Utorak, 06.11.2018.

22:45

Milojević: Igrali smo srcem, za ovo se živi

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona da je njegova ekipa igrala srcem.

Izvor: LN

Milojeviæ: Igrali smo srcem, za ovo se živi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

marko sid

pre 5 godina

@cakic
Napisao bih sta mislim o tvom komentaru, ali mi nece objaviti! Da si pametan-nisi ! Apsolutno sam protiv klinackih prepucavanja ovde, ali ono sto pojedini napisu granici se sa bolescu! To da smo najnekvalitetnija ekipa u ovoj grupi tvrdim i ja kao veliki navijac velike Zvezde, ali da imamo najvece srce ne moze da porekne ni nerealni grobar. Ono sinoc je bilo da se takvi kao ti jednostavno ne jave i zasluze postovanje za cutanje. Ali neki bas vole da pokazu ko su i sta su... Zelim i vama najiskrenije ovakve veceri u Ligi Evrope narednih godina.

ArtuDitu

pre 5 godina

Interesantno je da Zvezda nema standardnih jedanaest za Ligu Sampiona. Svaku utakmicu pocinjao je drugaciji sastav. Kao da se tim jos uvek trazi. Moguce da je tome doprinelo i dovodjenje igraca pred samu Ligu sampiona. Sada se vidi da izuzev Marina niko drugi nije ni trebalo da bude doveden. Takodje, imam utisak da se domaci igraci neopravdano potcenjuju. To je sinoc pokazao Pavkov i nametnuo pitanje da li je bilo opravdano dovoditi Stoiljkovica ili Boacija. Ucinak Bena, Ebesilija, Boacija ili Kafua je zanemarljiv spram novca koji je izdvojen za njihovo dovodjenje.
Zvezda je sinoc odigrala hrabro. Onako kako je pre pocetka utakmice zelela vecina navijaca. Hrabrost, borbenost i zalaganje tokom cele utakmice doneli su i rezultat. I to je recept. Ne znaci da ce na taj nacin uvek pobedjivati ali i porazima sa takvim pristupom igri ne moze se puno zameriti.
Zvezda je sinoc pokazala da, bez obzira na stotine miliona ulozenih evra, neosporan kvalitet Liverpulovih igraca, u fudbalu niko nema zagarntovanu pobedu. Kada se lopta postavi centar i sudija oznaci pocetak utakmice tada milioni ne znace nista. Tada je 11 na 11 i u toj prici od devedest i kusur minuta moguc je svaki ishod.
Milojevic cini velike stvari na klupi Zvezde. Koliko god postojale zamerke za izbor igraca i taktike u pojedinim utakmicama mora mu se odati priznanje na do sad ucinjenom. Pitanje je i na kakve kompromise mora da pristane ali to je sve cena trenerskog posla u Srbiji. Dobro je za srpski fudbal da je dobio jednog ovakvog trenera.

cakic

pre 5 godina

Jeste konacno jedna tekma gde ste bili hrabri i imali srece u 2 pol je ona prati hrabre.Zasluzena pobeda.Vec u Napulju i Psg obe gubite al ste ovom tekmom makar oprali pranje iz predhodnih.Po kvalitetu ste bez obz na ovu pobedu najjgori ipak u grupi.

Proto Ganci

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao ranije, ovaj covek je novi Cica. Isto kao u drugoj polovini sesdesetih, posle agonije i losih rezultata, sve se slozilo da se stvara ozbiljan klub. Imamo dobrog sportskog direktora Mrkelu, generalnog direktora koji se razume u fudbal i odlicnog trenera koji je spreman da uci i da raste sa timom. Ako se nastavi sa ovako kvalitetnim radom i ako se ova garnitura zadrzi na ovom mestu bice nama mnogo radosti u godinama koje dolaze.

Milan

pre 5 godina

Sad procitajte komentare kad je Miloje izjavio da ce pokazati razliku izmedju Enfilda i Marakane...Pogledajte komentare na vrhu...I smejte se...

4k4.Dex

pre 5 godina

Sta ivaj covek uradi za dve godine ja memam reci. Prosle godine ono ludilo za ulazak u LE pa grupa pa CSKA zamalo... ove, kcalifikacije od prvov kola pa ulazak u LS pa Napoli pa sada Liverpul. Jedan bas ozbiljan spomenik da dobije ispred marakane pa da za jedni godinu dve kad se zasiti preuzme reprezentaciju a dotle mu dati platu u rangu Murinja.

malone

pre 5 godina

miloje,hvala ti do neba za ovih godinu ipo dana,znas gde si se vratio,u kakvo blato,znas da se ovde uspeh ne prasta,da ce docekati prvu priliku da te ispljuju i ponize...koliko ima sitnih i zavidnih ljudi sa ovim,takav smo narod...ti i kolega ti Tomic ste ipak nesto posebno,zalum obojici da ostanete sto duze...i Miloje,samo gledaj pravo,nikad preko ramena!

chikano

pre 5 godina

Sad ce valjda navijaci naseg malog komsije da prestanu da pisu nebuloze.Poenta je da je ovo prva pobeda naseg kluba u LS.Zvezda ooooo

sašavac

pre 5 godina

Tako treba svaku utakmicu da igrate, pre svega da respektujete i slabe timove, Liverpul je igrao na krilima pobede od kuće i dobio hladan tuš. Čestitke od mene i svih normalnih navijača PFC.

s.nikolić , austrija

pre 5 godina

Vidi se iz Peđinog komentara dokle smo (ste) dogurali!

Voleti jedan fudbalski klub isto kao rođeno dete .....??!!

Igrali jedni milioner u evrima protiv milionera u dinarima , i ......?
Na osnovu komentara mislim kada bi i fudbalska reprezentacija odigrala bar jednu utakmicu protiv jačih protivnika i pobedila , SVANULO BI U SRBIJI !

Fanatizam na delu !

nesabg

pre 5 godina

Konacno je Miloje pogodio startnu postavu,ja stalno pisem u komntarima da Marin mora da bude plej i da igra iza spica bez defanzivnih zadataka a ne da igra levo gde se pogubi,,da Srnic mora da igra i da je Jovancic trenutno najbolji zadnji vezni u evropi..o Pavkovu srpskom Harry Kane/u sam pisao sto puta vec vrapci znaju.Da je ovaj tim igrao protiv Napolija dobili bi i njega.Igraci kao sto su causic i jovicic sa samo defanzivnim karakterisikama vise ne postoje na trzistu.Pogledajte kako Jovancic u tri koraka iznosi loptu do sesnaesterca Liverpoola a englezi kao klade padaju oko njega,Steta je samo sto je Miloje sada tek postavio pricu kako treba ali kako Zveda raste tako i nas trener raste sa njom,svaka cast u svakom slucaju.Miloju ugovor odmah sada na deset godina.Simic,Milic i kafu realno nisu za Zvezdinu evrspku pricu.Sada bi takodje najveca greska bila da kada se Boaci oporavi ubijati Pavkova sa klupom.To je moje misljenje i nadam se da nas Miloje cita nase komentare koji su dobronamerni.Ebisilio se jos uvek moze iskoristiti nekada umesto Srnica ili Bena.Gobelja i Babic takodje mogu da uskacu po potrebi a takodje nekada mozemo da zapnemo u srpskoj ligi i sa dva spica ,Boaci i Pavkov ,a Marin iza njih,ne levo ne desno nego kao pravi plej iza njih.Triling Mrkela,Terza i Miloje koje imamo su neprocenjivo blago zvezde,samo neka ovako nastave minimum jos deset godina.

ja

pre 5 godina

Rekao sam to još prošle godine nakon igara u LE, da treba da se postavimo kao engleski klubovi i da razmišljamo dugoročno - imamo trenera koji, kao fudbalski taktičar, može da stane na crtu bilo kom treneru u svetu, a još i ima crte pravog fudbalskog menadžera, jer učestvuje i u biznis stvarima u klubu. Ponuditi mu ugovor na 10 godina, dati mu odrešene ruke i proširiti mu ovlašćenja... Ovaj čovek je Zvezdin Aleks Ferguson...

Slobo

pre 5 godina

Gde su sad oni "strucanjci" sto su mu objasnjavali ko treba da igra, a ko ne. Koje je mesto najbolje za Ebisilija i zašto ne igra Joveljic ?!
(Tito-partija-crno bela SNS armija, 6. novembar 2018 23:00) # Link komentara
Preporučujem (+152)Ne preporučujem (-2)

Posle bitke svi su generali. Za Pavkova ga prozivamo vec dva meseca. Pre njega sansu su imali i Stojiljkovic pa cak i Milic, a kasnije i Boaci, koji nije ni senka onog igraca od prosle godine.
No kako je i sam Milojevic rekao, svi su oni ovde da uce.

Fikio

pre 5 godina

Jos od prosle godine i, pobede nad Krasnodarom, sam rekao da Milojevicu treba dati blanko cek, pa nek Sef sam napise koliko treba da ostane u Zvezdi. On je absolutni madjionicar!

Milan

pre 5 godina

@dr Kakva vam je ovo izjava da je fudbal jedini sport gde slabiji protivnik moze da dobije jaceg. Pa valjda zato sport i postoji a senzacije i pobede slabijih timova se desavaju svaki dan u svakom sportu.

Sale

pre 5 godina

Mnogi timovi su igrali srcem, ali nakon 1991 samo Milojev koristi i glavu. Koliko zrela utakmica protiv finaliste Lige Sampiona, takticki perfektna i sem one sanse Staridza u 16 minutu i mozda loseg ispucavanja Bena u drugom ni jedna ozbiljnija greska pozadi, svaka cast.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Gde su sad oni "strucanjci" sto su mu objasnjavali ko treba da igra, a ko ne. Koje je mesto najbolje za Ebisilija i zašto ne igra Joveljic ?!

Иван Грозни

pre 5 godina

@dr Kakva vam je ovo izjava da je fudbal jedini sport gde slabiji protivnik moze da dobije jaceg. Pa valjda zato sport i postoji a senzacije i pobede slabijih timova se desavaju svaki dan u svakom sportu.

Фудбал свакако није једини спорт у коме се дешавају сензације, али у односу на остале спортове сензације у фудбалу су најчешће. Да ли је нпр. могуће у кошарци да Фенербахче или ЦСКА изгубе од Игокее? Да ли Србија у ватерполу може да изгуби од Мексика?

dr

pre 5 godina

ovakve pobede vraćaju veru u fudbal ,u sport uopšte, nije sve u novcu i bogatstvu...fudbal je jedini sport gde dosta slabiji tim može da pobedi bolji i skuplji,zato i jeste najomiljeniji sport na svetu
svaka čast ovom gospodinu i momcima!!!

nesa

pre 5 godina

Naravno da je tako,kada si realno slabiji,igras srcem i dajes sve od sebe i pobedis i mnogo bolje,tako se igra,a ne kao prve 3 utakmice,kao da smo mogli nesto da izgubimo. Sto se tice Milojevica? Pa prosto nemam reci, posle dugo,dugo,vremena,trener da se smrznes u Zvezdi...poslednji takav bio Petrovic,a pre njega Stankovic i Vasovic. Svaka cast na svemu. Mnogi kazu igraci,ali ne,kao i kod filmova,gde reziser radi najvazniji deo posla,tako i u fudbalu,trener je glavni,igraci samo sprovode filozofiju njegove igre. Veliki pozdrav.

kimiko

pre 5 godina

Miloje, svaka cast. Sta drugo reci.
A ovo je neverovatno da jedna ovakva pobeda ostane na javnom servisu totalno out. Moras na internet, pa da vidis golove, atmosferu, izjave i sve ono ostalo propratno.Sta ja to plaćam, koja je to televizija...pitam se ja sada !?

Pedja J7

pre 5 godina

Ako nekome nije bilo jasno, do večeras, zašto je ZVEZDA veća od Partizana, Dinama, i svih ostalih...sad je JASNO!!!
Ima neka sila, neka energija ludačka, koja tinja na našoj "Mari", i samo jedna iskra, treba da stvori vulkan, koji može da proguta sve, ceo kosmos...
Večeras je žrtva bio Liverpul!!!
Volim te Zvezdo, kao ćerku svoju, samo nekako drugačije...
Zvezda Oooooooooo

Pedja J7

pre 5 godina

Ako nekome nije bilo jasno, do večeras, zašto je ZVEZDA veća od Partizana, Dinama, i svih ostalih...sad je JASNO!!!
Ima neka sila, neka energija ludačka, koja tinja na našoj "Mari", i samo jedna iskra, treba da stvori vulkan, koji može da proguta sve, ceo kosmos...
Večeras je žrtva bio Liverpul!!!
Volim te Zvezdo, kao ćerku svoju, samo nekako drugačije...
Zvezda Oooooooooo

kimiko

pre 5 godina

Miloje, svaka cast. Sta drugo reci.
A ovo je neverovatno da jedna ovakva pobeda ostane na javnom servisu totalno out. Moras na internet, pa da vidis golove, atmosferu, izjave i sve ono ostalo propratno.Sta ja to plaćam, koja je to televizija...pitam se ja sada !?

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Gde su sad oni "strucanjci" sto su mu objasnjavali ko treba da igra, a ko ne. Koje je mesto najbolje za Ebisilija i zašto ne igra Joveljic ?!

Sale

pre 5 godina

Mnogi timovi su igrali srcem, ali nakon 1991 samo Milojev koristi i glavu. Koliko zrela utakmica protiv finaliste Lige Sampiona, takticki perfektna i sem one sanse Staridza u 16 minutu i mozda loseg ispucavanja Bena u drugom ni jedna ozbiljnija greska pozadi, svaka cast.

Fikio

pre 5 godina

Jos od prosle godine i, pobede nad Krasnodarom, sam rekao da Milojevicu treba dati blanko cek, pa nek Sef sam napise koliko treba da ostane u Zvezdi. On je absolutni madjionicar!

dr

pre 5 godina

ovakve pobede vraćaju veru u fudbal ,u sport uopšte, nije sve u novcu i bogatstvu...fudbal je jedini sport gde dosta slabiji tim može da pobedi bolji i skuplji,zato i jeste najomiljeniji sport na svetu
svaka čast ovom gospodinu i momcima!!!

nesa

pre 5 godina

Naravno da je tako,kada si realno slabiji,igras srcem i dajes sve od sebe i pobedis i mnogo bolje,tako se igra,a ne kao prve 3 utakmice,kao da smo mogli nesto da izgubimo. Sto se tice Milojevica? Pa prosto nemam reci, posle dugo,dugo,vremena,trener da se smrznes u Zvezdi...poslednji takav bio Petrovic,a pre njega Stankovic i Vasovic. Svaka cast na svemu. Mnogi kazu igraci,ali ne,kao i kod filmova,gde reziser radi najvazniji deo posla,tako i u fudbalu,trener je glavni,igraci samo sprovode filozofiju njegove igre. Veliki pozdrav.

Иван Грозни

pre 5 godina

@dr Kakva vam je ovo izjava da je fudbal jedini sport gde slabiji protivnik moze da dobije jaceg. Pa valjda zato sport i postoji a senzacije i pobede slabijih timova se desavaju svaki dan u svakom sportu.

Фудбал свакако није једини спорт у коме се дешавају сензације, али у односу на остале спортове сензације у фудбалу су најчешће. Да ли је нпр. могуће у кошарци да Фенербахче или ЦСКА изгубе од Игокее? Да ли Србија у ватерполу може да изгуби од Мексика?

Milan

pre 5 godina

@dr Kakva vam je ovo izjava da je fudbal jedini sport gde slabiji protivnik moze da dobije jaceg. Pa valjda zato sport i postoji a senzacije i pobede slabijih timova se desavaju svaki dan u svakom sportu.

ja

pre 5 godina

Rekao sam to još prošle godine nakon igara u LE, da treba da se postavimo kao engleski klubovi i da razmišljamo dugoročno - imamo trenera koji, kao fudbalski taktičar, može da stane na crtu bilo kom treneru u svetu, a još i ima crte pravog fudbalskog menadžera, jer učestvuje i u biznis stvarima u klubu. Ponuditi mu ugovor na 10 godina, dati mu odrešene ruke i proširiti mu ovlašćenja... Ovaj čovek je Zvezdin Aleks Ferguson...

sašavac

pre 5 godina

Tako treba svaku utakmicu da igrate, pre svega da respektujete i slabe timove, Liverpul je igrao na krilima pobede od kuće i dobio hladan tuš. Čestitke od mene i svih normalnih navijača PFC.

nesabg

pre 5 godina

Konacno je Miloje pogodio startnu postavu,ja stalno pisem u komntarima da Marin mora da bude plej i da igra iza spica bez defanzivnih zadataka a ne da igra levo gde se pogubi,,da Srnic mora da igra i da je Jovancic trenutno najbolji zadnji vezni u evropi..o Pavkovu srpskom Harry Kane/u sam pisao sto puta vec vrapci znaju.Da je ovaj tim igrao protiv Napolija dobili bi i njega.Igraci kao sto su causic i jovicic sa samo defanzivnim karakterisikama vise ne postoje na trzistu.Pogledajte kako Jovancic u tri koraka iznosi loptu do sesnaesterca Liverpoola a englezi kao klade padaju oko njega,Steta je samo sto je Miloje sada tek postavio pricu kako treba ali kako Zveda raste tako i nas trener raste sa njom,svaka cast u svakom slucaju.Miloju ugovor odmah sada na deset godina.Simic,Milic i kafu realno nisu za Zvezdinu evrspku pricu.Sada bi takodje najveca greska bila da kada se Boaci oporavi ubijati Pavkova sa klupom.To je moje misljenje i nadam se da nas Miloje cita nase komentare koji su dobronamerni.Ebisilio se jos uvek moze iskoristiti nekada umesto Srnica ili Bena.Gobelja i Babic takodje mogu da uskacu po potrebi a takodje nekada mozemo da zapnemo u srpskoj ligi i sa dva spica ,Boaci i Pavkov ,a Marin iza njih,ne levo ne desno nego kao pravi plej iza njih.Triling Mrkela,Terza i Miloje koje imamo su neprocenjivo blago zvezde,samo neka ovako nastave minimum jos deset godina.

malone

pre 5 godina

miloje,hvala ti do neba za ovih godinu ipo dana,znas gde si se vratio,u kakvo blato,znas da se ovde uspeh ne prasta,da ce docekati prvu priliku da te ispljuju i ponize...koliko ima sitnih i zavidnih ljudi sa ovim,takav smo narod...ti i kolega ti Tomic ste ipak nesto posebno,zalum obojici da ostanete sto duze...i Miloje,samo gledaj pravo,nikad preko ramena!

Slobo

pre 5 godina

Gde su sad oni "strucanjci" sto su mu objasnjavali ko treba da igra, a ko ne. Koje je mesto najbolje za Ebisilija i zašto ne igra Joveljic ?!
(Tito-partija-crno bela SNS armija, 6. novembar 2018 23:00) # Link komentara
Preporučujem (+152)Ne preporučujem (-2)

Posle bitke svi su generali. Za Pavkova ga prozivamo vec dva meseca. Pre njega sansu su imali i Stojiljkovic pa cak i Milic, a kasnije i Boaci, koji nije ni senka onog igraca od prosle godine.
No kako je i sam Milojevic rekao, svi su oni ovde da uce.

4k4.Dex

pre 5 godina

Sta ivaj covek uradi za dve godine ja memam reci. Prosle godine ono ludilo za ulazak u LE pa grupa pa CSKA zamalo... ove, kcalifikacije od prvov kola pa ulazak u LS pa Napoli pa sada Liverpul. Jedan bas ozbiljan spomenik da dobije ispred marakane pa da za jedni godinu dve kad se zasiti preuzme reprezentaciju a dotle mu dati platu u rangu Murinja.

Milan

pre 5 godina

Sad procitajte komentare kad je Miloje izjavio da ce pokazati razliku izmedju Enfilda i Marakane...Pogledajte komentare na vrhu...I smejte se...

Proto Ganci

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao ranije, ovaj covek je novi Cica. Isto kao u drugoj polovini sesdesetih, posle agonije i losih rezultata, sve se slozilo da se stvara ozbiljan klub. Imamo dobrog sportskog direktora Mrkelu, generalnog direktora koji se razume u fudbal i odlicnog trenera koji je spreman da uci i da raste sa timom. Ako se nastavi sa ovako kvalitetnim radom i ako se ova garnitura zadrzi na ovom mestu bice nama mnogo radosti u godinama koje dolaze.

chikano

pre 5 godina

Sad ce valjda navijaci naseg malog komsije da prestanu da pisu nebuloze.Poenta je da je ovo prva pobeda naseg kluba u LS.Zvezda ooooo

ArtuDitu

pre 5 godina

Interesantno je da Zvezda nema standardnih jedanaest za Ligu Sampiona. Svaku utakmicu pocinjao je drugaciji sastav. Kao da se tim jos uvek trazi. Moguce da je tome doprinelo i dovodjenje igraca pred samu Ligu sampiona. Sada se vidi da izuzev Marina niko drugi nije ni trebalo da bude doveden. Takodje, imam utisak da se domaci igraci neopravdano potcenjuju. To je sinoc pokazao Pavkov i nametnuo pitanje da li je bilo opravdano dovoditi Stoiljkovica ili Boacija. Ucinak Bena, Ebesilija, Boacija ili Kafua je zanemarljiv spram novca koji je izdvojen za njihovo dovodjenje.
Zvezda je sinoc odigrala hrabro. Onako kako je pre pocetka utakmice zelela vecina navijaca. Hrabrost, borbenost i zalaganje tokom cele utakmice doneli su i rezultat. I to je recept. Ne znaci da ce na taj nacin uvek pobedjivati ali i porazima sa takvim pristupom igri ne moze se puno zameriti.
Zvezda je sinoc pokazala da, bez obzira na stotine miliona ulozenih evra, neosporan kvalitet Liverpulovih igraca, u fudbalu niko nema zagarntovanu pobedu. Kada se lopta postavi centar i sudija oznaci pocetak utakmice tada milioni ne znace nista. Tada je 11 na 11 i u toj prici od devedest i kusur minuta moguc je svaki ishod.
Milojevic cini velike stvari na klupi Zvezde. Koliko god postojale zamerke za izbor igraca i taktike u pojedinim utakmicama mora mu se odati priznanje na do sad ucinjenom. Pitanje je i na kakve kompromise mora da pristane ali to je sve cena trenerskog posla u Srbiji. Dobro je za srpski fudbal da je dobio jednog ovakvog trenera.

s.nikolić , austrija

pre 5 godina

Vidi se iz Peđinog komentara dokle smo (ste) dogurali!

Voleti jedan fudbalski klub isto kao rođeno dete .....??!!

Igrali jedni milioner u evrima protiv milionera u dinarima , i ......?
Na osnovu komentara mislim kada bi i fudbalska reprezentacija odigrala bar jednu utakmicu protiv jačih protivnika i pobedila , SVANULO BI U SRBIJI !

Fanatizam na delu !

marko sid

pre 5 godina

@cakic
Napisao bih sta mislim o tvom komentaru, ali mi nece objaviti! Da si pametan-nisi ! Apsolutno sam protiv klinackih prepucavanja ovde, ali ono sto pojedini napisu granici se sa bolescu! To da smo najnekvalitetnija ekipa u ovoj grupi tvrdim i ja kao veliki navijac velike Zvezde, ali da imamo najvece srce ne moze da porekne ni nerealni grobar. Ono sinoc je bilo da se takvi kao ti jednostavno ne jave i zasluze postovanje za cutanje. Ali neki bas vole da pokazu ko su i sta su... Zelim i vama najiskrenije ovakve veceri u Ligi Evrope narednih godina.

cakic

pre 5 godina

Jeste konacno jedna tekma gde ste bili hrabri i imali srece u 2 pol je ona prati hrabre.Zasluzena pobeda.Vec u Napulju i Psg obe gubite al ste ovom tekmom makar oprali pranje iz predhodnih.Po kvalitetu ste bez obz na ovu pobedu najjgori ipak u grupi.

Pedja J7

pre 5 godina

Ako nekome nije bilo jasno, do večeras, zašto je ZVEZDA veća od Partizana, Dinama, i svih ostalih...sad je JASNO!!!
Ima neka sila, neka energija ludačka, koja tinja na našoj "Mari", i samo jedna iskra, treba da stvori vulkan, koji može da proguta sve, ceo kosmos...
Večeras je žrtva bio Liverpul!!!
Volim te Zvezdo, kao ćerku svoju, samo nekako drugačije...
Zvezda Oooooooooo

Milan

pre 5 godina

@dr Kakva vam je ovo izjava da je fudbal jedini sport gde slabiji protivnik moze da dobije jaceg. Pa valjda zato sport i postoji a senzacije i pobede slabijih timova se desavaju svaki dan u svakom sportu.

kimiko

pre 5 godina

Miloje, svaka cast. Sta drugo reci.
A ovo je neverovatno da jedna ovakva pobeda ostane na javnom servisu totalno out. Moras na internet, pa da vidis golove, atmosferu, izjave i sve ono ostalo propratno.Sta ja to plaćam, koja je to televizija...pitam se ja sada !?

dr

pre 5 godina

ovakve pobede vraćaju veru u fudbal ,u sport uopšte, nije sve u novcu i bogatstvu...fudbal je jedini sport gde dosta slabiji tim može da pobedi bolji i skuplji,zato i jeste najomiljeniji sport na svetu
svaka čast ovom gospodinu i momcima!!!

Иван Грозни

pre 5 godina

@dr Kakva vam je ovo izjava da je fudbal jedini sport gde slabiji protivnik moze da dobije jaceg. Pa valjda zato sport i postoji a senzacije i pobede slabijih timova se desavaju svaki dan u svakom sportu.

Фудбал свакако није једини спорт у коме се дешавају сензације, али у односу на остале спортове сензације у фудбалу су најчешће. Да ли је нпр. могуће у кошарци да Фенербахче или ЦСКА изгубе од Игокее? Да ли Србија у ватерполу може да изгуби од Мексика?

Sale

pre 5 godina

Mnogi timovi su igrali srcem, ali nakon 1991 samo Milojev koristi i glavu. Koliko zrela utakmica protiv finaliste Lige Sampiona, takticki perfektna i sem one sanse Staridza u 16 minutu i mozda loseg ispucavanja Bena u drugom ni jedna ozbiljnija greska pozadi, svaka cast.

cakic

pre 5 godina

Jeste konacno jedna tekma gde ste bili hrabri i imali srece u 2 pol je ona prati hrabre.Zasluzena pobeda.Vec u Napulju i Psg obe gubite al ste ovom tekmom makar oprali pranje iz predhodnih.Po kvalitetu ste bez obz na ovu pobedu najjgori ipak u grupi.

s.nikolić , austrija

pre 5 godina

Vidi se iz Peđinog komentara dokle smo (ste) dogurali!

Voleti jedan fudbalski klub isto kao rođeno dete .....??!!

Igrali jedni milioner u evrima protiv milionera u dinarima , i ......?
Na osnovu komentara mislim kada bi i fudbalska reprezentacija odigrala bar jednu utakmicu protiv jačih protivnika i pobedila , SVANULO BI U SRBIJI !

Fanatizam na delu !

Fikio

pre 5 godina

Jos od prosle godine i, pobede nad Krasnodarom, sam rekao da Milojevicu treba dati blanko cek, pa nek Sef sam napise koliko treba da ostane u Zvezdi. On je absolutni madjionicar!

nesa

pre 5 godina

Naravno da je tako,kada si realno slabiji,igras srcem i dajes sve od sebe i pobedis i mnogo bolje,tako se igra,a ne kao prve 3 utakmice,kao da smo mogli nesto da izgubimo. Sto se tice Milojevica? Pa prosto nemam reci, posle dugo,dugo,vremena,trener da se smrznes u Zvezdi...poslednji takav bio Petrovic,a pre njega Stankovic i Vasovic. Svaka cast na svemu. Mnogi kazu igraci,ali ne,kao i kod filmova,gde reziser radi najvazniji deo posla,tako i u fudbalu,trener je glavni,igraci samo sprovode filozofiju njegove igre. Veliki pozdrav.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Gde su sad oni "strucanjci" sto su mu objasnjavali ko treba da igra, a ko ne. Koje je mesto najbolje za Ebisilija i zašto ne igra Joveljic ?!

malone

pre 5 godina

miloje,hvala ti do neba za ovih godinu ipo dana,znas gde si se vratio,u kakvo blato,znas da se ovde uspeh ne prasta,da ce docekati prvu priliku da te ispljuju i ponize...koliko ima sitnih i zavidnih ljudi sa ovim,takav smo narod...ti i kolega ti Tomic ste ipak nesto posebno,zalum obojici da ostanete sto duze...i Miloje,samo gledaj pravo,nikad preko ramena!

nesabg

pre 5 godina

Konacno je Miloje pogodio startnu postavu,ja stalno pisem u komntarima da Marin mora da bude plej i da igra iza spica bez defanzivnih zadataka a ne da igra levo gde se pogubi,,da Srnic mora da igra i da je Jovancic trenutno najbolji zadnji vezni u evropi..o Pavkovu srpskom Harry Kane/u sam pisao sto puta vec vrapci znaju.Da je ovaj tim igrao protiv Napolija dobili bi i njega.Igraci kao sto su causic i jovicic sa samo defanzivnim karakterisikama vise ne postoje na trzistu.Pogledajte kako Jovancic u tri koraka iznosi loptu do sesnaesterca Liverpoola a englezi kao klade padaju oko njega,Steta je samo sto je Miloje sada tek postavio pricu kako treba ali kako Zveda raste tako i nas trener raste sa njom,svaka cast u svakom slucaju.Miloju ugovor odmah sada na deset godina.Simic,Milic i kafu realno nisu za Zvezdinu evrspku pricu.Sada bi takodje najveca greska bila da kada se Boaci oporavi ubijati Pavkova sa klupom.To je moje misljenje i nadam se da nas Miloje cita nase komentare koji su dobronamerni.Ebisilio se jos uvek moze iskoristiti nekada umesto Srnica ili Bena.Gobelja i Babic takodje mogu da uskacu po potrebi a takodje nekada mozemo da zapnemo u srpskoj ligi i sa dva spica ,Boaci i Pavkov ,a Marin iza njih,ne levo ne desno nego kao pravi plej iza njih.Triling Mrkela,Terza i Miloje koje imamo su neprocenjivo blago zvezde,samo neka ovako nastave minimum jos deset godina.

ja

pre 5 godina

Rekao sam to još prošle godine nakon igara u LE, da treba da se postavimo kao engleski klubovi i da razmišljamo dugoročno - imamo trenera koji, kao fudbalski taktičar, može da stane na crtu bilo kom treneru u svetu, a još i ima crte pravog fudbalskog menadžera, jer učestvuje i u biznis stvarima u klubu. Ponuditi mu ugovor na 10 godina, dati mu odrešene ruke i proširiti mu ovlašćenja... Ovaj čovek je Zvezdin Aleks Ferguson...

sašavac

pre 5 godina

Tako treba svaku utakmicu da igrate, pre svega da respektujete i slabe timove, Liverpul je igrao na krilima pobede od kuće i dobio hladan tuš. Čestitke od mene i svih normalnih navijača PFC.

Slobo

pre 5 godina

Gde su sad oni "strucanjci" sto su mu objasnjavali ko treba da igra, a ko ne. Koje je mesto najbolje za Ebisilija i zašto ne igra Joveljic ?!
(Tito-partija-crno bela SNS armija, 6. novembar 2018 23:00) # Link komentara
Preporučujem (+152)Ne preporučujem (-2)

Posle bitke svi su generali. Za Pavkova ga prozivamo vec dva meseca. Pre njega sansu su imali i Stojiljkovic pa cak i Milic, a kasnije i Boaci, koji nije ni senka onog igraca od prosle godine.
No kako je i sam Milojevic rekao, svi su oni ovde da uce.

chikano

pre 5 godina

Sad ce valjda navijaci naseg malog komsije da prestanu da pisu nebuloze.Poenta je da je ovo prva pobeda naseg kluba u LS.Zvezda ooooo

4k4.Dex

pre 5 godina

Sta ivaj covek uradi za dve godine ja memam reci. Prosle godine ono ludilo za ulazak u LE pa grupa pa CSKA zamalo... ove, kcalifikacije od prvov kola pa ulazak u LS pa Napoli pa sada Liverpul. Jedan bas ozbiljan spomenik da dobije ispred marakane pa da za jedni godinu dve kad se zasiti preuzme reprezentaciju a dotle mu dati platu u rangu Murinja.

Milan

pre 5 godina

Sad procitajte komentare kad je Miloje izjavio da ce pokazati razliku izmedju Enfilda i Marakane...Pogledajte komentare na vrhu...I smejte se...

Proto Ganci

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao ranije, ovaj covek je novi Cica. Isto kao u drugoj polovini sesdesetih, posle agonije i losih rezultata, sve se slozilo da se stvara ozbiljan klub. Imamo dobrog sportskog direktora Mrkelu, generalnog direktora koji se razume u fudbal i odlicnog trenera koji je spreman da uci i da raste sa timom. Ako se nastavi sa ovako kvalitetnim radom i ako se ova garnitura zadrzi na ovom mestu bice nama mnogo radosti u godinama koje dolaze.

marko sid

pre 5 godina

@cakic
Napisao bih sta mislim o tvom komentaru, ali mi nece objaviti! Da si pametan-nisi ! Apsolutno sam protiv klinackih prepucavanja ovde, ali ono sto pojedini napisu granici se sa bolescu! To da smo najnekvalitetnija ekipa u ovoj grupi tvrdim i ja kao veliki navijac velike Zvezde, ali da imamo najvece srce ne moze da porekne ni nerealni grobar. Ono sinoc je bilo da se takvi kao ti jednostavno ne jave i zasluze postovanje za cutanje. Ali neki bas vole da pokazu ko su i sta su... Zelim i vama najiskrenije ovakve veceri u Ligi Evrope narednih godina.

ArtuDitu

pre 5 godina

Interesantno je da Zvezda nema standardnih jedanaest za Ligu Sampiona. Svaku utakmicu pocinjao je drugaciji sastav. Kao da se tim jos uvek trazi. Moguce da je tome doprinelo i dovodjenje igraca pred samu Ligu sampiona. Sada se vidi da izuzev Marina niko drugi nije ni trebalo da bude doveden. Takodje, imam utisak da se domaci igraci neopravdano potcenjuju. To je sinoc pokazao Pavkov i nametnuo pitanje da li je bilo opravdano dovoditi Stoiljkovica ili Boacija. Ucinak Bena, Ebesilija, Boacija ili Kafua je zanemarljiv spram novca koji je izdvojen za njihovo dovodjenje.
Zvezda je sinoc odigrala hrabro. Onako kako je pre pocetka utakmice zelela vecina navijaca. Hrabrost, borbenost i zalaganje tokom cele utakmice doneli su i rezultat. I to je recept. Ne znaci da ce na taj nacin uvek pobedjivati ali i porazima sa takvim pristupom igri ne moze se puno zameriti.
Zvezda je sinoc pokazala da, bez obzira na stotine miliona ulozenih evra, neosporan kvalitet Liverpulovih igraca, u fudbalu niko nema zagarntovanu pobedu. Kada se lopta postavi centar i sudija oznaci pocetak utakmice tada milioni ne znace nista. Tada je 11 na 11 i u toj prici od devedest i kusur minuta moguc je svaki ishod.
Milojevic cini velike stvari na klupi Zvezde. Koliko god postojale zamerke za izbor igraca i taktike u pojedinim utakmicama mora mu se odati priznanje na do sad ucinjenom. Pitanje je i na kakve kompromise mora da pristane ali to je sve cena trenerskog posla u Srbiji. Dobro je za srpski fudbal da je dobio jednog ovakvog trenera.