Nedelja, 14.04.2019.

08:59

Jokić: Ne radi se samo o pojedincu VIDEO

Nikola Jokić nije bio preterano razočaran posle poraza Denvera u prvom meču plej-of serije sa San Antonijom.

Izvor: ZK

Jokiæ: Ne radi se samo o pojedincu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 5 godina

U pravu je i ne treba da znaci nista.Ubise nas sa tim statistikama,kao da one dobijaju utakmicu!?Na kraju uvek neko promasi a neko pogodi,cela prica svake sportske utakmice.

PeraŽdera

pre 5 godina

Jeste Jokic previse povucen poenterski, previse dodaje u nekim momentima. sve to stoji ALI. Nije uopste lako kada ste nabolji poenter svoje ekipe, asistent, skakac i igrac generalno. Dakle, moras da razigravas ostale jer nema ko plus moras da izmisljas svojih 20+ poena jer NEMA ko tebe da razigra. Tako nesto moze da prolazi u regularnom delu gde se timovi smenjuju ali kad je serija od 4+ utakmica izmedju dva ista tima gde je sav fokus na tom jednom timu (sta su mu mane i prednosti) to uopste nije lako da ne kazem da je nemoguce (videlo se sinoc). Nikola moze da isforsira utakmicu i bukvalno se pobije jer ga udvajaju, da svojih 20+ poena, iznudi faulove, iscima se u odbrani iznad svojih fizickih mogucnosti i sta onda. Izduvan balon jer je to previse za jednog igraca fizicki u seriji. Tako se ne igra PO. Ne moze jedan igrac da dobija seriju a pogotovo ne protiv jednog Grega Popovica. Mora jos neko da se isturi. Denever cele sezone ima problem jer niko nije konstantan osim Nikole i to sada dolazi na naplatu. Lepo udvajas i zamaras Nikolu i to je to jer ovi ostali, basketasi operisani od povratne lopte u piku (osim Morisa) em ne mogu da pogode otvorene suteve em konstantno srljaju. Nikolu udvajaju, on pokupi 14 skokova, podeli 14 asistencija ali dzabe kada nema skim da igra. Ponavljam, jeste izrazito nesebican i njegove poene nema ko da nadomesti, mora agresivnije ali ne moze da sam sebi izmislja poene (jer njega niko ne razigrava) i plus da razigrava druge, utice na igru u svim segmentima i tako u seriji utakmica protiv istog protivnika, bez pomoci. To je mogao Jordan :) Preveliki zadatak za jednog klinca koji prvi put igra doigravanje. Saigraci probudite se. Naucite da igrate na Nikolu jer je vas najbolji poenter a ne samo on na Vas. Sramota. PlayOff = timska igra i KONSTANTAN ucinak vise igraca! Bartona me vise sramota i da komentarisem. Uzaludno.

Kosta

pre 5 godina

Mislim da je posle ove utakmice sasvim jasno da nam Jokić ne donosi ništa u reprezentaciji.

Prestanite da ga prozivate oko reprezentacije jer postoji mogućnost da se odazove i Sale ga stavi u postavu.

Šta ćemo onda?

Bogi

pre 5 godina

Ceo mec se samo guzio i gledao kako da se oslobodi lopte. A bogami i pred sam kraj meca je napravio par katastrofalnih gresaka dok se rezultat lomio. 4 poena do pola trece cetvrtine a za celu glavu najvisi od svih pod kosem.

123...

pre 5 godina

Daj reci iskreno plaćen si 100 hiljada dnevno reci stvarno šta ti je u glavi
(luka, 14. april 2019 16:37)

pita se da li sad treba da im vrati pare

Mare

pre 5 godina

(Mare, 14. april 2019 14:00)

(CarloNS, 14. april 2019 15:10) 

Embid je igrao povređen, čak i nije trebao da igra, ali je insistirao na protivljenje lekara i 15 min pre početka se izborio sa njima i trener je odlučio da igra s njim. I zadnje 2 nedelje nije ni igrao, skroz je van forme. Bobi je bio u planu da počne meč.

Harden kad ga udvajaju ne postigne 50 već 25p, a nije se desilo da ima 5-10 šuteva za veče, a Jokiću se čak desio i onaj meč sa samo jednim šutem i to za koš za pobedu.

Nemoguće je da ti se za 30 min ne pruži prilika za dobar šut. Nemoguće. Jokiću je problem glava, ne želi da ga ljudi primećuju, želi da igra košarku, ali ne želi da bude ta glava i motor i mozak, jer posle ne želi ni tu odgovornost, kako u pobedama, tako i u porazima.

Jokić je plaćen kao svi ostali članovi petorke ukupno,i šta je on uradio veliko u ovom meču? On je lice franšize i od njega se očekuje da bude lider,a najviše su im falili koševi i zašto nije šutirao kad se lomio meč? 

Ovo sve kažem jer je truba i žalosno gledati tako talentovanog igrača sa tako mekanom rukom koji ne koristi ni 50% svog talenta, pogotovo u ovakvim utakmicama. Kao što rekoh, imao je otvorene šuteve, nije ni pomišljao da ih uzme! Treba mu dobar psiholog, da raščisti sam sa sobom zašto se plaši da igra kako zna u odlučujućim momentima.., sve ostalo je i više nego dobro i na svom mestu. Kažem, te stvari treba ispraviti na vreme i može postati najbolji centar u istoriji, sa najboljom statistikom, ali glavu da sredi.

@202

pre 5 godina

Ispadaju od Grega 85%.
Kada imaš toliki strah i neveru u sebe kriv je samo jedan čovek a to je trener katastrofa.
Jokić jeste radio dosta toga korisnog ali brate mili ti si jedini all star igrač u ekipi a ne smeš pogledati obruč.
Znači da nemaš ono što treba da imaš a to bi najpe dobio kroz krv i znoj državnog tima.
Možda te počnem zvati Ferdinand.
Isti problem je i sa Vučevićem kojeg je Gasol stavio pod ključ ali Orlando sinoć i pored toga odličan i to protiv ekipe koja bi ovaj SA pomela 4:0
Sve u svemu, Denver je nešto poput Srbije u fudbalu.
Dobar razlog da malo lažemo sebe.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Radi se o pojedincu Nikola.
Nego si ti previse korektan.
Budi lider pa reci otvoreo da Barton kvari hemiju.
Ne samo hemiju, pogledajte ove cifre.
Barton zadnjih 10 utakmica

10-41 sut za 3

34-94 sut iz igre

35 % iz igre zadnjih 10 mati mila, pa Bircevic bi bolje procente imao :O

I opet ga Maloun pusta 32 minute, da ima toliko loptu u rukama i da sutira po 15 puta

bskfan

pre 5 godina

Kao sto sam napisao pre neki dan, ako ne udju u sutersku formu - nema sta da traze u plejofu. Sinoc je Denverova startna petoroka sutnula 25 trojki a pogodila samo 3. Neverovatno je da su se uopste nasli u situaciji da dobiju utakmicu sa tako losim sutem. Po meni glavni problem je nervoza igraca, a za tu nervozu je najodgovorniji Malone. Ne treba igracima pritisak i ukazivanje na vaznost utakmice i sve to, svi oni to znaju, vec je potrebno malo opustiti igrace, da ne igraju u grcu.

luka

pre 5 godina

Prestajem da čitam kad vidim radimo sjajan posao, Gugl translate i izjave koje do juče nije ni znao. Ton i slika nikako da se poklope. Čuj to radimo sjajan posao pogadjamo suteve i bili smo agresivni.
Kao naši fudbaleri kad daju izjave, prvo se kaže pa sigurno da.... i tako dalje.
Daj reci iskreno plaćen si 100 hiljada dnevno reci stvarno šta ti je u glavi

jokic

pre 5 godina

Falili si Jokićevi koševi mislim da je trebao ući ranije u poslednjoj četvrtini. Puno promašaja na obe strane i pogrešna taktika na kraju sa Marejem šteta mogli su ih dobiti!

sasa the red baron

pre 5 godina

BUM BUM SPURS:

Uzaludno je govoriti tim ljudima, jer Nugeetsi su super tim, i Malone je sjajan trener. Ali postoji razlika izmedju sjajnih timova i trenera, i pobednickih timova i trenera.
Ako si celu sezonu proveo pricajuci kako ti je Jokic franchize igrac, kako ti je on "go to guy", onda u zadnjom napadu njemu das loptu. A ne onom ne sretnom Kanadjaninu, koji ispali 24 suta, i promasi 16! Neki pricaju a neki pobedjuju, i zato Malone ima burmu, a Popovic 5 sampionskih prstenova..
JOkic treba da ide iz Nuggetsa, sto pre to bolje..

Dule

pre 5 godina

Istorija kosarke je pokazala da je bolje imati ekipe specijalaca nego tripl dabl masine poput Jokica, Vesbruka, LeBrona, Hardena. Centar treba imati 15 skokova, plej 15 asistencija a suteri 20+ koseva. Cinjenica je da Jokic nije bas dominantan centar pa je naucio da radi stvari koje drugi centri ne rede - jer im to nije u opisu posla. Stvarno ne vidim svrhu toga da plej ima 10 skokova ili centar 10 asistencija? To govori da nesto u igri ekipe nije kako treba.

CarloNS

pre 5 godina

Pa u tome i jeste pšroblem, što se plaši da šutira. Jokićev problem je glava. Nije on Embid, Janis, pa da vas nadjača, ali ima sjajan šut, sjajan rad nogu, kao što rekoh, sve sjajno sem glave i mentaliteta da iskoristi to što ima. Pogledajte snimak utakmice - u 4/4 na 2:55 u tom napadu ide pikenrol i vrati mu Marej, on bukvalno može da šutne, izgradiše poziciju i on okleva i okleva i okleva i na kraju vrati Mareju da šutne za 3, eeejjj a ne radi im šut celo veče...!?! I tako je dosta puta oklevao kada je bio sam, Oldrudž na metar od njega i on ne šutira nego gleda da nekome doda. Njemu je glava i vera u sopstveni šut na klimavim nogama, ne želi da bude taj koji treba da prelomi, a šteta, jer ima kvalitet, mnogo mekanu ruku.
(Mare, 14. april 2019 14:00)

Imali smo prilike da vidimo kako je juče Embiid nadjačao igrače Bruklina...

Što se tiče Jokića, ako je plan trenera bio da Jokić vraća loptu, a mislim da jeste jer je Meloun baš to pominjao u poluvremenu, onda tu nema šta da se mudruje. Jokić je Oldridža stavio praktično u džep, a ne obrnuto.

Nema tog igrača koji može da se nadaje koševa kada ga čuvaju dvojica. I Harden čim ga udvoje baci elej-ap Kapeli. Lako je Popu da pravi taktiku na Jokiću kada su Denverovi bekovi truba. Da imaju samo jednog dobrog šutera poput Kleja, Durenta ili Karija ne bi mu palo na pamet da ga udvaja.

cuyoshi

pre 5 godina

Nisu problem Jokic, Marej, Barton... Meloun veze nema. Sve sto smo videli od SA je ocekivano ali bukvalno sve i u odbrani i u napadu i tako losa priprema igraca da ja ne mogu da verujem. Vidi se da nisu spremni za PO

haha

pre 5 godina

Ovo sto Jokic radi vise steti timu nego koristi. On kao centar i glavni igrac ekipe zavrsava kec sa 10 poena!? Samo gleda da se oslobodi lopte! Kakve veze ima centar s asistencijama? Nikakve. Kao da plej ode ispod kosa da skace. Jokic ne ume protiv jake odbrane i samo bezi od odgovornosti, zato su i izgubili. Ono je sramota kako je odigrao sinoc, narocito u trenucima dok se lomio mec. Minut pre kraja gubi loptu, tj. poklanja je. Svasta.

Konfučije

pre 5 godina

Ja pre izvesnog vremena napisah, da Denver realno ne zaslužuje mesto koje je osvojio. Nemaju kvalitet.Takođe Nikolin uticaj na krajnji ishod meča je upitan. No, sve vrsni i ostrašćeni poznavaoci basketa me osudiše. Ispostavlja se da je tako. I, da! Da ne bude zabune navijam za Denver zbog Nikole. Ipak, realnost je drugačija.

Mare

pre 5 godina

Priča je prosta. Jokić nije ugrač tipa Harden ili slični koji će uzeti loptu i dati 40 poena. Negov najveći kvalitete je razigravanje cele ekipe. E sad što nema koga da razigra to je već nešto drugo. Da povratnu čeka Tompson ili neko sličan priča bi bila drugačija. Ne bi ga ni smeli udvajati. Ovako ako bekovi ne prorade biće teško.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jare u mleku, 14. april 2019 13:03)


Pa u tome i jeste pšroblem, što se plaši da šutira. Jokićev problem je glava. Nije on Embid, Janis, pa da vas nadjača, ali ima sjajan šut, sjajan rad nogu, kao što rekoh, sve sjajno sem glave i mentaliteta da iskoristi to što ima. Pogledajte snimak utakmice - u 4/4 na 2:55 u tom napadu ide pikenrol i vrati mu Marej, on bukvalno može da šutne, izgradiše poziciju i on okleva i okleva i okleva i na kraju vrati Mareju da šutne za 3, eeejjj a ne radi im šut celo veče...!?! I tako je dosta puta oklevao kada je bio sam, Oldrudž na metar od njega i on ne šutira nego gleda da nekome doda. Njemu je glava i vera u sopstveni šut na klimavim nogama, ne želi da bude taj koji treba da prelomi, a šteta, jer ima kvalitet, mnogo mekanu ruku.

Buntovnik sa razlogom

pre 5 godina

Druze, zadnjih 10 minuta susreta koji sam gledao i kada se odlucivala utakmica, od tebe je vidjeno 10-ak blokova, jedan ofanzivni i defanzivni skok i izgubljena lopta u presudnim trenucima meca. Kada ti je dolazila lopta u ruke gledao si sto pre da je se resis. Za jednog igraca za koga slovi da je najbolji u ekipi to je nedopustivo. Tacno se vidi da je u tebi postojao strah. Nadam se da ces ovim vatrenim kratenjem da probijes barijeru i da pokazes da one brojke iz regularnog dela sezone nisu slucajne.

rodjaksasela

pre 5 godina

Jokari fali konstantno 10 poena po utakmici. Mora da nauci da uzme tih par dodatnih suteeva i da tih dodatnih 10 poena. Tada ce biti ozbiljan MVP kandidat i tada ce Denver biti u konkurenciji za prsten.

Jare u mleku

pre 5 godina

Priča je prosta. Jokić nije ugrač tipa Harden ili slični koji će uzeti loptu i dati 40 poena. Negov najveći kvalitete je razigravanje cele ekipe. E sad što nema koga da razigra to je već nešto drugo. Da povratnu čeka Tompson ili neko sličan priča bi bila drugačija. Ne bi ga ni smeli udvajati. Ovako ako bekovi ne prorade biće teško.

Tester

pre 5 godina

Jokić je limitiran i smešan igrač kako su poznavaoci zaključili. A pogotovo kad igra protiv ozbiljnih igrača.

Sa druge strane mu se zamera nešto oko neigranja za reprezentaciju.

Pa i ne treba da igra. Šta će nam tako limitiran? Da greje klupu?

samo objektivno

pre 5 godina

Izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Navijam za Denver i Nikolu Jokića, našeg najboljeg košarkaša svih vremena.
(Aleksandar Stevanovic, 14. april 2019 10:58)

Da je on nas najbolji kosarkas svih vremena, ne bi se sada Denver mucio sa propalim Spursima. Daleko je Jokic od naseg najboljeg igraca, mada, mozda za par godina moze uci u top 10 nasih najboljih kosarkasa, ako odigra koju playoff utakmicu na nivou najboljeg kosarkasa.

darko

pre 5 godina

Navijam za San Antonio vec 21god i nema tog Jokica koji bi promenio moje misljenje. Pogotovo zbog izbegavanja reprezentacije. Zato mu zelim sto pre povratak u Sombor a San Antoniu prolaz dalje....

zoran ivkovic

pre 5 godina

voleo bih zbog Jokica Denver da prodje ali biće im tesko . plejof je mnogo nezgodan igras celu sezonu super naletis na tim koji ne leži ili ispadnes iz forme malo ili se neko povredi ....ovde to nije slucaj nego su ekipe pribliznih kvaliteta

dd

pre 5 godina

sparsi imaju trenera koji zna kako se igra play off..to je jako bitna i presudna stvar,denver to nema i nema iskustva u doigravanju gde se sasvim drugacije igra,ovo ce im biti skola jer ce ih sparsi izbaciti...zato kazem iskustvo je presudno...i tu denver nema sta da trazi.mogu samo da nauce nesto i osete tu atmosferu i sledece godine udju sa vise znanja i iskustva...Greg Popovic ce im pokazati kako se tu igrai to je to

Topnik

pre 5 godina

Pop je majstor, uvijek nešto iskemija. Za mene je San Antonio bio favorit od početka. Iskustvo je bitno u playoffu, a imaju i dobar matchup s Denverom.

Vlada

pre 5 godina

Dzabe im dodaje loptu kad nemogu da nabodu kos. Sutiranje katastrofa ispod 40 posto
(Maki, 14. april 2019 10:49)

Sto on nije naboo nego samo 10 poena a?

Andrej

pre 5 godina

Ljudi da li ste očekuvali 30 poena od Jokića? Očito je bio udvajan celu utakmicu, nemoguće je dati koš iz takvih situacija. On je svoje odradio, imao 14 asistencija i skokova,a nije potrošio mnogo lopti već je otvarao prostor saigračima. Problem je u ostalim igračima koji nisu pogadjali i to na domaćem terenu, na svom košu. Trener loš......Morao je naći igrača sa klupe koji će pogoditi nešto.

rekreativac sa Banjole

pre 5 godina

Marey , Barton i Harris su otprilike nivo Partizana u zadnji pet sest godina....Kakvo neznanje trenera koji pusta Michela za raspalog Lajlesa...kako se vec zove taj lik...

dzoni

pre 5 godina

4:1 za Spurse..ako si ti All Star onda TI treba da preuzmes odgovornost a ne da sva ostala 4 startera sutiraju vise od tebe..Jokic sutirao 9 puta Mari 24 puta...ocigledno nema ni A od autoriteta u ekipi jer i kad je slobodan mu ne bacaju loptu.

bigserb

pre 5 godina

Desava se upravo ono sto sam najavio, preterana samouverenost ce Denveru doci glave jos u prvom plej of duelu, posle gubitka prednosti domaceg terena Nagetsi ce tesko savladati Sparse! Ipak je Popovic legenda NBA koji zna kako se igra plej of!
Inace da je Jokic bio na svom proseku sa poenima, Nagetsi bi pobedili i digli samopouzdanje, ovako verujem da su izgubili odlucujucu utakmicu, ova prva je trebala da im bude poput afrodizijaka, a dobili su pilulu za smirenje!
Bice 4:1 ili 4:2 za Sparse!

kvadra

pre 5 godina

Ljudi oladite malo, u nba domaci teren ne znaci nista osim toga da ne moras na put privatnim avionom i spavati u nepoznati sobi luksuznog hotela

znanje-imanje

pre 5 godina

Greg počinje sa Poeltom - ima samo prvu postavu a mora od nje da izmisli dve, pa uvodi kasnije Aldridža; Vajt i Mils lepak da Mari ne može da primi loptu - Greg i hoće da je ima Barton, samo da se Mari i Jokić ne igraju. Kad uđe Moris ide post DeRozana na njega. Veže li Denver dve akcije - Greg traži tajm-aut itd... Elementary, my Watson.
Dok je Nikola u igri rezultat je 17-17 jer je Denver dao samo jednu trojku od 8, i to Milsap, a SA je šutnuo 3 i dao 2. Do kraja 1. četvrtine SA vodi 25-20 i šutira trojke 3-6 a Denver 1-9, pa 1-10... SA max, Denver - grč. Obaška nervoza, ovoliko promašivati je zaista sumanuto. SVI igrači Denvera šutiraju lošije nego prošle sezone. SVE posledica pogrešnih priprema koje su ih odmah ispovređivale ali dugotrajno tek ukantale.
Greg vodi Geja, Belinelija, Poeltla, Bertansa, Vajta, Milsa i Forbsa - ako su Rozan i Aldridž u formi (a nisu) prosečan Euroligaški tim - na viši nivo od Denvera koji ima čak 11 upotrebljivih igrača - KAO NIKO U NBA. Po tom skoro pa najbitnijem aspektu Denver je favorit za titulu. I bili bi sveukupno egal sa GSW i Hjustonom sa većinom trenera koji su u PO. A oni su sada skoro tragični. Čak i tako ipak imaju džokera da ih vadi iz očajnog kraja sezone - Bizlija. Ali iako je to bolno očito - on mu igra 15 minuta?! Jer je "druga postava"?!? Kakav Maloun-man dunster. Ispucao je ludu sreću suludog finiša NBA.
Izeš trpldbl - prvi-put-uplašeni-Jokić je i predzadnji napad umesto šut na ziceru glup pas izgubio i to je bilo to.

goblin

pre 5 godina

Na kraju se svodi na BROJ POENA.Bez obzira na udvajanje(i drugima to rade,pa nekako veliki igrači nađu rešenje)Jokić mora da stavi 25+ poena u plej ofu,mora.Ovde se vređaju ljudi koji su napisali zaista istinu,NE MOŽEŠ SA UGOVOROM OD 150 MILIONA DA UZMEŠ SAMO 9 ŠUTEVA U PLEJ OFU."Fransizni" igrač,znaju se očekivanja.San Antonio ima dva dobra igrača,Oldridz(koji je daleko od vrhunske forme,i to već par sezona) i Derozan(koji nije top klasa) i gomilu prosečnih igraca(Belineli,Bertrans...) za NBA standarde.I nemojte pisati bajke da su neprolazni,bez obzira na velemajstora Popovića.

OutlanderQ

pre 5 godina

Normalno Srbi vec komentarisu prosecnu partiju Jokica, i krece tardicionalno pljuvanje po svome. Niko ne pominje Laurijevih 0 poena za 34min,Ibakinih 5 poena u porazu Toronta, ili to sto su Simons i Heris prodali Filu.

bolero

pre 5 godina

Da li neko tvrdi da će ih San Antonio izbaciti?
Teška opklada, biće teško pojesti te reči ako bude drugačije.

Igra se ova serija, ima vremena i za Denver da se prilagodi play off načinu igre.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Znanje-imanje@Nalupa se ti za medalju.Kazes ako nema Rozena prosecan evroligaski tim?!Sta bi dali ovi iz Fenera da su na njihovom nivou i da “mlate” 100 miliona evra.Svako komenatrise ahhahaha

O RUCK

pre 5 godina

Ne sporim da je Jokic vec sada odlican igrac, ali da on bude glavni igrac pa jos vodja tima - mislim da je za sada to besmisleno jer je on jos ZELEN ZA TE ULOGE U KONKURENCIJI AJKULA U PLEJ OFU!!!!?

Bg

pre 5 godina

DeRozan preuzima pritisak i uzima napade, promašuje pa pogadja, a Jokić samo gleda da se otarasi lopte glumi PG sa asistencijama i to je razlika u klasi.
Tanko je odigrao Jokić sve spolja je promašio dao nešto ispod koša.
Ovaj plej-of će pokazati da je Denver zmaj od papira...Greg je majstor šta izvlači od veterana i polu-igrača u sparsima naklon za njega.

Igor

pre 5 godina

Tako nesto se i ocekivalo,bar po meni ispasce u prvom krugu od San antonia...ne sto ne volim Jokica,cak naprotiv dragi su mi svi nasi igraci ..ali nemaju kvalitet za ozbiljnu pricu

Ћезо рца

pre 5 godina

Вратиће се Денвер... Џамал и Јока су тројке шутирали 0/6 и 0/3... Да им је ушла барем по једна, све би сада било другачије, па и коментари... Шансе су и даље пола/пола.

HARIS

pre 5 godina

U NBA racunaju asistenciju ako si kod svog kosa uhvatio loptu, predao je pleju i nakon 20 sek ovaj postigao poene. U EL nije ovakva situacija, inace bi Kalates na svakoj utakmici imao 15+ asistencija.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Druže ispali ste zahvaljujući treneru.Stavio je tebe na poziciju pleja a prosecne bekove na poziciju poentera.Cela taktika je bila dobaci im da oni omase.Imao si mnogo vece procente od tih bekova.Onaj Barton je zaslužio sledece 3 partije da pauzira.Covek ne prodje 2 s ispucava neke šuteve a ti na svojoj polovini terena.Da su igrali na tebe možda bi nešto i bilo.Cela sezona je završena sa ovom utakmicom.Pop ne gubi protiv vas kući ni jedne utakmice...Kraj!

Ћезо рца

pre 5 godina

Вратиће се Денвер... Џамал и Јока су тројке шутирали 0/6 и 0/3... Да им је ушла барем по једна, све би сада било другачије, па и коментари... Шансе су и даље пола/пола.

Andrej

pre 5 godina

Ljudi da li ste očekuvali 30 poena od Jokića? Očito je bio udvajan celu utakmicu, nemoguće je dati koš iz takvih situacija. On je svoje odradio, imao 14 asistencija i skokova,a nije potrošio mnogo lopti već je otvarao prostor saigračima. Problem je u ostalim igračima koji nisu pogadjali i to na domaćem terenu, na svom košu. Trener loš......Morao je naći igrača sa klupe koji će pogoditi nešto.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Druže ispali ste zahvaljujući treneru.Stavio je tebe na poziciju pleja a prosecne bekove na poziciju poentera.Cela taktika je bila dobaci im da oni omase.Imao si mnogo vece procente od tih bekova.Onaj Barton je zaslužio sledece 3 partije da pauzira.Covek ne prodje 2 s ispucava neke šuteve a ti na svojoj polovini terena.Da su igrali na tebe možda bi nešto i bilo.Cela sezona je završena sa ovom utakmicom.Pop ne gubi protiv vas kući ni jedne utakmice...Kraj!

goblin

pre 5 godina

Na kraju se svodi na BROJ POENA.Bez obzira na udvajanje(i drugima to rade,pa nekako veliki igrači nađu rešenje)Jokić mora da stavi 25+ poena u plej ofu,mora.Ovde se vređaju ljudi koji su napisali zaista istinu,NE MOŽEŠ SA UGOVOROM OD 150 MILIONA DA UZMEŠ SAMO 9 ŠUTEVA U PLEJ OFU."Fransizni" igrač,znaju se očekivanja.San Antonio ima dva dobra igrača,Oldridz(koji je daleko od vrhunske forme,i to već par sezona) i Derozan(koji nije top klasa) i gomilu prosečnih igraca(Belineli,Bertrans...) za NBA standarde.I nemojte pisati bajke da su neprolazni,bez obzira na velemajstora Popovića.

Bg

pre 5 godina

DeRozan preuzima pritisak i uzima napade, promašuje pa pogadja, a Jokić samo gleda da se otarasi lopte glumi PG sa asistencijama i to je razlika u klasi.
Tanko je odigrao Jokić sve spolja je promašio dao nešto ispod koša.
Ovaj plej-of će pokazati da je Denver zmaj od papira...Greg je majstor šta izvlači od veterana i polu-igrača u sparsima naklon za njega.

znanje-imanje

pre 5 godina

Greg počinje sa Poeltom - ima samo prvu postavu a mora od nje da izmisli dve, pa uvodi kasnije Aldridža; Vajt i Mils lepak da Mari ne može da primi loptu - Greg i hoće da je ima Barton, samo da se Mari i Jokić ne igraju. Kad uđe Moris ide post DeRozana na njega. Veže li Denver dve akcije - Greg traži tajm-aut itd... Elementary, my Watson.
Dok je Nikola u igri rezultat je 17-17 jer je Denver dao samo jednu trojku od 8, i to Milsap, a SA je šutnuo 3 i dao 2. Do kraja 1. četvrtine SA vodi 25-20 i šutira trojke 3-6 a Denver 1-9, pa 1-10... SA max, Denver - grč. Obaška nervoza, ovoliko promašivati je zaista sumanuto. SVI igrači Denvera šutiraju lošije nego prošle sezone. SVE posledica pogrešnih priprema koje su ih odmah ispovređivale ali dugotrajno tek ukantale.
Greg vodi Geja, Belinelija, Poeltla, Bertansa, Vajta, Milsa i Forbsa - ako su Rozan i Aldridž u formi (a nisu) prosečan Euroligaški tim - na viši nivo od Denvera koji ima čak 11 upotrebljivih igrača - KAO NIKO U NBA. Po tom skoro pa najbitnijem aspektu Denver je favorit za titulu. I bili bi sveukupno egal sa GSW i Hjustonom sa većinom trenera koji su u PO. A oni su sada skoro tragični. Čak i tako ipak imaju džokera da ih vadi iz očajnog kraja sezone - Bizlija. Ali iako je to bolno očito - on mu igra 15 minuta?! Jer je "druga postava"?!? Kakav Maloun-man dunster. Ispucao je ludu sreću suludog finiša NBA.
Izeš trpldbl - prvi-put-uplašeni-Jokić je i predzadnji napad umesto šut na ziceru glup pas izgubio i to je bilo to.

bolero

pre 5 godina

Da li neko tvrdi da će ih San Antonio izbaciti?
Teška opklada, biće teško pojesti te reči ako bude drugačije.

Igra se ova serija, ima vremena i za Denver da se prilagodi play off načinu igre.

OutlanderQ

pre 5 godina

Normalno Srbi vec komentarisu prosecnu partiju Jokica, i krece tardicionalno pljuvanje po svome. Niko ne pominje Laurijevih 0 poena za 34min,Ibakinih 5 poena u porazu Toronta, ili to sto su Simons i Heris prodali Filu.

kvadra

pre 5 godina

Ljudi oladite malo, u nba domaci teren ne znaci nista osim toga da ne moras na put privatnim avionom i spavati u nepoznati sobi luksuznog hotela

HARIS

pre 5 godina

U NBA racunaju asistenciju ako si kod svog kosa uhvatio loptu, predao je pleju i nakon 20 sek ovaj postigao poene. U EL nije ovakva situacija, inace bi Kalates na svakoj utakmici imao 15+ asistencija.

O RUCK

pre 5 godina

Ne sporim da je Jokic vec sada odlican igrac, ali da on bude glavni igrac pa jos vodja tima - mislim da je za sada to besmisleno jer je on jos ZELEN ZA TE ULOGE U KONKURENCIJI AJKULA U PLEJ OFU!!!!?

Igor

pre 5 godina

Tako nesto se i ocekivalo,bar po meni ispasce u prvom krugu od San antonia...ne sto ne volim Jokica,cak naprotiv dragi su mi svi nasi igraci ..ali nemaju kvalitet za ozbiljnu pricu

samo objektivno

pre 5 godina

Izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Navijam za Denver i Nikolu Jokića, našeg najboljeg košarkaša svih vremena.
(Aleksandar Stevanovic, 14. april 2019 10:58)

Da je on nas najbolji kosarkas svih vremena, ne bi se sada Denver mucio sa propalim Spursima. Daleko je Jokic od naseg najboljeg igraca, mada, mozda za par godina moze uci u top 10 nasih najboljih kosarkasa, ako odigra koju playoff utakmicu na nivou najboljeg kosarkasa.

dzoni

pre 5 godina

4:1 za Spurse..ako si ti All Star onda TI treba da preuzmes odgovornost a ne da sva ostala 4 startera sutiraju vise od tebe..Jokic sutirao 9 puta Mari 24 puta...ocigledno nema ni A od autoriteta u ekipi jer i kad je slobodan mu ne bacaju loptu.

darko

pre 5 godina

Navijam za San Antonio vec 21god i nema tog Jokica koji bi promenio moje misljenje. Pogotovo zbog izbegavanja reprezentacije. Zato mu zelim sto pre povratak u Sombor a San Antoniu prolaz dalje....

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Znanje-imanje@Nalupa se ti za medalju.Kazes ako nema Rozena prosecan evroligaski tim?!Sta bi dali ovi iz Fenera da su na njihovom nivou i da “mlate” 100 miliona evra.Svako komenatrise ahhahaha

Vlada

pre 5 godina

Dzabe im dodaje loptu kad nemogu da nabodu kos. Sutiranje katastrofa ispod 40 posto
(Maki, 14. april 2019 10:49)

Sto on nije naboo nego samo 10 poena a?

Mare

pre 5 godina

Priča je prosta. Jokić nije ugrač tipa Harden ili slični koji će uzeti loptu i dati 40 poena. Negov najveći kvalitete je razigravanje cele ekipe. E sad što nema koga da razigra to je već nešto drugo. Da povratnu čeka Tompson ili neko sličan priča bi bila drugačija. Ne bi ga ni smeli udvajati. Ovako ako bekovi ne prorade biće teško.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jare u mleku, 14. april 2019 13:03)


Pa u tome i jeste pšroblem, što se plaši da šutira. Jokićev problem je glava. Nije on Embid, Janis, pa da vas nadjača, ali ima sjajan šut, sjajan rad nogu, kao što rekoh, sve sjajno sem glave i mentaliteta da iskoristi to što ima. Pogledajte snimak utakmice - u 4/4 na 2:55 u tom napadu ide pikenrol i vrati mu Marej, on bukvalno može da šutne, izgradiše poziciju i on okleva i okleva i okleva i na kraju vrati Mareju da šutne za 3, eeejjj a ne radi im šut celo veče...!?! I tako je dosta puta oklevao kada je bio sam, Oldrudž na metar od njega i on ne šutira nego gleda da nekome doda. Njemu je glava i vera u sopstveni šut na klimavim nogama, ne želi da bude taj koji treba da prelomi, a šteta, jer ima kvalitet, mnogo mekanu ruku.

bigserb

pre 5 godina

Desava se upravo ono sto sam najavio, preterana samouverenost ce Denveru doci glave jos u prvom plej of duelu, posle gubitka prednosti domaceg terena Nagetsi ce tesko savladati Sparse! Ipak je Popovic legenda NBA koji zna kako se igra plej of!
Inace da je Jokic bio na svom proseku sa poenima, Nagetsi bi pobedili i digli samopouzdanje, ovako verujem da su izgubili odlucujucu utakmicu, ova prva je trebala da im bude poput afrodizijaka, a dobili su pilulu za smirenje!
Bice 4:1 ili 4:2 za Sparse!

rodjaksasela

pre 5 godina

Jokari fali konstantno 10 poena po utakmici. Mora da nauci da uzme tih par dodatnih suteeva i da tih dodatnih 10 poena. Tada ce biti ozbiljan MVP kandidat i tada ce Denver biti u konkurenciji za prsten.

Jare u mleku

pre 5 godina

Priča je prosta. Jokić nije ugrač tipa Harden ili slični koji će uzeti loptu i dati 40 poena. Negov najveći kvalitete je razigravanje cele ekipe. E sad što nema koga da razigra to je već nešto drugo. Da povratnu čeka Tompson ili neko sličan priča bi bila drugačija. Ne bi ga ni smeli udvajati. Ovako ako bekovi ne prorade biće teško.

Tester

pre 5 godina

Jokić je limitiran i smešan igrač kako su poznavaoci zaključili. A pogotovo kad igra protiv ozbiljnih igrača.

Sa druge strane mu se zamera nešto oko neigranja za reprezentaciju.

Pa i ne treba da igra. Šta će nam tako limitiran? Da greje klupu?

CarloNS

pre 5 godina

Pa u tome i jeste pšroblem, što se plaši da šutira. Jokićev problem je glava. Nije on Embid, Janis, pa da vas nadjača, ali ima sjajan šut, sjajan rad nogu, kao što rekoh, sve sjajno sem glave i mentaliteta da iskoristi to što ima. Pogledajte snimak utakmice - u 4/4 na 2:55 u tom napadu ide pikenrol i vrati mu Marej, on bukvalno može da šutne, izgradiše poziciju i on okleva i okleva i okleva i na kraju vrati Mareju da šutne za 3, eeejjj a ne radi im šut celo veče...!?! I tako je dosta puta oklevao kada je bio sam, Oldrudž na metar od njega i on ne šutira nego gleda da nekome doda. Njemu je glava i vera u sopstveni šut na klimavim nogama, ne želi da bude taj koji treba da prelomi, a šteta, jer ima kvalitet, mnogo mekanu ruku.
(Mare, 14. april 2019 14:00)

Imali smo prilike da vidimo kako je juče Embiid nadjačao igrače Bruklina...

Što se tiče Jokića, ako je plan trenera bio da Jokić vraća loptu, a mislim da jeste jer je Meloun baš to pominjao u poluvremenu, onda tu nema šta da se mudruje. Jokić je Oldridža stavio praktično u džep, a ne obrnuto.

Nema tog igrača koji može da se nadaje koševa kada ga čuvaju dvojica. I Harden čim ga udvoje baci elej-ap Kapeli. Lako je Popu da pravi taktiku na Jokiću kada su Denverovi bekovi truba. Da imaju samo jednog dobrog šutera poput Kleja, Durenta ili Karija ne bi mu palo na pamet da ga udvaja.

Topnik

pre 5 godina

Pop je majstor, uvijek nešto iskemija. Za mene je San Antonio bio favorit od početka. Iskustvo je bitno u playoffu, a imaju i dobar matchup s Denverom.

zoran ivkovic

pre 5 godina

voleo bih zbog Jokica Denver da prodje ali biće im tesko . plejof je mnogo nezgodan igras celu sezonu super naletis na tim koji ne leži ili ispadnes iz forme malo ili se neko povredi ....ovde to nije slucaj nego su ekipe pribliznih kvaliteta

Buntovnik sa razlogom

pre 5 godina

Druze, zadnjih 10 minuta susreta koji sam gledao i kada se odlucivala utakmica, od tebe je vidjeno 10-ak blokova, jedan ofanzivni i defanzivni skok i izgubljena lopta u presudnim trenucima meca. Kada ti je dolazila lopta u ruke gledao si sto pre da je se resis. Za jednog igraca za koga slovi da je najbolji u ekipi to je nedopustivo. Tacno se vidi da je u tebi postojao strah. Nadam se da ces ovim vatrenim kratenjem da probijes barijeru i da pokazes da one brojke iz regularnog dela sezone nisu slucajne.

rekreativac sa Banjole

pre 5 godina

Marey , Barton i Harris su otprilike nivo Partizana u zadnji pet sest godina....Kakvo neznanje trenera koji pusta Michela za raspalog Lajlesa...kako se vec zove taj lik...

dd

pre 5 godina

sparsi imaju trenera koji zna kako se igra play off..to je jako bitna i presudna stvar,denver to nema i nema iskustva u doigravanju gde se sasvim drugacije igra,ovo ce im biti skola jer ce ih sparsi izbaciti...zato kazem iskustvo je presudno...i tu denver nema sta da trazi.mogu samo da nauce nesto i osete tu atmosferu i sledece godine udju sa vise znanja i iskustva...Greg Popovic ce im pokazati kako se tu igrai to je to

haha

pre 5 godina

Ovo sto Jokic radi vise steti timu nego koristi. On kao centar i glavni igrac ekipe zavrsava kec sa 10 poena!? Samo gleda da se oslobodi lopte! Kakve veze ima centar s asistencijama? Nikakve. Kao da plej ode ispod kosa da skace. Jokic ne ume protiv jake odbrane i samo bezi od odgovornosti, zato su i izgubili. Ono je sramota kako je odigrao sinoc, narocito u trenucima dok se lomio mec. Minut pre kraja gubi loptu, tj. poklanja je. Svasta.

bskfan

pre 5 godina

Kao sto sam napisao pre neki dan, ako ne udju u sutersku formu - nema sta da traze u plejofu. Sinoc je Denverova startna petoroka sutnula 25 trojki a pogodila samo 3. Neverovatno je da su se uopste nasli u situaciji da dobiju utakmicu sa tako losim sutem. Po meni glavni problem je nervoza igraca, a za tu nervozu je najodgovorniji Malone. Ne treba igracima pritisak i ukazivanje na vaznost utakmice i sve to, svi oni to znaju, vec je potrebno malo opustiti igrace, da ne igraju u grcu.

PeraŽdera

pre 5 godina

Jeste Jokic previse povucen poenterski, previse dodaje u nekim momentima. sve to stoji ALI. Nije uopste lako kada ste nabolji poenter svoje ekipe, asistent, skakac i igrac generalno. Dakle, moras da razigravas ostale jer nema ko plus moras da izmisljas svojih 20+ poena jer NEMA ko tebe da razigra. Tako nesto moze da prolazi u regularnom delu gde se timovi smenjuju ali kad je serija od 4+ utakmica izmedju dva ista tima gde je sav fokus na tom jednom timu (sta su mu mane i prednosti) to uopste nije lako da ne kazem da je nemoguce (videlo se sinoc). Nikola moze da isforsira utakmicu i bukvalno se pobije jer ga udvajaju, da svojih 20+ poena, iznudi faulove, iscima se u odbrani iznad svojih fizickih mogucnosti i sta onda. Izduvan balon jer je to previse za jednog igraca fizicki u seriji. Tako se ne igra PO. Ne moze jedan igrac da dobija seriju a pogotovo ne protiv jednog Grega Popovica. Mora jos neko da se isturi. Denever cele sezone ima problem jer niko nije konstantan osim Nikole i to sada dolazi na naplatu. Lepo udvajas i zamaras Nikolu i to je to jer ovi ostali, basketasi operisani od povratne lopte u piku (osim Morisa) em ne mogu da pogode otvorene suteve em konstantno srljaju. Nikolu udvajaju, on pokupi 14 skokova, podeli 14 asistencija ali dzabe kada nema skim da igra. Ponavljam, jeste izrazito nesebican i njegove poene nema ko da nadomesti, mora agresivnije ali ne moze da sam sebi izmislja poene (jer njega niko ne razigrava) i plus da razigrava druge, utice na igru u svim segmentima i tako u seriji utakmica protiv istog protivnika, bez pomoci. To je mogao Jordan :) Preveliki zadatak za jednog klinca koji prvi put igra doigravanje. Saigraci probudite se. Naucite da igrate na Nikolu jer je vas najbolji poenter a ne samo on na Vas. Sramota. PlayOff = timska igra i KONSTANTAN ucinak vise igraca! Bartona me vise sramota i da komentarisem. Uzaludno.

cuyoshi

pre 5 godina

Nisu problem Jokic, Marej, Barton... Meloun veze nema. Sve sto smo videli od SA je ocekivano ali bukvalno sve i u odbrani i u napadu i tako losa priprema igraca da ja ne mogu da verujem. Vidi se da nisu spremni za PO

Dule

pre 5 godina

Istorija kosarke je pokazala da je bolje imati ekipe specijalaca nego tripl dabl masine poput Jokica, Vesbruka, LeBrona, Hardena. Centar treba imati 15 skokova, plej 15 asistencija a suteri 20+ koseva. Cinjenica je da Jokic nije bas dominantan centar pa je naucio da radi stvari koje drugi centri ne rede - jer im to nije u opisu posla. Stvarno ne vidim svrhu toga da plej ima 10 skokova ili centar 10 asistencija? To govori da nesto u igri ekipe nije kako treba.

Konfučije

pre 5 godina

Ja pre izvesnog vremena napisah, da Denver realno ne zaslužuje mesto koje je osvojio. Nemaju kvalitet.Takođe Nikolin uticaj na krajnji ishod meča je upitan. No, sve vrsni i ostrašćeni poznavaoci basketa me osudiše. Ispostavlja se da je tako. I, da! Da ne bude zabune navijam za Denver zbog Nikole. Ipak, realnost je drugačija.

sasa the red baron

pre 5 godina

BUM BUM SPURS:

Uzaludno je govoriti tim ljudima, jer Nugeetsi su super tim, i Malone je sjajan trener. Ali postoji razlika izmedju sjajnih timova i trenera, i pobednickih timova i trenera.
Ako si celu sezonu proveo pricajuci kako ti je Jokic franchize igrac, kako ti je on "go to guy", onda u zadnjom napadu njemu das loptu. A ne onom ne sretnom Kanadjaninu, koji ispali 24 suta, i promasi 16! Neki pricaju a neki pobedjuju, i zato Malone ima burmu, a Popovic 5 sampionskih prstenova..
JOkic treba da ide iz Nuggetsa, sto pre to bolje..

123...

pre 5 godina

Daj reci iskreno plaćen si 100 hiljada dnevno reci stvarno šta ti je u glavi
(luka, 14. april 2019 16:37)

pita se da li sad treba da im vrati pare

Mare

pre 5 godina

(Mare, 14. april 2019 14:00)

(CarloNS, 14. april 2019 15:10) 

Embid je igrao povređen, čak i nije trebao da igra, ali je insistirao na protivljenje lekara i 15 min pre početka se izborio sa njima i trener je odlučio da igra s njim. I zadnje 2 nedelje nije ni igrao, skroz je van forme. Bobi je bio u planu da počne meč.

Harden kad ga udvajaju ne postigne 50 već 25p, a nije se desilo da ima 5-10 šuteva za veče, a Jokiću se čak desio i onaj meč sa samo jednim šutem i to za koš za pobedu.

Nemoguće je da ti se za 30 min ne pruži prilika za dobar šut. Nemoguće. Jokiću je problem glava, ne želi da ga ljudi primećuju, želi da igra košarku, ali ne želi da bude ta glava i motor i mozak, jer posle ne želi ni tu odgovornost, kako u pobedama, tako i u porazima.

Jokić je plaćen kao svi ostali članovi petorke ukupno,i šta je on uradio veliko u ovom meču? On je lice franšize i od njega se očekuje da bude lider,a najviše su im falili koševi i zašto nije šutirao kad se lomio meč? 

Ovo sve kažem jer je truba i žalosno gledati tako talentovanog igrača sa tako mekanom rukom koji ne koristi ni 50% svog talenta, pogotovo u ovakvim utakmicama. Kao što rekoh, imao je otvorene šuteve, nije ni pomišljao da ih uzme! Treba mu dobar psiholog, da raščisti sam sa sobom zašto se plaši da igra kako zna u odlučujućim momentima.., sve ostalo je i više nego dobro i na svom mestu. Kažem, te stvari treba ispraviti na vreme i može postati najbolji centar u istoriji, sa najboljom statistikom, ali glavu da sredi.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Radi se o pojedincu Nikola.
Nego si ti previse korektan.
Budi lider pa reci otvoreo da Barton kvari hemiju.
Ne samo hemiju, pogledajte ove cifre.
Barton zadnjih 10 utakmica

10-41 sut za 3

34-94 sut iz igre

35 % iz igre zadnjih 10 mati mila, pa Bircevic bi bolje procente imao :O

I opet ga Maloun pusta 32 minute, da ima toliko loptu u rukama i da sutira po 15 puta

Kosta

pre 5 godina

Mislim da je posle ove utakmice sasvim jasno da nam Jokić ne donosi ništa u reprezentaciji.

Prestanite da ga prozivate oko reprezentacije jer postoji mogućnost da se odazove i Sale ga stavi u postavu.

Šta ćemo onda?

luka

pre 5 godina

Prestajem da čitam kad vidim radimo sjajan posao, Gugl translate i izjave koje do juče nije ni znao. Ton i slika nikako da se poklope. Čuj to radimo sjajan posao pogadjamo suteve i bili smo agresivni.
Kao naši fudbaleri kad daju izjave, prvo se kaže pa sigurno da.... i tako dalje.
Daj reci iskreno plaćen si 100 hiljada dnevno reci stvarno šta ti je u glavi

jokic

pre 5 godina

Falili si Jokićevi koševi mislim da je trebao ući ranije u poslednjoj četvrtini. Puno promašaja na obe strane i pogrešna taktika na kraju sa Marejem šteta mogli su ih dobiti!

Bogi

pre 5 godina

Ceo mec se samo guzio i gledao kako da se oslobodi lopte. A bogami i pred sam kraj meca je napravio par katastrofalnih gresaka dok se rezultat lomio. 4 poena do pola trece cetvrtine a za celu glavu najvisi od svih pod kosem.

@202

pre 5 godina

Ispadaju od Grega 85%.
Kada imaš toliki strah i neveru u sebe kriv je samo jedan čovek a to je trener katastrofa.
Jokić jeste radio dosta toga korisnog ali brate mili ti si jedini all star igrač u ekipi a ne smeš pogledati obruč.
Znači da nemaš ono što treba da imaš a to bi najpe dobio kroz krv i znoj državnog tima.
Možda te počnem zvati Ferdinand.
Isti problem je i sa Vučevićem kojeg je Gasol stavio pod ključ ali Orlando sinoć i pored toga odličan i to protiv ekipe koja bi ovaj SA pomela 4:0
Sve u svemu, Denver je nešto poput Srbije u fudbalu.
Dobar razlog da malo lažemo sebe.

bmiles

pre 5 godina

U pravu je i ne treba da znaci nista.Ubise nas sa tim statistikama,kao da one dobijaju utakmicu!?Na kraju uvek neko promasi a neko pogodi,cela prica svake sportske utakmice.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Druže ispali ste zahvaljujući treneru.Stavio je tebe na poziciju pleja a prosecne bekove na poziciju poentera.Cela taktika je bila dobaci im da oni omase.Imao si mnogo vece procente od tih bekova.Onaj Barton je zaslužio sledece 3 partije da pauzira.Covek ne prodje 2 s ispucava neke šuteve a ti na svojoj polovini terena.Da su igrali na tebe možda bi nešto i bilo.Cela sezona je završena sa ovom utakmicom.Pop ne gubi protiv vas kući ni jedne utakmice...Kraj!

HARIS

pre 5 godina

U NBA racunaju asistenciju ako si kod svog kosa uhvatio loptu, predao je pleju i nakon 20 sek ovaj postigao poene. U EL nije ovakva situacija, inace bi Kalates na svakoj utakmici imao 15+ asistencija.

Bg

pre 5 godina

DeRozan preuzima pritisak i uzima napade, promašuje pa pogadja, a Jokić samo gleda da se otarasi lopte glumi PG sa asistencijama i to je razlika u klasi.
Tanko je odigrao Jokić sve spolja je promašio dao nešto ispod koša.
Ovaj plej-of će pokazati da je Denver zmaj od papira...Greg je majstor šta izvlači od veterana i polu-igrača u sparsima naklon za njega.

O RUCK

pre 5 godina

Ne sporim da je Jokic vec sada odlican igrac, ali da on bude glavni igrac pa jos vodja tima - mislim da je za sada to besmisleno jer je on jos ZELEN ZA TE ULOGE U KONKURENCIJI AJKULA U PLEJ OFU!!!!?

darko

pre 5 godina

Navijam za San Antonio vec 21god i nema tog Jokica koji bi promenio moje misljenje. Pogotovo zbog izbegavanja reprezentacije. Zato mu zelim sto pre povratak u Sombor a San Antoniu prolaz dalje....

Igor

pre 5 godina

Tako nesto se i ocekivalo,bar po meni ispasce u prvom krugu od San antonia...ne sto ne volim Jokica,cak naprotiv dragi su mi svi nasi igraci ..ali nemaju kvalitet za ozbiljnu pricu

Tester

pre 5 godina

Jokić je limitiran i smešan igrač kako su poznavaoci zaključili. A pogotovo kad igra protiv ozbiljnih igrača.

Sa druge strane mu se zamera nešto oko neigranja za reprezentaciju.

Pa i ne treba da igra. Šta će nam tako limitiran? Da greje klupu?

samo objektivno

pre 5 godina

Izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Navijam za Denver i Nikolu Jokića, našeg najboljeg košarkaša svih vremena.
(Aleksandar Stevanovic, 14. april 2019 10:58)

Da je on nas najbolji kosarkas svih vremena, ne bi se sada Denver mucio sa propalim Spursima. Daleko je Jokic od naseg najboljeg igraca, mada, mozda za par godina moze uci u top 10 nasih najboljih kosarkasa, ako odigra koju playoff utakmicu na nivou najboljeg kosarkasa.

bigserb

pre 5 godina

Desava se upravo ono sto sam najavio, preterana samouverenost ce Denveru doci glave jos u prvom plej of duelu, posle gubitka prednosti domaceg terena Nagetsi ce tesko savladati Sparse! Ipak je Popovic legenda NBA koji zna kako se igra plej of!
Inace da je Jokic bio na svom proseku sa poenima, Nagetsi bi pobedili i digli samopouzdanje, ovako verujem da su izgubili odlucujucu utakmicu, ova prva je trebala da im bude poput afrodizijaka, a dobili su pilulu za smirenje!
Bice 4:1 ili 4:2 za Sparse!

dzoni

pre 5 godina

4:1 za Spurse..ako si ti All Star onda TI treba da preuzmes odgovornost a ne da sva ostala 4 startera sutiraju vise od tebe..Jokic sutirao 9 puta Mari 24 puta...ocigledno nema ni A od autoriteta u ekipi jer i kad je slobodan mu ne bacaju loptu.

Vlada

pre 5 godina

Dzabe im dodaje loptu kad nemogu da nabodu kos. Sutiranje katastrofa ispod 40 posto
(Maki, 14. april 2019 10:49)

Sto on nije naboo nego samo 10 poena a?

Ћезо рца

pre 5 godina

Вратиће се Денвер... Џамал и Јока су тројке шутирали 0/6 и 0/3... Да им је ушла барем по једна, све би сада било другачије, па и коментари... Шансе су и даље пола/пола.

rekreativac sa Banjole

pre 5 godina

Marey , Barton i Harris su otprilike nivo Partizana u zadnji pet sest godina....Kakvo neznanje trenera koji pusta Michela za raspalog Lajlesa...kako se vec zove taj lik...

znanje-imanje

pre 5 godina

Greg počinje sa Poeltom - ima samo prvu postavu a mora od nje da izmisli dve, pa uvodi kasnije Aldridža; Vajt i Mils lepak da Mari ne može da primi loptu - Greg i hoće da je ima Barton, samo da se Mari i Jokić ne igraju. Kad uđe Moris ide post DeRozana na njega. Veže li Denver dve akcije - Greg traži tajm-aut itd... Elementary, my Watson.
Dok je Nikola u igri rezultat je 17-17 jer je Denver dao samo jednu trojku od 8, i to Milsap, a SA je šutnuo 3 i dao 2. Do kraja 1. četvrtine SA vodi 25-20 i šutira trojke 3-6 a Denver 1-9, pa 1-10... SA max, Denver - grč. Obaška nervoza, ovoliko promašivati je zaista sumanuto. SVI igrači Denvera šutiraju lošije nego prošle sezone. SVE posledica pogrešnih priprema koje su ih odmah ispovređivale ali dugotrajno tek ukantale.
Greg vodi Geja, Belinelija, Poeltla, Bertansa, Vajta, Milsa i Forbsa - ako su Rozan i Aldridž u formi (a nisu) prosečan Euroligaški tim - na viši nivo od Denvera koji ima čak 11 upotrebljivih igrača - KAO NIKO U NBA. Po tom skoro pa najbitnijem aspektu Denver je favorit za titulu. I bili bi sveukupno egal sa GSW i Hjustonom sa većinom trenera koji su u PO. A oni su sada skoro tragični. Čak i tako ipak imaju džokera da ih vadi iz očajnog kraja sezone - Bizlija. Ali iako je to bolno očito - on mu igra 15 minuta?! Jer je "druga postava"?!? Kakav Maloun-man dunster. Ispucao je ludu sreću suludog finiša NBA.
Izeš trpldbl - prvi-put-uplašeni-Jokić je i predzadnji napad umesto šut na ziceru glup pas izgubio i to je bilo to.

haha

pre 5 godina

Ovo sto Jokic radi vise steti timu nego koristi. On kao centar i glavni igrac ekipe zavrsava kec sa 10 poena!? Samo gleda da se oslobodi lopte! Kakve veze ima centar s asistencijama? Nikakve. Kao da plej ode ispod kosa da skace. Jokic ne ume protiv jake odbrane i samo bezi od odgovornosti, zato su i izgubili. Ono je sramota kako je odigrao sinoc, narocito u trenucima dok se lomio mec. Minut pre kraja gubi loptu, tj. poklanja je. Svasta.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Znanje-imanje@Nalupa se ti za medalju.Kazes ako nema Rozena prosecan evroligaski tim?!Sta bi dali ovi iz Fenera da su na njihovom nivou i da “mlate” 100 miliona evra.Svako komenatrise ahhahaha

OutlanderQ

pre 5 godina

Normalno Srbi vec komentarisu prosecnu partiju Jokica, i krece tardicionalno pljuvanje po svome. Niko ne pominje Laurijevih 0 poena za 34min,Ibakinih 5 poena u porazu Toronta, ili to sto su Simons i Heris prodali Filu.

dd

pre 5 godina

sparsi imaju trenera koji zna kako se igra play off..to je jako bitna i presudna stvar,denver to nema i nema iskustva u doigravanju gde se sasvim drugacije igra,ovo ce im biti skola jer ce ih sparsi izbaciti...zato kazem iskustvo je presudno...i tu denver nema sta da trazi.mogu samo da nauce nesto i osete tu atmosferu i sledece godine udju sa vise znanja i iskustva...Greg Popovic ce im pokazati kako se tu igrai to je to

goblin

pre 5 godina

Na kraju se svodi na BROJ POENA.Bez obzira na udvajanje(i drugima to rade,pa nekako veliki igrači nađu rešenje)Jokić mora da stavi 25+ poena u plej ofu,mora.Ovde se vređaju ljudi koji su napisali zaista istinu,NE MOŽEŠ SA UGOVOROM OD 150 MILIONA DA UZMEŠ SAMO 9 ŠUTEVA U PLEJ OFU."Fransizni" igrač,znaju se očekivanja.San Antonio ima dva dobra igrača,Oldridz(koji je daleko od vrhunske forme,i to već par sezona) i Derozan(koji nije top klasa) i gomilu prosečnih igraca(Belineli,Bertrans...) za NBA standarde.I nemojte pisati bajke da su neprolazni,bez obzira na velemajstora Popovića.

Dule

pre 5 godina

Istorija kosarke je pokazala da je bolje imati ekipe specijalaca nego tripl dabl masine poput Jokica, Vesbruka, LeBrona, Hardena. Centar treba imati 15 skokova, plej 15 asistencija a suteri 20+ koseva. Cinjenica je da Jokic nije bas dominantan centar pa je naucio da radi stvari koje drugi centri ne rede - jer im to nije u opisu posla. Stvarno ne vidim svrhu toga da plej ima 10 skokova ili centar 10 asistencija? To govori da nesto u igri ekipe nije kako treba.

Andrej

pre 5 godina

Ljudi da li ste očekuvali 30 poena od Jokića? Očito je bio udvajan celu utakmicu, nemoguće je dati koš iz takvih situacija. On je svoje odradio, imao 14 asistencija i skokova,a nije potrošio mnogo lopti već je otvarao prostor saigračima. Problem je u ostalim igračima koji nisu pogadjali i to na domaćem terenu, na svom košu. Trener loš......Morao je naći igrača sa klupe koji će pogoditi nešto.

kvadra

pre 5 godina

Ljudi oladite malo, u nba domaci teren ne znaci nista osim toga da ne moras na put privatnim avionom i spavati u nepoznati sobi luksuznog hotela

Konfučije

pre 5 godina

Ja pre izvesnog vremena napisah, da Denver realno ne zaslužuje mesto koje je osvojio. Nemaju kvalitet.Takođe Nikolin uticaj na krajnji ishod meča je upitan. No, sve vrsni i ostrašćeni poznavaoci basketa me osudiše. Ispostavlja se da je tako. I, da! Da ne bude zabune navijam za Denver zbog Nikole. Ipak, realnost je drugačija.

bolero

pre 5 godina

Da li neko tvrdi da će ih San Antonio izbaciti?
Teška opklada, biće teško pojesti te reči ako bude drugačije.

Igra se ova serija, ima vremena i za Denver da se prilagodi play off načinu igre.

@202

pre 5 godina

Ispadaju od Grega 85%.
Kada imaš toliki strah i neveru u sebe kriv je samo jedan čovek a to je trener katastrofa.
Jokić jeste radio dosta toga korisnog ali brate mili ti si jedini all star igrač u ekipi a ne smeš pogledati obruč.
Znači da nemaš ono što treba da imaš a to bi najpe dobio kroz krv i znoj državnog tima.
Možda te počnem zvati Ferdinand.
Isti problem je i sa Vučevićem kojeg je Gasol stavio pod ključ ali Orlando sinoć i pored toga odličan i to protiv ekipe koja bi ovaj SA pomela 4:0
Sve u svemu, Denver je nešto poput Srbije u fudbalu.
Dobar razlog da malo lažemo sebe.

Topnik

pre 5 godina

Pop je majstor, uvijek nešto iskemija. Za mene je San Antonio bio favorit od početka. Iskustvo je bitno u playoffu, a imaju i dobar matchup s Denverom.

Bogi

pre 5 godina

Ceo mec se samo guzio i gledao kako da se oslobodi lopte. A bogami i pred sam kraj meca je napravio par katastrofalnih gresaka dok se rezultat lomio. 4 poena do pola trece cetvrtine a za celu glavu najvisi od svih pod kosem.

Kosta

pre 5 godina

Mislim da je posle ove utakmice sasvim jasno da nam Jokić ne donosi ništa u reprezentaciji.

Prestanite da ga prozivate oko reprezentacije jer postoji mogućnost da se odazove i Sale ga stavi u postavu.

Šta ćemo onda?

zoran ivkovic

pre 5 godina

voleo bih zbog Jokica Denver da prodje ali biće im tesko . plejof je mnogo nezgodan igras celu sezonu super naletis na tim koji ne leži ili ispadnes iz forme malo ili se neko povredi ....ovde to nije slucaj nego su ekipe pribliznih kvaliteta

Jare u mleku

pre 5 godina

Priča je prosta. Jokić nije ugrač tipa Harden ili slični koji će uzeti loptu i dati 40 poena. Negov najveći kvalitete je razigravanje cele ekipe. E sad što nema koga da razigra to je već nešto drugo. Da povratnu čeka Tompson ili neko sličan priča bi bila drugačija. Ne bi ga ni smeli udvajati. Ovako ako bekovi ne prorade biće teško.

luka

pre 5 godina

Prestajem da čitam kad vidim radimo sjajan posao, Gugl translate i izjave koje do juče nije ni znao. Ton i slika nikako da se poklope. Čuj to radimo sjajan posao pogadjamo suteve i bili smo agresivni.
Kao naši fudbaleri kad daju izjave, prvo se kaže pa sigurno da.... i tako dalje.
Daj reci iskreno plaćen si 100 hiljada dnevno reci stvarno šta ti je u glavi

Mare

pre 5 godina

(Mare, 14. april 2019 14:00)

(CarloNS, 14. april 2019 15:10) 

Embid je igrao povređen, čak i nije trebao da igra, ali je insistirao na protivljenje lekara i 15 min pre početka se izborio sa njima i trener je odlučio da igra s njim. I zadnje 2 nedelje nije ni igrao, skroz je van forme. Bobi je bio u planu da počne meč.

Harden kad ga udvajaju ne postigne 50 već 25p, a nije se desilo da ima 5-10 šuteva za veče, a Jokiću se čak desio i onaj meč sa samo jednim šutem i to za koš za pobedu.

Nemoguće je da ti se za 30 min ne pruži prilika za dobar šut. Nemoguće. Jokiću je problem glava, ne želi da ga ljudi primećuju, želi da igra košarku, ali ne želi da bude ta glava i motor i mozak, jer posle ne želi ni tu odgovornost, kako u pobedama, tako i u porazima.

Jokić je plaćen kao svi ostali članovi petorke ukupno,i šta je on uradio veliko u ovom meču? On je lice franšize i od njega se očekuje da bude lider,a najviše su im falili koševi i zašto nije šutirao kad se lomio meč? 

Ovo sve kažem jer je truba i žalosno gledati tako talentovanog igrača sa tako mekanom rukom koji ne koristi ni 50% svog talenta, pogotovo u ovakvim utakmicama. Kao što rekoh, imao je otvorene šuteve, nije ni pomišljao da ih uzme! Treba mu dobar psiholog, da raščisti sam sa sobom zašto se plaši da igra kako zna u odlučujućim momentima.., sve ostalo je i više nego dobro i na svom mestu. Kažem, te stvari treba ispraviti na vreme i može postati najbolji centar u istoriji, sa najboljom statistikom, ali glavu da sredi.

Mare

pre 5 godina

Priča je prosta. Jokić nije ugrač tipa Harden ili slični koji će uzeti loptu i dati 40 poena. Negov najveći kvalitete je razigravanje cele ekipe. E sad što nema koga da razigra to je već nešto drugo. Da povratnu čeka Tompson ili neko sličan priča bi bila drugačija. Ne bi ga ni smeli udvajati. Ovako ako bekovi ne prorade biće teško.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jare u mleku, 14. april 2019 13:03)


Pa u tome i jeste pšroblem, što se plaši da šutira. Jokićev problem je glava. Nije on Embid, Janis, pa da vas nadjača, ali ima sjajan šut, sjajan rad nogu, kao što rekoh, sve sjajno sem glave i mentaliteta da iskoristi to što ima. Pogledajte snimak utakmice - u 4/4 na 2:55 u tom napadu ide pikenrol i vrati mu Marej, on bukvalno može da šutne, izgradiše poziciju i on okleva i okleva i okleva i na kraju vrati Mareju da šutne za 3, eeejjj a ne radi im šut celo veče...!?! I tako je dosta puta oklevao kada je bio sam, Oldrudž na metar od njega i on ne šutira nego gleda da nekome doda. Njemu je glava i vera u sopstveni šut na klimavim nogama, ne želi da bude taj koji treba da prelomi, a šteta, jer ima kvalitet, mnogo mekanu ruku.

cuyoshi

pre 5 godina

Nisu problem Jokic, Marej, Barton... Meloun veze nema. Sve sto smo videli od SA je ocekivano ali bukvalno sve i u odbrani i u napadu i tako losa priprema igraca da ja ne mogu da verujem. Vidi se da nisu spremni za PO

sasa the red baron

pre 5 godina

BUM BUM SPURS:

Uzaludno je govoriti tim ljudima, jer Nugeetsi su super tim, i Malone je sjajan trener. Ali postoji razlika izmedju sjajnih timova i trenera, i pobednickih timova i trenera.
Ako si celu sezonu proveo pricajuci kako ti je Jokic franchize igrac, kako ti je on "go to guy", onda u zadnjom napadu njemu das loptu. A ne onom ne sretnom Kanadjaninu, koji ispali 24 suta, i promasi 16! Neki pricaju a neki pobedjuju, i zato Malone ima burmu, a Popovic 5 sampionskih prstenova..
JOkic treba da ide iz Nuggetsa, sto pre to bolje..

Dragan-Borca

pre 5 godina

Radi se o pojedincu Nikola.
Nego si ti previse korektan.
Budi lider pa reci otvoreo da Barton kvari hemiju.
Ne samo hemiju, pogledajte ove cifre.
Barton zadnjih 10 utakmica

10-41 sut za 3

34-94 sut iz igre

35 % iz igre zadnjih 10 mati mila, pa Bircevic bi bolje procente imao :O

I opet ga Maloun pusta 32 minute, da ima toliko loptu u rukama i da sutira po 15 puta

Buntovnik sa razlogom

pre 5 godina

Druze, zadnjih 10 minuta susreta koji sam gledao i kada se odlucivala utakmica, od tebe je vidjeno 10-ak blokova, jedan ofanzivni i defanzivni skok i izgubljena lopta u presudnim trenucima meca. Kada ti je dolazila lopta u ruke gledao si sto pre da je se resis. Za jednog igraca za koga slovi da je najbolji u ekipi to je nedopustivo. Tacno se vidi da je u tebi postojao strah. Nadam se da ces ovim vatrenim kratenjem da probijes barijeru i da pokazes da one brojke iz regularnog dela sezone nisu slucajne.

CarloNS

pre 5 godina

Pa u tome i jeste pšroblem, što se plaši da šutira. Jokićev problem je glava. Nije on Embid, Janis, pa da vas nadjača, ali ima sjajan šut, sjajan rad nogu, kao što rekoh, sve sjajno sem glave i mentaliteta da iskoristi to što ima. Pogledajte snimak utakmice - u 4/4 na 2:55 u tom napadu ide pikenrol i vrati mu Marej, on bukvalno može da šutne, izgradiše poziciju i on okleva i okleva i okleva i na kraju vrati Mareju da šutne za 3, eeejjj a ne radi im šut celo veče...!?! I tako je dosta puta oklevao kada je bio sam, Oldrudž na metar od njega i on ne šutira nego gleda da nekome doda. Njemu je glava i vera u sopstveni šut na klimavim nogama, ne želi da bude taj koji treba da prelomi, a šteta, jer ima kvalitet, mnogo mekanu ruku.
(Mare, 14. april 2019 14:00)

Imali smo prilike da vidimo kako je juče Embiid nadjačao igrače Bruklina...

Što se tiče Jokića, ako je plan trenera bio da Jokić vraća loptu, a mislim da jeste jer je Meloun baš to pominjao u poluvremenu, onda tu nema šta da se mudruje. Jokić je Oldridža stavio praktično u džep, a ne obrnuto.

Nema tog igrača koji može da se nadaje koševa kada ga čuvaju dvojica. I Harden čim ga udvoje baci elej-ap Kapeli. Lako je Popu da pravi taktiku na Jokiću kada su Denverovi bekovi truba. Da imaju samo jednog dobrog šutera poput Kleja, Durenta ili Karija ne bi mu palo na pamet da ga udvaja.

rodjaksasela

pre 5 godina

Jokari fali konstantno 10 poena po utakmici. Mora da nauci da uzme tih par dodatnih suteeva i da tih dodatnih 10 poena. Tada ce biti ozbiljan MVP kandidat i tada ce Denver biti u konkurenciji za prsten.

123...

pre 5 godina

Daj reci iskreno plaćen si 100 hiljada dnevno reci stvarno šta ti je u glavi
(luka, 14. april 2019 16:37)

pita se da li sad treba da im vrati pare

bskfan

pre 5 godina

Kao sto sam napisao pre neki dan, ako ne udju u sutersku formu - nema sta da traze u plejofu. Sinoc je Denverova startna petoroka sutnula 25 trojki a pogodila samo 3. Neverovatno je da su se uopste nasli u situaciji da dobiju utakmicu sa tako losim sutem. Po meni glavni problem je nervoza igraca, a za tu nervozu je najodgovorniji Malone. Ne treba igracima pritisak i ukazivanje na vaznost utakmice i sve to, svi oni to znaju, vec je potrebno malo opustiti igrace, da ne igraju u grcu.

PeraŽdera

pre 5 godina

Jeste Jokic previse povucen poenterski, previse dodaje u nekim momentima. sve to stoji ALI. Nije uopste lako kada ste nabolji poenter svoje ekipe, asistent, skakac i igrac generalno. Dakle, moras da razigravas ostale jer nema ko plus moras da izmisljas svojih 20+ poena jer NEMA ko tebe da razigra. Tako nesto moze da prolazi u regularnom delu gde se timovi smenjuju ali kad je serija od 4+ utakmica izmedju dva ista tima gde je sav fokus na tom jednom timu (sta su mu mane i prednosti) to uopste nije lako da ne kazem da je nemoguce (videlo se sinoc). Nikola moze da isforsira utakmicu i bukvalno se pobije jer ga udvajaju, da svojih 20+ poena, iznudi faulove, iscima se u odbrani iznad svojih fizickih mogucnosti i sta onda. Izduvan balon jer je to previse za jednog igraca fizicki u seriji. Tako se ne igra PO. Ne moze jedan igrac da dobija seriju a pogotovo ne protiv jednog Grega Popovica. Mora jos neko da se isturi. Denever cele sezone ima problem jer niko nije konstantan osim Nikole i to sada dolazi na naplatu. Lepo udvajas i zamaras Nikolu i to je to jer ovi ostali, basketasi operisani od povratne lopte u piku (osim Morisa) em ne mogu da pogode otvorene suteve em konstantno srljaju. Nikolu udvajaju, on pokupi 14 skokova, podeli 14 asistencija ali dzabe kada nema skim da igra. Ponavljam, jeste izrazito nesebican i njegove poene nema ko da nadomesti, mora agresivnije ali ne moze da sam sebi izmislja poene (jer njega niko ne razigrava) i plus da razigrava druge, utice na igru u svim segmentima i tako u seriji utakmica protiv istog protivnika, bez pomoci. To je mogao Jordan :) Preveliki zadatak za jednog klinca koji prvi put igra doigravanje. Saigraci probudite se. Naucite da igrate na Nikolu jer je vas najbolji poenter a ne samo on na Vas. Sramota. PlayOff = timska igra i KONSTANTAN ucinak vise igraca! Bartona me vise sramota i da komentarisem. Uzaludno.

bmiles

pre 5 godina

U pravu je i ne treba da znaci nista.Ubise nas sa tim statistikama,kao da one dobijaju utakmicu!?Na kraju uvek neko promasi a neko pogodi,cela prica svake sportske utakmice.

jokic

pre 5 godina

Falili si Jokićevi koševi mislim da je trebao ući ranije u poslednjoj četvrtini. Puno promašaja na obe strane i pogrešna taktika na kraju sa Marejem šteta mogli su ih dobiti!