Nedelja, 04.11.2018.

15:48

"Kako će da nas kazni – da nas šamara ili zavrće uši?"

Poruku člana Predsedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumeli, jedino nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da zavrće uši

Izvor: Tanjug

"Kako æe da nas kazni – da nas šamara ili zavræe uši?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Sandra

pre 5 godina

Komšič se baš uživeo u ulogu, ali koju ne zna ni on sam. Preti iz prazne puške, to se tako ne radi Željko. Bolje neka misli o privredi, dovođenju inveticija,boljoj ekonomiji, poljoprivredi od čega će narod da živi, nemoj da stiče poene na praznim pričama koje donose uspeh ali za kratko.

Berkut Orao

pre 5 godina

Necemo nasedti na provokacije Komsica.
(Hana, 04. novembar 2018 19:26)

Provokacije Komšića ???

Da li si odgledala Komšićev intervju tamo nema ni P od provokacije.

Mi smo šampioni da svakog namažemo muljem a još ako iz toga možemo izvući neki politički poen ma namazaćemo ga i onim gorim od mulja.

Želim ovom prilikom da se izvinim Željku Komšiću i poručim mu da Vulin nije Srbija ...

Мики

pre 5 godina

Хране један другог,овај наш јуловац ,није служио војску је већи
Србин и од Милоша Обилића,а Комшић већи Турчин и од Ердогана!Јасно договорено!!!

teta

pre 5 godina

Srce tetkino kako nas brani... e, sto nemamo mi u Kanadi takvog ministra da tvituje sa Trumpom... gde bi nam bio kraj. Da i Kanada udje jednom u zlatno doba.
... jel treba para?...legla penzija

malo poznata ali javna tajna

pre 5 godina

kad je tako ko je ubio gospodina Ćuruviju
ko je pokusao da ubije beka, ko je srusio Sava Malu....toliko o drzavi
(Dejan, 4. novembar 2018 17:51)

Pa oni (Vulin, AV & Co.) znaju ko. Ne zna narod tj. vecina, koja ceka informacije u novinama/na TVu, ali oni i bar nekoliko stotina hiljada (ako ne i milion) upucenijih itekako znaju

Mare

pre 5 godina

U čemu je problem kad neki državnik traži da se poštuju granice?
(Simo, 4. novembar 2018 17:48)
Pa kad taj isti drzavnik u jednoj recenici priznaje Kosovo a u drugoj da mu se postuju granice drzave… E tu je problem. Samo sreca njihova da mi imamo Vuline … pa umesto da smisle neki dobar odgovor on krene ulicarski.

кудоф

pre 5 godina

Какав грозан речник, какав недостатак стила, Боже ми опрости. Не знаш јел' хтео да звучи опасно, или духовито, или домишљато, али знаш да савршено није свестан одговорности посла који би требало да ради. Говорим о овом нашем, теткином. О овој другој ...ј муви, не мислим ништа боље. Талог.

Vladimir

pre 5 godina

Ovo oko toga sta je dokaz da neko ima drzavu bas i nije u korist Vulina. Ko je spremao "atentat" na Vucica i krio oruzje pored roditeljske kuce? Ko je ubio estradnu pevacicu? Ko je ubio advokata?
Jedine ubice koje kod nas otkriju su kada se poljoprivrednici izbodu nozevima i kocevima ili kada muz ubije zenu pa sebe.
Sve ostalo je mrka kapa.

Ukratko

pre 5 godina

Ko je pokušao da ubije predsjednika Vučića u Srebrenici? Pitaj onu trojicu iz BIA-e koje ste udaljili sa posla I kojima sudite bez prisustva javnosti.

Bogdan

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ovako jeftini trikovi prolaze i dalje. Smešan lik za jednokratnu upotrebu daje izjavu, a onda se sa naše strane javlja još smešnih lik i to zavređuje našu pažnju?

frank_castle

pre 5 godina

Lako je sad odgovarati na pretnje nekim glupavim izjavama. Mada ovo i nije pretnja ali svaka situacija mora da se iskoristi za svoju promociju. A ako dodje, ne daj Boze, do neke ozbiljnije situacije, ovaj usati ce prvi u rupu da se sakrije.
Zato, narode pamet u glavu. Oni neka vode svoju demagogiju, a mi treba da se okreneml sebi i svojoj porodici. Zbog buducih klinaca koji dolaze, da im bar malo zdravu sredinu ostavimo.
Srbija narodu.

vvozac

pre 5 godina

Niste sila ni jedni ni drugi obojica ste nemoćni ali ništa čovek nije pretijo želi da se postuje država bih i šta je tu loše .ja poštujem Srbiju i bih.

Tom Tom

pre 5 godina

Koliko vidim, Komšić je Hrvat iz Bosne, i obraćao se kako Hrvatskoj tako i Srbiji istim tekstom, tako da ne vidim šta je tu sporno.
Rat u BiH se završio u graničnim mogućnostima za sve tri strane, gde su se sve tri strane dogovorile da je BiH nezavisna država sa dva entiteta.
Čovek traži samo da se to poštuje i ništa više!

Anabell

pre 5 godina

Srbija nije dala nikom povoda za pretnje i provokacije.Kada ce vise da nas ostave na miru.Ne pravedno je sto prete i provociraju.Nema potrebe za takvim ponasanjem.Srbija postuje svoje komsijske zemlje,i zeli saradnju sa svima.

Dokle više?

pre 5 godina

Ovo me podseća na devedesete. I tada su se ovi isti pravili pametni i hrabri u svojim izjavama. Rezultate takve njihove politike znamo. Uništena Srbija i izgubljen deo države KiM. Hoćemo li opet? Dokle?

boban

pre 5 godina

cuti bre ,nemoj se skrivati iza dtzave.Ti i taj Komsic ste isti.Ko zna sta sve vama ludacima moze da padne napamet.Nije vam bilo dosta,doduse samo da gledate gluposti pa bi jos malo?

Pjer

pre 5 godina

Ovakve izjave Komsica trebalo bi shvatiti veoma ozbiljno. Covek je pripadnik veoma ozbiljne i uticajne organizacije i kao clan iste ima njenu bezrezervnu podrsku. Procitajte gde se dodatno obrazovao tj. na kom fakultetu u inostranstvu i sve ce vam biti jasno.

dobar kajmak, loš sir

pre 5 godina

slusao sam Komsica na N1 kad je gostovao. Da ga nisam slusao i gledao, pa i da se napalim na reci ovog naseg "ministra". Medjutim, taj covek je sve izuzetno lepo rekao, bez ikakvih kalkulacija, vrlo otvoreno i pomirljivim tonom. Iako je Hrvat, borice se za "svoju domovinu Bosnu". Rekao je i da su glupe podele i da svi pricamo istim jezikom, da decu ne treba odvajati u skolama, da mu je svejedno da li se jezik zove srpsko-hrvatski ili obrnuto, da moze sutra da ode iz politike ako treba i ako ga nece vise. Sve vrlo normalno, i smirenim glasom. Vise sam poverovao njemu tada nego ikada ovim nasima.
Tako da, Vuline...

Neko iz mase

pre 5 godina

"...Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin. "

Hajde vi prvo dokažite nama u Srbiji da imamo državu kada srušite nelegalne objekte na Kopaoniku, Savskom nasipu itd i procesuirate učesnike i nalogodavce u slučaju "Savamala", za početak, pa posle solite pamet drugima...mislim, to bar možete ako imamo državu. Podvukoh ja.

South Park

pre 5 godina

Vidimo kako se postuje srpski narod u BiH..Sramno..
(Verica, 04. novembar 2018 16:17)
Ja sam Srbin iz BiH tacnije RS.Mene ne postuju Srbi jer su oni predsednici,premijeri,gradonacelnici,
sudije,policajci.Oni su korumpirani,bahati zaposlili su familiju,sve po stranackoj liniji.Porezi,akcize nameti su evropski a plate 250 evra kod gazda Srba.E ko sad koga postuje ne znam.

mali zeleni

pre 5 godina

>Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen<
Po tome znači da Srbija nije država jer se kod nas ne pokušava neko da se ubije već se svakodnevno dogadjaju ubistva a niko ne biva kažnjen jer država nema pojma ko su počinioci.

Milena generacijo moja

pre 5 godina

Molim gospodina Vulina da spusti loptu. Mali smo mi i slabasni da se odupremo takvoj sili koja stoji iza Hrvatske. Imajte obzira mi nemamo nikog u Kanadi. A pod krusku ima malo mesta.

Posmatrac

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin"

Neko je rekao Curuvija? Ili nesto "svezije" - Misa Ognjenovic.
Ili mozda Vulini zele da kazu da ZNAJU ko je ubio ovu dvojicu?

Janko

pre 5 godina

Zašto ministar odbrane komentariše izjave zvaničnika druge države? Zašto koristi ulični rečnik? Da li je premijerka u stanju da kontroliše članove svoje vlade?

RealDeal

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin. "

Slažem se, mi državu nemamo već nekih 30 godina Vuline

ajavasil

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin"!!!!!!!!!!!!!!!
Znači da mi nemamo državu, kako podvlači Vulin! Jer koji su slučajevi ubistva rešeni (a ako su rešeni za koliko dugo?) i ko je priveden zbog toga pravdi??? Hajde da se malo nasmejemo ovom ludilu ... STrašno!

Dobrosav

pre 5 godina

Vi kako ste došli na vlast, krećete da nas zavađate sa Hrvatima. Evo sad i sa Bošnjacima. I mi smo faktor stabilnosti i mira u regionu. I sad će opet biti da nas svi mrze. Niko nas ne mrzi više od vas koji ste na vlasti i vodite državu.

Joe

pre 5 godina

Lepo je što ovako hrabro i odlučno reagujemo na Komšićevu izjavu. U tome smo uvek bili odlični ali čovek reče šta reče, možda i on ima neko pokriće iza sebe. Za ove naše nisam siguran.

Željko

pre 5 godina

Žalosno je to što vi nemate blage veze sa mozgom koje su ingerencije ministara. Ti si ministar odbrane. Da li postoji premijer ove države da pozove Komšića i sa njim porazgovara.

Milan

pre 5 godina

E ako vam je ovo hitna vest, onda vi stvarno nemate šta da radite. Zaista kao da ovaj Vulin čeka ko zapeta puška da neko baci udicu a on da se upeca. Mnogo smo bre glupi.

Beograd na vodi

pre 5 godina

Vidimo kako se postuje srpski narod u BiH..Sramno..
(Verica, 4. novembar 2018 16:17)

A ti bi da nas postuju kao u Hrvatskoj ili dole na Kosovu?
Srbi u BiH imaju 49% teritorije i niko im se nemesa u politicki zivot, mogu da uticu na sve odluke te drzave i sad je to kao ponizavanje?

E to je sramno nerazumevanje svoje okoline.

Neko iz mase

pre 5 godina

"...Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin. "

Hajde vi prvo dokažite nama u Srbiji da imamo državu kada srušite nelegalne objekte na Kopaoniku, Savskom nasipu itd i procesuirate učesnike i nalogodavce u slučaju "Savamala", za početak, pa posle solite pamet drugima...mislim, to bar možete ako imamo državu. Podvukoh ja.

Janko

pre 5 godina

Zašto ministar odbrane komentariše izjave zvaničnika druge države? Zašto koristi ulični rečnik? Da li je premijerka u stanju da kontroliše članove svoje vlade?

frank_castle

pre 5 godina

Lako je sad odgovarati na pretnje nekim glupavim izjavama. Mada ovo i nije pretnja ali svaka situacija mora da se iskoristi za svoju promociju. A ako dodje, ne daj Boze, do neke ozbiljnije situacije, ovaj usati ce prvi u rupu da se sakrije.
Zato, narode pamet u glavu. Oni neka vode svoju demagogiju, a mi treba da se okreneml sebi i svojoj porodici. Zbog buducih klinaca koji dolaze, da im bar malo zdravu sredinu ostavimo.
Srbija narodu.

Anabell

pre 5 godina

Srbija nije dala nikom povoda za pretnje i provokacije.Kada ce vise da nas ostave na miru.Ne pravedno je sto prete i provociraju.Nema potrebe za takvim ponasanjem.Srbija postuje svoje komsijske zemlje,i zeli saradnju sa svima.

Pjer

pre 5 godina

Ovakve izjave Komsica trebalo bi shvatiti veoma ozbiljno. Covek je pripadnik veoma ozbiljne i uticajne organizacije i kao clan iste ima njenu bezrezervnu podrsku. Procitajte gde se dodatno obrazovao tj. na kom fakultetu u inostranstvu i sve ce vam biti jasno.

RealDeal

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin. "

Slažem se, mi državu nemamo već nekih 30 godina Vuline

dobar kajmak, loš sir

pre 5 godina

slusao sam Komsica na N1 kad je gostovao. Da ga nisam slusao i gledao, pa i da se napalim na reci ovog naseg "ministra". Medjutim, taj covek je sve izuzetno lepo rekao, bez ikakvih kalkulacija, vrlo otvoreno i pomirljivim tonom. Iako je Hrvat, borice se za "svoju domovinu Bosnu". Rekao je i da su glupe podele i da svi pricamo istim jezikom, da decu ne treba odvajati u skolama, da mu je svejedno da li se jezik zove srpsko-hrvatski ili obrnuto, da moze sutra da ode iz politike ako treba i ako ga nece vise. Sve vrlo normalno, i smirenim glasom. Vise sam poverovao njemu tada nego ikada ovim nasima.
Tako da, Vuline...

ajavasil

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin"!!!!!!!!!!!!!!!
Znači da mi nemamo državu, kako podvlači Vulin! Jer koji su slučajevi ubistva rešeni (a ako su rešeni za koliko dugo?) i ko je priveden zbog toga pravdi??? Hajde da se malo nasmejemo ovom ludilu ... STrašno!

Dokle više?

pre 5 godina

Ovo me podseća na devedesete. I tada su se ovi isti pravili pametni i hrabri u svojim izjavama. Rezultate takve njihove politike znamo. Uništena Srbija i izgubljen deo države KiM. Hoćemo li opet? Dokle?

South Park

pre 5 godina

Vidimo kako se postuje srpski narod u BiH..Sramno..
(Verica, 04. novembar 2018 16:17)
Ja sam Srbin iz BiH tacnije RS.Mene ne postuju Srbi jer su oni predsednici,premijeri,gradonacelnici,
sudije,policajci.Oni su korumpirani,bahati zaposlili su familiju,sve po stranackoj liniji.Porezi,akcize nameti su evropski a plate 250 evra kod gazda Srba.E ko sad koga postuje ne znam.

Ukratko

pre 5 godina

Ko je pokušao da ubije predsjednika Vučića u Srebrenici? Pitaj onu trojicu iz BIA-e koje ste udaljili sa posla I kojima sudite bez prisustva javnosti.

Tom Tom

pre 5 godina

Koliko vidim, Komšić je Hrvat iz Bosne, i obraćao se kako Hrvatskoj tako i Srbiji istim tekstom, tako da ne vidim šta je tu sporno.
Rat u BiH se završio u graničnim mogućnostima za sve tri strane, gde su se sve tri strane dogovorile da je BiH nezavisna država sa dva entiteta.
Čovek traži samo da se to poštuje i ništa više!

Željko

pre 5 godina

Žalosno je to što vi nemate blage veze sa mozgom koje su ingerencije ministara. Ti si ministar odbrane. Da li postoji premijer ove države da pozove Komšića i sa njim porazgovara.

Dobrosav

pre 5 godina

Vi kako ste došli na vlast, krećete da nas zavađate sa Hrvatima. Evo sad i sa Bošnjacima. I mi smo faktor stabilnosti i mira u regionu. I sad će opet biti da nas svi mrze. Niko nas ne mrzi više od vas koji ste na vlasti i vodite državu.

Milena generacijo moja

pre 5 godina

Molim gospodina Vulina da spusti loptu. Mali smo mi i slabasni da se odupremo takvoj sili koja stoji iza Hrvatske. Imajte obzira mi nemamo nikog u Kanadi. A pod krusku ima malo mesta.

Sandra

pre 5 godina

Komšič se baš uživeo u ulogu, ali koju ne zna ni on sam. Preti iz prazne puške, to se tako ne radi Željko. Bolje neka misli o privredi, dovođenju inveticija,boljoj ekonomiji, poljoprivredi od čega će narod da živi, nemoj da stiče poene na praznim pričama koje donose uspeh ali za kratko.

кудоф

pre 5 godina

Какав грозан речник, какав недостатак стила, Боже ми опрости. Не знаш јел' хтео да звучи опасно, или духовито, или домишљато, али знаш да савршено није свестан одговорности посла који би требало да ради. Говорим о овом нашем, теткином. О овој другој ...ј муви, не мислим ништа боље. Талог.

mali zeleni

pre 5 godina

>Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen<
Po tome znači da Srbija nije država jer se kod nas ne pokušava neko da se ubije već se svakodnevno dogadjaju ubistva a niko ne biva kažnjen jer država nema pojma ko su počinioci.

Bogdan

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ovako jeftini trikovi prolaze i dalje. Smešan lik za jednokratnu upotrebu daje izjavu, a onda se sa naše strane javlja još smešnih lik i to zavređuje našu pažnju?

Milan

pre 5 godina

E ako vam je ovo hitna vest, onda vi stvarno nemate šta da radite. Zaista kao da ovaj Vulin čeka ko zapeta puška da neko baci udicu a on da se upeca. Mnogo smo bre glupi.

Posmatrac

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin"

Neko je rekao Curuvija? Ili nesto "svezije" - Misa Ognjenovic.
Ili mozda Vulini zele da kazu da ZNAJU ko je ubio ovu dvojicu?

Vladimir

pre 5 godina

Ovo oko toga sta je dokaz da neko ima drzavu bas i nije u korist Vulina. Ko je spremao "atentat" na Vucica i krio oruzje pored roditeljske kuce? Ko je ubio estradnu pevacicu? Ko je ubio advokata?
Jedine ubice koje kod nas otkriju su kada se poljoprivrednici izbodu nozevima i kocevima ili kada muz ubije zenu pa sebe.
Sve ostalo je mrka kapa.

Mare

pre 5 godina

U čemu je problem kad neki državnik traži da se poštuju granice?
(Simo, 4. novembar 2018 17:48)
Pa kad taj isti drzavnik u jednoj recenici priznaje Kosovo a u drugoj da mu se postuju granice drzave… E tu je problem. Samo sreca njihova da mi imamo Vuline … pa umesto da smisle neki dobar odgovor on krene ulicarski.

Beograd na vodi

pre 5 godina

Vidimo kako se postuje srpski narod u BiH..Sramno..
(Verica, 4. novembar 2018 16:17)

A ti bi da nas postuju kao u Hrvatskoj ili dole na Kosovu?
Srbi u BiH imaju 49% teritorije i niko im se nemesa u politicki zivot, mogu da uticu na sve odluke te drzave i sad je to kao ponizavanje?

E to je sramno nerazumevanje svoje okoline.

teta

pre 5 godina

Srce tetkino kako nas brani... e, sto nemamo mi u Kanadi takvog ministra da tvituje sa Trumpom... gde bi nam bio kraj. Da i Kanada udje jednom u zlatno doba.
... jel treba para?...legla penzija

vvozac

pre 5 godina

Niste sila ni jedni ni drugi obojica ste nemoćni ali ništa čovek nije pretijo želi da se postuje država bih i šta je tu loše .ja poštujem Srbiju i bih.

malo poznata ali javna tajna

pre 5 godina

kad je tako ko je ubio gospodina Ćuruviju
ko je pokusao da ubije beka, ko je srusio Sava Malu....toliko o drzavi
(Dejan, 4. novembar 2018 17:51)

Pa oni (Vulin, AV & Co.) znaju ko. Ne zna narod tj. vecina, koja ceka informacije u novinama/na TVu, ali oni i bar nekoliko stotina hiljada (ako ne i milion) upucenijih itekako znaju

boban

pre 5 godina

cuti bre ,nemoj se skrivati iza dtzave.Ti i taj Komsic ste isti.Ko zna sta sve vama ludacima moze da padne napamet.Nije vam bilo dosta,doduse samo da gledate gluposti pa bi jos malo?

Joe

pre 5 godina

Lepo je što ovako hrabro i odlučno reagujemo na Komšićevu izjavu. U tome smo uvek bili odlični ali čovek reče šta reče, možda i on ima neko pokriće iza sebe. Za ove naše nisam siguran.

Мики

pre 5 godina

Хране један другог,овај наш јуловац ,није служио војску је већи
Србин и од Милоша Обилића,а Комшић већи Турчин и од Ердогана!Јасно договорено!!!

Berkut Orao

pre 5 godina

Necemo nasedti na provokacije Komsica.
(Hana, 04. novembar 2018 19:26)

Provokacije Komšića ???

Da li si odgledala Komšićev intervju tamo nema ni P od provokacije.

Mi smo šampioni da svakog namažemo muljem a još ako iz toga možemo izvući neki politički poen ma namazaćemo ga i onim gorim od mulja.

Želim ovom prilikom da se izvinim Željku Komšiću i poručim mu da Vulin nije Srbija ...

Neko iz mase

pre 5 godina

"...Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin. "

Hajde vi prvo dokažite nama u Srbiji da imamo državu kada srušite nelegalne objekte na Kopaoniku, Savskom nasipu itd i procesuirate učesnike i nalogodavce u slučaju "Savamala", za početak, pa posle solite pamet drugima...mislim, to bar možete ako imamo državu. Podvukoh ja.

Janko

pre 5 godina

Zašto ministar odbrane komentariše izjave zvaničnika druge države? Zašto koristi ulični rečnik? Da li je premijerka u stanju da kontroliše članove svoje vlade?

RealDeal

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin. "

Slažem se, mi državu nemamo već nekih 30 godina Vuline

frank_castle

pre 5 godina

Lako je sad odgovarati na pretnje nekim glupavim izjavama. Mada ovo i nije pretnja ali svaka situacija mora da se iskoristi za svoju promociju. A ako dodje, ne daj Boze, do neke ozbiljnije situacije, ovaj usati ce prvi u rupu da se sakrije.
Zato, narode pamet u glavu. Oni neka vode svoju demagogiju, a mi treba da se okreneml sebi i svojoj porodici. Zbog buducih klinaca koji dolaze, da im bar malo zdravu sredinu ostavimo.
Srbija narodu.

malo poznata ali javna tajna

pre 5 godina

kad je tako ko je ubio gospodina Ćuruviju
ko je pokusao da ubije beka, ko je srusio Sava Malu....toliko o drzavi
(Dejan, 4. novembar 2018 17:51)

Pa oni (Vulin, AV & Co.) znaju ko. Ne zna narod tj. vecina, koja ceka informacije u novinama/na TVu, ali oni i bar nekoliko stotina hiljada (ako ne i milion) upucenijih itekako znaju

Мики

pre 5 godina

Хране један другог,овај наш јуловац ,није служио војску је већи
Србин и од Милоша Обилића,а Комшић већи Турчин и од Ердогана!Јасно договорено!!!

South Park

pre 5 godina

Vidimo kako se postuje srpski narod u BiH..Sramno..
(Verica, 04. novembar 2018 16:17)
Ja sam Srbin iz BiH tacnije RS.Mene ne postuju Srbi jer su oni predsednici,premijeri,gradonacelnici,
sudije,policajci.Oni su korumpirani,bahati zaposlili su familiju,sve po stranackoj liniji.Porezi,akcize nameti su evropski a plate 250 evra kod gazda Srba.E ko sad koga postuje ne znam.

Dobrosav

pre 5 godina

Vi kako ste došli na vlast, krećete da nas zavađate sa Hrvatima. Evo sad i sa Bošnjacima. I mi smo faktor stabilnosti i mira u regionu. I sad će opet biti da nas svi mrze. Niko nas ne mrzi više od vas koji ste na vlasti i vodite državu.

Dokle više?

pre 5 godina

Ovo me podseća na devedesete. I tada su se ovi isti pravili pametni i hrabri u svojim izjavama. Rezultate takve njihove politike znamo. Uništena Srbija i izgubljen deo države KiM. Hoćemo li opet? Dokle?

vvozac

pre 5 godina

Niste sila ni jedni ni drugi obojica ste nemoćni ali ništa čovek nije pretijo želi da se postuje država bih i šta je tu loše .ja poštujem Srbiju i bih.

ajavasil

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin"!!!!!!!!!!!!!!!
Znači da mi nemamo državu, kako podvlači Vulin! Jer koji su slučajevi ubistva rešeni (a ako su rešeni za koliko dugo?) i ko je priveden zbog toga pravdi??? Hajde da se malo nasmejemo ovom ludilu ... STrašno!

boban

pre 5 godina

cuti bre ,nemoj se skrivati iza dtzave.Ti i taj Komsic ste isti.Ko zna sta sve vama ludacima moze da padne napamet.Nije vam bilo dosta,doduse samo da gledate gluposti pa bi jos malo?

dobar kajmak, loš sir

pre 5 godina

slusao sam Komsica na N1 kad je gostovao. Da ga nisam slusao i gledao, pa i da se napalim na reci ovog naseg "ministra". Medjutim, taj covek je sve izuzetno lepo rekao, bez ikakvih kalkulacija, vrlo otvoreno i pomirljivim tonom. Iako je Hrvat, borice se za "svoju domovinu Bosnu". Rekao je i da su glupe podele i da svi pricamo istim jezikom, da decu ne treba odvajati u skolama, da mu je svejedno da li se jezik zove srpsko-hrvatski ili obrnuto, da moze sutra da ode iz politike ako treba i ako ga nece vise. Sve vrlo normalno, i smirenim glasom. Vise sam poverovao njemu tada nego ikada ovim nasima.
Tako da, Vuline...

Bogdan

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ovako jeftini trikovi prolaze i dalje. Smešan lik za jednokratnu upotrebu daje izjavu, a onda se sa naše strane javlja još smešnih lik i to zavređuje našu pažnju?

Posmatrac

pre 5 godina

"Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin"

Neko je rekao Curuvija? Ili nesto "svezije" - Misa Ognjenovic.
Ili mozda Vulini zele da kazu da ZNAJU ko je ubio ovu dvojicu?

mali zeleni

pre 5 godina

>Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen<
Po tome znači da Srbija nije država jer se kod nas ne pokušava neko da se ubije već se svakodnevno dogadjaju ubistva a niko ne biva kažnjen jer država nema pojma ko su počinioci.

Milena generacijo moja

pre 5 godina

Molim gospodina Vulina da spusti loptu. Mali smo mi i slabasni da se odupremo takvoj sili koja stoji iza Hrvatske. Imajte obzira mi nemamo nikog u Kanadi. A pod krusku ima malo mesta.

Mare

pre 5 godina

U čemu je problem kad neki državnik traži da se poštuju granice?
(Simo, 4. novembar 2018 17:48)
Pa kad taj isti drzavnik u jednoj recenici priznaje Kosovo a u drugoj da mu se postuju granice drzave… E tu je problem. Samo sreca njihova da mi imamo Vuline … pa umesto da smisle neki dobar odgovor on krene ulicarski.

Milan

pre 5 godina

E ako vam je ovo hitna vest, onda vi stvarno nemate šta da radite. Zaista kao da ovaj Vulin čeka ko zapeta puška da neko baci udicu a on da se upeca. Mnogo smo bre glupi.

Tom Tom

pre 5 godina

Koliko vidim, Komšić je Hrvat iz Bosne, i obraćao se kako Hrvatskoj tako i Srbiji istim tekstom, tako da ne vidim šta je tu sporno.
Rat u BiH se završio u graničnim mogućnostima za sve tri strane, gde su se sve tri strane dogovorile da je BiH nezavisna država sa dva entiteta.
Čovek traži samo da se to poštuje i ništa više!

Ukratko

pre 5 godina

Ko je pokušao da ubije predsjednika Vučića u Srebrenici? Pitaj onu trojicu iz BIA-e koje ste udaljili sa posla I kojima sudite bez prisustva javnosti.

Željko

pre 5 godina

Žalosno je to što vi nemate blage veze sa mozgom koje su ingerencije ministara. Ti si ministar odbrane. Da li postoji premijer ove države da pozove Komšića i sa njim porazgovara.

кудоф

pre 5 godina

Какав грозан речник, какав недостатак стила, Боже ми опрости. Не знаш јел' хтео да звучи опасно, или духовито, или домишљато, али знаш да савршено није свестан одговорности посла који би требало да ради. Говорим о овом нашем, теткином. О овој другој ...ј муви, не мислим ништа боље. Талог.

teta

pre 5 godina

Srce tetkino kako nas brani... e, sto nemamo mi u Kanadi takvog ministra da tvituje sa Trumpom... gde bi nam bio kraj. Da i Kanada udje jednom u zlatno doba.
... jel treba para?...legla penzija

Vladimir

pre 5 godina

Ovo oko toga sta je dokaz da neko ima drzavu bas i nije u korist Vulina. Ko je spremao "atentat" na Vucica i krio oruzje pored roditeljske kuce? Ko je ubio estradnu pevacicu? Ko je ubio advokata?
Jedine ubice koje kod nas otkriju su kada se poljoprivrednici izbodu nozevima i kocevima ili kada muz ubije zenu pa sebe.
Sve ostalo je mrka kapa.

Beograd na vodi

pre 5 godina

Vidimo kako se postuje srpski narod u BiH..Sramno..
(Verica, 4. novembar 2018 16:17)

A ti bi da nas postuju kao u Hrvatskoj ili dole na Kosovu?
Srbi u BiH imaju 49% teritorije i niko im se nemesa u politicki zivot, mogu da uticu na sve odluke te drzave i sad je to kao ponizavanje?

E to je sramno nerazumevanje svoje okoline.

Anabell

pre 5 godina

Srbija nije dala nikom povoda za pretnje i provokacije.Kada ce vise da nas ostave na miru.Ne pravedno je sto prete i provociraju.Nema potrebe za takvim ponasanjem.Srbija postuje svoje komsijske zemlje,i zeli saradnju sa svima.

Berkut Orao

pre 5 godina

Necemo nasedti na provokacije Komsica.
(Hana, 04. novembar 2018 19:26)

Provokacije Komšića ???

Da li si odgledala Komšićev intervju tamo nema ni P od provokacije.

Mi smo šampioni da svakog namažemo muljem a još ako iz toga možemo izvući neki politički poen ma namazaćemo ga i onim gorim od mulja.

Želim ovom prilikom da se izvinim Željku Komšiću i poručim mu da Vulin nije Srbija ...

Joe

pre 5 godina

Lepo je što ovako hrabro i odlučno reagujemo na Komšićevu izjavu. U tome smo uvek bili odlični ali čovek reče šta reče, možda i on ima neko pokriće iza sebe. Za ove naše nisam siguran.

Pjer

pre 5 godina

Ovakve izjave Komsica trebalo bi shvatiti veoma ozbiljno. Covek je pripadnik veoma ozbiljne i uticajne organizacije i kao clan iste ima njenu bezrezervnu podrsku. Procitajte gde se dodatno obrazovao tj. na kom fakultetu u inostranstvu i sve ce vam biti jasno.

Sandra

pre 5 godina

Komšič se baš uživeo u ulogu, ali koju ne zna ni on sam. Preti iz prazne puške, to se tako ne radi Željko. Bolje neka misli o privredi, dovođenju inveticija,boljoj ekonomiji, poljoprivredi od čega će narod da živi, nemoj da stiče poene na praznim pričama koje donose uspeh ali za kratko.