Utorak, 08.05.2018.

08:19

Lebron "počistio" Toronto za finale, Fila smanjila na 3-1

Košarkaši Klivlend Kavalirsa plasirali su se u finale Istoka plej-ofa NBA lige četvrtu uzastopnu godinu.

Izvor: B92

Lebron "poèistio" Toronto za finale, Fila smanjila na 3-1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Ko sve danas kosarku gleda

pre 5 godina

Ova dva Lauri i Derouzan,a nista bolji nije ni Ibaka .a Valancijunas je najgori...

Jedna mala ispravka. Valačijunas je bio najbolji!!

MHS

pre 5 godina

@pera pisar.

Taj film o Tatumu u 76ersima ionako ne bi gledao. Bila je izjava Aingea da bi ga draftovali ionako s prve pozocije. Ovako im upala kasika u med, jer su 76ersi ozbiljno zagrizli za Fultza, Lavar napravio hajp oko sina i odlaska u LAL. Cak su u Celticsima hteli da padnu jos nize u poretku drafta jer su znali da ga mogu dobiti i na nizem mestu.

sta rade

pre 5 godina

Ova dva Lauri i Derouzan,a nista bolji nije ni Ibaka .a Valancijunas je najgori .Cak bi rrekao da je Lauri i imao dobru utakmicu od ove 4 ,al Derouzan katastrofa .Covek se stalno pominje u kontekstu top pet bekova lige ,a on u plej ofu vola da ubode ne moze .on ocajno igra i protiv ostalih ekipa a ne samo protiv Klivlenda .On ima u proseku ,oko 45 posto suta u regularnom delu sezone ,a onda uplej ofu padne ispod 40 posto ,jeste da nije neki trojkas ,al procenatu plje ofu mu je kataastrofa oko 20 posto . Valancijunas mnogo vise sam ocekivao od njega ,kad je dosao u ligu bio je veliki talenat imao cak i nekih vanserijskih utakmica u pocetku ,a sad je vec godinama zakucan za tih 11,12 poena koliko daje u proseku .Ibaka koji je od defanzivne cetvorke poceo da glumi ofanzivnu trojku kad je dosao u Orlando .Meni su oni totalno bezveze ekipa .Ovo prvo mesto sto su uzeli je odraz velikog broja povreda Bostonovih igraca u sezoni i nonsalancija Klivlenda u regularnom delu sezone .

bBb

pre 5 godina

@Lebron James - najbolji igrač svih vremena. 27.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija po meču. procenat šuta 53 posto, to niko drugi nema. 15 sezona, u svakoj postizao preko 20 poena po meču. Postigao najviše poena u plejofu u istoriji NBA lige. Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.
(LBJ, 08. maj 2018 14:22)

Jedna mala ispravka, 50% šut iz igre.

Hell

pre 5 godina

@ Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.
(LBJ, 08. maj 2018 14:22)

Kakav spin! Da,pobedio,sa povredjenim rovitim Karijem i suspendovanim Grinom,eto kako je pobedio! Ajde da ga vidim ove godine,neka ih pobedi sad kompletne,pa pregazive ga kao plitak potok! Ajde da vas vidim tad da li cete se javljati

dejandddddd

pre 5 godina

NBA liga je totalna prevara. U regularnom delu sezone se igraju knap utakmice pisto se namesta preko 75% utakmica u play off-u je druga prica I tu se otkriva prava snaga lige.
TOTALNA PREVARA

LBJ

pre 5 godina

filipo, 8. maj 2018 15:19 - ko priča o igri jedan na jedan? Ja pričam o postignućima u NBA, čoveče! Jordan bi pobedio Lebrona 1na1, zašto? Zato što ti to misliš. Čoveče daj neke argumente, činjenice da je Jordan bolji od Lebrona ili ćuti.

day

pre 5 godina

Znaci lik je sada mrtav ladan napisao da bi Jordan dobio Jamesa u basketu da sada obuje patike, sa 55 godina, i onda ti sa takvim mozgom debatuj o bilo cemu.

filipo

pre 5 godina

Baš ste uporni sa poređenjem LBJ i MJ što je naravno neuporedivo.Dreksler je na OI igrama 1992. u Barseloni razmišljao isto kao fanovi LBJ,prozivao ja MJ i zvao ga da igraju 1 na 1,MJ je nevoljno pristao jer mu je bilo to smaranje.Prvi basket 21-3,zatim 21-1 i kod trećeg na 8-0 za MJ,Medžik prekida i moli MJ da prekine,da mu nenabija više komplekse jer treba da igraju utakmicu.E tako bi prošao i LBJ i to danas da se MJ skine i obuče dres i obuje patike.

LBJ

pre 5 godina

Lebron James - najbolji igrač svih vremena. 27.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija po meču. procenat šuta 53 posto, to niko drugi nema. 15 sezona, u svakoj postizao preko 20 poena po meču. Postigao najviše poena u plejofu u istoriji NBA lige. Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.

Dzoni Lafus

pre 5 godina

Gomila pojmasa okupilo na komentare od toga pedesetak fanova HGH Brona,ti isti dobiju 400+ minuseva kada udju da hejtuju Kobija ili Dzordana kada objave vest o njima,Durant ubaci 38 poena "najbolk igrac u ligi" Lebron pobedi polupance "najbolji ikad,niko nikad". Sta bi tek pisali da je Lebron sa polupancima Thundera prosle sezone ima Westbrukovu statistiku. Svake godine sve isti komentari,prosle sezone kad ih pregazili Wariorsi sa sve Irvingom i Lebronom i 300 sutera oko njih..Upamtite Lebron HGH prevarant..dokazano 2015te ali to je masina za novac tako da je to nebitno...Howard ga vratio na fabricka podesavanja,Novickog je mislio da ce da pobedi bez doze jer ima i Wejda i Bosha,onda se dodatno uvecao sledece sezone..dok ga sada uz to cuvaju presmesni igraci i timovi koji su 100% slabiji od Reala.

bla

pre 5 godina

Saučešće svima koji su gledali Filadelfija - Boston sinoć. Kapiram da su svi već ugasili sredinom treće, ako ne već i sredinom druge. Ne da su sudije pogurale Sikserse nego su ugasile Boston. 14-1 u faulovima u drugoj, 4 igrača Bostona sa po 3 faula pre poluvremena, Braun na 5 faulova nakon 3 minuta igre u trećoj, Tejtum je dobio drugi faul nakon 2 minuta igre uopšte, isto kao u prošloj... Ono nije bio sport, nego organizovana krađa i nameštanje. Pa prosto onaj momenat gde Smart i Simons skaču za loptom, Smart skače na loptu dok Simons skače u stranu na Smarta - i to je nekako bio faul za Sikserse. Sve je jasno
(Dušan, 8. maj 2018 12:22)

gledao sam utakmicu i nisam stekao utisak da je bilo ko pokraden. Boston igra vrlo cvrstu odbranu. dave ih kao zmija zabu, usporavaju njihove napade, specavaju igru u tranziciji, remete tok igre philadelfije. prekrsaji su posledica takve igre, ali i pobede su poledica. ne ocekujem da boston igra sa manje zara i zelje u odbrani u sledecim utakimicama.

bice interesantno u post sezoni. Boston ima na spoljnim pozicijama Tejtuma, Brauna, Hejvorda, Marcus Smarta, Roziera i Kajrija. Rozier igra sjajno i to na najbitnijim utakmicama ove sezone i ima samo 24 godine. ugovor mu istice sledece sezone. kajri ims jod dve godine uguvora, ali player option sledece. koga ce da trejduju?

JPR24

pre 5 godina

Lav napokon nesto igra. Toronto... Dvojac Lawry DeRozan smejurija... Godinama plejof ne znaju pa ne znaju, dzabe dobra sezona kad uprsks sve u par utakmica. Kao da se boje da igraju. Mucenje protiv Vasingtona. Protiv Dzemsa kompleksi ili sta vec... Sad se ceka Boston pa da vidimo nesto ozbiljnije.

Dušan

pre 5 godina

Saučešće svima koji su gledali Filadelfija - Boston sinoć. Kapiram da su svi već ugasili sredinom treće, ako ne već i sredinom druge. Ne da su sudije pogurale Sikserse nego su ugasile Boston. 14-1 u faulovima u drugoj, 4 igrača Bostona sa po 3 faula pre poluvremena, Braun na 5 faulova nakon 3 minuta igre u trećoj, Tejtum je dobio drugi faul nakon 2 minuta igre uopšte, isto kao u prošloj... Ono nije bio sport, nego organizovana krađa i nameštanje. Pa prosto onaj momenat gde Smart i Simons skaču za loptom, Smart skače na loptu dok Simons skače u stranu na Smarta - i to je nekako bio faul za Sikserse. Sve je jasno

Bojan

pre 5 godina

(petarczv, 8. maj 2018 10:54)
to za Majkla samo karikiram to sto ti govoris za Lebrona, naravno da je Majkl bio najbolji u svoje vreme, kao sto je Lebron najbolji u svoje vreme. I kao sto je izvanredan u zavrsnicama i u trenucima kada je bitno. Da je najbolji u istoriji kada mu je ekipa pred ispadanjem...

sto se tice 2014, Sparsi jesu mladji oko 3 godine, i jasno, bitno je to ko koliko igra, i kada prilagodis prema vremenu provedenom na terenu, opet su Sparsi mladji, i to za oko pola godine.

Darko

pre 5 godina

Neke od MJ playoff serija! Bucks 29,3p/5,8r/8,5as/2,8st/1bl 44%! Celtics 43,7p/6,3r/6as/2,3s/1,3bl 51% Celtics 35,7p/7r/6as/2s/2,3bl 42% Cavs 45p/5,4r/5ass/2st/1bl 56% Cavs 40p/6s/8,2ass/2st/1bl 53% Knicks 36p/9,5r/8,3as/2s/1bl 55% Bucks 37p/8r/7ass/3st/1bl 54% Sixers 43p/6,6r/7,4as/3s/1bl 55% Pistons 32p/7r/6,3as/2s/1bl 47% Sixers 33,4p/8r/8as/1,8s/1,4bl 49% Lakers 31p/6,6r/11,4as/2,8s/1,4b 56% Heat 45p/9,7r/6,7as/3s/1bl 61% Blazers 35,8p/5r/6,5as/2st 53% Phoenix 41p/8,5r/6,3as/2s/1bl 51% Ovde se ljudi sluze takvim lazima da je Rodman bio suoerstar i da je igrao sa Jordanom u svih sest titula,Denis je iz Spursa u Bulse dosao neprimetno,to je bio dobar izbor Dzeksona,Pippen cak nije bio ni all star u prvoj tituli,Kukoc nije igrao za Bullse u prve 3 titule! Lebron je igrao sa top bekom i top cetvorkom tada u ligi izgubio dva finala,pricaju o Indiani i ekipi Raptorsa koja od Spursa gube 40+..Realno je da bi svih 8 ekipa na zapadu mogla da izbaci Cavse. Durant u Indiani umesto Oladipa i pejsersi bi unistili Cavse 100%..Lebron u Indiani umesto Oladipa..Fanovi Lebrona "igra sam,svi su kante"! Pa on i igra sam 80% vremena zato su neki NBA igraci nevidljivi u njegovom timu a u drugima davali 18+ koseva! MJ je bolji u svakom segmentu igre od rada nogu preko posta i ostalog,covek je sa 40 trpao Mariona a kamoli Bojana i Anunobija! Lebron sigurno nije bolji skakac od MJ sto govore i ofanzivni skokovi,vec je ovaj bio perimeter defender i imao Granta,pipa,potom denisa najboljeg skakaca

srb

pre 5 godina

@Znam
brt slabiji su od raptorsa, nisam rekao da su slabi nego da su slabiji. Valanciunas i ibaka u reketu moraju da doprinesu vise, mada nisu ni igrali na njih. Odbranu raptorsi ne igraju, klivlend ti da 37p za cetvrtinu? Pa nisu durent i ekipa pa da ih krene, lose je to. U svakom slucaju kavaliersi su zasluzeno prosli a reptorsi neka razmisle sta ih koci u play offu

Jaguar kralj dzungle

pre 5 godina

btw: Over his last 30 postseason games, LeBron is AVERAGING 33.5 points, 9.3 rebounds and 8.4 assists, while shooting 55.7% from the floor. MJ and Kobe have a combined total of 10 playoff games with at least 33 points, 9 rebounds and 8 assists in their careers.
(mj23, 08. maj 2018 08:41)

Kako to mislis? Ja sam po komentarima zakljucio da je presveti Majkl Dzordan svako vece davao po 50 poena uz minimum 10 skokova i 10 asistencij. Sutt iz igre, 70%.

kevin gar

pre 5 godina

neko kaze jaci toronto po igracima...sta koji su to rezultai njihovi da bi tvrdili tako nesto...na drugoj strani clevlend ima jednog hila koji ima iskustvo,tompson najbolji ofanzivni skakac,lav,korver medju najboljim trojkasima svih vremena,dzef grin strasan igrac, I td.

Rocky Balboa

pre 5 godina

Ovu pobjedu Philly može zahvaliti isključivo Šišiju i McConnelu, jedina dva igrača koji su vukli cijelu utakmicu, pogađali ključne poene i imali šut preko 50 %, u inat "hejterima".

kevin gar

pre 5 godina

sta cemo pricati ako ih izbaci boston bez dva glavna igraca e to bi bilo iznenadjenje za lebrona I igrace vece nego da oni dobiju gsv u finalu...

petarczv

pre 5 godina

1.Lebron 

2.Durent 
3.Dejvis 
4.Harden 
5.Kari 

Top 5 najboljih igraca lige po mom misljenju.
(j, 08. maj 2018 11:24)

1.Durent
2.dejvis
3.james
4.curry
5.harden

Pera Pisar

pre 5 godina

Pravi "Proces" Filadelfije bi bio, nakon 4 godine "tankovanja", da su 2015-te umesto Džalila Okafora draftovali Devina Bukera i 2017-te umesto Fulca Tejtuma...kakva bi to kvartet bio Simons-Buker-Tejtum-Embid, ovako Okafora su već "trejdovali", Fulca "ubijaju u pojam", Simonsa su draftovali kao "trojku", a on ispade plejmejker, pa su letos sa obzirom na Simonsa ka "jedinicu" bez osnova draftovali Fulca i to nakon zamene pikova sa Bostonom za Tejtuma...da ne kažem da je i Porzingis, pored Devina Bukera bio u opticaju kada su draftovali Okafora i Mičel, pored Tejtuma kad je draftovan Fulc...a šta reći za "uzimanje" Vase Mićića, Boldena,Timoti- Luvaua, Lesora i ove godine imaju 5 pikova na draftu, samo ne znam kakve če "bisere" da nađu kada prvi put biraju sa neke 20-te pozicije, kada su dva puta od 4 promašili prva 3 pika

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Svaka cast Le Bronu ali meni je ipak utisak da je Toronto pobedio sam sebe. Neverovatan pad igre u play offu. Oni imaju problem u svojim glavama koji najpre moraju da rese. Derosan i Lauri polako postaju veliki gubitnici. Ovo im je vec drugu godinu za redom da ih isprasi Klivlend. Neverovatno mi je da Valancunas i Ibaka nisu bolje odigrali u reketu od Tompsona i Lova. Boston bi trebalo u sledecoj da privede seriju kraju, igraju kuci ako se ne varam.

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Brick brothers-i i Toronto u jos jednom prepoznatljivom "play-off mode-u" u susretu sa Klivlendom. :) Neverovatno je kako uvek kad dodje plejof oni umesto da podignu igru na visi nivo, kao po pravilu krenu da igraju bar 20% losije. Prvo ih je unistavao Pol Pirs 2x zaredom, sada Lebron... Cenim da ce uskoro da dodje do razbijanja tandema Lauri - DeRozan jer evidentno je da nesto ne funkcionise kako treba i da su potrebne promene.

marko

pre 5 godina

Ne volim te izjave ovaj je GOAT, onaj je GOAT, ali svima koji tvrde da je Lebron najbolji ikada samo da kažem da to nije tačno. Ubedljivo najbolji košarkaš ikada je Majkl Džordan. Shvatite, košarka koju je taj čovek igrao je druga dimenzija za sve igrače današnjice, čovek koji je toliko doprineo popularnosti košarke na svetskom nivou da kada bilo gde u svetu kažeš NBA asocijacija je MJ. Koliko je značio Čikagu govori i činjenica da bez njega to nije bila ni približno ista ekipa iako je imala Pipena i Kukoča. U eri Džordana nije bilo mnogo Evropljana u NBA-u tako da su samo najkvalitetniji poput Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića mogli da igraju u ligi. Dakle, svaka cast Lebronu, ali jedan je MJ.
(Magija, 08. maj 2018 10:11)
A inace ne volis kad drugi izjave GOAT ovaj-onaj

Zinjak

pre 5 godina

Sledeće godine će biti Fila još zanimljivija. Došao im je Džordž iz Oklahome (na ESPN-u neki reporter javio) plus ovi klinci sada. Jedina nedoumica je što ne pušta trener Fultza.

Bojan

pre 5 godina

(petarczv, 8. maj 2018 09:56)
kad je Majkl dao poslednjih 9 od 12 poena za Cikago u odlucujucoj utakmici finala. Dok je sedeo na klupi njegovi saigraci preokrenuli protiv Portlanda pa se on vratio da uzme slavu za pobedu.


elem, Sparsi 2014. su bili u proseku 3-4 godine mladji od Majamija. U tom trenutku Majami je bio penzionerska ekipa. Vise igraca iz tih Sparsa je danas aktivno nego iz tog Majamija.

a kakva je Cleveland ekipa, Irving ode, a Cleveland ima isti skor kao i godinu dana ranije. Toliko o znacaju Irvinga. A opet ce, sva je prilika da ponove i plejof rezultat. Love je oduvek bio izvikan, solidan igrac, all-star nivo, ali nikakva legenda. a JR Smith, pa sramota ga je navoditi kao nekog velikana. Klasican epizodista.

Magija

pre 5 godina

Ne volim te izjave ovaj je GOAT, onaj je GOAT, ali svima koji tvrde da je Lebron najbolji ikada samo da kažem da to nije tačno. Ubedljivo najbolji košarkaš ikada je Majkl Džordan. Shvatite, košarka koju je taj čovek igrao je druga dimenzija za sve igrače današnjice, čovek koji je toliko doprineo popularnosti košarke na svetskom nivou da kada bilo gde u svetu kažeš NBA asocijacija je MJ. Koliko je značio Čikagu govori i činjenica da bez njega to nije bila ni približno ista ekipa iako je imala Pipena i Kukoča. U eri Džordana nije bilo mnogo Evropljana u NBA-u tako da su samo najkvalitetniji poput Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića mogli da igraju u ligi. Dakle, svaka cast Lebronu, ali jedan je MJ.

stef

pre 5 godina

Meni je fascinantan doprinos Korvera. Čovek ima 37 godina. I puno je takvih slučajeva igrača i starijih od njega.

Naši se spremaju za penziju čim pređu 30tu.

Bosanac

pre 5 godina

Definitivno Toronto je moje najvece razocarenje ove sezone. Prvi put u istoriji fransize uzeli su prvo mjesto na istoku sa rekordnim brojem pobjeda kluba. Minimum koji sam ocekivao od njih je finale istoka ali ta blokada u njihovim glavama zvana "Lebron" se i ovaj put obistinila. Dok se drugi klubovi u regularnom dijelu sezone zezaju ovi zapnu. Kad krene ozbiljna kosarka oni jednostavno nestanu sa terena( Derozan i Lowry narocito). Moraju dovesti definitivno nekog all star igraca ako zele nesto vise u play offu

petarczv

pre 5 godina

kad je Majkl dao poslednjih 9 od 12 poena za Cikago u odlucujucoj utakmici finala. Dok je sedeo na klupi njegovi saigraci preokrenuli protiv Portlanda pa se on vratio da uzme slavu za pobedu. 


elem, Sparsi 2014. su bili u proseku 3-4 godine mladji od Majamija. U tom trenutku Majami je bio penzionerska ekipa. Vise igraca iz tih Sparsa je danas aktivno nego iz tog Majamija. 

a kakva je Cleveland ekipa, Irving ode, a Cleveland ima isti skor kao i godinu dana ranije. Toliko o znacaju Irvinga. A opet ce, sva je prilika da ponove i plejof rezultat. Love je oduvek bio izvikan, solidan igrac, all-star nivo, ali nikakva legenda. a JR Smith, pa sramota ga je navoditi kao nekog velikana. Klasican epizodista.
(Bojan, 08. maj 2018 10:12)

Hahaha ma da majkl je svih sest finala bio mvp tako sto je sedeo na klupi pustio da mu saigraci naprave razliku i onda on udje na kraju i da 35p u proseku u play offu i odlucujuci suta za pobedu i prsten...

Sto se tice sparsa glavni igraci dankan 39godina,djinobili 36godina,parker 33god,diaw,32 i jedini leonard 23god...

petarczv

pre 5 godina

Ko kaze da Lebron nije GOAT taj nema veze sa kosarkom.Vise poena vise asistencija vise skokova bolji procenat za 2 za 3 veci jaci brzi od Dzordana pa sta vise treba?Uz to igra sa gomilom rekreativaca i dolazi svake godine do finala Dzordan je imao 2 superstara i najboljeh Evropljanina u timu Dzejms ni jednog krstenog nema!GOAT
(Mikica, 08. maj 2018 09:39)

Treba da ne izgubis od dalasa i matorog san antonia u finalu sa najvecom razlikom u istoriji nba. Treba da umeso alena i irvinga on da odlucujuci kos u finalu a ne u prvom kolu protiv raspale indijane...a ako na gomilu rekreativaca mislis ma vejda,bosha, alena, irvinga, lovea, jr smitha onda veze sa kosarkom nemas...

Znam

pre 5 godina

Srb@ Reptorsi jesu izdominirali regularni deo sezone, ali odakle vam ideja svima da pisete kako je Klivlend slab na papiru?! Ja sam odavno pisao da Lauri i De Rozen nisu superzvezde. A tek na osnovu cega neko moze tvrditi da su igraci poput Ibake, JV, Van Vlita, Anunobia, Siakama potvrda jacine ekipe, na papiru!? Shvatite vec jednom da se u plej-of-u vidi pravi kvalitet ekipe i pojedinaca. Moze svakom da se desi losa sezona ali godinama unazad isti timovi i isti igraci dolaze do poslednje runde. Morate shvatiti da ovaj Toronto, makar imao 82-0 nece osvojiti Istok, da Portland, OKC, Vasington, Hjuston i ostali nece osvojiti konferenciju u skorije vreme. Ako se eventualno bude stvorila velika trojka u nekom od pomenutih timova mozemo pricati o nekoj promeni mada evo ni OKC-u nije pomoglo sto u timu imaju Vestbruka, Dzordza, i Mela... GSV sa Karijem, KD, I Klejom su nepobedivi.

plej

pre 5 godina

......
išćenja 0-4 u Finalu od Goldenstejta kukati kako Klivlend ima lošu ekipu i da Lebron ne može sam a neće pomenuti da ga je počistio 65 pik sa drafta Drejmond Green ( izabran kao 35ti pik druge runde od strane GStejta ), ........
(Ivan, 08. maj 2018 09:02)

Kada vec hoces da citas nesto na Vikipediji, onda moras to I da razumes. Grin je izabran u drugoj rundi kao 5. pik, a 35. ukupno.
Na draftu imas 60 pikova (toliko igraca se bira), nemas preko 60

Mikica

pre 5 godina

Ko kaze da Lebron nije GOAT taj nema veze sa kosarkom.Vise poena vise asistencija vise skokova bolji procenat za 2 za 3 veci jaci brzi od Dzordana pa sta vise treba?Uz to igra sa gomilom rekreativaca i dolazi svake godine do finala Dzordan je imao 2 superstara i najboljeh Evropljanina u timu Dzejms ni jednog krstenog nema!GOAT

Bozax

pre 5 godina

Poredjenja Lebrona i MJ su smesna.Jeste Dzordan bio dobar al nikad nije pocistio ovako jednu ekipu kao Dzejms uz 2 kosa u zadnjoj sekundi i prosekom od blizu tripl dabla.Da ne napominjem da se tada zona nije ni igrala sto znaci da su bile slabije odbrane!

Ivan

pre 5 godina

Ovi što hvale Lebrona da je najjači igrač i da nema boljeg će posle čišćenja 0-4 u Finalu od Goldenstejta kukati kako Klivlend ima lošu ekipu i da Lebron ne može sam a neće pomenuti da ga je počistio 65 pik sa drafta Drejmond Green ( izabran kao 35ti pik druge runde od strane GStejta ), Klej Tompson 11 pik sa drafta 2011godine kad je Klivlend birao 1.pik i uzeo Irwinga i 4.pik pa izabrao Tristana Tompsona, i onda će da kukaju kako je Klej bolji 5 puta od prezimenjaka Tristana!!! Pa što ste ga birali četvrtog kad ste mogli i Kleja da izaberete, naravno i Krija je izabrao Gstejt sa 7.mog pika, itd. ali Klivlend je godinama tankovao dok je takozvani kralj u Majamiju pravio super tim i uzimao prve pikove na draftu i sad kukaju a vidi se iz aviona da Golden stejt ima najbolji menadžment i stručnjake u NBA! Ej izabereš Greena sa 65tog mesta i lik postaje All Star i igrao među 12 za USA tim na Olimpijadi, pa gde su bila prethodna 64 tima koja su birali ( neki po više puta zato kažem 64 ) i onda dođu Wariorsi da biraju 65ti i izaberu njega, ostalo je istorija!!! Pa Veseli Rubio i još mnogi su birani na draftu pre Stef Karija i Klej Tompsona i onda svi kukaju kako je Gstejt prejak! Pa prejak je jer im je menadžment najpismeniji

Wade

pre 5 godina

@Znam

Klipane, nije on 35. pik druge runde i ukupno 65. pik, već 5. pik druge runde i 35. pik ukupno. Pa 60. pikova ukupno ima, ti kažeš da je on 65. pik, tragedija ko sve danas ima pristup internetu i misli za sebe da zna nešto i prosipa pamet. Tuga.

stoler

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao,Toronto je definitivno zalutao na prvo mesto u regularnom delu i samo je iskoristio povrede igraca Bostona,Filadelfije,Indijane,trejdove u Klivlendu. Realno su peta,sesta ekipa istoka. Ocekujem Boston u finalu,malu prednost ipak dajem Klivlendu za osvajanje istoka. Licno ne bih to voleo,ali mi se cini da je u ovom trenutku finale Istoka za desetkovani Boston ipak maksimum. Da su tu Irving i Hejvord osvajanje Istoka ne bi ni dolazilo u pitanje. Ovako,bice tesko.

petarczv

pre 5 godina

Klivlend je poslednjih godina imao u rosteru 7 igraca koji su birani od prvog do petog mesta na draftu... Ta prica kako igra sa krs igracima svake godine je presmesna cak smesnija od toronta i celog istoka neracunajuci boston sa irvingom... Koliku potrebu imaju da ga posle svake utakmice nazivaju goatom i boljim od jordana ustvari samo govori o jordanu... A sto se tice najboljeg u ligi to su svakako durent i dejvis...

srb

pre 5 godina

raptorsi su mi nejasni. Tokom sezone jaaako dominantni, kako dodje play off svi se zbune, ne igraju nista. Da li je to manjak hrabrosti ili sta ali za njihovu ekipu je sramota da izgube od ovakvog klivlenda, prosto su raptorsi mnogo jaci na papiru. Svaka cast lebronu i lavu ali i celoj ekipi klivlenda

Ufo

pre 5 godina

Toronto je najjadnija ekipa svih vremena. Evo izgubise 35 razlike. Kao da su ucesnici aba lige. Derozan ne postoji. Klivlend prolazi u finale ali imace posla sa Bostonom. Proces uzeo jednu, ispadaju sledecu, nece Seltiksi dozvoliti iznenadjenje.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

12-19 iz igre.
Čovek šutira oko 55% u ovom plej ofu, kao da je centar. Koliki bi tek procenat imao da ne šutira po bar 4 trojke po meču...
ps. Gde je onaj majstor što je posle prvog meča rekao da Toronto prolazi i da će kopirati taj komentar kao dokaz da je u pravu i da će se javiti:) Pozdrav za njega.

Demius

pre 5 godina

Brutalna demonstracija sile Džejmsa i drugova nad nemoćnim gostima iz Kanade. "We The North" swept, LeGOAT glanca sledeću metlu za Kelte iz Bostona. Against all odds, Deja vu.
8 down, 8 to go. Go Cavs, Annihilate them All !!!

nbalive

pre 5 godina

Bravo za najboljeg košarkaša LeGoat,čovjek vodi igrače kao J.R Smith i slične ka prstenu,još im samo Bogdan treba pa da imaju najslabiji roster u ligi.
Dario Šarić uništio Boston sinoć i pokazao da mora igrati glavnu ulogu u Philadelphiji,nije mi jasno zašto ne daju Fultzu da igra??

mj23

pre 5 godina

btw: Over his last 30 postseason games, LeBron is AVERAGING 33.5 points, 9.3 rebounds and 8.4 assists, while shooting 55.7% from the floor. MJ and Kobe have a combined total of 10 playoff games with at least 33 points, 9 rebounds and 8 assists in their careers.

А. Петров

pre 5 godina

Ако се не варам, Торонто је сада 9 пут узастопце изгубио од Кливленда у плеј-офу. Они ментално не могу да их добију.

da nije možda ilyasova?

pre 5 godina

Đe je onaj što sebe naziva ''znam da znam''? Samo nek se javi sad pa da ostavi komentar. Da vidimo ko je donio pobjedu Filadelfiji!

mico

pre 5 godina

29 poena sut iz igre 12/19 8asistencija.Definitivno najbolji kosarkas pored Dzordana.Uzasna i stara ekipa Klivledna je ubedljivo najslabija.Bez njega ubedljivo posledni.Osporavan zbog neke svoje igre na silu koja nema veze s mozgom.On pogadja suteve koje nikada pre nismo gledali.Odbrana koja je monstruozna,skokovi,asistencije kao da je plej.Ladno moze da igra od 1 do 5.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

12-19 iz igre.
Čovek šutira oko 55% u ovom plej ofu, kao da je centar. Koliki bi tek procenat imao da ne šutira po bar 4 trojke po meču...
ps. Gde je onaj majstor što je posle prvog meča rekao da Toronto prolazi i da će kopirati taj komentar kao dokaz da je u pravu i da će se javiti:) Pozdrav za njega.

mico

pre 5 godina

29 poena sut iz igre 12/19 8asistencija.Definitivno najbolji kosarkas pored Dzordana.Uzasna i stara ekipa Klivledna je ubedljivo najslabija.Bez njega ubedljivo posledni.Osporavan zbog neke svoje igre na silu koja nema veze s mozgom.On pogadja suteve koje nikada pre nismo gledali.Odbrana koja je monstruozna,skokovi,asistencije kao da je plej.Ladno moze da igra od 1 do 5.

mj23

pre 5 godina

btw: Over his last 30 postseason games, LeBron is AVERAGING 33.5 points, 9.3 rebounds and 8.4 assists, while shooting 55.7% from the floor. MJ and Kobe have a combined total of 10 playoff games with at least 33 points, 9 rebounds and 8 assists in their careers.

Ufo

pre 5 godina

Toronto je najjadnija ekipa svih vremena. Evo izgubise 35 razlike. Kao da su ucesnici aba lige. Derozan ne postoji. Klivlend prolazi u finale ali imace posla sa Bostonom. Proces uzeo jednu, ispadaju sledecu, nece Seltiksi dozvoliti iznenadjenje.

А. Петров

pre 5 godina

Ако се не варам, Торонто је сада 9 пут узастопце изгубио од Кливленда у плеј-офу. Они ментално не могу да их добију.

srb

pre 5 godina

raptorsi su mi nejasni. Tokom sezone jaaako dominantni, kako dodje play off svi se zbune, ne igraju nista. Da li je to manjak hrabrosti ili sta ali za njihovu ekipu je sramota da izgube od ovakvog klivlenda, prosto su raptorsi mnogo jaci na papiru. Svaka cast lebronu i lavu ali i celoj ekipi klivlenda

Wade

pre 5 godina

@Znam

Klipane, nije on 35. pik druge runde i ukupno 65. pik, već 5. pik druge runde i 35. pik ukupno. Pa 60. pikova ukupno ima, ti kažeš da je on 65. pik, tragedija ko sve danas ima pristup internetu i misli za sebe da zna nešto i prosipa pamet. Tuga.

Znam

pre 5 godina

Srb@ Reptorsi jesu izdominirali regularni deo sezone, ali odakle vam ideja svima da pisete kako je Klivlend slab na papiru?! Ja sam odavno pisao da Lauri i De Rozen nisu superzvezde. A tek na osnovu cega neko moze tvrditi da su igraci poput Ibake, JV, Van Vlita, Anunobia, Siakama potvrda jacine ekipe, na papiru!? Shvatite vec jednom da se u plej-of-u vidi pravi kvalitet ekipe i pojedinaca. Moze svakom da se desi losa sezona ali godinama unazad isti timovi i isti igraci dolaze do poslednje runde. Morate shvatiti da ovaj Toronto, makar imao 82-0 nece osvojiti Istok, da Portland, OKC, Vasington, Hjuston i ostali nece osvojiti konferenciju u skorije vreme. Ako se eventualno bude stvorila velika trojka u nekom od pomenutih timova mozemo pricati o nekoj promeni mada evo ni OKC-u nije pomoglo sto u timu imaju Vestbruka, Dzordza, i Mela... GSV sa Karijem, KD, I Klejom su nepobedivi.

plej

pre 5 godina

......
išćenja 0-4 u Finalu od Goldenstejta kukati kako Klivlend ima lošu ekipu i da Lebron ne može sam a neće pomenuti da ga je počistio 65 pik sa drafta Drejmond Green ( izabran kao 35ti pik druge runde od strane GStejta ), ........
(Ivan, 08. maj 2018 09:02)

Kada vec hoces da citas nesto na Vikipediji, onda moras to I da razumes. Grin je izabran u drugoj rundi kao 5. pik, a 35. ukupno.
Na draftu imas 60 pikova (toliko igraca se bira), nemas preko 60

stef

pre 5 godina

Meni je fascinantan doprinos Korvera. Čovek ima 37 godina. I puno je takvih slučajeva igrača i starijih od njega.

Naši se spremaju za penziju čim pređu 30tu.

Ivan

pre 5 godina

Ovi što hvale Lebrona da je najjači igrač i da nema boljeg će posle čišćenja 0-4 u Finalu od Goldenstejta kukati kako Klivlend ima lošu ekipu i da Lebron ne može sam a neće pomenuti da ga je počistio 65 pik sa drafta Drejmond Green ( izabran kao 35ti pik druge runde od strane GStejta ), Klej Tompson 11 pik sa drafta 2011godine kad je Klivlend birao 1.pik i uzeo Irwinga i 4.pik pa izabrao Tristana Tompsona, i onda će da kukaju kako je Klej bolji 5 puta od prezimenjaka Tristana!!! Pa što ste ga birali četvrtog kad ste mogli i Kleja da izaberete, naravno i Krija je izabrao Gstejt sa 7.mog pika, itd. ali Klivlend je godinama tankovao dok je takozvani kralj u Majamiju pravio super tim i uzimao prve pikove na draftu i sad kukaju a vidi se iz aviona da Golden stejt ima najbolji menadžment i stručnjake u NBA! Ej izabereš Greena sa 65tog mesta i lik postaje All Star i igrao među 12 za USA tim na Olimpijadi, pa gde su bila prethodna 64 tima koja su birali ( neki po više puta zato kažem 64 ) i onda dođu Wariorsi da biraju 65ti i izaberu njega, ostalo je istorija!!! Pa Veseli Rubio i još mnogi su birani na draftu pre Stef Karija i Klej Tompsona i onda svi kukaju kako je Gstejt prejak! Pa prejak je jer im je menadžment najpismeniji

Demius

pre 5 godina

Brutalna demonstracija sile Džejmsa i drugova nad nemoćnim gostima iz Kanade. "We The North" swept, LeGOAT glanca sledeću metlu za Kelte iz Bostona. Against all odds, Deja vu.
8 down, 8 to go. Go Cavs, Annihilate them All !!!

stoler

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao,Toronto je definitivno zalutao na prvo mesto u regularnom delu i samo je iskoristio povrede igraca Bostona,Filadelfije,Indijane,trejdove u Klivlendu. Realno su peta,sesta ekipa istoka. Ocekujem Boston u finalu,malu prednost ipak dajem Klivlendu za osvajanje istoka. Licno ne bih to voleo,ali mi se cini da je u ovom trenutku finale Istoka za desetkovani Boston ipak maksimum. Da su tu Irving i Hejvord osvajanje Istoka ne bi ni dolazilo u pitanje. Ovako,bice tesko.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Svaka cast Le Bronu ali meni je ipak utisak da je Toronto pobedio sam sebe. Neverovatan pad igre u play offu. Oni imaju problem u svojim glavama koji najpre moraju da rese. Derosan i Lauri polako postaju veliki gubitnici. Ovo im je vec drugu godinu za redom da ih isprasi Klivlend. Neverovatno mi je da Valancunas i Ibaka nisu bolje odigrali u reketu od Tompsona i Lova. Boston bi trebalo u sledecoj da privede seriju kraju, igraju kuci ako se ne varam.

da nije možda ilyasova?

pre 5 godina

Đe je onaj što sebe naziva ''znam da znam''? Samo nek se javi sad pa da ostavi komentar. Da vidimo ko je donio pobjedu Filadelfiji!

petarczv

pre 5 godina

Klivlend je poslednjih godina imao u rosteru 7 igraca koji su birani od prvog do petog mesta na draftu... Ta prica kako igra sa krs igracima svake godine je presmesna cak smesnija od toronta i celog istoka neracunajuci boston sa irvingom... Koliku potrebu imaju da ga posle svake utakmice nazivaju goatom i boljim od jordana ustvari samo govori o jordanu... A sto se tice najboljeg u ligi to su svakako durent i dejvis...

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Brick brothers-i i Toronto u jos jednom prepoznatljivom "play-off mode-u" u susretu sa Klivlendom. :) Neverovatno je kako uvek kad dodje plejof oni umesto da podignu igru na visi nivo, kao po pravilu krenu da igraju bar 20% losije. Prvo ih je unistavao Pol Pirs 2x zaredom, sada Lebron... Cenim da ce uskoro da dodje do razbijanja tandema Lauri - DeRozan jer evidentno je da nesto ne funkcionise kako treba i da su potrebne promene.

marko

pre 5 godina

Ne volim te izjave ovaj je GOAT, onaj je GOAT, ali svima koji tvrde da je Lebron najbolji ikada samo da kažem da to nije tačno. Ubedljivo najbolji košarkaš ikada je Majkl Džordan. Shvatite, košarka koju je taj čovek igrao je druga dimenzija za sve igrače današnjice, čovek koji je toliko doprineo popularnosti košarke na svetskom nivou da kada bilo gde u svetu kažeš NBA asocijacija je MJ. Koliko je značio Čikagu govori i činjenica da bez njega to nije bila ni približno ista ekipa iako je imala Pipena i Kukoča. U eri Džordana nije bilo mnogo Evropljana u NBA-u tako da su samo najkvalitetniji poput Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića mogli da igraju u ligi. Dakle, svaka cast Lebronu, ali jedan je MJ.
(Magija, 08. maj 2018 10:11)
A inace ne volis kad drugi izjave GOAT ovaj-onaj

Bojan

pre 5 godina

(petarczv, 8. maj 2018 09:56)
kad je Majkl dao poslednjih 9 od 12 poena za Cikago u odlucujucoj utakmici finala. Dok je sedeo na klupi njegovi saigraci preokrenuli protiv Portlanda pa se on vratio da uzme slavu za pobedu.


elem, Sparsi 2014. su bili u proseku 3-4 godine mladji od Majamija. U tom trenutku Majami je bio penzionerska ekipa. Vise igraca iz tih Sparsa je danas aktivno nego iz tog Majamija.

a kakva je Cleveland ekipa, Irving ode, a Cleveland ima isti skor kao i godinu dana ranije. Toliko o znacaju Irvinga. A opet ce, sva je prilika da ponove i plejof rezultat. Love je oduvek bio izvikan, solidan igrac, all-star nivo, ali nikakva legenda. a JR Smith, pa sramota ga je navoditi kao nekog velikana. Klasican epizodista.

nbalive

pre 5 godina

Bravo za najboljeg košarkaša LeGoat,čovjek vodi igrače kao J.R Smith i slične ka prstenu,još im samo Bogdan treba pa da imaju najslabiji roster u ligi.
Dario Šarić uništio Boston sinoć i pokazao da mora igrati glavnu ulogu u Philadelphiji,nije mi jasno zašto ne daju Fultzu da igra??

petarczv

pre 5 godina

Ko kaze da Lebron nije GOAT taj nema veze sa kosarkom.Vise poena vise asistencija vise skokova bolji procenat za 2 za 3 veci jaci brzi od Dzordana pa sta vise treba?Uz to igra sa gomilom rekreativaca i dolazi svake godine do finala Dzordan je imao 2 superstara i najboljeh Evropljanina u timu Dzejms ni jednog krstenog nema!GOAT
(Mikica, 08. maj 2018 09:39)

Treba da ne izgubis od dalasa i matorog san antonia u finalu sa najvecom razlikom u istoriji nba. Treba da umeso alena i irvinga on da odlucujuci kos u finalu a ne u prvom kolu protiv raspale indijane...a ako na gomilu rekreativaca mislis ma vejda,bosha, alena, irvinga, lovea, jr smitha onda veze sa kosarkom nemas...

Mikica

pre 5 godina

Ko kaze da Lebron nije GOAT taj nema veze sa kosarkom.Vise poena vise asistencija vise skokova bolji procenat za 2 za 3 veci jaci brzi od Dzordana pa sta vise treba?Uz to igra sa gomilom rekreativaca i dolazi svake godine do finala Dzordan je imao 2 superstara i najboljeh Evropljanina u timu Dzejms ni jednog krstenog nema!GOAT

LBJ

pre 5 godina

Lebron James - najbolji igrač svih vremena. 27.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija po meču. procenat šuta 53 posto, to niko drugi nema. 15 sezona, u svakoj postizao preko 20 poena po meču. Postigao najviše poena u plejofu u istoriji NBA lige. Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.

Jaguar kralj dzungle

pre 5 godina

btw: Over his last 30 postseason games, LeBron is AVERAGING 33.5 points, 9.3 rebounds and 8.4 assists, while shooting 55.7% from the floor. MJ and Kobe have a combined total of 10 playoff games with at least 33 points, 9 rebounds and 8 assists in their careers.
(mj23, 08. maj 2018 08:41)

Kako to mislis? Ja sam po komentarima zakljucio da je presveti Majkl Dzordan svako vece davao po 50 poena uz minimum 10 skokova i 10 asistencij. Sutt iz igre, 70%.

Pera Pisar

pre 5 godina

Pravi "Proces" Filadelfije bi bio, nakon 4 godine "tankovanja", da su 2015-te umesto Džalila Okafora draftovali Devina Bukera i 2017-te umesto Fulca Tejtuma...kakva bi to kvartet bio Simons-Buker-Tejtum-Embid, ovako Okafora su već "trejdovali", Fulca "ubijaju u pojam", Simonsa su draftovali kao "trojku", a on ispade plejmejker, pa su letos sa obzirom na Simonsa ka "jedinicu" bez osnova draftovali Fulca i to nakon zamene pikova sa Bostonom za Tejtuma...da ne kažem da je i Porzingis, pored Devina Bukera bio u opticaju kada su draftovali Okafora i Mičel, pored Tejtuma kad je draftovan Fulc...a šta reći za "uzimanje" Vase Mićića, Boldena,Timoti- Luvaua, Lesora i ove godine imaju 5 pikova na draftu, samo ne znam kakve če "bisere" da nađu kada prvi put biraju sa neke 20-te pozicije, kada su dva puta od 4 promašili prva 3 pika

Bosanac

pre 5 godina

Definitivno Toronto je moje najvece razocarenje ove sezone. Prvi put u istoriji fransize uzeli su prvo mjesto na istoku sa rekordnim brojem pobjeda kluba. Minimum koji sam ocekivao od njih je finale istoka ali ta blokada u njihovim glavama zvana "Lebron" se i ovaj put obistinila. Dok se drugi klubovi u regularnom dijelu sezone zezaju ovi zapnu. Kad krene ozbiljna kosarka oni jednostavno nestanu sa terena( Derozan i Lowry narocito). Moraju dovesti definitivno nekog all star igraca ako zele nesto vise u play offu

Rocky Balboa

pre 5 godina

Ovu pobjedu Philly može zahvaliti isključivo Šišiju i McConnelu, jedina dva igrača koji su vukli cijelu utakmicu, pogađali ključne poene i imali šut preko 50 %, u inat "hejterima".

petarczv

pre 5 godina

kad je Majkl dao poslednjih 9 od 12 poena za Cikago u odlucujucoj utakmici finala. Dok je sedeo na klupi njegovi saigraci preokrenuli protiv Portlanda pa se on vratio da uzme slavu za pobedu. 


elem, Sparsi 2014. su bili u proseku 3-4 godine mladji od Majamija. U tom trenutku Majami je bio penzionerska ekipa. Vise igraca iz tih Sparsa je danas aktivno nego iz tog Majamija. 

a kakva je Cleveland ekipa, Irving ode, a Cleveland ima isti skor kao i godinu dana ranije. Toliko o znacaju Irvinga. A opet ce, sva je prilika da ponove i plejof rezultat. Love je oduvek bio izvikan, solidan igrac, all-star nivo, ali nikakva legenda. a JR Smith, pa sramota ga je navoditi kao nekog velikana. Klasican epizodista.
(Bojan, 08. maj 2018 10:12)

Hahaha ma da majkl je svih sest finala bio mvp tako sto je sedeo na klupi pustio da mu saigraci naprave razliku i onda on udje na kraju i da 35p u proseku u play offu i odlucujuci suta za pobedu i prsten...

Sto se tice sparsa glavni igraci dankan 39godina,djinobili 36godina,parker 33god,diaw,32 i jedini leonard 23god...

JPR24

pre 5 godina

Lav napokon nesto igra. Toronto... Dvojac Lawry DeRozan smejurija... Godinama plejof ne znaju pa ne znaju, dzabe dobra sezona kad uprsks sve u par utakmica. Kao da se boje da igraju. Mucenje protiv Vasingtona. Protiv Dzemsa kompleksi ili sta vec... Sad se ceka Boston pa da vidimo nesto ozbiljnije.

day

pre 5 godina

Znaci lik je sada mrtav ladan napisao da bi Jordan dobio Jamesa u basketu da sada obuje patike, sa 55 godina, i onda ti sa takvim mozgom debatuj o bilo cemu.

Bozax

pre 5 godina

Poredjenja Lebrona i MJ su smesna.Jeste Dzordan bio dobar al nikad nije pocistio ovako jednu ekipu kao Dzejms uz 2 kosa u zadnjoj sekundi i prosekom od blizu tripl dabla.Da ne napominjem da se tada zona nije ni igrala sto znaci da su bile slabije odbrane!

Magija

pre 5 godina

Ne volim te izjave ovaj je GOAT, onaj je GOAT, ali svima koji tvrde da je Lebron najbolji ikada samo da kažem da to nije tačno. Ubedljivo najbolji košarkaš ikada je Majkl Džordan. Shvatite, košarka koju je taj čovek igrao je druga dimenzija za sve igrače današnjice, čovek koji je toliko doprineo popularnosti košarke na svetskom nivou da kada bilo gde u svetu kažeš NBA asocijacija je MJ. Koliko je značio Čikagu govori i činjenica da bez njega to nije bila ni približno ista ekipa iako je imala Pipena i Kukoča. U eri Džordana nije bilo mnogo Evropljana u NBA-u tako da su samo najkvalitetniji poput Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića mogli da igraju u ligi. Dakle, svaka cast Lebronu, ali jedan je MJ.

Dušan

pre 5 godina

Saučešće svima koji su gledali Filadelfija - Boston sinoć. Kapiram da su svi već ugasili sredinom treće, ako ne već i sredinom druge. Ne da su sudije pogurale Sikserse nego su ugasile Boston. 14-1 u faulovima u drugoj, 4 igrača Bostona sa po 3 faula pre poluvremena, Braun na 5 faulova nakon 3 minuta igre u trećoj, Tejtum je dobio drugi faul nakon 2 minuta igre uopšte, isto kao u prošloj... Ono nije bio sport, nego organizovana krađa i nameštanje. Pa prosto onaj momenat gde Smart i Simons skaču za loptom, Smart skače na loptu dok Simons skače u stranu na Smarta - i to je nekako bio faul za Sikserse. Sve je jasno

Zinjak

pre 5 godina

Sledeće godine će biti Fila još zanimljivija. Došao im je Džordž iz Oklahome (na ESPN-u neki reporter javio) plus ovi klinci sada. Jedina nedoumica je što ne pušta trener Fultza.

Darko

pre 5 godina

Neke od MJ playoff serija! Bucks 29,3p/5,8r/8,5as/2,8st/1bl 44%! Celtics 43,7p/6,3r/6as/2,3s/1,3bl 51% Celtics 35,7p/7r/6as/2s/2,3bl 42% Cavs 45p/5,4r/5ass/2st/1bl 56% Cavs 40p/6s/8,2ass/2st/1bl 53% Knicks 36p/9,5r/8,3as/2s/1bl 55% Bucks 37p/8r/7ass/3st/1bl 54% Sixers 43p/6,6r/7,4as/3s/1bl 55% Pistons 32p/7r/6,3as/2s/1bl 47% Sixers 33,4p/8r/8as/1,8s/1,4bl 49% Lakers 31p/6,6r/11,4as/2,8s/1,4b 56% Heat 45p/9,7r/6,7as/3s/1bl 61% Blazers 35,8p/5r/6,5as/2st 53% Phoenix 41p/8,5r/6,3as/2s/1bl 51% Ovde se ljudi sluze takvim lazima da je Rodman bio suoerstar i da je igrao sa Jordanom u svih sest titula,Denis je iz Spursa u Bulse dosao neprimetno,to je bio dobar izbor Dzeksona,Pippen cak nije bio ni all star u prvoj tituli,Kukoc nije igrao za Bullse u prve 3 titule! Lebron je igrao sa top bekom i top cetvorkom tada u ligi izgubio dva finala,pricaju o Indiani i ekipi Raptorsa koja od Spursa gube 40+..Realno je da bi svih 8 ekipa na zapadu mogla da izbaci Cavse. Durant u Indiani umesto Oladipa i pejsersi bi unistili Cavse 100%..Lebron u Indiani umesto Oladipa..Fanovi Lebrona "igra sam,svi su kante"! Pa on i igra sam 80% vremena zato su neki NBA igraci nevidljivi u njegovom timu a u drugima davali 18+ koseva! MJ je bolji u svakom segmentu igre od rada nogu preko posta i ostalog,covek je sa 40 trpao Mariona a kamoli Bojana i Anunobija! Lebron sigurno nije bolji skakac od MJ sto govore i ofanzivni skokovi,vec je ovaj bio perimeter defender i imao Granta,pipa,potom denisa najboljeg skakaca

Bojan

pre 5 godina

(petarczv, 8. maj 2018 10:54)
to za Majkla samo karikiram to sto ti govoris za Lebrona, naravno da je Majkl bio najbolji u svoje vreme, kao sto je Lebron najbolji u svoje vreme. I kao sto je izvanredan u zavrsnicama i u trenucima kada je bitno. Da je najbolji u istoriji kada mu je ekipa pred ispadanjem...

sto se tice 2014, Sparsi jesu mladji oko 3 godine, i jasno, bitno je to ko koliko igra, i kada prilagodis prema vremenu provedenom na terenu, opet su Sparsi mladji, i to za oko pola godine.

LBJ

pre 5 godina

filipo, 8. maj 2018 15:19 - ko priča o igri jedan na jedan? Ja pričam o postignućima u NBA, čoveče! Jordan bi pobedio Lebrona 1na1, zašto? Zato što ti to misliš. Čoveče daj neke argumente, činjenice da je Jordan bolji od Lebrona ili ćuti.

srb

pre 5 godina

@Znam
brt slabiji su od raptorsa, nisam rekao da su slabi nego da su slabiji. Valanciunas i ibaka u reketu moraju da doprinesu vise, mada nisu ni igrali na njih. Odbranu raptorsi ne igraju, klivlend ti da 37p za cetvrtinu? Pa nisu durent i ekipa pa da ih krene, lose je to. U svakom slucaju kavaliersi su zasluzeno prosli a reptorsi neka razmisle sta ih koci u play offu

filipo

pre 5 godina

Baš ste uporni sa poređenjem LBJ i MJ što je naravno neuporedivo.Dreksler je na OI igrama 1992. u Barseloni razmišljao isto kao fanovi LBJ,prozivao ja MJ i zvao ga da igraju 1 na 1,MJ je nevoljno pristao jer mu je bilo to smaranje.Prvi basket 21-3,zatim 21-1 i kod trećeg na 8-0 za MJ,Medžik prekida i moli MJ da prekine,da mu nenabija više komplekse jer treba da igraju utakmicu.E tako bi prošao i LBJ i to danas da se MJ skine i obuče dres i obuje patike.

sta rade

pre 5 godina

Ova dva Lauri i Derouzan,a nista bolji nije ni Ibaka .a Valancijunas je najgori .Cak bi rrekao da je Lauri i imao dobru utakmicu od ove 4 ,al Derouzan katastrofa .Covek se stalno pominje u kontekstu top pet bekova lige ,a on u plej ofu vola da ubode ne moze .on ocajno igra i protiv ostalih ekipa a ne samo protiv Klivlenda .On ima u proseku ,oko 45 posto suta u regularnom delu sezone ,a onda uplej ofu padne ispod 40 posto ,jeste da nije neki trojkas ,al procenatu plje ofu mu je kataastrofa oko 20 posto . Valancijunas mnogo vise sam ocekivao od njega ,kad je dosao u ligu bio je veliki talenat imao cak i nekih vanserijskih utakmica u pocetku ,a sad je vec godinama zakucan za tih 11,12 poena koliko daje u proseku .Ibaka koji je od defanzivne cetvorke poceo da glumi ofanzivnu trojku kad je dosao u Orlando .Meni su oni totalno bezveze ekipa .Ovo prvo mesto sto su uzeli je odraz velikog broja povreda Bostonovih igraca u sezoni i nonsalancija Klivlenda u regularnom delu sezone .

Dzoni Lafus

pre 5 godina

Gomila pojmasa okupilo na komentare od toga pedesetak fanova HGH Brona,ti isti dobiju 400+ minuseva kada udju da hejtuju Kobija ili Dzordana kada objave vest o njima,Durant ubaci 38 poena "najbolk igrac u ligi" Lebron pobedi polupance "najbolji ikad,niko nikad". Sta bi tek pisali da je Lebron sa polupancima Thundera prosle sezone ima Westbrukovu statistiku. Svake godine sve isti komentari,prosle sezone kad ih pregazili Wariorsi sa sve Irvingom i Lebronom i 300 sutera oko njih..Upamtite Lebron HGH prevarant..dokazano 2015te ali to je masina za novac tako da je to nebitno...Howard ga vratio na fabricka podesavanja,Novickog je mislio da ce da pobedi bez doze jer ima i Wejda i Bosha,onda se dodatno uvecao sledece sezone..dok ga sada uz to cuvaju presmesni igraci i timovi koji su 100% slabiji od Reala.

bla

pre 5 godina

Saučešće svima koji su gledali Filadelfija - Boston sinoć. Kapiram da su svi već ugasili sredinom treće, ako ne već i sredinom druge. Ne da su sudije pogurale Sikserse nego su ugasile Boston. 14-1 u faulovima u drugoj, 4 igrača Bostona sa po 3 faula pre poluvremena, Braun na 5 faulova nakon 3 minuta igre u trećoj, Tejtum je dobio drugi faul nakon 2 minuta igre uopšte, isto kao u prošloj... Ono nije bio sport, nego organizovana krađa i nameštanje. Pa prosto onaj momenat gde Smart i Simons skaču za loptom, Smart skače na loptu dok Simons skače u stranu na Smarta - i to je nekako bio faul za Sikserse. Sve je jasno
(Dušan, 8. maj 2018 12:22)

gledao sam utakmicu i nisam stekao utisak da je bilo ko pokraden. Boston igra vrlo cvrstu odbranu. dave ih kao zmija zabu, usporavaju njihove napade, specavaju igru u tranziciji, remete tok igre philadelfije. prekrsaji su posledica takve igre, ali i pobede su poledica. ne ocekujem da boston igra sa manje zara i zelje u odbrani u sledecim utakimicama.

bice interesantno u post sezoni. Boston ima na spoljnim pozicijama Tejtuma, Brauna, Hejvorda, Marcus Smarta, Roziera i Kajrija. Rozier igra sjajno i to na najbitnijim utakmicama ove sezone i ima samo 24 godine. ugovor mu istice sledece sezone. kajri ims jod dve godine uguvora, ali player option sledece. koga ce da trejduju?

Hell

pre 5 godina

@ Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.
(LBJ, 08. maj 2018 14:22)

Kakav spin! Da,pobedio,sa povredjenim rovitim Karijem i suspendovanim Grinom,eto kako je pobedio! Ajde da ga vidim ove godine,neka ih pobedi sad kompletne,pa pregazive ga kao plitak potok! Ajde da vas vidim tad da li cete se javljati

bBb

pre 5 godina

@Lebron James - najbolji igrač svih vremena. 27.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija po meču. procenat šuta 53 posto, to niko drugi nema. 15 sezona, u svakoj postizao preko 20 poena po meču. Postigao najviše poena u plejofu u istoriji NBA lige. Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.
(LBJ, 08. maj 2018 14:22)

Jedna mala ispravka, 50% šut iz igre.

kevin gar

pre 5 godina

neko kaze jaci toronto po igracima...sta koji su to rezultai njihovi da bi tvrdili tako nesto...na drugoj strani clevlend ima jednog hila koji ima iskustvo,tompson najbolji ofanzivni skakac,lav,korver medju najboljim trojkasima svih vremena,dzef grin strasan igrac, I td.

kevin gar

pre 5 godina

sta cemo pricati ako ih izbaci boston bez dva glavna igraca e to bi bilo iznenadjenje za lebrona I igrace vece nego da oni dobiju gsv u finalu...

petarczv

pre 5 godina

1.Lebron 

2.Durent 
3.Dejvis 
4.Harden 
5.Kari 

Top 5 najboljih igraca lige po mom misljenju.
(j, 08. maj 2018 11:24)

1.Durent
2.dejvis
3.james
4.curry
5.harden

MHS

pre 5 godina

@pera pisar.

Taj film o Tatumu u 76ersima ionako ne bi gledao. Bila je izjava Aingea da bi ga draftovali ionako s prve pozocije. Ovako im upala kasika u med, jer su 76ersi ozbiljno zagrizli za Fultza, Lavar napravio hajp oko sina i odlaska u LAL. Cak su u Celticsima hteli da padnu jos nize u poretku drafta jer su znali da ga mogu dobiti i na nizem mestu.

dejandddddd

pre 5 godina

NBA liga je totalna prevara. U regularnom delu sezone se igraju knap utakmice pisto se namesta preko 75% utakmica u play off-u je druga prica I tu se otkriva prava snaga lige.
TOTALNA PREVARA

Ko sve danas kosarku gleda

pre 5 godina

Ova dva Lauri i Derouzan,a nista bolji nije ni Ibaka .a Valancijunas je najgori...

Jedna mala ispravka. Valačijunas je bio najbolji!!

Ivan

pre 5 godina

Ovi što hvale Lebrona da je najjači igrač i da nema boljeg će posle čišćenja 0-4 u Finalu od Goldenstejta kukati kako Klivlend ima lošu ekipu i da Lebron ne može sam a neće pomenuti da ga je počistio 65 pik sa drafta Drejmond Green ( izabran kao 35ti pik druge runde od strane GStejta ), Klej Tompson 11 pik sa drafta 2011godine kad je Klivlend birao 1.pik i uzeo Irwinga i 4.pik pa izabrao Tristana Tompsona, i onda će da kukaju kako je Klej bolji 5 puta od prezimenjaka Tristana!!! Pa što ste ga birali četvrtog kad ste mogli i Kleja da izaberete, naravno i Krija je izabrao Gstejt sa 7.mog pika, itd. ali Klivlend je godinama tankovao dok je takozvani kralj u Majamiju pravio super tim i uzimao prve pikove na draftu i sad kukaju a vidi se iz aviona da Golden stejt ima najbolji menadžment i stručnjake u NBA! Ej izabereš Greena sa 65tog mesta i lik postaje All Star i igrao među 12 za USA tim na Olimpijadi, pa gde su bila prethodna 64 tima koja su birali ( neki po više puta zato kažem 64 ) i onda dođu Wariorsi da biraju 65ti i izaberu njega, ostalo je istorija!!! Pa Veseli Rubio i još mnogi su birani na draftu pre Stef Karija i Klej Tompsona i onda svi kukaju kako je Gstejt prejak! Pa prejak je jer im je menadžment najpismeniji

nbalive

pre 5 godina

Bravo za najboljeg košarkaša LeGoat,čovjek vodi igrače kao J.R Smith i slične ka prstenu,još im samo Bogdan treba pa da imaju najslabiji roster u ligi.
Dario Šarić uništio Boston sinoć i pokazao da mora igrati glavnu ulogu u Philadelphiji,nije mi jasno zašto ne daju Fultzu da igra??

Demius

pre 5 godina

Brutalna demonstracija sile Džejmsa i drugova nad nemoćnim gostima iz Kanade. "We The North" swept, LeGOAT glanca sledeću metlu za Kelte iz Bostona. Against all odds, Deja vu.
8 down, 8 to go. Go Cavs, Annihilate them All !!!

petarczv

pre 5 godina

Klivlend je poslednjih godina imao u rosteru 7 igraca koji su birani od prvog do petog mesta na draftu... Ta prica kako igra sa krs igracima svake godine je presmesna cak smesnija od toronta i celog istoka neracunajuci boston sa irvingom... Koliku potrebu imaju da ga posle svake utakmice nazivaju goatom i boljim od jordana ustvari samo govori o jordanu... A sto se tice najboljeg u ligi to su svakako durent i dejvis...

Bozax

pre 5 godina

Poredjenja Lebrona i MJ su smesna.Jeste Dzordan bio dobar al nikad nije pocistio ovako jednu ekipu kao Dzejms uz 2 kosa u zadnjoj sekundi i prosekom od blizu tripl dabla.Da ne napominjem da se tada zona nije ni igrala sto znaci da su bile slabije odbrane!

Mikica

pre 5 godina

Ko kaze da Lebron nije GOAT taj nema veze sa kosarkom.Vise poena vise asistencija vise skokova bolji procenat za 2 za 3 veci jaci brzi od Dzordana pa sta vise treba?Uz to igra sa gomilom rekreativaca i dolazi svake godine do finala Dzordan je imao 2 superstara i najboljeh Evropljanina u timu Dzejms ni jednog krstenog nema!GOAT

petarczv

pre 5 godina

1.Lebron 

2.Durent 
3.Dejvis 
4.Harden 
5.Kari 

Top 5 najboljih igraca lige po mom misljenju.
(j, 08. maj 2018 11:24)

1.Durent
2.dejvis
3.james
4.curry
5.harden

petarczv

pre 5 godina

Ko kaze da Lebron nije GOAT taj nema veze sa kosarkom.Vise poena vise asistencija vise skokova bolji procenat za 2 za 3 veci jaci brzi od Dzordana pa sta vise treba?Uz to igra sa gomilom rekreativaca i dolazi svake godine do finala Dzordan je imao 2 superstara i najboljeh Evropljanina u timu Dzejms ni jednog krstenog nema!GOAT
(Mikica, 08. maj 2018 09:39)

Treba da ne izgubis od dalasa i matorog san antonia u finalu sa najvecom razlikom u istoriji nba. Treba da umeso alena i irvinga on da odlucujuci kos u finalu a ne u prvom kolu protiv raspale indijane...a ako na gomilu rekreativaca mislis ma vejda,bosha, alena, irvinga, lovea, jr smitha onda veze sa kosarkom nemas...

Darko

pre 5 godina

Neke od MJ playoff serija! Bucks 29,3p/5,8r/8,5as/2,8st/1bl 44%! Celtics 43,7p/6,3r/6as/2,3s/1,3bl 51% Celtics 35,7p/7r/6as/2s/2,3bl 42% Cavs 45p/5,4r/5ass/2st/1bl 56% Cavs 40p/6s/8,2ass/2st/1bl 53% Knicks 36p/9,5r/8,3as/2s/1bl 55% Bucks 37p/8r/7ass/3st/1bl 54% Sixers 43p/6,6r/7,4as/3s/1bl 55% Pistons 32p/7r/6,3as/2s/1bl 47% Sixers 33,4p/8r/8as/1,8s/1,4bl 49% Lakers 31p/6,6r/11,4as/2,8s/1,4b 56% Heat 45p/9,7r/6,7as/3s/1bl 61% Blazers 35,8p/5r/6,5as/2st 53% Phoenix 41p/8,5r/6,3as/2s/1bl 51% Ovde se ljudi sluze takvim lazima da je Rodman bio suoerstar i da je igrao sa Jordanom u svih sest titula,Denis je iz Spursa u Bulse dosao neprimetno,to je bio dobar izbor Dzeksona,Pippen cak nije bio ni all star u prvoj tituli,Kukoc nije igrao za Bullse u prve 3 titule! Lebron je igrao sa top bekom i top cetvorkom tada u ligi izgubio dva finala,pricaju o Indiani i ekipi Raptorsa koja od Spursa gube 40+..Realno je da bi svih 8 ekipa na zapadu mogla da izbaci Cavse. Durant u Indiani umesto Oladipa i pejsersi bi unistili Cavse 100%..Lebron u Indiani umesto Oladipa..Fanovi Lebrona "igra sam,svi su kante"! Pa on i igra sam 80% vremena zato su neki NBA igraci nevidljivi u njegovom timu a u drugima davali 18+ koseva! MJ je bolji u svakom segmentu igre od rada nogu preko posta i ostalog,covek je sa 40 trpao Mariona a kamoli Bojana i Anunobija! Lebron sigurno nije bolji skakac od MJ sto govore i ofanzivni skokovi,vec je ovaj bio perimeter defender i imao Granta,pipa,potom denisa najboljeg skakaca

Magija

pre 5 godina

Ne volim te izjave ovaj je GOAT, onaj je GOAT, ali svima koji tvrde da je Lebron najbolji ikada samo da kažem da to nije tačno. Ubedljivo najbolji košarkaš ikada je Majkl Džordan. Shvatite, košarka koju je taj čovek igrao je druga dimenzija za sve igrače današnjice, čovek koji je toliko doprineo popularnosti košarke na svetskom nivou da kada bilo gde u svetu kažeš NBA asocijacija je MJ. Koliko je značio Čikagu govori i činjenica da bez njega to nije bila ni približno ista ekipa iako je imala Pipena i Kukoča. U eri Džordana nije bilo mnogo Evropljana u NBA-u tako da su samo najkvalitetniji poput Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića mogli da igraju u ligi. Dakle, svaka cast Lebronu, ali jedan je MJ.

mico

pre 5 godina

29 poena sut iz igre 12/19 8asistencija.Definitivno najbolji kosarkas pored Dzordana.Uzasna i stara ekipa Klivledna je ubedljivo najslabija.Bez njega ubedljivo posledni.Osporavan zbog neke svoje igre na silu koja nema veze s mozgom.On pogadja suteve koje nikada pre nismo gledali.Odbrana koja je monstruozna,skokovi,asistencije kao da je plej.Ladno moze da igra od 1 do 5.

mj23

pre 5 godina

btw: Over his last 30 postseason games, LeBron is AVERAGING 33.5 points, 9.3 rebounds and 8.4 assists, while shooting 55.7% from the floor. MJ and Kobe have a combined total of 10 playoff games with at least 33 points, 9 rebounds and 8 assists in their careers.

petarczv

pre 5 godina

kad je Majkl dao poslednjih 9 od 12 poena za Cikago u odlucujucoj utakmici finala. Dok je sedeo na klupi njegovi saigraci preokrenuli protiv Portlanda pa se on vratio da uzme slavu za pobedu. 


elem, Sparsi 2014. su bili u proseku 3-4 godine mladji od Majamija. U tom trenutku Majami je bio penzionerska ekipa. Vise igraca iz tih Sparsa je danas aktivno nego iz tog Majamija. 

a kakva je Cleveland ekipa, Irving ode, a Cleveland ima isti skor kao i godinu dana ranije. Toliko o znacaju Irvinga. A opet ce, sva je prilika da ponove i plejof rezultat. Love je oduvek bio izvikan, solidan igrac, all-star nivo, ali nikakva legenda. a JR Smith, pa sramota ga je navoditi kao nekog velikana. Klasican epizodista.
(Bojan, 08. maj 2018 10:12)

Hahaha ma da majkl je svih sest finala bio mvp tako sto je sedeo na klupi pustio da mu saigraci naprave razliku i onda on udje na kraju i da 35p u proseku u play offu i odlucujuci suta za pobedu i prsten...

Sto se tice sparsa glavni igraci dankan 39godina,djinobili 36godina,parker 33god,diaw,32 i jedini leonard 23god...

Dzoni Lafus

pre 5 godina

Gomila pojmasa okupilo na komentare od toga pedesetak fanova HGH Brona,ti isti dobiju 400+ minuseva kada udju da hejtuju Kobija ili Dzordana kada objave vest o njima,Durant ubaci 38 poena "najbolk igrac u ligi" Lebron pobedi polupance "najbolji ikad,niko nikad". Sta bi tek pisali da je Lebron sa polupancima Thundera prosle sezone ima Westbrukovu statistiku. Svake godine sve isti komentari,prosle sezone kad ih pregazili Wariorsi sa sve Irvingom i Lebronom i 300 sutera oko njih..Upamtite Lebron HGH prevarant..dokazano 2015te ali to je masina za novac tako da je to nebitno...Howard ga vratio na fabricka podesavanja,Novickog je mislio da ce da pobedi bez doze jer ima i Wejda i Bosha,onda se dodatno uvecao sledece sezone..dok ga sada uz to cuvaju presmesni igraci i timovi koji su 100% slabiji od Reala.

filipo

pre 5 godina

Baš ste uporni sa poređenjem LBJ i MJ što je naravno neuporedivo.Dreksler je na OI igrama 1992. u Barseloni razmišljao isto kao fanovi LBJ,prozivao ja MJ i zvao ga da igraju 1 na 1,MJ je nevoljno pristao jer mu je bilo to smaranje.Prvi basket 21-3,zatim 21-1 i kod trećeg na 8-0 za MJ,Medžik prekida i moli MJ da prekine,da mu nenabija više komplekse jer treba da igraju utakmicu.E tako bi prošao i LBJ i to danas da se MJ skine i obuče dres i obuje patike.

LBJ

pre 5 godina

Lebron James - najbolji igrač svih vremena. 27.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija po meču. procenat šuta 53 posto, to niko drugi nema. 15 sezona, u svakoj postizao preko 20 poena po meču. Postigao najviše poena u plejofu u istoriji NBA lige. Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.

kevin gar

pre 5 godina

sta cemo pricati ako ih izbaci boston bez dva glavna igraca e to bi bilo iznenadjenje za lebrona I igrace vece nego da oni dobiju gsv u finalu...

Bojan

pre 5 godina

(petarczv, 8. maj 2018 09:56)
kad je Majkl dao poslednjih 9 od 12 poena za Cikago u odlucujucoj utakmici finala. Dok je sedeo na klupi njegovi saigraci preokrenuli protiv Portlanda pa se on vratio da uzme slavu za pobedu.


elem, Sparsi 2014. su bili u proseku 3-4 godine mladji od Majamija. U tom trenutku Majami je bio penzionerska ekipa. Vise igraca iz tih Sparsa je danas aktivno nego iz tog Majamija.

a kakva je Cleveland ekipa, Irving ode, a Cleveland ima isti skor kao i godinu dana ranije. Toliko o znacaju Irvinga. A opet ce, sva je prilika da ponove i plejof rezultat. Love je oduvek bio izvikan, solidan igrac, all-star nivo, ali nikakva legenda. a JR Smith, pa sramota ga je navoditi kao nekog velikana. Klasican epizodista.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

12-19 iz igre.
Čovek šutira oko 55% u ovom plej ofu, kao da je centar. Koliki bi tek procenat imao da ne šutira po bar 4 trojke po meču...
ps. Gde je onaj majstor što je posle prvog meča rekao da Toronto prolazi i da će kopirati taj komentar kao dokaz da je u pravu i da će se javiti:) Pozdrav za njega.

Zinjak

pre 5 godina

Sledeće godine će biti Fila još zanimljivija. Došao im je Džordž iz Oklahome (na ESPN-u neki reporter javio) plus ovi klinci sada. Jedina nedoumica je što ne pušta trener Fultza.

dejandddddd

pre 5 godina

NBA liga je totalna prevara. U regularnom delu sezone se igraju knap utakmice pisto se namesta preko 75% utakmica u play off-u je druga prica I tu se otkriva prava snaga lige.
TOTALNA PREVARA

Hell

pre 5 godina

@ Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.
(LBJ, 08. maj 2018 14:22)

Kakav spin! Da,pobedio,sa povredjenim rovitim Karijem i suspendovanim Grinom,eto kako je pobedio! Ajde da ga vidim ove godine,neka ih pobedi sad kompletne,pa pregazive ga kao plitak potok! Ajde da vas vidim tad da li cete se javljati

Jaguar kralj dzungle

pre 5 godina

btw: Over his last 30 postseason games, LeBron is AVERAGING 33.5 points, 9.3 rebounds and 8.4 assists, while shooting 55.7% from the floor. MJ and Kobe have a combined total of 10 playoff games with at least 33 points, 9 rebounds and 8 assists in their careers.
(mj23, 08. maj 2018 08:41)

Kako to mislis? Ja sam po komentarima zakljucio da je presveti Majkl Dzordan svako vece davao po 50 poena uz minimum 10 skokova i 10 asistencij. Sutt iz igre, 70%.

Dušan

pre 5 godina

Saučešće svima koji su gledali Filadelfija - Boston sinoć. Kapiram da su svi već ugasili sredinom treće, ako ne već i sredinom druge. Ne da su sudije pogurale Sikserse nego su ugasile Boston. 14-1 u faulovima u drugoj, 4 igrača Bostona sa po 3 faula pre poluvremena, Braun na 5 faulova nakon 3 minuta igre u trećoj, Tejtum je dobio drugi faul nakon 2 minuta igre uopšte, isto kao u prošloj... Ono nije bio sport, nego organizovana krađa i nameštanje. Pa prosto onaj momenat gde Smart i Simons skaču za loptom, Smart skače na loptu dok Simons skače u stranu na Smarta - i to je nekako bio faul za Sikserse. Sve je jasno

da nije možda ilyasova?

pre 5 godina

Đe je onaj što sebe naziva ''znam da znam''? Samo nek se javi sad pa da ostavi komentar. Da vidimo ko je donio pobjedu Filadelfiji!

kevin gar

pre 5 godina

neko kaze jaci toronto po igracima...sta koji su to rezultai njihovi da bi tvrdili tako nesto...na drugoj strani clevlend ima jednog hila koji ima iskustvo,tompson najbolji ofanzivni skakac,lav,korver medju najboljim trojkasima svih vremena,dzef grin strasan igrac, I td.

srb

pre 5 godina

raptorsi su mi nejasni. Tokom sezone jaaako dominantni, kako dodje play off svi se zbune, ne igraju nista. Da li je to manjak hrabrosti ili sta ali za njihovu ekipu je sramota da izgube od ovakvog klivlenda, prosto su raptorsi mnogo jaci na papiru. Svaka cast lebronu i lavu ali i celoj ekipi klivlenda

marko

pre 5 godina

Ne volim te izjave ovaj je GOAT, onaj je GOAT, ali svima koji tvrde da je Lebron najbolji ikada samo da kažem da to nije tačno. Ubedljivo najbolji košarkaš ikada je Majkl Džordan. Shvatite, košarka koju je taj čovek igrao je druga dimenzija za sve igrače današnjice, čovek koji je toliko doprineo popularnosti košarke na svetskom nivou da kada bilo gde u svetu kažeš NBA asocijacija je MJ. Koliko je značio Čikagu govori i činjenica da bez njega to nije bila ni približno ista ekipa iako je imala Pipena i Kukoča. U eri Džordana nije bilo mnogo Evropljana u NBA-u tako da su samo najkvalitetniji poput Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića mogli da igraju u ligi. Dakle, svaka cast Lebronu, ali jedan je MJ.
(Magija, 08. maj 2018 10:11)
A inace ne volis kad drugi izjave GOAT ovaj-onaj

LBJ

pre 5 godina

filipo, 8. maj 2018 15:19 - ko priča o igri jedan na jedan? Ja pričam o postignućima u NBA, čoveče! Jordan bi pobedio Lebrona 1na1, zašto? Zato što ti to misliš. Čoveče daj neke argumente, činjenice da je Jordan bolji od Lebrona ili ćuti.

Ufo

pre 5 godina

Toronto je najjadnija ekipa svih vremena. Evo izgubise 35 razlike. Kao da su ucesnici aba lige. Derozan ne postoji. Klivlend prolazi u finale ali imace posla sa Bostonom. Proces uzeo jednu, ispadaju sledecu, nece Seltiksi dozvoliti iznenadjenje.

Pera Pisar

pre 5 godina

Pravi "Proces" Filadelfije bi bio, nakon 4 godine "tankovanja", da su 2015-te umesto Džalila Okafora draftovali Devina Bukera i 2017-te umesto Fulca Tejtuma...kakva bi to kvartet bio Simons-Buker-Tejtum-Embid, ovako Okafora su već "trejdovali", Fulca "ubijaju u pojam", Simonsa su draftovali kao "trojku", a on ispade plejmejker, pa su letos sa obzirom na Simonsa ka "jedinicu" bez osnova draftovali Fulca i to nakon zamene pikova sa Bostonom za Tejtuma...da ne kažem da je i Porzingis, pored Devina Bukera bio u opticaju kada su draftovali Okafora i Mičel, pored Tejtuma kad je draftovan Fulc...a šta reći za "uzimanje" Vase Mićića, Boldena,Timoti- Luvaua, Lesora i ove godine imaju 5 pikova na draftu, samo ne znam kakve če "bisere" da nađu kada prvi put biraju sa neke 20-te pozicije, kada su dva puta od 4 promašili prva 3 pika

Wade

pre 5 godina

@Znam

Klipane, nije on 35. pik druge runde i ukupno 65. pik, već 5. pik druge runde i 35. pik ukupno. Pa 60. pikova ukupno ima, ti kažeš da je on 65. pik, tragedija ko sve danas ima pristup internetu i misli za sebe da zna nešto i prosipa pamet. Tuga.

bla

pre 5 godina

Saučešće svima koji su gledali Filadelfija - Boston sinoć. Kapiram da su svi već ugasili sredinom treće, ako ne već i sredinom druge. Ne da su sudije pogurale Sikserse nego su ugasile Boston. 14-1 u faulovima u drugoj, 4 igrača Bostona sa po 3 faula pre poluvremena, Braun na 5 faulova nakon 3 minuta igre u trećoj, Tejtum je dobio drugi faul nakon 2 minuta igre uopšte, isto kao u prošloj... Ono nije bio sport, nego organizovana krađa i nameštanje. Pa prosto onaj momenat gde Smart i Simons skaču za loptom, Smart skače na loptu dok Simons skače u stranu na Smarta - i to je nekako bio faul za Sikserse. Sve je jasno
(Dušan, 8. maj 2018 12:22)

gledao sam utakmicu i nisam stekao utisak da je bilo ko pokraden. Boston igra vrlo cvrstu odbranu. dave ih kao zmija zabu, usporavaju njihove napade, specavaju igru u tranziciji, remete tok igre philadelfije. prekrsaji su posledica takve igre, ali i pobede su poledica. ne ocekujem da boston igra sa manje zara i zelje u odbrani u sledecim utakimicama.

bice interesantno u post sezoni. Boston ima na spoljnim pozicijama Tejtuma, Brauna, Hejvorda, Marcus Smarta, Roziera i Kajrija. Rozier igra sjajno i to na najbitnijim utakmicama ove sezone i ima samo 24 godine. ugovor mu istice sledece sezone. kajri ims jod dve godine uguvora, ali player option sledece. koga ce da trejduju?

day

pre 5 godina

Znaci lik je sada mrtav ladan napisao da bi Jordan dobio Jamesa u basketu da sada obuje patike, sa 55 godina, i onda ti sa takvim mozgom debatuj o bilo cemu.

Znam

pre 5 godina

Srb@ Reptorsi jesu izdominirali regularni deo sezone, ali odakle vam ideja svima da pisete kako je Klivlend slab na papiru?! Ja sam odavno pisao da Lauri i De Rozen nisu superzvezde. A tek na osnovu cega neko moze tvrditi da su igraci poput Ibake, JV, Van Vlita, Anunobia, Siakama potvrda jacine ekipe, na papiru!? Shvatite vec jednom da se u plej-of-u vidi pravi kvalitet ekipe i pojedinaca. Moze svakom da se desi losa sezona ali godinama unazad isti timovi i isti igraci dolaze do poslednje runde. Morate shvatiti da ovaj Toronto, makar imao 82-0 nece osvojiti Istok, da Portland, OKC, Vasington, Hjuston i ostali nece osvojiti konferenciju u skorije vreme. Ako se eventualno bude stvorila velika trojka u nekom od pomenutih timova mozemo pricati o nekoj promeni mada evo ni OKC-u nije pomoglo sto u timu imaju Vestbruka, Dzordza, i Mela... GSV sa Karijem, KD, I Klejom su nepobedivi.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Svaka cast Le Bronu ali meni je ipak utisak da je Toronto pobedio sam sebe. Neverovatan pad igre u play offu. Oni imaju problem u svojim glavama koji najpre moraju da rese. Derosan i Lauri polako postaju veliki gubitnici. Ovo im je vec drugu godinu za redom da ih isprasi Klivlend. Neverovatno mi je da Valancunas i Ibaka nisu bolje odigrali u reketu od Tompsona i Lova. Boston bi trebalo u sledecoj da privede seriju kraju, igraju kuci ako se ne varam.

Bojan

pre 5 godina

(petarczv, 8. maj 2018 10:54)
to za Majkla samo karikiram to sto ti govoris za Lebrona, naravno da je Majkl bio najbolji u svoje vreme, kao sto je Lebron najbolji u svoje vreme. I kao sto je izvanredan u zavrsnicama i u trenucima kada je bitno. Da je najbolji u istoriji kada mu je ekipa pred ispadanjem...

sto se tice 2014, Sparsi jesu mladji oko 3 godine, i jasno, bitno je to ko koliko igra, i kada prilagodis prema vremenu provedenom na terenu, opet su Sparsi mladji, i to za oko pola godine.

stef

pre 5 godina

Meni je fascinantan doprinos Korvera. Čovek ima 37 godina. I puno je takvih slučajeva igrača i starijih od njega.

Naši se spremaju za penziju čim pređu 30tu.

stoler

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao,Toronto je definitivno zalutao na prvo mesto u regularnom delu i samo je iskoristio povrede igraca Bostona,Filadelfije,Indijane,trejdove u Klivlendu. Realno su peta,sesta ekipa istoka. Ocekujem Boston u finalu,malu prednost ipak dajem Klivlendu za osvajanje istoka. Licno ne bih to voleo,ali mi se cini da je u ovom trenutku finale Istoka za desetkovani Boston ipak maksimum. Da su tu Irving i Hejvord osvajanje Istoka ne bi ni dolazilo u pitanje. Ovako,bice tesko.

Rocky Balboa

pre 5 godina

Ovu pobjedu Philly može zahvaliti isključivo Šišiju i McConnelu, jedina dva igrača koji su vukli cijelu utakmicu, pogađali ključne poene i imali šut preko 50 %, u inat "hejterima".

Bosanac

pre 5 godina

Definitivno Toronto je moje najvece razocarenje ove sezone. Prvi put u istoriji fransize uzeli su prvo mjesto na istoku sa rekordnim brojem pobjeda kluba. Minimum koji sam ocekivao od njih je finale istoka ali ta blokada u njihovim glavama zvana "Lebron" se i ovaj put obistinila. Dok se drugi klubovi u regularnom dijelu sezone zezaju ovi zapnu. Kad krene ozbiljna kosarka oni jednostavno nestanu sa terena( Derozan i Lowry narocito). Moraju dovesti definitivno nekog all star igraca ako zele nesto vise u play offu

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Brick brothers-i i Toronto u jos jednom prepoznatljivom "play-off mode-u" u susretu sa Klivlendom. :) Neverovatno je kako uvek kad dodje plejof oni umesto da podignu igru na visi nivo, kao po pravilu krenu da igraju bar 20% losije. Prvo ih je unistavao Pol Pirs 2x zaredom, sada Lebron... Cenim da ce uskoro da dodje do razbijanja tandema Lauri - DeRozan jer evidentno je da nesto ne funkcionise kako treba i da su potrebne promene.

bBb

pre 5 godina

@Lebron James - najbolji igrač svih vremena. 27.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija po meču. procenat šuta 53 posto, to niko drugi nema. 15 sezona, u svakoj postizao preko 20 poena po meču. Postigao najviše poena u plejofu u istoriji NBA lige. Pobedio 2016-e Golden State, tim tada sa najboljim skorom u istoriji NBA lige od 73-9.
(LBJ, 08. maj 2018 14:22)

Jedna mala ispravka, 50% šut iz igre.

А. Петров

pre 5 godina

Ако се не варам, Торонто је сада 9 пут узастопце изгубио од Кливленда у плеј-офу. Они ментално не могу да их добију.

plej

pre 5 godina

......
išćenja 0-4 u Finalu od Goldenstejta kukati kako Klivlend ima lošu ekipu i da Lebron ne može sam a neće pomenuti da ga je počistio 65 pik sa drafta Drejmond Green ( izabran kao 35ti pik druge runde od strane GStejta ), ........
(Ivan, 08. maj 2018 09:02)

Kada vec hoces da citas nesto na Vikipediji, onda moras to I da razumes. Grin je izabran u drugoj rundi kao 5. pik, a 35. ukupno.
Na draftu imas 60 pikova (toliko igraca se bira), nemas preko 60

JPR24

pre 5 godina

Lav napokon nesto igra. Toronto... Dvojac Lawry DeRozan smejurija... Godinama plejof ne znaju pa ne znaju, dzabe dobra sezona kad uprsks sve u par utakmica. Kao da se boje da igraju. Mucenje protiv Vasingtona. Protiv Dzemsa kompleksi ili sta vec... Sad se ceka Boston pa da vidimo nesto ozbiljnije.

srb

pre 5 godina

@Znam
brt slabiji su od raptorsa, nisam rekao da su slabi nego da su slabiji. Valanciunas i ibaka u reketu moraju da doprinesu vise, mada nisu ni igrali na njih. Odbranu raptorsi ne igraju, klivlend ti da 37p za cetvrtinu? Pa nisu durent i ekipa pa da ih krene, lose je to. U svakom slucaju kavaliersi su zasluzeno prosli a reptorsi neka razmisle sta ih koci u play offu

sta rade

pre 5 godina

Ova dva Lauri i Derouzan,a nista bolji nije ni Ibaka .a Valancijunas je najgori .Cak bi rrekao da je Lauri i imao dobru utakmicu od ove 4 ,al Derouzan katastrofa .Covek se stalno pominje u kontekstu top pet bekova lige ,a on u plej ofu vola da ubode ne moze .on ocajno igra i protiv ostalih ekipa a ne samo protiv Klivlenda .On ima u proseku ,oko 45 posto suta u regularnom delu sezone ,a onda uplej ofu padne ispod 40 posto ,jeste da nije neki trojkas ,al procenatu plje ofu mu je kataastrofa oko 20 posto . Valancijunas mnogo vise sam ocekivao od njega ,kad je dosao u ligu bio je veliki talenat imao cak i nekih vanserijskih utakmica u pocetku ,a sad je vec godinama zakucan za tih 11,12 poena koliko daje u proseku .Ibaka koji je od defanzivne cetvorke poceo da glumi ofanzivnu trojku kad je dosao u Orlando .Meni su oni totalno bezveze ekipa .Ovo prvo mesto sto su uzeli je odraz velikog broja povreda Bostonovih igraca u sezoni i nonsalancija Klivlenda u regularnom delu sezone .

MHS

pre 5 godina

@pera pisar.

Taj film o Tatumu u 76ersima ionako ne bi gledao. Bila je izjava Aingea da bi ga draftovali ionako s prve pozocije. Ovako im upala kasika u med, jer su 76ersi ozbiljno zagrizli za Fultza, Lavar napravio hajp oko sina i odlaska u LAL. Cak su u Celticsima hteli da padnu jos nize u poretku drafta jer su znali da ga mogu dobiti i na nizem mestu.

Ko sve danas kosarku gleda

pre 5 godina

Ova dva Lauri i Derouzan,a nista bolji nije ni Ibaka .a Valancijunas je najgori...

Jedna mala ispravka. Valačijunas je bio najbolji!!