Sreda, 11.07.2018.

23:07

Dalić: Momci niste normalni, bićemo prvaci sveta ako Bog da!

Izvor: B92

Daliæ: Momci niste normalni, biæemo prvaci sveta ako Bog da! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Užas je moja furka

pre 5 godina

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.
(Užas je moja furka, 12. jul 2018 08:03)

pa tako ste kukali i za vreme Jugoslavije , "pare idu za Beograd", " Srbi su na svim vaznijim funkcijama po Hrvatskoj, ne mozes doci na red od njih", 30 godina kasnije sve isto, dzabe ste krecili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (chuchavac, 12. jul 2018 09:59)

Nismo džabe, da vidiš samo kako se sada slobodnije diše. A i smiješ reći da si Hrvat.

sreten

pre 5 godina

Zlatko Dalic je zasluzio da uzme kup. Izgleda iz ove perspektive ono kad je dva dana posle prve utakmice poslao Kalinica kuci da je bio katalizator. Nego, jel ce i Kalinic da dobije medalju?

Samba

pre 5 godina

Ide i Srbija u finale (Mažić) ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perperius, 12. jul 2018 04:34)

Nemaš sreće, izbaciše sinoć Hrvati i Mažića iz finala.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...
(Huntelaar, 11. jul 2018 23:44)

Nisu nama Hrvati nista lose uradili nimalo. Tuznije i jadnije od tvog komentara su jedino ovi plusevi.

Marat

pre 5 godina

Dobicete petardu od Francuske.
(burgija, 12. jul 2018 07:57)

Eto neka dobijemo. I sretni sa SREBROM oko vrata! SREBROM! Da ovo možeš doživjeti, shvatio bi zašto ti ne bi ni ta petarda u -finalu- teško pala.

marko

pre 5 godina

Treba cestitati Hrvatima. Ulazak u finale je ogroman uspeh i ne moze im se taj uspeh osporiti,ne moze se reci da su imali srece! Srecom se moze proci osmina finala,ne moze se srecom uci u finale. Ti momci znaju da igraju fudbal,daleko su bolji od nas u tom sportu i zelim im sve najbolje sa Francuzima,mada mislim da su Francuzi bolji od Hrvata koliko su Hrvati od Srba.

Logika jednog bota

pre 5 godina

ova hrvatska me podseća na Zvezdu u evroligi ,navijam protiv njih, a oni ko za inat pobeđuju i to sa nekim smesnim timom...:-)
(Milan, 12. jul 2018 07:56)
@
Sta ti pijes ako ti je hrvatski tim sastavljen on nosilaca igre Reala, Barselone, Atletika, Liverpula, Juventusa i Intera smesan? FMP u EL nikada nije dobacio dalje od top 8 a o finalu nije mogao ni da sanja. Sada moze da sanja i o EL u koju vise nikada nece uci. Daleko su ta dva pojma da bi se uopste poredila ali nema veze. Sta je babi milo to joj se i snilo.

joker

pre 5 godina

Sve čestitke Hrvatskom fudbalu i njihovom savezu, a poruka za nas, postaviti u A tim sve momke koji su bili prvaci sveta na Novom Zelandu.

Ante

pre 5 godina

Do jučer neki hvalili Kanea i Englesku, danas se čude kako tako loša Engleska uopće igra polufinale..
Eto, sretni Hrvati, loša Nigerija, loša Argentina, loš Island, loša Danska, loša Rusija, loša Engleska.. I naravno, loša Francuska.
Alo.. jel nekom pada na pamet da su "loši" zbog Hrvata?!
Po meni, najbolja utakmica Hrvatske na prvenstvu, uz onu protiv Argentine. Najbolje igramo protiv favorita, i kad nismo pod pritiskom. Kad "moramo", onda ne igramo s "ljepotom", ali mentalno ipak izguramo rezultat. Na ovom prvenstvu se pokazalo koliko je favoritima teško na tim "moraš" utakmicama..
Mažić je zaslužio suditi finale. Hrvatski savez bi trebao obavijestiti FIFU da Mažić može suditi u finalu, i da Hrvatska nema ništa protiv. Trenutno nema boljeg suca za finale.
Rusi ugodno iznenadili.. iako su zviždali Vidi na početku, kasnije cijeli stadion nosio Hrvatsku do povijesnog uspjeha..
Ej, finale... mislim da još sanjam...

chuchavac

pre 5 godina

(IronMan, 11. jul 2018 23:37) 

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.
(Užas je moja furka, 12. jul 2018 08:03)

pa tako ste kukali i za vreme Jugoslavije , "pare idu za Beograd", " Srbi su na svim vaznijim funkcijama po Hrvatskoj, ne mozes doci na red od njih", 30 godina kasnije sve isto, dzabe ste krecili.

Opasan taj Dalic

pre 5 godina

Veliki trener je onaj ko moze da prizna gresku. Dalic je priznao poslije utakmice sa Rusima da je previse forsirao sa 4 napadaca u prvih 45 minuta. To je bila, naravno, vrlo uslovna "greska", "greska" kojom je dosta i izmorio Ruse u prvih 45 minuta. Hrvatska ima sve, i igrace i trenera. Moj duboki utisak je da nismo vidjeli sve najbolje od Hrvatske, da su cesto u ove tri eliminacione utakmice najvise se borili protiv sebe samih. Mozda kao zakleti Partizanovac pricam ono i sto nije tako, ali osjecam da Hrvatska moze bolje, sve to trona.

tockic

pre 5 godina

A ja u 22 h okrenuo na film Djangova osveta i uzivao.... A sto se tice fudbala prestao sam da ga gledam od kada su ispali pravi znalci...

VUK

pre 5 godina

Kako se ima sreće u žrebu na SP ? Tako što ekipa mora da bude prva u grupi. To je sigurno samo ako pobediš sve tri utakmice u grupi. E sad u tom poslu razmontirali su Argentinu sa Mesijem , koji se nisu mogli posle sastaviti. Znači " lakši" kostur završnog dela su izborili a ne dobili na žrebu. Danska je kvalitetna i jaka reprezentacija..Rusi domaćini koji su izbacili Španiju i Englezi koju su sjajno odigrali turnir..I evo Hrvatske tamo gde niko nije stigao sa ovih prostora. Mora se sportski čestitati.

Užas je moja furka

pre 5 godina

Ja ne mogu samo "vjerojati" zasto ti u momentu ulaska tvoje selekcije u finale ulazis na SRPSKI sajt, i ostavljas komentar vezan za SRBE. Mada, "vjerujem" da imate taj neki problem duboko u sebi mnogo veci od sportskih rezultata i nekog fudbala il kosarke... S'toga, gazite braco Francuzi, mi blizih od vas nemamo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IronMan, 11. jul 2018 23:37)

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.

sofija

pre 5 godina

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.
(leptirica, 11. jul 2018 23:33)
kakvima? hoćeš da kažeš da ako neko ne navija za vas on je šta? i što neko reče, nakon vaše pobede ulazite na ovaj sajt da bi lečili svoje komplekse , očigledno.

Šojić

pre 5 godina

Navijali mi Srbi za ili protiv Hrvata, ja zaista smatram da su juce pobedu zasluzili. Laički, Modric je bio odlican, mozda nije bolji od Ronalda ili Mesija ali i on i Azar iz Belgije su dominirali. Hr ekipa je neverovatno kompaktna i slicnog stila da sam imao utisak da gledam 10 Modrica kako trce po terrnu. Spustili su loptu, strpljivo igrali od noge do noge, onda kad Englezi izgube strpljenje, prebace brzo na drugu stranu pa opet. poslednjih 60 minuta utakmice je utisak bio da englezi polako ali sigurno nestaju na terenu. Svaka cast.
Srbe razumem da ne mogu svi navijati za Hrvate, i meni pogled na sahovnicu stvara neprijatnost ali je moj kriterijum bio da navijam za onu zemlju za koju ne moram da platim bogatstvo samo da bih dobio vizu i usao u nju.

drvobradi

pre 5 godina

Prvenstvo nije kvalitetno, ali 3 ekipe koje su igrale najbolji fudbal su bile u polufinalu. Sa njima i Engleska. Znanje, sreca, zelja, momenat lucidnosti ili nepaznje ce odrediti poredak, tako da Hrvatska ima svoju istorijsku šansu da osvoji najvredniji trofej u fudbalu, a verovatno i u sportu.

Džoni

pre 5 godina

Navijao sam za Engleze, ali Hrvati potpuno zasluženo, dali su sve od sebe i uspeli su, igrali su kao u transu i to presing 120 min. Nisam verovao da to jedna ekipa može u tom tempu da izdrži ali su oni što je utakmica više odmicala bili sve bolji i brži da bi produžetke odigrali kao da je utakmica tek počela i tempom su uništili Engleze koji su igrali sve slabije kako je utakmica odmicala. Ja toliku borbenost nisam video i treba napomenuti da su u sve tri eliminacione utakmice gubili i na kraju su se radovali. Do duše ni Danci, Rusi pa ni Englezi nisu bili baš neki top timovi ali svo poštovanje. Rekao sam da će Hrvati lakše biti drugi nego treći. Smatram da je Francuska bolja, ali ko zna lopta je okrugla.

@

pre 5 godina

Kakve igrače imamo najbolje govori njegova izjava o zamjenama. Dugo nije mijenjao, ne zato što nije htio, već nije imao koga. Nitko nije htio izaći, nitko nije tražio zamjenu, svi su trčali kao navijeni. 

- Gledam igrače, gledaju oni mene. Nitko neće van! Nitko ne traži zamjenu. Nevjerojatno! Fascinirali su me igrači, nisam znao što da radim, ha, ha, ha. Došli smo do finala, napravili senzaciju - dodao je Dalić.

Goran

pre 5 godina

Samo mi je žao što sad sigurno neće Mažić suditi, iako sam siguran da bi odradio dobar posao svakako.
Momcima iz Hrvatskog tima - svaka čast! Vidi se da imaju tim pre svega, za razliku od naše slučajno okupljene grupe građana, među kojima ima briljantnih pojedinaca, ali zajedno ne mogu da se sastave.

Милош-

pre 5 godina

miram jednu stvar reci, citam kazu isti narod.. pa isti narod je bila Zapadna i Istocna Nemacka pa je samo Zapadna igrala fudbal i osvajala takmicenja. Istocna nikad nista. a i oni su isti narod 100%.

Balkanci

pre 5 godina

U nedelju Nole igra za titulu Wimbledona a Hrvati za titulu na SP, prolazi i Nole do finala ubedjen sam,ti Balkanci sve uzese :)))

Bluespirit

pre 5 godina

ne znam neki kazu najlosije SP,drugi kazu losi englezi,sreća za hrvate itd. kad se sagleda ima od svega po malo,ali niko ne moze da kaze da nisu trcali,da se nisu borili i na tome im svaka cast,tako se igra fudbal. neymar ventilatlor i mesi ne veruju, verovatno se misle,ček pa fudbal je timska igra,tamo ceo tim treba da igra, a ne samo ja? baš cudno. mesi verovatno vec pravi tim za sledece SP? selektor? smesno.

Baks

pre 5 godina

To je sve sport, danas Hrvati,sutra Grci ili tamo neki drugi,za par godina moze da ih nema nigde. Tako su mogli i Rusi i Danci,ali kao sto rekoh, to je sport i sportski treba navijati, podrzati ih, a naravno i cestitati im. Srecno u finalu...

intimna prepiska sa moderatorom

pre 5 godina

"...Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da"
Aha, odjednom vam je Bog naklonjen.
A kada dodjete kući, biće Slava Ukrajini?!?

Bluespirit

pre 5 godina

jedni botovi velicaju samo vodju,drugi pljuju samo vodju i sve Srbe. kad cemo.mi obicni smrtnici doci na red za ovo vase javno misljenje? hey pa neradnici nam ovde prave javno misljenje.zato smo i tu gde jesmo, a ja daleko od Srbije oterala me botovska gamad. hvala na objavljenom komentaru.

DRAGAN

pre 5 godina

Hrvatska je za Srbiju vele
sila u fudbalu.To treba
priznati, znam da je tesko.
Vrlo lako moguda budu i
svetski prvaci.Sve je
moguce, lopta je okrugla.
Bolje i Hrvati da slave nego
ovi francuzi.Novak uzima
Wimbledon, a hrvati 2018
svetsko prvenstvo.Hajde
da slavimo napokon
zajedno, ali ne u prisustvu
nijednog politicara.Pozdrav.

troll level 100

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.
(Ivan, 11. jul 2018 23:16)

Javi mi sledeći put za koga navijas da uzmem neke pare. Pošto vidim da ti dobro ide to navijanje.

nizozemac

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...
(Huntelaar, 11. jul 2018 23:44)

U sportu je sve i pocelo nesvesni covece, ako se ne secas onda nista.

pobedjuje ona tako

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace. 
(Ivan, 11. jul 2018 23:16) 

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.
(leptirica, 11. jul 2018 23:33)

gospodicna uvek spremna.

zlo

pre 5 godina

Smarate s nasim “manekenima”. Jel stvarno mislite da su ti momci otisli tamo jer im je neko poklonio plasman ili ih tukao po usima? Briga me za Hrvate a srpskoj reprezentaciji HVALA! Ocekivao sam protiv Brazila nesto kao s Holandijom i Argentinom ali ovi momci (to je najbolje sto imamo, razumite) nisu to dali. Boli me tekma sa “svajcarcima” ali, u moje ime, hvala orlovi!

Srboljub

pre 5 godina

Oh, ne - bog!? Vidi, Daliću: batali se omnipotencija i čudesa/mirakuluma: sve što treba je da vi date bar jedan gol više od Francuza. Tak prosto, susjede. Ne? (Pufff, bog?!?! Kako beše tekst Marseljeze?)

veni vidi slusaj

pre 5 godina

Vidim da je Francuska zadnja nada jednog dela srbije na čelu sa vođom!
(S.Nikolić -Austrija, 11. jul 2018 23:51)

A sta cujes?

Kosta Nostra

pre 5 godina

Nije Luka igrao za zlatnu loptu, nego za svoj narod. Ipak, Luka ove godine je tvoja. Sem treceg golmana, svi igraci Hrvatske su igrali na SP.

BorisNbg

pre 5 godina

Zaista nisu normalni, posveceni su imaju kvalitetnog trenera sa iskustvom rada u reprezentacijama, mladoj i olimpijskoj.
A sta smo mi imali, Krleta sa 0 dana iskustva.
Ne kali se ljudi moji na svtskom prvenstvu. Pa je li ovo moguucee ovo je ludnica sta je ovo?

Svaka cast

pre 5 godina

Hrvatima tako se igra fudbal ,al ovaj uspeh ne bi bas pripisao njihovom veliko fudbalskom kvalitetu .Msni je ovo vise neverpvatno zalaganje svakog fudbalera na terenu plus naravno bilo je i srece sa zrebom . Ima tu svetske klase al i fufbalera koji nisu na nivou ostatku ekipe .Na primer Strinic ,Vida nikako se ne mogu nazvato nekom klasom .Pravi test za Hrvate je ovo finale i sa aspekta osvajanja trofeja ,al i zato sto ce prvi put da se susretnu sa zaista mocnom ekipom .Ono sa Argentinom ne bi nazvao nekim testom ,jer su ovi cslu grupnu fazu odigrali katastrofa,i ono je vise bio haos nego fudbal .Ta Argentina je donekle zalicila na ono sto inace mogu da igraju tek u osmini finala ,al je to bilo preslabo za Francuze .Videcemo kako ce Hrvati sakriti svoje mane u finalu ,al opet kazem onako se trci i leti kad igras za reprezsntaciju .Pogotovu Modric koji je ko navijen u 33. godini .Mozda je jedino malo danas sa Englezima u produzetku malo posustao .Ovo da vide nase primadone ,kako stvarno izgleda kad igras za svoju zemlju .

Supergenije

pre 5 godina

Kakvu ogromnu grešku je napravila Hrvatska što nije otpustila ovu neznalicu od trenera odmah čim su još bili prvi u grupi.

Eto šta napravi čovek - dovede ih do finala! Imaju tim, igru, taktiku, plan, zna se ko šta radi. Kako je krenulo još će napraviti potpuni debakl i osvojiti prvenstvo!

Mislim, totalni pacer. Koja bi to zemlja još želela da osvoji prvenstvo?? Niko ništa ne radi, pada BDP, deca se ne prave, pad populacije, umiru ljudi od srčke, trošak od bar 10 miliona evra za nagradu igračima... Koliko su samo dresova i kopački iscepali za sve ove utakmice. Strašno!

E Hrvati, Hrvati, imate vi još puno toga da naučite od Srbije..c, c, c. Prvi u kvalifikacionoj grupi?? Štaaa??Odma brate otkaz, sasečeš to u korenu.

mojtevideo

pre 5 godina

Za Hrvate nikad ali nikad neću navijati. Prije bih navijao za Hitlerovu Njemačku nego za sadašnju Hrvatsku, Tompsonovu momčad koji slave Oluje i uzvikuju Za Dom... jer su nam Hrvati mnogo više zla nanijeli a mi ih oslobađali ali da ne širim... I ne generalizujem, npr. za Čilića tenisera veoma često navijam osim ako ne igra protiv Djokare a pogotovo ako igra protiv Fekija ili Nadala, jer stvarno mislim da je momak svoj, pristojan i vaspitan za razliku od ovih štucna domobrana. Uglavnom u nedelju ako se Francuzi ne razigraju kao recimo protiv Argentine i uvaljaju par komada imaju šanse, u suprotnom ako budu igrali na minimalan rezultat, neki golić razlike Hrvatska je prvak svijeta. U svakom slučaju bolji neka pobjedi i normalno ale Francuska.
P.s. Hvala komšijama što su učinili ovo prvenstvo zanimljivijim iako smo mi ispali.

savest

pre 5 godina

Bravo, sledeca meta Francuska :) Normalni uzivajte!
Nacional srbende kukajte i naci hrvati provocirajte (ako vec drugacije ne znate da proslavite), nesvakidasnja prilika da ispoljite svoj primitivizam.

sve “pogodili”

pre 5 godina

Neki od komentara o Hrvatima od početka Mundijala:
- jedva se kvalifikovali na SP
- neće da prođu grupu
- Danska će da ih pošalje kući
- Rusi idu dalje
- Englezi će da ih samelju
- Francuzi će da ih samelju

Doljo

pre 5 godina

Osvojiti "Boginju" je najvece dostignuce u sportu. Sto rece Poleksic "navijacu strasno za Hrvate. Ipak smo mi isti narod".
I isti narod igra u 20 godina polufinale i finale, a drugi veci isti narod svaki put najavljuje da ce poginuti na terenu, pa grupu ne prodje.

coi

pre 5 godina

E moj Sergej, ovo nije za 200 miliona, ovo je za istoriju, Kolarov, ovo nije za tetovaze i splavove, ovo je za istoriju, Maticu, ovo nije za Junajted, ovo je za istoriju.Ako ove ljude nije stid i sramota, ja sam srecan zbog Hrvata

avav

pre 5 godina

zasluzeno! pokazali su sve sto se u modernom fudbali trazi. Igrali na rezultat kada je trebalo, za oko kada se mogli, takticki mudro vazda, sve u pravo vreme i kako treba i najzad, dosli do finala. Navijam za njih. Za politiku me zabole nokat. Neka se tom poganom stvari bave kao i do sada, bitange i hohstapleri, a mi obican svet, gledajmo i navijajmo za kvalitet, volju, zelju i trud.

pedja,cacak

pre 5 godina

sve cestitke,za prikazano na terenu i van njega!!!
sta god bilo u finalu,izvanredna ste ekipa!!!
pokriveni na svim pozicijama!!!
jaki,stabilni odlucni,izvanredni,kapa dole!!!
boritese i trcite kao navijeni,nema izgubljene lopte...
svaka cast!!!
u svakom pogledu,vidi se.kvalitet iz svih uglova i pogleda...
nemam reci,koliko ste me najpozitivnije iznenadili...
srecno!!!

Džoni

pre 5 godina

Francuzi nemaju šanse protiv Hrvata. Hrvatska igra toliko prljavo da to više nije isti sport. Šteta, ima tu dobrih igrača koji umeju da igraju i fudbal, ali očigledno je strategija bila takva, od Nigerije do Engleske.
Nije to doduše ni ovaj Dalić izmislio, nego usavršio argentinski recept: ne može sudija da podeli toliko kartona koliko faulova mi možemo da napravimo. Bukvalno njihov svaki start je na nogu protivnika, a ne na loptu.

Ako Francuska slučajno povede, Lovren nekome lomi nogu. Zapamtite šta kažem.

šefina

pre 5 godina

Sta ti je zivot i nesto sto je jace od svih nas: Francuzi u onoj famoznoj utakmici ispred 20 godina pobedili Hrvatsku u polufinalu, da su tada prosli sigurno bi tukli Brazilce. Ovo sad finale dodje kao revans. Isto tako pre 2 godine ono sa Portugalom sto je Hrvatska čudno izgubila da bi na kraju Portugalci se provukli sve do titule. I eto sad jim jos u finalu sudi najverovatnije nas Mazic. Kakva karma, da je sve verovati tom zakonu neke više sile, Hrvatska bi sada morala postati prvak sveta!

Ivan

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.

ja

pre 5 godina

Potpuno sam neutralan što se tiče ove utakmice, čak mi je drago zbog Hrvata, međutim budimo iskreni, sudija Čakir iz Turske je mnogo pomogao reprezentaciji Hrvatske. Svaku sumnjivu situaciju sudio u njihovu korist, a kao šlag na tortu priznao gol nakon čistog faula Perišića (visoko podignuta noga).

Tako da rezimiramo, Vida nakon mešanja politike i sporta nije suspendovan od strane FIFA, sudije su navlačile u njihovu korist...Zamislite da sudije navlače za nas na SP (prosto nezamislivo posle onih penala na SP u Južnoj Africi, i ovog sa Brihom protiv Švajcarske), ili da neko od naših kaže npr. Kosovo je Srbija a ostane nesuspendovan.

To je jedna velika razlika između nas i Hrvata. Poredimo npr. u košarci kakve smo uspehe ređali dok je Bora Stanković bio glavni čovek FIBA, ili uspeha u odbojci koje redovno pravimo zahvaljujući Boričiću. Nadam se da je bar nekima sada jasnije, ako nije, nastavite i dalje sebe da ubeđujete da Hrvati igraju dobar fudbal i da je Modrić bolji od Ronalda...

leptirica

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.
(Ivan, 11. jul 2018 23:16)

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.

gugl

pre 5 godina

Ako vam Bog da, nakon komentara na zvanicnoj HRT televiziji, Zadarskog novinara da je ova pobeda "oluja nad olujama" onda Boga nema.
Nisam pristrasno navijao, ali sam iz ciste radoznalosti, nakon utakmice, prebacio na HRT1, da vidim kako se ljudi raduju i onda cujem ovu izjavu. Pa, ne zelim da navijam za vas, i zelim vam "tornado" od 5 komada u prvom poluvremenu.

Može na ler?

pre 5 godina

Ma koliko mi voleli ili mrzeli njih, možemo samo da im čestitamo na igri i požrtvovanju za dres i reprezentaciju! A ovi naši manekeni, samo se pitam da li ih je sramota ponekad...

Huntelaar

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...

Ivan

pre 5 godina

Veliki veliki veliki uspeh ste napravili ali realno odigraju li Francuzi na nivou dosadašnjih igara iz eliminacionog dela prvenstva jednostavno nemate šanse za titulu! Ali, zaista, finale SP, zaista OGROMAN uspeh za Hrvate ljudi moji, ma imate sva prava ovog sveta da ovo slavite u narednih 5 decenija jer skoro ovakav uspeh nećete ponoviti ne samo vi nego apsolutno NIKO sa ovih prostora! Za naše ste majstori fudbala i zalaganja, zaslužili ste sve ovo!

Жекс

pre 5 godina

Još jednom svaka čast Hrvatima na zasluženoj pobedi i plasmanu u finale. Nisam navijao za vas i ne mogu, ali rasturili ste Engleze. Kapa dole!

podmukli-kojot

pre 5 godina

Mozemo da vas ne volimo ali moramo da priznamo da ste primer kako reprezentacija treba da igra, da se bori ! Svaka cast, navijao sam za Engleze ali zasluzeno ste prosli u finale. Pitam se samo da'l se nasi igraci stide bar malo kad vide kako se ljudi bore i brane boje svoje zemlje !!!

st

pre 5 godina

Prvaci-teško, ali ako ih uvedete u produžetak, ko zna!? Izuzetno ste kondiciono spremili ekipu. Vidi se da ste majstor svog posla. Voleo bih da mi imamo takvog selektora.

IronMan

pre 5 godina

Ja ne mogu samo "vjerojati" zasto ti u momentu ulaska tvoje selekcije u finale ulazis na SRPSKI sajt, i ostavljas komentar vezan za SRBE. Mada, "vjerujem" da imate taj neki problem duboko u sebi mnogo veci od sportskih rezultata i nekog fudbala il kosarke... S'toga, gazite braco Francuzi, mi blizih od vas nemamo!

Iky

pre 5 godina

Ovi imaju srece vise nego znanja i umeca.Jeste da ni Englezi nisu bili bolji veceras,al generalno Hrvati dosli do finala najvise srecom.Ne znam kako neko u nasoj zemlji moze da podrzava njih.Pa i da nisu odatle,samo da ih gledate,kako su ruzni,umisljeni,kako su danas faulirali Engleze i kako im je sudija naklonjen dovoljno je da nikako ne bih navijala za njih.Oni nas ne mogu da smisle a mi kao nesto njih da propagiramo-zar smo dotle dosli?

Ivan

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.

coi

pre 5 godina

E moj Sergej, ovo nije za 200 miliona, ovo je za istoriju, Kolarov, ovo nije za tetovaze i splavove, ovo je za istoriju, Maticu, ovo nije za Junajted, ovo je za istoriju.Ako ove ljude nije stid i sramota, ja sam srecan zbog Hrvata

avav

pre 5 godina

zasluzeno! pokazali su sve sto se u modernom fudbali trazi. Igrali na rezultat kada je trebalo, za oko kada se mogli, takticki mudro vazda, sve u pravo vreme i kako treba i najzad, dosli do finala. Navijam za njih. Za politiku me zabole nokat. Neka se tom poganom stvari bave kao i do sada, bitange i hohstapleri, a mi obican svet, gledajmo i navijajmo za kvalitet, volju, zelju i trud.

Huntelaar

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...

leptirica

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.
(Ivan, 11. jul 2018 23:16)

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.

Doljo

pre 5 godina

Osvojiti "Boginju" je najvece dostignuce u sportu. Sto rece Poleksic "navijacu strasno za Hrvate. Ipak smo mi isti narod".
I isti narod igra u 20 godina polufinale i finale, a drugi veci isti narod svaki put najavljuje da ce poginuti na terenu, pa grupu ne prodje.

Ivan

pre 5 godina

Veliki veliki veliki uspeh ste napravili ali realno odigraju li Francuzi na nivou dosadašnjih igara iz eliminacionog dela prvenstva jednostavno nemate šanse za titulu! Ali, zaista, finale SP, zaista OGROMAN uspeh za Hrvate ljudi moji, ma imate sva prava ovog sveta da ovo slavite u narednih 5 decenija jer skoro ovakav uspeh nećete ponoviti ne samo vi nego apsolutno NIKO sa ovih prostora! Za naše ste majstori fudbala i zalaganja, zaslužili ste sve ovo!

st

pre 5 godina

Prvaci-teško, ali ako ih uvedete u produžetak, ko zna!? Izuzetno ste kondiciono spremili ekipu. Vidi se da ste majstor svog posla. Voleo bih da mi imamo takvog selektora.

Može na ler?

pre 5 godina

Ma koliko mi voleli ili mrzeli njih, možemo samo da im čestitamo na igri i požrtvovanju za dres i reprezentaciju! A ovi naši manekeni, samo se pitam da li ih je sramota ponekad...

podmukli-kojot

pre 5 godina

Mozemo da vas ne volimo ali moramo da priznamo da ste primer kako reprezentacija treba da igra, da se bori ! Svaka cast, navijao sam za Engleze ali zasluzeno ste prosli u finale. Pitam se samo da'l se nasi igraci stide bar malo kad vide kako se ljudi bore i brane boje svoje zemlje !!!

Жекс

pre 5 godina

Još jednom svaka čast Hrvatima na zasluženoj pobedi i plasmanu u finale. Nisam navijao za vas i ne mogu, ali rasturili ste Engleze. Kapa dole!

pedja,cacak

pre 5 godina

sve cestitke,za prikazano na terenu i van njega!!!
sta god bilo u finalu,izvanredna ste ekipa!!!
pokriveni na svim pozicijama!!!
jaki,stabilni odlucni,izvanredni,kapa dole!!!
boritese i trcite kao navijeni,nema izgubljene lopte...
svaka cast!!!
u svakom pogledu,vidi se.kvalitet iz svih uglova i pogleda...
nemam reci,koliko ste me najpozitivnije iznenadili...
srecno!!!

šefina

pre 5 godina

Sta ti je zivot i nesto sto je jace od svih nas: Francuzi u onoj famoznoj utakmici ispred 20 godina pobedili Hrvatsku u polufinalu, da su tada prosli sigurno bi tukli Brazilce. Ovo sad finale dodje kao revans. Isto tako pre 2 godine ono sa Portugalom sto je Hrvatska čudno izgubila da bi na kraju Portugalci se provukli sve do titule. I eto sad jim jos u finalu sudi najverovatnije nas Mazic. Kakva karma, da je sve verovati tom zakonu neke više sile, Hrvatska bi sada morala postati prvak sveta!

VUK

pre 5 godina

Kako se ima sreće u žrebu na SP ? Tako što ekipa mora da bude prva u grupi. To je sigurno samo ako pobediš sve tri utakmice u grupi. E sad u tom poslu razmontirali su Argentinu sa Mesijem , koji se nisu mogli posle sastaviti. Znači " lakši" kostur završnog dela su izborili a ne dobili na žrebu. Danska je kvalitetna i jaka reprezentacija..Rusi domaćini koji su izbacili Španiju i Englezi koju su sjajno odigrali turnir..I evo Hrvatske tamo gde niko nije stigao sa ovih prostora. Mora se sportski čestitati.

gugl

pre 5 godina

Ako vam Bog da, nakon komentara na zvanicnoj HRT televiziji, Zadarskog novinara da je ova pobeda "oluja nad olujama" onda Boga nema.
Nisam pristrasno navijao, ali sam iz ciste radoznalosti, nakon utakmice, prebacio na HRT1, da vidim kako se ljudi raduju i onda cujem ovu izjavu. Pa, ne zelim da navijam za vas, i zelim vam "tornado" od 5 komada u prvom poluvremenu.

IronMan

pre 5 godina

Ja ne mogu samo "vjerojati" zasto ti u momentu ulaska tvoje selekcije u finale ulazis na SRPSKI sajt, i ostavljas komentar vezan za SRBE. Mada, "vjerujem" da imate taj neki problem duboko u sebi mnogo veci od sportskih rezultata i nekog fudbala il kosarke... S'toga, gazite braco Francuzi, mi blizih od vas nemamo!

Iky

pre 5 godina

Ovi imaju srece vise nego znanja i umeca.Jeste da ni Englezi nisu bili bolji veceras,al generalno Hrvati dosli do finala najvise srecom.Ne znam kako neko u nasoj zemlji moze da podrzava njih.Pa i da nisu odatle,samo da ih gledate,kako su ruzni,umisljeni,kako su danas faulirali Engleze i kako im je sudija naklonjen dovoljno je da nikako ne bih navijala za njih.Oni nas ne mogu da smisle a mi kao nesto njih da propagiramo-zar smo dotle dosli?

Džoni

pre 5 godina

Navijao sam za Engleze, ali Hrvati potpuno zasluženo, dali su sve od sebe i uspeli su, igrali su kao u transu i to presing 120 min. Nisam verovao da to jedna ekipa može u tom tempu da izdrži ali su oni što je utakmica više odmicala bili sve bolji i brži da bi produžetke odigrali kao da je utakmica tek počela i tempom su uništili Engleze koji su igrali sve slabije kako je utakmica odmicala. Ja toliku borbenost nisam video i treba napomenuti da su u sve tri eliminacione utakmice gubili i na kraju su se radovali. Do duše ni Danci, Rusi pa ni Englezi nisu bili baš neki top timovi ali svo poštovanje. Rekao sam da će Hrvati lakše biti drugi nego treći. Smatram da je Francuska bolja, ali ko zna lopta je okrugla.

DRAGAN

pre 5 godina

Hrvatska je za Srbiju vele
sila u fudbalu.To treba
priznati, znam da je tesko.
Vrlo lako moguda budu i
svetski prvaci.Sve je
moguce, lopta je okrugla.
Bolje i Hrvati da slave nego
ovi francuzi.Novak uzima
Wimbledon, a hrvati 2018
svetsko prvenstvo.Hajde
da slavimo napokon
zajedno, ali ne u prisustvu
nijednog politicara.Pozdrav.

Užas je moja furka

pre 5 godina

Ja ne mogu samo "vjerojati" zasto ti u momentu ulaska tvoje selekcije u finale ulazis na SRPSKI sajt, i ostavljas komentar vezan za SRBE. Mada, "vjerujem" da imate taj neki problem duboko u sebi mnogo veci od sportskih rezultata i nekog fudbala il kosarke... S'toga, gazite braco Francuzi, mi blizih od vas nemamo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IronMan, 11. jul 2018 23:37)

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.

ja

pre 5 godina

Potpuno sam neutralan što se tiče ove utakmice, čak mi je drago zbog Hrvata, međutim budimo iskreni, sudija Čakir iz Turske je mnogo pomogao reprezentaciji Hrvatske. Svaku sumnjivu situaciju sudio u njihovu korist, a kao šlag na tortu priznao gol nakon čistog faula Perišića (visoko podignuta noga).

Tako da rezimiramo, Vida nakon mešanja politike i sporta nije suspendovan od strane FIFA, sudije su navlačile u njihovu korist...Zamislite da sudije navlače za nas na SP (prosto nezamislivo posle onih penala na SP u Južnoj Africi, i ovog sa Brihom protiv Švajcarske), ili da neko od naših kaže npr. Kosovo je Srbija a ostane nesuspendovan.

To je jedna velika razlika između nas i Hrvata. Poredimo npr. u košarci kakve smo uspehe ređali dok je Bora Stanković bio glavni čovek FIBA, ili uspeha u odbojci koje redovno pravimo zahvaljujući Boričiću. Nadam se da je bar nekima sada jasnije, ako nije, nastavite i dalje sebe da ubeđujete da Hrvati igraju dobar fudbal i da je Modrić bolji od Ronalda...

@

pre 5 godina

Kakve igrače imamo najbolje govori njegova izjava o zamjenama. Dugo nije mijenjao, ne zato što nije htio, već nije imao koga. Nitko nije htio izaći, nitko nije tražio zamjenu, svi su trčali kao navijeni. 

- Gledam igrače, gledaju oni mene. Nitko neće van! Nitko ne traži zamjenu. Nevjerojatno! Fascinirali su me igrači, nisam znao što da radim, ha, ha, ha. Došli smo do finala, napravili senzaciju - dodao je Dalić.

sve “pogodili”

pre 5 godina

Neki od komentara o Hrvatima od početka Mundijala:
- jedva se kvalifikovali na SP
- neće da prođu grupu
- Danska će da ih pošalje kući
- Rusi idu dalje
- Englezi će da ih samelju
- Francuzi će da ih samelju

Supergenije

pre 5 godina

Kakvu ogromnu grešku je napravila Hrvatska što nije otpustila ovu neznalicu od trenera odmah čim su još bili prvi u grupi.

Eto šta napravi čovek - dovede ih do finala! Imaju tim, igru, taktiku, plan, zna se ko šta radi. Kako je krenulo još će napraviti potpuni debakl i osvojiti prvenstvo!

Mislim, totalni pacer. Koja bi to zemlja još želela da osvoji prvenstvo?? Niko ništa ne radi, pada BDP, deca se ne prave, pad populacije, umiru ljudi od srčke, trošak od bar 10 miliona evra za nagradu igračima... Koliko su samo dresova i kopački iscepali za sve ove utakmice. Strašno!

E Hrvati, Hrvati, imate vi još puno toga da naučite od Srbije..c, c, c. Prvi u kvalifikacionoj grupi?? Štaaa??Odma brate otkaz, sasečeš to u korenu.

troll level 100

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.
(Ivan, 11. jul 2018 23:16)

Javi mi sledeći put za koga navijas da uzmem neke pare. Pošto vidim da ti dobro ide to navijanje.

Džoni

pre 5 godina

Francuzi nemaju šanse protiv Hrvata. Hrvatska igra toliko prljavo da to više nije isti sport. Šteta, ima tu dobrih igrača koji umeju da igraju i fudbal, ali očigledno je strategija bila takva, od Nigerije do Engleske.
Nije to doduše ni ovaj Dalić izmislio, nego usavršio argentinski recept: ne može sudija da podeli toliko kartona koliko faulova mi možemo da napravimo. Bukvalno njihov svaki start je na nogu protivnika, a ne na loptu.

Ako Francuska slučajno povede, Lovren nekome lomi nogu. Zapamtite šta kažem.

Goran

pre 5 godina

Samo mi je žao što sad sigurno neće Mažić suditi, iako sam siguran da bi odradio dobar posao svakako.
Momcima iz Hrvatskog tima - svaka čast! Vidi se da imaju tim pre svega, za razliku od naše slučajno okupljene grupe građana, među kojima ima briljantnih pojedinaca, ali zajedno ne mogu da se sastave.

Marat

pre 5 godina

Dobicete petardu od Francuske.
(burgija, 12. jul 2018 07:57)

Eto neka dobijemo. I sretni sa SREBROM oko vrata! SREBROM! Da ovo možeš doživjeti, shvatio bi zašto ti ne bi ni ta petarda u -finalu- teško pala.

drvobradi

pre 5 godina

Prvenstvo nije kvalitetno, ali 3 ekipe koje su igrale najbolji fudbal su bile u polufinalu. Sa njima i Engleska. Znanje, sreca, zelja, momenat lucidnosti ili nepaznje ce odrediti poredak, tako da Hrvatska ima svoju istorijsku šansu da osvoji najvredniji trofej u fudbalu, a verovatno i u sportu.

Šojić

pre 5 godina

Navijali mi Srbi za ili protiv Hrvata, ja zaista smatram da su juce pobedu zasluzili. Laički, Modric je bio odlican, mozda nije bolji od Ronalda ili Mesija ali i on i Azar iz Belgije su dominirali. Hr ekipa je neverovatno kompaktna i slicnog stila da sam imao utisak da gledam 10 Modrica kako trce po terrnu. Spustili su loptu, strpljivo igrali od noge do noge, onda kad Englezi izgube strpljenje, prebace brzo na drugu stranu pa opet. poslednjih 60 minuta utakmice je utisak bio da englezi polako ali sigurno nestaju na terenu. Svaka cast.
Srbe razumem da ne mogu svi navijati za Hrvate, i meni pogled na sahovnicu stvara neprijatnost ali je moj kriterijum bio da navijam za onu zemlju za koju ne moram da platim bogatstvo samo da bih dobio vizu i usao u nju.

Balkanci

pre 5 godina

U nedelju Nole igra za titulu Wimbledona a Hrvati za titulu na SP, prolazi i Nole do finala ubedjen sam,ti Balkanci sve uzese :)))

Kosta Nostra

pre 5 godina

Nije Luka igrao za zlatnu loptu, nego za svoj narod. Ipak, Luka ove godine je tvoja. Sem treceg golmana, svi igraci Hrvatske su igrali na SP.

Милош-

pre 5 godina

miram jednu stvar reci, citam kazu isti narod.. pa isti narod je bila Zapadna i Istocna Nemacka pa je samo Zapadna igrala fudbal i osvajala takmicenja. Istocna nikad nista. a i oni su isti narod 100%.

Bluespirit

pre 5 godina

ne znam neki kazu najlosije SP,drugi kazu losi englezi,sreća za hrvate itd. kad se sagleda ima od svega po malo,ali niko ne moze da kaze da nisu trcali,da se nisu borili i na tome im svaka cast,tako se igra fudbal. neymar ventilatlor i mesi ne veruju, verovatno se misle,ček pa fudbal je timska igra,tamo ceo tim treba da igra, a ne samo ja? baš cudno. mesi verovatno vec pravi tim za sledece SP? selektor? smesno.

savest

pre 5 godina

Bravo, sledeca meta Francuska :) Normalni uzivajte!
Nacional srbende kukajte i naci hrvati provocirajte (ako vec drugacije ne znate da proslavite), nesvakidasnja prilika da ispoljite svoj primitivizam.

Logika jednog bota

pre 5 godina

ova hrvatska me podseća na Zvezdu u evroligi ,navijam protiv njih, a oni ko za inat pobeđuju i to sa nekim smesnim timom...:-)
(Milan, 12. jul 2018 07:56)
@
Sta ti pijes ako ti je hrvatski tim sastavljen on nosilaca igre Reala, Barselone, Atletika, Liverpula, Juventusa i Intera smesan? FMP u EL nikada nije dobacio dalje od top 8 a o finalu nije mogao ni da sanja. Sada moze da sanja i o EL u koju vise nikada nece uci. Daleko su ta dva pojma da bi se uopste poredila ali nema veze. Sta je babi milo to joj se i snilo.

Bluespirit

pre 5 godina

jedni botovi velicaju samo vodju,drugi pljuju samo vodju i sve Srbe. kad cemo.mi obicni smrtnici doci na red za ovo vase javno misljenje? hey pa neradnici nam ovde prave javno misljenje.zato smo i tu gde jesmo, a ja daleko od Srbije oterala me botovska gamad. hvala na objavljenom komentaru.

sofija

pre 5 godina

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.
(leptirica, 11. jul 2018 23:33)
kakvima? hoćeš da kažeš da ako neko ne navija za vas on je šta? i što neko reče, nakon vaše pobede ulazite na ovaj sajt da bi lečili svoje komplekse , očigledno.

Ante

pre 5 godina

Do jučer neki hvalili Kanea i Englesku, danas se čude kako tako loša Engleska uopće igra polufinale..
Eto, sretni Hrvati, loša Nigerija, loša Argentina, loš Island, loša Danska, loša Rusija, loša Engleska.. I naravno, loša Francuska.
Alo.. jel nekom pada na pamet da su "loši" zbog Hrvata?!
Po meni, najbolja utakmica Hrvatske na prvenstvu, uz onu protiv Argentine. Najbolje igramo protiv favorita, i kad nismo pod pritiskom. Kad "moramo", onda ne igramo s "ljepotom", ali mentalno ipak izguramo rezultat. Na ovom prvenstvu se pokazalo koliko je favoritima teško na tim "moraš" utakmicama..
Mažić je zaslužio suditi finale. Hrvatski savez bi trebao obavijestiti FIFU da Mažić može suditi u finalu, i da Hrvatska nema ništa protiv. Trenutno nema boljeg suca za finale.
Rusi ugodno iznenadili.. iako su zviždali Vidi na početku, kasnije cijeli stadion nosio Hrvatsku do povijesnog uspjeha..
Ej, finale... mislim da još sanjam...

veni vidi slusaj

pre 5 godina

Vidim da je Francuska zadnja nada jednog dela srbije na čelu sa vođom!
(S.Nikolić -Austrija, 11. jul 2018 23:51)

A sta cujes?

BorisNbg

pre 5 godina

Zaista nisu normalni, posveceni su imaju kvalitetnog trenera sa iskustvom rada u reprezentacijama, mladoj i olimpijskoj.
A sta smo mi imali, Krleta sa 0 dana iskustva.
Ne kali se ljudi moji na svtskom prvenstvu. Pa je li ovo moguucee ovo je ludnica sta je ovo?

tockic

pre 5 godina

A ja u 22 h okrenuo na film Djangova osveta i uzivao.... A sto se tice fudbala prestao sam da ga gledam od kada su ispali pravi znalci...

Opasan taj Dalic

pre 5 godina

Veliki trener je onaj ko moze da prizna gresku. Dalic je priznao poslije utakmice sa Rusima da je previse forsirao sa 4 napadaca u prvih 45 minuta. To je bila, naravno, vrlo uslovna "greska", "greska" kojom je dosta i izmorio Ruse u prvih 45 minuta. Hrvatska ima sve, i igrace i trenera. Moj duboki utisak je da nismo vidjeli sve najbolje od Hrvatske, da su cesto u ove tri eliminacione utakmice najvise se borili protiv sebe samih. Mozda kao zakleti Partizanovac pricam ono i sto nije tako, ali osjecam da Hrvatska moze bolje, sve to trona.

sreten

pre 5 godina

Zlatko Dalic je zasluzio da uzme kup. Izgleda iz ove perspektive ono kad je dva dana posle prve utakmice poslao Kalinica kuci da je bio katalizator. Nego, jel ce i Kalinic da dobije medalju?

pobedjuje ona tako

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace. 
(Ivan, 11. jul 2018 23:16) 

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.
(leptirica, 11. jul 2018 23:33)

gospodicna uvek spremna.

intimna prepiska sa moderatorom

pre 5 godina

"...Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da"
Aha, odjednom vam je Bog naklonjen.
A kada dodjete kući, biće Slava Ukrajini?!?

Samba

pre 5 godina

Ide i Srbija u finale (Mažić) ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perperius, 12. jul 2018 04:34)

Nemaš sreće, izbaciše sinoć Hrvati i Mažića iz finala.

Baks

pre 5 godina

To je sve sport, danas Hrvati,sutra Grci ili tamo neki drugi,za par godina moze da ih nema nigde. Tako su mogli i Rusi i Danci,ali kao sto rekoh, to je sport i sportski treba navijati, podrzati ih, a naravno i cestitati im. Srecno u finalu...

Užas je moja furka

pre 5 godina

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.
(Užas je moja furka, 12. jul 2018 08:03)

pa tako ste kukali i za vreme Jugoslavije , "pare idu za Beograd", " Srbi su na svim vaznijim funkcijama po Hrvatskoj, ne mozes doci na red od njih", 30 godina kasnije sve isto, dzabe ste krecili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (chuchavac, 12. jul 2018 09:59)

Nismo džabe, da vidiš samo kako se sada slobodnije diše. A i smiješ reći da si Hrvat.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...
(Huntelaar, 11. jul 2018 23:44)

Nisu nama Hrvati nista lose uradili nimalo. Tuznije i jadnije od tvog komentara su jedino ovi plusevi.

marko

pre 5 godina

Treba cestitati Hrvatima. Ulazak u finale je ogroman uspeh i ne moze im se taj uspeh osporiti,ne moze se reci da su imali srece! Srecom se moze proci osmina finala,ne moze se srecom uci u finale. Ti momci znaju da igraju fudbal,daleko su bolji od nas u tom sportu i zelim im sve najbolje sa Francuzima,mada mislim da su Francuzi bolji od Hrvata koliko su Hrvati od Srba.

zlo

pre 5 godina

Smarate s nasim “manekenima”. Jel stvarno mislite da su ti momci otisli tamo jer im je neko poklonio plasman ili ih tukao po usima? Briga me za Hrvate a srpskoj reprezentaciji HVALA! Ocekivao sam protiv Brazila nesto kao s Holandijom i Argentinom ali ovi momci (to je najbolje sto imamo, razumite) nisu to dali. Boli me tekma sa “svajcarcima” ali, u moje ime, hvala orlovi!

nizozemac

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...
(Huntelaar, 11. jul 2018 23:44)

U sportu je sve i pocelo nesvesni covece, ako se ne secas onda nista.

joker

pre 5 godina

Sve čestitke Hrvatskom fudbalu i njihovom savezu, a poruka za nas, postaviti u A tim sve momke koji su bili prvaci sveta na Novom Zelandu.

mojtevideo

pre 5 godina

Za Hrvate nikad ali nikad neću navijati. Prije bih navijao za Hitlerovu Njemačku nego za sadašnju Hrvatsku, Tompsonovu momčad koji slave Oluje i uzvikuju Za Dom... jer su nam Hrvati mnogo više zla nanijeli a mi ih oslobađali ali da ne širim... I ne generalizujem, npr. za Čilića tenisera veoma često navijam osim ako ne igra protiv Djokare a pogotovo ako igra protiv Fekija ili Nadala, jer stvarno mislim da je momak svoj, pristojan i vaspitan za razliku od ovih štucna domobrana. Uglavnom u nedelju ako se Francuzi ne razigraju kao recimo protiv Argentine i uvaljaju par komada imaju šanse, u suprotnom ako budu igrali na minimalan rezultat, neki golić razlike Hrvatska je prvak svijeta. U svakom slučaju bolji neka pobjedi i normalno ale Francuska.
P.s. Hvala komšijama što su učinili ovo prvenstvo zanimljivijim iako smo mi ispali.

Svaka cast

pre 5 godina

Hrvatima tako se igra fudbal ,al ovaj uspeh ne bi bas pripisao njihovom veliko fudbalskom kvalitetu .Msni je ovo vise neverpvatno zalaganje svakog fudbalera na terenu plus naravno bilo je i srece sa zrebom . Ima tu svetske klase al i fufbalera koji nisu na nivou ostatku ekipe .Na primer Strinic ,Vida nikako se ne mogu nazvato nekom klasom .Pravi test za Hrvate je ovo finale i sa aspekta osvajanja trofeja ,al i zato sto ce prvi put da se susretnu sa zaista mocnom ekipom .Ono sa Argentinom ne bi nazvao nekim testom ,jer su ovi cslu grupnu fazu odigrali katastrofa,i ono je vise bio haos nego fudbal .Ta Argentina je donekle zalicila na ono sto inace mogu da igraju tek u osmini finala ,al je to bilo preslabo za Francuze .Videcemo kako ce Hrvati sakriti svoje mane u finalu ,al opet kazem onako se trci i leti kad igras za reprezsntaciju .Pogotovu Modric koji je ko navijen u 33. godini .Mozda je jedino malo danas sa Englezima u produzetku malo posustao .Ovo da vide nase primadone ,kako stvarno izgleda kad igras za svoju zemlju .

Srboljub

pre 5 godina

Oh, ne - bog!? Vidi, Daliću: batali se omnipotencija i čudesa/mirakuluma: sve što treba je da vi date bar jedan gol više od Francuza. Tak prosto, susjede. Ne? (Pufff, bog?!?! Kako beše tekst Marseljeze?)

chuchavac

pre 5 godina

(IronMan, 11. jul 2018 23:37) 

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.
(Užas je moja furka, 12. jul 2018 08:03)

pa tako ste kukali i za vreme Jugoslavije , "pare idu za Beograd", " Srbi su na svim vaznijim funkcijama po Hrvatskoj, ne mozes doci na red od njih", 30 godina kasnije sve isto, dzabe ste krecili.

Ivan

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.

Iky

pre 5 godina

Ovi imaju srece vise nego znanja i umeca.Jeste da ni Englezi nisu bili bolji veceras,al generalno Hrvati dosli do finala najvise srecom.Ne znam kako neko u nasoj zemlji moze da podrzava njih.Pa i da nisu odatle,samo da ih gledate,kako su ruzni,umisljeni,kako su danas faulirali Engleze i kako im je sudija naklonjen dovoljno je da nikako ne bih navijala za njih.Oni nas ne mogu da smisle a mi kao nesto njih da propagiramo-zar smo dotle dosli?

ja

pre 5 godina

Potpuno sam neutralan što se tiče ove utakmice, čak mi je drago zbog Hrvata, međutim budimo iskreni, sudija Čakir iz Turske je mnogo pomogao reprezentaciji Hrvatske. Svaku sumnjivu situaciju sudio u njihovu korist, a kao šlag na tortu priznao gol nakon čistog faula Perišića (visoko podignuta noga).

Tako da rezimiramo, Vida nakon mešanja politike i sporta nije suspendovan od strane FIFA, sudije su navlačile u njihovu korist...Zamislite da sudije navlače za nas na SP (prosto nezamislivo posle onih penala na SP u Južnoj Africi, i ovog sa Brihom protiv Švajcarske), ili da neko od naših kaže npr. Kosovo je Srbija a ostane nesuspendovan.

To je jedna velika razlika između nas i Hrvata. Poredimo npr. u košarci kakve smo uspehe ređali dok je Bora Stanković bio glavni čovek FIBA, ili uspeha u odbojci koje redovno pravimo zahvaljujući Boričiću. Nadam se da je bar nekima sada jasnije, ako nije, nastavite i dalje sebe da ubeđujete da Hrvati igraju dobar fudbal i da je Modrić bolji od Ronalda...

Džoni

pre 5 godina

Francuzi nemaju šanse protiv Hrvata. Hrvatska igra toliko prljavo da to više nije isti sport. Šteta, ima tu dobrih igrača koji umeju da igraju i fudbal, ali očigledno je strategija bila takva, od Nigerije do Engleske.
Nije to doduše ni ovaj Dalić izmislio, nego usavršio argentinski recept: ne može sudija da podeli toliko kartona koliko faulova mi možemo da napravimo. Bukvalno njihov svaki start je na nogu protivnika, a ne na loptu.

Ako Francuska slučajno povede, Lovren nekome lomi nogu. Zapamtite šta kažem.

IronMan

pre 5 godina

Ja ne mogu samo "vjerojati" zasto ti u momentu ulaska tvoje selekcije u finale ulazis na SRPSKI sajt, i ostavljas komentar vezan za SRBE. Mada, "vjerujem" da imate taj neki problem duboko u sebi mnogo veci od sportskih rezultata i nekog fudbala il kosarke... S'toga, gazite braco Francuzi, mi blizih od vas nemamo!

gugl

pre 5 godina

Ako vam Bog da, nakon komentara na zvanicnoj HRT televiziji, Zadarskog novinara da je ova pobeda "oluja nad olujama" onda Boga nema.
Nisam pristrasno navijao, ali sam iz ciste radoznalosti, nakon utakmice, prebacio na HRT1, da vidim kako se ljudi raduju i onda cujem ovu izjavu. Pa, ne zelim da navijam za vas, i zelim vam "tornado" od 5 komada u prvom poluvremenu.

leptirica

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.
(Ivan, 11. jul 2018 23:16)

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.

tockic

pre 5 godina

A ja u 22 h okrenuo na film Djangova osveta i uzivao.... A sto se tice fudbala prestao sam da ga gledam od kada su ispali pravi znalci...

coi

pre 5 godina

E moj Sergej, ovo nije za 200 miliona, ovo je za istoriju, Kolarov, ovo nije za tetovaze i splavove, ovo je za istoriju, Maticu, ovo nije za Junajted, ovo je za istoriju.Ako ove ljude nije stid i sramota, ja sam srecan zbog Hrvata

Huntelaar

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...

avav

pre 5 godina

zasluzeno! pokazali su sve sto se u modernom fudbali trazi. Igrali na rezultat kada je trebalo, za oko kada se mogli, takticki mudro vazda, sve u pravo vreme i kako treba i najzad, dosli do finala. Navijam za njih. Za politiku me zabole nokat. Neka se tom poganom stvari bave kao i do sada, bitange i hohstapleri, a mi obican svet, gledajmo i navijajmo za kvalitet, volju, zelju i trud.

Doljo

pre 5 godina

Osvojiti "Boginju" je najvece dostignuce u sportu. Sto rece Poleksic "navijacu strasno za Hrvate. Ipak smo mi isti narod".
I isti narod igra u 20 godina polufinale i finale, a drugi veci isti narod svaki put najavljuje da ce poginuti na terenu, pa grupu ne prodje.

intimna prepiska sa moderatorom

pre 5 godina

"...Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da"
Aha, odjednom vam je Bog naklonjen.
A kada dodjete kući, biće Slava Ukrajini?!?

šefina

pre 5 godina

Sta ti je zivot i nesto sto je jace od svih nas: Francuzi u onoj famoznoj utakmici ispred 20 godina pobedili Hrvatsku u polufinalu, da su tada prosli sigurno bi tukli Brazilce. Ovo sad finale dodje kao revans. Isto tako pre 2 godine ono sa Portugalom sto je Hrvatska čudno izgubila da bi na kraju Portugalci se provukli sve do titule. I eto sad jim jos u finalu sudi najverovatnije nas Mazic. Kakva karma, da je sve verovati tom zakonu neke više sile, Hrvatska bi sada morala postati prvak sveta!

sofija

pre 5 godina

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.
(leptirica, 11. jul 2018 23:33)
kakvima? hoćeš da kažeš da ako neko ne navija za vas on je šta? i što neko reče, nakon vaše pobede ulazite na ovaj sajt da bi lečili svoje komplekse , očigledno.

Vojvoda Momcilo

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...
(Huntelaar, 11. jul 2018 23:44)

Nisu nama Hrvati nista lose uradili nimalo. Tuznije i jadnije od tvog komentara su jedino ovi plusevi.

Baks

pre 5 godina

To je sve sport, danas Hrvati,sutra Grci ili tamo neki drugi,za par godina moze da ih nema nigde. Tako su mogli i Rusi i Danci,ali kao sto rekoh, to je sport i sportski treba navijati, podrzati ih, a naravno i cestitati im. Srecno u finalu...

Užas je moja furka

pre 5 godina

Ja ne mogu samo "vjerojati" zasto ti u momentu ulaska tvoje selekcije u finale ulazis na SRPSKI sajt, i ostavljas komentar vezan za SRBE. Mada, "vjerujem" da imate taj neki problem duboko u sebi mnogo veci od sportskih rezultata i nekog fudbala il kosarke... S'toga, gazite braco Francuzi, mi blizih od vas nemamo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (IronMan, 11. jul 2018 23:37)

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.

mojtevideo

pre 5 godina

Za Hrvate nikad ali nikad neću navijati. Prije bih navijao za Hitlerovu Njemačku nego za sadašnju Hrvatsku, Tompsonovu momčad koji slave Oluje i uzvikuju Za Dom... jer su nam Hrvati mnogo više zla nanijeli a mi ih oslobađali ali da ne širim... I ne generalizujem, npr. za Čilića tenisera veoma često navijam osim ako ne igra protiv Djokare a pogotovo ako igra protiv Fekija ili Nadala, jer stvarno mislim da je momak svoj, pristojan i vaspitan za razliku od ovih štucna domobrana. Uglavnom u nedelju ako se Francuzi ne razigraju kao recimo protiv Argentine i uvaljaju par komada imaju šanse, u suprotnom ako budu igrali na minimalan rezultat, neki golić razlike Hrvatska je prvak svijeta. U svakom slučaju bolji neka pobjedi i normalno ale Francuska.
P.s. Hvala komšijama što su učinili ovo prvenstvo zanimljivijim iako smo mi ispali.

pedja,cacak

pre 5 godina

sve cestitke,za prikazano na terenu i van njega!!!
sta god bilo u finalu,izvanredna ste ekipa!!!
pokriveni na svim pozicijama!!!
jaki,stabilni odlucni,izvanredni,kapa dole!!!
boritese i trcite kao navijeni,nema izgubljene lopte...
svaka cast!!!
u svakom pogledu,vidi se.kvalitet iz svih uglova i pogleda...
nemam reci,koliko ste me najpozitivnije iznenadili...
srecno!!!

Ivan

pre 5 godina

Veliki veliki veliki uspeh ste napravili ali realno odigraju li Francuzi na nivou dosadašnjih igara iz eliminacionog dela prvenstva jednostavno nemate šanse za titulu! Ali, zaista, finale SP, zaista OGROMAN uspeh za Hrvate ljudi moji, ma imate sva prava ovog sveta da ovo slavite u narednih 5 decenija jer skoro ovakav uspeh nećete ponoviti ne samo vi nego apsolutno NIKO sa ovih prostora! Za naše ste majstori fudbala i zalaganja, zaslužili ste sve ovo!

zlo

pre 5 godina

Smarate s nasim “manekenima”. Jel stvarno mislite da su ti momci otisli tamo jer im je neko poklonio plasman ili ih tukao po usima? Briga me za Hrvate a srpskoj reprezentaciji HVALA! Ocekivao sam protiv Brazila nesto kao s Holandijom i Argentinom ali ovi momci (to je najbolje sto imamo, razumite) nisu to dali. Boli me tekma sa “svajcarcima” ali, u moje ime, hvala orlovi!

st

pre 5 godina

Prvaci-teško, ali ako ih uvedete u produžetak, ko zna!? Izuzetno ste kondiciono spremili ekipu. Vidi se da ste majstor svog posla. Voleo bih da mi imamo takvog selektora.

chuchavac

pre 5 godina

(IronMan, 11. jul 2018 23:37) 

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.
(Užas je moja furka, 12. jul 2018 08:03)

pa tako ste kukali i za vreme Jugoslavije , "pare idu za Beograd", " Srbi su na svim vaznijim funkcijama po Hrvatskoj, ne mozes doci na red od njih", 30 godina kasnije sve isto, dzabe ste krecili.

Može na ler?

pre 5 godina

Ma koliko mi voleli ili mrzeli njih, možemo samo da im čestitamo na igri i požrtvovanju za dres i reprezentaciju! A ovi naši manekeni, samo se pitam da li ih je sramota ponekad...

nizozemac

pre 5 godina

Ljudi zasto mesate politiku i sport? Babe i zabe, i ako cemo tako, nisu Hrvati nama nista lose uradili, uradila je politika, obican narod kao narod, je sasvim normalan, a da ima budale ima, kao i kod nas, samo se njima daje medijska paznja umesto normalnim stvarima!! Daj Srbijo probudi se vise! Inace svaka cast komsijama, ja sam vcrs navijao za fudbal, a vi ste ga igrali !! Inace znam da neobjavljujute ovake komentare koje uticu na svest ljudi...
(Huntelaar, 11. jul 2018 23:44)

U sportu je sve i pocelo nesvesni covece, ako se ne secas onda nista.

podmukli-kojot

pre 5 godina

Mozemo da vas ne volimo ali moramo da priznamo da ste primer kako reprezentacija treba da igra, da se bori ! Svaka cast, navijao sam za Engleze ali zasluzeno ste prosli u finale. Pitam se samo da'l se nasi igraci stide bar malo kad vide kako se ljudi bore i brane boje svoje zemlje !!!

Srboljub

pre 5 godina

Oh, ne - bog!? Vidi, Daliću: batali se omnipotencija i čudesa/mirakuluma: sve što treba je da vi date bar jedan gol više od Francuza. Tak prosto, susjede. Ne? (Pufff, bog?!?! Kako beše tekst Marseljeze?)

Жекс

pre 5 godina

Još jednom svaka čast Hrvatima na zasluženoj pobedi i plasmanu u finale. Nisam navijao za vas i ne mogu, ali rasturili ste Engleze. Kapa dole!

DRAGAN

pre 5 godina

Hrvatska je za Srbiju vele
sila u fudbalu.To treba
priznati, znam da je tesko.
Vrlo lako moguda budu i
svetski prvaci.Sve je
moguce, lopta je okrugla.
Bolje i Hrvati da slave nego
ovi francuzi.Novak uzima
Wimbledon, a hrvati 2018
svetsko prvenstvo.Hajde
da slavimo napokon
zajedno, ali ne u prisustvu
nijednog politicara.Pozdrav.

VUK

pre 5 godina

Kako se ima sreće u žrebu na SP ? Tako što ekipa mora da bude prva u grupi. To je sigurno samo ako pobediš sve tri utakmice u grupi. E sad u tom poslu razmontirali su Argentinu sa Mesijem , koji se nisu mogli posle sastaviti. Znači " lakši" kostur završnog dela su izborili a ne dobili na žrebu. Danska je kvalitetna i jaka reprezentacija..Rusi domaćini koji su izbacili Španiju i Englezi koju su sjajno odigrali turnir..I evo Hrvatske tamo gde niko nije stigao sa ovih prostora. Mora se sportski čestitati.

Svaka cast

pre 5 godina

Hrvatima tako se igra fudbal ,al ovaj uspeh ne bi bas pripisao njihovom veliko fudbalskom kvalitetu .Msni je ovo vise neverpvatno zalaganje svakog fudbalera na terenu plus naravno bilo je i srece sa zrebom . Ima tu svetske klase al i fufbalera koji nisu na nivou ostatku ekipe .Na primer Strinic ,Vida nikako se ne mogu nazvato nekom klasom .Pravi test za Hrvate je ovo finale i sa aspekta osvajanja trofeja ,al i zato sto ce prvi put da se susretnu sa zaista mocnom ekipom .Ono sa Argentinom ne bi nazvao nekim testom ,jer su ovi cslu grupnu fazu odigrali katastrofa,i ono je vise bio haos nego fudbal .Ta Argentina je donekle zalicila na ono sto inace mogu da igraju tek u osmini finala ,al je to bilo preslabo za Francuze .Videcemo kako ce Hrvati sakriti svoje mane u finalu ,al opet kazem onako se trci i leti kad igras za reprezsntaciju .Pogotovu Modric koji je ko navijen u 33. godini .Mozda je jedino malo danas sa Englezima u produzetku malo posustao .Ovo da vide nase primadone ,kako stvarno izgleda kad igras za svoju zemlju .

pobedjuje ona tako

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace. 
(Ivan, 11. jul 2018 23:16) 

Podržavamo te. Očito netko to gore vidi i u inat tebi i takvima pobjeđujemo. Nemoj posustati, trebamo da navijaš protiv nas i u nedjelju.
(leptirica, 11. jul 2018 23:33)

gospodicna uvek spremna.

savest

pre 5 godina

Bravo, sledeca meta Francuska :) Normalni uzivajte!
Nacional srbende kukajte i naci hrvati provocirajte (ako vec drugacije ne znate da proslavite), nesvakidasnja prilika da ispoljite svoj primitivizam.

marko

pre 5 godina

Treba cestitati Hrvatima. Ulazak u finale je ogroman uspeh i ne moze im se taj uspeh osporiti,ne moze se reci da su imali srece! Srecom se moze proci osmina finala,ne moze se srecom uci u finale. Ti momci znaju da igraju fudbal,daleko su bolji od nas u tom sportu i zelim im sve najbolje sa Francuzima,mada mislim da su Francuzi bolji od Hrvata koliko su Hrvati od Srba.

troll level 100

pre 5 godina

Hrvati navijam celo prvenstvo, svaku utakmicu protiv vas, i danas sam naravno navijao za englesku, ali cu zato u finalu navijati isto protiv vas, samo ovog puta mnogo jace.
(Ivan, 11. jul 2018 23:16)

Javi mi sledeći put za koga navijas da uzmem neke pare. Pošto vidim da ti dobro ide to navijanje.

Šojić

pre 5 godina

Navijali mi Srbi za ili protiv Hrvata, ja zaista smatram da su juce pobedu zasluzili. Laički, Modric je bio odlican, mozda nije bolji od Ronalda ili Mesija ali i on i Azar iz Belgije su dominirali. Hr ekipa je neverovatno kompaktna i slicnog stila da sam imao utisak da gledam 10 Modrica kako trce po terrnu. Spustili su loptu, strpljivo igrali od noge do noge, onda kad Englezi izgube strpljenje, prebace brzo na drugu stranu pa opet. poslednjih 60 minuta utakmice je utisak bio da englezi polako ali sigurno nestaju na terenu. Svaka cast.
Srbe razumem da ne mogu svi navijati za Hrvate, i meni pogled na sahovnicu stvara neprijatnost ali je moj kriterijum bio da navijam za onu zemlju za koju ne moram da platim bogatstvo samo da bih dobio vizu i usao u nju.

sve “pogodili”

pre 5 godina

Neki od komentara o Hrvatima od početka Mundijala:
- jedva se kvalifikovali na SP
- neće da prođu grupu
- Danska će da ih pošalje kući
- Rusi idu dalje
- Englezi će da ih samelju
- Francuzi će da ih samelju

Supergenije

pre 5 godina

Kakvu ogromnu grešku je napravila Hrvatska što nije otpustila ovu neznalicu od trenera odmah čim su još bili prvi u grupi.

Eto šta napravi čovek - dovede ih do finala! Imaju tim, igru, taktiku, plan, zna se ko šta radi. Kako je krenulo još će napraviti potpuni debakl i osvojiti prvenstvo!

Mislim, totalni pacer. Koja bi to zemlja još želela da osvoji prvenstvo?? Niko ništa ne radi, pada BDP, deca se ne prave, pad populacije, umiru ljudi od srčke, trošak od bar 10 miliona evra za nagradu igračima... Koliko su samo dresova i kopački iscepali za sve ove utakmice. Strašno!

E Hrvati, Hrvati, imate vi još puno toga da naučite od Srbije..c, c, c. Prvi u kvalifikacionoj grupi?? Štaaa??Odma brate otkaz, sasečeš to u korenu.

Милош-

pre 5 godina

miram jednu stvar reci, citam kazu isti narod.. pa isti narod je bila Zapadna i Istocna Nemacka pa je samo Zapadna igrala fudbal i osvajala takmicenja. Istocna nikad nista. a i oni su isti narod 100%.

Goran

pre 5 godina

Samo mi je žao što sad sigurno neće Mažić suditi, iako sam siguran da bi odradio dobar posao svakako.
Momcima iz Hrvatskog tima - svaka čast! Vidi se da imaju tim pre svega, za razliku od naše slučajno okupljene grupe građana, među kojima ima briljantnih pojedinaca, ali zajedno ne mogu da se sastave.

Balkanci

pre 5 godina

U nedelju Nole igra za titulu Wimbledona a Hrvati za titulu na SP, prolazi i Nole do finala ubedjen sam,ti Balkanci sve uzese :)))

@

pre 5 godina

Kakve igrače imamo najbolje govori njegova izjava o zamjenama. Dugo nije mijenjao, ne zato što nije htio, već nije imao koga. Nitko nije htio izaći, nitko nije tražio zamjenu, svi su trčali kao navijeni. 

- Gledam igrače, gledaju oni mene. Nitko neće van! Nitko ne traži zamjenu. Nevjerojatno! Fascinirali su me igrači, nisam znao što da radim, ha, ha, ha. Došli smo do finala, napravili senzaciju - dodao je Dalić.

drvobradi

pre 5 godina

Prvenstvo nije kvalitetno, ali 3 ekipe koje su igrale najbolji fudbal su bile u polufinalu. Sa njima i Engleska. Znanje, sreca, zelja, momenat lucidnosti ili nepaznje ce odrediti poredak, tako da Hrvatska ima svoju istorijsku šansu da osvoji najvredniji trofej u fudbalu, a verovatno i u sportu.

Užas je moja furka

pre 5 godina

Zato jer na našim portalima od srba ne možemo doći na red. Nadam se da ne patiš jako.
(Užas je moja furka, 12. jul 2018 08:03)

pa tako ste kukali i za vreme Jugoslavije , "pare idu za Beograd", " Srbi su na svim vaznijim funkcijama po Hrvatskoj, ne mozes doci na red od njih", 30 godina kasnije sve isto, dzabe ste krecili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (chuchavac, 12. jul 2018 09:59)

Nismo džabe, da vidiš samo kako se sada slobodnije diše. A i smiješ reći da si Hrvat.

veni vidi slusaj

pre 5 godina

Vidim da je Francuska zadnja nada jednog dela srbije na čelu sa vođom!
(S.Nikolić -Austrija, 11. jul 2018 23:51)

A sta cujes?

Bluespirit

pre 5 godina

jedni botovi velicaju samo vodju,drugi pljuju samo vodju i sve Srbe. kad cemo.mi obicni smrtnici doci na red za ovo vase javno misljenje? hey pa neradnici nam ovde prave javno misljenje.zato smo i tu gde jesmo, a ja daleko od Srbije oterala me botovska gamad. hvala na objavljenom komentaru.

Džoni

pre 5 godina

Navijao sam za Engleze, ali Hrvati potpuno zasluženo, dali su sve od sebe i uspeli su, igrali su kao u transu i to presing 120 min. Nisam verovao da to jedna ekipa može u tom tempu da izdrži ali su oni što je utakmica više odmicala bili sve bolji i brži da bi produžetke odigrali kao da je utakmica tek počela i tempom su uništili Engleze koji su igrali sve slabije kako je utakmica odmicala. Ja toliku borbenost nisam video i treba napomenuti da su u sve tri eliminacione utakmice gubili i na kraju su se radovali. Do duše ni Danci, Rusi pa ni Englezi nisu bili baš neki top timovi ali svo poštovanje. Rekao sam da će Hrvati lakše biti drugi nego treći. Smatram da je Francuska bolja, ali ko zna lopta je okrugla.

Opasan taj Dalic

pre 5 godina

Veliki trener je onaj ko moze da prizna gresku. Dalic je priznao poslije utakmice sa Rusima da je previse forsirao sa 4 napadaca u prvih 45 minuta. To je bila, naravno, vrlo uslovna "greska", "greska" kojom je dosta i izmorio Ruse u prvih 45 minuta. Hrvatska ima sve, i igrace i trenera. Moj duboki utisak je da nismo vidjeli sve najbolje od Hrvatske, da su cesto u ove tri eliminacione utakmice najvise se borili protiv sebe samih. Mozda kao zakleti Partizanovac pricam ono i sto nije tako, ali osjecam da Hrvatska moze bolje, sve to trona.

Ante

pre 5 godina

Do jučer neki hvalili Kanea i Englesku, danas se čude kako tako loša Engleska uopće igra polufinale..
Eto, sretni Hrvati, loša Nigerija, loša Argentina, loš Island, loša Danska, loša Rusija, loša Engleska.. I naravno, loša Francuska.
Alo.. jel nekom pada na pamet da su "loši" zbog Hrvata?!
Po meni, najbolja utakmica Hrvatske na prvenstvu, uz onu protiv Argentine. Najbolje igramo protiv favorita, i kad nismo pod pritiskom. Kad "moramo", onda ne igramo s "ljepotom", ali mentalno ipak izguramo rezultat. Na ovom prvenstvu se pokazalo koliko je favoritima teško na tim "moraš" utakmicama..
Mažić je zaslužio suditi finale. Hrvatski savez bi trebao obavijestiti FIFU da Mažić može suditi u finalu, i da Hrvatska nema ništa protiv. Trenutno nema boljeg suca za finale.
Rusi ugodno iznenadili.. iako su zviždali Vidi na početku, kasnije cijeli stadion nosio Hrvatsku do povijesnog uspjeha..
Ej, finale... mislim da još sanjam...

joker

pre 5 godina

Sve čestitke Hrvatskom fudbalu i njihovom savezu, a poruka za nas, postaviti u A tim sve momke koji su bili prvaci sveta na Novom Zelandu.

Kosta Nostra

pre 5 godina

Nije Luka igrao za zlatnu loptu, nego za svoj narod. Ipak, Luka ove godine je tvoja. Sem treceg golmana, svi igraci Hrvatske su igrali na SP.

BorisNbg

pre 5 godina

Zaista nisu normalni, posveceni su imaju kvalitetnog trenera sa iskustvom rada u reprezentacijama, mladoj i olimpijskoj.
A sta smo mi imali, Krleta sa 0 dana iskustva.
Ne kali se ljudi moji na svtskom prvenstvu. Pa je li ovo moguucee ovo je ludnica sta je ovo?

Bluespirit

pre 5 godina

ne znam neki kazu najlosije SP,drugi kazu losi englezi,sreća za hrvate itd. kad se sagleda ima od svega po malo,ali niko ne moze da kaze da nisu trcali,da se nisu borili i na tome im svaka cast,tako se igra fudbal. neymar ventilatlor i mesi ne veruju, verovatno se misle,ček pa fudbal je timska igra,tamo ceo tim treba da igra, a ne samo ja? baš cudno. mesi verovatno vec pravi tim za sledece SP? selektor? smesno.

Logika jednog bota

pre 5 godina

ova hrvatska me podseća na Zvezdu u evroligi ,navijam protiv njih, a oni ko za inat pobeđuju i to sa nekim smesnim timom...:-)
(Milan, 12. jul 2018 07:56)
@
Sta ti pijes ako ti je hrvatski tim sastavljen on nosilaca igre Reala, Barselone, Atletika, Liverpula, Juventusa i Intera smesan? FMP u EL nikada nije dobacio dalje od top 8 a o finalu nije mogao ni da sanja. Sada moze da sanja i o EL u koju vise nikada nece uci. Daleko su ta dva pojma da bi se uopste poredila ali nema veze. Sta je babi milo to joj se i snilo.

Marat

pre 5 godina

Dobicete petardu od Francuske.
(burgija, 12. jul 2018 07:57)

Eto neka dobijemo. I sretni sa SREBROM oko vrata! SREBROM! Da ovo možeš doživjeti, shvatio bi zašto ti ne bi ni ta petarda u -finalu- teško pala.

sreten

pre 5 godina

Zlatko Dalic je zasluzio da uzme kup. Izgleda iz ove perspektive ono kad je dva dana posle prve utakmice poslao Kalinica kuci da je bio katalizator. Nego, jel ce i Kalinic da dobije medalju?

Samba

pre 5 godina

Ide i Srbija u finale (Mažić) ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perperius, 12. jul 2018 04:34)

Nemaš sreće, izbaciše sinoć Hrvati i Mažića iz finala.