Petak, 01.06.2018.

08:05

Promašaj Hila i glupost Džej Ara, GSW poveo u velikom finalu!

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su Klivlend Kavalirse u prvoj utakmici finala NBA lige sa 124:114 posle produžetka.

Izvor: B92

Promašaj Hila i glupost Džej Ara, GSW poveo u velikom finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

229 Komentari

Sortiraj po:

Moljac

pre 5 godina

Ovi što šalju Lebrona u Hjuston eda bi uzeo punu korpu prstenja u sledećim godinama, da li razmišljaju koliko će lopti trebati da bi Harden i Lebron istovremeno u svakom napadu imali loptu kod sebe 20 od 24 sekunde? Da, obojica imaju i puno asistencija, ali to su asistencije tipa sve sam sam uradio, ti samo šutni, sva slava i sva statistika moja. Baš me zanima kako bi to izgledalo, a osećam da bi bilo slično onoj smejuriji u Oklahomi ove godine.

Kole

pre 5 godina

Nepismeni danas komentiraju košarku ...
Jordan ovo ono ...
Lebron vamo tamo ...
Ovaj ljepši onaj zgodniji ...
Ako hocete usporedbu .
Vrlo je jednostavno .
Jordan 10 godina učio da bi naučio pobjedivati .
Lebron uči u hodu ...
I može pričati tko što hoće lebron je bolji sto posto.
Jasno kao dan .
Možete samo reći ne izgleda dobro kao mj ...
Chichago utah finale pippen 15 prosjek, kukoč 15 prosjek . Jordan 33 .
Pa vi sad analizirajte do ujutro .

Ethan Hunt

pre 5 godina

Lebronov tim igra košarku na silu. Sve lopte idu preko njega kada on uglavnom traži igru 1na1 sa slabijim protivnikom a onda koristi svoju snagu i često rukama ili ramenom malo uđe u njega, odgurne ga I tako poentira. Ponekad je to očigledno ali sudije žmure.
Cavsi trebaju playmejkera koji ima slobodu u organizaciji igre i dodavanju, pa i u šutu. LeBron to nije dozvoljavao Kajriju Irvingu i ovaj je pametno otišao.
LeBron nije toliko dobar na playmaker poziciji jer često zagubi loptu u driblingu. Spor je u driblingu iako ima solidan šut za tri. On u stvari treba da bude neka trojka, poput Pippena I da radi završnicu napada gde on prima loptu i šutira ili ulaz-polaganje, odnosno kontra, što I radi ponekad.
George Hill igra stegnuto, pod pritiskom. Kevin Love je sinoć odigrao solidno, ali i dosta ispromašivao. Thompsona su slabo koristili u napadu. JR Smith očajan.
Sudije su užasne. Oštetili su i LeBrona, ali I GSW.
Najzad, LeBron se može porediti sa Jordanom po statistici iako ga praktično nikada neće dostići po stilu i lepoti igre. LeBron je isuviše krut, igra na čistu snagu u napadu. U odbrani zna često da kasni sa preuzimanjem igrača.

Beogradjanin

pre 5 godina

(Vlada, 1. jun 2018 17:31)

Nije bas tako, ima neku draz bar playoff, onako i kvalitet i neku neizvesnost. Sezona vise nema nikakvog smisla. Dve ekipe u finalu koje igraju drugacije... Malo navlacenje NBA da ima sto vise utakmica u playoffu. Uvek je do sada Nba imala srece, osim ove dve ekipe nesto vrede Hjuston i Boston. Dojdi za jedno za 5 godina neces ni videti ovde komentare, ne desava se sreca spasa uvek.

Beogradjanin

pre 5 godina

@zvezda

Pobrkao si ti malo Hakeema iz 86 i njegovu titulu iz 94 kada je stvarno sam Hustonu doneo on titulu.
Ta 86 je bila prva odlicna sezona tandema R.Samson i Hakeem prvi tornjevi blizanci. Finale vec u njihovoj drugoj sezoni. U jednom mecu je Sampson neverovatnim kosem doneo pobedu protiv L.A. Sledecu sezonu su nesto losije odigrali. Povredio se Sampson, koji je ubrzo trejdovan i Hakeem prakticno od tada do 2 titule igra bez podrske. Oni kao tandem bi bili dinastija... I onda sto izvrces cinjenice?
Da ovde mnogi zameraju Majklu sto nije pobedjiva kad je bio slabiji. I kao sto rekoh kme,kme.

Beogradjanin

pre 5 godina

@zvezda

Pobrkao si ti malo Hakeema iz 86 i njegovu titulu iz 94 kada je stvarno sam Hustonu doneo on titulu.
Ta 86 je bila prva odlicna sezona tandema R.Samson i Hakeem prvi tornjevi blizanci. Finale vec u njihovoj drugoj sezoni. U jednom mecu je Sampson neverovatnim kosem doneo pobedu protiv L.A. Sledecu sezonu su nesto losije odigrali. Povredio se Sampson, koji je ubrzo trejdovan i Hakeem prakticno od tada do 2 titule igra bez podrske. Oni kao tandem bi bili dinastija... I onda sto izvrces cinjenice?
Da ovde mnogi zameraju Majklu sto nije pobedjiva kad je bio slabiji. I kao sto rekoh kme,kme.

Powerslave

pre 5 godina

Jedan od svega 6 igrača koji su postigli 50+ poena u finalu, jedini koji je izgubio uprkos tome. Tuga sa kim čovek igra, žao mi ga kao nikog. Na kraju je skoro zaplakao kad je video šta je uradio onaj car. Mislim da je nakon ovoga i te kako završio sa Klivlendom posle ovog finala.
J.R. Smita treba deportovati što dalje, što pre, čovek je hodajuća antireklama za onaj "trava nije droga, to je priroda nama dala" pokret. I ovo mu nije prva teška glupost u plej ofu, imao je tešku nebulozu i protiv Indijane, ko se seća zna. A o njegovom šutu od 20% ne treba ni trošiti reči.
Nisam ljubitelj Lebronove košarke, ali navijam za njega u finalu, čovek igra sezonu, a pogotovo postsezonu, karijere. Ovo se bukvalno viđa jednom u generaciji, jednom u eri košarke. Zaslužio je trofej svojim igrama više nego iko.

P. S. Mekgijev Shaqtin a Fool momenat mi je držao osmeh na licu nekoliko minuta, ali džabe, oteo mu J.R. slavu :D

petarczv

pre 5 godina

"Mislim da je sada rasprava zavrsena o tome ko je GOAT Lebron je bolji od izvikanog Dzordana i tacka." 
Da mogu da bih ti 100 pluseva. 
Hodajuća maskota Najkija ne bi mogla ni u najluđem snovima da postigne 50+ poena uz šut od preko 60% u velikom finalu NBA lige Asistencije i skokove da i ne brojim. 
Niko nikada kao Kralj iz Akrona, zarez, tačka, kraj.
(Duš(m)an, 01. jun 2018 11:07)

Druze kad zavrsis sa domacim zadatkom trazi nekom da ti nadje na internetu koliko MJ ima 50+ utakmica u playoffu...

NastyB

pre 5 godina

Loše utiče tako što dovede 8 puta u nizu u finale NBA tim u kojem je?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 1. jun 2018 13:39)

A na istoku je tako zeznuto doći do finala...
Treba proći Indijanu sa jednim ipo igračem, Toronto u kojem su DeRozan i Lauri uvek pogubljeni u plejofu i Boston bez dvojice najboljih igrača, bez dva rolpleja, predvođeni Horfordom i dvojicom klinaca, uz svesrdnu podršku sudija i same NBA organizacije. Treba mu momentalno dići spomenik zbog toga.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Druze kad zavrsis sa domacim zadatkom trazi nekom da ti nadje na internetu koliko MJ ima 50+ utakmica u playoffu...
(petarczv, 01. jun 2018 18:44)

Ala ljudi smaraju sa tim Dzordanom, kao da se ceo svet vrteo oko njega. Pa Garnet, Divac, Novicki su Dankan, Kobi, Sekil Onil su mnogo bolji i trofejniji igraci od njega.

Vlada

pre 5 godina

Posle dužeg vremena odgledao sam jednu četvrtinu NBA utakmice. I to samo zato jer nas je sin probudio da mu se napravi doručak. Ono je antikošarka. Onaj igrač što izgleda kao Tajson sa bradom kao da je kupio loptu, svaki napad je bila izolacija za njega. A ratnici su jedno 6,7 napada završili brzim šutom za 3 poena. Ako je NBA spala na to da se silom i snagom dobijaju utakmice onda se stvarno čudim kako neko ko ima vremena se uopšte budi da gleda ovo? Negledljivo. Mada možda sam ja omatorio i promenila se košarka.

Nole

pre 5 godina

Da li je neko procitao sa usana da JR kaze Lebronu: Mislio sam da smo pobedili??? Bice ovo 4:1 max 4:2... GSW and splash brothers!!!

Kanidja PG

pre 5 godina

Svaka čast Lebronu na 51poenu ali na 4,7 do kraja i minus 1 on glumi dobrog plejmekera i asistira.A čuvao ga je 15cm niži Stef Kari.Svi znamo kako je takve mečeve odlučivao za mene najveci ikad Majkl Dzordan.
To je razlika najveca uz stil igre,ples po terenu,gracioznost leteceg 23.On je bio puma dok je Lebron medved na terenu.Poredjenja ne stoje uopšte i sam Dzejms je toga svjestan i više puta je izjavio da je Majkl nedostizan po svemu.

Jaran

pre 5 godina

Pera Pisar
Opet vi i statistika... MILION snimaka ima na internetu i nista...

1. LeBron ima malo veci ofanzivni arsenal (sut za 3).
2. Dzordan je DALEKO bolji defanzivac, covek je jedan od najboljih kradljivaca svih vremena, a i bolji je bloker od LeBrona.
3. Kavsi uopste nemaju losu ekipu kao sto 99% strucnjaka misli.
4. Pipen je bio sjajan kosarkas, Kukoc nije bio zvezda, a Rodman je najbolji skakac svih vremena koji je umao brutalnu odbranu ali je bio ogromna NULA u napadu (te brojke koje si napisao je imao Vilt).
5. Nije bio faul u napadu, nauci pravila. Dozvoljeno je da se gledaju snimci u zavrsnici, a sudije nisu bile saglasne i prilikom pregleda si moga da vidis da se LeBron nepravilno kretao i nije stao na vreme, a pritom je i okrenuo rame ka Durentu. A pobednika je odlucio debilizam J.R. Smita, niko drugi.

I jos nesto... Te price da Dzordan nije bio u istoj situaciji pa ne moze da se meri su iste kao kad ti neko kaze: "Eh, kada sam ja imao 20 godina bio sam u ratu pa se i ozenio. Sta ti radis dete?" Dzordan je bio u situacijama u kojima se LeBron nije nalazio u karijeri i nesto ne vidim da neko ovde pominje LeBrona na takav nacin...

P.S. Covece, stalno se nesto hvalis kako vec 1000 godina pratis kosarku, kako ti je rodjak bio talentovaniji od Drazena, a pola pravila ne znas...

kobeb

pre 5 godina

Da bi igrač bio najveći svih vremena, ili ti GOAT, nije dovoljna samo individualna statistika. LeBron je nakrcan što se tiče individualnih kvaliteta, skoro pa da mu ne možeš naći manu, ali ima nešto kod njega, što blokira njegove saigrače, šta nemam pojma, ali jednostavno nije u stanju da ekipu podigne na veći nivo, ukoliko on sam ne doprinese tome svojim poenima. Ne pričam o ovogodišnjem timu, ovo je skoropa skup lakrdijaša, osim Love-a su svi prosječni igrači, koji su totalno popuštili pod pritiskom, i ne znaju đe se nalaze. Čovjek je u Majamiju prikliještio jednog Wade-a, koji je imao 30 poena po meču, i prsten, prije nego je LBJ došao, Bosh je postao role player. Uz njih dvojicu superstara, imao je tada najboljeg šutera ikad u Allen-u, i mnošto igrača koji su na nivou ovih, nazovimo "boljih igrača", u njegovom sadašnjem timu. Dakle, čovjek je imao prejak tim, koji bi i bez njega trebao da bude kontender za titulu, i još kad njega dodate, to je bio Golden State njihovog doba ( ne Golden State prije Duranta, nego ovaj sadašnji, supertim). E pazite sad, čovjek je sa tim timom uspio da izgubi od DALASA, koji je imao jednu zvijezdu, i mnoštvo staraca, i onda dvije godine kasnije ga dobije Duncan od 38 godina, i Leonard koji je tada imao 22-23 godine. Ne želim sa čujem izgovore, pa to je San Antonio, ljudi su bili supertim, predvođen LBJ-em, trajali su 4 godine, i skor im je bio 2-2, svakako nije za zvanje GOAT. Prelazi u Cleveland, koji je tankovao 4 godine, ima Irvinga, najboljeg mladog igrača, klasnog skorera, vrhubskog šutera, dovodi Love-a, 30-30 igrača iz Minesote, ubaca Smith-a, možda i najboljeg catch and shot igrača tada, Thomspon je uzet na draftu kao elitni skakač, i predstavljeni su kao favoriti za osvajanje prstena. I onda niotkuda, izlijeće Golden State, koji je tada bio na nivou današnje Filadelfije, i otima mu prsten. Tim čije su 4 zvijezde draftovane, i bile ispod 5. pika, sa dodatkom Iguodale i Boguta. Svakako nije supertim. 4-2 u finalu, kraj priče. Sljedeće godine dobija Golden State, i svi ga predstavlajju kao underdog-a, zamisli ti, za jednu sezonu od favorita, do underdoga. LBJ odigra vrhunsko finale, Irving takođe, mada njemu skoro niko ne daje zasluge pored ovoga, dobra odbrana Shumpert-a nad Curryem, i eto, povratak sa 3-1 na 4-3. Ne osppravam to, pobijediti 3 puta zaredom je uspijeh protiv prosječnog NBA tima, a ne u finalima. E onda se stvar s......, Durant radi što radi, mada je po mom mišljenju to slično onome što je James već uradio sa Miamiem, ali eto, neka to ide na moju dušu, i nikad lakše osvojena titula Golden State-a. Kraj sezone, svi se pitaju kako će se Cleveland pojačati da sruši titana sa trona, ali se LBJ malo zeznuo, jer Irving nije htio da ostaje u sijenci, hoće čovjek svoj tim. Malo frke, malo lošeg menadžmenda, za onakvog igrača su dobili lakrdiju, i onda dođu ljudi na kraju, i krive Golden State jer su "nakrcani" zvijezdama? Pa koga ljudi lažu, neka ospore jednu činjenicu iz ovoga komentara, i možemo da raspravljamo, do tada, zvanje GOAT-a niakko ne može pripasti čovjeku koji je izgubio 5 finala, sad će 6, a pola od toga direktno svojom krivicom. MJ, silan si.

Djole

pre 5 godina

Vidim neki komentarsu,Durent ne moze nista i td.Ljudi pa covek je ima samo lose vece i oni su pobedili,a zamislite da je igrao kako zna pa bilo bi 20 razlike za GS. Sto se vec ocekuje u sl.mecu

Buki

pre 5 godina

Sto se tice utakmice ajmo realno ne mrzim ni jednu ekipu ali ih niti nesto gotivim vise bih volijo da je finale bilo Hjuston Boston ovi su vec smorili. Klivlend je sinoc ostecen sudiskim greskama ja jos nisam video da sudije nakon pregledavanja snimka dosude kontra faul koji ako cemo iskreno je i bijo ali sve greske sudija su sinoc bile na stetu Klivlenda u kljucnim momentima.

GSW ja ne znam sto se sa njima desava kakve oni greske prave uhvate loptu pod svojim kosem pa im ispadne lopta to im se desava jos od serije sa Hjustonom velik problem im je skok Klivlend ih je sinoc nadskocijo i u zadnjem napadu onaj nesretni Smit uzme loptu Durentu u skoku i to sa ledja sto je van svake pameti kad se zna koliko je Durent visok,Voriorsi su u problemu nisu skoncentrisani i treba im nova energija novi pristup a tu je Ker naj veci krivac nema uticaj na igrace kad pogadjaju suteve sve je to u redu ali kad uhvate da mase to je zalosno gledati covek se zapita sta je ovo izgledaju kao deca iza zgrade.Vorijorsi su i dalje favoriti ali samo ako pronadju sebe i vrate sampouzdanje i nesmiju oni kao sampioni da dozvole da im iko da vise od 40 poena pa bio to i Lebron.

Sto se tice JR Smita ja nemam reci pa na licu tog lika se uvek vidi da je naduvan vec sam ovde pisao da u ni jednoj drugoj ekipi Smit nebi imao prednost u odnosu na Samperta dok je ovaj bio tamo ali to je iskljucivo greska Lebrona.

goran

pre 5 godina

sad ustadoh, gledah jutros do sest, sudije unistise klivlend, ne samo ta promena odluke vec sedam osam odluka u zadnjih par minuta I u produzetku, covece koliko mi se zgadio gsv, lebron pokazao da je pravi goat I kralj, ali sto neko rece igrao je sam protiv 4 all stara, protiv svojih igraca, protiv sudija I izgubio zbog jednog bacanja

koncept igre

pre 5 godina

Pa i jesu bolji tim,hoces da kazes da Curry,Green,Kley i Durent bukvalno ne bi SVI bili u prvoj petorci da sad predju u Klivlend.
Nije isto stvoriti prostor za sut Kley-u i Klarsonu(koji je inace promasio par suteva kad nikog nije bilo na njemu).

milan

pre 5 godina

*zvezda
naravno da znam o igudali sve pomenuto. nisam bio precizan i stedeo karaktere.
poenta je da kada dzejms naleti na igraca koji fizickom snagom moze da mu parira on je u problemu. igudala nije medijski lik. ni ne juri statistiku. on samo zavrsi posao. odvoji bitno od nebitnog. ekipa bez stava je toronto. (svi su oni profi) to su dzejmsu radili previse puta i igudala i lenard i merion/kid. sinoc je kari cuvao brona u odlucnim momentima (stav igraca). o timu kakav je gsw bolje da se ne prica. lbj vejd bos alen luis batie hazlem... a liga nije dozvolila polu u tom periodu odlazak u lal. i niko se nije bunio. to sto imaju polovican uspeh je njihov problem. kada je dalas dobio majami bosa su intervjuisali i on je gledao statistiku svog tima i naglas cinicno prokomentarisao "james triple double".

Boxx

pre 5 godina

GSW su najkvalitetniji tim i osvojice titulu. Bez obzira sto je LBJ najbolji igrac zadnjih desetak godina. Utisak je da James lose utice na saigrace ( i trenere ), bas zato sto je dominantan.

Pera Pisar

pre 5 godina

Ijao, kakav "iskusan" komentar... Ajde budi iskren, ko je bolji defanzivac:
1. Dzordan?
2. Dzejms?
(Jaran)

...statistički gledano Džordan, više put je bio od Lebrona u najboljem defanzivnom timu lige i ima jedno priznanje za najboljeg defanzivnog igrača lige, ali on nikad nebi uradio ono što je Lebron jutros...igrao sam protiv 4 all star igrača i sudija i izvukao produžetke...greška sudije 30 sekundi pre kraja u vezi faula Durent ili Lebron je odlučila pobednika Klivlend +2 i napad...bilo je Džordan je imao Pipena, Kukoča, Rodmana (22 skoka po meču)...Lebron Kajrija, Lava...pre početka cele serije rekao sam GSW veliki favorit, ali da će Lebron imati veliki motiv, jer igra sam protiv ove četvorice da dokaže da je sposoban za to i prva utakmica je rekla sve...dalje i ne treba, gledao sam sva Džordanova finala...ovo je taj nivo koliko god Lebron finala do kraja karijere izgubio

serbianwonder13

pre 5 godina

os jedna stvar koja para usi. kada se spominje ekipa golden stejta. da ne ponavljamo na koji nacin je stvorena. igraci poput sona livingstoba (koji je igrao u klivlendu) igudale (koji gde god da je igrao bio dobar ali ne i sjajan statisticki)
Igudala je bio All Star u Filadelfiji i igrao je za Team USA na Olimpijadi. Imao je prosek od 20 poena po utakmici, bio glavni igrac tima.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

GSW su najkvalitetniji tim i osvojice titulu. Bez obzira sto je LBJ najbolji igrac zadnjih desetak godina. Utisak je da James lose utice na saigrace ( i trenere ), bas zato sto je dominantan.
(Boxx, 01. jun 2018 13:18)

Loše utiče tako što dovede 8 puta u nizu u finale NBA tim u kojem je?

zvezda

pre 5 godina

@beogradjanin jordan je te lakerse pobedio kad su izasli iz prajma a te strasne lejkerse je hakeem olajuwon pobedio 1986 i u svojoj trecoj sezoni sam odveo houston u finale a bad boy pistonsu su bili strasan tim ali kad je jordan poceo da osvaja oni su bili na izdisaju samo sto je ostalo od njih je ta mesarska igra i to je to nista preko toga

milan

pre 5 godina

ko je dobar u pronalazenju izgovora dobar je samo u tome i ni u cemu drugom. pricamo o tome kako je dzejmsova ekipa losa. LOSA!? svi su ti igraci profesionalci. koncept igre je postavljen da s obziorm da lbj moze uspesno da napada reket, u slucaju udvajanja ili fizicki jake odbrane reketa lbj vraca suterima (nema samo jednu opciju). koncept igre je postavljen da iz lbj izvlaci maksimum (i statisticki) zato sto je lopta kod njega 90% poseda. sto i nije lose zato sto ima uspesnu realizaciju. ali to nosi drugi problem. gusi ostale igrace i iz njih ne izvlaci maksimum vec samo koliko njemu treba. ako ne dobiju loptu ne mogu da udju u ritam. i donose losije odluke. vecina trenera pusti da se lbj izivljava da ne bi ulazili u bonus. i ako zatvori ostale igrace lbj je u problemu. dokaz tome je da on nije gubio samo od golden stejta nit ovaj sastav postoji od uvek on je pre gsw izgubio 3 finala od dva razlicita tima. kada se uz to pojavi i neki igrac koji parira snagom on biva dosta limitiran kao u seriji sa sas kada ga je lenard za 3 cetvrtine limitirao na 7 poena ukupuno. lbj pored snage poseduje i izuzetnu kos. inteligenciju. medjutim ni drugi nisu veverice. on sl sezone ide u neki drugi sastav. veca sansa da to bude filadelfija zato sto je na puno slabijem istoku a mocna ekipa, sa njim pretendent na titulu, ali zivi bili pa videli ne mora 100% da znaci da ce i uzeti momentalno prsten

zvezda

pre 5 godina

@milan iguadala je klasa od igraca on je trenutno najpodcenjeniji igrac lige redovno je uvodio philu u play off dok je igrao tamo i ako nije imao krstenog saigraca osim mladog jrua holideja a kad je terejdovan u denver vodio je totalno osrednji tim sa glavnim igracima pored njega javalom,ty lawsonom koji se penzionisao i wilsonom chandlerom imali su skor 57-25 i bili treci na prejakom zapadu gde ih je u plejofu izbacio gsw jet jednostavno su i tad bili strasna ekipa a denver osim iggia nije imao nikoga i sezonu posle je iguodala presao bas kao durent u tim koji ga je izbacio iz plej ofa.I da zaboravio sam da kazem da ne znas mozda ko je bio mvp finala 2015,???

Baron

pre 5 godina

Sta li se desava sa GSW? Odbranu ne igraju, klupa ocajna. Navijam za GSW od 2003, ali Duranta kao igraca ne mogu da smislim. Ne mogu da prezalim sto su ga doveli,pre njega igrali su prelepu kosarku.
James se seta, niko ziv ga ne cuva. Ne mogu da razumem trenera GSW. Opet sreca na kraju, nece ni ona doveka.

NastyB

pre 5 godina

Svakako ce biti 4-3 na kraju za jedne. Mora se uzeti sto vise love na reklame i karte. Ipak je to zabava za narod.
(markoooooOOoOOOooOOooooOoo, 1. jun 2018 10:21)

Potpuno se slažem.
Naravno, LeBron dao 51 i oni nisu pobedili, ali u svakoj pobedi u sigurne 3 ovog finala LeBron neće proći ni 40, ali zato niko iz GSW neće preći 20, ili, na primer, Durant će dati 35, Kari 19, a Tompson 8, dok će JR, Korver i Lav da pune samo tako. A kad bude bilo 3-3 u utakmicama sačekaćemo da vidimo za koga se Silver odlučio da bude prvak.
Po prvi put potpuno ravnodušno posmatram NBA, jer od prošle godine ovo nije sport već reklamna mašinerija. Zanimljivije mi je da gledam Simulirane mečeva na NBA 2K18, tamo se bar igraju kako treba.

milan

pre 5 godina

jos jedna stvar koja para usi.
kada se spominje ekipa golden stejta.
da ne ponavljamo na koji nacin je stvorena. igraci poput sona livingstoba (koji je igrao u klivlendu) igudale (koji gde god da je igrao bio dobar ali ne i sjajan statisticki) igraci poput nika janga (hocete da kazete da je on sada kvalitetniji trojkas ili igrac od jr smita). ratnici imaji plan igre imaju i igru i igraju kao tim. ispada da svaki igrac u gsw je nesto posebno. npr grin je deset klasa u odbrani bolji od npr artrsta/batiea? u pitanju je kvalitet igraca, kocept igre i njihov stav. i sto je klej tompson lepo objasnio
nisu oni toliko jaki vec ostali timovi trebaju da postanu bolji (u svakom smislu)

esco

pre 5 godina

Zaboga pa uspeli su da stignu do produzetaka u gostima protiv najjaceg tima u zadnjih par godina i izgubili greskom pojedinca a ljudi ovde pisu neke gluposti kao da je 30 razlike bilo. Mi smo stvarno fascinantan narod...

K.Love mora da nastavi ovako i popravi malo %,T.Thompson mora bolje- podbacio je skroz.
S druge strane onaj Draymond Green,strasan igrac ali kao profesionalac nula.

serbianwonder13

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka. Neviđeno (Fei Li, 01. jun 2018 08:20) GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.(nista o nicemu, 01. jun 2018 09:02)
Tako je. GOAT (misli se na Jordana, jel) treba da 9 od svojih 15 godina karijere uopste ne dodje do NBA finala, gubi u prvim rundama play- offa, da bi se to brze i lakse zaboravilo. Tek onda moze da bude GOAT.

Zoki

pre 5 godina

"Kada govorimo o kvalitetu igraca, neki dan sam rekao: svedite Dzejmsa fizicki na nivo Karija, pa da vidimo gde je kao igrac."
(meni ne prija, 1. jun 2018 10:22)

A što ne bi Karija sveli na moj nivo? Imam 167cm, debeo, spor kao puž. Ili da Džordana sveli na nivo Karija, da ne može da leti, da nije najbrži i najjači igrač svoga doba. Shvatite da su košarka i svaki sport i tehničko i fizičko nadmetanje, a najvažnija je kombinacija atletskih sposobnosti, veština, znanja i razmišljanja. LeBron ima tu kombinaciju svega neviđenu ikad ranije. Ako to ne razumeš onda ili nisi stvarno gledao njegove utakmice pa ne vidiš kako on stvarno daje koševe, organizuje i asistira, ili ne razumeš košarku.

Košarka je samo igra

pre 5 godina

Zašto nema 10-minutnih snimaka, najinteresantnijih poteza na utakmici? Bar nešto da vidimo ponovo i potpuno razbuđeni. Finale play off-a bi nam trebala biti nagrada, a ne kazna :)

Realno

pre 5 godina

Realno, ova ekipa GSW nije ni nalik ekipi od prosle godine. Od tima cija je prepoznatljiva igra puna asistencija, sada vidimo bukvalno soliranje igraca i igru 1v1. Nema GSW klupu, igraju im Looney i Bell, koji realno nemaju kvalitet, Livingston nema sut za 3. Sve se svodi na Karija, Tompsona, Durenta i njihove suteve. Nema tog protoka lopte koji je bio zastitni znak GSW uz nenormalno dobar sut. I pored svega toga, mnogo su losi defanzivno, a prosle godine su bili najbolji defanzivni tim. I ne znam zasto trener i dalje gura tu small ball postavu, mnogo bolje igraju kad imaju centra, kao prosle godine sa Zazom i sa McGee. Jednostavno nije golden state dobar kao prosle godine, i mislim da sa ovakvom igrom moze da ih pobedi bilo koja ekipa. A sa druge strane, nemojte da pricate da je Klivlend samo LeBron, tim je pun vrhunskih igraca i iskusnih, koji su u drugim timovima imali znacajne uloge. Drugo je sto je LeBron glavni igrac, i drugi igraci nemaju priliku da se pokazu i da kreiraju igru.

Admiral Horatio Nelson

pre 5 godina

Tako je!!! I to ne nekoliko nego 5 puta i na pragu je sestog i ulazak u istoriju kao goat u tom segmentu...
(petarczv, 01. jun 2018 10:28) Da nije GOAT ne bi ulazio u finale citav zivot. A gubio je od objektivno jacih ekipa i ona jedna sto je uzeo sa Klivlendom je vise nego fenomenalno dostignuce.

Budimir

pre 5 godina

Ovo je nadrealno. Na jednoj strani imaš nadrealnog sportistu koji na terenu dominara i fizički i znanjem i mozgom, koji se van terena ponaša kao gospodin iako je odrastao u getu u najvećem siromaštvu. Na drugoj strani imaš 5 all-star igrača, imaš Durenta koji je kukavički došao u već dominantni tim, priključio se najjačima, prepotentnog Karija i prljavog Grina koji godinama viče, udara i krevelji se a sudije mu sve tolerišu kao da se plaše da i njim ne izudara. Uz sve to sudije pomažu najjači tim, već svi u NBA znaju da je GSW isto kao Real Madrid u fudbalu.

I pored svega toga nađu se još i saigrači da igraju protiv Kralja. Ovo je za film. Ne znam kako LeBron preživljava, kako će imati snage da se pojavi na sledećoj utakmici. Kako uspe da se suzdruži i još brani JR-a od novinara. Kako uspe da ne opauči Grina. Što se mene tiče najveći sportista kojeg sam ikada video i primer svim sportistima i svim mladim ljudima. Ponavljam, rođen u getu, otac nepoznat, majka imala 16 godina. Kraljina.

vladek

pre 5 godina

Neki i dalje misle da ce biti 7 meceva,ja verujem u 4-0,mozda Kavsi dobiju jednu kod kuce.Nema ko da prati Lebrona,JR Smit ume da utrpa 7-8 trojki,ali posle ove greske,ne verujem da ce podici igru na vrhunski nivo do kraja serije.Lov tesko da moze do 30+ poena.Masinerija GSW,udarna trojka nije igrala punom snagom,niko od udarne trojke nije bljesnuo,bili su solidni,tek ocekujem razularenog Durenta,Karija,i na barem jedno mecu Kleja 35+ poena.Sledece godine ce biti mnogo zanimljivije.Boston sa oporavljenim Irvingom i Hejvurdom,Lebron verovatno u Hjustonu,nikada bolja sezona u najavi

jsx

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia
Durent skoro da je uzeo isti broj suteva samo nije mogao nista da pogodi (danas, u sledecoj verujem da ce biti bolji)...
Inace, posto izgleda da nisi gledao utakmicu da ti prepricam. Nikad nisam video prirodnijih 50 poena. Nije mnogo forsirao na pocetku, dodavao dosta namestio saigracima (koji su zacudo odigrali odlicno odbrambeno, i ok u napadu, ali tu je moglo bolje) par otvorenih trojki i pritom davao koseve, uglavnom sa poludistance cak. Kad je usao u zonu (pogodio je dve trojke u Karijevom stilu) onda je malo vise krenuo sam, ali je najcesce pogadjao. Na kraju je uvalio par vrucih krompira, ali je i dalje davao koseve i dodao par puta. Jedino je u produzetku bio los, ali to je razumljivo kad JR uradi ono sto je uradio.

Anti-hypocrisy

pre 5 godina

Argument za Lebrona kao GOAT jos uvek moze biti napravljen. Da bi pretekao (ne izjednacio) MJa potrebno mu je jos 10 scoring titula, 2 DPOY, 4 titule najkradljivca, 3 pobede u zakucavanjima, 2 MVP, 4 FMVP, veci prosek poena po utakmici u regularnoj sezoni i plej ofu. Podsecam da LBJ (sem 1 scoring sezone naspram MJovih 10) nikad nije bio najbolji u ligi u proseku poena u regularnoj sezoni, skokovima, asistencijama (a ovamo kao najbolji asistent), FG%, ukradenim loptama, blokadama. U svakoj od tih kategorija neko je uvek bolji od njega. Primetite da nisam ni pomenuo timske uspehe, nego samo individualnu statistiku (za one kojima je bolna tacka 6/6 vs 3/8, 72-10 (plus titula) vs stagod (plus najveca negativna kos razlika u finalu 2014.. itd.) Pippen je draftovan (MJ nije molio i lobirao da se on dovede)i uz MJa rastao i razvijao se u ono sto je postao.LBJ je dobijao gotove igrace (Wade, Bosh, Love, pa i matori Shaq (bez obzira na sve nekad trostruki FMVP, MVP, i 2-struki scoring champ), DRose (bivsi MVP) i kojima su svima brojke opale igrajuci uz LBJ. Pravi GOAT vodi tim do pobeda (titula), ostali se hvale ucestvovanjem u finalu (jer pobeda je manje). Za one koji potegnu "Onda je Bill Russell bolji od MJa blah blah", neka to ostave za diskusiju BRussell/Magic vs. MJ za GOAT, jer LBJu tu nije mesto.

Zoki

pre 5 godina

(Memfis, 01. jun 2018 10:11)

Hahahah jaooo koliko si se iznervirao. Jos 3 minimum sezone posle ove ces da gledas Grina kako osvaja prsten, pocni da smisljas kako jos mozes da ga uvredis.

Dragan VG

pre 5 godina

@pera kojot

Ne, ovo sto Lebron Dzejms prakticno sam radi je magija. Ima samo Lava pored sebe kao olstar igraca. Imati 4 olstar igraca i jos sudije na svojoj strani, to je po meni koriscenje sile.

Milos

pre 5 godina

Pa Lebron zamalo da pobedi zutace sam da ne napravise gluposti ovi, pa i sudije po malo, ali dobro, ne moze bas iz prve i to na gostujucem terenu, bilo bi isuvise. Sta reci vise, nego GOAT! Jos da je ostao Irving 4..0 lagano za cavse. I protiv seltiksa gubio Lebron 2..0 pa ih dobio, tako ce i ove, polako. A o ucinku ostatka ekipe i da se ne prica, osim Dzejmsa naravno koji je dostigao rekord Mj sa 109 preko 30p. u play off. I 50 PLUS POENA! Covek sam igra protiv ovih ej, pitajte se malo, pojedini, kad moram da kazem, koliko je ubedljivo najbolji, ne samo sad, nego svih vremena, sta reci vise, nego.. svaka mu cast.. pozdrav.

gremlin

pre 5 godina

Kako neko moze da navija za Golden Stejt, imaju ovog Grina, zmiju Duranta..jedino Tompson gotivan lik, Kari kako kad, Paculija odvratan...

Darko

pre 5 godina

Naterao si me Lebrone da ponovo ustajem ujutru posle 15 godina! Ovo sto ti radis ove sezone svet jos nije video! Za mene si najveci svih vremena!
(Dusan, 01. jun 2018 08:30)

Hahahahaha klinjo zamoli administratore da ti obrisu komentar, NE BRUKAJ SE!

Duš(m)an

pre 5 godina

@Bojan
"Mislim da je sada rasprava zavrsena o tome ko je GOAT Lebron je bolji od izvikanog Dzordana i tacka."
Da mogu da bih ti 100 pluseva.
Hodajuća maskota Najkija ne bi mogla ni u najluđem snovima da postigne 50+ poena uz šut od preko 60% u velikom finalu NBA lige Asistencije i skokove da i ne brojim.
Niko nikada kao Kralj iz Akrona, zarez, tačka, kraj.

jsx

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia
Durent skoro da je uzeo isti broj suteva samo nije mogao nista da pogodi (danas, u sledecoj verujem da ce biti bolji)...
Inace, posto izgleda da nisi gledao utakmicu da ti prepricam. Nikad nisam video prirodnijih 50 poena. Nije mnogo forsirao na pocetku, dodavao dosta namestio saigracima (koji su zacudo odigrali odlicno odbrambeno, i ok u napadu, ali tu je moglo bolje) par otvorenih trojki i pritom davao koseve, uglavnom sa poludistance cak. Kad je usao u zonu (pogodio je dve trojke u Karijevom stilu) onda je malo vise krenuo sam, ali je najcesce pogadjao. Na kraju je uvalio par vrucih krompira, ali je i dalje davao koseve i dodao par puta. Jedino je u produzetku bio los, ali to je razumljivo kad JR uradi ono sto je uradio.

bozza

pre 5 godina

Trebao je queen da iskoristi neigranje iggija ali ne ume... Sad kad se vrati gotova prica... JR je teska dalabu prvo su u prvoj cetvrtini bacio kleju u noge kako bi ga povredio ali hvala bogu nije uspeo i posle onaj potez godine...
(petarczv, 01. jun 2018 09:52)

vidi, ne obozavam nikog, ne mrzim nikog, trudim se da objektivno sagledam svaku utakmicu. LBJ je potrosio 32% suteva Cavsa, dao je 45% poena. Sut iz igre 60%, za 3p 43%, slobodna 91%. Ako to nije iskorisceno neigranje Iguodale, ne znam sta je. Citam komentare, svaki peti je tvoj. Smanji malo ostrascenost i mrznju prema LBJu, pojesce te, a i komentari koje pises su...

Marko

pre 5 godina

Pobedila je kosarka. Lepa kosarka. Sa smekom. Vicom. Tri dodavanja iza ledja, za redom. Osmeh na licima momaka iz Ouklenda. Jednostavno je lepo gledati kosarku koju igra GSW. Sa druge strane mrgudi iz Klivlenda i usamljeni kauboj koji bezglavo juri za necim sto nikada nece dosegnuti. Pitam se, ima li taj covek, privatno, iskrene, odane prijatelje? Da li je srecan i zadovoljan svojim zivotom? Meni je to, zaista, tragikomican lik. Bog mu je dao neverovatne sposobnosti, ali bih se kladio u sve sto imam, da bi on bio srecan tek kada bi se nekog jutra probudio u tudjoj kozi. Nema tu radosti igre. Lepote i istinske srece, uzivanja u pobedi. Osmeha prijatelja iz tima. Svi stegnuti u strahu od tog coveka. Zato je Irving i pobegao, glavom bez obzira. Irving koji nosi prevagu. Covek sa osmehom na licu. Radije ce igrati sa decom iz Bostona i uzivati u igri, usput i odlicno zaraditi, nego biti u grcu, gledajuci smrknute i namrgodjene face saigraca duboko nezadovoljnih i podcenjenih. Sve u svemu, pravi poznavaoci i ljubitelji kosarke, zadovoljni su ovoga jutra. Dobro jutro i prijatan dan svima...
(Walldorf, 01. jun 2018 08:48)
Da prava kosarka sa likom koji zvace gumu kao debil i pravim istinskim kosarkasem Drejmondom Grinom.
Kakvih sve komentara majko mila.

jos

pre 5 godina

jednom cu reci koliko god je Lebron zaisza mocan igrac toliko je i poguban za svoju ekipu .S njim nijedan igrwc u postavi sem Lava ne igra nista .Momci su izgubili samopouzfanje ,Hil ,Hud ,Klarson, jedino visoki igraci kao Tomson , i Nens igraju svoju igru i donekle Grin .Medjutim Tomson i Nens nosu igtaci od kojih se ocekuje da poentitaju vec da skacu brane,blokiraju sto ne rade uopste lose toliko .Medjutim bekovi igraju pogubno ,jer Dzejms previse zadrzava loptu u svom posedu ,katastrofalno usporava napade .Mislim razumem ja da to zaisza prolazi jer ostaje u izolaciji sa slabijim igracem ,ali sto ne menjati malo taktiku ,kad je ocigledno da nece moci tako da se dobije serija sa Voriorsima .Opet sta radi Smit na utakmici toliko dugo vremena ,vidis da nije koncentrisan pa ubaci drugog beka ,miksuj .Pritom osim toga mislim da Smit osim sto nije bio siguran dal je nereseno il vode ,on je istrcao iz reketa i da bi nasao Lebrona ,kad mu je ovaj mahnuo da baci pas naored onda je ovaj to uradio .Sto ukazuje na jos jedan problem a to je da oni szalno hledaju u Lebrona jer je on gazda u ekipi .Lebron u produzetku 2 poena ,ponovo gnjavi loptu previse ,i dogodi se ovo sto se dogodi .Jeste on strasan igrac ,al covexe igrah krilo ,pa nemoguce da Hil ne moze da uruci pas il da ne zna il je zaboravio .Pa do skoro je bio plej Jute koja je bila plej of ekipa .Nikako ne mogu da kazem da Lebron nema saigrace ima ih al jednostavno jako lose su iskorisceni ,logotovu bekovi koji su uguseni.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@petarczv
Grin je tako nežno pomazio Lebrona "po licu" da je Džejmsu pukao kapilar u oku te su ga do kraja meča zumirali kamermani...Pola zenice mu je bilo krvavo.
Ali ako ti kažeš da ga je Grin samo pomazio, onda mora da je tako.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@meni ne prija
"Svedite Lebrona fizički na nivo Karija pa da vidimo kakav je igrac"
Ovo je jedna od najjačih izjava u poslednjih 10 godina, koliko čitam sajt b92.
Prvo, priče šbbkbb su za nivo od 5-10 godina i neozbiljno je da odrasli ljudi o tome raspravljaju.
Drugo, a što recimo ne bi Karija sveli fizički na nivo Lebrona pa bi dobili najsavršenijeg košarkaša univerzuma
Treće, ajde da mene svedemo fizički na nivo Bolta pa da budem među najbržim ljudima sveta:)
Jel shvataš kakvu si rečenicu napisao?
Pominjanje Kićanovića Dalipagića i ekipe je smešno. Ljudi su bili građeni kao današnji antlogori. Veliko košarkaško umeće ali fizički NULA. Nisu teg u životu podigli.

Stefan

pre 5 godina

Lebrone, zavrsi ovu seriju kako god i predji u Hjuston sledece sezone, osvoji 3 prstena zaredom i penzionisi se. Dao si ovoj ligi mnogo vise nego sto je ona tebi.

Hmm

pre 5 godina

Jedna stvar je samo nejasna... kako neko od igraca Cavsa, sa klupe, ne dobije priliku na kratko samo da udje i Grina odalami jednom posteno, dobije suspenziju nekoliko utakmica i ovom da do znanja sta ce mu se desiti prvi sledeci put...

Da neko svake godine trpi jedno to isto, to je neverovatno.
(GM, 1. jun 2018 10:31)

NBA nije za devojcice koje se potresu od lakta,trash talka,cvrstog duela...Zamisli,jadni svi,moraju da trpe Green-a :D
Uzvrati istom merom,pokazi zube!

Snow Patrol

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yesno, 1. jun 2018 08:22) # Link komentara


Kralju! Nasmijao si me od srca.

Boston 24

pre 5 godina

Moj je utisak sa ove utakmice da je Boston potcenjen ove sezone. Ovi Cavsi nisu toliko loša ekipa kao što se mislilo, i realno, odigrali su jednu vrh seriju protiv Toronta da bi zatim ušli u ozbiljan rat sa Keltima. Prva utakmica sa Gsw je samo potvrda kvaliteta, kako Cavsa tako i Bostona.

Kangrga

pre 5 godina

@Deki
Sa Brajantom se ne upoređuje?
Ta izjava ima težinu kao izjava sa Grent Hilom se ne upoređuje ili možda sa Rik Berijem se ne upoređuje.
Haos šta sve ljudi pišu i da im nije neprijatno:)

Mister Vo

pre 5 godina

@brm
Za sve koji pljuju gandzu zbog ovog njegovog poteza pretpostavljam da misle da ovaj purnja na tajmautu u poslednjoj cetvrtini ili da ima tako dobru robu da ga drzi vise sati tokom cele utakmice.

akros

pre 5 godina

Da nije bilo ovog poteza JR Smitha, najgluplji potez na meču bila bi banana koju je Džavejlu Mekgiju lupio obruč! Taj potez je vratio Klivlend u meč!! Sam, nigde nikog, čovek preko dva i deset, i uz to ima džinosvki odraz, i zakuca u obruč, ahhaahahha.

markos

pre 5 godina

Jesu najbolji tim u istoriji i to samo zlobni nece priznati. Sezona 73 - 9.
(sryugos, 1. jun 2018 09:10)

Sezona 73-9 u kojoj titula nije osvojena nema toliku težinu kao kada bi osvojili titulu. Pogotovo što su te iste sezone postali prva ekipa u istoriji NBA koja je ispustila 3-1 vođstvo u finalu.

Deki

pre 5 godina

Објективан, 1. jun 2018 08:13), pogledaj Džordanove utakmice, kad krene u reket i sve će ti biti jasno. Ova utakmica je pokazala da statistika jednog čoveka ne znači ništa. Zato su MJ i KB druga dimenzija i sa njima se ne uporedjuje. Centre svrstavam u drugu kategoriju.

neuki mali klinci

pre 5 godina

Klivlend kad je uzeo titulu imao je 3 all stara brona, kajrija i lava... i svi su bili u sjajnoj formi... GSW je imao karija, kleja i grina... znaci 3 na 3 stim da su klivlendove zvezde stvarno jace...Lav je bre sam vukao Minesotu sa 20+ 10+ prosekom u sezoni i opet su jedva uzeli titulu... bronu su trebali super timovi da bi titule uzeo... majami sa vejdom bosom i alenom i opet je na kraju morao da se zahvali glupom popovicu sto nije hteo faul da pravi.... da ne pricam da ih je pobedio sam novicki posto dalas drugog all stara video nije (pedja bio na tribinama celo finale)... zivi bili pa videli opet ce kralj da iskuka sebi neki supertim... naravno jadno mi je i to sto se durent posle gubitka serije posle vodjstva od 3:1 priklonio GSW al dobro vidi se da je decko navukao debele kompleksa od toga i neka mu ih... Uspeh GSW je prvenstveno uspeh Kera... pre njega isti tim nije mogao da prodje rundu u plejofu... steta sto kraj ne slusa trenere imao je blata cara i pustio ga niz vodu tako da mi ga uopste nije zao...

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Houston-Boston da je bilo finale bila bi to pobeda sporta.Ali strasnu srecu ima Golden State uvek se povredi neko od kljucnih igraca protivnicke ekipe,da nije tako bilo maksimalno jednu titulu bi uzeli.Najruznija ekipa svih vremena sa 4.all star igraca jedino Klej je faca od ostalih se jezim na pocetku Durent!

meni ne prija

pre 5 godina

Lebron je igracina i definitivno najbolji igrac danasnjice i velika legenda, ali brate svasta mu sudije dopustaju, sto u odbrani, tako isto i u napadu. N
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 1. jun 2018 09:02)

Kada govorimo o kvalitetu igraca, neki dan sam rekao: svedite Dzejmsa fizicki na nivo Karija, pa da vidimo gde je kao igrac.
Ovakav kakav sa zaletanjim pod kos sa polovine, uz svo tolerisanje od sudija o kome i sami pricate, on je za mene antipropaganda kosarke. Moze biti da sam nerealan i previse ogranicen mojim kosarkaskim pocecima kada su zvezde biti igraci poput Kicanovica, Slavnica, Delibasica, Cosica, ali to je, eto, za mene ostala kosarka. Kicanovic je bio mrsav i lagan kao leptir a nezadrziv, proglasavan za najboljeg igraca sveta i Evrope. GSW, nas Jokic i jos neki mi vracaju veru u kosarku koju smatram pravom kosarkom (uz duzno postovanje svih onih koji vise vole kosarku Dzejmsa)

zvezda

pre 5 godina

@jos nisu saigraci zbog lebrona izgubili samopouzdanje vec zbog vaznosti meca niko od njih bez lebrona nije igrao finale i zbog toga tako uzasno igraju

Memfis

pre 5 godina

Nisam video bolju partiju pojedinca u finalu. Lebron se borio kao lav sa 3 geparda (Kari, Klej i KD) i poganom hijenom (naravno Grin). Da se nisu umešali lešinari (sudije), sve bi ih potamanio sinoć...
Grin je verovatno najgadniji igrač koji je kročio na parkete otkad pratim NBA, a jedina konkurencija mu je saigrač Zazibara. Sinoć zamalo da iskopa oko Lebronu i ima smelosti da vrišti što mu je sviran faul. Posle u produžetku maksimalno provocira, vrti ramenima, to je onaj lik koji kad 3ca gaze jednog na podu dotrči i šutne ga u glavu da pokaže kako je "žestok".

bozza

pre 5 godina

Kosarka je kolektivmi sport. U danasnjoj kosarci je bitnija statistika. Kad je igrao Bird i napravi tripl dabl, to je bilo neprimetno i nenametljivo. Ovo je danas cisto " silovanje", i sad ce Lebronovci da placu evo dao je 180 koseva i nista. Pa naravno, niko ne moze sam da igra.
(pribil, 01. jun 2018 09:12)

druze, LBJ je potrosio 32% svih suteva Cavsa, i dao 45% poena. Ako to nije dokaz da u ovoj ekipi mora da igra sam, ne znam sta je

xxx

pre 5 godina

Sebicni James.. nije timski igrac
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daviv, 1. jun 2018 09:46)
Medju 10 najboljih asistenata NBA lige svih vremena i Lebron nije timski igrac :D Idi gledaj pikado.
Sata bi trebao da samo razigrava inteligentne i efikasne JR Smitha i Hilla?
Jedva cekam da Lebron napusti ovu lakrdiju od tima, da ponovo vidimo da se CAvsi( kao sa Irvingom) nece plasirati u play Off, tj bice jedna od najgorih ekipa u ligi.

Topnik

pre 5 godina

LeBron je imao loptu kod sebe u zadnjem napadu regularnog dijela,s curryem na sebi.Srećom,nije toliko spreman uzeti zadnji šut protiv warrirosa,kao što je protiv ovih ekipa s istoka,posebno jadnih raptorsa.Da je on krenuo u realizaciju,ne bi ni došlo do hillovog promašaja bacanja i jr-ove pogreške.

Donekle poznavalac košarke

pre 5 godina

Nisam ispratio meč al'koliko JR Smit je vrlo neinteligentno odigrao dovoljno što je napad za*** jednim potezom.

Mada pravo pitanje kako je uspeo da izgradi karijeru još pamtim kao 18 pika na DRAFTU u New Orleansu solidnu statistiku 10,3 poena 2 skoka i 1 asistenciju po meču. Učestovao iste sezone na takmičenju za zakucavanje a sledeće mu je opao zato što je teret najveći preuzeo Kris Pol. 2014 godine trejdovan u Čikagu sa Pidžej Braonom u zamenu za Čendlera nakon čega je trejdovan u Denver u zamenu za Haurda Izlija tim se tad gradio oko Mela. U New Yorku imao dobre brojke pokazao kao dobro pojačanje zbog čega produžio ugovor nakon čega još bolji učinak imao. U Klivendu je došao 2015 sa Šampertom postao deo tim koji konkurisao za titulu zbog povrede pre svega vodećih igrača Lova i Irvinga tim okupljen oko Lebrona nije uspeo da dodje do titule.

Borky

pre 5 godina

Nadam se da ce sledece godine P.Gorge pojacati GS jer stavrno nema smisla da im sudije moraju ovoliko navlaciti a i James je jos pojacao svoju igru tako da 4-5 all star igraca+sudije stvarno jedva da je dovoljno.Zamislite kakva bi bila bruka za ligu da njihov projekat pobjedi JEDAN igrac?!

GM

pre 5 godina

Jedna stvar je samo nejasna... kako neko od igraca Cavsa, sa klupe, ne dobije priliku na kratko samo da udje i Grina odalami jednom posteno, dobije suspenziju nekoliko utakmica i ovom da do znanja sta ce mu se desiti prvi sledeci put...

Da neko svake godine trpi jedno to isto, to je neverovatno.

petarczv

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka. 
Neviđeno 
(Fei Li, 01. jun 2018 08:20) 

GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.
(nista o nicemu, 01. jun 2018 09:02)

Tako je!!! I to ne nekoliko nego 5 puta i na pragu je sestog i ulazak u istoriju kao goat u tom segmentu...

petarczv

pre 5 godina

Trebao je queen da iskoristi neigranje iggija ali ne ume... Sad kad se vrati gotova prica... JR je teska dalabu prvo su u prvoj cetvrtini bacio kleju u noge kako bi ga povredio ali hvala bogu nije uspeo i posle onaj potez godine...

DukiNS

pre 5 godina

@ (nista o nicemu)

1. Ne volim da odgovaram na prozivke.

2. Pise se : Nista ni o cemu.

3. Nisam mislio na Srbiju pod tim "u nekim zemljama bi ga navijaci prebili" .

4. Uzivajte u kosarci, i u zivotu uopste, pa i u ovim nasim utopijama od zemalja .

Pozdrav svima

Nathan

pre 5 godina

Kako da se ne iznerviras? Kako ovaj GSW dobija utakmice uvek se desi nesto jednom u 10 godina da oni dobiju. Tako Hjuston onaj dan sa trojkama i evo sad ovaj Smit o kome ne znam sta da kazem?? Znam jos iz Denvera uvek je bio neuracunjiv, jako cudan tip. Ali ne razumem i sudije. GSW i Real uvek imaju pomoc umesto da bude obrnuto. Ne kazem da sude protiv njih ali s obzirom da su najjaci timovi u svojim sportovima i zbog nacina na koji su osvajali sve u proslosti svaku situaciju 50:50 treba da sviras protiv njih bez razmisljanja a biva obrnuto.

miki

pre 5 godina

Dve titule u tri godine i rade na trecoj u cetiri. I sva je prilika da ce tako i nastaviti. Da nije bilo suspenzije Grina bila bi sad borba za 4 u 4 godine.
Iskopali Karija, Tompsona, Grina, Lunija, Barnsa. Doveli su samo Igudalu i Durenta a onda pustili Barnsa da bi bilo mesta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 1. jun 2018 09:10)

Da je Lebron imao u ekipi Irvinga i Lowa u onom 1 finalu kada je takodjer sam nosio CAvse , pa je otkinuo 2 pobjede, GS bi imao sigurno titulu manje.

aaaaa

pre 5 godina

@Ivan M to su rekli I americki komentatori tokom mec da bi na kraju mec jr dao izjavu u kojoj je rekao da je znao da je nereseno I da je mislio da ce lebron da zove tajmaut. Ja mislim da je najbolji opis cele ove situacije lebronov izraz lica na kraju te situacije

Rucker Park

pre 5 godina

Defanzivno ce ga maltretirati voriorsi. Uvlacice ga u pik i onda iz izolacija lagano resavati. Ofanzivno ne moze nikoga sem Karija da resava na postu konstantno tako da od navodnog ''all star'' igraca u ovoj seriji nece biti nista vise nego glorifikovani Rajan Anderson.
(coach K, 31. maj 2018 22:28)jel ti neprijatno....

HARIS

pre 5 godina

Lebron je igracina i definitivno najbolji igrac danasnjice i velika legenda, ali brate svasta mu sudije dopustaju, sto u odbrani, tako isto i u napadu. Nakon jednog 'trash talka' sa Karijem, namjerno ga je udario u prsa pred sudijama i oni nista, ni tehnicku, ni nesportski, pa ni obicni faul. Da je Grin nesto tako uradio, uslijedila bi suspenzija na min 2 meca, kao prije dvije sezone. Uz sve to, Tompson je namjerno udario Grina u glavu, vidjecemo da li ce biti kazne, cisto sumnjam, ali eto...

petarczv

pre 5 godina

Deco, ostavite se marihuane. Svaki regularni konzument ove droge koga poznajem ima iste negativne posledice kao ovaj nesrecni JR Smith: nefokusiranost, otupljenost, demotivisanost. 
Stay of the weeeeedah.
(oprem, 01. jun 2018 08:20)

Imas serijal blatcher reporta o koriscrnju marihuane u 3 najpopularnija americka sporta, zacudio bi se koliko ih koristi vise od 50% tu su cak neki osvajaci prstena i superbolla... Nije u pitanju marihuana nego je jr prirodno glup

nista o nicemu

pre 5 godina

Smit je malo je reci pogubljen. Za ovo bi ga u nekim zemljama navijaci prebili. Dzejmsu svaka cast, ali u drugoj ce sad biti mnogo teze da dobiju Voriorse.
(DukiNS, 01. jun 2018 08:18)

Sreca ne zivimo u tvojoj utopiji gde se ljudi ubijaju od batina kad pogrese.

Sax

pre 5 godina

J.R. Smith je "ukrao šou" od Džavala, šteta! :) Džaval sam kao duh sa loptom na pola metra od koša, nigde nikog oko njega. Međutim, u tom trenutku konstrukcija koša iznenada nasrće na Džavala, čovek se jedva nekako odbranio loptom! Zamalo da postigne koš gurajući loptu kroz obruč ali odozdo. U jednom trenutku sam pomislio da će da pogine ali je srećom sačuvao živu glavu. :))))))

petarczv

pre 5 godina

Strpite se lebrotovi prelazi bron u huston kod brade i pola jedva cekam samo da ne slusam vise vase kukanje na saigrace iako ih je sam birao.. I tu nece nista da uradi jer je luzer i na dobrom jr putu da se osami na vrhu liste sa najvise izgubljenih finala u istoriji nba

Bogdan

pre 5 godina

Ne volim Lebrona, msm ne volim njegov stil igre, ali mora se priznati da je covek neverovatan i da se ovakav igrac nece pojaviti pa mozda i nikada vise.. Vrunsko telo, fizikalije, pregled igre, brzina, jednostavno sila koja se ne moze zaustaviti... Sto se utakmice tice tice i one sporne odluke, dugo sam igrao kosarku i slobodno mogu da kazem da je ono je cist faul od odbrane, covek je se kretao pri postavljanu i tu nema greske. Svako ko poznaje pravila i nepristrasno posmatra ako kaze suprotno nije iskren. Sad sto je prvo dosudjen faul u napadu pa posle promenjena odluka to je vec druga strana medalje. Neko ce reci to se tada ne sudi, Lebron je ipak Lebron, za mene licno svaka odluka mora biti svirana ispravno u bilo kom trenutku utakmice i svirana bilo kom igracu. U suprotnom borba i nadmetanje gube smisao. Falilo je Klivlendu malo i srece, imali su pobedu, Hilu se stegla ruka a o JR Smitu sta reci... Ono je neobjasnjivo. Ako se kojim cudom ne povrate mentalno posle ovog poraza i zbiju redove i jedna pobeda ce im biti nedostizna. Mada Lebron je Lebron i nikad sw ne zna

Shawn Kemp

pre 5 godina

Brate, kakav mentalni sklop treba da budes da ne znas rezultat utakmice koju igras 4 sekunde do kraja u najvecoj utakmici sporta kojim se bavis?????

Bogoljub

pre 5 godina

Za koga god navijali u finalu mora da vam bude zao LeBrona.Covek je do finala NBA lige doveo Clarksona,JR Smitha,Hilla i jos nekoliko igraca koji nisu kvalitet ni za Evropu.Skidam kapu majstoru ove igre LBJ!

Velja

pre 5 godina

Ako ima Boga, vratiće se ovo kao pre dve godine. Voleli ga ili ne LBJ je poput Federera, Toma Brejdija, Kobija, svojevremeno Džordana, koji prkosi zakonima fizike i biologije. Velemajstor ove igre. Nestvaran igrač. Mislio sam da sam ne može protiv svih onih napucanih, odvratnih likova iz GSW, ali očigledno da može, ali mu treba prava pomoć, a ne njegovi poludebilni saigrači. Samo Love donekle uskače. Ali kao što rekoh, ubeđen sam da će se vratiti za ono sinoć, i da će kretenčina Grin na kraju plakati. WHATEVER IT TAKES!

Raki

pre 5 godina

Lebron polako gazi ka tome da bude najbolji u istoriji, vec sada je tu skoro rame u rame sa Jordanom ali ako ovako nastavi pretece ga. A sto se tice GS Wariorsa oni su super ekipa ali dok za njih igra onaj Grin nikad za njih necu navijati. Nadam se da Klivlend moze da preokrene ovo ali tesko!

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Ekipa u kojoj jedan igrač da 51 poen nije ekipa. Zamislite koliko je to šuteva uzeo taj igrač, koliko lopta boravi u njegovim rukama, ostali igrači su tu hladni, ruke bez osjećaja za loptu, i očekivano je da ne mogu povući. Durant bi svaku utakmicu mogao da daje po 50 poena da siluje loptu kao Džejms, isto važi i za Karija, što se vidi kad je jedan povrijeđen. Zašto Greg Popovič nikad nije dao nijednom igraču da uzima mnogo šuteva, bez obzira koliko mu dobro išlo. Ali zato su prstenovi tu bili uvijek u SAS. Isto je radio Ser Aleks Ferguson u Junajtedu. A kad dozvoliš da jedan igrač siluje, tu nema tima ni uspjeha.

pribil

pre 5 godina

Kosarka je kolektivmi sport. U danasnjoj kosarci je bitnija statistika. Kad je igrao Bird i napravi tripl dabl, to je bilo neprimetno i nenametljivo. Ovo je danas cisto " silovanje", i sad ce Lebronovci da placu evo dao je 180 koseva i nista. Pa naravno, niko ne moze sam da igra.

nista o nicemu

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka.
Neviđeno
(Fei Li, 01. jun 2018 08:20)

GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.

Milan

pre 5 godina

Žao mi Džejmsa, čovek igra nestvarno. Ali sa ovakvim saigračima iskreno ne znam ni kako je uopšte došao u veliko finale.
I još jedna stvar, obzirom da se sećam jako dobro i Džordana, poredjenja sa istim itekako imaju smisla. Zapravo, ne sećam se da je u kontinuitetu pravio ovakve brojke, a naročito ne u ovoj životnoj dobi. Brojanje osvojenih titula zaista nema smisla.

sryugos

pre 5 godina

Grin je retko, ali retko iritantan igrač, šteta što konjanici nisu uzeli brejk posebno zbog neverovatne partije Lebrona, i da mi slučajno ovde više neko ne spomene da su ratnici najveći tim u istoriji, a šta reći za Smita, čovek se očito prepušio travice....
(Rucker Park, 01. jun 2018 08:23)

Jesu najbolji tim u istoriji i to samo zlobni nece priznati. Sezona 73 - 9. Dve titule u tri godine i rade na trecoj u cetiri. I sva je prilika da ce tako i nastaviti. Da nije bilo suspenzije Grina bila bi sad borba za 4 u 4 godine.
Iskopali Karija, Tompsona, Grina, Lunija, Barnsa. Doveli su samo Igudalu i Durenta a onda pustili Barnsa da bi bilo mesta.

Beogradjanin

pre 5 godina

Za danasnje vreme petorka L.A. Medik, Dabar, Worty, A.C Green, Baron Skot je prakticno ekipa sa 5 all starova za danasnja vremena. Ekipa Detroita je imala Thomas,Dumarsa, Lejmbira, (Dentlia pa Aguirea) znaci 4 all stara + Rodman koji je napredovao svakih godina...
Tako da dosta o mitovima da je Golden state ekipa najbolja ikad. I Majkl je gubio od ovih ekipa u punoj snazi sam. Treba dodati da samo prosle godine Wariorsi strasno igrali+ kad su dodali Durenta. One jedne godine su imali srece jer su se i povredili i Irving i Love. One jureci rekord u sezoni su pali bas u playoff.. I sad igraju toplo-hladno. Ono na Durentu je bio faul od Larry koji ga je vukao za rame, ona kretnja u njegovoj odbrani nije smela da bude sudjeno uopste kao faul u napadu. Isto tako Gs bi mogao da se zali da su izgubili utakmicu.Izvedes 11 bacanja i imas sut za pobedu i zalis se na sudjenje??? p.s Vidim da je mnogima jaci GS bez Durenta kao onaj rekord 73-9 pa odlucite se koji je jaci? Sa 3 i 4 all stara? Kme,kme

Igor Pg

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yesno, 1. jun 2018 08:22)

Kad si se trznuo bio si pogubljen kao JR Smith :)

prvi covek kluba

pre 5 godina

i ponovicu po 100 put ono sto pisem godinama,J.R.Smit,jedan od retkih igraca u nba i na celoj planeti kome je IQ u minusu.

Boggy

pre 5 godina

Citam malo komentare, slazem se da je JR Smith uradio nesto neverovatno i to ne sme da se pravda, ali nije to prelomilo utakmicu. Tad kad je on to uradio bilo je nereseno tako da niko ne moze da garantuje da bi on dao kos ili nesto slicno, jer on se u principu zalece na ulaz jednom godisnje, e sad sto nije ni sutnuo to je vec druga stvar. U svakom slucaju utakmicu su dobile neverovatne odluke sudija kao sto je promena odluke za faul u napadu, bez obzira sto je bio faul u odbrani, jer ja ne znam kako moze neko da pregledom snimka odluci potpuno suprotno u odnosu na ono sto je prvo dosudjeno, zatim cisto izbijanje lopte na Durentu je faul, kasnije i Hilu sudjen faul za isto to, na LeBronu takodje nedosudjen cist faul...
Inace mislim da su kljuc serije 2 utakmice u Klivlendu, ako obe Klivlend dobije bez obzira na ishod sledece imaju ogromne sanse da udju u 7 utakmica, a onda sta bude.

zvezda

pre 5 godina

Mislim da klivlend nece psihicki pasti setite se 2015. isto su izgubili u produzetku jos im se povredio kajri al su uspeli da dobiju dve zaredom.Ovaj klivlend moze mnogo mnogo bolje da se suprostavi voriorsima od onog prosle godine prvi zbog odbrane moraju mnogo da rotiraju a sa hilom na pleju to i mogu a druga stvar je pametna igra usporili su ritam utakmice i nisu dali gsw-u da udju u seriju i isli su na lake poene iz posta i otvorenih suteva gurali su loptu pod kos dobro za kevina lava koji je odlican post igrac i imali su neverovatnu prednost u skoku ne znam sad kolko al sigurno je klivlend imao 15 ili cak 20 skokova vise

mj23

pre 5 godina

4 All Stara + 3 suca trebaju da bi se pobijedilo LeBrona i njegove igrače G lige.
Uzasno suđenje, nevjerojatno kako su suci gurali GS. James uzme cistu loptu sviraju mu faul, u iducem napadu, dobija udarac po lijevoj ruci i suci ne sviraju nista.

Slicno su Houston u 7. utakmici opljackali, nije mi jasno kome je ovo u interesu.

Nije mi jasno da ides krasti Jamesa koji je lice lige zadnjih 15 godina i iza Jordana najisplativiji igrac lige.

Rekao sam i prije da je on uzasno nezasticen, s obzirom na status 2. najboljeg igraca svih vremena.

Cak je lani Durant rekao kad su ga pitali sto misli u cinjenici da se na Jamesu premalo toga svira kad ide u prodor ka kosu; " Prevelik je, jednostavno je prevelik i suci mu ocigledne kontakte ne sviraju".

Steta za utakmicu i seriju, jer se ovdje nesto moglo zakomplicirati, iluzorno je ocekivati da James moze 4 puta sam dobiti vjerojatno najbolju ekipu svih vremena. A navodno ce se i Iguodala vratiti tijekom serije.

A za Smitha ovo nije nista neuobicajno, po naprednoj statistici, James imau vjerljivo najbolje ovogodisnje doigravanje, pa onda ide 6 igraca Worriorsa, pa Love. Eto koliki je nesrazmjer u talentu, izmedu ove dvije ekipe.

A taj famozni JR Smith je tek 12. po naprednoj statistici kad gledamo sve igrace ove dvije ekipe. Ima brojke dostojne jedva 9. igraca u rotaciji, a u Cavsima je 3. ili .4 opcija u napadu. Horror ekipa.

M

pre 5 godina

Probudio sam se rano jutros i uhvatio produžetak... Sigurno da je LeBron odigrao sjajno regularni deo utakmice čim je postigao 50 poena, ali u produžetku katastrofa, srljao, pokušavao nešto na silu, tražio kontakt / faul, pokušavao nemoguće šuteve...

petarczv

pre 5 godina

Klasican lebron kada se odlucuje nema ga nigde dzabe i 50p doping tu ne pomaze. Kad ga je green u prvoj cetvrtini pomazio po licu covek koji je olicenje fizicke snage i spreme pade ko da ga je pokosio ak 47 i poce da se drzi za glavu ko da ga je neko bejzbol palicom lupio po istoj..otud nadimak leflop a na kraju ytakmice je opravdao nadimak lechoke...

Demius

pre 5 godina

Nije tragičar (uz Džordža Hila) bio Džej Ar Smit, nego je tragičar bila ona smešna sudijska trojka koja je poklonila bacanja Durentu posle njegovog faula u napadu.To je prvi put u istoriji NBA da se promeni dosuđeni faul posle video čeka.Šta reći, bruka, sramota i klasična otimačina.
LBJ je još jednom pokazao da je da je najveći košarkaš koji je hodao planetom Zemljom.A da li ćemu to priznati preko bare, ne treba ni da ga najmanje opterećuje.Brojke nikada ne lažu, a doći će i te titule, ako ne u Klivlendu, onda sigurno sutra u Hjustonu npr.

Goat

pre 5 godina

LeBron sam igra cijelu utakmicu , a JR unisti sve sto je napravio...

Fun fact: James se sjeti svake akcije koju je odigrao, JR ne moze zapamtit trenutni rezultat.

oprem

pre 5 godina

Deco, ostavite se marihuane. Svaki regularni konzument ove droge koga poznajem ima iste negativne posledice kao ovaj nesrecni JR Smith: nefokusiranost, otupljenost, demotivisanost.
Stay of the weeeeedah.

Rucker Park

pre 5 godina

Grin je retko, ali retko iritantan igrač, šteta što konjanici nisu uzeli brejk posebno zbog neverovatne partije Lebrona, i da mi slučajno ovde više neko ne spomene da su ratnici najveći tim u istoriji, a šta reći za Smita, čovek se očito prepušio travice....

4k4.Dex

pre 5 godina

Le Luuuud... stvarno je kralj! Ali dosta vise sa tom pricom o sudijama. Cim neki tim u bilo kom sportu dominira godinama svi ih zamrze i pricaju kako sudije navlace za njih. Daj bre ljudi dosta vise. GSW je supertim i tu nema price. aprotivnik mora da bude u top formi i da ima srece da bih pobedio i tacka.

markokrle

pre 5 godina

Kaze ne otpisuj te prerano kralja. Ja njega i ne otpisujem, on je konstantan, sa 51 poenom daleko je od toga da ga otpisem, ali sam otpisao Klivlend. Kad posle njegovih 51 poen izgube, kako ce pobediti?

Kangrga

pre 5 godina

Jednog dana će se o snazi i umeću Lebrona sa opravdanjem pričati bajke jer su 4 all star igrača + MVP Iguadala morali da se udruže da bi ga sprečili da se naosvaja titula. Izvinite ali MJ nije nikada imao tako jaku konkurenciju u jednom timu. On je ima maksimum 2 all stara protiv sebe ali je zato u ekipi imao najboljeg all around igrača tog doba Pipena kao i najboljeg skakača i defanzivca Rodmana.
ps. Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.

Објективан

pre 5 godina

Као неко ко цео живот навија против ЛеБрона, морам му признати да је један од најбољих икада. Сада ја га не бих поредио с Џорданом јер је он био друга димензија, а ипак за мене је најбољи икада Вилт Чембрлен који је имао ту несрећу да игра против најјачр екипе икада, тадашњих Селтикса и да игра у времену када НБА није био популаран.

Да се вратим на ЛеБрона, ја сам млађи,па нисам гледао Мајкла УЖИВО, али ово што ЛеБрон ради, никада нисам видео у животу. Штета што је и GM па је инсистирао на оваквим идиотима типа ЏР Смит итд.

hotahota

pre 5 godina

J Ar-ova glupost neverovatna... Da je samo krenuo ka kosu verovatno bi bio faul ili 90 posto kos ,ali neshvatljiva glupost i dekoncentracija koja je uticala da izgube. Ne moze James sam sa ovakvim mulcima u svom timu

da li je moguce

pre 5 godina

da li je moguce da covek da 50 poena, da sve od sebe, odigra fenomenalno, i da ga na kraju pobede glupa odluka sudija ( jednostavno kada je tako blizu da moze da bude i ofanzivni faul i defanzivni, u tako bitnom momentu, ne menja se prvobitna odluka) i debil JR Smith koji ocigledno treba da prestane da pusi travu i promeni zanimanje. bukvalno mi je zao Lebrona i da sam na njegovom mestu poludeo bih

JPR24

pre 5 godina

Za ovakvu glupost bi mu Zeljko opalio 4 samara :p Salu na stranu, Lebron dao maksimum, ovaj ajde nije ubacio jedno slobodno, desi se, ali uhvatis loptu i bezis zato sto si izgubljen i ne znas da je ostalo 4 i kusur sekundi !! Ovi moraju da brane, mogao je bilo kakav sut da proba, sanse su veike da izvuce faul.. ali ne. I to jos veteran !!

Kica

pre 5 godina

Lebron ubaci 51 poen iz 32 šuta, Curry i Durant zajedno ubace 45 poena iz 55 šuteva, a Cavsi ipak izgube zbog gluposti saigrača koji zaradjuju milione. Lebron je stvarno za klasu bolji od svih i stvarno zaslužuje bolji tim

vlada

pre 5 godina

Zao mi LBJ-a. Smith je najveci idiot u NBA i to ubedljivo. Das 51 poen, pa izgubis zbog Hill-a (promaseno bacanje) i Smith-a (promasen zivot). Ovo im je bila shansa koja se nece ponovo pruziti.

goblin

pre 5 godina

Šteta za nas neutralne,da je dobio Klivlend mozda bi otislo i u 7,ovako 4:0 ili 4:1 GSW.Smit,tuga...Kako Lebron igra 1:1 kada je licem ka kosu,nestvarno.Sirova snaga,možda,ali je lik brutalno efikasan.GSW igra slabije od očekivanog,cele godine,klupa im je tanka.Fali Iguadala,uzece prsten na suvi kvalitet cetiri svoja vrhunska igraca.Lu je potcenjen,napad Klivlenda je sinoc bio savršen,konstantni napadi na Karija i Lunija(lik ima 22 a izgleda kao da ima 55 godina)ali fali jos neko da pomogne Lebronu,pozdrav svima.

sryugos

pre 5 godina

Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.
(Kangrga, 01. jun 2018 08:31)

Pusti teorije zavere, igra se za nba prsten a to se ne prodaje. Ocigledno je u glavi umislio da imaju prednost. Zato se izvukao i poceo da bezi misleci da potrosi te 4 sekunde. Primer dekoncentracije.
Ali zbog napadackog stila i suterske kanonade simpatisem Voriorse i to jos od 2013. godine i njihovog prvog plejofa.

Bosanac

pre 5 godina

Cavse otprilike ceka sudbina Raptorsa. U prvoj utakmica borba "na noz" i kada nesretno izgube dobijenu utakmicu onda slijedi psiholoski pad od kog se nece oporaviti do kraja ove serije . To su po meni 4 utakmice.

lbj23

pre 5 godina

Nikad mi u sportu nije bilo vise zao kao kad smo izgubili od Turske u polufinalu 2010. i sad za Lebrona. Ajde da su bar izgubili normalno nego jedan drogirani pajser koji ne zna rezultat.

zec

pre 5 godina

Lebron jeste najbolji, tu nema dvojbe, ali sam je kriv sto mu je ekipa ovakva. Sve ih je sam izabrao i svi izgledaju ko parmaci, a nisu. G Hill je u Indiani kidao, sad nista ne zna, K Love je cuda cinio u Minnesoti, sad taraba. Nisu oni toliko stari, a sta reci tek za ove mlade Clarkson, Hood. Generalno svi igraci igraju slabije sa Lebronom, ne znam zasto je to tako, nije sebican, dodaje, ali je tako.
JR, sta reci, da se vise posvetio kosarci bio bi u najmanju ruku Klay Thompson, ko ga se sjeca sa pocetka karijere, prodori zakucavanja...
Izabrao je da je stalno napusen i da ne zna koji je rezultat...

ale

pre 5 godina

ja nemogu da verujem šta vi ljudi pričate.ej bre čovek (Lebron)igra završnicu,traži loptu od smita da rešava,nije bio sebičan ko dodavanja hilu,kad je isti fauliran,a vi pričate gde je u finišu meča.i da neosvoji,najveći je od svih,kaki durantula,kari i ostali bakrači.i da da napomenem,krivo mi je samo što tompson nije patosirao grina na kraju.

Blue Moon 957

pre 5 godina

NBA finale 4,7 sekunde do kraja, imaš šansu da postaneš heroj, da budeš upamćen po košu za pobedu, sve je to Smit mogao samo da je znao rezultat utakmice.

DG

pre 5 godina

Ovo me je vratilo u srednjoškolske dane i srednjoškolski turnir u košarci. Gubimo tri razlike, pet sekundi do kraja. Izvodimo loptu sa strane, prima je naš J.R. Smith i umjesto da šutira za tri ili baci nekome od nas ostalih, koji smo se polomili, otvarajući se na trojci, on baci najnižem igraču koji je pobjegao pod koš. Naravno, ovaj je dobio bananu a mi ni u produžetke.

the truth

pre 5 godina

1 - Ovo je zadnji mec da odgledam od finalne serije. Sudije kriminalno pokrale Klivlend. Lomi se mec Dzejms oduzima cistu loptu Durentu, sviran faul, sledecu napad, udarac po ruci Dzejmsa nista. Necu komentarisati onu poslednju promjenu odluku i davanje faula Durentu. 2 - Lebron je najveci kosarkaski genije i najbolji igrac ikada, mislio sam da ovo nikad necu napisati ( zbog svetig trojstva Bird - Medzik - Majk) Covjek kad igra odbranu igra je bolje od svih i cuva podjednako dobro 5 pozicija, kad neko stisne Durenta covjek ni tablu ne moze pogoditi 3 - Klivlendovi igraci osim Lebrona imaju najmanji kosarkaski IQ u ligi ( Vidjeli ste Dzej Ara sinoc), toliko su atletski manji i inferiorniji da je to smijesno, jbt Thompson cuva njihove centre sa lakocom. 4 - Lav je teska rupa, Kari pravi Bambija na ledu, on ga konstantno preuzima (PS - Stef je igracina). 5 Lebron da hitno bjezi iz Klivlenda glavom bez obzira.

the truth

pre 5 godina

@zec, e moj zece, izgleda ti ne pratis utakmice, nego samo rezultate. Dzejms svaki mec namjesti jos najmanje 15 pozicija gdje je igrac sam na sutu. Da pogode treci dio, svaki mec bi imao 15 plus asistencija.

Dusan

pre 5 godina

Naterao si me Lebrone da ponovo ustajem ujutru posle 15 godina! Ovo sto ti radis ove sezone svet jos nije video! Za mene si najveci svih vremena!

the truth

pre 5 godina

6. Jedan Dejmond Grin na kraju meca se krevelji mozda najvecem sportisti ikada, da ima pravde na ovoj zemaljskoj kugli, nikada ta osoba ne bi nista osvojila. Prst u oko necu komentarisati, sledeci put neka mu zapasu pusku, komotno.

menađer

pre 5 godina

Ja da sam Lebron već danas bih objavio odlazak u penziju. A onda bih se oprobao u nekom individualnom sportu za koji nije kasno kako mi navareni kreteni ne bi uništavali život.

Rade

pre 5 godina

Sudije i JR Smit sprijecile brejk, nevjerovatna odluka i onda jos nevjerovatnija glupost igraca su odlucili, mozda i seriju. Steta za neutralne navijace, jer bi valjalo da se sto vise igra. Svaka cast Lebronu, covjek je nevjerovatan! I jos da pomenem onog...lika (da ne kazem nesto teze, ali realnije), koji je pricao o nekom jahanju Durantule uporno...o Boze kakvih nas sve ima.

Bulbasaur

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da Bron daje 50 koševa a na 4.7 sekundi pre kraja:


1. Hil promašuje slobodno za vođstvo.
2. JR hvata loptu i lik trči od koša. Hej, on TRČI OD KOŠA. Da li je mislio da vode, bio naduvan, pijan, ili ima kikiriki umesto mozga?
3. Jesu li Kavsi imali pravo za tajm aut? Ako jesu zašto ga pobogu Taj nije tražio odmah čim je video da JR hvata loptu?!

Mogu misliti koliko je Lebron bio frustriran u svlačionici. 51-8-8 a izgubiš utakmicu na najgluplji mogući način. Još ga je posle i onaj novinar konstantno peckao oko Smita. Postavlja mu jedno te isto pitanje na deset različitih načina.

"Provedeš noć razmišljajući šta je moglo drugačije, šta bi bilo kad bi bilo i onda USTANEŠ UJUTRU I NASTAVIŠ DALJE." Bronov odgovor na pitanje novinara kako se oseća posle čudnog poraza iako je pružio fenomenalnu partiju. Zato je on najveći košarkaš današnjice i jedan od najvećih ako ne i najveći sportista trenutno. Jer se nikada ne predaje. Iako lagano ulazi u 34 godinu života.

Inače, dobra utakmica ali opet pokvarena odlukama sudija. Čini mi se da su dosta navlačili za GSW.

yesno

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)

maconii

pre 5 godina

svaka cast lebronu,ali ne moze covek sam dobiti najbolju ekipu lige sa najiritantnijim igracima ikada...ako se ne ukljuci jos neko sem lebrona i lava izgubice sa nulom

алек

pre 5 godina

Свака част мајстору Леброну. Нико није очекивао неизвесну утакмицу. Својим надљудским напорима учинио је меч занимљивим. Нажалост ово је све што ћемо видети. Након оваквог пораза очекујем тотални распад кавса у менталном смислу. Ко би након овога могао да се врати на терен без да га не прогања претходни меч. Можда само Џордан.

Fei Li

pre 5 godina

Džej Ar Smit je idiot, i ovde auto-cenzurišem samog sebe i ono što bih stavrno napisao o tom liku da je dozvoljeno.
Evo me na poslu iznerviranog, a bavim se odgovornim zanimanjem, i sad sam gledao ovu seriju i više ne, čuvam živce.

A Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka.
Neviđeno

lorenzo

pre 5 godina

rekao sam sinoć...uz Džejmsa, Lav je poprilično bitan igrač...odigrao sasvim dobro...da su ostali pratili, pogotovo mislim da Hila i Smita moglo je biti 1:0 za Klivlend

Pera Pisar

pre 5 godina

Znači, sa ovakvim "dilejama" od saigrača, ovaj jedan 2 sekunde pre kraja ne zna ni koji je rezultat, odigrati "egal" sa timom koji u prvoj petorci ima 4 all star igrača i pritom da sudije u ključnom trenutku preinače odluku o faulu o napadu, iako je Lebron sa "obe noge bio na parketu" kao "nesrazmerno je postavio torzo i ramena u odnosu na stajne noge"...ne bitno je, tek sve to Lebronovo od jutros Džordan, ne bi umeo...Majkl Džordane, mislio sam da si "božanstvo" i da niko nikad neće dostići tvoj nivo, ali izvini, pogrešio sam
...mada mi koji smo, npr. jutros od 03.00 gledali utakmicu i gledali i Džordana u svoje vreme i sad Lebrona, po mom shvatanju smo najmanje kopetentni da sudimo da li je Lebron dosegao Džordanov nivo, to sude oni koji o nekoj oblasti pojma nemaju...tako npr. niko od nas nema pojma o ozbiljnoj muzici, a svi smo čuli za Mocarta i Betovena...mnoge devojke nikad u životu nisu gledale F1, a sve znaju ko su Sena i Šumaher...tako moj stari, na primer, nikad u životu košarku nije gledao, ali je čuo i za Džordana i za Lebrona
...ali apsolutni pobednik večeri je JR Smit... sad i ono čuveno pitanje od Mladena Delića "Kud, Simoviću ???" ...gubi svaki smisao, ubio je jednim potezom "dve muve" ,prvo...Klivlend izgubio dobijenu utakmicu i drugo, neće više biti glavna fora ono "šta uradi Nolane Smite" ,a najjača je bila scena u poslednjoj sekundi kad mu Lebron rukom pokazuje ka levoj strani parketa, tipa "tamo je njihov koš"

DukiNS

pre 5 godina

Smit je malo je reci pogubljen. Za ovo bi ga u nekim zemljama navijaci prebili. Dzejmsu svaka cast, ali u drugoj ce sad biti mnogo teze da dobiju Voriorse.

Walldorf

pre 5 godina

Pobedila je kosarka. Lepa kosarka. Sa smekom. Vicom. Tri dodavanja iza ledja, za redom. Osmeh na licima momaka iz Ouklenda. Jednostavno je lepo gledati kosarku koju igra GSW. Sa druge strane mrgudi iz Klivlenda i usamljeni kauboj koji bezglavo juri za necim sto nikada nece dosegnuti. Pitam se, ima li taj covek, privatno, iskrene, odane prijatelje? Da li je srecan i zadovoljan svojim zivotom? Meni je to, zaista, tragikomican lik. Bog mu je dao neverovatne sposobnosti, ali bih se kladio u sve sto imam, da bi on bio srecan tek kada bi se nekog jutra probudio u tudjoj kozi. Nema tu radosti igre. Lepote i istinske srece, uzivanja u pobedi. Osmeha prijatelja iz tima. Svi stegnuti u strahu od tog coveka. Zato je Irving i pobegao, glavom bez obzira. Irving koji nosi prevagu. Covek sa osmehom na licu. Radije ce igrati sa decom iz Bostona i uzivati u igri, usput i odlicno zaraditi, nego biti u grcu, gledajuci smrknute i namrgodjene face saigraca duboko nezadovoljnih i podcenjenih. Sve u svemu, pravi poznavaoci i ljubitelji kosarke, zadovoljni su ovoga jutra. Dobro jutro i prijatan dan svima...

AK47

pre 5 godina

da je Klivkend ovu dobio oa mozda da probaju nesto, ovako su psihicki unisteni totalno a mogli su da budu u naletu i da probaju nesto, sta znaci jedno slobodno bacanje...

barnabi

pre 5 godina

Nisam verovao sta gledam kad je JR Smit uzeo loptu i krenuo da bezi od kosa na par sekundi pre kraja. To im je bila jedina sansa da unesu neku neizvesnost, ali ovo sto je on uradio je jedan od najglupljih poeteza u istoriju sporta.
Kazu na NBA TV da je mislio da Klivlend vodi. Ej, igras u finalu a nisi svestan koji je rezultat. Propade 51 poen Lebrona uz 60% suta, a bili su tako blizu

Navijač

pre 5 godina

Dokle vise ta poredjenja izmedju Dzordana i Dzejmsa? Momci su neka druga dimenzija, klasa vise, nema tu mesta za pitanje ko je bolji, a i ako neko pita onda neka odgovor bude u mnozini. Pozdrav za ljubitelje kosarke.

nista o nicemu

pre 5 godina

On je ima maksimum 2 all stara protiv sebe ali je zato u ekipi imao najboljeg all around igrača tog doba Pipena kao i najboljeg skakača i defanzivca Rodmana.
ps. Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.
(Kangrga, 01. jun 2018 08:31)

Odlicno zapazanje. 98 niko, osim Dzordana, nije bio ol star igrac u Bulsima. Niko. Lebron bira saigrace, trejduje ih i dovodi da bi ostvario atmosferu koju zeli. Dzordan i Rodman nisu pricali, ni Pipen i Rodman takodje, mrzeli su se, Dzordan je omalovazavao saigrace do koske, i sa takvim timom je bio prvi.

antiDebil

pre 5 godina

Kakva paucina u glavi kod ovog kretena !
Nadam se da ce nba ispraviti onu brljotinu od pre 2 godine i da ce Djejms biti mbp finala bez obzira na rezultat...

dzo

pre 5 godina

3. Jesu li Kavsi imali pravo za tajm aut? Ako jesu zašto ga pobogu Taj nije tražio odmah čim je video da JR hvata loptu?!

(Bulbasaur, 1. jun 2018 08:09)

zato sto u tom trenutku tajmaout moze da zove samo igrac kod kog je lopta

Doljo

pre 5 godina

I ona trojka na kraju poluvremena dje JR pokusava da sjece umjesto da brani i primaju je s 10m.
Pileci mozak.
Inace, u jednom napadu je pokazana sva zasticenost Drej Grina. Dobija 2+1 jer naslonio ruku na njega malo Hil, a onda u napadu najgrublje moguce zabija prste u oci Lebronu i samo tehnicka.

Refs in 4

pre 5 godina

Nije trebalo ni doci do ovoga na kraju da sudije nisu napravile sra*e. Al dobro, i da je pobedio Klivlend opet ne i osvojili jer je neralno da Lebron odigra svaki mec 50 poena. Ali bar bi bilo zanimljivije finale u 6 meceva. Ovako metla. Nakon ovakvog poraza samopouzdanje je u minus beskonacno sto ce se odraziti na ostale meceva. Ocekujem sada 30 razlike.

Realno

pre 5 godina

MJ je bio klasa za sebe,neponovljiv i neprevazidjen,tesko ce se pojaviti takav kosarkas...LBJ je fenomenalan kosarkas,koji je dao sve od sebe,ali ne moze sam,mislim da su i sudije malo uticale na ishod meca.

Košarka je samo igra

pre 5 godina

Svaka čast za GSW, pobijediti Džejmsa u njegovoj najboljoj utakmiciu sezoni je jasan signal da će "ratnici" uzeti ovu titulu. Zaista ne volim Džejmsov način igre, ali je čovjek mašina, daje koševe, asistira, skače. Meni je Durent oličenje elegancije, umjetnosti, ali čini mi se da je Džejms najviši nivo igre ikada viđen. Generacija sam koja je odrasla na Džordanu, stilovi igre su im potpuno različiti, ali niko nikada nije imao ovoliki uticaj na igru Džejms na Klivlend. GSW će bez većih problema sa 4:1, uzeti ovu seriju, no sa ovom ekipom, Durent bi teško ušao u plej of, a Kari ne bi bio ni blizu. Džordan, LBJ, Medžik...vječna lista, ostali neka traže svoje mjesto među najboljim.

Goat

pre 5 godina

LeBron sam igra cijelu utakmicu , a JR unisti sve sto je napravio...

Fun fact: James se sjeti svake akcije koju je odigrao, JR ne moze zapamtit trenutni rezultat.

markokrle

pre 5 godina

Kaze ne otpisuj te prerano kralja. Ja njega i ne otpisujem, on je konstantan, sa 51 poenom daleko je od toga da ga otpisem, ali sam otpisao Klivlend. Kad posle njegovih 51 poen izgube, kako ce pobediti?

lbj23

pre 5 godina

Nikad mi u sportu nije bilo vise zao kao kad smo izgubili od Turske u polufinalu 2010. i sad za Lebrona. Ajde da su bar izgubili normalno nego jedan drogirani pajser koji ne zna rezultat.

zec

pre 5 godina

Lebron jeste najbolji, tu nema dvojbe, ali sam je kriv sto mu je ekipa ovakva. Sve ih je sam izabrao i svi izgledaju ko parmaci, a nisu. G Hill je u Indiani kidao, sad nista ne zna, K Love je cuda cinio u Minnesoti, sad taraba. Nisu oni toliko stari, a sta reci tek za ove mlade Clarkson, Hood. Generalno svi igraci igraju slabije sa Lebronom, ne znam zasto je to tako, nije sebican, dodaje, ali je tako.
JR, sta reci, da se vise posvetio kosarci bio bi u najmanju ruku Klay Thompson, ko ga se sjeca sa pocetka karijere, prodori zakucavanja...
Izabrao je da je stalno napusen i da ne zna koji je rezultat...

DukiNS

pre 5 godina

Smit je malo je reci pogubljen. Za ovo bi ga u nekim zemljama navijaci prebili. Dzejmsu svaka cast, ali u drugoj ce sad biti mnogo teze da dobiju Voriorse.

menađer

pre 5 godina

Ja da sam Lebron već danas bih objavio odlazak u penziju. A onda bih se oprobao u nekom individualnom sportu za koji nije kasno kako mi navareni kreteni ne bi uništavali život.

Dusan

pre 5 godina

Naterao si me Lebrone da ponovo ustajem ujutru posle 15 godina! Ovo sto ti radis ove sezone svet jos nije video! Za mene si najveci svih vremena!

Bulbasaur

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da Bron daje 50 koševa a na 4.7 sekundi pre kraja:


1. Hil promašuje slobodno za vođstvo.
2. JR hvata loptu i lik trči od koša. Hej, on TRČI OD KOŠA. Da li je mislio da vode, bio naduvan, pijan, ili ima kikiriki umesto mozga?
3. Jesu li Kavsi imali pravo za tajm aut? Ako jesu zašto ga pobogu Taj nije tražio odmah čim je video da JR hvata loptu?!

Mogu misliti koliko je Lebron bio frustriran u svlačionici. 51-8-8 a izgubiš utakmicu na najgluplji mogući način. Još ga je posle i onaj novinar konstantno peckao oko Smita. Postavlja mu jedno te isto pitanje na deset različitih načina.

"Provedeš noć razmišljajući šta je moglo drugačije, šta bi bilo kad bi bilo i onda USTANEŠ UJUTRU I NASTAVIŠ DALJE." Bronov odgovor na pitanje novinara kako se oseća posle čudnog poraza iako je pružio fenomenalnu partiju. Zato je on najveći košarkaš današnjice i jedan od najvećih ako ne i najveći sportista trenutno. Jer se nikada ne predaje. Iako lagano ulazi u 34 godinu života.

Inače, dobra utakmica ali opet pokvarena odlukama sudija. Čini mi se da su dosta navlačili za GSW.

Košarka je samo igra

pre 5 godina

Svaka čast za GSW, pobijediti Džejmsa u njegovoj najboljoj utakmiciu sezoni je jasan signal da će "ratnici" uzeti ovu titulu. Zaista ne volim Džejmsov način igre, ali je čovjek mašina, daje koševe, asistira, skače. Meni je Durent oličenje elegancije, umjetnosti, ali čini mi se da je Džejms najviši nivo igre ikada viđen. Generacija sam koja je odrasla na Džordanu, stilovi igre su im potpuno različiti, ali niko nikada nije imao ovoliki uticaj na igru Džejms na Klivlend. GSW će bez većih problema sa 4:1, uzeti ovu seriju, no sa ovom ekipom, Durent bi teško ušao u plej of, a Kari ne bi bio ni blizu. Džordan, LBJ, Medžik...vječna lista, ostali neka traže svoje mjesto među najboljim.

Blue Moon 957

pre 5 godina

NBA finale 4,7 sekunde do kraja, imaš šansu da postaneš heroj, da budeš upamćen po košu za pobedu, sve je to Smit mogao samo da je znao rezultat utakmice.

vlada

pre 5 godina

Zao mi LBJ-a. Smith je najveci idiot u NBA i to ubedljivo. Das 51 poen, pa izgubis zbog Hill-a (promaseno bacanje) i Smith-a (promasen zivot). Ovo im je bila shansa koja se nece ponovo pruziti.

yesno

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)

Sax

pre 5 godina

J.R. Smith je "ukrao šou" od Džavala, šteta! :) Džaval sam kao duh sa loptom na pola metra od koša, nigde nikog oko njega. Međutim, u tom trenutku konstrukcija koša iznenada nasrće na Džavala, čovek se jedva nekako odbranio loptom! Zamalo da postigne koš gurajući loptu kroz obruč ali odozdo. U jednom trenutku sam pomislio da će da pogine ali je srećom sačuvao živu glavu. :))))))

алек

pre 5 godina

Свака част мајстору Леброну. Нико није очекивао неизвесну утакмицу. Својим надљудским напорима учинио је меч занимљивим. Нажалост ово је све што ћемо видети. Након оваквог пораза очекујем тотални распад кавса у менталном смислу. Ко би након овога могао да се врати на терен без да га не прогања претходни меч. Можда само Џордан.

the truth

pre 5 godina

6. Jedan Dejmond Grin na kraju meca se krevelji mozda najvecem sportisti ikada, da ima pravde na ovoj zemaljskoj kugli, nikada ta osoba ne bi nista osvojila. Prst u oko necu komentarisati, sledeci put neka mu zapasu pusku, komotno.

oprem

pre 5 godina

Deco, ostavite se marihuane. Svaki regularni konzument ove droge koga poznajem ima iste negativne posledice kao ovaj nesrecni JR Smith: nefokusiranost, otupljenost, demotivisanost.
Stay of the weeeeedah.

JPR24

pre 5 godina

Za ovakvu glupost bi mu Zeljko opalio 4 samara :p Salu na stranu, Lebron dao maksimum, ovaj ajde nije ubacio jedno slobodno, desi se, ali uhvatis loptu i bezis zato sto si izgubljen i ne znas da je ostalo 4 i kusur sekundi !! Ovi moraju da brane, mogao je bilo kakav sut da proba, sanse su veike da izvuce faul.. ali ne. I to jos veteran !!

Shawn Kemp

pre 5 godina

Brate, kakav mentalni sklop treba da budes da ne znas rezultat utakmice koju igras 4 sekunde do kraja u najvecoj utakmici sporta kojim se bavis?????

Fei Li

pre 5 godina

Džej Ar Smit je idiot, i ovde auto-cenzurišem samog sebe i ono što bih stavrno napisao o tom liku da je dozvoljeno.
Evo me na poslu iznerviranog, a bavim se odgovornim zanimanjem, i sad sam gledao ovu seriju i više ne, čuvam živce.

A Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka.
Neviđeno

Rade

pre 5 godina

Sudije i JR Smit sprijecile brejk, nevjerovatna odluka i onda jos nevjerovatnija glupost igraca su odlucili, mozda i seriju. Steta za neutralne navijace, jer bi valjalo da se sto vise igra. Svaka cast Lebronu, covjek je nevjerovatan! I jos da pomenem onog...lika (da ne kazem nesto teze, ali realnije), koji je pricao o nekom jahanju Durantule uporno...o Boze kakvih nas sve ima.

barnabi

pre 5 godina

Nisam verovao sta gledam kad je JR Smit uzeo loptu i krenuo da bezi od kosa na par sekundi pre kraja. To im je bila jedina sansa da unesu neku neizvesnost, ali ovo sto je on uradio je jedan od najglupljih poeteza u istoriju sporta.
Kazu na NBA TV da je mislio da Klivlend vodi. Ej, igras u finalu a nisi svestan koji je rezultat. Propade 51 poen Lebrona uz 60% suta, a bili su tako blizu

Doljo

pre 5 godina

I ona trojka na kraju poluvremena dje JR pokusava da sjece umjesto da brani i primaju je s 10m.
Pileci mozak.
Inace, u jednom napadu je pokazana sva zasticenost Drej Grina. Dobija 2+1 jer naslonio ruku na njega malo Hil, a onda u napadu najgrublje moguce zabija prste u oci Lebronu i samo tehnicka.

GM

pre 5 godina

Jedna stvar je samo nejasna... kako neko od igraca Cavsa, sa klupe, ne dobije priliku na kratko samo da udje i Grina odalami jednom posteno, dobije suspenziju nekoliko utakmica i ovom da do znanja sta ce mu se desiti prvi sledeci put...

Da neko svake godine trpi jedno to isto, to je neverovatno.

Kangrga

pre 5 godina

Jednog dana će se o snazi i umeću Lebrona sa opravdanjem pričati bajke jer su 4 all star igrača + MVP Iguadala morali da se udruže da bi ga sprečili da se naosvaja titula. Izvinite ali MJ nije nikada imao tako jaku konkurenciju u jednom timu. On je ima maksimum 2 all stara protiv sebe ali je zato u ekipi imao najboljeg all around igrača tog doba Pipena kao i najboljeg skakača i defanzivca Rodmana.
ps. Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.

Walldorf

pre 5 godina

Pobedila je kosarka. Lepa kosarka. Sa smekom. Vicom. Tri dodavanja iza ledja, za redom. Osmeh na licima momaka iz Ouklenda. Jednostavno je lepo gledati kosarku koju igra GSW. Sa druge strane mrgudi iz Klivlenda i usamljeni kauboj koji bezglavo juri za necim sto nikada nece dosegnuti. Pitam se, ima li taj covek, privatno, iskrene, odane prijatelje? Da li je srecan i zadovoljan svojim zivotom? Meni je to, zaista, tragikomican lik. Bog mu je dao neverovatne sposobnosti, ali bih se kladio u sve sto imam, da bi on bio srecan tek kada bi se nekog jutra probudio u tudjoj kozi. Nema tu radosti igre. Lepote i istinske srece, uzivanja u pobedi. Osmeha prijatelja iz tima. Svi stegnuti u strahu od tog coveka. Zato je Irving i pobegao, glavom bez obzira. Irving koji nosi prevagu. Covek sa osmehom na licu. Radije ce igrati sa decom iz Bostona i uzivati u igri, usput i odlicno zaraditi, nego biti u grcu, gledajuci smrknute i namrgodjene face saigraca duboko nezadovoljnih i podcenjenih. Sve u svemu, pravi poznavaoci i ljubitelji kosarke, zadovoljni su ovoga jutra. Dobro jutro i prijatan dan svima...

Stefan

pre 5 godina

Lebrone, zavrsi ovu seriju kako god i predji u Hjuston sledece sezone, osvoji 3 prstena zaredom i penzionisi se. Dao si ovoj ligi mnogo vise nego sto je ona tebi.

Rucker Park

pre 5 godina

Grin je retko, ali retko iritantan igrač, šteta što konjanici nisu uzeli brejk posebno zbog neverovatne partije Lebrona, i da mi slučajno ovde više neko ne spomene da su ratnici najveći tim u istoriji, a šta reći za Smita, čovek se očito prepušio travice....

Објективан

pre 5 godina

Као неко ко цео живот навија против ЛеБрона, морам му признати да је један од најбољих икада. Сада ја га не бих поредио с Џорданом јер је он био друга димензија, а ипак за мене је најбољи икада Вилт Чембрлен који је имао ту несрећу да игра против најјачр екипе икада, тадашњих Селтикса и да игра у времену када НБА није био популаран.

Да се вратим на ЛеБрона, ја сам млађи,па нисам гледао Мајкла УЖИВО, али ово што ЛеБрон ради, никада нисам видео у животу. Штета што је и GM па је инсистирао на оваквим идиотима типа ЏР Смит итд.

pribil

pre 5 godina

Kosarka je kolektivmi sport. U danasnjoj kosarci je bitnija statistika. Kad je igrao Bird i napravi tripl dabl, to je bilo neprimetno i nenametljivo. Ovo je danas cisto " silovanje", i sad ce Lebronovci da placu evo dao je 180 koseva i nista. Pa naravno, niko ne moze sam da igra.

da li je moguce

pre 5 godina

da li je moguce da covek da 50 poena, da sve od sebe, odigra fenomenalno, i da ga na kraju pobede glupa odluka sudija ( jednostavno kada je tako blizu da moze da bude i ofanzivni faul i defanzivni, u tako bitnom momentu, ne menja se prvobitna odluka) i debil JR Smith koji ocigledno treba da prestane da pusi travu i promeni zanimanje. bukvalno mi je zao Lebrona i da sam na njegovom mestu poludeo bih

AK47

pre 5 godina

da je Klivkend ovu dobio oa mozda da probaju nesto, ovako su psihicki unisteni totalno a mogli su da budu u naletu i da probaju nesto, sta znaci jedno slobodno bacanje...

hotahota

pre 5 godina

J Ar-ova glupost neverovatna... Da je samo krenuo ka kosu verovatno bi bio faul ili 90 posto kos ,ali neshvatljiva glupost i dekoncentracija koja je uticala da izgube. Ne moze James sam sa ovakvim mulcima u svom timu

lorenzo

pre 5 godina

rekao sam sinoć...uz Džejmsa, Lav je poprilično bitan igrač...odigrao sasvim dobro...da su ostali pratili, pogotovo mislim da Hila i Smita moglo je biti 1:0 za Klivlend

meni ne prija

pre 5 godina

Lebron je igracina i definitivno najbolji igrac danasnjice i velika legenda, ali brate svasta mu sudije dopustaju, sto u odbrani, tako isto i u napadu. N
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 1. jun 2018 09:02)

Kada govorimo o kvalitetu igraca, neki dan sam rekao: svedite Dzejmsa fizicki na nivo Karija, pa da vidimo gde je kao igrac.
Ovakav kakav sa zaletanjim pod kos sa polovine, uz svo tolerisanje od sudija o kome i sami pricate, on je za mene antipropaganda kosarke. Moze biti da sam nerealan i previse ogranicen mojim kosarkaskim pocecima kada su zvezde biti igraci poput Kicanovica, Slavnica, Delibasica, Cosica, ali to je, eto, za mene ostala kosarka. Kicanovic je bio mrsav i lagan kao leptir a nezadrziv, proglasavan za najboljeg igraca sveta i Evrope. GSW, nas Jokic i jos neki mi vracaju veru u kosarku koju smatram pravom kosarkom (uz duzno postovanje svih onih koji vise vole kosarku Dzejmsa)

petarczv

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka. 
Neviđeno 
(Fei Li, 01. jun 2018 08:20) 

GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.
(nista o nicemu, 01. jun 2018 09:02)

Tako je!!! I to ne nekoliko nego 5 puta i na pragu je sestog i ulazak u istoriju kao goat u tom segmentu...

nista o nicemu

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka.
Neviđeno
(Fei Li, 01. jun 2018 08:20)

GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.

sryugos

pre 5 godina

Grin je retko, ali retko iritantan igrač, šteta što konjanici nisu uzeli brejk posebno zbog neverovatne partije Lebrona, i da mi slučajno ovde više neko ne spomene da su ratnici najveći tim u istoriji, a šta reći za Smita, čovek se očito prepušio travice....
(Rucker Park, 01. jun 2018 08:23)

Jesu najbolji tim u istoriji i to samo zlobni nece priznati. Sezona 73 - 9. Dve titule u tri godine i rade na trecoj u cetiri. I sva je prilika da ce tako i nastaviti. Da nije bilo suspenzije Grina bila bi sad borba za 4 u 4 godine.
Iskopali Karija, Tompsona, Grina, Lunija, Barnsa. Doveli su samo Igudalu i Durenta a onda pustili Barnsa da bi bilo mesta.

Memfis

pre 5 godina

Nisam video bolju partiju pojedinca u finalu. Lebron se borio kao lav sa 3 geparda (Kari, Klej i KD) i poganom hijenom (naravno Grin). Da se nisu umešali lešinari (sudije), sve bi ih potamanio sinoć...
Grin je verovatno najgadniji igrač koji je kročio na parkete otkad pratim NBA, a jedina konkurencija mu je saigrač Zazibara. Sinoć zamalo da iskopa oko Lebronu i ima smelosti da vrišti što mu je sviran faul. Posle u produžetku maksimalno provocira, vrti ramenima, to je onaj lik koji kad 3ca gaze jednog na podu dotrči i šutne ga u glavu da pokaže kako je "žestok".

dzo

pre 5 godina

3. Jesu li Kavsi imali pravo za tajm aut? Ako jesu zašto ga pobogu Taj nije tražio odmah čim je video da JR hvata loptu?!

(Bulbasaur, 1. jun 2018 08:09)

zato sto u tom trenutku tajmaout moze da zove samo igrac kod kog je lopta

the truth

pre 5 godina

1 - Ovo je zadnji mec da odgledam od finalne serije. Sudije kriminalno pokrale Klivlend. Lomi se mec Dzejms oduzima cistu loptu Durentu, sviran faul, sledecu napad, udarac po ruci Dzejmsa nista. Necu komentarisati onu poslednju promjenu odluku i davanje faula Durentu. 2 - Lebron je najveci kosarkaski genije i najbolji igrac ikada, mislio sam da ovo nikad necu napisati ( zbog svetig trojstva Bird - Medzik - Majk) Covjek kad igra odbranu igra je bolje od svih i cuva podjednako dobro 5 pozicija, kad neko stisne Durenta covjek ni tablu ne moze pogoditi 3 - Klivlendovi igraci osim Lebrona imaju najmanji kosarkaski IQ u ligi ( Vidjeli ste Dzej Ara sinoc), toliko su atletski manji i inferiorniji da je to smijesno, jbt Thompson cuva njihove centre sa lakocom. 4 - Lav je teska rupa, Kari pravi Bambija na ledu, on ga konstantno preuzima (PS - Stef je igracina). 5 Lebron da hitno bjezi iz Klivlenda glavom bez obzira.

jos

pre 5 godina

jednom cu reci koliko god je Lebron zaisza mocan igrac toliko je i poguban za svoju ekipu .S njim nijedan igrwc u postavi sem Lava ne igra nista .Momci su izgubili samopouzfanje ,Hil ,Hud ,Klarson, jedino visoki igraci kao Tomson , i Nens igraju svoju igru i donekle Grin .Medjutim Tomson i Nens nosu igtaci od kojih se ocekuje da poentitaju vec da skacu brane,blokiraju sto ne rade uopste lose toliko .Medjutim bekovi igraju pogubno ,jer Dzejms previse zadrzava loptu u svom posedu ,katastrofalno usporava napade .Mislim razumem ja da to zaisza prolazi jer ostaje u izolaciji sa slabijim igracem ,ali sto ne menjati malo taktiku ,kad je ocigledno da nece moci tako da se dobije serija sa Voriorsima .Opet sta radi Smit na utakmici toliko dugo vremena ,vidis da nije koncentrisan pa ubaci drugog beka ,miksuj .Pritom osim toga mislim da Smit osim sto nije bio siguran dal je nereseno il vode ,on je istrcao iz reketa i da bi nasao Lebrona ,kad mu je ovaj mahnuo da baci pas naored onda je ovaj to uradio .Sto ukazuje na jos jedan problem a to je da oni szalno hledaju u Lebrona jer je on gazda u ekipi .Lebron u produzetku 2 poena ,ponovo gnjavi loptu previse ,i dogodi se ovo sto se dogodi .Jeste on strasan igrac ,al covexe igrah krilo ,pa nemoguce da Hil ne moze da uruci pas il da ne zna il je zaboravio .Pa do skoro je bio plej Jute koja je bila plej of ekipa .Nikako ne mogu da kazem da Lebron nema saigrace ima ih al jednostavno jako lose su iskorisceni ,logotovu bekovi koji su uguseni.

Deki

pre 5 godina

Објективан, 1. jun 2018 08:13), pogledaj Džordanove utakmice, kad krene u reket i sve će ti biti jasno. Ova utakmica je pokazala da statistika jednog čoveka ne znači ništa. Zato su MJ i KB druga dimenzija i sa njima se ne uporedjuje. Centre svrstavam u drugu kategoriju.

DG

pre 5 godina

Ovo me je vratilo u srednjoškolske dane i srednjoškolski turnir u košarci. Gubimo tri razlike, pet sekundi do kraja. Izvodimo loptu sa strane, prima je naš J.R. Smith i umjesto da šutira za tri ili baci nekome od nas ostalih, koji smo se polomili, otvarajući se na trojci, on baci najnižem igraču koji je pobjegao pod koš. Naravno, ovaj je dobio bananu a mi ni u produžetke.

nista o nicemu

pre 5 godina

Smit je malo je reci pogubljen. Za ovo bi ga u nekim zemljama navijaci prebili. Dzejmsu svaka cast, ali u drugoj ce sad biti mnogo teze da dobiju Voriorse.
(DukiNS, 01. jun 2018 08:18)

Sreca ne zivimo u tvojoj utopiji gde se ljudi ubijaju od batina kad pogrese.

Bosanac

pre 5 godina

Cavse otprilike ceka sudbina Raptorsa. U prvoj utakmica borba "na noz" i kada nesretno izgube dobijenu utakmicu onda slijedi psiholoski pad od kog se nece oporaviti do kraja ove serije . To su po meni 4 utakmice.

petarczv

pre 5 godina

Deco, ostavite se marihuane. Svaki regularni konzument ove droge koga poznajem ima iste negativne posledice kao ovaj nesrecni JR Smith: nefokusiranost, otupljenost, demotivisanost. 
Stay of the weeeeedah.
(oprem, 01. jun 2018 08:20)

Imas serijal blatcher reporta o koriscrnju marihuane u 3 najpopularnija americka sporta, zacudio bi se koliko ih koristi vise od 50% tu su cak neki osvajaci prstena i superbolla... Nije u pitanju marihuana nego je jr prirodno glup

Kica

pre 5 godina

Lebron ubaci 51 poen iz 32 šuta, Curry i Durant zajedno ubace 45 poena iz 55 šuteva, a Cavsi ipak izgube zbog gluposti saigrača koji zaradjuju milione. Lebron je stvarno za klasu bolji od svih i stvarno zaslužuje bolji tim

4k4.Dex

pre 5 godina

Le Luuuud... stvarno je kralj! Ali dosta vise sa tom pricom o sudijama. Cim neki tim u bilo kom sportu dominira godinama svi ih zamrze i pricaju kako sudije navlace za njih. Daj bre ljudi dosta vise. GSW je supertim i tu nema price. aprotivnik mora da bude u top formi i da ima srece da bih pobedio i tacka.

nista o nicemu

pre 5 godina

On je ima maksimum 2 all stara protiv sebe ali je zato u ekipi imao najboljeg all around igrača tog doba Pipena kao i najboljeg skakača i defanzivca Rodmana.
ps. Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.
(Kangrga, 01. jun 2018 08:31)

Odlicno zapazanje. 98 niko, osim Dzordana, nije bio ol star igrac u Bulsima. Niko. Lebron bira saigrace, trejduje ih i dovodi da bi ostvario atmosferu koju zeli. Dzordan i Rodman nisu pricali, ni Pipen i Rodman takodje, mrzeli su se, Dzordan je omalovazavao saigrace do koske, i sa takvim timom je bio prvi.

Igor Pg

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yesno, 1. jun 2018 08:22)

Kad si se trznuo bio si pogubljen kao JR Smith :)

HARIS

pre 5 godina

Lebron je igracina i definitivno najbolji igrac danasnjice i velika legenda, ali brate svasta mu sudije dopustaju, sto u odbrani, tako isto i u napadu. Nakon jednog 'trash talka' sa Karijem, namjerno ga je udario u prsa pred sudijama i oni nista, ni tehnicku, ni nesportski, pa ni obicni faul. Da je Grin nesto tako uradio, uslijedila bi suspenzija na min 2 meca, kao prije dvije sezone. Uz sve to, Tompson je namjerno udario Grina u glavu, vidjecemo da li ce biti kazne, cisto sumnjam, ali eto...

markos

pre 5 godina

Jesu najbolji tim u istoriji i to samo zlobni nece priznati. Sezona 73 - 9.
(sryugos, 1. jun 2018 09:10)

Sezona 73-9 u kojoj titula nije osvojena nema toliku težinu kao kada bi osvojili titulu. Pogotovo što su te iste sezone postali prva ekipa u istoriji NBA koja je ispustila 3-1 vođstvo u finalu.

sryugos

pre 5 godina

Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.
(Kangrga, 01. jun 2018 08:31)

Pusti teorije zavere, igra se za nba prsten a to se ne prodaje. Ocigledno je u glavi umislio da imaju prednost. Zato se izvukao i poceo da bezi misleci da potrosi te 4 sekunde. Primer dekoncentracije.
Ali zbog napadackog stila i suterske kanonade simpatisem Voriorse i to jos od 2013. godine i njihovog prvog plejofa.

Rucker Park

pre 5 godina

Defanzivno ce ga maltretirati voriorsi. Uvlacice ga u pik i onda iz izolacija lagano resavati. Ofanzivno ne moze nikoga sem Karija da resava na postu konstantno tako da od navodnog ''all star'' igraca u ovoj seriji nece biti nista vise nego glorifikovani Rajan Anderson.
(coach K, 31. maj 2018 22:28)jel ti neprijatno....

Budimir

pre 5 godina

Ovo je nadrealno. Na jednoj strani imaš nadrealnog sportistu koji na terenu dominara i fizički i znanjem i mozgom, koji se van terena ponaša kao gospodin iako je odrastao u getu u najvećem siromaštvu. Na drugoj strani imaš 5 all-star igrača, imaš Durenta koji je kukavički došao u već dominantni tim, priključio se najjačima, prepotentnog Karija i prljavog Grina koji godinama viče, udara i krevelji se a sudije mu sve tolerišu kao da se plaše da i njim ne izudara. Uz sve to sudije pomažu najjači tim, već svi u NBA znaju da je GSW isto kao Real Madrid u fudbalu.

I pored svega toga nađu se još i saigrači da igraju protiv Kralja. Ovo je za film. Ne znam kako LeBron preživljava, kako će imati snage da se pojavi na sledećoj utakmici. Kako uspe da se suzdruži i još brani JR-a od novinara. Kako uspe da ne opauči Grina. Što se mene tiče najveći sportista kojeg sam ikada video i primer svim sportistima i svim mladim ljudima. Ponavljam, rođen u getu, otac nepoznat, majka imala 16 godina. Kraljina.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

GSW su najkvalitetniji tim i osvojice titulu. Bez obzira sto je LBJ najbolji igrac zadnjih desetak godina. Utisak je da James lose utice na saigrace ( i trenere ), bas zato sto je dominantan.
(Boxx, 01. jun 2018 13:18)

Loše utiče tako što dovede 8 puta u nizu u finale NBA tim u kojem je?

kobeb

pre 5 godina

Da bi igrač bio najveći svih vremena, ili ti GOAT, nije dovoljna samo individualna statistika. LeBron je nakrcan što se tiče individualnih kvaliteta, skoro pa da mu ne možeš naći manu, ali ima nešto kod njega, što blokira njegove saigrače, šta nemam pojma, ali jednostavno nije u stanju da ekipu podigne na veći nivo, ukoliko on sam ne doprinese tome svojim poenima. Ne pričam o ovogodišnjem timu, ovo je skoropa skup lakrdijaša, osim Love-a su svi prosječni igrači, koji su totalno popuštili pod pritiskom, i ne znaju đe se nalaze. Čovjek je u Majamiju prikliještio jednog Wade-a, koji je imao 30 poena po meču, i prsten, prije nego je LBJ došao, Bosh je postao role player. Uz njih dvojicu superstara, imao je tada najboljeg šutera ikad u Allen-u, i mnošto igrača koji su na nivou ovih, nazovimo "boljih igrača", u njegovom sadašnjem timu. Dakle, čovjek je imao prejak tim, koji bi i bez njega trebao da bude kontender za titulu, i još kad njega dodate, to je bio Golden State njihovog doba ( ne Golden State prije Duranta, nego ovaj sadašnji, supertim). E pazite sad, čovjek je sa tim timom uspio da izgubi od DALASA, koji je imao jednu zvijezdu, i mnoštvo staraca, i onda dvije godine kasnije ga dobije Duncan od 38 godina, i Leonard koji je tada imao 22-23 godine. Ne želim sa čujem izgovore, pa to je San Antonio, ljudi su bili supertim, predvođen LBJ-em, trajali su 4 godine, i skor im je bio 2-2, svakako nije za zvanje GOAT. Prelazi u Cleveland, koji je tankovao 4 godine, ima Irvinga, najboljeg mladog igrača, klasnog skorera, vrhubskog šutera, dovodi Love-a, 30-30 igrača iz Minesote, ubaca Smith-a, možda i najboljeg catch and shot igrača tada, Thomspon je uzet na draftu kao elitni skakač, i predstavljeni su kao favoriti za osvajanje prstena. I onda niotkuda, izlijeće Golden State, koji je tada bio na nivou današnje Filadelfije, i otima mu prsten. Tim čije su 4 zvijezde draftovane, i bile ispod 5. pika, sa dodatkom Iguodale i Boguta. Svakako nije supertim. 4-2 u finalu, kraj priče. Sljedeće godine dobija Golden State, i svi ga predstavlajju kao underdog-a, zamisli ti, za jednu sezonu od favorita, do underdoga. LBJ odigra vrhunsko finale, Irving takođe, mada njemu skoro niko ne daje zasluge pored ovoga, dobra odbrana Shumpert-a nad Curryem, i eto, povratak sa 3-1 na 4-3. Ne osppravam to, pobijediti 3 puta zaredom je uspijeh protiv prosječnog NBA tima, a ne u finalima. E onda se stvar s......, Durant radi što radi, mada je po mom mišljenju to slično onome što je James već uradio sa Miamiem, ali eto, neka to ide na moju dušu, i nikad lakše osvojena titula Golden State-a. Kraj sezone, svi se pitaju kako će se Cleveland pojačati da sruši titana sa trona, ali se LBJ malo zeznuo, jer Irving nije htio da ostaje u sijenci, hoće čovjek svoj tim. Malo frke, malo lošeg menadžmenda, za onakvog igrača su dobili lakrdiju, i onda dođu ljudi na kraju, i krive Golden State jer su "nakrcani" zvijezdama? Pa koga ljudi lažu, neka ospore jednu činjenicu iz ovoga komentara, i možemo da raspravljamo, do tada, zvanje GOAT-a niakko ne može pripasti čovjeku koji je izgubio 5 finala, sad će 6, a pola od toga direktno svojom krivicom. MJ, silan si.

Navijač

pre 5 godina

Dokle vise ta poredjenja izmedju Dzordana i Dzejmsa? Momci su neka druga dimenzija, klasa vise, nema tu mesta za pitanje ko je bolji, a i ako neko pita onda neka odgovor bude u mnozini. Pozdrav za ljubitelje kosarke.

prvi covek kluba

pre 5 godina

i ponovicu po 100 put ono sto pisem godinama,J.R.Smit,jedan od retkih igraca u nba i na celoj planeti kome je IQ u minusu.

goblin

pre 5 godina

Šteta za nas neutralne,da je dobio Klivlend mozda bi otislo i u 7,ovako 4:0 ili 4:1 GSW.Smit,tuga...Kako Lebron igra 1:1 kada je licem ka kosu,nestvarno.Sirova snaga,možda,ali je lik brutalno efikasan.GSW igra slabije od očekivanog,cele godine,klupa im je tanka.Fali Iguadala,uzece prsten na suvi kvalitet cetiri svoja vrhunska igraca.Lu je potcenjen,napad Klivlenda je sinoc bio savršen,konstantni napadi na Karija i Lunija(lik ima 22 a izgleda kao da ima 55 godina)ali fali jos neko da pomogne Lebronu,pozdrav svima.

Bogoljub

pre 5 godina

Za koga god navijali u finalu mora da vam bude zao LeBrona.Covek je do finala NBA lige doveo Clarksona,JR Smitha,Hilla i jos nekoliko igraca koji nisu kvalitet ni za Evropu.Skidam kapu majstoru ove igre LBJ!

Boston 24

pre 5 godina

Moj je utisak sa ove utakmice da je Boston potcenjen ove sezone. Ovi Cavsi nisu toliko loša ekipa kao što se mislilo, i realno, odigrali su jednu vrh seriju protiv Toronta da bi zatim ušli u ozbiljan rat sa Keltima. Prva utakmica sa Gsw je samo potvrda kvaliteta, kako Cavsa tako i Bostona.

Realno

pre 5 godina

MJ je bio klasa za sebe,neponovljiv i neprevazidjen,tesko ce se pojaviti takav kosarkas...LBJ je fenomenalan kosarkas,koji je dao sve od sebe,ali ne moze sam,mislim da su i sudije malo uticale na ishod meca.

gremlin

pre 5 godina

Kako neko moze da navija za Golden Stejt, imaju ovog Grina, zmiju Duranta..jedino Tompson gotivan lik, Kari kako kad, Paculija odvratan...

Zoki

pre 5 godina

"Kada govorimo o kvalitetu igraca, neki dan sam rekao: svedite Dzejmsa fizicki na nivo Karija, pa da vidimo gde je kao igrac."
(meni ne prija, 1. jun 2018 10:22)

A što ne bi Karija sveli na moj nivo? Imam 167cm, debeo, spor kao puž. Ili da Džordana sveli na nivo Karija, da ne može da leti, da nije najbrži i najjači igrač svoga doba. Shvatite da su košarka i svaki sport i tehničko i fizičko nadmetanje, a najvažnija je kombinacija atletskih sposobnosti, veština, znanja i razmišljanja. LeBron ima tu kombinaciju svega neviđenu ikad ranije. Ako to ne razumeš onda ili nisi stvarno gledao njegove utakmice pa ne vidiš kako on stvarno daje koševe, organizuje i asistira, ili ne razumeš košarku.

milan

pre 5 godina

jos jedna stvar koja para usi.
kada se spominje ekipa golden stejta.
da ne ponavljamo na koji nacin je stvorena. igraci poput sona livingstoba (koji je igrao u klivlendu) igudale (koji gde god da je igrao bio dobar ali ne i sjajan statisticki) igraci poput nika janga (hocete da kazete da je on sada kvalitetniji trojkas ili igrac od jr smita). ratnici imaji plan igre imaju i igru i igraju kao tim. ispada da svaki igrac u gsw je nesto posebno. npr grin je deset klasa u odbrani bolji od npr artrsta/batiea? u pitanju je kvalitet igraca, kocept igre i njihov stav. i sto je klej tompson lepo objasnio
nisu oni toliko jaki vec ostali timovi trebaju da postanu bolji (u svakom smislu)

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Ekipa u kojoj jedan igrač da 51 poen nije ekipa. Zamislite koliko je to šuteva uzeo taj igrač, koliko lopta boravi u njegovim rukama, ostali igrači su tu hladni, ruke bez osjećaja za loptu, i očekivano je da ne mogu povući. Durant bi svaku utakmicu mogao da daje po 50 poena da siluje loptu kao Džejms, isto važi i za Karija, što se vidi kad je jedan povrijeđen. Zašto Greg Popovič nikad nije dao nijednom igraču da uzima mnogo šuteva, bez obzira koliko mu dobro išlo. Ali zato su prstenovi tu bili uvijek u SAS. Isto je radio Ser Aleks Ferguson u Junajtedu. A kad dozvoliš da jedan igrač siluje, tu nema tima ni uspjeha.

zvezda

pre 5 godina

@milan iguadala je klasa od igraca on je trenutno najpodcenjeniji igrac lige redovno je uvodio philu u play off dok je igrao tamo i ako nije imao krstenog saigraca osim mladog jrua holideja a kad je terejdovan u denver vodio je totalno osrednji tim sa glavnim igracima pored njega javalom,ty lawsonom koji se penzionisao i wilsonom chandlerom imali su skor 57-25 i bili treci na prejakom zapadu gde ih je u plejofu izbacio gsw jet jednostavno su i tad bili strasna ekipa a denver osim iggia nije imao nikoga i sezonu posle je iguodala presao bas kao durent u tim koji ga je izbacio iz plej ofa.I da zaboravio sam da kazem da ne znas mozda ko je bio mvp finala 2015,???

Milan

pre 5 godina

Žao mi Džejmsa, čovek igra nestvarno. Ali sa ovakvim saigračima iskreno ne znam ni kako je uopšte došao u veliko finale.
I još jedna stvar, obzirom da se sećam jako dobro i Džordana, poredjenja sa istim itekako imaju smisla. Zapravo, ne sećam se da je u kontinuitetu pravio ovakve brojke, a naročito ne u ovoj životnoj dobi. Brojanje osvojenih titula zaista nema smisla.

zvezda

pre 5 godina

Mislim da klivlend nece psihicki pasti setite se 2015. isto su izgubili u produzetku jos im se povredio kajri al su uspeli da dobiju dve zaredom.Ovaj klivlend moze mnogo mnogo bolje da se suprostavi voriorsima od onog prosle godine prvi zbog odbrane moraju mnogo da rotiraju a sa hilom na pleju to i mogu a druga stvar je pametna igra usporili su ritam utakmice i nisu dali gsw-u da udju u seriju i isli su na lake poene iz posta i otvorenih suteva gurali su loptu pod kos dobro za kevina lava koji je odlican post igrac i imali su neverovatnu prednost u skoku ne znam sad kolko al sigurno je klivlend imao 15 ili cak 20 skokova vise

bozza

pre 5 godina

Trebao je queen da iskoristi neigranje iggija ali ne ume... Sad kad se vrati gotova prica... JR je teska dalabu prvo su u prvoj cetvrtini bacio kleju u noge kako bi ga povredio ali hvala bogu nije uspeo i posle onaj potez godine...
(petarczv, 01. jun 2018 09:52)

vidi, ne obozavam nikog, ne mrzim nikog, trudim se da objektivno sagledam svaku utakmicu. LBJ je potrosio 32% suteva Cavsa, dao je 45% poena. Sut iz igre 60%, za 3p 43%, slobodna 91%. Ako to nije iskorisceno neigranje Iguodale, ne znam sta je. Citam komentare, svaki peti je tvoj. Smanji malo ostrascenost i mrznju prema LBJu, pojesce te, a i komentari koje pises su...

petarczv

pre 5 godina

Klasican lebron kada se odlucuje nema ga nigde dzabe i 50p doping tu ne pomaze. Kad ga je green u prvoj cetvrtini pomazio po licu covek koji je olicenje fizicke snage i spreme pade ko da ga je pokosio ak 47 i poce da se drzi za glavu ko da ga je neko bejzbol palicom lupio po istoj..otud nadimak leflop a na kraju ytakmice je opravdao nadimak lechoke...

Darko

pre 5 godina

Naterao si me Lebrone da ponovo ustajem ujutru posle 15 godina! Ovo sto ti radis ove sezone svet jos nije video! Za mene si najveci svih vremena!
(Dusan, 01. jun 2018 08:30)

Hahahahaha klinjo zamoli administratore da ti obrisu komentar, NE BRUKAJ SE!

Realno

pre 5 godina

Realno, ova ekipa GSW nije ni nalik ekipi od prosle godine. Od tima cija je prepoznatljiva igra puna asistencija, sada vidimo bukvalno soliranje igraca i igru 1v1. Nema GSW klupu, igraju im Looney i Bell, koji realno nemaju kvalitet, Livingston nema sut za 3. Sve se svodi na Karija, Tompsona, Durenta i njihove suteve. Nema tog protoka lopte koji je bio zastitni znak GSW uz nenormalno dobar sut. I pored svega toga, mnogo su losi defanzivno, a prosle godine su bili najbolji defanzivni tim. I ne znam zasto trener i dalje gura tu small ball postavu, mnogo bolje igraju kad imaju centra, kao prosle godine sa Zazom i sa McGee. Jednostavno nije golden state dobar kao prosle godine, i mislim da sa ovakvom igrom moze da ih pobedi bilo koja ekipa. A sa druge strane, nemojte da pricate da je Klivlend samo LeBron, tim je pun vrhunskih igraca i iskusnih, koji su u drugim timovima imali znacajne uloge. Drugo je sto je LeBron glavni igrac, i drugi igraci nemaju priliku da se pokazu i da kreiraju igru.

serbianwonder13

pre 5 godina

os jedna stvar koja para usi. kada se spominje ekipa golden stejta. da ne ponavljamo na koji nacin je stvorena. igraci poput sona livingstoba (koji je igrao u klivlendu) igudale (koji gde god da je igrao bio dobar ali ne i sjajan statisticki)
Igudala je bio All Star u Filadelfiji i igrao je za Team USA na Olimpijadi. Imao je prosek od 20 poena po utakmici, bio glavni igrac tima.

the truth

pre 5 godina

@zec, e moj zece, izgleda ti ne pratis utakmice, nego samo rezultate. Dzejms svaki mec namjesti jos najmanje 15 pozicija gdje je igrac sam na sutu. Da pogode treci dio, svaki mec bi imao 15 plus asistencija.

Boggy

pre 5 godina

Citam malo komentare, slazem se da je JR Smith uradio nesto neverovatno i to ne sme da se pravda, ali nije to prelomilo utakmicu. Tad kad je on to uradio bilo je nereseno tako da niko ne moze da garantuje da bi on dao kos ili nesto slicno, jer on se u principu zalece na ulaz jednom godisnje, e sad sto nije ni sutnuo to je vec druga stvar. U svakom slucaju utakmicu su dobile neverovatne odluke sudija kao sto je promena odluke za faul u napadu, bez obzira sto je bio faul u odbrani, jer ja ne znam kako moze neko da pregledom snimka odluci potpuno suprotno u odnosu na ono sto je prvo dosudjeno, zatim cisto izbijanje lopte na Durentu je faul, kasnije i Hilu sudjen faul za isto to, na LeBronu takodje nedosudjen cist faul...
Inace mislim da su kljuc serije 2 utakmice u Klivlendu, ako obe Klivlend dobije bez obzira na ishod sledece imaju ogromne sanse da udju u 7 utakmica, a onda sta bude.

aaaaa

pre 5 godina

@Ivan M to su rekli I americki komentatori tokom mec da bi na kraju mec jr dao izjavu u kojoj je rekao da je znao da je nereseno I da je mislio da ce lebron da zove tajmaut. Ja mislim da je najbolji opis cele ove situacije lebronov izraz lica na kraju te situacije

esco

pre 5 godina

Zaboga pa uspeli su da stignu do produzetaka u gostima protiv najjaceg tima u zadnjih par godina i izgubili greskom pojedinca a ljudi ovde pisu neke gluposti kao da je 30 razlike bilo. Mi smo stvarno fascinantan narod...

K.Love mora da nastavi ovako i popravi malo %,T.Thompson mora bolje- podbacio je skroz.
S druge strane onaj Draymond Green,strasan igrac ali kao profesionalac nula.

Baron

pre 5 godina

Sta li se desava sa GSW? Odbranu ne igraju, klupa ocajna. Navijam za GSW od 2003, ali Duranta kao igraca ne mogu da smislim. Ne mogu da prezalim sto su ga doveli,pre njega igrali su prelepu kosarku.
James se seta, niko ziv ga ne cuva. Ne mogu da razumem trenera GSW. Opet sreca na kraju, nece ni ona doveka.

goran

pre 5 godina

sad ustadoh, gledah jutros do sest, sudije unistise klivlend, ne samo ta promena odluke vec sedam osam odluka u zadnjih par minuta I u produzetku, covece koliko mi se zgadio gsv, lebron pokazao da je pravi goat I kralj, ali sto neko rece igrao je sam protiv 4 all stara, protiv svojih igraca, protiv sudija I izgubio zbog jednog bacanja

petarczv

pre 5 godina

"Mislim da je sada rasprava zavrsena o tome ko je GOAT Lebron je bolji od izvikanog Dzordana i tacka." 
Da mogu da bih ti 100 pluseva. 
Hodajuća maskota Najkija ne bi mogla ni u najluđem snovima da postigne 50+ poena uz šut od preko 60% u velikom finalu NBA lige Asistencije i skokove da i ne brojim. 
Niko nikada kao Kralj iz Akrona, zarez, tačka, kraj.
(Duš(m)an, 01. jun 2018 11:07)

Druze kad zavrsis sa domacim zadatkom trazi nekom da ti nadje na internetu koliko MJ ima 50+ utakmica u playoffu...

Pera Pisar

pre 5 godina

Znači, sa ovakvim "dilejama" od saigrača, ovaj jedan 2 sekunde pre kraja ne zna ni koji je rezultat, odigrati "egal" sa timom koji u prvoj petorci ima 4 all star igrača i pritom da sudije u ključnom trenutku preinače odluku o faulu o napadu, iako je Lebron sa "obe noge bio na parketu" kao "nesrazmerno je postavio torzo i ramena u odnosu na stajne noge"...ne bitno je, tek sve to Lebronovo od jutros Džordan, ne bi umeo...Majkl Džordane, mislio sam da si "božanstvo" i da niko nikad neće dostići tvoj nivo, ali izvini, pogrešio sam
...mada mi koji smo, npr. jutros od 03.00 gledali utakmicu i gledali i Džordana u svoje vreme i sad Lebrona, po mom shvatanju smo najmanje kopetentni da sudimo da li je Lebron dosegao Džordanov nivo, to sude oni koji o nekoj oblasti pojma nemaju...tako npr. niko od nas nema pojma o ozbiljnoj muzici, a svi smo čuli za Mocarta i Betovena...mnoge devojke nikad u životu nisu gledale F1, a sve znaju ko su Sena i Šumaher...tako moj stari, na primer, nikad u životu košarku nije gledao, ali je čuo i za Džordana i za Lebrona
...ali apsolutni pobednik večeri je JR Smit... sad i ono čuveno pitanje od Mladena Delića "Kud, Simoviću ???" ...gubi svaki smisao, ubio je jednim potezom "dve muve" ,prvo...Klivlend izgubio dobijenu utakmicu i drugo, neće više biti glavna fora ono "šta uradi Nolane Smite" ,a najjača je bila scena u poslednjoj sekundi kad mu Lebron rukom pokazuje ka levoj strani parketa, tipa "tamo je njihov koš"

jsx

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia
Durent skoro da je uzeo isti broj suteva samo nije mogao nista da pogodi (danas, u sledecoj verujem da ce biti bolji)...
Inace, posto izgleda da nisi gledao utakmicu da ti prepricam. Nikad nisam video prirodnijih 50 poena. Nije mnogo forsirao na pocetku, dodavao dosta namestio saigracima (koji su zacudo odigrali odlicno odbrambeno, i ok u napadu, ali tu je moglo bolje) par otvorenih trojki i pritom davao koseve, uglavnom sa poludistance cak. Kad je usao u zonu (pogodio je dve trojke u Karijevom stilu) onda je malo vise krenuo sam, ali je najcesce pogadjao. Na kraju je uvalio par vrucih krompira, ali je i dalje davao koseve i dodao par puta. Jedino je u produzetku bio los, ali to je razumljivo kad JR uradi ono sto je uradio.

Djole

pre 5 godina

Vidim neki komentarsu,Durent ne moze nista i td.Ljudi pa covek je ima samo lose vece i oni su pobedili,a zamislite da je igrao kako zna pa bilo bi 20 razlike za GS. Sto se vec ocekuje u sl.mecu

Ethan Hunt

pre 5 godina

Lebronov tim igra košarku na silu. Sve lopte idu preko njega kada on uglavnom traži igru 1na1 sa slabijim protivnikom a onda koristi svoju snagu i često rukama ili ramenom malo uđe u njega, odgurne ga I tako poentira. Ponekad je to očigledno ali sudije žmure.
Cavsi trebaju playmejkera koji ima slobodu u organizaciji igre i dodavanju, pa i u šutu. LeBron to nije dozvoljavao Kajriju Irvingu i ovaj je pametno otišao.
LeBron nije toliko dobar na playmaker poziciji jer često zagubi loptu u driblingu. Spor je u driblingu iako ima solidan šut za tri. On u stvari treba da bude neka trojka, poput Pippena I da radi završnicu napada gde on prima loptu i šutira ili ulaz-polaganje, odnosno kontra, što I radi ponekad.
George Hill igra stegnuto, pod pritiskom. Kevin Love je sinoć odigrao solidno, ali i dosta ispromašivao. Thompsona su slabo koristili u napadu. JR Smith očajan.
Sudije su užasne. Oštetili su i LeBrona, ali I GSW.
Najzad, LeBron se može porediti sa Jordanom po statistici iako ga praktično nikada neće dostići po stilu i lepoti igre. LeBron je isuviše krut, igra na čistu snagu u napadu. U odbrani zna često da kasni sa preuzimanjem igrača.

miki

pre 5 godina

Dve titule u tri godine i rade na trecoj u cetiri. I sva je prilika da ce tako i nastaviti. Da nije bilo suspenzije Grina bila bi sad borba za 4 u 4 godine.
Iskopali Karija, Tompsona, Grina, Lunija, Barnsa. Doveli su samo Igudalu i Durenta a onda pustili Barnsa da bi bilo mesta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 1. jun 2018 09:10)

Da je Lebron imao u ekipi Irvinga i Lowa u onom 1 finalu kada je takodjer sam nosio CAvse , pa je otkinuo 2 pobjede, GS bi imao sigurno titulu manje.

Beogradjanin

pre 5 godina

Za danasnje vreme petorka L.A. Medik, Dabar, Worty, A.C Green, Baron Skot je prakticno ekipa sa 5 all starova za danasnja vremena. Ekipa Detroita je imala Thomas,Dumarsa, Lejmbira, (Dentlia pa Aguirea) znaci 4 all stara + Rodman koji je napredovao svakih godina...
Tako da dosta o mitovima da je Golden state ekipa najbolja ikad. I Majkl je gubio od ovih ekipa u punoj snazi sam. Treba dodati da samo prosle godine Wariorsi strasno igrali+ kad su dodali Durenta. One jedne godine su imali srece jer su se i povredili i Irving i Love. One jureci rekord u sezoni su pali bas u playoff.. I sad igraju toplo-hladno. Ono na Durentu je bio faul od Larry koji ga je vukao za rame, ona kretnja u njegovoj odbrani nije smela da bude sudjeno uopste kao faul u napadu. Isto tako Gs bi mogao da se zali da su izgubili utakmicu.Izvedes 11 bacanja i imas sut za pobedu i zalis se na sudjenje??? p.s Vidim da je mnogima jaci GS bez Durenta kao onaj rekord 73-9 pa odlucite se koji je jaci? Sa 3 i 4 all stara? Kme,kme

mj23

pre 5 godina

4 All Stara + 3 suca trebaju da bi se pobijedilo LeBrona i njegove igrače G lige.
Uzasno suđenje, nevjerojatno kako su suci gurali GS. James uzme cistu loptu sviraju mu faul, u iducem napadu, dobija udarac po lijevoj ruci i suci ne sviraju nista.

Slicno su Houston u 7. utakmici opljackali, nije mi jasno kome je ovo u interesu.

Nije mi jasno da ides krasti Jamesa koji je lice lige zadnjih 15 godina i iza Jordana najisplativiji igrac lige.

Rekao sam i prije da je on uzasno nezasticen, s obzirom na status 2. najboljeg igraca svih vremena.

Cak je lani Durant rekao kad su ga pitali sto misli u cinjenici da se na Jamesu premalo toga svira kad ide u prodor ka kosu; " Prevelik je, jednostavno je prevelik i suci mu ocigledne kontakte ne sviraju".

Steta za utakmicu i seriju, jer se ovdje nesto moglo zakomplicirati, iluzorno je ocekivati da James moze 4 puta sam dobiti vjerojatno najbolju ekipu svih vremena. A navodno ce se i Iguodala vratiti tijekom serije.

A za Smitha ovo nije nista neuobicajno, po naprednoj statistici, James imau vjerljivo najbolje ovogodisnje doigravanje, pa onda ide 6 igraca Worriorsa, pa Love. Eto koliki je nesrazmjer u talentu, izmedu ove dvije ekipe.

A taj famozni JR Smith je tek 12. po naprednoj statistici kad gledamo sve igrace ove dvije ekipe. Ima brojke dostojne jedva 9. igraca u rotaciji, a u Cavsima je 3. ili .4 opcija u napadu. Horror ekipa.

Marko

pre 5 godina

Pobedila je kosarka. Lepa kosarka. Sa smekom. Vicom. Tri dodavanja iza ledja, za redom. Osmeh na licima momaka iz Ouklenda. Jednostavno je lepo gledati kosarku koju igra GSW. Sa druge strane mrgudi iz Klivlenda i usamljeni kauboj koji bezglavo juri za necim sto nikada nece dosegnuti. Pitam se, ima li taj covek, privatno, iskrene, odane prijatelje? Da li je srecan i zadovoljan svojim zivotom? Meni je to, zaista, tragikomican lik. Bog mu je dao neverovatne sposobnosti, ali bih se kladio u sve sto imam, da bi on bio srecan tek kada bi se nekog jutra probudio u tudjoj kozi. Nema tu radosti igre. Lepote i istinske srece, uzivanja u pobedi. Osmeha prijatelja iz tima. Svi stegnuti u strahu od tog coveka. Zato je Irving i pobegao, glavom bez obzira. Irving koji nosi prevagu. Covek sa osmehom na licu. Radije ce igrati sa decom iz Bostona i uzivati u igri, usput i odlicno zaraditi, nego biti u grcu, gledajuci smrknute i namrgodjene face saigraca duboko nezadovoljnih i podcenjenih. Sve u svemu, pravi poznavaoci i ljubitelji kosarke, zadovoljni su ovoga jutra. Dobro jutro i prijatan dan svima...
(Walldorf, 01. jun 2018 08:48)
Da prava kosarka sa likom koji zvace gumu kao debil i pravim istinskim kosarkasem Drejmondom Grinom.
Kakvih sve komentara majko mila.

Vlada

pre 5 godina

Posle dužeg vremena odgledao sam jednu četvrtinu NBA utakmice. I to samo zato jer nas je sin probudio da mu se napravi doručak. Ono je antikošarka. Onaj igrač što izgleda kao Tajson sa bradom kao da je kupio loptu, svaki napad je bila izolacija za njega. A ratnici su jedno 6,7 napada završili brzim šutom za 3 poena. Ako je NBA spala na to da se silom i snagom dobijaju utakmice onda se stvarno čudim kako neko ko ima vremena se uopšte budi da gleda ovo? Negledljivo. Mada možda sam ja omatorio i promenila se košarka.

Bogdan

pre 5 godina

Ne volim Lebrona, msm ne volim njegov stil igre, ali mora se priznati da je covek neverovatan i da se ovakav igrac nece pojaviti pa mozda i nikada vise.. Vrunsko telo, fizikalije, pregled igre, brzina, jednostavno sila koja se ne moze zaustaviti... Sto se utakmice tice tice i one sporne odluke, dugo sam igrao kosarku i slobodno mogu da kazem da je ono je cist faul od odbrane, covek je se kretao pri postavljanu i tu nema greske. Svako ko poznaje pravila i nepristrasno posmatra ako kaze suprotno nije iskren. Sad sto je prvo dosudjen faul u napadu pa posle promenjena odluka to je vec druga strana medalje. Neko ce reci to se tada ne sudi, Lebron je ipak Lebron, za mene licno svaka odluka mora biti svirana ispravno u bilo kom trenutku utakmice i svirana bilo kom igracu. U suprotnom borba i nadmetanje gube smisao. Falilo je Klivlendu malo i srece, imali su pobedu, Hilu se stegla ruka a o JR Smitu sta reci... Ono je neobjasnjivo. Ako se kojim cudom ne povrate mentalno posle ovog poraza i zbiju redove i jedna pobeda ce im biti nedostizna. Mada Lebron je Lebron i nikad sw ne zna

petarczv

pre 5 godina

Strpite se lebrotovi prelazi bron u huston kod brade i pola jedva cekam samo da ne slusam vise vase kukanje na saigrace iako ih je sam birao.. I tu nece nista da uradi jer je luzer i na dobrom jr putu da se osami na vrhu liste sa najvise izgubljenih finala u istoriji nba

Kanidja PG

pre 5 godina

Svaka čast Lebronu na 51poenu ali na 4,7 do kraja i minus 1 on glumi dobrog plejmekera i asistira.A čuvao ga je 15cm niži Stef Kari.Svi znamo kako je takve mečeve odlučivao za mene najveci ikad Majkl Dzordan.
To je razlika najveca uz stil igre,ples po terenu,gracioznost leteceg 23.On je bio puma dok je Lebron medved na terenu.Poredjenja ne stoje uopšte i sam Dzejms je toga svjestan i više puta je izjavio da je Majkl nedostizan po svemu.

Refs in 4

pre 5 godina

Nije trebalo ni doci do ovoga na kraju da sudije nisu napravile sra*e. Al dobro, i da je pobedio Klivlend opet ne i osvojili jer je neralno da Lebron odigra svaki mec 50 poena. Ali bar bi bilo zanimljivije finale u 6 meceva. Ovako metla. Nakon ovakvog poraza samopouzdanje je u minus beskonacno sto ce se odraziti na ostale meceva. Ocekujem sada 30 razlike.

Raki

pre 5 godina

Lebron polako gazi ka tome da bude najbolji u istoriji, vec sada je tu skoro rame u rame sa Jordanom ali ako ovako nastavi pretece ga. A sto se tice GS Wariorsa oni su super ekipa ali dok za njih igra onaj Grin nikad za njih necu navijati. Nadam se da Klivlend moze da preokrene ovo ali tesko!

koncept igre

pre 5 godina

Pa i jesu bolji tim,hoces da kazes da Curry,Green,Kley i Durent bukvalno ne bi SVI bili u prvoj petorci da sad predju u Klivlend.
Nije isto stvoriti prostor za sut Kley-u i Klarsonu(koji je inace promasio par suteva kad nikog nije bilo na njemu).

ale

pre 5 godina

ja nemogu da verujem šta vi ljudi pričate.ej bre čovek (Lebron)igra završnicu,traži loptu od smita da rešava,nije bio sebičan ko dodavanja hilu,kad je isti fauliran,a vi pričate gde je u finišu meča.i da neosvoji,najveći je od svih,kaki durantula,kari i ostali bakrači.i da da napomenem,krivo mi je samo što tompson nije patosirao grina na kraju.

antiDebil

pre 5 godina

Kakva paucina u glavi kod ovog kretena !
Nadam se da ce nba ispraviti onu brljotinu od pre 2 godine i da ce Djejms biti mbp finala bez obzira na rezultat...

M

pre 5 godina

Probudio sam se rano jutros i uhvatio produžetak... Sigurno da je LeBron odigrao sjajno regularni deo utakmice čim je postigao 50 poena, ali u produžetku katastrofa, srljao, pokušavao nešto na silu, tražio kontakt / faul, pokušavao nemoguće šuteve...

Velja

pre 5 godina

Ako ima Boga, vratiće se ovo kao pre dve godine. Voleli ga ili ne LBJ je poput Federera, Toma Brejdija, Kobija, svojevremeno Džordana, koji prkosi zakonima fizike i biologije. Velemajstor ove igre. Nestvaran igrač. Mislio sam da sam ne može protiv svih onih napucanih, odvratnih likova iz GSW, ali očigledno da može, ali mu treba prava pomoć, a ne njegovi poludebilni saigrači. Samo Love donekle uskače. Ali kao što rekoh, ubeđen sam da će se vratiti za ono sinoć, i da će kretenčina Grin na kraju plakati. WHATEVER IT TAKES!

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@meni ne prija
"Svedite Lebrona fizički na nivo Karija pa da vidimo kakav je igrac"
Ovo je jedna od najjačih izjava u poslednjih 10 godina, koliko čitam sajt b92.
Prvo, priče šbbkbb su za nivo od 5-10 godina i neozbiljno je da odrasli ljudi o tome raspravljaju.
Drugo, a što recimo ne bi Karija sveli fizički na nivo Lebrona pa bi dobili najsavršenijeg košarkaša univerzuma
Treće, ajde da mene svedemo fizički na nivo Bolta pa da budem među najbržim ljudima sveta:)
Jel shvataš kakvu si rečenicu napisao?
Pominjanje Kićanovića Dalipagića i ekipe je smešno. Ljudi su bili građeni kao današnji antlogori. Veliko košarkaško umeće ali fizički NULA. Nisu teg u životu podigli.

Anti-hypocrisy

pre 5 godina

Argument za Lebrona kao GOAT jos uvek moze biti napravljen. Da bi pretekao (ne izjednacio) MJa potrebno mu je jos 10 scoring titula, 2 DPOY, 4 titule najkradljivca, 3 pobede u zakucavanjima, 2 MVP, 4 FMVP, veci prosek poena po utakmici u regularnoj sezoni i plej ofu. Podsecam da LBJ (sem 1 scoring sezone naspram MJovih 10) nikad nije bio najbolji u ligi u proseku poena u regularnoj sezoni, skokovima, asistencijama (a ovamo kao najbolji asistent), FG%, ukradenim loptama, blokadama. U svakoj od tih kategorija neko je uvek bolji od njega. Primetite da nisam ni pomenuo timske uspehe, nego samo individualnu statistiku (za one kojima je bolna tacka 6/6 vs 3/8, 72-10 (plus titula) vs stagod (plus najveca negativna kos razlika u finalu 2014.. itd.) Pippen je draftovan (MJ nije molio i lobirao da se on dovede)i uz MJa rastao i razvijao se u ono sto je postao.LBJ je dobijao gotove igrace (Wade, Bosh, Love, pa i matori Shaq (bez obzira na sve nekad trostruki FMVP, MVP, i 2-struki scoring champ), DRose (bivsi MVP) i kojima su svima brojke opale igrajuci uz LBJ. Pravi GOAT vodi tim do pobeda (titula), ostali se hvale ucestvovanjem u finalu (jer pobeda je manje). Za one koji potegnu "Onda je Bill Russell bolji od MJa blah blah", neka to ostave za diskusiju BRussell/Magic vs. MJ za GOAT, jer LBJu tu nije mesto.

maconii

pre 5 godina

svaka cast lebronu,ali ne moze covek sam dobiti najbolju ekipu lige sa najiritantnijim igracima ikada...ako se ne ukljuci jos neko sem lebrona i lava izgubice sa nulom

Topnik

pre 5 godina

LeBron je imao loptu kod sebe u zadnjem napadu regularnog dijela,s curryem na sebi.Srećom,nije toliko spreman uzeti zadnji šut protiv warrirosa,kao što je protiv ovih ekipa s istoka,posebno jadnih raptorsa.Da je on krenuo u realizaciju,ne bi ni došlo do hillovog promašaja bacanja i jr-ove pogreške.

bozza

pre 5 godina

Kosarka je kolektivmi sport. U danasnjoj kosarci je bitnija statistika. Kad je igrao Bird i napravi tripl dabl, to je bilo neprimetno i nenametljivo. Ovo je danas cisto " silovanje", i sad ce Lebronovci da placu evo dao je 180 koseva i nista. Pa naravno, niko ne moze sam da igra.
(pribil, 01. jun 2018 09:12)

druze, LBJ je potrosio 32% svih suteva Cavsa, i dao 45% poena. Ako to nije dokaz da u ovoj ekipi mora da igra sam, ne znam sta je

akros

pre 5 godina

Da nije bilo ovog poteza JR Smitha, najgluplji potez na meču bila bi banana koju je Džavejlu Mekgiju lupio obruč! Taj potez je vratio Klivlend u meč!! Sam, nigde nikog, čovek preko dva i deset, i uz to ima džinosvki odraz, i zakuca u obruč, ahhaahahha.

Buki

pre 5 godina

Sto se tice utakmice ajmo realno ne mrzim ni jednu ekipu ali ih niti nesto gotivim vise bih volijo da je finale bilo Hjuston Boston ovi su vec smorili. Klivlend je sinoc ostecen sudiskim greskama ja jos nisam video da sudije nakon pregledavanja snimka dosude kontra faul koji ako cemo iskreno je i bijo ali sve greske sudija su sinoc bile na stetu Klivlenda u kljucnim momentima.

GSW ja ne znam sto se sa njima desava kakve oni greske prave uhvate loptu pod svojim kosem pa im ispadne lopta to im se desava jos od serije sa Hjustonom velik problem im je skok Klivlend ih je sinoc nadskocijo i u zadnjem napadu onaj nesretni Smit uzme loptu Durentu u skoku i to sa ledja sto je van svake pameti kad se zna koliko je Durent visok,Voriorsi su u problemu nisu skoncentrisani i treba im nova energija novi pristup a tu je Ker naj veci krivac nema uticaj na igrace kad pogadjaju suteve sve je to u redu ali kad uhvate da mase to je zalosno gledati covek se zapita sta je ovo izgledaju kao deca iza zgrade.Vorijorsi su i dalje favoriti ali samo ako pronadju sebe i vrate sampouzdanje i nesmiju oni kao sampioni da dozvole da im iko da vise od 40 poena pa bio to i Lebron.

Sto se tice JR Smita ja nemam reci pa na licu tog lika se uvek vidi da je naduvan vec sam ovde pisao da u ni jednoj drugoj ekipi Smit nebi imao prednost u odnosu na Samperta dok je ovaj bio tamo ali to je iskljucivo greska Lebrona.

NastyB

pre 5 godina

Loše utiče tako što dovede 8 puta u nizu u finale NBA tim u kojem je?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 1. jun 2018 13:39)

A na istoku je tako zeznuto doći do finala...
Treba proći Indijanu sa jednim ipo igračem, Toronto u kojem su DeRozan i Lauri uvek pogubljeni u plejofu i Boston bez dvojice najboljih igrača, bez dva rolpleja, predvođeni Horfordom i dvojicom klinaca, uz svesrdnu podršku sudija i same NBA organizacije. Treba mu momentalno dići spomenik zbog toga.

Demius

pre 5 godina

Nije tragičar (uz Džordža Hila) bio Džej Ar Smit, nego je tragičar bila ona smešna sudijska trojka koja je poklonila bacanja Durentu posle njegovog faula u napadu.To je prvi put u istoriji NBA da se promeni dosuđeni faul posle video čeka.Šta reći, bruka, sramota i klasična otimačina.
LBJ je još jednom pokazao da je da je najveći košarkaš koji je hodao planetom Zemljom.A da li ćemu to priznati preko bare, ne treba ni da ga najmanje opterećuje.Brojke nikada ne lažu, a doći će i te titule, ako ne u Klivlendu, onda sigurno sutra u Hjustonu npr.

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Houston-Boston da je bilo finale bila bi to pobeda sporta.Ali strasnu srecu ima Golden State uvek se povredi neko od kljucnih igraca protivnicke ekipe,da nije tako bilo maksimalno jednu titulu bi uzeli.Najruznija ekipa svih vremena sa 4.all star igraca jedino Klej je faca od ostalih se jezim na pocetku Durent!

Milos

pre 5 godina

Pa Lebron zamalo da pobedi zutace sam da ne napravise gluposti ovi, pa i sudije po malo, ali dobro, ne moze bas iz prve i to na gostujucem terenu, bilo bi isuvise. Sta reci vise, nego GOAT! Jos da je ostao Irving 4..0 lagano za cavse. I protiv seltiksa gubio Lebron 2..0 pa ih dobio, tako ce i ove, polako. A o ucinku ostatka ekipe i da se ne prica, osim Dzejmsa naravno koji je dostigao rekord Mj sa 109 preko 30p. u play off. I 50 PLUS POENA! Covek sam igra protiv ovih ej, pitajte se malo, pojedini, kad moram da kazem, koliko je ubedljivo najbolji, ne samo sad, nego svih vremena, sta reci vise, nego.. svaka mu cast.. pozdrav.

milan

pre 5 godina

*zvezda
naravno da znam o igudali sve pomenuto. nisam bio precizan i stedeo karaktere.
poenta je da kada dzejms naleti na igraca koji fizickom snagom moze da mu parira on je u problemu. igudala nije medijski lik. ni ne juri statistiku. on samo zavrsi posao. odvoji bitno od nebitnog. ekipa bez stava je toronto. (svi su oni profi) to su dzejmsu radili previse puta i igudala i lenard i merion/kid. sinoc je kari cuvao brona u odlucnim momentima (stav igraca). o timu kakav je gsw bolje da se ne prica. lbj vejd bos alen luis batie hazlem... a liga nije dozvolila polu u tom periodu odlazak u lal. i niko se nije bunio. to sto imaju polovican uspeh je njihov problem. kada je dalas dobio majami bosa su intervjuisali i on je gledao statistiku svog tima i naglas cinicno prokomentarisao "james triple double".

Powerslave

pre 5 godina

Jedan od svega 6 igrača koji su postigli 50+ poena u finalu, jedini koji je izgubio uprkos tome. Tuga sa kim čovek igra, žao mi ga kao nikog. Na kraju je skoro zaplakao kad je video šta je uradio onaj car. Mislim da je nakon ovoga i te kako završio sa Klivlendom posle ovog finala.
J.R. Smita treba deportovati što dalje, što pre, čovek je hodajuća antireklama za onaj "trava nije droga, to je priroda nama dala" pokret. I ovo mu nije prva teška glupost u plej ofu, imao je tešku nebulozu i protiv Indijane, ko se seća zna. A o njegovom šutu od 20% ne treba ni trošiti reči.
Nisam ljubitelj Lebronove košarke, ali navijam za njega u finalu, čovek igra sezonu, a pogotovo postsezonu, karijere. Ovo se bukvalno viđa jednom u generaciji, jednom u eri košarke. Zaslužio je trofej svojim igrama više nego iko.

P. S. Mekgijev Shaqtin a Fool momenat mi je držao osmeh na licu nekoliko minuta, ali džabe, oteo mu J.R. slavu :D

Hmm

pre 5 godina

Jedna stvar je samo nejasna... kako neko od igraca Cavsa, sa klupe, ne dobije priliku na kratko samo da udje i Grina odalami jednom posteno, dobije suspenziju nekoliko utakmica i ovom da do znanja sta ce mu se desiti prvi sledeci put...

Da neko svake godine trpi jedno to isto, to je neverovatno.
(GM, 1. jun 2018 10:31)

NBA nije za devojcice koje se potresu od lakta,trash talka,cvrstog duela...Zamisli,jadni svi,moraju da trpe Green-a :D
Uzvrati istom merom,pokazi zube!

milan

pre 5 godina

ko je dobar u pronalazenju izgovora dobar je samo u tome i ni u cemu drugom. pricamo o tome kako je dzejmsova ekipa losa. LOSA!? svi su ti igraci profesionalci. koncept igre je postavljen da s obziorm da lbj moze uspesno da napada reket, u slucaju udvajanja ili fizicki jake odbrane reketa lbj vraca suterima (nema samo jednu opciju). koncept igre je postavljen da iz lbj izvlaci maksimum (i statisticki) zato sto je lopta kod njega 90% poseda. sto i nije lose zato sto ima uspesnu realizaciju. ali to nosi drugi problem. gusi ostale igrace i iz njih ne izvlaci maksimum vec samo koliko njemu treba. ako ne dobiju loptu ne mogu da udju u ritam. i donose losije odluke. vecina trenera pusti da se lbj izivljava da ne bi ulazili u bonus. i ako zatvori ostale igrace lbj je u problemu. dokaz tome je da on nije gubio samo od golden stejta nit ovaj sastav postoji od uvek on je pre gsw izgubio 3 finala od dva razlicita tima. kada se uz to pojavi i neki igrac koji parira snagom on biva dosta limitiran kao u seriji sa sas kada ga je lenard za 3 cetvrtine limitirao na 7 poena ukupuno. lbj pored snage poseduje i izuzetnu kos. inteligenciju. medjutim ni drugi nisu veverice. on sl sezone ide u neki drugi sastav. veca sansa da to bude filadelfija zato sto je na puno slabijem istoku a mocna ekipa, sa njim pretendent na titulu, ali zivi bili pa videli ne mora 100% da znaci da ce i uzeti momentalno prsten

Pera Pisar

pre 5 godina

Ijao, kakav "iskusan" komentar... Ajde budi iskren, ko je bolji defanzivac:
1. Dzordan?
2. Dzejms?
(Jaran)

...statistički gledano Džordan, više put je bio od Lebrona u najboljem defanzivnom timu lige i ima jedno priznanje za najboljeg defanzivnog igrača lige, ali on nikad nebi uradio ono što je Lebron jutros...igrao sam protiv 4 all star igrača i sudija i izvukao produžetke...greška sudije 30 sekundi pre kraja u vezi faula Durent ili Lebron je odlučila pobednika Klivlend +2 i napad...bilo je Džordan je imao Pipena, Kukoča, Rodmana (22 skoka po meču)...Lebron Kajrija, Lava...pre početka cele serije rekao sam GSW veliki favorit, ali da će Lebron imati veliki motiv, jer igra sam protiv ove četvorice da dokaže da je sposoban za to i prva utakmica je rekla sve...dalje i ne treba, gledao sam sva Džordanova finala...ovo je taj nivo koliko god Lebron finala do kraja karijere izgubio

DukiNS

pre 5 godina

@ (nista o nicemu)

1. Ne volim da odgovaram na prozivke.

2. Pise se : Nista ni o cemu.

3. Nisam mislio na Srbiju pod tim "u nekim zemljama bi ga navijaci prebili" .

4. Uzivajte u kosarci, i u zivotu uopste, pa i u ovim nasim utopijama od zemalja .

Pozdrav svima

Jaran

pre 5 godina

Pera Pisar
Opet vi i statistika... MILION snimaka ima na internetu i nista...

1. LeBron ima malo veci ofanzivni arsenal (sut za 3).
2. Dzordan je DALEKO bolji defanzivac, covek je jedan od najboljih kradljivaca svih vremena, a i bolji je bloker od LeBrona.
3. Kavsi uopste nemaju losu ekipu kao sto 99% strucnjaka misli.
4. Pipen je bio sjajan kosarkas, Kukoc nije bio zvezda, a Rodman je najbolji skakac svih vremena koji je umao brutalnu odbranu ali je bio ogromna NULA u napadu (te brojke koje si napisao je imao Vilt).
5. Nije bio faul u napadu, nauci pravila. Dozvoljeno je da se gledaju snimci u zavrsnici, a sudije nisu bile saglasne i prilikom pregleda si moga da vidis da se LeBron nepravilno kretao i nije stao na vreme, a pritom je i okrenuo rame ka Durentu. A pobednika je odlucio debilizam J.R. Smita, niko drugi.

I jos nesto... Te price da Dzordan nije bio u istoj situaciji pa ne moze da se meri su iste kao kad ti neko kaze: "Eh, kada sam ja imao 20 godina bio sam u ratu pa se i ozenio. Sta ti radis dete?" Dzordan je bio u situacijama u kojima se LeBron nije nalazio u karijeri i nesto ne vidim da neko ovde pominje LeBrona na takav nacin...

P.S. Covece, stalno se nesto hvalis kako vec 1000 godina pratis kosarku, kako ti je rodjak bio talentovaniji od Drazena, a pola pravila ne znas...

petarczv

pre 5 godina

Trebao je queen da iskoristi neigranje iggija ali ne ume... Sad kad se vrati gotova prica... JR je teska dalabu prvo su u prvoj cetvrtini bacio kleju u noge kako bi ga povredio ali hvala bogu nije uspeo i posle onaj potez godine...

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@petarczv
Grin je tako nežno pomazio Lebrona "po licu" da je Džejmsu pukao kapilar u oku te su ga do kraja meča zumirali kamermani...Pola zenice mu je bilo krvavo.
Ali ako ti kažeš da ga je Grin samo pomazio, onda mora da je tako.

neuki mali klinci

pre 5 godina

Klivlend kad je uzeo titulu imao je 3 all stara brona, kajrija i lava... i svi su bili u sjajnoj formi... GSW je imao karija, kleja i grina... znaci 3 na 3 stim da su klivlendove zvezde stvarno jace...Lav je bre sam vukao Minesotu sa 20+ 10+ prosekom u sezoni i opet su jedva uzeli titulu... bronu su trebali super timovi da bi titule uzeo... majami sa vejdom bosom i alenom i opet je na kraju morao da se zahvali glupom popovicu sto nije hteo faul da pravi.... da ne pricam da ih je pobedio sam novicki posto dalas drugog all stara video nije (pedja bio na tribinama celo finale)... zivi bili pa videli opet ce kralj da iskuka sebi neki supertim... naravno jadno mi je i to sto se durent posle gubitka serije posle vodjstva od 3:1 priklonio GSW al dobro vidi se da je decko navukao debele kompleksa od toga i neka mu ih... Uspeh GSW je prvenstveno uspeh Kera... pre njega isti tim nije mogao da prodje rundu u plejofu... steta sto kraj ne slusa trenere imao je blata cara i pustio ga niz vodu tako da mi ga uopste nije zao...

vladek

pre 5 godina

Neki i dalje misle da ce biti 7 meceva,ja verujem u 4-0,mozda Kavsi dobiju jednu kod kuce.Nema ko da prati Lebrona,JR Smit ume da utrpa 7-8 trojki,ali posle ove greske,ne verujem da ce podici igru na vrhunski nivo do kraja serije.Lov tesko da moze do 30+ poena.Masinerija GSW,udarna trojka nije igrala punom snagom,niko od udarne trojke nije bljesnuo,bili su solidni,tek ocekujem razularenog Durenta,Karija,i na barem jedno mecu Kleja 35+ poena.Sledece godine ce biti mnogo zanimljivije.Boston sa oporavljenim Irvingom i Hejvurdom,Lebron verovatno u Hjustonu,nikada bolja sezona u najavi

Dragan VG

pre 5 godina

@pera kojot

Ne, ovo sto Lebron Dzejms prakticno sam radi je magija. Ima samo Lava pored sebe kao olstar igraca. Imati 4 olstar igraca i jos sudije na svojoj strani, to je po meni koriscenje sile.

NastyB

pre 5 godina

Svakako ce biti 4-3 na kraju za jedne. Mora se uzeti sto vise love na reklame i karte. Ipak je to zabava za narod.
(markoooooOOoOOOooOOooooOoo, 1. jun 2018 10:21)

Potpuno se slažem.
Naravno, LeBron dao 51 i oni nisu pobedili, ali u svakoj pobedi u sigurne 3 ovog finala LeBron neće proći ni 40, ali zato niko iz GSW neće preći 20, ili, na primer, Durant će dati 35, Kari 19, a Tompson 8, dok će JR, Korver i Lav da pune samo tako. A kad bude bilo 3-3 u utakmicama sačekaćemo da vidimo za koga se Silver odlučio da bude prvak.
Po prvi put potpuno ravnodušno posmatram NBA, jer od prošle godine ovo nije sport već reklamna mašinerija. Zanimljivije mi je da gledam Simulirane mečeva na NBA 2K18, tamo se bar igraju kako treba.

zvezda

pre 5 godina

@beogradjanin jordan je te lakerse pobedio kad su izasli iz prajma a te strasne lejkerse je hakeem olajuwon pobedio 1986 i u svojoj trecoj sezoni sam odveo houston u finale a bad boy pistonsu su bili strasan tim ali kad je jordan poceo da osvaja oni su bili na izdisaju samo sto je ostalo od njih je ta mesarska igra i to je to nista preko toga

serbianwonder13

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka. Neviđeno (Fei Li, 01. jun 2018 08:20) GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.(nista o nicemu, 01. jun 2018 09:02)
Tako je. GOAT (misli se na Jordana, jel) treba da 9 od svojih 15 godina karijere uopste ne dodje do NBA finala, gubi u prvim rundama play- offa, da bi se to brze i lakse zaboravilo. Tek onda moze da bude GOAT.

Borky

pre 5 godina

Nadam se da ce sledece godine P.Gorge pojacati GS jer stavrno nema smisla da im sudije moraju ovoliko navlaciti a i James je jos pojacao svoju igru tako da 4-5 all star igraca+sudije stvarno jedva da je dovoljno.Zamislite kakva bi bila bruka za ligu da njihov projekat pobjedi JEDAN igrac?!

Zoki

pre 5 godina

(Memfis, 01. jun 2018 10:11)

Hahahah jaooo koliko si se iznervirao. Jos 3 minimum sezone posle ove ces da gledas Grina kako osvaja prsten, pocni da smisljas kako jos mozes da ga uvredis.

Snow Patrol

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yesno, 1. jun 2018 08:22) # Link komentara


Kralju! Nasmijao si me od srca.

xxx

pre 5 godina

Sebicni James.. nije timski igrac
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daviv, 1. jun 2018 09:46)
Medju 10 najboljih asistenata NBA lige svih vremena i Lebron nije timski igrac :D Idi gledaj pikado.
Sata bi trebao da samo razigrava inteligentne i efikasne JR Smitha i Hilla?
Jedva cekam da Lebron napusti ovu lakrdiju od tima, da ponovo vidimo da se CAvsi( kao sa Irvingom) nece plasirati u play Off, tj bice jedna od najgorih ekipa u ligi.

Duš(m)an

pre 5 godina

@Bojan
"Mislim da je sada rasprava zavrsena o tome ko je GOAT Lebron je bolji od izvikanog Dzordana i tacka."
Da mogu da bih ti 100 pluseva.
Hodajuća maskota Najkija ne bi mogla ni u najluđem snovima da postigne 50+ poena uz šut od preko 60% u velikom finalu NBA lige Asistencije i skokove da i ne brojim.
Niko nikada kao Kralj iz Akrona, zarez, tačka, kraj.

jsx

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia
Durent skoro da je uzeo isti broj suteva samo nije mogao nista da pogodi (danas, u sledecoj verujem da ce biti bolji)...
Inace, posto izgleda da nisi gledao utakmicu da ti prepricam. Nikad nisam video prirodnijih 50 poena. Nije mnogo forsirao na pocetku, dodavao dosta namestio saigracima (koji su zacudo odigrali odlicno odbrambeno, i ok u napadu, ali tu je moglo bolje) par otvorenih trojki i pritom davao koseve, uglavnom sa poludistance cak. Kad je usao u zonu (pogodio je dve trojke u Karijevom stilu) onda je malo vise krenuo sam, ali je najcesce pogadjao. Na kraju je uvalio par vrucih krompira, ali je i dalje davao koseve i dodao par puta. Jedino je u produzetku bio los, ali to je razumljivo kad JR uradi ono sto je uradio.

Košarka je samo igra

pre 5 godina

Zašto nema 10-minutnih snimaka, najinteresantnijih poteza na utakmici? Bar nešto da vidimo ponovo i potpuno razbuđeni. Finale play off-a bi nam trebala biti nagrada, a ne kazna :)

Mister Vo

pre 5 godina

@brm
Za sve koji pljuju gandzu zbog ovog njegovog poteza pretpostavljam da misle da ovaj purnja na tajmautu u poslednjoj cetvrtini ili da ima tako dobru robu da ga drzi vise sati tokom cele utakmice.

Admiral Horatio Nelson

pre 5 godina

Tako je!!! I to ne nekoliko nego 5 puta i na pragu je sestog i ulazak u istoriju kao goat u tom segmentu...
(petarczv, 01. jun 2018 10:28) Da nije GOAT ne bi ulazio u finale citav zivot. A gubio je od objektivno jacih ekipa i ona jedna sto je uzeo sa Klivlendom je vise nego fenomenalno dostignuce.

Boxx

pre 5 godina

GSW su najkvalitetniji tim i osvojice titulu. Bez obzira sto je LBJ najbolji igrac zadnjih desetak godina. Utisak je da James lose utice na saigrace ( i trenere ), bas zato sto je dominantan.

Nathan

pre 5 godina

Kako da se ne iznerviras? Kako ovaj GSW dobija utakmice uvek se desi nesto jednom u 10 godina da oni dobiju. Tako Hjuston onaj dan sa trojkama i evo sad ovaj Smit o kome ne znam sta da kazem?? Znam jos iz Denvera uvek je bio neuracunjiv, jako cudan tip. Ali ne razumem i sudije. GSW i Real uvek imaju pomoc umesto da bude obrnuto. Ne kazem da sude protiv njih ali s obzirom da su najjaci timovi u svojim sportovima i zbog nacina na koji su osvajali sve u proslosti svaku situaciju 50:50 treba da sviras protiv njih bez razmisljanja a biva obrnuto.

Donekle poznavalac košarke

pre 5 godina

Nisam ispratio meč al'koliko JR Smit je vrlo neinteligentno odigrao dovoljno što je napad za*** jednim potezom.

Mada pravo pitanje kako je uspeo da izgradi karijeru još pamtim kao 18 pika na DRAFTU u New Orleansu solidnu statistiku 10,3 poena 2 skoka i 1 asistenciju po meču. Učestovao iste sezone na takmičenju za zakucavanje a sledeće mu je opao zato što je teret najveći preuzeo Kris Pol. 2014 godine trejdovan u Čikagu sa Pidžej Braonom u zamenu za Čendlera nakon čega je trejdovan u Denver u zamenu za Haurda Izlija tim se tad gradio oko Mela. U New Yorku imao dobre brojke pokazao kao dobro pojačanje zbog čega produžio ugovor nakon čega još bolji učinak imao. U Klivendu je došao 2015 sa Šampertom postao deo tim koji konkurisao za titulu zbog povrede pre svega vodećih igrača Lova i Irvinga tim okupljen oko Lebrona nije uspeo da dodje do titule.

Kangrga

pre 5 godina

@Deki
Sa Brajantom se ne upoređuje?
Ta izjava ima težinu kao izjava sa Grent Hilom se ne upoređuje ili možda sa Rik Berijem se ne upoređuje.
Haos šta sve ljudi pišu i da im nije neprijatno:)

Kole

pre 5 godina

Nepismeni danas komentiraju košarku ...
Jordan ovo ono ...
Lebron vamo tamo ...
Ovaj ljepši onaj zgodniji ...
Ako hocete usporedbu .
Vrlo je jednostavno .
Jordan 10 godina učio da bi naučio pobjedivati .
Lebron uči u hodu ...
I može pričati tko što hoće lebron je bolji sto posto.
Jasno kao dan .
Možete samo reći ne izgleda dobro kao mj ...
Chichago utah finale pippen 15 prosjek, kukoč 15 prosjek . Jordan 33 .
Pa vi sad analizirajte do ujutro .

Nole

pre 5 godina

Da li je neko procitao sa usana da JR kaze Lebronu: Mislio sam da smo pobedili??? Bice ovo 4:1 max 4:2... GSW and splash brothers!!!

Beogradjanin

pre 5 godina

@zvezda

Pobrkao si ti malo Hakeema iz 86 i njegovu titulu iz 94 kada je stvarno sam Hustonu doneo on titulu.
Ta 86 je bila prva odlicna sezona tandema R.Samson i Hakeem prvi tornjevi blizanci. Finale vec u njihovoj drugoj sezoni. U jednom mecu je Sampson neverovatnim kosem doneo pobedu protiv L.A. Sledecu sezonu su nesto losije odigrali. Povredio se Sampson, koji je ubrzo trejdovan i Hakeem prakticno od tada do 2 titule igra bez podrske. Oni kao tandem bi bili dinastija... I onda sto izvrces cinjenice?
Da ovde mnogi zameraju Majklu sto nije pobedjiva kad je bio slabiji. I kao sto rekoh kme,kme.

Moljac

pre 5 godina

Ovi što šalju Lebrona u Hjuston eda bi uzeo punu korpu prstenja u sledećim godinama, da li razmišljaju koliko će lopti trebati da bi Harden i Lebron istovremeno u svakom napadu imali loptu kod sebe 20 od 24 sekunde? Da, obojica imaju i puno asistencija, ali to su asistencije tipa sve sam sam uradio, ti samo šutni, sva slava i sva statistika moja. Baš me zanima kako bi to izgledalo, a osećam da bi bilo slično onoj smejuriji u Oklahomi ove godine.

Beogradjanin

pre 5 godina

(Vlada, 1. jun 2018 17:31)

Nije bas tako, ima neku draz bar playoff, onako i kvalitet i neku neizvesnost. Sezona vise nema nikakvog smisla. Dve ekipe u finalu koje igraju drugacije... Malo navlacenje NBA da ima sto vise utakmica u playoffu. Uvek je do sada Nba imala srece, osim ove dve ekipe nesto vrede Hjuston i Boston. Dojdi za jedno za 5 godina neces ni videti ovde komentare, ne desava se sreca spasa uvek.

Beogradjanin

pre 5 godina

@zvezda

Pobrkao si ti malo Hakeema iz 86 i njegovu titulu iz 94 kada je stvarno sam Hustonu doneo on titulu.
Ta 86 je bila prva odlicna sezona tandema R.Samson i Hakeem prvi tornjevi blizanci. Finale vec u njihovoj drugoj sezoni. U jednom mecu je Sampson neverovatnim kosem doneo pobedu protiv L.A. Sledecu sezonu su nesto losije odigrali. Povredio se Sampson, koji je ubrzo trejdovan i Hakeem prakticno od tada do 2 titule igra bez podrske. Oni kao tandem bi bili dinastija... I onda sto izvrces cinjenice?
Da ovde mnogi zameraju Majklu sto nije pobedjiva kad je bio slabiji. I kao sto rekoh kme,kme.

zvezda

pre 5 godina

@jos nisu saigraci zbog lebrona izgubili samopouzdanje vec zbog vaznosti meca niko od njih bez lebrona nije igrao finale i zbog toga tako uzasno igraju

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Druze kad zavrsis sa domacim zadatkom trazi nekom da ti nadje na internetu koliko MJ ima 50+ utakmica u playoffu...
(petarczv, 01. jun 2018 18:44)

Ala ljudi smaraju sa tim Dzordanom, kao da se ceo svet vrteo oko njega. Pa Garnet, Divac, Novicki su Dankan, Kobi, Sekil Onil su mnogo bolji i trofejniji igraci od njega.

pribil

pre 5 godina

Kosarka je kolektivmi sport. U danasnjoj kosarci je bitnija statistika. Kad je igrao Bird i napravi tripl dabl, to je bilo neprimetno i nenametljivo. Ovo je danas cisto " silovanje", i sad ce Lebronovci da placu evo dao je 180 koseva i nista. Pa naravno, niko ne moze sam da igra.

Kangrga

pre 5 godina

Jednog dana će se o snazi i umeću Lebrona sa opravdanjem pričati bajke jer su 4 all star igrača + MVP Iguadala morali da se udruže da bi ga sprečili da se naosvaja titula. Izvinite ali MJ nije nikada imao tako jaku konkurenciju u jednom timu. On je ima maksimum 2 all stara protiv sebe ali je zato u ekipi imao najboljeg all around igrača tog doba Pipena kao i najboljeg skakača i defanzivca Rodmana.
ps. Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.

Deki

pre 5 godina

Објективан, 1. jun 2018 08:13), pogledaj Džordanove utakmice, kad krene u reket i sve će ti biti jasno. Ova utakmica je pokazala da statistika jednog čoveka ne znači ništa. Zato su MJ i KB druga dimenzija i sa njima se ne uporedjuje. Centre svrstavam u drugu kategoriju.

petarczv

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka. 
Neviđeno 
(Fei Li, 01. jun 2018 08:20) 

GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.
(nista o nicemu, 01. jun 2018 09:02)

Tako je!!! I to ne nekoliko nego 5 puta i na pragu je sestog i ulazak u istoriju kao goat u tom segmentu...

Dusan

pre 5 godina

Naterao si me Lebrone da ponovo ustajem ujutru posle 15 godina! Ovo sto ti radis ove sezone svet jos nije video! Za mene si najveci svih vremena!

Walldorf

pre 5 godina

Pobedila je kosarka. Lepa kosarka. Sa smekom. Vicom. Tri dodavanja iza ledja, za redom. Osmeh na licima momaka iz Ouklenda. Jednostavno je lepo gledati kosarku koju igra GSW. Sa druge strane mrgudi iz Klivlenda i usamljeni kauboj koji bezglavo juri za necim sto nikada nece dosegnuti. Pitam se, ima li taj covek, privatno, iskrene, odane prijatelje? Da li je srecan i zadovoljan svojim zivotom? Meni je to, zaista, tragikomican lik. Bog mu je dao neverovatne sposobnosti, ali bih se kladio u sve sto imam, da bi on bio srecan tek kada bi se nekog jutra probudio u tudjoj kozi. Nema tu radosti igre. Lepote i istinske srece, uzivanja u pobedi. Osmeha prijatelja iz tima. Svi stegnuti u strahu od tog coveka. Zato je Irving i pobegao, glavom bez obzira. Irving koji nosi prevagu. Covek sa osmehom na licu. Radije ce igrati sa decom iz Bostona i uzivati u igri, usput i odlicno zaraditi, nego biti u grcu, gledajuci smrknute i namrgodjene face saigraca duboko nezadovoljnih i podcenjenih. Sve u svemu, pravi poznavaoci i ljubitelji kosarke, zadovoljni su ovoga jutra. Dobro jutro i prijatan dan svima...

nista o nicemu

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka.
Neviđeno
(Fei Li, 01. jun 2018 08:20)

GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.

the truth

pre 5 godina

1 - Ovo je zadnji mec da odgledam od finalne serije. Sudije kriminalno pokrale Klivlend. Lomi se mec Dzejms oduzima cistu loptu Durentu, sviran faul, sledecu napad, udarac po ruci Dzejmsa nista. Necu komentarisati onu poslednju promjenu odluku i davanje faula Durentu. 2 - Lebron je najveci kosarkaski genije i najbolji igrac ikada, mislio sam da ovo nikad necu napisati ( zbog svetig trojstva Bird - Medzik - Majk) Covjek kad igra odbranu igra je bolje od svih i cuva podjednako dobro 5 pozicija, kad neko stisne Durenta covjek ni tablu ne moze pogoditi 3 - Klivlendovi igraci osim Lebrona imaju najmanji kosarkaski IQ u ligi ( Vidjeli ste Dzej Ara sinoc), toliko su atletski manji i inferiorniji da je to smijesno, jbt Thompson cuva njihove centre sa lakocom. 4 - Lav je teska rupa, Kari pravi Bambija na ledu, on ga konstantno preuzima (PS - Stef je igracina). 5 Lebron da hitno bjezi iz Klivlenda glavom bez obzira.

zec

pre 5 godina

Lebron jeste najbolji, tu nema dvojbe, ali sam je kriv sto mu je ekipa ovakva. Sve ih je sam izabrao i svi izgledaju ko parmaci, a nisu. G Hill je u Indiani kidao, sad nista ne zna, K Love je cuda cinio u Minnesoti, sad taraba. Nisu oni toliko stari, a sta reci tek za ove mlade Clarkson, Hood. Generalno svi igraci igraju slabije sa Lebronom, ne znam zasto je to tako, nije sebican, dodaje, ali je tako.
JR, sta reci, da se vise posvetio kosarci bio bi u najmanju ruku Klay Thompson, ko ga se sjeca sa pocetka karijere, prodori zakucavanja...
Izabrao je da je stalno napusen i da ne zna koji je rezultat...

lbj23

pre 5 godina

Nikad mi u sportu nije bilo vise zao kao kad smo izgubili od Turske u polufinalu 2010. i sad za Lebrona. Ajde da su bar izgubili normalno nego jedan drogirani pajser koji ne zna rezultat.

meni ne prija

pre 5 godina

Lebron je igracina i definitivno najbolji igrac danasnjice i velika legenda, ali brate svasta mu sudije dopustaju, sto u odbrani, tako isto i u napadu. N
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 1. jun 2018 09:02)

Kada govorimo o kvalitetu igraca, neki dan sam rekao: svedite Dzejmsa fizicki na nivo Karija, pa da vidimo gde je kao igrac.
Ovakav kakav sa zaletanjim pod kos sa polovine, uz svo tolerisanje od sudija o kome i sami pricate, on je za mene antipropaganda kosarke. Moze biti da sam nerealan i previse ogranicen mojim kosarkaskim pocecima kada su zvezde biti igraci poput Kicanovica, Slavnica, Delibasica, Cosica, ali to je, eto, za mene ostala kosarka. Kicanovic je bio mrsav i lagan kao leptir a nezadrziv, proglasavan za najboljeg igraca sveta i Evrope. GSW, nas Jokic i jos neki mi vracaju veru u kosarku koju smatram pravom kosarkom (uz duzno postovanje svih onih koji vise vole kosarku Dzejmsa)

Fei Li

pre 5 godina

Džej Ar Smit je idiot, i ovde auto-cenzurišem samog sebe i ono što bih stavrno napisao o tom liku da je dozvoljeno.
Evo me na poslu iznerviranog, a bavim se odgovornim zanimanjem, i sad sam gledao ovu seriju i više ne, čuvam živce.

A Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka.
Neviđeno

the truth

pre 5 godina

6. Jedan Dejmond Grin na kraju meca se krevelji mozda najvecem sportisti ikada, da ima pravde na ovoj zemaljskoj kugli, nikada ta osoba ne bi nista osvojila. Prst u oko necu komentarisati, sledeci put neka mu zapasu pusku, komotno.

sryugos

pre 5 godina

Grin je retko, ali retko iritantan igrač, šteta što konjanici nisu uzeli brejk posebno zbog neverovatne partije Lebrona, i da mi slučajno ovde više neko ne spomene da su ratnici najveći tim u istoriji, a šta reći za Smita, čovek se očito prepušio travice....
(Rucker Park, 01. jun 2018 08:23)

Jesu najbolji tim u istoriji i to samo zlobni nece priznati. Sezona 73 - 9. Dve titule u tri godine i rade na trecoj u cetiri. I sva je prilika da ce tako i nastaviti. Da nije bilo suspenzije Grina bila bi sad borba za 4 u 4 godine.
Iskopali Karija, Tompsona, Grina, Lunija, Barnsa. Doveli su samo Igudalu i Durenta a onda pustili Barnsa da bi bilo mesta.

Boggy

pre 5 godina

Citam malo komentare, slazem se da je JR Smith uradio nesto neverovatno i to ne sme da se pravda, ali nije to prelomilo utakmicu. Tad kad je on to uradio bilo je nereseno tako da niko ne moze da garantuje da bi on dao kos ili nesto slicno, jer on se u principu zalece na ulaz jednom godisnje, e sad sto nije ni sutnuo to je vec druga stvar. U svakom slucaju utakmicu su dobile neverovatne odluke sudija kao sto je promena odluke za faul u napadu, bez obzira sto je bio faul u odbrani, jer ja ne znam kako moze neko da pregledom snimka odluci potpuno suprotno u odnosu na ono sto je prvo dosudjeno, zatim cisto izbijanje lopte na Durentu je faul, kasnije i Hilu sudjen faul za isto to, na LeBronu takodje nedosudjen cist faul...
Inace mislim da su kljuc serije 2 utakmice u Klivlendu, ako obe Klivlend dobije bez obzira na ishod sledece imaju ogromne sanse da udju u 7 utakmica, a onda sta bude.

Košarka je samo igra

pre 5 godina

Svaka čast za GSW, pobijediti Džejmsa u njegovoj najboljoj utakmiciu sezoni je jasan signal da će "ratnici" uzeti ovu titulu. Zaista ne volim Džejmsov način igre, ali je čovjek mašina, daje koševe, asistira, skače. Meni je Durent oličenje elegancije, umjetnosti, ali čini mi se da je Džejms najviši nivo igre ikada viđen. Generacija sam koja je odrasla na Džordanu, stilovi igre su im potpuno različiti, ali niko nikada nije imao ovoliki uticaj na igru Džejms na Klivlend. GSW će bez većih problema sa 4:1, uzeti ovu seriju, no sa ovom ekipom, Durent bi teško ušao u plej of, a Kari ne bi bio ni blizu. Džordan, LBJ, Medžik...vječna lista, ostali neka traže svoje mjesto među najboljim.

Bulbasaur

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da Bron daje 50 koševa a na 4.7 sekundi pre kraja:


1. Hil promašuje slobodno za vođstvo.
2. JR hvata loptu i lik trči od koša. Hej, on TRČI OD KOŠA. Da li je mislio da vode, bio naduvan, pijan, ili ima kikiriki umesto mozga?
3. Jesu li Kavsi imali pravo za tajm aut? Ako jesu zašto ga pobogu Taj nije tražio odmah čim je video da JR hvata loptu?!

Mogu misliti koliko je Lebron bio frustriran u svlačionici. 51-8-8 a izgubiš utakmicu na najgluplji mogući način. Još ga je posle i onaj novinar konstantno peckao oko Smita. Postavlja mu jedno te isto pitanje na deset različitih načina.

"Provedeš noć razmišljajući šta je moglo drugačije, šta bi bilo kad bi bilo i onda USTANEŠ UJUTRU I NASTAVIŠ DALJE." Bronov odgovor na pitanje novinara kako se oseća posle čudnog poraza iako je pružio fenomenalnu partiju. Zato je on najveći košarkaš današnjice i jedan od najvećih ako ne i najveći sportista trenutno. Jer se nikada ne predaje. Iako lagano ulazi u 34 godinu života.

Inače, dobra utakmica ali opet pokvarena odlukama sudija. Čini mi se da su dosta navlačili za GSW.

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Houston-Boston da je bilo finale bila bi to pobeda sporta.Ali strasnu srecu ima Golden State uvek se povredi neko od kljucnih igraca protivnicke ekipe,da nije tako bilo maksimalno jednu titulu bi uzeli.Najruznija ekipa svih vremena sa 4.all star igraca jedino Klej je faca od ostalih se jezim na pocetku Durent!

HARIS

pre 5 godina

Lebron je igracina i definitivno najbolji igrac danasnjice i velika legenda, ali brate svasta mu sudije dopustaju, sto u odbrani, tako isto i u napadu. Nakon jednog 'trash talka' sa Karijem, namjerno ga je udario u prsa pred sudijama i oni nista, ni tehnicku, ni nesportski, pa ni obicni faul. Da je Grin nesto tako uradio, uslijedila bi suspenzija na min 2 meca, kao prije dvije sezone. Uz sve to, Tompson je namjerno udario Grina u glavu, vidjecemo da li ce biti kazne, cisto sumnjam, ali eto...

petarczv

pre 5 godina

Klasican lebron kada se odlucuje nema ga nigde dzabe i 50p doping tu ne pomaze. Kad ga je green u prvoj cetvrtini pomazio po licu covek koji je olicenje fizicke snage i spreme pade ko da ga je pokosio ak 47 i poce da se drzi za glavu ko da ga je neko bejzbol palicom lupio po istoj..otud nadimak leflop a na kraju ytakmice je opravdao nadimak lechoke...

serbianwonder13

pre 5 godina

Lebron je stvarno GOAT, čovek igra protiv tima sa 4 all-stara, protiv sudija, i još protiv svojih saigrača, i opet uspe da odvede svoj tim do produžetaka. Neviđeno (Fei Li, 01. jun 2018 08:20) GOAT ne gubi u finalima, Lebron je izgubio nekoliko puta.(nista o nicemu, 01. jun 2018 09:02)
Tako je. GOAT (misli se na Jordana, jel) treba da 9 od svojih 15 godina karijere uopste ne dodje do NBA finala, gubi u prvim rundama play- offa, da bi se to brze i lakse zaboravilo. Tek onda moze da bude GOAT.

Demius

pre 5 godina

Nije tragičar (uz Džordža Hila) bio Džej Ar Smit, nego je tragičar bila ona smešna sudijska trojka koja je poklonila bacanja Durentu posle njegovog faula u napadu.To je prvi put u istoriji NBA da se promeni dosuđeni faul posle video čeka.Šta reći, bruka, sramota i klasična otimačina.
LBJ je još jednom pokazao da je da je najveći košarkaš koji je hodao planetom Zemljom.A da li ćemu to priznati preko bare, ne treba ni da ga najmanje opterećuje.Brojke nikada ne lažu, a doći će i te titule, ako ne u Klivlendu, onda sigurno sutra u Hjustonu npr.

Stefan

pre 5 godina

Lebrone, zavrsi ovu seriju kako god i predji u Hjuston sledece sezone, osvoji 3 prstena zaredom i penzionisi se. Dao si ovoj ligi mnogo vise nego sto je ona tebi.

goran

pre 5 godina

sad ustadoh, gledah jutros do sest, sudije unistise klivlend, ne samo ta promena odluke vec sedam osam odluka u zadnjih par minuta I u produzetku, covece koliko mi se zgadio gsv, lebron pokazao da je pravi goat I kralj, ali sto neko rece igrao je sam protiv 4 all stara, protiv svojih igraca, protiv sudija I izgubio zbog jednog bacanja

Memfis

pre 5 godina

Nisam video bolju partiju pojedinca u finalu. Lebron se borio kao lav sa 3 geparda (Kari, Klej i KD) i poganom hijenom (naravno Grin). Da se nisu umešali lešinari (sudije), sve bi ih potamanio sinoć...
Grin je verovatno najgadniji igrač koji je kročio na parkete otkad pratim NBA, a jedina konkurencija mu je saigrač Zazibara. Sinoć zamalo da iskopa oko Lebronu i ima smelosti da vrišti što mu je sviran faul. Posle u produžetku maksimalno provocira, vrti ramenima, to je onaj lik koji kad 3ca gaze jednog na podu dotrči i šutne ga u glavu da pokaže kako je "žestok".

Rucker Park

pre 5 godina

Grin je retko, ali retko iritantan igrač, šteta što konjanici nisu uzeli brejk posebno zbog neverovatne partije Lebrona, i da mi slučajno ovde više neko ne spomene da su ratnici najveći tim u istoriji, a šta reći za Smita, čovek se očito prepušio travice....

Velja

pre 5 godina

Ako ima Boga, vratiće se ovo kao pre dve godine. Voleli ga ili ne LBJ je poput Federera, Toma Brejdija, Kobija, svojevremeno Džordana, koji prkosi zakonima fizike i biologije. Velemajstor ove igre. Nestvaran igrač. Mislio sam da sam ne može protiv svih onih napucanih, odvratnih likova iz GSW, ali očigledno da može, ali mu treba prava pomoć, a ne njegovi poludebilni saigrači. Samo Love donekle uskače. Ali kao što rekoh, ubeđen sam da će se vratiti za ono sinoć, i da će kretenčina Grin na kraju plakati. WHATEVER IT TAKES!

Marko

pre 5 godina

Pobedila je kosarka. Lepa kosarka. Sa smekom. Vicom. Tri dodavanja iza ledja, za redom. Osmeh na licima momaka iz Ouklenda. Jednostavno je lepo gledati kosarku koju igra GSW. Sa druge strane mrgudi iz Klivlenda i usamljeni kauboj koji bezglavo juri za necim sto nikada nece dosegnuti. Pitam se, ima li taj covek, privatno, iskrene, odane prijatelje? Da li je srecan i zadovoljan svojim zivotom? Meni je to, zaista, tragikomican lik. Bog mu je dao neverovatne sposobnosti, ali bih se kladio u sve sto imam, da bi on bio srecan tek kada bi se nekog jutra probudio u tudjoj kozi. Nema tu radosti igre. Lepote i istinske srece, uzivanja u pobedi. Osmeha prijatelja iz tima. Svi stegnuti u strahu od tog coveka. Zato je Irving i pobegao, glavom bez obzira. Irving koji nosi prevagu. Covek sa osmehom na licu. Radije ce igrati sa decom iz Bostona i uzivati u igri, usput i odlicno zaraditi, nego biti u grcu, gledajuci smrknute i namrgodjene face saigraca duboko nezadovoljnih i podcenjenih. Sve u svemu, pravi poznavaoci i ljubitelji kosarke, zadovoljni su ovoga jutra. Dobro jutro i prijatan dan svima...
(Walldorf, 01. jun 2018 08:48)
Da prava kosarka sa likom koji zvace gumu kao debil i pravim istinskim kosarkasem Drejmondom Grinom.
Kakvih sve komentara majko mila.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Druze kad zavrsis sa domacim zadatkom trazi nekom da ti nadje na internetu koliko MJ ima 50+ utakmica u playoffu...
(petarczv, 01. jun 2018 18:44)

Ala ljudi smaraju sa tim Dzordanom, kao da se ceo svet vrteo oko njega. Pa Garnet, Divac, Novicki su Dankan, Kobi, Sekil Onil su mnogo bolji i trofejniji igraci od njega.

petarczv

pre 5 godina

Strpite se lebrotovi prelazi bron u huston kod brade i pola jedva cekam samo da ne slusam vise vase kukanje na saigrace iako ih je sam birao.. I tu nece nista da uradi jer je luzer i na dobrom jr putu da se osami na vrhu liste sa najvise izgubljenih finala u istoriji nba

Raki

pre 5 godina

Lebron polako gazi ka tome da bude najbolji u istoriji, vec sada je tu skoro rame u rame sa Jordanom ali ako ovako nastavi pretece ga. A sto se tice GS Wariorsa oni su super ekipa ali dok za njih igra onaj Grin nikad za njih necu navijati. Nadam se da Klivlend moze da preokrene ovo ali tesko!

Darko

pre 5 godina

Naterao si me Lebrone da ponovo ustajem ujutru posle 15 godina! Ovo sto ti radis ove sezone svet jos nije video! Za mene si najveci svih vremena!
(Dusan, 01. jun 2018 08:30)

Hahahahaha klinjo zamoli administratore da ti obrisu komentar, NE BRUKAJ SE!

jos

pre 5 godina

jednom cu reci koliko god je Lebron zaisza mocan igrac toliko je i poguban za svoju ekipu .S njim nijedan igrwc u postavi sem Lava ne igra nista .Momci su izgubili samopouzfanje ,Hil ,Hud ,Klarson, jedino visoki igraci kao Tomson , i Nens igraju svoju igru i donekle Grin .Medjutim Tomson i Nens nosu igtaci od kojih se ocekuje da poentitaju vec da skacu brane,blokiraju sto ne rade uopste lose toliko .Medjutim bekovi igraju pogubno ,jer Dzejms previse zadrzava loptu u svom posedu ,katastrofalno usporava napade .Mislim razumem ja da to zaisza prolazi jer ostaje u izolaciji sa slabijim igracem ,ali sto ne menjati malo taktiku ,kad je ocigledno da nece moci tako da se dobije serija sa Voriorsima .Opet sta radi Smit na utakmici toliko dugo vremena ,vidis da nije koncentrisan pa ubaci drugog beka ,miksuj .Pritom osim toga mislim da Smit osim sto nije bio siguran dal je nereseno il vode ,on je istrcao iz reketa i da bi nasao Lebrona ,kad mu je ovaj mahnuo da baci pas naored onda je ovaj to uradio .Sto ukazuje na jos jedan problem a to je da oni szalno hledaju u Lebrona jer je on gazda u ekipi .Lebron u produzetku 2 poena ,ponovo gnjavi loptu previse ,i dogodi se ovo sto se dogodi .Jeste on strasan igrac ,al covexe igrah krilo ,pa nemoguce da Hil ne moze da uruci pas il da ne zna il je zaboravio .Pa do skoro je bio plej Jute koja je bila plej of ekipa .Nikako ne mogu da kazem da Lebron nema saigrace ima ih al jednostavno jako lose su iskorisceni ,logotovu bekovi koji su uguseni.

NastyB

pre 5 godina

Svakako ce biti 4-3 na kraju za jedne. Mora se uzeti sto vise love na reklame i karte. Ipak je to zabava za narod.
(markoooooOOoOOOooOOooooOoo, 1. jun 2018 10:21)

Potpuno se slažem.
Naravno, LeBron dao 51 i oni nisu pobedili, ali u svakoj pobedi u sigurne 3 ovog finala LeBron neće proći ni 40, ali zato niko iz GSW neće preći 20, ili, na primer, Durant će dati 35, Kari 19, a Tompson 8, dok će JR, Korver i Lav da pune samo tako. A kad bude bilo 3-3 u utakmicama sačekaćemo da vidimo za koga se Silver odlučio da bude prvak.
Po prvi put potpuno ravnodušno posmatram NBA, jer od prošle godine ovo nije sport već reklamna mašinerija. Zanimljivije mi je da gledam Simulirane mečeva na NBA 2K18, tamo se bar igraju kako treba.

menađer

pre 5 godina

Ja da sam Lebron već danas bih objavio odlazak u penziju. A onda bih se oprobao u nekom individualnom sportu za koji nije kasno kako mi navareni kreteni ne bi uništavali život.

Milan

pre 5 godina

Žao mi Džejmsa, čovek igra nestvarno. Ali sa ovakvim saigračima iskreno ne znam ni kako je uopšte došao u veliko finale.
I još jedna stvar, obzirom da se sećam jako dobro i Džordana, poredjenja sa istim itekako imaju smisla. Zapravo, ne sećam se da je u kontinuitetu pravio ovakve brojke, a naročito ne u ovoj životnoj dobi. Brojanje osvojenih titula zaista nema smisla.

Budimir

pre 5 godina

Ovo je nadrealno. Na jednoj strani imaš nadrealnog sportistu koji na terenu dominara i fizički i znanjem i mozgom, koji se van terena ponaša kao gospodin iako je odrastao u getu u najvećem siromaštvu. Na drugoj strani imaš 5 all-star igrača, imaš Durenta koji je kukavički došao u već dominantni tim, priključio se najjačima, prepotentnog Karija i prljavog Grina koji godinama viče, udara i krevelji se a sudije mu sve tolerišu kao da se plaše da i njim ne izudara. Uz sve to sudije pomažu najjači tim, već svi u NBA znaju da je GSW isto kao Real Madrid u fudbalu.

I pored svega toga nađu se još i saigrači da igraju protiv Kralja. Ovo je za film. Ne znam kako LeBron preživljava, kako će imati snage da se pojavi na sledećoj utakmici. Kako uspe da se suzdruži i još brani JR-a od novinara. Kako uspe da ne opauči Grina. Što se mene tiče najveći sportista kojeg sam ikada video i primer svim sportistima i svim mladim ljudima. Ponavljam, rođen u getu, otac nepoznat, majka imala 16 godina. Kraljina.

Pera Pisar

pre 5 godina

Ijao, kakav "iskusan" komentar... Ajde budi iskren, ko je bolji defanzivac:
1. Dzordan?
2. Dzejms?
(Jaran)

...statistički gledano Džordan, više put je bio od Lebrona u najboljem defanzivnom timu lige i ima jedno priznanje za najboljeg defanzivnog igrača lige, ali on nikad nebi uradio ono što je Lebron jutros...igrao sam protiv 4 all star igrača i sudija i izvukao produžetke...greška sudije 30 sekundi pre kraja u vezi faula Durent ili Lebron je odlučila pobednika Klivlend +2 i napad...bilo je Džordan je imao Pipena, Kukoča, Rodmana (22 skoka po meču)...Lebron Kajrija, Lava...pre početka cele serije rekao sam GSW veliki favorit, ali da će Lebron imati veliki motiv, jer igra sam protiv ove četvorice da dokaže da je sposoban za to i prva utakmica je rekla sve...dalje i ne treba, gledao sam sva Džordanova finala...ovo je taj nivo koliko god Lebron finala do kraja karijere izgubio

nista o nicemu

pre 5 godina

On je ima maksimum 2 all stara protiv sebe ali je zato u ekipi imao najboljeg all around igrača tog doba Pipena kao i najboljeg skakača i defanzivca Rodmana.
ps. Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.
(Kangrga, 01. jun 2018 08:31)

Odlicno zapazanje. 98 niko, osim Dzordana, nije bio ol star igrac u Bulsima. Niko. Lebron bira saigrace, trejduje ih i dovodi da bi ostvario atmosferu koju zeli. Dzordan i Rodman nisu pricali, ni Pipen i Rodman takodje, mrzeli su se, Dzordan je omalovazavao saigrace do koske, i sa takvim timom je bio prvi.

Topnik

pre 5 godina

LeBron je imao loptu kod sebe u zadnjem napadu regularnog dijela,s curryem na sebi.Srećom,nije toliko spreman uzeti zadnji šut protiv warrirosa,kao što je protiv ovih ekipa s istoka,posebno jadnih raptorsa.Da je on krenuo u realizaciju,ne bi ni došlo do hillovog promašaja bacanja i jr-ove pogreške.

petarczv

pre 5 godina

Trebao je queen da iskoristi neigranje iggija ali ne ume... Sad kad se vrati gotova prica... JR je teska dalabu prvo su u prvoj cetvrtini bacio kleju u noge kako bi ga povredio ali hvala bogu nije uspeo i posle onaj potez godine...

Kole

pre 5 godina

Nepismeni danas komentiraju košarku ...
Jordan ovo ono ...
Lebron vamo tamo ...
Ovaj ljepši onaj zgodniji ...
Ako hocete usporedbu .
Vrlo je jednostavno .
Jordan 10 godina učio da bi naučio pobjedivati .
Lebron uči u hodu ...
I može pričati tko što hoće lebron je bolji sto posto.
Jasno kao dan .
Možete samo reći ne izgleda dobro kao mj ...
Chichago utah finale pippen 15 prosjek, kukoč 15 prosjek . Jordan 33 .
Pa vi sad analizirajte do ujutro .

da li je moguce

pre 5 godina

da li je moguce da covek da 50 poena, da sve od sebe, odigra fenomenalno, i da ga na kraju pobede glupa odluka sudija ( jednostavno kada je tako blizu da moze da bude i ofanzivni faul i defanzivni, u tako bitnom momentu, ne menja se prvobitna odluka) i debil JR Smith koji ocigledno treba da prestane da pusi travu i promeni zanimanje. bukvalno mi je zao Lebrona i da sam na njegovom mestu poludeo bih

markokrle

pre 5 godina

Kaze ne otpisuj te prerano kralja. Ja njega i ne otpisujem, on je konstantan, sa 51 poenom daleko je od toga da ga otpisem, ali sam otpisao Klivlend. Kad posle njegovih 51 poen izgube, kako ce pobediti?

ale

pre 5 godina

ja nemogu da verujem šta vi ljudi pričate.ej bre čovek (Lebron)igra završnicu,traži loptu od smita da rešava,nije bio sebičan ko dodavanja hilu,kad je isti fauliran,a vi pričate gde je u finišu meča.i da neosvoji,najveći je od svih,kaki durantula,kari i ostali bakrači.i da da napomenem,krivo mi je samo što tompson nije patosirao grina na kraju.

GM

pre 5 godina

Jedna stvar je samo nejasna... kako neko od igraca Cavsa, sa klupe, ne dobije priliku na kratko samo da udje i Grina odalami jednom posteno, dobije suspenziju nekoliko utakmica i ovom da do znanja sta ce mu se desiti prvi sledeci put...

Da neko svake godine trpi jedno to isto, to je neverovatno.

Rade

pre 5 godina

Sudije i JR Smit sprijecile brejk, nevjerovatna odluka i onda jos nevjerovatnija glupost igraca su odlucili, mozda i seriju. Steta za neutralne navijace, jer bi valjalo da se sto vise igra. Svaka cast Lebronu, covjek je nevjerovatan! I jos da pomenem onog...lika (da ne kazem nesto teze, ali realnije), koji je pricao o nekom jahanju Durantule uporno...o Boze kakvih nas sve ima.

mj23

pre 5 godina

4 All Stara + 3 suca trebaju da bi se pobijedilo LeBrona i njegove igrače G lige.
Uzasno suđenje, nevjerojatno kako su suci gurali GS. James uzme cistu loptu sviraju mu faul, u iducem napadu, dobija udarac po lijevoj ruci i suci ne sviraju nista.

Slicno su Houston u 7. utakmici opljackali, nije mi jasno kome je ovo u interesu.

Nije mi jasno da ides krasti Jamesa koji je lice lige zadnjih 15 godina i iza Jordana najisplativiji igrac lige.

Rekao sam i prije da je on uzasno nezasticen, s obzirom na status 2. najboljeg igraca svih vremena.

Cak je lani Durant rekao kad su ga pitali sto misli u cinjenici da se na Jamesu premalo toga svira kad ide u prodor ka kosu; " Prevelik je, jednostavno je prevelik i suci mu ocigledne kontakte ne sviraju".

Steta za utakmicu i seriju, jer se ovdje nesto moglo zakomplicirati, iluzorno je ocekivati da James moze 4 puta sam dobiti vjerojatno najbolju ekipu svih vremena. A navodno ce se i Iguodala vratiti tijekom serije.

A za Smitha ovo nije nista neuobicajno, po naprednoj statistici, James imau vjerljivo najbolje ovogodisnje doigravanje, pa onda ide 6 igraca Worriorsa, pa Love. Eto koliki je nesrazmjer u talentu, izmedu ove dvije ekipe.

A taj famozni JR Smith je tek 12. po naprednoj statistici kad gledamo sve igrace ove dvije ekipe. Ima brojke dostojne jedva 9. igraca u rotaciji, a u Cavsima je 3. ili .4 opcija u napadu. Horror ekipa.

Duš(m)an

pre 5 godina

@Bojan
"Mislim da je sada rasprava zavrsena o tome ko je GOAT Lebron je bolji od izvikanog Dzordana i tacka."
Da mogu da bih ti 100 pluseva.
Hodajuća maskota Najkija ne bi mogla ni u najluđem snovima da postigne 50+ poena uz šut od preko 60% u velikom finalu NBA lige Asistencije i skokove da i ne brojim.
Niko nikada kao Kralj iz Akrona, zarez, tačka, kraj.

milan

pre 5 godina

jos jedna stvar koja para usi.
kada se spominje ekipa golden stejta.
da ne ponavljamo na koji nacin je stvorena. igraci poput sona livingstoba (koji je igrao u klivlendu) igudale (koji gde god da je igrao bio dobar ali ne i sjajan statisticki) igraci poput nika janga (hocete da kazete da je on sada kvalitetniji trojkas ili igrac od jr smita). ratnici imaji plan igre imaju i igru i igraju kao tim. ispada da svaki igrac u gsw je nesto posebno. npr grin je deset klasa u odbrani bolji od npr artrsta/batiea? u pitanju je kvalitet igraca, kocept igre i njihov stav. i sto je klej tompson lepo objasnio
nisu oni toliko jaki vec ostali timovi trebaju da postanu bolji (u svakom smislu)

Doljo

pre 5 godina

I ona trojka na kraju poluvremena dje JR pokusava da sjece umjesto da brani i primaju je s 10m.
Pileci mozak.
Inace, u jednom napadu je pokazana sva zasticenost Drej Grina. Dobija 2+1 jer naslonio ruku na njega malo Hil, a onda u napadu najgrublje moguce zabija prste u oci Lebronu i samo tehnicka.

Pera Pisar

pre 5 godina

Znači, sa ovakvim "dilejama" od saigrača, ovaj jedan 2 sekunde pre kraja ne zna ni koji je rezultat, odigrati "egal" sa timom koji u prvoj petorci ima 4 all star igrača i pritom da sudije u ključnom trenutku preinače odluku o faulu o napadu, iako je Lebron sa "obe noge bio na parketu" kao "nesrazmerno je postavio torzo i ramena u odnosu na stajne noge"...ne bitno je, tek sve to Lebronovo od jutros Džordan, ne bi umeo...Majkl Džordane, mislio sam da si "božanstvo" i da niko nikad neće dostići tvoj nivo, ali izvini, pogrešio sam
...mada mi koji smo, npr. jutros od 03.00 gledali utakmicu i gledali i Džordana u svoje vreme i sad Lebrona, po mom shvatanju smo najmanje kopetentni da sudimo da li je Lebron dosegao Džordanov nivo, to sude oni koji o nekoj oblasti pojma nemaju...tako npr. niko od nas nema pojma o ozbiljnoj muzici, a svi smo čuli za Mocarta i Betovena...mnoge devojke nikad u životu nisu gledale F1, a sve znaju ko su Sena i Šumaher...tako moj stari, na primer, nikad u životu košarku nije gledao, ali je čuo i za Džordana i za Lebrona
...ali apsolutni pobednik večeri je JR Smit... sad i ono čuveno pitanje od Mladena Delića "Kud, Simoviću ???" ...gubi svaki smisao, ubio je jednim potezom "dve muve" ,prvo...Klivlend izgubio dobijenu utakmicu i drugo, neće više biti glavna fora ono "šta uradi Nolane Smite" ,a najjača je bila scena u poslednjoj sekundi kad mu Lebron rukom pokazuje ka levoj strani parketa, tipa "tamo je njihov koš"

Boxx

pre 5 godina

GSW su najkvalitetniji tim i osvojice titulu. Bez obzira sto je LBJ najbolji igrac zadnjih desetak godina. Utisak je da James lose utice na saigrace ( i trenere ), bas zato sto je dominantan.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

GSW su najkvalitetniji tim i osvojice titulu. Bez obzira sto je LBJ najbolji igrac zadnjih desetak godina. Utisak je da James lose utice na saigrace ( i trenere ), bas zato sto je dominantan.
(Boxx, 01. jun 2018 13:18)

Loše utiče tako što dovede 8 puta u nizu u finale NBA tim u kojem je?

алек

pre 5 godina

Свака част мајстору Леброну. Нико није очекивао неизвесну утакмицу. Својим надљудским напорима учинио је меч занимљивим. Нажалост ово је све што ћемо видети. Након оваквог пораза очекујем тотални распад кавса у менталном смислу. Ко би након овога могао да се врати на терен без да га не прогања претходни меч. Можда само Џордан.

Anti-hypocrisy

pre 5 godina

Argument za Lebrona kao GOAT jos uvek moze biti napravljen. Da bi pretekao (ne izjednacio) MJa potrebno mu je jos 10 scoring titula, 2 DPOY, 4 titule najkradljivca, 3 pobede u zakucavanjima, 2 MVP, 4 FMVP, veci prosek poena po utakmici u regularnoj sezoni i plej ofu. Podsecam da LBJ (sem 1 scoring sezone naspram MJovih 10) nikad nije bio najbolji u ligi u proseku poena u regularnoj sezoni, skokovima, asistencijama (a ovamo kao najbolji asistent), FG%, ukradenim loptama, blokadama. U svakoj od tih kategorija neko je uvek bolji od njega. Primetite da nisam ni pomenuo timske uspehe, nego samo individualnu statistiku (za one kojima je bolna tacka 6/6 vs 3/8, 72-10 (plus titula) vs stagod (plus najveca negativna kos razlika u finalu 2014.. itd.) Pippen je draftovan (MJ nije molio i lobirao da se on dovede)i uz MJa rastao i razvijao se u ono sto je postao.LBJ je dobijao gotove igrace (Wade, Bosh, Love, pa i matori Shaq (bez obzira na sve nekad trostruki FMVP, MVP, i 2-struki scoring champ), DRose (bivsi MVP) i kojima su svima brojke opale igrajuci uz LBJ. Pravi GOAT vodi tim do pobeda (titula), ostali se hvale ucestvovanjem u finalu (jer pobeda je manje). Za one koji potegnu "Onda je Bill Russell bolji od MJa blah blah", neka to ostave za diskusiju BRussell/Magic vs. MJ za GOAT, jer LBJu tu nije mesto.

Dragan VG

pre 5 godina

@pera kojot

Ne, ovo sto Lebron Dzejms prakticno sam radi je magija. Ima samo Lava pored sebe kao olstar igraca. Imati 4 olstar igraca i jos sudije na svojoj strani, to je po meni koriscenje sile.

Објективан

pre 5 godina

Као неко ко цео живот навија против ЛеБрона, морам му признати да је један од најбољих икада. Сада ја га не бих поредио с Џорданом јер је он био друга димензија, а ипак за мене је најбољи икада Вилт Чембрлен који је имао ту несрећу да игра против најјачр екипе икада, тадашњих Селтикса и да игра у времену када НБА није био популаран.

Да се вратим на ЛеБрона, ја сам млађи,па нисам гледао Мајкла УЖИВО, али ово што ЛеБрон ради, никада нисам видео у животу. Штета што је и GM па је инсистирао на оваквим идиотима типа ЏР Смит итд.

Nathan

pre 5 godina

Kako da se ne iznerviras? Kako ovaj GSW dobija utakmice uvek se desi nesto jednom u 10 godina da oni dobiju. Tako Hjuston onaj dan sa trojkama i evo sad ovaj Smit o kome ne znam sta da kazem?? Znam jos iz Denvera uvek je bio neuracunjiv, jako cudan tip. Ali ne razumem i sudije. GSW i Real uvek imaju pomoc umesto da bude obrnuto. Ne kazem da sude protiv njih ali s obzirom da su najjaci timovi u svojim sportovima i zbog nacina na koji su osvajali sve u proslosti svaku situaciju 50:50 treba da sviras protiv njih bez razmisljanja a biva obrnuto.

streets_of_Philadelphia

pre 5 godina

Ekipa u kojoj jedan igrač da 51 poen nije ekipa. Zamislite koliko je to šuteva uzeo taj igrač, koliko lopta boravi u njegovim rukama, ostali igrači su tu hladni, ruke bez osjećaja za loptu, i očekivano je da ne mogu povući. Durant bi svaku utakmicu mogao da daje po 50 poena da siluje loptu kao Džejms, isto važi i za Karija, što se vidi kad je jedan povrijeđen. Zašto Greg Popovič nikad nije dao nijednom igraču da uzima mnogo šuteva, bez obzira koliko mu dobro išlo. Ali zato su prstenovi tu bili uvijek u SAS. Isto je radio Ser Aleks Ferguson u Junajtedu. A kad dozvoliš da jedan igrač siluje, tu nema tima ni uspjeha.

Bosanac

pre 5 godina

Cavse otprilike ceka sudbina Raptorsa. U prvoj utakmica borba "na noz" i kada nesretno izgube dobijenu utakmicu onda slijedi psiholoski pad od kog se nece oporaviti do kraja ove serije . To su po meni 4 utakmice.

Rucker Park

pre 5 godina

Defanzivno ce ga maltretirati voriorsi. Uvlacice ga u pik i onda iz izolacija lagano resavati. Ofanzivno ne moze nikoga sem Karija da resava na postu konstantno tako da od navodnog ''all star'' igraca u ovoj seriji nece biti nista vise nego glorifikovani Rajan Anderson.
(coach K, 31. maj 2018 22:28)jel ti neprijatno....

miki

pre 5 godina

Dve titule u tri godine i rade na trecoj u cetiri. I sva je prilika da ce tako i nastaviti. Da nije bilo suspenzije Grina bila bi sad borba za 4 u 4 godine.
Iskopali Karija, Tompsona, Grina, Lunija, Barnsa. Doveli su samo Igudalu i Durenta a onda pustili Barnsa da bi bilo mesta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sryugos, 1. jun 2018 09:10)

Da je Lebron imao u ekipi Irvinga i Lowa u onom 1 finalu kada je takodjer sam nosio CAvse , pa je otkinuo 2 pobjede, GS bi imao sigurno titulu manje.

Goat

pre 5 godina

LeBron sam igra cijelu utakmicu , a JR unisti sve sto je napravio...

Fun fact: James se sjeti svake akcije koju je odigrao, JR ne moze zapamtit trenutni rezultat.

milan

pre 5 godina

ko je dobar u pronalazenju izgovora dobar je samo u tome i ni u cemu drugom. pricamo o tome kako je dzejmsova ekipa losa. LOSA!? svi su ti igraci profesionalci. koncept igre je postavljen da s obziorm da lbj moze uspesno da napada reket, u slucaju udvajanja ili fizicki jake odbrane reketa lbj vraca suterima (nema samo jednu opciju). koncept igre je postavljen da iz lbj izvlaci maksimum (i statisticki) zato sto je lopta kod njega 90% poseda. sto i nije lose zato sto ima uspesnu realizaciju. ali to nosi drugi problem. gusi ostale igrace i iz njih ne izvlaci maksimum vec samo koliko njemu treba. ako ne dobiju loptu ne mogu da udju u ritam. i donose losije odluke. vecina trenera pusti da se lbj izivljava da ne bi ulazili u bonus. i ako zatvori ostale igrace lbj je u problemu. dokaz tome je da on nije gubio samo od golden stejta nit ovaj sastav postoji od uvek on je pre gsw izgubio 3 finala od dva razlicita tima. kada se uz to pojavi i neki igrac koji parira snagom on biva dosta limitiran kao u seriji sa sas kada ga je lenard za 3 cetvrtine limitirao na 7 poena ukupuno. lbj pored snage poseduje i izuzetnu kos. inteligenciju. medjutim ni drugi nisu veverice. on sl sezone ide u neki drugi sastav. veca sansa da to bude filadelfija zato sto je na puno slabijem istoku a mocna ekipa, sa njim pretendent na titulu, ali zivi bili pa videli ne mora 100% da znaci da ce i uzeti momentalno prsten

Beogradjanin

pre 5 godina

Za danasnje vreme petorka L.A. Medik, Dabar, Worty, A.C Green, Baron Skot je prakticno ekipa sa 5 all starova za danasnja vremena. Ekipa Detroita je imala Thomas,Dumarsa, Lejmbira, (Dentlia pa Aguirea) znaci 4 all stara + Rodman koji je napredovao svakih godina...
Tako da dosta o mitovima da je Golden state ekipa najbolja ikad. I Majkl je gubio od ovih ekipa u punoj snazi sam. Treba dodati da samo prosle godine Wariorsi strasno igrali+ kad su dodali Durenta. One jedne godine su imali srece jer su se i povredili i Irving i Love. One jureci rekord u sezoni su pali bas u playoff.. I sad igraju toplo-hladno. Ono na Durentu je bio faul od Larry koji ga je vukao za rame, ona kretnja u njegovoj odbrani nije smela da bude sudjeno uopste kao faul u napadu. Isto tako Gs bi mogao da se zali da su izgubili utakmicu.Izvedes 11 bacanja i imas sut za pobedu i zalis se na sudjenje??? p.s Vidim da je mnogima jaci GS bez Durenta kao onaj rekord 73-9 pa odlucite se koji je jaci? Sa 3 i 4 all stara? Kme,kme

Milos

pre 5 godina

Pa Lebron zamalo da pobedi zutace sam da ne napravise gluposti ovi, pa i sudije po malo, ali dobro, ne moze bas iz prve i to na gostujucem terenu, bilo bi isuvise. Sta reci vise, nego GOAT! Jos da je ostao Irving 4..0 lagano za cavse. I protiv seltiksa gubio Lebron 2..0 pa ih dobio, tako ce i ove, polako. A o ucinku ostatka ekipe i da se ne prica, osim Dzejmsa naravno koji je dostigao rekord Mj sa 109 preko 30p. u play off. I 50 PLUS POENA! Covek sam igra protiv ovih ej, pitajte se malo, pojedini, kad moram da kazem, koliko je ubedljivo najbolji, ne samo sad, nego svih vremena, sta reci vise, nego.. svaka mu cast.. pozdrav.

gremlin

pre 5 godina

Kako neko moze da navija za Golden Stejt, imaju ovog Grina, zmiju Duranta..jedino Tompson gotivan lik, Kari kako kad, Paculija odvratan...

Buki

pre 5 godina

Sto se tice utakmice ajmo realno ne mrzim ni jednu ekipu ali ih niti nesto gotivim vise bih volijo da je finale bilo Hjuston Boston ovi su vec smorili. Klivlend je sinoc ostecen sudiskim greskama ja jos nisam video da sudije nakon pregledavanja snimka dosude kontra faul koji ako cemo iskreno je i bijo ali sve greske sudija su sinoc bile na stetu Klivlenda u kljucnim momentima.

GSW ja ne znam sto se sa njima desava kakve oni greske prave uhvate loptu pod svojim kosem pa im ispadne lopta to im se desava jos od serije sa Hjustonom velik problem im je skok Klivlend ih je sinoc nadskocijo i u zadnjem napadu onaj nesretni Smit uzme loptu Durentu u skoku i to sa ledja sto je van svake pameti kad se zna koliko je Durent visok,Voriorsi su u problemu nisu skoncentrisani i treba im nova energija novi pristup a tu je Ker naj veci krivac nema uticaj na igrace kad pogadjaju suteve sve je to u redu ali kad uhvate da mase to je zalosno gledati covek se zapita sta je ovo izgledaju kao deca iza zgrade.Vorijorsi su i dalje favoriti ali samo ako pronadju sebe i vrate sampouzdanje i nesmiju oni kao sampioni da dozvole da im iko da vise od 40 poena pa bio to i Lebron.

Sto se tice JR Smita ja nemam reci pa na licu tog lika se uvek vidi da je naduvan vec sam ovde pisao da u ni jednoj drugoj ekipi Smit nebi imao prednost u odnosu na Samperta dok je ovaj bio tamo ali to je iskljucivo greska Lebrona.

Vlada

pre 5 godina

Posle dužeg vremena odgledao sam jednu četvrtinu NBA utakmice. I to samo zato jer nas je sin probudio da mu se napravi doručak. Ono je antikošarka. Onaj igrač što izgleda kao Tajson sa bradom kao da je kupio loptu, svaki napad je bila izolacija za njega. A ratnici su jedno 6,7 napada završili brzim šutom za 3 poena. Ako je NBA spala na to da se silom i snagom dobijaju utakmice onda se stvarno čudim kako neko ko ima vremena se uopšte budi da gleda ovo? Negledljivo. Mada možda sam ja omatorio i promenila se košarka.

Realno

pre 5 godina

Realno, ova ekipa GSW nije ni nalik ekipi od prosle godine. Od tima cija je prepoznatljiva igra puna asistencija, sada vidimo bukvalno soliranje igraca i igru 1v1. Nema GSW klupu, igraju im Looney i Bell, koji realno nemaju kvalitet, Livingston nema sut za 3. Sve se svodi na Karija, Tompsona, Durenta i njihove suteve. Nema tog protoka lopte koji je bio zastitni znak GSW uz nenormalno dobar sut. I pored svega toga, mnogo su losi defanzivno, a prosle godine su bili najbolji defanzivni tim. I ne znam zasto trener i dalje gura tu small ball postavu, mnogo bolje igraju kad imaju centra, kao prosle godine sa Zazom i sa McGee. Jednostavno nije golden state dobar kao prosle godine, i mislim da sa ovakvom igrom moze da ih pobedi bilo koja ekipa. A sa druge strane, nemojte da pricate da je Klivlend samo LeBron, tim je pun vrhunskih igraca i iskusnih, koji su u drugim timovima imali znacajne uloge. Drugo je sto je LeBron glavni igrac, i drugi igraci nemaju priliku da se pokazu i da kreiraju igru.

Kica

pre 5 godina

Lebron ubaci 51 poen iz 32 šuta, Curry i Durant zajedno ubace 45 poena iz 55 šuteva, a Cavsi ipak izgube zbog gluposti saigrača koji zaradjuju milione. Lebron je stvarno za klasu bolji od svih i stvarno zaslužuje bolji tim

Bogoljub

pre 5 godina

Za koga god navijali u finalu mora da vam bude zao LeBrona.Covek je do finala NBA lige doveo Clarksona,JR Smitha,Hilla i jos nekoliko igraca koji nisu kvalitet ni za Evropu.Skidam kapu majstoru ove igre LBJ!

kobeb

pre 5 godina

Da bi igrač bio najveći svih vremena, ili ti GOAT, nije dovoljna samo individualna statistika. LeBron je nakrcan što se tiče individualnih kvaliteta, skoro pa da mu ne možeš naći manu, ali ima nešto kod njega, što blokira njegove saigrače, šta nemam pojma, ali jednostavno nije u stanju da ekipu podigne na veći nivo, ukoliko on sam ne doprinese tome svojim poenima. Ne pričam o ovogodišnjem timu, ovo je skoropa skup lakrdijaša, osim Love-a su svi prosječni igrači, koji su totalno popuštili pod pritiskom, i ne znaju đe se nalaze. Čovjek je u Majamiju prikliještio jednog Wade-a, koji je imao 30 poena po meču, i prsten, prije nego je LBJ došao, Bosh je postao role player. Uz njih dvojicu superstara, imao je tada najboljeg šutera ikad u Allen-u, i mnošto igrača koji su na nivou ovih, nazovimo "boljih igrača", u njegovom sadašnjem timu. Dakle, čovjek je imao prejak tim, koji bi i bez njega trebao da bude kontender za titulu, i još kad njega dodate, to je bio Golden State njihovog doba ( ne Golden State prije Duranta, nego ovaj sadašnji, supertim). E pazite sad, čovjek je sa tim timom uspio da izgubi od DALASA, koji je imao jednu zvijezdu, i mnoštvo staraca, i onda dvije godine kasnije ga dobije Duncan od 38 godina, i Leonard koji je tada imao 22-23 godine. Ne želim sa čujem izgovore, pa to je San Antonio, ljudi su bili supertim, predvođen LBJ-em, trajali su 4 godine, i skor im je bio 2-2, svakako nije za zvanje GOAT. Prelazi u Cleveland, koji je tankovao 4 godine, ima Irvinga, najboljeg mladog igrača, klasnog skorera, vrhubskog šutera, dovodi Love-a, 30-30 igrača iz Minesote, ubaca Smith-a, možda i najboljeg catch and shot igrača tada, Thomspon je uzet na draftu kao elitni skakač, i predstavljeni su kao favoriti za osvajanje prstena. I onda niotkuda, izlijeće Golden State, koji je tada bio na nivou današnje Filadelfije, i otima mu prsten. Tim čije su 4 zvijezde draftovane, i bile ispod 5. pika, sa dodatkom Iguodale i Boguta. Svakako nije supertim. 4-2 u finalu, kraj priče. Sljedeće godine dobija Golden State, i svi ga predstavlajju kao underdog-a, zamisli ti, za jednu sezonu od favorita, do underdoga. LBJ odigra vrhunsko finale, Irving takođe, mada njemu skoro niko ne daje zasluge pored ovoga, dobra odbrana Shumpert-a nad Curryem, i eto, povratak sa 3-1 na 4-3. Ne osppravam to, pobijediti 3 puta zaredom je uspijeh protiv prosječnog NBA tima, a ne u finalima. E onda se stvar s......, Durant radi što radi, mada je po mom mišljenju to slično onome što je James već uradio sa Miamiem, ali eto, neka to ide na moju dušu, i nikad lakše osvojena titula Golden State-a. Kraj sezone, svi se pitaju kako će se Cleveland pojačati da sruši titana sa trona, ali se LBJ malo zeznuo, jer Irving nije htio da ostaje u sijenci, hoće čovjek svoj tim. Malo frke, malo lošeg menadžmenda, za onakvog igrača su dobili lakrdiju, i onda dođu ljudi na kraju, i krive Golden State jer su "nakrcani" zvijezdama? Pa koga ljudi lažu, neka ospore jednu činjenicu iz ovoga komentara, i možemo da raspravljamo, do tada, zvanje GOAT-a niakko ne može pripasti čovjeku koji je izgubio 5 finala, sad će 6, a pola od toga direktno svojom krivicom. MJ, silan si.

4k4.Dex

pre 5 godina

Le Luuuud... stvarno je kralj! Ali dosta vise sa tom pricom o sudijama. Cim neki tim u bilo kom sportu dominira godinama svi ih zamrze i pricaju kako sudije navlace za njih. Daj bre ljudi dosta vise. GSW je supertim i tu nema price. aprotivnik mora da bude u top formi i da ima srece da bih pobedio i tacka.

Borky

pre 5 godina

Nadam se da ce sledece godine P.Gorge pojacati GS jer stavrno nema smisla da im sudije moraju ovoliko navlaciti a i James je jos pojacao svoju igru tako da 4-5 all star igraca+sudije stvarno jedva da je dovoljno.Zamislite kakva bi bila bruka za ligu da njihov projekat pobjedi JEDAN igrac?!

zvezda

pre 5 godina

@beogradjanin jordan je te lakerse pobedio kad su izasli iz prajma a te strasne lejkerse je hakeem olajuwon pobedio 1986 i u svojoj trecoj sezoni sam odveo houston u finale a bad boy pistonsu su bili strasan tim ali kad je jordan poceo da osvaja oni su bili na izdisaju samo sto je ostalo od njih je ta mesarska igra i to je to nista preko toga

vlada

pre 5 godina

Zao mi LBJ-a. Smith je najveci idiot u NBA i to ubedljivo. Das 51 poen, pa izgubis zbog Hill-a (promaseno bacanje) i Smith-a (promasen zivot). Ovo im je bila shansa koja se nece ponovo pruziti.

DukiNS

pre 5 godina

Smit je malo je reci pogubljen. Za ovo bi ga u nekim zemljama navijaci prebili. Dzejmsu svaka cast, ali u drugoj ce sad biti mnogo teze da dobiju Voriorse.

nista o nicemu

pre 5 godina

Smit je malo je reci pogubljen. Za ovo bi ga u nekim zemljama navijaci prebili. Dzejmsu svaka cast, ali u drugoj ce sad biti mnogo teze da dobiju Voriorse.
(DukiNS, 01. jun 2018 08:18)

Sreca ne zivimo u tvojoj utopiji gde se ljudi ubijaju od batina kad pogrese.

Admiral Horatio Nelson

pre 5 godina

Tako je!!! I to ne nekoliko nego 5 puta i na pragu je sestog i ulazak u istoriju kao goat u tom segmentu...
(petarczv, 01. jun 2018 10:28) Da nije GOAT ne bi ulazio u finale citav zivot. A gubio je od objektivno jacih ekipa i ona jedna sto je uzeo sa Klivlendom je vise nego fenomenalno dostignuce.

Kanidja PG

pre 5 godina

Svaka čast Lebronu na 51poenu ali na 4,7 do kraja i minus 1 on glumi dobrog plejmekera i asistira.A čuvao ga je 15cm niži Stef Kari.Svi znamo kako je takve mečeve odlučivao za mene najveci ikad Majkl Dzordan.
To je razlika najveca uz stil igre,ples po terenu,gracioznost leteceg 23.On je bio puma dok je Lebron medved na terenu.Poredjenja ne stoje uopšte i sam Dzejms je toga svjestan i više puta je izjavio da je Majkl nedostizan po svemu.

oprem

pre 5 godina

Deco, ostavite se marihuane. Svaki regularni konzument ove droge koga poznajem ima iste negativne posledice kao ovaj nesrecni JR Smith: nefokusiranost, otupljenost, demotivisanost.
Stay of the weeeeedah.

maconii

pre 5 godina

svaka cast lebronu,ali ne moze covek sam dobiti najbolju ekipu lige sa najiritantnijim igracima ikada...ako se ne ukljuci jos neko sem lebrona i lava izgubice sa nulom

neuki mali klinci

pre 5 godina

Klivlend kad je uzeo titulu imao je 3 all stara brona, kajrija i lava... i svi su bili u sjajnoj formi... GSW je imao karija, kleja i grina... znaci 3 na 3 stim da su klivlendove zvezde stvarno jace...Lav je bre sam vukao Minesotu sa 20+ 10+ prosekom u sezoni i opet su jedva uzeli titulu... bronu su trebali super timovi da bi titule uzeo... majami sa vejdom bosom i alenom i opet je na kraju morao da se zahvali glupom popovicu sto nije hteo faul da pravi.... da ne pricam da ih je pobedio sam novicki posto dalas drugog all stara video nije (pedja bio na tribinama celo finale)... zivi bili pa videli opet ce kralj da iskuka sebi neki supertim... naravno jadno mi je i to sto se durent posle gubitka serije posle vodjstva od 3:1 priklonio GSW al dobro vidi se da je decko navukao debele kompleksa od toga i neka mu ih... Uspeh GSW je prvenstveno uspeh Kera... pre njega isti tim nije mogao da prodje rundu u plejofu... steta sto kraj ne slusa trenere imao je blata cara i pustio ga niz vodu tako da mi ga uopste nije zao...

Djole

pre 5 godina

Vidim neki komentarsu,Durent ne moze nista i td.Ljudi pa covek je ima samo lose vece i oni su pobedili,a zamislite da je igrao kako zna pa bilo bi 20 razlike za GS. Sto se vec ocekuje u sl.mecu

NastyB

pre 5 godina

Loše utiče tako što dovede 8 puta u nizu u finale NBA tim u kojem je?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 1. jun 2018 13:39)

A na istoku je tako zeznuto doći do finala...
Treba proći Indijanu sa jednim ipo igračem, Toronto u kojem su DeRozan i Lauri uvek pogubljeni u plejofu i Boston bez dvojice najboljih igrača, bez dva rolpleja, predvođeni Horfordom i dvojicom klinaca, uz svesrdnu podršku sudija i same NBA organizacije. Treba mu momentalno dići spomenik zbog toga.

petarczv

pre 5 godina

"Mislim da je sada rasprava zavrsena o tome ko je GOAT Lebron je bolji od izvikanog Dzordana i tacka." 
Da mogu da bih ti 100 pluseva. 
Hodajuća maskota Najkija ne bi mogla ni u najluđem snovima da postigne 50+ poena uz šut od preko 60% u velikom finalu NBA lige Asistencije i skokove da i ne brojim. 
Niko nikada kao Kralj iz Akrona, zarez, tačka, kraj.
(Duš(m)an, 01. jun 2018 11:07)

Druze kad zavrsis sa domacim zadatkom trazi nekom da ti nadje na internetu koliko MJ ima 50+ utakmica u playoffu...

JPR24

pre 5 godina

Za ovakvu glupost bi mu Zeljko opalio 4 samara :p Salu na stranu, Lebron dao maksimum, ovaj ajde nije ubacio jedno slobodno, desi se, ali uhvatis loptu i bezis zato sto si izgubljen i ne znas da je ostalo 4 i kusur sekundi !! Ovi moraju da brane, mogao je bilo kakav sut da proba, sanse su veike da izvuce faul.. ali ne. I to jos veteran !!

Zoki

pre 5 godina

(Memfis, 01. jun 2018 10:11)

Hahahah jaooo koliko si se iznervirao. Jos 3 minimum sezone posle ove ces da gledas Grina kako osvaja prsten, pocni da smisljas kako jos mozes da ga uvredis.

milan

pre 5 godina

*zvezda
naravno da znam o igudali sve pomenuto. nisam bio precizan i stedeo karaktere.
poenta je da kada dzejms naleti na igraca koji fizickom snagom moze da mu parira on je u problemu. igudala nije medijski lik. ni ne juri statistiku. on samo zavrsi posao. odvoji bitno od nebitnog. ekipa bez stava je toronto. (svi su oni profi) to su dzejmsu radili previse puta i igudala i lenard i merion/kid. sinoc je kari cuvao brona u odlucnim momentima (stav igraca). o timu kakav je gsw bolje da se ne prica. lbj vejd bos alen luis batie hazlem... a liga nije dozvolila polu u tom periodu odlazak u lal. i niko se nije bunio. to sto imaju polovican uspeh je njihov problem. kada je dalas dobio majami bosa su intervjuisali i on je gledao statistiku svog tima i naglas cinicno prokomentarisao "james triple double".

the truth

pre 5 godina

@zec, e moj zece, izgleda ti ne pratis utakmice, nego samo rezultate. Dzejms svaki mec namjesti jos najmanje 15 pozicija gdje je igrac sam na sutu. Da pogode treci dio, svaki mec bi imao 15 plus asistencija.

Sax

pre 5 godina

J.R. Smith je "ukrao šou" od Džavala, šteta! :) Džaval sam kao duh sa loptom na pola metra od koša, nigde nikog oko njega. Međutim, u tom trenutku konstrukcija koša iznenada nasrće na Džavala, čovek se jedva nekako odbranio loptom! Zamalo da postigne koš gurajući loptu kroz obruč ali odozdo. U jednom trenutku sam pomislio da će da pogine ali je srećom sačuvao živu glavu. :))))))

Ethan Hunt

pre 5 godina

Lebronov tim igra košarku na silu. Sve lopte idu preko njega kada on uglavnom traži igru 1na1 sa slabijim protivnikom a onda koristi svoju snagu i često rukama ili ramenom malo uđe u njega, odgurne ga I tako poentira. Ponekad je to očigledno ali sudije žmure.
Cavsi trebaju playmejkera koji ima slobodu u organizaciji igre i dodavanju, pa i u šutu. LeBron to nije dozvoljavao Kajriju Irvingu i ovaj je pametno otišao.
LeBron nije toliko dobar na playmaker poziciji jer često zagubi loptu u driblingu. Spor je u driblingu iako ima solidan šut za tri. On u stvari treba da bude neka trojka, poput Pippena I da radi završnicu napada gde on prima loptu i šutira ili ulaz-polaganje, odnosno kontra, što I radi ponekad.
George Hill igra stegnuto, pod pritiskom. Kevin Love je sinoć odigrao solidno, ali i dosta ispromašivao. Thompsona su slabo koristili u napadu. JR Smith očajan.
Sudije su užasne. Oštetili su i LeBrona, ali I GSW.
Najzad, LeBron se može porediti sa Jordanom po statistici iako ga praktično nikada neće dostići po stilu i lepoti igre. LeBron je isuviše krut, igra na čistu snagu u napadu. U odbrani zna često da kasni sa preuzimanjem igrača.

Blue Moon 957

pre 5 godina

NBA finale 4,7 sekunde do kraja, imaš šansu da postaneš heroj, da budeš upamćen po košu za pobedu, sve je to Smit mogao samo da je znao rezultat utakmice.

antiDebil

pre 5 godina

Kakva paucina u glavi kod ovog kretena !
Nadam se da ce nba ispraviti onu brljotinu od pre 2 godine i da ce Djejms biti mbp finala bez obzira na rezultat...

markos

pre 5 godina

Jesu najbolji tim u istoriji i to samo zlobni nece priznati. Sezona 73 - 9.
(sryugos, 1. jun 2018 09:10)

Sezona 73-9 u kojoj titula nije osvojena nema toliku težinu kao kada bi osvojili titulu. Pogotovo što su te iste sezone postali prva ekipa u istoriji NBA koja je ispustila 3-1 vođstvo u finalu.

vladek

pre 5 godina

Neki i dalje misle da ce biti 7 meceva,ja verujem u 4-0,mozda Kavsi dobiju jednu kod kuce.Nema ko da prati Lebrona,JR Smit ume da utrpa 7-8 trojki,ali posle ove greske,ne verujem da ce podici igru na vrhunski nivo do kraja serije.Lov tesko da moze do 30+ poena.Masinerija GSW,udarna trojka nije igrala punom snagom,niko od udarne trojke nije bljesnuo,bili su solidni,tek ocekujem razularenog Durenta,Karija,i na barem jedno mecu Kleja 35+ poena.Sledece godine ce biti mnogo zanimljivije.Boston sa oporavljenim Irvingom i Hejvurdom,Lebron verovatno u Hjustonu,nikada bolja sezona u najavi

serbianwonder13

pre 5 godina

os jedna stvar koja para usi. kada se spominje ekipa golden stejta. da ne ponavljamo na koji nacin je stvorena. igraci poput sona livingstoba (koji je igrao u klivlendu) igudale (koji gde god da je igrao bio dobar ali ne i sjajan statisticki)
Igudala je bio All Star u Filadelfiji i igrao je za Team USA na Olimpijadi. Imao je prosek od 20 poena po utakmici, bio glavni igrac tima.

sryugos

pre 5 godina

Počeću da verujem NastyB i njegovim teorijama zavere jer se potez Dž.R.Smita drugačije ne može objasniti osim da je želeo poraz svog tima.
(Kangrga, 01. jun 2018 08:31)

Pusti teorije zavere, igra se za nba prsten a to se ne prodaje. Ocigledno je u glavi umislio da imaju prednost. Zato se izvukao i poceo da bezi misleci da potrosi te 4 sekunde. Primer dekoncentracije.
Ali zbog napadackog stila i suterske kanonade simpatisem Voriorse i to jos od 2013. godine i njihovog prvog plejofa.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@petarczv
Grin je tako nežno pomazio Lebrona "po licu" da je Džejmsu pukao kapilar u oku te su ga do kraja meča zumirali kamermani...Pola zenice mu je bilo krvavo.
Ali ako ti kažeš da ga je Grin samo pomazio, onda mora da je tako.

Baron

pre 5 godina

Sta li se desava sa GSW? Odbranu ne igraju, klupa ocajna. Navijam za GSW od 2003, ali Duranta kao igraca ne mogu da smislim. Ne mogu da prezalim sto su ga doveli,pre njega igrali su prelepu kosarku.
James se seta, niko ziv ga ne cuva. Ne mogu da razumem trenera GSW. Opet sreca na kraju, nece ni ona doveka.

barnabi

pre 5 godina

Nisam verovao sta gledam kad je JR Smit uzeo loptu i krenuo da bezi od kosa na par sekundi pre kraja. To im je bila jedina sansa da unesu neku neizvesnost, ali ovo sto je on uradio je jedan od najglupljih poeteza u istoriju sporta.
Kazu na NBA TV da je mislio da Klivlend vodi. Ej, igras u finalu a nisi svestan koji je rezultat. Propade 51 poen Lebrona uz 60% suta, a bili su tako blizu

hotahota

pre 5 godina

J Ar-ova glupost neverovatna... Da je samo krenuo ka kosu verovatno bi bio faul ili 90 posto kos ,ali neshvatljiva glupost i dekoncentracija koja je uticala da izgube. Ne moze James sam sa ovakvim mulcima u svom timu

Refs in 4

pre 5 godina

Nije trebalo ni doci do ovoga na kraju da sudije nisu napravile sra*e. Al dobro, i da je pobedio Klivlend opet ne i osvojili jer je neralno da Lebron odigra svaki mec 50 poena. Ali bar bi bilo zanimljivije finale u 6 meceva. Ovako metla. Nakon ovakvog poraza samopouzdanje je u minus beskonacno sto ce se odraziti na ostale meceva. Ocekujem sada 30 razlike.

Navijač

pre 5 godina

Dokle vise ta poredjenja izmedju Dzordana i Dzejmsa? Momci su neka druga dimenzija, klasa vise, nema tu mesta za pitanje ko je bolji, a i ako neko pita onda neka odgovor bude u mnozini. Pozdrav za ljubitelje kosarke.

M

pre 5 godina

Probudio sam se rano jutros i uhvatio produžetak... Sigurno da je LeBron odigrao sjajno regularni deo utakmice čim je postigao 50 poena, ali u produžetku katastrofa, srljao, pokušavao nešto na silu, tražio kontakt / faul, pokušavao nemoguće šuteve...

Realno

pre 5 godina

MJ je bio klasa za sebe,neponovljiv i neprevazidjen,tesko ce se pojaviti takav kosarkas...LBJ je fenomenalan kosarkas,koji je dao sve od sebe,ali ne moze sam,mislim da su i sudije malo uticale na ishod meca.

goblin

pre 5 godina

Šteta za nas neutralne,da je dobio Klivlend mozda bi otislo i u 7,ovako 4:0 ili 4:1 GSW.Smit,tuga...Kako Lebron igra 1:1 kada je licem ka kosu,nestvarno.Sirova snaga,možda,ali je lik brutalno efikasan.GSW igra slabije od očekivanog,cele godine,klupa im je tanka.Fali Iguadala,uzece prsten na suvi kvalitet cetiri svoja vrhunska igraca.Lu je potcenjen,napad Klivlenda je sinoc bio savršen,konstantni napadi na Karija i Lunija(lik ima 22 a izgleda kao da ima 55 godina)ali fali jos neko da pomogne Lebronu,pozdrav svima.

petarczv

pre 5 godina

Deco, ostavite se marihuane. Svaki regularni konzument ove droge koga poznajem ima iste negativne posledice kao ovaj nesrecni JR Smith: nefokusiranost, otupljenost, demotivisanost. 
Stay of the weeeeedah.
(oprem, 01. jun 2018 08:20)

Imas serijal blatcher reporta o koriscrnju marihuane u 3 najpopularnija americka sporta, zacudio bi se koliko ih koristi vise od 50% tu su cak neki osvajaci prstena i superbolla... Nije u pitanju marihuana nego je jr prirodno glup

Donekle poznavalac košarke

pre 5 godina

Nisam ispratio meč al'koliko JR Smit je vrlo neinteligentno odigrao dovoljno što je napad za*** jednim potezom.

Mada pravo pitanje kako je uspeo da izgradi karijeru još pamtim kao 18 pika na DRAFTU u New Orleansu solidnu statistiku 10,3 poena 2 skoka i 1 asistenciju po meču. Učestovao iste sezone na takmičenju za zakucavanje a sledeće mu je opao zato što je teret najveći preuzeo Kris Pol. 2014 godine trejdovan u Čikagu sa Pidžej Braonom u zamenu za Čendlera nakon čega je trejdovan u Denver u zamenu za Haurda Izlija tim se tad gradio oko Mela. U New Yorku imao dobre brojke pokazao kao dobro pojačanje zbog čega produžio ugovor nakon čega još bolji učinak imao. U Klivendu je došao 2015 sa Šampertom postao deo tim koji konkurisao za titulu zbog povrede pre svega vodećih igrača Lova i Irvinga tim okupljen oko Lebrona nije uspeo da dodje do titule.

bozza

pre 5 godina

Kosarka je kolektivmi sport. U danasnjoj kosarci je bitnija statistika. Kad je igrao Bird i napravi tripl dabl, to je bilo neprimetno i nenametljivo. Ovo je danas cisto " silovanje", i sad ce Lebronovci da placu evo dao je 180 koseva i nista. Pa naravno, niko ne moze sam da igra.
(pribil, 01. jun 2018 09:12)

druze, LBJ je potrosio 32% svih suteva Cavsa, i dao 45% poena. Ako to nije dokaz da u ovoj ekipi mora da igra sam, ne znam sta je

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

@meni ne prija
"Svedite Lebrona fizički na nivo Karija pa da vidimo kakav je igrac"
Ovo je jedna od najjačih izjava u poslednjih 10 godina, koliko čitam sajt b92.
Prvo, priče šbbkbb su za nivo od 5-10 godina i neozbiljno je da odrasli ljudi o tome raspravljaju.
Drugo, a što recimo ne bi Karija sveli fizički na nivo Lebrona pa bi dobili najsavršenijeg košarkaša univerzuma
Treće, ajde da mene svedemo fizički na nivo Bolta pa da budem među najbržim ljudima sveta:)
Jel shvataš kakvu si rečenicu napisao?
Pominjanje Kićanovića Dalipagića i ekipe je smešno. Ljudi su bili građeni kao današnji antlogori. Veliko košarkaško umeće ali fizički NULA. Nisu teg u životu podigli.

bozza

pre 5 godina

Trebao je queen da iskoristi neigranje iggija ali ne ume... Sad kad se vrati gotova prica... JR je teska dalabu prvo su u prvoj cetvrtini bacio kleju u noge kako bi ga povredio ali hvala bogu nije uspeo i posle onaj potez godine...
(petarczv, 01. jun 2018 09:52)

vidi, ne obozavam nikog, ne mrzim nikog, trudim se da objektivno sagledam svaku utakmicu. LBJ je potrosio 32% suteva Cavsa, dao je 45% poena. Sut iz igre 60%, za 3p 43%, slobodna 91%. Ako to nije iskorisceno neigranje Iguodale, ne znam sta je. Citam komentare, svaki peti je tvoj. Smanji malo ostrascenost i mrznju prema LBJu, pojesce te, a i komentari koje pises su...

Zoki

pre 5 godina

"Kada govorimo o kvalitetu igraca, neki dan sam rekao: svedite Dzejmsa fizicki na nivo Karija, pa da vidimo gde je kao igrac."
(meni ne prija, 1. jun 2018 10:22)

A što ne bi Karija sveli na moj nivo? Imam 167cm, debeo, spor kao puž. Ili da Džordana sveli na nivo Karija, da ne može da leti, da nije najbrži i najjači igrač svoga doba. Shvatite da su košarka i svaki sport i tehničko i fizičko nadmetanje, a najvažnija je kombinacija atletskih sposobnosti, veština, znanja i razmišljanja. LeBron ima tu kombinaciju svega neviđenu ikad ranije. Ako to ne razumeš onda ili nisi stvarno gledao njegove utakmice pa ne vidiš kako on stvarno daje koševe, organizuje i asistira, ili ne razumeš košarku.

Jaran

pre 5 godina

Pera Pisar
Opet vi i statistika... MILION snimaka ima na internetu i nista...

1. LeBron ima malo veci ofanzivni arsenal (sut za 3).
2. Dzordan je DALEKO bolji defanzivac, covek je jedan od najboljih kradljivaca svih vremena, a i bolji je bloker od LeBrona.
3. Kavsi uopste nemaju losu ekipu kao sto 99% strucnjaka misli.
4. Pipen je bio sjajan kosarkas, Kukoc nije bio zvezda, a Rodman je najbolji skakac svih vremena koji je umao brutalnu odbranu ali je bio ogromna NULA u napadu (te brojke koje si napisao je imao Vilt).
5. Nije bio faul u napadu, nauci pravila. Dozvoljeno je da se gledaju snimci u zavrsnici, a sudije nisu bile saglasne i prilikom pregleda si moga da vidis da se LeBron nepravilno kretao i nije stao na vreme, a pritom je i okrenuo rame ka Durentu. A pobednika je odlucio debilizam J.R. Smita, niko drugi.

I jos nesto... Te price da Dzordan nije bio u istoj situaciji pa ne moze da se meri su iste kao kad ti neko kaze: "Eh, kada sam ja imao 20 godina bio sam u ratu pa se i ozenio. Sta ti radis dete?" Dzordan je bio u situacijama u kojima se LeBron nije nalazio u karijeri i nesto ne vidim da neko ovde pominje LeBrona na takav nacin...

P.S. Covece, stalno se nesto hvalis kako vec 1000 godina pratis kosarku, kako ti je rodjak bio talentovaniji od Drazena, a pola pravila ne znas...

prvi covek kluba

pre 5 godina

i ponovicu po 100 put ono sto pisem godinama,J.R.Smit,jedan od retkih igraca u nba i na celoj planeti kome je IQ u minusu.

Bogdan

pre 5 godina

Ne volim Lebrona, msm ne volim njegov stil igre, ali mora se priznati da je covek neverovatan i da se ovakav igrac nece pojaviti pa mozda i nikada vise.. Vrunsko telo, fizikalije, pregled igre, brzina, jednostavno sila koja se ne moze zaustaviti... Sto se utakmice tice tice i one sporne odluke, dugo sam igrao kosarku i slobodno mogu da kazem da je ono je cist faul od odbrane, covek je se kretao pri postavljanu i tu nema greske. Svako ko poznaje pravila i nepristrasno posmatra ako kaze suprotno nije iskren. Sad sto je prvo dosudjen faul u napadu pa posle promenjena odluka to je vec druga strana medalje. Neko ce reci to se tada ne sudi, Lebron je ipak Lebron, za mene licno svaka odluka mora biti svirana ispravno u bilo kom trenutku utakmice i svirana bilo kom igracu. U suprotnom borba i nadmetanje gube smisao. Falilo je Klivlendu malo i srece, imali su pobedu, Hilu se stegla ruka a o JR Smitu sta reci... Ono je neobjasnjivo. Ako se kojim cudom ne povrate mentalno posle ovog poraza i zbiju redove i jedna pobeda ce im biti nedostizna. Mada Lebron je Lebron i nikad sw ne zna

Boston 24

pre 5 godina

Moj je utisak sa ove utakmice da je Boston potcenjen ove sezone. Ovi Cavsi nisu toliko loša ekipa kao što se mislilo, i realno, odigrali su jednu vrh seriju protiv Toronta da bi zatim ušli u ozbiljan rat sa Keltima. Prva utakmica sa Gsw je samo potvrda kvaliteta, kako Cavsa tako i Bostona.

xxx

pre 5 godina

Sebicni James.. nije timski igrac
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Daviv, 1. jun 2018 09:46)
Medju 10 najboljih asistenata NBA lige svih vremena i Lebron nije timski igrac :D Idi gledaj pikado.
Sata bi trebao da samo razigrava inteligentne i efikasne JR Smitha i Hilla?
Jedva cekam da Lebron napusti ovu lakrdiju od tima, da ponovo vidimo da se CAvsi( kao sa Irvingom) nece plasirati u play Off, tj bice jedna od najgorih ekipa u ligi.

Hmm

pre 5 godina

Jedna stvar je samo nejasna... kako neko od igraca Cavsa, sa klupe, ne dobije priliku na kratko samo da udje i Grina odalami jednom posteno, dobije suspenziju nekoliko utakmica i ovom da do znanja sta ce mu se desiti prvi sledeci put...

Da neko svake godine trpi jedno to isto, to je neverovatno.
(GM, 1. jun 2018 10:31)

NBA nije za devojcice koje se potresu od lakta,trash talka,cvrstog duela...Zamisli,jadni svi,moraju da trpe Green-a :D
Uzvrati istom merom,pokazi zube!

Beogradjanin

pre 5 godina

@zvezda

Pobrkao si ti malo Hakeema iz 86 i njegovu titulu iz 94 kada je stvarno sam Hustonu doneo on titulu.
Ta 86 je bila prva odlicna sezona tandema R.Samson i Hakeem prvi tornjevi blizanci. Finale vec u njihovoj drugoj sezoni. U jednom mecu je Sampson neverovatnim kosem doneo pobedu protiv L.A. Sledecu sezonu su nesto losije odigrali. Povredio se Sampson, koji je ubrzo trejdovan i Hakeem prakticno od tada do 2 titule igra bez podrske. Oni kao tandem bi bili dinastija... I onda sto izvrces cinjenice?
Da ovde mnogi zameraju Majklu sto nije pobedjiva kad je bio slabiji. I kao sto rekoh kme,kme.

yesno

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)

AK47

pre 5 godina

da je Klivkend ovu dobio oa mozda da probaju nesto, ovako su psihicki unisteni totalno a mogli su da budu u naletu i da probaju nesto, sta znaci jedno slobodno bacanje...

DukiNS

pre 5 godina

@ (nista o nicemu)

1. Ne volim da odgovaram na prozivke.

2. Pise se : Nista ni o cemu.

3. Nisam mislio na Srbiju pod tim "u nekim zemljama bi ga navijaci prebili" .

4. Uzivajte u kosarci, i u zivotu uopste, pa i u ovim nasim utopijama od zemalja .

Pozdrav svima

akros

pre 5 godina

Da nije bilo ovog poteza JR Smitha, najgluplji potez na meču bila bi banana koju je Džavejlu Mekgiju lupio obruč! Taj potez je vratio Klivlend u meč!! Sam, nigde nikog, čovek preko dva i deset, i uz to ima džinosvki odraz, i zakuca u obruč, ahhaahahha.

Kangrga

pre 5 godina

@Deki
Sa Brajantom se ne upoređuje?
Ta izjava ima težinu kao izjava sa Grent Hilom se ne upoređuje ili možda sa Rik Berijem se ne upoređuje.
Haos šta sve ljudi pišu i da im nije neprijatno:)

zvezda

pre 5 godina

@jos nisu saigraci zbog lebrona izgubili samopouzdanje vec zbog vaznosti meca niko od njih bez lebrona nije igrao finale i zbog toga tako uzasno igraju

esco

pre 5 godina

Zaboga pa uspeli su da stignu do produzetaka u gostima protiv najjaceg tima u zadnjih par godina i izgubili greskom pojedinca a ljudi ovde pisu neke gluposti kao da je 30 razlike bilo. Mi smo stvarno fascinantan narod...

K.Love mora da nastavi ovako i popravi malo %,T.Thompson mora bolje- podbacio je skroz.
S druge strane onaj Draymond Green,strasan igrac ali kao profesionalac nula.

zvezda

pre 5 godina

@milan iguadala je klasa od igraca on je trenutno najpodcenjeniji igrac lige redovno je uvodio philu u play off dok je igrao tamo i ako nije imao krstenog saigraca osim mladog jrua holideja a kad je terejdovan u denver vodio je totalno osrednji tim sa glavnim igracima pored njega javalom,ty lawsonom koji se penzionisao i wilsonom chandlerom imali su skor 57-25 i bili treci na prejakom zapadu gde ih je u plejofu izbacio gsw jet jednostavno su i tad bili strasna ekipa a denver osim iggia nije imao nikoga i sezonu posle je iguodala presao bas kao durent u tim koji ga je izbacio iz plej ofa.I da zaboravio sam da kazem da ne znas mozda ko je bio mvp finala 2015,???

Powerslave

pre 5 godina

Jedan od svega 6 igrača koji su postigli 50+ poena u finalu, jedini koji je izgubio uprkos tome. Tuga sa kim čovek igra, žao mi ga kao nikog. Na kraju je skoro zaplakao kad je video šta je uradio onaj car. Mislim da je nakon ovoga i te kako završio sa Klivlendom posle ovog finala.
J.R. Smita treba deportovati što dalje, što pre, čovek je hodajuća antireklama za onaj "trava nije droga, to je priroda nama dala" pokret. I ovo mu nije prva teška glupost u plej ofu, imao je tešku nebulozu i protiv Indijane, ko se seća zna. A o njegovom šutu od 20% ne treba ni trošiti reči.
Nisam ljubitelj Lebronove košarke, ali navijam za njega u finalu, čovek igra sezonu, a pogotovo postsezonu, karijere. Ovo se bukvalno viđa jednom u generaciji, jednom u eri košarke. Zaslužio je trofej svojim igrama više nego iko.

P. S. Mekgijev Shaqtin a Fool momenat mi je držao osmeh na licu nekoliko minuta, ali džabe, oteo mu J.R. slavu :D

Moljac

pre 5 godina

Ovi što šalju Lebrona u Hjuston eda bi uzeo punu korpu prstenja u sledećim godinama, da li razmišljaju koliko će lopti trebati da bi Harden i Lebron istovremeno u svakom napadu imali loptu kod sebe 20 od 24 sekunde? Da, obojica imaju i puno asistencija, ali to su asistencije tipa sve sam sam uradio, ti samo šutni, sva slava i sva statistika moja. Baš me zanima kako bi to izgledalo, a osećam da bi bilo slično onoj smejuriji u Oklahomi ove godine.

Mister Vo

pre 5 godina

@brm
Za sve koji pljuju gandzu zbog ovog njegovog poteza pretpostavljam da misle da ovaj purnja na tajmautu u poslednjoj cetvrtini ili da ima tako dobru robu da ga drzi vise sati tokom cele utakmice.

jsx

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia
Durent skoro da je uzeo isti broj suteva samo nije mogao nista da pogodi (danas, u sledecoj verujem da ce biti bolji)...
Inace, posto izgleda da nisi gledao utakmicu da ti prepricam. Nikad nisam video prirodnijih 50 poena. Nije mnogo forsirao na pocetku, dodavao dosta namestio saigracima (koji su zacudo odigrali odlicno odbrambeno, i ok u napadu, ali tu je moglo bolje) par otvorenih trojki i pritom davao koseve, uglavnom sa poludistance cak. Kad je usao u zonu (pogodio je dve trojke u Karijevom stilu) onda je malo vise krenuo sam, ali je najcesce pogadjao. Na kraju je uvalio par vrucih krompira, ali je i dalje davao koseve i dodao par puta. Jedino je u produzetku bio los, ali to je razumljivo kad JR uradi ono sto je uradio.

Nole

pre 5 godina

Da li je neko procitao sa usana da JR kaze Lebronu: Mislio sam da smo pobedili??? Bice ovo 4:1 max 4:2... GSW and splash brothers!!!

Beogradjanin

pre 5 godina

@zvezda

Pobrkao si ti malo Hakeema iz 86 i njegovu titulu iz 94 kada je stvarno sam Hustonu doneo on titulu.
Ta 86 je bila prva odlicna sezona tandema R.Samson i Hakeem prvi tornjevi blizanci. Finale vec u njihovoj drugoj sezoni. U jednom mecu je Sampson neverovatnim kosem doneo pobedu protiv L.A. Sledecu sezonu su nesto losije odigrali. Povredio se Sampson, koji je ubrzo trejdovan i Hakeem prakticno od tada do 2 titule igra bez podrske. Oni kao tandem bi bili dinastija... I onda sto izvrces cinjenice?
Da ovde mnogi zameraju Majklu sto nije pobedjiva kad je bio slabiji. I kao sto rekoh kme,kme.

Beogradjanin

pre 5 godina

(Vlada, 1. jun 2018 17:31)

Nije bas tako, ima neku draz bar playoff, onako i kvalitet i neku neizvesnost. Sezona vise nema nikakvog smisla. Dve ekipe u finalu koje igraju drugacije... Malo navlacenje NBA da ima sto vise utakmica u playoffu. Uvek je do sada Nba imala srece, osim ove dve ekipe nesto vrede Hjuston i Boston. Dojdi za jedno za 5 godina neces ni videti ovde komentare, ne desava se sreca spasa uvek.

lorenzo

pre 5 godina

rekao sam sinoć...uz Džejmsa, Lav je poprilično bitan igrač...odigrao sasvim dobro...da su ostali pratili, pogotovo mislim da Hila i Smita moglo je biti 1:0 za Klivlend

dzo

pre 5 godina

3. Jesu li Kavsi imali pravo za tajm aut? Ako jesu zašto ga pobogu Taj nije tražio odmah čim je video da JR hvata loptu?!

(Bulbasaur, 1. jun 2018 08:09)

zato sto u tom trenutku tajmaout moze da zove samo igrac kod kog je lopta

DG

pre 5 godina

Ovo me je vratilo u srednjoškolske dane i srednjoškolski turnir u košarci. Gubimo tri razlike, pet sekundi do kraja. Izvodimo loptu sa strane, prima je naš J.R. Smith i umjesto da šutira za tri ili baci nekome od nas ostalih, koji smo se polomili, otvarajući se na trojci, on baci najnižem igraču koji je pobjegao pod koš. Naravno, ovaj je dobio bananu a mi ni u produžetke.

Shawn Kemp

pre 5 godina

Brate, kakav mentalni sklop treba da budes da ne znas rezultat utakmice koju igras 4 sekunde do kraja u najvecoj utakmici sporta kojim se bavis?????

Igor Pg

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yesno, 1. jun 2018 08:22)

Kad si se trznuo bio si pogubljen kao JR Smith :)

zvezda

pre 5 godina

Mislim da klivlend nece psihicki pasti setite se 2015. isto su izgubili u produzetku jos im se povredio kajri al su uspeli da dobiju dve zaredom.Ovaj klivlend moze mnogo mnogo bolje da se suprostavi voriorsima od onog prosle godine prvi zbog odbrane moraju mnogo da rotiraju a sa hilom na pleju to i mogu a druga stvar je pametna igra usporili su ritam utakmice i nisu dali gsw-u da udju u seriju i isli su na lake poene iz posta i otvorenih suteva gurali su loptu pod kos dobro za kevina lava koji je odlican post igrac i imali su neverovatnu prednost u skoku ne znam sad kolko al sigurno je klivlend imao 15 ili cak 20 skokova vise

Snow Patrol

pre 5 godina

Realno gledajuci dvije najjace ekipe u ligi, bez obzira na regularnu sezonu. LeBron maestralan.Najjace mi je bilo kad sam zaspo na 3min do kraja i onda se trznem nakon 15min ono opet 3min do kraja.Nisam ni znao da je produzetak bio :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yesno, 1. jun 2018 08:22) # Link komentara


Kralju! Nasmijao si me od srca.

jsx

pre 5 godina

@streets_of_Philadelphia
Durent skoro da je uzeo isti broj suteva samo nije mogao nista da pogodi (danas, u sledecoj verujem da ce biti bolji)...
Inace, posto izgleda da nisi gledao utakmicu da ti prepricam. Nikad nisam video prirodnijih 50 poena. Nije mnogo forsirao na pocetku, dodavao dosta namestio saigracima (koji su zacudo odigrali odlicno odbrambeno, i ok u napadu, ali tu je moglo bolje) par otvorenih trojki i pritom davao koseve, uglavnom sa poludistance cak. Kad je usao u zonu (pogodio je dve trojke u Karijevom stilu) onda je malo vise krenuo sam, ali je najcesce pogadjao. Na kraju je uvalio par vrucih krompira, ali je i dalje davao koseve i dodao par puta. Jedino je u produzetku bio los, ali to je razumljivo kad JR uradi ono sto je uradio.

Košarka je samo igra

pre 5 godina

Zašto nema 10-minutnih snimaka, najinteresantnijih poteza na utakmici? Bar nešto da vidimo ponovo i potpuno razbuđeni. Finale play off-a bi nam trebala biti nagrada, a ne kazna :)

aaaaa

pre 5 godina

@Ivan M to su rekli I americki komentatori tokom mec da bi na kraju mec jr dao izjavu u kojoj je rekao da je znao da je nereseno I da je mislio da ce lebron da zove tajmaut. Ja mislim da je najbolji opis cele ove situacije lebronov izraz lica na kraju te situacije

koncept igre

pre 5 godina

Pa i jesu bolji tim,hoces da kazes da Curry,Green,Kley i Durent bukvalno ne bi SVI bili u prvoj petorci da sad predju u Klivlend.
Nije isto stvoriti prostor za sut Kley-u i Klarsonu(koji je inace promasio par suteva kad nikog nije bilo na njemu).