Utorak, 04.09.2018.

09:35

Federer: Nisam mogao da dišem, a igrao sam i na 50 stepeni

Rodžer Federer fokusirao se na teške uslove za igru posle neočekivanog poraza u osmini finala US opena.

Izvor: AK

Federer: Nisam mogao da dišem, a igrao sam i na 50 stepeni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

256 Komentari

Sortiraj po:

ju ju

pre 5 godina

Znači definitivno znamo da su porazi od Civibana, Čekinatija i svih ostalih je ustvari bežanija, čitao je komentare ovde i poverovao da je pozitivan skor najbitniji za i jedino se to računa kada je "g.o.a.t." u pitanju...he he

Brane

pre 5 godina

A nisi mogao da dises? Bilo ti je vruce?Sparno mozda?Vidis Rodjo, Nole tako dise svaki turnir, a znao si ga prozivati zbog toga.Da si igrao meceve u podne po najgorim vrucinama kao Novak i da te svi organizatori ne tetose kao malu bebu ne bi video ni 5 grend slemova! Kada bi ti igrao? Mozda oko 4 ujutro pod zatvorenim krovom i jos da ti klimu puste? Bas su organizatori bezobrazni, sram da ih bude sta su ti uradili!

mm

pre 5 godina

gengsta
Hoćeš reći Djoković uvek nalazi izgovor...lakat, kuk, prst (srednji prst), vrućine, sunce, vetar, kiša, šiške, trepavica, cia, bia, marsovci, vanzemaljci, publika, skupljači, sudija, soprtveni box, engleska kraljica, masoni, tupsoni, snn, bbs, vilander, sultan od bruneja.....ali nikad protivnik.

Dragana

pre 5 godina

@Zoran Pa urami ga ko ti brani, možeš još koji nik da smisliš pa da napišeš još neki isti komentar, nemam ništa protiv.:-D

Zurkolomac

pre 5 godina

Da je naleteo na Noleta dzemperko bi mozda osvojio jedan gem. Samo sto bi onda kukao i zapomagao kao prababa kojoj je neko ukrao zubalo iz case na nocnom ormaricu.
Jel tako dzemperasi? Tako je, tako je...

Zoran

pre 5 godina

sa minusevima, jedan,dva, tri...:-D
(Dragana, 04. septembar 2018 11:06)

Auuuu...Sunce ti zarko. Ovaj komentar da se urami..Ha,ha,ha..MINUSEVI...ha,ha..

Djordje NS

pre 5 godina

@ Cinik

Jasno nam je svima da je tvoje jedino merilo u životu novac. Verovatno je onda Rođa sinoć trebalo da napusti teren sa osmehom od uva do uva. Kad ćeš shvatiti i ti i tebi slični da su de najveći teniseri današnjice Nole, Roger i Rafa toliko namlatili para da to njihovi praunuci neće moći potrošiti da bi i dalje živeo u zabludi da oni padaju u nesvest na terenu u mečevima od 4-5 sati da bi zaradili još para. Evo samo zamisli koliko para je dobio Rodžer od Uniqla da nosi njihovu opremu a koliko je već do sad dobio od Najkija. Od Rolexa milion dolara godišnje do kraja života... A sad nam ti tu pametuješ sa zarađenih 300.000 a uzgred nije toliko zaradio jer za ispadanje u 4. koli US opena ne možeš dobiti ni blizu te cifre. Možda u polufinalu.

DaLanik

pre 5 godina

Sto ste bre dosadni sa tim penzijom, ne mora čovek da bude prvi da bi igrao. nek igra koliko hoće... isto ste i za Noleta pričali kad je počeo da gubi.... strašni balkanci...

SamoDaKazem

pre 5 godina

@Lobotomy is the name of the game

POŠTOVANI...Aaaa ko je spomenuo Djokovica? Tebi je zaličilo, tačno znaš da je on taj folirant a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxcx, 4. septembar 2018 14:01)

Au zemljace, sta ti napisa...

Marsovac

pre 5 godina

"A kako je Milman disao?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 4. septembar 2018 14:54)"


On nije G.O.A.T.

C i n i k

pre 5 godina

RF zaradio na US openu do sinoc 300 000 $ a ja sad kao treba da ovde nesto kao komentarisem, da budem neciji fan ili antifan?
Kolko je vama komentatorima zivot jednostavan, to je nadrealno..
Zabole me uvo za RF, Nola podrzavam jer je nevidjeni borac,ali da se vi ovde takmicite oko gluposti a covek stavio u dzep ke$?

zvrk

pre 5 godina

Idi asvaltiraj pa da vidis sta je vrucina a ne tu bre dobijes 200 000 e za mec koji izgubis.De bre ide ova planeta ,sta je ovo ljudi,koje su to vrednosti,zarade za sta bre???

zvrk

pre 5 godina

Prica za unapred prodan mec!Treba zo neko da mu kaze jer nismo slepi. Ej ko je danas bre Milamin ,gde je taj lik igrao,sta je osvajao,gde mu je kontinuitet??? Nije Djokovic,Zverev,Dzonson,Nadal,Isner....nego Milamin aloo

Voša

pre 5 godina

Navijam za Đokovića, ali ne volim da se blati ni jedan drugi sportista Ili baš on od strane nekih koji nisu ništa postigli u životu. Ziveli

Алек

pre 5 godina

@Pavao, 4. septembar 2018 12:34

Хах, какав јед и злоба човече?! Ми Срби Имамо једног од највећих свих времена! ОСећај је само - понос и радост! Јед и злоба су изгледа твоје осећање, не? Али види овако Павао: прочитај поново шта је Федерер изјавио, па онда поново прочитај мој коментар, надам се да ћеш тада разумети. А што се тиче последње реченице твог коментара и у контексту онога што провејава, могу само да констатујем да си ти једини овде коме је тешко да живи са собом. Навијај за Ћорића и Чилића, јесу две класе испод Нолета, али шта ћеш, то имате. И да, и мање злобе према нама, Нолетовим навијачима, пуно је здравије. Поздрав!

Fed

pre 5 godina

Svako moze da iznese kriticki svoj stav, ali vredjanje velikog sampiona je nespojivo sa tenisom. Iz njegovih izjava mozete tacno da uocite sta se desavalo i da naucite koji su prioriteti nekoga ko je najveci igrac svih vremena. Smanjite dozivljaj i fokusirajte se na sustinu zivota, bas onako kako nas je ucio V. Jerotic.

Maximillian

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.
(BODIBOND, 04. septembar 2018 11:46)

Jos si na tastaturi? E pa vidis decace on je od tih gubio kada je bio povredjen i kada se posle povrede vracao.A onda Vimbldon, Cincinati i sada koraca ka USO,Sangaju,Parizu,Final Mastersu a onda AO

Blizina

pre 5 godina

Zao mi je sto ovo kazem ali izgeda da je sada stvarno Federer blizi nego ikad kraju karijere. Mislim da ce odigrati jos sledecu sezonu i to je to. Juce nije bilo zara u njegovoj igri, nekako i kada je gubio izgledao je ravnodusno, na mrezi kada je cestitao protivniku bio je skroz opusten, kao da je dobio mec. Na ceremoniji protiv Djokovica u Sinsinatiju izgledao je isto tako, kao da je svestan da je ovo kraj fenomenalne karijere. Skidam kapu za sve majstore!

Milutin

pre 5 godina

Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxcx, 4. septembar 2018 10:13)

Da, da, Federeru može i posle ponoći da bude vrućina i opravdanje za izgubljeni meč, a Noletu ne sme da zasmeta ni sunce u sred dana jer tobože "ustvari mu nije ništa".

xxcx

pre 5 godina

@Lobotomy is the name of the game

POŠTOVANI...Aaaa ko je spomenuo Djokovica? Tebi je zaličilo, tačno znaš da je on taj folirant a?

Od bisera ogrlica

pre 5 godina

Federer i Novak – dva najbolja tenisera
Federer i Novak – dva najpopljuvanija tenisera
Neverovatno.
A većinu komentara kao da pišu dečica.
Poražavajuće.

?

pre 5 godina

Najjače je sto NDJ fanovi ne znaju da su obojica igrali po dva meča u noćnom, odnosno dnevnom terminu. To sve govori o njima.
(sale1907, 04. septembar 2018 11:00)

Najjace je sto hejteri NDJ znaju da je Federer dobio dnevni termin kad je najavljena niza temperatura.
Ni u Beogradu nije bilo isto juce i u petak npr.
Da li to nesto govori o njima?

?

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.
(BODIBOND, 04. septembar 2018 11:46)

Na Vimbldonu polufinale, sad osmina, ako se vrati jos spremniji, bice trece kolo.

Kanidja PG

pre 5 godina

Radio je ventilator ali dzaba Rodjeni kengur te odvalio sinoc.
Pljuvali ste Novaka a 10tak mečeva je predato na US.
Novak je izdržao dva takva meča a siguran sam da njemu daleko najteže padaju ovakvi uslovi za igru.
Poznato je to kroz čitavu njegovu karijeru.
Najteži protivnik ove god na US i protiv čega jedino ne može da utiče.

Igor Pg

pre 5 godina

E zbog ovakvih izjava je Federer miljama daleko od pravog sportiste. Majku mu toliko titula i godina imas i ne mozes da kazes danas je protivnik bio bolji, negoneki razlozi.
(Pavle, 4. septembar 2018 11:26)

Neka si mu ga ti rekao! Buuuuuaaaaaaahahahaa.. Sad kad su culi kako ti maestralno rezonujes i poentiras odlucili su da mu oduzmu onih 12 nagrada za fer plej igraca godine koje se dodjeljuju glasanjem medju kolegama-teniserima (od kojih 9 za redom od 2003-2011). A idi lijegaj doma.. I ti i ovi sto ti lajkuju taj genijalni komentar..

ja

pre 5 godina

Kao prvo, federer bi u penziju jos pre dve, tri god ali se boji nadala i djokovica i obaranja rekorda po broju gs, i na svaki nacin pokusava da ih spreci u tome. Kao drugo, vidi da su ove nove generacije izgubljene u prevodu i da jos moze igrati i vise nego ravnopravno, samo na osnovu iskustva i jake glave i da moze osvojiti neki gs, ako ima srece da novak i rafa ispadnu ili budu povredjeni. Kao trece, on je germanskog mentaliteta i sam je priznao da nikad nije mislio da ce igrati u ovim godinama, ali ga situacija naterala, jer ne zeli da se preda i prepusti tron(logicno). Naravno, sve sto radi je potpuno legalno, ali nece u penziju i kruzice kao "crveni baron" i cekati da kljucne neko zrno.
(ernesto che, 04. septembar 2018 12:24)


A ja sreo Federara na ulici pre neki dan, kaže bio sam sa tvojim zemlkakom ernestom na kafi, al sam ga izložio za sve pare, da vidiš sad kad krene sa visokoumnim komentarima.

Mica neverica

pre 5 godina

Pa šta rade ti organizatori pobogu... suspendujte to Sunce na nekoliko sati, ili bar upotrebite Haarp tehnologiju, kakao bi gospodin Plačko mogao da igra.

Marko

pre 5 godina

Sinoc je vlažnost vazduha bila 83%. Uslovi su brutalni ovde obično pred kraj Avgusta. Bas sam se radovao još jednoj Novakovoj pobedi nad kraljem.

koji deda ciji deda????

pre 5 godina

Daj odplovite vise sa tim deda Federer...mladji me 3 godine a ja momak.Trcim 20 krugova po 400 metara a sa 20 godina nisam mogao 2...dobro vise se pilo ali jbg...dacu vam ja dedu...sta vi svi imate 4 godine pa vam je 37 deda

vlasta

pre 5 godina

Koliko zluradih komentara ima.Nazalost vecina..Koliko samo mrznje.Gde mi to idemo,kao ljudi?
Covek izgubio,pozalio se na teske uslove.Pohvalio protivnika,kako se sjajno snasao u teskim uslovima..I sta?
Ne znam cime je to ovaj covek zasluzio.Toliko mrznje prema njegovoj licnosti,ili radosti zbog njegovog neuspeha.
Neki ga salju u penziju..Kakvi su to poznavaoci sporta?!Pa svaki gem koji odigra ovaj covek je dobitak za sport I ljubitelje sporta.
I sto se tice vremenskih uslova..Verovatno je lakse igrati na pustinjskih 50,nego na tropskih 30.Vlaga je najgora stvar..
I ako.slicajno bude citao,da se obratim I njemu.Nismo mi u Srbiji svi takvi,kao vecina komentatora ovde.Ima nas koji volimo svoje,ali I izuzetno postujemo tudje.Pogotovo takve sampione,iako su cesto pobedjivale nase asove.
Ziv bio,I da te jos gledamo u okrsajima sa najvecim rivalima!

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Makar Rodzer nije predao mec protivniku kao Djokovic Rodiku na AO vec je stoicki izdrzao i borio se do kraja.
(BODIBOND, 4. septembar 2018 11:48)

Ti bre kad već pišeš ovde 25 sati dnevno, de potrudi se da BAR JEDNOM napišeš nešto što će BAR MALO da ima smisla! Taj koji je sinoć stoički izdržao i napravio senzacionalan i poprilično težak neočekivan poraz je U DŽEMPERU upravo protiv Noleta jednom izašao na teren i rekao da nije spreman da se Noletu u tom trenutku suprotstavi! Koliki si ti kompleksaš dečače! Ne mogu da verujem! De bre OPUSTI SE, sve ovo je SAMO SPORT i ZABAVA, ne uništavaj svoju mentalnu (ne)stabilnost ovim strašnim kompleksima koji te drmaju non stop!

Boki

pre 5 godina

Nisam Fedov navijac,zao mi je sto je ispao,vise bih voleo da je to uradio Novak.
Svejedno,nikada ga nisam video ovako iscrpljenog i mokrog od znoja.
Verovatno da sa godinama slabije uspeva da se izbori sa ovako teskim vremenskim prilikama.

mm

pre 5 godina

oxydant
Predao je jer je hteo da bude potpuno fit za DK. Da je Djokovic to uradio vi bi ga proglasili za boga jer mu preči DK za Srbiju nego finale koje igra za svoj dzep. A to u NS ok ovako..tada je Djokovic bezao od Feda, nije hteo ni da igra ni da bude prisutan u hali kao eventualno podršku svojim drugarima iz reprezentacije, nego je čistio sneg po Feketicu sa AV. To je njegova bruka ustvari, umesto da ljudima u NS priušti da gledaju live meč sa Fedom, on se izmotava po snegu. Tako da ti je bolje da tu bruku ne spomeneš.
I to finale je bilo u novembru a DK u NS se igralo negde u februaru.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Šteta, baš mi krivo što je Federer noćas senzacionalno izgubio, bio je to potpuni šok i za mene, već sam bio spremio čips i pivo za novi klasik u četvrtfinalu sa Novakom kad ono TRAS poput GROMA IZ VEDRA NEBA stiže ova pobeda hrabrog Milmana nad Federerom noćas! Zaista veliko iznenađenje, bez obzira što i sam Federer kaže da je sinoć bio daleko od svojih 100% ali opet Federer i na 50% obično lagano pobeđuje tenisere poput Milmana ali eto, desila se velika senzacija i sprečila nas da uživamo u novom klasiku Novaka i Federera ovoga puta to bi bilo u četvrtfinalu Gren Slema gde do sada čini mi se njih dvojica nisu igrali, uvek je bilo ili u polufinalima ili u finalima, ali eto, nažalost ništa od toga ovoga puta! Podrška "Velikoj četvorci" uz nadu da će njihovih klasika biti ponovo na nekim budućim turnirima

brm

pre 5 godina

Nije posteno, Fedefer igra na 50 stepeni, a Milman na 25, plus ga sve vreme hlade. Jel se tako tretira legenda? Zasto ga nijednom nisu stavili u dnevni termin kada su mnogo prijatniji uslovi na suncu? Sramota.
(Ilija Dukić, 4. septembar 2018 09:56)

Igrao je prethodna dva kola u dnevnom terminu.

iz prve ruke

pre 5 godina

Moj sin je pre par meseci bio u Brizbejnu i jedva je "preživeo" tih nedelju dana koliko je bio tamo.Tako da moguće da je Milman malo otporniji od drugih na vlagu.

Delije Čikago

pre 5 godina

Mislim da mu je ovo kraj, iako je Nole naš Bog, ipak treba odati priznanje ovom čoveku na najgracioznijem tenisu ikada, kao i da je sam najavio kraj na konferenciji pre nekoliko dana, jednostavno on ne može više da se nosi sa N&N, treba mu čestitati...

Nucky Thompson

pre 5 godina

Ostario je. Bilo je tesko ali ne toliko. Sinoc u to vrijeme sam vozio rodbinu na aerodrom i iako je bilo sparno ne toliko. Krivo mi je sto je izgubio jer sam se nadao velikom mecu sa nasim Noletom.

Vračarac

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi? 
(Neven, 04. septembar 2018 11:32) 

Nije to narod. To su nolobotovi. To je specijalna vrsta.
(laza, 04. septembar 2018 12:02)

Narod druže, narod. Takvi smo vekovima. Delimo se, vređamo, likujemo smrti komšijine krave, ubijamo svoje lidere (pre svega one koji vrede i žele da nešto isprave), mrzimo da drugi imaju predrasude prema nama, a šampioni smo u predrasudama i generalizovanju svega tuđeg. "Truli zapad" je postao narodna izreka, a uspeh se vazda nije praštao. Jeste narod.

mm

pre 5 godina

Aurora
Dete, nije stvar u vrucini i koliko stepeni, mnogo je teže kada je vlažnost vazduha u pitanju, sa vrucinom se nekako nosiš a sa vlaznošcu teško, tada gubiš dah i gušiš se. Ali ok, Novaku je uvek teže, njemu nameštaju jer ga mrze što je Srbin i preziva se na "ić". Tipično Srpsko-dečije razmišljanje.

ernesto che

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.
(stolica, 04. septembar 2018 11:37)

Kao prvo, federer bi u penziju jos pre dve, tri god ali se boji nadala i djokovica i obaranja rekorda po broju gs, i na svaki nacin pokusava da ih spreci u tome. Kao drugo, vidi da su ove nove generacije izgubljene u prevodu i da jos moze igrati i vise nego ravnopravno, samo na osnovu iskustva i jake glave i da moze osvojiti neki gs, ako ima srece da novak i rafa ispadnu ili budu povredjeni. Kao trece, on je germanskog mentaliteta i sam je priznao da nikad nije mislio da ce igrati u ovim godinama, ali ga situacija naterala, jer ne zeli da se preda i prepusti tron(logicno). Naravno, sve sto radi je potpuno legalno, ali nece u penziju i kruzice kao "crveni baron" i cekati da kljucne neko zrno.

gengsta

pre 5 godina

federer uvek nadje razlog kada izgubi? ova vest me jedino podseca na vaseg Noloa kako svaki izgubljen mec opravdava i vadi se kako je povredjen, kako se osecao lose, kako mu je socivo smetalo, te lakat nije savrsen, te mucila ga dlaka na kosi, te smetalo mu sunce, te ovo te ono... mnogo ste bre zavidni ljudi, mnogo ste ubedjeni da je nas narod svetinja i da se sve vrti oko nas. gledajte malo oko sebe, manite se tih prica, ogovaranja i gluposti.

gigs

pre 5 godina

on je najveci i najbolji svih vremena kaxem ovo kao noletov navijac...dali treba jos da igra? traba jer ko ce drugi...?posle njega rafe i noleta nema ko da nosi dalje ceo tour...a iz najkija je otisao u uniklo za celih 300 miliona....valjda ga i to uslovljava pa makar se kotrljao kao 11 -12 na svetu

veljko

pre 5 godina

Sramota a zamislite da je igrao u pola 3 po lokalnom vremenu kad i Đoković! Nadam se da Đoković od sada igrati u večernjim terminima... Mada teško licemeri sa zapada misli o svemu...

Ima li nade?

pre 5 godina

Gotovo da bih smeo da se kladim da je namerno izgubio, jer zna da ne moze da se suptostavi Djokovicu, a poraz od njega mu je kao tri ovakva.

nolefan

pre 5 godina

Nije stvar u tome koliko je stepeni vec kolika je vlaznost a ona je bila visoka.Novak je poceo mec u 14 casova LT temperatura bila visokai vlaznost visoka.Oblaci pritisli.Disao kao riba na suvo.Ali Rodzer je imao teze uslove jer se kasnije smanjuje tepmeratura a povecava vlaznost ai godine su tu.Novak je sa Rafom igrao ono epsko finale na AO sest sati po ogromnoj vrucini predvece ali je imao pet godina manje

delboj

pre 5 godina

Gotovo da bih smeo da se kladim da je namerno izgubio, jer zna da ne moze da se suptostavi Djokovicu, a poraz od njega mu je kao tri ovakva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ima li nade?, 4. septembar 2018 12:06)

Po toj logici je Djokovic poslednjih par godina gubio redom od svakoga redom da ne bi pokvario skor protiv Federara i Nadala? Zamisli samo da je prolazio prvo ili drugo kolo prethodne dvije godine i dolazio do njih. Sa onom igrom tesko da bi gem osvojio. Federer i kad najocajnije igra on je minimum u 1/4, a i to je rijetkost. Uglavnom kad je los, docepa se finala bilo kog turnira i tada izgubi.

absolutezero

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi; 
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac; 
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide; 
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...
(Zurkolomac, 04. septembar 2018 11:25)

Ako imaš više od 12 godina situacija je alarmantna.

drs

pre 5 godina

ja mu uopste ne verujem. nesto kao sto on nije verovao Noletu da je povredjen once upon a time.
namerno je izgubio da bi izbegao da ga Nole otrese.

Back in Black

pre 5 godina

Ušao sam na ovu vest samo da vidim odnos pluseva i minusa posto se na nekim sajtovima ladno pojavili Mirkini botovi,gori od ovih Alekovih,mislil nisu gori od njih nema gorih,ali bogami na svaku losu rec o Mirkinom suprugu rokaju minuse sa medalju.Ali cuo sam da kod Mirke nema salamica i margarin,pljeske bato ako hoces moze i gurmanske.

Pavao

pre 5 godina

Zašto ne kažeš, izgovoriš, prevališ preko usta, da je Milman bio jednostavno BOLJI OD TEBE! Ali ne! Ne želiš da priznaš! A jednostavno te je nadigrao, šiškice umišljena! Jako, jako loš čovek i NIKAKAV sportista, koji pokriva to nekakvom lažnom uglađenošću. Običan folirant. Nole je za njega IZMISLIO i sport i život.
(Alek, 04. septembar 2018 11:51)


E moj Alek! Jed i muka neka te urnišu. Ali, neka te, ti moraš sam sa sobom da zivist.

Marko

pre 5 godina

Ove godine na Australian openu je Federer odigrao sve meceve u vecernjem terminu, sa upaljenim klima-uredjajima, plus su mu Hjeon Cung i Marin Cilic predali meceve u polufinalu i finalu. To mu je odgovaralo, licemjeru... sjecam se da je nakon toga na B92 portalu bilo oko 300 Fedex-antiNole komentara u kojima su slavili 20-tu titulu. Ja sam tada rekao da je sve to jadno i namjesteno i "popio" sam gomilu minusa. Pitanje: gdje su sada ti Fererovi kvazi-navijaci?
(Vlado Banja Luka, 04. sep

Pa u rupi.

Laza

pre 5 godina

UVEK NADJE RAZLOG KADA IZGUBI. JEZIVO
(soros, 04. septembar 2018 12:00)

Na Djokovića misliš? Da, Djoković uvek izmišlja razloge. A tek oni njegovi lekarski tajmauti! JEZIVO.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Ako Federeru ne odgovaraju vecernji termini neka zamoli organizatore da igra samo u dnevnim kada je najmanja vlaznost,ipak je on naJveci.Pritom covek uvek oda priznanje teniseru od koga je izgubio i nikada ne zali za propustenim prilikama.
Jednom recju-LJUDINA

LondonCalling

pre 5 godina

Meni nesto nije jasno..
Ja razumem da neki ljudi u Srbiji (pogotovu u okruzenju) navijaju za Federera, Nadala, Del Potra (ili neke druge tenisere..), sve je to normalno. Ali ne mogu da razumem zasto stalno pominju Djokovica u negativnom smislu? Stice se utisak da oni u stvari i ne navijaju za sve te tenisere, nego ciljano navijaju PROTIV jednog..
Naravno, u tu grupu "navijaca" se mogu strpati i svi oni Novakovi navijaci koje vise obraduje Federerov ili Nadalov poraz, nego Noletova pobeda..
Nije li to malo bolesno?

Df

pre 5 godina

Federer da uci ponasanje od novaka i nadala sta treba da uzme od novaka bacanje reketa glumu svađu sa sucima gledateljima i agresivnost koju pokazuje prema djeci za loptice i rucnike od nadala mozda onaj jedan ritual prije servisa sta bi tek onda pricali pratine tenis samo otkako novak igra koliko se vas tu mozda nije ni rodilo kad je federer 2003 uzeo prvi grand sleam federer preko 1400 meceva nije ni jednom predo kad je poceo nesto kao i novak haha samo tri put prije meca i da gledo prvi set federer dominantan nije mi jasno kako je izgubio sumljivo

laza

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi?
(Neven, 04. septembar 2018 11:32)

Nije to narod. To su nolobotovi. To je specijalna vrsta.

Mare

pre 5 godina

Pitali novinari Federera šta treba da uradi Novak da bi pobedio ovog Australijanca i on kaže da će moći Novak to, ali ako budu ovakvi uslovi biće mu jako teško. Vlažnost vazduha uveče je bila veća nego preko dana kad je Novak igrao, da li je 5 stepeni viša ili niža temp nema veze, važna je vlažnost, jer je tada veoma teško za disanje, a Novak je stalno kuburio s tim tokom karijere. Tako da, biće teško ako se vreme malo ne promeni za dva dana. Takođe ovaj je iz Brizbejna gde je najveća vlažnost na svetu, pa je čovek na to navikao, tako da je u prednosti s kojim god igračem igrao.

A to što ovde ljudi pljuju po Federeru govori o njihovim velikosrpskim kompleksima. Feđa i Nole se gotive u poslednje vreme, Feđa je i pre nedelju dana rekao da jedva čeka da učestvuje na Lejver kupu i tu je istakao najviše zbog Noleta. Tako da, oladite više sa pljuvanjem, i po jednom, i po drugom, uživajte malo u tenisu, ako ga stvarno i volite .

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Ноле и Соуза се истопили у дневном термину, а овом пензосу било превруће у ноћном... седи један Рођо...

Aleksa

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stolica, 4. septembar 2018 11:37)

Навијач сам Федерера, Ђоковића, Надала, Сампраса, Агасија, Гуге, Едберга, Мустера и још понеких за које је вредело навијати, ако је потребно да се то наведе....
"Губитнички менталитет"? "наредних пар година креће око десетог места" "четвртфинала грендслемова"???? Пријатељу јеси ли се ти некад такмичио у нечему? Прођи тениским теренима по свом граду, питај има ли каква рекреативна лига да се игра, па види људе који играју. Види колико воље имају кад после целодневног посла оду да се такмиче, да сат или два проливају зној за ништа. Па онда погледај колико се милиона клинаца добаци до једног АТП бода, а онда се ту врти по квалама за неки челинџер....десето место лоше? Четвртфинале лоше? Однос према реченици "а сад пензија" је довео тебе ту где јеси, а Федерера тамо где је Федерер....ти прижељкујеш пензију, а он се бори да у њу не оде никад....

Zurkolomac

pre 5 godina

Ja sam samo Rodja mali, jedino me brat Wilander uvek hvali;
Idealne uslove volim jako, jer onda ne moze da me pobedi bas svako;
Kod mojih botova Jumka i Batka, pamet je kao u ovna kratka;
Sta ce jadni sendvic im treba i zato mora da padne i neka greba...

Žoržo

pre 5 godina

Prvi put mi je žao što je Federer ispao. Ali iskreno. Pobediti čoveka od 37 godina i to slaviti kao najveći uspeh u životu, malo je. U stvari, da su bili bolji uslovi, ni to ne bi uspeo Milner.

Marko

pre 5 godina

Federeru druže, i ja sam nekada sa ekipom mogao celu noć da pijem ali godine me stigoše i više ne mogu.... teško mi.... penzija, matori...

RistaAlfista

pre 5 godina

Pa bojkotujte ih sledece godine kad nece da vam naprave normalne termine za igru...stvarno je nenormalno da se igra na 35 do 40 stepeni...umrece neko i posle sta....izvinjavace se.
(Gokica, 04. septembar 2018 10:03)

Legende ne umiru.

Realno

pre 5 godina

" Da, videla na raznim sajtovima kako Nolovci lažu da j Nole morao da igra po suncu a Rodza noću. zašto lažete: druga runda: Federer-Paire 14h, Novak-Sangredn uveče, treća runda: Federer-Kirgios u 14h, takođe nadal-Kačanov u 14h a Nole-Gaske uveče.."

Mozda nebi bilo lose da pogledas, kolika je tada temperatura bila, nekih 24-25 stepena, mislis da je to slucajno da je bas tada Roger igrao po podne???

Neven

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi?

Džoni

pre 5 godina

Polako ljudi! Veliki sam Noletov navijač i ne mogu da razummem naše ljude koji navijaju protiv njega, ali svo poštovanje Federeru! Čovek sa 37 godina još uvek na top nivou i to je za respekt. Logično je da bude sve više ovakvih poraza jer ipak njegovo telo mora da pokaže i poneku slabost u tim za profesionalne sportiste veoma poznim godinama. Logično je da već i Nadal i Nole počnu da polako posustaju ali se to ne događa jer jednostavno nema mladih snaga koje bi se dominantno nametnule. Svaka čast svoj trojici jer kad oni odu (a moraće jednom) ostaće velika praznina u muškom tenisu. Biće nešto slično kao u ženskom gde izuzimajući Serenu(koja je isto u zrelim godinama) niko nema kontinuitet i posle titule na jednom turniru ispadaju u prvom kolu drugod i sl.

Dragana

pre 5 godina

Kada se Novak žali na uslove za igru on je uvek u pravu a kada to rade Federer, Nadal ili neko drugi odmah pljuvanje po njima. Nisam " komšija " navijam za Zvezdu, umem da skuvam ručak i da radim druge korisne stvari,bogami umem da crtam a i vežbam ponekad, znam koje je trenutno vreme u Njujorku i najvažnije, ne poistovećujem patriotizam sa navijanjem za Djokovića. Hajde, krenite sa minusevima, jedan,dva, tri...:-D

kneža

pre 5 godina

Rodžera nemogu da smislim!,ali u ovom slučaju pošto sam blizu NY, Nole je imao bolje vreme, vlažnost vazduha u ponoć je bila nepodnošljiva!

Kole

pre 5 godina

Mislim da je procenio da nema Šanse protiv Novaka, pa se nije ni trudio da ide mečki na rupu. Njega najviše bole porazi protiv Noleta,npa.uvek gleda da ih eskivira.

oxydant

pre 5 godina

Namerno si izgubio i pobegao od Novaka kao na Wimbledonu.
(Delije Sever, 4. septembar 2018 10:12) # Link komentara

Kad je Roger predao finale Novaku tobož povređen,a posle 5 dana igrao u Novom
Sadu za DC znajući da je Novak ranije već otkazao učešće.

Alek

pre 5 godina

Zašto ne kažeš, izgovoriš, prevališ preko usta, da je Milman bio jednostavno BOLJI OD TEBE! Ali ne! Ne želiš da priznaš! A jednostavno te je nadigrao, šiškice umišljena! Jako, jako loš čovek i NIKAKAV sportista, koji pokriva to nekakvom lažnom uglađenošću. Običan folirant. Nole je za njega IZMISLIO i sport i život.

BODIBOND

pre 5 godina

grohotom se smejem... ali ne rodzeru, nego svajcarskim botovima koji su usavrsili srpski jezik...
(lal, 04. septembar 2018 11:20)

Nema ovde svajcarskih botova nego ste botovi vi navijaci Djokovica, juce igrao sa nekim Sousom i poslali ste preko 200 komentara, kao da je osvojio Dejvis kup pobedom nad Nadalom najmanju ruku. Dele se sendvici samo tako.

BODIBOND

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.

Nike

pre 5 godina

Samo jedno zapazanje, od kako je Roger presao sa Nike na Uniqlo, nije nista osvojio, a na GS ne moze 1/4 da prodje :) Nisam pobornik teorija zavera, ovo je samo fun fact :)

C i n i k

pre 5 godina

Pa videlo se po Nolu
koliko je vreme lose bilo za vrhunski sport. Njega su i godine stigle,37,38 g je mnogo za taj nivo tenisa..ali ako mu je lakse,ionako bi ga Nolo pojeo za dorucak...

Aurora

pre 5 godina

Andjela, kada je Rodje igrao u dnevnim terminima temperatura je bila deset stepeni niza. I sam je rekao da su dobri uslovi za igru. Nije isto kada igras na 25 ili 35 stepeni. A ta dva puta je bilo od 23 do 25 stepeni. Kada sam videla vreme u NY za nedelju dana tacno sam znala kojim danima ce Rodju eventualno staviti u dnevni termin - i tacno je tako i bilo.

Draža

pre 5 godina

Nikad nisam video Federera skroz mokrog od znoja kao sada. Đoković je imao sreće jer ni on nije mogao da diše, a Sousa se nije mučio s time. Sva sreća pa je uspeo da završi u tri seta.

Zurkolomac

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi;
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac;
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide;
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...

nik

pre 5 godina

Sta cemo sad?.Kad se Novak zali na uslove onda je kmeca I samo on nesto kuka.,A kad Fed to kaze onda je mucenik I ispade da ovo nije Ni izgubio.Da ga I nije Milman pobedio nego vreme.Lep izgovore za njega I njegove zaljubljenike

Predo

pre 5 godina

Nikada nisam bio obžavatelj Federera, ni pre pojave Novaka, a ja sam i tada sa istom pažnjom gledao tenis, pošto sam ga i igrao, ali budimo realni , nije fer kada lošiji teniser prođe, jer bolej podnosi ekstremne uslove. Milman očigledno fantastično podnosi ove uslove, za razliku od svojih protivnika (Fonjini, Kukuškin, Federer), koji bi ag verovatno dobili u normalnim uslovima. Ovde je interesantno da je Federer pravio greške u odlučujućim poenima, što je stvarno nesvojstveno ne samo njemu, nego svim najboljim. Ekstremni uslovi se predviđaju i narednih dana, sa vlažnošću vazduha iznad 90%. Ako bude preko 100%, možda Milman i osvoji turnir.

Jax Teller

pre 5 godina

eh moj Roger, možda jesi najbolji igrač svih vremena, i ako ja to tako ne vidim, ali kao čovjek nisi ni u top 100! ući od Nadala,Noleta i Delpa šta je pravi sportista!

Pavle

pre 5 godina

E zbog ovakvih izjava je Federer miljama daleko od pravog sportiste. Majku mu toliko titula i godina imas i ne mozes da kazes danas je protivnik bio bolji, negoneki razlozi.

NIKOLA

pre 5 godina

U prevodu stigle me godine.Još će on da se vrti do desetog mesta pobeđuje bolje i mladje tenisere na iskustvo i njihov loš dan,zaradi keša i to je to.A sad da čoveka od 37 godina takmičarski poredimo sa Noletom i Nadalom i kao ložimo se kako ga pobeđuju to je smešno.

stolica

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.

asd

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi;
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac;
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide;
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...
(Zurkolomac, 4. septembar 2018 11:25)

Svaka ti cast!

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

Čekaj, stani, vidi, pazi, gledaj... A a a a a, zar Novak nije folirant, zar je to Nole sve bio u pravu?

Neeee, ipak je Nole folirant a, eto, najveći svih vremena nije, teže je za igrati u 22h negoli u 14h.

biće bolje

pre 5 godina

Ne može se preskočiti pola sezone i igrati samo završnica velikih turnira. Treba ući u ritam, i biti konstantan. Ali odličan rezultat za legendarnog Federera.

seki

pre 5 godina

Nije bitno za uslove ali koji je razlog zasto usporavaju podlogu na to su se americki teniseri bunili verovatno zele nadal opet da osvoji.

Gokica

pre 5 godina

Pa bojkotujte ih sledece godine kad nece da vam naprave normalne termine za igru...stvarno je nenormalno da se igra na 35 do 40 stepeni...umrece neko i posle sta....izvinjavace se.

xxcx

pre 5 godina

Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),

Filip

pre 5 godina

Kad je Novak to pričao neki su ga pljuvali, da vas čujem sad? Ako se dobro setim i sam Rodžer je govorio kako se Novak stalno žali na uslove, eto ti ga sad loknice
(dimiculus, 04. septembar 2018 09:43)
Pa to i jeste razlika. Djokovic se konstantno zali, a ostali samo ponekad.

ovo je strašno

pre 5 godina

Stanje nacije nam je odavno katastrofalno, komkretno ovo oko Djokovica je prevršilo sve moguce granice, pa se onda čudimo što su nam deca agresivna i puna mržnje. Ovo je sport, ovo treba da bude zabava a pretvorilo se u mržnu.

miodrag

pre 5 godina

Pomoc za Starca Focu od 100 ljeta. Uplate se primaju na Z.R broj
№1№1№1Novak1320112016
Ispadanje u ranoj fazi US opena, pre cevrt-finala, je ozbiljno ugrozilo egzistenciju mnogobrojnog Focinog tima, zene mu Mirke i nepunoletno cetvoro dece, dadilje, njanjke…..

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),
(xxcx

Poštovani, bilo bi lepo da se odlučite, da li je i Noletu bilo teško ili se folirao jer se iz Vašeg komentara to ne da zaključiti.

Djordje NS

pre 5 godina

Hahaha... A kad si to ti igrao na 50 stepeni? Hajde podseti nas sa kratkim pamćenjem (nisam Batko). On nije mogao da diše a igrao na 28 celzijusa u 23h a Nole igrao u 15h. Ne možeš ništa zameriti organizatorima, eto, baš sve su pokušali da te proguraju do finala ali...

savest

pre 5 godina

Eto zato igra vecernje termine po jakoj vrucini, da ga ne bi odvozila hitna sa terena. Ne mogu vise ni organizatori protiv prirode, godine cine svoje.

srle

pre 5 godina

Sta bi tek bilo da je Federer igrao u dnevnom terminu? Ruku na srce, nije to bio onaj stari Federer, mnogo je gresio pa Milman nije morao da igra nista specijalno. Ali opet nekulturna publika je bila protiv Milmana. Da li se sada Rodzer seca onih nekorektnih izjava na racun Djokovica kad je morao da preda Rodiku 2009 u Australiji? Evo sta se njemu sad dogadja, prakticno zbog vremenskih uslova izgubio je mec. Zato svi volimo Novaka, nikad, ali nikad ruznu rec nije rekao za Federera i Nadala.

neko iz mase

pre 5 godina

Sada se njegovi fanovi sazaljevaju nad njime u sebi , a cisto sumnjam da ce se drznuti da to i napisu ovdje , jer Novaka osudjuju , ismjevaju i sta sve ne kada da i blazu izjavu , a igra po suncu gdje je temperatura i 15 stepeni veca nego nocu , a uslovi samim time drasticno tezi!

Ovaj turnir je samo po finansijama veliki , organizatori , sa odredjivanjem termina Novaku kada je 30+ da igra danju i Rodzeru kada je ispod 25 , pa kao i on je igrao dnevne meceve , bukvalno sve rade u korist Federera i ponasaju se u skladu sa NY publikom.Ne zna se koji su jadniji u ponasanju?!Nije tenis za svakoga.Bolje da zamjene mjesto sa Indian Velsom tj da se u NY igra masters , a tamo GS.Zbog organizacije i publike bi ih igraci vise preskakali nego Toronto i Sinsinati...

Vanja

pre 5 godina

Nije lako kada tvoj favorit izgubi, ali kada tebe lično pokopa, kao Federer svoje obožavatelje ovde, time što se CEO intervju žali na vrućinu i vlagu, pa se još pravda kako je protivniku bilo lakše jer je u svom rodnom Brizbejnu na to navikao,onda mora da je baš blam. Danima su prozivali Novaka što ga vrućina ometa, ali eto, karma je čudo. #karmaisabitch

Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Ove godine na Australian openu je Federer odigrao sve meceve u vecernjem terminu, sa upaljenim klima-uredjajima, plus su mu Hjeon Cung i Marin Cilic predali meceve u polufinalu i finalu. To mu je odgovaralo, licemjeru... sjecam se da je nakon toga na B92 portalu bilo oko 300 Fedex-antiNole komentara u kojima su slavili 20-tu titulu. Ja sam tada rekao da je sve to jadno i namjesteno i "popio" sam gomilu minusa. Pitanje: gdje su sada ti Fererovi kvazi-navijaci?

znanje-imanje

pre 5 godina

Čim je web sajt USO počeo sa usiljenim pohvalama igrača novom krovu bilo je sumnjivo. Sada je očito - težak promašaj. Vlaga nema gde da ode, još kad krene preznojavanje nekoliko hiljada... Stakla sva upravna ka terenu - sav IC fokusiraju tamo. Katastrofa, i patnja onih koji igraju kao nikad!
Zato je nekorektnih ponašanja više nego ikad.
Novak je došao da prepoznatljivog - 2. set body down - i uzeo 3 minuta pauze kao 6 i po. Posle lekarski tajm-aut, a ovima objasni da će ga pregledatiu van terena! Izmišljeno se izdere na već mu pre-naklonjenog Kjetovonga, koji i odbije regularni čelindž portugalca. Koristeći čak i vešto opomenu za servis sve je razvukao da ipak ne bude kao sa Sandgrenom i Fušovičem; inače bi, i Souza bi dobio set.
Solidno nekorektni Novak bio je gori od Iznera. Nikad mega-Bambija nisam video da onako crknut na 5:5 4. set razvlači promenu reketa 2 minuta. Iskusno, spasao se tim odmorom i izbacio iz ritma Dušana na servi. A ovaj je i iskoristio tu priliku da sam upadne u frku; iskusni Džon! No ipak najgori od svih je bio Nadal. Umesto da kao primač prati servera on je razvukao meč, dao sebi xyz pauza brisanjem a Basilašvilija skroz iz ritma serve isekao.
Od Kirijosa mnogo gori je bio veštiji Wavrinka. Probao je 1. set a posle sledeća 2 tankovao. Zaslužio je jedno 3 opomene u 2. setu i diskvalifikaciju u trećem! Ali ništa, on trčka, trening laganica, blaženi osmeh i pa-pa.
Rodžer kaže ono odmah očito, čistu istinu. Pun stadion - puna vlažnost - smrt.

dado

pre 5 godina

e moj rodjo, razumijem ja tebe, ali ti si od svih top igraca danasnjice, dakle nadala i noleta, najvise privilegiran sto se satnica tice....
vlaznost gore dole, imas 37 punih godina i tijelo vise nije isto kao sa 25,26.....osvojio si ao 2x zaredom, a tamo "dole" nije da su bas ljudski uslovi.....sve u svemu, steta, ja se veselio srijede, ali eto....jos uvijek se je veselim...

Mrkva

pre 5 godina

Aha, kad se Novak žalio na uslove pre par dana pojavio se i Džimi Konors da popuje, a Federerovi navijači su na Tviteru pričali kako je Novak "drama queen". Šta je sad? Maca pojela jezik?
Ah, da, znamo šta je sad problem, a to su Federerove godine o kojima slušamo zadnjih bukvalno 10 godina kao da je on jedini koji stari, a svi ostali su stali na 21. godini.

takow

pre 5 godina

I Novak se folira? Novak je prosto takve konstitucije da mu, više nego ostalima, smetaju vrućina i vlaga. Kao što vidimo, godine stižu i Rogera koji je pritom igrao predveče za razliku od Novaka.

Sretenko

pre 5 godina

Nisu njemu problem vrucina, Milman, Djokovic. Vec sto je ispao pre cetvrtfinala i finansijski ostao u minusu, veliko je to opterecenje.

Nenad

pre 5 godina

sve je istina sto je rekao ali surovo je to moj rodjo jer djokovica konstantno stavljaju da igra u vremenu kada mu to najmanje odgovara..postoje ljudi koji su losiji teniseri ali jedmostavno vremenske prilike im ne smetaju i onda to dodje do izrazaja..iako je Novak dobio 3:0 disao je na skrge...i to mu nije prvi mec da se bori ne sa protivnikom nego sa prirodom..ono sto nas sve raduje jeste sto novak dobija i u ovakvim uslovima i sto je njegov tenis kada mu uslovi dozvoljavaju vanzemaljski i siguran sam da tada ne moze niko da ga dobije!!! Sabac ceka 14.titulu idemo Nole

Andjela

pre 5 godina

Da, videla na raznim sajtovima kako Nolovci lažu da j Nole morao da igra po suncu a Rodza noću. zašto lažete: druga runda: Federer-Paire 14h, Novak-Sangredn uveče, treća runda: Federer-Kirgios u 14h, takođe nadal-Kačanov u 14h a Nole-Gaske uveče..

Eto, tako

pre 5 godina

Ne vredi, nebo i zemlja da se prevrnu, ali on neće reći da je protivnik pobedio zato što je bio bolji.
Kakav egoista, to je strašno, kao da je Milman disao neki drugi vazduh.
Nikad kraja licemerju ovog čoveka.
Ono što ga sad čeka je samo pad, više nikada neće osvojiti GS, a Rafa i Novak će odlučiti ko će na kraju biti GOAT.
Ovaj se više ne pita ništa.

Ciki

pre 5 godina

E moj Rogere! Zamisli da si tri partije igrao kao Nole u 2 popodne, na 36 stepeni i 90 posto vlažnosti. Budi srećan što si i stigao do ovde. Polako ti da se spremaš za penziju.

Igorko

pre 5 godina

Samo da znas Nole ti je zamerio sto si izgubio jer je mislio opet da te preslusa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (6ar, 4. septembar 2018 10:20)

Da ge preslusa teze ali da ga preslisa sigurno

ja

pre 5 godina

Vecernji termin, krov, sve sto je bilo do organizatora je ucinjeno. Medjutim vlagu nisu mogli da uklone. Rodzer u jednom trenutku napominje da je igrao i na 50 stepeni, pa mu nije bio problem, ali ne shvata da je vlaznost vazduha bitniji parametar. Kada nema vlage, mozes da igras na visokoj temperaturi bez ikakvih problema. A treba znati i da vise nije mlad.

King Roger

pre 5 godina

Nolo jeste igrao po vrucini ali ocigledno to njemu manje smeta a i mladji je nisu bre svi isti na vremenske prilike.Gde je Bazel a gde beograd.Djokovic cesto i glumi kao da pada a odigra svaki put sve bolje.A i uvece je veca vlaga dok je danju veca vrucina ali manja vlaga pa je i lakse popodne.Nemojte bre sve da iskrivljujete i da Noleta predstavljate kao nekog heroja koji se bori protiv svih i svi ga mreze jer je iz Srbiji i sve te gluposti bla bla bla.

majtimajk

pre 5 godina

"igrao sam i na 50 stepeni,.... ono jednom, ...... pre jedno desetak godina"..., mm..aaaa...kmeee ...ma..ma... oznojile mi se gacice... mama, dodji presvuci tvog Rokicu... kmeeee, maaaa!" ahahahahahahahahahahaha!

sasa jokic

pre 5 godina

Civek je rekao sta je imao, kako se osecao, i sta sad? Videlo se da mu nisu sve ovce na broju. Godine cine svoje, mada su uslovi stvarno nezapamceno teski za sve, ali mladji ipak lakse podnose.
Mislim da je Rodzer odradio svoje sto se GS i mastersa tice. Osvojice mozda jos neki 500 gde ne igraju svi.

MasterMind

pre 5 godina

Eto i razloga zašto nema krunu ovdje 10. godina. Uslovi kidaju... Neka i na AO sve gori od vrućine, u NYC vlaga kosi. Koliko god mislili da Federera povlašćuju noćnim terminima, to ubija. Vlažnost je tada ekstremna. On više nije na top nivou što se tiče fizikalija, pa je to i dodatni problem. Sve u svemu, to bi bilo to od Rodžera. 38. godina, svakoga stiže to. Njemu svaka čast kako se toliko dugo nosio. U 32. - 33. godini Hjuit i ta njegova kompanija odsvirala svoje, a RF blizu četrdesetih uzima Slemove, dere ove mlade, igra konstatno, pa i dolazi do 1. mjesta na svijetu.. I dalje je za taj novi talas TATA. Ali kada dođe igrač, poput Milmana, koji zna da nema šta da izgubi, pa počne da raspljuje sa bejzlajna, pusti ruku, igra opušteno, i ako to sve ulazi, onda dolazi do ovoga. U kombinaciji sa Federerovim greškama, desi se ispadanje. Ovo više neće biti senzacija, već stvar koja će postati normalna.. Svakako ne očekujem penziju još, ali nova redukcija turnira definitivno.. Da dođe do 100+ trofeja, i biće vrhunski.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

Pocela vrucina mnogo da 'smeta' Rodji, da si igrao termin pre kad je Nole igrao sigurno bi mu vise 'prijalo'. Ali izgleda da vrucina nije toliko uticala na igru njegovom protivniku, ili kad je vruce samo Rodji smeta, uvek je bio 'povlascen' i to kroz celu karijeru, u vecernjim terminima, pod zatvorenom terenu da ga slucajno 'ne remeti' moguca kisa, mala odsutpanja od termina prethodnih meceva koje je igrao, sve sto je moglo. Pricali o tome i Nadal i mnogi drugi, ali sad su bas bili organizatori 'zli' prema Rodji, siroti Rodja igra po suncu i vrucini a vidimo da to nikako nije 'navikao', mozda da se na vreme 'navikavao' ne bi bio ovako 'neotporan' na vrucinu. Predlazem da sledeci put na Rodjinoj strani stave mobilne klima uredjaje da ga lade dok servira ;)...

limenka

pre 5 godina

Brate ležim u krevetu mrtav bolestan, kosti me bole. Ne mogu da gledam, oči mi suze. Nema šanse da dođem večeras. Odložićemo za neki drugi put. Izvini, naći ćeš nekoga za večeras. Čujemo se

mix

pre 5 godina

Sta bre hoce ovaj Novak,ne valja mu kad igra uvece,ne valja kad igra vecernji termin,sve mu se vrti.Sta bi bilo da je igrao kao Federer po najvecoj vrucini.
Ahahahhaha.

srle

pre 5 godina

Federere brate potpuno te razumem. I ja kad udjem negde gde nema strujanja vazduha krenem da se znojim pa onda mi bude nepirijatno pa se znojim jos vise. Mogu misliti kako je kad te gleda ceo stadion i milioni ljudi... Panic attack.

us open

pre 5 godina

Sve je istina . To se videlo, stvarno se mucio celo vreme je bio zadihan i umoran i znojio se mnogo. Nikako ne treba osporiti odlicnu igru Milmana zasluzeno je prosao, ali RF je bio sprecen da pruzi maximum.

мики

pre 5 godina

Никад тај неће да призна да је противник био бољи. Увек је само он у питању. Ја, ја и само ја.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Marko Marković

pre 5 godina

We're not growing stronger
We ain't getting younger
We're not going nowhere
'Cause life has passed us by
(The Godfathers: Life Has Passed Us By, sa albuma More Songs About Love & Hate, 1989.)

green grass

pre 5 godina

bez veze, bas sam prizeljkivao duel sa Djokovicem, jer bas ti dueli sa Federerom daju Djokovicevoj karijeri jednu potpuno drugu dimenziju. imam utisak da organizatori jos uzivaju jer teniseri otvoreno govore o teskim uslovima za igru.

King Roger

pre 5 godina

Nema veze Rodzo znamo da si najbolji i uvek ces biti.To sto je izgubio neke meceve samo zbog uslova ili isrcpljenosti kao u sinsinatiu ne znaci da nije najbolji.Da su optimalni uslovi lagano bi ga dobio i osvojio us open.Samo napred.Uvek za Federera.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Nije posteno, Fedefer igra na 50 stepeni, a Milman na 25, plus ga sve vreme hlade. Jel se tako tretira legenda? Zasto ga nijednom nisu stavili u dnevni termin kada su mnogo prijatniji uslovi na suncu? Sramota.

dimiculus

pre 5 godina

Kad je Novak to pričao neki su ga pljuvali, da vas čujem sad? Ako se dobro setim i sam Rodžer je govorio kako se Novak stalno žali na uslove, eto ti ga sad loknice

Жеља

pre 5 godina

Добро си и довде стигао са обзиром на године и конкуренцију. Играј голф као Сколс и Гикс!

Djenka

pre 5 godina

Rekoh posle Wimbldona da je to sve od Federera na Slemovima. Godine cine svoje. Steta sto necemo gledati jos jedan klasik, ali nije ni ovako lose, Nole ce imati manje praznjenje, pre svega emotivno. Daleko je i dalje titula, polufinale Cilic ili Nisikori, dva dobra igraca na US openu, pa onda Rafa. Ajmo Nole, ovaj voz nemoj da propustis

it’s my life

pre 5 godina

Trebali su da odlože meč kada vreme bude povoljno.Kada ti nisi mogao da dišeš u noć,kako je bilo Djokovicu da igra svaki meč na podne kao da je 245 teniser sveta?

dimiculus

pre 5 godina

Kad je Novak to pričao neki su ga pljuvali, da vas čujem sad? Ako se dobro setim i sam Rodžer je govorio kako se Novak stalno žali na uslove, eto ti ga sad loknice

it’s my life

pre 5 godina

Trebali su da odlože meč kada vreme bude povoljno.Kada ti nisi mogao da dišeš u noć,kako je bilo Djokovicu da igra svaki meč na podne kao da je 245 teniser sveta?

Mrkva

pre 5 godina

Aha, kad se Novak žalio na uslove pre par dana pojavio se i Džimi Konors da popuje, a Federerovi navijači su na Tviteru pričali kako je Novak "drama queen". Šta je sad? Maca pojela jezik?
Ah, da, znamo šta je sad problem, a to su Federerove godine o kojima slušamo zadnjih bukvalno 10 godina kao da je on jedini koji stari, a svi ostali su stali na 21. godini.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Nije posteno, Fedefer igra na 50 stepeni, a Milman na 25, plus ga sve vreme hlade. Jel se tako tretira legenda? Zasto ga nijednom nisu stavili u dnevni termin kada su mnogo prijatniji uslovi na suncu? Sramota.

мики

pre 5 godina

Никад тај неће да призна да је противник био бољи. Увек је само он у питању. Ја, ја и само ја.

Nenad

pre 5 godina

sve je istina sto je rekao ali surovo je to moj rodjo jer djokovica konstantno stavljaju da igra u vremenu kada mu to najmanje odgovara..postoje ljudi koji su losiji teniseri ali jedmostavno vremenske prilike im ne smetaju i onda to dodje do izrazaja..iako je Novak dobio 3:0 disao je na skrge...i to mu nije prvi mec da se bori ne sa protivnikom nego sa prirodom..ono sto nas sve raduje jeste sto novak dobija i u ovakvim uslovima i sto je njegov tenis kada mu uslovi dozvoljavaju vanzemaljski i siguran sam da tada ne moze niko da ga dobije!!! Sabac ceka 14.titulu idemo Nole

Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Ove godine na Australian openu je Federer odigrao sve meceve u vecernjem terminu, sa upaljenim klima-uredjajima, plus su mu Hjeon Cung i Marin Cilic predali meceve u polufinalu i finalu. To mu je odgovaralo, licemjeru... sjecam se da je nakon toga na B92 portalu bilo oko 300 Fedex-antiNole komentara u kojima su slavili 20-tu titulu. Ja sam tada rekao da je sve to jadno i namjesteno i "popio" sam gomilu minusa. Pitanje: gdje su sada ti Fererovi kvazi-navijaci?

Djenka

pre 5 godina

Rekoh posle Wimbldona da je to sve od Federera na Slemovima. Godine cine svoje. Steta sto necemo gledati jos jedan klasik, ali nije ni ovako lose, Nole ce imati manje praznjenje, pre svega emotivno. Daleko je i dalje titula, polufinale Cilic ili Nisikori, dva dobra igraca na US openu, pa onda Rafa. Ajmo Nole, ovaj voz nemoj da propustis

ernesto che

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.
(stolica, 04. septembar 2018 11:37)

Kao prvo, federer bi u penziju jos pre dve, tri god ali se boji nadala i djokovica i obaranja rekorda po broju gs, i na svaki nacin pokusava da ih spreci u tome. Kao drugo, vidi da su ove nove generacije izgubljene u prevodu i da jos moze igrati i vise nego ravnopravno, samo na osnovu iskustva i jake glave i da moze osvojiti neki gs, ako ima srece da novak i rafa ispadnu ili budu povredjeni. Kao trece, on je germanskog mentaliteta i sam je priznao da nikad nije mislio da ce igrati u ovim godinama, ali ga situacija naterala, jer ne zeli da se preda i prepusti tron(logicno). Naravno, sve sto radi je potpuno legalno, ali nece u penziju i kruzice kao "crveni baron" i cekati da kljucne neko zrno.

Vanja

pre 5 godina

Nije lako kada tvoj favorit izgubi, ali kada tebe lično pokopa, kao Federer svoje obožavatelje ovde, time što se CEO intervju žali na vrućinu i vlagu, pa se još pravda kako je protivniku bilo lakše jer je u svom rodnom Brizbejnu na to navikao,onda mora da je baš blam. Danima su prozivali Novaka što ga vrućina ometa, ali eto, karma je čudo. #karmaisabitch

Aleksa

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stolica, 4. septembar 2018 11:37)

Навијач сам Федерера, Ђоковића, Надала, Сампраса, Агасија, Гуге, Едберга, Мустера и још понеких за које је вредело навијати, ако је потребно да се то наведе....
"Губитнички менталитет"? "наредних пар година креће око десетог места" "четвртфинала грендслемова"???? Пријатељу јеси ли се ти некад такмичио у нечему? Прођи тениским теренима по свом граду, питај има ли каква рекреативна лига да се игра, па види људе који играју. Види колико воље имају кад после целодневног посла оду да се такмиче, да сат или два проливају зној за ништа. Па онда погледај колико се милиона клинаца добаци до једног АТП бода, а онда се ту врти по квалама за неки челинџер....десето место лоше? Четвртфинале лоше? Однос према реченици "а сад пензија" је довео тебе ту где јеси, а Федерера тамо где је Федерер....ти прижељкујеш пензију, а он се бори да у њу не оде никад....

majtimajk

pre 5 godina

"igrao sam i na 50 stepeni,.... ono jednom, ...... pre jedno desetak godina"..., mm..aaaa...kmeee ...ma..ma... oznojile mi se gacice... mama, dodji presvuci tvog Rokicu... kmeeee, maaaa!" ahahahahahahahahahahaha!

Milutin

pre 5 godina

Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxcx, 4. septembar 2018 10:13)

Da, da, Federeru može i posle ponoći da bude vrućina i opravdanje za izgubljeni meč, a Noletu ne sme da zasmeta ni sunce u sred dana jer tobože "ustvari mu nije ništa".

Djordje NS

pre 5 godina

Hahaha... A kad si to ti igrao na 50 stepeni? Hajde podseti nas sa kratkim pamćenjem (nisam Batko). On nije mogao da diše a igrao na 28 celzijusa u 23h a Nole igrao u 15h. Ne možeš ništa zameriti organizatorima, eto, baš sve su pokušali da te proguraju do finala ali...

biće bolje

pre 5 godina

Ne može se preskočiti pola sezone i igrati samo završnica velikih turnira. Treba ući u ritam, i biti konstantan. Ali odličan rezultat za legendarnog Federera.

Džoni

pre 5 godina

Polako ljudi! Veliki sam Noletov navijač i ne mogu da razummem naše ljude koji navijaju protiv njega, ali svo poštovanje Federeru! Čovek sa 37 godina još uvek na top nivou i to je za respekt. Logično je da bude sve više ovakvih poraza jer ipak njegovo telo mora da pokaže i poneku slabost u tim za profesionalne sportiste veoma poznim godinama. Logično je da već i Nadal i Nole počnu da polako posustaju ali se to ne događa jer jednostavno nema mladih snaga koje bi se dominantno nametnule. Svaka čast svoj trojici jer kad oni odu (a moraće jednom) ostaće velika praznina u muškom tenisu. Biće nešto slično kao u ženskom gde izuzimajući Serenu(koja je isto u zrelim godinama) niko nema kontinuitet i posle titule na jednom turniru ispadaju u prvom kolu drugod i sl.

Realno

pre 5 godina

" Da, videla na raznim sajtovima kako Nolovci lažu da j Nole morao da igra po suncu a Rodza noću. zašto lažete: druga runda: Federer-Paire 14h, Novak-Sangredn uveče, treća runda: Federer-Kirgios u 14h, takođe nadal-Kačanov u 14h a Nole-Gaske uveče.."

Mozda nebi bilo lose da pogledas, kolika je tada temperatura bila, nekih 24-25 stepena, mislis da je to slucajno da je bas tada Roger igrao po podne???

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Ноле и Соуза се истопили у дневном термину, а овом пензосу било превруће у ноћном... седи један Рођо...

dado

pre 5 godina

e moj rodjo, razumijem ja tebe, ali ti si od svih top igraca danasnjice, dakle nadala i noleta, najvise privilegiran sto se satnica tice....
vlaznost gore dole, imas 37 punih godina i tijelo vise nije isto kao sa 25,26.....osvojio si ao 2x zaredom, a tamo "dole" nije da su bas ljudski uslovi.....sve u svemu, steta, ja se veselio srijede, ali eto....jos uvijek se je veselim...

Aurora

pre 5 godina

Andjela, kada je Rodje igrao u dnevnim terminima temperatura je bila deset stepeni niza. I sam je rekao da su dobri uslovi za igru. Nije isto kada igras na 25 ili 35 stepeni. A ta dva puta je bilo od 23 do 25 stepeni. Kada sam videla vreme u NY za nedelju dana tacno sam znala kojim danima ce Rodju eventualno staviti u dnevni termin - i tacno je tako i bilo.

nik

pre 5 godina

Sta cemo sad?.Kad se Novak zali na uslove onda je kmeca I samo on nesto kuka.,A kad Fed to kaze onda je mucenik I ispade da ovo nije Ni izgubio.Da ga I nije Milman pobedio nego vreme.Lep izgovore za njega I njegove zaljubljenike

LondonCalling

pre 5 godina

Meni nesto nije jasno..
Ja razumem da neki ljudi u Srbiji (pogotovu u okruzenju) navijaju za Federera, Nadala, Del Potra (ili neke druge tenisere..), sve je to normalno. Ali ne mogu da razumem zasto stalno pominju Djokovica u negativnom smislu? Stice se utisak da oni u stvari i ne navijaju za sve te tenisere, nego ciljano navijaju PROTIV jednog..
Naravno, u tu grupu "navijaca" se mogu strpati i svi oni Novakovi navijaci koje vise obraduje Federerov ili Nadalov poraz, nego Noletova pobeda..
Nije li to malo bolesno?

Pavle

pre 5 godina

E zbog ovakvih izjava je Federer miljama daleko od pravog sportiste. Majku mu toliko titula i godina imas i ne mozes da kazes danas je protivnik bio bolji, negoneki razlozi.

veljko

pre 5 godina

Sramota a zamislite da je igrao u pola 3 po lokalnom vremenu kad i Đoković! Nadam se da Đoković od sada igrati u večernjim terminima... Mada teško licemeri sa zapada misli o svemu...

Neven

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi?

koji deda ciji deda????

pre 5 godina

Daj odplovite vise sa tim deda Federer...mladji me 3 godine a ja momak.Trcim 20 krugova po 400 metara a sa 20 godina nisam mogao 2...dobro vise se pilo ali jbg...dacu vam ja dedu...sta vi svi imate 4 godine pa vam je 37 deda

limenka

pre 5 godina

Brate ležim u krevetu mrtav bolestan, kosti me bole. Ne mogu da gledam, oči mi suze. Nema šanse da dođem večeras. Odložićemo za neki drugi put. Izvini, naći ćeš nekoga za večeras. Čujemo se

?

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.
(BODIBOND, 04. septembar 2018 11:46)

Na Vimbldonu polufinale, sad osmina, ako se vrati jos spremniji, bice trece kolo.

Ciki

pre 5 godina

E moj Rogere! Zamisli da si tri partije igrao kao Nole u 2 popodne, na 36 stepeni i 90 posto vlažnosti. Budi srećan što si i stigao do ovde. Polako ti da se spremaš za penziju.

mix

pre 5 godina

Sta bre hoce ovaj Novak,ne valja mu kad igra uvece,ne valja kad igra vecernji termin,sve mu se vrti.Sta bi bilo da je igrao kao Federer po najvecoj vrucini.
Ahahahhaha.

Nike

pre 5 godina

Samo jedno zapazanje, od kako je Roger presao sa Nike na Uniqlo, nije nista osvojio, a na GS ne moze 1/4 da prodje :) Nisam pobornik teorija zavera, ovo je samo fun fact :)

Marko

pre 5 godina

Federeru druže, i ja sam nekada sa ekipom mogao celu noć da pijem ali godine me stigoše i više ne mogu.... teško mi.... penzija, matori...

MasterMind

pre 5 godina

Eto i razloga zašto nema krunu ovdje 10. godina. Uslovi kidaju... Neka i na AO sve gori od vrućine, u NYC vlaga kosi. Koliko god mislili da Federera povlašćuju noćnim terminima, to ubija. Vlažnost je tada ekstremna. On više nije na top nivou što se tiče fizikalija, pa je to i dodatni problem. Sve u svemu, to bi bilo to od Rodžera. 38. godina, svakoga stiže to. Njemu svaka čast kako se toliko dugo nosio. U 32. - 33. godini Hjuit i ta njegova kompanija odsvirala svoje, a RF blizu četrdesetih uzima Slemove, dere ove mlade, igra konstatno, pa i dolazi do 1. mjesta na svijetu.. I dalje je za taj novi talas TATA. Ali kada dođe igrač, poput Milmana, koji zna da nema šta da izgubi, pa počne da raspljuje sa bejzlajna, pusti ruku, igra opušteno, i ako to sve ulazi, onda dolazi do ovoga. U kombinaciji sa Federerovim greškama, desi se ispadanje. Ovo više neće biti senzacija, već stvar koja će postati normalna.. Svakako ne očekujem penziju još, ali nova redukcija turnira definitivno.. Da dođe do 100+ trofeja, i biće vrhunski.

miodrag

pre 5 godina

Pomoc za Starca Focu od 100 ljeta. Uplate se primaju na Z.R broj
№1№1№1Novak1320112016
Ispadanje u ranoj fazi US opena, pre cevrt-finala, je ozbiljno ugrozilo egzistenciju mnogobrojnog Focinog tima, zene mu Mirke i nepunoletno cetvoro dece, dadilje, njanjke…..

Draža

pre 5 godina

Nikad nisam video Federera skroz mokrog od znoja kao sada. Đoković je imao sreće jer ni on nije mogao da diše, a Sousa se nije mučio s time. Sva sreća pa je uspeo da završi u tri seta.

Жеља

pre 5 godina

Добро си и довде стигао са обзиром на године и конкуренцију. Играј голф као Сколс и Гикс!

Gokica

pre 5 godina

Pa bojkotujte ih sledece godine kad nece da vam naprave normalne termine za igru...stvarno je nenormalno da se igra na 35 do 40 stepeni...umrece neko i posle sta....izvinjavace se.

Ima li nade?

pre 5 godina

Gotovo da bih smeo da se kladim da je namerno izgubio, jer zna da ne moze da se suptostavi Djokovicu, a poraz od njega mu je kao tri ovakva.

Vračarac

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi? 
(Neven, 04. septembar 2018 11:32) 

Nije to narod. To su nolobotovi. To je specijalna vrsta.
(laza, 04. septembar 2018 12:02)

Narod druže, narod. Takvi smo vekovima. Delimo se, vređamo, likujemo smrti komšijine krave, ubijamo svoje lidere (pre svega one koji vrede i žele da nešto isprave), mrzimo da drugi imaju predrasude prema nama, a šampioni smo u predrasudama i generalizovanju svega tuđeg. "Truli zapad" je postao narodna izreka, a uspeh se vazda nije praštao. Jeste narod.

Zurkolomac

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi;
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac;
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide;
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...

Od bisera ogrlica

pre 5 godina

Federer i Novak – dva najbolja tenisera
Federer i Novak – dva najpopljuvanija tenisera
Neverovatno.
A većinu komentara kao da pišu dečica.
Poražavajuće.

Blizina

pre 5 godina

Zao mi je sto ovo kazem ali izgeda da je sada stvarno Federer blizi nego ikad kraju karijere. Mislim da ce odigrati jos sledecu sezonu i to je to. Juce nije bilo zara u njegovoj igri, nekako i kada je gubio izgledao je ravnodusno, na mrezi kada je cestitao protivniku bio je skroz opusten, kao da je dobio mec. Na ceremoniji protiv Djokovica u Sinsinatiju izgledao je isto tako, kao da je svestan da je ovo kraj fenomenalne karijere. Skidam kapu za sve majstore!

oxydant

pre 5 godina

Namerno si izgubio i pobegao od Novaka kao na Wimbledonu.
(Delije Sever, 4. septembar 2018 10:12) # Link komentara

Kad je Roger predao finale Novaku tobož povređen,a posle 5 dana igrao u Novom
Sadu za DC znajući da je Novak ranije već otkazao učešće.

Alek

pre 5 godina

Zašto ne kažeš, izgovoriš, prevališ preko usta, da je Milman bio jednostavno BOLJI OD TEBE! Ali ne! Ne želiš da priznaš! A jednostavno te je nadigrao, šiškice umišljena! Jako, jako loš čovek i NIKAKAV sportista, koji pokriva to nekakvom lažnom uglađenošću. Običan folirant. Nole je za njega IZMISLIO i sport i život.

?

pre 5 godina

Najjače je sto NDJ fanovi ne znaju da su obojica igrali po dva meča u noćnom, odnosno dnevnom terminu. To sve govori o njima.
(sale1907, 04. septembar 2018 11:00)

Najjace je sto hejteri NDJ znaju da je Federer dobio dnevni termin kad je najavljena niza temperatura.
Ni u Beogradu nije bilo isto juce i u petak npr.
Da li to nesto govori o njima?

srle

pre 5 godina

Federere brate potpuno te razumem. I ja kad udjem negde gde nema strujanja vazduha krenem da se znojim pa onda mi bude nepirijatno pa se znojim jos vise. Mogu misliti kako je kad te gleda ceo stadion i milioni ljudi... Panic attack.

Kole

pre 5 godina

Mislim da je procenio da nema Šanse protiv Novaka, pa se nije ni trudio da ide mečki na rupu. Njega najviše bole porazi protiv Noleta,npa.uvek gleda da ih eskivira.

asd

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi;
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac;
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide;
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...
(Zurkolomac, 4. septembar 2018 11:25)

Svaka ti cast!

Predo

pre 5 godina

Nikada nisam bio obžavatelj Federera, ni pre pojave Novaka, a ja sam i tada sa istom pažnjom gledao tenis, pošto sam ga i igrao, ali budimo realni , nije fer kada lošiji teniser prođe, jer bolej podnosi ekstremne uslove. Milman očigledno fantastično podnosi ove uslove, za razliku od svojih protivnika (Fonjini, Kukuškin, Federer), koji bi ag verovatno dobili u normalnim uslovima. Ovde je interesantno da je Federer pravio greške u odlučujućim poenima, što je stvarno nesvojstveno ne samo njemu, nego svim najboljim. Ekstremni uslovi se predviđaju i narednih dana, sa vlažnošću vazduha iznad 90%. Ako bude preko 100%, možda Milman i osvoji turnir.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Makar Rodzer nije predao mec protivniku kao Djokovic Rodiku na AO vec je stoicki izdrzao i borio se do kraja.
(BODIBOND, 4. septembar 2018 11:48)

Ti bre kad već pišeš ovde 25 sati dnevno, de potrudi se da BAR JEDNOM napišeš nešto što će BAR MALO da ima smisla! Taj koji je sinoć stoički izdržao i napravio senzacionalan i poprilično težak neočekivan poraz je U DŽEMPERU upravo protiv Noleta jednom izašao na teren i rekao da nije spreman da se Noletu u tom trenutku suprotstavi! Koliki si ti kompleksaš dečače! Ne mogu da verujem! De bre OPUSTI SE, sve ovo je SAMO SPORT i ZABAVA, ne uništavaj svoju mentalnu (ne)stabilnost ovim strašnim kompleksima koji te drmaju non stop!

Jax Teller

pre 5 godina

eh moj Roger, možda jesi najbolji igrač svih vremena, i ako ja to tako ne vidim, ali kao čovjek nisi ni u top 100! ući od Nadala,Noleta i Delpa šta je pravi sportista!

srle

pre 5 godina

Sta bi tek bilo da je Federer igrao u dnevnom terminu? Ruku na srce, nije to bio onaj stari Federer, mnogo je gresio pa Milman nije morao da igra nista specijalno. Ali opet nekulturna publika je bila protiv Milmana. Da li se sada Rodzer seca onih nekorektnih izjava na racun Djokovica kad je morao da preda Rodiku 2009 u Australiji? Evo sta se njemu sad dogadja, prakticno zbog vremenskih uslova izgubio je mec. Zato svi volimo Novaka, nikad, ali nikad ruznu rec nije rekao za Federera i Nadala.

green grass

pre 5 godina

bez veze, bas sam prizeljkivao duel sa Djokovicem, jer bas ti dueli sa Federerom daju Djokovicevoj karijeri jednu potpuno drugu dimenziju. imam utisak da organizatori jos uzivaju jer teniseri otvoreno govore o teskim uslovima za igru.

nolefan

pre 5 godina

Nije stvar u tome koliko je stepeni vec kolika je vlaznost a ona je bila visoka.Novak je poceo mec u 14 casova LT temperatura bila visokai vlaznost visoka.Oblaci pritisli.Disao kao riba na suvo.Ali Rodzer je imao teze uslove jer se kasnije smanjuje tepmeratura a povecava vlaznost ai godine su tu.Novak je sa Rafom igrao ono epsko finale na AO sest sati po ogromnoj vrucini predvece ali je imao pet godina manje

Sretenko

pre 5 godina

Nisu njemu problem vrucina, Milman, Djokovic. Vec sto je ispao pre cetvrtfinala i finansijski ostao u minusu, veliko je to opterecenje.

iz prve ruke

pre 5 godina

Moj sin je pre par meseci bio u Brizbejnu i jedva je "preživeo" tih nedelju dana koliko je bio tamo.Tako da moguće da je Milman malo otporniji od drugih na vlagu.

vlasta

pre 5 godina

Koliko zluradih komentara ima.Nazalost vecina..Koliko samo mrznje.Gde mi to idemo,kao ljudi?
Covek izgubio,pozalio se na teske uslove.Pohvalio protivnika,kako se sjajno snasao u teskim uslovima..I sta?
Ne znam cime je to ovaj covek zasluzio.Toliko mrznje prema njegovoj licnosti,ili radosti zbog njegovog neuspeha.
Neki ga salju u penziju..Kakvi su to poznavaoci sporta?!Pa svaki gem koji odigra ovaj covek je dobitak za sport I ljubitelje sporta.
I sto se tice vremenskih uslova..Verovatno je lakse igrati na pustinjskih 50,nego na tropskih 30.Vlaga je najgora stvar..
I ako.slicajno bude citao,da se obratim I njemu.Nismo mi u Srbiji svi takvi,kao vecina komentatora ovde.Ima nas koji volimo svoje,ali I izuzetno postujemo tudje.Pogotovo takve sampione,iako su cesto pobedjivale nase asove.
Ziv bio,I da te jos gledamo u okrsajima sa najvecim rivalima!

laza

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi?
(Neven, 04. septembar 2018 11:32)

Nije to narod. To su nolobotovi. To je specijalna vrsta.

Eto, tako

pre 5 godina

Ne vredi, nebo i zemlja da se prevrnu, ali on neće reći da je protivnik pobedio zato što je bio bolji.
Kakav egoista, to je strašno, kao da je Milman disao neki drugi vazduh.
Nikad kraja licemerju ovog čoveka.
Ono što ga sad čeka je samo pad, više nikada neće osvojiti GS, a Rafa i Novak će odlučiti ko će na kraju biti GOAT.
Ovaj se više ne pita ništa.

C i n i k

pre 5 godina

Pa videlo se po Nolu
koliko je vreme lose bilo za vrhunski sport. Njega su i godine stigle,37,38 g je mnogo za taj nivo tenisa..ali ako mu je lakse,ionako bi ga Nolo pojeo za dorucak...

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),
(xxcx

Poštovani, bilo bi lepo da se odlučite, da li je i Noletu bilo teško ili se folirao jer se iz Vašeg komentara to ne da zaključiti.

Алек

pre 5 godina

@Pavao, 4. septembar 2018 12:34

Хах, какав јед и злоба човече?! Ми Срби Имамо једног од највећих свих времена! ОСећај је само - понос и радост! Јед и злоба су изгледа твоје осећање, не? Али види овако Павао: прочитај поново шта је Федерер изјавио, па онда поново прочитај мој коментар, надам се да ћеш тада разумети. А што се тиче последње реченице твог коментара и у контексту онога што провејава, могу само да констатујем да си ти једини овде коме је тешко да живи са собом. Навијај за Ћорића и Чилића, јесу две класе испод Нолета, али шта ћеш, то имате. И да, и мање злобе према нама, Нолетовим навијачима, пуно је здравије. Поздрав!

ja

pre 5 godina

Vecernji termin, krov, sve sto je bilo do organizatora je ucinjeno. Medjutim vlagu nisu mogli da uklone. Rodzer u jednom trenutku napominje da je igrao i na 50 stepeni, pa mu nije bio problem, ali ne shvata da je vlaznost vazduha bitniji parametar. Kada nema vlage, mozes da igras na visokoj temperaturi bez ikakvih problema. A treba znati i da vise nije mlad.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Žoržo

pre 5 godina

Prvi put mi je žao što je Federer ispao. Ali iskreno. Pobediti čoveka od 37 godina i to slaviti kao najveći uspeh u životu, malo je. U stvari, da su bili bolji uslovi, ni to ne bi uspeo Milner.

absolutezero

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi; 
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac; 
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide; 
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...
(Zurkolomac, 04. septembar 2018 11:25)

Ako imaš više od 12 godina situacija je alarmantna.

Maximillian

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.
(BODIBOND, 04. septembar 2018 11:46)

Jos si na tastaturi? E pa vidis decace on je od tih gubio kada je bio povredjen i kada se posle povrede vracao.A onda Vimbldon, Cincinati i sada koraca ka USO,Sangaju,Parizu,Final Mastersu a onda AO

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

Čekaj, stani, vidi, pazi, gledaj... A a a a a, zar Novak nije folirant, zar je to Nole sve bio u pravu?

Neeee, ipak je Nole folirant a, eto, najveći svih vremena nije, teže je za igrati u 22h negoli u 14h.

stolica

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.

neko iz mase

pre 5 godina

Sada se njegovi fanovi sazaljevaju nad njime u sebi , a cisto sumnjam da ce se drznuti da to i napisu ovdje , jer Novaka osudjuju , ismjevaju i sta sve ne kada da i blazu izjavu , a igra po suncu gdje je temperatura i 15 stepeni veca nego nocu , a uslovi samim time drasticno tezi!

Ovaj turnir je samo po finansijama veliki , organizatori , sa odredjivanjem termina Novaku kada je 30+ da igra danju i Rodzeru kada je ispod 25 , pa kao i on je igrao dnevne meceve , bukvalno sve rade u korist Federera i ponasaju se u skladu sa NY publikom.Ne zna se koji su jadniji u ponasanju?!Nije tenis za svakoga.Bolje da zamjene mjesto sa Indian Velsom tj da se u NY igra masters , a tamo GS.Zbog organizacije i publike bi ih igraci vise preskakali nego Toronto i Sinsinati...

Igorko

pre 5 godina

Samo da znas Nole ti je zamerio sto si izgubio jer je mislio opet da te preslusa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (6ar, 4. septembar 2018 10:20)

Da ge preslusa teze ali da ga preslisa sigurno

Mare

pre 5 godina

Pitali novinari Federera šta treba da uradi Novak da bi pobedio ovog Australijanca i on kaže da će moći Novak to, ali ako budu ovakvi uslovi biće mu jako teško. Vlažnost vazduha uveče je bila veća nego preko dana kad je Novak igrao, da li je 5 stepeni viša ili niža temp nema veze, važna je vlažnost, jer je tada veoma teško za disanje, a Novak je stalno kuburio s tim tokom karijere. Tako da, biće teško ako se vreme malo ne promeni za dva dana. Takođe ovaj je iz Brizbejna gde je najveća vlažnost na svetu, pa je čovek na to navikao, tako da je u prednosti s kojim god igračem igrao.

A to što ovde ljudi pljuju po Federeru govori o njihovim velikosrpskim kompleksima. Feđa i Nole se gotive u poslednje vreme, Feđa je i pre nedelju dana rekao da jedva čeka da učestvuje na Lejver kupu i tu je istakao najviše zbog Noleta. Tako da, oladite više sa pljuvanjem, i po jednom, i po drugom, uživajte malo u tenisu, ako ga stvarno i volite .

kneža

pre 5 godina

Rodžera nemogu da smislim!,ali u ovom slučaju pošto sam blizu NY, Nole je imao bolje vreme, vlažnost vazduha u ponoć je bila nepodnošljiva!

takow

pre 5 godina

I Novak se folira? Novak je prosto takve konstitucije da mu, više nego ostalima, smetaju vrućina i vlaga. Kao što vidimo, godine stižu i Rogera koji je pritom igrao predveče za razliku od Novaka.

ovo je strašno

pre 5 godina

Stanje nacije nam je odavno katastrofalno, komkretno ovo oko Djokovica je prevršilo sve moguce granice, pa se onda čudimo što su nam deca agresivna i puna mržnje. Ovo je sport, ovo treba da bude zabava a pretvorilo se u mržnu.

Fed

pre 5 godina

Svako moze da iznese kriticki svoj stav, ali vredjanje velikog sampiona je nespojivo sa tenisom. Iz njegovih izjava mozete tacno da uocite sta se desavalo i da naucite koji su prioriteti nekoga ko je najveci igrac svih vremena. Smanjite dozivljaj i fokusirajte se na sustinu zivota, bas onako kako nas je ucio V. Jerotic.

Marko

pre 5 godina

Sinoc je vlažnost vazduha bila 83%. Uslovi su brutalni ovde obično pred kraj Avgusta. Bas sam se radovao još jednoj Novakovoj pobedi nad kraljem.

Marko

pre 5 godina

Ove godine na Australian openu je Federer odigrao sve meceve u vecernjem terminu, sa upaljenim klima-uredjajima, plus su mu Hjeon Cung i Marin Cilic predali meceve u polufinalu i finalu. To mu je odgovaralo, licemjeru... sjecam se da je nakon toga na B92 portalu bilo oko 300 Fedex-antiNole komentara u kojima su slavili 20-tu titulu. Ja sam tada rekao da je sve to jadno i namjesteno i "popio" sam gomilu minusa. Pitanje: gdje su sada ti Fererovi kvazi-navijaci?
(Vlado Banja Luka, 04. sep

Pa u rupi.

xxcx

pre 5 godina

Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),

Andjela

pre 5 godina

Da, videla na raznim sajtovima kako Nolovci lažu da j Nole morao da igra po suncu a Rodza noću. zašto lažete: druga runda: Federer-Paire 14h, Novak-Sangredn uveče, treća runda: Federer-Kirgios u 14h, takođe nadal-Kačanov u 14h a Nole-Gaske uveče..

sasa jokic

pre 5 godina

Civek je rekao sta je imao, kako se osecao, i sta sad? Videlo se da mu nisu sve ovce na broju. Godine cine svoje, mada su uslovi stvarno nezapamceno teski za sve, ali mladji ipak lakse podnose.
Mislim da je Rodzer odradio svoje sto se GS i mastersa tice. Osvojice mozda jos neki 500 gde ne igraju svi.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Ostario je. Bilo je tesko ali ne toliko. Sinoc u to vrijeme sam vozio rodbinu na aerodrom i iako je bilo sparno ne toliko. Krivo mi je sto je izgubio jer sam se nadao velikom mecu sa nasim Noletom.

Kanidja PG

pre 5 godina

Radio je ventilator ali dzaba Rodjeni kengur te odvalio sinoc.
Pljuvali ste Novaka a 10tak mečeva je predato na US.
Novak je izdržao dva takva meča a siguran sam da njemu daleko najteže padaju ovakvi uslovi za igru.
Poznato je to kroz čitavu njegovu karijeru.
Najteži protivnik ove god na US i protiv čega jedino ne može da utiče.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

us open

pre 5 godina

Sve je istina . To se videlo, stvarno se mucio celo vreme je bio zadihan i umoran i znojio se mnogo. Nikako ne treba osporiti odlicnu igru Milmana zasluzeno je prosao, ali RF je bio sprecen da pruzi maximum.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

Pocela vrucina mnogo da 'smeta' Rodji, da si igrao termin pre kad je Nole igrao sigurno bi mu vise 'prijalo'. Ali izgleda da vrucina nije toliko uticala na igru njegovom protivniku, ili kad je vruce samo Rodji smeta, uvek je bio 'povlascen' i to kroz celu karijeru, u vecernjim terminima, pod zatvorenom terenu da ga slucajno 'ne remeti' moguca kisa, mala odsutpanja od termina prethodnih meceva koje je igrao, sve sto je moglo. Pricali o tome i Nadal i mnogi drugi, ali sad su bas bili organizatori 'zli' prema Rodji, siroti Rodja igra po suncu i vrucini a vidimo da to nikako nije 'navikao', mozda da se na vreme 'navikavao' ne bi bio ovako 'neotporan' na vrucinu. Predlazem da sledeci put na Rodjinoj strani stave mobilne klima uredjaje da ga lade dok servira ;)...

seki

pre 5 godina

Nije bitno za uslove ali koji je razlog zasto usporavaju podlogu na to su se americki teniseri bunili verovatno zele nadal opet da osvoji.

Boki

pre 5 godina

Nisam Fedov navijac,zao mi je sto je ispao,vise bih voleo da je to uradio Novak.
Svejedno,nikada ga nisam video ovako iscrpljenog i mokrog od znoja.
Verovatno da sa godinama slabije uspeva da se izbori sa ovako teskim vremenskim prilikama.

DaLanik

pre 5 godina

Sto ste bre dosadni sa tim penzijom, ne mora čovek da bude prvi da bi igrao. nek igra koliko hoće... isto ste i za Noleta pričali kad je počeo da gubi.... strašni balkanci...

Zurkolomac

pre 5 godina

Ja sam samo Rodja mali, jedino me brat Wilander uvek hvali;
Idealne uslove volim jako, jer onda ne moze da me pobedi bas svako;
Kod mojih botova Jumka i Batka, pamet je kao u ovna kratka;
Sta ce jadni sendvic im treba i zato mora da padne i neka greba...

Delije Čikago

pre 5 godina

Mislim da mu je ovo kraj, iako je Nole naš Bog, ipak treba odati priznanje ovom čoveku na najgracioznijem tenisu ikada, kao i da je sam najavio kraj na konferenciji pre nekoliko dana, jednostavno on ne može više da se nosi sa N&N, treba mu čestitati...

Mica neverica

pre 5 godina

Pa šta rade ti organizatori pobogu... suspendujte to Sunce na nekoliko sati, ili bar upotrebite Haarp tehnologiju, kakao bi gospodin Plačko mogao da igra.

NIKOLA

pre 5 godina

U prevodu stigle me godine.Još će on da se vrti do desetog mesta pobeđuje bolje i mladje tenisere na iskustvo i njihov loš dan,zaradi keša i to je to.A sad da čoveka od 37 godina takmičarski poredimo sa Noletom i Nadalom i kao ložimo se kako ga pobeđuju to je smešno.

King Roger

pre 5 godina

Nema veze Rodzo znamo da si najbolji i uvek ces biti.To sto je izgubio neke meceve samo zbog uslova ili isrcpljenosti kao u sinsinatiu ne znaci da nije najbolji.Da su optimalni uslovi lagano bi ga dobio i osvojio us open.Samo napred.Uvek za Federera.

znanje-imanje

pre 5 godina

Čim je web sajt USO počeo sa usiljenim pohvalama igrača novom krovu bilo je sumnjivo. Sada je očito - težak promašaj. Vlaga nema gde da ode, još kad krene preznojavanje nekoliko hiljada... Stakla sva upravna ka terenu - sav IC fokusiraju tamo. Katastrofa, i patnja onih koji igraju kao nikad!
Zato je nekorektnih ponašanja više nego ikad.
Novak je došao da prepoznatljivog - 2. set body down - i uzeo 3 minuta pauze kao 6 i po. Posle lekarski tajm-aut, a ovima objasni da će ga pregledatiu van terena! Izmišljeno se izdere na već mu pre-naklonjenog Kjetovonga, koji i odbije regularni čelindž portugalca. Koristeći čak i vešto opomenu za servis sve je razvukao da ipak ne bude kao sa Sandgrenom i Fušovičem; inače bi, i Souza bi dobio set.
Solidno nekorektni Novak bio je gori od Iznera. Nikad mega-Bambija nisam video da onako crknut na 5:5 4. set razvlači promenu reketa 2 minuta. Iskusno, spasao se tim odmorom i izbacio iz ritma Dušana na servi. A ovaj je i iskoristio tu priliku da sam upadne u frku; iskusni Džon! No ipak najgori od svih je bio Nadal. Umesto da kao primač prati servera on je razvukao meč, dao sebi xyz pauza brisanjem a Basilašvilija skroz iz ritma serve isekao.
Od Kirijosa mnogo gori je bio veštiji Wavrinka. Probao je 1. set a posle sledeća 2 tankovao. Zaslužio je jedno 3 opomene u 2. setu i diskvalifikaciju u trećem! Ali ništa, on trčka, trening laganica, blaženi osmeh i pa-pa.
Rodžer kaže ono odmah očito, čistu istinu. Pun stadion - puna vlažnost - smrt.

RistaAlfista

pre 5 godina

Pa bojkotujte ih sledece godine kad nece da vam naprave normalne termine za igru...stvarno je nenormalno da se igra na 35 do 40 stepeni...umrece neko i posle sta....izvinjavace se.
(Gokica, 04. septembar 2018 10:03)

Legende ne umiru.

gigs

pre 5 godina

on je najveci i najbolji svih vremena kaxem ovo kao noletov navijac...dali treba jos da igra? traba jer ko ce drugi...?posle njega rafe i noleta nema ko da nosi dalje ceo tour...a iz najkija je otisao u uniklo za celih 300 miliona....valjda ga i to uslovljava pa makar se kotrljao kao 11 -12 na svetu

savest

pre 5 godina

Eto zato igra vecernje termine po jakoj vrucini, da ga ne bi odvozila hitna sa terena. Ne mogu vise ni organizatori protiv prirode, godine cine svoje.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Šteta, baš mi krivo što je Federer noćas senzacionalno izgubio, bio je to potpuni šok i za mene, već sam bio spremio čips i pivo za novi klasik u četvrtfinalu sa Novakom kad ono TRAS poput GROMA IZ VEDRA NEBA stiže ova pobeda hrabrog Milmana nad Federerom noćas! Zaista veliko iznenađenje, bez obzira što i sam Federer kaže da je sinoć bio daleko od svojih 100% ali opet Federer i na 50% obično lagano pobeđuje tenisere poput Milmana ali eto, desila se velika senzacija i sprečila nas da uživamo u novom klasiku Novaka i Federera ovoga puta to bi bilo u četvrtfinalu Gren Slema gde do sada čini mi se njih dvojica nisu igrali, uvek je bilo ili u polufinalima ili u finalima, ali eto, nažalost ništa od toga ovoga puta! Podrška "Velikoj četvorci" uz nadu da će njihovih klasika biti ponovo na nekim budućim turnirima

Zoran

pre 5 godina

sa minusevima, jedan,dva, tri...:-D
(Dragana, 04. septembar 2018 11:06)

Auuuu...Sunce ti zarko. Ovaj komentar da se urami..Ha,ha,ha..MINUSEVI...ha,ha..

drs

pre 5 godina

ja mu uopste ne verujem. nesto kao sto on nije verovao Noletu da je povredjen once upon a time.
namerno je izgubio da bi izbegao da ga Nole otrese.

King Roger

pre 5 godina

Nolo jeste igrao po vrucini ali ocigledno to njemu manje smeta a i mladji je nisu bre svi isti na vremenske prilike.Gde je Bazel a gde beograd.Djokovic cesto i glumi kao da pada a odigra svaki put sve bolje.A i uvece je veca vlaga dok je danju veca vrucina ali manja vlaga pa je i lakse popodne.Nemojte bre sve da iskrivljujete i da Noleta predstavljate kao nekog heroja koji se bori protiv svih i svi ga mreze jer je iz Srbiji i sve te gluposti bla bla bla.

Djordje NS

pre 5 godina

@ Cinik

Jasno nam je svima da je tvoje jedino merilo u životu novac. Verovatno je onda Rođa sinoć trebalo da napusti teren sa osmehom od uva do uva. Kad ćeš shvatiti i ti i tebi slični da su de najveći teniseri današnjice Nole, Roger i Rafa toliko namlatili para da to njihovi praunuci neće moći potrošiti da bi i dalje živeo u zabludi da oni padaju u nesvest na terenu u mečevima od 4-5 sati da bi zaradili još para. Evo samo zamisli koliko para je dobio Rodžer od Uniqla da nosi njihovu opremu a koliko je već do sad dobio od Najkija. Od Rolexa milion dolara godišnje do kraja života... A sad nam ti tu pametuješ sa zarađenih 300.000 a uzgred nije toliko zaradio jer za ispadanje u 4. koli US opena ne možeš dobiti ni blizu te cifre. Možda u polufinalu.

Dragana

pre 5 godina

Kada se Novak žali na uslove za igru on je uvek u pravu a kada to rade Federer, Nadal ili neko drugi odmah pljuvanje po njima. Nisam " komšija " navijam za Zvezdu, umem da skuvam ručak i da radim druge korisne stvari,bogami umem da crtam a i vežbam ponekad, znam koje je trenutno vreme u Njujorku i najvažnije, ne poistovećujem patriotizam sa navijanjem za Djokovića. Hajde, krenite sa minusevima, jedan,dva, tri...:-D

Marko Marković

pre 5 godina

We're not growing stronger
We ain't getting younger
We're not going nowhere
'Cause life has passed us by
(The Godfathers: Life Has Passed Us By, sa albuma More Songs About Love & Hate, 1989.)

Filip

pre 5 godina

Kad je Novak to pričao neki su ga pljuvali, da vas čujem sad? Ako se dobro setim i sam Rodžer je govorio kako se Novak stalno žali na uslove, eto ti ga sad loknice
(dimiculus, 04. septembar 2018 09:43)
Pa to i jeste razlika. Djokovic se konstantno zali, a ostali samo ponekad.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Ako Federeru ne odgovaraju vecernji termini neka zamoli organizatore da igra samo u dnevnim kada je najmanja vlaznost,ipak je on naJveci.Pritom covek uvek oda priznanje teniseru od koga je izgubio i nikada ne zali za propustenim prilikama.
Jednom recju-LJUDINA

delboj

pre 5 godina

Gotovo da bih smeo da se kladim da je namerno izgubio, jer zna da ne moze da se suptostavi Djokovicu, a poraz od njega mu je kao tri ovakva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ima li nade?, 4. septembar 2018 12:06)

Po toj logici je Djokovic poslednjih par godina gubio redom od svakoga redom da ne bi pokvario skor protiv Federara i Nadala? Zamisli samo da je prolazio prvo ili drugo kolo prethodne dvije godine i dolazio do njih. Sa onom igrom tesko da bi gem osvojio. Federer i kad najocajnije igra on je minimum u 1/4, a i to je rijetkost. Uglavnom kad je los, docepa se finala bilo kog turnira i tada izgubi.

Back in Black

pre 5 godina

Ušao sam na ovu vest samo da vidim odnos pluseva i minusa posto se na nekim sajtovima ladno pojavili Mirkini botovi,gori od ovih Alekovih,mislil nisu gori od njih nema gorih,ali bogami na svaku losu rec o Mirkinom suprugu rokaju minuse sa medalju.Ali cuo sam da kod Mirke nema salamica i margarin,pljeske bato ako hoces moze i gurmanske.

Voša

pre 5 godina

Navijam za Đokovića, ali ne volim da se blati ni jedan drugi sportista Ili baš on od strane nekih koji nisu ništa postigli u životu. Ziveli

Zurkolomac

pre 5 godina

Da je naleteo na Noleta dzemperko bi mozda osvojio jedan gem. Samo sto bi onda kukao i zapomagao kao prababa kojoj je neko ukrao zubalo iz case na nocnom ormaricu.
Jel tako dzemperasi? Tako je, tako je...

BODIBOND

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.

zvrk

pre 5 godina

Idi asvaltiraj pa da vidis sta je vrucina a ne tu bre dobijes 200 000 e za mec koji izgubis.De bre ide ova planeta ,sta je ovo ljudi,koje su to vrednosti,zarade za sta bre???

Marsovac

pre 5 godina

"A kako je Milman disao?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 4. septembar 2018 14:54)"


On nije G.O.A.T.

Pavao

pre 5 godina

Zašto ne kažeš, izgovoriš, prevališ preko usta, da je Milman bio jednostavno BOLJI OD TEBE! Ali ne! Ne želiš da priznaš! A jednostavno te je nadigrao, šiškice umišljena! Jako, jako loš čovek i NIKAKAV sportista, koji pokriva to nekakvom lažnom uglađenošću. Običan folirant. Nole je za njega IZMISLIO i sport i život.
(Alek, 04. septembar 2018 11:51)


E moj Alek! Jed i muka neka te urnišu. Ali, neka te, ti moraš sam sa sobom da zivist.

Igor Pg

pre 5 godina

E zbog ovakvih izjava je Federer miljama daleko od pravog sportiste. Majku mu toliko titula i godina imas i ne mozes da kazes danas je protivnik bio bolji, negoneki razlozi.
(Pavle, 4. septembar 2018 11:26)

Neka si mu ga ti rekao! Buuuuuaaaaaaahahahaa.. Sad kad su culi kako ti maestralno rezonujes i poentiras odlucili su da mu oduzmu onih 12 nagrada za fer plej igraca godine koje se dodjeljuju glasanjem medju kolegama-teniserima (od kojih 9 za redom od 2003-2011). A idi lijegaj doma.. I ti i ovi sto ti lajkuju taj genijalni komentar..

ja

pre 5 godina

Kao prvo, federer bi u penziju jos pre dve, tri god ali se boji nadala i djokovica i obaranja rekorda po broju gs, i na svaki nacin pokusava da ih spreci u tome. Kao drugo, vidi da su ove nove generacije izgubljene u prevodu i da jos moze igrati i vise nego ravnopravno, samo na osnovu iskustva i jake glave i da moze osvojiti neki gs, ako ima srece da novak i rafa ispadnu ili budu povredjeni. Kao trece, on je germanskog mentaliteta i sam je priznao da nikad nije mislio da ce igrati u ovim godinama, ali ga situacija naterala, jer ne zeli da se preda i prepusti tron(logicno). Naravno, sve sto radi je potpuno legalno, ali nece u penziju i kruzice kao "crveni baron" i cekati da kljucne neko zrno.
(ernesto che, 04. septembar 2018 12:24)


A ja sreo Federara na ulici pre neki dan, kaže bio sam sa tvojim zemlkakom ernestom na kafi, al sam ga izložio za sve pare, da vidiš sad kad krene sa visokoumnim komentarima.

mm

pre 5 godina

Aurora
Dete, nije stvar u vrucini i koliko stepeni, mnogo je teže kada je vlažnost vazduha u pitanju, sa vrucinom se nekako nosiš a sa vlaznošcu teško, tada gubiš dah i gušiš se. Ali ok, Novaku je uvek teže, njemu nameštaju jer ga mrze što je Srbin i preziva se na "ić". Tipično Srpsko-dečije razmišljanje.

mm

pre 5 godina

oxydant
Predao je jer je hteo da bude potpuno fit za DK. Da je Djokovic to uradio vi bi ga proglasili za boga jer mu preči DK za Srbiju nego finale koje igra za svoj dzep. A to u NS ok ovako..tada je Djokovic bezao od Feda, nije hteo ni da igra ni da bude prisutan u hali kao eventualno podršku svojim drugarima iz reprezentacije, nego je čistio sneg po Feketicu sa AV. To je njegova bruka ustvari, umesto da ljudima u NS priušti da gledaju live meč sa Fedom, on se izmotava po snegu. Tako da ti je bolje da tu bruku ne spomeneš.
I to finale je bilo u novembru a DK u NS se igralo negde u februaru.

C i n i k

pre 5 godina

RF zaradio na US openu do sinoc 300 000 $ a ja sad kao treba da ovde nesto kao komentarisem, da budem neciji fan ili antifan?
Kolko je vama komentatorima zivot jednostavan, to je nadrealno..
Zabole me uvo za RF, Nola podrzavam jer je nevidjeni borac,ali da se vi ovde takmicite oko gluposti a covek stavio u dzep ke$?

Brane

pre 5 godina

A nisi mogao da dises? Bilo ti je vruce?Sparno mozda?Vidis Rodjo, Nole tako dise svaki turnir, a znao si ga prozivati zbog toga.Da si igrao meceve u podne po najgorim vrucinama kao Novak i da te svi organizatori ne tetose kao malu bebu ne bi video ni 5 grend slemova! Kada bi ti igrao? Mozda oko 4 ujutro pod zatvorenim krovom i jos da ti klimu puste? Bas su organizatori bezobrazni, sram da ih bude sta su ti uradili!

brm

pre 5 godina

Nije posteno, Fedefer igra na 50 stepeni, a Milman na 25, plus ga sve vreme hlade. Jel se tako tretira legenda? Zasto ga nijednom nisu stavili u dnevni termin kada su mnogo prijatniji uslovi na suncu? Sramota.
(Ilija Dukić, 4. septembar 2018 09:56)

Igrao je prethodna dva kola u dnevnom terminu.

BODIBOND

pre 5 godina

grohotom se smejem... ali ne rodzeru, nego svajcarskim botovima koji su usavrsili srpski jezik...
(lal, 04. septembar 2018 11:20)

Nema ovde svajcarskih botova nego ste botovi vi navijaci Djokovica, juce igrao sa nekim Sousom i poslali ste preko 200 komentara, kao da je osvojio Dejvis kup pobedom nad Nadalom najmanju ruku. Dele se sendvici samo tako.

SamoDaKazem

pre 5 godina

@Lobotomy is the name of the game

POŠTOVANI...Aaaa ko je spomenuo Djokovica? Tebi je zaličilo, tačno znaš da je on taj folirant a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxcx, 4. septembar 2018 14:01)

Au zemljace, sta ti napisa...

xxcx

pre 5 godina

@Lobotomy is the name of the game

POŠTOVANI...Aaaa ko je spomenuo Djokovica? Tebi je zaličilo, tačno znaš da je on taj folirant a?

Laza

pre 5 godina

UVEK NADJE RAZLOG KADA IZGUBI. JEZIVO
(soros, 04. septembar 2018 12:00)

Na Djokovića misliš? Da, Djoković uvek izmišlja razloge. A tek oni njegovi lekarski tajmauti! JEZIVO.

gengsta

pre 5 godina

federer uvek nadje razlog kada izgubi? ova vest me jedino podseca na vaseg Noloa kako svaki izgubljen mec opravdava i vadi se kako je povredjen, kako se osecao lose, kako mu je socivo smetalo, te lakat nije savrsen, te mucila ga dlaka na kosi, te smetalo mu sunce, te ovo te ono... mnogo ste bre zavidni ljudi, mnogo ste ubedjeni da je nas narod svetinja i da se sve vrti oko nas. gledajte malo oko sebe, manite se tih prica, ogovaranja i gluposti.

zvrk

pre 5 godina

Prica za unapred prodan mec!Treba zo neko da mu kaze jer nismo slepi. Ej ko je danas bre Milamin ,gde je taj lik igrao,sta je osvajao,gde mu je kontinuitet??? Nije Djokovic,Zverev,Dzonson,Nadal,Isner....nego Milamin aloo

Df

pre 5 godina

Federer da uci ponasanje od novaka i nadala sta treba da uzme od novaka bacanje reketa glumu svađu sa sucima gledateljima i agresivnost koju pokazuje prema djeci za loptice i rucnike od nadala mozda onaj jedan ritual prije servisa sta bi tek onda pricali pratine tenis samo otkako novak igra koliko se vas tu mozda nije ni rodilo kad je federer 2003 uzeo prvi grand sleam federer preko 1400 meceva nije ni jednom predo kad je poceo nesto kao i novak haha samo tri put prije meca i da gledo prvi set federer dominantan nije mi jasno kako je izgubio sumljivo

Dragana

pre 5 godina

@Zoran Pa urami ga ko ti brani, možeš još koji nik da smisliš pa da napišeš još neki isti komentar, nemam ništa protiv.:-D

mm

pre 5 godina

gengsta
Hoćeš reći Djoković uvek nalazi izgovor...lakat, kuk, prst (srednji prst), vrućine, sunce, vetar, kiša, šiške, trepavica, cia, bia, marsovci, vanzemaljci, publika, skupljači, sudija, soprtveni box, engleska kraljica, masoni, tupsoni, snn, bbs, vilander, sultan od bruneja.....ali nikad protivnik.

ju ju

pre 5 godina

Znači definitivno znamo da su porazi od Civibana, Čekinatija i svih ostalih je ustvari bežanija, čitao je komentare ovde i poverovao da je pozitivan skor najbitniji za i jedino se to računa kada je "g.o.a.t." u pitanju...he he

xxcx

pre 5 godina

Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),

King Roger

pre 5 godina

Nema veze Rodzo znamo da si najbolji i uvek ces biti.To sto je izgubio neke meceve samo zbog uslova ili isrcpljenosti kao u sinsinatiu ne znaci da nije najbolji.Da su optimalni uslovi lagano bi ga dobio i osvojio us open.Samo napred.Uvek za Federera.

laza

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi?
(Neven, 04. septembar 2018 11:32)

Nije to narod. To su nolobotovi. To je specijalna vrsta.

Andjela

pre 5 godina

Da, videla na raznim sajtovima kako Nolovci lažu da j Nole morao da igra po suncu a Rodza noću. zašto lažete: druga runda: Federer-Paire 14h, Novak-Sangredn uveče, treća runda: Federer-Kirgios u 14h, takođe nadal-Kačanov u 14h a Nole-Gaske uveče..

Dragana

pre 5 godina

Kada se Novak žali na uslove za igru on je uvek u pravu a kada to rade Federer, Nadal ili neko drugi odmah pljuvanje po njima. Nisam " komšija " navijam za Zvezdu, umem da skuvam ručak i da radim druge korisne stvari,bogami umem da crtam a i vežbam ponekad, znam koje je trenutno vreme u Njujorku i najvažnije, ne poistovećujem patriotizam sa navijanjem za Djokovića. Hajde, krenite sa minusevima, jedan,dva, tri...:-D

BODIBOND

pre 5 godina

grohotom se smejem... ali ne rodzeru, nego svajcarskim botovima koji su usavrsili srpski jezik...
(lal, 04. septembar 2018 11:20)

Nema ovde svajcarskih botova nego ste botovi vi navijaci Djokovica, juce igrao sa nekim Sousom i poslali ste preko 200 komentara, kao da je osvojio Dejvis kup pobedom nad Nadalom najmanju ruku. Dele se sendvici samo tako.

Žoržo

pre 5 godina

Prvi put mi je žao što je Federer ispao. Ali iskreno. Pobediti čoveka od 37 godina i to slaviti kao najveći uspeh u životu, malo je. U stvari, da su bili bolji uslovi, ni to ne bi uspeo Milner.

King Roger

pre 5 godina

Nolo jeste igrao po vrucini ali ocigledno to njemu manje smeta a i mladji je nisu bre svi isti na vremenske prilike.Gde je Bazel a gde beograd.Djokovic cesto i glumi kao da pada a odigra svaki put sve bolje.A i uvece je veca vlaga dok je danju veca vrucina ali manja vlaga pa je i lakse popodne.Nemojte bre sve da iskrivljujete i da Noleta predstavljate kao nekog heroja koji se bori protiv svih i svi ga mreze jer je iz Srbiji i sve te gluposti bla bla bla.

BODIBOND

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.

us open

pre 5 godina

Sve je istina . To se videlo, stvarno se mucio celo vreme je bio zadihan i umoran i znojio se mnogo. Nikako ne treba osporiti odlicnu igru Milmana zasluzeno je prosao, ali RF je bio sprecen da pruzi maximum.

Filip

pre 5 godina

Kad je Novak to pričao neki su ga pljuvali, da vas čujem sad? Ako se dobro setim i sam Rodžer je govorio kako se Novak stalno žali na uslove, eto ti ga sad loknice
(dimiculus, 04. septembar 2018 09:43)
Pa to i jeste razlika. Djokovic se konstantno zali, a ostali samo ponekad.

znanje-imanje

pre 5 godina

Čim je web sajt USO počeo sa usiljenim pohvalama igrača novom krovu bilo je sumnjivo. Sada je očito - težak promašaj. Vlaga nema gde da ode, još kad krene preznojavanje nekoliko hiljada... Stakla sva upravna ka terenu - sav IC fokusiraju tamo. Katastrofa, i patnja onih koji igraju kao nikad!
Zato je nekorektnih ponašanja više nego ikad.
Novak je došao da prepoznatljivog - 2. set body down - i uzeo 3 minuta pauze kao 6 i po. Posle lekarski tajm-aut, a ovima objasni da će ga pregledatiu van terena! Izmišljeno se izdere na već mu pre-naklonjenog Kjetovonga, koji i odbije regularni čelindž portugalca. Koristeći čak i vešto opomenu za servis sve je razvukao da ipak ne bude kao sa Sandgrenom i Fušovičem; inače bi, i Souza bi dobio set.
Solidno nekorektni Novak bio je gori od Iznera. Nikad mega-Bambija nisam video da onako crknut na 5:5 4. set razvlači promenu reketa 2 minuta. Iskusno, spasao se tim odmorom i izbacio iz ritma Dušana na servi. A ovaj je i iskoristio tu priliku da sam upadne u frku; iskusni Džon! No ipak najgori od svih je bio Nadal. Umesto da kao primač prati servera on je razvukao meč, dao sebi xyz pauza brisanjem a Basilašvilija skroz iz ritma serve isekao.
Od Kirijosa mnogo gori je bio veštiji Wavrinka. Probao je 1. set a posle sledeća 2 tankovao. Zaslužio je jedno 3 opomene u 2. setu i diskvalifikaciju u trećem! Ali ništa, on trčka, trening laganica, blaženi osmeh i pa-pa.
Rodžer kaže ono odmah očito, čistu istinu. Pun stadion - puna vlažnost - smrt.

mm

pre 5 godina

Aurora
Dete, nije stvar u vrucini i koliko stepeni, mnogo je teže kada je vlažnost vazduha u pitanju, sa vrucinom se nekako nosiš a sa vlaznošcu teško, tada gubiš dah i gušiš se. Ali ok, Novaku je uvek teže, njemu nameštaju jer ga mrze što je Srbin i preziva se na "ić". Tipično Srpsko-dečije razmišljanje.

mm

pre 5 godina

oxydant
Predao je jer je hteo da bude potpuno fit za DK. Da je Djokovic to uradio vi bi ga proglasili za boga jer mu preči DK za Srbiju nego finale koje igra za svoj dzep. A to u NS ok ovako..tada je Djokovic bezao od Feda, nije hteo ni da igra ni da bude prisutan u hali kao eventualno podršku svojim drugarima iz reprezentacije, nego je čistio sneg po Feketicu sa AV. To je njegova bruka ustvari, umesto da ljudima u NS priušti da gledaju live meč sa Fedom, on se izmotava po snegu. Tako da ti je bolje da tu bruku ne spomeneš.
I to finale je bilo u novembru a DK u NS se igralo negde u februaru.

dimiculus

pre 5 godina

Kad je Novak to pričao neki su ga pljuvali, da vas čujem sad? Ako se dobro setim i sam Rodžer je govorio kako se Novak stalno žali na uslove, eto ti ga sad loknice

it’s my life

pre 5 godina

Trebali su da odlože meč kada vreme bude povoljno.Kada ti nisi mogao da dišeš u noć,kako je bilo Djokovicu da igra svaki meč na podne kao da je 245 teniser sveta?

gengsta

pre 5 godina

federer uvek nadje razlog kada izgubi? ova vest me jedino podseca na vaseg Noloa kako svaki izgubljen mec opravdava i vadi se kako je povredjen, kako se osecao lose, kako mu je socivo smetalo, te lakat nije savrsen, te mucila ga dlaka na kosi, te smetalo mu sunce, te ovo te ono... mnogo ste bre zavidni ljudi, mnogo ste ubedjeni da je nas narod svetinja i da se sve vrti oko nas. gledajte malo oko sebe, manite se tih prica, ogovaranja i gluposti.

мики

pre 5 godina

Никад тај неће да призна да је противник био бољи. Увек је само он у питању. Ја, ја и само ја.

Ima li nade?

pre 5 godina

Gotovo da bih smeo da se kladim da je namerno izgubio, jer zna da ne moze da se suptostavi Djokovicu, a poraz od njega mu je kao tri ovakva.

Zurkolomac

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi;
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac;
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide;
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...

Igor Pg

pre 5 godina

E zbog ovakvih izjava je Federer miljama daleko od pravog sportiste. Majku mu toliko titula i godina imas i ne mozes da kazes danas je protivnik bio bolji, negoneki razlozi.
(Pavle, 4. septembar 2018 11:26)

Neka si mu ga ti rekao! Buuuuuaaaaaaahahahaa.. Sad kad su culi kako ti maestralno rezonujes i poentiras odlucili su da mu oduzmu onih 12 nagrada za fer plej igraca godine koje se dodjeljuju glasanjem medju kolegama-teniserima (od kojih 9 za redom od 2003-2011). A idi lijegaj doma.. I ti i ovi sto ti lajkuju taj genijalni komentar..

Laza

pre 5 godina

UVEK NADJE RAZLOG KADA IZGUBI. JEZIVO
(soros, 04. septembar 2018 12:00)

Na Djokovića misliš? Da, Djoković uvek izmišlja razloge. A tek oni njegovi lekarski tajmauti! JEZIVO.

stolica

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.

Realno

pre 5 godina

" Da, videla na raznim sajtovima kako Nolovci lažu da j Nole morao da igra po suncu a Rodza noću. zašto lažete: druga runda: Federer-Paire 14h, Novak-Sangredn uveče, treća runda: Federer-Kirgios u 14h, takođe nadal-Kačanov u 14h a Nole-Gaske uveče.."

Mozda nebi bilo lose da pogledas, kolika je tada temperatura bila, nekih 24-25 stepena, mislis da je to slucajno da je bas tada Roger igrao po podne???

Alek

pre 5 godina

Zašto ne kažeš, izgovoriš, prevališ preko usta, da je Milman bio jednostavno BOLJI OD TEBE! Ali ne! Ne želiš da priznaš! A jednostavno te je nadigrao, šiškice umišljena! Jako, jako loš čovek i NIKAKAV sportista, koji pokriva to nekakvom lažnom uglađenošću. Običan folirant. Nole je za njega IZMISLIO i sport i život.

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Ноле и Соуза се истопили у дневном термину, а овом пензосу било превруће у ноћном... седи један Рођо...

Df

pre 5 godina

Federer da uci ponasanje od novaka i nadala sta treba da uzme od novaka bacanje reketa glumu svađu sa sucima gledateljima i agresivnost koju pokazuje prema djeci za loptice i rucnike od nadala mozda onaj jedan ritual prije servisa sta bi tek onda pricali pratine tenis samo otkako novak igra koliko se vas tu mozda nije ni rodilo kad je federer 2003 uzeo prvi grand sleam federer preko 1400 meceva nije ni jednom predo kad je poceo nesto kao i novak haha samo tri put prije meca i da gledo prvi set federer dominantan nije mi jasno kako je izgubio sumljivo

MasterMind

pre 5 godina

Eto i razloga zašto nema krunu ovdje 10. godina. Uslovi kidaju... Neka i na AO sve gori od vrućine, u NYC vlaga kosi. Koliko god mislili da Federera povlašćuju noćnim terminima, to ubija. Vlažnost je tada ekstremna. On više nije na top nivou što se tiče fizikalija, pa je to i dodatni problem. Sve u svemu, to bi bilo to od Rodžera. 38. godina, svakoga stiže to. Njemu svaka čast kako se toliko dugo nosio. U 32. - 33. godini Hjuit i ta njegova kompanija odsvirala svoje, a RF blizu četrdesetih uzima Slemove, dere ove mlade, igra konstatno, pa i dolazi do 1. mjesta na svijetu.. I dalje je za taj novi talas TATA. Ali kada dođe igrač, poput Milmana, koji zna da nema šta da izgubi, pa počne da raspljuje sa bejzlajna, pusti ruku, igra opušteno, i ako to sve ulazi, onda dolazi do ovoga. U kombinaciji sa Federerovim greškama, desi se ispadanje. Ovo više neće biti senzacija, već stvar koja će postati normalna.. Svakako ne očekujem penziju još, ali nova redukcija turnira definitivno.. Da dođe do 100+ trofeja, i biće vrhunski.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Nije posteno, Fedefer igra na 50 stepeni, a Milman na 25, plus ga sve vreme hlade. Jel se tako tretira legenda? Zasto ga nijednom nisu stavili u dnevni termin kada su mnogo prijatniji uslovi na suncu? Sramota.

majtimajk

pre 5 godina

"igrao sam i na 50 stepeni,.... ono jednom, ...... pre jedno desetak godina"..., mm..aaaa...kmeee ...ma..ma... oznojile mi se gacice... mama, dodji presvuci tvog Rokicu... kmeeee, maaaa!" ahahahahahahahahahahaha!

Nenad

pre 5 godina

sve je istina sto je rekao ali surovo je to moj rodjo jer djokovica konstantno stavljaju da igra u vremenu kada mu to najmanje odgovara..postoje ljudi koji su losiji teniseri ali jedmostavno vremenske prilike im ne smetaju i onda to dodje do izrazaja..iako je Novak dobio 3:0 disao je na skrge...i to mu nije prvi mec da se bori ne sa protivnikom nego sa prirodom..ono sto nas sve raduje jeste sto novak dobija i u ovakvim uslovima i sto je njegov tenis kada mu uslovi dozvoljavaju vanzemaljski i siguran sam da tada ne moze niko da ga dobije!!! Sabac ceka 14.titulu idemo Nole

Pavle

pre 5 godina

E zbog ovakvih izjava je Federer miljama daleko od pravog sportiste. Majku mu toliko titula i godina imas i ne mozes da kazes danas je protivnik bio bolji, negoneki razlozi.

oxydant

pre 5 godina

Namerno si izgubio i pobegao od Novaka kao na Wimbledonu.
(Delije Sever, 4. septembar 2018 10:12) # Link komentara

Kad je Roger predao finale Novaku tobož povređen,a posle 5 dana igrao u Novom
Sadu za DC znajući da je Novak ranije već otkazao učešće.

Mrkva

pre 5 godina

Aha, kad se Novak žalio na uslove pre par dana pojavio se i Džimi Konors da popuje, a Federerovi navijači su na Tviteru pričali kako je Novak "drama queen". Šta je sad? Maca pojela jezik?
Ah, da, znamo šta je sad problem, a to su Federerove godine o kojima slušamo zadnjih bukvalno 10 godina kao da je on jedini koji stari, a svi ostali su stali na 21. godini.

kneža

pre 5 godina

Rodžera nemogu da smislim!,ali u ovom slučaju pošto sam blizu NY, Nole je imao bolje vreme, vlažnost vazduha u ponoć je bila nepodnošljiva!

Aleksa

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stolica, 4. septembar 2018 11:37)

Навијач сам Федерера, Ђоковића, Надала, Сампраса, Агасија, Гуге, Едберга, Мустера и још понеких за које је вредело навијати, ако је потребно да се то наведе....
"Губитнички менталитет"? "наредних пар година креће око десетог места" "четвртфинала грендслемова"???? Пријатељу јеси ли се ти некад такмичио у нечему? Прођи тениским теренима по свом граду, питај има ли каква рекреативна лига да се игра, па види људе који играју. Види колико воље имају кад после целодневног посла оду да се такмиче, да сат или два проливају зној за ништа. Па онда погледај колико се милиона клинаца добаци до једног АТП бода, а онда се ту врти по квалама за неки челинџер....десето место лоше? Четвртфинале лоше? Однос према реченици "а сад пензија" је довео тебе ту где јеси, а Федерера тамо где је Федерер....ти прижељкујеш пензију, а он се бори да у њу не оде никад....

brm

pre 5 godina

Nije posteno, Fedefer igra na 50 stepeni, a Milman na 25, plus ga sve vreme hlade. Jel se tako tretira legenda? Zasto ga nijednom nisu stavili u dnevni termin kada su mnogo prijatniji uslovi na suncu? Sramota.
(Ilija Dukić, 4. septembar 2018 09:56)

Igrao je prethodna dva kola u dnevnom terminu.

Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Ove godine na Australian openu je Federer odigrao sve meceve u vecernjem terminu, sa upaljenim klima-uredjajima, plus su mu Hjeon Cung i Marin Cilic predali meceve u polufinalu i finalu. To mu je odgovaralo, licemjeru... sjecam se da je nakon toga na B92 portalu bilo oko 300 Fedex-antiNole komentara u kojima su slavili 20-tu titulu. Ja sam tada rekao da je sve to jadno i namjesteno i "popio" sam gomilu minusa. Pitanje: gdje su sada ti Fererovi kvazi-navijaci?

limenka

pre 5 godina

Brate ležim u krevetu mrtav bolestan, kosti me bole. Ne mogu da gledam, oči mi suze. Nema šanse da dođem večeras. Odložićemo za neki drugi put. Izvini, naći ćeš nekoga za večeras. Čujemo se

asd

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi;
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac;
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide;
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...
(Zurkolomac, 4. septembar 2018 11:25)

Svaka ti cast!

ernesto che

pre 5 godina

Navijač sam Federera, jos od OI u Sidneju, ali po igri ove godine, svemu prikazanom itd. Mislim da je vreme za penziju. Bolje tako, nego da ga gledamo narednih par godina kako se krece oko 10og mesta i dolazi do cetvrtfinala GSova a tamo ga neko ispraši. Ako nastavi da igra, mozda uzme neki masters i to je to, jednostavno protiv godina se ne moze, a jos manje protiv gubitnickog mentaliteta koji je navukao jos od 2015 kada je igrao po mnogim strucnjacima najbolji tenis u zivotu a ipak bio drugi.
(stolica, 04. septembar 2018 11:37)

Kao prvo, federer bi u penziju jos pre dve, tri god ali se boji nadala i djokovica i obaranja rekorda po broju gs, i na svaki nacin pokusava da ih spreci u tome. Kao drugo, vidi da su ove nove generacije izgubljene u prevodu i da jos moze igrati i vise nego ravnopravno, samo na osnovu iskustva i jake glave i da moze osvojiti neki gs, ako ima srece da novak i rafa ispadnu ili budu povredjeni. Kao trece, on je germanskog mentaliteta i sam je priznao da nikad nije mislio da ce igrati u ovim godinama, ali ga situacija naterala, jer ne zeli da se preda i prepusti tron(logicno). Naravno, sve sto radi je potpuno legalno, ali nece u penziju i kruzice kao "crveni baron" i cekati da kljucne neko zrno.

delboj

pre 5 godina

Gotovo da bih smeo da se kladim da je namerno izgubio, jer zna da ne moze da se suptostavi Djokovicu, a poraz od njega mu je kao tri ovakva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ima li nade?, 4. septembar 2018 12:06)

Po toj logici je Djokovic poslednjih par godina gubio redom od svakoga redom da ne bi pokvario skor protiv Federara i Nadala? Zamisli samo da je prolazio prvo ili drugo kolo prethodne dvije godine i dolazio do njih. Sa onom igrom tesko da bi gem osvojio. Federer i kad najocajnije igra on je minimum u 1/4, a i to je rijetkost. Uglavnom kad je los, docepa se finala bilo kog turnira i tada izgubi.

Nike

pre 5 godina

Samo jedno zapazanje, od kako je Roger presao sa Nike na Uniqlo, nije nista osvojio, a na GS ne moze 1/4 da prodje :) Nisam pobornik teorija zavera, ovo je samo fun fact :)

nolefan

pre 5 godina

Nije stvar u tome koliko je stepeni vec kolika je vlaznost a ona je bila visoka.Novak je poceo mec u 14 casova LT temperatura bila visokai vlaznost visoka.Oblaci pritisli.Disao kao riba na suvo.Ali Rodzer je imao teze uslove jer se kasnije smanjuje tepmeratura a povecava vlaznost ai godine su tu.Novak je sa Rafom igrao ono epsko finale na AO sest sati po ogromnoj vrucini predvece ali je imao pet godina manje

veljko

pre 5 godina

Sramota a zamislite da je igrao u pola 3 po lokalnom vremenu kad i Đoković! Nadam se da Đoković od sada igrati u večernjim terminima... Mada teško licemeri sa zapada misli o svemu...

Pavao

pre 5 godina

Zašto ne kažeš, izgovoriš, prevališ preko usta, da je Milman bio jednostavno BOLJI OD TEBE! Ali ne! Ne želiš da priznaš! A jednostavno te je nadigrao, šiškice umišljena! Jako, jako loš čovek i NIKAKAV sportista, koji pokriva to nekakvom lažnom uglađenošću. Običan folirant. Nole je za njega IZMISLIO i sport i život.
(Alek, 04. septembar 2018 11:51)


E moj Alek! Jed i muka neka te urnišu. Ali, neka te, ti moraš sam sa sobom da zivist.

xxcx

pre 5 godina

@Lobotomy is the name of the game

POŠTOVANI...Aaaa ko je spomenuo Djokovica? Tebi je zaličilo, tačno znaš da je on taj folirant a?

Fed

pre 5 godina

Svako moze da iznese kriticki svoj stav, ali vredjanje velikog sampiona je nespojivo sa tenisom. Iz njegovih izjava mozete tacno da uocite sta se desavalo i da naucite koji su prioriteti nekoga ko je najveci igrac svih vremena. Smanjite dozivljaj i fokusirajte se na sustinu zivota, bas onako kako nas je ucio V. Jerotic.

Jax Teller

pre 5 godina

eh moj Roger, možda jesi najbolji igrač svih vremena, i ako ja to tako ne vidim, ali kao čovjek nisi ni u top 100! ući od Nadala,Noleta i Delpa šta je pravi sportista!

absolutezero

pre 5 godina

Sunce sija i samo przi, nas se ucviljenko za glavu drzi; 
Navikao na hlad i lagan poveterac, a pored Noleta mu smeta i komarac; 
Po ovom sunce tesko ide, bice lose kada to svi vide; 
Dzemper mi puko kao i sezona, pored Noleta sam obican shonja...
(Zurkolomac, 04. septembar 2018 11:25)

Ako imaš više od 12 godina situacija je alarmantna.

koji deda ciji deda????

pre 5 godina

Daj odplovite vise sa tim deda Federer...mladji me 3 godine a ja momak.Trcim 20 krugova po 400 metara a sa 20 godina nisam mogao 2...dobro vise se pilo ali jbg...dacu vam ja dedu...sta vi svi imate 4 godine pa vam je 37 deda

Milutin

pre 5 godina

Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxcx, 4. septembar 2018 10:13)

Da, da, Federeru može i posle ponoći da bude vrućina i opravdanje za izgubljeni meč, a Noletu ne sme da zasmeta ni sunce u sred dana jer tobože "ustvari mu nije ništa".

Kole

pre 5 godina

Mislim da je procenio da nema Šanse protiv Novaka, pa se nije ni trudio da ide mečki na rupu. Njega najviše bole porazi protiv Noleta,npa.uvek gleda da ih eskivira.

Aurora

pre 5 godina

Andjela, kada je Rodje igrao u dnevnim terminima temperatura je bila deset stepeni niza. I sam je rekao da su dobri uslovi za igru. Nije isto kada igras na 25 ili 35 stepeni. A ta dva puta je bilo od 23 do 25 stepeni. Kada sam videla vreme u NY za nedelju dana tacno sam znala kojim danima ce Rodju eventualno staviti u dnevni termin - i tacno je tako i bilo.

ja

pre 5 godina

Kao prvo, federer bi u penziju jos pre dve, tri god ali se boji nadala i djokovica i obaranja rekorda po broju gs, i na svaki nacin pokusava da ih spreci u tome. Kao drugo, vidi da su ove nove generacije izgubljene u prevodu i da jos moze igrati i vise nego ravnopravno, samo na osnovu iskustva i jake glave i da moze osvojiti neki gs, ako ima srece da novak i rafa ispadnu ili budu povredjeni. Kao trece, on je germanskog mentaliteta i sam je priznao da nikad nije mislio da ce igrati u ovim godinama, ali ga situacija naterala, jer ne zeli da se preda i prepusti tron(logicno). Naravno, sve sto radi je potpuno legalno, ali nece u penziju i kruzice kao "crveni baron" i cekati da kljucne neko zrno.
(ernesto che, 04. septembar 2018 12:24)


A ja sreo Federara na ulici pre neki dan, kaže bio sam sa tvojim zemlkakom ernestom na kafi, al sam ga izložio za sve pare, da vidiš sad kad krene sa visokoumnim komentarima.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Makar Rodzer nije predao mec protivniku kao Djokovic Rodiku na AO vec je stoicki izdrzao i borio se do kraja.
(BODIBOND, 4. septembar 2018 11:48)

Ti bre kad već pišeš ovde 25 sati dnevno, de potrudi se da BAR JEDNOM napišeš nešto što će BAR MALO da ima smisla! Taj koji je sinoć stoički izdržao i napravio senzacionalan i poprilično težak neočekivan poraz je U DŽEMPERU upravo protiv Noleta jednom izašao na teren i rekao da nije spreman da se Noletu u tom trenutku suprotstavi! Koliki si ti kompleksaš dečače! Ne mogu da verujem! De bre OPUSTI SE, sve ovo je SAMO SPORT i ZABAVA, ne uništavaj svoju mentalnu (ne)stabilnost ovim strašnim kompleksima koji te drmaju non stop!

?

pre 5 godina

Najjače je sto NDJ fanovi ne znaju da su obojica igrali po dva meča u noćnom, odnosno dnevnom terminu. To sve govori o njima.
(sale1907, 04. septembar 2018 11:00)

Najjace je sto hejteri NDJ znaju da je Federer dobio dnevni termin kad je najavljena niza temperatura.
Ni u Beogradu nije bilo isto juce i u petak npr.
Da li to nesto govori o njima?

miodrag

pre 5 godina

Pomoc za Starca Focu od 100 ljeta. Uplate se primaju na Z.R broj
№1№1№1Novak1320112016
Ispadanje u ranoj fazi US opena, pre cevrt-finala, je ozbiljno ugrozilo egzistenciju mnogobrojnog Focinog tima, zene mu Mirke i nepunoletno cetvoro dece, dadilje, njanjke…..

ovo je strašno

pre 5 godina

Stanje nacije nam je odavno katastrofalno, komkretno ovo oko Djokovica je prevršilo sve moguce granice, pa se onda čudimo što su nam deca agresivna i puna mržnje. Ovo je sport, ovo treba da bude zabava a pretvorilo se u mržnu.

vlasta

pre 5 godina

Koliko zluradih komentara ima.Nazalost vecina..Koliko samo mrznje.Gde mi to idemo,kao ljudi?
Covek izgubio,pozalio se na teske uslove.Pohvalio protivnika,kako se sjajno snasao u teskim uslovima..I sta?
Ne znam cime je to ovaj covek zasluzio.Toliko mrznje prema njegovoj licnosti,ili radosti zbog njegovog neuspeha.
Neki ga salju u penziju..Kakvi su to poznavaoci sporta?!Pa svaki gem koji odigra ovaj covek je dobitak za sport I ljubitelje sporta.
I sto se tice vremenskih uslova..Verovatno je lakse igrati na pustinjskih 50,nego na tropskih 30.Vlaga je najgora stvar..
I ako.slicajno bude citao,da se obratim I njemu.Nismo mi u Srbiji svi takvi,kao vecina komentatora ovde.Ima nas koji volimo svoje,ali I izuzetno postujemo tudje.Pogotovo takve sampione,iako su cesto pobedjivale nase asove.
Ziv bio,I da te jos gledamo u okrsajima sa najvecim rivalima!

Djenka

pre 5 godina

Rekoh posle Wimbldona da je to sve od Federera na Slemovima. Godine cine svoje. Steta sto necemo gledati jos jedan klasik, ali nije ni ovako lose, Nole ce imati manje praznjenje, pre svega emotivno. Daleko je i dalje titula, polufinale Cilic ili Nisikori, dva dobra igraca na US openu, pa onda Rafa. Ajmo Nole, ovaj voz nemoj da propustis

dado

pre 5 godina

e moj rodjo, razumijem ja tebe, ali ti si od svih top igraca danasnjice, dakle nadala i noleta, najvise privilegiran sto se satnica tice....
vlaznost gore dole, imas 37 punih godina i tijelo vise nije isto kao sa 25,26.....osvojio si ao 2x zaredom, a tamo "dole" nije da su bas ljudski uslovi.....sve u svemu, steta, ja se veselio srijede, ali eto....jos uvijek se je veselim...

Neven

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi?

Жеља

pre 5 godina

Добро си и довде стигао са обзиром на године и конкуренцију. Играј голф као Сколс и Гикс!

Zurkolomac

pre 5 godina

Ja sam samo Rodja mali, jedino me brat Wilander uvek hvali;
Idealne uslove volim jako, jer onda ne moze da me pobedi bas svako;
Kod mojih botova Jumka i Batka, pamet je kao u ovna kratka;
Sta ce jadni sendvic im treba i zato mora da padne i neka greba...

Blizina

pre 5 godina

Zao mi je sto ovo kazem ali izgeda da je sada stvarno Federer blizi nego ikad kraju karijere. Mislim da ce odigrati jos sledecu sezonu i to je to. Juce nije bilo zara u njegovoj igri, nekako i kada je gubio izgledao je ravnodusno, na mrezi kada je cestitao protivniku bio je skroz opusten, kao da je dobio mec. Na ceremoniji protiv Djokovica u Sinsinatiju izgledao je isto tako, kao da je svestan da je ovo kraj fenomenalne karijere. Skidam kapu za sve majstore!

C i n i k

pre 5 godina

RF zaradio na US openu do sinoc 300 000 $ a ja sad kao treba da ovde nesto kao komentarisem, da budem neciji fan ili antifan?
Kolko je vama komentatorima zivot jednostavan, to je nadrealno..
Zabole me uvo za RF, Nola podrzavam jer je nevidjeni borac,ali da se vi ovde takmicite oko gluposti a covek stavio u dzep ke$?

RistaAlfista

pre 5 godina

Pa bojkotujte ih sledece godine kad nece da vam naprave normalne termine za igru...stvarno je nenormalno da se igra na 35 do 40 stepeni...umrece neko i posle sta....izvinjavace se.
(Gokica, 04. septembar 2018 10:03)

Legende ne umiru.

NIKOLA

pre 5 godina

U prevodu stigle me godine.Još će on da se vrti do desetog mesta pobeđuje bolje i mladje tenisere na iskustvo i njihov loš dan,zaradi keša i to je to.A sad da čoveka od 37 godina takmičarski poredimo sa Noletom i Nadalom i kao ložimo se kako ga pobeđuju to je smešno.

Djordje NS

pre 5 godina

Hahaha... A kad si to ti igrao na 50 stepeni? Hajde podseti nas sa kratkim pamćenjem (nisam Batko). On nije mogao da diše a igrao na 28 celzijusa u 23h a Nole igrao u 15h. Ne možeš ništa zameriti organizatorima, eto, baš sve su pokušali da te proguraju do finala ali...

Ciki

pre 5 godina

E moj Rogere! Zamisli da si tri partije igrao kao Nole u 2 popodne, na 36 stepeni i 90 posto vlažnosti. Budi srećan što si i stigao do ovde. Polako ti da se spremaš za penziju.

Vanja

pre 5 godina

Nije lako kada tvoj favorit izgubi, ali kada tebe lično pokopa, kao Federer svoje obožavatelje ovde, time što se CEO intervju žali na vrućinu i vlagu, pa se još pravda kako je protivniku bilo lakše jer je u svom rodnom Brizbejnu na to navikao,onda mora da je baš blam. Danima su prozivali Novaka što ga vrućina ometa, ali eto, karma je čudo. #karmaisabitch

Mica neverica

pre 5 godina

Pa šta rade ti organizatori pobogu... suspendujte to Sunce na nekoliko sati, ili bar upotrebite Haarp tehnologiju, kakao bi gospodin Plačko mogao da igra.

Maximillian

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.
(BODIBOND, 04. septembar 2018 11:46)

Jos si na tastaturi? E pa vidis decace on je od tih gubio kada je bio povredjen i kada se posle povrede vracao.A onda Vimbldon, Cincinati i sada koraca ka USO,Sangaju,Parizu,Final Mastersu a onda AO

mm

pre 5 godina

gengsta
Hoćeš reći Djoković uvek nalazi izgovor...lakat, kuk, prst (srednji prst), vrućine, sunce, vetar, kiša, šiške, trepavica, cia, bia, marsovci, vanzemaljci, publika, skupljači, sudija, soprtveni box, engleska kraljica, masoni, tupsoni, snn, bbs, vilander, sultan od bruneja.....ali nikad protivnik.

C i n i k

pre 5 godina

Pa videlo se po Nolu
koliko je vreme lose bilo za vrhunski sport. Njega su i godine stigle,37,38 g je mnogo za taj nivo tenisa..ali ako mu je lakse,ionako bi ga Nolo pojeo za dorucak...

Marko

pre 5 godina

Federeru druže, i ja sam nekada sa ekipom mogao celu noć da pijem ali godine me stigoše i više ne mogu.... teško mi.... penzija, matori...

Zurkolomac

pre 5 godina

Da je naleteo na Noleta dzemperko bi mozda osvojio jedan gem. Samo sto bi onda kukao i zapomagao kao prababa kojoj je neko ukrao zubalo iz case na nocnom ormaricu.
Jel tako dzemperasi? Tako je, tako je...

LondonCalling

pre 5 godina

Meni nesto nije jasno..
Ja razumem da neki ljudi u Srbiji (pogotovu u okruzenju) navijaju za Federera, Nadala, Del Potra (ili neke druge tenisere..), sve je to normalno. Ali ne mogu da razumem zasto stalno pominju Djokovica u negativnom smislu? Stice se utisak da oni u stvari i ne navijaju za sve te tenisere, nego ciljano navijaju PROTIV jednog..
Naravno, u tu grupu "navijaca" se mogu strpati i svi oni Novakovi navijaci koje vise obraduje Federerov ili Nadalov poraz, nego Noletova pobeda..
Nije li to malo bolesno?

drs

pre 5 godina

ja mu uopste ne verujem. nesto kao sto on nije verovao Noletu da je povredjen once upon a time.
namerno je izgubio da bi izbegao da ga Nole otrese.

?

pre 5 godina

436 komentara na poraz Federera. Fedeks ce se za Sangaj vratiti jos jaci i spremniji, iz poraza se izvuku najbolje lekcije, Djokovic koji je gubio od Cekinata, Chunga, Taroa, Kirjosa (2 puta), Klizana ti najbolje zna.
(BODIBOND, 04. septembar 2018 11:46)

Na Vimbldonu polufinale, sad osmina, ako se vrati jos spremniji, bice trece kolo.

zvrk

pre 5 godina

Prica za unapred prodan mec!Treba zo neko da mu kaze jer nismo slepi. Ej ko je danas bre Milamin ,gde je taj lik igrao,sta je osvajao,gde mu je kontinuitet??? Nije Djokovic,Zverev,Dzonson,Nadal,Isner....nego Milamin aloo

Predo

pre 5 godina

Nikada nisam bio obžavatelj Federera, ni pre pojave Novaka, a ja sam i tada sa istom pažnjom gledao tenis, pošto sam ga i igrao, ali budimo realni , nije fer kada lošiji teniser prođe, jer bolej podnosi ekstremne uslove. Milman očigledno fantastično podnosi ove uslove, za razliku od svojih protivnika (Fonjini, Kukuškin, Federer), koji bi ag verovatno dobili u normalnim uslovima. Ovde je interesantno da je Federer pravio greške u odlučujućim poenima, što je stvarno nesvojstveno ne samo njemu, nego svim najboljim. Ekstremni uslovi se predviđaju i narednih dana, sa vlažnošću vazduha iznad 90%. Ako bude preko 100%, možda Milman i osvoji turnir.

Delije Čikago

pre 5 godina

Mislim da mu je ovo kraj, iako je Nole naš Bog, ipak treba odati priznanje ovom čoveku na najgracioznijem tenisu ikada, kao i da je sam najavio kraj na konferenciji pre nekoliko dana, jednostavno on ne može više da se nosi sa N&N, treba mu čestitati...

Vračarac

pre 5 godina

Koliko ste svi pljuvali Novaka pre samo par meseci.. Koliko sad pljujete Federera... Je li moguce da ovaj narod toliko mrzi, sta vam je bre ljudi? 
(Neven, 04. septembar 2018 11:32) 

Nije to narod. To su nolobotovi. To je specijalna vrsta.
(laza, 04. septembar 2018 12:02)

Narod druže, narod. Takvi smo vekovima. Delimo se, vređamo, likujemo smrti komšijine krave, ubijamo svoje lidere (pre svega one koji vrede i žele da nešto isprave), mrzimo da drugi imaju predrasude prema nama, a šampioni smo u predrasudama i generalizovanju svega tuđeg. "Truli zapad" je postao narodna izreka, a uspeh se vazda nije praštao. Jeste narod.

Kanidja PG

pre 5 godina

Radio je ventilator ali dzaba Rodjeni kengur te odvalio sinoc.
Pljuvali ste Novaka a 10tak mečeva je predato na US.
Novak je izdržao dva takva meča a siguran sam da njemu daleko najteže padaju ovakvi uslovi za igru.
Poznato je to kroz čitavu njegovu karijeru.
Najteži protivnik ove god na US i protiv čega jedino ne može da utiče.

Od bisera ogrlica

pre 5 godina

Federer i Novak – dva najbolja tenisera
Federer i Novak – dva najpopljuvanija tenisera
Neverovatno.
A većinu komentara kao da pišu dečica.
Poražavajuće.

mix

pre 5 godina

Sta bre hoce ovaj Novak,ne valja mu kad igra uvece,ne valja kad igra vecernji termin,sve mu se vrti.Sta bi bilo da je igrao kao Federer po najvecoj vrucini.
Ahahahhaha.

biće bolje

pre 5 godina

Ne može se preskočiti pola sezone i igrati samo završnica velikih turnira. Treba ući u ritam, i biti konstantan. Ali odličan rezultat za legendarnog Federera.

Eto, tako

pre 5 godina

Ne vredi, nebo i zemlja da se prevrnu, ali on neće reći da je protivnik pobedio zato što je bio bolji.
Kakav egoista, to je strašno, kao da je Milman disao neki drugi vazduh.
Nikad kraja licemerju ovog čoveka.
Ono što ga sad čeka je samo pad, više nikada neće osvojiti GS, a Rafa i Novak će odlučiti ko će na kraju biti GOAT.
Ovaj se više ne pita ništa.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

Pocela vrucina mnogo da 'smeta' Rodji, da si igrao termin pre kad je Nole igrao sigurno bi mu vise 'prijalo'. Ali izgleda da vrucina nije toliko uticala na igru njegovom protivniku, ili kad je vruce samo Rodji smeta, uvek je bio 'povlascen' i to kroz celu karijeru, u vecernjim terminima, pod zatvorenom terenu da ga slucajno 'ne remeti' moguca kisa, mala odsutpanja od termina prethodnih meceva koje je igrao, sve sto je moglo. Pricali o tome i Nadal i mnogi drugi, ali sad su bas bili organizatori 'zli' prema Rodji, siroti Rodja igra po suncu i vrucini a vidimo da to nikako nije 'navikao', mozda da se na vreme 'navikavao' ne bi bio ovako 'neotporan' na vrucinu. Predlazem da sledeci put na Rodjinoj strani stave mobilne klima uredjaje da ga lade dok servira ;)...

Igorko

pre 5 godina

Samo da znas Nole ti je zamerio sto si izgubio jer je mislio opet da te preslusa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (6ar, 4. septembar 2018 10:20)

Da ge preslusa teze ali da ga preslisa sigurno

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

@Pa i Federeru može da bude i teško i vrućina i da mu smetaju uslovi. S tom razlikom da ako mu je loše eto izgubi, a ne kuka da je loše i glumi da mu izlazi duša a ovamo udara kao da mu nije ništa (ustvari mu i nije ništa),
(xxcx

Poštovani, bilo bi lepo da se odlučite, da li je i Noletu bilo teško ili se folirao jer se iz Vašeg komentara to ne da zaključiti.

nik

pre 5 godina

Sta cemo sad?.Kad se Novak zali na uslove onda je kmeca I samo on nesto kuka.,A kad Fed to kaze onda je mucenik I ispade da ovo nije Ni izgubio.Da ga I nije Milman pobedio nego vreme.Lep izgovore za njega I njegove zaljubljenike

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није фер што је Милан играо у бољим условима од Федерера. Пропуст организатора.

srle

pre 5 godina

Sta bi tek bilo da je Federer igrao u dnevnom terminu? Ruku na srce, nije to bio onaj stari Federer, mnogo je gresio pa Milman nije morao da igra nista specijalno. Ali opet nekulturna publika je bila protiv Milmana. Da li se sada Rodzer seca onih nekorektnih izjava na racun Djokovica kad je morao da preda Rodiku 2009 u Australiji? Evo sta se njemu sad dogadja, prakticno zbog vremenskih uslova izgubio je mec. Zato svi volimo Novaka, nikad, ali nikad ruznu rec nije rekao za Federera i Nadala.

Sretenko

pre 5 godina

Nisu njemu problem vrucina, Milman, Djokovic. Vec sto je ispao pre cetvrtfinala i finansijski ostao u minusu, veliko je to opterecenje.

Zoran

pre 5 godina

sa minusevima, jedan,dva, tri...:-D
(Dragana, 04. septembar 2018 11:06)

Auuuu...Sunce ti zarko. Ovaj komentar da se urami..Ha,ha,ha..MINUSEVI...ha,ha..

Brane

pre 5 godina

A nisi mogao da dises? Bilo ti je vruce?Sparno mozda?Vidis Rodjo, Nole tako dise svaki turnir, a znao si ga prozivati zbog toga.Da si igrao meceve u podne po najgorim vrucinama kao Novak i da te svi organizatori ne tetose kao malu bebu ne bi video ni 5 grend slemova! Kada bi ti igrao? Mozda oko 4 ujutro pod zatvorenim krovom i jos da ti klimu puste? Bas su organizatori bezobrazni, sram da ih bude sta su ti uradili!

Gokica

pre 5 godina

Pa bojkotujte ih sledece godine kad nece da vam naprave normalne termine za igru...stvarno je nenormalno da se igra na 35 do 40 stepeni...umrece neko i posle sta....izvinjavace se.

Алек

pre 5 godina

@Pavao, 4. septembar 2018 12:34

Хах, какав јед и злоба човече?! Ми Срби Имамо једног од највећих свих времена! ОСећај је само - понос и радост! Јед и злоба су изгледа твоје осећање, не? Али види овако Павао: прочитај поново шта је Федерер изјавио, па онда поново прочитај мој коментар, надам се да ћеш тада разумети. А што се тиче последње реченице твог коментара и у контексту онога што провејава, могу само да констатујем да си ти једини овде коме је тешко да живи са собом. Навијај за Ћорића и Чилића, јесу две класе испод Нолета, али шта ћеш, то имате. И да, и мање злобе према нама, Нолетовим навијачима, пуно је здравије. Поздрав!

zvrk

pre 5 godina

Idi asvaltiraj pa da vidis sta je vrucina a ne tu bre dobijes 200 000 e za mec koji izgubis.De bre ide ova planeta ,sta je ovo ljudi,koje su to vrednosti,zarade za sta bre???

Dragana

pre 5 godina

@Zoran Pa urami ga ko ti brani, možeš još koji nik da smisliš pa da napišeš još neki isti komentar, nemam ništa protiv.:-D

srle

pre 5 godina

Federere brate potpuno te razumem. I ja kad udjem negde gde nema strujanja vazduha krenem da se znojim pa onda mi bude nepirijatno pa se znojim jos vise. Mogu misliti kako je kad te gleda ceo stadion i milioni ljudi... Panic attack.

savest

pre 5 godina

Eto zato igra vecernje termine po jakoj vrucini, da ga ne bi odvozila hitna sa terena. Ne mogu vise ni organizatori protiv prirode, godine cine svoje.

Voša

pre 5 godina

Navijam za Đokovića, ali ne volim da se blati ni jedan drugi sportista Ili baš on od strane nekih koji nisu ništa postigli u životu. Ziveli

ju ju

pre 5 godina

Znači definitivno znamo da su porazi od Civibana, Čekinatija i svih ostalih je ustvari bežanija, čitao je komentare ovde i poverovao da je pozitivan skor najbitniji za i jedino se to računa kada je "g.o.a.t." u pitanju...he he

green grass

pre 5 godina

bez veze, bas sam prizeljkivao duel sa Djokovicem, jer bas ti dueli sa Federerom daju Djokovicevoj karijeri jednu potpuno drugu dimenziju. imam utisak da organizatori jos uzivaju jer teniseri otvoreno govore o teskim uslovima za igru.

neko iz mase

pre 5 godina

Sada se njegovi fanovi sazaljevaju nad njime u sebi , a cisto sumnjam da ce se drznuti da to i napisu ovdje , jer Novaka osudjuju , ismjevaju i sta sve ne kada da i blazu izjavu , a igra po suncu gdje je temperatura i 15 stepeni veca nego nocu , a uslovi samim time drasticno tezi!

Ovaj turnir je samo po finansijama veliki , organizatori , sa odredjivanjem termina Novaku kada je 30+ da igra danju i Rodzeru kada je ispod 25 , pa kao i on je igrao dnevne meceve , bukvalno sve rade u korist Federera i ponasaju se u skladu sa NY publikom.Ne zna se koji su jadniji u ponasanju?!Nije tenis za svakoga.Bolje da zamjene mjesto sa Indian Velsom tj da se u NY igra masters , a tamo GS.Zbog organizacije i publike bi ih igraci vise preskakali nego Toronto i Sinsinati...

sasa jokic

pre 5 godina

Civek je rekao sta je imao, kako se osecao, i sta sad? Videlo se da mu nisu sve ovce na broju. Godine cine svoje, mada su uslovi stvarno nezapamceno teski za sve, ali mladji ipak lakse podnose.
Mislim da je Rodzer odradio svoje sto se GS i mastersa tice. Osvojice mozda jos neki 500 gde ne igraju svi.

takow

pre 5 godina

I Novak se folira? Novak je prosto takve konstitucije da mu, više nego ostalima, smetaju vrućina i vlaga. Kao što vidimo, godine stižu i Rogera koji je pritom igrao predveče za razliku od Novaka.

Marko Marković

pre 5 godina

We're not growing stronger
We ain't getting younger
We're not going nowhere
'Cause life has passed us by
(The Godfathers: Life Has Passed Us By, sa albuma More Songs About Love & Hate, 1989.)

Gvozdje 79

pre 5 godina

Ako Federeru ne odgovaraju vecernji termini neka zamoli organizatore da igra samo u dnevnim kada je najmanja vlaznost,ipak je on naJveci.Pritom covek uvek oda priznanje teniseru od koga je izgubio i nikada ne zali za propustenim prilikama.
Jednom recju-LJUDINA

Marko

pre 5 godina

Ove godine na Australian openu je Federer odigrao sve meceve u vecernjem terminu, sa upaljenim klima-uredjajima, plus su mu Hjeon Cung i Marin Cilic predali meceve u polufinalu i finalu. To mu je odgovaralo, licemjeru... sjecam se da je nakon toga na B92 portalu bilo oko 300 Fedex-antiNole komentara u kojima su slavili 20-tu titulu. Ja sam tada rekao da je sve to jadno i namjesteno i "popio" sam gomilu minusa. Pitanje: gdje su sada ti Fererovi kvazi-navijaci?
(Vlado Banja Luka, 04. sep

Pa u rupi.

Mare

pre 5 godina

Pitali novinari Federera šta treba da uradi Novak da bi pobedio ovog Australijanca i on kaže da će moći Novak to, ali ako budu ovakvi uslovi biće mu jako teško. Vlažnost vazduha uveče je bila veća nego preko dana kad je Novak igrao, da li je 5 stepeni viša ili niža temp nema veze, važna je vlažnost, jer je tada veoma teško za disanje, a Novak je stalno kuburio s tim tokom karijere. Tako da, biće teško ako se vreme malo ne promeni za dva dana. Takođe ovaj je iz Brizbejna gde je najveća vlažnost na svetu, pa je čovek na to navikao, tako da je u prednosti s kojim god igračem igrao.

A to što ovde ljudi pljuju po Federeru govori o njihovim velikosrpskim kompleksima. Feđa i Nole se gotive u poslednje vreme, Feđa je i pre nedelju dana rekao da jedva čeka da učestvuje na Lejver kupu i tu je istakao najviše zbog Noleta. Tako da, oladite više sa pljuvanjem, i po jednom, i po drugom, uživajte malo u tenisu, ako ga stvarno i volite .

Back in Black

pre 5 godina

Ušao sam na ovu vest samo da vidim odnos pluseva i minusa posto se na nekim sajtovima ladno pojavili Mirkini botovi,gori od ovih Alekovih,mislil nisu gori od njih nema gorih,ali bogami na svaku losu rec o Mirkinom suprugu rokaju minuse sa medalju.Ali cuo sam da kod Mirke nema salamica i margarin,pljeske bato ako hoces moze i gurmanske.

gigs

pre 5 godina

on je najveci i najbolji svih vremena kaxem ovo kao noletov navijac...dali treba jos da igra? traba jer ko ce drugi...?posle njega rafe i noleta nema ko da nosi dalje ceo tour...a iz najkija je otisao u uniklo za celih 300 miliona....valjda ga i to uslovljava pa makar se kotrljao kao 11 -12 na svetu

Lobotomy is the name of the game®

pre 5 godina

Čekaj, stani, vidi, pazi, gledaj... A a a a a, zar Novak nije folirant, zar je to Nole sve bio u pravu?

Neeee, ipak je Nole folirant a, eto, najveći svih vremena nije, teže je za igrati u 22h negoli u 14h.

Džoni

pre 5 godina

Polako ljudi! Veliki sam Noletov navijač i ne mogu da razummem naše ljude koji navijaju protiv njega, ali svo poštovanje Federeru! Čovek sa 37 godina još uvek na top nivou i to je za respekt. Logično je da bude sve više ovakvih poraza jer ipak njegovo telo mora da pokaže i poneku slabost u tim za profesionalne sportiste veoma poznim godinama. Logično je da već i Nadal i Nole počnu da polako posustaju ali se to ne događa jer jednostavno nema mladih snaga koje bi se dominantno nametnule. Svaka čast svoj trojici jer kad oni odu (a moraće jednom) ostaće velika praznina u muškom tenisu. Biće nešto slično kao u ženskom gde izuzimajući Serenu(koja je isto u zrelim godinama) niko nema kontinuitet i posle titule na jednom turniru ispadaju u prvom kolu drugod i sl.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Šteta, baš mi krivo što je Federer noćas senzacionalno izgubio, bio je to potpuni šok i za mene, već sam bio spremio čips i pivo za novi klasik u četvrtfinalu sa Novakom kad ono TRAS poput GROMA IZ VEDRA NEBA stiže ova pobeda hrabrog Milmana nad Federerom noćas! Zaista veliko iznenađenje, bez obzira što i sam Federer kaže da je sinoć bio daleko od svojih 100% ali opet Federer i na 50% obično lagano pobeđuje tenisere poput Milmana ali eto, desila se velika senzacija i sprečila nas da uživamo u novom klasiku Novaka i Federera ovoga puta to bi bilo u četvrtfinalu Gren Slema gde do sada čini mi se njih dvojica nisu igrali, uvek je bilo ili u polufinalima ili u finalima, ali eto, nažalost ništa od toga ovoga puta! Podrška "Velikoj četvorci" uz nadu da će njihovih klasika biti ponovo na nekim budućim turnirima

Boki

pre 5 godina

Nisam Fedov navijac,zao mi je sto je ispao,vise bih voleo da je to uradio Novak.
Svejedno,nikada ga nisam video ovako iscrpljenog i mokrog od znoja.
Verovatno da sa godinama slabije uspeva da se izbori sa ovako teskim vremenskim prilikama.

Djordje NS

pre 5 godina

@ Cinik

Jasno nam je svima da je tvoje jedino merilo u životu novac. Verovatno je onda Rođa sinoć trebalo da napusti teren sa osmehom od uva do uva. Kad ćeš shvatiti i ti i tebi slični da su de najveći teniseri današnjice Nole, Roger i Rafa toliko namlatili para da to njihovi praunuci neće moći potrošiti da bi i dalje živeo u zabludi da oni padaju u nesvest na terenu u mečevima od 4-5 sati da bi zaradili još para. Evo samo zamisli koliko para je dobio Rodžer od Uniqla da nosi njihovu opremu a koliko je već do sad dobio od Najkija. Od Rolexa milion dolara godišnje do kraja života... A sad nam ti tu pametuješ sa zarađenih 300.000 a uzgred nije toliko zaradio jer za ispadanje u 4. koli US opena ne možeš dobiti ni blizu te cifre. Možda u polufinalu.

ja

pre 5 godina

Vecernji termin, krov, sve sto je bilo do organizatora je ucinjeno. Medjutim vlagu nisu mogli da uklone. Rodzer u jednom trenutku napominje da je igrao i na 50 stepeni, pa mu nije bio problem, ali ne shvata da je vlaznost vazduha bitniji parametar. Kada nema vlage, mozes da igras na visokoj temperaturi bez ikakvih problema. A treba znati i da vise nije mlad.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Ostario je. Bilo je tesko ali ne toliko. Sinoc u to vrijeme sam vozio rodbinu na aerodrom i iako je bilo sparno ne toliko. Krivo mi je sto je izgubio jer sam se nadao velikom mecu sa nasim Noletom.

Marko

pre 5 godina

Sinoc je vlažnost vazduha bila 83%. Uslovi su brutalni ovde obično pred kraj Avgusta. Bas sam se radovao još jednoj Novakovoj pobedi nad kraljem.

DaLanik

pre 5 godina

Sto ste bre dosadni sa tim penzijom, ne mora čovek da bude prvi da bi igrao. nek igra koliko hoće... isto ste i za Noleta pričali kad je počeo da gubi.... strašni balkanci...

seki

pre 5 godina

Nije bitno za uslove ali koji je razlog zasto usporavaju podlogu na to su se americki teniseri bunili verovatno zele nadal opet da osvoji.

Draža

pre 5 godina

Nikad nisam video Federera skroz mokrog od znoja kao sada. Đoković je imao sreće jer ni on nije mogao da diše, a Sousa se nije mučio s time. Sva sreća pa je uspeo da završi u tri seta.

SamoDaKazem

pre 5 godina

@Lobotomy is the name of the game

POŠTOVANI...Aaaa ko je spomenuo Djokovica? Tebi je zaličilo, tačno znaš da je on taj folirant a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxcx, 4. septembar 2018 14:01)

Au zemljace, sta ti napisa...

Marsovac

pre 5 godina

"A kako je Milman disao?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 4. septembar 2018 14:54)"


On nije G.O.A.T.

iz prve ruke

pre 5 godina

Moj sin je pre par meseci bio u Brizbejnu i jedva je "preživeo" tih nedelju dana koliko je bio tamo.Tako da moguće da je Milman malo otporniji od drugih na vlagu.