Nedelja, 09.09.2018.

21:30

Ni publika ni Delpo mu ne mogu ništa – Novak je šampion US opena!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na US openu pobedom u finalu nad Huanom Martinom del Potrom – 6:3, 7:6 (7-4), 6:3.

Izvor: B92

Ni publika ni Delpo mu ne mogu ništa – Novak je šampion US opena! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

1371 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 5 godina

sad se vidi da strategija mir-brate mir nije mogla da prođe.onaj novak koji se svađao sa bezobraznom publikom je pravi novak.tada se pretvori u zver i sav bes iskali na jadnom protivniku.bez velike doze adrenalina ni jedan sportista nema uspeha.setimo se pre desetak dana kako se zvezda od jedne letargične ekipe koja je bila pred debaklom,posle onog sramnog poteza hrvata pogančića pretvorila u furiju koja je za dva minuta nokautirala rivala.videli ste i benov pogled posle prvog gola,a minut kasnije je zajedno sa loptom uleteo u gol.takav pogled je novak imao sve ove godine osim u onom čudnom periodu kada je publici slao srca

Mirko

pre 5 godina

Ljudi, kako ne shvatatate da vas ovaj BODIBOND sve zeza? Jedino sto zeli je da bude primecen. Samo ga ignorisite... bez minusa!
(Skender, 10. septembar 2018 14:43)

Upravo to. Svi Anti Nolo botovi garant navijaju za njega samo dolaze ovde da provociraju sve vas koji se pecate. Kao deca samo sto možda imaju i neke ozbiljne godine. Ignorišite ih, gde to shvatate ozbiljno...

Idemoooooo

pre 5 godina

Sta reci za Noleta,naklon do poda.Ajmo Nole veliki Zvezdasu baci malo te svoje magije i na igrace Zvezde pa da pobede Napoli.Uf to bi bili extra!

Delija

pre 5 godina

Biloooo teško,biloooo nula triiii :)) Hvala majstore,po ko zna koji put, za radost koja nema cenu!
Idemoooooo dalje, granice ne postoje!
Naaaajveći je najveći,naš Novak!!!

Ђоле

pre 5 godina

Враћа се тениски краљ! Једва чекам наставак ове и почетак следеће сезоне. Новаче, захвалан сам ти до неба!!!

analiza

pre 5 godina

Gledano po rezultatima i igri,Nole je najtezi posao imao u prvih par kola-tada se borio protiv tenisera koji nemaju sta da izgube a mogu da se dokazu protiv njega,borio se protiv vremenskih uslova(vrucina i visoka vlaznost) i tacno je da su veliki sampioni najranjiviji na pocetku turnira-tesko ih je dobiti u zavrsnici turnira.U finalu se Nole borio protiv forhenda protivnika i publike.U prvom setu je Delpo takticki servirao-isao na preciznost a ne snagu i nije mu proslo.U drugom setu je cepao iz sve snage i servise i forhende i umalo da mu uspe taktika(uz pomoc publike)-kad je preziveo onaj najduzi gem,Novak je resio mec.U trecem setu je Delpo probao sa skracenim loptama,racunajuci na Noletov umor-ni to mu nije proslo.Novaku nije bas islo ubacivanje prvog servisa,samo je par puta ukljucio bekhend paralelu (i svaki put dobio poen),bio je prilicno dobar na mrezi,drop sotovi opet slabi.
Meni je upalo u oko sledece na AO-sudije bile dosta u prvom planu:Nadal prvi mec dobio predajom Ferera za kraj karijere i na kraju je i sam zavrsio turnir predajom meca Delpu.Narocito mi je drago sto je cirkuzant Kirijos ispao,zao mi je sto Nole nije imao priliku da preslusa RF,jer ovakvog Noleta ovakav RF moze da dobije samo u snovima.

zubar te moze kostati dosta

pre 5 godina

@Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...
(Zurkolomac, 10. septembar 2018 09:01)

Uf sto volim takve tastatura manijake. Evo javljam se licno umesto Bodibonda da mi objasnis neke stvari. Kad gde?

Marko

pre 5 godina

Vec sam sto puta rekao i opet cu ponoviti.Iako navijam za Nadala iznimno mi je drago zbog Đokovića.Veliki covjek i tenisac.Ovo je trebalo svijetu tenisa.Treba ovakav jedan Novak, treba i zdravi Nadal i onaj stari Federer.Novaku zelim puno uspjeha i da ostane "na zemlji" kao i do sada.Pozdrav iz HR !!!

od danas

pre 5 godina

OD DANAS svi ce morati da pominju NOLETA sa velikim postovanjem

OD DANAS svi igraci ce, kada mu izadju na megdan, razmisljati: "ne kako cu ga pobediti" nego "sa koliko li cu razlike izgubiti"

OD DANAS pa u naredne tri godine, bice pravo cudo ako neko drugi, a ne NOLE, osvoji neki GS a, boga mi, i masters.

DO DANAS, NOLE je bio CAR a OD DANAS je CAR nad SVIM CAREVIMA IKAD.

danny

pre 5 godina

Najkompletniji igrač svih vremena! Mic po mic i stiže do 15 Grend slema. Sve će to doći, samo polako. Treba imati vere u našeg Noleta.I voleti ga iako ne osvoji još poneki slem. I naravno, bodriti ga. Uvek...

Jumko = Batko= Bodibond= Miki

pre 5 godina

Jadan si koje god ime da napišeš, al najviše ti odgovara Batko jer zaista sve ti je kratko.

Bravo No1E znam da ćeš na kraju imati više od 20GS

On je ostrašćeni bot, ne klasičan

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put. 
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20) 

Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...
(Zurkolomac, 10. septembar 2018 09:01)

Shvatam te, samo, ja ga ni primetio ne bi, toliko je bitan da ga ni u 3x3 prostoriji video ne bi.

Mile

pre 5 godina

@
Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.
(Stanko, 10. septembar 2018 02:02)

Пријатељу, човек ме је засмејао до суза, када сам, по завршетку меча кренуо да „листам" коментаре. А сад, ако не умеш да читаш „креативни цинизам"...
Чика Куре - царе!

(а да ли је човек само бескрајно духовит или је „слао политичку поруку", нећу да мер(ач)им)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Неboyша ликовњак, 10. septembar 2018 10:00)

A mozda covek nema smisla za humor, ali svejedno je sramota, da nam se fekalije izlivaju iz dvorista u dvoriste.
Dodji da zivis ovde 20 kilometara od centra Beograda, a u stvari 200.
Pa ti ne bi bilo smesno.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic je treci put osvojio u istoj godini Wimbledon i US Open. Prethodna dva puta, u Januaru sledece Godine osvojio je Melbourne. Ako se istorija ponovi bice to 15. Grand Slam.
Za sada on ima 50 velikih teniskoh trofeja (14 GS 31 ATP1000, 5 Masters kupova), Federer ima 53, Nadal 50 - prema atpworldtour site-u.
Ako se razmislja o G.O.A.T. - u, medjusobni skor Novaka sa Federerom i Nadalom, cinjenica da je jedini osvajac svih Mastersa, i gore navedeni broj pehara, kao i da ima najbolji procenat pobeda na tvrdim podlogama u istoriji ATP-a, za mene on vec sada jeste najbolji ili kako kaze Bolitieri, najkompletniji igrac svih vremena.
Ne zaboravimo da je Novak sve uspehe doziveo u eri kada su Nadal i Federer dominirali u smislu broja osvojenih GS turnira.

boki

pre 5 godina

Neka me neko ispravi ako gresim ,ali mislim d je ovo prvi put da se nole nije sastao ni sa jednim igracem iz velike cetvorke a da je osvojio titulu,moje skromno misljenje na pocetku ovog turnira je bilo takvo da sam verovao da se nece sastati ni sa jednim od njih na putu do titule,po meni zasluzio da uzme neku titulu na malo laksi nacin nego do sada i misljenja sam da ce toga biti i u buducnosti..Hvala ..

MC HAMMER

pre 5 godina

@ Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.


Da li je tebi uopste jasno da su to hrvatski i muslimanski trolovi sa srpskim nikovima?

Ljudi, ne lozite se, zamislite kakvi su to luzeri... pa to su sve iste IP adrese. Cak ih nema ni brojcano puno, vec su dosta aktivni....ha ha ha...misevi....

A sampionski pozdrav i za albanianse :-)))

Da imaju svoje portale i tenisere ne bi dolazili na srpske.

357

pre 5 godina

Ето, поменуо је.
(357, 10. septembar 2018 09:41)

Nije pomenuo ni Argentince ni Srbe već navijače sa jedne i druge strane!
(SIMA, 10. septembar 2018 10:31) # Link komentara

Знам шта сам чуо, нисам био уморан, не тупи.

miško

pre 5 godina

Za najbolje u Evropi i na svetu ,zvezdaši su stvoreni.Nenad Stekić,AKCZ,Jeca ,Nole i naravno FKCZ.Nole suverenu nad suverenima,jači si i od sudbine.Noćas Srbija nije spavala.

Novak Terminator

pre 5 godina

Nathan samo mozes da patis ceo zivot da budes Njujorcanin a zaboravio si da si poneo sas sobom zavist i prezir.Novak je nadljusko bice i nesto sto nece Balkan a i svet da vide skoro.Cestitke Novaku i svim normalnim ljudima sirom sveta.Novak Respect.

Stara kuka

pre 5 godina

Proćerdo je bar 4 -5 GS -a
1 -2 RG ( Nadal -pecanje i Vavrinka bojažljivost do kraja a ovog nije stalo)
3 US ( Nadal 2012 Marej 2013 i Vavrinka 2016) mada možda najgluplje proćerdan US kad su ga Nišikori i Čilić delili od istog
Izgubljene dva puta po dve godine 2009-2010 i od juna 2016 do juna 2018
I opet nekako stigao do 14
Svaka čast ali je po svemu realno bilo 22 u ovom trenutku !!!
(Dr House, 10. septembar 2018 09:40)

To i ja pricam sve vreme. Ne treba zaliti za 2009. i 2010. godinom, jednostavno Nole je tada bio dobar ali ne i najbolji kakav je danas. Treba zaliti pre svega za PROPUSTENIM sansama za US Openu u dva finala, jedno protiv Mareja a drugo protiv Vavrinke. Al jos gore je onaj poraz od Nisikorija 2014. godine. Plus ono pecanje protiv Nadala na RG (polufinale). Otprilike to je 4 GS vise realno. Ne moze se uvek pobedjivati, cak i kad ste favorit. RG 2015. protiv Vavrinke ne treba zaliti, covek je odigrao vrhunski nestvarno.

trivne1

pre 5 godina

I uzeo nazalost titulu. Ali dobro, slede mastersi u Sangaju i Parizu ee ako tu naleti na Chunga, Kirjosa, Cekinata ili Klizana nece proci tu rundu makar se sastao sa nekima od njih u prvoj rundi. Pored njih, Djokovicu mogu da pobede Goffin, Izner, Nadal ( kad je zdrav), Tim i Sasa Zverev. Videcemo ovog svemocnog i superiornog Novaka i u zavrsnom Mastersu u Londonu kad ce vec u grupi da dobije neka 3 nosioca, tamo nece biti Fucovica, Gaskea, Sandgrena, Milemana, Souse i slicnih nizerazrednih tenisera. Nego imam pitanje za ove nolobotove, da li ce vas Djokovic nastupati u Kraljevu na Dejvis kupu i zasto nece? Ovamo svi cekaju 14. GS titulu, i tipa 50 titulu u karijeri a ima samo JEDNU titulu u Dejvis kupu. Kad to osvoji jos bar jednom moze secreci da je napravio neku zavidnu i uspesnu karijeru. Federer ima 98 titula u karijeri, laku noc botovima i neka se raduiu jos malo, do Mastersa u Sangaju ili eventualno Parizu hahaha.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:51)

No comment!

SIMA

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!
(SIMA, 10. septembar 2018 02:32)

"Било је као на фудбалском мечу, са једне стране Аргентинци, са друге Срби..."

Ето, поменуо је.
(357, 10. septembar 2018 09:41)

Nije pomenuo ni Argentince ni Srbe već navijače sa jedne i druge strane!

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

@
Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.
(Stanko, 10. septembar 2018 02:02)

Пријатељу, човек ме је засмејао до суза, када сам, по завршетку меча кренуо да „листам" коментаре. А сад, ако не умеш да читаш „креативни цинизам"...
Чика Куре - царе!

(а да ли је човек само бескрајно духовит или је „слао политичку поруку", нећу да мер(ач)им)

ls

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real. 
(M13, 10. septembar 2018 00:49) 

Ti si rodjeni Njujorcanin, kao sto sam ja rodjeni Jamajcanin. Kako su tebe prihvatili, kad si ti veci fejk od bilo koga? Da ti je u Njujorku zivelo poslednjih 6 generacija, to te ne bi cinilo pravim Njujorcaninom, a pogotovo ne to sto si sisao sa nekog kruzera, i zbrisao u Njujork. I da ti kazem, mozda ce tvoja loza za nekih 150 godina postati ono sto bi ti voleo, ali ce morati prvo da se prozivi 150 godina amerikanizacije, tako da sacekaj jos 150 godina, i postavi taj svoj isti glupi komentar, ali na Engleskom, da ima tezinu.

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

DANAS MI JE DIVAN DAN
S PEHAROM - No1E MI ČESTITAO ROĐENDAN!
HVALA TI No1e SINE
SRBINE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25 OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAA

Mare

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Ljubav nekulturnih iz Njujorka mu sigurno ne treba.

n

pre 5 godina

Odgovor je, naime, prilicno ocigledan. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju ovu farsu od finala koja se odrzava eto cisto radi protokola?! Del Potro nije dostojan protivnik, to zna svako ko je pogledao makar 5 teniskih meceva u zivotu. On Djokovica moze da dobije samo na OI, jer ovoga zabole uvo da igra za reprezentaciju. Dakle, covek se u finalu nasao sasvim slucajno. Pa njemu je kljakavi Nadal uzeo dva brejka u prvom setu, alo! Protiv koga se ovde slavi titula? Smesno da smesnije biti ne moze. Ja licno nisam ni gledao proslogodisnji USO otkad su ispali Djokovic i Federer. Sta da gledam? Kako Nadal tabanise Del Potrove i Andersone? Neka, hvala. Uzgred, Nolu cestitke.
(Mikii, 10. septembar 2018 01:49
hahahahah, za tebe trebaju svi aparati koje b92 ima spremljene u šteku.
hahahahahah nesrećo

Vlada

pre 5 godina

@ BODIBOND
Napisah malopre onom Mikiju da je usavršio kmečanje ali tebi nije ni do kolena. Zašto si toliko komplikovao i pisao toliki roman kada je bilo jednostavnije da napišeš kme.

HumskaUHadu

pre 5 godina

Bravo Nole,Bravo Zvezdo. Zna Srbija ko je ko.. Drago mi je sto si juce,prekjuce stavio u drugi plan jednog drugog coveka i njegovu demagogiju i ludi populizam,sto si mu uzeo popularnost danas i zauvek.

Dr House

pre 5 godina

Proćerdo je bar 4 -5 GS -a
1 -2 RG ( Nadal -pecanje i Vavrinka bojažljivost do kraja a ovog nije stalo)
3 US ( Nadal 2012 Marej 2013 i Vavrinka 2016) mada možda najgluplje proćerdan US kad su ga Nišikori i Čilić delili od istog
Izgubljene dva puta po dve godine 2009-2010 i od juna 2016 do juna 2018
I opet nekako stigao do 14
Svaka čast ali je po svemu realno bilo 22 u ovom trenutku !!!

Falcao

pre 5 godina

Jel da jede pljeskavice i luka? Ili da se oprašta od tenisa? To su mu predviđali dušmani a on je još jednom pokazao da je šampion nad šampionima i vratio miševe u njihove rupe :))))))

Wllaxy

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!  
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29)

Tako je, Njujorčani vole Serenu, valjda po onoj staroj da se slično sličnom raduje...

Zurkolomac

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...

357

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!
(SIMA, 10. septembar 2018 02:32)

"Било је као на фудбалском мечу, са једне стране Аргентинци, са друге Срби..."

Ето, поменуо је.

оће то

pre 5 godina

@ Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.
(tigrimigri, 09. septembar 2018 23:09) Заиста мислиш то што си написао? Још ниси укапирао ко пише те коментаре? Нисмо ми Срби баш у толиком броју пролупали.

strategija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
ako se ona nekultura koju pokazujete sa tribina,pricanje,dovikivanje i ostalo naziva “ljubavlju” onda ona nikome nije pottebna. U toj svojoj “bitnosti” niko vas nije obavestio da je 21.vek i da su se stvari promenile u svetu. A to kako bi dao sve trofeje za vasu “ljubav” videli smo sinoc par puta posto razumes srpski!

laik

pre 5 godina

Bravooo! Nakon ovakvog povratka posle povrede, verujem u čuda i verujem da će No1e ostvariti svoj cilj i biti najbolji u istoriji tenisa. Moj naklon.

Realno

pre 5 godina

Bravo kralju i legendo.Živ nam i zdrav bio još mnogo godina i da prestigneš Federera i Nadala u svemu.Znam da si rastužio mnoge u svetu ali i kod nas dosta psihopata,poput bodibonda,xxx,grobara,batka sa kratkim pamćenjem i još nekih sa ove stranice.

LorD

pre 5 godina

Vi sto se zalite na zivotne uslove, mala plata, nezaposlenost itd. hocete da kazete da Djokovic treba da prestane da igra dok se te stvari ne rijese?!
Izadjite pa rjesavajte svoje probleme kao sto se to oduvijek radilo.

Vladimir

pre 5 godina

Kolika mora da je frustracija ovih jadnika što pljuju po Novaku? Oni su gledali meč, samo da bi navijali protiv njega. Paćenici.

NastyB

pre 5 godina

Ajmo strucnjaci!!!! Jel mrsav , kako ce bez mesa??? A najvise boli Pepe Imas??? Pripreme na Majorci kod Pepea su kjucne, hahhahahaahahaha. Evo ja se ovde zahvaljujem Pepeu na sjajnoj pripremi Novaka Djokovica
(sasa, 10. septembar 2018 00:45)

Dok je Nole bio "u autu" Imas je na svakom turniru bio u njegovom boksu sa nekim od braće. Od kada se Vajda vratio i kada je Nole ponovo onaj stari ja nešto ne vidim Imasa u njegovoj blizini. To što je trenirao na Pepeovim terenima kada on nije tu verovatno je zbog porodice i gotovo sam siguran da je jedan od Vajdinih uslova da se vrati bio i da mu se Imas skoni s očiju. Što se vidi i po Novakovoj igri i ponašanju. Više nije onaj mlakonja koji "širi ljubav" svakim svojim potezom, već ponovo onaj "gladni" i ubitačni igrač koji itekako ume da se iznervira i da "oplete po porodici" bezobraznim navijačima makar i na njima nerazumljivom jeziku.
A to je usuprotnosti sa onim šta "propoveda" taj samozvani guru. Ali i ono što je potrebno da se bude pobednik.

Marin

pre 5 godina

Kako ste licemjerni srbi,ima tri mjeseca salve uvreda na racun nole a sad je opet super...ja san ovo ocekivao i najavljivao ima par mjeeseci.svaka cast nole,ako ostanes zdrav vjerojatno ces biti najveci u povijesti sa 22 gs naslova.

Stari čačanin

pre 5 godina

Slavimo svi ovde, nas drzavljanin je pobedio, stize porez! Ali ne znam zašto vi navijate?!?!
(Monako, 10. septembar 2018 01:40)

Nema poreza u Monaku, džabe se raduješ.

Onaj Gari

pre 5 godina

BostonCanin, 10. septembar 2018 00:20

Ironično, većina njujorčana su fejk. Pogotovo ovi što su postali njujorčani pre par meseci.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29) 

Njujorcanin iz donjeg ili gornjeg Vakufa...?

Tribislav

pre 5 godina

Dragi moji nadam se da smo dosli do zakljucka, da kada nema nikog iz velike cetvorke na Novakovom putu epilog je lagana setnja do titule. E ovako je Roger uzimao trofeje sve do pojave Novaka i Rafe. Ovim trofejom, prosla generacija je i definitivno poslata u istoriju, a ova ce ostati upamcena jako jako dugo, siguran sam narednih l00 godina.

No 1

pre 5 godina

Nathan:
A gosin Federer nije fejk,ako nije šta je onda?Dva puta mu je seo na mesto gde sedi No 1,ućutkivao mu roditelje na sav glas u Mente Karlu i bilo je tu još raznih stvari samo da se Novak iznervira.Ameri
se prave i sva ostala publika da to ne vide.Novak je za njega prvo Čovek pa onda veliki Džentlimen.Šta vi mislite..ej...da mu sedne onako javno ispred gomile publike na njegovo mesto.Meni to sve govori kakav je čovek.
Nikakav,e takav je.Publika ga voli što igra lepršavo tenis i zanimljivo za gledanje.Čim mu dođe Novak,Rafa,Del Potro,Marej ne da može kurči lepršavom
igrom.Onda popizdi i izgubi meč.To je Federer iz mog ugla.

Ostoja

pre 5 godina

Ala psuje gledaoce, kao kočijaš !

I ti gledaju naša mala deca, pred tv ekranima.

Posle neki kažu - najbolji ambasador naše zemlje je Đoković.

Čime nas to predstavlja u svetu ? Psovkama ?

lemi

pre 5 godina

Novače bravo, bravo, bravo. Nema veze sto cemo danas ukrstiti ocima na poslu ali ucinio si nas ponosnim po ko zna koji put.
Bravo , bravo, bravo!

мики

pre 5 godina

Zagreb ceka 14. naslov ajmo Nole
(stjepan, 10. septembar 2018 01:25)

вероватно си Србин, па је порука океј, али ми се гади хрватско кићење туђим перјем, што је много чешћа појава.

mr.wolf

pre 5 godina

Interesantno kako nema vise komentara o mesu, sarmama, proteinima, zeni azdaji, guru, krstu....
Kakav narod, ali nije ni cudo, prosecna (realno) plata 300e...
Bravo Nole !

e

pre 5 godina

Bravo Jelena, inace si me nervirala svojim ponasanjem na svakom mecu, nocas je bilo na nivou zene svetskog sampiona. O Novaku ne treba trositi reci, smesi mu se slem za koji tek treba da izmisle ime.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore, i sve
cestitke za osvajanje 14 GS.
Samo da kazem, gdje ste
sada hejteri, jeste li na
aparatima.Ovoj je sampion
Novak Djokovic.Nema mu
ravnoga.Sada je samo jedno
pitanje, koji je domet Novakov i koji ima cilj, sto
se tice novih rekorda.
IDEMO BRATE SRBINE.
Najbolji si kada su te mnogi
vec otpisali, i grdno se
prevarili.Da te prati sreca i
zdravlje, zajedno sa tvojom
porodicom.

Прота Матеја

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
(Milan, 10. septembar 2018 01:23)
Добро, ушао си у историју као највећа бу.ала сад можеш да одмориш мало. Иди коментариши Вучића.

Stiven k.

pre 5 godina

Neka dragi Bog blagoslovi tvoju majku, koja te rodi nama svima na ponos i diku, da smo srećni što živimo u vremenu kad si najbolji na svetu i kad nam donosiš toliku radost.

Neka ti Bog da mnogo zdravlja i tvojoj porodici sreću i uživanje u slozi i uspehu

deki

pre 5 godina

Takođe, ovim trijumfom se vratio gde mu je mesto i od ponedeljka će biti treći igrač na ATP listi, pošto će preskočiti upravo Del Potra

:) pa ne bih se baš složio da mu je tu mesto..
svima je jasno gde mu je mesto, on pa ostali:)

djaps

pre 5 godina

Novače, Nole moj, majstore, voleo bih da možeš da znaš koliko si mi puta ulepšao život..Mnogo puta kao veceras:) Jos me drzi adrenalin iako je proslo 2 sata od meča :D..Slušam Gipsy Kings kao i ti posle pobede u finalu R.Garosa i naviru mi sve emocije.Toliko sam zahvalan što sam tvoj savremenik i što mogu da vidim sve ovo.Moja baba te je mnogo volela, voleo bih da moze da vidi kako sam srecan sad jer bi i ona bila puno.Jednog dana cu pricati svojoj deci o tebi, ali ne jedan dan vec svaki dan :D Želim da te zdravlje, sreca, fokus i ljubav prema tenisu, onaj tvoj urlik i konstantnost prate do kraja karijere. Volim te puno!

Yv

pre 5 godina

Novak psuje, pa nije mu publika kriva kad izgubi poen.Jesu bili glasni al za to su tu da navijaju,da su glasni bili uu njegovu korist ne bi psovao

Sole

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Tačno tako. Ko uopšte voli da gleda besomučno tapkanje lopticom pored gracioznog izvlačenja gaća iz z....

Marko

pre 5 godina

@Nathan
hahahahahha...kažeš "mi njujorčani" hahahaha...hvala ti od srca baš si me slatko nasmejao.
Pa koji si mi ti "njujorčanin" brate mili...koja generacija...e Srbi baš umemo da budemo smešni i kada treba ali i kada niko to ni ne očekuje....ajj pozzz i sve najbolje dragi moj "njujočanine"

Deki

pre 5 godina

Sve je to lepo, linije oko terena jasno izvučene, veličina terena taman ni mala ni velika, tek tolko da igrač može svuda da stigne uz malu ili malo veću akrobaciju sa špagom-ali zanemarićemo.. samo mi nije jasna ta mreža na sredini terena.. pa zar ne vide ljudi da smeta igračima, ne može loptica glat da prelazi sa jedne na drugu stranu a da malo malo ne udari u nju.. Msm ko je tu lud.. Zar nemaju negde drugde da je stave..

(malo da izvrnemo ugao gledanja, 10. septembar 2018 01:21)


Losiju "foru" u zivotu nisam cuo. Smisao za humor NULA !!

Agent orange

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29)

Videli smo sa Serenom W. kakvi su Njujorcani .....sve smo vrlo dobro videli i zapamtili. Doduse, i ranije smo.to znali. Primitivci operisani od sporta i fer pleja.

Tesko da bi za tu "ljubav" nas sampion dao i svoju znojnicu.

A drugo... ti Njujorcanin ?!... pa i unuci ce ti biti bosanci ... zauvek ces ostati bosna.

Sasa

pre 5 godina

Korisnik BODIBOND jeste vec u rangu Jumka, drage, Kinga Rodzera, Sandzaka i slicnih bisera, a preti zestoko da ih ugrozi. Njujorska publika ne zasluzuje GS turnir. Zamislite kako se osecaju oni koji su pisali lose o Novaku a pisu i dalje. (; Jedu se kao bolestan organizam sto u sustini jesu. A Njukork Novaku nikada nece oprostiti ono otresanje Rodika. I ne treba ovako je sladje. Užas. A od koga su nastali nje ni cudo.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Kako ovaj covek igra. Plese po terenu. Neutralisao je Delpove forhende na neverovatan nacin. Nogama je dobio ovaj mec. A pretrcali su isto.
Zao mi je Delpa. Ovakvom igrom bi dobio verovatno svakoga u ovom trenutku, osim Novaka, koji za svakog igraca nadje pravo oruzje. Nek prica ko sta hoce, najbolji je.

Mikii

pre 5 godina

Ripanj čeka kanalizaciju
(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Pusti kanalizaciju, Nolo uz'o 2 i po miliona evrova Amerima! Raduj se, Srbijo! Srecan ti cetrnaesti grend slem Novaka Djokovica iz Monte Karla!

РАЈКО РЕПУБЛИКА СРПСКА

pre 5 godina

Честитам ти 14 ГС титулу Новаче, и поновни повратак на прво мјесто АТП листе до краја ове 2018 године...
А 2019 тениски а и цијели спортски свијет причаће о теби и твојим резултатима, јер биће то најуспешнија сезона у историји спорта...Живи били па видјели...

nevski

pre 5 godina

još jedan komentar i neću više,utisak dana je Mats Vilander. Prvo je dao veće šanse Novaku pre finala,čak je pogodio i taktiku o skraćivanju poena,tj. izlasku na mrežu. Posle meča,upravo sad,priča kako je Novak najkonstantniji igrač trenutno,da ga je maltene nemoguće pobediti,i,da ako nastavi ovako i da dobija dva od tri gren slem finala nadalje,tu su i Federerovih 20. Novak upravo u njemu dobija novog Die hard dana,ko bi rekao;)

Anunnaki

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Kako je tužan život tvoj, meni je tebe žao...?

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ma bravo Novače majstorčino! Sjajna partija Noleta i večeras u ovom finalu US Opena! Čestitke i Del Potru jednom zaista vrhunskom teniseru, velikom borcu i fer-plej momku koji je vrhunski odigrao ovaj meč, igrao fantastičan tenis, naročito u drugom setu kada je bio blizu uzjednačenja u setovima ali Nole to nije dopustio. Zaista Nole je izuzetno odigrao i večeras ovo finale i apsolutno zasuženo osvojio svoj veliki 14. Gren Slem i 3. US Open i ZASLUŽIO DIVLJENJE! Finale je bilo odlično, krenuo je Nole odlično od starta meča, pažljivo vodio računa na Delpove turbo forhende i strpljivo čekao šansu za brejk koji je načinio sredinom seta NEVEROVATNOM TURBO DEFANZIVOM,kada je od sigurnih 40:0 za Delpa na njegov servis čudesnom odbranom uspeo da veže neverovatnih 5 vezanih poena sve na Delpov prvi servis i napravi brejk i potom sigurnim servisom osvoji prvi set! U drugom setu malo je reći ČUDESNA borba, najpre Nole pravi brejk, i onda kreće dobri Div iz Tandila da igra u turbo mlaznom modu, sa turbo forhendima i vraća brejk i umalo pravi još jedan, ali Nole je jednostavno KRALJ tenisa, uspeo je na čudesan način da se izvuče iz te situacije i u taj brejku uzme i drugi set koji je trajao neverovatnih 1 sat i 35 minuta! Tu je meč definitivno prelomljen, i nepristojna publika puna netrpeljivosti prema Noletu tada se smirila, znali su i oni da je gotovo. Pružio je Delpo dobar otpor i u 3. setu ali nije mogao do preokreta! BRAVO NOVAČE, VELIKA POBEDA, VELIKI 14. SLEM JE U TVOJIM RUKAMA!

Jelena

pre 5 godina

Juhu Mats, Barbara... najveci utisak je taj sto je Novak posle velike povrede u poslednja dva meseca razbio sve od reda, osvojio dva Grand slam-a, kompletirao sve masterse, a ne mec Federer-Kirjos, pa Serena i koucing, spomenuse i Nadala i Tima i koga sve ne... pa budite malo bar civilizovani, ne na ovaj nacin da umanjujete US Open titulu Novaku!

Objektivni posmatrac

pre 5 godina

javljam se sa us opena, gledao sam mec... nije tacno da su novaka provocirali argentinski navijaci, vec nasi koji u najmanju ruku ne znaju da navijaju, a mislim da je nesto mnogo gore u pitanju, nedostatak osnovne kulture... strasno! kad moras da igras protiv svih a sopstveni navijaci te uporno miniraju glupim komentarima tokom poena

jo

pre 5 godina

sve nastranu, nijedan igrac u istoroji tenisa nebi dobio vecerasnjeg djokovica. sam mcenro jr nekoliko puta tokom meca provukao tu cinjenicu. ko god malo poznaje tenis, to je cinjenica, nije misljenje, sto ovo cini jos nevjerovatnijim. u kom drugom sportu, kom drugom sportisti sentako nesto moglo reci. malo ih je definitivno. kako mu je samo prijala pauza. da nam jos dugo, dugo bude zdrav!!!

Marsovac sa pedigreom

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29) -

Al zato ga mi Marsovci obožavamo! Mars dočekao 14titulu!

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 5 godina

Vilander na aparatima. Kaže, Novak je bio dobar u prvom setu, ali je Delpo bio mnogo bolji u drugom!? Nikad ne može da kaže sve najbolje o Noletu. Izveštavanje započinje pričom od koga je Novak sve gubio ove godine, ccc. Kakva faca.

Simo

pre 5 godina

ĐOKOVIĆU OD SRCA ČESTITKE. DOK GLEDAM MEČ STREPIM NAD SVAKOM LOPTICOM IZBAČENOM ILI UDARENOM U MREŽU. KADA BI JOŠ POBOLJŠAO RAD NA MREŽI I SERVU,
NAROČITO VIŠE ASOVA, GLEDALI BI SMO TE MIRNIJE. ČESTITAM I VAJDI I TVOM TIMU
I JELENI. POZDRAV DECI.

Jumko

pre 5 godina

Pa dobro Nole zašto si načinio da oped ispadnem glup pred ovim auditorijumom?
Svejedno, ne možeš ti da osvojiš titula kolimo ja mogu da izjedem .....

UrkeGP

pre 5 godina

Sta reci nego GOAT! Novakov najvisi nivo niko do sada nije dostigao.
A ova neotesana USA publika i negativci ovde na sajtu bez komentara.

Sakaluda

pre 5 godina

Auuuuuuu pa Mats je u njegovoj emisiji sa Barbarom upravo rekao da kad bi postojao svetski rekord u tenisu, da bi taj rekord drzao Novak Djokovic svojom igrom. Da je nivo Djokoviceve igre veci od nivoa Federerove igre u najboljim danima i veci od nivoa RAfine igre u najboljim danima!!!

Upravo je prakticno ostavio broj GS po strani i po nivou igre, konstantnosti , stavio Noleta na prvo mesto svih vremena!!!

Kraj price!!!

Mile

pre 5 godina

Molio bih one koji ne vole Novaka da prestanu tupiti....morate shvatiti da Novak upotrebljava mozak kad igra! Zbog toga je takav šampion! I kad Novak igra na vrhuncu svojih moći,jednostavno NE POSTOJI teniser koji mu se može suprotstaviti.

Nije bolest sve sto boli

pre 5 godina

Jel ima dosta aparata za dezurne hejtere ili ta bolest prodje sama, ko rukom odnesena do sledeceg GS-a?
Nole, nema stajanja, 20+ se ceka i doceka!

комша

pre 5 godina

Један од нас, Срба, малог народа, али великог у сваком погледу, је успео овако нешто. И поред свог анимозитета западњака према њему, српски инат, српски ген је јачи!!!! Браво! Мој дубоки наклон великом шампиону!!

emgus

pre 5 godina

Nole očekivano, jači nego ikad..
Ali ljudi moji, kakav je šampion i ljudina Delpo.. da nije bilo povreda on bi bio glavni Noletov rival u prošloj deceniji.
Alal vera majstore!

Maja

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.
(Nathan, 9. septembar 2018 23:10)

Da li su ti bolovi oštri ili potmuli.

Stevan

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. septembar 2018 01:23)

Hahahahahahaah, koji si ti strucnjak... a na kraju laganih 3-0 za Djokovica. Pobedio ga je glavom. Da bi bio jedan od najboljih u istoriji ne treba da budes visok kao drvoseca i da udaras lopticu kao konj, vec da imas tehniku, mentalnu snagu i da umes da se prilagodis protivniku cak i onda kad ti njegov stil igre ne odgovara. Uostalom, Novak je za celu klasu bolji igrac od Del Potra, koji osim konjskog servisa i dobrog bekhenda nema apsolutno nista.

Zurkolomac

pre 5 godina

Hahaha, gde ste ubogi promaseni slucajevi koji mrzite Noleta? Jos jedan udarac za vas, predivno.
Ajde lepo stanite u red, pa da vam podelim aparate, sedative, inzulin i infuziju. Placanje samo u gotovini i evrima.
Idemo i bez puno guranja i price...

verdict

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.
(M13, 10. septembar 2018 00:49)

Ti si dokaz da praziluk raste i u Njujorku, rodjeni njujorcanine!
Živeo Novače i BRAVO!!!

STRUČNI KROMANJONAC

pre 5 godina

Ajmo svi drbi da bojkotiramo Nike sportske opreme !!!!!!!! Djoković je vrhunski teniser a Nike nije ga nikad sponzorisao jel je Srbin pa onda ni nama ne trebe!!!!!
(Nenad, 10. septembar 2018 00:44)

Evo ja sam u petak bojkotovao najke. Otiš'o da nađem neke patike da kupim, a kad sam video kolko koštaju najke, odma sam ih bojkotovao jer neće daju pare Nolu.

The truth

pre 5 godina

Djokovic jednostavno kada igra svoj najbolji tenis je nepobjediv. Covjek je stroj, mene odusevljavaju njegovi izbori tokom meca. Ako ostane zdrav i motivisan niko mu nece nista moci narednih 5 godina. Ranije je imao problem sa smecevima, volejima i mrezom. I to je doveo do savrsenstva. Eno Mat Vilander kaze sada na euro sportu da covjek nema rupa i mana u igri. I da kada se pogleda najbolji tenis bolji i od rodzera i rafe.

dorucak kod tifanija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

peri te sudove i smanji dozivljaj snobe malogradjanski.

Z-nk

pre 5 godina

Hvala ti moj brate!!!Sad sam ponosan i na sebe sto sam gledao sve tvoje meceve i kad nije islo i kad si gubio,vjerovao sam u tebe,a ti si odavno zasluzio bezrezervnu podrsku svih nas.

Ne diraj u njih

pre 5 godina

@ "Kakvi brđani ovi Del Potrovi navijači."
(Kvante, 10. septembar 2018 00:47)


A, vidis, oni su meni simpaticni. Svaki kraj sebe drzi po nekoliko flasa piva, pa imaju posle cime da utapaju poraz ili pobedu. I ne omalovazavaju protivnika vec samo navijaju za Delpoa. Amerikanci prave s*anja, pa kad se mec lomi, oni setaju.

nece biti

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan, 10. septembar 2018 01:23)

Svako ko je igrao malo vise tenisa zna da duboke lopte ne mogu biti defanziva, u stvari one su najpametnija vrsta ofanzive - 80% snage i duboka lopta je ono sto da je kontinuitet i kontrolu. A to je Nole imao danas, za razliku od Delpa koji je bio prinudjen da udara 100% u nekim trenucima, a onda je doslo do gresaka.

Dubrovčanin001

pre 5 godina

Kakva mentalna snaga ovog Đokovića... On izgleda kao krotitelj lavova, polako je krotio i protivnika koji je bio jaaaako žilav.

tesko da ce biti tako

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29

Govoreci o fake ljudima, koliko se secam obozavate Federera!? Ili mislite da je on "real", ha? Da ste skroz protiv Federera, a skroz za Delpa (za koga mislim da je 100% real), i da su vam Nadal i Nole u sredini od ove cetvorice onda bih se mogao sloziti da imate kriterijum da procenite ko je real a ko fake... ovako, dzaba vam prica.

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

...sta reci a da vec nije receno. Ja cu samo ovo- hvala ti za SVE RADOSTI koje mi priredjujes vec vise od decenije, ti madi, divni covece. Neka te zdravlje sluzi, i onda je samo nebo tvoja granica, a i moja sreca ce biti bezgranicna, kao sto je sada. TORONTO DOCEKAO 14. GS !!!

Stanko

pre 5 godina

Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.

SMILICA

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

HVALA TI No1E SINE
SRBINE,
ULEPŠA MI DAN
S PEHAROM MI ČESTITA ROĐENDAN.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA,
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI NIKOOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

TVOJI SRBI TE VOLE
I ZA TEBE BOGA MOLE!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAAAA !

Smilica

pre 5 godina

Kao dobrom drugu
pokloni No1E brejk
Delpu
da ne izazove u Argentini OPŠTU TUGU.
MOGAO JE No1E JOŠ BOLJE JOŠ JAČE
AL ŽAO MU DA DELPO PLAČE.

Laki

pre 5 godina

Igrao je takticki Delpo nije imao sansu..pravi primer kako ekspoatisati neciju slabost. Nadal to radi do nekle Federer ponekad ali Nole svaki put. New age player.

brzinos

pre 5 godina

Šta još treba samo reciteee: 302 nedelje i jos 7 ovih vecih turnira...bez brige bice za par godina i da svi budete zadovoljni.
Ljubi Vas vas Nole

Predrag

pre 5 godina

Delpotru je voditeljka ceremonije ponudila da se obrati svojim fanovima na španskom. Zašto nije Novaku ponudila da se svojim fanovima obrati na srpskom?

antiDebil

pre 5 godina

Kakav je ovo igrac sunce ti zarko. Od onih katastrofalnih poraza u prvim kolima, pa poraz od Italijana na RG, on dolazi do titule na Wimbledonu, do osvajanja svega, do titule na US openu i 99% do 1.mesta na kraju godine, nestvarno !!!
Najstrasnije od svega, za njegove protivnike naravno, je cinjenica da mu je ovo bio mozda i najbolje odigrano GS finale u karijeri. Toliko sigurno, cvrsto, precizno, brilijantno. Komentatore na ES necemo pominjati, nije baja previse odusevljen ali morao je da se divi, on je nasao da lupa glavu da li DelPo treba da igra slajs ili spin iz bekenda...
DelPotru svaka cast, opasno dobar teniser. Bolji je od svih Hjuita, Safina, Rodika, Gonzalesa, Bagdatisa, Filipusisa i ostalih Bjorkmana, tj nije bolji vec je za klasu kvalitetniji i psihicki jaci igra od svih njih. Samo tako neka nastavi i bice jos prilika za velike trofeje. Naravno za njega navijamo u svakom mecu kada ne igra protiv Djoleta....

Bravo Djoleeeeeeeeeeeeeeee, idemo po 4. u nizu, po drugi put !!!

Невен

pre 5 godina

Дел Потро је блистао, ударци су му савршентво, сервис, али Ноле добио... питам се како? Просто, човек пуца из хиљаду топова, најкомплетнији играч икада... човек не добија потезом, него целом игром... Ђоковић је краљ тениса дефинитивно...

Anunnaki

pre 5 godina

Kude li si bre Batko,nema te nešto, izađi iz rupu... ili si se prerušao u onega BODIBONDA?
Nemo sad, bre da ripaš sa neki most!
Nađi si bre neku devojku ili makar dečka, će te prođe mržnja garant.

jazz

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Mora da ti je užasno teško.

Great Gosby

pre 5 godina

"Nije mi lako da sad govorim ali mi je mnogo drago da gledam svog velikog prijatelja,velicanstvenog tenisera i ikonu sporta da pobedjuje.Apsolutno si zasluzio ovo Novace!" Huan Martin Del Potro Veliki!!!

Predo

pre 5 godina

Taktički savršen meč, sa dve male krize u drugom i trećem setu. Mogao je agresivnije, ali nije odustajao od dogovorene taktike. Da su kola krenula nizbrdo, verovatno je postojao plan B. Srećom, nije bilo potrebe za tim. 14-ti za sada.

glas razuma

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve
trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.
(M13, 10. septembar 2018 00:49

""Mi Njujorčani"
Pa nesrećniče, nasmeja me od srca...!

Драган

pre 5 godina

Бањалука дочекала 14.! Сад мало тренирамо до јануара а онда да сачекамо 15.

Baba Stanojka

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Pa dozvoljeno je bar 10 puta da tapne. A ako duva vetar onda moze i 14.

Miloš

pre 5 godina

Bravo Nole!
Čak je i Vilander priznao da su Noletov tenis i konzistentnost najbolji svih vremena. Bez obzira na broj osvojenih slemova.

SIMA

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!

Жељко

pre 5 godina

Живим преко, и већ дуги низ година победе нашег спорта (поред цркве) су ми душевна храна... Након оволико негативних кометара упућених Ђоковићу, по први пут, поред победе Нолета чини ми се још ми је дража непроспавана ноћ хејтера- несрећника и болесника који су нажалост Срби а не навијају за Ђоковића! За бедаке који коментаришу из хрватске , босне и којекаквих вештачких творевина не вреди ни трошити речи јер су они једноставно и природно завидни.. Новаче ако којим случајем читаш ово- Бог те благословио заједно са твојим најмилијима

Jaro na kopnu

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
(Milan, 10. septembar 2018 01:23

Glavom druže .... glavom ....

Dusan

pre 5 godina

Sad se vidi koliko je Novak dominantan u ovome trenutku.Del Potro je trebutno najbolji teniser posle Djokovica i nije mogao da mu prizi dostojan otpor.Brutalna dominacija.Cak mislim da je Del Potro igao sasvim dobro.Ako Novak Nastavi ovako da igra dosta je realno da prestigne Federera po Grem slemovima zato sto nema pravu konkurenciju sada.Ako bude imao motivacije treba da iskoristi losiju konkurenciju.Federer realno nemoze da uzme ni jedan vise grem slem,Nadal mozda jos jedan Rolan Garros,i mozda jos neko od ostalih moze da uzme jedan,dva ostalo ce sve pokupiti Novak.Ima realne sanse da postane Goat i po statistici.

VuKaŠiN

pre 5 godina

@VuKasine ti si njujorcanin kao sto sam i ja vodja pingvina sa Madagaskara...Idemo Novace jos jedan set samo...
(Kovalski, 10. septembar 2018 00:43)

Kovalski pingvinče, kupi naočare pa pročitaj bolje moj komentar. Svako dobro.
Novače šamione!!!

veliki strumf

pre 5 godina

Strašan meč, sjajan! Delpo je igrao izvanredno, izdržao mnogo dugih i teških razmena i opet glatko izgubio 3-0. I to Noleta servis nije služio uopšte, bekhend bio prosečan, mislim bez ijedne bekhend paralele a la Novak, umeo i forhend da zakaze... Ali ritern je bio neverovatan, kretanje zastrašujuće - to nije bio zid, to je nešto neopisivo. Delpo sa ovakvom moćnom igrom ni set da ne uzme - pa to je više od neverovatnog. Novak je bez ikakve sumnje najbolji teniser svih vremena - za sada nije najtrofejniji, ali nikad niko nije igrao na ovakvom nivou!

Dragan

pre 5 godina

Preporučujem ovim smešnim trolovima da nakon Novakove pobede brzo odu do dežurne apoteke po brufen da bolje pajke, nema smisla da plačući odu na spavanje hahahaha!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Sve je to lepo, linije oko terena jasno izvučene, veličina terena taman ni mala ni velika, tek tolko da igrač može svuda da stigne uz malu ili malo veću akrobaciju sa špagom-ali zanemarićemo.. samo mi nije jasna ta mreža na sredini terena.. pa zar ne vide ljudi da smeta igračima, ne može loptica glat da prelazi sa jedne na drugu stranu a da malo malo ne udari u nju.. Msm ko je tu lud.. Zar nemaju negde drugde da je stave..

2CRAZY

pre 5 godina

Alal vera majstore za titulu :)
Posto se secam da je Nole pricao da zeli da i dalje unapredjuje sebe, moji saveti su:

1. srediti psihu, ne dozvoliti da te publika omete
2. srediti igru na mrezi i smeceve.

BODIBOND

pre 5 godina

Tooo, evo Delpo vraca brejk u trecem setuu. Steta sto je izgubio svoj sevis jer bi on sad vodio 3:2. Samo napred Delpo, najbolji si.

Nathan

pre 5 godina

Njujorcanin, idiiiii..... A sta je to njujorcanin, jel se to maze na leba ? Jel to neka vrsta domaceg goveda ??
(antiDebil, 10. septembar 2018 00:14)

To je stanje slobodnog duha, kakvog vi u srbiji nikada nazalost necete osetiti! p.s. zasto sudija vec 10 puta oprasta Novaku prekoracenje? Delpo sam sebe pobedio.

Profesor doktor

pre 5 godina

Hvala ti Novače, iz dubine duše, za sve. Samo malim dušama ovo ne znači mnogo. Veliki naklon i poštovanje za maestralnog čoveka Del Potra, prvog za kojeg navijamo posle Noleta! I-bravo gdji Hjuz za to što je ignorisala idiotski servis sat!

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 5 godina

Odoh spavati.... Svaka čast, majstore!!!! Nešto mi se javlja da ćemo iduće godine u isto ovo doba sa nestrpljenjem čekati 18. GS titulu.

nevski

pre 5 godina

omaših,bio sam ubedjen da će biti 3:1,no,nema veze,bravo dečko. Sad je vreme da se misli na rekorde,nema nikog ko može da ga zaustavi dokle god bude hteo da igra!

BODIBOND

pre 5 godina

I uzeo nazalost titulu. Ali dobro, slede mastersi u Sangaju i Parizu ee ako tu naleti na Chunga, Kirjosa, Cekinata ili Klizana nece proci tu rundu makar se sastao sa nekima od njih u prvoj rundi. Pored njih, Djokovicu mogu da pobede Goffin, Izner, Nadal ( kad je zdrav), Tim i Sasa Zverev. Videcemo ovog svemocnog i superiornog Novaka i u zavrsnom Mastersu u Londonu kad ce vec u grupi da dobije neka 3 nosioca, tamo nece biti Fucovica, Gaskea, Sandgrena, Milemana, Souse i slicnih nizerazrednih tenisera. Nego imam pitanje za ove nolobotove, da li ce vas Djokovic nastupati u Kraljevu na Dejvis kupu i zasto nece? Ovamo svi cekaju 14. GS titulu, i tipa 50 titulu u karijeri a ima samo JEDNU titulu u Dejvis kupu. Kad to osvoji jos bar jednom moze secreci da je napravio neku zavidnu i uspesnu karijeru. Federer ima 98 titula u karijeri, laku noc botovima i neka se raduiu jos malo, do Mastersa u Sangaju ili eventualno Parizu hahaha.

nole LEGENDA

pre 5 godina

ČETRNAESTI GREND SLEM !!! Ovo je bukvalno atomski tenis velikog Novaka, možda i najbolja forma ikad. Uživanje potpuno, glava odlučuje tu je naš as bez premca! Inače još jedna vrlo bitna stavka, va¿no je da Nole ovo finale dobio u 3 seta da ima što više vremena da se odmori za Australija Open hahahah ok moram jebati malo ove Noletove šaka hejtere pošto osvaja i Australiju i sveee aaaaaa!!!

VUK

pre 5 godina

Nepojmljivo je da Novak ničim izazvan na 3:1 i 2:0 u setovima odigra na svoj servis takav gem. Dobijen meč uvodi u cirkus i vraća protivnika u život. Ko može da objasni uzrok takve dekocentracije?

troll level 100

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
(BODIBOND, 09. septembar 2018 23:54)

Jel ti teško da gledas? Boli jel da?

CroFed

pre 5 godina

Eto, naslov je tu, a većina ga je otpisala (i sami die hard Novakovi fanovi) nakon onog šoka na Roland Garrosu. Kako se kolo sreće neočekivano okreće...

No 1

pre 5 godina

..a da li ste provalili kako Federer i Rafa sad gube mečeve od kad se Novak vratio.Pisalo je na Vajdinoj majici Gaming Time na finalu u Sinsinatiju protiv Federera.Vreme je za igru.Nisu imali pravu konkurrnciju.Još da je Marej tu..morgen bi uzimali toliko titula.

Moljac

pre 5 godina

Nole konačno počeo da lomi i publiku, sve više navijaju za njega. Delpo igra kao Ilija gromovnik, najbolje u životu, a Nole već vodi s 2-0! Novak osvaja 11 uzastopnih GS titula, najviše što će iko ikad uraditi, i gubi tek RG 1921. od Nadala (10-8 u petom setu), koji time osvaja svoju 12. titulu na tom turniru, nakon čega se povlači u penziju. Zapamtite šta vam Moljac kaže, nemojte posle da se pravite da to nikad niste čuli.

fortissimo

pre 5 godina

14!!! Zao mi Delpa koji place. Ma koliko govorio ako izgubim, pa nista. Ipak je dao sve od sebe ali to su emocije.Tezak mec u kome je Novak pobedio sa 3-0??? Sta je onda lak mec? Bravo majstore, cekamo 15 ti.

miro

pre 5 godina

To je sport NOLE je plakao u Riju a sada Delpo i meni je zao bilo Novaka a sada Delpa jer je strasan decko jos iz zemlje Maradone iMesija ...IDEMO

ccc

pre 5 godina

Obozavam ovakvu publiku.A onda hladan tus!! Malo je igraca koji mogu da se izbore sa takvim uslivima plus sa protivnikom.Velicina Novak Djokovic!! 14. GS.

Realnost

pre 5 godina

Bice tesko,bice 3:0,ali brate tesko da sam gledao tezi mec koji je dobijen u 3 seta!!!Djokovic ocigledno ima problema s tom desnom stranom tela(rame,lakat...) ili sta vec,jako lose servira,ali kad bi to popravio,onda bi dobijao za sat i po ova tri seta, hahahahahahahaha.Covek je najbolji sa svojih mozda 80% forme!Svaka ti cast junace nas!!!Mozda je ovako Bog hteo da ne bude dosadno kao 2011te i 2015e kada je Nole igrao "s malom decom' hahaha!

manuginobili

pre 5 godina

Nestvarno je ovo sto radi Novak,kako vraca servise i kako se brani,covjek nije sa ove planete!...Delpo salje projektile ali lopte kao da udaraju u zid i vracaju se jos brze,gledam i ne vjerujem,bravo Nole ti si jedna nevjerovatna osoba i najbolji teniser koji je ikada igrao ovu igru!...sad se stvari bas sakuhavaju,ako Nole osvoji "svoj" Australia aopen,uhhhh...jedva cekam,bilo bi ludilo na Roland Garrosu;)

neko normalan

pre 5 godina

Delpo nema glavu za preokret upotpunosti svaka čast na odličnoj borbi al' za njega je Novak čelik neprobojan. Čestitke na trofeju i izjednačenju sa Samprasom svojim idolom.

Zex

pre 5 godina

Tako je Majstore.Hvala ti na ovim divnim godinama, bilo je zadovoljstvo ziveti u tvojoj eri.Onda kada si prestao da igras, svi su te pljuvali ali Ja sam verovao, znao sam da nisi zaboravio tenis.Nemoras nista vise osvojiti, pokazao si da si najbolji svih vremena.Tvoje mogucnosti su neverovatne.Hvala ti sto postojis.

Majčin sin

pre 5 godina

Vamos Huan. Despierta! Todavia tienes los oportunidad. Vamos el champeon. Đoković tien que cae.
(Maurisio., 10. septembar 2018 00:01)

Maurisio se pravilno piše Mauricio!
A Google translate ti slabo radi!
Pravilno bi bilo:
Vamos Juan. Despierta! Todavia tienes la oportunidad. Vamos el champeon. Đoković tiene que caer!
Ali džabe ti je, to se neće desiti!

Ljubisa

pre 5 godina

Каква одбранаааааааа Ђоковићаааааа од снажних форхенда на ђус и 1:2 у трећем сетууууууу.
Н е с т в а р н о
Н е ве р о в а т н о
Најбоља одбрана у историји тениса.
Коментатори на ESPN-u задивљени !

K.G.

pre 5 godina

Iskida mi živce Novak. Ko će noćas spavati. Brate rođeni brzo završi ovaj treci set da me ne strefi srčka.
14 GS je tvoj a i naš.

Buda

pre 5 godina

Mi pravi Njujorčanci nikad nećemo prihvatiti fejk ljude. To je bre nasa stara tradicija da mi Njujorčanci tri put dbevno dolazimo na B92 da vam to kazemo. Mi pravi Njujorčanci nismo fejk, zapamtite to! Mi smo pravi ljudi, razumete? Njujorčanci smo mi, a vi kako te?

Bingo

pre 5 godina

Bravo Novače! Hej, sustigao Samprasa!? Da mi je neko pricao pre 20 godina da cemo imati top class igraca koji moze postati najbolji teniser ikada...

zoro

pre 5 godina

Daj je moguce da komentator zeli gledaocima dobro jutro u 01 30 a i ranije cak od toga?Sta do 00 00 je noc a od ponoci jutro?Pa do jutra bar 4 sata jos.Kao da pozedlis nekom dobro vece u 14 00

no name

pre 5 godina

Ovaj covjek je NESALOMLJIV MA BRAAAVOO !!!ISTORIJA SE PISE ,STIGAO JE SVOG IDOLA !!!Naj bolji igrac svih vremena po meni nek misli ko god sta hoce .!!!

reflektor

pre 5 godina

Hehe defanziva?Nema forhenda?Bekenda?Servis?Ko to lupa???Ima svega toga ali se ne primeti u prvi mah,a na kraju prelama, a najvise u glavi sto se vidi da ne pada i da gruva i vraca se .Tako je lomio Federera i Nadala i ta dva titana to znaju.Bice zanimljivo bas,jer Novak od dvadesetog mesta pre neki mesec ima priliku da na kraju godine bude prvi.Nerealno slazem se ali ako covek za dva meseca razvali WB i UO i Sinsi posle kataklizme koju je imao verovatno da moze da bude prvi na kraju a ne brani NISTA!

Šaomi

pre 5 godina

Ne bih menjao našu Srpsku ljubav za vašu iz Njujorka nizašta na svetu! Ako je vaša ljubav i pristojnost kao ono juče što smo gledali prema maloj Naomi onda razumemo i milosrdnog anđela! Ne znam šta ste samo vi gledali večeras da je publika bila pristojna i Novak nije pukao sredinom drugog seta počistio bi Del Potra očas posla.

dshn

pre 5 godina

Posle svega, u govoru brat Delpo prvo prica da mu je Novak idol i da je srecan zbog njega i to sto i dalje osvaja slemove. Stvarno si brat kralj i prijatelj. Volimo te Delpo

Walter

pre 5 godina

Djokovićev tenis zasnovan na trčanju i mentalnoj snazi nikada neće mamiti aplauze,može Djoković da uzme sto titula ali će to uvek biti odvratan tenis za koji bi malo ko platio kartu da gleda.

Antiprotivan

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Druye, ti si njujorcanin dok traje work n travel...
p.s. pazi ledja tamo kad radis selidbe

objektivno

pre 5 godina

Zanimljivo je da ima ljudi koji obozavaju da pise besmislene komentare ali valjda zbog neuroloske ravnopravnosti se ti komentari objavljuju. Novak je 46 puta pobedio kad je vodio 2 0 i nijednom nije izgubio na US Open turniru. Ipak javice se sigurno dosta njih koji jos uvek ocekuju suprotno.

CND

pre 5 godina

Brate Njujorcanine pa gde ces veceg fejka od sebe, idi pogledaj se u ogledalo prvo pa pisi nesto o gromadi kao sto je Novak, sram da te bude.

! NOLE LEGENDO !

glas razuma

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Plači dečko!
Novak je na vrhu sveta!!!

Rozenkranc

pre 5 godina

Sve živce pogubi zbog njega, zajebava se a ja ustajem u 6. Pri tome, em me nervira publika em mi on tapka po mozgu svaki put kad servira onim beskonačnim tapkanjem loptice...
Završavaj bre to.

Kraljevina Mirijevo

pre 5 godina

@Pogledajte ove botove, avaki drugi komentar da neki grad ceka 14. GS. Svima dupla porcija sendvica sa kulenom.

Za tebe samo kulen.

Mikii

pre 5 godina

Znam da nema nikakve veze sa naslovom , ali zasto nema Novakovih roditelja u lozi? To je vec duze vrme tako, tu je stric, ali roditelja nema. Ovo je ipak finale, vazan mec...
(suncica, 10. septembar 2018 00:44)

Odgovor je, naime, prilicno ocigledan. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju ovu farsu od finala koja se odrzava eto cisto radi protokola?! Del Potro nije dostojan protivnik, to zna svako ko je pogledao makar 5 teniskih meceva u zivotu. On Djokovica moze da dobije samo na OI, jer ovoga zabole uvo da igra za reprezentaciju. Dakle, covek se u finalu nasao sasvim slucajno. Pa njemu je kljakavi Nadal uzeo dva brejka u prvom setu, alo! Protiv koga se ovde slavi titula? Smesno da smesnije biti ne moze. Ja licno nisam ni gledao proslogodisnji USO otkad su ispali Djokovic i Federer. Sta da gledam? Kako Nadal tabanise Del Potrove i Andersone? Neka, hvala. Uzgred, Nolu cestitke.

Milan

pre 5 godina

Nole mora da taradi mnogo poena ali ipak u onim najvažnijim mnogo više greši Delpo. Uzdam se da Juan Martin nema snage za pet ovakvih setova.

Stefan

pre 5 godina

Nadam se da Novak i Delpo vise nece igrati finala jedan protiv drugog jer jednostavno obozavam Delpa, ne vise od Novaka naravno ali koliko Delpo deluje kao dobar lik neverovatno. Cestitam Nole ides ka najvecem polako ali sigurno!

Sasa

pre 5 godina

Bravo Djole, mora da si počeo jesti meso, samo zveri koje jedu meso mogu onako da se kreću kao ti, kao gepard svaka čast...
Tenis gledam samo kad ti igras i nadam se jos dugo godina ubuduće....

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића! Бања Лука је и вечерас била уз најбољег тенисера свих времена! P.S. Ноле је згазио Дел Потра у финалу 3:0, а шта би тек урадио Надалу или Федереру да су који случајем кукавни залутали у финале...

Kiza

pre 5 godina

Meni drugi i treći set izgledaju ovako: Nole uporno pokušava da Delpu pokloni bar jedan set, ali ovaj uporno odbija.

Šalu na stranu, neverovatno mnogo greše i jedan i drugi.

побро

pre 5 godina

Аллло Рикардо Пијати,како си?Шта,каже велики стручњак да није Ноле на нивоу Рафе и Роџера .Бравооо Нолееее!!!

Kovalski

pre 5 godina

Zna se ko je najbolji ove sezone...Cepaj Nole,sad krece nezapamcena dominacija...ocekujem bar jos 7-8 GS titula u sledece 2-3 sezone! I naravno da ce Novak biti GOAT!

Navijač iz Njujorka

pre 5 godina

E moj Nathane, Nathane, vrati se svom fake njujorškom životu, i ne predstavljaj kao da govoriš u bilo čije ime osim jedne nedozrele bundeve! Pozdrav iz Njujorka!

analiza

pre 5 godina

Uh,konacno.Deluje moja taktika da ne komentarisem tokom turnira:)
Za mene je jedan od odlucujucih trenutaka bio u onom najduzem gemu koji je Nole servirao,nakon sto je prosuo brej prednosti.U jednom trenutku,nakon sto je ocigledno da ga je publika izbacila iz fokusa,neko je na srpskom povikao "smiri se".I,mislim da ga je ovaj cuo i ukapirao da mu Delpo ne moze nista jer fizicki ne moze da izdrzi 4-5 sati da salje precizne bombe ka njemu-moze povremeno,ali ne toliko i ne konstantno.Zanimljivo mi je da Lajanija nema nigde od meca sa Kirijosom.Ramos je krut,ali je Serena zasluzila kaznu za pretnju da njoj vise nece suditi,za lazov i ostalo.Novak je jednom namerno provocirao sudiju,mislim protiv Nisikorija-da mu oduzme servis zbog odugovlacenja-pogledao ga je ispod oka kod prve opomene i onda namerno odugovlacio kod servisa i sudija mu opravdano oduzeo servis.Danas opet opomena na brejk loptu.Publika uzasna-ne bi bili bolji ni da je s druge strane bio Nisikori,Milman,bilo ko.Novakova igra -taktika odlicna(sem servisa u trecem setu),glava-jaka,svaka cast.Delpo nije mogao ni taktickom igrom,ni jakom igrom ni drop-sotovima da ga izbaci iz fokusa.Bez publike,oho-ho odavno bi se zavrsio mec.Vratio mu je Novak za one suze sa OI.Nole nanizao ceo svet-Madjara,Francuza,Australijanca,Japanca,Argentinca!

Bane

pre 5 godina

(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Drugar u toj Americi imaš fakera mali milion pun ih je youtube. Tako da ako nekog kažeš da je fake to ujedno znači da si i ti sam to isto.

Šturm

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

I još da zatraži od publike da bude malo glasnija dok Djoković servira.

Ikoimazlatnekljuceveodtvojihtajnihodaja

pre 5 godina

Nolo sa djavolom hvatas se u kolo moj Nolo. Delpo brate moj moras i mozes ovo da dobijes, imao si mnogo tezi zreb u Njujorku i zasluzujes titulu.

mohikanac

pre 5 godina

Rekoh danas da finale zavisi samo od Novaka i da neće dati Delpu da igra kako ume. Jedan tesan set i dva lagana.
Šteta što više ne može da gazi kao 2016. ali i ovo je dovoljno ipak je zgazio prvog drugog i trećeg za 2 meseca. Sada možda i nađe motiv da ulaže još veći trud. Biće br 1 na kraju sezone sigurno.
Bravo majstore

Vlada

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Tapne bar 14. Znaš, toliko GS-ova je osvojio...

Toni

pre 5 godina

Dame i Gospodo, cenjeni hejteri, znam da vam nije lako, ali molim Vas, utanite dok pozdravljate novog-starog šampiona, Novaka Đokovića!
P. S. Šalu na stranu, ne zna se zbog koga mi je draza ova titula, da l’ zbog hejtera sa sajta, ili ove publike na US Openu..! Doviđenja prijatno, hvala lepo, molim lepo.

veliki strumf

pre 5 godina

Bezveze ga vrati u meč u 3. setu i dopusti mu da vrati brejk. Nepotreban servis-volej na gem lopti, još nerazumniji drop shot na brejk lopti. A Delpo diše na škrge, jedva stajao. Dobiće Nole naravno, ali ne olakšava sebi uopšte. I serva ga neće - ne može prvi servis da ubaci pa to ti je.

neko ko je daleko

pre 5 godina

Đokoviću reci ti tvojim sponzorima da ti ugrade nitro u te patike, ali ne da se to baš vidi, ne sad da te provale bilo bi bzv, nego tek tek, kad tvoji protivnici imaju rakete u rukama ti imaj u nogama i rešen problem, brže ćeš rešavati mečeve a ljudi neće dobijati šuljeve gledajući te..
(malo da izvrnemo ugao gledanja, 10. septembar 2018 00:28)

Ti si vrh!! Cirkus :)

slaven zadravec

pre 5 godina

Vrhunski Novak. Najbolja pohvala koju mogu reći je da je Delpo igrao jako, jako dobro no to nije bilo dovoljno dobro protiv današnjeg Đokovića. Sve čestitke iz Zagreba.

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 5 godina

Za Novakovu igru ne želim da trošim reči, skoro pa fenomenalno, tu i tamo pad koncentracije od par minuta, ali sve to on nadoknadi. Verujem da Nole dobija ovaj meč, ne vidim da Delpo može da preokrene. Ono što meni bode oči sve vreme jesu Delpove grimase, podseća me na Mareja. Deluje kao da ne može da diše, a naredni poen udari 26 puta i trči ludački. Poštujem ga, gotivim kao čoveka i igrača, ali mi je večeras nekako antipatičan, ne znam zašto.

Stara kuka

pre 5 godina

Covek u finalima i polufinalima US Opena pobedjivao Federera,Nadala,Delpotra a gubio od Vavrinke,Mareja(onaj uzasan vetar kad je bio) i u polufinalu 2014. od Nisikorija.

vaše ime

pre 5 godina

Argentinske seljačine iz pampasa misle da gledaju fudbal. Kakva nekultura. I ovaj naš šaban što deli Novaku "savete" između poena. Kakvi su to pavijani koji su zalutali na teniski meč. Ali džaba sve kad će biti 3:0 u setovima za No1eta.

gdgjdghd

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)


On nije čedo Zapadne hemisfere zato navijaju protiv njega a ne zato što je fejk...istina je previše se trudi da im se dopadne naalost.

Mina

pre 5 godina

Tenis je sport za gospodu a ne za ove neandertalce..pa juce su rasplakali pobednicu ...sram vas bilo amerikanci ...naucite da se ponasate a,dotad idite na fudbal i boks

делија нс

pre 5 godina

То само изгледа да га изнервира публика. Много је ту накупљеног стреса и нервозе од жеље за тријумфом и исто мора "истјерати из себе" - Балканац је то (неки пут урла на свој стручни штаб, неки пут поломи рекет, неки пут на публику која иначе и није на нивоу). И тада се поново "фокусира". Било како било, све иде у правцу тешког и дугог меча ако Делпо изједначи. У супротном, извјесно 3:0... Идемо НОЛЕ

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đokoviću reci ti tvojim sponzorima da ti ugrade nitro u te patike, ali ne da se to baš vidi, ne sad da te provale bilo bi bzv, nego tek tek, kad tvoji protivnici imaju rakete u rukama ti imaj u nogama i rešen problem, brže ćeš rešavati mečeve a ljudi neće dobijati šuljeve gledajući te..

Nebojša

pre 5 godina

Nikad neću razumeti. Posle toliko mečeva igranja u pred publikom navija protiv njega, i dalje ga to pogađa. Ignoriši ih bre
(Ja, 09. septembar 2018 23:49)

Dekoncentrišu ga nema to veze sa nerviranjem.

suncica

pre 5 godina

Znam da nema nikakve veze sa naslovom , ali zasto nema Novakovih roditelja u lozi? To je vec duze vrme tako, tu je stric, ali roditelja nema. Ovo je ipak finale, vazan mec...

marek hamšiković

pre 5 godina

Radujem se ovoj noci.Ale ale Argentina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:55)


Ajmo Delpo jači si i veci Srbija čeka 2 GS.
Monako ih ima dovoljno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 23:39)


Ajmo Delpo divu iz Tandila.Ne može ti Novak ništa.Forhend kao djule odlučuje.
Novak je umoran i nema snage vide svi normalni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:42)

Ako treba i doček da ti pravimo Delpo ljudino naša.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:43)

Monako čeka 14 Srbija 2 GS gazi Delpo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:45)

Auu,kako te ne smori?

мики

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
(BODIBOND, 09. septembar 2018 23:54)

овај интернет је право благо за тебе. у било којој кафани или кафићу би до сада попио толике батине да ти не би пало на памет да зинеш.

A imao je šansi, nije da nije

pre 5 godina

Sasvim je očigledno da se, ne samo rezultatski, ponavlja finale USO 2016. Novak kada povede 1:0 u setovima, prestaje da bude konkurentan. Nažalost, razmontiraće ga Delpo, kao Vavrinka oba puta.

No,I don't need a gun

pre 5 godina

Na stranu sve,ali kad vidim ovog Manolu Santanu u publici dodje mi da povratim. Ima 4GS,a kao.da je ih je osvojio 44,toliko je redovan svuda sve uz onu svoju mladicu koja uziva u shopingu uz turnire. Mislim,stvarno se primio da je relevantan..

Pepsi

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
"Njujorčanine", ne lupetaj mnogo nego na hot dog i kući na spavanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VuKaŠiN, 9. septembar 2018 23:57
" mi njujrcani", sto bi cvarkov rekao sad cu se usrati! Dobro da nisi iz Bronksa i da se zoves Jamal! Dognji

lal

pre 5 godina

@malo da izvrnemo ugao gledanja: ili da ga izvrnemo malo vise... i ja volim sah, ali ne bih bio pijan, skakao i vristao dok gledam uzivo najbolje sahiste sveta... a tek aplaudiranje kada jedan od njih napravi previd, mada to bi bilo previse izvrtanja cak i za mene... :)

troll level 100

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Ahahahahahaha kad Srbin istripuje da je Njuorcanin. Ja ne verujem sta sam pročitao...

BostonCanin

pre 5 godina

Hahaha kaze ovaj jedan "mi Njujorcani ne volimo kad je neko fejk". Ej, koliko si dugo Njujorcanin, od kada traje Work and Travel program? :)

александар

pre 5 godina

Đokica se samoubio u drugom setu. Čovek koji je igrao nebrojeno finala u karijeri dozvoljava da ga publika iznervira. Imao je Delpa na konopcima i onda se sanoubio.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Svi ste ispred malih ekrana pomislili da je Đoković počeo da se topi, dok nisu prikazali da ustvari prokišnjava.. To Bog plače od smeha dok gleda meč..

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đokoviću malo si igrao Mortal Kombat i učio od Johny Cage-a kako da radiš špagu, neka to ti je pametno, za svaku pohvalu..

Srle

pre 5 godina

Neverovatno da je Novak dozvolio da ga navijaci izbace tako lako iz ritma i vrati Delpa u drugi set. Kao da igra protiv ludaka iz publike.

tihi don

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
Iskreno, ne znam da li sam nesto gluplje procitao u skorije vreme, ali brate za ovakvu kolicinu gluposti od mene imas plus, vidim da ti nije lako

antiDebil

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Njujorcanin, idiiiii..... A sta je to njujorcanin, jel se to maze na leba ? Jel to neka vrsta domaceg goveda ??

Ivan

pre 5 godina

Ispostavice se kljucni gem na 4:3 gde je Novak sacuvao zivu glavu. Da je tu izgubio, bilo bi to lakih 6:3 i sve ispocetka. To je mentalna snaga.

shahahaha

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 9. septembar 2018 23:54)

Boga mi , dao je i dva . Kakav si ti prognozer dace i treci fore. A onda.... onda Delpo moze i da pobedi

Pronicljivi

pre 5 godina

Samo Novak može da pobedi Novaka. Šta mu je ovo trebalo... sve držiš pod kontrolom i dozvoliš da te grupa poludivljeg plemena isprovocira. Ajde bre, idemoooo!

biće bolje

pre 5 godina

brine nedostatak prvog servisa, AS nije nijedan oservirao, onda mora defanziva i čupanje kroz taj brejk. Novak igra loše večeras a Delpotro kao da sutra ne postoji. Novak i sa ovakvom igrom vodi nadajmo se da će meč privesti kraju bez izgubljenog seta.

sasa

pre 5 godina

Ajmo strucnjaci!!!! Jel mrsav , kako ce bez mesa??? A najvise boli Pepe Imas??? Pripreme na Majorci kod Pepea su kjucne, hahhahahaahahaha. Evo ja se ovde zahvaljujem Pepeu na sjajnoj pripremi Novaka Djokovica

Djordje

pre 5 godina

Ovo kako Delpo igra je dostojno osvajanja GS titule i sigurno bi je osvojio da preko puta nije Novak. Sada je 2:0 i nadam se da moze Djokovic do 3:0 bez prevelike drame. Ali, odakle taj covek izvlaci snagu i podesava se na mod da jednostavno bude bolji od rivala. Delpo zapne, pogadja neverovatne udarce, deluje da nadjacava Novaka, a ovaj kao da zastane, razmisli i nadje nacin da ga neutralise.
Hajde jos treci set, pa da slavimo titulu, mada je jos rano. Delpo se ne otpisuje pre vremena. Navijamo dalje!

M13

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.

Ljubisa

pre 5 godina

Када је овако извук'о други сет, требало би да следи егзекуција.
Велика Хоча чека Сампрасово друштво ?

mare

pre 5 godina

Rekao sam juce par gemova ce imati del od nisikorija vise,pobeda ce biti i da ne bude ti si veliki covek volis svoju veru,crkvu ,narod ziv bio.

trenutni utisak.volim tenis

pre 5 godina

Svaka cast Delpu na izuzetnoj borbenosti i forhendu,ALI...
Vidi se koliko je ova "americka" publika nevaspitana i nedostojna gledanja tenisa ova dva gladijatora.Jbg pusta amerika,snovi i dolari...
Forsira se svaki Delpov dobar potez,a slavi se Novakov los.To je po meni katastrofa i vrhunac nevaspitanja...divlji jenkiji,vidi se da su potekli od najgore nacije na svetu Britanske,i to od najgoreg skarta i otpada pomenute..

Ivan

pre 5 godina

Svaka cast ovoj zeni sto sudi. Ima osecaj koliku tezinu ima mec, i mora se priznati da je vise puta u bitnim poenima progledala Novaku kroz prste sto se tice prekoracenja 25 sekundi.

sveznalac

pre 5 godina

sramotno ponasanje djokovica,psuje kao kocijas. delpo korektan,ne poziva publiku iako zna da bi to moglo da omete djokovica. idemo delpo do trofeja

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

Nije ni ovo toliko lose, Delpo ne moze da igra vise od 4 do 4 i po sata, a Novak cak i kad gubi ga maksimalno mrcvari i kad tad ce Delpo da se srusi kao sto se srusi i Nadal, samo Nadalu treba minimum 5 i vise sati, ostalima manje.

Rade

pre 5 godina

Ima li većeg uživanja od slušanja kako se rulja na stadionu utišava kad se Nole podigne i otrese prašinu? Očigledno je da navijaju protiv njega ko god da je s druge strane. Time je naše uživanje u propasti njihove naslade veće.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Ako treba slomi reket, baci ga u publiku, slomi sudijinu stolicu-ako je sudija nije Bog, pocepaj mrežu, opsuj i pljuni po svima, udri sebe po glavi, samo nemoj da igraš 5 sati..

petarczv

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

dusan

pre 5 godina

Dobija ovo Nole, cim se nervira ovako...argentinska publika uzas...Iritantni do bola, a sudija ne stopira vreme za Novakov servis kad ih opominje, pola vremena pripreme potrose onaj olos sa tribina

4-3-3 u gostima

pre 5 godina

Kakvi primitivci su argentinci i Del Potro koji je doveo u ložu one alkose da prave atmosferu sa fudbalske utakmice ... Ali pobeda će biti još sladja zbog toga.

bum tras

pre 5 godina

Ne gledam meč, vidim da ga N dere i samo nek nastavi. Ja sutra ne idem na posao, slagao sam da sam bolestan, pa reko' da vam se svima pohvalim.

kartmen

pre 5 godina

Znaš šta Delpo, mučenje, greške, nervoza, sve ćeš kod Novaka videti, ali Novakovih 2-0 se ne vraća. Hvala na borbenoj partiji, a sada da vidimo kako do trećeg seta.

gde se topimo?

pre 5 godina

Idemo Nole, možeš ti to. Uzgred da pitam, jel zna neko ko je ona plavuša sa tribina, mislio sam da je Margot Robbie, al’ nisam siguran jel to ona? Hvala

TurbNator

pre 5 godina

Kako bih voleo da mogu Noleta da pitam: šta se desilo od 3:1 u drugom setu??? Delpo ne igra ništa specijalno, a Nole odjednom katastrofalno...

Neverovatno i neobjašnjivo...

Ali ipak je Nole uspeo da dobije tie-break, 2:0... valjda je to to... nadam se.

Aca

pre 5 godina

Podmukli botovi nigde ih nije bilo kad je Novak imao brejk u drugom setu i cim se Del Potro vrati jadni borovi poceli da davaju minuse, ali nabija Novak komplekse da boli!

Nenad

pre 5 godina

Ajmo svi drbi da bojkotiramo Nike sportske opreme !!!!!!!! Djoković je vrhunski teniser a Nike nije ga nikad sponzorisao jel je Srbin pa onda ni nama ne trebe!!!!!

dusan

pre 5 godina

Moramo da razumemo da vecina teniskog sveta navija protiv Novaka, jer vecina navija za Federera ili Rafu (pogotovo sto im ugrozava broj gren slem titula)...Ali to i Nole zna, samo napred, mora i protiv publike, tako mu je i mora da se izbori, mada nije lako...

seki

pre 5 godina

Novak mu daje set lopte i drugi servis ovaj delpo salje po dva metra lopte u aut iz forhenda da mu nebi federera nikad nebi vido titulu.

kme

pre 5 godina

To je taj gospodin, svaki mec psuje publiku i protivnikove navijace...Samo ki nije jasno da sudije ne znaju psovke na jeziku igraca koji je 15 godina u vrhu..Treba ozbiljna kazna za ovako nesto da postoji, niko tu nije dosao da ga psuju i omalovazavaju...

Marko

pre 5 godina

Zašto svi željno čekaju 14 . gs titulu kad je najvažniji h2h? A Novak vodi 14:4 protiv Delpa, pa i ako izgubi, nema veze, biće 14:5... neće ga stić do kraja karijere.

Bojan Cimbaljević

pre 5 godina

- Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29) -

Ne sviraj, leba ti :)

Nebojša

pre 5 godina

Pa sto cekate svi sad 14? 
Zar nisu mastersi vazniji i tezi od GS-ova? 
Zar nisu strucnjaci ovde do juce pricali kako je najvaznije da Nole ima vise mastersa od Federera?
(Vlada91, 09. septembar 2018 22:18)

Na čemu si ti druže pa on već nekoliko godina ima više mastersa od Federera.

Delije Ontario

pre 5 godina

Novak je opet ona star zver i ako izgubi ovde bar nece izgubiti zbog one malodusnosti i ne zainteresovanosti koja ga je krasila dosta vremena gde je bilo meceva kad nije viner mogo da napravi,sad opet ide po poene i opet je onaj stari pa ako i izgubi sta da se radi protivnik je bio bolji.

sportish fernzen

pre 5 godina

Cekam 127.600 din na Noleta zadnji mi je na tiketu - nisam hteo da branim ubedjen sam da dobija - idemo Nole care sutra ceo Dan smo u kafani dace bog !

Aleks

pre 5 godina

Molim Vas dajte link.
(Abc, 9. septembar 2018 23:07)

http://www.jokerlivestream.com/streamvideo10/del-potro-vs-djokovic-arthur-ashe-stadium-live-stream-4722470.html

Le Scorpion Serbe

pre 5 godina

@Zizu
Predosecao sam, iz citanja tvojih ranijih komentara, da si odanekle s juga. Juzni Srbi su nesto najhumanije sto je ovom narodu ostalo. Ziv mi bio jos 100 godina, brate. I da, da osvojis taj USO za sve nas, Nole!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đoković je izgleda najgladniji od svih novčanog nagradnog fonda.. Čim se toliko trudi mnogo više od drugih.. Što bi rekli za sve pare..

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Boze da Novak nije naš uvek bih navijao protiv njega,toliko nemaštovit i dosadan tenis baziran na trčanju,kao da je zid.
(Walter, 09. septembar 2018 23:35)

Bas se razumes u tenis.

Dica

pre 5 godina

Pisem na 1:1 u drugom setu...nema Delpo igru za Noleta, ovaj je ipak inteligentniji I raznovrsniji teniser... I sad pogledajte sta znaci kad se ne igra finale medjusobno izmedju velike trojke...sasvim prosecan, ne previse zanimljiv tenis, koji svakako dobija Nole, verovatno sa 3:0

tigrimigri

pre 5 godina

Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.

DukiNS

pre 5 godina

Novak je odigrao šahovski precizno prvi set, imao je Delpa tamo gde je želeo. Delpo će sad u drugom setu morati više da rizikuje i nadam se da nece pogađati sve. Samo da Novak izdrži početak drugog seta i nastavi koncentrisano i slomice Argentinca. Idemo do pobede Novace a uskoro i do prvog mesta nadam se.

snowman

pre 5 godina

Stvarno, na ESPN sajtu pod Tennis/History pise Winner Del Potro a Follow Up Novak Djokovic za USO 2018. Da li oni znaju nesto sto ni mi, a ni Djokovic ni Delpo ne znaju????

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Kako stvari stoje ostali smo uskraćeni za pravi spektakal jer da Nadal nije predao meč i da je bi on preko puta mreža danas bi pružio više od Delpotra koji samo gruva jake forhende uprkos što igra odlično. Jednostavno ga Novak ubija defanzivom za koju on nema prosto rešenje. Zato onako odservira riskantne servise jer to mu je način da se nada u meču. A ni govor tela ne odaju utisku da je 100% u meču. Publika nije vredna komentarisanje al'sigurno jedno da Novak bliži pobedi u ovom momentu nego Delpo kokretno buđenju ili povratku u ovaj duel potpuno.

Toni

pre 5 godina

Razlika izmedju Djokovica i ostalih na turu, je sto bi na 40-0 na do 40-40 verovatno svaki izgubio taj gem od Del Potra, ali, s’ obzirom da Djokovic toliko lako neutralise servise od 200km i vraca se u poen odmah, da je to stvarno fascinantno, i verujem da time izludjuje tenisere sa tako strahovito jakim i brzim servisima i svaki naredni udarac im je na neki nacin u grču... Ajmo do pobede!!!
To je taj stari Novak! Uzivanje je gledati ga kao mašin kako melje protivnike... Samo nek nastavi ovako...

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

2. set
40:40

Ne znam kako ce da se zavrsi ovaj mec, ali Novakovi reterni su sa druge planete.
Neko je pisao da Novak nije na nivou iz 2011, do juce mogao bi cak i da se slozim, ali posle prvog seta i pocetka drugog (Delpo upravo osvaja gem), Novak je jako jako fokusiran, videli smo neverovatne poene, snazne razmere.

Najvise mi se svidja sto se Novak ne boji da salje lopte u Delpov Forhend, dakle ima puno poverenje u sebe.

Novak znam da ne mozes ovo da citas :) ali zelim ti da samo ostanes ovako fokusiran i samo nebo je granica.

bzz

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)_____________Ispod kog si kamena ti čoveče izmileo pre nego si otišao u beli svet? Mi Njujorcani...ahahahaha!
Udri Nole junače, pola Čikaga čeka 14!

cvele

pre 5 godina

Retko se vidja ds Djokovic smecom iz igre osvoji direktan poen, a sad ga je upravo dobio i to sa osnovne linije i dobi covek ovacije. Mozda ova publika ipak ne navija protiv Noleta, vec za sto uzbudljiviji mec, jer nista gore nego papreno platiti i tesko naci karte za mec finala, a jedean ucesnik tog meca ovog drugog bez uzbudjenja pocisti sa terena.

bozza

pre 5 godina

Novak U BI JA kako dobro igra! Jumko, Batko, Roddick, DOTAN, King Roger i ostali clanovi tima The Hejters, javite se... zelim ta citam vase komentare

Milosav

pre 5 godina

Uh sunce ti, Novak ima onaj zverski pogled u ocima. Izgleda ubedljivo mocno.
Ajmo Nole, Toronto ceka 14. GS!
Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

Dex

pre 5 godina

Voleo bi da ova vest bude centralni dogadjaj bar 3 sata dok traje meč jer ovo je za nas Srbe glavna vest u ovom mesecu.Nadam se da će i nas predsednik odmoriti i odgledati ovaj meč.Ja neću ići onom parolom kao 95 posto ljudi na sajtu sa rečenicom:”Loznica je uz tebe”,..Znam da će cela moja kuća biti uz tebe tokom čitavog meca.SRECNO!!!!!
(it’s my life, 9. septembar 2018 21:29)

Kakav sad predsednik!? Kakve to veze ima s ovim? Odmoriti? Blago tebi.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Stadion je fenomenalan, publika vatrena.. Ovo bi trebao da bude najznačajniji turnir a ne Vimbldon.. Atmosfera je ovde uvek najživlja.. Ovi ljudi obožavaju tenis.. Tv na maximum i uživancija neviđena posle svakog poena..

Nathan

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!

Mirko

pre 5 godina

Nisam bio ubedjen u Novakovu pobedu trenutno brejk u drugom setu za Novaka. Ovo što on igra je druga dimemzija u istoriji tenisa i nadam se da može do kraja ovako.

делија нс

pre 5 godina

Само здравља и можда га Надал заустави на РГ. И јасно ми је што га не воле: када је у топ форми тенис је досадан, без икакве неизвјесности. С једне стране Новаков противник, а са друге НЕПРОБОЈНИ ЗИД!!! Фрустрирајуће за све му противнике....

hulijo

pre 5 godina

Nemogu da verujem da sudija Ne opomene publiku kada , urlicu Protiv Noleta , pa nije ovo Dejvis Kup . A da jeste preterali si Argentici . Idemo Noleeeeeee !!!! Pozdrav iz Novog Pazara . Pazarci te Voleeee !!

veliki strumf

pre 5 godina

Delpo servira 92% prvu servu, a pretrpeo je brejk i plus Nole imao još 2 brejk prilike od kojih je prvu bezveze prokockao. Važno da Noletu radi ritern, sve ostalo bi trebalo da dođje na svoje. Za sada bekhend najviše škripi i neke važne a čiste lopte je promašio.

Nathan

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.

VuKaŠiN

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
"Njujorčanine", ne lupetaj mnogo nego na hot dog i kući na spavanje.

Sale

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.
(Nathan, 09. septembar 2018 23:10)

15-9 u vinerima za Novaka trenutno, gasi tv i idi da spavas, u suprotnom ne garantujem za tvoje zdravlje

marko

pre 5 godina

Ђоковић се без икакве потребе изнервирао, почео да шаље лопте безвезе, онда је овај осетио, и тако га Ђоковић врати у меч. Дел Потро се малтене предао, и Ђоковић себи дозволи овакву глупост да га изнервира верујем неко од комшиј Бепотрбено падање у ватру, псовке неколико пута, пад концентрације, и вероватно добијен сет за Дел Потра. надајмо се даће у следећем сету Ђоковић да се фокусира.

lepard

pre 5 godina

Novace navijam uvek za tebe ali daj majke ti prestani sa tim psovanjem publike. Dok god ti ide sve je ok, kad ne ide ponasas se ko ulicar. Delpo je prosao krizu i sad se borite. Navijam za tebe Novace ali ne mozes da trazis od publike da se ponasa korektno kad sam pravis bezobrazluke. Na kraju zbog te publike i postoje sportovi i svi vi. Aj sad igraj i bori se sportski.

Kiza

pre 5 godina

Celi turnir Novak igra set do tog gema protivnika gde posle brejka servirá za set opusteno.
Onda podigne novo igre, uzme brejk i nakon toga uzme set na svoj servís.
Apsolutno svaki mec i svaki set je tako igrao.
I svaki mec 3:0.
Neverovatno!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đoković ako hoće da pobedi, pa samim tim da bude i prvi, mora da nauči da vrati i servirane rakete koje idu brzinom od 220.. Pobednik mora da može sve.. Pobeda mora da bude stopostotna a ne slučajna

Kanidja PG

pre 5 godina

Pamtim samo poraz na Rolan Garosu 2015 od Vavrinke kada je Nole osvojio prvi set u finalima GS.
Dobar znak a još bolji igra koju demonstrira naš velikan.
Šta uradi čovjek za manje od 3mj a tek ce.
Opet vedri i oblači svetskim tenisom.

Rep.Srpska

pre 5 godina

Bravo.....1-0 u setovima...Ovaj set neodoljivo podestio na Wimbledon 2011. i igranje partije saha sa Nadalom u prvom setu u finalu. Brejk niotkuda, Nadam se istom ishodu. Brcko ceka 14.

Nabu

pre 5 godina

Iz aviona se vidi da Djokovic nema cime da pripreti Delpotru u ovom mecu.. Jedino da se nekako dovuce do tsjbrejka pa da povede ali kako uzeti jos dva seta.. Evo sad servira za set ali ja bih da sam kladionicar stavio na Delpa, velika kvota posle izgubljenog prvog seta

Ivan Veljkovic

pre 5 godina

Ajmo Delpo divu iz Tandila.Ne može ti Novak ništa.Forhend kao djule odlučuje.
Novak je umoran i nema snage vide svi normalni.

SV

pre 5 godina

Dobijes da serviras prvi i to poklonis rivalu koji nikada nije propustio da servira prvi kad je dobio na podbacivanju. I onda dodjes do 4:5 i na 30:40 rival ima set loptu. Na 4:4 to ne bi bila set lopta. Da je pametnije rezonovao mozda bi imao bar dva GS.

ej bre

pre 5 godina

ma nekih izdajica ovde iz mog grada,samo da se ogradimo mi čiji su koreni više od 100 godina u Nišu.
Niš čeka 14. za sada,a dogodine možda i 18.
Idemo NOLEEEEE!
(Milan Niš, 09. septembar 2018 21:59)
Ti mislis da je to nesto pohvalno a verovatno ne znas kome dugujete za mentalitet...
Samo napred NOLEE..

nata

pre 5 godina

ne znam kako da okacim link ovde. Imala sam problema juce.

Samo kliknite na mec Djokovic-Del Potro

http://sportstream-365.com/tennis

Idemo Novak!!!

Vlada91

pre 5 godina

Pa sto cekate svi sad 14?
Zar nisu mastersi vazniji i tezi od GS-ova?
Zar nisu strucnjaci ovde do juce pricali kako je najvaznije da Nole ima vise mastersa od Federera?

Čekrk

pre 5 godina

ne znam kako da okacim link ovde. Imala sam problema juce.

Samo kliknite na mec Djokovic-Del Potro

[link]

Idemo Novak!!!
(nata, 9. septembar 2018 22:09)

Nato živa bila!

Šule

pre 5 godina

Udri ga burazeru. Na jedan sportski, viteški, fer plej način. Volim Delpa, fenomenalan je lik, ali mi ne ide u glavu da neko iz Srbije može navijati protiv Noleta. Idemo majstore, do novih nebeskih granica! Srećno.

Dragan

pre 5 godina

Vrlo nepristojno od Novaka. Seda na blizu stolicu. A znamo da je bliza stolica rezervisana za biljeg rangiranig tenisera. Eto cisto zbig ranijih komentara tipa Federer...

Ivan

pre 5 godina

Novak ovo dobija na kondiciju. Nece moci Delpo tu da parira. Bice taj brejkova i dug mec. Ocekujem prvi set za Djokovica u taj brejku. I 3:0 na kraju.

Malkom

pre 5 godina

Ako treba i doček da ti pravimo Delpo ljudino naša.
(Ivan Veljkovic, 09. septembar 2018 22:43)

Ivane, ti kao da imaš podvojenu ličnost. Jednom na sva usta hvališ Novaka, drugi put navijaš za njegovog protivnika. Dogovori se sam sa sobom!

Evans

pre 5 godina

Smiljan Banjac, really?!?!?
(Autobusom u polufinale, 09. septembar 2018 22:01)

Covek iskreo navija za Novaka a ti verovatno mislis na Damira Ceronju. Banjac je likčina!

Вукосав

pre 5 godina

Не знам да ли сте приметили, али коментатор Предраг Вукановић је најбољи, али уједно и најпотцењенији преносилац спортских догађаја на Еуроспорту. Веома је одмерен и зна тачно шта говори. Надам се да ће преносити меч. Ако не он, онда Бањац. Напред, Новаче! :)

Petar Nemačka

pre 5 godina

Žena mi kaže da se iskontrolišem da mi komšije Nemci ne bi zvali policiju kao prošli put. :) Sauerland čeka 14. titulu. Idemooooooooooooooo.

Steiner

pre 5 godina

Polako ljudi
1 mec

sve je stvar trenutka
kao kad ides na ispit
naucis ti sve lepo
medjutim zavisi koja pitanja ti zapadnu
da se ne zbunis da lepo ide tok misli

visok moral
vera u pobedu
i samo hrabro

Trump Ceka Vucica

pre 5 godina

Skoro je nemoguche da samo forhand-om pobediti Novaka. Ako to uspe Del Pu, onda Maradona s mekcikancima osvaja ligu Akapulka i severnjeg Meksika

VladoBL

pre 5 godina

Banja Luka čeka drugu gs titulu velikog Delpotra. Pozdrav svim njegovim navijačima iz Republike Srpske! Napred Delpo, nježni dive iz Tandila!

max

pre 5 godina

sa verom u Boga 
IDOL SAMPRAS (14GS) = DJOKOVIĆ (14GS)
(grobar 007, 09. septembar 2018 21:42)

Samo sto Sampras nema Grand Slam, nema sva 4 slema, fali mu Roland Garos.

Чича Милутин

pre 5 godina

Шта се сија у тамо у Њујорку
Дал су куле или гарденови
Дал Емпајер ил Трампова кула..
Нит су куле нити гарденови
Ни Емпајер нит Трампова кула
Него Новак подиго пехара
Ошишао Делпа стандардно три нула.

обс

pre 5 godina

Ђоковић има најтежег могућег противника вечерас у овом пресеку светске, актуелне снаге тениских појединаца. Лакше би му било да су то Федерер или Надал. Дел Потро му је дужник, посебно с последње Олимпијаде. Дел Потро игра најбољи тенис у каријери! Желим Ђоковићу срећу, трезвеност, господство (а не као Серена, јахач апокалипсе) без обзира на исход. Још сам под утиском женског финала у коме је младој Јапанки забрањено да се радује пошто је направила резултат каријере. Нешто ме то подсећа на Џеси Овенса, и времена и амбијента у коме је он нанео бол некима.

Malkom

pre 5 godina

Obojica su mi dragi. Možda bih za nijansu više voleo da pobedi Del Potro, jer sumnjam da će imati još mnogo prilika da osvoji GS. Novak će ih svakako imati još mnogo!
Igrajte braćo svoj najbolji tenis, pa neka pobedi bolji i spremniji!

it’s my life

pre 5 godina

Voleo bi da ova vest bude centralni dogadjaj bar 3 sata dok traje meč jer ovo je za nas Srbe glavna vest u ovom mesecu.Nadam se da će i nas predsednik odmoriti i odgledati ovaj meč.Ja neću ići onom parolom kao 95 posto ljudi na sajtu sa rečenicom:”Loznica je uz tebe”,..Znam da će cela moja kuća biti uz tebe tokom čitavog meca.SRECNO!!!!!

Milan Niš

pre 5 godina

Ima nekih izdajica ovde iz mog grada,samo da se ogradimo mi čiji su koreni više od 100 godina u Nišu.
Niš čeka 14. za sada,a dogodine možda i 18.
Idemo NOLEEEEE!

ludi srbin

pre 5 godina

Ovo ce za mene biti veoma tezak mec toliko bih voleo da delpo osvoji jos koji slem jer je dusa od coveka,a veceeeas naravno svim srcemmm uz Novakaa.
IDEMOOOOOO
#NoleFam

add

pre 5 godina

Hr, bih, mn, vojvodina, sandzak, kosovo, alb ne cekaju titulu novakovu nego cekaju da ga delpo unisti svojim bekendom
(xxx, 09. septembar 2018 21:48)

Pored toga sto si bot, ne znas ni da je Delpovo najjace oruzje forhend a ne bekhend, pardon, beKendom hahahaha

South Park

pre 5 godina

Hr, bih, mn, vojvodina, sandzak, kosovo, alb ne cekaju titulu novakovu nego cekaju da ga delpo unisti svojim bekendom
(xxx, 09. septembar 2018 21:48)Sportski pozdrav za ne sportski komentar.Neka bolji pobedi.

InspektorKluzo

pre 5 godina

Banja Luka čeka drugu gs titulu velikog Delpotra. Pozdrav svim njegovim navijačima iz Republike Srpske! Napred Delpo, nježni dive iz Tandila!
(VladoBL, 09. septembar 2018 21:48)

On ima navijace u Bl samo kad ne igra protiv Novaka. Inace ja ne znam odakle si ti. Banja Luka ceka 14. Idemo brate Novace...

frank

pre 5 godina

Kako je ponovo lijep osjećaj iscekivati meč Novaka koji se bori za trofeje, uzbuđenje i adrenalin rastu. Hvala ti Nole! Uz tebe smo, da podigneš pehar večeras!

VuKaŠiN

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
"Njujorčanine", ne lupetaj mnogo nego na hot dog i kući na spavanje.

it’s my life

pre 5 godina

Voleo bi da ova vest bude centralni dogadjaj bar 3 sata dok traje meč jer ovo je za nas Srbe glavna vest u ovom mesecu.Nadam se da će i nas predsednik odmoriti i odgledati ovaj meč.Ja neću ići onom parolom kao 95 posto ljudi na sajtu sa rečenicom:”Loznica je uz tebe”,..Znam da će cela moja kuća biti uz tebe tokom čitavog meca.SRECNO!!!!!

BostonCanin

pre 5 godina

Hahaha kaze ovaj jedan "mi Njujorcani ne volimo kad je neko fejk". Ej, koliko si dugo Njujorcanin, od kada traje Work and Travel program? :)

No 1

pre 5 godina

..a da li ste provalili kako Federer i Rafa sad gube mečeve od kad se Novak vratio.Pisalo je na Vajdinoj majici Gaming Time na finalu u Sinsinatiju protiv Federera.Vreme je za igru.Nisu imali pravu konkurrnciju.Još da je Marej tu..morgen bi uzimali toliko titula.

Djordje

pre 5 godina

Ovo kako Delpo igra je dostojno osvajanja GS titule i sigurno bi je osvojio da preko puta nije Novak. Sada je 2:0 i nadam se da moze Djokovic do 3:0 bez prevelike drame. Ali, odakle taj covek izvlaci snagu i podesava se na mod da jednostavno bude bolji od rivala. Delpo zapne, pogadja neverovatne udarce, deluje da nadjacava Novaka, a ovaj kao da zastane, razmisli i nadje nacin da ga neutralise.
Hajde jos treci set, pa da slavimo titulu, mada je jos rano. Delpo se ne otpisuje pre vremena. Navijamo dalje!

tihi don

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
Iskreno, ne znam da li sam nesto gluplje procitao u skorije vreme, ali brate za ovakvu kolicinu gluposti od mene imas plus, vidim da ti nije lako

hulijo

pre 5 godina

Nemogu da verujem da sudija Ne opomene publiku kada , urlicu Protiv Noleta , pa nije ovo Dejvis Kup . A da jeste preterali si Argentici . Idemo Noleeeeeee !!!! Pozdrav iz Novog Pazara . Pazarci te Voleeee !!

shahahaha

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 9. septembar 2018 23:54)

Boga mi , dao je i dva . Kakav si ti prognozer dace i treci fore. A onda.... onda Delpo moze i da pobedi

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Boze da Novak nije naš uvek bih navijao protiv njega,toliko nemaštovit i dosadan tenis baziran na trčanju,kao da je zid.
(Walter, 09. septembar 2018 23:35)

Bas se razumes u tenis.

bzz

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)_____________Ispod kog si kamena ti čoveče izmileo pre nego si otišao u beli svet? Mi Njujorcani...ahahahaha!
Udri Nole junače, pola Čikaga čeka 14!

Mina

pre 5 godina

Tenis je sport za gospodu a ne za ove neandertalce..pa juce su rasplakali pobednicu ...sram vas bilo amerikanci ...naucite da se ponasate a,dotad idite na fudbal i boks

frank

pre 5 godina

Kako je ponovo lijep osjećaj iscekivati meč Novaka koji se bori za trofeje, uzbuđenje i adrenalin rastu. Hvala ti Nole! Uz tebe smo, da podigneš pehar večeras!

trenutni utisak.volim tenis

pre 5 godina

Svaka cast Delpu na izuzetnoj borbenosti i forhendu,ALI...
Vidi se koliko je ova "americka" publika nevaspitana i nedostojna gledanja tenisa ova dva gladijatora.Jbg pusta amerika,snovi i dolari...
Forsira se svaki Delpov dobar potez,a slavi se Novakov los.To je po meni katastrofa i vrhunac nevaspitanja...divlji jenkiji,vidi se da su potekli od najgore nacije na svetu Britanske,i to od najgoreg skarta i otpada pomenute..

veliki strumf

pre 5 godina

Bezveze ga vrati u meč u 3. setu i dopusti mu da vrati brejk. Nepotreban servis-volej na gem lopti, još nerazumniji drop shot na brejk lopti. A Delpo diše na škrge, jedva stajao. Dobiće Nole naravno, ali ne olakšava sebi uopšte. I serva ga neće - ne može prvi servis da ubaci pa to ti je.

Nebojša

pre 5 godina

Nikad neću razumeti. Posle toliko mečeva igranja u pred publikom navija protiv njega, i dalje ga to pogađa. Ignoriši ih bre
(Ja, 09. septembar 2018 23:49)

Dekoncentrišu ga nema to veze sa nerviranjem.

Bojan Cimbaljević

pre 5 godina

- Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29) -

Ne sviraj, leba ti :)

tigrimigri

pre 5 godina

Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.

cvele

pre 5 godina

Retko se vidja ds Djokovic smecom iz igre osvoji direktan poen, a sad ga je upravo dobio i to sa osnovne linije i dobi covek ovacije. Mozda ova publika ipak ne navija protiv Noleta, vec za sto uzbudljiviji mec, jer nista gore nego papreno platiti i tesko naci karte za mec finala, a jedean ucesnik tog meca ovog drugog bez uzbudjenja pocisti sa terena.

Rade

pre 5 godina

Ima li većeg uživanja od slušanja kako se rulja na stadionu utišava kad se Nole podigne i otrese prašinu? Očigledno je da navijaju protiv njega ko god da je s druge strane. Time je naše uživanje u propasti njihove naslade veće.

InspektorKluzo

pre 5 godina

Banja Luka čeka drugu gs titulu velikog Delpotra. Pozdrav svim njegovim navijačima iz Republike Srpske! Napred Delpo, nježni dive iz Tandila!
(VladoBL, 09. septembar 2018 21:48)

On ima navijace u Bl samo kad ne igra protiv Novaka. Inace ja ne znam odakle si ti. Banja Luka ceka 14. Idemo brate Novace...

Ljubisa

pre 5 godina

Када је овако извук'о други сет, требало би да следи егзекуција.
Велика Хоча чека Сампрасово друштво ?

antiDebil

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Njujorcanin, idiiiii..... A sta je to njujorcanin, jel se to maze na leba ? Jel to neka vrsta domaceg goveda ??

мики

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
(BODIBOND, 09. septembar 2018 23:54)

овај интернет је право благо за тебе. у било којој кафани или кафићу би до сада попио толике батине да ти не би пало на памет да зинеш.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Sve je to lepo, linije oko terena jasno izvučene, veličina terena taman ni mala ni velika, tek tolko da igrač može svuda da stigne uz malu ili malo veću akrobaciju sa špagom-ali zanemarićemo.. samo mi nije jasna ta mreža na sredini terena.. pa zar ne vide ljudi da smeta igračima, ne može loptica glat da prelazi sa jedne na drugu stranu a da malo malo ne udari u nju.. Msm ko je tu lud.. Zar nemaju negde drugde da je stave..

M13

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.

marko

pre 5 godina

Ђоковић се без икакве потребе изнервирао, почео да шаље лопте безвезе, онда је овај осетио, и тако га Ђоковић врати у меч. Дел Потро се малтене предао, и Ђоковић себи дозволи овакву глупост да га изнервира верујем неко од комшиј Бепотрбено падање у ватру, псовке неколико пута, пад концентрације, и вероватно добијен сет за Дел Потра. надајмо се даће у следећем сету Ђоковић да се фокусира.

petarczv

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

No,I don't need a gun

pre 5 godina

Na stranu sve,ali kad vidim ovog Manolu Santanu u publici dodje mi da povratim. Ima 4GS,a kao.da je ih je osvojio 44,toliko je redovan svuda sve uz onu svoju mladicu koja uziva u shopingu uz turnire. Mislim,stvarno se primio da je relevantan..

Petar Nemačka

pre 5 godina

Žena mi kaže da se iskontrolišem da mi komšije Nemci ne bi zvali policiju kao prošli put. :) Sauerland čeka 14. titulu. Idemooooooooooooooo.

lepard

pre 5 godina

Novace navijam uvek za tebe ali daj majke ti prestani sa tim psovanjem publike. Dok god ti ide sve je ok, kad ne ide ponasas se ko ulicar. Delpo je prosao krizu i sad se borite. Navijam za tebe Novace ali ne mozes da trazis od publike da se ponasa korektno kad sam pravis bezobrazluke. Na kraju zbog te publike i postoje sportovi i svi vi. Aj sad igraj i bori se sportski.

gdgjdghd

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)


On nije čedo Zapadne hemisfere zato navijaju protiv njega a ne zato što je fejk...istina je previše se trudi da im se dopadne naalost.

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

2. set
40:40

Ne znam kako ce da se zavrsi ovaj mec, ali Novakovi reterni su sa druge planete.
Neko je pisao da Novak nije na nivou iz 2011, do juce mogao bi cak i da se slozim, ali posle prvog seta i pocetka drugog (Delpo upravo osvaja gem), Novak je jako jako fokusiran, videli smo neverovatne poene, snazne razmere.

Najvise mi se svidja sto se Novak ne boji da salje lopte u Delpov Forhend, dakle ima puno poverenje u sebe.

Novak znam da ne mozes ovo da citas :) ali zelim ti da samo ostanes ovako fokusiran i samo nebo je granica.

Ivan

pre 5 godina

Ispostavice se kljucni gem na 4:3 gde je Novak sacuvao zivu glavu. Da je tu izgubio, bilo bi to lakih 6:3 i sve ispocetka. To je mentalna snaga.

marek hamšiković

pre 5 godina

Radujem se ovoj noci.Ale ale Argentina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:55)


Ajmo Delpo jači si i veci Srbija čeka 2 GS.
Monako ih ima dovoljno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 23:39)


Ajmo Delpo divu iz Tandila.Ne može ti Novak ništa.Forhend kao djule odlučuje.
Novak je umoran i nema snage vide svi normalni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:42)

Ako treba i doček da ti pravimo Delpo ljudino naša.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:43)

Monako čeka 14 Srbija 2 GS gazi Delpo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:45)

Auu,kako te ne smori?

bozza

pre 5 godina

Novak U BI JA kako dobro igra! Jumko, Batko, Roddick, DOTAN, King Roger i ostali clanovi tima The Hejters, javite se... zelim ta citam vase komentare

sportish fernzen

pre 5 godina

Cekam 127.600 din na Noleta zadnji mi je na tiketu - nisam hteo da branim ubedjen sam da dobija - idemo Nole care sutra ceo Dan smo u kafani dace bog !

sasa

pre 5 godina

Ajmo strucnjaci!!!! Jel mrsav , kako ce bez mesa??? A najvise boli Pepe Imas??? Pripreme na Majorci kod Pepea su kjucne, hahhahahaahahaha. Evo ja se ovde zahvaljujem Pepeu na sjajnoj pripremi Novaka Djokovica

add

pre 5 godina

Hr, bih, mn, vojvodina, sandzak, kosovo, alb ne cekaju titulu novakovu nego cekaju da ga delpo unisti svojim bekendom
(xxx, 09. septembar 2018 21:48)

Pored toga sto si bot, ne znas ni da je Delpovo najjace oruzje forhend a ne bekhend, pardon, beKendom hahahaha

Sale

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.
(Nathan, 09. septembar 2018 23:10)

15-9 u vinerima za Novaka trenutno, gasi tv i idi da spavas, u suprotnom ne garantujem za tvoje zdravlje

vaše ime

pre 5 godina

Argentinske seljačine iz pampasa misle da gledaju fudbal. Kakva nekultura. I ovaj naš šaban što deli Novaku "savete" između poena. Kakvi su to pavijani koji su zalutali na teniski meč. Ali džaba sve kad će biti 3:0 u setovima za No1eta.

Pepsi

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
"Njujorčanine", ne lupetaj mnogo nego na hot dog i kući na spavanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VuKaŠiN, 9. septembar 2018 23:57
" mi njujrcani", sto bi cvarkov rekao sad cu se usrati! Dobro da nisi iz Bronksa i da se zoves Jamal! Dognji

Pronicljivi

pre 5 godina

Samo Novak može da pobedi Novaka. Šta mu je ovo trebalo... sve držiš pod kontrolom i dozvoliš da te grupa poludivljeg plemena isprovocira. Ajde bre, idemoooo!

Wllaxy

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!  
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29)

Tako je, Njujorčani vole Serenu, valjda po onoj staroj da se slično sličnom raduje...

suncica

pre 5 godina

Znam da nema nikakve veze sa naslovom , ali zasto nema Novakovih roditelja u lozi? To je vec duze vrme tako, tu je stric, ali roditelja nema. Ovo je ipak finale, vazan mec...

ls

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real. 
(M13, 10. septembar 2018 00:49) 

Ti si rodjeni Njujorcanin, kao sto sam ja rodjeni Jamajcanin. Kako su tebe prihvatili, kad si ti veci fejk od bilo koga? Da ti je u Njujorku zivelo poslednjih 6 generacija, to te ne bi cinilo pravim Njujorcaninom, a pogotovo ne to sto si sisao sa nekog kruzera, i zbrisao u Njujork. I da ti kazem, mozda ce tvoja loza za nekih 150 godina postati ono sto bi ti voleo, ali ce morati prvo da se prozivi 150 godina amerikanizacije, tako da sacekaj jos 150 godina, i postavi taj svoj isti glupi komentar, ali na Engleskom, da ima tezinu.

Malkom

pre 5 godina

Ako treba i doček da ti pravimo Delpo ljudino naša.
(Ivan Veljkovic, 09. septembar 2018 22:43)

Ivane, ti kao da imaš podvojenu ličnost. Jednom na sva usta hvališ Novaka, drugi put navijaš za njegovog protivnika. Dogovori se sam sa sobom!

Šule

pre 5 godina

Udri ga burazeru. Na jedan sportski, viteški, fer plej način. Volim Delpa, fenomenalan je lik, ali mi ne ide u glavu da neko iz Srbije može navijati protiv Noleta. Idemo majstore, do novih nebeskih granica! Srećno.

Aca

pre 5 godina

Podmukli botovi nigde ih nije bilo kad je Novak imao brejk u drugom setu i cim se Del Potro vrati jadni borovi poceli da davaju minuse, ali nabija Novak komplekse da boli!

Kanidja PG

pre 5 godina

Pamtim samo poraz na Rolan Garosu 2015 od Vavrinke kada je Nole osvojio prvi set u finalima GS.
Dobar znak a još bolji igra koju demonstrira naš velikan.
Šta uradi čovjek za manje od 3mj a tek ce.
Opet vedri i oblači svetskim tenisom.

Mare

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Ljubav nekulturnih iz Njujorka mu sigurno ne treba.

делија нс

pre 5 godina

Само здравља и можда га Надал заустави на РГ. И јасно ми је што га не воле: када је у топ форми тенис је досадан, без икакве неизвјесности. С једне стране Новаков противник, а са друге НЕПРОБОЈНИ ЗИД!!! Фрустрирајуће за све му противнике....

Nenad

pre 5 godina

Ajmo svi drbi da bojkotiramo Nike sportske opreme !!!!!!!! Djoković je vrhunski teniser a Nike nije ga nikad sponzorisao jel je Srbin pa onda ni nama ne trebe!!!!!

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29) 

Njujorcanin iz donjeg ili gornjeg Vakufa...?

Toni

pre 5 godina

Razlika izmedju Djokovica i ostalih na turu, je sto bi na 40-0 na do 40-40 verovatno svaki izgubio taj gem od Del Potra, ali, s’ obzirom da Djokovic toliko lako neutralise servise od 200km i vraca se u poen odmah, da je to stvarno fascinantno, i verujem da time izludjuje tenisere sa tako strahovito jakim i brzim servisima i svaki naredni udarac im je na neki nacin u grču... Ajmo do pobede!!!
To je taj stari Novak! Uzivanje je gledati ga kao mašin kako melje protivnike... Samo nek nastavi ovako...

verdict

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.
(M13, 10. septembar 2018 00:49)

Ti si dokaz da praziluk raste i u Njujorku, rodjeni njujorcanine!
Živeo Novače i BRAVO!!!

Zurkolomac

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...

Vlada

pre 5 godina

@ BODIBOND
Napisah malopre onom Mikiju da je usavršio kmečanje ali tebi nije ni do kolena. Zašto si toliko komplikovao i pisao toliki roman kada je bilo jednostavnije da napišeš kme.

Milosav

pre 5 godina

Uh sunce ti, Novak ima onaj zverski pogled u ocima. Izgleda ubedljivo mocno.
Ajmo Nole, Toronto ceka 14. GS!
Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

Delije Ontario

pre 5 godina

Novak je opet ona star zver i ako izgubi ovde bar nece izgubiti zbog one malodusnosti i ne zainteresovanosti koja ga je krasila dosta vremena gde je bilo meceva kad nije viner mogo da napravi,sad opet ide po poene i opet je onaj stari pa ako i izgubi sta da se radi protivnik je bio bolji.

Dex

pre 5 godina

Voleo bi da ova vest bude centralni dogadjaj bar 3 sata dok traje meč jer ovo je za nas Srbe glavna vest u ovom mesecu.Nadam se da će i nas predsednik odmoriti i odgledati ovaj meč.Ja neću ići onom parolom kao 95 posto ljudi na sajtu sa rečenicom:”Loznica je uz tebe”,..Znam da će cela moja kuća biti uz tebe tokom čitavog meca.SRECNO!!!!!
(it’s my life, 9. septembar 2018 21:29)

Kakav sad predsednik!? Kakve to veze ima s ovim? Odmoriti? Blago tebi.

4-3-3 u gostima

pre 5 godina

Kakvi primitivci su argentinci i Del Potro koji je doveo u ložu one alkose da prave atmosferu sa fudbalske utakmice ... Ali pobeda će biti još sladja zbog toga.

n

pre 5 godina

Odgovor je, naime, prilicno ocigledan. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju ovu farsu od finala koja se odrzava eto cisto radi protokola?! Del Potro nije dostojan protivnik, to zna svako ko je pogledao makar 5 teniskih meceva u zivotu. On Djokovica moze da dobije samo na OI, jer ovoga zabole uvo da igra za reprezentaciju. Dakle, covek se u finalu nasao sasvim slucajno. Pa njemu je kljakavi Nadal uzeo dva brejka u prvom setu, alo! Protiv koga se ovde slavi titula? Smesno da smesnije biti ne moze. Ja licno nisam ni gledao proslogodisnji USO otkad su ispali Djokovic i Federer. Sta da gledam? Kako Nadal tabanise Del Potrove i Andersone? Neka, hvala. Uzgred, Nolu cestitke.
(Mikii, 10. septembar 2018 01:49
hahahahah, za tebe trebaju svi aparati koje b92 ima spremljene u šteku.
hahahahahah nesrećo

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

@
Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.
(Stanko, 10. septembar 2018 02:02)

Пријатељу, човек ме је засмејао до суза, када сам, по завршетку меча кренуо да „листам" коментаре. А сад, ако не умеш да читаш „креативни цинизам"...
Чика Куре - царе!

(а да ли је човек само бескрајно духовит или је „слао политичку поруку", нећу да мер(ач)им)

Stari čačanin

pre 5 godina

Slavimo svi ovde, nas drzavljanin je pobedio, stize porez! Ali ne znam zašto vi navijate?!?!
(Monako, 10. septembar 2018 01:40)

Nema poreza u Monaku, džabe se raduješ.

Nebojša

pre 5 godina

Pa sto cekate svi sad 14? 
Zar nisu mastersi vazniji i tezi od GS-ova? 
Zar nisu strucnjaci ovde do juce pricali kako je najvaznije da Nole ima vise mastersa od Federera?
(Vlada91, 09. septembar 2018 22:18)

Na čemu si ti druže pa on već nekoliko godina ima više mastersa od Federera.

kartmen

pre 5 godina

Znaš šta Delpo, mučenje, greške, nervoza, sve ćeš kod Novaka videti, ali Novakovih 2-0 se ne vraća. Hvala na borbenoj partiji, a sada da vidimo kako do trećeg seta.

MC HAMMER

pre 5 godina

@ Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.


Da li je tebi uopste jasno da su to hrvatski i muslimanski trolovi sa srpskim nikovima?

Ljudi, ne lozite se, zamislite kakvi su to luzeri... pa to su sve iste IP adrese. Cak ih nema ni brojcano puno, vec su dosta aktivni....ha ha ha...misevi....

A sampionski pozdrav i za albanianse :-)))

Da imaju svoje portale i tenisere ne bi dolazili na srpske.

обс

pre 5 godina

Ђоковић има најтежег могућег противника вечерас у овом пресеку светске, актуелне снаге тениских појединаца. Лакше би му било да су то Федерер или Надал. Дел Потро му је дужник, посебно с последње Олимпијаде. Дел Потро игра најбољи тенис у каријери! Желим Ђоковићу срећу, трезвеност, господство (а не као Серена, јахач апокалипсе) без обзира на исход. Још сам под утиском женског финала у коме је младој Јапанки забрањено да се радује пошто је направила резултат каријере. Нешто ме то подсећа на Џеси Овенса, и времена и амбијента у коме је он нанео бол некима.

Le Scorpion Serbe

pre 5 godina

@Zizu
Predosecao sam, iz citanja tvojih ranijih komentara, da si odanekle s juga. Juzni Srbi su nesto najhumanije sto je ovom narodu ostalo. Ziv mi bio jos 100 godina, brate. I da, da osvojis taj USO za sve nas, Nole!

Чича Милутин

pre 5 godina

Шта се сија у тамо у Њујорку
Дал су куле или гарденови
Дал Емпајер ил Трампова кула..
Нит су куле нити гарденови
Ни Емпајер нит Трампова кула
Него Новак подиго пехара
Ошишао Делпа стандардно три нула.

Laki

pre 5 godina

Igrao je takticki Delpo nije imao sansu..pravi primer kako ekspoatisati neciju slabost. Nadal to radi do nekle Federer ponekad ali Nole svaki put. New age player.

DukiNS

pre 5 godina

Novak je odigrao šahovski precizno prvi set, imao je Delpa tamo gde je želeo. Delpo će sad u drugom setu morati više da rizikuje i nadam se da nece pogađati sve. Samo da Novak izdrži početak drugog seta i nastavi koncentrisano i slomice Argentinca. Idemo do pobede Novace a uskoro i do prvog mesta nadam se.

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

DANAS MI JE DIVAN DAN
S PEHAROM - No1E MI ČESTITAO ROĐENDAN!
HVALA TI No1e SINE
SRBINE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25 OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAA

trivne1

pre 5 godina

I uzeo nazalost titulu. Ali dobro, slede mastersi u Sangaju i Parizu ee ako tu naleti na Chunga, Kirjosa, Cekinata ili Klizana nece proci tu rundu makar se sastao sa nekima od njih u prvoj rundi. Pored njih, Djokovicu mogu da pobede Goffin, Izner, Nadal ( kad je zdrav), Tim i Sasa Zverev. Videcemo ovog svemocnog i superiornog Novaka i u zavrsnom Mastersu u Londonu kad ce vec u grupi da dobije neka 3 nosioca, tamo nece biti Fucovica, Gaskea, Sandgrena, Milemana, Souse i slicnih nizerazrednih tenisera. Nego imam pitanje za ove nolobotove, da li ce vas Djokovic nastupati u Kraljevu na Dejvis kupu i zasto nece? Ovamo svi cekaju 14. GS titulu, i tipa 50 titulu u karijeri a ima samo JEDNU titulu u Dejvis kupu. Kad to osvoji jos bar jednom moze secreci da je napravio neku zavidnu i uspesnu karijeru. Federer ima 98 titula u karijeri, laku noc botovima i neka se raduiu jos malo, do Mastersa u Sangaju ili eventualno Parizu hahaha.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:51)

No comment!

Mirko

pre 5 godina

Nisam bio ubedjen u Novakovu pobedu trenutno brejk u drugom setu za Novaka. Ovo što on igra je druga dimemzija u istoriji tenisa i nadam se da može do kraja ovako.

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

Nije ni ovo toliko lose, Delpo ne moze da igra vise od 4 do 4 i po sata, a Novak cak i kad gubi ga maksimalno mrcvari i kad tad ce Delpo da se srusi kao sto se srusi i Nadal, samo Nadalu treba minimum 5 i vise sati, ostalima manje.

Stara kuka

pre 5 godina

Proćerdo je bar 4 -5 GS -a
1 -2 RG ( Nadal -pecanje i Vavrinka bojažljivost do kraja a ovog nije stalo)
3 US ( Nadal 2012 Marej 2013 i Vavrinka 2016) mada možda najgluplje proćerdan US kad su ga Nišikori i Čilić delili od istog
Izgubljene dva puta po dve godine 2009-2010 i od juna 2016 do juna 2018
I opet nekako stigao do 14
Svaka čast ali je po svemu realno bilo 22 u ovom trenutku !!!
(Dr House, 10. septembar 2018 09:40)

To i ja pricam sve vreme. Ne treba zaliti za 2009. i 2010. godinom, jednostavno Nole je tada bio dobar ali ne i najbolji kakav je danas. Treba zaliti pre svega za PROPUSTENIM sansama za US Openu u dva finala, jedno protiv Mareja a drugo protiv Vavrinke. Al jos gore je onaj poraz od Nisikorija 2014. godine. Plus ono pecanje protiv Nadala na RG (polufinale). Otprilike to je 4 GS vise realno. Ne moze se uvek pobedjivati, cak i kad ste favorit. RG 2015. protiv Vavrinke ne treba zaliti, covek je odigrao vrhunski nestvarno.

snowman

pre 5 godina

Stvarno, na ESPN sajtu pod Tennis/History pise Winner Del Potro a Follow Up Novak Djokovic za USO 2018. Da li oni znaju nesto sto ni mi, a ni Djokovic ni Delpo ne znaju????

делија нс

pre 5 godina

То само изгледа да га изнервира публика. Много је ту накупљеног стреса и нервозе од жеље за тријумфом и исто мора "истјерати из себе" - Балканац је то (неки пут урла на свој стручни штаб, неки пут поломи рекет, неки пут на публику која иначе и није на нивоу). И тада се поново "фокусира". Било како било, све иде у правцу тешког и дугог меча ако Делпо изједначи. У супротном, извјесно 3:0... Идемо НОЛЕ

HumskaUHadu

pre 5 godina

Bravo Nole,Bravo Zvezdo. Zna Srbija ko je ko.. Drago mi je sto si juce,prekjuce stavio u drugi plan jednog drugog coveka i njegovu demagogiju i ludi populizam,sto si mu uzeo popularnost danas i zauvek.

Milan Niš

pre 5 godina

Ima nekih izdajica ovde iz mog grada,samo da se ogradimo mi čiji su koreni više od 100 godina u Nišu.
Niš čeka 14. za sada,a dogodine možda i 18.
Idemo NOLEEEEE!

оће то

pre 5 godina

@ Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.
(tigrimigri, 09. septembar 2018 23:09) Заиста мислиш то што си написао? Још ниси укапирао ко пише те коментаре? Нисмо ми Срби баш у толиком броју пролупали.

dusan

pre 5 godina

Moramo da razumemo da vecina teniskog sveta navija protiv Novaka, jer vecina navija za Federera ili Rafu (pogotovo sto im ugrozava broj gren slem titula)...Ali to i Nole zna, samo napred, mora i protiv publike, tako mu je i mora da se izbori, mada nije lako...

Trump Ceka Vucica

pre 5 godina

Skoro je nemoguche da samo forhand-om pobediti Novaka. Ako to uspe Del Pu, onda Maradona s mekcikancima osvaja ligu Akapulka i severnjeg Meksika

No 1

pre 5 godina

Nathan:
A gosin Federer nije fejk,ako nije šta je onda?Dva puta mu je seo na mesto gde sedi No 1,ućutkivao mu roditelje na sav glas u Mente Karlu i bilo je tu još raznih stvari samo da se Novak iznervira.Ameri
se prave i sva ostala publika da to ne vide.Novak je za njega prvo Čovek pa onda veliki Džentlimen.Šta vi mislite..ej...da mu sedne onako javno ispred gomile publike na njegovo mesto.Meni to sve govori kakav je čovek.
Nikakav,e takav je.Publika ga voli što igra lepršavo tenis i zanimljivo za gledanje.Čim mu dođe Novak,Rafa,Del Potro,Marej ne da može kurči lepršavom
igrom.Onda popizdi i izgubi meč.To je Federer iz mog ugla.

strategija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
ako se ona nekultura koju pokazujete sa tribina,pricanje,dovikivanje i ostalo naziva “ljubavlju” onda ona nikome nije pottebna. U toj svojoj “bitnosti” niko vas nije obavestio da je 21.vek i da su se stvari promenile u svetu. A to kako bi dao sve trofeje za vasu “ljubav” videli smo sinoc par puta posto razumes srpski!

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Kako stvari stoje ostali smo uskraćeni za pravi spektakal jer da Nadal nije predao meč i da je bi on preko puta mreža danas bi pružio više od Delpotra koji samo gruva jake forhende uprkos što igra odlično. Jednostavno ga Novak ubija defanzivom za koju on nema prosto rešenje. Zato onako odservira riskantne servise jer to mu je način da se nada u meču. A ni govor tela ne odaju utisku da je 100% u meču. Publika nije vredna komentarisanje al'sigurno jedno da Novak bliži pobedi u ovom momentu nego Delpo kokretno buđenju ili povratku u ovaj duel potpuno.

357

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!
(SIMA, 10. septembar 2018 02:32)

"Било је као на фудбалском мечу, са једне стране Аргентинци, са друге Срби..."

Ето, поменуо је.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Stadion je fenomenalan, publika vatrena.. Ovo bi trebao da bude najznačajniji turnir a ne Vimbldon.. Atmosfera je ovde uvek najživlja.. Ovi ljudi obožavaju tenis.. Tv na maximum i uživancija neviđena posle svakog poena..

NastyB

pre 5 godina

Ajmo strucnjaci!!!! Jel mrsav , kako ce bez mesa??? A najvise boli Pepe Imas??? Pripreme na Majorci kod Pepea su kjucne, hahhahahaahahaha. Evo ja se ovde zahvaljujem Pepeu na sjajnoj pripremi Novaka Djokovica
(sasa, 10. septembar 2018 00:45)

Dok je Nole bio "u autu" Imas je na svakom turniru bio u njegovom boksu sa nekim od braće. Od kada se Vajda vratio i kada je Nole ponovo onaj stari ja nešto ne vidim Imasa u njegovoj blizini. To što je trenirao na Pepeovim terenima kada on nije tu verovatno je zbog porodice i gotovo sam siguran da je jedan od Vajdinih uslova da se vrati bio i da mu se Imas skoni s očiju. Što se vidi i po Novakovoj igri i ponašanju. Više nije onaj mlakonja koji "širi ljubav" svakim svojim potezom, već ponovo onaj "gladni" i ubitačni igrač koji itekako ume da se iznervira i da "oplete po porodici" bezobraznim navijačima makar i na njima nerazumljivom jeziku.
A to je usuprotnosti sa onim šta "propoveda" taj samozvani guru. Ali i ono što je potrebno da se bude pobednik.

bum tras

pre 5 godina

Ne gledam meč, vidim da ga N dere i samo nek nastavi. Ja sutra ne idem na posao, slagao sam da sam bolestan, pa reko' da vam se svima pohvalim.

Прота Матеја

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
(Milan, 10. septembar 2018 01:23)
Добро, ушао си у историју као највећа бу.ала сад можеш да одмориш мало. Иди коментариши Вучића.

Rep.Srpska

pre 5 godina

Bravo.....1-0 u setovima...Ovaj set neodoljivo podestio na Wimbledon 2011. i igranje partije saha sa Nadalom u prvom setu u finalu. Brejk niotkuda, Nadam se istom ishodu. Brcko ceka 14.

gde se topimo?

pre 5 godina

Idemo Nole, možeš ti to. Uzgred da pitam, jel zna neko ko je ona plavuša sa tribina, mislio sam da je Margot Robbie, al’ nisam siguran jel to ona? Hvala

Ivan

pre 5 godina

Svaka cast ovoj zeni sto sudi. Ima osecaj koliku tezinu ima mec, i mora se priznati da je vise puta u bitnim poenima progledala Novaku kroz prste sto se tice prekoracenja 25 sekundi.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic je treci put osvojio u istoj godini Wimbledon i US Open. Prethodna dva puta, u Januaru sledece Godine osvojio je Melbourne. Ako se istorija ponovi bice to 15. Grand Slam.
Za sada on ima 50 velikih teniskoh trofeja (14 GS 31 ATP1000, 5 Masters kupova), Federer ima 53, Nadal 50 - prema atpworldtour site-u.
Ako se razmislja o G.O.A.T. - u, medjusobni skor Novaka sa Federerom i Nadalom, cinjenica da je jedini osvajac svih Mastersa, i gore navedeni broj pehara, kao i da ima najbolji procenat pobeda na tvrdim podlogama u istoriji ATP-a, za mene on vec sada jeste najbolji ili kako kaze Bolitieri, najkompletniji igrac svih vremena.
Ne zaboravimo da je Novak sve uspehe doziveo u eri kada su Nadal i Federer dominirali u smislu broja osvojenih GS turnira.

Dica

pre 5 godina

Pisem na 1:1 u drugom setu...nema Delpo igru za Noleta, ovaj je ipak inteligentniji I raznovrsniji teniser... I sad pogledajte sta znaci kad se ne igra finale medjusobno izmedju velike trojke...sasvim prosecan, ne previse zanimljiv tenis, koji svakako dobija Nole, verovatno sa 3:0

Falcao

pre 5 godina

Jel da jede pljeskavice i luka? Ili da se oprašta od tenisa? To su mu predviđali dušmani a on je još jednom pokazao da je šampion nad šampionima i vratio miševe u njihove rupe :))))))

Malkom

pre 5 godina

Obojica su mi dragi. Možda bih za nijansu više voleo da pobedi Del Potro, jer sumnjam da će imati još mnogo prilika da osvoji GS. Novak će ih svakako imati još mnogo!
Igrajte braćo svoj najbolji tenis, pa neka pobedi bolji i spremniji!

boki

pre 5 godina

Neka me neko ispravi ako gresim ,ali mislim d je ovo prvi put da se nole nije sastao ni sa jednim igracem iz velike cetvorke a da je osvojio titulu,moje skromno misljenje na pocetku ovog turnira je bilo takvo da sam verovao da se nece sastati ni sa jednim od njih na putu do titule,po meni zasluzio da uzme neku titulu na malo laksi nacin nego do sada i misljenja sam da ce toga biti i u buducnosti..Hvala ..

Marko

pre 5 godina

Vec sam sto puta rekao i opet cu ponoviti.Iako navijam za Nadala iznimno mi je drago zbog Đokovića.Veliki covjek i tenisac.Ovo je trebalo svijetu tenisa.Treba ovakav jedan Novak, treba i zdravi Nadal i onaj stari Federer.Novaku zelim puno uspjeha i da ostane "na zemlji" kao i do sada.Pozdrav iz HR !!!

ludi srbin

pre 5 godina

Ovo ce za mene biti veoma tezak mec toliko bih voleo da delpo osvoji jos koji slem jer je dusa od coveka,a veceeeas naravno svim srcemmm uz Novakaa.
IDEMOOOOOO
#NoleFam

mare

pre 5 godina

Rekao sam juce par gemova ce imati del od nisikorija vise,pobeda ce biti i da ne bude ti si veliki covek volis svoju veru,crkvu ,narod ziv bio.

Vladimir

pre 5 godina

Kolika mora da je frustracija ovih jadnika što pljuju po Novaku? Oni su gledali meč, samo da bi navijali protiv njega. Paćenici.

Ivan

pre 5 godina

Novak ovo dobija na kondiciju. Nece moci Delpo tu da parira. Bice taj brejkova i dug mec. Ocekujem prvi set za Djokovica u taj brejku. I 3:0 na kraju.

reflektor

pre 5 godina

Hehe defanziva?Nema forhenda?Bekenda?Servis?Ko to lupa???Ima svega toga ali se ne primeti u prvi mah,a na kraju prelama, a najvise u glavi sto se vidi da ne pada i da gruva i vraca se .Tako je lomio Federera i Nadala i ta dva titana to znaju.Bice zanimljivo bas,jer Novak od dvadesetog mesta pre neki mesec ima priliku da na kraju godine bude prvi.Nerealno slazem se ali ako covek za dva meseca razvali WB i UO i Sinsi posle kataklizme koju je imao verovatno da moze da bude prvi na kraju a ne brani NISTA!

Onaj Gari

pre 5 godina

BostonCanin, 10. septembar 2018 00:20

Ironično, većina njujorčana su fejk. Pogotovo ovi što su postali njujorčani pre par meseci.

max

pre 5 godina

sa verom u Boga 
IDOL SAMPRAS (14GS) = DJOKOVIĆ (14GS)
(grobar 007, 09. septembar 2018 21:42)

Samo sto Sampras nema Grand Slam, nema sva 4 slema, fali mu Roland Garos.

Kiza

pre 5 godina

Celi turnir Novak igra set do tog gema protivnika gde posle brejka servirá za set opusteno.
Onda podigne novo igre, uzme brejk i nakon toga uzme set na svoj servís.
Apsolutno svaki mec i svaki set je tako igrao.
I svaki mec 3:0.
Neverovatno!

Sole

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Tačno tako. Ko uopšte voli da gleda besomučno tapkanje lopticom pored gracioznog izvlačenja gaća iz z....

TurbNator

pre 5 godina

Kako bih voleo da mogu Noleta da pitam: šta se desilo od 3:1 u drugom setu??? Delpo ne igra ništa specijalno, a Nole odjednom katastrofalno...

Neverovatno i neobjašnjivo...

Ali ipak je Nole uspeo da dobije tie-break, 2:0... valjda je to to... nadam se.

djaps

pre 5 godina

Novače, Nole moj, majstore, voleo bih da možeš da znaš koliko si mi puta ulepšao život..Mnogo puta kao veceras:) Jos me drzi adrenalin iako je proslo 2 sata od meča :D..Slušam Gipsy Kings kao i ti posle pobede u finalu R.Garosa i naviru mi sve emocije.Toliko sam zahvalan što sam tvoj savremenik i što mogu da vidim sve ovo.Moja baba te je mnogo volela, voleo bih da moze da vidi kako sam srecan sad jer bi i ona bila puno.Jednog dana cu pricati svojoj deci o tebi, ali ne jedan dan vec svaki dan :D Želim da te zdravlje, sreca, fokus i ljubav prema tenisu, onaj tvoj urlik i konstantnost prate do kraja karijere. Volim te puno!

dusan

pre 5 godina

Dobija ovo Nole, cim se nervira ovako...argentinska publika uzas...Iritantni do bola, a sudija ne stopira vreme za Novakov servis kad ih opominje, pola vremena pripreme potrose onaj olos sa tribina

Dr House

pre 5 godina

Proćerdo je bar 4 -5 GS -a
1 -2 RG ( Nadal -pecanje i Vavrinka bojažljivost do kraja a ovog nije stalo)
3 US ( Nadal 2012 Marej 2013 i Vavrinka 2016) mada možda najgluplje proćerdan US kad su ga Nišikori i Čilić delili od istog
Izgubljene dva puta po dve godine 2009-2010 i od juna 2016 do juna 2018
I opet nekako stigao do 14
Svaka čast ali je po svemu realno bilo 22 u ovom trenutku !!!

miro

pre 5 godina

To je sport NOLE je plakao u Riju a sada Delpo i meni je zao bilo Novaka a sada Delpa jer je strasan decko jos iz zemlje Maradone iMesija ...IDEMO

Nije bolest sve sto boli

pre 5 godina

Jel ima dosta aparata za dezurne hejtere ili ta bolest prodje sama, ko rukom odnesena do sledeceg GS-a?
Nole, nema stajanja, 20+ se ceka i doceka!

South Park

pre 5 godina

Hr, bih, mn, vojvodina, sandzak, kosovo, alb ne cekaju titulu novakovu nego cekaju da ga delpo unisti svojim bekendom
(xxx, 09. septembar 2018 21:48)Sportski pozdrav za ne sportski komentar.Neka bolji pobedi.

veliki strumf

pre 5 godina

Delpo servira 92% prvu servu, a pretrpeo je brejk i plus Nole imao još 2 brejk prilike od kojih je prvu bezveze prokockao. Važno da Noletu radi ritern, sve ostalo bi trebalo da dođje na svoje. Za sada bekhend najviše škripi i neke važne a čiste lopte je promašio.

Stefan

pre 5 godina

Nadam se da Novak i Delpo vise nece igrati finala jedan protiv drugog jer jednostavno obozavam Delpa, ne vise od Novaka naravno ali koliko Delpo deluje kao dobar lik neverovatno. Cestitam Nole ides ka najvecem polako ali sigurno!

Marin

pre 5 godina

Kako ste licemjerni srbi,ima tri mjeseca salve uvreda na racun nole a sad je opet super...ja san ovo ocekivao i najavljivao ima par mjeeseci.svaka cast nole,ako ostanes zdrav vjerojatno ces biti najveci u povijesti sa 22 gs naslova.

Realno

pre 5 godina

Bravo kralju i legendo.Živ nam i zdrav bio još mnogo godina i da prestigneš Federera i Nadala u svemu.Znam da si rastužio mnoge u svetu ali i kod nas dosta psihopata,poput bodibonda,xxx,grobara,batka sa kratkim pamćenjem i još nekih sa ove stranice.

dorucak kod tifanija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

peri te sudove i smanji dozivljaj snobe malogradjanski.

laik

pre 5 godina

Bravooo! Nakon ovakvog povratka posle povrede, verujem u čuda i verujem da će No1e ostvariti svoj cilj i biti najbolji u istoriji tenisa. Moj naklon.

od danas

pre 5 godina

OD DANAS svi ce morati da pominju NOLETA sa velikim postovanjem

OD DANAS svi igraci ce, kada mu izadju na megdan, razmisljati: "ne kako cu ga pobediti" nego "sa koliko li cu razlike izgubiti"

OD DANAS pa u naredne tri godine, bice pravo cudo ako neko drugi, a ne NOLE, osvoji neki GS a, boga mi, i masters.

DO DANAS, NOLE je bio CAR a OD DANAS je CAR nad SVIM CAREVIMA IKAD.

Ikoimazlatnekljuceveodtvojihtajnihodaja

pre 5 godina

Nolo sa djavolom hvatas se u kolo moj Nolo. Delpo brate moj moras i mozes ovo da dobijes, imao si mnogo tezi zreb u Njujorku i zasluzujes titulu.

LorD

pre 5 godina

Vi sto se zalite na zivotne uslove, mala plata, nezaposlenost itd. hocete da kazete da Djokovic treba da prestane da igra dok se te stvari ne rijese?!
Izadjite pa rjesavajte svoje probleme kao sto se to oduvijek radilo.

analiza

pre 5 godina

Gledano po rezultatima i igri,Nole je najtezi posao imao u prvih par kola-tada se borio protiv tenisera koji nemaju sta da izgube a mogu da se dokazu protiv njega,borio se protiv vremenskih uslova(vrucina i visoka vlaznost) i tacno je da su veliki sampioni najranjiviji na pocetku turnira-tesko ih je dobiti u zavrsnici turnira.U finalu se Nole borio protiv forhenda protivnika i publike.U prvom setu je Delpo takticki servirao-isao na preciznost a ne snagu i nije mu proslo.U drugom setu je cepao iz sve snage i servise i forhende i umalo da mu uspe taktika(uz pomoc publike)-kad je preziveo onaj najduzi gem,Novak je resio mec.U trecem setu je Delpo probao sa skracenim loptama,racunajuci na Noletov umor-ni to mu nije proslo.Novaku nije bas islo ubacivanje prvog servisa,samo je par puta ukljucio bekhend paralelu (i svaki put dobio poen),bio je prilicno dobar na mrezi,drop sotovi opet slabi.
Meni je upalo u oko sledece na AO-sudije bile dosta u prvom planu:Nadal prvi mec dobio predajom Ferera za kraj karijere i na kraju je i sam zavrsio turnir predajom meca Delpu.Narocito mi je drago sto je cirkuzant Kirijos ispao,zao mi je sto Nole nije imao priliku da preslusa RF,jer ovakvog Noleta ovakav RF moze da dobije samo u snovima.

The truth

pre 5 godina

Djokovic jednostavno kada igra svoj najbolji tenis je nepobjediv. Covjek je stroj, mene odusevljavaju njegovi izbori tokom meca. Ako ostane zdrav i motivisan niko mu nece nista moci narednih 5 godina. Ranije je imao problem sa smecevima, volejima i mrezom. I to je doveo do savrsenstva. Eno Mat Vilander kaze sada na euro sportu da covjek nema rupa i mana u igri. I da kada se pogleda najbolji tenis bolji i od rodzera i rafe.

On je ostrašćeni bot, ne klasičan

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put. 
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20) 

Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...
(Zurkolomac, 10. septembar 2018 09:01)

Shvatam te, samo, ja ga ni primetio ne bi, toliko je bitan da ga ni u 3x3 prostoriji video ne bi.

slobinator

pre 5 godina

sad se vidi da strategija mir-brate mir nije mogla da prođe.onaj novak koji se svađao sa bezobraznom publikom je pravi novak.tada se pretvori u zver i sav bes iskali na jadnom protivniku.bez velike doze adrenalina ni jedan sportista nema uspeha.setimo se pre desetak dana kako se zvezda od jedne letargične ekipe koja je bila pred debaklom,posle onog sramnog poteza hrvata pogančića pretvorila u furiju koja je za dva minuta nokautirala rivala.videli ste i benov pogled posle prvog gola,a minut kasnije je zajedno sa loptom uleteo u gol.takav pogled je novak imao sve ove godine osim u onom čudnom periodu kada je publici slao srca

Novak Terminator

pre 5 godina

Nathan samo mozes da patis ceo zivot da budes Njujorcanin a zaboravio si da si poneo sas sobom zavist i prezir.Novak je nadljusko bice i nesto sto nece Balkan a i svet da vide skoro.Cestitke Novaku i svim normalnim ljudima sirom sveta.Novak Respect.

Idemoooooo

pre 5 godina

Sta reci za Noleta,naklon do poda.Ajmo Nole veliki Zvezdasu baci malo te svoje magije i na igrace Zvezde pa da pobede Napoli.Uf to bi bili extra!

Čekrk

pre 5 godina

ne znam kako da okacim link ovde. Imala sam problema juce.

Samo kliknite na mec Djokovic-Del Potro

[link]

Idemo Novak!!!
(nata, 9. septembar 2018 22:09)

Nato živa bila!

Toni

pre 5 godina

Dame i Gospodo, cenjeni hejteri, znam da vam nije lako, ali molim Vas, utanite dok pozdravljate novog-starog šampiona, Novaka Đokovića!
P. S. Šalu na stranu, ne zna se zbog koga mi je draza ova titula, da l’ zbog hejtera sa sajta, ili ove publike na US Openu..! Doviđenja prijatno, hvala lepo, molim lepo.

dshn

pre 5 godina

Posle svega, u govoru brat Delpo prvo prica da mu je Novak idol i da je srecan zbog njega i to sto i dalje osvaja slemove. Stvarno si brat kralj i prijatelj. Volimo te Delpo

danny

pre 5 godina

Najkompletniji igrač svih vremena! Mic po mic i stiže do 15 Grend slema. Sve će to doći, samo polako. Treba imati vere u našeg Noleta.I voleti ga iako ne osvoji još poneki slem. I naravno, bodriti ga. Uvek...

Вукосав

pre 5 godina

Не знам да ли сте приметили, али коментатор Предраг Вукановић је најбољи, али уједно и најпотцењенији преносилац спортских догађаја на Еуроспорту. Веома је одмерен и зна тачно шта говори. Надам се да ће преносити меч. Ако не он, онда Бањац. Напред, Новаче! :)

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Ako treba slomi reket, baci ga u publiku, slomi sudijinu stolicu-ako je sudija nije Bog, pocepaj mrežu, opsuj i pljuni po svima, udri sebe po glavi, samo nemoj da igraš 5 sati..

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића! Бања Лука је и вечерас била уз најбољег тенисера свих времена! P.S. Ноле је згазио Дел Потра у финалу 3:0, а шта би тек урадио Надалу или Федереру да су који случајем кукавни залутали у финале...

Deki

pre 5 godina

Sve je to lepo, linije oko terena jasno izvučene, veličina terena taman ni mala ni velika, tek tolko da igrač može svuda da stigne uz malu ili malo veću akrobaciju sa špagom-ali zanemarićemo.. samo mi nije jasna ta mreža na sredini terena.. pa zar ne vide ljudi da smeta igračima, ne može loptica glat da prelazi sa jedne na drugu stranu a da malo malo ne udari u nju.. Msm ko je tu lud.. Zar nemaju negde drugde da je stave..

(malo da izvrnemo ugao gledanja, 10. septembar 2018 01:21)


Losiju "foru" u zivotu nisam cuo. Smisao za humor NULA !!

Agent orange

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29)

Videli smo sa Serenom W. kakvi su Njujorcani .....sve smo vrlo dobro videli i zapamtili. Doduse, i ranije smo.to znali. Primitivci operisani od sporta i fer pleja.

Tesko da bi za tu "ljubav" nas sampion dao i svoju znojnicu.

A drugo... ti Njujorcanin ?!... pa i unuci ce ti biti bosanci ... zauvek ces ostati bosna.

Kraljevina Mirijevo

pre 5 godina

@Pogledajte ove botove, avaki drugi komentar da neki grad ceka 14. GS. Svima dupla porcija sendvica sa kulenom.

Za tebe samo kulen.

Marsovac sa pedigreom

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29) -

Al zato ga mi Marsovci obožavamo! Mars dočekao 14titulu!

Жељко

pre 5 godina

Живим преко, и већ дуги низ година победе нашег спорта (поред цркве) су ми душевна храна... Након оволико негативних кометара упућених Ђоковићу, по први пут, поред победе Нолета чини ми се још ми је дража непроспавана ноћ хејтера- несрећника и болесника који су нажалост Срби а не навијају за Ђоковића! За бедаке који коментаришу из хрватске , босне и којекаквих вештачких творевина не вреди ни трошити речи јер су они једноставно и природно завидни.. Новаче ако којим случајем читаш ово- Бог те благословио заједно са твојим најмилијима

Stevan

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. septembar 2018 01:23)

Hahahahahahaah, koji si ti strucnjak... a na kraju laganih 3-0 za Djokovica. Pobedio ga je glavom. Da bi bio jedan od najboljih u istoriji ne treba da budes visok kao drvoseca i da udaras lopticu kao konj, vec da imas tehniku, mentalnu snagu i da umes da se prilagodis protivniku cak i onda kad ti njegov stil igre ne odgovara. Uostalom, Novak je za celu klasu bolji igrac od Del Potra, koji osim konjskog servisa i dobrog bekhenda nema apsolutno nista.

Antiprotivan

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Druye, ti si njujorcanin dok traje work n travel...
p.s. pazi ledja tamo kad radis selidbe

Kovalski

pre 5 godina

Zna se ko je najbolji ove sezone...Cepaj Nole,sad krece nezapamcena dominacija...ocekujem bar jos 7-8 GS titula u sledece 2-3 sezone! I naravno da ce Novak biti GOAT!

Sakaluda

pre 5 godina

Auuuuuuu pa Mats je u njegovoj emisiji sa Barbarom upravo rekao da kad bi postojao svetski rekord u tenisu, da bi taj rekord drzao Novak Djokovic svojom igrom. Da je nivo Djokoviceve igre veci od nivoa Federerove igre u najboljim danima i veci od nivoa RAfine igre u najboljim danima!!!

Upravo je prakticno ostavio broj GS po strani i po nivou igre, konstantnosti , stavio Noleta na prvo mesto svih vremena!!!

Kraj price!!!

deki

pre 5 godina

Takođe, ovim trijumfom se vratio gde mu je mesto i od ponedeljka će biti treći igrač na ATP listi, pošto će preskočiti upravo Del Potra

:) pa ne bih se baš složio da mu je tu mesto..
svima je jasno gde mu je mesto, on pa ostali:)

Ljubisa

pre 5 godina

Каква одбранаааааааа Ђоковићаааааа од снажних форхенда на ђус и 1:2 у трећем сетууууууу.
Н е с т в а р н о
Н е ве р о в а т н о
Најбоља одбрана у историји тениса.
Коментатори на ESPN-u задивљени !

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 5 godina

Odoh spavati.... Svaka čast, majstore!!!! Nešto mi se javlja da ćemo iduće godine u isto ovo doba sa nestrpljenjem čekati 18. GS titulu.

analiza

pre 5 godina

Uh,konacno.Deluje moja taktika da ne komentarisem tokom turnira:)
Za mene je jedan od odlucujucih trenutaka bio u onom najduzem gemu koji je Nole servirao,nakon sto je prosuo brej prednosti.U jednom trenutku,nakon sto je ocigledno da ga je publika izbacila iz fokusa,neko je na srpskom povikao "smiri se".I,mislim da ga je ovaj cuo i ukapirao da mu Delpo ne moze nista jer fizicki ne moze da izdrzi 4-5 sati da salje precizne bombe ka njemu-moze povremeno,ali ne toliko i ne konstantno.Zanimljivo mi je da Lajanija nema nigde od meca sa Kirijosom.Ramos je krut,ali je Serena zasluzila kaznu za pretnju da njoj vise nece suditi,za lazov i ostalo.Novak je jednom namerno provocirao sudiju,mislim protiv Nisikorija-da mu oduzme servis zbog odugovlacenja-pogledao ga je ispod oka kod prve opomene i onda namerno odugovlacio kod servisa i sudija mu opravdano oduzeo servis.Danas opet opomena na brejk loptu.Publika uzasna-ne bi bili bolji ni da je s druge strane bio Nisikori,Milman,bilo ko.Novakova igra -taktika odlicna(sem servisa u trecem setu),glava-jaka,svaka cast.Delpo nije mogao ni taktickom igrom,ni jakom igrom ni drop-sotovima da ga izbaci iz fokusa.Bez publike,oho-ho odavno bi se zavrsio mec.Vratio mu je Novak za one suze sa OI.Nole nanizao ceo svet-Madjara,Francuza,Australijanca,Japanca,Argentinca!

glas razuma

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve
trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.
(M13, 10. septembar 2018 00:49

""Mi Njujorčani"
Pa nesrećniče, nasmeja me od srca...!

Невен

pre 5 godina

Дел Потро је блистао, ударци су му савршентво, сервис, али Ноле добио... питам се како? Просто, човек пуца из хиљаду топова, најкомплетнији играч икада... човек не добија потезом, него целом игром... Ђоковић је краљ тениса дефинитивно...

Jaro na kopnu

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
(Milan, 10. septembar 2018 01:23

Glavom druže .... glavom ....

Steiner

pre 5 godina

Polako ljudi
1 mec

sve je stvar trenutka
kao kad ides na ispit
naucis ti sve lepo
medjutim zavisi koja pitanja ti zapadnu
da se ne zbunis da lepo ide tok misli

visok moral
vera u pobedu
i samo hrabro

Evans

pre 5 godina

Smiljan Banjac, really?!?!?
(Autobusom u polufinale, 09. septembar 2018 22:01)

Covek iskreo navija za Novaka a ti verovatno mislis na Damira Ceronju. Banjac je likčina!

Srle

pre 5 godina

Neverovatno da je Novak dozvolio da ga navijaci izbace tako lako iz ritma i vrati Delpa u drugi set. Kao da igra protiv ludaka iz publike.

fortissimo

pre 5 godina

14!!! Zao mi Delpa koji place. Ma koliko govorio ako izgubim, pa nista. Ipak je dao sve od sebe ali to su emocije.Tezak mec u kome je Novak pobedio sa 3-0??? Sta je onda lak mec? Bravo majstore, cekamo 15 ti.

Ne diraj u njih

pre 5 godina

@ "Kakvi brđani ovi Del Potrovi navijači."
(Kvante, 10. septembar 2018 00:47)


A, vidis, oni su meni simpaticni. Svaki kraj sebe drzi po nekoliko flasa piva, pa imaju posle cime da utapaju poraz ili pobedu. I ne omalovazavaju protivnika vec samo navijaju za Delpoa. Amerikanci prave s*anja, pa kad se mec lomi, oni setaju.

Tribislav

pre 5 godina

Dragi moji nadam se da smo dosli do zakljucka, da kada nema nikog iz velike cetvorke na Novakovom putu epilog je lagana setnja do titule. E ovako je Roger uzimao trofeje sve do pojave Novaka i Rafe. Ovim trofejom, prosla generacija je i definitivno poslata u istoriju, a ova ce ostati upamcena jako jako dugo, siguran sam narednih l00 godina.

nata

pre 5 godina

ne znam kako da okacim link ovde. Imala sam problema juce.

Samo kliknite na mec Djokovic-Del Potro

http://sportstream-365.com/tennis

Idemo Novak!!!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đokoviću malo si igrao Mortal Kombat i učio od Johny Cage-a kako da radiš špagu, neka to ti je pametno, za svaku pohvalu..

troll level 100

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Ahahahahahaha kad Srbin istripuje da je Njuorcanin. Ja ne verujem sta sam pročitao...

slaven zadravec

pre 5 godina

Vrhunski Novak. Najbolja pohvala koju mogu reći je da je Delpo igrao jako, jako dobro no to nije bilo dovoljno dobro protiv današnjeg Đokovića. Sve čestitke iz Zagreba.

e

pre 5 godina

Bravo Jelena, inace si me nervirala svojim ponasanjem na svakom mecu, nocas je bilo na nivou zene svetskog sampiona. O Novaku ne treba trositi reci, smesi mu se slem za koji tek treba da izmisle ime.

sveznalac

pre 5 godina

sramotno ponasanje djokovica,psuje kao kocijas. delpo korektan,ne poziva publiku iako zna da bi to moglo da omete djokovica. idemo delpo do trofeja

Dragan

pre 5 godina

Preporučujem ovim smešnim trolovima da nakon Novakove pobede brzo odu do dežurne apoteke po brufen da bolje pajke, nema smisla da plačući odu na spavanje hahahaha!

Maja

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.
(Nathan, 9. septembar 2018 23:10)

Da li su ti bolovi oštri ili potmuli.

Jelena

pre 5 godina

Juhu Mats, Barbara... najveci utisak je taj sto je Novak posle velike povrede u poslednja dva meseca razbio sve od reda, osvojio dva Grand slam-a, kompletirao sve masterse, a ne mec Federer-Kirjos, pa Serena i koucing, spomenuse i Nadala i Tima i koga sve ne... pa budite malo bar civilizovani, ne na ovaj nacin da umanjujete US Open titulu Novaku!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ma bravo Novače majstorčino! Sjajna partija Noleta i večeras u ovom finalu US Opena! Čestitke i Del Potru jednom zaista vrhunskom teniseru, velikom borcu i fer-plej momku koji je vrhunski odigrao ovaj meč, igrao fantastičan tenis, naročito u drugom setu kada je bio blizu uzjednačenja u setovima ali Nole to nije dopustio. Zaista Nole je izuzetno odigrao i večeras ovo finale i apsolutno zasuženo osvojio svoj veliki 14. Gren Slem i 3. US Open i ZASLUŽIO DIVLJENJE! Finale je bilo odlično, krenuo je Nole odlično od starta meča, pažljivo vodio računa na Delpove turbo forhende i strpljivo čekao šansu za brejk koji je načinio sredinom seta NEVEROVATNOM TURBO DEFANZIVOM,kada je od sigurnih 40:0 za Delpa na njegov servis čudesnom odbranom uspeo da veže neverovatnih 5 vezanih poena sve na Delpov prvi servis i napravi brejk i potom sigurnim servisom osvoji prvi set! U drugom setu malo je reći ČUDESNA borba, najpre Nole pravi brejk, i onda kreće dobri Div iz Tandila da igra u turbo mlaznom modu, sa turbo forhendima i vraća brejk i umalo pravi još jedan, ali Nole je jednostavno KRALJ tenisa, uspeo je na čudesan način da se izvuče iz te situacije i u taj brejku uzme i drugi set koji je trajao neverovatnih 1 sat i 35 minuta! Tu je meč definitivno prelomljen, i nepristojna publika puna netrpeljivosti prema Noletu tada se smirila, znali su i oni da je gotovo. Pružio je Delpo dobar otpor i u 3. setu ali nije mogao do preokreta! BRAVO NOVAČE, VELIKA POBEDA, VELIKI 14. SLEM JE U TVOJIM RUKAMA!

Stiven k.

pre 5 godina

Neka dragi Bog blagoslovi tvoju majku, koja te rodi nama svima na ponos i diku, da smo srećni što živimo u vremenu kad si najbolji na svetu i kad nam donosiš toliku radost.

Neka ti Bog da mnogo zdravlja i tvojoj porodici sreću i uživanje u slozi i uspehu

Delija

pre 5 godina

Biloooo teško,biloooo nula triiii :)) Hvala majstore,po ko zna koji put, za radost koja nema cenu!
Idemoooooo dalje, granice ne postoje!
Naaaajveći je najveći,naš Novak!!!

Majčin sin

pre 5 godina

Vamos Huan. Despierta! Todavia tienes los oportunidad. Vamos el champeon. Đoković tien que cae.
(Maurisio., 10. septembar 2018 00:01)

Maurisio se pravilno piše Mauricio!
A Google translate ti slabo radi!
Pravilno bi bilo:
Vamos Juan. Despierta! Todavia tienes la oportunidad. Vamos el champeon. Đoković tiene que caer!
Ali džabe ti je, to se neće desiti!

Stanko

pre 5 godina

Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.

antiDebil

pre 5 godina

Kakav je ovo igrac sunce ti zarko. Od onih katastrofalnih poraza u prvim kolima, pa poraz od Italijana na RG, on dolazi do titule na Wimbledonu, do osvajanja svega, do titule na US openu i 99% do 1.mesta na kraju godine, nestvarno !!!
Najstrasnije od svega, za njegove protivnike naravno, je cinjenica da mu je ovo bio mozda i najbolje odigrano GS finale u karijeri. Toliko sigurno, cvrsto, precizno, brilijantno. Komentatore na ES necemo pominjati, nije baja previse odusevljen ali morao je da se divi, on je nasao da lupa glavu da li DelPo treba da igra slajs ili spin iz bekenda...
DelPotru svaka cast, opasno dobar teniser. Bolji je od svih Hjuita, Safina, Rodika, Gonzalesa, Bagdatisa, Filipusisa i ostalih Bjorkmana, tj nije bolji vec je za klasu kvalitetniji i psihicki jaci igra od svih njih. Samo tako neka nastavi i bice jos prilika za velike trofeje. Naravno za njega navijamo u svakom mecu kada ne igra protiv Djoleta....

Bravo Djoleeeeeeeeeeeeeeee, idemo po 4. u nizu, po drugi put !!!

Baba Stanojka

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Pa dozvoljeno je bar 10 puta da tapne. A ako duva vetar onda moze i 14.

Sasa

pre 5 godina

Korisnik BODIBOND jeste vec u rangu Jumka, drage, Kinga Rodzera, Sandzaka i slicnih bisera, a preti zestoko da ih ugrozi. Njujorska publika ne zasluzuje GS turnir. Zamislite kako se osecaju oni koji su pisali lose o Novaku a pisu i dalje. (; Jedu se kao bolestan organizam sto u sustini jesu. A Njukork Novaku nikada nece oprostiti ono otresanje Rodika. I ne treba ovako je sladje. Užas. A od koga su nastali nje ni cudo.

SIMA

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!

ccc

pre 5 godina

Obozavam ovakvu publiku.A onda hladan tus!! Malo je igraca koji mogu da se izbore sa takvim uslivima plus sa protivnikom.Velicina Novak Djokovic!! 14. GS.

Great Gosby

pre 5 godina

"Nije mi lako da sad govorim ali mi je mnogo drago da gledam svog velikog prijatelja,velicanstvenog tenisera i ikonu sporta da pobedjuje.Apsolutno si zasluzio ovo Novace!" Huan Martin Del Potro Veliki!!!

Jumko = Batko= Bodibond= Miki

pre 5 godina

Jadan si koje god ime da napišeš, al najviše ti odgovara Batko jer zaista sve ti je kratko.

Bravo No1E znam da ćeš na kraju imati više od 20GS

Zex

pre 5 godina

Tako je Majstore.Hvala ti na ovim divnim godinama, bilo je zadovoljstvo ziveti u tvojoj eri.Onda kada si prestao da igras, svi su te pljuvali ali Ja sam verovao, znao sam da nisi zaboravio tenis.Nemoras nista vise osvojiti, pokazao si da si najbolji svih vremena.Tvoje mogucnosti su neverovatne.Hvala ti sto postojis.

mohikanac

pre 5 godina

Rekoh danas da finale zavisi samo od Novaka i da neće dati Delpu da igra kako ume. Jedan tesan set i dva lagana.
Šteta što više ne može da gazi kao 2016. ali i ovo je dovoljno ipak je zgazio prvog drugog i trećeg za 2 meseca. Sada možda i nađe motiv da ulaže još veći trud. Biće br 1 na kraju sezone sigurno.
Bravo majstore

jazz

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Mora da ti je užasno teško.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Kako ovaj covek igra. Plese po terenu. Neutralisao je Delpove forhende na neverovatan nacin. Nogama je dobio ovaj mec. A pretrcali su isto.
Zao mi je Delpa. Ovakvom igrom bi dobio verovatno svakoga u ovom trenutku, osim Novaka, koji za svakog igraca nadje pravo oruzje. Nek prica ko sta hoce, najbolji je.

objektivno

pre 5 godina

Zanimljivo je da ima ljudi koji obozavaju da pise besmislene komentare ali valjda zbog neuroloske ravnopravnosti se ti komentari objavljuju. Novak je 46 puta pobedio kad je vodio 2 0 i nijednom nije izgubio na US Open turniru. Ipak javice se sigurno dosta njih koji jos uvek ocekuju suprotno.

manuginobili

pre 5 godina

Nestvarno je ovo sto radi Novak,kako vraca servise i kako se brani,covjek nije sa ove planete!...Delpo salje projektile ali lopte kao da udaraju u zid i vracaju se jos brze,gledam i ne vjerujem,bravo Nole ti si jedna nevjerovatna osoba i najbolji teniser koji je ikada igrao ovu igru!...sad se stvari bas sakuhavaju,ako Nole osvoji "svoj" Australia aopen,uhhhh...jedva cekam,bilo bi ludilo na Roland Garrosu;)

Šturm

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

I još da zatraži od publike da bude malo glasnija dok Djoković servira.

Bingo

pre 5 godina

Bravo Novače! Hej, sustigao Samprasa!? Da mi je neko pricao pre 20 godina da cemo imati top class igraca koji moze postati najbolji teniser ikada...

Jumko

pre 5 godina

Pa dobro Nole zašto si načinio da oped ispadnem glup pred ovim auditorijumom?
Svejedno, ne možeš ti da osvojiš titula kolimo ja mogu da izjedem .....

mr.wolf

pre 5 godina

Interesantno kako nema vise komentara o mesu, sarmama, proteinima, zeni azdaji, guru, krstu....
Kakav narod, ali nije ni cudo, prosecna (realno) plata 300e...
Bravo Nole !

lemi

pre 5 godina

Novače bravo, bravo, bravo. Nema veze sto cemo danas ukrstiti ocima na poslu ali ucinio si nas ponosnim po ko zna koji put.
Bravo , bravo, bravo!

Ђоле

pre 5 godina

Враћа се тениски краљ! Једва чекам наставак ове и почетак следеће сезоне. Новаче, захвалан сам ти до неба!!!

Mirko

pre 5 godina

Ljudi, kako ne shvatatate da vas ovaj BODIBOND sve zeza? Jedino sto zeli je da bude primecen. Samo ga ignorisite... bez minusa!
(Skender, 10. septembar 2018 14:43)

Upravo to. Svi Anti Nolo botovi garant navijaju za njega samo dolaze ovde da provociraju sve vas koji se pecate. Kao deca samo sto možda imaju i neke ozbiljne godine. Ignorišite ih, gde to shvatate ozbiljno...

Vlada

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Tapne bar 14. Znaš, toliko GS-ova je osvojio...

glas razuma

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Plači dečko!
Novak je na vrhu sveta!!!

jo

pre 5 godina

sve nastranu, nijedan igrac u istoroji tenisa nebi dobio vecerasnjeg djokovica. sam mcenro jr nekoliko puta tokom meca provukao tu cinjenicu. ko god malo poznaje tenis, to je cinjenica, nije misljenje, sto ovo cini jos nevjerovatnijim. u kom drugom sportu, kom drugom sportisti sentako nesto moglo reci. malo ih je definitivno. kako mu je samo prijala pauza. da nam jos dugo, dugo bude zdrav!!!

Anunnaki

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Kako je tužan život tvoj, meni je tebe žao...?

miško

pre 5 godina

Za najbolje u Evropi i na svetu ,zvezdaši su stvoreni.Nenad Stekić,AKCZ,Jeca ,Nole i naravno FKCZ.Nole suverenu nad suverenima,jači si i od sudbine.Noćas Srbija nije spavala.

veliki strumf

pre 5 godina

Strašan meč, sjajan! Delpo je igrao izvanredno, izdržao mnogo dugih i teških razmena i opet glatko izgubio 3-0. I to Noleta servis nije služio uopšte, bekhend bio prosečan, mislim bez ijedne bekhend paralele a la Novak, umeo i forhend da zakaze... Ali ritern je bio neverovatan, kretanje zastrašujuće - to nije bio zid, to je nešto neopisivo. Delpo sa ovakvom moćnom igrom ni set da ne uzme - pa to je više od neverovatnog. Novak je bez ikakve sumnje najbolji teniser svih vremena - za sada nije najtrofejniji, ali nikad niko nije igrao na ovakvom nivou!

nece biti

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan, 10. septembar 2018 01:23)

Svako ko je igrao malo vise tenisa zna da duboke lopte ne mogu biti defanziva, u stvari one su najpametnija vrsta ofanzive - 80% snage i duboka lopta je ono sto da je kontinuitet i kontrolu. A to je Nole imao danas, za razliku od Delpa koji je bio prinudjen da udara 100% u nekim trenucima, a onda je doslo do gresaka.

SMILICA

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

HVALA TI No1E SINE
SRBINE,
ULEPŠA MI DAN
S PEHAROM MI ČESTITA ROĐENDAN.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA,
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI NIKOOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

TVOJI SRBI TE VOLE
I ZA TEBE BOGA MOLE!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAAAA !

VladoBL

pre 5 godina

Banja Luka čeka drugu gs titulu velikog Delpotra. Pozdrav svim njegovim navijačima iz Republike Srpske! Napred Delpo, nježni dive iz Tandila!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Svi ste ispred malih ekrana pomislili da je Đoković počeo da se topi, dok nisu prikazali da ustvari prokišnjava.. To Bog plače od smeha dok gleda meč..

troll level 100

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
(BODIBOND, 09. septembar 2018 23:54)

Jel ti teško da gledas? Boli jel da?

побро

pre 5 godina

Аллло Рикардо Пијати,како си?Шта,каже велики стручњак да није Ноле на нивоу Рафе и Роџера .Бравооо Нолееее!!!

Dubrovčanin001

pre 5 godina

Kakva mentalna snaga ovog Đokovića... On izgleda kao krotitelj lavova, polako je krotio i protivnika koji je bio jaaaako žilav.

Objektivni posmatrac

pre 5 godina

javljam se sa us opena, gledao sam mec... nije tacno da su novaka provocirali argentinski navijaci, vec nasi koji u najmanju ruku ne znaju da navijaju, a mislim da je nesto mnogo gore u pitanju, nedostatak osnovne kulture... strasno! kad moras da igras protiv svih a sopstveni navijaci te uporno miniraju glupim komentarima tokom poena

Dusan

pre 5 godina

Sad se vidi koliko je Novak dominantan u ovome trenutku.Del Potro je trebutno najbolji teniser posle Djokovica i nije mogao da mu prizi dostojan otpor.Brutalna dominacija.Cak mislim da je Del Potro igao sasvim dobro.Ako Novak Nastavi ovako da igra dosta je realno da prestigne Federera po Grem slemovima zato sto nema pravu konkurenciju sada.Ako bude imao motivacije treba da iskoristi losiju konkurenciju.Federer realno nemoze da uzme ni jedan vise grem slem,Nadal mozda jos jedan Rolan Garros,i mozda jos neko od ostalih moze da uzme jedan,dva ostalo ce sve pokupiti Novak.Ima realne sanse da postane Goat i po statistici.

Marko

pre 5 godina

@Nathan
hahahahahha...kažeš "mi njujorčani" hahahaha...hvala ti od srca baš si me slatko nasmejao.
Pa koji si mi ti "njujorčanin" brate mili...koja generacija...e Srbi baš umemo da budemo smešni i kada treba ali i kada niko to ni ne očekuje....ajj pozzz i sve najbolje dragi moj "njujočanine"

Kiza

pre 5 godina

Meni drugi i treći set izgledaju ovako: Nole uporno pokušava da Delpu pokloni bar jedan set, ali ovaj uporno odbija.

Šalu na stranu, neverovatno mnogo greše i jedan i drugi.

Navijač iz Njujorka

pre 5 godina

E moj Nathane, Nathane, vrati se svom fake njujorškom životu, i ne predstavljaj kao da govoriš u bilo čije ime osim jedne nedozrele bundeve! Pozdrav iz Njujorka!

CND

pre 5 godina

Brate Njujorcanine pa gde ces veceg fejka od sebe, idi pogledaj se u ogledalo prvo pa pisi nesto o gromadi kao sto je Novak, sram da te bude.

! NOLE LEGENDO !

Miloš

pre 5 godina

Bravo Nole!
Čak je i Vilander priznao da su Noletov tenis i konzistentnost najbolji svih vremena. Bez obzira na broj osvojenih slemova.

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore, i sve
cestitke za osvajanje 14 GS.
Samo da kazem, gdje ste
sada hejteri, jeste li na
aparatima.Ovoj je sampion
Novak Djokovic.Nema mu
ravnoga.Sada je samo jedno
pitanje, koji je domet Novakov i koji ima cilj, sto
se tice novih rekorda.
IDEMO BRATE SRBINE.
Najbolji si kada su te mnogi
vec otpisali, i grdno se
prevarili.Da te prati sreca i
zdravlje, zajedno sa tvojom
porodicom.

Nathan

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!

Buda

pre 5 godina

Mi pravi Njujorčanci nikad nećemo prihvatiti fejk ljude. To je bre nasa stara tradicija da mi Njujorčanci tri put dbevno dolazimo na B92 da vam to kazemo. Mi pravi Njujorčanci nismo fejk, zapamtite to! Mi smo pravi ljudi, razumete? Njujorčanci smo mi, a vi kako te?

neko normalan

pre 5 godina

Delpo nema glavu za preokret upotpunosti svaka čast na odličnoj borbi al' za njega je Novak čelik neprobojan. Čestitke na trofeju i izjednačenju sa Samprasom svojim idolom.

Profesor doktor

pre 5 godina

Hvala ti Novače, iz dubine duše, za sve. Samo malim dušama ovo ne znači mnogo. Veliki naklon i poštovanje za maestralnog čoveka Del Potra, prvog za kojeg navijamo posle Noleta! I-bravo gdji Hjuz za to što je ignorisala idiotski servis sat!

nole LEGENDA

pre 5 godina

ČETRNAESTI GREND SLEM !!! Ovo je bukvalno atomski tenis velikog Novaka, možda i najbolja forma ikad. Uživanje potpuno, glava odlučuje tu je naš as bez premca! Inače još jedna vrlo bitna stavka, va¿no je da Nole ovo finale dobio u 3 seta da ima što više vremena da se odmori za Australija Open hahahah ok moram jebati malo ove Noletove šaka hejtere pošto osvaja i Australiju i sveee aaaaaa!!!

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 5 godina

Vilander na aparatima. Kaže, Novak je bio dobar u prvom setu, ali je Delpo bio mnogo bolji u drugom!? Nikad ne može da kaže sve najbolje o Noletu. Izveštavanje započinje pričom od koga je Novak sve gubio ove godine, ccc. Kakva faca.

Predo

pre 5 godina

Taktički savršen meč, sa dve male krize u drugom i trećem setu. Mogao je agresivnije, ali nije odustajao od dogovorene taktike. Da su kola krenula nizbrdo, verovatno je postojao plan B. Srećom, nije bilo potrebe za tim. 14-ti za sada.

STRUČNI KROMANJONAC

pre 5 godina

Ajmo svi drbi da bojkotiramo Nike sportske opreme !!!!!!!! Djoković je vrhunski teniser a Nike nije ga nikad sponzorisao jel je Srbin pa onda ni nama ne trebe!!!!!
(Nenad, 10. septembar 2018 00:44)

Evo ja sam u petak bojkotovao najke. Otiš'o da nađem neke patike da kupim, a kad sam video kolko koštaju najke, odma sam ih bojkotovao jer neće daju pare Nolu.

Mile

pre 5 godina

Molio bih one koji ne vole Novaka da prestanu tupiti....morate shvatiti da Novak upotrebljava mozak kad igra! Zbog toga je takav šampion! I kad Novak igra na vrhuncu svojih moći,jednostavno NE POSTOJI teniser koji mu se može suprotstaviti.

Simo

pre 5 godina

ĐOKOVIĆU OD SRCA ČESTITKE. DOK GLEDAM MEČ STREPIM NAD SVAKOM LOPTICOM IZBAČENOM ILI UDARENOM U MREŽU. KADA BI JOŠ POBOLJŠAO RAD NA MREŽI I SERVU,
NAROČITO VIŠE ASOVA, GLEDALI BI SMO TE MIRNIJE. ČESTITAM I VAJDI I TVOM TIMU
I JELENI. POZDRAV DECI.

Dragan

pre 5 godina

Vrlo nepristojno od Novaka. Seda na blizu stolicu. A znamo da je bliza stolica rezervisana za biljeg rangiranig tenisera. Eto cisto zbig ranijih komentara tipa Federer...

K.G.

pre 5 godina

Iskida mi živce Novak. Ko će noćas spavati. Brate rođeni brzo završi ovaj treci set da me ne strefi srčka.
14 GS je tvoj a i naš.

nevski

pre 5 godina

još jedan komentar i neću više,utisak dana je Mats Vilander. Prvo je dao veće šanse Novaku pre finala,čak je pogodio i taktiku o skraćivanju poena,tj. izlasku na mrežu. Posle meča,upravo sad,priča kako je Novak najkonstantniji igrač trenutno,da ga je maltene nemoguće pobediti,i,da ako nastavi ovako i da dobija dva od tri gren slem finala nadalje,tu su i Federerovih 20. Novak upravo u njemu dobija novog Die hard dana,ko bi rekao;)

brzinos

pre 5 godina

Šta još treba samo reciteee: 302 nedelje i jos 7 ovih vecih turnira...bez brige bice za par godina i da svi budete zadovoljni.
Ljubi Vas vas Nole

Vlada91

pre 5 godina

Pa sto cekate svi sad 14?
Zar nisu mastersi vazniji i tezi od GS-ova?
Zar nisu strucnjaci ovde do juce pricali kako je najvaznije da Nole ima vise mastersa od Federera?

Moljac

pre 5 godina

Nole konačno počeo da lomi i publiku, sve više navijaju za njega. Delpo igra kao Ilija gromovnik, najbolje u životu, a Nole već vodi s 2-0! Novak osvaja 11 uzastopnih GS titula, najviše što će iko ikad uraditi, i gubi tek RG 1921. od Nadala (10-8 u petom setu), koji time osvaja svoju 12. titulu na tom turniru, nakon čega se povlači u penziju. Zapamtite šta vam Moljac kaže, nemojte posle da se pravite da to nikad niste čuli.

Anunnaki

pre 5 godina

Kude li si bre Batko,nema te nešto, izađi iz rupu... ili si se prerušao u onega BODIBONDA?
Nemo sad, bre da ripaš sa neki most!
Nađi si bre neku devojku ili makar dečka, će te prođe mržnja garant.

комша

pre 5 godina

Један од нас, Срба, малог народа, али великог у сваком погледу, је успео овако нешто. И поред свог анимозитета западњака према њему, српски инат, српски ген је јачи!!!! Браво! Мој дубоки наклон великом шампиону!!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đoković je izgleda najgladniji od svih novčanog nagradnog fonda.. Čim se toliko trudi mnogo više od drugih.. Što bi rekli za sve pare..

Stara kuka

pre 5 godina

Covek u finalima i polufinalima US Opena pobedjivao Federera,Nadala,Delpotra a gubio od Vavrinke,Mareja(onaj uzasan vetar kad je bio) i u polufinalu 2014. od Nisikorija.

emgus

pre 5 godina

Nole očekivano, jači nego ikad..
Ali ljudi moji, kakav je šampion i ljudina Delpo.. da nije bilo povreda on bi bio glavni Noletov rival u prošloj deceniji.
Alal vera majstore!

Zurkolomac

pre 5 godina

Hahaha, gde ste ubogi promaseni slucajevi koji mrzite Noleta? Jos jedan udarac za vas, predivno.
Ajde lepo stanite u red, pa da vam podelim aparate, sedative, inzulin i infuziju. Placanje samo u gotovini i evrima.
Idemo i bez puno guranja i price...

Smilica

pre 5 godina

Kao dobrom drugu
pokloni No1E brejk
Delpu
da ne izazove u Argentini OPŠTU TUGU.
MOGAO JE No1E JOŠ BOLJE JOŠ JAČE
AL ŽAO MU DA DELPO PLAČE.

Mile

pre 5 godina

@
Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.
(Stanko, 10. septembar 2018 02:02)

Пријатељу, човек ме је засмејао до суза, када сам, по завршетку меча кренуо да „листам" коментаре. А сад, ако не умеш да читаш „креативни цинизам"...
Чика Куре - царе!

(а да ли је човек само бескрајно духовит или је „слао политичку поруку", нећу да мер(ач)им)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Неboyша ликовњак, 10. septembar 2018 10:00)

A mozda covek nema smisla za humor, ali svejedno je sramota, da nam se fekalije izlivaju iz dvorista u dvoriste.
Dodji da zivis ovde 20 kilometara od centra Beograda, a u stvari 200.
Pa ti ne bi bilo smesno.

CroFed

pre 5 godina

Eto, naslov je tu, a većina ga je otpisala (i sami die hard Novakovi fanovi) nakon onog šoka na Roland Garrosu. Kako se kolo sreće neočekivano okreće...

nevski

pre 5 godina

omaših,bio sam ubedjen da će biti 3:1,no,nema veze,bravo dečko. Sad je vreme da se misli na rekorde,nema nikog ko može da ga zaustavi dokle god bude hteo da igra!

Realnost

pre 5 godina

Bice tesko,bice 3:0,ali brate tesko da sam gledao tezi mec koji je dobijen u 3 seta!!!Djokovic ocigledno ima problema s tom desnom stranom tela(rame,lakat...) ili sta vec,jako lose servira,ali kad bi to popravio,onda bi dobijao za sat i po ova tri seta, hahahahahahahaha.Covek je najbolji sa svojih mozda 80% forme!Svaka ti cast junace nas!!!Mozda je ovako Bog hteo da ne bude dosadno kao 2011te i 2015e kada je Nole igrao "s malom decom' hahaha!

мики

pre 5 godina

Zagreb ceka 14. naslov ajmo Nole
(stjepan, 10. septembar 2018 01:25)

вероватно си Србин, па је порука океј, али ми се гади хрватско кићење туђим перјем, што је много чешћа појава.

357

pre 5 godina

Ето, поменуо је.
(357, 10. septembar 2018 09:41)

Nije pomenuo ni Argentince ni Srbe već navijače sa jedne i druge strane!
(SIMA, 10. septembar 2018 10:31) # Link komentara

Знам шта сам чуо, нисам био уморан, не тупи.

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 5 godina

Za Novakovu igru ne želim da trošim reči, skoro pa fenomenalno, tu i tamo pad koncentracije od par minuta, ali sve to on nadoknadi. Verujem da Nole dobija ovaj meč, ne vidim da Delpo može da preokrene. Ono što meni bode oči sve vreme jesu Delpove grimase, podseća me na Mareja. Deluje kao da ne može da diše, a naredni poen udari 26 puta i trči ludački. Poštujem ga, gotivim kao čoveka i igrača, ali mi je večeras nekako antipatičan, ne znam zašto.

Šaomi

pre 5 godina

Ne bih menjao našu Srpsku ljubav za vašu iz Njujorka nizašta na svetu! Ako je vaša ljubav i pristojnost kao ono juče što smo gledali prema maloj Naomi onda razumemo i milosrdnog anđela! Ne znam šta ste samo vi gledali večeras da je publika bila pristojna i Novak nije pukao sredinom drugog seta počistio bi Del Potra očas posla.

Драган

pre 5 godina

Бањалука дочекала 14.! Сад мало тренирамо до јануара а онда да сачекамо 15.

Z-nk

pre 5 godina

Hvala ti moj brate!!!Sad sam ponosan i na sebe sto sam gledao sve tvoje meceve i kad nije islo i kad si gubio,vjerovao sam u tebe,a ti si odavno zasluzio bezrezervnu podrsku svih nas.

SIMA

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!
(SIMA, 10. septembar 2018 02:32)

"Било је као на фудбалском мечу, са једне стране Аргентинци, са друге Срби..."

Ето, поменуо је.
(357, 10. septembar 2018 09:41)

Nije pomenuo ni Argentince ni Srbe već navijače sa jedne i druge strane!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đoković ako hoće da pobedi, pa samim tim da bude i prvi, mora da nauči da vrati i servirane rakete koje idu brzinom od 220.. Pobednik mora da može sve.. Pobeda mora da bude stopostotna a ne slučajna

no name

pre 5 godina

Ovaj covjek je NESALOMLJIV MA BRAAAVOO !!!ISTORIJA SE PISE ,STIGAO JE SVOG IDOLA !!!Naj bolji igrac svih vremena po meni nek misli ko god sta hoce .!!!

neko ko je daleko

pre 5 godina

Đokoviću reci ti tvojim sponzorima da ti ugrade nitro u te patike, ali ne da se to baš vidi, ne sad da te provale bilo bi bzv, nego tek tek, kad tvoji protivnici imaju rakete u rukama ti imaj u nogama i rešen problem, brže ćeš rešavati mečeve a ljudi neće dobijati šuljeve gledajući te..
(malo da izvrnemo ugao gledanja, 10. septembar 2018 00:28)

Ti si vrh!! Cirkus :)

РАЈКО РЕПУБЛИКА СРПСКА

pre 5 godina

Честитам ти 14 ГС титулу Новаче, и поновни повратак на прво мјесто АТП листе до краја ове 2018 године...
А 2019 тениски а и цијели спортски свијет причаће о теби и твојим резултатима, јер биће то најуспешнија сезона у историји спорта...Живи били па видјели...

VuKaŠiN

pre 5 godina

@VuKasine ti si njujorcanin kao sto sam i ja vodja pingvina sa Madagaskara...Idemo Novace jos jedan set samo...
(Kovalski, 10. septembar 2018 00:43)

Kovalski pingvinče, kupi naočare pa pročitaj bolje moj komentar. Svako dobro.
Novače šamione!!!

SV

pre 5 godina

Dobijes da serviras prvi i to poklonis rivalu koji nikada nije propustio da servira prvi kad je dobio na podbacivanju. I onda dodjes do 4:5 i na 30:40 rival ima set loptu. Na 4:4 to ne bi bila set lopta. Da je pametnije rezonovao mozda bi imao bar dva GS.

Marko

pre 5 godina

Zašto svi željno čekaju 14 . gs titulu kad je najvažniji h2h? A Novak vodi 14:4 protiv Delpa, pa i ako izgubi, nema veze, biće 14:5... neće ga stić do kraja karijere.

Milan

pre 5 godina

Nole mora da taradi mnogo poena ali ipak u onim najvažnijim mnogo više greši Delpo. Uzdam se da Juan Martin nema snage za pet ovakvih setova.

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

...sta reci a da vec nije receno. Ja cu samo ovo- hvala ti za SVE RADOSTI koje mi priredjujes vec vise od decenije, ti madi, divni covece. Neka te zdravlje sluzi, i onda je samo nebo tvoja granica, a i moja sreca ce biti bezgranicna, kao sto je sada. TORONTO DOCEKAO 14. GS !!!

UrkeGP

pre 5 godina

Sta reci nego GOAT! Novakov najvisi nivo niko do sada nije dostigao.
A ova neotesana USA publika i negativci ovde na sajtu bez komentara.

ej bre

pre 5 godina

ma nekih izdajica ovde iz mog grada,samo da se ogradimo mi čiji su koreni više od 100 godina u Nišu.
Niš čeka 14. za sada,a dogodine možda i 18.
Idemo NOLEEEEE!
(Milan Niš, 09. septembar 2018 21:59)
Ti mislis da je to nesto pohvalno a verovatno ne znas kome dugujete za mentalitet...
Samo napred NOLEE..

Nathan

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.

seki

pre 5 godina

Novak mu daje set lopte i drugi servis ovaj delpo salje po dva metra lopte u aut iz forhenda da mu nebi federera nikad nebi vido titulu.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đokoviću reci ti tvojim sponzorima da ti ugrade nitro u te patike, ali ne da se to baš vidi, ne sad da te provale bilo bi bzv, nego tek tek, kad tvoji protivnici imaju rakete u rukama ti imaj u nogama i rešen problem, brže ćeš rešavati mečeve a ljudi neće dobijati šuljeve gledajući te..

Bane

pre 5 godina

(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Drugar u toj Americi imaš fakera mali milion pun ih je youtube. Tako da ako nekog kažeš da je fake to ujedno znači da si i ti sam to isto.

zoro

pre 5 godina

Daj je moguce da komentator zeli gledaocima dobro jutro u 01 30 a i ranije cak od toga?Sta do 00 00 je noc a od ponoci jutro?Pa do jutra bar 4 sata jos.Kao da pozedlis nekom dobro vece u 14 00

Predrag

pre 5 godina

Delpotru je voditeljka ceremonije ponudila da se obrati svojim fanovima na španskom. Zašto nije Novaku ponudila da se svojim fanovima obrati na srpskom?

tesko da ce biti tako

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29

Govoreci o fake ljudima, koliko se secam obozavate Federera!? Ili mislite da je on "real", ha? Da ste skroz protiv Federera, a skroz za Delpa (za koga mislim da je 100% real), i da su vam Nadal i Nole u sredini od ove cetvorice onda bih se mogao sloziti da imate kriterijum da procenite ko je real a ko fake... ovako, dzaba vam prica.

zubar te moze kostati dosta

pre 5 godina

@Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...
(Zurkolomac, 10. septembar 2018 09:01)

Uf sto volim takve tastatura manijake. Evo javljam se licno umesto Bodibonda da mi objasnis neke stvari. Kad gde?

VUK

pre 5 godina

Nepojmljivo je da Novak ničim izazvan na 3:1 i 2:0 u setovima odigra na svoj servis takav gem. Dobijen meč uvodi u cirkus i vraća protivnika u život. Ko može da objasni uzrok takve dekocentracije?

2CRAZY

pre 5 godina

Alal vera majstore za titulu :)
Posto se secam da je Nole pricao da zeli da i dalje unapredjuje sebe, moji saveti su:

1. srediti psihu, ne dozvoliti da te publika omete
2. srediti igru na mrezi i smeceve.

александар

pre 5 godina

Đokica se samoubio u drugom setu. Čovek koji je igrao nebrojeno finala u karijeri dozvoljava da ga publika iznervira. Imao je Delpa na konopcima i onda se sanoubio.

biće bolje

pre 5 godina

brine nedostatak prvog servisa, AS nije nijedan oservirao, onda mora defanziva i čupanje kroz taj brejk. Novak igra loše večeras a Delpotro kao da sutra ne postoji. Novak i sa ovakvom igrom vodi nadajmo se da će meč privesti kraju bez izgubljenog seta.

Sasa

pre 5 godina

Bravo Djole, mora da si počeo jesti meso, samo zveri koje jedu meso mogu onako da se kreću kao ti, kao gepard svaka čast...
Tenis gledam samo kad ti igras i nadam se jos dugo godina ubuduće....

kme

pre 5 godina

To je taj gospodin, svaki mec psuje publiku i protivnikove navijace...Samo ki nije jasno da sudije ne znaju psovke na jeziku igraca koji je 15 godina u vrhu..Treba ozbiljna kazna za ovako nesto da postoji, niko tu nije dosao da ga psuju i omalovazavaju...

Ivan Veljkovic

pre 5 godina

Ajmo Delpo divu iz Tandila.Ne može ti Novak ništa.Forhend kao djule odlučuje.
Novak je umoran i nema snage vide svi normalni.

Aleks

pre 5 godina

Molim Vas dajte link.
(Abc, 9. septembar 2018 23:07)

http://www.jokerlivestream.com/streamvideo10/del-potro-vs-djokovic-arthur-ashe-stadium-live-stream-4722470.html

Rozenkranc

pre 5 godina

Sve živce pogubi zbog njega, zajebava se a ja ustajem u 6. Pri tome, em me nervira publika em mi on tapka po mozgu svaki put kad servira onim beskonačnim tapkanjem loptice...
Završavaj bre to.

Mikii

pre 5 godina

Znam da nema nikakve veze sa naslovom , ali zasto nema Novakovih roditelja u lozi? To je vec duze vrme tako, tu je stric, ali roditelja nema. Ovo je ipak finale, vazan mec...
(suncica, 10. septembar 2018 00:44)

Odgovor je, naime, prilicno ocigledan. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju ovu farsu od finala koja se odrzava eto cisto radi protokola?! Del Potro nije dostojan protivnik, to zna svako ko je pogledao makar 5 teniskih meceva u zivotu. On Djokovica moze da dobije samo na OI, jer ovoga zabole uvo da igra za reprezentaciju. Dakle, covek se u finalu nasao sasvim slucajno. Pa njemu je kljakavi Nadal uzeo dva brejka u prvom setu, alo! Protiv koga se ovde slavi titula? Smesno da smesnije biti ne moze. Ja licno nisam ni gledao proslogodisnji USO otkad su ispali Djokovic i Federer. Sta da gledam? Kako Nadal tabanise Del Potrove i Andersone? Neka, hvala. Uzgred, Nolu cestitke.

Nabu

pre 5 godina

Iz aviona se vidi da Djokovic nema cime da pripreti Delpotru u ovom mecu.. Jedino da se nekako dovuce do tsjbrejka pa da povede ali kako uzeti jos dva seta.. Evo sad servira za set ali ja bih da sam kladionicar stavio na Delpa, velika kvota posle izgubljenog prvog seta

lal

pre 5 godina

@malo da izvrnemo ugao gledanja: ili da ga izvrnemo malo vise... i ja volim sah, ali ne bih bio pijan, skakao i vristao dok gledam uzivo najbolje sahiste sveta... a tek aplaudiranje kada jedan od njih napravi previd, mada to bi bilo previse izvrtanja cak i za mene... :)

Mikii

pre 5 godina

Ripanj čeka kanalizaciju
(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Pusti kanalizaciju, Nolo uz'o 2 i po miliona evrova Amerima! Raduj se, Srbijo! Srecan ti cetrnaesti grend slem Novaka Djokovica iz Monte Karla!

Ostoja

pre 5 godina

Ala psuje gledaoce, kao kočijaš !

I ti gledaju naša mala deca, pred tv ekranima.

Posle neki kažu - najbolji ambasador naše zemlje je Đoković.

Čime nas to predstavlja u svetu ? Psovkama ?

Yv

pre 5 godina

Novak psuje, pa nije mu publika kriva kad izgubi poen.Jesu bili glasni al za to su tu da navijaju,da su glasni bili uu njegovu korist ne bi psovao

Nathan

pre 5 godina

Njujorcanin, idiiiii..... A sta je to njujorcanin, jel se to maze na leba ? Jel to neka vrsta domaceg goveda ??
(antiDebil, 10. septembar 2018 00:14)

To je stanje slobodnog duha, kakvog vi u srbiji nikada nazalost necete osetiti! p.s. zasto sudija vec 10 puta oprasta Novaku prekoracenje? Delpo sam sebe pobedio.

A imao je šansi, nije da nije

pre 5 godina

Sasvim je očigledno da se, ne samo rezultatski, ponavlja finale USO 2016. Novak kada povede 1:0 u setovima, prestaje da bude konkurentan. Nažalost, razmontiraće ga Delpo, kao Vavrinka oba puta.

Walter

pre 5 godina

Djokovićev tenis zasnovan na trčanju i mentalnoj snazi nikada neće mamiti aplauze,može Djoković da uzme sto titula ali će to uvek biti odvratan tenis za koji bi malo ko platio kartu da gleda.

BODIBOND

pre 5 godina

Tooo, evo Delpo vraca brejk u trecem setuu. Steta sto je izgubio svoj sevis jer bi on sad vodio 3:2. Samo napred Delpo, najbolji si.

BODIBOND

pre 5 godina

I uzeo nazalost titulu. Ali dobro, slede mastersi u Sangaju i Parizu ee ako tu naleti na Chunga, Kirjosa, Cekinata ili Klizana nece proci tu rundu makar se sastao sa nekima od njih u prvoj rundi. Pored njih, Djokovicu mogu da pobede Goffin, Izner, Nadal ( kad je zdrav), Tim i Sasa Zverev. Videcemo ovog svemocnog i superiornog Novaka i u zavrsnom Mastersu u Londonu kad ce vec u grupi da dobije neka 3 nosioca, tamo nece biti Fucovica, Gaskea, Sandgrena, Milemana, Souse i slicnih nizerazrednih tenisera. Nego imam pitanje za ove nolobotove, da li ce vas Djokovic nastupati u Kraljevu na Dejvis kupu i zasto nece? Ovamo svi cekaju 14. GS titulu, i tipa 50 titulu u karijeri a ima samo JEDNU titulu u Dejvis kupu. Kad to osvoji jos bar jednom moze secreci da je napravio neku zavidnu i uspesnu karijeru. Federer ima 98 titula u karijeri, laku noc botovima i neka se raduiu jos malo, do Mastersa u Sangaju ili eventualno Parizu hahaha.

Ikoimazlatnekljuceveodtvojihtajnihodaja

pre 5 godina

Nolo sa djavolom hvatas se u kolo moj Nolo. Delpo brate moj moras i mozes ovo da dobijes, imao si mnogo tezi zreb u Njujorku i zasluzujes titulu.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Stadion je fenomenalan, publika vatrena.. Ovo bi trebao da bude najznačajniji turnir a ne Vimbldon.. Atmosfera je ovde uvek najživlja.. Ovi ljudi obožavaju tenis.. Tv na maximum i uživancija neviđena posle svakog poena..

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Sve je to lepo, linije oko terena jasno izvučene, veličina terena taman ni mala ni velika, tek tolko da igrač može svuda da stigne uz malu ili malo veću akrobaciju sa špagom-ali zanemarićemo.. samo mi nije jasna ta mreža na sredini terena.. pa zar ne vide ljudi da smeta igračima, ne može loptica glat da prelazi sa jedne na drugu stranu a da malo malo ne udari u nju.. Msm ko je tu lud.. Zar nemaju negde drugde da je stave..

sveznalac

pre 5 godina

sramotno ponasanje djokovica,psuje kao kocijas. delpo korektan,ne poziva publiku iako zna da bi to moglo da omete djokovica. idemo delpo do trofeja

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đoković je izgleda najgladniji od svih novčanog nagradnog fonda.. Čim se toliko trudi mnogo više od drugih.. Što bi rekli za sve pare..

Nathan

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.

Nabu

pre 5 godina

Iz aviona se vidi da Djokovic nema cime da pripreti Delpotru u ovom mecu.. Jedino da se nekako dovuce do tsjbrejka pa da povede ali kako uzeti jos dva seta.. Evo sad servira za set ali ja bih da sam kladionicar stavio na Delpa, velika kvota posle izgubljenog prvog seta

Malkom

pre 5 godina

Obojica su mi dragi. Možda bih za nijansu više voleo da pobedi Del Potro, jer sumnjam da će imati još mnogo prilika da osvoji GS. Novak će ih svakako imati još mnogo!
Igrajte braćo svoj najbolji tenis, pa neka pobedi bolji i spremniji!

Nathan

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!

Ivan Veljkovic

pre 5 godina

Ajmo Delpo divu iz Tandila.Ne može ti Novak ništa.Forhend kao djule odlučuje.
Novak je umoran i nema snage vide svi normalni.

Vlada91

pre 5 godina

Pa sto cekate svi sad 14?
Zar nisu mastersi vazniji i tezi od GS-ova?
Zar nisu strucnjaci ovde do juce pricali kako je najvaznije da Nole ima vise mastersa od Federera?

VladoBL

pre 5 godina

Banja Luka čeka drugu gs titulu velikog Delpotra. Pozdrav svim njegovim navijačima iz Republike Srpske! Napred Delpo, nježni dive iz Tandila!

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đoković ako hoće da pobedi, pa samim tim da bude i prvi, mora da nauči da vrati i servirane rakete koje idu brzinom od 220.. Pobednik mora da može sve.. Pobeda mora da bude stopostotna a ne slučajna

kme

pre 5 godina

To je taj gospodin, svaki mec psuje publiku i protivnikove navijace...Samo ki nije jasno da sudije ne znaju psovke na jeziku igraca koji je 15 godina u vrhu..Treba ozbiljna kazna za ovako nesto da postoji, niko tu nije dosao da ga psuju i omalovazavaju...

lepard

pre 5 godina

Novace navijam uvek za tebe ali daj majke ti prestani sa tim psovanjem publike. Dok god ti ide sve je ok, kad ne ide ponasas se ko ulicar. Delpo je prosao krizu i sad se borite. Navijam za tebe Novace ali ne mozes da trazis od publike da se ponasa korektno kad sam pravis bezobrazluke. Na kraju zbog te publike i postoje sportovi i svi vi. Aj sad igraj i bori se sportski.

Ostoja

pre 5 godina

Ala psuje gledaoce, kao kočijaš !

I ti gledaju naša mala deca, pred tv ekranima.

Posle neki kažu - najbolji ambasador naše zemlje je Đoković.

Čime nas to predstavlja u svetu ? Psovkama ?

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Svi ste ispred malih ekrana pomislili da je Đoković počeo da se topi, dok nisu prikazali da ustvari prokišnjava.. To Bog plače od smeha dok gleda meč..

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Kako stvari stoje ostali smo uskraćeni za pravi spektakal jer da Nadal nije predao meč i da je bi on preko puta mreža danas bi pružio više od Delpotra koji samo gruva jake forhende uprkos što igra odlično. Jednostavno ga Novak ubija defanzivom za koju on nema prosto rešenje. Zato onako odservira riskantne servise jer to mu je način da se nada u meču. A ni govor tela ne odaju utisku da je 100% u meču. Publika nije vredna komentarisanje al'sigurno jedno da Novak bliži pobedi u ovom momentu nego Delpo kokretno buđenju ili povratku u ovaj duel potpuno.

Marko

pre 5 godina

Zašto svi željno čekaju 14 . gs titulu kad je najvažniji h2h? A Novak vodi 14:4 protiv Delpa, pa i ako izgubi, nema veze, biće 14:5... neće ga stić do kraja karijere.

A imao je šansi, nije da nije

pre 5 godina

Sasvim je očigledno da se, ne samo rezultatski, ponavlja finale USO 2016. Novak kada povede 1:0 u setovima, prestaje da bude konkurentan. Nažalost, razmontiraće ga Delpo, kao Vavrinka oba puta.

Dragan

pre 5 godina

Vrlo nepristojno od Novaka. Seda na blizu stolicu. A znamo da je bliza stolica rezervisana za biljeg rangiranig tenisera. Eto cisto zbig ranijih komentara tipa Federer...

M13

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.

VuKaŠiN

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
"Njujorčanine", ne lupetaj mnogo nego na hot dog i kući na spavanje.

it’s my life

pre 5 godina

Voleo bi da ova vest bude centralni dogadjaj bar 3 sata dok traje meč jer ovo je za nas Srbe glavna vest u ovom mesecu.Nadam se da će i nas predsednik odmoriti i odgledati ovaj meč.Ja neću ići onom parolom kao 95 posto ljudi na sajtu sa rečenicom:”Loznica je uz tebe”,..Znam da će cela moja kuća biti uz tebe tokom čitavog meca.SRECNO!!!!!

SIMA

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!

Mikii

pre 5 godina

Znam da nema nikakve veze sa naslovom , ali zasto nema Novakovih roditelja u lozi? To je vec duze vrme tako, tu je stric, ali roditelja nema. Ovo je ipak finale, vazan mec...
(suncica, 10. septembar 2018 00:44)

Odgovor je, naime, prilicno ocigledan. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju ovu farsu od finala koja se odrzava eto cisto radi protokola?! Del Potro nije dostojan protivnik, to zna svako ko je pogledao makar 5 teniskih meceva u zivotu. On Djokovica moze da dobije samo na OI, jer ovoga zabole uvo da igra za reprezentaciju. Dakle, covek se u finalu nasao sasvim slucajno. Pa njemu je kljakavi Nadal uzeo dva brejka u prvom setu, alo! Protiv koga se ovde slavi titula? Smesno da smesnije biti ne moze. Ja licno nisam ni gledao proslogodisnji USO otkad su ispali Djokovic i Federer. Sta da gledam? Kako Nadal tabanise Del Potrove i Andersone? Neka, hvala. Uzgred, Nolu cestitke.

александар

pre 5 godina

Đokica se samoubio u drugom setu. Čovek koji je igrao nebrojeno finala u karijeri dozvoljava da ga publika iznervira. Imao je Delpa na konopcima i onda se sanoubio.

SV

pre 5 godina

Dobijes da serviras prvi i to poklonis rivalu koji nikada nije propustio da servira prvi kad je dobio na podbacivanju. I onda dodjes do 4:5 i na 30:40 rival ima set loptu. Na 4:4 to ne bi bila set lopta. Da je pametnije rezonovao mozda bi imao bar dva GS.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Ako treba slomi reket, baci ga u publiku, slomi sudijinu stolicu-ako je sudija nije Bog, pocepaj mrežu, opsuj i pljuni po svima, udri sebe po glavi, samo nemoj da igraš 5 sati..

BODIBOND

pre 5 godina

Tooo, evo Delpo vraca brejk u trecem setuu. Steta sto je izgubio svoj sevis jer bi on sad vodio 3:2. Samo napred Delpo, najbolji si.

Walter

pre 5 godina

Djokovićev tenis zasnovan na trčanju i mentalnoj snazi nikada neće mamiti aplauze,može Djoković da uzme sto titula ali će to uvek biti odvratan tenis za koji bi malo ko platio kartu da gleda.

Nenad

pre 5 godina

Ajmo svi drbi da bojkotiramo Nike sportske opreme !!!!!!!! Djoković je vrhunski teniser a Nike nije ga nikad sponzorisao jel je Srbin pa onda ni nama ne trebe!!!!!

BODIBOND

pre 5 godina

I uzeo nazalost titulu. Ali dobro, slede mastersi u Sangaju i Parizu ee ako tu naleti na Chunga, Kirjosa, Cekinata ili Klizana nece proci tu rundu makar se sastao sa nekima od njih u prvoj rundi. Pored njih, Djokovicu mogu da pobede Goffin, Izner, Nadal ( kad je zdrav), Tim i Sasa Zverev. Videcemo ovog svemocnog i superiornog Novaka i u zavrsnom Mastersu u Londonu kad ce vec u grupi da dobije neka 3 nosioca, tamo nece biti Fucovica, Gaskea, Sandgrena, Milemana, Souse i slicnih nizerazrednih tenisera. Nego imam pitanje za ove nolobotove, da li ce vas Djokovic nastupati u Kraljevu na Dejvis kupu i zasto nece? Ovamo svi cekaju 14. GS titulu, i tipa 50 titulu u karijeri a ima samo JEDNU titulu u Dejvis kupu. Kad to osvoji jos bar jednom moze secreci da je napravio neku zavidnu i uspesnu karijeru. Federer ima 98 titula u karijeri, laku noc botovima i neka se raduiu jos malo, do Mastersa u Sangaju ili eventualno Parizu hahaha.

No 1

pre 5 godina

..a da li ste provalili kako Federer i Rafa sad gube mečeve od kad se Novak vratio.Pisalo je na Vajdinoj majici Gaming Time na finalu u Sinsinatiju protiv Federera.Vreme je za igru.Nisu imali pravu konkurrnciju.Još da je Marej tu..morgen bi uzimali toliko titula.

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đokoviću reci ti tvojim sponzorima da ti ugrade nitro u te patike, ali ne da se to baš vidi, ne sad da te provale bilo bi bzv, nego tek tek, kad tvoji protivnici imaju rakete u rukama ti imaj u nogama i rešen problem, brže ćeš rešavati mečeve a ljudi neće dobijati šuljeve gledajući te..

Nathan

pre 5 godina

Njujorcanin, idiiiii..... A sta je to njujorcanin, jel se to maze na leba ? Jel to neka vrsta domaceg goveda ??
(antiDebil, 10. septembar 2018 00:14)

To je stanje slobodnog duha, kakvog vi u srbiji nikada nazalost necete osetiti! p.s. zasto sudija vec 10 puta oprasta Novaku prekoracenje? Delpo sam sebe pobedio.

sasa

pre 5 godina

Ajmo strucnjaci!!!! Jel mrsav , kako ce bez mesa??? A najvise boli Pepe Imas??? Pripreme na Majorci kod Pepea su kjucne, hahhahahaahahaha. Evo ja se ovde zahvaljujem Pepeu na sjajnoj pripremi Novaka Djokovica

veliki strumf

pre 5 godina

Bezveze ga vrati u meč u 3. setu i dopusti mu da vrati brejk. Nepotreban servis-volej na gem lopti, još nerazumniji drop shot na brejk lopti. A Delpo diše na škrge, jedva stajao. Dobiće Nole naravno, ali ne olakšava sebi uopšte. I serva ga neće - ne može prvi servis da ubaci pa to ti je.

suncica

pre 5 godina

Znam da nema nikakve veze sa naslovom , ali zasto nema Novakovih roditelja u lozi? To je vec duze vrme tako, tu je stric, ali roditelja nema. Ovo je ipak finale, vazan mec...

hulijo

pre 5 godina

Nemogu da verujem da sudija Ne opomene publiku kada , urlicu Protiv Noleta , pa nije ovo Dejvis Kup . A da jeste preterali si Argentici . Idemo Noleeeeeee !!!! Pozdrav iz Novog Pazara . Pazarci te Voleeee !!

tihi don

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
Iskreno, ne znam da li sam nesto gluplje procitao u skorije vreme, ali brate za ovakvu kolicinu gluposti od mene imas plus, vidim da ti nije lako

cvele

pre 5 godina

Retko se vidja ds Djokovic smecom iz igre osvoji direktan poen, a sad ga je upravo dobio i to sa osnovne linije i dobi covek ovacije. Mozda ova publika ipak ne navija protiv Noleta, vec za sto uzbudljiviji mec, jer nista gore nego papreno platiti i tesko naci karte za mec finala, a jedean ucesnik tog meca ovog drugog bez uzbudjenja pocisti sa terena.

Yv

pre 5 godina

Novak psuje, pa nije mu publika kriva kad izgubi poen.Jesu bili glasni al za to su tu da navijaju,da su glasni bili uu njegovu korist ne bi psovao

marko

pre 5 godina

Ђоковић се без икакве потребе изнервирао, почео да шаље лопте безвезе, онда је овај осетио, и тако га Ђоковић врати у меч. Дел Потро се малтене предао, и Ђоковић себи дозволи овакву глупост да га изнервира верујем неко од комшиј Бепотрбено падање у ватру, псовке неколико пута, пад концентрације, и вероватно добијен сет за Дел Потра. надајмо се даће у следећем сету Ђоковић да се фокусира.

miško

pre 5 godina

Za najbolje u Evropi i na svetu ,zvezdaši su stvoreni.Nenad Stekić,AKCZ,Jeca ,Nole i naravno FKCZ.Nole suverenu nad suverenima,jači si i od sudbine.Noćas Srbija nije spavala.

trenutni utisak.volim tenis

pre 5 godina

Svaka cast Delpu na izuzetnoj borbenosti i forhendu,ALI...
Vidi se koliko je ova "americka" publika nevaspitana i nedostojna gledanja tenisa ova dva gladijatora.Jbg pusta amerika,snovi i dolari...
Forsira se svaki Delpov dobar potez,a slavi se Novakov los.To je po meni katastrofa i vrhunac nevaspitanja...divlji jenkiji,vidi se da su potekli od najgore nacije na svetu Britanske,i to od najgoreg skarta i otpada pomenute..

Mikii

pre 5 godina

Ripanj čeka kanalizaciju
(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Pusti kanalizaciju, Nolo uz'o 2 i po miliona evrova Amerima! Raduj se, Srbijo! Srecan ti cetrnaesti grend slem Novaka Djokovica iz Monte Karla!

No,I don't need a gun

pre 5 godina

Na stranu sve,ali kad vidim ovog Manolu Santanu u publici dodje mi da povratim. Ima 4GS,a kao.da je ih je osvojio 44,toliko je redovan svuda sve uz onu svoju mladicu koja uziva u shopingu uz turnire. Mislim,stvarno se primio da je relevantan..

Buda

pre 5 godina

Mi pravi Njujorčanci nikad nećemo prihvatiti fejk ljude. To je bre nasa stara tradicija da mi Njujorčanci tri put dbevno dolazimo na B92 da vam to kazemo. Mi pravi Njujorčanci nismo fejk, zapamtite to! Mi smo pravi ljudi, razumete? Njujorčanci smo mi, a vi kako te?

SIMA

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!
(SIMA, 10. septembar 2018 02:32)

"Било је као на фудбалском мечу, са једне стране Аргентинци, са друге Срби..."

Ето, поменуо је.
(357, 10. septembar 2018 09:41)

Nije pomenuo ni Argentince ni Srbe već navijače sa jedne i druge strane!

ej bre

pre 5 godina

ma nekih izdajica ovde iz mog grada,samo da se ogradimo mi čiji su koreni više od 100 godina u Nišu.
Niš čeka 14. za sada,a dogodine možda i 18.
Idemo NOLEEEEE!
(Milan Niš, 09. septembar 2018 21:59)
Ti mislis da je to nesto pohvalno a verovatno ne znas kome dugujete za mentalitet...
Samo napred NOLEE..

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Boze da Novak nije naš uvek bih navijao protiv njega,toliko nemaštovit i dosadan tenis baziran na trčanju,kao da je zid.
(Walter, 09. septembar 2018 23:35)

Bas se razumes u tenis.

мики

pre 5 godina

Zagreb ceka 14. naslov ajmo Nole
(stjepan, 10. septembar 2018 01:25)

вероватно си Србин, па је порука океј, али ми се гади хрватско кићење туђим перјем, што је много чешћа појава.

zubar te moze kostati dosta

pre 5 godina

@Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...
(Zurkolomac, 10. septembar 2018 09:01)

Uf sto volim takve tastatura manijake. Evo javljam se licno umesto Bodibonda da mi objasnis neke stvari. Kad gde?

InspektorKluzo

pre 5 godina

Banja Luka čeka drugu gs titulu velikog Delpotra. Pozdrav svim njegovim navijačima iz Republike Srpske! Napred Delpo, nježni dive iz Tandila!
(VladoBL, 09. septembar 2018 21:48)

On ima navijace u Bl samo kad ne igra protiv Novaka. Inace ja ne znam odakle si ti. Banja Luka ceka 14. Idemo brate Novace...

bzz

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)_____________Ispod kog si kamena ti čoveče izmileo pre nego si otišao u beli svet? Mi Njujorcani...ahahahaha!
Udri Nole junače, pola Čikaga čeka 14!

HumskaUHadu

pre 5 godina

Bravo Nole,Bravo Zvezdo. Zna Srbija ko je ko.. Drago mi je sto si juce,prekjuce stavio u drugi plan jednog drugog coveka i njegovu demagogiju i ludi populizam,sto si mu uzeo popularnost danas i zauvek.

sportish fernzen

pre 5 godina

Cekam 127.600 din na Noleta zadnji mi je na tiketu - nisam hteo da branim ubedjen sam da dobija - idemo Nole care sutra ceo Dan smo u kafani dace bog !

Mina

pre 5 godina

Tenis je sport za gospodu a ne za ove neandertalce..pa juce su rasplakali pobednicu ...sram vas bilo amerikanci ...naucite da se ponasate a,dotad idite na fudbal i boks

2CRAZY

pre 5 godina

Alal vera majstore za titulu :)
Posto se secam da je Nole pricao da zeli da i dalje unapredjuje sebe, moji saveti su:

1. srediti psihu, ne dozvoliti da te publika omete
2. srediti igru na mrezi i smeceve.

Dr House

pre 5 godina

Proćerdo je bar 4 -5 GS -a
1 -2 RG ( Nadal -pecanje i Vavrinka bojažljivost do kraja a ovog nije stalo)
3 US ( Nadal 2012 Marej 2013 i Vavrinka 2016) mada možda najgluplje proćerdan US kad su ga Nišikori i Čilić delili od istog
Izgubljene dva puta po dve godine 2009-2010 i od juna 2016 do juna 2018
I opet nekako stigao do 14
Svaka čast ali je po svemu realno bilo 22 u ovom trenutku !!!

South Park

pre 5 godina

Hr, bih, mn, vojvodina, sandzak, kosovo, alb ne cekaju titulu novakovu nego cekaju da ga delpo unisti svojim bekendom
(xxx, 09. septembar 2018 21:48)Sportski pozdrav za ne sportski komentar.Neka bolji pobedi.

gdgjdghd

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)


On nije čedo Zapadne hemisfere zato navijaju protiv njega a ne zato što je fejk...istina je previše se trudi da im se dopadne naalost.

Djordje

pre 5 godina

Ovo kako Delpo igra je dostojno osvajanja GS titule i sigurno bi je osvojio da preko puta nije Novak. Sada je 2:0 i nadam se da moze Djokovic do 3:0 bez prevelike drame. Ali, odakle taj covek izvlaci snagu i podesava se na mod da jednostavno bude bolji od rivala. Delpo zapne, pogadja neverovatne udarce, deluje da nadjacava Novaka, a ovaj kao da zastane, razmisli i nadje nacin da ga neutralise.
Hajde jos treci set, pa da slavimo titulu, mada je jos rano. Delpo se ne otpisuje pre vremena. Navijamo dalje!

VUK

pre 5 godina

Nepojmljivo je da Novak ničim izazvan na 3:1 i 2:0 u setovima odigra na svoj servis takav gem. Dobijen meč uvodi u cirkus i vraća protivnika u život. Ko može da objasni uzrok takve dekocentracije?

357

pre 5 godina

Ето, поменуо је.
(357, 10. septembar 2018 09:41)

Nije pomenuo ni Argentince ni Srbe već navijače sa jedne i druge strane!
(SIMA, 10. septembar 2018 10:31) # Link komentara

Знам шта сам чуо, нисам био уморан, не тупи.

tigrimigri

pre 5 godina

Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.

antiDebil

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Njujorcanin, idiiiii..... A sta je to njujorcanin, jel se to maze na leba ? Jel to neka vrsta domaceg goveda ??

add

pre 5 godina

Hr, bih, mn, vojvodina, sandzak, kosovo, alb ne cekaju titulu novakovu nego cekaju da ga delpo unisti svojim bekendom
(xxx, 09. septembar 2018 21:48)

Pored toga sto si bot, ne znas ni da je Delpovo najjace oruzje forhend a ne bekhend, pardon, beKendom hahahaha

Le Scorpion Serbe

pre 5 godina

@Zizu
Predosecao sam, iz citanja tvojih ranijih komentara, da si odanekle s juga. Juzni Srbi su nesto najhumanije sto je ovom narodu ostalo. Ziv mi bio jos 100 godina, brate. I da, da osvojis taj USO za sve nas, Nole!

Rade

pre 5 godina

Ima li većeg uživanja od slušanja kako se rulja na stadionu utišava kad se Nole podigne i otrese prašinu? Očigledno je da navijaju protiv njega ko god da je s druge strane. Time je naše uživanje u propasti njihove naslade veće.

trivne1

pre 5 godina

I uzeo nazalost titulu. Ali dobro, slede mastersi u Sangaju i Parizu ee ako tu naleti na Chunga, Kirjosa, Cekinata ili Klizana nece proci tu rundu makar se sastao sa nekima od njih u prvoj rundi. Pored njih, Djokovicu mogu da pobede Goffin, Izner, Nadal ( kad je zdrav), Tim i Sasa Zverev. Videcemo ovog svemocnog i superiornog Novaka i u zavrsnom Mastersu u Londonu kad ce vec u grupi da dobije neka 3 nosioca, tamo nece biti Fucovica, Gaskea, Sandgrena, Milemana, Souse i slicnih nizerazrednih tenisera. Nego imam pitanje za ove nolobotove, da li ce vas Djokovic nastupati u Kraljevu na Dejvis kupu i zasto nece? Ovamo svi cekaju 14. GS titulu, i tipa 50 titulu u karijeri a ima samo JEDNU titulu u Dejvis kupu. Kad to osvoji jos bar jednom moze secreci da je napravio neku zavidnu i uspesnu karijeru. Federer ima 98 titula u karijeri, laku noc botovima i neka se raduiu jos malo, do Mastersa u Sangaju ili eventualno Parizu hahaha.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:51)

No comment!

Petar Nemačka

pre 5 godina

Žena mi kaže da se iskontrolišem da mi komšije Nemci ne bi zvali policiju kao prošli put. :) Sauerland čeka 14. titulu. Idemooooooooooooooo.

Dex

pre 5 godina

Voleo bi da ova vest bude centralni dogadjaj bar 3 sata dok traje meč jer ovo je za nas Srbe glavna vest u ovom mesecu.Nadam se da će i nas predsednik odmoriti i odgledati ovaj meč.Ja neću ići onom parolom kao 95 posto ljudi na sajtu sa rečenicom:”Loznica je uz tebe”,..Znam da će cela moja kuća biti uz tebe tokom čitavog meca.SRECNO!!!!!
(it’s my life, 9. septembar 2018 21:29)

Kakav sad predsednik!? Kakve to veze ima s ovim? Odmoriti? Blago tebi.

мики

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
(BODIBOND, 09. septembar 2018 23:54)

овај интернет је право благо за тебе. у било којој кафани или кафићу би до сада попио толике батине да ти не би пало на памет да зинеш.

BostonCanin

pre 5 godina

Hahaha kaze ovaj jedan "mi Njujorcani ne volimo kad je neko fejk". Ej, koliko si dugo Njujorcanin, od kada traje Work and Travel program? :)

Ljubisa

pre 5 godina

Када је овако извук'о други сет, требало би да следи егзекуција.
Велика Хоча чека Сампрасово друштво ?

Marin

pre 5 godina

Kako ste licemjerni srbi,ima tri mjeseca salve uvreda na racun nole a sad je opet super...ja san ovo ocekivao i najavljivao ima par mjeeseci.svaka cast nole,ako ostanes zdrav vjerojatno ces biti najveci u povijesti sa 22 gs naslova.

Idemoooooo

pre 5 godina

Sta reci za Noleta,naklon do poda.Ajmo Nole veliki Zvezdasu baci malo te svoje magije i na igrace Zvezde pa da pobede Napoli.Uf to bi bili extra!

frank

pre 5 godina

Kako je ponovo lijep osjećaj iscekivati meč Novaka koji se bori za trofeje, uzbuđenje i adrenalin rastu. Hvala ti Nole! Uz tebe smo, da podigneš pehar večeras!

Šule

pre 5 godina

Udri ga burazeru. Na jedan sportski, viteški, fer plej način. Volim Delpa, fenomenalan je lik, ali mi ne ide u glavu da neko iz Srbije može navijati protiv Noleta. Idemo majstore, do novih nebeskih granica! Srećno.

Dica

pre 5 godina

Pisem na 1:1 u drugom setu...nema Delpo igru za Noleta, ovaj je ipak inteligentniji I raznovrsniji teniser... I sad pogledajte sta znaci kad se ne igra finale medjusobno izmedju velike trojke...sasvim prosecan, ne previse zanimljiv tenis, koji svakako dobija Nole, verovatno sa 3:0

zoro

pre 5 godina

Daj je moguce da komentator zeli gledaocima dobro jutro u 01 30 a i ranije cak od toga?Sta do 00 00 je noc a od ponoci jutro?Pa do jutra bar 4 sata jos.Kao da pozedlis nekom dobro vece u 14 00

Smilica

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

DANAS MI JE DIVAN DAN
S PEHAROM - No1E MI ČESTITAO ROĐENDAN!
HVALA TI No1e SINE
SRBINE!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI VIŠE NIKOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25 OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAA

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

@
Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.
(Stanko, 10. septembar 2018 02:02)

Пријатељу, човек ме је засмејао до суза, када сам, по завршетку меча кренуо да „листам" коментаре. А сад, ако не умеш да читаш „креативни цинизам"...
Чика Куре - царе!

(а да ли је човек само бескрајно духовит или је „слао политичку поруку", нећу да мер(ач)им)

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

Nije ni ovo toliko lose, Delpo ne moze da igra vise od 4 do 4 i po sata, a Novak cak i kad gubi ga maksimalno mrcvari i kad tad ce Delpo da se srusi kao sto se srusi i Nadal, samo Nadalu treba minimum 5 i vise sati, ostalima manje.

Pronicljivi

pre 5 godina

Samo Novak može da pobedi Novaka. Šta mu je ovo trebalo... sve držiš pod kontrolom i dozvoliš da te grupa poludivljeg plemena isprovocira. Ajde bre, idemoooo!

vaše ime

pre 5 godina

Argentinske seljačine iz pampasa misle da gledaju fudbal. Kakva nekultura. I ovaj naš šaban što deli Novaku "savete" između poena. Kakvi su to pavijani koji su zalutali na teniski meč. Ali džaba sve kad će biti 3:0 u setovima za No1eta.

shahahaha

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 9. septembar 2018 23:54)

Boga mi , dao je i dva . Kakav si ti prognozer dace i treci fore. A onda.... onda Delpo moze i da pobedi

Marko

pre 5 godina

Vec sam sto puta rekao i opet cu ponoviti.Iako navijam za Nadala iznimno mi je drago zbog Đokovića.Veliki covjek i tenisac.Ovo je trebalo svijetu tenisa.Treba ovakav jedan Novak, treba i zdravi Nadal i onaj stari Federer.Novaku zelim puno uspjeha i da ostane "na zemlji" kao i do sada.Pozdrav iz HR !!!

max

pre 5 godina

sa verom u Boga 
IDOL SAMPRAS (14GS) = DJOKOVIĆ (14GS)
(grobar 007, 09. septembar 2018 21:42)

Samo sto Sampras nema Grand Slam, nema sva 4 slema, fali mu Roland Garos.

snowman

pre 5 godina

Stvarno, na ESPN sajtu pod Tennis/History pise Winner Del Potro a Follow Up Novak Djokovic za USO 2018. Da li oni znaju nesto sto ni mi, a ni Djokovic ni Delpo ne znaju????

Delije Ontario

pre 5 godina

Novak je opet ona star zver i ako izgubi ovde bar nece izgubiti zbog one malodusnosti i ne zainteresovanosti koja ga je krasila dosta vremena gde je bilo meceva kad nije viner mogo da napravi,sad opet ide po poene i opet je onaj stari pa ako i izgubi sta da se radi protivnik je bio bolji.

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

2. set
40:40

Ne znam kako ce da se zavrsi ovaj mec, ali Novakovi reterni su sa druge planete.
Neko je pisao da Novak nije na nivou iz 2011, do juce mogao bi cak i da se slozim, ali posle prvog seta i pocetka drugog (Delpo upravo osvaja gem), Novak je jako jako fokusiran, videli smo neverovatne poene, snazne razmere.

Najvise mi se svidja sto se Novak ne boji da salje lopte u Delpov Forhend, dakle ima puno poverenje u sebe.

Novak znam da ne mozes ovo da citas :) ali zelim ti da samo ostanes ovako fokusiran i samo nebo je granica.

Bojan Cimbaljević

pre 5 godina

- Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29) -

Ne sviraj, leba ti :)

делија нс

pre 5 godina

Само здравља и можда га Надал заустави на РГ. И јасно ми је што га не воле: када је у топ форми тенис је досадан, без икакве неизвјесности. С једне стране Новаков противник, а са друге НЕПРОБОЈНИ ЗИД!!! Фрустрирајуће за све му противнике....

dusan

pre 5 godina

Moramo da razumemo da vecina teniskog sveta navija protiv Novaka, jer vecina navija za Federera ili Rafu (pogotovo sto im ugrozava broj gren slem titula)...Ali to i Nole zna, samo napred, mora i protiv publike, tako mu je i mora da se izbori, mada nije lako...

4-3-3 u gostima

pre 5 godina

Kakvi primitivci su argentinci i Del Potro koji je doveo u ložu one alkose da prave atmosferu sa fudbalske utakmice ... Ali pobeda će biti još sladja zbog toga.

petarczv

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Predrag

pre 5 godina

Delpotru je voditeljka ceremonije ponudila da se obrati svojim fanovima na španskom. Zašto nije Novaku ponudila da se svojim fanovima obrati na srpskom?

n

pre 5 godina

Odgovor je, naime, prilicno ocigledan. Zasto bi ljudi dolazili da gledaju ovu farsu od finala koja se odrzava eto cisto radi protokola?! Del Potro nije dostojan protivnik, to zna svako ko je pogledao makar 5 teniskih meceva u zivotu. On Djokovica moze da dobije samo na OI, jer ovoga zabole uvo da igra za reprezentaciju. Dakle, covek se u finalu nasao sasvim slucajno. Pa njemu je kljakavi Nadal uzeo dva brejka u prvom setu, alo! Protiv koga se ovde slavi titula? Smesno da smesnije biti ne moze. Ja licno nisam ni gledao proslogodisnji USO otkad su ispali Djokovic i Federer. Sta da gledam? Kako Nadal tabanise Del Potrove i Andersone? Neka, hvala. Uzgred, Nolu cestitke.
(Mikii, 10. septembar 2018 01:49
hahahahah, za tebe trebaju svi aparati koje b92 ima spremljene u šteku.
hahahahahah nesrećo

357

pre 5 godina

SJAJNO, NOLE!
Zameram samo to što odavno u svojim govorima nakon osvojenih titula ne pominje Srbiju i njegove sunarodnike! Noćas je imao šansu koja mu je pružena pitanjem voditeljice. Del Potro je to iskoristio i na španskom se zahvalio svim Argentincima a Đoković se na engleskom zahvalio svim svojim navijačima!
(SIMA, 10. septembar 2018 02:32)

"Било је као на фудбалском мечу, са једне стране Аргентинци, са друге Срби..."

Ето, поменуо је.

Mile

pre 5 godina

@
Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.
(Stanko, 10. septembar 2018 02:02)

Пријатељу, човек ме је засмејао до суза, када сам, по завршетку меча кренуо да „листам" коментаре. А сад, ако не умеш да читаш „креативни цинизам"...
Чика Куре - царе!

(а да ли је човек само бескрајно духовит или је „слао политичку поруку", нећу да мер(ач)им)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Неboyша ликовњак, 10. septembar 2018 10:00)

A mozda covek nema smisla za humor, ali svejedno je sramota, da nam se fekalije izlivaju iz dvorista u dvoriste.
Dodji da zivis ovde 20 kilometara od centra Beograda, a u stvari 200.
Pa ti ne bi bilo smesno.

ludi srbin

pre 5 godina

Ovo ce za mene biti veoma tezak mec toliko bih voleo da delpo osvoji jos koji slem jer je dusa od coveka,a veceeeas naravno svim srcemmm uz Novakaa.
IDEMOOOOOO
#NoleFam

Evans

pre 5 godina

Smiljan Banjac, really?!?!?
(Autobusom u polufinale, 09. septembar 2018 22:01)

Covek iskreo navija za Novaka a ti verovatno mislis na Damira Ceronju. Banjac je likčina!

Sale

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.
(Nathan, 09. septembar 2018 23:10)

15-9 u vinerima za Novaka trenutno, gasi tv i idi da spavas, u suprotnom ne garantujem za tvoje zdravlje

seki

pre 5 godina

Novak mu daje set lopte i drugi servis ovaj delpo salje po dva metra lopte u aut iz forhenda da mu nebi federera nikad nebi vido titulu.

TurbNator

pre 5 godina

Kako bih voleo da mogu Noleta da pitam: šta se desilo od 3:1 u drugom setu??? Delpo ne igra ništa specijalno, a Nole odjednom katastrofalno...

Neverovatno i neobjašnjivo...

Ali ipak je Nole uspeo da dobije tie-break, 2:0... valjda je to to... nadam se.

Nebojša

pre 5 godina

Nikad neću razumeti. Posle toliko mečeva igranja u pred publikom navija protiv njega, i dalje ga to pogađa. Ignoriši ih bre
(Ja, 09. septembar 2018 23:49)

Dekoncentrišu ga nema to veze sa nerviranjem.

Objektivni posmatrac

pre 5 godina

javljam se sa us opena, gledao sam mec... nije tacno da su novaka provocirali argentinski navijaci, vec nasi koji u najmanju ruku ne znaju da navijaju, a mislim da je nesto mnogo gore u pitanju, nedostatak osnovne kulture... strasno! kad moras da igras protiv svih a sopstveni navijaci te uporno miniraju glupim komentarima tokom poena

Tribislav

pre 5 godina

Dragi moji nadam se da smo dosli do zakljucka, da kada nema nikog iz velike cetvorke na Novakovom putu epilog je lagana setnja do titule. E ovako je Roger uzimao trofeje sve do pojave Novaka i Rafe. Ovim trofejom, prosla generacija je i definitivno poslata u istoriju, a ova ce ostati upamcena jako jako dugo, siguran sam narednih l00 godina.

Zurkolomac

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...

Falcao

pre 5 godina

Jel da jede pljeskavice i luka? Ili da se oprašta od tenisa? To su mu predviđali dušmani a on je još jednom pokazao da je šampion nad šampionima i vratio miševe u njihove rupe :))))))

On je ostrašćeni bot, ne klasičan

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put. 
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20) 

Voleo bih da te sretnem u jednoj prostoriji bez prozora velicine 3x3 metra i da popricamo jedno pola sata. Bilo bi to nezaboravno...
(Zurkolomac, 10. septembar 2018 09:01)

Shvatam te, samo, ja ga ni primetio ne bi, toliko je bitan da ga ni u 3x3 prostoriji video ne bi.

od danas

pre 5 godina

OD DANAS svi ce morati da pominju NOLETA sa velikim postovanjem

OD DANAS svi igraci ce, kada mu izadju na megdan, razmisljati: "ne kako cu ga pobediti" nego "sa koliko li cu razlike izgubiti"

OD DANAS pa u naredne tri godine, bice pravo cudo ako neko drugi, a ne NOLE, osvoji neki GS a, boga mi, i masters.

DO DANAS, NOLE je bio CAR a OD DANAS je CAR nad SVIM CAREVIMA IKAD.

danny

pre 5 godina

Najkompletniji igrač svih vremena! Mic po mic i stiže do 15 Grend slema. Sve će to doći, samo polako. Treba imati vere u našeg Noleta.I voleti ga iako ne osvoji još poneki slem. I naravno, bodriti ga. Uvek...

slobinator

pre 5 godina

sad se vidi da strategija mir-brate mir nije mogla da prođe.onaj novak koji se svađao sa bezobraznom publikom je pravi novak.tada se pretvori u zver i sav bes iskali na jadnom protivniku.bez velike doze adrenalina ni jedan sportista nema uspeha.setimo se pre desetak dana kako se zvezda od jedne letargične ekipe koja je bila pred debaklom,posle onog sramnog poteza hrvata pogančića pretvorila u furiju koja je za dva minuta nokautirala rivala.videli ste i benov pogled posle prvog gola,a minut kasnije je zajedno sa loptom uleteo u gol.takav pogled je novak imao sve ove godine osim u onom čudnom periodu kada je publici slao srca

обс

pre 5 godina

Ђоковић има најтежег могућег противника вечерас у овом пресеку светске, актуелне снаге тениских појединаца. Лакше би му било да су то Федерер или Надал. Дел Потро му је дужник, посебно с последње Олимпијаде. Дел Потро игра најбољи тенис у каријери! Желим Ђоковићу срећу, трезвеност, господство (а не као Серена, јахач апокалипсе) без обзира на исход. Још сам под утиском женског финала у коме је младој Јапанки забрањено да се радује пошто је направила резултат каријере. Нешто ме то подсећа на Џеси Овенса, и времена и амбијента у коме је он нанео бол некима.

veliki strumf

pre 5 godina

Delpo servira 92% prvu servu, a pretrpeo je brejk i plus Nole imao još 2 brejk prilike od kojih je prvu bezveze prokockao. Važno da Noletu radi ritern, sve ostalo bi trebalo da dođje na svoje. Za sada bekhend najviše škripi i neke važne a čiste lopte je promašio.

bozza

pre 5 godina

Novak U BI JA kako dobro igra! Jumko, Batko, Roddick, DOTAN, King Roger i ostali clanovi tima The Hejters, javite se... zelim ta citam vase komentare

Aleks

pre 5 godina

Molim Vas dajte link.
(Abc, 9. septembar 2018 23:07)

http://www.jokerlivestream.com/streamvideo10/del-potro-vs-djokovic-arthur-ashe-stadium-live-stream-4722470.html

Milosav

pre 5 godina

Uh sunce ti, Novak ima onaj zverski pogled u ocima. Izgleda ubedljivo mocno.
Ajmo Nole, Toronto ceka 14. GS!
Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

marek hamšiković

pre 5 godina

Radujem se ovoj noci.Ale ale Argentina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:55)


Ajmo Delpo jači si i veci Srbija čeka 2 GS.
Monako ih ima dovoljno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 23:39)


Ajmo Delpo divu iz Tandila.Ne može ti Novak ništa.Forhend kao djule odlučuje.
Novak je umoran i nema snage vide svi normalni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:42)

Ako treba i doček da ti pravimo Delpo ljudino naša.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:43)

Monako čeka 14 Srbija 2 GS gazi Delpo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan Veljkovic, 9. septembar 2018 22:45)

Auu,kako te ne smori?

Ivan

pre 5 godina

Svaka cast ovoj zeni sto sudi. Ima osecaj koliku tezinu ima mec, i mora se priznati da je vise puta u bitnim poenima progledala Novaku kroz prste sto se tice prekoracenja 25 sekundi.

mr.wolf

pre 5 godina

Interesantno kako nema vise komentara o mesu, sarmama, proteinima, zeni azdaji, guru, krstu....
Kakav narod, ali nije ni cudo, prosecna (realno) plata 300e...
Bravo Nole !

MC HAMMER

pre 5 godina

@ Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.


Da li je tebi uopste jasno da su to hrvatski i muslimanski trolovi sa srpskim nikovima?

Ljudi, ne lozite se, zamislite kakvi su to luzeri... pa to su sve iste IP adrese. Cak ih nema ni brojcano puno, vec su dosta aktivni....ha ha ha...misevi....

A sampionski pozdrav i za albanianse :-)))

Da imaju svoje portale i tenisere ne bi dolazili na srpske.

Milan Niš

pre 5 godina

Ima nekih izdajica ovde iz mog grada,samo da se ogradimo mi čiji su koreni više od 100 godina u Nišu.
Niš čeka 14. za sada,a dogodine možda i 18.
Idemo NOLEEEEE!

nata

pre 5 godina

ne znam kako da okacim link ovde. Imala sam problema juce.

Samo kliknite na mec Djokovic-Del Potro

http://sportstream-365.com/tennis

Idemo Novak!!!

Ivan

pre 5 godina

Novak ovo dobija na kondiciju. Nece moci Delpo tu da parira. Bice taj brejkova i dug mec. Ocekujem prvi set za Djokovica u taj brejku. I 3:0 na kraju.

Toni

pre 5 godina

Razlika izmedju Djokovica i ostalih na turu, je sto bi na 40-0 na do 40-40 verovatno svaki izgubio taj gem od Del Potra, ali, s’ obzirom da Djokovic toliko lako neutralise servise od 200km i vraca se u poen odmah, da je to stvarno fascinantno, i verujem da time izludjuje tenisere sa tako strahovito jakim i brzim servisima i svaki naredni udarac im je na neki nacin u grču... Ajmo do pobede!!!
To je taj stari Novak! Uzivanje je gledati ga kao mašin kako melje protivnike... Samo nek nastavi ovako...

malo da izvrnemo ugao gledanja

pre 5 godina

Đokoviću malo si igrao Mortal Kombat i učio od Johny Cage-a kako da radiš špagu, neka to ti je pametno, za svaku pohvalu..

Pepsi

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
"Njujorčanine", ne lupetaj mnogo nego na hot dog i kući na spavanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VuKaŠiN, 9. septembar 2018 23:57
" mi njujrcani", sto bi cvarkov rekao sad cu se usrati! Dobro da nisi iz Bronksa i da se zoves Jamal! Dognji

Aca

pre 5 godina

Podmukli botovi nigde ih nije bilo kad je Novak imao brejk u drugom setu i cim se Del Potro vrati jadni borovi poceli da davaju minuse, ali nabija Novak komplekse da boli!

Kiza

pre 5 godina

Meni drugi i treći set izgledaju ovako: Nole uporno pokušava da Delpu pokloni bar jedan set, ali ovaj uporno odbija.

Šalu na stranu, neverovatno mnogo greše i jedan i drugi.

Deki

pre 5 godina

Sve je to lepo, linije oko terena jasno izvučene, veličina terena taman ni mala ni velika, tek tolko da igrač može svuda da stigne uz malu ili malo veću akrobaciju sa špagom-ali zanemarićemo.. samo mi nije jasna ta mreža na sredini terena.. pa zar ne vide ljudi da smeta igračima, ne može loptica glat da prelazi sa jedne na drugu stranu a da malo malo ne udari u nju.. Msm ko je tu lud.. Zar nemaju negde drugde da je stave..

(malo da izvrnemo ugao gledanja, 10. septembar 2018 01:21)


Losiju "foru" u zivotu nisam cuo. Smisao za humor NULA !!

boki

pre 5 godina

Neka me neko ispravi ako gresim ,ali mislim d je ovo prvi put da se nole nije sastao ni sa jednim igracem iz velike cetvorke a da je osvojio titulu,moje skromno misljenje na pocetku ovog turnira je bilo takvo da sam verovao da se nece sastati ni sa jednim od njih na putu do titule,po meni zasluzio da uzme neku titulu na malo laksi nacin nego do sada i misljenja sam da ce toga biti i u buducnosti..Hvala ..

Чича Милутин

pre 5 godina

Шта се сија у тамо у Њујорку
Дал су куле или гарденови
Дал Емпајер ил Трампова кула..
Нит су куле нити гарденови
Ни Емпајер нит Трампова кула
Него Новак подиго пехара
Ошишао Делпа стандардно три нула.

Steiner

pre 5 godina

Polako ljudi
1 mec

sve je stvar trenutka
kao kad ides na ispit
naucis ti sve lepo
medjutim zavisi koja pitanja ti zapadnu
da se ne zbunis da lepo ide tok misli

visok moral
vera u pobedu
i samo hrabro

Malkom

pre 5 godina

Ako treba i doček da ti pravimo Delpo ljudino naša.
(Ivan Veljkovic, 09. septembar 2018 22:43)

Ivane, ti kao da imaš podvojenu ličnost. Jednom na sva usta hvališ Novaka, drugi put navijaš za njegovog protivnika. Dogovori se sam sa sobom!

Mirko

pre 5 godina

Nisam bio ubedjen u Novakovu pobedu trenutno brejk u drugom setu za Novaka. Ovo što on igra je druga dimemzija u istoriji tenisa i nadam se da može do kraja ovako.

Ivan

pre 5 godina

Ispostavice se kljucni gem na 4:3 gde je Novak sacuvao zivu glavu. Da je tu izgubio, bilo bi to lakih 6:3 i sve ispocetka. To je mentalna snaga.

lal

pre 5 godina

@malo da izvrnemo ugao gledanja: ili da ga izvrnemo malo vise... i ja volim sah, ali ne bih bio pijan, skakao i vristao dok gledam uzivo najbolje sahiste sveta... a tek aplaudiranje kada jedan od njih napravi previd, mada to bi bilo previse izvrtanja cak i za mene... :)

Dragan

pre 5 godina

Preporučujem ovim smešnim trolovima da nakon Novakove pobede brzo odu do dežurne apoteke po brufen da bolje pajke, nema smisla da plačući odu na spavanje hahahaha!

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 5 godina

Za Novakovu igru ne želim da trošim reči, skoro pa fenomenalno, tu i tamo pad koncentracije od par minuta, ali sve to on nadoknadi. Verujem da Nole dobija ovaj meč, ne vidim da Delpo može da preokrene. Ono što meni bode oči sve vreme jesu Delpove grimase, podseća me na Mareja. Deluje kao da ne može da diše, a naredni poen udari 26 puta i trči ludački. Poštujem ga, gotivim kao čoveka i igrača, ali mi je večeras nekako antipatičan, ne znam zašto.

Stanko

pre 5 godina

Ripanj čeka kanalizaciju

(Kure, 10. septembar 2018 01:25)

Prijatelju, glasali ste sa 60% za ovu vlast.
A oni su na vlasti 6 godina u Srbiji i pet u Beogradu.
A vi ni metar kanalizacije.

Jumko

pre 5 godina

Pa dobro Nole zašto si načinio da oped ispadnem glup pred ovim auditorijumom?
Svejedno, ne možeš ti da osvojiš titula kolimo ja mogu da izjedem .....

Nije bolest sve sto boli

pre 5 godina

Jel ima dosta aparata za dezurne hejtere ili ta bolest prodje sama, ko rukom odnesena do sledeceg GS-a?
Nole, nema stajanja, 20+ se ceka i doceka!

Stevan

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 10. septembar 2018 01:23)

Hahahahahahaah, koji si ti strucnjak... a na kraju laganih 3-0 za Djokovica. Pobedio ga je glavom. Da bi bio jedan od najboljih u istoriji ne treba da budes visok kao drvoseca i da udaras lopticu kao konj, vec da imas tehniku, mentalnu snagu i da umes da se prilagodis protivniku cak i onda kad ti njegov stil igre ne odgovara. Uostalom, Novak je za celu klasu bolji igrac od Del Potra, koji osim konjskog servisa i dobrog bekhenda nema apsolutno nista.

lemi

pre 5 godina

Novače bravo, bravo, bravo. Nema veze sto cemo danas ukrstiti ocima na poslu ali ucinio si nas ponosnim po ko zna koji put.
Bravo , bravo, bravo!

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29) 

Njujorcanin iz donjeg ili gornjeg Vakufa...?

LorD

pre 5 godina

Vi sto se zalite na zivotne uslove, mala plata, nezaposlenost itd. hocete da kazete da Djokovic treba da prestane da igra dok se te stvari ne rijese?!
Izadjite pa rjesavajte svoje probleme kao sto se to oduvijek radilo.

Vladimir

pre 5 godina

Kolika mora da je frustracija ovih jadnika što pljuju po Novaku? Oni su gledali meč, samo da bi navijali protiv njega. Paćenici.

Realno

pre 5 godina

Bravo kralju i legendo.Živ nam i zdrav bio još mnogo godina i da prestigneš Federera i Nadala u svemu.Znam da si rastužio mnoge u svetu ali i kod nas dosta psihopata,poput bodibonda,xxx,grobara,batka sa kratkim pamćenjem i još nekih sa ove stranice.

оће то

pre 5 godina

@ Zamisljam nekog Argentinca koji navija za Novaka i ceka 14 GS, ne ide, nema tamo ovakvog ljudskog otpada. Ako hoces da vidis kako se ne voli svoja zemlja i kako se mrze uspjesni Srbi, samo dodji u Srbuju, brale.
(tigrimigri, 09. septembar 2018 23:09) Заиста мислиш то што си написао? Још ниси укапирао ко пише те коментаре? Нисмо ми Срби баш у толиком броју пролупали.

Mare

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Ljubav nekulturnih iz Njujorka mu sigurno ne treba.

Jumko = Batko= Bodibond= Miki

pre 5 godina

Jadan si koje god ime da napišeš, al najviše ti odgovara Batko jer zaista sve ti je kratko.

Bravo No1E znam da ćeš na kraju imati više od 20GS

Delija

pre 5 godina

Biloooo teško,biloooo nula triiii :)) Hvala majstore,po ko zna koji put, za radost koja nema cenu!
Idemoooooo dalje, granice ne postoje!
Naaaajveći je najveći,naš Novak!!!

Ђоле

pre 5 godina

Враћа се тениски краљ! Једва чекам наставак ове и почетак следеће сезоне. Новаче, захвалан сам ти до неба!!!

analiza

pre 5 godina

Gledano po rezultatima i igri,Nole je najtezi posao imao u prvih par kola-tada se borio protiv tenisera koji nemaju sta da izgube a mogu da se dokazu protiv njega,borio se protiv vremenskih uslova(vrucina i visoka vlaznost) i tacno je da su veliki sampioni najranjiviji na pocetku turnira-tesko ih je dobiti u zavrsnici turnira.U finalu se Nole borio protiv forhenda protivnika i publike.U prvom setu je Delpo takticki servirao-isao na preciznost a ne snagu i nije mu proslo.U drugom setu je cepao iz sve snage i servise i forhende i umalo da mu uspe taktika(uz pomoc publike)-kad je preziveo onaj najduzi gem,Novak je resio mec.U trecem setu je Delpo probao sa skracenim loptama,racunajuci na Noletov umor-ni to mu nije proslo.Novaku nije bas islo ubacivanje prvog servisa,samo je par puta ukljucio bekhend paralelu (i svaki put dobio poen),bio je prilicno dobar na mrezi,drop sotovi opet slabi.
Meni je upalo u oko sledece na AO-sudije bile dosta u prvom planu:Nadal prvi mec dobio predajom Ferera za kraj karijere i na kraju je i sam zavrsio turnir predajom meca Delpu.Narocito mi je drago sto je cirkuzant Kirijos ispao,zao mi je sto Nole nije imao priliku da preslusa RF,jer ovakvog Noleta ovakav RF moze da dobije samo u snovima.

Mirko

pre 5 godina

Ljudi, kako ne shvatatate da vas ovaj BODIBOND sve zeza? Jedino sto zeli je da bude primecen. Samo ga ignorisite... bez minusa!
(Skender, 10. septembar 2018 14:43)

Upravo to. Svi Anti Nolo botovi garant navijaju za njega samo dolaze ovde da provociraju sve vas koji se pecate. Kao deca samo sto možda imaju i neke ozbiljne godine. Ignorišite ih, gde to shvatate ozbiljno...

Вукосав

pre 5 godina

Не знам да ли сте приметили, али коментатор Предраг Вукановић је најбољи, али уједно и најпотцењенији преносилац спортских догађаја на Еуроспорту. Веома је одмерен и зна тачно шта говори. Надам се да ће преносити меч. Ако не он, онда Бањац. Напред, Новаче! :)

Trump Ceka Vucica

pre 5 godina

Skoro je nemoguche da samo forhand-om pobediti Novaka. Ako to uspe Del Pu, onda Maradona s mekcikancima osvaja ligu Akapulka i severnjeg Meksika

Nebojša

pre 5 godina

Pa sto cekate svi sad 14? 
Zar nisu mastersi vazniji i tezi od GS-ova? 
Zar nisu strucnjaci ovde do juce pricali kako je najvaznije da Nole ima vise mastersa od Federera?
(Vlada91, 09. septembar 2018 22:18)

Na čemu si ti druže pa on već nekoliko godina ima više mastersa od Federera.

Kiza

pre 5 godina

Celi turnir Novak igra set do tog gema protivnika gde posle brejka servirá za set opusteno.
Onda podigne novo igre, uzme brejk i nakon toga uzme set na svoj servís.
Apsolutno svaki mec i svaki set je tako igrao.
I svaki mec 3:0.
Neverovatno!

DukiNS

pre 5 godina

Novak je odigrao šahovski precizno prvi set, imao je Delpa tamo gde je želeo. Delpo će sad u drugom setu morati više da rizikuje i nadam se da nece pogađati sve. Samo da Novak izdrži početak drugog seta i nastavi koncentrisano i slomice Argentinca. Idemo do pobede Novace a uskoro i do prvog mesta nadam se.

gde se topimo?

pre 5 godina

Idemo Nole, možeš ti to. Uzgred da pitam, jel zna neko ko je ona plavuša sa tribina, mislio sam da je Margot Robbie, al’ nisam siguran jel to ona? Hvala

делија нс

pre 5 godina

То само изгледа да га изнервира публика. Много је ту накупљеног стреса и нервозе од жеље за тријумфом и исто мора "истјерати из себе" - Балканац је то (неки пут урла на свој стручни штаб, неки пут поломи рекет, неки пут на публику која иначе и није на нивоу). И тада се поново "фокусира". Било како било, све иде у правцу тешког и дугог меча ако Делпо изједначи. У супротном, извјесно 3:0... Идемо НОЛЕ

kartmen

pre 5 godina

Znaš šta Delpo, mučenje, greške, nervoza, sve ćeš kod Novaka videti, ali Novakovih 2-0 se ne vraća. Hvala na borbenoj partiji, a sada da vidimo kako do trećeg seta.

Moljac

pre 5 godina

Nole konačno počeo da lomi i publiku, sve više navijaju za njega. Delpo igra kao Ilija gromovnik, najbolje u životu, a Nole već vodi s 2-0! Novak osvaja 11 uzastopnih GS titula, najviše što će iko ikad uraditi, i gubi tek RG 1921. od Nadala (10-8 u petom setu), koji time osvaja svoju 12. titulu na tom turniru, nakon čega se povlači u penziju. Zapamtite šta vam Moljac kaže, nemojte posle da se pravite da to nikad niste čuli.

K.G.

pre 5 godina

Iskida mi živce Novak. Ko će noćas spavati. Brate rođeni brzo završi ovaj treci set da me ne strefi srčka.
14 GS je tvoj a i naš.

Antiprotivan

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Druye, ti si njujorcanin dok traje work n travel...
p.s. pazi ledja tamo kad radis selidbe

Kraljevina Mirijevo

pre 5 godina

@Pogledajte ove botove, avaki drugi komentar da neki grad ceka 14. GS. Svima dupla porcija sendvica sa kulenom.

Za tebe samo kulen.

Rozenkranc

pre 5 godina

Sve živce pogubi zbog njega, zajebava se a ja ustajem u 6. Pri tome, em me nervira publika em mi on tapka po mozgu svaki put kad servira onim beskonačnim tapkanjem loptice...
Završavaj bre to.

nevski

pre 5 godina

omaših,bio sam ubedjen da će biti 3:1,no,nema veze,bravo dečko. Sad je vreme da se misli na rekorde,nema nikog ko može da ga zaustavi dokle god bude hteo da igra!

Sasa

pre 5 godina

Bravo Djole, mora da si počeo jesti meso, samo zveri koje jedu meso mogu onako da se kreću kao ti, kao gepard svaka čast...
Tenis gledam samo kad ti igras i nadam se jos dugo godina ubuduće....

jazz

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Mora da ti je užasno teško.

antiDebil

pre 5 godina

Kakav je ovo igrac sunce ti zarko. Od onih katastrofalnih poraza u prvim kolima, pa poraz od Italijana na RG, on dolazi do titule na Wimbledonu, do osvajanja svega, do titule na US openu i 99% do 1.mesta na kraju godine, nestvarno !!!
Najstrasnije od svega, za njegove protivnike naravno, je cinjenica da mu je ovo bio mozda i najbolje odigrano GS finale u karijeri. Toliko sigurno, cvrsto, precizno, brilijantno. Komentatore na ES necemo pominjati, nije baja previse odusevljen ali morao je da se divi, on je nasao da lupa glavu da li DelPo treba da igra slajs ili spin iz bekenda...
DelPotru svaka cast, opasno dobar teniser. Bolji je od svih Hjuita, Safina, Rodika, Gonzalesa, Bagdatisa, Filipusisa i ostalih Bjorkmana, tj nije bolji vec je za klasu kvalitetniji i psihicki jaci igra od svih njih. Samo tako neka nastavi i bice jos prilika za velike trofeje. Naravno za njega navijamo u svakom mecu kada ne igra protiv Djoleta....

Bravo Djoleeeeeeeeeeeeeeee, idemo po 4. u nizu, po drugi put !!!

Neko ko voli svoju zemlju, ali od ljubavi se ne živi

pre 5 godina

Vilander na aparatima. Kaže, Novak je bio dobar u prvom setu, ali je Delpo bio mnogo bolji u drugom!? Nikad ne može da kaže sve najbolje o Noletu. Izveštavanje započinje pričom od koga je Novak sve gubio ove godine, ccc. Kakva faca.

Mile

pre 5 godina

Molio bih one koji ne vole Novaka da prestanu tupiti....morate shvatiti da Novak upotrebljava mozak kad igra! Zbog toga je takav šampion! I kad Novak igra na vrhuncu svojih moći,jednostavno NE POSTOJI teniser koji mu se može suprotstaviti.

Ne diraj u njih

pre 5 godina

@ "Kakvi brđani ovi Del Potrovi navijači."
(Kvante, 10. septembar 2018 00:47)


A, vidis, oni su meni simpaticni. Svaki kraj sebe drzi po nekoliko flasa piva, pa imaju posle cime da utapaju poraz ili pobedu. I ne omalovazavaju protivnika vec samo navijaju za Delpoa. Amerikanci prave s*anja, pa kad se mec lomi, oni setaju.

Marko

pre 5 godina

@Nathan
hahahahahha...kažeš "mi njujorčani" hahahaha...hvala ti od srca baš si me slatko nasmejao.
Pa koji si mi ti "njujorčanin" brate mili...koja generacija...e Srbi baš umemo da budemo smešni i kada treba ali i kada niko to ni ne očekuje....ajj pozzz i sve najbolje dragi moj "njujočanine"

No 1

pre 5 godina

Nathan:
A gosin Federer nije fejk,ako nije šta je onda?Dva puta mu je seo na mesto gde sedi No 1,ućutkivao mu roditelje na sav glas u Mente Karlu i bilo je tu još raznih stvari samo da se Novak iznervira.Ameri
se prave i sva ostala publika da to ne vide.Novak je za njega prvo Čovek pa onda veliki Džentlimen.Šta vi mislite..ej...da mu sedne onako javno ispred gomile publike na njegovo mesto.Meni to sve govori kakav je čovek.
Nikakav,e takav je.Publika ga voli što igra lepršavo tenis i zanimljivo za gledanje.Čim mu dođe Novak,Rafa,Del Potro,Marej ne da može kurči lepršavom
igrom.Onda popizdi i izgubi meč.To je Federer iz mog ugla.

laik

pre 5 godina

Bravooo! Nakon ovakvog povratka posle povrede, verujem u čuda i verujem da će No1e ostvariti svoj cilj i biti najbolji u istoriji tenisa. Moj naklon.

strategija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)
ako se ona nekultura koju pokazujete sa tribina,pricanje,dovikivanje i ostalo naziva “ljubavlju” onda ona nikome nije pottebna. U toj svojoj “bitnosti” niko vas nije obavestio da je 21.vek i da su se stvari promenile u svetu. A to kako bi dao sve trofeje za vasu “ljubav” videli smo sinoc par puta posto razumes srpski!

ls

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real. 
(M13, 10. septembar 2018 00:49) 

Ti si rodjeni Njujorcanin, kao sto sam ja rodjeni Jamajcanin. Kako su tebe prihvatili, kad si ti veci fejk od bilo koga? Da ti je u Njujorku zivelo poslednjih 6 generacija, to te ne bi cinilo pravim Njujorcaninom, a pogotovo ne to sto si sisao sa nekog kruzera, i zbrisao u Njujork. I da ti kazem, mozda ce tvoja loza za nekih 150 godina postati ono sto bi ti voleo, ali ce morati prvo da se prozivi 150 godina amerikanizacije, tako da sacekaj jos 150 godina, i postavi taj svoj isti glupi komentar, ali na Engleskom, da ima tezinu.

Vlada

pre 5 godina

@ BODIBOND
Napisah malopre onom Mikiju da je usavršio kmečanje ali tebi nije ni do kolena. Zašto si toliko komplikovao i pisao toliki roman kada je bilo jednostavnije da napišeš kme.

Wllaxy

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!  
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29)

Tako je, Njujorčani vole Serenu, valjda po onoj staroj da se slično sličnom raduje...

Stara kuka

pre 5 godina

Proćerdo je bar 4 -5 GS -a
1 -2 RG ( Nadal -pecanje i Vavrinka bojažljivost do kraja a ovog nije stalo)
3 US ( Nadal 2012 Marej 2013 i Vavrinka 2016) mada možda najgluplje proćerdan US kad su ga Nišikori i Čilić delili od istog
Izgubljene dva puta po dve godine 2009-2010 i od juna 2016 do juna 2018
I opet nekako stigao do 14
Svaka čast ali je po svemu realno bilo 22 u ovom trenutku !!!
(Dr House, 10. septembar 2018 09:40)

To i ja pricam sve vreme. Ne treba zaliti za 2009. i 2010. godinom, jednostavno Nole je tada bio dobar ali ne i najbolji kakav je danas. Treba zaliti pre svega za PROPUSTENIM sansama za US Openu u dva finala, jedno protiv Mareja a drugo protiv Vavrinke. Al jos gore je onaj poraz od Nisikorija 2014. godine. Plus ono pecanje protiv Nadala na RG (polufinale). Otprilike to je 4 GS vise realno. Ne moze se uvek pobedjivati, cak i kad ste favorit. RG 2015. protiv Vavrinke ne treba zaliti, covek je odigrao vrhunski nestvarno.

Nebojsa Milatovic

pre 5 godina

Novak Djokovic je treci put osvojio u istoj godini Wimbledon i US Open. Prethodna dva puta, u Januaru sledece Godine osvojio je Melbourne. Ako se istorija ponovi bice to 15. Grand Slam.
Za sada on ima 50 velikih teniskoh trofeja (14 GS 31 ATP1000, 5 Masters kupova), Federer ima 53, Nadal 50 - prema atpworldtour site-u.
Ako se razmislja o G.O.A.T. - u, medjusobni skor Novaka sa Federerom i Nadalom, cinjenica da je jedini osvajac svih Mastersa, i gore navedeni broj pehara, kao i da ima najbolji procenat pobeda na tvrdim podlogama u istoriji ATP-a, za mene on vec sada jeste najbolji ili kako kaze Bolitieri, najkompletniji igrac svih vremena.
Ne zaboravimo da je Novak sve uspehe doziveo u eri kada su Nadal i Federer dominirali u smislu broja osvojenih GS turnira.

Čekrk

pre 5 godina

ne znam kako da okacim link ovde. Imala sam problema juce.

Samo kliknite na mec Djokovic-Del Potro

[link]

Idemo Novak!!!
(nata, 9. septembar 2018 22:09)

Nato živa bila!

Rep.Srpska

pre 5 godina

Bravo.....1-0 u setovima...Ovaj set neodoljivo podestio na Wimbledon 2011. i igranje partije saha sa Nadalom u prvom setu u finalu. Brejk niotkuda, Nadam se istom ishodu. Brcko ceka 14.

Kanidja PG

pre 5 godina

Pamtim samo poraz na Rolan Garosu 2015 od Vavrinke kada je Nole osvojio prvi set u finalima GS.
Dobar znak a još bolji igra koju demonstrira naš velikan.
Šta uradi čovjek za manje od 3mj a tek ce.
Opet vedri i oblači svetskim tenisom.

dusan

pre 5 godina

Dobija ovo Nole, cim se nervira ovako...argentinska publika uzas...Iritantni do bola, a sudija ne stopira vreme za Novakov servis kad ih opominje, pola vremena pripreme potrose onaj olos sa tribina

Srle

pre 5 godina

Neverovatno da je Novak dozvolio da ga navijaci izbace tako lako iz ritma i vrati Delpa u drugi set. Kao da igra protiv ludaka iz publike.

bum tras

pre 5 godina

Ne gledam meč, vidim da ga N dere i samo nek nastavi. Ja sutra ne idem na posao, slagao sam da sam bolestan, pa reko' da vam se svima pohvalim.

mare

pre 5 godina

Rekao sam juce par gemova ce imati del od nisikorija vise,pobeda ce biti i da ne bude ti si veliki covek volis svoju veru,crkvu ,narod ziv bio.

troll level 100

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Ahahahahahaha kad Srbin istripuje da je Njuorcanin. Ja ne verujem sta sam pročitao...

slaven zadravec

pre 5 godina

Vrhunski Novak. Najbolja pohvala koju mogu reći je da je Delpo igrao jako, jako dobro no to nije bilo dovoljno dobro protiv današnjeg Đokovića. Sve čestitke iz Zagreba.

Milan

pre 5 godina

Nole mora da taradi mnogo poena ali ipak u onim najvažnijim mnogo više greši Delpo. Uzdam se da Juan Martin nema snage za pet ovakvih setova.

CroFed

pre 5 godina

Eto, naslov je tu, a većina ga je otpisala (i sami die hard Novakovi fanovi) nakon onog šoka na Roland Garrosu. Kako se kolo sreće neočekivano okreće...

ccc

pre 5 godina

Obozavam ovakvu publiku.A onda hladan tus!! Malo je igraca koji mogu da se izbore sa takvim uslivima plus sa protivnikom.Velicina Novak Djokovic!! 14. GS.

Realnost

pre 5 godina

Bice tesko,bice 3:0,ali brate tesko da sam gledao tezi mec koji je dobijen u 3 seta!!!Djokovic ocigledno ima problema s tom desnom stranom tela(rame,lakat...) ili sta vec,jako lose servira,ali kad bi to popravio,onda bi dobijao za sat i po ova tri seta, hahahahahahahaha.Covek je najbolji sa svojih mozda 80% forme!Svaka ti cast junace nas!!!Mozda je ovako Bog hteo da ne bude dosadno kao 2011te i 2015e kada je Nole igrao "s malom decom' hahaha!

Šaomi

pre 5 godina

Ne bih menjao našu Srpsku ljubav za vašu iz Njujorka nizašta na svetu! Ako je vaša ljubav i pristojnost kao ono juče što smo gledali prema maloj Naomi onda razumemo i milosrdnog anđela! Ne znam šta ste samo vi gledali večeras da je publika bila pristojna i Novak nije pukao sredinom drugog seta počistio bi Del Potra očas posla.

emgus

pre 5 godina

Nole očekivano, jači nego ikad..
Ali ljudi moji, kakav je šampion i ljudina Delpo.. da nije bilo povreda on bi bio glavni Noletov rival u prošloj deceniji.
Alal vera majstore!

Sakaluda

pre 5 godina

Auuuuuuu pa Mats je u njegovoj emisiji sa Barbarom upravo rekao da kad bi postojao svetski rekord u tenisu, da bi taj rekord drzao Novak Djokovic svojom igrom. Da je nivo Djokoviceve igre veci od nivoa Federerove igre u najboljim danima i veci od nivoa RAfine igre u najboljim danima!!!

Upravo je prakticno ostavio broj GS po strani i po nivou igre, konstantnosti , stavio Noleta na prvo mesto svih vremena!!!

Kraj price!!!

glas razuma

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve
trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.
(M13, 10. septembar 2018 00:49

""Mi Njujorčani"
Pa nesrećniče, nasmeja me od srca...!

Sasa

pre 5 godina

Korisnik BODIBOND jeste vec u rangu Jumka, drage, Kinga Rodzera, Sandzaka i slicnih bisera, a preti zestoko da ih ugrozi. Njujorska publika ne zasluzuje GS turnir. Zamislite kako se osecaju oni koji su pisali lose o Novaku a pisu i dalje. (; Jedu se kao bolestan organizam sto u sustini jesu. A Njukork Novaku nikada nece oprostiti ono otresanje Rodika. I ne treba ovako je sladje. Užas. A od koga su nastali nje ni cudo.

SMILICA

pre 5 godina

TOOOO No1E SOKOLE!!!
TOOOO NOVAĆE - JUNAČE!!!!

HVALA TI No1E SINE
SRBINE,
ULEPŠA MI DAN
S PEHAROM MI ČESTITA ROĐENDAN.

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA,
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE
POBEDITI NIKOOOO!!!

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

TVOJI SRBI TE VOLE
I ZA TEBE BOGA MOLE!

No1E, ŽIV I ZRAV NAM BIO
25GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA,
VOLI TE TVOJA SRBIJAAAA !

Z-nk

pre 5 godina

Hvala ti moj brate!!!Sad sam ponosan i na sebe sto sam gledao sve tvoje meceve i kad nije islo i kad si gubio,vjerovao sam u tebe,a ti si odavno zasluzio bezrezervnu podrsku svih nas.

verdict

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29): Trump rodjeni Njujorcanin ... totally real.
(M13, 10. septembar 2018 00:49)

Ti si dokaz da praziluk raste i u Njujorku, rodjeni njujorcanine!
Živeo Novače i BRAVO!!!

Laki

pre 5 godina

Igrao je takticki Delpo nije imao sansu..pravi primer kako ekspoatisati neciju slabost. Nadal to radi do nekle Federer ponekad ali Nole svaki put. New age player.

Sole

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Tačno tako. Ko uopšte voli da gleda besomučno tapkanje lopticom pored gracioznog izvlačenja gaća iz z....

Stiven k.

pre 5 godina

Neka dragi Bog blagoslovi tvoju majku, koja te rodi nama svima na ponos i diku, da smo srećni što živimo u vremenu kad si najbolji na svetu i kad nam donosiš toliku radost.

Neka ti Bog da mnogo zdravlja i tvojoj porodici sreću i uživanje u slozi i uspehu

Прота Матеја

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
(Milan, 10. septembar 2018 01:23)
Добро, ушао си у историју као највећа бу.ала сад можеш да одмориш мало. Иди коментариши Вучића.

Onaj Gari

pre 5 godina

BostonCanin, 10. septembar 2018 00:20

Ironično, većina njujorčana su fejk. Pogotovo ovi što su postali njujorčani pre par meseci.

NastyB

pre 5 godina

Ajmo strucnjaci!!!! Jel mrsav , kako ce bez mesa??? A najvise boli Pepe Imas??? Pripreme na Majorci kod Pepea su kjucne, hahhahahaahahaha. Evo ja se ovde zahvaljujem Pepeu na sjajnoj pripremi Novaka Djokovica
(sasa, 10. septembar 2018 00:45)

Dok je Nole bio "u autu" Imas je na svakom turniru bio u njegovom boksu sa nekim od braće. Od kada se Vajda vratio i kada je Nole ponovo onaj stari ja nešto ne vidim Imasa u njegovoj blizini. To što je trenirao na Pepeovim terenima kada on nije tu verovatno je zbog porodice i gotovo sam siguran da je jedan od Vajdinih uslova da se vrati bio i da mu se Imas skoni s očiju. Što se vidi i po Novakovoj igri i ponašanju. Više nije onaj mlakonja koji "širi ljubav" svakim svojim potezom, već ponovo onaj "gladni" i ubitačni igrač koji itekako ume da se iznervira i da "oplete po porodici" bezobraznim navijačima makar i na njima nerazumljivom jeziku.
A to je usuprotnosti sa onim šta "propoveda" taj samozvani guru. Ali i ono što je potrebno da se bude pobednik.

Stari čačanin

pre 5 godina

Slavimo svi ovde, nas drzavljanin je pobedio, stize porez! Ali ne znam zašto vi navijate?!?!
(Monako, 10. septembar 2018 01:40)

Nema poreza u Monaku, džabe se raduješ.

Novak Terminator

pre 5 godina

Nathan samo mozes da patis ceo zivot da budes Njujorcanin a zaboravio si da si poneo sas sobom zavist i prezir.Novak je nadljusko bice i nesto sto nece Balkan a i svet da vide skoro.Cestitke Novaku i svim normalnim ljudima sirom sveta.Novak Respect.

biće bolje

pre 5 godina

brine nedostatak prvog servisa, AS nije nijedan oservirao, onda mora defanziva i čupanje kroz taj brejk. Novak igra loše večeras a Delpotro kao da sutra ne postoji. Novak i sa ovakvom igrom vodi nadajmo se da će meč privesti kraju bez izgubljenog seta.

objektivno

pre 5 godina

Zanimljivo je da ima ljudi koji obozavaju da pise besmislene komentare ali valjda zbog neuroloske ravnopravnosti se ti komentari objavljuju. Novak je 46 puta pobedio kad je vodio 2 0 i nijednom nije izgubio na US Open turniru. Ipak javice se sigurno dosta njih koji jos uvek ocekuju suprotno.

troll level 100

pre 5 godina

Sad ce De Potro da zaigra bolje. dao je Djovaku set fore.
(BODIBOND, 09. septembar 2018 23:54)

Jel ti teško da gledas? Boli jel da?

Bane

pre 5 godina

(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

Drugar u toj Americi imaš fakera mali milion pun ih je youtube. Tako da ako nekog kažeš da je fake to ujedno znači da si i ti sam to isto.

Ljubisa

pre 5 godina

Каква одбранаааааааа Ђоковићаааааа од снажних форхенда на ђус и 1:2 у трећем сетууууууу.
Н е с т в а р н о
Н е ве р о в а т н о
Најбоља одбрана у историји тениса.
Коментатори на ESPN-u задивљени !

Majčin sin

pre 5 godina

Vamos Huan. Despierta! Todavia tienes los oportunidad. Vamos el champeon. Đoković tien que cae.
(Maurisio., 10. septembar 2018 00:01)

Maurisio se pravilno piše Mauricio!
A Google translate ti slabo radi!
Pravilno bi bilo:
Vamos Juan. Despierta! Todavia tienes la oportunidad. Vamos el champeon. Đoković tiene que caer!
Ali džabe ti je, to se neće desiti!

Toni

pre 5 godina

Dame i Gospodo, cenjeni hejteri, znam da vam nije lako, ali molim Vas, utanite dok pozdravljate novog-starog šampiona, Novaka Đokovića!
P. S. Šalu na stranu, ne zna se zbog koga mi je draza ova titula, da l’ zbog hejtera sa sajta, ili ove publike na US Openu..! Doviđenja prijatno, hvala lepo, molim lepo.

neko normalan

pre 5 godina

Delpo nema glavu za preokret upotpunosti svaka čast na odličnoj borbi al' za njega je Novak čelik neprobojan. Čestitke na trofeju i izjednačenju sa Samprasom svojim idolom.

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Велики поздрав и подршка из Републике Српске за нашег шампиона Новака Ђоковића! Бања Лука је и вечерас била уз најбољег тенисера свих времена! P.S. Ноле је згазио Дел Потра у финалу 3:0, а шта би тек урадио Надалу или Федереру да су који случајем кукавни залутали у финале...

fortissimo

pre 5 godina

14!!! Zao mi Delpa koji place. Ma koliko govorio ako izgubim, pa nista. Ipak je dao sve od sebe ali to su emocije.Tezak mec u kome je Novak pobedio sa 3-0??? Sta je onda lak mec? Bravo majstore, cekamo 15 ti.

Zex

pre 5 godina

Tako je Majstore.Hvala ti na ovim divnim godinama, bilo je zadovoljstvo ziveti u tvojoj eri.Onda kada si prestao da igras, svi su te pljuvali ali Ja sam verovao, znao sam da nisi zaboravio tenis.Nemoras nista vise osvojiti, pokazao si da si najbolji svih vremena.Tvoje mogucnosti su neverovatne.Hvala ti sto postojis.

Stefan

pre 5 godina

Nadam se da Novak i Delpo vise nece igrati finala jedan protiv drugog jer jednostavno obozavam Delpa, ne vise od Novaka naravno ali koliko Delpo deluje kao dobar lik neverovatno. Cestitam Nole ides ka najvecem polako ali sigurno!

побро

pre 5 godina

Аллло Рикардо Пијати,како си?Шта,каже велики стручњак да није Ноле на нивоу Рафе и Роџера .Бравооо Нолееее!!!

miro

pre 5 godina

To je sport NOLE je plakao u Riju a sada Delpo i meni je zao bilo Novaka a sada Delpa jer je strasan decko jos iz zemlje Maradone iMesija ...IDEMO

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 5 godina

Odoh spavati.... Svaka čast, majstore!!!! Nešto mi se javlja da ćemo iduće godine u isto ovo doba sa nestrpljenjem čekati 18. GS titulu.

Kovalski

pre 5 godina

Zna se ko je najbolji ove sezone...Cepaj Nole,sad krece nezapamcena dominacija...ocekujem bar jos 7-8 GS titula u sledece 2-3 sezone! I naravno da ce Novak biti GOAT!

reflektor

pre 5 godina

Hehe defanziva?Nema forhenda?Bekenda?Servis?Ko to lupa???Ima svega toga ali se ne primeti u prvi mah,a na kraju prelama, a najvise u glavi sto se vidi da ne pada i da gruva i vraca se .Tako je lomio Federera i Nadala i ta dva titana to znaju.Bice zanimljivo bas,jer Novak od dvadesetog mesta pre neki mesec ima priliku da na kraju godine bude prvi.Nerealno slazem se ali ako covek za dva meseca razvali WB i UO i Sinsi posle kataklizme koju je imao verovatno da moze da bude prvi na kraju a ne brani NISTA!

Stara kuka

pre 5 godina

Covek u finalima i polufinalima US Opena pobedjivao Federera,Nadala,Delpotra a gubio od Vavrinke,Mareja(onaj uzasan vetar kad je bio) i u polufinalu 2014. od Nisikorija.

mohikanac

pre 5 godina

Rekoh danas da finale zavisi samo od Novaka i da neće dati Delpu da igra kako ume. Jedan tesan set i dva lagana.
Šteta što više ne može da gazi kao 2016. ali i ovo je dovoljno ipak je zgazio prvog drugog i trećeg za 2 meseca. Sada možda i nađe motiv da ulaže još veći trud. Biće br 1 na kraju sezone sigurno.
Bravo majstore

Profesor doktor

pre 5 godina

Hvala ti Novače, iz dubine duše, za sve. Samo malim dušama ovo ne znači mnogo. Veliki naklon i poštovanje za maestralnog čoveka Del Potra, prvog za kojeg navijamo posle Noleta! I-bravo gdji Hjuz za to što je ignorisala idiotski servis sat!

Navijač iz Njujorka

pre 5 godina

E moj Nathane, Nathane, vrati se svom fake njujorškom životu, i ne predstavljaj kao da govoriš u bilo čije ime osim jedne nedozrele bundeve! Pozdrav iz Njujorka!

CND

pre 5 godina

Brate Njujorcanine pa gde ces veceg fejka od sebe, idi pogledaj se u ogledalo prvo pa pisi nesto o gromadi kao sto je Novak, sram da te bude.

! NOLE LEGENDO !

manuginobili

pre 5 godina

Nestvarno je ovo sto radi Novak,kako vraca servise i kako se brani,covjek nije sa ove planete!...Delpo salje projektile ali lopte kao da udaraju u zid i vracaju se jos brze,gledam i ne vjerujem,bravo Nole ti si jedna nevjerovatna osoba i najbolji teniser koji je ikada igrao ovu igru!...sad se stvari bas sakuhavaju,ako Nole osvoji "svoj" Australia aopen,uhhhh...jedva cekam,bilo bi ludilo na Roland Garrosu;)

veliki strumf

pre 5 godina

Strašan meč, sjajan! Delpo je igrao izvanredno, izdržao mnogo dugih i teških razmena i opet glatko izgubio 3-0. I to Noleta servis nije služio uopšte, bekhend bio prosečan, mislim bez ijedne bekhend paralele a la Novak, umeo i forhend da zakaze... Ali ritern je bio neverovatan, kretanje zastrašujuće - to nije bio zid, to je nešto neopisivo. Delpo sa ovakvom moćnom igrom ni set da ne uzme - pa to je više od neverovatnog. Novak je bez ikakve sumnje najbolji teniser svih vremena - za sada nije najtrofejniji, ali nikad niko nije igrao na ovakvom nivou!

Vlada

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Tapne bar 14. Znaš, toliko GS-ova je osvojio...

no name

pre 5 godina

Ovaj covjek je NESALOMLJIV MA BRAAAVOO !!!ISTORIJA SE PISE ,STIGAO JE SVOG IDOLA !!!Naj bolji igrac svih vremena po meni nek misli ko god sta hoce .!!!

nole LEGENDA

pre 5 godina

ČETRNAESTI GREND SLEM !!! Ovo je bukvalno atomski tenis velikog Novaka, možda i najbolja forma ikad. Uživanje potpuno, glava odlučuje tu je naš as bez premca! Inače još jedna vrlo bitna stavka, va¿no je da Nole ovo finale dobio u 3 seta da ima što više vremena da se odmori za Australija Open hahahah ok moram jebati malo ove Noletove šaka hejtere pošto osvaja i Australiju i sveee aaaaaa!!!

dshn

pre 5 godina

Posle svega, u govoru brat Delpo prvo prica da mu je Novak idol i da je srecan zbog njega i to sto i dalje osvaja slemove. Stvarno si brat kralj i prijatelj. Volimo te Delpo

neko ko je daleko

pre 5 godina

Đokoviću reci ti tvojim sponzorima da ti ugrade nitro u te patike, ali ne da se to baš vidi, ne sad da te provale bilo bi bzv, nego tek tek, kad tvoji protivnici imaju rakete u rukama ti imaj u nogama i rešen problem, brže ćeš rešavati mečeve a ljudi neće dobijati šuljeve gledajući te..
(malo da izvrnemo ugao gledanja, 10. septembar 2018 00:28)

Ti si vrh!! Cirkus :)

analiza

pre 5 godina

Uh,konacno.Deluje moja taktika da ne komentarisem tokom turnira:)
Za mene je jedan od odlucujucih trenutaka bio u onom najduzem gemu koji je Nole servirao,nakon sto je prosuo brej prednosti.U jednom trenutku,nakon sto je ocigledno da ga je publika izbacila iz fokusa,neko je na srpskom povikao "smiri se".I,mislim da ga je ovaj cuo i ukapirao da mu Delpo ne moze nista jer fizicki ne moze da izdrzi 4-5 sati da salje precizne bombe ka njemu-moze povremeno,ali ne toliko i ne konstantno.Zanimljivo mi je da Lajanija nema nigde od meca sa Kirijosom.Ramos je krut,ali je Serena zasluzila kaznu za pretnju da njoj vise nece suditi,za lazov i ostalo.Novak je jednom namerno provocirao sudiju,mislim protiv Nisikorija-da mu oduzme servis zbog odugovlacenja-pogledao ga je ispod oka kod prve opomene i onda namerno odugovlacio kod servisa i sudija mu opravdano oduzeo servis.Danas opet opomena na brejk loptu.Publika uzasna-ne bi bili bolji ni da je s druge strane bio Nisikori,Milman,bilo ko.Novakova igra -taktika odlicna(sem servisa u trecem setu),glava-jaka,svaka cast.Delpo nije mogao ni taktickom igrom,ni jakom igrom ni drop-sotovima da ga izbaci iz fokusa.Bez publike,oho-ho odavno bi se zavrsio mec.Vratio mu je Novak za one suze sa OI.Nole nanizao ceo svet-Madjara,Francuza,Australijanca,Japanca,Argentinca!

glas razuma

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Plači dečko!
Novak je na vrhu sveta!!!

Šturm

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

I još da zatraži od publike da bude malo glasnija dok Djoković servira.

Bingo

pre 5 godina

Bravo Novače! Hej, sustigao Samprasa!? Da mi je neko pricao pre 20 godina da cemo imati top class igraca koji moze postati najbolji teniser ikada...

Great Gosby

pre 5 godina

"Nije mi lako da sad govorim ali mi je mnogo drago da gledam svog velikog prijatelja,velicanstvenog tenisera i ikonu sporta da pobedjuje.Apsolutno si zasluzio ovo Novace!" Huan Martin Del Potro Veliki!!!

dorucak kod tifanija

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 09. septembar 2018 23:29)

peri te sudove i smanji dozivljaj snobe malogradjanski.

nece biti

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Milan, 10. septembar 2018 01:23)

Svako ko je igrao malo vise tenisa zna da duboke lopte ne mogu biti defanziva, u stvari one su najpametnija vrsta ofanzive - 80% snage i duboka lopta je ono sto da je kontinuitet i kontrolu. A to je Nole imao danas, za razliku od Delpa koji je bio prinudjen da udara 100% u nekim trenucima, a onda je doslo do gresaka.

Dubrovčanin001

pre 5 godina

Kakva mentalna snaga ovog Đokovića... On izgleda kao krotitelj lavova, polako je krotio i protivnika koji je bio jaaaako žilav.

Zurkolomac

pre 5 godina

Hahaha, gde ste ubogi promaseni slucajevi koji mrzite Noleta? Jos jedan udarac za vas, predivno.
Ajde lepo stanite u red, pa da vam podelim aparate, sedative, inzulin i infuziju. Placanje samo u gotovini i evrima.
Idemo i bez puno guranja i price...

Драган

pre 5 godina

Бањалука дочекала 14.! Сад мало тренирамо до јануара а онда да сачекамо 15.

jo

pre 5 godina

sve nastranu, nijedan igrac u istoroji tenisa nebi dobio vecerasnjeg djokovica. sam mcenro jr nekoliko puta tokom meca provukao tu cinjenicu. ko god malo poznaje tenis, to je cinjenica, nije misljenje, sto ovo cini jos nevjerovatnijim. u kom drugom sportu, kom drugom sportisti sentako nesto moglo reci. malo ih je definitivno. kako mu je samo prijala pauza. da nam jos dugo, dugo bude zdrav!!!

ZORICA - CANADA

pre 5 godina

...sta reci a da vec nije receno. Ja cu samo ovo- hvala ti za SVE RADOSTI koje mi priredjujes vec vise od decenije, ti madi, divni covece. Neka te zdravlje sluzi, i onda je samo nebo tvoja granica, a i moja sreca ce biti bezgranicna, kao sto je sada. TORONTO DOCEKAO 14. GS !!!

UrkeGP

pre 5 godina

Sta reci nego GOAT! Novakov najvisi nivo niko do sada nije dostigao.
A ova neotesana USA publika i negativci ovde na sajtu bez komentara.

Predo

pre 5 godina

Taktički savršen meč, sa dve male krize u drugom i trećem setu. Mogao je agresivnije, ali nije odustajao od dogovorene taktike. Da su kola krenula nizbrdo, verovatno je postojao plan B. Srećom, nije bilo potrebe za tim. 14-ti za sada.

STRUČNI KROMANJONAC

pre 5 godina

Ajmo svi drbi da bojkotiramo Nike sportske opreme !!!!!!!! Djoković je vrhunski teniser a Nike nije ga nikad sponzorisao jel je Srbin pa onda ni nama ne trebe!!!!!
(Nenad, 10. septembar 2018 00:44)

Evo ja sam u petak bojkotovao najke. Otiš'o da nađem neke patike da kupim, a kad sam video kolko koštaju najke, odma sam ih bojkotovao jer neće daju pare Nolu.

Miloš

pre 5 godina

Bravo Nole!
Čak je i Vilander priznao da su Noletov tenis i konzistentnost najbolji svih vremena. Bez obzira na broj osvojenih slemova.

Baba Stanojka

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Pa dozvoljeno je bar 10 puta da tapne. A ako duva vetar onda moze i 14.

tesko da ce biti tako

pre 5 godina

@ Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!(Nathan, 09. septembar 2018 23:29

Govoreci o fake ljudima, koliko se secam obozavate Federera!? Ili mislite da je on "real", ha? Da ste skroz protiv Federera, a skroz za Delpa (za koga mislim da je 100% real), i da su vam Nadal i Nole u sredini od ove cetvorice onda bih se mogao sloziti da imate kriterijum da procenite ko je real a ko fake... ovako, dzaba vam prica.

Невен

pre 5 godina

Дел Потро је блистао, ударци су му савршентво, сервис, али Ноле добио... питам се како? Просто, човек пуца из хиљаду топова, најкомплетнији играч икада... човек не добија потезом, него целом игром... Ђоковић је краљ тениса дефинитивно...

Maja

pre 5 godina

Naravno, kao i svaki mec na turniru Novakov protivnik ima vise vinersa i gresaka. Drugim recima, Novak ziheras je prepusten na milost i nemilost protivnika. Apsolutno se nista ne pita u mecu.
(Nathan, 9. septembar 2018 23:10)

Da li su ti bolovi oštri ili potmuli.

Anunnaki

pre 5 godina

Ovog Djokovica treba sudija da sankcionise zato sto trosi mnogo vremena izmedju servisa, barem 9 puta tapne lopticu svaki put.
(BODIBOND, 10. septembar 2018 01:20)

Kako je tužan život tvoj, meni je tebe žao...?

nevski

pre 5 godina

još jedan komentar i neću više,utisak dana je Mats Vilander. Prvo je dao veće šanse Novaku pre finala,čak je pogodio i taktiku o skraćivanju poena,tj. izlasku na mrežu. Posle meča,upravo sad,priča kako je Novak najkonstantniji igrač trenutno,da ga je maltene nemoguće pobediti,i,da ako nastavi ovako i da dobija dva od tri gren slem finala nadalje,tu su i Federerovih 20. Novak upravo u njemu dobija novog Die hard dana,ko bi rekao;)

РАЈКО РЕПУБЛИКА СРПСКА

pre 5 godina

Честитам ти 14 ГС титулу Новаче, и поновни повратак на прво мјесто АТП листе до краја ове 2018 године...
А 2019 тениски а и цијели спортски свијет причаће о теби и твојим резултатима, јер биће то најуспешнија сезона у историји спорта...Живи били па видјели...

Marsovac sa pedigreom

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti! 
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29) -

Al zato ga mi Marsovci obožavamo! Mars dočekao 14titulu!

Жељко

pre 5 godina

Живим преко, и већ дуги низ година победе нашег спорта (поред цркве) су ми душевна храна... Након оволико негативних кометара упућених Ђоковићу, по први пут, поред победе Нолета чини ми се још ми је дража непроспавана ноћ хејтера- несрећника и болесника који су нажалост Срби а не навијају за Ђоковића! За бедаке који коментаришу из хрватске , босне и којекаквих вештачких творевина не вреди ни трошити речи јер су они једноставно и природно завидни.. Новаче ако којим случајем читаш ово- Бог те благословио заједно са твојим најмилијима

The truth

pre 5 godina

Djokovic jednostavno kada igra svoj najbolji tenis je nepobjediv. Covjek je stroj, mene odusevljavaju njegovi izbori tokom meca. Ako ostane zdrav i motivisan niko mu nece nista moci narednih 5 godina. Ranije je imao problem sa smecevima, volejima i mrezom. I to je doveo do savrsenstva. Eno Mat Vilander kaze sada na euro sportu da covjek nema rupa i mana u igri. I da kada se pogleda najbolji tenis bolji i od rodzera i rafe.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Kako ovaj covek igra. Plese po terenu. Neutralisao je Delpove forhende na neverovatan nacin. Nogama je dobio ovaj mec. A pretrcali su isto.
Zao mi je Delpa. Ovakvom igrom bi dobio verovatno svakoga u ovom trenutku, osim Novaka, koji za svakog igraca nadje pravo oruzje. Nek prica ko sta hoce, najbolji je.

Jelena

pre 5 godina

Juhu Mats, Barbara... najveci utisak je taj sto je Novak posle velike povrede u poslednja dva meseca razbio sve od reda, osvojio dva Grand slam-a, kompletirao sve masterse, a ne mec Federer-Kirjos, pa Serena i koucing, spomenuse i Nadala i Tima i koga sve ne... pa budite malo bar civilizovani, ne na ovaj nacin da umanjujete US Open titulu Novaku!

Simo

pre 5 godina

ĐOKOVIĆU OD SRCA ČESTITKE. DOK GLEDAM MEČ STREPIM NAD SVAKOM LOPTICOM IZBAČENOM ILI UDARENOM U MREŽU. KADA BI JOŠ POBOLJŠAO RAD NA MREŽI I SERVU,
NAROČITO VIŠE ASOVA, GLEDALI BI SMO TE MIRNIJE. ČESTITAM I VAJDI I TVOM TIMU
I JELENI. POZDRAV DECI.

Anunnaki

pre 5 godina

Kude li si bre Batko,nema te nešto, izađi iz rupu... ili si se prerušao u onega BODIBONDA?
Nemo sad, bre da ripaš sa neki most!
Nađi si bre neku devojku ili makar dečka, će te prođe mržnja garant.

Smilica

pre 5 godina

Kao dobrom drugu
pokloni No1E brejk
Delpu
da ne izazove u Argentini OPŠTU TUGU.
MOGAO JE No1E JOŠ BOLJE JOŠ JAČE
AL ŽAO MU DA DELPO PLAČE.

Jaro na kopnu

pre 5 godina

Nit forhend nit bekhend...čime da pobedi Delpa ? Riternima i defanzivom ? Pa Vavrinka drao Đokovića samo da mu vraća.
(Milan, 10. septembar 2018 01:23

Glavom druže .... glavom ....

Dusan

pre 5 godina

Sad se vidi koliko je Novak dominantan u ovome trenutku.Del Potro je trebutno najbolji teniser posle Djokovica i nije mogao da mu prizi dostojan otpor.Brutalna dominacija.Cak mislim da je Del Potro igao sasvim dobro.Ako Novak Nastavi ovako da igra dosta je realno da prestigne Federera po Grem slemovima zato sto nema pravu konkurenciju sada.Ako bude imao motivacije treba da iskoristi losiju konkurenciju.Federer realno nemoze da uzme ni jedan vise grem slem,Nadal mozda jos jedan Rolan Garros,i mozda jos neko od ostalih moze da uzme jedan,dva ostalo ce sve pokupiti Novak.Ima realne sanse da postane Goat i po statistici.

brzinos

pre 5 godina

Šta još treba samo reciteee: 302 nedelje i jos 7 ovih vecih turnira...bez brige bice za par godina i da svi budete zadovoljni.
Ljubi Vas vas Nole

VuKaŠiN

pre 5 godina

@VuKasine ti si njujorcanin kao sto sam i ja vodja pingvina sa Madagaskara...Idemo Novace jos jedan set samo...
(Kovalski, 10. septembar 2018 00:43)

Kovalski pingvinče, kupi naočare pa pročitaj bolje moj komentar. Svako dobro.
Novače šamione!!!

комша

pre 5 godina

Један од нас, Срба, малог народа, али великог у сваком погледу, је успео овако нешто. И поред свог анимозитета западњака према њему, српски инат, српски ген је јачи!!!! Браво! Мој дубоки наклон великом шампиону!!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Ma bravo Novače majstorčino! Sjajna partija Noleta i večeras u ovom finalu US Opena! Čestitke i Del Potru jednom zaista vrhunskom teniseru, velikom borcu i fer-plej momku koji je vrhunski odigrao ovaj meč, igrao fantastičan tenis, naročito u drugom setu kada je bio blizu uzjednačenja u setovima ali Nole to nije dopustio. Zaista Nole je izuzetno odigrao i večeras ovo finale i apsolutno zasuženo osvojio svoj veliki 14. Gren Slem i 3. US Open i ZASLUŽIO DIVLJENJE! Finale je bilo odlično, krenuo je Nole odlično od starta meča, pažljivo vodio računa na Delpove turbo forhende i strpljivo čekao šansu za brejk koji je načinio sredinom seta NEVEROVATNOM TURBO DEFANZIVOM,kada je od sigurnih 40:0 za Delpa na njegov servis čudesnom odbranom uspeo da veže neverovatnih 5 vezanih poena sve na Delpov prvi servis i napravi brejk i potom sigurnim servisom osvoji prvi set! U drugom setu malo je reći ČUDESNA borba, najpre Nole pravi brejk, i onda kreće dobri Div iz Tandila da igra u turbo mlaznom modu, sa turbo forhendima i vraća brejk i umalo pravi još jedan, ali Nole je jednostavno KRALJ tenisa, uspeo je na čudesan način da se izvuče iz te situacije i u taj brejku uzme i drugi set koji je trajao neverovatnih 1 sat i 35 minuta! Tu je meč definitivno prelomljen, i nepristojna publika puna netrpeljivosti prema Noletu tada se smirila, znali su i oni da je gotovo. Pružio je Delpo dobar otpor i u 3. setu ali nije mogao do preokreta! BRAVO NOVAČE, VELIKA POBEDA, VELIKI 14. SLEM JE U TVOJIM RUKAMA!

Agent orange

pre 5 godina

Moze on da osvaja koliko hoce nikad mi Njujorcani ga necemo prihvatiti jer kod nas fake ljudi nikako ne prolaze! A i vidi se da bi on sve trofeje dao za nasu ljubav ali to nece biti!
(Nathan, 9. septembar 2018 23:29)

Videli smo sa Serenom W. kakvi su Njujorcani .....sve smo vrlo dobro videli i zapamtili. Doduse, i ranije smo.to znali. Primitivci operisani od sporta i fer pleja.

Tesko da bi za tu "ljubav" nas sampion dao i svoju znojnicu.

A drugo... ti Njujorcanin ?!... pa i unuci ce ti biti bosanci ... zauvek ces ostati bosna.

deki

pre 5 godina

Takođe, ovim trijumfom se vratio gde mu je mesto i od ponedeljka će biti treći igrač na ATP listi, pošto će preskočiti upravo Del Potra

:) pa ne bih se baš složio da mu je tu mesto..
svima je jasno gde mu je mesto, on pa ostali:)

djaps

pre 5 godina

Novače, Nole moj, majstore, voleo bih da možeš da znaš koliko si mi puta ulepšao život..Mnogo puta kao veceras:) Jos me drzi adrenalin iako je proslo 2 sata od meča :D..Slušam Gipsy Kings kao i ti posle pobede u finalu R.Garosa i naviru mi sve emocije.Toliko sam zahvalan što sam tvoj savremenik i što mogu da vidim sve ovo.Moja baba te je mnogo volela, voleo bih da moze da vidi kako sam srecan sad jer bi i ona bila puno.Jednog dana cu pricati svojoj deci o tebi, ali ne jedan dan vec svaki dan :D Želim da te zdravlje, sreca, fokus i ljubav prema tenisu, onaj tvoj urlik i konstantnost prate do kraja karijere. Volim te puno!

DRAGAN

pre 5 godina

Bravo majstore, i sve
cestitke za osvajanje 14 GS.
Samo da kazem, gdje ste
sada hejteri, jeste li na
aparatima.Ovoj je sampion
Novak Djokovic.Nema mu
ravnoga.Sada je samo jedno
pitanje, koji je domet Novakov i koji ima cilj, sto
se tice novih rekorda.
IDEMO BRATE SRBINE.
Najbolji si kada su te mnogi
vec otpisali, i grdno se
prevarili.Da te prati sreca i
zdravlje, zajedno sa tvojom
porodicom.

e

pre 5 godina

Bravo Jelena, inace si me nervirala svojim ponasanjem na svakom mecu, nocas je bilo na nivou zene svetskog sampiona. O Novaku ne treba trositi reci, smesi mu se slem za koji tek treba da izmisle ime.