Četvrtak, 20.05.2004.

08:51

Dinkić: Međusobne optužbe su štetne

Izvor: Beta

Dinkiæ: Meðusobne optužbe su štetne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Nesha

pre 19 godina

Auuuu za koga sam ja glasao... Sada me je sramota. Pa ovaj kao da ne prati uopste politicku scenu u zemlji. To je kao da manijak napadne slucajnog prolaznika a onda se pojavi neko sa pomirljivim tonom: "ne trebate se tuci, treba pronaci neki koncenzus...".
Ukoliko nema vremena da prati politicku scenu onda ne treba ni da se bavi politikom. Ili svesno kazuje takve stvari sto je jos gore jer daje veoma ruznu crtu svom karakteru. Ne moze ministar finansija da odvaljuje takve gluposti.

Djukan, Toronto

pre 19 godina

Gospodin Dinkic treba da zna da G17 kao stranka nema nikakvu tradiciju, vec je ima ka strucna grupa G17, pre svega zbog svoje strucnosti i rezultata koje je postigla definisuci program reformi za DOS. Zato ne treba da se igra sa svojim dignitetom. Vasi biraci nisu stalni kao kod radikala ili kod DS. Vi ne smete da budete dvolicni zarad toga sto ste u vladi NEPRIRODNE KOALOICIJE. Morate nesto da rizikujete. Ovo taktiziranje vam se uzima kao da kupujete vreme, a vreme u ovoj koaliciji radi protiv vas. Iskreno.

Sasa

pre 19 godina

Da li ce neko u ovoj zemlji nekada biti od reci? Sumnjam, da budem iskren. Onomad su Labus i Dinkic rekli da im nije cilj da po svaku cenu budu u Vladi. Pa gospodo, ako vam se posle poslednjih desavanja i pljuvanja, jednoumlja i ostalog ne cini da ne treba da budete u ovakvoj Vladi, onda nesto sa vama nije u redu cini mi se. Onda vam je ipak stalo da budete posto poto. Ali to vam nije pametno uopste jer gubite pristalice iz dana u dan, na kraju cete biti marginalizovani totalno. I sta cete onda.
Ako vec Vuk ne moze da izadje jer mu je to bio jedini cilj u zivotu onda bi vi mogli da budete iole inteligentni i presecete jednom za svagda. Samo mozete da budete u dobitku, ovako gubite svakodnevno.

Srdjan, Ceska

pre 19 godina

G17 da je pametan javno bi podrzao gospodina Tadica. Vecina njihovih glasaca je ionako presla od DS-a ka njima. Svojim podrzavanjem DSS-a samo gube rejting i vracaju DS-u njihove simpatizere!!! Znam dosta ljudi, koji su 2000. bili za DS, u ovim izborima za G17, da bi se dolaskom Tadica na celo DS-a vratili "svojoj" stranci!!!

Dea

pre 19 godina

Zbunjena sam. Šta znači izraz "demokratski kandidat?" Kakve osobine treba da krase demokratskog kandidata? Šta je poželjno da jedan demodratski kandidat uopšte sme da izjavljuje? Da li demokratija znači da komšiji
koga ne volim "složim priču" da ga žena vara, uz nadu da će moja izjava da napravi "dar-mar" u njegovoj porodici, a ako se seti da me pita jesam li ja to videla, kratko odgovorim:"Eto priča se, a čula sam i na pijaci"???

Nikola

pre 19 godina

Nije ba branim G17, ali dezurni branioci DS-a su opet pobrkali loncice. Nije stvar da li DSS napada DS, nego da li je to istina ili ne. U slucaju DSS-a poptuno je jasno da je izjava nebulozna i da iza nje nista ne stoji. Ali kada se govori o G17, molim Vas, da li se ijedna afera koju su lansirali pokazala kao laz. Jok. Prema tome, DS-ovci, dosta vise o G17.

Zoran

pre 19 godina

Ako pazljivo pratite izvestavanje RTS-a videcete da Tijanic koji je pisao ono skandalozno saopstenje (vidi danasnje Vecernje Novosti) upravo pokusava da Tadica i Marsicanina stavi u istu ravan, kao oni se medjusobno napadaju. A istina je da je DSS napao Tadica a Tadic prakticno nije uzvratio napad nego se samo branio.
On ne treba da napada i treba sto manje da se bavi sa Marsicaninom.
Jasno je da Marsicanin nema sanse da pobedi pa DSS pokusava da spreci Tadica jer za njih je Toma Nikolic bolje resenje.

Ajzakov Titanik

pre 19 godina

Jos negde pocetkom 2001 trebalo je da sve clanice DOS-a potpisu ugovor u kome bi rekli "Svi smo mi za neophodene reforme, ulazak u Evropu i dobrobit Srbije i Srba, samo se razlikujemo u nacinima da se to ostvari". Posle toga je trebalo sprovesti predizborno obecanje da ce izbori biti 12 meseci po padu Milosevica. Ali ne, nekima je trebalo da se okoriste od reformi i zato nam se sada ovo sve dogadja.
Naravno, predlozi za pomirenje i uslovno ujedinjenje pred pravim protivnikom i bitnim problemima su uvek dragoceni samo je pitanje da nije sada kasno.
Jos tada pred prve slobodne izbore je trebalo kreirati recnik reci koje pod ugovorom stranke ne bi smele koristiti - fasisti, izdajnici, lopovi, kriminalci, ubice, etc... Da je tako uradjeno mozda bi i Zoran Djindjic sada bio ziv.

zorz

pre 19 godina

Mladjo priseti se tvojih laznih optuzbi,koje nisu toliko stare, a ticale su se 'otkrivanja i likovanja' afera gde nijedna od njih nije dokazana,a tako ce i ostati

g.m.

pre 19 godina

Gospodine Dinkicu! Vas kandidat uvlaci (ne pogibiju, vec ubistvo!, covek gine u saobracajnoj nesreci) Zorana Djidjica u predizbornu kampanju! Pa zato nemojte tako pausalno pozivati "da prekinu", vec lepo jasno pozovite i prozovite onog koga treba! (P.S. Vrlo cesto apelujem na srpske politicare da, pre nego sto nesto izgovore, bar jednom razmisle, ali, nece pa nece...)

Marcello

pre 19 godina

Ma nije moguce da je stetno?!?A ko to nama kaze?Gospodine Dinkicu, setite se samo Vasih nastupa u toku parlamentarnih izbora,Vasih optuzbi na racun svega sto se desilo posle 5.oktobra,Vasih "dijaloga" sa g.Djelicem u odnosu na koje je cak i Seselj bio pojam tolerancije i uvazavanja sagovornika.Vi ste tada izgubili najmanje 20% glasaca, a sada cete izgubiti i one preostale lakoverne koji su glasali za Vas i Vasu stranku U34+ (Uzdrzanih 34 Plus).

Alexandar

pre 19 godina

Upravo su Marsicanin i njegova DSS bratija Demokratsku stranku i Borisa Tadica postavile kao svog jedinog protivnika na izborima.
Ne znam sta ovim zeli da postigne Dinkic? Hoce da izjednaci DSS i DS i da se postavi kao arbitar? Hoce da kaze G-17+ je bolji?
Pa, nije bas tako. G-17+ i dalje podrzava Marsicanina kao kandidata. Neka ga se lepo odreknu pa ce se onda pokazati. Sada jos pokusava i da izjednaci zrtvu i napadaca. Mladjane, nije DS napao DSS vec se desilo obrnuto!

vanja

pre 19 godina

O kakvim medjusobnim napadima pricate gospodine Dinkicu?
Ono sto ja zameram Tadicu je upravo sto ne napada one koje treba da napada.
Dinkicu i ekipi iz G17 mora da bude jasno da nece moci doveka da se prave kao da u Vladi rade samo ekonomski deo a ostale stvari ih ne zanimaju. Mnogo bih bila srecna da gresim, ali mislima da je G17 saucesnik u novoj katastrofi koja se sprema ovoj jadnoj zemlji.

Sreten Mirkovic

pre 19 godina

Dinkic bi trebao da se seti svoje izborne kampanje. Kao sto su SPS i JUL kompromitovali ideju levicarstva, tako je i G17 potpuno kompromitovao ideju reformi u Srbiji. E sad neka Dinkic objasni nasem narodu zasto treba da podnese teret reformi, kad su ih pre ove vlade vrsili lopovi, izdajnici, strani placenici....

CTOKA

pre 19 godina

Dinkicu, cela vasa partija je napravljena na temeljima zelje da se nesto srusi (tadasnja vlada Srbije i Djindjic, tj Djelic), a ne izgradi. Tada niste razmisljali koliko stete cinite besumucnim svakodnevnim napadima i vasa aktivnost se mesecima samo na to i svodila. Dan-danas umete samo da grizete kada neko pomene ime Boze Djelica, jer, zaboga, on se usudio da vas ostavi, a takvi ne mogu da politicki prezive. Jel tako? Ne bi ni za zivu glavu prevalili preko usta da je neko nesto dobro uradio u poslednje 4 godine (a da niste to vi, naravno).
I sada VI pozivate na prestanak medjusobnog napadanja, jer rastu radikali? Pa (izmedju ostalog) zbog vas su i porasli ovoliki koliki su! Ostrvili ste se na tadasnji DOS, a radikale niste ni primecivali. Sada, kada ste vi u foteljama, pozivate na pomirenje, jer vam je fotelja ugrozena ako se napadi nastave!

Sandra

pre 19 godina

Pokusaji pomirenja nisu moguci i to bi G-din Dinkic i celokupno rukovodstvo G17+ trebalo da shvati.
To vise nije problem kandidata za predsednika ni politickih partija, vec birackog tela koje ne zaboravlja i ne prasta. Glasaci koji podrzavaju DS i G-dina Tadica ne treba i ne mogu da predju prvenstveno preko uvreda koje se njima upucuju blacenjem 10 godisnje borbe protiv rezima Slobodana Milosevica, pa vredjanjem pokojnog premijera Zorana Djindjica do pokusaja rehabilitacije osvedocenih zlocinaca.
G-din Dinkic je zaboravio da smo svi nekada bili na istoj strani, iskreni i beskompromisni u borbi za bolje sutra. Ovo o cemu sada on prica i to sto njegova partija sada radi lici na pokusaj sprovodjenja u delo narodne umotvorine "i vuk sit i ovce na broju" ili vec nesto slicno tome.

mix

pre 19 godina

Ovo bi bilo mozda i lepo da ne dolazi od coveka ciji se ceo radni dan sastoji u svadjama i razmiricama!
JUL se povampirio i sad se zove G-17.

Milko

pre 19 godina

Neverovatan je taj Dinkic, i bez elementarnog talenta za politiku. Ja sam jedan od njihovih glasaca od proslih izbora i ne prestajem da se kajem zbog toga, a verujem da nisam jedini.
Pa po kojim to merilima on vidi Marsicanina kao demokratskog kandidata. Druzenje sa socijalistima,DSS-om i bratom Veljom, cini G17 bledim prevarantima.

dax

pre 19 godina

Dinkic i ostala gospoda iz G17 treba da se pospu pepelom, pa onda poliju katranom i pokriju perjem...a nakon toga da nadju neki bazen sa peskom i zabiju glavu u njega, i na kraju prekriju cebetom. Jedino se nadam da ce vecina glasaca G17 plus prozreti (ili vec jeste) takvu politiku i vratiti svoje glasove jedinom demokratskom kandidatu (cijem glasackom telu originalno i pripadaju).

Dragan

pre 19 godina

Vazna informacija za g.Dinkica-
Tadic se javno ogradjuje od politike radikalne stranke tako reci svakodnevno a Marsicanina nije pre napada na njega ni spominjao.
Marsicanin svakodnevno napada Tadica, a radikale uopste ne spominje.
Zakljucak svake budale bi bio da Marsicanin napada Tadica, a demagog Dinkic kao to vidi drugacije.
Za Marsicanina necu sigurno da glasam a isto tako i nikada vise za G17.

Rade

pre 19 godina

Gospodin Dinkic je u pravu! Sve ovo ne koristi Srbiji. Ostrasceni zagovornici nepomirenja, kojih ima mnogo medju citaocima, izmedju DS i DSS u stvari cine veliku stetu Srbiji, a korist populistima iz SRS-a. Zasto ljudi toliko ne vole Marsicanina kad je bio sasvim pristojan i dobar Predsednik Skupstine ili Tadica koji je uvek svojom pojavom odavao utisak gospodina i Evropljanina. Nije mi jasno!!!
Ajte ljudi da pricamo lepo jedni o drugima - mozda ce to najvise pomoci Srbiji jer tako se priča medju ljudima u Evropi.

Milan

pre 19 godina

Marsicanin i DSS ne mogu da vode kampanju bez napadanja Tadica zato sto znaju da losije stoje i zato sto su potpuno iskompleksirani kada je Djindjic u pitanju. Sada kada ne moze da im odgovori konacno mogu da na miru kazu sve o njemu.

Herr

pre 19 godina

Mudro zbori Mlađan. Šteta što su DS i DSS suviše zakrvljeni među sobom da bi ga poslušali. Ova zemlja bi sada sasvim drugačije izgledala da je G17 PLUS dobila više glasova na parlamentarnim izborima, ali ne treba očekivati od ovog naroda da zna šta je dobro za njega...

Zoran

pre 19 godina

Ovo je zaista vrhunac cinizma. Pa gospodine Dinkicu Marsicanin je vas predsednicki kandidat i on vodi kako rekoste ludacku kampanju pa to mu i saopstite u lice a ne preko stampe. Zasto sada prozivate i Tadica kada covek nije uopste vodio prljavu ili kako Vi rekoste ludacku kampanju. U ovom slucaju postoji jedan kandidat i jedan izborni tim koji vodi kako rekoste ludacku kampanju, a to je upravo vas koalicini kandidat i zove se Dragan Marsicanin a sef njegovog odnosno vaseg izbornog staba je gospodin Dejan Mihajlov. Ovo samo utoliko ako niste bili obavesteni da su to Vasi koalicini partneri i Vasi izborni sefovi. Mogu samo da predlozim ostalim kandidatima da sa ovima kiji vode ludacku kampanju treba prekinuti sve kontakte i komunikaciju jer to nece dovesti do boljitka na politickoj sceni Srbije. Ovo sto su doticni do sada izjavil oni to iskreno i misle i tu nema nikakve dileme.

Pavle

pre 19 godina

Dinkic i G17+ pokusavaju da svore imidz 'pomiritelja'. Na toj 'pomirljivoj' osnovi se prikljuce svakoj vlasti, zauzmu finansije i 'krckaju' dok se moze. Zato je njima interes da 'mire' posvadjane demokrate. A onda, kada brod pocne da tone (od korupcije i kriminala i afera - o cemu oni po pravilu saznaju tek kada ih koalicioni partneri pocnu da izbacuju sa finansijskih visina) onda prvi zabodu noz u ledja partnerima... Vrlo perfidna i necasna igra. Meni oni u demokratskom bloku veoma lice na ono sto je bio JUL u vlasti slobodana Milosevica.

nsv

pre 19 godina

G-din. Dinkic iz sadasnje ministarske pozicije drugacije razmislja. Kada je bio u poziciji gubitnika smatrao je da su sva sredstva dozvoljena i nije mislio na dobrobit krhke demokratije u Srbiji vec je bio opsednut sopstvenom promocijom. Bas mudro, nema sta! Lepo mu je rekao Misa Brkicu u Utisku nedelje: sta se cudite, pa vi ste to i poceli!

Mladen Mladenovic

pre 19 godina

Ako je tačna konstatacija gospodina Dinkića da gospodin Maršićanin i Tadić nisu suparnici odnosno, protivnici jedan drugome, zar nije bilo logično, da kao "prijateljske" stranke, izaberu zajedničkog kandidata pa, da udruženim snagama opale po "neprijatelju". Na taj način bi predupredili "strahotu", koja se nadvila nad nebom Srbije. Ovako, shodno svim ovim nebulozama, konstrukcijama, koalicijama, kojima smo zasuti, ako, ne daj bože, narod izabere "neprijatelja", definitivno smo u "čabru". Razlog je prost: "zajednički neprijatelj", ne pripada DB/demokratski blok/. A, narod to nezna. Odnosno nije umeo "demokratski" da odluči. Totalno ćemo propasti. Iako smo mislili, da od ovoga gore ne može biti. Izlazimo sa staze cveća, kojom sada hodamo i ulazimo u "zonu sumraka". Kada će se i, da li će se, naši prerdsednički kandidati uozbiljiti i prestati sa ovom vrstom "gimnastike". Većini naroda je preko glave ovakvih gluposti.

Lotof

pre 19 godina

Zasto pricati o medjusobnim napadima, kada je DSS jedini NAPADAC. Boris jos o nikom nije rekao nista lose, osim sto je kritikovao drugaciju politiku protivkandidata, sto je sasvim normalno u takvom takmacu. Kostunicini vode prljaviju kampanju od bilo koga, da li zato sto su takvi ili su ucenjeni npr. od strane osumnjicenih za Djindjicevo ubistvo.

Harun Al Rashid

pre 19 godina

Mislim da je DSS shvatio da Marsicanin nema sanse i sada rade na tome da Nikolic postane predsednik. G17+ je kolateralna steta u sukobu DSS+SRS i DS. Bojim se da ce, kada to shvate, biti prekasno za njih, ali, nadam se, ne i za nas

Jovan

pre 19 godina

Dinkic je potpuno u pravu.
Mislim da bi Marsicanin i Tadic trebali da zajednicki potpisu dogovor o fer predizbornoj kampanji, odnosno o nenapadanju. Mislim da bi ih to izvuklo posle ovakvih gluposti koje su donele stetu oboici kandidata.

Jovan

pre 19 godina

Dinkic je potpuno u pravu.
Mislim da bi Marsicanin i Tadic trebali da zajednicki potpisu dogovor o fer predizbornoj kampanji, odnosno o nenapadanju. Mislim da bi ih to izvuklo posle ovakvih gluposti koje su donele stetu oboici kandidata.

Lotof

pre 19 godina

Zasto pricati o medjusobnim napadima, kada je DSS jedini NAPADAC. Boris jos o nikom nije rekao nista lose, osim sto je kritikovao drugaciju politiku protivkandidata, sto je sasvim normalno u takvom takmacu. Kostunicini vode prljaviju kampanju od bilo koga, da li zato sto su takvi ili su ucenjeni npr. od strane osumnjicenih za Djindjicevo ubistvo.

Milan

pre 19 godina

Marsicanin i DSS ne mogu da vode kampanju bez napadanja Tadica zato sto znaju da losije stoje i zato sto su potpuno iskompleksirani kada je Djindjic u pitanju. Sada kada ne moze da im odgovori konacno mogu da na miru kazu sve o njemu.

Herr

pre 19 godina

Mudro zbori Mlađan. Šteta što su DS i DSS suviše zakrvljeni među sobom da bi ga poslušali. Ova zemlja bi sada sasvim drugačije izgledala da je G17 PLUS dobila više glasova na parlamentarnim izborima, ali ne treba očekivati od ovog naroda da zna šta je dobro za njega...

Mladen Mladenovic

pre 19 godina

Ako je tačna konstatacija gospodina Dinkića da gospodin Maršićanin i Tadić nisu suparnici odnosno, protivnici jedan drugome, zar nije bilo logično, da kao "prijateljske" stranke, izaberu zajedničkog kandidata pa, da udruženim snagama opale po "neprijatelju". Na taj način bi predupredili "strahotu", koja se nadvila nad nebom Srbije. Ovako, shodno svim ovim nebulozama, konstrukcijama, koalicijama, kojima smo zasuti, ako, ne daj bože, narod izabere "neprijatelja", definitivno smo u "čabru". Razlog je prost: "zajednički neprijatelj", ne pripada DB/demokratski blok/. A, narod to nezna. Odnosno nije umeo "demokratski" da odluči. Totalno ćemo propasti. Iako smo mislili, da od ovoga gore ne može biti. Izlazimo sa staze cveća, kojom sada hodamo i ulazimo u "zonu sumraka". Kada će se i, da li će se, naši prerdsednički kandidati uozbiljiti i prestati sa ovom vrstom "gimnastike". Većini naroda je preko glave ovakvih gluposti.

nsv

pre 19 godina

G-din. Dinkic iz sadasnje ministarske pozicije drugacije razmislja. Kada je bio u poziciji gubitnika smatrao je da su sva sredstva dozvoljena i nije mislio na dobrobit krhke demokratije u Srbiji vec je bio opsednut sopstvenom promocijom. Bas mudro, nema sta! Lepo mu je rekao Misa Brkicu u Utisku nedelje: sta se cudite, pa vi ste to i poceli!

Harun Al Rashid

pre 19 godina

Mislim da je DSS shvatio da Marsicanin nema sanse i sada rade na tome da Nikolic postane predsednik. G17+ je kolateralna steta u sukobu DSS+SRS i DS. Bojim se da ce, kada to shvate, biti prekasno za njih, ali, nadam se, ne i za nas

Zoran

pre 19 godina

Ovo je zaista vrhunac cinizma. Pa gospodine Dinkicu Marsicanin je vas predsednicki kandidat i on vodi kako rekoste ludacku kampanju pa to mu i saopstite u lice a ne preko stampe. Zasto sada prozivate i Tadica kada covek nije uopste vodio prljavu ili kako Vi rekoste ludacku kampanju. U ovom slucaju postoji jedan kandidat i jedan izborni tim koji vodi kako rekoste ludacku kampanju, a to je upravo vas koalicini kandidat i zove se Dragan Marsicanin a sef njegovog odnosno vaseg izbornog staba je gospodin Dejan Mihajlov. Ovo samo utoliko ako niste bili obavesteni da su to Vasi koalicini partneri i Vasi izborni sefovi. Mogu samo da predlozim ostalim kandidatima da sa ovima kiji vode ludacku kampanju treba prekinuti sve kontakte i komunikaciju jer to nece dovesti do boljitka na politickoj sceni Srbije. Ovo sto su doticni do sada izjavil oni to iskreno i misle i tu nema nikakve dileme.

Pavle

pre 19 godina

Dinkic i G17+ pokusavaju da svore imidz 'pomiritelja'. Na toj 'pomirljivoj' osnovi se prikljuce svakoj vlasti, zauzmu finansije i 'krckaju' dok se moze. Zato je njima interes da 'mire' posvadjane demokrate. A onda, kada brod pocne da tone (od korupcije i kriminala i afera - o cemu oni po pravilu saznaju tek kada ih koalicioni partneri pocnu da izbacuju sa finansijskih visina) onda prvi zabodu noz u ledja partnerima... Vrlo perfidna i necasna igra. Meni oni u demokratskom bloku veoma lice na ono sto je bio JUL u vlasti slobodana Milosevica.

Rade

pre 19 godina

Gospodin Dinkic je u pravu! Sve ovo ne koristi Srbiji. Ostrasceni zagovornici nepomirenja, kojih ima mnogo medju citaocima, izmedju DS i DSS u stvari cine veliku stetu Srbiji, a korist populistima iz SRS-a. Zasto ljudi toliko ne vole Marsicanina kad je bio sasvim pristojan i dobar Predsednik Skupstine ili Tadica koji je uvek svojom pojavom odavao utisak gospodina i Evropljanina. Nije mi jasno!!!
Ajte ljudi da pricamo lepo jedni o drugima - mozda ce to najvise pomoci Srbiji jer tako se priča medju ljudima u Evropi.

Dragan

pre 19 godina

Vazna informacija za g.Dinkica-
Tadic se javno ogradjuje od politike radikalne stranke tako reci svakodnevno a Marsicanina nije pre napada na njega ni spominjao.
Marsicanin svakodnevno napada Tadica, a radikale uopste ne spominje.
Zakljucak svake budale bi bio da Marsicanin napada Tadica, a demagog Dinkic kao to vidi drugacije.
Za Marsicanina necu sigurno da glasam a isto tako i nikada vise za G17.

CTOKA

pre 19 godina

Dinkicu, cela vasa partija je napravljena na temeljima zelje da se nesto srusi (tadasnja vlada Srbije i Djindjic, tj Djelic), a ne izgradi. Tada niste razmisljali koliko stete cinite besumucnim svakodnevnim napadima i vasa aktivnost se mesecima samo na to i svodila. Dan-danas umete samo da grizete kada neko pomene ime Boze Djelica, jer, zaboga, on se usudio da vas ostavi, a takvi ne mogu da politicki prezive. Jel tako? Ne bi ni za zivu glavu prevalili preko usta da je neko nesto dobro uradio u poslednje 4 godine (a da niste to vi, naravno).
I sada VI pozivate na prestanak medjusobnog napadanja, jer rastu radikali? Pa (izmedju ostalog) zbog vas su i porasli ovoliki koliki su! Ostrvili ste se na tadasnji DOS, a radikale niste ni primecivali. Sada, kada ste vi u foteljama, pozivate na pomirenje, jer vam je fotelja ugrozena ako se napadi nastave!

dax

pre 19 godina

Dinkic i ostala gospoda iz G17 treba da se pospu pepelom, pa onda poliju katranom i pokriju perjem...a nakon toga da nadju neki bazen sa peskom i zabiju glavu u njega, i na kraju prekriju cebetom. Jedino se nadam da ce vecina glasaca G17 plus prozreti (ili vec jeste) takvu politiku i vratiti svoje glasove jedinom demokratskom kandidatu (cijem glasackom telu originalno i pripadaju).

Milko

pre 19 godina

Neverovatan je taj Dinkic, i bez elementarnog talenta za politiku. Ja sam jedan od njihovih glasaca od proslih izbora i ne prestajem da se kajem zbog toga, a verujem da nisam jedini.
Pa po kojim to merilima on vidi Marsicanina kao demokratskog kandidata. Druzenje sa socijalistima,DSS-om i bratom Veljom, cini G17 bledim prevarantima.

Sandra

pre 19 godina

Pokusaji pomirenja nisu moguci i to bi G-din Dinkic i celokupno rukovodstvo G17+ trebalo da shvati.
To vise nije problem kandidata za predsednika ni politickih partija, vec birackog tela koje ne zaboravlja i ne prasta. Glasaci koji podrzavaju DS i G-dina Tadica ne treba i ne mogu da predju prvenstveno preko uvreda koje se njima upucuju blacenjem 10 godisnje borbe protiv rezima Slobodana Milosevica, pa vredjanjem pokojnog premijera Zorana Djindjica do pokusaja rehabilitacije osvedocenih zlocinaca.
G-din Dinkic je zaboravio da smo svi nekada bili na istoj strani, iskreni i beskompromisni u borbi za bolje sutra. Ovo o cemu sada on prica i to sto njegova partija sada radi lici na pokusaj sprovodjenja u delo narodne umotvorine "i vuk sit i ovce na broju" ili vec nesto slicno tome.

mix

pre 19 godina

Ovo bi bilo mozda i lepo da ne dolazi od coveka ciji se ceo radni dan sastoji u svadjama i razmiricama!
JUL se povampirio i sad se zove G-17.

Sreten Mirkovic

pre 19 godina

Dinkic bi trebao da se seti svoje izborne kampanje. Kao sto su SPS i JUL kompromitovali ideju levicarstva, tako je i G17 potpuno kompromitovao ideju reformi u Srbiji. E sad neka Dinkic objasni nasem narodu zasto treba da podnese teret reformi, kad su ih pre ove vlade vrsili lopovi, izdajnici, strani placenici....

Alexandar

pre 19 godina

Upravo su Marsicanin i njegova DSS bratija Demokratsku stranku i Borisa Tadica postavile kao svog jedinog protivnika na izborima.
Ne znam sta ovim zeli da postigne Dinkic? Hoce da izjednaci DSS i DS i da se postavi kao arbitar? Hoce da kaze G-17+ je bolji?
Pa, nije bas tako. G-17+ i dalje podrzava Marsicanina kao kandidata. Neka ga se lepo odreknu pa ce se onda pokazati. Sada jos pokusava i da izjednaci zrtvu i napadaca. Mladjane, nije DS napao DSS vec se desilo obrnuto!

vanja

pre 19 godina

O kakvim medjusobnim napadima pricate gospodine Dinkicu?
Ono sto ja zameram Tadicu je upravo sto ne napada one koje treba da napada.
Dinkicu i ekipi iz G17 mora da bude jasno da nece moci doveka da se prave kao da u Vladi rade samo ekonomski deo a ostale stvari ih ne zanimaju. Mnogo bih bila srecna da gresim, ali mislima da je G17 saucesnik u novoj katastrofi koja se sprema ovoj jadnoj zemlji.

Ajzakov Titanik

pre 19 godina

Jos negde pocetkom 2001 trebalo je da sve clanice DOS-a potpisu ugovor u kome bi rekli "Svi smo mi za neophodene reforme, ulazak u Evropu i dobrobit Srbije i Srba, samo se razlikujemo u nacinima da se to ostvari". Posle toga je trebalo sprovesti predizborno obecanje da ce izbori biti 12 meseci po padu Milosevica. Ali ne, nekima je trebalo da se okoriste od reformi i zato nam se sada ovo sve dogadja.
Naravno, predlozi za pomirenje i uslovno ujedinjenje pred pravim protivnikom i bitnim problemima su uvek dragoceni samo je pitanje da nije sada kasno.
Jos tada pred prve slobodne izbore je trebalo kreirati recnik reci koje pod ugovorom stranke ne bi smele koristiti - fasisti, izdajnici, lopovi, kriminalci, ubice, etc... Da je tako uradjeno mozda bi i Zoran Djindjic sada bio ziv.

Marcello

pre 19 godina

Ma nije moguce da je stetno?!?A ko to nama kaze?Gospodine Dinkicu, setite se samo Vasih nastupa u toku parlamentarnih izbora,Vasih optuzbi na racun svega sto se desilo posle 5.oktobra,Vasih "dijaloga" sa g.Djelicem u odnosu na koje je cak i Seselj bio pojam tolerancije i uvazavanja sagovornika.Vi ste tada izgubili najmanje 20% glasaca, a sada cete izgubiti i one preostale lakoverne koji su glasali za Vas i Vasu stranku U34+ (Uzdrzanih 34 Plus).

zorz

pre 19 godina

Mladjo priseti se tvojih laznih optuzbi,koje nisu toliko stare, a ticale su se 'otkrivanja i likovanja' afera gde nijedna od njih nije dokazana,a tako ce i ostati

g.m.

pre 19 godina

Gospodine Dinkicu! Vas kandidat uvlaci (ne pogibiju, vec ubistvo!, covek gine u saobracajnoj nesreci) Zorana Djidjica u predizbornu kampanju! Pa zato nemojte tako pausalno pozivati "da prekinu", vec lepo jasno pozovite i prozovite onog koga treba! (P.S. Vrlo cesto apelujem na srpske politicare da, pre nego sto nesto izgovore, bar jednom razmisle, ali, nece pa nece...)

Zoran

pre 19 godina

Ako pazljivo pratite izvestavanje RTS-a videcete da Tijanic koji je pisao ono skandalozno saopstenje (vidi danasnje Vecernje Novosti) upravo pokusava da Tadica i Marsicanina stavi u istu ravan, kao oni se medjusobno napadaju. A istina je da je DSS napao Tadica a Tadic prakticno nije uzvratio napad nego se samo branio.
On ne treba da napada i treba sto manje da se bavi sa Marsicaninom.
Jasno je da Marsicanin nema sanse da pobedi pa DSS pokusava da spreci Tadica jer za njih je Toma Nikolic bolje resenje.

Nikola

pre 19 godina

Nije ba branim G17, ali dezurni branioci DS-a su opet pobrkali loncice. Nije stvar da li DSS napada DS, nego da li je to istina ili ne. U slucaju DSS-a poptuno je jasno da je izjava nebulozna i da iza nje nista ne stoji. Ali kada se govori o G17, molim Vas, da li se ijedna afera koju su lansirali pokazala kao laz. Jok. Prema tome, DS-ovci, dosta vise o G17.

Dea

pre 19 godina

Zbunjena sam. Šta znači izraz "demokratski kandidat?" Kakve osobine treba da krase demokratskog kandidata? Šta je poželjno da jedan demodratski kandidat uopšte sme da izjavljuje? Da li demokratija znači da komšiji
koga ne volim "složim priču" da ga žena vara, uz nadu da će moja izjava da napravi "dar-mar" u njegovoj porodici, a ako se seti da me pita jesam li ja to videla, kratko odgovorim:"Eto priča se, a čula sam i na pijaci"???

Srdjan, Ceska

pre 19 godina

G17 da je pametan javno bi podrzao gospodina Tadica. Vecina njihovih glasaca je ionako presla od DS-a ka njima. Svojim podrzavanjem DSS-a samo gube rejting i vracaju DS-u njihove simpatizere!!! Znam dosta ljudi, koji su 2000. bili za DS, u ovim izborima za G17, da bi se dolaskom Tadica na celo DS-a vratili "svojoj" stranci!!!

Sasa

pre 19 godina

Da li ce neko u ovoj zemlji nekada biti od reci? Sumnjam, da budem iskren. Onomad su Labus i Dinkic rekli da im nije cilj da po svaku cenu budu u Vladi. Pa gospodo, ako vam se posle poslednjih desavanja i pljuvanja, jednoumlja i ostalog ne cini da ne treba da budete u ovakvoj Vladi, onda nesto sa vama nije u redu cini mi se. Onda vam je ipak stalo da budete posto poto. Ali to vam nije pametno uopste jer gubite pristalice iz dana u dan, na kraju cete biti marginalizovani totalno. I sta cete onda.
Ako vec Vuk ne moze da izadje jer mu je to bio jedini cilj u zivotu onda bi vi mogli da budete iole inteligentni i presecete jednom za svagda. Samo mozete da budete u dobitku, ovako gubite svakodnevno.

Djukan, Toronto

pre 19 godina

Gospodin Dinkic treba da zna da G17 kao stranka nema nikakvu tradiciju, vec je ima ka strucna grupa G17, pre svega zbog svoje strucnosti i rezultata koje je postigla definisuci program reformi za DOS. Zato ne treba da se igra sa svojim dignitetom. Vasi biraci nisu stalni kao kod radikala ili kod DS. Vi ne smete da budete dvolicni zarad toga sto ste u vladi NEPRIRODNE KOALOICIJE. Morate nesto da rizikujete. Ovo taktiziranje vam se uzima kao da kupujete vreme, a vreme u ovoj koaliciji radi protiv vas. Iskreno.

Nesha

pre 19 godina

Auuuu za koga sam ja glasao... Sada me je sramota. Pa ovaj kao da ne prati uopste politicku scenu u zemlji. To je kao da manijak napadne slucajnog prolaznika a onda se pojavi neko sa pomirljivim tonom: "ne trebate se tuci, treba pronaci neki koncenzus...".
Ukoliko nema vremena da prati politicku scenu onda ne treba ni da se bavi politikom. Ili svesno kazuje takve stvari sto je jos gore jer daje veoma ruznu crtu svom karakteru. Ne moze ministar finansija da odvaljuje takve gluposti.

Jovan

pre 19 godina

Dinkic je potpuno u pravu.
Mislim da bi Marsicanin i Tadic trebali da zajednicki potpisu dogovor o fer predizbornoj kampanji, odnosno o nenapadanju. Mislim da bi ih to izvuklo posle ovakvih gluposti koje su donele stetu oboici kandidata.

Lotof

pre 19 godina

Zasto pricati o medjusobnim napadima, kada je DSS jedini NAPADAC. Boris jos o nikom nije rekao nista lose, osim sto je kritikovao drugaciju politiku protivkandidata, sto je sasvim normalno u takvom takmacu. Kostunicini vode prljaviju kampanju od bilo koga, da li zato sto su takvi ili su ucenjeni npr. od strane osumnjicenih za Djindjicevo ubistvo.

Milan

pre 19 godina

Marsicanin i DSS ne mogu da vode kampanju bez napadanja Tadica zato sto znaju da losije stoje i zato sto su potpuno iskompleksirani kada je Djindjic u pitanju. Sada kada ne moze da im odgovori konacno mogu da na miru kazu sve o njemu.

Herr

pre 19 godina

Mudro zbori Mlađan. Šteta što su DS i DSS suviše zakrvljeni među sobom da bi ga poslušali. Ova zemlja bi sada sasvim drugačije izgledala da je G17 PLUS dobila više glasova na parlamentarnim izborima, ali ne treba očekivati od ovog naroda da zna šta je dobro za njega...

Mladen Mladenovic

pre 19 godina

Ako je tačna konstatacija gospodina Dinkića da gospodin Maršićanin i Tadić nisu suparnici odnosno, protivnici jedan drugome, zar nije bilo logično, da kao "prijateljske" stranke, izaberu zajedničkog kandidata pa, da udruženim snagama opale po "neprijatelju". Na taj način bi predupredili "strahotu", koja se nadvila nad nebom Srbije. Ovako, shodno svim ovim nebulozama, konstrukcijama, koalicijama, kojima smo zasuti, ako, ne daj bože, narod izabere "neprijatelja", definitivno smo u "čabru". Razlog je prost: "zajednički neprijatelj", ne pripada DB/demokratski blok/. A, narod to nezna. Odnosno nije umeo "demokratski" da odluči. Totalno ćemo propasti. Iako smo mislili, da od ovoga gore ne može biti. Izlazimo sa staze cveća, kojom sada hodamo i ulazimo u "zonu sumraka". Kada će se i, da li će se, naši prerdsednički kandidati uozbiljiti i prestati sa ovom vrstom "gimnastike". Većini naroda je preko glave ovakvih gluposti.

nsv

pre 19 godina

G-din. Dinkic iz sadasnje ministarske pozicije drugacije razmislja. Kada je bio u poziciji gubitnika smatrao je da su sva sredstva dozvoljena i nije mislio na dobrobit krhke demokratije u Srbiji vec je bio opsednut sopstvenom promocijom. Bas mudro, nema sta! Lepo mu je rekao Misa Brkicu u Utisku nedelje: sta se cudite, pa vi ste to i poceli!

Harun Al Rashid

pre 19 godina

Mislim da je DSS shvatio da Marsicanin nema sanse i sada rade na tome da Nikolic postane predsednik. G17+ je kolateralna steta u sukobu DSS+SRS i DS. Bojim se da ce, kada to shvate, biti prekasno za njih, ali, nadam se, ne i za nas

Zoran

pre 19 godina

Ovo je zaista vrhunac cinizma. Pa gospodine Dinkicu Marsicanin je vas predsednicki kandidat i on vodi kako rekoste ludacku kampanju pa to mu i saopstite u lice a ne preko stampe. Zasto sada prozivate i Tadica kada covek nije uopste vodio prljavu ili kako Vi rekoste ludacku kampanju. U ovom slucaju postoji jedan kandidat i jedan izborni tim koji vodi kako rekoste ludacku kampanju, a to je upravo vas koalicini kandidat i zove se Dragan Marsicanin a sef njegovog odnosno vaseg izbornog staba je gospodin Dejan Mihajlov. Ovo samo utoliko ako niste bili obavesteni da su to Vasi koalicini partneri i Vasi izborni sefovi. Mogu samo da predlozim ostalim kandidatima da sa ovima kiji vode ludacku kampanju treba prekinuti sve kontakte i komunikaciju jer to nece dovesti do boljitka na politickoj sceni Srbije. Ovo sto su doticni do sada izjavil oni to iskreno i misle i tu nema nikakve dileme.

Pavle

pre 19 godina

Dinkic i G17+ pokusavaju da svore imidz 'pomiritelja'. Na toj 'pomirljivoj' osnovi se prikljuce svakoj vlasti, zauzmu finansije i 'krckaju' dok se moze. Zato je njima interes da 'mire' posvadjane demokrate. A onda, kada brod pocne da tone (od korupcije i kriminala i afera - o cemu oni po pravilu saznaju tek kada ih koalicioni partneri pocnu da izbacuju sa finansijskih visina) onda prvi zabodu noz u ledja partnerima... Vrlo perfidna i necasna igra. Meni oni u demokratskom bloku veoma lice na ono sto je bio JUL u vlasti slobodana Milosevica.

Rade

pre 19 godina

Gospodin Dinkic je u pravu! Sve ovo ne koristi Srbiji. Ostrasceni zagovornici nepomirenja, kojih ima mnogo medju citaocima, izmedju DS i DSS u stvari cine veliku stetu Srbiji, a korist populistima iz SRS-a. Zasto ljudi toliko ne vole Marsicanina kad je bio sasvim pristojan i dobar Predsednik Skupstine ili Tadica koji je uvek svojom pojavom odavao utisak gospodina i Evropljanina. Nije mi jasno!!!
Ajte ljudi da pricamo lepo jedni o drugima - mozda ce to najvise pomoci Srbiji jer tako se priča medju ljudima u Evropi.

Dragan

pre 19 godina

Vazna informacija za g.Dinkica-
Tadic se javno ogradjuje od politike radikalne stranke tako reci svakodnevno a Marsicanina nije pre napada na njega ni spominjao.
Marsicanin svakodnevno napada Tadica, a radikale uopste ne spominje.
Zakljucak svake budale bi bio da Marsicanin napada Tadica, a demagog Dinkic kao to vidi drugacije.
Za Marsicanina necu sigurno da glasam a isto tako i nikada vise za G17.

CTOKA

pre 19 godina

Dinkicu, cela vasa partija je napravljena na temeljima zelje da se nesto srusi (tadasnja vlada Srbije i Djindjic, tj Djelic), a ne izgradi. Tada niste razmisljali koliko stete cinite besumucnim svakodnevnim napadima i vasa aktivnost se mesecima samo na to i svodila. Dan-danas umete samo da grizete kada neko pomene ime Boze Djelica, jer, zaboga, on se usudio da vas ostavi, a takvi ne mogu da politicki prezive. Jel tako? Ne bi ni za zivu glavu prevalili preko usta da je neko nesto dobro uradio u poslednje 4 godine (a da niste to vi, naravno).
I sada VI pozivate na prestanak medjusobnog napadanja, jer rastu radikali? Pa (izmedju ostalog) zbog vas su i porasli ovoliki koliki su! Ostrvili ste se na tadasnji DOS, a radikale niste ni primecivali. Sada, kada ste vi u foteljama, pozivate na pomirenje, jer vam je fotelja ugrozena ako se napadi nastave!

dax

pre 19 godina

Dinkic i ostala gospoda iz G17 treba da se pospu pepelom, pa onda poliju katranom i pokriju perjem...a nakon toga da nadju neki bazen sa peskom i zabiju glavu u njega, i na kraju prekriju cebetom. Jedino se nadam da ce vecina glasaca G17 plus prozreti (ili vec jeste) takvu politiku i vratiti svoje glasove jedinom demokratskom kandidatu (cijem glasackom telu originalno i pripadaju).

Milko

pre 19 godina

Neverovatan je taj Dinkic, i bez elementarnog talenta za politiku. Ja sam jedan od njihovih glasaca od proslih izbora i ne prestajem da se kajem zbog toga, a verujem da nisam jedini.
Pa po kojim to merilima on vidi Marsicanina kao demokratskog kandidata. Druzenje sa socijalistima,DSS-om i bratom Veljom, cini G17 bledim prevarantima.

Sandra

pre 19 godina

Pokusaji pomirenja nisu moguci i to bi G-din Dinkic i celokupno rukovodstvo G17+ trebalo da shvati.
To vise nije problem kandidata za predsednika ni politickih partija, vec birackog tela koje ne zaboravlja i ne prasta. Glasaci koji podrzavaju DS i G-dina Tadica ne treba i ne mogu da predju prvenstveno preko uvreda koje se njima upucuju blacenjem 10 godisnje borbe protiv rezima Slobodana Milosevica, pa vredjanjem pokojnog premijera Zorana Djindjica do pokusaja rehabilitacije osvedocenih zlocinaca.
G-din Dinkic je zaboravio da smo svi nekada bili na istoj strani, iskreni i beskompromisni u borbi za bolje sutra. Ovo o cemu sada on prica i to sto njegova partija sada radi lici na pokusaj sprovodjenja u delo narodne umotvorine "i vuk sit i ovce na broju" ili vec nesto slicno tome.

mix

pre 19 godina

Ovo bi bilo mozda i lepo da ne dolazi od coveka ciji se ceo radni dan sastoji u svadjama i razmiricama!
JUL se povampirio i sad se zove G-17.

Sreten Mirkovic

pre 19 godina

Dinkic bi trebao da se seti svoje izborne kampanje. Kao sto su SPS i JUL kompromitovali ideju levicarstva, tako je i G17 potpuno kompromitovao ideju reformi u Srbiji. E sad neka Dinkic objasni nasem narodu zasto treba da podnese teret reformi, kad su ih pre ove vlade vrsili lopovi, izdajnici, strani placenici....

Alexandar

pre 19 godina

Upravo su Marsicanin i njegova DSS bratija Demokratsku stranku i Borisa Tadica postavile kao svog jedinog protivnika na izborima.
Ne znam sta ovim zeli da postigne Dinkic? Hoce da izjednaci DSS i DS i da se postavi kao arbitar? Hoce da kaze G-17+ je bolji?
Pa, nije bas tako. G-17+ i dalje podrzava Marsicanina kao kandidata. Neka ga se lepo odreknu pa ce se onda pokazati. Sada jos pokusava i da izjednaci zrtvu i napadaca. Mladjane, nije DS napao DSS vec se desilo obrnuto!

vanja

pre 19 godina

O kakvim medjusobnim napadima pricate gospodine Dinkicu?
Ono sto ja zameram Tadicu je upravo sto ne napada one koje treba da napada.
Dinkicu i ekipi iz G17 mora da bude jasno da nece moci doveka da se prave kao da u Vladi rade samo ekonomski deo a ostale stvari ih ne zanimaju. Mnogo bih bila srecna da gresim, ali mislima da je G17 saucesnik u novoj katastrofi koja se sprema ovoj jadnoj zemlji.

Ajzakov Titanik

pre 19 godina

Jos negde pocetkom 2001 trebalo je da sve clanice DOS-a potpisu ugovor u kome bi rekli "Svi smo mi za neophodene reforme, ulazak u Evropu i dobrobit Srbije i Srba, samo se razlikujemo u nacinima da se to ostvari". Posle toga je trebalo sprovesti predizborno obecanje da ce izbori biti 12 meseci po padu Milosevica. Ali ne, nekima je trebalo da se okoriste od reformi i zato nam se sada ovo sve dogadja.
Naravno, predlozi za pomirenje i uslovno ujedinjenje pred pravim protivnikom i bitnim problemima su uvek dragoceni samo je pitanje da nije sada kasno.
Jos tada pred prve slobodne izbore je trebalo kreirati recnik reci koje pod ugovorom stranke ne bi smele koristiti - fasisti, izdajnici, lopovi, kriminalci, ubice, etc... Da je tako uradjeno mozda bi i Zoran Djindjic sada bio ziv.

Marcello

pre 19 godina

Ma nije moguce da je stetno?!?A ko to nama kaze?Gospodine Dinkicu, setite se samo Vasih nastupa u toku parlamentarnih izbora,Vasih optuzbi na racun svega sto se desilo posle 5.oktobra,Vasih "dijaloga" sa g.Djelicem u odnosu na koje je cak i Seselj bio pojam tolerancije i uvazavanja sagovornika.Vi ste tada izgubili najmanje 20% glasaca, a sada cete izgubiti i one preostale lakoverne koji su glasali za Vas i Vasu stranku U34+ (Uzdrzanih 34 Plus).

zorz

pre 19 godina

Mladjo priseti se tvojih laznih optuzbi,koje nisu toliko stare, a ticale su se 'otkrivanja i likovanja' afera gde nijedna od njih nije dokazana,a tako ce i ostati

g.m.

pre 19 godina

Gospodine Dinkicu! Vas kandidat uvlaci (ne pogibiju, vec ubistvo!, covek gine u saobracajnoj nesreci) Zorana Djidjica u predizbornu kampanju! Pa zato nemojte tako pausalno pozivati "da prekinu", vec lepo jasno pozovite i prozovite onog koga treba! (P.S. Vrlo cesto apelujem na srpske politicare da, pre nego sto nesto izgovore, bar jednom razmisle, ali, nece pa nece...)

Zoran

pre 19 godina

Ako pazljivo pratite izvestavanje RTS-a videcete da Tijanic koji je pisao ono skandalozno saopstenje (vidi danasnje Vecernje Novosti) upravo pokusava da Tadica i Marsicanina stavi u istu ravan, kao oni se medjusobno napadaju. A istina je da je DSS napao Tadica a Tadic prakticno nije uzvratio napad nego se samo branio.
On ne treba da napada i treba sto manje da se bavi sa Marsicaninom.
Jasno je da Marsicanin nema sanse da pobedi pa DSS pokusava da spreci Tadica jer za njih je Toma Nikolic bolje resenje.

Nikola

pre 19 godina

Nije ba branim G17, ali dezurni branioci DS-a su opet pobrkali loncice. Nije stvar da li DSS napada DS, nego da li je to istina ili ne. U slucaju DSS-a poptuno je jasno da je izjava nebulozna i da iza nje nista ne stoji. Ali kada se govori o G17, molim Vas, da li se ijedna afera koju su lansirali pokazala kao laz. Jok. Prema tome, DS-ovci, dosta vise o G17.

Dea

pre 19 godina

Zbunjena sam. Šta znači izraz "demokratski kandidat?" Kakve osobine treba da krase demokratskog kandidata? Šta je poželjno da jedan demodratski kandidat uopšte sme da izjavljuje? Da li demokratija znači da komšiji
koga ne volim "složim priču" da ga žena vara, uz nadu da će moja izjava da napravi "dar-mar" u njegovoj porodici, a ako se seti da me pita jesam li ja to videla, kratko odgovorim:"Eto priča se, a čula sam i na pijaci"???

Srdjan, Ceska

pre 19 godina

G17 da je pametan javno bi podrzao gospodina Tadica. Vecina njihovih glasaca je ionako presla od DS-a ka njima. Svojim podrzavanjem DSS-a samo gube rejting i vracaju DS-u njihove simpatizere!!! Znam dosta ljudi, koji su 2000. bili za DS, u ovim izborima za G17, da bi se dolaskom Tadica na celo DS-a vratili "svojoj" stranci!!!

Sasa

pre 19 godina

Da li ce neko u ovoj zemlji nekada biti od reci? Sumnjam, da budem iskren. Onomad su Labus i Dinkic rekli da im nije cilj da po svaku cenu budu u Vladi. Pa gospodo, ako vam se posle poslednjih desavanja i pljuvanja, jednoumlja i ostalog ne cini da ne treba da budete u ovakvoj Vladi, onda nesto sa vama nije u redu cini mi se. Onda vam je ipak stalo da budete posto poto. Ali to vam nije pametno uopste jer gubite pristalice iz dana u dan, na kraju cete biti marginalizovani totalno. I sta cete onda.
Ako vec Vuk ne moze da izadje jer mu je to bio jedini cilj u zivotu onda bi vi mogli da budete iole inteligentni i presecete jednom za svagda. Samo mozete da budete u dobitku, ovako gubite svakodnevno.

Djukan, Toronto

pre 19 godina

Gospodin Dinkic treba da zna da G17 kao stranka nema nikakvu tradiciju, vec je ima ka strucna grupa G17, pre svega zbog svoje strucnosti i rezultata koje je postigla definisuci program reformi za DOS. Zato ne treba da se igra sa svojim dignitetom. Vasi biraci nisu stalni kao kod radikala ili kod DS. Vi ne smete da budete dvolicni zarad toga sto ste u vladi NEPRIRODNE KOALOICIJE. Morate nesto da rizikujete. Ovo taktiziranje vam se uzima kao da kupujete vreme, a vreme u ovoj koaliciji radi protiv vas. Iskreno.

Nesha

pre 19 godina

Auuuu za koga sam ja glasao... Sada me je sramota. Pa ovaj kao da ne prati uopste politicku scenu u zemlji. To je kao da manijak napadne slucajnog prolaznika a onda se pojavi neko sa pomirljivim tonom: "ne trebate se tuci, treba pronaci neki koncenzus...".
Ukoliko nema vremena da prati politicku scenu onda ne treba ni da se bavi politikom. Ili svesno kazuje takve stvari sto je jos gore jer daje veoma ruznu crtu svom karakteru. Ne moze ministar finansija da odvaljuje takve gluposti.