Ponedeljak, 25.03.2019.

12:19

Pevač je dve godine odlagao suđenje: "Jedna prosečna majka ne može da izdrži ovakvu torturu"

Izvor: Alo, Kurir

Pevaè je dve godine odlagao suðenje: "Jedna proseèna majka ne može da izdrži ovakvu torturu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Hannes Welker

pre 5 godina

Nebitno ko mu je bioloski otac nego sta pise u krstenici. A ime oca u krstenici je navela jedino majka i niko drugi. Ne zaglupljujte narod. Ako je ona navela kao oca nekog drugog ili napisala da je nepoznat, puj pike ne vazi. Ako je tada nacela pevaca kao oca e onda je on u problemu. Dakle, krstenicu na sunce.

NIKO

pre 5 godina

Sadasnja supruga Miroslava drzi pod totalnom kontrolom...covek ne sme ni u wc da ode bez njenog znanja...ta osoba je sve ovo napravila.. uzasno se plasi da mladi lekar ne trazi sto mu pripada...a Miroslav nije siromasan covek...!!!

Neo

pre 5 godina

Tu foru sa nenadleznoscu suda advokati masovno i redovno koriste za sve, lepo se zalis da sud nije nadlezan, pa ode na visi i tamo se kiseli narednih par godina; za nesto sto mogu da urade bukvalno za 30 sekundi, oni ne urade godinama. To nije neefikasnost sudstva, to je kriminalna lenjost i nesposobnost.

Goca

pre 5 godina

Ni Devinu ni majci ne treba ni zuta banka od ovog nikogovica. Samo jednostavno da se utvrdi da mu je bioloski otac. Trudnu zenu je prihvatio stranac, othranio iskolovao tudje dete , ostavio nasledstvo.Ljudina, A oval oblizivac samo treba da uradi DNK. Izigrava neku nacionalnu velicinu, i treba da ga izuju. Mator pa se blamira.

Prosto

pre 5 godina

Imovinu za zivota mozes prepisati kome zelis tako da prica o nekom prinudnom nasledstvu otpada. Obicno u ovakvim slucajevima sve prenesu na zenu, kao Keba te iza njih ne ostane nista.
Alimentacija je obavezna ali nasledstvo ne.

Bitange

pre 5 godina

Ово је 21. век, па и тај момак је рођен у другој половини 20ог када су постојале методе контрацепције како за мушкарце тако и за жене те останак те жене у другом стању није кривица само дотичног мушкарца, већ и жене, његове мајке. Мислим, жене, јако сте бре лицемерне.
(Icarus, 25. mart 2019 19:25)

Krivica je iskljucivo njegova sto nije koristio kontracepciju ako ne zeli dete. Ona je ocito zelela dete i ostala je trudna, vi ako ne zelite sprecite.
Nego biste komociju bez kondoma i seks bez ikakvih obaveza sa strane pored zive zene i dece pa posle kukate kako neko nije fer prema vama. A prema kome je on fer?
Vi niste licemerni...

borba za istinu ili ostavinu

pre 5 godina

Sve i da mu je sin, Miroslav odlucuje da li ce ga on naslediti ili ne. Mada sta ce americkom doktoru kuca u Mrcajevcima..
(Hugo, 25. mart 2019 18:37)

Nisam siguran da se po nasem zakonu mogu potomci potpuno iskljuciti iz nasledstva.

Mirjana Maksimovic

pre 5 godina

Niko se od komentatora nije zapitao, da li Miroslav ne zeli da prizna ne dete( gotovog coveka), vec ucinjenu prevaru.
To sada treba da objasni zeni(supruzi), sta je sve I sa kim provodio vreme(i kako), na svojim turnejama.

Pex

pre 5 godina

Neko dole pise da oce smisao?koji crni smisao,nit ga je zeleo,nit planirao i sad se tu gura neko na silu da ga prizna.znas kad bi jurio matorog i pravio mu privatne probleme.nek pita kevu sta je i sa kime jos radila bolje.ocito oce novac

koliko sam čuo, doduše

pre 5 godina

trebao je da dobije nacionalnu penziju, pa je upravo taj njegov slučaj, tj. eventualne njegove nacionalne penzije, postao razlog da se nazad preispita kompletna institucija nacionalnih penzija.

Una

pre 5 godina

Sin je zeleo da ga upozna a Ilic
ga je odbio. Sada je inat u pitanju. Svi mi zelimo da znamo ko nam je majka i ko nam otac. Momak je u pravu. A, jos i lici na Ilica.

Marko99

pre 5 godina

Ako se dokaze da je ovaj pevac pravi otac hoce li sin onda vratiti nasledstvo koje je dobio od svog americkog legalnog oca? 
A i pevac i mama mrtva trka ko je veci mufljuz i ko je vise varao. Steta sto nisu zavrsili zajedno
(Hmmmm, 25. mart 2019 13:37)

A zasto da vrati nasljedstvo? Lik mu poklonio. Miroslava sam uvijek smatrao nekako gospodinom. Ocekivao bi od njega da tako i sada postupiti.

Dunja....

pre 5 godina

Zar slucaj nije zastareo? Od tog dogadjaja proslo je..... koliko godina???

Meni ovo lici na osvetu i teranje inata....a zbog cega?

Miroslav nije ni prvi a ni jedini koji nije ucestvovao u gajenju sina (ako je uopste njegov....).

Koliko zena odluci da rodi dete, da ga odgaja sama, preuzima odgovornost, i posle NE JURI OCA PO SUDOVIMA da ga on i zvanicno, i vec odraslog, prizna....

ende

pre 5 godina

dečku proradio inat, očigledno da mu je smrdoslav otac. bio u srbiji pre nekoliko godina želeo da se upozna sa čovekom da mu život ima nekog smisla a ovaj ga najljuće napao i izvređao. postoji mala verovatnoća da će dnk test pokazati da nije otac ali iovako se obrukao neviđeno...

bora

pre 5 godina

@Banderaš
Ne, ne može biti priveden kao tuženi, niti mu vađena krv bez njegove volje. Ne znate ništa o parničnom postupku, ali Vama i sličnima to ne smeta da komentarišete. I pored toga Vam neznalice daju pluseve, što znači da ste u većini.

pravnik

pre 5 godina

Devin boker. Zamisli samo da svako optuzi za nesto i onda ajde opet dnk...

Covek koristi sve sto moze da izbegne potencijalno lazne optuzbe. Moze mu se da se brani tako.

MauNtauN

pre 5 godina

Vazno je da je " Mrčajevski Slavuj" obezbedio nacionalnu peMziju dao mu nekadasnji ministar vojni šta će nema siroma pa ajde da oguli ovu kvazi državu dok sa druge strane poljoprivrednici jedva primaju po deset hiljada na stranu to kakav je čovek što se vidi iz priloženog ...Šta reći otužno kakav narod takva i država

ns021

pre 5 godina

E bas super, sad i ovde dajete vesti tj. detalje iz privatnog zivota estradnjaka, a bili ste jedini portal gde to nismo mogli da vidimo. Jos se pozivate na Kurir i Alo. :(

Gluposti

pre 5 godina

Ma nema veze ovo sa parama ta je bila bogato udata.
Nego nije se razveo zbog nje vec je otkacio i ostao sa zenom to jedna prelepa, visestruko fatalna, uobrazena zena nece moci do smrti da preboli. Ovako ih samo kaznjava.
A on je jak doktor studirao na Megadensu na Granadi.

realno gledano

pre 5 godina

ako cemo po duši ako se utvrdi da mu je sin I da je njegov bolje da prihvati prđašnju ljubav jer je lepša od sadašnje zaknite

Icarus

pre 5 godina

Морам да станем ДЕЛИМИЧНО у одбрану Мирослава Илића. Наиме, жене се боре за равноправност, да буду независне и да их ништа не спутава у жељи за каријером, или нечим другим. Кажу, Ми смо власнице нашег тела и ми одлучујемо да ли ћемо да рађамо и кад ћемо да рађамо. И ја то поштујем. Јер да не поштујем први бих напустио своју супругу јер хоће да среди посао и каријеру пре него што остане у другом стању. Ви се одлучујете за абортус јер нисте спремни у том моменту за дете из пословних или финансијских разлога, или вам то дете не треба јер их већ имате довољно. Али, шта мушкарац да ради? Јер њега неко питао да ли жели то дете? Да ли ће то утицати на његову каријеру или егзистенцију? Ово је 21. век, па и тај момак је рођен у другој половини 20ог када су постојале методе контрацепције како за мушкарце тако и за жене те останак те жене у другом стању није кривица само дотичног мушкарца, већ и жене, његове мајке. Мислим, жене, јако сте бре лицемерне.

Hugo

pre 5 godina

@"da li biste se odrekli u potpunosti Miroslavljevog bogatstva?
(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:44)"

Sve i da mu je sin, Miroslav odlucuje da li ce ga on naslediti ili ne. Mada sta ce americkom doktoru kuca u Mrcajevcima..

pera detlic

pre 5 godina

Zasto zene radjaju nezeljenu decu? Ako se muskarac ne slaze sa njenom odlukom i ako ga radja jer samo ona to zeli, zasto posle juri tog muskarca?

Džoni

pre 5 godina

Ko zna koliko su ti naši pevači okrenuli kojekakvih žena gostujući po svetu, a ova se sad setila da traži očinstvo. Trebao je da pristane na test očinstva, da ih isplati i onda testamentom ostavi sve svojoj zakonitoj deci ili detetu(ne znam koliko ih ima sa zakonitom suprugom). Meni ovo sada liči na to da su se okomili na njegovu lovu i da im je samo zbog toga bitno da dokažu očinstvo inače bi to uradili ranije da on još kao beba dobije oca.

smuki

pre 5 godina

Ipak se ovde radi iskljucivo o parama. Valjda je sinu dovoljno da mu majka kaze, ako je iskrena majka, ko mu je otac. I ako otac ne zeli nista sa tobom da ima sta ima pod stare dane da ga ganjate po sudovima ako nisu samo pare u pitanju.

Urke

pre 5 godina

...ali da, Mrčajevci... to je prevagnulo.
(dare 011, 25. mart 2019 13:50)
Priznaj da si napisao komentar da pljuneš selo, kakva malogradjanština..

Banderaš

pre 5 godina

Sve ovo mu ni malo nije bilo potrebno. Trebao je istog momenta otići u zavod za transfuziju krvi Srbije u ulici Svetog Save izvaditi uzorak krvi i izaći iz ove i svake slične situacije pristojno,ljudski kao odrastao čovek. Ovako,biće priveden od strane policije i moraće dati krv,ali će za sobom ostaviti veoma,veoma loš znak kao bahata,sebična,bezobzirna osoba koju je stiglo samo ono što zaslužuje.

артиљерац

pre 5 godina

Гдин доктор се родио док је Гђа мама била у потпуно РЕГУЛАРНОМ браку у САД.
Швалерисање обострано.

Ridah

pre 5 godina

@(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:44)

Veruj mi, bilo koji lekar u SAD ima mnogo više novca nego Miroslav Ilić. Ovo nije do novca nego čovek hoće da zna ko mu je otac, normalno.

Dragutin

pre 5 godina

OPET ne kapiram. Čovjek ima pravo da se odrekne zakonitog sina ako je bitanga koja ga maltretira. Ima pravo da proda sve što ima. Ima pravo da radi šta oće sa svojom imovinom, za života.
Zašto su ga spopali? Iz ljubavi? Zbog para? E pa ni dinara ne bi vidjeli. Postoji milion načina.

Svašta

pre 5 godina

Kakva glupa reakcija pevača!? Pa šta i da je otac. Očigledno ne traži novac od oca. Očigledno majka ne traži brak, menjanje pelena ... Čovek samo hoće nekakav smisao u svojoj egzistenciji... Uostalom, Miroslav nema šanse da izbegne DNK test

Devin Booker

pre 5 godina

Slavuj iz Mrčajevaca, moralna vertikala, uostalom kao i većina tih likova iz njegove branše. Koji je razlog da ne želi da se podvrgne DNK testiranju radi utvrđivanja očinstva. Ako zna da nije otac, može mirne duše da uradi test. Ali pošto na sve načine pokušava da ga izbjegne, sam se nameće zaključak da vjerovatno jeste otac, ali ne želi da zna za tog sina. Možda da napiše jednu predivmu ljubavnu pjesmu o tom iskustvu?!

abc

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

hoce istinu... nista drugo. citao sam izjave tog sina iz Amerike, bio je u Srbiji pre par god. i samo je hteo da upozna oca, nista drugo. nije hteo pare, nasledstvo, da se preseli kod njega... ništa! a ovaj ga je ignorisao i izbegavao, negirao, vredjao... i onda su se oni zainatili da ce isterati istinu do kraja!

South Park

pre 5 godina

da li ste spremni da se odreknete i centa Miroslavljevog bogatstva?
(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:43)
Dali si ti i svako drugi spreman da se odreknes nasledstva svoga oca?Lako je biti cinik preko tuđi leđa.

Dušan R.

pre 5 godina

Miroslav treba da plati svoju mladalacku nesmotrenost ali obavezan je samo na finansijski deo. Nikada nisu bili u pravoj vezi, nisu bili u braku , nije lagao da zeli dete - molim lepo. Evo ti pare, nestani i pitaj majku zasto je tako ispalo ( ako se uopste trazi vise od para)
(Ucenjivanje bebom, 25. mart 2019 13:39)

Vas komentar nije na mestu.

Ukoliko je otac kazem ukoliko treba pruziti detetu oca, nije sve u parama.

ajmo ajde

pre 5 godina

kako ne razumete...decko je pun ko brod ne zanima ga novac od miroslava vec samo da zna ko mu je otac...americki nacin zivota...a ceo problem je napravila sadasnja zena od miroslava koja je zabranjivala miroslavu dnk da ne ostane ona bez nasledstva..SRBIJA BATO

Pilipenda

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

Pa da prizna dete, ako je njegovo.
Šta se pravi lud?

u braku ili ne, isto je

pre 5 godina

A zašto bi se odrekao nasledstva?? Sin mu je, kao i deca dobijena u braku. Nikako da shvatite da kad napravite dete, imate obavezu i da o njemu brinete. Ukoliko takvu obavezu ne želite, razmišljajte unapred. Toliko je jednostavno.

duda

pre 5 godina

Sad ne mogu tacno da se setim koliko godina ima doticni diktor, ali imao je vremena i vremena da pita ko mu je bioloski otac. Ovo sad je apsurd.
A i majka bi se mogla zamisliti da li je u redu da sad proziva srarce da joj priznaju neke veze i decu. A nije ni ona bila do sada u celibatu. Sve je to neki interes
es a videce se koji. Sve je to ipak apsurd u odnosu na vreme koje je proteklo.
I da cudno da ovaj doktor nema drugog posla nego slusa mamu.

Miki

pre 5 godina

@ucenjivanje bebom
Brate, pa nije mu valjda ukrala spermu dok je spavao??? Slušate li vi sebe šta pričate??? Čovek je svesno imao seks, a svi znamo šta tako može nastati. Naravno da hoće da se prizna, svako želi da je priznat tamo odakle je potekao.

dr

pre 5 godina

Čitam komentare i ne verujem...Briga doktora iz amerike za Miroslavov novac,ima ga on tamo dovoljno...zar je stvarno došlo vreme da se sve kroz novac gleda, sramota ,zato nam ovako i ide,jer bi majku prodali za 100 evra ...čovekovo je pravo da sazna da li mu je Mirislav otac

Sanitär und Heiztechnik GmbH

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

Onda lepo dobije pare od nasledstva, koje mu kao sinu pripadaju. A "slavuj" neka se sramoti, rođeno dete se ne ostavlja tako. Krv nije voda pa da je prospeš.

acomurija

pre 5 godina

Da je pametan Miroslav sa postavi pitanje smisla i svrhe dokazivanja ocinstva.
A onda, po anglosaksonskom principu "rec na rec" - da ustvrdi da je majka od ovog klipana manipulisala cinjenicama, a na kraju da kaze: podvalila je s probusenim kondomom! Ili podvala sa spermom iz kondoma...
U svakom slucaju, sudovi su nelegitimno proglasili sebe nadleznim za upravni spor izmedju dvoje STRANIH drzavljana koji tuze, i domaceg drzavljanina koji je tuzen - a nakon zastarevnog roka "do punoletstva" - sto je po svim zakonima u Evropi.
Ovo je kompenzacija za necinjenje u istrazi paljenja Americke ambasade!

Aca Miskin

pre 5 godina

Zašto bi se taj dečko odrekao bilo čega ako mu je Miroslav Ilić otac? Izvini, znao si da ga napraviš, e pa druže postoje posledice za to. Kad već nisi bio dovoljno čovek da sam uradiš test i priznaš ga kao svoje dete ako je stvarno tvoj.

Nikola Mudic

pre 5 godina

Извињавам се, ја нисам у току.. Одлагао је суђење тих пар година, или 20+? пошто му је син постао доктор. Да ли је славуј био одмах обавештен да је трудан, или је мајка ћутала прве дведеценије? Зна ли ко?

Amila_

pre 5 godina

Koliko god je njegovo ponasanje neumjesno, toliko je bilo neumjesan rijeliti koji je ta njegova bivsa ljubav napravila od te price.
On je samo muskarac kao i neki drugi muskarac, ali njegova prica je bacena svjetini, kao komad mesa bijesnim psima.
Gospodja je na momente bila bas neprijatna za gledati, onako vrhunski stilizovana u bolu duse svoje.
Ali bas neprijatna za gledati.

Ne znam zasto bih zalila zenu koja je hladno usla u tudji brak...ne znam zasto bih ocekivala od pjevaca kafandkih pjesama, da bilo kome bude moralni uzor.

Sve u svemu - jadno!

Vegas

pre 5 godina

Kakve veze bog ima s ovim?
(Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 25. mart 2019 13:40)
Znas..postoje i ljudi koji veruju u Boga..
Nisi do kraja procitao recenicu ocigledno.

don chombe

pre 5 godina

Proveo je noci, ljubeci bez mere
ali pustom srcu nikad dosta nije,
ono bi k'o nekad jos ljubavi htelo,
ne mari za ono sto ne bi se smelo.

Polomicu case od kristala
I sutnucu Sutka generala (NATO)....

Boki

pre 5 godina

@Dragutin Da li je moguce da ovakvi likovi postoje?Da li ti ides okolo i pravis dece koju posle ne priznajes?Ako ti nije jasno,ja cu ti reci-ako se utvrdi da mu je Miroslav otac,to ce se upisati u maticne knjige.A iz cinjenice da je neko roditelj,makar i los,proizilaze obaveze.Ako nista drugo,imace obavezu da ga prizna.
Nije tesko za razumeti....

Neutralni posmatrac

pre 5 godina

Kad znaš da nisi kriv, onda uradiš šta imaš i ideš dalje.
Da nema nešto da krije, čovek bi odradio test i nastavio dalje. Ovako, ispada da je kriv sve i da nije

blaster

pre 5 godina

U potpunosti se slazem sa majkom. Frajeru preuzmi odgovornost za svoje postupke. Sa druge strane ako je sve ovo bila kleveta oguloti im kozu sa ledja, a ako ne...

Ucenjivanje bebom

pre 5 godina

Miroslav treba da plati svoju mladalacku nesmotrenost ali obavezan je samo na finansijski deo. Nikada nisu bili u pravoj vezi, nisu bili u braku , nije lagao da zeli dete - molim lepo. Evo ti pare, nestani i pitaj majku zasto je tako ispalo ( ako se uopste trazi vise od para)

Hmmmm

pre 5 godina

Ako se dokaze da je ovaj pevac pravi otac hoce li sin onda vratiti nasledstvo koje je dobio od svog americkog legalnog oca?
A i pevac i mama mrtva trka ko je veci mufljuz i ko je vise varao. Steta sto nisu zavrsili zajedno

dare 011

pre 5 godina

Neverovatno. Veliki sa fan Miroslava Ilića i baš mi je nezamislivo kako je pristupio rešavamju ovog problema...ali da, Mrčajevci... to je prevagnulo. Lepo pevaš ali se u ovome nisi pokazao

hm

pre 5 godina

"Obavezna analiza DNK je zakon u svim modernim zemljama. Nije mi jasno zašto Srbija hoće da ostane u mračnom dobu".
Ne razumljivo...!? Upravo sud dosudio da mora pa ne razumem šta joj smeta?

dare 011

pre 5 godina

Neverovatno. Veliki sa fan Miroslava Ilića i baš mi je nezamislivo kako je pristupio rešavamju ovog problema...ali da, Mrčajevci... to je prevagnulo. Lepo pevaš ali se u ovome nisi pokazao

Hmmmm

pre 5 godina

Ako se dokaze da je ovaj pevac pravi otac hoce li sin onda vratiti nasledstvo koje je dobio od svog americkog legalnog oca?
A i pevac i mama mrtva trka ko je veci mufljuz i ko je vise varao. Steta sto nisu zavrsili zajedno

Svašta

pre 5 godina

Kakva glupa reakcija pevača!? Pa šta i da je otac. Očigledno ne traži novac od oca. Očigledno majka ne traži brak, menjanje pelena ... Čovek samo hoće nekakav smisao u svojoj egzistenciji... Uostalom, Miroslav nema šanse da izbegne DNK test

Ridah

pre 5 godina

@(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:44)

Veruj mi, bilo koji lekar u SAD ima mnogo više novca nego Miroslav Ilić. Ovo nije do novca nego čovek hoće da zna ko mu je otac, normalno.

Hugo

pre 5 godina

@"da li biste se odrekli u potpunosti Miroslavljevog bogatstva?
(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:44)"

Sve i da mu je sin, Miroslav odlucuje da li ce ga on naslediti ili ne. Mada sta ce americkom doktoru kuca u Mrcajevcima..

abc

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

hoce istinu... nista drugo. citao sam izjave tog sina iz Amerike, bio je u Srbiji pre par god. i samo je hteo da upozna oca, nista drugo. nije hteo pare, nasledstvo, da se preseli kod njega... ništa! a ovaj ga je ignorisao i izbegavao, negirao, vredjao... i onda su se oni zainatili da ce isterati istinu do kraja!

dr

pre 5 godina

Čitam komentare i ne verujem...Briga doktora iz amerike za Miroslavov novac,ima ga on tamo dovoljno...zar je stvarno došlo vreme da se sve kroz novac gleda, sramota ,zato nam ovako i ide,jer bi majku prodali za 100 evra ...čovekovo je pravo da sazna da li mu je Mirislav otac

Banderaš

pre 5 godina

Sve ovo mu ni malo nije bilo potrebno. Trebao je istog momenta otići u zavod za transfuziju krvi Srbije u ulici Svetog Save izvaditi uzorak krvi i izaći iz ove i svake slične situacije pristojno,ljudski kao odrastao čovek. Ovako,biće priveden od strane policije i moraće dati krv,ali će za sobom ostaviti veoma,veoma loš znak kao bahata,sebična,bezobzirna osoba koju je stiglo samo ono što zaslužuje.

Ucenjivanje bebom

pre 5 godina

Miroslav treba da plati svoju mladalacku nesmotrenost ali obavezan je samo na finansijski deo. Nikada nisu bili u pravoj vezi, nisu bili u braku , nije lagao da zeli dete - molim lepo. Evo ti pare, nestani i pitaj majku zasto je tako ispalo ( ako se uopste trazi vise od para)

Una

pre 5 godina

Sin je zeleo da ga upozna a Ilic
ga je odbio. Sada je inat u pitanju. Svi mi zelimo da znamo ko nam je majka i ko nam otac. Momak je u pravu. A, jos i lici na Ilica.

ajmo ajde

pre 5 godina

kako ne razumete...decko je pun ko brod ne zanima ga novac od miroslava vec samo da zna ko mu je otac...americki nacin zivota...a ceo problem je napravila sadasnja zena od miroslava koja je zabranjivala miroslavu dnk da ne ostane ona bez nasledstva..SRBIJA BATO

Pilipenda

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

Pa da prizna dete, ako je njegovo.
Šta se pravi lud?

Devin Booker

pre 5 godina

Slavuj iz Mrčajevaca, moralna vertikala, uostalom kao i većina tih likova iz njegove branše. Koji je razlog da ne želi da se podvrgne DNK testiranju radi utvrđivanja očinstva. Ako zna da nije otac, može mirne duše da uradi test. Ali pošto na sve načine pokušava da ga izbjegne, sam se nameće zaključak da vjerovatno jeste otac, ali ne želi da zna za tog sina. Možda da napiše jednu predivmu ljubavnu pjesmu o tom iskustvu?!

u braku ili ne, isto je

pre 5 godina

A zašto bi se odrekao nasledstva?? Sin mu je, kao i deca dobijena u braku. Nikako da shvatite da kad napravite dete, imate obavezu i da o njemu brinete. Ukoliko takvu obavezu ne želite, razmišljajte unapred. Toliko je jednostavno.

ende

pre 5 godina

dečku proradio inat, očigledno da mu je smrdoslav otac. bio u srbiji pre nekoliko godina želeo da se upozna sa čovekom da mu život ima nekog smisla a ovaj ga najljuće napao i izvređao. postoji mala verovatnoća da će dnk test pokazati da nije otac ali iovako se obrukao neviđeno...

pera detlic

pre 5 godina

Zasto zene radjaju nezeljenu decu? Ako se muskarac ne slaze sa njenom odlukom i ako ga radja jer samo ona to zeli, zasto posle juri tog muskarca?

артиљерац

pre 5 godina

Гдин доктор се родио док је Гђа мама била у потпуно РЕГУЛАРНОМ браку у САД.
Швалерисање обострано.

Miki

pre 5 godina

@ucenjivanje bebom
Brate, pa nije mu valjda ukrala spermu dok je spavao??? Slušate li vi sebe šta pričate??? Čovek je svesno imao seks, a svi znamo šta tako može nastati. Naravno da hoće da se prizna, svako želi da je priznat tamo odakle je potekao.

MauNtauN

pre 5 godina

Vazno je da je " Mrčajevski Slavuj" obezbedio nacionalnu peMziju dao mu nekadasnji ministar vojni šta će nema siroma pa ajde da oguli ovu kvazi državu dok sa druge strane poljoprivrednici jedva primaju po deset hiljada na stranu to kakav je čovek što se vidi iz priloženog ...Šta reći otužno kakav narod takva i država

South Park

pre 5 godina

da li ste spremni da se odreknete i centa Miroslavljevog bogatstva?
(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:43)
Dali si ti i svako drugi spreman da se odreknes nasledstva svoga oca?Lako je biti cinik preko tuđi leđa.

Boki

pre 5 godina

@Dragutin Da li je moguce da ovakvi likovi postoje?Da li ti ides okolo i pravis dece koju posle ne priznajes?Ako ti nije jasno,ja cu ti reci-ako se utvrdi da mu je Miroslav otac,to ce se upisati u maticne knjige.A iz cinjenice da je neko roditelj,makar i los,proizilaze obaveze.Ako nista drugo,imace obavezu da ga prizna.
Nije tesko za razumeti....

Sanitär und Heiztechnik GmbH

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

Onda lepo dobije pare od nasledstva, koje mu kao sinu pripadaju. A "slavuj" neka se sramoti, rođeno dete se ne ostavlja tako. Krv nije voda pa da je prospeš.

Aca Miskin

pre 5 godina

Zašto bi se taj dečko odrekao bilo čega ako mu je Miroslav Ilić otac? Izvini, znao si da ga napraviš, e pa druže postoje posledice za to. Kad već nisi bio dovoljno čovek da sam uradiš test i priznaš ga kao svoje dete ako je stvarno tvoj.

Neutralni posmatrac

pre 5 godina

Kad znaš da nisi kriv, onda uradiš šta imaš i ideš dalje.
Da nema nešto da krije, čovek bi odradio test i nastavio dalje. Ovako, ispada da je kriv sve i da nije

ns021

pre 5 godina

E bas super, sad i ovde dajete vesti tj. detalje iz privatnog zivota estradnjaka, a bili ste jedini portal gde to nismo mogli da vidimo. Jos se pozivate na Kurir i Alo. :(

Dušan R.

pre 5 godina

Miroslav treba da plati svoju mladalacku nesmotrenost ali obavezan je samo na finansijski deo. Nikada nisu bili u pravoj vezi, nisu bili u braku , nije lagao da zeli dete - molim lepo. Evo ti pare, nestani i pitaj majku zasto je tako ispalo ( ako se uopste trazi vise od para)
(Ucenjivanje bebom, 25. mart 2019 13:39)

Vas komentar nije na mestu.

Ukoliko je otac kazem ukoliko treba pruziti detetu oca, nije sve u parama.

Amila_

pre 5 godina

Koliko god je njegovo ponasanje neumjesno, toliko je bilo neumjesan rijeliti koji je ta njegova bivsa ljubav napravila od te price.
On je samo muskarac kao i neki drugi muskarac, ali njegova prica je bacena svjetini, kao komad mesa bijesnim psima.
Gospodja je na momente bila bas neprijatna za gledati, onako vrhunski stilizovana u bolu duse svoje.
Ali bas neprijatna za gledati.

Ne znam zasto bih zalila zenu koja je hladno usla u tudji brak...ne znam zasto bih ocekivala od pjevaca kafandkih pjesama, da bilo kome bude moralni uzor.

Sve u svemu - jadno!

blaster

pre 5 godina

U potpunosti se slazem sa majkom. Frajeru preuzmi odgovornost za svoje postupke. Sa druge strane ako je sve ovo bila kleveta oguloti im kozu sa ledja, a ako ne...

koliko sam čuo, doduše

pre 5 godina

trebao je da dobije nacionalnu penziju, pa je upravo taj njegov slučaj, tj. eventualne njegove nacionalne penzije, postao razlog da se nazad preispita kompletna institucija nacionalnih penzija.

Icarus

pre 5 godina

Морам да станем ДЕЛИМИЧНО у одбрану Мирослава Илића. Наиме, жене се боре за равноправност, да буду независне и да их ништа не спутава у жељи за каријером, или нечим другим. Кажу, Ми смо власнице нашег тела и ми одлучујемо да ли ћемо да рађамо и кад ћемо да рађамо. И ја то поштујем. Јер да не поштујем први бих напустио своју супругу јер хоће да среди посао и каријеру пре него што остане у другом стању. Ви се одлучујете за абортус јер нисте спремни у том моменту за дете из пословних или финансијских разлога, или вам то дете не треба јер их већ имате довољно. Али, шта мушкарац да ради? Јер њега неко питао да ли жели то дете? Да ли ће то утицати на његову каријеру или егзистенцију? Ово је 21. век, па и тај момак је рођен у другој половини 20ог када су постојале методе контрацепције како за мушкарце тако и за жене те останак те жене у другом стању није кривица само дотичног мушкарца, већ и жене, његове мајке. Мислим, жене, јако сте бре лицемерне.

Marko99

pre 5 godina

Ako se dokaze da je ovaj pevac pravi otac hoce li sin onda vratiti nasledstvo koje je dobio od svog americkog legalnog oca? 
A i pevac i mama mrtva trka ko je veci mufljuz i ko je vise varao. Steta sto nisu zavrsili zajedno
(Hmmmm, 25. mart 2019 13:37)

A zasto da vrati nasljedstvo? Lik mu poklonio. Miroslava sam uvijek smatrao nekako gospodinom. Ocekivao bi od njega da tako i sada postupiti.

Urke

pre 5 godina

...ali da, Mrčajevci... to je prevagnulo.
(dare 011, 25. mart 2019 13:50)
Priznaj da si napisao komentar da pljuneš selo, kakva malogradjanština..

Nikola Mudic

pre 5 godina

Извињавам се, ја нисам у току.. Одлагао је суђење тих пар година, или 20+? пошто му је син постао доктор. Да ли је славуј био одмах обавештен да је трудан, или је мајка ћутала прве дведеценије? Зна ли ко?

Vegas

pre 5 godina

Kakve veze bog ima s ovim?
(Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 25. mart 2019 13:40)
Znas..postoje i ljudi koji veruju u Boga..
Nisi do kraja procitao recenicu ocigledno.

borba za istinu ili ostavinu

pre 5 godina

Sve i da mu je sin, Miroslav odlucuje da li ce ga on naslediti ili ne. Mada sta ce americkom doktoru kuca u Mrcajevcima..
(Hugo, 25. mart 2019 18:37)

Nisam siguran da se po nasem zakonu mogu potomci potpuno iskljuciti iz nasledstva.

Mirjana Maksimovic

pre 5 godina

Niko se od komentatora nije zapitao, da li Miroslav ne zeli da prizna ne dete( gotovog coveka), vec ucinjenu prevaru.
To sada treba da objasni zeni(supruzi), sta je sve I sa kim provodio vreme(i kako), na svojim turnejama.

Pex

pre 5 godina

Neko dole pise da oce smisao?koji crni smisao,nit ga je zeleo,nit planirao i sad se tu gura neko na silu da ga prizna.znas kad bi jurio matorog i pravio mu privatne probleme.nek pita kevu sta je i sa kime jos radila bolje.ocito oce novac

duda

pre 5 godina

Sad ne mogu tacno da se setim koliko godina ima doticni diktor, ali imao je vremena i vremena da pita ko mu je bioloski otac. Ovo sad je apsurd.
A i majka bi se mogla zamisliti da li je u redu da sad proziva srarce da joj priznaju neke veze i decu. A nije ni ona bila do sada u celibatu. Sve je to neki interes
es a videce se koji. Sve je to ipak apsurd u odnosu na vreme koje je proteklo.
I da cudno da ovaj doktor nema drugog posla nego slusa mamu.

Dunja....

pre 5 godina

Zar slucaj nije zastareo? Od tog dogadjaja proslo je..... koliko godina???

Meni ovo lici na osvetu i teranje inata....a zbog cega?

Miroslav nije ni prvi a ni jedini koji nije ucestvovao u gajenju sina (ako je uopste njegov....).

Koliko zena odluci da rodi dete, da ga odgaja sama, preuzima odgovornost, i posle NE JURI OCA PO SUDOVIMA da ga on i zvanicno, i vec odraslog, prizna....

bora

pre 5 godina

@Banderaš
Ne, ne može biti priveden kao tuženi, niti mu vađena krv bez njegove volje. Ne znate ništa o parničnom postupku, ali Vama i sličnima to ne smeta da komentarišete. I pored toga Vam neznalice daju pluseve, što znači da ste u većini.

hm

pre 5 godina

"Obavezna analiza DNK je zakon u svim modernim zemljama. Nije mi jasno zašto Srbija hoće da ostane u mračnom dobu".
Ne razumljivo...!? Upravo sud dosudio da mora pa ne razumem šta joj smeta?

Bitange

pre 5 godina

Ово је 21. век, па и тај момак је рођен у другој половини 20ог када су постојале методе контрацепције како за мушкарце тако и за жене те останак те жене у другом стању није кривица само дотичног мушкарца, већ и жене, његове мајке. Мислим, жене, јако сте бре лицемерне.
(Icarus, 25. mart 2019 19:25)

Krivica je iskljucivo njegova sto nije koristio kontracepciju ako ne zeli dete. Ona je ocito zelela dete i ostala je trudna, vi ako ne zelite sprecite.
Nego biste komociju bez kondoma i seks bez ikakvih obaveza sa strane pored zive zene i dece pa posle kukate kako neko nije fer prema vama. A prema kome je on fer?
Vi niste licemerni...

Džoni

pre 5 godina

Ko zna koliko su ti naši pevači okrenuli kojekakvih žena gostujući po svetu, a ova se sad setila da traži očinstvo. Trebao je da pristane na test očinstva, da ih isplati i onda testamentom ostavi sve svojoj zakonitoj deci ili detetu(ne znam koliko ih ima sa zakonitom suprugom). Meni ovo sada liči na to da su se okomili na njegovu lovu i da im je samo zbog toga bitno da dokažu očinstvo inače bi to uradili ranije da on još kao beba dobije oca.

smuki

pre 5 godina

Ipak se ovde radi iskljucivo o parama. Valjda je sinu dovoljno da mu majka kaze, ako je iskrena majka, ko mu je otac. I ako otac ne zeli nista sa tobom da ima sta ima pod stare dane da ga ganjate po sudovima ako nisu samo pare u pitanju.

don chombe

pre 5 godina

Proveo je noci, ljubeci bez mere
ali pustom srcu nikad dosta nije,
ono bi k'o nekad jos ljubavi htelo,
ne mari za ono sto ne bi se smelo.

Polomicu case od kristala
I sutnucu Sutka generala (NATO)....

Dragutin

pre 5 godina

OPET ne kapiram. Čovjek ima pravo da se odrekne zakonitog sina ako je bitanga koja ga maltretira. Ima pravo da proda sve što ima. Ima pravo da radi šta oće sa svojom imovinom, za života.
Zašto su ga spopali? Iz ljubavi? Zbog para? E pa ni dinara ne bi vidjeli. Postoji milion načina.

Goca

pre 5 godina

Ni Devinu ni majci ne treba ni zuta banka od ovog nikogovica. Samo jednostavno da se utvrdi da mu je bioloski otac. Trudnu zenu je prihvatio stranac, othranio iskolovao tudje dete , ostavio nasledstvo.Ljudina, A oval oblizivac samo treba da uradi DNK. Izigrava neku nacionalnu velicinu, i treba da ga izuju. Mator pa se blamira.

realno gledano

pre 5 godina

ako cemo po duši ako se utvrdi da mu je sin I da je njegov bolje da prihvati prđašnju ljubav jer je lepša od sadašnje zaknite

Gluposti

pre 5 godina

Ma nema veze ovo sa parama ta je bila bogato udata.
Nego nije se razveo zbog nje vec je otkacio i ostao sa zenom to jedna prelepa, visestruko fatalna, uobrazena zena nece moci do smrti da preboli. Ovako ih samo kaznjava.
A on je jak doktor studirao na Megadensu na Granadi.

acomurija

pre 5 godina

Da je pametan Miroslav sa postavi pitanje smisla i svrhe dokazivanja ocinstva.
A onda, po anglosaksonskom principu "rec na rec" - da ustvrdi da je majka od ovog klipana manipulisala cinjenicama, a na kraju da kaze: podvalila je s probusenim kondomom! Ili podvala sa spermom iz kondoma...
U svakom slucaju, sudovi su nelegitimno proglasili sebe nadleznim za upravni spor izmedju dvoje STRANIH drzavljana koji tuze, i domaceg drzavljanina koji je tuzen - a nakon zastarevnog roka "do punoletstva" - sto je po svim zakonima u Evropi.
Ovo je kompenzacija za necinjenje u istrazi paljenja Americke ambasade!

Prosto

pre 5 godina

Imovinu za zivota mozes prepisati kome zelis tako da prica o nekom prinudnom nasledstvu otpada. Obicno u ovakvim slucajevima sve prenesu na zenu, kao Keba te iza njih ne ostane nista.
Alimentacija je obavezna ali nasledstvo ne.

NIKO

pre 5 godina

Sadasnja supruga Miroslava drzi pod totalnom kontrolom...covek ne sme ni u wc da ode bez njenog znanja...ta osoba je sve ovo napravila.. uzasno se plasi da mladi lekar ne trazi sto mu pripada...a Miroslav nije siromasan covek...!!!

Neo

pre 5 godina

Tu foru sa nenadleznoscu suda advokati masovno i redovno koriste za sve, lepo se zalis da sud nije nadlezan, pa ode na visi i tamo se kiseli narednih par godina; za nesto sto mogu da urade bukvalno za 30 sekundi, oni ne urade godinama. To nije neefikasnost sudstva, to je kriminalna lenjost i nesposobnost.

pravnik

pre 5 godina

Devin boker. Zamisli samo da svako optuzi za nesto i onda ajde opet dnk...

Covek koristi sve sto moze da izbegne potencijalno lazne optuzbe. Moze mu se da se brani tako.

Hannes Welker

pre 5 godina

Nebitno ko mu je bioloski otac nego sta pise u krstenici. A ime oca u krstenici je navela jedino majka i niko drugi. Ne zaglupljujte narod. Ako je ona navela kao oca nekog drugog ili napisala da je nepoznat, puj pike ne vazi. Ako je tada nacela pevaca kao oca e onda je on u problemu. Dakle, krstenicu na sunce.

Ucenjivanje bebom

pre 5 godina

Miroslav treba da plati svoju mladalacku nesmotrenost ali obavezan je samo na finansijski deo. Nikada nisu bili u pravoj vezi, nisu bili u braku , nije lagao da zeli dete - molim lepo. Evo ti pare, nestani i pitaj majku zasto je tako ispalo ( ako se uopste trazi vise od para)

Hmmmm

pre 5 godina

Ako se dokaze da je ovaj pevac pravi otac hoce li sin onda vratiti nasledstvo koje je dobio od svog americkog legalnog oca?
A i pevac i mama mrtva trka ko je veci mufljuz i ko je vise varao. Steta sto nisu zavrsili zajedno

pera detlic

pre 5 godina

Zasto zene radjaju nezeljenu decu? Ako se muskarac ne slaze sa njenom odlukom i ako ga radja jer samo ona to zeli, zasto posle juri tog muskarca?

Pex

pre 5 godina

Neko dole pise da oce smisao?koji crni smisao,nit ga je zeleo,nit planirao i sad se tu gura neko na silu da ga prizna.znas kad bi jurio matorog i pravio mu privatne probleme.nek pita kevu sta je i sa kime jos radila bolje.ocito oce novac

Dragutin

pre 5 godina

OPET ne kapiram. Čovjek ima pravo da se odrekne zakonitog sina ako je bitanga koja ga maltretira. Ima pravo da proda sve što ima. Ima pravo da radi šta oće sa svojom imovinom, za života.
Zašto su ga spopali? Iz ljubavi? Zbog para? E pa ni dinara ne bi vidjeli. Postoji milion načina.

Džoni

pre 5 godina

Ko zna koliko su ti naši pevači okrenuli kojekakvih žena gostujući po svetu, a ova se sad setila da traži očinstvo. Trebao je da pristane na test očinstva, da ih isplati i onda testamentom ostavi sve svojoj zakonitoj deci ili detetu(ne znam koliko ih ima sa zakonitom suprugom). Meni ovo sada liči na to da su se okomili na njegovu lovu i da im je samo zbog toga bitno da dokažu očinstvo inače bi to uradili ranije da on još kao beba dobije oca.

Dunja....

pre 5 godina

Zar slucaj nije zastareo? Od tog dogadjaja proslo je..... koliko godina???

Meni ovo lici na osvetu i teranje inata....a zbog cega?

Miroslav nije ni prvi a ni jedini koji nije ucestvovao u gajenju sina (ako je uopste njegov....).

Koliko zena odluci da rodi dete, da ga odgaja sama, preuzima odgovornost, i posle NE JURI OCA PO SUDOVIMA da ga on i zvanicno, i vec odraslog, prizna....

smuki

pre 5 godina

Ipak se ovde radi iskljucivo o parama. Valjda je sinu dovoljno da mu majka kaze, ako je iskrena majka, ko mu je otac. I ako otac ne zeli nista sa tobom da ima sta ima pod stare dane da ga ganjate po sudovima ako nisu samo pare u pitanju.

Icarus

pre 5 godina

Морам да станем ДЕЛИМИЧНО у одбрану Мирослава Илића. Наиме, жене се боре за равноправност, да буду независне и да их ништа не спутава у жељи за каријером, или нечим другим. Кажу, Ми смо власнице нашег тела и ми одлучујемо да ли ћемо да рађамо и кад ћемо да рађамо. И ја то поштујем. Јер да не поштујем први бих напустио своју супругу јер хоће да среди посао и каријеру пре него што остане у другом стању. Ви се одлучујете за абортус јер нисте спремни у том моменту за дете из пословних или финансијских разлога, или вам то дете не треба јер их већ имате довољно. Али, шта мушкарац да ради? Јер њега неко питао да ли жели то дете? Да ли ће то утицати на његову каријеру или егзистенцију? Ово је 21. век, па и тај момак је рођен у другој половини 20ог када су постојале методе контрацепције како за мушкарце тако и за жене те останак те жене у другом стању није кривица само дотичног мушкарца, већ и жене, његове мајке. Мислим, жене, јако сте бре лицемерне.

duda

pre 5 godina

Sad ne mogu tacno da se setim koliko godina ima doticni diktor, ali imao je vremena i vremena da pita ko mu je bioloski otac. Ovo sad je apsurd.
A i majka bi se mogla zamisliti da li je u redu da sad proziva srarce da joj priznaju neke veze i decu. A nije ni ona bila do sada u celibatu. Sve je to neki interes
es a videce se koji. Sve je to ipak apsurd u odnosu na vreme koje je proteklo.
I da cudno da ovaj doktor nema drugog posla nego slusa mamu.

acomurija

pre 5 godina

Da je pametan Miroslav sa postavi pitanje smisla i svrhe dokazivanja ocinstva.
A onda, po anglosaksonskom principu "rec na rec" - da ustvrdi da je majka od ovog klipana manipulisala cinjenicama, a na kraju da kaze: podvalila je s probusenim kondomom! Ili podvala sa spermom iz kondoma...
U svakom slucaju, sudovi su nelegitimno proglasili sebe nadleznim za upravni spor izmedju dvoje STRANIH drzavljana koji tuze, i domaceg drzavljanina koji je tuzen - a nakon zastarevnog roka "do punoletstva" - sto je po svim zakonima u Evropi.
Ovo je kompenzacija za necinjenje u istrazi paljenja Americke ambasade!

Gluposti

pre 5 godina

Ma nema veze ovo sa parama ta je bila bogato udata.
Nego nije se razveo zbog nje vec je otkacio i ostao sa zenom to jedna prelepa, visestruko fatalna, uobrazena zena nece moci do smrti da preboli. Ovako ih samo kaznjava.
A on je jak doktor studirao na Megadensu na Granadi.

Amila_

pre 5 godina

Koliko god je njegovo ponasanje neumjesno, toliko je bilo neumjesan rijeliti koji je ta njegova bivsa ljubav napravila od te price.
On je samo muskarac kao i neki drugi muskarac, ali njegova prica je bacena svjetini, kao komad mesa bijesnim psima.
Gospodja je na momente bila bas neprijatna za gledati, onako vrhunski stilizovana u bolu duse svoje.
Ali bas neprijatna za gledati.

Ne znam zasto bih zalila zenu koja je hladno usla u tudji brak...ne znam zasto bih ocekivala od pjevaca kafandkih pjesama, da bilo kome bude moralni uzor.

Sve u svemu - jadno!

pravnik

pre 5 godina

Devin boker. Zamisli samo da svako optuzi za nesto i onda ajde opet dnk...

Covek koristi sve sto moze da izbegne potencijalno lazne optuzbe. Moze mu se da se brani tako.

bora

pre 5 godina

@Banderaš
Ne, ne može biti priveden kao tuženi, niti mu vađena krv bez njegove volje. Ne znate ništa o parničnom postupku, ali Vama i sličnima to ne smeta da komentarišete. I pored toga Vam neznalice daju pluseve, što znači da ste u većini.

dare 011

pre 5 godina

Neverovatno. Veliki sa fan Miroslava Ilića i baš mi je nezamislivo kako je pristupio rešavamju ovog problema...ali da, Mrčajevci... to je prevagnulo. Lepo pevaš ali se u ovome nisi pokazao

Urke

pre 5 godina

...ali da, Mrčajevci... to je prevagnulo.
(dare 011, 25. mart 2019 13:50)
Priznaj da si napisao komentar da pljuneš selo, kakva malogradjanština..

артиљерац

pre 5 godina

Гдин доктор се родио док је Гђа мама била у потпуно РЕГУЛАРНОМ браку у САД.
Швалерисање обострано.

Marko99

pre 5 godina

Ako se dokaze da je ovaj pevac pravi otac hoce li sin onda vratiti nasledstvo koje je dobio od svog americkog legalnog oca? 
A i pevac i mama mrtva trka ko je veci mufljuz i ko je vise varao. Steta sto nisu zavrsili zajedno
(Hmmmm, 25. mart 2019 13:37)

A zasto da vrati nasljedstvo? Lik mu poklonio. Miroslava sam uvijek smatrao nekako gospodinom. Ocekivao bi od njega da tako i sada postupiti.

realno gledano

pre 5 godina

ako cemo po duši ako se utvrdi da mu je sin I da je njegov bolje da prihvati prđašnju ljubav jer je lepša od sadašnje zaknite

Hugo

pre 5 godina

@"da li biste se odrekli u potpunosti Miroslavljevog bogatstva?
(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:44)"

Sve i da mu je sin, Miroslav odlucuje da li ce ga on naslediti ili ne. Mada sta ce americkom doktoru kuca u Mrcajevcima..

Pilipenda

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

Pa da prizna dete, ako je njegovo.
Šta se pravi lud?

Una

pre 5 godina

Sin je zeleo da ga upozna a Ilic
ga je odbio. Sada je inat u pitanju. Svi mi zelimo da znamo ko nam je majka i ko nam otac. Momak je u pravu. A, jos i lici na Ilica.

Sanitär und Heiztechnik GmbH

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

Onda lepo dobije pare od nasledstva, koje mu kao sinu pripadaju. A "slavuj" neka se sramoti, rođeno dete se ne ostavlja tako. Krv nije voda pa da je prospeš.

u braku ili ne, isto je

pre 5 godina

A zašto bi se odrekao nasledstva?? Sin mu je, kao i deca dobijena u braku. Nikako da shvatite da kad napravite dete, imate obavezu i da o njemu brinete. Ukoliko takvu obavezu ne želite, razmišljajte unapred. Toliko je jednostavno.

don chombe

pre 5 godina

Proveo je noci, ljubeci bez mere
ali pustom srcu nikad dosta nije,
ono bi k'o nekad jos ljubavi htelo,
ne mari za ono sto ne bi se smelo.

Polomicu case od kristala
I sutnucu Sutka generala (NATO)....

South Park

pre 5 godina

da li ste spremni da se odreknete i centa Miroslavljevog bogatstva?
(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:43)
Dali si ti i svako drugi spreman da se odreknes nasledstva svoga oca?Lako je biti cinik preko tuđi leđa.

Dušan R.

pre 5 godina

Miroslav treba da plati svoju mladalacku nesmotrenost ali obavezan je samo na finansijski deo. Nikada nisu bili u pravoj vezi, nisu bili u braku , nije lagao da zeli dete - molim lepo. Evo ti pare, nestani i pitaj majku zasto je tako ispalo ( ako se uopste trazi vise od para)
(Ucenjivanje bebom, 25. mart 2019 13:39)

Vas komentar nije na mestu.

Ukoliko je otac kazem ukoliko treba pruziti detetu oca, nije sve u parama.

Ridah

pre 5 godina

@(borba za istinu ili ostavinu, 25. mart 2019 12:44)

Veruj mi, bilo koji lekar u SAD ima mnogo više novca nego Miroslav Ilić. Ovo nije do novca nego čovek hoće da zna ko mu je otac, normalno.

Banderaš

pre 5 godina

Sve ovo mu ni malo nije bilo potrebno. Trebao je istog momenta otići u zavod za transfuziju krvi Srbije u ulici Svetog Save izvaditi uzorak krvi i izaći iz ove i svake slične situacije pristojno,ljudski kao odrastao čovek. Ovako,biće priveden od strane policije i moraće dati krv,ali će za sobom ostaviti veoma,veoma loš znak kao bahata,sebična,bezobzirna osoba koju je stiglo samo ono što zaslužuje.

Svašta

pre 5 godina

Kakva glupa reakcija pevača!? Pa šta i da je otac. Očigledno ne traži novac od oca. Očigledno majka ne traži brak, menjanje pelena ... Čovek samo hoće nekakav smisao u svojoj egzistenciji... Uostalom, Miroslav nema šanse da izbegne DNK test

ende

pre 5 godina

dečku proradio inat, očigledno da mu je smrdoslav otac. bio u srbiji pre nekoliko godina želeo da se upozna sa čovekom da mu život ima nekog smisla a ovaj ga najljuće napao i izvređao. postoji mala verovatnoća da će dnk test pokazati da nije otac ali iovako se obrukao neviđeno...

borba za istinu ili ostavinu

pre 5 godina

Sve i da mu je sin, Miroslav odlucuje da li ce ga on naslediti ili ne. Mada sta ce americkom doktoru kuca u Mrcajevcima..
(Hugo, 25. mart 2019 18:37)

Nisam siguran da se po nasem zakonu mogu potomci potpuno iskljuciti iz nasledstva.

Nikola Mudic

pre 5 godina

Извињавам се, ја нисам у току.. Одлагао је суђење тих пар година, или 20+? пошто му је син постао доктор. Да ли је славуј био одмах обавештен да је трудан, или је мајка ћутала прве дведеценије? Зна ли ко?

dr

pre 5 godina

Čitam komentare i ne verujem...Briga doktora iz amerike za Miroslavov novac,ima ga on tamo dovoljno...zar je stvarno došlo vreme da se sve kroz novac gleda, sramota ,zato nam ovako i ide,jer bi majku prodali za 100 evra ...čovekovo je pravo da sazna da li mu je Mirislav otac

abc

pre 5 godina

Ne kapiram sta oce oni od njega. Eto sve nek mu je otac. I šta onda?
(Dragutin, 25. mart 2019 13:38)

hoce istinu... nista drugo. citao sam izjave tog sina iz Amerike, bio je u Srbiji pre par god. i samo je hteo da upozna oca, nista drugo. nije hteo pare, nasledstvo, da se preseli kod njega... ništa! a ovaj ga je ignorisao i izbegavao, negirao, vredjao... i onda su se oni zainatili da ce isterati istinu do kraja!

ajmo ajde

pre 5 godina

kako ne razumete...decko je pun ko brod ne zanima ga novac od miroslava vec samo da zna ko mu je otac...americki nacin zivota...a ceo problem je napravila sadasnja zena od miroslava koja je zabranjivala miroslavu dnk da ne ostane ona bez nasledstva..SRBIJA BATO

Devin Booker

pre 5 godina

Slavuj iz Mrčajevaca, moralna vertikala, uostalom kao i većina tih likova iz njegove branše. Koji je razlog da ne želi da se podvrgne DNK testiranju radi utvrđivanja očinstva. Ako zna da nije otac, može mirne duše da uradi test. Ali pošto na sve načine pokušava da ga izbjegne, sam se nameće zaključak da vjerovatno jeste otac, ali ne želi da zna za tog sina. Možda da napiše jednu predivmu ljubavnu pjesmu o tom iskustvu?!

Bitange

pre 5 godina

Ово је 21. век, па и тај момак је рођен у другој половини 20ог када су постојале методе контрацепције како за мушкарце тако и за жене те останак те жене у другом стању није кривица само дотичног мушкарца, већ и жене, његове мајке. Мислим, жене, јако сте бре лицемерне.
(Icarus, 25. mart 2019 19:25)

Krivica je iskljucivo njegova sto nije koristio kontracepciju ako ne zeli dete. Ona je ocito zelela dete i ostala je trudna, vi ako ne zelite sprecite.
Nego biste komociju bez kondoma i seks bez ikakvih obaveza sa strane pored zive zene i dece pa posle kukate kako neko nije fer prema vama. A prema kome je on fer?
Vi niste licemerni...

blaster

pre 5 godina

U potpunosti se slazem sa majkom. Frajeru preuzmi odgovornost za svoje postupke. Sa druge strane ako je sve ovo bila kleveta oguloti im kozu sa ledja, a ako ne...

Boki

pre 5 godina

@Dragutin Da li je moguce da ovakvi likovi postoje?Da li ti ides okolo i pravis dece koju posle ne priznajes?Ako ti nije jasno,ja cu ti reci-ako se utvrdi da mu je Miroslav otac,to ce se upisati u maticne knjige.A iz cinjenice da je neko roditelj,makar i los,proizilaze obaveze.Ako nista drugo,imace obavezu da ga prizna.
Nije tesko za razumeti....

Aca Miskin

pre 5 godina

Zašto bi se taj dečko odrekao bilo čega ako mu je Miroslav Ilić otac? Izvini, znao si da ga napraviš, e pa druže postoje posledice za to. Kad već nisi bio dovoljno čovek da sam uradiš test i priznaš ga kao svoje dete ako je stvarno tvoj.

Vegas

pre 5 godina

Kakve veze bog ima s ovim?
(Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 25. mart 2019 13:40)
Znas..postoje i ljudi koji veruju u Boga..
Nisi do kraja procitao recenicu ocigledno.

Mirjana Maksimovic

pre 5 godina

Niko se od komentatora nije zapitao, da li Miroslav ne zeli da prizna ne dete( gotovog coveka), vec ucinjenu prevaru.
To sada treba da objasni zeni(supruzi), sta je sve I sa kim provodio vreme(i kako), na svojim turnejama.

Miki

pre 5 godina

@ucenjivanje bebom
Brate, pa nije mu valjda ukrala spermu dok je spavao??? Slušate li vi sebe šta pričate??? Čovek je svesno imao seks, a svi znamo šta tako može nastati. Naravno da hoće da se prizna, svako želi da je priznat tamo odakle je potekao.

MauNtauN

pre 5 godina

Vazno je da je " Mrčajevski Slavuj" obezbedio nacionalnu peMziju dao mu nekadasnji ministar vojni šta će nema siroma pa ajde da oguli ovu kvazi državu dok sa druge strane poljoprivrednici jedva primaju po deset hiljada na stranu to kakav je čovek što se vidi iz priloženog ...Šta reći otužno kakav narod takva i država

hm

pre 5 godina

"Obavezna analiza DNK je zakon u svim modernim zemljama. Nije mi jasno zašto Srbija hoće da ostane u mračnom dobu".
Ne razumljivo...!? Upravo sud dosudio da mora pa ne razumem šta joj smeta?

ns021

pre 5 godina

E bas super, sad i ovde dajete vesti tj. detalje iz privatnog zivota estradnjaka, a bili ste jedini portal gde to nismo mogli da vidimo. Jos se pozivate na Kurir i Alo. :(

koliko sam čuo, doduše

pre 5 godina

trebao je da dobije nacionalnu penziju, pa je upravo taj njegov slučaj, tj. eventualne njegove nacionalne penzije, postao razlog da se nazad preispita kompletna institucija nacionalnih penzija.

NIKO

pre 5 godina

Sadasnja supruga Miroslava drzi pod totalnom kontrolom...covek ne sme ni u wc da ode bez njenog znanja...ta osoba je sve ovo napravila.. uzasno se plasi da mladi lekar ne trazi sto mu pripada...a Miroslav nije siromasan covek...!!!

Neutralni posmatrac

pre 5 godina

Kad znaš da nisi kriv, onda uradiš šta imaš i ideš dalje.
Da nema nešto da krije, čovek bi odradio test i nastavio dalje. Ovako, ispada da je kriv sve i da nije

Goca

pre 5 godina

Ni Devinu ni majci ne treba ni zuta banka od ovog nikogovica. Samo jednostavno da se utvrdi da mu je bioloski otac. Trudnu zenu je prihvatio stranac, othranio iskolovao tudje dete , ostavio nasledstvo.Ljudina, A oval oblizivac samo treba da uradi DNK. Izigrava neku nacionalnu velicinu, i treba da ga izuju. Mator pa se blamira.

Prosto

pre 5 godina

Imovinu za zivota mozes prepisati kome zelis tako da prica o nekom prinudnom nasledstvu otpada. Obicno u ovakvim slucajevima sve prenesu na zenu, kao Keba te iza njih ne ostane nista.
Alimentacija je obavezna ali nasledstvo ne.

Hannes Welker

pre 5 godina

Nebitno ko mu je bioloski otac nego sta pise u krstenici. A ime oca u krstenici je navela jedino majka i niko drugi. Ne zaglupljujte narod. Ako je ona navela kao oca nekog drugog ili napisala da je nepoznat, puj pike ne vazi. Ako je tada nacela pevaca kao oca e onda je on u problemu. Dakle, krstenicu na sunce.

Neo

pre 5 godina

Tu foru sa nenadleznoscu suda advokati masovno i redovno koriste za sve, lepo se zalis da sud nije nadlezan, pa ode na visi i tamo se kiseli narednih par godina; za nesto sto mogu da urade bukvalno za 30 sekundi, oni ne urade godinama. To nije neefikasnost sudstva, to je kriminalna lenjost i nesposobnost.