Petak, 06.04.2018.

08:30

Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?

Izvor: B92

Žena nasleðuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Јабучило

pre 6 godina

Pa Lara Kroft je kao zenski Indijana Dzouns...
(Mmm, 06. april 2018 09:23)

Ларс Крофт, ред је сада да то игра мушко.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

I glimice je Reese Witherspoon. (; Ocekuje se da ce da ih onesposobi sa stiklama od petnaest centimetara uz torbicu roze boje.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

@dr NS, 6. april 2018 10:11
Kao što je komentator iza nicka Gde ja živim (@Gde ja živim, 6. april 2018 15:15) već pomenuo, distaff counterpart Hulka već postoji: She-Hulk, aka Shulky. And, Shulky rules. Barem Sensational She-Hulk - Jennifer Walters. Postoji i serijal Savage She-Hulk - Lyra Walters koji, mada ima sjajnih momenata, u biti deluje kao, pa, feminazi propagandni pamflet. Autori su verovatno imali nameru da to bude tongue-in-cheek, ali krajnji rezultat je daleko od toga.

Jr

pre 6 godina

Ludilo komunizma nema granica. Feminizam, politička korektnost, multikulturalizam, socijalna inkluzija i sl. su samo idejna odnosno ideološka deca komunizma kao najnemoralnije i najrušilačkije ideologije u istoriji sveta. Kada pogledamo širu sliku stvari videćemo poseban psihološki momenat kod feministkinja i njima sličnih. Naime, feminizmom i borbom za prava žena se često smatra poistovećivanje sa muškarcima odnosno idejama, delima i ponašanjima svojstvenim muškarcima. Psihološki je to nivo dece koja pokazuju starijima: "Vidi, mogu i ja to da uradim". Umesto stvaranja sopstvenih vrednosti, bez obzira da li se muškarci bave tim vrednostima i na koji način, feministkinje brukaju žene, za koje lažno tvrde da zastupaju njihova prava, stavljajući ih tim pristupom u smešnu situaciju u očima mnogih. Zbog takve glupe buke često ne dolaze u javnosti do izražaja istinski uspešne žene čije vrednosti zaista mogu biti uzori svima...

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

"Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?"
Daleko bilo...
A Spielberg manje-više potvrđuje da mu nije dosta silovanja franšize.
"Stiven Spilberg nema problem sa tim da glavnu ulogu u nekom od narednih filmova o Indijani Džons tumači žena, a čak je i sam izabrao njeno ime."
"“Morali bismo da joj promenimo ime iz Džons u Džoan. I nema ničeg lošeg u tome“, rekao je za britanski „San“." Za koga su ove izjave? Pokušava li to Spielberg da se, pa, uvuče feministicama trećeg vala, SJWs i inima - preventivno, kako mu ne bi minirali neki budući projekat, onako kako su SJWs i ekstremniji među pripadnicima LGBTQ zajednice minirali "Ender's Game"?
Usput, ima mnogo toga lošeg u prezira dostojnoj pojavi da se established characters prilagođavaju društvenim trendovima. Zaboravlja se i da su trendovi prolazni, dok su cultural icons večne. Ili bi bar trebale biti.
Usput, distaff counterpart Indiana Jonesa već postoji - ever heard of Lara Croft?
"Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?" Dokle bi moglo ići ludilo političke korektnosti... Gde bi, u tom slučaju, bili raznorazni SJWs i ini koji znaju dići dževu zbog navodnog - da, navodnog - whitewashinga u "Ghost in the Shell", navodnih slučajeva kulturne aproprijacije i slično? Ovako nešto im uopšte ne bi smetalo, dapače, pozdravili bi takav razvoj događaja. Hm, mislim da to dosta govori o njima.

*Nadam se da će komentar biti objavljen u celosti.

srle

pre 6 godina

Svakakve budalastine cete videti danas, pa ni ovo nije iznenadjenje. Zao mi je sto se ovim napadnim guranjem zena u prvi plan zapravo kod danasnjih zena podstice agresivnost, bahatost i samozivost, neke osobine koje su ranije bile tipicne za muskarce a zenstvenost i ono najlepse sto zena moze da pruzi se zanemaruje i nije vise pozeljno. I onda u prvi plan isplivaju upravo takve zene, agresivne i sebicne a one koje vrede su negde u pozadini. Sve u duhu melting pot-a i globalnog totalitarizma koji se uvodi na mala vrata. Muskarce ce zaplasiti laznim optuzbama za seksualno uznemiravanje pa nece smeti ni da pisnu. Danasnji holivudski filmovi uz neke izuzetke nisu vredni gledanja - samo krv, nasilje i agresivni zenski likovi.

Gde ja živim

pre 6 godina

(dr NS, 6. april 2018 10:11)

Pa pazi She-Hulk (Jennifer Walters) već postoji. Stvorio je Sten Li i izašla je 1980. godine. Samo da još ekranizuju.

Bulbasaur

pre 6 godina

Au pa dokle više sa ovim feminizmon? Evo čisto i da znate u stripovima... Imamo ženu Tora, Volverina i Ajron Mena. Znači odvratno. Dosadile su i Bogu i narodu.

No1e

pre 6 godina

Šta je sad ovo, opet praćenje trenda? Indiana Jones je muški lik, muška uloga. Slobodno snimite Kentucky Joan, ili Texas Jessica...
Ja sam takođe uznemiren jer Tomb Raider treba da ima muškog glumca u sledećim filmovima! Šta da kažu Kinezi, nikada nije bio James Bond kinez! A ljudi sa invaliditetom, Star Wars u kolicima, gluvonemi Fast and Furious likovi...
Ta politička korektnost, slobodno pravite nove filmove ali ako je nešto osmišljeno na jedan način onda nemoj da se razne NVO kače na uspeh da bi promovisali svoje stavove!

Vlado Banja Luka

pre 6 godina

Holivudski filmovi su danas puni sublimiranih poruka, propagiranja masonsko-iluminatskih simbola kao sto su piramide ili "svevidece" jedno oko. Pored standardnog propagiranja homoseksualizma, sad gruvaju sa agresivnim feminizmom koji savrseno odgovara agendi novog svjetskog poretka. Mad Max je sada zena, Star Wars naslovna uloga zena, Tomb Rajder, a sada vidimo i Indijana Dzouns. Sledece je valjda Dzena Bond. Jadni su...

Don Karlos

pre 6 godina

Slika i prilika modermog zapadnog matrijarhata. Nema vise Marlona Branda, Dzejmsa Dina, Bogarta ... Son Koneri se povukao, Rutger Hauer snima reklame, ode i Harison. U modi su nerdovi i smokljani u duksevima i patikicama. Nije tesko pogoditi ko ce preuzeti bič velikog Indijane, verovatno ona dobro drzeca mama s plocicama na stomaku i taruma po telu sto se razume u svaku “zemlju krvi i meda” i misli da je faca ...

Phoenix

pre 6 godina

Vise bih voleo da su to uradili jos pre proslog dela. Fresh start. Umesto toga, napravili su los film, a po svoj prilici ce napraviti jos jedan.

Ras

pre 6 godina

Ubili ste Han Solo-a,ubijte i Indijanu,ET-a,Robocop-a,celu postavu prijatelja (molim vas),Carli Sina,Dikembe Mutomba,Britni Spirs i Tejlor Svift,Erika Kartmena,Supermena i tako dalje....Koliko love je dovoljno? You bastards...

Nemanja

pre 6 godina

Ovo samo pokazuje koliki su moralni i kreativni bankrot ovi levičarski feministički ideolozi. Umesto da stvore novog avanturističkog heroja, jednostavno moraju da unište ono što je pre bilo dobro. Lara Kroft je savršen primer da je izvodljivo. Ovako imamo još jednu "Meri Su" u najavi. Izgleda da lekcije iz poslednjih Isterivača duhova nisu naučene.

bratke

pre 6 godina

Ja pristajem samo ako je u pitanju crnkinja nesigurna u svoj pol čiji je otac jevrej mučen u 2 sv. ratu a majka brala pamuk na poljima luizijane.

pravo

pre 6 godina

Sto da ne? Moze glumica koja sad tumaci Laru Croft (Alisija Vikander) - skace u ambis 50 metara, baca se unapred 15 metara i 9 metara unazad, zavisi odakle joj dolaze neprijatelji koji je jure ceo film. I na kraju nema ni ogrebotinu.
I onako je sve to kompjuterska animacija.

Gde ja živim

pre 6 godina

Realno nemam ništa protiv žene arheologa sa bičem i pištoljem, ali mi nekako sve gubi smisao. Čekam da odgledam novu Doktorku (izvinjavam se ako sam nekome upropastio iznenađenje), glumica je odlična, a i ima više smisla s obzirom na tematiku serije. Ovo mi nekako ne ide, a možda je to i zbog nostalgije i detinjstva, ko će ga znati.

Samo oprezno

pre 6 godina

Ali mora da bude crnkinja azijskog porekla, biseksualne gej orijentacije, hriscanska muslimanka sa providnim hidzabom, i jedan roditelj da joj bude lav.

Lars

pre 6 godina

Ali molim vas da bude crnkinja, ili jos bolje, crnac koji se oseca kao zena. Veroispovest da bude u skladu sa tada aktuelnim trendom politicke korektnosti.

Milosh

pre 6 godina

Star wars serijal je dobio glavnu zensku ulogu. Meni nije problem sto je zena preuzela. Tu je i super zena. Ali ima neki sablon, pa sve glavne muske uloge preuzimaju zene.. Pitam se kako li ce izgledati kada dobijemo wondermen-a itd..
Zaista mislim daneke uloge treba da tumace samo muskarci a neke samo zene.. Pa bi tako indiana dzoan bila potpuni promasaj..

Nix

pre 6 godina

Lepo kaze Dzon Kliz: "Unistice nas ova politicka korektnost"...
Napravite film da je zena glavni junak, super, ali onda nije Indijana Dzons serijal.

Dex

pre 6 godina

Samo molim da obavezno bude feministkinja. Ne znam kako smo dosad uspevali da gledamo bilo koji film da se ne uklapa u novi sjw liberalni debilizam.

uzimam.kokice

pre 6 godina

Sto se tice tog serijala, to je to...guraju na silu odredjenu populaciju u filmove, menjajuci likove bez potrebe. Trebali su da snime Harija Potera da bude crnac, Luk Skajvoker gej zena

Aron

pre 6 godina

Što da ne? Zatim neka to bude Crnac, Kinez, gej... Šalu na stranu to onda ne bi imalo nikakve veze sa originalnim brendom. Realno gledajući sa komercijalne tačke gledano tu se može zaraditi dsolidan novac. na primer "Wonder woman" je zaradio dosta para, dok recimo "Žena mačka" sa Hali beri iz 2002-e je bio fiasko. Isto kao i "Elektra". Naravno nema u Holivudu odavno kvaliteta samo rimejci, ributi, prikveli i nastavci. Poslednji put kad sam odgledao neki film u žanru koji bi mogao da se smatra za kultni je bio 2010-e sa filmom "Inception".

Samo oprezno

pre 6 godina

Ali mora da bude crnkinja azijskog porekla, biseksualne gej orijentacije, hriscanska muslimanka sa providnim hidzabom, i jedan roditelj da joj bude lav.

bratke

pre 6 godina

Ja pristajem samo ako je u pitanju crnkinja nesigurna u svoj pol čiji je otac jevrej mučen u 2 sv. ratu a majka brala pamuk na poljima luizijane.

No1e

pre 6 godina

Šta je sad ovo, opet praćenje trenda? Indiana Jones je muški lik, muška uloga. Slobodno snimite Kentucky Joan, ili Texas Jessica...
Ja sam takođe uznemiren jer Tomb Raider treba da ima muškog glumca u sledećim filmovima! Šta da kažu Kinezi, nikada nije bio James Bond kinez! A ljudi sa invaliditetom, Star Wars u kolicima, gluvonemi Fast and Furious likovi...
Ta politička korektnost, slobodno pravite nove filmove ali ako je nešto osmišljeno na jedan način onda nemoj da se razne NVO kače na uspeh da bi promovisali svoje stavove!

Don Karlos

pre 6 godina

Slika i prilika modermog zapadnog matrijarhata. Nema vise Marlona Branda, Dzejmsa Dina, Bogarta ... Son Koneri se povukao, Rutger Hauer snima reklame, ode i Harison. U modi su nerdovi i smokljani u duksevima i patikicama. Nije tesko pogoditi ko ce preuzeti bič velikog Indijane, verovatno ona dobro drzeca mama s plocicama na stomaku i taruma po telu sto se razume u svaku “zemlju krvi i meda” i misli da je faca ...

Nix

pre 6 godina

Lepo kaze Dzon Kliz: "Unistice nas ova politicka korektnost"...
Napravite film da je zena glavni junak, super, ali onda nije Indijana Dzons serijal.

Vlado Banja Luka

pre 6 godina

Holivudski filmovi su danas puni sublimiranih poruka, propagiranja masonsko-iluminatskih simbola kao sto su piramide ili "svevidece" jedno oko. Pored standardnog propagiranja homoseksualizma, sad gruvaju sa agresivnim feminizmom koji savrseno odgovara agendi novog svjetskog poretka. Mad Max je sada zena, Star Wars naslovna uloga zena, Tomb Rajder, a sada vidimo i Indijana Dzouns. Sledece je valjda Dzena Bond. Jadni su...

Bulbasaur

pre 6 godina

Au pa dokle više sa ovim feminizmon? Evo čisto i da znate u stripovima... Imamo ženu Tora, Volverina i Ajron Mena. Znači odvratno. Dosadile su i Bogu i narodu.

Dex

pre 6 godina

Samo molim da obavezno bude feministkinja. Ne znam kako smo dosad uspevali da gledamo bilo koji film da se ne uklapa u novi sjw liberalni debilizam.

Nemanja

pre 6 godina

Ovo samo pokazuje koliki su moralni i kreativni bankrot ovi levičarski feministički ideolozi. Umesto da stvore novog avanturističkog heroja, jednostavno moraju da unište ono što je pre bilo dobro. Lara Kroft je savršen primer da je izvodljivo. Ovako imamo još jednu "Meri Su" u najavi. Izgleda da lekcije iz poslednjih Isterivača duhova nisu naučene.

Lars

pre 6 godina

Ali molim vas da bude crnkinja, ili jos bolje, crnac koji se oseca kao zena. Veroispovest da bude u skladu sa tada aktuelnim trendom politicke korektnosti.

uzimam.kokice

pre 6 godina

Sto se tice tog serijala, to je to...guraju na silu odredjenu populaciju u filmove, menjajuci likove bez potrebe. Trebali su da snime Harija Potera da bude crnac, Luk Skajvoker gej zena

pravo

pre 6 godina

Sto da ne? Moze glumica koja sad tumaci Laru Croft (Alisija Vikander) - skace u ambis 50 metara, baca se unapred 15 metara i 9 metara unazad, zavisi odakle joj dolaze neprijatelji koji je jure ceo film. I na kraju nema ni ogrebotinu.
I onako je sve to kompjuterska animacija.

Ras

pre 6 godina

Ubili ste Han Solo-a,ubijte i Indijanu,ET-a,Robocop-a,celu postavu prijatelja (molim vas),Carli Sina,Dikembe Mutomba,Britni Spirs i Tejlor Svift,Erika Kartmena,Supermena i tako dalje....Koliko love je dovoljno? You bastards...

Milosh

pre 6 godina

Star wars serijal je dobio glavnu zensku ulogu. Meni nije problem sto je zena preuzela. Tu je i super zena. Ali ima neki sablon, pa sve glavne muske uloge preuzimaju zene.. Pitam se kako li ce izgledati kada dobijemo wondermen-a itd..
Zaista mislim daneke uloge treba da tumace samo muskarci a neke samo zene.. Pa bi tako indiana dzoan bila potpuni promasaj..

Jr

pre 6 godina

Ludilo komunizma nema granica. Feminizam, politička korektnost, multikulturalizam, socijalna inkluzija i sl. su samo idejna odnosno ideološka deca komunizma kao najnemoralnije i najrušilačkije ideologije u istoriji sveta. Kada pogledamo širu sliku stvari videćemo poseban psihološki momenat kod feministkinja i njima sličnih. Naime, feminizmom i borbom za prava žena se često smatra poistovećivanje sa muškarcima odnosno idejama, delima i ponašanjima svojstvenim muškarcima. Psihološki je to nivo dece koja pokazuju starijima: "Vidi, mogu i ja to da uradim". Umesto stvaranja sopstvenih vrednosti, bez obzira da li se muškarci bave tim vrednostima i na koji način, feministkinje brukaju žene, za koje lažno tvrde da zastupaju njihova prava, stavljajući ih tim pristupom u smešnu situaciju u očima mnogih. Zbog takve glupe buke često ne dolaze u javnosti do izražaja istinski uspešne žene čije vrednosti zaista mogu biti uzori svima...

Aron

pre 6 godina

Što da ne? Zatim neka to bude Crnac, Kinez, gej... Šalu na stranu to onda ne bi imalo nikakve veze sa originalnim brendom. Realno gledajući sa komercijalne tačke gledano tu se može zaraditi dsolidan novac. na primer "Wonder woman" je zaradio dosta para, dok recimo "Žena mačka" sa Hali beri iz 2002-e je bio fiasko. Isto kao i "Elektra". Naravno nema u Holivudu odavno kvaliteta samo rimejci, ributi, prikveli i nastavci. Poslednji put kad sam odgledao neki film u žanru koji bi mogao da se smatra za kultni je bio 2010-e sa filmom "Inception".

Gde ja živim

pre 6 godina

(dr NS, 6. april 2018 10:11)

Pa pazi She-Hulk (Jennifer Walters) već postoji. Stvorio je Sten Li i izašla je 1980. godine. Samo da još ekranizuju.

srle

pre 6 godina

Svakakve budalastine cete videti danas, pa ni ovo nije iznenadjenje. Zao mi je sto se ovim napadnim guranjem zena u prvi plan zapravo kod danasnjih zena podstice agresivnost, bahatost i samozivost, neke osobine koje su ranije bile tipicne za muskarce a zenstvenost i ono najlepse sto zena moze da pruzi se zanemaruje i nije vise pozeljno. I onda u prvi plan isplivaju upravo takve zene, agresivne i sebicne a one koje vrede su negde u pozadini. Sve u duhu melting pot-a i globalnog totalitarizma koji se uvodi na mala vrata. Muskarce ce zaplasiti laznim optuzbama za seksualno uznemiravanje pa nece smeti ni da pisnu. Danasnji holivudski filmovi uz neke izuzetke nisu vredni gledanja - samo krv, nasilje i agresivni zenski likovi.

Phoenix

pre 6 godina

Vise bih voleo da su to uradili jos pre proslog dela. Fresh start. Umesto toga, napravili su los film, a po svoj prilici ce napraviti jos jedan.

Gde ja živim

pre 6 godina

Realno nemam ništa protiv žene arheologa sa bičem i pištoljem, ali mi nekako sve gubi smisao. Čekam da odgledam novu Doktorku (izvinjavam se ako sam nekome upropastio iznenađenje), glumica je odlična, a i ima više smisla s obzirom na tematiku serije. Ovo mi nekako ne ide, a možda je to i zbog nostalgije i detinjstva, ko će ga znati.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

"Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?"
Daleko bilo...
A Spielberg manje-više potvrđuje da mu nije dosta silovanja franšize.
"Stiven Spilberg nema problem sa tim da glavnu ulogu u nekom od narednih filmova o Indijani Džons tumači žena, a čak je i sam izabrao njeno ime."
"“Morali bismo da joj promenimo ime iz Džons u Džoan. I nema ničeg lošeg u tome“, rekao je za britanski „San“." Za koga su ove izjave? Pokušava li to Spielberg da se, pa, uvuče feministicama trećeg vala, SJWs i inima - preventivno, kako mu ne bi minirali neki budući projekat, onako kako su SJWs i ekstremniji među pripadnicima LGBTQ zajednice minirali "Ender's Game"?
Usput, ima mnogo toga lošeg u prezira dostojnoj pojavi da se established characters prilagođavaju društvenim trendovima. Zaboravlja se i da su trendovi prolazni, dok su cultural icons večne. Ili bi bar trebale biti.
Usput, distaff counterpart Indiana Jonesa već postoji - ever heard of Lara Croft?
"Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?" Dokle bi moglo ići ludilo političke korektnosti... Gde bi, u tom slučaju, bili raznorazni SJWs i ini koji znaju dići dževu zbog navodnog - da, navodnog - whitewashinga u "Ghost in the Shell", navodnih slučajeva kulturne aproprijacije i slično? Ovako nešto im uopšte ne bi smetalo, dapače, pozdravili bi takav razvoj događaja. Hm, mislim da to dosta govori o njima.

*Nadam se da će komentar biti objavljen u celosti.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

@dr NS, 6. april 2018 10:11
Kao što je komentator iza nicka Gde ja živim (@Gde ja živim, 6. april 2018 15:15) već pomenuo, distaff counterpart Hulka već postoji: She-Hulk, aka Shulky. And, Shulky rules. Barem Sensational She-Hulk - Jennifer Walters. Postoji i serijal Savage She-Hulk - Lyra Walters koji, mada ima sjajnih momenata, u biti deluje kao, pa, feminazi propagandni pamflet. Autori su verovatno imali nameru da to bude tongue-in-cheek, ali krajnji rezultat je daleko od toga.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

I glimice je Reese Witherspoon. (; Ocekuje se da ce da ih onesposobi sa stiklama od petnaest centimetara uz torbicu roze boje.

Јабучило

pre 6 godina

Pa Lara Kroft je kao zenski Indijana Dzouns...
(Mmm, 06. april 2018 09:23)

Ларс Крофт, ред је сада да то игра мушко.

Vlado Banja Luka

pre 6 godina

Holivudski filmovi su danas puni sublimiranih poruka, propagiranja masonsko-iluminatskih simbola kao sto su piramide ili "svevidece" jedno oko. Pored standardnog propagiranja homoseksualizma, sad gruvaju sa agresivnim feminizmom koji savrseno odgovara agendi novog svjetskog poretka. Mad Max je sada zena, Star Wars naslovna uloga zena, Tomb Rajder, a sada vidimo i Indijana Dzouns. Sledece je valjda Dzena Bond. Jadni su...

Phoenix

pre 6 godina

Vise bih voleo da su to uradili jos pre proslog dela. Fresh start. Umesto toga, napravili su los film, a po svoj prilici ce napraviti jos jedan.

Jr

pre 6 godina

Ludilo komunizma nema granica. Feminizam, politička korektnost, multikulturalizam, socijalna inkluzija i sl. su samo idejna odnosno ideološka deca komunizma kao najnemoralnije i najrušilačkije ideologije u istoriji sveta. Kada pogledamo širu sliku stvari videćemo poseban psihološki momenat kod feministkinja i njima sličnih. Naime, feminizmom i borbom za prava žena se često smatra poistovećivanje sa muškarcima odnosno idejama, delima i ponašanjima svojstvenim muškarcima. Psihološki je to nivo dece koja pokazuju starijima: "Vidi, mogu i ja to da uradim". Umesto stvaranja sopstvenih vrednosti, bez obzira da li se muškarci bave tim vrednostima i na koji način, feministkinje brukaju žene, za koje lažno tvrde da zastupaju njihova prava, stavljajući ih tim pristupom u smešnu situaciju u očima mnogih. Zbog takve glupe buke često ne dolaze u javnosti do izražaja istinski uspešne žene čije vrednosti zaista mogu biti uzori svima...

Don Karlos

pre 6 godina

Slika i prilika modermog zapadnog matrijarhata. Nema vise Marlona Branda, Dzejmsa Dina, Bogarta ... Son Koneri se povukao, Rutger Hauer snima reklame, ode i Harison. U modi su nerdovi i smokljani u duksevima i patikicama. Nije tesko pogoditi ko ce preuzeti bič velikog Indijane, verovatno ona dobro drzeca mama s plocicama na stomaku i taruma po telu sto se razume u svaku “zemlju krvi i meda” i misli da je faca ...

Gde ja živim

pre 6 godina

(dr NS, 6. april 2018 10:11)

Pa pazi She-Hulk (Jennifer Walters) već postoji. Stvorio je Sten Li i izašla je 1980. godine. Samo da još ekranizuju.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

"Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?"
Daleko bilo...
A Spielberg manje-više potvrđuje da mu nije dosta silovanja franšize.
"Stiven Spilberg nema problem sa tim da glavnu ulogu u nekom od narednih filmova o Indijani Džons tumači žena, a čak je i sam izabrao njeno ime."
"“Morali bismo da joj promenimo ime iz Džons u Džoan. I nema ničeg lošeg u tome“, rekao je za britanski „San“." Za koga su ove izjave? Pokušava li to Spielberg da se, pa, uvuče feministicama trećeg vala, SJWs i inima - preventivno, kako mu ne bi minirali neki budući projekat, onako kako su SJWs i ekstremniji među pripadnicima LGBTQ zajednice minirali "Ender's Game"?
Usput, ima mnogo toga lošeg u prezira dostojnoj pojavi da se established characters prilagođavaju društvenim trendovima. Zaboravlja se i da su trendovi prolazni, dok su cultural icons večne. Ili bi bar trebale biti.
Usput, distaff counterpart Indiana Jonesa već postoji - ever heard of Lara Croft?
"Žena nasleđuje Harisona Forda u ulozi Indijane Džonsa?" Dokle bi moglo ići ludilo političke korektnosti... Gde bi, u tom slučaju, bili raznorazni SJWs i ini koji znaju dići dževu zbog navodnog - da, navodnog - whitewashinga u "Ghost in the Shell", navodnih slučajeva kulturne aproprijacije i slično? Ovako nešto im uopšte ne bi smetalo, dapače, pozdravili bi takav razvoj događaja. Hm, mislim da to dosta govori o njima.

*Nadam se da će komentar biti objavljen u celosti.

Bulbasaur

pre 6 godina

Au pa dokle više sa ovim feminizmon? Evo čisto i da znate u stripovima... Imamo ženu Tora, Volverina i Ajron Mena. Znači odvratno. Dosadile su i Bogu i narodu.

Dex

pre 6 godina

Samo molim da obavezno bude feministkinja. Ne znam kako smo dosad uspevali da gledamo bilo koji film da se ne uklapa u novi sjw liberalni debilizam.

Nemanja

pre 6 godina

Ovo samo pokazuje koliki su moralni i kreativni bankrot ovi levičarski feministički ideolozi. Umesto da stvore novog avanturističkog heroja, jednostavno moraju da unište ono što je pre bilo dobro. Lara Kroft je savršen primer da je izvodljivo. Ovako imamo još jednu "Meri Su" u najavi. Izgleda da lekcije iz poslednjih Isterivača duhova nisu naučene.

No1e

pre 6 godina

Šta je sad ovo, opet praćenje trenda? Indiana Jones je muški lik, muška uloga. Slobodno snimite Kentucky Joan, ili Texas Jessica...
Ja sam takođe uznemiren jer Tomb Raider treba da ima muškog glumca u sledećim filmovima! Šta da kažu Kinezi, nikada nije bio James Bond kinez! A ljudi sa invaliditetom, Star Wars u kolicima, gluvonemi Fast and Furious likovi...
Ta politička korektnost, slobodno pravite nove filmove ali ako je nešto osmišljeno na jedan način onda nemoj da se razne NVO kače na uspeh da bi promovisali svoje stavove!

srle

pre 6 godina

Svakakve budalastine cete videti danas, pa ni ovo nije iznenadjenje. Zao mi je sto se ovim napadnim guranjem zena u prvi plan zapravo kod danasnjih zena podstice agresivnost, bahatost i samozivost, neke osobine koje su ranije bile tipicne za muskarce a zenstvenost i ono najlepse sto zena moze da pruzi se zanemaruje i nije vise pozeljno. I onda u prvi plan isplivaju upravo takve zene, agresivne i sebicne a one koje vrede su negde u pozadini. Sve u duhu melting pot-a i globalnog totalitarizma koji se uvodi na mala vrata. Muskarce ce zaplasiti laznim optuzbama za seksualno uznemiravanje pa nece smeti ni da pisnu. Danasnji holivudski filmovi uz neke izuzetke nisu vredni gledanja - samo krv, nasilje i agresivni zenski likovi.

Gde ja živim

pre 6 godina

Realno nemam ništa protiv žene arheologa sa bičem i pištoljem, ali mi nekako sve gubi smisao. Čekam da odgledam novu Doktorku (izvinjavam se ako sam nekome upropastio iznenađenje), glumica je odlična, a i ima više smisla s obzirom na tematiku serije. Ovo mi nekako ne ide, a možda je to i zbog nostalgije i detinjstva, ko će ga znati.

Ras

pre 6 godina

Ubili ste Han Solo-a,ubijte i Indijanu,ET-a,Robocop-a,celu postavu prijatelja (molim vas),Carli Sina,Dikembe Mutomba,Britni Spirs i Tejlor Svift,Erika Kartmena,Supermena i tako dalje....Koliko love je dovoljno? You bastards...

Aron

pre 6 godina

Što da ne? Zatim neka to bude Crnac, Kinez, gej... Šalu na stranu to onda ne bi imalo nikakve veze sa originalnim brendom. Realno gledajući sa komercijalne tačke gledano tu se može zaraditi dsolidan novac. na primer "Wonder woman" je zaradio dosta para, dok recimo "Žena mačka" sa Hali beri iz 2002-e je bio fiasko. Isto kao i "Elektra". Naravno nema u Holivudu odavno kvaliteta samo rimejci, ributi, prikveli i nastavci. Poslednji put kad sam odgledao neki film u žanru koji bi mogao da se smatra za kultni je bio 2010-e sa filmom "Inception".

Samo oprezno

pre 6 godina

Ali mora da bude crnkinja azijskog porekla, biseksualne gej orijentacije, hriscanska muslimanka sa providnim hidzabom, i jedan roditelj da joj bude lav.

bratke

pre 6 godina

Ja pristajem samo ako je u pitanju crnkinja nesigurna u svoj pol čiji je otac jevrej mučen u 2 sv. ratu a majka brala pamuk na poljima luizijane.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

@dr NS, 6. april 2018 10:11
Kao što je komentator iza nicka Gde ja živim (@Gde ja živim, 6. april 2018 15:15) već pomenuo, distaff counterpart Hulka već postoji: She-Hulk, aka Shulky. And, Shulky rules. Barem Sensational She-Hulk - Jennifer Walters. Postoji i serijal Savage She-Hulk - Lyra Walters koji, mada ima sjajnih momenata, u biti deluje kao, pa, feminazi propagandni pamflet. Autori su verovatno imali nameru da to bude tongue-in-cheek, ali krajnji rezultat je daleko od toga.

uzimam.kokice

pre 6 godina

Sto se tice tog serijala, to je to...guraju na silu odredjenu populaciju u filmove, menjajuci likove bez potrebe. Trebali su da snime Harija Potera da bude crnac, Luk Skajvoker gej zena

Nix

pre 6 godina

Lepo kaze Dzon Kliz: "Unistice nas ova politicka korektnost"...
Napravite film da je zena glavni junak, super, ali onda nije Indijana Dzons serijal.

Sibirski berberin u fazi likvidacije

pre 6 godina

I glimice je Reese Witherspoon. (; Ocekuje se da ce da ih onesposobi sa stiklama od petnaest centimetara uz torbicu roze boje.

Milosh

pre 6 godina

Star wars serijal je dobio glavnu zensku ulogu. Meni nije problem sto je zena preuzela. Tu je i super zena. Ali ima neki sablon, pa sve glavne muske uloge preuzimaju zene.. Pitam se kako li ce izgledati kada dobijemo wondermen-a itd..
Zaista mislim daneke uloge treba da tumace samo muskarci a neke samo zene.. Pa bi tako indiana dzoan bila potpuni promasaj..

Lars

pre 6 godina

Ali molim vas da bude crnkinja, ili jos bolje, crnac koji se oseca kao zena. Veroispovest da bude u skladu sa tada aktuelnim trendom politicke korektnosti.

pravo

pre 6 godina

Sto da ne? Moze glumica koja sad tumaci Laru Croft (Alisija Vikander) - skace u ambis 50 metara, baca se unapred 15 metara i 9 metara unazad, zavisi odakle joj dolaze neprijatelji koji je jure ceo film. I na kraju nema ni ogrebotinu.
I onako je sve to kompjuterska animacija.

Јабучило

pre 6 godina

Pa Lara Kroft je kao zenski Indijana Dzouns...
(Mmm, 06. april 2018 09:23)

Ларс Крофт, ред је сада да то игра мушко.