Sreda, 11.04.2018.

12:00

Može biti samo jedan – Bjelica ili Jokić? (ANKETA)

Posle 81 utakmice cela sezona zavisi od poslednjih 48 minuta.

Izvor: AK

Može biti samo jedan – Bjelica ili Jokiæ? (ANKETA) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

aleks

pre 6 godina

Za nas koji smo nebitni, ali volimo da gledamo ovo je WIN-WIN situacija. Ako dobije Denver, tu igra naš Jokić, glavni igrač. Ako dobije Minesota tu je Beli, opet naš + trener Denvera dobija otkaz. Kao što rekoh dobro je i jedno i drugo. Može opušteno da se gleda i uživa.
(CarloNS, 11. april 2018 19:36)

Koji ste to vi nebitni?

76

pre 6 godina

Da li neko moze da mi objasni sledece pravilo? Da li u PO igraju prvi i osmi,drugi i sedmi i tako dalje ili se drugacije odredjuju parovi?

K-9 se javlja na raport

pre 6 godina

@(welbeck, 11. april 2018 19:57)

Ako Denver pobedi, ne moze nikako da ide na Hjuston jer nece biti 8. u svakom slucaju.

Aleks

pre 6 godina

Veceras cemo videti od cega je Jokic sazdan. Da li je pravi pravcati lider ili nije. Samo on moze da povuce, dzaba milioni Milsapovi, dzaba Murray mlada zvezda, najveci si kad je najteze.

PFC

pre 6 godina

Navijam za Denver kao i većina ovde ali biće teško. U Minesoti puno toga kreće od pleja Tiga, a zamjena mu je D Rouz. Beli je zamjena na pozicijama 3 i 4, može obe dobro pokriti. Ima značajnu ulogu u ekipi ali nema lopti i ne uzima ni upola šuteva kao kad je Batler bio povrijeđen. Šanse Denvera su dobre ako zaustave Tiga i ako ne iskoči neki X faktor u Minesoti tipa Taž Gibson ili Beli. KAT i Batler će odigrati svoje, previše je kvaliteta da bi sad zakazali. Takođe, Vigins je nepredvidiv i poslovično forsira. Ako uđe loše u utakmicu, rastu šanse Denveru.
Po meni, Minesota ima puno jači roster. Trebaće Denveru više od solidne utakmice da ih dobije. Nadam se da će odigrati ludački kako znaju i da će ih ići šut spolja, to indirektno odlučuje i učinak Jokića, a samim tim i rezultat.

el_komandante

pre 6 godina

Ne zavisi im sezona od ove utakmice, ko god da prodje nece otici daleko u plejofu. Sezona je mnogo vise od igranja jednog kruga na ispadanje, sezona su Jokiceve brojke kao i napredak Nemanje Bjelice, obojica su vrlo vazni u svojim ekipama.Ukoliko tako gledate sezona je propala za svakoga ko ne osvoji prsten a taj zakljucak donose kompleksasi. Sezona je petnaest asistencija jednog centra po mecu, sezona je napredak, uigravanje, uzivanje u sportu a sve to je mnogo vaznije od finala i pobeda.Zamalo da zaboravim, sezona je i Bogdan Bogdanovic koji nece igrati u plej ofu ali sigurno nema objektivnog coveka koji bi mogao da kaze da je protracio godinu dana.

CarloNS

pre 6 godina

Za nas koji smo nebitni, ali volimo da gledamo ovo je WIN-WIN situacija. Ako dobije Denver, tu igra naš Jokić, glavni igrač. Ako dobije Minesota tu je Beli, opet naš + trener Denvera dobija otkaz. Kao što rekoh dobro je i jedno i drugo. Može opušteno da se gleda i uživa.

welbeck

pre 6 godina

Ajmo Jokicuu, pa da padne Golden Stejt u prvoj rundii
(jaa, 11. april 2018 12:11)
Ako pobedi, Denver ce ici na Hjuston jer su oni prvi.

darkooo

pre 6 godina

Jokic,nema tu nauke,pitanje bi bilo da je Nemanja top 3 igrac svoje ekipe,al on ce veceras da bude epizodista..Svakako i Minesota zasluzuje PO posle toliko god.i favoriti su veceras sigurno,al sam po sebi mec je ko u NFLu luzer go home,donosi uzbudjenje ne samo ovde vec i u USA of course..

Миле

pre 6 godina

Прогноза: Добија Минесота.
Зашто бих волео да Минесота добије: Један, једини разлог а то је мој најдражи српски кошаркаш, Немања Бјелица.
Зашто не бих волео да Минесота победи:
-Тим су који у нападу има само једну тактику, дочепај се лопте и шутирај до
изнемоглости. (Никада нисам видео да они плејови и нарочито Вигинс додају
лопту Бјелици. Најчешће је добије од Таунса).
-Понајвећи разлог: Да не гледам оног плачљивог тренера.

Разлог зашто бих волео да добије Денвер: Јокић.
Ралог зашто бих волео да не добије Денвер: Нема.

RoleR

pre 6 godina

Mislim da ce se Minesotina odbrana svesti na agresivno I grubo,"na ivici faula" cuvanje Jokica. Ako Jokica izbace iz ritma,pola posla su uradili. Naravno, I Jokic se tu nesto pita,mislim da ce skupiti snage da se izbori sa Taunsom,Gibsonom... Prilika za Jokica da izgradi ugled,jedino me plasi sto Denver bas I nema neku reputaciju u NBA,pa se mozda dozvoli "malo jaca" odbrana Minesote.

vlasta

pre 6 godina

Ovo je plejof pre pravog plejofa,I to samo jedna utakmica.Nema tu izrazitog favorita.Ako krene lose po domacina,udje voda u usi,nema tu povratka.

zi

pre 6 godina

Pre bi možda voleo Denver da prodje, jer im je Jokić glavni igrač, dok je Bjelica, na žalost slabo iskorišćen u Minesoti. Mada blagu prednost dajem Minesoti zbog domaćeg terena i za nijansu kvalitetnije ekipe. Šteta što obe ekipe ne mogu u play off, kada pogledate na zapadu 10 ekipa na tabeli ima pozitivan skor, a na istoku čini mi se da ide do 8 mesta, mnogo je jača konkurencija na zapadu.

Иван

pre 6 godina

О укусима не вреди расправљати, али ко из Србије жели да прође Бјеличина Минесота а не Јокићев Денвер? Па Јокић је главни играч у свом клубу, он је млађи, он је наша будућност, и у интересу је такође српске кошарке да он што пре осети НБА плеј-оф и да уради нешто значајније тамо. То је човек који ће у наредним годинама правити разлику између наше и неке друге репрезентације (ако буде играо, наравно), што смо чекали годинама. Плус, ако Немања, који је мени заиста драг, и уђе у плеј-оф, колика ће бити његова улога у Вулфсима? Минорна, а чак и да проради, он следеће сезоне готово извесно мења тим, јер је Минесоту уништио Вигинсов уговор.

Уопште, од победе Вулфса корист би била само краткорочна, и за Бјелицу и за Минесоту: неће они далеко у плеј-офу, Таунс и Вигинс, као будућност франшизе, играли су све утакмице у сезони и показаи да не могу ни до осмог места на Западу без Батлера, који врло могуће иде у неки други клуб налето. Нагетси су млади, имају много више простора за напредак, још их нисмо видели у пуној снази, Јокић и Мареј су прешли на један нови ниво у задњим утакмицама а још неки млади играчи могу много боље. Да не причам о томе да Денвер има игру коју је милина гледати (колективна, брза, ефикасна), док Минесота има изолације до изнемоглости, негледљиви Џамал Краафорд стил један мучи лопту а остали статирају.

Nolov

pre 6 godina

Jako dugo cekaju na PO i jedni i drugi ali i NBA ceka jako dugo na ovakvu utakmicu.Sad sam procitao, tek 6i put u istoriji da dva kluba odlucuju na ovakav nacin o ulasku u PO a prvi put nakon 21 godinu. Dakle neobicna situacija za nas bi prosla ne zapazena da nije NJ i MB..

PimPong

pre 6 godina

Ja volim i jednog i drugog igraca, ali bi mi bilo drago ako Denver prodje, jer je Jokic glavni igrac u timu. Ako Minnesota udje u play-off, Bjelica ce da igra 15-20 minuta i sutne tri puta na kosa. A ako zaboravimo na trenutak da nasi igraju, mislim da Denver ima bolju i atraktivniju igru sa vise dodavanja i manje jedan-na-jedan, pa bi mi zbog tog bilo drago da Denver udje. Ali mislim da ce Minnesota da dobije. I jedna i druga ekipa imaju dosta mladih igraca, ali Minnesota ima Butler-a i Teague-a, koji imaju dosta iskustva u play-off. Zbog tog ce domaci teren da bude odlucujuci.

Иван

pre 6 godina

Утакмицу ће одлучити пре свега шут за три поена Денвера: ако Нагетсе крену тројке, они сигурно побеђују, и то убедљиво, јер Минесоти је то слабост у нападу. Друга ствар важна за Денвер је да морају бити борбени на нивоу Вулфса; Батлер је класичан хаклер (сви момци из Чикага које је довео Тибодо су такви, па и Бјелица), док су Нагетси синоним за лепршавост и често им ривали узимају "ничије лопте" баш на борбеност. Треће: Бартон и(ли) Харис морају имати добар меч, јер они су кошаркаши који добро отварају утакмице, а Денверу је то због великог притиска и гостујућег терена врло битно; такође, из истог разлога морају одмах смирити Вигинса, који лако пада ако му одмах не крене. И четврто, тренер који се буде мање тврдоглаво придржавао неких својих фиксација, има више шансе за славље.

Што се Јокића тиче: мислим да код нас и даље има много оних који се надају дуелу у којем ће он растурити Таунса, Ембида, Нуркића, Гобера, кога већ. То није његова игра. Сви ти момци, а и многи други, знају често да заблистају против њега, а да се против других не виде на терену, док је Никола тип играча који против сваког нађе начин да оствари значајан учинак. То је његов највећи квалитет, та разноврсност. Он не развија своју нападачку игру, него напад целог тима, разиграва их својим асистенцијама.

За Нагетсе је важно да се не уплаше. Минесота нема игру да их добије кад су у форми; Батлер хакла и то пролази ако га чуваш мекано, али он нијешутер као Дурент, чак ни као Пол Џорџ.

Powerslave

pre 6 godina

Mislim da su šanse 65:35 u korist Minesote, ali se nadam prolasku Denvera. Ako Minesota uđe u PO Bjelica teren neće videti, a ovamo je Jokara glavni igrač. Osim toga, Minesota je divlja ekipa i teško ih je gledati, Denver sam gledao bar 50-60 puta ove sezone.

Republika Srpska...

pre 6 godina

@Jumko 

Da si odgledao makar 1 play off seriju, znao bi da se timovi ne bore za top 16, nego za top 8.
(Boćanje je vaša stvar, 11. april 2018 14:55)

Nije tacno bore se za top 16!
Tebe buni sto su dva zreba u dvije konferencije sa po 8 tomova.
Znaci ukupno 16 timova idu u doigravanje!

Matori61

pre 6 godina

U Minesotu se vratio Batler. OK, to je njihov glavni igrač što im povećava šanse za oobedu, uz domaći teren. Čudi me da je malo ko primetio da se posle 11 utakmica u Denver vratio Geri Heris sa 14 poena protiv Portlenda. Mislim da u neizvesnoj završnici Denver ima više izgleda, pre svega zbog Tibodoa koji je veliki paničar, a zna da mu od ove utakmice verovatno zavisi trenersko mesto. Kao i u drugim velikim mečevima, sve je u glavi.

JPR24

pre 6 godina

@Jumko Da si odgledao makar 1 play off seriju, znao bi da se timovi ne bore za top 16, nego za top 8.(Boćanje je vaša stvar, 11. april 2018 14:55)Nije tacno bore se za top 16!Tebe buni sto su dva zreba u dvije konferencije sa po 8 tomova.Znaci ukupno 16 timova idu u doigravanje!
(Republika Srpska..., 11. april 2018 16:27)
Ne buni njega nista. I covek je u pravu. Igra se za Top 8 u konferenciji. A ne Top 16. To sto ih ima 8 na zapadu i 8 na istoku ne znaci da je Top 16. Da je tako, Denver bi vec bio u plejofu, kao i Minesota. Ako gledas celu ligu, videces da je Minesota 13a, Denver 14i, a posle slede Milvoki, Majami i Vasington koji imaju slabiji skor od Minesote i Denvera, ali posto je istok slabiji, i Milvoki i Majami i Vasington su vec u plejofu, dok Minesota i Denver, iako celokupno bolji, moraju da se biju, i jedan ce ispasti iako bolji od tri ekipe sa istoka. Znaci nikakav Top 16 nije ovde u pitanju.

Gradjanin Z

pre 6 godina

Da ne ispadne da preterujem, ali Jokara je trenutno najbolji igrac svih vremena. Oborice sve rekorde u NBA ukljucujuci i Cembrelenovih 100 poena sto je dao na jednoj utakmici.

Kanidja

pre 6 godina

Ako bi Bjelica odlučio pobjednika nebi mi bilo žao da prodje Minesota.Pošto je to čista utopija navijam za Denver i lidera tima u svim statističkim kategorijama Jokica.Morace da odigra meč sa 20-30 poena uz skokove i asis na nivou tripl dabla.I da Milsap pokaže zašto dobija 30miliona godišnje napokon.Bez toga lagani poraz Nagetsa.

naši su ko god da pobedi

pre 6 godina

Šansa da pobedi Denver je 0 posto.
(Ivan NS, 11. april 2018 12:25)

Neka pobedi ko bude bolji i/ili ima više sreće, ali moram ovo da prokomentarišem...
Kolike su juče bile šanse Rome protiv Barsinih 4:1?
I šta je bilo?

Dušman

pre 6 godina

Ja ipak malu prednost dajem timu iz Mineapolisa, što zbog domaćeg terena, a i zbog toga što Vukovima igra i nerešen rezultat za razliku od Denvera kojima igra samo pobeda.
Neka pobedi košarka, mada će dosta zavisiti i od sudijskog kriterijuma...

robin hud

pre 6 godina

denver!
ali samo zbog trenera...mnogo me nervira pokusaj tibodoa da oravi mali cikago...ima najbolju 4 u ligi totalno neiskoriscenu...
nemaju sutera...
a navodno treba da bude def expert
mnogo me nervira
denver makar igra za koš više

JPR24

pre 6 godina

Ja ću da gledam. A ko će da dobije, NEMAM Pojma ! Denver, fokus na Towns-a, da ga teraju na greske, faulove pa da udje u frku. Ili da ga puste, a da pokasaju ostalo da zavrnu koliko god mogu. Ostqje pitanje Batler, koliko on moze da doprinese trenutno. Minesota, kao i Denver sa Towns-om, ima da teraju Jokica na faulove kako bi limitirali njegov impakt. Dosta zavisi i od suta Denvera. Proslu nije htelo, niti Jokica, niti Milsapa. Koliko Harris moze doprineti trenutno ? I faktori za svaku ekipu : Barton/Wiggins, obojica su ko muve bez glave... No dobro, dosta filozofije. Dajte pravu borbu, bez glupiranja sudija, pa da uzivamo u pravoj plej of utakmici. Pa ko pobedi pobedi.

Navijač

pre 6 godina

Bice teska utakmica, ne sumnjam da ce Jokic odigrati vrhunski ali tesko da ce to biti dovoljno ako Milsap ne odigra dobro u oba pravca. Sa druge strane Minesota ce biti jaca za Batlera. Ofanzivni arsenal imaju i jedni i drugi, Minesota bolja u odbrani ali zna nekad i Denver da iznenadi. Blaga prednost na strani Minesote ali navijam za Denver.

Иван-Ниш

pre 6 godina

60:40 на страни Минесоте јер су домаћини и Таунс један од најнезгоднијих играча за Јокића ове и прошле сезоне. Ипак, само једна утакмица...

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Milion posto Minesota dobija. NBA liga nece dozvoliti da ispadnu KAT, Butler, Wigins, a da prodju za njih tamo neki Jokic, Marej, Barton. Stavio sam 20 soma na keca. Moje misljenje, nikad lakse zaradjene pare.
(Marko, 11. april 2018 13:00)

Ti bolje uzmi stap za pecanje, pravac Dunav, pa da upecas 20 somova za vadjenku. Moraces da se krijes od lovocuvara i da ulov ustekas da te niko ne vidi, pa onda nekom preprodavcu da uvalis to na pijaci za badava ako hoce to neko da kupi. (prosao post)

Nisu lake pare, al da vidis malo kako se za 20 soma rmba i to na crno. ;)

Jer da si nekad u zivotu video kako se rmba za novac, ne bi tako tatinih 20 soma bacao na kocku. Aj u zdravlje sinak.

Navijač

pre 6 godina

Bice teska utakmica, ne sumnjam da ce Jokic odigrati vrhunski ali tesko da ce to biti dovoljno ako Milsap ne odigra dobro u oba pravca. Sa druge strane Minesota ce biti jaca za Batlera. Ofanzivni arsenal imaju i jedni i drugi, Minesota bolja u odbrani ali zna nekad i Denver da iznenadi. Blaga prednost na strani Minesote ali navijam za Denver.

M

pre 6 godina

Očekujem nervoznu utakmicu zbog važnosti, mnogo izgubljenih lopti, mnogo promašaja što znači (relativno) mali broj poena.
Ipak, ako neka od ekipa bude "zaboravila" na značaj utakmice biće u velikoj prednosti u odnosu na protivnika i mogla bi da reši meč ranije većom razlikom...
SREĆNO DEVNER!!!

coki

pre 6 godina

Where is my sendvic...Dok Rivers je inace i dolazio u Beograd(video sam ga u Uscu,soping centru,Amerima je to izgleda druga kuca),dolazio da gleda sina kada je ovaj igrao za Megu,i gledao je i Jokica,izmedju ostalih.Veoma normalan lik.Bolje pitanje bi ti bilo,kada bi neki nas trener otisao do Amerike ili Azije da gleda nekog naseg igraca?pa brojni nasi asovi iz NBA su jos od 2000-ih govorili kako ih iz saveza niko ne zove kada se tesko povrede,kako ih niko ni na telefon ne okrene da im kaze da li ce biti sna spisku,da ih ne zovu ni da pitaju da li mogu da racunaju na njih,sve saznaju iz novina,a kamo li da su isli da vide nekog igraca.

ivan

pre 6 godina

Zelim im odlicne partije. Jokara je zmaj a Beli se u poslednje 4 nedelje izborio za startnu petorku. Dalje neka prodje Beli, on ipak igra za reprezentaciju a Jokara ne.

Krang

pre 6 godina

I na kraju ce verovatno presuditi onaj medjusobni susret koji je otisao u produzetak, da je Denver tada dobio, Minesota bi vec ispala.

banana

pre 6 godina

Obe ekipe imaju jake pojedince i obe ekipe igraju odlično na praju sezone. Tako nek I večeras bude dobra utakmica i neka bolji pobedi.

Nix

pre 6 godina

Pravi Bogdanovic, Šaric i Žižic
(www, 11. april 2018 12:18)

Što si paćenik? Baš si nesrećan, zar ne?
Drž' se.

Zbog uloge Jokića u Denveru navijaću za njih...

Nemanja

pre 6 godina

Ne znam sta je vama ljudi,svi pisete da bi vise voleli da Denver prodje,izleda da ste brzo zaboravili da smo zbog tog Denvera izgubili titulu evropskog prvaka..

Branko Potezica

pre 6 godina

"Može biti samo jedan – Bjelica ili Jokić? (ANKETA)" hahaahahahahahaaha prvo na šta sam pomislio je film Hajlender.


Što se tiče utakmice Jokić se bori za nekoliko stvari:

1)Tačku na "i" ko je bolji on ili KAT.

2)Za medijski status "zvede" => čitaj onaj koji je vukao do PO i uvukao svoj tim u PO.

3)Bori se za "MAX" ugovor od 150 milki zelembaća.

sasa

pre 6 godina

s obzirom da se Butler vratio, Beli nema niti minute, niti loptu u rukama, tako da bih vise volio da Jokic prodje... ali realno gledano, Minesota uzima

Harun

pre 6 godina

Ja večeras ne spavam.. Verujem ni pola Srbije, realno bolja je ekipa Minesote pojedinačno. Skoro pa na svim pozicijama, i imaju 3 super stara. Dok je adut Denvera nesebičnost, i sebičnost Minesote. Opet očekujem navlačenje sudija za domaćina, ipak KAT, Batler i Wigins, moraju da igraju plej of. Sve se u toj ligi svodi na velika imena i reklamiranje. A od neatraktivnog Denvera nemaju neke koristi. Što se mene tiče DENVER.

Вељко

pre 6 godina

Kada je god bila frka,Denver je odigrao katastrofalno.Tako su prošle godine ostali out.
Pravo je čudo da su se izborili za ovu majstoricu(ne znam kako bih drugačije nazvao ovu utakmicu).
Međutim,to im je sve za ovu sezonu.
Minesota je vrlo nezgodna kući,pogotovo sada,u tako bitnoj utakmici.Moje mišljenje da bi večeras pale i mnogo bolje ekipe od Nuggetsa.
Bio bih iznenađen ako utakmica uđe u neku neizvesnu završnicu.
15+ razlike u korist Minesote.

CarloNS

pre 6 godina

Ko god da prodje, ispadaju od Hjustona.
(Petar Jovanovic, 11. april 2018 13:21)

Na kraju svi ispadaju od Hjustona. Ne znam za Minesotu, ali ako utakmicu dobije Denver ide bar na GS. Nikako ne mogu da budu osmi.

sasa the red baron

pre 6 godina

Minesota stvarno ne igra bas najbolje. U stvari Danver sto se tice igre , trenutno je u mnogo boljoj formi.
Na prosloj tekmi je Butler otvoreno isprozivao sopstveni tim... KAT i Vigins igraju za statistiku, i sam cinjenica da su dosli do tog da na zadnju tekmu cekaju prolaz u play-off, mislim da jasno kaze svasta o njima.
NUggetsi su progurali pola sezone bez drugog igraca, pa jos 11 utakmica bez Herrisa, dok Minesota nije ni blizu tih problema...
To je ekipa u kojoj se ne zna ko je general a ko vojnik, i takve ekipe uvek imaju problema..

antiDebil

pre 6 godina

Ajmo Srbijo, budi se nocu da gledas igrace, koji ni ne zele da igraju za reprezentaciju, kako se bore da uvedu ekipe "cak" medju 16 u ligi... A onda na motanje kablova! Dokon narod...
(Jumko, 11. april 2018 13:30)

Pohvalnica za tebe bakice, ovoga puta si u pravu, mada to ti verovatno nije bila namera. Treba raditi na osvescavanju ljudi i da umesto motanja tih kablova, treba ih uzeti u sake i podaviti one koji vode te robovlasnicke fabrike a onda krenuti u dalju deratizaciju i deamerikanizuciju i dedemokraciju ovog robovlasnickog poligona zvanog Srbija. Naravno i takvi kao ti ce doci na red, za to ne moras da se sikiras...

GM

pre 6 godina

Napred BELI.

Zgazi ih sve.

Pogotovu ove sto su klevetali po Americi kako si u Srbiji jedan dan heroj, a drugi izdajica.

Budi ti pravi heroj, kao što su tvoji drugari iz reprezentacije koji su mislili na tebe na svakom takmicenju.

anonymous

pre 6 godina

Navijam za Denver, koji igra u boljoj formi, ali: s obzirom na to da Denver igra u gostima gde je ocajan, i da je Denver sve bitne utakmice ove sezone gubio (ne racunajuci poslednjih 5 vec one protiv Memfisa, Atlante itd.)

Marko

pre 6 godina

Milion posto Minesota dobija. NBA liga nece dozvoliti da ispadnu KAT, Butler, Wigins, a da prodju za njih tamo neki Jokic, Marej, Barton. Stavio sam 20 soma na keca. Moje misljenje, nikad lakse zaradjene pare.

rocknrolla

pre 6 godina

ako denver bude igrao kao protiv portlanda, nemaju sanse. Imali su srece sto lilarda nije hteo sut, inace bi bili oduvani. Nurkic je izdominirao ispod oba kosa. Navijam za Denver i nadam se da ce Milsap da da neki kos konacno jer ne mogu Jokic , heris i barton da igraju sami

Trebinjac

pre 6 godina

Biram Jokica,jer nisam zbog Minesote i Bjelice (iako mi je Beli mnogo drag igrac),ostajao budan bezbroj noci u iscekivanju TD i partija u rangu superstara,sto Joka i jeste...Fenomenalno bi bilo da veceras spektakularnom partijom odvede Denver u playoff i potvrdi klasu,u koju nadam se niko ne sumnja...

Radna Skela

pre 6 godina

Ukoliko Minesota izgubi, očekujem potpuni raspad ekipe, počev od Tibodoa, preko Viginsa i Batlera do Belog. Eto još jednog razloga zašto Denver treba da dobije...

antiDebil

pre 6 godina

Ajmo Srbijo, budi se nocu da gledas igrace, koji ni ne zele da igraju za reprezentaciju, kako se bore da uvedu ekipe "cak" medju 16 u ligi... A onda na motanje kablova! Dokon narod...
(Jumko, 11. april 2018 13:30)

Pohvalnica za tebe bakice, ovoga puta si u pravu, mada to ti verovatno nije bila namera. Treba raditi na osvescavanju ljudi i da umesto motanja tih kablova, treba ih uzeti u sake i podaviti one koji vode te robovlasnicke fabrike a onda krenuti u dalju deratizaciju i deamerikanizuciju i dedemokraciju ovog robovlasnickog poligona zvanog Srbija. Naravno i takvi kao ti ce doci na red, za to ne moras da se sikiras...

Ostin A

pre 6 godina

Minesota je favorit. Zbog povrede Batlera, Minesota umesto za treće, se bori za osmo mesto. Batler se vratio i igrao je zadnje dve utakmice. Obe je Minesota dobila. Minesota je 2x ove sezone dobila Denver dok je igrao Batler.

Međutim, obe ekipe su imale dan pauze za odmor i pripremu. Biće i više nego zanimljivo.

X

pre 6 godina

Denver ako nastavi igrati kako su igrali ovih šest, mogu protiv bilo koga. Milsap oscilira u napadu, od 36 bodova protiv Oklahome do očaja na poslednjoj utakmici. Marej i Jokić takođe loš šut protiv Portlanda, ali doprinose više u napadu svakako. Ako bilo koji od ove trojice eksplodira a ostali samo odrade solidno, plejof njihov. Denver je imao problema sa klupom, ali Devin Haris je konačno tu unijeo malo stabilnosti, a Maloun počeo da raspoređuje Jokića i Milsapa, što takođe pomaže. To je ujedno i najslabija tačka Minesote, pa bi trebalo da iskoriste to.

I jedno nasumično opažanje, obratite pažnju na Plamlija večeras, ako dobije priliku da zakuca, sve su prilike da će to biti leđima prema košu, tj. obrnuto kucanje. Davno sam počeo da registrujem i čini mi se da nije bilo utakmice u prethodnih nekoliko mjeseci da nije to uradio.

v

pre 6 godina

Minesota ima mnogo iskusnih igrača teško će Denver ovo dobiti...a i NBA više želi da Minesota prodje dalje jer će imati više drame u PO.

PSG

pre 6 godina

Ja bih više voleo da prođu Nagetsi zbog Jokića. Ima važniju ulogu i bilo bi veliko iskustvo za njega druga plejof serija (ako se ne varam igrao je plejof u prvoj svojoj sezoni u Denveru). Bjelica je odigrao nekolicinu važnih utakmica u Evropi kao glavni igrač svog tima a i zbog povreda koje je vukao bolje da ode na odmor (mislim u interesu naše reprezentacije). Pozdrav.

objektivno

pre 6 godina

Voleo bih Jokica vise, jer bi imao zapazeniju ulogu. Ali ako butler odigra na top nivou, sam ce odvesti minesotu u plej of, i jos KAT ako odigra lepo nema denver nikakve sanse.

mali kemo delija iz izmira

pre 6 godina

nebito, ali za mene uvek ima prednost bjelica jer je za srbiju uvek tu. i povređen je bio uz tim i davao podršku dok se marjanović peškirdžija slikavao po splavovima.

Tennisman

pre 6 godina

Ako pobede npr Blejzersi, Pelikansi i Nagetsi u direktnim duelima da li ce pozicije od 3-8 izgledati ovako?
3.Portland
4.NOP
5.Juta
6.Oklahoma
7.Denver
8.SAS

Немања

pre 6 godina

Штета, јер су обе екипе требало да прођу,Њу Орлеанс, Оклахома и Сан Антонио су победили Хјустон и Голден Стејт јер су ови већ обезбедили позицију, вечерас навијам за Денвер али веће шансе дајем Минесоти само због Џимија Батлера,сутра на послу дремљив цео дан

Quincy Miller

pre 6 godina

Hiljadu dinara na Denver pa sta bude ;)
Ako ćemo iskreno obe ekipe su zaslužile ali mislim da bi znatno delovalo igranje u plejofu na ceo Denver , a pogotovo Dzonija.

Majstor i Margarita

pre 6 godina

Minesota je favorit, i gotivna ekipa, ali Denver... Odavno se nije kod nas digao toliki 'hajp' oko neke ekipe, kao oko Denvera i oko Nikole Jokica. I zato... Napred Nagetsi!

kaokakao

pre 6 godina

Vise bih volio da prodje Jokic, jer pruza odlicne partije, al tesko ce nocas, po meni nemaju sanse. Plus sto pored Taunsa ce se tesko naigrati.

mracna dusa

pre 6 godina

Kako smo svi mislili da se znaju timovi za PO pred pocetak sezone kada si se desili oni prelasci I koliko je sada svima drago sto je NBA vratio svoj car

marepp

pre 6 godina

Navijam za Denver zbog Jokica, iskljucivo zbog razloga sto je jedan od glavnih igraca u Denveruali ipak sanse su na strani Minesote jer po meni imaju bolji tim.

Where is my sendvič

pre 6 godina

Ako moze Roma moze i Denver,Maloun je Klop u najavi jer ga zovu "Players coach" zbog odlicnog licnog odnosa s igracima.Znas kad bi Dok Rivers dolazio u Valjevo zbog Tea "da ga bolje upozna"...??

Majstor i Margarita

pre 6 godina

Minesota je favorit, i gotivna ekipa, ali Denver... Odavno se nije kod nas digao toliki 'hajp' oko neke ekipe, kao oko Denvera i oko Nikole Jokica. I zato... Napred Nagetsi!

Where is my sendvič

pre 6 godina

Ako moze Roma moze i Denver,Maloun je Klop u najavi jer ga zovu "Players coach" zbog odlicnog licnog odnosa s igracima.Znas kad bi Dok Rivers dolazio u Valjevo zbog Tea "da ga bolje upozna"...??

Немања

pre 6 godina

Штета, јер су обе екипе требало да прођу,Њу Орлеанс, Оклахома и Сан Антонио су победили Хјустон и Голден Стејт јер су ови већ обезбедили позицију, вечерас навијам за Денвер али веће шансе дајем Минесоти само због Џимија Батлера,сутра на послу дремљив цео дан

Trebinjac

pre 6 godina

Biram Jokica,jer nisam zbog Minesote i Bjelice (iako mi je Beli mnogo drag igrac),ostajao budan bezbroj noci u iscekivanju TD i partija u rangu superstara,sto Joka i jeste...Fenomenalno bi bilo da veceras spektakularnom partijom odvede Denver u playoff i potvrdi klasu,u koju nadam se niko ne sumnja...

Branko Potezica

pre 6 godina

"Može biti samo jedan – Bjelica ili Jokić? (ANKETA)" hahaahahahahahaaha prvo na šta sam pomislio je film Hajlender.


Što se tiče utakmice Jokić se bori za nekoliko stvari:

1)Tačku na "i" ko je bolji on ili KAT.

2)Za medijski status "zvede" => čitaj onaj koji je vukao do PO i uvukao svoj tim u PO.

3)Bori se za "MAX" ugovor od 150 milki zelembaća.

coki

pre 6 godina

Where is my sendvic...Dok Rivers je inace i dolazio u Beograd(video sam ga u Uscu,soping centru,Amerima je to izgleda druga kuca),dolazio da gleda sina kada je ovaj igrao za Megu,i gledao je i Jokica,izmedju ostalih.Veoma normalan lik.Bolje pitanje bi ti bilo,kada bi neki nas trener otisao do Amerike ili Azije da gleda nekog naseg igraca?pa brojni nasi asovi iz NBA su jos od 2000-ih govorili kako ih iz saveza niko ne zove kada se tesko povrede,kako ih niko ni na telefon ne okrene da im kaze da li ce biti sna spisku,da ih ne zovu ni da pitaju da li mogu da racunaju na njih,sve saznaju iz novina,a kamo li da su isli da vide nekog igraca.

X

pre 6 godina

Denver ako nastavi igrati kako su igrali ovih šest, mogu protiv bilo koga. Milsap oscilira u napadu, od 36 bodova protiv Oklahome do očaja na poslednjoj utakmici. Marej i Jokić takođe loš šut protiv Portlanda, ali doprinose više u napadu svakako. Ako bilo koji od ove trojice eksplodira a ostali samo odrade solidno, plejof njihov. Denver je imao problema sa klupom, ali Devin Haris je konačno tu unijeo malo stabilnosti, a Maloun počeo da raspoređuje Jokića i Milsapa, što takođe pomaže. To je ujedno i najslabija tačka Minesote, pa bi trebalo da iskoriste to.

I jedno nasumično opažanje, obratite pažnju na Plamlija večeras, ako dobije priliku da zakuca, sve su prilike da će to biti leđima prema košu, tj. obrnuto kucanje. Davno sam počeo da registrujem i čini mi se da nije bilo utakmice u prethodnih nekoliko mjeseci da nije to uradio.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Milion posto Minesota dobija. NBA liga nece dozvoliti da ispadnu KAT, Butler, Wigins, a da prodju za njih tamo neki Jokic, Marej, Barton. Stavio sam 20 soma na keca. Moje misljenje, nikad lakse zaradjene pare.
(Marko, 11. april 2018 13:00)

Ti bolje uzmi stap za pecanje, pravac Dunav, pa da upecas 20 somova za vadjenku. Moraces da se krijes od lovocuvara i da ulov ustekas da te niko ne vidi, pa onda nekom preprodavcu da uvalis to na pijaci za badava ako hoce to neko da kupi. (prosao post)

Nisu lake pare, al da vidis malo kako se za 20 soma rmba i to na crno. ;)

Jer da si nekad u zivotu video kako se rmba za novac, ne bi tako tatinih 20 soma bacao na kocku. Aj u zdravlje sinak.

objektivno

pre 6 godina

Voleo bih Jokica vise, jer bi imao zapazeniju ulogu. Ali ako butler odigra na top nivou, sam ce odvesti minesotu u plej of, i jos KAT ako odigra lepo nema denver nikakve sanse.

Kanidja

pre 6 godina

Ako bi Bjelica odlučio pobjednika nebi mi bilo žao da prodje Minesota.Pošto je to čista utopija navijam za Denver i lidera tima u svim statističkim kategorijama Jokica.Morace da odigra meč sa 20-30 poena uz skokove i asis na nivou tripl dabla.I da Milsap pokaže zašto dobija 30miliona godišnje napokon.Bez toga lagani poraz Nagetsa.

mracna dusa

pre 6 godina

Kako smo svi mislili da se znaju timovi za PO pred pocetak sezone kada si se desili oni prelasci I koliko je sada svima drago sto je NBA vratio svoj car

sasa

pre 6 godina

s obzirom da se Butler vratio, Beli nema niti minute, niti loptu u rukama, tako da bih vise volio da Jokic prodje... ali realno gledano, Minesota uzima

marepp

pre 6 godina

Navijam za Denver zbog Jokica, iskljucivo zbog razloga sto je jedan od glavnih igraca u Denveruali ipak sanse su na strani Minesote jer po meni imaju bolji tim.

Ostin A

pre 6 godina

Minesota je favorit. Zbog povrede Batlera, Minesota umesto za treće, se bori za osmo mesto. Batler se vratio i igrao je zadnje dve utakmice. Obe je Minesota dobila. Minesota je 2x ove sezone dobila Denver dok je igrao Batler.

Međutim, obe ekipe su imale dan pauze za odmor i pripremu. Biće i više nego zanimljivo.

Powerslave

pre 6 godina

Mislim da su šanse 65:35 u korist Minesote, ali se nadam prolasku Denvera. Ako Minesota uđe u PO Bjelica teren neće videti, a ovamo je Jokara glavni igrač. Osim toga, Minesota je divlja ekipa i teško ih je gledati, Denver sam gledao bar 50-60 puta ove sezone.

v

pre 6 godina

Minesota ima mnogo iskusnih igrača teško će Denver ovo dobiti...a i NBA više želi da Minesota prodje dalje jer će imati više drame u PO.

Navijač

pre 6 godina

Bice teska utakmica, ne sumnjam da ce Jokic odigrati vrhunski ali tesko da ce to biti dovoljno ako Milsap ne odigra dobro u oba pravca. Sa druge strane Minesota ce biti jaca za Batlera. Ofanzivni arsenal imaju i jedni i drugi, Minesota bolja u odbrani ali zna nekad i Denver da iznenadi. Blaga prednost na strani Minesote ali navijam za Denver.

M

pre 6 godina

Očekujem nervoznu utakmicu zbog važnosti, mnogo izgubljenih lopti, mnogo promašaja što znači (relativno) mali broj poena.
Ipak, ako neka od ekipa bude "zaboravila" na značaj utakmice biće u velikoj prednosti u odnosu na protivnika i mogla bi da reši meč ranije većom razlikom...
SREĆNO DEVNER!!!

JPR24

pre 6 godina

@Jumko Da si odgledao makar 1 play off seriju, znao bi da se timovi ne bore za top 16, nego za top 8.(Boćanje je vaša stvar, 11. april 2018 14:55)Nije tacno bore se za top 16!Tebe buni sto su dva zreba u dvije konferencije sa po 8 tomova.Znaci ukupno 16 timova idu u doigravanje!
(Republika Srpska..., 11. april 2018 16:27)
Ne buni njega nista. I covek je u pravu. Igra se za Top 8 u konferenciji. A ne Top 16. To sto ih ima 8 na zapadu i 8 na istoku ne znaci da je Top 16. Da je tako, Denver bi vec bio u plejofu, kao i Minesota. Ako gledas celu ligu, videces da je Minesota 13a, Denver 14i, a posle slede Milvoki, Majami i Vasington koji imaju slabiji skor od Minesote i Denvera, ali posto je istok slabiji, i Milvoki i Majami i Vasington su vec u plejofu, dok Minesota i Denver, iako celokupno bolji, moraju da se biju, i jedan ce ispasti iako bolji od tri ekipe sa istoka. Znaci nikakav Top 16 nije ovde u pitanju.

naši su ko god da pobedi

pre 6 godina

Šansa da pobedi Denver je 0 posto.
(Ivan NS, 11. april 2018 12:25)

Neka pobedi ko bude bolji i/ili ima više sreće, ali moram ovo da prokomentarišem...
Kolike su juče bile šanse Rome protiv Barsinih 4:1?
I šta je bilo?

Tennisman

pre 6 godina

Ako pobede npr Blejzersi, Pelikansi i Nagetsi u direktnim duelima da li ce pozicije od 3-8 izgledati ovako?
3.Portland
4.NOP
5.Juta
6.Oklahoma
7.Denver
8.SAS

Nix

pre 6 godina

Pravi Bogdanovic, Šaric i Žižic
(www, 11. april 2018 12:18)

Što si paćenik? Baš si nesrećan, zar ne?
Drž' se.

Zbog uloge Jokića u Denveru navijaću za njih...

JPR24

pre 6 godina

Ja ću da gledam. A ko će da dobije, NEMAM Pojma ! Denver, fokus na Towns-a, da ga teraju na greske, faulove pa da udje u frku. Ili da ga puste, a da pokasaju ostalo da zavrnu koliko god mogu. Ostqje pitanje Batler, koliko on moze da doprinese trenutno. Minesota, kao i Denver sa Towns-om, ima da teraju Jokica na faulove kako bi limitirali njegov impakt. Dosta zavisi i od suta Denvera. Proslu nije htelo, niti Jokica, niti Milsapa. Koliko Harris moze doprineti trenutno ? I faktori za svaku ekipu : Barton/Wiggins, obojica su ko muve bez glave... No dobro, dosta filozofije. Dajte pravu borbu, bez glupiranja sudija, pa da uzivamo u pravoj plej of utakmici. Pa ko pobedi pobedi.

Миле

pre 6 godina

Прогноза: Добија Минесота.
Зашто бих волео да Минесота добије: Један, једини разлог а то је мој најдражи српски кошаркаш, Немања Бјелица.
Зашто не бих волео да Минесота победи:
-Тим су који у нападу има само једну тактику, дочепај се лопте и шутирај до
изнемоглости. (Никада нисам видео да они плејови и нарочито Вигинс додају
лопту Бјелици. Најчешће је добије од Таунса).
-Понајвећи разлог: Да не гледам оног плачљивог тренера.

Разлог зашто бих волео да добије Денвер: Јокић.
Ралог зашто бих волео да не добије Денвер: Нема.

Radna Skela

pre 6 godina

Ukoliko Minesota izgubi, očekujem potpuni raspad ekipe, počev od Tibodoa, preko Viginsa i Batlera do Belog. Eto još jednog razloga zašto Denver treba da dobije...

el_komandante

pre 6 godina

Ne zavisi im sezona od ove utakmice, ko god da prodje nece otici daleko u plejofu. Sezona je mnogo vise od igranja jednog kruga na ispadanje, sezona su Jokiceve brojke kao i napredak Nemanje Bjelice, obojica su vrlo vazni u svojim ekipama.Ukoliko tako gledate sezona je propala za svakoga ko ne osvoji prsten a taj zakljucak donose kompleksasi. Sezona je petnaest asistencija jednog centra po mecu, sezona je napredak, uigravanje, uzivanje u sportu a sve to je mnogo vaznije od finala i pobeda.Zamalo da zaboravim, sezona je i Bogdan Bogdanovic koji nece igrati u plej ofu ali sigurno nema objektivnog coveka koji bi mogao da kaze da je protracio godinu dana.

Иван

pre 6 godina

Утакмицу ће одлучити пре свега шут за три поена Денвера: ако Нагетсе крену тројке, они сигурно побеђују, и то убедљиво, јер Минесоти је то слабост у нападу. Друга ствар важна за Денвер је да морају бити борбени на нивоу Вулфса; Батлер је класичан хаклер (сви момци из Чикага које је довео Тибодо су такви, па и Бјелица), док су Нагетси синоним за лепршавост и често им ривали узимају "ничије лопте" баш на борбеност. Треће: Бартон и(ли) Харис морају имати добар меч, јер они су кошаркаши који добро отварају утакмице, а Денверу је то због великог притиска и гостујућег терена врло битно; такође, из истог разлога морају одмах смирити Вигинса, који лако пада ако му одмах не крене. И четврто, тренер који се буде мање тврдоглаво придржавао неких својих фиксација, има више шансе за славље.

Што се Јокића тиче: мислим да код нас и даље има много оних који се надају дуелу у којем ће он растурити Таунса, Ембида, Нуркића, Гобера, кога већ. То није његова игра. Сви ти момци, а и многи други, знају често да заблистају против њега, а да се против других не виде на терену, док је Никола тип играча који против сваког нађе начин да оствари значајан учинак. То је његов највећи квалитет, та разноврсност. Он не развија своју нападачку игру, него напад целог тима, разиграва их својим асистенцијама.

За Нагетсе је важно да се не уплаше. Минесота нема игру да их добије кад су у форми; Батлер хакла и то пролази ако га чуваш мекано, али он нијешутер као Дурент, чак ни као Пол Џорџ.

Harun

pre 6 godina

Ja večeras ne spavam.. Verujem ni pola Srbije, realno bolja je ekipa Minesote pojedinačno. Skoro pa na svim pozicijama, i imaju 3 super stara. Dok je adut Denvera nesebičnost, i sebičnost Minesote. Opet očekujem navlačenje sudija za domaćina, ipak KAT, Batler i Wigins, moraju da igraju plej of. Sve se u toj ligi svodi na velika imena i reklamiranje. A od neatraktivnog Denvera nemaju neke koristi. Što se mene tiče DENVER.

robin hud

pre 6 godina

denver!
ali samo zbog trenera...mnogo me nervira pokusaj tibodoa da oravi mali cikago...ima najbolju 4 u ligi totalno neiskoriscenu...
nemaju sutera...
a navodno treba da bude def expert
mnogo me nervira
denver makar igra za koš više

Иван

pre 6 godina

О укусима не вреди расправљати, али ко из Србије жели да прође Бјеличина Минесота а не Јокићев Денвер? Па Јокић је главни играч у свом клубу, он је млађи, он је наша будућност, и у интересу је такође српске кошарке да он што пре осети НБА плеј-оф и да уради нешто значајније тамо. То је човек који ће у наредним годинама правити разлику између наше и неке друге репрезентације (ако буде играо, наравно), што смо чекали годинама. Плус, ако Немања, који је мени заиста драг, и уђе у плеј-оф, колика ће бити његова улога у Вулфсима? Минорна, а чак и да проради, он следеће сезоне готово извесно мења тим, јер је Минесоту уништио Вигинсов уговор.

Уопште, од победе Вулфса корист би била само краткорочна, и за Бјелицу и за Минесоту: неће они далеко у плеј-офу, Таунс и Вигинс, као будућност франшизе, играли су све утакмице у сезони и показаи да не могу ни до осмог места на Западу без Батлера, који врло могуће иде у неки други клуб налето. Нагетси су млади, имају много више простора за напредак, још их нисмо видели у пуној снази, Јокић и Мареј су прешли на један нови ниво у задњим утакмицама а још неки млади играчи могу много боље. Да не причам о томе да Денвер има игру коју је милина гледати (колективна, брза, ефикасна), док Минесота има изолације до изнемоглости, негледљиви Џамал Краафорд стил један мучи лопту а остали статирају.

CarloNS

pre 6 godina

Ko god da prodje, ispadaju od Hjustona.
(Petar Jovanovic, 11. april 2018 13:21)

Na kraju svi ispadaju od Hjustona. Ne znam za Minesotu, ali ako utakmicu dobije Denver ide bar na GS. Nikako ne mogu da budu osmi.

Matori61

pre 6 godina

U Minesotu se vratio Batler. OK, to je njihov glavni igrač što im povećava šanse za oobedu, uz domaći teren. Čudi me da je malo ko primetio da se posle 11 utakmica u Denver vratio Geri Heris sa 14 poena protiv Portlenda. Mislim da u neizvesnoj završnici Denver ima više izgleda, pre svega zbog Tibodoa koji je veliki paničar, a zna da mu od ove utakmice verovatno zavisi trenersko mesto. Kao i u drugim velikim mečevima, sve je u glavi.

Иван-Ниш

pre 6 godina

60:40 на страни Минесоте јер су домаћини и Таунс један од најнезгоднијих играча за Јокића ове и прошле сезоне. Ипак, само једна утакмица...

RoleR

pre 6 godina

Mislim da ce se Minesotina odbrana svesti na agresivno I grubo,"na ivici faula" cuvanje Jokica. Ako Jokica izbace iz ritma,pola posla su uradili. Naravno, I Jokic se tu nesto pita,mislim da ce skupiti snage da se izbori sa Taunsom,Gibsonom... Prilika za Jokica da izgradi ugled,jedino me plasi sto Denver bas I nema neku reputaciju u NBA,pa se mozda dozvoli "malo jaca" odbrana Minesote.

Quincy Miller

pre 6 godina

Hiljadu dinara na Denver pa sta bude ;)
Ako ćemo iskreno obe ekipe su zaslužile ali mislim da bi znatno delovalo igranje u plejofu na ceo Denver , a pogotovo Dzonija.

banana

pre 6 godina

Obe ekipe imaju jake pojedince i obe ekipe igraju odlično na praju sezone. Tako nek I večeras bude dobra utakmica i neka bolji pobedi.

rocknrolla

pre 6 godina

ako denver bude igrao kao protiv portlanda, nemaju sanse. Imali su srece sto lilarda nije hteo sut, inace bi bili oduvani. Nurkic je izdominirao ispod oba kosa. Navijam za Denver i nadam se da ce Milsap da da neki kos konacno jer ne mogu Jokic , heris i barton da igraju sami

ivan

pre 6 godina

Zelim im odlicne partije. Jokara je zmaj a Beli se u poslednje 4 nedelje izborio za startnu petorku. Dalje neka prodje Beli, on ipak igra za reprezentaciju a Jokara ne.

mali kemo delija iz izmira

pre 6 godina

nebito, ali za mene uvek ima prednost bjelica jer je za srbiju uvek tu. i povređen je bio uz tim i davao podršku dok se marjanović peškirdžija slikavao po splavovima.

Nolov

pre 6 godina

Jako dugo cekaju na PO i jedni i drugi ali i NBA ceka jako dugo na ovakvu utakmicu.Sad sam procitao, tek 6i put u istoriji da dva kluba odlucuju na ovakav nacin o ulasku u PO a prvi put nakon 21 godinu. Dakle neobicna situacija za nas bi prosla ne zapazena da nije NJ i MB..

antiDebil

pre 6 godina

Ajmo Srbijo, budi se nocu da gledas igrace, koji ni ne zele da igraju za reprezentaciju, kako se bore da uvedu ekipe "cak" medju 16 u ligi... A onda na motanje kablova! Dokon narod...
(Jumko, 11. april 2018 13:30)

Pohvalnica za tebe bakice, ovoga puta si u pravu, mada to ti verovatno nije bila namera. Treba raditi na osvescavanju ljudi i da umesto motanja tih kablova, treba ih uzeti u sake i podaviti one koji vode te robovlasnicke fabrike a onda krenuti u dalju deratizaciju i deamerikanizuciju i dedemokraciju ovog robovlasnickog poligona zvanog Srbija. Naravno i takvi kao ti ce doci na red, za to ne moras da se sikiras...

PimPong

pre 6 godina

Ja volim i jednog i drugog igraca, ali bi mi bilo drago ako Denver prodje, jer je Jokic glavni igrac u timu. Ako Minnesota udje u play-off, Bjelica ce da igra 15-20 minuta i sutne tri puta na kosa. A ako zaboravimo na trenutak da nasi igraju, mislim da Denver ima bolju i atraktivniju igru sa vise dodavanja i manje jedan-na-jedan, pa bi mi zbog tog bilo drago da Denver udje. Ali mislim da ce Minnesota da dobije. I jedna i druga ekipa imaju dosta mladih igraca, ali Minnesota ima Butler-a i Teague-a, koji imaju dosta iskustva u play-off. Zbog tog ce domaci teren da bude odlucujuci.

zi

pre 6 godina

Pre bi možda voleo Denver da prodje, jer im je Jokić glavni igrač, dok je Bjelica, na žalost slabo iskorišćen u Minesoti. Mada blagu prednost dajem Minesoti zbog domaćeg terena i za nijansu kvalitetnije ekipe. Šteta što obe ekipe ne mogu u play off, kada pogledate na zapadu 10 ekipa na tabeli ima pozitivan skor, a na istoku čini mi se da ide do 8 mesta, mnogo je jača konkurencija na zapadu.

Aleks

pre 6 godina

Veceras cemo videti od cega je Jokic sazdan. Da li je pravi pravcati lider ili nije. Samo on moze da povuce, dzaba milioni Milsapovi, dzaba Murray mlada zvezda, najveci si kad je najteze.

sasa the red baron

pre 6 godina

Minesota stvarno ne igra bas najbolje. U stvari Danver sto se tice igre , trenutno je u mnogo boljoj formi.
Na prosloj tekmi je Butler otvoreno isprozivao sopstveni tim... KAT i Vigins igraju za statistiku, i sam cinjenica da su dosli do tog da na zadnju tekmu cekaju prolaz u play-off, mislim da jasno kaze svasta o njima.
NUggetsi su progurali pola sezone bez drugog igraca, pa jos 11 utakmica bez Herrisa, dok Minesota nije ni blizu tih problema...
To je ekipa u kojoj se ne zna ko je general a ko vojnik, i takve ekipe uvek imaju problema..

vlasta

pre 6 godina

Ovo je plejof pre pravog plejofa,I to samo jedna utakmica.Nema tu izrazitog favorita.Ako krene lose po domacina,udje voda u usi,nema tu povratka.

Gradjanin Z

pre 6 godina

Da ne ispadne da preterujem, ali Jokara je trenutno najbolji igrac svih vremena. Oborice sve rekorde u NBA ukljucujuci i Cembrelenovih 100 poena sto je dao na jednoj utakmici.

PFC

pre 6 godina

Navijam za Denver kao i većina ovde ali biće teško. U Minesoti puno toga kreće od pleja Tiga, a zamjena mu je D Rouz. Beli je zamjena na pozicijama 3 i 4, može obe dobro pokriti. Ima značajnu ulogu u ekipi ali nema lopti i ne uzima ni upola šuteva kao kad je Batler bio povrijeđen. Šanse Denvera su dobre ako zaustave Tiga i ako ne iskoči neki X faktor u Minesoti tipa Taž Gibson ili Beli. KAT i Batler će odigrati svoje, previše je kvaliteta da bi sad zakazali. Takođe, Vigins je nepredvidiv i poslovično forsira. Ako uđe loše u utakmicu, rastu šanse Denveru.
Po meni, Minesota ima puno jači roster. Trebaće Denveru više od solidne utakmice da ih dobije. Nadam se da će odigrati ludački kako znaju i da će ih ići šut spolja, to indirektno odlučuje i učinak Jokića, a samim tim i rezultat.

Marko

pre 6 godina

Milion posto Minesota dobija. NBA liga nece dozvoliti da ispadnu KAT, Butler, Wigins, a da prodju za njih tamo neki Jokic, Marej, Barton. Stavio sam 20 soma na keca. Moje misljenje, nikad lakse zaradjene pare.

darkooo

pre 6 godina

Jokic,nema tu nauke,pitanje bi bilo da je Nemanja top 3 igrac svoje ekipe,al on ce veceras da bude epizodista..Svakako i Minesota zasluzuje PO posle toliko god.i favoriti su veceras sigurno,al sam po sebi mec je ko u NFLu luzer go home,donosi uzbudjenje ne samo ovde vec i u USA of course..

Вељко

pre 6 godina

Kada je god bila frka,Denver je odigrao katastrofalno.Tako su prošle godine ostali out.
Pravo je čudo da su se izborili za ovu majstoricu(ne znam kako bih drugačije nazvao ovu utakmicu).
Međutim,to im je sve za ovu sezonu.
Minesota je vrlo nezgodna kući,pogotovo sada,u tako bitnoj utakmici.Moje mišljenje da bi večeras pale i mnogo bolje ekipe od Nuggetsa.
Bio bih iznenađen ako utakmica uđe u neku neizvesnu završnicu.
15+ razlike u korist Minesote.

PSG

pre 6 godina

Ja bih više voleo da prođu Nagetsi zbog Jokića. Ima važniju ulogu i bilo bi veliko iskustvo za njega druga plejof serija (ako se ne varam igrao je plejof u prvoj svojoj sezoni u Denveru). Bjelica je odigrao nekolicinu važnih utakmica u Evropi kao glavni igrač svog tima a i zbog povreda koje je vukao bolje da ode na odmor (mislim u interesu naše reprezentacije). Pozdrav.

Krang

pre 6 godina

I na kraju ce verovatno presuditi onaj medjusobni susret koji je otisao u produzetak, da je Denver tada dobio, Minesota bi vec ispala.

kaokakao

pre 6 godina

Vise bih volio da prodje Jokic, jer pruza odlicne partije, al tesko ce nocas, po meni nemaju sanse. Plus sto pored Taunsa ce se tesko naigrati.

CarloNS

pre 6 godina

Za nas koji smo nebitni, ali volimo da gledamo ovo je WIN-WIN situacija. Ako dobije Denver, tu igra naš Jokić, glavni igrač. Ako dobije Minesota tu je Beli, opet naš + trener Denvera dobija otkaz. Kao što rekoh dobro je i jedno i drugo. Može opušteno da se gleda i uživa.

anonymous

pre 6 godina

Navijam za Denver, koji igra u boljoj formi, ali: s obzirom na to da Denver igra u gostima gde je ocajan, i da je Denver sve bitne utakmice ove sezone gubio (ne racunajuci poslednjih 5 vec one protiv Memfisa, Atlante itd.)

K-9 se javlja na raport

pre 6 godina

@(welbeck, 11. april 2018 19:57)

Ako Denver pobedi, ne moze nikako da ide na Hjuston jer nece biti 8. u svakom slucaju.

Navijač

pre 6 godina

Bice teska utakmica, ne sumnjam da ce Jokic odigrati vrhunski ali tesko da ce to biti dovoljno ako Milsap ne odigra dobro u oba pravca. Sa druge strane Minesota ce biti jaca za Batlera. Ofanzivni arsenal imaju i jedni i drugi, Minesota bolja u odbrani ali zna nekad i Denver da iznenadi. Blaga prednost na strani Minesote ali navijam za Denver.

antiDebil

pre 6 godina

Ajmo Srbijo, budi se nocu da gledas igrace, koji ni ne zele da igraju za reprezentaciju, kako se bore da uvedu ekipe "cak" medju 16 u ligi... A onda na motanje kablova! Dokon narod...
(Jumko, 11. april 2018 13:30)

Pohvalnica za tebe bakice, ovoga puta si u pravu, mada to ti verovatno nije bila namera. Treba raditi na osvescavanju ljudi i da umesto motanja tih kablova, treba ih uzeti u sake i podaviti one koji vode te robovlasnicke fabrike a onda krenuti u dalju deratizaciju i deamerikanizuciju i dedemokraciju ovog robovlasnickog poligona zvanog Srbija. Naravno i takvi kao ti ce doci na red, za to ne moras da se sikiras...

Republika Srpska...

pre 6 godina

@Jumko 

Da si odgledao makar 1 play off seriju, znao bi da se timovi ne bore za top 16, nego za top 8.
(Boćanje je vaša stvar, 11. april 2018 14:55)

Nije tacno bore se za top 16!
Tebe buni sto su dva zreba u dvije konferencije sa po 8 tomova.
Znaci ukupno 16 timova idu u doigravanje!

Nemanja

pre 6 godina

Ne znam sta je vama ljudi,svi pisete da bi vise voleli da Denver prodje,izleda da ste brzo zaboravili da smo zbog tog Denvera izgubili titulu evropskog prvaka..

76

pre 6 godina

Da li neko moze da mi objasni sledece pravilo? Da li u PO igraju prvi i osmi,drugi i sedmi i tako dalje ili se drugacije odredjuju parovi?

GM

pre 6 godina

Napred BELI.

Zgazi ih sve.

Pogotovu ove sto su klevetali po Americi kako si u Srbiji jedan dan heroj, a drugi izdajica.

Budi ti pravi heroj, kao što su tvoji drugari iz reprezentacije koji su mislili na tebe na svakom takmicenju.

welbeck

pre 6 godina

Ajmo Jokicuu, pa da padne Golden Stejt u prvoj rundii
(jaa, 11. april 2018 12:11)
Ako pobedi, Denver ce ici na Hjuston jer su oni prvi.

Dušman

pre 6 godina

Ja ipak malu prednost dajem timu iz Mineapolisa, što zbog domaćeg terena, a i zbog toga što Vukovima igra i nerešen rezultat za razliku od Denvera kojima igra samo pobeda.
Neka pobedi košarka, mada će dosta zavisiti i od sudijskog kriterijuma...

aleks

pre 6 godina

Za nas koji smo nebitni, ali volimo da gledamo ovo je WIN-WIN situacija. Ako dobije Denver, tu igra naš Jokić, glavni igrač. Ako dobije Minesota tu je Beli, opet naš + trener Denvera dobija otkaz. Kao što rekoh dobro je i jedno i drugo. Može opušteno da se gleda i uživa.
(CarloNS, 11. april 2018 19:36)

Koji ste to vi nebitni?

ivan

pre 6 godina

Zelim im odlicne partije. Jokara je zmaj a Beli se u poslednje 4 nedelje izborio za startnu petorku. Dalje neka prodje Beli, on ipak igra za reprezentaciju a Jokara ne.

mali kemo delija iz izmira

pre 6 godina

nebito, ali za mene uvek ima prednost bjelica jer je za srbiju uvek tu. i povređen je bio uz tim i davao podršku dok se marjanović peškirdžija slikavao po splavovima.

Nemanja

pre 6 godina

Ne znam sta je vama ljudi,svi pisete da bi vise voleli da Denver prodje,izleda da ste brzo zaboravili da smo zbog tog Denvera izgubili titulu evropskog prvaka..

Gradjanin Z

pre 6 godina

Da ne ispadne da preterujem, ali Jokara je trenutno najbolji igrac svih vremena. Oborice sve rekorde u NBA ukljucujuci i Cembrelenovih 100 poena sto je dao na jednoj utakmici.

Marko

pre 6 godina

Milion posto Minesota dobija. NBA liga nece dozvoliti da ispadnu KAT, Butler, Wigins, a da prodju za njih tamo neki Jokic, Marej, Barton. Stavio sam 20 soma na keca. Moje misljenje, nikad lakse zaradjene pare.

welbeck

pre 6 godina

Ajmo Jokicuu, pa da padne Golden Stejt u prvoj rundii
(jaa, 11. april 2018 12:11)
Ako pobedi, Denver ce ici na Hjuston jer su oni prvi.

Republika Srpska...

pre 6 godina

@Jumko 

Da si odgledao makar 1 play off seriju, znao bi da se timovi ne bore za top 16, nego za top 8.
(Boćanje je vaša stvar, 11. april 2018 14:55)

Nije tacno bore se za top 16!
Tebe buni sto su dva zreba u dvije konferencije sa po 8 tomova.
Znaci ukupno 16 timova idu u doigravanje!

Dušman

pre 6 godina

Ja ipak malu prednost dajem timu iz Mineapolisa, što zbog domaćeg terena, a i zbog toga što Vukovima igra i nerešen rezultat za razliku od Denvera kojima igra samo pobeda.
Neka pobedi košarka, mada će dosta zavisiti i od sudijskog kriterijuma...

kaokakao

pre 6 godina

Vise bih volio da prodje Jokic, jer pruza odlicne partije, al tesko ce nocas, po meni nemaju sanse. Plus sto pored Taunsa ce se tesko naigrati.

PSG

pre 6 godina

Ja bih više voleo da prođu Nagetsi zbog Jokića. Ima važniju ulogu i bilo bi veliko iskustvo za njega druga plejof serija (ako se ne varam igrao je plejof u prvoj svojoj sezoni u Denveru). Bjelica je odigrao nekolicinu važnih utakmica u Evropi kao glavni igrač svog tima a i zbog povreda koje je vukao bolje da ode na odmor (mislim u interesu naše reprezentacije). Pozdrav.

Majstor i Margarita

pre 6 godina

Minesota je favorit, i gotivna ekipa, ali Denver... Odavno se nije kod nas digao toliki 'hajp' oko neke ekipe, kao oko Denvera i oko Nikole Jokica. I zato... Napred Nagetsi!

rocknrolla

pre 6 godina

ako denver bude igrao kao protiv portlanda, nemaju sanse. Imali su srece sto lilarda nije hteo sut, inace bi bili oduvani. Nurkic je izdominirao ispod oba kosa. Navijam za Denver i nadam se da ce Milsap da da neki kos konacno jer ne mogu Jokic , heris i barton da igraju sami

Where is my sendvič

pre 6 godina

Ako moze Roma moze i Denver,Maloun je Klop u najavi jer ga zovu "Players coach" zbog odlicnog licnog odnosa s igracima.Znas kad bi Dok Rivers dolazio u Valjevo zbog Tea "da ga bolje upozna"...??

v

pre 6 godina

Minesota ima mnogo iskusnih igrača teško će Denver ovo dobiti...a i NBA više želi da Minesota prodje dalje jer će imati više drame u PO.

Branko Potezica

pre 6 godina

"Može biti samo jedan – Bjelica ili Jokić? (ANKETA)" hahaahahahahahaaha prvo na šta sam pomislio je film Hajlender.


Što se tiče utakmice Jokić se bori za nekoliko stvari:

1)Tačku na "i" ko je bolji on ili KAT.

2)Za medijski status "zvede" => čitaj onaj koji je vukao do PO i uvukao svoj tim u PO.

3)Bori se za "MAX" ugovor od 150 milki zelembaća.

GM

pre 6 godina

Napred BELI.

Zgazi ih sve.

Pogotovu ove sto su klevetali po Americi kako si u Srbiji jedan dan heroj, a drugi izdajica.

Budi ti pravi heroj, kao što su tvoji drugari iz reprezentacije koji su mislili na tebe na svakom takmicenju.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Milion posto Minesota dobija. NBA liga nece dozvoliti da ispadnu KAT, Butler, Wigins, a da prodju za njih tamo neki Jokic, Marej, Barton. Stavio sam 20 soma na keca. Moje misljenje, nikad lakse zaradjene pare.
(Marko, 11. april 2018 13:00)

Ti bolje uzmi stap za pecanje, pravac Dunav, pa da upecas 20 somova za vadjenku. Moraces da se krijes od lovocuvara i da ulov ustekas da te niko ne vidi, pa onda nekom preprodavcu da uvalis to na pijaci za badava ako hoce to neko da kupi. (prosao post)

Nisu lake pare, al da vidis malo kako se za 20 soma rmba i to na crno. ;)

Jer da si nekad u zivotu video kako se rmba za novac, ne bi tako tatinih 20 soma bacao na kocku. Aj u zdravlje sinak.

Trebinjac

pre 6 godina

Biram Jokica,jer nisam zbog Minesote i Bjelice (iako mi je Beli mnogo drag igrac),ostajao budan bezbroj noci u iscekivanju TD i partija u rangu superstara,sto Joka i jeste...Fenomenalno bi bilo da veceras spektakularnom partijom odvede Denver u playoff i potvrdi klasu,u koju nadam se niko ne sumnja...

objektivno

pre 6 godina

Voleo bih Jokica vise, jer bi imao zapazeniju ulogu. Ali ako butler odigra na top nivou, sam ce odvesti minesotu u plej of, i jos KAT ako odigra lepo nema denver nikakve sanse.

X

pre 6 godina

Denver ako nastavi igrati kako su igrali ovih šest, mogu protiv bilo koga. Milsap oscilira u napadu, od 36 bodova protiv Oklahome do očaja na poslednjoj utakmici. Marej i Jokić takođe loš šut protiv Portlanda, ali doprinose više u napadu svakako. Ako bilo koji od ove trojice eksplodira a ostali samo odrade solidno, plejof njihov. Denver je imao problema sa klupom, ali Devin Haris je konačno tu unijeo malo stabilnosti, a Maloun počeo da raspoređuje Jokića i Milsapa, što takođe pomaže. To je ujedno i najslabija tačka Minesote, pa bi trebalo da iskoriste to.

I jedno nasumično opažanje, obratite pažnju na Plamlija večeras, ako dobije priliku da zakuca, sve su prilike da će to biti leđima prema košu, tj. obrnuto kucanje. Davno sam počeo da registrujem i čini mi se da nije bilo utakmice u prethodnih nekoliko mjeseci da nije to uradio.

CarloNS

pre 6 godina

Za nas koji smo nebitni, ali volimo da gledamo ovo je WIN-WIN situacija. Ako dobije Denver, tu igra naš Jokić, glavni igrač. Ako dobije Minesota tu je Beli, opet naš + trener Denvera dobija otkaz. Kao što rekoh dobro je i jedno i drugo. Može opušteno da se gleda i uživa.

antiDebil

pre 6 godina

Ajmo Srbijo, budi se nocu da gledas igrace, koji ni ne zele da igraju za reprezentaciju, kako se bore da uvedu ekipe "cak" medju 16 u ligi... A onda na motanje kablova! Dokon narod...
(Jumko, 11. april 2018 13:30)

Pohvalnica za tebe bakice, ovoga puta si u pravu, mada to ti verovatno nije bila namera. Treba raditi na osvescavanju ljudi i da umesto motanja tih kablova, treba ih uzeti u sake i podaviti one koji vode te robovlasnicke fabrike a onda krenuti u dalju deratizaciju i deamerikanizuciju i dedemokraciju ovog robovlasnickog poligona zvanog Srbija. Naravno i takvi kao ti ce doci na red, za to ne moras da se sikiras...

marepp

pre 6 godina

Navijam za Denver zbog Jokica, iskljucivo zbog razloga sto je jedan od glavnih igraca u Denveruali ipak sanse su na strani Minesote jer po meni imaju bolji tim.

Вељко

pre 6 godina

Kada je god bila frka,Denver je odigrao katastrofalno.Tako su prošle godine ostali out.
Pravo je čudo da su se izborili za ovu majstoricu(ne znam kako bih drugačije nazvao ovu utakmicu).
Međutim,to im je sve za ovu sezonu.
Minesota je vrlo nezgodna kući,pogotovo sada,u tako bitnoj utakmici.Moje mišljenje da bi večeras pale i mnogo bolje ekipe od Nuggetsa.
Bio bih iznenađen ako utakmica uđe u neku neizvesnu završnicu.
15+ razlike u korist Minesote.

anonymous

pre 6 godina

Navijam za Denver, koji igra u boljoj formi, ali: s obzirom na to da Denver igra u gostima gde je ocajan, i da je Denver sve bitne utakmice ove sezone gubio (ne racunajuci poslednjih 5 vec one protiv Memfisa, Atlante itd.)

coki

pre 6 godina

Where is my sendvic...Dok Rivers je inace i dolazio u Beograd(video sam ga u Uscu,soping centru,Amerima je to izgleda druga kuca),dolazio da gleda sina kada je ovaj igrao za Megu,i gledao je i Jokica,izmedju ostalih.Veoma normalan lik.Bolje pitanje bi ti bilo,kada bi neki nas trener otisao do Amerike ili Azije da gleda nekog naseg igraca?pa brojni nasi asovi iz NBA su jos od 2000-ih govorili kako ih iz saveza niko ne zove kada se tesko povrede,kako ih niko ni na telefon ne okrene da im kaze da li ce biti sna spisku,da ih ne zovu ni da pitaju da li mogu da racunaju na njih,sve saznaju iz novina,a kamo li da su isli da vide nekog igraca.

antiDebil

pre 6 godina

Ajmo Srbijo, budi se nocu da gledas igrace, koji ni ne zele da igraju za reprezentaciju, kako se bore da uvedu ekipe "cak" medju 16 u ligi... A onda na motanje kablova! Dokon narod...
(Jumko, 11. april 2018 13:30)

Pohvalnica za tebe bakice, ovoga puta si u pravu, mada to ti verovatno nije bila namera. Treba raditi na osvescavanju ljudi i da umesto motanja tih kablova, treba ih uzeti u sake i podaviti one koji vode te robovlasnicke fabrike a onda krenuti u dalju deratizaciju i deamerikanizuciju i dedemokraciju ovog robovlasnickog poligona zvanog Srbija. Naravno i takvi kao ti ce doci na red, za to ne moras da se sikiras...

Иван

pre 6 godina

Утакмицу ће одлучити пре свега шут за три поена Денвера: ако Нагетсе крену тројке, они сигурно побеђују, и то убедљиво, јер Минесоти је то слабост у нападу. Друга ствар важна за Денвер је да морају бити борбени на нивоу Вулфса; Батлер је класичан хаклер (сви момци из Чикага које је довео Тибодо су такви, па и Бјелица), док су Нагетси синоним за лепршавост и често им ривали узимају "ничије лопте" баш на борбеност. Треће: Бартон и(ли) Харис морају имати добар меч, јер они су кошаркаши који добро отварају утакмице, а Денверу је то због великог притиска и гостујућег терена врло битно; такође, из истог разлога морају одмах смирити Вигинса, који лако пада ако му одмах не крене. И четврто, тренер који се буде мање тврдоглаво придржавао неких својих фиксација, има више шансе за славље.

Што се Јокића тиче: мислим да код нас и даље има много оних који се надају дуелу у којем ће он растурити Таунса, Ембида, Нуркића, Гобера, кога већ. То није његова игра. Сви ти момци, а и многи други, знају често да заблистају против њега, а да се против других не виде на терену, док је Никола тип играча који против сваког нађе начин да оствари значајан учинак. То је његов највећи квалитет, та разноврсност. Он не развија своју нападачку игру, него напад целог тима, разиграва их својим асистенцијама.

За Нагетсе је важно да се не уплаше. Минесота нема игру да их добије кад су у форми; Батлер хакла и то пролази ако га чуваш мекано, али он нијешутер као Дурент, чак ни као Пол Џорџ.

Немања

pre 6 godina

Штета, јер су обе екипе требало да прођу,Њу Орлеанс, Оклахома и Сан Антонио су победили Хјустон и Голден Стејт јер су ови већ обезбедили позицију, вечерас навијам за Денвер али веће шансе дајем Минесоти само због Џимија Батлера,сутра на послу дремљив цео дан

sasa

pre 6 godina

s obzirom da se Butler vratio, Beli nema niti minute, niti loptu u rukama, tako da bih vise volio da Jokic prodje... ali realno gledano, Minesota uzima

M

pre 6 godina

Očekujem nervoznu utakmicu zbog važnosti, mnogo izgubljenih lopti, mnogo promašaja što znači (relativno) mali broj poena.
Ipak, ako neka od ekipa bude "zaboravila" na značaj utakmice biće u velikoj prednosti u odnosu na protivnika i mogla bi da reši meč ranije većom razlikom...
SREĆNO DEVNER!!!

Nix

pre 6 godina

Pravi Bogdanovic, Šaric i Žižic
(www, 11. april 2018 12:18)

Što si paćenik? Baš si nesrećan, zar ne?
Drž' se.

Zbog uloge Jokića u Denveru navijaću za njih...

Harun

pre 6 godina

Ja večeras ne spavam.. Verujem ni pola Srbije, realno bolja je ekipa Minesote pojedinačno. Skoro pa na svim pozicijama, i imaju 3 super stara. Dok je adut Denvera nesebičnost, i sebičnost Minesote. Opet očekujem navlačenje sudija za domaćina, ipak KAT, Batler i Wigins, moraju da igraju plej of. Sve se u toj ligi svodi na velika imena i reklamiranje. A od neatraktivnog Denvera nemaju neke koristi. Što se mene tiče DENVER.

Navijač

pre 6 godina

Bice teska utakmica, ne sumnjam da ce Jokic odigrati vrhunski ali tesko da ce to biti dovoljno ako Milsap ne odigra dobro u oba pravca. Sa druge strane Minesota ce biti jaca za Batlera. Ofanzivni arsenal imaju i jedni i drugi, Minesota bolja u odbrani ali zna nekad i Denver da iznenadi. Blaga prednost na strani Minesote ali navijam za Denver.

Kanidja

pre 6 godina

Ako bi Bjelica odlučio pobjednika nebi mi bilo žao da prodje Minesota.Pošto je to čista utopija navijam za Denver i lidera tima u svim statističkim kategorijama Jokica.Morace da odigra meč sa 20-30 poena uz skokove i asis na nivou tripl dabla.I da Milsap pokaže zašto dobija 30miliona godišnje napokon.Bez toga lagani poraz Nagetsa.

JPR24

pre 6 godina

@Jumko Da si odgledao makar 1 play off seriju, znao bi da se timovi ne bore za top 16, nego za top 8.(Boćanje je vaša stvar, 11. april 2018 14:55)Nije tacno bore se za top 16!Tebe buni sto su dva zreba u dvije konferencije sa po 8 tomova.Znaci ukupno 16 timova idu u doigravanje!
(Republika Srpska..., 11. april 2018 16:27)
Ne buni njega nista. I covek je u pravu. Igra se za Top 8 u konferenciji. A ne Top 16. To sto ih ima 8 na zapadu i 8 na istoku ne znaci da je Top 16. Da je tako, Denver bi vec bio u plejofu, kao i Minesota. Ako gledas celu ligu, videces da je Minesota 13a, Denver 14i, a posle slede Milvoki, Majami i Vasington koji imaju slabiji skor od Minesote i Denvera, ali posto je istok slabiji, i Milvoki i Majami i Vasington su vec u plejofu, dok Minesota i Denver, iako celokupno bolji, moraju da se biju, i jedan ce ispasti iako bolji od tri ekipe sa istoka. Znaci nikakav Top 16 nije ovde u pitanju.

Иван

pre 6 godina

О укусима не вреди расправљати, али ко из Србије жели да прође Бјеличина Минесота а не Јокићев Денвер? Па Јокић је главни играч у свом клубу, он је млађи, он је наша будућност, и у интересу је такође српске кошарке да он што пре осети НБА плеј-оф и да уради нешто значајније тамо. То је човек који ће у наредним годинама правити разлику између наше и неке друге репрезентације (ако буде играо, наравно), што смо чекали годинама. Плус, ако Немања, који је мени заиста драг, и уђе у плеј-оф, колика ће бити његова улога у Вулфсима? Минорна, а чак и да проради, он следеће сезоне готово извесно мења тим, јер је Минесоту уништио Вигинсов уговор.

Уопште, од победе Вулфса корист би била само краткорочна, и за Бјелицу и за Минесоту: неће они далеко у плеј-офу, Таунс и Вигинс, као будућност франшизе, играли су све утакмице у сезони и показаи да не могу ни до осмог места на Западу без Батлера, који врло могуће иде у неки други клуб налето. Нагетси су млади, имају много више простора за напредак, још их нисмо видели у пуној снази, Јокић и Мареј су прешли на један нови ниво у задњим утакмицама а још неки млади играчи могу много боље. Да не причам о томе да Денвер има игру коју је милина гледати (колективна, брза, ефикасна), док Минесота има изолације до изнемоглости, негледљиви Џамал Краафорд стил један мучи лопту а остали статирају.

PFC

pre 6 godina

Navijam za Denver kao i većina ovde ali biće teško. U Minesoti puno toga kreće od pleja Tiga, a zamjena mu je D Rouz. Beli je zamjena na pozicijama 3 i 4, može obe dobro pokriti. Ima značajnu ulogu u ekipi ali nema lopti i ne uzima ni upola šuteva kao kad je Batler bio povrijeđen. Šanse Denvera su dobre ako zaustave Tiga i ako ne iskoči neki X faktor u Minesoti tipa Taž Gibson ili Beli. KAT i Batler će odigrati svoje, previše je kvaliteta da bi sad zakazali. Takođe, Vigins je nepredvidiv i poslovično forsira. Ako uđe loše u utakmicu, rastu šanse Denveru.
Po meni, Minesota ima puno jači roster. Trebaće Denveru više od solidne utakmice da ih dobije. Nadam se da će odigrati ludački kako znaju i da će ih ići šut spolja, to indirektno odlučuje i učinak Jokića, a samim tim i rezultat.

76

pre 6 godina

Da li neko moze da mi objasni sledece pravilo? Da li u PO igraju prvi i osmi,drugi i sedmi i tako dalje ili se drugacije odredjuju parovi?

Tennisman

pre 6 godina

Ako pobede npr Blejzersi, Pelikansi i Nagetsi u direktnim duelima da li ce pozicije od 3-8 izgledati ovako?
3.Portland
4.NOP
5.Juta
6.Oklahoma
7.Denver
8.SAS

Quincy Miller

pre 6 godina

Hiljadu dinara na Denver pa sta bude ;)
Ako ćemo iskreno obe ekipe su zaslužile ali mislim da bi znatno delovalo igranje u plejofu na ceo Denver , a pogotovo Dzonija.

CarloNS

pre 6 godina

Ko god da prodje, ispadaju od Hjustona.
(Petar Jovanovic, 11. april 2018 13:21)

Na kraju svi ispadaju od Hjustona. Ne znam za Minesotu, ali ako utakmicu dobije Denver ide bar na GS. Nikako ne mogu da budu osmi.

robin hud

pre 6 godina

denver!
ali samo zbog trenera...mnogo me nervira pokusaj tibodoa da oravi mali cikago...ima najbolju 4 u ligi totalno neiskoriscenu...
nemaju sutera...
a navodno treba da bude def expert
mnogo me nervira
denver makar igra za koš više

RoleR

pre 6 godina

Mislim da ce se Minesotina odbrana svesti na agresivno I grubo,"na ivici faula" cuvanje Jokica. Ako Jokica izbace iz ritma,pola posla su uradili. Naravno, I Jokic se tu nesto pita,mislim da ce skupiti snage da se izbori sa Taunsom,Gibsonom... Prilika za Jokica da izgradi ugled,jedino me plasi sto Denver bas I nema neku reputaciju u NBA,pa se mozda dozvoli "malo jaca" odbrana Minesote.

Ostin A

pre 6 godina

Minesota je favorit. Zbog povrede Batlera, Minesota umesto za treće, se bori za osmo mesto. Batler se vratio i igrao je zadnje dve utakmice. Obe je Minesota dobila. Minesota je 2x ove sezone dobila Denver dok je igrao Batler.

Međutim, obe ekipe su imale dan pauze za odmor i pripremu. Biće i više nego zanimljivo.

banana

pre 6 godina

Obe ekipe imaju jake pojedince i obe ekipe igraju odlično na praju sezone. Tako nek I večeras bude dobra utakmica i neka bolji pobedi.

Radna Skela

pre 6 godina

Ukoliko Minesota izgubi, očekujem potpuni raspad ekipe, počev od Tibodoa, preko Viginsa i Batlera do Belog. Eto još jednog razloga zašto Denver treba da dobije...

Иван-Ниш

pre 6 godina

60:40 на страни Минесоте јер су домаћини и Таунс један од најнезгоднијих играча за Јокића ове и прошле сезоне. Ипак, само једна утакмица...

JPR24

pre 6 godina

Ja ću da gledam. A ko će da dobije, NEMAM Pojma ! Denver, fokus na Towns-a, da ga teraju na greske, faulove pa da udje u frku. Ili da ga puste, a da pokasaju ostalo da zavrnu koliko god mogu. Ostqje pitanje Batler, koliko on moze da doprinese trenutno. Minesota, kao i Denver sa Towns-om, ima da teraju Jokica na faulove kako bi limitirali njegov impakt. Dosta zavisi i od suta Denvera. Proslu nije htelo, niti Jokica, niti Milsapa. Koliko Harris moze doprineti trenutno ? I faktori za svaku ekipu : Barton/Wiggins, obojica su ko muve bez glave... No dobro, dosta filozofije. Dajte pravu borbu, bez glupiranja sudija, pa da uzivamo u pravoj plej of utakmici. Pa ko pobedi pobedi.

Navijač

pre 6 godina

Bice teska utakmica, ne sumnjam da ce Jokic odigrati vrhunski ali tesko da ce to biti dovoljno ako Milsap ne odigra dobro u oba pravca. Sa druge strane Minesota ce biti jaca za Batlera. Ofanzivni arsenal imaju i jedni i drugi, Minesota bolja u odbrani ali zna nekad i Denver da iznenadi. Blaga prednost na strani Minesote ali navijam za Denver.

Powerslave

pre 6 godina

Mislim da su šanse 65:35 u korist Minesote, ali se nadam prolasku Denvera. Ako Minesota uđe u PO Bjelica teren neće videti, a ovamo je Jokara glavni igrač. Osim toga, Minesota je divlja ekipa i teško ih je gledati, Denver sam gledao bar 50-60 puta ove sezone.

zi

pre 6 godina

Pre bi možda voleo Denver da prodje, jer im je Jokić glavni igrač, dok je Bjelica, na žalost slabo iskorišćen u Minesoti. Mada blagu prednost dajem Minesoti zbog domaćeg terena i za nijansu kvalitetnije ekipe. Šteta što obe ekipe ne mogu u play off, kada pogledate na zapadu 10 ekipa na tabeli ima pozitivan skor, a na istoku čini mi se da ide do 8 mesta, mnogo je jača konkurencija na zapadu.

Миле

pre 6 godina

Прогноза: Добија Минесота.
Зашто бих волео да Минесота добије: Један, једини разлог а то је мој најдражи српски кошаркаш, Немања Бјелица.
Зашто не бих волео да Минесота победи:
-Тим су који у нападу има само једну тактику, дочепај се лопте и шутирај до
изнемоглости. (Никада нисам видео да они плејови и нарочито Вигинс додају
лопту Бјелици. Најчешће је добије од Таунса).
-Понајвећи разлог: Да не гледам оног плачљивог тренера.

Разлог зашто бих волео да добије Денвер: Јокић.
Ралог зашто бих волео да не добије Денвер: Нема.

Aleks

pre 6 godina

Veceras cemo videti od cega je Jokic sazdan. Da li je pravi pravcati lider ili nije. Samo on moze da povuce, dzaba milioni Milsapovi, dzaba Murray mlada zvezda, najveci si kad je najteze.

mracna dusa

pre 6 godina

Kako smo svi mislili da se znaju timovi za PO pred pocetak sezone kada si se desili oni prelasci I koliko je sada svima drago sto je NBA vratio svoj car

sasa the red baron

pre 6 godina

Minesota stvarno ne igra bas najbolje. U stvari Danver sto se tice igre , trenutno je u mnogo boljoj formi.
Na prosloj tekmi je Butler otvoreno isprozivao sopstveni tim... KAT i Vigins igraju za statistiku, i sam cinjenica da su dosli do tog da na zadnju tekmu cekaju prolaz u play-off, mislim da jasno kaze svasta o njima.
NUggetsi su progurali pola sezone bez drugog igraca, pa jos 11 utakmica bez Herrisa, dok Minesota nije ni blizu tih problema...
To je ekipa u kojoj se ne zna ko je general a ko vojnik, i takve ekipe uvek imaju problema..

Krang

pre 6 godina

I na kraju ce verovatno presuditi onaj medjusobni susret koji je otisao u produzetak, da je Denver tada dobio, Minesota bi vec ispala.

naši su ko god da pobedi

pre 6 godina

Šansa da pobedi Denver je 0 posto.
(Ivan NS, 11. april 2018 12:25)

Neka pobedi ko bude bolji i/ili ima više sreće, ali moram ovo da prokomentarišem...
Kolike su juče bile šanse Rome protiv Barsinih 4:1?
I šta je bilo?

Nolov

pre 6 godina

Jako dugo cekaju na PO i jedni i drugi ali i NBA ceka jako dugo na ovakvu utakmicu.Sad sam procitao, tek 6i put u istoriji da dva kluba odlucuju na ovakav nacin o ulasku u PO a prvi put nakon 21 godinu. Dakle neobicna situacija za nas bi prosla ne zapazena da nije NJ i MB..

darkooo

pre 6 godina

Jokic,nema tu nauke,pitanje bi bilo da je Nemanja top 3 igrac svoje ekipe,al on ce veceras da bude epizodista..Svakako i Minesota zasluzuje PO posle toliko god.i favoriti su veceras sigurno,al sam po sebi mec je ko u NFLu luzer go home,donosi uzbudjenje ne samo ovde vec i u USA of course..

el_komandante

pre 6 godina

Ne zavisi im sezona od ove utakmice, ko god da prodje nece otici daleko u plejofu. Sezona je mnogo vise od igranja jednog kruga na ispadanje, sezona su Jokiceve brojke kao i napredak Nemanje Bjelice, obojica su vrlo vazni u svojim ekipama.Ukoliko tako gledate sezona je propala za svakoga ko ne osvoji prsten a taj zakljucak donose kompleksasi. Sezona je petnaest asistencija jednog centra po mecu, sezona je napredak, uigravanje, uzivanje u sportu a sve to je mnogo vaznije od finala i pobeda.Zamalo da zaboravim, sezona je i Bogdan Bogdanovic koji nece igrati u plej ofu ali sigurno nema objektivnog coveka koji bi mogao da kaze da je protracio godinu dana.

Matori61

pre 6 godina

U Minesotu se vratio Batler. OK, to je njihov glavni igrač što im povećava šanse za oobedu, uz domaći teren. Čudi me da je malo ko primetio da se posle 11 utakmica u Denver vratio Geri Heris sa 14 poena protiv Portlenda. Mislim da u neizvesnoj završnici Denver ima više izgleda, pre svega zbog Tibodoa koji je veliki paničar, a zna da mu od ove utakmice verovatno zavisi trenersko mesto. Kao i u drugim velikim mečevima, sve je u glavi.

vlasta

pre 6 godina

Ovo je plejof pre pravog plejofa,I to samo jedna utakmica.Nema tu izrazitog favorita.Ako krene lose po domacina,udje voda u usi,nema tu povratka.

K-9 se javlja na raport

pre 6 godina

@(welbeck, 11. april 2018 19:57)

Ako Denver pobedi, ne moze nikako da ide na Hjuston jer nece biti 8. u svakom slucaju.

PimPong

pre 6 godina

Ja volim i jednog i drugog igraca, ali bi mi bilo drago ako Denver prodje, jer je Jokic glavni igrac u timu. Ako Minnesota udje u play-off, Bjelica ce da igra 15-20 minuta i sutne tri puta na kosa. A ako zaboravimo na trenutak da nasi igraju, mislim da Denver ima bolju i atraktivniju igru sa vise dodavanja i manje jedan-na-jedan, pa bi mi zbog tog bilo drago da Denver udje. Ali mislim da ce Minnesota da dobije. I jedna i druga ekipa imaju dosta mladih igraca, ali Minnesota ima Butler-a i Teague-a, koji imaju dosta iskustva u play-off. Zbog tog ce domaci teren da bude odlucujuci.

aleks

pre 6 godina

Za nas koji smo nebitni, ali volimo da gledamo ovo je WIN-WIN situacija. Ako dobije Denver, tu igra naš Jokić, glavni igrač. Ako dobije Minesota tu je Beli, opet naš + trener Denvera dobija otkaz. Kao što rekoh dobro je i jedno i drugo. Može opušteno da se gleda i uživa.
(CarloNS, 11. april 2018 19:36)

Koji ste to vi nebitni?