Ponedeljak, 01.04.2019.

08:42

Jokić upisao dabl-dabl pa dobio isključenje! VIDEO

Potencijalni reprezentativac Srbije Nikola Jokić je zabeležio dabl-dabl u porazu Denvera od Vašingtona rezultatom 95:90.

Izvor: SV

Jokiæ upisao dabl-dabl pa dobio iskljuèenje! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Kole

pre 5 godina

Jon Bon Jovi 
Ma nemoj. Ovaj sastav je u vrhu SAMO zahvaljujuci pojacanjima. Jokic je bio tu i prosle godine pa znamo kako su prosli. Sada se slepa na racun saigraca. Cinjenica.
(@@@, 01. april 2019 12:38)

Pojacanjima? Ovaj sastav je identican kao prosle godine, samo bez Farida i Cendlera koji su otisli. Ajzeja Tomas je izbacen iz rotacije, odigrao mislim 12-13 meceva za celu sezonu bez veceg ucinka. Pratis li ti malo klubove ili baljezgas po difoltu?

јд123

pre 5 godina

Jer moramo svaki dan da citamo sta je on uradio u ligi ne bitnoj za nas na drugoj strani sveta ?
(Smanji gas ., 1. april 2019 09:00)

Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. (Boris Banović, 1. april 2019 09:03)

Очигледно је да његов учинак интересује вас двојицу, иначе не би читали вест а камо ли коментарисали. Нађите неког силеџију да вас задовољи, пошто сте очигледно мазохисти ;). Ха, ха, ха, ви да стварно хоћете да се мање пише Јокићу, не би отварали такве вести, јер вас то мучи, али вам изгледа управо то прави задовољство.

@@@

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi
Ma nemoj. Ovaj sastav je u vrhu SAMO zahvaljujuci pojacanjima. Jokic je bio tu i prosle godine pa znamo kako su prosli. Sada se slepa na racun saigraca. Cinjenica.

stranger

pre 5 godina

@nonick, ja ga ne mrzim, naprotiv. Cak ga branim vatrenije nego ti. Ali sve ima granicu. Doduse, ne znam za tu pricu koju spominjes pa mozda nemam pravu sliku. Ako ti znas nesto vise sto cela javnost ne zna onda razumem da postoji nesto iza kulisa sto ga odvraca od reprezentacije. Bas bih voleo da znam o cemu se radi ali pretpostavljam da to neces podeliti sa nama?

saki

pre 5 godina

"Jer moramo svaki dan da citamo sta je on uradio u ligi ne bitnoj za nas na drugoj strani sveta ?"
(Smanji gas .,)

Brate, pa što čitaš ?
'si mazohista ?

hello

pre 5 godina

(stranger, 01. april 2019 10:07) da li ste procitali svoj komentar pre nego sto ste ga poslali? nema razloga da plasirate neistinite informacije kako biste nekoga unizili. jednu stvar morate shvatiti, neciji uspeh je njegova licna stvar, rezultat samo njegovog licnog rada, zrtvovanja i talenta. ni jedan sportista ne duguje nikome od nas nista. da li ce neko da igra u reprezentaciji je stvar vise faktora. plasiranjem ovakvih komentara vi samo govorite o sebi, svojim licnim emocijama i frustracijama. da ste pazljivo pratili shvatili biste da je decko pod pristiskom predstojeceg play off-a i da je to sve o cemu razmislja u ovom trenutku. lako je nekoga napasti i osuditi, bojim se da nam je to previse ucestala pojava, dok je teze imati razumevanja.

dzejk

pre 5 godina

Ма дааај, ови изгубише стварно?! Заспао сам негде пред крај 3. четвртине и они изгубише?! Шта год да се десило, изгубити од прежаљене екипе, која игра без неколико добрих играча је неприхватљиво. И са Потенцијалним и без њега Нагеци (!!!) су лоша екипа у дефанзиви, топовско месо за плеј оф екипе.

benisio

pre 5 godina

@ Sut za 3 poena 36/7. Vola nisu mogli da ubodu.

Interesantno je da, ako bismo oduzeli Jokićeve šuteve (11/15, 73,3%), ostatak ekipe bi imao procenat od jedva 30 posto! Pa sa takvim mizernim procentom preciznosti ne možeš da pobediš ni u drugoj srpskoj ligi.

danilo.

pre 5 godina

Ovi što pišu ''koga zabole, jel moramo svaki dan čitati o njemu itd.'' , druže ne moraš ništa, ko te tera da čitaš. 
I ja bih bila presrećna da igra za reprezentaciju, ali šta mu je ova država dala pa je on dužan da igra?!
(nonick, 01. april 2019 09:29)

A sta je ova drzava dala solunskim borcima , a sta si ti dala ovoj drzavi ,da bi nesto dobio moras nesto i da das ,najveci problem vas sto kukate je sto ne razdvajate pojam drzave i pojam vlasti ,drzava ne postoji da bi ti nesto davala,on postoji da ti omoguci da nesto sam stvoris ,u ostalom u cemu je problem ,idi u neku od tih drzava koje daju toliko ,to je sad bar lako ...

igor

pre 5 godina

Trener i samo trener je izgubio ovu utakmicu. Jokic koji je dobro igrao sedi i nervira se citavu 4. cetvrtinu sta mu rade kolege i od gotovog prave veresiju, a onda ga 5 min. pre kraja trener ubacuje i trazi pobedu. Jokic dobije po nosu, zatim ne dobije faul i uz onu nervozu od ranije puca. Trener zati i sluzi da zna koga ima u ekipi i za koju ulogu. Umesto toga on napravio sablon izmena jos letos i sad ladi.

znanje-imanje

pre 5 godina

Malone je opravdano ljut na Nikolu.
Izuzev što Nikoli nije data pauza kada mu je trebala. Pa je sada odlučio da je sledeću utakmicu uzme sam.
Ali Malone nije ni sada ni ranije bio ljut na sebe, a to (im) je mnogo veći problem. Imao je celu sezonu da povrati u igru Herisa i Bartona. Ni traga od toga. Da poboljša i ugradi u tim Huanča i Lajlsa. Ni traga od toga.
Još više pokazuje neznanje trenera nemanje igre. One tamo sezone još i nekako - ali već prethodne sezone svakako Malone je morao da napravi igru bez Nikole. (Igru sa Nikolom nije imao šta da pravi, to je radio Nikola sam). Ako prošle sezone i može da se nategne neko opravdanje za to ove ne može nikako. I to ne može biti očitije nego finiš ove utakmice. Igraš sa Morisom koji je plej ali ni tada nije, i još 4 iskusna igrača i - totalna truba. Ne zna se ko šta igra, lopte im ispadaju, oni se sudaraju, ni zicer polaganje ni slobodna ne mogu da ubodu... Trener uzima niz tajm-auta, a posle svakog je sve gore.
Dobili su u sezoni dosta tesnih utakmica, ali sve sa Nikolom. Ništa trenerskim umećem. Taj talenat i osećaj trenutka nije mu dat, nimalo. A tek konceptualno: timovi iskusnih trenera SA, LAC i Hjuston ulaze u formu baš sada, a njegov se baš sada raspada. Prenategli su ih pre sezone, sada su bez daha.
Sve još može biti, ali bi izvesno bilo bolje da je Denver sada i osmi, ali u formi. A Malone možda i dobije titulu trenera godine. I tada, i neka on jeste pametan i drag - po meni to je prvi trejd koji treba da obave.

stranger

pre 5 godina

“nonick”, sta mu je dala? za pocetak dala mu je penziju kao osvajacu medalje na OI. Dala mu je preduslov da se bavi kosarkom, jer da se rodio u Rumuniji tesko da bi ikad postao to sto jeste. Put pre njega su prokrcili i utabali mnogi bivsi i sadasnji kosarkasi, treneri i kosarkaski radnici pa nije fer da on k...a po tom putu. On je mozda i vrhunac svega sto se decenijama gradi u srpskoj kosarci i sad kad se ocekuje od njega da bar malo vrati nesto od toga toj istoj kosarci on se postavlja kao neko koga bas briga. Ok, nema problema. Neces, ne moras. Ali mora da zna da time rusi kult reprezentacije godinama gradjen. Sutra ce njegovim putem a ne onim vec utabanim krenuti i neki drugi vanserijski talenat. A zasto? Samo zato sto je Nikola Jokic bio sebican i mislio samo na sebe. Mozda bi neko siromasno dete, koje nema priliku da svaku noc gleda Nikolu u NBA, odlucilo da trenira kosarku samo zbog njegovih poteza koje bi videlo na SP. Mozda bi se to dete spasilo siromastva, bede, sklonilo sa ulice... Mozda bi bas Nikola za to bio zasluzan. Neka njegova asistencija, trojka u zadnjoj sekundi, roling ili polaganje... Mozda bi. A ako ne bude igrao nece sigurno.

nonick

pre 5 godina

stranger
Ne mogu da kažem da nisi u pravu. Rođen je pre svega u Somboru, kao i ja, pa nema potrebe da se tako priča o njegovom poreklu. Da ne znam priču možda bih razmišljala isto kao vi ali... Mislim da prosto nema potrebe da se toliko hejtuje dečko.

nonick

pre 5 godina

Ovi što pišu ''koga zabole, jel moramo svaki dan čitati o njemu itd.'' , druže ne moraš ništa, ko te tera da čitaš.
I ja bih bila presrećna da igra za reprezentaciju, ali šta mu je ova država dala pa je on dužan da igra?!

JPR24

pre 5 godina

Drugo poluvreme, ista katastrofa kao sa Detroitom pre neki dan. Tada su pobedili, Jokic je bio u igri do kraja, sad nažalost nije, sudjenje u NBA je postalo blagi užas generalno, Jokicu puko film, cirkusanti samo to i čekali.. a saigrači, osim Milsapa, ne znam šta uopšte rade. Barton sve više i više glupira, Haris ne može da se sastavi već duže vreme, Meloun mora malo da počne sa drekom , Barton pravi gluposti, Haris, ona izgubljena lopta na kraju, to je u stilu Gagica prosto...

JPR24

pre 5 godina

Jesu sudije loše, i jeste da ga tuku redovno, ali nije smeo sebi ovo da dozvoli. Ostavio ekipu na cedilu u bitnoj utakmici. Ovako dozvoljavaju Hjustonu da im se priblizi, a protiv njih im je i jedina nada bila prednost domaćeg terena zbog te nadmorske visine zbog koje Denver vazi za najteze gostovanje. Glupira se Jokić, nedopustivo, nezrelo. Treba da bude vođa, šta se stalno svađa sa sudijama...
(Denver, 01. april 2019 09:14)

Lako je nama pričati, ali da smo na terenu, verujem da bi većina tako reagovala, igraš svaki drugi dan maltene, protivnici te udaraju, dok Harden dobija faul i za promaju koja mu dune kroz bradu, normalno da te frustrira. Još je Jokic i okej. Zamisli neke naše igrače koji su imali ili imaju puno žešći karakter...

пензија

pre 5 godina

не поштују га судије. у нба краду бипе него у аба. гсв и харден могу да раде шта хоће, ако треба могу и у аут да изађу (видели смо), о корацима да не причам, нико не сме да их такне, а грин и јеребко бију као милиција. а јокић баш супротно. не свирају му ни очигледне фаулове, кад га лупе да пукне да се чује... да му свирају пола као хардену, сваку утакмицу би имао бар 10-15 бацања.

Orlando

pre 5 godina

Prebrzo mu je slava uslja u glavu...Na zalost brinem se za njega sa ovoliko iskljucenja. Igraj majstore kosarku a oni neka tuku, ti si profesionalac a ne neki klinac iz srpske beton lige.
(hmmm, 01. april 2019 08:54)

Majstore, to da te tuku a da ti okrenes drugi obraz je hriscanstvo, a ne kosarka

KOKI

pre 5 godina

Trener Maloun je bio bas ljut na Jokica posle utakmice, rekao je faul ili ne on ne sme da dozvoli da bude iskljucen. Posto je vec drugi put pri kraju tesne utakmice verovatno ce ga lupiti po dzepu a mozda ga Ameri posalju i na terapiju kontrole besa kod psihologa. Igrao za reprezentaciju ili ne ja ga volim kao igraca ali zasluzio je.

Denver

pre 5 godina

Jesu sudije loše, i jeste da ga tuku redovno, ali nije smeo sebi ovo da dozvoli. Ostavio ekipu na cedilu u bitnoj utakmici. Ovako dozvoljavaju Hjustonu da im se priblizi, a protiv njih im je i jedina nada bila prednost domaćeg terena zbog te nadmorske visine zbog koje Denver vazi za najteze gostovanje. Glupira se Jokić, nedopustivo, nezrelo. Treba da bude vođa, šta se stalno svađa sa sudijama...

Boris Banović

pre 5 godina

Bivši reprezentativac ! Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. Ne smarajte nas više besmislenom statistikom, pišite nam o učinku naših reprezentativnih igrača, koji su dolazili povređeni na pripreme reprezentacije ili ih povređeni napuštali !

knindza

pre 5 godina

Bivši reprezentativac ! Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. Ne smarajte nas više besmislenom statistikom, pišite nam o učinku naših reprezentativnih igrača, koji su dolazili povređeni na pripreme reprezentacije ili ih povređeni napuštali !
(Boris Banović, 01. april 2019 09:03)
Druze niko te ne tjera da budes tu bacas komentare i citas ovaj portal...

ljAXE

pre 5 godina

Katastrofalna igra Denvera veceras. Sut za 3 poena 36/7. Vola nisu mogli da ubodu. Nema protoka lopte, odbrana anemicna, Trej Lajls, Plamli i Heris zalutali u prostoru I vremenu. Geri Heris je levo smetalo. Losa odbrana, spor, sut katastrofalan. Senka nekadasnjeg igraca. Vizardsi su doduse igrali prljavo ali ovo je bilo teze izgubiti nego pobediti. Igrali kod kuce pred punom halom protiv raspalih Vizardsa. Na kraju se porodica Jokic posvadjala sa iskljucenim igracem Vasingtona. Jokicev brat pozivao igraca napolje da se biju a i ovaj njega. Kamere sve snimile. Ruzne scene I losa kosarka. Nikola najbolji protiv prljavih Vizardsa ali gubi nerve po ko zna koji put. Sto se Denvera tice, ovo je ukupno moralo bolje.

lukas

pre 5 godina

da je ovo bio harden, bila bi za odbrambenog nesportski faul, tehnicka, obicna, iskljucujuca... Ovako nista.. Smesno sudjenje. Presmesno!

hmmm

pre 5 godina

Prebrzo mu je slava uslja u glavu...Na zalost brinem se za njega sa ovoliko iskljucenja. Igraj majstore kosarku a oni neka tuku, ti si profesionalac a ne neki klinac iz srpske beton lige.

Milan

pre 5 godina

Nastavlja se toplo-hladno Nagetsa. Bez povredjenog Mareja i isključenog Jokića to je jedna malo ozbiljnija grupa gradjana. Verujem da je Nikolu više iznervirala nesposobnost saigrača nego nedosudjeni faul. Ubedjen sam da ispadaju u prvom kolu plej ofa sa kim god da se ukrste, previše su nestabilna ekipa.
Malo treba da ih bude i sramota onakvog šuta za 3 poena, 7/36.

Sloki

pre 5 godina

Nije realno da mu za ovo nije svirao faul, pa lik ga sa sve ruke gurnuo i oslonio se na njega! Sta je sa sudijama u NBA, katastrofa..potpuno razumljiva reakcija Jokica samo sto im se obilo o glavu i izgbili mozda i najlaksu utakmicu do kraja!

Blue Moon 1510

pre 5 godina

Faul je bio sve jasno ali ovako ostaviti ekipu na cedilu je katastrofa, svi znamo da su sudije najgori deo NBA i zato Jokic ne sme vise sebi da dozvoli da ga iskljucuju. Znam da je tesko kontrolisati emocije pogotovo kad si 100% u pravu ali ekipa ispred svega.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Celu utakmicu su ga tukli.Namerno ga je udario laktom u nos i posle Jokica isključi.Sudije u NBA su nešto sto se najgore desilo u istoriji profesionalnog sporta!Sramota!Ovaj sastav bez Jokica bio bi 15 na zapadu.Cela ekipa procenti šuta oko 20%!Sta rade i ljudi?

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Celu utakmicu su ga tukli.Namerno ga je udario laktom u nos i posle Jokica isključi.Sudije u NBA su nešto sto se najgore desilo u istoriji profesionalnog sporta!Sramota!Ovaj sastav bez Jokica bio bi 15 na zapadu.Cela ekipa procenti šuta oko 20%!Sta rade i ljudi?

Blue Moon 1510

pre 5 godina

Faul je bio sve jasno ali ovako ostaviti ekipu na cedilu je katastrofa, svi znamo da su sudije najgori deo NBA i zato Jokic ne sme vise sebi da dozvoli da ga iskljucuju. Znam da je tesko kontrolisati emocije pogotovo kad si 100% u pravu ali ekipa ispred svega.

Sloki

pre 5 godina

Nije realno da mu za ovo nije svirao faul, pa lik ga sa sve ruke gurnuo i oslonio se na njega! Sta je sa sudijama u NBA, katastrofa..potpuno razumljiva reakcija Jokica samo sto im se obilo o glavu i izgbili mozda i najlaksu utakmicu do kraja!

Milan

pre 5 godina

Nastavlja se toplo-hladno Nagetsa. Bez povredjenog Mareja i isključenog Jokića to je jedna malo ozbiljnija grupa gradjana. Verujem da je Nikolu više iznervirala nesposobnost saigrača nego nedosudjeni faul. Ubedjen sam da ispadaju u prvom kolu plej ofa sa kim god da se ukrste, previše su nestabilna ekipa.
Malo treba da ih bude i sramota onakvog šuta za 3 poena, 7/36.

lukas

pre 5 godina

da je ovo bio harden, bila bi za odbrambenog nesportski faul, tehnicka, obicna, iskljucujuca... Ovako nista.. Smesno sudjenje. Presmesno!

ljAXE

pre 5 godina

Katastrofalna igra Denvera veceras. Sut za 3 poena 36/7. Vola nisu mogli da ubodu. Nema protoka lopte, odbrana anemicna, Trej Lajls, Plamli i Heris zalutali u prostoru I vremenu. Geri Heris je levo smetalo. Losa odbrana, spor, sut katastrofalan. Senka nekadasnjeg igraca. Vizardsi su doduse igrali prljavo ali ovo je bilo teze izgubiti nego pobediti. Igrali kod kuce pred punom halom protiv raspalih Vizardsa. Na kraju se porodica Jokic posvadjala sa iskljucenim igracem Vasingtona. Jokicev brat pozivao igraca napolje da se biju a i ovaj njega. Kamere sve snimile. Ruzne scene I losa kosarka. Nikola najbolji protiv prljavih Vizardsa ali gubi nerve po ko zna koji put. Sto se Denvera tice, ovo je ukupno moralo bolje.

Orlando

pre 5 godina

Prebrzo mu je slava uslja u glavu...Na zalost brinem se za njega sa ovoliko iskljucenja. Igraj majstore kosarku a oni neka tuku, ti si profesionalac a ne neki klinac iz srpske beton lige.
(hmmm, 01. april 2019 08:54)

Majstore, to da te tuku a da ti okrenes drugi obraz je hriscanstvo, a ne kosarka

пензија

pre 5 godina

не поштују га судије. у нба краду бипе него у аба. гсв и харден могу да раде шта хоће, ако треба могу и у аут да изађу (видели смо), о корацима да не причам, нико не сме да их такне, а грин и јеребко бију као милиција. а јокић баш супротно. не свирају му ни очигледне фаулове, кад га лупе да пукне да се чује... да му свирају пола као хардену, сваку утакмицу би имао бар 10-15 бацања.

JPR24

pre 5 godina

Jesu sudije loše, i jeste da ga tuku redovno, ali nije smeo sebi ovo da dozvoli. Ostavio ekipu na cedilu u bitnoj utakmici. Ovako dozvoljavaju Hjustonu da im se priblizi, a protiv njih im je i jedina nada bila prednost domaćeg terena zbog te nadmorske visine zbog koje Denver vazi za najteze gostovanje. Glupira se Jokić, nedopustivo, nezrelo. Treba da bude vođa, šta se stalno svađa sa sudijama...
(Denver, 01. april 2019 09:14)

Lako je nama pričati, ali da smo na terenu, verujem da bi većina tako reagovala, igraš svaki drugi dan maltene, protivnici te udaraju, dok Harden dobija faul i za promaju koja mu dune kroz bradu, normalno da te frustrira. Još je Jokic i okej. Zamisli neke naše igrače koji su imali ili imaju puno žešći karakter...

JPR24

pre 5 godina

Drugo poluvreme, ista katastrofa kao sa Detroitom pre neki dan. Tada su pobedili, Jokic je bio u igri do kraja, sad nažalost nije, sudjenje u NBA je postalo blagi užas generalno, Jokicu puko film, cirkusanti samo to i čekali.. a saigrači, osim Milsapa, ne znam šta uopšte rade. Barton sve više i više glupira, Haris ne može da se sastavi već duže vreme, Meloun mora malo da počne sa drekom , Barton pravi gluposti, Haris, ona izgubljena lopta na kraju, to je u stilu Gagica prosto...

knindza

pre 5 godina

Bivši reprezentativac ! Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. Ne smarajte nas više besmislenom statistikom, pišite nam o učinku naših reprezentativnih igrača, koji su dolazili povređeni na pripreme reprezentacije ili ih povređeni napuštali !
(Boris Banović, 01. april 2019 09:03)
Druze niko te ne tjera da budes tu bacas komentare i citas ovaj portal...

stranger

pre 5 godina

“nonick”, sta mu je dala? za pocetak dala mu je penziju kao osvajacu medalje na OI. Dala mu je preduslov da se bavi kosarkom, jer da se rodio u Rumuniji tesko da bi ikad postao to sto jeste. Put pre njega su prokrcili i utabali mnogi bivsi i sadasnji kosarkasi, treneri i kosarkaski radnici pa nije fer da on k...a po tom putu. On je mozda i vrhunac svega sto se decenijama gradi u srpskoj kosarci i sad kad se ocekuje od njega da bar malo vrati nesto od toga toj istoj kosarci on se postavlja kao neko koga bas briga. Ok, nema problema. Neces, ne moras. Ali mora da zna da time rusi kult reprezentacije godinama gradjen. Sutra ce njegovim putem a ne onim vec utabanim krenuti i neki drugi vanserijski talenat. A zasto? Samo zato sto je Nikola Jokic bio sebican i mislio samo na sebe. Mozda bi neko siromasno dete, koje nema priliku da svaku noc gleda Nikolu u NBA, odlucilo da trenira kosarku samo zbog njegovih poteza koje bi videlo na SP. Mozda bi se to dete spasilo siromastva, bede, sklonilo sa ulice... Mozda bi bas Nikola za to bio zasluzan. Neka njegova asistencija, trojka u zadnjoj sekundi, roling ili polaganje... Mozda bi. A ako ne bude igrao nece sigurno.

nonick

pre 5 godina

Ovi što pišu ''koga zabole, jel moramo svaki dan čitati o njemu itd.'' , druže ne moraš ništa, ko te tera da čitaš.
I ja bih bila presrećna da igra za reprezentaciju, ali šta mu je ova država dala pa je on dužan da igra?!

Denver

pre 5 godina

Jesu sudije loše, i jeste da ga tuku redovno, ali nije smeo sebi ovo da dozvoli. Ostavio ekipu na cedilu u bitnoj utakmici. Ovako dozvoljavaju Hjustonu da im se priblizi, a protiv njih im je i jedina nada bila prednost domaćeg terena zbog te nadmorske visine zbog koje Denver vazi za najteze gostovanje. Glupira se Jokić, nedopustivo, nezrelo. Treba da bude vođa, šta se stalno svađa sa sudijama...

benisio

pre 5 godina

@ Sut za 3 poena 36/7. Vola nisu mogli da ubodu.

Interesantno je da, ako bismo oduzeli Jokićeve šuteve (11/15, 73,3%), ostatak ekipe bi imao procenat od jedva 30 posto! Pa sa takvim mizernim procentom preciznosti ne možeš da pobediš ni u drugoj srpskoj ligi.

KOKI

pre 5 godina

Trener Maloun je bio bas ljut na Jokica posle utakmice, rekao je faul ili ne on ne sme da dozvoli da bude iskljucen. Posto je vec drugi put pri kraju tesne utakmice verovatno ce ga lupiti po dzepu a mozda ga Ameri posalju i na terapiju kontrole besa kod psihologa. Igrao za reprezentaciju ili ne ja ga volim kao igraca ali zasluzio je.

igor

pre 5 godina

Trener i samo trener je izgubio ovu utakmicu. Jokic koji je dobro igrao sedi i nervira se citavu 4. cetvrtinu sta mu rade kolege i od gotovog prave veresiju, a onda ga 5 min. pre kraja trener ubacuje i trazi pobedu. Jokic dobije po nosu, zatim ne dobije faul i uz onu nervozu od ranije puca. Trener zati i sluzi da zna koga ima u ekipi i za koju ulogu. Umesto toga on napravio sablon izmena jos letos i sad ladi.

hmmm

pre 5 godina

Prebrzo mu je slava uslja u glavu...Na zalost brinem se za njega sa ovoliko iskljucenja. Igraj majstore kosarku a oni neka tuku, ti si profesionalac a ne neki klinac iz srpske beton lige.

Boris Banović

pre 5 godina

Bivši reprezentativac ! Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. Ne smarajte nas više besmislenom statistikom, pišite nam o učinku naših reprezentativnih igrača, koji su dolazili povređeni na pripreme reprezentacije ili ih povređeni napuštali !

znanje-imanje

pre 5 godina

Malone je opravdano ljut na Nikolu.
Izuzev što Nikoli nije data pauza kada mu je trebala. Pa je sada odlučio da je sledeću utakmicu uzme sam.
Ali Malone nije ni sada ni ranije bio ljut na sebe, a to (im) je mnogo veći problem. Imao je celu sezonu da povrati u igru Herisa i Bartona. Ni traga od toga. Da poboljša i ugradi u tim Huanča i Lajlsa. Ni traga od toga.
Još više pokazuje neznanje trenera nemanje igre. One tamo sezone još i nekako - ali već prethodne sezone svakako Malone je morao da napravi igru bez Nikole. (Igru sa Nikolom nije imao šta da pravi, to je radio Nikola sam). Ako prošle sezone i može da se nategne neko opravdanje za to ove ne može nikako. I to ne može biti očitije nego finiš ove utakmice. Igraš sa Morisom koji je plej ali ni tada nije, i još 4 iskusna igrača i - totalna truba. Ne zna se ko šta igra, lopte im ispadaju, oni se sudaraju, ni zicer polaganje ni slobodna ne mogu da ubodu... Trener uzima niz tajm-auta, a posle svakog je sve gore.
Dobili su u sezoni dosta tesnih utakmica, ali sve sa Nikolom. Ništa trenerskim umećem. Taj talenat i osećaj trenutka nije mu dat, nimalo. A tek konceptualno: timovi iskusnih trenera SA, LAC i Hjuston ulaze u formu baš sada, a njegov se baš sada raspada. Prenategli su ih pre sezone, sada su bez daha.
Sve još može biti, ali bi izvesno bilo bolje da je Denver sada i osmi, ali u formi. A Malone možda i dobije titulu trenera godine. I tada, i neka on jeste pametan i drag - po meni to je prvi trejd koji treba da obave.

saki

pre 5 godina

"Jer moramo svaki dan da citamo sta je on uradio u ligi ne bitnoj za nas na drugoj strani sveta ?"
(Smanji gas .,)

Brate, pa što čitaš ?
'si mazohista ?

hello

pre 5 godina

(stranger, 01. april 2019 10:07) da li ste procitali svoj komentar pre nego sto ste ga poslali? nema razloga da plasirate neistinite informacije kako biste nekoga unizili. jednu stvar morate shvatiti, neciji uspeh je njegova licna stvar, rezultat samo njegovog licnog rada, zrtvovanja i talenta. ni jedan sportista ne duguje nikome od nas nista. da li ce neko da igra u reprezentaciji je stvar vise faktora. plasiranjem ovakvih komentara vi samo govorite o sebi, svojim licnim emocijama i frustracijama. da ste pazljivo pratili shvatili biste da je decko pod pristiskom predstojeceg play off-a i da je to sve o cemu razmislja u ovom trenutku. lako je nekoga napasti i osuditi, bojim se da nam je to previse ucestala pojava, dok je teze imati razumevanja.

danilo.

pre 5 godina

Ovi što pišu ''koga zabole, jel moramo svaki dan čitati o njemu itd.'' , druže ne moraš ništa, ko te tera da čitaš. 
I ja bih bila presrećna da igra za reprezentaciju, ali šta mu je ova država dala pa je on dužan da igra?!
(nonick, 01. april 2019 09:29)

A sta je ova drzava dala solunskim borcima , a sta si ti dala ovoj drzavi ,da bi nesto dobio moras nesto i da das ,najveci problem vas sto kukate je sto ne razdvajate pojam drzave i pojam vlasti ,drzava ne postoji da bi ti nesto davala,on postoji da ti omoguci da nesto sam stvoris ,u ostalom u cemu je problem ,idi u neku od tih drzava koje daju toliko ,to je sad bar lako ...

nonick

pre 5 godina

stranger
Ne mogu da kažem da nisi u pravu. Rođen je pre svega u Somboru, kao i ja, pa nema potrebe da se tako priča o njegovom poreklu. Da ne znam priču možda bih razmišljala isto kao vi ali... Mislim da prosto nema potrebe da se toliko hejtuje dečko.

Kole

pre 5 godina

Jon Bon Jovi 
Ma nemoj. Ovaj sastav je u vrhu SAMO zahvaljujuci pojacanjima. Jokic je bio tu i prosle godine pa znamo kako su prosli. Sada se slepa na racun saigraca. Cinjenica.
(@@@, 01. april 2019 12:38)

Pojacanjima? Ovaj sastav je identican kao prosle godine, samo bez Farida i Cendlera koji su otisli. Ajzeja Tomas je izbacen iz rotacije, odigrao mislim 12-13 meceva za celu sezonu bez veceg ucinka. Pratis li ti malo klubove ili baljezgas po difoltu?

dzejk

pre 5 godina

Ма дааај, ови изгубише стварно?! Заспао сам негде пред крај 3. четвртине и они изгубише?! Шта год да се десило, изгубити од прежаљене екипе, која игра без неколико добрих играча је неприхватљиво. И са Потенцијалним и без њега Нагеци (!!!) су лоша екипа у дефанзиви, топовско месо за плеј оф екипе.

јд123

pre 5 godina

Jer moramo svaki dan da citamo sta je on uradio u ligi ne bitnoj za nas na drugoj strani sveta ?
(Smanji gas ., 1. april 2019 09:00)

Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. (Boris Banović, 1. april 2019 09:03)

Очигледно је да његов учинак интересује вас двојицу, иначе не би читали вест а камо ли коментарисали. Нађите неког силеџију да вас задовољи, пошто сте очигледно мазохисти ;). Ха, ха, ха, ви да стварно хоћете да се мање пише Јокићу, не би отварали такве вести, јер вас то мучи, али вам изгледа управо то прави задовољство.

stranger

pre 5 godina

@nonick, ja ga ne mrzim, naprotiv. Cak ga branim vatrenije nego ti. Ali sve ima granicu. Doduse, ne znam za tu pricu koju spominjes pa mozda nemam pravu sliku. Ako ti znas nesto vise sto cela javnost ne zna onda razumem da postoji nesto iza kulisa sto ga odvraca od reprezentacije. Bas bih voleo da znam o cemu se radi ali pretpostavljam da to neces podeliti sa nama?

@@@

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi
Ma nemoj. Ovaj sastav je u vrhu SAMO zahvaljujuci pojacanjima. Jokic je bio tu i prosle godine pa znamo kako su prosli. Sada se slepa na racun saigraca. Cinjenica.

hmmm

pre 5 godina

Prebrzo mu je slava uslja u glavu...Na zalost brinem se za njega sa ovoliko iskljucenja. Igraj majstore kosarku a oni neka tuku, ti si profesionalac a ne neki klinac iz srpske beton lige.

Boris Banović

pre 5 godina

Bivši reprezentativac ! Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. Ne smarajte nas više besmislenom statistikom, pišite nam o učinku naših reprezentativnih igrača, koji su dolazili povređeni na pripreme reprezentacije ili ih povređeni napuštali !

knindza

pre 5 godina

Bivši reprezentativac ! Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. Ne smarajte nas više besmislenom statistikom, pišite nam o učinku naših reprezentativnih igrača, koji su dolazili povređeni na pripreme reprezentacije ili ih povređeni napuštali !
(Boris Banović, 01. april 2019 09:03)
Druze niko te ne tjera da budes tu bacas komentare i citas ovaj portal...

Blue Moon 1510

pre 5 godina

Faul je bio sve jasno ali ovako ostaviti ekipu na cedilu je katastrofa, svi znamo da su sudije najgori deo NBA i zato Jokic ne sme vise sebi da dozvoli da ga iskljucuju. Znam da je tesko kontrolisati emocije pogotovo kad si 100% u pravu ali ekipa ispred svega.

Milan

pre 5 godina

Nastavlja se toplo-hladno Nagetsa. Bez povredjenog Mareja i isključenog Jokića to je jedna malo ozbiljnija grupa gradjana. Verujem da je Nikolu više iznervirala nesposobnost saigrača nego nedosudjeni faul. Ubedjen sam da ispadaju u prvom kolu plej ofa sa kim god da se ukrste, previše su nestabilna ekipa.
Malo treba da ih bude i sramota onakvog šuta za 3 poena, 7/36.

@@@

pre 5 godina

@Jon Bon Jovi
Ma nemoj. Ovaj sastav je u vrhu SAMO zahvaljujuci pojacanjima. Jokic je bio tu i prosle godine pa znamo kako su prosli. Sada se slepa na racun saigraca. Cinjenica.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Celu utakmicu su ga tukli.Namerno ga je udario laktom u nos i posle Jokica isključi.Sudije u NBA su nešto sto se najgore desilo u istoriji profesionalnog sporta!Sramota!Ovaj sastav bez Jokica bio bi 15 na zapadu.Cela ekipa procenti šuta oko 20%!Sta rade i ljudi?

stranger

pre 5 godina

“nonick”, sta mu je dala? za pocetak dala mu je penziju kao osvajacu medalje na OI. Dala mu je preduslov da se bavi kosarkom, jer da se rodio u Rumuniji tesko da bi ikad postao to sto jeste. Put pre njega su prokrcili i utabali mnogi bivsi i sadasnji kosarkasi, treneri i kosarkaski radnici pa nije fer da on k...a po tom putu. On je mozda i vrhunac svega sto se decenijama gradi u srpskoj kosarci i sad kad se ocekuje od njega da bar malo vrati nesto od toga toj istoj kosarci on se postavlja kao neko koga bas briga. Ok, nema problema. Neces, ne moras. Ali mora da zna da time rusi kult reprezentacije godinama gradjen. Sutra ce njegovim putem a ne onim vec utabanim krenuti i neki drugi vanserijski talenat. A zasto? Samo zato sto je Nikola Jokic bio sebican i mislio samo na sebe. Mozda bi neko siromasno dete, koje nema priliku da svaku noc gleda Nikolu u NBA, odlucilo da trenira kosarku samo zbog njegovih poteza koje bi videlo na SP. Mozda bi se to dete spasilo siromastva, bede, sklonilo sa ulice... Mozda bi bas Nikola za to bio zasluzan. Neka njegova asistencija, trojka u zadnjoj sekundi, roling ili polaganje... Mozda bi. A ako ne bude igrao nece sigurno.

KOKI

pre 5 godina

Trener Maloun je bio bas ljut na Jokica posle utakmice, rekao je faul ili ne on ne sme da dozvoli da bude iskljucen. Posto je vec drugi put pri kraju tesne utakmice verovatno ce ga lupiti po dzepu a mozda ga Ameri posalju i na terapiju kontrole besa kod psihologa. Igrao za reprezentaciju ili ne ja ga volim kao igraca ali zasluzio je.

nonick

pre 5 godina

Ovi što pišu ''koga zabole, jel moramo svaki dan čitati o njemu itd.'' , druže ne moraš ništa, ko te tera da čitaš.
I ja bih bila presrećna da igra za reprezentaciju, ali šta mu je ova država dala pa je on dužan da igra?!

Orlando

pre 5 godina

Prebrzo mu je slava uslja u glavu...Na zalost brinem se za njega sa ovoliko iskljucenja. Igraj majstore kosarku a oni neka tuku, ti si profesionalac a ne neki klinac iz srpske beton lige.
(hmmm, 01. april 2019 08:54)

Majstore, to da te tuku a da ti okrenes drugi obraz je hriscanstvo, a ne kosarka

Denver

pre 5 godina

Jesu sudije loše, i jeste da ga tuku redovno, ali nije smeo sebi ovo da dozvoli. Ostavio ekipu na cedilu u bitnoj utakmici. Ovako dozvoljavaju Hjustonu da im se priblizi, a protiv njih im je i jedina nada bila prednost domaćeg terena zbog te nadmorske visine zbog koje Denver vazi za najteze gostovanje. Glupira se Jokić, nedopustivo, nezrelo. Treba da bude vođa, šta se stalno svađa sa sudijama...

Sloki

pre 5 godina

Nije realno da mu za ovo nije svirao faul, pa lik ga sa sve ruke gurnuo i oslonio se na njega! Sta je sa sudijama u NBA, katastrofa..potpuno razumljiva reakcija Jokica samo sto im se obilo o glavu i izgbili mozda i najlaksu utakmicu do kraja!

пензија

pre 5 godina

не поштују га судије. у нба краду бипе него у аба. гсв и харден могу да раде шта хоће, ако треба могу и у аут да изађу (видели смо), о корацима да не причам, нико не сме да их такне, а грин и јеребко бију као милиција. а јокић баш супротно. не свирају му ни очигледне фаулове, кад га лупе да пукне да се чује... да му свирају пола као хардену, сваку утакмицу би имао бар 10-15 бацања.

lukas

pre 5 godina

da je ovo bio harden, bila bi za odbrambenog nesportski faul, tehnicka, obicna, iskljucujuca... Ovako nista.. Smesno sudjenje. Presmesno!

danilo.

pre 5 godina

Ovi što pišu ''koga zabole, jel moramo svaki dan čitati o njemu itd.'' , druže ne moraš ništa, ko te tera da čitaš. 
I ja bih bila presrećna da igra za reprezentaciju, ali šta mu je ova država dala pa je on dužan da igra?!
(nonick, 01. april 2019 09:29)

A sta je ova drzava dala solunskim borcima , a sta si ti dala ovoj drzavi ,da bi nesto dobio moras nesto i da das ,najveci problem vas sto kukate je sto ne razdvajate pojam drzave i pojam vlasti ,drzava ne postoji da bi ti nesto davala,on postoji da ti omoguci da nesto sam stvoris ,u ostalom u cemu je problem ,idi u neku od tih drzava koje daju toliko ,to je sad bar lako ...

nonick

pre 5 godina

stranger
Ne mogu da kažem da nisi u pravu. Rođen je pre svega u Somboru, kao i ja, pa nema potrebe da se tako priča o njegovom poreklu. Da ne znam priču možda bih razmišljala isto kao vi ali... Mislim da prosto nema potrebe da se toliko hejtuje dečko.

ljAXE

pre 5 godina

Katastrofalna igra Denvera veceras. Sut za 3 poena 36/7. Vola nisu mogli da ubodu. Nema protoka lopte, odbrana anemicna, Trej Lajls, Plamli i Heris zalutali u prostoru I vremenu. Geri Heris je levo smetalo. Losa odbrana, spor, sut katastrofalan. Senka nekadasnjeg igraca. Vizardsi su doduse igrali prljavo ali ovo je bilo teze izgubiti nego pobediti. Igrali kod kuce pred punom halom protiv raspalih Vizardsa. Na kraju se porodica Jokic posvadjala sa iskljucenim igracem Vasingtona. Jokicev brat pozivao igraca napolje da se biju a i ovaj njega. Kamere sve snimile. Ruzne scene I losa kosarka. Nikola najbolji protiv prljavih Vizardsa ali gubi nerve po ko zna koji put. Sto se Denvera tice, ovo je ukupno moralo bolje.

JPR24

pre 5 godina

Jesu sudije loše, i jeste da ga tuku redovno, ali nije smeo sebi ovo da dozvoli. Ostavio ekipu na cedilu u bitnoj utakmici. Ovako dozvoljavaju Hjustonu da im se priblizi, a protiv njih im je i jedina nada bila prednost domaćeg terena zbog te nadmorske visine zbog koje Denver vazi za najteze gostovanje. Glupira se Jokić, nedopustivo, nezrelo. Treba da bude vođa, šta se stalno svađa sa sudijama...
(Denver, 01. april 2019 09:14)

Lako je nama pričati, ali da smo na terenu, verujem da bi većina tako reagovala, igraš svaki drugi dan maltene, protivnici te udaraju, dok Harden dobija faul i za promaju koja mu dune kroz bradu, normalno da te frustrira. Još je Jokic i okej. Zamisli neke naše igrače koji su imali ili imaju puno žešći karakter...

znanje-imanje

pre 5 godina

Malone je opravdano ljut na Nikolu.
Izuzev što Nikoli nije data pauza kada mu je trebala. Pa je sada odlučio da je sledeću utakmicu uzme sam.
Ali Malone nije ni sada ni ranije bio ljut na sebe, a to (im) je mnogo veći problem. Imao je celu sezonu da povrati u igru Herisa i Bartona. Ni traga od toga. Da poboljša i ugradi u tim Huanča i Lajlsa. Ni traga od toga.
Još više pokazuje neznanje trenera nemanje igre. One tamo sezone još i nekako - ali već prethodne sezone svakako Malone je morao da napravi igru bez Nikole. (Igru sa Nikolom nije imao šta da pravi, to je radio Nikola sam). Ako prošle sezone i može da se nategne neko opravdanje za to ove ne može nikako. I to ne može biti očitije nego finiš ove utakmice. Igraš sa Morisom koji je plej ali ni tada nije, i još 4 iskusna igrača i - totalna truba. Ne zna se ko šta igra, lopte im ispadaju, oni se sudaraju, ni zicer polaganje ni slobodna ne mogu da ubodu... Trener uzima niz tajm-auta, a posle svakog je sve gore.
Dobili su u sezoni dosta tesnih utakmica, ali sve sa Nikolom. Ništa trenerskim umećem. Taj talenat i osećaj trenutka nije mu dat, nimalo. A tek konceptualno: timovi iskusnih trenera SA, LAC i Hjuston ulaze u formu baš sada, a njegov se baš sada raspada. Prenategli su ih pre sezone, sada su bez daha.
Sve još može biti, ali bi izvesno bilo bolje da je Denver sada i osmi, ali u formi. A Malone možda i dobije titulu trenera godine. I tada, i neka on jeste pametan i drag - po meni to je prvi trejd koji treba da obave.

saki

pre 5 godina

"Jer moramo svaki dan da citamo sta je on uradio u ligi ne bitnoj za nas na drugoj strani sveta ?"
(Smanji gas .,)

Brate, pa što čitaš ?
'si mazohista ?

benisio

pre 5 godina

@ Sut za 3 poena 36/7. Vola nisu mogli da ubodu.

Interesantno je da, ako bismo oduzeli Jokićeve šuteve (11/15, 73,3%), ostatak ekipe bi imao procenat od jedva 30 posto! Pa sa takvim mizernim procentom preciznosti ne možeš da pobediš ni u drugoj srpskoj ligi.

dzejk

pre 5 godina

Ма дааај, ови изгубише стварно?! Заспао сам негде пред крај 3. четвртине и они изгубише?! Шта год да се десило, изгубити од прежаљене екипе, која игра без неколико добрих играча је неприхватљиво. И са Потенцијалним и без њега Нагеци (!!!) су лоша екипа у дефанзиви, топовско месо за плеј оф екипе.

hello

pre 5 godina

(stranger, 01. april 2019 10:07) da li ste procitali svoj komentar pre nego sto ste ga poslali? nema razloga da plasirate neistinite informacije kako biste nekoga unizili. jednu stvar morate shvatiti, neciji uspeh je njegova licna stvar, rezultat samo njegovog licnog rada, zrtvovanja i talenta. ni jedan sportista ne duguje nikome od nas nista. da li ce neko da igra u reprezentaciji je stvar vise faktora. plasiranjem ovakvih komentara vi samo govorite o sebi, svojim licnim emocijama i frustracijama. da ste pazljivo pratili shvatili biste da je decko pod pristiskom predstojeceg play off-a i da je to sve o cemu razmislja u ovom trenutku. lako je nekoga napasti i osuditi, bojim se da nam je to previse ucestala pojava, dok je teze imati razumevanja.

JPR24

pre 5 godina

Drugo poluvreme, ista katastrofa kao sa Detroitom pre neki dan. Tada su pobedili, Jokic je bio u igri do kraja, sad nažalost nije, sudjenje u NBA je postalo blagi užas generalno, Jokicu puko film, cirkusanti samo to i čekali.. a saigrači, osim Milsapa, ne znam šta uopšte rade. Barton sve više i više glupira, Haris ne može da se sastavi već duže vreme, Meloun mora malo da počne sa drekom , Barton pravi gluposti, Haris, ona izgubljena lopta na kraju, to je u stilu Gagica prosto...

igor

pre 5 godina

Trener i samo trener je izgubio ovu utakmicu. Jokic koji je dobro igrao sedi i nervira se citavu 4. cetvrtinu sta mu rade kolege i od gotovog prave veresiju, a onda ga 5 min. pre kraja trener ubacuje i trazi pobedu. Jokic dobije po nosu, zatim ne dobije faul i uz onu nervozu od ranije puca. Trener zati i sluzi da zna koga ima u ekipi i za koju ulogu. Umesto toga on napravio sablon izmena jos letos i sad ladi.

јд123

pre 5 godina

Jer moramo svaki dan da citamo sta je on uradio u ligi ne bitnoj za nas na drugoj strani sveta ?
(Smanji gas ., 1. april 2019 09:00)

Koga više zanima njegov učinak na svakoj utakmici NBA lige. (Boris Banović, 1. april 2019 09:03)

Очигледно је да његов учинак интересује вас двојицу, иначе не би читали вест а камо ли коментарисали. Нађите неког силеџију да вас задовољи, пошто сте очигледно мазохисти ;). Ха, ха, ха, ви да стварно хоћете да се мање пише Јокићу, не би отварали такве вести, јер вас то мучи, али вам изгледа управо то прави задовољство.

Kole

pre 5 godina

Jon Bon Jovi 
Ma nemoj. Ovaj sastav je u vrhu SAMO zahvaljujuci pojacanjima. Jokic je bio tu i prosle godine pa znamo kako su prosli. Sada se slepa na racun saigraca. Cinjenica.
(@@@, 01. april 2019 12:38)

Pojacanjima? Ovaj sastav je identican kao prosle godine, samo bez Farida i Cendlera koji su otisli. Ajzeja Tomas je izbacen iz rotacije, odigrao mislim 12-13 meceva za celu sezonu bez veceg ucinka. Pratis li ti malo klubove ili baljezgas po difoltu?

stranger

pre 5 godina

@nonick, ja ga ne mrzim, naprotiv. Cak ga branim vatrenije nego ti. Ali sve ima granicu. Doduse, ne znam za tu pricu koju spominjes pa mozda nemam pravu sliku. Ako ti znas nesto vise sto cela javnost ne zna onda razumem da postoji nesto iza kulisa sto ga odvraca od reprezentacije. Bas bih voleo da znam o cemu se radi ali pretpostavljam da to neces podeliti sa nama?