Sreda, 18.07.2018.

14:35

ESPN: Gotova trejd bomba, Lenard za Derozana!

NBA insajder Adrijan Vojnarovski javio je da su Toronto Reptorsi i San Antonio Sparsi postigli dogovor u vezi sa trejdom dve zvezde.

Izvor: B92

ESPN: Gotova trejd bomba, Lenard za Derozana! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Konacno se zavrsilo

pre 5 godina

Derozan je jako prljav i pokvaren igrac. Ima snimak iz neke skole, gde njegov tim gubi 50p razlike, a on isfrustriran gadja loptom nekog decka.
(goran)

Covek ima ozbiljne psihicke probleme, o cemu je i otvoreno pricao. Bogdanovica ili Dragica je udario, a ni prema saigracima nije bio nista bolji - sa Lowry-jem nije hteo ni da prica, jer se plasio da ce ovaj postati prva zvezda tima. Na zalost, prilican broj igraca u NBA ima neku vrstu psihickih problema, sto ne cudi kad se pogleda iz kakvih sredina dolaze, samo sto se o tomo do sada nije pricalo. Sve u svemu, Toronto je napravio dobar posao jer se otarasio lazne zvezde, a ako vide da sa Kavaijem ne ide, poslace ga na sredini sezone u LA za mlade igrace koje mogu da im ponude.

bla

pre 5 godina

toronto je dobio leonarda koji je u poslednjoj godini ugovora. to je godina u kojoj mnogi igraci igraju najbolju kosarku, posto im vrednost sledeceg ugovora mnogo zavisi od toga. ako recimo bude imao ocajnu sezonu dali ce to znaciti da se nije oporavio od povrede, ili da ne moze da pruzi iste igre van sas sistema? koja mu je onda vrednost? mislim da leonard mora da ima fantasticnu sezonu da bi opravdao i svoje ponasanje i da bi dobio maksimalni ugovor.

Zuca

pre 5 godina

SAS je gerijatrija Djinobili 41, Gasol 38, Parker 35, Oldridz 33 su im glavni igraci ostali od solidnih do buranije. Videcemo kako ce se uklopiti Derouzan. Koja promena klime za ova dva igraca ides iz vlazne i hladne Kanade u teksasku pustinju i obrnuto. Inace svi ovi trejdovi daju jako malo na znacaju kad je sampion vec poznat pre pocetka sezone i jos su se pojacali jednim od najboljih centara lige. Jedino povrede Durenta i Karija mogu da garantuju zanimljivu borbu za sampionat inace je ovo vec gotovo.

goran

pre 5 godina

Derozan je jako prljav i pokvaren igrac. Ima snimak iz neke skole, gde njegov tim gubi 50p razlike, a on isfrustriran gadja loptom nekog decka.
Umislio da je neka zvezda, a obican, solidan igrac. Tesko ce Spursi sa njim nesto vise osim 7-8mesta playoffa.
Sa druge strane, Toronto bi mogao trejdovati Kawaia za Ingrama, u sta sam ubedjen, ali, isto tako mogu sa njim napasti finale Istoka.
STa ce biti ostaje da se vidi. Toronto je uradio odlican posao, jer su videli da je Derozan prevara od igraca.
Mislim da bi najbolji potez uprave Toronta bio trejd sa LA. Nekako da se rese Ibake, Laurija i Valanciunasa, tj. celog tima, jer su sve to precenjeni igraci.
San Antonio se izglupirao.

Powerslave

pre 5 godina

Što se tiče Sparsa, ovo je vrlo verovatno najveća ponuda koju su dobili do sad, a vrlo verovatno i najveća koju bi uopšte dobili. Lenardova cena bi samo opadala.
Igrom slučaja je nekako lepo ispalo da su ga poslali u Ka...nadu :D a ne Kaliforniju, ali ne bih rekao da je to bio neki glavni motiv. Svakako su rekli ranije da bi ga radije poslali na istok.

Što se tiče, Toronta, nakon što ih je Lebron (ponovo) patosirao u PO očekivao sam da će krenuti u neki remont ekipe. Očigledno je da je njihova (sad već tadašnja) ekipa dostigla plafon i da preko toga ne može. Na neki način ispada da je ovaj trejd više način da se reše DeRozanovog ugovora (2+1 godina, 83 miliona), a ako kojim (nemogućim) slučajem Kavaj i ostane onda još bolje, dobili su znatno boljeg igrača, a po pristupačnoj ceni.
Ako Kavaj (očekivano) ode na kraju sezone, imaće gomilu slobodnih para u salary cap-u jer ugovor na kraju sezone ističe i Grinu. A sledeća godina je prepuna vrhunskih slobodnih agenata. Neka uzmu jednog i eto, nova ekipa skoro preko noći.
Postoji i mogućnost da ga oni sad trejduju u LAL po nekoj razumnijoj ceni, ali mislim da se Lejkersi uzdaju u to da će ovaj da im dođe sam sledećeg leta (nakon slučaja PG ne znam koliko je to pametno, ali ajd). Ali u svakom slučaju, priča se svodi na to da su Trejdovali DeRozana za nekog novog igrača i radi stvaranja nove ekipe.

Jedino ispada glupo što su otpustili trenera onako rano, ali ok, valjda oni znaju više nego što se piše po novinama.

ivan

pre 5 godina

Nije opravdanje ali sve ovo zato što kad je zglob povrijedio prerano se vratio,praktično odmah a njegov doktor mu je bio rekao da nije zglob zaliječio i tu je sve krenulo. Neka pričaju što oće ali klubove boli uvo za igrače,samo svoju korist gledaju tako da ga u jednu ruku razumijem.

kimi

pre 5 godina

Toronto je uzeo Kawhia samo zato sto ima jos godinu dana ugovora, idu u rebuilding.
Tako je to u NBA, dostigli su svoj vrhunac i grade iznova.

Moo

pre 5 godina

Ovo nije lose za Toronto. Bacili su se u izgradnju tima. Sledece godine ce otici Kavai i imace odlican prostor u salary cap-u. A sledece godine ce jako veliki broj igraca biti na free agency. Odprilike ce zadrzati Laurija, Valjencunasa i Ibaku, sve ostalo se tumba.

tp

pre 5 godina

Pitanje je dal će uopšte Leonard igrati, pogotovo sto se spekulisalo da će ovu sezonu (nadolazeću)da presedi, ako tako bude i ovaj ode u LA Raptorsi nisu ništa uradili, osim ako ne dodje do nekog dogovora između njih i LA ?

Super Zeljan

pre 5 godina

mozes sad lenarde opet presedeti celu sezonu ako nisi zadovoljan kao sto nisi bio u sparsima. svasta, od jednog tihog nenametljivog momka a zverine od igraca, si izrastao u pravu prznicu i negativca.

voja

pre 5 godina

Dobar trejd Reptorsa, Derozan je dobar ali nedovoljno dobar tj da se bolje izrazim tuga u plejofu, sa druge strane Leonard je igrac odluke kakvog Toronto trazi vec godinama posebno kad plej of pocne. Dali ce Leonard ostati duze od godinu dana to je pitanje koje ce se resiti sledece godine, verovatno hoce jer neverujem da bi hteo da bude u Lakersima i senci Lebrona kao npr. Irving sto je bio.

bocula

pre 5 godina

Kazins potipisao sa GSW, ovakve teme su nevazne..mogao bi i Dzordan da se vrati, zar je bitno? GSW primer kako je igra na parketu samo rezultat dobre organizacije, ambicija vlasnika i sjajnog znanja Dzerija Vesta i Boba Majersa..Kakav bre Derozan i ostali, kako trejdovi ikada mogu da pomognu, isto gubis i isto dobijas, to je poenta trejda

bohemian

pre 5 godina

Danny Green ce takodje u Kanadu, na drugu stranu pik prve runde i onaj austrijski centar. Toronto sada ide na sve (veliko finale sa GSW) ili nista (full rebuilding). Bice zanimljivo, Kralj vise ne stanuje na Istoku pa sa zdravim Leonardom postoje ozbiljne sanse da se Rapsi domognu velikog finala i potom ga da potpise novi ugovor, iako im trenutno niko ne daje sanse za tako nesto.

SS

pre 5 godina

Niko od stručnih komentatora nije pomenuo da Lenardu i Deni Grinu ističu ugovori, tako da Toronto oslobađa 40 miliona po završetku sledeće sezone.

E sad, pitanje je šta će pametno uraditi sa tih 40 miliona, ali svakako dobijaju fleksibilnost. Derozan je igrač koji nestane kada je najbitnije, ali zato ima jak ugovor još par godina. Setite se samo plejof serije (serija) protiv Klivileda kada je bio odučen od košarke.

srđan

pre 5 godina

Pogledajte širu sliku. Možda kawhi,kao dzordz u oklahomi,zavoli ekipu i filozofiju,pa odluči da ostane u torontu.Objektivno sa njim toronot napada finale istoka i najavljuje bitku sa bostonom za nba finale ove godine. Ako ode toronto ima ogromni seleri kap za sljedeću sezonu,toronto raste kao tržište privući će već nekoga jakog. dok derozan neće biti ol star na zapadu 100 posto,era puludistance je prevaziđena,i svi će sve više igrati kao hjuston,trojke i kucanja,tip igrača derozana neće se usrećiti,predviđam borbu za osmo mjesto sasu. po meni pobjednik trejda toronto.

Mc_nabb

pre 5 godina

Iako ovo ne izgleda dobro za toronto , nije tako. Toronto je razocaran u derouzana zbog nastupa u playofu, a shvatili su da ih on nikada nece dovesti do velikog finala. Trejdovali su igraca koji ima ugovor jos tri godine I to max a koji ima manju vrednost nego prosle godine za ocito boljeg igraca kome istice ugovor. Ako uspeju da ga ubede da ostane super, ako ne sledeceg leta imaju prostora za max ugovor a bice dobra ponuda. Setite se dzordza I oklahome, pa covek produzi ugovor sa njima. A uostalom prica se da je lenard bio zainteresovaniji za kliperse nego lejkerse, ali klipersi nisu imali dobar paket za njegov trejd

Milan

pre 5 godina

Imam osecaj da ce Toronto u toku sezone da prosledi lenarda u lejkerske za neke pikove i mlade igrace koji se ne uklope u lebronov sistem.

Dylan Dog

pre 5 godina

Ne razumem ovaj trejd sa gledista Toronta. SA je super prosao, nije da je Leonard losiji cak suprotno ali DeRozan ce bar igrati. I sta sad posle godinu dana ostaje Torontu?!?

Memfis

pre 5 godina

Bravo za Sparse što su ostali dosledni i šutnuli Lenarda na Istok. Bravo za Reptorse što su šutnuli najveću kukavicu u istoriji NBA, ostao je još mali debeli. Makar godinu dana će imati pravog superstara. Bolje nego blamiranje 5 godina u plejofu sa Derozanom.

stoler

pre 5 godina

Realno ovo ispada najbolje za Derozana. Rad sa Popovicem,San Antonio veliki klub koji uvek napada najbolji plasman,super jaka zapadna konferencija pa da vidimo sad gde je tu on.

Dule

pre 5 godina

Ides za Kanadu bato ? Haahhaha

San Antonio nije ni u ludilu mogao da izvuce vise za Lenarda... DeRozan je igrac sa mnogo ogranicenja... ali... ipak je na kraju krajeva Ol star kalibar (barem na istoku)...
Aaa sto se tice Toronta... totalno nejasna situacija... ko od vas misli da ce Kavaj da se zadrzi duze od ove sezone u Torontu... ?? ? Totalno mi je nerealno da kada "iskoci" iz ugovora na kraju godine (sto ce uraditi 100%)... potpise ponovo za Toronto...

Najbolje od svih prosao LA... zadrzali mlado jezgro... a dobice TOP 3 igraca lige sledece sezone (za dzabe u principu)...

POZ
(Stefan COYG, 18. jul 2018 14:50) # Link komentara
Preporučujem (+26)Ne preporučujem (-2)

Verovatno se nadaju da ce da osvoje istok i da ga ubede da on radi ono sto je LeBron godinama radio. A za medijsku promociju sto Kawhi trazi ce da se pobrine Drake koji je veliki navijac Raptorsa. Sad koliko je to realno sve...

Stefan COYG

pre 5 godina

BTW U sta se San Antonio pretvara ?

DeRozan - Gej - Oldridz... tri igraca koja su karijeru izgradili na sutevima sa poludistance (najneefikasniji) sut u kosarci... to nije uopste "Spars way"...

Bice tu muke i teskog rebildinga kada Pop ode za 2 sezone... posto je trenutan konsenzus kod analiticara da nece raditi vise kao trener kada izgura Svetsko u Japanu sa SAD 2020...

POZ

czbg

pre 5 godina

Sjajan posao mamuza, Derozan izigran od strane Toronta, koji je ovim potezom sam sebi pucao u noge.
Ne znam koja je fora da daju svog ol stara za igraca koji na kraju sezone postaje slobodan agent. Verujem da postoji neki dogovor izmedju raptorsa i lejkersa da na kraju Lenard zavrsi u LA.
Nba liga cesto zna da bude sou biznis.

Soni

pre 5 godina

Nikako mi nije jasan potez Toronta,DeRozan se u play-offu do sad uvek raspadao ali je isto tako napredovao svake godine, i sto je najbitnije voleo je Toronto i nije hteo u neki veci marketinski centar. Ovako su prakticno iznajmili superstara na godinu dana koji ce da im ode 100% i prosto Toronto nije marketinski dovoljno veliki tim i sredina da privuce nekog superstara, tako da im ne gine ulazak u rebuilding...
Glup potez, sa druge starne sjajan posao za SAS, ne verujem da su i sami ocekivali tolio, em sto DeRozan ima visegosianji ugovor, em sto je takav tip koji njima odgovara koji nije kao ostali da jedva ceka da pobegne u veci centar,bas naprotiv, pritom sto je jos sjajno Toronto je prosle sezone imao odlican protok, nije davio loptu, tako da ce se sjajno uklopiti..

Poslednji skaut

pre 5 godina

U ovom trejdu najbolje prosli Lejkersi :)
Sledece sezone dovode Lenarda za dzabe i jos jednog free agent-a (Durant, Clay ili neko treci), plus im ostaju klinci za igru ili za trejd, i eto titule lako....

hahahaah

pre 5 godina

Gde ga poslao Pop u drugu drzavu . .Derouzan nije taj nivo ko Lenard ,al Sparsima sad imaju sasvim solidnu postavu .Marej,Derouzan ,Gej,OLdridz i samo if fali neka petica jos .Bice omi itekko konkurentni na Zapadu .Pritom Derouzan ima ugovor na jos tri godine.E kako ce Kavaj sa ovjma to me zanima .

bojan

pre 5 godina

dobar trejd i za jedne i za druge


toronto ima dve opcije da privole kabaija da ostane posle sl god mogu da mu ponude 190 miliona ili da kavaji ode negde drugde za max 150 miliona ukoliko ode krecu u rebuild sto im je svakako sledovalo posle ovoliko neuspesnih godina cega su i sami svesni
sto se tice san antonija u popovom sistemu ce i derozen prosperirati kao i mnogo slabiji igraci od njega do sada a dobili su ga minimum za naredne 3 god allstar igrac tako da
bice zanimljivo

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Too bre, Derik DeRozan je odlican kosarkas. Konacno da neki dobar kosarkas predje u Sparse samo je moglo i bez trejda.

Čendler Bing

pre 5 godina

Lenard je hteo u LA i Pop šta će, pošalje ga na drugi kraj države, u drugu državu. :) Šalu na stranu, (ne)očekivan trejd sa Torontom i smatram da su oni lošije prošli jer Lenard jedno 95% neće da ostaje duže od jedne (ove) sezone, dok sa druge strane ni Sparsi se nisu previše usrećili sa DeRozanom. U svakom slučaju, jedva čekam početak sezone.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hahahahahhahaha al zavukoše i Derouzanu njegovi i Lenardu njegovi.
S tim što mi apsolutno drago šta je Greg uradio, eto ti sad Kavaj ::))

Milan

pre 5 godina

Bravo za Popa, otišao igrač koji nije više hteo da igra, a došao superstar (doduše samo u regularnom delu sezone, ali se i to možda promeni). Sa druge strane Kavaj verovatno na kraju sezone ide u LA, tako da se Toronto nije bas usrećio...

Stefan COYG

pre 5 godina

Ides za Kanadu bato ? Haahhaha

San Antonio nije ni u ludilu mogao da izvuce vise za Lenarda... DeRozan je igrac sa mnogo ogranicenja... ali... ipak je na kraju krajeva Ol star kalibar (barem na istoku)...
Aaa sto se tice Toronta... totalno nejasna situacija... ko od vas misli da ce Kavaj da se zadrzi duze od ove sezone u Torontu... ?? ? Totalno mi je nerealno da kada "iskoci" iz ugovora na kraju godine (sto ce uraditi 100%)... potpise ponovo za Toronto...

Najbolje od svih prosao LA... zadrzali mlado jezgro... a dobice TOP 3 igraca lige sledece sezone (za dzabe u principu)...

POZ

Twolf

pre 5 godina

Trejdovali Derozana, lojalnog superstara, za jednu godinu Kawhija, posto ce on sledece leto da ode u Lakerse kao free agent. A Pop ispao kralj, 'hoces trade? Ok saljemo te u drugu drzavu." :)

Twolf

pre 5 godina

Trejdovali Derozana, lojalnog superstara, za jednu godinu Kawhija, posto ce on sledece leto da ode u Lakerse kao free agent. A Pop ispao kralj, 'hoces trade? Ok saljemo te u drugu drzavu." :)

Milan

pre 5 godina

Bravo za Popa, otišao igrač koji nije više hteo da igra, a došao superstar (doduše samo u regularnom delu sezone, ali se i to možda promeni). Sa druge strane Kavaj verovatno na kraju sezone ide u LA, tako da se Toronto nije bas usrećio...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hahahahahhahaha al zavukoše i Derouzanu njegovi i Lenardu njegovi.
S tim što mi apsolutno drago šta je Greg uradio, eto ti sad Kavaj ::))

Stefan COYG

pre 5 godina

Ides za Kanadu bato ? Haahhaha

San Antonio nije ni u ludilu mogao da izvuce vise za Lenarda... DeRozan je igrac sa mnogo ogranicenja... ali... ipak je na kraju krajeva Ol star kalibar (barem na istoku)...
Aaa sto se tice Toronta... totalno nejasna situacija... ko od vas misli da ce Kavaj da se zadrzi duze od ove sezone u Torontu... ?? ? Totalno mi je nerealno da kada "iskoci" iz ugovora na kraju godine (sto ce uraditi 100%)... potpise ponovo za Toronto...

Najbolje od svih prosao LA... zadrzali mlado jezgro... a dobice TOP 3 igraca lige sledece sezone (za dzabe u principu)...

POZ

czbg

pre 5 godina

Sjajan posao mamuza, Derozan izigran od strane Toronta, koji je ovim potezom sam sebi pucao u noge.
Ne znam koja je fora da daju svog ol stara za igraca koji na kraju sezone postaje slobodan agent. Verujem da postoji neki dogovor izmedju raptorsa i lejkersa da na kraju Lenard zavrsi u LA.
Nba liga cesto zna da bude sou biznis.

Čendler Bing

pre 5 godina

Lenard je hteo u LA i Pop šta će, pošalje ga na drugi kraj države, u drugu državu. :) Šalu na stranu, (ne)očekivan trejd sa Torontom i smatram da su oni lošije prošli jer Lenard jedno 95% neće da ostaje duže od jedne (ove) sezone, dok sa druge strane ni Sparsi se nisu previše usrećili sa DeRozanom. U svakom slučaju, jedva čekam početak sezone.

Soni

pre 5 godina

Nikako mi nije jasan potez Toronta,DeRozan se u play-offu do sad uvek raspadao ali je isto tako napredovao svake godine, i sto je najbitnije voleo je Toronto i nije hteo u neki veci marketinski centar. Ovako su prakticno iznajmili superstara na godinu dana koji ce da im ode 100% i prosto Toronto nije marketinski dovoljno veliki tim i sredina da privuce nekog superstara, tako da im ne gine ulazak u rebuilding...
Glup potez, sa druge starne sjajan posao za SAS, ne verujem da su i sami ocekivali tolio, em sto DeRozan ima visegosianji ugovor, em sto je takav tip koji njima odgovara koji nije kao ostali da jedva ceka da pobegne u veci centar,bas naprotiv, pritom sto je jos sjajno Toronto je prosle sezone imao odlican protok, nije davio loptu, tako da ce se sjajno uklopiti..

Dule

pre 5 godina

Ides za Kanadu bato ? Haahhaha

San Antonio nije ni u ludilu mogao da izvuce vise za Lenarda... DeRozan je igrac sa mnogo ogranicenja... ali... ipak je na kraju krajeva Ol star kalibar (barem na istoku)...
Aaa sto se tice Toronta... totalno nejasna situacija... ko od vas misli da ce Kavaj da se zadrzi duze od ove sezone u Torontu... ?? ? Totalno mi je nerealno da kada "iskoci" iz ugovora na kraju godine (sto ce uraditi 100%)... potpise ponovo za Toronto...

Najbolje od svih prosao LA... zadrzali mlado jezgro... a dobice TOP 3 igraca lige sledece sezone (za dzabe u principu)...

POZ
(Stefan COYG, 18. jul 2018 14:50) # Link komentara
Preporučujem (+26)Ne preporučujem (-2)

Verovatno se nadaju da ce da osvoje istok i da ga ubede da on radi ono sto je LeBron godinama radio. A za medijsku promociju sto Kawhi trazi ce da se pobrine Drake koji je veliki navijac Raptorsa. Sad koliko je to realno sve...

bojan

pre 5 godina

dobar trejd i za jedne i za druge


toronto ima dve opcije da privole kabaija da ostane posle sl god mogu da mu ponude 190 miliona ili da kavaji ode negde drugde za max 150 miliona ukoliko ode krecu u rebuild sto im je svakako sledovalo posle ovoliko neuspesnih godina cega su i sami svesni
sto se tice san antonija u popovom sistemu ce i derozen prosperirati kao i mnogo slabiji igraci od njega do sada a dobili su ga minimum za naredne 3 god allstar igrac tako da
bice zanimljivo

Milan

pre 5 godina

Imam osecaj da ce Toronto u toku sezone da prosledi lenarda u lejkerske za neke pikove i mlade igrace koji se ne uklope u lebronov sistem.

hahahaah

pre 5 godina

Gde ga poslao Pop u drugu drzavu . .Derouzan nije taj nivo ko Lenard ,al Sparsima sad imaju sasvim solidnu postavu .Marej,Derouzan ,Gej,OLdridz i samo if fali neka petica jos .Bice omi itekko konkurentni na Zapadu .Pritom Derouzan ima ugovor na jos tri godine.E kako ce Kavaj sa ovjma to me zanima .

Stefan COYG

pre 5 godina

BTW U sta se San Antonio pretvara ?

DeRozan - Gej - Oldridz... tri igraca koja su karijeru izgradili na sutevima sa poludistance (najneefikasniji) sut u kosarci... to nije uopste "Spars way"...

Bice tu muke i teskog rebildinga kada Pop ode za 2 sezone... posto je trenutan konsenzus kod analiticara da nece raditi vise kao trener kada izgura Svetsko u Japanu sa SAD 2020...

POZ

Mc_nabb

pre 5 godina

Iako ovo ne izgleda dobro za toronto , nije tako. Toronto je razocaran u derouzana zbog nastupa u playofu, a shvatili su da ih on nikada nece dovesti do velikog finala. Trejdovali su igraca koji ima ugovor jos tri godine I to max a koji ima manju vrednost nego prosle godine za ocito boljeg igraca kome istice ugovor. Ako uspeju da ga ubede da ostane super, ako ne sledeceg leta imaju prostora za max ugovor a bice dobra ponuda. Setite se dzordza I oklahome, pa covek produzi ugovor sa njima. A uostalom prica se da je lenard bio zainteresovaniji za kliperse nego lejkerse, ali klipersi nisu imali dobar paket za njegov trejd

SS

pre 5 godina

Niko od stručnih komentatora nije pomenuo da Lenardu i Deni Grinu ističu ugovori, tako da Toronto oslobađa 40 miliona po završetku sledeće sezone.

E sad, pitanje je šta će pametno uraditi sa tih 40 miliona, ali svakako dobijaju fleksibilnost. Derozan je igrač koji nestane kada je najbitnije, ali zato ima jak ugovor još par godina. Setite se samo plejof serije (serija) protiv Klivileda kada je bio odučen od košarke.

Poslednji skaut

pre 5 godina

U ovom trejdu najbolje prosli Lejkersi :)
Sledece sezone dovode Lenarda za dzabe i jos jednog free agent-a (Durant, Clay ili neko treci), plus im ostaju klinci za igru ili za trejd, i eto titule lako....

stoler

pre 5 godina

Realno ovo ispada najbolje za Derozana. Rad sa Popovicem,San Antonio veliki klub koji uvek napada najbolji plasman,super jaka zapadna konferencija pa da vidimo sad gde je tu on.

Super Zeljan

pre 5 godina

mozes sad lenarde opet presedeti celu sezonu ako nisi zadovoljan kao sto nisi bio u sparsima. svasta, od jednog tihog nenametljivog momka a zverine od igraca, si izrastao u pravu prznicu i negativca.

Memfis

pre 5 godina

Bravo za Sparse što su ostali dosledni i šutnuli Lenarda na Istok. Bravo za Reptorse što su šutnuli najveću kukavicu u istoriji NBA, ostao je još mali debeli. Makar godinu dana će imati pravog superstara. Bolje nego blamiranje 5 godina u plejofu sa Derozanom.

kimi

pre 5 godina

Toronto je uzeo Kawhia samo zato sto ima jos godinu dana ugovora, idu u rebuilding.
Tako je to u NBA, dostigli su svoj vrhunac i grade iznova.

bohemian

pre 5 godina

Danny Green ce takodje u Kanadu, na drugu stranu pik prve runde i onaj austrijski centar. Toronto sada ide na sve (veliko finale sa GSW) ili nista (full rebuilding). Bice zanimljivo, Kralj vise ne stanuje na Istoku pa sa zdravim Leonardom postoje ozbiljne sanse da se Rapsi domognu velikog finala i potom ga da potpise novi ugovor, iako im trenutno niko ne daje sanse za tako nesto.

srđan

pre 5 godina

Pogledajte širu sliku. Možda kawhi,kao dzordz u oklahomi,zavoli ekipu i filozofiju,pa odluči da ostane u torontu.Objektivno sa njim toronot napada finale istoka i najavljuje bitku sa bostonom za nba finale ove godine. Ako ode toronto ima ogromni seleri kap za sljedeću sezonu,toronto raste kao tržište privući će već nekoga jakog. dok derozan neće biti ol star na zapadu 100 posto,era puludistance je prevaziđena,i svi će sve više igrati kao hjuston,trojke i kucanja,tip igrača derozana neće se usrećiti,predviđam borbu za osmo mjesto sasu. po meni pobjednik trejda toronto.

tp

pre 5 godina

Pitanje je dal će uopšte Leonard igrati, pogotovo sto se spekulisalo da će ovu sezonu (nadolazeću)da presedi, ako tako bude i ovaj ode u LA Raptorsi nisu ništa uradili, osim ako ne dodje do nekog dogovora između njih i LA ?

Dylan Dog

pre 5 godina

Ne razumem ovaj trejd sa gledista Toronta. SA je super prosao, nije da je Leonard losiji cak suprotno ali DeRozan ce bar igrati. I sta sad posle godinu dana ostaje Torontu?!?

bocula

pre 5 godina

Kazins potipisao sa GSW, ovakve teme su nevazne..mogao bi i Dzordan da se vrati, zar je bitno? GSW primer kako je igra na parketu samo rezultat dobre organizacije, ambicija vlasnika i sjajnog znanja Dzerija Vesta i Boba Majersa..Kakav bre Derozan i ostali, kako trejdovi ikada mogu da pomognu, isto gubis i isto dobijas, to je poenta trejda

Moo

pre 5 godina

Ovo nije lose za Toronto. Bacili su se u izgradnju tima. Sledece godine ce otici Kavai i imace odlican prostor u salary cap-u. A sledece godine ce jako veliki broj igraca biti na free agency. Odprilike ce zadrzati Laurija, Valjencunasa i Ibaku, sve ostalo se tumba.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Too bre, Derik DeRozan je odlican kosarkas. Konacno da neki dobar kosarkas predje u Sparse samo je moglo i bez trejda.

voja

pre 5 godina

Dobar trejd Reptorsa, Derozan je dobar ali nedovoljno dobar tj da se bolje izrazim tuga u plejofu, sa druge strane Leonard je igrac odluke kakvog Toronto trazi vec godinama posebno kad plej of pocne. Dali ce Leonard ostati duze od godinu dana to je pitanje koje ce se resiti sledece godine, verovatno hoce jer neverujem da bi hteo da bude u Lakersima i senci Lebrona kao npr. Irving sto je bio.

bla

pre 5 godina

toronto je dobio leonarda koji je u poslednjoj godini ugovora. to je godina u kojoj mnogi igraci igraju najbolju kosarku, posto im vrednost sledeceg ugovora mnogo zavisi od toga. ako recimo bude imao ocajnu sezonu dali ce to znaciti da se nije oporavio od povrede, ili da ne moze da pruzi iste igre van sas sistema? koja mu je onda vrednost? mislim da leonard mora da ima fantasticnu sezonu da bi opravdao i svoje ponasanje i da bi dobio maksimalni ugovor.

ivan

pre 5 godina

Nije opravdanje ali sve ovo zato što kad je zglob povrijedio prerano se vratio,praktično odmah a njegov doktor mu je bio rekao da nije zglob zaliječio i tu je sve krenulo. Neka pričaju što oće ali klubove boli uvo za igrače,samo svoju korist gledaju tako da ga u jednu ruku razumijem.

Powerslave

pre 5 godina

Što se tiče Sparsa, ovo je vrlo verovatno najveća ponuda koju su dobili do sad, a vrlo verovatno i najveća koju bi uopšte dobili. Lenardova cena bi samo opadala.
Igrom slučaja je nekako lepo ispalo da su ga poslali u Ka...nadu :D a ne Kaliforniju, ali ne bih rekao da je to bio neki glavni motiv. Svakako su rekli ranije da bi ga radije poslali na istok.

Što se tiče, Toronta, nakon što ih je Lebron (ponovo) patosirao u PO očekivao sam da će krenuti u neki remont ekipe. Očigledno je da je njihova (sad već tadašnja) ekipa dostigla plafon i da preko toga ne može. Na neki način ispada da je ovaj trejd više način da se reše DeRozanovog ugovora (2+1 godina, 83 miliona), a ako kojim (nemogućim) slučajem Kavaj i ostane onda još bolje, dobili su znatno boljeg igrača, a po pristupačnoj ceni.
Ako Kavaj (očekivano) ode na kraju sezone, imaće gomilu slobodnih para u salary cap-u jer ugovor na kraju sezone ističe i Grinu. A sledeća godina je prepuna vrhunskih slobodnih agenata. Neka uzmu jednog i eto, nova ekipa skoro preko noći.
Postoji i mogućnost da ga oni sad trejduju u LAL po nekoj razumnijoj ceni, ali mislim da se Lejkersi uzdaju u to da će ovaj da im dođe sam sledećeg leta (nakon slučaja PG ne znam koliko je to pametno, ali ajd). Ali u svakom slučaju, priča se svodi na to da su Trejdovali DeRozana za nekog novog igrača i radi stvaranja nove ekipe.

Jedino ispada glupo što su otpustili trenera onako rano, ali ok, valjda oni znaju više nego što se piše po novinama.

goran

pre 5 godina

Derozan je jako prljav i pokvaren igrac. Ima snimak iz neke skole, gde njegov tim gubi 50p razlike, a on isfrustriran gadja loptom nekog decka.
Umislio da je neka zvezda, a obican, solidan igrac. Tesko ce Spursi sa njim nesto vise osim 7-8mesta playoffa.
Sa druge strane, Toronto bi mogao trejdovati Kawaia za Ingrama, u sta sam ubedjen, ali, isto tako mogu sa njim napasti finale Istoka.
STa ce biti ostaje da se vidi. Toronto je uradio odlican posao, jer su videli da je Derozan prevara od igraca.
Mislim da bi najbolji potez uprave Toronta bio trejd sa LA. Nekako da se rese Ibake, Laurija i Valanciunasa, tj. celog tima, jer su sve to precenjeni igraci.
San Antonio se izglupirao.

Zuca

pre 5 godina

SAS je gerijatrija Djinobili 41, Gasol 38, Parker 35, Oldridz 33 su im glavni igraci ostali od solidnih do buranije. Videcemo kako ce se uklopiti Derouzan. Koja promena klime za ova dva igraca ides iz vlazne i hladne Kanade u teksasku pustinju i obrnuto. Inace svi ovi trejdovi daju jako malo na znacaju kad je sampion vec poznat pre pocetka sezone i jos su se pojacali jednim od najboljih centara lige. Jedino povrede Durenta i Karija mogu da garantuju zanimljivu borbu za sampionat inace je ovo vec gotovo.

Konacno se zavrsilo

pre 5 godina

Derozan je jako prljav i pokvaren igrac. Ima snimak iz neke skole, gde njegov tim gubi 50p razlike, a on isfrustriran gadja loptom nekog decka.
(goran)

Covek ima ozbiljne psihicke probleme, o cemu je i otvoreno pricao. Bogdanovica ili Dragica je udario, a ni prema saigracima nije bio nista bolji - sa Lowry-jem nije hteo ni da prica, jer se plasio da ce ovaj postati prva zvezda tima. Na zalost, prilican broj igraca u NBA ima neku vrstu psihickih problema, sto ne cudi kad se pogleda iz kakvih sredina dolaze, samo sto se o tomo do sada nije pricalo. Sve u svemu, Toronto je napravio dobar posao jer se otarasio lazne zvezde, a ako vide da sa Kavaijem ne ide, poslace ga na sredini sezone u LA za mlade igrace koje mogu da im ponude.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Too bre, Derik DeRozan je odlican kosarkas. Konacno da neki dobar kosarkas predje u Sparse samo je moglo i bez trejda.

Poslednji skaut

pre 5 godina

U ovom trejdu najbolje prosli Lejkersi :)
Sledece sezone dovode Lenarda za dzabe i jos jednog free agent-a (Durant, Clay ili neko treci), plus im ostaju klinci za igru ili za trejd, i eto titule lako....

srđan

pre 5 godina

Pogledajte širu sliku. Možda kawhi,kao dzordz u oklahomi,zavoli ekipu i filozofiju,pa odluči da ostane u torontu.Objektivno sa njim toronot napada finale istoka i najavljuje bitku sa bostonom za nba finale ove godine. Ako ode toronto ima ogromni seleri kap za sljedeću sezonu,toronto raste kao tržište privući će već nekoga jakog. dok derozan neće biti ol star na zapadu 100 posto,era puludistance je prevaziđena,i svi će sve više igrati kao hjuston,trojke i kucanja,tip igrača derozana neće se usrećiti,predviđam borbu za osmo mjesto sasu. po meni pobjednik trejda toronto.

bocula

pre 5 godina

Kazins potipisao sa GSW, ovakve teme su nevazne..mogao bi i Dzordan da se vrati, zar je bitno? GSW primer kako je igra na parketu samo rezultat dobre organizacije, ambicija vlasnika i sjajnog znanja Dzerija Vesta i Boba Majersa..Kakav bre Derozan i ostali, kako trejdovi ikada mogu da pomognu, isto gubis i isto dobijas, to je poenta trejda

Stefan COYG

pre 5 godina

BTW U sta se San Antonio pretvara ?

DeRozan - Gej - Oldridz... tri igraca koja su karijeru izgradili na sutevima sa poludistance (najneefikasniji) sut u kosarci... to nije uopste "Spars way"...

Bice tu muke i teskog rebildinga kada Pop ode za 2 sezone... posto je trenutan konsenzus kod analiticara da nece raditi vise kao trener kada izgura Svetsko u Japanu sa SAD 2020...

POZ

Moo

pre 5 godina

Ovo nije lose za Toronto. Bacili su se u izgradnju tima. Sledece godine ce otici Kavai i imace odlican prostor u salary cap-u. A sledece godine ce jako veliki broj igraca biti na free agency. Odprilike ce zadrzati Laurija, Valjencunasa i Ibaku, sve ostalo se tumba.

voja

pre 5 godina

Dobar trejd Reptorsa, Derozan je dobar ali nedovoljno dobar tj da se bolje izrazim tuga u plejofu, sa druge strane Leonard je igrac odluke kakvog Toronto trazi vec godinama posebno kad plej of pocne. Dali ce Leonard ostati duze od godinu dana to je pitanje koje ce se resiti sledece godine, verovatno hoce jer neverujem da bi hteo da bude u Lakersima i senci Lebrona kao npr. Irving sto je bio.

ivan

pre 5 godina

Nije opravdanje ali sve ovo zato što kad je zglob povrijedio prerano se vratio,praktično odmah a njegov doktor mu je bio rekao da nije zglob zaliječio i tu je sve krenulo. Neka pričaju što oće ali klubove boli uvo za igrače,samo svoju korist gledaju tako da ga u jednu ruku razumijem.

Memfis

pre 5 godina

Bravo za Sparse što su ostali dosledni i šutnuli Lenarda na Istok. Bravo za Reptorse što su šutnuli najveću kukavicu u istoriji NBA, ostao je još mali debeli. Makar godinu dana će imati pravog superstara. Bolje nego blamiranje 5 godina u plejofu sa Derozanom.

Milan

pre 5 godina

Bravo za Popa, otišao igrač koji nije više hteo da igra, a došao superstar (doduše samo u regularnom delu sezone, ali se i to možda promeni). Sa druge strane Kavaj verovatno na kraju sezone ide u LA, tako da se Toronto nije bas usrećio...

Soni

pre 5 godina

Nikako mi nije jasan potez Toronta,DeRozan se u play-offu do sad uvek raspadao ali je isto tako napredovao svake godine, i sto je najbitnije voleo je Toronto i nije hteo u neki veci marketinski centar. Ovako su prakticno iznajmili superstara na godinu dana koji ce da im ode 100% i prosto Toronto nije marketinski dovoljno veliki tim i sredina da privuce nekog superstara, tako da im ne gine ulazak u rebuilding...
Glup potez, sa druge starne sjajan posao za SAS, ne verujem da su i sami ocekivali tolio, em sto DeRozan ima visegosianji ugovor, em sto je takav tip koji njima odgovara koji nije kao ostali da jedva ceka da pobegne u veci centar,bas naprotiv, pritom sto je jos sjajno Toronto je prosle sezone imao odlican protok, nije davio loptu, tako da ce se sjajno uklopiti..

Stefan COYG

pre 5 godina

Ides za Kanadu bato ? Haahhaha

San Antonio nije ni u ludilu mogao da izvuce vise za Lenarda... DeRozan je igrac sa mnogo ogranicenja... ali... ipak je na kraju krajeva Ol star kalibar (barem na istoku)...
Aaa sto se tice Toronta... totalno nejasna situacija... ko od vas misli da ce Kavaj da se zadrzi duze od ove sezone u Torontu... ?? ? Totalno mi je nerealno da kada "iskoci" iz ugovora na kraju godine (sto ce uraditi 100%)... potpise ponovo za Toronto...

Najbolje od svih prosao LA... zadrzali mlado jezgro... a dobice TOP 3 igraca lige sledece sezone (za dzabe u principu)...

POZ

czbg

pre 5 godina

Sjajan posao mamuza, Derozan izigran od strane Toronta, koji je ovim potezom sam sebi pucao u noge.
Ne znam koja je fora da daju svog ol stara za igraca koji na kraju sezone postaje slobodan agent. Verujem da postoji neki dogovor izmedju raptorsa i lejkersa da na kraju Lenard zavrsi u LA.
Nba liga cesto zna da bude sou biznis.

Dylan Dog

pre 5 godina

Ne razumem ovaj trejd sa gledista Toronta. SA je super prosao, nije da je Leonard losiji cak suprotno ali DeRozan ce bar igrati. I sta sad posle godinu dana ostaje Torontu?!?

hahahaah

pre 5 godina

Gde ga poslao Pop u drugu drzavu . .Derouzan nije taj nivo ko Lenard ,al Sparsima sad imaju sasvim solidnu postavu .Marej,Derouzan ,Gej,OLdridz i samo if fali neka petica jos .Bice omi itekko konkurentni na Zapadu .Pritom Derouzan ima ugovor na jos tri godine.E kako ce Kavaj sa ovjma to me zanima .

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hahahahahhahaha al zavukoše i Derouzanu njegovi i Lenardu njegovi.
S tim što mi apsolutno drago šta je Greg uradio, eto ti sad Kavaj ::))

Twolf

pre 5 godina

Trejdovali Derozana, lojalnog superstara, za jednu godinu Kawhija, posto ce on sledece leto da ode u Lakerse kao free agent. A Pop ispao kralj, 'hoces trade? Ok saljemo te u drugu drzavu." :)

tp

pre 5 godina

Pitanje je dal će uopšte Leonard igrati, pogotovo sto se spekulisalo da će ovu sezonu (nadolazeću)da presedi, ako tako bude i ovaj ode u LA Raptorsi nisu ništa uradili, osim ako ne dodje do nekog dogovora između njih i LA ?

kimi

pre 5 godina

Toronto je uzeo Kawhia samo zato sto ima jos godinu dana ugovora, idu u rebuilding.
Tako je to u NBA, dostigli su svoj vrhunac i grade iznova.

stoler

pre 5 godina

Realno ovo ispada najbolje za Derozana. Rad sa Popovicem,San Antonio veliki klub koji uvek napada najbolji plasman,super jaka zapadna konferencija pa da vidimo sad gde je tu on.

Super Zeljan

pre 5 godina

mozes sad lenarde opet presedeti celu sezonu ako nisi zadovoljan kao sto nisi bio u sparsima. svasta, od jednog tihog nenametljivog momka a zverine od igraca, si izrastao u pravu prznicu i negativca.

Zuca

pre 5 godina

SAS je gerijatrija Djinobili 41, Gasol 38, Parker 35, Oldridz 33 su im glavni igraci ostali od solidnih do buranije. Videcemo kako ce se uklopiti Derouzan. Koja promena klime za ova dva igraca ides iz vlazne i hladne Kanade u teksasku pustinju i obrnuto. Inace svi ovi trejdovi daju jako malo na znacaju kad je sampion vec poznat pre pocetka sezone i jos su se pojacali jednim od najboljih centara lige. Jedino povrede Durenta i Karija mogu da garantuju zanimljivu borbu za sampionat inace je ovo vec gotovo.

Čendler Bing

pre 5 godina

Lenard je hteo u LA i Pop šta će, pošalje ga na drugi kraj države, u drugu državu. :) Šalu na stranu, (ne)očekivan trejd sa Torontom i smatram da su oni lošije prošli jer Lenard jedno 95% neće da ostaje duže od jedne (ove) sezone, dok sa druge strane ni Sparsi se nisu previše usrećili sa DeRozanom. U svakom slučaju, jedva čekam početak sezone.

bohemian

pre 5 godina

Danny Green ce takodje u Kanadu, na drugu stranu pik prve runde i onaj austrijski centar. Toronto sada ide na sve (veliko finale sa GSW) ili nista (full rebuilding). Bice zanimljivo, Kralj vise ne stanuje na Istoku pa sa zdravim Leonardom postoje ozbiljne sanse da se Rapsi domognu velikog finala i potom ga da potpise novi ugovor, iako im trenutno niko ne daje sanse za tako nesto.

bojan

pre 5 godina

dobar trejd i za jedne i za druge


toronto ima dve opcije da privole kabaija da ostane posle sl god mogu da mu ponude 190 miliona ili da kavaji ode negde drugde za max 150 miliona ukoliko ode krecu u rebuild sto im je svakako sledovalo posle ovoliko neuspesnih godina cega su i sami svesni
sto se tice san antonija u popovom sistemu ce i derozen prosperirati kao i mnogo slabiji igraci od njega do sada a dobili su ga minimum za naredne 3 god allstar igrac tako da
bice zanimljivo

Dule

pre 5 godina

Ides za Kanadu bato ? Haahhaha

San Antonio nije ni u ludilu mogao da izvuce vise za Lenarda... DeRozan je igrac sa mnogo ogranicenja... ali... ipak je na kraju krajeva Ol star kalibar (barem na istoku)...
Aaa sto se tice Toronta... totalno nejasna situacija... ko od vas misli da ce Kavaj da se zadrzi duze od ove sezone u Torontu... ?? ? Totalno mi je nerealno da kada "iskoci" iz ugovora na kraju godine (sto ce uraditi 100%)... potpise ponovo za Toronto...

Najbolje od svih prosao LA... zadrzali mlado jezgro... a dobice TOP 3 igraca lige sledece sezone (za dzabe u principu)...

POZ
(Stefan COYG, 18. jul 2018 14:50) # Link komentara
Preporučujem (+26)Ne preporučujem (-2)

Verovatno se nadaju da ce da osvoje istok i da ga ubede da on radi ono sto je LeBron godinama radio. A za medijsku promociju sto Kawhi trazi ce da se pobrine Drake koji je veliki navijac Raptorsa. Sad koliko je to realno sve...

Milan

pre 5 godina

Imam osecaj da ce Toronto u toku sezone da prosledi lenarda u lejkerske za neke pikove i mlade igrace koji se ne uklope u lebronov sistem.

SS

pre 5 godina

Niko od stručnih komentatora nije pomenuo da Lenardu i Deni Grinu ističu ugovori, tako da Toronto oslobađa 40 miliona po završetku sledeće sezone.

E sad, pitanje je šta će pametno uraditi sa tih 40 miliona, ali svakako dobijaju fleksibilnost. Derozan je igrač koji nestane kada je najbitnije, ali zato ima jak ugovor još par godina. Setite se samo plejof serije (serija) protiv Klivileda kada je bio odučen od košarke.

goran

pre 5 godina

Derozan je jako prljav i pokvaren igrac. Ima snimak iz neke skole, gde njegov tim gubi 50p razlike, a on isfrustriran gadja loptom nekog decka.
Umislio da je neka zvezda, a obican, solidan igrac. Tesko ce Spursi sa njim nesto vise osim 7-8mesta playoffa.
Sa druge strane, Toronto bi mogao trejdovati Kawaia za Ingrama, u sta sam ubedjen, ali, isto tako mogu sa njim napasti finale Istoka.
STa ce biti ostaje da se vidi. Toronto je uradio odlican posao, jer su videli da je Derozan prevara od igraca.
Mislim da bi najbolji potez uprave Toronta bio trejd sa LA. Nekako da se rese Ibake, Laurija i Valanciunasa, tj. celog tima, jer su sve to precenjeni igraci.
San Antonio se izglupirao.

Mc_nabb

pre 5 godina

Iako ovo ne izgleda dobro za toronto , nije tako. Toronto je razocaran u derouzana zbog nastupa u playofu, a shvatili su da ih on nikada nece dovesti do velikog finala. Trejdovali su igraca koji ima ugovor jos tri godine I to max a koji ima manju vrednost nego prosle godine za ocito boljeg igraca kome istice ugovor. Ako uspeju da ga ubede da ostane super, ako ne sledeceg leta imaju prostora za max ugovor a bice dobra ponuda. Setite se dzordza I oklahome, pa covek produzi ugovor sa njima. A uostalom prica se da je lenard bio zainteresovaniji za kliperse nego lejkerse, ali klipersi nisu imali dobar paket za njegov trejd

Powerslave

pre 5 godina

Što se tiče Sparsa, ovo je vrlo verovatno najveća ponuda koju su dobili do sad, a vrlo verovatno i najveća koju bi uopšte dobili. Lenardova cena bi samo opadala.
Igrom slučaja je nekako lepo ispalo da su ga poslali u Ka...nadu :D a ne Kaliforniju, ali ne bih rekao da je to bio neki glavni motiv. Svakako su rekli ranije da bi ga radije poslali na istok.

Što se tiče, Toronta, nakon što ih je Lebron (ponovo) patosirao u PO očekivao sam da će krenuti u neki remont ekipe. Očigledno je da je njihova (sad već tadašnja) ekipa dostigla plafon i da preko toga ne može. Na neki način ispada da je ovaj trejd više način da se reše DeRozanovog ugovora (2+1 godina, 83 miliona), a ako kojim (nemogućim) slučajem Kavaj i ostane onda još bolje, dobili su znatno boljeg igrača, a po pristupačnoj ceni.
Ako Kavaj (očekivano) ode na kraju sezone, imaće gomilu slobodnih para u salary cap-u jer ugovor na kraju sezone ističe i Grinu. A sledeća godina je prepuna vrhunskih slobodnih agenata. Neka uzmu jednog i eto, nova ekipa skoro preko noći.
Postoji i mogućnost da ga oni sad trejduju u LAL po nekoj razumnijoj ceni, ali mislim da se Lejkersi uzdaju u to da će ovaj da im dođe sam sledećeg leta (nakon slučaja PG ne znam koliko je to pametno, ali ajd). Ali u svakom slučaju, priča se svodi na to da su Trejdovali DeRozana za nekog novog igrača i radi stvaranja nove ekipe.

Jedino ispada glupo što su otpustili trenera onako rano, ali ok, valjda oni znaju više nego što se piše po novinama.

bla

pre 5 godina

toronto je dobio leonarda koji je u poslednjoj godini ugovora. to je godina u kojoj mnogi igraci igraju najbolju kosarku, posto im vrednost sledeceg ugovora mnogo zavisi od toga. ako recimo bude imao ocajnu sezonu dali ce to znaciti da se nije oporavio od povrede, ili da ne moze da pruzi iste igre van sas sistema? koja mu je onda vrednost? mislim da leonard mora da ima fantasticnu sezonu da bi opravdao i svoje ponasanje i da bi dobio maksimalni ugovor.

Konacno se zavrsilo

pre 5 godina

Derozan je jako prljav i pokvaren igrac. Ima snimak iz neke skole, gde njegov tim gubi 50p razlike, a on isfrustriran gadja loptom nekog decka.
(goran)

Covek ima ozbiljne psihicke probleme, o cemu je i otvoreno pricao. Bogdanovica ili Dragica je udario, a ni prema saigracima nije bio nista bolji - sa Lowry-jem nije hteo ni da prica, jer se plasio da ce ovaj postati prva zvezda tima. Na zalost, prilican broj igraca u NBA ima neku vrstu psihickih problema, sto ne cudi kad se pogleda iz kakvih sredina dolaze, samo sto se o tomo do sada nije pricalo. Sve u svemu, Toronto je napravio dobar posao jer se otarasio lazne zvezde, a ako vide da sa Kavaijem ne ide, poslace ga na sredini sezone u LA za mlade igrace koje mogu da im ponude.