Četvrtak, 21.06.2018.

10:07

Vučić: Moj sin Danilo nije učinio ništa nažao bilo kome...

Vučić izjavio da njegov stariji sin, koji je prisustvovao utakmici Svetskog prvenstva u Rusiji u blizini osuđivanih osoba, nije učinio ništa loše.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Moj sin Danilo nije uèinio ništa nažao bilo kome... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Jovana

pre 5 godina

Sve vidimo i sve znamo. Nema nista od toga sto se mi sokiramo i cekamo da se on postidi. Nece on nigde. A posle njega doci ce isti ili gori. Ulenjili smo se....za slobodu i prava se mora boriti. Uporno i zauvek. Dragi moji moracemo se ozbiljno buniti jer ih savrseno zabole za nas i nasu decu!

Frere Jacques

pre 5 godina

Eh da vam je 1 dinar za svaku priliku kad je ovaj trebao dati ostvku...
Evo Milanovićeva ministarka neopravdano potrošila neke pare koje je na kraju vratila, ali nema, ostavka i nema je više.
Jednako tako ni Karamarku nema više mjesta u politici, Milanoviću isto tako, da ne spominjem Tuđmanove korumpirane kriminalce Pašalića, Canjugu i ostale, nema šanse da oni opet budu aktivni u politici.

hkjffnk

pre 5 godina

Tvoj sin Danilo se druzi sa kriminalcima i ljudima osudjenim na 15 godina zatvora zbog ubistva. Ako je tebi to normalno, onda u redu. I da, nije nikakav radnik.

Dulex

pre 5 godina

"On je rekao da mu nije lako da objasni svom sinu zbog čega "su ga napali" što je išao da navija za Srbiju i "što je stajao tri mesta od nekog, iako čak i ne navija za Partizan"."
Na fotografiji se lepo vidi da ne stoji 3 mesta iza već da je zagrljen sa njima i da svi nose iste majice.
Čoveče, daj prestani da lažeš. Ako sve vreme pričaš da je opoziciji samo stalo do vlasti šta je sa tobom? Tebi nije stalo do vlasti? Pa povuci se onda...

Zorana

pre 5 godina

Posto Vucicu i SNS ne mogu nista na izborima onda posezu za napadima na predsednikovu porodicu ali takvi ce jos dublje da tonu ispod cenzusa i na kraju ce zavrsiti na politickoj deponiji

zivojko

pre 5 godina

Па чак и ако су Данилови пријатељи-навијачи осуђивани криминалци, батинаши и не знам шта још све не - а њихове физиономије пишу романе на о томе, то збиља не значи да Данило Вучић није један фин, беспрекоран младић, који ето чак лети економском класом - а не ко оне лопуже са бизнис класом, и тако то! А можда су му ти џибери и лични телохранитељи - јер ко би могао боље да га чува од оних тајкунских лупежа и сличних!

mos misliti

pre 5 godina

Nisi se ni ti rodio takav. Skim si takav si, upravo si ti najbolji primer za to. Uostalom mnogo dece je poginulo u ratovima devedesetih a jedan od glavnih zagovornika je bio tvoj vojvoda od ne znam cega. Izvini sto te podsecam, posto si ti proslost potisnuo, ti si bio prvi potrcko tada vojvode a danas osudjenog zlocinca. Proradi li savest kad ugasis svetlo i legnes, to ti je najbolji reper ko si i kakav si jer kad ostanes sam sa sobom cujes samo svoj glas...

jd

pre 5 godina

Kaze "sto je stajao tri mesta od nekog", kao da se tu slucajno zatekao, pa covece nose iste majice, zagrljeni se smeju i poziraju, ocigledno je da su zajedno i dosli i da su ekipa, prekini da lazes.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Kriminalci koji sebe nazivaju navijacima su privatna vojska jednog coveka, valjda je sada svima to jasno.
Tuku novinare na inaguraciji, prave drustvo njegovom sinu, obezbedjuju mitinge kako se ne bi cuo neki povik protiv njega...
Secate li se kako je Vucic burno reagovao lad su ubili onog Mutavog?
Secate li se i da je ON vise puta rekao da sa navijackim grupama ne moze da se izbori i tako im dao nedvosmislenu javnu podrsku i pravo da rade sta hoce?

poznavalac

pre 5 godina

Vrhunski majstor zamene teza. Mogao bi i da nekad odgovori na pitanje. Nije pitanje da li se vozio ekonomskom klasom i koliko je to platio. Takodje, nije pitanje ko ima 100 mil eur vec sa kim je njegov sin bio u drustvu?

gale

pre 5 godina

A kako je ovaj lik tu sliku povezao sa Djilasom, Jeremićem i Jankovićem? Čovek ima konstantnu potrebu da vredja i proziva, a da njega niko ne dira. Pa šta bi Tramp trebalo da radi što ga svakodnevno krpe mediji i novinari? To je cena vlasti, ali ovaj to očigledno ne može da shvati.

Maja

pre 5 godina

Citam ovo i ne mogu da verujem sta se sve desava u ovoj zemlji.Nisam politicki opredeljen ali napad na bilo koga i bilo cijeg clana porodice samo zato sto imas drugacije misljenje ili opredeljenje je uzasno i mora se osuditi!

Enter Sandman

pre 5 godina

A ko kaže da je učinio nekom nešto nažao?
Zašto je problem da se prikaže i pokaže odakle je platio prevoz, karte, smeštaj i ostale troškove. Da li je to nešto nenormalno? Ne radiš, a putuješ na SP, pokažeš kako si to isfinansirao, jer ti je otac državni funkcioner i sve je u redu. Niko ga ne optužuje unapred ni za šta.

Zoran

pre 5 godina

ALo, pitanje je bilo sta tvoj sin radi u okruzen osudjenim kriminalcima, ne da li je on nesto uradio ili nije. To sta je radio ili uradio ce se saznati kada sidjes sa vlasti. Mozda decko nosi gajbice ipak je sezona berbe raznog voca a nestasica je radnika pa sto da ne zaradi neki dinar i ode u Rusiju.

nema

pre 5 godina

A što lepo ne ćuti, ovim izjavama samo se blamira. Ovo pas sa maslom ne bi pojeo. Da li on zaista misli da je ovo pravi način da se odgovori? Ovakav odgovor je ponižavajuć za njega.

Gajbice nije nosio, nije

pre 5 godina

Nema nikakve hajke vucicu. Sin ti se nalazi na istom mestu sa osudjenim kriminalcima. Ako on to ne razume a ti mu objasnjavaj po vise puta, dok ne shvati

Svi na Istok

pre 5 godina

Slučajno se našao u društvu janjičara, koji su se pre par godina takodje slučajno našli na južnoj tribini i sasvim takodje slučajno je uništili!

malisa

pre 5 godina

I ne odgovori on nama šta njegov sin radi na fotografijama sa huliganima u prilično prisnoj navijačko/huliganskoj atmosferi. Prosto ta fotka tako izgleda pa je potrebno objašnjenje od strane predsednika. Ne zanimaju nas sada ostali lopovi... o tome moze kasnije, posle odgovora na postavljeno pitanje...

Jovan

pre 5 godina

Iskreno moje misljenje da ne treba nikom dirati porodicu.Pa svi mi imamo decu i nema nista gore kad ti udare na porodicu.Ko napada tudju decu ,sutra ce tako njegovu.!

kompot

pre 5 godina

dakle,upitan zasto mu sin ide sa kriminalcima i dilerima droge(stoji zagrnjen sa njima) a odgovor je da ovi iz opozicije idu biznis klasom za Njujork i imaju mnogo para?sjajno.

tokijodosrbije

pre 5 godina

Au jedna osoba je na društvenoj mreži, pre dva dana, skoro tačno~ 90%,
opisala šta će predsednik izjaviti povodom ovog događaja, pa čak i to kako je sin bio pored neke grupe navijača, a ne sa njima.

Izgleda da se već nazire šablon, prvo ja, pa šukneš opoziciji, ja, pa šukneš tajkunima, ja mnogo radim, oni ne rade, i tako.
Uglavnom pričaš puno, a kažeš malo. I razvodnjavaš.

Srdonkihot

pre 5 godina

Zar vam nista sveto nije olosi... Ne dirajte coveku decu... Ima pravo da navija za Srbiju, i ne moze on da odluci ko ce stajati par mesta od njega na stadionu..

Manipulator!!!

pre 5 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAH,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH...Ma da bre,i slucajno visi sa njima u Gotiku gde ova banda drzi obezbedjenje,sve je slucajno...otisao ekonomskom klasom,,jel tako posteni? I one posebne akreditacije oko vrata su ekonomske,jel tako posteni? I bas ova banda slucajno juri ljude po stadionu kad skandiraju protiv tebe,jel tako posteni? Kada ces posteni prihvatiti jedan TV duel pa da ti neko postavi ova pitanja,naravno da neces nikad jer znaas kako bi prosao!!!!

Дража

pre 5 godina

У недостатку аргумената и политичког кредибилитета најлакше је ударати на породицу. Ма браво за трулу опозицију.

srbin

pre 5 godina

Naravno kao i do sada nikada ne odgovori na problematicno pitanje vec on pocne da posatavlja pitanja i skrece temu. Barem kao otac morao bi da se zabrine sto mu sin provodi veme sa kriminalcima.

MIcko

pre 5 godina

Sa osudjenim ili optuzenim kriminalcima kao slučajno stoji zajedno. Zasto ne kaze da ih je iznajmio kao obezbedjenje a ne da su se slucajno tu zadesili.

asd

pre 5 godina

Opet spin doktor spinuje. Nije problem Vucicu sto je decko otisao da gleda utakmicu, problem je sto si poslao osudjuvane kriminalce i dilere droge da ga "cuvaju" a to opet ukazuje na spregu drzave sa kriminalom. Razumes li sada?

Don

pre 5 godina

A gde je vasa vest o toj slici i bar pitanje da se to objasni? Sad prenosite reakciju Vucica i u trkstu objasnjavate zasto reaguje a da niste preneli to, niti se zapitali kao medij - otkud sin predsednika u drustvu kriminalaca? Kako to?

Mukica

pre 5 godina

Nije poenta da li jeste ili nije uradio nešto loše. Poenta je čiji je sin i gde je mesto takvom sinu.

Ali, ne razumeš ti to.
A ni on.
A ni tvoji botovi.
Eto

Ludilo

pre 5 godina

Decko je sasvim normalno isao na utakmicu ekonomskom klasom,ovi fini momci su tu slucajno pored njega i stvarno ne znam sta je problem.I sad bi ja trebao nesto pametno da napisem a vi da objavite.Jok bato ja predsednika potpuno razumem i saosecam sa njegovim bolom a i bolom gradjana koji gutaju njegove izjave.

Miki

pre 5 godina

A da su slucajno umesto tvog sina u drustvu kriminalaca bili Djilas, Jeremic, Jankovic, Obradovic mislim da ne bi zatvarao usta deset dana.Jesam li u pravu?Toliko.

Stefan

pre 5 godina

Kriminalcima je mesto u zatvoru,a ne da imaju zastitu zbog toga sto im je drug mali Vucic.S obzirom da si od drzave napravio licnu svoju,normalno je da ti tu ne vidis nikakav problem.U tvojoj prciji je normalno sve sto je u savremenom svetu i zdravom razumu nenormalno i obrnuto.

Siniša

pre 5 godina

Realno, sramota je da predsednik odgovara na tako maliciozna pitanja, kao što je ovo - toliko je degutantno i ljigavo ulaziti u sferu privatnosti bilo koga čoveka, pa i predsednika Vučića, koji je svakodnevno izložen očima javnosti!

cudan neki splet okolnosti

pre 5 godina

Splet okolnosti sto su mali Danilo i osudjivani huligani i kriminalci u istom drustvu na SP i to jos u istim majcama. Kao sto je cudan splet okolnosti sto se na jos nekim mestima pri nocnim izlascima clanova porodice Vucic nalaze isti likovi, splet okolnosti je sto isti ti ljudi obezbedjivali inauguraciju predsednika, te dan policije prosle godine u Nisu kao jos neka naprednjacka senlucenja! Cudan je splet okolnosti sto drzava uopste ne reaguje na huligane i njihova divljanja koja se stalno desavaju sirom zemlje! U SNS-u i oko SNS-a uz spelt okolnosti se nalaze i ljudi koji su osudjivani, kojima se sudilo pa obustavljeni procesi, oni koji su ojadili ovu drzavu... Karici, Radocic i Veselinovic (Kosovska Mitrrovica), braca Ljubici poznati kao Medjarci (opstina Doljevac), Rasa Raicevic (Kursumlija), Jutka (Brus), Spasovski (Bor)... Ja verujem presedniku sve ostalo je splet cudnih okolnosti!

hkjffnk

pre 5 godina

Tvoj sin Danilo se druzi sa kriminalcima i ljudima osudjenim na 15 godina zatvora zbog ubistva. Ako je tebi to normalno, onda u redu. I da, nije nikakav radnik.

Zorana

pre 5 godina

Posto Vucicu i SNS ne mogu nista na izborima onda posezu za napadima na predsednikovu porodicu ali takvi ce jos dublje da tonu ispod cenzusa i na kraju ce zavrsiti na politickoj deponiji

kompot

pre 5 godina

dakle,upitan zasto mu sin ide sa kriminalcima i dilerima droge(stoji zagrnjen sa njima) a odgovor je da ovi iz opozicije idu biznis klasom za Njujork i imaju mnogo para?sjajno.

Maja

pre 5 godina

Citam ovo i ne mogu da verujem sta se sve desava u ovoj zemlji.Nisam politicki opredeljen ali napad na bilo koga i bilo cijeg clana porodice samo zato sto imas drugacije misljenje ili opredeljenje je uzasno i mora se osuditi!

Dulex

pre 5 godina

"On je rekao da mu nije lako da objasni svom sinu zbog čega "su ga napali" što je išao da navija za Srbiju i "što je stajao tri mesta od nekog, iako čak i ne navija za Partizan"."
Na fotografiji se lepo vidi da ne stoji 3 mesta iza već da je zagrljen sa njima i da svi nose iste majice.
Čoveče, daj prestani da lažeš. Ako sve vreme pričaš da je opoziciji samo stalo do vlasti šta je sa tobom? Tebi nije stalo do vlasti? Pa povuci se onda...

Srdonkihot

pre 5 godina

Zar vam nista sveto nije olosi... Ne dirajte coveku decu... Ima pravo da navija za Srbiju, i ne moze on da odluci ko ce stajati par mesta od njega na stadionu..

Дража

pre 5 godina

У недостатку аргумената и политичког кредибилитета најлакше је ударати на породицу. Ма браво за трулу опозицију.

Jovan

pre 5 godina

Iskreno moje misljenje da ne treba nikom dirati porodicu.Pa svi mi imamo decu i nema nista gore kad ti udare na porodicu.Ko napada tudju decu ,sutra ce tako njegovu.!

mos misliti

pre 5 godina

Nisi se ni ti rodio takav. Skim si takav si, upravo si ti najbolji primer za to. Uostalom mnogo dece je poginulo u ratovima devedesetih a jedan od glavnih zagovornika je bio tvoj vojvoda od ne znam cega. Izvini sto te podsecam, posto si ti proslost potisnuo, ti si bio prvi potrcko tada vojvode a danas osudjenog zlocinca. Proradi li savest kad ugasis svetlo i legnes, to ti je najbolji reper ko si i kakav si jer kad ostanes sam sa sobom cujes samo svoj glas...

Siniša

pre 5 godina

Realno, sramota je da predsednik odgovara na tako maliciozna pitanja, kao što je ovo - toliko je degutantno i ljigavo ulaziti u sferu privatnosti bilo koga čoveka, pa i predsednika Vučića, koji je svakodnevno izložen očima javnosti!

jd

pre 5 godina

Kaze "sto je stajao tri mesta od nekog", kao da se tu slucajno zatekao, pa covece nose iste majice, zagrljeni se smeju i poziraju, ocigledno je da su zajedno i dosli i da su ekipa, prekini da lazes.

Don

pre 5 godina

A gde je vasa vest o toj slici i bar pitanje da se to objasni? Sad prenosite reakciju Vucica i u trkstu objasnjavate zasto reaguje a da niste preneli to, niti se zapitali kao medij - otkud sin predsednika u drustvu kriminalaca? Kako to?

asd

pre 5 godina

Opet spin doktor spinuje. Nije problem Vucicu sto je decko otisao da gleda utakmicu, problem je sto si poslao osudjuvane kriminalce i dilere droge da ga "cuvaju" a to opet ukazuje na spregu drzave sa kriminalom. Razumes li sada?

nema

pre 5 godina

A što lepo ne ćuti, ovim izjavama samo se blamira. Ovo pas sa maslom ne bi pojeo. Da li on zaista misli da je ovo pravi način da se odgovori? Ovakav odgovor je ponižavajuć za njega.

Manipulator!!!

pre 5 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAH,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH...Ma da bre,i slucajno visi sa njima u Gotiku gde ova banda drzi obezbedjenje,sve je slucajno...otisao ekonomskom klasom,,jel tako posteni? I one posebne akreditacije oko vrata su ekonomske,jel tako posteni? I bas ova banda slucajno juri ljude po stadionu kad skandiraju protiv tebe,jel tako posteni? Kada ces posteni prihvatiti jedan TV duel pa da ti neko postavi ova pitanja,naravno da neces nikad jer znaas kako bi prosao!!!!

zivojko

pre 5 godina

Па чак и ако су Данилови пријатељи-навијачи осуђивани криминалци, батинаши и не знам шта још све не - а њихове физиономије пишу романе на о томе, то збиља не значи да Данило Вучић није један фин, беспрекоран младић, који ето чак лети економском класом - а не ко оне лопуже са бизнис класом, и тако то! А можда су му ти џибери и лични телохранитељи - јер ко би могао боље да га чува од оних тајкунских лупежа и сличних!

poznavalac

pre 5 godina

Vrhunski majstor zamene teza. Mogao bi i da nekad odgovori na pitanje. Nije pitanje da li se vozio ekonomskom klasom i koliko je to platio. Takodje, nije pitanje ko ima 100 mil eur vec sa kim je njegov sin bio u drustvu?

gale

pre 5 godina

A kako je ovaj lik tu sliku povezao sa Djilasom, Jeremićem i Jankovićem? Čovek ima konstantnu potrebu da vredja i proziva, a da njega niko ne dira. Pa šta bi Tramp trebalo da radi što ga svakodnevno krpe mediji i novinari? To je cena vlasti, ali ovaj to očigledno ne može da shvati.

cudan neki splet okolnosti

pre 5 godina

Splet okolnosti sto su mali Danilo i osudjivani huligani i kriminalci u istom drustvu na SP i to jos u istim majcama. Kao sto je cudan splet okolnosti sto se na jos nekim mestima pri nocnim izlascima clanova porodice Vucic nalaze isti likovi, splet okolnosti je sto isti ti ljudi obezbedjivali inauguraciju predsednika, te dan policije prosle godine u Nisu kao jos neka naprednjacka senlucenja! Cudan je splet okolnosti sto drzava uopste ne reaguje na huligane i njihova divljanja koja se stalno desavaju sirom zemlje! U SNS-u i oko SNS-a uz spelt okolnosti se nalaze i ljudi koji su osudjivani, kojima se sudilo pa obustavljeni procesi, oni koji su ojadili ovu drzavu... Karici, Radocic i Veselinovic (Kosovska Mitrrovica), braca Ljubici poznati kao Medjarci (opstina Doljevac), Rasa Raicevic (Kursumlija), Jutka (Brus), Spasovski (Bor)... Ja verujem presedniku sve ostalo je splet cudnih okolnosti!

Miki

pre 5 godina

A da su slucajno umesto tvog sina u drustvu kriminalaca bili Djilas, Jeremic, Jankovic, Obradovic mislim da ne bi zatvarao usta deset dana.Jesam li u pravu?Toliko.

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Kriminalci koji sebe nazivaju navijacima su privatna vojska jednog coveka, valjda je sada svima to jasno.
Tuku novinare na inaguraciji, prave drustvo njegovom sinu, obezbedjuju mitinge kako se ne bi cuo neki povik protiv njega...
Secate li se kako je Vucic burno reagovao lad su ubili onog Mutavog?
Secate li se i da je ON vise puta rekao da sa navijackim grupama ne moze da se izbori i tako im dao nedvosmislenu javnu podrsku i pravo da rade sta hoce?

Gajbice nije nosio, nije

pre 5 godina

Nema nikakve hajke vucicu. Sin ti se nalazi na istom mestu sa osudjenim kriminalcima. Ako on to ne razume a ti mu objasnjavaj po vise puta, dok ne shvati

Stefan

pre 5 godina

Kriminalcima je mesto u zatvoru,a ne da imaju zastitu zbog toga sto im je drug mali Vucic.S obzirom da si od drzave napravio licnu svoju,normalno je da ti tu ne vidis nikakav problem.U tvojoj prciji je normalno sve sto je u savremenom svetu i zdravom razumu nenormalno i obrnuto.

Mukica

pre 5 godina

Nije poenta da li jeste ili nije uradio nešto loše. Poenta je čiji je sin i gde je mesto takvom sinu.

Ali, ne razumeš ti to.
A ni on.
A ni tvoji botovi.
Eto

Ludilo

pre 5 godina

Decko je sasvim normalno isao na utakmicu ekonomskom klasom,ovi fini momci su tu slucajno pored njega i stvarno ne znam sta je problem.I sad bi ja trebao nesto pametno da napisem a vi da objavite.Jok bato ja predsednika potpuno razumem i saosecam sa njegovim bolom a i bolom gradjana koji gutaju njegove izjave.

Frere Jacques

pre 5 godina

Eh da vam je 1 dinar za svaku priliku kad je ovaj trebao dati ostvku...
Evo Milanovićeva ministarka neopravdano potrošila neke pare koje je na kraju vratila, ali nema, ostavka i nema je više.
Jednako tako ni Karamarku nema više mjesta u politici, Milanoviću isto tako, da ne spominjem Tuđmanove korumpirane kriminalce Pašalića, Canjugu i ostale, nema šanse da oni opet budu aktivni u politici.

Zoran

pre 5 godina

ALo, pitanje je bilo sta tvoj sin radi u okruzen osudjenim kriminalcima, ne da li je on nesto uradio ili nije. To sta je radio ili uradio ce se saznati kada sidjes sa vlasti. Mozda decko nosi gajbice ipak je sezona berbe raznog voca a nestasica je radnika pa sto da ne zaradi neki dinar i ode u Rusiju.

tokijodosrbije

pre 5 godina

Au jedna osoba je na društvenoj mreži, pre dva dana, skoro tačno~ 90%,
opisala šta će predsednik izjaviti povodom ovog događaja, pa čak i to kako je sin bio pored neke grupe navijača, a ne sa njima.

Izgleda da se već nazire šablon, prvo ja, pa šukneš opoziciji, ja, pa šukneš tajkunima, ja mnogo radim, oni ne rade, i tako.
Uglavnom pričaš puno, a kažeš malo. I razvodnjavaš.

malisa

pre 5 godina

I ne odgovori on nama šta njegov sin radi na fotografijama sa huliganima u prilično prisnoj navijačko/huliganskoj atmosferi. Prosto ta fotka tako izgleda pa je potrebno objašnjenje od strane predsednika. Ne zanimaju nas sada ostali lopovi... o tome moze kasnije, posle odgovora na postavljeno pitanje...

Enter Sandman

pre 5 godina

A ko kaže da je učinio nekom nešto nažao?
Zašto je problem da se prikaže i pokaže odakle je platio prevoz, karte, smeštaj i ostale troškove. Da li je to nešto nenormalno? Ne radiš, a putuješ na SP, pokažeš kako si to isfinansirao, jer ti je otac državni funkcioner i sve je u redu. Niko ga ne optužuje unapred ni za šta.

Svi na Istok

pre 5 godina

Slučajno se našao u društvu janjičara, koji su se pre par godina takodje slučajno našli na južnoj tribini i sasvim takodje slučajno je uništili!

srbin

pre 5 godina

Naravno kao i do sada nikada ne odgovori na problematicno pitanje vec on pocne da posatavlja pitanja i skrece temu. Barem kao otac morao bi da se zabrine sto mu sin provodi veme sa kriminalcima.

MIcko

pre 5 godina

Sa osudjenim ili optuzenim kriminalcima kao slučajno stoji zajedno. Zasto ne kaze da ih je iznajmio kao obezbedjenje a ne da su se slucajno tu zadesili.

Jovana

pre 5 godina

Sve vidimo i sve znamo. Nema nista od toga sto se mi sokiramo i cekamo da se on postidi. Nece on nigde. A posle njega doci ce isti ili gori. Ulenjili smo se....za slobodu i prava se mora boriti. Uporno i zauvek. Dragi moji moracemo se ozbiljno buniti jer ih savrseno zabole za nas i nasu decu!

hkjffnk

pre 5 godina

Tvoj sin Danilo se druzi sa kriminalcima i ljudima osudjenim na 15 godina zatvora zbog ubistva. Ako je tebi to normalno, onda u redu. I da, nije nikakav radnik.

Miki

pre 5 godina

A da su slucajno umesto tvog sina u drustvu kriminalaca bili Djilas, Jeremic, Jankovic, Obradovic mislim da ne bi zatvarao usta deset dana.Jesam li u pravu?Toliko.

Frere Jacques

pre 5 godina

Eh da vam je 1 dinar za svaku priliku kad je ovaj trebao dati ostvku...
Evo Milanovićeva ministarka neopravdano potrošila neke pare koje je na kraju vratila, ali nema, ostavka i nema je više.
Jednako tako ni Karamarku nema više mjesta u politici, Milanoviću isto tako, da ne spominjem Tuđmanove korumpirane kriminalce Pašalića, Canjugu i ostale, nema šanse da oni opet budu aktivni u politici.

asd

pre 5 godina

Opet spin doktor spinuje. Nije problem Vucicu sto je decko otisao da gleda utakmicu, problem je sto si poslao osudjuvane kriminalce i dilere droge da ga "cuvaju" a to opet ukazuje na spregu drzave sa kriminalom. Razumes li sada?

kompot

pre 5 godina

dakle,upitan zasto mu sin ide sa kriminalcima i dilerima droge(stoji zagrnjen sa njima) a odgovor je da ovi iz opozicije idu biznis klasom za Njujork i imaju mnogo para?sjajno.

poznavalac

pre 5 godina

Vrhunski majstor zamene teza. Mogao bi i da nekad odgovori na pitanje. Nije pitanje da li se vozio ekonomskom klasom i koliko je to platio. Takodje, nije pitanje ko ima 100 mil eur vec sa kim je njegov sin bio u drustvu?

cudan neki splet okolnosti

pre 5 godina

Splet okolnosti sto su mali Danilo i osudjivani huligani i kriminalci u istom drustvu na SP i to jos u istim majcama. Kao sto je cudan splet okolnosti sto se na jos nekim mestima pri nocnim izlascima clanova porodice Vucic nalaze isti likovi, splet okolnosti je sto isti ti ljudi obezbedjivali inauguraciju predsednika, te dan policije prosle godine u Nisu kao jos neka naprednjacka senlucenja! Cudan je splet okolnosti sto drzava uopste ne reaguje na huligane i njihova divljanja koja se stalno desavaju sirom zemlje! U SNS-u i oko SNS-a uz spelt okolnosti se nalaze i ljudi koji su osudjivani, kojima se sudilo pa obustavljeni procesi, oni koji su ojadili ovu drzavu... Karici, Radocic i Veselinovic (Kosovska Mitrrovica), braca Ljubici poznati kao Medjarci (opstina Doljevac), Rasa Raicevic (Kursumlija), Jutka (Brus), Spasovski (Bor)... Ja verujem presedniku sve ostalo je splet cudnih okolnosti!

Gajbice nije nosio, nije

pre 5 godina

Nema nikakve hajke vucicu. Sin ti se nalazi na istom mestu sa osudjenim kriminalcima. Ako on to ne razume a ti mu objasnjavaj po vise puta, dok ne shvati

Mukica

pre 5 godina

Nije poenta da li jeste ili nije uradio nešto loše. Poenta je čiji je sin i gde je mesto takvom sinu.

Ali, ne razumeš ti to.
A ni on.
A ni tvoji botovi.
Eto

Manipulator!!!

pre 5 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAH,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH...Ma da bre,i slucajno visi sa njima u Gotiku gde ova banda drzi obezbedjenje,sve je slucajno...otisao ekonomskom klasom,,jel tako posteni? I one posebne akreditacije oko vrata su ekonomske,jel tako posteni? I bas ova banda slucajno juri ljude po stadionu kad skandiraju protiv tebe,jel tako posteni? Kada ces posteni prihvatiti jedan TV duel pa da ti neko postavi ova pitanja,naravno da neces nikad jer znaas kako bi prosao!!!!

mos misliti

pre 5 godina

Nisi se ni ti rodio takav. Skim si takav si, upravo si ti najbolji primer za to. Uostalom mnogo dece je poginulo u ratovima devedesetih a jedan od glavnih zagovornika je bio tvoj vojvoda od ne znam cega. Izvini sto te podsecam, posto si ti proslost potisnuo, ti si bio prvi potrcko tada vojvode a danas osudjenog zlocinca. Proradi li savest kad ugasis svetlo i legnes, to ti je najbolji reper ko si i kakav si jer kad ostanes sam sa sobom cujes samo svoj glas...

Ludilo

pre 5 godina

Decko je sasvim normalno isao na utakmicu ekonomskom klasom,ovi fini momci su tu slucajno pored njega i stvarno ne znam sta je problem.I sad bi ja trebao nesto pametno da napisem a vi da objavite.Jok bato ja predsednika potpuno razumem i saosecam sa njegovim bolom a i bolom gradjana koji gutaju njegove izjave.

Stefan

pre 5 godina

Kriminalcima je mesto u zatvoru,a ne da imaju zastitu zbog toga sto im je drug mali Vucic.S obzirom da si od drzave napravio licnu svoju,normalno je da ti tu ne vidis nikakav problem.U tvojoj prciji je normalno sve sto je u savremenom svetu i zdravom razumu nenormalno i obrnuto.

Don

pre 5 godina

A gde je vasa vest o toj slici i bar pitanje da se to objasni? Sad prenosite reakciju Vucica i u trkstu objasnjavate zasto reaguje a da niste preneli to, niti se zapitali kao medij - otkud sin predsednika u drustvu kriminalaca? Kako to?

gale

pre 5 godina

A kako je ovaj lik tu sliku povezao sa Djilasom, Jeremićem i Jankovićem? Čovek ima konstantnu potrebu da vredja i proziva, a da njega niko ne dira. Pa šta bi Tramp trebalo da radi što ga svakodnevno krpe mediji i novinari? To je cena vlasti, ali ovaj to očigledno ne može da shvati.

jd

pre 5 godina

Kaze "sto je stajao tri mesta od nekog", kao da se tu slucajno zatekao, pa covece nose iste majice, zagrljeni se smeju i poziraju, ocigledno je da su zajedno i dosli i da su ekipa, prekini da lazes.

nema

pre 5 godina

A što lepo ne ćuti, ovim izjavama samo se blamira. Ovo pas sa maslom ne bi pojeo. Da li on zaista misli da je ovo pravi način da se odgovori? Ovakav odgovor je ponižavajuć za njega.

zivojko

pre 5 godina

Па чак и ако су Данилови пријатељи-навијачи осуђивани криминалци, батинаши и не знам шта још све не - а њихове физиономије пишу романе на о томе, то збиља не значи да Данило Вучић није један фин, беспрекоран младић, који ето чак лети економском класом - а не ко оне лопуже са бизнис класом, и тако то! А можда су му ти џибери и лични телохранитељи - јер ко би могао боље да га чува од оних тајкунских лупежа и сличних!

Nazalost Srbin

pre 5 godina

Kriminalci koji sebe nazivaju navijacima su privatna vojska jednog coveka, valjda je sada svima to jasno.
Tuku novinare na inaguraciji, prave drustvo njegovom sinu, obezbedjuju mitinge kako se ne bi cuo neki povik protiv njega...
Secate li se kako je Vucic burno reagovao lad su ubili onog Mutavog?
Secate li se i da je ON vise puta rekao da sa navijackim grupama ne moze da se izbori i tako im dao nedvosmislenu javnu podrsku i pravo da rade sta hoce?

Dulex

pre 5 godina

"On je rekao da mu nije lako da objasni svom sinu zbog čega "su ga napali" što je išao da navija za Srbiju i "što je stajao tri mesta od nekog, iako čak i ne navija za Partizan"."
Na fotografiji se lepo vidi da ne stoji 3 mesta iza već da je zagrljen sa njima i da svi nose iste majice.
Čoveče, daj prestani da lažeš. Ako sve vreme pričaš da je opoziciji samo stalo do vlasti šta je sa tobom? Tebi nije stalo do vlasti? Pa povuci se onda...

Zoran

pre 5 godina

ALo, pitanje je bilo sta tvoj sin radi u okruzen osudjenim kriminalcima, ne da li je on nesto uradio ili nije. To sta je radio ili uradio ce se saznati kada sidjes sa vlasti. Mozda decko nosi gajbice ipak je sezona berbe raznog voca a nestasica je radnika pa sto da ne zaradi neki dinar i ode u Rusiju.

MIcko

pre 5 godina

Sa osudjenim ili optuzenim kriminalcima kao slučajno stoji zajedno. Zasto ne kaze da ih je iznajmio kao obezbedjenje a ne da su se slucajno tu zadesili.

Enter Sandman

pre 5 godina

A ko kaže da je učinio nekom nešto nažao?
Zašto je problem da se prikaže i pokaže odakle je platio prevoz, karte, smeštaj i ostale troškove. Da li je to nešto nenormalno? Ne radiš, a putuješ na SP, pokažeš kako si to isfinansirao, jer ti je otac državni funkcioner i sve je u redu. Niko ga ne optužuje unapred ni za šta.

Svi na Istok

pre 5 godina

Slučajno se našao u društvu janjičara, koji su se pre par godina takodje slučajno našli na južnoj tribini i sasvim takodje slučajno je uništili!

srbin

pre 5 godina

Naravno kao i do sada nikada ne odgovori na problematicno pitanje vec on pocne da posatavlja pitanja i skrece temu. Barem kao otac morao bi da se zabrine sto mu sin provodi veme sa kriminalcima.

tokijodosrbije

pre 5 godina

Au jedna osoba je na društvenoj mreži, pre dva dana, skoro tačno~ 90%,
opisala šta će predsednik izjaviti povodom ovog događaja, pa čak i to kako je sin bio pored neke grupe navijača, a ne sa njima.

Izgleda da se već nazire šablon, prvo ja, pa šukneš opoziciji, ja, pa šukneš tajkunima, ja mnogo radim, oni ne rade, i tako.
Uglavnom pričaš puno, a kažeš malo. I razvodnjavaš.

Zorana

pre 5 godina

Posto Vucicu i SNS ne mogu nista na izborima onda posezu za napadima na predsednikovu porodicu ali takvi ce jos dublje da tonu ispod cenzusa i na kraju ce zavrsiti na politickoj deponiji

malisa

pre 5 godina

I ne odgovori on nama šta njegov sin radi na fotografijama sa huliganima u prilično prisnoj navijačko/huliganskoj atmosferi. Prosto ta fotka tako izgleda pa je potrebno objašnjenje od strane predsednika. Ne zanimaju nas sada ostali lopovi... o tome moze kasnije, posle odgovora na postavljeno pitanje...

Srdonkihot

pre 5 godina

Zar vam nista sveto nije olosi... Ne dirajte coveku decu... Ima pravo da navija za Srbiju, i ne moze on da odluci ko ce stajati par mesta od njega na stadionu..

Maja

pre 5 godina

Citam ovo i ne mogu da verujem sta se sve desava u ovoj zemlji.Nisam politicki opredeljen ali napad na bilo koga i bilo cijeg clana porodice samo zato sto imas drugacije misljenje ili opredeljenje je uzasno i mora se osuditi!

Дража

pre 5 godina

У недостатку аргумената и политичког кредибилитета најлакше је ударати на породицу. Ма браво за трулу опозицију.

Siniša

pre 5 godina

Realno, sramota je da predsednik odgovara na tako maliciozna pitanja, kao što je ovo - toliko je degutantno i ljigavo ulaziti u sferu privatnosti bilo koga čoveka, pa i predsednika Vučića, koji je svakodnevno izložen očima javnosti!

Jovan

pre 5 godina

Iskreno moje misljenje da ne treba nikom dirati porodicu.Pa svi mi imamo decu i nema nista gore kad ti udare na porodicu.Ko napada tudju decu ,sutra ce tako njegovu.!

Jovana

pre 5 godina

Sve vidimo i sve znamo. Nema nista od toga sto se mi sokiramo i cekamo da se on postidi. Nece on nigde. A posle njega doci ce isti ili gori. Ulenjili smo se....za slobodu i prava se mora boriti. Uporno i zauvek. Dragi moji moracemo se ozbiljno buniti jer ih savrseno zabole za nas i nasu decu!