Sreda, 04.07.2018.

09:25

Sparsi za Lenarda traže pola tima Lejkersa

San Antonio Sparsi spremni su da puste svog najboljeg igrača i lice franšize Kavaja Lenarda da ide, ali ako im LA Lejkersi u zamenu pošalju gotovo pola tima.

Izvor: B92

Sparsi za Lenarda traže pola tima Lejkersa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Akros

pre 5 godina

Lejkersi nisu u frci, potpisali su Lebrona: jasno je da ove godine nama šta da traže protiv GS-a, a sledeće godine GS može da bude samo slabiji, jer nema šanse da sačuvaju Kazinsa, a ni Klej Tompson ne izgleda kao sigurna stvar, zato su i potpisali gomilu iskusnih igrača na po jednu godinu, da bi napravili šampionski tim sledeće kada će i GS biti i slabiji, a i realno istrošeniji i sa manje motiva: dati toliko za Kavaja, u ovom trenutku je ludost i njegova cena je drastično opala, on želi isključivo u LA, a ni Seltiksi, kao ni Fila ne žele da daju puno za njega, dok Klipersi nemaju toliko toga da ponude kao Lejkersi, jer Klipersi nemaju pikove. San Antonio je propustio svoju šansu i sada moraju da prihvate ili najbolju ponudu (Lejkersi) ili da gledaju da kazne Kavaja (neki Šarlot ili Atlanta), najrealnija opcija je verovatno avgust i odlazak u Lejkerse, ali cena će daleko biti manja nego što je bila pre pet dana. Naravno, nije isključeno da opet neko iskoči sa ludačkim trejdom, tipa Milvoki Baks da ponude Midltona i Brogdona, ali deluje mi malo verovatno da bi Baksi odigrali ludački potez kao Tanderi prošle godine, malo je ludaka poput Sema Prestija.

akros

pre 5 godina

@crnogorac

Niko nije rekao da je Lebron došao da kulira, nego da Lejkersi više ne moraju da žure i da su poslali ponudu koja je najbolja, jer dopušta San Antoniju da se reizgradi na najbezbolniji način, ali i da Lejkersi mogu da sačekaju sad mirno do februara kada će San Antonio biti u stisci sa vremenom, a ne oni. Lebron je potpisao četvorogodišnji ugovor, ovo je trka na duže staze od win now, a kada pogledaš koliko će Lejkersi imati prostora sledeće godine i koji igrači su slobodni agenti, jasno je da je cena za Kavaja drastično opala i da je sada sve u rukama Medžika Džonsona i da mu je Lebron učinio neviđenu uslugu što je potpisao za Lejkerse. San Antonio je da tog potpisa i imao veliku prednost, ali se ta situacija drastično izmenila. Uz sve to, nakon potpisa Kazinsa, niko više ne očekuje od Lejkersa ili bilo kog drugog da osvoji NBA, i Lejkersi su u najboljoj mogućoj poziciji za narednu sezonu, a ova, ko zna, možda Kavaj dođe, a možda i ne, ali definitivno San Antonio je izgubio prednost koju je imao i sad mora da se nada da će se pojaviti eki tim niotkuda i ponuditi mu bolju ponudu od Lejkersa inače, u teškom su problemu.

Charles Oakley

pre 5 godina

Ja bih u Sparse doveo Porzingidisa, Hardena, Zek Rendolfa i Adetotokotumba, to bi bila sasvim dobra ekipica koja bi se lako nosila sa Lejkersima ali i sa Voriorsima.
(Batko pamcenje mu kratko)

Porzingidis?

pa

pre 5 godina

Sve je u rukama Popovica .Ne pita se tu vise niko nista .Jestw puno traziti Harta ,Ingram i Kuzmu al taj Lenard je top 3 igraca lige iako je bio povredjen ove sezone .Pritom treba reci da Kavaj ima 26,27 godina znaci nije on isluzen superstar .Pa sta je sve Boston dao za Garnsta a imao je vec 31 godinu .Mislim da Pop nema sanse da ga menja ako ovi ne pristanu da posalju i Ingrama i Kuzmu plus nekog visokog pika .U suprotnom lako ce ga on ekspedovati na Istok ,nece oni sebi dozvoliti da ostanu praznih saka sledece sezone .Ako ovo ne uspe eto ga on na Istoku ,za neke manje vredene igrace al makar nece pojacavati direktnog konkurenta .

Crnogorac

pre 5 godina

I vidim ovdje ljudi pisu, Lejkersi ce iskulirat godinu. Inace je Lebron dosao da kulira godinu? Ko to misli bolje nek predje na drugi sport. Ispod obecanja da ce mu obezbjedit tim da makar bude blizu GSW on nije pristao da dodje. I usao je u 34 godinu covjek, sigurno razmislja , polako, sacekacemo 3,4 godine da klinci stasaju, rastemo zajedno. Ne mogu da vjerujem sta klinci pisu. Sa Kavajiem i Rondom uz par igraca koji su dosli i mozda nekog igraca sad ili u toku sezone koji bude zelio titulu i mozda pristane za manje para da igra oni mogu da se nadaju.

NastyB

pre 5 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 4. jul 2018 14:09)

Ja sam i napisao da je to glupost, ali da je tako nešto dozvoljeno. Slažemo se u potpunosti.

Crnogorac

pre 5 godina

@akros , brate, Lejkersi su u nevidjenoj frci. Mislis da je Lebron dosao da iskulira jednu godinu u Lejkersima a ima 34? Jedina sansa da izbjegnu da daju ovo ili malo manje Sparsima, je da nabave 2 top igraca u drugim fransizi, pa da tim zadovolje covjeka i da tako sacrkaju Kavajia sledece godine, jer on juri jos prstenja, nije dosao da kulira, to je 100 posto.

bBb

pre 5 godina

@"da se lebron pomeri na krilnog centra".
svako ko je gledao i jednu utakmicu Cavsa ove sezone zna da lebron odavno igra 4, uvek je sa 3 niska šutera i Lavom/Tompsonom na petici bio.
(miro, 04. jul 2018 12:59)

Svako ko je gledao Cavse ove sezone, video je da LeBron igra od tetkice do GM-a. Kažu da je čak i ulazio u kostim maskote na poluvremenu...

Aleksej

pre 5 godina

Logično da SAS tvrdi pazar i da pokušava da dobije što više.
Ali da sam ja na mestu GM-a LAL ponudio bi im jednu dobru tepsiju ribe za igrača sa 20M godišnje, a koji će sutra da odluči da mu se ne igra ove sezone.

serbianwonder13

pre 5 godina

Brook Lopez je tu samo jos teoretski. Lejkersi imaju samo 1.38 miliona u Salary Cap-u, a njegova plata prosle godine je bila 20. Ako strech-uju Denga to ce ih dovesti do 9 miliona.

MementoMori

pre 5 godina

Ленард да улази са клупе?? О чему ви то?
(Ивам, 4. jul 2018 09:44) # Link komentara



Ha ha, u pravu si! Lebronmasinerija vec priprema narativ "svi koji igraju s njim su bezveznjakovici, pa cak i jedan Lenard." Koji ga je, bajdvej, prije nekoliko godina pregazio u finalu i postao MVP. Bas preko Lebrona. I ovaj bi sad s njim po prsten. :-)

NastyB

pre 5 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 4. jul 2018 14:09)

Ja sam i napisao da je to glupost. I objasnio da to nije ZABRANJENO. Ništa više, slažem se sa tobom.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tako i treba, ne damo Kahwija za dzabe. Njegove usluge cemo lepo da naplatimo. Neka Lejkersi ponude Sparsima bracu Ingram, Geri Pejtona, Morisa Vagnera, i mozda Ivicu Zupca i mogu da kupe Kahwi Leonarda. Ipak je on najveca zvezda naseg San Antonija posle Dzinobilija, Parkera i Gasola.

akros

pre 5 godina

San Antonio je sad u problemu, i to ozbiljnom, vreme uopšte ne radi za njih. Potpis Lebrona i sad ovo sa Kazinsom menja stvari, jer Lejkersi više ne moraju da žure sa tim potpisom i prednost koju su imali i mogućnost da apsolutno bezbolno izvrše reizgradnju je propala: sada moraju da izvuku maksimalno iz ove situacije, ali tas je prešao na stranu Lejkersa, ukoliko su pre nekoliko dana i mogli da dobiju Ingrama, Harta, Kuzmu i pikove, jasno je da sad nema ništa od toga i da Lejkersi ne razmatraju nijednu ponudu koja ne uključuje i Denga/ S druge strane Fila je jasno rekla da ne misli da nudi Fultza, a Celticsi sad deluju još dalje od mogućeg trejda, ali ništa nije neostvarivo, pogotovo u ovakvom prelaznom roku. U svakom slučaju, San Antonio je propustio svoju šansu da maksimalizuje Kavajevu vrednost i sada će ponude biti sve lošije dok u jednom trenuku jednostavno ne budu morali da pristanu na znatno nižu cenu, jer u suprotnom postoji mogućnost da ostanu praznih džepova. Neverovatno je da se ovako nešto dogodilo Sparsima, ali i najboljima se eto dešavaju ovakve stvari.

+ izgleda da stvarno ono što dodirne Medžik Džonson se pretvori u zlato, jer Lejkersi su za samo godinu dana pod njegovom upravom iz raspalog tima postali plejoftim i ponovo najveće zvezde žele u LA Lejkerse.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(NastyB, 04. jul 2018 12:22)

Zasto bi iko trejdovao pikove? Savrsena glupost je to raditi. Bolje kupiti 2-3 dobra i proverena kosarkasa kao sto to rade Lejkersi. Ja bih u Sparse doveo Porzingidisa, Hardena, Zek Rendolfa i Adetotokotumba, to bi bila sasvim dobra ekipica koja bi se lako nosila sa Lejkersima ali i sa Voriorsima.

krezavi

pre 5 godina

Kavai je sada naj bolji igrač u oba smera u nba a to znaci da kada se skupi sve i iz napada i iz odbrane on je br.1.A ovi momci iz L.A. bi tek mogli da budu dobri danas su samo solidni.Sa Lenardom dobijaš all star igrača a sa ovima možda ne dobiješ ništa.Zamislite Lebrona i Kavaija u tandemu uz Ronda na pleju,Hjuston odmah dobija žestokog rivala.

AK47

pre 5 godina

svi pisu da bi trebalo cekati i slazem se sa tim pa dovesti Lenarda, ali svi zaboravljaju da James ima 33 godine ako se bude cekalo jos godinu dana to je vec 34 i tek da pocinje sezonu, to nije kao kada imate 25 pa ce imati 26 potpuno nebitno, ali u njegovim godinama i pri tolikom fizickom naporu mogucnost povrede se rapidno povecava jer jednostavno dolazi do zamora materijala i to je jedan dosta veliki rizik o kojem malo ko misli

NastyB

pre 5 godina

Pratim nba odavno ali stvarno moze li neko da mi objasni sta su zamene pikova? Za to stvarno prvi put cujem. Nemam pojma kako dosad za to nisam cuo majke mi hahahahah. Hvala Bogu ne zele da uzmu Lonza Spursi xD
(Deus, 4. jul 2018 09:49)

Ne znam šta je smešno, to je najnormalnija vrsta trejda. Primer - Lenard ode u Lejkerse plus dva pika druge runde San Antonia, a oni pošalju Kuzmu, i Harta plus svoja dva pika druge runde. Mogu, naravno, i sami pikovi da se trejduju, ali to se jako retko radi. Na primer, Bruklin daje svoja visoka dva pika druge runde za pik prve runde Golden Stejta koji će biti sigurno među najnižima u prvom krugu. To nije zabranjeno, samo je savršeno glupo trejdovati SAMO pikove, osim ako uz to u dogovor ne ulazi još nešto.

kobe

pre 5 godina

Najbolje bi bilo da trejduju brook lopeza za nekog defanzivnog centra umesto kuzme, + pickove zajedno sa ingramom I hartom ili bolom. Ali tesko da ce Popovic pristati na to , mada ne vidim ko moze bolje da mu ponudi sem mozda Bostona ako ponude ili Tatuma ili Jaylen Brauna + jos neko tipa Rozier..

NastyB

pre 5 godina

Kuzma, Ingram, Hart i Bol bolje da beže glavom bez obzira iz Lejkersa dok su još uvek potencijali. Jer pored LeBrona će videti loptu samo kad ovaj bude raspoložen da im udeli, a jadnici neće znati koju poziciju da igraju, jer će se "kralj" uguravati u svaku, pa će više gledati kako da mu se sklone sa puta, umesto da igraju ono što znaju. Još će mi smešnije biti da gledam Ronda koji, kao jedan od vrhunskih plejeva i organizatora, mora na protivničkoj polovini da čeka da mu LBJ (možda) doda loptu kako bi nešto uradio sa onim što zna. A od svih će najviše da ispašta mučni Luk Volton koji je postajao solidan trener, a sada će biti samo ikebana koja će nešto da maše pored klupe.

miro

pre 5 godina

"da se lebron pomeri na krilnog centra".
svako ko je gledao i jednu utakmicu Cavsa ove sezone zna da lebron odavno igra 4, uvek je sa 3 niska šutera i Lavom/Tompsonom na petici bio.

sryugos

pre 5 godina

Ingram, Kuzma i barem dva draft pika su minimum ispod kojeg ne smeju ici, a ovo sad je mozda i previse. Svejedno, Sparsi su nanjusili ucenu jer je Lebron vec doveden i sada im treba Lenard da ne bi ispalili Lebrona da ceka narednu jesen.
A ako nece da pristanu, Lenarda onda u neki tim kojem treba krilo na godinu dana za napad na titulu. Hjustonu bi on bio idealna opcija sad kad im je otisao Ariza.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Nijedan igrac nije postao bolji sa Lebronom vec gori. Lebron je taj koji postaje mnogo bolji kad igra sa "losom" ekipom jer njegova statistika ide u nebesa,on igra sve a u kosarci ne postoji kontakt,tako da moze i da radi sve. Postoje igraci koji kolektivno igraju za tim Gsw,spurs i tim koji igra za igraca Lebron!!! Lebronova individualna statistika bi bila mnogo slabija u Wariorsima dok bi Durantova bila mnogo veca u Cavsima na primer pa bi mozgovi isprani statistikom drugu pricu pricali. A o glupostima da Durant ne bi usao u playoff sa Cavsima necu da trosim reci,lik je 37 utakmica bez Westbruka pobedjivao i uzeo mvp,osvojio je svetsko sam sa 22 godine,dok je Lebron u istim godinama i sa jacim timom fulao protiv Grka. Durant takodje nije imao luksuz da mu liga suspenduje Greena. Takodje da Lebron sa Boshom nije formirao super tim kod Wejda,Oklahoma bi sa igracima sa drafta verovatno uzela prsten a Durant nikada ne bi presao tamo.

eufrat

pre 5 godina

Ne znam sto ljudi zamisljaju da Spursi drze sve konce u svojim rukama. Ako Lejkersi odluce da iskuliraju ovu sezonu, kao sto bi i trebali, mogli bi da ga pokupe "za dzabe" sledece sezone i ozbiljno osakate Spurse. Igraci nisu bas zeljni da dodju u San Antonio, tako da im nece biti lako da se oporave od gubitka ovakvog superstara.

Jaran

pre 5 godina

Informacija za ove sto su poverovali Kazinsovim izmisljotinama:
Pelikansi su ponudili 2y+$40M ugovor Kazinsu koji je to odbio. Postoji prica da je Entoni Dejvis "OK" sa ovom situacijom i prica kruzi da je bio zadovoljan atmosferom u svlacionici nakon Kazinsove povrede.

sryugos

pre 5 godina

(srđan, 04. jul 2018 09:29)

Greg Popovic da uzme tatinog Lonza Bola i buduce pikove za Lenarda? Nekad prosto boli koliko najboljeg trenera na svetu (koji je od Deni Grina napravio najboljeg trojkasa NBA finala nakon prilicno neuspesne sezone u Olimpiji iz Ljubljane) smatrate za glupog. Covek je drzao Sparse u vrhu lige 20 godina i 5 titula, to nijedan tim dosad nije sanjao a kamoli uspeo.
Bez Kuzme i Ingrama verovatno ne zeli ni da cuje.

Petar

pre 5 godina

Mislim da ta opcija kao da se oni dogovore sa njim da ga potpisu sledece godine i zadrze ove igrace nije realna. U narednih godinu dana njegova sudbina je u rukama San Antonija i oni ce ga sigurno trejdovati ovog leta. Moze se desiti da ako ga Lejkersi sad ispuste on zavrsi u Bostonu ili Filadelfiji sa kojima bi sigurno napao finale a sa Bostonom mozda i titulu jer to bi bila ekipa koja bi mogla da se suprostavi GSW. Deluje kao momak kome bi se vise svideo zivot u nekoj sredini kao sto je Boston nego da se seli u LA kod Lebrona gde bi non stop bio pod reflektorima javnosti i gde bi se daleko vise bavili njegovim privatnim zivotom. Nije lako Lejkersima ali mislim da moraju da se odreknu tih mladih igraca jer Lebron sigurno nece da ceka da mu uprava polako godinama sastavlja ekipu ili da ceka da ovi klinci odrastu.

F

pre 5 godina

Zasto bi se Lejkersi odrekli ovih igraca, kad Kavaji sledece godine dolazi kao slobodan igrac? A Sparsi traze mnogo, pa ce na kraju ostati bez icega, posto Kavaji nece ni igrati ovu poslednju sezonu i ide bez obestecenja sledece godine...

Drax

pre 5 godina

Svaki trejd vredi koliko i jedan najbolji igrac ucestnik tog trejda.U prevodu nije bitno sta si dao bitno je da imas najboljeg igraca od svih razmenjenih na kraju.A Kavai je najbolji igrac koji je se pojavio na trzistu jos od Sekila Onila kad je presao u Majami.

Larry

pre 5 godina

Lenard je top 3 igrača NBA, mvp kalibra. Kuzma, Ingram su potencijali ali dok oni dosegnu taj potencijal Lebron će imati 35,36 godina nemaju vremena da se zezaju toliko, mislim da će trade biti obavljen ali ne tako brzo i jedni i drugi žele maksimalno da izvuku iz tog dila. Treba im proveren igrač, Lenard bi ih bacio u konkurenciju za finale zapada e sad, da li je to dovoljno za GSW, posebno sa Kazinsom je pitanje, verovatno ne. S druge strane Spursi svakako su u nezgodnoj situaciji, trejd takvog igrača teško da može da se nadoknadi instantno zato i traže toliko i jasno im je da od Lejkersa mogu najviše da izvuku. Ovo može da potraje ali verujem da če se do predsezone obaviti.

Nick

pre 5 godina

Vecina vas ne konta kako NBA funkcionise. Lijepo je zamisljeno da saceka godinu ali SAS ce ga negdje poslati sigurno jer zele nesto dobiti. Igrac se ne pita nista, oni odluce za njega.

Pukovnik Vranic

pre 5 godina

Ovoga sam se i plasio.
Ako ovo urade, onda Medzik stvarno nije normalan. Pa ovi klinci koji su sada vec veoma dobri igraci, uz Lebrona ce postati jos bolji. Ako ih daju za Kavaja, za 2 godine opet ce poceti da tankuju.

j

pre 5 godina

1. Rondo / Ball
2. KCP / Stephenson / Hart
3. James / Ingram / Deng
4. Kuzma / Wagner
5. McGee / Zubac

Solidna ekipica za sad.. Al nikako ne smiju dati Ingrama i Kuzmu za Lenarda.. Nije vrijedno toga. Treba samo dobar centar i po mogucnosti neki ol star bek, al bice tesko. Medzik zna sta radi valjda.

Dacha

pre 5 godina

S jedne strane Sparsi traze dosta za Lenarda sto je skroz legitimno jer i vredi mnogo ali sa druge strane mnogo i rizikuju jer ako traze previse mogu svi da ih iskuliraju i da sledece sezone ostanu bez icega kad istekne ugovor Lenardu. Bas zbog toga bi uz Ingrama trebali sa ponude neko realnije resenje naravno bez Kuzme ili obrnuto i da se dogovore jer realno sem Lejkersa ne vidim neki drugi tim koji bi imao sta da da za njega,eventualno Boston ali pitanje je da li da rizikuju da razbiju jezgro tima od prosle sezone koje se pokazalo fenomenalno.

Goran

pre 5 godina

kakvu klupu, ko je pisao ovaj tekst? :)
Ako se postigne dogovor sa njim, bolje je sacuvati ove igrace i potpisati Kavaja iduce, i zrtvovati ovu sezonu od koje se i onako i ne ocekuje previse.
(jorgovan, 4. jul 2018 09:57)

Da zrtvujes sezonu sa Lebronom koji vec sada ima 33 godine, i ti si neki pametan...i da li zaista mislis da im Lebron nije postavio uslove pre potpisivanja za njih.

gg3+

pre 5 godina

Svima je jasno da LeBron za par meseci puni 34 godine i ni Lejkersi neće da čekaju sledeću sezonu kada će imati 35 godina a ni Sparsi neće da daju Lenarda za džaba timu kome se žuri da postane konkurentan, jer čak i sa Lenardom 35ogodišnji LeBron neće ništa uraditi na Zapadu (posebno jer će sa sezonu mladi i dobri timovi poput Denvera, Minesote i Jute biti još jači i veći izazov).

Crnogorac

pre 5 godina

Lebrom ima dosta godina, na vrhuncu ce bit jos dvije i posle toga moze da igra vrhunski ali dozivjece pad sigurno. Zato se njima zuri, a Greg zna to i ako se cinilo da je u problemu jer Lenard zeli da ide, ima odlicnu ucjenjivacku poziciju.

BarbaDjole

pre 5 godina

Sparsi mogu da dobiju jedan veliki šipak. Lenard je svakako slobodan na kraju sezone, tako da nemaju baš toliko aduta u ovom trejdu.

bla

pre 5 godina

SAS trazi mnogo ali to je tek pocetak pregovora. Lenard nije igrao skoro godinu dana i sta ako postoji mogucnost da je povreda toliko ozbiljna da nikada nece bit igrac kao sto je bio? kako vreme odmice smanjice mnogo to sto traze, recimo u februaru nece biti u mogucnosti da dobiju ni pola od onoga sto mogu da dobiju sada. ako Lenard ode sledece godine i oni ne dobiju nista to bi ih unazadilo bar 5 godina. Ja bih prihvatio Kuzmu i Ingrama uz neki pik prve runde i menjao se Aldrige-a za nekog mladog centra ili krilnog centra.

Dovlanu

pre 5 godina

Odlicno, neka im uzmu ove klince i Pop ce napraviti od njih super star igrace. Eto im Leonard pa neka im je sa srecom da se uklopi sa Lebronom. Nikad nisam voleo timove koji vestacki prave ekipe sa zvezdama. Pa caki ti Woriorsi su gradili tim sa Curryem i Tompsonom pa im se posle prikljucio Durent.

jorgovan

pre 5 godina

kakvu klupu, ko je pisao ovaj tekst? :)
Ako se postigne dogovor sa njim, bolje je sacuvati ove igrace i potpisati Kavaja iduce, i zrtvovati ovu sezonu od koje se i onako i ne ocekuje previse.

MaironDrake

pre 5 godina

Po meni LeBron ne trebe da forsira ove godine. Titula je prakticno vec izgubljena i mnogo pametnije je potpisati Lenarda sledece godine. SA je kao i uvek prilicno nerealan. Odličan je Lenard, ali nisu oni bas u situaciji da biraju.

srđan

pre 5 godina

Nema šanse da će lejkersi dati trojicu nabrojanih,mislim da je realno da daju bola i pikove,eventualno ingrama ako uspiju da dovedu još igrača prego FA.što se tiče kompatibilnosti lenarda i džejmsa,tu neće biti nikakvih problema jer lebron u odbrani odavno igra četvorku i solidan je,au napadu je primarni bol handler,što kawi nijje, tako da će se uklopiti odlično. Po meni će im trebati još neke opcije sa klupe,dobar šuter i centar da odmah postanu izazivači gsw.Recimo evans,bjelica i wajstajd bi legli fenomenalno.

Milan

pre 5 godina

Sparsi traže logično, eventualno bi harta i pikova mogli da se odreknu. Lenard može ući u problem da pauzira još godinu dana a to povećava rizik onog ko ga angažuje.

Deus

pre 5 godina

Pratim nba odavno ali stvarno moze li neko da mi objasni sta su zamene pikova? Za to stvarno prvi put cujem. Nemam pojma kako dosad za to nisam cuo majke mi hahahahah. Hvala Bogu ne zele da uzmu Lonza Spursi xD

the answer

pre 5 godina

ne znam za vas, ali meni ovaj ingram uopste ne deluje kao neki veliki potencijal,jos cujem pprede ga s durentom,mozda gresim ali veci potencijal sh mi i Rendl koji je otisao,za Kuzmu da ne pricam..
Rondo,Lenard,Kuzma,Lebron i Wagner(centar iz Berlina izuzetan potencijal) lepa ekipica...
samo kako skloniti Lonza...

Dacha

pre 5 godina

Da su pametni Lejkersi da naprave dogovor sa Lenardom i da sacekaju jos godinu dana i potpisu sa njim kao slobodnim agentom i tako sacuvaju i tim i pikove jer obrni okreni sa ovakvim GSW-om nemaju nikakve sanse za titulu bar ove sezone dok sledece uz napredak Kuzme i Ingrama i Bola bi dobili mnogo.

Maxxx

pre 5 godina

Sto je najace Lejkersi ce prihvatiti ovo ili neku slicnu ponudu, sto po meni znaci pljacka. A LAL na ovakvom zapadu nzm dal moze proci drugu rundu plejofa

knez

pre 5 godina

Realno bi bilo da Ingram ode u suprotnom pravcu uz Harta i pikove, tražiti i Kuzmu je realno mnogo, moguće je da Ingram postane zver, momak ima 21 godinu..

the answer

pre 5 godina

moze se Sparsima da ovo rade..znaju da lejkersi boljeg od Lenarda ne mogu da nadju,i bar ako ide,gledaju da odmah dobiju mlad tim..jeste bezobrazno ali moze im se. mada ja msm da ce uspeti da se dogovoore da uz Harta i Ingrama.uzmu nekog od ovih sto su dosli(Stivenson,Tomas(koji je tu) mozda cak i rondo.)
al najjace sto Popovic ni ne razmatra Bola,haha :D

the answer

pre 5 godina

moze se Sparsima da ovo rade..znaju da lejkersi boljeg od Lenarda ne mogu da nadju,i bar ako ide,gledaju da odmah dobiju mlad tim..jeste bezobrazno ali moze im se. mada ja msm da ce uspeti da se dogovoore da uz Harta i Ingrama.uzmu nekog od ovih sto su dosli(Stivenson,Tomas(koji je tu) mozda cak i rondo.)
al najjace sto Popovic ni ne razmatra Bola,haha :D

Pukovnik Vranic

pre 5 godina

Ovoga sam se i plasio.
Ako ovo urade, onda Medzik stvarno nije normalan. Pa ovi klinci koji su sada vec veoma dobri igraci, uz Lebrona ce postati jos bolji. Ako ih daju za Kavaja, za 2 godine opet ce poceti da tankuju.

MaironDrake

pre 5 godina

Po meni LeBron ne trebe da forsira ove godine. Titula je prakticno vec izgubljena i mnogo pametnije je potpisati Lenarda sledece godine. SA je kao i uvek prilicno nerealan. Odličan je Lenard, ali nisu oni bas u situaciji da biraju.

jorgovan

pre 5 godina

kakvu klupu, ko je pisao ovaj tekst? :)
Ako se postigne dogovor sa njim, bolje je sacuvati ove igrace i potpisati Kavaja iduce, i zrtvovati ovu sezonu od koje se i onako i ne ocekuje previse.

srđan

pre 5 godina

Nema šanse da će lejkersi dati trojicu nabrojanih,mislim da je realno da daju bola i pikove,eventualno ingrama ako uspiju da dovedu još igrača prego FA.što se tiče kompatibilnosti lenarda i džejmsa,tu neće biti nikakvih problema jer lebron u odbrani odavno igra četvorku i solidan je,au napadu je primarni bol handler,što kawi nijje, tako da će se uklopiti odlično. Po meni će im trebati još neke opcije sa klupe,dobar šuter i centar da odmah postanu izazivači gsw.Recimo evans,bjelica i wajstajd bi legli fenomenalno.

Dovlanu

pre 5 godina

Odlicno, neka im uzmu ove klince i Pop ce napraviti od njih super star igrace. Eto im Leonard pa neka im je sa srecom da se uklopi sa Lebronom. Nikad nisam voleo timove koji vestacki prave ekipe sa zvezdama. Pa caki ti Woriorsi su gradili tim sa Curryem i Tompsonom pa im se posle prikljucio Durent.

Dacha

pre 5 godina

Da su pametni Lejkersi da naprave dogovor sa Lenardom i da sacekaju jos godinu dana i potpisu sa njim kao slobodnim agentom i tako sacuvaju i tim i pikove jer obrni okreni sa ovakvim GSW-om nemaju nikakve sanse za titulu bar ove sezone dok sledece uz napredak Kuzme i Ingrama i Bola bi dobili mnogo.

knez

pre 5 godina

Realno bi bilo da Ingram ode u suprotnom pravcu uz Harta i pikove, tražiti i Kuzmu je realno mnogo, moguće je da Ingram postane zver, momak ima 21 godinu..

Milan

pre 5 godina

Sparsi traže logično, eventualno bi harta i pikova mogli da se odreknu. Lenard može ući u problem da pauzira još godinu dana a to povećava rizik onog ko ga angažuje.

the answer

pre 5 godina

ne znam za vas, ali meni ovaj ingram uopste ne deluje kao neki veliki potencijal,jos cujem pprede ga s durentom,mozda gresim ali veci potencijal sh mi i Rendl koji je otisao,za Kuzmu da ne pricam..
Rondo,Lenard,Kuzma,Lebron i Wagner(centar iz Berlina izuzetan potencijal) lepa ekipica...
samo kako skloniti Lonza...

Maxxx

pre 5 godina

Sto je najace Lejkersi ce prihvatiti ovo ili neku slicnu ponudu, sto po meni znaci pljacka. A LAL na ovakvom zapadu nzm dal moze proci drugu rundu plejofa

sryugos

pre 5 godina

(srđan, 04. jul 2018 09:29)

Greg Popovic da uzme tatinog Lonza Bola i buduce pikove za Lenarda? Nekad prosto boli koliko najboljeg trenera na svetu (koji je od Deni Grina napravio najboljeg trojkasa NBA finala nakon prilicno neuspesne sezone u Olimpiji iz Ljubljane) smatrate za glupog. Covek je drzao Sparse u vrhu lige 20 godina i 5 titula, to nijedan tim dosad nije sanjao a kamoli uspeo.
Bez Kuzme i Ingrama verovatno ne zeli ni da cuje.

Larry

pre 5 godina

Lenard je top 3 igrača NBA, mvp kalibra. Kuzma, Ingram su potencijali ali dok oni dosegnu taj potencijal Lebron će imati 35,36 godina nemaju vremena da se zezaju toliko, mislim da će trade biti obavljen ali ne tako brzo i jedni i drugi žele maksimalno da izvuku iz tog dila. Treba im proveren igrač, Lenard bi ih bacio u konkurenciju za finale zapada e sad, da li je to dovoljno za GSW, posebno sa Kazinsom je pitanje, verovatno ne. S druge strane Spursi svakako su u nezgodnoj situaciji, trejd takvog igrača teško da može da se nadoknadi instantno zato i traže toliko i jasno im je da od Lejkersa mogu najviše da izvuku. Ovo može da potraje ali verujem da če se do predsezone obaviti.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Nijedan igrac nije postao bolji sa Lebronom vec gori. Lebron je taj koji postaje mnogo bolji kad igra sa "losom" ekipom jer njegova statistika ide u nebesa,on igra sve a u kosarci ne postoji kontakt,tako da moze i da radi sve. Postoje igraci koji kolektivno igraju za tim Gsw,spurs i tim koji igra za igraca Lebron!!! Lebronova individualna statistika bi bila mnogo slabija u Wariorsima dok bi Durantova bila mnogo veca u Cavsima na primer pa bi mozgovi isprani statistikom drugu pricu pricali. A o glupostima da Durant ne bi usao u playoff sa Cavsima necu da trosim reci,lik je 37 utakmica bez Westbruka pobedjivao i uzeo mvp,osvojio je svetsko sam sa 22 godine,dok je Lebron u istim godinama i sa jacim timom fulao protiv Grka. Durant takodje nije imao luksuz da mu liga suspenduje Greena. Takodje da Lebron sa Boshom nije formirao super tim kod Wejda,Oklahoma bi sa igracima sa drafta verovatno uzela prsten a Durant nikada ne bi presao tamo.

Jaran

pre 5 godina

Informacija za ove sto su poverovali Kazinsovim izmisljotinama:
Pelikansi su ponudili 2y+$40M ugovor Kazinsu koji je to odbio. Postoji prica da je Entoni Dejvis "OK" sa ovom situacijom i prica kruzi da je bio zadovoljan atmosferom u svlacionici nakon Kazinsove povrede.

NastyB

pre 5 godina

Kuzma, Ingram, Hart i Bol bolje da beže glavom bez obzira iz Lejkersa dok su još uvek potencijali. Jer pored LeBrona će videti loptu samo kad ovaj bude raspoložen da im udeli, a jadnici neće znati koju poziciju da igraju, jer će se "kralj" uguravati u svaku, pa će više gledati kako da mu se sklone sa puta, umesto da igraju ono što znaju. Još će mi smešnije biti da gledam Ronda koji, kao jedan od vrhunskih plejeva i organizatora, mora na protivničkoj polovini da čeka da mu LBJ (možda) doda loptu kako bi nešto uradio sa onim što zna. A od svih će najviše da ispašta mučni Luk Volton koji je postajao solidan trener, a sada će biti samo ikebana koja će nešto da maše pored klupe.

akros

pre 5 godina

San Antonio je sad u problemu, i to ozbiljnom, vreme uopšte ne radi za njih. Potpis Lebrona i sad ovo sa Kazinsom menja stvari, jer Lejkersi više ne moraju da žure sa tim potpisom i prednost koju su imali i mogućnost da apsolutno bezbolno izvrše reizgradnju je propala: sada moraju da izvuku maksimalno iz ove situacije, ali tas je prešao na stranu Lejkersa, ukoliko su pre nekoliko dana i mogli da dobiju Ingrama, Harta, Kuzmu i pikove, jasno je da sad nema ništa od toga i da Lejkersi ne razmatraju nijednu ponudu koja ne uključuje i Denga/ S druge strane Fila je jasno rekla da ne misli da nudi Fultza, a Celticsi sad deluju još dalje od mogućeg trejda, ali ništa nije neostvarivo, pogotovo u ovakvom prelaznom roku. U svakom slučaju, San Antonio je propustio svoju šansu da maksimalizuje Kavajevu vrednost i sada će ponude biti sve lošije dok u jednom trenuku jednostavno ne budu morali da pristanu na znatno nižu cenu, jer u suprotnom postoji mogućnost da ostanu praznih džepova. Neverovatno je da se ovako nešto dogodilo Sparsima, ali i najboljima se eto dešavaju ovakve stvari.

+ izgleda da stvarno ono što dodirne Medžik Džonson se pretvori u zlato, jer Lejkersi su za samo godinu dana pod njegovom upravom iz raspalog tima postali plejoftim i ponovo najveće zvezde žele u LA Lejkerse.

Nick

pre 5 godina

Vecina vas ne konta kako NBA funkcionise. Lijepo je zamisljeno da saceka godinu ali SAS ce ga negdje poslati sigurno jer zele nesto dobiti. Igrac se ne pita nista, oni odluce za njega.

Petar

pre 5 godina

Mislim da ta opcija kao da se oni dogovore sa njim da ga potpisu sledece godine i zadrze ove igrace nije realna. U narednih godinu dana njegova sudbina je u rukama San Antonija i oni ce ga sigurno trejdovati ovog leta. Moze se desiti da ako ga Lejkersi sad ispuste on zavrsi u Bostonu ili Filadelfiji sa kojima bi sigurno napao finale a sa Bostonom mozda i titulu jer to bi bila ekipa koja bi mogla da se suprostavi GSW. Deluje kao momak kome bi se vise svideo zivot u nekoj sredini kao sto je Boston nego da se seli u LA kod Lebrona gde bi non stop bio pod reflektorima javnosti i gde bi se daleko vise bavili njegovim privatnim zivotom. Nije lako Lejkersima ali mislim da moraju da se odreknu tih mladih igraca jer Lebron sigurno nece da ceka da mu uprava polako godinama sastavlja ekipu ili da ceka da ovi klinci odrastu.

bBb

pre 5 godina

@"da se lebron pomeri na krilnog centra".
svako ko je gledao i jednu utakmicu Cavsa ove sezone zna da lebron odavno igra 4, uvek je sa 3 niska šutera i Lavom/Tompsonom na petici bio.
(miro, 04. jul 2018 12:59)

Svako ko je gledao Cavse ove sezone, video je da LeBron igra od tetkice do GM-a. Kažu da je čak i ulazio u kostim maskote na poluvremenu...

Goran

pre 5 godina

kakvu klupu, ko je pisao ovaj tekst? :)
Ako se postigne dogovor sa njim, bolje je sacuvati ove igrace i potpisati Kavaja iduce, i zrtvovati ovu sezonu od koje se i onako i ne ocekuje previse.
(jorgovan, 4. jul 2018 09:57)

Da zrtvujes sezonu sa Lebronom koji vec sada ima 33 godine, i ti si neki pametan...i da li zaista mislis da im Lebron nije postavio uslove pre potpisivanja za njih.

AK47

pre 5 godina

svi pisu da bi trebalo cekati i slazem se sa tim pa dovesti Lenarda, ali svi zaboravljaju da James ima 33 godine ako se bude cekalo jos godinu dana to je vec 34 i tek da pocinje sezonu, to nije kao kada imate 25 pa ce imati 26 potpuno nebitno, ali u njegovim godinama i pri tolikom fizickom naporu mogucnost povrede se rapidno povecava jer jednostavno dolazi do zamora materijala i to je jedan dosta veliki rizik o kojem malo ko misli

Crnogorac

pre 5 godina

Lebrom ima dosta godina, na vrhuncu ce bit jos dvije i posle toga moze da igra vrhunski ali dozivjece pad sigurno. Zato se njima zuri, a Greg zna to i ako se cinilo da je u problemu jer Lenard zeli da ide, ima odlicnu ucjenjivacku poziciju.

Deus

pre 5 godina

Pratim nba odavno ali stvarno moze li neko da mi objasni sta su zamene pikova? Za to stvarno prvi put cujem. Nemam pojma kako dosad za to nisam cuo majke mi hahahahah. Hvala Bogu ne zele da uzmu Lonza Spursi xD

Drax

pre 5 godina

Svaki trejd vredi koliko i jedan najbolji igrac ucestnik tog trejda.U prevodu nije bitno sta si dao bitno je da imas najboljeg igraca od svih razmenjenih na kraju.A Kavai je najbolji igrac koji je se pojavio na trzistu jos od Sekila Onila kad je presao u Majami.

miro

pre 5 godina

"da se lebron pomeri na krilnog centra".
svako ko je gledao i jednu utakmicu Cavsa ove sezone zna da lebron odavno igra 4, uvek je sa 3 niska šutera i Lavom/Tompsonom na petici bio.

gg3+

pre 5 godina

Svima je jasno da LeBron za par meseci puni 34 godine i ni Lejkersi neće da čekaju sledeću sezonu kada će imati 35 godina a ni Sparsi neće da daju Lenarda za džaba timu kome se žuri da postane konkurentan, jer čak i sa Lenardom 35ogodišnji LeBron neće ništa uraditi na Zapadu (posebno jer će sa sezonu mladi i dobri timovi poput Denvera, Minesote i Jute biti još jači i veći izazov).

Crnogorac

pre 5 godina

I vidim ovdje ljudi pisu, Lejkersi ce iskulirat godinu. Inace je Lebron dosao da kulira godinu? Ko to misli bolje nek predje na drugi sport. Ispod obecanja da ce mu obezbjedit tim da makar bude blizu GSW on nije pristao da dodje. I usao je u 34 godinu covjek, sigurno razmislja , polako, sacekacemo 3,4 godine da klinci stasaju, rastemo zajedno. Ne mogu da vjerujem sta klinci pisu. Sa Kavajiem i Rondom uz par igraca koji su dosli i mozda nekog igraca sad ili u toku sezone koji bude zelio titulu i mozda pristane za manje para da igra oni mogu da se nadaju.

sryugos

pre 5 godina

Ingram, Kuzma i barem dva draft pika su minimum ispod kojeg ne smeju ici, a ovo sad je mozda i previse. Svejedno, Sparsi su nanjusili ucenu jer je Lebron vec doveden i sada im treba Lenard da ne bi ispalili Lebrona da ceka narednu jesen.
A ako nece da pristanu, Lenarda onda u neki tim kojem treba krilo na godinu dana za napad na titulu. Hjustonu bi on bio idealna opcija sad kad im je otisao Ariza.

pa

pre 5 godina

Sve je u rukama Popovica .Ne pita se tu vise niko nista .Jestw puno traziti Harta ,Ingram i Kuzmu al taj Lenard je top 3 igraca lige iako je bio povredjen ove sezone .Pritom treba reci da Kavaj ima 26,27 godina znaci nije on isluzen superstar .Pa sta je sve Boston dao za Garnsta a imao je vec 31 godinu .Mislim da Pop nema sanse da ga menja ako ovi ne pristanu da posalju i Ingrama i Kuzmu plus nekog visokog pika .U suprotnom lako ce ga on ekspedovati na Istok ,nece oni sebi dozvoliti da ostanu praznih saka sledece sezone .Ako ovo ne uspe eto ga on na Istoku ,za neke manje vredene igrace al makar nece pojacavati direktnog konkurenta .

Dacha

pre 5 godina

S jedne strane Sparsi traze dosta za Lenarda sto je skroz legitimno jer i vredi mnogo ali sa druge strane mnogo i rizikuju jer ako traze previse mogu svi da ih iskuliraju i da sledece sezone ostanu bez icega kad istekne ugovor Lenardu. Bas zbog toga bi uz Ingrama trebali sa ponude neko realnije resenje naravno bez Kuzme ili obrnuto i da se dogovore jer realno sem Lejkersa ne vidim neki drugi tim koji bi imao sta da da za njega,eventualno Boston ali pitanje je da li da rizikuju da razbiju jezgro tima od prosle sezone koje se pokazalo fenomenalno.

NastyB

pre 5 godina

Pratim nba odavno ali stvarno moze li neko da mi objasni sta su zamene pikova? Za to stvarno prvi put cujem. Nemam pojma kako dosad za to nisam cuo majke mi hahahahah. Hvala Bogu ne zele da uzmu Lonza Spursi xD
(Deus, 4. jul 2018 09:49)

Ne znam šta je smešno, to je najnormalnija vrsta trejda. Primer - Lenard ode u Lejkerse plus dva pika druge runde San Antonia, a oni pošalju Kuzmu, i Harta plus svoja dva pika druge runde. Mogu, naravno, i sami pikovi da se trejduju, ali to se jako retko radi. Na primer, Bruklin daje svoja visoka dva pika druge runde za pik prve runde Golden Stejta koji će biti sigurno među najnižima u prvom krugu. To nije zabranjeno, samo je savršeno glupo trejdovati SAMO pikove, osim ako uz to u dogovor ne ulazi još nešto.

MementoMori

pre 5 godina

Ленард да улази са клупе?? О чему ви то?
(Ивам, 4. jul 2018 09:44) # Link komentara



Ha ha, u pravu si! Lebronmasinerija vec priprema narativ "svi koji igraju s njim su bezveznjakovici, pa cak i jedan Lenard." Koji ga je, bajdvej, prije nekoliko godina pregazio u finalu i postao MVP. Bas preko Lebrona. I ovaj bi sad s njim po prsten. :-)

j

pre 5 godina

1. Rondo / Ball
2. KCP / Stephenson / Hart
3. James / Ingram / Deng
4. Kuzma / Wagner
5. McGee / Zubac

Solidna ekipica za sad.. Al nikako ne smiju dati Ingrama i Kuzmu za Lenarda.. Nije vrijedno toga. Treba samo dobar centar i po mogucnosti neki ol star bek, al bice tesko. Medzik zna sta radi valjda.

serbianwonder13

pre 5 godina

Brook Lopez je tu samo jos teoretski. Lejkersi imaju samo 1.38 miliona u Salary Cap-u, a njegova plata prosle godine je bila 20. Ako strech-uju Denga to ce ih dovesti do 9 miliona.

F

pre 5 godina

Zasto bi se Lejkersi odrekli ovih igraca, kad Kavaji sledece godine dolazi kao slobodan igrac? A Sparsi traze mnogo, pa ce na kraju ostati bez icega, posto Kavaji nece ni igrati ovu poslednju sezonu i ide bez obestecenja sledece godine...

Crnogorac

pre 5 godina

@akros , brate, Lejkersi su u nevidjenoj frci. Mislis da je Lebron dosao da iskulira jednu godinu u Lejkersima a ima 34? Jedina sansa da izbjegnu da daju ovo ili malo manje Sparsima, je da nabave 2 top igraca u drugim fransizi, pa da tim zadovolje covjeka i da tako sacrkaju Kavajia sledece godine, jer on juri jos prstenja, nije dosao da kulira, to je 100 posto.

krezavi

pre 5 godina

Kavai je sada naj bolji igrač u oba smera u nba a to znaci da kada se skupi sve i iz napada i iz odbrane on je br.1.A ovi momci iz L.A. bi tek mogli da budu dobri danas su samo solidni.Sa Lenardom dobijaš all star igrača a sa ovima možda ne dobiješ ništa.Zamislite Lebrona i Kavaija u tandemu uz Ronda na pleju,Hjuston odmah dobija žestokog rivala.

Aleksej

pre 5 godina

Logično da SAS tvrdi pazar i da pokušava da dobije što više.
Ali da sam ja na mestu GM-a LAL ponudio bi im jednu dobru tepsiju ribe za igrača sa 20M godišnje, a koji će sutra da odluči da mu se ne igra ove sezone.

Charles Oakley

pre 5 godina

Ja bih u Sparse doveo Porzingidisa, Hardena, Zek Rendolfa i Adetotokotumba, to bi bila sasvim dobra ekipica koja bi se lako nosila sa Lejkersima ali i sa Voriorsima.
(Batko pamcenje mu kratko)

Porzingidis?

bla

pre 5 godina

SAS trazi mnogo ali to je tek pocetak pregovora. Lenard nije igrao skoro godinu dana i sta ako postoji mogucnost da je povreda toliko ozbiljna da nikada nece bit igrac kao sto je bio? kako vreme odmice smanjice mnogo to sto traze, recimo u februaru nece biti u mogucnosti da dobiju ni pola od onoga sto mogu da dobiju sada. ako Lenard ode sledece godine i oni ne dobiju nista to bi ih unazadilo bar 5 godina. Ja bih prihvatio Kuzmu i Ingrama uz neki pik prve runde i menjao se Aldrige-a za nekog mladog centra ili krilnog centra.

NastyB

pre 5 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 4. jul 2018 14:09)

Ja sam i napisao da je to glupost, ali da je tako nešto dozvoljeno. Slažemo se u potpunosti.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(NastyB, 04. jul 2018 12:22)

Zasto bi iko trejdovao pikove? Savrsena glupost je to raditi. Bolje kupiti 2-3 dobra i proverena kosarkasa kao sto to rade Lejkersi. Ja bih u Sparse doveo Porzingidisa, Hardena, Zek Rendolfa i Adetotokotumba, to bi bila sasvim dobra ekipica koja bi se lako nosila sa Lejkersima ali i sa Voriorsima.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tako i treba, ne damo Kahwija za dzabe. Njegove usluge cemo lepo da naplatimo. Neka Lejkersi ponude Sparsima bracu Ingram, Geri Pejtona, Morisa Vagnera, i mozda Ivicu Zupca i mogu da kupe Kahwi Leonarda. Ipak je on najveca zvezda naseg San Antonija posle Dzinobilija, Parkera i Gasola.

kobe

pre 5 godina

Najbolje bi bilo da trejduju brook lopeza za nekog defanzivnog centra umesto kuzme, + pickove zajedno sa ingramom I hartom ili bolom. Ali tesko da ce Popovic pristati na to , mada ne vidim ko moze bolje da mu ponudi sem mozda Bostona ako ponude ili Tatuma ili Jaylen Brauna + jos neko tipa Rozier..

eufrat

pre 5 godina

Ne znam sto ljudi zamisljaju da Spursi drze sve konce u svojim rukama. Ako Lejkersi odluce da iskuliraju ovu sezonu, kao sto bi i trebali, mogli bi da ga pokupe "za dzabe" sledece sezone i ozbiljno osakate Spurse. Igraci nisu bas zeljni da dodju u San Antonio, tako da im nece biti lako da se oporave od gubitka ovakvog superstara.

BarbaDjole

pre 5 godina

Sparsi mogu da dobiju jedan veliki šipak. Lenard je svakako slobodan na kraju sezone, tako da nemaju baš toliko aduta u ovom trejdu.

NastyB

pre 5 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 4. jul 2018 14:09)

Ja sam i napisao da je to glupost. I objasnio da to nije ZABRANJENO. Ništa više, slažem se sa tobom.

akros

pre 5 godina

@crnogorac

Niko nije rekao da je Lebron došao da kulira, nego da Lejkersi više ne moraju da žure i da su poslali ponudu koja je najbolja, jer dopušta San Antoniju da se reizgradi na najbezbolniji način, ali i da Lejkersi mogu da sačekaju sad mirno do februara kada će San Antonio biti u stisci sa vremenom, a ne oni. Lebron je potpisao četvorogodišnji ugovor, ovo je trka na duže staze od win now, a kada pogledaš koliko će Lejkersi imati prostora sledeće godine i koji igrači su slobodni agenti, jasno je da je cena za Kavaja drastično opala i da je sada sve u rukama Medžika Džonsona i da mu je Lebron učinio neviđenu uslugu što je potpisao za Lejkerse. San Antonio je da tog potpisa i imao veliku prednost, ali se ta situacija drastično izmenila. Uz sve to, nakon potpisa Kazinsa, niko više ne očekuje od Lejkersa ili bilo kog drugog da osvoji NBA, i Lejkersi su u najboljoj mogućoj poziciji za narednu sezonu, a ova, ko zna, možda Kavaj dođe, a možda i ne, ali definitivno San Antonio je izgubio prednost koju je imao i sad mora da se nada da će se pojaviti eki tim niotkuda i ponuditi mu bolju ponudu od Lejkersa inače, u teškom su problemu.

Akros

pre 5 godina

Lejkersi nisu u frci, potpisali su Lebrona: jasno je da ove godine nama šta da traže protiv GS-a, a sledeće godine GS može da bude samo slabiji, jer nema šanse da sačuvaju Kazinsa, a ni Klej Tompson ne izgleda kao sigurna stvar, zato su i potpisali gomilu iskusnih igrača na po jednu godinu, da bi napravili šampionski tim sledeće kada će i GS biti i slabiji, a i realno istrošeniji i sa manje motiva: dati toliko za Kavaja, u ovom trenutku je ludost i njegova cena je drastično opala, on želi isključivo u LA, a ni Seltiksi, kao ni Fila ne žele da daju puno za njega, dok Klipersi nemaju toliko toga da ponude kao Lejkersi, jer Klipersi nemaju pikove. San Antonio je propustio svoju šansu i sada moraju da prihvate ili najbolju ponudu (Lejkersi) ili da gledaju da kazne Kavaja (neki Šarlot ili Atlanta), najrealnija opcija je verovatno avgust i odlazak u Lejkerse, ali cena će daleko biti manja nego što je bila pre pet dana. Naravno, nije isključeno da opet neko iskoči sa ludačkim trejdom, tipa Milvoki Baks da ponude Midltona i Brogdona, ali deluje mi malo verovatno da bi Baksi odigrali ludački potez kao Tanderi prošle godine, malo je ludaka poput Sema Prestija.

Deus

pre 5 godina

Pratim nba odavno ali stvarno moze li neko da mi objasni sta su zamene pikova? Za to stvarno prvi put cujem. Nemam pojma kako dosad za to nisam cuo majke mi hahahahah. Hvala Bogu ne zele da uzmu Lonza Spursi xD

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(NastyB, 04. jul 2018 12:22)

Zasto bi iko trejdovao pikove? Savrsena glupost je to raditi. Bolje kupiti 2-3 dobra i proverena kosarkasa kao sto to rade Lejkersi. Ja bih u Sparse doveo Porzingidisa, Hardena, Zek Rendolfa i Adetotokotumba, to bi bila sasvim dobra ekipica koja bi se lako nosila sa Lejkersima ali i sa Voriorsima.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tako i treba, ne damo Kahwija za dzabe. Njegove usluge cemo lepo da naplatimo. Neka Lejkersi ponude Sparsima bracu Ingram, Geri Pejtona, Morisa Vagnera, i mozda Ivicu Zupca i mogu da kupe Kahwi Leonarda. Ipak je on najveca zvezda naseg San Antonija posle Dzinobilija, Parkera i Gasola.

Dovlanu

pre 5 godina

Odlicno, neka im uzmu ove klince i Pop ce napraviti od njih super star igrace. Eto im Leonard pa neka im je sa srecom da se uklopi sa Lebronom. Nikad nisam voleo timove koji vestacki prave ekipe sa zvezdama. Pa caki ti Woriorsi su gradili tim sa Curryem i Tompsonom pa im se posle prikljucio Durent.

srđan

pre 5 godina

Nema šanse da će lejkersi dati trojicu nabrojanih,mislim da je realno da daju bola i pikove,eventualno ingrama ako uspiju da dovedu još igrača prego FA.što se tiče kompatibilnosti lenarda i džejmsa,tu neće biti nikakvih problema jer lebron u odbrani odavno igra četvorku i solidan je,au napadu je primarni bol handler,što kawi nijje, tako da će se uklopiti odlično. Po meni će im trebati još neke opcije sa klupe,dobar šuter i centar da odmah postanu izazivači gsw.Recimo evans,bjelica i wajstajd bi legli fenomenalno.

MaironDrake

pre 5 godina

Po meni LeBron ne trebe da forsira ove godine. Titula je prakticno vec izgubljena i mnogo pametnije je potpisati Lenarda sledece godine. SA je kao i uvek prilicno nerealan. Odličan je Lenard, ali nisu oni bas u situaciji da biraju.

Pukovnik Vranic

pre 5 godina

Ovoga sam se i plasio.
Ako ovo urade, onda Medzik stvarno nije normalan. Pa ovi klinci koji su sada vec veoma dobri igraci, uz Lebrona ce postati jos bolji. Ako ih daju za Kavaja, za 2 godine opet ce poceti da tankuju.

F

pre 5 godina

Zasto bi se Lejkersi odrekli ovih igraca, kad Kavaji sledece godine dolazi kao slobodan igrac? A Sparsi traze mnogo, pa ce na kraju ostati bez icega, posto Kavaji nece ni igrati ovu poslednju sezonu i ide bez obestecenja sledece godine...

eufrat

pre 5 godina

Ne znam sto ljudi zamisljaju da Spursi drze sve konce u svojim rukama. Ako Lejkersi odluce da iskuliraju ovu sezonu, kao sto bi i trebali, mogli bi da ga pokupe "za dzabe" sledece sezone i ozbiljno osakate Spurse. Igraci nisu bas zeljni da dodju u San Antonio, tako da im nece biti lako da se oporave od gubitka ovakvog superstara.

the answer

pre 5 godina

ne znam za vas, ali meni ovaj ingram uopste ne deluje kao neki veliki potencijal,jos cujem pprede ga s durentom,mozda gresim ali veci potencijal sh mi i Rendl koji je otisao,za Kuzmu da ne pricam..
Rondo,Lenard,Kuzma,Lebron i Wagner(centar iz Berlina izuzetan potencijal) lepa ekipica...
samo kako skloniti Lonza...

NastyB

pre 5 godina

Kuzma, Ingram, Hart i Bol bolje da beže glavom bez obzira iz Lejkersa dok su još uvek potencijali. Jer pored LeBrona će videti loptu samo kad ovaj bude raspoložen da im udeli, a jadnici neće znati koju poziciju da igraju, jer će se "kralj" uguravati u svaku, pa će više gledati kako da mu se sklone sa puta, umesto da igraju ono što znaju. Još će mi smešnije biti da gledam Ronda koji, kao jedan od vrhunskih plejeva i organizatora, mora na protivničkoj polovini da čeka da mu LBJ (možda) doda loptu kako bi nešto uradio sa onim što zna. A od svih će najviše da ispašta mučni Luk Volton koji je postajao solidan trener, a sada će biti samo ikebana koja će nešto da maše pored klupe.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Nijedan igrac nije postao bolji sa Lebronom vec gori. Lebron je taj koji postaje mnogo bolji kad igra sa "losom" ekipom jer njegova statistika ide u nebesa,on igra sve a u kosarci ne postoji kontakt,tako da moze i da radi sve. Postoje igraci koji kolektivno igraju za tim Gsw,spurs i tim koji igra za igraca Lebron!!! Lebronova individualna statistika bi bila mnogo slabija u Wariorsima dok bi Durantova bila mnogo veca u Cavsima na primer pa bi mozgovi isprani statistikom drugu pricu pricali. A o glupostima da Durant ne bi usao u playoff sa Cavsima necu da trosim reci,lik je 37 utakmica bez Westbruka pobedjivao i uzeo mvp,osvojio je svetsko sam sa 22 godine,dok je Lebron u istim godinama i sa jacim timom fulao protiv Grka. Durant takodje nije imao luksuz da mu liga suspenduje Greena. Takodje da Lebron sa Boshom nije formirao super tim kod Wejda,Oklahoma bi sa igracima sa drafta verovatno uzela prsten a Durant nikada ne bi presao tamo.

krezavi

pre 5 godina

Kavai je sada naj bolji igrač u oba smera u nba a to znaci da kada se skupi sve i iz napada i iz odbrane on je br.1.A ovi momci iz L.A. bi tek mogli da budu dobri danas su samo solidni.Sa Lenardom dobijaš all star igrača a sa ovima možda ne dobiješ ništa.Zamislite Lebrona i Kavaija u tandemu uz Ronda na pleju,Hjuston odmah dobija žestokog rivala.

the answer

pre 5 godina

moze se Sparsima da ovo rade..znaju da lejkersi boljeg od Lenarda ne mogu da nadju,i bar ako ide,gledaju da odmah dobiju mlad tim..jeste bezobrazno ali moze im se. mada ja msm da ce uspeti da se dogovoore da uz Harta i Ingrama.uzmu nekog od ovih sto su dosli(Stivenson,Tomas(koji je tu) mozda cak i rondo.)
al najjace sto Popovic ni ne razmatra Bola,haha :D

BarbaDjole

pre 5 godina

Sparsi mogu da dobiju jedan veliki šipak. Lenard je svakako slobodan na kraju sezone, tako da nemaju baš toliko aduta u ovom trejdu.

kobe

pre 5 godina

Najbolje bi bilo da trejduju brook lopeza za nekog defanzivnog centra umesto kuzme, + pickove zajedno sa ingramom I hartom ili bolom. Ali tesko da ce Popovic pristati na to , mada ne vidim ko moze bolje da mu ponudi sem mozda Bostona ako ponude ili Tatuma ili Jaylen Brauna + jos neko tipa Rozier..

j

pre 5 godina

1. Rondo / Ball
2. KCP / Stephenson / Hart
3. James / Ingram / Deng
4. Kuzma / Wagner
5. McGee / Zubac

Solidna ekipica za sad.. Al nikako ne smiju dati Ingrama i Kuzmu za Lenarda.. Nije vrijedno toga. Treba samo dobar centar i po mogucnosti neki ol star bek, al bice tesko. Medzik zna sta radi valjda.

akros

pre 5 godina

San Antonio je sad u problemu, i to ozbiljnom, vreme uopšte ne radi za njih. Potpis Lebrona i sad ovo sa Kazinsom menja stvari, jer Lejkersi više ne moraju da žure sa tim potpisom i prednost koju su imali i mogućnost da apsolutno bezbolno izvrše reizgradnju je propala: sada moraju da izvuku maksimalno iz ove situacije, ali tas je prešao na stranu Lejkersa, ukoliko su pre nekoliko dana i mogli da dobiju Ingrama, Harta, Kuzmu i pikove, jasno je da sad nema ništa od toga i da Lejkersi ne razmatraju nijednu ponudu koja ne uključuje i Denga/ S druge strane Fila je jasno rekla da ne misli da nudi Fultza, a Celticsi sad deluju još dalje od mogućeg trejda, ali ništa nije neostvarivo, pogotovo u ovakvom prelaznom roku. U svakom slučaju, San Antonio je propustio svoju šansu da maksimalizuje Kavajevu vrednost i sada će ponude biti sve lošije dok u jednom trenuku jednostavno ne budu morali da pristanu na znatno nižu cenu, jer u suprotnom postoji mogućnost da ostanu praznih džepova. Neverovatno je da se ovako nešto dogodilo Sparsima, ali i najboljima se eto dešavaju ovakve stvari.

+ izgleda da stvarno ono što dodirne Medžik Džonson se pretvori u zlato, jer Lejkersi su za samo godinu dana pod njegovom upravom iz raspalog tima postali plejoftim i ponovo najveće zvezde žele u LA Lejkerse.

Dacha

pre 5 godina

Da su pametni Lejkersi da naprave dogovor sa Lenardom i da sacekaju jos godinu dana i potpisu sa njim kao slobodnim agentom i tako sacuvaju i tim i pikove jer obrni okreni sa ovakvim GSW-om nemaju nikakve sanse za titulu bar ove sezone dok sledece uz napredak Kuzme i Ingrama i Bola bi dobili mnogo.

Maxxx

pre 5 godina

Sto je najace Lejkersi ce prihvatiti ovo ili neku slicnu ponudu, sto po meni znaci pljacka. A LAL na ovakvom zapadu nzm dal moze proci drugu rundu plejofa

knez

pre 5 godina

Realno bi bilo da Ingram ode u suprotnom pravcu uz Harta i pikove, tražiti i Kuzmu je realno mnogo, moguće je da Ingram postane zver, momak ima 21 godinu..

NastyB

pre 5 godina

Pratim nba odavno ali stvarno moze li neko da mi objasni sta su zamene pikova? Za to stvarno prvi put cujem. Nemam pojma kako dosad za to nisam cuo majke mi hahahahah. Hvala Bogu ne zele da uzmu Lonza Spursi xD
(Deus, 4. jul 2018 09:49)

Ne znam šta je smešno, to je najnormalnija vrsta trejda. Primer - Lenard ode u Lejkerse plus dva pika druge runde San Antonia, a oni pošalju Kuzmu, i Harta plus svoja dva pika druge runde. Mogu, naravno, i sami pikovi da se trejduju, ali to se jako retko radi. Na primer, Bruklin daje svoja visoka dva pika druge runde za pik prve runde Golden Stejta koji će biti sigurno među najnižima u prvom krugu. To nije zabranjeno, samo je savršeno glupo trejdovati SAMO pikove, osim ako uz to u dogovor ne ulazi još nešto.

Milan

pre 5 godina

Sparsi traže logično, eventualno bi harta i pikova mogli da se odreknu. Lenard može ući u problem da pauzira još godinu dana a to povećava rizik onog ko ga angažuje.

jorgovan

pre 5 godina

kakvu klupu, ko je pisao ovaj tekst? :)
Ako se postigne dogovor sa njim, bolje je sacuvati ove igrace i potpisati Kavaja iduce, i zrtvovati ovu sezonu od koje se i onako i ne ocekuje previse.

Nick

pre 5 godina

Vecina vas ne konta kako NBA funkcionise. Lijepo je zamisljeno da saceka godinu ali SAS ce ga negdje poslati sigurno jer zele nesto dobiti. Igrac se ne pita nista, oni odluce za njega.

Jaran

pre 5 godina

Informacija za ove sto su poverovali Kazinsovim izmisljotinama:
Pelikansi su ponudili 2y+$40M ugovor Kazinsu koji je to odbio. Postoji prica da je Entoni Dejvis "OK" sa ovom situacijom i prica kruzi da je bio zadovoljan atmosferom u svlacionici nakon Kazinsove povrede.

bla

pre 5 godina

SAS trazi mnogo ali to je tek pocetak pregovora. Lenard nije igrao skoro godinu dana i sta ako postoji mogucnost da je povreda toliko ozbiljna da nikada nece bit igrac kao sto je bio? kako vreme odmice smanjice mnogo to sto traze, recimo u februaru nece biti u mogucnosti da dobiju ni pola od onoga sto mogu da dobiju sada. ako Lenard ode sledece godine i oni ne dobiju nista to bi ih unazadilo bar 5 godina. Ja bih prihvatio Kuzmu i Ingrama uz neki pik prve runde i menjao se Aldrige-a za nekog mladog centra ili krilnog centra.

sryugos

pre 5 godina

Ingram, Kuzma i barem dva draft pika su minimum ispod kojeg ne smeju ici, a ovo sad je mozda i previse. Svejedno, Sparsi su nanjusili ucenu jer je Lebron vec doveden i sada im treba Lenard da ne bi ispalili Lebrona da ceka narednu jesen.
A ako nece da pristanu, Lenarda onda u neki tim kojem treba krilo na godinu dana za napad na titulu. Hjustonu bi on bio idealna opcija sad kad im je otisao Ariza.

Drax

pre 5 godina

Svaki trejd vredi koliko i jedan najbolji igrac ucestnik tog trejda.U prevodu nije bitno sta si dao bitno je da imas najboljeg igraca od svih razmenjenih na kraju.A Kavai je najbolji igrac koji je se pojavio na trzistu jos od Sekila Onila kad je presao u Majami.

sryugos

pre 5 godina

(srđan, 04. jul 2018 09:29)

Greg Popovic da uzme tatinog Lonza Bola i buduce pikove za Lenarda? Nekad prosto boli koliko najboljeg trenera na svetu (koji je od Deni Grina napravio najboljeg trojkasa NBA finala nakon prilicno neuspesne sezone u Olimpiji iz Ljubljane) smatrate za glupog. Covek je drzao Sparse u vrhu lige 20 godina i 5 titula, to nijedan tim dosad nije sanjao a kamoli uspeo.
Bez Kuzme i Ingrama verovatno ne zeli ni da cuje.

AK47

pre 5 godina

svi pisu da bi trebalo cekati i slazem se sa tim pa dovesti Lenarda, ali svi zaboravljaju da James ima 33 godine ako se bude cekalo jos godinu dana to je vec 34 i tek da pocinje sezonu, to nije kao kada imate 25 pa ce imati 26 potpuno nebitno, ali u njegovim godinama i pri tolikom fizickom naporu mogucnost povrede se rapidno povecava jer jednostavno dolazi do zamora materijala i to je jedan dosta veliki rizik o kojem malo ko misli

gg3+

pre 5 godina

Svima je jasno da LeBron za par meseci puni 34 godine i ni Lejkersi neće da čekaju sledeću sezonu kada će imati 35 godina a ni Sparsi neće da daju Lenarda za džaba timu kome se žuri da postane konkurentan, jer čak i sa Lenardom 35ogodišnji LeBron neće ništa uraditi na Zapadu (posebno jer će sa sezonu mladi i dobri timovi poput Denvera, Minesote i Jute biti još jači i veći izazov).

Petar

pre 5 godina

Mislim da ta opcija kao da se oni dogovore sa njim da ga potpisu sledece godine i zadrze ove igrace nije realna. U narednih godinu dana njegova sudbina je u rukama San Antonija i oni ce ga sigurno trejdovati ovog leta. Moze se desiti da ako ga Lejkersi sad ispuste on zavrsi u Bostonu ili Filadelfiji sa kojima bi sigurno napao finale a sa Bostonom mozda i titulu jer to bi bila ekipa koja bi mogla da se suprostavi GSW. Deluje kao momak kome bi se vise svideo zivot u nekoj sredini kao sto je Boston nego da se seli u LA kod Lebrona gde bi non stop bio pod reflektorima javnosti i gde bi se daleko vise bavili njegovim privatnim zivotom. Nije lako Lejkersima ali mislim da moraju da se odreknu tih mladih igraca jer Lebron sigurno nece da ceka da mu uprava polako godinama sastavlja ekipu ili da ceka da ovi klinci odrastu.

MementoMori

pre 5 godina

Ленард да улази са клупе?? О чему ви то?
(Ивам, 4. jul 2018 09:44) # Link komentara



Ha ha, u pravu si! Lebronmasinerija vec priprema narativ "svi koji igraju s njim su bezveznjakovici, pa cak i jedan Lenard." Koji ga je, bajdvej, prije nekoliko godina pregazio u finalu i postao MVP. Bas preko Lebrona. I ovaj bi sad s njim po prsten. :-)

Aleksej

pre 5 godina

Logično da SAS tvrdi pazar i da pokušava da dobije što više.
Ali da sam ja na mestu GM-a LAL ponudio bi im jednu dobru tepsiju ribe za igrača sa 20M godišnje, a koji će sutra da odluči da mu se ne igra ove sezone.

pa

pre 5 godina

Sve je u rukama Popovica .Ne pita se tu vise niko nista .Jestw puno traziti Harta ,Ingram i Kuzmu al taj Lenard je top 3 igraca lige iako je bio povredjen ove sezone .Pritom treba reci da Kavaj ima 26,27 godina znaci nije on isluzen superstar .Pa sta je sve Boston dao za Garnsta a imao je vec 31 godinu .Mislim da Pop nema sanse da ga menja ako ovi ne pristanu da posalju i Ingrama i Kuzmu plus nekog visokog pika .U suprotnom lako ce ga on ekspedovati na Istok ,nece oni sebi dozvoliti da ostanu praznih saka sledece sezone .Ako ovo ne uspe eto ga on na Istoku ,za neke manje vredene igrace al makar nece pojacavati direktnog konkurenta .

Goran

pre 5 godina

kakvu klupu, ko je pisao ovaj tekst? :)
Ako se postigne dogovor sa njim, bolje je sacuvati ove igrace i potpisati Kavaja iduce, i zrtvovati ovu sezonu od koje se i onako i ne ocekuje previse.
(jorgovan, 4. jul 2018 09:57)

Da zrtvujes sezonu sa Lebronom koji vec sada ima 33 godine, i ti si neki pametan...i da li zaista mislis da im Lebron nije postavio uslove pre potpisivanja za njih.

Dacha

pre 5 godina

S jedne strane Sparsi traze dosta za Lenarda sto je skroz legitimno jer i vredi mnogo ali sa druge strane mnogo i rizikuju jer ako traze previse mogu svi da ih iskuliraju i da sledece sezone ostanu bez icega kad istekne ugovor Lenardu. Bas zbog toga bi uz Ingrama trebali sa ponude neko realnije resenje naravno bez Kuzme ili obrnuto i da se dogovore jer realno sem Lejkersa ne vidim neki drugi tim koji bi imao sta da da za njega,eventualno Boston ali pitanje je da li da rizikuju da razbiju jezgro tima od prosle sezone koje se pokazalo fenomenalno.

Crnogorac

pre 5 godina

I vidim ovdje ljudi pisu, Lejkersi ce iskulirat godinu. Inace je Lebron dosao da kulira godinu? Ko to misli bolje nek predje na drugi sport. Ispod obecanja da ce mu obezbjedit tim da makar bude blizu GSW on nije pristao da dodje. I usao je u 34 godinu covjek, sigurno razmislja , polako, sacekacemo 3,4 godine da klinci stasaju, rastemo zajedno. Ne mogu da vjerujem sta klinci pisu. Sa Kavajiem i Rondom uz par igraca koji su dosli i mozda nekog igraca sad ili u toku sezone koji bude zelio titulu i mozda pristane za manje para da igra oni mogu da se nadaju.

Charles Oakley

pre 5 godina

Ja bih u Sparse doveo Porzingidisa, Hardena, Zek Rendolfa i Adetotokotumba, to bi bila sasvim dobra ekipica koja bi se lako nosila sa Lejkersima ali i sa Voriorsima.
(Batko pamcenje mu kratko)

Porzingidis?

Larry

pre 5 godina

Lenard je top 3 igrača NBA, mvp kalibra. Kuzma, Ingram su potencijali ali dok oni dosegnu taj potencijal Lebron će imati 35,36 godina nemaju vremena da se zezaju toliko, mislim da će trade biti obavljen ali ne tako brzo i jedni i drugi žele maksimalno da izvuku iz tog dila. Treba im proveren igrač, Lenard bi ih bacio u konkurenciju za finale zapada e sad, da li je to dovoljno za GSW, posebno sa Kazinsom je pitanje, verovatno ne. S druge strane Spursi svakako su u nezgodnoj situaciji, trejd takvog igrača teško da može da se nadoknadi instantno zato i traže toliko i jasno im je da od Lejkersa mogu najviše da izvuku. Ovo može da potraje ali verujem da če se do predsezone obaviti.

bBb

pre 5 godina

@"da se lebron pomeri na krilnog centra".
svako ko je gledao i jednu utakmicu Cavsa ove sezone zna da lebron odavno igra 4, uvek je sa 3 niska šutera i Lavom/Tompsonom na petici bio.
(miro, 04. jul 2018 12:59)

Svako ko je gledao Cavse ove sezone, video je da LeBron igra od tetkice do GM-a. Kažu da je čak i ulazio u kostim maskote na poluvremenu...

Crnogorac

pre 5 godina

@akros , brate, Lejkersi su u nevidjenoj frci. Mislis da je Lebron dosao da iskulira jednu godinu u Lejkersima a ima 34? Jedina sansa da izbjegnu da daju ovo ili malo manje Sparsima, je da nabave 2 top igraca u drugim fransizi, pa da tim zadovolje covjeka i da tako sacrkaju Kavajia sledece godine, jer on juri jos prstenja, nije dosao da kulira, to je 100 posto.

Crnogorac

pre 5 godina

Lebrom ima dosta godina, na vrhuncu ce bit jos dvije i posle toga moze da igra vrhunski ali dozivjece pad sigurno. Zato se njima zuri, a Greg zna to i ako se cinilo da je u problemu jer Lenard zeli da ide, ima odlicnu ucjenjivacku poziciju.

miro

pre 5 godina

"da se lebron pomeri na krilnog centra".
svako ko je gledao i jednu utakmicu Cavsa ove sezone zna da lebron odavno igra 4, uvek je sa 3 niska šutera i Lavom/Tompsonom na petici bio.

NastyB

pre 5 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 4. jul 2018 14:09)

Ja sam i napisao da je to glupost. I objasnio da to nije ZABRANJENO. Ništa više, slažem se sa tobom.

NastyB

pre 5 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 4. jul 2018 14:09)

Ja sam i napisao da je to glupost, ali da je tako nešto dozvoljeno. Slažemo se u potpunosti.

serbianwonder13

pre 5 godina

Brook Lopez je tu samo jos teoretski. Lejkersi imaju samo 1.38 miliona u Salary Cap-u, a njegova plata prosle godine je bila 20. Ako strech-uju Denga to ce ih dovesti do 9 miliona.

Akros

pre 5 godina

Lejkersi nisu u frci, potpisali su Lebrona: jasno je da ove godine nama šta da traže protiv GS-a, a sledeće godine GS može da bude samo slabiji, jer nema šanse da sačuvaju Kazinsa, a ni Klej Tompson ne izgleda kao sigurna stvar, zato su i potpisali gomilu iskusnih igrača na po jednu godinu, da bi napravili šampionski tim sledeće kada će i GS biti i slabiji, a i realno istrošeniji i sa manje motiva: dati toliko za Kavaja, u ovom trenutku je ludost i njegova cena je drastično opala, on želi isključivo u LA, a ni Seltiksi, kao ni Fila ne žele da daju puno za njega, dok Klipersi nemaju toliko toga da ponude kao Lejkersi, jer Klipersi nemaju pikove. San Antonio je propustio svoju šansu i sada moraju da prihvate ili najbolju ponudu (Lejkersi) ili da gledaju da kazne Kavaja (neki Šarlot ili Atlanta), najrealnija opcija je verovatno avgust i odlazak u Lejkerse, ali cena će daleko biti manja nego što je bila pre pet dana. Naravno, nije isključeno da opet neko iskoči sa ludačkim trejdom, tipa Milvoki Baks da ponude Midltona i Brogdona, ali deluje mi malo verovatno da bi Baksi odigrali ludački potez kao Tanderi prošle godine, malo je ludaka poput Sema Prestija.

akros

pre 5 godina

@crnogorac

Niko nije rekao da je Lebron došao da kulira, nego da Lejkersi više ne moraju da žure i da su poslali ponudu koja je najbolja, jer dopušta San Antoniju da se reizgradi na najbezbolniji način, ali i da Lejkersi mogu da sačekaju sad mirno do februara kada će San Antonio biti u stisci sa vremenom, a ne oni. Lebron je potpisao četvorogodišnji ugovor, ovo je trka na duže staze od win now, a kada pogledaš koliko će Lejkersi imati prostora sledeće godine i koji igrači su slobodni agenti, jasno je da je cena za Kavaja drastično opala i da je sada sve u rukama Medžika Džonsona i da mu je Lebron učinio neviđenu uslugu što je potpisao za Lejkerse. San Antonio je da tog potpisa i imao veliku prednost, ali se ta situacija drastično izmenila. Uz sve to, nakon potpisa Kazinsa, niko više ne očekuje od Lejkersa ili bilo kog drugog da osvoji NBA, i Lejkersi su u najboljoj mogućoj poziciji za narednu sezonu, a ova, ko zna, možda Kavaj dođe, a možda i ne, ali definitivno San Antonio je izgubio prednost koju je imao i sad mora da se nada da će se pojaviti eki tim niotkuda i ponuditi mu bolju ponudu od Lejkersa inače, u teškom su problemu.