Utorak, 22.01.2019.

06:00

Cicipas nastavio bajku i plasirao se u polufinale!

Grčki teniser Stefanos Cicipas nastavio je turnir iz snova u Melburnu i plasirao se u polufinale Australijan opena.

Izvor: B92

Cicipas nastavio bajku i plasirao se u polufinale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

Slaven Karamehic

pre 5 godina

E sad ide mec sa Rafom. Msm da i nema neke velike sanse iz razloga sto je dosta mlad i neiskusan. Neiskusan u smislu njegom jednorucni bekend na Rafin forhend. Da ne bude zabune momak ima fantastican bekend, ali msm da jos nije u rangu stena i Federera. Pogledajte samo da je Federer 2017 tek poceo uzimati rafu i to dosta lagano sem onog finala ao samo zato sto je poceo napadati bekendom i ulaziti u teren. Sten je to radio i ranije, ali njemu je glava problem. Tako da bice dobar mec, ali mislim da Cicipasov belend jednorucni jos nije spreman dovoljno za Rafin forhend.

Muamer

pre 5 godina

Navijaci Noleta su imali nadu u Tiafou pa sad se uzdaju u Cicibana. Satrace ga Rafa ko mraz paprike.lsplacite se bice vam lakse ( Jasar Ahmedovski )

BODIBOND

pre 5 godina

@Jumko...ko je vođa?
(VUK, 22. januar 2019 10:35)

Zna se ko je vodja, ako ti napisem njegove inicijale lako ces pogoditi tu "misterioznu" osobu.

BODIBOND

pre 5 godina

Goran S) I Kirios vodi protiv Đokovića 2:0, pa ne razumem šta si hteo da kažeš?
(zvezdoprc, 22. januar 2019 11:34)

I Klizan vodi sa 1:0 protiv Djokovica.

BODIBOND

pre 5 godina

Navijaci Novaka Djokovica se prekjuce smejali i rugali sto je Cicipas pobedio Federera a on danas pobedio i Bautistu-Aguta koji je osvojio titulu u Dohi pobedivsi koga...? Sledeceg protivnika Nisikorija u Melburnu hihihihi.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Gordan) Sećaš se kad su Nole i AV "spašavali" decu iz smetova u Feketiću i širom Srbije, a Srbija bez Noleta igrala protiv Švajcarske Devis kup.
Po meni svako, ko ne navija za Đokovića, sigurno mrzi Vučića, što ne znači da po neki Noletov navijač ne voli Vučića,ali zaista retko.

Dobros-AV

pre 5 godina

Ako se ne varam Stefanosu je otac Grk, majka Ruskinja, Kanađaninu Šapovalovu otac Rus, majka Jevrejka, Australijancu Kirjosu otac Grk, majka Nigerijka, dok Englezi čuvaju svoju plavu krv.
(ZLOBEX, 22. januar 2019 08:15)

Sve tacno, osim za Kirjosa: otac mu je Grk a majka iz Malezije.

Džo

pre 5 godina

tako sad gledam Cicipasa
(Boki, 22. januar 2019 10:57)
Ne kaže se "Cicipasa" nego Cicipsa, jednina. Ne zove se on Cicipsi nego Cicipas.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Činjenica) Što se tiče Nadala mogu delimično da se složim s tobom, osim u onom delu teksta "... sve dok ga Nole nije provalio".
Pre će biti, "... sve dok se Nadal nije povredio i zbog toga odsustvovao sa terena dugo i vrlo često".

gordan

pre 5 godina

zvezdoprc, 22. januar 2019 11:51

Kako poveza Novaka i AV-a zivota ti? Ovo je besmislica dana, kao i to da sam glasac doticnog! Sad tek zakljucujujem kakva si osoba...

Фрфљави

pre 5 godina

Као и многи пре њега, засијаће и угасиће се. Прошле године амо рекли да имамо беби Ђоковића. Па су долазили и Јановичи, па Весели, па Томићи, Звереви...

Andreja

pre 5 godina

Grk zanimljivo igra, interesantna je osoba.Ima harizmu.Uz Zvereva, velika nada tenisa u buducnosti.Navijacu za njega u mecu protiv Nadala,na mladjima svet ostaje.

robinjo

pre 5 godina

Mislim da je objektivno imao otvoren zreb. Federer nije u formi. Batista Agut jeste u formi ali nije igrac za zavrsnice slemova. Nadal ce ga oduvati u polufinalu i to ce biti kraj bajke mada mi je simpatican.
(Goran, 22. januar 2019 09:31)

Federer nije u formi zato što je izgubio? Izgleda da je u formi samo kad osvoji GS. Federer je veoma dobro odigrao meč, bolje nego finale prošle godine protiv onog nesrećnog Ćilića, samo što je mali odigrao maestralno. Federer da je u drugom delu žreba ,umesto Novaka, igrao bi finale.

mr

pre 5 godina

5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)

Па ко Џумко, основац, још не уче падежИ.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Gordan) Ne znam šta radi Jumko, ja sam u penziji i mogu, kad treba, da spavam danju a gledam noću. Inače me apsolutno ne zanima kad igra Đoković, niti su mi zanimljive osobe koje navijaju za Vučića i Đokovića. Tebi niko ne brani da širiš ljubav, voli brate, tvoja stvar.

NikolaKodcura

pre 5 godina

Čisto da napišem da postoji šansa da dobije Federera pa Nadala pa Djokovića, naravno i osvoji turnir. Ako se to desi onda vredi pričati dalje, za sada je ovo tek bljesak.
Želim mu sve najbolje i da ipak ovaj put izgubi od Novaka :)

svarožić

pre 5 godina

Ovaj što danas igra sa Rafom i ovaj mali Grk su, po meni, budućnost tenisa. Zverevu fali nešto da pokaše sve što zna na velikim turnirima

GoranS

pre 5 godina

Cicipas ima protiv Medvedeva 0:3 (svi mečevi odigrani prošle godine, poslednji na USO). Prvo mora da nauči kako njega da pobedi ako želi osvajati velike titule.

Jumko

pre 5 godina

Hahahaha, kako se voli i podrzava mladjani Grk jer je pobedio onog sa 20 Gs titula! A ako pred potencijalno finale sa Djokovicem izjavi samo da ima sanse u finalu, bice novi drzavni neprijatelj!

Proto Ganci

pre 5 godina

Ja bih bio dosta uzdrzan od predvidjanja kakav ce igrac postati jer se mnogo puta do sad desavalo da brzo zgasnu te mlade "zvezde". Da li se neko jos seca onog poljaka Janovica sto je cak i polufinale Vimbldona igrao, ja sam mu cak i ime zaboravio. Tek kad u kontinuitetu bude pokazivao dobre igre moze se pricati o njemu kao buducnosti tenisa.

milojko

pre 5 godina

Jos jedna pobeda Cicipasa i on postaje paradigma jednorucnog bekhenda. Dokazao je da moze da parira tim udarcem svim forhendima a bolje nego istroseni Federer. Osim toga jeste li videli njegovu gorucu energiju, imam utisak da njemu skodi sedenje u pauzama i da to radi samo zbog pravila.Od danas navijam za mladog Grka. DO KRAJA!

Novosađanin

pre 5 godina

"5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)"

A u kojoj se školi uči da se "čačanin" piše malim početnim slovom? ;)

"Rugala se bakra loncu a oboje garavi."
Hahahaha!

Nikola

pre 5 godina

Ako bih morao da biram naslednika Novaka, to bi bio taj Grk.
(dragan, 22. januar 2019 09:42)

Kaze meni sin posle pobede Cicipasa nad RF: "Eto tata za koga cemo da navijamo kad Nole okaci kopacke o klin".

mile

pre 5 godina

lepo ja reče još pre meča sa Federerom da će ovaj da izbaci i Federerka i onog sujeverka a vi meni nalupaste minuse...a sad ga ti verovatno isti kuju u zvezde

Boki

pre 5 godina

Volim tenis i dugo ga pratim, još od 1975. Nisam neki zaluđenik da bih noću gledao AO 2019, ali jutros se prerano probudih i pogledah dva poslednja seta. Cicipas je već sada ozbiljan, veoma ozbiljan igrač.
Naravno, prerano je davati neke dugoročne prognoze, ali, kao što sam posmatrao "ulazak na veliku scenu" Tima, Raonića, Nišikorija, Zvereva, Kirjosa i ostalih, tako sad gledam Cicipasa i - dečko se izdvaja.
Svi znaju da udare dobar forhend, bekend, slajs, itd ...ali se dobar igrač on onoh vrhunskog razlikuje u - glavi.
E, Cicipas je od onih koji ne samo da imaju to nešto ispod te svoje kosijane, nego i umeju da "to nešto" koriste. Jak je mentalno, prošao je kroz priličan pritisak tokom ovih nekoliko kola, ali je na izazov odgovorio izvanredno.
Iskreno, daleko više mi se dopada njegov stil igre od igre jednog Zvereva, ili Tima.
Definitivno, odmah posle Đokovića. ubuduće navijam i za ovog "klinju".

milann

pre 5 godina

Sjajan rezultat za Grka, za mene iskreno jeste "iznenadjenje'' sto je uspeo pobediti ovaj mec. Agut sjajno igra jos od Abu Dabija. I jos sam mislio da je emotovno dosta iscrpljen posle Rodzera. Ali uspeo je. Medjutim sa Rafom,sa pretpostavkom da ce Rafa pobediti Tiafoa, jako tesko. Rafa igra dobro, stil Rafin nikako ne odgovara Na sve to Rafa obicno sjajno igra polufinala ovde.

Dobro

pre 5 godina

Kog zabole dal si i odakle došo smaraču
(dzoni, 22. januar 2019 08:39)

Dragi ‘dzoni’, pored divnog vaspitanja primecujem po Vasem komentaru i da ste jako pismeni.
Ne znam bas potpuno tacno ‘koga zabole’, mozda od prilike neku polovinu komentatora koji su ti lupili minus na ovo.
Malo li je, ‘dzoni?

Iz zemlje lala, nastavlja da smara, uvek vas,

Nikola

pre 5 godina

Sto se mene tice neka danas deda Rafa odigra 5 seta i jos 5 seta ca cicibanom pa da Novak to finale odradi rutinski bez neke drame . 
(Kosta, 22. januar 2019 09:23) 

5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)


U vecernju.

stajaznam

pre 5 godina

Teniski klasik je Đoković Nadal. 4.5 sata vrhunskog tenisa. Njih dvojica stvarno izvlače jedan iz drugog neverovatne stvari. Radujem se tom meču.

boris

pre 5 godina

Ono sto se uvek namece kao pitanje kada se nadje ovako talentovan mlad igrac jeste kako ce se u buducnosti ponasati ta glava kada ga u odlucujucim mecevima proglase za favorita!?..Kako ce uspeti to breme da nosi?...tenis igra vrhunski, odlicno servira, jos bolje se krece...ima mnogo takvih koji su u stanju da dva meseca godisnje igraju na tom nivou...za vrhunski rezultat to se mora raditi 10 meseci godisnje u narednih 10 do 12 godina...je li tako?Federera je sa pozicije autsajdera onako opusteno
" nalupao", Batistu dobio u hednom relativno izjednacenom mecu...Nadala ne moze dobiti...koliko god da je dobar onaj jednorucni bekend do sada se pokazao kao nestabilno oruzje za Nadalove spinovane forhende.....upravo kao sto oni nisu Nadalu dovoljni da na ovoj podlozi dobije Djokovica....

srbin

pre 5 godina

(zex) Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.
(zvezdoprc, 22. januar 2019 08:05) # Link komentara

Znaci sada sam sve cuo u zivotu, pa prijatelju prvo da ti objasnim jednu stvar kao neko ko je celi zivot trenirao i igrao tenis, pokusaj da uzmes reket u ruke pa prebacis lopticu 5-6 puta zaredom i to iz mesta, ne moras iz trka, pa ces videti koliko je to tesko. Drugo vezano za Nadala, pa on je pojam defanzivnog tenisa, posebno dok je bio mladji, covek je svoje telo upropastio besomucnim trcanjem i vracanjem loptice…

Mikloš salamander

pre 5 godina

vidim da su ovde neki vec otpisali Tiafoa,decko je nadolazeca mlada snaga poput cicipasa,Medvedeva,Kacanova,Zvereveva,Tima.nece biti Nadalu nimalo lako,ocekujem tezak mec i da Tiafo oduzme najmanje jedan set biku sa Majorke!.

Sinki

pre 5 godina

O Cicipasu mozemo pricati tek kada prodje nekoliko mjeseci od Australije...Vidjecemo da li je ovo bila samo euforija,sto se cesto desi,ili ce nastaviti sa dobrim rezultatima.Samo da se ne desi da odjednom nestane i da ga nema na mastersima,itd.

Kaligula

pre 5 godina

Prisustvojemo proboju jednog novog igrača koji je na nivou velike trojke kad se probijala, ako ostane posvećen može na minimum 5 GS u karijeri. Sve zavisi od njega.

Maja

pre 5 godina

@michael myers merilo “dobrote” je da covek nema tetovaze i pirsinge........ e kad bi takvi kao ti nestali sa zemlje kako bi lep svet bio

Goran

pre 5 godina

Mislim da je objektivno imao otvoren zreb. Federer nije u formi. Batista Agut jeste u formi ali nije igrac za zavrsnice slemova. Nadal ce ga oduvati u polufinalu i to ce biti kraj bajke mada mi je simpatican.

Markos

pre 5 godina

Maja
Sve sto je rekao je istina.Opste poznato je da su tetovaze i prirsing znak narcisoidnosti.Tek pogotovo kod muskarca.E cuj muskarac da se ukrasava nekim djindjuvama i sminka po telu tetovazama.Bolest

zvezdoprc

pre 5 godina

(srbin) Šta mi napriča, druže?
Ispade po tvome da je to jako težak sport, tri gema pa pauza, set pa veća pauza, pa pripreme za servis, peškiri na sve strane, loptice na tacni od skupljača, medicinski tajm auti, masaže, previjanja, banane, voda, specijalni napitak one ili ove vrste...
Da je toliko težak ne bi ga upražnjavala uglavnom aristokratija.

abvgd

pre 5 godina

Srecan sto je prosao brat Grk i sto ce on vise namuciti Nadala od Bautiste Aguta koji kao i Ferer moze da namuci nekoga kao Novak i izmori ga, ali ih zato Rafa dere lagano. Ovako moze da bude svasta u polufinalu i Rafa ce morati da se pomuci, ako prodje naravno.

Stari čačanin

pre 5 godina

Sto se mene tice neka danas deda Rafa odigra 5 seta i jos 5 seta ca cicibanom pa da Novak to finale odradi rutinski bez neke drame .
(Kosta, 22. januar 2019 09:23)

5 seta? U koju li si ti školu išao?

zvezdoprc

pre 5 godina

Finale Cicipas - Raonić, naravno ovo je prognoza po kriterijum šta je ko do sada pokazao.
Najverovatnije polufinale iz donjeg dela žreba Raonić - Đoković, mada ni Nišikori nije bez šansi.
Rafa ovog Grka teško može da dobije, a i Đoković nije favorit, jer ne deluje ubedljivo, kao da nema dovoljno snage.

majtimajk

pre 5 godina

"nema sanse protiv Nadala . Nadal je jako iskisan a ukazala mu se sansa da poprilicno lako udje u finale i ubere genslem .....kad se sve sabere i oduzme jedina opasnost po rafu je Novak"
 (zoran ivkovic, 22. januar 2019 07:26)

-cekaj bre zoki, ko ti kaze da ce igrati protiv nadala? onog amera nisam gledao, ali koliko citam, nije za potceniti. osim toga, oni su uvek sumnjivi. ima tu neke pilule za lilule (serena,felps, armstrong, dzonson, kosarkasi...).

činjenica

pre 5 godina

Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.
(zvezdoprc, 22. januar 2019 08:05)

Slabo si ti pratio tenis. Svi najveći su imali dobru igru sa osnovne linije.

Najsiromašniji po teniskom znanju su oduvek bili oni koji igraju servis-volej igru.

Inače, Nadal je takođe "prebacivač" loptice koji je najveće uspehe postigao zahvaljujući neverovatnom spinu i sjajnoj fizičkoj pripremljenosti. Sve to, dok Đoković nije provalio odgovor na njegove spinove.

dzoni

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Ne da sam toliko zaludjen za nekog od ove dvojice, nego dodjoh juce sa puta iz Azije, pa dok ne pobedim jet lag i dodjem u ritam, eto nama tenisa!
Mali Cicipas je fenomenalno sazreo za svojih 20 godina i cak je na taktickom planu neverovatan. Skidam kapu! Jednoruki bekhend je divan za gledanje, ali znate i sami, ima ih samo par na turu koji mogu stvarno njime I da zaprete. Videcemo. Sledeca stanica je ili Rafa ili Tiafoe. Bolje da mu dodje Tiafoe, ne zbog razlike u renkingu i popularnosti, nego zbog stila igre, Servis Cicipasa je stvarno jako solidan, kretanje skoro perfektno, mentalno jak.... hmmmmm.... sta mu jos fali, pored iskustva? Mozda malo vise varijacije, cesce na mrezu.. ima duboke i prodorne udarce, mogao bi.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Kog zabole dal si i odakle došo smaraču

ZLOBEX

pre 5 godina

Ako se ne varam Stefanosu je otac Grk, majka Ruskinja, Kanađaninu Šapovalovu otac Rus, majka Jevrejka, Australijancu Kirjosu otac Grk, majka Nigerijka, dok Englezi čuvaju svoju plavu krv.

Koliko se secam....

pre 5 godina

Kako su sad lepi komentari o Cicipasu, pa me cudi otkud takva promena u odnosu na one kad je prosle godine pobedio Novaka.
(Robert, 22. januar 2019 07:47)

Nisi u pravu, bilo je samo puno negativnih komentara na racun Noleta, ne na racun Cicipasa.
Momak je, izgleda bas sasvim ok, lepo se ponasa, lepo prica, dobro izgleda, cela familija ukljucujuci i sestricu od 12 godina u boksu....sta negativno da kazemo o njemu???

Камичак

pre 5 godina

Koliko je Đokoviću bio naklonjen žreb vidi se i po tome da na njegovom putu nije bilo Kačanova i Cicipasa.
 (banjica, 22. januar 2019 07:30) 

Интересантно размишљање. Само, ко је тај Качанов? Нисам знао да је играо на АО. Додуше, играо је један други са сличним презименм, Хачанов. А можда се на Баници он и зове Качанов, само тада је и Циципас - Титипас.

zvezdoprc

pre 5 godina

(zex) Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.

lol

pre 5 godina

Samo dok njega uhvati "čika" Nadal, letjeće loptice ... mali ih ni okom pratiti neće.
Nije još došlo njegovo vrijeme.
Isto kao juče što se proveo Danil.

Гиле

pre 5 godina

Тешло ће против Надала. Највише због Надаловог форхенда који је убитачан за једно ручни бекхенд. Мада Грк тешко губи сервис, и има све ударце.

MisterNo

pre 5 godina

@Robert
Razliciti ljudi? To Vam nije palo na um? Nije vljda da samo 1000 ljudi prati sajt (toliko otprilike najvise bude komentara), pa se eto vrte jedni te isti...

Detuš

pre 5 godina

Ček da naleti na one prave. Zasad je pobedjivao prosek i jednog penzionera. Biće veliki šampion, neosporno, ali još se on ne pita. Ispada u polufinalu.

Teniser, pardon tenisac

pre 5 godina

@Robert, upravo suprotno - kada je Novak izgubio od Grka svi su pljuvali Novaka i njegovu formu a niko Grka. Pre nego pocnes komentarisati u stilu trolovanja nadji bar neko realno uporiste, ovako si samo jadan.

Mirko

pre 5 godina

Kad je Cung pobedio Djokovica bio je novi broj 1, onda Cekinato, pa Hacanov pa Zverev, i nista od svih njih, sad je Cicipas, jel tako botovi?
(Samo kazem, 22. januar 2019 06:32)

Uh, koga si ti sve strpao u isti koš. Mrzi me da ti crtam razliku između Cunga i Cekinata s jedne, i Cicipasa s druge strane. Moraš da gledaš mečeve, da primetiš kvalitet igre protivnika koje Cicipas dobija, sve će biti jasno. Samo proprati.

gordan

pre 5 godina

Jumko & zvezdoprc@
Jel vi radite ista u zivotu osim sto prosipate mrznju danima, a jutros vidim da ste od rane zore tu? i kad Novak ne igra tu ste da mrzite. Neverovatno

biće bolje

pre 5 godina

Bilo bi dobro da se među mlađima pojavi neki novi šampion, ali da bi se to reklo za mladog Grka moraće da pokaže konstatnost, a to znači da postane stalni učesnik završnice turnira u dužem vremenskom periodu. Novak i Nadal će pokušati da stignu Federera što će još više otežati poziciju mlađim teniserima. Ova godina je presudna za Novaka ako misli da ruši Federerove rekorde.

ja realno

pre 5 godina

Da li se meni čini ili Nadal nije u karijeri imao ovakav čist put na nekom GS!? Moraš baš da pratiš tenis da bi znao za njegove protivnike

Grk-Makedonac iz Vremena Aleksandra Velikog

pre 5 godina

Novi Nikos Galis!
Tsitsipas verujem da nauče Grke da igraju Tennis i da počnu da se zainteresuju u budućnosti i u taj sport.
Kao sto Galis nas naučio košarku a posle njega Grčka postala sila i u košarku :)

zoran ivkovic

pre 5 godina

nema sanse protiv Nadala . Nadal je jako iskisan a ukazala mu se sansa da poprilicno lako udje u finale i ubere genslem .....kad se sve sabere i oduzme jedina opasnost po rafu je Novak

Tribislav

pre 5 godina

Simpatican momak. Gledao sam njegov mec protiv Rodzera momak opusten fin, a ne kao vecina tenisera koja skidaju gace na pomen velike trojke. Lep tenis igra napadacki i mislim da cu imati za koga da navijam kad ode velika trojka.

Michael Myers

pre 5 godina

Ovaj mladi momak je i po harizmi i po ponasanju jedini dostojan nasledstva trona velike trojke. Nisam primetio neke tetovaze i pirsinge. Porodica mu je vazna. Muratoglu u boksu. U Australiji je velika grcka emigracija, veca nega srpska i hrvatska zajedno, tako da kako odmice turnir imace sve porsku. Filipusis, Kirgios, Kokinakis, svi su oni australijski grci, ali ovaj mali ima nesto sto oni nemaju. I jos nesto, pruza mu se jedinstvena sansa da na jednom turniru skine skalp velikoj trojci, sledeci je Nadal a onda u finalu najverovatnije Nole. Nadam se da se to nece desiti, ali zamislite svetske medije ako se to ipak desi, a kako igra nije nemoguce. Onda bi mu teniski tron bio zagarantovan!

fednole

pre 5 godina

Čini se da će ipak biti tenisa kada ode najveća trojka.Ovaj ima karizmu i to popriličnu sa tim moderni Isus izgledom a nije ni dosadan kada priča

Dex

pre 5 godina

Ubedljivo najsimpaticniji teniser medju ovom mladjom gardom. Ovo je prvi Gren Slem na kojem je napravio rezultat tako da je rano za neka predvidjanja, ali deluje daleko mocnije od mnogih tenisera i psihicki jaci. Ukoliko nastavi vredno da radi bice u top 3 vec kroz koju godinu. Sve najbolje za brata Grka!

Prorok Isaija

pre 5 godina

Imacemo mi u Srb za koga da navijamo kad Novak ode. Jedino Rafa moze da ga pobedi trenutno. Novak ne bi mogao. Ne mislim da ce Novak do finala zbog Raonica koji igra tenis zivota. Finale Raonic - Nadal i 18ta titula za Nadala.

srle

pre 5 godina

Gde su sad oni što pre neki dan pričaše da će Agut lagano dobiti, pošto kad pobediš Federera nakon toga nekom logikom gubiš naredni meč? Cicipas može dobiti svakog, pa i Nadala, doduše jeste autsajder protiv izvanrednog Rafe. Ali ovaj momak ima srce veliko ko Grčka.

Samo kazem

pre 5 godina

Kad je Cung pobedio Djokovica bio je novi broj 1, onda Cekinato, pa Hacanov pa Zverev, i nista od svih njih, sad je Cicipas, jel tako botovi?

Cole

pre 5 godina

Nema sta, po meni, smena generacija
je na pomolu, sto je i normalno,
mladi lavovi sve vise grizu, mislim
da se to nece dogoditi bas preko
noci ali u narednih godinu-dve
svakako. Realno, velika trojka/cetvorka
polako silazi sa scene, Marej je
skoro gotov, sto se Federera tice,
pitanje je koliko jos moze i ostace
nam Nadal i Novak da brane cast
strae garde, gde ce za koju godunu
da, kao RF, svoju sansu vrebaju
iz prikrajka. Poz.

Mixy

pre 5 godina

Odgledao zadnji set! Odlican mec, veoma nezgodan protivnik! Bolji bekhend nego Federeror cini mi se! Inace ako je Dimitrov baby Fed, Tsitsipas je Federer licno :D Klizi odlicno po terenu! NextGen is coming definitely! Engleski mu je odlican, impresionar sam! Inace radim u Grckom restoranu u Cikagu, Athena :) Laku noć

Larry

pre 5 godina

Tesko ce protiv Nadala u polufinalu, sto zbog Nadalove forme sto zbog iskustva. Ako Nadal nekim cudom ispadne sad, finale je blizu. Ali je decko definitivno potvrdio da ima sampionski gen, za razliku od ostalih next-gen momaka.

Dobro

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Ne da sam toliko zaludjen za nekog od ove dvojice, nego dodjoh juce sa puta iz Azije, pa dok ne pobedim jet lag i dodjem u ritam, eto nama tenisa!
Mali Cicipas je fenomenalno sazreo za svojih 20 godina i cak je na taktickom planu neverovatan. Skidam kapu! Jednoruki bekhend je divan za gledanje, ali znate i sami, ima ih samo par na turu koji mogu stvarno njime I da zaprete. Videcemo. Sledeca stanica je ili Rafa ili Tiafoe. Bolje da mu dodje Tiafoe, ne zbog razlike u renkingu i popularnosti, nego zbog stila igre, Servis Cicipasa je stvarno jako solidan, kretanje skoro perfektno, mentalno jak.... hmmmmm.... sta mu jos fali, pored iskustva? Mozda malo vise varijacije, cesce na mrezu.. ima duboke i prodorne udarce, mogao bi.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Perao

pre 5 godina

Od svih mladih nada, mladi grk je za sada pokazao da ima najvise petlje(da ne kazem nesto drugo), igra otresito i bez savesti...ako ovako nastavi, bice zanimljivo kako ce se odvijati njegova karijera.

Dex

pre 5 godina

Ubedljivo najsimpaticniji teniser medju ovom mladjom gardom. Ovo je prvi Gren Slem na kojem je napravio rezultat tako da je rano za neka predvidjanja, ali deluje daleko mocnije od mnogih tenisera i psihicki jaci. Ukoliko nastavi vredno da radi bice u top 3 vec kroz koju godinu. Sve najbolje za brata Grka!

Mixy

pre 5 godina

Odgledao zadnji set! Odlican mec, veoma nezgodan protivnik! Bolji bekhend nego Federeror cini mi se! Inace ako je Dimitrov baby Fed, Tsitsipas je Federer licno :D Klizi odlicno po terenu! NextGen is coming definitely! Engleski mu je odlican, impresionar sam! Inace radim u Grckom restoranu u Cikagu, Athena :) Laku noć

Perao

pre 5 godina

Od svih mladih nada, mladi grk je za sada pokazao da ima najvise petlje(da ne kazem nesto drugo), igra otresito i bez savesti...ako ovako nastavi, bice zanimljivo kako ce se odvijati njegova karijera.

Larry

pre 5 godina

Tesko ce protiv Nadala u polufinalu, sto zbog Nadalove forme sto zbog iskustva. Ako Nadal nekim cudom ispadne sad, finale je blizu. Ali je decko definitivno potvrdio da ima sampionski gen, za razliku od ostalih next-gen momaka.

Samo kazem

pre 5 godina

Kad je Cung pobedio Djokovica bio je novi broj 1, onda Cekinato, pa Hacanov pa Zverev, i nista od svih njih, sad je Cicipas, jel tako botovi?

Cole

pre 5 godina

Nema sta, po meni, smena generacija
je na pomolu, sto je i normalno,
mladi lavovi sve vise grizu, mislim
da se to nece dogoditi bas preko
noci ali u narednih godinu-dve
svakako. Realno, velika trojka/cetvorka
polako silazi sa scene, Marej je
skoro gotov, sto se Federera tice,
pitanje je koliko jos moze i ostace
nam Nadal i Novak da brane cast
strae garde, gde ce za koju godunu
da, kao RF, svoju sansu vrebaju
iz prikrajka. Poz.

srle

pre 5 godina

Gde su sad oni što pre neki dan pričaše da će Agut lagano dobiti, pošto kad pobediš Federera nakon toga nekom logikom gubiš naredni meč? Cicipas može dobiti svakog, pa i Nadala, doduše jeste autsajder protiv izvanrednog Rafe. Ali ovaj momak ima srce veliko ko Grčka.

Tribislav

pre 5 godina

Simpatican momak. Gledao sam njegov mec protiv Rodzera momak opusten fin, a ne kao vecina tenisera koja skidaju gace na pomen velike trojke. Lep tenis igra napadacki i mislim da cu imati za koga da navijam kad ode velika trojka.

fednole

pre 5 godina

Čini se da će ipak biti tenisa kada ode najveća trojka.Ovaj ima karizmu i to popriličnu sa tim moderni Isus izgledom a nije ni dosadan kada priča

Michael Myers

pre 5 godina

Ovaj mladi momak je i po harizmi i po ponasanju jedini dostojan nasledstva trona velike trojke. Nisam primetio neke tetovaze i pirsinge. Porodica mu je vazna. Muratoglu u boksu. U Australiji je velika grcka emigracija, veca nega srpska i hrvatska zajedno, tako da kako odmice turnir imace sve porsku. Filipusis, Kirgios, Kokinakis, svi su oni australijski grci, ali ovaj mali ima nesto sto oni nemaju. I jos nesto, pruza mu se jedinstvena sansa da na jednom turniru skine skalp velikoj trojci, sledeci je Nadal a onda u finalu najverovatnije Nole. Nadam se da se to nece desiti, ali zamislite svetske medije ako se to ipak desi, a kako igra nije nemoguce. Onda bi mu teniski tron bio zagarantovan!

zoran ivkovic

pre 5 godina

nema sanse protiv Nadala . Nadal je jako iskisan a ukazala mu se sansa da poprilicno lako udje u finale i ubere genslem .....kad se sve sabere i oduzme jedina opasnost po rafu je Novak

Dobro

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Ne da sam toliko zaludjen za nekog od ove dvojice, nego dodjoh juce sa puta iz Azije, pa dok ne pobedim jet lag i dodjem u ritam, eto nama tenisa!
Mali Cicipas je fenomenalno sazreo za svojih 20 godina i cak je na taktickom planu neverovatan. Skidam kapu! Jednoruki bekhend je divan za gledanje, ali znate i sami, ima ih samo par na turu koji mogu stvarno njime I da zaprete. Videcemo. Sledeca stanica je ili Rafa ili Tiafoe. Bolje da mu dodje Tiafoe, ne zbog razlike u renkingu i popularnosti, nego zbog stila igre, Servis Cicipasa je stvarno jako solidan, kretanje skoro perfektno, mentalno jak.... hmmmmm.... sta mu jos fali, pored iskustva? Mozda malo vise varijacije, cesce na mrezu.. ima duboke i prodorne udarce, mogao bi.

Iz zemlje lala, uvek vas,

srbin

pre 5 godina

(zex) Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.
(zvezdoprc, 22. januar 2019 08:05) # Link komentara

Znaci sada sam sve cuo u zivotu, pa prijatelju prvo da ti objasnim jednu stvar kao neko ko je celi zivot trenirao i igrao tenis, pokusaj da uzmes reket u ruke pa prebacis lopticu 5-6 puta zaredom i to iz mesta, ne moras iz trka, pa ces videti koliko je to tesko. Drugo vezano za Nadala, pa on je pojam defanzivnog tenisa, posebno dok je bio mladji, covek je svoje telo upropastio besomucnim trcanjem i vracanjem loptice…

Grk-Makedonac iz Vremena Aleksandra Velikog

pre 5 godina

Novi Nikos Galis!
Tsitsipas verujem da nauče Grke da igraju Tennis i da počnu da se zainteresuju u budućnosti i u taj sport.
Kao sto Galis nas naučio košarku a posle njega Grčka postala sila i u košarku :)

stajaznam

pre 5 godina

Teniski klasik je Đoković Nadal. 4.5 sata vrhunskog tenisa. Njih dvojica stvarno izvlače jedan iz drugog neverovatne stvari. Radujem se tom meču.

Stari čačanin

pre 5 godina

Sto se mene tice neka danas deda Rafa odigra 5 seta i jos 5 seta ca cicibanom pa da Novak to finale odradi rutinski bez neke drame .
(Kosta, 22. januar 2019 09:23)

5 seta? U koju li si ti školu išao?

Sinki

pre 5 godina

O Cicipasu mozemo pricati tek kada prodje nekoliko mjeseci od Australije...Vidjecemo da li je ovo bila samo euforija,sto se cesto desi,ili ce nastaviti sa dobrim rezultatima.Samo da se ne desi da odjednom nestane i da ga nema na mastersima,itd.

boris

pre 5 godina

Ono sto se uvek namece kao pitanje kada se nadje ovako talentovan mlad igrac jeste kako ce se u buducnosti ponasati ta glava kada ga u odlucujucim mecevima proglase za favorita!?..Kako ce uspeti to breme da nosi?...tenis igra vrhunski, odlicno servira, jos bolje se krece...ima mnogo takvih koji su u stanju da dva meseca godisnje igraju na tom nivou...za vrhunski rezultat to se mora raditi 10 meseci godisnje u narednih 10 do 12 godina...je li tako?Federera je sa pozicije autsajdera onako opusteno
" nalupao", Batistu dobio u hednom relativno izjednacenom mecu...Nadala ne moze dobiti...koliko god da je dobar onaj jednorucni bekend do sada se pokazao kao nestabilno oruzje za Nadalove spinovane forhende.....upravo kao sto oni nisu Nadalu dovoljni da na ovoj podlozi dobije Djokovica....

Goran

pre 5 godina

Mislim da je objektivno imao otvoren zreb. Federer nije u formi. Batista Agut jeste u formi ali nije igrac za zavrsnice slemova. Nadal ce ga oduvati u polufinalu i to ce biti kraj bajke mada mi je simpatican.

činjenica

pre 5 godina

Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.
(zvezdoprc, 22. januar 2019 08:05)

Slabo si ti pratio tenis. Svi najveći su imali dobru igru sa osnovne linije.

Najsiromašniji po teniskom znanju su oduvek bili oni koji igraju servis-volej igru.

Inače, Nadal je takođe "prebacivač" loptice koji je najveće uspehe postigao zahvaljujući neverovatnom spinu i sjajnoj fizičkoj pripremljenosti. Sve to, dok Đoković nije provalio odgovor na njegove spinove.

Гиле

pre 5 godina

Тешло ће против Надала. Највише због Надаловог форхенда који је убитачан за једно ручни бекхенд. Мада Грк тешко губи сервис, и има све ударце.

Boki

pre 5 godina

Volim tenis i dugo ga pratim, još od 1975. Nisam neki zaluđenik da bih noću gledao AO 2019, ali jutros se prerano probudih i pogledah dva poslednja seta. Cicipas je već sada ozbiljan, veoma ozbiljan igrač.
Naravno, prerano je davati neke dugoročne prognoze, ali, kao što sam posmatrao "ulazak na veliku scenu" Tima, Raonića, Nišikorija, Zvereva, Kirjosa i ostalih, tako sad gledam Cicipasa i - dečko se izdvaja.
Svi znaju da udare dobar forhend, bekend, slajs, itd ...ali se dobar igrač on onoh vrhunskog razlikuje u - glavi.
E, Cicipas je od onih koji ne samo da imaju to nešto ispod te svoje kosijane, nego i umeju da "to nešto" koriste. Jak je mentalno, prošao je kroz priličan pritisak tokom ovih nekoliko kola, ali je na izazov odgovorio izvanredno.
Iskreno, daleko više mi se dopada njegov stil igre od igre jednog Zvereva, ili Tima.
Definitivno, odmah posle Đokovića. ubuduće navijam i za ovog "klinju".

Prorok Isaija

pre 5 godina

Imacemo mi u Srb za koga da navijamo kad Novak ode. Jedino Rafa moze da ga pobedi trenutno. Novak ne bi mogao. Ne mislim da ce Novak do finala zbog Raonica koji igra tenis zivota. Finale Raonic - Nadal i 18ta titula za Nadala.

NikolaKodcura

pre 5 godina

Čisto da napišem da postoji šansa da dobije Federera pa Nadala pa Djokovića, naravno i osvoji turnir. Ako se to desi onda vredi pričati dalje, za sada je ovo tek bljesak.
Želim mu sve najbolje i da ipak ovaj put izgubi od Novaka :)

abvgd

pre 5 godina

Srecan sto je prosao brat Grk i sto ce on vise namuciti Nadala od Bautiste Aguta koji kao i Ferer moze da namuci nekoga kao Novak i izmori ga, ali ih zato Rafa dere lagano. Ovako moze da bude svasta u polufinalu i Rafa ce morati da se pomuci, ako prodje naravno.

Markos

pre 5 godina

Maja
Sve sto je rekao je istina.Opste poznato je da su tetovaze i prirsing znak narcisoidnosti.Tek pogotovo kod muskarca.E cuj muskarac da se ukrasava nekim djindjuvama i sminka po telu tetovazama.Bolest

Koliko se secam....

pre 5 godina

Kako su sad lepi komentari o Cicipasu, pa me cudi otkud takva promena u odnosu na one kad je prosle godine pobedio Novaka.
(Robert, 22. januar 2019 07:47)

Nisi u pravu, bilo je samo puno negativnih komentara na racun Noleta, ne na racun Cicipasa.
Momak je, izgleda bas sasvim ok, lepo se ponasa, lepo prica, dobro izgleda, cela familija ukljucujuci i sestricu od 12 godina u boksu....sta negativno da kazemo o njemu???

Камичак

pre 5 godina

Koliko je Đokoviću bio naklonjen žreb vidi se i po tome da na njegovom putu nije bilo Kačanova i Cicipasa.
 (banjica, 22. januar 2019 07:30) 

Интересантно размишљање. Само, ко је тај Качанов? Нисам знао да је играо на АО. Додуше, играо је један други са сличним презименм, Хачанов. А можда се на Баници он и зове Качанов, само тада је и Циципас - Титипас.

gordan

pre 5 godina

Jumko & zvezdoprc@
Jel vi radite ista u zivotu osim sto prosipate mrznju danima, a jutros vidim da ste od rane zore tu? i kad Novak ne igra tu ste da mrzite. Neverovatno

Kaligula

pre 5 godina

Prisustvojemo proboju jednog novog igrača koji je na nivou velike trojke kad se probijala, ako ostane posvećen može na minimum 5 GS u karijeri. Sve zavisi od njega.

Mirko

pre 5 godina

Kad je Cung pobedio Djokovica bio je novi broj 1, onda Cekinato, pa Hacanov pa Zverev, i nista od svih njih, sad je Cicipas, jel tako botovi?
(Samo kazem, 22. januar 2019 06:32)

Uh, koga si ti sve strpao u isti koš. Mrzi me da ti crtam razliku između Cunga i Cekinata s jedne, i Cicipasa s druge strane. Moraš da gledaš mečeve, da primetiš kvalitet igre protivnika koje Cicipas dobija, sve će biti jasno. Samo proprati.

robinjo

pre 5 godina

Mislim da je objektivno imao otvoren zreb. Federer nije u formi. Batista Agut jeste u formi ali nije igrac za zavrsnice slemova. Nadal ce ga oduvati u polufinalu i to ce biti kraj bajke mada mi je simpatican.
(Goran, 22. januar 2019 09:31)

Federer nije u formi zato što je izgubio? Izgleda da je u formi samo kad osvoji GS. Federer je veoma dobro odigrao meč, bolje nego finale prošle godine protiv onog nesrećnog Ćilića, samo što je mali odigrao maestralno. Federer da je u drugom delu žreba ,umesto Novaka, igrao bi finale.

majtimajk

pre 5 godina

"nema sanse protiv Nadala . Nadal je jako iskisan a ukazala mu se sansa da poprilicno lako udje u finale i ubere genslem .....kad se sve sabere i oduzme jedina opasnost po rafu je Novak"
 (zoran ivkovic, 22. januar 2019 07:26)

-cekaj bre zoki, ko ti kaze da ce igrati protiv nadala? onog amera nisam gledao, ali koliko citam, nije za potceniti. osim toga, oni su uvek sumnjivi. ima tu neke pilule za lilule (serena,felps, armstrong, dzonson, kosarkasi...).

biće bolje

pre 5 godina

Bilo bi dobro da se među mlađima pojavi neki novi šampion, ali da bi se to reklo za mladog Grka moraće da pokaže konstatnost, a to znači da postane stalni učesnik završnice turnira u dužem vremenskom periodu. Novak i Nadal će pokušati da stignu Federera što će još više otežati poziciju mlađim teniserima. Ova godina je presudna za Novaka ako misli da ruši Federerove rekorde.

Mikloš salamander

pre 5 godina

vidim da su ovde neki vec otpisali Tiafoa,decko je nadolazeca mlada snaga poput cicipasa,Medvedeva,Kacanova,Zvereveva,Tima.nece biti Nadalu nimalo lako,ocekujem tezak mec i da Tiafo oduzme najmanje jedan set biku sa Majorke!.

zvezdoprc

pre 5 godina

(zex) Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.

Dobros-AV

pre 5 godina

Ako se ne varam Stefanosu je otac Grk, majka Ruskinja, Kanađaninu Šapovalovu otac Rus, majka Jevrejka, Australijancu Kirjosu otac Grk, majka Nigerijka, dok Englezi čuvaju svoju plavu krv.
(ZLOBEX, 22. januar 2019 08:15)

Sve tacno, osim za Kirjosa: otac mu je Grk a majka iz Malezije.

Detuš

pre 5 godina

Ček da naleti na one prave. Zasad je pobedjivao prosek i jednog penzionera. Biće veliki šampion, neosporno, ali još se on ne pita. Ispada u polufinalu.

mr

pre 5 godina

5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)

Па ко Џумко, основац, још не уче падежИ.

Teniser, pardon tenisac

pre 5 godina

@Robert, upravo suprotno - kada je Novak izgubio od Grka svi su pljuvali Novaka i njegovu formu a niko Grka. Pre nego pocnes komentarisati u stilu trolovanja nadji bar neko realno uporiste, ovako si samo jadan.

Maja

pre 5 godina

@michael myers merilo “dobrote” je da covek nema tetovaze i pirsinge........ e kad bi takvi kao ti nestali sa zemlje kako bi lep svet bio

gordan

pre 5 godina

zvezdoprc, 22. januar 2019 11:51

Kako poveza Novaka i AV-a zivota ti? Ovo je besmislica dana, kao i to da sam glasac doticnog! Sad tek zakljucujujem kakva si osoba...

dzoni

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Ne da sam toliko zaludjen za nekog od ove dvojice, nego dodjoh juce sa puta iz Azije, pa dok ne pobedim jet lag i dodjem u ritam, eto nama tenisa!
Mali Cicipas je fenomenalno sazreo za svojih 20 godina i cak je na taktickom planu neverovatan. Skidam kapu! Jednoruki bekhend je divan za gledanje, ali znate i sami, ima ih samo par na turu koji mogu stvarno njime I da zaprete. Videcemo. Sledeca stanica je ili Rafa ili Tiafoe. Bolje da mu dodje Tiafoe, ne zbog razlike u renkingu i popularnosti, nego zbog stila igre, Servis Cicipasa je stvarno jako solidan, kretanje skoro perfektno, mentalno jak.... hmmmmm.... sta mu jos fali, pored iskustva? Mozda malo vise varijacije, cesce na mrezu.. ima duboke i prodorne udarce, mogao bi.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Kog zabole dal si i odakle došo smaraču

lol

pre 5 godina

Samo dok njega uhvati "čika" Nadal, letjeće loptice ... mali ih ni okom pratiti neće.
Nije još došlo njegovo vrijeme.
Isto kao juče što se proveo Danil.

zvezdoprc

pre 5 godina

Finale Cicipas - Raonić, naravno ovo je prognoza po kriterijum šta je ko do sada pokazao.
Najverovatnije polufinale iz donjeg dela žreba Raonić - Đoković, mada ni Nišikori nije bez šansi.
Rafa ovog Grka teško može da dobije, a i Đoković nije favorit, jer ne deluje ubedljivo, kao da nema dovoljno snage.

Nikola

pre 5 godina

Ako bih morao da biram naslednika Novaka, to bi bio taj Grk.
(dragan, 22. januar 2019 09:42)

Kaze meni sin posle pobede Cicipasa nad RF: "Eto tata za koga cemo da navijamo kad Nole okaci kopacke o klin".

Novosađanin

pre 5 godina

"5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)"

A u kojoj se školi uči da se "čačanin" piše malim početnim slovom? ;)

"Rugala se bakra loncu a oboje garavi."
Hahahaha!

Фрфљави

pre 5 godina

Као и многи пре њега, засијаће и угасиће се. Прошле године амо рекли да имамо беби Ђоковића. Па су долазили и Јановичи, па Весели, па Томићи, Звереви...

milojko

pre 5 godina

Jos jedna pobeda Cicipasa i on postaje paradigma jednorucnog bekhenda. Dokazao je da moze da parira tim udarcem svim forhendima a bolje nego istroseni Federer. Osim toga jeste li videli njegovu gorucu energiju, imam utisak da njemu skodi sedenje u pauzama i da to radi samo zbog pravila.Od danas navijam za mladog Grka. DO KRAJA!

ja realno

pre 5 godina

Da li se meni čini ili Nadal nije u karijeri imao ovakav čist put na nekom GS!? Moraš baš da pratiš tenis da bi znao za njegove protivnike

svarožić

pre 5 godina

Ovaj što danas igra sa Rafom i ovaj mali Grk su, po meni, budućnost tenisa. Zverevu fali nešto da pokaše sve što zna na velikim turnirima

Dobro

pre 5 godina

Kog zabole dal si i odakle došo smaraču
(dzoni, 22. januar 2019 08:39)

Dragi ‘dzoni’, pored divnog vaspitanja primecujem po Vasem komentaru i da ste jako pismeni.
Ne znam bas potpuno tacno ‘koga zabole’, mozda od prilike neku polovinu komentatora koji su ti lupili minus na ovo.
Malo li je, ‘dzoni?

Iz zemlje lala, nastavlja da smara, uvek vas,

GoranS

pre 5 godina

Cicipas ima protiv Medvedeva 0:3 (svi mečevi odigrani prošle godine, poslednji na USO). Prvo mora da nauči kako njega da pobedi ako želi osvajati velike titule.

Andreja

pre 5 godina

Grk zanimljivo igra, interesantna je osoba.Ima harizmu.Uz Zvereva, velika nada tenisa u buducnosti.Navijacu za njega u mecu protiv Nadala,na mladjima svet ostaje.

Proto Ganci

pre 5 godina

Ja bih bio dosta uzdrzan od predvidjanja kakav ce igrac postati jer se mnogo puta do sad desavalo da brzo zgasnu te mlade "zvezde". Da li se neko jos seca onog poljaka Janovica sto je cak i polufinale Vimbldona igrao, ja sam mu cak i ime zaboravio. Tek kad u kontinuitetu bude pokazivao dobre igre moze se pricati o njemu kao buducnosti tenisa.

Nikola

pre 5 godina

Sto se mene tice neka danas deda Rafa odigra 5 seta i jos 5 seta ca cicibanom pa da Novak to finale odradi rutinski bez neke drame . 
(Kosta, 22. januar 2019 09:23) 

5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)


U vecernju.

mile

pre 5 godina

lepo ja reče još pre meča sa Federerom da će ovaj da izbaci i Federerka i onog sujeverka a vi meni nalupaste minuse...a sad ga ti verovatno isti kuju u zvezde

ZLOBEX

pre 5 godina

Ako se ne varam Stefanosu je otac Grk, majka Ruskinja, Kanađaninu Šapovalovu otac Rus, majka Jevrejka, Australijancu Kirjosu otac Grk, majka Nigerijka, dok Englezi čuvaju svoju plavu krv.

MisterNo

pre 5 godina

@Robert
Razliciti ljudi? To Vam nije palo na um? Nije vljda da samo 1000 ljudi prati sajt (toliko otprilike najvise bude komentara), pa se eto vrte jedni te isti...

milann

pre 5 godina

Sjajan rezultat za Grka, za mene iskreno jeste "iznenadjenje'' sto je uspeo pobediti ovaj mec. Agut sjajno igra jos od Abu Dabija. I jos sam mislio da je emotovno dosta iscrpljen posle Rodzera. Ali uspeo je. Medjutim sa Rafom,sa pretpostavkom da ce Rafa pobediti Tiafoa, jako tesko. Rafa igra dobro, stil Rafin nikako ne odgovara Na sve to Rafa obicno sjajno igra polufinala ovde.

zvezdoprc

pre 5 godina

(srbin) Šta mi napriča, druže?
Ispade po tvome da je to jako težak sport, tri gema pa pauza, set pa veća pauza, pa pripreme za servis, peškiri na sve strane, loptice na tacni od skupljača, medicinski tajm auti, masaže, previjanja, banane, voda, specijalni napitak one ili ove vrste...
Da je toliko težak ne bi ga upražnjavala uglavnom aristokratija.

Slaven Karamehic

pre 5 godina

E sad ide mec sa Rafom. Msm da i nema neke velike sanse iz razloga sto je dosta mlad i neiskusan. Neiskusan u smislu njegom jednorucni bekend na Rafin forhend. Da ne bude zabune momak ima fantastican bekend, ali msm da jos nije u rangu stena i Federera. Pogledajte samo da je Federer 2017 tek poceo uzimati rafu i to dosta lagano sem onog finala ao samo zato sto je poceo napadati bekendom i ulaziti u teren. Sten je to radio i ranije, ali njemu je glava problem. Tako da bice dobar mec, ali mislim da Cicipasov belend jednorucni jos nije spreman dovoljno za Rafin forhend.

Jumko

pre 5 godina

Hahahaha, kako se voli i podrzava mladjani Grk jer je pobedio onog sa 20 Gs titula! A ako pred potencijalno finale sa Djokovicem izjavi samo da ima sanse u finalu, bice novi drzavni neprijatelj!

Džo

pre 5 godina

tako sad gledam Cicipasa
(Boki, 22. januar 2019 10:57)
Ne kaže se "Cicipasa" nego Cicipsa, jednina. Ne zove se on Cicipsi nego Cicipas.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Činjenica) Što se tiče Nadala mogu delimično da se složim s tobom, osim u onom delu teksta "... sve dok ga Nole nije provalio".
Pre će biti, "... sve dok se Nadal nije povredio i zbog toga odsustvovao sa terena dugo i vrlo često".

zvezdoprc

pre 5 godina

(Gordan) Ne znam šta radi Jumko, ja sam u penziji i mogu, kad treba, da spavam danju a gledam noću. Inače me apsolutno ne zanima kad igra Đoković, niti su mi zanimljive osobe koje navijaju za Vučića i Đokovića. Tebi niko ne brani da širiš ljubav, voli brate, tvoja stvar.

Muamer

pre 5 godina

Navijaci Noleta su imali nadu u Tiafou pa sad se uzdaju u Cicibana. Satrace ga Rafa ko mraz paprike.lsplacite se bice vam lakse ( Jasar Ahmedovski )

BODIBOND

pre 5 godina

Goran S) I Kirios vodi protiv Đokovića 2:0, pa ne razumem šta si hteo da kažeš?
(zvezdoprc, 22. januar 2019 11:34)

I Klizan vodi sa 1:0 protiv Djokovica.

BODIBOND

pre 5 godina

@Jumko...ko je vođa?
(VUK, 22. januar 2019 10:35)

Zna se ko je vodja, ako ti napisem njegove inicijale lako ces pogoditi tu "misterioznu" osobu.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Gordan) Sećaš se kad su Nole i AV "spašavali" decu iz smetova u Feketiću i širom Srbije, a Srbija bez Noleta igrala protiv Švajcarske Devis kup.
Po meni svako, ko ne navija za Đokovića, sigurno mrzi Vučića, što ne znači da po neki Noletov navijač ne voli Vučića,ali zaista retko.

BODIBOND

pre 5 godina

Navijaci Novaka Djokovica se prekjuce smejali i rugali sto je Cicipas pobedio Federera a on danas pobedio i Bautistu-Aguta koji je osvojio titulu u Dohi pobedivsi koga...? Sledeceg protivnika Nisikorija u Melburnu hihihihi.

zvezdoprc

pre 5 godina

(zex) Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.

Prorok Isaija

pre 5 godina

Imacemo mi u Srb za koga da navijamo kad Novak ode. Jedino Rafa moze da ga pobedi trenutno. Novak ne bi mogao. Ne mislim da ce Novak do finala zbog Raonica koji igra tenis zivota. Finale Raonic - Nadal i 18ta titula za Nadala.

Samo kazem

pre 5 godina

Kad je Cung pobedio Djokovica bio je novi broj 1, onda Cekinato, pa Hacanov pa Zverev, i nista od svih njih, sad je Cicipas, jel tako botovi?

zvezdoprc

pre 5 godina

Finale Cicipas - Raonić, naravno ovo je prognoza po kriterijum šta je ko do sada pokazao.
Najverovatnije polufinale iz donjeg dela žreba Raonić - Đoković, mada ni Nišikori nije bez šansi.
Rafa ovog Grka teško može da dobije, a i Đoković nije favorit, jer ne deluje ubedljivo, kao da nema dovoljno snage.

dzoni

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Ne da sam toliko zaludjen za nekog od ove dvojice, nego dodjoh juce sa puta iz Azije, pa dok ne pobedim jet lag i dodjem u ritam, eto nama tenisa!
Mali Cicipas je fenomenalno sazreo za svojih 20 godina i cak je na taktickom planu neverovatan. Skidam kapu! Jednoruki bekhend je divan za gledanje, ali znate i sami, ima ih samo par na turu koji mogu stvarno njime I da zaprete. Videcemo. Sledeca stanica je ili Rafa ili Tiafoe. Bolje da mu dodje Tiafoe, ne zbog razlike u renkingu i popularnosti, nego zbog stila igre, Servis Cicipasa je stvarno jako solidan, kretanje skoro perfektno, mentalno jak.... hmmmmm.... sta mu jos fali, pored iskustva? Mozda malo vise varijacije, cesce na mrezu.. ima duboke i prodorne udarce, mogao bi.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Kog zabole dal si i odakle došo smaraču

Mixy

pre 5 godina

Odgledao zadnji set! Odlican mec, veoma nezgodan protivnik! Bolji bekhend nego Federeror cini mi se! Inace ako je Dimitrov baby Fed, Tsitsipas je Federer licno :D Klizi odlicno po terenu! NextGen is coming definitely! Engleski mu je odlican, impresionar sam! Inace radim u Grckom restoranu u Cikagu, Athena :) Laku noć

zvezdoprc

pre 5 godina

(Gordan) Ne znam šta radi Jumko, ja sam u penziji i mogu, kad treba, da spavam danju a gledam noću. Inače me apsolutno ne zanima kad igra Đoković, niti su mi zanimljive osobe koje navijaju za Vučića i Đokovića. Tebi niko ne brani da širiš ljubav, voli brate, tvoja stvar.

Grk-Makedonac iz Vremena Aleksandra Velikog

pre 5 godina

Novi Nikos Galis!
Tsitsipas verujem da nauče Grke da igraju Tennis i da počnu da se zainteresuju u budućnosti i u taj sport.
Kao sto Galis nas naučio košarku a posle njega Grčka postala sila i u košarku :)

Dex

pre 5 godina

Ubedljivo najsimpaticniji teniser medju ovom mladjom gardom. Ovo je prvi Gren Slem na kojem je napravio rezultat tako da je rano za neka predvidjanja, ali deluje daleko mocnije od mnogih tenisera i psihicki jaci. Ukoliko nastavi vredno da radi bice u top 3 vec kroz koju godinu. Sve najbolje za brata Grka!

Maja

pre 5 godina

@michael myers merilo “dobrote” je da covek nema tetovaze i pirsinge........ e kad bi takvi kao ti nestali sa zemlje kako bi lep svet bio

Džo

pre 5 godina

tako sad gledam Cicipasa
(Boki, 22. januar 2019 10:57)
Ne kaže se "Cicipasa" nego Cicipsa, jednina. Ne zove se on Cicipsi nego Cicipas.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Činjenica) Što se tiče Nadala mogu delimično da se složim s tobom, osim u onom delu teksta "... sve dok ga Nole nije provalio".
Pre će biti, "... sve dok se Nadal nije povredio i zbog toga odsustvovao sa terena dugo i vrlo često".

Stari čačanin

pre 5 godina

Sto se mene tice neka danas deda Rafa odigra 5 seta i jos 5 seta ca cicibanom pa da Novak to finale odradi rutinski bez neke drame .
(Kosta, 22. januar 2019 09:23)

5 seta? U koju li si ti školu išao?

Dobro

pre 5 godina

Gledao sam ceo mec. Ne da sam toliko zaludjen za nekog od ove dvojice, nego dodjoh juce sa puta iz Azije, pa dok ne pobedim jet lag i dodjem u ritam, eto nama tenisa!
Mali Cicipas je fenomenalno sazreo za svojih 20 godina i cak je na taktickom planu neverovatan. Skidam kapu! Jednoruki bekhend je divan za gledanje, ali znate i sami, ima ih samo par na turu koji mogu stvarno njime I da zaprete. Videcemo. Sledeca stanica je ili Rafa ili Tiafoe. Bolje da mu dodje Tiafoe, ne zbog razlike u renkingu i popularnosti, nego zbog stila igre, Servis Cicipasa je stvarno jako solidan, kretanje skoro perfektno, mentalno jak.... hmmmmm.... sta mu jos fali, pored iskustva? Mozda malo vise varijacije, cesce na mrezu.. ima duboke i prodorne udarce, mogao bi.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Perao

pre 5 godina

Od svih mladih nada, mladi grk je za sada pokazao da ima najvise petlje(da ne kazem nesto drugo), igra otresito i bez savesti...ako ovako nastavi, bice zanimljivo kako ce se odvijati njegova karijera.

Larry

pre 5 godina

Tesko ce protiv Nadala u polufinalu, sto zbog Nadalove forme sto zbog iskustva. Ako Nadal nekim cudom ispadne sad, finale je blizu. Ali je decko definitivno potvrdio da ima sampionski gen, za razliku od ostalih next-gen momaka.

fednole

pre 5 godina

Čini se da će ipak biti tenisa kada ode najveća trojka.Ovaj ima karizmu i to popriličnu sa tim moderni Isus izgledom a nije ni dosadan kada priča

Goran

pre 5 godina

Mislim da je objektivno imao otvoren zreb. Federer nije u formi. Batista Agut jeste u formi ali nije igrac za zavrsnice slemova. Nadal ce ga oduvati u polufinalu i to ce biti kraj bajke mada mi je simpatican.

Jumko

pre 5 godina

Hahahaha, kako se voli i podrzava mladjani Grk jer je pobedio onog sa 20 Gs titula! A ako pred potencijalno finale sa Djokovicem izjavi samo da ima sanse u finalu, bice novi drzavni neprijatelj!

Mirko

pre 5 godina

Kad je Cung pobedio Djokovica bio je novi broj 1, onda Cekinato, pa Hacanov pa Zverev, i nista od svih njih, sad je Cicipas, jel tako botovi?
(Samo kazem, 22. januar 2019 06:32)

Uh, koga si ti sve strpao u isti koš. Mrzi me da ti crtam razliku između Cunga i Cekinata s jedne, i Cicipasa s druge strane. Moraš da gledaš mečeve, da primetiš kvalitet igre protivnika koje Cicipas dobija, sve će biti jasno. Samo proprati.

zvezdoprc

pre 5 godina

(srbin) Šta mi napriča, druže?
Ispade po tvome da je to jako težak sport, tri gema pa pauza, set pa veća pauza, pa pripreme za servis, peškiri na sve strane, loptice na tacni od skupljača, medicinski tajm auti, masaže, previjanja, banane, voda, specijalni napitak one ili ove vrste...
Da je toliko težak ne bi ga upražnjavala uglavnom aristokratija.

Tribislav

pre 5 godina

Simpatican momak. Gledao sam njegov mec protiv Rodzera momak opusten fin, a ne kao vecina tenisera koja skidaju gace na pomen velike trojke. Lep tenis igra napadacki i mislim da cu imati za koga da navijam kad ode velika trojka.

zoran ivkovic

pre 5 godina

nema sanse protiv Nadala . Nadal je jako iskisan a ukazala mu se sansa da poprilicno lako udje u finale i ubere genslem .....kad se sve sabere i oduzme jedina opasnost po rafu je Novak

majtimajk

pre 5 godina

"nema sanse protiv Nadala . Nadal je jako iskisan a ukazala mu se sansa da poprilicno lako udje u finale i ubere genslem .....kad se sve sabere i oduzme jedina opasnost po rafu je Novak"
 (zoran ivkovic, 22. januar 2019 07:26)

-cekaj bre zoki, ko ti kaze da ce igrati protiv nadala? onog amera nisam gledao, ali koliko citam, nije za potceniti. osim toga, oni su uvek sumnjivi. ima tu neke pilule za lilule (serena,felps, armstrong, dzonson, kosarkasi...).

Cole

pre 5 godina

Nema sta, po meni, smena generacija
je na pomolu, sto je i normalno,
mladi lavovi sve vise grizu, mislim
da se to nece dogoditi bas preko
noci ali u narednih godinu-dve
svakako. Realno, velika trojka/cetvorka
polako silazi sa scene, Marej je
skoro gotov, sto se Federera tice,
pitanje je koliko jos moze i ostace
nam Nadal i Novak da brane cast
strae garde, gde ce za koju godunu
da, kao RF, svoju sansu vrebaju
iz prikrajka. Poz.

srle

pre 5 godina

Gde su sad oni što pre neki dan pričaše da će Agut lagano dobiti, pošto kad pobediš Federera nakon toga nekom logikom gubiš naredni meč? Cicipas može dobiti svakog, pa i Nadala, doduše jeste autsajder protiv izvanrednog Rafe. Ali ovaj momak ima srce veliko ko Grčka.

ZLOBEX

pre 5 godina

Ako se ne varam Stefanosu je otac Grk, majka Ruskinja, Kanađaninu Šapovalovu otac Rus, majka Jevrejka, Australijancu Kirjosu otac Grk, majka Nigerijka, dok Englezi čuvaju svoju plavu krv.

Detuš

pre 5 godina

Ček da naleti na one prave. Zasad je pobedjivao prosek i jednog penzionera. Biće veliki šampion, neosporno, ali još se on ne pita. Ispada u polufinalu.

Mikloš salamander

pre 5 godina

vidim da su ovde neki vec otpisali Tiafoa,decko je nadolazeca mlada snaga poput cicipasa,Medvedeva,Kacanova,Zvereveva,Tima.nece biti Nadalu nimalo lako,ocekujem tezak mec i da Tiafo oduzme najmanje jedan set biku sa Majorke!.

milojko

pre 5 godina

Jos jedna pobeda Cicipasa i on postaje paradigma jednorucnog bekhenda. Dokazao je da moze da parira tim udarcem svim forhendima a bolje nego istroseni Federer. Osim toga jeste li videli njegovu gorucu energiju, imam utisak da njemu skodi sedenje u pauzama i da to radi samo zbog pravila.Od danas navijam za mladog Grka. DO KRAJA!

Michael Myers

pre 5 godina

Ovaj mladi momak je i po harizmi i po ponasanju jedini dostojan nasledstva trona velike trojke. Nisam primetio neke tetovaze i pirsinge. Porodica mu je vazna. Muratoglu u boksu. U Australiji je velika grcka emigracija, veca nega srpska i hrvatska zajedno, tako da kako odmice turnir imace sve porsku. Filipusis, Kirgios, Kokinakis, svi su oni australijski grci, ali ovaj mali ima nesto sto oni nemaju. I jos nesto, pruza mu se jedinstvena sansa da na jednom turniru skine skalp velikoj trojci, sledeci je Nadal a onda u finalu najverovatnije Nole. Nadam se da se to nece desiti, ali zamislite svetske medije ako se to ipak desi, a kako igra nije nemoguce. Onda bi mu teniski tron bio zagarantovan!

činjenica

pre 5 godina

Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.
(zvezdoprc, 22. januar 2019 08:05)

Slabo si ti pratio tenis. Svi najveći su imali dobru igru sa osnovne linije.

Najsiromašniji po teniskom znanju su oduvek bili oni koji igraju servis-volej igru.

Inače, Nadal je takođe "prebacivač" loptice koji je najveće uspehe postigao zahvaljujući neverovatnom spinu i sjajnoj fizičkoj pripremljenosti. Sve to, dok Đoković nije provalio odgovor na njegove spinove.

Markos

pre 5 godina

Maja
Sve sto je rekao je istina.Opste poznato je da su tetovaze i prirsing znak narcisoidnosti.Tek pogotovo kod muskarca.E cuj muskarac da se ukrasava nekim djindjuvama i sminka po telu tetovazama.Bolest

lol

pre 5 godina

Samo dok njega uhvati "čika" Nadal, letjeće loptice ... mali ih ni okom pratiti neće.
Nije još došlo njegovo vrijeme.
Isto kao juče što se proveo Danil.

GoranS

pre 5 godina

Cicipas ima protiv Medvedeva 0:3 (svi mečevi odigrani prošle godine, poslednji na USO). Prvo mora da nauči kako njega da pobedi ako želi osvajati velike titule.

zvezdoprc

pre 5 godina

(Gordan) Sećaš se kad su Nole i AV "spašavali" decu iz smetova u Feketiću i širom Srbije, a Srbija bez Noleta igrala protiv Švajcarske Devis kup.
Po meni svako, ko ne navija za Đokovića, sigurno mrzi Vučića, što ne znači da po neki Noletov navijač ne voli Vučića,ali zaista retko.

BODIBOND

pre 5 godina

Navijaci Novaka Djokovica se prekjuce smejali i rugali sto je Cicipas pobedio Federera a on danas pobedio i Bautistu-Aguta koji je osvojio titulu u Dohi pobedivsi koga...? Sledeceg protivnika Nisikorija u Melburnu hihihihi.

ja realno

pre 5 godina

Da li se meni čini ili Nadal nije u karijeri imao ovakav čist put na nekom GS!? Moraš baš da pratiš tenis da bi znao za njegove protivnike

srbin

pre 5 godina

(zex) Prestaću da pratim tenis kad Nadal okači reket o klin. On je simbol sporta, a ne ovi besomučni prebacivači loptica poput Đokovića, Medvedeva, Čorića, Zvereva i sličnih.
(zvezdoprc, 22. januar 2019 08:05) # Link komentara

Znaci sada sam sve cuo u zivotu, pa prijatelju prvo da ti objasnim jednu stvar kao neko ko je celi zivot trenirao i igrao tenis, pokusaj da uzmes reket u ruke pa prebacis lopticu 5-6 puta zaredom i to iz mesta, ne moras iz trka, pa ces videti koliko je to tesko. Drugo vezano za Nadala, pa on je pojam defanzivnog tenisa, posebno dok je bio mladji, covek je svoje telo upropastio besomucnim trcanjem i vracanjem loptice…

Andreja

pre 5 godina

Grk zanimljivo igra, interesantna je osoba.Ima harizmu.Uz Zvereva, velika nada tenisa u buducnosti.Navijacu za njega u mecu protiv Nadala,na mladjima svet ostaje.

robinjo

pre 5 godina

Mislim da je objektivno imao otvoren zreb. Federer nije u formi. Batista Agut jeste u formi ali nije igrac za zavrsnice slemova. Nadal ce ga oduvati u polufinalu i to ce biti kraj bajke mada mi je simpatican.
(Goran, 22. januar 2019 09:31)

Federer nije u formi zato što je izgubio? Izgleda da je u formi samo kad osvoji GS. Federer je veoma dobro odigrao meč, bolje nego finale prošle godine protiv onog nesrećnog Ćilića, samo što je mali odigrao maestralno. Federer da je u drugom delu žreba ,umesto Novaka, igrao bi finale.

Фрфљави

pre 5 godina

Као и многи пре њега, засијаће и угасиће се. Прошле године амо рекли да имамо беби Ђоковића. Па су долазили и Јановичи, па Весели, па Томићи, Звереви...

Muamer

pre 5 godina

Navijaci Noleta su imali nadu u Tiafou pa sad se uzdaju u Cicibana. Satrace ga Rafa ko mraz paprike.lsplacite se bice vam lakse ( Jasar Ahmedovski )

Koliko se secam....

pre 5 godina

Kako su sad lepi komentari o Cicipasu, pa me cudi otkud takva promena u odnosu na one kad je prosle godine pobedio Novaka.
(Robert, 22. januar 2019 07:47)

Nisi u pravu, bilo je samo puno negativnih komentara na racun Noleta, ne na racun Cicipasa.
Momak je, izgleda bas sasvim ok, lepo se ponasa, lepo prica, dobro izgleda, cela familija ukljucujuci i sestricu od 12 godina u boksu....sta negativno da kazemo o njemu???

Камичак

pre 5 godina

Koliko je Đokoviću bio naklonjen žreb vidi se i po tome da na njegovom putu nije bilo Kačanova i Cicipasa.
 (banjica, 22. januar 2019 07:30) 

Интересантно размишљање. Само, ко је тај Качанов? Нисам знао да је играо на АО. Додуше, играо је један други са сличним презименм, Хачанов. А можда се на Баници он и зове Качанов, само тада је и Циципас - Титипас.

Boki

pre 5 godina

Volim tenis i dugo ga pratim, još od 1975. Nisam neki zaluđenik da bih noću gledao AO 2019, ali jutros se prerano probudih i pogledah dva poslednja seta. Cicipas je već sada ozbiljan, veoma ozbiljan igrač.
Naravno, prerano je davati neke dugoročne prognoze, ali, kao što sam posmatrao "ulazak na veliku scenu" Tima, Raonića, Nišikorija, Zvereva, Kirjosa i ostalih, tako sad gledam Cicipasa i - dečko se izdvaja.
Svi znaju da udare dobar forhend, bekend, slajs, itd ...ali se dobar igrač on onoh vrhunskog razlikuje u - glavi.
E, Cicipas je od onih koji ne samo da imaju to nešto ispod te svoje kosijane, nego i umeju da "to nešto" koriste. Jak je mentalno, prošao je kroz priličan pritisak tokom ovih nekoliko kola, ali je na izazov odgovorio izvanredno.
Iskreno, daleko više mi se dopada njegov stil igre od igre jednog Zvereva, ili Tima.
Definitivno, odmah posle Đokovića. ubuduće navijam i za ovog "klinju".

gordan

pre 5 godina

Jumko & zvezdoprc@
Jel vi radite ista u zivotu osim sto prosipate mrznju danima, a jutros vidim da ste od rane zore tu? i kad Novak ne igra tu ste da mrzite. Neverovatno

stajaznam

pre 5 godina

Teniski klasik je Đoković Nadal. 4.5 sata vrhunskog tenisa. Njih dvojica stvarno izvlače jedan iz drugog neverovatne stvari. Radujem se tom meču.

Sinki

pre 5 godina

O Cicipasu mozemo pricati tek kada prodje nekoliko mjeseci od Australije...Vidjecemo da li je ovo bila samo euforija,sto se cesto desi,ili ce nastaviti sa dobrim rezultatima.Samo da se ne desi da odjednom nestane i da ga nema na mastersima,itd.

Teniser, pardon tenisac

pre 5 godina

@Robert, upravo suprotno - kada je Novak izgubio od Grka svi su pljuvali Novaka i njegovu formu a niko Grka. Pre nego pocnes komentarisati u stilu trolovanja nadji bar neko realno uporiste, ovako si samo jadan.

boris

pre 5 godina

Ono sto se uvek namece kao pitanje kada se nadje ovako talentovan mlad igrac jeste kako ce se u buducnosti ponasati ta glava kada ga u odlucujucim mecevima proglase za favorita!?..Kako ce uspeti to breme da nosi?...tenis igra vrhunski, odlicno servira, jos bolje se krece...ima mnogo takvih koji su u stanju da dva meseca godisnje igraju na tom nivou...za vrhunski rezultat to se mora raditi 10 meseci godisnje u narednih 10 do 12 godina...je li tako?Federera je sa pozicije autsajdera onako opusteno
" nalupao", Batistu dobio u hednom relativno izjednacenom mecu...Nadala ne moze dobiti...koliko god da je dobar onaj jednorucni bekend do sada se pokazao kao nestabilno oruzje za Nadalove spinovane forhende.....upravo kao sto oni nisu Nadalu dovoljni da na ovoj podlozi dobije Djokovica....

Dobro

pre 5 godina

Kog zabole dal si i odakle došo smaraču
(dzoni, 22. januar 2019 08:39)

Dragi ‘dzoni’, pored divnog vaspitanja primecujem po Vasem komentaru i da ste jako pismeni.
Ne znam bas potpuno tacno ‘koga zabole’, mozda od prilike neku polovinu komentatora koji su ti lupili minus na ovo.
Malo li je, ‘dzoni?

Iz zemlje lala, nastavlja da smara, uvek vas,

mile

pre 5 godina

lepo ja reče još pre meča sa Federerom da će ovaj da izbaci i Federerka i onog sujeverka a vi meni nalupaste minuse...a sad ga ti verovatno isti kuju u zvezde

NikolaKodcura

pre 5 godina

Čisto da napišem da postoji šansa da dobije Federera pa Nadala pa Djokovića, naravno i osvoji turnir. Ako se to desi onda vredi pričati dalje, za sada je ovo tek bljesak.
Želim mu sve najbolje i da ipak ovaj put izgubi od Novaka :)

mr

pre 5 godina

5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)

Па ко Џумко, основац, још не уче падежИ.

BODIBOND

pre 5 godina

Goran S) I Kirios vodi protiv Đokovića 2:0, pa ne razumem šta si hteo da kažeš?
(zvezdoprc, 22. januar 2019 11:34)

I Klizan vodi sa 1:0 protiv Djokovica.

Kaligula

pre 5 godina

Prisustvojemo proboju jednog novog igrača koji je na nivou velike trojke kad se probijala, ako ostane posvećen može na minimum 5 GS u karijeri. Sve zavisi od njega.

Nikola

pre 5 godina

Sto se mene tice neka danas deda Rafa odigra 5 seta i jos 5 seta ca cicibanom pa da Novak to finale odradi rutinski bez neke drame . 
(Kosta, 22. januar 2019 09:23) 

5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)


U vecernju.

gordan

pre 5 godina

zvezdoprc, 22. januar 2019 11:51

Kako poveza Novaka i AV-a zivota ti? Ovo je besmislica dana, kao i to da sam glasac doticnog! Sad tek zakljucujujem kakva si osoba...

BODIBOND

pre 5 godina

@Jumko...ko je vođa?
(VUK, 22. januar 2019 10:35)

Zna se ko je vodja, ako ti napisem njegove inicijale lako ces pogoditi tu "misterioznu" osobu.

biće bolje

pre 5 godina

Bilo bi dobro da se među mlađima pojavi neki novi šampion, ali da bi se to reklo za mladog Grka moraće da pokaže konstatnost, a to znači da postane stalni učesnik završnice turnira u dužem vremenskom periodu. Novak i Nadal će pokušati da stignu Federera što će još više otežati poziciju mlađim teniserima. Ova godina je presudna za Novaka ako misli da ruši Federerove rekorde.

abvgd

pre 5 godina

Srecan sto je prosao brat Grk i sto ce on vise namuciti Nadala od Bautiste Aguta koji kao i Ferer moze da namuci nekoga kao Novak i izmori ga, ali ih zato Rafa dere lagano. Ovako moze da bude svasta u polufinalu i Rafa ce morati da se pomuci, ako prodje naravno.

Novosađanin

pre 5 godina

"5 seta? U koju li si ti školu išao?
(Stari čačanin, 22. januar 2019 09:48)"

A u kojoj se školi uči da se "čačanin" piše malim početnim slovom? ;)

"Rugala se bakra loncu a oboje garavi."
Hahahaha!

Proto Ganci

pre 5 godina

Ja bih bio dosta uzdrzan od predvidjanja kakav ce igrac postati jer se mnogo puta do sad desavalo da brzo zgasnu te mlade "zvezde". Da li se neko jos seca onog poljaka Janovica sto je cak i polufinale Vimbldona igrao, ja sam mu cak i ime zaboravio. Tek kad u kontinuitetu bude pokazivao dobre igre moze se pricati o njemu kao buducnosti tenisa.

svarožić

pre 5 godina

Ovaj što danas igra sa Rafom i ovaj mali Grk su, po meni, budućnost tenisa. Zverevu fali nešto da pokaše sve što zna na velikim turnirima

MisterNo

pre 5 godina

@Robert
Razliciti ljudi? To Vam nije palo na um? Nije vljda da samo 1000 ljudi prati sajt (toliko otprilike najvise bude komentara), pa se eto vrte jedni te isti...

milann

pre 5 godina

Sjajan rezultat za Grka, za mene iskreno jeste "iznenadjenje'' sto je uspeo pobediti ovaj mec. Agut sjajno igra jos od Abu Dabija. I jos sam mislio da je emotovno dosta iscrpljen posle Rodzera. Ali uspeo je. Medjutim sa Rafom,sa pretpostavkom da ce Rafa pobediti Tiafoa, jako tesko. Rafa igra dobro, stil Rafin nikako ne odgovara Na sve to Rafa obicno sjajno igra polufinala ovde.

Dobros-AV

pre 5 godina

Ako se ne varam Stefanosu je otac Grk, majka Ruskinja, Kanađaninu Šapovalovu otac Rus, majka Jevrejka, Australijancu Kirjosu otac Grk, majka Nigerijka, dok Englezi čuvaju svoju plavu krv.
(ZLOBEX, 22. januar 2019 08:15)

Sve tacno, osim za Kirjosa: otac mu je Grk a majka iz Malezije.

Гиле

pre 5 godina

Тешло ће против Надала. Највише због Надаловог форхенда који је убитачан за једно ручни бекхенд. Мада Грк тешко губи сервис, и има све ударце.

Nikola

pre 5 godina

Ako bih morao da biram naslednika Novaka, to bi bio taj Grk.
(dragan, 22. januar 2019 09:42)

Kaze meni sin posle pobede Cicipasa nad RF: "Eto tata za koga cemo da navijamo kad Nole okaci kopacke o klin".

Slaven Karamehic

pre 5 godina

E sad ide mec sa Rafom. Msm da i nema neke velike sanse iz razloga sto je dosta mlad i neiskusan. Neiskusan u smislu njegom jednorucni bekend na Rafin forhend. Da ne bude zabune momak ima fantastican bekend, ali msm da jos nije u rangu stena i Federera. Pogledajte samo da je Federer 2017 tek poceo uzimati rafu i to dosta lagano sem onog finala ao samo zato sto je poceo napadati bekendom i ulaziti u teren. Sten je to radio i ranije, ali njemu je glava problem. Tako da bice dobar mec, ali mislim da Cicipasov belend jednorucni jos nije spreman dovoljno za Rafin forhend.