Ponedeljak, 31.12.2018.

12:10

Zahuktava se kampanja – Jokić za MVP-ja VIDEO

Denver Nagetsi polako pojačavaju kampanju u svrhu promocije Nikole Jokića kao kandidata za priznanje za najkoristnijeg igrača sezone u NBA ligi.

Izvor: AK

Zahuktava se kampanja – Jokiæ za MVP-ja VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 5 godina

Jokic može biti "nelogičan" i "prevara" samo onima koji misle da je basket jedna vrsta bildovanja u teretani i to noću !
(MPP, 31. decembar 2018 13:29)

Upravo tako, ko je odgledao iole jednu punu utakmicu Nagetsa ove sezone, moze jasno da vidi ko je trenutno i sta je Nikola. On je poput sasije automobila. Decko je onaj koji u datom trenutku utadi ono sto mora da se iradi da bi Denver pobedio.

haha

pre 5 godina

Ovo samo govori o tome kakav je Jokic covek! On nije cak ni medju pet ni u jednoj od glavnih kategorija, u mnogima ni medju 10-15, ima manji prosek poena od jednog rukija Doncica, i umesto da kaze da ga ne predlazu za MVP-a jer nije zasluzio on tera klub da ga forsiraju!? Sramota!

Lucky

pre 5 godina

Ovi sa protesta presli i na sportske vesti. Smorili ste vise sa Vucicem i komentarisanjem istog i ovde. Ne mozete da ga skinete na izborima pa onda ajde da izazovemo i gradjanski rat ako treba samo da dodju nasi. Decko dobio poziv za inauguraciju i kao svaki normalan covek otisao. Bio je i onaj vas urednik NIN-a pa ne videh da ga neko proziva. A sto se tice reprezentacije, Jokic samo nije igrao na jednom prvenstvu, one umobolne kvalifikacije ne racunam i nadao sam se da nijedan od nasih najboljih igraca nece igrati da se ne povrede. Sto se MVP trke tice, vidim ovde ovi komentatori sa ulice i protesta znaju bolje od Barklija, Mekhejla, Voltona i vlasnika Denvera koji je Jokicu dao 150 miliona, a da nije nabildovani crnac koji zakucava ni hajpovani lepuskasti Slovenac koji ce da prodaju milione dresova, patika i sl. To valjda znaci da ljudi vide neki kvalitet u njemu, mada ako ovi sa protesta kazu da on nista ne valja i da je Vucicev bot, onda brze bolje da zovemo vlasnika Denvera da trejduje Nikolu da ne baca covek silne pare. Ajde bre ljudi, Jokic je ubedljivo najbolji igrac trenutno najboljeg tima ubedljivo jace konferencije u NBA i tu se sva prica zavrsava. Srecna nova.

Skaj

pre 5 godina

Ne nasedajte na provokacije od ovog BODIBONDA.
Običan trol koji se hrani vašim nerviranjem i nema pojma o košarci.
Juče je napisao u komentaru kako je Belineli naslednik Tima Dankana.
Veću glupost odavno nisam pročitao.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Da on ima pored sebe istinskog All stara, kao Davisa, prica bi bila drugacija
(pandora, 31. decembar 2018 14:25) # Link komentara

Covece Boziji, bio je maltene tinejdzer kad je strpao Amerima 27 na Olimpijadi pored nekoliko nasih vrhunskih asova. Da li ti mozes da skapiras da se niko nikada nije vratio u utakmicu sa -25 protiv Amera? Jokic je lud 100%, pogotovo kad ga krene. Spominjes Dejvisa, ne razumem sta sa Dejvisom? Pa eno Marej roka po 46, pa? I pored Marejevih 46 on sa nekom prosecnom igrom umalo tripl dabl, o cemu ti rodjace, mani se tih smesnih konstatacija, decko je otisao na Ol Star onda pa je umalo imao tripl dabl na Ol Staru, nebitno sto je to zajebancija bila, poenta je da je taj tim bio pun zvezda, a on i tu umalo tripl dabl. Pa bas obrnuto od toga sto ti pises, Dejvis u timu sa vise odlicnih igraca ne bi rokao po 30,40 svako malo, zato sto je on klasican skorer. Ti zaista mislis da bi Dejvis imao takvu statistiku pored par Ol Star igraca? Jokic bi isto imao 17,18 poena, 10 ak skokova i 5-7 asistencija, jer ima vise oruzija u arsenalu nego Dejvis. Njemu ne treba 20 puta da sutne kao Dejvisu da bi imao odlicnu statistiku, Dejvisu treba mnogo suteva, pored vise Ol Star igraca Dejvis ne bi mogao svaku po 25 puta sutirati, kapiras li ti ista, da bi Dejvis vise bio na gubitku sa vise vrhunskih igraca zato sto covek pola utakmice ili sutira ili izvodi slobodna, sa par Ol starova ne bi toliko mogao uzimati suteva.

Kg

pre 5 godina

Glasao Sam za njega za all star, ali realno osim asistencija nije nesto atraktivan, niti ce biti mvp a ni all star nije bas za njega. Ali zato donosi pobede,ne kao westbrook koji ima sjt 4/21... Pre bih jokica u timu nego nekog ko ubaci 35 poena a upropasti svaki drugi napad.

antiDebil

pre 5 godina

(Alija Sirotanović, 31. decembar 2018 14:55)

I Medjik Djonson je cetvrti igrac sa tim brojkama koje si naveo....
A sto se tice individualnog, svakako ce do kraja godine prebaciti 20 poena u proseku, 10 skokova i 7.5 asistencija. Ako mu ekipa zavrsi na prvom mestu imace sansu da bude mvp!

The Dictator

pre 5 godina

On je MVP SNSa.
(kimi, 31. decembar 2018 13:22)

Hahah, u centar! Mozda bi mogao da bude MVP inauguracije, ali samo mozda, realno tesko pored vozda naseg.

Stefan

pre 5 godina

da se ne lazemo, Mvp nikad nece biti, ni u jednom parametru nije medju vodecim igracima, a i ameri ce uvek dati to priznanje atraktivnijim i pre svega svojim igracima

Veseli

pre 5 godina

Kad ga Sale zove, on pritisne crveno!
Jeste dobar igrač, ali ... koliko god da je dobar, kod nas će ostati upamćen po gore pomenutom.

Jug...Srbije

pre 5 godina

Briga njega ko će od nas-vas da ga glasa. Znaš, mi smo pa veliki i bitni Amerima..briga njega sa svih 150$ miliona. Negativni smo i jadni do bola. Momak je vrh !! Jedinstven, majstor i sigurno u top 8 igrača. Siguran učesnik ol stara. Posle njega je Bogdan, ali nije nažalost tako dobar. A jeste dobar. Teo i Bobi (ponešto)ni na mapi, nije mi drago i nije Jokić kriv za to.. Beli tu i tamo,onako. Dal će neko da ga glasa..smešno i jadno. A u svom džepu ni 300 $..nemaju..

Kokki

pre 5 godina

citat: "Koja "kampanja"? Priča se o njemu u emisijama podjednako kao i o svim ostalim igračima koji dobro igraju ... čemu ovo "loženje" mase..."

Bukvalno. Čuj "kampanja".. Onaj ko čita, pomislio bi da je Amerika na "nogama", okupira Trgove i zaustavlja saobraćaj...

Ali ok, i ja mnogo osudjujem.... možda je takvo verovanje bez obzira koliko je nerealno, presudno da neko ovde pregura dan... Kome se ne svidja, nek ne ulazi na vesti i komentare...

Nikola

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, iako cenim Jokić Nikolu, ne može biti Mvp ako nije u top 5 košgetera u Ligi. Kao što se fudbal igra za golove, košarka se igra za koševe. Kad nije mogao Injiesta, ne može ni Jokić. That simple.
(Stručnjak, 31. decembar 2018 13:30)

Mogao je Modric.

Zagi

pre 5 godina

Za NBA shvatanje kosarke, Jokic nikada nece biti MVP, jer nikada nece tim podrediti svojim licnim brojkama. Pogledajte samo koliko je puta ove godine Jokicu falio jedan skok/asistencija/kos za tripldabl ... nikada mu nije palo na pamet da na silu bilduje svoju statistiku ...
MVP titula u NBA ligi je stvar menadzmenta, a siguran sam da se Jokic nikada nece baviti takvim stvarima kao sto su ispucavanje u svakom napadu na +30

Djomla

pre 5 godina

Najviše nerviraju komentari tipa “da je neko prevara od igrača”. Koga je bre prevario? Tebe ili one što mu dadoše grdne milone za potpis. Nauči da se izraziš na pravi način a ne da koristiš ove novokomponovane kombinacije

kraja

pre 5 godina

(BODIBOND, 31. decembar 2018 13:09)

...ma ok, tebe vec znamo...
...izmedju srbije i nikaragve, somalije, nigerije, ti ces uvek izabrati bilo sta, samo ne srbiju...
...ti se ne rukovodis nicijim kvalitetima, vec samo mrznjom...
...kada bi te federer poznavao, zamolio bi te da ne navijas vise za njega...

Alija Sirotanović

pre 5 godina

Izbor za MVP igrača ne zavisi od mnogo od statistike. Stiv Neš je 2005 kao MVP imao 15.5/3.3/11.5, sledeće godine nešto je bio bolji. Ako Nikola završi sezonu sa 18/10/7.5 postaje četvrti igrač u istoriji koji je završio godinu sa tim brojkama, ostala trojca su Oskar, Vilt i Vestrbruk. U tom slučaju, i prvog mesta Denvera na zapadu, izbor MVP-ja se svodi na Janisa i Nikolu. U slučaju prvog mesta u celoj NBA (regularni deo), gotovo sigurno dobijamo prvog MVP-ja sa ovih prostora. Ako slučajno popravi statistiku na 20/11/8, i prvog mesta Denvera na zapadu, verovatno isto postaje MVP. Pogledajte detaljnije istoruju dodele MVP titule, pa vidite da ovo što sam napisao je veoma realno.

pandora

pre 5 godina

Pored Hardena ili Giannis Antetokounmpoa nema sanse. Jannis ima daleko bolje brojke, a njegov tim je u vrhu Istoka.
Jokic igra dobro, ali Denver pre svega igra timsku kosarku gde je udarna igla brza bekovska linija, kako u napadu tako i u odbrani.
To je najace Denverovo oruzje.
Jokic profitira tu na asistencijama. Nema sta, on zna da odigra pas, nesebican je i zna da igra kosarku.
Ali Jokic ce biti vecita rupa u odbrani, tu spasa nema. Njegov govor tela kaze spor sam i trom. Dok mu masa donosi prednost u napadu gde nize i slabije igrace olako ugurava u kos, u odbrani on je zbog nje inferioran.
Najveca sreca po Denver moze biti ta sto vecina danasnjih NBA ekipa igru ne bazira na centru, ali opet ekipe koje, takodje, imaju brzu bekovsku liniju, poput Hjustona, mogu biti pogubne za Denver, jer Jokic u takvoj igri u odbrani samo stoji i gleda dok ga buse.
Da on ima pored sebe istinskog All stara, kao Davisa, prica bi bila drugacija, ali nema. Milsap je takodje spor, sto je gore i nizak je za PF.
Ove godine Denveru je plafon prva, mozda cudom druga runda playoffa, ali imaju lepu buducnost ako ostave ovaj tim i dodaju jednog kvalitetnog PF.

alen

pre 5 godina

strucnjak
ne mora da bude nakbolji kosgeter stiv nes ne znam jel bio u 20 pa je 2 puta bio MVP jer je finiks bio najbolji tim lige inace tih godina kobi je po statistici bio bar 3 puta MVP ali lekersi su bili tad krs do gasola.

BODIBOND

pre 5 godina

Jokic ne ispunjava uslove da bude MVP i zato ne vidim razlog da bas on bude taj. Neka budu Nurkic, Mirotic ili Bjelica kad vec Bogdan ne moze a Bogi je bolji kosarkas od Jokare.

BODIBOND

pre 5 godina

Jokic je prevara od igraca, ako on dobije MVP nagradu onda je zasluzuje i Tabo Sefolosha na primer, njih dvojica su egal u kvalitetu. S tim sto je Sefolosha igrao u Oklahomi koja je bolja od Denver Nadzetsa.

Nikola

pre 5 godina

Ne mogu da glasam za Jokica jer ne pratim NBA pa ga ne mogu uporediti sa ostalima.
Ako neko pomisli da za njega treba glasati i na slepo jer je nas covek, odnosno, mislite iz patriotski razloga, pa u tom slucaju bih mozda i glasao al da nije u pitanju Jokic, nekako mi patrotizan ne ide uz njega.
Nemas ljutnje Jokara, i pre svega tvojim fanovima iz Srbije

kraja

pre 5 godina

"Nikola Jokić je jedna prevara od igrača"

...kad neko napise ovakvu glupost na nesto sto je cista fizika...
...ili igras ili ne, ili te vide ili te nema, ili dajes koseve ili ne, ili asistiras ili ne, itd...
...nije ovo disciplina "tajno glasanje" pa da nebojsa slina bude proglasen za najboljeg udaraca po traktorskim gumama na svetu...

Roki

pre 5 godina

Ivan NS

Molim te, objasni nama kako je to Jokic prevara od igraca. Sta to uopste znaci? Kako je to uspeo da sve prevari, posebno Denver da mu da silnu lovu.

Dejan

pre 5 godina

Ljudi nije ni blizu Denver ima najdužu klupu vrlo dobrih igrača zdravu konkurenciju i zajedništvo i zato su tu gde jesu zajedno sa tvorcem tima trenerom M. M. Svakako da je Jokić sjajan tu nema dileme.

Dragan Feliks

pre 5 godina

U statističkim parametrima u odnosu na konkurente realno zaostaje, u međusobnim duelima ti pojedinci najčešće takođe imaju nešto bolju statistiku i svi su fizički spremniji, brži i skočniji. Ali Nikolina ekipa pobeđuje, a košarka je ekipni sport gde je pobeda ekipe krajnji cilj igre, pa svakom po volji, moje je mišljenje da je Nikola zbog uticaja na igru i rezultat (inače bez njega ispodprosečne) ekipe potpuno zasluženo među kandidatima za MVP. Sezona nije ni na polovini tako da je najbolje da sačekamo kraj regularnog dela pa videćemo, moguće je sve.

Vladimir

pre 5 godina

Koja "kampanja"? Priča se o njemu u emisijama podjednako kao i o svim ostalim igračima koji dobro igraju ... čemu ovo "loženje" mase...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Prevara od igrača? Buhahahaha
Pa ti dečko nemaš pojma o košarci.

Nikola će sigurno biti all star ove sezone, MVP teško ali ako denver dobije 60 utakmica i ako poveća statistiku a denver bude najbolji tim u ligi možda i dobije al teško no all star nije ni pitanje jer ga treneri poštuju.

kiza-iz ofsajda

pre 5 godina

Ako Denver slučajno završi prvi na zapadu nema razloga da Jokić ne bude MVP. Zamišljam Tori Krega, Bizlija, Huanča u ...recimo Atlanti-ne bi ušli u igru. S Jokićem ispadoše igračine!

Stručnjak

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, iako cenim Jokić Nikolu, ne može biti Mvp ako nije u top 5 košgetera u Ligi. Kao što se fudbal igra za golove, košarka se igra za koševe. Kad nije mogao Injiesta, ne može ni Jokić. That simple.

bob

pre 5 godina

da se ponavljam... nadjite bilo kog visokog igraca na poziciji 5 na zapadu (a moze i u citavoj ligi). npr embida... i da bude trejd 1 na 1 .. koja bi ekipa profitirala a koja dobila?
e sad vam je jasno zasto bi ekipa u kojoj je jokic dobila mnogo vise. njegov uticaj na igru u odnosu na sve konkurente ne moze da se izmeri. kosarka je ekipni sport i samo kao takav moze da se meri.
nece biti mvp al je sigurno jedan od najvaznijih igraca lige.a to je za mladog i ovako atipicnog (za nba) igraca neverovatna stvar. respekt kod sudija ce doci posle prvog all stara i ulaska u PO ove godine

room 1408

pre 5 godina

Ja sam ga glasao već nekoliko puta.Voleo bi da učestvuje na ol staru.Dobar je Jokara igrač...Sad na ol staru a onda da bude i u idealnoj postavi SP!!!

S94

pre 5 godina

Kad bi učestvovao na All Star meču to bi mu donelo dosta poštovanja kod sudija. Zato treba da ga podržimo i glasamo za njega, pa uz malo sreće možda se i nađe tamo. Uvek će da se nađe neko da prosipa priču kako ne igra za reprezentaciju, a niko ne shvata da je njihova sezona bez play off-a teža nego sezona u Evropi. Primera radi sad su u 4 dana odigrali 3 utakmice, a mi kukamo kad naši odigraju nedeljno jednu u ABA ligi i jednu u Evropi kako ne mogu da se oporave dovoljno. Dečko je igrao za reprezentaciju, i naravno da će da igra opet, sumnjam da su sve naše košarkaše legende u prošlosti mogle uvek da se odazovu.

MPP

pre 5 godina

On sigurno nije medju 5 ..... Ali je medju kadidatima jer je...... " jedan od najpametnijih igrača u NBA" (Greg Popović)....hmm ovo sa lepkom mi se svidja kao i onaj Swiss Army Knife...

Goran

pre 5 godina

A top 5 lista je toliko bitna jer na All star igraju samo top 5 igrača? Ne razumem isticanje top 5 statistika kad je All star u pitanju. Nema smisla nimalo.
Jokić svakako zaslužuje da igra All star ali ga u tome ometaju neuspesi njegove ekipe iz prethodnih godina. Činjenica da su ove sezone lideri zapadne konferencije može da pogura njegove šanse za All star ove godine. Ako ove godine uđu u plejof i opstanu neko vreme, pa čak i pobede, sledeći All star mu je garantovan.

room 1408

pre 5 godina

Ja sam ga glasao već nekoliko puta.Voleo bi da učestvuje na ol staru.Dobar je Jokara igrač...Sad na ol staru a onda da bude i u idealnoj postavi SP!!!

S94

pre 5 godina

Kad bi učestvovao na All Star meču to bi mu donelo dosta poštovanja kod sudija. Zato treba da ga podržimo i glasamo za njega, pa uz malo sreće možda se i nađe tamo. Uvek će da se nađe neko da prosipa priču kako ne igra za reprezentaciju, a niko ne shvata da je njihova sezona bez play off-a teža nego sezona u Evropi. Primera radi sad su u 4 dana odigrali 3 utakmice, a mi kukamo kad naši odigraju nedeljno jednu u ABA ligi i jednu u Evropi kako ne mogu da se oporave dovoljno. Dečko je igrao za reprezentaciju, i naravno da će da igra opet, sumnjam da su sve naše košarkaše legende u prošlosti mogle uvek da se odazovu.

Nikola

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, iako cenim Jokić Nikolu, ne može biti Mvp ako nije u top 5 košgetera u Ligi. Kao što se fudbal igra za golove, košarka se igra za koševe. Kad nije mogao Injiesta, ne može ni Jokić. That simple.
(Stručnjak, 31. decembar 2018 13:30)

Mogao je Modric.

Roki

pre 5 godina

Ivan NS

Molim te, objasni nama kako je to Jokic prevara od igraca. Sta to uopste znaci? Kako je to uspeo da sve prevari, posebno Denver da mu da silnu lovu.

Alija Sirotanović

pre 5 godina

Izbor za MVP igrača ne zavisi od mnogo od statistike. Stiv Neš je 2005 kao MVP imao 15.5/3.3/11.5, sledeće godine nešto je bio bolji. Ako Nikola završi sezonu sa 18/10/7.5 postaje četvrti igrač u istoriji koji je završio godinu sa tim brojkama, ostala trojca su Oskar, Vilt i Vestrbruk. U tom slučaju, i prvog mesta Denvera na zapadu, izbor MVP-ja se svodi na Janisa i Nikolu. U slučaju prvog mesta u celoj NBA (regularni deo), gotovo sigurno dobijamo prvog MVP-ja sa ovih prostora. Ako slučajno popravi statistiku na 20/11/8, i prvog mesta Denvera na zapadu, verovatno isto postaje MVP. Pogledajte detaljnije istoruju dodele MVP titule, pa vidite da ovo što sam napisao je veoma realno.

kiza-iz ofsajda

pre 5 godina

Ako Denver slučajno završi prvi na zapadu nema razloga da Jokić ne bude MVP. Zamišljam Tori Krega, Bizlija, Huanča u ...recimo Atlanti-ne bi ušli u igru. S Jokićem ispadoše igračine!

bob

pre 5 godina

da se ponavljam... nadjite bilo kog visokog igraca na poziciji 5 na zapadu (a moze i u citavoj ligi). npr embida... i da bude trejd 1 na 1 .. koja bi ekipa profitirala a koja dobila?
e sad vam je jasno zasto bi ekipa u kojoj je jokic dobila mnogo vise. njegov uticaj na igru u odnosu na sve konkurente ne moze da se izmeri. kosarka je ekipni sport i samo kao takav moze da se meri.
nece biti mvp al je sigurno jedan od najvaznijih igraca lige.a to je za mladog i ovako atipicnog (za nba) igraca neverovatna stvar. respekt kod sudija ce doci posle prvog all stara i ulaska u PO ove godine

MPP

pre 5 godina

On sigurno nije medju 5 ..... Ali je medju kadidatima jer je...... " jedan od najpametnijih igrača u NBA" (Greg Popović)....hmm ovo sa lepkom mi se svidja kao i onaj Swiss Army Knife...

kraja

pre 5 godina

"Nikola Jokić je jedna prevara od igrača"

...kad neko napise ovakvu glupost na nesto sto je cista fizika...
...ili igras ili ne, ili te vide ili te nema, ili dajes koseve ili ne, ili asistiras ili ne, itd...
...nije ovo disciplina "tajno glasanje" pa da nebojsa slina bude proglasen za najboljeg udaraca po traktorskim gumama na svetu...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Prevara od igrača? Buhahahaha
Pa ti dečko nemaš pojma o košarci.

Nikola će sigurno biti all star ove sezone, MVP teško ali ako denver dobije 60 utakmica i ako poveća statistiku a denver bude najbolji tim u ligi možda i dobije al teško no all star nije ni pitanje jer ga treneri poštuju.

Dragan Feliks

pre 5 godina

U statističkim parametrima u odnosu na konkurente realno zaostaje, u međusobnim duelima ti pojedinci najčešće takođe imaju nešto bolju statistiku i svi su fizički spremniji, brži i skočniji. Ali Nikolina ekipa pobeđuje, a košarka je ekipni sport gde je pobeda ekipe krajnji cilj igre, pa svakom po volji, moje je mišljenje da je Nikola zbog uticaja na igru i rezultat (inače bez njega ispodprosečne) ekipe potpuno zasluženo među kandidatima za MVP. Sezona nije ni na polovini tako da je najbolje da sačekamo kraj regularnog dela pa videćemo, moguće je sve.

Djomla

pre 5 godina

Najviše nerviraju komentari tipa “da je neko prevara od igrača”. Koga je bre prevario? Tebe ili one što mu dadoše grdne milone za potpis. Nauči da se izraziš na pravi način a ne da koristiš ove novokomponovane kombinacije

kraja

pre 5 godina

(BODIBOND, 31. decembar 2018 13:09)

...ma ok, tebe vec znamo...
...izmedju srbije i nikaragve, somalije, nigerije, ti ces uvek izabrati bilo sta, samo ne srbiju...
...ti se ne rukovodis nicijim kvalitetima, vec samo mrznjom...
...kada bi te federer poznavao, zamolio bi te da ne navijas vise za njega...

Goran

pre 5 godina

A top 5 lista je toliko bitna jer na All star igraju samo top 5 igrača? Ne razumem isticanje top 5 statistika kad je All star u pitanju. Nema smisla nimalo.
Jokić svakako zaslužuje da igra All star ali ga u tome ometaju neuspesi njegove ekipe iz prethodnih godina. Činjenica da su ove sezone lideri zapadne konferencije može da pogura njegove šanse za All star ove godine. Ako ove godine uđu u plejof i opstanu neko vreme, pa čak i pobede, sledeći All star mu je garantovan.

alen

pre 5 godina

strucnjak
ne mora da bude nakbolji kosgeter stiv nes ne znam jel bio u 20 pa je 2 puta bio MVP jer je finiks bio najbolji tim lige inace tih godina kobi je po statistici bio bar 3 puta MVP ali lekersi su bili tad krs do gasola.

Vladimir

pre 5 godina

Koja "kampanja"? Priča se o njemu u emisijama podjednako kao i o svim ostalim igračima koji dobro igraju ... čemu ovo "loženje" mase...

Nikola

pre 5 godina

Ne mogu da glasam za Jokica jer ne pratim NBA pa ga ne mogu uporediti sa ostalima.
Ako neko pomisli da za njega treba glasati i na slepo jer je nas covek, odnosno, mislite iz patriotski razloga, pa u tom slucaju bih mozda i glasao al da nije u pitanju Jokic, nekako mi patrotizan ne ide uz njega.
Nemas ljutnje Jokara, i pre svega tvojim fanovima iz Srbije

Lucky

pre 5 godina

Ovi sa protesta presli i na sportske vesti. Smorili ste vise sa Vucicem i komentarisanjem istog i ovde. Ne mozete da ga skinete na izborima pa onda ajde da izazovemo i gradjanski rat ako treba samo da dodju nasi. Decko dobio poziv za inauguraciju i kao svaki normalan covek otisao. Bio je i onaj vas urednik NIN-a pa ne videh da ga neko proziva. A sto se tice reprezentacije, Jokic samo nije igrao na jednom prvenstvu, one umobolne kvalifikacije ne racunam i nadao sam se da nijedan od nasih najboljih igraca nece igrati da se ne povrede. Sto se MVP trke tice, vidim ovde ovi komentatori sa ulice i protesta znaju bolje od Barklija, Mekhejla, Voltona i vlasnika Denvera koji je Jokicu dao 150 miliona, a da nije nabildovani crnac koji zakucava ni hajpovani lepuskasti Slovenac koji ce da prodaju milione dresova, patika i sl. To valjda znaci da ljudi vide neki kvalitet u njemu, mada ako ovi sa protesta kazu da on nista ne valja i da je Vucicev bot, onda brze bolje da zovemo vlasnika Denvera da trejduje Nikolu da ne baca covek silne pare. Ajde bre ljudi, Jokic je ubedljivo najbolji igrac trenutno najboljeg tima ubedljivo jace konferencije u NBA i tu se sva prica zavrsava. Srecna nova.

Stručnjak

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, iako cenim Jokić Nikolu, ne može biti Mvp ako nije u top 5 košgetera u Ligi. Kao što se fudbal igra za golove, košarka se igra za koševe. Kad nije mogao Injiesta, ne može ni Jokić. That simple.

Zagi

pre 5 godina

Za NBA shvatanje kosarke, Jokic nikada nece biti MVP, jer nikada nece tim podrediti svojim licnim brojkama. Pogledajte samo koliko je puta ove godine Jokicu falio jedan skok/asistencija/kos za tripldabl ... nikada mu nije palo na pamet da na silu bilduje svoju statistiku ...
MVP titula u NBA ligi je stvar menadzmenta, a siguran sam da se Jokic nikada nece baviti takvim stvarima kao sto su ispucavanje u svakom napadu na +30

Jug...Srbije

pre 5 godina

Briga njega ko će od nas-vas da ga glasa. Znaš, mi smo pa veliki i bitni Amerima..briga njega sa svih 150$ miliona. Negativni smo i jadni do bola. Momak je vrh !! Jedinstven, majstor i sigurno u top 8 igrača. Siguran učesnik ol stara. Posle njega je Bogdan, ali nije nažalost tako dobar. A jeste dobar. Teo i Bobi (ponešto)ni na mapi, nije mi drago i nije Jokić kriv za to.. Beli tu i tamo,onako. Dal će neko da ga glasa..smešno i jadno. A u svom džepu ni 300 $..nemaju..

Kg

pre 5 godina

Glasao Sam za njega za all star, ali realno osim asistencija nije nesto atraktivan, niti ce biti mvp a ni all star nije bas za njega. Ali zato donosi pobede,ne kao westbrook koji ima sjt 4/21... Pre bih jokica u timu nego nekog ko ubaci 35 poena a upropasti svaki drugi napad.

Dejan

pre 5 godina

Ljudi nije ni blizu Denver ima najdužu klupu vrlo dobrih igrača zdravu konkurenciju i zajedništvo i zato su tu gde jesu zajedno sa tvorcem tima trenerom M. M. Svakako da je Jokić sjajan tu nema dileme.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Da on ima pored sebe istinskog All stara, kao Davisa, prica bi bila drugacija
(pandora, 31. decembar 2018 14:25) # Link komentara

Covece Boziji, bio je maltene tinejdzer kad je strpao Amerima 27 na Olimpijadi pored nekoliko nasih vrhunskih asova. Da li ti mozes da skapiras da se niko nikada nije vratio u utakmicu sa -25 protiv Amera? Jokic je lud 100%, pogotovo kad ga krene. Spominjes Dejvisa, ne razumem sta sa Dejvisom? Pa eno Marej roka po 46, pa? I pored Marejevih 46 on sa nekom prosecnom igrom umalo tripl dabl, o cemu ti rodjace, mani se tih smesnih konstatacija, decko je otisao na Ol Star onda pa je umalo imao tripl dabl na Ol Staru, nebitno sto je to zajebancija bila, poenta je da je taj tim bio pun zvezda, a on i tu umalo tripl dabl. Pa bas obrnuto od toga sto ti pises, Dejvis u timu sa vise odlicnih igraca ne bi rokao po 30,40 svako malo, zato sto je on klasican skorer. Ti zaista mislis da bi Dejvis imao takvu statistiku pored par Ol Star igraca? Jokic bi isto imao 17,18 poena, 10 ak skokova i 5-7 asistencija, jer ima vise oruzija u arsenalu nego Dejvis. Njemu ne treba 20 puta da sutne kao Dejvisu da bi imao odlicnu statistiku, Dejvisu treba mnogo suteva, pored vise Ol Star igraca Dejvis ne bi mogao svaku po 25 puta sutirati, kapiras li ti ista, da bi Dejvis vise bio na gubitku sa vise vrhunskih igraca zato sto covek pola utakmice ili sutira ili izvodi slobodna, sa par Ol starova ne bi toliko mogao uzimati suteva.

Skaj

pre 5 godina

Ne nasedajte na provokacije od ovog BODIBONDA.
Običan trol koji se hrani vašim nerviranjem i nema pojma o košarci.
Juče je napisao u komentaru kako je Belineli naslednik Tima Dankana.
Veću glupost odavno nisam pročitao.

pandora

pre 5 godina

Pored Hardena ili Giannis Antetokounmpoa nema sanse. Jannis ima daleko bolje brojke, a njegov tim je u vrhu Istoka.
Jokic igra dobro, ali Denver pre svega igra timsku kosarku gde je udarna igla brza bekovska linija, kako u napadu tako i u odbrani.
To je najace Denverovo oruzje.
Jokic profitira tu na asistencijama. Nema sta, on zna da odigra pas, nesebican je i zna da igra kosarku.
Ali Jokic ce biti vecita rupa u odbrani, tu spasa nema. Njegov govor tela kaze spor sam i trom. Dok mu masa donosi prednost u napadu gde nize i slabije igrace olako ugurava u kos, u odbrani on je zbog nje inferioran.
Najveca sreca po Denver moze biti ta sto vecina danasnjih NBA ekipa igru ne bazira na centru, ali opet ekipe koje, takodje, imaju brzu bekovsku liniju, poput Hjustona, mogu biti pogubne za Denver, jer Jokic u takvoj igri u odbrani samo stoji i gleda dok ga buse.
Da on ima pored sebe istinskog All stara, kao Davisa, prica bi bila drugacija, ali nema. Milsap je takodje spor, sto je gore i nizak je za PF.
Ove godine Denveru je plafon prva, mozda cudom druga runda playoffa, ali imaju lepu buducnost ako ostave ovaj tim i dodaju jednog kvalitetnog PF.

BODIBOND

pre 5 godina

Jokic je prevara od igraca, ako on dobije MVP nagradu onda je zasluzuje i Tabo Sefolosha na primer, njih dvojica su egal u kvalitetu. S tim sto je Sefolosha igrao u Oklahomi koja je bolja od Denver Nadzetsa.

antiDebil

pre 5 godina

(Alija Sirotanović, 31. decembar 2018 14:55)

I Medjik Djonson je cetvrti igrac sa tim brojkama koje si naveo....
A sto se tice individualnog, svakako ce do kraja godine prebaciti 20 poena u proseku, 10 skokova i 7.5 asistencija. Ako mu ekipa zavrsi na prvom mestu imace sansu da bude mvp!

BODIBOND

pre 5 godina

Jokic ne ispunjava uslove da bude MVP i zato ne vidim razlog da bas on bude taj. Neka budu Nurkic, Mirotic ili Bjelica kad vec Bogdan ne moze a Bogi je bolji kosarkas od Jokare.

The Dictator

pre 5 godina

On je MVP SNSa.
(kimi, 31. decembar 2018 13:22)

Hahah, u centar! Mozda bi mogao da bude MVP inauguracije, ali samo mozda, realno tesko pored vozda naseg.

Kokki

pre 5 godina

citat: "Koja "kampanja"? Priča se o njemu u emisijama podjednako kao i o svim ostalim igračima koji dobro igraju ... čemu ovo "loženje" mase..."

Bukvalno. Čuj "kampanja".. Onaj ko čita, pomislio bi da je Amerika na "nogama", okupira Trgove i zaustavlja saobraćaj...

Ali ok, i ja mnogo osudjujem.... možda je takvo verovanje bez obzira koliko je nerealno, presudno da neko ovde pregura dan... Kome se ne svidja, nek ne ulazi na vesti i komentare...

haha

pre 5 godina

Ovo samo govori o tome kakav je Jokic covek! On nije cak ni medju pet ni u jednoj od glavnih kategorija, u mnogima ni medju 10-15, ima manji prosek poena od jednog rukija Doncica, i umesto da kaze da ga ne predlazu za MVP-a jer nije zasluzio on tera klub da ga forsiraju!? Sramota!

Aleks

pre 5 godina

Jokic može biti "nelogičan" i "prevara" samo onima koji misle da je basket jedna vrsta bildovanja u teretani i to noću !
(MPP, 31. decembar 2018 13:29)

Upravo tako, ko je odgledao iole jednu punu utakmicu Nagetsa ove sezone, moze jasno da vidi ko je trenutno i sta je Nikola. On je poput sasije automobila. Decko je onaj koji u datom trenutku utadi ono sto mora da se iradi da bi Denver pobedio.

Stefan

pre 5 godina

da se ne lazemo, Mvp nikad nece biti, ni u jednom parametru nije medju vodecim igracima, a i ameri ce uvek dati to priznanje atraktivnijim i pre svega svojim igracima

Veseli

pre 5 godina

Kad ga Sale zove, on pritisne crveno!
Jeste dobar igrač, ali ... koliko god da je dobar, kod nas će ostati upamćen po gore pomenutom.

BODIBOND

pre 5 godina

Jokic je prevara od igraca, ako on dobije MVP nagradu onda je zasluzuje i Tabo Sefolosha na primer, njih dvojica su egal u kvalitetu. S tim sto je Sefolosha igrao u Oklahomi koja je bolja od Denver Nadzetsa.

Nikola

pre 5 godina

Ne mogu da glasam za Jokica jer ne pratim NBA pa ga ne mogu uporediti sa ostalima.
Ako neko pomisli da za njega treba glasati i na slepo jer je nas covek, odnosno, mislite iz patriotski razloga, pa u tom slucaju bih mozda i glasao al da nije u pitanju Jokic, nekako mi patrotizan ne ide uz njega.
Nemas ljutnje Jokara, i pre svega tvojim fanovima iz Srbije

Stručnjak

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, iako cenim Jokić Nikolu, ne može biti Mvp ako nije u top 5 košgetera u Ligi. Kao što se fudbal igra za golove, košarka se igra za koševe. Kad nije mogao Injiesta, ne može ni Jokić. That simple.

BODIBOND

pre 5 godina

Jokic ne ispunjava uslove da bude MVP i zato ne vidim razlog da bas on bude taj. Neka budu Nurkic, Mirotic ili Bjelica kad vec Bogdan ne moze a Bogi je bolji kosarkas od Jokare.

haha

pre 5 godina

Ovo samo govori o tome kakav je Jokic covek! On nije cak ni medju pet ni u jednoj od glavnih kategorija, u mnogima ni medju 10-15, ima manji prosek poena od jednog rukija Doncica, i umesto da kaze da ga ne predlazu za MVP-a jer nije zasluzio on tera klub da ga forsiraju!? Sramota!

Dejan

pre 5 godina

Ljudi nije ni blizu Denver ima najdužu klupu vrlo dobrih igrača zdravu konkurenciju i zajedništvo i zato su tu gde jesu zajedno sa tvorcem tima trenerom M. M. Svakako da je Jokić sjajan tu nema dileme.

Goran

pre 5 godina

A top 5 lista je toliko bitna jer na All star igraju samo top 5 igrača? Ne razumem isticanje top 5 statistika kad je All star u pitanju. Nema smisla nimalo.
Jokić svakako zaslužuje da igra All star ali ga u tome ometaju neuspesi njegove ekipe iz prethodnih godina. Činjenica da su ove sezone lideri zapadne konferencije može da pogura njegove šanse za All star ove godine. Ako ove godine uđu u plejof i opstanu neko vreme, pa čak i pobede, sledeći All star mu je garantovan.

The Dictator

pre 5 godina

On je MVP SNSa.
(kimi, 31. decembar 2018 13:22)

Hahah, u centar! Mozda bi mogao da bude MVP inauguracije, ali samo mozda, realno tesko pored vozda naseg.

pandora

pre 5 godina

Pored Hardena ili Giannis Antetokounmpoa nema sanse. Jannis ima daleko bolje brojke, a njegov tim je u vrhu Istoka.
Jokic igra dobro, ali Denver pre svega igra timsku kosarku gde je udarna igla brza bekovska linija, kako u napadu tako i u odbrani.
To je najace Denverovo oruzje.
Jokic profitira tu na asistencijama. Nema sta, on zna da odigra pas, nesebican je i zna da igra kosarku.
Ali Jokic ce biti vecita rupa u odbrani, tu spasa nema. Njegov govor tela kaze spor sam i trom. Dok mu masa donosi prednost u napadu gde nize i slabije igrace olako ugurava u kos, u odbrani on je zbog nje inferioran.
Najveca sreca po Denver moze biti ta sto vecina danasnjih NBA ekipa igru ne bazira na centru, ali opet ekipe koje, takodje, imaju brzu bekovsku liniju, poput Hjustona, mogu biti pogubne za Denver, jer Jokic u takvoj igri u odbrani samo stoji i gleda dok ga buse.
Da on ima pored sebe istinskog All stara, kao Davisa, prica bi bila drugacija, ali nema. Milsap je takodje spor, sto je gore i nizak je za PF.
Ove godine Denveru je plafon prva, mozda cudom druga runda playoffa, ali imaju lepu buducnost ako ostave ovaj tim i dodaju jednog kvalitetnog PF.

room 1408

pre 5 godina

Ja sam ga glasao već nekoliko puta.Voleo bi da učestvuje na ol staru.Dobar je Jokara igrač...Sad na ol staru a onda da bude i u idealnoj postavi SP!!!

Vladimir

pre 5 godina

Koja "kampanja"? Priča se o njemu u emisijama podjednako kao i o svim ostalim igračima koji dobro igraju ... čemu ovo "loženje" mase...

Veseli

pre 5 godina

Kad ga Sale zove, on pritisne crveno!
Jeste dobar igrač, ali ... koliko god da je dobar, kod nas će ostati upamćen po gore pomenutom.

MPP

pre 5 godina

On sigurno nije medju 5 ..... Ali je medju kadidatima jer je...... " jedan od najpametnijih igrača u NBA" (Greg Popović)....hmm ovo sa lepkom mi se svidja kao i onaj Swiss Army Knife...

S94

pre 5 godina

Kad bi učestvovao na All Star meču to bi mu donelo dosta poštovanja kod sudija. Zato treba da ga podržimo i glasamo za njega, pa uz malo sreće možda se i nađe tamo. Uvek će da se nađe neko da prosipa priču kako ne igra za reprezentaciju, a niko ne shvata da je njihova sezona bez play off-a teža nego sezona u Evropi. Primera radi sad su u 4 dana odigrali 3 utakmice, a mi kukamo kad naši odigraju nedeljno jednu u ABA ligi i jednu u Evropi kako ne mogu da se oporave dovoljno. Dečko je igrao za reprezentaciju, i naravno da će da igra opet, sumnjam da su sve naše košarkaše legende u prošlosti mogle uvek da se odazovu.

Roki

pre 5 godina

Ivan NS

Molim te, objasni nama kako je to Jokic prevara od igraca. Sta to uopste znaci? Kako je to uspeo da sve prevari, posebno Denver da mu da silnu lovu.

Kokki

pre 5 godina

citat: "Koja "kampanja"? Priča se o njemu u emisijama podjednako kao i o svim ostalim igračima koji dobro igraju ... čemu ovo "loženje" mase..."

Bukvalno. Čuj "kampanja".. Onaj ko čita, pomislio bi da je Amerika na "nogama", okupira Trgove i zaustavlja saobraćaj...

Ali ok, i ja mnogo osudjujem.... možda je takvo verovanje bez obzira koliko je nerealno, presudno da neko ovde pregura dan... Kome se ne svidja, nek ne ulazi na vesti i komentare...

Stefan

pre 5 godina

da se ne lazemo, Mvp nikad nece biti, ni u jednom parametru nije medju vodecim igracima, a i ameri ce uvek dati to priznanje atraktivnijim i pre svega svojim igracima

Nikola

pre 5 godina

Uz dužno poštovanje, iako cenim Jokić Nikolu, ne može biti Mvp ako nije u top 5 košgetera u Ligi. Kao što se fudbal igra za golove, košarka se igra za koševe. Kad nije mogao Injiesta, ne može ni Jokić. That simple.
(Stručnjak, 31. decembar 2018 13:30)

Mogao je Modric.

Lucky

pre 5 godina

Ovi sa protesta presli i na sportske vesti. Smorili ste vise sa Vucicem i komentarisanjem istog i ovde. Ne mozete da ga skinete na izborima pa onda ajde da izazovemo i gradjanski rat ako treba samo da dodju nasi. Decko dobio poziv za inauguraciju i kao svaki normalan covek otisao. Bio je i onaj vas urednik NIN-a pa ne videh da ga neko proziva. A sto se tice reprezentacije, Jokic samo nije igrao na jednom prvenstvu, one umobolne kvalifikacije ne racunam i nadao sam se da nijedan od nasih najboljih igraca nece igrati da se ne povrede. Sto se MVP trke tice, vidim ovde ovi komentatori sa ulice i protesta znaju bolje od Barklija, Mekhejla, Voltona i vlasnika Denvera koji je Jokicu dao 150 miliona, a da nije nabildovani crnac koji zakucava ni hajpovani lepuskasti Slovenac koji ce da prodaju milione dresova, patika i sl. To valjda znaci da ljudi vide neki kvalitet u njemu, mada ako ovi sa protesta kazu da on nista ne valja i da je Vucicev bot, onda brze bolje da zovemo vlasnika Denvera da trejduje Nikolu da ne baca covek silne pare. Ajde bre ljudi, Jokic je ubedljivo najbolji igrac trenutno najboljeg tima ubedljivo jace konferencije u NBA i tu se sva prica zavrsava. Srecna nova.

Dragan Feliks

pre 5 godina

U statističkim parametrima u odnosu na konkurente realno zaostaje, u međusobnim duelima ti pojedinci najčešće takođe imaju nešto bolju statistiku i svi su fizički spremniji, brži i skočniji. Ali Nikolina ekipa pobeđuje, a košarka je ekipni sport gde je pobeda ekipe krajnji cilj igre, pa svakom po volji, moje je mišljenje da je Nikola zbog uticaja na igru i rezultat (inače bez njega ispodprosečne) ekipe potpuno zasluženo među kandidatima za MVP. Sezona nije ni na polovini tako da je najbolje da sačekamo kraj regularnog dela pa videćemo, moguće je sve.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Prevara od igrača? Buhahahaha
Pa ti dečko nemaš pojma o košarci.

Nikola će sigurno biti all star ove sezone, MVP teško ali ako denver dobije 60 utakmica i ako poveća statistiku a denver bude najbolji tim u ligi možda i dobije al teško no all star nije ni pitanje jer ga treneri poštuju.

kraja

pre 5 godina

"Nikola Jokić je jedna prevara od igrača"

...kad neko napise ovakvu glupost na nesto sto je cista fizika...
...ili igras ili ne, ili te vide ili te nema, ili dajes koseve ili ne, ili asistiras ili ne, itd...
...nije ovo disciplina "tajno glasanje" pa da nebojsa slina bude proglasen za najboljeg udaraca po traktorskim gumama na svetu...

kraja

pre 5 godina

(BODIBOND, 31. decembar 2018 13:09)

...ma ok, tebe vec znamo...
...izmedju srbije i nikaragve, somalije, nigerije, ti ces uvek izabrati bilo sta, samo ne srbiju...
...ti se ne rukovodis nicijim kvalitetima, vec samo mrznjom...
...kada bi te federer poznavao, zamolio bi te da ne navijas vise za njega...

Alija Sirotanović

pre 5 godina

Izbor za MVP igrača ne zavisi od mnogo od statistike. Stiv Neš je 2005 kao MVP imao 15.5/3.3/11.5, sledeće godine nešto je bio bolji. Ako Nikola završi sezonu sa 18/10/7.5 postaje četvrti igrač u istoriji koji je završio godinu sa tim brojkama, ostala trojca su Oskar, Vilt i Vestrbruk. U tom slučaju, i prvog mesta Denvera na zapadu, izbor MVP-ja se svodi na Janisa i Nikolu. U slučaju prvog mesta u celoj NBA (regularni deo), gotovo sigurno dobijamo prvog MVP-ja sa ovih prostora. Ako slučajno popravi statistiku na 20/11/8, i prvog mesta Denvera na zapadu, verovatno isto postaje MVP. Pogledajte detaljnije istoruju dodele MVP titule, pa vidite da ovo što sam napisao je veoma realno.

kiza-iz ofsajda

pre 5 godina

Ako Denver slučajno završi prvi na zapadu nema razloga da Jokić ne bude MVP. Zamišljam Tori Krega, Bizlija, Huanča u ...recimo Atlanti-ne bi ušli u igru. S Jokićem ispadoše igračine!

Kg

pre 5 godina

Glasao Sam za njega za all star, ali realno osim asistencija nije nesto atraktivan, niti ce biti mvp a ni all star nije bas za njega. Ali zato donosi pobede,ne kao westbrook koji ima sjt 4/21... Pre bih jokica u timu nego nekog ko ubaci 35 poena a upropasti svaki drugi napad.

bob

pre 5 godina

da se ponavljam... nadjite bilo kog visokog igraca na poziciji 5 na zapadu (a moze i u citavoj ligi). npr embida... i da bude trejd 1 na 1 .. koja bi ekipa profitirala a koja dobila?
e sad vam je jasno zasto bi ekipa u kojoj je jokic dobila mnogo vise. njegov uticaj na igru u odnosu na sve konkurente ne moze da se izmeri. kosarka je ekipni sport i samo kao takav moze da se meri.
nece biti mvp al je sigurno jedan od najvaznijih igraca lige.a to je za mladog i ovako atipicnog (za nba) igraca neverovatna stvar. respekt kod sudija ce doci posle prvog all stara i ulaska u PO ove godine

Zagi

pre 5 godina

Za NBA shvatanje kosarke, Jokic nikada nece biti MVP, jer nikada nece tim podrediti svojim licnim brojkama. Pogledajte samo koliko je puta ove godine Jokicu falio jedan skok/asistencija/kos za tripldabl ... nikada mu nije palo na pamet da na silu bilduje svoju statistiku ...
MVP titula u NBA ligi je stvar menadzmenta, a siguran sam da se Jokic nikada nece baviti takvim stvarima kao sto su ispucavanje u svakom napadu na +30

alen

pre 5 godina

strucnjak
ne mora da bude nakbolji kosgeter stiv nes ne znam jel bio u 20 pa je 2 puta bio MVP jer je finiks bio najbolji tim lige inace tih godina kobi je po statistici bio bar 3 puta MVP ali lekersi su bili tad krs do gasola.

Jug...Srbije

pre 5 godina

Briga njega ko će od nas-vas da ga glasa. Znaš, mi smo pa veliki i bitni Amerima..briga njega sa svih 150$ miliona. Negativni smo i jadni do bola. Momak je vrh !! Jedinstven, majstor i sigurno u top 8 igrača. Siguran učesnik ol stara. Posle njega je Bogdan, ali nije nažalost tako dobar. A jeste dobar. Teo i Bobi (ponešto)ni na mapi, nije mi drago i nije Jokić kriv za to.. Beli tu i tamo,onako. Dal će neko da ga glasa..smešno i jadno. A u svom džepu ni 300 $..nemaju..

Djomla

pre 5 godina

Najviše nerviraju komentari tipa “da je neko prevara od igrača”. Koga je bre prevario? Tebe ili one što mu dadoše grdne milone za potpis. Nauči da se izraziš na pravi način a ne da koristiš ove novokomponovane kombinacije

Dragan-Borca

pre 5 godina

Da on ima pored sebe istinskog All stara, kao Davisa, prica bi bila drugacija
(pandora, 31. decembar 2018 14:25) # Link komentara

Covece Boziji, bio je maltene tinejdzer kad je strpao Amerima 27 na Olimpijadi pored nekoliko nasih vrhunskih asova. Da li ti mozes da skapiras da se niko nikada nije vratio u utakmicu sa -25 protiv Amera? Jokic je lud 100%, pogotovo kad ga krene. Spominjes Dejvisa, ne razumem sta sa Dejvisom? Pa eno Marej roka po 46, pa? I pored Marejevih 46 on sa nekom prosecnom igrom umalo tripl dabl, o cemu ti rodjace, mani se tih smesnih konstatacija, decko je otisao na Ol Star onda pa je umalo imao tripl dabl na Ol Staru, nebitno sto je to zajebancija bila, poenta je da je taj tim bio pun zvezda, a on i tu umalo tripl dabl. Pa bas obrnuto od toga sto ti pises, Dejvis u timu sa vise odlicnih igraca ne bi rokao po 30,40 svako malo, zato sto je on klasican skorer. Ti zaista mislis da bi Dejvis imao takvu statistiku pored par Ol Star igraca? Jokic bi isto imao 17,18 poena, 10 ak skokova i 5-7 asistencija, jer ima vise oruzija u arsenalu nego Dejvis. Njemu ne treba 20 puta da sutne kao Dejvisu da bi imao odlicnu statistiku, Dejvisu treba mnogo suteva, pored vise Ol Star igraca Dejvis ne bi mogao svaku po 25 puta sutirati, kapiras li ti ista, da bi Dejvis vise bio na gubitku sa vise vrhunskih igraca zato sto covek pola utakmice ili sutira ili izvodi slobodna, sa par Ol starova ne bi toliko mogao uzimati suteva.

Skaj

pre 5 godina

Ne nasedajte na provokacije od ovog BODIBONDA.
Običan trol koji se hrani vašim nerviranjem i nema pojma o košarci.
Juče je napisao u komentaru kako je Belineli naslednik Tima Dankana.
Veću glupost odavno nisam pročitao.

antiDebil

pre 5 godina

(Alija Sirotanović, 31. decembar 2018 14:55)

I Medjik Djonson je cetvrti igrac sa tim brojkama koje si naveo....
A sto se tice individualnog, svakako ce do kraja godine prebaciti 20 poena u proseku, 10 skokova i 7.5 asistencija. Ako mu ekipa zavrsi na prvom mestu imace sansu da bude mvp!

Aleks

pre 5 godina

Jokic može biti "nelogičan" i "prevara" samo onima koji misle da je basket jedna vrsta bildovanja u teretani i to noću !
(MPP, 31. decembar 2018 13:29)

Upravo tako, ko je odgledao iole jednu punu utakmicu Nagetsa ove sezone, moze jasno da vidi ko je trenutno i sta je Nikola. On je poput sasije automobila. Decko je onaj koji u datom trenutku utadi ono sto mora da se iradi da bi Denver pobedio.