Četvrtak, 10.01.2019.

15:55

Vilander: Novak je favorit, ali koliko je on uopšte spreman?

Trostruki šampion Australijan opena Mats Vilander pričao je o šansama Novaka Đokovića za osvajanje sedme titule na Grend slemu u Melburnu.

Izvor: LN

Vilander: Novak je favorit, ali koliko je on uopšte spreman? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Mrgud

pre 5 godina

Vilander po obiĉaju, okruglo pa na çoše.Ništa definitivno, sve ako,... Koliko je upuçen, ĉak I Mareja uvrstio u favorite.
Da se ne lazemo, prvi favorit Rodzer, pa Nole

J i S

pre 5 godina

Saša,
Zato što je trol, zato što tako, kao trol, zarađuje novac (a verujem da znaš da trolovi, isto kao i botovi, ne rade trolovanje i botovanje besplatno, već za to dobijaju novac / sendvič), zato ga pitam kako ga nije sramota da uzima novac za uslugu pljuvanja, blaćenja i ruganja drugom čoveku. Nebitno da li je taj drugi čovek uspešan i bogat ili je neuspešan i sirot. U mom okruženju, u mom narodu, tako zarađivati je oduvek bilo ne samo sramotno već je i maloumno, pošto takvo ponašanje dolazi na naplatu kad, tad. Po principu ''radi dobro ne kaj se, radi zlo nadaj se''.

Sasa

pre 5 godina

Novak je favorit, samo protiv kvalifikanata.
(BODIBOND, 10. januar 2019 23:30)

Jado... Sramoto... Tako zarađuješ za život, pljujući po uspešnim ljudima?
(J i S, 11. januar 2019 10:12)

# Link komentara

Zar ne vidis da je troler? Fascinantno je da takvima uopste uzvracate. Njih samo ignorisi, kako ti, tako i ostali.

Ah

pre 5 godina

BarbaDjole
Da li zaista znas sta si procitao, ili samo mislis da si procitao nesto negativno? Na tvoju nesrecu Vilander je pohvalio Novaka, rekao da se ovo igra na 3 dobijena seta i da je Novak u prednosti zbog toga. Isto tako je cinjenica je izgubio finale Pariza i Londona i da je ispao u Dohi. Nista sto nije istina.

J i S

pre 5 godina

Novak je favorit, samo protiv kvalifikanata.
(BODIBOND, 10. januar 2019 23:30)

Jado... Sramoto... Tako zarađuješ za život, pljujući po uspešnim ljudima?

komnen barjaktar

pre 5 godina

Aaaaaa! Evo i njega i njegovih prognoza! Krece lagano da uveseljava siroke mase. Uskoro ce i snasa Barbara samo da podesi outfit i proveri da li je sve sa zategnutoscu tela u redu. AO time!

VUK

pre 5 godina

Ništa Vilander nije rekao što nismo videli.Posle USA Opena , kao da je ponovo došlo do malog pada u Novakovoj igri. Izgubiti tri finala praktično u četiri meseca je puno za Br.1. , a da se o tome ne govori. Moguće da samo nije bio " svež" kako reče Novak posle poslednjeg poraza. Šampioni retko gube.To je neophodno da se vrati u Novakovu realnost. Melburn je izuzetna prilika da sve dođe na svoje mesto. Vilander je u pravu što se tiče sumnje . Gubio je Novak ..ali nikada nije delovao kao u trećem setu poslednjeg izgubljenog finala. Potpuno iscrpljen uz paniku trenera u boxu. Pitanje Vilandera o Novakovoj fizičkoj spremnosti je normalan pristup analizi igre favorita uoči GS . Turnir počinje. Vrlo brzo Novak će igrom reći sve.

Negativni

pre 5 godina

Trostruki šampion AO komentariše šestostrukog šampiona tog istog turnira. Jel da, da je malo bezveze...!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sotir..., 10. januar 2019 23:34)

Al' zato ti, višestruki šampion ničega, nemaš problema da komentarišeš trostrukog šampiona AO. To nije bezveze?

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Vilander je Novakov terorista!!!
(m, 10. januar 2019 17:20)

Pijavica. Zakaci se, pa otpadne... I tako u krug. Dinamican zivot.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

daj, čoveče, sjaši više! 
(boki, 10. januar 2019 16:16) 

A zasto??? Smeta ti nešto? Iritira te? Nervoza neka?
(lule, 10. januar 2019 17:23)

Leci se.

bmiles

pre 5 godina

Opet ovaj!?Alo bre covece tvoje misljenje o Novaku nas nimalo ne interesuje!Odavno si spusten ispod crte kod mene!Oladi i komentarisi Federera na njegovom si platnom spisku i ne diraj u nase dvoriste ko Boga te molim!

Bookie

pre 5 godina

Mats je izgleda veliki ljubitelj stripa Alan Ford

-Prijatelju , ja sam prestar da osobno vodim bitku , ali slusaj ovaj savjet : Ako zelis pobijediti , ne smijes izgubiti!

U tom duhu mu je ovaj intervju tj sve prognoze u njemu.

Bookie

pre 5 godina

Mats je izgleda veliki ljubitelj stripa Alan Ford

-Prijatelju , ja sam prestar da osobno vodim bitku , ali slusaj ovaj savjet : Ako zelis pobijediti , ne smijes izgubiti!

U tom duhu mu je ovaj intervju tj sve prognoze u njemu.

Branko

pre 5 godina

AO je presudna prekretnica za Novaka, ako dobije imace jos jednu nestvarnu sezonu I mozda stici Nadala u GS, ako rano ispadne moglo bi to imati lancanu reakciju i pogubne posledice jer je njegova fizicka I posebno psiho spremnost veliki znak pitanja...

lice

pre 5 godina

nisam ja nista izmislio, pa pogledajte samo tu slicnost: https://stat.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2018/08/GettyImages-681502000.jpg

potterhead

pre 5 godina

Setite se samo kako je Novak rekao da mu je Mubadala oduzela više energije nego što je mislio da će. Odmah zatim je sledila Doha gde je igrao i dubl. Sasvim logično da spusti gas, jer zna se šta je zapravo bitno, i šta može da presudi na kraju u borbi za najboljeg ikada. Pogađate, to svakako nije turnir u glavnom gradu Kazara. Novak je shvatio ono što mnogi ovde ne mogu (ili ne žele, pa pričaju gluposti) da je ušao u četvrtu deceniju i da je u ne malom zaostatku sa Grend slemovima čak i za Nadalom a posebno za Federerom. Znao je on da zapinje i na uslovno rečeno nebitnim mastersima pa da ga to košta snage u završnici nekog GSa, (nekoliko RG i USO kad je jurio Sinsinati). Takođe, malo ko će ga smatrati većim od Rodžera ako se bar ne izjednači sa njim, čak iako na kraju karijere bude imao više mastersa, bolji h2h, i nedelja na prvom mestu a "samo" 18 ili 19 GSa. Svestan je Novak i da je kalendarski slem nešto što još samo on može da uradi. Svačega ima tu, ali ne, najbitnija je Doha.

O.T.A.N.

pre 5 godina

@neutralni

Oni prvi počinju. Omalovažavaju i vređaju Kralja Federera, najvećeg sportistu u istoriji. Ali plakaće uskoro, kada Kralj Federer odbrani AO!

dado

pre 5 godina

ovo je bas jedan politicni odgovor.
pun onih ako...
ako novak ovo, ako ono, ako rafa bude spreman 100% onda ce biti opasan, ako se roger ne bude umarao onda ide do kraja, ako andy odigra koliko moze, bit ce opasan. ako karlovic ne izgubi niti jedan poen na svoj servis, osvojit ce turnir.

ajde

pre 5 godina

Evo i ja jedno takvo strucno misljenje da dam.
Ako Bautista Agut bude spreman, s obzirom da Marej nakon povrede nije spreman, Marej ide kuci posle prvog dana.
Pa da vidimo... ko je veci strucnjak, ti Matse ili ja.

antiDebil

pre 5 godina

Tacno ovo je nova situacija, Djole gubi u finalima mastersa a pobedjuje u finalima GS turnima. Pre nekoliko godina je gubio finala GS i mleo u finalima mastersa, meni se ova situacija vise svidja !
Federerove sanse da ovde pobedi Djokovica su 0. Dakle svaka njegova prognoza u vezi osvajanja titule zavisi od toga hoce li igrati sa Djokovicem ili ne !

Mikii

pre 5 godina

Да ли рецимо Руседски, Виландер и слични тролују, или заиста мисле да је Новак против Баутисте Агута дао више од 50%? Па неће човек да ризикује на турниру 250 серије. Није ни он више младић. Да је желео, трошио би енергију и било би готово све у два сета. Мислим интелигентним одабиром турнира Новак освојити пристојну залиху ове године. Имао је прилику да учи од Федерера стратегију око штеловања форме у годинама.
(Вукосав, 10. januar 2019 16:18)

Da li ti, Vukosave, trolujes, ili stvarno mislis da Nolo nije "dao" 100%? Kakav je to sampion ako u zavrsnicama turnira igra da bi izgubio, jer upravo to vi, nolovcani, zelite da objasnite. Kako je doticni namerno izgubio. On u poslednje vreme retko "daje" vise od 50%. Tako ga je nasapunjao Kacanov, pa onda i Zverev u finalu jednog od najvaznijih turnira. Izgleda da je i to bio nevazan turnir. Verovatno nije zeleo da se previse istrosi pred odmor. Ne, bre, hajde da ga od ovog momenta svi zovemo Nolo 50%. Dobra je fora.

Lane

pre 5 godina

Vilander je komentator za tenis i ne vidim zasto mnogima smeta sto on izjavljuje. Covek komentarise sve tenisere, a nasi mediji prenose iskljucivo samo ono sto izjavljuje za Novaka, sto je i normalno. Ne mislite da je on iskljucivo opsednut Novakom i da samo o njemu razmislja.

anica

pre 5 godina

A zasto??? Smeta ti nešto? Iritira te? Nervoza neka?
(lule, 10. januar 2019 17:23)
Iritira, i to bas! Svojom pojavom a da ne pricamo o dugogodisnjem omalovazavanju sestostrukog osvajaca Melburnica.

NemamImeANiPrezime

pre 5 godina

Ajde dekice, znamo da ti je krivo što je Novak uspešniji teniser i što više ne igraš... Non stop ga nešto pljuje i kritikuje...

O.T.A.N.

pre 5 godina

Novak je sestostruki osvajac AO tako da, koliko je Vilander uopste spreman da komentarise Novaka :-))
(Rocky, 10. januar 2019 17:29)

Vilander je trostruki osvajač AO tako da, koliko je Rocko uopšte spreman da komentariše Vilandera :-))

sasa jokic

pre 5 godina

Na mastersu uvek moze da bude iznendjenja, jer uglavnom svi imaju snage i koncentracije da odigraju tri seta. Kada se igra na tri dobijena, tu protiv Noleta moras da odogras mec zivota i da budes u savrsenoj formi, kao sto je to bio slucaj sa Vavrinkom, mada cu uvek sumnjati da je bilo jos necega pored fizicke spreme.
Primer za to koliko je GS tezak je Zverev, koji nikada nije prosao vise od tri kola. Dobiti Noleta u 3 je nesto najteze u tenisu.
Federer Noletu na AO nije bio pretnja ni u vreme vrhunske forme, a ne danas. Nadal sa trenutnom formom, tesko do finala.
Nole je veliki favorit, veliki.

Pop

pre 5 godina

Ni malo spreman. Djokoviću je već duže vrenena primarni cilj sponzorski ugovor i premije. Sada je kao No. 1 bezbedan novčano, tako da ce da trenira minimalno, uz razne izgovore za neuspehe. Malo nepošteno, ali je OK, njegova je to stvar.

Djido

pre 5 godina

"Koliko je on ustvari uopšte spreman? (Djoković)"
"Ako Endi Mari bude bio 100 odsto spreman..."
"Ako Federer ne bude imao previše fizički naporne duele..."
"Što se Nadala tiče, ako on bude spreman...!

Ako, ako, ako... Pa, ovo se sve i ja pitam. Ovakav komentator mogu i ja da budem. Valjda treba da znaš malo više ako si stručni komentator i za to plaćen, a ne da samo navodiš opšta mesta koja svi znamo.

Вукосав

pre 5 godina

Да ли рецимо Руседски, Виландер и слични тролују, или заиста мисле да је Новак против Баутисте Агута дао више од 50%? Па неће човек да ризикује на турниру 250 серије. Није ни он више младић. Да је желео, трошио би енергију и било би готово све у два сета. Мислим интелигентним одабиром турнира Новак освојити пристојну залиху ове године. Имао је прилику да учи од Федерера стратегију око штеловања форме у годинама.

Basketball_Guru

pre 5 godina

Muka mi je da čitam više izjave po sistemu reći ću nešto, čisto da bih rekao onako eto... Čista lupetanja, nagađanja, glumnjenje neke pameti... Nalazi se u situaciji da gubi finala? Kakva finala? Kojih turnira, o čemu pričaš? “Marej ako bude 100% spreman imaćemo najneizvesniji muški turnir ikada...” - ovo ni ne mogu da prokomemtarišem čak.

Mikii

pre 5 godina

On se nalazi u novoj situaciji u kojoj gubi finala, a izgubio je i od Bautiste Aguta. Koliko je on ustvari uopšte spreman? Da li se u tom meču radilo o tome da nije odigrao punom snagom?

Odigrao je on punom snagom, ali ga je Agut svejedno vratio na fabricka podesavanja. Eto, o tome se u tom mecu radilo.

Svašta

pre 5 godina

Kakva televizija,takav i njen komentator.
"Ako bude spreman",zatim "ako bude na 100%"
Tolike godine bavljenja tenisom,iskustva,a ništa pametno da pročitaš od Wilandera.Umesto neke dublje analize i pametnijeg mišljenja,obična nagadjanja.Sve je rekao,a u stvari nije rekao ništa.Smuči mi se i da pročitam takve "prognoze"
kvazi stručnjaka.Najbolje bi bilo da radi vremensku prognozu na nekoj drugoj televiziji.
Sportski pozdrav!

Dott

pre 5 godina

Na pocetku sezone, fizicka kondicija je nepoznanica za svakoga i ne treba biti veliki strucnjak da bi to zakljucili.
Novak kad sa tim nije nacisto, onda u pocetnoj fazi turnira kalkulise i nastoji da postepeno dize formu, medjutim taj predostrozni nacin ima i svoje opasnosti. Istina u pocetnim fazama turnira su laksi protivnici i nisko rangirani, medjutim oni protiv favorita igraju nadahnuto i motivisano, sa snagom ne kalkulisu, za njih u takvim mecevima sutra ne postoji, znaci oni ne kalkulisu. Samim tim eto i opasnosti za Novaka, ukoliko u tim pocetnim mecevima bude u nizem stepenu prenosa, gledacemo teske meceve od pocetka, narocito prvi i drugi set svakog kola, samim tim i opasnost da se u nekom od njih oklizne.
Medjutim kad je rec o Federeru, stvar je ista, samo jos izrazajnija, jer on sigurno nema snage da izgura ceo turnir u jakom tempu, kako bi izbegao neizvesne meceve, za Rodzera je neminovnost da ce se to desavati, zato Rodzeru ne dajem mnogo sanse da ce stici do finala.

Pouzdan izvor

pre 5 godina

Cetiri puta covek rekao "ako bude spreman" jednom za Noleta, Mareja, Federera, Nadala, mislim klasican palamudjac! Reci, ako imas ja.ca, ko to osvaja AO 2019! Mislim, ja znam, nas Nole! Napred Nole!

zika slika

pre 5 godina

kaze Vilander "ako Marej bude 100% spreman"... odakle ti rodjace ideja da Marej moze da bude spreman u ovom trenutku? More, ako za Vimbldon bude 100% spreman, da peva od srece...

lol

pre 5 godina

Prvi put, poslije toliko godina da nešto realno izjavi kad govori o Novaku. Predhodno, sve izjave bile su sa notom omalovažavanja. Ovoga puta čak hrabri Novaka?
Ipak, kad se radi o Vilanderu, ja u njegovu iskrenost ne vjerujem, bar kad se o Novaku priča. Jer , on ima dva lica. Ima svoje favorite u tenisu i gazde u poslu.

Kreacija

pre 5 godina

Potpuno se slažem sa mišljenjem Vilandera. Novak više nije superioran kao nekada. Mislim i da kondiciono nije na ranijem nivou. I njega stižu godine i mladi lavovi.

Djido

pre 5 godina

"Koliko je on ustvari uopšte spreman? (Djoković)"
"Ako Endi Mari bude bio 100 odsto spreman..."
"Ako Federer ne bude imao previše fizički naporne duele..."
"Što se Nadala tiče, ako on bude spreman...!

Ako, ako, ako... Pa, ovo se sve i ja pitam. Ovakav komentator mogu i ja da budem. Valjda treba da znaš malo više ako si stručni komentator i za to plaćen, a ne da samo navodiš opšta mesta koja svi znamo.

potterhead

pre 5 godina

Setite se samo kako je Novak rekao da mu je Mubadala oduzela više energije nego što je mislio da će. Odmah zatim je sledila Doha gde je igrao i dubl. Sasvim logično da spusti gas, jer zna se šta je zapravo bitno, i šta može da presudi na kraju u borbi za najboljeg ikada. Pogađate, to svakako nije turnir u glavnom gradu Kazara. Novak je shvatio ono što mnogi ovde ne mogu (ili ne žele, pa pričaju gluposti) da je ušao u četvrtu deceniju i da je u ne malom zaostatku sa Grend slemovima čak i za Nadalom a posebno za Federerom. Znao je on da zapinje i na uslovno rečeno nebitnim mastersima pa da ga to košta snage u završnici nekog GSa, (nekoliko RG i USO kad je jurio Sinsinati). Takođe, malo ko će ga smatrati većim od Rodžera ako se bar ne izjednači sa njim, čak iako na kraju karijere bude imao više mastersa, bolji h2h, i nedelja na prvom mestu a "samo" 18 ili 19 GSa. Svestan je Novak i da je kalendarski slem nešto što još samo on može da uradi. Svačega ima tu, ali ne, najbitnija je Doha.

Basketball_Guru

pre 5 godina

Muka mi je da čitam više izjave po sistemu reći ću nešto, čisto da bih rekao onako eto... Čista lupetanja, nagađanja, glumnjenje neke pameti... Nalazi se u situaciji da gubi finala? Kakva finala? Kojih turnira, o čemu pričaš? “Marej ako bude 100% spreman imaćemo najneizvesniji muški turnir ikada...” - ovo ni ne mogu da prokomemtarišem čak.

Dott

pre 5 godina

Na pocetku sezone, fizicka kondicija je nepoznanica za svakoga i ne treba biti veliki strucnjak da bi to zakljucili.
Novak kad sa tim nije nacisto, onda u pocetnoj fazi turnira kalkulise i nastoji da postepeno dize formu, medjutim taj predostrozni nacin ima i svoje opasnosti. Istina u pocetnim fazama turnira su laksi protivnici i nisko rangirani, medjutim oni protiv favorita igraju nadahnuto i motivisano, sa snagom ne kalkulisu, za njih u takvim mecevima sutra ne postoji, znaci oni ne kalkulisu. Samim tim eto i opasnosti za Novaka, ukoliko u tim pocetnim mecevima bude u nizem stepenu prenosa, gledacemo teske meceve od pocetka, narocito prvi i drugi set svakog kola, samim tim i opasnost da se u nekom od njih oklizne.
Medjutim kad je rec o Federeru, stvar je ista, samo jos izrazajnija, jer on sigurno nema snage da izgura ceo turnir u jakom tempu, kako bi izbegao neizvesne meceve, za Rodzera je neminovnost da ce se to desavati, zato Rodzeru ne dajem mnogo sanse da ce stici do finala.

Вукосав

pre 5 godina

Да ли рецимо Руседски, Виландер и слични тролују, или заиста мисле да је Новак против Баутисте Агута дао више од 50%? Па неће човек да ризикује на турниру 250 серије. Није ни он више младић. Да је желео, трошио би енергију и било би готово све у два сета. Мислим интелигентним одабиром турнира Новак освојити пристојну залиху ове године. Имао је прилику да учи од Федерера стратегију око штеловања форме у годинама.

Svašta

pre 5 godina

Kakva televizija,takav i njen komentator.
"Ako bude spreman",zatim "ako bude na 100%"
Tolike godine bavljenja tenisom,iskustva,a ništa pametno da pročitaš od Wilandera.Umesto neke dublje analize i pametnijeg mišljenja,obična nagadjanja.Sve je rekao,a u stvari nije rekao ništa.Smuči mi se i da pročitam takve "prognoze"
kvazi stručnjaka.Najbolje bi bilo da radi vremensku prognozu na nekoj drugoj televiziji.
Sportski pozdrav!

antiDebil

pre 5 godina

Tacno ovo je nova situacija, Djole gubi u finalima mastersa a pobedjuje u finalima GS turnima. Pre nekoliko godina je gubio finala GS i mleo u finalima mastersa, meni se ova situacija vise svidja !
Federerove sanse da ovde pobedi Djokovica su 0. Dakle svaka njegova prognoza u vezi osvajanja titule zavisi od toga hoce li igrati sa Djokovicem ili ne !

sasa jokic

pre 5 godina

Na mastersu uvek moze da bude iznendjenja, jer uglavnom svi imaju snage i koncentracije da odigraju tri seta. Kada se igra na tri dobijena, tu protiv Noleta moras da odogras mec zivota i da budes u savrsenoj formi, kao sto je to bio slucaj sa Vavrinkom, mada cu uvek sumnjati da je bilo jos necega pored fizicke spreme.
Primer za to koliko je GS tezak je Zverev, koji nikada nije prosao vise od tri kola. Dobiti Noleta u 3 je nesto najteze u tenisu.
Federer Noletu na AO nije bio pretnja ni u vreme vrhunske forme, a ne danas. Nadal sa trenutnom formom, tesko do finala.
Nole je veliki favorit, veliki.

ajde

pre 5 godina

Evo i ja jedno takvo strucno misljenje da dam.
Ako Bautista Agut bude spreman, s obzirom da Marej nakon povrede nije spreman, Marej ide kuci posle prvog dana.
Pa da vidimo... ko je veci strucnjak, ti Matse ili ja.

Branko

pre 5 godina

AO je presudna prekretnica za Novaka, ako dobije imace jos jednu nestvarnu sezonu I mozda stici Nadala u GS, ako rano ispadne moglo bi to imati lancanu reakciju i pogubne posledice jer je njegova fizicka I posebno psiho spremnost veliki znak pitanja...

Bookie

pre 5 godina

Mats je izgleda veliki ljubitelj stripa Alan Ford

-Prijatelju , ja sam prestar da osobno vodim bitku , ali slusaj ovaj savjet : Ako zelis pobijediti , ne smijes izgubiti!

U tom duhu mu je ovaj intervju tj sve prognoze u njemu.

NemamImeANiPrezime

pre 5 godina

Ajde dekice, znamo da ti je krivo što je Novak uspešniji teniser i što više ne igraš... Non stop ga nešto pljuje i kritikuje...

anica

pre 5 godina

A zasto??? Smeta ti nešto? Iritira te? Nervoza neka?
(lule, 10. januar 2019 17:23)
Iritira, i to bas! Svojom pojavom a da ne pricamo o dugogodisnjem omalovazavanju sestostrukog osvajaca Melburnica.

lol

pre 5 godina

Prvi put, poslije toliko godina da nešto realno izjavi kad govori o Novaku. Predhodno, sve izjave bile su sa notom omalovažavanja. Ovoga puta čak hrabri Novaka?
Ipak, kad se radi o Vilanderu, ja u njegovu iskrenost ne vjerujem, bar kad se o Novaku priča. Jer , on ima dva lica. Ima svoje favorite u tenisu i gazde u poslu.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Vilander je Novakov terorista!!!
(m, 10. januar 2019 17:20)

Pijavica. Zakaci se, pa otpadne... I tako u krug. Dinamican zivot.

Pouzdan izvor

pre 5 godina

Cetiri puta covek rekao "ako bude spreman" jednom za Noleta, Mareja, Federera, Nadala, mislim klasican palamudjac! Reci, ako imas ja.ca, ko to osvaja AO 2019! Mislim, ja znam, nas Nole! Napred Nole!

O.T.A.N.

pre 5 godina

Novak je sestostruki osvajac AO tako da, koliko je Vilander uopste spreman da komentarise Novaka :-))
(Rocky, 10. januar 2019 17:29)

Vilander je trostruki osvajač AO tako da, koliko je Rocko uopšte spreman da komentariše Vilandera :-))

zika slika

pre 5 godina

kaze Vilander "ako Marej bude 100% spreman"... odakle ti rodjace ideja da Marej moze da bude spreman u ovom trenutku? More, ako za Vimbldon bude 100% spreman, da peva od srece...

dado

pre 5 godina

ovo je bas jedan politicni odgovor.
pun onih ako...
ako novak ovo, ako ono, ako rafa bude spreman 100% onda ce biti opasan, ako se roger ne bude umarao onda ide do kraja, ako andy odigra koliko moze, bit ce opasan. ako karlovic ne izgubi niti jedan poen na svoj servis, osvojit ce turnir.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

daj, čoveče, sjaši više! 
(boki, 10. januar 2019 16:16) 

A zasto??? Smeta ti nešto? Iritira te? Nervoza neka?
(lule, 10. januar 2019 17:23)

Leci se.

Kreacija

pre 5 godina

Potpuno se slažem sa mišljenjem Vilandera. Novak više nije superioran kao nekada. Mislim i da kondiciono nije na ranijem nivou. I njega stižu godine i mladi lavovi.

Lane

pre 5 godina

Vilander je komentator za tenis i ne vidim zasto mnogima smeta sto on izjavljuje. Covek komentarise sve tenisere, a nasi mediji prenose iskljucivo samo ono sto izjavljuje za Novaka, sto je i normalno. Ne mislite da je on iskljucivo opsednut Novakom i da samo o njemu razmislja.

Mikii

pre 5 godina

Да ли рецимо Руседски, Виландер и слични тролују, или заиста мисле да је Новак против Баутисте Агута дао више од 50%? Па неће човек да ризикује на турниру 250 серије. Није ни он више младић. Да је желео, трошио би енергију и било би готово све у два сета. Мислим интелигентним одабиром турнира Новак освојити пристојну залиху ове године. Имао је прилику да учи од Федерера стратегију око штеловања форме у годинама.
(Вукосав, 10. januar 2019 16:18)

Da li ti, Vukosave, trolujes, ili stvarno mislis da Nolo nije "dao" 100%? Kakav je to sampion ako u zavrsnicama turnira igra da bi izgubio, jer upravo to vi, nolovcani, zelite da objasnite. Kako je doticni namerno izgubio. On u poslednje vreme retko "daje" vise od 50%. Tako ga je nasapunjao Kacanov, pa onda i Zverev u finalu jednog od najvaznijih turnira. Izgleda da je i to bio nevazan turnir. Verovatno nije zeleo da se previse istrosi pred odmor. Ne, bre, hajde da ga od ovog momenta svi zovemo Nolo 50%. Dobra je fora.

bmiles

pre 5 godina

Opet ovaj!?Alo bre covece tvoje misljenje o Novaku nas nimalo ne interesuje!Odavno si spusten ispod crte kod mene!Oladi i komentarisi Federera na njegovom si platnom spisku i ne diraj u nase dvoriste ko Boga te molim!

Bookie

pre 5 godina

Mats je izgleda veliki ljubitelj stripa Alan Ford

-Prijatelju , ja sam prestar da osobno vodim bitku , ali slusaj ovaj savjet : Ako zelis pobijediti , ne smijes izgubiti!

U tom duhu mu je ovaj intervju tj sve prognoze u njemu.

lice

pre 5 godina

nisam ja nista izmislio, pa pogledajte samo tu slicnost: https://stat.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2018/08/GettyImages-681502000.jpg

Mikii

pre 5 godina

On se nalazi u novoj situaciji u kojoj gubi finala, a izgubio je i od Bautiste Aguta. Koliko je on ustvari uopšte spreman? Da li se u tom meču radilo o tome da nije odigrao punom snagom?

Odigrao je on punom snagom, ali ga je Agut svejedno vratio na fabricka podesavanja. Eto, o tome se u tom mecu radilo.

VUK

pre 5 godina

Ništa Vilander nije rekao što nismo videli.Posle USA Opena , kao da je ponovo došlo do malog pada u Novakovoj igri. Izgubiti tri finala praktično u četiri meseca je puno za Br.1. , a da se o tome ne govori. Moguće da samo nije bio " svež" kako reče Novak posle poslednjeg poraza. Šampioni retko gube.To je neophodno da se vrati u Novakovu realnost. Melburn je izuzetna prilika da sve dođe na svoje mesto. Vilander je u pravu što se tiče sumnje . Gubio je Novak ..ali nikada nije delovao kao u trećem setu poslednjeg izgubljenog finala. Potpuno iscrpljen uz paniku trenera u boxu. Pitanje Vilandera o Novakovoj fizičkoj spremnosti je normalan pristup analizi igre favorita uoči GS . Turnir počinje. Vrlo brzo Novak će igrom reći sve.

O.T.A.N.

pre 5 godina

@neutralni

Oni prvi počinju. Omalovažavaju i vređaju Kralja Federera, najvećeg sportistu u istoriji. Ali plakaće uskoro, kada Kralj Federer odbrani AO!

J i S

pre 5 godina

Novak je favorit, samo protiv kvalifikanata.
(BODIBOND, 10. januar 2019 23:30)

Jado... Sramoto... Tako zarađuješ za život, pljujući po uspešnim ljudima?

Negativni

pre 5 godina

Trostruki šampion AO komentariše šestostrukog šampiona tog istog turnira. Jel da, da je malo bezveze...!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sotir..., 10. januar 2019 23:34)

Al' zato ti, višestruki šampion ničega, nemaš problema da komentarišeš trostrukog šampiona AO. To nije bezveze?

Pop

pre 5 godina

Ni malo spreman. Djokoviću je već duže vrenena primarni cilj sponzorski ugovor i premije. Sada je kao No. 1 bezbedan novčano, tako da ce da trenira minimalno, uz razne izgovore za neuspehe. Malo nepošteno, ali je OK, njegova je to stvar.

J i S

pre 5 godina

Saša,
Zato što je trol, zato što tako, kao trol, zarađuje novac (a verujem da znaš da trolovi, isto kao i botovi, ne rade trolovanje i botovanje besplatno, već za to dobijaju novac / sendvič), zato ga pitam kako ga nije sramota da uzima novac za uslugu pljuvanja, blaćenja i ruganja drugom čoveku. Nebitno da li je taj drugi čovek uspešan i bogat ili je neuspešan i sirot. U mom okruženju, u mom narodu, tako zarađivati je oduvek bilo ne samo sramotno već je i maloumno, pošto takvo ponašanje dolazi na naplatu kad, tad. Po principu ''radi dobro ne kaj se, radi zlo nadaj se''.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Aaaaaa! Evo i njega i njegovih prognoza! Krece lagano da uveseljava siroke mase. Uskoro ce i snasa Barbara samo da podesi outfit i proveri da li je sve sa zategnutoscu tela u redu. AO time!

Sasa

pre 5 godina

Novak je favorit, samo protiv kvalifikanata.
(BODIBOND, 10. januar 2019 23:30)

Jado... Sramoto... Tako zarađuješ za život, pljujući po uspešnim ljudima?
(J i S, 11. januar 2019 10:12)

# Link komentara

Zar ne vidis da je troler? Fascinantno je da takvima uopste uzvracate. Njih samo ignorisi, kako ti, tako i ostali.

Ah

pre 5 godina

BarbaDjole
Da li zaista znas sta si procitao, ili samo mislis da si procitao nesto negativno? Na tvoju nesrecu Vilander je pohvalio Novaka, rekao da se ovo igra na 3 dobijena seta i da je Novak u prednosti zbog toga. Isto tako je cinjenica je izgubio finale Pariza i Londona i da je ispao u Dohi. Nista sto nije istina.

Mrgud

pre 5 godina

Vilander po obiĉaju, okruglo pa na çoše.Ništa definitivno, sve ako,... Koliko je upuçen, ĉak I Mareja uvrstio u favorite.
Da se ne lazemo, prvi favorit Rodzer, pa Nole

O.T.A.N.

pre 5 godina

@neutralni

Oni prvi počinju. Omalovažavaju i vređaju Kralja Federera, najvećeg sportistu u istoriji. Ali plakaće uskoro, kada Kralj Federer odbrani AO!

Pop

pre 5 godina

Ni malo spreman. Djokoviću je već duže vrenena primarni cilj sponzorski ugovor i premije. Sada je kao No. 1 bezbedan novčano, tako da ce da trenira minimalno, uz razne izgovore za neuspehe. Malo nepošteno, ali je OK, njegova je to stvar.

Mikii

pre 5 godina

On se nalazi u novoj situaciji u kojoj gubi finala, a izgubio je i od Bautiste Aguta. Koliko je on ustvari uopšte spreman? Da li se u tom meču radilo o tome da nije odigrao punom snagom?

Odigrao je on punom snagom, ali ga je Agut svejedno vratio na fabricka podesavanja. Eto, o tome se u tom mecu radilo.

Mikii

pre 5 godina

Да ли рецимо Руседски, Виландер и слични тролују, или заиста мисле да је Новак против Баутисте Агута дао више од 50%? Па неће човек да ризикује на турниру 250 серије. Није ни он више младић. Да је желео, трошио би енергију и било би готово све у два сета. Мислим интелигентним одабиром турнира Новак освојити пристојну залиху ове године. Имао је прилику да учи од Федерера стратегију око штеловања форме у годинама.
(Вукосав, 10. januar 2019 16:18)

Da li ti, Vukosave, trolujes, ili stvarno mislis da Nolo nije "dao" 100%? Kakav je to sampion ako u zavrsnicama turnira igra da bi izgubio, jer upravo to vi, nolovcani, zelite da objasnite. Kako je doticni namerno izgubio. On u poslednje vreme retko "daje" vise od 50%. Tako ga je nasapunjao Kacanov, pa onda i Zverev u finalu jednog od najvaznijih turnira. Izgleda da je i to bio nevazan turnir. Verovatno nije zeleo da se previse istrosi pred odmor. Ne, bre, hajde da ga od ovog momenta svi zovemo Nolo 50%. Dobra je fora.

Kreacija

pre 5 godina

Potpuno se slažem sa mišljenjem Vilandera. Novak više nije superioran kao nekada. Mislim i da kondiciono nije na ranijem nivou. I njega stižu godine i mladi lavovi.

Вукосав

pre 5 godina

Да ли рецимо Руседски, Виландер и слични тролују, или заиста мисле да је Новак против Баутисте Агута дао више од 50%? Па неће човек да ризикује на турниру 250 серије. Није ни он више младић. Да је желео, трошио би енергију и било би готово све у два сета. Мислим интелигентним одабиром турнира Новак освојити пристојну залиху ове године. Имао је прилику да учи од Федерера стратегију око штеловања форме у годинама.

NemamImeANiPrezime

pre 5 godina

Ajde dekice, znamo da ti je krivo što je Novak uspešniji teniser i što više ne igraš... Non stop ga nešto pljuje i kritikuje...

O.T.A.N.

pre 5 godina

Novak je sestostruki osvajac AO tako da, koliko je Vilander uopste spreman da komentarise Novaka :-))
(Rocky, 10. januar 2019 17:29)

Vilander je trostruki osvajač AO tako da, koliko je Rocko uopšte spreman da komentariše Vilandera :-))

lol

pre 5 godina

Prvi put, poslije toliko godina da nešto realno izjavi kad govori o Novaku. Predhodno, sve izjave bile su sa notom omalovažavanja. Ovoga puta čak hrabri Novaka?
Ipak, kad se radi o Vilanderu, ja u njegovu iskrenost ne vjerujem, bar kad se o Novaku priča. Jer , on ima dva lica. Ima svoje favorite u tenisu i gazde u poslu.

Svašta

pre 5 godina

Kakva televizija,takav i njen komentator.
"Ako bude spreman",zatim "ako bude na 100%"
Tolike godine bavljenja tenisom,iskustva,a ništa pametno da pročitaš od Wilandera.Umesto neke dublje analize i pametnijeg mišljenja,obična nagadjanja.Sve je rekao,a u stvari nije rekao ništa.Smuči mi se i da pročitam takve "prognoze"
kvazi stručnjaka.Najbolje bi bilo da radi vremensku prognozu na nekoj drugoj televiziji.
Sportski pozdrav!

anica

pre 5 godina

A zasto??? Smeta ti nešto? Iritira te? Nervoza neka?
(lule, 10. januar 2019 17:23)
Iritira, i to bas! Svojom pojavom a da ne pricamo o dugogodisnjem omalovazavanju sestostrukog osvajaca Melburnica.

bmiles

pre 5 godina

Opet ovaj!?Alo bre covece tvoje misljenje o Novaku nas nimalo ne interesuje!Odavno si spusten ispod crte kod mene!Oladi i komentarisi Federera na njegovom si platnom spisku i ne diraj u nase dvoriste ko Boga te molim!

Basketball_Guru

pre 5 godina

Muka mi je da čitam više izjave po sistemu reći ću nešto, čisto da bih rekao onako eto... Čista lupetanja, nagađanja, glumnjenje neke pameti... Nalazi se u situaciji da gubi finala? Kakva finala? Kojih turnira, o čemu pričaš? “Marej ako bude 100% spreman imaćemo najneizvesniji muški turnir ikada...” - ovo ni ne mogu da prokomemtarišem čak.

Dott

pre 5 godina

Na pocetku sezone, fizicka kondicija je nepoznanica za svakoga i ne treba biti veliki strucnjak da bi to zakljucili.
Novak kad sa tim nije nacisto, onda u pocetnoj fazi turnira kalkulise i nastoji da postepeno dize formu, medjutim taj predostrozni nacin ima i svoje opasnosti. Istina u pocetnim fazama turnira su laksi protivnici i nisko rangirani, medjutim oni protiv favorita igraju nadahnuto i motivisano, sa snagom ne kalkulisu, za njih u takvim mecevima sutra ne postoji, znaci oni ne kalkulisu. Samim tim eto i opasnosti za Novaka, ukoliko u tim pocetnim mecevima bude u nizem stepenu prenosa, gledacemo teske meceve od pocetka, narocito prvi i drugi set svakog kola, samim tim i opasnost da se u nekom od njih oklizne.
Medjutim kad je rec o Federeru, stvar je ista, samo jos izrazajnija, jer on sigurno nema snage da izgura ceo turnir u jakom tempu, kako bi izbegao neizvesne meceve, za Rodzera je neminovnost da ce se to desavati, zato Rodzeru ne dajem mnogo sanse da ce stici do finala.

potterhead

pre 5 godina

Setite se samo kako je Novak rekao da mu je Mubadala oduzela više energije nego što je mislio da će. Odmah zatim je sledila Doha gde je igrao i dubl. Sasvim logično da spusti gas, jer zna se šta je zapravo bitno, i šta može da presudi na kraju u borbi za najboljeg ikada. Pogađate, to svakako nije turnir u glavnom gradu Kazara. Novak je shvatio ono što mnogi ovde ne mogu (ili ne žele, pa pričaju gluposti) da je ušao u četvrtu deceniju i da je u ne malom zaostatku sa Grend slemovima čak i za Nadalom a posebno za Federerom. Znao je on da zapinje i na uslovno rečeno nebitnim mastersima pa da ga to košta snage u završnici nekog GSa, (nekoliko RG i USO kad je jurio Sinsinati). Takođe, malo ko će ga smatrati većim od Rodžera ako se bar ne izjednači sa njim, čak iako na kraju karijere bude imao više mastersa, bolji h2h, i nedelja na prvom mestu a "samo" 18 ili 19 GSa. Svestan je Novak i da je kalendarski slem nešto što još samo on može da uradi. Svačega ima tu, ali ne, najbitnija je Doha.

Branko

pre 5 godina

AO je presudna prekretnica za Novaka, ako dobije imace jos jednu nestvarnu sezonu I mozda stici Nadala u GS, ako rano ispadne moglo bi to imati lancanu reakciju i pogubne posledice jer je njegova fizicka I posebno psiho spremnost veliki znak pitanja...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

daj, čoveče, sjaši više! 
(boki, 10. januar 2019 16:16) 

A zasto??? Smeta ti nešto? Iritira te? Nervoza neka?
(lule, 10. januar 2019 17:23)

Leci se.

sasa jokic

pre 5 godina

Na mastersu uvek moze da bude iznendjenja, jer uglavnom svi imaju snage i koncentracije da odigraju tri seta. Kada se igra na tri dobijena, tu protiv Noleta moras da odogras mec zivota i da budes u savrsenoj formi, kao sto je to bio slucaj sa Vavrinkom, mada cu uvek sumnjati da je bilo jos necega pored fizicke spreme.
Primer za to koliko je GS tezak je Zverev, koji nikada nije prosao vise od tri kola. Dobiti Noleta u 3 je nesto najteze u tenisu.
Federer Noletu na AO nije bio pretnja ni u vreme vrhunske forme, a ne danas. Nadal sa trenutnom formom, tesko do finala.
Nole je veliki favorit, veliki.

antiDebil

pre 5 godina

Tacno ovo je nova situacija, Djole gubi u finalima mastersa a pobedjuje u finalima GS turnima. Pre nekoliko godina je gubio finala GS i mleo u finalima mastersa, meni se ova situacija vise svidja !
Federerove sanse da ovde pobedi Djokovica su 0. Dakle svaka njegova prognoza u vezi osvajanja titule zavisi od toga hoce li igrati sa Djokovicem ili ne !

dado

pre 5 godina

ovo je bas jedan politicni odgovor.
pun onih ako...
ako novak ovo, ako ono, ako rafa bude spreman 100% onda ce biti opasan, ako se roger ne bude umarao onda ide do kraja, ako andy odigra koliko moze, bit ce opasan. ako karlovic ne izgubi niti jedan poen na svoj servis, osvojit ce turnir.

Bookie

pre 5 godina

Mats je izgleda veliki ljubitelj stripa Alan Ford

-Prijatelju , ja sam prestar da osobno vodim bitku , ali slusaj ovaj savjet : Ako zelis pobijediti , ne smijes izgubiti!

U tom duhu mu je ovaj intervju tj sve prognoze u njemu.

Pouzdan izvor

pre 5 godina

Cetiri puta covek rekao "ako bude spreman" jednom za Noleta, Mareja, Federera, Nadala, mislim klasican palamudjac! Reci, ako imas ja.ca, ko to osvaja AO 2019! Mislim, ja znam, nas Nole! Napred Nole!

lice

pre 5 godina

nisam ja nista izmislio, pa pogledajte samo tu slicnost: https://stat.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2018/08/GettyImages-681502000.jpg

Djido

pre 5 godina

"Koliko je on ustvari uopšte spreman? (Djoković)"
"Ako Endi Mari bude bio 100 odsto spreman..."
"Ako Federer ne bude imao previše fizički naporne duele..."
"Što se Nadala tiče, ako on bude spreman...!

Ako, ako, ako... Pa, ovo se sve i ja pitam. Ovakav komentator mogu i ja da budem. Valjda treba da znaš malo više ako si stručni komentator i za to plaćen, a ne da samo navodiš opšta mesta koja svi znamo.

Negativni

pre 5 godina

Trostruki šampion AO komentariše šestostrukog šampiona tog istog turnira. Jel da, da je malo bezveze...!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sotir..., 10. januar 2019 23:34)

Al' zato ti, višestruki šampion ničega, nemaš problema da komentarišeš trostrukog šampiona AO. To nije bezveze?

Lane

pre 5 godina

Vilander je komentator za tenis i ne vidim zasto mnogima smeta sto on izjavljuje. Covek komentarise sve tenisere, a nasi mediji prenose iskljucivo samo ono sto izjavljuje za Novaka, sto je i normalno. Ne mislite da je on iskljucivo opsednut Novakom i da samo o njemu razmislja.

Bookie

pre 5 godina

Mats je izgleda veliki ljubitelj stripa Alan Ford

-Prijatelju , ja sam prestar da osobno vodim bitku , ali slusaj ovaj savjet : Ako zelis pobijediti , ne smijes izgubiti!

U tom duhu mu je ovaj intervju tj sve prognoze u njemu.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Vilander je Novakov terorista!!!
(m, 10. januar 2019 17:20)

Pijavica. Zakaci se, pa otpadne... I tako u krug. Dinamican zivot.

zika slika

pre 5 godina

kaze Vilander "ako Marej bude 100% spreman"... odakle ti rodjace ideja da Marej moze da bude spreman u ovom trenutku? More, ako za Vimbldon bude 100% spreman, da peva od srece...

J i S

pre 5 godina

Novak je favorit, samo protiv kvalifikanata.
(BODIBOND, 10. januar 2019 23:30)

Jado... Sramoto... Tako zarađuješ za život, pljujući po uspešnim ljudima?

ajde

pre 5 godina

Evo i ja jedno takvo strucno misljenje da dam.
Ako Bautista Agut bude spreman, s obzirom da Marej nakon povrede nije spreman, Marej ide kuci posle prvog dana.
Pa da vidimo... ko je veci strucnjak, ti Matse ili ja.

Sasa

pre 5 godina

Novak je favorit, samo protiv kvalifikanata.
(BODIBOND, 10. januar 2019 23:30)

Jado... Sramoto... Tako zarađuješ za život, pljujući po uspešnim ljudima?
(J i S, 11. januar 2019 10:12)

# Link komentara

Zar ne vidis da je troler? Fascinantno je da takvima uopste uzvracate. Njih samo ignorisi, kako ti, tako i ostali.

J i S

pre 5 godina

Saša,
Zato što je trol, zato što tako, kao trol, zarađuje novac (a verujem da znaš da trolovi, isto kao i botovi, ne rade trolovanje i botovanje besplatno, već za to dobijaju novac / sendvič), zato ga pitam kako ga nije sramota da uzima novac za uslugu pljuvanja, blaćenja i ruganja drugom čoveku. Nebitno da li je taj drugi čovek uspešan i bogat ili je neuspešan i sirot. U mom okruženju, u mom narodu, tako zarađivati je oduvek bilo ne samo sramotno već je i maloumno, pošto takvo ponašanje dolazi na naplatu kad, tad. Po principu ''radi dobro ne kaj se, radi zlo nadaj se''.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Aaaaaa! Evo i njega i njegovih prognoza! Krece lagano da uveseljava siroke mase. Uskoro ce i snasa Barbara samo da podesi outfit i proveri da li je sve sa zategnutoscu tela u redu. AO time!

VUK

pre 5 godina

Ništa Vilander nije rekao što nismo videli.Posle USA Opena , kao da je ponovo došlo do malog pada u Novakovoj igri. Izgubiti tri finala praktično u četiri meseca je puno za Br.1. , a da se o tome ne govori. Moguće da samo nije bio " svež" kako reče Novak posle poslednjeg poraza. Šampioni retko gube.To je neophodno da se vrati u Novakovu realnost. Melburn je izuzetna prilika da sve dođe na svoje mesto. Vilander je u pravu što se tiče sumnje . Gubio je Novak ..ali nikada nije delovao kao u trećem setu poslednjeg izgubljenog finala. Potpuno iscrpljen uz paniku trenera u boxu. Pitanje Vilandera o Novakovoj fizičkoj spremnosti je normalan pristup analizi igre favorita uoči GS . Turnir počinje. Vrlo brzo Novak će igrom reći sve.

Ah

pre 5 godina

BarbaDjole
Da li zaista znas sta si procitao, ili samo mislis da si procitao nesto negativno? Na tvoju nesrecu Vilander je pohvalio Novaka, rekao da se ovo igra na 3 dobijena seta i da je Novak u prednosti zbog toga. Isto tako je cinjenica je izgubio finale Pariza i Londona i da je ispao u Dohi. Nista sto nije istina.

Mrgud

pre 5 godina

Vilander po obiĉaju, okruglo pa na çoše.Ništa definitivno, sve ako,... Koliko je upuçen, ĉak I Mareja uvrstio u favorite.
Da se ne lazemo, prvi favorit Rodzer, pa Nole