Ponedeljak, 25.02.2019.

15:21

"Haradinaj privatnog Srbina postavio za svog ministra"

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je danas da je Priština uvođenjem takse na srpsku robu odmrzla takozvani zamrznuti konflikt.

Izvor: Tanjug

"Haradinaj privatnog Srbina postavio za svog ministra" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

cacanin

pre 5 godina

Kako će ta gospođa pogledati u oči Srbe koji žive na KiM.
(Goran Bajagić, 25. februar 2019 20:51)

A nekoliko njih sede u zlocinackoj Taci-Haradinaj vladi !!!

djeram

pre 5 godina

Uvek se nadje neko ko proda veru za večeru. Ali niti Haradinaj ima vladu, nitu su to neki ministri. Sve su to uzurpatori.
(Bojan, 25. februar 2019 21:34)

Crni Bojane, pa ko je pomogao Harandinaju da postane Premijer NEZAVISNOG KOSOVA??? Srpska lista, istureno odeljenje SNS na Kosovu!!!

Shvatas li sta pises i kome bi morao da uputis kvalifikaiju "prodao veru za veceru"??? Sigurno ne ovoj gospodji!

Nena

pre 5 godina

Hvala francuskoj ministarki za evropske poslove na iskrenosti da nase evropske integracije nisu uopste u skorijem planu. Sto znaci da glavni uslov od strane velikih sila da priznamo Kosovo automatski nestaje. Sta god da odlucimo, ostajemo prijatelji.

Miki

pre 5 godina

Ima li medju komentatorima ijednog s Kosova? Ili smo, kao obicno, patriote iz fotelje.
Do juce smo imali Srbe sa Srpske liste, ispostave SNS u toj istoj vladi a Haradinaj je i onda i sad isti, nije pocev od uvodjenja taksi postao nesto drugo.

Taichung Manhattan

pre 5 godina

Taj Haradinaj je tvog koalicioni partner. Tvoj pajtaš.
Nemoj sad da lagiš.
Inače vulin, tvoj ministar je "javni"? Izabran na osnovu iskustva, poštenja i znanja? A folirao na lekarskom da ima grudobolju, ravne tabane!?
Mali, preletač. ili ne daj Bože onaj vesić. keramičar, koferče, onaj lončar!? koliko si ih samo uhlebio?
ae, pedala sa vesti. dojadio si i Bogu i narodu. stidi se.

vladimir

pre 5 godina

Izvin'te,a šta znači to biti privatni Srbin??
Jesu li onda i ovi sa srpske liste isto privatni Srbi??
Znači imamo Haradinajeve privatne Srbe i Vučićeve privatne Srbe!!
Zanimljivo......do bola....

marko NS

pre 5 godina

Svi ministri i predsednik vlade u Srbiji su tvoji ‘privatni’,inače da su ‘javni’ ili ‘narodni’ neko kao ovaj predsednik vlade ne bi mogao to da bude,neko kao ministar vojni isto,ministar finansija isto, pravde,privrede i tako redom.Isto tako i Haradinaj radi samo da te podsetim,ti se preko Srpske liste birao njega za predsednika vlade države koju ne priznaješ?!Sećeš se?Nisi zaboravio?Inače gospođa možda i ima potrebne kvalifikacije i iskustvo koje tvoji ministri mahom nemaju.

Mija

pre 5 godina

Mislim da Vlada Srbije vodi odgovornu politiku.Predsednik Srbije je ispostovao Briselski Sporazum,dok Albanci nisu ispostovali nista.To je zaista za svaku osudu.Hvala Francuskoj,sto je protiv taksi,koje su Albanci uveli,sa namerom da otezaju zivot Srba,i nateraju da Srbija prizna KIM.Bez obzira,na sve pritiske,necemo priznati KIM.

Прота Матеја

pre 5 godina

А шта су ови министри са Српске Листе, јел они нису приватни? Је су ли они поднели оставку у Владу Косова, коју ми иначе не признајемо, због ЗСО која још није формирана као и због убиства Оливера Ивановића или нису? Ако нису шта више чекају?

Rahela Fauke

pre 5 godina

Predsednik koji je u svakom govoru istice da se plasi buducnosti, strahuje od odluka, sumnja u postupke dokazuje da nema jasno definisanu politiku. Eto toliko.

Julius

pre 5 godina

Nije Srbina, nego Srpkinju.
A objasnite narodu, kao pravnik, gde se gradjani dele na: privatne, drzavne, drustvene, zadruzne itd., osim u usijanoj glavi...
Boze, oprosti mu, jer ne zna sta govori.

Nijazi Kuqi

pre 5 godina

Ne ljuti se Lave, jer ako ti mozes da imas sasvim privatnu premijerku, zasto ne bi Haradinaj imao ne bas privatnu ministarku, jer ona ipak dolazi od jedne parlamentarne stranke, ondosno SLS-a. Osim toga, sta te briga sta se dogadja u tudjoj avliji?

marija

pre 5 godina

Ne ljuti se Lave, jer ako ti mozes da imas sasvim privatnu premijerku, zasto ne bi Haradinaj imao ne bas privatnu ministarku, jer ona ipak dolazi od jedne parlamentarne stranke, ondosno SLS-a. Osim toga, sta te briga sta se dogadja u tudjoj avliji?
(Nijazi Kuqi, 25. februar 2019 20:28)

Ne ložite se na njih dvojicu.
Oni su u koaliciji.
A avlija je naša, zajednička, Brat Abanac.
Vrlo nas zanima šta se dešava na Kosmetu.

Mogli bi i vi malo da šetate.
Ili vam je ova vaša banda potaman?

MiRa

pre 5 godina

Koji privatni Srbi? Jesu li Srbi? Jesu. Opoziciju u Srbiji nazivaš lopovima, prevarantima, ološem... a ove na nosovu privatni srbi samo zato jer ne duvaju u isti rog ko i ti.

sramota

pre 5 godina

A dok je bio TVOJ Srbin bilo je sve ok.Haradinaj capio jednog a Djilas i Jeremic nas desetine hiljada, a finansira nas Soros, sa cijim sinom se ti vidjas skoro svakog meseca.
Jos zovu na okupljanje u vreme gripa a ovi tvoji sto ih drzis u zicama su svi imuni na grip.
Sram te bilo i ti si neki Predsednik svih gradjana Srbije.

pogled sa strane

pre 5 godina

"Hrvatska pala ispod 4 milijuna stanovnika
"U OVOM trenu u Hrvatskoj sigurno ne živi 4 milijuna stanovnika, već manje", rekao je prof. Čipin koji dodaje kako postoji još veći problem od smanjivanja broja stanovnika."
Koliko stanovnika vas ima još u Srbiji? Nemojte više u Sloveniju,ima nas 2,2+ milijuna, a bilo nas je ipak mnogo manje!:(

Bgd89

pre 5 godina

Imala je i Srbija svojevremeno privatne Albance, setite se samo. Odnos albanskih vlasti prema Srbima danas i odnos srpskih vlasti prema Albancima nekada su slični kao jaje jajetu.

Rade

pre 5 godina

Vučićev koalicioni partner Haradinaj sve radi potpuno isto kao i Vučić po Srbiji. Fingira demokratiju, on je najpametniji, pljuje i huška protiv svakoga ko nije sa njim, smenjuje i postavlja koga god hoće, mimo svih pravila i protokola. Pri tom, nama su najveći "prijatelji" i najveći tirani u svojoj zemlji - Putin i Erdogan.

Ne razumem što se Vučić toliko uzbuđuje, a trebalo bi da ga pohvali.

Srboljub

pre 5 godina

Za one iz Slobinog (ne)vremena, kao početak vica: "Sreli se/ulaze u bar/putuju avionom... privatni Srbin i pošteni Albanac... pa razrada". (Za neupućene: oni koji su suludu politiku SPS-a/JUL-a/SRS-a podržavali, a nisu bili Srbi, u režimskim medijima predstavljani su odrednicom "pošteni", mi smo bili "izdajnici", "str. plaćenici", "snage haosa i bezumlja" (od 9. marta?)... Upiš živi.

berilljac

pre 5 godina

Hoćeš da kažeš da Srpska lista koja je dala legitimitet Haradinajevoj vladi predstavlja poštene srbe?
Nekada si i ti upotrebljavao poštene albance.Nisu doduše bili privatni,ali su ti bili od koristi.Ovaj mufljuz Haradinaj te kopira.

Gradjanin

pre 5 godina

Ali ti si Vucicu "mirotvorac" Valjda je Srbija toliko velika i jaka da uvede kontra mere.Ima sto raznih nacina za to
Pa onda neka kukaju do neba

ja hocu da budem aMoniman

pre 5 godina

Kakva je to kategorija "PRIVATNI SRBIN" ?!?
(dr Kadzija, 25. februar 2019 17:03)

pa to ti je kad si po zanimanju Srbin, a to su ti svi političari u zadnjih 40 godina . kome nije jasno neka se ozbiljno zamisli nad svojim sposobnostima racionalnog rasuđivanja.

Miha

pre 5 godina

Sad jedva čekam popis 2021. da se javno izjasnim da sam Privatni Srbin. "Srbin sam po opredeljenju, a ne po zanimanju" reče svojevremeno pokojni glumac Ljuba Tadić. To je to.

СЕНОВИЋ

pre 5 godina

Не знам чији су то приватни Срби. Нисам сигуран да би без одобрења из Београда смели да се усуде на такав корак .

Radosti tolerancije

pre 5 godina

Ovo je kao ona definicija dobrog i lošeg iz nekog afričkog plemena. ' Dobro je kad mi drugima ubijamo stoku , palimo kuće , silujemo žene, a loše je kad to oni urade nama '..

Dobro je kad je ' moj Srbin' , loše je kad je ' njihov'.

Predsednik Republike Srbije. Godina 2019.

sir oliver

pre 5 godina

A ko je, molim te, u Srbiji glasao za vulina, nenada popovica, pa ni za premijerku niko nije glasao!? Ko je njih postavio i ciji su oni privatni Srbi?

naivnaMara

pre 5 godina

Nikad mi nije bilo jasno kako da za R.Srpsku važe jedna, a za KiM skroz druga pravila, prkose celoj međunarodnoj zajednici i još dobiju od nekih podršku za to.

Remington

pre 5 godina

Bolje Haradinaju "privatne srbe" za Ministre u Vladi Kosova nego proruske u Vladi Srbije, koji več decenijama izujedate ovu Državu (ono što je ostalo od nje). Pa i ti si postavljao neke svoje "privatne srbe ili srpkinje" (mame ili tate, šta su li več) za premiere pa nikom ništa. Siguran sam 1000% da će ova gđa. Ministrica u Vladi Kosova biti puno korisnija za Srpski narod nego oni tvoji Popovići, Dačići i posebno Vulini... i specialno Đurići... i ostali "maratonci".

as

pre 5 godina

Kakav spin predsedniče. Pa vaša srpska lista je u vladi sa Haradinajem a vi ste lično potpisali Briselski sporazum i time prekršili ustav Republike Srbije. Zbog toga ćete kad tad odgovarati. Sportski pozdrav

Vanja

pre 5 godina

Albanci svojim ponasanjem bojkutuju dijalog.Oni jednostavno ne zele,da da se nadje kompromisno resenje.Zato i provociraju svojim bahatim ponasanje,i narusavanjem mira i stabilnosti.Osudjujem takvo ponasanje.Smatram da su preterali,i da visoke takse,nece doprineti da se kompromis nadje.

Gargamel

pre 5 godina

Haradinaj je premijer i sukladno koalicionom sporazumu imenuje ministre kako želi pod uslovom da ima podršku u parlamentu, šta ti tu nije jasno?!

gooly

pre 5 godina

Znač postoje ovi Srbi i oni Srbi. O dotičnoj dami ne znam ništa, ali svakako nije lepo da je predsednik države i koalicioni partner Ramuša Haradinaja označava kao izdajnika. Tako makar ja razumem izraz privatni Srbi.

Rajko

pre 5 godina

Sad Albanci mogu ladno zvati te ministre u vladi Kosova pošteni Srbi ko što su Milošević i cela ta kamarila 90-tih zvala sve Albance u vlasti pošteni Albanci.Sve se to vraća sa bumerangom.

Djura

pre 5 godina

Taj "privatni Srbin" nije zaslužio da mu se pomene ime?? Hm, da li je to "uvreda" i šta to govori o osobi koja daje intervju (
da ne pominjemo njegovo ime).

ajemsasa

pre 5 godina

"Haradinaj privatnog Srbina postavio za svog ministra"

Ma da, svi Srbi koji nisu za tebe su nečiji privatni Srbi. Po mentalnom sklopu čovek je u 19-om veku.
Tuga...

as

pre 5 godina

Kakav spin predsedniče. Pa vaša srpska lista je u vladi sa Haradinajem a vi ste lično potpisali Briselski sporazum i time prekršili ustav Republike Srbije. Zbog toga ćete kad tad odgovarati. Sportski pozdrav

ajemsasa

pre 5 godina

"Haradinaj privatnog Srbina postavio za svog ministra"

Ma da, svi Srbi koji nisu za tebe su nečiji privatni Srbi. Po mentalnom sklopu čovek je u 19-om veku.
Tuga...

Vanja

pre 5 godina

Albanci svojim ponasanjem bojkutuju dijalog.Oni jednostavno ne zele,da da se nadje kompromisno resenje.Zato i provociraju svojim bahatim ponasanje,i narusavanjem mira i stabilnosti.Osudjujem takvo ponasanje.Smatram da su preterali,i da visoke takse,nece doprineti da se kompromis nadje.

Rajko

pre 5 godina

Sad Albanci mogu ladno zvati te ministre u vladi Kosova pošteni Srbi ko što su Milošević i cela ta kamarila 90-tih zvala sve Albance u vlasti pošteni Albanci.Sve se to vraća sa bumerangom.

Mija

pre 5 godina

Mislim da Vlada Srbije vodi odgovornu politiku.Predsednik Srbije je ispostovao Briselski Sporazum,dok Albanci nisu ispostovali nista.To je zaista za svaku osudu.Hvala Francuskoj,sto je protiv taksi,koje su Albanci uveli,sa namerom da otezaju zivot Srba,i nateraju da Srbija prizna KIM.Bez obzira,na sve pritiske,necemo priznati KIM.

sir oliver

pre 5 godina

A ko je, molim te, u Srbiji glasao za vulina, nenada popovica, pa ni za premijerku niko nije glasao!? Ko je njih postavio i ciji su oni privatni Srbi?

gooly

pre 5 godina

Znač postoje ovi Srbi i oni Srbi. O dotičnoj dami ne znam ništa, ali svakako nije lepo da je predsednik države i koalicioni partner Ramuša Haradinaja označava kao izdajnika. Tako makar ja razumem izraz privatni Srbi.

Djura

pre 5 godina

Taj "privatni Srbin" nije zaslužio da mu se pomene ime?? Hm, da li je to "uvreda" i šta to govori o osobi koja daje intervju (
da ne pominjemo njegovo ime).

Gargamel

pre 5 godina

Haradinaj je premijer i sukladno koalicionom sporazumu imenuje ministre kako želi pod uslovom da ima podršku u parlamentu, šta ti tu nije jasno?!

berilljac

pre 5 godina

Hoćeš da kažeš da Srpska lista koja je dala legitimitet Haradinajevoj vladi predstavlja poštene srbe?
Nekada si i ti upotrebljavao poštene albance.Nisu doduše bili privatni,ali su ti bili od koristi.Ovaj mufljuz Haradinaj te kopira.

Miha

pre 5 godina

Sad jedva čekam popis 2021. da se javno izjasnim da sam Privatni Srbin. "Srbin sam po opredeljenju, a ne po zanimanju" reče svojevremeno pokojni glumac Ljuba Tadić. To je to.

ja hocu da budem aMoniman

pre 5 godina

Kakva je to kategorija "PRIVATNI SRBIN" ?!?
(dr Kadzija, 25. februar 2019 17:03)

pa to ti je kad si po zanimanju Srbin, a to su ti svi političari u zadnjih 40 godina . kome nije jasno neka se ozbiljno zamisli nad svojim sposobnostima racionalnog rasuđivanja.

Remington

pre 5 godina

Bolje Haradinaju "privatne srbe" za Ministre u Vladi Kosova nego proruske u Vladi Srbije, koji več decenijama izujedate ovu Državu (ono što je ostalo od nje). Pa i ti si postavljao neke svoje "privatne srbe ili srpkinje" (mame ili tate, šta su li več) za premiere pa nikom ništa. Siguran sam 1000% da će ova gđa. Ministrica u Vladi Kosova biti puno korisnija za Srpski narod nego oni tvoji Popovići, Dačići i posebno Vulini... i specialno Đurići... i ostali "maratonci".

sramota

pre 5 godina

A dok je bio TVOJ Srbin bilo je sve ok.Haradinaj capio jednog a Djilas i Jeremic nas desetine hiljada, a finansira nas Soros, sa cijim sinom se ti vidjas skoro svakog meseca.
Jos zovu na okupljanje u vreme gripa a ovi tvoji sto ih drzis u zicama su svi imuni na grip.
Sram te bilo i ti si neki Predsednik svih gradjana Srbije.

MiRa

pre 5 godina

Koji privatni Srbi? Jesu li Srbi? Jesu. Opoziciju u Srbiji nazivaš lopovima, prevarantima, ološem... a ove na nosovu privatni srbi samo zato jer ne duvaju u isti rog ko i ti.

Nijazi Kuqi

pre 5 godina

Ne ljuti se Lave, jer ako ti mozes da imas sasvim privatnu premijerku, zasto ne bi Haradinaj imao ne bas privatnu ministarku, jer ona ipak dolazi od jedne parlamentarne stranke, ondosno SLS-a. Osim toga, sta te briga sta se dogadja u tudjoj avliji?

Radosti tolerancije

pre 5 godina

Ovo je kao ona definicija dobrog i lošeg iz nekog afričkog plemena. ' Dobro je kad mi drugima ubijamo stoku , palimo kuće , silujemo žene, a loše je kad to oni urade nama '..

Dobro je kad je ' moj Srbin' , loše je kad je ' njihov'.

Predsednik Republike Srbije. Godina 2019.

Bgd89

pre 5 godina

Imala je i Srbija svojevremeno privatne Albance, setite se samo. Odnos albanskih vlasti prema Srbima danas i odnos srpskih vlasti prema Albancima nekada su slični kao jaje jajetu.

vladimir

pre 5 godina

Izvin'te,a šta znači to biti privatni Srbin??
Jesu li onda i ovi sa srpske liste isto privatni Srbi??
Znači imamo Haradinajeve privatne Srbe i Vučićeve privatne Srbe!!
Zanimljivo......do bola....

Julius

pre 5 godina

Nije Srbina, nego Srpkinju.
A objasnite narodu, kao pravnik, gde se gradjani dele na: privatne, drzavne, drustvene, zadruzne itd., osim u usijanoj glavi...
Boze, oprosti mu, jer ne zna sta govori.

Rade

pre 5 godina

Vučićev koalicioni partner Haradinaj sve radi potpuno isto kao i Vučić po Srbiji. Fingira demokratiju, on je najpametniji, pljuje i huška protiv svakoga ko nije sa njim, smenjuje i postavlja koga god hoće, mimo svih pravila i protokola. Pri tom, nama su najveći "prijatelji" i najveći tirani u svojoj zemlji - Putin i Erdogan.

Ne razumem što se Vučić toliko uzbuđuje, a trebalo bi da ga pohvali.

Gradjanin

pre 5 godina

Ali ti si Vucicu "mirotvorac" Valjda je Srbija toliko velika i jaka da uvede kontra mere.Ima sto raznih nacina za to
Pa onda neka kukaju do neba

Прота Матеја

pre 5 godina

А шта су ови министри са Српске Листе, јел они нису приватни? Је су ли они поднели оставку у Владу Косова, коју ми иначе не признајемо, због ЗСО која још није формирана као и због убиства Оливера Ивановића или нису? Ако нису шта више чекају?

Srboljub

pre 5 godina

Za one iz Slobinog (ne)vremena, kao početak vica: "Sreli se/ulaze u bar/putuju avionom... privatni Srbin i pošteni Albanac... pa razrada". (Za neupućene: oni koji su suludu politiku SPS-a/JUL-a/SRS-a podržavali, a nisu bili Srbi, u režimskim medijima predstavljani su odrednicom "pošteni", mi smo bili "izdajnici", "str. plaćenici", "snage haosa i bezumlja" (od 9. marta?)... Upiš živi.

marko NS

pre 5 godina

Svi ministri i predsednik vlade u Srbiji su tvoji ‘privatni’,inače da su ‘javni’ ili ‘narodni’ neko kao ovaj predsednik vlade ne bi mogao to da bude,neko kao ministar vojni isto,ministar finansija isto, pravde,privrede i tako redom.Isto tako i Haradinaj radi samo da te podsetim,ti se preko Srpske liste birao njega za predsednika vlade države koju ne priznaješ?!Sećeš se?Nisi zaboravio?Inače gospođa možda i ima potrebne kvalifikacije i iskustvo koje tvoji ministri mahom nemaju.

naivnaMara

pre 5 godina

Nikad mi nije bilo jasno kako da za R.Srpsku važe jedna, a za KiM skroz druga pravila, prkose celoj međunarodnoj zajednici i još dobiju od nekih podršku za to.

Rahela Fauke

pre 5 godina

Predsednik koji je u svakom govoru istice da se plasi buducnosti, strahuje od odluka, sumnja u postupke dokazuje da nema jasno definisanu politiku. Eto toliko.

marija

pre 5 godina

Ne ljuti se Lave, jer ako ti mozes da imas sasvim privatnu premijerku, zasto ne bi Haradinaj imao ne bas privatnu ministarku, jer ona ipak dolazi od jedne parlamentarne stranke, ondosno SLS-a. Osim toga, sta te briga sta se dogadja u tudjoj avliji?
(Nijazi Kuqi, 25. februar 2019 20:28)

Ne ložite se na njih dvojicu.
Oni su u koaliciji.
A avlija je naša, zajednička, Brat Abanac.
Vrlo nas zanima šta se dešava na Kosmetu.

Mogli bi i vi malo da šetate.
Ili vam je ova vaša banda potaman?

pogled sa strane

pre 5 godina

"Hrvatska pala ispod 4 milijuna stanovnika
"U OVOM trenu u Hrvatskoj sigurno ne živi 4 milijuna stanovnika, već manje", rekao je prof. Čipin koji dodaje kako postoji još veći problem od smanjivanja broja stanovnika."
Koliko stanovnika vas ima još u Srbiji? Nemojte više u Sloveniju,ima nas 2,2+ milijuna, a bilo nas je ipak mnogo manje!:(

СЕНОВИЋ

pre 5 godina

Не знам чији су то приватни Срби. Нисам сигуран да би без одобрења из Београда смели да се усуде на такав корак .

Taichung Manhattan

pre 5 godina

Taj Haradinaj je tvog koalicioni partner. Tvoj pajtaš.
Nemoj sad da lagiš.
Inače vulin, tvoj ministar je "javni"? Izabran na osnovu iskustva, poštenja i znanja? A folirao na lekarskom da ima grudobolju, ravne tabane!?
Mali, preletač. ili ne daj Bože onaj vesić. keramičar, koferče, onaj lončar!? koliko si ih samo uhlebio?
ae, pedala sa vesti. dojadio si i Bogu i narodu. stidi se.

djeram

pre 5 godina

Uvek se nadje neko ko proda veru za večeru. Ali niti Haradinaj ima vladu, nitu su to neki ministri. Sve su to uzurpatori.
(Bojan, 25. februar 2019 21:34)

Crni Bojane, pa ko je pomogao Harandinaju da postane Premijer NEZAVISNOG KOSOVA??? Srpska lista, istureno odeljenje SNS na Kosovu!!!

Shvatas li sta pises i kome bi morao da uputis kvalifikaiju "prodao veru za veceru"??? Sigurno ne ovoj gospodji!

cacanin

pre 5 godina

Kako će ta gospođa pogledati u oči Srbe koji žive na KiM.
(Goran Bajagić, 25. februar 2019 20:51)

A nekoliko njih sede u zlocinackoj Taci-Haradinaj vladi !!!

Miki

pre 5 godina

Ima li medju komentatorima ijednog s Kosova? Ili smo, kao obicno, patriote iz fotelje.
Do juce smo imali Srbe sa Srpske liste, ispostave SNS u toj istoj vladi a Haradinaj je i onda i sad isti, nije pocev od uvodjenja taksi postao nesto drugo.

Nena

pre 5 godina

Hvala francuskoj ministarki za evropske poslove na iskrenosti da nase evropske integracije nisu uopste u skorijem planu. Sto znaci da glavni uslov od strane velikih sila da priznamo Kosovo automatski nestaje. Sta god da odlucimo, ostajemo prijatelji.

as

pre 5 godina

Kakav spin predsedniče. Pa vaša srpska lista je u vladi sa Haradinajem a vi ste lično potpisali Briselski sporazum i time prekršili ustav Republike Srbije. Zbog toga ćete kad tad odgovarati. Sportski pozdrav

ajemsasa

pre 5 godina

"Haradinaj privatnog Srbina postavio za svog ministra"

Ma da, svi Srbi koji nisu za tebe su nečiji privatni Srbi. Po mentalnom sklopu čovek je u 19-om veku.
Tuga...

Rajko

pre 5 godina

Sad Albanci mogu ladno zvati te ministre u vladi Kosova pošteni Srbi ko što su Milošević i cela ta kamarila 90-tih zvala sve Albance u vlasti pošteni Albanci.Sve se to vraća sa bumerangom.

MiRa

pre 5 godina

Koji privatni Srbi? Jesu li Srbi? Jesu. Opoziciju u Srbiji nazivaš lopovima, prevarantima, ološem... a ove na nosovu privatni srbi samo zato jer ne duvaju u isti rog ko i ti.

sir oliver

pre 5 godina

A ko je, molim te, u Srbiji glasao za vulina, nenada popovica, pa ni za premijerku niko nije glasao!? Ko je njih postavio i ciji su oni privatni Srbi?

gooly

pre 5 godina

Znač postoje ovi Srbi i oni Srbi. O dotičnoj dami ne znam ništa, ali svakako nije lepo da je predsednik države i koalicioni partner Ramuša Haradinaja označava kao izdajnika. Tako makar ja razumem izraz privatni Srbi.

berilljac

pre 5 godina

Hoćeš da kažeš da Srpska lista koja je dala legitimitet Haradinajevoj vladi predstavlja poštene srbe?
Nekada si i ti upotrebljavao poštene albance.Nisu doduše bili privatni,ali su ti bili od koristi.Ovaj mufljuz Haradinaj te kopira.

ja hocu da budem aMoniman

pre 5 godina

Kakva je to kategorija "PRIVATNI SRBIN" ?!?
(dr Kadzija, 25. februar 2019 17:03)

pa to ti je kad si po zanimanju Srbin, a to su ti svi političari u zadnjih 40 godina . kome nije jasno neka se ozbiljno zamisli nad svojim sposobnostima racionalnog rasuđivanja.

Gargamel

pre 5 godina

Haradinaj je premijer i sukladno koalicionom sporazumu imenuje ministre kako želi pod uslovom da ima podršku u parlamentu, šta ti tu nije jasno?!

Miha

pre 5 godina

Sad jedva čekam popis 2021. da se javno izjasnim da sam Privatni Srbin. "Srbin sam po opredeljenju, a ne po zanimanju" reče svojevremeno pokojni glumac Ljuba Tadić. To je to.

Rade

pre 5 godina

Vučićev koalicioni partner Haradinaj sve radi potpuno isto kao i Vučić po Srbiji. Fingira demokratiju, on je najpametniji, pljuje i huška protiv svakoga ko nije sa njim, smenjuje i postavlja koga god hoće, mimo svih pravila i protokola. Pri tom, nama su najveći "prijatelji" i najveći tirani u svojoj zemlji - Putin i Erdogan.

Ne razumem što se Vučić toliko uzbuđuje, a trebalo bi da ga pohvali.

Srboljub

pre 5 godina

Za one iz Slobinog (ne)vremena, kao početak vica: "Sreli se/ulaze u bar/putuju avionom... privatni Srbin i pošteni Albanac... pa razrada". (Za neupućene: oni koji su suludu politiku SPS-a/JUL-a/SRS-a podržavali, a nisu bili Srbi, u režimskim medijima predstavljani su odrednicom "pošteni", mi smo bili "izdajnici", "str. plaćenici", "snage haosa i bezumlja" (od 9. marta?)... Upiš živi.

Nijazi Kuqi

pre 5 godina

Ne ljuti se Lave, jer ako ti mozes da imas sasvim privatnu premijerku, zasto ne bi Haradinaj imao ne bas privatnu ministarku, jer ona ipak dolazi od jedne parlamentarne stranke, ondosno SLS-a. Osim toga, sta te briga sta se dogadja u tudjoj avliji?

Bgd89

pre 5 godina

Imala je i Srbija svojevremeno privatne Albance, setite se samo. Odnos albanskih vlasti prema Srbima danas i odnos srpskih vlasti prema Albancima nekada su slični kao jaje jajetu.

Remington

pre 5 godina

Bolje Haradinaju "privatne srbe" za Ministre u Vladi Kosova nego proruske u Vladi Srbije, koji več decenijama izujedate ovu Državu (ono što je ostalo od nje). Pa i ti si postavljao neke svoje "privatne srbe ili srpkinje" (mame ili tate, šta su li več) za premiere pa nikom ništa. Siguran sam 1000% da će ova gđa. Ministrica u Vladi Kosova biti puno korisnija za Srpski narod nego oni tvoji Popovići, Dačići i posebno Vulini... i specialno Đurići... i ostali "maratonci".

vladimir

pre 5 godina

Izvin'te,a šta znači to biti privatni Srbin??
Jesu li onda i ovi sa srpske liste isto privatni Srbi??
Znači imamo Haradinajeve privatne Srbe i Vučićeve privatne Srbe!!
Zanimljivo......do bola....

marko NS

pre 5 godina

Svi ministri i predsednik vlade u Srbiji su tvoji ‘privatni’,inače da su ‘javni’ ili ‘narodni’ neko kao ovaj predsednik vlade ne bi mogao to da bude,neko kao ministar vojni isto,ministar finansija isto, pravde,privrede i tako redom.Isto tako i Haradinaj radi samo da te podsetim,ti se preko Srpske liste birao njega za predsednika vlade države koju ne priznaješ?!Sećeš se?Nisi zaboravio?Inače gospođa možda i ima potrebne kvalifikacije i iskustvo koje tvoji ministri mahom nemaju.

sramota

pre 5 godina

A dok je bio TVOJ Srbin bilo je sve ok.Haradinaj capio jednog a Djilas i Jeremic nas desetine hiljada, a finansira nas Soros, sa cijim sinom se ti vidjas skoro svakog meseca.
Jos zovu na okupljanje u vreme gripa a ovi tvoji sto ih drzis u zicama su svi imuni na grip.
Sram te bilo i ti si neki Predsednik svih gradjana Srbije.

Djura

pre 5 godina

Taj "privatni Srbin" nije zaslužio da mu se pomene ime?? Hm, da li je to "uvreda" i šta to govori o osobi koja daje intervju (
da ne pominjemo njegovo ime).

Julius

pre 5 godina

Nije Srbina, nego Srpkinju.
A objasnite narodu, kao pravnik, gde se gradjani dele na: privatne, drzavne, drustvene, zadruzne itd., osim u usijanoj glavi...
Boze, oprosti mu, jer ne zna sta govori.

Radosti tolerancije

pre 5 godina

Ovo je kao ona definicija dobrog i lošeg iz nekog afričkog plemena. ' Dobro je kad mi drugima ubijamo stoku , palimo kuće , silujemo žene, a loše je kad to oni urade nama '..

Dobro je kad je ' moj Srbin' , loše je kad je ' njihov'.

Predsednik Republike Srbije. Godina 2019.

Gradjanin

pre 5 godina

Ali ti si Vucicu "mirotvorac" Valjda je Srbija toliko velika i jaka da uvede kontra mere.Ima sto raznih nacina za to
Pa onda neka kukaju do neba

marija

pre 5 godina

Ne ljuti se Lave, jer ako ti mozes da imas sasvim privatnu premijerku, zasto ne bi Haradinaj imao ne bas privatnu ministarku, jer ona ipak dolazi od jedne parlamentarne stranke, ondosno SLS-a. Osim toga, sta te briga sta se dogadja u tudjoj avliji?
(Nijazi Kuqi, 25. februar 2019 20:28)

Ne ložite se na njih dvojicu.
Oni su u koaliciji.
A avlija je naša, zajednička, Brat Abanac.
Vrlo nas zanima šta se dešava na Kosmetu.

Mogli bi i vi malo da šetate.
Ili vam je ova vaša banda potaman?

Rahela Fauke

pre 5 godina

Predsednik koji je u svakom govoru istice da se plasi buducnosti, strahuje od odluka, sumnja u postupke dokazuje da nema jasno definisanu politiku. Eto toliko.

Прота Матеја

pre 5 godina

А шта су ови министри са Српске Листе, јел они нису приватни? Је су ли они поднели оставку у Владу Косова, коју ми иначе не признајемо, због ЗСО која још није формирана као и због убиства Оливера Ивановића или нису? Ако нису шта више чекају?

Vanja

pre 5 godina

Albanci svojim ponasanjem bojkutuju dijalog.Oni jednostavno ne zele,da da se nadje kompromisno resenje.Zato i provociraju svojim bahatim ponasanje,i narusavanjem mira i stabilnosti.Osudjujem takvo ponasanje.Smatram da su preterali,i da visoke takse,nece doprineti da se kompromis nadje.

СЕНОВИЋ

pre 5 godina

Не знам чији су то приватни Срби. Нисам сигуран да би без одобрења из Београда смели да се усуде на такав корак .

Taichung Manhattan

pre 5 godina

Taj Haradinaj je tvog koalicioni partner. Tvoj pajtaš.
Nemoj sad da lagiš.
Inače vulin, tvoj ministar je "javni"? Izabran na osnovu iskustva, poštenja i znanja? A folirao na lekarskom da ima grudobolju, ravne tabane!?
Mali, preletač. ili ne daj Bože onaj vesić. keramičar, koferče, onaj lončar!? koliko si ih samo uhlebio?
ae, pedala sa vesti. dojadio si i Bogu i narodu. stidi se.

pogled sa strane

pre 5 godina

"Hrvatska pala ispod 4 milijuna stanovnika
"U OVOM trenu u Hrvatskoj sigurno ne živi 4 milijuna stanovnika, već manje", rekao je prof. Čipin koji dodaje kako postoji još veći problem od smanjivanja broja stanovnika."
Koliko stanovnika vas ima još u Srbiji? Nemojte više u Sloveniju,ima nas 2,2+ milijuna, a bilo nas je ipak mnogo manje!:(

cacanin

pre 5 godina

Kako će ta gospođa pogledati u oči Srbe koji žive na KiM.
(Goran Bajagić, 25. februar 2019 20:51)

A nekoliko njih sede u zlocinackoj Taci-Haradinaj vladi !!!

djeram

pre 5 godina

Uvek se nadje neko ko proda veru za večeru. Ali niti Haradinaj ima vladu, nitu su to neki ministri. Sve su to uzurpatori.
(Bojan, 25. februar 2019 21:34)

Crni Bojane, pa ko je pomogao Harandinaju da postane Premijer NEZAVISNOG KOSOVA??? Srpska lista, istureno odeljenje SNS na Kosovu!!!

Shvatas li sta pises i kome bi morao da uputis kvalifikaiju "prodao veru za veceru"??? Sigurno ne ovoj gospodji!

Miki

pre 5 godina

Ima li medju komentatorima ijednog s Kosova? Ili smo, kao obicno, patriote iz fotelje.
Do juce smo imali Srbe sa Srpske liste, ispostave SNS u toj istoj vladi a Haradinaj je i onda i sad isti, nije pocev od uvodjenja taksi postao nesto drugo.

Mija

pre 5 godina

Mislim da Vlada Srbije vodi odgovornu politiku.Predsednik Srbije je ispostovao Briselski Sporazum,dok Albanci nisu ispostovali nista.To je zaista za svaku osudu.Hvala Francuskoj,sto je protiv taksi,koje su Albanci uveli,sa namerom da otezaju zivot Srba,i nateraju da Srbija prizna KIM.Bez obzira,na sve pritiske,necemo priznati KIM.

naivnaMara

pre 5 godina

Nikad mi nije bilo jasno kako da za R.Srpsku važe jedna, a za KiM skroz druga pravila, prkose celoj međunarodnoj zajednici i još dobiju od nekih podršku za to.

Nena

pre 5 godina

Hvala francuskoj ministarki za evropske poslove na iskrenosti da nase evropske integracije nisu uopste u skorijem planu. Sto znaci da glavni uslov od strane velikih sila da priznamo Kosovo automatski nestaje. Sta god da odlucimo, ostajemo prijatelji.