Nedelja, 23.09.2018.

21:53

Milojević: Gol je čist kao suza, igrači krili virus od mene

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, smatra da je njegova ekipa loše ušla u meč, ali da je zasluženo osvojila bod kao i da je gol "čist kao suza".

Izvor: B92

Milojeviæ: Gol je èist kao suza, igraèi krili virus od mene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Gorki

pre 5 godina

Ja znam zbog cega je Zvezda igrala lose. Samo zbog toga sto su Krsticic i Jovicic igrali !!!! Ja kada njih vidim meni padne muka. Znam da ce Zvezda igrati neki bezveze fudbal !!!!

Marx

pre 5 godina

Na konferenciji za novinare na upit novinara o VARu i gol tehnologiji dotični V. Milojević je odgovorio nešto slično ovom:
"Gol tehnoligija postoji u Evropi, nemam dilemu da li bi trebalo da se uvede kod nas. Voleo bih prvo da vidim to negde na Balkanu, mislim da bi se tražio pregleda snimka svakih 30 sekundi. To smo mi i tu se ništa neće promeniti".
Znači na konkrento pitanje daje nemušt odgovor sa besmislenim opravdanjem, koji je u biti odričan tj. da je izričito protiv tih načina kontrole suđenja na utakmicama.
Ako je trener šampiona lige protiv VARa i/ili gol tehnilogije, onda to jasno govori da u toj ligi nešto debelo ne štima.
Ko bi to bio protiv čiste situacije u bilo kojoj utakmici?
A takođe iz šampiona lige su do sad dolazila saopštenja da ne žele da im utakmice sudi Milorad Mažić. Zašto? Zašto najboljem sudiji na svijetu (to mi priznaju svi na svijetu da je nabolji) neko u domaćoj ligi želi da stavi rampu na suđenje utakmica? Da li je to normalno? Da li tu sve štima ili se štima?

MarcoPolo

pre 5 godina

objektivan kao i svi zvezdaši... zvezda bila bolja drugo poluvreme? pa kada bi se računali izmišljeni golovi, i jeste bila bolja.

Ginekolog

pre 5 godina

I ja kao grobar zaista imam jako visoko misljenje o tebi i ali si i sam svestan da si poslednje tri vazne utakmice odigrao bunkeraski i da samo to znaš da igraš i mislim da si zato davao tako nervozne izjave. Ako zaista mislis da ste veceras zasluzili bod ok, jer si ostrascen ali verujem da se vecina profesionalaca nece sloziti sa tobom, a gol da li je bio, iskreno deluje da jeste, i na odbrani svaka cast... Po meni, ste ga zasluzili odbranom jer fudbal nije samo srljanje u napad nego i da se branis i odbranis.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Od srca vam zelim da u Parizu primite 7 ovakvih, pa da te vidim sa 'smekerskim' izjavama posle meca kao veceras. Sram vas bilo!
(Covek po imenu Uve, 23. septembar 2018 22:01)

Pa onda valjda necemo primiti nijedan jer tamo ima gol tehnologija. Aj smislite se jel bio gol ili ne.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Milojevicu, 
GDE TI JE ONA PREPOZNATLJIVA IGRA, mani se vise filozofiranja.
(prst na celo, 23. septembar 2018 22:53)

Pa to mu je ta prepoznatljiva igra. Bunker i bunarenje na Boacija. Nije valjda da domace sklanjalice uzimas za ozbljno kad je igra u pitanju.
Tako je igrao LE prosle sezone, tako igra i ove sezone evropske utakmice, tako je sinoc postavio igru protiv jedinog pravog protivnika u domacoj ligi.
Sta vi ljudi gledate kad nista ne vidite? Covek ima vise srece nego pameti. Redovno se provlaci dok pucaju precke i stative i vade se lopte sa gol linije u panici.

wroom1975

pre 5 godina

Virusi, umor, ne treba vam VAR, gol kamera...nego neka. Priznati su vam bili golovi i van terena. Karma je čudo. Vratiće vam to Napoli, PSG, i Liverpul sa kamatom.

Ginekolog

pre 5 godina

@ 70 eura na 5+,60 eura na 6+ i 70 eura na 7+ u Parizu .Toliko o tebi,tvojoj ekipi i tvom znanju trenercino
(joca, 23. septembar 2018 22:56) Evo slobodno meni daj taj novac jer Zvezda neće primiti gol LS ove godine decace. Zvezda već 27 godina nije primila na marakani u LS.

nex

pre 5 godina

Al si se sad srozao, Miloje,nisi svestan kolko. Nadam se sad kad je novi dan da si "splasnuo" i shvatio da su nas razbili,u svim segmentima,i da nam igra raspad,bez koncepcije,bez veznog reda,bez ideje. Zakljucak je da nas je kosmicka sreca posluzila i protiv Salcburga i protiv Napolija.
Mislim da bi trebao da pregrupises ljude.

Vračarac

pre 5 godina

Miloje u ozbiljnom smo pada forme. Ne zanima mi ni Stojković, ni euforija, hoću da Zvezda igra pametan fudbal po zemlji, pas igru, kretanje bez lopte, visok presing na protivnika i napad sa više kreativnosti... tome moramo svakim danom da stremimo, to smo dostigli prošle godine, ali u derbiju i protiv Napolija ispod svakog nivoa. Jako sam zabrinut šta nas čeka protiv PSŽ i Liverpula sa ovakvom igrom.

nik sloter

pre 5 godina

Gledao sam konferenciju za štampu,bahatost,nadobudnost,svađalački stav.A uz sve i reče gol čist ko suza.Tipično zvezdaški.

belgrado

pre 5 godina

koja nervoza posle euforije,vece od barija?!

valjda si ocekivao da partizan da sam sebi 5 komada i ti se posle slikas za novine?!

kupili ste 10 igraca da imate 2 tima,igra katastrofa ,
ali je najbitnije da se ti i mrkela derete da je usla pola metra?!

green mile

pre 5 godina

Izjava Milojevica-“Gol cist kao suza” 
Izjava Mirkovica-“Nije bilo sanse da vidim” 
Jedno brdo, dva univerzuma...nismo isti!!!
(021, 23. septembar 2018 22:25)

Da, samo sto nisi rekao da Milojeva izjava za razliku od Batine nije odmah nakon meca. Milojevic je gol prokomentarisao tek kasnije, a sigurno je u medjuvremenu pogledao snimak vise puta. Sve u svemu, slazem se da je glupo govoriti cist gol, ili lopta pola metra u golu. Prave kamere nema i 100% i ,,cisto'' ne moze da postoji ni za jedno ni za drugo

objektivan navijac

pre 5 godina

Nismo napravili sansu na dve utakmice, gledam Zvezdu od 77. godine ali to se jos nije desilo. Borjan nam je glavni vezni igrac, strasno!

vp.

pre 5 godina

Izjava Milojevica-“Gol cist kao suza” 
Izjava Mirkovica-“Nije bilo sanse da vidim” 
Jedno brdo, dva univerzuma...nismo isti!!!
(021, 23. septembar 2018 22:25)

Jedno brdo, 4 frakcije, samo jedna nasa. :)

jugguja

pre 5 godina

Ma sve je jasno, nije lako naci prave rijeci kada se ovako odigra i ovako bod iscupa.
Od trenera koji je napravio razliku, poredjao sve na svoje mjesto, uvijek odmjeren u najavama i komentarima, uvijek sa pravim rjesenjem na bilo kakvu situaciju, dobijemo ovakve odgovore na tok utakmice i na sporne situacije.
Sad je makar svima jasno da moze sa 50% snage da odradi svoj posao, a da mu se vrati 110%.Tako to ide "u zemljama seljaka na brdovitom Balkanu".

nex

pre 5 godina

Miloje,ne trosi kredite koje si stekao neprimerenim izjavama. Ne znam sta si imao u planu,ali oni su nas razbili juce. Boaci je katastrofa,Rodic ko pocetnik,Kafu dabogda da zna sta i gde igra,Marin se nesto kao koprca,ali nema s kim da igra. Mi nemamo sredinu,plejmejkera.
Voleo bih da je ovo nesto prolazno.
Inace,propast u najavi.
Ej,kod PSZ a idemo...

delije_pg

pre 5 godina

Miloje, ne krivim vas za rezultat. Utakmica koju Zvezda nije smjela da dobije. Moraju se zastiti saborci FFS-a, mora Precednik da ispegla glasove, ne smije se sampionat zavrsiti u septembru, ... Hljeba i igara... Kod gola, Degenek koji Boga moli da ga Rikardo sustigne i ne postavlja nogu a Borjan se baca u prazno 2min ranije... Borjan "nesiguran" svih 90 min (bas pred derbi zaboravio kako se brani), akcije sa namjerom da se ne napravi nista u napadu, ... Ne bas i ovi sa Arene jer su dali snimak iz kog se jasno vidi da je lopta 30cm u golu... Nakon svega, uprava ostaje, precednik zadovoljan jer se prica o tome da li je bio gol ili ne a ne o njemu, Terza dobar u Singapuru (ili gdje li vec), psi laju a karavani prolaze...

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Au, Miloje! Koju si ti utakmicu gledao? Cuj bili bolji u drugom poluvremenu a trebali bar dva komada jos da prime? Ne brukaj se covece, tim ti nije postojao na terenu. Sad su kao imali virus a ti nisi znao? Cela Srbija je videla koliki si pacer ispao. Batica te razvalio.

LorD

pre 5 godina

Bice da si ti pokupio virus od Terzica. Batica ga nadigrao, nadmudrio.
Sujeta ga pojede. Nije prosao pored gospodina.
Sut Bena iskosa u Stojkovica je najbolja sansa.
Nikada losija CZ u derbijima za 23 god. koliko pratim.

Grr

pre 5 godina

Šest takmičarskih utakmica za redom(Trnava, Salcburg, Lacio, Partizan) ne može da dobje, sem Trnave u to u produžetku. Ove domaće, skoro prujateljske, smešno je komentarisati. I to ne da nije dobijeno već su u većini kao i sinoć bili debelo nadigrani i razbijeni. Prema tome razumljiva je nervoza, virusi, alibi dečiji vrtić,....

sef raje

pre 5 godina

Stojkovic kaze sudija nije mogao da vidi od mene loptu jer sam bio “U GOLU”. Pa ako sudoja stoji duz linije i ti u golu i od tebe ne moze vidjeti lopti, logika je da je onda i lopta u golu, ali samo ti nastavi ocekujemo to odricanje pasosa ili jos jedna u nizu izjava koje promijenis

спортски уметник

pre 5 godina

Изјава за све који су мислили да је шмекер. Већи је љомбер од свога газде и грофа заједно, а сад је то и показао...

Dragan Zorin

pre 5 godina

Zaista sam mislio da si gospodin čovek ali ova izjava te skroz demantuje. Vrh izjave je da ste imali par igrača sa virusom ali ti oni nisu rekli! Da umreš od smeha. Hoćeš li ih kazniti, što bi svaki trener i klub uradio, jer su te u oči gledali i tvrdili da su spremni za utakmicu? Jel ćeš da otpustiš nekog iz stručnog štaba koji ti nije prijavio, a to mu je posao jer vodi račuba o zdravlju igrača, da imaš nekoliko bolesnih igrača koji hoće, tako bolesni da igraju, derbi? Ako se ne desi ništa od ovoga jasno je da je ovo izmišljotina na kvadrat.

Aca

pre 5 godina

Citam ove komentare i pitam se.. Da li ste vi svesni sta pricate? Necu spominjati gol, on nema veze sa ovim, vec zar ne vidite da je Milijevic ljut, nikada nije bio ovakav na koferenciji + uzmite u obzir da pola ovih igraca fkcz igralo protiv Napolija, ostavili srce na terenu i skoro svi pretrcali preko 10km. Odbrana losa, sredina jos gora, nisu spoji dva pasa, preskakanje igre dugim loptama je bilo jako lose. Milojevic zna svoj posao sto je pokazao i sto ce tek pokazati. Ali sa ovakvom igrom, nemamo cemu da se nadamo (tituli, kupu i sledece godine evropi)

p

pre 5 godina

Ništa kod Zvezde nije čisto pa ni vaši golovi, a naravno da ni ti nisi čist.

Objasniće vam PSG i Liverpul neke stvari, tu neće biti sudije da vas spasava.

Kovalski

pre 5 godina

@laki,nije prasnuo na novinara,nego je taj "kvazi novinar" namerno provocirao konstantno sa pominjanjem situacije oko Boacijevog gola,uporno naglasavajuci spornim momentom,a dobio je jasan odgovor od Milojevica da za njega nema nista sporno kod gola Boacija...

Realnost

pre 5 godina

"Par igrača je imalo virus..." Zar nije neodgovorno igrati sa virisom pa zaraziti saigrače i protivničke igrače. Ovo treba ispitati

montoya

pre 5 godina

Miloje, mislio sam da si gospodin. Vec godinu dana igrate autobus I to vam ne znam ni sam kako prolazi, ali nece doveka. prosle god 2 gola u LE, a ove sam ubedjen 0 u LS, a navijaci u transu.

Zigzag

pre 5 godina

kakav vid imaju navijaci zvezde,oni iz onih snimaka vide da je lopta u cijelom obujmu usla u gol i to neki kazu i do pola metra...makar se nesto mutio vid onomad kad je lopta izlazila iz terena tad je dirala crtu isto jedno pola metra...

Cacak

pre 5 godina

Utakmica koja je srusila mit o nikad jacoj cz. A to ce se tek pokazati. Milojevicu je ocigledno jasno pa iz te nesigurnosti proizilaze i ovakve neodmerene izjave. Pohvala Bati za gospodstvo i vecerasnju utakmicu.

Само кажем

pre 5 godina

"Par igrača ima virus, a od velike želje da ne propuste derbi nisu hteli da mi kažu"
Јеси ли сигуран да читав тим није покупио неки вирус?! Резултат ок након свега али све остало забрињава...Мислим да је Партизан заслужио да побиједи након свега што су урадили вечерас али исто тако мислим и да је био гол.Требало би што прије увести ВАР и гол технологију како се ове ствари неби дешавале.
Мени је искрено мало чудан Милојевић са овим форсирањем (физички и емоционално) истрошених играча након ЛШ.Па и прошле године смо имали проблема у 2 дербија управо због тога...Ваљда се учи на грешкама?!Било је вечерас места за Симића,Јованчића и Ебисилија од самог почетка.Па и Гобељић је могао без проблема да одмијени Родића...Мислим да је свима јасно да од овог Кафуа нема ништа.Нема потребе да разигравамо играча којег не можемо да откупимо...Чаушић промашај такође.Што прије то схвате то боље.

Pedja J7

pre 5 godina

Gol jeste cist ko suza, ali je paranoju podgrejavao komentator s Arene, ostrasceni grobar!
3 puta vracaju snimak, na kome se vidi da je lopta 30 cm iza stative, i on i dalje prica, sumnjivi, sporno...
Pa to bi bilo kao da ja sad kao Zvezdas, kazem bili smo bolji, a realno nismo zasluzili X, partizan bio bolji!
OK je navijati, ali je glupo praviti se slep. Objektivnost nam fali oduvek, u svemu...

Globtroter

pre 5 godina

Opaaa. "Gospodin" pokazao pravo lice. Nego kako je to gol "čist ko suza", a video ga na snimku sa koga ne može ništa da se vidi, osim da sudija koji je signalizirao situaciju loptu nije mogao da vidi od Stojkovića.

Nema šta, Terzina škola.

Dr Hitch

pre 5 godina

Majstore, evo ja kao grobar zaista imam jako visoko misljenje o tebi i zaista deluje da si sjajan trener, ali si i sam svestan da si poslednje tri vazne utakmice odigrao bunkeraski i kukavicki, i mislim da si zato davao tako nervozne odvovore... Ako zaista mislis da ste veceras zasluzili bod ok, to je tvoje pravo ali verujem da se vecina zvezdasa nece sloziti sa tobom, a gol da li je bio, pa iskreno deluje da jeste, i na bodu svaka cast... Po meni, ipak ga niste zasluzili.

Darkoni

pre 5 godina

Gotivim ovog coveka iako sam grobar i ljudi moji, niko, iole realan i normalan, ne moze da tvrdi da je ono gol. Kaze, Zvezda ima dokaz, a slika iz levog ugla (ne sa gol linije), kako je lopta presla celim obimom. Pa ne gleda se to tako, rodjaci, gleda se u pravcu gol linije.

slaviša šmigič

pre 5 godina

nisam video ekipu koja nemoze,da iznese loptu preko svoje polovine u pocetku smo licili na ekipu ali sada je katastrovalno sve se svodi da napucavamo iz svoga šesnaesterca napamet nema krštene igre ako slucajno ne dobijemo neku loptu iz flipera kad odbijaju igraci nema krštene akcije otkako si doveo promene a izbacio iz ekipe pavkova koji nas lično uveo u evropu.da ga nije bilo nebi igrali ni ligu evrope a ti bi dobio nogu.poštovanje za pavkova navijač zvezde.mi nelicimo više na ekipu koja zna da igra fudbal.

Mikii

pre 5 godina

Kakav sarlatan. Cuj njima pripalo prvo, nama drugo poluvreme, a Partizan ih razneo na ovoj utakmici. Dace Bog da im PSG naplati za svu srecu koju su imali otkad ih je ovaj sreckovic preuzeo. Batica Mirkovic mu objasnio neke stvari danas.

Laki

pre 5 godina

Tek ćete vi videti kakav je ovo "gospodin" kad kola jednom krenu nizbrdo, a to će se kad-tad desiti. Čovek je planuo na novinara koji mu je postavio jednostavno pitanje kako je video situaciju iz 73. minuta, a on...sačuvaj Bože.

jovica

pre 5 godina

Virus? A prica da za ligu imate 2. Ekipu da necete da umarate igrace koji igraju LS, zgazio vas ovaj polu raspadnuti partizan koji je muci sa Javorom. Nije sramota reci da ste nadigrani.

bulls

pre 5 godina

miloje gospodin si covek, nemon da budes mrkela,terza, vucela i ostali majke ti...navijac sam partizana i iz onog ugla izgleda da je gol ali dajte kameru iz linije gola pa da pricamo

gari

pre 5 godina

Da, ti si video sa te razdaljine da je lopta prešla zamišljenu gol liniju !?!?!?! Po meni, lopta je prešla liniju i to mislim celim obimom, a Stojke može da se odriče državljanstva koliko hoće. Nalupava se i on i gore pomenuti Miloje !!!! Partizan je bio bolji i tu nema dileme, jedino CZ treba da se brine, sa ovolikim rupama u odbrani PSG(Liverpul i NApoli) ima da ih oderu !!!!

sakupljac minusa

pre 5 godina

"Igraci krili virus od mene" Pa kakav je ovo izgovor za losu igru? Ako i kada im Paris zabije 6 komada, reci ce Borjan mi nije rekao da je slomio nogu

Grr

pre 5 godina

Hahaha, koja izjava trenera. Pa u poslednjih 6 takmičarskih utakmica(od Trnave pa do ove večeras) ni jednu nije dobio sem one u Trnavi i to u produžrtcima.

zzzz

pre 5 godina

Au, šta naprica čovek. Jel si stavio one hipsterske naočare, pa video da je ušla pola metra? I šta ti ovo znači, nismo mi krivi što Partizan nije ušao u LE? Realno te je Bata, trenerski početnik odučio, ali izgleda si bio mnogo dobar čovek u prethodnom životu kad te ovoliko sreće prati. Valjda ce petarda u Parizu da preokrene karmu.

Deratizator

pre 5 godina

Drugo poluvreme nije apsolutno vaše ni po čemu, dragi moj Milojeviću. Da li je gol ili ne, na osnovu dostupnih snimaka, niko normalan ne može sa sigurnošću reći, pa je tako i tvoja konstatacija da je "čist k'o suza" nenormalna. Ekipa ti je nadigrana večeras i što pre to shvatiš biće ti bolje. Uzeli ste bod ni krivi ni dužni.

Lemi CZ

pre 5 godina

Drugo poluvrijeme,
posed 51-49% za Partizan
sutevi 3(1)-3(2) Par-CZ.
Precka Pantica, Borjan u zadnji momenat kupi loptu na 1m od gola.
Sut Bena iskosa pravo u Stojkovica.
Gol niko ne zna da li je bio, sem sudije iza gola.

Milos

pre 5 godina

Milojevicu nervozan si jer Zvezda nijednu bitnu utakmicu nije odigrala dobro. I to kako ste usli u LS nije tvoja zasluga jer su oni vasi golovi bili potpuno individualna kreacija i plod neverovatne srece. Da igrate sa Salcburgom jos 100 puta izgubili biste svaki..najiskrenije..
Ali dobro sad je popularno da se velica Zvezda cak i kad osvoji bod kod kuce bunkericom, pa nista ne cudi

crni_redstar

pre 5 godina

milojevicu sram te bilo za sastav i sto si se provukao. to ti kazem ja koji sam te hvalio do pre mesec dana, a onda se desio srecni red bul i jos srecniji napoli. ovo veceras je sramota-ali samo tvoja.

bokii

pre 5 godina

sramota sta izjavljuje ovoj Milojevic...Zvezda imala za 90 min 1.5 sut. Nepovezana igra, brani se posle datog sumnjivog gola, uvodi beka umesto napadaca, pucalo u svim linijama.

fudbal123

pre 5 godina

kolko je samo neiskren ovaj lik. partizan je dominirao celu utakmicu. zvezda osim ovog neregularnog gola nije ima ništa celu utakmicu i on govori ovako? koju utakmicu je on gledo? postavlja tim bez ideje. zašto nije stavio ebasilia da igra? kupljen da bude van tima? iz ovog ugla nemoze niko da kaže da je prošla cela lopta! to je činjenica da nemoze da se vidi.. ako je sudija vido da je gol zašto nije odma signalizirao? zašto su zvezdini igrači bili zacudeni kada su čuli da je gol priznat? zašto nije odma reko da je gol? opet jedna sporna situacija u derbiju. stavite kameru i uvedite var. ovo je vise nego sumnjivo... sudija daje zakaricu žuti umesto onom prepotentnom stojkovicu koji nosi loptu i baca je posle odluke sudije... ajde cao

nmanja

pre 5 godina

Miloje, trenercino, sve potpisujem, osim da smo bili bolji u drugom. Ocajno smo igrali celu utakmicu, i osim rezultata apsolutno sve je za zaborav. Nemam pravo da govorim bilo sta, ali mislim da si morao da ubacis vise svezih igraca u prvih 11. I da, Causica molim te ostavi na klupi, necu da mu sudim nakon 2 3 utakmice, ali u poslednje dve utakmice je ubedljivo najgori bio..

Delija Gl

pre 5 godina

Uvek umeren u izavama,ali veceras si razocarao na konferenciji za stampu.Svaki iole realan zvezdas reci ce da su grobari bili puno bolji od nas u ovom derbiju,Marin se nije video,Rodic,Degenek i Babic rupa,Boaci slab,Borjan isto...

duh sa sekirom

pre 5 godina

Poštovao sam te zbog igre i rezultata koju si pokazao, bez obzira što volim partizan...ali kad si dao izjavu pre mesec/dva da bi ‘VAR povećao greške u fudbalu!?’ razočarao si me. Ne zato što si dao izjavu sa kojom se ni ti sam ne slažeš, nego što pristao da budeš ‘deo ovog naprednog sistema’.

abcd

pre 5 godina

Ako Milojević nema dilemu i misli da Var treba da se uvede zašto je onda Partizan glasao za Var a CZ protiv?i pošto je sigurno gol,jel to video sa klupe na 50 metara od gola,ukoso,ili je video na snimku na kome se ni ne vidi jer je ukoso?gde je taj snimak,slika gde se vidi da je gol SIGURNO bio?Treba verovati sudijama koji su prošle godine sudili gol za CZ kad je lopta bila pola metra u gol autu(ima snimak i slika na kome se VIDI da je lopta bila pola metra van terena).

Fenomen

pre 5 godina

Ne znam da li je bio gol ili nije!Ni sa snimka se ne vidi jasno!Ali ovaj covek je cudo odakle je on video da je gol pa to je neverovatno.Covek je medicinski fenomen

mikson

pre 5 godina

Uh kakav evropski gigant - igrači, kao da nema medicinskog osoblja, slažu glavnog trenera i on hladno to prizna posle utakmice. Profesionalizam po provincijskim normama i shvatanjima.

SF

pre 5 godina

Em je bio dim, em mreza, em Stojkovic ispred lopte.
KAKO JE SUDIJA MOGAO DA VIDI GDE JE LOPTA BILA? A drugo pitanje je, kako je sada video, a aut Ruiza od pola metra nije? Trece, da li bi za Partizan u nekom vaznom(sa naglaskom na vaznom) mecu bio sviran ovakav gol? Kad god je sumnjivo u korist zvezde i na stetu Partizana.

Ovo je razlog zasto neki nece VAR u Srbiji. Da ima Vara nikakvih svadja ne bi bilo, niti bi ko prigovarao.
A cetvrto pitanje, ko to ne zeli VAR? A ko insistira na njemu? Za one sto kazu da mnogo kosta, odakle oni milioni za nacionalni stadion onda?

Dr Hitch

pre 5 godina

Majstore, evo ja kao grobar zaista imam jako visoko misljenje o tebi i zaista deluje da si sjajan trener, ali si i sam svestan da si poslednje tri vazne utakmice odigrao bunkeraski i kukavicki, i mislim da si zato davao tako nervozne odvovore... Ako zaista mislis da ste veceras zasluzili bod ok, to je tvoje pravo ali verujem da se vecina zvezdasa nece sloziti sa tobom, a gol da li je bio, pa iskreno deluje da jeste, i na bodu svaka cast... Po meni, ipak ga niste zasluzili.

sakupljac minusa

pre 5 godina

"Igraci krili virus od mene" Pa kakav je ovo izgovor za losu igru? Ako i kada im Paris zabije 6 komada, reci ce Borjan mi nije rekao da je slomio nogu

jovica

pre 5 godina

Virus? A prica da za ligu imate 2. Ekipu da necete da umarate igrace koji igraju LS, zgazio vas ovaj polu raspadnuti partizan koji je muci sa Javorom. Nije sramota reci da ste nadigrani.

mikson

pre 5 godina

Uh kakav evropski gigant - igrači, kao da nema medicinskog osoblja, slažu glavnog trenera i on hladno to prizna posle utakmice. Profesionalizam po provincijskim normama i shvatanjima.

Milos

pre 5 godina

Milojevicu nervozan si jer Zvezda nijednu bitnu utakmicu nije odigrala dobro. I to kako ste usli u LS nije tvoja zasluga jer su oni vasi golovi bili potpuno individualna kreacija i plod neverovatne srece. Da igrate sa Salcburgom jos 100 puta izgubili biste svaki..najiskrenije..
Ali dobro sad je popularno da se velica Zvezda cak i kad osvoji bod kod kuce bunkericom, pa nista ne cudi

zzzz

pre 5 godina

Au, šta naprica čovek. Jel si stavio one hipsterske naočare, pa video da je ušla pola metra? I šta ti ovo znači, nismo mi krivi što Partizan nije ušao u LE? Realno te je Bata, trenerski početnik odučio, ali izgleda si bio mnogo dobar čovek u prethodnom životu kad te ovoliko sreće prati. Valjda ce petarda u Parizu da preokrene karmu.

Deratizator

pre 5 godina

Drugo poluvreme nije apsolutno vaše ni po čemu, dragi moj Milojeviću. Da li je gol ili ne, na osnovu dostupnih snimaka, niko normalan ne može sa sigurnošću reći, pa je tako i tvoja konstatacija da je "čist k'o suza" nenormalna. Ekipa ti je nadigrana večeras i što pre to shvatiš biće ti bolje. Uzeli ste bod ni krivi ni dužni.

Globtroter

pre 5 godina

Opaaa. "Gospodin" pokazao pravo lice. Nego kako je to gol "čist ko suza", a video ga na snimku sa koga ne može ništa da se vidi, osim da sudija koji je signalizirao situaciju loptu nije mogao da vidi od Stojkovića.

Nema šta, Terzina škola.

Delija Gl

pre 5 godina

Uvek umeren u izavama,ali veceras si razocarao na konferenciji za stampu.Svaki iole realan zvezdas reci ce da su grobari bili puno bolji od nas u ovom derbiju,Marin se nije video,Rodic,Degenek i Babic rupa,Boaci slab,Borjan isto...

Pedja J7

pre 5 godina

Gol jeste cist ko suza, ali je paranoju podgrejavao komentator s Arene, ostrasceni grobar!
3 puta vracaju snimak, na kome se vidi da je lopta 30 cm iza stative, i on i dalje prica, sumnjivi, sporno...
Pa to bi bilo kao da ja sad kao Zvezdas, kazem bili smo bolji, a realno nismo zasluzili X, partizan bio bolji!
OK je navijati, ali je glupo praviti se slep. Objektivnost nam fali oduvek, u svemu...

Laki

pre 5 godina

Tek ćete vi videti kakav je ovo "gospodin" kad kola jednom krenu nizbrdo, a to će se kad-tad desiti. Čovek je planuo na novinara koji mu je postavio jednostavno pitanje kako je video situaciju iz 73. minuta, a on...sačuvaj Bože.

Darkoni

pre 5 godina

Gotivim ovog coveka iako sam grobar i ljudi moji, niko, iole realan i normalan, ne moze da tvrdi da je ono gol. Kaze, Zvezda ima dokaz, a slika iz levog ugla (ne sa gol linije), kako je lopta presla celim obimom. Pa ne gleda se to tako, rodjaci, gleda se u pravcu gol linije.

Само кажем

pre 5 godina

"Par igrača ima virus, a od velike želje da ne propuste derbi nisu hteli da mi kažu"
Јеси ли сигуран да читав тим није покупио неки вирус?! Резултат ок након свега али све остало забрињава...Мислим да је Партизан заслужио да побиједи након свега што су урадили вечерас али исто тако мислим и да је био гол.Требало би што прије увести ВАР и гол технологију како се ове ствари неби дешавале.
Мени је искрено мало чудан Милојевић са овим форсирањем (физички и емоционално) истрошених играча након ЛШ.Па и прошле године смо имали проблема у 2 дербија управо због тога...Ваљда се учи на грешкама?!Било је вечерас места за Симића,Јованчића и Ебисилија од самог почетка.Па и Гобељић је могао без проблема да одмијени Родића...Мислим да је свима јасно да од овог Кафуа нема ништа.Нема потребе да разигравамо играча којег не можемо да откупимо...Чаушић промашај такође.Што прије то схвате то боље.

Mikii

pre 5 godina

Kakav sarlatan. Cuj njima pripalo prvo, nama drugo poluvreme, a Partizan ih razneo na ovoj utakmici. Dace Bog da im PSG naplati za svu srecu koju su imali otkad ih je ovaj sreckovic preuzeo. Batica Mirkovic mu objasnio neke stvari danas.

fudbal123

pre 5 godina

kolko je samo neiskren ovaj lik. partizan je dominirao celu utakmicu. zvezda osim ovog neregularnog gola nije ima ništa celu utakmicu i on govori ovako? koju utakmicu je on gledo? postavlja tim bez ideje. zašto nije stavio ebasilia da igra? kupljen da bude van tima? iz ovog ugla nemoze niko da kaže da je prošla cela lopta! to je činjenica da nemoze da se vidi.. ako je sudija vido da je gol zašto nije odma signalizirao? zašto su zvezdini igrači bili zacudeni kada su čuli da je gol priznat? zašto nije odma reko da je gol? opet jedna sporna situacija u derbiju. stavite kameru i uvedite var. ovo je vise nego sumnjivo... sudija daje zakaricu žuti umesto onom prepotentnom stojkovicu koji nosi loptu i baca je posle odluke sudije... ajde cao

slaviša šmigič

pre 5 godina

nisam video ekipu koja nemoze,da iznese loptu preko svoje polovine u pocetku smo licili na ekipu ali sada je katastrovalno sve se svodi da napucavamo iz svoga šesnaesterca napamet nema krštene igre ako slucajno ne dobijemo neku loptu iz flipera kad odbijaju igraci nema krštene akcije otkako si doveo promene a izbacio iz ekipe pavkova koji nas lično uveo u evropu.da ga nije bilo nebi igrali ni ligu evrope a ti bi dobio nogu.poštovanje za pavkova navijač zvezde.mi nelicimo više na ekipu koja zna da igra fudbal.

SF

pre 5 godina

Em je bio dim, em mreza, em Stojkovic ispred lopte.
KAKO JE SUDIJA MOGAO DA VIDI GDE JE LOPTA BILA? A drugo pitanje je, kako je sada video, a aut Ruiza od pola metra nije? Trece, da li bi za Partizan u nekom vaznom(sa naglaskom na vaznom) mecu bio sviran ovakav gol? Kad god je sumnjivo u korist zvezde i na stetu Partizana.

Ovo je razlog zasto neki nece VAR u Srbiji. Da ima Vara nikakvih svadja ne bi bilo, niti bi ko prigovarao.
A cetvrto pitanje, ko to ne zeli VAR? A ko insistira na njemu? Za one sto kazu da mnogo kosta, odakle oni milioni za nacionalni stadion onda?

Lemi CZ

pre 5 godina

Drugo poluvrijeme,
posed 51-49% za Partizan
sutevi 3(1)-3(2) Par-CZ.
Precka Pantica, Borjan u zadnji momenat kupi loptu na 1m od gola.
Sut Bena iskosa pravo u Stojkovica.
Gol niko ne zna da li je bio, sem sudije iza gola.

bulls

pre 5 godina

miloje gospodin si covek, nemon da budes mrkela,terza, vucela i ostali majke ti...navijac sam partizana i iz onog ugla izgleda da je gol ali dajte kameru iz linije gola pa da pricamo

crni_redstar

pre 5 godina

milojevicu sram te bilo za sastav i sto si se provukao. to ti kazem ja koji sam te hvalio do pre mesec dana, a onda se desio srecni red bul i jos srecniji napoli. ovo veceras je sramota-ali samo tvoja.

abcd

pre 5 godina

Ako Milojević nema dilemu i misli da Var treba da se uvede zašto je onda Partizan glasao za Var a CZ protiv?i pošto je sigurno gol,jel to video sa klupe na 50 metara od gola,ukoso,ili je video na snimku na kome se ni ne vidi jer je ukoso?gde je taj snimak,slika gde se vidi da je gol SIGURNO bio?Treba verovati sudijama koji su prošle godine sudili gol za CZ kad je lopta bila pola metra u gol autu(ima snimak i slika na kome se VIDI da je lopta bila pola metra van terena).

duh sa sekirom

pre 5 godina

Poštovao sam te zbog igre i rezultata koju si pokazao, bez obzira što volim partizan...ali kad si dao izjavu pre mesec/dva da bi ‘VAR povećao greške u fudbalu!?’ razočarao si me. Ne zato što si dao izjavu sa kojom se ni ti sam ne slažeš, nego što pristao da budeš ‘deo ovog naprednog sistema’.

Grr

pre 5 godina

Hahaha, koja izjava trenera. Pa u poslednjih 6 takmičarskih utakmica(od Trnave pa do ove večeras) ni jednu nije dobio sem one u Trnavi i to u produžrtcima.

Cacak

pre 5 godina

Utakmica koja je srusila mit o nikad jacoj cz. A to ce se tek pokazati. Milojevicu je ocigledno jasno pa iz te nesigurnosti proizilaze i ovakve neodmerene izjave. Pohvala Bati za gospodstvo i vecerasnju utakmicu.

bokii

pre 5 godina

sramota sta izjavljuje ovoj Milojevic...Zvezda imala za 90 min 1.5 sut. Nepovezana igra, brani se posle datog sumnjivog gola, uvodi beka umesto napadaca, pucalo u svim linijama.

Fenomen

pre 5 godina

Ne znam da li je bio gol ili nije!Ni sa snimka se ne vidi jasno!Ali ovaj covek je cudo odakle je on video da je gol pa to je neverovatno.Covek je medicinski fenomen

nmanja

pre 5 godina

Miloje, trenercino, sve potpisujem, osim da smo bili bolji u drugom. Ocajno smo igrali celu utakmicu, i osim rezultata apsolutno sve je za zaborav. Nemam pravo da govorim bilo sta, ali mislim da si morao da ubacis vise svezih igraca u prvih 11. I da, Causica molim te ostavi na klupi, necu da mu sudim nakon 2 3 utakmice, ali u poslednje dve utakmice je ubedljivo najgori bio..

gari

pre 5 godina

Da, ti si video sa te razdaljine da je lopta prešla zamišljenu gol liniju !?!?!?! Po meni, lopta je prešla liniju i to mislim celim obimom, a Stojke može da se odriče državljanstva koliko hoće. Nalupava se i on i gore pomenuti Miloje !!!! Partizan je bio bolji i tu nema dileme, jedino CZ treba da se brine, sa ovolikim rupama u odbrani PSG(Liverpul i NApoli) ima da ih oderu !!!!

Marx

pre 5 godina

Na konferenciji za novinare na upit novinara o VARu i gol tehnologiji dotični V. Milojević je odgovorio nešto slično ovom:
"Gol tehnoligija postoji u Evropi, nemam dilemu da li bi trebalo da se uvede kod nas. Voleo bih prvo da vidim to negde na Balkanu, mislim da bi se tražio pregleda snimka svakih 30 sekundi. To smo mi i tu se ništa neće promeniti".
Znači na konkrento pitanje daje nemušt odgovor sa besmislenim opravdanjem, koji je u biti odričan tj. da je izričito protiv tih načina kontrole suđenja na utakmicama.
Ako je trener šampiona lige protiv VARa i/ili gol tehnilogije, onda to jasno govori da u toj ligi nešto debelo ne štima.
Ko bi to bio protiv čiste situacije u bilo kojoj utakmici?
A takođe iz šampiona lige su do sad dolazila saopštenja da ne žele da im utakmice sudi Milorad Mažić. Zašto? Zašto najboljem sudiji na svijetu (to mi priznaju svi na svijetu da je nabolji) neko u domaćoj ligi želi da stavi rampu na suđenje utakmica? Da li je to normalno? Da li tu sve štima ili se štima?

nik sloter

pre 5 godina

Gledao sam konferenciju za štampu,bahatost,nadobudnost,svađalački stav.A uz sve i reče gol čist ko suza.Tipično zvezdaški.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Au, Miloje! Koju si ti utakmicu gledao? Cuj bili bolji u drugom poluvremenu a trebali bar dva komada jos da prime? Ne brukaj se covece, tim ti nije postojao na terenu. Sad su kao imali virus a ti nisi znao? Cela Srbija je videla koliki si pacer ispao. Batica te razvalio.

belgrado

pre 5 godina

koja nervoza posle euforije,vece od barija?!

valjda si ocekivao da partizan da sam sebi 5 komada i ti se posle slikas za novine?!

kupili ste 10 igraca da imate 2 tima,igra katastrofa ,
ali je najbitnije da se ti i mrkela derete da je usla pola metra?!

wroom1975

pre 5 godina

Virusi, umor, ne treba vam VAR, gol kamera...nego neka. Priznati su vam bili golovi i van terena. Karma je čudo. Vratiće vam to Napoli, PSG, i Liverpul sa kamatom.

спортски уметник

pre 5 godina

Изјава за све који су мислили да је шмекер. Већи је љомбер од свога газде и грофа заједно, а сад је то и показао...

LorD

pre 5 godina

Bice da si ti pokupio virus od Terzica. Batica ga nadigrao, nadmudrio.
Sujeta ga pojede. Nije prosao pored gospodina.
Sut Bena iskosa u Stojkovica je najbolja sansa.
Nikada losija CZ u derbijima za 23 god. koliko pratim.

Dragan Zorin

pre 5 godina

Zaista sam mislio da si gospodin čovek ali ova izjava te skroz demantuje. Vrh izjave je da ste imali par igrača sa virusom ali ti oni nisu rekli! Da umreš od smeha. Hoćeš li ih kazniti, što bi svaki trener i klub uradio, jer su te u oči gledali i tvrdili da su spremni za utakmicu? Jel ćeš da otpustiš nekog iz stručnog štaba koji ti nije prijavio, a to mu je posao jer vodi račuba o zdravlju igrača, da imaš nekoliko bolesnih igrača koji hoće, tako bolesni da igraju, derbi? Ako se ne desi ništa od ovoga jasno je da je ovo izmišljotina na kvadrat.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Milojevicu, 
GDE TI JE ONA PREPOZNATLJIVA IGRA, mani se vise filozofiranja.
(prst na celo, 23. septembar 2018 22:53)

Pa to mu je ta prepoznatljiva igra. Bunker i bunarenje na Boacija. Nije valjda da domace sklanjalice uzimas za ozbljno kad je igra u pitanju.
Tako je igrao LE prosle sezone, tako igra i ove sezone evropske utakmice, tako je sinoc postavio igru protiv jedinog pravog protivnika u domacoj ligi.
Sta vi ljudi gledate kad nista ne vidite? Covek ima vise srece nego pameti. Redovno se provlaci dok pucaju precke i stative i vade se lopte sa gol linije u panici.

vp.

pre 5 godina

Izjava Milojevica-“Gol cist kao suza” 
Izjava Mirkovica-“Nije bilo sanse da vidim” 
Jedno brdo, dva univerzuma...nismo isti!!!
(021, 23. septembar 2018 22:25)

Jedno brdo, 4 frakcije, samo jedna nasa. :)

nex

pre 5 godina

Al si se sad srozao, Miloje,nisi svestan kolko. Nadam se sad kad je novi dan da si "splasnuo" i shvatio da su nas razbili,u svim segmentima,i da nam igra raspad,bez koncepcije,bez veznog reda,bez ideje. Zakljucak je da nas je kosmicka sreca posluzila i protiv Salcburga i protiv Napolija.
Mislim da bi trebao da pregrupises ljude.

Realnost

pre 5 godina

"Par igrača je imalo virus..." Zar nije neodgovorno igrati sa virisom pa zaraziti saigrače i protivničke igrače. Ovo treba ispitati

p

pre 5 godina

Ništa kod Zvezde nije čisto pa ni vaši golovi, a naravno da ni ti nisi čist.

Objasniće vam PSG i Liverpul neke stvari, tu neće biti sudije da vas spasava.

nex

pre 5 godina

Miloje,ne trosi kredite koje si stekao neprimerenim izjavama. Ne znam sta si imao u planu,ali oni su nas razbili juce. Boaci je katastrofa,Rodic ko pocetnik,Kafu dabogda da zna sta i gde igra,Marin se nesto kao koprca,ali nema s kim da igra. Mi nemamo sredinu,plejmejkera.
Voleo bih da je ovo nesto prolazno.
Inace,propast u najavi.
Ej,kod PSZ a idemo...

MarcoPolo

pre 5 godina

objektivan kao i svi zvezdaši... zvezda bila bolja drugo poluvreme? pa kada bi se računali izmišljeni golovi, i jeste bila bolja.

Zigzag

pre 5 godina

kakav vid imaju navijaci zvezde,oni iz onih snimaka vide da je lopta u cijelom obujmu usla u gol i to neki kazu i do pola metra...makar se nesto mutio vid onomad kad je lopta izlazila iz terena tad je dirala crtu isto jedno pola metra...

Grr

pre 5 godina

Šest takmičarskih utakmica za redom(Trnava, Salcburg, Lacio, Partizan) ne može da dobje, sem Trnave u to u produžetku. Ove domaće, skoro prujateljske, smešno je komentarisati. I to ne da nije dobijeno već su u većini kao i sinoć bili debelo nadigrani i razbijeni. Prema tome razumljiva je nervoza, virusi, alibi dečiji vrtić,....

montoya

pre 5 godina

Miloje, mislio sam da si gospodin. Vec godinu dana igrate autobus I to vam ne znam ni sam kako prolazi, ali nece doveka. prosle god 2 gola u LE, a ove sam ubedjen 0 u LS, a navijaci u transu.

sef raje

pre 5 godina

Stojkovic kaze sudija nije mogao da vidi od mene loptu jer sam bio “U GOLU”. Pa ako sudoja stoji duz linije i ti u golu i od tebe ne moze vidjeti lopti, logika je da je onda i lopta u golu, ali samo ti nastavi ocekujemo to odricanje pasosa ili jos jedna u nizu izjava koje promijenis

objektivan navijac

pre 5 godina

Nismo napravili sansu na dve utakmice, gledam Zvezdu od 77. godine ali to se jos nije desilo. Borjan nam je glavni vezni igrac, strasno!

green mile

pre 5 godina

Izjava Milojevica-“Gol cist kao suza” 
Izjava Mirkovica-“Nije bilo sanse da vidim” 
Jedno brdo, dva univerzuma...nismo isti!!!
(021, 23. septembar 2018 22:25)

Da, samo sto nisi rekao da Milojeva izjava za razliku od Batine nije odmah nakon meca. Milojevic je gol prokomentarisao tek kasnije, a sigurno je u medjuvremenu pogledao snimak vise puta. Sve u svemu, slazem se da je glupo govoriti cist gol, ili lopta pola metra u golu. Prave kamere nema i 100% i ,,cisto'' ne moze da postoji ni za jedno ni za drugo

Vračarac

pre 5 godina

Miloje u ozbiljnom smo pada forme. Ne zanima mi ni Stojković, ni euforija, hoću da Zvezda igra pametan fudbal po zemlji, pas igru, kretanje bez lopte, visok presing na protivnika i napad sa više kreativnosti... tome moramo svakim danom da stremimo, to smo dostigli prošle godine, ali u derbiju i protiv Napolija ispod svakog nivoa. Jako sam zabrinut šta nas čeka protiv PSŽ i Liverpula sa ovakvom igrom.

Ginekolog

pre 5 godina

@ 70 eura na 5+,60 eura na 6+ i 70 eura na 7+ u Parizu .Toliko o tebi,tvojoj ekipi i tvom znanju trenercino
(joca, 23. septembar 2018 22:56) Evo slobodno meni daj taj novac jer Zvezda neće primiti gol LS ove godine decace. Zvezda već 27 godina nije primila na marakani u LS.

Kovalski

pre 5 godina

@laki,nije prasnuo na novinara,nego je taj "kvazi novinar" namerno provocirao konstantno sa pominjanjem situacije oko Boacijevog gola,uporno naglasavajuci spornim momentom,a dobio je jasan odgovor od Milojevica da za njega nema nista sporno kod gola Boacija...

Aca

pre 5 godina

Citam ove komentare i pitam se.. Da li ste vi svesni sta pricate? Necu spominjati gol, on nema veze sa ovim, vec zar ne vidite da je Milijevic ljut, nikada nije bio ovakav na koferenciji + uzmite u obzir da pola ovih igraca fkcz igralo protiv Napolija, ostavili srce na terenu i skoro svi pretrcali preko 10km. Odbrana losa, sredina jos gora, nisu spoji dva pasa, preskakanje igre dugim loptama je bilo jako lose. Milojevic zna svoj posao sto je pokazao i sto ce tek pokazati. Ali sa ovakvom igrom, nemamo cemu da se nadamo (tituli, kupu i sledece godine evropi)

Ginekolog

pre 5 godina

I ja kao grobar zaista imam jako visoko misljenje o tebi i ali si i sam svestan da si poslednje tri vazne utakmice odigrao bunkeraski i da samo to znaš da igraš i mislim da si zato davao tako nervozne izjave. Ako zaista mislis da ste veceras zasluzili bod ok, jer si ostrascen ali verujem da se vecina profesionalaca nece sloziti sa tobom, a gol da li je bio, iskreno deluje da jeste, i na odbrani svaka cast... Po meni, ste ga zasluzili odbranom jer fudbal nije samo srljanje u napad nego i da se branis i odbranis.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Od srca vam zelim da u Parizu primite 7 ovakvih, pa da te vidim sa 'smekerskim' izjavama posle meca kao veceras. Sram vas bilo!
(Covek po imenu Uve, 23. septembar 2018 22:01)

Pa onda valjda necemo primiti nijedan jer tamo ima gol tehnologija. Aj smislite se jel bio gol ili ne.

jugguja

pre 5 godina

Ma sve je jasno, nije lako naci prave rijeci kada se ovako odigra i ovako bod iscupa.
Od trenera koji je napravio razliku, poredjao sve na svoje mjesto, uvijek odmjeren u najavama i komentarima, uvijek sa pravim rjesenjem na bilo kakvu situaciju, dobijemo ovakve odgovore na tok utakmice i na sporne situacije.
Sad je makar svima jasno da moze sa 50% snage da odradi svoj posao, a da mu se vrati 110%.Tako to ide "u zemljama seljaka na brdovitom Balkanu".

delije_pg

pre 5 godina

Miloje, ne krivim vas za rezultat. Utakmica koju Zvezda nije smjela da dobije. Moraju se zastiti saborci FFS-a, mora Precednik da ispegla glasove, ne smije se sampionat zavrsiti u septembru, ... Hljeba i igara... Kod gola, Degenek koji Boga moli da ga Rikardo sustigne i ne postavlja nogu a Borjan se baca u prazno 2min ranije... Borjan "nesiguran" svih 90 min (bas pred derbi zaboravio kako se brani), akcije sa namjerom da se ne napravi nista u napadu, ... Ne bas i ovi sa Arene jer su dali snimak iz kog se jasno vidi da je lopta 30cm u golu... Nakon svega, uprava ostaje, precednik zadovoljan jer se prica o tome da li je bio gol ili ne a ne o njemu, Terza dobar u Singapuru (ili gdje li vec), psi laju a karavani prolaze...

Gorki

pre 5 godina

Ja znam zbog cega je Zvezda igrala lose. Samo zbog toga sto su Krsticic i Jovicic igrali !!!! Ja kada njih vidim meni padne muka. Znam da ce Zvezda igrati neki bezveze fudbal !!!!

Pedja J7

pre 5 godina

Gol jeste cist ko suza, ali je paranoju podgrejavao komentator s Arene, ostrasceni grobar!
3 puta vracaju snimak, na kome se vidi da je lopta 30 cm iza stative, i on i dalje prica, sumnjivi, sporno...
Pa to bi bilo kao da ja sad kao Zvezdas, kazem bili smo bolji, a realno nismo zasluzili X, partizan bio bolji!
OK je navijati, ali je glupo praviti se slep. Objektivnost nam fali oduvek, u svemu...

sakupljac minusa

pre 5 godina

"Igraci krili virus od mene" Pa kakav je ovo izgovor za losu igru? Ako i kada im Paris zabije 6 komada, reci ce Borjan mi nije rekao da je slomio nogu

zzzz

pre 5 godina

Au, šta naprica čovek. Jel si stavio one hipsterske naočare, pa video da je ušla pola metra? I šta ti ovo znači, nismo mi krivi što Partizan nije ušao u LE? Realno te je Bata, trenerski početnik odučio, ali izgleda si bio mnogo dobar čovek u prethodnom životu kad te ovoliko sreće prati. Valjda ce petarda u Parizu da preokrene karmu.

Globtroter

pre 5 godina

Opaaa. "Gospodin" pokazao pravo lice. Nego kako je to gol "čist ko suza", a video ga na snimku sa koga ne može ništa da se vidi, osim da sudija koji je signalizirao situaciju loptu nije mogao da vidi od Stojkovića.

Nema šta, Terzina škola.

Mikii

pre 5 godina

Kakav sarlatan. Cuj njima pripalo prvo, nama drugo poluvreme, a Partizan ih razneo na ovoj utakmici. Dace Bog da im PSG naplati za svu srecu koju su imali otkad ih je ovaj sreckovic preuzeo. Batica Mirkovic mu objasnio neke stvari danas.

Dr Hitch

pre 5 godina

Majstore, evo ja kao grobar zaista imam jako visoko misljenje o tebi i zaista deluje da si sjajan trener, ali si i sam svestan da si poslednje tri vazne utakmice odigrao bunkeraski i kukavicki, i mislim da si zato davao tako nervozne odvovore... Ako zaista mislis da ste veceras zasluzili bod ok, to je tvoje pravo ali verujem da se vecina zvezdasa nece sloziti sa tobom, a gol da li je bio, pa iskreno deluje da jeste, i na bodu svaka cast... Po meni, ipak ga niste zasluzili.

slaviša šmigič

pre 5 godina

nisam video ekipu koja nemoze,da iznese loptu preko svoje polovine u pocetku smo licili na ekipu ali sada je katastrovalno sve se svodi da napucavamo iz svoga šesnaesterca napamet nema krštene igre ako slucajno ne dobijemo neku loptu iz flipera kad odbijaju igraci nema krštene akcije otkako si doveo promene a izbacio iz ekipe pavkova koji nas lično uveo u evropu.da ga nije bilo nebi igrali ni ligu evrope a ti bi dobio nogu.poštovanje za pavkova navijač zvezde.mi nelicimo više na ekipu koja zna da igra fudbal.

Milos

pre 5 godina

Milojevicu nervozan si jer Zvezda nijednu bitnu utakmicu nije odigrala dobro. I to kako ste usli u LS nije tvoja zasluga jer su oni vasi golovi bili potpuno individualna kreacija i plod neverovatne srece. Da igrate sa Salcburgom jos 100 puta izgubili biste svaki..najiskrenije..
Ali dobro sad je popularno da se velica Zvezda cak i kad osvoji bod kod kuce bunkericom, pa nista ne cudi

jovica

pre 5 godina

Virus? A prica da za ligu imate 2. Ekipu da necete da umarate igrace koji igraju LS, zgazio vas ovaj polu raspadnuti partizan koji je muci sa Javorom. Nije sramota reci da ste nadigrani.

fudbal123

pre 5 godina

kolko je samo neiskren ovaj lik. partizan je dominirao celu utakmicu. zvezda osim ovog neregularnog gola nije ima ništa celu utakmicu i on govori ovako? koju utakmicu je on gledo? postavlja tim bez ideje. zašto nije stavio ebasilia da igra? kupljen da bude van tima? iz ovog ugla nemoze niko da kaže da je prošla cela lopta! to je činjenica da nemoze da se vidi.. ako je sudija vido da je gol zašto nije odma signalizirao? zašto su zvezdini igrači bili zacudeni kada su čuli da je gol priznat? zašto nije odma reko da je gol? opet jedna sporna situacija u derbiju. stavite kameru i uvedite var. ovo je vise nego sumnjivo... sudija daje zakaricu žuti umesto onom prepotentnom stojkovicu koji nosi loptu i baca je posle odluke sudije... ajde cao

delije_pg

pre 5 godina

Miloje, ne krivim vas za rezultat. Utakmica koju Zvezda nije smjela da dobije. Moraju se zastiti saborci FFS-a, mora Precednik da ispegla glasove, ne smije se sampionat zavrsiti u septembru, ... Hljeba i igara... Kod gola, Degenek koji Boga moli da ga Rikardo sustigne i ne postavlja nogu a Borjan se baca u prazno 2min ranije... Borjan "nesiguran" svih 90 min (bas pred derbi zaboravio kako se brani), akcije sa namjerom da se ne napravi nista u napadu, ... Ne bas i ovi sa Arene jer su dali snimak iz kog se jasno vidi da je lopta 30cm u golu... Nakon svega, uprava ostaje, precednik zadovoljan jer se prica o tome da li je bio gol ili ne a ne o njemu, Terza dobar u Singapuru (ili gdje li vec), psi laju a karavani prolaze...

abcd

pre 5 godina

Ako Milojević nema dilemu i misli da Var treba da se uvede zašto je onda Partizan glasao za Var a CZ protiv?i pošto je sigurno gol,jel to video sa klupe na 50 metara od gola,ukoso,ili je video na snimku na kome se ni ne vidi jer je ukoso?gde je taj snimak,slika gde se vidi da je gol SIGURNO bio?Treba verovati sudijama koji su prošle godine sudili gol za CZ kad je lopta bila pola metra u gol autu(ima snimak i slika na kome se VIDI da je lopta bila pola metra van terena).

Darkoni

pre 5 godina

Gotivim ovog coveka iako sam grobar i ljudi moji, niko, iole realan i normalan, ne moze da tvrdi da je ono gol. Kaze, Zvezda ima dokaz, a slika iz levog ugla (ne sa gol linije), kako je lopta presla celim obimom. Pa ne gleda se to tako, rodjaci, gleda se u pravcu gol linije.

Само кажем

pre 5 godina

"Par igrača ima virus, a od velike želje da ne propuste derbi nisu hteli da mi kažu"
Јеси ли сигуран да читав тим није покупио неки вирус?! Резултат ок након свега али све остало забрињава...Мислим да је Партизан заслужио да побиједи након свега што су урадили вечерас али исто тако мислим и да је био гол.Требало би што прије увести ВАР и гол технологију како се ове ствари неби дешавале.
Мени је искрено мало чудан Милојевић са овим форсирањем (физички и емоционално) истрошених играча након ЛШ.Па и прошле године смо имали проблема у 2 дербија управо због тога...Ваљда се учи на грешкама?!Било је вечерас места за Симића,Јованчића и Ебисилија од самог почетка.Па и Гобељић је могао без проблема да одмијени Родића...Мислим да је свима јасно да од овог Кафуа нема ништа.Нема потребе да разигравамо играча којег не можемо да откупимо...Чаушић промашај такође.Што прије то схвате то боље.

Cacak

pre 5 godina

Utakmica koja je srusila mit o nikad jacoj cz. A to ce se tek pokazati. Milojevicu je ocigledno jasno pa iz te nesigurnosti proizilaze i ovakve neodmerene izjave. Pohvala Bati za gospodstvo i vecerasnju utakmicu.

SF

pre 5 godina

Em je bio dim, em mreza, em Stojkovic ispred lopte.
KAKO JE SUDIJA MOGAO DA VIDI GDE JE LOPTA BILA? A drugo pitanje je, kako je sada video, a aut Ruiza od pola metra nije? Trece, da li bi za Partizan u nekom vaznom(sa naglaskom na vaznom) mecu bio sviran ovakav gol? Kad god je sumnjivo u korist zvezde i na stetu Partizana.

Ovo je razlog zasto neki nece VAR u Srbiji. Da ima Vara nikakvih svadja ne bi bilo, niti bi ko prigovarao.
A cetvrto pitanje, ko to ne zeli VAR? A ko insistira na njemu? Za one sto kazu da mnogo kosta, odakle oni milioni za nacionalni stadion onda?

Laki

pre 5 godina

Tek ćete vi videti kakav je ovo "gospodin" kad kola jednom krenu nizbrdo, a to će se kad-tad desiti. Čovek je planuo na novinara koji mu je postavio jednostavno pitanje kako je video situaciju iz 73. minuta, a on...sačuvaj Bože.

mikson

pre 5 godina

Uh kakav evropski gigant - igrači, kao da nema medicinskog osoblja, slažu glavnog trenera i on hladno to prizna posle utakmice. Profesionalizam po provincijskim normama i shvatanjima.

Ginekolog

pre 5 godina

@ 70 eura na 5+,60 eura na 6+ i 70 eura na 7+ u Parizu .Toliko o tebi,tvojoj ekipi i tvom znanju trenercino
(joca, 23. septembar 2018 22:56) Evo slobodno meni daj taj novac jer Zvezda neće primiti gol LS ove godine decace. Zvezda već 27 godina nije primila na marakani u LS.

gari

pre 5 godina

Da, ti si video sa te razdaljine da je lopta prešla zamišljenu gol liniju !?!?!?! Po meni, lopta je prešla liniju i to mislim celim obimom, a Stojke može da se odriče državljanstva koliko hoće. Nalupava se i on i gore pomenuti Miloje !!!! Partizan je bio bolji i tu nema dileme, jedino CZ treba da se brine, sa ovolikim rupama u odbrani PSG(Liverpul i NApoli) ima da ih oderu !!!!

duh sa sekirom

pre 5 godina

Poštovao sam te zbog igre i rezultata koju si pokazao, bez obzira što volim partizan...ali kad si dao izjavu pre mesec/dva da bi ‘VAR povećao greške u fudbalu!?’ razočarao si me. Ne zato što si dao izjavu sa kojom se ni ti sam ne slažeš, nego što pristao da budeš ‘deo ovog naprednog sistema’.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Od srca vam zelim da u Parizu primite 7 ovakvih, pa da te vidim sa 'smekerskim' izjavama posle meca kao veceras. Sram vas bilo!
(Covek po imenu Uve, 23. septembar 2018 22:01)

Pa onda valjda necemo primiti nijedan jer tamo ima gol tehnologija. Aj smislite se jel bio gol ili ne.

Fenomen

pre 5 godina

Ne znam da li je bio gol ili nije!Ni sa snimka se ne vidi jasno!Ali ovaj covek je cudo odakle je on video da je gol pa to je neverovatno.Covek je medicinski fenomen

bokii

pre 5 godina

sramota sta izjavljuje ovoj Milojevic...Zvezda imala za 90 min 1.5 sut. Nepovezana igra, brani se posle datog sumnjivog gola, uvodi beka umesto napadaca, pucalo u svim linijama.

Delija Gl

pre 5 godina

Uvek umeren u izavama,ali veceras si razocarao na konferenciji za stampu.Svaki iole realan zvezdas reci ce da su grobari bili puno bolji od nas u ovom derbiju,Marin se nije video,Rodic,Degenek i Babic rupa,Boaci slab,Borjan isto...

wroom1975

pre 5 godina

Virusi, umor, ne treba vam VAR, gol kamera...nego neka. Priznati su vam bili golovi i van terena. Karma je čudo. Vratiće vam to Napoli, PSG, i Liverpul sa kamatom.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Milojevicu, 
GDE TI JE ONA PREPOZNATLJIVA IGRA, mani se vise filozofiranja.
(prst na celo, 23. septembar 2018 22:53)

Pa to mu je ta prepoznatljiva igra. Bunker i bunarenje na Boacija. Nije valjda da domace sklanjalice uzimas za ozbljno kad je igra u pitanju.
Tako je igrao LE prosle sezone, tako igra i ove sezone evropske utakmice, tako je sinoc postavio igru protiv jedinog pravog protivnika u domacoj ligi.
Sta vi ljudi gledate kad nista ne vidite? Covek ima vise srece nego pameti. Redovno se provlaci dok pucaju precke i stative i vade se lopte sa gol linije u panici.

Grr

pre 5 godina

Hahaha, koja izjava trenera. Pa u poslednjih 6 takmičarskih utakmica(od Trnave pa do ove večeras) ni jednu nije dobio sem one u Trnavi i to u produžrtcima.

Deratizator

pre 5 godina

Drugo poluvreme nije apsolutno vaše ni po čemu, dragi moj Milojeviću. Da li je gol ili ne, na osnovu dostupnih snimaka, niko normalan ne može sa sigurnošću reći, pa je tako i tvoja konstatacija da je "čist k'o suza" nenormalna. Ekipa ti je nadigrana večeras i što pre to shvatiš biće ti bolje. Uzeli ste bod ni krivi ni dužni.

Kovalski

pre 5 godina

@laki,nije prasnuo na novinara,nego je taj "kvazi novinar" namerno provocirao konstantno sa pominjanjem situacije oko Boacijevog gola,uporno naglasavajuci spornim momentom,a dobio je jasan odgovor od Milojevica da za njega nema nista sporno kod gola Boacija...

sef raje

pre 5 godina

Stojkovic kaze sudija nije mogao da vidi od mene loptu jer sam bio “U GOLU”. Pa ako sudoja stoji duz linije i ti u golu i od tebe ne moze vidjeti lopti, logika je da je onda i lopta u golu, ali samo ti nastavi ocekujemo to odricanje pasosa ili jos jedna u nizu izjava koje promijenis

MarcoPolo

pre 5 godina

objektivan kao i svi zvezdaši... zvezda bila bolja drugo poluvreme? pa kada bi se računali izmišljeni golovi, i jeste bila bolja.

crni_redstar

pre 5 godina

milojevicu sram te bilo za sastav i sto si se provukao. to ti kazem ja koji sam te hvalio do pre mesec dana, a onda se desio srecni red bul i jos srecniji napoli. ovo veceras je sramota-ali samo tvoja.

nmanja

pre 5 godina

Miloje, trenercino, sve potpisujem, osim da smo bili bolji u drugom. Ocajno smo igrali celu utakmicu, i osim rezultata apsolutno sve je za zaborav. Nemam pravo da govorim bilo sta, ali mislim da si morao da ubacis vise svezih igraca u prvih 11. I da, Causica molim te ostavi na klupi, necu da mu sudim nakon 2 3 utakmice, ali u poslednje dve utakmice je ubedljivo najgori bio..

Aca

pre 5 godina

Citam ove komentare i pitam se.. Da li ste vi svesni sta pricate? Necu spominjati gol, on nema veze sa ovim, vec zar ne vidite da je Milijevic ljut, nikada nije bio ovakav na koferenciji + uzmite u obzir da pola ovih igraca fkcz igralo protiv Napolija, ostavili srce na terenu i skoro svi pretrcali preko 10km. Odbrana losa, sredina jos gora, nisu spoji dva pasa, preskakanje igre dugim loptama je bilo jako lose. Milojevic zna svoj posao sto je pokazao i sto ce tek pokazati. Ali sa ovakvom igrom, nemamo cemu da se nadamo (tituli, kupu i sledece godine evropi)

vp.

pre 5 godina

Izjava Milojevica-“Gol cist kao suza” 
Izjava Mirkovica-“Nije bilo sanse da vidim” 
Jedno brdo, dva univerzuma...nismo isti!!!
(021, 23. septembar 2018 22:25)

Jedno brdo, 4 frakcije, samo jedna nasa. :)

objektivan navijac

pre 5 godina

Nismo napravili sansu na dve utakmice, gledam Zvezdu od 77. godine ali to se jos nije desilo. Borjan nam je glavni vezni igrac, strasno!

Marx

pre 5 godina

Na konferenciji za novinare na upit novinara o VARu i gol tehnologiji dotični V. Milojević je odgovorio nešto slično ovom:
"Gol tehnoligija postoji u Evropi, nemam dilemu da li bi trebalo da se uvede kod nas. Voleo bih prvo da vidim to negde na Balkanu, mislim da bi se tražio pregleda snimka svakih 30 sekundi. To smo mi i tu se ništa neće promeniti".
Znači na konkrento pitanje daje nemušt odgovor sa besmislenim opravdanjem, koji je u biti odričan tj. da je izričito protiv tih načina kontrole suđenja na utakmicama.
Ako je trener šampiona lige protiv VARa i/ili gol tehnilogije, onda to jasno govori da u toj ligi nešto debelo ne štima.
Ko bi to bio protiv čiste situacije u bilo kojoj utakmici?
A takođe iz šampiona lige su do sad dolazila saopštenja da ne žele da im utakmice sudi Milorad Mažić. Zašto? Zašto najboljem sudiji na svijetu (to mi priznaju svi na svijetu da je nabolji) neko u domaćoj ligi želi da stavi rampu na suđenje utakmica? Da li je to normalno? Da li tu sve štima ili se štima?

Lemi CZ

pre 5 godina

Drugo poluvrijeme,
posed 51-49% za Partizan
sutevi 3(1)-3(2) Par-CZ.
Precka Pantica, Borjan u zadnji momenat kupi loptu na 1m od gola.
Sut Bena iskosa pravo u Stojkovica.
Gol niko ne zna da li je bio, sem sudije iza gola.

p

pre 5 godina

Ništa kod Zvezde nije čisto pa ni vaši golovi, a naravno da ni ti nisi čist.

Objasniće vam PSG i Liverpul neke stvari, tu neće biti sudije da vas spasava.

Grr

pre 5 godina

Šest takmičarskih utakmica za redom(Trnava, Salcburg, Lacio, Partizan) ne može da dobje, sem Trnave u to u produžetku. Ove domaće, skoro prujateljske, smešno je komentarisati. I to ne da nije dobijeno već su u većini kao i sinoć bili debelo nadigrani i razbijeni. Prema tome razumljiva je nervoza, virusi, alibi dečiji vrtić,....

nik sloter

pre 5 godina

Gledao sam konferenciju za štampu,bahatost,nadobudnost,svađalački stav.A uz sve i reče gol čist ko suza.Tipično zvezdaški.

Ginekolog

pre 5 godina

I ja kao grobar zaista imam jako visoko misljenje o tebi i ali si i sam svestan da si poslednje tri vazne utakmice odigrao bunkeraski i da samo to znaš da igraš i mislim da si zato davao tako nervozne izjave. Ako zaista mislis da ste veceras zasluzili bod ok, jer si ostrascen ali verujem da se vecina profesionalaca nece sloziti sa tobom, a gol da li je bio, iskreno deluje da jeste, i na odbrani svaka cast... Po meni, ste ga zasluzili odbranom jer fudbal nije samo srljanje u napad nego i da se branis i odbranis.

Gorki

pre 5 godina

Ja znam zbog cega je Zvezda igrala lose. Samo zbog toga sto su Krsticic i Jovicic igrali !!!! Ja kada njih vidim meni padne muka. Znam da ce Zvezda igrati neki bezveze fudbal !!!!

Zigzag

pre 5 godina

kakav vid imaju navijaci zvezde,oni iz onih snimaka vide da je lopta u cijelom obujmu usla u gol i to neki kazu i do pola metra...makar se nesto mutio vid onomad kad je lopta izlazila iz terena tad je dirala crtu isto jedno pola metra...

montoya

pre 5 godina

Miloje, mislio sam da si gospodin. Vec godinu dana igrate autobus I to vam ne znam ni sam kako prolazi, ali nece doveka. prosle god 2 gola u LE, a ove sam ubedjen 0 u LS, a navijaci u transu.

Realnost

pre 5 godina

"Par igrača je imalo virus..." Zar nije neodgovorno igrati sa virisom pa zaraziti saigrače i protivničke igrače. Ovo treba ispitati

спортски уметник

pre 5 godina

Изјава за све који су мислили да је шмекер. Већи је љомбер од свога газде и грофа заједно, а сад је то и показао...

LorD

pre 5 godina

Bice da si ti pokupio virus od Terzica. Batica ga nadigrao, nadmudrio.
Sujeta ga pojede. Nije prosao pored gospodina.
Sut Bena iskosa u Stojkovica je najbolja sansa.
Nikada losija CZ u derbijima za 23 god. koliko pratim.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Au, Miloje! Koju si ti utakmicu gledao? Cuj bili bolji u drugom poluvremenu a trebali bar dva komada jos da prime? Ne brukaj se covece, tim ti nije postojao na terenu. Sad su kao imali virus a ti nisi znao? Cela Srbija je videla koliki si pacer ispao. Batica te razvalio.

Dragan Zorin

pre 5 godina

Zaista sam mislio da si gospodin čovek ali ova izjava te skroz demantuje. Vrh izjave je da ste imali par igrača sa virusom ali ti oni nisu rekli! Da umreš od smeha. Hoćeš li ih kazniti, što bi svaki trener i klub uradio, jer su te u oči gledali i tvrdili da su spremni za utakmicu? Jel ćeš da otpustiš nekog iz stručnog štaba koji ti nije prijavio, a to mu je posao jer vodi račuba o zdravlju igrača, da imaš nekoliko bolesnih igrača koji hoće, tako bolesni da igraju, derbi? Ako se ne desi ništa od ovoga jasno je da je ovo izmišljotina na kvadrat.

belgrado

pre 5 godina

koja nervoza posle euforije,vece od barija?!

valjda si ocekivao da partizan da sam sebi 5 komada i ti se posle slikas za novine?!

kupili ste 10 igraca da imate 2 tima,igra katastrofa ,
ali je najbitnije da se ti i mrkela derete da je usla pola metra?!

nex

pre 5 godina

Miloje,ne trosi kredite koje si stekao neprimerenim izjavama. Ne znam sta si imao u planu,ali oni su nas razbili juce. Boaci je katastrofa,Rodic ko pocetnik,Kafu dabogda da zna sta i gde igra,Marin se nesto kao koprca,ali nema s kim da igra. Mi nemamo sredinu,plejmejkera.
Voleo bih da je ovo nesto prolazno.
Inace,propast u najavi.
Ej,kod PSZ a idemo...

jugguja

pre 5 godina

Ma sve je jasno, nije lako naci prave rijeci kada se ovako odigra i ovako bod iscupa.
Od trenera koji je napravio razliku, poredjao sve na svoje mjesto, uvijek odmjeren u najavama i komentarima, uvijek sa pravim rjesenjem na bilo kakvu situaciju, dobijemo ovakve odgovore na tok utakmice i na sporne situacije.
Sad je makar svima jasno da moze sa 50% snage da odradi svoj posao, a da mu se vrati 110%.Tako to ide "u zemljama seljaka na brdovitom Balkanu".

green mile

pre 5 godina

Izjava Milojevica-“Gol cist kao suza” 
Izjava Mirkovica-“Nije bilo sanse da vidim” 
Jedno brdo, dva univerzuma...nismo isti!!!
(021, 23. septembar 2018 22:25)

Da, samo sto nisi rekao da Milojeva izjava za razliku od Batine nije odmah nakon meca. Milojevic je gol prokomentarisao tek kasnije, a sigurno je u medjuvremenu pogledao snimak vise puta. Sve u svemu, slazem se da je glupo govoriti cist gol, ili lopta pola metra u golu. Prave kamere nema i 100% i ,,cisto'' ne moze da postoji ni za jedno ni za drugo

nex

pre 5 godina

Al si se sad srozao, Miloje,nisi svestan kolko. Nadam se sad kad je novi dan da si "splasnuo" i shvatio da su nas razbili,u svim segmentima,i da nam igra raspad,bez koncepcije,bez veznog reda,bez ideje. Zakljucak je da nas je kosmicka sreca posluzila i protiv Salcburga i protiv Napolija.
Mislim da bi trebao da pregrupises ljude.

Vračarac

pre 5 godina

Miloje u ozbiljnom smo pada forme. Ne zanima mi ni Stojković, ni euforija, hoću da Zvezda igra pametan fudbal po zemlji, pas igru, kretanje bez lopte, visok presing na protivnika i napad sa više kreativnosti... tome moramo svakim danom da stremimo, to smo dostigli prošle godine, ali u derbiju i protiv Napolija ispod svakog nivoa. Jako sam zabrinut šta nas čeka protiv PSŽ i Liverpula sa ovakvom igrom.

bulls

pre 5 godina

miloje gospodin si covek, nemon da budes mrkela,terza, vucela i ostali majke ti...navijac sam partizana i iz onog ugla izgleda da je gol ali dajte kameru iz linije gola pa da pricamo