Petak, 01.02.2019.

09:28

Uhapšen vozač Babićevog automobila zbog teškog sudara

Uhapšen vozač automobila u kom je bio direktor Koridora 10 Zoran Babić zbog sumnje da je izazvao težak udes u kom je poginula jedna osoba, a Babić povređen.

Izvor: B92

Uhapšen vozaè Babiæevog automobila zbog teškog sudara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

netko

pre 5 godina

Занимљиво, возач без повреда?!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (?, 1. februar 2019 10:10)

jeste vozac bez povreda.

a babic koji je spavao pozadi je slomio nogu i jos stotsta...

nego otkad privatna firma ima kola sa rotacijom???


bas da vidim kako bi se proveo ministar u nemackoj da napravi ovakav dzumbus privatnim kolima tamo neke firme i to jos pod rotacijim..

Rob sinji

pre 5 godina

Kuku majko šta ovde ispliva. Direktor državne firme vozio se kolima sa vozačem koja pripadaju privatnoj firmi koja tamo nešto radi a on potpisuje fakture za plaćanje. Sukob interesa očigledan.
Budući da je vozilo privatne firme vrlo verovatno ima GPS tracking sistem koji može da nam kaže gde je bio i koliko je brzo vozio tog dana i ko zna kad pre . Svi podaci se čuvaju on line i sudija može da ih zatraži i dobije. Ovo ima na kolima svaki komercijalista u Srbiji.
Ima ovde dokaza za nekoliko robija a ne samo jednu.

igor

pre 5 godina

Ovo nije slučaj za osnovno tužilaštvo, nego za više tužilaštvo ! Jadna žena ni kriva ni dužna izgubi glavu zbog ludaka koji je divljao po putu !

predrag markovic

pre 5 godina

Stvar je jasna. Vozac je sigurno hteo sa 100 na sat da proleti kroz naplatnu stanicu sa ENP (elektronska naplata putarine) kao sto inace divljaci prolecu ko muve bez glave misleci da ta stanica sluzi da se proleti. Zapravo sluzi da Vam skrati vreme i guzvu kod koje takodje postoji ogranicenje koliko brzinom treba proci. Ali mazge ne, one ugrozavaju nase zivote konstatno. Ali to vise nije stvar bezobrazluka i sl, to je samo stvar prevelikog broja nepismenih ljudi u drzavnom aparatu i na svakom koraku. Nepismeni, nekulturni, nevaspitani.

Upoznat

pre 5 godina

Niti jedan jedini vozac kada vozi nekog predstavnika vlasti ili bilo kog drugog mocnika ne vozi po svom nahodjenju vec kako mu je receno! Zapamtite ovo dobro! Momak nije vozio brzo samo zato sto mu se moze nego zato sto je receno da se stigne najbrze moguce. Takodje svi ti automobili imaju prvenstvo prolaza na rampi gde je uvek jedna rasciscena za njih prilikom dolaska sto se unapred najavi. Ovde je svakako krivica vozaca, ali sistemski su stvari pogresno namestene.

napred PARTIZAN

pre 5 godina

"Kako prenosi Insajder, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu rekao je da je vozilo "škoda superb" u vlasništvu kompanije Trejs koja inače radi na Koridoru 10."

Vozilo u vlasnistvu privatne firme ima blinkere?

Samo u srbiji

Mali Perica

pre 5 godina

Dajte bre ljudi...sta Babic?? Pa spavao je covek mozda. Pa sta sad treba da ucestvuje sa vozacem u voznji i sugerise aj malo gas aj malo kocnicu. Sad svi pametuju ovde. Te nisko leteo te visoko leteo.a vecina vas je davala komentare kako cete da vozite 150km/h pa stajati na pumpi i tako prevariti kamere.Ajde bre uoropasceno pet poridica vi se sladite ovde i objasnjavate nesto. Sramota

Dusan

pre 5 godina

Aman, ljudi, kakva ostavka! Cak i da se to desi, zaposlice se negde drugde kao i Gasic. Ovo je totalno nebitno sta ce biti sa njim. Poenta je da ceo ovaj rezim i sistem daju ostavke, pa da se napravi novi...

cinik

pre 5 godina

lako je pricati i osudjivati ...tebi sef kaze vozi i ti vozis ne pitate jel si umoran jel si spavao jel mozes ..neki mesecima ne izlaze iz kola imaju kuci malu decu pa i kuci malo spavaju..sef zavrsi uvece u deset pa ti kaze kreceno u 4 ujutru ajde opet za volan on drema u kolima a ti peglas li peglas. cutis i radis mois se izdrzacu za ovu platu. kad zaspis za volanom onda svi tebe osudjiju pa i taj sef zbog kojeg nisi radio po 8 nego po 15 16 sati isao na put po kisi snegu ili 40 stepeni..ne kazem da nije kriv..nego ne osudjujte , svakom na ovom svetu moze da se desi..

Pozdrav iz opštine zemun

pre 5 godina

Biće objavljen snimak mi ništa ne krijemo. Samo je još u montaži i čim bude montiran biće i objavljen. Nego jel neko zna kako bi u Danskoj ili Švajcarskoj bilo suđeno? Znam da je jedna ministarka podnela ostavku u Švedskoj zbog 0.2 promila alkohola u krvi.

Švedska ministarka bosanskog porekla Aida Hadžialić podnela je danas ostavku nakon što ju je policija zaustavila za volanom i našla joj 0,2 promila alkohola u krvi.

Prema navodima švedskih medija, 29-godišnju ministarku je policija zaustavila preksinoć, a Hadžialićeva je rekla da je napravila najveću grešku u životu.

Pojasnila je da je popila samo dve čaše vina, verujući da će alkohol nestati iz njenog organizma pre nego sedne za volan.

Sremac

pre 5 godina

Cini mi se da pored same tragedije neprimeceno prolazi jedna zanimljiva stvar - direktora Puteva vozi auto i vozac firme koja inace izvodi radove na koridoru. Pretpostavljam da to kada neka privatna firma drzavnom sluzbeniku daje auto i vozaca je zapravo jedna normalna i sasvim ocekivana stvar?

dejan

pre 5 godina

kako je moguce da udjete u pogresnu traku.postoje barijere koje razdvajaju levu i desnu stranu pred sam ulazak i izlazak sa naplatne rampe.to je nemoguce.po toj logici da je prosao naplatnu rampu on bi se nasao na auto putu u kontra smeru

Ogard

pre 5 godina

Koliko puta su me isekli ti sa rotacijom. I nisam posle toga mogao mogao jedno vreme da se smirim. Tako isto radi i sanitet. U drugim normalnim zemljama izdaju se posebne dozvole za vozače koji voze pod rotacijom.

Duca

pre 5 godina

Mora da je autoplohov uleteo u suprotnu naplatnu traku u kojoj je drugi autoplohov iz suprotnog smera već stajao, umesto da se skloni i propusti direktoroplohova kome se žuri da uradi što više i za srbiju i za sve nas.
Zato sada postavljaju hiljade kamera za prepoznavanje lica po Beogradu, za naše pare i našu sigurnost, ali neće prepoznavati lica snsplohova, nekako će kamere baš tada ostati bez filma, kao i ova na naplatnoj rampi.

vladimir

pre 5 godina

jbga,sine,taj posao "vazduplohovnog" vozacha SIGURNO NISI DOBIO NA KONKURSU(slanjem CVa)....E,pa ta "ubrzana klandestino procedura" zaposhljavanja nosi sobom i neke svoje podrazumevane 'adete'... Mi tebi strava placcen pos'o preko veze-a ti nama svoje du*e, da njega punimo kad je nashe ugrozzeno!... saucheshcce porodici nastradale zzene, a povredjenima (chak i Babketu) zzelje da se shto pre oporave... a vozachu, je*iga sine...

samo kazem

pre 5 godina

Opet i opet prica o pogresnom kanalu... ovo sto se desilo se ne desava pri brzini od 40km/h koliko znak pokazuje da je ogranicenje za prolazak kroz ENP rampu, ovako nesto moze da se desi samo pri neuporedivo vecoj brzini. A o tome da vozac odgovara onom koga vozi i da radi po njegovom nalogu je suvisno i govoriti.

Simona

pre 5 godina

Prvenstveno saučešće porodici nastradale, ostalim povređenima brz oporavak, a krivac treba da odgovara sa maksimalnim zaprećenim kaznama.

“Ne mozemo vam mi iz Nisa dati uput za Beograd. Nema veze koliko ste bolesni”

pre 5 godina

Tako isto i Nislije kad se povrede. Prvo KC Nis, odatle pravo za Beograd!
Kad bi se salili.....

janbo

pre 5 godina

Jes da magla je kriva a ne brzina ogromna..zbog koje nije video sve one znake upozorenja da ide naplatna rampa, i znakove ograničenja..Kako taj opel i stotine drugih vozača nisu pogrešile kanal...Recite ili objavite snimak sa kojom je brzinom prišao, i zašto juri toliko, čak i da ide na ENP ne ide se brze od 50km/h.

frka panika

pre 5 godina

"kada je u četvrtak rano ujutro oko 8.50 časova ušao u poglešan kanal" - hoćete li više da prestanete da skrećete pažnju sa pravog uzroka ovakvim nebuloznim objašnjenjima? Pravi uzrok je prebrza vožnja, da je vozio predviđenom brzinom nikakav problem ne bi bio što je ušao u pogrešan kanal...

janjeca brigada iz MBa

pre 5 godina

Vozač je, naravno, kriv. 'Ugledni' Babić je već izjavio da je spavao na zadnjem sedištu, dakle sve sređeno. Ono što me iznenađuje je da nisu 'objasnili' da su kočnice otkazale I da je automobil dotrajao, jer je našoj dragoj vlasti najvažnija ušteda u budžetu. Žalosno je što je neduzna žena izgubila život. Ali sistem je toliko truo da su, prosto svi krivi. Vozači pristaju da voze kao manijaci, jer bi u suprotnom bili zamenjeni, a ovako mogu da se busaju u svom selu da 'rade u Vladi'. Ministri i direktorcici imaju već svoje komplekse veličine i nedodirljivosti. Tako da imamo jedan sistem gde su svi upleteni, svi zadovoljavaju svoje sujete na svom nivou, a kad se nešto ovako desi, onda se sve slomi na najslabijoj karici...

Nadripisar

pre 5 godina

Klasican, vec vidjen scenario. Malo u pritvor, par meseci nanogica zbog javnosti, a onda neka fotelja u ministarstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mister V, 1. februar 2019 09:49)

Za ovo krivicno delo je predvidjena kazna zatvora od 2 do 12 godina, sto automatski iskljucuje kucni zatvor(nanogicu) jer se njime mogu zameniti samo zatvorske kazne do godinu dana. Takodje ni uslovna osuda ne dolazi u pitanje jer je rec o delu gde je zaprecena kazna zatvora preko 10 godina sto iskljucuje mogucnost uslovne osude.

Ovde je sa pravne strane robija neizbezna, ali cisto sumnjam da ce goniti Babica za podstrekavanje, za koje je propisana ista kazna kao i za samo delo, sto znaci da bi i on morao u zatvor. Mada u kakvoj zemlji zivimo mozda se ispostavi da sns soferi mogu slobodno da nas gaze.

belladonna

pre 5 godina

Treba uhapsiti Babića jer je u startu odobrio takvu vožnju. Da je Babić rekao vozaču da se drži zakona o saobraćaju čik da vidiš da li bi vozač rekao neću. Malo sutra. Nego vozi onako kako mu se naredi. Vozač je kolateralna šteta stanja u društvu, bahatosti predstavnika institucija i zloupotrebe položaja.

Stanoje

pre 5 godina

Ma da. Vozaču će sad sve da napakuju. Misim, i treba, ali da je ovo iole normalna zemlja, ko što nije, i Babić bi podneo ostavku i novčano pomogao porodicu jadne nastradale gospođe.

A.

pre 5 godina

Trebalo bi da smo svi jednaki pred zakonom, ali ja bih uvela da se profesionalni vozači, kada ne poštuju saobraćajne propise, kažnjavaju dvostruko u odnosu na ostale vozače.

ccc

pre 5 godina

Bolje da je vaduplohovom časom, ili da se teleprontovao, a ne ovako. Em je putovao svemirsku godinu, em je ubio ženu. Strano kakava bahatost i bezobrazluk i glupost.

DC

pre 5 godina

Po ovom clanku ispade da je kriv zato sto je ušao u poglešan kanal za napratu putarine. Ne, nego je kriv je zato sto je leteo nisko!

Sta je uradio Babic da spreci vozaca u ovoj jasno je, suludo brzoj voznji? Ukoliko nije nista, onda je saucesnik u ubistvu. Da ne idemo dalje da vozaci funkcionera voze po instrukcijama, odn kako im se kaze.

cukce

pre 5 godina

Ovo je još jedan sistemski problem! Ne mogu kola da se slome samo na vozača! Nastaviće da divljaju vozila pod rotacijama, ugrožavaće bezbednost i živote ljudi! Nemački ministar saobraćaj vozi se vozom, gradonačelnik Londona gradskim autobusom a njegov prethodnik biciklom išao na posao, Kurc leti loukost kompanijom, veliki broj evropskih zvaničnika ili kraljevskih porodica funkcionišu kao normalni građani a kod nas svaki funkcioner ili direktor ima vozilo sa rotacijom a neretko i pratnju, čekamo samo da dodele rotacije i predsednicima mesnih zajednica! Kod nas je svuda problem sistema, eto dogodila se tragedija na pruzi kraj Niša, okrivljen samo vozač autobusa, a rampe i dalje širom Srbije se ne spuštaju kad prolazi voz i nikom ništa! Ljudske žrtve niko me može da vrati ali krajnje je vreme da se dozove vlast pameti i da se takve stvari više ne dešavaju, ovo nije prvi incident sa vozilima sa rotacijom, a ni prvi na pružnim prelazima!

Milan

pre 5 godina

Jedna stvar, niko ne može ni na šta da te natera ako ti to ne želiš. Pristao je na suludu i banatu vožnju i neka odgovara. Nije on mali Perica pa da može neki bahati SNS-ovac da ga natera da rizikuje svoj i tudji život. Pamet u glavu vozači, ništa nije vredno ljudskog života. A te guzonje sa zadnjih sedišta ako im se žuri neka sednu za volan.

nejtìžší škody

pre 5 godina

Šta će biti sa onim ko je vozaču škode naložio da vozi po magluštini prosečnom brzinom od 160 km/h? Možda to nije određeno Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, ali, pošto je reč o saobraćajki sa ljudskim žrtvama, počinjeno je krivično delo za koje valja utvrditi odgovornost svih učesnika.

Jesper

pre 5 godina

Reœenje se nameće samo po sebi: u Putevima Srbije zaposliti nov kadar zadužen da na svim naplatnim rampama zastavicama maše u magli vozilima sa rotacijom da uspore. I naravno rampe zameniti modernijim i bržim za dizanje pred limuzinama

Ugled je bitan

pre 5 godina

Jesam juče napisao da kod nas nema zaštićenih i da će vozač odgovarati po zakonu. E sad pošto je i on nas a prvi mu je saobraćajni prekršaj, otac mu je bolestan, primeran je čovek koji vraća knjige u biblioteku dobiće uslovnu kaznu. A za onih 5 povređenih da kupi po napolitanku i kilogram pomorandži zbog ugleda partije.

Sava

pre 5 godina

Sistemsko resenje za sva državna vozila bila bi blokada da se ugradi da ne mogu da idu preko 130 km/h ,osim za predsednicko i premijerovo vozilo. Ovako,za državna vozila ne vaŸi pravilo da od tacke A do tacke B na autoputu mogu da predju za odredjeno vreme,jer niko ne sme da proveri dal je ,npr. službeni auto ministra unutrašnjih poslova ,od Beograda do Niša preœao većom proseĉnom brzinom od 130km/h. Svugde u EU su isti zakoni u saobracaju za ministre kao i za svakog drugog vozaĉa.Ovako mogu da lete po 200 km/h svako ko ima pravo na rotaciju,i to je normalno da se samo njima žuri,i da je njohovo vreme bitnije od ostalih uĉesnika u saobraćaju.Srećom da se ovo desilo na samoj naplatnoj rampi,gde je sve pokriveno kamerama,pa će valjda javnost videti snimak udesa,kolko god da je uznemirujuć.Kolka je bila vidljivost. I ono najbitnije,drzava bi svugde isplatila milionsku odštetu porodici nastradale žene,ne u dinarima,nego u evrima.Da kazne vozaĉa je najlakše,a šef mu reko da požuri jer ima važnu sednicu.

ski

pre 5 godina

Pa ljudi ovo nije normalno da svako ko je na nekakvoj poziciji ima svog vozača !
Pa nije to funkcija za koju je potreban vozač .
Komunizam nikako da izadje iz nas.

f10

pre 5 godina

Kakva vlast takvi i vozači, sve su sami sebi prilagodili. Obučeni profesionalci čekaju na birou ili voze po pekarama a kojekakvi 'rođaci' voze vladare.

room 1408

pre 5 godina

Eto uključiš rotaciju i misliš da je ceo svet tvoj...Ako vam se zuri helikopter pa nikog ne ugrožavaj na putu...Jadni ljudi koji su izginuli i koji su povredjeni...

Samo pitam

pre 5 godina

Hoce li direktor da podnese ostavku kao sto je to uradio nekada Ministar poljoprivrede Veselinov kada je njegov vozac na pesackom prelazu u Beogradskoj ulici ubio devojku

salas u malom, prljavom, naprednjackom ritu

pre 5 godina

Pa da, Babic mu sve vreme vikao: "Nemoj tako brzo", a ovaj nije hteo da slusa! Znaci, zrtveni jarac je vec nadjen, a Vazduplohov ce jos ispasti ugrozena strana!

salas u malom, prljavom, naprednjackom ritu

pre 5 godina

Pa da, Babic mu sve vreme vikao: "Nemoj tako brzo", a ovaj nije hteo da slusa! Znaci, zrtveni jarac je vec nadjen, a Vazduplohov ce jos ispasti ugrozena strana!

Samo pitam

pre 5 godina

Hoce li direktor da podnese ostavku kao sto je to uradio nekada Ministar poljoprivrede Veselinov kada je njegov vozac na pesackom prelazu u Beogradskoj ulici ubio devojku

Stanoje

pre 5 godina

Ma da. Vozaču će sad sve da napakuju. Misim, i treba, ali da je ovo iole normalna zemlja, ko što nije, i Babić bi podneo ostavku i novčano pomogao porodicu jadne nastradale gospođe.

Mali Perica

pre 5 godina

Dajte bre ljudi...sta Babic?? Pa spavao je covek mozda. Pa sta sad treba da ucestvuje sa vozacem u voznji i sugerise aj malo gas aj malo kocnicu. Sad svi pametuju ovde. Te nisko leteo te visoko leteo.a vecina vas je davala komentare kako cete da vozite 150km/h pa stajati na pumpi i tako prevariti kamere.Ajde bre uoropasceno pet poridica vi se sladite ovde i objasnjavate nesto. Sramota

DC

pre 5 godina

Po ovom clanku ispade da je kriv zato sto je ušao u poglešan kanal za napratu putarine. Ne, nego je kriv je zato sto je leteo nisko!

Sta je uradio Babic da spreci vozaca u ovoj jasno je, suludo brzoj voznji? Ukoliko nije nista, onda je saucesnik u ubistvu. Da ne idemo dalje da vozaci funkcionera voze po instrukcijama, odn kako im se kaze.

Sremac

pre 5 godina

Cini mi se da pored same tragedije neprimeceno prolazi jedna zanimljiva stvar - direktora Puteva vozi auto i vozac firme koja inace izvodi radove na koridoru. Pretpostavljam da to kada neka privatna firma drzavnom sluzbeniku daje auto i vozaca je zapravo jedna normalna i sasvim ocekivana stvar?

Ugled je bitan

pre 5 godina

Jesam juče napisao da kod nas nema zaštićenih i da će vozač odgovarati po zakonu. E sad pošto je i on nas a prvi mu je saobraćajni prekršaj, otac mu je bolestan, primeran je čovek koji vraća knjige u biblioteku dobiće uslovnu kaznu. A za onih 5 povređenih da kupi po napolitanku i kilogram pomorandži zbog ugleda partije.

dejan

pre 5 godina

kako je moguce da udjete u pogresnu traku.postoje barijere koje razdvajaju levu i desnu stranu pred sam ulazak i izlazak sa naplatne rampe.to je nemoguce.po toj logici da je prosao naplatnu rampu on bi se nasao na auto putu u kontra smeru

room 1408

pre 5 godina

Eto uključiš rotaciju i misliš da je ceo svet tvoj...Ako vam se zuri helikopter pa nikog ne ugrožavaj na putu...Jadni ljudi koji su izginuli i koji su povredjeni...

Milan

pre 5 godina

Jedna stvar, niko ne može ni na šta da te natera ako ti to ne želiš. Pristao je na suludu i banatu vožnju i neka odgovara. Nije on mali Perica pa da može neki bahati SNS-ovac da ga natera da rizikuje svoj i tudji život. Pamet u glavu vozači, ništa nije vredno ljudskog života. A te guzonje sa zadnjih sedišta ako im se žuri neka sednu za volan.

f10

pre 5 godina

Kakva vlast takvi i vozači, sve su sami sebi prilagodili. Obučeni profesionalci čekaju na birou ili voze po pekarama a kojekakvi 'rođaci' voze vladare.

janbo

pre 5 godina

Jes da magla je kriva a ne brzina ogromna..zbog koje nije video sve one znake upozorenja da ide naplatna rampa, i znakove ograničenja..Kako taj opel i stotine drugih vozača nisu pogrešile kanal...Recite ili objavite snimak sa kojom je brzinom prišao, i zašto juri toliko, čak i da ide na ENP ne ide se brze od 50km/h.

Rob sinji

pre 5 godina

Kuku majko šta ovde ispliva. Direktor državne firme vozio se kolima sa vozačem koja pripadaju privatnoj firmi koja tamo nešto radi a on potpisuje fakture za plaćanje. Sukob interesa očigledan.
Budući da je vozilo privatne firme vrlo verovatno ima GPS tracking sistem koji može da nam kaže gde je bio i koliko je brzo vozio tog dana i ko zna kad pre . Svi podaci se čuvaju on line i sudija može da ih zatraži i dobije. Ovo ima na kolima svaki komercijalista u Srbiji.
Ima ovde dokaza za nekoliko robija a ne samo jednu.

Sava

pre 5 godina

Sistemsko resenje za sva državna vozila bila bi blokada da se ugradi da ne mogu da idu preko 130 km/h ,osim za predsednicko i premijerovo vozilo. Ovako,za državna vozila ne vaŸi pravilo da od tacke A do tacke B na autoputu mogu da predju za odredjeno vreme,jer niko ne sme da proveri dal je ,npr. službeni auto ministra unutrašnjih poslova ,od Beograda do Niša preœao većom proseĉnom brzinom od 130km/h. Svugde u EU su isti zakoni u saobracaju za ministre kao i za svakog drugog vozaĉa.Ovako mogu da lete po 200 km/h svako ko ima pravo na rotaciju,i to je normalno da se samo njima žuri,i da je njohovo vreme bitnije od ostalih uĉesnika u saobraćaju.Srećom da se ovo desilo na samoj naplatnoj rampi,gde je sve pokriveno kamerama,pa će valjda javnost videti snimak udesa,kolko god da je uznemirujuć.Kolka je bila vidljivost. I ono najbitnije,drzava bi svugde isplatila milionsku odštetu porodici nastradale žene,ne u dinarima,nego u evrima.Da kazne vozaĉa je najlakše,a šef mu reko da požuri jer ima važnu sednicu.

Jesper

pre 5 godina

Reœenje se nameće samo po sebi: u Putevima Srbije zaposliti nov kadar zadužen da na svim naplatnim rampama zastavicama maše u magli vozilima sa rotacijom da uspore. I naravno rampe zameniti modernijim i bržim za dizanje pred limuzinama

nejtìžší škody

pre 5 godina

Šta će biti sa onim ko je vozaču škode naložio da vozi po magluštini prosečnom brzinom od 160 km/h? Možda to nije određeno Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, ali, pošto je reč o saobraćajki sa ljudskim žrtvama, počinjeno je krivično delo za koje valja utvrditi odgovornost svih učesnika.

napred PARTIZAN

pre 5 godina

"Kako prenosi Insajder, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu rekao je da je vozilo "škoda superb" u vlasništvu kompanije Trejs koja inače radi na Koridoru 10."

Vozilo u vlasnistvu privatne firme ima blinkere?

Samo u srbiji

ccc

pre 5 godina

Bolje da je vaduplohovom časom, ili da se teleprontovao, a ne ovako. Em je putovao svemirsku godinu, em je ubio ženu. Strano kakava bahatost i bezobrazluk i glupost.

frka panika

pre 5 godina

"kada je u četvrtak rano ujutro oko 8.50 časova ušao u poglešan kanal" - hoćete li više da prestanete da skrećete pažnju sa pravog uzroka ovakvim nebuloznim objašnjenjima? Pravi uzrok je prebrza vožnja, da je vozio predviđenom brzinom nikakav problem ne bi bio što je ušao u pogrešan kanal...

Simona

pre 5 godina

Prvenstveno saučešće porodici nastradale, ostalim povređenima brz oporavak, a krivac treba da odgovara sa maksimalnim zaprećenim kaznama.

Dusan

pre 5 godina

Aman, ljudi, kakva ostavka! Cak i da se to desi, zaposlice se negde drugde kao i Gasic. Ovo je totalno nebitno sta ce biti sa njim. Poenta je da ceo ovaj rezim i sistem daju ostavke, pa da se napravi novi...

predrag markovic

pre 5 godina

Stvar je jasna. Vozac je sigurno hteo sa 100 na sat da proleti kroz naplatnu stanicu sa ENP (elektronska naplata putarine) kao sto inace divljaci prolecu ko muve bez glave misleci da ta stanica sluzi da se proleti. Zapravo sluzi da Vam skrati vreme i guzvu kod koje takodje postoji ogranicenje koliko brzinom treba proci. Ali mazge ne, one ugrozavaju nase zivote konstatno. Ali to vise nije stvar bezobrazluka i sl, to je samo stvar prevelikog broja nepismenih ljudi u drzavnom aparatu i na svakom koraku. Nepismeni, nekulturni, nevaspitani.

belladonna

pre 5 godina

Treba uhapsiti Babića jer je u startu odobrio takvu vožnju. Da je Babić rekao vozaču da se drži zakona o saobraćaju čik da vidiš da li bi vozač rekao neću. Malo sutra. Nego vozi onako kako mu se naredi. Vozač je kolateralna šteta stanja u društvu, bahatosti predstavnika institucija i zloupotrebe položaja.

Pozdrav iz opštine zemun

pre 5 godina

Biće objavljen snimak mi ništa ne krijemo. Samo je još u montaži i čim bude montiran biće i objavljen. Nego jel neko zna kako bi u Danskoj ili Švajcarskoj bilo suđeno? Znam da je jedna ministarka podnela ostavku u Švedskoj zbog 0.2 promila alkohola u krvi.

Švedska ministarka bosanskog porekla Aida Hadžialić podnela je danas ostavku nakon što ju je policija zaustavila za volanom i našla joj 0,2 promila alkohola u krvi.

Prema navodima švedskih medija, 29-godišnju ministarku je policija zaustavila preksinoć, a Hadžialićeva je rekla da je napravila najveću grešku u životu.

Pojasnila je da je popila samo dve čaše vina, verujući da će alkohol nestati iz njenog organizma pre nego sedne za volan.

A.

pre 5 godina

Trebalo bi da smo svi jednaki pred zakonom, ali ja bih uvela da se profesionalni vozači, kada ne poštuju saobraćajne propise, kažnjavaju dvostruko u odnosu na ostale vozače.

Ogard

pre 5 godina

Koliko puta su me isekli ti sa rotacijom. I nisam posle toga mogao mogao jedno vreme da se smirim. Tako isto radi i sanitet. U drugim normalnim zemljama izdaju se posebne dozvole za vozače koji voze pod rotacijom.

cukce

pre 5 godina

Ovo je još jedan sistemski problem! Ne mogu kola da se slome samo na vozača! Nastaviće da divljaju vozila pod rotacijama, ugrožavaće bezbednost i živote ljudi! Nemački ministar saobraćaj vozi se vozom, gradonačelnik Londona gradskim autobusom a njegov prethodnik biciklom išao na posao, Kurc leti loukost kompanijom, veliki broj evropskih zvaničnika ili kraljevskih porodica funkcionišu kao normalni građani a kod nas svaki funkcioner ili direktor ima vozilo sa rotacijom a neretko i pratnju, čekamo samo da dodele rotacije i predsednicima mesnih zajednica! Kod nas je svuda problem sistema, eto dogodila se tragedija na pruzi kraj Niša, okrivljen samo vozač autobusa, a rampe i dalje širom Srbije se ne spuštaju kad prolazi voz i nikom ništa! Ljudske žrtve niko me može da vrati ali krajnje je vreme da se dozove vlast pameti i da se takve stvari više ne dešavaju, ovo nije prvi incident sa vozilima sa rotacijom, a ni prvi na pružnim prelazima!

“Ne mozemo vam mi iz Nisa dati uput za Beograd. Nema veze koliko ste bolesni”

pre 5 godina

Tako isto i Nislije kad se povrede. Prvo KC Nis, odatle pravo za Beograd!
Kad bi se salili.....

Duca

pre 5 godina

Mora da je autoplohov uleteo u suprotnu naplatnu traku u kojoj je drugi autoplohov iz suprotnog smera već stajao, umesto da se skloni i propusti direktoroplohova kome se žuri da uradi što više i za srbiju i za sve nas.
Zato sada postavljaju hiljade kamera za prepoznavanje lica po Beogradu, za naše pare i našu sigurnost, ali neće prepoznavati lica snsplohova, nekako će kamere baš tada ostati bez filma, kao i ova na naplatnoj rampi.

janjeca brigada iz MBa

pre 5 godina

Vozač je, naravno, kriv. 'Ugledni' Babić je već izjavio da je spavao na zadnjem sedištu, dakle sve sređeno. Ono što me iznenađuje je da nisu 'objasnili' da su kočnice otkazale I da je automobil dotrajao, jer je našoj dragoj vlasti najvažnija ušteda u budžetu. Žalosno je što je neduzna žena izgubila život. Ali sistem je toliko truo da su, prosto svi krivi. Vozači pristaju da voze kao manijaci, jer bi u suprotnom bili zamenjeni, a ovako mogu da se busaju u svom selu da 'rade u Vladi'. Ministri i direktorcici imaju već svoje komplekse veličine i nedodirljivosti. Tako da imamo jedan sistem gde su svi upleteni, svi zadovoljavaju svoje sujete na svom nivou, a kad se nešto ovako desi, onda se sve slomi na najslabijoj karici...

Nadripisar

pre 5 godina

Klasican, vec vidjen scenario. Malo u pritvor, par meseci nanogica zbog javnosti, a onda neka fotelja u ministarstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mister V, 1. februar 2019 09:49)

Za ovo krivicno delo je predvidjena kazna zatvora od 2 do 12 godina, sto automatski iskljucuje kucni zatvor(nanogicu) jer se njime mogu zameniti samo zatvorske kazne do godinu dana. Takodje ni uslovna osuda ne dolazi u pitanje jer je rec o delu gde je zaprecena kazna zatvora preko 10 godina sto iskljucuje mogucnost uslovne osude.

Ovde je sa pravne strane robija neizbezna, ali cisto sumnjam da ce goniti Babica za podstrekavanje, za koje je propisana ista kazna kao i za samo delo, sto znaci da bi i on morao u zatvor. Mada u kakvoj zemlji zivimo mozda se ispostavi da sns soferi mogu slobodno da nas gaze.

ski

pre 5 godina

Pa ljudi ovo nije normalno da svako ko je na nekakvoj poziciji ima svog vozača !
Pa nije to funkcija za koju je potreban vozač .
Komunizam nikako da izadje iz nas.

cinik

pre 5 godina

lako je pricati i osudjivati ...tebi sef kaze vozi i ti vozis ne pitate jel si umoran jel si spavao jel mozes ..neki mesecima ne izlaze iz kola imaju kuci malu decu pa i kuci malo spavaju..sef zavrsi uvece u deset pa ti kaze kreceno u 4 ujutru ajde opet za volan on drema u kolima a ti peglas li peglas. cutis i radis mois se izdrzacu za ovu platu. kad zaspis za volanom onda svi tebe osudjiju pa i taj sef zbog kojeg nisi radio po 8 nego po 15 16 sati isao na put po kisi snegu ili 40 stepeni..ne kazem da nije kriv..nego ne osudjujte , svakom na ovom svetu moze da se desi..

samo kazem

pre 5 godina

Opet i opet prica o pogresnom kanalu... ovo sto se desilo se ne desava pri brzini od 40km/h koliko znak pokazuje da je ogranicenje za prolazak kroz ENP rampu, ovako nesto moze da se desi samo pri neuporedivo vecoj brzini. A o tome da vozac odgovara onom koga vozi i da radi po njegovom nalogu je suvisno i govoriti.

vladimir

pre 5 godina

jbga,sine,taj posao "vazduplohovnog" vozacha SIGURNO NISI DOBIO NA KONKURSU(slanjem CVa)....E,pa ta "ubrzana klandestino procedura" zaposhljavanja nosi sobom i neke svoje podrazumevane 'adete'... Mi tebi strava placcen pos'o preko veze-a ti nama svoje du*e, da njega punimo kad je nashe ugrozzeno!... saucheshcce porodici nastradale zzene, a povredjenima (chak i Babketu) zzelje da se shto pre oporave... a vozachu, je*iga sine...

netko

pre 5 godina

Занимљиво, возач без повреда?!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (?, 1. februar 2019 10:10)

jeste vozac bez povreda.

a babic koji je spavao pozadi je slomio nogu i jos stotsta...

nego otkad privatna firma ima kola sa rotacijom???


bas da vidim kako bi se proveo ministar u nemackoj da napravi ovakav dzumbus privatnim kolima tamo neke firme i to jos pod rotacijim..

Upoznat

pre 5 godina

Niti jedan jedini vozac kada vozi nekog predstavnika vlasti ili bilo kog drugog mocnika ne vozi po svom nahodjenju vec kako mu je receno! Zapamtite ovo dobro! Momak nije vozio brzo samo zato sto mu se moze nego zato sto je receno da se stigne najbrze moguce. Takodje svi ti automobili imaju prvenstvo prolaza na rampi gde je uvek jedna rasciscena za njih prilikom dolaska sto se unapred najavi. Ovde je svakako krivica vozaca, ali sistemski su stvari pogresno namestene.

igor

pre 5 godina

Ovo nije slučaj za osnovno tužilaštvo, nego za više tužilaštvo ! Jadna žena ni kriva ni dužna izgubi glavu zbog ludaka koji je divljao po putu !

salas u malom, prljavom, naprednjackom ritu

pre 5 godina

Pa da, Babic mu sve vreme vikao: "Nemoj tako brzo", a ovaj nije hteo da slusa! Znaci, zrtveni jarac je vec nadjen, a Vazduplohov ce jos ispasti ugrozena strana!

Samo pitam

pre 5 godina

Hoce li direktor da podnese ostavku kao sto je to uradio nekada Ministar poljoprivrede Veselinov kada je njegov vozac na pesackom prelazu u Beogradskoj ulici ubio devojku

Stanoje

pre 5 godina

Ma da. Vozaču će sad sve da napakuju. Misim, i treba, ali da je ovo iole normalna zemlja, ko što nije, i Babić bi podneo ostavku i novčano pomogao porodicu jadne nastradale gospođe.

DC

pre 5 godina

Po ovom clanku ispade da je kriv zato sto je ušao u poglešan kanal za napratu putarine. Ne, nego je kriv je zato sto je leteo nisko!

Sta je uradio Babic da spreci vozaca u ovoj jasno je, suludo brzoj voznji? Ukoliko nije nista, onda je saucesnik u ubistvu. Da ne idemo dalje da vozaci funkcionera voze po instrukcijama, odn kako im se kaze.

Sremac

pre 5 godina

Cini mi se da pored same tragedije neprimeceno prolazi jedna zanimljiva stvar - direktora Puteva vozi auto i vozac firme koja inace izvodi radove na koridoru. Pretpostavljam da to kada neka privatna firma drzavnom sluzbeniku daje auto i vozaca je zapravo jedna normalna i sasvim ocekivana stvar?

Ugled je bitan

pre 5 godina

Jesam juče napisao da kod nas nema zaštićenih i da će vozač odgovarati po zakonu. E sad pošto je i on nas a prvi mu je saobraćajni prekršaj, otac mu je bolestan, primeran je čovek koji vraća knjige u biblioteku dobiće uslovnu kaznu. A za onih 5 povređenih da kupi po napolitanku i kilogram pomorandži zbog ugleda partije.

predrag markovic

pre 5 godina

Stvar je jasna. Vozac je sigurno hteo sa 100 na sat da proleti kroz naplatnu stanicu sa ENP (elektronska naplata putarine) kao sto inace divljaci prolecu ko muve bez glave misleci da ta stanica sluzi da se proleti. Zapravo sluzi da Vam skrati vreme i guzvu kod koje takodje postoji ogranicenje koliko brzinom treba proci. Ali mazge ne, one ugrozavaju nase zivote konstatno. Ali to vise nije stvar bezobrazluka i sl, to je samo stvar prevelikog broja nepismenih ljudi u drzavnom aparatu i na svakom koraku. Nepismeni, nekulturni, nevaspitani.

Rob sinji

pre 5 godina

Kuku majko šta ovde ispliva. Direktor državne firme vozio se kolima sa vozačem koja pripadaju privatnoj firmi koja tamo nešto radi a on potpisuje fakture za plaćanje. Sukob interesa očigledan.
Budući da je vozilo privatne firme vrlo verovatno ima GPS tracking sistem koji može da nam kaže gde je bio i koliko je brzo vozio tog dana i ko zna kad pre . Svi podaci se čuvaju on line i sudija može da ih zatraži i dobije. Ovo ima na kolima svaki komercijalista u Srbiji.
Ima ovde dokaza za nekoliko robija a ne samo jednu.

room 1408

pre 5 godina

Eto uključiš rotaciju i misliš da je ceo svet tvoj...Ako vam se zuri helikopter pa nikog ne ugrožavaj na putu...Jadni ljudi koji su izginuli i koji su povredjeni...

ccc

pre 5 godina

Bolje da je vaduplohovom časom, ili da se teleprontovao, a ne ovako. Em je putovao svemirsku godinu, em je ubio ženu. Strano kakava bahatost i bezobrazluk i glupost.

Milan

pre 5 godina

Jedna stvar, niko ne može ni na šta da te natera ako ti to ne želiš. Pristao je na suludu i banatu vožnju i neka odgovara. Nije on mali Perica pa da može neki bahati SNS-ovac da ga natera da rizikuje svoj i tudji život. Pamet u glavu vozači, ništa nije vredno ljudskog života. A te guzonje sa zadnjih sedišta ako im se žuri neka sednu za volan.

janbo

pre 5 godina

Jes da magla je kriva a ne brzina ogromna..zbog koje nije video sve one znake upozorenja da ide naplatna rampa, i znakove ograničenja..Kako taj opel i stotine drugih vozača nisu pogrešile kanal...Recite ili objavite snimak sa kojom je brzinom prišao, i zašto juri toliko, čak i da ide na ENP ne ide se brze od 50km/h.

Sava

pre 5 godina

Sistemsko resenje za sva državna vozila bila bi blokada da se ugradi da ne mogu da idu preko 130 km/h ,osim za predsednicko i premijerovo vozilo. Ovako,za državna vozila ne vaŸi pravilo da od tacke A do tacke B na autoputu mogu da predju za odredjeno vreme,jer niko ne sme da proveri dal je ,npr. službeni auto ministra unutrašnjih poslova ,od Beograda do Niša preœao većom proseĉnom brzinom od 130km/h. Svugde u EU su isti zakoni u saobracaju za ministre kao i za svakog drugog vozaĉa.Ovako mogu da lete po 200 km/h svako ko ima pravo na rotaciju,i to je normalno da se samo njima žuri,i da je njohovo vreme bitnije od ostalih uĉesnika u saobraćaju.Srećom da se ovo desilo na samoj naplatnoj rampi,gde je sve pokriveno kamerama,pa će valjda javnost videti snimak udesa,kolko god da je uznemirujuć.Kolka je bila vidljivost. I ono najbitnije,drzava bi svugde isplatila milionsku odštetu porodici nastradale žene,ne u dinarima,nego u evrima.Da kazne vozaĉa je najlakše,a šef mu reko da požuri jer ima važnu sednicu.

cukce

pre 5 godina

Ovo je još jedan sistemski problem! Ne mogu kola da se slome samo na vozača! Nastaviće da divljaju vozila pod rotacijama, ugrožavaće bezbednost i živote ljudi! Nemački ministar saobraćaj vozi se vozom, gradonačelnik Londona gradskim autobusom a njegov prethodnik biciklom išao na posao, Kurc leti loukost kompanijom, veliki broj evropskih zvaničnika ili kraljevskih porodica funkcionišu kao normalni građani a kod nas svaki funkcioner ili direktor ima vozilo sa rotacijom a neretko i pratnju, čekamo samo da dodele rotacije i predsednicima mesnih zajednica! Kod nas je svuda problem sistema, eto dogodila se tragedija na pruzi kraj Niša, okrivljen samo vozač autobusa, a rampe i dalje širom Srbije se ne spuštaju kad prolazi voz i nikom ništa! Ljudske žrtve niko me može da vrati ali krajnje je vreme da se dozove vlast pameti i da se takve stvari više ne dešavaju, ovo nije prvi incident sa vozilima sa rotacijom, a ni prvi na pružnim prelazima!

belladonna

pre 5 godina

Treba uhapsiti Babića jer je u startu odobrio takvu vožnju. Da je Babić rekao vozaču da se drži zakona o saobraćaju čik da vidiš da li bi vozač rekao neću. Malo sutra. Nego vozi onako kako mu se naredi. Vozač je kolateralna šteta stanja u društvu, bahatosti predstavnika institucija i zloupotrebe položaja.

Nadripisar

pre 5 godina

Klasican, vec vidjen scenario. Malo u pritvor, par meseci nanogica zbog javnosti, a onda neka fotelja u ministarstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mister V, 1. februar 2019 09:49)

Za ovo krivicno delo je predvidjena kazna zatvora od 2 do 12 godina, sto automatski iskljucuje kucni zatvor(nanogicu) jer se njime mogu zameniti samo zatvorske kazne do godinu dana. Takodje ni uslovna osuda ne dolazi u pitanje jer je rec o delu gde je zaprecena kazna zatvora preko 10 godina sto iskljucuje mogucnost uslovne osude.

Ovde je sa pravne strane robija neizbezna, ali cisto sumnjam da ce goniti Babica za podstrekavanje, za koje je propisana ista kazna kao i za samo delo, sto znaci da bi i on morao u zatvor. Mada u kakvoj zemlji zivimo mozda se ispostavi da sns soferi mogu slobodno da nas gaze.

Pozdrav iz opštine zemun

pre 5 godina

Biće objavljen snimak mi ništa ne krijemo. Samo je još u montaži i čim bude montiran biće i objavljen. Nego jel neko zna kako bi u Danskoj ili Švajcarskoj bilo suđeno? Znam da je jedna ministarka podnela ostavku u Švedskoj zbog 0.2 promila alkohola u krvi.

Švedska ministarka bosanskog porekla Aida Hadžialić podnela je danas ostavku nakon što ju je policija zaustavila za volanom i našla joj 0,2 promila alkohola u krvi.

Prema navodima švedskih medija, 29-godišnju ministarku je policija zaustavila preksinoć, a Hadžialićeva je rekla da je napravila najveću grešku u životu.

Pojasnila je da je popila samo dve čaše vina, verujući da će alkohol nestati iz njenog organizma pre nego sedne za volan.

f10

pre 5 godina

Kakva vlast takvi i vozači, sve su sami sebi prilagodili. Obučeni profesionalci čekaju na birou ili voze po pekarama a kojekakvi 'rođaci' voze vladare.

janjeca brigada iz MBa

pre 5 godina

Vozač je, naravno, kriv. 'Ugledni' Babić je već izjavio da je spavao na zadnjem sedištu, dakle sve sređeno. Ono što me iznenađuje je da nisu 'objasnili' da su kočnice otkazale I da je automobil dotrajao, jer je našoj dragoj vlasti najvažnija ušteda u budžetu. Žalosno je što je neduzna žena izgubila život. Ali sistem je toliko truo da su, prosto svi krivi. Vozači pristaju da voze kao manijaci, jer bi u suprotnom bili zamenjeni, a ovako mogu da se busaju u svom selu da 'rade u Vladi'. Ministri i direktorcici imaju već svoje komplekse veličine i nedodirljivosti. Tako da imamo jedan sistem gde su svi upleteni, svi zadovoljavaju svoje sujete na svom nivou, a kad se nešto ovako desi, onda se sve slomi na najslabijoj karici...

Ogard

pre 5 godina

Koliko puta su me isekli ti sa rotacijom. I nisam posle toga mogao mogao jedno vreme da se smirim. Tako isto radi i sanitet. U drugim normalnim zemljama izdaju se posebne dozvole za vozače koji voze pod rotacijom.

“Ne mozemo vam mi iz Nisa dati uput za Beograd. Nema veze koliko ste bolesni”

pre 5 godina

Tako isto i Nislije kad se povrede. Prvo KC Nis, odatle pravo za Beograd!
Kad bi se salili.....

Jesper

pre 5 godina

Reœenje se nameće samo po sebi: u Putevima Srbije zaposliti nov kadar zadužen da na svim naplatnim rampama zastavicama maše u magli vozilima sa rotacijom da uspore. I naravno rampe zameniti modernijim i bržim za dizanje pred limuzinama

nejtìžší škody

pre 5 godina

Šta će biti sa onim ko je vozaču škode naložio da vozi po magluštini prosečnom brzinom od 160 km/h? Možda to nije određeno Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, ali, pošto je reč o saobraćajki sa ljudskim žrtvama, počinjeno je krivično delo za koje valja utvrditi odgovornost svih učesnika.

Dusan

pre 5 godina

Aman, ljudi, kakva ostavka! Cak i da se to desi, zaposlice se negde drugde kao i Gasic. Ovo je totalno nebitno sta ce biti sa njim. Poenta je da ceo ovaj rezim i sistem daju ostavke, pa da se napravi novi...

Duca

pre 5 godina

Mora da je autoplohov uleteo u suprotnu naplatnu traku u kojoj je drugi autoplohov iz suprotnog smera već stajao, umesto da se skloni i propusti direktoroplohova kome se žuri da uradi što više i za srbiju i za sve nas.
Zato sada postavljaju hiljade kamera za prepoznavanje lica po Beogradu, za naše pare i našu sigurnost, ali neće prepoznavati lica snsplohova, nekako će kamere baš tada ostati bez filma, kao i ova na naplatnoj rampi.

ski

pre 5 godina

Pa ljudi ovo nije normalno da svako ko je na nekakvoj poziciji ima svog vozača !
Pa nije to funkcija za koju je potreban vozač .
Komunizam nikako da izadje iz nas.

samo kazem

pre 5 godina

Opet i opet prica o pogresnom kanalu... ovo sto se desilo se ne desava pri brzini od 40km/h koliko znak pokazuje da je ogranicenje za prolazak kroz ENP rampu, ovako nesto moze da se desi samo pri neuporedivo vecoj brzini. A o tome da vozac odgovara onom koga vozi i da radi po njegovom nalogu je suvisno i govoriti.

netko

pre 5 godina

Занимљиво, возач без повреда?!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (?, 1. februar 2019 10:10)

jeste vozac bez povreda.

a babic koji je spavao pozadi je slomio nogu i jos stotsta...

nego otkad privatna firma ima kola sa rotacijom???


bas da vidim kako bi se proveo ministar u nemackoj da napravi ovakav dzumbus privatnim kolima tamo neke firme i to jos pod rotacijim..

vladimir

pre 5 godina

jbga,sine,taj posao "vazduplohovnog" vozacha SIGURNO NISI DOBIO NA KONKURSU(slanjem CVa)....E,pa ta "ubrzana klandestino procedura" zaposhljavanja nosi sobom i neke svoje podrazumevane 'adete'... Mi tebi strava placcen pos'o preko veze-a ti nama svoje du*e, da njega punimo kad je nashe ugrozzeno!... saucheshcce porodici nastradale zzene, a povredjenima (chak i Babketu) zzelje da se shto pre oporave... a vozachu, je*iga sine...

Upoznat

pre 5 godina

Niti jedan jedini vozac kada vozi nekog predstavnika vlasti ili bilo kog drugog mocnika ne vozi po svom nahodjenju vec kako mu je receno! Zapamtite ovo dobro! Momak nije vozio brzo samo zato sto mu se moze nego zato sto je receno da se stigne najbrze moguce. Takodje svi ti automobili imaju prvenstvo prolaza na rampi gde je uvek jedna rasciscena za njih prilikom dolaska sto se unapred najavi. Ovde je svakako krivica vozaca, ali sistemski su stvari pogresno namestene.

cinik

pre 5 godina

lako je pricati i osudjivati ...tebi sef kaze vozi i ti vozis ne pitate jel si umoran jel si spavao jel mozes ..neki mesecima ne izlaze iz kola imaju kuci malu decu pa i kuci malo spavaju..sef zavrsi uvece u deset pa ti kaze kreceno u 4 ujutru ajde opet za volan on drema u kolima a ti peglas li peglas. cutis i radis mois se izdrzacu za ovu platu. kad zaspis za volanom onda svi tebe osudjiju pa i taj sef zbog kojeg nisi radio po 8 nego po 15 16 sati isao na put po kisi snegu ili 40 stepeni..ne kazem da nije kriv..nego ne osudjujte , svakom na ovom svetu moze da se desi..

igor

pre 5 godina

Ovo nije slučaj za osnovno tužilaštvo, nego za više tužilaštvo ! Jadna žena ni kriva ni dužna izgubi glavu zbog ludaka koji je divljao po putu !

napred PARTIZAN

pre 5 godina

"Kako prenosi Insajder, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu rekao je da je vozilo "škoda superb" u vlasništvu kompanije Trejs koja inače radi na Koridoru 10."

Vozilo u vlasnistvu privatne firme ima blinkere?

Samo u srbiji

frka panika

pre 5 godina

"kada je u četvrtak rano ujutro oko 8.50 časova ušao u poglešan kanal" - hoćete li više da prestanete da skrećete pažnju sa pravog uzroka ovakvim nebuloznim objašnjenjima? Pravi uzrok je prebrza vožnja, da je vozio predviđenom brzinom nikakav problem ne bi bio što je ušao u pogrešan kanal...

Mali Perica

pre 5 godina

Dajte bre ljudi...sta Babic?? Pa spavao je covek mozda. Pa sta sad treba da ucestvuje sa vozacem u voznji i sugerise aj malo gas aj malo kocnicu. Sad svi pametuju ovde. Te nisko leteo te visoko leteo.a vecina vas je davala komentare kako cete da vozite 150km/h pa stajati na pumpi i tako prevariti kamere.Ajde bre uoropasceno pet poridica vi se sladite ovde i objasnjavate nesto. Sramota

A.

pre 5 godina

Trebalo bi da smo svi jednaki pred zakonom, ali ja bih uvela da se profesionalni vozači, kada ne poštuju saobraćajne propise, kažnjavaju dvostruko u odnosu na ostale vozače.

dejan

pre 5 godina

kako je moguce da udjete u pogresnu traku.postoje barijere koje razdvajaju levu i desnu stranu pred sam ulazak i izlazak sa naplatne rampe.to je nemoguce.po toj logici da je prosao naplatnu rampu on bi se nasao na auto putu u kontra smeru

Simona

pre 5 godina

Prvenstveno saučešće porodici nastradale, ostalim povređenima brz oporavak, a krivac treba da odgovara sa maksimalnim zaprećenim kaznama.