Četvrtak, 14.03.2019.

20:55

Kraj Dinamove bajke, ludnica u Pragu – Slavija u 120. do četvrtfinala!

Fudbaleri Dinama iz Zagreba poraženi su posle produžetka od Benfike sa 3:0 u revanš utakmici osmine finala Lige Evrope.

Izvor: PT

Kraj Dinamove bajke, ludnica u Pragu – Slavija u 120. do èetvrtfinala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Davor

pre 5 godina

Benfika je bolji tim i to bi u principu bilo to. Dinamu svaka čast na sezoni, ali kada su već došli do Lisabona trebali su igrati ofanzivnije. Po meni, taktika je trebala biti pod svaku cijenu pokušati zabiti gol, to je trebao biti prioritet. God luck next time :) (navijač iz Zg-a)

Dario Zagreb

pre 5 godina

Dobro se Dinamo držao i onda onaj Gojak promaši Gol s pet metara za pobjedu...nema veze napravili su veliki posao za HR koeficijent, a slijedeće godine napadaju Ligu prvaka...samo pozitiva:-)

Stefan

pre 5 godina

Nakon sto je Barsa unakazila Sevilju u kupu napisao sam da im svaka ozbiljnija ekipa moze dati 3 komada i da nema sanse da osvoje LE.I dobio gomilu minusa,a eto primili su 6 u dvomecu od jedne Slavije.Pozdrav za sve te ljude,no hate 😀

drago

pre 5 godina

Benfica i vise nego zasluzeno. Iako cisti penal nije sviran Dinamu u prvom poluvremenu a na 0:2 su imali zicer sa 5 metara. A i iskljucenje je bilo 2 zuta u 2 sekunde zbog prigovora. Ocito je sudac navlacio za veci tim.

John Gotty

pre 5 godina

Cestitke Dinamu,nije mala stvar boriti se sa Benfikom za cetvrtfinale i izgubiti u produzetku. Raduje sto je fudbal malo zivnuo na ovim prostorima.

Ivan

pre 5 godina

Kraj Dinamove bajke, da, imali su svoje šanse, mašili ih, mašili zicere i zasluženo su eliminisani od boljeg tima. Neću mnogo da ih hvalim isključivo zbog toga jer i oni nikada ne hvale naše kada treba, samo ću reći da su i ovim prodorom u osminu finala LE napravili podvig, svaka čast ali to im je maksimum.

SUPERMAN

pre 5 godina

jel realno da je andrija zivkovic ovako posrnuo? sta se dogodilo onakvom majstoru?
(crni_redstar, 14. mart 2019 23:24)

Pa mora posrnuti kad mu onaj trener ranije nije davao sa igra,Žile je veliki talenat samo treba naći klub u kojem će imati bitnu ulogu,mlad je ima tek 22 godine.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...
(Za sve je kriv Haklberi Fin!, 14. mart 2019 23:01)



kad slušam muziku - slušam muziku, a kad gledam fudbal - gledam fudbal, i,
ako nisam na stadionu, hoću da, bar, čujem huk sa tribina.
inače, davnijeh dana, predvideo sam da će se dobro opariti neko ko napravi opciju da možeš da isključiš komentatora, i da to onaj ko vrši prenos može da registruje.
ovaj nadobudni statističar se, onda, ne bi leba od prenošenja najeo...

Valpo

pre 5 godina

Krivo mi je zbog Dinama, hrabro su se drzali, ali i pored toga Bjelica je napravio najveći uspeh u poslednjih 50 godina.
Voleo bi da u budućnosti vodi i Partizan pošto znam da su Bjelice porodično partizanovci.

Za sve je kriv Haklberi Fin!

pre 5 godina

Ranije je Aca bio bolji komentator, ovo je ocajno sto on radi. Zasto se Boskovic ne vrati da komentarise...? 
(Evans, 14. mart 2019 21:13) 

Kad je bio bolji? 
I šta će nam Bošković, može li bilo ko a da ne iritira?
(remax, 14. mart 2019 21:25)

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Dinamu cisti penal ne sviraju ne znam sta ovi sudci rade, ili je sve podređeno da pod svaku cijenu Benfica mora proći dalje, ali vjerujem u produžecima da ce ih Dinamo spustiti na zemlju i proći dalje! Ajmo Dinamooooo

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...
(Za sve je kriv Haklberi Fin!, 14. mart 2019 23:01)

kad slušam muziku - slušam muziku, a kad gledam fudbal - gledam fudbal, i,
ako nisam na stadionu, hoću da, bar, čujem huk sa tribina.
inače, davnijeh dana, predvideo sam da će se dobro opariti neko ko napravi opciju da možeš da isključiš komentatora, i da to onaj ko vrši prenos može da registruje.
ovaj nadobudni statističar se, onda, ne bi leba od prenošenja najeo...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

dakle, ovi su zagrepčani svi isti, i ovdašnji i oni iz zemlje porekla - čitam danima priče kako je dinamo bolji od zvezde i, ajde da posle utakmice "srpskog ajntrahta" pogledam to čudo - kad ono zagrebački dinamo nivo našeg iz vranja, i to iz jesenjeg dela prvenstva...

JPR24

pre 5 godina

Luka Jovic na poziciji stopera kod Krstajica????
(Milos, 14. mart 2019 21:55)

Grešiš. Stoper će bito Tadić. Luka samo da malo navikne na rukavice, i opala golman.

rogh

pre 5 godina

steta bi bila da je slavija ispala, momci igraju odlicno cijelu sezonu, navijam za njih u ovom takmicenju. bilo bi i nepravedno da se sevilja opet provuce do trofeja na golove u gostima i penalima.

croata

pre 5 godina

80 minuta igras bunker i onda se kacit na penal i iskljucenje.
Ono sto dodatno boli je da je ova benfica bila zrela za ispast.
Na kraju, dinamo je prosao upravo kako je i zasluzio.

NoName

pre 5 godina

Kao sto sam vec pricao o onom pravilu gol u gostima evo klasicni primer zbog cega je to pravilo glupo.Nisu dali gol kao domacini sada su ga dali i sada taj gol vredi kao dva.Znaci nagradjen je tim koji kao domacin nije postigao gol i po tom pravilo najbolje je igrati 0:0 kao domacin.
(Back in Black, 14. mart 2019 21:32)

Je l neko branio Interu da postigne gol u gostima? Branili mu ovi iz Ajntrahta? Ništa onda...

JPR24

pre 5 godina

3-5-2.Dmitrovic-Nastasic,Maksimovic,Milenkovic- Kolarov, Matic, Grujic, Kostic- Tadic- Jovic i Mitar. Sta mislite vi? Na klupi Prijovic, Ljajic, Zivkovic, Sergej, Milivojevic itd...
(Srbija, 14. mart 2019 21:51)

Mislimo da se nepotrebno zamaraš. Znaš ko nam je selektor ? E, pa čak i prognozirati sastavili taktiku više nije ineteresantno.

Mare

pre 5 godina

Svaka cast Dinamu ZG na ostvarenom rezultatu,a sta tek reci za Slaviju iz Praga :D 16 najboljih,8 iz LS i 8 iz LE su : 6 Engleza,3 Spanca,2 Italijana,2 Portugalca 1 Nemac 1 Holandjanin i 1 Czeh ! A sto se tice Srbije ako ne odemo na Evropsko sa napadom Kostic-Gacinovic-Tadic-Mitrovic-Jovic ne znam sta da kazem.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Fantastična osmina finala LE večeras! Izuzetno kvalitetan fudbal, sjajni golovi i preokreti, puno drame, produžeci, obrti, ovo zaista kao da smo nekim vremeplovom vraćeni u neko staro dobro vreme kada se igrao fudbal na gol više. Svi timovi koji su prošli dalje su izuzetno velikog kvaliteta, biće jako jako kvalitetno četvrtfinale LE ove sezone. U Londonu Arsenal rutinski sa laganih 3:0 izbacio Ren posle 1:3 u Francuskoj i time zapušio usta dežurnim kritičarima koji mu nisu davali ni gram šanse za prolaz dalje, u Milanu Inter očajan, Ajntraht i naš sjajni Luka Jović ih zasluženo izbacili, Viljareal izbacio Zenit, Čelsi ponizio i demontirao Kijevski Dinamo u sred Kijeva sa 5:0 u meču u kome je Olivije Žiru briljirao. Tvrd meč u Krasnodaru, domaćin ispao posle velike drame od Valensije. Zvezdin rival iz plej-ofa LŠ opet potvrdio svoj veliki kvalitet, pobedio na svom terenu sjajan Napoli sa 3:1 ali to nije bilo dovoljno za prolaz jer je Napoli prejak za njih ipak i pobedio u prvoj tekimi u Napulju sa 3:0 i zasluženo ide dalje, e sad, šta reći za dramu u Pragu, 7 golova, produžeci, drame, preokreti, spektakl kakav su nekada priređivali oni slavni timovi i repke 60-tih i 70-tih godina u dramatičnim mečevima sa čudesnim preokretima u produžecima, kapa dole i za Slaviju i za Sevilju, Česi imali i sreće malo, autogolom u 120. min prošli dalje, Dinamo imao sve u svojim rukama u Lisabonu, ali promašivao zicere, a Benfika pogađala svoje šanse i zasluženo prošla dalje.

Fica10

pre 5 godina

Srbija 352:
Golman:
Dmitrovic-
Stoperi:
Milenkovic,Maksimovic,Spajic(u odlicnoj je formi i igra redovno za krasnodar uz to Nastasic nece biti pozivan)
Krila/bekovi:Lazovic,Kostic
Dva centralna vezna: Matic,Mijat
Ofanzivni vezni:Tadic
Napadaci:Mitrovic,Jovic

Sevrtko

pre 5 godina

Ovaj Inter bi u Engleskoj I Spaniji ispao iz lige sigurno - da nemaju ovog golmana vec bi bilo 0:5 ! Blage veze nemaju, ni jednog ozbiljnog igraca nemaju a kao tim su 0 !

crni_redstar

pre 5 godina

svaka cast, ajntraht i red bul igraju fenomenalno, steta sto gacinovic nije uspeo da da gol. sva trojica Srba su odigrala odlicno. steta sto kad pogledate imena srpskih igraca mozete da napravite timcinu, a selektor ti kratajic. place mi se.

Petar

pre 5 godina

Ovaj mali da krene od prvog minuta u Lisabonu protiv Portugala pa sa Mitrovićem i Prijovićem od starta da krenemo na pobedu !
(Saguenay Lac St-Jean, 14. mart 2019 21:13)

Ma malo je sa tri klasična napadaca, ja bih ubacio i Pavkova, neće da se baci.
Ko sve ne komentariše fudbal.

veliki strumf

pre 5 godina

Sta su sve igraci Ajntrahta promasili, koliko sansi, koliko zicera... Handanovic treba da dobije 10+ sta je sve covek odbranio veceras. Steta sto neko od nasih nije dao bar jos jedan gol, svi su imali velike prilike.

Dex

pre 5 godina

To koliko Ajtranht ima prostota od 60-70og minuta, puno kontri, mnogo 3-3 situacija...steta da Jovic-Kostic-Haler to nekoriste...nekako su usporili, opala koncentracija....samo da nebude kazna. Jovicev sut u 66-7 minutu je morao ici na gol.... strasan je igrac, deluje kao da mu treba malo tehnickog rada, da ume neki dribling u trku da odradi. Stice se utisak da bi mu kretnja mogla biti bolja. U svakom slucaju bolja su ekipa veceras... neverujem da je Srbija ikada imala ovakav trojac u nekom stranom klubu, nije mala stvar nadigrati jedan Inter na Djuzepe Meaci!
Krstajicu nadam se da pratis ovo veceras!

King in the North

pre 5 godina

Tuku po Jovicu kao da je Mesi,sto je dokaz koliko je nadmocan i koliko mu ne mogu nista. Gacinovic koliko petrci stvarno meverovatno. U A timu ga gurali na neko krilo a u centralnom delu veznog reda ovakvog igraca nemamo,idealan parnjak za Matica. Jos prebrz i moze u ofanzivi da pomogne stvarno “all around” igrac. Kostic odlican kada se ubacuje iz drugog plana,stvarno nasi momci kljucni igraci u ajntrahtu.

Slavko Vrekic

pre 5 godina

Kakva je igrači a Kostić nevjrovatno. Koliko samo taj momak pretrci u toku utakmice da je to nevjrovatno. Bravo i za Jovica i Gacinovica.

nepismeni

pre 5 godina

inter-Frankfurt,ocajan mec,amateri i jedni i drugi,gledam mec i ne mogu da verujem koja razlika u odnosu na LS i ekipe iz Engleske,Spanije i jos Juvea i Bajerna,ovde pola igraca u 60 minutu ne moze da dise od umora,izadje lopta u aut oni svi cucnu,ne igraju se odbrane,kao na treningu,ali srecom ne znaju ni jedni ni drugi nsita u napadu ni u kontrama 4 na 2 tako da nema frke sto se odbrane ne igraju.Ovo je uzas.

Dejan

pre 5 godina

Svi su se podsmevali Terzicu kad je rekao da ce on biti novi Falkao,ali covek izgleda ipak zna nesto.Rekao bi cak da ce biti i bolji od Falkaa.Bravo Luka!!

jд123

pre 5 godina

Пошто је Крстајић незналица, предлажем да копира Франкфурт 3-5-2 односно 3-4-1-2. Узео сам у обзир само играче које је Крстајић позвао, у заградама које је требао позвати и који би били замена или играли уместо наведених.

Одбрана:
Миленковић
Вељковић (Максимовић)
Коларов (Настасић)

По боковима, у одбрани, када противник напада, у нападу када ми нападамо:
Костић (лево)
Лазовић или Гаћиновић (десно)

Средина:
Матић (Миливојевић)
Максимовић (Миливојевић)
Милинковић-Савић (Грујић)

Тадић (централно, иза нападача)

Напад:
Јовић
Митровић

moje ime

pre 5 godina

Слажем се са другим коментарима који кажу да треба да играмо 3-5-2, мада бих ја лично највише волео да се рашчистимо са институцијом задњег везног (или да играмо само са једним). Коларов, додуше, овом формацијом испада из екипе будући да је слаб у одбрани да би играо штопера, а на позицији вингбека га шије Костић. У суштини, овако некако:

Дмитровић на голу, Максимовић, Миленковић и још један штопер, Костић и Лазовић на боковима, Сергеј и Гаћиновић на средини, Тадић испред њих и, наравно, Јовић и Митровић у нападу. По мом (скромном) мишљењу, сасвим добра екипа.

Него, шта мислите, да ли би Матић могао да игра као штопер? Знам да је играо пар пута код Муриња, али не знам какав му је био учинак.

Марко

pre 5 godina

Пошто је Крстајић незналица, предлажем да копира Франкфурт 3-5-2 односно 3-4-1-2. Узео сам у обзир само играче које је Крстајић позвао, у заградама које је требао позвати и који би били замена или играли уместо наведених.

Одбрана:
Миленковић
Вељковић (Максимовић)
Коларов (Настасић)

По боковима, у одбрани, када противник напада, у нападу када ми нападамо:
Костић (лево)
Лазовић или Гаћиновић (десно)

Средина:
Матић (Миливојевић)
Максимовић (Миливојевић)
Милинковић-Савић (Грујић)

Тадић (централно, иза нападача)

Напад:
Јовић
Митровић
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jд123, 14. mart 2019 21:24)

Не може Крстајић да игра ништа друго осим онога што је научио код Муслина, а ни то баш није добро научио. Он је постављен за селектора да би у репрезентацији играли играчи попут Саше Лукића. Заборави на репрезентацију док је Крстајић на клупи. Имамо играче који би могли на Европском првенству да прођу групу, али немамо селектора.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ovaj mali da krene od prvog minuta u Lisabonu protiv Portugala pa sa Mitrovićem i Prijovićem od starta da krenemo na pobedu !

Back in Black

pre 5 godina

Kao sto sam vec pricao o onom pravilu gol u gostima evo klasicni primer zbog cega je to pravilo glupo.Nisu dali gol kao domacini sada su ga dali i sada taj gol vredi kao dva.Znaci nagradjen je tim koji kao domacin nije postigao gol i po tom pravilo najbolje je igrati 0:0 kao domacin.

PimPong

pre 5 godina

Kakav gol Jovica, i kakva brzina i borbenost! Jos je izabrao i najtezi nacin da ga savlada, sa lobom u trku. :)

Bice veoma tesko Interu sada.

remax

pre 5 godina

Ranije je Aca bio bolji komentator, ovo je ocajno sto on radi. Zasto se Boskovic ne vrati da komentarise...?
(Evans, 14. mart 2019 21:13)

Kad je bio bolji?
I šta će nam Bošković, može li bilo ko a da ne iritira?

Jack Sparrow

pre 5 godina

Otreso De Fraja ko toplomer. Kada bi nas A tim igrao u ovoj 352 formaciji siguran sam imali bi veliki uspeh. Gacinovic kao centralni vezni toliko zahvalan igrac,ne gresi u dodavanjima,pregled igre i trci za 5pricu. Kostic igra levog beka-krilo ali veoma ofanzivno izlazi jer iza sebe ima sigurna tri stopera sto bi sigurno mogli da obezbedimo i u A timu sa pravim igracima. Naravno Jovic masina u spicu sa Mitrom,iza njih Tadic. Centrala uz Mijata Matic. Desno sve bolji Lazovic i imamo timcinu za evropsko.

Srbija

pre 5 godina

3-5-2.Dmitrovic-Nastasic,Maksimovic,Milenkovic- Kolarov, Matic, Grujic, Kostic- Tadic- Jovic i Mitar. Sta mislite vi? Na klupi Prijovic, Ljajic, Zivkovic, Sergej, Milivojevic itd...

Jack Sparrow

pre 5 godina

Otreso De Fraja ko toplomer. Kada bi nas A tim igrao u ovoj 352 formaciji siguran sam imali bi veliki uspeh. Gacinovic kao centralni vezni toliko zahvalan igrac,ne gresi u dodavanjima,pregled igre i trci za 5pricu. Kostic igra levog beka-krilo ali veoma ofanzivno izlazi jer iza sebe ima sigurna tri stopera sto bi sigurno mogli da obezbedimo i u A timu sa pravim igracima. Naravno Jovic masina u spicu sa Mitrom,iza njih Tadic. Centrala uz Mijata Matic. Desno sve bolji Lazovic i imamo timcinu za evropsko.

NoName

pre 5 godina

Kao sto sam vec pricao o onom pravilu gol u gostima evo klasicni primer zbog cega je to pravilo glupo.Nisu dali gol kao domacini sada su ga dali i sada taj gol vredi kao dva.Znaci nagradjen je tim koji kao domacin nije postigao gol i po tom pravilo najbolje je igrati 0:0 kao domacin.
(Back in Black, 14. mart 2019 21:32)

Je l neko branio Interu da postigne gol u gostima? Branili mu ovi iz Ajntrahta? Ništa onda...

Mare

pre 5 godina

Svaka cast Dinamu ZG na ostvarenom rezultatu,a sta tek reci za Slaviju iz Praga :D 16 najboljih,8 iz LS i 8 iz LE su : 6 Engleza,3 Spanca,2 Italijana,2 Portugalca 1 Nemac 1 Holandjanin i 1 Czeh ! A sto se tice Srbije ako ne odemo na Evropsko sa napadom Kostic-Gacinovic-Tadic-Mitrovic-Jovic ne znam sta da kazem.

Stefan

pre 5 godina

Nakon sto je Barsa unakazila Sevilju u kupu napisao sam da im svaka ozbiljnija ekipa moze dati 3 komada i da nema sanse da osvoje LE.I dobio gomilu minusa,a eto primili su 6 u dvomecu od jedne Slavije.Pozdrav za sve te ljude,no hate 😀

Ivan

pre 5 godina

Kraj Dinamove bajke, da, imali su svoje šanse, mašili ih, mašili zicere i zasluženo su eliminisani od boljeg tima. Neću mnogo da ih hvalim isključivo zbog toga jer i oni nikada ne hvale naše kada treba, samo ću reći da su i ovim prodorom u osminu finala LE napravili podvig, svaka čast ali to im je maksimum.

JPR24

pre 5 godina

Luka Jovic na poziciji stopera kod Krstajica????
(Milos, 14. mart 2019 21:55)

Grešiš. Stoper će bito Tadić. Luka samo da malo navikne na rukavice, i opala golman.

rogh

pre 5 godina

steta bi bila da je slavija ispala, momci igraju odlicno cijelu sezonu, navijam za njih u ovom takmicenju. bilo bi i nepravedno da se sevilja opet provuce do trofeja na golove u gostima i penalima.

John Gotty

pre 5 godina

Cestitke Dinamu,nije mala stvar boriti se sa Benfikom za cetvrtfinale i izgubiti u produzetku. Raduje sto je fudbal malo zivnuo na ovim prostorima.

Sevrtko

pre 5 godina

Ovaj Inter bi u Engleskoj I Spaniji ispao iz lige sigurno - da nemaju ovog golmana vec bi bilo 0:5 ! Blage veze nemaju, ni jednog ozbiljnog igraca nemaju a kao tim su 0 !

Dejan

pre 5 godina

Svi su se podsmevali Terzicu kad je rekao da ce on biti novi Falkao,ali covek izgleda ipak zna nesto.Rekao bi cak da ce biti i bolji od Falkaa.Bravo Luka!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Fantastična osmina finala LE večeras! Izuzetno kvalitetan fudbal, sjajni golovi i preokreti, puno drame, produžeci, obrti, ovo zaista kao da smo nekim vremeplovom vraćeni u neko staro dobro vreme kada se igrao fudbal na gol više. Svi timovi koji su prošli dalje su izuzetno velikog kvaliteta, biće jako jako kvalitetno četvrtfinale LE ove sezone. U Londonu Arsenal rutinski sa laganih 3:0 izbacio Ren posle 1:3 u Francuskoj i time zapušio usta dežurnim kritičarima koji mu nisu davali ni gram šanse za prolaz dalje, u Milanu Inter očajan, Ajntraht i naš sjajni Luka Jović ih zasluženo izbacili, Viljareal izbacio Zenit, Čelsi ponizio i demontirao Kijevski Dinamo u sred Kijeva sa 5:0 u meču u kome je Olivije Žiru briljirao. Tvrd meč u Krasnodaru, domaćin ispao posle velike drame od Valensije. Zvezdin rival iz plej-ofa LŠ opet potvrdio svoj veliki kvalitet, pobedio na svom terenu sjajan Napoli sa 3:1 ali to nije bilo dovoljno za prolaz jer je Napoli prejak za njih ipak i pobedio u prvoj tekimi u Napulju sa 3:0 i zasluženo ide dalje, e sad, šta reći za dramu u Pragu, 7 golova, produžeci, drame, preokreti, spektakl kakav su nekada priređivali oni slavni timovi i repke 60-tih i 70-tih godina u dramatičnim mečevima sa čudesnim preokretima u produžecima, kapa dole i za Slaviju i za Sevilju, Česi imali i sreće malo, autogolom u 120. min prošli dalje, Dinamo imao sve u svojim rukama u Lisabonu, ali promašivao zicere, a Benfika pogađala svoje šanse i zasluženo prošla dalje.

drago

pre 5 godina

Benfica i vise nego zasluzeno. Iako cisti penal nije sviran Dinamu u prvom poluvremenu a na 0:2 su imali zicer sa 5 metara. A i iskljucenje je bilo 2 zuta u 2 sekunde zbog prigovora. Ocito je sudac navlacio za veci tim.

crni_redstar

pre 5 godina

svaka cast, ajntraht i red bul igraju fenomenalno, steta sto gacinovic nije uspeo da da gol. sva trojica Srba su odigrala odlicno. steta sto kad pogledate imena srpskih igraca mozete da napravite timcinu, a selektor ti kratajic. place mi se.

Petar

pre 5 godina

Ovaj mali da krene od prvog minuta u Lisabonu protiv Portugala pa sa Mitrovićem i Prijovićem od starta da krenemo na pobedu !
(Saguenay Lac St-Jean, 14. mart 2019 21:13)

Ma malo je sa tri klasična napadaca, ja bih ubacio i Pavkova, neće da se baci.
Ko sve ne komentariše fudbal.

SUPERMAN

pre 5 godina

jel realno da je andrija zivkovic ovako posrnuo? sta se dogodilo onakvom majstoru?
(crni_redstar, 14. mart 2019 23:24)

Pa mora posrnuti kad mu onaj trener ranije nije davao sa igra,Žile je veliki talenat samo treba naći klub u kojem će imati bitnu ulogu,mlad je ima tek 22 godine.

King in the North

pre 5 godina

Tuku po Jovicu kao da je Mesi,sto je dokaz koliko je nadmocan i koliko mu ne mogu nista. Gacinovic koliko petrci stvarno meverovatno. U A timu ga gurali na neko krilo a u centralnom delu veznog reda ovakvog igraca nemamo,idealan parnjak za Matica. Jos prebrz i moze u ofanzivi da pomogne stvarno “all around” igrac. Kostic odlican kada se ubacuje iz drugog plana,stvarno nasi momci kljucni igraci u ajntrahtu.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...
(Za sve je kriv Haklberi Fin!, 14. mart 2019 23:01)

kad slušam muziku - slušam muziku, a kad gledam fudbal - gledam fudbal, i,
ako nisam na stadionu, hoću da, bar, čujem huk sa tribina.
inače, davnijeh dana, predvideo sam da će se dobro opariti neko ko napravi opciju da možeš da isključiš komentatora, i da to onaj ko vrši prenos može da registruje.
ovaj nadobudni statističar se, onda, ne bi leba od prenošenja najeo...

croata

pre 5 godina

80 minuta igras bunker i onda se kacit na penal i iskljucenje.
Ono sto dodatno boli je da je ova benfica bila zrela za ispast.
Na kraju, dinamo je prosao upravo kako je i zasluzio.

Марко

pre 5 godina

Пошто је Крстајић незналица, предлажем да копира Франкфурт 3-5-2 односно 3-4-1-2. Узео сам у обзир само играче које је Крстајић позвао, у заградама које је требао позвати и који би били замена или играли уместо наведених.

Одбрана:
Миленковић
Вељковић (Максимовић)
Коларов (Настасић)

По боковима, у одбрани, када противник напада, у нападу када ми нападамо:
Костић (лево)
Лазовић или Гаћиновић (десно)

Средина:
Матић (Миливојевић)
Максимовић (Миливојевић)
Милинковић-Савић (Грујић)

Тадић (централно, иза нападача)

Напад:
Јовић
Митровић
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jд123, 14. mart 2019 21:24)

Не може Крстајић да игра ништа друго осим онога што је научио код Муслина, а ни то баш није добро научио. Он је постављен за селектора да би у репрезентацији играли играчи попут Саше Лукића. Заборави на репрезентацију док је Крстајић на клупи. Имамо играче који би могли на Европском првенству да прођу групу, али немамо селектора.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

dakle, ovi su zagrepčani svi isti, i ovdašnji i oni iz zemlje porekla - čitam danima priče kako je dinamo bolji od zvezde i, ajde da posle utakmice "srpskog ajntrahta" pogledam to čudo - kad ono zagrebački dinamo nivo našeg iz vranja, i to iz jesenjeg dela prvenstva...

JPR24

pre 5 godina

3-5-2.Dmitrovic-Nastasic,Maksimovic,Milenkovic- Kolarov, Matic, Grujic, Kostic- Tadic- Jovic i Mitar. Sta mislite vi? Na klupi Prijovic, Ljajic, Zivkovic, Sergej, Milivojevic itd...
(Srbija, 14. mart 2019 21:51)

Mislimo da se nepotrebno zamaraš. Znaš ko nam je selektor ? E, pa čak i prognozirati sastavili taktiku više nije ineteresantno.

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ovaj mali da krene od prvog minuta u Lisabonu protiv Portugala pa sa Mitrovićem i Prijovićem od starta da krenemo na pobedu !

PimPong

pre 5 godina

Kakav gol Jovica, i kakva brzina i borbenost! Jos je izabrao i najtezi nacin da ga savlada, sa lobom u trku. :)

Bice veoma tesko Interu sada.

veliki strumf

pre 5 godina

Sta su sve igraci Ajntrahta promasili, koliko sansi, koliko zicera... Handanovic treba da dobije 10+ sta je sve covek odbranio veceras. Steta sto neko od nasih nije dao bar jos jedan gol, svi su imali velike prilike.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...
(Za sve je kriv Haklberi Fin!, 14. mart 2019 23:01)



kad slušam muziku - slušam muziku, a kad gledam fudbal - gledam fudbal, i,
ako nisam na stadionu, hoću da, bar, čujem huk sa tribina.
inače, davnijeh dana, predvideo sam da će se dobro opariti neko ko napravi opciju da možeš da isključiš komentatora, i da to onaj ko vrši prenos može da registruje.
ovaj nadobudni statističar se, onda, ne bi leba od prenošenja najeo...

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Dinamu cisti penal ne sviraju ne znam sta ovi sudci rade, ili je sve podređeno da pod svaku cijenu Benfica mora proći dalje, ali vjerujem u produžecima da ce ih Dinamo spustiti na zemlju i proći dalje! Ajmo Dinamooooo

Slavko Vrekic

pre 5 godina

Kakva je igrači a Kostić nevjrovatno. Koliko samo taj momak pretrci u toku utakmice da je to nevjrovatno. Bravo i za Jovica i Gacinovica.

Valpo

pre 5 godina

Krivo mi je zbog Dinama, hrabro su se drzali, ali i pored toga Bjelica je napravio najveći uspeh u poslednjih 50 godina.
Voleo bi da u budućnosti vodi i Partizan pošto znam da su Bjelice porodično partizanovci.

jд123

pre 5 godina

Пошто је Крстајић незналица, предлажем да копира Франкфурт 3-5-2 односно 3-4-1-2. Узео сам у обзир само играче које је Крстајић позвао, у заградама које је требао позвати и који би били замена или играли уместо наведених.

Одбрана:
Миленковић
Вељковић (Максимовић)
Коларов (Настасић)

По боковима, у одбрани, када противник напада, у нападу када ми нападамо:
Костић (лево)
Лазовић или Гаћиновић (десно)

Средина:
Матић (Миливојевић)
Максимовић (Миливојевић)
Милинковић-Савић (Грујић)

Тадић (централно, иза нападача)

Напад:
Јовић
Митровић

remax

pre 5 godina

Ranije je Aca bio bolji komentator, ovo je ocajno sto on radi. Zasto se Boskovic ne vrati da komentarise...?
(Evans, 14. mart 2019 21:13)

Kad je bio bolji?
I šta će nam Bošković, može li bilo ko a da ne iritira?

Za sve je kriv Haklberi Fin!

pre 5 godina

Ranije je Aca bio bolji komentator, ovo je ocajno sto on radi. Zasto se Boskovic ne vrati da komentarise...? 
(Evans, 14. mart 2019 21:13) 

Kad je bio bolji? 
I šta će nam Bošković, može li bilo ko a da ne iritira?
(remax, 14. mart 2019 21:25)

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...

Dex

pre 5 godina

To koliko Ajtranht ima prostota od 60-70og minuta, puno kontri, mnogo 3-3 situacija...steta da Jovic-Kostic-Haler to nekoriste...nekako su usporili, opala koncentracija....samo da nebude kazna. Jovicev sut u 66-7 minutu je morao ici na gol.... strasan je igrac, deluje kao da mu treba malo tehnickog rada, da ume neki dribling u trku da odradi. Stice se utisak da bi mu kretnja mogla biti bolja. U svakom slucaju bolja su ekipa veceras... neverujem da je Srbija ikada imala ovakav trojac u nekom stranom klubu, nije mala stvar nadigrati jedan Inter na Djuzepe Meaci!
Krstajicu nadam se da pratis ovo veceras!

Dario Zagreb

pre 5 godina

Dobro se Dinamo držao i onda onaj Gojak promaši Gol s pet metara za pobjedu...nema veze napravili su veliki posao za HR koeficijent, a slijedeće godine napadaju Ligu prvaka...samo pozitiva:-)

moje ime

pre 5 godina

Слажем се са другим коментарима који кажу да треба да играмо 3-5-2, мада бих ја лично највише волео да се рашчистимо са институцијом задњег везног (или да играмо само са једним). Коларов, додуше, овом формацијом испада из екипе будући да је слаб у одбрани да би играо штопера, а на позицији вингбека га шије Костић. У суштини, овако некако:

Дмитровић на голу, Максимовић, Миленковић и још један штопер, Костић и Лазовић на боковима, Сергеј и Гаћиновић на средини, Тадић испред њих и, наравно, Јовић и Митровић у нападу. По мом (скромном) мишљењу, сасвим добра екипа.

Него, шта мислите, да ли би Матић могао да игра као штопер? Знам да је играо пар пута код Муриња, али не знам какав му је био учинак.

Srbija

pre 5 godina

3-5-2.Dmitrovic-Nastasic,Maksimovic,Milenkovic- Kolarov, Matic, Grujic, Kostic- Tadic- Jovic i Mitar. Sta mislite vi? Na klupi Prijovic, Ljajic, Zivkovic, Sergej, Milivojevic itd...

nepismeni

pre 5 godina

inter-Frankfurt,ocajan mec,amateri i jedni i drugi,gledam mec i ne mogu da verujem koja razlika u odnosu na LS i ekipe iz Engleske,Spanije i jos Juvea i Bajerna,ovde pola igraca u 60 minutu ne moze da dise od umora,izadje lopta u aut oni svi cucnu,ne igraju se odbrane,kao na treningu,ali srecom ne znaju ni jedni ni drugi nsita u napadu ni u kontrama 4 na 2 tako da nema frke sto se odbrane ne igraju.Ovo je uzas.

Fica10

pre 5 godina

Srbija 352:
Golman:
Dmitrovic-
Stoperi:
Milenkovic,Maksimovic,Spajic(u odlicnoj je formi i igra redovno za krasnodar uz to Nastasic nece biti pozivan)
Krila/bekovi:Lazovic,Kostic
Dva centralna vezna: Matic,Mijat
Ofanzivni vezni:Tadic
Napadaci:Mitrovic,Jovic

Back in Black

pre 5 godina

Kao sto sam vec pricao o onom pravilu gol u gostima evo klasicni primer zbog cega je to pravilo glupo.Nisu dali gol kao domacini sada su ga dali i sada taj gol vredi kao dva.Znaci nagradjen je tim koji kao domacin nije postigao gol i po tom pravilo najbolje je igrati 0:0 kao domacin.

Davor

pre 5 godina

Benfika je bolji tim i to bi u principu bilo to. Dinamu svaka čast na sezoni, ali kada su već došli do Lisabona trebali su igrati ofanzivnije. Po meni, taktika je trebala biti pod svaku cijenu pokušati zabiti gol, to je trebao biti prioritet. God luck next time :) (navijač iz Zg-a)

Valpo

pre 5 godina

Krivo mi je zbog Dinama, hrabro su se drzali, ali i pored toga Bjelica je napravio najveći uspeh u poslednjih 50 godina.
Voleo bi da u budućnosti vodi i Partizan pošto znam da su Bjelice porodično partizanovci.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

dakle, ovi su zagrepčani svi isti, i ovdašnji i oni iz zemlje porekla - čitam danima priče kako je dinamo bolji od zvezde i, ajde da posle utakmice "srpskog ajntrahta" pogledam to čudo - kad ono zagrebački dinamo nivo našeg iz vranja, i to iz jesenjeg dela prvenstva...

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Dinamu cisti penal ne sviraju ne znam sta ovi sudci rade, ili je sve podređeno da pod svaku cijenu Benfica mora proći dalje, ali vjerujem u produžecima da ce ih Dinamo spustiti na zemlju i proći dalje! Ajmo Dinamooooo

Back in Black

pre 5 godina

Kao sto sam vec pricao o onom pravilu gol u gostima evo klasicni primer zbog cega je to pravilo glupo.Nisu dali gol kao domacini sada su ga dali i sada taj gol vredi kao dva.Znaci nagradjen je tim koji kao domacin nije postigao gol i po tom pravilo najbolje je igrati 0:0 kao domacin.

drago

pre 5 godina

Benfica i vise nego zasluzeno. Iako cisti penal nije sviran Dinamu u prvom poluvremenu a na 0:2 su imali zicer sa 5 metara. A i iskljucenje je bilo 2 zuta u 2 sekunde zbog prigovora. Ocito je sudac navlacio za veci tim.

nepismeni

pre 5 godina

inter-Frankfurt,ocajan mec,amateri i jedni i drugi,gledam mec i ne mogu da verujem koja razlika u odnosu na LS i ekipe iz Engleske,Spanije i jos Juvea i Bajerna,ovde pola igraca u 60 minutu ne moze da dise od umora,izadje lopta u aut oni svi cucnu,ne igraju se odbrane,kao na treningu,ali srecom ne znaju ni jedni ni drugi nsita u napadu ni u kontrama 4 na 2 tako da nema frke sto se odbrane ne igraju.Ovo je uzas.

Dejan

pre 5 godina

Svi su se podsmevali Terzicu kad je rekao da ce on biti novi Falkao,ali covek izgleda ipak zna nesto.Rekao bi cak da ce biti i bolji od Falkaa.Bravo Luka!!

croata

pre 5 godina

80 minuta igras bunker i onda se kacit na penal i iskljucenje.
Ono sto dodatno boli je da je ova benfica bila zrela za ispast.
Na kraju, dinamo je prosao upravo kako je i zasluzio.

John Gotty

pre 5 godina

Cestitke Dinamu,nije mala stvar boriti se sa Benfikom za cetvrtfinale i izgubiti u produzetku. Raduje sto je fudbal malo zivnuo na ovim prostorima.

Dario Zagreb

pre 5 godina

Dobro se Dinamo držao i onda onaj Gojak promaši Gol s pet metara za pobjedu...nema veze napravili su veliki posao za HR koeficijent, a slijedeće godine napadaju Ligu prvaka...samo pozitiva:-)

Saguenay Lac St-Jean

pre 5 godina

Ovaj mali da krene od prvog minuta u Lisabonu protiv Portugala pa sa Mitrovićem i Prijovićem od starta da krenemo na pobedu !

Fica10

pre 5 godina

Srbija 352:
Golman:
Dmitrovic-
Stoperi:
Milenkovic,Maksimovic,Spajic(u odlicnoj je formi i igra redovno za krasnodar uz to Nastasic nece biti pozivan)
Krila/bekovi:Lazovic,Kostic
Dva centralna vezna: Matic,Mijat
Ofanzivni vezni:Tadic
Napadaci:Mitrovic,Jovic

Jack Sparrow

pre 5 godina

Otreso De Fraja ko toplomer. Kada bi nas A tim igrao u ovoj 352 formaciji siguran sam imali bi veliki uspeh. Gacinovic kao centralni vezni toliko zahvalan igrac,ne gresi u dodavanjima,pregled igre i trci za 5pricu. Kostic igra levog beka-krilo ali veoma ofanzivno izlazi jer iza sebe ima sigurna tri stopera sto bi sigurno mogli da obezbedimo i u A timu sa pravim igracima. Naravno Jovic masina u spicu sa Mitrom,iza njih Tadic. Centrala uz Mijata Matic. Desno sve bolji Lazovic i imamo timcinu za evropsko.

Ivan

pre 5 godina

Kraj Dinamove bajke, da, imali su svoje šanse, mašili ih, mašili zicere i zasluženo su eliminisani od boljeg tima. Neću mnogo da ih hvalim isključivo zbog toga jer i oni nikada ne hvale naše kada treba, samo ću reći da su i ovim prodorom u osminu finala LE napravili podvig, svaka čast ali to im je maksimum.

moje ime

pre 5 godina

Слажем се са другим коментарима који кажу да треба да играмо 3-5-2, мада бих ја лично највише волео да се рашчистимо са институцијом задњег везног (или да играмо само са једним). Коларов, додуше, овом формацијом испада из екипе будући да је слаб у одбрани да би играо штопера, а на позицији вингбека га шије Костић. У суштини, овако некако:

Дмитровић на голу, Максимовић, Миленковић и још један штопер, Костић и Лазовић на боковима, Сергеј и Гаћиновић на средини, Тадић испред њих и, наравно, Јовић и Митровић у нападу. По мом (скромном) мишљењу, сасвим добра екипа.

Него, шта мислите, да ли би Матић могао да игра као штопер? Знам да је играо пар пута код Муриња, али не знам какав му је био учинак.

jд123

pre 5 godina

Пошто је Крстајић незналица, предлажем да копира Франкфурт 3-5-2 односно 3-4-1-2. Узео сам у обзир само играче које је Крстајић позвао, у заградама које је требао позвати и који би били замена или играли уместо наведених.

Одбрана:
Миленковић
Вељковић (Максимовић)
Коларов (Настасић)

По боковима, у одбрани, када противник напада, у нападу када ми нападамо:
Костић (лево)
Лазовић или Гаћиновић (десно)

Средина:
Матић (Миливојевић)
Максимовић (Миливојевић)
Милинковић-Савић (Грујић)

Тадић (централно, иза нападача)

Напад:
Јовић
Митровић

Srbija

pre 5 godina

3-5-2.Dmitrovic-Nastasic,Maksimovic,Milenkovic- Kolarov, Matic, Grujic, Kostic- Tadic- Jovic i Mitar. Sta mislite vi? Na klupi Prijovic, Ljajic, Zivkovic, Sergej, Milivojevic itd...

Stefan

pre 5 godina

Nakon sto je Barsa unakazila Sevilju u kupu napisao sam da im svaka ozbiljnija ekipa moze dati 3 komada i da nema sanse da osvoje LE.I dobio gomilu minusa,a eto primili su 6 u dvomecu od jedne Slavije.Pozdrav za sve te ljude,no hate 😀

Za sve je kriv Haklberi Fin!

pre 5 godina

Ranije je Aca bio bolji komentator, ovo je ocajno sto on radi. Zasto se Boskovic ne vrati da komentarise...? 
(Evans, 14. mart 2019 21:13) 

Kad je bio bolji? 
I šta će nam Bošković, može li bilo ko a da ne iritira?
(remax, 14. mart 2019 21:25)

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...

Mare

pre 5 godina

Svaka cast Dinamu ZG na ostvarenom rezultatu,a sta tek reci za Slaviju iz Praga :D 16 najboljih,8 iz LS i 8 iz LE su : 6 Engleza,3 Spanca,2 Italijana,2 Portugalca 1 Nemac 1 Holandjanin i 1 Czeh ! A sto se tice Srbije ako ne odemo na Evropsko sa napadom Kostic-Gacinovic-Tadic-Mitrovic-Jovic ne znam sta da kazem.

SUPERMAN

pre 5 godina

jel realno da je andrija zivkovic ovako posrnuo? sta se dogodilo onakvom majstoru?
(crni_redstar, 14. mart 2019 23:24)

Pa mora posrnuti kad mu onaj trener ranije nije davao sa igra,Žile je veliki talenat samo treba naći klub u kojem će imati bitnu ulogu,mlad je ima tek 22 godine.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...
(Za sve je kriv Haklberi Fin!, 14. mart 2019 23:01)

kad slušam muziku - slušam muziku, a kad gledam fudbal - gledam fudbal, i,
ako nisam na stadionu, hoću da, bar, čujem huk sa tribina.
inače, davnijeh dana, predvideo sam da će se dobro opariti neko ko napravi opciju da možeš da isključiš komentatora, i da to onaj ko vrši prenos može da registruje.
ovaj nadobudni statističar se, onda, ne bi leba od prenošenja najeo...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Može, pustiš sliku, stišaš ton skroz i pustiš Rundeka ili UB40 sa kompa i milina ...
(Za sve je kriv Haklberi Fin!, 14. mart 2019 23:01)



kad slušam muziku - slušam muziku, a kad gledam fudbal - gledam fudbal, i,
ako nisam na stadionu, hoću da, bar, čujem huk sa tribina.
inače, davnijeh dana, predvideo sam da će se dobro opariti neko ko napravi opciju da možeš da isključiš komentatora, i da to onaj ko vrši prenos može da registruje.
ovaj nadobudni statističar se, onda, ne bi leba od prenošenja najeo...

Ivan Veljković

pre 5 godina

Fantastična osmina finala LE večeras! Izuzetno kvalitetan fudbal, sjajni golovi i preokreti, puno drame, produžeci, obrti, ovo zaista kao da smo nekim vremeplovom vraćeni u neko staro dobro vreme kada se igrao fudbal na gol više. Svi timovi koji su prošli dalje su izuzetno velikog kvaliteta, biće jako jako kvalitetno četvrtfinale LE ove sezone. U Londonu Arsenal rutinski sa laganih 3:0 izbacio Ren posle 1:3 u Francuskoj i time zapušio usta dežurnim kritičarima koji mu nisu davali ni gram šanse za prolaz dalje, u Milanu Inter očajan, Ajntraht i naš sjajni Luka Jović ih zasluženo izbacili, Viljareal izbacio Zenit, Čelsi ponizio i demontirao Kijevski Dinamo u sred Kijeva sa 5:0 u meču u kome je Olivije Žiru briljirao. Tvrd meč u Krasnodaru, domaćin ispao posle velike drame od Valensije. Zvezdin rival iz plej-ofa LŠ opet potvrdio svoj veliki kvalitet, pobedio na svom terenu sjajan Napoli sa 3:1 ali to nije bilo dovoljno za prolaz jer je Napoli prejak za njih ipak i pobedio u prvoj tekimi u Napulju sa 3:0 i zasluženo ide dalje, e sad, šta reći za dramu u Pragu, 7 golova, produžeci, drame, preokreti, spektakl kakav su nekada priređivali oni slavni timovi i repke 60-tih i 70-tih godina u dramatičnim mečevima sa čudesnim preokretima u produžecima, kapa dole i za Slaviju i za Sevilju, Česi imali i sreće malo, autogolom u 120. min prošli dalje, Dinamo imao sve u svojim rukama u Lisabonu, ali promašivao zicere, a Benfika pogađala svoje šanse i zasluženo prošla dalje.

King in the North

pre 5 godina

Tuku po Jovicu kao da je Mesi,sto je dokaz koliko je nadmocan i koliko mu ne mogu nista. Gacinovic koliko petrci stvarno meverovatno. U A timu ga gurali na neko krilo a u centralnom delu veznog reda ovakvog igraca nemamo,idealan parnjak za Matica. Jos prebrz i moze u ofanzivi da pomogne stvarno “all around” igrac. Kostic odlican kada se ubacuje iz drugog plana,stvarno nasi momci kljucni igraci u ajntrahtu.

Марко

pre 5 godina

Пошто је Крстајић незналица, предлажем да копира Франкфурт 3-5-2 односно 3-4-1-2. Узео сам у обзир само играче које је Крстајић позвао, у заградама које је требао позвати и који би били замена или играли уместо наведених.

Одбрана:
Миленковић
Вељковић (Максимовић)
Коларов (Настасић)

По боковима, у одбрани, када противник напада, у нападу када ми нападамо:
Костић (лево)
Лазовић или Гаћиновић (десно)

Средина:
Матић (Миливојевић)
Максимовић (Миливојевић)
Милинковић-Савић (Грујић)

Тадић (централно, иза нападача)

Напад:
Јовић
Митровић
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jд123, 14. mart 2019 21:24)

Не може Крстајић да игра ништа друго осим онога што је научио код Муслина, а ни то баш није добро научио. Он је постављен за селектора да би у репрезентацији играли играчи попут Саше Лукића. Заборави на репрезентацију док је Крстајић на клупи. Имамо играче који би могли на Европском првенству да прођу групу, али немамо селектора.

remax

pre 5 godina

Ranije je Aca bio bolji komentator, ovo je ocajno sto on radi. Zasto se Boskovic ne vrati da komentarise...?
(Evans, 14. mart 2019 21:13)

Kad je bio bolji?
I šta će nam Bošković, može li bilo ko a da ne iritira?

NoName

pre 5 godina

Kao sto sam vec pricao o onom pravilu gol u gostima evo klasicni primer zbog cega je to pravilo glupo.Nisu dali gol kao domacini sada su ga dali i sada taj gol vredi kao dva.Znaci nagradjen je tim koji kao domacin nije postigao gol i po tom pravilo najbolje je igrati 0:0 kao domacin.
(Back in Black, 14. mart 2019 21:32)

Je l neko branio Interu da postigne gol u gostima? Branili mu ovi iz Ajntrahta? Ništa onda...

JPR24

pre 5 godina

Luka Jovic na poziciji stopera kod Krstajica????
(Milos, 14. mart 2019 21:55)

Grešiš. Stoper će bito Tadić. Luka samo da malo navikne na rukavice, i opala golman.

Petar

pre 5 godina

Ovaj mali da krene od prvog minuta u Lisabonu protiv Portugala pa sa Mitrovićem i Prijovićem od starta da krenemo na pobedu !
(Saguenay Lac St-Jean, 14. mart 2019 21:13)

Ma malo je sa tri klasična napadaca, ja bih ubacio i Pavkova, neće da se baci.
Ko sve ne komentariše fudbal.

rogh

pre 5 godina

steta bi bila da je slavija ispala, momci igraju odlicno cijelu sezonu, navijam za njih u ovom takmicenju. bilo bi i nepravedno da se sevilja opet provuce do trofeja na golove u gostima i penalima.

JPR24

pre 5 godina

3-5-2.Dmitrovic-Nastasic,Maksimovic,Milenkovic- Kolarov, Matic, Grujic, Kostic- Tadic- Jovic i Mitar. Sta mislite vi? Na klupi Prijovic, Ljajic, Zivkovic, Sergej, Milivojevic itd...
(Srbija, 14. mart 2019 21:51)

Mislimo da se nepotrebno zamaraš. Znaš ko nam je selektor ? E, pa čak i prognozirati sastavili taktiku više nije ineteresantno.

Sevrtko

pre 5 godina

Ovaj Inter bi u Engleskoj I Spaniji ispao iz lige sigurno - da nemaju ovog golmana vec bi bilo 0:5 ! Blage veze nemaju, ni jednog ozbiljnog igraca nemaju a kao tim su 0 !

PimPong

pre 5 godina

Kakav gol Jovica, i kakva brzina i borbenost! Jos je izabrao i najtezi nacin da ga savlada, sa lobom u trku. :)

Bice veoma tesko Interu sada.

Slavko Vrekic

pre 5 godina

Kakva je igrači a Kostić nevjrovatno. Koliko samo taj momak pretrci u toku utakmice da je to nevjrovatno. Bravo i za Jovica i Gacinovica.

crni_redstar

pre 5 godina

svaka cast, ajntraht i red bul igraju fenomenalno, steta sto gacinovic nije uspeo da da gol. sva trojica Srba su odigrala odlicno. steta sto kad pogledate imena srpskih igraca mozete da napravite timcinu, a selektor ti kratajic. place mi se.

Davor

pre 5 godina

Benfika je bolji tim i to bi u principu bilo to. Dinamu svaka čast na sezoni, ali kada su već došli do Lisabona trebali su igrati ofanzivnije. Po meni, taktika je trebala biti pod svaku cijenu pokušati zabiti gol, to je trebao biti prioritet. God luck next time :) (navijač iz Zg-a)

Dex

pre 5 godina

To koliko Ajtranht ima prostota od 60-70og minuta, puno kontri, mnogo 3-3 situacija...steta da Jovic-Kostic-Haler to nekoriste...nekako su usporili, opala koncentracija....samo da nebude kazna. Jovicev sut u 66-7 minutu je morao ici na gol.... strasan je igrac, deluje kao da mu treba malo tehnickog rada, da ume neki dribling u trku da odradi. Stice se utisak da bi mu kretnja mogla biti bolja. U svakom slucaju bolja su ekipa veceras... neverujem da je Srbija ikada imala ovakav trojac u nekom stranom klubu, nije mala stvar nadigrati jedan Inter na Djuzepe Meaci!
Krstajicu nadam se da pratis ovo veceras!

veliki strumf

pre 5 godina

Sta su sve igraci Ajntrahta promasili, koliko sansi, koliko zicera... Handanovic treba da dobije 10+ sta je sve covek odbranio veceras. Steta sto neko od nasih nije dao bar jos jedan gol, svi su imali velike prilike.