Ponedeljak, 23.04.2018.

17:40

Teo u najužem izboru za asisteciju sezone, nema Jokića (VIDEO)

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić ušao je u uži izbor za asistenciju sezone u NBA ligi.

Izvor: MLJ

Teo u najužem izboru za asisteciju sezone, nema Jokiæa (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

nenad

pre 6 godina

Mozda sam malo subjektivan ali meni je Stojakoviceva asistencija, preko celog terena do Bobija Dzeksona, ubedljivo najlepsa asistencija svih vremena.

milansm

pre 6 godina

Ako se gleda koja je najbolja asistencija onda je to Teova,cista smekerska,a i nije tako lako izvesti...,LJ je lepa za oko,ali je laganica...,Janisova kroz noge je klasika,a elej up za Bertansa je ok...,mada je Jokara imao takvih par asistencija za Farida,i jos lepsih od ove za Bertansa !

NecuZvaku

pre 6 godina

f16, nisam siguran da si dobro video, njih nema na listi... Postoje asistencije ka njima, ali to je nebitno (misio ono, cisto da znas)

hroničar lige

pre 6 godina

Ili Teodosic ili LeBron (mozda ipak mala prednost njemu), ostalo ne treba ni uzimati u obzir.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kunta Kinte, 23. april 2018 17:51)

Ne preterujmo, Janisov asist je bio odličan, kao i onaj alej-up iz auta za Bertransa. Od svih asistencija, možda je jedino Simonsova ugurana na mišiće u uži izbor ali ok, on je novi veliki marketinški projekat i moraju ga reklamirati gde god mogu.

delboj

pre 6 godina

Mislim da je problem za Tea nasatao kad je Rivers poceo da ga forsira da sutira i uzima svoju statistiku jer je vidio da je i dobar suter. Teo u NBA treba da se posveti samo i samo asistencijama za pocetak. Doci ce i poeni za tim. Nevjerovatno kako su laganije koseve postizali igraci iz Klipersa dok je Teodosic prvih par mjeseci bio fokusiran na razigravanje tima a ne i na kosgeterski ucinak.

dzoni

pre 6 godina

Gde je asistencija Darija Šarića Simonsu u padu prilikom borbe za loptu. Meni je ta ili prva asistencija u videu najbolja. Dobra je i Teova

seksisto

pre 6 godina

Nije LeBronova teška za izvođenje, ali baš zato je i najbolja. Odoše Jezeraši svi po burek na kako kažete "laku" asistenciju.

Powerslave

pre 6 godina

Lebronova asistencija je bukvalno najlakša i najjednostavnija od svih ovih.
Nije on svojih dodavanjem "pocepao" odbranu Lejkersa jer su oni pre toga svi krenu na liniju trojke da brane igrača i ostavili Žižića samog. Lebronu posle nije bilo teško da mu doda loptu kojim god našminkanim potezom.

msm

pre 6 godina

"Ko god misli da je ova Lebronova asistencija najbolja u celoj sezoni, taj nema pojma o kompleksnosti kosarkaske igre, iliti pausalno poznaje kosarku. Prvo sto postoji jedno 30 kompleksnijih, tezih i lucidnih asistencija u sezoni od svih ovih datih osim Teodosiceve. Zalosno je videti kako Srbi kao narod se Amerikanizuju i podpadaju pod uticaj medija i hajpovanja nekih igraca tipa Lebron, nadam se da su to vecinom decurlija i omladina. Milos je omatorio i oslabio i tamo nije ni medju 100 najboljih igraca sada u ovim godinama, ali mu je asistencija bukvalno galaxiju ispred Lebronove po kompleksnosti i tezini. Lebronova i Grkova su cisto hajpovanje, samo Vol, Pol i Jokic imaju jedno 15 jacih asistencija od ponudjenih osim Teodosiceve. Zalosno je da se i na pasu medijski pumpaju igraci poput Grka ili Lebrona koji su superstarovi ali brate smesan odabir totalno a Srbi se blamiraju hajpovanjem nista specijalne Lebronove asistencije( valjda omladina)
(Dragan-Borca, 23. april 2018 19:12)

Super si ti to napisao i istina je ali sto mi ovo PoDpadaju bode oci, nisi svjestan. Nisu bas ni blizu na tastaturi da ti pripisem kao gresku prilikom kucanja.
PoDpadaju - pogresno
PoTpadaju - ispravno

Nsboy

pre 6 godina

Anderson i Teodosic, borba za 1. tj 2. mesto, Simons i Lebron borba za 3. tj. 4. mesto. Onu grkovu kroz noge nema smisla ni svrstavati u ovu grupu, nema nikakve elemente za tezinu izvedbe ili inteligenciju izvodjadja asistencije i sl. Bilo je na destine drugih koje zasluzuju da se nadju na ovo izboru od grkove.

323

pre 6 godina

Ova je bolja od ove sto je u izboru.
(Hmm, 23. april 2018 18:50)

Da li je okrenut ledjima? Jeste. Ne gleda? Tacno. Da li asistira preko glave??? Ne normalno po parketu. Da li je laksa asistencija preko glave?? Kako je onda ovo po tebi bolja asistencija od Miloseve?

Saša

pre 6 godina

Ono što je meni fascinantno kod Tea je što baš minimum minimuma ovakvih i sličnih asistencija odlete u prazno. Oni kojima asistira, dali koš ili ne, lopta ide u ruke.

Kako god

pre 6 godina

Eh Lebronova najbolja, pa ocigledno ne poznajete kosarku nimalo, jeste smekerska skidam kapu ali daleko je od najbolje, stoji u mestu, ima pregled celog reketa, 100 godina da odluci sta ce da uradi...

Anon

pre 6 godina

Nije što je naš, ali što bi rekao šareni, nekom se vuku .... po patosu! A još prva sezona! Taj Lebron i svi ostali prvo im je u glavi da daju kos! A ovo kad dobiješ već isfintiranu loptu, to bi svako znao da doda, na ovaj način!

Gde ja živim

pre 6 godina

Brat Šek opet polomi jezik.

E Miloše brate da si samo malo ranije otišao bilo bi ovoga dosta. No nije ni sad prekasno. Da se nagruvaš malo preko leta, ako je ikako moguće pa u novu sezonu. Samo jako. Simonsova mi se sviđa, nije Lebronova loša, ali mislim da je imao bolje. Ova je šmekerski izvedena nema šta, ali mi nešto fali. Mada ja nisam nikakav faktor što se tiče ocenjivanja.

Sarkazam

pre 6 godina

Mislite da je Lebronova bolja a on stoji dok je Teo u sred akcije. Ali on je Lebron ne moze da bude neki Teo bolji od njega ni u cemu. Flipping followers...

Dragan-Borca

pre 6 godina

Ko god misli da je ova Lebronova asistencija najbolja u celoj sezoni, taj nema pojma o kompleksnosti kosarkaske igre, iliti pausalno poznaje kosarku. Prvo sto postoji jedno 30 kompleksnijih, tezih i lucidnih asistencija u sezoni od svih ovih datih osim Teodosiceve. Zalosno je videti kako Srbi kao narod se Amerikanizuju i podpadaju pod uticaj medija i hajpovanja nekih igraca tipa Lebron, nadam se da su to vecinom decurlija i omladina. Milos je omatorio i oslabio i tamo nije ni medju 100 najboljih igraca sada u ovim godinama, ali mu je asistencija bukvalno galaxiju ispred Lebronove po kompleksnosti i tezini. Lebronova i Grkova su cisto hajpovanje, samo Vol, Pol i Jokic imaju jedno 15 jacih asistencija od ponudjenih osim Teodosiceve. Zalosno je da se i na pasu medijski pumpaju igraci poput Grka ili Lebrona koji su superstarovi ali brate smesan odabir totalno a Srbi se blamiraju hajpovanjem nista specijalne Lebronove asistencije( valjda omladina)

Top.,

pre 6 godina

Opet jedan Hrvat Šarić ili Žižić.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F16, 23. april 2018 18:07)

Činjenica je da su Hrvati operisani od košarke ali da su kojim slučajem Šarić i Žižić promašili one zicere, upropastili bi odlične asistencije Lebronu i Simonsu i bili bi proglašeni za najveće cirkuzante u istoriji NBA.

svemirko

pre 6 godina

naravno da nema jokica, on prevara od trenera ga je poprilicno limitirala ove sezone svojim suludim potezima, i ne samo njega vec i ostale igrace kao i ceo polu tim.

HARIS

pre 6 godina

Lupajte mi minuse koliko hocete, ali i pored ove odlicne asistencije i dalje smatram da Teodosic nije za NBA! Znam i ja da ce uzeti dobru lovu, ali ce i proci kao Caco Rodrigez.

Nindza

pre 6 godina

Pa kad ne postoji kategorija "Najbolja Teodosiceva asistencija" :)
Iskreno, ostale asistencije nisu nesto posebno, nije fora baciti loptu iza ledja ili ispod nogu (mogli su i normalno da bace, isti bi efekat bio), kod Teodosica je fora sto su asistencije totalno neocekivane, precizne kao svajcarski sat, a lopta zavrsi na totalno nepredvidjenom mestu za protivnika, nekad i na potpuno drugom kraju terena. Ovi ostali su bili "u naletu" i videlo se iz aviona da ce asistirati.
E da, sve ovo sto sam napisao ne vazi za LEBRONA, fenomenalan je :)

Teo

pre 6 godina

Поштено говорећи ... прве две су далеко од остале три, а од потоње три, по мени, редослед је 1. Леброн, 2. Тео, 3. Симонс.

Nba fan

pre 6 godina

Meni su teova i simonsova najlepse. Najlucidnija. Janisova mi je urnebesno smesna i simpaticna.
Ali lebronova mi je pretenciozna. Prvo nije bilo bez gledanja, niti vidim neku preveliku gracioznost.
Nisam neki fan tea (naravno nas je ali ne ludim za njim), ali mi je njegova u brzini u sred pick and rolla kada svako ocekuje da doda. Isto i simonsova.

Koza

pre 6 godina

Ko ovo bira? Pa i sam je Lebron imao lepse asistencje, recimo ona ka Vejdu iza ledja nakon ofanzivnog skoka. A Jokic je imao brdo odlicnih asistencija, recimo ona protiv Gasola starijeg iza ledja.

Nindza

pre 6 godina

Pa kad ne postoji kategorija "Najbolja Teodosiceva asistencija" :)
Iskreno, ostale asistencije nisu nesto posebno, nije fora baciti loptu iza ledja ili ispod nogu (mogli su i normalno da bace, isti bi efekat bio), kod Teodosica je fora sto su asistencije totalno neocekivane, precizne kao svajcarski sat, a lopta zavrsi na totalno nepredvidjenom mestu za protivnika, nekad i na potpuno drugom kraju terena. Ovi ostali su bili "u naletu" i videlo se iz aviona da ce asistirati.
E da, sve ovo sto sam napisao ne vazi za LEBRONA, fenomenalan je :)

Dragan-Borca

pre 6 godina

Ko god misli da je ova Lebronova asistencija najbolja u celoj sezoni, taj nema pojma o kompleksnosti kosarkaske igre, iliti pausalno poznaje kosarku. Prvo sto postoji jedno 30 kompleksnijih, tezih i lucidnih asistencija u sezoni od svih ovih datih osim Teodosiceve. Zalosno je videti kako Srbi kao narod se Amerikanizuju i podpadaju pod uticaj medija i hajpovanja nekih igraca tipa Lebron, nadam se da su to vecinom decurlija i omladina. Milos je omatorio i oslabio i tamo nije ni medju 100 najboljih igraca sada u ovim godinama, ali mu je asistencija bukvalno galaxiju ispred Lebronove po kompleksnosti i tezini. Lebronova i Grkova su cisto hajpovanje, samo Vol, Pol i Jokic imaju jedno 15 jacih asistencija od ponudjenih osim Teodosiceve. Zalosno je da se i na pasu medijski pumpaju igraci poput Grka ili Lebrona koji su superstarovi ali brate smesan odabir totalno a Srbi se blamiraju hajpovanjem nista specijalne Lebronove asistencije( valjda omladina)

Gde ja živim

pre 6 godina

Brat Šek opet polomi jezik.

E Miloše brate da si samo malo ranije otišao bilo bi ovoga dosta. No nije ni sad prekasno. Da se nagruvaš malo preko leta, ako je ikako moguće pa u novu sezonu. Samo jako. Simonsova mi se sviđa, nije Lebronova loša, ali mislim da je imao bolje. Ova je šmekerski izvedena nema šta, ali mi nešto fali. Mada ja nisam nikakav faktor što se tiče ocenjivanja.

Top.,

pre 6 godina

Opet jedan Hrvat Šarić ili Žižić.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F16, 23. april 2018 18:07)

Činjenica je da su Hrvati operisani od košarke ali da su kojim slučajem Šarić i Žižić promašili one zicere, upropastili bi odlične asistencije Lebronu i Simonsu i bili bi proglašeni za najveće cirkuzante u istoriji NBA.

Saša

pre 6 godina

Ono što je meni fascinantno kod Tea je što baš minimum minimuma ovakvih i sličnih asistencija odlete u prazno. Oni kojima asistira, dali koš ili ne, lopta ide u ruke.

Sarkazam

pre 6 godina

Mislite da je Lebronova bolja a on stoji dok je Teo u sred akcije. Ali on je Lebron ne moze da bude neki Teo bolji od njega ni u cemu. Flipping followers...

Nba fan

pre 6 godina

Meni su teova i simonsova najlepse. Najlucidnija. Janisova mi je urnebesno smesna i simpaticna.
Ali lebronova mi je pretenciozna. Prvo nije bilo bez gledanja, niti vidim neku preveliku gracioznost.
Nisam neki fan tea (naravno nas je ali ne ludim za njim), ali mi je njegova u brzini u sred pick and rolla kada svako ocekuje da doda. Isto i simonsova.

Kako god

pre 6 godina

Eh Lebronova najbolja, pa ocigledno ne poznajete kosarku nimalo, jeste smekerska skidam kapu ali daleko je od najbolje, stoji u mestu, ima pregled celog reketa, 100 godina da odluci sta ce da uradi...

Koza

pre 6 godina

Ko ovo bira? Pa i sam je Lebron imao lepse asistencje, recimo ona ka Vejdu iza ledja nakon ofanzivnog skoka. A Jokic je imao brdo odlicnih asistencija, recimo ona protiv Gasola starijeg iza ledja.

Powerslave

pre 6 godina

Lebronova asistencija je bukvalno najlakša i najjednostavnija od svih ovih.
Nije on svojih dodavanjem "pocepao" odbranu Lejkersa jer su oni pre toga svi krenu na liniju trojke da brane igrača i ostavili Žižića samog. Lebronu posle nije bilo teško da mu doda loptu kojim god našminkanim potezom.

HARIS

pre 6 godina

Lupajte mi minuse koliko hocete, ali i pored ove odlicne asistencije i dalje smatram da Teodosic nije za NBA! Znam i ja da ce uzeti dobru lovu, ali ce i proci kao Caco Rodrigez.

Anon

pre 6 godina

Nije što je naš, ali što bi rekao šareni, nekom se vuku .... po patosu! A još prva sezona! Taj Lebron i svi ostali prvo im je u glavi da daju kos! A ovo kad dobiješ već isfintiranu loptu, to bi svako znao da doda, na ovaj način!

Nsboy

pre 6 godina

Anderson i Teodosic, borba za 1. tj 2. mesto, Simons i Lebron borba za 3. tj. 4. mesto. Onu grkovu kroz noge nema smisla ni svrstavati u ovu grupu, nema nikakve elemente za tezinu izvedbe ili inteligenciju izvodjadja asistencije i sl. Bilo je na destine drugih koje zasluzuju da se nadju na ovo izboru od grkove.

Teo

pre 6 godina

Поштено говорећи ... прве две су далеко од остале три, а од потоње три, по мени, редослед је 1. Леброн, 2. Тео, 3. Симонс.

svemirko

pre 6 godina

naravno da nema jokica, on prevara od trenera ga je poprilicno limitirala ove sezone svojim suludim potezima, i ne samo njega vec i ostale igrace kao i ceo polu tim.

msm

pre 6 godina

"Ko god misli da je ova Lebronova asistencija najbolja u celoj sezoni, taj nema pojma o kompleksnosti kosarkaske igre, iliti pausalno poznaje kosarku. Prvo sto postoji jedno 30 kompleksnijih, tezih i lucidnih asistencija u sezoni od svih ovih datih osim Teodosiceve. Zalosno je videti kako Srbi kao narod se Amerikanizuju i podpadaju pod uticaj medija i hajpovanja nekih igraca tipa Lebron, nadam se da su to vecinom decurlija i omladina. Milos je omatorio i oslabio i tamo nije ni medju 100 najboljih igraca sada u ovim godinama, ali mu je asistencija bukvalno galaxiju ispred Lebronove po kompleksnosti i tezini. Lebronova i Grkova su cisto hajpovanje, samo Vol, Pol i Jokic imaju jedno 15 jacih asistencija od ponudjenih osim Teodosiceve. Zalosno je da se i na pasu medijski pumpaju igraci poput Grka ili Lebrona koji su superstarovi ali brate smesan odabir totalno a Srbi se blamiraju hajpovanjem nista specijalne Lebronove asistencije( valjda omladina)
(Dragan-Borca, 23. april 2018 19:12)

Super si ti to napisao i istina je ali sto mi ovo PoDpadaju bode oci, nisi svjestan. Nisu bas ni blizu na tastaturi da ti pripisem kao gresku prilikom kucanja.
PoDpadaju - pogresno
PoTpadaju - ispravno

seksisto

pre 6 godina

Nije LeBronova teška za izvođenje, ali baš zato je i najbolja. Odoše Jezeraši svi po burek na kako kažete "laku" asistenciju.

323

pre 6 godina

Ova je bolja od ove sto je u izboru.
(Hmm, 23. april 2018 18:50)

Da li je okrenut ledjima? Jeste. Ne gleda? Tacno. Da li asistira preko glave??? Ne normalno po parketu. Da li je laksa asistencija preko glave?? Kako je onda ovo po tebi bolja asistencija od Miloseve?

hroničar lige

pre 6 godina

Ili Teodosic ili LeBron (mozda ipak mala prednost njemu), ostalo ne treba ni uzimati u obzir.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kunta Kinte, 23. april 2018 17:51)

Ne preterujmo, Janisov asist je bio odličan, kao i onaj alej-up iz auta za Bertransa. Od svih asistencija, možda je jedino Simonsova ugurana na mišiće u uži izbor ali ok, on je novi veliki marketinški projekat i moraju ga reklamirati gde god mogu.

milansm

pre 6 godina

Ako se gleda koja je najbolja asistencija onda je to Teova,cista smekerska,a i nije tako lako izvesti...,LJ je lepa za oko,ali je laganica...,Janisova kroz noge je klasika,a elej up za Bertansa je ok...,mada je Jokara imao takvih par asistencija za Farida,i jos lepsih od ove za Bertansa !

delboj

pre 6 godina

Mislim da je problem za Tea nasatao kad je Rivers poceo da ga forsira da sutira i uzima svoju statistiku jer je vidio da je i dobar suter. Teo u NBA treba da se posveti samo i samo asistencijama za pocetak. Doci ce i poeni za tim. Nevjerovatno kako su laganije koseve postizali igraci iz Klipersa dok je Teodosic prvih par mjeseci bio fokusiran na razigravanje tima a ne i na kosgeterski ucinak.

nenad

pre 6 godina

Mozda sam malo subjektivan ali meni je Stojakoviceva asistencija, preko celog terena do Bobija Dzeksona, ubedljivo najlepsa asistencija svih vremena.

NecuZvaku

pre 6 godina

f16, nisam siguran da si dobro video, njih nema na listi... Postoje asistencije ka njima, ali to je nebitno (misio ono, cisto da znas)

dzoni

pre 6 godina

Gde je asistencija Darija Šarića Simonsu u padu prilikom borbe za loptu. Meni je ta ili prva asistencija u videu najbolja. Dobra je i Teova

Dragan-Borca

pre 6 godina

Ko god misli da je ova Lebronova asistencija najbolja u celoj sezoni, taj nema pojma o kompleksnosti kosarkaske igre, iliti pausalno poznaje kosarku. Prvo sto postoji jedno 30 kompleksnijih, tezih i lucidnih asistencija u sezoni od svih ovih datih osim Teodosiceve. Zalosno je videti kako Srbi kao narod se Amerikanizuju i podpadaju pod uticaj medija i hajpovanja nekih igraca tipa Lebron, nadam se da su to vecinom decurlija i omladina. Milos je omatorio i oslabio i tamo nije ni medju 100 najboljih igraca sada u ovim godinama, ali mu je asistencija bukvalno galaxiju ispred Lebronove po kompleksnosti i tezini. Lebronova i Grkova su cisto hajpovanje, samo Vol, Pol i Jokic imaju jedno 15 jacih asistencija od ponudjenih osim Teodosiceve. Zalosno je da se i na pasu medijski pumpaju igraci poput Grka ili Lebrona koji su superstarovi ali brate smesan odabir totalno a Srbi se blamiraju hajpovanjem nista specijalne Lebronove asistencije( valjda omladina)

HARIS

pre 6 godina

Lupajte mi minuse koliko hocete, ali i pored ove odlicne asistencije i dalje smatram da Teodosic nije za NBA! Znam i ja da ce uzeti dobru lovu, ali ce i proci kao Caco Rodrigez.

Teo

pre 6 godina

Поштено говорећи ... прве две су далеко од остале три, а од потоње три, по мени, редослед је 1. Леброн, 2. Тео, 3. Симонс.

svemirko

pre 6 godina

naravno da nema jokica, on prevara od trenera ga je poprilicno limitirala ove sezone svojim suludim potezima, i ne samo njega vec i ostale igrace kao i ceo polu tim.

Nba fan

pre 6 godina

Meni su teova i simonsova najlepse. Najlucidnija. Janisova mi je urnebesno smesna i simpaticna.
Ali lebronova mi je pretenciozna. Prvo nije bilo bez gledanja, niti vidim neku preveliku gracioznost.
Nisam neki fan tea (naravno nas je ali ne ludim za njim), ali mi je njegova u brzini u sred pick and rolla kada svako ocekuje da doda. Isto i simonsova.

Sarkazam

pre 6 godina

Mislite da je Lebronova bolja a on stoji dok je Teo u sred akcije. Ali on je Lebron ne moze da bude neki Teo bolji od njega ni u cemu. Flipping followers...

msm

pre 6 godina

"Ko god misli da je ova Lebronova asistencija najbolja u celoj sezoni, taj nema pojma o kompleksnosti kosarkaske igre, iliti pausalno poznaje kosarku. Prvo sto postoji jedno 30 kompleksnijih, tezih i lucidnih asistencija u sezoni od svih ovih datih osim Teodosiceve. Zalosno je videti kako Srbi kao narod se Amerikanizuju i podpadaju pod uticaj medija i hajpovanja nekih igraca tipa Lebron, nadam se da su to vecinom decurlija i omladina. Milos je omatorio i oslabio i tamo nije ni medju 100 najboljih igraca sada u ovim godinama, ali mu je asistencija bukvalno galaxiju ispred Lebronove po kompleksnosti i tezini. Lebronova i Grkova su cisto hajpovanje, samo Vol, Pol i Jokic imaju jedno 15 jacih asistencija od ponudjenih osim Teodosiceve. Zalosno je da se i na pasu medijski pumpaju igraci poput Grka ili Lebrona koji su superstarovi ali brate smesan odabir totalno a Srbi se blamiraju hajpovanjem nista specijalne Lebronove asistencije( valjda omladina)
(Dragan-Borca, 23. april 2018 19:12)

Super si ti to napisao i istina je ali sto mi ovo PoDpadaju bode oci, nisi svjestan. Nisu bas ni blizu na tastaturi da ti pripisem kao gresku prilikom kucanja.
PoDpadaju - pogresno
PoTpadaju - ispravno

Powerslave

pre 6 godina

Lebronova asistencija je bukvalno najlakša i najjednostavnija od svih ovih.
Nije on svojih dodavanjem "pocepao" odbranu Lejkersa jer su oni pre toga svi krenu na liniju trojke da brane igrača i ostavili Žižića samog. Lebronu posle nije bilo teško da mu doda loptu kojim god našminkanim potezom.

Nindza

pre 6 godina

Pa kad ne postoji kategorija "Najbolja Teodosiceva asistencija" :)
Iskreno, ostale asistencije nisu nesto posebno, nije fora baciti loptu iza ledja ili ispod nogu (mogli su i normalno da bace, isti bi efekat bio), kod Teodosica je fora sto su asistencije totalno neocekivane, precizne kao svajcarski sat, a lopta zavrsi na totalno nepredvidjenom mestu za protivnika, nekad i na potpuno drugom kraju terena. Ovi ostali su bili "u naletu" i videlo se iz aviona da ce asistirati.
E da, sve ovo sto sam napisao ne vazi za LEBRONA, fenomenalan je :)

Koza

pre 6 godina

Ko ovo bira? Pa i sam je Lebron imao lepse asistencje, recimo ona ka Vejdu iza ledja nakon ofanzivnog skoka. A Jokic je imao brdo odlicnih asistencija, recimo ona protiv Gasola starijeg iza ledja.

Anon

pre 6 godina

Nije što je naš, ali što bi rekao šareni, nekom se vuku .... po patosu! A još prva sezona! Taj Lebron i svi ostali prvo im je u glavi da daju kos! A ovo kad dobiješ već isfintiranu loptu, to bi svako znao da doda, na ovaj način!

Top.,

pre 6 godina

Opet jedan Hrvat Šarić ili Žižić.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F16, 23. april 2018 18:07)

Činjenica je da su Hrvati operisani od košarke ali da su kojim slučajem Šarić i Žižić promašili one zicere, upropastili bi odlične asistencije Lebronu i Simonsu i bili bi proglašeni za najveće cirkuzante u istoriji NBA.

323

pre 6 godina

Ova je bolja od ove sto je u izboru.
(Hmm, 23. april 2018 18:50)

Da li je okrenut ledjima? Jeste. Ne gleda? Tacno. Da li asistira preko glave??? Ne normalno po parketu. Da li je laksa asistencija preko glave?? Kako je onda ovo po tebi bolja asistencija od Miloseve?

Gde ja živim

pre 6 godina

Brat Šek opet polomi jezik.

E Miloše brate da si samo malo ranije otišao bilo bi ovoga dosta. No nije ni sad prekasno. Da se nagruvaš malo preko leta, ako je ikako moguće pa u novu sezonu. Samo jako. Simonsova mi se sviđa, nije Lebronova loša, ali mislim da je imao bolje. Ova je šmekerski izvedena nema šta, ali mi nešto fali. Mada ja nisam nikakav faktor što se tiče ocenjivanja.

Kako god

pre 6 godina

Eh Lebronova najbolja, pa ocigledno ne poznajete kosarku nimalo, jeste smekerska skidam kapu ali daleko je od najbolje, stoji u mestu, ima pregled celog reketa, 100 godina da odluci sta ce da uradi...

Nsboy

pre 6 godina

Anderson i Teodosic, borba za 1. tj 2. mesto, Simons i Lebron borba za 3. tj. 4. mesto. Onu grkovu kroz noge nema smisla ni svrstavati u ovu grupu, nema nikakve elemente za tezinu izvedbe ili inteligenciju izvodjadja asistencije i sl. Bilo je na destine drugih koje zasluzuju da se nadju na ovo izboru od grkove.

dzoni

pre 6 godina

Gde je asistencija Darija Šarića Simonsu u padu prilikom borbe za loptu. Meni je ta ili prva asistencija u videu najbolja. Dobra je i Teova

seksisto

pre 6 godina

Nije LeBronova teška za izvođenje, ali baš zato je i najbolja. Odoše Jezeraši svi po burek na kako kažete "laku" asistenciju.

NecuZvaku

pre 6 godina

f16, nisam siguran da si dobro video, njih nema na listi... Postoje asistencije ka njima, ali to je nebitno (misio ono, cisto da znas)

hroničar lige

pre 6 godina

Ili Teodosic ili LeBron (mozda ipak mala prednost njemu), ostalo ne treba ni uzimati u obzir.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kunta Kinte, 23. april 2018 17:51)

Ne preterujmo, Janisov asist je bio odličan, kao i onaj alej-up iz auta za Bertransa. Od svih asistencija, možda je jedino Simonsova ugurana na mišiće u uži izbor ali ok, on je novi veliki marketinški projekat i moraju ga reklamirati gde god mogu.

milansm

pre 6 godina

Ako se gleda koja je najbolja asistencija onda je to Teova,cista smekerska,a i nije tako lako izvesti...,LJ je lepa za oko,ali je laganica...,Janisova kroz noge je klasika,a elej up za Bertansa je ok...,mada je Jokara imao takvih par asistencija za Farida,i jos lepsih od ove za Bertansa !

Saša

pre 6 godina

Ono što je meni fascinantno kod Tea je što baš minimum minimuma ovakvih i sličnih asistencija odlete u prazno. Oni kojima asistira, dali koš ili ne, lopta ide u ruke.

delboj

pre 6 godina

Mislim da je problem za Tea nasatao kad je Rivers poceo da ga forsira da sutira i uzima svoju statistiku jer je vidio da je i dobar suter. Teo u NBA treba da se posveti samo i samo asistencijama za pocetak. Doci ce i poeni za tim. Nevjerovatno kako su laganije koseve postizali igraci iz Klipersa dok je Teodosic prvih par mjeseci bio fokusiran na razigravanje tima a ne i na kosgeterski ucinak.

nenad

pre 6 godina

Mozda sam malo subjektivan ali meni je Stojakoviceva asistencija, preko celog terena do Bobija Dzeksona, ubedljivo najlepsa asistencija svih vremena.