Nedelja, 18.03.2018.

21:32

Jokić i saigrači na udaru trenera: Užasna igra startne petorke

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun kritikovao je svoje startere posle težkog poraza od Memfis Grizlisa (101:94).

Izvor: AK

Jokiæ i saigraèi na udaru trenera: Užasna igra startne petorke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

gustavse

pre 6 godina

Da nije bilo Adelmana i sada Malouna,Divac bi imao prsten,a Jokic bi drugi put zaredom igrao PO.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 19. mart 2018 00:55)

Da Nije Melouna, Jokić bi dosad bio Darko Miličić .. ali sa malom razlikom .. Darko je bio 2. a N. Jokić 41. pik. A to znači 'nešto' u NBA.

znam da znam

pre 6 godina

Meloun ekipa ti gubi u poslednjih par utakmica od Lejkersa Dalasa i sad Memfisa (ajde Lejkersi su bili u formi tada, ali ova dva poraza su neprihvatljiva).... Ja da sam vlasnik razmatrao bih da li bi Meloun i sledece godine on bio trener.

sasa

pre 6 godina

uzimao je i jokic lose suteve na kraju tekme, ali mogu reci da je ovo prvi put da ga vidim da to radi...
barton i murray ko dva najveca divljaka, ne staju braca, samo goni goni, iz promasaja u izgubljenu i u krug

Slavko

pre 6 godina

Ono nocas veze nema sa krivicom trenera, jednostavno prva petorka je igrala ocajno. Jednostavno usli su u utakmicu uvereni 100% da pobedjuju, na samom startu su prsli, posle ih je uhvatila nervoza i sve su promasivali. Sta reci o prvoj petorki koja celu utakmicu ne moze da stigne daleko slabijeg protivnika, ovakav kiks u prvoj cetvrtini protiv najslabijih moze da se desi i najjacim i prosecnim ekipama, ali se relativno lako kroz utakmicu nadoknadi, osim ako nemas luzere u ekipi. Jokic ne da nije bio dobar, nego je bio katastrofa, u tome je razlika izmedju proseka i dobrih igraca, svaki bolji igrac bi dao gas i napunio bi ovako slab tim u poslednje dve cetvrtine, doveo tim rutinski do pobede.

Ajnstajn

pre 6 godina

Joker sigurno nije bio odlican, ali je svakako bio bolji u odnosu na ocajne startere. Mora da se dokazuje za vecu platu. Po meni on nije za centra, ne ume da skace. Trener ga stavlja da igra PF zbog visine iako njegova igra vise lici na SF

ccc?

pre 6 godina

(Dragan Borca, 18. mart 2018 22:19)

Ako si gledao utakmicu kao sto kazes, Jokica je izveo iz igre u prvoj cetvrtini zbog druge licne koja nije ni bila a sudija je svirao. Navodno je gurnuo prst igracu u oko u skoku i ovaj je poceo da se hvata za lice i previja. Na usporenom snimku se vidi da ga nije ni takao. Ali mu je sudija dao drugu licnu i Meloun je morao da ga manja. Ali generalno ne mislim da je dobar trener jer prvenstveno tolerise ili nema tu moc da spreci da igraci u bitnim trenucima meca, kada se lomi ili stize rezultat rade neshvatljive stvari. Najvise mi smeta kada primi loptu i uleti u rekt gde ga cekaju trojica i normalno ili izgubi loptu ili promasi kos. I propadne sansa da se stigne rezultatski ekipa a u jednoj situaciji poveli bi pola poena. Ovako su jurili rezultat celu utakmicu i ni jednom nisu imali prednost. Ali to je stvar razmisljanja, shvatanja ili mentaliteta igraca. Evropski igraci imaju mnogo vece postovanje prema timu i rezultatu u tim trenucima.

Dejan

pre 6 godina

Trener Malone je u svim kompetentnim americkim medijima koji se bave NBA kosarkom (nba tv, nba.com, abc, cbs, ntv, espn) od svih specijalizovanih novinara i strucnih konsultanata (bivsih NBA igraca i trenera) mnogo hvaljen tokom cele sezone, zbog posla koji radi sa mladim igracima, Murrayem, Harrisom i Jokicem, kako se tim razvija, i kako Nuggetsi napreduju kroz njegov rad. Imali su nesrecu da im je igrac koji je trebalo da ucvrsti i okupi tim propustio vise od pola sezone, da su im se povredjivali Jokic i Harris, bilo je i loseg posla front officea tokom trejda Mudiaea i netrejda Farieda. Sigurno je imao i gresaka, ali u americkom shvatanju sporta niko ne trazi rezultat "sad i odmah", za razliku od Evrope. Verovatno nece u po, ali, Malone polako napreduje sa Nuggetsima. A to sto komentatorima ovde ne valjaju Malone, Tibodo, Rivers, Van Gandi, do juce i Popovic kad je u Spursima bio Boban... Bilo je ovde ljutitih komentara pre par godina na kako Nedovic treba da igra pre Curryja i kako je bolji igrac, samo "trener nema pojma"...

Mare grobar

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu delovali su totalno neuigrano ako ne ide akcija preko Jokića katastrofa, videlo se da im nedostaje jedar dobar plej da bi uopšte razmišljali o plejofu

ej bre

pre 6 godina

Trener Denvera u barem mesec dana tokom regularnog dela svojim maloumnim eksperimentisanjem izgubi plej of. Tako je bilo prosle sezone tako je i ove. Steta, mislim da bez problema mogu do cilja ali uvek im se na putu ispreci trener...

Dragan Borca

pre 6 godina

Maloun je dobar cova, ali impulsivan, i lose vodi utakmicu, on je jako prosecan trener. Ok, lose pocelo, Memfis poveo 8-10 razlika, uslo im dosta toga jer igraju rastereceno, ali Pobogu covece,kud vadis Jokica onda, oko koga ti se igra vrti, on jos gore napravi i izvadi Jokica posle samo 5 i po minuta, i ovi sa 8 odose na 18 pa neverovatno glup potez, ko jos vadi najboljeg igraca pa cak i kada igra lose, a sto je najveca komedija, Jokic nije ni igrao nesto puno lose tih 5 i po minuta, cak je i pokrao neke lopte i par koseva dao. Neverovatno glup potez, ovo i protiv Dalasa ce ih kostati PO. Ne postoji trener u NBA koji ce bez obzira na kakvu igru izvaditi svog najboljeg igraca posle samo 5 i nesto minuta, i onda jos vise odose kola nizbrdo. Nema teorije da bi Memfis otisao na 18 da nije uveo Plamlija tako brzo, ljudi se cak nisu nesto ni trudili, ali ubio je ritam ekipi odmah na pocetku vadjenjem Jokica i oni su se tek onda pogubili.Pravo je cudo kako ovaj Plamli dobi skoro 30 miliona,najvece drvo od kosarkasa koje sam gledao na sutu, bolji sut imaju deca od 10 godina na lokalnom kosu, to je nemoguce da neko tako operisan zaradjuje toliko para, niti jedan ozbiljan trener ne bi Plamlija uopste ubacivao, ni u jednom ozbiljnom timu Plamli ne bi minute video, eventualno 5-10 u trash-u

Branko Potezica

pre 6 godina

Kao sto sam ranije u toku dana napisao problem je trener sa losim rotacijama, sa igracima koji igraju na pozicijama i na nacin na koji nisu najproduktivniji.


Melounu Barton igra plejmekra dok mu na klupi sede Devon Haris i Monte Moris(koji je old-school plejmejker). Umesto da je Mareja prebacio na njegovu prirodnu poziciju beka, Morisa i Harisa postavio na pozicio PG.

Primeri:
1)Marej mu igra PG dok je on cisti SG, da bi postao kvalitetan PG potrebno mu je barem jos 2 do 3 godine vremena da razvije potrebne vestine.

2)Barton je najproduktivniji na poziciji SF, umesto toga stavlja ga na poziciju SG gde izvodi neke izolacije u pokusaju a kada ga stavi na poziciju PG onda je tek to katastrofa.

3)Cendler je najproduktivniji na poziciji PF sto smo videli tokom februara.

4)Jokic na poziciji PF je manjak inteligencije Melouna.


Ako zele da urade nesto sa ovim timom moraju da otpuste notornu neznalicu Melouna i zaposle Blata, Kokoskova ili nekog treceg koji ce znati da iz igraca izvuce maksimum. Da ne radi samo po sablonima tipa da nakon 5 ili 6 minuta vadi Jokica a onda ga drzi na parketu celu drugu cetvrtinu dok se ovaj ne umori, nakon toga u trecoj cetvrtini Jokic ulazi umoran pa do sredine cetvrte cetvrtine toliko je umoran da ne moze nista da ubode.

STEVO

pre 6 godina

Dobro im je rekao, momci nisu odgovorili zahtjevima utakmice, drugim riječima ,oni koji će napasti Melouna, pomislili su lako ćemo a kad je djavo odnio šalu bilo je kasno. Doduše ni ta pobjeda im ne bi pomogla jer ne zaslužuju plejof (Juta je za klasu slabija) a i pitanje da li ga uopšte žele. Zato nema potrebe za nervozom onih koji se nerviraju.

anti-reklamozder

pre 6 godina

nema veze iskulirao je ep zbog tebe , denvera I buduceg kesa ,sad ce imati malo vise vremena za vulkanizerski zanat,a I ti ces da potrazis neki novi klub cim se zavrsi regularni deo (kad si razmontirao pola tima da bi doveo milsapa I popunio dobar deo seleri kepa obzirom da jokicu sledece sezone sleduje isplata). aj cao I sportski pozdrav

Nostradamus

pre 6 godina

Pa ni Dulo ne bi dozvolio -21, nego bi tajmautima, izmenama i promenama taktike i ritma pokusao da prekine nalet protivnika. To se kod nas uci u beton ligi. O ozbiljnim trenerima, poput Pesica, Zoca, Saleta i Dude da i ne pricam. S obzirom da ovaj krs od trenera nema nijednu izgradjenu akciju, nego pusta da mu bekovi prangijaju bez prestanka, jasno je da ce da popije sut kartu na kraju sezone.

room 1408

pre 6 godina

A možda je do trenera?Sta misli na to?U savremenom sportu trener je 80% ekipe.Sta je samo Greg Popovic radio sa San Antonijom u predhodnoj deceniji.Evo šta Klop radi sa prosecnom ekipom u odnosu na Real,,Barsu,Siti,...Prvo treba da krene od sebe,da li je on za taj posao,pa sve ostalo.Ako ne ide menjaj,trejduj,..Ako ne odg.Jokic,Haris,menjaj,a šta ćemo ako ne valjaš ti?Covek samo kuka nešto tipa Murinja sto se tiče Evrope a igrači mu zaradjuju 10-ine miliona €.Kao da je Murinjov mladji brat,..

PrincNaZrnuGraska

pre 6 godina

Ae ti prijatelju budi iskren prema sebi, reci da ocajno radis posao i daj otkaz. Steta za ovu ekipu, imaju potencijala, ali uz ovakvog trenera jednostavno ne ide.

Nostradamus

pre 6 godina

Pa ni Dulo ne bi dozvolio -21, nego bi tajmautima, izmenama i promenama taktike i ritma pokusao da prekine nalet protivnika. To se kod nas uci u beton ligi. O ozbiljnim trenerima, poput Pesica, Zoca, Saleta i Dude da i ne pricam. S obzirom da ovaj krs od trenera nema nijednu izgradjenu akciju, nego pusta da mu bekovi prangijaju bez prestanka, jasno je da ce da popije sut kartu na kraju sezone.

ej bre

pre 6 godina

Trener Denvera u barem mesec dana tokom regularnog dela svojim maloumnim eksperimentisanjem izgubi plej of. Tako je bilo prosle sezone tako je i ove. Steta, mislim da bez problema mogu do cilja ali uvek im se na putu ispreci trener...

anti-reklamozder

pre 6 godina

nema veze iskulirao je ep zbog tebe , denvera I buduceg kesa ,sad ce imati malo vise vremena za vulkanizerski zanat,a I ti ces da potrazis neki novi klub cim se zavrsi regularni deo (kad si razmontirao pola tima da bi doveo milsapa I popunio dobar deo seleri kepa obzirom da jokicu sledece sezone sleduje isplata). aj cao I sportski pozdrav

room 1408

pre 6 godina

A možda je do trenera?Sta misli na to?U savremenom sportu trener je 80% ekipe.Sta je samo Greg Popovic radio sa San Antonijom u predhodnoj deceniji.Evo šta Klop radi sa prosecnom ekipom u odnosu na Real,,Barsu,Siti,...Prvo treba da krene od sebe,da li je on za taj posao,pa sve ostalo.Ako ne ide menjaj,trejduj,..Ako ne odg.Jokic,Haris,menjaj,a šta ćemo ako ne valjaš ti?Covek samo kuka nešto tipa Murinja sto se tiče Evrope a igrači mu zaradjuju 10-ine miliona €.Kao da je Murinjov mladji brat,..

Dragan Borca

pre 6 godina

Maloun je dobar cova, ali impulsivan, i lose vodi utakmicu, on je jako prosecan trener. Ok, lose pocelo, Memfis poveo 8-10 razlika, uslo im dosta toga jer igraju rastereceno, ali Pobogu covece,kud vadis Jokica onda, oko koga ti se igra vrti, on jos gore napravi i izvadi Jokica posle samo 5 i po minuta, i ovi sa 8 odose na 18 pa neverovatno glup potez, ko jos vadi najboljeg igraca pa cak i kada igra lose, a sto je najveca komedija, Jokic nije ni igrao nesto puno lose tih 5 i po minuta, cak je i pokrao neke lopte i par koseva dao. Neverovatno glup potez, ovo i protiv Dalasa ce ih kostati PO. Ne postoji trener u NBA koji ce bez obzira na kakvu igru izvaditi svog najboljeg igraca posle samo 5 i nesto minuta, i onda jos vise odose kola nizbrdo. Nema teorije da bi Memfis otisao na 18 da nije uveo Plamlija tako brzo, ljudi se cak nisu nesto ni trudili, ali ubio je ritam ekipi odmah na pocetku vadjenjem Jokica i oni su se tek onda pogubili.Pravo je cudo kako ovaj Plamli dobi skoro 30 miliona,najvece drvo od kosarkasa koje sam gledao na sutu, bolji sut imaju deca od 10 godina na lokalnom kosu, to je nemoguce da neko tako operisan zaradjuje toliko para, niti jedan ozbiljan trener ne bi Plamlija uopste ubacivao, ni u jednom ozbiljnom timu Plamli ne bi minute video, eventualno 5-10 u trash-u

PrincNaZrnuGraska

pre 6 godina

Ae ti prijatelju budi iskren prema sebi, reci da ocajno radis posao i daj otkaz. Steta za ovu ekipu, imaju potencijala, ali uz ovakvog trenera jednostavno ne ide.

Dejan

pre 6 godina

Trener Malone je u svim kompetentnim americkim medijima koji se bave NBA kosarkom (nba tv, nba.com, abc, cbs, ntv, espn) od svih specijalizovanih novinara i strucnih konsultanata (bivsih NBA igraca i trenera) mnogo hvaljen tokom cele sezone, zbog posla koji radi sa mladim igracima, Murrayem, Harrisom i Jokicem, kako se tim razvija, i kako Nuggetsi napreduju kroz njegov rad. Imali su nesrecu da im je igrac koji je trebalo da ucvrsti i okupi tim propustio vise od pola sezone, da su im se povredjivali Jokic i Harris, bilo je i loseg posla front officea tokom trejda Mudiaea i netrejda Farieda. Sigurno je imao i gresaka, ali u americkom shvatanju sporta niko ne trazi rezultat "sad i odmah", za razliku od Evrope. Verovatno nece u po, ali, Malone polako napreduje sa Nuggetsima. A to sto komentatorima ovde ne valjaju Malone, Tibodo, Rivers, Van Gandi, do juce i Popovic kad je u Spursima bio Boban... Bilo je ovde ljutitih komentara pre par godina na kako Nedovic treba da igra pre Curryja i kako je bolji igrac, samo "trener nema pojma"...

Branko Potezica

pre 6 godina

Kao sto sam ranije u toku dana napisao problem je trener sa losim rotacijama, sa igracima koji igraju na pozicijama i na nacin na koji nisu najproduktivniji.


Melounu Barton igra plejmekra dok mu na klupi sede Devon Haris i Monte Moris(koji je old-school plejmejker). Umesto da je Mareja prebacio na njegovu prirodnu poziciju beka, Morisa i Harisa postavio na pozicio PG.

Primeri:
1)Marej mu igra PG dok je on cisti SG, da bi postao kvalitetan PG potrebno mu je barem jos 2 do 3 godine vremena da razvije potrebne vestine.

2)Barton je najproduktivniji na poziciji SF, umesto toga stavlja ga na poziciju SG gde izvodi neke izolacije u pokusaju a kada ga stavi na poziciju PG onda je tek to katastrofa.

3)Cendler je najproduktivniji na poziciji PF sto smo videli tokom februara.

4)Jokic na poziciji PF je manjak inteligencije Melouna.


Ako zele da urade nesto sa ovim timom moraju da otpuste notornu neznalicu Melouna i zaposle Blata, Kokoskova ili nekog treceg koji ce znati da iz igraca izvuce maksimum. Da ne radi samo po sablonima tipa da nakon 5 ili 6 minuta vadi Jokica a onda ga drzi na parketu celu drugu cetvrtinu dok se ovaj ne umori, nakon toga u trecoj cetvrtini Jokic ulazi umoran pa do sredine cetvrte cetvrtine toliko je umoran da ne moze nista da ubode.

ccc?

pre 6 godina

(Dragan Borca, 18. mart 2018 22:19)

Ako si gledao utakmicu kao sto kazes, Jokica je izveo iz igre u prvoj cetvrtini zbog druge licne koja nije ni bila a sudija je svirao. Navodno je gurnuo prst igracu u oko u skoku i ovaj je poceo da se hvata za lice i previja. Na usporenom snimku se vidi da ga nije ni takao. Ali mu je sudija dao drugu licnu i Meloun je morao da ga manja. Ali generalno ne mislim da je dobar trener jer prvenstveno tolerise ili nema tu moc da spreci da igraci u bitnim trenucima meca, kada se lomi ili stize rezultat rade neshvatljive stvari. Najvise mi smeta kada primi loptu i uleti u rekt gde ga cekaju trojica i normalno ili izgubi loptu ili promasi kos. I propadne sansa da se stigne rezultatski ekipa a u jednoj situaciji poveli bi pola poena. Ovako su jurili rezultat celu utakmicu i ni jednom nisu imali prednost. Ali to je stvar razmisljanja, shvatanja ili mentaliteta igraca. Evropski igraci imaju mnogo vece postovanje prema timu i rezultatu u tim trenucima.

Mare grobar

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu delovali su totalno neuigrano ako ne ide akcija preko Jokića katastrofa, videlo se da im nedostaje jedar dobar plej da bi uopšte razmišljali o plejofu

STEVO

pre 6 godina

Dobro im je rekao, momci nisu odgovorili zahtjevima utakmice, drugim riječima ,oni koji će napasti Melouna, pomislili su lako ćemo a kad je djavo odnio šalu bilo je kasno. Doduše ni ta pobjeda im ne bi pomogla jer ne zaslužuju plejof (Juta je za klasu slabija) a i pitanje da li ga uopšte žele. Zato nema potrebe za nervozom onih koji se nerviraju.

Ajnstajn

pre 6 godina

Joker sigurno nije bio odlican, ali je svakako bio bolji u odnosu na ocajne startere. Mora da se dokazuje za vecu platu. Po meni on nije za centra, ne ume da skace. Trener ga stavlja da igra PF zbog visine iako njegova igra vise lici na SF

sasa

pre 6 godina

uzimao je i jokic lose suteve na kraju tekme, ali mogu reci da je ovo prvi put da ga vidim da to radi...
barton i murray ko dva najveca divljaka, ne staju braca, samo goni goni, iz promasaja u izgubljenu i u krug

znam da znam

pre 6 godina

Meloun ekipa ti gubi u poslednjih par utakmica od Lejkersa Dalasa i sad Memfisa (ajde Lejkersi su bili u formi tada, ali ova dva poraza su neprihvatljiva).... Ja da sam vlasnik razmatrao bih da li bi Meloun i sledece godine on bio trener.

Slavko

pre 6 godina

Ono nocas veze nema sa krivicom trenera, jednostavno prva petorka je igrala ocajno. Jednostavno usli su u utakmicu uvereni 100% da pobedjuju, na samom startu su prsli, posle ih je uhvatila nervoza i sve su promasivali. Sta reci o prvoj petorki koja celu utakmicu ne moze da stigne daleko slabijeg protivnika, ovakav kiks u prvoj cetvrtini protiv najslabijih moze da se desi i najjacim i prosecnim ekipama, ali se relativno lako kroz utakmicu nadoknadi, osim ako nemas luzere u ekipi. Jokic ne da nije bio dobar, nego je bio katastrofa, u tome je razlika izmedju proseka i dobrih igraca, svaki bolji igrac bi dao gas i napunio bi ovako slab tim u poslednje dve cetvrtine, doveo tim rutinski do pobede.

gustavse

pre 6 godina

Da nije bilo Adelmana i sada Malouna,Divac bi imao prsten,a Jokic bi drugi put zaredom igrao PO.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 19. mart 2018 00:55)

Da Nije Melouna, Jokić bi dosad bio Darko Miličić .. ali sa malom razlikom .. Darko je bio 2. a N. Jokić 41. pik. A to znači 'nešto' u NBA.

Ajnstajn

pre 6 godina

Joker sigurno nije bio odlican, ali je svakako bio bolji u odnosu na ocajne startere. Mora da se dokazuje za vecu platu. Po meni on nije za centra, ne ume da skace. Trener ga stavlja da igra PF zbog visine iako njegova igra vise lici na SF

Nostradamus

pre 6 godina

Pa ni Dulo ne bi dozvolio -21, nego bi tajmautima, izmenama i promenama taktike i ritma pokusao da prekine nalet protivnika. To se kod nas uci u beton ligi. O ozbiljnim trenerima, poput Pesica, Zoca, Saleta i Dude da i ne pricam. S obzirom da ovaj krs od trenera nema nijednu izgradjenu akciju, nego pusta da mu bekovi prangijaju bez prestanka, jasno je da ce da popije sut kartu na kraju sezone.

room 1408

pre 6 godina

A možda je do trenera?Sta misli na to?U savremenom sportu trener je 80% ekipe.Sta je samo Greg Popovic radio sa San Antonijom u predhodnoj deceniji.Evo šta Klop radi sa prosecnom ekipom u odnosu na Real,,Barsu,Siti,...Prvo treba da krene od sebe,da li je on za taj posao,pa sve ostalo.Ako ne ide menjaj,trejduj,..Ako ne odg.Jokic,Haris,menjaj,a šta ćemo ako ne valjaš ti?Covek samo kuka nešto tipa Murinja sto se tiče Evrope a igrači mu zaradjuju 10-ine miliona €.Kao da je Murinjov mladji brat,..

anti-reklamozder

pre 6 godina

nema veze iskulirao je ep zbog tebe , denvera I buduceg kesa ,sad ce imati malo vise vremena za vulkanizerski zanat,a I ti ces da potrazis neki novi klub cim se zavrsi regularni deo (kad si razmontirao pola tima da bi doveo milsapa I popunio dobar deo seleri kepa obzirom da jokicu sledece sezone sleduje isplata). aj cao I sportski pozdrav

STEVO

pre 6 godina

Dobro im je rekao, momci nisu odgovorili zahtjevima utakmice, drugim riječima ,oni koji će napasti Melouna, pomislili su lako ćemo a kad je djavo odnio šalu bilo je kasno. Doduše ni ta pobjeda im ne bi pomogla jer ne zaslužuju plejof (Juta je za klasu slabija) a i pitanje da li ga uopšte žele. Zato nema potrebe za nervozom onih koji se nerviraju.

Branko Potezica

pre 6 godina

Kao sto sam ranije u toku dana napisao problem je trener sa losim rotacijama, sa igracima koji igraju na pozicijama i na nacin na koji nisu najproduktivniji.


Melounu Barton igra plejmekra dok mu na klupi sede Devon Haris i Monte Moris(koji je old-school plejmejker). Umesto da je Mareja prebacio na njegovu prirodnu poziciju beka, Morisa i Harisa postavio na pozicio PG.

Primeri:
1)Marej mu igra PG dok je on cisti SG, da bi postao kvalitetan PG potrebno mu je barem jos 2 do 3 godine vremena da razvije potrebne vestine.

2)Barton je najproduktivniji na poziciji SF, umesto toga stavlja ga na poziciju SG gde izvodi neke izolacije u pokusaju a kada ga stavi na poziciju PG onda je tek to katastrofa.

3)Cendler je najproduktivniji na poziciji PF sto smo videli tokom februara.

4)Jokic na poziciji PF je manjak inteligencije Melouna.


Ako zele da urade nesto sa ovim timom moraju da otpuste notornu neznalicu Melouna i zaposle Blata, Kokoskova ili nekog treceg koji ce znati da iz igraca izvuce maksimum. Da ne radi samo po sablonima tipa da nakon 5 ili 6 minuta vadi Jokica a onda ga drzi na parketu celu drugu cetvrtinu dok se ovaj ne umori, nakon toga u trecoj cetvrtini Jokic ulazi umoran pa do sredine cetvrte cetvrtine toliko je umoran da ne moze nista da ubode.

Dejan

pre 6 godina

Trener Malone je u svim kompetentnim americkim medijima koji se bave NBA kosarkom (nba tv, nba.com, abc, cbs, ntv, espn) od svih specijalizovanih novinara i strucnih konsultanata (bivsih NBA igraca i trenera) mnogo hvaljen tokom cele sezone, zbog posla koji radi sa mladim igracima, Murrayem, Harrisom i Jokicem, kako se tim razvija, i kako Nuggetsi napreduju kroz njegov rad. Imali su nesrecu da im je igrac koji je trebalo da ucvrsti i okupi tim propustio vise od pola sezone, da su im se povredjivali Jokic i Harris, bilo je i loseg posla front officea tokom trejda Mudiaea i netrejda Farieda. Sigurno je imao i gresaka, ali u americkom shvatanju sporta niko ne trazi rezultat "sad i odmah", za razliku od Evrope. Verovatno nece u po, ali, Malone polako napreduje sa Nuggetsima. A to sto komentatorima ovde ne valjaju Malone, Tibodo, Rivers, Van Gandi, do juce i Popovic kad je u Spursima bio Boban... Bilo je ovde ljutitih komentara pre par godina na kako Nedovic treba da igra pre Curryja i kako je bolji igrac, samo "trener nema pojma"...

Dragan Borca

pre 6 godina

Maloun je dobar cova, ali impulsivan, i lose vodi utakmicu, on je jako prosecan trener. Ok, lose pocelo, Memfis poveo 8-10 razlika, uslo im dosta toga jer igraju rastereceno, ali Pobogu covece,kud vadis Jokica onda, oko koga ti se igra vrti, on jos gore napravi i izvadi Jokica posle samo 5 i po minuta, i ovi sa 8 odose na 18 pa neverovatno glup potez, ko jos vadi najboljeg igraca pa cak i kada igra lose, a sto je najveca komedija, Jokic nije ni igrao nesto puno lose tih 5 i po minuta, cak je i pokrao neke lopte i par koseva dao. Neverovatno glup potez, ovo i protiv Dalasa ce ih kostati PO. Ne postoji trener u NBA koji ce bez obzira na kakvu igru izvaditi svog najboljeg igraca posle samo 5 i nesto minuta, i onda jos vise odose kola nizbrdo. Nema teorije da bi Memfis otisao na 18 da nije uveo Plamlija tako brzo, ljudi se cak nisu nesto ni trudili, ali ubio je ritam ekipi odmah na pocetku vadjenjem Jokica i oni su se tek onda pogubili.Pravo je cudo kako ovaj Plamli dobi skoro 30 miliona,najvece drvo od kosarkasa koje sam gledao na sutu, bolji sut imaju deca od 10 godina na lokalnom kosu, to je nemoguce da neko tako operisan zaradjuje toliko para, niti jedan ozbiljan trener ne bi Plamlija uopste ubacivao, ni u jednom ozbiljnom timu Plamli ne bi minute video, eventualno 5-10 u trash-u

PrincNaZrnuGraska

pre 6 godina

Ae ti prijatelju budi iskren prema sebi, reci da ocajno radis posao i daj otkaz. Steta za ovu ekipu, imaju potencijala, ali uz ovakvog trenera jednostavno ne ide.

ej bre

pre 6 godina

Trener Denvera u barem mesec dana tokom regularnog dela svojim maloumnim eksperimentisanjem izgubi plej of. Tako je bilo prosle sezone tako je i ove. Steta, mislim da bez problema mogu do cilja ali uvek im se na putu ispreci trener...

Slavko

pre 6 godina

Ono nocas veze nema sa krivicom trenera, jednostavno prva petorka je igrala ocajno. Jednostavno usli su u utakmicu uvereni 100% da pobedjuju, na samom startu su prsli, posle ih je uhvatila nervoza i sve su promasivali. Sta reci o prvoj petorki koja celu utakmicu ne moze da stigne daleko slabijeg protivnika, ovakav kiks u prvoj cetvrtini protiv najslabijih moze da se desi i najjacim i prosecnim ekipama, ali se relativno lako kroz utakmicu nadoknadi, osim ako nemas luzere u ekipi. Jokic ne da nije bio dobar, nego je bio katastrofa, u tome je razlika izmedju proseka i dobrih igraca, svaki bolji igrac bi dao gas i napunio bi ovako slab tim u poslednje dve cetvrtine, doveo tim rutinski do pobede.

Mare grobar

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu delovali su totalno neuigrano ako ne ide akcija preko Jokića katastrofa, videlo se da im nedostaje jedar dobar plej da bi uopšte razmišljali o plejofu

ccc?

pre 6 godina

(Dragan Borca, 18. mart 2018 22:19)

Ako si gledao utakmicu kao sto kazes, Jokica je izveo iz igre u prvoj cetvrtini zbog druge licne koja nije ni bila a sudija je svirao. Navodno je gurnuo prst igracu u oko u skoku i ovaj je poceo da se hvata za lice i previja. Na usporenom snimku se vidi da ga nije ni takao. Ali mu je sudija dao drugu licnu i Meloun je morao da ga manja. Ali generalno ne mislim da je dobar trener jer prvenstveno tolerise ili nema tu moc da spreci da igraci u bitnim trenucima meca, kada se lomi ili stize rezultat rade neshvatljive stvari. Najvise mi smeta kada primi loptu i uleti u rekt gde ga cekaju trojica i normalno ili izgubi loptu ili promasi kos. I propadne sansa da se stigne rezultatski ekipa a u jednoj situaciji poveli bi pola poena. Ovako su jurili rezultat celu utakmicu i ni jednom nisu imali prednost. Ali to je stvar razmisljanja, shvatanja ili mentaliteta igraca. Evropski igraci imaju mnogo vece postovanje prema timu i rezultatu u tim trenucima.

sasa

pre 6 godina

uzimao je i jokic lose suteve na kraju tekme, ali mogu reci da je ovo prvi put da ga vidim da to radi...
barton i murray ko dva najveca divljaka, ne staju braca, samo goni goni, iz promasaja u izgubljenu i u krug

znam da znam

pre 6 godina

Meloun ekipa ti gubi u poslednjih par utakmica od Lejkersa Dalasa i sad Memfisa (ajde Lejkersi su bili u formi tada, ali ova dva poraza su neprihvatljiva).... Ja da sam vlasnik razmatrao bih da li bi Meloun i sledece godine on bio trener.

gustavse

pre 6 godina

Da nije bilo Adelmana i sada Malouna,Divac bi imao prsten,a Jokic bi drugi put zaredom igrao PO.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 19. mart 2018 00:55)

Da Nije Melouna, Jokić bi dosad bio Darko Miličić .. ali sa malom razlikom .. Darko je bio 2. a N. Jokić 41. pik. A to znači 'nešto' u NBA.