Četvrtak, 26.07.2018.

14:10

"Jokić da dobije maksimalni ugovor? Samo bih vam se nasmejao"

Nikola Jokić potpisao je prvog dana jula najveći i najvredniji ugovor u istoriji Denver Nagetsa, ali i srpskog sporta.

Izvor:

"Jokiæ da dobije maksimalni ugovor? Samo bih vam se nasmejao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Obren Matijevic

pre 5 godina

Da Jokic je bio na inaguraciji coveka koga ste vi glasali ili niste izasli na glasanje i tako mu pomogli.jokic nije bio starter u reprezentaciji na olimpiskim igrama ., a buo j najbolji i cutao je. Djordjevic govori o patriotizmu a uzima 750,000 evra godisnje za mesec dana rada sa reprezentativcima. Sale nacionale je postao trener reprezentacije bez dana staza a cime se to preporucio Djilasu.,,,jedno je igrati a drugo biti trener.Sale prica o odbrani a nikad je nije igrao. Poznata i provaljena igra Srbije Odbrana lakat u rebra a napad preko centra i sut pod faulom .Jokic mu je doneo 2 srebra i bolje mu je da cuti da ne napisem koliko godina on nije ko igrac igrao za reprezentaciju

tocka

pre 5 godina

Stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.
(Morgan)
E ja sad namerno ne bih igrao za vas i drugare. Bacio bih kosku da cu da igram za Bosance hahah.
Tako ste i Djokovića pljuvali... oladite malo. Dečko potpisa ugovor kakav nijedan Srbin do sada nije imao, već ušao u istoriju po različitim parametrima, a na samom početku karijere. Pokažite malo rešpekta i vaspitanja.

miki

pre 5 godina

Samo da dodam: sem basketa, konja i porodice voli da ide i na inauguracije.
(Marko, 26. jul 2018 14:14)

Sto da ne, inauguracije su super. Bas sam pre par dana bio na jednoj. Tako da, ako tebe ikada iko pozove na inauguraciju, nikako nemoj da propustis, mnogo dobar provod.

Марко

pre 5 godina

(Laki, 26. jul 2018 20:43)

Ја радим у овој земљи већ годинама, и осим тога плаћам порез чиме се одужујем за све оно што сам добио од своје земље, пре свега бесплатно школство (у чијем раду сам десет година и сам учествовао) и здравство. Има оних који су све то исто добили што и ја, а нису ништа дали. Њима би све то требало наплатити када одлазе из земље. Није у реду да Мишко Ражнатовић добије све. Тамо неки сељак је плаћао порезом школовање Јокићу, а сада све паре узимају Ражнатовићи и Јокићи, није то лепо, и мисле да ништа нису дужни. Правно нису, не може нико да их тужи, али морално јесу. Треба само имати осећај да си одрастао негде где је пре тебе неко нешто створио, и да то нешто треба бранити, а не пљувати. Није он из џунгле отишао у Денвер.

Jaran

pre 5 godina

CarloNS
Nije tako, nego evo iskrenog pitanja: da li smo mi zaista toliko slabi da nam je neophodan Jokic za utakmicu sa Gruzijom i slicnima???

Laki

pre 5 godina

@(Марко, 26. jul 2018 16:44)

Dobre bre vise, sta i da nece da igra nikada vise za reprezentaciju, jel ti duguje nesto ili ovoj nesretnoj zemlji!? Sta ti radis u slobodno vreme za svoju drzavu, jel volontiras u nekom sirotistu kad uzmes godisnji dok su ostali na moru? Ne igra Nikola basket radi tvoje zabave i lecenja licnih frustracija eventualnim uspehom reprezentacije. Covek igra za platu i svoju zabavu a mi mozemo samo da se upisamo od srece ako pokloni neko vreme reprezentativnim obavezama. Denver i Nikoline partije se prate kao Sacramento nekada, ne poznajem nikoga ko zaista voli kosarku a da ne ga maksimalno ne postuje! Nikola je vec sada najbolji igrac sa ovih prostora svih vremena. Status u klubu, ucinak i visina ugovora su dokaz za to. Od Evropljana su samo Novicki i stariji Gasol dosli do tih visina a Nikoli su tek 23 godine.. uzivajte ljudi u Jokicevoj eri, sumnjam da cemo tako nesto ponovo gledati u sledecih par decenija.

baron

pre 5 godina

"izjava naišla na negodovanje u našoj zemlji, nešto što nam je i te kako svojstveno".
Hahaha. Da, mi smo los narod, jer ne velicamo uspesnog mladog milionera.
A zasto bi trebalo jednog sportistu uzdizati i predstavljati kao neki vazan faktor? Zasto?
Svaki dan po jedan tekst o kosarkasu koji je potpisao milionski ugovor, svaki dan reci hvale nekog Malouna o Jokicu.
Dajte, molim vas, jel mora svaka glupost sa zapada da se ovde primi i pusti korenje?

Decko nije mogao bar da dodje da bodri reprezentaciju, a mogao je da ostavi sve obaveze i doputuje na inauguraciju.
Velika sramota.
Sada treba svi da ga obozavaju jer je zaradio gomilu para.
E bas necu. Vise volim Hezonju nego njega. On bar nije clan radikalne sekte koja nam pustosi zemlju, degradira drustvo i kulturu.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije.
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac.
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.
(mng, 26. jul 2018 17:13)

Djed mu Srbin iz Crne Gore, pa sta? Ako ste vec poseban narod kao sto ti tvrdis, bolje se zapitaj odakle tolika potreba "crnogoraca" da se izjasnjavaju kao Srbi, pocev od Hercegovca Njegosa, preko Kralja Nikole, Janka Vukotica, pa do Jokica koga ovde svojatas.

Wilfred

pre 5 godina

Ovo je jedna velika budalaština. Da mu je košarka na prvom mestu, ne bi ispalio reprezentaciju na EP. Nek on okreće traktorske gume i dalje, nemoj da glumi dobrog momka.

True Batman Fan

pre 5 godina

@mng

Pa prijatelju, ti mozes da kazes i da si marsovac ali to ne menja stvari. Cinjenice nece prestati da postoje samo zato sto ih ti ignorises...

tp

pre 5 godina

Zaslužuje stvarno Jokić sve to, doći sa 19-20 god u nba, a već sa 21 postati vođa tima i igrač koga bi svako želeo imati u timu... sigurno da treba još dodatno da radi na igri, za 3,4god će biti prava zver, a i biće svakako iskusniji i on i ostali (mlado jezgro tima) , mnogo im znači i ova borba za playoffs, čak i ovako kao mlada ekipa pokazuju da mogu mnogo , još bolje da igraju, još kad bi IT postao opet onaj stari. Svakako izuzetno zanimljiva ekipa nadolazeće sezone

Ufo

pre 5 godina

U Srbiji Jokić sa pravom nije cenjen jer izbegava dres reprezentacije. Sledeće godine da sam plati osiguranje i pomogne drugarima u pohodu na svetsko zlato može i olimpijsko. Bar jedno zlato sa sledeca dva takmicenja mora biti kruna ove generacije.
(Interista, 26. jul 2018 14:21)

Sta pricas bre koje zlato? Pa ameri ce da zgaze srbiju kao i uvek 20+. Plus teodosic je zavrsio svoje, znaci od pleja nista. Tu je jedino Jokic stvarno dobar. Ostali boranija. Evropsko bi moglo da se uzme ali svetsko ili olimpijada jedino ako ameri posalju koledz igrace ili baas krs ekipu. Sa pristojnom ekipom kao poslednjih godina razmontirace sve redom

manuginobili

pre 5 godina

Vidim da ko god malo kritikuje Jokica dobije gomilu minusa,ali i meni isto smeta sto jedno prica a drugo radi...u redu,covjek ocito nema neku veliku zelju da igra za reprezentaciju,to je vec sada ocito-od tri puta dva puta je imao neki razlog da ne dodje,u redu mlad je,jurio je ugovor itd...ali ja uopste ne vidim da je on negdje izjavio da ce u buducnosti sigurno igrati,niti vidim da ima zelju za time,to je najveci problem...i ne treba ga uopste kriviti zbog toga-njegov izbor,ima pravo na to,niko nije obavezan da igra...ali reci da mu je najvaznije da osvaja trofeje a ovako se ponasati je vec licemjerno,bolje cuti i uzivaj u novcu i slavi,sve si posteno zaradio radom i talentom.

mng

pre 5 godina

Evo sad i ubedjenje da su Crnogorci Srbi. Da me ko ne shvati pogresno, nemam nista ni protiv Srba ni protiv Srbije, cak sta vise.
Ali,prijatelju, cemu ubedjivanje i svojatanje ako ja kazem da sam Crnogorac. Kladim se da ne znas tri kolena unazad svojih predaka ali si ubedjen u nesto sto si cuo na tv. Crna Gora i Srbija su imale mali deo zajednicke istorije,jako mali deo. Pritome,ne pricam o severu sadasnje CG, no o staroj CG.Nadam se da si shvatio i da nema potrebe za daljim ubedjivanjem ko je koje nacije.

zulupn

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije. 
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac. 
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.

Pa i ja sam iz Pomoravlja, Paraćin pa sam Srbin...

mng

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije.
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac.
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.

nolov

pre 5 godina

Dusko Tosic igrao Olimpijske Igre uprkos zabrani kluba( po pravilima ne moraju da puste igrace starije od 23) i popio suspenziju, dugo nije mogao da nadje drugi klub pa otisao u Tursku i CZ . Umjesto drzavnih zasluga dobio nadimak- Karleusa

frka panika

pre 5 godina

Što je sportista uspešniji to privlači više komentara iza kojih ne stoji ništa osim mržnje i sujete. Svaki put se zgrozim kada to vidim i zapitam se ko vas je odgajao i vaspitavao kad ste tako zadojeni mržnjom...

Ntasko

pre 5 godina

Ja bi za milion dolara potpisao da vise ne pogledam ni jednu kosarkasku utakmicu ikad. Bravo Jokicu, samo napred! Ako budes mogao da odigras neku utakmicu I za reprsetaciju bilo bi lepo, ako ne meni ne smeta. Samo neko jako povrsan I neostvaren moze da te zbog ovog kritikuje

Jaran

pre 5 godina

Marko
A meni je zapravo zabavna cinjenica da je tamo bio sa Bobijem i Zofrijem. A jos zabavnije mi je kada procitam vase komentare u kojima prozivate Jokica da je bio na Vucicevoj listi, a zapravo je Bobi bio...

Istoriju u ruke

pre 5 godina

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1423448#k27768544

Care Crnogorci su Srbi pre svega pa tek onda Crnogorci, kao recimo klasifikovanje Beogradjana sa izuzetkom sto je to jelte grad i sto ih ima 4-5 puta vise ali razumeo si.

socrat

pre 5 godina

Daj sjasite decku sa grbace, sklopio je ugovor, sledece godine ce da igra za reprezentaciju i to je to. Boze koliko smo isfrustrirana nacija, pa to je strasno. Ne znam samo sta vi imate od toga da li ce neko da igra za reprezentaciju. Pozdravljam svakog naseg ko u svetu uspe da uradi nesto, a koliko ih samo pljujemo, mislim da nijedan ne bi trebalo da se vrati ovde i da igra za reprezentaciju. A vi braco hejteri probajte da uradite nesto u zivotu i za sebe a i za svoju zemlju, a ne samo da hejtujete i pljujete

Twolf

pre 5 godina

Koliko mrznje u ljudima ccc decko je propustio jedno EP koje smo i bez njega odlicno odigrali. U kosarci su bitni SP i OI zbog utakmica sa Amerikom. A za to ce Jokic biti spreman. Niko nije duzan da rizikuje ogromne pare i buducnost da bi dezurni hejteri, koji nista za Srbiju nisu uradili, imali cime da se hvale kada nasi osvoje medalju. A na svakog Dirka i Gasola dodje stotine drugih igraca koji redovno propustaju takmicenja za svoje reprezentacije. Bice Jokic tu kada bude bilo najpotrebnije.

Teo

pre 5 godina

Da su mu trofeji najbitniji onda bi igrao za reprezentaciju. Vise voli novac i to je u redu, ali cemu ove izjave bez pokrica? Jedno prica, a u stvarnosti se ponasa drugacije. Srecni mu dolari...

kuglica

pre 5 godina

Nije problem sto je preskocio dva takmicenja...videcemo sta ce uraditi u buducnosti. Na kraju, kad zavrsis karijeru, ostane ti novac...a secas se samo osecaja kad zagrmi tvoja himna.. Ok, osvojice mozda i prsten u NBA, ali ako osvoji SP sa Srbijom...to je ono sto ce mu biti bitno kad napuni 60 godina...

sasa jokic

pre 5 godina

Uskok@ Da si procitao tekst, shvatio bi da su coveku pare najmanje bitan faktor. Medjutim ti si jesano od onih patriJota koji mrzi sve sto je uspesno. Decko je pauzirao u reprezentaciji u godini kada se lomilo da li ce biti to sto jeste, lider ekipe sa velikim potencijalom.
Pare su posledica, uzrok je ogroman talenat i predanost profesiji. Njegov doprinos promociji srpske kosarke meri se doprinosom Noleta u tenisu, a to je za Srbiju vaznije od jednog takmicenja u reprezentaciji. Na zalost, mnogo je Uskoka u Srbiji, zato smo tu gde smo....

bolero

pre 5 godina

@internista

U mojim krugovima je cenjen i poštovan.
Verujem da ni njemu nije bila laka odluka da se ne odazove i kakve će reakcije to da izazove.
Svi bismo voleli da je igrao, ali šta sad, verujem da ga vredi čekati.

KOSTA1703

pre 5 godina

Nikola Jokić je jedan od naših najboljih košarkaša sa talentom i mladošću da jednog dana postane jedan od najboljih svih vremena.
Samom svojom pojavom mnogo je uradio za popularizaciju zemlje iz koje potiče, a na košarkaškom planu već je postao zaslužni sportista Srbije sa nacionalnom penzijom.
Što se tiče EP na kojem smo osvojili srebrnu medalju, moram da kažem da je to bio naš maksimum, bez obzira na sastav koji je igrao, jer je prosto Kokoškov mnogo bolji trener od Djordjevića.
Tako da neko prebacivanje Jokiću nema baš nikakvog smisla, i više je nego sramotno.
Jedino sramotnije i pokvarenije od toga je što ga Djordjević nije uzeo u zaštitu, a morao je.

Марко

pre 5 godina

Koliko mrznje u ljudima ccc decko je propustio jedno EP koje smo i bez njega odlicno odigrali. U kosarci su bitni SP i OI zbog utakmica sa Amerikom. A za to ce Jokic biti spreman. Niko nije duzan da rizikuje ogromne pare i buducnost da bi dezurni hejteri, koji nista za Srbiju nisu uradili, imali cime da se hvale kada nasi osvoje medalju. A na svakog Dirka i Gasola dodje stotine drugih igraca koji redovno propustaju takmicenja za svoje reprezentacije. Bice Jokic tu kada bude bilo najpotrebnije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Twolf, 26. jul 2018 16:24)

Ако ћемо да бројимо, од три такмичења на која је позван, пропустио је два, а сада је најавио да ће пропустити и треће. Дакле, ускоро ће бити три пропуштена од четири. На то једно такмичење је отишао због националне пензије. Такав човек ће добити националну пензију, а овде неки прозивају Новака Ђоковића и Ивану Шпановић. Националну пензију не би смео да добије ниједан спортиста ако је одбио позив за репрезентацију, а притом нема лекарско уверење као оправдање. Поступао бих ја са таквима мало другачије. Није он у Америци научио да игра кошарку.

Sofronije

pre 5 godina

Znas sta? i meni je vise dosta srebrnih medalja, pa nismo hrvati da slavimo poraze u finalu, bre! 4 poslednje medalje su srebrne, ova poslednja je mogla biti zlatna i to prva zlatna medalja posle 15 godina, samo da je ovaj hteo da obuce dres reprezentacije, ali on izbegava reprezentativne obaveze.

stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.
(Morgan, 26. jul 2018 14:49)

Predlažem da kreneš da treniraš pa da čekamo zlato.

Uskok

pre 5 godina

Samo da ispravim: on NIJE reprezentativac Srbije. On jeste Srbin, ali se odrekao reprezentacije zbog licne promocije. I to je OK, covek juri pare, ali nemojte ga vishe svrstavati u reprezentativce - to su ljudi koji iznad svega postuju svoju zemlju. On to nije iako je odlican igrac i ja mu zelim sve najbolje u licnoj karijeri daleko od Srbije i srpskog dresa.

hrvoje

pre 5 godina

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.
(123, 26. jul 2018 15:29)

Srbin se pise malim slovom?

Miles Davis

pre 5 godina

Predsednik prepoznaje uspesne mlade osobe, zato Nikola ima njegovu podrsku i podrsku srpskog naroda. Ko je vama kriv sto 24/7 sedite za kompom i ne radite nista. Nikola ce svakako opravdati ovaj ugovor.
(Zvezdas, 26. jul 2018 14:39)
Jel dobar sendvic?

Marko

pre 5 godina

Ako su mu najbitniji trofeji zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno da vise voli novac kao i svi mi, tu nema nista sporno...samo neka nas postedi krupnih reci...licemerno je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fenomen, 26. jul 2018 14:57)
Pa uzeo je i zavrsio, zato ide dalje, fokus na NBA, jel jasnije batice, PatriJoto?

jedan od mnogih

pre 5 godina

a trolovi nevera
mi zlato mozemo osvojiti na evropskom i to je to
sto se svetskog i olimpijskog tice jos dugi niz godina cemo aplaudirati amerima sa druge ili neke slabije pozicije. njihova peta ekipa moze da bije nas i bilo koga sa 15-20 razlike. i tim evrope da se sastavi ne moze im nista jer bi se i oni odazvali svi do jednog
Jokic ce igrati za 'sveti dres' kako volite da mistifikujete i glorifikujete stvari obicnog naziva, ali ce morati i ostali da zapnu jer on sam ne moze da pobedi. lepo kazu da je timski igrac

ProdigyCZ

pre 5 godina

Nas je Nidza potpisao max. ugovor,sad smo svi srecni.Ustajacemo ujutru i diviti mu se,jos kad krenu Ameri da ga hvale,ekstaza.Kad krenu da lepo da pricaju o nasoj zemlji,znate mi moramo da popravimo sliku iz 90-tih!?Ne mora da igra za repku,sta ako se povredi!?reprezentacija ce biti kriva,ovi iz Denvera ce poludeti,sta ako pocnu da lose pricaju o nama...

Марко

pre 5 godina

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.
(123, 26. jul 2018 15:29)


Где си ти учио граматику и правопис? На Мегатренду?

123

pre 5 godina

Dame i gospodo,to je Srbin!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SRBENDA, 26. jul 2018 14:20)

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.

rumenko

pre 5 godina

Pazi ovoga iz naslova sto je izjavio da bi se slatko nasmejo da nas Nikola potpise max ugovor.
Sigurno je u pitanju neki iskompleksirani hrvat.
Nikola je buducnost NBA i naseg nacionalnog tima.

Morgan

pre 5 godina

(JeRemija, 26. jul 2018 14:38)

Znas sta? i meni je vise dosta srebrnih medalja, pa nismo hrvati da slavimo poraze u finalu, bre! 4 poslednje medalje su srebrne, ova poslednja je mogla biti zlatna i to prva zlatna medalja posle 15 godina, samo da je ovaj hteo da obuce dres reprezentacije, ali on izbegava reprezentativne obaveze.

stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.

Fenomen

pre 5 godina

Ako su mu najbitniji trofeji zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno da vise voli novac kao i svi mi, tu nema nista sporno...samo neka nas postedi krupnih reci...licemerno je.

Interista

pre 5 godina

U Srbiji Jokić sa pravom nije cenjen jer izbegava dres reprezentacije. Sledeće godine da sam plati osiguranje i pomogne drugarima u pohodu na svetsko zlato može i olimpijsko. Bar jedno zlato sa sledeca dva takmicenja mora biti kruna ove generacije.

Zvezdas

pre 5 godina

Predsednik prepoznaje uspesne mlade osobe, zato Nikola ima njegovu podrsku i podrsku srpskog naroda. Ko je vama kriv sto 24/7 sedite za kompom i ne radite nista. Nikola ce svakako opravdati ovaj ugovor.

JeRemija

pre 5 godina

@Interista
Dosta više sa trolovanjem!
Ko nije cenjen u Srbiji?
Ko izbegava reprezentaciju?
Da podsetim dežurne hejtere a i komšije da je Jokić bio naš najbolji pojedinac u meču protiv Hrvatske, najmirniji je bio u završnici i lagano pogodio slobodna bacanja i posle na odveo u Finale na megdan USA. To se sve odigralo na OI pre 2 godine. Neki se izgleda prave naivni pa su to "zaboravili".
Svako normalan podržava Jokića!
A vi nastavite sa trolovanjem i dalje. Životi vam se neće promeniti nabolje od tolike mržnje...

MaironDrake

pre 5 godina

Samo da dodam: sem basketa, konja i porodice voli da ide i na inauguracije.
(Marko, 26. jul 2018 14:14)

Mozda je samo pokazao postovanje prema instituciji predsednika jedne zemlje...Sta je tu lose? Mozda ne prati politiku i bas ga briga za stranacki zivot Srbije.

JeRemija

pre 5 godina

@Interista
Dosta više sa trolovanjem!
Ko nije cenjen u Srbiji?
Ko izbegava reprezentaciju?
Da podsetim dežurne hejtere a i komšije da je Jokić bio naš najbolji pojedinac u meču protiv Hrvatske, najmirniji je bio u završnici i lagano pogodio slobodna bacanja i posle na odveo u Finale na megdan USA. To se sve odigralo na OI pre 2 godine. Neki se izgleda prave naivni pa su to "zaboravili".
Svako normalan podržava Jokića!
A vi nastavite sa trolovanjem i dalje. Životi vam se neće promeniti nabolje od tolike mržnje...

Interista

pre 5 godina

U Srbiji Jokić sa pravom nije cenjen jer izbegava dres reprezentacije. Sledeće godine da sam plati osiguranje i pomogne drugarima u pohodu na svetsko zlato može i olimpijsko. Bar jedno zlato sa sledeca dva takmicenja mora biti kruna ove generacije.

Miles Davis

pre 5 godina

Predsednik prepoznaje uspesne mlade osobe, zato Nikola ima njegovu podrsku i podrsku srpskog naroda. Ko je vama kriv sto 24/7 sedite za kompom i ne radite nista. Nikola ce svakako opravdati ovaj ugovor.
(Zvezdas, 26. jul 2018 14:39)
Jel dobar sendvic?

MaironDrake

pre 5 godina

Samo da dodam: sem basketa, konja i porodice voli da ide i na inauguracije.
(Marko, 26. jul 2018 14:14)

Mozda je samo pokazao postovanje prema instituciji predsednika jedne zemlje...Sta je tu lose? Mozda ne prati politiku i bas ga briga za stranacki zivot Srbije.

Марко

pre 5 godina

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.
(123, 26. jul 2018 15:29)


Где си ти учио граматику и правопис? На Мегатренду?

Twolf

pre 5 godina

Koliko mrznje u ljudima ccc decko je propustio jedno EP koje smo i bez njega odlicno odigrali. U kosarci su bitni SP i OI zbog utakmica sa Amerikom. A za to ce Jokic biti spreman. Niko nije duzan da rizikuje ogromne pare i buducnost da bi dezurni hejteri, koji nista za Srbiju nisu uradili, imali cime da se hvale kada nasi osvoje medalju. A na svakog Dirka i Gasola dodje stotine drugih igraca koji redovno propustaju takmicenja za svoje reprezentacije. Bice Jokic tu kada bude bilo najpotrebnije.

Sofronije

pre 5 godina

Znas sta? i meni je vise dosta srebrnih medalja, pa nismo hrvati da slavimo poraze u finalu, bre! 4 poslednje medalje su srebrne, ova poslednja je mogla biti zlatna i to prva zlatna medalja posle 15 godina, samo da je ovaj hteo da obuce dres reprezentacije, ali on izbegava reprezentativne obaveze.

stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.
(Morgan, 26. jul 2018 14:49)

Predlažem da kreneš da treniraš pa da čekamo zlato.

hrvoje

pre 5 godina

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.
(123, 26. jul 2018 15:29)

Srbin se pise malim slovom?

nolov

pre 5 godina

Dusko Tosic igrao Olimpijske Igre uprkos zabrani kluba( po pravilima ne moraju da puste igrace starije od 23) i popio suspenziju, dugo nije mogao da nadje drugi klub pa otisao u Tursku i CZ . Umjesto drzavnih zasluga dobio nadimak- Karleusa

Fenomen

pre 5 godina

Ako su mu najbitniji trofeji zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno da vise voli novac kao i svi mi, tu nema nista sporno...samo neka nas postedi krupnih reci...licemerno je.

socrat

pre 5 godina

Daj sjasite decku sa grbace, sklopio je ugovor, sledece godine ce da igra za reprezentaciju i to je to. Boze koliko smo isfrustrirana nacija, pa to je strasno. Ne znam samo sta vi imate od toga da li ce neko da igra za reprezentaciju. Pozdravljam svakog naseg ko u svetu uspe da uradi nesto, a koliko ih samo pljujemo, mislim da nijedan ne bi trebalo da se vrati ovde i da igra za reprezentaciju. A vi braco hejteri probajte da uradite nesto u zivotu i za sebe a i za svoju zemlju, a ne samo da hejtujete i pljujete

sasa jokic

pre 5 godina

Uskok@ Da si procitao tekst, shvatio bi da su coveku pare najmanje bitan faktor. Medjutim ti si jesano od onih patriJota koji mrzi sve sto je uspesno. Decko je pauzirao u reprezentaciji u godini kada se lomilo da li ce biti to sto jeste, lider ekipe sa velikim potencijalom.
Pare su posledica, uzrok je ogroman talenat i predanost profesiji. Njegov doprinos promociji srpske kosarke meri se doprinosom Noleta u tenisu, a to je za Srbiju vaznije od jednog takmicenja u reprezentaciji. Na zalost, mnogo je Uskoka u Srbiji, zato smo tu gde smo....

Morgan

pre 5 godina

(JeRemija, 26. jul 2018 14:38)

Znas sta? i meni je vise dosta srebrnih medalja, pa nismo hrvati da slavimo poraze u finalu, bre! 4 poslednje medalje su srebrne, ova poslednja je mogla biti zlatna i to prva zlatna medalja posle 15 godina, samo da je ovaj hteo da obuce dres reprezentacije, ali on izbegava reprezentativne obaveze.

stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.

KOSTA1703

pre 5 godina

Nikola Jokić je jedan od naših najboljih košarkaša sa talentom i mladošću da jednog dana postane jedan od najboljih svih vremena.
Samom svojom pojavom mnogo je uradio za popularizaciju zemlje iz koje potiče, a na košarkaškom planu već je postao zaslužni sportista Srbije sa nacionalnom penzijom.
Što se tiče EP na kojem smo osvojili srebrnu medalju, moram da kažem da je to bio naš maksimum, bez obzira na sastav koji je igrao, jer je prosto Kokoškov mnogo bolji trener od Djordjevića.
Tako da neko prebacivanje Jokiću nema baš nikakvog smisla, i više je nego sramotno.
Jedino sramotnije i pokvarenije od toga je što ga Djordjević nije uzeo u zaštitu, a morao je.

bolero

pre 5 godina

@internista

U mojim krugovima je cenjen i poštovan.
Verujem da ni njemu nije bila laka odluka da se ne odazove i kakve će reakcije to da izazove.
Svi bismo voleli da je igrao, ali šta sad, verujem da ga vredi čekati.

frka panika

pre 5 godina

Što je sportista uspešniji to privlači više komentara iza kojih ne stoji ništa osim mržnje i sujete. Svaki put se zgrozim kada to vidim i zapitam se ko vas je odgajao i vaspitavao kad ste tako zadojeni mržnjom...

jedan od mnogih

pre 5 godina

a trolovi nevera
mi zlato mozemo osvojiti na evropskom i to je to
sto se svetskog i olimpijskog tice jos dugi niz godina cemo aplaudirati amerima sa druge ili neke slabije pozicije. njihova peta ekipa moze da bije nas i bilo koga sa 15-20 razlike. i tim evrope da se sastavi ne moze im nista jer bi se i oni odazvali svi do jednog
Jokic ce igrati za 'sveti dres' kako volite da mistifikujete i glorifikujete stvari obicnog naziva, ali ce morati i ostali da zapnu jer on sam ne moze da pobedi. lepo kazu da je timski igrac

Ntasko

pre 5 godina

Ja bi za milion dolara potpisao da vise ne pogledam ni jednu kosarkasku utakmicu ikad. Bravo Jokicu, samo napred! Ako budes mogao da odigras neku utakmicu I za reprsetaciju bilo bi lepo, ako ne meni ne smeta. Samo neko jako povrsan I neostvaren moze da te zbog ovog kritikuje

zulupn

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije. 
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac. 
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.

Pa i ja sam iz Pomoravlja, Paraćin pa sam Srbin...

Uskok

pre 5 godina

Samo da ispravim: on NIJE reprezentativac Srbije. On jeste Srbin, ali se odrekao reprezentacije zbog licne promocije. I to je OK, covek juri pare, ali nemojte ga vishe svrstavati u reprezentativce - to su ljudi koji iznad svega postuju svoju zemlju. On to nije iako je odlican igrac i ja mu zelim sve najbolje u licnoj karijeri daleko od Srbije i srpskog dresa.

Marko

pre 5 godina

Ako su mu najbitniji trofeji zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno da vise voli novac kao i svi mi, tu nema nista sporno...samo neka nas postedi krupnih reci...licemerno je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fenomen, 26. jul 2018 14:57)
Pa uzeo je i zavrsio, zato ide dalje, fokus na NBA, jel jasnije batice, PatriJoto?

Laki

pre 5 godina

@(Марко, 26. jul 2018 16:44)

Dobre bre vise, sta i da nece da igra nikada vise za reprezentaciju, jel ti duguje nesto ili ovoj nesretnoj zemlji!? Sta ti radis u slobodno vreme za svoju drzavu, jel volontiras u nekom sirotistu kad uzmes godisnji dok su ostali na moru? Ne igra Nikola basket radi tvoje zabave i lecenja licnih frustracija eventualnim uspehom reprezentacije. Covek igra za platu i svoju zabavu a mi mozemo samo da se upisamo od srece ako pokloni neko vreme reprezentativnim obavezama. Denver i Nikoline partije se prate kao Sacramento nekada, ne poznajem nikoga ko zaista voli kosarku a da ne ga maksimalno ne postuje! Nikola je vec sada najbolji igrac sa ovih prostora svih vremena. Status u klubu, ucinak i visina ugovora su dokaz za to. Od Evropljana su samo Novicki i stariji Gasol dosli do tih visina a Nikoli su tek 23 godine.. uzivajte ljudi u Jokicevoj eri, sumnjam da cemo tako nesto ponovo gledati u sledecih par decenija.

Zvezdas

pre 5 godina

Predsednik prepoznaje uspesne mlade osobe, zato Nikola ima njegovu podrsku i podrsku srpskog naroda. Ko je vama kriv sto 24/7 sedite za kompom i ne radite nista. Nikola ce svakako opravdati ovaj ugovor.

Jaran

pre 5 godina

Marko
A meni je zapravo zabavna cinjenica da je tamo bio sa Bobijem i Zofrijem. A jos zabavnije mi je kada procitam vase komentare u kojima prozivate Jokica da je bio na Vucicevoj listi, a zapravo je Bobi bio...

Istoriju u ruke

pre 5 godina

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1423448#k27768544

Care Crnogorci su Srbi pre svega pa tek onda Crnogorci, kao recimo klasifikovanje Beogradjana sa izuzetkom sto je to jelte grad i sto ih ima 4-5 puta vise ali razumeo si.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije.
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac.
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.
(mng, 26. jul 2018 17:13)

Djed mu Srbin iz Crne Gore, pa sta? Ako ste vec poseban narod kao sto ti tvrdis, bolje se zapitaj odakle tolika potreba "crnogoraca" da se izjasnjavaju kao Srbi, pocev od Hercegovca Njegosa, preko Kralja Nikole, Janka Vukotica, pa do Jokica koga ovde svojatas.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Nas je Nidza potpisao max. ugovor,sad smo svi srecni.Ustajacemo ujutru i diviti mu se,jos kad krenu Ameri da ga hvale,ekstaza.Kad krenu da lepo da pricaju o nasoj zemlji,znate mi moramo da popravimo sliku iz 90-tih!?Ne mora da igra za repku,sta ako se povredi!?reprezentacija ce biti kriva,ovi iz Denvera ce poludeti,sta ako pocnu da lose pricaju o nama...

Марко

pre 5 godina

Koliko mrznje u ljudima ccc decko je propustio jedno EP koje smo i bez njega odlicno odigrali. U kosarci su bitni SP i OI zbog utakmica sa Amerikom. A za to ce Jokic biti spreman. Niko nije duzan da rizikuje ogromne pare i buducnost da bi dezurni hejteri, koji nista za Srbiju nisu uradili, imali cime da se hvale kada nasi osvoje medalju. A na svakog Dirka i Gasola dodje stotine drugih igraca koji redovno propustaju takmicenja za svoje reprezentacije. Bice Jokic tu kada bude bilo najpotrebnije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Twolf, 26. jul 2018 16:24)

Ако ћемо да бројимо, од три такмичења на која је позван, пропустио је два, а сада је најавио да ће пропустити и треће. Дакле, ускоро ће бити три пропуштена од четири. На то једно такмичење је отишао због националне пензије. Такав човек ће добити националну пензију, а овде неки прозивају Новака Ђоковића и Ивану Шпановић. Националну пензију не би смео да добије ниједан спортиста ако је одбио позив за репрезентацију, а притом нема лекарско уверење као оправдање. Поступао бих ја са таквима мало другачије. Није он у Америци научио да игра кошарку.

Ufo

pre 5 godina

U Srbiji Jokić sa pravom nije cenjen jer izbegava dres reprezentacije. Sledeće godine da sam plati osiguranje i pomogne drugarima u pohodu na svetsko zlato može i olimpijsko. Bar jedno zlato sa sledeca dva takmicenja mora biti kruna ove generacije.
(Interista, 26. jul 2018 14:21)

Sta pricas bre koje zlato? Pa ameri ce da zgaze srbiju kao i uvek 20+. Plus teodosic je zavrsio svoje, znaci od pleja nista. Tu je jedino Jokic stvarno dobar. Ostali boranija. Evropsko bi moglo da se uzme ali svetsko ili olimpijada jedino ako ameri posalju koledz igrace ili baas krs ekipu. Sa pristojnom ekipom kao poslednjih godina razmontirace sve redom

Teo

pre 5 godina

Da su mu trofeji najbitniji onda bi igrao za reprezentaciju. Vise voli novac i to je u redu, ali cemu ove izjave bez pokrica? Jedno prica, a u stvarnosti se ponasa drugacije. Srecni mu dolari...

tocka

pre 5 godina

Stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.
(Morgan)
E ja sad namerno ne bih igrao za vas i drugare. Bacio bih kosku da cu da igram za Bosance hahah.
Tako ste i Djokovića pljuvali... oladite malo. Dečko potpisa ugovor kakav nijedan Srbin do sada nije imao, već ušao u istoriju po različitim parametrima, a na samom početku karijere. Pokažite malo rešpekta i vaspitanja.

kuglica

pre 5 godina

Nije problem sto je preskocio dva takmicenja...videcemo sta ce uraditi u buducnosti. Na kraju, kad zavrsis karijeru, ostane ti novac...a secas se samo osecaja kad zagrmi tvoja himna.. Ok, osvojice mozda i prsten u NBA, ali ako osvoji SP sa Srbijom...to je ono sto ce mu biti bitno kad napuni 60 godina...

manuginobili

pre 5 godina

Vidim da ko god malo kritikuje Jokica dobije gomilu minusa,ali i meni isto smeta sto jedno prica a drugo radi...u redu,covjek ocito nema neku veliku zelju da igra za reprezentaciju,to je vec sada ocito-od tri puta dva puta je imao neki razlog da ne dodje,u redu mlad je,jurio je ugovor itd...ali ja uopste ne vidim da je on negdje izjavio da ce u buducnosti sigurno igrati,niti vidim da ima zelju za time,to je najveci problem...i ne treba ga uopste kriviti zbog toga-njegov izbor,ima pravo na to,niko nije obavezan da igra...ali reci da mu je najvaznije da osvaja trofeje a ovako se ponasati je vec licemjerno,bolje cuti i uzivaj u novcu i slavi,sve si posteno zaradio radom i talentom.

rumenko

pre 5 godina

Pazi ovoga iz naslova sto je izjavio da bi se slatko nasmejo da nas Nikola potpise max ugovor.
Sigurno je u pitanju neki iskompleksirani hrvat.
Nikola je buducnost NBA i naseg nacionalnog tima.

tp

pre 5 godina

Zaslužuje stvarno Jokić sve to, doći sa 19-20 god u nba, a već sa 21 postati vođa tima i igrač koga bi svako želeo imati u timu... sigurno da treba još dodatno da radi na igri, za 3,4god će biti prava zver, a i biće svakako iskusniji i on i ostali (mlado jezgro tima) , mnogo im znači i ova borba za playoffs, čak i ovako kao mlada ekipa pokazuju da mogu mnogo , još bolje da igraju, još kad bi IT postao opet onaj stari. Svakako izuzetno zanimljiva ekipa nadolazeće sezone

Wilfred

pre 5 godina

Ovo je jedna velika budalaština. Da mu je košarka na prvom mestu, ne bi ispalio reprezentaciju na EP. Nek on okreće traktorske gume i dalje, nemoj da glumi dobrog momka.

baron

pre 5 godina

"izjava naišla na negodovanje u našoj zemlji, nešto što nam je i te kako svojstveno".
Hahaha. Da, mi smo los narod, jer ne velicamo uspesnog mladog milionera.
A zasto bi trebalo jednog sportistu uzdizati i predstavljati kao neki vazan faktor? Zasto?
Svaki dan po jedan tekst o kosarkasu koji je potpisao milionski ugovor, svaki dan reci hvale nekog Malouna o Jokicu.
Dajte, molim vas, jel mora svaka glupost sa zapada da se ovde primi i pusti korenje?

Decko nije mogao bar da dodje da bodri reprezentaciju, a mogao je da ostavi sve obaveze i doputuje na inauguraciju.
Velika sramota.
Sada treba svi da ga obozavaju jer je zaradio gomilu para.
E bas necu. Vise volim Hezonju nego njega. On bar nije clan radikalne sekte koja nam pustosi zemlju, degradira drustvo i kulturu.

Jaran

pre 5 godina

CarloNS
Nije tako, nego evo iskrenog pitanja: da li smo mi zaista toliko slabi da nam je neophodan Jokic za utakmicu sa Gruzijom i slicnima???

123

pre 5 godina

Dame i gospodo,to je Srbin!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SRBENDA, 26. jul 2018 14:20)

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.

True Batman Fan

pre 5 godina

@mng

Pa prijatelju, ti mozes da kazes i da si marsovac ali to ne menja stvari. Cinjenice nece prestati da postoje samo zato sto ih ti ignorises...

miki

pre 5 godina

Samo da dodam: sem basketa, konja i porodice voli da ide i na inauguracije.
(Marko, 26. jul 2018 14:14)

Sto da ne, inauguracije su super. Bas sam pre par dana bio na jednoj. Tako da, ako tebe ikada iko pozove na inauguraciju, nikako nemoj da propustis, mnogo dobar provod.

mng

pre 5 godina

Evo sad i ubedjenje da su Crnogorci Srbi. Da me ko ne shvati pogresno, nemam nista ni protiv Srba ni protiv Srbije, cak sta vise.
Ali,prijatelju, cemu ubedjivanje i svojatanje ako ja kazem da sam Crnogorac. Kladim se da ne znas tri kolena unazad svojih predaka ali si ubedjen u nesto sto si cuo na tv. Crna Gora i Srbija su imale mali deo zajednicke istorije,jako mali deo. Pritome,ne pricam o severu sadasnje CG, no o staroj CG.Nadam se da si shvatio i da nema potrebe za daljim ubedjivanjem ko je koje nacije.

Марко

pre 5 godina

(Laki, 26. jul 2018 20:43)

Ја радим у овој земљи већ годинама, и осим тога плаћам порез чиме се одужујем за све оно што сам добио од своје земље, пре свега бесплатно школство (у чијем раду сам десет година и сам учествовао) и здравство. Има оних који су све то исто добили што и ја, а нису ништа дали. Њима би све то требало наплатити када одлазе из земље. Није у реду да Мишко Ражнатовић добије све. Тамо неки сељак је плаћао порезом школовање Јокићу, а сада све паре узимају Ражнатовићи и Јокићи, није то лепо, и мисле да ништа нису дужни. Правно нису, не може нико да их тужи, али морално јесу. Треба само имати осећај да си одрастао негде где је пре тебе неко нешто створио, и да то нешто треба бранити, а не пљувати. Није он из џунгле отишао у Денвер.

mng

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije.
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac.
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.

Obren Matijevic

pre 5 godina

Da Jokic je bio na inaguraciji coveka koga ste vi glasali ili niste izasli na glasanje i tako mu pomogli.jokic nije bio starter u reprezentaciji na olimpiskim igrama ., a buo j najbolji i cutao je. Djordjevic govori o patriotizmu a uzima 750,000 evra godisnje za mesec dana rada sa reprezentativcima. Sale nacionale je postao trener reprezentacije bez dana staza a cime se to preporucio Djilasu.,,,jedno je igrati a drugo biti trener.Sale prica o odbrani a nikad je nije igrao. Poznata i provaljena igra Srbije Odbrana lakat u rebra a napad preko centra i sut pod faulom .Jokic mu je doneo 2 srebra i bolje mu je da cuti da ne napisem koliko godina on nije ko igrac igrao za reprezentaciju

Interista

pre 5 godina

U Srbiji Jokić sa pravom nije cenjen jer izbegava dres reprezentacije. Sledeće godine da sam plati osiguranje i pomogne drugarima u pohodu na svetsko zlato može i olimpijsko. Bar jedno zlato sa sledeca dva takmicenja mora biti kruna ove generacije.

Zvezdas

pre 5 godina

Predsednik prepoznaje uspesne mlade osobe, zato Nikola ima njegovu podrsku i podrsku srpskog naroda. Ko je vama kriv sto 24/7 sedite za kompom i ne radite nista. Nikola ce svakako opravdati ovaj ugovor.

Morgan

pre 5 godina

(JeRemija, 26. jul 2018 14:38)

Znas sta? i meni je vise dosta srebrnih medalja, pa nismo hrvati da slavimo poraze u finalu, bre! 4 poslednje medalje su srebrne, ova poslednja je mogla biti zlatna i to prva zlatna medalja posle 15 godina, samo da je ovaj hteo da obuce dres reprezentacije, ali on izbegava reprezentativne obaveze.

stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.

rumenko

pre 5 godina

Pazi ovoga iz naslova sto je izjavio da bi se slatko nasmejo da nas Nikola potpise max ugovor.
Sigurno je u pitanju neki iskompleksirani hrvat.
Nikola je buducnost NBA i naseg nacionalnog tima.

Fenomen

pre 5 godina

Ako su mu najbitniji trofeji zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno da vise voli novac kao i svi mi, tu nema nista sporno...samo neka nas postedi krupnih reci...licemerno je.

mng

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije.
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac.
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.

MaironDrake

pre 5 godina

Samo da dodam: sem basketa, konja i porodice voli da ide i na inauguracije.
(Marko, 26. jul 2018 14:14)

Mozda je samo pokazao postovanje prema instituciji predsednika jedne zemlje...Sta je tu lose? Mozda ne prati politiku i bas ga briga za stranacki zivot Srbije.

123

pre 5 godina

Dame i gospodo,to je Srbin!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SRBENDA, 26. jul 2018 14:20)

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.

Uskok

pre 5 godina

Samo da ispravim: on NIJE reprezentativac Srbije. On jeste Srbin, ali se odrekao reprezentacije zbog licne promocije. I to je OK, covek juri pare, ali nemojte ga vishe svrstavati u reprezentativce - to su ljudi koji iznad svega postuju svoju zemlju. On to nije iako je odlican igrac i ja mu zelim sve najbolje u licnoj karijeri daleko od Srbije i srpskog dresa.

Teo

pre 5 godina

Da su mu trofeji najbitniji onda bi igrao za reprezentaciju. Vise voli novac i to je u redu, ali cemu ove izjave bez pokrica? Jedno prica, a u stvarnosti se ponasa drugacije. Srecni mu dolari...

JeRemija

pre 5 godina

@Interista
Dosta više sa trolovanjem!
Ko nije cenjen u Srbiji?
Ko izbegava reprezentaciju?
Da podsetim dežurne hejtere a i komšije da je Jokić bio naš najbolji pojedinac u meču protiv Hrvatske, najmirniji je bio u završnici i lagano pogodio slobodna bacanja i posle na odveo u Finale na megdan USA. To se sve odigralo na OI pre 2 godine. Neki se izgleda prave naivni pa su to "zaboravili".
Svako normalan podržava Jokića!
A vi nastavite sa trolovanjem i dalje. Životi vam se neće promeniti nabolje od tolike mržnje...

Марко

pre 5 godina

Koliko mrznje u ljudima ccc decko je propustio jedno EP koje smo i bez njega odlicno odigrali. U kosarci su bitni SP i OI zbog utakmica sa Amerikom. A za to ce Jokic biti spreman. Niko nije duzan da rizikuje ogromne pare i buducnost da bi dezurni hejteri, koji nista za Srbiju nisu uradili, imali cime da se hvale kada nasi osvoje medalju. A na svakog Dirka i Gasola dodje stotine drugih igraca koji redovno propustaju takmicenja za svoje reprezentacije. Bice Jokic tu kada bude bilo najpotrebnije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Twolf, 26. jul 2018 16:24)

Ако ћемо да бројимо, од три такмичења на која је позван, пропустио је два, а сада је најавио да ће пропустити и треће. Дакле, ускоро ће бити три пропуштена од четири. На то једно такмичење је отишао због националне пензије. Такав човек ће добити националну пензију, а овде неки прозивају Новака Ђоковића и Ивану Шпановић. Националну пензију не би смео да добије ниједан спортиста ако је одбио позив за репрезентацију, а притом нема лекарско уверење као оправдање. Поступао бих ја са таквима мало другачије. Није он у Америци научио да игра кошарку.

mng

pre 5 godina

Evo sad i ubedjenje da su Crnogorci Srbi. Da me ko ne shvati pogresno, nemam nista ni protiv Srba ni protiv Srbije, cak sta vise.
Ali,prijatelju, cemu ubedjivanje i svojatanje ako ja kazem da sam Crnogorac. Kladim se da ne znas tri kolena unazad svojih predaka ali si ubedjen u nesto sto si cuo na tv. Crna Gora i Srbija su imale mali deo zajednicke istorije,jako mali deo. Pritome,ne pricam o severu sadasnje CG, no o staroj CG.Nadam se da si shvatio i da nema potrebe za daljim ubedjivanjem ko je koje nacije.

Wilfred

pre 5 godina

Ovo je jedna velika budalaština. Da mu je košarka na prvom mestu, ne bi ispalio reprezentaciju na EP. Nek on okreće traktorske gume i dalje, nemoj da glumi dobrog momka.

Marko

pre 5 godina

Ako su mu najbitniji trofeji zasto ne igra za reprezentaciju? Naravno da vise voli novac kao i svi mi, tu nema nista sporno...samo neka nas postedi krupnih reci...licemerno je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fenomen, 26. jul 2018 14:57)
Pa uzeo je i zavrsio, zato ide dalje, fokus na NBA, jel jasnije batice, PatriJoto?

ProdigyCZ

pre 5 godina

Nas je Nidza potpisao max. ugovor,sad smo svi srecni.Ustajacemo ujutru i diviti mu se,jos kad krenu Ameri da ga hvale,ekstaza.Kad krenu da lepo da pricaju o nasoj zemlji,znate mi moramo da popravimo sliku iz 90-tih!?Ne mora da igra za repku,sta ako se povredi!?reprezentacija ce biti kriva,ovi iz Denvera ce poludeti,sta ako pocnu da lose pricaju o nama...

baron

pre 5 godina

"izjava naišla na negodovanje u našoj zemlji, nešto što nam je i te kako svojstveno".
Hahaha. Da, mi smo los narod, jer ne velicamo uspesnog mladog milionera.
A zasto bi trebalo jednog sportistu uzdizati i predstavljati kao neki vazan faktor? Zasto?
Svaki dan po jedan tekst o kosarkasu koji je potpisao milionski ugovor, svaki dan reci hvale nekog Malouna o Jokicu.
Dajte, molim vas, jel mora svaka glupost sa zapada da se ovde primi i pusti korenje?

Decko nije mogao bar da dodje da bodri reprezentaciju, a mogao je da ostavi sve obaveze i doputuje na inauguraciju.
Velika sramota.
Sada treba svi da ga obozavaju jer je zaradio gomilu para.
E bas necu. Vise volim Hezonju nego njega. On bar nije clan radikalne sekte koja nam pustosi zemlju, degradira drustvo i kulturu.

KOSTA1703

pre 5 godina

Nikola Jokić je jedan od naših najboljih košarkaša sa talentom i mladošću da jednog dana postane jedan od najboljih svih vremena.
Samom svojom pojavom mnogo je uradio za popularizaciju zemlje iz koje potiče, a na košarkaškom planu već je postao zaslužni sportista Srbije sa nacionalnom penzijom.
Što se tiče EP na kojem smo osvojili srebrnu medalju, moram da kažem da je to bio naš maksimum, bez obzira na sastav koji je igrao, jer je prosto Kokoškov mnogo bolji trener od Djordjevića.
Tako da neko prebacivanje Jokiću nema baš nikakvog smisla, i više je nego sramotno.
Jedino sramotnije i pokvarenije od toga je što ga Djordjević nije uzeo u zaštitu, a morao je.

Sofronije

pre 5 godina

Znas sta? i meni je vise dosta srebrnih medalja, pa nismo hrvati da slavimo poraze u finalu, bre! 4 poslednje medalje su srebrne, ova poslednja je mogla biti zlatna i to prva zlatna medalja posle 15 godina, samo da je ovaj hteo da obuce dres reprezentacije, ali on izbegava reprezentativne obaveze.

stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.
(Morgan, 26. jul 2018 14:49)

Predlažem da kreneš da treniraš pa da čekamo zlato.

Twolf

pre 5 godina

Koliko mrznje u ljudima ccc decko je propustio jedno EP koje smo i bez njega odlicno odigrali. U kosarci su bitni SP i OI zbog utakmica sa Amerikom. A za to ce Jokic biti spreman. Niko nije duzan da rizikuje ogromne pare i buducnost da bi dezurni hejteri, koji nista za Srbiju nisu uradili, imali cime da se hvale kada nasi osvoje medalju. A na svakog Dirka i Gasola dodje stotine drugih igraca koji redovno propustaju takmicenja za svoje reprezentacije. Bice Jokic tu kada bude bilo najpotrebnije.

jedan od mnogih

pre 5 godina

a trolovi nevera
mi zlato mozemo osvojiti na evropskom i to je to
sto se svetskog i olimpijskog tice jos dugi niz godina cemo aplaudirati amerima sa druge ili neke slabije pozicije. njihova peta ekipa moze da bije nas i bilo koga sa 15-20 razlike. i tim evrope da se sastavi ne moze im nista jer bi se i oni odazvali svi do jednog
Jokic ce igrati za 'sveti dres' kako volite da mistifikujete i glorifikujete stvari obicnog naziva, ali ce morati i ostali da zapnu jer on sam ne moze da pobedi. lepo kazu da je timski igrac

sasa jokic

pre 5 godina

Uskok@ Da si procitao tekst, shvatio bi da su coveku pare najmanje bitan faktor. Medjutim ti si jesano od onih patriJota koji mrzi sve sto je uspesno. Decko je pauzirao u reprezentaciji u godini kada se lomilo da li ce biti to sto jeste, lider ekipe sa velikim potencijalom.
Pare su posledica, uzrok je ogroman talenat i predanost profesiji. Njegov doprinos promociji srpske kosarke meri se doprinosom Noleta u tenisu, a to je za Srbiju vaznije od jednog takmicenja u reprezentaciji. Na zalost, mnogo je Uskoka u Srbiji, zato smo tu gde smo....

Марко

pre 5 godina

(Laki, 26. jul 2018 20:43)

Ја радим у овој земљи већ годинама, и осим тога плаћам порез чиме се одужујем за све оно што сам добио од своје земље, пре свега бесплатно школство (у чијем раду сам десет година и сам учествовао) и здравство. Има оних који су све то исто добили што и ја, а нису ништа дали. Њима би све то требало наплатити када одлазе из земље. Није у реду да Мишко Ражнатовић добије све. Тамо неки сељак је плаћао порезом школовање Јокићу, а сада све паре узимају Ражнатовићи и Јокићи, није то лепо, и мисле да ништа нису дужни. Правно нису, не може нико да их тужи, али морално јесу. Треба само имати осећај да си одрастао негде где је пре тебе неко нешто створио, и да то нешто треба бранити, а не пљувати. Није он из џунгле отишао у Денвер.

zulupn

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije. 
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac. 
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.

Pa i ja sam iz Pomoravlja, Paraćin pa sam Srbin...

Miles Davis

pre 5 godina

Predsednik prepoznaje uspesne mlade osobe, zato Nikola ima njegovu podrsku i podrsku srpskog naroda. Ko je vama kriv sto 24/7 sedite za kompom i ne radite nista. Nikola ce svakako opravdati ovaj ugovor.
(Zvezdas, 26. jul 2018 14:39)
Jel dobar sendvic?

kuglica

pre 5 godina

Nije problem sto je preskocio dva takmicenja...videcemo sta ce uraditi u buducnosti. Na kraju, kad zavrsis karijeru, ostane ti novac...a secas se samo osecaja kad zagrmi tvoja himna.. Ok, osvojice mozda i prsten u NBA, ali ako osvoji SP sa Srbijom...to je ono sto ce mu biti bitno kad napuni 60 godina...

Ufo

pre 5 godina

U Srbiji Jokić sa pravom nije cenjen jer izbegava dres reprezentacije. Sledeće godine da sam plati osiguranje i pomogne drugarima u pohodu na svetsko zlato može i olimpijsko. Bar jedno zlato sa sledeca dva takmicenja mora biti kruna ove generacije.
(Interista, 26. jul 2018 14:21)

Sta pricas bre koje zlato? Pa ameri ce da zgaze srbiju kao i uvek 20+. Plus teodosic je zavrsio svoje, znaci od pleja nista. Tu je jedino Jokic stvarno dobar. Ostali boranija. Evropsko bi moglo da se uzme ali svetsko ili olimpijada jedino ako ameri posalju koledz igrace ili baas krs ekipu. Sa pristojnom ekipom kao poslednjih godina razmontirace sve redom

Ntasko

pre 5 godina

Ja bi za milion dolara potpisao da vise ne pogledam ni jednu kosarkasku utakmicu ikad. Bravo Jokicu, samo napred! Ako budes mogao da odigras neku utakmicu I za reprsetaciju bilo bi lepo, ako ne meni ne smeta. Samo neko jako povrsan I neostvaren moze da te zbog ovog kritikuje

manuginobili

pre 5 godina

Vidim da ko god malo kritikuje Jokica dobije gomilu minusa,ali i meni isto smeta sto jedno prica a drugo radi...u redu,covjek ocito nema neku veliku zelju da igra za reprezentaciju,to je vec sada ocito-od tri puta dva puta je imao neki razlog da ne dodje,u redu mlad je,jurio je ugovor itd...ali ja uopste ne vidim da je on negdje izjavio da ce u buducnosti sigurno igrati,niti vidim da ima zelju za time,to je najveci problem...i ne treba ga uopste kriviti zbog toga-njegov izbor,ima pravo na to,niko nije obavezan da igra...ali reci da mu je najvaznije da osvaja trofeje a ovako se ponasati je vec licemjerno,bolje cuti i uzivaj u novcu i slavi,sve si posteno zaradio radom i talentom.

Марко

pre 5 godina

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.
(123, 26. jul 2018 15:29)


Где си ти учио граматику и правопис? На Мегатренду?

Obren Matijevic

pre 5 godina

Da Jokic je bio na inaguraciji coveka koga ste vi glasali ili niste izasli na glasanje i tako mu pomogli.jokic nije bio starter u reprezentaciji na olimpiskim igrama ., a buo j najbolji i cutao je. Djordjevic govori o patriotizmu a uzima 750,000 evra godisnje za mesec dana rada sa reprezentativcima. Sale nacionale je postao trener reprezentacije bez dana staza a cime se to preporucio Djilasu.,,,jedno je igrati a drugo biti trener.Sale prica o odbrani a nikad je nije igrao. Poznata i provaljena igra Srbije Odbrana lakat u rebra a napad preko centra i sut pod faulom .Jokic mu je doneo 2 srebra i bolje mu je da cuti da ne napisem koliko godina on nije ko igrac igrao za reprezentaciju

Istoriju u ruke

pre 5 godina

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1423448#k27768544

Care Crnogorci su Srbi pre svega pa tek onda Crnogorci, kao recimo klasifikovanje Beogradjana sa izuzetkom sto je to jelte grad i sto ih ima 4-5 puta vise ali razumeo si.

tocka

pre 5 godina

Stavio je pare ispred svoje zemlje, drugara, nas. pogledaj jedan od njegovih poslednjih intervjua kada ga pitaju za naredna reprezentativna takmicenja. Njegov govor tela i izjava skoro su potvrdili da ce i sledece godine naci razlog za odsustvo iz svetog reprezentativnog dresa.
(Morgan)
E ja sad namerno ne bih igrao za vas i drugare. Bacio bih kosku da cu da igram za Bosance hahah.
Tako ste i Djokovića pljuvali... oladite malo. Dečko potpisa ugovor kakav nijedan Srbin do sada nije imao, već ušao u istoriju po različitim parametrima, a na samom početku karijere. Pokažite malo rešpekta i vaspitanja.

frka panika

pre 5 godina

Što je sportista uspešniji to privlači više komentara iza kojih ne stoji ništa osim mržnje i sujete. Svaki put se zgrozim kada to vidim i zapitam se ko vas je odgajao i vaspitavao kad ste tako zadojeni mržnjom...

miki

pre 5 godina

Samo da dodam: sem basketa, konja i porodice voli da ide i na inauguracije.
(Marko, 26. jul 2018 14:14)

Sto da ne, inauguracije su super. Bas sam pre par dana bio na jednoj. Tako da, ako tebe ikada iko pozove na inauguraciju, nikako nemoj da propustis, mnogo dobar provod.

socrat

pre 5 godina

Daj sjasite decku sa grbace, sklopio je ugovor, sledece godine ce da igra za reprezentaciju i to je to. Boze koliko smo isfrustrirana nacija, pa to je strasno. Ne znam samo sta vi imate od toga da li ce neko da igra za reprezentaciju. Pozdravljam svakog naseg ko u svetu uspe da uradi nesto, a koliko ih samo pljujemo, mislim da nijedan ne bi trebalo da se vrati ovde i da igra za reprezentaciju. A vi braco hejteri probajte da uradite nesto u zivotu i za sebe a i za svoju zemlju, a ne samo da hejtujete i pljujete

nolov

pre 5 godina

Dusko Tosic igrao Olimpijske Igre uprkos zabrani kluba( po pravilima ne moraju da puste igrace starije od 23) i popio suspenziju, dugo nije mogao da nadje drugi klub pa otisao u Tursku i CZ . Umjesto drzavnih zasluga dobio nadimak- Karleusa

Laki

pre 5 godina

@(Марко, 26. jul 2018 16:44)

Dobre bre vise, sta i da nece da igra nikada vise za reprezentaciju, jel ti duguje nesto ili ovoj nesretnoj zemlji!? Sta ti radis u slobodno vreme za svoju drzavu, jel volontiras u nekom sirotistu kad uzmes godisnji dok su ostali na moru? Ne igra Nikola basket radi tvoje zabave i lecenja licnih frustracija eventualnim uspehom reprezentacije. Covek igra za platu i svoju zabavu a mi mozemo samo da se upisamo od srece ako pokloni neko vreme reprezentativnim obavezama. Denver i Nikoline partije se prate kao Sacramento nekada, ne poznajem nikoga ko zaista voli kosarku a da ne ga maksimalno ne postuje! Nikola je vec sada najbolji igrac sa ovih prostora svih vremena. Status u klubu, ucinak i visina ugovora su dokaz za to. Od Evropljana su samo Novicki i stariji Gasol dosli do tih visina a Nikoli su tek 23 godine.. uzivajte ljudi u Jokicevoj eri, sumnjam da cemo tako nesto ponovo gledati u sledecih par decenija.

Jaran

pre 5 godina

Marko
A meni je zapravo zabavna cinjenica da je tamo bio sa Bobijem i Zofrijem. A jos zabavnije mi je kada procitam vase komentare u kojima prozivate Jokica da je bio na Vucicevoj listi, a zapravo je Bobi bio...

analiticar_ amater

pre 5 godina

Vidim velike prepirke oko Jokica i Srbije.
Drugari, Jokic nije Srbin, Jokic je Crnogorac.
Malo se raspitajte, on je rodjen u Somboru, otac mu je iz Sivca a djed mu je kolonista iz Crne Gore.
(mng, 26. jul 2018 17:13)

Djed mu Srbin iz Crne Gore, pa sta? Ako ste vec poseban narod kao sto ti tvrdis, bolje se zapitaj odakle tolika potreba "crnogoraca" da se izjasnjavaju kao Srbi, pocev od Hercegovca Njegosa, preko Kralja Nikole, Janka Vukotica, pa do Jokica koga ovde svojatas.

hrvoje

pre 5 godina

"Srbin" se piše malim slovom. Dalje, u tom slučaju vi niste srbin, jer ne igrate profesionalno košarku i nemate 150m dolara vredan ugovor.
(123, 26. jul 2018 15:29)

Srbin se pise malim slovom?

tp

pre 5 godina

Zaslužuje stvarno Jokić sve to, doći sa 19-20 god u nba, a već sa 21 postati vođa tima i igrač koga bi svako želeo imati u timu... sigurno da treba još dodatno da radi na igri, za 3,4god će biti prava zver, a i biće svakako iskusniji i on i ostali (mlado jezgro tima) , mnogo im znači i ova borba za playoffs, čak i ovako kao mlada ekipa pokazuju da mogu mnogo , još bolje da igraju, još kad bi IT postao opet onaj stari. Svakako izuzetno zanimljiva ekipa nadolazeće sezone

True Batman Fan

pre 5 godina

@mng

Pa prijatelju, ti mozes da kazes i da si marsovac ali to ne menja stvari. Cinjenice nece prestati da postoje samo zato sto ih ti ignorises...

bolero

pre 5 godina

@internista

U mojim krugovima je cenjen i poštovan.
Verujem da ni njemu nije bila laka odluka da se ne odazove i kakve će reakcije to da izazove.
Svi bismo voleli da je igrao, ali šta sad, verujem da ga vredi čekati.

Jaran

pre 5 godina

CarloNS
Nije tako, nego evo iskrenog pitanja: da li smo mi zaista toliko slabi da nam je neophodan Jokic za utakmicu sa Gruzijom i slicnima???