Utorak, 18.12.2018.

08:04

Loše veče Srba – Bogdan 5, Boban 2, Beli bez poena, Teo bez minuta

Srpski košarkaši nisu se istakli protekle noći u porazima Sakramento Kingsa i Los Anđeles Klipersa, ali je treću uzastopnu pobedu slavio Igor Kokoškov.

Izvor: AK

Loše veèe Srba – Bogdan 5, Boban 2, Beli bez poena, Teo bez minuta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
@Jord4nnnn
Ovo je komentar sa najvise pluseva - volim i ja nase, ali ajde malo objektivnosti. Razlog sto su njih dvojca igrali malo (a i ostali starteri) je sto su igrali lose. Bjelica za svojih 5 min ucinak -9, Bogdan za 10 min -19. Znaci, nije im ucinak los zato sto su igrali malo, vec su igrali malo jer su bili losi.
E sad, treca utakmica u cetiri dana, svako se zasiti, umori, savako ima pravo na slab dan, Minesota je bila zeljna osvete za poraz od pre par dana, skocila je od pocetka, razbila ih, utakmica je bila resena vrlo rano, cini mi se da je u jednom trenutku bilo valjda 58-28 za Vukove, trener je pametno odmorio startere, na kraju rezultat i nije tako strasan kao sto je mogao da bude.

Urox

pre 5 godina

Koliko ste hvalili Doka Riversa..... Zaredjao covek cetiri poraza... Ne tako davno bio je na prvom mestu a na kraju nece otici u plej off.... Jedini trener koji je u plej ofu dva puta gubio 3:1...

Urox

pre 5 godina

Ne lozite se, nisu igrali ni celu cetvrtinu. Sac izasao sa rezervama celu utakmicu

Nisu oni izasli sa rezervama, pocela je prva petorka, igrala koliko obicno i igra u prvoj cetvrtini, usli igraci koji obicno i udju u to neko vreme mozda malo ranije zbog loseg starta prve petorke.... A ona posle par minuta druge cetvrtine bilo je +30 a to da se stize u gostima sa raspolozenim domacinom tesko ide, zato je ostavio rezerve citav mec...

Dragan

pre 5 godina

AE
Sta pricas covece, o kakvom srpstvu pricas i glupostima? Kakve podele i ostale bljuvotine? Kakva je ovo bogdanizacija ovde? Ovde ne sme da se komentarise o kosarkskom ucinku i statistici jer ovde kao da neko nekome napada majku? Sta je sa mozgom ljudi? O svim igracim sme da se govori, kaoo sutiraju i kako igraju ali Bigdanovic ne sme da se spomene jer on je uvek solidan i sjajan jel?bT Zaista treba zabraniti ovim mitomanima da komentarisu kosarku jer veze o njoj nemaju. Sta mene briga ko place i gde igra, ja komentarisem igru i sut a njegov sut je za beka ocajan a narocito za nekog ko se toliko pumpa u javnosti da je sjajan kosarkas. Napraviste od njega Dzordana, da zaplace covek.

Komsija

pre 5 godina

Da li moze Bogdan jednu utakmicu da ima bar 35% iz igre... Katastrofa suter, a bek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 18. decembar 2018 09:22) # Link komentara............................Matematicaru, kako onda ima u sezoni 44% sut? Vestbruk 43, Harden 43, Kris Pol 40, Luka Doncic 43..

genijalac

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01
pa ko te tjera da citas? moras kliknuti na sport, pa na nba, pa na clanak, pa na komentare, pa kliknuti ukucaj komentar, i onda ukucati sve te nebuloze sto si nepasiao. Tu ima posla a i vremena i zbog cega covjece kad te ne interesuje? znas kako se to zove? to je obicni kompleks.

genijalac

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)da, igrali su malo i loše, a šta da igraju više kada su gubili na poluvremenu 74 : 44, bruka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (šogun, 18. decembar 2018 11:54)
kakve veze ima jedno poluvreme od 24 minute sa 5 i 10 minuta? Jel vi pljuvaci samo morate da pljujete da bi pljuvali, jel to sto ste zivotno frustrirani? ili sto prosto ne volite Srbe? u cemu je problem?

Lepi Mica iz kafica

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01) # Link....

Heklanje je na drugom spratu decko, jel te neko vuce za rukav da citas.

genijalac

pre 5 godina

Rivers Brat Njaveći... Šablonizacija mozga. Držati Avery Bradley-a 30 minuta u igri za Nula poena, šut 0/4 ijedan jadni skok uz 0 asistencija! Gortat, centar, guraj pa guraj, poen ne zna da ubaci, doduše nije ni šut uzeo, a nije ni skok uspeo ugrabiti, i opet dobio skoro 10 minuta... Rivers genije, ipak su bili na čelu tabele, i decembar krenuli majstorskom šablonizaciom Head Coach-a za sedam poraza i dve jedva izvučene pobede. Divim se takvim majstorima.
(JPR24, 18. decembar 2018 10:45
https://tenor.com/view/confused-doc-rivers-reaction-what-stare-gif-4968427

uros

pre 5 godina

Ma Bogdan i Bjelica su ok,NBA starteri, Jokic All star, Bobi i Teo evropski igraci.
Jokic sa potporom ove dvojice i ostalih El igraca i to je tim za medalju ako se plasiramo i ako dodju. Postavlja se pitanje da li cemo imati u skorije vreme jos nekog NBA level igraca ne deluje bas.

iVar

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01) Jel te neko tera da citas ovo??? Ajde idi citaj kurir i blic onda...

šogun

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)da, igrali su malo i loše, a šta da igraju više kada su gubili na poluvremenu 74 : 44, bruka.

petarczv

pre 5 godina

Da li je realno da ste ovako povrsan izvestaj sa utakmice dali to jest nikakav izvestaj samo broj poena. Jeste znali da je beli igrao samo 5min a bogdan 10?! Da fox nije imao nijedan poen i da je takodje igrao samo 6min. Jednostavno je trener odlucio da odmara startere posle prve cetvrtine i dao momcima sa klupe priliku...

as

pre 5 godina

Dragane, da li je moguće da jedan Srbin piše takve gluposti o Bogdanu? decko je dobar igrač dobar šuter, patriota igra za našu repku, plakao je posle finala jer nije imao snage u finišu a bio je uz Mačvana jedini na nivou! Zvezdaš sam ali kontam da su i grobari Srbi! Mi smo naši i zaboravite te podele više!!!

Đole

pre 5 godina

Jeger je odmarao prvu postavu da bi pobedio TREĆI tim Zapada u kojem igraju Pol Džordž, Rasel Vestbruk, Stiven Adams i Denis Šreder?!?! Ne, odmarao ih je da se ne povrede. Sad su svi videli da je klupa Kingsa očajna i da im hitno treba pojačanje. Do kraja sezone opet će Jeger morati da odmara prvu postavu još nije ni polovina sezone! Hitan trejd. Zašto novinari ne urade intervju sa Divcem ili Stojakovićem i pitaju za trejd???

MarcoPolo

pre 5 godina

Zašto niste naveli i minutažu koju su proveli na parketu? Uopšte mi nije jasno zašto je Bjelica igrao samo 5, a Bogdanović 10 minuta... ipak treba istaći da nisu oni jedini bili limitirani sa minutažom, Fox je igrao ispod 10 minuta C-Stein takođe, tako da ovaj poraz ide na dušu treneru koji iskreno ne znam šta je hteo ovim da postigne.

Miloš

pre 5 godina

Ovde je samo par ljudi gledalo meč ili makar 1/4 pa da je video šta se stvarno desilo. Tibodo je planski napao Bjelicu tj išao sa Gibsonom u reket na njega pa bukvalno u svakom napadu, jednom se Bjelica odbranio, jednom su udvojili Gibsona, ostalo je prošao. Dobra taktika pošto Bjelica nema fizikalije da bi ga čuvao. Strašno agresivan igrač koji se dobro postavlja. Sećate se sigurno šta je i Jokiću uradio u odbrani u onoj poslednjoj utakmici prošle sezone. I samo je Badi pogađao, a i Bjelica je krenuo agresivno u napadu, i sve loše, Tauns mu lupio blokadu, mislim i Foksu onda..., uglavnom Minesota kreće da liči na nešto i u odbrani i napadu. Ne zaboravite i da je za Sac prošlo 24h od meča sa Dalasom i da je ovo gostovanje... i Jeger tada odlučuje da vadi sve startere sem Hilda kojem je jedino radio šut. Već u 1/4 Sac se ispromašivao, Min sve pogađali i 20 razlike i Jeger odlučuje da žrtvuje meč, i startere nije ni vraćao. A ko je gledao prenos od strane Minesote imao je šta lepo da vidi i čuje - stalno su pričali o Bjelici i intervjuisali su ga, veliki respekt su mu ukazali kao svom bivšem igraču.

petarczv

pre 5 godina

Sansi su posle trejda arize za kog su dobili ubrea i riversa otpustili ovog drugog iako celu sezonu kukaju da nemaju pleja?! Al mi nekako drago sto je tatin sin ostao bez posla a sa druge strane ne razumem potez finiksa jer nemaju boljeg pleja od njega...

dzoni

pre 5 godina

Nisu imali los ucinak vec nisu ni igrali..vec posle 5 minuta trener Sakramenta je izveo celu prvu potavu i do kraja utakmice igrala druga postava (samo Badi HIl igrao prvo poluvreme iz prve postave)..npr Fox nije dao nijedan poen.
A razlog jer su igrali 3 utakmice za 4 dana i videlo se da nemaju snage.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Đole pa nije lako dobiti all star igrača, pogotovu ne za te igrače koje si naveo. Svi hoće mlade i perspektivne kada rade takav trejd, a ovo su igrači koji popunjavaju platu.
Moraju da se odreknu nekih mladih igača, al ni to nije problem, Skal, Giles, JJ su pokazali da nemaju kvalitet u ovoj ekipi. Tako da Kingsi imaju koga da trejduju. No ja mislim da Divcu nije ugroženo mesto GMa, nisu njemu ciljevi plejof uopšte, ove sezone ne al sledeće jeste. Napraviće trejd sakramento, svima trebaju igrači kojima ističu ugovori.

JPR24

pre 5 godina

Rivers Brat Njaveći... Šablonizacija mozga. Držati Avery Bradley-a 30 minuta u igri za Nula poena, šut 0/4 ijedan jadni skok uz 0 asistencija! Gortat, centar, guraj pa guraj, poen ne zna da ubaci, doduše nije ni šut uzeo, a nije ni skok uspeo ugrabiti, i opet dobio skoro 10 minuta... Rivers genije, ipak su bili na čelu tabele, i decembar krenuli majstorskom šablonizaciom Head Coach-a za sedam poraza i dve jedva izvučene pobede. Divim se takvim majstorima.

petarczv

pre 5 godina

Greg Popović koji će ove godine postati treći najbolji trener svih vremena i koji u timu ima Derika Rouza i Oldridža...
(Đole, 18. decembar 2018 09:22)

E moj djole strucnjace raspisao si se a ne znas da rose igra u minesoti a ne u SAS... Dalje nisam hteo da citam...

petarczv

pre 5 godina

Najgori smo narod jedva cekamo da popljujemo nase. I pored fantasticnih partija koje pruzaju cele sezone cak i da su igrali po 30min i da su imali ovakav ucinak desava se i najboljima pa lebron je pre neko vece imao 12p a igrao je pola sata...

Đole

pre 5 godina

Već mesec dana govorim da Divac mora da uradi dobar trejd ili će završiti na dnu tabele. Napisao sam pre nekoliko nedelja da ih očekuje 13 teških utakmica a vi "napaljeni" ste lupali minuse. Na jednu pobedu ispod Kingsa su Hjuston sa najboljim ofanzivnim plejom na svetu koji kad ima tripl dabl da 50 poena. Na jednu pobedu ispod njih je San Antonio kojeg vodi Greg Popović koji će ove godine postati treći najbolji trener svih vremena i koji u timu ima Derika Rouza i Oldridža koji može da drži predavanje centrima Kingsa. Čak su i Sansi skockali tim pa više neće biti lako ni njih pobediti. Svi američki mediji su više puta javili da je Dalas već pokušao trejd i da ga očajnički želi njihov vlasnik samo da se dokopaju osme pozicije, tj. plej ofa. Nema potrebe da Kingsima na klupi sedi Rendolf i Ben Meklimor koji koštaju zajedno 16,6 miliona dolara a ni minut ne igraju a još i Šampert ima slab učinak za platu od 11 miliona. Ladno mogu da trejduju preko 30 miliona za nekog All Star igrača. U SLEDEĆIH ) UTAKMICA IGRAJU PROTIV: OKC, Grizlija, Nju Orleansa, Klipersa, 2 puta protiv Lejkersa, Portlanda i Denver Nagetsa. Ako pobede više od jedne utakmice biće super!!! Ni ja ne želim da budu pretposlednji ispred Sansa ali sve je bliži taj scenario. MLADI IGRAČI SE NE RAZVIJAJU BEZ PLEJ OFA!!! To kaže SVI američke legende NBA i svi stručni komentatori koji po 30 godina prate ligu!!! A vi sad lupajte minuse. Divcu krajem sledeće sezone ističe ugovor za poziciju Generalnog menadžera!!!

Vladojko

pre 5 godina

Jesul to ti vanzemaljci koje dizete u nebesa.Sva cetvorica zajedno nisu postigli pet pojena a vi pricate kako su oni neznam ko.smesni igraci.

Hogar

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice. 
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31) 

Pa, namesteno. Da su igrali po 40 minuta, dali bi 120 poena pojedinacno.
(Mikii, 18. decembar 2018 08:40)
Ovaj Mikii mučenik je rekao da Djoković nije poznat jer Viktorija Bekam nije čula za njega 2009 godine...Ahahahahahahahahhahahaahahahhahahhahahahhahahahahahahahahahahhahahhahaahahahhahah

lignjoslav

pre 5 godina

@da ja izvestim
Nije bilo zbog velike razlike, jer ih je izveo posle 5 minuta. Obicno se igra barem do 9, 10, pa se onda izvode. A 15 razlike nije previše u NBA.
Nisam siguran da je to razlog.

mrgud

pre 5 godina

Nisu imali loš učinak, vec su igrali jako malo (Bjelica i Fox po 5 minuta). Tj Sakremento je igrao sa drugom postavom skoro ceo meč (verovatno su tankirali, da odmore prvu postavu, jer su igrali dan za danom)
dok je i Minesota zbog velike razlike vec od pocetka smanjila minutazu prvoj postavi. pa su im svi igrali po 20 minuta.

Stepoje

pre 5 godina

Sacramento je u prethodna 4 dana odigrao 3 utakmice, ukljucujuci i putovanja. Trener je odmarao i cuvao tim od povreda. Tako da pre nego sto krenete sa komentarima, informisite se malo...

Jord4nnnn

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.

Navijac

pre 5 godina

Ko sve ovde daje sebi za pravo da komentarise utakmicu koju nije ni gledao. Mogli ste na sajtu NBA da pogledate ko je koliko igrao pa bi vam mozda bilo jasnije. Bjelica je igrao 5, Bogdanovic 10 minuta, kao i cela prva postava Sakramenta. Kod Amera je malo drugacije razmisljanje, igraju nekad i 4 utakmice nedeljno pa je kod njih sasvim normalno da posle vece razlike u prvoj cetvrtini puste drugu postavu da zavrsi utakmicu. Tako odmore prvu postavu, a razigravaju momke sa klupe. Ne kazem da se slazem sa tim sistemom, nije sportski ali to se stalno desava u NBA ligi.

спортски уметник

pre 5 godina

Не могу да верујем ни шта читам у овом тексту ни шта људи пишу у коментарима, али то је одлика нас Срба, важно је да нешто паметујемо, а то што немамо благе везе о томе шта причамо....па, то је мање важно. Кингси су синоћ одиграли меч с другом поставом, сви стартери заједно (сем Хилда) су на терену провели нешто више од 25 минута.... укључити мозак, највећи је проблем у овој земљи

Pjer

pre 5 godina

Nismo mi ipak dorasli ovom cirkusu, najbolje za sve da se vrate u Evropu ako misle vise da se ne brukaju pred istinskim zvezdama. Nije ni cudo sto nas razbiju sa 50 razlike kad se sretnemo u finalu nekog takmicenja sa Amerima. Nadam se da je sad svima jasno.

Mikii

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)

Pa, namesteno. Da su igrali po 40 minuta, dali bi 120 poena pojedinacno.

x

pre 5 godina

Minesota ja na početku druge četvrtine povela 30 razlike. Posle toga je trener Sakramenta uveo rezerve i držao ih do kraja meča. Čak su u jednom trenutku smanjili u trećoj četvrtini na 12 razlike (mislim da je bila serija 17-3). Tada sam očekivao da će da vrati startere, jer je bilo očigledno da su se rezerve istrosile jureći razliku. Međutim ovaj je bio tvrdoglav i držao ih do kraja meča.

Debeli Bane

pre 5 godina

Svaka cast profesore, kako si samo oducio Minesotu od kosarke! Kakva je neznalica trener Minesote, takvom asu nije davao da igra! Sram ga bilo!

AC/DC

pre 5 godina

Šta ima veze.Jedno vece od mogucih 365.Bitna je konstantnost.Da su stalno u rotaciji i da igraju svako vece.I meni juce bio dan smor.Danas se osecam mnogo bolje.Pricam iz ugla bitnog za našu reprezentaciju....

Gde ja živim

pre 5 godina

Čim ja pohvalim konstantnost to ne može da valja. Biće bolje, samo nemojte da odustajete. Ne valja što dajete sitnim dušama prostora za kritiku, ali šta da se radi.

Jim Beam

pre 5 godina

Neverovatno je da igraju back-to-back dve gostujuće prvo u Dalasu pa u Minesoti, a pre toga samo jedan dan pauze. U prevodu, za 72 sata su prešli više od pola zemlje. Kao da Zvezda/Partizan odigraju kući, pa odu u Norvešku, pa sutradan u Španiju. Potpuno očekivaan rezultat.

Dragan

pre 5 godina

Nesto cudno se desavalo u mecu Sakramenta i Minesote. Nisam gledao mec, ali sam video osnovnu statistiku. Svi najbolji igraci Sakramenta su igrali po 10ak minuta, ne vise. Ovo se ne odnosi samo na nase, vec i na ostatak prve postave Sakramenta, dok su rezerve odigrale veci deo meca. Mislim da je ovo i razlog za los ucinak cele prve postave. Sa druge strane, skoro svi igraci Minesote su imali dvocifren ucinak. Ne znam sta je po sredi...

da ja izvestim bolje

pre 5 godina

Pa nisu mnogo ni igrali Bjelica i Bogdan, zbog ubedljive razlike.
Sve rezerve deset puta više vremena proveli u odnosu na startere.

Jord4nnnn

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.

Stepoje

pre 5 godina

Sacramento je u prethodna 4 dana odigrao 3 utakmice, ukljucujuci i putovanja. Trener je odmarao i cuvao tim od povreda. Tako da pre nego sto krenete sa komentarima, informisite se malo...

da ja izvestim bolje

pre 5 godina

Pa nisu mnogo ni igrali Bjelica i Bogdan, zbog ubedljive razlike.
Sve rezerve deset puta više vremena proveli u odnosu na startere.

Dragan

pre 5 godina

Nesto cudno se desavalo u mecu Sakramenta i Minesote. Nisam gledao mec, ali sam video osnovnu statistiku. Svi najbolji igraci Sakramenta su igrali po 10ak minuta, ne vise. Ovo se ne odnosi samo na nase, vec i na ostatak prve postave Sakramenta, dok su rezerve odigrale veci deo meca. Mislim da je ovo i razlog za los ucinak cele prve postave. Sa druge strane, skoro svi igraci Minesote su imali dvocifren ucinak. Ne znam sta je po sredi...

Jim Beam

pre 5 godina

Neverovatno je da igraju back-to-back dve gostujuće prvo u Dalasu pa u Minesoti, a pre toga samo jedan dan pauze. U prevodu, za 72 sata su prešli više od pola zemlje. Kao da Zvezda/Partizan odigraju kući, pa odu u Norvešku, pa sutradan u Španiju. Potpuno očekivaan rezultat.

спортски уметник

pre 5 godina

Не могу да верујем ни шта читам у овом тексту ни шта људи пишу у коментарима, али то је одлика нас Срба, важно је да нешто паметујемо, а то што немамо благе везе о томе шта причамо....па, то је мање важно. Кингси су синоћ одиграли меч с другом поставом, сви стартери заједно (сем Хилда) су на терену провели нешто више од 25 минута.... укључити мозак, највећи је проблем у овој земљи

Navijac

pre 5 godina

Ko sve ovde daje sebi za pravo da komentarise utakmicu koju nije ni gledao. Mogli ste na sajtu NBA da pogledate ko je koliko igrao pa bi vam mozda bilo jasnije. Bjelica je igrao 5, Bogdanovic 10 minuta, kao i cela prva postava Sakramenta. Kod Amera je malo drugacije razmisljanje, igraju nekad i 4 utakmice nedeljno pa je kod njih sasvim normalno da posle vece razlike u prvoj cetvrtini puste drugu postavu da zavrsi utakmicu. Tako odmore prvu postavu, a razigravaju momke sa klupe. Ne kazem da se slazem sa tim sistemom, nije sportski ali to se stalno desava u NBA ligi.

x

pre 5 godina

Minesota ja na početku druge četvrtine povela 30 razlike. Posle toga je trener Sakramenta uveo rezerve i držao ih do kraja meča. Čak su u jednom trenutku smanjili u trećoj četvrtini na 12 razlike (mislim da je bila serija 17-3). Tada sam očekivao da će da vrati startere, jer je bilo očigledno da su se rezerve istrosile jureći razliku. Međutim ovaj je bio tvrdoglav i držao ih do kraja meča.

AC/DC

pre 5 godina

Šta ima veze.Jedno vece od mogucih 365.Bitna je konstantnost.Da su stalno u rotaciji i da igraju svako vece.I meni juce bio dan smor.Danas se osecam mnogo bolje.Pricam iz ugla bitnog za našu reprezentaciju....

Hogar

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice. 
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31) 

Pa, namesteno. Da su igrali po 40 minuta, dali bi 120 poena pojedinacno.
(Mikii, 18. decembar 2018 08:40)
Ovaj Mikii mučenik je rekao da Djoković nije poznat jer Viktorija Bekam nije čula za njega 2009 godine...Ahahahahahahahahhahahaahahahhahahhahahahhahahahahahahahahahahhahahhahaahahahhahah

mrgud

pre 5 godina

Nisu imali loš učinak, vec su igrali jako malo (Bjelica i Fox po 5 minuta). Tj Sakremento je igrao sa drugom postavom skoro ceo meč (verovatno su tankirali, da odmore prvu postavu, jer su igrali dan za danom)
dok je i Minesota zbog velike razlike vec od pocetka smanjila minutazu prvoj postavi. pa su im svi igrali po 20 minuta.

iVar

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01) Jel te neko tera da citas ovo??? Ajde idi citaj kurir i blic onda...

petarczv

pre 5 godina

Najgori smo narod jedva cekamo da popljujemo nase. I pored fantasticnih partija koje pruzaju cele sezone cak i da su igrali po 30min i da su imali ovakav ucinak desava se i najboljima pa lebron je pre neko vece imao 12p a igrao je pola sata...

dzoni

pre 5 godina

Nisu imali los ucinak vec nisu ni igrali..vec posle 5 minuta trener Sakramenta je izveo celu prvu potavu i do kraja utakmice igrala druga postava (samo Badi HIl igrao prvo poluvreme iz prve postave)..npr Fox nije dao nijedan poen.
A razlog jer su igrali 3 utakmice za 4 dana i videlo se da nemaju snage.

petarczv

pre 5 godina

Greg Popović koji će ove godine postati treći najbolji trener svih vremena i koji u timu ima Derika Rouza i Oldridža...
(Đole, 18. decembar 2018 09:22)

E moj djole strucnjace raspisao si se a ne znas da rose igra u minesoti a ne u SAS... Dalje nisam hteo da citam...

JPR24

pre 5 godina

Rivers Brat Njaveći... Šablonizacija mozga. Držati Avery Bradley-a 30 minuta u igri za Nula poena, šut 0/4 ijedan jadni skok uz 0 asistencija! Gortat, centar, guraj pa guraj, poen ne zna da ubaci, doduše nije ni šut uzeo, a nije ni skok uspeo ugrabiti, i opet dobio skoro 10 minuta... Rivers genije, ipak su bili na čelu tabele, i decembar krenuli majstorskom šablonizaciom Head Coach-a za sedam poraza i dve jedva izvučene pobede. Divim se takvim majstorima.

uros

pre 5 godina

Ma Bogdan i Bjelica su ok,NBA starteri, Jokic All star, Bobi i Teo evropski igraci.
Jokic sa potporom ove dvojice i ostalih El igraca i to je tim za medalju ako se plasiramo i ako dodju. Postavlja se pitanje da li cemo imati u skorije vreme jos nekog NBA level igraca ne deluje bas.

Đole

pre 5 godina

Već mesec dana govorim da Divac mora da uradi dobar trejd ili će završiti na dnu tabele. Napisao sam pre nekoliko nedelja da ih očekuje 13 teških utakmica a vi "napaljeni" ste lupali minuse. Na jednu pobedu ispod Kingsa su Hjuston sa najboljim ofanzivnim plejom na svetu koji kad ima tripl dabl da 50 poena. Na jednu pobedu ispod njih je San Antonio kojeg vodi Greg Popović koji će ove godine postati treći najbolji trener svih vremena i koji u timu ima Derika Rouza i Oldridža koji može da drži predavanje centrima Kingsa. Čak su i Sansi skockali tim pa više neće biti lako ni njih pobediti. Svi američki mediji su više puta javili da je Dalas već pokušao trejd i da ga očajnički želi njihov vlasnik samo da se dokopaju osme pozicije, tj. plej ofa. Nema potrebe da Kingsima na klupi sedi Rendolf i Ben Meklimor koji koštaju zajedno 16,6 miliona dolara a ni minut ne igraju a još i Šampert ima slab učinak za platu od 11 miliona. Ladno mogu da trejduju preko 30 miliona za nekog All Star igrača. U SLEDEĆIH ) UTAKMICA IGRAJU PROTIV: OKC, Grizlija, Nju Orleansa, Klipersa, 2 puta protiv Lejkersa, Portlanda i Denver Nagetsa. Ako pobede više od jedne utakmice biće super!!! Ni ja ne želim da budu pretposlednji ispred Sansa ali sve je bliži taj scenario. MLADI IGRAČI SE NE RAZVIJAJU BEZ PLEJ OFA!!! To kaže SVI američke legende NBA i svi stručni komentatori koji po 30 godina prate ligu!!! A vi sad lupajte minuse. Divcu krajem sledeće sezone ističe ugovor za poziciju Generalnog menadžera!!!

as

pre 5 godina

Dragane, da li je moguće da jedan Srbin piše takve gluposti o Bogdanu? decko je dobar igrač dobar šuter, patriota igra za našu repku, plakao je posle finala jer nije imao snage u finišu a bio je uz Mačvana jedini na nivou! Zvezdaš sam ali kontam da su i grobari Srbi! Mi smo naši i zaboravite te podele više!!!

Miloš

pre 5 godina

Ovde je samo par ljudi gledalo meč ili makar 1/4 pa da je video šta se stvarno desilo. Tibodo je planski napao Bjelicu tj išao sa Gibsonom u reket na njega pa bukvalno u svakom napadu, jednom se Bjelica odbranio, jednom su udvojili Gibsona, ostalo je prošao. Dobra taktika pošto Bjelica nema fizikalije da bi ga čuvao. Strašno agresivan igrač koji se dobro postavlja. Sećate se sigurno šta je i Jokiću uradio u odbrani u onoj poslednjoj utakmici prošle sezone. I samo je Badi pogađao, a i Bjelica je krenuo agresivno u napadu, i sve loše, Tauns mu lupio blokadu, mislim i Foksu onda..., uglavnom Minesota kreće da liči na nešto i u odbrani i napadu. Ne zaboravite i da je za Sac prošlo 24h od meča sa Dalasom i da je ovo gostovanje... i Jeger tada odlučuje da vadi sve startere sem Hilda kojem je jedino radio šut. Već u 1/4 Sac se ispromašivao, Min sve pogađali i 20 razlike i Jeger odlučuje da žrtvuje meč, i startere nije ni vraćao. A ko je gledao prenos od strane Minesote imao je šta lepo da vidi i čuje - stalno su pričali o Bjelici i intervjuisali su ga, veliki respekt su mu ukazali kao svom bivšem igraču.

Pjer

pre 5 godina

Nismo mi ipak dorasli ovom cirkusu, najbolje za sve da se vrate u Evropu ako misle vise da se ne brukaju pred istinskim zvezdama. Nije ni cudo sto nas razbiju sa 50 razlike kad se sretnemo u finalu nekog takmicenja sa Amerima. Nadam se da je sad svima jasno.

Lepi Mica iz kafica

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01) # Link....

Heklanje je na drugom spratu decko, jel te neko vuce za rukav da citas.

petarczv

pre 5 godina

Da li je realno da ste ovako povrsan izvestaj sa utakmice dali to jest nikakav izvestaj samo broj poena. Jeste znali da je beli igrao samo 5min a bogdan 10?! Da fox nije imao nijedan poen i da je takodje igrao samo 6min. Jednostavno je trener odlucio da odmara startere posle prve cetvrtine i dao momcima sa klupe priliku...

petarczv

pre 5 godina

Sansi su posle trejda arize za kog su dobili ubrea i riversa otpustili ovog drugog iako celu sezonu kukaju da nemaju pleja?! Al mi nekako drago sto je tatin sin ostao bez posla a sa druge strane ne razumem potez finiksa jer nemaju boljeg pleja od njega...

Komsija

pre 5 godina

Da li moze Bogdan jednu utakmicu da ima bar 35% iz igre... Katastrofa suter, a bek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 18. decembar 2018 09:22) # Link komentara............................Matematicaru, kako onda ima u sezoni 44% sut? Vestbruk 43, Harden 43, Kris Pol 40, Luka Doncic 43..

Debeli Bane

pre 5 godina

Svaka cast profesore, kako si samo oducio Minesotu od kosarke! Kakva je neznalica trener Minesote, takvom asu nije davao da igra! Sram ga bilo!

genijalac

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01
pa ko te tjera da citas? moras kliknuti na sport, pa na nba, pa na clanak, pa na komentare, pa kliknuti ukucaj komentar, i onda ukucati sve te nebuloze sto si nepasiao. Tu ima posla a i vremena i zbog cega covjece kad te ne interesuje? znas kako se to zove? to je obicni kompleks.

Dragan

pre 5 godina

AE
Sta pricas covece, o kakvom srpstvu pricas i glupostima? Kakve podele i ostale bljuvotine? Kakva je ovo bogdanizacija ovde? Ovde ne sme da se komentarise o kosarkskom ucinku i statistici jer ovde kao da neko nekome napada majku? Sta je sa mozgom ljudi? O svim igracim sme da se govori, kaoo sutiraju i kako igraju ali Bigdanovic ne sme da se spomene jer on je uvek solidan i sjajan jel?bT Zaista treba zabraniti ovim mitomanima da komentarisu kosarku jer veze o njoj nemaju. Sta mene briga ko place i gde igra, ja komentarisem igru i sut a njegov sut je za beka ocajan a narocito za nekog ko se toliko pumpa u javnosti da je sjajan kosarkas. Napraviste od njega Dzordana, da zaplace covek.

Đole

pre 5 godina

Jeger je odmarao prvu postavu da bi pobedio TREĆI tim Zapada u kojem igraju Pol Džordž, Rasel Vestbruk, Stiven Adams i Denis Šreder?!?! Ne, odmarao ih je da se ne povrede. Sad su svi videli da je klupa Kingsa očajna i da im hitno treba pojačanje. Do kraja sezone opet će Jeger morati da odmara prvu postavu još nije ni polovina sezone! Hitan trejd. Zašto novinari ne urade intervju sa Divcem ili Stojakovićem i pitaju za trejd???

Pera

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
@Jord4nnnn
Ovo je komentar sa najvise pluseva - volim i ja nase, ali ajde malo objektivnosti. Razlog sto su njih dvojca igrali malo (a i ostali starteri) je sto su igrali lose. Bjelica za svojih 5 min ucinak -9, Bogdan za 10 min -19. Znaci, nije im ucinak los zato sto su igrali malo, vec su igrali malo jer su bili losi.
E sad, treca utakmica u cetiri dana, svako se zasiti, umori, savako ima pravo na slab dan, Minesota je bila zeljna osvete za poraz od pre par dana, skocila je od pocetka, razbila ih, utakmica je bila resena vrlo rano, cini mi se da je u jednom trenutku bilo valjda 58-28 za Vukove, trener je pametno odmorio startere, na kraju rezultat i nije tako strasan kao sto je mogao da bude.

Gde ja živim

pre 5 godina

Čim ja pohvalim konstantnost to ne može da valja. Biće bolje, samo nemojte da odustajete. Ne valja što dajete sitnim dušama prostora za kritiku, ali šta da se radi.

Mikii

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)

Pa, namesteno. Da su igrali po 40 minuta, dali bi 120 poena pojedinacno.

Vladojko

pre 5 godina

Jesul to ti vanzemaljci koje dizete u nebesa.Sva cetvorica zajedno nisu postigli pet pojena a vi pricate kako su oni neznam ko.smesni igraci.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Đole pa nije lako dobiti all star igrača, pogotovu ne za te igrače koje si naveo. Svi hoće mlade i perspektivne kada rade takav trejd, a ovo su igrači koji popunjavaju platu.
Moraju da se odreknu nekih mladih igača, al ni to nije problem, Skal, Giles, JJ su pokazali da nemaju kvalitet u ovoj ekipi. Tako da Kingsi imaju koga da trejduju. No ja mislim da Divcu nije ugroženo mesto GMa, nisu njemu ciljevi plejof uopšte, ove sezone ne al sledeće jeste. Napraviće trejd sakramento, svima trebaju igrači kojima ističu ugovori.

Urox

pre 5 godina

Koliko ste hvalili Doka Riversa..... Zaredjao covek cetiri poraza... Ne tako davno bio je na prvom mestu a na kraju nece otici u plej off.... Jedini trener koji je u plej ofu dva puta gubio 3:1...

Urox

pre 5 godina

Ne lozite se, nisu igrali ni celu cetvrtinu. Sac izasao sa rezervama celu utakmicu

Nisu oni izasli sa rezervama, pocela je prva petorka, igrala koliko obicno i igra u prvoj cetvrtini, usli igraci koji obicno i udju u to neko vreme mozda malo ranije zbog loseg starta prve petorke.... A ona posle par minuta druge cetvrtine bilo je +30 a to da se stize u gostima sa raspolozenim domacinom tesko ide, zato je ostavio rezerve citav mec...

MarcoPolo

pre 5 godina

Zašto niste naveli i minutažu koju su proveli na parketu? Uopšte mi nije jasno zašto je Bjelica igrao samo 5, a Bogdanović 10 minuta... ipak treba istaći da nisu oni jedini bili limitirani sa minutažom, Fox je igrao ispod 10 minuta C-Stein takođe, tako da ovaj poraz ide na dušu treneru koji iskreno ne znam šta je hteo ovim da postigne.

šogun

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)da, igrali su malo i loše, a šta da igraju više kada su gubili na poluvremenu 74 : 44, bruka.

genijalac

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)da, igrali su malo i loše, a šta da igraju više kada su gubili na poluvremenu 74 : 44, bruka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (šogun, 18. decembar 2018 11:54)
kakve veze ima jedno poluvreme od 24 minute sa 5 i 10 minuta? Jel vi pljuvaci samo morate da pljujete da bi pljuvali, jel to sto ste zivotno frustrirani? ili sto prosto ne volite Srbe? u cemu je problem?

lignjoslav

pre 5 godina

@da ja izvestim
Nije bilo zbog velike razlike, jer ih je izveo posle 5 minuta. Obicno se igra barem do 9, 10, pa se onda izvode. A 15 razlike nije previše u NBA.
Nisam siguran da je to razlog.

genijalac

pre 5 godina

Rivers Brat Njaveći... Šablonizacija mozga. Držati Avery Bradley-a 30 minuta u igri za Nula poena, šut 0/4 ijedan jadni skok uz 0 asistencija! Gortat, centar, guraj pa guraj, poen ne zna da ubaci, doduše nije ni šut uzeo, a nije ni skok uspeo ugrabiti, i opet dobio skoro 10 minuta... Rivers genije, ipak su bili na čelu tabele, i decembar krenuli majstorskom šablonizaciom Head Coach-a za sedam poraza i dve jedva izvučene pobede. Divim se takvim majstorima.
(JPR24, 18. decembar 2018 10:45
https://tenor.com/view/confused-doc-rivers-reaction-what-stare-gif-4968427

Pjer

pre 5 godina

Nismo mi ipak dorasli ovom cirkusu, najbolje za sve da se vrate u Evropu ako misle vise da se ne brukaju pred istinskim zvezdama. Nije ni cudo sto nas razbiju sa 50 razlike kad se sretnemo u finalu nekog takmicenja sa Amerima. Nadam se da je sad svima jasno.

Debeli Bane

pre 5 godina

Svaka cast profesore, kako si samo oducio Minesotu od kosarke! Kakva je neznalica trener Minesote, takvom asu nije davao da igra! Sram ga bilo!

Đole

pre 5 godina

Već mesec dana govorim da Divac mora da uradi dobar trejd ili će završiti na dnu tabele. Napisao sam pre nekoliko nedelja da ih očekuje 13 teških utakmica a vi "napaljeni" ste lupali minuse. Na jednu pobedu ispod Kingsa su Hjuston sa najboljim ofanzivnim plejom na svetu koji kad ima tripl dabl da 50 poena. Na jednu pobedu ispod njih je San Antonio kojeg vodi Greg Popović koji će ove godine postati treći najbolji trener svih vremena i koji u timu ima Derika Rouza i Oldridža koji može da drži predavanje centrima Kingsa. Čak su i Sansi skockali tim pa više neće biti lako ni njih pobediti. Svi američki mediji su više puta javili da je Dalas već pokušao trejd i da ga očajnički želi njihov vlasnik samo da se dokopaju osme pozicije, tj. plej ofa. Nema potrebe da Kingsima na klupi sedi Rendolf i Ben Meklimor koji koštaju zajedno 16,6 miliona dolara a ni minut ne igraju a još i Šampert ima slab učinak za platu od 11 miliona. Ladno mogu da trejduju preko 30 miliona za nekog All Star igrača. U SLEDEĆIH ) UTAKMICA IGRAJU PROTIV: OKC, Grizlija, Nju Orleansa, Klipersa, 2 puta protiv Lejkersa, Portlanda i Denver Nagetsa. Ako pobede više od jedne utakmice biće super!!! Ni ja ne želim da budu pretposlednji ispred Sansa ali sve je bliži taj scenario. MLADI IGRAČI SE NE RAZVIJAJU BEZ PLEJ OFA!!! To kaže SVI američke legende NBA i svi stručni komentatori koji po 30 godina prate ligu!!! A vi sad lupajte minuse. Divcu krajem sledeće sezone ističe ugovor za poziciju Generalnog menadžera!!!

Vladojko

pre 5 godina

Jesul to ti vanzemaljci koje dizete u nebesa.Sva cetvorica zajedno nisu postigli pet pojena a vi pricate kako su oni neznam ko.smesni igraci.

Mikii

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)

Pa, namesteno. Da su igrali po 40 minuta, dali bi 120 poena pojedinacno.

Gde ja živim

pre 5 godina

Čim ja pohvalim konstantnost to ne može da valja. Biće bolje, samo nemojte da odustajete. Ne valja što dajete sitnim dušama prostora za kritiku, ali šta da se radi.

AC/DC

pre 5 godina

Šta ima veze.Jedno vece od mogucih 365.Bitna je konstantnost.Da su stalno u rotaciji i da igraju svako vece.I meni juce bio dan smor.Danas se osecam mnogo bolje.Pricam iz ugla bitnog za našu reprezentaciju....

Dragan

pre 5 godina

Nesto cudno se desavalo u mecu Sakramenta i Minesote. Nisam gledao mec, ali sam video osnovnu statistiku. Svi najbolji igraci Sakramenta su igrali po 10ak minuta, ne vise. Ovo se ne odnosi samo na nase, vec i na ostatak prve postave Sakramenta, dok su rezerve odigrale veci deo meca. Mislim da je ovo i razlog za los ucinak cele prve postave. Sa druge strane, skoro svi igraci Minesote su imali dvocifren ucinak. Ne znam sta je po sredi...

da ja izvestim bolje

pre 5 godina

Pa nisu mnogo ni igrali Bjelica i Bogdan, zbog ubedljive razlike.
Sve rezerve deset puta više vremena proveli u odnosu na startere.

Jord4nnnn

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.

Stepoje

pre 5 godina

Sacramento je u prethodna 4 dana odigrao 3 utakmice, ukljucujuci i putovanja. Trener je odmarao i cuvao tim od povreda. Tako da pre nego sto krenete sa komentarima, informisite se malo...

šogun

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)da, igrali su malo i loše, a šta da igraju više kada su gubili na poluvremenu 74 : 44, bruka.

Dragan

pre 5 godina

AE
Sta pricas covece, o kakvom srpstvu pricas i glupostima? Kakve podele i ostale bljuvotine? Kakva je ovo bogdanizacija ovde? Ovde ne sme da se komentarise o kosarkskom ucinku i statistici jer ovde kao da neko nekome napada majku? Sta je sa mozgom ljudi? O svim igracim sme da se govori, kaoo sutiraju i kako igraju ali Bigdanovic ne sme da se spomene jer on je uvek solidan i sjajan jel?bT Zaista treba zabraniti ovim mitomanima da komentarisu kosarku jer veze o njoj nemaju. Sta mene briga ko place i gde igra, ja komentarisem igru i sut a njegov sut je za beka ocajan a narocito za nekog ko se toliko pumpa u javnosti da je sjajan kosarkas. Napraviste od njega Dzordana, da zaplace covek.

Hogar

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice. 
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31) 

Pa, namesteno. Da su igrali po 40 minuta, dali bi 120 poena pojedinacno.
(Mikii, 18. decembar 2018 08:40)
Ovaj Mikii mučenik je rekao da Djoković nije poznat jer Viktorija Bekam nije čula za njega 2009 godine...Ahahahahahahahahhahahaahahahhahahhahahahhahahahahahahahahahahhahahhahaahahahhahah

MarcoPolo

pre 5 godina

Zašto niste naveli i minutažu koju su proveli na parketu? Uopšte mi nije jasno zašto je Bjelica igrao samo 5, a Bogdanović 10 minuta... ipak treba istaći da nisu oni jedini bili limitirani sa minutažom, Fox je igrao ispod 10 minuta C-Stein takođe, tako da ovaj poraz ide na dušu treneru koji iskreno ne znam šta je hteo ovim da postigne.

as

pre 5 godina

Dragane, da li je moguće da jedan Srbin piše takve gluposti o Bogdanu? decko je dobar igrač dobar šuter, patriota igra za našu repku, plakao je posle finala jer nije imao snage u finišu a bio je uz Mačvana jedini na nivou! Zvezdaš sam ali kontam da su i grobari Srbi! Mi smo naši i zaboravite te podele više!!!

JPR24

pre 5 godina

Rivers Brat Njaveći... Šablonizacija mozga. Držati Avery Bradley-a 30 minuta u igri za Nula poena, šut 0/4 ijedan jadni skok uz 0 asistencija! Gortat, centar, guraj pa guraj, poen ne zna da ubaci, doduše nije ni šut uzeo, a nije ni skok uspeo ugrabiti, i opet dobio skoro 10 minuta... Rivers genije, ipak su bili na čelu tabele, i decembar krenuli majstorskom šablonizaciom Head Coach-a za sedam poraza i dve jedva izvučene pobede. Divim se takvim majstorima.

petarczv

pre 5 godina

Najgori smo narod jedva cekamo da popljujemo nase. I pored fantasticnih partija koje pruzaju cele sezone cak i da su igrali po 30min i da su imali ovakav ucinak desava se i najboljima pa lebron je pre neko vece imao 12p a igrao je pola sata...

Jim Beam

pre 5 godina

Neverovatno je da igraju back-to-back dve gostujuće prvo u Dalasu pa u Minesoti, a pre toga samo jedan dan pauze. U prevodu, za 72 sata su prešli više od pola zemlje. Kao da Zvezda/Partizan odigraju kući, pa odu u Norvešku, pa sutradan u Španiju. Potpuno očekivaan rezultat.

Đole

pre 5 godina

Jeger je odmarao prvu postavu da bi pobedio TREĆI tim Zapada u kojem igraju Pol Džordž, Rasel Vestbruk, Stiven Adams i Denis Šreder?!?! Ne, odmarao ih je da se ne povrede. Sad su svi videli da je klupa Kingsa očajna i da im hitno treba pojačanje. Do kraja sezone opet će Jeger morati da odmara prvu postavu još nije ni polovina sezone! Hitan trejd. Zašto novinari ne urade intervju sa Divcem ili Stojakovićem i pitaju za trejd???

Komsija

pre 5 godina

Da li moze Bogdan jednu utakmicu da ima bar 35% iz igre... Katastrofa suter, a bek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 18. decembar 2018 09:22) # Link komentara............................Matematicaru, kako onda ima u sezoni 44% sut? Vestbruk 43, Harden 43, Kris Pol 40, Luka Doncic 43..

Navijac

pre 5 godina

Ko sve ovde daje sebi za pravo da komentarise utakmicu koju nije ni gledao. Mogli ste na sajtu NBA da pogledate ko je koliko igrao pa bi vam mozda bilo jasnije. Bjelica je igrao 5, Bogdanovic 10 minuta, kao i cela prva postava Sakramenta. Kod Amera je malo drugacije razmisljanje, igraju nekad i 4 utakmice nedeljno pa je kod njih sasvim normalno da posle vece razlike u prvoj cetvrtini puste drugu postavu da zavrsi utakmicu. Tako odmore prvu postavu, a razigravaju momke sa klupe. Ne kazem da se slazem sa tim sistemom, nije sportski ali to se stalno desava u NBA ligi.

Miloš

pre 5 godina

Ovde je samo par ljudi gledalo meč ili makar 1/4 pa da je video šta se stvarno desilo. Tibodo je planski napao Bjelicu tj išao sa Gibsonom u reket na njega pa bukvalno u svakom napadu, jednom se Bjelica odbranio, jednom su udvojili Gibsona, ostalo je prošao. Dobra taktika pošto Bjelica nema fizikalije da bi ga čuvao. Strašno agresivan igrač koji se dobro postavlja. Sećate se sigurno šta je i Jokiću uradio u odbrani u onoj poslednjoj utakmici prošle sezone. I samo je Badi pogađao, a i Bjelica je krenuo agresivno u napadu, i sve loše, Tauns mu lupio blokadu, mislim i Foksu onda..., uglavnom Minesota kreće da liči na nešto i u odbrani i napadu. Ne zaboravite i da je za Sac prošlo 24h od meča sa Dalasom i da je ovo gostovanje... i Jeger tada odlučuje da vadi sve startere sem Hilda kojem je jedino radio šut. Već u 1/4 Sac se ispromašivao, Min sve pogađali i 20 razlike i Jeger odlučuje da žrtvuje meč, i startere nije ni vraćao. A ko je gledao prenos od strane Minesote imao je šta lepo da vidi i čuje - stalno su pričali o Bjelici i intervjuisali su ga, veliki respekt su mu ukazali kao svom bivšem igraču.

спортски уметник

pre 5 godina

Не могу да верујем ни шта читам у овом тексту ни шта људи пишу у коментарима, али то је одлика нас Срба, важно је да нешто паметујемо, а то што немамо благе везе о томе шта причамо....па, то је мање важно. Кингси су синоћ одиграли меч с другом поставом, сви стартери заједно (сем Хилда) су на терену провели нешто више од 25 минута.... укључити мозак, највећи је проблем у овој земљи

x

pre 5 godina

Minesota ja na početku druge četvrtine povela 30 razlike. Posle toga je trener Sakramenta uveo rezerve i držao ih do kraja meča. Čak su u jednom trenutku smanjili u trećoj četvrtini na 12 razlike (mislim da je bila serija 17-3). Tada sam očekivao da će da vrati startere, jer je bilo očigledno da su se rezerve istrosile jureći razliku. Međutim ovaj je bio tvrdoglav i držao ih do kraja meča.

mrgud

pre 5 godina

Nisu imali loš učinak, vec su igrali jako malo (Bjelica i Fox po 5 minuta). Tj Sakremento je igrao sa drugom postavom skoro ceo meč (verovatno su tankirali, da odmore prvu postavu, jer su igrali dan za danom)
dok je i Minesota zbog velike razlike vec od pocetka smanjila minutazu prvoj postavi. pa su im svi igrali po 20 minuta.

lignjoslav

pre 5 godina

@da ja izvestim
Nije bilo zbog velike razlike, jer ih je izveo posle 5 minuta. Obicno se igra barem do 9, 10, pa se onda izvode. A 15 razlike nije previše u NBA.
Nisam siguran da je to razlog.

petarczv

pre 5 godina

Da li je realno da ste ovako povrsan izvestaj sa utakmice dali to jest nikakav izvestaj samo broj poena. Jeste znali da je beli igrao samo 5min a bogdan 10?! Da fox nije imao nijedan poen i da je takodje igrao samo 6min. Jednostavno je trener odlucio da odmara startere posle prve cetvrtine i dao momcima sa klupe priliku...

petarczv

pre 5 godina

Sansi su posle trejda arize za kog su dobili ubrea i riversa otpustili ovog drugog iako celu sezonu kukaju da nemaju pleja?! Al mi nekako drago sto je tatin sin ostao bez posla a sa druge strane ne razumem potez finiksa jer nemaju boljeg pleja od njega...

uros

pre 5 godina

Ma Bogdan i Bjelica su ok,NBA starteri, Jokic All star, Bobi i Teo evropski igraci.
Jokic sa potporom ove dvojice i ostalih El igraca i to je tim za medalju ako se plasiramo i ako dodju. Postavlja se pitanje da li cemo imati u skorije vreme jos nekog NBA level igraca ne deluje bas.

iVar

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01) Jel te neko tera da citas ovo??? Ajde idi citaj kurir i blic onda...

genijalac

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
(Jord4nnnn, 18. decembar 2018 08:31)da, igrali su malo i loše, a šta da igraju više kada su gubili na poluvremenu 74 : 44, bruka.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (šogun, 18. decembar 2018 11:54)
kakve veze ima jedno poluvreme od 24 minute sa 5 i 10 minuta? Jel vi pljuvaci samo morate da pljujete da bi pljuvali, jel to sto ste zivotno frustrirani? ili sto prosto ne volite Srbe? u cemu je problem?

Urox

pre 5 godina

Koliko ste hvalili Doka Riversa..... Zaredjao covek cetiri poraza... Ne tako davno bio je na prvom mestu a na kraju nece otici u plej off.... Jedini trener koji je u plej ofu dva puta gubio 3:1...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Đole pa nije lako dobiti all star igrača, pogotovu ne za te igrače koje si naveo. Svi hoće mlade i perspektivne kada rade takav trejd, a ovo su igrači koji popunjavaju platu.
Moraju da se odreknu nekih mladih igača, al ni to nije problem, Skal, Giles, JJ su pokazali da nemaju kvalitet u ovoj ekipi. Tako da Kingsi imaju koga da trejduju. No ja mislim da Divcu nije ugroženo mesto GMa, nisu njemu ciljevi plejof uopšte, ove sezone ne al sledeće jeste. Napraviće trejd sakramento, svima trebaju igrači kojima ističu ugovori.

petarczv

pre 5 godina

Greg Popović koji će ove godine postati treći najbolji trener svih vremena i koji u timu ima Derika Rouza i Oldridža...
(Đole, 18. decembar 2018 09:22)

E moj djole strucnjace raspisao si se a ne znas da rose igra u minesoti a ne u SAS... Dalje nisam hteo da citam...

Lepi Mica iz kafica

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01) # Link....

Heklanje je na drugom spratu decko, jel te neko vuce za rukav da citas.

Urox

pre 5 godina

Ne lozite se, nisu igrali ni celu cetvrtinu. Sac izasao sa rezervama celu utakmicu

Nisu oni izasli sa rezervama, pocela je prva petorka, igrala koliko obicno i igra u prvoj cetvrtini, usli igraci koji obicno i udju u to neko vreme mozda malo ranije zbog loseg starta prve petorke.... A ona posle par minuta druge cetvrtine bilo je +30 a to da se stize u gostima sa raspolozenim domacinom tesko ide, zato je ostavio rezerve citav mec...

dzoni

pre 5 godina

Nisu imali los ucinak vec nisu ni igrali..vec posle 5 minuta trener Sakramenta je izveo celu prvu potavu i do kraja utakmice igrala druga postava (samo Badi HIl igrao prvo poluvreme iz prve postave)..npr Fox nije dao nijedan poen.
A razlog jer su igrali 3 utakmice za 4 dana i videlo se da nemaju snage.

genijalac

pre 5 godina

Da li je izvestaj nasih u NBA obavezan svaki dan? Mislim da je to preterano i napadno to je ipak individualni uspeh.
(Wert, 18. decembar 2018 11:01
pa ko te tjera da citas? moras kliknuti na sport, pa na nba, pa na clanak, pa na komentare, pa kliknuti ukucaj komentar, i onda ukucati sve te nebuloze sto si nepasiao. Tu ima posla a i vremena i zbog cega covjece kad te ne interesuje? znas kako se to zove? to je obicni kompleks.

genijalac

pre 5 godina

Rivers Brat Njaveći... Šablonizacija mozga. Držati Avery Bradley-a 30 minuta u igri za Nula poena, šut 0/4 ijedan jadni skok uz 0 asistencija! Gortat, centar, guraj pa guraj, poen ne zna da ubaci, doduše nije ni šut uzeo, a nije ni skok uspeo ugrabiti, i opet dobio skoro 10 minuta... Rivers genije, ipak su bili na čelu tabele, i decembar krenuli majstorskom šablonizaciom Head Coach-a za sedam poraza i dve jedva izvučene pobede. Divim se takvim majstorima.
(JPR24, 18. decembar 2018 10:45
https://tenor.com/view/confused-doc-rivers-reaction-what-stare-gif-4968427

Pera

pre 5 godina

Starteri su samo počeli utakmicu za Sakramento i igrali jako kratko. Bjelica je igrao 5 minuta, a Bogdan 10, otuda i "slabija" partija njih dvojice.
@Jord4nnnn
Ovo je komentar sa najvise pluseva - volim i ja nase, ali ajde malo objektivnosti. Razlog sto su njih dvojca igrali malo (a i ostali starteri) je sto su igrali lose. Bjelica za svojih 5 min ucinak -9, Bogdan za 10 min -19. Znaci, nije im ucinak los zato sto su igrali malo, vec su igrali malo jer su bili losi.
E sad, treca utakmica u cetiri dana, svako se zasiti, umori, savako ima pravo na slab dan, Minesota je bila zeljna osvete za poraz od pre par dana, skocila je od pocetka, razbila ih, utakmica je bila resena vrlo rano, cini mi se da je u jednom trenutku bilo valjda 58-28 za Vukove, trener je pametno odmorio startere, na kraju rezultat i nije tako strasan kao sto je mogao da bude.