Utorak, 25.09.2018.

11:05

Dule Savić: Stojković stajao kao da se venčao za liniju VIDEO

Dušan Savić, legenda Crvene zvezde, gostujući u jutarnjem programu televizije PRVA osvrnuo se na "večiti derbi" odigran u nedelju.

Izvor: B92

Dule Saviæ: Stojkoviæ stajao kao da se venèao za liniju VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

Kadinjača

pre 5 godina

[link]
(Deluje da je gol, 25. septembar 2018 16:36)

Svaka čast, ako si ti radio ovo!!!
(ferdinand, 25. septembar 2018 17:30)

Još samo da ste lopto nacrtali u pravoj veličini, bila bi ovo istina. Oko vaše lopte se vidi poprilična belina stvarne lopte.

Aleksa Pufta

pre 5 godina

@Premudri
Dule Savic je igrao u vreme velikih majstora fudbala i igrao je malo u reprezentaciji zato sto je previse ostajao u napadu ali njegov osecaj za gol je imao samo Santrac koji se isto nije naigrao u reprezentaciji.
Dule je igrao dugo u Zvezdi pa je igrao u Francuskoj i u svakom klubu je institucija.

Mitar Mrkela je bio najtalentovaniji igrac stare Juge u vise generacija a posto je bio takodje napadac zavisan od lopti i nije imao snagu Maradone da otme loptu na svojoj polovini i pretrci ceo teren sa njom, zbog sujete oko polozaja buduce Zvezdine zvezde ga je debelo izbojkotovao Piksi (koji inace oci ima na ledjima) namerno uvek dodajuci loptu desno svom Binicu.
Mrkela je u skoli bio vukovac i da nije rano otisao u profi fudbal mogao je biti i lekar, advokat i sta god bi pozeleo.
Bio je zagrizeni zvezdas i nakon utakmica u OFKu kao prvotimac bi navukao zvezdinu zastavu i isao na sever tako da se nikada ne bi prevario da predje u Partizan.

A sirotog Stojkovica uvale menadzeri u neki klub a ovi posle pola godine rese da ga utrape drugom klubu kako bilo i cak ga i Zvezda nije htela nazad.
A pride je estradna zvezda u pokusaju a kako sastaviti izjavu od srede da se nikada ne bi odrekao svoje drzave i naroda kada je u nedelju rekao da ga je sramota sto je Srbin i da vraca pasos?

dragoman

pre 5 godina

Dule ,i vrapci znaju da si zvezdas i smatrali smo svi za pravog gospodina na fudbalskom terenu, velikog igraca, ali nema potrebe da budes toliko pristrasan. Nijedna tvoja analiza je pogresna a pogotovu tvoji komentari o Stojkovicu. To tebi kao sportisti u penziji nedolikuje. Pa i tvoj sin je nekakav fudbaler

MT Vračar

pre 5 godina

Ko ima na dresu MTS
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gipsy, 25. septembar 2018 13:28)

Pa mi, ali i vi, samo na leđima, pošto je Gazprom napred... a i na šorcevima G-Drive, koliko ja znam NIS-ova goriva... i šta sad? :)

Premudri

pre 5 godina

Dusan Savic (reprezentacija Jugoslavije 12 utakmica-4 gola,inostrana karijera:Lil,Kan,Sporting Hihon). Mitar Mrkela (reprezentacija Jugoslavije 5 utakmica-1 gol,inostrana karijera:Tvente,Besiktas,Kambur). Vladimir Stojkovic (reprezentacija Srbije 84 utakmice(za sad).inostrana karijera:Nant,Vitese,Sporting,Hetafe,Vigan,ergotelis,MakabiHaifa,Notingem forest).
Za sve one koji Savica i Mrkelu velicaju a Stojkovica omalovazavaju...

Grobarchina

pre 5 godina

Euforicariii...niti ste nam dali tih 4..5.6...komada(naprotiv,trebali ste toliko da dobijete),niti vas je bilo 20 000 "stize delija"(ako vas je bilo i 7000-srecni ste)niti ste dokazali da ste bolji od nas,samo da ste mnoogo mnooogo srecniji ..ali sreca ne staje na jednom mestu,kad-tad ce te platiti za sve do sada,to je jednostavno uvek tako.A,premije su dobili jer su to i zasluzili,za nas je ovo i vise od pobede,jer smo vas fudbalski unakazali,niste se videli na terenu,i opet su vas, po ko zna koji put spasavali sudije,i opet po ko zna koji put oduzeta cista pobeda Partizana.Ovde cu samlo reci...Bogunovic,gol sa aut linije i ovaj sada-to su 3 direktne pobede Partizana gde su su sudije izvukli remi .....E,sada to pomnozi sa 70 i kusur godina,i eto kako ste napravili tih + 15..16 pobeda.mogu da ti nabrojim jos jedno 10 tak cistih nasih pobeda,koje su se volsebno "pretvorile" u vase,ali i ovo je dovoljo.
(Pterodaktil, 25. septembar 2018 14:01)

Bravo majstore, rekao si suvu istinu ! Ljudi, učite decu da vole Partizan ako vole pravdu i istinu.

Igokea since 2007

pre 5 godina

Sudija iza gol linije (inace iz Mazicevog tima) je rekao da je gol, kraj price, osim ako neko ne pokaze snimak koji dokazuje suprotno. Sto se tice "Stojketa", davnih dana se on odrekao srpstva i postao Jugosloven.

Max

pre 5 godina

Odgovor na dva komentara koji su vezaani za Duleta i Mrkelu.Prvo nazivati Savica neobrazovanim je glupo jer je covek istoricar sa diplomom a Mrkela je ozenio LV koja je bila top riba a Mrkela jedva simpatican.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@Dragan Banjaluka
Pa kako se sad druze radujete ovom neresenom vise nego 0:5, zar nisu isle price da ne priznajete nista ispod 3 komada? Bunker Galaktikosi i 5 sudija.
Nego, niko ni da se osvrne na pominjanje druga Bugarcica, koga su na Golom otoku od miloste zvali "Zver"? Zar oni nisu manguparija koja se kesa o tramvaje i ceslja kao Kralj Petar???

zorge

pre 5 godina

stojkovic nije nas najbolji golman gde god je branio nije imao uspeha pa ni u reorezentaciji nabolji golman je rajkovic koji moze da se pohvali da je kao junior osvoio prvenstvo evrope a kao mladi reprezentativca prvak sveta na novom zelandu to sto mu ne dozvolhavaju da brani za reprezentaciju to pitajte pre toleta sada kokezu selektore i menadzere

mag

pre 5 godina

Meni nije jasno zasto Zvezdu kazniti. Em nemaju pojma, loptu ne umeju da sutnu niti da dodaju dva tacna pasa em nisu nista pod milim Bogom skrivili, niti su davali neprimerene izjave niti su pljuvali partizan. A s druge strane partizanski kompleksasi non stop stvaraju mrznju daju uzasne izjave o namestanju o tome da Vucic kupuje Zvezdi igrace itd. Da ne pominjem ovog Stojkovica!?!? Zasto stavljate Zvezdu i Partizan u isti kos ?? Tako nikad necete resiti problem

милорад

pre 5 godina

Evo ja, kao bivshi golman, kazem ti da si se nalupetao gluposti za citavu godinu. Sada mozes mirno na odmor, pa kreni sa "mudrostima" od 1. januara sledece godine.
Sta sve ljudi pisu, majko mila.
Jedan IT tehnicar ovo resava za desetak minuta, a ovi se preganjaju dva dana.
Imate analizu geodeta i jasno je da lopta nije , punim obimom, presla gol liniju. Sve ostalo je jedno veliko bla,bla.. Zvezda mora da se vadi, jer su bacili mnogo para, a ovi nista ne pokazuju. Takodje Miloje sve vise dokazuje da nije trener za velike utakmice. Bunker, ili ti 10-0 taktiku, mo i Limeni da postavi. Nesto mi se cini da ce posle LS (verovato uz gol razliku 0-20) da vidi izlaznu kapiju.
(Zoran, 25. septembar 2018 14:54)Не само да си бивши голман него си и Ајнштајн!!! А из твоје бла , бла приче врве комплекси тако да ти је мој савет дасе мало смириш сабереш боље је за здравље. Срећно

Premudri

pre 5 godina

Veliki sam navijač Partizana,i smatram da ovde nije bitno da li je bio gol(licno mislim da jeste ali nisam siguran) niti šta je Stojković rekao(ishitrena i glupa izjava,data u afektu,što ga kao direktnog učesnika samo delimično opravdava...mada se posle pokajao).Za mene je glavni utisak da je Savić ispao,ne gospodin,nego klasičan šaban,i to mu nije prvi put. O izjavi cigana sa Čubure ne bih. Ovde je @analiza sve lepo objasnio,pročitajte...I on ne morališe,kao što jedan reče,nego daje jasno stanje stvari...a to što su Stojković,Savić,Ilijev i Tošić fudbaleri (aluzija na glupe ljude) ne daje im za pravo da javno iznose takve bljuvotine! Tačno,na zapadu bi popili tužbu i debelo platili uvredu.

Младен

pre 5 godina

Е Дуле, Дуле, мало Вам је изјава на нивоу средњошколца који се препуцава са другарима да л’ је јачи Север или Југ. Мислим да су генерално одбојкаши, ватерполисти, кошаркаши класа изнад у односу на то како се треба обраћати у медијима у односу на фудбалере. Ако већ важите за легенду српског тј. угословенског фудбала, тако се и понашајте. Све најбоље.

dragan

pre 5 godina

Kao Zvezdasu cudno mi je da niko od fotoreportera nije napravio snimak, ili da se pojavio sinamak iz drugog ugla, mozda nisam video. Opet cudno bi bilo da je Zvezda mogla da onemoguci emitovanje svih drugih slika i videa sporne situacije.
Duletu svaka cast na gospodskim odmerenim izjavama.

Negativni

pre 5 godina

"...Mitar je konstatovao stanje u kojem se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da traje dugo...."
Ovo je strašno ružna rečenica.Da li samo ja to primećujem?
G.Savić ovako nešto kaže dva dana posle utakmice(dva dana posle Stojkovićeve izjave date 10 min posle meča i posle izjave Mrkele da je Stojkoviću potreban psihijatar)!
On TVRDI da je Mitar KONSTANTOVAO stanje u kojem je tada bio Stojković.Dakle,pošto ga je uputio psihijatru,u Srbiji to znači da si lud.Što daje znači da je gospodin Savić ponovio tvrdnju svog druga Mitra i da se slaže s njom i to direktno kaže,a ne izokola.
Krajnje... (ne mogu da napišem šta,ne bi prošao komentar) od strane gospodina Savića.Umesto da pređe preko te odvratne izjave Mrkele,on je potvrđuje.Znači,na Zapadu,ne da bi popio tužbu za uvredu ,nego bi je platio i pozlatio.Jbg,nije Zapad i nema gol tehnologije ,već se mora verovati Đokiću.
(analiza, 25. septembar 2018 14:09)

'Ajde ne morališi mnogo...pa to se prepucavaju fudbaleri koji jedva imaju osnovnu školu a ti se primaš i glumiš veliku uvredjenost i tobož zabrinutost nad stanjem našeg jadnog društva...batali to. Kaži lepo da je gol čist a da su izjave i Stojkovića i Mrkele i Ilieva i Savića jednostavno - glupe i neotesane, kao i devedeset odsto izjava fudbalera i njihovih mentora. Prosto, brale.

chox

pre 5 godina

ima li jedan ciganin. makar jedan. da je dao odmerenu izjavu tipa ne moze se sa sigurnoscu reci da je bio gol. ili ste svi u fazonu sniman nepobitno dokazuje da je lopta u mrezi. sta snimak dokazuje? to sto se vidi lopta desno od stative?
(ngtrx, 25. septembar 2018 11:14)

A sto ti ne priznas da je sve lepo video pomocni sudija koji je od lopte bio udaljen 5 metara . Nije tesko priznati , probajte

спортски уметник

pre 5 godina

To ti je,druze, tvoj licni subjektivni dozivljaj. Zavisi za koga navijas. Ja to nisam video. 

Ja sam video da ste gol dali iz katastrofalne greske kad vam je Boaci poklonio loptu. I da niste imali toliko srece da tako date gol, iz igre ga ne biste ni dali. 

Ali necete zauvek imati srece da vam Boaci poklanja lopte na ivici kaznenog. U to budi siguran. 

U drugom poluvremenu vas nigde nije bilo cim je Zvezda napala.
(Jeremy, 25. septembar 2018 15:19)

Ово што си ти написао је субјективан став. Није срећа утицала да Боаћи преда лопту Рикарду, него 3 играча која су га притисла пре него што је лопта и стигла до њега, није срећа гол који је дао, то је било фудбалско умеће. Срећа је када Борјан два 2 пута направи катастрофални кикс, али се лопта из гужве у петерцу срећно одбије до твојих играча и не примиш гол. Срећа је када Пантић развали лопту, савлада голмана, али она ипак заврши на стативи, срећа је када ти признају фантомски гол (колико срећа, а колико нешто друго, то је друга прича), то је друже мој срећа. И за крај кажеш Партизан није постојао у другом полувремену. Па Партизан је у другом полувремену имао пречку Пантића, прилику Марковића после корнера, прилику Косовића на крају и још пар обећавајућих ситуација, док је звезда једини пут, поред тог 'гола', ушла у Партизанов казнени онда када је Бен избегао офсајд замку, али једва потиљком окрзнуо лопту, што се не може ни сврстати у покушај.....

macak

pre 5 godina

Pali se masa na izjave fudbalera i bivsih fudbalera, koji su neobrazovani, nikad nista nisu radili u zivotu. Da, da... a uz to su prepuni novca.

zoran

pre 5 godina

Dule Savić je oduvek sve znao. Ne treba mu protivrečiti jer ga to popaljuje i može se desiti da opet daje ovakve izjave. I jednom je previše.

Jeremy

pre 5 godina

@Pterodaktil, 25. septembar 2018 14:01)

To ti je,druze, tvoj licni subjektivni dozivljaj. Zavisi za koga navijas. Ja to nisam video.

Ja sam video da ste gol dali iz katastrofalne greske kad vam je Boaci poklonio loptu. I da niste imali toliko srece da tako date gol, iz igre ga ne biste ni dali.

Ali necete zauvek imati srece da vam Boaci poklanja lopte na ivici kaznenog. U to budi siguran.

U drugom poluvremenu vas nigde nije bilo cim je Zvezda napala.

slaviša šmigič

pre 5 godina

pa evo prosle godine se znalo,da če partzanu suditi penal jer su jaukali godinama.a sem prvenstva i kupa šta se to igra još u fudbalu srbije pošto je iliev nabrojao 3.pobede.po njemu osvojili su i prvenstvo i kup i nešto što dolazi iz svemira,verovatno kup svemira izmedju partizana i nlo ekipe a sudili su opet ljudi u crnom oni što su se pojavili pre smrti nikole tesle.sportklub je prenosijo nepostoji samo arenasport i slovenački spiker kaze lopta je prošla znači ceo svet laze osim ljudi iz partizana.

Bojan

pre 5 godina

Partizanovci,gol koliko jeste toliko i nije mada vise deluje da jeste.Pljujete po zvezdinim zvanicnicima a od pocetka prvenstva svi vasi funkcioneri pljuju po zvezdi.Gledaj te onaj vas vesnik i sve ce te videti,i sad ocekujete da vam neko nas cuti.

спортски уметник

pre 5 godina

Sa jedno strane veliki Dule Savic, a sa druge Iliev. Dovoljno o velicini dva kluba
(Pert, 25. septembar 2018 11:34)

Па по изјави му се не може рећи да је велики...већ да је само један у низу комплексаша...а о томе да је дао себи за право да причао о Стојкетовом постављању, о томе тек да не причам...Стојке да је стајао корак напред био би чист гол јер не би стигао лопту, овако је стајао корак назад и могао је да одреагује и стигне да одбрани, што је и урадио...боље нека се позабави својим набеђеним голманом и његовим постављањеима и киксевима

WORLD

pre 5 godina

@спортски уметник, 25. septembar 2018 15:41)

Umetnice, a jeste li dali jos neki gol mozda ili samo tada kada vam je Boaci pokloniio loptu ?!

Te pricice ostavi za nekog ko nije gledao mec, a ostali su videli sta se desilo kada i kako je Boaci onako lose sutnuo loptu.

Videcemo kakvo ce umece da pokazuju partizani kad ne bude Boacija da im poklanja onako lopte ispred kaznenog.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Za razliku od stadiona JNA (ne mogu reći Partizanovog jer nije njihov već vojni), na stadionu Crvene Zvezde postoji gol tehnologija koja je obavezna za klubove koje igraju LŠ.
A meni lično je ovaje rezultat draži nego da smo ih pobijedili 5-0, jer prosto ovaj gol ih boli možda i najviše od svih, a druga stvar je ta što smo ovom utakmicom, na namše veliko zadovoljstvo, stvarno ubijedili navijače Partizana da su na istom nivou kao i mi, i više niko ne piše i komentariše ništa protiv Ilijeva, Vučelića, Vazure i biše niko ih ne tjera sa pozicija, što su zaboravili utakmicu protic Surdulice, Proletera.
Zamislite da smo ih pobijedili 5-0, pa to bi bio kraj i za Ilijeva i ekipu, a mi želimo da ih još dugo dugo vidimo u Partizanu.

Dante

pre 5 godina

partizan je toliko mali i jednouman tim da ce svi do jednog stati u alibi jednom losem golmanu koji je kiksirao na liniji.

Zato u ne igrate LS i zato imate Vucelica i Ilieva.

I zato ne mozete da pobedite u derbiju. I necete ni moci dok neko ne stisne petlju iz kluba i kaze vam istinu. Nije kriv linijski sudija. Nije on primio gol.

Golman je kriv za primljen gol i za pokusaj prevare, a vi mu samo dajte alibi i pustajte da vas magarci sve.

e

pre 5 godina

Ljudi im kompjuterski izveli linije na kome se i vise nego jasno vidi da lopta nije presla gol liniju,i onda dodje njihova legenda kluba i kaze mrtav ladan da je gol apsolutno regularan, pa zaista neverovatno.
(Pfc, 25. septembar 2018 11:19)
i mi izvukli i jasno se vidi da je usla pola metra

Srbski amok Muka iz Londona

pre 5 godina

Dule Saviću tebi je dozvoljeno da lupaš kako je Mitar mislio na trenutno Stoketovo stanje?! Misliš da si gospodinh? Nisi to bio nikada, ni na terenu ni kad si kao zaluđeni nacionalista srbvovao u nekim emisijama. Evo, i ja se zbog nekih Srba stidim što sam Srbin, pa zamoli obrazovanog i načitanog Mitra da da i meni dijagnozu.

ziki

pre 5 godina

vp, 25. septembar 2018 12:59

ako si mislio na rukovodstvo vidiš tu se razlikujemo od vas mi naše rukovodstvo ne podržavamo jer su janjičari i rade za klub za koji ti navijaš zbog.....i ovo im je došlo ko kec na desetku da i dalje to rade sad imaju pokriće (sumu platili 900000 prikazali 1,65)promašaje(đukić nije više ni za ligu giblatara), tu mislim na tompusa, na bombicu i na onu vezaru tako što se tiče pravih navijača partizana uprava napolje i dalje stoji...ali da se nadovežem osvojenih 6 titula nijednu niko iz zvezede nije čestitao uvek je bilo tole vam doneo (i ako je taj isti tole falcifikovao vaše platežno stanje kako bi vi igrali kvalifikacije mnogo godina)...

nick

pre 5 godina

Grobar sam ali ovaj Dule Savic mi deluje kao pravi smeker. Uglavnom su mi svi zvezdasi odbojni,ali ipak je ovo stara kajla. Nazalost mnogo smo se iskvarili kao ljudi. Ipak su ovi ljudi gospoda za ove danasnje. Bio sam na utakmici i tuzno je bilo gledati partizanove navijace. Bukvalno se tribina pretvorila u mesto za oglasavanje citulja njihovih saboraca. Tako je jug razvio za jednog decka,odem na googl i procitam da je decko ubijen u zakazanoj tuci!ej zakazanoj!pa mi smo kao drustvo pukli nacisto!

Jeremy

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Da je odbranio ne bi vadio loptu iz gola.

Pricaj te price nekom ko nije gledao derbi.

Washington

pre 5 godina

Sad svi pametuju,a niko nema para za VAR sistem.Umesto da budemo u 2018 mi još 1988 godini.Arena otupila skoro sva moguća prava a snima glavnu utakmicu u domaćem prvenstvu sa 2 kamere,..Strasno!!
(it’s my life, 25. septembar 2018 11:12)

Kakav bre VAR sistem ljudi, pa da li ste vi videli nase stadione po Srbiji? Samo cu reci LOL.

Sardela

pre 5 godina

Veliki i jedinstveni Dragan Pantelic bi odneo i loptu, napadaca i dva svoja odbrambena igraca i to sve jednom rukom. Danasnji golmani su kilavi linijasi i tu nema pomoci.

111

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..

papaja

pre 5 godina

@papaja
Prvo, na snimcima se jasno vidi da je gol jer kada pustis snimak i pauziras i pomeras kadar po kadar jasno vidis put lopte od udarca do ulaska u mrezu i posle nakon sto je Stojkovic intervenisao kako lopta izlazi i u jednom trenutku je bas na liniji. A da li je sudija bio dobro postavljen ili ne je manje bitno od toga da li je dobra odluka ili ne. Ni pomocni sudija nije uvek dobro postavljen pa donese pravu odluku...
(Vetar u ledja..., 25. septembar 2018 12:45)

Lopta nije usla u "mrezu" i opet, matematicki je nemoguce utvrditi da li je gol ili ne bez informacije o uglu kamere. Te odokativne metode su smesne i pristrasne kao sto sam i napisao.

Polozaj sudije utice na ispravnost odluke, sto losije postavljen veca je sansa za gresku.

licke

pre 5 godina

pa mi za derbi nemamo jednu malu jadnu kameru na gol liniji koja se u evropi stavlja zadnjih 20 godina....mislim da je partizan kao domacin trebao da resi to pitanje...

Pterodaktil

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel,
Euforicariii...niti ste nam dali tih 4..5.6...komada(naprotiv,trebali ste toliko da dobijete),niti vas je bilo 20 000 "stize delija"(ako vas je bilo i 7000-srecni ste)niti ste dokazali da ste bolji od nas,samo da ste mnoogo mnooogo srecniji ..ali sreca ne staje na jednom mestu,kad-tad ce te platiti za sve do sada,to je jednostavno uvek tako.A,premije su dobili jer su to i zasluzili,za nas je ovo i vise od pobede,jer smo vas fudbalski unakazali,niste se videli na terenu,i opet su vas, po ko zna koji put spasavali sudije,i opet po ko zna koji put oduzeta cista pobeda Partizana.Ovde cu samlo reci...Bogunovic,gol sa aut linije i ovaj sada-to su 3 direktne pobede Partizana gde su su sudije izvukli remi .....E,sada to pomnozi sa 70 i kusur godina,i eto kako ste napravili tih + 15..16 pobeda.mogu da ti nabrojim jos jedno 10 tak cistih nasih pobeda,koje su se volsebno "pretvorile" u vase,ali i ovo je dovoljo.

analiza

pre 5 godina

"...Mitar je konstatovao stanje u kojem se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da traje dugo...."
Ovo je strašno ružna rečenica.Da li samo ja to primećujem?
G.Savić ovako nešto kaže dva dana posle utakmice(dva dana posle Stojkovićeve izjave date 10 min posle meča i posle izjave Mrkele da je Stojkoviću potreban psihijatar)!
On TVRDI da je Mitar KONSTANTOVAO stanje u kojem je tada bio Stojković.Dakle,pošto ga je uputio psihijatru,u Srbiji to znači da si lud.Što daje znači da je gospodin Savić ponovio tvrdnju svog druga Mitra i da se slaže s njom i to direktno kaže,a ne izokola.
Krajnje... (ne mogu da napišem šta,ne bi prošao komentar) od strane gospodina Savića.Umesto da pređe preko te odvratne izjave Mrkele,on je potvrđuje.Znači,na Zapadu,ne da bi popio tužbu za uvredu ,nego bi je platio i pozlatio.Jbg,nije Zapad i nema gol tehnologije ,već se mora verovati Đokiću.

nox

pre 5 godina

@rola ...ko jaze da sudija nije bio siguran...pa sa tih par metara daljine samo slabovid nije siguran a ove sudije prolaze rigorozne oftamoloske preglede

klokot

pre 5 godina

Kada predCednik pokloni nekom stranom državniku partizanov dres, sve će biti u redu.(Kadinjača, 25. septembar 2018 14:04)Možda boli istina,ali ipak je Zvezda najveći fudbalski klub sa ovih prostora i najpoznatiji u svetu.

Zoran

pre 5 godina

Пошто помало разумем ову игру ја резонујем овако:Сигуран сам да је био гол и да г. Стојковић зна да је био. Ако гледамо његову реакцију он је вадио лопту у терен јер је ушла у гол, да лопта није ушла у гол он би је лако прстима одбио у страну што је сигурније и много лакше. Али пошто је лопта ушла није могао да је одбија прстима јер би је закуцао у гол. То може да потврди сваки тренер голмана или бивши голман. Тако да реакција г. Стојковића После утакмице само показује каквa je oн личност, то остављам да други суди.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милорад, 25. septembar 2018 12:56)

Evo ja, kao bivshi golman, kazem ti da si se nalupetao gluposti za citavu godinu. Sada mozes mirno na odmor, pa kreni sa "mudrostima" od 1. januara sledece godine.
Sta sve ljudi pisu, majko mila.
Jedan IT tehnicar ovo resava za desetak minuta, a ovi se preganjaju dva dana.
Imate analizu geodeta i jasno je da lopta nije , punim obimom, presla gol liniju. Sve ostalo je jedno veliko bla,bla.. Zvezda mora da se vadi, jer su bacili mnogo para, a ovi nista ne pokazuju. Takodje Miloje sve vise dokazuje da nije trener za velike utakmice. Bunker, ili ti 10-0 taktiku, moze i Limeni da postavi. Nesto mi se cini da ce posle LS (verovato uz gol razliku 0-20) da vidi izlaznu kapiju.

Kadinjača

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.
(AlCapo, 25. septembar 2018 12:48)

Ko ima na dresu MTS, Ko je platio i kome je placeno da se skine blokada UEFA za evro takmicenja.Znaci tvoj klub je u nemilosti vlasti?
(Gipsy, 25. septembar 2018 13:28)

Kada predCednik pokloni nekom stranom državniku partizanov dres, sve će biti u redu.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Kad već primećuješ mogao si i da primetiš da "Stojke" (ima jedan nadimak koji je mnogo popularniji) nije odbranio....

slaviša šmigič

pre 5 godina

kad pročitaš izjave ilieva i stojkoviča a sa druge strane duleta saviča i saše iliča vidiš odma razliku izmedju provinciskih izjava ilieva i stojkoviča koji uvek kad nešto izjvi izgleda kao,da se posrao pa sad mora,da lize to što je usrao nije mu prvi put poput ilievu.dok su sale ilič i dule savič legende koji gledaju,da nisu primitivci ova druga dvojica su sušta suprotnost.zato svaka čast duletu i saši koji su legende u koje se treba ogledati ogledati.partizanu,da nije predcednik iliev osvojio bi prvenstvo.

miki

pre 5 godina

E Savicu, napadas decka koji je emotivan rodjen i slab na zene,sto je vrlina a ne mana,a ti kao patriota i deda i ,,dobar,,covek napadas i udaras zapravo u njegovu dobrotu..e da je vise emotivaca manje ratova bi bilo,savicu savicu...emotivci traze pravdu a ne sracunati...prepucavanje je na nivou srednjoskolaca a ne razmena misljenja mudrih zrelih ljudi

devlinjo

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Stojke je nesumljivo najbolji naš golman u poslednjoh 10-15 godina, ali isto tako on je najveći linijaš koji je ikada branio. Brdo golova je primio upravo iz prekida...

only fools and horses

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel, 25. septembar 2018 12:31)

Pa isplatila je i zvezda premije. Doduše ne igračima i ne javno.

Миле

pre 5 godina

Два дана траје препуцавање гол или не, ни они који тврде једно или друго не би се смели заклети када би дошло до тога, ни помоћни судија, Стојковић још мање, али људи судија је ту да у моменту донесе одлуку, и донео је такву какву је донео. И поред вишеструког гледања снимка и разних цртежа ја не знам да ли је био или не, а помоћни судија је у половини секунде требао донети ту одлуку.
За изјаву Стојковића добрим делом кривим телевизију, тј. репортера који је узимао изјаве играча. Док играч Звезде (не сећам се више који, могуће Стојковић) даје изјаву, и он и репортер се осврћу јер се чује нека ломљава у њиховој близини. За претпоставити је да је Стојковић био тај који је то чинио и ипак је позван да дадне изјаву, а онда следи изјава
која је, опростите, ниво његовог менталног склопа, о не може боље. Погледајте само његов израз лица када се изводи корнер или слободан ударац нпр., на том лицу све пише. И поред свега тога слажем се да је најбољи српски голман у последњих 10-15 година. Да ли ћемо га и даље убрајати у српске, остаје да се види како ће завршити прича са пасошем.

CRNI ARANĐELE...

pre 5 godina

Evo kako ja to vidim: Partizan se hrabro uhvatio u klinč sa evropskom Zvezdom koja je sludela i viceprvaka Italije i koja ide ove sezone na evropsku titulu i na tome Partizanu treba čestitati. Uhvatio je Zvezdu na prepad i iz jedne greške poveo, a Zvezda posle nije imala vremena, snage a bogami ni motivacije za potpuni preokret već se zadovoljila nerešenim ishodom. To je jedino što se može reći na tu temu. E, sad, za Partizan će ovo biti tema cele sezone, a Zvezda se već okreće novim izazovima kao što je Park Prinčeva i to treba razumeti jer Partizan će samo dve prilike ove sezone imati da odmeri snage sa učesnikom lige šampiona, a Zvezda najmanje 6, a kako je krenula, ko zna, možda bude stigla i do finala, a onda će partizan biti ponosan na ovaj remi. Sportski pozdrav svima koji su objektivni i koji fudbal posmatraju sa više razumevanja, a manje ostrašćenosti, kao ja na primer.

Gipsy

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.
(AlCapo, 25. septembar 2018 12:48)

Ko ima na dresu MTS, Ko je platio i kome je placeno da se skine blokada UEFA za evro takmicenja.Znaci tvoj klub je u nemilosti vlasti?

Milanche

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel, 25. septembar 2018 12:31)

Premije nisu isplaćene zbog nerešenog rezultata, nego zbog pobede koja je izvojevana NA TERENU.

Vi ste po običaju pobednici po nekim stvarima VAN TERENA.

Tu nesto kao da falji...

pre 5 godina

Kakve crne analize...niti se vidi jasno da je gol, niti se ne vidi. Ostaće samo večita rasprava.
Uzgred, Stojkovic nije bio na lniji vec malo ispred tako da...

Rola

pre 5 godina

Dule kao sportista bio si dzentlmen pa bi trebao i sada da se tako ponasas. Nemoj da krivis Stojkovica gde stojao o gde se zalepio nego posteno kazi da sudija kad nije sigurno video dokle lopta dosla nije trebao da presudi da je gol,tako bi bilo postenije ono sto se ne vidi nije bilo i tacka.Tako bi kai funkcioneri smirili zenzije izmadju navijace ovako zvezdasi tvede go kog ni sami nisu videli partizanivci da nije i cemu to vodi na sledecem derbiju do izazivanja incidenta posle opet samo navijaci krivi.

Sabre

pre 5 godina

Tako je i lopta, prošli put,izašla u aut pola metra,vraćena u igru i postignut gol?Ako je to način,kao i ovo sada,da se igra ,osvajaju bodovi,bude prvak,svakačast,samo nastavite šampioni.
(Dragan, 25. septembar 2018 12:56)

Mhm. Tako je i Djurdjevic dao gol sa obe ruke, pa macku o rep, o potlaceni heroji nasi neutesni i postenjacine, a? Jao.

pajo

pre 5 godina

u sta se pretvori partizan, kukaju na sve i svakogaga od prvog kola.neko je lijepo objasnio situaciju oko pogotka. jeste golman izbio loptu ali iz gola. izbijena lopta je pala na gol crtu, znaci pi pravcu izbijenev lopte jasno se vidi da je bila u golu

ziki

pre 5 godina

krajisnik, 25. septembar 2018 12:26
hvala na ispravci tačno je da se kaže gol a ne go kako sm ja napisao ali ako ćeš verovati mrzelo me da pišem to l pa sam skratio nadam se ipak da si shvatio da nisam pisao o nagim ljudima nego o priznatom a ne viđenom golu.....

NY

pre 5 godina

Kao veliki zvezdaš priznajem da "nije "gol svi mi na tv-u, toliko mali broj gledalaca na derbiju, smo videli da nije gol okom sokolovim,a onaj sudija zadužen za gol liniju ,sa nekoliko metara nije video.Zašto postavljate slabovide sudije.Grobari znaju istinu ,imaju gol tehnologiju,isključili tu kameru ,šta sve neće uraditi još da bi pokrili bruku od fudbala koji igraju već godinama.
(miško, 25. septembar 2018 12:

Ti si mali grobar a ne veliki Zvezdas.Ti si Zvezdas kao sto sam ja Episkop sabacki

dekigrobar'67

pre 5 godina

Poenta je da nema više smisla igrati sa nekim ako mora OBAVEZNO da postoji sporni momenat koji direktno utiče na rezultat.
Da li je lopta u autu, da li je prešla liniju,
Lopta u butinu pa penal, 21 godinu bez penala,crveni prestrog...
Pa prekinite da se pravite blesavi toliko puta kao ništa ne razumete i biće lakše svima.
Mada i ovako vam je lepo jer je uvek u vašu korist.
Ko vas ne zna...

Rex

pre 5 godina

Dule smanji dozivljaj. Gotivan si lik, ali si preterao sa eksponiranjem od Napolija pa sve do sada. Pusti Vujadina na miru da igra, a ti uzivaj u zasluzenoj penziji legendo.

Delije sa seRvera

pre 5 godina

@ Ti si mali grobar a ne veliki Zvezdas.
(NY, 25. septembar 2018 13:32)

Hahahahha. Mozes misliti, "veliki zvezdas".... To ne postoji decko!!! ALi bitno da se frljas izrazima "mali" jer valjda si onda ti kao "veliki nesto".

Epoha

pre 5 godina

Saviću kad si tako sarkastično nadahnut do 03.10.2018. reci nam da li je Gomesov gol ok? Da li je naša lopta dovoljno prešla gol liniju.a kad Stojketu uzimaš meru da li znaš kom štoperu je Salzburg dao dva gola u Austriji?

boco

pre 5 godina

ilijev treba da stoji mirno i digne dva prsta kad oce nesto da kaze u
prisutvu Duleta Savica.
da je utakmicu prenosio rts do
ovoga ne bi doslo jer imaju i opremu bolju od arene i iskustvo u prenosenju ovakvih dogadjaja
ali buduci da svi gledaju samo novac i zaradu zato nam se ovo desava
stojkovic je nepouzdan i povrsan i kao covek i kao sportista

zzeljko

pre 5 godina

Ko je dokazao da je bio gol? Dule nemoj da kvaris dobar utisak o tebi. Nije dokazano ni da nije bio gol. Ok, onda je sudijska poslednja. Ali ostalo je sporno.

Rola

pre 5 godina

Dule mogao bi bar da budes malo gospodin,pitao bih te zasto je zvezda protiv var tehnologije zatim kako bas uvek prizna se sumnjiv gol zvezdi zasto skoro uvek partizanu se ne svira cist penal i mnogo toga. Nije bitno ko pobedi ali neka je pisteno o Mrkeli i njegovoj izjavi nebih jer je i on bio fudbaler pa dobro zna sta znaci nepravda ali to govori o njemu samom kao coveku. U poslednjim derbijima bilo je svasta na stetu Partizana pa stojke morao da pukne sto zvezdasi jedva docekase da ga ispljuju i to sto je nas najbolji golman zadnjih dvadeset godina i sto ne brani za zvzdu a sami znate da se prvo nudio zvezdi pa tek kad ste ga odboli dosao u Partizan.Pitam vas sta je sledece mozda ce sudije pre pocetka derbija dosuditi gol za Zvezdu jer sve sto su mogli sudili jos to ostalo.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Covek sve lepo objasnio.Bili ste bolji,to vam ne moze niko osporiti,a ako ste ljuti zalite se Areni,to je njihova sramota.Ono sto mene brine je Zvezdina igra u jacim utakmicama,i to se ponavlja,Miloje je otisao u totalnu krajnost sa defanzivom.Nikad jaci vezni red nismo imali a nikad gora pas igra,protok lopte,bukvalno nista,preskacemo sredinu i sve nam svodi na ispucavanja na Boacija.

sasa jokic

pre 5 godina

U pravu je Dule, Stojkovic je zec-linijas, apsolutno nesiguran kod kornera i slobodnih udaraca. Zato je i podigao toliki feku, jer zna da je kriv.

милорад

pre 5 godina

Пошто помало разумем ову игру ја резонујем овако:Сигуран сам да је био гол и да г. Стојковић зна да је био. Ако гледамо његову реакцију он је вадио лопту у терен јер је ушла у гол, да лопта није ушла у гол он би је лако прстима одбио у страну што је сигурније и много лакше. Али пошто је лопта ушла није могао да је одбија прстима јер би је закуцао у гол. То може да потврди сваки тренер голмана или бивши голман. Тако да реакција г. Стојковића После утакмице само показује каквa je oн личност, то остављам да други суди.

bpbp12

pre 5 godina

It's my life
Kakav VAR čoveče, 90% stadiona u Srbiji nema krov ni preko zapadne tribine. Nama cak ni u prvoj ligi neki timovi nemaju REFLEKTORE I SEMAFOR (Zemun npr) - a to su cak i osnovni uslovi po pravilima superlige za utakmice. Dobro zna se kako je Zemun ipak dobio dozvolu da igra na onom stadionu ali nasa infrastruktura je mnogo ispod ranga 1980ih

miško

pre 5 godina

Kao veliki zvezdaš priznajem da "nije "gol svi mi na tv-u, toliko mali broj gledalaca na derbiju, smo videli da nije gol okom sokolovim,a onaj sudija zadužen za gol liniju ,sa nekoliko metara nije video.Zašto postavljate slabovide sudije.Grobari znaju istinu ,imaju gol tehnologiju,isključili tu kameru ,šta sve neće uraditi još da bi pokrili bruku od fudbala koji igraju već godinama.

Dynamic

pre 5 godina

Pa pošto očigledno ne postoji dobar ugao kamere koji može da vas uveri onda jedino ostaje da se pita čovek koji je najbolje video. Pomoćni sudija. Onaj kome je to i bio posao. On je video da je prešla i ćao.

Gru

pre 5 godina

Primetno je da iz Partizana vise ne tvrde da je lopta bila van gola, vec su promenili plocu da je lopta presla liniju ali ne celim obimom:)

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@papaja
Prvo, na snimcima se jasno vidi da je gol jer kada pustis snimak i pauziras i pomeras kadar po kadar jasno vidis put lopte od udarca do ulaska u mrezu i posle nakon sto je Stojkovic intervenisao kako lopta izlazi i u jednom trenutku je bas na liniji. A da li je sudija bio dobro postavljen ili ne je manje bitno od toga da li je dobra odluka ili ne. Ni pomocni sudija nije uvek dobro postavljen pa donese pravu odluku...

jutro je

pre 5 godina

Jedino relevantno, i cime se raspolaze su kamere i sudije. Sudija je rekao da je gol, kamere kazu da je lopta usla u gol. Na onom snimku s mobilnog sa strane gde je korner izvodjen jasno se vidi da je lopta u golu. E sad da li je cela ili je falilo milimetar i centimetar, pa da zbog toga bude priznat ili ne, nista nam ne znaci jer u toj sekundi ne moze covek da to uoci, a nemamo ni tehnologiju. Prema tome sudija, kamere... Sta oni kazu to je

doktor

pre 5 godina

Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)
Ja ne znam ciji je klub isplatio premije za pobedu.
Prvo skoci pa reci hop!!!

Miskec

pre 5 godina

"Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)"
Eh sto ne navijam za Partizan da se izgubljenom finalu Kupa sampiona radujem vise nego pobedi!

Mito

pre 5 godina

Dobro je da je CZ primetila da je Stojković zavaren za liniju i da je CZ imala više dobrih centaršuteva, a ne gađanja suprotnih aut linija mogla je da porazi Partizan sa većom razlikom. Svi Partizanovi protivnici dok je Stojković na golu dobrim centaršutevima na ivicu peterca mogu da dođu do lakih golova.

Mirko Ilic Sombor

pre 5 godina

Kao veliki zvezdas mogu bez priblema da priznam da je Partizan pobedio, igrao maestralno i da je Mirkovic takticki unistio Milojevica.
I prestanite vise sa prepucavanjima, glava me boli.

Rajko

pre 5 godina

Šta je trebalo, da stoji metar ispred? Stajao je taman kako treba i regularno odbranio šut!
(bpbpbp, 25. septembar 2018 12:11)Da je regularno bilo bi 1:0 na kraju,prc.

Dragan

pre 5 godina

Tako je i lopta, prošli put,izašla u aut pola metra,vraćena u igru i postignut gol?Ako je to način,kao i ovo sada,da se igra ,osvajaju bodovi,bude prvak,svakačast,samo nastavite šampioni.

ferdinand

pre 5 godina

Stojkovic je stajao na liniji kao da se vencao za nju...i zato je priznat gol. 
E svasta covek moze da cuje.
(Mi smo Partizan, 25. septembar 2018 12:20)

Evo primera funkcionalne nepismenosti. Pročitaj još jednom šta je DS rekao o "venčanju sa linijom" i da nije zbog toga priznat gol.

vp

pre 5 godina

@ziki

Ti i slicni pisete o tome kako su svi vasi rekli da nisu sigurni.. ok, a sto onda uporno o tome da ste pokradeni? Sto je vas predsednik to izjavio i cestitao sudijama na dobro odradjenom poslu? Pa ako niste sigurno, onda je situacij po vama 50/50.. a ako je 50/50, kako onda sudija vas pokrao? Isto i vasi govore, samo na malo drugaciji nacin

AlCapo

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.

Pedja

pre 5 godina

Napravila se filozofija oko izjave da je Stojkovic kriv, a i jeste bilo tako. Nema veze da li je korner direktno izveden ili dodato igracu, dolazi centarsut koji ide od gola i golman ima vremena da istrci. Da je bio ispred branio bi sut ispred gola, a ne iz gola. Stojkovic je klasicni linijas i to mu je najveca mana. Najbolje je sigurno video sudija iza gola koji i jeste rekao da je gol, ali Partizan ne veruje sudijama, sto dovoljno govori o njima kao klubu. Svaka odluka koja je njima u korist to je normalno, ali ako je protiv njih onda je to zavera cele zemlje protiv njih. Dali su bezbroj neregularnih golova iz ofsajda ili izmisljenih penala i nijednom, ali nijednom se klub nije oglasio i rekao da je sudija pogresio u tim utakmicama u njihovu korist. Zato kad bi primili gol ili sviran penal protiv njih, to bi bila svetska zavera uperena protiv njih.

ArtuDitu

pre 5 godina

I dan danas se raspravlja o tome da li je Harstov treci gol u finalu Svetskog prvenstva regularan ili ne. Englezima jeste dok Nemcima nikada nece biti. Sudija je priznao gol sto je Englezima donelo prvu i jedinu titulu prvaka sveta. Ovaj derbi nije imao toliku vaznost ali ce se godinama raspravljati o situaciji kod Zvezdinog izjednacujuceg gola. Svaka naredna sporna situacija upucivace na ovu.
Pitanje je da postoji cip u lopti ili VAR sistem da li bi im verovali ili bi vrlo brzo govorili o nepouzdanosti tih sistema ako bi odluke bile protiv kluba za koji navijamo.

Piksel

pre 5 godina

Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....

Goran

pre 5 godina

Sto se pravite pametni kod situacije koja nije pametna - koja analiza pokazuje da je gol? Moze samo kafanska analiza. Da li bi neko mogao da se zakune da je bio gol? Da li bi neko mogao da se zakune da nije bio gol? Moze sa samo reci da se nadamo da je sudija doneo pravu odluku, i da se ucini sve da se sledeci put takva nedoumica ne ponovi.
Ne moze niko da se zakune osim jednog rezervnog igraca Zvezde koji je bio u liniji (vidi se na snimku), ali posto se on nije oglasavao odgovor se namece sam, a njegova reakcija u tom trenutku ne ide u prilog klubu za koji nastupa.

mrki

pre 5 godina

A najjača je ona analiza grobara inženjera, prenio visinu lopte na liniju kod noge stojkovića, a lopta je od stojkovića bila više od metar. Nije ni čudo što nam se sve ruši kad imamo takve inženjere

Pfc

pre 5 godina

Ljudi im kompjuterski izveli linije na kome se i vise nego jasno vidi da lopta nije presla gol liniju,i onda dodje njihova legenda kluba i kaze mrtav ladan da je gol apsolutno regularan, pa zaista neverovatno.

Krkerke

pre 5 godina

na kom se to snimku tacno vidi da je presla gol liniju skroz savicu? i nije korner izvodjac izvodio vec je dodao Marinu koji je uputio centar sut, covek prica gluposti

Sabre

pre 5 godina

Hahahaha. Tako se to radi, dzentlmenski ga spustis i zavrsis pricu. E OVO je ono o cemu ja pricam, da mi sa vama ne mozemo imati normalne odnose dok god iz vasih redova dolaze izjave poput Stojkovićeve. Vi apsolutno svoju politiku i filozofiju fudbalsku, ne gradite na ljubavi prema Partizanu nego otvorenoj mrznji prema Zvezdi i nekoj vasoj fiktivnoj percepciji da je sve i svako u ovoj zemlji okrenut bas protiv vas, a vi ste neki jadni mali nezasticeni hrabri ratnici koji uprkos svemu i u inat svima, eto uspevate da dovedete za kikiriki i casove ljubavi Sumu i ekipu, ali sta vredi kada su tu sudije, SNS i ko vec da vas pokopa. Apsolutno ne tvrdim da je Terzic nesto bolji, niti da se i nasa ekipica ne srozava na vas primitivni nivo, i to je i sustina problema,zato je i lepo dobiti podsecanje da postoji jos kul normalnih ljudi i velikih sportista i dzentlmena kao sto su Dule Savic i Tosic.

Djuro

pre 5 godina

@ Kakve veze ima sa tim sto je priznat gol a lopta nije presla cela?To se jasno vidi izvlacenjem linija.
(LorD, 25. septembar 2018 11:09)






Da manje izvlačite linije, bolje bi vidjeli...

ziki

pre 5 godina

Ponavljam zato se i razlikujemo i drago mi je da se razlikujemo evo dule je realan i pravi zvezdaš pa je "video" nakon snimka da je go bio i ako zvanična komisija nije mogla iz snimka da to vidi nego veruje sudiji trener zvezde je video da je go sto posto,neki koji ima funkciju i vređa protivničke igrače da je ušla pola metra a strelac priznatog gola 1 metar...bata je rekao da veruje sudiji ali da veruje i stojkoviću ,bambi tošić je rekao da je ušla ali pitanje da li celim obimom i ponosim se tim kakvi su nam igrači i trener...

Gaja

pre 5 godina

A na osnovu cega trvdite da je bio Go 100%.Verovatno ona 100x izgovorena laz postaje istina.Ja ne kazem da nije ali isto tako niko nemoze tvrditi da jeste.

Лепи Цане

pre 5 godina

За овакве случајеве није потребан ВАР, довољно је коришћење јефтинијег Голконтрол система (у употреби је од СП у Бразилу 2014.) који је поузданији и бржи у одређивању да ли је лопта прешла гол-линију. Истог момента кад лопта уђе у гол звучни сигнал обавештава главног судију о постигнутом поготку. Систем није скуп, уштедео би на трошковима додатних судија поред гола и сачувао нас од баналних и примитивних изјава "спортских" руководиоца.

Pablo

pre 5 godina

2018 godina, a mi slušamo i gledamo priče kao da je 1987.
Posle nas svi mrze - Amerikanci, " zapad ", Vatikan, CIA, Papa, Englezi itd...

ozz

pre 5 godina

@pfc te linije mozda mogu da izvedu po tvom mozgu....gol je cist,nazalost,jer bi mnogo vise bolelo da nije presla liniju...pa da se bar malo setite Piksija,Milijasa i gomile laznih titula koje ste satro osvojili....kmecavci!

papaja

pre 5 godina

Svako ko 100% tvrdi da je gol ili ne je zaista ostrascen. Nemoguce je videti golim okom na osnovu snimaka koji se vrte po javnosti. Najrealnija je Tosiceva izjava, gde kaze da se ne zna da li je celim obimom presla gol liniju sto je i jedino ispravno.

Sudija na gol liniji nije bio idealno postavljen i promenio je poziciju, ovakve stvari se sviraju samo i iskljucivo samo ako si 100% siguran a on to nije bio.

Da se razumemo, ne smatram da se ovde radi o bilo kakvoj zaveri. Jednostavno, velika greska sudija koji nisu trebali da odluce u korist Zvezde.

Aki

pre 5 godina

A gde je stajao cuveni sudija Djokic (obratiti paznju na njegove ranije radove)? Iza stative, iza Stojkovica. Nije imao sanse da uopste vidi loptu od Stojkovica, ali je bitno da je prvi povikao da je gol.

Александар

pre 5 godina

У Звезди нико не зна шта је перспектива. Каче се фотографије на Твитеру са коментаром - ево ако некоме још није јасно. А шта им је јасно? Гледају размак између леве стативе и лопте и кажу, ево пола метра у голу. Не капирају да је једино јасно да је Стојковићева лева нога на линији , тело делимично у голу али десна рука испружена у рамену при контакту с лоптом и у истој равни са левом ногом у најгорем случају изнад гол линије. Нема говору о преласку целог обима преко. Када би се нацртала верикала од замишљеног центра лопте, морала би да гађа део траве иза линије. Зашто оваквих анализа нема на ТВ-у, мислим да је јасно. Доказали би ово о чему говорим.

Zoran

pre 5 godina

Jedino se slazem sa Savicem da je Stojkovic kriv za ovaj ne(gol). On je tipican linijash i ovo je smeshno kako drzi liniju kao pijanac flasu vinjaka.
Nije mu ovo prvi put da je kriv za gol na taj nacin. Protiv Turaka nas je takodje u crno zavio. Ja njega zovem - rukometni golman. Odbarni neodbranjivo, ali kiksira na stvarima koje mora da odbrani, a takav golman je nepouzdan, jer niko od njega ne trazi da odbrani neodbranjivo. Takvih situacija je procentualno malo.

Nikola MNE

pre 5 godina

U pravu je.Isto kao kod slobodnjaka, prvo i osnovno pravilo za golmane ne primaj gol u svoj ugao i uvjek postavi zid tako da vidis loptu!Ako majstor prebaci zid i da gol svaka cast a golman ako stigne stigne, niko nema da mu zamjeri.

Ostoja

pre 5 godina

Očigledno je da je bio gol ? Svi sudijski eksperti ne mogu da tvrde 100 posto da je lopta celim obim i prečnikom prešla gol liniju, ali Dule Savić, Milojević i ostali zvezdaši to znaju ? Svaka vam čast, pored vas ne treba VAR tehnologija, mislim da Savić i Miloje treba da budu savetnici svim sudijama na Mondijalu.

Ako svi sudijski eksperti u analizama tvrde da ne mogu 100 posto da budu sigurni da li je gol, postavlja se pitanje kako je to mogao da tvrdi, i odluči, pomoćni sudija koji je stajao iza gola i bio zaklonjen golmanom Stojkovićem ?

Odgovor se nameće sam. Ni on nije video, ali mu je bilo NAREĐENO da pomogne Zvezdi, ako zatreba.

Ovo se nikada i nigde ne priznaje kao gol, osim u Srbiji, osim Crvenoj zvezdi.

Karma će da se vrati vrlo brzo, PSG, Liverpul i Napoli, znate, imaju malo bolje strelce nego što ih ima Partizan, a UEFA nema takve sudije kao što je Danilo Grujić.

Jaran

pre 5 godina

Znaci i otac Mirkinog muza ponavlja istu stvar: ocigledno je bio gol. Cudno je da svi Zvezdasi redom govore isto u javnosti, a uz to prozivaju Stojkovica.

Iz fotelje...

pre 5 godina

PRVO : Gospodine Savicu , to da li je bio ili nije bio gol nije vase da ubedjujete nekoga (vec to samo spada u vase misljenje) a i to je i sad a i minut kasnije manje vise nebitno jer je sudija presudio tog istog trena. Sve dalje polemike iz tabora (kluba i navijaca) i jednih i drugih su pristrascene i objektivne.
DRUGO : Ako ste imalo po vasim recima dzentlmen i gospodin sa izjavama i prijateljstvu izmedju dve strane onda je vas odgovor Ilijevu totalno kontradiktoran vasim izjavama jer na njegovu konstataciju ”nas golman” misli se u sadasnjem vremenu iliti kluba u kojem taj igrac nastupa i u toj konstataciji totalno je nebitno za koji klub je taj igrac igrao ili pocinjao karijeru jer se izjava odnosi na igraca direktno u sadasnjem klubu.
TRECE : Ako vec ponavljam predstavljate gospodina u sportskom svetu , zasto samo neprimerene izjave prema igracu (za koga se u gore pomenutom slucaju jos uvek hvalite da je ”vas” ) ili strucnom stabu protivnicke ekipe a reci hvale i podrske istom prostakluku koji dolazi sa najvise pozicije vaseg kluba.
Izgleda da nije daleko od istine nasa narodna : ”Svaki ”ciga” hvali svoga ”konja” !
Hvala

ngtrx

pre 5 godina

ima li jedan ciganin. makar jedan. da je dao odmerenu izjavu tipa ne moze se sa sigurnoscu reci da je bio gol. ili ste svi u fazonu sniman nepobitno dokazuje da je lopta u mrezi. sta snimak dokazuje? to sto se vidi lopta desno od stative?

it’s my life

pre 5 godina

Sad svi pametuju,a niko nema para za VAR sistem.Umesto da budemo u 2018 mi još 1988 godini.Arena otupila skoro sva moguća prava a snima glavnu utakmicu u domaćem prvenstvu sa 2 kamere,..Strasno!!

Miloje

pre 5 godina

Stojkovic kao da ne zeli da istrcava. Sijaset golova u reprezentaciji je primio upravo zbog slabe reakcije I cekanja u mestu. Mnogo golova je odbranio, ali je I direktan krivac maltene za svaki primljen gol.

x

pre 5 godina

Kad legenda postane subjektivna... Ne treba ovo Saviću. Pogotovo ne ovo "prva ljubav zaborava nema" peckanje... Ne razlikuje se suštinski od "ružne prošlosti". Stojković je paljevinac, to je neosporno, a baš to je razlog više što Saviću ovo nije potrebno...

it’s my life

pre 5 godina

Sad svi pametuju,a niko nema para za VAR sistem.Umesto da budemo u 2018 mi još 1988 godini.Arena otupila skoro sva moguća prava a snima glavnu utakmicu u domaćem prvenstvu sa 2 kamere,..Strasno!!

Djuro

pre 5 godina

@ Kakve veze ima sa tim sto je priznat gol a lopta nije presla cela?To se jasno vidi izvlacenjem linija.
(LorD, 25. septembar 2018 11:09)






Da manje izvlačite linije, bolje bi vidjeli...

ngtrx

pre 5 godina

ima li jedan ciganin. makar jedan. da je dao odmerenu izjavu tipa ne moze se sa sigurnoscu reci da je bio gol. ili ste svi u fazonu sniman nepobitno dokazuje da je lopta u mrezi. sta snimak dokazuje? to sto se vidi lopta desno od stative?

Zoran

pre 5 godina

Jedino se slazem sa Savicem da je Stojkovic kriv za ovaj ne(gol). On je tipican linijash i ovo je smeshno kako drzi liniju kao pijanac flasu vinjaka.
Nije mu ovo prvi put da je kriv za gol na taj nacin. Protiv Turaka nas je takodje u crno zavio. Ja njega zovem - rukometni golman. Odbarni neodbranjivo, ali kiksira na stvarima koje mora da odbrani, a takav golman je nepouzdan, jer niko od njega ne trazi da odbrani neodbranjivo. Takvih situacija je procentualno malo.

Pfc

pre 5 godina

Ljudi im kompjuterski izveli linije na kome se i vise nego jasno vidi da lopta nije presla gol liniju,i onda dodje njihova legenda kluba i kaze mrtav ladan da je gol apsolutno regularan, pa zaista neverovatno.

Miloje

pre 5 godina

Stojkovic kao da ne zeli da istrcava. Sijaset golova u reprezentaciji je primio upravo zbog slabe reakcije I cekanja u mestu. Mnogo golova je odbranio, ali je I direktan krivac maltene za svaki primljen gol.

Piksel

pre 5 godina

Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....

Jaran

pre 5 godina

Znaci i otac Mirkinog muza ponavlja istu stvar: ocigledno je bio gol. Cudno je da svi Zvezdasi redom govore isto u javnosti, a uz to prozivaju Stojkovica.

Nikola MNE

pre 5 godina

U pravu je.Isto kao kod slobodnjaka, prvo i osnovno pravilo za golmane ne primaj gol u svoj ugao i uvjek postavi zid tako da vidis loptu!Ako majstor prebaci zid i da gol svaka cast a golman ako stigne stigne, niko nema da mu zamjeri.

x

pre 5 godina

Kad legenda postane subjektivna... Ne treba ovo Saviću. Pogotovo ne ovo "prva ljubav zaborava nema" peckanje... Ne razlikuje se suštinski od "ružne prošlosti". Stojković je paljevinac, to je neosporno, a baš to je razlog više što Saviću ovo nije potrebno...

sasa jokic

pre 5 godina

U pravu je Dule, Stojkovic je zec-linijas, apsolutno nesiguran kod kornera i slobodnih udaraca. Zato je i podigao toliki feku, jer zna da je kriv.

Лепи Цане

pre 5 godina

За овакве случајеве није потребан ВАР, довољно је коришћење јефтинијег Голконтрол система (у употреби је од СП у Бразилу 2014.) који је поузданији и бржи у одређивању да ли је лопта прешла гол-линију. Истог момента кад лопта уђе у гол звучни сигнал обавештава главног судију о постигнутом поготку. Систем није скуп, уштедео би на трошковима додатних судија поред гола и сачувао нас од баналних и примитивних изјава "спортских" руководиоца.

Dynamic

pre 5 godina

Pa pošto očigledno ne postoji dobar ugao kamere koji može da vas uveri onda jedino ostaje da se pita čovek koji je najbolje video. Pomoćni sudija. Onaj kome je to i bio posao. On je video da je prešla i ćao.

Krkerke

pre 5 godina

na kom se to snimku tacno vidi da je presla gol liniju skroz savicu? i nije korner izvodjac izvodio vec je dodao Marinu koji je uputio centar sut, covek prica gluposti

ziki

pre 5 godina

Ponavljam zato se i razlikujemo i drago mi je da se razlikujemo evo dule je realan i pravi zvezdaš pa je "video" nakon snimka da je go bio i ako zvanična komisija nije mogla iz snimka da to vidi nego veruje sudiji trener zvezde je video da je go sto posto,neki koji ima funkciju i vređa protivničke igrače da je ušla pola metra a strelac priznatog gola 1 metar...bata je rekao da veruje sudiji ali da veruje i stojkoviću ,bambi tošić je rekao da je ušla ali pitanje da li celim obimom i ponosim se tim kakvi su nam igrači i trener...

ProdigyCZ

pre 5 godina

Covek sve lepo objasnio.Bili ste bolji,to vam ne moze niko osporiti,a ako ste ljuti zalite se Areni,to je njihova sramota.Ono sto mene brine je Zvezdina igra u jacim utakmicama,i to se ponavlja,Miloje je otisao u totalnu krajnost sa defanzivom.Nikad jaci vezni red nismo imali a nikad gora pas igra,protok lopte,bukvalno nista,preskacemo sredinu i sve nam svodi na ispucavanja na Boacija.

милорад

pre 5 godina

Пошто помало разумем ову игру ја резонујем овако:Сигуран сам да је био гол и да г. Стојковић зна да је био. Ако гледамо његову реакцију он је вадио лопту у терен јер је ушла у гол, да лопта није ушла у гол он би је лако прстима одбио у страну што је сигурније и много лакше. Али пошто је лопта ушла није могао да је одбија прстима јер би је закуцао у гол. То може да потврди сваки тренер голмана или бивши голман. Тако да реакција г. Стојковића После утакмице само показује каквa je oн личност, то остављам да други суди.

Goran

pre 5 godina

Sto se pravite pametni kod situacije koja nije pametna - koja analiza pokazuje da je gol? Moze samo kafanska analiza. Da li bi neko mogao da se zakune da je bio gol? Da li bi neko mogao da se zakune da nije bio gol? Moze sa samo reci da se nadamo da je sudija doneo pravu odluku, i da se ucini sve da se sledeci put takva nedoumica ne ponovi.
Ne moze niko da se zakune osim jednog rezervnog igraca Zvezde koji je bio u liniji (vidi se na snimku), ali posto se on nije oglasavao odgovor se namece sam, a njegova reakcija u tom trenutku ne ide u prilog klubu za koji nastupa.

mrki

pre 5 godina

A najjača je ona analiza grobara inženjera, prenio visinu lopte na liniju kod noge stojkovića, a lopta je od stojkovića bila više od metar. Nije ni čudo što nam se sve ruši kad imamo takve inženjere

Miskec

pre 5 godina

"Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)"
Eh sto ne navijam za Partizan da se izgubljenom finalu Kupa sampiona radujem vise nego pobedi!

boco

pre 5 godina

ilijev treba da stoji mirno i digne dva prsta kad oce nesto da kaze u
prisutvu Duleta Savica.
da je utakmicu prenosio rts do
ovoga ne bi doslo jer imaju i opremu bolju od arene i iskustvo u prenosenju ovakvih dogadjaja
ali buduci da svi gledaju samo novac i zaradu zato nam se ovo desava
stojkovic je nepouzdan i povrsan i kao covek i kao sportista

nick

pre 5 godina

Grobar sam ali ovaj Dule Savic mi deluje kao pravi smeker. Uglavnom su mi svi zvezdasi odbojni,ali ipak je ovo stara kajla. Nazalost mnogo smo se iskvarili kao ljudi. Ipak su ovi ljudi gospoda za ove danasnje. Bio sam na utakmici i tuzno je bilo gledati partizanove navijace. Bukvalno se tribina pretvorila u mesto za oglasavanje citulja njihovih saboraca. Tako je jug razvio za jednog decka,odem na googl i procitam da je decko ubijen u zakazanoj tuci!ej zakazanoj!pa mi smo kao drustvo pukli nacisto!

bpbp12

pre 5 godina

It's my life
Kakav VAR čoveče, 90% stadiona u Srbiji nema krov ni preko zapadne tribine. Nama cak ni u prvoj ligi neki timovi nemaju REFLEKTORE I SEMAFOR (Zemun npr) - a to su cak i osnovni uslovi po pravilima superlige za utakmice. Dobro zna se kako je Zemun ipak dobio dozvolu da igra na onom stadionu ali nasa infrastruktura je mnogo ispod ranga 1980ih

ArtuDitu

pre 5 godina

I dan danas se raspravlja o tome da li je Harstov treci gol u finalu Svetskog prvenstva regularan ili ne. Englezima jeste dok Nemcima nikada nece biti. Sudija je priznao gol sto je Englezima donelo prvu i jedinu titulu prvaka sveta. Ovaj derbi nije imao toliku vaznost ali ce se godinama raspravljati o situaciji kod Zvezdinog izjednacujuceg gola. Svaka naredna sporna situacija upucivace na ovu.
Pitanje je da postoji cip u lopti ili VAR sistem da li bi im verovali ili bi vrlo brzo govorili o nepouzdanosti tih sistema ako bi odluke bile protiv kluba za koji navijamo.

Pedja

pre 5 godina

Napravila se filozofija oko izjave da je Stojkovic kriv, a i jeste bilo tako. Nema veze da li je korner direktno izveden ili dodato igracu, dolazi centarsut koji ide od gola i golman ima vremena da istrci. Da je bio ispred branio bi sut ispred gola, a ne iz gola. Stojkovic je klasicni linijas i to mu je najveca mana. Najbolje je sigurno video sudija iza gola koji i jeste rekao da je gol, ali Partizan ne veruje sudijama, sto dovoljno govori o njima kao klubu. Svaka odluka koja je njima u korist to je normalno, ali ako je protiv njih onda je to zavera cele zemlje protiv njih. Dali su bezbroj neregularnih golova iz ofsajda ili izmisljenih penala i nijednom, ali nijednom se klub nije oglasio i rekao da je sudija pogresio u tim utakmicama u njihovu korist. Zato kad bi primili gol ili sviran penal protiv njih, to bi bila svetska zavera uperena protiv njih.

zzeljko

pre 5 godina

Ko je dokazao da je bio gol? Dule nemoj da kvaris dobar utisak o tebi. Nije dokazano ni da nije bio gol. Ok, onda je sudijska poslednja. Ali ostalo je sporno.

ferdinand

pre 5 godina

Stojkovic je stajao na liniji kao da se vencao za nju...i zato je priznat gol. 
E svasta covek moze da cuje.
(Mi smo Partizan, 25. septembar 2018 12:20)

Evo primera funkcionalne nepismenosti. Pročitaj još jednom šta je DS rekao o "venčanju sa linijom" i da nije zbog toga priznat gol.

jutro je

pre 5 godina

Jedino relevantno, i cime se raspolaze su kamere i sudije. Sudija je rekao da je gol, kamere kazu da je lopta usla u gol. Na onom snimku s mobilnog sa strane gde je korner izvodjen jasno se vidi da je lopta u golu. E sad da li je cela ili je falilo milimetar i centimetar, pa da zbog toga bude priznat ili ne, nista nam ne znaci jer u toj sekundi ne moze covek da to uoci, a nemamo ni tehnologiju. Prema tome sudija, kamere... Sta oni kazu to je

Mito

pre 5 godina

Dobro je da je CZ primetila da je Stojković zavaren za liniju i da je CZ imala više dobrih centaršuteva, a ne gađanja suprotnih aut linija mogla je da porazi Partizan sa većom razlikom. Svi Partizanovi protivnici dok je Stojković na golu dobrim centaršutevima na ivicu peterca mogu da dođu do lakih golova.

Gipsy

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.
(AlCapo, 25. septembar 2018 12:48)

Ko ima na dresu MTS, Ko je platio i kome je placeno da se skine blokada UEFA za evro takmicenja.Znaci tvoj klub je u nemilosti vlasti?

Pablo

pre 5 godina

2018 godina, a mi slušamo i gledamo priče kao da je 1987.
Posle nas svi mrze - Amerikanci, " zapad ", Vatikan, CIA, Papa, Englezi itd...

спортски уметник

pre 5 godina

To ti je,druze, tvoj licni subjektivni dozivljaj. Zavisi za koga navijas. Ja to nisam video. 

Ja sam video da ste gol dali iz katastrofalne greske kad vam je Boaci poklonio loptu. I da niste imali toliko srece da tako date gol, iz igre ga ne biste ni dali. 

Ali necete zauvek imati srece da vam Boaci poklanja lopte na ivici kaznenog. U to budi siguran. 

U drugom poluvremenu vas nigde nije bilo cim je Zvezda napala.
(Jeremy, 25. septembar 2018 15:19)

Ово што си ти написао је субјективан став. Није срећа утицала да Боаћи преда лопту Рикарду, него 3 играча која су га притисла пре него што је лопта и стигла до њега, није срећа гол који је дао, то је било фудбалско умеће. Срећа је када Борјан два 2 пута направи катастрофални кикс, али се лопта из гужве у петерцу срећно одбије до твојих играча и не примиш гол. Срећа је када Пантић развали лопту, савлада голмана, али она ипак заврши на стативи, срећа је када ти признају фантомски гол (колико срећа, а колико нешто друго, то је друга прича), то је друже мој срећа. И за крај кажеш Партизан није постојао у другом полувремену. Па Партизан је у другом полувремену имао пречку Пантића, прилику Марковића после корнера, прилику Косовића на крају и још пар обећавајућих ситуација, док је звезда једини пут, поред тог 'гола', ушла у Партизанов казнени онда када је Бен избегао офсајд замку, али једва потиљком окрзнуо лопту, што се не може ни сврстати у покушај.....

Mirko Ilic Sombor

pre 5 godina

Kao veliki zvezdas mogu bez priblema da priznam da je Partizan pobedio, igrao maestralno i da je Mirkovic takticki unistio Milojevica.
I prestanite vise sa prepucavanjima, glava me boli.

only fools and horses

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel, 25. septembar 2018 12:31)

Pa isplatila je i zvezda premije. Doduše ne igračima i ne javno.

NY

pre 5 godina

Kao veliki zvezdaš priznajem da "nije "gol svi mi na tv-u, toliko mali broj gledalaca na derbiju, smo videli da nije gol okom sokolovim,a onaj sudija zadužen za gol liniju ,sa nekoliko metara nije video.Zašto postavljate slabovide sudije.Grobari znaju istinu ,imaju gol tehnologiju,isključili tu kameru ,šta sve neće uraditi još da bi pokrili bruku od fudbala koji igraju već godinama.
(miško, 25. septembar 2018 12:

Ti si mali grobar a ne veliki Zvezdas.Ti si Zvezdas kao sto sam ja Episkop sabacki

klokot

pre 5 godina

Kada predCednik pokloni nekom stranom državniku partizanov dres, sve će biti u redu.(Kadinjača, 25. septembar 2018 14:04)Možda boli istina,ali ipak je Zvezda najveći fudbalski klub sa ovih prostora i najpoznatiji u svetu.

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Za razliku od stadiona JNA (ne mogu reći Partizanovog jer nije njihov već vojni), na stadionu Crvene Zvezde postoji gol tehnologija koja je obavezna za klubove koje igraju LŠ.
A meni lično je ovaje rezultat draži nego da smo ih pobijedili 5-0, jer prosto ovaj gol ih boli možda i najviše od svih, a druga stvar je ta što smo ovom utakmicom, na namše veliko zadovoljstvo, stvarno ubijedili navijače Partizana da su na istom nivou kao i mi, i više niko ne piše i komentariše ništa protiv Ilijeva, Vučelića, Vazure i biše niko ih ne tjera sa pozicija, što su zaboravili utakmicu protic Surdulice, Proletera.
Zamislite da smo ih pobijedili 5-0, pa to bi bio kraj i za Ilijeva i ekipu, a mi želimo da ih još dugo dugo vidimo u Partizanu.

Rajko

pre 5 godina

Šta je trebalo, da stoji metar ispred? Stajao je taman kako treba i regularno odbranio šut!
(bpbpbp, 25. septembar 2018 12:11)Da je regularno bilo bi 1:0 na kraju,prc.

doktor

pre 5 godina

Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)
Ja ne znam ciji je klub isplatio premije za pobedu.
Prvo skoci pa reci hop!!!

Sardela

pre 5 godina

Veliki i jedinstveni Dragan Pantelic bi odneo i loptu, napadaca i dva svoja odbrambena igraca i to sve jednom rukom. Danasnji golmani su kilavi linijasi i tu nema pomoci.

Gru

pre 5 godina

Primetno je da iz Partizana vise ne tvrde da je lopta bila van gola, vec su promenili plocu da je lopta presla liniju ali ne celim obimom:)

Iz fotelje...

pre 5 godina

PRVO : Gospodine Savicu , to da li je bio ili nije bio gol nije vase da ubedjujete nekoga (vec to samo spada u vase misljenje) a i to je i sad a i minut kasnije manje vise nebitno jer je sudija presudio tog istog trena. Sve dalje polemike iz tabora (kluba i navijaca) i jednih i drugih su pristrascene i objektivne.
DRUGO : Ako ste imalo po vasim recima dzentlmen i gospodin sa izjavama i prijateljstvu izmedju dve strane onda je vas odgovor Ilijevu totalno kontradiktoran vasim izjavama jer na njegovu konstataciju ”nas golman” misli se u sadasnjem vremenu iliti kluba u kojem taj igrac nastupa i u toj konstataciji totalno je nebitno za koji klub je taj igrac igrao ili pocinjao karijeru jer se izjava odnosi na igraca direktno u sadasnjem klubu.
TRECE : Ako vec ponavljam predstavljate gospodina u sportskom svetu , zasto samo neprimerene izjave prema igracu (za koga se u gore pomenutom slucaju jos uvek hvalite da je ”vas” ) ili strucnom stabu protivnicke ekipe a reci hvale i podrske istom prostakluku koji dolazi sa najvise pozicije vaseg kluba.
Izgleda da nije daleko od istine nasa narodna : ”Svaki ”ciga” hvali svoga ”konja” !
Hvala

Washington

pre 5 godina

Sad svi pametuju,a niko nema para za VAR sistem.Umesto da budemo u 2018 mi još 1988 godini.Arena otupila skoro sva moguća prava a snima glavnu utakmicu u domaćem prvenstvu sa 2 kamere,..Strasno!!
(it’s my life, 25. septembar 2018 11:12)

Kakav bre VAR sistem ljudi, pa da li ste vi videli nase stadione po Srbiji? Samo cu reci LOL.

Sabre

pre 5 godina

Hahahaha. Tako se to radi, dzentlmenski ga spustis i zavrsis pricu. E OVO je ono o cemu ja pricam, da mi sa vama ne mozemo imati normalne odnose dok god iz vasih redova dolaze izjave poput Stojkovićeve. Vi apsolutno svoju politiku i filozofiju fudbalsku, ne gradite na ljubavi prema Partizanu nego otvorenoj mrznji prema Zvezdi i nekoj vasoj fiktivnoj percepciji da je sve i svako u ovoj zemlji okrenut bas protiv vas, a vi ste neki jadni mali nezasticeni hrabri ratnici koji uprkos svemu i u inat svima, eto uspevate da dovedete za kikiriki i casove ljubavi Sumu i ekipu, ali sta vredi kada su tu sudije, SNS i ko vec da vas pokopa. Apsolutno ne tvrdim da je Terzic nesto bolji, niti da se i nasa ekipica ne srozava na vas primitivni nivo, i to je i sustina problema,zato je i lepo dobiti podsecanje da postoji jos kul normalnih ljudi i velikih sportista i dzentlmena kao sto su Dule Savic i Tosic.

Sabre

pre 5 godina

Tako je i lopta, prošli put,izašla u aut pola metra,vraćena u igru i postignut gol?Ako je to način,kao i ovo sada,da se igra ,osvajaju bodovi,bude prvak,svakačast,samo nastavite šampioni.
(Dragan, 25. septembar 2018 12:56)

Mhm. Tako je i Djurdjevic dao gol sa obe ruke, pa macku o rep, o potlaceni heroji nasi neutesni i postenjacine, a? Jao.

Ostoja

pre 5 godina

Očigledno je da je bio gol ? Svi sudijski eksperti ne mogu da tvrde 100 posto da je lopta celim obim i prečnikom prešla gol liniju, ali Dule Savić, Milojević i ostali zvezdaši to znaju ? Svaka vam čast, pored vas ne treba VAR tehnologija, mislim da Savić i Miloje treba da budu savetnici svim sudijama na Mondijalu.

Ako svi sudijski eksperti u analizama tvrde da ne mogu 100 posto da budu sigurni da li je gol, postavlja se pitanje kako je to mogao da tvrdi, i odluči, pomoćni sudija koji je stajao iza gola i bio zaklonjen golmanom Stojkovićem ?

Odgovor se nameće sam. Ni on nije video, ali mu je bilo NAREĐENO da pomogne Zvezdi, ako zatreba.

Ovo se nikada i nigde ne priznaje kao gol, osim u Srbiji, osim Crvenoj zvezdi.

Karma će da se vrati vrlo brzo, PSG, Liverpul i Napoli, znate, imaju malo bolje strelce nego što ih ima Partizan, a UEFA nema takve sudije kao što je Danilo Grujić.

Milanche

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel, 25. septembar 2018 12:31)

Premije nisu isplaćene zbog nerešenog rezultata, nego zbog pobede koja je izvojevana NA TERENU.

Vi ste po običaju pobednici po nekim stvarima VAN TERENA.

CRNI ARANĐELE...

pre 5 godina

Evo kako ja to vidim: Partizan se hrabro uhvatio u klinč sa evropskom Zvezdom koja je sludela i viceprvaka Italije i koja ide ove sezone na evropsku titulu i na tome Partizanu treba čestitati. Uhvatio je Zvezdu na prepad i iz jedne greške poveo, a Zvezda posle nije imala vremena, snage a bogami ni motivacije za potpuni preokret već se zadovoljila nerešenim ishodom. To je jedino što se može reći na tu temu. E, sad, za Partizan će ovo biti tema cele sezone, a Zvezda se već okreće novim izazovima kao što je Park Prinčeva i to treba razumeti jer Partizan će samo dve prilike ove sezone imati da odmeri snage sa učesnikom lige šampiona, a Zvezda najmanje 6, a kako je krenula, ko zna, možda bude stigla i do finala, a onda će partizan biti ponosan na ovaj remi. Sportski pozdrav svima koji su objektivni i koji fudbal posmatraju sa više razumevanja, a manje ostrašćenosti, kao ja na primer.

e

pre 5 godina

Ljudi im kompjuterski izveli linije na kome se i vise nego jasno vidi da lopta nije presla gol liniju,i onda dodje njihova legenda kluba i kaze mrtav ladan da je gol apsolutno regularan, pa zaista neverovatno.
(Pfc, 25. septembar 2018 11:19)
i mi izvukli i jasno se vidi da je usla pola metra

papaja

pre 5 godina

Svako ko 100% tvrdi da je gol ili ne je zaista ostrascen. Nemoguce je videti golim okom na osnovu snimaka koji se vrte po javnosti. Najrealnija je Tosiceva izjava, gde kaze da se ne zna da li je celim obimom presla gol liniju sto je i jedino ispravno.

Sudija na gol liniji nije bio idealno postavljen i promenio je poziciju, ovakve stvari se sviraju samo i iskljucivo samo ako si 100% siguran a on to nije bio.

Da se razumemo, ne smatram da se ovde radi o bilo kakvoj zaveri. Jednostavno, velika greska sudija koji nisu trebali da odluce u korist Zvezde.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kad pročitaš izjave ilieva i stojkoviča a sa druge strane duleta saviča i saše iliča vidiš odma razliku izmedju provinciskih izjava ilieva i stojkoviča koji uvek kad nešto izjvi izgleda kao,da se posrao pa sad mora,da lize to što je usrao nije mu prvi put poput ilievu.dok su sale ilič i dule savič legende koji gledaju,da nisu primitivci ova druga dvojica su sušta suprotnost.zato svaka čast duletu i saši koji su legende u koje se treba ogledati ogledati.partizanu,da nije predcednik iliev osvojio bi prvenstvo.

Dante

pre 5 godina

partizan je toliko mali i jednouman tim da ce svi do jednog stati u alibi jednom losem golmanu koji je kiksirao na liniji.

Zato u ne igrate LS i zato imate Vucelica i Ilieva.

I zato ne mozete da pobedite u derbiju. I necete ni moci dok neko ne stisne petlju iz kluba i kaze vam istinu. Nije kriv linijski sudija. Nije on primio gol.

Golman je kriv za primljen gol i za pokusaj prevare, a vi mu samo dajte alibi i pustajte da vas magarci sve.

chox

pre 5 godina

ima li jedan ciganin. makar jedan. da je dao odmerenu izjavu tipa ne moze se sa sigurnoscu reci da je bio gol. ili ste svi u fazonu sniman nepobitno dokazuje da je lopta u mrezi. sta snimak dokazuje? to sto se vidi lopta desno od stative?
(ngtrx, 25. septembar 2018 11:14)

A sto ti ne priznas da je sve lepo video pomocni sudija koji je od lopte bio udaljen 5 metara . Nije tesko priznati , probajte

Dragan

pre 5 godina

Tako je i lopta, prošli put,izašla u aut pola metra,vraćena u igru i postignut gol?Ako je to način,kao i ovo sada,da se igra ,osvajaju bodovi,bude prvak,svakačast,samo nastavite šampioni.

Srbski amok Muka iz Londona

pre 5 godina

Dule Saviću tebi je dozvoljeno da lupaš kako je Mitar mislio na trenutno Stoketovo stanje?! Misliš da si gospodinh? Nisi to bio nikada, ni na terenu ni kad si kao zaluđeni nacionalista srbvovao u nekim emisijama. Evo, i ja se zbog nekih Srba stidim što sam Srbin, pa zamoli obrazovanog i načitanog Mitra da da i meni dijagnozu.

AlCapo

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.

Александар

pre 5 godina

У Звезди нико не зна шта је перспектива. Каче се фотографије на Твитеру са коментаром - ево ако некоме још није јасно. А шта им је јасно? Гледају размак између леве стативе и лопте и кажу, ево пола метра у голу. Не капирају да је једино јасно да је Стојковићева лева нога на линији , тело делимично у голу али десна рука испружена у рамену при контакту с лоптом и у истој равни са левом ногом у најгорем случају изнад гол линије. Нема говору о преласку целог обима преко. Када би се нацртала верикала од замишљеног центра лопте, морала би да гађа део траве иза линије. Зашто оваквих анализа нема на ТВ-у, мислим да је јасно. Доказали би ово о чему говорим.

vp

pre 5 godina

@ziki

Ti i slicni pisete o tome kako su svi vasi rekli da nisu sigurni.. ok, a sto onda uporno o tome da ste pokradeni? Sto je vas predsednik to izjavio i cestitao sudijama na dobro odradjenom poslu? Pa ako niste sigurno, onda je situacij po vama 50/50.. a ako je 50/50, kako onda sudija vas pokrao? Isto i vasi govore, samo na malo drugaciji nacin

спортски уметник

pre 5 godina

Sa jedno strane veliki Dule Savic, a sa druge Iliev. Dovoljno o velicini dva kluba
(Pert, 25. septembar 2018 11:34)

Па по изјави му се не може рећи да је велики...већ да је само један у низу комплексаша...а о томе да је дао себи за право да причао о Стојкетовом постављању, о томе тек да не причам...Стојке да је стајао корак напред био би чист гол јер не би стигао лопту, овако је стајао корак назад и могао је да одреагује и стигне да одбрани, што је и урадио...боље нека се позабави својим набеђеним голманом и његовим постављањеима и киксевима

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@Dragan Banjaluka
Pa kako se sad druze radujete ovom neresenom vise nego 0:5, zar nisu isle price da ne priznajete nista ispod 3 komada? Bunker Galaktikosi i 5 sudija.
Nego, niko ni da se osvrne na pominjanje druga Bugarcica, koga su na Golom otoku od miloste zvali "Zver"? Zar oni nisu manguparija koja se kesa o tramvaje i ceslja kao Kralj Petar???

pajo

pre 5 godina

u sta se pretvori partizan, kukaju na sve i svakogaga od prvog kola.neko je lijepo objasnio situaciju oko pogotka. jeste golman izbio loptu ali iz gola. izbijena lopta je pala na gol crtu, znaci pi pravcu izbijenev lopte jasno se vidi da je bila u golu

zorge

pre 5 godina

stojkovic nije nas najbolji golman gde god je branio nije imao uspeha pa ni u reorezentaciji nabolji golman je rajkovic koji moze da se pohvali da je kao junior osvoio prvenstvo evrope a kao mladi reprezentativca prvak sveta na novom zelandu to sto mu ne dozvolhavaju da brani za reprezentaciju to pitajte pre toleta sada kokezu selektore i menadzere

Igokea since 2007

pre 5 godina

Sudija iza gol linije (inace iz Mazicevog tima) je rekao da je gol, kraj price, osim ako neko ne pokaze snimak koji dokazuje suprotno. Sto se tice "Stojketa", davnih dana se on odrekao srpstva i postao Jugosloven.

Epoha

pre 5 godina

Saviću kad si tako sarkastično nadahnut do 03.10.2018. reci nam da li je Gomesov gol ok? Da li je naša lopta dovoljno prešla gol liniju.a kad Stojketu uzimaš meru da li znaš kom štoperu je Salzburg dao dva gola u Austriji?

zoran

pre 5 godina

Dule Savić je oduvek sve znao. Ne treba mu protivrečiti jer ga to popaljuje i može se desiti da opet daje ovakve izjave. I jednom je previše.

Grobarchina

pre 5 godina

Euforicariii...niti ste nam dali tih 4..5.6...komada(naprotiv,trebali ste toliko da dobijete),niti vas je bilo 20 000 "stize delija"(ako vas je bilo i 7000-srecni ste)niti ste dokazali da ste bolji od nas,samo da ste mnoogo mnooogo srecniji ..ali sreca ne staje na jednom mestu,kad-tad ce te platiti za sve do sada,to je jednostavno uvek tako.A,premije su dobili jer su to i zasluzili,za nas je ovo i vise od pobede,jer smo vas fudbalski unakazali,niste se videli na terenu,i opet su vas, po ko zna koji put spasavali sudije,i opet po ko zna koji put oduzeta cista pobeda Partizana.Ovde cu samlo reci...Bogunovic,gol sa aut linije i ovaj sada-to su 3 direktne pobede Partizana gde su su sudije izvukli remi .....E,sada to pomnozi sa 70 i kusur godina,i eto kako ste napravili tih + 15..16 pobeda.mogu da ti nabrojim jos jedno 10 tak cistih nasih pobeda,koje su se volsebno "pretvorile" u vase,ali i ovo je dovoljo.
(Pterodaktil, 25. septembar 2018 14:01)

Bravo majstore, rekao si suvu istinu ! Ljudi, učite decu da vole Partizan ako vole pravdu i istinu.

Premudri

pre 5 godina

Dusan Savic (reprezentacija Jugoslavije 12 utakmica-4 gola,inostrana karijera:Lil,Kan,Sporting Hihon). Mitar Mrkela (reprezentacija Jugoslavije 5 utakmica-1 gol,inostrana karijera:Tvente,Besiktas,Kambur). Vladimir Stojkovic (reprezentacija Srbije 84 utakmice(za sad).inostrana karijera:Nant,Vitese,Sporting,Hetafe,Vigan,ergotelis,MakabiHaifa,Notingem forest).
Za sve one koji Savica i Mrkelu velicaju a Stojkovica omalovazavaju...

Rola

pre 5 godina

Dule kao sportista bio si dzentlmen pa bi trebao i sada da se tako ponasas. Nemoj da krivis Stojkovica gde stojao o gde se zalepio nego posteno kazi da sudija kad nije sigurno video dokle lopta dosla nije trebao da presudi da je gol,tako bi bilo postenije ono sto se ne vidi nije bilo i tacka.Tako bi kai funkcioneri smirili zenzije izmadju navijace ovako zvezdasi tvede go kog ni sami nisu videli partizanivci da nije i cemu to vodi na sledecem derbiju do izazivanja incidenta posle opet samo navijaci krivi.

dekigrobar'67

pre 5 godina

Poenta je da nema više smisla igrati sa nekim ako mora OBAVEZNO da postoji sporni momenat koji direktno utiče na rezultat.
Da li je lopta u autu, da li je prešla liniju,
Lopta u butinu pa penal, 21 godinu bez penala,crveni prestrog...
Pa prekinite da se pravite blesavi toliko puta kao ništa ne razumete i biće lakše svima.
Mada i ovako vam je lepo jer je uvek u vašu korist.
Ko vas ne zna...

Rola

pre 5 godina

Dule mogao bi bar da budes malo gospodin,pitao bih te zasto je zvezda protiv var tehnologije zatim kako bas uvek prizna se sumnjiv gol zvezdi zasto skoro uvek partizanu se ne svira cist penal i mnogo toga. Nije bitno ko pobedi ali neka je pisteno o Mrkeli i njegovoj izjavi nebih jer je i on bio fudbaler pa dobro zna sta znaci nepravda ali to govori o njemu samom kao coveku. U poslednjim derbijima bilo je svasta na stetu Partizana pa stojke morao da pukne sto zvezdasi jedva docekase da ga ispljuju i to sto je nas najbolji golman zadnjih dvadeset godina i sto ne brani za zvzdu a sami znate da se prvo nudio zvezdi pa tek kad ste ga odboli dosao u Partizan.Pitam vas sta je sledece mozda ce sudije pre pocetka derbija dosuditi gol za Zvezdu jer sve sto su mogli sudili jos to ostalo.

Tu nesto kao da falji...

pre 5 godina

Kakve crne analize...niti se vidi jasno da je gol, niti se ne vidi. Ostaće samo večita rasprava.
Uzgred, Stojkovic nije bio na lniji vec malo ispred tako da...

macak

pre 5 godina

Pali se masa na izjave fudbalera i bivsih fudbalera, koji su neobrazovani, nikad nista nisu radili u zivotu. Da, da... a uz to su prepuni novca.

111

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..

miško

pre 5 godina

Kao veliki zvezdaš priznajem da "nije "gol svi mi na tv-u, toliko mali broj gledalaca na derbiju, smo videli da nije gol okom sokolovim,a onaj sudija zadužen za gol liniju ,sa nekoliko metara nije video.Zašto postavljate slabovide sudije.Grobari znaju istinu ,imaju gol tehnologiju,isključili tu kameru ,šta sve neće uraditi još da bi pokrili bruku od fudbala koji igraju već godinama.

Миле

pre 5 godina

Два дана траје препуцавање гол или не, ни они који тврде једно или друго не би се смели заклети када би дошло до тога, ни помоћни судија, Стојковић још мање, али људи судија је ту да у моменту донесе одлуку, и донео је такву какву је донео. И поред вишеструког гледања снимка и разних цртежа ја не знам да ли је био или не, а помоћни судија је у половини секунде требао донети ту одлуку.
За изјаву Стојковића добрим делом кривим телевизију, тј. репортера који је узимао изјаве играча. Док играч Звезде (не сећам се више који, могуће Стојковић) даје изјаву, и он и репортер се осврћу јер се чује нека ломљава у њиховој близини. За претпоставити је да је Стојковић био тај који је то чинио и ипак је позван да дадне изјаву, а онда следи изјава
која је, опростите, ниво његовог менталног склопа, о не може боље. Погледајте само његов израз лица када се изводи корнер или слободан ударац нпр., на том лицу све пише. И поред свега тога слажем се да је најбољи српски голман у последњих 10-15 година. Да ли ћемо га и даље убрајати у српске, остаје да се види како ће завршити прича са пасошем.

Premudri

pre 5 godina

Veliki sam navijač Partizana,i smatram da ovde nije bitno da li je bio gol(licno mislim da jeste ali nisam siguran) niti šta je Stojković rekao(ishitrena i glupa izjava,data u afektu,što ga kao direktnog učesnika samo delimično opravdava...mada se posle pokajao).Za mene je glavni utisak da je Savić ispao,ne gospodin,nego klasičan šaban,i to mu nije prvi put. O izjavi cigana sa Čubure ne bih. Ovde je @analiza sve lepo objasnio,pročitajte...I on ne morališe,kao što jedan reče,nego daje jasno stanje stvari...a to što su Stojković,Savić,Ilijev i Tošić fudbaleri (aluzija na glupe ljude) ne daje im za pravo da javno iznose takve bljuvotine! Tačno,na zapadu bi popili tužbu i debelo platili uvredu.

analiza

pre 5 godina

"...Mitar je konstatovao stanje u kojem se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da traje dugo...."
Ovo je strašno ružna rečenica.Da li samo ja to primećujem?
G.Savić ovako nešto kaže dva dana posle utakmice(dva dana posle Stojkovićeve izjave date 10 min posle meča i posle izjave Mrkele da je Stojkoviću potreban psihijatar)!
On TVRDI da je Mitar KONSTANTOVAO stanje u kojem je tada bio Stojković.Dakle,pošto ga je uputio psihijatru,u Srbiji to znači da si lud.Što daje znači da je gospodin Savić ponovio tvrdnju svog druga Mitra i da se slaže s njom i to direktno kaže,a ne izokola.
Krajnje... (ne mogu da napišem šta,ne bi prošao komentar) od strane gospodina Savića.Umesto da pređe preko te odvratne izjave Mrkele,on je potvrđuje.Znači,na Zapadu,ne da bi popio tužbu za uvredu ,nego bi je platio i pozlatio.Jbg,nije Zapad i nema gol tehnologije ,već se mora verovati Đokiću.

Negativni

pre 5 godina

"...Mitar je konstatovao stanje u kojem se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da traje dugo...."
Ovo je strašno ružna rečenica.Da li samo ja to primećujem?
G.Savić ovako nešto kaže dva dana posle utakmice(dva dana posle Stojkovićeve izjave date 10 min posle meča i posle izjave Mrkele da je Stojkoviću potreban psihijatar)!
On TVRDI da je Mitar KONSTANTOVAO stanje u kojem je tada bio Stojković.Dakle,pošto ga je uputio psihijatru,u Srbiji to znači da si lud.Što daje znači da je gospodin Savić ponovio tvrdnju svog druga Mitra i da se slaže s njom i to direktno kaže,a ne izokola.
Krajnje... (ne mogu da napišem šta,ne bi prošao komentar) od strane gospodina Savića.Umesto da pređe preko te odvratne izjave Mrkele,on je potvrđuje.Znači,na Zapadu,ne da bi popio tužbu za uvredu ,nego bi je platio i pozlatio.Jbg,nije Zapad i nema gol tehnologije ,već se mora verovati Đokiću.
(analiza, 25. septembar 2018 14:09)

'Ajde ne morališi mnogo...pa to se prepucavaju fudbaleri koji jedva imaju osnovnu školu a ti se primaš i glumiš veliku uvredjenost i tobož zabrinutost nad stanjem našeg jadnog društva...batali to. Kaži lepo da je gol čist a da su izjave i Stojkovića i Mrkele i Ilieva i Savića jednostavno - glupe i neotesane, kao i devedeset odsto izjava fudbalera i njihovih mentora. Prosto, brale.

ozz

pre 5 godina

@pfc te linije mozda mogu da izvedu po tvom mozgu....gol je cist,nazalost,jer bi mnogo vise bolelo da nije presla liniju...pa da se bar malo setite Piksija,Milijasa i gomile laznih titula koje ste satro osvojili....kmecavci!

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@papaja
Prvo, na snimcima se jasno vidi da je gol jer kada pustis snimak i pauziras i pomeras kadar po kadar jasno vidis put lopte od udarca do ulaska u mrezu i posle nakon sto je Stojkovic intervenisao kako lopta izlazi i u jednom trenutku je bas na liniji. A da li je sudija bio dobro postavljen ili ne je manje bitno od toga da li je dobra odluka ili ne. Ni pomocni sudija nije uvek dobro postavljen pa donese pravu odluku...

Zoran

pre 5 godina

Пошто помало разумем ову игру ја резонујем овако:Сигуран сам да је био гол и да г. Стојковић зна да је био. Ако гледамо његову реакцију он је вадио лопту у терен јер је ушла у гол, да лопта није ушла у гол он би је лако прстима одбио у страну што је сигурније и много лакше. Али пошто је лопта ушла није могао да је одбија прстима јер би је закуцао у гол. То може да потврди сваки тренер голмана или бивши голман. Тако да реакција г. Стојковића После утакмице само показује каквa je oн личност, то остављам да други суди.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милорад, 25. septembar 2018 12:56)

Evo ja, kao bivshi golman, kazem ti da si se nalupetao gluposti za citavu godinu. Sada mozes mirno na odmor, pa kreni sa "mudrostima" od 1. januara sledece godine.
Sta sve ljudi pisu, majko mila.
Jedan IT tehnicar ovo resava za desetak minuta, a ovi se preganjaju dva dana.
Imate analizu geodeta i jasno je da lopta nije , punim obimom, presla gol liniju. Sve ostalo je jedno veliko bla,bla.. Zvezda mora da se vadi, jer su bacili mnogo para, a ovi nista ne pokazuju. Takodje Miloje sve vise dokazuje da nije trener za velike utakmice. Bunker, ili ti 10-0 taktiku, moze i Limeni da postavi. Nesto mi se cini da ce posle LS (verovato uz gol razliku 0-20) da vidi izlaznu kapiju.

Младен

pre 5 godina

Е Дуле, Дуле, мало Вам је изјава на нивоу средњошколца који се препуцава са другарима да л’ је јачи Север или Југ. Мислим да су генерално одбојкаши, ватерполисти, кошаркаши класа изнад у односу на то како се треба обраћати у медијима у односу на фудбалере. Ако већ важите за легенду српског тј. угословенског фудбала, тако се и понашајте. Све најбоље.

Jeremy

pre 5 godina

@Pterodaktil, 25. septembar 2018 14:01)

To ti je,druze, tvoj licni subjektivni dozivljaj. Zavisi za koga navijas. Ja to nisam video.

Ja sam video da ste gol dali iz katastrofalne greske kad vam je Boaci poklonio loptu. I da niste imali toliko srece da tako date gol, iz igre ga ne biste ni dali.

Ali necete zauvek imati srece da vam Boaci poklanja lopte na ivici kaznenog. U to budi siguran.

U drugom poluvremenu vas nigde nije bilo cim je Zvezda napala.

милорад

pre 5 godina

Evo ja, kao bivshi golman, kazem ti da si se nalupetao gluposti za citavu godinu. Sada mozes mirno na odmor, pa kreni sa "mudrostima" od 1. januara sledece godine.
Sta sve ljudi pisu, majko mila.
Jedan IT tehnicar ovo resava za desetak minuta, a ovi se preganjaju dva dana.
Imate analizu geodeta i jasno je da lopta nije , punim obimom, presla gol liniju. Sve ostalo je jedno veliko bla,bla.. Zvezda mora da se vadi, jer su bacili mnogo para, a ovi nista ne pokazuju. Takodje Miloje sve vise dokazuje da nije trener za velike utakmice. Bunker, ili ti 10-0 taktiku, mo i Limeni da postavi. Nesto mi se cini da ce posle LS (verovato uz gol razliku 0-20) da vidi izlaznu kapiju.
(Zoran, 25. septembar 2018 14:54)Не само да си бивши голман него си и Ајнштајн!!! А из твоје бла , бла приче врве комплекси тако да ти је мој савет дасе мало смириш сабереш боље је за здравље. Срећно

Rex

pre 5 godina

Dule smanji dozivljaj. Gotivan si lik, ali si preterao sa eksponiranjem od Napolija pa sve do sada. Pusti Vujadina na miru da igra, a ti uzivaj u zasluzenoj penziji legendo.

licke

pre 5 godina

pa mi za derbi nemamo jednu malu jadnu kameru na gol liniji koja se u evropi stavlja zadnjih 20 godina....mislim da je partizan kao domacin trebao da resi to pitanje...

ziki

pre 5 godina

vp, 25. septembar 2018 12:59

ako si mislio na rukovodstvo vidiš tu se razlikujemo od vas mi naše rukovodstvo ne podržavamo jer su janjičari i rade za klub za koji ti navijaš zbog.....i ovo im je došlo ko kec na desetku da i dalje to rade sad imaju pokriće (sumu platili 900000 prikazali 1,65)promašaje(đukić nije više ni za ligu giblatara), tu mislim na tompusa, na bombicu i na onu vezaru tako što se tiče pravih navijača partizana uprava napolje i dalje stoji...ali da se nadovežem osvojenih 6 titula nijednu niko iz zvezede nije čestitao uvek je bilo tole vam doneo (i ako je taj isti tole falcifikovao vaše platežno stanje kako bi vi igrali kvalifikacije mnogo godina)...

Max

pre 5 godina

Odgovor na dva komentara koji su vezaani za Duleta i Mrkelu.Prvo nazivati Savica neobrazovanim je glupo jer je covek istoricar sa diplomom a Mrkela je ozenio LV koja je bila top riba a Mrkela jedva simpatican.

Gaja

pre 5 godina

A na osnovu cega trvdite da je bio Go 100%.Verovatno ona 100x izgovorena laz postaje istina.Ja ne kazem da nije ali isto tako niko nemoze tvrditi da jeste.

Delije sa seRvera

pre 5 godina

@ Ti si mali grobar a ne veliki Zvezdas.
(NY, 25. septembar 2018 13:32)

Hahahahha. Mozes misliti, "veliki zvezdas".... To ne postoji decko!!! ALi bitno da se frljas izrazima "mali" jer valjda si onda ti kao "veliki nesto".

devlinjo

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Stojke je nesumljivo najbolji naš golman u poslednjoh 10-15 godina, ali isto tako on je najveći linijaš koji je ikada branio. Brdo golova je primio upravo iz prekida...

Aki

pre 5 godina

A gde je stajao cuveni sudija Djokic (obratiti paznju na njegove ranije radove)? Iza stative, iza Stojkovica. Nije imao sanse da uopste vidi loptu od Stojkovica, ali je bitno da je prvi povikao da je gol.

papaja

pre 5 godina

@papaja
Prvo, na snimcima se jasno vidi da je gol jer kada pustis snimak i pauziras i pomeras kadar po kadar jasno vidis put lopte od udarca do ulaska u mrezu i posle nakon sto je Stojkovic intervenisao kako lopta izlazi i u jednom trenutku je bas na liniji. A da li je sudija bio dobro postavljen ili ne je manje bitno od toga da li je dobra odluka ili ne. Ni pomocni sudija nije uvek dobro postavljen pa donese pravu odluku...
(Vetar u ledja..., 25. septembar 2018 12:45)

Lopta nije usla u "mrezu" i opet, matematicki je nemoguce utvrditi da li je gol ili ne bez informacije o uglu kamere. Te odokativne metode su smesne i pristrasne kao sto sam i napisao.

Polozaj sudije utice na ispravnost odluke, sto losije postavljen veca je sansa za gresku.

Bojan

pre 5 godina

Partizanovci,gol koliko jeste toliko i nije mada vise deluje da jeste.Pljujete po zvezdinim zvanicnicima a od pocetka prvenstva svi vasi funkcioneri pljuju po zvezdi.Gledaj te onaj vas vesnik i sve ce te videti,i sad ocekujete da vam neko nas cuti.

dragan

pre 5 godina

Kao Zvezdasu cudno mi je da niko od fotoreportera nije napravio snimak, ili da se pojavio sinamak iz drugog ugla, mozda nisam video. Opet cudno bi bilo da je Zvezda mogla da onemoguci emitovanje svih drugih slika i videa sporne situacije.
Duletu svaka cast na gospodskim odmerenim izjavama.

mag

pre 5 godina

Meni nije jasno zasto Zvezdu kazniti. Em nemaju pojma, loptu ne umeju da sutnu niti da dodaju dva tacna pasa em nisu nista pod milim Bogom skrivili, niti su davali neprimerene izjave niti su pljuvali partizan. A s druge strane partizanski kompleksasi non stop stvaraju mrznju daju uzasne izjave o namestanju o tome da Vucic kupuje Zvezdi igrace itd. Da ne pominjem ovog Stojkovica!?!? Zasto stavljate Zvezdu i Partizan u isti kos ?? Tako nikad necete resiti problem

Jeremy

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Da je odbranio ne bi vadio loptu iz gola.

Pricaj te price nekom ko nije gledao derbi.

ziki

pre 5 godina

krajisnik, 25. septembar 2018 12:26
hvala na ispravci tačno je da se kaže gol a ne go kako sm ja napisao ali ako ćeš verovati mrzelo me da pišem to l pa sam skratio nadam se ipak da si shvatio da nisam pisao o nagim ljudima nego o priznatom a ne viđenom golu.....

nox

pre 5 godina

@rola ...ko jaze da sudija nije bio siguran...pa sa tih par metara daljine samo slabovid nije siguran a ove sudije prolaze rigorozne oftamoloske preglede

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Kad već primećuješ mogao si i da primetiš da "Stojke" (ima jedan nadimak koji je mnogo popularniji) nije odbranio....

Kadinjača

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.
(AlCapo, 25. septembar 2018 12:48)

Ko ima na dresu MTS, Ko je platio i kome je placeno da se skine blokada UEFA za evro takmicenja.Znaci tvoj klub je u nemilosti vlasti?
(Gipsy, 25. septembar 2018 13:28)

Kada predCednik pokloni nekom stranom državniku partizanov dres, sve će biti u redu.

miki

pre 5 godina

E Savicu, napadas decka koji je emotivan rodjen i slab na zene,sto je vrlina a ne mana,a ti kao patriota i deda i ,,dobar,,covek napadas i udaras zapravo u njegovu dobrotu..e da je vise emotivaca manje ratova bi bilo,savicu savicu...emotivci traze pravdu a ne sracunati...prepucavanje je na nivou srednjoskolaca a ne razmena misljenja mudrih zrelih ljudi

Pterodaktil

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel,
Euforicariii...niti ste nam dali tih 4..5.6...komada(naprotiv,trebali ste toliko da dobijete),niti vas je bilo 20 000 "stize delija"(ako vas je bilo i 7000-srecni ste)niti ste dokazali da ste bolji od nas,samo da ste mnoogo mnooogo srecniji ..ali sreca ne staje na jednom mestu,kad-tad ce te platiti za sve do sada,to je jednostavno uvek tako.A,premije su dobili jer su to i zasluzili,za nas je ovo i vise od pobede,jer smo vas fudbalski unakazali,niste se videli na terenu,i opet su vas, po ko zna koji put spasavali sudije,i opet po ko zna koji put oduzeta cista pobeda Partizana.Ovde cu samlo reci...Bogunovic,gol sa aut linije i ovaj sada-to su 3 direktne pobede Partizana gde su su sudije izvukli remi .....E,sada to pomnozi sa 70 i kusur godina,i eto kako ste napravili tih + 15..16 pobeda.mogu da ti nabrojim jos jedno 10 tak cistih nasih pobeda,koje su se volsebno "pretvorile" u vase,ali i ovo je dovoljo.

slaviša šmigič

pre 5 godina

pa evo prosle godine se znalo,da če partzanu suditi penal jer su jaukali godinama.a sem prvenstva i kupa šta se to igra još u fudbalu srbije pošto je iliev nabrojao 3.pobede.po njemu osvojili su i prvenstvo i kup i nešto što dolazi iz svemira,verovatno kup svemira izmedju partizana i nlo ekipe a sudili su opet ljudi u crnom oni što su se pojavili pre smrti nikole tesle.sportklub je prenosijo nepostoji samo arenasport i slovenački spiker kaze lopta je prošla znači ceo svet laze osim ljudi iz partizana.

WORLD

pre 5 godina

@спортски уметник, 25. septembar 2018 15:41)

Umetnice, a jeste li dali jos neki gol mozda ili samo tada kada vam je Boaci pokloniio loptu ?!

Te pricice ostavi za nekog ko nije gledao mec, a ostali su videli sta se desilo kada i kako je Boaci onako lose sutnuo loptu.

Videcemo kakvo ce umece da pokazuju partizani kad ne bude Boacija da im poklanja onako lopte ispred kaznenog.

MT Vračar

pre 5 godina

Ko ima na dresu MTS
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gipsy, 25. septembar 2018 13:28)

Pa mi, ali i vi, samo na leđima, pošto je Gazprom napred... a i na šorcevima G-Drive, koliko ja znam NIS-ova goriva... i šta sad? :)

dragoman

pre 5 godina

Dule ,i vrapci znaju da si zvezdas i smatrali smo svi za pravog gospodina na fudbalskom terenu, velikog igraca, ali nema potrebe da budes toliko pristrasan. Nijedna tvoja analiza je pogresna a pogotovu tvoji komentari o Stojkovicu. To tebi kao sportisti u penziji nedolikuje. Pa i tvoj sin je nekakav fudbaler

Aleksa Pufta

pre 5 godina

@Premudri
Dule Savic je igrao u vreme velikih majstora fudbala i igrao je malo u reprezentaciji zato sto je previse ostajao u napadu ali njegov osecaj za gol je imao samo Santrac koji se isto nije naigrao u reprezentaciji.
Dule je igrao dugo u Zvezdi pa je igrao u Francuskoj i u svakom klubu je institucija.

Mitar Mrkela je bio najtalentovaniji igrac stare Juge u vise generacija a posto je bio takodje napadac zavisan od lopti i nije imao snagu Maradone da otme loptu na svojoj polovini i pretrci ceo teren sa njom, zbog sujete oko polozaja buduce Zvezdine zvezde ga je debelo izbojkotovao Piksi (koji inace oci ima na ledjima) namerno uvek dodajuci loptu desno svom Binicu.
Mrkela je u skoli bio vukovac i da nije rano otisao u profi fudbal mogao je biti i lekar, advokat i sta god bi pozeleo.
Bio je zagrizeni zvezdas i nakon utakmica u OFKu kao prvotimac bi navukao zvezdinu zastavu i isao na sever tako da se nikada ne bi prevario da predje u Partizan.

A sirotog Stojkovica uvale menadzeri u neki klub a ovi posle pola godine rese da ga utrape drugom klubu kako bilo i cak ga i Zvezda nije htela nazad.
A pride je estradna zvezda u pokusaju a kako sastaviti izjavu od srede da se nikada ne bi odrekao svoje drzave i naroda kada je u nedelju rekao da ga je sramota sto je Srbin i da vraca pasos?

Kadinjača

pre 5 godina

[link]
(Deluje da je gol, 25. septembar 2018 16:36)

Svaka čast, ako si ti radio ovo!!!
(ferdinand, 25. septembar 2018 17:30)

Još samo da ste lopto nacrtali u pravoj veličini, bila bi ovo istina. Oko vaše lopte se vidi poprilična belina stvarne lopte.

Pfc

pre 5 godina

Ljudi im kompjuterski izveli linije na kome se i vise nego jasno vidi da lopta nije presla gol liniju,i onda dodje njihova legenda kluba i kaze mrtav ladan da je gol apsolutno regularan, pa zaista neverovatno.

ngtrx

pre 5 godina

ima li jedan ciganin. makar jedan. da je dao odmerenu izjavu tipa ne moze se sa sigurnoscu reci da je bio gol. ili ste svi u fazonu sniman nepobitno dokazuje da je lopta u mrezi. sta snimak dokazuje? to sto se vidi lopta desno od stative?

x

pre 5 godina

Kad legenda postane subjektivna... Ne treba ovo Saviću. Pogotovo ne ovo "prva ljubav zaborava nema" peckanje... Ne razlikuje se suštinski od "ružne prošlosti". Stojković je paljevinac, to je neosporno, a baš to je razlog više što Saviću ovo nije potrebno...

Jaran

pre 5 godina

Znaci i otac Mirkinog muza ponavlja istu stvar: ocigledno je bio gol. Cudno je da svi Zvezdasi redom govore isto u javnosti, a uz to prozivaju Stojkovica.

Krkerke

pre 5 godina

na kom se to snimku tacno vidi da je presla gol liniju skroz savicu? i nije korner izvodjac izvodio vec je dodao Marinu koji je uputio centar sut, covek prica gluposti

Goran

pre 5 godina

Sto se pravite pametni kod situacije koja nije pametna - koja analiza pokazuje da je gol? Moze samo kafanska analiza. Da li bi neko mogao da se zakune da je bio gol? Da li bi neko mogao da se zakune da nije bio gol? Moze sa samo reci da se nadamo da je sudija doneo pravu odluku, i da se ucini sve da se sledeci put takva nedoumica ne ponovi.
Ne moze niko da se zakune osim jednog rezervnog igraca Zvezde koji je bio u liniji (vidi se na snimku), ali posto se on nije oglasavao odgovor se namece sam, a njegova reakcija u tom trenutku ne ide u prilog klubu za koji nastupa.

Djuro

pre 5 godina

@ Kakve veze ima sa tim sto je priznat gol a lopta nije presla cela?To se jasno vidi izvlacenjem linija.
(LorD, 25. septembar 2018 11:09)






Da manje izvlačite linije, bolje bi vidjeli...

Miloje

pre 5 godina

Stojkovic kao da ne zeli da istrcava. Sijaset golova u reprezentaciji je primio upravo zbog slabe reakcije I cekanja u mestu. Mnogo golova je odbranio, ali je I direktan krivac maltene za svaki primljen gol.

ziki

pre 5 godina

Ponavljam zato se i razlikujemo i drago mi je da se razlikujemo evo dule je realan i pravi zvezdaš pa je "video" nakon snimka da je go bio i ako zvanična komisija nije mogla iz snimka da to vidi nego veruje sudiji trener zvezde je video da je go sto posto,neki koji ima funkciju i vređa protivničke igrače da je ušla pola metra a strelac priznatog gola 1 metar...bata je rekao da veruje sudiji ali da veruje i stojkoviću ,bambi tošić je rekao da je ušla ali pitanje da li celim obimom i ponosim se tim kakvi su nam igrači i trener...

Zoran

pre 5 godina

Jedino se slazem sa Savicem da je Stojkovic kriv za ovaj ne(gol). On je tipican linijash i ovo je smeshno kako drzi liniju kao pijanac flasu vinjaka.
Nije mu ovo prvi put da je kriv za gol na taj nacin. Protiv Turaka nas je takodje u crno zavio. Ja njega zovem - rukometni golman. Odbarni neodbranjivo, ali kiksira na stvarima koje mora da odbrani, a takav golman je nepouzdan, jer niko od njega ne trazi da odbrani neodbranjivo. Takvih situacija je procentualno malo.

Ostoja

pre 5 godina

Očigledno je da je bio gol ? Svi sudijski eksperti ne mogu da tvrde 100 posto da je lopta celim obim i prečnikom prešla gol liniju, ali Dule Savić, Milojević i ostali zvezdaši to znaju ? Svaka vam čast, pored vas ne treba VAR tehnologija, mislim da Savić i Miloje treba da budu savetnici svim sudijama na Mondijalu.

Ako svi sudijski eksperti u analizama tvrde da ne mogu 100 posto da budu sigurni da li je gol, postavlja se pitanje kako je to mogao da tvrdi, i odluči, pomoćni sudija koji je stajao iza gola i bio zaklonjen golmanom Stojkovićem ?

Odgovor se nameće sam. Ni on nije video, ali mu je bilo NAREĐENO da pomogne Zvezdi, ako zatreba.

Ovo se nikada i nigde ne priznaje kao gol, osim u Srbiji, osim Crvenoj zvezdi.

Karma će da se vrati vrlo brzo, PSG, Liverpul i Napoli, znate, imaju malo bolje strelce nego što ih ima Partizan, a UEFA nema takve sudije kao što je Danilo Grujić.

Piksel

pre 5 godina

Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....

miško

pre 5 godina

Kao veliki zvezdaš priznajem da "nije "gol svi mi na tv-u, toliko mali broj gledalaca na derbiju, smo videli da nije gol okom sokolovim,a onaj sudija zadužen za gol liniju ,sa nekoliko metara nije video.Zašto postavljate slabovide sudije.Grobari znaju istinu ,imaju gol tehnologiju,isključili tu kameru ,šta sve neće uraditi još da bi pokrili bruku od fudbala koji igraju već godinama.

Igokea since 2007

pre 5 godina

Sudija iza gol linije (inace iz Mazicevog tima) je rekao da je gol, kraj price, osim ako neko ne pokaze snimak koji dokazuje suprotno. Sto se tice "Stojketa", davnih dana se on odrekao srpstva i postao Jugosloven.

zzeljko

pre 5 godina

Ko je dokazao da je bio gol? Dule nemoj da kvaris dobar utisak o tebi. Nije dokazano ni da nije bio gol. Ok, onda je sudijska poslednja. Ali ostalo je sporno.

CRNI ARANĐELE...

pre 5 godina

Evo kako ja to vidim: Partizan se hrabro uhvatio u klinč sa evropskom Zvezdom koja je sludela i viceprvaka Italije i koja ide ove sezone na evropsku titulu i na tome Partizanu treba čestitati. Uhvatio je Zvezdu na prepad i iz jedne greške poveo, a Zvezda posle nije imala vremena, snage a bogami ni motivacije za potpuni preokret već se zadovoljila nerešenim ishodom. To je jedino što se može reći na tu temu. E, sad, za Partizan će ovo biti tema cele sezone, a Zvezda se već okreće novim izazovima kao što je Park Prinčeva i to treba razumeti jer Partizan će samo dve prilike ove sezone imati da odmeri snage sa učesnikom lige šampiona, a Zvezda najmanje 6, a kako je krenula, ko zna, možda bude stigla i do finala, a onda će partizan biti ponosan na ovaj remi. Sportski pozdrav svima koji su objektivni i koji fudbal posmatraju sa više razumevanja, a manje ostrašćenosti, kao ja na primer.

милорад

pre 5 godina

Пошто помало разумем ову игру ја резонујем овако:Сигуран сам да је био гол и да г. Стојковић зна да је био. Ако гледамо његову реакцију он је вадио лопту у терен јер је ушла у гол, да лопта није ушла у гол он би је лако прстима одбио у страну што је сигурније и много лакше. Али пошто је лопта ушла није могао да је одбија прстима јер би је закуцао у гол. То може да потврди сваки тренер голмана или бивши голман. Тако да реакција г. Стојковића После утакмице само показује каквa je oн личност, то остављам да други суди.

Александар

pre 5 godina

У Звезди нико не зна шта је перспектива. Каче се фотографије на Твитеру са коментаром - ево ако некоме још није јасно. А шта им је јасно? Гледају размак између леве стативе и лопте и кажу, ево пола метра у голу. Не капирају да је једино јасно да је Стојковићева лева нога на линији , тело делимично у голу али десна рука испружена у рамену при контакту с лоптом и у истој равни са левом ногом у најгорем случају изнад гол линије. Нема говору о преласку целог обима преко. Када би се нацртала верикала од замишљеног центра лопте, морала би да гађа део траве иза линије. Зашто оваквих анализа нема на ТВ-у, мислим да је јасно. Доказали би ово о чему говорим.

papaja

pre 5 godina

Svako ko 100% tvrdi da je gol ili ne je zaista ostrascen. Nemoguce je videti golim okom na osnovu snimaka koji se vrte po javnosti. Najrealnija je Tosiceva izjava, gde kaze da se ne zna da li je celim obimom presla gol liniju sto je i jedino ispravno.

Sudija na gol liniji nije bio idealno postavljen i promenio je poziciju, ovakve stvari se sviraju samo i iskljucivo samo ako si 100% siguran a on to nije bio.

Da se razumemo, ne smatram da se ovde radi o bilo kakvoj zaveri. Jednostavno, velika greska sudija koji nisu trebali da odluce u korist Zvezde.

Mirko Ilic Sombor

pre 5 godina

Kao veliki zvezdas mogu bez priblema da priznam da je Partizan pobedio, igrao maestralno i da je Mirkovic takticki unistio Milojevica.
I prestanite vise sa prepucavanjima, glava me boli.

sasa jokic

pre 5 godina

U pravu je Dule, Stojkovic je zec-linijas, apsolutno nesiguran kod kornera i slobodnih udaraca. Zato je i podigao toliki feku, jer zna da je kriv.

Rajko

pre 5 godina

Šta je trebalo, da stoji metar ispred? Stajao je taman kako treba i regularno odbranio šut!
(bpbpbp, 25. septembar 2018 12:11)Da je regularno bilo bi 1:0 na kraju,prc.

Sabre

pre 5 godina

Tako je i lopta, prošli put,izašla u aut pola metra,vraćena u igru i postignut gol?Ako je to način,kao i ovo sada,da se igra ,osvajaju bodovi,bude prvak,svakačast,samo nastavite šampioni.
(Dragan, 25. septembar 2018 12:56)

Mhm. Tako je i Djurdjevic dao gol sa obe ruke, pa macku o rep, o potlaceni heroji nasi neutesni i postenjacine, a? Jao.

Iz fotelje...

pre 5 godina

PRVO : Gospodine Savicu , to da li je bio ili nije bio gol nije vase da ubedjujete nekoga (vec to samo spada u vase misljenje) a i to je i sad a i minut kasnije manje vise nebitno jer je sudija presudio tog istog trena. Sve dalje polemike iz tabora (kluba i navijaca) i jednih i drugih su pristrascene i objektivne.
DRUGO : Ako ste imalo po vasim recima dzentlmen i gospodin sa izjavama i prijateljstvu izmedju dve strane onda je vas odgovor Ilijevu totalno kontradiktoran vasim izjavama jer na njegovu konstataciju ”nas golman” misli se u sadasnjem vremenu iliti kluba u kojem taj igrac nastupa i u toj konstataciji totalno je nebitno za koji klub je taj igrac igrao ili pocinjao karijeru jer se izjava odnosi na igraca direktno u sadasnjem klubu.
TRECE : Ako vec ponavljam predstavljate gospodina u sportskom svetu , zasto samo neprimerene izjave prema igracu (za koga se u gore pomenutom slucaju jos uvek hvalite da je ”vas” ) ili strucnom stabu protivnicke ekipe a reci hvale i podrske istom prostakluku koji dolazi sa najvise pozicije vaseg kluba.
Izgleda da nije daleko od istine nasa narodna : ”Svaki ”ciga” hvali svoga ”konja” !
Hvala

AlCapo

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.

only fools and horses

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel, 25. septembar 2018 12:31)

Pa isplatila je i zvezda premije. Doduše ne igračima i ne javno.

Milanche

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel, 25. septembar 2018 12:31)

Premije nisu isplaćene zbog nerešenog rezultata, nego zbog pobede koja je izvojevana NA TERENU.

Vi ste po običaju pobednici po nekim stvarima VAN TERENA.

Sabre

pre 5 godina

Hahahaha. Tako se to radi, dzentlmenski ga spustis i zavrsis pricu. E OVO je ono o cemu ja pricam, da mi sa vama ne mozemo imati normalne odnose dok god iz vasih redova dolaze izjave poput Stojkovićeve. Vi apsolutno svoju politiku i filozofiju fudbalsku, ne gradite na ljubavi prema Partizanu nego otvorenoj mrznji prema Zvezdi i nekoj vasoj fiktivnoj percepciji da je sve i svako u ovoj zemlji okrenut bas protiv vas, a vi ste neki jadni mali nezasticeni hrabri ratnici koji uprkos svemu i u inat svima, eto uspevate da dovedete za kikiriki i casove ljubavi Sumu i ekipu, ali sta vredi kada su tu sudije, SNS i ko vec da vas pokopa. Apsolutno ne tvrdim da je Terzic nesto bolji, niti da se i nasa ekipica ne srozava na vas primitivni nivo, i to je i sustina problema,zato je i lepo dobiti podsecanje da postoji jos kul normalnih ljudi i velikih sportista i dzentlmena kao sto su Dule Savic i Tosic.

Pedja

pre 5 godina

Napravila se filozofija oko izjave da je Stojkovic kriv, a i jeste bilo tako. Nema veze da li je korner direktno izveden ili dodato igracu, dolazi centarsut koji ide od gola i golman ima vremena da istrci. Da je bio ispred branio bi sut ispred gola, a ne iz gola. Stojkovic je klasicni linijas i to mu je najveca mana. Najbolje je sigurno video sudija iza gola koji i jeste rekao da je gol, ali Partizan ne veruje sudijama, sto dovoljno govori o njima kao klubu. Svaka odluka koja je njima u korist to je normalno, ali ako je protiv njih onda je to zavera cele zemlje protiv njih. Dali su bezbroj neregularnih golova iz ofsajda ili izmisljenih penala i nijednom, ali nijednom se klub nije oglasio i rekao da je sudija pogresio u tim utakmicama u njihovu korist. Zato kad bi primili gol ili sviran penal protiv njih, to bi bila svetska zavera uperena protiv njih.

Rex

pre 5 godina

Dule smanji dozivljaj. Gotivan si lik, ali si preterao sa eksponiranjem od Napolija pa sve do sada. Pusti Vujadina na miru da igra, a ti uzivaj u zasluzenoj penziji legendo.

NY

pre 5 godina

Kao veliki zvezdaš priznajem da "nije "gol svi mi na tv-u, toliko mali broj gledalaca na derbiju, smo videli da nije gol okom sokolovim,a onaj sudija zadužen za gol liniju ,sa nekoliko metara nije video.Zašto postavljate slabovide sudije.Grobari znaju istinu ,imaju gol tehnologiju,isključili tu kameru ,šta sve neće uraditi još da bi pokrili bruku od fudbala koji igraju već godinama.
(miško, 25. septembar 2018 12:

Ti si mali grobar a ne veliki Zvezdas.Ti si Zvezdas kao sto sam ja Episkop sabacki

Tu nesto kao da falji...

pre 5 godina

Kakve crne analize...niti se vidi jasno da je gol, niti se ne vidi. Ostaće samo večita rasprava.
Uzgred, Stojkovic nije bio na lniji vec malo ispred tako da...

Dragan Banjaluka

pre 5 godina

Za razliku od stadiona JNA (ne mogu reći Partizanovog jer nije njihov već vojni), na stadionu Crvene Zvezde postoji gol tehnologija koja je obavezna za klubove koje igraju LŠ.
A meni lično je ovaje rezultat draži nego da smo ih pobijedili 5-0, jer prosto ovaj gol ih boli možda i najviše od svih, a druga stvar je ta što smo ovom utakmicom, na namše veliko zadovoljstvo, stvarno ubijedili navijače Partizana da su na istom nivou kao i mi, i više niko ne piše i komentariše ništa protiv Ilijeva, Vučelića, Vazure i biše niko ih ne tjera sa pozicija, što su zaboravili utakmicu protic Surdulice, Proletera.
Zamislite da smo ih pobijedili 5-0, pa to bi bio kraj i za Ilijeva i ekipu, a mi želimo da ih još dugo dugo vidimo u Partizanu.

Dynamic

pre 5 godina

Pa pošto očigledno ne postoji dobar ugao kamere koji može da vas uveri onda jedino ostaje da se pita čovek koji je najbolje video. Pomoćni sudija. Onaj kome je to i bio posao. On je video da je prešla i ćao.

boco

pre 5 godina

ilijev treba da stoji mirno i digne dva prsta kad oce nesto da kaze u
prisutvu Duleta Savica.
da je utakmicu prenosio rts do
ovoga ne bi doslo jer imaju i opremu bolju od arene i iskustvo u prenosenju ovakvih dogadjaja
ali buduci da svi gledaju samo novac i zaradu zato nam se ovo desava
stojkovic je nepouzdan i povrsan i kao covek i kao sportista

Rola

pre 5 godina

Dule kao sportista bio si dzentlmen pa bi trebao i sada da se tako ponasas. Nemoj da krivis Stojkovica gde stojao o gde se zalepio nego posteno kazi da sudija kad nije sigurno video dokle lopta dosla nije trebao da presudi da je gol,tako bi bilo postenije ono sto se ne vidi nije bilo i tacka.Tako bi kai funkcioneri smirili zenzije izmadju navijace ovako zvezdasi tvede go kog ni sami nisu videli partizanivci da nije i cemu to vodi na sledecem derbiju do izazivanja incidenta posle opet samo navijaci krivi.

e

pre 5 godina

Ljudi im kompjuterski izveli linije na kome se i vise nego jasno vidi da lopta nije presla gol liniju,i onda dodje njihova legenda kluba i kaze mrtav ladan da je gol apsolutno regularan, pa zaista neverovatno.
(Pfc, 25. septembar 2018 11:19)
i mi izvukli i jasno se vidi da je usla pola metra

it’s my life

pre 5 godina

Sad svi pametuju,a niko nema para za VAR sistem.Umesto da budemo u 2018 mi još 1988 godini.Arena otupila skoro sva moguća prava a snima glavnu utakmicu u domaćem prvenstvu sa 2 kamere,..Strasno!!

zorge

pre 5 godina

stojkovic nije nas najbolji golman gde god je branio nije imao uspeha pa ni u reorezentaciji nabolji golman je rajkovic koji moze da se pohvali da je kao junior osvoio prvenstvo evrope a kao mladi reprezentativca prvak sveta na novom zelandu to sto mu ne dozvolhavaju da brani za reprezentaciju to pitajte pre toleta sada kokezu selektore i menadzere

mrki

pre 5 godina

A najjača je ona analiza grobara inženjera, prenio visinu lopte na liniju kod noge stojkovića, a lopta je od stojkovića bila više od metar. Nije ni čudo što nam se sve ruši kad imamo takve inženjere

Miskec

pre 5 godina

"Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)"
Eh sto ne navijam za Partizan da se izgubljenom finalu Kupa sampiona radujem vise nego pobedi!

Max

pre 5 godina

Odgovor na dva komentara koji su vezaani za Duleta i Mrkelu.Prvo nazivati Savica neobrazovanim je glupo jer je covek istoricar sa diplomom a Mrkela je ozenio LV koja je bila top riba a Mrkela jedva simpatican.

Gipsy

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.
(AlCapo, 25. septembar 2018 12:48)

Ko ima na dresu MTS, Ko je platio i kome je placeno da se skine blokada UEFA za evro takmicenja.Znaci tvoj klub je u nemilosti vlasti?

analiza

pre 5 godina

"...Mitar je konstatovao stanje u kojem se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da traje dugo...."
Ovo je strašno ružna rečenica.Da li samo ja to primećujem?
G.Savić ovako nešto kaže dva dana posle utakmice(dva dana posle Stojkovićeve izjave date 10 min posle meča i posle izjave Mrkele da je Stojkoviću potreban psihijatar)!
On TVRDI da je Mitar KONSTANTOVAO stanje u kojem je tada bio Stojković.Dakle,pošto ga je uputio psihijatru,u Srbiji to znači da si lud.Što daje znači da je gospodin Savić ponovio tvrdnju svog druga Mitra i da se slaže s njom i to direktno kaže,a ne izokola.
Krajnje... (ne mogu da napišem šta,ne bi prošao komentar) od strane gospodina Savića.Umesto da pređe preko te odvratne izjave Mrkele,on je potvrđuje.Znači,na Zapadu,ne da bi popio tužbu za uvredu ,nego bi je platio i pozlatio.Jbg,nije Zapad i nema gol tehnologije ,već se mora verovati Đokiću.

Srbski amok Muka iz Londona

pre 5 godina

Dule Saviću tebi je dozvoljeno da lupaš kako je Mitar mislio na trenutno Stoketovo stanje?! Misliš da si gospodinh? Nisi to bio nikada, ni na terenu ni kad si kao zaluđeni nacionalista srbvovao u nekim emisijama. Evo, i ja se zbog nekih Srba stidim što sam Srbin, pa zamoli obrazovanog i načitanog Mitra da da i meni dijagnozu.

спортски уметник

pre 5 godina

Sa jedno strane veliki Dule Savic, a sa druge Iliev. Dovoljno o velicini dva kluba
(Pert, 25. septembar 2018 11:34)

Па по изјави му се не може рећи да је велики...већ да је само један у низу комплексаша...а о томе да је дао себи за право да причао о Стојкетовом постављању, о томе тек да не причам...Стојке да је стајао корак напред био би чист гол јер не би стигао лопту, овако је стајао корак назад и могао је да одреагује и стигне да одбрани, што је и урадио...боље нека се позабави својим набеђеним голманом и његовим постављањеима и киксевима

klokot

pre 5 godina

Kada predCednik pokloni nekom stranom državniku partizanov dres, sve će biti u redu.(Kadinjača, 25. septembar 2018 14:04)Možda boli istina,ali ipak je Zvezda najveći fudbalski klub sa ovih prostora i najpoznatiji u svetu.

Grobarchina

pre 5 godina

Euforicariii...niti ste nam dali tih 4..5.6...komada(naprotiv,trebali ste toliko da dobijete),niti vas je bilo 20 000 "stize delija"(ako vas je bilo i 7000-srecni ste)niti ste dokazali da ste bolji od nas,samo da ste mnoogo mnooogo srecniji ..ali sreca ne staje na jednom mestu,kad-tad ce te platiti za sve do sada,to je jednostavno uvek tako.A,premije su dobili jer su to i zasluzili,za nas je ovo i vise od pobede,jer smo vas fudbalski unakazali,niste se videli na terenu,i opet su vas, po ko zna koji put spasavali sudije,i opet po ko zna koji put oduzeta cista pobeda Partizana.Ovde cu samlo reci...Bogunovic,gol sa aut linije i ovaj sada-to su 3 direktne pobede Partizana gde su su sudije izvukli remi .....E,sada to pomnozi sa 70 i kusur godina,i eto kako ste napravili tih + 15..16 pobeda.mogu da ti nabrojim jos jedno 10 tak cistih nasih pobeda,koje su se volsebno "pretvorile" u vase,ali i ovo je dovoljo.
(Pterodaktil, 25. septembar 2018 14:01)

Bravo majstore, rekao si suvu istinu ! Ljudi, učite decu da vole Partizan ako vole pravdu i istinu.

jutro je

pre 5 godina

Jedino relevantno, i cime se raspolaze su kamere i sudije. Sudija je rekao da je gol, kamere kazu da je lopta usla u gol. Na onom snimku s mobilnog sa strane gde je korner izvodjen jasno se vidi da je lopta u golu. E sad da li je cela ili je falilo milimetar i centimetar, pa da zbog toga bude priznat ili ne, nista nam ne znaci jer u toj sekundi ne moze covek da to uoci, a nemamo ni tehnologiju. Prema tome sudija, kamere... Sta oni kazu to je

Dragan

pre 5 godina

Tako je i lopta, prošli put,izašla u aut pola metra,vraćena u igru i postignut gol?Ako je to način,kao i ovo sada,da se igra ,osvajaju bodovi,bude prvak,svakačast,samo nastavite šampioni.

dekigrobar'67

pre 5 godina

Poenta je da nema više smisla igrati sa nekim ako mora OBAVEZNO da postoji sporni momenat koji direktno utiče na rezultat.
Da li je lopta u autu, da li je prešla liniju,
Lopta u butinu pa penal, 21 godinu bez penala,crveni prestrog...
Pa prekinite da se pravite blesavi toliko puta kao ništa ne razumete i biće lakše svima.
Mada i ovako vam je lepo jer je uvek u vašu korist.
Ko vas ne zna...

Rola

pre 5 godina

Dule mogao bi bar da budes malo gospodin,pitao bih te zasto je zvezda protiv var tehnologije zatim kako bas uvek prizna se sumnjiv gol zvezdi zasto skoro uvek partizanu se ne svira cist penal i mnogo toga. Nije bitno ko pobedi ali neka je pisteno o Mrkeli i njegovoj izjavi nebih jer je i on bio fudbaler pa dobro zna sta znaci nepravda ali to govori o njemu samom kao coveku. U poslednjim derbijima bilo je svasta na stetu Partizana pa stojke morao da pukne sto zvezdasi jedva docekase da ga ispljuju i to sto je nas najbolji golman zadnjih dvadeset godina i sto ne brani za zvzdu a sami znate da se prvo nudio zvezdi pa tek kad ste ga odboli dosao u Partizan.Pitam vas sta je sledece mozda ce sudije pre pocetka derbija dosuditi gol za Zvezdu jer sve sto su mogli sudili jos to ostalo.

Kadinjača

pre 5 godina

Zasto se dize ovolika frka, kad je jasno zasto se Stojkovic tako izrazio. Figurativno je mislio da vlast podrzava i finansijski pomaze zvezdu, sto je svima poznato.
(AlCapo, 25. septembar 2018 12:48)

Ko ima na dresu MTS, Ko je platio i kome je placeno da se skine blokada UEFA za evro takmicenja.Znaci tvoj klub je u nemilosti vlasti?
(Gipsy, 25. septembar 2018 13:28)

Kada predCednik pokloni nekom stranom državniku partizanov dres, sve će biti u redu.

Jeremy

pre 5 godina

@Pterodaktil, 25. septembar 2018 14:01)

To ti je,druze, tvoj licni subjektivni dozivljaj. Zavisi za koga navijas. Ja to nisam video.

Ja sam video da ste gol dali iz katastrofalne greske kad vam je Boaci poklonio loptu. I da niste imali toliko srece da tako date gol, iz igre ga ne biste ni dali.

Ali necete zauvek imati srece da vam Boaci poklanja lopte na ivici kaznenog. U to budi siguran.

U drugom poluvremenu vas nigde nije bilo cim je Zvezda napala.

Dante

pre 5 godina

partizan je toliko mali i jednouman tim da ce svi do jednog stati u alibi jednom losem golmanu koji je kiksirao na liniji.

Zato u ne igrate LS i zato imate Vucelica i Ilieva.

I zato ne mozete da pobedite u derbiju. I necete ni moci dok neko ne stisne petlju iz kluba i kaze vam istinu. Nije kriv linijski sudija. Nije on primio gol.

Golman je kriv za primljen gol i za pokusaj prevare, a vi mu samo dajte alibi i pustajte da vas magarci sve.

Epoha

pre 5 godina

Saviću kad si tako sarkastično nadahnut do 03.10.2018. reci nam da li je Gomesov gol ok? Da li je naša lopta dovoljno prešla gol liniju.a kad Stojketu uzimaš meru da li znaš kom štoperu je Salzburg dao dva gola u Austriji?

slaviša šmigič

pre 5 godina

kad pročitaš izjave ilieva i stojkoviča a sa druge strane duleta saviča i saše iliča vidiš odma razliku izmedju provinciskih izjava ilieva i stojkoviča koji uvek kad nešto izjvi izgleda kao,da se posrao pa sad mora,da lize to što je usrao nije mu prvi put poput ilievu.dok su sale ilič i dule savič legende koji gledaju,da nisu primitivci ova druga dvojica su sušta suprotnost.zato svaka čast duletu i saši koji su legende u koje se treba ogledati ogledati.partizanu,da nije predcednik iliev osvojio bi prvenstvo.

chox

pre 5 godina

ima li jedan ciganin. makar jedan. da je dao odmerenu izjavu tipa ne moze se sa sigurnoscu reci da je bio gol. ili ste svi u fazonu sniman nepobitno dokazuje da je lopta u mrezi. sta snimak dokazuje? to sto se vidi lopta desno od stative?
(ngtrx, 25. septembar 2018 11:14)

A sto ti ne priznas da je sve lepo video pomocni sudija koji je od lopte bio udaljen 5 metara . Nije tesko priznati , probajte

милорад

pre 5 godina

Evo ja, kao bivshi golman, kazem ti da si se nalupetao gluposti za citavu godinu. Sada mozes mirno na odmor, pa kreni sa "mudrostima" od 1. januara sledece godine.
Sta sve ljudi pisu, majko mila.
Jedan IT tehnicar ovo resava za desetak minuta, a ovi se preganjaju dva dana.
Imate analizu geodeta i jasno je da lopta nije , punim obimom, presla gol liniju. Sve ostalo je jedno veliko bla,bla.. Zvezda mora da se vadi, jer su bacili mnogo para, a ovi nista ne pokazuju. Takodje Miloje sve vise dokazuje da nije trener za velike utakmice. Bunker, ili ti 10-0 taktiku, mo i Limeni da postavi. Nesto mi se cini da ce posle LS (verovato uz gol razliku 0-20) da vidi izlaznu kapiju.
(Zoran, 25. septembar 2018 14:54)Не само да си бивши голман него си и Ајнштајн!!! А из твоје бла , бла приче врве комплекси тако да ти је мој савет дасе мало смириш сабереш боље је за здравље. Срећно

ozz

pre 5 godina

@pfc te linije mozda mogu da izvedu po tvom mozgu....gol je cist,nazalost,jer bi mnogo vise bolelo da nije presla liniju...pa da se bar malo setite Piksija,Milijasa i gomile laznih titula koje ste satro osvojili....kmecavci!

Negativni

pre 5 godina

"...Mitar je konstatovao stanje u kojem se Stojković u tom trenutku našao, što ne znači da traje dugo...."
Ovo je strašno ružna rečenica.Da li samo ja to primećujem?
G.Savić ovako nešto kaže dva dana posle utakmice(dva dana posle Stojkovićeve izjave date 10 min posle meča i posle izjave Mrkele da je Stojkoviću potreban psihijatar)!
On TVRDI da je Mitar KONSTANTOVAO stanje u kojem je tada bio Stojković.Dakle,pošto ga je uputio psihijatru,u Srbiji to znači da si lud.Što daje znači da je gospodin Savić ponovio tvrdnju svog druga Mitra i da se slaže s njom i to direktno kaže,a ne izokola.
Krajnje... (ne mogu da napišem šta,ne bi prošao komentar) od strane gospodina Savića.Umesto da pređe preko te odvratne izjave Mrkele,on je potvrđuje.Znači,na Zapadu,ne da bi popio tužbu za uvredu ,nego bi je platio i pozlatio.Jbg,nije Zapad i nema gol tehnologije ,već se mora verovati Đokiću.
(analiza, 25. septembar 2018 14:09)

'Ajde ne morališi mnogo...pa to se prepucavaju fudbaleri koji jedva imaju osnovnu školu a ti se primaš i glumiš veliku uvredjenost i tobož zabrinutost nad stanjem našeg jadnog društva...batali to. Kaži lepo da je gol čist a da su izjave i Stojkovića i Mrkele i Ilieva i Savića jednostavno - glupe i neotesane, kao i devedeset odsto izjava fudbalera i njihovih mentora. Prosto, brale.

mag

pre 5 godina

Meni nije jasno zasto Zvezdu kazniti. Em nemaju pojma, loptu ne umeju da sutnu niti da dodaju dva tacna pasa em nisu nista pod milim Bogom skrivili, niti su davali neprimerene izjave niti su pljuvali partizan. A s druge strane partizanski kompleksasi non stop stvaraju mrznju daju uzasne izjave o namestanju o tome da Vucic kupuje Zvezdi igrace itd. Da ne pominjem ovog Stojkovica!?!? Zasto stavljate Zvezdu i Partizan u isti kos ?? Tako nikad necete resiti problem

111

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..

dragan

pre 5 godina

Kao Zvezdasu cudno mi je da niko od fotoreportera nije napravio snimak, ili da se pojavio sinamak iz drugog ugla, mozda nisam video. Opet cudno bi bilo da je Zvezda mogla da onemoguci emitovanje svih drugih slika i videa sporne situacije.
Duletu svaka cast na gospodskim odmerenim izjavama.

Gaja

pre 5 godina

A na osnovu cega trvdite da je bio Go 100%.Verovatno ona 100x izgovorena laz postaje istina.Ja ne kazem da nije ali isto tako niko nemoze tvrditi da jeste.

Gru

pre 5 godina

Primetno je da iz Partizana vise ne tvrde da je lopta bila van gola, vec su promenili plocu da je lopta presla liniju ali ne celim obimom:)

Zoran

pre 5 godina

Пошто помало разумем ову игру ја резонујем овако:Сигуран сам да је био гол и да г. Стојковић зна да је био. Ако гледамо његову реакцију он је вадио лопту у терен јер је ушла у гол, да лопта није ушла у гол он би је лако прстима одбио у страну што је сигурније и много лакше. Али пошто је лопта ушла није могао да је одбија прстима јер би је закуцао у гол. То може да потврди сваки тренер голмана или бивши голман. Тако да реакција г. Стојковића После утакмице само показује каквa je oн личност, то остављам да други суди.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милорад, 25. septembar 2018 12:56)

Evo ja, kao bivshi golman, kazem ti da si se nalupetao gluposti za citavu godinu. Sada mozes mirno na odmor, pa kreni sa "mudrostima" od 1. januara sledece godine.
Sta sve ljudi pisu, majko mila.
Jedan IT tehnicar ovo resava za desetak minuta, a ovi se preganjaju dva dana.
Imate analizu geodeta i jasno je da lopta nije , punim obimom, presla gol liniju. Sve ostalo je jedno veliko bla,bla.. Zvezda mora da se vadi, jer su bacili mnogo para, a ovi nista ne pokazuju. Takodje Miloje sve vise dokazuje da nije trener za velike utakmice. Bunker, ili ti 10-0 taktiku, moze i Limeni da postavi. Nesto mi se cini da ce posle LS (verovato uz gol razliku 0-20) da vidi izlaznu kapiju.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@papaja
Prvo, na snimcima se jasno vidi da je gol jer kada pustis snimak i pauziras i pomeras kadar po kadar jasno vidis put lopte od udarca do ulaska u mrezu i posle nakon sto je Stojkovic intervenisao kako lopta izlazi i u jednom trenutku je bas na liniji. A da li je sudija bio dobro postavljen ili ne je manje bitno od toga da li je dobra odluka ili ne. Ni pomocni sudija nije uvek dobro postavljen pa donese pravu odluku...

pajo

pre 5 godina

u sta se pretvori partizan, kukaju na sve i svakogaga od prvog kola.neko je lijepo objasnio situaciju oko pogotka. jeste golman izbio loptu ali iz gola. izbijena lopta je pala na gol crtu, znaci pi pravcu izbijenev lopte jasno se vidi da je bila u golu

спортски уметник

pre 5 godina

To ti je,druze, tvoj licni subjektivni dozivljaj. Zavisi za koga navijas. Ja to nisam video. 

Ja sam video da ste gol dali iz katastrofalne greske kad vam je Boaci poklonio loptu. I da niste imali toliko srece da tako date gol, iz igre ga ne biste ni dali. 

Ali necete zauvek imati srece da vam Boaci poklanja lopte na ivici kaznenog. U to budi siguran. 

U drugom poluvremenu vas nigde nije bilo cim je Zvezda napala.
(Jeremy, 25. septembar 2018 15:19)

Ово што си ти написао је субјективан став. Није срећа утицала да Боаћи преда лопту Рикарду, него 3 играча која су га притисла пре него што је лопта и стигла до њега, није срећа гол који је дао, то је било фудбалско умеће. Срећа је када Борјан два 2 пута направи катастрофални кикс, али се лопта из гужве у петерцу срећно одбије до твојих играча и не примиш гол. Срећа је када Пантић развали лопту, савлада голмана, али она ипак заврши на стативи, срећа је када ти признају фантомски гол (колико срећа, а колико нешто друго, то је друга прича), то је друже мој срећа. И за крај кажеш Партизан није постојао у другом полувремену. Па Партизан је у другом полувремену имао пречку Пантића, прилику Марковића после корнера, прилику Косовића на крају и још пар обећавајућих ситуација, док је звезда једини пут, поред тог 'гола', ушла у Партизанов казнени онда када је Бен избегао офсајд замку, али једва потиљком окрзнуо лопту, што се не може ни сврстати у покушај.....

Pablo

pre 5 godina

2018 godina, a mi slušamo i gledamo priče kao da je 1987.
Posle nas svi mrze - Amerikanci, " zapad ", Vatikan, CIA, Papa, Englezi itd...

WORLD

pre 5 godina

@спортски уметник, 25. septembar 2018 15:41)

Umetnice, a jeste li dali jos neki gol mozda ili samo tada kada vam je Boaci pokloniio loptu ?!

Te pricice ostavi za nekog ko nije gledao mec, a ostali su videli sta se desilo kada i kako je Boaci onako lose sutnuo loptu.

Videcemo kakvo ce umece da pokazuju partizani kad ne bude Boacija da im poklanja onako lopte ispred kaznenog.

slaviša šmigič

pre 5 godina

pa evo prosle godine se znalo,da če partzanu suditi penal jer su jaukali godinama.a sem prvenstva i kupa šta se to igra još u fudbalu srbije pošto je iliev nabrojao 3.pobede.po njemu osvojili su i prvenstvo i kup i nešto što dolazi iz svemira,verovatno kup svemira izmedju partizana i nlo ekipe a sudili su opet ljudi u crnom oni što su se pojavili pre smrti nikole tesle.sportklub je prenosijo nepostoji samo arenasport i slovenački spiker kaze lopta je prošla znači ceo svet laze osim ljudi iz partizana.

Premudri

pre 5 godina

Veliki sam navijač Partizana,i smatram da ovde nije bitno da li je bio gol(licno mislim da jeste ali nisam siguran) niti šta je Stojković rekao(ishitrena i glupa izjava,data u afektu,što ga kao direktnog učesnika samo delimično opravdava...mada se posle pokajao).Za mene je glavni utisak da je Savić ispao,ne gospodin,nego klasičan šaban,i to mu nije prvi put. O izjavi cigana sa Čubure ne bih. Ovde je @analiza sve lepo objasnio,pročitajte...I on ne morališe,kao što jedan reče,nego daje jasno stanje stvari...a to što su Stojković,Savić,Ilijev i Tošić fudbaleri (aluzija na glupe ljude) ne daje im za pravo da javno iznose takve bljuvotine! Tačno,na zapadu bi popili tužbu i debelo platili uvredu.

ferdinand

pre 5 godina

Stojkovic je stajao na liniji kao da se vencao za nju...i zato je priznat gol. 
E svasta covek moze da cuje.
(Mi smo Partizan, 25. septembar 2018 12:20)

Evo primera funkcionalne nepismenosti. Pročitaj još jednom šta je DS rekao o "venčanju sa linijom" i da nije zbog toga priznat gol.

Premudri

pre 5 godina

Dusan Savic (reprezentacija Jugoslavije 12 utakmica-4 gola,inostrana karijera:Lil,Kan,Sporting Hihon). Mitar Mrkela (reprezentacija Jugoslavije 5 utakmica-1 gol,inostrana karijera:Tvente,Besiktas,Kambur). Vladimir Stojkovic (reprezentacija Srbije 84 utakmice(za sad).inostrana karijera:Nant,Vitese,Sporting,Hetafe,Vigan,ergotelis,MakabiHaifa,Notingem forest).
Za sve one koji Savica i Mrkelu velicaju a Stojkovica omalovazavaju...

doktor

pre 5 godina

Eh, sto ne navijam za zvezdu da se neresenim rezultatima radujem vise nego pobedi...
(Sky, 25. septembar 2018 11:09)
Ja ne znam ciji je klub isplatio premije za pobedu.
Prvo skoci pa reci hop!!!

Pterodaktil

pre 5 godina

A ovako navijas za klub koji isplacuje premije kad se odigra nereseno sa Zvezdom... Pa sad zamisli koliko je Zvezda iznad vas....
(Piksel,
Euforicariii...niti ste nam dali tih 4..5.6...komada(naprotiv,trebali ste toliko da dobijete),niti vas je bilo 20 000 "stize delija"(ako vas je bilo i 7000-srecni ste)niti ste dokazali da ste bolji od nas,samo da ste mnoogo mnooogo srecniji ..ali sreca ne staje na jednom mestu,kad-tad ce te platiti za sve do sada,to je jednostavno uvek tako.A,premije su dobili jer su to i zasluzili,za nas je ovo i vise od pobede,jer smo vas fudbalski unakazali,niste se videli na terenu,i opet su vas, po ko zna koji put spasavali sudije,i opet po ko zna koji put oduzeta cista pobeda Partizana.Ovde cu samlo reci...Bogunovic,gol sa aut linije i ovaj sada-to su 3 direktne pobede Partizana gde su su sudije izvukli remi .....E,sada to pomnozi sa 70 i kusur godina,i eto kako ste napravili tih + 15..16 pobeda.mogu da ti nabrojim jos jedno 10 tak cistih nasih pobeda,koje su se volsebno "pretvorile" u vase,ali i ovo je dovoljo.

nick

pre 5 godina

Grobar sam ali ovaj Dule Savic mi deluje kao pravi smeker. Uglavnom su mi svi zvezdasi odbojni,ali ipak je ovo stara kajla. Nazalost mnogo smo se iskvarili kao ljudi. Ipak su ovi ljudi gospoda za ove danasnje. Bio sam na utakmici i tuzno je bilo gledati partizanove navijace. Bukvalno se tribina pretvorila u mesto za oglasavanje citulja njihovih saboraca. Tako je jug razvio za jednog decka,odem na googl i procitam da je decko ubijen u zakazanoj tuci!ej zakazanoj!pa mi smo kao drustvo pukli nacisto!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Kad već primećuješ mogao si i da primetiš da "Stojke" (ima jedan nadimak koji je mnogo popularniji) nije odbranio....

Nikola MNE

pre 5 godina

U pravu je.Isto kao kod slobodnjaka, prvo i osnovno pravilo za golmane ne primaj gol u svoj ugao i uvjek postavi zid tako da vidis loptu!Ako majstor prebaci zid i da gol svaka cast a golman ako stigne stigne, niko nema da mu zamjeri.

Jeremy

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Da je odbranio ne bi vadio loptu iz gola.

Pricaj te price nekom ko nije gledao derbi.

Delije sa seRvera

pre 5 godina

@ Ti si mali grobar a ne veliki Zvezdas.
(NY, 25. septembar 2018 13:32)

Hahahahha. Mozes misliti, "veliki zvezdas".... To ne postoji decko!!! ALi bitno da se frljas izrazima "mali" jer valjda si onda ti kao "veliki nesto".

Aki

pre 5 godina

A gde je stajao cuveni sudija Djokic (obratiti paznju na njegove ranije radove)? Iza stative, iza Stojkovica. Nije imao sanse da uopste vidi loptu od Stojkovica, ali je bitno da je prvi povikao da je gol.

miki

pre 5 godina

E Savicu, napadas decka koji je emotivan rodjen i slab na zene,sto je vrlina a ne mana,a ti kao patriota i deda i ,,dobar,,covek napadas i udaras zapravo u njegovu dobrotu..e da je vise emotivaca manje ratova bi bilo,savicu savicu...emotivci traze pravdu a ne sracunati...prepucavanje je na nivou srednjoskolaca a ne razmena misljenja mudrih zrelih ljudi

Bojan

pre 5 godina

Partizanovci,gol koliko jeste toliko i nije mada vise deluje da jeste.Pljujete po zvezdinim zvanicnicima a od pocetka prvenstva svi vasi funkcioneri pljuju po zvezdi.Gledaj te onaj vas vesnik i sve ce te videti,i sad ocekujete da vam neko nas cuti.

macak

pre 5 godina

Pali se masa na izjave fudbalera i bivsih fudbalera, koji su neobrazovani, nikad nista nisu radili u zivotu. Da, da... a uz to su prepuni novca.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@Dragan Banjaluka
Pa kako se sad druze radujete ovom neresenom vise nego 0:5, zar nisu isle price da ne priznajete nista ispod 3 komada? Bunker Galaktikosi i 5 sudija.
Nego, niko ni da se osvrne na pominjanje druga Bugarcica, koga su na Golom otoku od miloste zvali "Zver"? Zar oni nisu manguparija koja se kesa o tramvaje i ceslja kao Kralj Petar???

Mito

pre 5 godina

Dobro je da je CZ primetila da je Stojković zavaren za liniju i da je CZ imala više dobrih centaršuteva, a ne gađanja suprotnih aut linija mogla je da porazi Partizan sa većom razlikom. Svi Partizanovi protivnici dok je Stojković na golu dobrim centaršutevima na ivicu peterca mogu da dođu do lakih golova.

vp

pre 5 godina

@ziki

Ti i slicni pisete o tome kako su svi vasi rekli da nisu sigurni.. ok, a sto onda uporno o tome da ste pokradeni? Sto je vas predsednik to izjavio i cestitao sudijama na dobro odradjenom poslu? Pa ako niste sigurno, onda je situacij po vama 50/50.. a ako je 50/50, kako onda sudija vas pokrao? Isto i vasi govore, samo na malo drugaciji nacin

ziki

pre 5 godina

krajisnik, 25. septembar 2018 12:26
hvala na ispravci tačno je da se kaže gol a ne go kako sm ja napisao ali ako ćeš verovati mrzelo me da pišem to l pa sam skratio nadam se ipak da si shvatio da nisam pisao o nagim ljudima nego o priznatom a ne viđenom golu.....

zoran

pre 5 godina

Dule Savić je oduvek sve znao. Ne treba mu protivrečiti jer ga to popaljuje i može se desiti da opet daje ovakve izjave. I jednom je previše.

Миле

pre 5 godina

Два дана траје препуцавање гол или не, ни они који тврде једно или друго не би се смели заклети када би дошло до тога, ни помоћни судија, Стојковић још мање, али људи судија је ту да у моменту донесе одлуку, и донео је такву какву је донео. И поред вишеструког гледања снимка и разних цртежа ја не знам да ли је био или не, а помоћни судија је у половини секунде требао донети ту одлуку.
За изјаву Стојковића добрим делом кривим телевизију, тј. репортера који је узимао изјаве играча. Док играч Звезде (не сећам се више који, могуће Стојковић) даје изјаву, и он и репортер се осврћу јер се чује нека ломљава у њиховој близини. За претпоставити је да је Стојковић био тај који је то чинио и ипак је позван да дадне изјаву, а онда следи изјава
која је, опростите, ниво његовог менталног склопа, о не може боље. Погледајте само његов израз лица када се изводи корнер или слободан ударац нпр., на том лицу све пише. И поред свега тога слажем се да је најбољи српски голман у последњих 10-15 година. Да ли ћемо га и даље убрајати у српске, остаје да се види како ће завршити прича са пасошем.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Covek sve lepo objasnio.Bili ste bolji,to vam ne moze niko osporiti,a ako ste ljuti zalite se Areni,to je njihova sramota.Ono sto mene brine je Zvezdina igra u jacim utakmicama,i to se ponavlja,Miloje je otisao u totalnu krajnost sa defanzivom.Nikad jaci vezni red nismo imali a nikad gora pas igra,protok lopte,bukvalno nista,preskacemo sredinu i sve nam svodi na ispucavanja na Boacija.

ArtuDitu

pre 5 godina

I dan danas se raspravlja o tome da li je Harstov treci gol u finalu Svetskog prvenstva regularan ili ne. Englezima jeste dok Nemcima nikada nece biti. Sudija je priznao gol sto je Englezima donelo prvu i jedinu titulu prvaka sveta. Ovaj derbi nije imao toliku vaznost ali ce se godinama raspravljati o situaciji kod Zvezdinog izjednacujuceg gola. Svaka naredna sporna situacija upucivace na ovu.
Pitanje je da postoji cip u lopti ili VAR sistem da li bi im verovali ili bi vrlo brzo govorili o nepouzdanosti tih sistema ako bi odluke bile protiv kluba za koji navijamo.

ziki

pre 5 godina

vp, 25. septembar 2018 12:59

ako si mislio na rukovodstvo vidiš tu se razlikujemo od vas mi naše rukovodstvo ne podržavamo jer su janjičari i rade za klub za koji ti navijaš zbog.....i ovo im je došlo ko kec na desetku da i dalje to rade sad imaju pokriće (sumu platili 900000 prikazali 1,65)promašaje(đukić nije više ni za ligu giblatara), tu mislim na tompusa, na bombicu i na onu vezaru tako što se tiče pravih navijača partizana uprava napolje i dalje stoji...ali da se nadovežem osvojenih 6 titula nijednu niko iz zvezede nije čestitao uvek je bilo tole vam doneo (i ako je taj isti tole falcifikovao vaše platežno stanje kako bi vi igrali kvalifikacije mnogo godina)...

dragoman

pre 5 godina

Dule ,i vrapci znaju da si zvezdas i smatrali smo svi za pravog gospodina na fudbalskom terenu, velikog igraca, ali nema potrebe da budes toliko pristrasan. Nijedna tvoja analiza je pogresna a pogotovu tvoji komentari o Stojkovicu. To tebi kao sportisti u penziji nedolikuje. Pa i tvoj sin je nekakav fudbaler

papaja

pre 5 godina

@papaja
Prvo, na snimcima se jasno vidi da je gol jer kada pustis snimak i pauziras i pomeras kadar po kadar jasno vidis put lopte od udarca do ulaska u mrezu i posle nakon sto je Stojkovic intervenisao kako lopta izlazi i u jednom trenutku je bas na liniji. A da li je sudija bio dobro postavljen ili ne je manje bitno od toga da li je dobra odluka ili ne. Ni pomocni sudija nije uvek dobro postavljen pa donese pravu odluku...
(Vetar u ledja..., 25. septembar 2018 12:45)

Lopta nije usla u "mrezu" i opet, matematicki je nemoguce utvrditi da li je gol ili ne bez informacije o uglu kamere. Te odokativne metode su smesne i pristrasne kao sto sam i napisao.

Polozaj sudije utice na ispravnost odluke, sto losije postavljen veca je sansa za gresku.

licke

pre 5 godina

pa mi za derbi nemamo jednu malu jadnu kameru na gol liniji koja se u evropi stavlja zadnjih 20 godina....mislim da je partizan kao domacin trebao da resi to pitanje...

Младен

pre 5 godina

Е Дуле, Дуле, мало Вам је изјава на нивоу средњошколца који се препуцава са другарима да л’ је јачи Север или Југ. Мислим да су генерално одбојкаши, ватерполисти, кошаркаши класа изнад у односу на то како се треба обраћати у медијима у односу на фудбалере. Ако већ важите за легенду српског тј. угословенског фудбала, тако се и понашајте. Све најбоље.

bpbp12

pre 5 godina

It's my life
Kakav VAR čoveče, 90% stadiona u Srbiji nema krov ni preko zapadne tribine. Nama cak ni u prvoj ligi neki timovi nemaju REFLEKTORE I SEMAFOR (Zemun npr) - a to su cak i osnovni uslovi po pravilima superlige za utakmice. Dobro zna se kako je Zemun ipak dobio dozvolu da igra na onom stadionu ali nasa infrastruktura je mnogo ispod ranga 1980ih

Washington

pre 5 godina

Sad svi pametuju,a niko nema para za VAR sistem.Umesto da budemo u 2018 mi još 1988 godini.Arena otupila skoro sva moguća prava a snima glavnu utakmicu u domaćem prvenstvu sa 2 kamere,..Strasno!!
(it’s my life, 25. septembar 2018 11:12)

Kakav bre VAR sistem ljudi, pa da li ste vi videli nase stadione po Srbiji? Samo cu reci LOL.

nox

pre 5 godina

@rola ...ko jaze da sudija nije bio siguran...pa sa tih par metara daljine samo slabovid nije siguran a ove sudije prolaze rigorozne oftamoloske preglede

devlinjo

pre 5 godina

Savicu, Stojke nije stajao vec se bacio i odbranio.I nije problem on vec dva odbrambena igraca Partizana gde pored njih u skoku igrac upucuje udarac na gol. Ako mogu da primetim..
(111, 25. septembar 2018 14:34)

Stojke je nesumljivo najbolji naš golman u poslednjoh 10-15 godina, ali isto tako on je najveći linijaš koji je ikada branio. Brdo golova je primio upravo iz prekida...

MT Vračar

pre 5 godina

Ko ima na dresu MTS
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gipsy, 25. septembar 2018 13:28)

Pa mi, ali i vi, samo na leđima, pošto je Gazprom napred... a i na šorcevima G-Drive, koliko ja znam NIS-ova goriva... i šta sad? :)

Aleksa Pufta

pre 5 godina

@Premudri
Dule Savic je igrao u vreme velikih majstora fudbala i igrao je malo u reprezentaciji zato sto je previse ostajao u napadu ali njegov osecaj za gol je imao samo Santrac koji se isto nije naigrao u reprezentaciji.
Dule je igrao dugo u Zvezdi pa je igrao u Francuskoj i u svakom klubu je institucija.

Mitar Mrkela je bio najtalentovaniji igrac stare Juge u vise generacija a posto je bio takodje napadac zavisan od lopti i nije imao snagu Maradone da otme loptu na svojoj polovini i pretrci ceo teren sa njom, zbog sujete oko polozaja buduce Zvezdine zvezde ga je debelo izbojkotovao Piksi (koji inace oci ima na ledjima) namerno uvek dodajuci loptu desno svom Binicu.
Mrkela je u skoli bio vukovac i da nije rano otisao u profi fudbal mogao je biti i lekar, advokat i sta god bi pozeleo.
Bio je zagrizeni zvezdas i nakon utakmica u OFKu kao prvotimac bi navukao zvezdinu zastavu i isao na sever tako da se nikada ne bi prevario da predje u Partizan.

A sirotog Stojkovica uvale menadzeri u neki klub a ovi posle pola godine rese da ga utrape drugom klubu kako bilo i cak ga i Zvezda nije htela nazad.
A pride je estradna zvezda u pokusaju a kako sastaviti izjavu od srede da se nikada ne bi odrekao svoje drzave i naroda kada je u nedelju rekao da ga je sramota sto je Srbin i da vraca pasos?

Kadinjača

pre 5 godina

[link]
(Deluje da je gol, 25. septembar 2018 16:36)

Svaka čast, ako si ti radio ovo!!!
(ferdinand, 25. septembar 2018 17:30)

Još samo da ste lopto nacrtali u pravoj veličini, bila bi ovo istina. Oko vaše lopte se vidi poprilična belina stvarne lopte.

Лепи Цане

pre 5 godina

За овакве случајеве није потребан ВАР, довољно је коришћење јефтинијег Голконтрол система (у употреби је од СП у Бразилу 2014.) који је поузданији и бржи у одређивању да ли је лопта прешла гол-линију. Истог момента кад лопта уђе у гол звучни сигнал обавештава главног судију о постигнутом поготку. Систем није скуп, уштедео би на трошковима додатних судија поред гола и сачувао нас од баналних и примитивних изјава "спортских" руководиоца.

Sardela

pre 5 godina

Veliki i jedinstveni Dragan Pantelic bi odneo i loptu, napadaca i dva svoja odbrambena igraca i to sve jednom rukom. Danasnji golmani su kilavi linijasi i tu nema pomoci.