Nedelja, 10.02.2019.

08:10

Džordž kao MVP, Vestbrukov "kvadripl-dabl" – Tander osvojio Teksas

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera pobedili su Hjuston Roketse na gostovanju rezultatom 117:112.

Izvor: LN

Džordž kao MVP, Vestbrukov "kvadripl-dabl" – Tander osvojio Teksas IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

the truth

pre 5 godina

@vince-carter, Brate smaras, kosarka je totalno drugacija sada, pravila su drugacija, al jedno je sigurno, ovo ja najaca era kosarke ikada, nikada nije bilo ovoliko talenta. Kari, Lebron, Durent, Dzordz, Kavaj, Greek freak, Jokara, Vestrbruk, Embid, Dejvis, Pol, Harden, Tompson, Derouzan, Demian Lilard, Tauns, Gasol, Kajri Irving, Duo Detroita, ma ne mogu sve nabrojati, preskocio sam 30 top kosarkasa koji bi domininirali u svakoj eri. Da ne pominjem mnogo maldih zvijeri.I to svi u prajmu, Zato sjedite i uzivajte..

stefan

pre 5 godina

Ali druze Jeremijo kralju lebotova visocanstvo onih niskih ja NISAM rekao da je kazins centar koga niko nece jer je los. .nego jer je povredjen i odbacen za ovu sezonu. .ja sam napisao njegove reci njegovu izjavu. .cak i je i b 92 preneo vest. . .rekao je da je zvao redom timove.i da su mu neki spustali slusalicu nisu hreli ni da ga saslusaju. .batali ti kari i grin i tompson all star igarci. . .oni su zajedno od pocetka na terenu i zajedno su i osvojili titulu. .bez djurenta. .a bili su niko i nista. .i tim jenod njih napravio to sto jesu. .kari ne bi pored monte elisa bio kari. .Smatram te NbA obrazovanim. .dakle pratis pricu jako dugo i nemoj izvrtati svaku rec jer znas sta sam hteo ds kazem nego prihvati istinu jer istina je jedna ne zaboravi. .iguadala nikada nije bio superzvezda bio je rimski igrac atraktivan skocan i elitni defanzivac. .umesto da formira super tim sa vec formiranim zvezdama (politika tvog ljubimca)prepoznao je potencijal mladih odbacenih ljudi i podredio se fenomenalnom sistemu. . .seo na klupu brat . . vidis dragi sta pravi sistem ucini igracima. .svi su tri puta bolji i zadovoljniji i to nije samo tako u kosarci. .. .los sistem nase zemlje u kojoj postoji jedan glavni covek oko koga se sve vrti izbacuje komentstore kao sto si ti koji negiraju istinu koju su sposobni da vide. . .a kolektiv. ..kolektivno svesno i kolektivno nesvesno su konstanta koju treba da ubacis u svoje hipoteze

stefan

pre 5 godina

Za dva sata na SK 3 . . Jezerasi sa Sedamdesetsestacima. . ..bice belaja. . .ultra fila protiv dzejmsa i anonimusa sto bi jeremija brat rekao. . ahaahaha. . .

stefan

pre 5 godina

djurent je strasan priznajem. . .ali pogledaj sta je sve otislo iz tima za djurenta. . .pogledaj od kakvih sa koledza prave strasne karike i faktore. .pa vidi livinstona. .smanjila mu se uloga istina . .decko se godinama uklapao i niko nije hteo da mu da ljudsku sansu. . .dosao u voriorse brat 3 titule uzeo. .i bio faktor ozbiljan tri sezone. . pa i sad je objektivo uz igija glavni sa klupe i kvin kuk isto. .posle pricaj glavni su zbog djurenta a da on nije dosao pa svaki inteligentan covek bi prihvatio manje para da dodje u ovakav sklop. .sklooili bi kockice od nekih anonimusa i opet bi dominirali . .samo pljuj. .jer pogledaj samo da bi odbranio ljubimca ti ces reci da on ima vecu konkurenciju od jordana nekad. . . .dakle nerealna prica. .a pametan si da vidis istinu. .i pametan si da razumes ali kao furas neki fazon ne znam zasto samo kontra da se tera

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija ok posto Kazins i Green nisu all star igraci ali se prethodno racuna onda Blejzersi iz 1992 6 all star igraca :))

Powerslave

pre 5 godina

"Sjajan komentar:) Upravo smo saznali da si DeMarkusa Kazinsa nazvao "povređenim centrom koji nikada nije igrao plej of i koga niko nije hteo"."

A šta ovde nije tačno? Kad je to Kazins igrao plej-of, koje godine, sa kojom ekipom?
I hajde da mu verujemo na reč da nije niko hteo da ga angažuje tokom prošlog leta (što je sasvim moguće tačno jer znamo svi za njegovu narav, prirodu njegove povrede, činjenicu da bi tražio jak ugovor i činjenicu da je i ove godine propustio polovinu sezone + računaj tu drugu polovinu za povratak u formu i uigravanje sa ekipom).

Dakle, Kazins JESTE povređeni centar (nesumnjivo kvalitetan, ali ko zna kakav će se vratiti, kad i na šta će ličiti njegov vrhunac forme nakon povrede ahilove tetive, retko ko se vraćao na vrh nakon toga) koji nikada nije igrao plej-of.

stefan

pre 5 godina

#powerslave

Tacno . . upravo tako. .teska povreda tezak temperament. .i tezak rizik. .sto jezerasi nisu rizikovali jednu sezonu. .objektivno on ove godine nece biti na svom nivou. .i ovde je na jednu sezonu. .i bice ok centar ali ni blizu all stara. . .samo da se pokrpe i dogovore oko kesa. . .i da ova cetvorica ostanu u timu. . .nece biti lako ali kari ce ili da podlei nesto para ili da izgubi nekog kolegu. .a vlasnici imaju nikad bolju priliku da ne budu skrti pa nek plate porez malo vise. .hihihi

stefan

pre 5 godina

#dodjite na stadion

Bravo legendo. .sve si ukratko rekao o Dzeremaji lebotu. .ne samo da se voriorsi koriste kao argument za neuspehe nego su i krivi sto su dobri i imaju superzvezde u timu. .a doveli djurenta samo a otpustili pola tima zbog njega. .onda je igi isto argument. .kao nerealan igrac. .objektivno lik je dosao i seo na klupu covece. .barns prvu igrao. .citaj textove videces da je igi prepoznao potencijal voriorsa i prikljucio im se ciljano jer je predvideo sve ovo. . .grin prljavi ispljuvak i otpadak sa drafta niko nije hteo da mu pridje da se ne zarazi. . .tompson prosecan likic sa drafta. . .KAZINS je dosao na godinu dana jer ga niko nije hteo ljudi. .spustali mu slusalicy nisu hteli da cuju. . .voriorsi ga uzeli a za taj novac su celu sezonu mogli da igraju sa respektabilnom peticom i imaju jos bolje rezultate. . .zao mi je sto su neke uprave inteligentnije od drugih i sto su neki igraci inteligentniji i shvataju sta znaci tim i igrati u istom i sto to vama smeta. . .ali to je velicina. . .nije velicina ispucavati se i silovati i brojati do 50. .veliciba je stvoriti tim on prodecnih igraca. .iscediti iz njih talenat i ucvrstiti sincicijum koji je milina gledati i navojati za isti. .Napred ratnici neustasivi. .Pokorite istoriju i hejtere

King JeRemija

pre 5 godina

@Dođite na stadion

Sjajan komentar:) Upravo smo saznali da si DeMarkusa Kazinsa nazvao "povređenim centrom koji nikada nije igrao plej of i koga niko nije hteo".

Da li je bilo kakva dalja argumentovana rasprava potrebna sa čovekom operisanim od objektivnosti?

Da, i Durent je "još samo jedan superstar".

Prijatelju, verujem da pratiš NBA ali iz nekih svojih pobuda ne iznosiš realno stanje stvari.
Kazins je ubedljivo najbolji centar lige unazad 3-4 godine, čovek koji ima neverovatno meku ruku, lagano daje trojke a jak kao bik.
Kevin Durent je igrač koji se pojavi jednom u dekadi, brutalan ofanzivac, nezadrživ u napadu, sa rasponom ruku "od 3 metra", tako da on nije običan superstar već više od toga.
I eto samo njih dvojicu su doveli Voriorsi, iako su pre toga imali 3 all star igrača+ nekadašnjeg all stara Iguadalu(bio MVP finala).
Sportski pozdrav i samo brz nerviranja.

Dođite na stadion!

pre 5 godina

@room 1408

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King JeRemija, 10. februar 2019 09:02)

Gde si Jeremija, školarcu? Bolje ti je da uzmeš knjigu u šake i naučiš nešto, umesto što ovde pametuješ i zabavljaš masu nebulozama. Vidim pitaš zašto se toliko potencira ispucavanje Hardena...a , zašto ti u svakom komentaru potenciraš jačinu GS-a i ostavljaš alibi komentare za Lebrona? Evo da te naučim...GS je tri igrača draftovao, Karija sa 7.mesta 2009. godine. Doveli su na to jednog superstara i jednog povređenog centra koji nikada nije igrao plej-of i koga po njegovim rečima niko nije hteo. Dakle, doveli su jednog superstara na postojeću draftovanu ekipu. Lebron je mnogo više dovodio, počev od Majamija, preko Klivlenda, pa evo i sada u Lejkersima za koje tvrdiš da su jači nego prošle godine, a namerno izostavljaš činjenicu da u Lejkersima prošle godine nisu igrali osvajači prstena Rondo i McGee, kao i Stivenson, Čendler, Bizli.
Tvoje komentare ovde niko ne uzima za ozbiljno, jer si pokazao da nemaš karaktera, obećavši da nećeš ostavljati komentare više ako Klivlend izgubi od GS-a, pa si to porekao i potpisivao se lažnim imenima.
Pozdrav za tebe i nemoj mnogo da mi se sekiraš.
Pozdrav za B92.

stefan

pre 5 godina

Lechoce nije koristio suteve na najbolji moguci nacin. . .i on je siledjija ali o westbruku i hardenu se ne moze polemisati. . .

Jaran

pre 5 godina

DjeRemi
Druze, statistika nije pravi odraz ucinka nekog igraca. Pazi scenario,
Ako prajm Dzordan i ovaj/prajm Harden u narednoj utakmici sutnu po 25 puta i pogode u svojim uobicajenim procentima imace otprilike:
- Dzordan 48% iz igre, 11/22 za 2 poena i 1/3 za 3 poena,
- Harden 44% iz igre, 6/12 za 2 poena i 5/13 za 3 poena.
Zbog ove statistike ce SVI reci da Harden unistava kosarku iako ima jedan pogodak manje. Jel znas zasto svi to kazu? Zato sto kada bi pogledao pregled utakmice video bi kakve su suteve uzimali i kako je Harden OPET forsirao sut za 3 i jurio 30+ poena dok je Dzordan igrao i svoj napad i timski. Zamisli da sam im racunao slobodna, Harden bi imao preko 40 poena...

Zamolicu te samo da budes fer i da ne stavljas Hardena i Dzordana u istu recenicu jer bi onda morao da ubacis i LeBrona, Kobija,... Ovi igraci NISU kao Harden, niko od njih nije forsirao bez potrebe da ubacuje sto vise poena u sezoni ili u plej-ofu. Jednostavno su imali dar za postizanje velikog broja poena (u LeBronovom slucaju ima, i dalje igra :]) i koristili su ga na najbolji moguci nacin.

vince carter

pre 5 godina

@Jaran na youtubu postoji mec Penny Hardaway vs Magic Johnson,tako se kuca ali to je ustvari highlight mece Orlando vs Lakers,to je 1996 godine kada se Medzik vratio posle 5 godina. Medju prvim komentarima ispod gde je lik napisao "auu zaboravio sam kakav je baller bio Van Eksel" poredim ovu eru kosarke podredjenu ofanzivi i ako je patuljak Thomas bio u trci za Mvp lik koji je bio daleko kompletniji igrac od njega i vestiji bi danas bio duplo bolji,lik je inace imao problema van terena zato i nije napravio mnogo vise. "Ostao sam u proslosti" a mladji sam od Lebrona auuu :)))

...

pre 5 godina

Vestbruk>JokicHarden>>JokicDzordz>>>Jokic
(Flat, 10. februar 2019 08:33) Dokaz koliko je Nikola pomerio granice i koliko je dobar, kad ga porede sa najboljima u ligi. Naravno, nece ga porediti sa Kerolom, Rosom, Smitom, Zelerom i nekim losijim igracima. Bravo Nikola.

stefan

pre 5 godina

Zahvaljujuci ljudima kao sto je Jeremija brat nastaju legende i vreme nas melje. . .nisu krivi okupatori imperijalisti. . .nego ljudi poput njega. .tako nastany legende a istina pada u zaborav. .jednostavno neko svoje nezadovoljstvo zeli da iskali na nba ligi. .i pljuje po najboljem svih vremena. .nerealna prica. . .izvinjavam se za vinsa cartera napravih gresku. .stojim iza toga da je on razumniji . . .samo kad se setim da su u periodu od 7 godina u okc igrali ibaka kd pg westb.oladipo.. .harden. .haos kakvi igraci. .a nista uradili nisu. . .PG mvp!. .go warriors

stefan

pre 5 godina

Moja greska napisah sad videh da je vins karter lebot. . au haos od mene. . .ali izjaviti da je harden bolji od jamesa . .pa ni uvoj sezoni mu ni do kolena nije. . .jednostavno su obojica siledjije ali james je james. .niko nije tako efikasan siledzija. .niko. .jednostavno njegov problem je sto je egomanijak i ne zna da se podredi timu. .da odredi svoju ulogu i drzi je se. .Woriorse ne uzdizem . .harden je promasio 29trojki za redom i to nije sreca za voriorse. .nije sreca sto se povredio kris pol i nije sreca sto su mleli hjuston u finalu dok se igi nije povredio. . .sve je to sport. .pa bili su duplo bolji tim od cle u drugom finalu pa su izgubili. .a pre.toga se lav i irving povredili. .sve je to sport ali ksd se sumira voriorsi 3/4 titule. . .titule koje je osvojio tim i timska igra. . .ne siledzije egomanijaci sa 50 plus poena u plej ofu. .samo tim i TO NIJE SLUCAJNO. . .zivite u eri dominantnih i strasnih i avangardnih leprsavih voriorsa . .talentovanih i mladih seltiksa . .maestralnih raketa . .oklahome kao zemlje jake. . .jute i indijane koje timskom igrom sa anonimusima nizu uspehe bez ijednog superstara. .da ne zaboravim naostreni toronto i dugo sklapani i rasklapani takodje timski milvoki i FILU SILU . . .a vi komentarisete da li je harden lbj i ne znam ko jos bokji od jordana. . .pritom pridtrasni izmisljate informacije kako bi potkopali dzordana i lebrona. . .aloo prijatelji. . .ne znam sta biste vi zeleli ali Warriorsi dominiraju trenutno i neizmerno mi je drago jer se sve zasluzili. . jordan je za sada za klasu iznad drugih i svih aktivnih kosarkasa. .jer je za 11.5 aktivnih sezona uradio sta je uradio. . .drzao se svoje uloge bez silovanja bez cimanja. . james lebron je pojava jedan u 10 milijardi se rodi sa takvim telom ali sa takvom glavom nazalost svaki drugi . ..individualno james je najbolji kosarkas danasnjice po statistici ali je igrao uvek u timovima koji ako ne broje po jos dve superzvezde onda su od uorave gm trenera i saigraca u ootpunosti podredjeni njemu i njegovom licnom uspehu a ne uspehu tima. .zato bih ja licno KD Kandzu PG Curryja tompsona grina izabrao u svoj savrsen tim mnoooogo pre njega. . .go warriors

stefan

pre 5 godina

Brate ozbiljno sam zabrinut za mentalni sklop vinsa kartera i jeremije suverenih lidera lebotovske pascadije. . .covece jeste li mi dobri. .sad hardena porede sa dzordanom. . .sad.je ne samo dzejms.nego i harden je bolji od jordana. . .svi su bolji od njega ali lbj je najbolji. . .sunce ti poljubim. . .Inace svaka cast i hardenu i dzordzu. .po meni PG mvp. .kakve partije nerealno. .mislim da harden nece biti mvp jer je cinjenicno da kod sudija ima kredita sa sve pripejd korisnike srbije pored neospornog talenta. .jednostavno previse je silovanja kada ono nije potrebno. . .a rasel juce. . .na sredini 4.xetvrtine 4 suta za redom uzima nijedan ni blizu kosa. . .i hjuston se vratio i onda dzordz uzima.stvsr u svoje ruke. .

lemi

pre 5 godina

kome se svidja sadasnji nba, gleda tekme i prati , kome ne, na you tube pa nek gleda koga hoce....poredjenja igraca razlicitih era i pozicija u timu je besmisleno ...kosarka se ne uci kroz statisku nego na terenu...

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija komentare pojmasa ne citam,na primer cemu prica o Nba sa tobom koji uporno pricas kako je trojka bila bliza u Jordanovo vreme a priblizena je u sezoni kada se MJ penzionisao i bila samo tri sezone bliza,cemu? Onda ti igraci su nisu svoju igru zasnivali na pucanju trojki jer nisu ni imali liniju za tri u srednjoskolskim i koledz karijerama,cak ni jedan Bird nije sutirao vise od 2 trojke po mecu,kao ni prirodni suter kao Chris Mullin koji je sa 54 godine dobio Duranta u pucanju trojki,vidite na youtube! Pa pravilo od 3 sekunde koje nije postojalo gde je reket nezasticen itd. A taj isti Jordan je pogadjao trojku kad god treba,dva puta uz zvuk sirene za pobedu,6 na poluvremenu u finalu,kada trojka nije bila priblizena za tvoju informaciju. Vase argumente obaraju igraci u svim sportovima koji i kao matori igraju u novijim erama daleko od svog prajma,kao Carter koji ima 42 godine i jos brdo brdo primera koje sam mnogo puta navodio. A Van Eksel je bio strasno vest kosarkas i kojem bi kao i svim ofanzivnim igracima mnogo vise legla ova era,pa jedan midget Thomas je bio u trci za Mvp i medju najboljim strelcima dok je bio u Bostonu. Sta vise reci!!! Jordan je igrao na 100% na obe strane terena tako da svako poredjenje sa Hardenom u eri gde bi Jordan lagano postizao 40+ uz 15 skokova bez problema,jos je kriterujum asistencije ublazen a prostora koliko hoces..smesno!

Jaran

pre 5 godina

vince carter
Zaludjeni, ti verovatno mislis i da bi Dzordan bio 10cm visi u danasnjoj eri...

Nije tebi lako, zaglavio si u proslosti. Cuj coveka, Van Eksel bi bio zvezda u danasnjoj kosarci i lik ga 'ladno poredi sa Tomasom. Poredis legendarnog Malina i Durenta koji muci muku da prebaci 40% u sezoni za 3...

мр

pre 5 godina

Харден редовно даје по преко 40 поена и редовно има негативан +- индекс, и редовно његова екипа губи. Апсолутно је бесмислено поредити Хардена са Џорданом, са човеком који је 6 пута био првак. Бити најбољи у тиму који игра солидно, нема никакве везе са бити најбољи у тиму који је редовно био првак. Харденова кошарка за тим Хјустона је за аспекта озбиљнијих домета потпуно бесмислена. Он ће набијати своју статистику, а Хјустон ће чекати да оде у пензију па да поново праве тим. Овако гледано математички биће потребно да Харден даје по преко 60 поена, и да шутира тројке као Кари, па да Хјустон побеђује. Сви знамо колико је то нереално да играч даје преко 60 поена, а нема Дурента и Томпсона да га замене.

Powerslave

pre 5 godina

Svaki put kad Hjuston (čitaj Harden) izgubi košarka pobedi. Makar sa druge strane stajao Vestbruk.
Dečko ima 40+ poena, samo jednu asistenciju, dva skoka (ajde, to mu nije posao), negativan +/-, redovno se ispucava... koja je to košarka? Imam utisak da je njemu mnogo više stalo do ličnih priznanja, a titula ako dođe dođe. Negde u decembru je rekao kako mu MVP jednostavno treba, to je maltene obaveza. Pravi igrač bi rekao da mu je stalo do prstena, ne do MVP nagrade. Kobi je apsolutno u pravu kad kaže da Hjuston sa ovakvom igrom nikad neće prići tituli.

vince carter

pre 5 godina

39godisnji Wizards Jordan je postizao 25ppg u najtezoj defanzivnoj eri kada je bila dozvoljena i zona i hand cheking,ubacio je i 51p na jednom mecu pre operacije kolena. Kad se vec hvatate za brojeve tada se postizao najmanji broj poena po mecu a ukidanjem hand chekinga 2004 procenti suta i broj poena su odmah isli na gore. @Stefan mene nazivas Lebrotom..svaka cast brate imas najvecu dijagnozu do sada :)) jeli Jeremija a zasto ne kazes da je Harden trenutno bolji od Lebrona :)) u lice 50 poena njemu uz TD. Tad ces biti protiv Hardena a?? Harden>Lebron! Inace Wariorse koje stalno uzdizes da bi opravdao Lebrona bi taj Harden izbacio da je Chris Paul bio na terenu u game 7,promasili 27 trojki i izgubili manje od 10 razlike. Dakle velikaaa sreca za Wariorse. Harden,Janis,Durant,Leonard bi isto pobedjivali sa ovim Lejkersima i??

...

pre 5 godina

a recite mi vi analiticari i statisticari ako uzmemo u obzir da su dzordana tukli i cuvali , i imali smo postavljenu odbranu sa centrom dole a hardena manje vise pustaju i svira se svaki faul koja je onda razlika u procentu ?

salo popovic

pre 5 godina

ajde da jednostavno napisemo ovim klincima da su lebron,harde, kari itd bolji od dzordana, i da ih pustimo da odrastaju tako poludebilni kao sto jesu...

King JeRemija

pre 5 godina

@...
Potpiši se legendo, nije problem.

Harden i Džordan idu isto puta na liniju penala, tako da ti pada u vodu ta teorija da su Džordana samo tukli a Hardena "puštaju" i "sve mu sviraju".
Šta si hteo da kažeš?

Jel teško prihvatiti činjenicu da Harden trenutno igra brutalnu sezonu?
Čemu nipodaštavanje čoveka?
I još šutira manje puta nego MJ...
I ima više asistencija i skokova nego MJ te najbolje sezone 86/87.
Ali MJ je svetac a Harden nema pojma?!

Radovan III

pre 5 godina

Gledam statistike mečeva:
-SAS:Juta- oba tima 44 sl. bacanja
-Šarlot:Atlanta-oba tima 37 sl. bac.
-Pelikansi:Memfis-oba tima 42 sl. bac
-OKC:Huston- Džordž 18 + Harden 15= 33 sl. bacanja.
Huston 86 šuteva, od toga 45 za tri poena.
Juta 90 šuteva, 41 za 3 poena.

Air

pre 5 godina

@@ Evo da odgovorim. Hardenov field goal procenat (43,1%) je manji od Jordanovog. To znaci otprilike da ako sutnu obojica 20 puta na utakmici Jordan ubode nesto manje od deset puta, a Harden nesto manje od osam i po puta. Ako imamo u vidu da Harden suta mnogo vise za tri poena nego sto je Jordan sutao ta razlika i nije prevelika, odnosno, skinite se vise sa Hardena. Ako se uporede sezone sa najboljim kosgeterskim ucinkom obojice vidjecete da su tu negdje, a Harden je npr. dosta bolji u ukupnim skokovima i asistencijama. Bez obzira sto ga ne gotivim, statistka je vrlo egzaktna i tu nema prostora za ofrlje stavove. Moze se biti protiv takvog stila kosarke, ali upravo je najbolji kosarkas svih vremena vecinu karijere forsirao takav stil i moje skromno misljenje je da to ipak ne moze svako (malo ko je imao prosjek preko 35 poena u sezoni), pa zato Hardenu treba ipak odati postovanje.

Partizan 1917

pre 5 godina

@(Air, 10. februar 2019 12:13)

Upravo to, stil igre Hardena meni govori da je čovek basketaš a ne košarkaš dok je Džordan pravi košarkaš pa mi je Hardenova igra sa te tačke zanimljivija jer se odlično snalazi i u košarci.

King JeRemija

pre 5 godina

Molim gospodu koja se potpisuju kao vince carter, petarczv, lal, da pažljivo pročitaju komentar koji je potpisan sa Air.

Ako treba i više puta neka pročitaju, samo da razumeju:)

Hvala unapred.

King JeRemija

pre 5 godina

@vince carter
Prijatelju, tvoj problem je što si ubeđen da je trava ranije bila zelenija i cveće je lepše mirisalo tako da ti nijedan košarkaš u ovoj eri ne valja a iznosiš paušalne tvrdnje da bi Nik van Eksel sada bio superstar?! Niđe veze.
Moj savet je da se držiš argumenata, a statistika ne laže i ona je prilično pouzdana a ne priče šta bi bilo kad bi bilo...Evo opet si napisao da bi Džordan u ovoj eri imao 15 skokova po utakmici?! Koliko bi onda imao Rodman? 35 skokova po meču? A Pipen? 25 skokova? Jel razumeš kakve nebuloze pišeš i neke svoje subjektivne projekcije:)

@Memfis
Džabe to pišeš, nekim ljudima se ne može objasniti da je u suštini Džordanovih 49% i Hardenovih 43% iz igre u potpunosti isto, pre svega jer Harden šutira mnogo trojki. Btw, u Džordanovo vreme je trojka bila bliža, ništa ga nije sprečavalo da i on šutira mnogo više trojki

Memfis

pre 5 godina

@ JeRemija

Džordanov career FG% = 0.497, dakle za dlaku ispod 50%. A Hardenov?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@, 10. februar 2019 09:53)

Objašnjeno ti je juče, Harden šutira mnogo trojki, a 8/24 za 3 je isto što i 12/24 za 2, ako ne možeš iz glave da sračunaš ovu tešku operaciju, digitron u ruke pa proveri.
Džordan je bolji od Hardena ne zato što nije silovao, jeste, nego zato što je bio najbolji kada je najpotrebnije i igrao fantastično u plej-ofu za razliku od Hardena.
Pozdrav.

istina mašina

pre 5 godina

Mislim da OKC nije iznenađenje, već da su se samo kasno probudili. Oni su bili 3. favorit Zapada na startu, iza GSW i Hjustona.

Nisu oni samo dva igrača, tu je sjajni Adams, često zanemareni Grent, pojačanje Šru(e)der, a vrlo korisni mogu da budu i Ferguson, Paterson, Noel, pa čak i Dialo. Naravno, najviše bi doprineo povređeni Roberson.

Imaju vrlo jaku petorku, sa dva superstara, ne preterano dubokom klupom, ali definitivno požrtvovanim igračima, koji prihvataju svoje sporedne role, bez problema. Nisu uopšte iznenađenje.

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija,Harden je Lebronu ubacio 50 uz Triple Dable,ali ti si se nesto uhvatio Jordana i Hardena u zadnje vreme :)) Uporedjivao si ladno i skokove juce u eri kojoj igra Harden i kojoj je igrao Jordan,dal je to realno :)) Jordan bi 100% u ovoj eri imao 15 skoka po utakmici. Uporedjujues faulove koje dobija Harden i zaobilazenje pravila igre ovo ere,gde se u velikoj meri ne sude koraci,nosene,gde je prostor otvoren a ulaz se pogadja pesaka. Luka Doncic: "Lakse je poentirati u Nba nego u Evropi" i to kaze neko ko je kompetentan i sto se i vidi. Mnogi se stede ne igranjem odbrane. Inace Milvoki kuci izgubio 20 razlike od Orlanda bez Janisa.

Jaran

pre 5 godina

room 1408
Tako ti je to kada se sretnu Harden i DiEntoni.

Samo da te ispravim za indeks:
Ovo o cemu ti pises je +/- indeks, ne onaj €L indeks korisnosti na koji (mozda) mislis.

Robby

pre 5 godina

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King JeRemija, 10. februar 2019 09:02)

Bravo Jeremija, "trpao" ih Jordan vise..I Drazen i ne znam ni ja ko

x

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...
(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Ne branim Hardena, ali mi nije jasno ovo "39% iz igre kao bek". Pa za beka je to solidan procenat, da kažem neki prosek. Centri imaju najviši procenat iz igre, preko 50%.

mighty banana

pre 5 godina

@room 1408 Iako sam sličnog mišljenja da je Hardenova košarka odvratna, a sa stanovišta osvajanja prstena izaziva smeh, ne slažem se sa tobom što se MVP zvanja tiče. Most valuable player bar po mom skromnom mišljenju označava igrača koji je praktično nezamenljiv za svoj tim, u smislu bez njega imaju 20 pobeda manje npr. Harden donosi pobede, bez njega Houston ne ide u playoff. E sad da li bi treba da osvoji? Mislim da ne. Po meni ima bar 4-5 igrača koji zaslužuju tu nagradu pre njega. Grk i naravno Jokara su tu. Sportski pozdrav.

elnino

pre 5 godina

Da nema Džordža, bili bi samo statistički faktor za onog solitera.
(JPR24, 10. februar 2019 09:58)
Vama ljudi nikad ne odgovara nista po ovome sta si napiso znaci isto vazi ajmo reci da nema Lebrona Lejkersi bi bili kanta da nema Karija Golden i tako u krug
Malo manje sujete i radite ono sta najbolje znate
ne valja kad daje poene ne valja da ima tripl dabl ne valja nikako al ipak bolje znaju nasi B92 strucnjaci

petarczv

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...
(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Nevezano za to sto siluje igru i sve ostalo ali hoces da kazes da he 39% iz igre za beka los procenat?

Oleg Igorjevič Burov

pre 5 godina

(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Ne volim ni ja nesto Hardena, ali indeks -9 je realno nemoguc ako postignes 40 poena. Nauci elemetarne stvari pa komentarisi Nba. Tu nema indeksa, samo plus minus faktor.

King JeRemija

pre 5 godina

@room 1408

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?

JPR24

pre 5 godina

стварно сам изненађен да је оклахома ове сезоне овако добра. на почетку сезоне сам мислио да ће бити канте и да је џорџ погрешио што је остао.
(веверица, 10. februar 2019 08:20)

Da nema Džordža, bili bi samo statistički faktor za onog solitera.

ring of fire

pre 5 godina

Ako hoces da budes neko u nba onda moras da sutnes 20+ svaku utakmicu. Zato mi se svidja ovo sto radi Doncic.Ocigledno da se vise ceni koliko si poena postigao nego kakav ti je procenat.
Kada igrac postigne 40+ poena svi pisu i govore o tome i tako se pravi reputacija i kod navijaca i kod sudija. Logicno ako ne sutiras 20+ puta onda ne mozes ni do brojke 40. Jokic je najbolje utakmice odigro sa 25 suteva po mecu _ poeni se pamte a ne procenti.

stoler

pre 5 godina

Pol Dzordz, tiho i neprimetno kida celu sezonu. Lik je MVP regularnog dela bez konkurencije. Najkonstantniji, koristan u svim segmentima. Opasan igrac.

Dorcol

pre 5 godina

Ziv bi se pojeo da nisam gledao ovo nocas, kakva tekma i kakav takeover. Sa odbranom kakvu je Oklahoma igrala u 2 poluvremenu mogu ozbiljno da priprete GSu. Ludi Brodi 0/6 u 4/4 i onda clutch polaganje i zakljucavanje Hardena u odbrani, PG MVP, covek je dobio i Janisa i Hardena u dve head to head utakmice. Hjustonu fali Capela pre svega defanzivno, Farid im ofanzivno zavrsava posao ali mora i odbrana da se rilja protiv elitnih timova kakav je OKC. Nazalost ako se Denver ne trgne koliko odmah ima Oklahoma da ih prestigne za nedelju dana a u kakvoj su formi Hjuston i Portland nije nemoguce da izgube i prednost domaceg terena u PO.

Dynamic

pre 5 godina

Tenderi su izgleda pronašli dobitnu kombinaciju, Džordžu uloga prvog strelca i 30+ a Vestbruk je tu do 20 poena uz tripl-dabl i obojica zadovoljni. Uskoro prestižu Denver

room 1408

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...

веверица

pre 5 godina

стварно сам изненађен да је оклахома ове сезоне овако добра. на почетку сезоне сам мислио да ће бити канте и да је џорџ погрешио што је остао.

room 1408

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...

веверица

pre 5 godina

стварно сам изненађен да је оклахома ове сезоне овако добра. на почетку сезоне сам мислио да ће бити канте и да је џорџ погрешио што је остао.

Dynamic

pre 5 godina

Tenderi su izgleda pronašli dobitnu kombinaciju, Džordžu uloga prvog strelca i 30+ a Vestbruk je tu do 20 poena uz tripl-dabl i obojica zadovoljni. Uskoro prestižu Denver

Dorcol

pre 5 godina

Ziv bi se pojeo da nisam gledao ovo nocas, kakva tekma i kakav takeover. Sa odbranom kakvu je Oklahoma igrala u 2 poluvremenu mogu ozbiljno da priprete GSu. Ludi Brodi 0/6 u 4/4 i onda clutch polaganje i zakljucavanje Hardena u odbrani, PG MVP, covek je dobio i Janisa i Hardena u dve head to head utakmice. Hjustonu fali Capela pre svega defanzivno, Farid im ofanzivno zavrsava posao ali mora i odbrana da se rilja protiv elitnih timova kakav je OKC. Nazalost ako se Denver ne trgne koliko odmah ima Oklahoma da ih prestigne za nedelju dana a u kakvoj su formi Hjuston i Portland nije nemoguce da izgube i prednost domaceg terena u PO.

stoler

pre 5 godina

Pol Dzordz, tiho i neprimetno kida celu sezonu. Lik je MVP regularnog dela bez konkurencije. Najkonstantniji, koristan u svim segmentima. Opasan igrac.

ring of fire

pre 5 godina

Ako hoces da budes neko u nba onda moras da sutnes 20+ svaku utakmicu. Zato mi se svidja ovo sto radi Doncic.Ocigledno da se vise ceni koliko si poena postigao nego kakav ti je procenat.
Kada igrac postigne 40+ poena svi pisu i govore o tome i tako se pravi reputacija i kod navijaca i kod sudija. Logicno ako ne sutiras 20+ puta onda ne mozes ni do brojke 40. Jokic je najbolje utakmice odigro sa 25 suteva po mecu _ poeni se pamte a ne procenti.

JPR24

pre 5 godina

стварно сам изненађен да је оклахома ове сезоне овако добра. на почетку сезоне сам мислио да ће бити канте и да је џорџ погрешио што је остао.
(веверица, 10. februar 2019 08:20)

Da nema Džordža, bili bi samo statistički faktor za onog solitera.

King JeRemija

pre 5 godina

@room 1408

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?

Memfis

pre 5 godina

@ JeRemija

Džordanov career FG% = 0.497, dakle za dlaku ispod 50%. A Hardenov?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@, 10. februar 2019 09:53)

Objašnjeno ti je juče, Harden šutira mnogo trojki, a 8/24 za 3 je isto što i 12/24 za 2, ako ne možeš iz glave da sračunaš ovu tešku operaciju, digitron u ruke pa proveri.
Džordan je bolji od Hardena ne zato što nije silovao, jeste, nego zato što je bio najbolji kada je najpotrebnije i igrao fantastično u plej-ofu za razliku od Hardena.
Pozdrav.

istina mašina

pre 5 godina

Mislim da OKC nije iznenađenje, već da su se samo kasno probudili. Oni su bili 3. favorit Zapada na startu, iza GSW i Hjustona.

Nisu oni samo dva igrača, tu je sjajni Adams, često zanemareni Grent, pojačanje Šru(e)der, a vrlo korisni mogu da budu i Ferguson, Paterson, Noel, pa čak i Dialo. Naravno, najviše bi doprineo povređeni Roberson.

Imaju vrlo jaku petorku, sa dva superstara, ne preterano dubokom klupom, ali definitivno požrtvovanim igračima, koji prihvataju svoje sporedne role, bez problema. Nisu uopšte iznenađenje.

Radovan III

pre 5 godina

Gledam statistike mečeva:
-SAS:Juta- oba tima 44 sl. bacanja
-Šarlot:Atlanta-oba tima 37 sl. bac.
-Pelikansi:Memfis-oba tima 42 sl. bac
-OKC:Huston- Džordž 18 + Harden 15= 33 sl. bacanja.
Huston 86 šuteva, od toga 45 za tri poena.
Juta 90 šuteva, 41 za 3 poena.

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija,Harden je Lebronu ubacio 50 uz Triple Dable,ali ti si se nesto uhvatio Jordana i Hardena u zadnje vreme :)) Uporedjivao si ladno i skokove juce u eri kojoj igra Harden i kojoj je igrao Jordan,dal je to realno :)) Jordan bi 100% u ovoj eri imao 15 skoka po utakmici. Uporedjujues faulove koje dobija Harden i zaobilazenje pravila igre ovo ere,gde se u velikoj meri ne sude koraci,nosene,gde je prostor otvoren a ulaz se pogadja pesaka. Luka Doncic: "Lakse je poentirati u Nba nego u Evropi" i to kaze neko ko je kompetentan i sto se i vidi. Mnogi se stede ne igranjem odbrane. Inace Milvoki kuci izgubio 20 razlike od Orlanda bez Janisa.

Oleg Igorjevič Burov

pre 5 godina

(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Ne volim ni ja nesto Hardena, ali indeks -9 je realno nemoguc ako postignes 40 poena. Nauci elemetarne stvari pa komentarisi Nba. Tu nema indeksa, samo plus minus faktor.

x

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...
(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Ne branim Hardena, ali mi nije jasno ovo "39% iz igre kao bek". Pa za beka je to solidan procenat, da kažem neki prosek. Centri imaju najviši procenat iz igre, preko 50%.

Air

pre 5 godina

@@ Evo da odgovorim. Hardenov field goal procenat (43,1%) je manji od Jordanovog. To znaci otprilike da ako sutnu obojica 20 puta na utakmici Jordan ubode nesto manje od deset puta, a Harden nesto manje od osam i po puta. Ako imamo u vidu da Harden suta mnogo vise za tri poena nego sto je Jordan sutao ta razlika i nije prevelika, odnosno, skinite se vise sa Hardena. Ako se uporede sezone sa najboljim kosgeterskim ucinkom obojice vidjecete da su tu negdje, a Harden je npr. dosta bolji u ukupnim skokovima i asistencijama. Bez obzira sto ga ne gotivim, statistka je vrlo egzaktna i tu nema prostora za ofrlje stavove. Moze se biti protiv takvog stila kosarke, ali upravo je najbolji kosarkas svih vremena vecinu karijere forsirao takav stil i moje skromno misljenje je da to ipak ne moze svako (malo ko je imao prosjek preko 35 poena u sezoni), pa zato Hardenu treba ipak odati postovanje.

Dođite na stadion!

pre 5 godina

@room 1408

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King JeRemija, 10. februar 2019 09:02)

Gde si Jeremija, školarcu? Bolje ti je da uzmeš knjigu u šake i naučiš nešto, umesto što ovde pametuješ i zabavljaš masu nebulozama. Vidim pitaš zašto se toliko potencira ispucavanje Hardena...a , zašto ti u svakom komentaru potenciraš jačinu GS-a i ostavljaš alibi komentare za Lebrona? Evo da te naučim...GS je tri igrača draftovao, Karija sa 7.mesta 2009. godine. Doveli su na to jednog superstara i jednog povređenog centra koji nikada nije igrao plej-of i koga po njegovim rečima niko nije hteo. Dakle, doveli su jednog superstara na postojeću draftovanu ekipu. Lebron je mnogo više dovodio, počev od Majamija, preko Klivlenda, pa evo i sada u Lejkersima za koje tvrdiš da su jači nego prošle godine, a namerno izostavljaš činjenicu da u Lejkersima prošle godine nisu igrali osvajači prstena Rondo i McGee, kao i Stivenson, Čendler, Bizli.
Tvoje komentare ovde niko ne uzima za ozbiljno, jer si pokazao da nemaš karaktera, obećavši da nećeš ostavljati komentare više ako Klivlend izgubi od GS-a, pa si to porekao i potpisivao se lažnim imenima.
Pozdrav za tebe i nemoj mnogo da mi se sekiraš.
Pozdrav za B92.

mighty banana

pre 5 godina

@room 1408 Iako sam sličnog mišljenja da je Hardenova košarka odvratna, a sa stanovišta osvajanja prstena izaziva smeh, ne slažem se sa tobom što se MVP zvanja tiče. Most valuable player bar po mom skromnom mišljenju označava igrača koji je praktično nezamenljiv za svoj tim, u smislu bez njega imaju 20 pobeda manje npr. Harden donosi pobede, bez njega Houston ne ide u playoff. E sad da li bi treba da osvoji? Mislim da ne. Po meni ima bar 4-5 igrača koji zaslužuju tu nagradu pre njega. Grk i naravno Jokara su tu. Sportski pozdrav.

Jaran

pre 5 godina

room 1408
Tako ti je to kada se sretnu Harden i DiEntoni.

Samo da te ispravim za indeks:
Ovo o cemu ti pises je +/- indeks, ne onaj €L indeks korisnosti na koji (mozda) mislis.

elnino

pre 5 godina

Da nema Džordža, bili bi samo statistički faktor za onog solitera.
(JPR24, 10. februar 2019 09:58)
Vama ljudi nikad ne odgovara nista po ovome sta si napiso znaci isto vazi ajmo reci da nema Lebrona Lejkersi bi bili kanta da nema Karija Golden i tako u krug
Malo manje sujete i radite ono sta najbolje znate
ne valja kad daje poene ne valja da ima tripl dabl ne valja nikako al ipak bolje znaju nasi B92 strucnjaci

King JeRemija

pre 5 godina

Molim gospodu koja se potpisuju kao vince carter, petarczv, lal, da pažljivo pročitaju komentar koji je potpisan sa Air.

Ako treba i više puta neka pročitaju, samo da razumeju:)

Hvala unapred.

Powerslave

pre 5 godina

"Sjajan komentar:) Upravo smo saznali da si DeMarkusa Kazinsa nazvao "povređenim centrom koji nikada nije igrao plej of i koga niko nije hteo"."

A šta ovde nije tačno? Kad je to Kazins igrao plej-of, koje godine, sa kojom ekipom?
I hajde da mu verujemo na reč da nije niko hteo da ga angažuje tokom prošlog leta (što je sasvim moguće tačno jer znamo svi za njegovu narav, prirodu njegove povrede, činjenicu da bi tražio jak ugovor i činjenicu da je i ove godine propustio polovinu sezone + računaj tu drugu polovinu za povratak u formu i uigravanje sa ekipom).

Dakle, Kazins JESTE povređeni centar (nesumnjivo kvalitetan, ali ko zna kakav će se vratiti, kad i na šta će ličiti njegov vrhunac forme nakon povrede ahilove tetive, retko ko se vraćao na vrh nakon toga) koji nikada nije igrao plej-of.

Partizan 1917

pre 5 godina

@(Air, 10. februar 2019 12:13)

Upravo to, stil igre Hardena meni govori da je čovek basketaš a ne košarkaš dok je Džordan pravi košarkaš pa mi je Hardenova igra sa te tačke zanimljivija jer se odlično snalazi i u košarci.

stefan

pre 5 godina

Ali druze Jeremijo kralju lebotova visocanstvo onih niskih ja NISAM rekao da je kazins centar koga niko nece jer je los. .nego jer je povredjen i odbacen za ovu sezonu. .ja sam napisao njegove reci njegovu izjavu. .cak i je i b 92 preneo vest. . .rekao je da je zvao redom timove.i da su mu neki spustali slusalicu nisu hreli ni da ga saslusaju. .batali ti kari i grin i tompson all star igarci. . .oni su zajedno od pocetka na terenu i zajedno su i osvojili titulu. .bez djurenta. .a bili su niko i nista. .i tim jenod njih napravio to sto jesu. .kari ne bi pored monte elisa bio kari. .Smatram te NbA obrazovanim. .dakle pratis pricu jako dugo i nemoj izvrtati svaku rec jer znas sta sam hteo ds kazem nego prihvati istinu jer istina je jedna ne zaboravi. .iguadala nikada nije bio superzvezda bio je rimski igrac atraktivan skocan i elitni defanzivac. .umesto da formira super tim sa vec formiranim zvezdama (politika tvog ljubimca)prepoznao je potencijal mladih odbacenih ljudi i podredio se fenomenalnom sistemu. . .seo na klupu brat . . vidis dragi sta pravi sistem ucini igracima. .svi su tri puta bolji i zadovoljniji i to nije samo tako u kosarci. .. .los sistem nase zemlje u kojoj postoji jedan glavni covek oko koga se sve vrti izbacuje komentstore kao sto si ti koji negiraju istinu koju su sposobni da vide. . .a kolektiv. ..kolektivno svesno i kolektivno nesvesno su konstanta koju treba da ubacis u svoje hipoteze

Robby

pre 5 godina

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King JeRemija, 10. februar 2019 09:02)

Bravo Jeremija, "trpao" ih Jordan vise..I Drazen i ne znam ni ja ko

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija komentare pojmasa ne citam,na primer cemu prica o Nba sa tobom koji uporno pricas kako je trojka bila bliza u Jordanovo vreme a priblizena je u sezoni kada se MJ penzionisao i bila samo tri sezone bliza,cemu? Onda ti igraci su nisu svoju igru zasnivali na pucanju trojki jer nisu ni imali liniju za tri u srednjoskolskim i koledz karijerama,cak ni jedan Bird nije sutirao vise od 2 trojke po mecu,kao ni prirodni suter kao Chris Mullin koji je sa 54 godine dobio Duranta u pucanju trojki,vidite na youtube! Pa pravilo od 3 sekunde koje nije postojalo gde je reket nezasticen itd. A taj isti Jordan je pogadjao trojku kad god treba,dva puta uz zvuk sirene za pobedu,6 na poluvremenu u finalu,kada trojka nije bila priblizena za tvoju informaciju. Vase argumente obaraju igraci u svim sportovima koji i kao matori igraju u novijim erama daleko od svog prajma,kao Carter koji ima 42 godine i jos brdo brdo primera koje sam mnogo puta navodio. A Van Eksel je bio strasno vest kosarkas i kojem bi kao i svim ofanzivnim igracima mnogo vise legla ova era,pa jedan midget Thomas je bio u trci za Mvp i medju najboljim strelcima dok je bio u Bostonu. Sta vise reci!!! Jordan je igrao na 100% na obe strane terena tako da svako poredjenje sa Hardenom u eri gde bi Jordan lagano postizao 40+ uz 15 skokova bez problema,jos je kriterujum asistencije ublazen a prostora koliko hoces..smesno!

stefan

pre 5 godina

#dodjite na stadion

Bravo legendo. .sve si ukratko rekao o Dzeremaji lebotu. .ne samo da se voriorsi koriste kao argument za neuspehe nego su i krivi sto su dobri i imaju superzvezde u timu. .a doveli djurenta samo a otpustili pola tima zbog njega. .onda je igi isto argument. .kao nerealan igrac. .objektivno lik je dosao i seo na klupu covece. .barns prvu igrao. .citaj textove videces da je igi prepoznao potencijal voriorsa i prikljucio im se ciljano jer je predvideo sve ovo. . .grin prljavi ispljuvak i otpadak sa drafta niko nije hteo da mu pridje da se ne zarazi. . .tompson prosecan likic sa drafta. . .KAZINS je dosao na godinu dana jer ga niko nije hteo ljudi. .spustali mu slusalicy nisu hteli da cuju. . .voriorsi ga uzeli a za taj novac su celu sezonu mogli da igraju sa respektabilnom peticom i imaju jos bolje rezultate. . .zao mi je sto su neke uprave inteligentnije od drugih i sto su neki igraci inteligentniji i shvataju sta znaci tim i igrati u istom i sto to vama smeta. . .ali to je velicina. . .nije velicina ispucavati se i silovati i brojati do 50. .veliciba je stvoriti tim on prodecnih igraca. .iscediti iz njih talenat i ucvrstiti sincicijum koji je milina gledati i navojati za isti. .Napred ratnici neustasivi. .Pokorite istoriju i hejtere

petarczv

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...
(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Nevezano za to sto siluje igru i sve ostalo ali hoces da kazes da he 39% iz igre za beka los procenat?

lemi

pre 5 godina

kome se svidja sadasnji nba, gleda tekme i prati , kome ne, na you tube pa nek gleda koga hoce....poredjenja igraca razlicitih era i pozicija u timu je besmisleno ...kosarka se ne uci kroz statisku nego na terenu...

King JeRemija

pre 5 godina

@vince carter
Prijatelju, tvoj problem je što si ubeđen da je trava ranije bila zelenija i cveće je lepše mirisalo tako da ti nijedan košarkaš u ovoj eri ne valja a iznosiš paušalne tvrdnje da bi Nik van Eksel sada bio superstar?! Niđe veze.
Moj savet je da se držiš argumenata, a statistika ne laže i ona je prilično pouzdana a ne priče šta bi bilo kad bi bilo...Evo opet si napisao da bi Džordan u ovoj eri imao 15 skokova po utakmici?! Koliko bi onda imao Rodman? 35 skokova po meču? A Pipen? 25 skokova? Jel razumeš kakve nebuloze pišeš i neke svoje subjektivne projekcije:)

@Memfis
Džabe to pišeš, nekim ljudima se ne može objasniti da je u suštini Džordanovih 49% i Hardenovih 43% iz igre u potpunosti isto, pre svega jer Harden šutira mnogo trojki. Btw, u Džordanovo vreme je trojka bila bliža, ništa ga nije sprečavalo da i on šutira mnogo više trojki

...

pre 5 godina

a recite mi vi analiticari i statisticari ako uzmemo u obzir da su dzordana tukli i cuvali , i imali smo postavljenu odbranu sa centrom dole a hardena manje vise pustaju i svira se svaki faul koja je onda razlika u procentu ?

salo popovic

pre 5 godina

ajde da jednostavno napisemo ovim klincima da su lebron,harde, kari itd bolji od dzordana, i da ih pustimo da odrastaju tako poludebilni kao sto jesu...

Powerslave

pre 5 godina

Svaki put kad Hjuston (čitaj Harden) izgubi košarka pobedi. Makar sa druge strane stajao Vestbruk.
Dečko ima 40+ poena, samo jednu asistenciju, dva skoka (ajde, to mu nije posao), negativan +/-, redovno se ispucava... koja je to košarka? Imam utisak da je njemu mnogo više stalo do ličnih priznanja, a titula ako dođe dođe. Negde u decembru je rekao kako mu MVP jednostavno treba, to je maltene obaveza. Pravi igrač bi rekao da mu je stalo do prstena, ne do MVP nagrade. Kobi je apsolutno u pravu kad kaže da Hjuston sa ovakvom igrom nikad neće prići tituli.

King JeRemija

pre 5 godina

@...
Potpiši se legendo, nije problem.

Harden i Džordan idu isto puta na liniju penala, tako da ti pada u vodu ta teorija da su Džordana samo tukli a Hardena "puštaju" i "sve mu sviraju".
Šta si hteo da kažeš?

Jel teško prihvatiti činjenicu da Harden trenutno igra brutalnu sezonu?
Čemu nipodaštavanje čoveka?
I još šutira manje puta nego MJ...
I ima više asistencija i skokova nego MJ te najbolje sezone 86/87.
Ali MJ je svetac a Harden nema pojma?!

...

pre 5 godina

Vestbruk>JokicHarden>>JokicDzordz>>>Jokic
(Flat, 10. februar 2019 08:33) Dokaz koliko je Nikola pomerio granice i koliko je dobar, kad ga porede sa najboljima u ligi. Naravno, nece ga porediti sa Kerolom, Rosom, Smitom, Zelerom i nekim losijim igracima. Bravo Nikola.

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija ok posto Kazins i Green nisu all star igraci ali se prethodno racuna onda Blejzersi iz 1992 6 all star igraca :))

stefan

pre 5 godina

djurent je strasan priznajem. . .ali pogledaj sta je sve otislo iz tima za djurenta. . .pogledaj od kakvih sa koledza prave strasne karike i faktore. .pa vidi livinstona. .smanjila mu se uloga istina . .decko se godinama uklapao i niko nije hteo da mu da ljudsku sansu. . .dosao u voriorse brat 3 titule uzeo. .i bio faktor ozbiljan tri sezone. . pa i sad je objektivo uz igija glavni sa klupe i kvin kuk isto. .posle pricaj glavni su zbog djurenta a da on nije dosao pa svaki inteligentan covek bi prihvatio manje para da dodje u ovakav sklop. .sklooili bi kockice od nekih anonimusa i opet bi dominirali . .samo pljuj. .jer pogledaj samo da bi odbranio ljubimca ti ces reci da on ima vecu konkurenciju od jordana nekad. . . .dakle nerealna prica. .a pametan si da vidis istinu. .i pametan si da razumes ali kao furas neki fazon ne znam zasto samo kontra da se tera

мр

pre 5 godina

Харден редовно даје по преко 40 поена и редовно има негативан +- индекс, и редовно његова екипа губи. Апсолутно је бесмислено поредити Хардена са Џорданом, са човеком који је 6 пута био првак. Бити најбољи у тиму који игра солидно, нема никакве везе са бити најбољи у тиму који је редовно био првак. Харденова кошарка за тим Хјустона је за аспекта озбиљнијих домета потпуно бесмислена. Он ће набијати своју статистику, а Хјустон ће чекати да оде у пензију па да поново праве тим. Овако гледано математички биће потребно да Харден даје по преко 60 поена, и да шутира тројке као Кари, па да Хјустон побеђује. Сви знамо колико је то нереално да играч даје преко 60 поена, а нема Дурента и Томпсона да га замене.

the truth

pre 5 godina

@vince-carter, Brate smaras, kosarka je totalno drugacija sada, pravila su drugacija, al jedno je sigurno, ovo ja najaca era kosarke ikada, nikada nije bilo ovoliko talenta. Kari, Lebron, Durent, Dzordz, Kavaj, Greek freak, Jokara, Vestrbruk, Embid, Dejvis, Pol, Harden, Tompson, Derouzan, Demian Lilard, Tauns, Gasol, Kajri Irving, Duo Detroita, ma ne mogu sve nabrojati, preskocio sam 30 top kosarkasa koji bi domininirali u svakoj eri. Da ne pominjem mnogo maldih zvijeri.I to svi u prajmu, Zato sjedite i uzivajte..

Jaran

pre 5 godina

DjeRemi
Druze, statistika nije pravi odraz ucinka nekog igraca. Pazi scenario,
Ako prajm Dzordan i ovaj/prajm Harden u narednoj utakmici sutnu po 25 puta i pogode u svojim uobicajenim procentima imace otprilike:
- Dzordan 48% iz igre, 11/22 za 2 poena i 1/3 za 3 poena,
- Harden 44% iz igre, 6/12 za 2 poena i 5/13 za 3 poena.
Zbog ove statistike ce SVI reci da Harden unistava kosarku iako ima jedan pogodak manje. Jel znas zasto svi to kazu? Zato sto kada bi pogledao pregled utakmice video bi kakve su suteve uzimali i kako je Harden OPET forsirao sut za 3 i jurio 30+ poena dok je Dzordan igrao i svoj napad i timski. Zamisli da sam im racunao slobodna, Harden bi imao preko 40 poena...

Zamolicu te samo da budes fer i da ne stavljas Hardena i Dzordana u istu recenicu jer bi onda morao da ubacis i LeBrona, Kobija,... Ovi igraci NISU kao Harden, niko od njih nije forsirao bez potrebe da ubacuje sto vise poena u sezoni ili u plej-ofu. Jednostavno su imali dar za postizanje velikog broja poena (u LeBronovom slucaju ima, i dalje igra :]) i koristili su ga na najbolji moguci nacin.

stefan

pre 5 godina

Za dva sata na SK 3 . . Jezerasi sa Sedamdesetsestacima. . ..bice belaja. . .ultra fila protiv dzejmsa i anonimusa sto bi jeremija brat rekao. . ahaahaha. . .

stefan

pre 5 godina

Brate ozbiljno sam zabrinut za mentalni sklop vinsa kartera i jeremije suverenih lidera lebotovske pascadije. . .covece jeste li mi dobri. .sad hardena porede sa dzordanom. . .sad.je ne samo dzejms.nego i harden je bolji od jordana. . .svi su bolji od njega ali lbj je najbolji. . .sunce ti poljubim. . .Inace svaka cast i hardenu i dzordzu. .po meni PG mvp. .kakve partije nerealno. .mislim da harden nece biti mvp jer je cinjenicno da kod sudija ima kredita sa sve pripejd korisnike srbije pored neospornog talenta. .jednostavno previse je silovanja kada ono nije potrebno. . .a rasel juce. . .na sredini 4.xetvrtine 4 suta za redom uzima nijedan ni blizu kosa. . .i hjuston se vratio i onda dzordz uzima.stvsr u svoje ruke. .

vince carter

pre 5 godina

39godisnji Wizards Jordan je postizao 25ppg u najtezoj defanzivnoj eri kada je bila dozvoljena i zona i hand cheking,ubacio je i 51p na jednom mecu pre operacije kolena. Kad se vec hvatate za brojeve tada se postizao najmanji broj poena po mecu a ukidanjem hand chekinga 2004 procenti suta i broj poena su odmah isli na gore. @Stefan mene nazivas Lebrotom..svaka cast brate imas najvecu dijagnozu do sada :)) jeli Jeremija a zasto ne kazes da je Harden trenutno bolji od Lebrona :)) u lice 50 poena njemu uz TD. Tad ces biti protiv Hardena a?? Harden>Lebron! Inace Wariorse koje stalno uzdizes da bi opravdao Lebrona bi taj Harden izbacio da je Chris Paul bio na terenu u game 7,promasili 27 trojki i izgubili manje od 10 razlike. Dakle velikaaa sreca za Wariorse. Harden,Janis,Durant,Leonard bi isto pobedjivali sa ovim Lejkersima i??

stefan

pre 5 godina

Zahvaljujuci ljudima kao sto je Jeremija brat nastaju legende i vreme nas melje. . .nisu krivi okupatori imperijalisti. . .nego ljudi poput njega. .tako nastany legende a istina pada u zaborav. .jednostavno neko svoje nezadovoljstvo zeli da iskali na nba ligi. .i pljuje po najboljem svih vremena. .nerealna prica. . .izvinjavam se za vinsa cartera napravih gresku. .stojim iza toga da je on razumniji . . .samo kad se setim da su u periodu od 7 godina u okc igrali ibaka kd pg westb.oladipo.. .harden. .haos kakvi igraci. .a nista uradili nisu. . .PG mvp!. .go warriors

vince carter

pre 5 godina

@Jaran na youtubu postoji mec Penny Hardaway vs Magic Johnson,tako se kuca ali to je ustvari highlight mece Orlando vs Lakers,to je 1996 godine kada se Medzik vratio posle 5 godina. Medju prvim komentarima ispod gde je lik napisao "auu zaboravio sam kakav je baller bio Van Eksel" poredim ovu eru kosarke podredjenu ofanzivi i ako je patuljak Thomas bio u trci za Mvp lik koji je bio daleko kompletniji igrac od njega i vestiji bi danas bio duplo bolji,lik je inace imao problema van terena zato i nije napravio mnogo vise. "Ostao sam u proslosti" a mladji sam od Lebrona auuu :)))

stefan

pre 5 godina

Lechoce nije koristio suteve na najbolji moguci nacin. . .i on je siledjija ali o westbruku i hardenu se ne moze polemisati. . .

stefan

pre 5 godina

Moja greska napisah sad videh da je vins karter lebot. . au haos od mene. . .ali izjaviti da je harden bolji od jamesa . .pa ni uvoj sezoni mu ni do kolena nije. . .jednostavno su obojica siledjije ali james je james. .niko nije tako efikasan siledzija. .niko. .jednostavno njegov problem je sto je egomanijak i ne zna da se podredi timu. .da odredi svoju ulogu i drzi je se. .Woriorse ne uzdizem . .harden je promasio 29trojki za redom i to nije sreca za voriorse. .nije sreca sto se povredio kris pol i nije sreca sto su mleli hjuston u finalu dok se igi nije povredio. . .sve je to sport. .pa bili su duplo bolji tim od cle u drugom finalu pa su izgubili. .a pre.toga se lav i irving povredili. .sve je to sport ali ksd se sumira voriorsi 3/4 titule. . .titule koje je osvojio tim i timska igra. . .ne siledzije egomanijaci sa 50 plus poena u plej ofu. .samo tim i TO NIJE SLUCAJNO. . .zivite u eri dominantnih i strasnih i avangardnih leprsavih voriorsa . .talentovanih i mladih seltiksa . .maestralnih raketa . .oklahome kao zemlje jake. . .jute i indijane koje timskom igrom sa anonimusima nizu uspehe bez ijednog superstara. .da ne zaboravim naostreni toronto i dugo sklapani i rasklapani takodje timski milvoki i FILU SILU . . .a vi komentarisete da li je harden lbj i ne znam ko jos bokji od jordana. . .pritom pridtrasni izmisljate informacije kako bi potkopali dzordana i lebrona. . .aloo prijatelji. . .ne znam sta biste vi zeleli ali Warriorsi dominiraju trenutno i neizmerno mi je drago jer se sve zasluzili. . jordan je za sada za klasu iznad drugih i svih aktivnih kosarkasa. .jer je za 11.5 aktivnih sezona uradio sta je uradio. . .drzao se svoje uloge bez silovanja bez cimanja. . james lebron je pojava jedan u 10 milijardi se rodi sa takvim telom ali sa takvom glavom nazalost svaki drugi . ..individualno james je najbolji kosarkas danasnjice po statistici ali je igrao uvek u timovima koji ako ne broje po jos dve superzvezde onda su od uorave gm trenera i saigraca u ootpunosti podredjeni njemu i njegovom licnom uspehu a ne uspehu tima. .zato bih ja licno KD Kandzu PG Curryja tompsona grina izabrao u svoj savrsen tim mnoooogo pre njega. . .go warriors

King JeRemija

pre 5 godina

@Dođite na stadion

Sjajan komentar:) Upravo smo saznali da si DeMarkusa Kazinsa nazvao "povređenim centrom koji nikada nije igrao plej of i koga niko nije hteo".

Da li je bilo kakva dalja argumentovana rasprava potrebna sa čovekom operisanim od objektivnosti?

Da, i Durent je "još samo jedan superstar".

Prijatelju, verujem da pratiš NBA ali iz nekih svojih pobuda ne iznosiš realno stanje stvari.
Kazins je ubedljivo najbolji centar lige unazad 3-4 godine, čovek koji ima neverovatno meku ruku, lagano daje trojke a jak kao bik.
Kevin Durent je igrač koji se pojavi jednom u dekadi, brutalan ofanzivac, nezadrživ u napadu, sa rasponom ruku "od 3 metra", tako da on nije običan superstar već više od toga.
I eto samo njih dvojicu su doveli Voriorsi, iako su pre toga imali 3 all star igrača+ nekadašnjeg all stara Iguadalu(bio MVP finala).
Sportski pozdrav i samo brz nerviranja.

stefan

pre 5 godina

#powerslave

Tacno . . upravo tako. .teska povreda tezak temperament. .i tezak rizik. .sto jezerasi nisu rizikovali jednu sezonu. .objektivno on ove godine nece biti na svom nivou. .i ovde je na jednu sezonu. .i bice ok centar ali ni blizu all stara. . .samo da se pokrpe i dogovore oko kesa. . .i da ova cetvorica ostanu u timu. . .nece biti lako ali kari ce ili da podlei nesto para ili da izgubi nekog kolegu. .a vlasnici imaju nikad bolju priliku da ne budu skrti pa nek plate porez malo vise. .hihihi

Jaran

pre 5 godina

vince carter
Zaludjeni, ti verovatno mislis i da bi Dzordan bio 10cm visi u danasnjoj eri...

Nije tebi lako, zaglavio si u proslosti. Cuj coveka, Van Eksel bi bio zvezda u danasnjoj kosarci i lik ga 'ladno poredi sa Tomasom. Poredis legendarnog Malina i Durenta koji muci muku da prebaci 40% u sezoni za 3...

King JeRemija

pre 5 godina

@room 1408

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?

room 1408

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...

Dynamic

pre 5 godina

Tenderi su izgleda pronašli dobitnu kombinaciju, Džordžu uloga prvog strelca i 30+ a Vestbruk je tu do 20 poena uz tripl-dabl i obojica zadovoljni. Uskoro prestižu Denver

Dorcol

pre 5 godina

Ziv bi se pojeo da nisam gledao ovo nocas, kakva tekma i kakav takeover. Sa odbranom kakvu je Oklahoma igrala u 2 poluvremenu mogu ozbiljno da priprete GSu. Ludi Brodi 0/6 u 4/4 i onda clutch polaganje i zakljucavanje Hardena u odbrani, PG MVP, covek je dobio i Janisa i Hardena u dve head to head utakmice. Hjustonu fali Capela pre svega defanzivno, Farid im ofanzivno zavrsava posao ali mora i odbrana da se rilja protiv elitnih timova kakav je OKC. Nazalost ako se Denver ne trgne koliko odmah ima Oklahoma da ih prestigne za nedelju dana a u kakvoj su formi Hjuston i Portland nije nemoguce da izgube i prednost domaceg terena u PO.

Air

pre 5 godina

@@ Evo da odgovorim. Hardenov field goal procenat (43,1%) je manji od Jordanovog. To znaci otprilike da ako sutnu obojica 20 puta na utakmici Jordan ubode nesto manje od deset puta, a Harden nesto manje od osam i po puta. Ako imamo u vidu da Harden suta mnogo vise za tri poena nego sto je Jordan sutao ta razlika i nije prevelika, odnosno, skinite se vise sa Hardena. Ako se uporede sezone sa najboljim kosgeterskim ucinkom obojice vidjecete da su tu negdje, a Harden je npr. dosta bolji u ukupnim skokovima i asistencijama. Bez obzira sto ga ne gotivim, statistka je vrlo egzaktna i tu nema prostora za ofrlje stavove. Moze se biti protiv takvog stila kosarke, ali upravo je najbolji kosarkas svih vremena vecinu karijere forsirao takav stil i moje skromno misljenje je da to ipak ne moze svako (malo ko je imao prosjek preko 35 poena u sezoni), pa zato Hardenu treba ipak odati postovanje.

JPR24

pre 5 godina

стварно сам изненађен да је оклахома ове сезоне овако добра. на почетку сезоне сам мислио да ће бити канте и да је џорџ погрешио што је остао.
(веверица, 10. februar 2019 08:20)

Da nema Džordža, bili bi samo statistički faktor za onog solitera.

King JeRemija

pre 5 godina

@Dođite na stadion

Sjajan komentar:) Upravo smo saznali da si DeMarkusa Kazinsa nazvao "povređenim centrom koji nikada nije igrao plej of i koga niko nije hteo".

Da li je bilo kakva dalja argumentovana rasprava potrebna sa čovekom operisanim od objektivnosti?

Da, i Durent je "još samo jedan superstar".

Prijatelju, verujem da pratiš NBA ali iz nekih svojih pobuda ne iznosiš realno stanje stvari.
Kazins je ubedljivo najbolji centar lige unazad 3-4 godine, čovek koji ima neverovatno meku ruku, lagano daje trojke a jak kao bik.
Kevin Durent je igrač koji se pojavi jednom u dekadi, brutalan ofanzivac, nezadrživ u napadu, sa rasponom ruku "od 3 metra", tako da on nije običan superstar već više od toga.
I eto samo njih dvojicu su doveli Voriorsi, iako su pre toga imali 3 all star igrača+ nekadašnjeg all stara Iguadalu(bio MVP finala).
Sportski pozdrav i samo brz nerviranja.

ring of fire

pre 5 godina

Ako hoces da budes neko u nba onda moras da sutnes 20+ svaku utakmicu. Zato mi se svidja ovo sto radi Doncic.Ocigledno da se vise ceni koliko si poena postigao nego kakav ti je procenat.
Kada igrac postigne 40+ poena svi pisu i govore o tome i tako se pravi reputacija i kod navijaca i kod sudija. Logicno ako ne sutiras 20+ puta onda ne mozes ni do brojke 40. Jokic je najbolje utakmice odigro sa 25 suteva po mecu _ poeni se pamte a ne procenti.

Robby

pre 5 godina

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (King JeRemija, 10. februar 2019 09:02)

Bravo Jeremija, "trpao" ih Jordan vise..I Drazen i ne znam ni ja ko

King JeRemija

pre 5 godina

@vince carter
Prijatelju, tvoj problem je što si ubeđen da je trava ranije bila zelenija i cveće je lepše mirisalo tako da ti nijedan košarkaš u ovoj eri ne valja a iznosiš paušalne tvrdnje da bi Nik van Eksel sada bio superstar?! Niđe veze.
Moj savet je da se držiš argumenata, a statistika ne laže i ona je prilično pouzdana a ne priče šta bi bilo kad bi bilo...Evo opet si napisao da bi Džordan u ovoj eri imao 15 skokova po utakmici?! Koliko bi onda imao Rodman? 35 skokova po meču? A Pipen? 25 skokova? Jel razumeš kakve nebuloze pišeš i neke svoje subjektivne projekcije:)

@Memfis
Džabe to pišeš, nekim ljudima se ne može objasniti da je u suštini Džordanovih 49% i Hardenovih 43% iz igre u potpunosti isto, pre svega jer Harden šutira mnogo trojki. Btw, u Džordanovo vreme je trojka bila bliža, ništa ga nije sprečavalo da i on šutira mnogo više trojki

the truth

pre 5 godina

@vince-carter, Brate smaras, kosarka je totalno drugacija sada, pravila su drugacija, al jedno je sigurno, ovo ja najaca era kosarke ikada, nikada nije bilo ovoliko talenta. Kari, Lebron, Durent, Dzordz, Kavaj, Greek freak, Jokara, Vestrbruk, Embid, Dejvis, Pol, Harden, Tompson, Derouzan, Demian Lilard, Tauns, Gasol, Kajri Irving, Duo Detroita, ma ne mogu sve nabrojati, preskocio sam 30 top kosarkasa koji bi domininirali u svakoj eri. Da ne pominjem mnogo maldih zvijeri.I to svi u prajmu, Zato sjedite i uzivajte..

King JeRemija

pre 5 godina

@...
Potpiši se legendo, nije problem.

Harden i Džordan idu isto puta na liniju penala, tako da ti pada u vodu ta teorija da su Džordana samo tukli a Hardena "puštaju" i "sve mu sviraju".
Šta si hteo da kažeš?

Jel teško prihvatiti činjenicu da Harden trenutno igra brutalnu sezonu?
Čemu nipodaštavanje čoveka?
I još šutira manje puta nego MJ...
I ima više asistencija i skokova nego MJ te najbolje sezone 86/87.
Ali MJ je svetac a Harden nema pojma?!

petarczv

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...
(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Nevezano za to sto siluje igru i sve ostalo ali hoces da kazes da he 39% iz igre za beka los procenat?

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija,Harden je Lebronu ubacio 50 uz Triple Dable,ali ti si se nesto uhvatio Jordana i Hardena u zadnje vreme :)) Uporedjivao si ladno i skokove juce u eri kojoj igra Harden i kojoj je igrao Jordan,dal je to realno :)) Jordan bi 100% u ovoj eri imao 15 skoka po utakmici. Uporedjujues faulove koje dobija Harden i zaobilazenje pravila igre ovo ere,gde se u velikoj meri ne sude koraci,nosene,gde je prostor otvoren a ulaz se pogadja pesaka. Luka Doncic: "Lakse je poentirati u Nba nego u Evropi" i to kaze neko ko je kompetentan i sto se i vidi. Mnogi se stede ne igranjem odbrane. Inace Milvoki kuci izgubio 20 razlike od Orlanda bez Janisa.

elnino

pre 5 godina

Da nema Džordža, bili bi samo statistički faktor za onog solitera.
(JPR24, 10. februar 2019 09:58)
Vama ljudi nikad ne odgovara nista po ovome sta si napiso znaci isto vazi ajmo reci da nema Lebrona Lejkersi bi bili kanta da nema Karija Golden i tako u krug
Malo manje sujete i radite ono sta najbolje znate
ne valja kad daje poene ne valja da ima tripl dabl ne valja nikako al ipak bolje znaju nasi B92 strucnjaci

веверица

pre 5 godina

стварно сам изненађен да је оклахома ове сезоне овако добра. на почетку сезоне сам мислио да ће бити канте и да је џорџ погрешио што је остао.

Oleg Igorjevič Burov

pre 5 godina

(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Ne volim ni ja nesto Hardena, ali indeks -9 je realno nemoguc ako postignes 40 poena. Nauci elemetarne stvari pa komentarisi Nba. Tu nema indeksa, samo plus minus faktor.

Memfis

pre 5 godina

@ JeRemija

Džordanov career FG% = 0.497, dakle za dlaku ispod 50%. A Hardenov?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@, 10. februar 2019 09:53)

Objašnjeno ti je juče, Harden šutira mnogo trojki, a 8/24 za 3 je isto što i 12/24 za 2, ako ne možeš iz glave da sračunaš ovu tešku operaciju, digitron u ruke pa proveri.
Džordan je bolji od Hardena ne zato što nije silovao, jeste, nego zato što je bio najbolji kada je najpotrebnije i igrao fantastično u plej-ofu za razliku od Hardena.
Pozdrav.

mighty banana

pre 5 godina

@room 1408 Iako sam sličnog mišljenja da je Hardenova košarka odvratna, a sa stanovišta osvajanja prstena izaziva smeh, ne slažem se sa tobom što se MVP zvanja tiče. Most valuable player bar po mom skromnom mišljenju označava igrača koji je praktično nezamenljiv za svoj tim, u smislu bez njega imaju 20 pobeda manje npr. Harden donosi pobede, bez njega Houston ne ide u playoff. E sad da li bi treba da osvoji? Mislim da ne. Po meni ima bar 4-5 igrača koji zaslužuju tu nagradu pre njega. Grk i naravno Jokara su tu. Sportski pozdrav.

...

pre 5 godina

a recite mi vi analiticari i statisticari ako uzmemo u obzir da su dzordana tukli i cuvali , i imali smo postavljenu odbranu sa centrom dole a hardena manje vise pustaju i svira se svaki faul koja je onda razlika u procentu ?

salo popovic

pre 5 godina

ajde da jednostavno napisemo ovim klincima da su lebron,harde, kari itd bolji od dzordana, i da ih pustimo da odrastaju tako poludebilni kao sto jesu...

Radovan III

pre 5 godina

Gledam statistike mečeva:
-SAS:Juta- oba tima 44 sl. bacanja
-Šarlot:Atlanta-oba tima 37 sl. bac.
-Pelikansi:Memfis-oba tima 42 sl. bac
-OKC:Huston- Džordž 18 + Harden 15= 33 sl. bacanja.
Huston 86 šuteva, od toga 45 za tri poena.
Juta 90 šuteva, 41 za 3 poena.

Jaran

pre 5 godina

vince carter
Zaludjeni, ti verovatno mislis i da bi Dzordan bio 10cm visi u danasnjoj eri...

Nije tebi lako, zaglavio si u proslosti. Cuj coveka, Van Eksel bi bio zvezda u danasnjoj kosarci i lik ga 'ladno poredi sa Tomasom. Poredis legendarnog Malina i Durenta koji muci muku da prebaci 40% u sezoni za 3...

stoler

pre 5 godina

Pol Dzordz, tiho i neprimetno kida celu sezonu. Lik je MVP regularnog dela bez konkurencije. Najkonstantniji, koristan u svim segmentima. Opasan igrac.

stefan

pre 5 godina

Brate ozbiljno sam zabrinut za mentalni sklop vinsa kartera i jeremije suverenih lidera lebotovske pascadije. . .covece jeste li mi dobri. .sad hardena porede sa dzordanom. . .sad.je ne samo dzejms.nego i harden je bolji od jordana. . .svi su bolji od njega ali lbj je najbolji. . .sunce ti poljubim. . .Inace svaka cast i hardenu i dzordzu. .po meni PG mvp. .kakve partije nerealno. .mislim da harden nece biti mvp jer je cinjenicno da kod sudija ima kredita sa sve pripejd korisnike srbije pored neospornog talenta. .jednostavno previse je silovanja kada ono nije potrebno. . .a rasel juce. . .na sredini 4.xetvrtine 4 suta za redom uzima nijedan ni blizu kosa. . .i hjuston se vratio i onda dzordz uzima.stvsr u svoje ruke. .

Dođite na stadion!

pre 5 godina

@room 1408

Malo ste naporni sa potenciranjem tih ispucavanja.
A nije vam smetalo kada je Majkl Džordan prangijao 27 šuteva prosečno po meču? To ništa a?
Džordž i Harden ne smeju da šutnu toliko puta ponekad?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (King JeRemija, 10. februar 2019 09:02)

Gde si Jeremija, školarcu? Bolje ti je da uzmeš knjigu u šake i naučiš nešto, umesto što ovde pametuješ i zabavljaš masu nebulozama. Vidim pitaš zašto se toliko potencira ispucavanje Hardena...a , zašto ti u svakom komentaru potenciraš jačinu GS-a i ostavljaš alibi komentare za Lebrona? Evo da te naučim...GS je tri igrača draftovao, Karija sa 7.mesta 2009. godine. Doveli su na to jednog superstara i jednog povređenog centra koji nikada nije igrao plej-of i koga po njegovim rečima niko nije hteo. Dakle, doveli su jednog superstara na postojeću draftovanu ekipu. Lebron je mnogo više dovodio, počev od Majamija, preko Klivlenda, pa evo i sada u Lejkersima za koje tvrdiš da su jači nego prošle godine, a namerno izostavljaš činjenicu da u Lejkersima prošle godine nisu igrali osvajači prstena Rondo i McGee, kao i Stivenson, Čendler, Bizli.
Tvoje komentare ovde niko ne uzima za ozbiljno, jer si pokazao da nemaš karaktera, obećavši da nećeš ostavljati komentare više ako Klivlend izgubi od GS-a, pa si to porekao i potpisivao se lažnim imenima.
Pozdrav za tebe i nemoj mnogo da mi se sekiraš.
Pozdrav za B92.

stefan

pre 5 godina

#dodjite na stadion

Bravo legendo. .sve si ukratko rekao o Dzeremaji lebotu. .ne samo da se voriorsi koriste kao argument za neuspehe nego su i krivi sto su dobri i imaju superzvezde u timu. .a doveli djurenta samo a otpustili pola tima zbog njega. .onda je igi isto argument. .kao nerealan igrac. .objektivno lik je dosao i seo na klupu covece. .barns prvu igrao. .citaj textove videces da je igi prepoznao potencijal voriorsa i prikljucio im se ciljano jer je predvideo sve ovo. . .grin prljavi ispljuvak i otpadak sa drafta niko nije hteo da mu pridje da se ne zarazi. . .tompson prosecan likic sa drafta. . .KAZINS je dosao na godinu dana jer ga niko nije hteo ljudi. .spustali mu slusalicy nisu hteli da cuju. . .voriorsi ga uzeli a za taj novac su celu sezonu mogli da igraju sa respektabilnom peticom i imaju jos bolje rezultate. . .zao mi je sto su neke uprave inteligentnije od drugih i sto su neki igraci inteligentniji i shvataju sta znaci tim i igrati u istom i sto to vama smeta. . .ali to je velicina. . .nije velicina ispucavati se i silovati i brojati do 50. .veliciba je stvoriti tim on prodecnih igraca. .iscediti iz njih talenat i ucvrstiti sincicijum koji je milina gledati i navojati za isti. .Napred ratnici neustasivi. .Pokorite istoriju i hejtere

Partizan 1917

pre 5 godina

@(Air, 10. februar 2019 12:13)

Upravo to, stil igre Hardena meni govori da je čovek basketaš a ne košarkaš dok je Džordan pravi košarkaš pa mi je Hardenova igra sa te tačke zanimljivija jer se odlično snalazi i u košarci.

King JeRemija

pre 5 godina

Molim gospodu koja se potpisuju kao vince carter, petarczv, lal, da pažljivo pročitaju komentar koji je potpisan sa Air.

Ako treba i više puta neka pročitaju, samo da razumeju:)

Hvala unapred.

vince carter

pre 5 godina

39godisnji Wizards Jordan je postizao 25ppg u najtezoj defanzivnoj eri kada je bila dozvoljena i zona i hand cheking,ubacio je i 51p na jednom mecu pre operacije kolena. Kad se vec hvatate za brojeve tada se postizao najmanji broj poena po mecu a ukidanjem hand chekinga 2004 procenti suta i broj poena su odmah isli na gore. @Stefan mene nazivas Lebrotom..svaka cast brate imas najvecu dijagnozu do sada :)) jeli Jeremija a zasto ne kazes da je Harden trenutno bolji od Lebrona :)) u lice 50 poena njemu uz TD. Tad ces biti protiv Hardena a?? Harden>Lebron! Inace Wariorse koje stalno uzdizes da bi opravdao Lebrona bi taj Harden izbacio da je Chris Paul bio na terenu u game 7,promasili 27 trojki i izgubili manje od 10 razlike. Dakle velikaaa sreca za Wariorse. Harden,Janis,Durant,Leonard bi isto pobedjivali sa ovim Lejkersima i??

stefan

pre 5 godina

Zahvaljujuci ljudima kao sto je Jeremija brat nastaju legende i vreme nas melje. . .nisu krivi okupatori imperijalisti. . .nego ljudi poput njega. .tako nastany legende a istina pada u zaborav. .jednostavno neko svoje nezadovoljstvo zeli da iskali na nba ligi. .i pljuje po najboljem svih vremena. .nerealna prica. . .izvinjavam se za vinsa cartera napravih gresku. .stojim iza toga da je on razumniji . . .samo kad se setim da su u periodu od 7 godina u okc igrali ibaka kd pg westb.oladipo.. .harden. .haos kakvi igraci. .a nista uradili nisu. . .PG mvp!. .go warriors

x

pre 5 godina

Utisak utakmice...Fenomenalna igra Dzordza i Harden sa svojim ispucavanjima...Covek je imao 15 slobodnih bacanja i 39 % iz igre kao bek...Indeks -9 ali šta ga briga dao je 42 poena...Bruka je za košarku ako bude MVP najjače lige sveta...
(room 1408, 10. februar 2019 08:21)

Ne branim Hardena, ali mi nije jasno ovo "39% iz igre kao bek". Pa za beka je to solidan procenat, da kažem neki prosek. Centri imaju najviši procenat iz igre, preko 50%.

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija komentare pojmasa ne citam,na primer cemu prica o Nba sa tobom koji uporno pricas kako je trojka bila bliza u Jordanovo vreme a priblizena je u sezoni kada se MJ penzionisao i bila samo tri sezone bliza,cemu? Onda ti igraci su nisu svoju igru zasnivali na pucanju trojki jer nisu ni imali liniju za tri u srednjoskolskim i koledz karijerama,cak ni jedan Bird nije sutirao vise od 2 trojke po mecu,kao ni prirodni suter kao Chris Mullin koji je sa 54 godine dobio Duranta u pucanju trojki,vidite na youtube! Pa pravilo od 3 sekunde koje nije postojalo gde je reket nezasticen itd. A taj isti Jordan je pogadjao trojku kad god treba,dva puta uz zvuk sirene za pobedu,6 na poluvremenu u finalu,kada trojka nije bila priblizena za tvoju informaciju. Vase argumente obaraju igraci u svim sportovima koji i kao matori igraju u novijim erama daleko od svog prajma,kao Carter koji ima 42 godine i jos brdo brdo primera koje sam mnogo puta navodio. A Van Eksel je bio strasno vest kosarkas i kojem bi kao i svim ofanzivnim igracima mnogo vise legla ova era,pa jedan midget Thomas je bio u trci za Mvp i medju najboljim strelcima dok je bio u Bostonu. Sta vise reci!!! Jordan je igrao na 100% na obe strane terena tako da svako poredjenje sa Hardenom u eri gde bi Jordan lagano postizao 40+ uz 15 skokova bez problema,jos je kriterujum asistencije ublazen a prostora koliko hoces..smesno!

мр

pre 5 godina

Харден редовно даје по преко 40 поена и редовно има негативан +- индекс, и редовно његова екипа губи. Апсолутно је бесмислено поредити Хардена са Џорданом, са човеком који је 6 пута био првак. Бити најбољи у тиму који игра солидно, нема никакве везе са бити најбољи у тиму који је редовно био првак. Харденова кошарка за тим Хјустона је за аспекта озбиљнијих домета потпуно бесмислена. Он ће набијати своју статистику, а Хјустон ће чекати да оде у пензију па да поново праве тим. Овако гледано математички биће потребно да Харден даје по преко 60 поена, и да шутира тројке као Кари, па да Хјустон побеђује. Сви знамо колико је то нереално да играч даје преко 60 поена, а нема Дурента и Томпсона да га замене.

Powerslave

pre 5 godina

Svaki put kad Hjuston (čitaj Harden) izgubi košarka pobedi. Makar sa druge strane stajao Vestbruk.
Dečko ima 40+ poena, samo jednu asistenciju, dva skoka (ajde, to mu nije posao), negativan +/-, redovno se ispucava... koja je to košarka? Imam utisak da je njemu mnogo više stalo do ličnih priznanja, a titula ako dođe dođe. Negde u decembru je rekao kako mu MVP jednostavno treba, to je maltene obaveza. Pravi igrač bi rekao da mu je stalo do prstena, ne do MVP nagrade. Kobi je apsolutno u pravu kad kaže da Hjuston sa ovakvom igrom nikad neće prići tituli.

Jaran

pre 5 godina

DjeRemi
Druze, statistika nije pravi odraz ucinka nekog igraca. Pazi scenario,
Ako prajm Dzordan i ovaj/prajm Harden u narednoj utakmici sutnu po 25 puta i pogode u svojim uobicajenim procentima imace otprilike:
- Dzordan 48% iz igre, 11/22 za 2 poena i 1/3 za 3 poena,
- Harden 44% iz igre, 6/12 za 2 poena i 5/13 za 3 poena.
Zbog ove statistike ce SVI reci da Harden unistava kosarku iako ima jedan pogodak manje. Jel znas zasto svi to kazu? Zato sto kada bi pogledao pregled utakmice video bi kakve su suteve uzimali i kako je Harden OPET forsirao sut za 3 i jurio 30+ poena dok je Dzordan igrao i svoj napad i timski. Zamisli da sam im racunao slobodna, Harden bi imao preko 40 poena...

Zamolicu te samo da budes fer i da ne stavljas Hardena i Dzordana u istu recenicu jer bi onda morao da ubacis i LeBrona, Kobija,... Ovi igraci NISU kao Harden, niko od njih nije forsirao bez potrebe da ubacuje sto vise poena u sezoni ili u plej-ofu. Jednostavno su imali dar za postizanje velikog broja poena (u LeBronovom slucaju ima, i dalje igra :]) i koristili su ga na najbolji moguci nacin.

vince carter

pre 5 godina

@Jaran na youtubu postoji mec Penny Hardaway vs Magic Johnson,tako se kuca ali to je ustvari highlight mece Orlando vs Lakers,to je 1996 godine kada se Medzik vratio posle 5 godina. Medju prvim komentarima ispod gde je lik napisao "auu zaboravio sam kakav je baller bio Van Eksel" poredim ovu eru kosarke podredjenu ofanzivi i ako je patuljak Thomas bio u trci za Mvp lik koji je bio daleko kompletniji igrac od njega i vestiji bi danas bio duplo bolji,lik je inace imao problema van terena zato i nije napravio mnogo vise. "Ostao sam u proslosti" a mladji sam od Lebrona auuu :)))

stefan

pre 5 godina

Moja greska napisah sad videh da je vins karter lebot. . au haos od mene. . .ali izjaviti da je harden bolji od jamesa . .pa ni uvoj sezoni mu ni do kolena nije. . .jednostavno su obojica siledjije ali james je james. .niko nije tako efikasan siledzija. .niko. .jednostavno njegov problem je sto je egomanijak i ne zna da se podredi timu. .da odredi svoju ulogu i drzi je se. .Woriorse ne uzdizem . .harden je promasio 29trojki za redom i to nije sreca za voriorse. .nije sreca sto se povredio kris pol i nije sreca sto su mleli hjuston u finalu dok se igi nije povredio. . .sve je to sport. .pa bili su duplo bolji tim od cle u drugom finalu pa su izgubili. .a pre.toga se lav i irving povredili. .sve je to sport ali ksd se sumira voriorsi 3/4 titule. . .titule koje je osvojio tim i timska igra. . .ne siledzije egomanijaci sa 50 plus poena u plej ofu. .samo tim i TO NIJE SLUCAJNO. . .zivite u eri dominantnih i strasnih i avangardnih leprsavih voriorsa . .talentovanih i mladih seltiksa . .maestralnih raketa . .oklahome kao zemlje jake. . .jute i indijane koje timskom igrom sa anonimusima nizu uspehe bez ijednog superstara. .da ne zaboravim naostreni toronto i dugo sklapani i rasklapani takodje timski milvoki i FILU SILU . . .a vi komentarisete da li je harden lbj i ne znam ko jos bokji od jordana. . .pritom pridtrasni izmisljate informacije kako bi potkopali dzordana i lebrona. . .aloo prijatelji. . .ne znam sta biste vi zeleli ali Warriorsi dominiraju trenutno i neizmerno mi je drago jer se sve zasluzili. . jordan je za sada za klasu iznad drugih i svih aktivnih kosarkasa. .jer je za 11.5 aktivnih sezona uradio sta je uradio. . .drzao se svoje uloge bez silovanja bez cimanja. . james lebron je pojava jedan u 10 milijardi se rodi sa takvim telom ali sa takvom glavom nazalost svaki drugi . ..individualno james je najbolji kosarkas danasnjice po statistici ali je igrao uvek u timovima koji ako ne broje po jos dve superzvezde onda su od uorave gm trenera i saigraca u ootpunosti podredjeni njemu i njegovom licnom uspehu a ne uspehu tima. .zato bih ja licno KD Kandzu PG Curryja tompsona grina izabrao u svoj savrsen tim mnoooogo pre njega. . .go warriors

Powerslave

pre 5 godina

"Sjajan komentar:) Upravo smo saznali da si DeMarkusa Kazinsa nazvao "povređenim centrom koji nikada nije igrao plej of i koga niko nije hteo"."

A šta ovde nije tačno? Kad je to Kazins igrao plej-of, koje godine, sa kojom ekipom?
I hajde da mu verujemo na reč da nije niko hteo da ga angažuje tokom prošlog leta (što je sasvim moguće tačno jer znamo svi za njegovu narav, prirodu njegove povrede, činjenicu da bi tražio jak ugovor i činjenicu da je i ove godine propustio polovinu sezone + računaj tu drugu polovinu za povratak u formu i uigravanje sa ekipom).

Dakle, Kazins JESTE povređeni centar (nesumnjivo kvalitetan, ali ko zna kakav će se vratiti, kad i na šta će ličiti njegov vrhunac forme nakon povrede ahilove tetive, retko ko se vraćao na vrh nakon toga) koji nikada nije igrao plej-of.

stefan

pre 5 godina

#powerslave

Tacno . . upravo tako. .teska povreda tezak temperament. .i tezak rizik. .sto jezerasi nisu rizikovali jednu sezonu. .objektivno on ove godine nece biti na svom nivou. .i ovde je na jednu sezonu. .i bice ok centar ali ni blizu all stara. . .samo da se pokrpe i dogovore oko kesa. . .i da ova cetvorica ostanu u timu. . .nece biti lako ali kari ce ili da podlei nesto para ili da izgubi nekog kolegu. .a vlasnici imaju nikad bolju priliku da ne budu skrti pa nek plate porez malo vise. .hihihi

stefan

pre 5 godina

Za dva sata na SK 3 . . Jezerasi sa Sedamdesetsestacima. . ..bice belaja. . .ultra fila protiv dzejmsa i anonimusa sto bi jeremija brat rekao. . ahaahaha. . .

istina mašina

pre 5 godina

Mislim da OKC nije iznenađenje, već da su se samo kasno probudili. Oni su bili 3. favorit Zapada na startu, iza GSW i Hjustona.

Nisu oni samo dva igrača, tu je sjajni Adams, često zanemareni Grent, pojačanje Šru(e)der, a vrlo korisni mogu da budu i Ferguson, Paterson, Noel, pa čak i Dialo. Naravno, najviše bi doprineo povređeni Roberson.

Imaju vrlo jaku petorku, sa dva superstara, ne preterano dubokom klupom, ali definitivno požrtvovanim igračima, koji prihvataju svoje sporedne role, bez problema. Nisu uopšte iznenađenje.

...

pre 5 godina

Vestbruk>JokicHarden>>JokicDzordz>>>Jokic
(Flat, 10. februar 2019 08:33) Dokaz koliko je Nikola pomerio granice i koliko je dobar, kad ga porede sa najboljima u ligi. Naravno, nece ga porediti sa Kerolom, Rosom, Smitom, Zelerom i nekim losijim igracima. Bravo Nikola.

stefan

pre 5 godina

Lechoce nije koristio suteve na najbolji moguci nacin. . .i on je siledjija ali o westbruku i hardenu se ne moze polemisati. . .

stefan

pre 5 godina

Ali druze Jeremijo kralju lebotova visocanstvo onih niskih ja NISAM rekao da je kazins centar koga niko nece jer je los. .nego jer je povredjen i odbacen za ovu sezonu. .ja sam napisao njegove reci njegovu izjavu. .cak i je i b 92 preneo vest. . .rekao je da je zvao redom timove.i da su mu neki spustali slusalicu nisu hreli ni da ga saslusaju. .batali ti kari i grin i tompson all star igarci. . .oni su zajedno od pocetka na terenu i zajedno su i osvojili titulu. .bez djurenta. .a bili su niko i nista. .i tim jenod njih napravio to sto jesu. .kari ne bi pored monte elisa bio kari. .Smatram te NbA obrazovanim. .dakle pratis pricu jako dugo i nemoj izvrtati svaku rec jer znas sta sam hteo ds kazem nego prihvati istinu jer istina je jedna ne zaboravi. .iguadala nikada nije bio superzvezda bio je rimski igrac atraktivan skocan i elitni defanzivac. .umesto da formira super tim sa vec formiranim zvezdama (politika tvog ljubimca)prepoznao je potencijal mladih odbacenih ljudi i podredio se fenomenalnom sistemu. . .seo na klupu brat . . vidis dragi sta pravi sistem ucini igracima. .svi su tri puta bolji i zadovoljniji i to nije samo tako u kosarci. .. .los sistem nase zemlje u kojoj postoji jedan glavni covek oko koga se sve vrti izbacuje komentstore kao sto si ti koji negiraju istinu koju su sposobni da vide. . .a kolektiv. ..kolektivno svesno i kolektivno nesvesno su konstanta koju treba da ubacis u svoje hipoteze

vince carter

pre 5 godina

@Jeremija ok posto Kazins i Green nisu all star igraci ali se prethodno racuna onda Blejzersi iz 1992 6 all star igraca :))

stefan

pre 5 godina

djurent je strasan priznajem. . .ali pogledaj sta je sve otislo iz tima za djurenta. . .pogledaj od kakvih sa koledza prave strasne karike i faktore. .pa vidi livinstona. .smanjila mu se uloga istina . .decko se godinama uklapao i niko nije hteo da mu da ljudsku sansu. . .dosao u voriorse brat 3 titule uzeo. .i bio faktor ozbiljan tri sezone. . pa i sad je objektivo uz igija glavni sa klupe i kvin kuk isto. .posle pricaj glavni su zbog djurenta a da on nije dosao pa svaki inteligentan covek bi prihvatio manje para da dodje u ovakav sklop. .sklooili bi kockice od nekih anonimusa i opet bi dominirali . .samo pljuj. .jer pogledaj samo da bi odbranio ljubimca ti ces reci da on ima vecu konkurenciju od jordana nekad. . . .dakle nerealna prica. .a pametan si da vidis istinu. .i pametan si da razumes ali kao furas neki fazon ne znam zasto samo kontra da se tera

Jaran

pre 5 godina

room 1408
Tako ti je to kada se sretnu Harden i DiEntoni.

Samo da te ispravim za indeks:
Ovo o cemu ti pises je +/- indeks, ne onaj €L indeks korisnosti na koji (mozda) mislis.

lemi

pre 5 godina

kome se svidja sadasnji nba, gleda tekme i prati , kome ne, na you tube pa nek gleda koga hoce....poredjenja igraca razlicitih era i pozicija u timu je besmisleno ...kosarka se ne uci kroz statisku nego na terenu...