Četvrtak, 24.01.2019.

07:07

Umalo tuča Jute i Denvera, maestralni Jokić nedovoljan za pobedu

Košarkaši Jute savladali su Denver na svom terenu sa 114:108 u poslednjoj utakmici noćašnjeg programa u NBA ligi.

Izvor: B92

Umalo tuèa Jute i Denvera, maestralni Jokiæ nedovoljan za pobedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Bookie

pre 5 godina

@jaran

Objasni to Whitesideu i Adebayou , sto su Harrella cuvali i on njih , kada on nije centar.Kako LAC nemaju centra , oni su trebali da budu u zoni kada nemaju takmaca svoje visine/tezine.Posebno sto se Harrell stalno izvlaci i siri igru tj da ti uprostim termin , ispucava se za 3p , jer samo klasicni centri igraju pod kosem , a sad i cetvorke ili krilni centri , power forwards se ispucavaju , a ne kao nekada sto su i oni bili drvosjece bez suta :D

Aj obrazuj se kosarkaski , pa onda komentarisi.Na ozbiljnijem mjestu i kosarkaskim temama , tebi ne bi dozvolili da se javis sa 2 prsta , a ne da kazes nesto.Izgubih previse vremena uzalud , tebi replicirajuci :P pozz

Jaran

pre 5 godina

Bookie
Ma vidi ga reddit strucnjak, obojica su krilni centri koji mogu da jednako dobro igraju i na poziciji centra. Savrsen primer ti je Entoni Dejvis.

Ali ti verovatno znas o NBA k'o Boza Maljkovic i Kari Pesic...

lignjoslav

pre 5 godina

Meni se čini da sto je bolji defanzivac na drugoj strani, da Jokić mnogo bolje odigra tj da motivisanog Jokića ni 2 Gobera ne bi mogli čuvati.
Sad će pojedini ljubitelji kosarke da pricaju kako je liga mekana a da Jokić ne bi video obruc od centara 90ih, s ja sam ubeđen da ovog dečka niko ne može da cuva i da bi imao potpuno iste brojke.
Onaj flouter je praktično neodbranjiv, zato i toliko malo blokada nad njim.
Ne bi to bilo drugacije ni 90ih.

Jaran

pre 5 godina

Bookie
Ispucavanje Micela? Jel se ti umivas s vremena na vreme? Lik sutne 6/10 za 3, ali ne... ISPUCAVANJE... Idite da gledate Djokovica, banuli ste na NBA vesti iako nemate pojma o kosarci...

mrgud

pre 5 godina

@zmaj
polusezona postoji u fudbalu, sto govori da si promašio sport.
All star je vikend, a ne pauza na polusezoni. (jer polusezona ne postoji niti se all star igra na polovini sezone, posto mi deluje da mislis na to)
U nba se igra 82 utakmice u regularnom toku, a samim deljenjem na pola, skapiraćes da su polovinu utakmica odigrali jos pre 2 nedelje ;)
Tj odigrali su 46 a ostalo im je jos 36

Poz iz Zg

pre 5 godina

Gledajuci svaku utakmicu Denvera ove godine,mogu reci da je ova tekma bila jako zanimljiva. Prevagu je odnijelo trenersko znanje Jutinog trenera Snidera koji je nadmudrio po meni jako loseg Malonea koji ima jako lose planiranje tekme. Forsiranje Craiga koji je skoro odigrao cijelu tekmu a covjek ni slobodno ne zna ubaciti,zatim forsiranje covjeka koji po meni ne vrijedi 30 miliona (Paul Milsap) cak ni pola od toga,gurajuci ga da stalno ide ispod kosa i pokusa se preko njega igrati, je bila katastrofa. Jednostavno Milsap je veteran i treba se tako ponasati jer ni u obrani ne pokazuje nista posebno a prima ogromne pare. Jokiceva igra je bila dobra,samo me nervira ponekad ta njegova pasivnost. Prvo pocne da razigrava druge,pa kad vidi da mu suigraci ne mogu nista ubaciti,onda on krene da igra sto je OK ali pocni vise da budes pravi MVP. Murray po meni je vjestacki play koji ne zna odigrat pick and roll i nigdje ga nema kad je potrebno,jako precijenjen igrac. On je suter nikako play. I na kraju,svi vi koji mrzite prije svega sebe pa onda ostatak svijeta,ostavite Jokaru na miru. Decko je daleko najbolji trenutno igrac sa ovih prostora i trudi se koliko mu fizikalije dozvoljavaju da igra obranu i to ponekad radi solidno cak i dobro. Svi koji pricaju da je glumac,pogledajte mu ruke,sav je isjecen a nazad na tricepsu ima pregrst modrica. Tuku ga stalno a sudije naravno to ne vide jer ipak je to Denver,mala fransiza iz Kolorada koja je do skora bila na prvom mjestu zapada,sto je bilo cudno. Mislim da Denver bez Jokare ne bih bio ni blizu bio playoffa. Drago mi je sto on pokazuje zube svima i vise se nikog ne boji,pogotovo centara koji su jaci i visi od njega (Nurkic,Adams,Jordan,Gobert...) i svima je pokazao da je bolji od njih. Nastavi Nikola i dalje da odusevljavas i uzivaj u kosarci a ne da ti to samo bude posao. Veliki pozdrav iz Zagreba.

Bookie

pre 5 godina

@@@

Mitchell 12-25 sut , za 3p 6-10 , znaci za 2p ima 6-15

Jokic 10-21 ukupan sut , 1-7 za 3p , sto znaci 9-14 za 2p

Sad iz ovoga izvuci logicki zakljucak i doci ces do toga da je ili jokic trebao jos vise lopti uzeti , a da je ispucavanje (Mitchell) donijelo trijumf Utah , a u daljem izvlacenju kroz logiku ti si taj koji si ispucao jedan sut/komentar i promasio dvoranu , a ne kos :D

Vox

pre 5 godina

Nisam gledao poslednju cetvrtinu,zaspao sam,ali,ono sto sam gledao do tada je po meni razlog poraza,srljanje Mareja i Milsapa,neverovatno koliko su napada za redom prodali...

strucnjak

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.
(Zmaj, 24. januar 2019 07:56)

Pa ja to non stop ponavljam, ali uporno dobijam minuse od Jokicevih svedoka koji navijaju za Nuggets-e samo zato sto Jokic igra. Jokicu i Murrayu svaka cast, oni nose ovu trubu od tima na ledjima. Ali to nije dovoljno. Ostatak tima je gori od Sunsa. Kako sezona bude isla kraju, tako ce se redjati L-ovi. Nisu tim za playoff i to je to. Cak i ako budu usli nekim cudom, bice pocisceni u prvoj fazi.

MVP

pre 5 godina

Jokić je trenutno prvi:skakač, asistent, poenter, kradljivac i drugi bloker Denvera.Trenutni indeks korisnosti: 1.Dejvis 2.Janis 3. Harden 4.Embid 5.Djurent 6.Lebron 7.Jokić - per game
indeks korisnosti - total
1.Dejvis 2.Harden 3.Embid 4.Janis 5.Djurent 6.Tauns 7.Jokić

Neuporedivo lakše je budžiti statistiku u istočnoj konferenciji, zapadna je baš ultra teška.Prosto je neverovatno predvoditi potpuno sam drugi tim zapada...

Draza_Olmajti

pre 5 godina

Nije mi bilo tesko da malo prelistam box score ostalih utakmica. To sto je Jokic sutirao sedam bacanja je skoro iznad proseka u ligi. Gledam sad, DeRozen 5,Lauri 4,Kemba 2, Gasol 5,Grifin 6,Bostonova cela prva petorka 8. Slozicete se,igraci all star kalibra. E onda dodjemo do Hjustona gde je Harden sutnuo 25 bacanja eeeeej. Pa da li je on stvarno toliko talentovaniji,pametniji da iznudi faul? Evo nisam pametan stvarno.

doktor

pre 5 godina

Denver ce TESKO do PO! Oni na gostovanjima vise nikoga ne mogu da pobede,iako je Juta olicna,ali... Bice dosta gostovanja do kraja sezone ,njima ide prilicno tezak raspored ,a treba navuci jos 16,17 pobeda

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Sad je jasno da Jokica ne moze niko da cuva u ligi ... Videcemo za par dana duel najboljih centara lige : Jokic - Embid
(rade, 24. januar 2019 09:53)
A jeli tebi jasno? da on nikoga ne moze da cuva?

sasha

pre 5 godina

Davno Denver nisam video u tako lošem izdanju.Promašivali su šuteve,gubili loptu,odbrana onako...srednje nekakva.Nisam primetio niti ikakvu maestralnost našeg Jokića.Nervirao se,pravio faulove u napadu...Možda ih je onaj incident kad je Plamli hteo da udari protivničkog igrača izbacio iz nerava.PS.Ne razumem zašto se isti text nekih komentara više puta ponavlja!!!???

Bookie

pre 5 godina

@Jaran
Ako gledas igrace koji ulaze sa klupe , da su to te rezerve , tesko da je Plumlee najbolji.oSabonis i Harrell su definitivno ispred njega , a dalo bi se raspravljati i o jos par njih , koji pokazu koliko su dobri ako prvi centar tima ne igra tj oni dobiku tu ulogu.Plumleev, kada Jokic ne igra , nema neke extra partije iza sebe ili ih ja nesto nisam zapazio.?

Sto se tice jutrosnjeg meca , dati Gobertu i to u direktnom duelu i to na njegovu postavljenu odbranu.Protiv Goberta spustati se na niski post i zabijati mu koseva , a uz to je bilo i pomaganja kroz udvajanja.Sve to govori o Jokicu , njegovom ofanzivnom arsenalu i da ni malo nije impresioniran , uz Mark Gasola , najboljem defanzivcu medju centrima!Na kladionici je Jokic bio 20.5 , pa ga oborili na 18.5 , jer je cesto protiv Goberta bivao jednocifren u proslosti.Svaka cast majstore.Poraz u gostima , od Utah nije nista sokantno , ali je pokazao od cega je napravljen!Murray , kao da je sujetan , pa cim nema loptu za carinjenje , nema ni njega na terenu.Sa takvim mentalitetom bi bio idealan za timove gdje bi ispucavao lopti koliko ostatak petorke.Sto je Denver kompletniji , povratkom Bartona i Harrisa , ovaj sve manje pokazuje , a nije bas proslo previse vremena kada su njega pominjali za All-Star, pa cak pojedini pokusavali njega , ispred Jokica , gurati kao franziznog igraca i prvu zvijezdu...Jokicu treba plej suter , koji zna igrati pik ili pak napraviti visak probijanjem odbrane , a ne ovaj sto bljeska ponekad.

beogradski

pre 5 godina

Danilović je već objašnjavao da je NBA poput američkih zatvora, da crni igrači veoma često provociraju mlade, pogotovo bele igrače, i ako im se ne uzvrati, onda kreće totalno maltretiranje svaki put kada se susrretnu. Jokić je lepo odgovorio na provokaciju Crowdera, a ovaj se samo povukao i smeška se, jer je osetio da ne može ništa, kao i svaki siledžija.

Jax Teller

pre 5 godina

Jokic je solidan, gde on moze da nosi Denver? Nije on Manu Dzinobili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 24. januar 2019 11:00)

u pravu si, Parker i Duncan samo bili tu, da ih je petero na parketu!

Walt

pre 5 godina

Fino igra Denver ali ne mogu da se otmem utisku da im je spoljna linija prosečna u najboljem slučaju,nijedan njihov bek nije elitan a to je u danšnjem nba neprihvatljivo.Mareja guraju da bude taj ali on 3 godine nije ništa napredovao,ima spor rad nogu što ga onemogućava da sam sebi kreira šut i igra odbranu kao i kratke ruke pa ne može da završi ispod obruča niti ima velik domet u šutu,razumevanje igre mu je isto loše,ima samo šut koji forsira do besvesti pa ga krene jednom u deset utakmica.

dule

pre 5 godina

Igraju na istoku.

Protiv ekipa sa zapada imaju 8 pobeda i 7 poraza što bi na zapadu predstavljalo borbu za PO.

Ali da, svaka im čast na trenutnoj poziciji i igri.

Idem preko zemlje Srbije

pre 5 godina

Nema tu šale. Kad su mormonci iz salt lejk sitija videli tu Srbendsku zver odma odustali od sukoba. Jokić Srbin bre!

el

pre 5 godina

Jokić sa 1-7 maestralan a Dončić sa 0-8 katastrofalan. Pa ok, gde je tačno ta granica maestrale-katastrofe?
(kobrakai, 24. januar 2019 08:39)

Bravo, genije. Porediš šut za tri jednog centra i jednog beka. Da ne pominjem da je Dončiću šut sve što ima. Protiv Milvokija nije postojao do završnice kada je već sve bilo rešeno, taj td je totalno nebitan.

Jax Teller

pre 5 godina

21 skok na Goberu?!!!
(Pseudoharms, 24. januar 2019 09:33)

a Jumko kaze, Gobert razbijo Jokica! :-D

Jokic 28-21-6-2-1, Gobert 15-10-3-0-3

pametnom dosta!

milos

pre 5 godina

sve je to ok ali da me neko objasni super score od indijane? kako su oni tako dobri ? pa nemaju neke zvezde u roosteru! jos se sada povredio oladipo?
Kako je to moguce ?

Бартон

pre 5 godina

Моја статистика.
Шутно сам за 2 поена 13 пута а убацио сам 8. Мој проценат шута је 61.5%.
Шутно сам за 3 поена 5 пута а убацио сам 4. Мој проценат шута је 80%.

Да ли сте ви што ме коментаришете гледали утакмицу ?

toni bandera

pre 5 godina

Al koji si luzer morao biti pa da navijaš za Ÿgoljavog Stoktona i prljavog Melouna protiv mjegovog letećeg visočanstva?
Vazda bilo hejtera i kontraša

Boske

pre 5 godina

Slazem se. I meni je Juta omiljena od pocetka 80-ih i ne menjam ih.
a oni koji navijaju cas za Sakramento, cas za Denver, na kraju ce da navijaju za Malu Mostanicu, kad nasih kosarkasa ne bude u NBA (pravo,)

U al si ti kul, bas si kul, imaš svoj tim u nba'u i izrazavas se ko neki klinac a mator si. Zato i jesi kul. Ja navijam za naše igrače! Znaci za denver i kingse, za kliperse ne, tako isto nisam ni za minesotu dok je bjelica bio tamo. Navijam gdje naši igraju a ne sjede na klupi. A ne za privatne franzie nekih bogatasa, sto da ja navijam za njih:D hahaha ali si ti kul, eto imaš svoje juta džeze.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Hoćeli Denver sad igrati PO ili će biti ko i prošle godine?Zamalo.
(Tetka al iz Moldovina, 24. januar 2019 08:49) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Genije, imaju jos 37 utakmica, od toga 10-ak tankerasa koji ne zele pobedu. Fakticki maltene kao da imaju vec 40. Treba im bukvalno 40% pobeda do kraja za PO, a imaju 10 slabasnih ekipa. Utuvite u glavu da je Denver fakticki vec u Plej Ofu, samo je pitanje sa kog mesta. Da li tebi dopire do mozga da Sakramento, Minesota ili Klipersi ne mogu da ih stignu jer em nemaju dovoljno kvaliteta em Denver ima ogromne zalihe

mighty banana

pre 5 godina

Kad Kariju sviraju korake (nisam znao ni da znaju da ih sviraju u NBA) za imitiranje Hardena što bi Nikoli svirali faulove kao Hardenu? Bravo Nikola i pored svega si najbolji centar u ligi.

Boske

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)
Ozbiljno šta je svrha ovog tvog komentara? Malo obligatorno pljuvanje? Kad je jokic bio na klupi i starteri utaha su bili na klupi, dok je Jokic bio na terenu ovi su sipali trojke(ne preko jokica) i šta on tu može? Dali su oko 20 trojki! Ne cuva Jokic trojke. Ne kontam te komentare gdje mora da se istakne negativa, koji su to tipovi da mi je znati. Sutra igra i Nole taman da navijaš protiv njega.

nebaCar

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara. 
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.
(Jazz, 24. januar 2019 07:56)

pogotovo si nebitan

Nikola

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.

Milan

pre 5 godina

Za one što su se pitali kako će Jokić igrati u plej ofu kada se stegnu odbrane mislim da su dobili odgovor. Ovo je bio meč baš takvog naboja i intenziteta. Ful našpanovan od samog početka protiv najboljeg defanzivca lige godinama unazad gde mu je isti taj Gober slabo šta mogao. Da ga ovako nadskoči nisam verovao da će moći, a zamislite da mu nije lepak na djonovima :)
Čudo je Jokić, tačno je ove godine dodavanjem tih desetak kg mase dobio ono što mu je falilo.

Pleymejker

pre 5 godina

Ljaxe je objasnio utakmicu. Ali oet Nikola je slabo usao u utakmicu kao ceo tim odbrambeno. Mari slab barton i haris nisu u formi ernangomez se izgubio a milsap je ne tako davno bio all star. Moraju bar dva tri igraca da budu konstantni da bi naptavili nesto vise.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Zanimljiva utakmica. Odlucila je stvarno luda podrska domace publike, nosili su ih, jako losa igra Milsapa i Mareja, par sudijskih nepostovanja Dnverovih igraca( standardno) i par tako srecnih suteva Jute. Jokic uzeo Goberu 21 skok neverovatno. Mislim da niko nikada Goberu nije uzeo 21 skok. A trojka ga nece pa nece. Posledice nabijanja mase, mac sa dve ostrice. Sada je jaci u reketu izgurava lako igrace, ali osecaj za trojku je izgubio sa vise mase. Barton je dobar igrac, nije on kriv sto su Milsap i Marej bili ocajni, ali ostaje takodje cinjenica da ce on sa svojom karakteristicnom igro pritajiti Mareja a Bizli totalno ispada iz rotacije iako je bio vruc vec dosta vremena dobro igrao. Bice tesko Malounu da izbalansira sad sve ovo kad su svi zdravi. Kazu na ESPN-u da ce suspedovati Jokica zato sto je usao kod tuce par metara napred, to bi bila velika sramota jer sam video milion puta druge zvezde da to rade i retko koga su suspendovali.

Boske

pre 5 godina

Možda sam malo pristrasan na Jokicevu stranu, ali njemu bukvalno ne sviraju ništa! Još mu sviraju nepostojece korake! I to uz kos i faul! Sviraju mu faul u napadu, udaraju ga, guraju ga sa ledja i ništa. Harden i embid, pogledaš ih pogrešno odma na liniju za bacanja. U ovoj utakmici bukvalno mu sviraju korake pod kosem a on poentira dok ga gobert udara po rukama! I ništa , lopta za utah. A onaj harden svaku trojku koraci, a u ovoj zadnjoj utakmici je šutnuo 20 trojki i imao 20 slobodnih bacanja, imao 61 poen a ni jedan nije postigao na asistenciju, pa vi gledajte. Isto neki dan geldam sixerse, bas da vidim malo embida, pa njemu kao i hardenu sviraju svaki kontakt! Njih dvojica kombinovano imaju više slobodnih bacanja od jedno pola ekipa nba lige! To nije normalno, i jos gledam denver i kad god je time out, te njihove reklame i u reklamama najviše bas embid i harden. Eto vam nba liga. Jokic da je tretiran kao ta dvojica imao bi prosjek pd 30-20-10, i bio najbolji svih vremena!

el

pre 5 godina

Juta igrala sjajnu košarku, podseća na evro timove sa mnogo fokusa na odbranu. Retko se to viđa, ona stara škola. Doduše, trojke su ih baš htele ai Denver je očajno branio taj šut što im je već u par zadnjih utakmica boljka. Ne bi to ni bilo tako strašno da im napad funkcioniše kao pre. Barton je definitivno poremetio hemiju ali on je važan igrač ove ekipe i nadam se da će se ubrzo uigrati. Marej nije prisutan, totalno nezainteresovano deluje. Suđenje je već klasika, ne treba mnogo trošiti reči niti se nervirati, poštovanje mora da se zasluži. Ne znam zašto Bizli nije igrao, nisam ispratio pa ako neko može apdejt :). Čonsi je bio sjajan kao komentator, toliko objektivan i nepristrasan, pravi profesionalac.

agent mahoun

pre 5 godina

Ova utakmica je izgleda baš bila zanimljiva. U Solt Lejku se uvek igra muški. A bivši Delta Centar ili kako se već danas zove je veoma akustično mesto i još nadražuje atmosferu i igrače.

Nidža odigrao na nivou svaka čast posebno za skokove pored Gobera i Fejvorsa.

Cool.

pravo

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara.
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.
(Jazz, 24. januar 2019 07:56)

Slazem se. I meni je Juta omiljena od pocetka 80-ih i ne menjam ih.
a oni koji navijaju cas za Sakramento, cas za Denver, na kraju ce da navijaju za Malu Mostanicu, kad nasih kosarkasa ne bude u NBA

ZD

pre 5 godina

@Laki, Krešo Čosić je igrao dugo vremen u Salt Lake City-u (Brigham Young University) tako da te ne cudi da su Jokiću zviždali kao u Zadru :):):)

očigledno

pre 5 godina

Odlicna partija Jokica, protiv jednog od najtezih matchup-ova za njega (na papiru), ubacio je 28 poena, ali i uhvatio 21 skok i izjednacio rekord karijere, protiv jednog od najboljih defanzivaca i rebound-era u ligi. Ali kada drugi i treci najbolji igrac ubace ukupno 11 poena, ne moze se ocekivati pobeda...

JPR24

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.
(Zmaj, 24. januar 2019 07:56)

Ne znas ni tabelu da citas...

Gde ja živim

pre 5 godina

Šteta. Još 9 poena i došao bi do 20ppg. Slab početak, posle moralo da se juri. Prilično nervozna utakmica, a bilo bi zaista glupo da sad još zaradi suspenziju. Igrački je sve na nivou sem trojki, ali doći će i to. Ostali su ušli u minus fazu.

ratko

pre 5 godina

Imao je onaj srece, da mu se Jokara samo unosio u lice, inace bi ga razturio ko gumu od traktora. Jokic je za nba prejak, oduvao je tu ligo, a taj Denver krs od ekipe.

JPR24

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)

Idi uci sta je analiza...

Nepismenko

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)

netačno

Knowone

pre 5 godina

Kad Barton uzme loptu u ruke Denver ne lici na sebe. Lik je previse napaljen, voli da je u centru paznje... los za timsku igru.
Milsap je zreo za staro gvozdje, ali to nije nista novo. Ne znam kad mu istice ugovor, ali nadam se da je sutra.

tocka

pre 5 godina

Uništio je Gobera, i još mu zalepio bananu na kraju.
Denver opet u transformaciji, razradjuju igru za dolazak prave jedinice, u februaru konačno kreće Ajzea Tomas.
Barton solidan za tri i šest asistencija. Denver i dalje na drugom mestu, ali ne smeju više da priušte ovakav poraz.

Marko

pre 5 godina

Jokic unistio Gobera 1 na 1 najboljeg devanzivca nba lige, niko na svetu ne moze da cuva Jokica 1 na 1 samo sto je problem onaj nepismeni Marey mu nikad ne dodaje iz picenrola za svaki poen mora da se bori sam 1 na 1...imao bi 27 poena prosek u drugoj ekipi...

Pera

pre 5 godina

Dok sam gledao utakmicu, činilo mi se da Juta šta god je bacila, pogodila je.. posebno ona trojka od Kraudera i još Bartonov faul.. i ponovo dolazim do njega, jeste on postigao poene večeras ali u ključnim momentima je ili srljao pa izgubio loptu ili napravio neku drugu glupost.. i još 2 puta ne mogu da ubace loptu u igru i prave 5 sekundi prekrsaj.. strašno!!! I pored svega toga, Denver se nekako držao jer je Jokić stvarno muški odigrao bez Plamlija.. ima Jokić kondicije da nosi Gobera i Kraudera zajedno u zubima..
Milsap 1 od 8, Mareja nema nigde.. Heris i Jokić su odigrali na mišiće i Bizlijeve trojke su dosta falile.. sad da iskale bes nad Finiksom!!!
Pozdrav.

room 1408

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu mogu reci da je sramno kakav kriterijum imaju nad našim igračem.Covek je odigrao vrhunski mec uz 7 slobodnih bacanja.Imao i 21 skok..Jedno 20 faulova nije svirano.Da je imao Hardenovsko sudjenje i još 30 slobodnih bacanja imao bi 60 poena minimum...Na silu se forsiraju drugi igrači u NBA...Nidzo je za mene MVP kakav tretman ima u NBA!

jedan od mnogih

pre 5 godina

imaju jos dve nedelje da dovedu jednog krstenog i izbace onog Plumlee-ja...koji promasaj od igraca

u celom rosteru Denvera igra 8 igraca i tako nece moci dalje od prvog kruga PO jer ce ih pokositi svezije ekipe, ko god im pao

Jokic i Murray sami nose teret do sada

student matematike

pre 5 godina

Jokić odigrao odlično protiv Gobera koji je bio proglašen za defanzivca godine. Gober bolji u odbrani nego u napadu 10 puta. Presudila neorganizovanost Denvera u napadu, 2x ne mogu za 5s da izvedu loptu sa strane, 13-14 trojki Jute u prvom poluvremenu i dvaput Krauder ima 3+1! Denver je trebalo da dobije ovo.

mateka994

pre 5 godina

Kakav je ovo doktor ljudi. I denver je dobar, ali treba im dati malo vremena da se uigraju sad, posto ovo je totalno drugacija ekipa nego sto igrali veci deo sezone, malo da se skontaju i ima da melju sve redom. Ali stvarno bez Jokica ova ekipa trenutno ne bi bila uoste u konkurenciji za plej of a kamoli da budu drugi na zapadu. A zaista je pravi MVP, bez obzira sta ameri rekli samo nije flashi sto bi oni rekli, naravno da nije za njihove ogranicene mozgove. Idemo Jokara!!!

Jaran

pre 5 godina

Sto pre Marej i banda shvate da nikada nece biti glavni to bolje po Denver. Marej MORA da ide kod cike doktora za glavu, momak ubaci 40p pa u narednih 10 meceva upise oko 15ppg...

dux

pre 5 godina

Nepoštovanje prema Denveru i "maloj ekipi".Ne mogu se stalno dobijati protivnici sa 20 razlike.Izgleda da se zna ko mora biti prvi a mislim na Golden Stejt iako mislim da im to nije potrebno jer su najbolji.
Napravili su cirkus od košarke.Sve je u parama.
Ne daju ljudima fer šansu da se bore za prvo mesto.Ovo me podseća na kalčo i Juventus pre 10 godina.Svira ti penal u prvoj minuti ili ti isključi igrača a ako i to ne upali...pa već će izmisliti nešto.
Zaisti mislim da tu nema teorije zavere već samo činjenice.
Sport je odavno postao biznis
...Nažalost

Dragan Feliks

pre 5 godina

Mogli su i ovu da dobiju, iako su čitav meč igrali katastrofalno. Sa jedne strane motivisani i šuterski neverovatno raspoloženi domaćini ( što svakako nije odlika Jute ), sa nekim neverovatnim pogocima za tri poena - čista sreća, a sa druge strane Denver sa katastrofalnim izdanjem Mareja i Milsapa ( čoveka treba pod hitno trejdovati jer sa njim u timu Denver ne liči na ekipu i to se večeras dokazalo po ko zna koji put ), katastrofalnim šutem za tri poena, i nizom početničkih grešaka ( n.p.r. dva puta nisu na vreme izveli loptu )opet su bili u igri do zadnjeg minuta zahvaljujući doprinosu igrača sa klupe ( Morisa i Lajlsa pre svega ) uz dobro izdanje Bartona i svakako odlično izdanje Nikole Jokića ( izuzevšuta za tri ). I ova utakmica je pokazala da konstatacije da Denver ima fenomenalnu ekipu nisu tačne, i njih od prosečnih ekipa u NBA izdvaja samo lucidnost i autentičnost Nikole Jokića, koji će možda za sledeći meč sa Finiksom biti suspendovan, zajedno sa još nekoliko igrača zbog ustajanja sa klupe prilikom incidenta Plamlija.

Jaran

pre 5 godina

jedan od mnogih
1. Plamli je NAJBOLJI rezervni centar.
2. Marej ne nosi nikakav teret jer je obicno on taj koji zas**e utakmicu sa svojih efektnih 30% iz igre.

Milan

pre 5 godina

Izgubila je spoljna linija Nagetsa, pre svega Marej i Barton. Milsapa ne spominjem, to je najlošije potrošenih 70 miliona za dve sezone u istoriji sporta. Tačno sam znao da će povratkom Bartona sve da se poremeti. Dobio je nerealno mnogo minuta, Bizli zakucan za klupu, neka suluda rešenja gde napravi jedan dobar pa tri loša poteza. Kao i Marej, obojica su nekonstantni. Mičel ih je urnisao.
Jokić je dao sve od sebe, za 2 šutirao 14-10, izdominirao naj defanzivac lige Gobera na skoku kao i u napadu. Problem ekipe tokom cele sezone očajan šut za 3 poena ih je koštao poraza, kao i hronično loše branjenje istog gde su pokvarili utisak sa početka sezone kada su prednjačili u ovom važnom segmentu.

Laki

pre 5 godina

Šteta, da su ih dobili posle ovakvog šuta za 3, ubili bi ih u pojam. Mora Denver još mnogo da "ore" da bi zaslužili bar isti tretman kod sudija. Jednostavno, oni su NBA provincija i kod njih je navijanje jadno-često se više čuje šaka protivničkih navijača. Nisam znao da su "mormoni" ovako ratoborni, a zvižduci Jokiću, kao da je igrao u Zadru:)

Кап

pre 5 godina

Одличан меч Јокића,иако га тројка није хтела.Види се да је вођа тима,скоро свака лопта на почетку напада иде њему

gergas

pre 5 godina

Gledah celu utakmicu... Jokić je, jednostavno, ceo Denver... bez njega bi to bio tim na nivou Sakramenta... ma koliko ga nije htela trojka, ma koliko saigrači divljali (Barton, Milsap) ili ih nije bilo nigde (Marej, Bizli), ili koliko su trojke išle Jutu (posebno ludilo su dve trojke Kraudera uz dva faula Bartona) u poslednja tri minuta ulaze gotovo egal... zahvaljujući Nikoli!

AR

pre 5 godina

Gledao sam samo drugo poluvreme, Jokić sve bolji, trojka nije htela Denver inače bi uhvatili rezultat.
Problem u Denveru je ko da igra na pozicijama 1 do 3, oni koju su ranije bili starteri pa su bili povredjeni i sada se oporavili, ili oni koji su u medjuvremenu igrali i to odlično. Ovako sada to deluje haotično, a moraju odabrati i osloniti se na par njih, a drugi da budu rezerve.
Mičel odličan, a Denver ga je draftovao i odmah razmenio za Lajlsa i jos jednog igrača, možda ga je trebalo zadržati.

Frajko

pre 5 godina

Steta za Denver ali su izgledali nekako mlako, kao da su se umorili malo. Ocajan sut za 3 je sigurno presudio danas. Imali su priliku na kraju da zakuvaju stvari ali greska pri izvodjenju auta (druga!?) i onda je bilo gotovo. Jokic odlican ali nervozan, da su saigraci ubacili ista danas bio bi TD lagano

Zmaj

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.

bmiles

pre 5 godina

Tuca ko tuca,nista strasno.Jutini igraci su poznati po provociranju.Jedino brine sto mozda budu suspendovani cak petorica igraca denvera,medju njima i nas Jokic,koji iako nisu ucestvovali u icidentu povredili su pravilo napustanja klupe u nedozvoljenu udaljenost!Videce se da li ce disciplinci NBA sankcionisati novcano(kazna je cak 35.000 dolara)ili odluciti se na kaznu od jedne utakmice svim ucesnicima?

JPR24

pre 5 godina

Marej van fokusa. Barton par tri delirijuma, i to je to... Dzezeri se drzali sa trojkama. Juta zasluzije pobedu. Ali sudije su bile za cirkus, nista drugo.

PatrickEwing

pre 5 godina

Ne postoji mogućnost da bude suspensovan već će biti. Jedan meč pauze. Za slično su schroeder i felton dobili po meč pauze. Neka mu je za nauk šta radi za ubuduće.

SaleTzar

pre 5 godina

Dobra utakmica dinamicna i nabijena emocijama,Jokic i ako je masio sa distance odigrao je jako dobro u napadu i dobro u odbrani po meni je najveci problem Milsap,prvo dobija 30 mil po sezoni a i dalje nikako da se uklopi u igru Nagetsa treba ga se resiti i dovesti nekog za te pare.....

Jazz

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara.
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.

ljAXE

pre 5 godina

Juta je strasno nezgodna ekipa. Igraju “ekonomicno”, ne trose lopte bezpotrebnim prangijanjem kao recimo Kingsi. Drugo, umeju da igraju veoma prljavo, pa nije cudo sto se Riki Rubio dobro uklopio u ekipu. Barton ne samo sto je napravio vise od par glupih poteza, vec se Donovan Mitchel nadavao koseva pored njega a bogami i Krauder. Medjutim, koliko je Barton bio los toliko je morao da trci i “zatvara” ocajnu igru Marija, i slabo postavljanje Herisa u odbrani. Mari je u krizi I veceras je igrao katastrofalno. Geri Heris nije onaj igrac od pre povrede. Milsap cesto letargican, i veceras zajedno sa Hernangomezom neupotrebljiv. Plamli nije za komentarisanje.
Jedino ko je odigrao veceras je Nikola. Dve dobre masnice i pocrvenele ruke i ramena od rvanja sa prljavim igracima Jute. Zanimljivo je da su Jutini komentatori celo vece komentarisali-Nikolu Jokica! Posebno ga je hvalio Chonsi Bilaps. U jednom momentu je izjavio da Nikola ove godine mora da bude u prici za MVP-ja!!!!!! Krenuli su sa pricom da je Nikola uradio ono sto niko nije za 60 godina jos od vremena Vilta Cemberlena i da sa 23 godine dominira NBA ligom.
Jokic je muski vukao Denver ali je najveci problem losa forma Marija, slab ucinak Herisa (sobzirom na njegov kvalitet) i neuigranost Bartona. Ekipe krecu da igraju ozbiljnije. Veceras se igralo na plej-of nivou i Denver je izgubio. Ako zele da zadrze rezultate morace svi u ekipi da se angazuju i fokusiraju na cilj odnosno, igra mora na visi nivo.

room 1408

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu mogu reci da je sramno kakav kriterijum imaju nad našim igračem.Covek je odigrao vrhunski mec uz 7 slobodnih bacanja.Imao i 21 skok..Jedno 20 faulova nije svirano.Da je imao Hardenovsko sudjenje i još 30 slobodnih bacanja imao bi 60 poena minimum...Na silu se forsiraju drugi igrači u NBA...Nidzo je za mene MVP kakav tretman ima u NBA!

student matematike

pre 5 godina

Jokić odigrao odlično protiv Gobera koji je bio proglašen za defanzivca godine. Gober bolji u odbrani nego u napadu 10 puta. Presudila neorganizovanost Denvera u napadu, 2x ne mogu za 5s da izvedu loptu sa strane, 13-14 trojki Jute u prvom poluvremenu i dvaput Krauder ima 3+1! Denver je trebalo da dobije ovo.

Frajko

pre 5 godina

Steta za Denver ali su izgledali nekako mlako, kao da su se umorili malo. Ocajan sut za 3 je sigurno presudio danas. Imali su priliku na kraju da zakuvaju stvari ali greska pri izvodjenju auta (druga!?) i onda je bilo gotovo. Jokic odlican ali nervozan, da su saigraci ubacili ista danas bio bi TD lagano

Кап

pre 5 godina

Одличан меч Јокића,иако га тројка није хтела.Види се да је вођа тима,скоро свака лопта на почетку напада иде њему

Pera

pre 5 godina

Dok sam gledao utakmicu, činilo mi se da Juta šta god je bacila, pogodila je.. posebno ona trojka od Kraudera i još Bartonov faul.. i ponovo dolazim do njega, jeste on postigao poene večeras ali u ključnim momentima je ili srljao pa izgubio loptu ili napravio neku drugu glupost.. i još 2 puta ne mogu da ubace loptu u igru i prave 5 sekundi prekrsaj.. strašno!!! I pored svega toga, Denver se nekako držao jer je Jokić stvarno muški odigrao bez Plamlija.. ima Jokić kondicije da nosi Gobera i Kraudera zajedno u zubima..
Milsap 1 od 8, Mareja nema nigde.. Heris i Jokić su odigrali na mišiće i Bizlijeve trojke su dosta falile.. sad da iskale bes nad Finiksom!!!
Pozdrav.

ljAXE

pre 5 godina

Juta je strasno nezgodna ekipa. Igraju “ekonomicno”, ne trose lopte bezpotrebnim prangijanjem kao recimo Kingsi. Drugo, umeju da igraju veoma prljavo, pa nije cudo sto se Riki Rubio dobro uklopio u ekipu. Barton ne samo sto je napravio vise od par glupih poteza, vec se Donovan Mitchel nadavao koseva pored njega a bogami i Krauder. Medjutim, koliko je Barton bio los toliko je morao da trci i “zatvara” ocajnu igru Marija, i slabo postavljanje Herisa u odbrani. Mari je u krizi I veceras je igrao katastrofalno. Geri Heris nije onaj igrac od pre povrede. Milsap cesto letargican, i veceras zajedno sa Hernangomezom neupotrebljiv. Plamli nije za komentarisanje.
Jedino ko je odigrao veceras je Nikola. Dve dobre masnice i pocrvenele ruke i ramena od rvanja sa prljavim igracima Jute. Zanimljivo je da su Jutini komentatori celo vece komentarisali-Nikolu Jokica! Posebno ga je hvalio Chonsi Bilaps. U jednom momentu je izjavio da Nikola ove godine mora da bude u prici za MVP-ja!!!!!! Krenuli su sa pricom da je Nikola uradio ono sto niko nije za 60 godina jos od vremena Vilta Cemberlena i da sa 23 godine dominira NBA ligom.
Jokic je muski vukao Denver ali je najveci problem losa forma Marija, slab ucinak Herisa (sobzirom na njegov kvalitet) i neuigranost Bartona. Ekipe krecu da igraju ozbiljnije. Veceras se igralo na plej-of nivou i Denver je izgubio. Ako zele da zadrze rezultate morace svi u ekipi da se angazuju i fokusiraju na cilj odnosno, igra mora na visi nivo.

nebaCar

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara. 
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.
(Jazz, 24. januar 2019 07:56)

pogotovo si nebitan

gergas

pre 5 godina

Gledah celu utakmicu... Jokić je, jednostavno, ceo Denver... bez njega bi to bio tim na nivou Sakramenta... ma koliko ga nije htela trojka, ma koliko saigrači divljali (Barton, Milsap) ili ih nije bilo nigde (Marej, Bizli), ili koliko su trojke išle Jutu (posebno ludilo su dve trojke Kraudera uz dva faula Bartona) u poslednja tri minuta ulaze gotovo egal... zahvaljujući Nikoli!

Jaran

pre 5 godina

Sto pre Marej i banda shvate da nikada nece biti glavni to bolje po Denver. Marej MORA da ide kod cike doktora za glavu, momak ubaci 40p pa u narednih 10 meceva upise oko 15ppg...

Boske

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)
Ozbiljno šta je svrha ovog tvog komentara? Malo obligatorno pljuvanje? Kad je jokic bio na klupi i starteri utaha su bili na klupi, dok je Jokic bio na terenu ovi su sipali trojke(ne preko jokica) i šta on tu može? Dali su oko 20 trojki! Ne cuva Jokic trojke. Ne kontam te komentare gdje mora da se istakne negativa, koji su to tipovi da mi je znati. Sutra igra i Nole taman da navijaš protiv njega.

Milan

pre 5 godina

Za one što su se pitali kako će Jokić igrati u plej ofu kada se stegnu odbrane mislim da su dobili odgovor. Ovo je bio meč baš takvog naboja i intenziteta. Ful našpanovan od samog početka protiv najboljeg defanzivca lige godinama unazad gde mu je isti taj Gober slabo šta mogao. Da ga ovako nadskoči nisam verovao da će moći, a zamislite da mu nije lepak na djonovima :)
Čudo je Jokić, tačno je ove godine dodavanjem tih desetak kg mase dobio ono što mu je falilo.

JPR24

pre 5 godina

Marej van fokusa. Barton par tri delirijuma, i to je to... Dzezeri se drzali sa trojkama. Juta zasluzije pobedu. Ali sudije su bile za cirkus, nista drugo.

Laki

pre 5 godina

Šteta, da su ih dobili posle ovakvog šuta za 3, ubili bi ih u pojam. Mora Denver još mnogo da "ore" da bi zaslužili bar isti tretman kod sudija. Jednostavno, oni su NBA provincija i kod njih je navijanje jadno-često se više čuje šaka protivničkih navijača. Nisam znao da su "mormoni" ovako ratoborni, a zvižduci Jokiću, kao da je igrao u Zadru:)

JPR24

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.
(Zmaj, 24. januar 2019 07:56)

Ne znas ni tabelu da citas...

dux

pre 5 godina

Nepoštovanje prema Denveru i "maloj ekipi".Ne mogu se stalno dobijati protivnici sa 20 razlike.Izgleda da se zna ko mora biti prvi a mislim na Golden Stejt iako mislim da im to nije potrebno jer su najbolji.
Napravili su cirkus od košarke.Sve je u parama.
Ne daju ljudima fer šansu da se bore za prvo mesto.Ovo me podseća na kalčo i Juventus pre 10 godina.Svira ti penal u prvoj minuti ili ti isključi igrača a ako i to ne upali...pa već će izmisliti nešto.
Zaisti mislim da tu nema teorije zavere već samo činjenice.
Sport je odavno postao biznis
...Nažalost

Knowone

pre 5 godina

Kad Barton uzme loptu u ruke Denver ne lici na sebe. Lik je previse napaljen, voli da je u centru paznje... los za timsku igru.
Milsap je zreo za staro gvozdje, ali to nije nista novo. Ne znam kad mu istice ugovor, ali nadam se da je sutra.

AR

pre 5 godina

Gledao sam samo drugo poluvreme, Jokić sve bolji, trojka nije htela Denver inače bi uhvatili rezultat.
Problem u Denveru je ko da igra na pozicijama 1 do 3, oni koju su ranije bili starteri pa su bili povredjeni i sada se oporavili, ili oni koji su u medjuvremenu igrali i to odlično. Ovako sada to deluje haotično, a moraju odabrati i osloniti se na par njih, a drugi da budu rezerve.
Mičel odličan, a Denver ga je draftovao i odmah razmenio za Lajlsa i jos jednog igrača, možda ga je trebalo zadržati.

Boske

pre 5 godina

Slazem se. I meni je Juta omiljena od pocetka 80-ih i ne menjam ih.
a oni koji navijaju cas za Sakramento, cas za Denver, na kraju ce da navijaju za Malu Mostanicu, kad nasih kosarkasa ne bude u NBA (pravo,)

U al si ti kul, bas si kul, imaš svoj tim u nba'u i izrazavas se ko neki klinac a mator si. Zato i jesi kul. Ja navijam za naše igrače! Znaci za denver i kingse, za kliperse ne, tako isto nisam ni za minesotu dok je bjelica bio tamo. Navijam gdje naši igraju a ne sjede na klupi. A ne za privatne franzie nekih bogatasa, sto da ja navijam za njih:D hahaha ali si ti kul, eto imaš svoje juta džeze.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Hoćeli Denver sad igrati PO ili će biti ko i prošle godine?Zamalo.
(Tetka al iz Moldovina, 24. januar 2019 08:49) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Genije, imaju jos 37 utakmica, od toga 10-ak tankerasa koji ne zele pobedu. Fakticki maltene kao da imaju vec 40. Treba im bukvalno 40% pobeda do kraja za PO, a imaju 10 slabasnih ekipa. Utuvite u glavu da je Denver fakticki vec u Plej Ofu, samo je pitanje sa kog mesta. Da li tebi dopire do mozga da Sakramento, Minesota ili Klipersi ne mogu da ih stignu jer em nemaju dovoljno kvaliteta em Denver ima ogromne zalihe

mighty banana

pre 5 godina

Kad Kariju sviraju korake (nisam znao ni da znaju da ih sviraju u NBA) za imitiranje Hardena što bi Nikoli svirali faulove kao Hardenu? Bravo Nikola i pored svega si najbolji centar u ligi.

bmiles

pre 5 godina

Tuca ko tuca,nista strasno.Jutini igraci su poznati po provociranju.Jedino brine sto mozda budu suspendovani cak petorica igraca denvera,medju njima i nas Jokic,koji iako nisu ucestvovali u icidentu povredili su pravilo napustanja klupe u nedozvoljenu udaljenost!Videce se da li ce disciplinci NBA sankcionisati novcano(kazna je cak 35.000 dolara)ili odluciti se na kaznu od jedne utakmice svim ucesnicima?

Milan

pre 5 godina

Izgubila je spoljna linija Nagetsa, pre svega Marej i Barton. Milsapa ne spominjem, to je najlošije potrošenih 70 miliona za dve sezone u istoriji sporta. Tačno sam znao da će povratkom Bartona sve da se poremeti. Dobio je nerealno mnogo minuta, Bizli zakucan za klupu, neka suluda rešenja gde napravi jedan dobar pa tri loša poteza. Kao i Marej, obojica su nekonstantni. Mičel ih je urnisao.
Jokić je dao sve od sebe, za 2 šutirao 14-10, izdominirao naj defanzivac lige Gobera na skoku kao i u napadu. Problem ekipe tokom cele sezone očajan šut za 3 poena ih je koštao poraza, kao i hronično loše branjenje istog gde su pokvarili utisak sa početka sezone kada su prednjačili u ovom važnom segmentu.

mateka994

pre 5 godina

Kakav je ovo doktor ljudi. I denver je dobar, ali treba im dati malo vremena da se uigraju sad, posto ovo je totalno drugacija ekipa nego sto igrali veci deo sezone, malo da se skontaju i ima da melju sve redom. Ali stvarno bez Jokica ova ekipa trenutno ne bi bila uoste u konkurenciji za plej of a kamoli da budu drugi na zapadu. A zaista je pravi MVP, bez obzira sta ameri rekli samo nije flashi sto bi oni rekli, naravno da nije za njihove ogranicene mozgove. Idemo Jokara!!!

Nepismenko

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)

netačno

očigledno

pre 5 godina

Odlicna partija Jokica, protiv jednog od najtezih matchup-ova za njega (na papiru), ubacio je 28 poena, ali i uhvatio 21 skok i izjednacio rekord karijere, protiv jednog od najboljih defanzivaca i rebound-era u ligi. Ali kada drugi i treci najbolji igrac ubace ukupno 11 poena, ne moze se ocekivati pobeda...

Jax Teller

pre 5 godina

21 skok na Goberu?!!!
(Pseudoharms, 24. januar 2019 09:33)

a Jumko kaze, Gobert razbijo Jokica! :-D

Jokic 28-21-6-2-1, Gobert 15-10-3-0-3

pametnom dosta!

Jaran

pre 5 godina

jedan od mnogih
1. Plamli je NAJBOLJI rezervni centar.
2. Marej ne nosi nikakav teret jer je obicno on taj koji zas**e utakmicu sa svojih efektnih 30% iz igre.

Boske

pre 5 godina

Možda sam malo pristrasan na Jokicevu stranu, ali njemu bukvalno ne sviraju ništa! Još mu sviraju nepostojece korake! I to uz kos i faul! Sviraju mu faul u napadu, udaraju ga, guraju ga sa ledja i ništa. Harden i embid, pogledaš ih pogrešno odma na liniju za bacanja. U ovoj utakmici bukvalno mu sviraju korake pod kosem a on poentira dok ga gobert udara po rukama! I ništa , lopta za utah. A onaj harden svaku trojku koraci, a u ovoj zadnjoj utakmici je šutnuo 20 trojki i imao 20 slobodnih bacanja, imao 61 poen a ni jedan nije postigao na asistenciju, pa vi gledajte. Isto neki dan geldam sixerse, bas da vidim malo embida, pa njemu kao i hardenu sviraju svaki kontakt! Njih dvojica kombinovano imaju više slobodnih bacanja od jedno pola ekipa nba lige! To nije normalno, i jos gledam denver i kad god je time out, te njihove reklame i u reklamama najviše bas embid i harden. Eto vam nba liga. Jokic da je tretiran kao ta dvojica imao bi prosjek pd 30-20-10, i bio najbolji svih vremena!

Marko

pre 5 godina

Jokic unistio Gobera 1 na 1 najboljeg devanzivca nba lige, niko na svetu ne moze da cuva Jokica 1 na 1 samo sto je problem onaj nepismeni Marey mu nikad ne dodaje iz picenrola za svaki poen mora da se bori sam 1 na 1...imao bi 27 poena prosek u drugoj ekipi...

el

pre 5 godina

Jokić sa 1-7 maestralan a Dončić sa 0-8 katastrofalan. Pa ok, gde je tačno ta granica maestrale-katastrofe?
(kobrakai, 24. januar 2019 08:39)

Bravo, genije. Porediš šut za tri jednog centra i jednog beka. Da ne pominjem da je Dončiću šut sve što ima. Protiv Milvokija nije postojao do završnice kada je već sve bilo rešeno, taj td je totalno nebitan.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Zanimljiva utakmica. Odlucila je stvarno luda podrska domace publike, nosili su ih, jako losa igra Milsapa i Mareja, par sudijskih nepostovanja Dnverovih igraca( standardno) i par tako srecnih suteva Jute. Jokic uzeo Goberu 21 skok neverovatno. Mislim da niko nikada Goberu nije uzeo 21 skok. A trojka ga nece pa nece. Posledice nabijanja mase, mac sa dve ostrice. Sada je jaci u reketu izgurava lako igrace, ali osecaj za trojku je izgubio sa vise mase. Barton je dobar igrac, nije on kriv sto su Milsap i Marej bili ocajni, ali ostaje takodje cinjenica da ce on sa svojom karakteristicnom igro pritajiti Mareja a Bizli totalno ispada iz rotacije iako je bio vruc vec dosta vremena dobro igrao. Bice tesko Malounu da izbalansira sad sve ovo kad su svi zdravi. Kazu na ESPN-u da ce suspedovati Jokica zato sto je usao kod tuce par metara napred, to bi bila velika sramota jer sam video milion puta druge zvezde da to rade i retko koga su suspendovali.

JPR24

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)

Idi uci sta je analiza...

Dragan Feliks

pre 5 godina

Mogli su i ovu da dobiju, iako su čitav meč igrali katastrofalno. Sa jedne strane motivisani i šuterski neverovatno raspoloženi domaćini ( što svakako nije odlika Jute ), sa nekim neverovatnim pogocima za tri poena - čista sreća, a sa druge strane Denver sa katastrofalnim izdanjem Mareja i Milsapa ( čoveka treba pod hitno trejdovati jer sa njim u timu Denver ne liči na ekipu i to se večeras dokazalo po ko zna koji put ), katastrofalnim šutem za tri poena, i nizom početničkih grešaka ( n.p.r. dva puta nisu na vreme izveli loptu )opet su bili u igri do zadnjeg minuta zahvaljujući doprinosu igrača sa klupe ( Morisa i Lajlsa pre svega ) uz dobro izdanje Bartona i svakako odlično izdanje Nikole Jokića ( izuzevšuta za tri ). I ova utakmica je pokazala da konstatacije da Denver ima fenomenalnu ekipu nisu tačne, i njih od prosečnih ekipa u NBA izdvaja samo lucidnost i autentičnost Nikole Jokića, koji će možda za sledeći meč sa Finiksom biti suspendovan, zajedno sa još nekoliko igrača zbog ustajanja sa klupe prilikom incidenta Plamlija.

SaleTzar

pre 5 godina

Dobra utakmica dinamicna i nabijena emocijama,Jokic i ako je masio sa distance odigrao je jako dobro u napadu i dobro u odbrani po meni je najveci problem Milsap,prvo dobija 30 mil po sezoni a i dalje nikako da se uklopi u igru Nagetsa treba ga se resiti i dovesti nekog za te pare.....

tocka

pre 5 godina

Uništio je Gobera, i još mu zalepio bananu na kraju.
Denver opet u transformaciji, razradjuju igru za dolazak prave jedinice, u februaru konačno kreće Ajzea Tomas.
Barton solidan za tri i šest asistencija. Denver i dalje na drugom mestu, ali ne smeju više da priušte ovakav poraz.

el

pre 5 godina

Juta igrala sjajnu košarku, podseća na evro timove sa mnogo fokusa na odbranu. Retko se to viđa, ona stara škola. Doduše, trojke su ih baš htele ai Denver je očajno branio taj šut što im je već u par zadnjih utakmica boljka. Ne bi to ni bilo tako strašno da im napad funkcioniše kao pre. Barton je definitivno poremetio hemiju ali on je važan igrač ove ekipe i nadam se da će se ubrzo uigrati. Marej nije prisutan, totalno nezainteresovano deluje. Suđenje je već klasika, ne treba mnogo trošiti reči niti se nervirati, poštovanje mora da se zasluži. Ne znam zašto Bizli nije igrao, nisam ispratio pa ako neko može apdejt :). Čonsi je bio sjajan kao komentator, toliko objektivan i nepristrasan, pravi profesionalac.

beogradski

pre 5 godina

Danilović je već objašnjavao da je NBA poput američkih zatvora, da crni igrači veoma često provociraju mlade, pogotovo bele igrače, i ako im se ne uzvrati, onda kreće totalno maltretiranje svaki put kada se susrretnu. Jokić je lepo odgovorio na provokaciju Crowdera, a ovaj se samo povukao i smeška se, jer je osetio da ne može ništa, kao i svaki siledžija.

Poz iz Zg

pre 5 godina

Gledajuci svaku utakmicu Denvera ove godine,mogu reci da je ova tekma bila jako zanimljiva. Prevagu je odnijelo trenersko znanje Jutinog trenera Snidera koji je nadmudrio po meni jako loseg Malonea koji ima jako lose planiranje tekme. Forsiranje Craiga koji je skoro odigrao cijelu tekmu a covjek ni slobodno ne zna ubaciti,zatim forsiranje covjeka koji po meni ne vrijedi 30 miliona (Paul Milsap) cak ni pola od toga,gurajuci ga da stalno ide ispod kosa i pokusa se preko njega igrati, je bila katastrofa. Jednostavno Milsap je veteran i treba se tako ponasati jer ni u obrani ne pokazuje nista posebno a prima ogromne pare. Jokiceva igra je bila dobra,samo me nervira ponekad ta njegova pasivnost. Prvo pocne da razigrava druge,pa kad vidi da mu suigraci ne mogu nista ubaciti,onda on krene da igra sto je OK ali pocni vise da budes pravi MVP. Murray po meni je vjestacki play koji ne zna odigrat pick and roll i nigdje ga nema kad je potrebno,jako precijenjen igrac. On je suter nikako play. I na kraju,svi vi koji mrzite prije svega sebe pa onda ostatak svijeta,ostavite Jokaru na miru. Decko je daleko najbolji trenutno igrac sa ovih prostora i trudi se koliko mu fizikalije dozvoljavaju da igra obranu i to ponekad radi solidno cak i dobro. Svi koji pricaju da je glumac,pogledajte mu ruke,sav je isjecen a nazad na tricepsu ima pregrst modrica. Tuku ga stalno a sudije naravno to ne vide jer ipak je to Denver,mala fransiza iz Kolorada koja je do skora bila na prvom mjestu zapada,sto je bilo cudno. Mislim da Denver bez Jokare ne bih bio ni blizu bio playoffa. Drago mi je sto on pokazuje zube svima i vise se nikog ne boji,pogotovo centara koji su jaci i visi od njega (Nurkic,Adams,Jordan,Gobert...) i svima je pokazao da je bolji od njih. Nastavi Nikola i dalje da odusevljavas i uzivaj u kosarci a ne da ti to samo bude posao. Veliki pozdrav iz Zagreba.

Pleymejker

pre 5 godina

Ljaxe je objasnio utakmicu. Ali oet Nikola je slabo usao u utakmicu kao ceo tim odbrambeno. Mari slab barton i haris nisu u formi ernangomez se izgubio a milsap je ne tako davno bio all star. Moraju bar dva tri igraca da budu konstantni da bi naptavili nesto vise.

PatrickEwing

pre 5 godina

Ne postoji mogućnost da bude suspensovan već će biti. Jedan meč pauze. Za slično su schroeder i felton dobili po meč pauze. Neka mu je za nauk šta radi za ubuduće.

Gde ja živim

pre 5 godina

Šteta. Još 9 poena i došao bi do 20ppg. Slab početak, posle moralo da se juri. Prilično nervozna utakmica, a bilo bi zaista glupo da sad još zaradi suspenziju. Igrački je sve na nivou sem trojki, ali doći će i to. Ostali su ušli u minus fazu.

Jax Teller

pre 5 godina

Jokic je solidan, gde on moze da nosi Denver? Nije on Manu Dzinobili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 24. januar 2019 11:00)

u pravu si, Parker i Duncan samo bili tu, da ih je petero na parketu!

agent mahoun

pre 5 godina

Ova utakmica je izgleda baš bila zanimljiva. U Solt Lejku se uvek igra muški. A bivši Delta Centar ili kako se već danas zove je veoma akustično mesto i još nadražuje atmosferu i igrače.

Nidža odigrao na nivou svaka čast posebno za skokove pored Gobera i Fejvorsa.

Cool.

Draza_Olmajti

pre 5 godina

Nije mi bilo tesko da malo prelistam box score ostalih utakmica. To sto je Jokic sutirao sedam bacanja je skoro iznad proseka u ligi. Gledam sad, DeRozen 5,Lauri 4,Kemba 2, Gasol 5,Grifin 6,Bostonova cela prva petorka 8. Slozicete se,igraci all star kalibra. E onda dodjemo do Hjustona gde je Harden sutnuo 25 bacanja eeeeej. Pa da li je on stvarno toliko talentovaniji,pametniji da iznudi faul? Evo nisam pametan stvarno.

jedan od mnogih

pre 5 godina

imaju jos dve nedelje da dovedu jednog krstenog i izbace onog Plumlee-ja...koji promasaj od igraca

u celom rosteru Denvera igra 8 igraca i tako nece moci dalje od prvog kruga PO jer ce ih pokositi svezije ekipe, ko god im pao

Jokic i Murray sami nose teret do sada

lignjoslav

pre 5 godina

Meni se čini da sto je bolji defanzivac na drugoj strani, da Jokić mnogo bolje odigra tj da motivisanog Jokića ni 2 Gobera ne bi mogli čuvati.
Sad će pojedini ljubitelji kosarke da pricaju kako je liga mekana a da Jokić ne bi video obruc od centara 90ih, s ja sam ubeđen da ovog dečka niko ne može da cuva i da bi imao potpuno iste brojke.
Onaj flouter je praktično neodbranjiv, zato i toliko malo blokada nad njim.
Ne bi to bilo drugacije ni 90ih.

Bookie

pre 5 godina

@Jaran
Ako gledas igrace koji ulaze sa klupe , da su to te rezerve , tesko da je Plumlee najbolji.oSabonis i Harrell su definitivno ispred njega , a dalo bi se raspravljati i o jos par njih , koji pokazu koliko su dobri ako prvi centar tima ne igra tj oni dobiku tu ulogu.Plumleev, kada Jokic ne igra , nema neke extra partije iza sebe ili ih ja nesto nisam zapazio.?

Sto se tice jutrosnjeg meca , dati Gobertu i to u direktnom duelu i to na njegovu postavljenu odbranu.Protiv Goberta spustati se na niski post i zabijati mu koseva , a uz to je bilo i pomaganja kroz udvajanja.Sve to govori o Jokicu , njegovom ofanzivnom arsenalu i da ni malo nije impresioniran , uz Mark Gasola , najboljem defanzivcu medju centrima!Na kladionici je Jokic bio 20.5 , pa ga oborili na 18.5 , jer je cesto protiv Goberta bivao jednocifren u proslosti.Svaka cast majstore.Poraz u gostima , od Utah nije nista sokantno , ali je pokazao od cega je napravljen!Murray , kao da je sujetan , pa cim nema loptu za carinjenje , nema ni njega na terenu.Sa takvim mentalitetom bi bio idealan za timove gdje bi ispucavao lopti koliko ostatak petorke.Sto je Denver kompletniji , povratkom Bartona i Harrisa , ovaj sve manje pokazuje , a nije bas proslo previse vremena kada su njega pominjali za All-Star, pa cak pojedini pokusavali njega , ispred Jokica , gurati kao franziznog igraca i prvu zvijezdu...Jokicu treba plej suter , koji zna igrati pik ili pak napraviti visak probijanjem odbrane , a ne ovaj sto bljeska ponekad.

Walt

pre 5 godina

Fino igra Denver ali ne mogu da se otmem utisku da im je spoljna linija prosečna u najboljem slučaju,nijedan njihov bek nije elitan a to je u danšnjem nba neprihvatljivo.Mareja guraju da bude taj ali on 3 godine nije ništa napredovao,ima spor rad nogu što ga onemogućava da sam sebi kreira šut i igra odbranu kao i kratke ruke pa ne može da završi ispod obruča niti ima velik domet u šutu,razumevanje igre mu je isto loše,ima samo šut koji forsira do besvesti pa ga krene jednom u deset utakmica.

Jazz

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara.
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.

toni bandera

pre 5 godina

Al koji si luzer morao biti pa da navijaš za Ÿgoljavog Stoktona i prljavog Melouna protiv mjegovog letećeg visočanstva?
Vazda bilo hejtera i kontraša

MVP

pre 5 godina

Jokić je trenutno prvi:skakač, asistent, poenter, kradljivac i drugi bloker Denvera.Trenutni indeks korisnosti: 1.Dejvis 2.Janis 3. Harden 4.Embid 5.Djurent 6.Lebron 7.Jokić - per game
indeks korisnosti - total
1.Dejvis 2.Harden 3.Embid 4.Janis 5.Djurent 6.Tauns 7.Jokić

Neuporedivo lakše je budžiti statistiku u istočnoj konferenciji, zapadna je baš ultra teška.Prosto je neverovatno predvoditi potpuno sam drugi tim zapada...

Bookie

pre 5 godina

@@@

Mitchell 12-25 sut , za 3p 6-10 , znaci za 2p ima 6-15

Jokic 10-21 ukupan sut , 1-7 za 3p , sto znaci 9-14 za 2p

Sad iz ovoga izvuci logicki zakljucak i doci ces do toga da je ili jokic trebao jos vise lopti uzeti , a da je ispucavanje (Mitchell) donijelo trijumf Utah , a u daljem izvlacenju kroz logiku ti si taj koji si ispucao jedan sut/komentar i promasio dvoranu , a ne kos :D

Jaran

pre 5 godina

Bookie
Ispucavanje Micela? Jel se ti umivas s vremena na vreme? Lik sutne 6/10 za 3, ali ne... ISPUCAVANJE... Idite da gledate Djokovica, banuli ste na NBA vesti iako nemate pojma o kosarci...

Idem preko zemlje Srbije

pre 5 godina

Nema tu šale. Kad su mormonci iz salt lejk sitija videli tu Srbendsku zver odma odustali od sukoba. Jokić Srbin bre!

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Sad je jasno da Jokica ne moze niko da cuva u ligi ... Videcemo za par dana duel najboljih centara lige : Jokic - Embid
(rade, 24. januar 2019 09:53)
A jeli tebi jasno? da on nikoga ne moze da cuva?

Vox

pre 5 godina

Nisam gledao poslednju cetvrtinu,zaspao sam,ali,ono sto sam gledao do tada je po meni razlog poraza,srljanje Mareja i Milsapa,neverovatno koliko su napada za redom prodali...

Zmaj

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.

Nikola

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.

dule

pre 5 godina

Igraju na istoku.

Protiv ekipa sa zapada imaju 8 pobeda i 7 poraza što bi na zapadu predstavljalo borbu za PO.

Ali da, svaka im čast na trenutnoj poziciji i igri.

ZD

pre 5 godina

@Laki, Krešo Čosić je igrao dugo vremen u Salt Lake City-u (Brigham Young University) tako da te ne cudi da su Jokiću zviždali kao u Zadru :):):)

ratko

pre 5 godina

Imao je onaj srece, da mu se Jokara samo unosio u lice, inace bi ga razturio ko gumu od traktora. Jokic je za nba prejak, oduvao je tu ligo, a taj Denver krs od ekipe.

pravo

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara.
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.
(Jazz, 24. januar 2019 07:56)

Slazem se. I meni je Juta omiljena od pocetka 80-ih i ne menjam ih.
a oni koji navijaju cas za Sakramento, cas za Denver, na kraju ce da navijaju za Malu Mostanicu, kad nasih kosarkasa ne bude u NBA

Бартон

pre 5 godina

Моја статистика.
Шутно сам за 2 поена 13 пута а убацио сам 8. Мој проценат шута је 61.5%.
Шутно сам за 3 поена 5 пута а убацио сам 4. Мој проценат шута је 80%.

Да ли сте ви што ме коментаришете гледали утакмицу ?

milos

pre 5 godina

sve je to ok ali da me neko objasni super score od indijane? kako su oni tako dobri ? pa nemaju neke zvezde u roosteru! jos se sada povredio oladipo?
Kako je to moguce ?

mrgud

pre 5 godina

@zmaj
polusezona postoji u fudbalu, sto govori da si promašio sport.
All star je vikend, a ne pauza na polusezoni. (jer polusezona ne postoji niti se all star igra na polovini sezone, posto mi deluje da mislis na to)
U nba se igra 82 utakmice u regularnom toku, a samim deljenjem na pola, skapiraćes da su polovinu utakmica odigrali jos pre 2 nedelje ;)
Tj odigrali su 46 a ostalo im je jos 36

Jaran

pre 5 godina

Bookie
Ma vidi ga reddit strucnjak, obojica su krilni centri koji mogu da jednako dobro igraju i na poziciji centra. Savrsen primer ti je Entoni Dejvis.

Ali ti verovatno znas o NBA k'o Boza Maljkovic i Kari Pesic...

sasha

pre 5 godina

Davno Denver nisam video u tako lošem izdanju.Promašivali su šuteve,gubili loptu,odbrana onako...srednje nekakva.Nisam primetio niti ikakvu maestralnost našeg Jokića.Nervirao se,pravio faulove u napadu...Možda ih je onaj incident kad je Plamli hteo da udari protivničkog igrača izbacio iz nerava.PS.Ne razumem zašto se isti text nekih komentara više puta ponavlja!!!???

doktor

pre 5 godina

Denver ce TESKO do PO! Oni na gostovanjima vise nikoga ne mogu da pobede,iako je Juta olicna,ali... Bice dosta gostovanja do kraja sezone ,njima ide prilicno tezak raspored ,a treba navuci jos 16,17 pobeda

strucnjak

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.
(Zmaj, 24. januar 2019 07:56)

Pa ja to non stop ponavljam, ali uporno dobijam minuse od Jokicevih svedoka koji navijaju za Nuggets-e samo zato sto Jokic igra. Jokicu i Murrayu svaka cast, oni nose ovu trubu od tima na ledjima. Ali to nije dovoljno. Ostatak tima je gori od Sunsa. Kako sezona bude isla kraju, tako ce se redjati L-ovi. Nisu tim za playoff i to je to. Cak i ako budu usli nekim cudom, bice pocisceni u prvoj fazi.

Bookie

pre 5 godina

@jaran

Objasni to Whitesideu i Adebayou , sto su Harrella cuvali i on njih , kada on nije centar.Kako LAC nemaju centra , oni su trebali da budu u zoni kada nemaju takmaca svoje visine/tezine.Posebno sto se Harrell stalno izvlaci i siri igru tj da ti uprostim termin , ispucava se za 3p , jer samo klasicni centri igraju pod kosem , a sad i cetvorke ili krilni centri , power forwards se ispucavaju , a ne kao nekada sto su i oni bili drvosjece bez suta :D

Aj obrazuj se kosarkaski , pa onda komentarisi.Na ozbiljnijem mjestu i kosarkaskim temama , tebi ne bi dozvolili da se javis sa 2 prsta , a ne da kazes nesto.Izgubih previse vremena uzalud , tebi replicirajuci :P pozz

Zmaj

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.

Jazz

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara.
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.

pravo

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara.
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.
(Jazz, 24. januar 2019 07:56)

Slazem se. I meni je Juta omiljena od pocetka 80-ih i ne menjam ih.
a oni koji navijaju cas za Sakramento, cas za Denver, na kraju ce da navijaju za Malu Mostanicu, kad nasih kosarkasa ne bude u NBA

Nikola

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.

jedan od mnogih

pre 5 godina

imaju jos dve nedelje da dovedu jednog krstenog i izbace onog Plumlee-ja...koji promasaj od igraca

u celom rosteru Denvera igra 8 igraca i tako nece moci dalje od prvog kruga PO jer ce ih pokositi svezije ekipe, ko god im pao

Jokic i Murray sami nose teret do sada

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Sad je jasno da Jokica ne moze niko da cuva u ligi ... Videcemo za par dana duel najboljih centara lige : Jokic - Embid
(rade, 24. januar 2019 09:53)
A jeli tebi jasno? da on nikoga ne moze da cuva?

doktor

pre 5 godina

Denver ce TESKO do PO! Oni na gostovanjima vise nikoga ne mogu da pobede,iako je Juta olicna,ali... Bice dosta gostovanja do kraja sezone ,njima ide prilicno tezak raspored ,a treba navuci jos 16,17 pobeda

dux

pre 5 godina

Nepoštovanje prema Denveru i "maloj ekipi".Ne mogu se stalno dobijati protivnici sa 20 razlike.Izgleda da se zna ko mora biti prvi a mislim na Golden Stejt iako mislim da im to nije potrebno jer su najbolji.
Napravili su cirkus od košarke.Sve je u parama.
Ne daju ljudima fer šansu da se bore za prvo mesto.Ovo me podseća na kalčo i Juventus pre 10 godina.Svira ti penal u prvoj minuti ili ti isključi igrača a ako i to ne upali...pa već će izmisliti nešto.
Zaisti mislim da tu nema teorije zavere već samo činjenice.
Sport je odavno postao biznis
...Nažalost

PatrickEwing

pre 5 godina

Ne postoji mogućnost da bude suspensovan već će biti. Jedan meč pauze. Za slično su schroeder i felton dobili po meč pauze. Neka mu je za nauk šta radi za ubuduće.

ratko

pre 5 godina

Imao je onaj srece, da mu se Jokara samo unosio u lice, inace bi ga razturio ko gumu od traktora. Jokic je za nba prejak, oduvao je tu ligo, a taj Denver krs od ekipe.

strucnjak

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.
(Zmaj, 24. januar 2019 07:56)

Pa ja to non stop ponavljam, ali uporno dobijam minuse od Jokicevih svedoka koji navijaju za Nuggets-e samo zato sto Jokic igra. Jokicu i Murrayu svaka cast, oni nose ovu trubu od tima na ledjima. Ali to nije dovoljno. Ostatak tima je gori od Sunsa. Kako sezona bude isla kraju, tako ce se redjati L-ovi. Nisu tim za playoff i to je to. Cak i ako budu usli nekim cudom, bice pocisceni u prvoj fazi.

room 1408

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu mogu reci da je sramno kakav kriterijum imaju nad našim igračem.Covek je odigrao vrhunski mec uz 7 slobodnih bacanja.Imao i 21 skok..Jedno 20 faulova nije svirano.Da je imao Hardenovsko sudjenje i još 30 slobodnih bacanja imao bi 60 poena minimum...Na silu se forsiraju drugi igrači u NBA...Nidzo je za mene MVP kakav tretman ima u NBA!

toni bandera

pre 5 godina

Al koji si luzer morao biti pa da navijaš za Ÿgoljavog Stoktona i prljavog Melouna protiv mjegovog letećeg visočanstva?
Vazda bilo hejtera i kontraša

ZD

pre 5 godina

@Laki, Krešo Čosić je igrao dugo vremen u Salt Lake City-u (Brigham Young University) tako da te ne cudi da su Jokiću zviždali kao u Zadru :):):)

nebaCar

pre 5 godina

Gazi Juta. Moj klub oduvek, od prvih dana Stoktona i Postara. 
Nikad nisam navijao ni za jedan drugi. Pogotovo ne za Sakramento u doba Divca i Stojakovica.
(Jazz, 24. januar 2019 07:56)

pogotovo si nebitan

sasha

pre 5 godina

Davno Denver nisam video u tako lošem izdanju.Promašivali su šuteve,gubili loptu,odbrana onako...srednje nekakva.Nisam primetio niti ikakvu maestralnost našeg Jokića.Nervirao se,pravio faulove u napadu...Možda ih je onaj incident kad je Plamli hteo da udari protivničkog igrača izbacio iz nerava.PS.Ne razumem zašto se isti text nekih komentara više puta ponavlja!!!???

Бартон

pre 5 godina

Моја статистика.
Шутно сам за 2 поена 13 пута а убацио сам 8. Мој проценат шута је 61.5%.
Шутно сам за 3 поена 5 пута а убацио сам 4. Мој проценат шута је 80%.

Да ли сте ви што ме коментаришете гледали утакмицу ?

Jaran

pre 5 godina

Sto pre Marej i banda shvate da nikada nece biti glavni to bolje po Denver. Marej MORA da ide kod cike doktora za glavu, momak ubaci 40p pa u narednih 10 meceva upise oko 15ppg...

Boske

pre 5 godina

Slazem se. I meni je Juta omiljena od pocetka 80-ih i ne menjam ih.
a oni koji navijaju cas za Sakramento, cas za Denver, na kraju ce da navijaju za Malu Mostanicu, kad nasih kosarkasa ne bude u NBA (pravo,)

U al si ti kul, bas si kul, imaš svoj tim u nba'u i izrazavas se ko neki klinac a mator si. Zato i jesi kul. Ja navijam za naše igrače! Znaci za denver i kingse, za kliperse ne, tako isto nisam ni za minesotu dok je bjelica bio tamo. Navijam gdje naši igraju a ne sjede na klupi. A ne za privatne franzie nekih bogatasa, sto da ja navijam za njih:D hahaha ali si ti kul, eto imaš svoje juta džeze.

milos

pre 5 godina

sve je to ok ali da me neko objasni super score od indijane? kako su oni tako dobri ? pa nemaju neke zvezde u roosteru! jos se sada povredio oladipo?
Kako je to moguce ?

ljAXE

pre 5 godina

Juta je strasno nezgodna ekipa. Igraju “ekonomicno”, ne trose lopte bezpotrebnim prangijanjem kao recimo Kingsi. Drugo, umeju da igraju veoma prljavo, pa nije cudo sto se Riki Rubio dobro uklopio u ekipu. Barton ne samo sto je napravio vise od par glupih poteza, vec se Donovan Mitchel nadavao koseva pored njega a bogami i Krauder. Medjutim, koliko je Barton bio los toliko je morao da trci i “zatvara” ocajnu igru Marija, i slabo postavljanje Herisa u odbrani. Mari je u krizi I veceras je igrao katastrofalno. Geri Heris nije onaj igrac od pre povrede. Milsap cesto letargican, i veceras zajedno sa Hernangomezom neupotrebljiv. Plamli nije za komentarisanje.
Jedino ko je odigrao veceras je Nikola. Dve dobre masnice i pocrvenele ruke i ramena od rvanja sa prljavim igracima Jute. Zanimljivo je da su Jutini komentatori celo vece komentarisali-Nikolu Jokica! Posebno ga je hvalio Chonsi Bilaps. U jednom momentu je izjavio da Nikola ove godine mora da bude u prici za MVP-ja!!!!!! Krenuli su sa pricom da je Nikola uradio ono sto niko nije za 60 godina jos od vremena Vilta Cemberlena i da sa 23 godine dominira NBA ligom.
Jokic je muski vukao Denver ali je najveci problem losa forma Marija, slab ucinak Herisa (sobzirom na njegov kvalitet) i neuigranost Bartona. Ekipe krecu da igraju ozbiljnije. Veceras se igralo na plej-of nivou i Denver je izgubio. Ako zele da zadrze rezultate morace svi u ekipi da se angazuju i fokusiraju na cilj odnosno, igra mora na visi nivo.

Boske

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)
Ozbiljno šta je svrha ovog tvog komentara? Malo obligatorno pljuvanje? Kad je jokic bio na klupi i starteri utaha su bili na klupi, dok je Jokic bio na terenu ovi su sipali trojke(ne preko jokica) i šta on tu može? Dali su oko 20 trojki! Ne cuva Jokic trojke. Ne kontam te komentare gdje mora da se istakne negativa, koji su to tipovi da mi je znati. Sutra igra i Nole taman da navijaš protiv njega.

student matematike

pre 5 godina

Jokić odigrao odlično protiv Gobera koji je bio proglašen za defanzivca godine. Gober bolji u odbrani nego u napadu 10 puta. Presudila neorganizovanost Denvera u napadu, 2x ne mogu za 5s da izvedu loptu sa strane, 13-14 trojki Jute u prvom poluvremenu i dvaput Krauder ima 3+1! Denver je trebalo da dobije ovo.

gergas

pre 5 godina

Gledah celu utakmicu... Jokić je, jednostavno, ceo Denver... bez njega bi to bio tim na nivou Sakramenta... ma koliko ga nije htela trojka, ma koliko saigrači divljali (Barton, Milsap) ili ih nije bilo nigde (Marej, Bizli), ili koliko su trojke išle Jutu (posebno ludilo su dve trojke Kraudera uz dva faula Bartona) u poslednja tri minuta ulaze gotovo egal... zahvaljujući Nikoli!

Marko

pre 5 godina

Jokic unistio Gobera 1 na 1 najboljeg devanzivca nba lige, niko na svetu ne moze da cuva Jokica 1 na 1 samo sto je problem onaj nepismeni Marey mu nikad ne dodaje iz picenrola za svaki poen mora da se bori sam 1 na 1...imao bi 27 poena prosek u drugoj ekipi...

mighty banana

pre 5 godina

Kad Kariju sviraju korake (nisam znao ni da znaju da ih sviraju u NBA) za imitiranje Hardena što bi Nikoli svirali faulove kao Hardenu? Bravo Nikola i pored svega si najbolji centar u ligi.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Hoćeli Denver sad igrati PO ili će biti ko i prošle godine?Zamalo.
(Tetka al iz Moldovina, 24. januar 2019 08:49) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Genije, imaju jos 37 utakmica, od toga 10-ak tankerasa koji ne zele pobedu. Fakticki maltene kao da imaju vec 40. Treba im bukvalno 40% pobeda do kraja za PO, a imaju 10 slabasnih ekipa. Utuvite u glavu da je Denver fakticki vec u Plej Ofu, samo je pitanje sa kog mesta. Da li tebi dopire do mozga da Sakramento, Minesota ili Klipersi ne mogu da ih stignu jer em nemaju dovoljno kvaliteta em Denver ima ogromne zalihe

Frajko

pre 5 godina

Steta za Denver ali su izgledali nekako mlako, kao da su se umorili malo. Ocajan sut za 3 je sigurno presudio danas. Imali su priliku na kraju da zakuvaju stvari ali greska pri izvodjenju auta (druga!?) i onda je bilo gotovo. Jokic odlican ali nervozan, da su saigraci ubacili ista danas bio bi TD lagano

Кап

pre 5 godina

Одличан меч Јокића,иако га тројка није хтела.Види се да је вођа тима,скоро свака лопта на почетку напада иде њему

Nepismenko

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)

netačno

Walt

pre 5 godina

Fino igra Denver ali ne mogu da se otmem utisku da im je spoljna linija prosečna u najboljem slučaju,nijedan njihov bek nije elitan a to je u danšnjem nba neprihvatljivo.Mareja guraju da bude taj ali on 3 godine nije ništa napredovao,ima spor rad nogu što ga onemogućava da sam sebi kreira šut i igra odbranu kao i kratke ruke pa ne može da završi ispod obruča niti ima velik domet u šutu,razumevanje igre mu je isto loše,ima samo šut koji forsira do besvesti pa ga krene jednom u deset utakmica.

bmiles

pre 5 godina

Tuca ko tuca,nista strasno.Jutini igraci su poznati po provociranju.Jedino brine sto mozda budu suspendovani cak petorica igraca denvera,medju njima i nas Jokic,koji iako nisu ucestvovali u icidentu povredili su pravilo napustanja klupe u nedozvoljenu udaljenost!Videce se da li ce disciplinci NBA sankcionisati novcano(kazna je cak 35.000 dolara)ili odluciti se na kaznu od jedne utakmice svim ucesnicima?

Boske

pre 5 godina

Možda sam malo pristrasan na Jokicevu stranu, ali njemu bukvalno ne sviraju ništa! Još mu sviraju nepostojece korake! I to uz kos i faul! Sviraju mu faul u napadu, udaraju ga, guraju ga sa ledja i ništa. Harden i embid, pogledaš ih pogrešno odma na liniju za bacanja. U ovoj utakmici bukvalno mu sviraju korake pod kosem a on poentira dok ga gobert udara po rukama! I ništa , lopta za utah. A onaj harden svaku trojku koraci, a u ovoj zadnjoj utakmici je šutnuo 20 trojki i imao 20 slobodnih bacanja, imao 61 poen a ni jedan nije postigao na asistenciju, pa vi gledajte. Isto neki dan geldam sixerse, bas da vidim malo embida, pa njemu kao i hardenu sviraju svaki kontakt! Njih dvojica kombinovano imaju više slobodnih bacanja od jedno pola ekipa nba lige! To nije normalno, i jos gledam denver i kad god je time out, te njihove reklame i u reklamama najviše bas embid i harden. Eto vam nba liga. Jokic da je tretiran kao ta dvojica imao bi prosjek pd 30-20-10, i bio najbolji svih vremena!

Pera

pre 5 godina

Dok sam gledao utakmicu, činilo mi se da Juta šta god je bacila, pogodila je.. posebno ona trojka od Kraudera i još Bartonov faul.. i ponovo dolazim do njega, jeste on postigao poene večeras ali u ključnim momentima je ili srljao pa izgubio loptu ili napravio neku drugu glupost.. i još 2 puta ne mogu da ubace loptu u igru i prave 5 sekundi prekrsaj.. strašno!!! I pored svega toga, Denver se nekako držao jer je Jokić stvarno muški odigrao bez Plamlija.. ima Jokić kondicije da nosi Gobera i Kraudera zajedno u zubima..
Milsap 1 od 8, Mareja nema nigde.. Heris i Jokić su odigrali na mišiće i Bizlijeve trojke su dosta falile.. sad da iskale bes nad Finiksom!!!
Pozdrav.

AR

pre 5 godina

Gledao sam samo drugo poluvreme, Jokić sve bolji, trojka nije htela Denver inače bi uhvatili rezultat.
Problem u Denveru je ko da igra na pozicijama 1 do 3, oni koju su ranije bili starteri pa su bili povredjeni i sada se oporavili, ili oni koji su u medjuvremenu igrali i to odlično. Ovako sada to deluje haotično, a moraju odabrati i osloniti se na par njih, a drugi da budu rezerve.
Mičel odličan, a Denver ga je draftovao i odmah razmenio za Lajlsa i jos jednog igrača, možda ga je trebalo zadržati.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Zanimljiva utakmica. Odlucila je stvarno luda podrska domace publike, nosili su ih, jako losa igra Milsapa i Mareja, par sudijskih nepostovanja Dnverovih igraca( standardno) i par tako srecnih suteva Jute. Jokic uzeo Goberu 21 skok neverovatno. Mislim da niko nikada Goberu nije uzeo 21 skok. A trojka ga nece pa nece. Posledice nabijanja mase, mac sa dve ostrice. Sada je jaci u reketu izgurava lako igrace, ali osecaj za trojku je izgubio sa vise mase. Barton je dobar igrac, nije on kriv sto su Milsap i Marej bili ocajni, ali ostaje takodje cinjenica da ce on sa svojom karakteristicnom igro pritajiti Mareja a Bizli totalno ispada iz rotacije iako je bio vruc vec dosta vremena dobro igrao. Bice tesko Malounu da izbalansira sad sve ovo kad su svi zdravi. Kazu na ESPN-u da ce suspedovati Jokica zato sto je usao kod tuce par metara napred, to bi bila velika sramota jer sam video milion puta druge zvezde da to rade i retko koga su suspendovali.

el

pre 5 godina

Jokić sa 1-7 maestralan a Dončić sa 0-8 katastrofalan. Pa ok, gde je tačno ta granica maestrale-katastrofe?
(kobrakai, 24. januar 2019 08:39)

Bravo, genije. Porediš šut za tri jednog centra i jednog beka. Da ne pominjem da je Dončiću šut sve što ima. Protiv Milvokija nije postojao do završnice kada je već sve bilo rešeno, taj td je totalno nebitan.

beogradski

pre 5 godina

Danilović je već objašnjavao da je NBA poput američkih zatvora, da crni igrači veoma često provociraju mlade, pogotovo bele igrače, i ako im se ne uzvrati, onda kreće totalno maltretiranje svaki put kada se susrretnu. Jokić je lepo odgovorio na provokaciju Crowdera, a ovaj se samo povukao i smeška se, jer je osetio da ne može ništa, kao i svaki siledžija.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Mogli su i ovu da dobiju, iako su čitav meč igrali katastrofalno. Sa jedne strane motivisani i šuterski neverovatno raspoloženi domaćini ( što svakako nije odlika Jute ), sa nekim neverovatnim pogocima za tri poena - čista sreća, a sa druge strane Denver sa katastrofalnim izdanjem Mareja i Milsapa ( čoveka treba pod hitno trejdovati jer sa njim u timu Denver ne liči na ekipu i to se večeras dokazalo po ko zna koji put ), katastrofalnim šutem za tri poena, i nizom početničkih grešaka ( n.p.r. dva puta nisu na vreme izveli loptu )opet su bili u igri do zadnjeg minuta zahvaljujući doprinosu igrača sa klupe ( Morisa i Lajlsa pre svega ) uz dobro izdanje Bartona i svakako odlično izdanje Nikole Jokića ( izuzevšuta za tri ). I ova utakmica je pokazala da konstatacije da Denver ima fenomenalnu ekipu nisu tačne, i njih od prosečnih ekipa u NBA izdvaja samo lucidnost i autentičnost Nikole Jokića, koji će možda za sledeći meč sa Finiksom biti suspendovan, zajedno sa još nekoliko igrača zbog ustajanja sa klupe prilikom incidenta Plamlija.

Jaran

pre 5 godina

jedan od mnogih
1. Plamli je NAJBOLJI rezervni centar.
2. Marej ne nosi nikakav teret jer je obicno on taj koji zas**e utakmicu sa svojih efektnih 30% iz igre.

Milan

pre 5 godina

Za one što su se pitali kako će Jokić igrati u plej ofu kada se stegnu odbrane mislim da su dobili odgovor. Ovo je bio meč baš takvog naboja i intenziteta. Ful našpanovan od samog početka protiv najboljeg defanzivca lige godinama unazad gde mu je isti taj Gober slabo šta mogao. Da ga ovako nadskoči nisam verovao da će moći, a zamislite da mu nije lepak na djonovima :)
Čudo je Jokić, tačno je ove godine dodavanjem tih desetak kg mase dobio ono što mu je falilo.

Jax Teller

pre 5 godina

21 skok na Goberu?!!!
(Pseudoharms, 24. januar 2019 09:33)

a Jumko kaze, Gobert razbijo Jokica! :-D

Jokic 28-21-6-2-1, Gobert 15-10-3-0-3

pametnom dosta!

JPR24

pre 5 godina

Marej van fokusa. Barton par tri delirijuma, i to je to... Dzezeri se drzali sa trojkama. Juta zasluzije pobedu. Ali sudije su bile za cirkus, nista drugo.

mateka994

pre 5 godina

Kakav je ovo doktor ljudi. I denver je dobar, ali treba im dati malo vremena da se uigraju sad, posto ovo je totalno drugacija ekipa nego sto igrali veci deo sezone, malo da se skontaju i ima da melju sve redom. Ali stvarno bez Jokica ova ekipa trenutno ne bi bila uoste u konkurenciji za plej of a kamoli da budu drugi na zapadu. A zaista je pravi MVP, bez obzira sta ameri rekli samo nije flashi sto bi oni rekli, naravno da nije za njihove ogranicene mozgove. Idemo Jokara!!!

SaleTzar

pre 5 godina

Dobra utakmica dinamicna i nabijena emocijama,Jokic i ako je masio sa distance odigrao je jako dobro u napadu i dobro u odbrani po meni je najveci problem Milsap,prvo dobija 30 mil po sezoni a i dalje nikako da se uklopi u igru Nagetsa treba ga se resiti i dovesti nekog za te pare.....

Laki

pre 5 godina

Šteta, da su ih dobili posle ovakvog šuta za 3, ubili bi ih u pojam. Mora Denver još mnogo da "ore" da bi zaslužili bar isti tretman kod sudija. Jednostavno, oni su NBA provincija i kod njih je navijanje jadno-često se više čuje šaka protivničkih navijača. Nisam znao da su "mormoni" ovako ratoborni, a zvižduci Jokiću, kao da je igrao u Zadru:)

Knowone

pre 5 godina

Kad Barton uzme loptu u ruke Denver ne lici na sebe. Lik je previse napaljen, voli da je u centru paznje... los za timsku igru.
Milsap je zreo za staro gvozdje, ali to nije nista novo. Ne znam kad mu istice ugovor, ali nadam se da je sutra.

JPR24

pre 5 godina

Jokic je odigrao odlicno, ali je imao najgori +/- sto znqci kad je on na terenu ekipa najvise gubi. prikljucak su vracali drugi igrači dok je Jokic bio na klupi.
(Nikola, 24. januar 2019 08:25)

Idi uci sta je analiza...

dule

pre 5 godina

Igraju na istoku.

Protiv ekipa sa zapada imaju 8 pobeda i 7 poraza što bi na zapadu predstavljalo borbu za PO.

Ali da, svaka im čast na trenutnoj poziciji i igri.

MVP

pre 5 godina

Jokić je trenutno prvi:skakač, asistent, poenter, kradljivac i drugi bloker Denvera.Trenutni indeks korisnosti: 1.Dejvis 2.Janis 3. Harden 4.Embid 5.Djurent 6.Lebron 7.Jokić - per game
indeks korisnosti - total
1.Dejvis 2.Harden 3.Embid 4.Janis 5.Djurent 6.Tauns 7.Jokić

Neuporedivo lakše je budžiti statistiku u istočnoj konferenciji, zapadna je baš ultra teška.Prosto je neverovatno predvoditi potpuno sam drugi tim zapada...

Poz iz Zg

pre 5 godina

Gledajuci svaku utakmicu Denvera ove godine,mogu reci da je ova tekma bila jako zanimljiva. Prevagu je odnijelo trenersko znanje Jutinog trenera Snidera koji je nadmudrio po meni jako loseg Malonea koji ima jako lose planiranje tekme. Forsiranje Craiga koji je skoro odigrao cijelu tekmu a covjek ni slobodno ne zna ubaciti,zatim forsiranje covjeka koji po meni ne vrijedi 30 miliona (Paul Milsap) cak ni pola od toga,gurajuci ga da stalno ide ispod kosa i pokusa se preko njega igrati, je bila katastrofa. Jednostavno Milsap je veteran i treba se tako ponasati jer ni u obrani ne pokazuje nista posebno a prima ogromne pare. Jokiceva igra je bila dobra,samo me nervira ponekad ta njegova pasivnost. Prvo pocne da razigrava druge,pa kad vidi da mu suigraci ne mogu nista ubaciti,onda on krene da igra sto je OK ali pocni vise da budes pravi MVP. Murray po meni je vjestacki play koji ne zna odigrat pick and roll i nigdje ga nema kad je potrebno,jako precijenjen igrac. On je suter nikako play. I na kraju,svi vi koji mrzite prije svega sebe pa onda ostatak svijeta,ostavite Jokaru na miru. Decko je daleko najbolji trenutno igrac sa ovih prostora i trudi se koliko mu fizikalije dozvoljavaju da igra obranu i to ponekad radi solidno cak i dobro. Svi koji pricaju da je glumac,pogledajte mu ruke,sav je isjecen a nazad na tricepsu ima pregrst modrica. Tuku ga stalno a sudije naravno to ne vide jer ipak je to Denver,mala fransiza iz Kolorada koja je do skora bila na prvom mjestu zapada,sto je bilo cudno. Mislim da Denver bez Jokare ne bih bio ni blizu bio playoffa. Drago mi je sto on pokazuje zube svima i vise se nikog ne boji,pogotovo centara koji su jaci i visi od njega (Nurkic,Adams,Jordan,Gobert...) i svima je pokazao da je bolji od njih. Nastavi Nikola i dalje da odusevljavas i uzivaj u kosarci a ne da ti to samo bude posao. Veliki pozdrav iz Zagreba.

Milan

pre 5 godina

Izgubila je spoljna linija Nagetsa, pre svega Marej i Barton. Milsapa ne spominjem, to je najlošije potrošenih 70 miliona za dve sezone u istoriji sporta. Tačno sam znao da će povratkom Bartona sve da se poremeti. Dobio je nerealno mnogo minuta, Bizli zakucan za klupu, neka suluda rešenja gde napravi jedan dobar pa tri loša poteza. Kao i Marej, obojica su nekonstantni. Mičel ih je urnisao.
Jokić je dao sve od sebe, za 2 šutirao 14-10, izdominirao naj defanzivac lige Gobera na skoku kao i u napadu. Problem ekipe tokom cele sezone očajan šut za 3 poena ih je koštao poraza, kao i hronično loše branjenje istog gde su pokvarili utisak sa početka sezone kada su prednjačili u ovom važnom segmentu.

očigledno

pre 5 godina

Odlicna partija Jokica, protiv jednog od najtezih matchup-ova za njega (na papiru), ubacio je 28 poena, ali i uhvatio 21 skok i izjednacio rekord karijere, protiv jednog od najboljih defanzivaca i rebound-era u ligi. Ali kada drugi i treci najbolji igrac ubace ukupno 11 poena, ne moze se ocekivati pobeda...

tocka

pre 5 godina

Uništio je Gobera, i još mu zalepio bananu na kraju.
Denver opet u transformaciji, razradjuju igru za dolazak prave jedinice, u februaru konačno kreće Ajzea Tomas.
Barton solidan za tri i šest asistencija. Denver i dalje na drugom mestu, ali ne smeju više da priušte ovakav poraz.

Idem preko zemlje Srbije

pre 5 godina

Nema tu šale. Kad su mormonci iz salt lejk sitija videli tu Srbendsku zver odma odustali od sukoba. Jokić Srbin bre!

Draza_Olmajti

pre 5 godina

Nije mi bilo tesko da malo prelistam box score ostalih utakmica. To sto je Jokic sutirao sedam bacanja je skoro iznad proseka u ligi. Gledam sad, DeRozen 5,Lauri 4,Kemba 2, Gasol 5,Grifin 6,Bostonova cela prva petorka 8. Slozicete se,igraci all star kalibra. E onda dodjemo do Hjustona gde je Harden sutnuo 25 bacanja eeeeej. Pa da li je on stvarno toliko talentovaniji,pametniji da iznudi faul? Evo nisam pametan stvarno.

Jaran

pre 5 godina

Bookie
Ispucavanje Micela? Jel se ti umivas s vremena na vreme? Lik sutne 6/10 za 3, ali ne... ISPUCAVANJE... Idite da gledate Djokovica, banuli ste na NBA vesti iako nemate pojma o kosarci...

JPR24

pre 5 godina

Opa! Vec 3 pobede vise ima Golden, a jos nije kraj polusezone. Do kraja ce Denver da se bori za poziciju 8 jer ce da se izduvaju, a drugi ce dati gas. Zivi bili pa videli.
(Zmaj, 24. januar 2019 07:56)

Ne znas ni tabelu da citas...

agent mahoun

pre 5 godina

Ova utakmica je izgleda baš bila zanimljiva. U Solt Lejku se uvek igra muški. A bivši Delta Centar ili kako se već danas zove je veoma akustično mesto i još nadražuje atmosferu i igrače.

Nidža odigrao na nivou svaka čast posebno za skokove pored Gobera i Fejvorsa.

Cool.

Jax Teller

pre 5 godina

Jokic je solidan, gde on moze da nosi Denver? Nije on Manu Dzinobili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 24. januar 2019 11:00)

u pravu si, Parker i Duncan samo bili tu, da ih je petero na parketu!

mrgud

pre 5 godina

@zmaj
polusezona postoji u fudbalu, sto govori da si promašio sport.
All star je vikend, a ne pauza na polusezoni. (jer polusezona ne postoji niti se all star igra na polovini sezone, posto mi deluje da mislis na to)
U nba se igra 82 utakmice u regularnom toku, a samim deljenjem na pola, skapiraćes da su polovinu utakmica odigrali jos pre 2 nedelje ;)
Tj odigrali su 46 a ostalo im je jos 36

Bookie

pre 5 godina

@jaran

Objasni to Whitesideu i Adebayou , sto su Harrella cuvali i on njih , kada on nije centar.Kako LAC nemaju centra , oni su trebali da budu u zoni kada nemaju takmaca svoje visine/tezine.Posebno sto se Harrell stalno izvlaci i siri igru tj da ti uprostim termin , ispucava se za 3p , jer samo klasicni centri igraju pod kosem , a sad i cetvorke ili krilni centri , power forwards se ispucavaju , a ne kao nekada sto su i oni bili drvosjece bez suta :D

Aj obrazuj se kosarkaski , pa onda komentarisi.Na ozbiljnijem mjestu i kosarkaskim temama , tebi ne bi dozvolili da se javis sa 2 prsta , a ne da kazes nesto.Izgubih previse vremena uzalud , tebi replicirajuci :P pozz

Pleymejker

pre 5 godina

Ljaxe je objasnio utakmicu. Ali oet Nikola je slabo usao u utakmicu kao ceo tim odbrambeno. Mari slab barton i haris nisu u formi ernangomez se izgubio a milsap je ne tako davno bio all star. Moraju bar dva tri igraca da budu konstantni da bi naptavili nesto vise.

el

pre 5 godina

Juta igrala sjajnu košarku, podseća na evro timove sa mnogo fokusa na odbranu. Retko se to viđa, ona stara škola. Doduše, trojke su ih baš htele ai Denver je očajno branio taj šut što im je već u par zadnjih utakmica boljka. Ne bi to ni bilo tako strašno da im napad funkcioniše kao pre. Barton je definitivno poremetio hemiju ali on je važan igrač ove ekipe i nadam se da će se ubrzo uigrati. Marej nije prisutan, totalno nezainteresovano deluje. Suđenje je već klasika, ne treba mnogo trošiti reči niti se nervirati, poštovanje mora da se zasluži. Ne znam zašto Bizli nije igrao, nisam ispratio pa ako neko može apdejt :). Čonsi je bio sjajan kao komentator, toliko objektivan i nepristrasan, pravi profesionalac.

Bookie

pre 5 godina

@Jaran
Ako gledas igrace koji ulaze sa klupe , da su to te rezerve , tesko da je Plumlee najbolji.oSabonis i Harrell su definitivno ispred njega , a dalo bi se raspravljati i o jos par njih , koji pokazu koliko su dobri ako prvi centar tima ne igra tj oni dobiku tu ulogu.Plumleev, kada Jokic ne igra , nema neke extra partije iza sebe ili ih ja nesto nisam zapazio.?

Sto se tice jutrosnjeg meca , dati Gobertu i to u direktnom duelu i to na njegovu postavljenu odbranu.Protiv Goberta spustati se na niski post i zabijati mu koseva , a uz to je bilo i pomaganja kroz udvajanja.Sve to govori o Jokicu , njegovom ofanzivnom arsenalu i da ni malo nije impresioniran , uz Mark Gasola , najboljem defanzivcu medju centrima!Na kladionici je Jokic bio 20.5 , pa ga oborili na 18.5 , jer je cesto protiv Goberta bivao jednocifren u proslosti.Svaka cast majstore.Poraz u gostima , od Utah nije nista sokantno , ali je pokazao od cega je napravljen!Murray , kao da je sujetan , pa cim nema loptu za carinjenje , nema ni njega na terenu.Sa takvim mentalitetom bi bio idealan za timove gdje bi ispucavao lopti koliko ostatak petorke.Sto je Denver kompletniji , povratkom Bartona i Harrisa , ovaj sve manje pokazuje , a nije bas proslo previse vremena kada su njega pominjali za All-Star, pa cak pojedini pokusavali njega , ispred Jokica , gurati kao franziznog igraca i prvu zvijezdu...Jokicu treba plej suter , koji zna igrati pik ili pak napraviti visak probijanjem odbrane , a ne ovaj sto bljeska ponekad.

Vox

pre 5 godina

Nisam gledao poslednju cetvrtinu,zaspao sam,ali,ono sto sam gledao do tada je po meni razlog poraza,srljanje Mareja i Milsapa,neverovatno koliko su napada za redom prodali...

lignjoslav

pre 5 godina

Meni se čini da sto je bolji defanzivac na drugoj strani, da Jokić mnogo bolje odigra tj da motivisanog Jokića ni 2 Gobera ne bi mogli čuvati.
Sad će pojedini ljubitelji kosarke da pricaju kako je liga mekana a da Jokić ne bi video obruc od centara 90ih, s ja sam ubeđen da ovog dečka niko ne može da cuva i da bi imao potpuno iste brojke.
Onaj flouter je praktično neodbranjiv, zato i toliko malo blokada nad njim.
Ne bi to bilo drugacije ni 90ih.

Jaran

pre 5 godina

Bookie
Ma vidi ga reddit strucnjak, obojica su krilni centri koji mogu da jednako dobro igraju i na poziciji centra. Savrsen primer ti je Entoni Dejvis.

Ali ti verovatno znas o NBA k'o Boza Maljkovic i Kari Pesic...

Gde ja živim

pre 5 godina

Šteta. Još 9 poena i došao bi do 20ppg. Slab početak, posle moralo da se juri. Prilično nervozna utakmica, a bilo bi zaista glupo da sad još zaradi suspenziju. Igrački je sve na nivou sem trojki, ali doći će i to. Ostali su ušli u minus fazu.

Bookie

pre 5 godina

@@@

Mitchell 12-25 sut , za 3p 6-10 , znaci za 2p ima 6-15

Jokic 10-21 ukupan sut , 1-7 za 3p , sto znaci 9-14 za 2p

Sad iz ovoga izvuci logicki zakljucak i doci ces do toga da je ili jokic trebao jos vise lopti uzeti , a da je ispucavanje (Mitchell) donijelo trijumf Utah , a u daljem izvlacenju kroz logiku ti si taj koji si ispucao jedan sut/komentar i promasio dvoranu , a ne kos :D