Ponedeljak, 10.09.2018.

02:11

Del Potro: Novak mi je idol i veliki prijatelj

Huan Martin del Potro odao je priznanje Novaku Đokoviću za novu titulu na US openu.

Izvor: B92

Del Potro: Novak mi je idol i veliki prijatelj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

mag

pre 5 godina

evo ovde se vidi kakvi su fanovi del potra oni sto vicu "samelji ga", "donje strnjike su uz tebe", "oduci novaka od tenisa"...
...niko da cestita coveku drugo mesto na us openu...
...zar je to mali uspeh...???
..."navijaci"...

Evo ja cu da ti odgovoirim. Trebo je jace da ga bije, sta drugari ovo ono, trebo je kuk da mu zavrne.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Delpo je car. Kad sam video da ulazi u finale oduševio sam se jer kad njih dvojica igraju ko god da pobedi meni je u redu. Naravno za Novaka uvek pre.

pa nije da nije

pre 5 godina

Могао је и Новак неку лијепу ријеч за њега осим оних о подршци за Делпа.Било би фино да га Новак позове у Србију кад буде усељавао у своју резиденцију у Срему.Чисто да Делпо види колико га народ у Србији воли и поштује
(Само кажем, 10. septembar 2018 02:31)

Pa pomenuo ga je Nole, rekao je da je nakon svoje operacije shvatio kroz sta je sve Delpo prolazio tokom tri godine, tada ga je Delpo prigrlio. Dalje, Nole je pre meca rekao da je Delpo uvek bio Top5. Delpo zna da ga Nole gotivi, kao i svi mi. Za mene je Delpo najbolji covek na turu, neverovatna pojava - sinoc bi dobio bilo koga osim Noleta.

Dragan

pre 5 godina

Novak bi trebao da organizuje neki egzibicioni mec protiv Delpa u dobrotvorne svrhe, pa da pozdravimo ovog izuzetnog sportistu i coveka u areni pred 20.000 gledalaca.
(ring of fire, 10. septembar 2018 07:27)

U pravu si bilo bi sjajno kad bi odigrali mec u Beogradu da Delpo vidi koliko ga ljudi ovde cene jer cisto sumnjam da to zna.

mag

pre 5 godina

Ne verujem mu ni rec. Pre mesec dana je govorio da su najbolji teniseri ikada Federer i Rafa i da je Vavrinka mnogo dobar ... nijednom nije pomenuo noleta. Pusti ti to brate mi smo ortaci a navijaci tvoji ga pljuvali ceo mec. Pali bre.

Runzo Objektivni

pre 5 godina

Kad Novak igra i melje protivnike, nikog mi nije žao - ma ni Tipsu ni Troickog nisam žalio jer je, prosto, bolji. Ali sinoć mi je toliko bilo žao kad sam video Del Potrove suze, ne samo zbog toga što je izuzetna osoba, već pre svega zato što je posle niza operacija i padova uspeo da se vrati u sam vrh, a onda stao na jedan (doduše ogroman) korak od sna. Težak je to osećaj. Ali evo, od srca mu želim da sledeće godine uzme USO - nakon što Đoković veže još jedan GS. U tom slučaju "pauza" može da se pravi baš u Njujorku :)

ring of fire

pre 5 godina

Novak bi trebao da organizuje neki egzibicioni mec protiv Delpa u dobrotvorne svrhe, pa da pozdravimo ovog izuzetnog sportistu i coveka u areni pred 20.000 gledalaca.

cepi

pre 5 godina

ljudina je ovaj Delpotro..naravno da sam navijao za Noleta ali da je izgubio kojim slucajem ne bi mi bilo toliko krivo kao kada je gubio od drugih tenisera...bilo bi lepo da Delp uzme jos neki gren slem..

Realno

pre 5 godina

Svaka čast ovom momku na izjavama,ponašanju i igri.Drago mi je što ga je Novak dobio ali ako bi morao od nekog da Đoković izgubi,najmanje bi mi bilo krivo da to bude od Del Potra,ovakvog sportiste i čoveka.

Момчино свака част

pre 5 godina

Стварно сам мислио да ће Ноле лакше добити финале,али Делпо ме одушевио,није се предавао до краја.Још не могу да дођем себи какве су поене играли.И за тај ниво тениса сам мислио да може само Надал да пружи.Још једном свака част Делпо.

kraja

pre 5 godina

...evo ovde se vidi kakvi su fanovi del potra oni sto vicu "samelji ga", "donje strnjike su uz tebe", "oduci novaka od tenisa"...
...niko da cestita coveku drugo mesto na us openu...
...zar je to mali uspeh...???
..."navijaci"...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Veliki si Huane. Baš naporan meč, posmatrajte bar pola seta iz ugla Novakovog protivnika i sve će biti jasnije. Njegov iskonski šampionski i ratnički nerv je tetanus, penicilin za svaki uraganski napad i već viđen poen i gem. Na 4:3 40:15 na Delpov servis je trebao samo jedan poen više, za pritisak, paralizu i desila se greška i instant brejk. Pre toga ni na jednom servisu nije ni zapretio. Čudo. Ljudski zid zaista. Svako ko je pomislio da će bataliti i potonuti veze nema niti ga poznaje. Da li je telo i forma na 70-80% nije ni bitno. Glava je tu, urlik je tu, pesnica, vilica, pogled. To je brat u punom sjaju. Lepo je videti te u starom sedlu šampione, idemo dalje.

it’s my life

pre 5 godina

A Serena nevera šta ovaj priča,...Jako korektna izjava Del Potra.Veliki i u porazu.Naleteo je na zid(on the wall).Dao je zadnji atom snage.Servisi preko 200km.Dzabe sve kada na drugoj strani najjači riterner svih vremena,..

despot

pre 5 godina

Evo zasto volim delpa, veliki i skroman covek. Zao mi je sto nije mogao da pruzi vise zbog povreda koje su ga pratile. On je cetvrti clan vtzv. velike cetvorke a ne Marej.

Blaza

pre 5 godina

Del Potro je sjajan igrac i jos veci covek sa ogromnim srcem. Njega prosto morate voletu jer pleni dobrotom. Koliko mi je drago sto je Novak pobedio, toliko mi je zao sto je Del Potro izgubio. Zelim mu puno zdravlja a titule ce doci.

ljAXE

pre 5 godina

Ajmo ovako. Prijatelji jesu i to veliki. Ali na terenu, ljuti, bespostedni rivali. Delpotro je pobedio Novaka u Riju i tada smo prvi put videli Novaka zarozanog u suze gde nastaje najveci pad u njegovoj karijeri. Novak je na konferenciji za stampu pre dva dana, tri puta ponovio da mu je Delpo u Riju naneo jedan od najtezih i najbolnijih poraza u karijeri. Tada sam znao da Novak danas uzima titulu. Strpljivo je cekao veliku scenu i danas je izasao fokusiran vise nego ikad. Zver se vratila. Docice na red i Vavrinka i Cheng i ostali. Vreme za naplatu starih dugova je dosao.

DrveniAdvokat

pre 5 godina

Bilo mi ga je iskreno zao, dobar je covek pre svega, a i teniser. Videlo se da je verovao da moze do pobede, ali takav je sport, okrutan ponekad. Kad je dobio Noleta na Olimpijadi, tesio ga je 'na klupi' i nakon meca, to je pravi kolega sportista i prijatelj.

Ivan

pre 5 godina

Ovo kada je rekao da mu je Novak idol, uopste nisam mogao ni da cujem na rts, jer je Mijaljevic pricao preko njega i pogresno prevodio ujedno.

Brat

pre 5 godina

Jedna reč brat!

Njegove suze....reči...

Možda zvuči glupo , da sam Novak ne bih godinama igrao US Open samo da ga on osvoji, njemu to mnogo znači.

Publika je pokazala da su dno dna. Onakva anti kultura u elitnom sportu...

Stef

pre 5 godina

Kakva emotivna gromadq i ljudina..fali ovakvih sportista danas, čovek sa neiskvarenim sistemom vrednosti, skroman, prizemljen i krajnje pozitivan.

Kanidja PG

pre 5 godina

Veliki veliki Del Potro i u porazu.
Sjajno prijateljstvo,posle Vimbldona odma je čestitao Novaku-IDEMO na srpskom jeziku.
Ljudina u svakom pogledu.

Novak, pa Delpo!

pre 5 godina

Delpo, da si igrao protiv bilo koga drugog, radovao bih se tvojoj pobedi kao svakoj Novakovoj. Ziv i zdrav bio i... osvojices ti nekoliko GS. U to sam siguran.

PS

Svim Novakovim bracnim "savetnicima", "nutricionistima", "poreznicima" i ostalim malodusnicima koji se sad opet javljaju kao veliki navijaci, jedan veeeliki… srednji prst!

Nebojša

pre 5 godina

Koliko sam bio naoštren da ga Novak pobedi toliko mi je posle završetka meča bilo žao Delpotra nadam se da će uspeti da uzme drugu titulu zaslužio ju je

Mikii

pre 5 godina

Zahvali se ti Bogu sto si uopste bio u prilici da budes statista u finalu. Da je taj isti Bog bio samo malo naklonjen Nadalu, ti bi se proveo bas kao i prosle godine u duelu sa istim, a i ove na Vimbldonu. Zestoko precenjen teniser, zestoko.

Posmatrač

pre 5 godina

Stvarni žal što Delpo se mučio sa povredavama kroz karijeru da nije tako ne bi pričali o tome kako su povrede uništile već bi se pričalo kao osvajaču više Grend Slemove i masterse.

Otežavajuća okolnost što zna on to da je tako zbog čega mu sve pada teško.

Kao ovaj poraz u finalu gde je prosto naleteo na boljeg za dve nijanse od sebe. A to Novak jeste !

MM

pre 5 godina

Izuzetan igrač. Taj forhend je vjerovatno jedan od najboljih u istoriji. Bez pretjerivanja. Tzv. "ravnjača" koja leti ko Koliko je samo puta to vratio u ovom meču bekhednom, 5m od linije, iz špage i to još uz osnovnu liniju.... Ali, ono što je nevjerovatno za ovoga igrača, jeste samo broj povreda koliko je imao. Ti zglobovi su ga koštali vjerovatno mnogo veće karijere. Ali opet. GS + Masters + Salatara, 20 titula. Jedan Karlos Moja, bivši prvi reket svijeta je toliko osvojio za karijere. A Del Potrov max. je 3. mjesto.. Pa vi vidite razliku.. Tek da ne pričam koliko puta se samo vraćao... Iznova i iznova. Bojao sam se da će taj BH moći da igra samo slajsom, a on ne samo da je vratio spin, nego mu je to postalo i oružje... Ono što je posebno zanimljivo je koliko je teških poraza nanio Đokoviću, Nadalu i Federeru... Taj NY 2009. godine. Nije džabe RF spominjao baš taj poraz u finalima Slemova, između svih ostalih... Pa ove godine IW nakon propuštene Rodžerove 3 meč lopte... A Đokoviću... 2 najbolnija možda i u karijeri. Rio 2016. godine, London 2012. - 2 Olimpijade.. Milion puta je isticao koliko su mu OI važne...
Generalno, ova era teniska jeste zaista zlatna era tenisa. Velika trojka - 50 Slemova. Endi + Stan = 6. Delpo taj Njujork, ajde i Čilić... Nezabilježeno. Toliko kvalitetnih igrača koji su mogli da urade mnogo više da nije bilo trojice najvećih titana ovoga sporta - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Dika

pre 5 godina

Noleee, cestitke iz srca! Samo napred! Svaka cast i Delpotru, divan covek, fer igrac. Divno je videti ih koliko se vole i postuju. Prijateljstvo iznad svega.?

Jovan

pre 5 godina

Steta zbog povreda,bio bi veoma neugodan teniser i ne bi mogli velika trojka da osvoji ovoliko trofeja!
Al je zato najveci sportista od tenisera i retko iskrena osoba.
Nadam se da ce osvojiti jos koji turnir,zasluzio je.

Nikola

pre 5 godina

Ali ona situacija nakon meča će mi zauvek ostati u sećanju. Svetla pogašena, Delpo sedi na klup i plače, dolazi Novak grli ga i teši. E to vam je ljudi primer pravog prijateljstva i poštovanja jednog sportiste prema drugom. Ovakvo prijateljstvo izmedju dva rivala nikad ni u jednom sportu nisam video. Taj snimak treba Sereni da puštaju svako jutro kad ustane da nauči nešto.

Само кажем

pre 5 godina

Могао је и Новак неку лијепу ријеч за њега осим оних о подршци за Делпа.Било би фино да га Новак позове у Србију кад буде усељавао у своју резиденцију у Срему.Чисто да Делпо види колико га народ у Србији воли и поштује

shox

pre 5 godina

Veliko srce u Diva iz Tandila.

Na terenu kada natepa loptu iz forhenda kao da je iz centrifuge izletela, a večeras je mnogo njih Nole nekako uspevao da vrati pa neretko i da potpuno preokrene poene. Van terena je kao kučence - čovek da ga zagrli koliko je umiljat i privržen onima koji ga vole.

Samo da ostane zdrav pa, ako potraje duže od Novaka, da i on uzme još koji Grend Slem.

retko pametan

pre 5 godina

kakva faca, odusevile su me suze na kraju meca, to pokazuje koliko mu je stalo da bude sampion... I kad je Novak vodio 2:0 i servirao za mec, ni tada se nije predao.
Da nije imao ozbiljan problem sa povredama bio bi mozda i veci teniser od Mareja.

Ima tu glavu sampiona ,ozbiljno oruzije u vidu odlicnog forhenda..verovatno bi i bekhend bio bolji.

ja mu od srca zelim sve najlepse

ring of fire

pre 5 godina

Novak bi trebao da organizuje neki egzibicioni mec protiv Delpa u dobrotvorne svrhe, pa da pozdravimo ovog izuzetnog sportistu i coveka u areni pred 20.000 gledalaca.

Realno

pre 5 godina

Svaka čast ovom momku na izjavama,ponašanju i igri.Drago mi je što ga je Novak dobio ali ako bi morao od nekog da Đoković izgubi,najmanje bi mi bilo krivo da to bude od Del Potra,ovakvog sportiste i čoveka.

despot

pre 5 godina

Evo zasto volim delpa, veliki i skroman covek. Zao mi je sto nije mogao da pruzi vise zbog povreda koje su ga pratile. On je cetvrti clan vtzv. velike cetvorke a ne Marej.

Runzo Objektivni

pre 5 godina

Kad Novak igra i melje protivnike, nikog mi nije žao - ma ni Tipsu ni Troickog nisam žalio jer je, prosto, bolji. Ali sinoć mi je toliko bilo žao kad sam video Del Potrove suze, ne samo zbog toga što je izuzetna osoba, već pre svega zato što je posle niza operacija i padova uspeo da se vrati u sam vrh, a onda stao na jedan (doduše ogroman) korak od sna. Težak je to osećaj. Ali evo, od srca mu želim da sledeće godine uzme USO - nakon što Đoković veže još jedan GS. U tom slučaju "pauza" može da se pravi baš u Njujorku :)

Само кажем

pre 5 godina

Могао је и Новак неку лијепу ријеч за њега осим оних о подршци за Делпа.Било би фино да га Новак позове у Србију кад буде усељавао у своју резиденцију у Срему.Чисто да Делпо види колико га народ у Србији воли и поштује

Dika

pre 5 godina

Noleee, cestitke iz srca! Samo napred! Svaka cast i Delpotru, divan covek, fer igrac. Divno je videti ih koliko se vole i postuju. Prijateljstvo iznad svega.?

MM

pre 5 godina

Izuzetan igrač. Taj forhend je vjerovatno jedan od najboljih u istoriji. Bez pretjerivanja. Tzv. "ravnjača" koja leti ko Koliko je samo puta to vratio u ovom meču bekhednom, 5m od linije, iz špage i to još uz osnovnu liniju.... Ali, ono što je nevjerovatno za ovoga igrača, jeste samo broj povreda koliko je imao. Ti zglobovi su ga koštali vjerovatno mnogo veće karijere. Ali opet. GS + Masters + Salatara, 20 titula. Jedan Karlos Moja, bivši prvi reket svijeta je toliko osvojio za karijere. A Del Potrov max. je 3. mjesto.. Pa vi vidite razliku.. Tek da ne pričam koliko puta se samo vraćao... Iznova i iznova. Bojao sam se da će taj BH moći da igra samo slajsom, a on ne samo da je vratio spin, nego mu je to postalo i oružje... Ono što je posebno zanimljivo je koliko je teških poraza nanio Đokoviću, Nadalu i Federeru... Taj NY 2009. godine. Nije džabe RF spominjao baš taj poraz u finalima Slemova, između svih ostalih... Pa ove godine IW nakon propuštene Rodžerove 3 meč lopte... A Đokoviću... 2 najbolnija možda i u karijeri. Rio 2016. godine, London 2012. - 2 Olimpijade.. Milion puta je isticao koliko su mu OI važne...
Generalno, ova era teniska jeste zaista zlatna era tenisa. Velika trojka - 50 Slemova. Endi + Stan = 6. Delpo taj Njujork, ajde i Čilić... Nezabilježeno. Toliko kvalitetnih igrača koji su mogli da urade mnogo više da nije bilo trojice najvećih titana ovoga sporta - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

it’s my life

pre 5 godina

A Serena nevera šta ovaj priča,...Jako korektna izjava Del Potra.Veliki i u porazu.Naleteo je na zid(on the wall).Dao je zadnji atom snage.Servisi preko 200km.Dzabe sve kada na drugoj strani najjači riterner svih vremena,..

Dragan

pre 5 godina

Novak bi trebao da organizuje neki egzibicioni mec protiv Delpa u dobrotvorne svrhe, pa da pozdravimo ovog izuzetnog sportistu i coveka u areni pred 20.000 gledalaca.
(ring of fire, 10. septembar 2018 07:27)

U pravu si bilo bi sjajno kad bi odigrali mec u Beogradu da Delpo vidi koliko ga ljudi ovde cene jer cisto sumnjam da to zna.

ljAXE

pre 5 godina

Ajmo ovako. Prijatelji jesu i to veliki. Ali na terenu, ljuti, bespostedni rivali. Delpotro je pobedio Novaka u Riju i tada smo prvi put videli Novaka zarozanog u suze gde nastaje najveci pad u njegovoj karijeri. Novak je na konferenciji za stampu pre dva dana, tri puta ponovio da mu je Delpo u Riju naneo jedan od najtezih i najbolnijih poraza u karijeri. Tada sam znao da Novak danas uzima titulu. Strpljivo je cekao veliku scenu i danas je izasao fokusiran vise nego ikad. Zver se vratila. Docice na red i Vavrinka i Cheng i ostali. Vreme za naplatu starih dugova je dosao.

pa nije da nije

pre 5 godina

Могао је и Новак неку лијепу ријеч за њега осим оних о подршци за Делпа.Било би фино да га Новак позове у Србију кад буде усељавао у своју резиденцију у Срему.Чисто да Делпо види колико га народ у Србији воли и поштује
(Само кажем, 10. septembar 2018 02:31)

Pa pomenuo ga je Nole, rekao je da je nakon svoje operacije shvatio kroz sta je sve Delpo prolazio tokom tri godine, tada ga je Delpo prigrlio. Dalje, Nole je pre meca rekao da je Delpo uvek bio Top5. Delpo zna da ga Nole gotivi, kao i svi mi. Za mene je Delpo najbolji covek na turu, neverovatna pojava - sinoc bi dobio bilo koga osim Noleta.

DrveniAdvokat

pre 5 godina

Bilo mi ga je iskreno zao, dobar je covek pre svega, a i teniser. Videlo se da je verovao da moze do pobede, ali takav je sport, okrutan ponekad. Kad je dobio Noleta na Olimpijadi, tesio ga je 'na klupi' i nakon meca, to je pravi kolega sportista i prijatelj.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Delpo je car. Kad sam video da ulazi u finale oduševio sam se jer kad njih dvojica igraju ko god da pobedi meni je u redu. Naravno za Novaka uvek pre.

Nikola

pre 5 godina

Ali ona situacija nakon meča će mi zauvek ostati u sećanju. Svetla pogašena, Delpo sedi na klup i plače, dolazi Novak grli ga i teši. E to vam je ljudi primer pravog prijateljstva i poštovanja jednog sportiste prema drugom. Ovakvo prijateljstvo izmedju dva rivala nikad ni u jednom sportu nisam video. Taj snimak treba Sereni da puštaju svako jutro kad ustane da nauči nešto.

Ivan

pre 5 godina

Ovo kada je rekao da mu je Novak idol, uopste nisam mogao ni da cujem na rts, jer je Mijaljevic pricao preko njega i pogresno prevodio ujedno.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Veliki si Huane. Baš naporan meč, posmatrajte bar pola seta iz ugla Novakovog protivnika i sve će biti jasnije. Njegov iskonski šampionski i ratnički nerv je tetanus, penicilin za svaki uraganski napad i već viđen poen i gem. Na 4:3 40:15 na Delpov servis je trebao samo jedan poen više, za pritisak, paralizu i desila se greška i instant brejk. Pre toga ni na jednom servisu nije ni zapretio. Čudo. Ljudski zid zaista. Svako ko je pomislio da će bataliti i potonuti veze nema niti ga poznaje. Da li je telo i forma na 70-80% nije ni bitno. Glava je tu, urlik je tu, pesnica, vilica, pogled. To je brat u punom sjaju. Lepo je videti te u starom sedlu šampione, idemo dalje.

Kanidja PG

pre 5 godina

Veliki veliki Del Potro i u porazu.
Sjajno prijateljstvo,posle Vimbldona odma je čestitao Novaku-IDEMO na srpskom jeziku.
Ljudina u svakom pogledu.

Момчино свака част

pre 5 godina

Стварно сам мислио да ће Ноле лакше добити финале,али Делпо ме одушевио,није се предавао до краја.Још не могу да дођем себи какве су поене играли.И за тај ниво тениса сам мислио да може само Надал да пружи.Још једном свака част Делпо.

Stef

pre 5 godina

Kakva emotivna gromadq i ljudina..fali ovakvih sportista danas, čovek sa neiskvarenim sistemom vrednosti, skroman, prizemljen i krajnje pozitivan.

Novak, pa Delpo!

pre 5 godina

Delpo, da si igrao protiv bilo koga drugog, radovao bih se tvojoj pobedi kao svakoj Novakovoj. Ziv i zdrav bio i... osvojices ti nekoliko GS. U to sam siguran.

PS

Svim Novakovim bracnim "savetnicima", "nutricionistima", "poreznicima" i ostalim malodusnicima koji se sad opet javljaju kao veliki navijaci, jedan veeeliki… srednji prst!

shox

pre 5 godina

Veliko srce u Diva iz Tandila.

Na terenu kada natepa loptu iz forhenda kao da je iz centrifuge izletela, a večeras je mnogo njih Nole nekako uspevao da vrati pa neretko i da potpuno preokrene poene. Van terena je kao kučence - čovek da ga zagrli koliko je umiljat i privržen onima koji ga vole.

Samo da ostane zdrav pa, ako potraje duže od Novaka, da i on uzme još koji Grend Slem.

Jovan

pre 5 godina

Steta zbog povreda,bio bi veoma neugodan teniser i ne bi mogli velika trojka da osvoji ovoliko trofeja!
Al je zato najveci sportista od tenisera i retko iskrena osoba.
Nadam se da ce osvojiti jos koji turnir,zasluzio je.

Nebojša

pre 5 godina

Koliko sam bio naoštren da ga Novak pobedi toliko mi je posle završetka meča bilo žao Delpotra nadam se da će uspeti da uzme drugu titulu zaslužio ju je

cepi

pre 5 godina

ljudina je ovaj Delpotro..naravno da sam navijao za Noleta ali da je izgubio kojim slucajem ne bi mi bilo toliko krivo kao kada je gubio od drugih tenisera...bilo bi lepo da Delp uzme jos neki gren slem..

Brat

pre 5 godina

Jedna reč brat!

Njegove suze....reči...

Možda zvuči glupo , da sam Novak ne bih godinama igrao US Open samo da ga on osvoji, njemu to mnogo znači.

Publika je pokazala da su dno dna. Onakva anti kultura u elitnom sportu...

Blaza

pre 5 godina

Del Potro je sjajan igrac i jos veci covek sa ogromnim srcem. Njega prosto morate voletu jer pleni dobrotom. Koliko mi je drago sto je Novak pobedio, toliko mi je zao sto je Del Potro izgubio. Zelim mu puno zdravlja a titule ce doci.

retko pametan

pre 5 godina

kakva faca, odusevile su me suze na kraju meca, to pokazuje koliko mu je stalo da bude sampion... I kad je Novak vodio 2:0 i servirao za mec, ni tada se nije predao.
Da nije imao ozbiljan problem sa povredama bio bi mozda i veci teniser od Mareja.

Ima tu glavu sampiona ,ozbiljno oruzije u vidu odlicnog forhenda..verovatno bi i bekhend bio bolji.

ja mu od srca zelim sve najlepse

Posmatrač

pre 5 godina

Stvarni žal što Delpo se mučio sa povredavama kroz karijeru da nije tako ne bi pričali o tome kako su povrede uništile već bi se pričalo kao osvajaču više Grend Slemove i masterse.

Otežavajuća okolnost što zna on to da je tako zbog čega mu sve pada teško.

Kao ovaj poraz u finalu gde je prosto naleteo na boljeg za dve nijanse od sebe. A to Novak jeste !

mag

pre 5 godina

Ne verujem mu ni rec. Pre mesec dana je govorio da su najbolji teniseri ikada Federer i Rafa i da je Vavrinka mnogo dobar ... nijednom nije pomenuo noleta. Pusti ti to brate mi smo ortaci a navijaci tvoji ga pljuvali ceo mec. Pali bre.

kraja

pre 5 godina

...evo ovde se vidi kakvi su fanovi del potra oni sto vicu "samelji ga", "donje strnjike su uz tebe", "oduci novaka od tenisa"...
...niko da cestita coveku drugo mesto na us openu...
...zar je to mali uspeh...???
..."navijaci"...

mag

pre 5 godina

evo ovde se vidi kakvi su fanovi del potra oni sto vicu "samelji ga", "donje strnjike su uz tebe", "oduci novaka od tenisa"...
...niko da cestita coveku drugo mesto na us openu...
...zar je to mali uspeh...???
..."navijaci"...

Evo ja cu da ti odgovoirim. Trebo je jace da ga bije, sta drugari ovo ono, trebo je kuk da mu zavrne.

Mikii

pre 5 godina

Zahvali se ti Bogu sto si uopste bio u prilici da budes statista u finalu. Da je taj isti Bog bio samo malo naklonjen Nadalu, ti bi se proveo bas kao i prosle godine u duelu sa istim, a i ove na Vimbldonu. Zestoko precenjen teniser, zestoko.

Mikii

pre 5 godina

Zahvali se ti Bogu sto si uopste bio u prilici da budes statista u finalu. Da je taj isti Bog bio samo malo naklonjen Nadalu, ti bi se proveo bas kao i prosle godine u duelu sa istim, a i ove na Vimbldonu. Zestoko precenjen teniser, zestoko.

mag

pre 5 godina

Ne verujem mu ni rec. Pre mesec dana je govorio da su najbolji teniseri ikada Federer i Rafa i da je Vavrinka mnogo dobar ... nijednom nije pomenuo noleta. Pusti ti to brate mi smo ortaci a navijaci tvoji ga pljuvali ceo mec. Pali bre.

mag

pre 5 godina

evo ovde se vidi kakvi su fanovi del potra oni sto vicu "samelji ga", "donje strnjike su uz tebe", "oduci novaka od tenisa"...
...niko da cestita coveku drugo mesto na us openu...
...zar je to mali uspeh...???
..."navijaci"...

Evo ja cu da ti odgovoirim. Trebo je jace da ga bije, sta drugari ovo ono, trebo je kuk da mu zavrne.

Само кажем

pre 5 godina

Могао је и Новак неку лијепу ријеч за њега осим оних о подршци за Делпа.Било би фино да га Новак позове у Србију кад буде усељавао у своју резиденцију у Срему.Чисто да Делпо види колико га народ у Србији воли и поштује

despot

pre 5 godina

Evo zasto volim delpa, veliki i skroman covek. Zao mi je sto nije mogao da pruzi vise zbog povreda koje su ga pratile. On je cetvrti clan vtzv. velike cetvorke a ne Marej.

kraja

pre 5 godina

...evo ovde se vidi kakvi su fanovi del potra oni sto vicu "samelji ga", "donje strnjike su uz tebe", "oduci novaka od tenisa"...
...niko da cestita coveku drugo mesto na us openu...
...zar je to mali uspeh...???
..."navijaci"...

ring of fire

pre 5 godina

Novak bi trebao da organizuje neki egzibicioni mec protiv Delpa u dobrotvorne svrhe, pa da pozdravimo ovog izuzetnog sportistu i coveka u areni pred 20.000 gledalaca.

Realno

pre 5 godina

Svaka čast ovom momku na izjavama,ponašanju i igri.Drago mi je što ga je Novak dobio ali ako bi morao od nekog da Đoković izgubi,najmanje bi mi bilo krivo da to bude od Del Potra,ovakvog sportiste i čoveka.

Novak, pa Delpo!

pre 5 godina

Delpo, da si igrao protiv bilo koga drugog, radovao bih se tvojoj pobedi kao svakoj Novakovoj. Ziv i zdrav bio i... osvojices ti nekoliko GS. U to sam siguran.

PS

Svim Novakovim bracnim "savetnicima", "nutricionistima", "poreznicima" i ostalim malodusnicima koji se sad opet javljaju kao veliki navijaci, jedan veeeliki… srednji prst!

Stef

pre 5 godina

Kakva emotivna gromadq i ljudina..fali ovakvih sportista danas, čovek sa neiskvarenim sistemom vrednosti, skroman, prizemljen i krajnje pozitivan.

it’s my life

pre 5 godina

A Serena nevera šta ovaj priča,...Jako korektna izjava Del Potra.Veliki i u porazu.Naleteo je na zid(on the wall).Dao je zadnji atom snage.Servisi preko 200km.Dzabe sve kada na drugoj strani najjači riterner svih vremena,..

Runzo Objektivni

pre 5 godina

Kad Novak igra i melje protivnike, nikog mi nije žao - ma ni Tipsu ni Troickog nisam žalio jer je, prosto, bolji. Ali sinoć mi je toliko bilo žao kad sam video Del Potrove suze, ne samo zbog toga što je izuzetna osoba, već pre svega zato što je posle niza operacija i padova uspeo da se vrati u sam vrh, a onda stao na jedan (doduše ogroman) korak od sna. Težak je to osećaj. Ali evo, od srca mu želim da sledeće godine uzme USO - nakon što Đoković veže još jedan GS. U tom slučaju "pauza" može da se pravi baš u Njujorku :)

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Delpo je car. Kad sam video da ulazi u finale oduševio sam se jer kad njih dvojica igraju ko god da pobedi meni je u redu. Naravno za Novaka uvek pre.

Jovan

pre 5 godina

Steta zbog povreda,bio bi veoma neugodan teniser i ne bi mogli velika trojka da osvoji ovoliko trofeja!
Al je zato najveci sportista od tenisera i retko iskrena osoba.
Nadam se da ce osvojiti jos koji turnir,zasluzio je.

Dika

pre 5 godina

Noleee, cestitke iz srca! Samo napred! Svaka cast i Delpotru, divan covek, fer igrac. Divno je videti ih koliko se vole i postuju. Prijateljstvo iznad svega.?

Brat

pre 5 godina

Jedna reč brat!

Njegove suze....reči...

Možda zvuči glupo , da sam Novak ne bih godinama igrao US Open samo da ga on osvoji, njemu to mnogo znači.

Publika je pokazala da su dno dna. Onakva anti kultura u elitnom sportu...

Ivan

pre 5 godina

Ovo kada je rekao da mu je Novak idol, uopste nisam mogao ni da cujem na rts, jer je Mijaljevic pricao preko njega i pogresno prevodio ujedno.

DrveniAdvokat

pre 5 godina

Bilo mi ga je iskreno zao, dobar je covek pre svega, a i teniser. Videlo se da je verovao da moze do pobede, ali takav je sport, okrutan ponekad. Kad je dobio Noleta na Olimpijadi, tesio ga je 'na klupi' i nakon meca, to je pravi kolega sportista i prijatelj.

ljAXE

pre 5 godina

Ajmo ovako. Prijatelji jesu i to veliki. Ali na terenu, ljuti, bespostedni rivali. Delpotro je pobedio Novaka u Riju i tada smo prvi put videli Novaka zarozanog u suze gde nastaje najveci pad u njegovoj karijeri. Novak je na konferenciji za stampu pre dva dana, tri puta ponovio da mu je Delpo u Riju naneo jedan od najtezih i najbolnijih poraza u karijeri. Tada sam znao da Novak danas uzima titulu. Strpljivo je cekao veliku scenu i danas je izasao fokusiran vise nego ikad. Zver se vratila. Docice na red i Vavrinka i Cheng i ostali. Vreme za naplatu starih dugova je dosao.

cepi

pre 5 godina

ljudina je ovaj Delpotro..naravno da sam navijao za Noleta ali da je izgubio kojim slucajem ne bi mi bilo toliko krivo kao kada je gubio od drugih tenisera...bilo bi lepo da Delp uzme jos neki gren slem..

Dragan

pre 5 godina

Novak bi trebao da organizuje neki egzibicioni mec protiv Delpa u dobrotvorne svrhe, pa da pozdravimo ovog izuzetnog sportistu i coveka u areni pred 20.000 gledalaca.
(ring of fire, 10. septembar 2018 07:27)

U pravu si bilo bi sjajno kad bi odigrali mec u Beogradu da Delpo vidi koliko ga ljudi ovde cene jer cisto sumnjam da to zna.

Nikola

pre 5 godina

Ali ona situacija nakon meča će mi zauvek ostati u sećanju. Svetla pogašena, Delpo sedi na klup i plače, dolazi Novak grli ga i teši. E to vam je ljudi primer pravog prijateljstva i poštovanja jednog sportiste prema drugom. Ovakvo prijateljstvo izmedju dva rivala nikad ni u jednom sportu nisam video. Taj snimak treba Sereni da puštaju svako jutro kad ustane da nauči nešto.

retko pametan

pre 5 godina

kakva faca, odusevile su me suze na kraju meca, to pokazuje koliko mu je stalo da bude sampion... I kad je Novak vodio 2:0 i servirao za mec, ni tada se nije predao.
Da nije imao ozbiljan problem sa povredama bio bi mozda i veci teniser od Mareja.

Ima tu glavu sampiona ,ozbiljno oruzije u vidu odlicnog forhenda..verovatno bi i bekhend bio bolji.

ja mu od srca zelim sve najlepse

shox

pre 5 godina

Veliko srce u Diva iz Tandila.

Na terenu kada natepa loptu iz forhenda kao da je iz centrifuge izletela, a večeras je mnogo njih Nole nekako uspevao da vrati pa neretko i da potpuno preokrene poene. Van terena je kao kučence - čovek da ga zagrli koliko je umiljat i privržen onima koji ga vole.

Samo da ostane zdrav pa, ako potraje duže od Novaka, da i on uzme još koji Grend Slem.

Nebojša

pre 5 godina

Koliko sam bio naoštren da ga Novak pobedi toliko mi je posle završetka meča bilo žao Delpotra nadam se da će uspeti da uzme drugu titulu zaslužio ju je

Posmatrač

pre 5 godina

Stvarni žal što Delpo se mučio sa povredavama kroz karijeru da nije tako ne bi pričali o tome kako su povrede uništile već bi se pričalo kao osvajaču više Grend Slemove i masterse.

Otežavajuća okolnost što zna on to da je tako zbog čega mu sve pada teško.

Kao ovaj poraz u finalu gde je prosto naleteo na boljeg za dve nijanse od sebe. A to Novak jeste !

MM

pre 5 godina

Izuzetan igrač. Taj forhend je vjerovatno jedan od najboljih u istoriji. Bez pretjerivanja. Tzv. "ravnjača" koja leti ko Koliko je samo puta to vratio u ovom meču bekhednom, 5m od linije, iz špage i to još uz osnovnu liniju.... Ali, ono što je nevjerovatno za ovoga igrača, jeste samo broj povreda koliko je imao. Ti zglobovi su ga koštali vjerovatno mnogo veće karijere. Ali opet. GS + Masters + Salatara, 20 titula. Jedan Karlos Moja, bivši prvi reket svijeta je toliko osvojio za karijere. A Del Potrov max. je 3. mjesto.. Pa vi vidite razliku.. Tek da ne pričam koliko puta se samo vraćao... Iznova i iznova. Bojao sam se da će taj BH moći da igra samo slajsom, a on ne samo da je vratio spin, nego mu je to postalo i oružje... Ono što je posebno zanimljivo je koliko je teških poraza nanio Đokoviću, Nadalu i Federeru... Taj NY 2009. godine. Nije džabe RF spominjao baš taj poraz u finalima Slemova, između svih ostalih... Pa ove godine IW nakon propuštene Rodžerove 3 meč lopte... A Đokoviću... 2 najbolnija možda i u karijeri. Rio 2016. godine, London 2012. - 2 Olimpijade.. Milion puta je isticao koliko su mu OI važne...
Generalno, ova era teniska jeste zaista zlatna era tenisa. Velika trojka - 50 Slemova. Endi + Stan = 6. Delpo taj Njujork, ajde i Čilić... Nezabilježeno. Toliko kvalitetnih igrača koji su mogli da urade mnogo više da nije bilo trojice najvećih titana ovoga sporta - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Kanidja PG

pre 5 godina

Veliki veliki Del Potro i u porazu.
Sjajno prijateljstvo,posle Vimbldona odma je čestitao Novaku-IDEMO na srpskom jeziku.
Ljudina u svakom pogledu.

Blaza

pre 5 godina

Del Potro je sjajan igrac i jos veci covek sa ogromnim srcem. Njega prosto morate voletu jer pleni dobrotom. Koliko mi je drago sto je Novak pobedio, toliko mi je zao sto je Del Potro izgubio. Zelim mu puno zdravlja a titule ce doci.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Veliki si Huane. Baš naporan meč, posmatrajte bar pola seta iz ugla Novakovog protivnika i sve će biti jasnije. Njegov iskonski šampionski i ratnički nerv je tetanus, penicilin za svaki uraganski napad i već viđen poen i gem. Na 4:3 40:15 na Delpov servis je trebao samo jedan poen više, za pritisak, paralizu i desila se greška i instant brejk. Pre toga ni na jednom servisu nije ni zapretio. Čudo. Ljudski zid zaista. Svako ko je pomislio da će bataliti i potonuti veze nema niti ga poznaje. Da li je telo i forma na 70-80% nije ni bitno. Glava je tu, urlik je tu, pesnica, vilica, pogled. To je brat u punom sjaju. Lepo je videti te u starom sedlu šampione, idemo dalje.

Момчино свака част

pre 5 godina

Стварно сам мислио да ће Ноле лакше добити финале,али Делпо ме одушевио,није се предавао до краја.Још не могу да дођем себи какве су поене играли.И за тај ниво тениса сам мислио да може само Надал да пружи.Још једном свака част Делпо.

pa nije da nije

pre 5 godina

Могао је и Новак неку лијепу ријеч за њега осим оних о подршци за Делпа.Било би фино да га Новак позове у Србију кад буде усељавао у своју резиденцију у Срему.Чисто да Делпо види колико га народ у Србији воли и поштује
(Само кажем, 10. septembar 2018 02:31)

Pa pomenuo ga je Nole, rekao je da je nakon svoje operacije shvatio kroz sta je sve Delpo prolazio tokom tri godine, tada ga je Delpo prigrlio. Dalje, Nole je pre meca rekao da je Delpo uvek bio Top5. Delpo zna da ga Nole gotivi, kao i svi mi. Za mene je Delpo najbolji covek na turu, neverovatna pojava - sinoc bi dobio bilo koga osim Noleta.