Ponedeljak, 10.12.2018.

20:45

Srbija ispustila pobedu nad Crnom Gorom i nadu za polufinale EP!

Rukometašice Srbije poražene su od Crne Gore rezultatom 28:27 čime su izgubile šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Izvor: B92

Srbija ispustila pobedu nad Crnom Gorom i nadu za polufinale EP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

289 Komentari

Sortiraj po:

adje

pre 5 godina

naslov nije realan jer crna gora 1.5 minuta pre kraja imala 3 gola razlike da bi do kraja srbija smanjila na jedan zaostatka i imali su napad za izjednacenje,pa je bolji naslov srbija ispustila remi...budite malo realni...

slavoljub

pre 5 godina

Srbija igra tupadzijski rukomet. U svakom cosku ima po jednu igracicu kojoj ostale ni mrtve nece da daju loptu nego guraju kroz sredinu bukvalno u duzini od dva metra i tu ih blokiraju protivnice. Nema sta da se vidi.
Obradovic je samo figura ne i selektor.

deda

pre 5 godina

@Predrag Bošković

idi ti u TOKIJO ali prvo svrati do uciteljice da ti iscupa usi, bruko a ovde gomila tvojih boskovica se dobro uhlebila pa i ti verovatno, i prijatno ti bilo sto jedes iz tanjira u koji ...zna vec

Nemanja

pre 5 godina

Junaci, vi što sve znate o rukometu i džentlmenski ogovarate i pljujete naše najbolje devojkame, koje se žrtvuju za svoju zemlju:
Devojke su odigrale maksimalno borbeno i angažovano na svakoj utakmici, ekipno i iznad svojih individualnih kvaliteta.
Nama fali tradicija, i vera i iskrena podrska sa vrha rukometnog sveta da reprezentacija moze da osvoja medalje.
Šteta za ovo prvenstvo, sve sto smo izgubili bile su rezultatski aktivne i mogle i da pobede, ali uvek neke greske, kao da naidje neki strah od pobede.
Devojkama beskrajno hvala za svaki minut dat drzavnom timu!!!

Milan Pitot

pre 5 godina

Pa njena reprezentacija je Srbija ovo je veštačka tvorevina.Prava Crna Gora je Kralja Nillkole junačka Crna Gora ovo danas je izmišljeno i veštaćko samo u inat Rusiji i Srbiji i to svi znaju.

saša

pre 5 godina

Ovakav debakl rukometašica negledamo prvi put. Potpuna dekoncetracija gde Jelena Laško u zadnjem napadu predaje čistu loptu crnogorkama smo gledali ceo turnir. Mnogo smo očekivali od Lekićke koja je katastrofalno igrala drugo poluvreme a i na turniru je samo ponekad dala svoj maksimum. Igračice nisu podnosile pritisak i teško se nosile i sa vodjstvom i osnovnim elementima rukometne igre kao što je igračica više. Mislim da naš savez treba da pogleda šta rade druge zemlje. Crna Gora postade evropska sila u ženskom rukometu i nelibi se da dovede trenera iz inostranstva. Nije problem izgubiti nego je problem kada na terenu vidiš ekipu koja nezna kada šta treba da radi i zaredom izgubi dve ili tri utakmice gde je jedan dobar deo u itim utakmicama vodio a kasnije isputnio pobedu.

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Не зна се шта Срби више не трпе, успех или неуспех?
Шта хоћете, у свему да будете први? Бориле су се жене колико су могле, реално је било да буде нерешено...

Metodije Sindjelic

pre 5 godina

Kaoo Prvo razliku su napravile Rumunke koji su opet drugi put na ovom prvenstvu sudile katastrofa toliko razlicitih arsina na obe strane da je to strasno cist faul Nase Katarine Bulatovic u napadu ne sviraju i priznaju gol a posle toga kolilo puta samo prvo poluvreme propustaju pojedinim Crnogorskim rukometasicama da daju iskljucenja pa to je strasno Raicevic, Klikovac i ostale po 3 iskljucenja zasluzile ko nista pogotovo ona Raicevic (Knezevic) ono nesporstko pomeranje ramena prema licu Lavk posle Faula !
2. Andre Lekic nas vodja dve najbitnije utakmice najgora na terenu, e sad Andrea udarni termin RTS 1 DNEVNIK 19.30 I DA SE IZVINIS SVOM NARODU NA TVOJOJ IGRI ZA REPKI SVE SMO SKORO U SAVEZU ZBOG TEBE SMENILI A TI IGRAS KO NEKA DEVOJCICA OD 17GOD
3.Jelena Lavko Dal je moguce da ovako lose danas odigra dzaba i 4gola kad je prodala minimum 8lopti
4. Dragana Cvijic pa sto bi ovo Cvijicka danas apsolutni kec 1 za danasnju igru nit odbrana nesto specijalno niti napad.
Al zatoo svaka cast KATARINI KRPEZ SLEZAK ZNACI BRAVO KAKO IGRA CEO SAMPIONAT PRAVI KAPITEN BRAVO CARICE NEMAM RECI DA SI TOLIKO NAPREDOVALA ZA MALO JACE OD 3 GODINEE !
Mala Radojevic danas bravo totalno iznenadjenje
Celo prvenstvo dobre Odnodno solidna ekipa i prava steta u drugoj grupi verovatno mnogo lakse
Ps Dali neko zna sto Opet nema Kristine Liscevic?!?!?!
Ps Hocu broj od RADICEVIC TIP TOP JE :-*

Car Dušan

pre 5 godina

Dvije podjednake ekipe, igračice koje se poznaju dugi niz godina... Neko je morao dobiti, u ovom slučaju Crna Gora - ipak, je to PIROVA pobjeda! Kako god okreneš, neko od ove dvije ekipe, po kvalitetu je trebalo da igra za medalju!Slažem se, da Obradović mora da ide ali, ni Crnogorke se nisu usrećile sa ovim SKUPIM, stranim stručnjakom...

Desterad visekruna

pre 5 godina

Nazalost promene u RSS su izmakle pre dve godine.
Umesto da je tada promenjena garnitura , podmeldjen savez, dovedn strani trener, pod izgovorom “promena” ostali su isti a dovedeni jos gori...rezultat je ovo.
Iu muskoj ce biti jos gori rezultat...
Ali bitno je da je u rukometu ista ekipa diletanata 12 godina.
Medalje . .. hvala na pitanju one su plod rada na domacem terenu.
Molim i drugi put.

objektivni

pre 5 godina

Nikad nećete stvoriti Đokoviće, Španovićke, nikad nećete uzimati medalje u košarci i odbojci, vaterpolo vam je u konstantnom padu, kvalifikovanje na veliko takmičenje u fudbalu - misaona imenica... Ali ti trenuci sreće, kad se pobedi Srbija... Neprocenjivo.
(Kompleksaši, 10. decem Prijatelju ne kapiras . Ako nema rivaliteta nema ni sporta . Na hiljade primjera cu ti nabrojati . Vidi River Platu i Boku , Parizan i Zvezdu , Buducnost i Sutjesku , Dinamo i Hajduk . Djokovica i Federera . Ako nema rivaliteta nema sporta . Da nema Federera ni Novak ne bi bio tako veliki . A sto su razlike manje rivalitet je veci . I treba tako da bude . Nikakve tu mrznje nema .Cvijicevu i dan danas obozavaju u CG . Svim srcem sam navijao za svoje iz CG . Ali volim i postujem i rep. Srbije . I navijam za njih kad ne igraju sa CG . I Srbija je sjajna reprezentacija . Ali priznaj da se u srpski zenski rukomet ne ulaze dovoljno . Mogu one jos bolje i do samog vrha ali treba uloziti znanje i sredstva . Posebno sa mladjim kategorijama. To se u CG radi i to daje rezultate . Srbija je unistila jedan veliki Radnicki . Gdje vam je Kiticka ? I jos mnoge velike igracice koje su trebale da stvore naslednice ? Nidje . Izbacujete ih iz stanova . I onda vam sad krive sudije i crnogorske igracice koje se raduju pobjedi . Razmisli malo sire o svemu . Bratski crnogorski pozdrav . Sa iskrenim zeljama za jos bolji rukomet u Srbiji . Pozzzzz.....

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

Hvala bivši brate,nadam se da ćemo upamtiti ovo kad bude bila neka nova 1918,poplava ili zemljotres.
(Milojko, 10. decembar 2018 23:05)

vid ga srbin sa tetovazom, uvredio se hahahaha

Predrag Bošković

pre 5 godina

Božo, opet sam te kao na prvenstvu u Hrvatskoj uz pomoć Dragana Načevskog i Rumunskih sudija navuko na tanak led! Mi odosmo u Tokijo a vi kud koji mili moji...Na kraju samo nauči selektora da u rukometu "od skoro" postoji i tajm-aut i to 2 koja je mogao da iskoristi u drugom poluvremenu. Aj sad pobedite Francusku pa će čika Peđa da odreši kesu...

Penalima, na sreću

pre 5 godina

Čestitke Crnogorkama i Crnogorcima iz susjedne Hrvatske, a vama više znanja drugi put.
(lol, 10. decembar 2018 23:56)

Pa dobro nama je nedostajalo znanja u ovoj utakmici kao i vama u finalu SP u fudbalu i to nakon što ste svu moguću sreću ispucali u utakmicama koje su prethodile.

pakica

pre 5 godina

A vidje junaka sto jezik razvezase ko zenturace kojekakve. Popalili se na rukomet zenski, deder da se i oni poraduju malo, kad su im vec muskarci nesposobni. Dje su bili sokolovi fudbal kad se igra’ ? Jedan gol nam dadose, tj im daju ne bi li sta obraza sacuvali. Ostale sportove necu ni da pominjem.

sasa jokic

pre 5 godina

Posle utakmice sa Rusijom, ja bi onu Lavko odstranio iz tima, a ona opet dobije sansu i proda nezna se koliko lopti.
A ova Lekicka nije iskoristila isto toliko zicera.

tesa tesanovic

pre 5 godina

@АCM
Igracice koje nacija ne zna ni kao izgledaju,koje ne dobijaju nikakvu podrsku i paznju jer sport kojim se bave u Srbiji odavno ne postoji,koje dobiju kvalitetniju Dansku i gubi gol razlike od duplo kvalitetnije CG treba da je sramota.Od vas?A sto se pasosa tice mogle su one ko Kaca Bulatovic za CG da zaigraju,i da budu sportske zvezde br.1,ali ipak su ostale ovde,i s obzirom kakav nam je savez mozemo samo da im budemo zahvalni sto svesno rade šrotiv sebe igrajuci za drzavni tim

vlada

pre 5 godina

Cuj ispustile pobedu.Nisu bile ni blizu.Da su htele, jesu.Da ne znaju kako, ne znaju.A nema ko ni da ih nauci i to je sve sto se moze reci o ovom mecu.

sima

pre 5 godina

nisam gledao,ali pretpostavljam po starom nasem obicaju kad izgubimo u bitnim utakmicama da je sudija kriv?! zar ne? Salim se,gledao sam,utakmica izgubljena takticki,trener igra igru od pre 30godina,staticna,spora,bez brzih igraca! Tako da ovde nismo imali nikakvu sansu. Ovo je sport kontra napada,gde smo mi vecinu golova tako primili,i nikako to nismo uspevali da resimo. Opet u pozicionoj igri gde treba da smo u prednosti zbog jacih igracica,nismo uspevali da realizujemo,cak i sa igracem vise! Trener je po meni glavni krivac

MOE32

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove.
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.
(Johnny, 10. decembar 2018 22:10)

Jesi se bavio nekada nekim sportom? Ocigledno nisi! Da li si nekada gledao kako favoriti ispustaju prednost od vise golova za nekoliko minuta? Da li si gledao kako Zvezda pobedjuje prvoplasiranu ekipu Premier lige sa 2:0? Da li si gledao kako Peni Hardvej za 33 sekunde ubacuje 11 poena i sam pobedjuje protivnika u poslednjim sekundama? To je sport druze. Ne mogu da krivim devojke jer nisu igrale protiv cunjeva vec protiv devojaka koje se isto kao i one bore za titulu. Svaka im cast na svemu!!!

guru pepe

pre 5 godina

@HanSolo
A da nije nekad stvar u kvalitetu?Sta kao trebali smo da dobijemo Olimpijske prvakinje i duplo jace Crnogorke,a ceo tim nam igra u Francuskoj,koja je leva liga.Kada igras sa 7 igracica ceo mec a protivnik igra sa komplet rosterom a pritom su i dan duze imale odmor za ocekivati je da se ne moze prednost sacuvati tek tako,kakav bre mentalitet,kako kosarkasi i vaterpolisti lome kada je potrebno,pa kvalitetni su.

Mrle

pre 5 godina

Prvo cestitke reprzentativkama Crne Gore nisu one krive sto predstavljaju najveceg ..... na ovim prostorima I njegovu huntu. Posteno su se borile I pobedile doduse uz pomoc Rumunskih sudija, ali booze moj sreca prati hrabre. Jos jednom iskrene cestitke.

Šturm

pre 5 godina

Sta li ce nam Vulin reci-zaprijetiti ha ha ha.Pozdrav sa pjene od naseg mora.
(realan?milogorac, 10. decembar 2018 23:50)

Ne brini, milogorac, tu su Tači i Haradinaj da vas zaštite od strašnog Vulina. Imate vi vašu braću.

bogi

pre 5 godina

Ovde treba strani trener.Izbaciti Lekicku i Lavko.Ova mlada Vukajlovic je odlicna brza i hitra.Imamo odlicnog levog beka visoju i nladu Janjusevic.Krila odlicna a Cvijuceva je jos mlada.Takoce i mladi golman Risoviceva za koju ne znam zasto ne igra.Problem je samo desni bek i normalan strani trener.Lavko je igrac vise za protuvnika.Zamislite ö da je samo ona imala 5 gresaka manje od svojih 30-ak.Inace mislim da je Lavko uzela prezime udajom i da se radi o Jeleni Živkovic koju su svojevremeno Madjari hteli uzeti za svoju reprezentaciju.Kvaliteta i mladosti ima ali ne i najbitnije -trenera!

Goran Topola

pre 5 godina

Svaka cast kompletnoj nasoj reprezentaciji na igri na ovom turniru.Tu smo u vrhu rukometa i to je najbitnije.Ostaje zal za boljim rezultatom,ali neke pocetnicke greske su nas udaljile od toga.I veceras su pored dobre igre pokazale jedno postovanje prema protivniku,nazalost sa strane Crnogorske reprezentacije to je izostalo.Posle dosudjenih faulova sledio je vecinom jos dodatni kontakt prema nasim igracicama,dok su se nase posle napravljenog faula vecinom izvinjavale.Nebih ulazio u neku vecu analizu jer sam i ja razocaran rezultatom ali definitivno se nisu obrukale a perspektivu imamo kao i odlicnog selektora.Napred Srbija.

Bane

pre 5 godina

Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

Otresli a mi imali napad za izjednačenje. Da smo imali neku bolju igračicu od Lavko ne bi se ti ovoliko znaš na portalu. Ma čak i opšte. Drugar mi smo imali 16 ili 17 tehničkih grešaka to se zove ispuštena pobeda jer i pored toga egal bio do poslednjeg sekunda. I još pod hendikepom bez našeg prvog golmana. Realno pojma nemate kao ni mi doduše. I možete komotno sa nama kući.

Nemus

pre 5 godina

(da da da, 10. decembar 2018 22:30)

Ko se to nama potresao, pa malo ne shvata istoriju. Ali dobro sport je uvek dobar za izbacivanje frustracija naročito od bednog života.

drago

pre 5 godina

Hs ha ha,opet pa dokle vise,Crna Gorooooo volim teeeeee.Pozdrav sa pjene od mora.
(realan?, 10. decembar 2018 22:46) borca cela kao crna gora! Small town in Serbia, you ‘r’ just small town in Serbia

Milos

pre 5 godina

Ispustena pobeda kao protiv Svedske,neverovatno.
Ko nije gledao,po meni,kljucan detalj meca je nas napad sa igracem vise u 45 minutu,imamo 3 gola prednosti i Lavko daje loptu u ruke za kontru u prvoj sekundi napada i potom se topi prednost u naredna 3-4 minuta !
Ekipa je nazalost psihicki ubijena tim potezom,koji se ne vidja ni na casu fizickog,a kamoli na profesionalnom nivou !
Skoro istu stvar je uradila u prvom delu,isto sa igracem vise.Tada se prodrao selektor na nju,bili su u kadru : )

O.T.A.N.

pre 5 godina

Osim Krpež Šlezak ostale slobodno pocepajte srpski pasoš ! Umesto da se prelomi utakmica, sve je otišlo u suprotnom smeru ! Još jednom, nek vas je sramota !!!
(АCM, 10. decembar 2018 23:11)

Polako, prvo onaj (ne želim ime da mu izgovorim) da to i zvanično uradi.

jaga

pre 5 godina

Mi smo prvenstveno utakmicu izgubili losom igrom u odbrani u drugom poluvremenu gde sam prvi put video da nasa igracica Stoiljkovic brani napad M.Raicevic povlaceci se unazad prema svom golu.Bilo je samo pitanje kada ce C.Gora da prelomi utakmicu jer ima boljeg srednjaka a o bekovima i da ne pricamo.Iako mnogi komentatori ovde govore da nismo igrali srcem ,ne slazem se sa njima,bilo je i volje i htenja ali zadnjih pet minuta je slika i prilika naseg rukometnog znanja i mentaliteta koji gledamo dugi niz godina.

Jax

pre 5 godina

I prodade LAVKO i poslednju loptu. Pa pvo je najgoraaaa rukometašica koju sam video u životu, ubedljivo najgora! Bila je najbolji igrač i ruske i crnogorske reprezentacije, upropastila nas je skroz. Nadam se da više ono njeno ispijeno lice i masnu kosu nikad više neću gledati!
(veliki strumf, 10. decembar 2018 22:31)

Covece oladi, zasto vredjas devojku? Imala je los mec, pa sta... Sta si se isprimao toliko? Mali covece... Devojke, glavu gore, ja sam siguran da ste dale sve od sebe i to razume svako ko je loptu uzeo u ruke dva puta u zivotu. Nekad jednostavno ne ide. Lavko lutko, ja se nadam da cu te gledati i dalje, samo napred.

Izvodjac

pre 5 godina

Rekao sam sebi 1000 puta da necu da gledam zenski sport, i opet sam pogledao veceras i znao sam sta ce biti, nervoza i nervoza... Tako mi i treba

hihihi

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.
(Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

Idario brat na brata

pooh

pre 5 godina

Kaže se "ispustiti pobedu" kad se odigra nerešeno a ne kad se izgubi. U pitanju su dva gola a ne jedan.
(Djoksa, 10. decembar 2018 22:46)

Nije tacno. Ispustiti pobedu se kaze kada vodis veci deo utakmice, a na kraju ne pobedis, nema veze da li si izgubio ili odigrao nereseno.
Npr. vodis u fudbalu do 89. minua 1:0 I onda u narednih 1+3 minuta primis 2 gola I izgubis. To je ispustena pobeda, bez obzira sto si izgubio

hihihi

pre 5 godina

Šta ste tužni, pa zar sami ne tvrdite da su to sve Srpkinje. Onda vam je valjda svejedno?
(dragiša, 10. decembar 2018 22:36)

da, zato napredujete imate sve Srbijanke u timu... jer ste bez Crnogorke i Crnogoraca niko i ništa.

Crnogorac

pre 5 godina

Ja ne mogu da vjerujem da vama nije jasno da ste se ukrstili sa grupom iz koje su dosli Rusija, Francuska I Crna Gora. Rusija I Francuska su po meni ekipe koje ce igrat finale, moje misljenje trenutno dvije najbolje selekcije, a odmah za njima smo mi. Danas isod nivoa ali eto ispade I to dovoljno. Ispustili smo Rusiju I tu smanjili sansu za polufinale. Srbija je dobra ekipa, talentovana, sa par iskusnih igracica I u vrhu ste zenskog rukometa, ali ste iza spomenute 3 ekipe I Norvezanki I Holandije. Odma ispod toga ste, u rangu Svedjanki, Dankinja. Mada kad vam je dan, mozete dobit svakog od gore pomenutih, razlika je samo sto mozete lagano izgubit I od nekih mnogo gorih od vas. Mislim da vam treba stranac trener, na par godina, da postavi sistem I da bi sa talentom koji imate, pucali na zlatne medalje. Pozdrav

HanSolo

pre 5 godina

Ako rukometski savez misli da "spasi" srpski rukomet mora da zaposli skandinavce I u muškoj i ženskoj kategoriji.. Jer se sećate kako smo igrali sa Ljubomirom Vranjesom? Nije nikom treneru normalno da drži Lavko celoj utakmici.. Obradoviću jeste.. Eto tu je već ogromna greška.. Gde će se dalje od tog.. Mislite da bi šveđanin, danac ili Trefilov držao Lavko na terenu.. Dankinja koja koučuje holanđanke bi je poslala kući.. Glupost živa.. Žao mi je samo Krpeževe.. Ja kad bi bio na njenom mestu bi rekao da ne želim igrati sa luzerima više.. Poludeo bi na njeno mesto.. Svo poštovanje njoj..

немам ти кад

pre 5 godina

Поред несрећно изгубљене утакмице, нико не помиње ужасно суђење Румунки које су нас оштетиле и против ЦГ и против Шведске.

Bogdan

pre 5 godina

Lekic je trebala i da igra za Crnu Goru, lakse bi nam bilo ... i nama, a i njoj.
(dejan, 10. decembar 2018 22:32)
Prika ona je i odigrala za cg

Milan Pitot

pre 5 godina

Čestitke crnogorkama na pobedi ali samo me zanima šta je umislila jovanka radičević,glumi neku veliku crnogorku.To je najgore kada nekim gestovima dokazuješ da si neko i nešto.Srpkinja si sestro pa blatom da se namažeš opet ćeš biti.

hihihi

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu. Sudije otmu taman koliko treba. Od 9 do 12 mesta, nema ni kvalifikacija za Olimpijadu. 
Crna Gora nikad lošija, od golmana pa nadalje
(bojan, 10. decembar 2018 22:33)

Ako su sidili Albanci moguce, oni su njihova braća k'o Bich Švicarcima

lol

pre 5 godina

Jadan je klub gde lavko igra! Jedva cekam jutro da procitam vesti o jokicu 
(Perica Ognjenovic, 10. decembar 2018 22:46) 

A vidi ovom je Jokić bitniji od reprezentacije.
(hihihi, 10. decembar 2018 22:59)

Kad nema kiše, dobra je i krupa (dobar je i grad)

lol

pre 5 godina

Ne morate ući u polufinale, samo dobite milogorke
(Svetolik, 10. decembar 2018 21:10)

Nisu ti ovo pozdravi i čestitke, pa da ispunjavaju želje.

PATRIOTA

pre 5 godina

Krpež 12 golova kapitenski samo jedan promašaj
Radojević 5 golova
Naša krila su ovu utakmicu shvatile kao takmičarsku kao i golman Čolić
ali džaba kad Lekić i Lavko igraju kao da je prijateljska,možda je Lavko i namerno ispustila loptu jer sa nerešenim ispadaju i jedne i druge ovako ako CG pobedi Dansku a mi Francusku CG ide u polufinale iako nisu prenele ni jedan bod iz prve faze.Crnogorke igraju prljavo i tuku dok naše njih štede tako je bilo i 2017 na SP naše na njih gledaju kao na drugarice a ove na njih kao protivnice,dokle god bude tako naše će da gube od CG.

Budućnost

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove. 
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.
 (Johnny, 10. decembar 2018 22:10) 

Crnogorke bolje i sa igračem manje. Šta sad da se radi?

ogicg

pre 5 godina

Milan pMilan pitop-sto ti je druze koja je muka.Radicevicka je veliki Crnogorski patriota.Uvjek gine za svoj grb al uvek postuje drugu ekipu.Koja je muka na tebe,da ne slavi pobjedu svoje reprezentacije???

АCM

pre 5 godina

Osim Krpež Šlezak ostale slobodno pocepajte srpski pasoš ! Umesto da se prelomi utakmica, sve je otišlo u suprotnom smeru ! Još jednom, nek vas je sramota !!!

Bratstvo

pre 5 godina

Ajde prestanite molim vas da vrijedjate Crnogorke. Na sta vam to lici, izgubili ste utakmicu i dostojanstveno podnesite poraz a ne vredjate ih kako slave crnogorke sto su nas dobile i zovete ih milogorke itd. ruzno, jako ruzno.. ponizavate sportistkinje koje su sportski 6 na 6 na terenu bile bolje za 1 gol.

GENIje

pre 5 godina

STETA...tesko se sa jednom postavom 60 min,moze pobediti bilo koja ozbiljna reprezentacija...utakmicu ne gubi 1-2 igraca vec TIM...sampioni smo da upadamo u (ne)osnovanu euforiju koju usled velikog razocarenja genijalno pretvaramo gnev,bes,vredjanje i pljuvanje...sport donosi tu draz pobeda i poraza,i zato nasim sportistima cu uvek biti zahvalan za svu kolicinu radosti koju su nam priredili...glavu gore i sutra je vec novi dan...

Kompleksaši

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.
(Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

To je vama najvažnije. Večiti san vam je da dobijete Srbiju pa makar bili poslednji na svakom takmičenju. To je ono što izaziva egzaltaciju kod vas. Nisu vam bitna ta silna peta, šesta, sedma mesta, neprolasci grupa, nekvalifikovanje na velika takmičenja... Medalja ste uzeli na prste jedne ruke, otkako ste se osamostalili i to samo u ženskom rukometu i vaterpolu. Nikad nećete stvoriti Đokoviće, Španovićke, nikad nećete uzimati medalje u košarci i odbojci, vaterpolo vam je u konstantnom padu, kvalifikovanje na veliko takmičenje u fudbalu - misaona imenica... Ali ti trenuci sreće, kad se pobedi Srbija... Neprocenjivo.

elim

pre 5 godina

Selektor je prvi put odlican ali odlican, svaki tajmaut je objasnio sve do uu detalj i prepozna sve sta treba i sta ne treba i ne smije.
Jednostavno cure ne ispunjavaju i nisu na nivou, ali KRPEZ na stranu, njoj svaka cast, sedmerci svaka cast a realizacija iz jako teskih situacija van svake pameti, bravo !
Vidim da ima dosta komentara koji su normalni i svaka cast, drago mi je ^^

ваљевац

pre 5 godina

Поред овако несрећно изгзубљене утакмице чуди ме да нико не коментарише суђење ове две Румунке које су нас прилично оштетиле у мечу против ЦГ као и раније против Шведске.

Milojko

pre 5 godina

Vidi, one se uvijek tako raduju, to su sportistkinje. A sto se mrznje tice, ja vas mrzim iz dna duse, vi ste najgori narod na planeti, nemate obraza ni morala, sve najgore ste zasluzili u zivotu i zato vam se najgore i desava!
(da da da, 10. decembar 2018 22:30)

Hvala bivši brate,nadam se da ćemo upamtiti ovo kad bude bila neka nova 1918,poplava ili zemljotres.

jatabare

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji,a narocito zenski vise ne prati ni rodbina igracica,na ovom sajtu svaka vest o ovom sportu zavredi maksimum 1 komentar(npr snuker dobaci do tridesetak),podrska dakle nikakva,a predvidjanja su bila u pravcu jedne pobede nad Poljskom i 5 katastrofa.I pored svega ljudi su razocarani sto ne idemo u borbu u polufinale,nerealni smo cudo jedno.A sto se same utakmice tice,pokazalo se da je Andrea zenski Marko Vujin sto se tice igara za reprezentaciju,da je Lavko(inace odlicna igracica)totalno van forme a selektor je ne menja iako ima na klupi jos dva desna beka,da je odsustvo Sanje nenadoknadivo jer smo najslabiji na toj poziciji,da je Poplazic mnogo korisnija od Cvijiceve u ekipi,da je Katarina Krpez zrtva losih Ljubinih prethodnika na klupi,celu karijeru najgora u timu a zadnje 2 godine nas sama drzi u igri za dobar plansman,da je Ljuba ozbiljan strucnjak,dobar pedagog ali da je ipak stara garda koji ne moze da isprati moderan rukomet,i da se po ko zna koji put ispostavlja da reprezentacija vapi za skandinavskim trenerom,setimo se kako je zenska ekipa izgledala ono kratko vreme sa Anjom Anderson na klupi a muska sa Vranjesom.Mada bojim se da je proso voz,ovaj tim ce jos igrati dogodine na svetskom koje je i kvalifikacija za OI,nakon toga raspad,ostace nam rezervni golman,rezervno levo krilo,ove dve klinke sto su kratko igrale danas plus Janjusevic,a ostatak ce popuniti pitaj boga ko,mladje kategorije su u rangu Luksemburga,jedino Lidija Cvijic ima neki potencijal.

Miodrag

pre 5 godina

Pa dobro, ocigledno da nemamo snage za dva meca uzastopno. Cim je nestalo snage i svezine pocele su greske. Doduse onaj igrac vise na +2 pa egal ...
CG je svoj prethodni mec igrala jos u cetvrtak.

frank_castle

pre 5 godina

Sudije ocajne. Izvodjenje sa centra crnogorki, pola njih vec na nasoj polovini. Ali zato kad mi izvodimo centar, traze da se nase igracice vrate na svoju polovinu.

Trener kao na treningu

pre 5 godina

Poceo sam da gledam od 40 min. Nikakvu zelju u odbrani nisam video. Crnogorke su potpuno zasluzeno dobile zeljom i trudom. Nase su pokazale nesto u napadu ali odbrana suplja na sve strane.

Kontras

pre 5 godina

@ milogorac


E moj milogorac, zasto bi mi plakali?

Mi smo jedna od najboljih sportskih nacija na svetu: imamo Novaka najboljeg tenisera na svetu, kosarkasi vicesampioni sveta, odbojkasice prvakinje sveta, vaterpolisti osvojili sve sto se osvojiti moze...

Cak i u tom fudbalu smo nesto iznad proseka, a imamo i dva velika fudbalska kluba od kojih je jedan bio prvak Evrope, a drugi vicesampion Evrope.

A ti ne umes ni da se radujes pobedi svoje reprezentacije vec si dosao na srpski portal da prozivas. Uzivaj covece, doslo i tvojih 5 minuta, pobedio si Srbiju u zenskom rukometu. I to je nesto, koliko-toliko.

veliki strumf

pre 5 godina

Ima li jedan igrač više da ova Lavko na nevidjeno glup način ne proda loptu? Koliko jak želudac treba da ima čovek da radi sa ovim rukometasicama?! Naprave grešku, prodaju loptu, promase zicer, dobiju isključenje i - smeju se.

HanSolo

pre 5 godina

Dokle će ova Lavko da igra.. Igračica više mi gubimo.. Pa ovo je ne viđeno.. Lavko.. Da se ne izražavam.. Ali ona pojma nema!!
Opet će ona upropastiti utakmicu.. Sad samo izključenje I eto crnogorke pobeđuju.. Oni ne gube perijod višak kao mi..

Nex

pre 5 godina

Jel neko zna da nisu Lavko i Obradovic neki rod,da mu nije snaja,ili je "pćerkio"!? O cemu se ovde radi. 17-6 u izgubljenim. Pa znaci Lavko izgubila vise lopti nego sve Cg zajedno! Budi bog s nama!
I jos Lekic pride....

dakiliz

pre 5 godina

Dal je realno ovo da imamo kvalitet kao i sve svetske sile Rusija Norveška Francuska Holandija ali sve gubimo u zadnjih 10 min. zbog ne znam čega već godinama

Rukomet ili politika

pre 5 godina

Vec sam spominjao posle poraza od Svedske, rukomet je kod nas kao i politika, uvek isti akteri, redosled desavanja, gresaka i propusta, ali pored svega toga sve se nadas bice bolje. Nece, i sto se pre pomirite sa tim bice Vam lakse, rezultati u nasem rukometu se znaju vec 10 godina unapred pred svako prvenstvo! I da ne zavaravajte 2 posto ljudi se u Srbiji bavi sportom, klubovi nemaju dresove, lopte, grejanje u salama nikakve uslove, za koju godinu necemo imati koga ni da posaljemo na prvenstvo!

Kontras

pre 5 godina

@ bu2nin

Dok volis tu svoju prvu ljubav Crnu goru, dolazis na srpski portal i da bi se radovao pobedi nad srbima u petom, sestom sportu po vaznosti.

Covece, pa pre par dana smo vas dva puta pobedili u fudbalu i nismo pravili od toga cirkus.

Meni u snu ne pada na pamet da idem i komentarisem na crnogorskim portalima od kad ste se odvojili.

zalosna sova

pre 5 godina

Da li je moguce,da Lavko svaku utakmicu pogubi vise lopti,nego citava protivnicka,ekipa,i da niko od nasih vajnih strucnjaka,ne vidi nego je drzi citavu utakmicu,i tako sve ove godine

sasa

pre 5 godina

Niko me ovoliko ne razljuti kao rukometasice. One znaju da igraju vrhunski bez preterivanja. Ali su zato verovatno i jedine koje bukvalno za 45 sekundi mogu upropasti sve. I zasto uvek toliko tehnickih gresaka? Zasto Sanja Radosavljevic danas uopste nije igrala? I zasto Lavko toliko igra kad je u prve tri minute 4 greske napravila?! Zasto poslednji napad nije isao na Krpez?

Da igraju lose ne bi mi bilo krivo ali ovako igraju "samo" jako glupavo...

stole

pre 5 godina

treba ignorisati rss,najgori su od svih,rts da ne prenose utakmice rukometa,da se počne od početka od nule,ne sme nijedna ova igračica da ostane u repki.

veliki strumf

pre 5 godina

18-16 igrač više i ova Lavko im bukvalno daje 2 lopte u ruke i primamo TRI gola sa igračem više! Nije ona kriva, ona NEMA POJMA a trener Ljuba je sve vreme drži na terenu! Eeeej sve vreme! Pa i treba bre da izgubimo.

xxx7

pre 5 godina

covece igrac vise i 2 za nas i one dolaze do izednacenja. Bez Lekic koja je u formi mi nemamo sta da trazimo. licno volim Lekic, ali ovo sto ona trenutno igra na ovom prvenstvu je nedopustivo za igraca njenog kalibra. Za Lavko ne znam sta da kazem, sem da li je moguce da na njenoj poziciji nemamo jos neku igracicu koja bi mogla da je zameni.

veliki strumf

pre 5 godina

Ajde kući, neznalice! Nije ovaj sport za nas. Samo lud čovek može više da gleda ove rukometašice! Lavko 100 gresaka bukvalno u 2 utakmice i igra svaki sekund. Andrea ne postoji. Odbranu nemamo - daju nam gol za 5 sekundi, sto iz kontre, sto iz pozicionog napada. Od 18-16 samo jednu polukontru nisu realizovale - dale su iz 11 napada 10 golova.

razočaran

pre 5 godina

Jel to ta nikad bolja reprezentacija, pobediš nikad slabiju i mladu Dansku i odmah si na sedmom nebu...pa dodju Ruskinje, Crnogorke (drugi put), Francuskinje i pokažu gde ti je mesto. Rukomet se uglavnom igra glavom....

hihihi

pre 5 godina

Vratite se odmah ku?i, prvim avionom, kad ste ovo izgubile, dalje i ne morate da igrate...
(AlOkin, 10. decembar 2018 22:32)

a vidi komentara ku?

Stara kuka

pre 5 godina

Lepo sam pisao GLAVA.Odbojkasice em imaju kvalitet em imaju glavu,dok su kosarkasice imale Marinu Maljkovic i duo Petrovic-Dabovic.
Jednostavno ne mozemo u rukometu trenutno a bice i gore.Fudbal bar ima brdo skola,najpopularniji je pa ce se nesto izroditi.

blek stena

pre 5 godina

Pitanje za naseg velikog selektoea:Da li bar pogleda statistiku,da vidi koliko Lavko izgubi lopti,kad vec ne vidi ono sto je ocigledno na utakmici?Ma sta ja pricam,on verovatno ni ne zna za internet.

Gde ja živim

pre 5 godina

Šta reći, kakvu poruku poslati. Štagod da napišem ne bi bilo objavljeno. Neverovatne stvari živote dragi. One se plaše pobede, to je jedino što mislim da ima smisla. Čestitke Kaći Krpež, doktorski odigrano i čestitke Crnogorkama na pobedi. Sve drugo nema smisla više. Laku noć svima.

vm

pre 5 godina

ali pazi ove nase strucnjake u nazovi strucnom stabu na kraju utakmice...nabili ruke u dzepove i nos u pod...smejurija ziva...ne znam da li smo u ijednom sportu trenutno toliki diletanti kao u rukometu, sto muskom sto zenskom...da nisu u stanju da dovedu nekog stranog strucnjaka da promeni kompletnu filozofiju igre a ne ove izandjane penzionere sto ih niko nece pa da se udome negde da primaju koji dinar...na ovaj nacin i nece privuci publiku niti klince da se bave ovim sportom pa ce se javljati ovakve lavko i cvijic...bruka

Czv

pre 5 godina

Nadam se da ce se posle ovoga svi smeniti i sve promeniti.ako imaju obraza.ako ne treba da ispadaju i izgube sve utakmice koje odigraju.ovo je vec bezobrazluk.

dejan

pre 5 godina

Mislim da iz nase reprezentacije treba izbaciti sve igracice koje niju iz Srbije ili RSrpske. Pogledajte koliko je gresaka jedna nasa a njihova igracica napravila.(slucajno, naravno).

shone

pre 5 godina

Kakve amaterke ove nase?! Cim se lomi utakmica,lopta sama ispada iz ruke,izbacije se u aut,odbrane nigde,sa igracem vise katastrofalno...nije moglo bolje sa ovakvom igrom!

O.T.A.N.

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu.
(bojan, 10. decembar 2018 22:33)

Bez brige dragi moj. Ako je bilo kakvih neregularnosti, poslaćemo Terzu u Pariz, ovaj htedoh reći kod Mila da sazna iz prve ruke 😋

Djorkaef

pre 5 godina

Bez zezanja, jel treba srce da mi preskace zbog nerviranja zbog igre LAVKO I LEKIC? Koji kukavicluk u poslednjem napadu, ovo je strasno.

Dejan

pre 5 godina

Nije izgubila nego po oprobanom receptu sudije su odlucili ko ce da pobedi, i to nam se ponavlja od prvenstva do prvenstva namestaju nam se sudije koje dozvoljavaju nasim protivnicima sve! A pogotovu ovim sa mafojaskih podrucja!

Dušan

pre 5 godina

da se Tomaćevićka nije povredila dobili bi.

inače suđenje užas, mislio sam da gledam rvanje od strane CG a nigde isključenja i faulova, perfidno navlačenje ali čestitke na pobedi, manje su grešili.

zašto nismo uzeli time out zadnji napad?????

Johnny

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove.
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.

goran

pre 5 godina

Naši treneri su u ovom sportu ostali u 20 veku,oni su najveći problem,uz savez koji je naravno užasan.Skandinavci su promenili ovaj sport,i muški i ženski rukomet,ubrzali ga i mi se tu nismo snašli.Ako ne igraš kao oni ostaje ti samo da igraš brutalnu odbranu kao Francuzi kod muškaraca,ili kao Crna Gora kod žena,VAN KONKURENCIJE NAJIRITANTNIJA EKIPA KOJA POSTOJI U KOLEKTIVNOM SPORTU,TU RAČUNAM I KLUBOVE.Obradović je verovatno ok čovek,ali za medalju ti treba vrhunski trener,stranac.Kod muškaraca isto tako,gomila njih igra u vrhunskim klubovima ali u dresu Srbije pogrešno vođeni liče na grupu amatera.

BGD

pre 5 godina

Devojkama svaka cast na igri u ova 2 dana izuzev Lekic i Lavko.Njih dve moraju da budu izbacene,jer unistavaju tim svojim glupim da ne kazem nesto gore odlukama.Ova Lekic davi loptu i usporava igru,a i masi zicere,a Lavko je pogubljena u svemiru i uzasno neinteligentna.Na sve to i ovaj selektor mora da ode,jer je los i tvrdoglav.Ima jos dve igracice levoruke i on sve vreme drzi Lavko.Bolje i deca da igraju nego njih dve.Tako je Micov pravio probleme i Sale ga je odmah izbacio i bilo je rezultata.

mladen

pre 5 godina

Lekic i Cvijic, kao sto i rekoh, odigrale odlicno - za Crnu Goru. Jedne igrala 20 minuta a druga nije ni igrala, sto se mene tice. Jelena Lavko je, bez namera da budem neumesan, jedan od razloga zasto bi na pocetku priprema trebalo raditi test sportske inteliegencije, a ne samo fizicke snage. Lavko je bila najbolji igrac Crene Gore, najbolji igrac Rusije i najbolji igrac Svedske u mecevima sa Srbijom. Obradovica niko ne moze oprati za izbor ovakve igracice. Srpske rukometasice su dale pobedu na tanjiru kao i masu puta do sada. Interesuje me sta misli Andreea Lekic posle hiljaditog poraza na isti nacin. Kakva je ona vodja ekipe kada u zadnjih 40 minuta ne moze da da gol? Srbiji ne trebaju odlasci na velima takmicenja, jer ova generacija je vise dojadila i bogu ljudima sa svojim gubitnickim mentalitetom. Imali imalo srca ovaj selektor da napokon stavi na klupu Lekic, Cvijic i Lavko naravno, jer je najopasnija protivnicka igracica. Koja je svrha njihovog igranja? Cemu ta prvensrva kada stalnoe gledamo reprizu jednog te istog.

Dr Hitch

pre 5 godina

Nema mesta nekom prevelikom razočarenju, jednostavno smo jako limitirana ekipa i kvalitetom, ali i psihom očigledno, ne znam kako bih drugacije to opisao...Protiv svedjanki jako slična situacija kao večeras, deluje da kontrolišemo meč i onda serijom grešaka vratimo protivnika i totalno se pogubimo, i posle povratka nema, da se igra samo prvo poluvreme verovatno bi finale igrali, ovako kuci i to je to, pošteno.

Aleksandar

pre 5 godina

Ja neznam zasto ovi novinari tako navijacki potenciraju kvalitet nase reprezentacije.Igramo stari dekadentni stil rukometa sve ekipe nas nadtrcavaju igracice su nam spore bez ideje u napadu Lekic neznam zasto je vise I pozivaju da igra ona ti je kao Vujin u klubu kida u repki je nema nigde.Desni bek Lavko je blagi haos koliko je ta devojka rupa u igri posebno u napadu gde prodaje tonu lopti.Selektor nam je smesan ali to je tako kakav nam je savez takav nam je rukomet.Nema vizije nema ni strucnosti svi koji poznaju ili su poznavali ovu igru ili su skrajnuti ili nazalost pokojni(profesor Pokrajac).Zenska rukometna reprezentacija je daleko od vrha evropskog rukometa ali je svakako bolja od muske koja je bas katastrofalna.

veliki strumf

pre 5 godina

I prodade LAVKO i poslednju loptu. Pa pvo je najgoraaaa rukometašica koju sam video u životu, ubedljivo najgora! Bila je najbolji igrač i ruske i crnogorske reprezentacije, upropastila nas je skroz. Nadam se da više ono njeno ispijeno lice i masnu kosu nikad više neću gledati! A i ovog Obradovića treba najuriti - žena je odigrala svaki sekund u napadu, bukvalno svaki a prodala je 50 lopti. Selektor valjda služi da takvu igračicu najuri i to još prekjuče, a on je drži svaki sekund u igri. Užas! Ovaj sport definitivno nije za Srbe, naročito za Srpkinje!

некле

pre 5 godina

Човече ови наши рукометни тренери су катастрофа.
Знам да је излизано, али остали су у 80'е.
Давно је прошло време дугих напада, чврсте одбране и сличног.
Данас је рукомет игра темпа.
Дакле само трчи и пуцај, то је то.
Док наши и мушкарци и жене не почну да играју тако , нема леба.
Бићемо просек.
А плаче ми се, јер у обе конкуренције имамо тимове за медаље, али због глупих тренера и глупог застарелог система игре не можемо да урадимо ништа.
Дакле , решење, само трчи и пуцај и крај.
Офанзиван рукомет и то је то, нема филозофије.
А одбрана ће доћи сама од себе.
Са новим правилима, типа овај брзи центар и слично, играти рукомет какав играју наши тренери је као самоубиство, као да сам себи пуцаш у ногу упорно.

bobifischer

pre 5 godina

Jelena Lavko sedmi igrac u odbrambenoj zoni protivnika..zena na svaki svoj postignut gol napravi troduplo vise gresaka u napadu koji se pretvaraju u protivnicke kontre i kostaju ekipu rezultata..isto i protiv Svedske isto i sada, zbog jedne polurukometasice gubimo obe utakmice i ostajemo bez borbe za medalju

Rašo

pre 5 godina

Na ovolike naše greške, predaje lopte u ruke, bacanje u aut, iz utakmice u utakmicu, amatersku igru, samo jedan komantar je validan - bez komentara !! Ali koji redak ipak je red ! Krpež - dostojna si svetskih igračica, mnogo si napredovala, svaka cast i sve najbolje u karijeri ubuduće. Lekić - bez imalo hrabrosti i srca. Dal je moguce da ovako igras za Srbiju, gore ne moze, ne kazem da se ne trudi, ali gore od ovoga ne moze .Hvala na svemu i dovidjenja zanavek. Lavko ? Menjaj sport, ako mislis da je sve u tri data gola od 9 šuteva, i 15 grešaka, to nema ni u vrtiću kod dece, urnisale ste nas vas dve.

Mikii

pre 5 godina

Polako, ali sigurno, stvari bas kao i uvek, dodjose na svoje mesto. A, Srbi, naravno, posle pocetne, vec standardne euforije, nerealnih zelja i neobjektivnih pohvala, pocese teskim arsenalom: pljuvackom. Srbija.

Montenegro

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.

marej

pre 5 godina

da da da

Ja imam troje divne dece i divnu zenu i lepo mi je u zivotu i sve sto mi se desava sam zasluzio. Sto se tice tvog komentara...kroz posao sam shvatio ko ste sta ste...

Pre

pre 5 godina

Nemojte opet da se vadite da ste mnogo grešile. Jer: mnogo grešaka=neznanje! Šta drugo reći: kao i muškarci tako i ove devojke igraju dekadentan rukomet. Moderan rukomet je mnogo brži sa efikasnim kontrama što je za naše igrače i igračice nezamislivo.

Rico89

pre 5 godina

Prvo, ne mogu da verujem da komentarisem zenski rukomet, drugo nisam normalan kad se ovoliko iznervirah... Nisam odavno gledao utakmicu u nekom sportu da jedan igrac (Lavko) moze toliko upropastiti tim i da trener ne reaguje. Na kraju izgubi loptu u zadnjem napadu. Da li neko ko ozbiljnije prati rukomet zna nesto vise o ovome?

sele

pre 5 godina

ja se tolko ne razumem u rukomet ali ovaj trener sta vidi u ovoj lavko nije mi jasno ona je vratila milogorke da nas pobede alo bre koja LAVKO

#posmatrač, ne uvek nemi

pre 5 godina

Ko je uopšte pozvao ovu Lekićku u reprezentaciju???
To je rukomet iz prošlog veka. Užasno spora u napadu. Kad smo trebali da se odlepimo grešila je kao početnik. A najgore od svega, kao lider bila velika NULA a time dala nesigurnost celoj ekipi.
Velika, velika greška selektora.
Podmlađivanje ekipe...

Urke

pre 5 godina

Vidi, one se uvijek tako raduju, to su sportistkinje. A sto se mrznje tice, ja vas mrzim iz dna duse, vi ste najgori narod na planeti, nemate obraza ni morala, sve najgore ste zasluzili u zivotu i zato vam se najgore i desava!

To znaci da mrzis i sebe...ti si na nasu zalost deo, mada, onaj losiji deo srpskog naroda.

Maks

pre 5 godina

Dok se ne otarasimo svih igračica koje su igrale za Milu nikada nećemo dobiti Milogorke. Drugo, rukomet je jedini sport gde možeš da se naprimaš dobrih batina, a da izgubiš utakmicu jer će suđenje uvek biti rak rana ovog sporta, muvačine, muljačine, brzi centar, koliko traje napad, šta je za isključenje, a šta ne. Prosto je neverovatno da su neke od najgrubljih igračica ostale bez isključenja do kraja.

Dr.Mabuzo

pre 5 godina

Komentator kao Zika Sarenica da premosi mec, blage veze nema.Non stop se divi Andrei Lekic koja je ubedljivo najgora i svojim ne cinjenjem je direktan krivac za poraze.Ja nisam video rukometasicu da toliko bezi od kontakta.Jednostavno nije fer prema saigracicama.
Bolje da je pustio malu Vukajlovicevu ,koja se pokida, pa neka i gresi.Igraka je 10x bokhe od "legende"Cvija se samo pozdravlha sa crnogorkama..ccc
Krpez,Pop-Lazic,Stojiljkovic ,golmani dobri.Trener odlican
Lavko i Lekic , dosta je bilo

bojan

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu. Sudije otmu taman koliko treba. Od 9 do 12 mesta, nema ni kvalifikacija za Olimpijadu.
Crna Gora nikad lošija, od golmana pa nadalje

Borisbl

pre 5 godina

Na svedskoj tv, komentatori, koji zbog selektora navijaju za cg, ne mogu se nacuditi odlukama sudija.. bar 8, 9 puta im nije bilo jasno i smijali su se i cudili kako nisu svirali sedmerac, iskljucenje ili probijanje cg..

NS

pre 5 godina

Iskreno neocekujem nista posebno od nasih rukometnih selekcija kada igraju sa strane neko prvenstvo.. Tako da za mene ovo nije nista sto vec nije vidjeno.. Osim Katarine Krpez koja je uvek tu na nivou ostalo nije za pomenuti kao ni trener.. sta da kazem sve ste videli... Jedino jos da cujemo Strajnica sa RTsa mozda on ima neku kalkulaciju kako do polufinala posto samo on razume rukomet....

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

Jeftine provokacije i nista vise. Gubis druze.
(analiticar_amater, 10. decembar 2018 21:41)

pobedio je ;)

Dragan

pre 5 godina

Daj bre Lavko pa Lavko...ne valja brate nijedna a ne samo Lavko, osim onog naseg levog krila..Dijana čini mi se da se zove..ove ostale katastrofa

max

pre 5 godina

Vi koji pratite rukomet jednom godišnje naravno da mislite da se Crnogorke raduju golovima samo protiv Srbije, a ne znate da to uvijek rade - čak i više - i protiv ostalih reprezentacija. Za vašu informaciju, Jovanka Radičević i Andrea Lekić su najbolje drugarice, a i ostale cure iz obje reprezantacije su vrlo bliske.

my way

pre 5 godina

Лавко, да се не љубимо... без љутње, све најбоље у животу и каријери, али доста је било. Шта рећи, надигра те само најбоља репрезентација на првенству Русија и ти успеш да скупиш још два трагична, само и искључиво психолошка пораза. Хејтери сада наравно у еуфорији извлаче из тога некако закључке да смо лимитирани, лоши, да немамо квалитет... Везе са истином то нема када је неспорна реалност да смо изгубили оба та меча са голом разлике као што рекох само због главе, због своје несигурности чак и када водимо и када баш психолошки моменат треба да је на нашој страни. Када се томе дода још да смо били осакаћени неиграњем неколико важних играчица закључак је следећи. Имамо квалитет за борбу за медаље, али и девојке и селектор озбиљне поуке морају да изваде из овог првенства. Већ други шампионат су заједно, нема више изговора како се мало времена проведе заједно. Даље, на оба првенства нама судбину одређују порази од Црне Горе, а то се дешавало и раније. Тај комплекс, та баријера мора већ једном да се превазиђе, јер катастрофално утиче на резултате нашег женског рукомета већ дуго времена, а сви ти порази су до психе. Ништа, главе горе, ово ЕП да се заврши, па озбиљна анализа и да се посветимо наредним изазовима.

bmiles

pre 5 godina

Nema Kiticke nema suta!Svetlana bi u svoje vreme rasturila na centralnom beku sa razornim sutevima!Kako je samo Radoiciceva matirala Srbiju sa centralnog beka,divota!Pobeda "mladje sestre" jer imaju "m..a"!Zasluzeno!Izlazak Tomasivecke nenadoknadiv iako njena zamena je odradila savrsen posao.Sudijski par vise naklonjen "djevojkama sa Gore" jer su svirale vise sumnjivih faula njima,uz ne oduzimanje lopte nakon suvise zadrzavanja i neaktivne igre, ali to nikako neumanjuje pobedu Crnogorkama!
Obradovicu zameram sto nije uzeo tajm aut omah nakon izjednacenja Crnogorki posle nedopustivo slabe igre kod igraca vise u polju!

hihihi

pre 5 godina

Jadan je klub gde lavko igra! Jedva cekam jutro da procitam vesti o jokicu
(Perica Ognjenovic, 10. decembar 2018 22:46)

A vidi ovom je Jokić bitniji od reprezentacije.

HanSolo

pre 5 godina

Bedni i živi.. A Lavko mora ovome da je ćerka ili nešto.. Niko normalan nebi nju imao u timu..
Naš luzerski mentalitet.. Šveđanin je naučio da CG da se igra do poslednjeg minuta.. Daj bože da izgube ove luzerke.. A Pop-Lazić daje toliko energije kmečenju sudiji.. Kad bi dala tu energiju igri bi bilo mnogo bolje.. Opet je to opet da mentaliteta.. Opet kažem najlošiji u Evrope čak možda i na svetu.. Ne može niko ukakiti stvar kao mi.. Gotovo hvala bogu izgubili.. Rekao sam pre da ih neću više nikad gledati, I to ću posle ovoga držati.. Ne normalno gubiti ovako.. Stalno u poslednjih 10.. To je bolest našeg sporta svuda.. Nikad se ne igra do kraja..
A Lavko je najlošija tzv rukometašica ikad koju sam video.. A imam 53g..Užžass!!

bigserb

pre 5 godina

Lekicka nastavlja tamo gde je juce stala, da "siluje" loptu, da pravi pocetnicke greske i da opet bude najgora uz onu bedeviju Cvijicevu od 150 kg, kojoj bi sigurno bolje islo sumo rvanje nego rukomet o kojem nema pojma!

analiticar_amater

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 10. decembar 2018 21:04)

Jeftine provokacije i nista vise. Gubis druze.

nikol dz feimija

pre 5 godina

JEDNA MALJKOVIĆEVA NA MESTU SELEKTORA REŠAVA SVE PROBLEMA ali je nema u srpskom rukometu.

AKO UDJU MEDJU 4 biće to ravno podvigu i biće to ogroman uspeh.

SREĆNO I DRŽIMO PALČEVE.

CensoreD

pre 5 godina

Наше девојке дале више голова за једно полувреме са крилних позиција него мушка екипа на последња 3 такмичења.

Браво девојке, супер изгледа за сад све!
Шта значи тренер и здрава атмпсфера у екипи.

Goran

pre 5 godina

Lavkov nas upropasti i danas sa 5 gresaka i koracima sa igracem vise.Trener lepo kaze sut uzadnjih 5 sekundi i opet ( kao protiv Svedske) ne postuju to pa Lavkov daje loptu bez veze pivotu i izgubismo 10 sekundi.
Dzabe trener

HanSolo

pre 5 godina

A koliko istih golova može Mehmedović da daje.. To je ona antiinteligencija.. Kao mala deca.. Stalno isto.. Neverovatno najvno..
Bolje da idu kući..

Дај дозови се памети

pre 5 godina

Најопаснија играчица по Србију је Лавко. Који тремаш, која брзоплетост, појам је за контра-ритам. Па она коју год лопту такне, отрује је.

remax

pre 5 godina

Severne Srpkinje protiv južnih..
Zategao sam keca na severnjakinje, 2.7 nije za bacanje a više motiva bi trebalo da imaju jer imaju šanse za prolaz.

Kića

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.

O.T.A.N.

pre 5 godina

To sestrinski duel. Jel ovo vala a da budem prvi ja?
(room 1408, 10. decembar 2018 20:59)

Pusti sad sestrinstvo i jedinstvo, u ekran gledaj, u ekran gledaj.

veliki strumf

pre 5 godina

Ova Lavko nastavlja i na ovom meču da nas uništava. Neverovatno koliku gomilu gluposti može da napravi u kratkom roku.
Uf, povredi se Kaca Tomasevic...

veliki strumf

pre 5 godina

15-11 igrač više i LAVKO pravi korake eeeeej! Umesto 16-11 primamo gol za 15-12. To može mnooogo da košta. I ovaj zadnji napad u prvom poluvremenu - Pbradovic joj kaže da odigra jednu stvar (kud bas njoj?), a ona odigra nešto sasvim bezveze. Stavi čoveče bilo koga umesto nje, zar ne vidiš da više igra za protivnice nego za nas? Isto bilo i sa Rusijom - najveći je krivac sa poraz bila i tada.

smdrg

pre 5 godina

Gledam svaku utakmicu i sve najbolje zelim reprezentaciji, ali ljudi, pa zar mi nemamo drugog desnog beka? Lavko... nemam komentar...

room 1408

pre 5 godina

Ali ova dodavanja...Haos.I Gatuzo bi bolje dodavao loptu u ruke...P.S oduševljava me komentator.Naucio...Lekic,Lavkov...Respekt!!!!

nebojša

pre 5 godina

neverovatno koliko su pre utakmice i posle svakog gola napaljene crnogorke. Ko se bavio sportom prepoznaje da to nije sportska motivacija, već kopmleks da se pobedi Srbija kao da se igra protiv najvećeg neprijatelja. Mi, iz iskustva, u takvim situacijama, odgovaramo inatom

x

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57)

O čemu ti pričaš?! Francuska već odavno pobedila Dansku
Poslednje kolo igraju Srbija-Francuska. Dakle Srbija ako pobedi večeras, u sredu sa Francuskom igra za polufinale!

veliki strumf

pre 5 godina

One u 6. mi u 2. brzini igramo. Dale su nam 4 gola od 8 za sada tako sto su im napadi trajali 2 sekunde. Visak naprave očas posla.

djoka

pre 5 godina

zao mi je tomasevicke, dala je dosta nasoj reprezentaciji, svakom se moze desiti, al vidi se da zena nije spremna za profesionalni sport.

Milance Niš

pre 5 godina

Ja ne razumem ,da li je ova Lavko platila mesto da igra ,aman više zameni je covece ,imas jos bekova...gubimo zbog nje vec treci mec ...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Odbrambeni duo Bulatović-Klikovac u slobodno verovatno nose muževe u kolima na posa'. Abnormalna sirova snaga. Ajmo Srpkinje!

Olgerd Vladislav

pre 5 godina

Da isprobam svoju pretpostavljenu supermoć komentarisanja u poluvremenima. 😉

Kada igramo na sa 100% koncentracije i samim tim bez jeftinih tehničkih grešaka, očigledno je da možemo da pariramo vrlo dobrim ekipama (Danska, Švedska prvo poluvreme i ovo poluvreme). Nadam se samo da ce nastavak biti kao protiv Danske, a ne kao protiv Švedske.

Šteta za povredu golmana, želim joj brz oporavak! I nadam se da će Čolićeva da razbije u drugom poluvremenu! 😊

Goran

pre 5 godina

Vec na pocetku, po odnosu prema himni i pevanju vidi se da ce Crnogorke da nas oderu
(seps, 10. decembar 2018 21:02)

Sta je poenta??? U drzavi koja se po ustavu odredjuje kao sekularna, himna boze pravde.

DavorPg

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57) I nas onaj poraz od Rusije, a vodili cijelu utakmicu po 4 gola razlike. Ali ostaje nam da ucimo na greskama jbg..

HanSolo

pre 5 godina

Kako luzerski igraju.. Kao što sam rekao juče.. Debakl I sve izgubljene utakmice.. A Lavko će I ovo upropastiti.. Užas.. Uništili su nas sa kontrama a utakmica nije ni počela.. Luzerke i lenjštuge..

pooh

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57)

Pa Francuskinje su pobedile Dankinje jos pre nekoliko dana, u prvom kolu druge faze. Francuskinjama je ostao jos mec sa nama

Pato

pre 5 godina

Mi golmane nemamo covece, tako se ne moze do same zavrsnice. Gledam malopre onu ruskinju poskidala sve zivo, a nase ne mogu da skupe 5 po utakmici. Za Lavko nemam komentar, tj imam ali zaista je suvisno ponavljati se. Sve najbolje nasim devojkama, sta god uradile svaka cast, sa gore pomenutim i ovo je uspeh. Krpez gazi

HanSolo

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.
(Kića, 10. decembar 2018 21:04)

Haha, promenio si samo ruse juče sa CG danas mali hrvatu.. Idi troluj na vaše portale..

Немања

pre 5 godina

Је л се ова Радичевић овако радује после гола само против нас или на свакој утакмици?

DavorPg

pre 5 godina

Је л се ова Радичевић овако радује после гола само против нас или на свакој утакмици?
(Немања, 10. decembar 2018 21:07) Uvijek se ona tako raduje, time dize atmosferu..

Nex

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml

Johnny

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove.
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.

xxx7

pre 5 godina

covece igrac vise i 2 za nas i one dolaze do izednacenja. Bez Lekic koja je u formi mi nemamo sta da trazimo. licno volim Lekic, ali ovo sto ona trenutno igra na ovom prvenstvu je nedopustivo za igraca njenog kalibra. Za Lavko ne znam sta da kazem, sem da li je moguce da na njenoj poziciji nemamo jos neku igracicu koja bi mogla da je zameni.

Bratstvo

pre 5 godina

Ajde prestanite molim vas da vrijedjate Crnogorke. Na sta vam to lici, izgubili ste utakmicu i dostojanstveno podnesite poraz a ne vredjate ih kako slave crnogorke sto su nas dobile i zovete ih milogorke itd. ruzno, jako ruzno.. ponizavate sportistkinje koje su sportski 6 na 6 na terenu bile bolje za 1 gol.

Немања

pre 5 godina

Је л се ова Радичевић овако радује после гола само против нас или на свакој утакмици?

veliki strumf

pre 5 godina

18-16 igrač više i ova Lavko im bukvalno daje 2 lopte u ruke i primamo TRI gola sa igračem više! Nije ona kriva, ona NEMA POJMA a trener Ljuba je sve vreme drži na terenu! Eeeej sve vreme! Pa i treba bre da izgubimo.

sasa

pre 5 godina

Niko me ovoliko ne razljuti kao rukometasice. One znaju da igraju vrhunski bez preterivanja. Ali su zato verovatno i jedine koje bukvalno za 45 sekundi mogu upropasti sve. I zasto uvek toliko tehnickih gresaka? Zasto Sanja Radosavljevic danas uopste nije igrala? I zasto Lavko toliko igra kad je u prve tri minute 4 greske napravila?! Zasto poslednji napad nije isao na Krpez?

Da igraju lose ne bi mi bilo krivo ali ovako igraju "samo" jako glupavo...

Дај дозови се памети

pre 5 godina

Најопаснија играчица по Србију је Лавко. Који тремаш, која брзоплетост, појам је за контра-ритам. Па она коју год лопту такне, отрује је.

veliki strumf

pre 5 godina

Ima li jedan igrač više da ova Lavko na nevidjeno glup način ne proda loptu? Koliko jak želudac treba da ima čovek da radi sa ovim rukometasicama?! Naprave grešku, prodaju loptu, promase zicer, dobiju isključenje i - smeju se.

max

pre 5 godina

Vi koji pratite rukomet jednom godišnje naravno da mislite da se Crnogorke raduju golovima samo protiv Srbije, a ne znate da to uvijek rade - čak i više - i protiv ostalih reprezentacija. Za vašu informaciju, Jovanka Radičević i Andrea Lekić su najbolje drugarice, a i ostale cure iz obje reprezantacije su vrlo bliske.

lol

pre 5 godina

Ne morate ući u polufinale, samo dobite milogorke
(Svetolik, 10. decembar 2018 21:10)

Nisu ti ovo pozdravi i čestitke, pa da ispunjavaju želje.

Crnogorac

pre 5 godina

Ja ne mogu da vjerujem da vama nije jasno da ste se ukrstili sa grupom iz koje su dosli Rusija, Francuska I Crna Gora. Rusija I Francuska su po meni ekipe koje ce igrat finale, moje misljenje trenutno dvije najbolje selekcije, a odmah za njima smo mi. Danas isod nivoa ali eto ispade I to dovoljno. Ispustili smo Rusiju I tu smanjili sansu za polufinale. Srbija je dobra ekipa, talentovana, sa par iskusnih igracica I u vrhu ste zenskog rukometa, ali ste iza spomenute 3 ekipe I Norvezanki I Holandije. Odma ispod toga ste, u rangu Svedjanki, Dankinja. Mada kad vam je dan, mozete dobit svakog od gore pomenutih, razlika je samo sto mozete lagano izgubit I od nekih mnogo gorih od vas. Mislim da vam treba stranac trener, na par godina, da postavi sistem I da bi sa talentom koji imate, pucali na zlatne medalje. Pozdrav

ogicg

pre 5 godina

Milan pMilan pitop-sto ti je druze koja je muka.Radicevicka je veliki Crnogorski patriota.Uvjek gine za svoj grb al uvek postuje drugu ekipu.Koja je muka na tebe,da ne slavi pobjedu svoje reprezentacije???

Kića

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.

Kompleksaši

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.
(Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

To je vama najvažnije. Večiti san vam je da dobijete Srbiju pa makar bili poslednji na svakom takmičenju. To je ono što izaziva egzaltaciju kod vas. Nisu vam bitna ta silna peta, šesta, sedma mesta, neprolasci grupa, nekvalifikovanje na velika takmičenja... Medalja ste uzeli na prste jedne ruke, otkako ste se osamostalili i to samo u ženskom rukometu i vaterpolu. Nikad nećete stvoriti Đokoviće, Španovićke, nikad nećete uzimati medalje u košarci i odbojci, vaterpolo vam je u konstantnom padu, kvalifikovanje na veliko takmičenje u fudbalu - misaona imenica... Ali ti trenuci sreće, kad se pobedi Srbija... Neprocenjivo.

HanSolo

pre 5 godina

Dokle će ova Lavko da igra.. Igračica više mi gubimo.. Pa ovo je ne viđeno.. Lavko.. Da se ne izražavam.. Ali ona pojma nema!!
Opet će ona upropastiti utakmicu.. Sad samo izključenje I eto crnogorke pobeđuju.. Oni ne gube perijod višak kao mi..

jatabare

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji,a narocito zenski vise ne prati ni rodbina igracica,na ovom sajtu svaka vest o ovom sportu zavredi maksimum 1 komentar(npr snuker dobaci do tridesetak),podrska dakle nikakva,a predvidjanja su bila u pravcu jedne pobede nad Poljskom i 5 katastrofa.I pored svega ljudi su razocarani sto ne idemo u borbu u polufinale,nerealni smo cudo jedno.A sto se same utakmice tice,pokazalo se da je Andrea zenski Marko Vujin sto se tice igara za reprezentaciju,da je Lavko(inace odlicna igracica)totalno van forme a selektor je ne menja iako ima na klupi jos dva desna beka,da je odsustvo Sanje nenadoknadivo jer smo najslabiji na toj poziciji,da je Poplazic mnogo korisnija od Cvijiceve u ekipi,da je Katarina Krpez zrtva losih Ljubinih prethodnika na klupi,celu karijeru najgora u timu a zadnje 2 godine nas sama drzi u igri za dobar plansman,da je Ljuba ozbiljan strucnjak,dobar pedagog ali da je ipak stara garda koji ne moze da isprati moderan rukomet,i da se po ko zna koji put ispostavlja da reprezentacija vapi za skandinavskim trenerom,setimo se kako je zenska ekipa izgledala ono kratko vreme sa Anjom Anderson na klupi a muska sa Vranjesom.Mada bojim se da je proso voz,ovaj tim ce jos igrati dogodine na svetskom koje je i kvalifikacija za OI,nakon toga raspad,ostace nam rezervni golman,rezervno levo krilo,ove dve klinke sto su kratko igrale danas plus Janjusevic,a ostatak ce popuniti pitaj boga ko,mladje kategorije su u rangu Luksemburga,jedino Lidija Cvijic ima neki potencijal.

Rico89

pre 5 godina

Prvo, ne mogu da verujem da komentarisem zenski rukomet, drugo nisam normalan kad se ovoliko iznervirah... Nisam odavno gledao utakmicu u nekom sportu da jedan igrac (Lavko) moze toliko upropastiti tim i da trener ne reaguje. Na kraju izgubi loptu u zadnjem napadu. Da li neko ko ozbiljnije prati rukomet zna nesto vise o ovome?

veliki strumf

pre 5 godina

I prodade LAVKO i poslednju loptu. Pa pvo je najgoraaaa rukometašica koju sam video u životu, ubedljivo najgora! Bila je najbolji igrač i ruske i crnogorske reprezentacije, upropastila nas je skroz. Nadam se da više ono njeno ispijeno lice i masnu kosu nikad više neću gledati! A i ovog Obradovića treba najuriti - žena je odigrala svaki sekund u napadu, bukvalno svaki a prodala je 50 lopti. Selektor valjda služi da takvu igračicu najuri i to još prekjuče, a on je drži svaki sekund u igri. Užas! Ovaj sport definitivno nije za Srbe, naročito za Srpkinje!

Urke

pre 5 godina

Vidi, one se uvijek tako raduju, to su sportistkinje. A sto se mrznje tice, ja vas mrzim iz dna duse, vi ste najgori narod na planeti, nemate obraza ni morala, sve najgore ste zasluzili u zivotu i zato vam se najgore i desava!

To znaci da mrzis i sebe...ti si na nasu zalost deo, mada, onaj losiji deo srpskog naroda.

razočaran

pre 5 godina

Jel to ta nikad bolja reprezentacija, pobediš nikad slabiju i mladu Dansku i odmah si na sedmom nebu...pa dodju Ruskinje, Crnogorke (drugi put), Francuskinje i pokažu gde ti je mesto. Rukomet se uglavnom igra glavom....

Budućnost

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove. 
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.
 (Johnny, 10. decembar 2018 22:10) 

Crnogorke bolje i sa igračem manje. Šta sad da se radi?

mladen

pre 5 godina

Lekic i Cvijic, kao sto i rekoh, odigrale odlicno - za Crnu Goru. Jedne igrala 20 minuta a druga nije ni igrala, sto se mene tice. Jelena Lavko je, bez namera da budem neumesan, jedan od razloga zasto bi na pocetku priprema trebalo raditi test sportske inteliegencije, a ne samo fizicke snage. Lavko je bila najbolji igrac Crene Gore, najbolji igrac Rusije i najbolji igrac Svedske u mecevima sa Srbijom. Obradovica niko ne moze oprati za izbor ovakve igracice. Srpske rukometasice su dale pobedu na tanjiru kao i masu puta do sada. Interesuje me sta misli Andreea Lekic posle hiljaditog poraza na isti nacin. Kakva je ona vodja ekipe kada u zadnjih 40 minuta ne moze da da gol? Srbiji ne trebaju odlasci na velima takmicenja, jer ova generacija je vise dojadila i bogu ljudima sa svojim gubitnickim mentalitetom. Imali imalo srca ovaj selektor da napokon stavi na klupu Lekic, Cvijic i Lavko naravno, jer je najopasnija protivnicka igracica. Koja je svrha njihovog igranja? Cemu ta prvensrva kada stalnoe gledamo reprizu jednog te istog.

Gde ja živim

pre 5 godina

Šta reći, kakvu poruku poslati. Štagod da napišem ne bi bilo objavljeno. Neverovatne stvari živote dragi. One se plaše pobede, to je jedino što mislim da ima smisla. Čestitke Kaći Krpež, doktorski odigrano i čestitke Crnogorkama na pobedi. Sve drugo nema smisla više. Laku noć svima.

Kontras

pre 5 godina

@ bu2nin

Dok volis tu svoju prvu ljubav Crnu goru, dolazis na srpski portal i da bi se radovao pobedi nad srbima u petom, sestom sportu po vaznosti.

Covece, pa pre par dana smo vas dva puta pobedili u fudbalu i nismo pravili od toga cirkus.

Meni u snu ne pada na pamet da idem i komentarisem na crnogorskim portalima od kad ste se odvojili.

немам ти кад

pre 5 godina

Поред несрећно изгубљене утакмице, нико не помиње ужасно суђење Румунки које су нас оштетиле и против ЦГ и против Шведске.

Montenegro

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.

goran

pre 5 godina

Naši treneri su u ovom sportu ostali u 20 veku,oni su najveći problem,uz savez koji je naravno užasan.Skandinavci su promenili ovaj sport,i muški i ženski rukomet,ubrzali ga i mi se tu nismo snašli.Ako ne igraš kao oni ostaje ti samo da igraš brutalnu odbranu kao Francuzi kod muškaraca,ili kao Crna Gora kod žena,VAN KONKURENCIJE NAJIRITANTNIJA EKIPA KOJA POSTOJI U KOLEKTIVNOM SPORTU,TU RAČUNAM I KLUBOVE.Obradović je verovatno ok čovek,ali za medalju ti treba vrhunski trener,stranac.Kod muškaraca isto tako,gomila njih igra u vrhunskim klubovima ali u dresu Srbije pogrešno vođeni liče na grupu amatera.

bobifischer

pre 5 godina

Jelena Lavko sedmi igrac u odbrambenoj zoni protivnika..zena na svaki svoj postignut gol napravi troduplo vise gresaka u napadu koji se pretvaraju u protivnicke kontre i kostaju ekipu rezultata..isto i protiv Svedske isto i sada, zbog jedne polurukometasice gubimo obe utakmice i ostajemo bez borbe za medalju

frank_castle

pre 5 godina

Sudije ocajne. Izvodjenje sa centra crnogorki, pola njih vec na nasoj polovini. Ali zato kad mi izvodimo centar, traze da se nase igracice vrate na svoju polovinu.

Rašo

pre 5 godina

Na ovolike naše greške, predaje lopte u ruke, bacanje u aut, iz utakmice u utakmicu, amatersku igru, samo jedan komantar je validan - bez komentara !! Ali koji redak ipak je red ! Krpež - dostojna si svetskih igračica, mnogo si napredovala, svaka cast i sve najbolje u karijeri ubuduće. Lekić - bez imalo hrabrosti i srca. Dal je moguce da ovako igras za Srbiju, gore ne moze, ne kazem da se ne trudi, ali gore od ovoga ne moze .Hvala na svemu i dovidjenja zanavek. Lavko ? Menjaj sport, ako mislis da je sve u tri data gola od 9 šuteva, i 15 grešaka, to nema ni u vrtiću kod dece, urnisale ste nas vas dve.

Dr.Mabuzo

pre 5 godina

Komentator kao Zika Sarenica da premosi mec, blage veze nema.Non stop se divi Andrei Lekic koja je ubedljivo najgora i svojim ne cinjenjem je direktan krivac za poraze.Ja nisam video rukometasicu da toliko bezi od kontakta.Jednostavno nije fer prema saigracicama.
Bolje da je pustio malu Vukajlovicevu ,koja se pokida, pa neka i gresi.Igraka je 10x bokhe od "legende"Cvija se samo pozdravlha sa crnogorkama..ccc
Krpez,Pop-Lazic,Stojiljkovic ,golmani dobri.Trener odlican
Lavko i Lekic , dosta je bilo

O.T.A.N.

pre 5 godina

Osim Krpež Šlezak ostale slobodno pocepajte srpski pasoš ! Umesto da se prelomi utakmica, sve je otišlo u suprotnom smeru ! Još jednom, nek vas je sramota !!!
(АCM, 10. decembar 2018 23:11)

Polako, prvo onaj (ne želim ime da mu izgovorim) da to i zvanično uradi.

Trener kao na treningu

pre 5 godina

Poceo sam da gledam od 40 min. Nikakvu zelju u odbrani nisam video. Crnogorke su potpuno zasluzeno dobile zeljom i trudom. Nase su pokazale nesto u napadu ali odbrana suplja na sve strane.

bojan

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu. Sudije otmu taman koliko treba. Od 9 do 12 mesta, nema ni kvalifikacija za Olimpijadu.
Crna Gora nikad lošija, od golmana pa nadalje

dakiliz

pre 5 godina

Dal je realno ovo da imamo kvalitet kao i sve svetske sile Rusija Norveška Francuska Holandija ali sve gubimo u zadnjih 10 min. zbog ne znam čega već godinama

некле

pre 5 godina

Човече ови наши рукометни тренери су катастрофа.
Знам да је излизано, али остали су у 80'е.
Давно је прошло време дугих напада, чврсте одбране и сличног.
Данас је рукомет игра темпа.
Дакле само трчи и пуцај, то је то.
Док наши и мушкарци и жене не почну да играју тако , нема леба.
Бићемо просек.
А плаче ми се, јер у обе конкуренције имамо тимове за медаље, али због глупих тренера и глупог застарелог система игре не можемо да урадимо ништа.
Дакле , решење, само трчи и пуцај и крај.
Офанзиван рукомет и то је то, нема филозофије.
А одбрана ће доћи сама од себе.
Са новим правилима, типа овај брзи центар и слично, играти рукомет какав играју наши тренери је као самоубиство, као да сам себи пуцаш у ногу упорно.

Kontras

pre 5 godina

@ milogorac


E moj milogorac, zasto bi mi plakali?

Mi smo jedna od najboljih sportskih nacija na svetu: imamo Novaka najboljeg tenisera na svetu, kosarkasi vicesampioni sveta, odbojkasice prvakinje sveta, vaterpolisti osvojili sve sto se osvojiti moze...

Cak i u tom fudbalu smo nesto iznad proseka, a imamo i dva velika fudbalska kluba od kojih je jedan bio prvak Evrope, a drugi vicesampion Evrope.

A ti ne umes ni da se radujes pobedi svoje reprezentacije vec si dosao na srpski portal da prozivas. Uzivaj covece, doslo i tvojih 5 minuta, pobedio si Srbiju u zenskom rukometu. I to je nesto, koliko-toliko.

Djorkaef

pre 5 godina

Bez zezanja, jel treba srce da mi preskace zbog nerviranja zbog igre LAVKO I LEKIC? Koji kukavicluk u poslednjem napadu, ovo je strasno.

jaga

pre 5 godina

Mi smo prvenstveno utakmicu izgubili losom igrom u odbrani u drugom poluvremenu gde sam prvi put video da nasa igracica Stoiljkovic brani napad M.Raicevic povlaceci se unazad prema svom golu.Bilo je samo pitanje kada ce C.Gora da prelomi utakmicu jer ima boljeg srednjaka a o bekovima i da ne pricamo.Iako mnogi komentatori ovde govore da nismo igrali srcem ,ne slazem se sa njima,bilo je i volje i htenja ali zadnjih pet minuta je slika i prilika naseg rukometnog znanja i mentaliteta koji gledamo dugi niz godina.

zalosna sova

pre 5 godina

Da li je moguce,da Lavko svaku utakmicu pogubi vise lopti,nego citava protivnicka,ekipa,i da niko od nasih vajnih strucnjaka,ne vidi nego je drzi citavu utakmicu,i tako sve ove godine

Milan Pitot

pre 5 godina

Čestitke crnogorkama na pobedi ali samo me zanima šta je umislila jovanka radičević,glumi neku veliku crnogorku.To je najgore kada nekim gestovima dokazuješ da si neko i nešto.Srpkinja si sestro pa blatom da se namažeš opet ćeš biti.

veliki strumf

pre 5 godina

Ajde kući, neznalice! Nije ovaj sport za nas. Samo lud čovek može više da gleda ove rukometašice! Lavko 100 gresaka bukvalno u 2 utakmice i igra svaki sekund. Andrea ne postoji. Odbranu nemamo - daju nam gol za 5 sekundi, sto iz kontre, sto iz pozicionog napada. Od 18-16 samo jednu polukontru nisu realizovale - dale su iz 11 napada 10 golova.

PATRIOTA

pre 5 godina

Krpež 12 golova kapitenski samo jedan promašaj
Radojević 5 golova
Naša krila su ovu utakmicu shvatile kao takmičarsku kao i golman Čolić
ali džaba kad Lekić i Lavko igraju kao da je prijateljska,možda je Lavko i namerno ispustila loptu jer sa nerešenim ispadaju i jedne i druge ovako ako CG pobedi Dansku a mi Francusku CG ide u polufinale iako nisu prenele ni jedan bod iz prve faze.Crnogorke igraju prljavo i tuku dok naše njih štede tako je bilo i 2017 na SP naše na njih gledaju kao na drugarice a ove na njih kao protivnice,dokle god bude tako naše će da gube od CG.

objektivni

pre 5 godina

Nikad nećete stvoriti Đokoviće, Španovićke, nikad nećete uzimati medalje u košarci i odbojci, vaterpolo vam je u konstantnom padu, kvalifikovanje na veliko takmičenje u fudbalu - misaona imenica... Ali ti trenuci sreće, kad se pobedi Srbija... Neprocenjivo.
(Kompleksaši, 10. decem Prijatelju ne kapiras . Ako nema rivaliteta nema ni sporta . Na hiljade primjera cu ti nabrojati . Vidi River Platu i Boku , Parizan i Zvezdu , Buducnost i Sutjesku , Dinamo i Hajduk . Djokovica i Federera . Ako nema rivaliteta nema sporta . Da nema Federera ni Novak ne bi bio tako veliki . A sto su razlike manje rivalitet je veci . I treba tako da bude . Nikakve tu mrznje nema .Cvijicevu i dan danas obozavaju u CG . Svim srcem sam navijao za svoje iz CG . Ali volim i postujem i rep. Srbije . I navijam za njih kad ne igraju sa CG . I Srbija je sjajna reprezentacija . Ali priznaj da se u srpski zenski rukomet ne ulaze dovoljno . Mogu one jos bolje i do samog vrha ali treba uloziti znanje i sredstva . Posebno sa mladjim kategorijama. To se u CG radi i to daje rezultate . Srbija je unistila jedan veliki Radnicki . Gdje vam je Kiticka ? I jos mnoge velike igracice koje su trebale da stvore naslednice ? Nidje . Izbacujete ih iz stanova . I onda vam sad krive sudije i crnogorske igracice koje se raduju pobjedi . Razmisli malo sire o svemu . Bratski crnogorski pozdrav . Sa iskrenim zeljama za jos bolji rukomet u Srbiji . Pozzzzz.....

Goran Topola

pre 5 godina

Svaka cast kompletnoj nasoj reprezentaciji na igri na ovom turniru.Tu smo u vrhu rukometa i to je najbitnije.Ostaje zal za boljim rezultatom,ali neke pocetnicke greske su nas udaljile od toga.I veceras su pored dobre igre pokazale jedno postovanje prema protivniku,nazalost sa strane Crnogorske reprezentacije to je izostalo.Posle dosudjenih faulova sledio je vecinom jos dodatni kontakt prema nasim igracicama,dok su se nase posle napravljenog faula vecinom izvinjavale.Nebih ulazio u neku vecu analizu jer sam i ja razocaran rezultatom ali definitivno se nisu obrukale a perspektivu imamo kao i odlicnog selektora.Napred Srbija.

Milojko

pre 5 godina

Vidi, one se uvijek tako raduju, to su sportistkinje. A sto se mrznje tice, ja vas mrzim iz dna duse, vi ste najgori narod na planeti, nemate obraza ni morala, sve najgore ste zasluzili u zivotu i zato vam se najgore i desava!
(da da da, 10. decembar 2018 22:30)

Hvala bivši brate,nadam se da ćemo upamtiti ovo kad bude bila neka nova 1918,poplava ili zemljotres.

veliki strumf

pre 5 godina

15-11 igrač više i LAVKO pravi korake eeeeej! Umesto 16-11 primamo gol za 15-12. To može mnooogo da košta. I ovaj zadnji napad u prvom poluvremenu - Pbradovic joj kaže da odigra jednu stvar (kud bas njoj?), a ona odigra nešto sasvim bezveze. Stavi čoveče bilo koga umesto nje, zar ne vidiš da više igra za protivnice nego za nas? Isto bilo i sa Rusijom - najveći je krivac sa poraz bila i tada.

#posmatrač, ne uvek nemi

pre 5 godina

Ko je uopšte pozvao ovu Lekićku u reprezentaciju???
To je rukomet iz prošlog veka. Užasno spora u napadu. Kad smo trebali da se odlepimo grešila je kao početnik. A najgore od svega, kao lider bila velika NULA a time dala nesigurnost celoj ekipi.
Velika, velika greška selektora.
Podmlađivanje ekipe...

bmiles

pre 5 godina

Nema Kiticke nema suta!Svetlana bi u svoje vreme rasturila na centralnom beku sa razornim sutevima!Kako je samo Radoiciceva matirala Srbiju sa centralnog beka,divota!Pobeda "mladje sestre" jer imaju "m..a"!Zasluzeno!Izlazak Tomasivecke nenadoknadiv iako njena zamena je odradila savrsen posao.Sudijski par vise naklonjen "djevojkama sa Gore" jer su svirale vise sumnjivih faula njima,uz ne oduzimanje lopte nakon suvise zadrzavanja i neaktivne igre, ali to nikako neumanjuje pobedu Crnogorkama!
Obradovicu zameram sto nije uzeo tajm aut omah nakon izjednacenja Crnogorki posle nedopustivo slabe igre kod igraca vise u polju!

Bogdan

pre 5 godina

Lekic je trebala i da igra za Crnu Goru, lakse bi nam bilo ... i nama, a i njoj.
(dejan, 10. decembar 2018 22:32)
Prika ona je i odigrala za cg

Izvodjac

pre 5 godina

Rekao sam sebi 1000 puta da necu da gledam zenski sport, i opet sam pogledao veceras i znao sam sta ce biti, nervoza i nervoza... Tako mi i treba

elim

pre 5 godina

Selektor je prvi put odlican ali odlican, svaki tajmaut je objasnio sve do uu detalj i prepozna sve sta treba i sta ne treba i ne smije.
Jednostavno cure ne ispunjavaju i nisu na nivou, ali KRPEZ na stranu, njoj svaka cast, sedmerci svaka cast a realizacija iz jako teskih situacija van svake pameti, bravo !
Vidim da ima dosta komentara koji su normalni i svaka cast, drago mi je ^^

saša

pre 5 godina

Ovakav debakl rukometašica negledamo prvi put. Potpuna dekoncetracija gde Jelena Laško u zadnjem napadu predaje čistu loptu crnogorkama smo gledali ceo turnir. Mnogo smo očekivali od Lekićke koja je katastrofalno igrala drugo poluvreme a i na turniru je samo ponekad dala svoj maksimum. Igračice nisu podnosile pritisak i teško se nosile i sa vodjstvom i osnovnim elementima rukometne igre kao što je igračica više. Mislim da naš savez treba da pogleda šta rade druge zemlje. Crna Gora postade evropska sila u ženskom rukometu i nelibi se da dovede trenera iz inostranstva. Nije problem izgubiti nego je problem kada na terenu vidiš ekipu koja nezna kada šta treba da radi i zaredom izgubi dve ili tri utakmice gde je jedan dobar deo u itim utakmicama vodio a kasnije isputnio pobedu.

analiticar_amater

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 10. decembar 2018 21:04)

Jeftine provokacije i nista vise. Gubis druze.

Milos

pre 5 godina

Ispustena pobeda kao protiv Svedske,neverovatno.
Ko nije gledao,po meni,kljucan detalj meca je nas napad sa igracem vise u 45 minutu,imamo 3 gola prednosti i Lavko daje loptu u ruke za kontru u prvoj sekundi napada i potom se topi prednost u naredna 3-4 minuta !
Ekipa je nazalost psihicki ubijena tim potezom,koji se ne vidja ni na casu fizickog,a kamoli na profesionalnom nivou !
Skoro istu stvar je uradila u prvom delu,isto sa igracem vise.Tada se prodrao selektor na nju,bili su u kadru : )

Goran

pre 5 godina

Lavkov nas upropasti i danas sa 5 gresaka i koracima sa igracem vise.Trener lepo kaze sut uzadnjih 5 sekundi i opet ( kao protiv Svedske) ne postuju to pa Lavkov daje loptu bez veze pivotu i izgubismo 10 sekundi.
Dzabe trener

Maks

pre 5 godina

Dok se ne otarasimo svih igračica koje su igrale za Milu nikada nećemo dobiti Milogorke. Drugo, rukomet je jedini sport gde možeš da se naprimaš dobrih batina, a da izgubiš utakmicu jer će suđenje uvek biti rak rana ovog sporta, muvačine, muljačine, brzi centar, koliko traje napad, šta je za isključenje, a šta ne. Prosto je neverovatno da su neke od najgrubljih igračica ostale bez isključenja do kraja.

HanSolo

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.
(Kića, 10. decembar 2018 21:04)

Haha, promenio si samo ruse juče sa CG danas mali hrvatu.. Idi troluj na vaše portale..

shone

pre 5 godina

Kakve amaterke ove nase?! Cim se lomi utakmica,lopta sama ispada iz ruke,izbacije se u aut,odbrane nigde,sa igracem vise katastrofalno...nije moglo bolje sa ovakvom igrom!

Rukomet ili politika

pre 5 godina

Vec sam spominjao posle poraza od Svedske, rukomet je kod nas kao i politika, uvek isti akteri, redosled desavanja, gresaka i propusta, ali pored svega toga sve se nadas bice bolje. Nece, i sto se pre pomirite sa tim bice Vam lakse, rezultati u nasem rukometu se znaju vec 10 godina unapred pred svako prvenstvo! I da ne zavaravajte 2 posto ljudi se u Srbiji bavi sportom, klubovi nemaju dresove, lopte, grejanje u salama nikakve uslove, za koju godinu necemo imati koga ni da posaljemo na prvenstvo!

HanSolo

pre 5 godina

Ako rukometski savez misli da "spasi" srpski rukomet mora da zaposli skandinavce I u muškoj i ženskoj kategoriji.. Jer se sećate kako smo igrali sa Ljubomirom Vranjesom? Nije nikom treneru normalno da drži Lavko celoj utakmici.. Obradoviću jeste.. Eto tu je već ogromna greška.. Gde će se dalje od tog.. Mislite da bi šveđanin, danac ili Trefilov držao Lavko na terenu.. Dankinja koja koučuje holanđanke bi je poslala kući.. Glupost živa.. Žao mi je samo Krpeževe.. Ja kad bi bio na njenom mestu bi rekao da ne želim igrati sa luzerima više.. Poludeo bi na njeno mesto.. Svo poštovanje njoj..

Jax

pre 5 godina

I prodade LAVKO i poslednju loptu. Pa pvo je najgoraaaa rukometašica koju sam video u životu, ubedljivo najgora! Bila je najbolji igrač i ruske i crnogorske reprezentacije, upropastila nas je skroz. Nadam se da više ono njeno ispijeno lice i masnu kosu nikad više neću gledati!
(veliki strumf, 10. decembar 2018 22:31)

Covece oladi, zasto vredjas devojku? Imala je los mec, pa sta... Sta si se isprimao toliko? Mali covece... Devojke, glavu gore, ja sam siguran da ste dale sve od sebe i to razume svako ko je loptu uzeo u ruke dva puta u zivotu. Nekad jednostavno ne ide. Lavko lutko, ja se nadam da cu te gledati i dalje, samo napred.

ваљевац

pre 5 godina

Поред овако несрећно изгзубљене утакмице чуди ме да нико не коментарише суђење ове две Румунке које су нас прилично оштетиле у мечу против ЦГ као и раније против Шведске.

O.T.A.N.

pre 5 godina

To sestrinski duel. Jel ovo vala a da budem prvi ja?
(room 1408, 10. decembar 2018 20:59)

Pusti sad sestrinstvo i jedinstvo, u ekran gledaj, u ekran gledaj.

GENIje

pre 5 godina

STETA...tesko se sa jednom postavom 60 min,moze pobediti bilo koja ozbiljna reprezentacija...utakmicu ne gubi 1-2 igraca vec TIM...sampioni smo da upadamo u (ne)osnovanu euforiju koju usled velikog razocarenja genijalno pretvaramo gnev,bes,vredjanje i pljuvanje...sport donosi tu draz pobeda i poraza,i zato nasim sportistima cu uvek biti zahvalan za svu kolicinu radosti koju su nam priredili...glavu gore i sutra je vec novi dan...

vm

pre 5 godina

ali pazi ove nase strucnjake u nazovi strucnom stabu na kraju utakmice...nabili ruke u dzepove i nos u pod...smejurija ziva...ne znam da li smo u ijednom sportu trenutno toliki diletanti kao u rukometu, sto muskom sto zenskom...da nisu u stanju da dovedu nekog stranog strucnjaka da promeni kompletnu filozofiju igre a ne ove izandjane penzionere sto ih niko nece pa da se udome negde da primaju koji dinar...na ovaj nacin i nece privuci publiku niti klince da se bave ovim sportom pa ce se javljati ovakve lavko i cvijic...bruka

Aleksandar

pre 5 godina

Ja neznam zasto ovi novinari tako navijacki potenciraju kvalitet nase reprezentacije.Igramo stari dekadentni stil rukometa sve ekipe nas nadtrcavaju igracice su nam spore bez ideje u napadu Lekic neznam zasto je vise I pozivaju da igra ona ti je kao Vujin u klubu kida u repki je nema nigde.Desni bek Lavko je blagi haos koliko je ta devojka rupa u igri posebno u napadu gde prodaje tonu lopti.Selektor nam je smesan ali to je tako kakav nam je savez takav nam je rukomet.Nema vizije nema ni strucnosti svi koji poznaju ili su poznavali ovu igru ili su skrajnuti ili nazalost pokojni(profesor Pokrajac).Zenska rukometna reprezentacija je daleko od vrha evropskog rukometa ali je svakako bolja od muske koja je bas katastrofalna.

my way

pre 5 godina

Лавко, да се не љубимо... без љутње, све најбоље у животу и каријери, али доста је било. Шта рећи, надигра те само најбоља репрезентација на првенству Русија и ти успеш да скупиш још два трагична, само и искључиво психолошка пораза. Хејтери сада наравно у еуфорији извлаче из тога некако закључке да смо лимитирани, лоши, да немамо квалитет... Везе са истином то нема када је неспорна реалност да смо изгубили оба та меча са голом разлике као што рекох само због главе, због своје несигурности чак и када водимо и када баш психолошки моменат треба да је на нашој страни. Када се томе дода још да смо били осакаћени неиграњем неколико важних играчица закључак је следећи. Имамо квалитет за борбу за медаље, али и девојке и селектор озбиљне поуке морају да изваде из овог првенства. Већ други шампионат су заједно, нема више изговора како се мало времена проведе заједно. Даље, на оба првенства нама судбину одређују порази од Црне Горе, а то се дешавало и раније. Тај комплекс, та баријера мора већ једном да се превазиђе, јер катастрофално утиче на резултате нашег женског рукомета већ дуго времена, а сви ти порази су до психе. Ништа, главе горе, ово ЕП да се заврши, па озбиљна анализа и да се посветимо наредним изазовима.

Borisbl

pre 5 godina

Na svedskoj tv, komentatori, koji zbog selektora navijaju za cg, ne mogu se nacuditi odlukama sudija.. bar 8, 9 puta im nije bilo jasno i smijali su se i cudili kako nisu svirali sedmerac, iskljucenje ili probijanje cg..

DavorPg

pre 5 godina

Је л се ова Радичевић овако радује после гола само против нас или на свакој утакмици?
(Немања, 10. decembar 2018 21:07) Uvijek se ona tako raduje, time dize atmosferu..

veliki strumf

pre 5 godina

One u 6. mi u 2. brzini igramo. Dale su nam 4 gola od 8 za sada tako sto su im napadi trajali 2 sekunde. Visak naprave očas posla.

HanSolo

pre 5 godina

Bedni i živi.. A Lavko mora ovome da je ćerka ili nešto.. Niko normalan nebi nju imao u timu..
Naš luzerski mentalitet.. Šveđanin je naučio da CG da se igra do poslednjeg minuta.. Daj bože da izgube ove luzerke.. A Pop-Lazić daje toliko energije kmečenju sudiji.. Kad bi dala tu energiju igri bi bilo mnogo bolje.. Opet je to opet da mentaliteta.. Opet kažem najlošiji u Evrope čak možda i na svetu.. Ne može niko ukakiti stvar kao mi.. Gotovo hvala bogu izgubili.. Rekao sam pre da ih neću više nikad gledati, I to ću posle ovoga držati.. Ne normalno gubiti ovako.. Stalno u poslednjih 10.. To je bolest našeg sporta svuda.. Nikad se ne igra do kraja..
A Lavko je najlošija tzv rukometašica ikad koju sam video.. A imam 53g..Užžass!!

hihihi

pre 5 godina

Šta ste tužni, pa zar sami ne tvrdite da su to sve Srpkinje. Onda vam je valjda svejedno?
(dragiša, 10. decembar 2018 22:36)

da, zato napredujete imate sve Srbijanke u timu... jer ste bez Crnogorke i Crnogoraca niko i ništa.

nebojša

pre 5 godina

neverovatno koliko su pre utakmice i posle svakog gola napaljene crnogorke. Ko se bavio sportom prepoznaje da to nije sportska motivacija, već kopmleks da se pobedi Srbija kao da se igra protiv najvećeg neprijatelja. Mi, iz iskustva, u takvim situacijama, odgovaramo inatom

Mikii

pre 5 godina

Polako, ali sigurno, stvari bas kao i uvek, dodjose na svoje mesto. A, Srbi, naravno, posle pocetne, vec standardne euforije, nerealnih zelja i neobjektivnih pohvala, pocese teskim arsenalom: pljuvackom. Srbija.

BGD

pre 5 godina

Devojkama svaka cast na igri u ova 2 dana izuzev Lekic i Lavko.Njih dve moraju da budu izbacene,jer unistavaju tim svojim glupim da ne kazem nesto gore odlukama.Ova Lekic davi loptu i usporava igru,a i masi zicere,a Lavko je pogubljena u svemiru i uzasno neinteligentna.Na sve to i ovaj selektor mora da ode,jer je los i tvrdoglav.Ima jos dve igracice levoruke i on sve vreme drzi Lavko.Bolje i deca da igraju nego njih dve.Tako je Micov pravio probleme i Sale ga je odmah izbacio i bilo je rezultata.

drago

pre 5 godina

Hs ha ha,opet pa dokle vise,Crna Gorooooo volim teeeeee.Pozdrav sa pjene od mora.
(realan?, 10. decembar 2018 22:46) borca cela kao crna gora! Small town in Serbia, you ‘r’ just small town in Serbia

pooh

pre 5 godina

Kaže se "ispustiti pobedu" kad se odigra nerešeno a ne kad se izgubi. U pitanju su dva gola a ne jedan.
(Djoksa, 10. decembar 2018 22:46)

Nije tacno. Ispustiti pobedu se kaze kada vodis veci deo utakmice, a na kraju ne pobedis, nema veze da li si izgubio ili odigrao nereseno.
Npr. vodis u fudbalu do 89. minua 1:0 I onda u narednih 1+3 minuta primis 2 gola I izgubis. To je ispustena pobeda, bez obzira sto si izgubio

bogi

pre 5 godina

Ovde treba strani trener.Izbaciti Lekicku i Lavko.Ova mlada Vukajlovic je odlicna brza i hitra.Imamo odlicnog levog beka visoju i nladu Janjusevic.Krila odlicna a Cvijuceva je jos mlada.Takoce i mladi golman Risoviceva za koju ne znam zasto ne igra.Problem je samo desni bek i normalan strani trener.Lavko je igrac vise za protuvnika.Zamislite ö da je samo ona imala 5 gresaka manje od svojih 30-ak.Inace mislim da je Lavko uzela prezime udajom i da se radi o Jeleni Živkovic koju su svojevremeno Madjari hteli uzeti za svoju reprezentaciju.Kvaliteta i mladosti ima ali ne i najbitnije -trenera!

lol

pre 5 godina

Jadan je klub gde lavko igra! Jedva cekam jutro da procitam vesti o jokicu 
(Perica Ognjenovic, 10. decembar 2018 22:46) 

A vidi ovom je Jokić bitniji od reprezentacije.
(hihihi, 10. decembar 2018 22:59)

Kad nema kiše, dobra je i krupa (dobar je i grad)

marej

pre 5 godina

da da da

Ja imam troje divne dece i divnu zenu i lepo mi je u zivotu i sve sto mi se desava sam zasluzio. Sto se tice tvog komentara...kroz posao sam shvatio ko ste sta ste...

Pre

pre 5 godina

Nemojte opet da se vadite da ste mnogo grešile. Jer: mnogo grešaka=neznanje! Šta drugo reći: kao i muškarci tako i ove devojke igraju dekadentan rukomet. Moderan rukomet je mnogo brži sa efikasnim kontrama što je za naše igrače i igračice nezamislivo.

veliki strumf

pre 5 godina

Ova Lavko nastavlja i na ovom meču da nas uništava. Neverovatno koliku gomilu gluposti može da napravi u kratkom roku.
Uf, povredi se Kaca Tomasevic...

Stara kuka

pre 5 godina

Lepo sam pisao GLAVA.Odbojkasice em imaju kvalitet em imaju glavu,dok su kosarkasice imale Marinu Maljkovic i duo Petrovic-Dabovic.
Jednostavno ne mozemo u rukometu trenutno a bice i gore.Fudbal bar ima brdo skola,najpopularniji je pa ce se nesto izroditi.

sele

pre 5 godina

ja se tolko ne razumem u rukomet ali ovaj trener sta vidi u ovoj lavko nije mi jasno ona je vratila milogorke da nas pobede alo bre koja LAVKO

Milan Pitot

pre 5 godina

Pa njena reprezentacija je Srbija ovo je veštačka tvorevina.Prava Crna Gora je Kralja Nillkole junačka Crna Gora ovo danas je izmišljeno i veštaćko samo u inat Rusiji i Srbiji i to svi znaju.

Milance Niš

pre 5 godina

Ja ne razumem ,da li je ova Lavko platila mesto da igra ,aman više zameni je covece ,imas jos bekova...gubimo zbog nje vec treci mec ...

blek stena

pre 5 godina

Pitanje za naseg velikog selektoea:Da li bar pogleda statistiku,da vidi koliko Lavko izgubi lopti,kad vec ne vidi ono sto je ocigledno na utakmici?Ma sta ja pricam,on verovatno ni ne zna za internet.

Czv

pre 5 godina

Nadam se da ce se posle ovoga svi smeniti i sve promeniti.ako imaju obraza.ako ne treba da ispadaju i izgube sve utakmice koje odigraju.ovo je vec bezobrazluk.

Nemanja

pre 5 godina

Junaci, vi što sve znate o rukometu i džentlmenski ogovarate i pljujete naše najbolje devojkame, koje se žrtvuju za svoju zemlju:
Devojke su odigrale maksimalno borbeno i angažovano na svakoj utakmici, ekipno i iznad svojih individualnih kvaliteta.
Nama fali tradicija, i vera i iskrena podrska sa vrha rukometnog sveta da reprezentacija moze da osvoja medalje.
Šteta za ovo prvenstvo, sve sto smo izgubili bile su rezultatski aktivne i mogle i da pobede, ali uvek neke greske, kao da naidje neki strah od pobede.
Devojkama beskrajno hvala za svaki minut dat drzavnom timu!!!

HanSolo

pre 5 godina

A koliko istih golova može Mehmedović da daje.. To je ona antiinteligencija.. Kao mala deca.. Stalno isto.. Neverovatno najvno..
Bolje da idu kući..

Nex

pre 5 godina

Jel neko zna da nisu Lavko i Obradovic neki rod,da mu nije snaja,ili je "pćerkio"!? O cemu se ovde radi. 17-6 u izgubljenim. Pa znaci Lavko izgubila vise lopti nego sve Cg zajedno! Budi bog s nama!
I jos Lekic pride....

hihihi

pre 5 godina

Jadan je klub gde lavko igra! Jedva cekam jutro da procitam vesti o jokicu
(Perica Ognjenovic, 10. decembar 2018 22:46)

A vidi ovom je Jokić bitniji od reprezentacije.

Pato

pre 5 godina

Mi golmane nemamo covece, tako se ne moze do same zavrsnice. Gledam malopre onu ruskinju poskidala sve zivo, a nase ne mogu da skupe 5 po utakmici. Za Lavko nemam komentar, tj imam ali zaista je suvisno ponavljati se. Sve najbolje nasim devojkama, sta god uradile svaka cast, sa gore pomenutim i ovo je uspeh. Krpez gazi

Dejan

pre 5 godina

Nije izgubila nego po oprobanom receptu sudije su odlucili ko ce da pobedi, i to nam se ponavlja od prvenstva do prvenstva namestaju nam se sudije koje dozvoljavaju nasim protivnicima sve! A pogotovu ovim sa mafojaskih podrucja!

Dr Hitch

pre 5 godina

Nema mesta nekom prevelikom razočarenju, jednostavno smo jako limitirana ekipa i kvalitetom, ali i psihom očigledno, ne znam kako bih drugacije to opisao...Protiv svedjanki jako slična situacija kao večeras, deluje da kontrolišemo meč i onda serijom grešaka vratimo protivnika i totalno se pogubimo, i posle povratka nema, da se igra samo prvo poluvreme verovatno bi finale igrali, ovako kuci i to je to, pošteno.

Dušan

pre 5 godina

da se Tomaćevićka nije povredila dobili bi.

inače suđenje užas, mislio sam da gledam rvanje od strane CG a nigde isključenja i faulova, perfidno navlačenje ali čestitke na pobedi, manje su grešili.

zašto nismo uzeli time out zadnji napad?????

Miodrag

pre 5 godina

Pa dobro, ocigledno da nemamo snage za dva meca uzastopno. Cim je nestalo snage i svezine pocele su greske. Doduse onaj igrac vise na +2 pa egal ...
CG je svoj prethodni mec igrala jos u cetvrtak.

Metodije Sindjelic

pre 5 godina

Kaoo Prvo razliku su napravile Rumunke koji su opet drugi put na ovom prvenstvu sudile katastrofa toliko razlicitih arsina na obe strane da je to strasno cist faul Nase Katarine Bulatovic u napadu ne sviraju i priznaju gol a posle toga kolilo puta samo prvo poluvreme propustaju pojedinim Crnogorskim rukometasicama da daju iskljucenja pa to je strasno Raicevic, Klikovac i ostale po 3 iskljucenja zasluzile ko nista pogotovo ona Raicevic (Knezevic) ono nesporstko pomeranje ramena prema licu Lavk posle Faula !
2. Andre Lekic nas vodja dve najbitnije utakmice najgora na terenu, e sad Andrea udarni termin RTS 1 DNEVNIK 19.30 I DA SE IZVINIS SVOM NARODU NA TVOJOJ IGRI ZA REPKI SVE SMO SKORO U SAVEZU ZBOG TEBE SMENILI A TI IGRAS KO NEKA DEVOJCICA OD 17GOD
3.Jelena Lavko Dal je moguce da ovako lose danas odigra dzaba i 4gola kad je prodala minimum 8lopti
4. Dragana Cvijic pa sto bi ovo Cvijicka danas apsolutni kec 1 za danasnju igru nit odbrana nesto specijalno niti napad.
Al zatoo svaka cast KATARINI KRPEZ SLEZAK ZNACI BRAVO KAKO IGRA CEO SAMPIONAT PRAVI KAPITEN BRAVO CARICE NEMAM RECI DA SI TOLIKO NAPREDOVALA ZA MALO JACE OD 3 GODINEE !
Mala Radojevic danas bravo totalno iznenadjenje
Celo prvenstvo dobre Odnodno solidna ekipa i prava steta u drugoj grupi verovatno mnogo lakse
Ps Dali neko zna sto Opet nema Kristine Liscevic?!?!?!
Ps Hocu broj od RADICEVIC TIP TOP JE :-*

djoka

pre 5 godina

zao mi je tomasevicke, dala je dosta nasoj reprezentaciji, svakom se moze desiti, al vidi se da zena nije spremna za profesionalni sport.

smdrg

pre 5 godina

Gledam svaku utakmicu i sve najbolje zelim reprezentaciji, ali ljudi, pa zar mi nemamo drugog desnog beka? Lavko... nemam komentar...

Bane

pre 5 godina

Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

Otresli a mi imali napad za izjednačenje. Da smo imali neku bolju igračicu od Lavko ne bi se ti ovoliko znaš na portalu. Ma čak i opšte. Drugar mi smo imali 16 ili 17 tehničkih grešaka to se zove ispuštena pobeda jer i pored toga egal bio do poslednjeg sekunda. I još pod hendikepom bez našeg prvog golmana. Realno pojma nemate kao ni mi doduše. I možete komotno sa nama kući.

Goran

pre 5 godina

Vec na pocetku, po odnosu prema himni i pevanju vidi se da ce Crnogorke da nas oderu
(seps, 10. decembar 2018 21:02)

Sta je poenta??? U drzavi koja se po ustavu odredjuje kao sekularna, himna boze pravde.

NS

pre 5 godina

Iskreno neocekujem nista posebno od nasih rukometnih selekcija kada igraju sa strane neko prvenstvo.. Tako da za mene ovo nije nista sto vec nije vidjeno.. Osim Katarine Krpez koja je uvek tu na nivou ostalo nije za pomenuti kao ni trener.. sta da kazem sve ste videli... Jedino jos da cujemo Strajnica sa RTsa mozda on ima neku kalkulaciju kako do polufinala posto samo on razume rukomet....

Penalima, na sreću

pre 5 godina

Čestitke Crnogorkama i Crnogorcima iz susjedne Hrvatske, a vama više znanja drugi put.
(lol, 10. decembar 2018 23:56)

Pa dobro nama je nedostajalo znanja u ovoj utakmici kao i vama u finalu SP u fudbalu i to nakon što ste svu moguću sreću ispucali u utakmicama koje su prethodile.

Car Dušan

pre 5 godina

Dvije podjednake ekipe, igračice koje se poznaju dugi niz godina... Neko je morao dobiti, u ovom slučaju Crna Gora - ipak, je to PIROVA pobjeda! Kako god okreneš, neko od ove dvije ekipe, po kvalitetu je trebalo da igra za medalju!Slažem se, da Obradović mora da ide ali, ni Crnogorke se nisu usrećile sa ovim SKUPIM, stranim stručnjakom...

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Не зна се шта Срби више не трпе, успех или неуспех?
Шта хоћете, у свему да будете први? Бориле су се жене колико су могле, реално је било да буде нерешено...

x

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57)

O čemu ti pričaš?! Francuska već odavno pobedila Dansku
Poslednje kolo igraju Srbija-Francuska. Dakle Srbija ako pobedi večeras, u sredu sa Francuskom igra za polufinale!

Dragan

pre 5 godina

Daj bre Lavko pa Lavko...ne valja brate nijedna a ne samo Lavko, osim onog naseg levog krila..Dijana čini mi se da se zove..ove ostale katastrofa

hihihi

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu. Sudije otmu taman koliko treba. Od 9 do 12 mesta, nema ni kvalifikacija za Olimpijadu. 
Crna Gora nikad lošija, od golmana pa nadalje
(bojan, 10. decembar 2018 22:33)

Ako su sidili Albanci moguce, oni su njihova braća k'o Bich Švicarcima

АCM

pre 5 godina

Osim Krpež Šlezak ostale slobodno pocepajte srpski pasoš ! Umesto da se prelomi utakmica, sve je otišlo u suprotnom smeru ! Još jednom, nek vas je sramota !!!

Desterad visekruna

pre 5 godina

Nazalost promene u RSS su izmakle pre dve godine.
Umesto da je tada promenjena garnitura , podmeldjen savez, dovedn strani trener, pod izgovorom “promena” ostali su isti a dovedeni jos gori...rezultat je ovo.
Iu muskoj ce biti jos gori rezultat...
Ali bitno je da je u rukometu ista ekipa diletanata 12 godina.
Medalje . .. hvala na pitanju one su plod rada na domacem terenu.
Molim i drugi put.

slavoljub

pre 5 godina

Srbija igra tupadzijski rukomet. U svakom cosku ima po jednu igracicu kojoj ostale ni mrtve nece da daju loptu nego guraju kroz sredinu bukvalno u duzini od dva metra i tu ih blokiraju protivnice. Nema sta da se vidi.
Obradovic je samo figura ne i selektor.

remax

pre 5 godina

Severne Srpkinje protiv južnih..
Zategao sam keca na severnjakinje, 2.7 nije za bacanje a više motiva bi trebalo da imaju jer imaju šanse za prolaz.

O.T.A.N.

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu.
(bojan, 10. decembar 2018 22:33)

Bez brige dragi moj. Ako je bilo kakvih neregularnosti, poslaćemo Terzu u Pariz, ovaj htedoh reći kod Mila da sazna iz prve ruke 😋

nikol dz feimija

pre 5 godina

JEDNA MALJKOVIĆEVA NA MESTU SELEKTORA REŠAVA SVE PROBLEMA ali je nema u srpskom rukometu.

AKO UDJU MEDJU 4 biće to ravno podvigu i biće to ogroman uspeh.

SREĆNO I DRŽIMO PALČEVE.

Šturm

pre 5 godina

Sta li ce nam Vulin reci-zaprijetiti ha ha ha.Pozdrav sa pjene od naseg mora.
(realan?milogorac, 10. decembar 2018 23:50)

Ne brini, milogorac, tu su Tači i Haradinaj da vas zaštite od strašnog Vulina. Imate vi vašu braću.

dejan

pre 5 godina

Mislim da iz nase reprezentacije treba izbaciti sve igracice koje niju iz Srbije ili RSrpske. Pogledajte koliko je gresaka jedna nasa a njihova igracica napravila.(slucajno, naravno).

hihihi

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.
(Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

Idario brat na brata

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Odbrambeni duo Bulatović-Klikovac u slobodno verovatno nose muževe u kolima na posa'. Abnormalna sirova snaga. Ajmo Srpkinje!

Nemus

pre 5 godina

(da da da, 10. decembar 2018 22:30)

Ko se to nama potresao, pa malo ne shvata istoriju. Ali dobro sport je uvek dobar za izbacivanje frustracija naročito od bednog života.

room 1408

pre 5 godina

Ali ova dodavanja...Haos.I Gatuzo bi bolje dodavao loptu u ruke...P.S oduševljava me komentator.Naucio...Lekic,Lavkov...Respekt!!!!

MOE32

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove.
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.
(Johnny, 10. decembar 2018 22:10)

Jesi se bavio nekada nekim sportom? Ocigledno nisi! Da li si nekada gledao kako favoriti ispustaju prednost od vise golova za nekoliko minuta? Da li si gledao kako Zvezda pobedjuje prvoplasiranu ekipu Premier lige sa 2:0? Da li si gledao kako Peni Hardvej za 33 sekunde ubacuje 11 poena i sam pobedjuje protivnika u poslednjim sekundama? To je sport druze. Ne mogu da krivim devojke jer nisu igrale protiv cunjeva vec protiv devojaka koje se isto kao i one bore za titulu. Svaka im cast na svemu!!!

sasa jokic

pre 5 godina

Posle utakmice sa Rusijom, ja bi onu Lavko odstranio iz tima, a ona opet dobije sansu i proda nezna se koliko lopti.
A ova Lekicka nije iskoristila isto toliko zicera.

Nex

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml

guru pepe

pre 5 godina

@HanSolo
A da nije nekad stvar u kvalitetu?Sta kao trebali smo da dobijemo Olimpijske prvakinje i duplo jace Crnogorke,a ceo tim nam igra u Francuskoj,koja je leva liga.Kada igras sa 7 igracica ceo mec a protivnik igra sa komplet rosterom a pritom su i dan duze imale odmor za ocekivati je da se ne moze prednost sacuvati tek tako,kakav bre mentalitet,kako kosarkasi i vaterpolisti lome kada je potrebno,pa kvalitetni su.

vlada

pre 5 godina

Cuj ispustile pobedu.Nisu bile ni blizu.Da su htele, jesu.Da ne znaju kako, ne znaju.A nema ko ni da ih nauci i to je sve sto se moze reci o ovom mecu.

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

Hvala bivši brate,nadam se da ćemo upamtiti ovo kad bude bila neka nova 1918,poplava ili zemljotres.
(Milojko, 10. decembar 2018 23:05)

vid ga srbin sa tetovazom, uvredio se hahahaha

deda

pre 5 godina

@Predrag Bošković

idi ti u TOKIJO ali prvo svrati do uciteljice da ti iscupa usi, bruko a ovde gomila tvojih boskovica se dobro uhlebila pa i ti verovatno, i prijatno ti bilo sto jedes iz tanjira u koji ...zna vec

CensoreD

pre 5 godina

Наше девојке дале више голова за једно полувреме са крилних позиција него мушка екипа на последња 3 такмичења.

Браво девојке, супер изгледа за сад све!
Шта значи тренер и здрава атмпсфера у екипи.

tesa tesanovic

pre 5 godina

@АCM
Igracice koje nacija ne zna ni kao izgledaju,koje ne dobijaju nikakvu podrsku i paznju jer sport kojim se bave u Srbiji odavno ne postoji,koje dobiju kvalitetniju Dansku i gubi gol razlike od duplo kvalitetnije CG treba da je sramota.Od vas?A sto se pasosa tice mogle su one ko Kaca Bulatovic za CG da zaigraju,i da budu sportske zvezde br.1,ali ipak su ostale ovde,i s obzirom kakav nam je savez mozemo samo da im budemo zahvalni sto svesno rade šrotiv sebe igrajuci za drzavni tim

Mrle

pre 5 godina

Prvo cestitke reprzentativkama Crne Gore nisu one krive sto predstavljaju najveceg ..... na ovim prostorima I njegovu huntu. Posteno su se borile I pobedile doduse uz pomoc Rumunskih sudija, ali booze moj sreca prati hrabre. Jos jednom iskrene cestitke.

pakica

pre 5 godina

A vidje junaka sto jezik razvezase ko zenturace kojekakve. Popalili se na rukomet zenski, deder da se i oni poraduju malo, kad su im vec muskarci nesposobni. Dje su bili sokolovi fudbal kad se igra’ ? Jedan gol nam dadose, tj im daju ne bi li sta obraza sacuvali. Ostale sportove necu ni da pominjem.

DavorPg

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57) I nas onaj poraz od Rusije, a vodili cijelu utakmicu po 4 gola razlike. Ali ostaje nam da ucimo na greskama jbg..

bigserb

pre 5 godina

Lekicka nastavlja tamo gde je juce stala, da "siluje" loptu, da pravi pocetnicke greske i da opet bude najgora uz onu bedeviju Cvijicevu od 150 kg, kojoj bi sigurno bolje islo sumo rvanje nego rukomet o kojem nema pojma!

pooh

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57)

Pa Francuskinje su pobedile Dankinje jos pre nekoliko dana, u prvom kolu druge faze. Francuskinjama je ostao jos mec sa nama

HanSolo

pre 5 godina

Kako luzerski igraju.. Kao što sam rekao juče.. Debakl I sve izgubljene utakmice.. A Lavko će I ovo upropastiti.. Užas.. Uništili su nas sa kontrama a utakmica nije ni počela.. Luzerke i lenjštuge..

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

Jeftine provokacije i nista vise. Gubis druze.
(analiticar_amater, 10. decembar 2018 21:41)

pobedio je ;)

sima

pre 5 godina

nisam gledao,ali pretpostavljam po starom nasem obicaju kad izgubimo u bitnim utakmicama da je sudija kriv?! zar ne? Salim se,gledao sam,utakmica izgubljena takticki,trener igra igru od pre 30godina,staticna,spora,bez brzih igraca! Tako da ovde nismo imali nikakvu sansu. Ovo je sport kontra napada,gde smo mi vecinu golova tako primili,i nikako to nismo uspevali da resimo. Opet u pozicionoj igri gde treba da smo u prednosti zbog jacih igracica,nismo uspevali da realizujemo,cak i sa igracem vise! Trener je po meni glavni krivac

Predrag Bošković

pre 5 godina

Božo, opet sam te kao na prvenstvu u Hrvatskoj uz pomoć Dragana Načevskog i Rumunskih sudija navuko na tanak led! Mi odosmo u Tokijo a vi kud koji mili moji...Na kraju samo nauči selektora da u rukometu "od skoro" postoji i tajm-aut i to 2 koja je mogao da iskoristi u drugom poluvremenu. Aj sad pobedite Francusku pa će čika Peđa da odreši kesu...

hihihi

pre 5 godina

Vratite se odmah ku?i, prvim avionom, kad ste ovo izgubile, dalje i ne morate da igrate...
(AlOkin, 10. decembar 2018 22:32)

a vidi komentara ku?

Olgerd Vladislav

pre 5 godina

Da isprobam svoju pretpostavljenu supermoć komentarisanja u poluvremenima. 😉

Kada igramo na sa 100% koncentracije i samim tim bez jeftinih tehničkih grešaka, očigledno je da možemo da pariramo vrlo dobrim ekipama (Danska, Švedska prvo poluvreme i ovo poluvreme). Nadam se samo da ce nastavak biti kao protiv Danske, a ne kao protiv Švedske.

Šteta za povredu golmana, želim joj brz oporavak! I nadam se da će Čolićeva da razbije u drugom poluvremenu! 😊

adje

pre 5 godina

naslov nije realan jer crna gora 1.5 minuta pre kraja imala 3 gola razlike da bi do kraja srbija smanjila na jedan zaostatka i imali su napad za izjednacenje,pa je bolji naslov srbija ispustila remi...budite malo realni...

stole

pre 5 godina

treba ignorisati rss,najgori su od svih,rts da ne prenose utakmice rukometa,da se počne od početka od nule,ne sme nijedna ova igračica da ostane u repki.

Kića

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.

немам ти кад

pre 5 godina

Поред несрећно изгубљене утакмице, нико не помиње ужасно суђење Румунки које су нас оштетиле и против ЦГ и против Шведске.

Montenegro

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.

Немања

pre 5 godina

Је л се ова Радичевић овако радује после гола само против нас или на свакој утакмици?

Milan Pitot

pre 5 godina

Čestitke crnogorkama na pobedi ali samo me zanima šta je umislila jovanka radičević,glumi neku veliku crnogorku.To je najgore kada nekim gestovima dokazuješ da si neko i nešto.Srpkinja si sestro pa blatom da se namažeš opet ćeš biti.

ogicg

pre 5 godina

Milan pMilan pitop-sto ti je druze koja je muka.Radicevicka je veliki Crnogorski patriota.Uvjek gine za svoj grb al uvek postuje drugu ekipu.Koja je muka na tebe,da ne slavi pobjedu svoje reprezentacije???

nebojša

pre 5 godina

neverovatno koliko su pre utakmice i posle svakog gola napaljene crnogorke. Ko se bavio sportom prepoznaje da to nije sportska motivacija, već kopmleks da se pobedi Srbija kao da se igra protiv najvećeg neprijatelja. Mi, iz iskustva, u takvim situacijama, odgovaramo inatom

Bratstvo

pre 5 godina

Ajde prestanite molim vas da vrijedjate Crnogorke. Na sta vam to lici, izgubili ste utakmicu i dostojanstveno podnesite poraz a ne vredjate ih kako slave crnogorke sto su nas dobile i zovete ih milogorke itd. ruzno, jako ruzno.. ponizavate sportistkinje koje su sportski 6 na 6 na terenu bile bolje za 1 gol.

Kompleksaši

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.
(Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

To je vama najvažnije. Večiti san vam je da dobijete Srbiju pa makar bili poslednji na svakom takmičenju. To je ono što izaziva egzaltaciju kod vas. Nisu vam bitna ta silna peta, šesta, sedma mesta, neprolasci grupa, nekvalifikovanje na velika takmičenja... Medalja ste uzeli na prste jedne ruke, otkako ste se osamostalili i to samo u ženskom rukometu i vaterpolu. Nikad nećete stvoriti Đokoviće, Španovićke, nikad nećete uzimati medalje u košarci i odbojci, vaterpolo vam je u konstantnom padu, kvalifikovanje na veliko takmičenje u fudbalu - misaona imenica... Ali ti trenuci sreće, kad se pobedi Srbija... Neprocenjivo.

Milan Pitot

pre 5 godina

Pa njena reprezentacija je Srbija ovo je veštačka tvorevina.Prava Crna Gora je Kralja Nillkole junačka Crna Gora ovo danas je izmišljeno i veštaćko samo u inat Rusiji i Srbiji i to svi znaju.

Dejan

pre 5 godina

Nije izgubila nego po oprobanom receptu sudije su odlucili ko ce da pobedi, i to nam se ponavlja od prvenstva do prvenstva namestaju nam se sudije koje dozvoljavaju nasim protivnicima sve! A pogotovu ovim sa mafojaskih podrucja!

Goran Topola

pre 5 godina

Svaka cast kompletnoj nasoj reprezentaciji na igri na ovom turniru.Tu smo u vrhu rukometa i to je najbitnije.Ostaje zal za boljim rezultatom,ali neke pocetnicke greske su nas udaljile od toga.I veceras su pored dobre igre pokazale jedno postovanje prema protivniku,nazalost sa strane Crnogorske reprezentacije to je izostalo.Posle dosudjenih faulova sledio je vecinom jos dodatni kontakt prema nasim igracicama,dok su se nase posle napravljenog faula vecinom izvinjavale.Nebih ulazio u neku vecu analizu jer sam i ja razocaran rezultatom ali definitivno se nisu obrukale a perspektivu imamo kao i odlicnog selektora.Napred Srbija.

ваљевац

pre 5 godina

Поред овако несрећно изгзубљене утакмице чуди ме да нико не коментарише суђење ове две Румунке које су нас прилично оштетиле у мечу против ЦГ као и раније против Шведске.

HanSolo

pre 5 godina

A koliko istih golova može Mehmedović da daje.. To je ona antiinteligencija.. Kao mala deca.. Stalno isto.. Neverovatno najvno..
Bolje da idu kući..

Kontras

pre 5 godina

@ bu2nin

Dok volis tu svoju prvu ljubav Crnu goru, dolazis na srpski portal i da bi se radovao pobedi nad srbima u petom, sestom sportu po vaznosti.

Covece, pa pre par dana smo vas dva puta pobedili u fudbalu i nismo pravili od toga cirkus.

Meni u snu ne pada na pamet da idem i komentarisem na crnogorskim portalima od kad ste se odvojili.

Borisbl

pre 5 godina

Na svedskoj tv, komentatori, koji zbog selektora navijaju za cg, ne mogu se nacuditi odlukama sudija.. bar 8, 9 puta im nije bilo jasno i smijali su se i cudili kako nisu svirali sedmerac, iskljucenje ili probijanje cg..

lol

pre 5 godina

Ne morate ući u polufinale, samo dobite milogorke
(Svetolik, 10. decembar 2018 21:10)

Nisu ti ovo pozdravi i čestitke, pa da ispunjavaju želje.

frank_castle

pre 5 godina

Sudije ocajne. Izvodjenje sa centra crnogorki, pola njih vec na nasoj polovini. Ali zato kad mi izvodimo centar, traze da se nase igracice vrate na svoju polovinu.

Budućnost

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove. 
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.
 (Johnny, 10. decembar 2018 22:10) 

Crnogorke bolje i sa igračem manje. Šta sad da se radi?

drago

pre 5 godina

Hs ha ha,opet pa dokle vise,Crna Gorooooo volim teeeeee.Pozdrav sa pjene od mora.
(realan?, 10. decembar 2018 22:46) borca cela kao crna gora! Small town in Serbia, you ‘r’ just small town in Serbia

Maks

pre 5 godina

Dok se ne otarasimo svih igračica koje su igrale za Milu nikada nećemo dobiti Milogorke. Drugo, rukomet je jedini sport gde možeš da se naprimaš dobrih batina, a da izgubiš utakmicu jer će suđenje uvek biti rak rana ovog sporta, muvačine, muljačine, brzi centar, koliko traje napad, šta je za isključenje, a šta ne. Prosto je neverovatno da su neke od najgrubljih igračica ostale bez isključenja do kraja.

bojan

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu. Sudije otmu taman koliko treba. Od 9 do 12 mesta, nema ni kvalifikacija za Olimpijadu.
Crna Gora nikad lošija, od golmana pa nadalje

hihihi

pre 5 godina

Šta ste tužni, pa zar sami ne tvrdite da su to sve Srpkinje. Onda vam je valjda svejedno?
(dragiša, 10. decembar 2018 22:36)

da, zato napredujete imate sve Srbijanke u timu... jer ste bez Crnogorke i Crnogoraca niko i ništa.

Urke

pre 5 godina

Vidi, one se uvijek tako raduju, to su sportistkinje. A sto se mrznje tice, ja vas mrzim iz dna duse, vi ste najgori narod na planeti, nemate obraza ni morala, sve najgore ste zasluzili u zivotu i zato vam se najgore i desava!

To znaci da mrzis i sebe...ti si na nasu zalost deo, mada, onaj losiji deo srpskog naroda.

Nex

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml

remax

pre 5 godina

Severne Srpkinje protiv južnih..
Zategao sam keca na severnjakinje, 2.7 nije za bacanje a više motiva bi trebalo da imaju jer imaju šanse za prolaz.

hihihi

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu. Sudije otmu taman koliko treba. Od 9 do 12 mesta, nema ni kvalifikacija za Olimpijadu. 
Crna Gora nikad lošija, od golmana pa nadalje
(bojan, 10. decembar 2018 22:33)

Ako su sidili Albanci moguce, oni su njihova braća k'o Bich Švicarcima

АCM

pre 5 godina

Osim Krpež Šlezak ostale slobodno pocepajte srpski pasoš ! Umesto da se prelomi utakmica, sve je otišlo u suprotnom smeru ! Još jednom, nek vas je sramota !!!

marej

pre 5 godina

da da da

Ja imam troje divne dece i divnu zenu i lepo mi je u zivotu i sve sto mi se desava sam zasluzio. Sto se tice tvog komentara...kroz posao sam shvatio ko ste sta ste...

Kontras

pre 5 godina

@ milogorac


E moj milogorac, zasto bi mi plakali?

Mi smo jedna od najboljih sportskih nacija na svetu: imamo Novaka najboljeg tenisera na svetu, kosarkasi vicesampioni sveta, odbojkasice prvakinje sveta, vaterpolisti osvojili sve sto se osvojiti moze...

Cak i u tom fudbalu smo nesto iznad proseka, a imamo i dva velika fudbalska kluba od kojih je jedan bio prvak Evrope, a drugi vicesampion Evrope.

A ti ne umes ni da se radujes pobedi svoje reprezentacije vec si dosao na srpski portal da prozivas. Uzivaj covece, doslo i tvojih 5 minuta, pobedio si Srbiju u zenskom rukometu. I to je nesto, koliko-toliko.

Milojko

pre 5 godina

Vidi, one se uvijek tako raduju, to su sportistkinje. A sto se mrznje tice, ja vas mrzim iz dna duse, vi ste najgori narod na planeti, nemate obraza ni morala, sve najgore ste zasluzili u zivotu i zato vam se najgore i desava!
(da da da, 10. decembar 2018 22:30)

Hvala bivši brate,nadam se da ćemo upamtiti ovo kad bude bila neka nova 1918,poplava ili zemljotres.

analiticar_amater

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 10. decembar 2018 21:04)

Jeftine provokacije i nista vise. Gubis druze.

hihihi

pre 5 godina

Pa vi nikada niste imali pobjedu u rukama! Nikada! Poigravamo se s vama, u sred Beograda smo vas otresli, a kamoli sada. Nikada niste uspjeli da pobjedite CG, za vas smo klasa.
(Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

Idario brat na brata

Jax

pre 5 godina

I prodade LAVKO i poslednju loptu. Pa pvo je najgoraaaa rukometašica koju sam video u životu, ubedljivo najgora! Bila je najbolji igrač i ruske i crnogorske reprezentacije, upropastila nas je skroz. Nadam se da više ono njeno ispijeno lice i masnu kosu nikad više neću gledati!
(veliki strumf, 10. decembar 2018 22:31)

Covece oladi, zasto vredjas devojku? Imala je los mec, pa sta... Sta si se isprimao toliko? Mali covece... Devojke, glavu gore, ja sam siguran da ste dale sve od sebe i to razume svako ko je loptu uzeo u ruke dva puta u zivotu. Nekad jednostavno ne ide. Lavko lutko, ja se nadam da cu te gledati i dalje, samo napred.

PATRIOTA

pre 5 godina

Krpež 12 golova kapitenski samo jedan promašaj
Radojević 5 golova
Naša krila su ovu utakmicu shvatile kao takmičarsku kao i golman Čolić
ali džaba kad Lekić i Lavko igraju kao da je prijateljska,možda je Lavko i namerno ispustila loptu jer sa nerešenim ispadaju i jedne i druge ovako ako CG pobedi Dansku a mi Francusku CG ide u polufinale iako nisu prenele ni jedan bod iz prve faze.Crnogorke igraju prljavo i tuku dok naše njih štede tako je bilo i 2017 na SP naše na njih gledaju kao na drugarice a ove na njih kao protivnice,dokle god bude tako naše će da gube od CG.

hihihi

pre 5 godina

Vratite se odmah ku?i, prvim avionom, kad ste ovo izgubile, dalje i ne morate da igrate...
(AlOkin, 10. decembar 2018 22:32)

a vidi komentara ku?

Metodije Sindjelic

pre 5 godina

Kaoo Prvo razliku su napravile Rumunke koji su opet drugi put na ovom prvenstvu sudile katastrofa toliko razlicitih arsina na obe strane da je to strasno cist faul Nase Katarine Bulatovic u napadu ne sviraju i priznaju gol a posle toga kolilo puta samo prvo poluvreme propustaju pojedinim Crnogorskim rukometasicama da daju iskljucenja pa to je strasno Raicevic, Klikovac i ostale po 3 iskljucenja zasluzile ko nista pogotovo ona Raicevic (Knezevic) ono nesporstko pomeranje ramena prema licu Lavk posle Faula !
2. Andre Lekic nas vodja dve najbitnije utakmice najgora na terenu, e sad Andrea udarni termin RTS 1 DNEVNIK 19.30 I DA SE IZVINIS SVOM NARODU NA TVOJOJ IGRI ZA REPKI SVE SMO SKORO U SAVEZU ZBOG TEBE SMENILI A TI IGRAS KO NEKA DEVOJCICA OD 17GOD
3.Jelena Lavko Dal je moguce da ovako lose danas odigra dzaba i 4gola kad je prodala minimum 8lopti
4. Dragana Cvijic pa sto bi ovo Cvijicka danas apsolutni kec 1 za danasnju igru nit odbrana nesto specijalno niti napad.
Al zatoo svaka cast KATARINI KRPEZ SLEZAK ZNACI BRAVO KAKO IGRA CEO SAMPIONAT PRAVI KAPITEN BRAVO CARICE NEMAM RECI DA SI TOLIKO NAPREDOVALA ZA MALO JACE OD 3 GODINEE !
Mala Radojevic danas bravo totalno iznenadjenje
Celo prvenstvo dobre Odnodno solidna ekipa i prava steta u drugoj grupi verovatno mnogo lakse
Ps Dali neko zna sto Opet nema Kristine Liscevic?!?!?!
Ps Hocu broj od RADICEVIC TIP TOP JE :-*

jatabare

pre 5 godina

Rukomet u Srbiji,a narocito zenski vise ne prati ni rodbina igracica,na ovom sajtu svaka vest o ovom sportu zavredi maksimum 1 komentar(npr snuker dobaci do tridesetak),podrska dakle nikakva,a predvidjanja su bila u pravcu jedne pobede nad Poljskom i 5 katastrofa.I pored svega ljudi su razocarani sto ne idemo u borbu u polufinale,nerealni smo cudo jedno.A sto se same utakmice tice,pokazalo se da je Andrea zenski Marko Vujin sto se tice igara za reprezentaciju,da je Lavko(inace odlicna igracica)totalno van forme a selektor je ne menja iako ima na klupi jos dva desna beka,da je odsustvo Sanje nenadoknadivo jer smo najslabiji na toj poziciji,da je Poplazic mnogo korisnija od Cvijiceve u ekipi,da je Katarina Krpez zrtva losih Ljubinih prethodnika na klupi,celu karijeru najgora u timu a zadnje 2 godine nas sama drzi u igri za dobar plansman,da je Ljuba ozbiljan strucnjak,dobar pedagog ali da je ipak stara garda koji ne moze da isprati moderan rukomet,i da se po ko zna koji put ispostavlja da reprezentacija vapi za skandinavskim trenerom,setimo se kako je zenska ekipa izgledala ono kratko vreme sa Anjom Anderson na klupi a muska sa Vranjesom.Mada bojim se da je proso voz,ovaj tim ce jos igrati dogodine na svetskom koje je i kvalifikacija za OI,nakon toga raspad,ostace nam rezervni golman,rezervno levo krilo,ove dve klinke sto su kratko igrale danas plus Janjusevic,a ostatak ce popuniti pitaj boga ko,mladje kategorije su u rangu Luksemburga,jedino Lidija Cvijic ima neki potencijal.

Dušan

pre 5 godina

da se Tomaćevićka nije povredila dobili bi.

inače suđenje užas, mislio sam da gledam rvanje od strane CG a nigde isključenja i faulova, perfidno navlačenje ali čestitke na pobedi, manje su grešili.

zašto nismo uzeli time out zadnji napad?????

O.T.A.N.

pre 5 godina

To sestrinski duel. Jel ovo vala a da budem prvi ja?
(room 1408, 10. decembar 2018 20:59)

Pusti sad sestrinstvo i jedinstvo, u ekran gledaj, u ekran gledaj.

sele

pre 5 godina

ja se tolko ne razumem u rukomet ali ovaj trener sta vidi u ovoj lavko nije mi jasno ona je vratila milogorke da nas pobede alo bre koja LAVKO

goran

pre 5 godina

Naši treneri su u ovom sportu ostali u 20 veku,oni su najveći problem,uz savez koji je naravno užasan.Skandinavci su promenili ovaj sport,i muški i ženski rukomet,ubrzali ga i mi se tu nismo snašli.Ako ne igraš kao oni ostaje ti samo da igraš brutalnu odbranu kao Francuzi kod muškaraca,ili kao Crna Gora kod žena,VAN KONKURENCIJE NAJIRITANTNIJA EKIPA KOJA POSTOJI U KOLEKTIVNOM SPORTU,TU RAČUNAM I KLUBOVE.Obradović je verovatno ok čovek,ali za medalju ti treba vrhunski trener,stranac.Kod muškaraca isto tako,gomila njih igra u vrhunskim klubovima ali u dresu Srbije pogrešno vođeni liče na grupu amatera.

pakica

pre 5 godina

A vidje junaka sto jezik razvezase ko zenturace kojekakve. Popalili se na rukomet zenski, deder da se i oni poraduju malo, kad su im vec muskarci nesposobni. Dje su bili sokolovi fudbal kad se igra’ ? Jedan gol nam dadose, tj im daju ne bi li sta obraza sacuvali. Ostale sportove necu ni da pominjem.

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Не зна се шта Срби више не трпе, успех или неуспех?
Шта хоћете, у свему да будете први? Бориле су се жене колико су могле, реално је било да буде нерешено...

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

Jeftine provokacije i nista vise. Gubis druze.
(analiticar_amater, 10. decembar 2018 21:41)

pobedio je ;)

Mikii

pre 5 godina

Polako, ali sigurno, stvari bas kao i uvek, dodjose na svoje mesto. A, Srbi, naravno, posle pocetne, vec standardne euforije, nerealnih zelja i neobjektivnih pohvala, pocese teskim arsenalom: pljuvackom. Srbija.

razočaran

pre 5 godina

Jel to ta nikad bolja reprezentacija, pobediš nikad slabiju i mladu Dansku i odmah si na sedmom nebu...pa dodju Ruskinje, Crnogorke (drugi put), Francuskinje i pokažu gde ti je mesto. Rukomet se uglavnom igra glavom....

O.T.A.N.

pre 5 godina

Pišite minuse koliko hoćete, Lekićka prodala utakmicu.
(bojan, 10. decembar 2018 22:33)

Bez brige dragi moj. Ako je bilo kakvih neregularnosti, poslaćemo Terzu u Pariz, ovaj htedoh reći kod Mila da sazna iz prve ruke 😋

Bane

pre 5 godina

Montenegro, 10. decembar 2018 22:36)

Otresli a mi imali napad za izjednačenje. Da smo imali neku bolju igračicu od Lavko ne bi se ti ovoliko znaš na portalu. Ma čak i opšte. Drugar mi smo imali 16 ili 17 tehničkih grešaka to se zove ispuštena pobeda jer i pored toga egal bio do poslednjeg sekunda. I još pod hendikepom bez našeg prvog golmana. Realno pojma nemate kao ni mi doduše. I možete komotno sa nama kući.

Crnogorac

pre 5 godina

Ja ne mogu da vjerujem da vama nije jasno da ste se ukrstili sa grupom iz koje su dosli Rusija, Francuska I Crna Gora. Rusija I Francuska su po meni ekipe koje ce igrat finale, moje misljenje trenutno dvije najbolje selekcije, a odmah za njima smo mi. Danas isod nivoa ali eto ispade I to dovoljno. Ispustili smo Rusiju I tu smanjili sansu za polufinale. Srbija je dobra ekipa, talentovana, sa par iskusnih igracica I u vrhu ste zenskog rukometa, ali ste iza spomenute 3 ekipe I Norvezanki I Holandije. Odma ispod toga ste, u rangu Svedjanki, Dankinja. Mada kad vam je dan, mozete dobit svakog od gore pomenutih, razlika je samo sto mozete lagano izgubit I od nekih mnogo gorih od vas. Mislim da vam treba stranac trener, na par godina, da postavi sistem I da bi sa talentom koji imate, pucali na zlatne medalje. Pozdrav

lol

pre 5 godina

Jadan je klub gde lavko igra! Jedva cekam jutro da procitam vesti o jokicu 
(Perica Ognjenovic, 10. decembar 2018 22:46) 

A vidi ovom je Jokić bitniji od reprezentacije.
(hihihi, 10. decembar 2018 22:59)

Kad nema kiše, dobra je i krupa (dobar je i grad)

dejan

pre 5 godina

Mislim da iz nase reprezentacije treba izbaciti sve igracice koje niju iz Srbije ili RSrpske. Pogledajte koliko je gresaka jedna nasa a njihova igracica napravila.(slucajno, naravno).

max

pre 5 godina

Vi koji pratite rukomet jednom godišnje naravno da mislite da se Crnogorke raduju golovima samo protiv Srbije, a ne znate da to uvijek rade - čak i više - i protiv ostalih reprezentacija. Za vašu informaciju, Jovanka Radičević i Andrea Lekić su najbolje drugarice, a i ostale cure iz obje reprezantacije su vrlo bliske.

Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??

pre 5 godina

Hvala bivši brate,nadam se da ćemo upamtiti ovo kad bude bila neka nova 1918,poplava ili zemljotres.
(Milojko, 10. decembar 2018 23:05)

vid ga srbin sa tetovazom, uvredio se hahahaha

MOE32

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove.
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.
(Johnny, 10. decembar 2018 22:10)

Jesi se bavio nekada nekim sportom? Ocigledno nisi! Da li si nekada gledao kako favoriti ispustaju prednost od vise golova za nekoliko minuta? Da li si gledao kako Zvezda pobedjuje prvoplasiranu ekipu Premier lige sa 2:0? Da li si gledao kako Peni Hardvej za 33 sekunde ubacuje 11 poena i sam pobedjuje protivnika u poslednjim sekundama? To je sport druze. Ne mogu da krivim devojke jer nisu igrale protiv cunjeva vec protiv devojaka koje se isto kao i one bore za titulu. Svaka im cast na svemu!!!

Dragan

pre 5 godina

Daj bre Lavko pa Lavko...ne valja brate nijedna a ne samo Lavko, osim onog naseg levog krila..Dijana čini mi se da se zove..ove ostale katastrofa

HanSolo

pre 5 godina

U velikoj sam dilemi za koga da navijam..Crnogorke su mi mnogo simpatične, a uz to su Crnogorci naša velika braća. Volim Srbiju, ali ću ovog puta navijati za Crnu Goru jer verujem da mogu da odu daleko, a ova 2 boda će im mnogo značiti. Voleo bih da čujem i vaše mišljenje na ovu temu, + ako ste za Srbiju, - ako ste za Crnu Goru.
(Kića, 10. decembar 2018 21:04)

Haha, promenio si samo ruse juče sa CG danas mali hrvatu.. Idi troluj na vaše portale..

vm

pre 5 godina

ali pazi ove nase strucnjake u nazovi strucnom stabu na kraju utakmice...nabili ruke u dzepove i nos u pod...smejurija ziva...ne znam da li smo u ijednom sportu trenutno toliki diletanti kao u rukometu, sto muskom sto zenskom...da nisu u stanju da dovedu nekog stranog strucnjaka da promeni kompletnu filozofiju igre a ne ove izandjane penzionere sto ih niko nece pa da se udome negde da primaju koji dinar...na ovaj nacin i nece privuci publiku niti klince da se bave ovim sportom pa ce se javljati ovakve lavko i cvijic...bruka

stole

pre 5 godina

treba ignorisati rss,najgori su od svih,rts da ne prenose utakmice rukometa,da se počne od početka od nule,ne sme nijedna ova igračica da ostane u repki.

pooh

pre 5 godina

Kaže se "ispustiti pobedu" kad se odigra nerešeno a ne kad se izgubi. U pitanju su dva gola a ne jedan.
(Djoksa, 10. decembar 2018 22:46)

Nije tacno. Ispustiti pobedu se kaze kada vodis veci deo utakmice, a na kraju ne pobedis, nema veze da li si izgubio ili odigrao nereseno.
Npr. vodis u fudbalu do 89. minua 1:0 I onda u narednih 1+3 minuta primis 2 gola I izgubis. To je ispustena pobeda, bez obzira sto si izgubio

Šturm

pre 5 godina

Sta li ce nam Vulin reci-zaprijetiti ha ha ha.Pozdrav sa pjene od naseg mora.
(realan?milogorac, 10. decembar 2018 23:50)

Ne brini, milogorac, tu su Tači i Haradinaj da vas zaštite od strašnog Vulina. Imate vi vašu braću.

Goran

pre 5 godina

Vec na pocetku, po odnosu prema himni i pevanju vidi se da ce Crnogorke da nas oderu
(seps, 10. decembar 2018 21:02)

Sta je poenta??? U drzavi koja se po ustavu odredjuje kao sekularna, himna boze pravde.

HanSolo

pre 5 godina

Bedni i živi.. A Lavko mora ovome da je ćerka ili nešto.. Niko normalan nebi nju imao u timu..
Naš luzerski mentalitet.. Šveđanin je naučio da CG da se igra do poslednjeg minuta.. Daj bože da izgube ove luzerke.. A Pop-Lazić daje toliko energije kmečenju sudiji.. Kad bi dala tu energiju igri bi bilo mnogo bolje.. Opet je to opet da mentaliteta.. Opet kažem najlošiji u Evrope čak možda i na svetu.. Ne može niko ukakiti stvar kao mi.. Gotovo hvala bogu izgubili.. Rekao sam pre da ih neću više nikad gledati, I to ću posle ovoga držati.. Ne normalno gubiti ovako.. Stalno u poslednjih 10.. To je bolest našeg sporta svuda.. Nikad se ne igra do kraja..
A Lavko je najlošija tzv rukometašica ikad koju sam video.. A imam 53g..Užžass!!

Bogdan

pre 5 godina

Lekic je trebala i da igra za Crnu Goru, lakse bi nam bilo ... i nama, a i njoj.
(dejan, 10. decembar 2018 22:32)
Prika ona je i odigrala za cg

O.T.A.N.

pre 5 godina

Osim Krpež Šlezak ostale slobodno pocepajte srpski pasoš ! Umesto da se prelomi utakmica, sve je otišlo u suprotnom smeru ! Još jednom, nek vas je sramota !!!
(АCM, 10. decembar 2018 23:11)

Polako, prvo onaj (ne želim ime da mu izgovorim) da to i zvanično uradi.

Penalima, na sreću

pre 5 godina

Čestitke Crnogorkama i Crnogorcima iz susjedne Hrvatske, a vama više znanja drugi put.
(lol, 10. decembar 2018 23:56)

Pa dobro nama je nedostajalo znanja u ovoj utakmici kao i vama u finalu SP u fudbalu i to nakon što ste svu moguću sreću ispucali u utakmicama koje su prethodile.

Дај дозови се памети

pre 5 godina

Најопаснија играчица по Србију је Лавко. Који тремаш, која брзоплетост, појам је за контра-ритам. Па она коју год лопту такне, отрује је.

Mrle

pre 5 godina

Prvo cestitke reprzentativkama Crne Gore nisu one krive sto predstavljaju najveceg ..... na ovim prostorima I njegovu huntu. Posteno su se borile I pobedile doduse uz pomoc Rumunskih sudija, ali booze moj sreca prati hrabre. Jos jednom iskrene cestitke.

objektivni

pre 5 godina

Nikad nećete stvoriti Đokoviće, Španovićke, nikad nećete uzimati medalje u košarci i odbojci, vaterpolo vam je u konstantnom padu, kvalifikovanje na veliko takmičenje u fudbalu - misaona imenica... Ali ti trenuci sreće, kad se pobedi Srbija... Neprocenjivo.
(Kompleksaši, 10. decem Prijatelju ne kapiras . Ako nema rivaliteta nema ni sporta . Na hiljade primjera cu ti nabrojati . Vidi River Platu i Boku , Parizan i Zvezdu , Buducnost i Sutjesku , Dinamo i Hajduk . Djokovica i Federera . Ako nema rivaliteta nema sporta . Da nema Federera ni Novak ne bi bio tako veliki . A sto su razlike manje rivalitet je veci . I treba tako da bude . Nikakve tu mrznje nema .Cvijicevu i dan danas obozavaju u CG . Svim srcem sam navijao za svoje iz CG . Ali volim i postujem i rep. Srbije . I navijam za njih kad ne igraju sa CG . I Srbija je sjajna reprezentacija . Ali priznaj da se u srpski zenski rukomet ne ulaze dovoljno . Mogu one jos bolje i do samog vrha ali treba uloziti znanje i sredstva . Posebno sa mladjim kategorijama. To se u CG radi i to daje rezultate . Srbija je unistila jedan veliki Radnicki . Gdje vam je Kiticka ? I jos mnoge velike igracice koje su trebale da stvore naslednice ? Nidje . Izbacujete ih iz stanova . I onda vam sad krive sudije i crnogorske igracice koje se raduju pobjedi . Razmisli malo sire o svemu . Bratski crnogorski pozdrav . Sa iskrenim zeljama za jos bolji rukomet u Srbiji . Pozzzzz.....

Car Dušan

pre 5 godina

Dvije podjednake ekipe, igračice koje se poznaju dugi niz godina... Neko je morao dobiti, u ovom slučaju Crna Gora - ipak, je to PIROVA pobjeda! Kako god okreneš, neko od ove dvije ekipe, po kvalitetu je trebalo da igra za medalju!Slažem se, da Obradović mora da ide ali, ni Crnogorke se nisu usrećile sa ovim SKUPIM, stranim stručnjakom...

deda

pre 5 godina

@Predrag Bošković

idi ti u TOKIJO ali prvo svrati do uciteljice da ti iscupa usi, bruko a ovde gomila tvojih boskovica se dobro uhlebila pa i ti verovatno, i prijatno ti bilo sto jedes iz tanjira u koji ...zna vec

bigserb

pre 5 godina

Lekicka nastavlja tamo gde je juce stala, da "siluje" loptu, da pravi pocetnicke greske i da opet bude najgora uz onu bedeviju Cvijicevu od 150 kg, kojoj bi sigurno bolje islo sumo rvanje nego rukomet o kojem nema pojma!

dakiliz

pre 5 godina

Dal je realno ovo da imamo kvalitet kao i sve svetske sile Rusija Norveška Francuska Holandija ali sve gubimo u zadnjih 10 min. zbog ne znam čega već godinama

veliki strumf

pre 5 godina

I prodade LAVKO i poslednju loptu. Pa pvo je najgoraaaa rukometašica koju sam video u životu, ubedljivo najgora! Bila je najbolji igrač i ruske i crnogorske reprezentacije, upropastila nas je skroz. Nadam se da više ono njeno ispijeno lice i masnu kosu nikad više neću gledati! A i ovog Obradovića treba najuriti - žena je odigrala svaki sekund u napadu, bukvalno svaki a prodala je 50 lopti. Selektor valjda služi da takvu igračicu najuri i to još prekjuče, a on je drži svaki sekund u igri. Užas! Ovaj sport definitivno nije za Srbe, naročito za Srpkinje!

hihihi

pre 5 godina

Jadan je klub gde lavko igra! Jedva cekam jutro da procitam vesti o jokicu
(Perica Ognjenovic, 10. decembar 2018 22:46)

A vidi ovom je Jokić bitniji od reprezentacije.

HanSolo

pre 5 godina

Ako rukometski savez misli da "spasi" srpski rukomet mora da zaposli skandinavce I u muškoj i ženskoj kategoriji.. Jer se sećate kako smo igrali sa Ljubomirom Vranjesom? Nije nikom treneru normalno da drži Lavko celoj utakmici.. Obradoviću jeste.. Eto tu je već ogromna greška.. Gde će se dalje od tog.. Mislite da bi šveđanin, danac ili Trefilov držao Lavko na terenu.. Dankinja koja koučuje holanđanke bi je poslala kući.. Glupost živa.. Žao mi je samo Krpeževe.. Ja kad bi bio na njenom mestu bi rekao da ne želim igrati sa luzerima više.. Poludeo bi na njeno mesto.. Svo poštovanje njoj..

bogi

pre 5 godina

Ovde treba strani trener.Izbaciti Lekicku i Lavko.Ova mlada Vukajlovic je odlicna brza i hitra.Imamo odlicnog levog beka visoju i nladu Janjusevic.Krila odlicna a Cvijuceva je jos mlada.Takoce i mladi golman Risoviceva za koju ne znam zasto ne igra.Problem je samo desni bek i normalan strani trener.Lavko je igrac vise za protuvnika.Zamislite ö da je samo ona imala 5 gresaka manje od svojih 30-ak.Inace mislim da je Lavko uzela prezime udajom i da se radi o Jeleni Živkovic koju su svojevremeno Madjari hteli uzeti za svoju reprezentaciju.Kvaliteta i mladosti ima ali ne i najbitnije -trenera!

vlada

pre 5 godina

Cuj ispustile pobedu.Nisu bile ni blizu.Da su htele, jesu.Da ne znaju kako, ne znaju.A nema ko ni da ih nauci i to je sve sto se moze reci o ovom mecu.

DavorPg

pre 5 godina

Је л се ова Радичевић овако радује после гола само против нас или на свакој утакмици?
(Немања, 10. decembar 2018 21:07) Uvijek se ona tako raduje, time dize atmosferu..

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Odbrambeni duo Bulatović-Klikovac u slobodno verovatno nose muževe u kolima na posa'. Abnormalna sirova snaga. Ajmo Srpkinje!

veliki strumf

pre 5 godina

18-16 igrač više i ova Lavko im bukvalno daje 2 lopte u ruke i primamo TRI gola sa igračem više! Nije ona kriva, ona NEMA POJMA a trener Ljuba je sve vreme drži na terenu! Eeeej sve vreme! Pa i treba bre da izgubimo.

bmiles

pre 5 godina

Nema Kiticke nema suta!Svetlana bi u svoje vreme rasturila na centralnom beku sa razornim sutevima!Kako je samo Radoiciceva matirala Srbiju sa centralnog beka,divota!Pobeda "mladje sestre" jer imaju "m..a"!Zasluzeno!Izlazak Tomasivecke nenadoknadiv iako njena zamena je odradila savrsen posao.Sudijski par vise naklonjen "djevojkama sa Gore" jer su svirale vise sumnjivih faula njima,uz ne oduzimanje lopte nakon suvise zadrzavanja i neaktivne igre, ali to nikako neumanjuje pobedu Crnogorkama!
Obradovicu zameram sto nije uzeo tajm aut omah nakon izjednacenja Crnogorki posle nedopustivo slabe igre kod igraca vise u polju!

sasa

pre 5 godina

Niko me ovoliko ne razljuti kao rukometasice. One znaju da igraju vrhunski bez preterivanja. Ali su zato verovatno i jedine koje bukvalno za 45 sekundi mogu upropasti sve. I zasto uvek toliko tehnickih gresaka? Zasto Sanja Radosavljevic danas uopste nije igrala? I zasto Lavko toliko igra kad je u prve tri minute 4 greske napravila?! Zasto poslednji napad nije isao na Krpez?

Da igraju lose ne bi mi bilo krivo ali ovako igraju "samo" jako glupavo...

Predrag Bošković

pre 5 godina

Božo, opet sam te kao na prvenstvu u Hrvatskoj uz pomoć Dragana Načevskog i Rumunskih sudija navuko na tanak led! Mi odosmo u Tokijo a vi kud koji mili moji...Na kraju samo nauči selektora da u rukometu "od skoro" postoji i tajm-aut i to 2 koja je mogao da iskoristi u drugom poluvremenu. Aj sad pobedite Francusku pa će čika Peđa da odreši kesu...

veliki strumf

pre 5 godina

One u 6. mi u 2. brzini igramo. Dale su nam 4 gola od 8 za sada tako sto su im napadi trajali 2 sekunde. Visak naprave očas posla.

CensoreD

pre 5 godina

Наше девојке дале више голова за једно полувреме са крилних позиција него мушка екипа на последња 3 такмичења.

Браво девојке, супер изгледа за сад све!
Шта значи тренер и здрава атмпсфера у екипи.

Olgerd Vladislav

pre 5 godina

Da isprobam svoju pretpostavljenu supermoć komentarisanja u poluvremenima. 😉

Kada igramo na sa 100% koncentracije i samim tim bez jeftinih tehničkih grešaka, očigledno je da možemo da pariramo vrlo dobrim ekipama (Danska, Švedska prvo poluvreme i ovo poluvreme). Nadam se samo da ce nastavak biti kao protiv Danske, a ne kao protiv Švedske.

Šteta za povredu golmana, želim joj brz oporavak! I nadam se da će Čolićeva da razbije u drugom poluvremenu! 😊

xxx7

pre 5 godina

covece igrac vise i 2 za nas i one dolaze do izednacenja. Bez Lekic koja je u formi mi nemamo sta da trazimo. licno volim Lekic, ali ovo sto ona trenutno igra na ovom prvenstvu je nedopustivo za igraca njenog kalibra. Za Lavko ne znam sta da kazem, sem da li je moguce da na njenoj poziciji nemamo jos neku igracicu koja bi mogla da je zameni.

mladen

pre 5 godina

Lekic i Cvijic, kao sto i rekoh, odigrale odlicno - za Crnu Goru. Jedne igrala 20 minuta a druga nije ni igrala, sto se mene tice. Jelena Lavko je, bez namera da budem neumesan, jedan od razloga zasto bi na pocetku priprema trebalo raditi test sportske inteliegencije, a ne samo fizicke snage. Lavko je bila najbolji igrac Crene Gore, najbolji igrac Rusije i najbolji igrac Svedske u mecevima sa Srbijom. Obradovica niko ne moze oprati za izbor ovakve igracice. Srpske rukometasice su dale pobedu na tanjiru kao i masu puta do sada. Interesuje me sta misli Andreea Lekic posle hiljaditog poraza na isti nacin. Kakva je ona vodja ekipe kada u zadnjih 40 minuta ne moze da da gol? Srbiji ne trebaju odlasci na velima takmicenja, jer ova generacija je vise dojadila i bogu ljudima sa svojim gubitnickim mentalitetom. Imali imalo srca ovaj selektor da napokon stavi na klupu Lekic, Cvijic i Lavko naravno, jer je najopasnija protivnicka igracica. Koja je svrha njihovog igranja? Cemu ta prvensrva kada stalnoe gledamo reprizu jednog te istog.

Dr.Mabuzo

pre 5 godina

Komentator kao Zika Sarenica da premosi mec, blage veze nema.Non stop se divi Andrei Lekic koja je ubedljivo najgora i svojim ne cinjenjem je direktan krivac za poraze.Ja nisam video rukometasicu da toliko bezi od kontakta.Jednostavno nije fer prema saigracicama.
Bolje da je pustio malu Vukajlovicevu ,koja se pokida, pa neka i gresi.Igraka je 10x bokhe od "legende"Cvija se samo pozdravlha sa crnogorkama..ccc
Krpez,Pop-Lazic,Stojiljkovic ,golmani dobri.Trener odlican
Lavko i Lekic , dosta je bilo

Miodrag

pre 5 godina

Pa dobro, ocigledno da nemamo snage za dva meca uzastopno. Cim je nestalo snage i svezine pocele su greske. Doduse onaj igrac vise na +2 pa egal ...
CG je svoj prethodni mec igrala jos u cetvrtak.

Izvodjac

pre 5 godina

Rekao sam sebi 1000 puta da necu da gledam zenski sport, i opet sam pogledao veceras i znao sam sta ce biti, nervoza i nervoza... Tako mi i treba

GENIje

pre 5 godina

STETA...tesko se sa jednom postavom 60 min,moze pobediti bilo koja ozbiljna reprezentacija...utakmicu ne gubi 1-2 igraca vec TIM...sampioni smo da upadamo u (ne)osnovanu euforiju koju usled velikog razocarenja genijalno pretvaramo gnev,bes,vredjanje i pljuvanje...sport donosi tu draz pobeda i poraza,i zato nasim sportistima cu uvek biti zahvalan za svu kolicinu radosti koju su nam priredili...glavu gore i sutra je vec novi dan...

Nemanja

pre 5 godina

Junaci, vi što sve znate o rukometu i džentlmenski ogovarate i pljujete naše najbolje devojkame, koje se žrtvuju za svoju zemlju:
Devojke su odigrale maksimalno borbeno i angažovano na svakoj utakmici, ekipno i iznad svojih individualnih kvaliteta.
Nama fali tradicija, i vera i iskrena podrska sa vrha rukometnog sveta da reprezentacija moze da osvoja medalje.
Šteta za ovo prvenstvo, sve sto smo izgubili bile su rezultatski aktivne i mogle i da pobede, ali uvek neke greske, kao da naidje neki strah od pobede.
Devojkama beskrajno hvala za svaki minut dat drzavnom timu!!!

nikol dz feimija

pre 5 godina

JEDNA MALJKOVIĆEVA NA MESTU SELEKTORA REŠAVA SVE PROBLEMA ali je nema u srpskom rukometu.

AKO UDJU MEDJU 4 biće to ravno podvigu i biće to ogroman uspeh.

SREĆNO I DRŽIMO PALČEVE.

HanSolo

pre 5 godina

Dokle će ova Lavko da igra.. Igračica više mi gubimo.. Pa ovo je ne viđeno.. Lavko.. Da se ne izražavam.. Ali ona pojma nema!!
Opet će ona upropastiti utakmicu.. Sad samo izključenje I eto crnogorke pobeđuju.. Oni ne gube perijod višak kao mi..

Johnny

pre 5 godina

Na 18:16 igrac vise za nas. Posle 90 sekundi 19:19. Ej bre 3 gola primljena sa igracem vise. I to za minut i po. I odmah potom iskljucenje i odose ove.
Gradis sve 45 minuta da bi za minut i po srusio sve (nadam se da gresim) i to sa igracem vise u polju. Kako se iznervirah.

Rico89

pre 5 godina

Prvo, ne mogu da verujem da komentarisem zenski rukomet, drugo nisam normalan kad se ovoliko iznervirah... Nisam odavno gledao utakmicu u nekom sportu da jedan igrac (Lavko) moze toliko upropastiti tim i da trener ne reaguje. Na kraju izgubi loptu u zadnjem napadu. Da li neko ko ozbiljnije prati rukomet zna nesto vise o ovome?

Aleksandar

pre 5 godina

Ja neznam zasto ovi novinari tako navijacki potenciraju kvalitet nase reprezentacije.Igramo stari dekadentni stil rukometa sve ekipe nas nadtrcavaju igracice su nam spore bez ideje u napadu Lekic neznam zasto je vise I pozivaju da igra ona ti je kao Vujin u klubu kida u repki je nema nigde.Desni bek Lavko je blagi haos koliko je ta devojka rupa u igri posebno u napadu gde prodaje tonu lopti.Selektor nam je smesan ali to je tako kakav nam je savez takav nam je rukomet.Nema vizije nema ni strucnosti svi koji poznaju ili su poznavali ovu igru ili su skrajnuti ili nazalost pokojni(profesor Pokrajac).Zenska rukometna reprezentacija je daleko od vrha evropskog rukometa ali je svakako bolja od muske koja je bas katastrofalna.

Dr Hitch

pre 5 godina

Nema mesta nekom prevelikom razočarenju, jednostavno smo jako limitirana ekipa i kvalitetom, ali i psihom očigledno, ne znam kako bih drugacije to opisao...Protiv svedjanki jako slična situacija kao večeras, deluje da kontrolišemo meč i onda serijom grešaka vratimo protivnika i totalno se pogubimo, i posle povratka nema, da se igra samo prvo poluvreme verovatno bi finale igrali, ovako kuci i to je to, pošteno.

my way

pre 5 godina

Лавко, да се не љубимо... без љутње, све најбоље у животу и каријери, али доста је било. Шта рећи, надигра те само најбоља репрезентација на првенству Русија и ти успеш да скупиш још два трагична, само и искључиво психолошка пораза. Хејтери сада наравно у еуфорији извлаче из тога некако закључке да смо лимитирани, лоши, да немамо квалитет... Везе са истином то нема када је неспорна реалност да смо изгубили оба та меча са голом разлике као што рекох само због главе, због своје несигурности чак и када водимо и када баш психолошки моменат треба да је на нашој страни. Када се томе дода још да смо били осакаћени неиграњем неколико важних играчица закључак је следећи. Имамо квалитет за борбу за медаље, али и девојке и селектор озбиљне поуке морају да изваде из овог првенства. Већ други шампионат су заједно, нема више изговора како се мало времена проведе заједно. Даље, на оба првенства нама судбину одређују порази од Црне Горе, а то се дешавало и раније. Тај комплекс, та баријера мора већ једном да се превазиђе, јер катастрофално утиче на резултате нашег женског рукомета већ дуго времена, а сви ти порази су до психе. Ништа, главе горе, ово ЕП да се заврши, па озбиљна анализа и да се посветимо наредним изазовима.

veliki strumf

pre 5 godina

Ima li jedan igrač više da ova Lavko na nevidjeno glup način ne proda loptu? Koliko jak želudac treba da ima čovek da radi sa ovim rukometasicama?! Naprave grešku, prodaju loptu, promase zicer, dobiju isključenje i - smeju se.

#posmatrač, ne uvek nemi

pre 5 godina

Ko je uopšte pozvao ovu Lekićku u reprezentaciju???
To je rukomet iz prošlog veka. Užasno spora u napadu. Kad smo trebali da se odlepimo grešila je kao početnik. A najgore od svega, kao lider bila velika NULA a time dala nesigurnost celoj ekipi.
Velika, velika greška selektora.
Podmlađivanje ekipe...

Nemus

pre 5 godina

(da da da, 10. decembar 2018 22:30)

Ko se to nama potresao, pa malo ne shvata istoriju. Ali dobro sport je uvek dobar za izbacivanje frustracija naročito od bednog života.

sima

pre 5 godina

nisam gledao,ali pretpostavljam po starom nasem obicaju kad izgubimo u bitnim utakmicama da je sudija kriv?! zar ne? Salim se,gledao sam,utakmica izgubljena takticki,trener igra igru od pre 30godina,staticna,spora,bez brzih igraca! Tako da ovde nismo imali nikakvu sansu. Ovo je sport kontra napada,gde smo mi vecinu golova tako primili,i nikako to nismo uspevali da resimo. Opet u pozicionoj igri gde treba da smo u prednosti zbog jacih igracica,nismo uspevali da realizujemo,cak i sa igracem vise! Trener je po meni glavni krivac

slavoljub

pre 5 godina

Srbija igra tupadzijski rukomet. U svakom cosku ima po jednu igracicu kojoj ostale ni mrtve nece da daju loptu nego guraju kroz sredinu bukvalno u duzini od dva metra i tu ih blokiraju protivnice. Nema sta da se vidi.
Obradovic je samo figura ne i selektor.

BGD

pre 5 godina

Devojkama svaka cast na igri u ova 2 dana izuzev Lekic i Lavko.Njih dve moraju da budu izbacene,jer unistavaju tim svojim glupim da ne kazem nesto gore odlukama.Ova Lekic davi loptu i usporava igru,a i masi zicere,a Lavko je pogubljena u svemiru i uzasno neinteligentna.Na sve to i ovaj selektor mora da ode,jer je los i tvrdoglav.Ima jos dve igracice levoruke i on sve vreme drzi Lavko.Bolje i deca da igraju nego njih dve.Tako je Micov pravio probleme i Sale ga je odmah izbacio i bilo je rezultata.

Nex

pre 5 godina

Jel neko zna da nisu Lavko i Obradovic neki rod,da mu nije snaja,ili je "pćerkio"!? O cemu se ovde radi. 17-6 u izgubljenim. Pa znaci Lavko izgubila vise lopti nego sve Cg zajedno! Budi bog s nama!
I jos Lekic pride....

Pre

pre 5 godina

Nemojte opet da se vadite da ste mnogo grešile. Jer: mnogo grešaka=neznanje! Šta drugo reći: kao i muškarci tako i ove devojke igraju dekadentan rukomet. Moderan rukomet je mnogo brži sa efikasnim kontrama što je za naše igrače i igračice nezamislivo.

blek stena

pre 5 godina

Pitanje za naseg velikog selektoea:Da li bar pogleda statistiku,da vidi koliko Lavko izgubi lopti,kad vec ne vidi ono sto je ocigledno na utakmici?Ma sta ja pricam,on verovatno ni ne zna za internet.

jaga

pre 5 godina

Mi smo prvenstveno utakmicu izgubili losom igrom u odbrani u drugom poluvremenu gde sam prvi put video da nasa igracica Stoiljkovic brani napad M.Raicevic povlaceci se unazad prema svom golu.Bilo je samo pitanje kada ce C.Gora da prelomi utakmicu jer ima boljeg srednjaka a o bekovima i da ne pricamo.Iako mnogi komentatori ovde govore da nismo igrali srcem ,ne slazem se sa njima,bilo je i volje i htenja ali zadnjih pet minuta je slika i prilika naseg rukometnog znanja i mentaliteta koji gledamo dugi niz godina.

sasa jokic

pre 5 godina

Posle utakmice sa Rusijom, ja bi onu Lavko odstranio iz tima, a ona opet dobije sansu i proda nezna se koliko lopti.
A ova Lekicka nije iskoristila isto toliko zicera.

HanSolo

pre 5 godina

Kako luzerski igraju.. Kao što sam rekao juče.. Debakl I sve izgubljene utakmice.. A Lavko će I ovo upropastiti.. Užas.. Uništili su nas sa kontrama a utakmica nije ni počela.. Luzerke i lenjštuge..

x

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57)

O čemu ti pričaš?! Francuska već odavno pobedila Dansku
Poslednje kolo igraju Srbija-Francuska. Dakle Srbija ako pobedi večeras, u sredu sa Francuskom igra za polufinale!

Pato

pre 5 godina

Mi golmane nemamo covece, tako se ne moze do same zavrsnice. Gledam malopre onu ruskinju poskidala sve zivo, a nase ne mogu da skupe 5 po utakmici. Za Lavko nemam komentar, tj imam ali zaista je suvisno ponavljati se. Sve najbolje nasim devojkama, sta god uradile svaka cast, sa gore pomenutim i ovo je uspeh. Krpez gazi

Goran

pre 5 godina

Lavkov nas upropasti i danas sa 5 gresaka i koracima sa igracem vise.Trener lepo kaze sut uzadnjih 5 sekundi i opet ( kao protiv Svedske) ne postuju to pa Lavkov daje loptu bez veze pivotu i izgubismo 10 sekundi.
Dzabe trener

Djorkaef

pre 5 godina

Bez zezanja, jel treba srce da mi preskace zbog nerviranja zbog igre LAVKO I LEKIC? Koji kukavicluk u poslednjem napadu, ovo je strasno.

некле

pre 5 godina

Човече ови наши рукометни тренери су катастрофа.
Знам да је излизано, али остали су у 80'е.
Давно је прошло време дугих напада, чврсте одбране и сличног.
Данас је рукомет игра темпа.
Дакле само трчи и пуцај, то је то.
Док наши и мушкарци и жене не почну да играју тако , нема леба.
Бићемо просек.
А плаче ми се, јер у обе конкуренције имамо тимове за медаље, али због глупих тренера и глупог застарелог система игре не можемо да урадимо ништа.
Дакле , решење, само трчи и пуцај и крај.
Офанзиван рукомет и то је то, нема филозофије.
А одбрана ће доћи сама од себе.
Са новим правилима, типа овај брзи центар и слично, играти рукомет какав играју наши тренери је као самоубиство, као да сам себи пуцаш у ногу упорно.

shone

pre 5 godina

Kakve amaterke ove nase?! Cim se lomi utakmica,lopta sama ispada iz ruke,izbacije se u aut,odbrane nigde,sa igracem vise katastrofalno...nije moglo bolje sa ovakvom igrom!

Milos

pre 5 godina

Ispustena pobeda kao protiv Svedske,neverovatno.
Ko nije gledao,po meni,kljucan detalj meca je nas napad sa igracem vise u 45 minutu,imamo 3 gola prednosti i Lavko daje loptu u ruke za kontru u prvoj sekundi napada i potom se topi prednost u naredna 3-4 minuta !
Ekipa je nazalost psihicki ubijena tim potezom,koji se ne vidja ni na casu fizickog,a kamoli na profesionalnom nivou !
Skoro istu stvar je uradila u prvom delu,isto sa igracem vise.Tada se prodrao selektor na nju,bili su u kadru : )

elim

pre 5 godina

Selektor je prvi put odlican ali odlican, svaki tajmaut je objasnio sve do uu detalj i prepozna sve sta treba i sta ne treba i ne smije.
Jednostavno cure ne ispunjavaju i nisu na nivou, ali KRPEZ na stranu, njoj svaka cast, sedmerci svaka cast a realizacija iz jako teskih situacija van svake pameti, bravo !
Vidim da ima dosta komentara koji su normalni i svaka cast, drago mi je ^^

room 1408

pre 5 godina

Ali ova dodavanja...Haos.I Gatuzo bi bolje dodavao loptu u ruke...P.S oduševljava me komentator.Naucio...Lekic,Lavkov...Respekt!!!!

Milance Niš

pre 5 godina

Ja ne razumem ,da li je ova Lavko platila mesto da igra ,aman više zameni je covece ,imas jos bekova...gubimo zbog nje vec treci mec ...

veliki strumf

pre 5 godina

15-11 igrač više i LAVKO pravi korake eeeeej! Umesto 16-11 primamo gol za 15-12. To može mnooogo da košta. I ovaj zadnji napad u prvom poluvremenu - Pbradovic joj kaže da odigra jednu stvar (kud bas njoj?), a ona odigra nešto sasvim bezveze. Stavi čoveče bilo koga umesto nje, zar ne vidiš da više igra za protivnice nego za nas? Isto bilo i sa Rusijom - najveći je krivac sa poraz bila i tada.

Stara kuka

pre 5 godina

Lepo sam pisao GLAVA.Odbojkasice em imaju kvalitet em imaju glavu,dok su kosarkasice imale Marinu Maljkovic i duo Petrovic-Dabovic.
Jednostavno ne mozemo u rukometu trenutno a bice i gore.Fudbal bar ima brdo skola,najpopularniji je pa ce se nesto izroditi.

Rukomet ili politika

pre 5 godina

Vec sam spominjao posle poraza od Svedske, rukomet je kod nas kao i politika, uvek isti akteri, redosled desavanja, gresaka i propusta, ali pored svega toga sve se nadas bice bolje. Nece, i sto se pre pomirite sa tim bice Vam lakse, rezultati u nasem rukometu se znaju vec 10 godina unapred pred svako prvenstvo! I da ne zavaravajte 2 posto ljudi se u Srbiji bavi sportom, klubovi nemaju dresove, lopte, grejanje u salama nikakve uslove, za koju godinu necemo imati koga ni da posaljemo na prvenstvo!

bobifischer

pre 5 godina

Jelena Lavko sedmi igrac u odbrambenoj zoni protivnika..zena na svaki svoj postignut gol napravi troduplo vise gresaka u napadu koji se pretvaraju u protivnicke kontre i kostaju ekipu rezultata..isto i protiv Svedske isto i sada, zbog jedne polurukometasice gubimo obe utakmice i ostajemo bez borbe za medalju

Trener kao na treningu

pre 5 godina

Poceo sam da gledam od 40 min. Nikakvu zelju u odbrani nisam video. Crnogorke su potpuno zasluzeno dobile zeljom i trudom. Nase su pokazale nesto u napadu ali odbrana suplja na sve strane.

Rašo

pre 5 godina

Na ovolike naše greške, predaje lopte u ruke, bacanje u aut, iz utakmice u utakmicu, amatersku igru, samo jedan komantar je validan - bez komentara !! Ali koji redak ipak je red ! Krpež - dostojna si svetskih igračica, mnogo si napredovala, svaka cast i sve najbolje u karijeri ubuduće. Lekić - bez imalo hrabrosti i srca. Dal je moguce da ovako igras za Srbiju, gore ne moze, ne kazem da se ne trudi, ali gore od ovoga ne moze .Hvala na svemu i dovidjenja zanavek. Lavko ? Menjaj sport, ako mislis da je sve u tri data gola od 9 šuteva, i 15 grešaka, to nema ni u vrtiću kod dece, urnisale ste nas vas dve.

saša

pre 5 godina

Ovakav debakl rukometašica negledamo prvi put. Potpuna dekoncetracija gde Jelena Laško u zadnjem napadu predaje čistu loptu crnogorkama smo gledali ceo turnir. Mnogo smo očekivali od Lekićke koja je katastrofalno igrala drugo poluvreme a i na turniru je samo ponekad dala svoj maksimum. Igračice nisu podnosile pritisak i teško se nosile i sa vodjstvom i osnovnim elementima rukometne igre kao što je igračica više. Mislim da naš savez treba da pogleda šta rade druge zemlje. Crna Gora postade evropska sila u ženskom rukometu i nelibi se da dovede trenera iz inostranstva. Nije problem izgubiti nego je problem kada na terenu vidiš ekipu koja nezna kada šta treba da radi i zaredom izgubi dve ili tri utakmice gde je jedan dobar deo u itim utakmicama vodio a kasnije isputnio pobedu.

veliki strumf

pre 5 godina

Ova Lavko nastavlja i na ovom meču da nas uništava. Neverovatno koliku gomilu gluposti može da napravi u kratkom roku.
Uf, povredi se Kaca Tomasevic...

smdrg

pre 5 godina

Gledam svaku utakmicu i sve najbolje zelim reprezentaciji, ali ljudi, pa zar mi nemamo drugog desnog beka? Lavko... nemam komentar...

pooh

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57)

Pa Francuskinje su pobedile Dankinje jos pre nekoliko dana, u prvom kolu druge faze. Francuskinjama je ostao jos mec sa nama

Czv

pre 5 godina

Nadam se da ce se posle ovoga svi smeniti i sve promeniti.ako imaju obraza.ako ne treba da ispadaju i izgube sve utakmice koje odigraju.ovo je vec bezobrazluk.

zalosna sova

pre 5 godina

Da li je moguce,da Lavko svaku utakmicu pogubi vise lopti,nego citava protivnicka,ekipa,i da niko od nasih vajnih strucnjaka,ne vidi nego je drzi citavu utakmicu,i tako sve ove godine

Gde ja živim

pre 5 godina

Šta reći, kakvu poruku poslati. Štagod da napišem ne bi bilo objavljeno. Neverovatne stvari živote dragi. One se plaše pobede, to je jedino što mislim da ima smisla. Čestitke Kaći Krpež, doktorski odigrano i čestitke Crnogorkama na pobedi. Sve drugo nema smisla više. Laku noć svima.

NS

pre 5 godina

Iskreno neocekujem nista posebno od nasih rukometnih selekcija kada igraju sa strane neko prvenstvo.. Tako da za mene ovo nije nista sto vec nije vidjeno.. Osim Katarine Krpez koja je uvek tu na nivou ostalo nije za pomenuti kao ni trener.. sta da kazem sve ste videli... Jedino jos da cujemo Strajnica sa RTsa mozda on ima neku kalkulaciju kako do polufinala posto samo on razume rukomet....

Desterad visekruna

pre 5 godina

Nazalost promene u RSS su izmakle pre dve godine.
Umesto da je tada promenjena garnitura , podmeldjen savez, dovedn strani trener, pod izgovorom “promena” ostali su isti a dovedeni jos gori...rezultat je ovo.
Iu muskoj ce biti jos gori rezultat...
Ali bitno je da je u rukometu ista ekipa diletanata 12 godina.
Medalje . .. hvala na pitanju one su plod rada na domacem terenu.
Molim i drugi put.

DavorPg

pre 5 godina

Ajmo do pobede. Mada je tesko verovati da Francukinje ne pobede Dansku. Znaci,onaj glupi poraz od Svedske nas kosta. Naravno,sve ovo pod uslovom da mi sve pobediml
(Nex, 10. decembar 2018 20:57) I nas onaj poraz od Rusije, a vodili cijelu utakmicu po 4 gola razlike. Ali ostaje nam da ucimo na greskama jbg..

djoka

pre 5 godina

zao mi je tomasevicke, dala je dosta nasoj reprezentaciji, svakom se moze desiti, al vidi se da zena nije spremna za profesionalni sport.

veliki strumf

pre 5 godina

Ajde kući, neznalice! Nije ovaj sport za nas. Samo lud čovek može više da gleda ove rukometašice! Lavko 100 gresaka bukvalno u 2 utakmice i igra svaki sekund. Andrea ne postoji. Odbranu nemamo - daju nam gol za 5 sekundi, sto iz kontre, sto iz pozicionog napada. Od 18-16 samo jednu polukontru nisu realizovale - dale su iz 11 napada 10 golova.

guru pepe

pre 5 godina

@HanSolo
A da nije nekad stvar u kvalitetu?Sta kao trebali smo da dobijemo Olimpijske prvakinje i duplo jace Crnogorke,a ceo tim nam igra u Francuskoj,koja je leva liga.Kada igras sa 7 igracica ceo mec a protivnik igra sa komplet rosterom a pritom su i dan duze imale odmor za ocekivati je da se ne moze prednost sacuvati tek tako,kakav bre mentalitet,kako kosarkasi i vaterpolisti lome kada je potrebno,pa kvalitetni su.

tesa tesanovic

pre 5 godina

@АCM
Igracice koje nacija ne zna ni kao izgledaju,koje ne dobijaju nikakvu podrsku i paznju jer sport kojim se bave u Srbiji odavno ne postoji,koje dobiju kvalitetniju Dansku i gubi gol razlike od duplo kvalitetnije CG treba da je sramota.Od vas?A sto se pasosa tice mogle su one ko Kaca Bulatovic za CG da zaigraju,i da budu sportske zvezde br.1,ali ipak su ostale ovde,i s obzirom kakav nam je savez mozemo samo da im budemo zahvalni sto svesno rade šrotiv sebe igrajuci za drzavni tim

adje

pre 5 godina

naslov nije realan jer crna gora 1.5 minuta pre kraja imala 3 gola razlike da bi do kraja srbija smanjila na jedan zaostatka i imali su napad za izjednacenje,pa je bolji naslov srbija ispustila remi...budite malo realni...