije pokazao nista.Nadam se da ce igrati bar Perperoglu,makar i za 10 minuta da bude spreman,a danas se videlo i da fali Regland.Beron od sjajnog pa do komplikatora,Faje dobar,centri solidni,Dobric ok...ali svi oni mogu i bolje.Navijaci u ponedeljek vruceg srca ali hladne glave,jer ce isprazniti halu ako ce imati i najmanji razlog za to.Ostavite glas u Pioniru!!

ENDORFIN

pre 5 godina

Prouči odbranu od Pick and roll-a 'treneru'.. Jedno 20 napada ispadamo na preuzimanja, sramota!Kakve trojke kod x,izgubili smo jer drzis igrača van ritma 15 min kontinuirano u igri,a on u - fazi,ne može ni bacanje da ubode, očaj, zapitaj se malo i uzmi se u pamet pre no što bude prekasno!

milke

pre 5 godina

Najveći problem si ti, nisi dobro spremio utakmicu, ekipa igra loše odbranu, obožavaš „imena“, selektirao si ekipu sa samo dva pleja, a ni jedan nije ništa posebno, centri smotani..

Aleksa

pre 5 godina

bolje da dobismo prve 2 po 1 razlike, ovako malo dadosmo sebi na značaju i eto nerešenog rezultata... Rivers je večeras bio katastrofa, čovek ne da loptu, šutira i kad ga ide i kad ga ne ide... nemoj to da tolerišeš više... rotiraj... Simanić bi mogao malo emocije da pokaže, ista faca i kad gubi i kad vodi, i kad pogodi i kad promaši... a Nešu Ilića veži za klupu... ajde, bre, mrdajte malo svi, pa u ponedeljak svi da slavimo...

ValterNBG

pre 5 godina

Njega apsolutno boli uvo za Zvezdu.Znam da je los trener,ali da sam bio toliko glup I mislio da on bar ima zelju za pobedom,prosto ne mogu sebi da se nacudim.On tera svoje pa nekad ubode.Mozak mu od polovine trece cetvrtine ne radi uopste.Uzda se u srecu I da nekog igraca krene.Lako je dobiti kad svi imaju vece.Dobi ovako nesto majstore.Povredili ti se igraci?Pa normalno kad igraju po 35 min protiv Krke.Na srecu sad znam kako razmisljas,zao mi,ali se ne nerviram vise.Ti to gledas,"Europejski",to je sport,samo jos jedna utakmica,na kraju ces izneti papir,reci kako je statistika bila losa,ne moze se pobediti kad se ne igra odbrana ili neka resenja u napadu nisu bila dobra I to je to.Sada moramo zaboraviti na ovo I odgovoriti adekvatno u KLS-u.To ce biti tvoja konferencija za stampi,na kraju kad izgubimo.

Ivan

pre 5 godina

Smesni ste vi koji pljujete Tomica, a opet cete ga slaviti u ponedeljak. Igrali smo bez pola prve petorke, i izgubili uz tesku kradju na jednu loptu dva meca. Sta je mogao da uradi? Igra sa rezernim plejmejkerom finalnu seriju, protiv legije stranaca.

E

pre 5 godina

Puna podrska za Tomica ovim utakmicama je pokazao da ce biti veliki trener bez kompletnog tima i uz sramotno sudjenje egal, do pobede u ponedeljak

Džoni

pre 5 godina

Mnogo je nezgodno igrati ovakvu utakmicu. Igraš u gostima u paklenoj atmosferi gde sudije prilično vuku za domaćina u trenucima kada imaš šansu da se odlepiš, pa se postavlja pitanje da li da izgineš i potrošiš poprilično ekipu i rizikuješ još neku povredu na primer na Čoviću(jedinom pleju) ili Biliju(tukli su za sve pare) i na kraju da izgubiš, a imaš opet utakmicu kući u domaćinskoj atmosferi gde će sudije biti na tvojoj strani(bar onoliko koliko večeras na njihovoj). Da smo i mi i oni odigrali ovako u BG rezultat bi bio bar 15 poena za nas i ne bi se ni došlo u egal na kraju. Nisu sudije puno krale, ali su imale ulogu kada smo odlazili na veću razliku i vraćali ih pustili kontakt na našim bekovima, a nama nisu dozvolili da prelomimo uz našu smušenost u tim trenucima. Mislim da u BG nema šta da traže i da smo bolji od njih a nešto mi se čini i da je Regland spreman i čuvan za tu petu utakmicu. Još ako bi mogao i Stratos bar desetak minuta to će biti rutina.

Petar

pre 5 godina

Ajde trecu tekmu i da razumem nehumani uslovi,ali ovu večeras si ti izgubio gospodine Tomiću.
Šta god da se desi u ponedeljak ovaj čovek mora da napusti mesto trenera.

мерак

pre 5 godina

Нисам могао да се отмем утиску да кад видиш да ти мали кол, играч будућности затрпава кош, већпосле неколико узастопних кошева убациш убицу Лазића или кога год да му јаким фауловима, узастопним одсечеш руку. Тако то ради јаки европски тренери! Сви српски прекаљени тренери. Ало бре, то је основно! Томић овде погубљен. Видећемо, морамо јако у задњој, надам се да ће пионир да одради своје :)

veliki strumf

pre 5 godina

Jedva čekam da ti vidim ledja, trenerska Nulo! Mi moramo da napravimo nekako 15-20 razlike u Puoniru. Udjemo li u neizvesnu završnicu ogromne su šanse da nas ova neznalica košta titule! Izgubiti 2 meca na potpuno identičan način, sa tragičnim izmenama i potpuno pogresnom postavkom u napadu kada je Budućnost odavno bila u bonusu, može samo neznalica. Dopuštati onako lagane poene Kolu, ostavljati Davidovca i Dobrica da ga čuvaju a on duplo brzi od njih... na šta reci...

bizmark

pre 5 godina

Bez Berogana i Peperoglua bice zvezdi dosta nezgodno.Buducnost je pokazala reakciju i vratila se.Sad je 5,jeste domacin zvezda,verovatno paklena atmosfera al sanse su 50 50.

ilija cvorovic

pre 5 godina

Tomic je rodjen covek da bude pomocni trener, tesko se nosi sa pritiskom i kraj price... Verovatno cemo dobiti buducnost i igrati EL sledece sezone ali dzaba kad je on na klupi, bice ista spika kao sa Alempejem... Covicu rodjace dovedi ozbiljnog trenera vreme je ! Ako je Kari bio onomad u zvezdi, ako partizan sad ima Trinkijerija, mozes i ti opet da dovedes neku ozbiljnu glavu valjda. ?!?!
Svako dobro.

kalcokera

pre 5 godina

momak
nikog nisi pobedio u gostima celu sezonu
zasto si putovao mogo si od septembra da igras samo kuci

ps.psiholoska prednost je na strani buducnosti
tesko je dobiti tri.puta u.pioniru
monako i valensija

ax

pre 5 godina

Utakmicu nisu odlučili detalji, nego umor ključnih Zvezdinih igrača. Repeša je odmorio lljučne igrače i oni su u završnici doneli pobedu. Nikolić nije bolji igrač od Simanića, Šehović od Kešelja i Popović od Nenadića, ali su odigrali toliko da odmene one najbolje da se ovi odmore i na kraju donesu pobedu.

Objektivni Zvezdas

pre 5 godina

(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 23:56)
Novi tracak nade za izgubljene duse, kao i obicno u ponedeljak beze u misje rupe a Kalemegdan slavi novu titulu.

V23

pre 5 godina

ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

(Sabre, 19. april 2019 22:20)

Mržnja prema tvojoj naciji?! Reče neko posle skandiranja Šiptari u Pioniru. Za tvoju informaciju Varvari su uglavnom Srbi i nikad navijanje nije bilo antisrpsko. To drugome podmeći.

Što se tiče suđenja, pozdravio te čović. Čoče kao da je CZ nekakva velesila u Evropi, pa se ne može dobiti bez sudija. Evo ste igrali 5-6 sezona EL, a ništa nista napravili. U fudbalu ste nešto, u košarci ništa.

sasa the red baron

pre 5 godina

POLAKO LJUDI:

Pa Zvezda i bez Reglunda i bez Peperoglua, pa nije ni malo lako..Kriciti Davidovca, a covek u opste ne igra na poziciji, ili Barona, koji takodje mora da igra play-a, ili KC Riversa koji mora igrati jer mora pomoci na mestu play-makera...
Ne moj te se zanositi, oni igraju koliko mogu, i situacija je ne ugodna..
ALi odvalicemo ih u BG, i ne treba brinuti za to..

disco

pre 5 godina

Mozda sam lud, ali mi na taj levi kos u Moraci ne mozemo nista da ubacimo. Svaki put je taj levi bio problem i uvek imamo prednost i na kraju corak... ja bi’ to na bazdarenje ;)

kiza

pre 5 godina

Nemas ti pojma,odigras dve sa rotacijama 11 igraca sad odigras dve sa rotacijom 8 stim da neke igrace drzis u igri a konja nemogu ubacit a neki na klupi udju posle 15 minuta neigranja.Daj boze da dobijes u Bg,mislim da gubimo i u Bg sa tvojom taktikom!

stena

pre 5 godina

@T-rol

Mozda si i u pravu. Ali, mozda je i Repesa prepoznao da je najbolje da forsira 1-1. Lazica, Covica i Davidovca je ipak Tomic uvrstio u ekipu. Valjda ces postavljati taktiku prema igracima koje imas, a i prema tome kakvi su protivnicki igraci. I najvaznije, za vecinu koji ovde komentarisu sve i svasta, zar niste primetili da je upravo 4. utakmica bila prava evroligaska, dobra kosarka, odlicni igraci, imalo je svasta kosarkaski da se vidi?

Srb

pre 5 godina

Pa nije tomic kriv.ni ja ne znam da operisem mozak,al onaj sto ga je doveo,sto stalno prica da imamo sistem i daje saopstenja taj je jedini keivac.petu sigurno gubimo,a onda da cujemo doktora iz predgradja

GM

pre 5 godina

Zbog skroz sportskog stava, bez ikada kuknjave za igracima koji nedostaju i sudijama na zadatku, kao i zbog toga sto ga mnogi teraju od pocetka sezone, a covek dosao na korak od glavnog cilja koji dele svi u ovoj ligi...

Vratice se nasem Beogradjaninu dobrom i odvesce njegovu i nasu Zvezdu nazad u EL.

Dobro se dobrim vraca.

nex

pre 5 godina

Da dâ bog da mi prodjemo u ponedeljak uz pomoc Pionira,jer uz tvoju svakako necemo,pa onda ti lepo na isti voz kojim je dosao ovaj Rivers,i njega da povedes.

onako

pre 5 godina

@stena
Mene zanima šta si gledao? 3 igrača Budućnosti igrali basket a ne košarku, to poeni pokazuju. Asistiranih poena koliko? Odbrana je bila više nego domaćinska, ok ako će biti tako u BG nema problema.
Rešenja za Kola? Iskreno kao trener i ne bih tražio, Zvezda je 2 odvalila i 2 tesno izgubila živeći sa njegovom igrom, Lazić je ok izbor da ga čuva, zajedno sa Dobrićem još uvek je u plusu to rešenje. Bitno je za Zvezdu šta drugi igraju. Pts Jacksona recimo više bole Zvezdu, pa i Klarka koga je do sada svodila na manje.
Ako je ovo EL ne znam šta da kažem. Ako pažljivije pogledaš Budućnost se obe utakmice Zvezdi nudila za poraz, malo sudije kad ne ide više Zvezda svojim greškama, Tomić izborom igrača za zadnjih 4min, razumem i njega, KC izmisliće nešto, hoće kada momentum igre nije ovakav. Malo utakmica više Tomić koji se nije oslonio u Morači na 11 ili 12 igrača nego je skratio rotaciju na 7,8, tada su i kretnje teške, pas kasni... jer si na parketu 30 minuta. Nije to igra koja donosi prednost Zvezdi, s druge strane Repeša je imao sreću da divljačka košarka(igra) tesno prođe. Daleko su oba trenera od nivoa EL.
Iskreno Zvezda ove dve loša kopija Žalgirisa, Kol i Repeša loša kopija Lengforda i UNICSa nekad, samo sa srećnim krajem, tako ja vidim ovo. Više srećna ekipa je dobila nego što su ekipe blistale.

ZzzZvezda

pre 5 godina

Da nije ovog velikog trenera mi bi izgubili vec. Sreca nasa da ovakva velicina od trenera nas vodi,igraci mogu biti ponosni na ovu velicinu!!! Bravo Tomicu,najbolji treneru nas!!! Nadam se da ce nas i sledece godine voditi.

On je bezmudi

pre 5 godina

(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 23:56) 
Novi tracak nade za izgubljene duse, kao i obicno u ponedeljak beze u misje rupe a Kalemegdan slavi novu titulu.
(Objektivni Zvezdas, 20. april 2019 07:47). A ako bude suprotno ? Šta ćeš tada ?

Qantas

pre 5 godina

Jos jedan obican dan, Zvezda pobedjuje Titograd,
u Pioniru ludnica, na Kalemegdanu se slavi,
iz marice na distanci prate nas plavi.
Beograd, Beograd, to je naš grad,
koji nikad nije sam, nije sam, naš Beograd !!

sasa.r

pre 5 godina

Zvezda je za klasu bolja od Budućnosti i pobjediće rutinski sa 30+ ili 20+.Budućnost je divlja ekipa.Ne postoji timska igra,sve individualno.Čestitam Zvezdi na tituli ali ako želi top 8 evrolige MORA da radikalno promjeni tim.Beron,Rengland da ostanu( naravno i Perperoglu ako može zbog godina da i dalje igra vrhunski) Faje,Cirbes,Rivers,Odžo nijesu za evroligu.Sjetite se samo kako je Odžo djelovao izgubljeno u Valensiji i drugim gostujućim terenima.Mora se imati i budžet ,kao Budućnost ali veoma pažljivo birati strance.Bolji su i evropski igrači za tim, posebno Litvanci i Letonci, nego divlji Ameri.Budućnost je najbolji primjer kako se gubi titula sa najboljim pojedincima.Đe nema hemije, nema NIŠTA.

Nebojsa

pre 5 godina

Od Tomica nikada necete cuti da prica o nekim drugim stvarima vec samo o utakmici. Ne trazi nikad alibi za poraz vec govori o greske svog tima . Znaci ne zanimaju ga uvrede koje dolaze sa tribina i da li sudije imali isti kriterijum kod dosudjivanja faulova.Za razliku od drugih trenera koji kad izgube o svemu pricaju a najmanje o utakmici . Culi ste Repesu u Beogradu posle drugog meca , on nije pomenuo ni slovo o utakmici .
Da li je Tomic pravo resenje za trenera C.Zvezde , mislim da nije . Ima problem kad ekipi ne ide da zaustavi postranje i da ih uvedu na pravi put. Utakmice vodi toplo hladno, od sjaja do ocaja. Neke stvari mu prolaze da ih ne vidi i dugo mu treba da potegne za nekog igraca sa klupe, kad nosiocima tima ne ide.
Jedino sto moram stati iza njega i pruziti podrsku jer na korak od EL i sad je najvaznije da ga podrzimo i budemo uz njega i tim.
Tesko bez dva klucna igraca igrati polufinale i finale , ali moraju sad pokazati kvalitet i dobiti majstoricu . Navijaci ce biti tu da ih podrze i da proslavimo ulazak u EL u cetvrtak na Marakani .
Srecno do pobede u ponedeljak ...

mg

pre 5 godina

Ma šta vas briga i ako izgubite, imate uvijek superkup u laktašima za utjehu, kao i 38 razlike. Doduše ostvarenih u atmosferi u kojoj čak i sudije čupaju za ruku u sred utakmice, a možete mislit šta se dešavalo u tunelima i svlačionicama, pa čak i sali za pres konferencije u koju ne ulazi samo onaj ko žuri na autobus.

stena

pre 5 godina

@onako

Pa upravo si potvrdio moje reči. Repeša je prepoznao da mu tim ima više individualnog kvaliteta, nego što su dobra ekipa, pa je to i forsirao, basket kao što su rekao. I uspeo je. Da li je Zvezda i kako mogla i trebala da ih brani, to je već pitanje za Tomića. A kada već pominješ Kola i ostale, pa upravo si pokazali kvalitet u evropskoj košarci, ulazi, šut s poludistance (pomalo zaboravljen u Evropi) gotovo besprekoran, što iz driblinga, trka ili kada se nameste. Ova deca koja treniraju košarku su imala šta od njih da vide, mislim individualno. To što se nama to ne sviđa i što je prošlo na ozbiljnoj utakmici, to je drugo pitanje, za ljude na Zvezdinoj klupi. A što se mog pominjanja Za igrača tiče, hteo sam da kažem da su igrali najbolji koji su spremni. I da, individualno ima tu ozbiljnih evroligaških igrača u obe ekipe.

Вук

pre 5 godina

@Beren Слажем се. Потпуно си у праву. Јесте тако било. И алал вера теби и свим нормалним људима. Ваљда ће све бити добро у понедељак.

Na mitingu smo!

pre 5 godina

Ono zbog čega su đetići kažnjeni mi spremamo u Železniku. Kad naš DREKAVAC sa krovnih greda uputi krik Tarcana, vibratije će da prevagnu kvalitet koji nije na našoj strani. Vređanje bez dokaza, muljanje buljavog bez rezona Ilija bez pardona, Sreten kao ispomoć, Pukl otvoreni bez stida i srama, srpska trojka sa Milijom i Jurasom, o Oberkneževiću da ne divanimo, Javor nedokazani! Ima li košarkaskog sudije u avionu. Katastrofa!

Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.

Ivan

pre 5 godina

Kad dobije doktor je a kad izgubimo veze nema. Eeeej bez dva igrača koji su nam najbolji igrači uz Berona plus ovakvo suđenje i bili smo egal. Treba ga podržat a ne koristit svaku priliku da se kritikuje i da se pametuje po portala. U Beograd po 3:2. S verom u Boga,napred ZVEZDO !!!

aloooeeee

pre 5 godina

Tomicu, ti si uspeo da te Repesa oduci od taktike.
Jos uvek nisi skapirao da NE SMES da trosis Berona na prevodjenje lopte. On je jedini stabilan suter i samo to teeba da igra.
Jos nis skapiral da imas Simanica na klupi koji ima.ruku za tri i odlicno skace. Igra 4ku. a ti si ostao nez Stratosa koji je 3-4 pa si i Simanica iskljucio?!?
Dalje, KC ako ne pogodi prvi sut, nece pogoditi nista vise. Kapiras??
Lazic i samo Lazic moze da smiri Kola. Ovaj nas trpa celu 4/4 ti ga drzis na klupi.
itd itd itd ovo su samo najociglednije stvari.
Osvesti genije. Ovo je vise od utakmice. U ponedeljak ne smes da izgubis.

E

pre 5 godina

Puna podrska za Tomica ovim utakmicama je pokazao da ce biti veliki trener bez kompletnog tima i uz sramotno sudjenje egal, do pobede u ponedeljak

milke

pre 5 godina

Najveći problem si ti, nisi dobro spremio utakmicu, ekipa igra loše odbranu, obožavaš „imena“, selektirao si ekipu sa samo dva pleja, a ni jedan nije ništa posebno, centri smotani..

Sabre

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.
(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 22:10)

A kazi mi, sta je karma za zdusno navijanje i radovanje kada tim iz druge zemlje ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

Ah, da, cekaj, znam.. karma je vec naplacena, tvoj tim je nebitan vec 10ak godina, i tako ce se nastaviti.

Sir Oliver

pre 5 godina

Idemo dalje, puna podrška i Tomiću i igračima. Prva utakmica nelegalni haos, svečeras smo ih imali ali je zaigrao Majkić, Podgoričani su imali više nego domaćinsko sudjenje (samo da vas podetim na onaj udarac u oko Beronu kada je lopta dodeljena plavima, pa faul nad Beronom pred kradj drugog poluvremena kada mu Popvić udarcem preko ruke izbija loptu i baca kontru, banana Bitadzea po rukama Fajea koja se ne svura kao faul, neopisiva agresija nad Beronom u odbrani za koju nije sviran nijedan faul bez lopte, izmišljena lična u napadu Cirbesu kada je pravio blok, sve to u trenucima kada je trebalo pomoći plavima da stignu 9-10 razlike). Treba videti sa KC Riversom šta on može da igra- večeras nijedan koš iz igre, glupi faulovi, promašena slobodna bacanja, loša dodavanaj. On treba kao i Čović, samo da prevede loptu dok se drugi odmaraju dok se čovek ne izleči. Očigledno je da ne može bolje, ne treba se ljutiti, ali se treba prilagoditi njegovim mogućnostima. U Beogradu sa ovakvom igrom i fer sudjenjem dobijamo 20 razlike. Toliko bi bilo i večeras da je sudjene bilo fer

Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole

pre 5 godina

Kako vi, panteri, kazete "karma je cudo". Malo ste se poneli, da ne kazem izivljavali sto na tribinama, sto na terenu kao domacini, pa Perperoglu se povredio na plus 30 u drugoj utakmici, da je on bio tu ovo bi zavrsili u Podgorici, ovako bice cupavo.
(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 22:10)

A kazi mi, sta je karma za zdusno navijanje i radovanje kada tim iz druge zemlje ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

Ah, da, cekaj, znam.. karma je vec naplacena, tvoj tim je nebitan vec 10ak godina, i tako ce se nastaviti.
(Sabre, 19. april 2019 22:20)

Sta, vec je skoro 10 godina proslo kako je FMPe promenio ime, a nova Zvezda se rodila!

Miroslav

pre 5 godina

Greške su samo tvoje u zadnja 2-3min:

-Uvodiš Cirbesa, a on pravi ličnu u napadu.
-Igra ti KC Rivers, a NEMA ga NIGDE CELU Utakmicu i Loš je u odbrani, A DObrić ti sedi na klupi.
-KOLA NIKO NE ČUVA ... Čovek radi Skok šut sa Distance svaki put poslednja 2-3 minuta. Zašto ne ubaci Lazića kao FLASTERA na njega, Genije !!!
-Čović ti sedi na klupi, verovatno bi bolje organizovao napad nego Davidovac.

Igraju ti: Cirbes, KC Rivers, Davidovac, Faje i Beron

a trebalo je:

Odžo, DObrić, Čović, Faje i Beron

Sve ovo govorim o poslednja 3 minuta. Mada je evidentno kaoliko su sudije navlačile za njih.

-Cirbesu 3 SEKUNDE, a bila KONTRA i na ponovljenom snimku se lepo vidi SAT i vreme ;-)
-Beronu PRST U OKO i nema gledanja Snimka a sudija na JEDAN METAR, a na snimku se opet lepo sve vidi !!

Rukometna odbrana Džeksona, Gordića i Co na Bekovima, kao šatro pritisak ...

I opet smo mogli obe utakmice da dobijemo i to bez DVA možda najvažnija Igrača ;-)

hypatija

pre 5 godina

ОК. Од почетка сам против Томића. Е сад, био сам од почетка и против Радоњића, па ... човек ме је демантовао , али тек у другој години. Мислим да Звезда више нема тај луксуз да тренерима поклања годину или две да се науче да буду прави тренери. Ову утакмицу је изгубио лично Звездин тренер Томић и само Томић. Искрено верујем да у Београду лимитирана екипа Будућности нема шансе да прође даље ове године, јер је Звезда далеко бољи тим. Међутим, и ако Звезда освоји АБА лигу, господин Томић мора да је напусти и уступи своје место неком искуснијем, правом тренеру који поштено зарађује своју плату. Доста је више Алимпијевића, Томића и њима сличних ликова ...

veliki strumf

pre 5 godina

Jedva čekam da ti vidim ledja, trenerska Nulo! Mi moramo da napravimo nekako 15-20 razlike u Puoniru. Udjemo li u neizvesnu završnicu ogromne su šanse da nas ova neznalica košta titule! Izgubiti 2 meca na potpuno identičan način, sa tragičnim izmenama i potpuno pogresnom postavkom u napadu kada je Budućnost odavno bila u bonusu, može samo neznalica. Dopuštati onako lagane poene Kolu, ostavljati Davidovca i Dobrica da ga čuvaju a on duplo brzi od njih... na šta reci...

Beren

pre 5 godina

U Podgorici je pokazana mržnja prema jednoj naciji, kažete. Kakva zamjena teza, vama svojstvena. Obje utakmice u Beogradu ste vrijeđali Crnu Goru i Crnogorce na nacionalnoj osnovi, dok se u Morači to nije desilo ni na trećoj, a pogotovo ne na četvrtoj, niti će ikad.
To je ogromna razlika. Ono što se desilo u trećoj, naravno da ne podržavam, ali je to više bio revolt zbog onakvog dočeka u BG i Čovića nego zbog bilo čega drugog. Četvrta je već primjer kako treba navijati i ponašati se prema protivniku. Zato, razmislite prije nego lupite tako nešto o mržnji. Sportski pozdrav!

Objektivni Zvezdas

pre 5 godina

(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 23:56)
Novi tracak nade za izgubljene duse, kao i obicno u ponedeljak beze u misje rupe a Kalemegdan slavi novu titulu.

mg

pre 5 godina

Нисам могао да се отмем утиску да кад видиш да ти мали кол, играч будућности затрпава кош, већпосле неколико узастопних кошева убациш убицу Лазића или кога год да му јаким фауловима, узастопним одсечеш руку. Тако то ради јаки европски тренери! Сви српски прекаљени тренери. Ало бре, то је основно! Томић овде погубљен. Видећемо, морамо јако у задњој, надам се да ће пионир да одради своје :)

Tako je, samo si zaboravio da dodaš da prije toga tog igrača malo dohvatiš i u tunelu gdje nema kamera. A kad mu odsječeš ruku naravno izbečiš se prema sudijama i hvataš se za glavu šta sve sviraju. Čovke ti li si?

ZzzZvezda

pre 5 godina

Da nije ovog velikog trenera mi bi izgubili vec. Sreca nasa da ovakva velicina od trenera nas vodi,igraci mogu biti ponosni na ovu velicinu!!! Bravo Tomicu,najbolji treneru nas!!! Nadam se da ce nas i sledece godine voditi.

Ivan

pre 5 godina

Smesni ste vi koji pljujete Tomica, a opet cete ga slaviti u ponedeljak. Igrali smo bez pola prve petorke, i izgubili uz tesku kradju na jednu loptu dva meca. Sta je mogao da uradi? Igra sa rezernim plejmejkerom finalnu seriju, protiv legije stranaca.

ValterNBG

pre 5 godina

Njega apsolutno boli uvo za Zvezdu.Znam da je los trener,ali da sam bio toliko glup I mislio da on bar ima zelju za pobedom,prosto ne mogu sebi da se nacudim.On tera svoje pa nekad ubode.Mozak mu od polovine trece cetvrtine ne radi uopste.Uzda se u srecu I da nekog igraca krene.Lako je dobiti kad svi imaju vece.Dobi ovako nesto majstore.Povredili ti se igraci?Pa normalno kad igraju po 35 min protiv Krke.Na srecu sad znam kako razmisljas,zao mi,ali se ne nerviram vise.Ti to gledas,"Europejski",to je sport,samo jos jedna utakmica,na kraju ces izneti papir,reci kako je statistika bila losa,ne moze se pobediti kad se ne igra odbrana ili neka resenja u napadu nisu bila dobra I to je to.Sada moramo zaboraviti na ovo I odgovoriti adekvatno u KLS-u.To ce biti tvoja konferencija za stampi,na kraju kad izgubimo.

kalcokera

pre 5 godina

momak
nikog nisi pobedio u gostima celu sezonu
zasto si putovao mogo si od septembra da igras samo kuci

ps.psiholoska prednost je na strani buducnosti
tesko je dobiti tri.puta u.pioniru
monako i valensija

Džoni

pre 5 godina

Mnogo je nezgodno igrati ovakvu utakmicu. Igraš u gostima u paklenoj atmosferi gde sudije prilično vuku za domaćina u trenucima kada imaš šansu da se odlepiš, pa se postavlja pitanje da li da izgineš i potrošiš poprilično ekipu i rizikuješ još neku povredu na primer na Čoviću(jedinom pleju) ili Biliju(tukli su za sve pare) i na kraju da izgubiš, a imaš opet utakmicu kući u domaćinskoj atmosferi gde će sudije biti na tvojoj strani(bar onoliko koliko večeras na njihovoj). Da smo i mi i oni odigrali ovako u BG rezultat bi bio bar 15 poena za nas i ne bi se ni došlo u egal na kraju. Nisu sudije puno krale, ali su imale ulogu kada smo odlazili na veću razliku i vraćali ih pustili kontakt na našim bekovima, a nama nisu dozvolili da prelomimo uz našu smušenost u tim trenucima. Mislim da u BG nema šta da traže i da smo bolji od njih a nešto mi se čini i da je Regland spreman i čuvan za tu petu utakmicu. Još ako bi mogao i Stratos bar desetak minuta to će biti rutina.

Aki

pre 5 godina

Puna podrska ekipo! Treba ukazati postovanje za takav pristup, da se ni jednog trenutka niste pozalili na povrede. Ocigledno je da ste ulozili 100% energije da probate da dobijete vec u PG, zato vam se nema sta zameriti. Nije lako igrati odlucujuce utakmice bez dva glavna igraca iz prve petorke. Ali u Pioniru ce biti sasvim drugacija situacija i vreme je da se stvari vrate na svoje mesto!

Miroslav

pre 5 godina

Voleli ga ili ne, covek je karakter. To se u danasnjem sportu retko vidja. Da ne cujes od trenera posle ovakvog gostovanja nikakvu negativnu reakciju tipa sudije, linc, politika i td. Respect!!!

Petar

pre 5 godina

Ajde trecu tekmu i da razumem nehumani uslovi,ali ovu večeras si ti izgubio gospodine Tomiću.
Šta god da se desi u ponedeljak ovaj čovek mora da napusti mesto trenera.

Pantic

pre 5 godina

Ti si covece izgubio utakmicu sa forsisranjem Riversa koji kompas nema ne zna covek gde je na terenu, Covic ti na klupi celo drugo pol. Realno ni jednu zavrsnicu nisi dobio. Ali si i dalje tu gde jesi, nazalost!

T-rol

pre 5 godina

Sve sami strucnjaci ovde na komentarima.. Kazu Repesa nadmudrio Tomica.. Buducnost u celoj seriji forsira 1na1 sa Kolom ili Dzeksonom. Repesin doprinos je nikakav. Realno, Zvezda ima slabije igrace (pogotovo nakon povreda Renglenda i Stratosa). ALI kao tim se bolje pokazala. Igra poziciono, igraci prate zamisli trenera. To sto Lazic ne zna da pogodi kad je slobodan, Ojo ne gleda loptu nakon pick and roll-a, Covic nizak toliko da ne moze Gordica cuvati ili sto se Davidovac saplete o svoje noge dok ga udvajaju je stvar individualnog kvaliteta.

мерак

pre 5 godina

Нисам могао да се отмем утиску да кад видиш да ти мали кол, играч будућности затрпава кош, већпосле неколико узастопних кошева убациш убицу Лазића или кога год да му јаким фауловима, узастопним одсечеш руку. Тако то ради јаки европски тренери! Сви српски прекаљени тренери. Ало бре, то је основно! Томић овде погубљен. Видећемо, морамо јако у задњој, надам се да ће пионир да одради своје :)

ilija cvorovic

pre 5 godina

Tomic je rodjen covek da bude pomocni trener, tesko se nosi sa pritiskom i kraj price... Verovatno cemo dobiti buducnost i igrati EL sledece sezone ali dzaba kad je on na klupi, bice ista spika kao sa Alempejem... Covicu rodjace dovedi ozbiljnog trenera vreme je ! Ako je Kari bio onomad u zvezdi, ako partizan sad ima Trinkijerija, mozes i ti opet da dovedes neku ozbiljnu glavu valjda. ?!?!
Svako dobro.

kiza

pre 5 godina

Nemas ti pojma,odigras dve sa rotacijama 11 igraca sad odigras dve sa rotacijom 8 stim da neke igrace drzis u igri a konja nemogu ubacit a neki na klupi udju posle 15 minuta neigranja.Daj boze da dobijes u Bg,mislim da gubimo i u Bg sa tvojom taktikom!

bizmark

pre 5 godina

Bez Berogana i Peperoglua bice zvezdi dosta nezgodno.Buducnost je pokazala reakciju i vratila se.Sad je 5,jeste domacin zvezda,verovatno paklena atmosfera al sanse su 50 50.

Djuro

pre 5 godina

Vec pre prve utakmice se znalo da ce tamo biti realno nemoguce pobediti,videli ste danas kako su ih sudije pogurale cim je krenulo lose za njih i morali bi odigrati fenomanalno pa da bi imali neke sanse.Bilo je mnogo vazno dobiti u Beogradu prve dve,a peta ce biti pre svega stvar psihe i zelje,a mislim da imamo i vecu zelju a i da cemo uz nasu publiku biti psihicki jaci.Ali ne znam sta je sa Riversom,osim prvog poluvremena u sredu on u Zvezdi nije pokazao nista.Nadam se da ce igrati bar Perperoglu,makar i za 10 minuta da bude spreman,a danas se videlo i da fali Regland.Beron od sjajnog pa do komplikatora,Faje dobar,centri solidni,Dobric ok...ali svi oni mogu i bolje.Navijaci u ponedeljek vruceg srca ali hladne glave,jer ce isprazniti halu ako ce imati i najmanji razlog za to.Ostavite glas u Pioniru!!

sasa the red baron

pre 5 godina

POLAKO LJUDI:

Pa Zvezda i bez Reglunda i bez Peperoglua, pa nije ni malo lako..Kriciti Davidovca, a covek u opste ne igra na poziciji, ili Barona, koji takodje mora da igra play-a, ili KC Riversa koji mora igrati jer mora pomoci na mestu play-makera...
Ne moj te se zanositi, oni igraju koliko mogu, i situacija je ne ugodna..
ALi odvalicemo ih u BG, i ne treba brinuti za to..

V23

pre 5 godina

ciji navijaci otvoreno pokazuju mrznju prema tvojoj naciji u nesportskim uslovima pobedjuju najvise na krilima skandaloznog sudjenja koje Zvezdu sasece svaki put kad krene da pravi razliku (kao i prosle godine)?

(Sabre, 19. april 2019 22:20)

Mržnja prema tvojoj naciji?! Reče neko posle skandiranja Šiptari u Pioniru. Za tvoju informaciju Varvari su uglavnom Srbi i nikad navijanje nije bilo antisrpsko. To drugome podmeći.

Što se tiče suđenja, pozdravio te čović. Čoče kao da je CZ nekakva velesila u Evropi, pa se ne može dobiti bez sudija. Evo ste igrali 5-6 sezona EL, a ništa nista napravili. U fudbalu ste nešto, u košarci ništa.

On je bezmudi

pre 5 godina

(Sta to uradiste Edvine Džeksone i Norise Kole, 19. april 2019 23:56) 
Novi tracak nade za izgubljene duse, kao i obicno u ponedeljak beze u misje rupe a Kalemegdan slavi novu titulu.
(Objektivni Zvezdas, 20. april 2019 07:47). A ako bude suprotno ? Šta ćeš tada ?

Srb

pre 5 godina

Pa nije tomic kriv.ni ja ne znam da operisem mozak,al onaj sto ga je doveo,sto stalno prica da imamo sistem i daje saopstenja taj je jedini keivac.petu sigurno gubimo,a onda da cujemo doktora iz predgradja

Aleksa

pre 5 godina

bolje da dobismo prve 2 po 1 razlike, ovako malo dadosmo sebi na značaju i eto nerešenog rezultata... Rivers je večeras bio katastrofa, čovek ne da loptu, šutira i kad ga ide i kad ga ne ide... nemoj to da tolerišeš više... rotiraj... Simanić bi mogao malo emocije da pokaže, ista faca i kad gubi i kad vodi, i kad pogodi i kad promaši... a Nešu Ilića veži za klupu... ajde, bre, mrdajte malo svi, pa u ponedeljak svi da slavimo...

aha

pre 5 godina

Veliki problem, ali bas veliki je izostanak tako dva bitna igraca, regland se mozda cini da manje nedostaje nego peperoglu, ali nije bas tako. Jer regland cak i ako nema poene ima bar 5,6 asistencija po utakmici, a sa druge strane je onda i davidovac rastereceniji i lakse dolazi do poena. Ovako bas tesko, mnogo ce zavisiti od berona, i riversa, a ovaj drugi nije konstantan tako da cemo videti. podrska mora biti nikad jaca, ako treba i halu zapaliti, pa nek nas kazne i isprazne je samo da bude plus 20.

mg

pre 5 godina

Ma šta vas briga i ako izgubite, imate uvijek superkup u laktašima za utjehu, kao i 38 razlike. Doduše ostvarenih u atmosferi u kojoj čak i sudije čupaju za ruku u sred utakmice, a možete mislit šta se dešavalo u tunelima i svlačionicama, pa čak i sali za pres konferencije u koju ne ulazi samo onaj ko žuri na autobus.

GM

pre 5 godina

Zbog skroz sportskog stava, bez ikada kuknjave za igracima koji nedostaju i sudijama na zadatku, kao i zbog toga sto ga mnogi teraju od pocetka sezone, a covek dosao na korak od glavnog cilja koji dele svi u ovoj ligi...

Vratice se nasem Beogradjaninu dobrom i odvesce njegovu i nasu Zvezdu nazad u EL.

Dobro se dobrim vraca.

CisTo_oNaKO

pre 5 godina

Evo ja kao partizanovac pa mozda ne znam vi me prosvijetlite...ajde nadjite mi jedan jedini komentar gdje je neko posle pobeda u pioniru napisao,dobro dobili smo ali tomic treba da ode i tome slicno...ne nego vama vecini kad dobijate on je mag a kad gubite odma svi na tomica...odlucite se jel tomic los trener ili je dobar... evo ja licno da vam kazem po meni nista posebno ali sigurno ne ni tako los trener... vi kao da ste golden state pa treba da dobijete u goste po 20 razlike,ta buducnost je kuci dobijala ozbiljne evroligaske utakmice,ima skoro duplo veci budzet,a plus tomic nema dva mnogo bitna igraca u rotaciji...Tako da budite malo realni kao sto ste nerealni, za promjenu.

Qantas

pre 5 godina

Jos jedan obican dan, Zvezda pobedjuje Titograd,
u Pioniru ludnica, na Kalemegdanu se slavi,
iz marice na distanci prate nas plavi.
Beograd, Beograd, to je naš grad,
koji nikad nije sam, nije sam, naš Beograd !!

nex

pre 5 godina

Da dâ bog da mi prodjemo u ponedeljak uz pomoc Pionira,jer uz tvoju svakako necemo,pa onda ti lepo na isti voz kojim je dosao ovaj Rivers,i njega da povedes.

Par

pre 5 godina

Nisam bila u prilici da gledam meč, ne trolujem, već pitam ozbilno: zašto nije igrao Simanić? Zašto Čoviću samo 16 minuta, ipak je jedini pravi plej? Gledam statistiku na sajtu ABA, pa na osnovu toga ne mogu da zaključim. Hvala svima unapred i pozdrav!

sasa.r

pre 5 godina

Zvezda je za klasu bolja od Budućnosti i pobjediće rutinski sa 30+ ili 20+.Budućnost je divlja ekipa.Ne postoji timska igra,sve individualno.Čestitam Zvezdi na tituli ali ako želi top 8 evrolige MORA da radikalno promjeni tim.Beron,Rengland da ostanu( naravno i Perperoglu ako može zbog godina da i dalje igra vrhunski) Faje,Cirbes,Rivers,Odžo nijesu za evroligu.Sjetite se samo kako je Odžo djelovao izgubljeno u Valensiji i drugim gostujućim terenima.Mora se imati i budžet ,kao Budućnost ali veoma pažljivo birati strance.Bolji su i evropski igrači za tim, posebno Litvanci i Letonci, nego divlji Ameri.Budućnost je najbolji primjer kako se gubi titula sa najboljim pojedincima.Đe nema hemije, nema NIŠTA.

stena

pre 5 godina

@T-rol

Mozda si i u pravu. Ali, mozda je i Repesa prepoznao da je najbolje da forsira 1-1. Lazica, Covica i Davidovca je ipak Tomic uvrstio u ekipu. Valjda ces postavljati taktiku prema igracima koje imas, a i prema tome kakvi su protivnicki igraci. I najvaznije, za vecinu koji ovde komentarisu sve i svasta, zar niste primetili da je upravo 4. utakmica bila prava evroligaska, dobra kosarka, odlicni igraci, imalo je svasta kosarkaski da se vidi?

onako

pre 5 godina

@stena
Mene zanima šta si gledao? 3 igrača Budućnosti igrali basket a ne košarku, to poeni pokazuju. Asistiranih poena koliko? Odbrana je bila više nego domaćinska, ok ako će biti tako u BG nema problema.
Rešenja za Kola? Iskreno kao trener i ne bih tražio, Zvezda je 2 odvalila i 2 tesno izgubila živeći sa njegovom igrom, Lazić je ok izbor da ga čuva, zajedno sa Dobrićem još uvek je u plusu to rešenje. Bitno je za Zvezdu šta drugi igraju. Pts Jacksona recimo više bole Zvezdu, pa i Klarka koga je do sada svodila na manje.
Ako je ovo EL ne znam šta da kažem. Ako pažljivije pogledaš Budućnost se obe utakmice Zvezdi nudila za poraz, malo sudije kad ne ide više Zvezda svojim greškama, Tomić izborom igrača za zadnjih 4min, razumem i njega, KC izmisliće nešto, hoće kada momentum igre nije ovakav. Malo utakmica više Tomić koji se nije oslonio u Morači na 11 ili 12 igrača nego je skratio rotaciju na 7,8, tada su i kretnje teške, pas kasni... jer si na parketu 30 minuta. Nije to igra koja donosi prednost Zvezdi, s druge strane Repeša je imao sreću da divljačka košarka(igra) tesno prođe. Daleko su oba trenera od nivoa EL.
Iskreno Zvezda ove dve loša kopija Žalgirisa, Kol i Repeša loša kopija Lengforda i UNICSa nekad, samo sa srećnim krajem, tako ja vidim ovo. Više srećna ekipa je dobila nego što su ekipe blistale.

ENDORFIN

pre 5 godina

Prouči odbranu od Pick and roll-a 'treneru'.. Jedno 20 napada ispadamo na preuzimanja, sramota!Kakve trojke kod x,izgubili smo jer drzis igrača van ritma 15 min kontinuirano u igri,a on u - fazi,ne može ni bacanje da ubode, očaj, zapitaj se malo i uzmi se u pamet pre no što bude prekasno!

disco

pre 5 godina

Mozda sam lud, ali mi na taj levi kos u Moraci ne mozemo nista da ubacimo. Svaki put je taj levi bio problem i uvek imamo prednost i na kraju corak... ja bi’ to na bazdarenje ;)

Nebojsa

pre 5 godina

Od Tomica nikada necete cuti da prica o nekim drugim stvarima vec samo o utakmici. Ne trazi nikad alibi za poraz vec govori o greske svog tima . Znaci ne zanimaju ga uvrede koje dolaze sa tribina i da li sudije imali isti kriterijum kod dosudjivanja faulova.Za razliku od drugih trenera koji kad izgube o svemu pricaju a najmanje o utakmici . Culi ste Repesu u Beogradu posle drugog meca , on nije pomenuo ni slovo o utakmici .
Da li je Tomic pravo resenje za trenera C.Zvezde , mislim da nije . Ima problem kad ekipi ne ide da zaustavi postranje i da ih uvedu na pravi put. Utakmice vodi toplo hladno, od sjaja do ocaja. Neke stvari mu prolaze da ih ne vidi i dugo mu treba da potegne za nekog igraca sa klupe, kad nosiocima tima ne ide.
Jedino sto moram stati iza njega i pruziti podrsku jer na korak od EL i sad je najvaznije da ga podrzimo i budemo uz njega i tim.
Tesko bez dva klucna igraca igrati polufinale i finale , ali moraju sad pokazati kvalitet i dobiti majstoricu . Navijaci ce biti tu da ih podrze i da proslavimo ulazak u EL u cetvrtak na Marakani .
Srecno do pobede u ponedeljak ...

Nenad

pre 5 godina

Najbolji igrač Budućnosti igra tri utakmice očajno i danas tek u trećoj četvrtini postiže nešto sa onom trojkom na kraju druge i time širi zvezdinu odbranu, i onda nastaju problemi sa prodorima Cola. Tomić bez odgovora, pokušao sa Davidovcem ali slabo. Dobrić i Simanić sa Fajeom bez petice, Bitadze i Barovic nisu postojali na terenu.

ax

pre 5 godina

Utakmicu nisu odlučili detalji, nego umor ključnih Zvezdinih igrača. Repeša je odmorio lljučne igrače i oni su u završnici doneli pobedu. Nikolić nije bolji igrač od Simanića, Šehović od Kešelja i Popović od Nenadića, ali su odigrali toliko da odmene one najbolje da se ovi odmore i na kraju donesu pobedu.

Вук

pre 5 godina

@Beren Слажем се. Потпуно си у праву. Јесте тако било. И алал вера теби и свим нормалним људима. Ваљда ће све бити добро у понедељак.

Na mitingu smo!

pre 5 godina

Ono zbog čega su đetići kažnjeni mi spremamo u Železniku. Kad naš DREKAVAC sa krovnih greda uputi krik Tarcana, vibratije će da prevagnu kvalitet koji nije na našoj strani. Vređanje bez dokaza, muljanje buljavog bez rezona Ilija bez pardona, Sreten kao ispomoć, Pukl otvoreni bez stida i srama, srpska trojka sa Milijom i Jurasom, o Oberkneževiću da ne divanimo, Javor nedokazani! Ima li košarkaskog sudije u avionu. Katastrofa!

stena

pre 5 godina

@onako

Pa upravo si potvrdio moje reči. Repeša je prepoznao da mu tim ima više individualnog kvaliteta, nego što su dobra ekipa, pa je to i forsirao, basket kao što su rekao. I uspeo je. Da li je Zvezda i kako mogla i trebala da ih brani, to je već pitanje za Tomića. A kada već pominješ Kola i ostale, pa upravo si pokazali kvalitet u evropskoj košarci, ulazi, šut s poludistance (pomalo zaboravljen u Evropi) gotovo besprekoran, što iz driblinga, trka ili kada se nameste. Ova deca koja treniraju košarku su imala šta od njih da vide, mislim individualno. To što se nama to ne sviđa i što je prošlo na ozbiljnoj utakmici, to je drugo pitanje, za ljude na Zvezdinoj klupi. A što se mog pominjanja Za igrača tiče, hteo sam da kažem da su igrali najbolji koji su spremni. I da, individualno ima tu ozbiljnih evroligaških igrača u obe ekipe.