Petak, 21.09.2018.

09:16

Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Izvor: B92

Liverpul ne dovodi Šaæirija u Beograd zbog politièke tenzije? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

mali Perica

pre 5 godina

Razuman je vas strah od dolaska Sacirija obzirom na onaj gol koji vam je turio ali i strah njegovog kluba govori dosta o vama..
(Mislim, 21. septembar 2018 16:24)

sve ovo najvise govori o vama komsijama postovaocima srpskog jezika.
(rankovic, 21. septembar 2018 18:19)

U srpskom, a i u mnogim drugim jezicima, veruj mi na rec, recenica se zapocinje velikim slovom.

Toma Sojer

pre 5 godina

@Crvena zvezda 1913

Sve sam ubeđeniji da su navijači našeg večitog rivala u pravu kad kažu da si napaljeni klinac. I te kako imamo prijatelja u Engleskoj, konkretno u sportskom svetu. Spoljna politika nema veze sa tim. Video si kako je dočekana uprava Napolija, Den Tana je tu učestvovao, tako će biti i sa ljudima iz Liverpula, pa i PSŽ-a.

rankovic

pre 5 godina

Razuman je vas strah od dolaska Sacirija obzirom na onaj gol koji vam je turio ali i strah njegovog kluba govori dosta o vama..
(Mislim, 21. septembar 2018 16:24)

sve ovo najvise govori o vama komsijama postovaocima srpskog jezika.

Mislim

pre 5 godina

Obzirom na to kakav je gol zakucao vasoj reprezentaciji , znaci vasim najboljim fudbalerima , zanima me kako bi tek sad zakucavao sa boljim igracima.

Partizan 1917

pre 5 godina

Crvena zvezda neka se zahvali liverpulu na ovom potezu.
(Čika Pero, 21. septembar 2018 10:35)

Što,petarda bez Đerdana manje boli?

jedan od mnogih

pre 5 godina

smatram da svaki drzavljanin Srbije ima pravo da dodje u svoju zemlju, a ni Svajcarcima ne treba viza

sto se tice toga biti Albanac u Srbiji je novinarska patka jer ocigledno nemaju inspiracije za vise i bolje pa zamlacuju narod glupostima

Fudbalski posmatrač

pre 5 godina

Kao potpuno nepristrasan u navijanju za bilo koji od FK u Srbiji mogu reći sledeće:
1. CZ je dostigla svoj maksimum sto se tiče svojih mogućnosti poslednje 2 god (a to je trenutno prolaz grupe u LE i grupna faza LŠ).
2. Partizan je dostigao maksimum sa ovom ekipom ove godine. Oni kao i CZ mogu da računaju na grupnu fazu LE sa 5 novih fudbalera:jednim dobrim štoperom uz mladog Markovića, 2 dobra beka, kreativcem na sredini (dok Djerlek ne sazre) i jakim napadačem poput Škuletića da se dopunjuje sa brzonogim Gomešom.

Novac nije merilo u fudbalu to znamo ali služi kao orjentir - okvirno ekipe od 20-50mil po Transfermarketu mogu da računaju na grupnu fazu LE, od 50-100mil na eliminacionu fazu u LE i grupnu fazu LŠ a preko 100 miliona možeš se nadati eliminaconoj fazi LŠ. Osvajači trofeja LŠ su izmedju 500 miliona i milijardu evra vrednost tima.

p.s. CZ je na 44miliona...dakle treba joj duplo jači sastav u budućnosti za prolazak grupe LŠ ka eliminacionoj rundi. Treće mesto (koje je po meni veoma nedostižno sada) bi bio neverovatan uspeh u ovoj grupi LŠ pogotovo.

Toliko.

Pozdrav!

Klaxon

pre 5 godina

@Dakle Albanac ne sme da bude Albanac u Beogradu. Samo da podvučem u kakvom okruženju živimo, i kakvi smo ljudi.
(Kimi, 21. septembar 2018 13:36)

Niko njemu ne brani da bude Albanac u Beogradu, niti mu iko iz Srbije brani da dodje. Kao sto vidis njegov klub ne zeli da ga dovodi.

karma

pre 5 godina

šta sam rekao čim sam video L'pool u grupi sa Zvezdom? Da ovaj neće smeti da dođe u BG, izmisliće mu povredu i sličan izgovor... znam i da kad Zvezda ode tamo bolje da čuva te krive kratke noge

chb

pre 5 godina

U utorak je igrac Napolija Elseid Hisaji (Albanac) igrao 90 minuta niko A nije rekao...

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.

Srbija Danas

pre 5 godina

Dakle Albanac ne sme da bude Albanac u Beogradu. Samo da podvučem u kakvom okruženju živimo, i kakvi smo ljudi.
(Kimi, 21. septembar 2018 13:36)
Da li si svestan koliko je Albanaca za stalno naseljeno u Beogradu?

Straus

pre 5 godina

aj da ne igra Firminjo ili Sane pa aj i da mi nesto znači,ali ne igra Džerdan koji je grejač klupe u Liverpulu...ok,shvatam politička je vest ali fudbalski gledano to je kao da Englezi jave da ne dolazi Gobelja ili Babic u Liverpul.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (khmmm

Nije Saciri u Rusiji sa klupe pokazivao orla. Sreca za nas ako ne bude
igrao u Beogradu jer je dodatno motivisan.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Upravi dajem besplatan predlog, Đerdanu pokloniti srpski dres naših orlova. Ipak je maleni naš državljanin i gre`ota da širimo priču u nedogled. Terza da izađe i neka kaže da je to kompromisno rešenje ;D

Tor

pre 5 godina

Da je to neki igrac bitan za Liverpul dosao bi u BG pa sve da je i hitler sam.

Ovako ovaj liverpulski trecepozivar sto ne sedi ni na klupi ispade bitan. Kao da bi ga inace poveli.

Ajde bre.

Nindza

pre 5 godina

@Kimi
Moze svako da bude Albanac u Beogradu, ali on nije Albanac vec Svajcarac koji igra za klub iz Engleske, rodjen u Srbiji, i njegov gest je bio zlonamerna provokacija.
Ako se ne secate, nije igrao ni za Kosovo ni za Albaniju, dakle, aludirao je na masovni progon Srba sa Kosova, a ne na gol za Svajcarsku.

ja pa ja

pre 5 godina

sad zvezda ako je ozbiljan klib i srbija ozbiljna drzava treba licno da pozovu i njegabi liverpool i da im garantuju i nemu licno bezbesnost. kake su to gluppsti da momak koji igra fudbal i oseca se kao albanac nemoze da igra fudbal u beogradu. nadam se da ovo samo nasi novinari lupaju. pa koliko nasih igra po drugim drzavama pa dizu tri prsta. samo zvezda ima sad tri srbina koji su drzavljani drugih drzava.

TT

pre 5 godina

@Mamer N'goj

Smetaju primitivni veljikoaljbanski sovinisti i sitni provokatori a ne Albanci kao Albanci. E sada ako ti mislis da ste svi takvi...
P.S. Na Kosovu nema 2 miliona Albanaca, pre ce biti pola od toga.

Kokorayko

pre 5 godina

Mi smo ovde u bivšoj Jugoslaviji odlepili svi, Jedino Slovenci što se drže koliko toliko iznad svih ali oni su to bili i u SFRJ. Ostali, ponašanje ravno nuli. Samo neki ludaci,divljaci,kriminalci, verska,nacionalna i sve druge netrpeljivosti.
Ovo je postala bolesna regija za život.
Skoro sam bio u Holandiji mesec dana, Mi kao da smo različiti ne karakteri nego bića,oni su otišli ispred nas kulturološki 100 godina.
Šta se dešava ovo sa nama. I tamo ima Nacionalizma,rasizma i ostalih gluposti ali su izraženo marginalizovani,Što je kod njih potpuna manjina,kod nas je apsolutna većina.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Ja toliko ne verujem Englezima da bih posumnjao i da mi kazu da je mleko belo. Briga njih za politicke tenzije. Naprotiv, ovakva odluka i vest upravo podgrevaju politicke tenzije. Verujem da ce dovesti Albanca. Stavise, u slucaju nepovoljnog razvoja dogadjaja po njih u narednim kolima, sigurno ce uciniti sve da isprovociraju prekid u Beogradu i dobiju sluzbeno 3:0. Pazite sta vam kazem.

Kosovar

pre 5 godina

Ma Saciri, nije nas heroj. To ste vi izmislili.
Nasi fudbalski heroji su Rahica, Zhegrova, Valon Berisha. To su nasi heroji. I naravno veliki Fadil Vokrri. Ovaj Saciri igra za drugu drzavu a ne za Kosovo.

Markos

pre 5 godina

KIMI
Pre nego sto pametujes mogao si da se raspitas da je recimo igrac napolija Hisaj Albanac i da mu niko nije zvizdao a saciri je provokator koji se zna sta je uradio na svetskim prvenstvu

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Liverpul i Crvena zvezda su prijateljski klubovi. Kontakti postoje odavno.
(Toma Sojer, 21. septembar 2018 11:19)

Srbija nikada nije imala prijatelja u Engleskoj!

Jumko

pre 5 godina

Hahaha, po ovakvim uvredljivim komentarima se vidi zasto je odluka odlicna i zasto jos jednom necemo pokazati sav svoj intelekt kada nam bace mamac!

Jumko

pre 5 godina

@Rodoljub Ma nije problem u nama... I sudije i rezervni igraci kada izlaze iz tunela na teren na zagrevanje pale vatru pa ih zato doceka salva zvizduka i uvreda!

khmmm

pre 5 godina

aj da ne igra Firminjo ili Sane pa aj i da mi nesto znači,ali ne igra Džerdan koji je grejač klupe u Liverpulu...ok,shvatam politička je vest ali fudbalski gledano to je kao da Englezi jave da ne dolazi Gobelja ili Babic u Liverpul.

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...šteta, veliki hendikep za Liverpul a i pravi ljubitelji fudbala će biti uskraćeni za jednu kvalitetnu sportsku vedetu na terenu. Mnogi fanovi sa Kosova i Albanije će dovesti u pitanje planirani dolazak u Beograd u novembru na utakmicu, baš grehota.

stanislav

pre 5 godina

Bravo za Liverpul. Tako se to radi i Zvezda treba da im zahvali.
Manite se glupih komentara - ovo je fer i džentlmenski potez. Delije bi mpgle da naprave haos i izbace Zvezdu iz takmičenja.

Zigzag

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!
(Родољуб, 21. septembar 2018 09:35)hysaj nije kosovar...

HARIS

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!
(Родољуб, 21. septembar 2018 09:35)

Pa i Hisaju ste zvizdali sve vrijeme.

antiDebil

pre 5 godina

Trebali bi da ga dovedu, cisto da se testira ta tvrdnja ko bi bio manji od makovog zrna...
Sto se tice reprezentacije, nije Saciri godinama sabotirao reprezentaciju Srbije i ostavljao je bez velikih takmicenja, to je radila crvena zvezda !!! Vi ste tu malo pobrkali loncice...

Nikola

pre 5 godina

Mališa, dobrodošao si, ne boj se mi smo ipak civilizovani. Pa ni Tošić te nije dirao kada si nam dao gol a kamoli neko drugi. Dođi da se igramo fudbala.

Zlocca

pre 5 godina

Tako nesto i prilici ozbiljnom klubu....a ukokiko ga dovedu treba ga uhaositi i procesuirati pred sudom Srbije kao i proterati i uvesti mu dozivotnu zabranu ali tek nakon placanja novcane i eventialno odsluzene kazne zatvora predvidjena zakonom....

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ne dovode ga jer ni ne igra. Nema pola sata bruto od pocetka sezone. Prosecan igrac koji se kao i mnogi prosecni pri
oslavio protiv nase pacerske reprezentacije.

cobo

pre 5 godina

Saciri je talo simpatican decko i nase gore list,da sam u mogucnosti dosao bih da gledam utakmicu sao radi Sacirija,Saleha i Klopa.Ajde Saciri orlica onog nasega :)

ssssss

pre 5 godina

Да није било медија 99% људи није ни обраћало пажњу шта Шаћири млатара рукама.
(Папи, 21. septembar 2018 09:28)

Da nije bilo medija 99% ljudi ne bi ni znalo da ovaj igra za Liverpool :)

Родољуб

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!

Realan

pre 5 godina

Ma daj....neće mu dlaka faliti sa glave. A ako bi dao gol, svi znamo šta bi uradio i niko ne bi smeo ništa, inače zvezda nikada više ne bi videla evropsko takmičenje. Tako da nemojte da pišete ovakve tekstove kao da smo svi ovce

Istina leči....

pre 5 godina

Nije fer, ovo mu je bila prilika da poseti domovinu, a troškove puta plaća Liverpul.
Šalu na stranu, bila bi to mudra odluka Reds-a.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.
(razgraničenje, 21. septembar 2018 09:39)

To je simbol Velike Albanije. I ti delovi države su odvojeni 20 godina, nije ovo nista novo.

ЗР

pre 5 godina

Не постоји албански орао, постоји само српски орао.
Сви наши фудбалери сад треба да славе као Шаћири, да потпуно обесмисле његову будалаштину.

Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku

pre 5 godina

Sport iznad svega. Drug Šaćiri je sada u malo drugačijem okruženju od one u reprezentaciji.

razgraničenje

pre 5 godina

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.

Stomak

pre 5 godina

Mislim da bi to svakako bila dobra odluka Liverpula, za obe strane. U slucaju njegovog dolaska bila bi velika mogucnost nemira, i to je nesto sto treba izbeci po svaku cenu.

haylee

pre 5 godina

Nadam se da ce tako i biti. Ne zbog Sacirija... covek ima svako pravo da igra, bez obzira na regionalne politicke tenzije.

Ali publika sigurno ne bi izdrzala a da se ne surva u 90 minuta vredjanja na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi, a to bi bio kraj Zvezde u ovom takmicenju.

Папи

pre 5 godina

Да није било медија 99% људи није ни обраћало пажњу шта Шаћири млатара рукама.
Вештачки направљена хистерија да скрене пажњу са нестручног савеза који је кривац за дебакл на СП.

Saša

pre 5 godina

Može, ne mora, potpuno mi je svejedno stvarno... samo da nam uefa ne dovede sudiju (mislim... "sudiju")Briha, to bi bio veći problem.

Jovica

pre 5 godina

Kakva losa odluka po Zvezdu, jer bez ovoga u timu Liverpul ce biti mnogo jaci.

Inace se vidi po ovome kolika su provincija, ne znaju o nama i plase nas se. Ostrvljani, ni jedni nisu normalni.

србујем

pre 5 godina

Прелепа слика. Штета што светска класа не долази у Београд.
(фудбалер грга, 21. septembar 2018 09:30)

Па ко то зна ћирилицу?

Milivoj

pre 5 godina

Opet Šaćiri,ni sedam dana nije prošlo a lik nije standardan u iole jačem timu već pet šest godina.Bio je valjda u Stouku,bolje i da nije s obzirom gdje je Stouk sada!

Родољуб

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!

Папи

pre 5 godina

Да није било медија 99% људи није ни обраћало пажњу шта Шаћири млатара рукама.
Вештачки направљена хистерија да скрене пажњу са нестручног савеза који је кривац за дебакл на СП.

Istina leči....

pre 5 godina

Nije fer, ovo mu je bila prilika da poseti domovinu, a troškove puta plaća Liverpul.
Šalu na stranu, bila bi to mudra odluka Reds-a.

ЗР

pre 5 godina

Не постоји албански орао, постоји само српски орао.
Сви наши фудбалери сад треба да славе као Шаћири, да потпуно обесмисле његову будалаштину.

razgraničenje

pre 5 godina

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.

haylee

pre 5 godina

Nadam se da ce tako i biti. Ne zbog Sacirija... covek ima svako pravo da igra, bez obzira na regionalne politicke tenzije.

Ali publika sigurno ne bi izdrzala a da se ne surva u 90 minuta vredjanja na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi, a to bi bio kraj Zvezde u ovom takmicenju.

Stomak

pre 5 godina

Mislim da bi to svakako bila dobra odluka Liverpula, za obe strane. U slucaju njegovog dolaska bila bi velika mogucnost nemira, i to je nesto sto treba izbeci po svaku cenu.

stanislav

pre 5 godina

Bravo za Liverpul. Tako se to radi i Zvezda treba da im zahvali.
Manite se glupih komentara - ovo je fer i džentlmenski potez. Delije bi mpgle da naprave haos i izbace Zvezdu iz takmičenja.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ne dovode ga jer ni ne igra. Nema pola sata bruto od pocetka sezone. Prosecan igrac koji se kao i mnogi prosecni pri
oslavio protiv nase pacerske reprezentacije.

HARIS

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!
(Родољуб, 21. septembar 2018 09:35)

Pa i Hisaju ste zvizdali sve vrijeme.

ssssss

pre 5 godina

Да није било медија 99% људи није ни обраћало пажњу шта Шаћири млатара рукама.
(Папи, 21. septembar 2018 09:28)

Da nije bilo medija 99% ljudi ne bi ni znalo da ovaj igra za Liverpool :)

Zigzag

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!
(Родољуб, 21. septembar 2018 09:35)hysaj nije kosovar...

rankovic

pre 5 godina

Razuman je vas strah od dolaska Sacirija obzirom na onaj gol koji vam je turio ali i strah njegovog kluba govori dosta o vama..
(Mislim, 21. septembar 2018 16:24)

sve ovo najvise govori o vama komsijama postovaocima srpskog jezika.

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...šteta, veliki hendikep za Liverpul a i pravi ljubitelji fudbala će biti uskraćeni za jednu kvalitetnu sportsku vedetu na terenu. Mnogi fanovi sa Kosova i Albanije će dovesti u pitanje planirani dolazak u Beograd u novembru na utakmicu, baš grehota.

jedan od mnogih

pre 5 godina

smatram da svaki drzavljanin Srbije ima pravo da dodje u svoju zemlju, a ni Svajcarcima ne treba viza

sto se tice toga biti Albanac u Srbiji je novinarska patka jer ocigledno nemaju inspiracije za vise i bolje pa zamlacuju narod glupostima

khmmm

pre 5 godina

aj da ne igra Firminjo ili Sane pa aj i da mi nesto znači,ali ne igra Džerdan koji je grejač klupe u Liverpulu...ok,shvatam politička je vest ali fudbalski gledano to je kao da Englezi jave da ne dolazi Gobelja ili Babic u Liverpul.

Realan

pre 5 godina

Ma daj....neće mu dlaka faliti sa glave. A ako bi dao gol, svi znamo šta bi uradio i niko ne bi smeo ništa, inače zvezda nikada više ne bi videla evropsko takmičenje. Tako da nemojte da pišete ovakve tekstove kao da smo svi ovce

antiDebil

pre 5 godina

Trebali bi da ga dovedu, cisto da se testira ta tvrdnja ko bi bio manji od makovog zrna...
Sto se tice reprezentacije, nije Saciri godinama sabotirao reprezentaciju Srbije i ostavljao je bez velikih takmicenja, to je radila crvena zvezda !!! Vi ste tu malo pobrkali loncice...

Nikola

pre 5 godina

Mališa, dobrodošao si, ne boj se mi smo ipak civilizovani. Pa ni Tošić te nije dirao kada si nam dao gol a kamoli neko drugi. Dođi da se igramo fudbala.

Srbija Danas

pre 5 godina

Dakle Albanac ne sme da bude Albanac u Beogradu. Samo da podvučem u kakvom okruženju živimo, i kakvi smo ljudi.
(Kimi, 21. septembar 2018 13:36)
Da li si svestan koliko je Albanaca za stalno naseljeno u Beogradu?

Klaxon

pre 5 godina

@Dakle Albanac ne sme da bude Albanac u Beogradu. Samo da podvučem u kakvom okruženju živimo, i kakvi smo ljudi.
(Kimi, 21. septembar 2018 13:36)

Niko njemu ne brani da bude Albanac u Beogradu, niti mu iko iz Srbije brani da dodje. Kao sto vidis njegov klub ne zeli da ga dovodi.

србујем

pre 5 godina

Прелепа слика. Штета што светска класа не долази у Београд.
(фудбалер грга, 21. septembar 2018 09:30)

Па ко то зна ћирилицу?

Saša

pre 5 godina

Može, ne mora, potpuno mi je svejedno stvarno... samo da nam uefa ne dovede sudiju (mislim... "sudiju")Briha, to bi bio veći problem.

Nindza

pre 5 godina

@Kimi
Moze svako da bude Albanac u Beogradu, ali on nije Albanac vec Svajcarac koji igra za klub iz Engleske, rodjen u Srbiji, i njegov gest je bio zlonamerna provokacija.
Ako se ne secate, nije igrao ni za Kosovo ni za Albaniju, dakle, aludirao je na masovni progon Srba sa Kosova, a ne na gol za Svajcarsku.

Kokorayko

pre 5 godina

Mi smo ovde u bivšoj Jugoslaviji odlepili svi, Jedino Slovenci što se drže koliko toliko iznad svih ali oni su to bili i u SFRJ. Ostali, ponašanje ravno nuli. Samo neki ludaci,divljaci,kriminalci, verska,nacionalna i sve druge netrpeljivosti.
Ovo je postala bolesna regija za život.
Skoro sam bio u Holandiji mesec dana, Mi kao da smo različiti ne karakteri nego bića,oni su otišli ispred nas kulturološki 100 godina.
Šta se dešava ovo sa nama. I tamo ima Nacionalizma,rasizma i ostalih gluposti ali su izraženo marginalizovani,Što je kod njih potpuna manjina,kod nas je apsolutna većina.

Mislim

pre 5 godina

Obzirom na to kakav je gol zakucao vasoj reprezentaciji , znaci vasim najboljim fudbalerima , zanima me kako bi tek sad zakucavao sa boljim igracima.

cobo

pre 5 godina

Saciri je talo simpatican decko i nase gore list,da sam u mogucnosti dosao bih da gledam utakmicu sao radi Sacirija,Saleha i Klopa.Ajde Saciri orlica onog nasega :)

Kosovar

pre 5 godina

Ma Saciri, nije nas heroj. To ste vi izmislili.
Nasi fudbalski heroji su Rahica, Zhegrova, Valon Berisha. To su nasi heroji. I naravno veliki Fadil Vokrri. Ovaj Saciri igra za drugu drzavu a ne za Kosovo.

Fudbalski posmatrač

pre 5 godina

Kao potpuno nepristrasan u navijanju za bilo koji od FK u Srbiji mogu reći sledeće:
1. CZ je dostigla svoj maksimum sto se tiče svojih mogućnosti poslednje 2 god (a to je trenutno prolaz grupe u LE i grupna faza LŠ).
2. Partizan je dostigao maksimum sa ovom ekipom ove godine. Oni kao i CZ mogu da računaju na grupnu fazu LE sa 5 novih fudbalera:jednim dobrim štoperom uz mladog Markovića, 2 dobra beka, kreativcem na sredini (dok Djerlek ne sazre) i jakim napadačem poput Škuletića da se dopunjuje sa brzonogim Gomešom.

Novac nije merilo u fudbalu to znamo ali služi kao orjentir - okvirno ekipe od 20-50mil po Transfermarketu mogu da računaju na grupnu fazu LE, od 50-100mil na eliminacionu fazu u LE i grupnu fazu LŠ a preko 100 miliona možeš se nadati eliminaconoj fazi LŠ. Osvajači trofeja LŠ su izmedju 500 miliona i milijardu evra vrednost tima.

p.s. CZ je na 44miliona...dakle treba joj duplo jači sastav u budućnosti za prolazak grupe LŠ ka eliminacionoj rundi. Treće mesto (koje je po meni veoma nedostižno sada) bi bio neverovatan uspeh u ovoj grupi LŠ pogotovo.

Toliko.

Pozdrav!

Partizan 1917

pre 5 godina

Crvena zvezda neka se zahvali liverpulu na ovom potezu.
(Čika Pero, 21. septembar 2018 10:35)

Što,petarda bez Đerdana manje boli?

Milivoj

pre 5 godina

Opet Šaćiri,ni sedam dana nije prošlo a lik nije standardan u iole jačem timu već pet šest godina.Bio je valjda u Stouku,bolje i da nije s obzirom gdje je Stouk sada!

Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku

pre 5 godina

Sport iznad svega. Drug Šaćiri je sada u malo drugačijem okruženju od one u reprezentaciji.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Liverpul i Crvena zvezda su prijateljski klubovi. Kontakti postoje odavno.
(Toma Sojer, 21. septembar 2018 11:19)

Srbija nikada nije imala prijatelja u Engleskoj!

Toma Sojer

pre 5 godina

@Crvena zvezda 1913

Sve sam ubeđeniji da su navijači našeg večitog rivala u pravu kad kažu da si napaljeni klinac. I te kako imamo prijatelja u Engleskoj, konkretno u sportskom svetu. Spoljna politika nema veze sa tim. Video si kako je dočekana uprava Napolija, Den Tana je tu učestvovao, tako će biti i sa ljudima iz Liverpula, pa i PSŽ-a.

Jovica

pre 5 godina

Kakva losa odluka po Zvezdu, jer bez ovoga u timu Liverpul ce biti mnogo jaci.

Inace se vidi po ovome kolika su provincija, ne znaju o nama i plase nas se. Ostrvljani, ni jedni nisu normalni.

chb

pre 5 godina

U utorak je igrac Napolija Elseid Hisaji (Albanac) igrao 90 minuta niko A nije rekao...

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Upravi dajem besplatan predlog, Đerdanu pokloniti srpski dres naših orlova. Ipak je maleni naš državljanin i gre`ota da širimo priču u nedogled. Terza da izađe i neka kaže da je to kompromisno rešenje ;D

Straus

pre 5 godina

aj da ne igra Firminjo ili Sane pa aj i da mi nesto znači,ali ne igra Džerdan koji je grejač klupe u Liverpulu...ok,shvatam politička je vest ali fudbalski gledano to je kao da Englezi jave da ne dolazi Gobelja ili Babic u Liverpul.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (khmmm

Nije Saciri u Rusiji sa klupe pokazivao orla. Sreca za nas ako ne bude
igrao u Beogradu jer je dodatno motivisan.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.
(razgraničenje, 21. septembar 2018 09:39)

To je simbol Velike Albanije. I ti delovi države su odvojeni 20 godina, nije ovo nista novo.

Markos

pre 5 godina

KIMI
Pre nego sto pametujes mogao si da se raspitas da je recimo igrac napolija Hisaj Albanac i da mu niko nije zvizdao a saciri je provokator koji se zna sta je uradio na svetskim prvenstvu

Zlocca

pre 5 godina

Tako nesto i prilici ozbiljnom klubu....a ukokiko ga dovedu treba ga uhaositi i procesuirati pred sudom Srbije kao i proterati i uvesti mu dozivotnu zabranu ali tek nakon placanja novcane i eventialno odsluzene kazne zatvora predvidjena zakonom....

Skakac u stomak

pre 5 godina

Ja toliko ne verujem Englezima da bih posumnjao i da mi kazu da je mleko belo. Briga njih za politicke tenzije. Naprotiv, ovakva odluka i vest upravo podgrevaju politicke tenzije. Verujem da ce dovesti Albanca. Stavise, u slucaju nepovoljnog razvoja dogadjaja po njih u narednim kolima, sigurno ce uciniti sve da isprovociraju prekid u Beogradu i dobiju sluzbeno 3:0. Pazite sta vam kazem.

ja pa ja

pre 5 godina

sad zvezda ako je ozbiljan klib i srbija ozbiljna drzava treba licno da pozovu i njegabi liverpool i da im garantuju i nemu licno bezbesnost. kake su to gluppsti da momak koji igra fudbal i oseca se kao albanac nemoze da igra fudbal u beogradu. nadam se da ovo samo nasi novinari lupaju. pa koliko nasih igra po drugim drzavama pa dizu tri prsta. samo zvezda ima sad tri srbina koji su drzavljani drugih drzava.

Tor

pre 5 godina

Da je to neki igrac bitan za Liverpul dosao bi u BG pa sve da je i hitler sam.

Ovako ovaj liverpulski trecepozivar sto ne sedi ni na klupi ispade bitan. Kao da bi ga inace poveli.

Ajde bre.

karma

pre 5 godina

šta sam rekao čim sam video L'pool u grupi sa Zvezdom? Da ovaj neće smeti da dođe u BG, izmisliće mu povredu i sličan izgovor... znam i da kad Zvezda ode tamo bolje da čuva te krive kratke noge

mali Perica

pre 5 godina

Razuman je vas strah od dolaska Sacirija obzirom na onaj gol koji vam je turio ali i strah njegovog kluba govori dosta o vama..
(Mislim, 21. septembar 2018 16:24)

sve ovo najvise govori o vama komsijama postovaocima srpskog jezika.
(rankovic, 21. septembar 2018 18:19)

U srpskom, a i u mnogim drugim jezicima, veruj mi na rec, recenica se zapocinje velikim slovom.

TT

pre 5 godina

@Mamer N'goj

Smetaju primitivni veljikoaljbanski sovinisti i sitni provokatori a ne Albanci kao Albanci. E sada ako ti mislis da ste svi takvi...
P.S. Na Kosovu nema 2 miliona Albanaca, pre ce biti pola od toga.

Jumko

pre 5 godina

Hahaha, po ovakvim uvredljivim komentarima se vidi zasto je odluka odlicna i zasto jos jednom necemo pokazati sav svoj intelekt kada nam bace mamac!

Jumko

pre 5 godina

@Rodoljub Ma nije problem u nama... I sudije i rezervni igraci kada izlaze iz tunela na teren na zagrevanje pale vatru pa ih zato doceka salva zvizduka i uvreda!

razgraničenje

pre 5 godina

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.

HARIS

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!
(Родољуб, 21. septembar 2018 09:35)

Pa i Hisaju ste zvizdali sve vrijeme.

Родољуб

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!

Папи

pre 5 godina

Да није било медија 99% људи није ни обраћало пажњу шта Шаћири млатара рукама.
Вештачки направљена хистерија да скрене пажњу са нестручног савеза који је кривац за дебакл на СП.

ЗР

pre 5 godina

Не постоји албански орао, постоји само српски орао.
Сви наши фудбалери сад треба да славе као Шаћири, да потпуно обесмисле његову будалаштину.

Zlocca

pre 5 godina

Tako nesto i prilici ozbiljnom klubu....a ukokiko ga dovedu treba ga uhaositi i procesuirati pred sudom Srbije kao i proterati i uvesti mu dozivotnu zabranu ali tek nakon placanja novcane i eventialno odsluzene kazne zatvora predvidjena zakonom....

Zigzag

pre 5 godina

Nije problem u nama. Evo Hisaj je dolazio sa Napolijem, niko ga nije ni pomenuo. A ovaj mali bezobrazni koji pali vatru, bolje da ostane u Engleskoj!
(Родољуб, 21. septembar 2018 09:35)hysaj nije kosovar...

Istina leči....

pre 5 godina

Nije fer, ovo mu je bila prilika da poseti domovinu, a troškove puta plaća Liverpul.
Šalu na stranu, bila bi to mudra odluka Reds-a.

Stomak

pre 5 godina

Mislim da bi to svakako bila dobra odluka Liverpula, za obe strane. U slucaju njegovog dolaska bila bi velika mogucnost nemira, i to je nesto sto treba izbeci po svaku cenu.

antiDebil

pre 5 godina

Trebali bi da ga dovedu, cisto da se testira ta tvrdnja ko bi bio manji od makovog zrna...
Sto se tice reprezentacije, nije Saciri godinama sabotirao reprezentaciju Srbije i ostavljao je bez velikih takmicenja, to je radila crvena zvezda !!! Vi ste tu malo pobrkali loncice...

Mislim

pre 5 godina

Obzirom na to kakav je gol zakucao vasoj reprezentaciji , znaci vasim najboljim fudbalerima , zanima me kako bi tek sad zakucavao sa boljim igracima.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Ne dovode ga jer ni ne igra. Nema pola sata bruto od pocetka sezone. Prosecan igrac koji se kao i mnogi prosecni pri
oslavio protiv nase pacerske reprezentacije.

Nindza

pre 5 godina

@Kimi
Moze svako da bude Albanac u Beogradu, ali on nije Albanac vec Svajcarac koji igra za klub iz Engleske, rodjen u Srbiji, i njegov gest je bio zlonamerna provokacija.
Ako se ne secate, nije igrao ni za Kosovo ni za Albaniju, dakle, aludirao je na masovni progon Srba sa Kosova, a ne na gol za Svajcarsku.

Fljerond Jashari

pre 5 godina

...šteta, veliki hendikep za Liverpul a i pravi ljubitelji fudbala će biti uskraćeni za jednu kvalitetnu sportsku vedetu na terenu. Mnogi fanovi sa Kosova i Albanije će dovesti u pitanje planirani dolazak u Beograd u novembru na utakmicu, baš grehota.

cobo

pre 5 godina

Saciri je talo simpatican decko i nase gore list,da sam u mogucnosti dosao bih da gledam utakmicu sao radi Sacirija,Saleha i Klopa.Ajde Saciri orlica onog nasega :)

karma

pre 5 godina

šta sam rekao čim sam video L'pool u grupi sa Zvezdom? Da ovaj neće smeti da dođe u BG, izmisliće mu povredu i sličan izgovor... znam i da kad Zvezda ode tamo bolje da čuva te krive kratke noge

Partizan 1917

pre 5 godina

Crvena zvezda neka se zahvali liverpulu na ovom potezu.
(Čika Pero, 21. septembar 2018 10:35)

Što,petarda bez Đerdana manje boli?

rankovic

pre 5 godina

Razuman je vas strah od dolaska Sacirija obzirom na onaj gol koji vam je turio ali i strah njegovog kluba govori dosta o vama..
(Mislim, 21. septembar 2018 16:24)

sve ovo najvise govori o vama komsijama postovaocima srpskog jezika.

haylee

pre 5 godina

Nadam se da ce tako i biti. Ne zbog Sacirija... covek ima svako pravo da igra, bez obzira na regionalne politicke tenzije.

Ali publika sigurno ne bi izdrzala a da se ne surva u 90 minuta vredjanja na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi, a to bi bio kraj Zvezde u ovom takmicenju.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.
(razgraničenje, 21. septembar 2018 09:39)

To je simbol Velike Albanije. I ti delovi države su odvojeni 20 godina, nije ovo nista novo.

Jovica

pre 5 godina

Kakva losa odluka po Zvezdu, jer bez ovoga u timu Liverpul ce biti mnogo jaci.

Inace se vidi po ovome kolika su provincija, ne znaju o nama i plase nas se. Ostrvljani, ni jedni nisu normalni.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Liverpul i Crvena zvezda su prijateljski klubovi. Kontakti postoje odavno.
(Toma Sojer, 21. septembar 2018 11:19)

Srbija nikada nije imala prijatelja u Engleskoj!

stanislav

pre 5 godina

Bravo za Liverpul. Tako se to radi i Zvezda treba da im zahvali.
Manite se glupih komentara - ovo je fer i džentlmenski potez. Delije bi mpgle da naprave haos i izbace Zvezdu iz takmičenja.

Nikola

pre 5 godina

Mališa, dobrodošao si, ne boj se mi smo ipak civilizovani. Pa ni Tošić te nije dirao kada si nam dao gol a kamoli neko drugi. Dođi da se igramo fudbala.

khmmm

pre 5 godina

aj da ne igra Firminjo ili Sane pa aj i da mi nesto znači,ali ne igra Džerdan koji je grejač klupe u Liverpulu...ok,shvatam politička je vest ali fudbalski gledano to je kao da Englezi jave da ne dolazi Gobelja ili Babic u Liverpul.

Srbija Danas

pre 5 godina

Dakle Albanac ne sme da bude Albanac u Beogradu. Samo da podvučem u kakvom okruženju živimo, i kakvi smo ljudi.
(Kimi, 21. septembar 2018 13:36)
Da li si svestan koliko je Albanaca za stalno naseljeno u Beogradu?

србујем

pre 5 godina

Прелепа слика. Штета што светска класа не долази у Београд.
(фудбалер грга, 21. septembar 2018 09:30)

Па ко то зна ћирилицу?

TT

pre 5 godina

@Mamer N'goj

Smetaju primitivni veljikoaljbanski sovinisti i sitni provokatori a ne Albanci kao Albanci. E sada ako ti mislis da ste svi takvi...
P.S. Na Kosovu nema 2 miliona Albanaca, pre ce biti pola od toga.

Markos

pre 5 godina

KIMI
Pre nego sto pametujes mogao si da se raspitas da je recimo igrac napolija Hisaj Albanac i da mu niko nije zvizdao a saciri je provokator koji se zna sta je uradio na svetskim prvenstvu

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Upravi dajem besplatan predlog, Đerdanu pokloniti srpski dres naših orlova. Ipak je maleni naš državljanin i gre`ota da širimo priču u nedogled. Terza da izađe i neka kaže da je to kompromisno rešenje ;D

Realan

pre 5 godina

Ma daj....neće mu dlaka faliti sa glave. A ako bi dao gol, svi znamo šta bi uradio i niko ne bi smeo ništa, inače zvezda nikada više ne bi videla evropsko takmičenje. Tako da nemojte da pišete ovakve tekstove kao da smo svi ovce

Klaxon

pre 5 godina

@Dakle Albanac ne sme da bude Albanac u Beogradu. Samo da podvučem u kakvom okruženju živimo, i kakvi smo ljudi.
(Kimi, 21. septembar 2018 13:36)

Niko njemu ne brani da bude Albanac u Beogradu, niti mu iko iz Srbije brani da dodje. Kao sto vidis njegov klub ne zeli da ga dovodi.

Straus

pre 5 godina

aj da ne igra Firminjo ili Sane pa aj i da mi nesto znači,ali ne igra Džerdan koji je grejač klupe u Liverpulu...ok,shvatam politička je vest ali fudbalski gledano to je kao da Englezi jave da ne dolazi Gobelja ili Babic u Liverpul.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (khmmm

Nije Saciri u Rusiji sa klupe pokazivao orla. Sreca za nas ako ne bude
igrao u Beogradu jer je dodatno motivisan.

ja pa ja

pre 5 godina

sad zvezda ako je ozbiljan klib i srbija ozbiljna drzava treba licno da pozovu i njegabi liverpool i da im garantuju i nemu licno bezbesnost. kake su to gluppsti da momak koji igra fudbal i oseca se kao albanac nemoze da igra fudbal u beogradu. nadam se da ovo samo nasi novinari lupaju. pa koliko nasih igra po drugim drzavama pa dizu tri prsta. samo zvezda ima sad tri srbina koji su drzavljani drugih drzava.

Tor

pre 5 godina

Da je to neki igrac bitan za Liverpul dosao bi u BG pa sve da je i hitler sam.

Ovako ovaj liverpulski trecepozivar sto ne sedi ni na klupi ispade bitan. Kao da bi ga inace poveli.

Ajde bre.

ssssss

pre 5 godina

Да није било медија 99% људи није ни обраћало пажњу шта Шаћири млатара рукама.
(Папи, 21. septembar 2018 09:28)

Da nije bilo medija 99% ljudi ne bi ni znalo da ovaj igra za Liverpool :)

Fudbalski posmatrač

pre 5 godina

Kao potpuno nepristrasan u navijanju za bilo koji od FK u Srbiji mogu reći sledeće:
1. CZ je dostigla svoj maksimum sto se tiče svojih mogućnosti poslednje 2 god (a to je trenutno prolaz grupe u LE i grupna faza LŠ).
2. Partizan je dostigao maksimum sa ovom ekipom ove godine. Oni kao i CZ mogu da računaju na grupnu fazu LE sa 5 novih fudbalera:jednim dobrim štoperom uz mladog Markovića, 2 dobra beka, kreativcem na sredini (dok Djerlek ne sazre) i jakim napadačem poput Škuletića da se dopunjuje sa brzonogim Gomešom.

Novac nije merilo u fudbalu to znamo ali služi kao orjentir - okvirno ekipe od 20-50mil po Transfermarketu mogu da računaju na grupnu fazu LE, od 50-100mil na eliminacionu fazu u LE i grupnu fazu LŠ a preko 100 miliona možeš se nadati eliminaconoj fazi LŠ. Osvajači trofeja LŠ su izmedju 500 miliona i milijardu evra vrednost tima.

p.s. CZ je na 44miliona...dakle treba joj duplo jači sastav u budućnosti za prolazak grupe LŠ ka eliminacionoj rundi. Treće mesto (koje je po meni veoma nedostižno sada) bi bio neverovatan uspeh u ovoj grupi LŠ pogotovo.

Toliko.

Pozdrav!

Milivoj

pre 5 godina

Opet Šaćiri,ni sedam dana nije prošlo a lik nije standardan u iole jačem timu već pet šest godina.Bio je valjda u Stouku,bolje i da nije s obzirom gdje je Stouk sada!

Saša

pre 5 godina

Može, ne mora, potpuno mi je svejedno stvarno... samo da nam uefa ne dovede sudiju (mislim... "sudiju")Briha, to bi bio veći problem.

Kosovar

pre 5 godina

Ma Saciri, nije nas heroj. To ste vi izmislili.
Nasi fudbalski heroji su Rahica, Zhegrova, Valon Berisha. To su nasi heroji. I naravno veliki Fadil Vokrri. Ovaj Saciri igra za drugu drzavu a ne za Kosovo.

chb

pre 5 godina

U utorak je igrac Napolija Elseid Hisaji (Albanac) igrao 90 minuta niko A nije rekao...

Kakvog "albanskog orla" je pokazivao, i zašto ne sme da se bude Albanac u Srbiji? Sugerisanjem da je danas opasno biti Albanac u Srbiji vrši se psihološka priprema za odvajanje svih delova Srbije gde žive Albanci, i predaja drugoj državi.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Ja toliko ne verujem Englezima da bih posumnjao i da mi kazu da je mleko belo. Briga njih za politicke tenzije. Naprotiv, ovakva odluka i vest upravo podgrevaju politicke tenzije. Verujem da ce dovesti Albanca. Stavise, u slucaju nepovoljnog razvoja dogadjaja po njih u narednim kolima, sigurno ce uciniti sve da isprovociraju prekid u Beogradu i dobiju sluzbeno 3:0. Pazite sta vam kazem.

Kokorayko

pre 5 godina

Mi smo ovde u bivšoj Jugoslaviji odlepili svi, Jedino Slovenci što se drže koliko toliko iznad svih ali oni su to bili i u SFRJ. Ostali, ponašanje ravno nuli. Samo neki ludaci,divljaci,kriminalci, verska,nacionalna i sve druge netrpeljivosti.
Ovo je postala bolesna regija za život.
Skoro sam bio u Holandiji mesec dana, Mi kao da smo različiti ne karakteri nego bića,oni su otišli ispred nas kulturološki 100 godina.
Šta se dešava ovo sa nama. I tamo ima Nacionalizma,rasizma i ostalih gluposti ali su izraženo marginalizovani,Što je kod njih potpuna manjina,kod nas je apsolutna većina.

Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku

pre 5 godina

Sport iznad svega. Drug Šaćiri je sada u malo drugačijem okruženju od one u reprezentaciji.

Jumko

pre 5 godina

@Rodoljub Ma nije problem u nama... I sudije i rezervni igraci kada izlaze iz tunela na teren na zagrevanje pale vatru pa ih zato doceka salva zvizduka i uvreda!

Jumko

pre 5 godina

Hahaha, po ovakvim uvredljivim komentarima se vidi zasto je odluka odlicna i zasto jos jednom necemo pokazati sav svoj intelekt kada nam bace mamac!

jedan od mnogih

pre 5 godina

smatram da svaki drzavljanin Srbije ima pravo da dodje u svoju zemlju, a ni Svajcarcima ne treba viza

sto se tice toga biti Albanac u Srbiji je novinarska patka jer ocigledno nemaju inspiracije za vise i bolje pa zamlacuju narod glupostima

mali Perica

pre 5 godina

Razuman je vas strah od dolaska Sacirija obzirom na onaj gol koji vam je turio ali i strah njegovog kluba govori dosta o vama..
(Mislim, 21. septembar 2018 16:24)

sve ovo najvise govori o vama komsijama postovaocima srpskog jezika.
(rankovic, 21. septembar 2018 18:19)

U srpskom, a i u mnogim drugim jezicima, veruj mi na rec, recenica se zapocinje velikim slovom.

Toma Sojer

pre 5 godina

@Crvena zvezda 1913

Sve sam ubeđeniji da su navijači našeg večitog rivala u pravu kad kažu da si napaljeni klinac. I te kako imamo prijatelja u Engleskoj, konkretno u sportskom svetu. Spoljna politika nema veze sa tim. Video si kako je dočekana uprava Napolija, Den Tana je tu učestvovao, tako će biti i sa ljudima iz Liverpula, pa i PSŽ-a.