Sreda, 11.04.2018.

08:05

Voriorsi izgubili 40 razlike!

Košarkaši Jute Džez ponizili su vladaćujeć NBA šampiona Golden Stejt Voriorse pobedom 119:79!

Izvor: AK

Voriorsi izgubili 40 razlike! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Jim Beam

pre 6 godina

@veljko
Ne mogu sa sigurnošću da ti kažem, ali kada sabereš skor svih ekipa sa istoka, dobiješ 597-621. Kada igraju međusobno onda je 1-1 što znači da zapad ima 24 pobede više u međusobnim duelima. Ako svako odigra po 30 mečeva sa ekipama iz druge konferencije kao što je neko napisao, onda je skor 438-462, odnosno 48% pobeda istoka, 52% zapada. Ne deluje da su toliko dominantni, ali da nema tog ključa da se šampioni konferencija sastaju u velikom finalu, obe ekipe bi gotovo sigurno bile sa zapada godinama u nazad, a da su svi jedna konferencija plejof ove sezone sigurno ne bi videli Majami i Vašington, a kako igraju možda ni Baksi. Razlika u kvalitetu je očigledna, ali sumnjam da će se to ikada promeniti jer im je tako u svim profesionalnim sportovima.

veljko

pre 6 godina

mali off-topic:

zna li neko koji je medjusobni rezultat u pobedama izmedju svih timova istoka i zapada u ovoj sezoni?


neko je komentarisao visok broj pobeda 3 prvoplasirana tima istoka, iako veci broj meceva igraju s timovima iz iste konferencije.
ukupan odnos bi dao najrealniju sliku snaga dve konferencije.

anti-reklamozder

pre 6 godina

@ svemirko

pre nego ostavis komentar razmisli malo. plej of pocinje za par dana, koji tim im vise odgovara ,juta koja je od skora ,mislim 17-28 u januaru, zaredjala do 47,48 pobeda na kraju sezone ili timovi sarene forme koji se bore za mesto u plej ofu I koji ce gotovo sigurno u prvu rundu uci preumorni. gsw cele godine igra onako kako im odgovara isprobavajuci razne kombinacije I odmarajuci igrace ,mislim da u punom sastavu,iz raznih razloga ,nisu igrali vec mesec dana,ali su zauzvrat dobili solidne role drugopozivaca I klupe.takodje posveti malo vremena I citanju najava utakmnica na npr espn a neka indikacija su npr I kvote u kladionici gde je juta bila postavljena kao apsolutni favorit.
to se zove tempiranje forme ,u el to najbolje rade fener I olimpijakos a primer kako se ne radi je cz pod radonjom prosle sezone ,kada je sprzio tim u januaru. eto sad znas.

sportski pozdrav :)

JPR24

pre 6 godina

Zivim u inostranstvu i redovan sam posetilac srpskih internet sajtova,potajno se nadajuci da cu naci dobre vesti iz te male napacene Srbije.Jedina garantovana 'dobra' vest koja je prerasla u svakodnevni feljton je uspeh nekolicine nasih igraca u NBA. Meni kao nekom ko je nezainteresovan za kosarku, a jos manje za uspeh americkog sporta,to pada kao neka vrsta uvrede.Eto, sad svaki 'civilzovani' Srbin ce vam izrecitovati sve podatke o Denveru, Minesoti itd, kao sto ce komentarisati svaku odluku fudbalskih sudija u Engleskoj Premijer Ligi, jer ako moramo da se stidimo svolih (ne)uspeha, zato smo blagosloveni nekolicinom nasih 'placenika' koji nas uzdizu na nebo globalne slave.
(v stepanovic, 11. april 2018 11:22)
Pa kad si vec u inostranstvu, i ne valjaju ti « domace » vesti, ti onda nemoj ni da ih posecujes. Tako se neces naci uvredjenil, a i nama ( odakle god da smo, mi nismo uvredjeni) neces nedostajati...

Mirko

pre 6 godina

Što bi se cimali kad si ionako drugi. Tol'ko su loši a suvereno drugi? A ovi toliko dobri da još nisu ni treći?
Niko nije naivan, zna se kako Gsw ili Cavsi igraju u p.o.

Alek

pre 6 godina

GSW ce ici onoliko daleko koliko Karijevi zglobovi mogu da izdrze. Od ekipa koja moze da osvoji tri zaredom do ekipe koja moze da se raspadne vec na leto. Sve zavisi od skocnog zgloba jednog igraca.

svemirko

pre 6 godina

@anti-reklamozder haha sigurno, i prosli put su imali tu racunicu kad su pukli 30 razlike sa full sastavom xD, inace tada dzezeri nisu bili kompletni hah

cinober

pre 6 godina

Imam polako lagani dojam da bi GSW mogao proći ko Barca, uza sve svoje Messije u ekipi. Već duže vrijeme uopće ne igraju basket nego se manje-više glupiraju. A kad to radiš, obično stiže kazna... Toliko dugo uvjeravaju sve oko sebe da su zaboravili igrati košarku da su oni konačno shvatili da si stvarno zaboravio! Pa te lemaju! A GSW nek se sad opet sjeti kako se to igra! Ma sjetit će se oni, naravno, samo to obično baš i nejde preko noći!

jд123

pre 6 godina

dve želje: da denver nekako dobije minesotu, i da ih ostali rezultati smeste na 7. mesto, pa da ugraju sa warriorsima. Ne mogu da ih izbace, ali bi bilo više od 4 utakmice. A ja nek crknem od nespavanja, ne žalim!
(miro, 11. april 2018 09:59)

Денвер ако добије Минесоту је седми без обзира на друге резултате, јер би имали исти скор као САС или НО у зависностиу ко изгуби и у том случају су у предности

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ni rijeci o Andre Ingramu, tipu koji sasuo 19p uz jedan promasaj, i to polaganje.

Posijedio, 32 godine, debi u NBA i zamalo da zbog njega udju u neizvjesnu zavrsnicu s Hjustonom.

Cile

pre 6 godina

OKC, NO i SAS imaju isti omjer, NO i SAS igraju medusobno i porazeni ide na GSW u prvoj rundi plejofa ako kojim slucajem OKC ne izgubi kuci od raspalog Memfisa

v stepanovic

pre 6 godina

Zivim u inostranstvu i redovan sam posetilac srpskih internet sajtova,potajno se nadajuci da cu naci dobre vesti iz te male napacene Srbije.
Jedina garantovana 'dobra' vest koja je prerasla u svakodnevni feljton je uspeh nekolicine nasih igraca u NBA. Meni kao nekom ko je nezainteresovan za kosarku, a jos manje za uspeh americkog sporta,to pada kao neka vrsta uvrede.Eto, sad svaki 'civilzovani' Srbin ce vam izrecitovati sve podatke o Denveru, Minesoti itd, kao sto ce komentarisati svaku odluku fudbalskih sudija u Engleskoj Premijer Ligi, jer ako moramo da se stidimo svolih (ne)uspeha, zato smo blagosloveni nekolicinom nasih 'placenika' koji nas uzdizu na nebo globalne slave.

Au

pre 6 godina

Sta su igrali Voriorsi vsrovatno ni oni sami ne znaju .Grin koji se zalece u reket pun igraca ,Tomson sa nekim izolacijama .Stvarno su odigrali kataytrofa a Juta je usla maksimalno jer hoce to trece mesto .Treba reci da nema ni Igudale vec duze vreme sem Karija .Opet imaju tri ol star igracai naravno da su favoriti protiv bilo koje ekipe u plej ofu .

Kraljevcanin

pre 6 godina

Gledao sam malo, nije bas da je GSW igrao toliko rekreativno na pocetku kako kaze jedan momak ovde. Izbacili su petorku Kuk, Tompson, Durent, Grin i Zaza, to im je bez Karija najbolja petorka. Dzezeri opasni! Najzanimljivija utakmica poslednjeg kola je svakako Denver - Minesota, ali meni ce biti zanimljiva i Portland - Juta, borba za 3. mesto. Portland se malo opustio, mislili su da su sigurno 3., ali Juta im je pomrsila racune. U poslednje cetiri utakmice Juta 4 pobede, Portland 4 poraza, videcemo :) Pozdrav svim ljubiteljima NBA lige!

JPR24

pre 6 godina

Juta nije stigla na pobedu vec se izjednacila sa Portlandom. Direktan duel ce odluciti ko ce zauzeti trece mesto.
Inace, GSW, ili su u bunaru pa je pozeljno ici na njih u PO, ili su u glavi vec u PO a ovo samo kao da odrade minimalac... Kako god, i da je za minimalac, sramno je da takva ekipa gubi sa 40 razlike, i pre neki dan su izgubili sa velikom razlikom pa se Kerr ljutio.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

na istoku 50 pobeda te stavlja na 5. poziciju, na zapadu 3. 
interesting...
(Bojan, 11. april 2018 09:51)

I racunaj da od toga samo 30 meceva od 82 igras sa drugom konferencijom. ;) Brutalno je jak zapad.

znanje-imanje

pre 6 godina

Zaista su raspored ispod prva dva na Zapadu odlučili pokloni. Ispašće ili Denver ili Minesota - umesto da se tuku za treće mesto sa Portlandom. (Sve računajući i divljanje igre i koncepcijske gluposti oba ta tima!) A Portland je tako neočekivano dobar jer je Lilard igrao nenormalno - pa je on sad pukao...
Iako su primarno sami krivi oni su dobili otprilike Denver 2 a Minesota 3 poklona. (Ne računam tankujuće timove koji su svima njima tankovali...) (Razliku prave timovi "tankeri" koji bi odjednom protiv nekih zaigrali) (i kako kad lideri kome padnu, dal na igru dal na tank)
3-4 dobili su i Oklahoma i Portland, SA 4-5 a Orleans i Juta jedno 5-6 uz eto ovu sa "najtežim" GSW u finišu. Svaka čast Popoviću što i dalje izvlači max iz onakovg tima pa još bez poludelog Kavija; svaka čast Antoniju Dejvisu - a eto i on je stigao da pukne. A naročito svaka čast Juti koja je jedini tim u NBA gde igrači ne igraju jedan protiv drugog, pa skoro 100% svojih iskoristiše. Ali trik je ove godine da se fluktuacija sreće poigrala tako da je od 7 blago nejednakih napravila 7 skroz jednakih!
Eto, šta reći: anti-srpska zavera uzima svakakve oblike...
Pošto GSW uopšte nije šta je bio - nikakve metle neće biti; nigde! Njih je dovukao dovde Durent, verovatno MVP - ali je i on zato lipsao... Čak ni Hjuston nije sa svežim zvezdama, Boston je ostao bez lidera, Klivlend možda a pre ne... Redak PO a da je interesantan jer skoro svako ima šansu. I Filadelfija i Toronto i Juta i večerašnji pobednik!

Darko

pre 6 godina

@Bojan dok zapadni timovi medjusobno imaju 3,4 meca dok su spursi,wariorsi,roketsi i mnogi drugi nalupali Cavse a sta bi te bilo da igraju jos dva puta sa njima i ostalima sa Istoka...interesting!!

Melo

pre 6 godina

@Pepe

Slazem se, medjutim, ako u prvoj rundi plej of-a nalete na OKC sto je 99.99% verovatno bez Karija bi mogli da strepe za prolaz dalje. OKC igra dosta promenljivo ove sezone, ali mislim da i oni imaju svoj plaj of mod. Tako da možda prvi put u poslednjih nekoliko godina GSW ne samo da neće igrati finale, nego možda ne prodju ni prvu rundu. Ako je OKC planirala ovo mesto da bi ih napala dok su oslabljeni odličan potez, ako uspeju onda je to sjajan posao i već su jednom nogom u finalu (svi znamo da ekipe igraju drugačije u plej of-u i osim GSW- i Hjustona, OKC nema konkurenciju)

Seksisto

pre 6 godina

Džezeri preozbiljnu košarku igraju, ne pričam naravno o ovom meču samo. Celu sezonu igraju dobro, Mičel je brutalan igrač, neverovatan je. Kao ruki preuzeti palicu i voditi tim do trećeg mesta na Zapadu, vrh. Tanki su u rotaciji za ozbiljniji rezultat u PO, ali ako ih povrede zaobiđu, mogli bi i do kraja. Iskreno, najviše bih voleo da oni i budu šampioni.

anti-reklamozder

pre 6 godina

gsw je imao racunicu da izgubi ovo jer od povratka Gobera u januaru jazz igra odlicnu kosarku na obe strane I tim u ovom trenutku izgleda besprekorno. zasto je ovo bitno za gsw? da je jazz izgubio ovo ,eventualnim porazom u poslednjem kolu vs portland sisao bi na 7. poziciju s koje bi isli na gsw a tu se vracamo na pocetak. verovatno je u pitanju takticki poraz gswi biranje protivnika a ovo 40 razlike je materijal da bi se nesto pisalo

sportski pozdrav :)

miro

pre 6 godina

dve želje: da denver nekako dobije minesotu, i da ih ostali rezultati smeste na 7. mesto, pa da ugraju sa warriorsima. Ne mogu da ih izbace, ali bi bilo više od 4 utakmice. A ja nek crknem od nespavanja, ne žalim!

HARIS

pre 6 godina

Po trenutnoj tabeli GS ide na Oklahomu, a bez Karija ce bas biti 'cupavo'. Tu su sanse 50-50. Negdje sam procitao da je GS namjerno gubio ove meceve upravo zbog Jute i Portlanda.

Pepe

pre 6 godina

GS igrali rekreativno, svako ko je gledao utakmicu je to primetio posle 2 min. Od plejofa daju gas, u prvoj rundi ce se verovatno malo muciti bez Karija, posle slede metle do kraja, ukljucujuci i Hjuston ako uopste dodje do finala konferencije, u sta sumnjam.

нбгд

pre 6 godina

Трећи пут ове сезоне џезери чисте ГС. Тим који је у јануару стављан у ранг са Орландом и Финиксом. Дефиниција тимске игре. Напред џез!!!

нбгд

pre 6 godina

Трећи пут ове сезоне џезери чисте ГС. Тим који је у јануару стављан у ранг са Орландом и Финиксом. Дефиниција тимске игре. Напред џез!!!

Kraljevcanin

pre 6 godina

Gledao sam malo, nije bas da je GSW igrao toliko rekreativno na pocetku kako kaze jedan momak ovde. Izbacili su petorku Kuk, Tompson, Durent, Grin i Zaza, to im je bez Karija najbolja petorka. Dzezeri opasni! Najzanimljivija utakmica poslednjeg kola je svakako Denver - Minesota, ali meni ce biti zanimljiva i Portland - Juta, borba za 3. mesto. Portland se malo opustio, mislili su da su sigurno 3., ali Juta im je pomrsila racune. U poslednje cetiri utakmice Juta 4 pobede, Portland 4 poraza, videcemo :) Pozdrav svim ljubiteljima NBA lige!

Pepe

pre 6 godina

GS igrali rekreativno, svako ko je gledao utakmicu je to primetio posle 2 min. Od plejofa daju gas, u prvoj rundi ce se verovatno malo muciti bez Karija, posle slede metle do kraja, ukljucujuci i Hjuston ako uopste dodje do finala konferencije, u sta sumnjam.

miro

pre 6 godina

dve želje: da denver nekako dobije minesotu, i da ih ostali rezultati smeste na 7. mesto, pa da ugraju sa warriorsima. Ne mogu da ih izbace, ali bi bilo više od 4 utakmice. A ja nek crknem od nespavanja, ne žalim!

Seksisto

pre 6 godina

Džezeri preozbiljnu košarku igraju, ne pričam naravno o ovom meču samo. Celu sezonu igraju dobro, Mičel je brutalan igrač, neverovatan je. Kao ruki preuzeti palicu i voditi tim do trećeg mesta na Zapadu, vrh. Tanki su u rotaciji za ozbiljniji rezultat u PO, ali ako ih povrede zaobiđu, mogli bi i do kraja. Iskreno, najviše bih voleo da oni i budu šampioni.

JPR24

pre 6 godina

Juta nije stigla na pobedu vec se izjednacila sa Portlandom. Direktan duel ce odluciti ko ce zauzeti trece mesto.
Inace, GSW, ili su u bunaru pa je pozeljno ici na njih u PO, ili su u glavi vec u PO a ovo samo kao da odrade minimalac... Kako god, i da je za minimalac, sramno je da takva ekipa gubi sa 40 razlike, i pre neki dan su izgubili sa velikom razlikom pa se Kerr ljutio.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ni rijeci o Andre Ingramu, tipu koji sasuo 19p uz jedan promasaj, i to polaganje.

Posijedio, 32 godine, debi u NBA i zamalo da zbog njega udju u neizvjesnu zavrsnicu s Hjustonom.

znanje-imanje

pre 6 godina

Zaista su raspored ispod prva dva na Zapadu odlučili pokloni. Ispašće ili Denver ili Minesota - umesto da se tuku za treće mesto sa Portlandom. (Sve računajući i divljanje igre i koncepcijske gluposti oba ta tima!) A Portland je tako neočekivano dobar jer je Lilard igrao nenormalno - pa je on sad pukao...
Iako su primarno sami krivi oni su dobili otprilike Denver 2 a Minesota 3 poklona. (Ne računam tankujuće timove koji su svima njima tankovali...) (Razliku prave timovi "tankeri" koji bi odjednom protiv nekih zaigrali) (i kako kad lideri kome padnu, dal na igru dal na tank)
3-4 dobili su i Oklahoma i Portland, SA 4-5 a Orleans i Juta jedno 5-6 uz eto ovu sa "najtežim" GSW u finišu. Svaka čast Popoviću što i dalje izvlači max iz onakovg tima pa još bez poludelog Kavija; svaka čast Antoniju Dejvisu - a eto i on je stigao da pukne. A naročito svaka čast Juti koja je jedini tim u NBA gde igrači ne igraju jedan protiv drugog, pa skoro 100% svojih iskoristiše. Ali trik je ove godine da se fluktuacija sreće poigrala tako da je od 7 blago nejednakih napravila 7 skroz jednakih!
Eto, šta reći: anti-srpska zavera uzima svakakve oblike...
Pošto GSW uopšte nije šta je bio - nikakve metle neće biti; nigde! Njih je dovukao dovde Durent, verovatno MVP - ali je i on zato lipsao... Čak ni Hjuston nije sa svežim zvezdama, Boston je ostao bez lidera, Klivlend možda a pre ne... Redak PO a da je interesantan jer skoro svako ima šansu. I Filadelfija i Toronto i Juta i večerašnji pobednik!

cinober

pre 6 godina

Imam polako lagani dojam da bi GSW mogao proći ko Barca, uza sve svoje Messije u ekipi. Već duže vrijeme uopće ne igraju basket nego se manje-više glupiraju. A kad to radiš, obično stiže kazna... Toliko dugo uvjeravaju sve oko sebe da su zaboravili igrati košarku da su oni konačno shvatili da si stvarno zaboravio! Pa te lemaju! A GSW nek se sad opet sjeti kako se to igra! Ma sjetit će se oni, naravno, samo to obično baš i nejde preko noći!

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

na istoku 50 pobeda te stavlja na 5. poziciju, na zapadu 3. 
interesting...
(Bojan, 11. april 2018 09:51)

I racunaj da od toga samo 30 meceva od 82 igras sa drugom konferencijom. ;) Brutalno je jak zapad.

HARIS

pre 6 godina

Po trenutnoj tabeli GS ide na Oklahomu, a bez Karija ce bas biti 'cupavo'. Tu su sanse 50-50. Negdje sam procitao da je GS namjerno gubio ove meceve upravo zbog Jute i Portlanda.

jд123

pre 6 godina

dve želje: da denver nekako dobije minesotu, i da ih ostali rezultati smeste na 7. mesto, pa da ugraju sa warriorsima. Ne mogu da ih izbace, ali bi bilo više od 4 utakmice. A ja nek crknem od nespavanja, ne žalim!
(miro, 11. april 2018 09:59)

Денвер ако добије Минесоту је седми без обзира на друге резултате, јер би имали исти скор као САС или НО у зависностиу ко изгуби и у том случају су у предности

anti-reklamozder

pre 6 godina

gsw je imao racunicu da izgubi ovo jer od povratka Gobera u januaru jazz igra odlicnu kosarku na obe strane I tim u ovom trenutku izgleda besprekorno. zasto je ovo bitno za gsw? da je jazz izgubio ovo ,eventualnim porazom u poslednjem kolu vs portland sisao bi na 7. poziciju s koje bi isli na gsw a tu se vracamo na pocetak. verovatno je u pitanju takticki poraz gswi biranje protivnika a ovo 40 razlike je materijal da bi se nesto pisalo

sportski pozdrav :)

Melo

pre 6 godina

@Pepe

Slazem se, medjutim, ako u prvoj rundi plej of-a nalete na OKC sto je 99.99% verovatno bez Karija bi mogli da strepe za prolaz dalje. OKC igra dosta promenljivo ove sezone, ali mislim da i oni imaju svoj plaj of mod. Tako da možda prvi put u poslednjih nekoliko godina GSW ne samo da neće igrati finale, nego možda ne prodju ni prvu rundu. Ako je OKC planirala ovo mesto da bi ih napala dok su oslabljeni odličan potez, ako uspeju onda je to sjajan posao i već su jednom nogom u finalu (svi znamo da ekipe igraju drugačije u plej of-u i osim GSW- i Hjustona, OKC nema konkurenciju)

Au

pre 6 godina

Sta su igrali Voriorsi vsrovatno ni oni sami ne znaju .Grin koji se zalece u reket pun igraca ,Tomson sa nekim izolacijama .Stvarno su odigrali kataytrofa a Juta je usla maksimalno jer hoce to trece mesto .Treba reci da nema ni Igudale vec duze vreme sem Karija .Opet imaju tri ol star igracai naravno da su favoriti protiv bilo koje ekipe u plej ofu .

Alek

pre 6 godina

GSW ce ici onoliko daleko koliko Karijevi zglobovi mogu da izdrze. Od ekipa koja moze da osvoji tri zaredom do ekipe koja moze da se raspadne vec na leto. Sve zavisi od skocnog zgloba jednog igraca.

Darko

pre 6 godina

@Bojan dok zapadni timovi medjusobno imaju 3,4 meca dok su spursi,wariorsi,roketsi i mnogi drugi nalupali Cavse a sta bi te bilo da igraju jos dva puta sa njima i ostalima sa Istoka...interesting!!

Mirko

pre 6 godina

Što bi se cimali kad si ionako drugi. Tol'ko su loši a suvereno drugi? A ovi toliko dobri da još nisu ni treći?
Niko nije naivan, zna se kako Gsw ili Cavsi igraju u p.o.

JPR24

pre 6 godina

Zivim u inostranstvu i redovan sam posetilac srpskih internet sajtova,potajno se nadajuci da cu naci dobre vesti iz te male napacene Srbije.Jedina garantovana 'dobra' vest koja je prerasla u svakodnevni feljton je uspeh nekolicine nasih igraca u NBA. Meni kao nekom ko je nezainteresovan za kosarku, a jos manje za uspeh americkog sporta,to pada kao neka vrsta uvrede.Eto, sad svaki 'civilzovani' Srbin ce vam izrecitovati sve podatke o Denveru, Minesoti itd, kao sto ce komentarisati svaku odluku fudbalskih sudija u Engleskoj Premijer Ligi, jer ako moramo da se stidimo svolih (ne)uspeha, zato smo blagosloveni nekolicinom nasih 'placenika' koji nas uzdizu na nebo globalne slave.
(v stepanovic, 11. april 2018 11:22)
Pa kad si vec u inostranstvu, i ne valjaju ti « domace » vesti, ti onda nemoj ni da ih posecujes. Tako se neces naci uvredjenil, a i nama ( odakle god da smo, mi nismo uvredjeni) neces nedostajati...

anti-reklamozder

pre 6 godina

@ svemirko

pre nego ostavis komentar razmisli malo. plej of pocinje za par dana, koji tim im vise odgovara ,juta koja je od skora ,mislim 17-28 u januaru, zaredjala do 47,48 pobeda na kraju sezone ili timovi sarene forme koji se bore za mesto u plej ofu I koji ce gotovo sigurno u prvu rundu uci preumorni. gsw cele godine igra onako kako im odgovara isprobavajuci razne kombinacije I odmarajuci igrace ,mislim da u punom sastavu,iz raznih razloga ,nisu igrali vec mesec dana,ali su zauzvrat dobili solidne role drugopozivaca I klupe.takodje posveti malo vremena I citanju najava utakmnica na npr espn a neka indikacija su npr I kvote u kladionici gde je juta bila postavljena kao apsolutni favorit.
to se zove tempiranje forme ,u el to najbolje rade fener I olimpijakos a primer kako se ne radi je cz pod radonjom prosle sezone ,kada je sprzio tim u januaru. eto sad znas.

sportski pozdrav :)

Cile

pre 6 godina

OKC, NO i SAS imaju isti omjer, NO i SAS igraju medusobno i porazeni ide na GSW u prvoj rundi plejofa ako kojim slucajem OKC ne izgubi kuci od raspalog Memfisa

v stepanovic

pre 6 godina

Zivim u inostranstvu i redovan sam posetilac srpskih internet sajtova,potajno se nadajuci da cu naci dobre vesti iz te male napacene Srbije.
Jedina garantovana 'dobra' vest koja je prerasla u svakodnevni feljton je uspeh nekolicine nasih igraca u NBA. Meni kao nekom ko je nezainteresovan za kosarku, a jos manje za uspeh americkog sporta,to pada kao neka vrsta uvrede.Eto, sad svaki 'civilzovani' Srbin ce vam izrecitovati sve podatke o Denveru, Minesoti itd, kao sto ce komentarisati svaku odluku fudbalskih sudija u Engleskoj Premijer Ligi, jer ako moramo da se stidimo svolih (ne)uspeha, zato smo blagosloveni nekolicinom nasih 'placenika' koji nas uzdizu na nebo globalne slave.

svemirko

pre 6 godina

@anti-reklamozder haha sigurno, i prosli put su imali tu racunicu kad su pukli 30 razlike sa full sastavom xD, inace tada dzezeri nisu bili kompletni hah

Jim Beam

pre 6 godina

@veljko
Ne mogu sa sigurnošću da ti kažem, ali kada sabereš skor svih ekipa sa istoka, dobiješ 597-621. Kada igraju međusobno onda je 1-1 što znači da zapad ima 24 pobede više u međusobnim duelima. Ako svako odigra po 30 mečeva sa ekipama iz druge konferencije kao što je neko napisao, onda je skor 438-462, odnosno 48% pobeda istoka, 52% zapada. Ne deluje da su toliko dominantni, ali da nema tog ključa da se šampioni konferencija sastaju u velikom finalu, obe ekipe bi gotovo sigurno bile sa zapada godinama u nazad, a da su svi jedna konferencija plejof ove sezone sigurno ne bi videli Majami i Vašington, a kako igraju možda ni Baksi. Razlika u kvalitetu je očigledna, ali sumnjam da će se to ikada promeniti jer im je tako u svim profesionalnim sportovima.

veljko

pre 6 godina

mali off-topic:

zna li neko koji je medjusobni rezultat u pobedama izmedju svih timova istoka i zapada u ovoj sezoni?


neko je komentarisao visok broj pobeda 3 prvoplasirana tima istoka, iako veci broj meceva igraju s timovima iz iste konferencije.
ukupan odnos bi dao najrealniju sliku snaga dve konferencije.

Pepe

pre 6 godina

GS igrali rekreativno, svako ko je gledao utakmicu je to primetio posle 2 min. Od plejofa daju gas, u prvoj rundi ce se verovatno malo muciti bez Karija, posle slede metle do kraja, ukljucujuci i Hjuston ako uopste dodje do finala konferencije, u sta sumnjam.

v stepanovic

pre 6 godina

Zivim u inostranstvu i redovan sam posetilac srpskih internet sajtova,potajno se nadajuci da cu naci dobre vesti iz te male napacene Srbije.
Jedina garantovana 'dobra' vest koja je prerasla u svakodnevni feljton je uspeh nekolicine nasih igraca u NBA. Meni kao nekom ko je nezainteresovan za kosarku, a jos manje za uspeh americkog sporta,to pada kao neka vrsta uvrede.Eto, sad svaki 'civilzovani' Srbin ce vam izrecitovati sve podatke o Denveru, Minesoti itd, kao sto ce komentarisati svaku odluku fudbalskih sudija u Engleskoj Premijer Ligi, jer ako moramo da se stidimo svolih (ne)uspeha, zato smo blagosloveni nekolicinom nasih 'placenika' koji nas uzdizu na nebo globalne slave.

znanje-imanje

pre 6 godina

Zaista su raspored ispod prva dva na Zapadu odlučili pokloni. Ispašće ili Denver ili Minesota - umesto da se tuku za treće mesto sa Portlandom. (Sve računajući i divljanje igre i koncepcijske gluposti oba ta tima!) A Portland je tako neočekivano dobar jer je Lilard igrao nenormalno - pa je on sad pukao...
Iako su primarno sami krivi oni su dobili otprilike Denver 2 a Minesota 3 poklona. (Ne računam tankujuće timove koji su svima njima tankovali...) (Razliku prave timovi "tankeri" koji bi odjednom protiv nekih zaigrali) (i kako kad lideri kome padnu, dal na igru dal na tank)
3-4 dobili su i Oklahoma i Portland, SA 4-5 a Orleans i Juta jedno 5-6 uz eto ovu sa "najtežim" GSW u finišu. Svaka čast Popoviću što i dalje izvlači max iz onakovg tima pa još bez poludelog Kavija; svaka čast Antoniju Dejvisu - a eto i on je stigao da pukne. A naročito svaka čast Juti koja je jedini tim u NBA gde igrači ne igraju jedan protiv drugog, pa skoro 100% svojih iskoristiše. Ali trik je ove godine da se fluktuacija sreće poigrala tako da je od 7 blago nejednakih napravila 7 skroz jednakih!
Eto, šta reći: anti-srpska zavera uzima svakakve oblike...
Pošto GSW uopšte nije šta je bio - nikakve metle neće biti; nigde! Njih je dovukao dovde Durent, verovatno MVP - ali je i on zato lipsao... Čak ni Hjuston nije sa svežim zvezdama, Boston je ostao bez lidera, Klivlend možda a pre ne... Redak PO a da je interesantan jer skoro svako ima šansu. I Filadelfija i Toronto i Juta i večerašnji pobednik!

anti-reklamozder

pre 6 godina

gsw je imao racunicu da izgubi ovo jer od povratka Gobera u januaru jazz igra odlicnu kosarku na obe strane I tim u ovom trenutku izgleda besprekorno. zasto je ovo bitno za gsw? da je jazz izgubio ovo ,eventualnim porazom u poslednjem kolu vs portland sisao bi na 7. poziciju s koje bi isli na gsw a tu se vracamo na pocetak. verovatno je u pitanju takticki poraz gswi biranje protivnika a ovo 40 razlike je materijal da bi se nesto pisalo

sportski pozdrav :)

Melo

pre 6 godina

@Pepe

Slazem se, medjutim, ako u prvoj rundi plej of-a nalete na OKC sto je 99.99% verovatno bez Karija bi mogli da strepe za prolaz dalje. OKC igra dosta promenljivo ove sezone, ali mislim da i oni imaju svoj plaj of mod. Tako da možda prvi put u poslednjih nekoliko godina GSW ne samo da neće igrati finale, nego možda ne prodju ni prvu rundu. Ako je OKC planirala ovo mesto da bi ih napala dok su oslabljeni odličan potez, ako uspeju onda je to sjajan posao i već su jednom nogom u finalu (svi znamo da ekipe igraju drugačije u plej of-u i osim GSW- i Hjustona, OKC nema konkurenciju)

HARIS

pre 6 godina

Po trenutnoj tabeli GS ide na Oklahomu, a bez Karija ce bas biti 'cupavo'. Tu su sanse 50-50. Negdje sam procitao da je GS namjerno gubio ove meceve upravo zbog Jute i Portlanda.

Cile

pre 6 godina

OKC, NO i SAS imaju isti omjer, NO i SAS igraju medusobno i porazeni ide na GSW u prvoj rundi plejofa ako kojim slucajem OKC ne izgubi kuci od raspalog Memfisa

нбгд

pre 6 godina

Трећи пут ове сезоне џезери чисте ГС. Тим који је у јануару стављан у ранг са Орландом и Финиксом. Дефиниција тимске игре. Напред џез!!!

miro

pre 6 godina

dve želje: da denver nekako dobije minesotu, i da ih ostali rezultati smeste na 7. mesto, pa da ugraju sa warriorsima. Ne mogu da ih izbace, ali bi bilo više od 4 utakmice. A ja nek crknem od nespavanja, ne žalim!

Seksisto

pre 6 godina

Džezeri preozbiljnu košarku igraju, ne pričam naravno o ovom meču samo. Celu sezonu igraju dobro, Mičel je brutalan igrač, neverovatan je. Kao ruki preuzeti palicu i voditi tim do trećeg mesta na Zapadu, vrh. Tanki su u rotaciji za ozbiljniji rezultat u PO, ali ako ih povrede zaobiđu, mogli bi i do kraja. Iskreno, najviše bih voleo da oni i budu šampioni.

jд123

pre 6 godina

dve želje: da denver nekako dobije minesotu, i da ih ostali rezultati smeste na 7. mesto, pa da ugraju sa warriorsima. Ne mogu da ih izbace, ali bi bilo više od 4 utakmice. A ja nek crknem od nespavanja, ne žalim!
(miro, 11. april 2018 09:59)

Денвер ако добије Минесоту је седми без обзира на друге резултате, јер би имали исти скор као САС или НО у зависностиу ко изгуби и у том случају су у предности

Kraljevcanin

pre 6 godina

Gledao sam malo, nije bas da je GSW igrao toliko rekreativno na pocetku kako kaze jedan momak ovde. Izbacili su petorku Kuk, Tompson, Durent, Grin i Zaza, to im je bez Karija najbolja petorka. Dzezeri opasni! Najzanimljivija utakmica poslednjeg kola je svakako Denver - Minesota, ali meni ce biti zanimljiva i Portland - Juta, borba za 3. mesto. Portland se malo opustio, mislili su da su sigurno 3., ali Juta im je pomrsila racune. U poslednje cetiri utakmice Juta 4 pobede, Portland 4 poraza, videcemo :) Pozdrav svim ljubiteljima NBA lige!

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

na istoku 50 pobeda te stavlja na 5. poziciju, na zapadu 3. 
interesting...
(Bojan, 11. april 2018 09:51)

I racunaj da od toga samo 30 meceva od 82 igras sa drugom konferencijom. ;) Brutalno je jak zapad.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ni rijeci o Andre Ingramu, tipu koji sasuo 19p uz jedan promasaj, i to polaganje.

Posijedio, 32 godine, debi u NBA i zamalo da zbog njega udju u neizvjesnu zavrsnicu s Hjustonom.

JPR24

pre 6 godina

Juta nije stigla na pobedu vec se izjednacila sa Portlandom. Direktan duel ce odluciti ko ce zauzeti trece mesto.
Inace, GSW, ili su u bunaru pa je pozeljno ici na njih u PO, ili su u glavi vec u PO a ovo samo kao da odrade minimalac... Kako god, i da je za minimalac, sramno je da takva ekipa gubi sa 40 razlike, i pre neki dan su izgubili sa velikom razlikom pa se Kerr ljutio.

Darko

pre 6 godina

@Bojan dok zapadni timovi medjusobno imaju 3,4 meca dok su spursi,wariorsi,roketsi i mnogi drugi nalupali Cavse a sta bi te bilo da igraju jos dva puta sa njima i ostalima sa Istoka...interesting!!

cinober

pre 6 godina

Imam polako lagani dojam da bi GSW mogao proći ko Barca, uza sve svoje Messije u ekipi. Već duže vrijeme uopće ne igraju basket nego se manje-više glupiraju. A kad to radiš, obično stiže kazna... Toliko dugo uvjeravaju sve oko sebe da su zaboravili igrati košarku da su oni konačno shvatili da si stvarno zaboravio! Pa te lemaju! A GSW nek se sad opet sjeti kako se to igra! Ma sjetit će se oni, naravno, samo to obično baš i nejde preko noći!

anti-reklamozder

pre 6 godina

@ svemirko

pre nego ostavis komentar razmisli malo. plej of pocinje za par dana, koji tim im vise odgovara ,juta koja je od skora ,mislim 17-28 u januaru, zaredjala do 47,48 pobeda na kraju sezone ili timovi sarene forme koji se bore za mesto u plej ofu I koji ce gotovo sigurno u prvu rundu uci preumorni. gsw cele godine igra onako kako im odgovara isprobavajuci razne kombinacije I odmarajuci igrace ,mislim da u punom sastavu,iz raznih razloga ,nisu igrali vec mesec dana,ali su zauzvrat dobili solidne role drugopozivaca I klupe.takodje posveti malo vremena I citanju najava utakmnica na npr espn a neka indikacija su npr I kvote u kladionici gde je juta bila postavljena kao apsolutni favorit.
to se zove tempiranje forme ,u el to najbolje rade fener I olimpijakos a primer kako se ne radi je cz pod radonjom prosle sezone ,kada je sprzio tim u januaru. eto sad znas.

sportski pozdrav :)

JPR24

pre 6 godina

Zivim u inostranstvu i redovan sam posetilac srpskih internet sajtova,potajno se nadajuci da cu naci dobre vesti iz te male napacene Srbije.Jedina garantovana 'dobra' vest koja je prerasla u svakodnevni feljton je uspeh nekolicine nasih igraca u NBA. Meni kao nekom ko je nezainteresovan za kosarku, a jos manje za uspeh americkog sporta,to pada kao neka vrsta uvrede.Eto, sad svaki 'civilzovani' Srbin ce vam izrecitovati sve podatke o Denveru, Minesoti itd, kao sto ce komentarisati svaku odluku fudbalskih sudija u Engleskoj Premijer Ligi, jer ako moramo da se stidimo svolih (ne)uspeha, zato smo blagosloveni nekolicinom nasih 'placenika' koji nas uzdizu na nebo globalne slave.
(v stepanovic, 11. april 2018 11:22)
Pa kad si vec u inostranstvu, i ne valjaju ti « domace » vesti, ti onda nemoj ni da ih posecujes. Tako se neces naci uvredjenil, a i nama ( odakle god da smo, mi nismo uvredjeni) neces nedostajati...

Au

pre 6 godina

Sta su igrali Voriorsi vsrovatno ni oni sami ne znaju .Grin koji se zalece u reket pun igraca ,Tomson sa nekim izolacijama .Stvarno su odigrali kataytrofa a Juta je usla maksimalno jer hoce to trece mesto .Treba reci da nema ni Igudale vec duze vreme sem Karija .Opet imaju tri ol star igracai naravno da su favoriti protiv bilo koje ekipe u plej ofu .

veljko

pre 6 godina

mali off-topic:

zna li neko koji je medjusobni rezultat u pobedama izmedju svih timova istoka i zapada u ovoj sezoni?


neko je komentarisao visok broj pobeda 3 prvoplasirana tima istoka, iako veci broj meceva igraju s timovima iz iste konferencije.
ukupan odnos bi dao najrealniju sliku snaga dve konferencije.

Jim Beam

pre 6 godina

@veljko
Ne mogu sa sigurnošću da ti kažem, ali kada sabereš skor svih ekipa sa istoka, dobiješ 597-621. Kada igraju međusobno onda je 1-1 što znači da zapad ima 24 pobede više u međusobnim duelima. Ako svako odigra po 30 mečeva sa ekipama iz druge konferencije kao što je neko napisao, onda je skor 438-462, odnosno 48% pobeda istoka, 52% zapada. Ne deluje da su toliko dominantni, ali da nema tog ključa da se šampioni konferencija sastaju u velikom finalu, obe ekipe bi gotovo sigurno bile sa zapada godinama u nazad, a da su svi jedna konferencija plejof ove sezone sigurno ne bi videli Majami i Vašington, a kako igraju možda ni Baksi. Razlika u kvalitetu je očigledna, ali sumnjam da će se to ikada promeniti jer im je tako u svim profesionalnim sportovima.

svemirko

pre 6 godina

@anti-reklamozder haha sigurno, i prosli put su imali tu racunicu kad su pukli 30 razlike sa full sastavom xD, inace tada dzezeri nisu bili kompletni hah

Alek

pre 6 godina

GSW ce ici onoliko daleko koliko Karijevi zglobovi mogu da izdrze. Od ekipa koja moze da osvoji tri zaredom do ekipe koja moze da se raspadne vec na leto. Sve zavisi od skocnog zgloba jednog igraca.

Mirko

pre 6 godina

Što bi se cimali kad si ionako drugi. Tol'ko su loši a suvereno drugi? A ovi toliko dobri da još nisu ni treći?
Niko nije naivan, zna se kako Gsw ili Cavsi igraju u p.o.