Petak, 09.03.2018.

08:15

Velika noć Nemanje Bjelice

U jednom od derbija večeri Boston Seltiksi slavili su kao gosti protiv Minesote (117:109), ali je u centru pažnje bio reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica.

Izvor: B92

Velika noæ Nemanje Bjelice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

kole

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak...
(petarczv, 9. mart 2018 11:11 )

Bogdan i Bjelica su davno otisli iz Partizana i Zvezde i nemaju vise apsolutno nikakve veze sa tim klubovima. Ja razumem da ljudi imaju svoje miljenike ali da se mrzi neko ko je igrao u suprotnom taboru davno i vecito pljuje po Bogdanu, Bjelici, Marjanovicu ne mogu da shvatim. Pritom svi oni se ponasaju kao sportisti i profesionalci, daju neutralne izjave i izasli su iz ove trule atmosfere koja ovde vlada. Taj Bogdan nije propustio nijedan mec reprezentacije zadnjih 5 godina. Prekinite vise sa ovakvim upisima nije zanimljivo.
Tvoji komentari su inace ok vidi se da pratis. Ovo se vise odnosi na neke druge ljude al si mi natrcao sad sa ovim.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

(analiticar_amater, 9. mart 2018 11:27

Pa , dobro , evo navedi te negativne komentare na racun Bjelice, a da nisu od Mikkija , Jumka i Usa, a onda odsetaj na 2 predhodne vesti o Bogdanu, Divcu, Zocu,, pa ces videti ono o cemu pricam . Uzgred , nije lepo lagati jer ovo su sve proverljive stvari.
A malog coveka sa velikom torbom ste Vi prozvali "legendom" i spasiteljem, zar ne ? I sto ti smeta sto je Vujosevic crnogorac ? Zar to nisu i Bjelica i Radonjic u koje ste se kleli i kunete se. Licemeran si To sto Vas je doticni napujdao na KK Partizan nije razlog da se pljuju Divac,Zoc,i ostale legende Partizana. Nekog mozes da ne volis, ali ako je donosio medalje ovoj zemlji, treba ga i postovati, ili Vam je i to "zabranjeno".

baron

pre 6 godina

Imamo pet podjednako dobrih kosarkasa u NBA- Jokic, Bjelica, Bogdan, Teo, Bobi.
Neki su dobili vecu, neki manju sansu, ali po kvalitetu su tu negde.
Jedino je mozda Bobi malo slabiji. Jokic ima sansu da napravi odlicnu karijeru jer je mlad dobio sansu, mada ne smatram da je on trenutno nesto bolji igrac od Bjelice, Bogdana, Tea. Videlo se i kroz reprezentaciju da su podjednaki.
Po meni je Bjelica najkompletniji igrac od nasih, ali sta to vredi kada ga u klubu niko ne ceni. Kada imate trenera koji sansu daje Wigginsu koji je obican divljak i koji se nimalo ne zalaze u odbrani.
Bjelici je mana sto je povucen, ali to je delom tako jer nije dobio sansu.
Nije ni Bogdan nesto preterano prodoran ali ima Divca iza sebe, Jokic se izborio jer je imao slabu konkurenciju. Sve bi bilo drugacije da Bjelica igra recimo u Sacramentu gde bi mu Pedja i Divac pomogli, ili u San Antoniu gde bi imao normalnog trenera. Jer bez obzira kritikovali mi Bjelicu ili ne, u reprezentaciji kada treba siguran poen lopta ne ide u ruke ni Jokicu, ni Bogdanu, Teu vec Bjelici koji je nas najbolji igrac 1-1.
Steta je sto propada u Minesoti.

crni

pre 6 godina

@petarczv
Hvala zvezdaš. Kad pročitam meni zanimljivu,(noćnu), vest, ja odem na komentare, jer redakciju čini očito jedan ipo čovek, (uz dužno poštovanje istim), i tražim komentar "iz prve ruke". To je valjda i svrha foruma ovog tipa.

Rio

pre 6 godina

Beli razume kosarku, i on u svakom timu ima svoje mesto. Ako mu daju vecu minutazu igrace sve bolje. Jednostavno kompletan igrac, koji je u medjuvremenu potisnuo evropske navike da se davi lopta i da se igra za tim, vec da se odmah dize na sut kad je sam Bravo i samo nastavi tako

petarczv

pre 6 godina

Ako je neko gledao, lepo bi bilo da izbaci komentar tipa odbrana, kako je igrao 1 na 1, da li su trojke išle preko ruke, da li je igrao svih 40 min. na poziciji 3, ko ga je čuvao...
(crni, 09. mart 2018 09:12)

Ja sam gledao, uglavnom su se smenjivali tatum i moris, sve vreme je igrao trojku dok su se na cetvorci menjali gibson i dieng... Imao je jednu trojku sa 9metara sa logoa target centra komentatori su bili poludeli... Inace ovo bi trebalo da pisu novinari...

Naša posla...

pre 6 godina

Po ovom izvještaju sa utakmice rekao bi kao da je Beli dao 13 a ne 30...

Ni Amerikanci nisu imuni na nacionalizam u onom lošem smislu...

Čestitke Beli!!!

sprivel

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 9. mart 2018 11:11

Hejteru samo hejterski možeš odgovoriti. Nek ima beli dvocifreni prosek poena u nekoj sezoni, a već igra treću.

petarczv

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 9. mart 2018 11:11 

Hejteru samo hejterski možeš odgovoriti. Nek ima beli dvocifreni prosek poena u nekoj sezoni, a već igra treću.
(sprivel, 09. mart 2018 12:03)

Moj komentar nije hejterski vec tvoj... Sto se nerviras...

bskfan

pre 6 godina

Bravo Beli, samo tako...

Za svakog igraca je najbitnije samopouzdanje a toga za Belog nije bilo jer je sansu dobijao na kasicicu. Sad kad nema Batlera, Beli ce imati minuta koliko hoce i zato treba to da iskoristi. A da je ovaj Tibo smesan lik, jeste, forsira igarce do iznemoglosti. Beli mu prvo sedi na klupi i igra 15 minuta a onda odjednom dobije 40 minuta.

Treba reci da je ove sezone Beli sutira trojke 45.5%.

petarczv

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi
(Usa, 09. mart 2018 08:33)

Fetis su nam porazi hahahahaha pa vlajda su vama jer nas nikad ali nikad niste dobili u kosarci hahahahha a mi smo purgeru najbolja kosarkaska nacija na svetu! Sa 6mil stanovnika i uzasnim uslovima za treniranje mi osvajamo olimpijske, svetske i evropske medalje! Cak su i u ulicnom basketu 3na3 sampioni sveta!!! Pa svaki koledz a i po neka srednja skola imaju bolje uslove za trening od nasih profesionalnih klubova ali to nam ne smeta da imamo igraca koji ce da postigne 30p u najjacoj ligi sveta...

Zelena karta

pre 6 godina

Bjelici svaka cast , mada u NBA se nista ne mijenja preko noci tj treneri se drze sablona kao pijani plota i cim/ako se Batler vrati na parket , Beli ce opet biti vracen na staru ulogu bez imalo kredita zaradjenih dobrim partijama , sve i da te partije budu donosile pobjede tj benefit timu.
Zalosno je da u nesretnoj Minesoti ne racunaju previse na njega , jer se ekipa mijenjala , a njegova uloga je stalno sporedna , a npr u jednom Hjustonu bi mozda bio i startna cetvorka , a i sa klupe bi bio vise koriscen nego sto ga koristi Tibodo
(Neko iz mase, 9. mart 2018 09:34) # Link komentara

I ovo dobije ovoliko pluseva naspram minusa!?!
Znaci, Bjelica je za NBA strucbjake nebitan Rolling player kako oni kazu. Vrlo ali vrlo mu je upitan sledeci ugovor! Ovaj pise kako bi u Houstonu bbio mozda startna cetvoricu a igrac od 20m dolara ugovor je naklupi, koji 10g u ligi ima ime i prezime...zao mi je samo sto na ovom portalu se ne pise sa originalnih Facebook profila pa da pogledam te glave koje sve znaju! Sad kad se vrati Butler ce igrati jos manje nego prije jer Ce im goreti plejof, eto toliko je Bjelica vazan....a to sto bi mi hteli i sto je nas, drugi par opanaka...pozdrav iz Dallasa!

petarczv

pre 6 godina

BRAVO, DOGODINE NIZNJI NOVGOROD
(limenka, 09. mart 2018 08:32)

E moj dervisu nije tebi lako... Nego koliko poena bese dao bogi pre neko vece?

Jax Teller

pre 6 godina

svaka Cast!bjelca jedini srpski igrac ko lici na pravog kosarkasa..ima Sve!! a ne kao bogdanovic
(hrvoje, 09. mart 2018 09:41)

pa nemoj tako, jeste da nije Bojan neka klasa, ali vas je.

petarczv

pre 6 godina

@dijagnosticar

Druze i ptice na grani znaju da je najodgovorniji za vecu netrpeljivost izmedju navijaca dusko vujosevic. Ja sam licno "zamrzeo" bogdana ne zato sto nam je dao sto i kusur poena u play offu nego zato sto je izjavio da ne zeli da igra za reprezentaciju ako sudije ne sude tako i tako.. A kad ga je novinarka pitala zasto kakve veze ima sudjenje u play offu sa reprezentacijom nije znao sta da odgovori i tacno se videlo da su mu reci stavljene u usta od strane pomenutog "gospodina" pa udaranje pavlovica na kraju utakmice jenkinsa pa pavlovicevo hvatanje lazica za genitalije i jos mnogo nezdravih i nespoortskih nastupa izazvane vestackom mrznjom koje je usadio dule vujosevic aka vrhovni dervis..

Иван

pre 6 godina

Таунс растура боранију, али кад наиђе на тврдо, на искусног врсног одбамбеног играча који игра у организованом и код судија заштићеном тиму (Хорфорд), нема план Б. Синоћ се најбоље видела разлика између њега Јокића: Никола увек нађе начин да буде користан екипи, иако не уме да закуца онако силовито. Минесота је мува без главе. Вигинс, Крофорд и Тиг поготово умеју да буду баш штеточине. С таквим бековима тешко центри као бољи део тима могу доћи до изражаја. А Бјелица игра онако како је могао да игра и много раније - одлично. Зашто се то није десило, зашто су у Минесоти спуцали две године на дрво звано Ђенг и сличне, то само чланови управе тог клуба знају.

STEVAN

pre 6 godina

Ok je Bjelica. Drago mi je zbog nega.
Ali ovo je totalno negledljivo. Svako igra za sebe, lopta se dodaje samo u krajnjoj nuzdi, igrac sa loptom na silu pivotira ili dribla i po 2 min i ne pomislja da doda. Odvartno. Ovo nije kosarka. Vise je neki individualni sport.
Shvatam ja da je svaki crnac sa ovakvim predispozicijama u stanju uvek da zavrsi napad, ali gde je tu trener da ih ipak malo ogranici, da mu sutira slobodan igrac a ne svaki siledzija do kog dodje lopta.

Jumko

pre 6 godina

Prijatelji, sta ste se uzbudili!? Sta je to nemoguce u mom komentaru? Nemoj na leto 2019. da bude pljuvanja po Jokicevim gumama, Teovom listu, Raduljicinom ramenu itd kao proslog leta, ili Bobijevim milionima ranijih leta... Brzo zaboravljate!

analiticar_amater

pre 6 godina

Da je rec o Bogdanu , bilo bi najmanje polovina negativnih komentara.Sta nam to govori ? Govori nam da u Srbiji postoje navijaci koji su "zadojeni mrznjom" od strane jednog malog coveka sa velikom torbom, koji kosarku prate poslednje tri godine(Naravno da ne govorim o pravim Zvezdasima koji cene sve dobre kosarkase ma koje4 boje nosili) i navijaci kojima je vazna Srpska kosarka i koji nemaju problem da pohvale igre Bjelice,Marjanovica,Nedovica (izuzimajuci par onih kojih svuda ima)
Naime, govorim o pljuvanju po "difoltu" na sve i svakog ko ima ili je imao vezu sa Partizanom (Divac,Zoc,Bogdanovic,Dzikic,Vujosevic,... pa cak i Bodiroga koji samo navija za Partizan). Kakav je njihov idol i legenda ne bi me cudilo da su to "placeni botovi" od strane jednog coveka cije ime ne zelim ni da pomenem.

("Dijagnosticar" Nis, 9. mart 2018 09:44)

Prvo ovde ima mnogo vise od 2, 3 negativna komentara na racun Bjelice. Drugo, kako objasnjavas komentare mrznje na racun Jokica i Teodosica koji su redovna pojava? Kako objasnjavas masu takvih komentara protiv Novaka Djokovica? A dobar deo tih komentara ostavljaju upravo grobari koji mrze Tea i Novaka samo zato sto navijaju za Zvezdu. Jel i za to sve odgovoran jedan mali covek sa velikom torbom?

Covic nikome nije ni idol ni legenda. Sa druge strane vasa legenda dukljanskog porekla je i te kako doprinela sirenju mrznje u ovoj napacenoj zemlji. Kakve god da je rezultate imao, za to nema opravdanja. Pa vi ovde glumite nevinasca.

petarczv

pre 6 godina

Redakcijo veliki propust u tekstu! Nigde niste napisali da je brown iz bostona imao monstruozan pad prilikom zakucavanja ruka mu je skliznula sa obruca i pao je direktno na glavu-vrat...Mogo je da ostane invalid

Bane

pre 6 godina

Pomesao si MOJE sa nekim drugima. MOJI su olimpijski i svetski igraci, i tamo kod MOJIH igraju VASI. Pardon, oni ne igraju kosarku nego se igraju kosarke. Bjelica dobio nadimak profesor od koga, od sebe samoga? U Evropi iako kao mvp nije bio nista posebno, a tek u NBA. Kazu polako, jos malo fizicki da se doradi?! Lik ima 30 godina, sta je uradio uradio je, nema tu napretka vise. Minesota je izgubila opet. A za koga ti navijas? Ne mozes za 4 kluba, biraj jedan. Denver, Minesota, Klipersi ili Sakramento?
(Usa, 9. mart 2018 09:53)

Evo i ja sam taj koji gleda podjednako sve klubove gde se nalaze naši igrači. Što bi se neko fokusirao na jedan klub. U današnje vreme kad imaš video klipove jednog igrača tako imaš i dosta nas prati klub a ustvari isključivo igrača kad je naš pa i simpatišu taj klub. Ne moraš baš u svemu unositi emocije pa navijati. Drugo 30 godina nije puno itekako možeš da napreduješ na fizičkom planu i da igraš bar još 5-7 godina u zavisnosti od povreda. Tako Ameru nisi interesantan.

petarczv

pre 6 godina

Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.(Тв Радојица, 09. mart 2018 09:17)
Једино ако промени клуб. Тренер је довео Роуза као замену за повређеног Батлера и бојим се да ће Немања поново на клупу, без обзира како играо.
(jд123, 09. mart 2018 09:58)

Kakve veze ima rose koji je play sa bjelicom koji je cetvorka?

petarczv

pre 6 godina

Posle one kragne afalu najbolja partija u nba! Samo ljubim te bezi iz tog divljackog kluba i pruzaces partije kao u EL svako vece...

NecuZvaku

pre 6 godina

@Usa
Pa sta radis onda na ovim vestima kada to nisu tvoji i kada te to ne zanima?!
Ah da, moras svima da objasnis kako si ti drugacji od prosecnog srbina... Da nisi mozda i vegan?

Usa

pre 6 godina

@Usa
Pa sta radis onda na ovim vestima kada to nisu tvoji i kada te to ne zanima?!
Ah da, moras svima da objasnis kako si ti drugacji od prosecnog srbina... Da nisi mozda i vegan?
(NecuZvaku, 9. mart 2018 10:10)

Radim slicno kao i ti, komentarisem ali realno a ne na nacionalnoj osnovi. Ko ti kaze da me ne zanima? Ja obozavam kosarku, ali eto, djavo mi ne da mira pa moram reci ono sto mislim. Ovo je demokratska zemlja zar ne gavrilo? Nisam vegun zlu ne trebalo, meljem sve

anti-reklamozder

pre 6 godina

Šek na aparatima ako opet bude morao da kaze Bjelicino puno ime :))) ,pogledajte poslednji shaqtin a fool

sportski pozdrav

Stara kuka

pre 6 godina

@Mikii
@Jumko

Evo ih, krecu. Tacnije krece. Svaki dan po 100 komentara samo da se pljune na srpske sportiste i Srbe. Al te nema na vestima o titovim blizancima, kanceru srpskog sporta.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni poznato Bjelica je potpisao ugovor na 3 god za nekih 12 miliona dolara sto kad se odbiju porezi bude oko 6,7 miliona za 3 god,ne mogu da se otmem utisku da bi u Evropi uzeo u najgorem slucaju iste pare a gde god da igra bio bi nosilac igre i velika zvezda!

Lars

pre 6 godina

Vidi Hrvate kako pisu o kosarci kao da znaju nesto o tom sportu. Porediti Jokica, Bogdana, Tea i Bjelicu sa njihovim igracima je stvarno neumesno. Bolje razmisljajte o revansu sa Rumunijom ili necete imati priliku za jos jedan poraz od nas na SP. 23 godine bez uspeha a ovde se pominju neki bosanci iz Mostara i ostali Hrvati Srpskog porekla.. rukomet je vas sport, ne blamirajte sa kosarkom.. ne ide uz ime vase drzave.

djole

pre 6 godina

Izuzetno zahvalan igrač za svaku ekipu. Mali ugovor za NBA a učinak veliki. Možda se ne vidi kroz statistiku ali jedan od boljih šestih igrača koji može da pokriva od dvojke do četvorke.

Moljac

pre 6 godina

Filozofija Tibodoa je prosta: prva petorka igra dok ne baldiše, u rotaciji su još tri igrača sa po 10 do 20 minuta. Kad se nakon nekog vremena neko povredi jer se potrošio (sad: Batler), jaše se novo živinče. Što čovek da se zamara i razmišlja o tome ko koga i kad i zašto menja. Kako startuje, tako i završi. Tako je mnoge igrače upropastio, a eto mu Rouza ponovo u ekipi, nije mu dosta. Srećom te je pred kraj sezone, inače bi mogao Beli i da završi karijeru ove godine igrajući po 40+ minuta.

chb

pre 6 godina

Pre par nedelja sam rekao Bjelice molim te uzmi vise suteva i budi bezobraznji agresivniji jer ne mozes drugacije pored ovih zivotinja i egoista .. to je tacno to on moze sa njima da igra bez problema doktor je kosarke ..

JPR24

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi
(Usa, 09. mart 2018 08:33)
Ne znamo. Vi to bolje znate, imate iskustva kao niko, 20i kusur godina, Priceless ! Bili to klubovi, ili repka, stvarno ste majstori.
Sad ako želiš, možeš i da objasniš nama laicima...

Тв Радојица

pre 6 godina

Немања као и увек, неприметно, лагано, радећи на себи непрестано, долази по своје. У последње време добија више времена и заиста га одлично користи. Вратила се у први план она његова зрелост у игри, шут је све бољи, очигледно се потпуно оријентисао у НБА. Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni ovaj Tibodo nejasan i ocajan trener,on igra derbi kola sa 8 igraca,prva petorka mu u proseku igra skoro 40 min,a klupa ne postoji nigde,ne ume da rastereti malo nosioce i prosiri rotaciju...pazite vi ovo Bjelica sad kad je Batler povredjen u proseku igra po 35 minuta pa i vise a cim se ovaj bude vratio nece ni 10 min da igra,pa da li je moguce da za takvog igraca koji ocigledno da u svakom smislu doprinosi ekipi ti nemas pristojnu minutazu u rotaciji nego do iznemoglosti bez obzira na rezultat forsiras prvu petorku?! Isto je radio i u Cikagu,vazi za nekog velikog strucnjaka za odbranu a ekipa mu je daleko od najboljih odbrambenih ekipa u ligi!

Bob

pre 6 godina

Za poredjenje Wiggins sut 6/21. Nikad necu razumjeti zasto Beli cami u sjenci tkzv. zvezda u pokusaju. Kad god dobije sansu pokaze da je klasa, ali je previse skroman. Ne ide to tako u NBA...

Ratko

pre 6 godina

Obzirom na raspored do kraja mnogo veće šanse ima Denver nego Minesota za plej off. Baš će biti neizvesno do samog kraja. Denver ima sada pet utakmica koje su im bukvalno ziceri od kojih tri igraju kod kuće a gostuju Lejkersima i Memfisu koji tankuju. Minesota ima pet baš zešće teških uz to ne znaju za pobedu i povređeni su im igrači. Mislim da će sve biti daleko jasnije do kraja sledeće nedelje.

rudimental

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38)
Da je tvoje misljenje, bilo bi subjektivno, ne objektivno. Jos jedan funkcionalno nepismen stanovnik ove banana drzave.

jд123

pre 6 godina

A bolje da nema reprezentativnog takmicenja, jer bi se razocarao otkazima, kao sto ces 2019. Bice puno "bolova" u listu, zglobu, vratu, laktu...
(Jumko, 09. mart 2018 09:24)

То причаш из искуства? Није те ваљда толико потресло ЕП, где су твоји Хезоња, Зубац отказали? Смири се, вама да су се сви одазвали, опет ништа не би постигли. Помири се с том чињеницом, биће ти лакше, ха, ха, ха.

Vladimir

pre 6 godina

@Jumko

Koja je poenta tvog komentara? Jesi vidovit, gledao u pasulj pa ti se prikazalo šta će biti sledeće godine? Ah da, verovatno si bivši igrač upoznat sa materijom pa pričaš iz iskustva. Naravno kada bi se zezali.

crni

pre 6 godina

Ako je neko gledao, lepo bi bilo da izbaci komentar tipa odbrana, kako je igrao 1 na 1, da li su trojke išle preko ruke, da li je igrao svih 40 min. na poziciji 3, ko ga je čuvao...

rambo amadeus2

pre 6 godina

koja steta sto ove godine nema reprezentacije!
pa ovo bi bila najbolja petorka u zadnjih 30+ godina! nikad se nije desilo da imamo 4 vrhunska nba igraca, od kojih 2 lideri u svojim timovima... Plus su tu ostali kao Bobi, Kalinic, Jovic, Milutinov, Macvan, Lucic, Nedovic, Milosavljevic...
eh fino li je mastati:)

kole

pre 6 godina

Koliko mi je drago zbog njega. Bio je intervju sa njim pre par dana gde kaze sa nije bas zadovoljan i da moze bolje, ali ima ulogu i minutazu koju odredjuje trener i tu se nista ne moze.
Valjda ce izboriti ugovor negde gde ce moci malo vise da se iskaze.

JPR24

pre 6 godina

Dobar je Bjelica al ni prineti Air Bodzanu koji maltene svaku drugu noc napravi ovakve cifre... takodje i mali Mario je bolji, za koga je, eto, licno Divac poslao ponudu... prica kruzi kako je Vlade nezadovoljan Bogijevim partijama u poslednje vreme, i eto trazi mu zamenu, takodje zeli da se rastosilja njegovog velikog ugovora!!
(drago, 09. mart 2018 08:40)
U kojem ti paralelnom univerzumu živiš ? Bolje idi gledaj Rumune i Holanđane, to je vaša budućnost, i realnost.

jд123

pre 6 godina

Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.
(Тв Радојица, 09. mart 2018 09:17)

Једино ако промени клуб. Тренер је довео Роуза као замену за повређеног Батлера и бојим се да ће Немања поново на клупу, без обзира како играо.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Ako zanemarimo dva-tri komentara iz susedstva koji svaki dan troluju na nasim vestima , da se primetiti da nema ni jednog negativnog komentara na racun Bjelice.
Da je rec o Bogdanu , bilo bi najmanje polovina negativnih komentara.Sta nam to govori ? Govori nam da u Srbiji postoje navijaci koji su "zadojeni mrznjom" od strane jednog malog coveka sa velikom torbom, koji kosarku prate poslednje tri godine(Naravno da ne govorim o pravim Zvezdasima koji cene sve dobre kosarkase ma koje4 boje nosili) i navijaci kojima je vazna Srpska kosarka i koji nemaju problem da pohvale igre Bjelice,Marjanovica,Nedovica (izuzimajuci par onih kojih svuda ima)
Naime, govorim o pljuvanju po "difoltu" na sve i svakog ko ima ili je imao vezu sa Partizanom (Divac,Zoc,Bogdanovic,Dzikic,Vujosevic,... pa cak i Bodiroga koji samo navija za Partizan). Kakav je njihov idol i legenda ne bi me cudilo da su to "placeni botovi" od strane jednog coveka cije ime ne zelim ni da pomenem.
Pozdrav za sve normalne ljubitelje kosarke ma koje boje bili i normalno podrska Belom. Samo napred Nemanja, stvarno bih voleo da te vidim u Kingsima,pre Hezonje, jer mislim da bi tamo dosao do punog izrazaja posto im fali upravo takav igrac.

Jumko

pre 6 godina

@rambo amadeus Bjelica je vrhunski Nba igrac posle jedne partije iznad 10 poena!? Ajd vazi... A bolje da nema reprezentativnog takmicenja, jer bi se razocarao otkazima, kao sto ces 2019. Bice puno "bolova" u listu, zglobu, vratu, laktu...

DR34M

pre 6 godina

Samo dodatak za reakciju , trebali ste makar da napisete da u duelu sparsa i wariorsa stef kari povredo u trecem minutu, i nije se vracao u igru.

Gde ja živim

pre 6 godina

(rambo amadeus2, 9. mart 2018 09:13)

Iako sam veliki protivnik ovih novih FIBA ideja i koncepata mislim da je super što ove godine nema reprezentacije. Taman da se lepo spreme, teretana i to, da ih ne pljujemo bez razloga. Samo neka su zdravi pa dogodine da se krljamo pošteno.

I bre nemojte komšiju Draga da psujete, od celog komšiluka on je još i najduhovitiji i najsarkastičniji. Zeza se čovek. Mnogo me više brinu ovi realisti ma s koje strane da su.

Neko iz mase

pre 6 godina

Ne bi bilo lose da se uvede nemogucnost vidljivosti komentara koji su u debelom minusu npr ako na uzorku od 10 , 70% je minus , znaci da to ljudi ne zele da citaju.Tako bi se ovi dezurni filozofi , koji su nezadovoljni sobom , svjesno ili podsvjesno , pa pisu nebuloze , obeshrabrili da pisu u stilu koji ne prolazi.Mozda bi im tada i komentari bili smisleniji ;)

Bjelici svaka cast , mada u NBA se nista ne mijenja preko noci tj treneri se drze sablona kao pijani plota i cim/ako se Batler vrati na parket , Beli ce opet biti vracen na staru ulogu bez imalo kredita zaradjenih dobrim partijama , sve i da te partije budu donosile pobjede tj benefit timu.
Zalosno je da u nesretnoj Minesoti ne racunaju previse na njega , jer se ekipa mijenjala , a njegova uloga je stalno sporedna , a npr u jednom Hjustonu bi mozda bio i startna cetvorka , a i sa klupe bi bio vise koriscen nego sto ga koristi Tibodo

Usa

pre 6 godina

(Usa, 09. mart 2018 08:33)
Ne znamo. Vi to bolje znate, imate iskustva kao niko, 20i kusur godina, Priceless ! Bili to klubovi, ili repka, stvarno ste majstori.
Sad ako želiš, možeš i da objasniš nama laicima...
(JPR24, 9. mart 2018 09:06)

Pomesao si MOJE sa nekim drugima. MOJI su olimpijski i svetski igraci, i tamo kod MOJIH igraju VASI. Pardon, oni ne igraju kosarku nego se igraju kosarke. Bjelica dobio nadimak profesor od koga, od sebe samoga? U Evropi iako kao mvp nije bio nista posebno, a tek u NBA. Kazu polako, jos malo fizicki da se doradi?! Lik ima 30 godina, sta je uradio uradio je, nema tu napretka vise. Minesota je izgubila opet. A za koga ti navijas? Ne mozes za 4 kluba, biraj jedan. Denver, Minesota, Klipersi ili Sakramento?

Milan

pre 6 godina

Eto šta znači kada kvalitetan igrač dobije kontinuitet minuta u igri. Realno, Bjelica je blago za svakog trenera, u nuždi pokriva sve pozicije od 1 do 4, ne troši lopte, igra dobru odbranu. Trener i saigrači mu veruju što je najbitnije, redovno je na oko 40 provedenih minuta u igri od povrede Batlera.

Larry

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone. 
(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38) 

Kako moze 'tvoje' misljenje da bude objektivno?

DZ

pre 6 godina

Eh da je nekim cudom zavrsio kod Popovica u Spursima, a ne kod ziherasa Thibodeau, Beli bi imao jos odavno vrlo ozbiljne brojke i ulogu u NBA ligi. Jednostavno Thibodeau je neko ko pravi izmene kao da gleda na sat da ispostuje proceduru, to je jos i u Bullsima radio. Nema previse osecaja da zadrzi igraca koji je u zoni. Koliko se samo puta desilo ove sezone da druga petorka Minnesote pravi povratak iz izgubljene utakmice i on kao po automatizmu vraca startere. Svaka cast Beli, koristi svaki minut, zasluzio si!

mvp

pre 6 godina

Uplasio se beli da mu Rouz ne uzme mesto pa krenuo da igra a ne zna da je Rouz bivsi MVP i da mora da igra minimum 40 minuta tako da dzaba mu te brojke...

drago

pre 6 godina

Dobar je Bjelica al ni prineti Air Bodzanu koji maltene svaku drugu noc napravi ovakve cifre... takodje i mali Mario je bolji, za koga je, eto, licno Divac poslao ponudu... prica kruzi kako je Vlade nezadovoljan Bogijevim partijama u poslednje vreme, i eto trazi mu zamenu, takodje zeli da se rastosilja njegovog velikog ugovora!!

Mili Marbella

pre 6 godina

Ovo je nivo na kom Beli može da igra. On je iz Evrope otisao kao najbolji igrač Evrolige i dosadašnje igre nisu merilo njegovog kvaliteta niti njegov pun potencijal.
Postoje i realni ralozi toga, pre svega adaptacija na igru u NBA, fizički je morao da napreduje (uspeo je) i par neprijatnih povreda koje su sve usporile i otežale.
Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.

Where is my sendvič

pre 6 godina

Ukucajte "Srpska kosarka i NBA" na YT nova emisija i i intervju sa svim nasim igracima u NBA. Bogdan Teo Beli Jokic .Stavite plus da vide ostali.

dzigi

pre 6 godina

Svaka čast. U ovakvim prilikama se vidi koliko nije lako napraviti tripl-dabl, bez obzira na 40 minuta. Ali polako, dočekaćemo i to, neka se ustale dablovi.

Where is my sendvič

pre 6 godina

Bjelica je jednom rekao da mu zavisi od prvog suta dosta,usle prve dve trojke i oslobodio se ,ima minuta koliko hoce dok nema Batlera i to je to.

masterkg

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.
(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38)

Ako je ovo objektivno, šta li je subjektivno ....

Dzambo

pre 6 godina

Pogledao sam snimak Bjelicinih poena na yt, tužno je što i u utakmici gde ne maši, loptu dobija samo ako drugi igrači ne znaju šta će sa njom. Beži odatle što pre

Usa

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Belice, samo agresivno...
Interesantna stvar je od kada se povredio Djimi Minesota je izgubila skoro sve utakmice i Tauns igra kao ..... od sigurnog 3.mesta dodjose do ambisa za plejof.
Kada se povredio Milsap Individualni je zaigrao mnogo bolje, poceli su vise da pobedjuju nego pre njegove povrede...

Where is my sendvič

pre 6 godina

Ukucajte "Srpska kosarka i NBA" na YT nova emisija i i intervju sa svim nasim igracima u NBA. Bogdan Teo Beli Jokic .Stavite plus da vide ostali.

Where is my sendvič

pre 6 godina

Bjelica je jednom rekao da mu zavisi od prvog suta dosta,usle prve dve trojke i oslobodio se ,ima minuta koliko hoce dok nema Batlera i to je to.

masterkg

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.
(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38)

Ako je ovo objektivno, šta li je subjektivno ....

Dzambo

pre 6 godina

Pogledao sam snimak Bjelicinih poena na yt, tužno je što i u utakmici gde ne maši, loptu dobija samo ako drugi igrači ne znaju šta će sa njom. Beži odatle što pre

Mili Marbella

pre 6 godina

Ovo je nivo na kom Beli može da igra. On je iz Evrope otisao kao najbolji igrač Evrolige i dosadašnje igre nisu merilo njegovog kvaliteta niti njegov pun potencijal.
Postoje i realni ralozi toga, pre svega adaptacija na igru u NBA, fizički je morao da napreduje (uspeo je) i par neprijatnih povreda koje su sve usporile i otežale.
Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.

JPR24

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi
(Usa, 09. mart 2018 08:33)
Ne znamo. Vi to bolje znate, imate iskustva kao niko, 20i kusur godina, Priceless ! Bili to klubovi, ili repka, stvarno ste majstori.
Sad ako želiš, možeš i da objasniš nama laicima...

rudimental

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38)
Da je tvoje misljenje, bilo bi subjektivno, ne objektivno. Jos jedan funkcionalno nepismen stanovnik ove banana drzave.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni ovaj Tibodo nejasan i ocajan trener,on igra derbi kola sa 8 igraca,prva petorka mu u proseku igra skoro 40 min,a klupa ne postoji nigde,ne ume da rastereti malo nosioce i prosiri rotaciju...pazite vi ovo Bjelica sad kad je Batler povredjen u proseku igra po 35 minuta pa i vise a cim se ovaj bude vratio nece ni 10 min da igra,pa da li je moguce da za takvog igraca koji ocigledno da u svakom smislu doprinosi ekipi ti nemas pristojnu minutazu u rotaciji nego do iznemoglosti bez obzira na rezultat forsiras prvu petorku?! Isto je radio i u Cikagu,vazi za nekog velikog strucnjaka za odbranu a ekipa mu je daleko od najboljih odbrambenih ekipa u ligi!

JPR24

pre 6 godina

Dobar je Bjelica al ni prineti Air Bodzanu koji maltene svaku drugu noc napravi ovakve cifre... takodje i mali Mario je bolji, za koga je, eto, licno Divac poslao ponudu... prica kruzi kako je Vlade nezadovoljan Bogijevim partijama u poslednje vreme, i eto trazi mu zamenu, takodje zeli da se rastosilja njegovog velikog ugovora!!
(drago, 09. mart 2018 08:40)
U kojem ti paralelnom univerzumu živiš ? Bolje idi gledaj Rumune i Holanđane, to je vaša budućnost, i realnost.

rambo amadeus2

pre 6 godina

koja steta sto ove godine nema reprezentacije!
pa ovo bi bila najbolja petorka u zadnjih 30+ godina! nikad se nije desilo da imamo 4 vrhunska nba igraca, od kojih 2 lideri u svojim timovima... Plus su tu ostali kao Bobi, Kalinic, Jovic, Milutinov, Macvan, Lucic, Nedovic, Milosavljevic...
eh fino li je mastati:)

Lars

pre 6 godina

Vidi Hrvate kako pisu o kosarci kao da znaju nesto o tom sportu. Porediti Jokica, Bogdana, Tea i Bjelicu sa njihovim igracima je stvarno neumesno. Bolje razmisljajte o revansu sa Rumunijom ili necete imati priliku za jos jedan poraz od nas na SP. 23 godine bez uspeha a ovde se pominju neki bosanci iz Mostara i ostali Hrvati Srpskog porekla.. rukomet je vas sport, ne blamirajte sa kosarkom.. ne ide uz ime vase drzave.

Moljac

pre 6 godina

Filozofija Tibodoa je prosta: prva petorka igra dok ne baldiše, u rotaciji su još tri igrača sa po 10 do 20 minuta. Kad se nakon nekog vremena neko povredi jer se potrošio (sad: Batler), jaše se novo živinče. Što čovek da se zamara i razmišlja o tome ko koga i kad i zašto menja. Kako startuje, tako i završi. Tako je mnoge igrače upropastio, a eto mu Rouza ponovo u ekipi, nije mu dosta. Srećom te je pred kraj sezone, inače bi mogao Beli i da završi karijeru ove godine igrajući po 40+ minuta.

Larry

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone. 
(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38) 

Kako moze 'tvoje' misljenje da bude objektivno?

Milan

pre 6 godina

Eto šta znači kada kvalitetan igrač dobije kontinuitet minuta u igri. Realno, Bjelica je blago za svakog trenera, u nuždi pokriva sve pozicije od 1 do 4, ne troši lopte, igra dobru odbranu. Trener i saigrači mu veruju što je najbitnije, redovno je na oko 40 provedenih minuta u igri od povrede Batlera.

chb

pre 6 godina

Pre par nedelja sam rekao Bjelice molim te uzmi vise suteva i budi bezobraznji agresivniji jer ne mozes drugacije pored ovih zivotinja i egoista .. to je tacno to on moze sa njima da igra bez problema doktor je kosarke ..

Тв Радојица

pre 6 godina

Немања као и увек, неприметно, лагано, радећи на себи непрестано, долази по своје. У последње време добија више времена и заиста га одлично користи. Вратила се у први план она његова зрелост у игри, шут је све бољи, очигледно се потпуно оријентисао у НБА. Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni poznato Bjelica je potpisao ugovor na 3 god za nekih 12 miliona dolara sto kad se odbiju porezi bude oko 6,7 miliona za 3 god,ne mogu da se otmem utisku da bi u Evropi uzeo u najgorem slucaju iste pare a gde god da igra bio bi nosilac igre i velika zvezda!

Stara kuka

pre 6 godina

@Mikii
@Jumko

Evo ih, krecu. Tacnije krece. Svaki dan po 100 komentara samo da se pljune na srpske sportiste i Srbe. Al te nema na vestima o titovim blizancima, kanceru srpskog sporta.

dzigi

pre 6 godina

Svaka čast. U ovakvim prilikama se vidi koliko nije lako napraviti tripl-dabl, bez obzira na 40 minuta. Ali polako, dočekaćemo i to, neka se ustale dablovi.

DZ

pre 6 godina

Eh da je nekim cudom zavrsio kod Popovica u Spursima, a ne kod ziherasa Thibodeau, Beli bi imao jos odavno vrlo ozbiljne brojke i ulogu u NBA ligi. Jednostavno Thibodeau je neko ko pravi izmene kao da gleda na sat da ispostuje proceduru, to je jos i u Bullsima radio. Nema previse osecaja da zadrzi igraca koji je u zoni. Koliko se samo puta desilo ove sezone da druga petorka Minnesote pravi povratak iz izgubljene utakmice i on kao po automatizmu vraca startere. Svaka cast Beli, koristi svaki minut, zasluzio si!

NecuZvaku

pre 6 godina

@Usa
Pa sta radis onda na ovim vestima kada to nisu tvoji i kada te to ne zanima?!
Ah da, moras svima da objasnis kako si ti drugacji od prosecnog srbina... Da nisi mozda i vegan?

kole

pre 6 godina

Koliko mi je drago zbog njega. Bio je intervju sa njim pre par dana gde kaze sa nije bas zadovoljan i da moze bolje, ali ima ulogu i minutazu koju odredjuje trener i tu se nista ne moze.
Valjda ce izboriti ugovor negde gde ce moci malo vise da se iskaze.

Bob

pre 6 godina

Za poredjenje Wiggins sut 6/21. Nikad necu razumjeti zasto Beli cami u sjenci tkzv. zvezda u pokusaju. Kad god dobije sansu pokaze da je klasa, ali je previse skroman. Ne ide to tako u NBA...

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Belice, samo agresivno...
Interesantna stvar je od kada se povredio Djimi Minesota je izgubila skoro sve utakmice i Tauns igra kao ..... od sigurnog 3.mesta dodjose do ambisa za plejof.
Kada se povredio Milsap Individualni je zaigrao mnogo bolje, poceli su vise da pobedjuju nego pre njegove povrede...

Gde ja živim

pre 6 godina

(rambo amadeus2, 9. mart 2018 09:13)

Iako sam veliki protivnik ovih novih FIBA ideja i koncepata mislim da je super što ove godine nema reprezentacije. Taman da se lepo spreme, teretana i to, da ih ne pljujemo bez razloga. Samo neka su zdravi pa dogodine da se krljamo pošteno.

I bre nemojte komšiju Draga da psujete, od celog komšiluka on je još i najduhovitiji i najsarkastičniji. Zeza se čovek. Mnogo me više brinu ovi realisti ma s koje strane da su.

jд123

pre 6 godina

A bolje da nema reprezentativnog takmicenja, jer bi se razocarao otkazima, kao sto ces 2019. Bice puno "bolova" u listu, zglobu, vratu, laktu...
(Jumko, 09. mart 2018 09:24)

То причаш из искуства? Није те ваљда толико потресло ЕП, где су твоји Хезоња, Зубац отказали? Смири се, вама да су се сви одазвали, опет ништа не би постигли. Помири се с том чињеницом, биће ти лакше, ха, ха, ха.

djole

pre 6 godina

Izuzetno zahvalan igrač za svaku ekipu. Mali ugovor za NBA a učinak veliki. Možda se ne vidi kroz statistiku ali jedan od boljih šestih igrača koji može da pokriva od dvojke do četvorke.

Neko iz mase

pre 6 godina

Ne bi bilo lose da se uvede nemogucnost vidljivosti komentara koji su u debelom minusu npr ako na uzorku od 10 , 70% je minus , znaci da to ljudi ne zele da citaju.Tako bi se ovi dezurni filozofi , koji su nezadovoljni sobom , svjesno ili podsvjesno , pa pisu nebuloze , obeshrabrili da pisu u stilu koji ne prolazi.Mozda bi im tada i komentari bili smisleniji ;)

Bjelici svaka cast , mada u NBA se nista ne mijenja preko noci tj treneri se drze sablona kao pijani plota i cim/ako se Batler vrati na parket , Beli ce opet biti vracen na staru ulogu bez imalo kredita zaradjenih dobrim partijama , sve i da te partije budu donosile pobjede tj benefit timu.
Zalosno je da u nesretnoj Minesoti ne racunaju previse na njega , jer se ekipa mijenjala , a njegova uloga je stalno sporedna , a npr u jednom Hjustonu bi mozda bio i startna cetvorka , a i sa klupe bi bio vise koriscen nego sto ga koristi Tibodo

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Ako zanemarimo dva-tri komentara iz susedstva koji svaki dan troluju na nasim vestima , da se primetiti da nema ni jednog negativnog komentara na racun Bjelice.
Da je rec o Bogdanu , bilo bi najmanje polovina negativnih komentara.Sta nam to govori ? Govori nam da u Srbiji postoje navijaci koji su "zadojeni mrznjom" od strane jednog malog coveka sa velikom torbom, koji kosarku prate poslednje tri godine(Naravno da ne govorim o pravim Zvezdasima koji cene sve dobre kosarkase ma koje4 boje nosili) i navijaci kojima je vazna Srpska kosarka i koji nemaju problem da pohvale igre Bjelice,Marjanovica,Nedovica (izuzimajuci par onih kojih svuda ima)
Naime, govorim o pljuvanju po "difoltu" na sve i svakog ko ima ili je imao vezu sa Partizanom (Divac,Zoc,Bogdanovic,Dzikic,Vujosevic,... pa cak i Bodiroga koji samo navija za Partizan). Kakav je njihov idol i legenda ne bi me cudilo da su to "placeni botovi" od strane jednog coveka cije ime ne zelim ni da pomenem.
Pozdrav za sve normalne ljubitelje kosarke ma koje boje bili i normalno podrska Belom. Samo napred Nemanja, stvarno bih voleo da te vidim u Kingsima,pre Hezonje, jer mislim da bi tamo dosao do punog izrazaja posto im fali upravo takav igrac.

Ratko

pre 6 godina

Obzirom na raspored do kraja mnogo veće šanse ima Denver nego Minesota za plej off. Baš će biti neizvesno do samog kraja. Denver ima sada pet utakmica koje su im bukvalno ziceri od kojih tri igraju kod kuće a gostuju Lejkersima i Memfisu koji tankuju. Minesota ima pet baš zešće teških uz to ne znaju za pobedu i povređeni su im igrači. Mislim da će sve biti daleko jasnije do kraja sledeće nedelje.

jд123

pre 6 godina

Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.
(Тв Радојица, 09. mart 2018 09:17)

Једино ако промени клуб. Тренер је довео Роуза као замену за повређеног Батлера и бојим се да ће Немања поново на клупу, без обзира како играо.

petarczv

pre 6 godina

Ako je neko gledao, lepo bi bilo da izbaci komentar tipa odbrana, kako je igrao 1 na 1, da li su trojke išle preko ruke, da li je igrao svih 40 min. na poziciji 3, ko ga je čuvao...
(crni, 09. mart 2018 09:12)

Ja sam gledao, uglavnom su se smenjivali tatum i moris, sve vreme je igrao trojku dok su se na cetvorci menjali gibson i dieng... Imao je jednu trojku sa 9metara sa logoa target centra komentatori su bili poludeli... Inace ovo bi trebalo da pisu novinari...

Иван

pre 6 godina

Таунс растура боранију, али кад наиђе на тврдо, на искусног врсног одбамбеног играча који игра у организованом и код судија заштићеном тиму (Хорфорд), нема план Б. Синоћ се најбоље видела разлика између њега Јокића: Никола увек нађе начин да буде користан екипи, иако не уме да закуца онако силовито. Минесота је мува без главе. Вигинс, Крофорд и Тиг поготово умеју да буду баш штеточине. С таквим бековима тешко центри као бољи део тима могу доћи до изражаја. А Бјелица игра онако како је могао да игра и много раније - одлично. Зашто се то није десило, зашто су у Минесоти спуцали две године на дрво звано Ђенг и сличне, то само чланови управе тог клуба знају.

kole

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak...
(petarczv, 9. mart 2018 11:11 )

Bogdan i Bjelica su davno otisli iz Partizana i Zvezde i nemaju vise apsolutno nikakve veze sa tim klubovima. Ja razumem da ljudi imaju svoje miljenike ali da se mrzi neko ko je igrao u suprotnom taboru davno i vecito pljuje po Bogdanu, Bjelici, Marjanovicu ne mogu da shvatim. Pritom svi oni se ponasaju kao sportisti i profesionalci, daju neutralne izjave i izasli su iz ove trule atmosfere koja ovde vlada. Taj Bogdan nije propustio nijedan mec reprezentacije zadnjih 5 godina. Prekinite vise sa ovakvim upisima nije zanimljivo.
Tvoji komentari su inace ok vidi se da pratis. Ovo se vise odnosi na neke druge ljude al si mi natrcao sad sa ovim.

analiticar_amater

pre 6 godina

Da je rec o Bogdanu , bilo bi najmanje polovina negativnih komentara.Sta nam to govori ? Govori nam da u Srbiji postoje navijaci koji su "zadojeni mrznjom" od strane jednog malog coveka sa velikom torbom, koji kosarku prate poslednje tri godine(Naravno da ne govorim o pravim Zvezdasima koji cene sve dobre kosarkase ma koje4 boje nosili) i navijaci kojima je vazna Srpska kosarka i koji nemaju problem da pohvale igre Bjelice,Marjanovica,Nedovica (izuzimajuci par onih kojih svuda ima)
Naime, govorim o pljuvanju po "difoltu" na sve i svakog ko ima ili je imao vezu sa Partizanom (Divac,Zoc,Bogdanovic,Dzikic,Vujosevic,... pa cak i Bodiroga koji samo navija za Partizan). Kakav je njihov idol i legenda ne bi me cudilo da su to "placeni botovi" od strane jednog coveka cije ime ne zelim ni da pomenem.

("Dijagnosticar" Nis, 9. mart 2018 09:44)

Prvo ovde ima mnogo vise od 2, 3 negativna komentara na racun Bjelice. Drugo, kako objasnjavas komentare mrznje na racun Jokica i Teodosica koji su redovna pojava? Kako objasnjavas masu takvih komentara protiv Novaka Djokovica? A dobar deo tih komentara ostavljaju upravo grobari koji mrze Tea i Novaka samo zato sto navijaju za Zvezdu. Jel i za to sve odgovoran jedan mali covek sa velikom torbom?

Covic nikome nije ni idol ni legenda. Sa druge strane vasa legenda dukljanskog porekla je i te kako doprinela sirenju mrznje u ovoj napacenoj zemlji. Kakve god da je rezultate imao, za to nema opravdanja. Pa vi ovde glumite nevinasca.

petarczv

pre 6 godina

@dijagnosticar

Druze i ptice na grani znaju da je najodgovorniji za vecu netrpeljivost izmedju navijaca dusko vujosevic. Ja sam licno "zamrzeo" bogdana ne zato sto nam je dao sto i kusur poena u play offu nego zato sto je izjavio da ne zeli da igra za reprezentaciju ako sudije ne sude tako i tako.. A kad ga je novinarka pitala zasto kakve veze ima sudjenje u play offu sa reprezentacijom nije znao sta da odgovori i tacno se videlo da su mu reci stavljene u usta od strane pomenutog "gospodina" pa udaranje pavlovica na kraju utakmice jenkinsa pa pavlovicevo hvatanje lazica za genitalije i jos mnogo nezdravih i nespoortskih nastupa izazvane vestackom mrznjom koje je usadio dule vujosevic aka vrhovni dervis..

Bane

pre 6 godina

Pomesao si MOJE sa nekim drugima. MOJI su olimpijski i svetski igraci, i tamo kod MOJIH igraju VASI. Pardon, oni ne igraju kosarku nego se igraju kosarke. Bjelica dobio nadimak profesor od koga, od sebe samoga? U Evropi iako kao mvp nije bio nista posebno, a tek u NBA. Kazu polako, jos malo fizicki da se doradi?! Lik ima 30 godina, sta je uradio uradio je, nema tu napretka vise. Minesota je izgubila opet. A za koga ti navijas? Ne mozes za 4 kluba, biraj jedan. Denver, Minesota, Klipersi ili Sakramento?
(Usa, 9. mart 2018 09:53)

Evo i ja sam taj koji gleda podjednako sve klubove gde se nalaze naši igrači. Što bi se neko fokusirao na jedan klub. U današnje vreme kad imaš video klipove jednog igrača tako imaš i dosta nas prati klub a ustvari isključivo igrača kad je naš pa i simpatišu taj klub. Ne moraš baš u svemu unositi emocije pa navijati. Drugo 30 godina nije puno itekako možeš da napreduješ na fizičkom planu i da igraš bar još 5-7 godina u zavisnosti od povreda. Tako Ameru nisi interesantan.

petarczv

pre 6 godina

Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.(Тв Радојица, 09. mart 2018 09:17)
Једино ако промени клуб. Тренер је довео Роуза као замену за повређеног Батлера и бојим се да ће Немања поново на клупу, без обзира како играо.
(jд123, 09. mart 2018 09:58)

Kakve veze ima rose koji je play sa bjelicom koji je cetvorka?

crni

pre 6 godina

Ako je neko gledao, lepo bi bilo da izbaci komentar tipa odbrana, kako je igrao 1 na 1, da li su trojke išle preko ruke, da li je igrao svih 40 min. na poziciji 3, ko ga je čuvao...

petarczv

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi
(Usa, 09. mart 2018 08:33)

Fetis su nam porazi hahahahaha pa vlajda su vama jer nas nikad ali nikad niste dobili u kosarci hahahahha a mi smo purgeru najbolja kosarkaska nacija na svetu! Sa 6mil stanovnika i uzasnim uslovima za treniranje mi osvajamo olimpijske, svetske i evropske medalje! Cak su i u ulicnom basketu 3na3 sampioni sveta!!! Pa svaki koledz a i po neka srednja skola imaju bolje uslove za trening od nasih profesionalnih klubova ali to nam ne smeta da imamo igraca koji ce da postigne 30p u najjacoj ligi sveta...

DR34M

pre 6 godina

Samo dodatak za reakciju , trebali ste makar da napisete da u duelu sparsa i wariorsa stef kari povredo u trecem minutu, i nije se vracao u igru.

mvp

pre 6 godina

Uplasio se beli da mu Rouz ne uzme mesto pa krenuo da igra a ne zna da je Rouz bivsi MVP i da mora da igra minimum 40 minuta tako da dzaba mu te brojke...

Vladimir

pre 6 godina

@Jumko

Koja je poenta tvog komentara? Jesi vidovit, gledao u pasulj pa ti se prikazalo šta će biti sledeće godine? Ah da, verovatno si bivši igrač upoznat sa materijom pa pričaš iz iskustva. Naravno kada bi se zezali.

Rio

pre 6 godina

Beli razume kosarku, i on u svakom timu ima svoje mesto. Ako mu daju vecu minutazu igrace sve bolje. Jednostavno kompletan igrac, koji je u medjuvremenu potisnuo evropske navike da se davi lopta i da se igra za tim, vec da se odmah dize na sut kad je sam Bravo i samo nastavi tako

bskfan

pre 6 godina

Bravo Beli, samo tako...

Za svakog igraca je najbitnije samopouzdanje a toga za Belog nije bilo jer je sansu dobijao na kasicicu. Sad kad nema Batlera, Beli ce imati minuta koliko hoce i zato treba to da iskoristi. A da je ovaj Tibo smesan lik, jeste, forsira igarce do iznemoglosti. Beli mu prvo sedi na klupi i igra 15 minuta a onda odjednom dobije 40 minuta.

Treba reci da je ove sezone Beli sutira trojke 45.5%.

Jax Teller

pre 6 godina

svaka Cast!bjelca jedini srpski igrac ko lici na pravog kosarkasa..ima Sve!! a ne kao bogdanovic
(hrvoje, 09. mart 2018 09:41)

pa nemoj tako, jeste da nije Bojan neka klasa, ali vas je.

baron

pre 6 godina

Imamo pet podjednako dobrih kosarkasa u NBA- Jokic, Bjelica, Bogdan, Teo, Bobi.
Neki su dobili vecu, neki manju sansu, ali po kvalitetu su tu negde.
Jedino je mozda Bobi malo slabiji. Jokic ima sansu da napravi odlicnu karijeru jer je mlad dobio sansu, mada ne smatram da je on trenutno nesto bolji igrac od Bjelice, Bogdana, Tea. Videlo se i kroz reprezentaciju da su podjednaki.
Po meni je Bjelica najkompletniji igrac od nasih, ali sta to vredi kada ga u klubu niko ne ceni. Kada imate trenera koji sansu daje Wigginsu koji je obican divljak i koji se nimalo ne zalaze u odbrani.
Bjelici je mana sto je povucen, ali to je delom tako jer nije dobio sansu.
Nije ni Bogdan nesto preterano prodoran ali ima Divca iza sebe, Jokic se izborio jer je imao slabu konkurenciju. Sve bi bilo drugacije da Bjelica igra recimo u Sacramentu gde bi mu Pedja i Divac pomogli, ili u San Antoniu gde bi imao normalnog trenera. Jer bez obzira kritikovali mi Bjelicu ili ne, u reprezentaciji kada treba siguran poen lopta ne ide u ruke ni Jokicu, ni Bogdanu, Teu vec Bjelici koji je nas najbolji igrac 1-1.
Steta je sto propada u Minesoti.

Usa

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi

Zelena karta

pre 6 godina

Bjelici svaka cast , mada u NBA se nista ne mijenja preko noci tj treneri se drze sablona kao pijani plota i cim/ako se Batler vrati na parket , Beli ce opet biti vracen na staru ulogu bez imalo kredita zaradjenih dobrim partijama , sve i da te partije budu donosile pobjede tj benefit timu.
Zalosno je da u nesretnoj Minesoti ne racunaju previse na njega , jer se ekipa mijenjala , a njegova uloga je stalno sporedna , a npr u jednom Hjustonu bi mozda bio i startna cetvorka , a i sa klupe bi bio vise koriscen nego sto ga koristi Tibodo
(Neko iz mase, 9. mart 2018 09:34) # Link komentara

I ovo dobije ovoliko pluseva naspram minusa!?!
Znaci, Bjelica je za NBA strucbjake nebitan Rolling player kako oni kazu. Vrlo ali vrlo mu je upitan sledeci ugovor! Ovaj pise kako bi u Houstonu bbio mozda startna cetvoricu a igrac od 20m dolara ugovor je naklupi, koji 10g u ligi ima ime i prezime...zao mi je samo sto na ovom portalu se ne pise sa originalnih Facebook profila pa da pogledam te glave koje sve znaju! Sad kad se vrati Butler ce igrati jos manje nego prije jer Ce im goreti plejof, eto toliko je Bjelica vazan....a to sto bi mi hteli i sto je nas, drugi par opanaka...pozdrav iz Dallasa!

petarczv

pre 6 godina

Redakcijo veliki propust u tekstu! Nigde niste napisali da je brown iz bostona imao monstruozan pad prilikom zakucavanja ruka mu je skliznula sa obruca i pao je direktno na glavu-vrat...Mogo je da ostane invalid

anti-reklamozder

pre 6 godina

Šek na aparatima ako opet bude morao da kaze Bjelicino puno ime :))) ,pogledajte poslednji shaqtin a fool

sportski pozdrav

drago

pre 6 godina

Dobar je Bjelica al ni prineti Air Bodzanu koji maltene svaku drugu noc napravi ovakve cifre... takodje i mali Mario je bolji, za koga je, eto, licno Divac poslao ponudu... prica kruzi kako je Vlade nezadovoljan Bogijevim partijama u poslednje vreme, i eto trazi mu zamenu, takodje zeli da se rastosilja njegovog velikog ugovora!!

Jumko

pre 6 godina

@rambo amadeus Bjelica je vrhunski Nba igrac posle jedne partije iznad 10 poena!? Ajd vazi... A bolje da nema reprezentativnog takmicenja, jer bi se razocarao otkazima, kao sto ces 2019. Bice puno "bolova" u listu, zglobu, vratu, laktu...

petarczv

pre 6 godina

Posle one kragne afalu najbolja partija u nba! Samo ljubim te bezi iz tog divljackog kluba i pruzaces partije kao u EL svako vece...

Naša posla...

pre 6 godina

Po ovom izvještaju sa utakmice rekao bi kao da je Beli dao 13 a ne 30...

Ni Amerikanci nisu imuni na nacionalizam u onom lošem smislu...

Čestitke Beli!!!

STEVAN

pre 6 godina

Ok je Bjelica. Drago mi je zbog nega.
Ali ovo je totalno negledljivo. Svako igra za sebe, lopta se dodaje samo u krajnjoj nuzdi, igrac sa loptom na silu pivotira ili dribla i po 2 min i ne pomislja da doda. Odvartno. Ovo nije kosarka. Vise je neki individualni sport.
Shvatam ja da je svaki crnac sa ovakvim predispozicijama u stanju uvek da zavrsi napad, ali gde je tu trener da ih ipak malo ogranici, da mu sutira slobodan igrac a ne svaki siledzija do kog dodje lopta.

petarczv

pre 6 godina

BRAVO, DOGODINE NIZNJI NOVGOROD
(limenka, 09. mart 2018 08:32)

E moj dervisu nije tebi lako... Nego koliko poena bese dao bogi pre neko vece?

petarczv

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 9. mart 2018 11:11 

Hejteru samo hejterski možeš odgovoriti. Nek ima beli dvocifreni prosek poena u nekoj sezoni, a već igra treću.
(sprivel, 09. mart 2018 12:03)

Moj komentar nije hejterski vec tvoj... Sto se nerviras...

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

(analiticar_amater, 9. mart 2018 11:27

Pa , dobro , evo navedi te negativne komentare na racun Bjelice, a da nisu od Mikkija , Jumka i Usa, a onda odsetaj na 2 predhodne vesti o Bogdanu, Divcu, Zocu,, pa ces videti ono o cemu pricam . Uzgred , nije lepo lagati jer ovo su sve proverljive stvari.
A malog coveka sa velikom torbom ste Vi prozvali "legendom" i spasiteljem, zar ne ? I sto ti smeta sto je Vujosevic crnogorac ? Zar to nisu i Bjelica i Radonjic u koje ste se kleli i kunete se. Licemeran si To sto Vas je doticni napujdao na KK Partizan nije razlog da se pljuju Divac,Zoc,i ostale legende Partizana. Nekog mozes da ne volis, ali ako je donosio medalje ovoj zemlji, treba ga i postovati, ili Vam je i to "zabranjeno".

Usa

pre 6 godina

(Usa, 09. mart 2018 08:33)
Ne znamo. Vi to bolje znate, imate iskustva kao niko, 20i kusur godina, Priceless ! Bili to klubovi, ili repka, stvarno ste majstori.
Sad ako želiš, možeš i da objasniš nama laicima...
(JPR24, 9. mart 2018 09:06)

Pomesao si MOJE sa nekim drugima. MOJI su olimpijski i svetski igraci, i tamo kod MOJIH igraju VASI. Pardon, oni ne igraju kosarku nego se igraju kosarke. Bjelica dobio nadimak profesor od koga, od sebe samoga? U Evropi iako kao mvp nije bio nista posebno, a tek u NBA. Kazu polako, jos malo fizicki da se doradi?! Lik ima 30 godina, sta je uradio uradio je, nema tu napretka vise. Minesota je izgubila opet. A za koga ti navijas? Ne mozes za 4 kluba, biraj jedan. Denver, Minesota, Klipersi ili Sakramento?

Usa

pre 6 godina

@Usa
Pa sta radis onda na ovim vestima kada to nisu tvoji i kada te to ne zanima?!
Ah da, moras svima da objasnis kako si ti drugacji od prosecnog srbina... Da nisi mozda i vegan?
(NecuZvaku, 9. mart 2018 10:10)

Radim slicno kao i ti, komentarisem ali realno a ne na nacionalnoj osnovi. Ko ti kaze da me ne zanima? Ja obozavam kosarku, ali eto, djavo mi ne da mira pa moram reci ono sto mislim. Ovo je demokratska zemlja zar ne gavrilo? Nisam vegun zlu ne trebalo, meljem sve

sprivel

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 9. mart 2018 11:11

Hejteru samo hejterski možeš odgovoriti. Nek ima beli dvocifreni prosek poena u nekoj sezoni, a već igra treću.

crni

pre 6 godina

@petarczv
Hvala zvezdaš. Kad pročitam meni zanimljivu,(noćnu), vest, ja odem na komentare, jer redakciju čini očito jedan ipo čovek, (uz dužno poštovanje istim), i tražim komentar "iz prve ruke". To je valjda i svrha foruma ovog tipa.

Jumko

pre 6 godina

Prijatelji, sta ste se uzbudili!? Sta je to nemoguce u mom komentaru? Nemoj na leto 2019. da bude pljuvanja po Jokicevim gumama, Teovom listu, Raduljicinom ramenu itd kao proslog leta, ili Bobijevim milionima ranijih leta... Brzo zaboravljate!

Usa

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi

drago

pre 6 godina

Dobar je Bjelica al ni prineti Air Bodzanu koji maltene svaku drugu noc napravi ovakve cifre... takodje i mali Mario je bolji, za koga je, eto, licno Divac poslao ponudu... prica kruzi kako je Vlade nezadovoljan Bogijevim partijama u poslednje vreme, i eto trazi mu zamenu, takodje zeli da se rastosilja njegovog velikog ugovora!!

mvp

pre 6 godina

Uplasio se beli da mu Rouz ne uzme mesto pa krenuo da igra a ne zna da je Rouz bivsi MVP i da mora da igra minimum 40 minuta tako da dzaba mu te brojke...

Jumko

pre 6 godina

@rambo amadeus Bjelica je vrhunski Nba igrac posle jedne partije iznad 10 poena!? Ajd vazi... A bolje da nema reprezentativnog takmicenja, jer bi se razocarao otkazima, kao sto ces 2019. Bice puno "bolova" u listu, zglobu, vratu, laktu...

antiDebil

pre 6 godina

Tako je Belice, samo agresivno...
Interesantna stvar je od kada se povredio Djimi Minesota je izgubila skoro sve utakmice i Tauns igra kao ..... od sigurnog 3.mesta dodjose do ambisa za plejof.
Kada se povredio Milsap Individualni je zaigrao mnogo bolje, poceli su vise da pobedjuju nego pre njegove povrede...

Usa

pre 6 godina

(Usa, 09. mart 2018 08:33)
Ne znamo. Vi to bolje znate, imate iskustva kao niko, 20i kusur godina, Priceless ! Bili to klubovi, ili repka, stvarno ste majstori.
Sad ako želiš, možeš i da objasniš nama laicima...
(JPR24, 9. mart 2018 09:06)

Pomesao si MOJE sa nekim drugima. MOJI su olimpijski i svetski igraci, i tamo kod MOJIH igraju VASI. Pardon, oni ne igraju kosarku nego se igraju kosarke. Bjelica dobio nadimak profesor od koga, od sebe samoga? U Evropi iako kao mvp nije bio nista posebno, a tek u NBA. Kazu polako, jos malo fizicki da se doradi?! Lik ima 30 godina, sta je uradio uradio je, nema tu napretka vise. Minesota je izgubila opet. A za koga ti navijas? Ne mozes za 4 kluba, biraj jedan. Denver, Minesota, Klipersi ili Sakramento?

Mili Marbella

pre 6 godina

Ovo je nivo na kom Beli može da igra. On je iz Evrope otisao kao najbolji igrač Evrolige i dosadašnje igre nisu merilo njegovog kvaliteta niti njegov pun potencijal.
Postoje i realni ralozi toga, pre svega adaptacija na igru u NBA, fizički je morao da napreduje (uspeo je) i par neprijatnih povreda koje su sve usporile i otežale.
Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Ako zanemarimo dva-tri komentara iz susedstva koji svaki dan troluju na nasim vestima , da se primetiti da nema ni jednog negativnog komentara na racun Bjelice.
Da je rec o Bogdanu , bilo bi najmanje polovina negativnih komentara.Sta nam to govori ? Govori nam da u Srbiji postoje navijaci koji su "zadojeni mrznjom" od strane jednog malog coveka sa velikom torbom, koji kosarku prate poslednje tri godine(Naravno da ne govorim o pravim Zvezdasima koji cene sve dobre kosarkase ma koje4 boje nosili) i navijaci kojima je vazna Srpska kosarka i koji nemaju problem da pohvale igre Bjelice,Marjanovica,Nedovica (izuzimajuci par onih kojih svuda ima)
Naime, govorim o pljuvanju po "difoltu" na sve i svakog ko ima ili je imao vezu sa Partizanom (Divac,Zoc,Bogdanovic,Dzikic,Vujosevic,... pa cak i Bodiroga koji samo navija za Partizan). Kakav je njihov idol i legenda ne bi me cudilo da su to "placeni botovi" od strane jednog coveka cije ime ne zelim ni da pomenem.
Pozdrav za sve normalne ljubitelje kosarke ma koje boje bili i normalno podrska Belom. Samo napred Nemanja, stvarno bih voleo da te vidim u Kingsima,pre Hezonje, jer mislim da bi tamo dosao do punog izrazaja posto im fali upravo takav igrac.

Where is my sendvič

pre 6 godina

Ukucajte "Srpska kosarka i NBA" na YT nova emisija i i intervju sa svim nasim igracima u NBA. Bogdan Teo Beli Jokic .Stavite plus da vide ostali.

Usa

pre 6 godina

@Usa
Pa sta radis onda na ovim vestima kada to nisu tvoji i kada te to ne zanima?!
Ah da, moras svima da objasnis kako si ti drugacji od prosecnog srbina... Da nisi mozda i vegan?
(NecuZvaku, 9. mart 2018 10:10)

Radim slicno kao i ti, komentarisem ali realno a ne na nacionalnoj osnovi. Ko ti kaze da me ne zanima? Ja obozavam kosarku, ali eto, djavo mi ne da mira pa moram reci ono sto mislim. Ovo je demokratska zemlja zar ne gavrilo? Nisam vegun zlu ne trebalo, meljem sve

masterkg

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.
(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38)

Ako je ovo objektivno, šta li je subjektivno ....

petarczv

pre 6 godina

@dijagnosticar

Druze i ptice na grani znaju da je najodgovorniji za vecu netrpeljivost izmedju navijaca dusko vujosevic. Ja sam licno "zamrzeo" bogdana ne zato sto nam je dao sto i kusur poena u play offu nego zato sto je izjavio da ne zeli da igra za reprezentaciju ako sudije ne sude tako i tako.. A kad ga je novinarka pitala zasto kakve veze ima sudjenje u play offu sa reprezentacijom nije znao sta da odgovori i tacno se videlo da su mu reci stavljene u usta od strane pomenutog "gospodina" pa udaranje pavlovica na kraju utakmice jenkinsa pa pavlovicevo hvatanje lazica za genitalije i jos mnogo nezdravih i nespoortskih nastupa izazvane vestackom mrznjom koje je usadio dule vujosevic aka vrhovni dervis..

rudimental

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone.(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38)
Da je tvoje misljenje, bilo bi subjektivno, ne objektivno. Jos jedan funkcionalno nepismen stanovnik ove banana drzave.

Zelena karta

pre 6 godina

Bjelici svaka cast , mada u NBA se nista ne mijenja preko noci tj treneri se drze sablona kao pijani plota i cim/ako se Batler vrati na parket , Beli ce opet biti vracen na staru ulogu bez imalo kredita zaradjenih dobrim partijama , sve i da te partije budu donosile pobjede tj benefit timu.
Zalosno je da u nesretnoj Minesoti ne racunaju previse na njega , jer se ekipa mijenjala , a njegova uloga je stalno sporedna , a npr u jednom Hjustonu bi mozda bio i startna cetvorka , a i sa klupe bi bio vise koriscen nego sto ga koristi Tibodo
(Neko iz mase, 9. mart 2018 09:34) # Link komentara

I ovo dobije ovoliko pluseva naspram minusa!?!
Znaci, Bjelica je za NBA strucbjake nebitan Rolling player kako oni kazu. Vrlo ali vrlo mu je upitan sledeci ugovor! Ovaj pise kako bi u Houstonu bbio mozda startna cetvoricu a igrac od 20m dolara ugovor je naklupi, koji 10g u ligi ima ime i prezime...zao mi je samo sto na ovom portalu se ne pise sa originalnih Facebook profila pa da pogledam te glave koje sve znaju! Sad kad se vrati Butler ce igrati jos manje nego prije jer Ce im goreti plejof, eto toliko je Bjelica vazan....a to sto bi mi hteli i sto je nas, drugi par opanaka...pozdrav iz Dallasa!

jд123

pre 6 godina

Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.
(Тв Радојица, 09. mart 2018 09:17)

Једино ако промени клуб. Тренер је довео Роуза као замену за повређеног Батлера и бојим се да ће Немања поново на клупу, без обзира како играо.

rambo amadeus2

pre 6 godina

koja steta sto ove godine nema reprezentacije!
pa ovo bi bila najbolja petorka u zadnjih 30+ godina! nikad se nije desilo da imamo 4 vrhunska nba igraca, od kojih 2 lideri u svojim timovima... Plus su tu ostali kao Bobi, Kalinic, Jovic, Milutinov, Macvan, Lucic, Nedovic, Milosavljevic...
eh fino li je mastati:)

petarczv

pre 6 godina

BRAVO, DOGODINE NIZNJI NOVGOROD
(limenka, 09. mart 2018 08:32)

E moj dervisu nije tebi lako... Nego koliko poena bese dao bogi pre neko vece?

petarczv

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 9. mart 2018 11:11 

Hejteru samo hejterski možeš odgovoriti. Nek ima beli dvocifreni prosek poena u nekoj sezoni, a već igra treću.
(sprivel, 09. mart 2018 12:03)

Moj komentar nije hejterski vec tvoj... Sto se nerviras...

Lars

pre 6 godina

Vidi Hrvate kako pisu o kosarci kao da znaju nesto o tom sportu. Porediti Jokica, Bogdana, Tea i Bjelicu sa njihovim igracima je stvarno neumesno. Bolje razmisljajte o revansu sa Rumunijom ili necete imati priliku za jos jedan poraz od nas na SP. 23 godine bez uspeha a ovde se pominju neki bosanci iz Mostara i ostali Hrvati Srpskog porekla.. rukomet je vas sport, ne blamirajte sa kosarkom.. ne ide uz ime vase drzave.

sprivel

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 9. mart 2018 11:11

Hejteru samo hejterski možeš odgovoriti. Nek ima beli dvocifreni prosek poena u nekoj sezoni, a već igra treću.

crni

pre 6 godina

Ako je neko gledao, lepo bi bilo da izbaci komentar tipa odbrana, kako je igrao 1 na 1, da li su trojke išle preko ruke, da li je igrao svih 40 min. na poziciji 3, ko ga je čuvao...

Jumko

pre 6 godina

Prijatelji, sta ste se uzbudili!? Sta je to nemoguce u mom komentaru? Nemoj na leto 2019. da bude pljuvanja po Jokicevim gumama, Teovom listu, Raduljicinom ramenu itd kao proslog leta, ili Bobijevim milionima ranijih leta... Brzo zaboravljate!

JPR24

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi
(Usa, 09. mart 2018 08:33)
Ne znamo. Vi to bolje znate, imate iskustva kao niko, 20i kusur godina, Priceless ! Bili to klubovi, ili repka, stvarno ste majstori.
Sad ako želiš, možeš i da objasniš nama laicima...

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni poznato Bjelica je potpisao ugovor na 3 god za nekih 12 miliona dolara sto kad se odbiju porezi bude oko 6,7 miliona za 3 god,ne mogu da se otmem utisku da bi u Evropi uzeo u najgorem slucaju iste pare a gde god da igra bio bi nosilac igre i velika zvezda!

jд123

pre 6 godina

A bolje da nema reprezentativnog takmicenja, jer bi se razocarao otkazima, kao sto ces 2019. Bice puno "bolova" u listu, zglobu, vratu, laktu...
(Jumko, 09. mart 2018 09:24)

То причаш из искуства? Није те ваљда толико потресло ЕП, где су твоји Хезоња, Зубац отказали? Смири се, вама да су се сви одазвали, опет ништа не би постигли. Помири се с том чињеницом, биће ти лакше, ха, ха, ха.

analiticar_amater

pre 6 godina

Da je rec o Bogdanu , bilo bi najmanje polovina negativnih komentara.Sta nam to govori ? Govori nam da u Srbiji postoje navijaci koji su "zadojeni mrznjom" od strane jednog malog coveka sa velikom torbom, koji kosarku prate poslednje tri godine(Naravno da ne govorim o pravim Zvezdasima koji cene sve dobre kosarkase ma koje4 boje nosili) i navijaci kojima je vazna Srpska kosarka i koji nemaju problem da pohvale igre Bjelice,Marjanovica,Nedovica (izuzimajuci par onih kojih svuda ima)
Naime, govorim o pljuvanju po "difoltu" na sve i svakog ko ima ili je imao vezu sa Partizanom (Divac,Zoc,Bogdanovic,Dzikic,Vujosevic,... pa cak i Bodiroga koji samo navija za Partizan). Kakav je njihov idol i legenda ne bi me cudilo da su to "placeni botovi" od strane jednog coveka cije ime ne zelim ni da pomenem.

("Dijagnosticar" Nis, 9. mart 2018 09:44)

Prvo ovde ima mnogo vise od 2, 3 negativna komentara na racun Bjelice. Drugo, kako objasnjavas komentare mrznje na racun Jokica i Teodosica koji su redovna pojava? Kako objasnjavas masu takvih komentara protiv Novaka Djokovica? A dobar deo tih komentara ostavljaju upravo grobari koji mrze Tea i Novaka samo zato sto navijaju za Zvezdu. Jel i za to sve odgovoran jedan mali covek sa velikom torbom?

Covic nikome nije ni idol ni legenda. Sa druge strane vasa legenda dukljanskog porekla je i te kako doprinela sirenju mrznje u ovoj napacenoj zemlji. Kakve god da je rezultate imao, za to nema opravdanja. Pa vi ovde glumite nevinasca.

baron

pre 6 godina

Imamo pet podjednako dobrih kosarkasa u NBA- Jokic, Bjelica, Bogdan, Teo, Bobi.
Neki su dobili vecu, neki manju sansu, ali po kvalitetu su tu negde.
Jedino je mozda Bobi malo slabiji. Jokic ima sansu da napravi odlicnu karijeru jer je mlad dobio sansu, mada ne smatram da je on trenutno nesto bolji igrac od Bjelice, Bogdana, Tea. Videlo se i kroz reprezentaciju da su podjednaki.
Po meni je Bjelica najkompletniji igrac od nasih, ali sta to vredi kada ga u klubu niko ne ceni. Kada imate trenera koji sansu daje Wigginsu koji je obican divljak i koji se nimalo ne zalaze u odbrani.
Bjelici je mana sto je povucen, ali to je delom tako jer nije dobio sansu.
Nije ni Bogdan nesto preterano prodoran ali ima Divca iza sebe, Jokic se izborio jer je imao slabu konkurenciju. Sve bi bilo drugacije da Bjelica igra recimo u Sacramentu gde bi mu Pedja i Divac pomogli, ili u San Antoniu gde bi imao normalnog trenera. Jer bez obzira kritikovali mi Bjelicu ili ne, u reprezentaciji kada treba siguran poen lopta ne ide u ruke ni Jokicu, ni Bogdanu, Teu vec Bjelici koji je nas najbolji igrac 1-1.
Steta je sto propada u Minesoti.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

(analiticar_amater, 9. mart 2018 11:27

Pa , dobro , evo navedi te negativne komentare na racun Bjelice, a da nisu od Mikkija , Jumka i Usa, a onda odsetaj na 2 predhodne vesti o Bogdanu, Divcu, Zocu,, pa ces videti ono o cemu pricam . Uzgred , nije lepo lagati jer ovo su sve proverljive stvari.
A malog coveka sa velikom torbom ste Vi prozvali "legendom" i spasiteljem, zar ne ? I sto ti smeta sto je Vujosevic crnogorac ? Zar to nisu i Bjelica i Radonjic u koje ste se kleli i kunete se. Licemeran si To sto Vas je doticni napujdao na KK Partizan nije razlog da se pljuju Divac,Zoc,i ostale legende Partizana. Nekog mozes da ne volis, ali ako je donosio medalje ovoj zemlji, treba ga i postovati, ili Vam je i to "zabranjeno".

dzigi

pre 6 godina

Svaka čast. U ovakvim prilikama se vidi koliko nije lako napraviti tripl-dabl, bez obzira na 40 minuta. Ali polako, dočekaćemo i to, neka se ustale dablovi.

Stara kuka

pre 6 godina

@Mikii
@Jumko

Evo ih, krecu. Tacnije krece. Svaki dan po 100 komentara samo da se pljune na srpske sportiste i Srbe. Al te nema na vestima o titovim blizancima, kanceru srpskog sporta.

Neko iz mase

pre 6 godina

Ne bi bilo lose da se uvede nemogucnost vidljivosti komentara koji su u debelom minusu npr ako na uzorku od 10 , 70% je minus , znaci da to ljudi ne zele da citaju.Tako bi se ovi dezurni filozofi , koji su nezadovoljni sobom , svjesno ili podsvjesno , pa pisu nebuloze , obeshrabrili da pisu u stilu koji ne prolazi.Mozda bi im tada i komentari bili smisleniji ;)

Bjelici svaka cast , mada u NBA se nista ne mijenja preko noci tj treneri se drze sablona kao pijani plota i cim/ako se Batler vrati na parket , Beli ce opet biti vracen na staru ulogu bez imalo kredita zaradjenih dobrim partijama , sve i da te partije budu donosile pobjede tj benefit timu.
Zalosno je da u nesretnoj Minesoti ne racunaju previse na njega , jer se ekipa mijenjala , a njegova uloga je stalno sporedna , a npr u jednom Hjustonu bi mozda bio i startna cetvorka , a i sa klupe bi bio vise koriscen nego sto ga koristi Tibodo

Jax Teller

pre 6 godina

svaka Cast!bjelca jedini srpski igrac ko lici na pravog kosarkasa..ima Sve!! a ne kao bogdanovic
(hrvoje, 09. mart 2018 09:41)

pa nemoj tako, jeste da nije Bojan neka klasa, ali vas je.

Bane

pre 6 godina

Pomesao si MOJE sa nekim drugima. MOJI su olimpijski i svetski igraci, i tamo kod MOJIH igraju VASI. Pardon, oni ne igraju kosarku nego se igraju kosarke. Bjelica dobio nadimak profesor od koga, od sebe samoga? U Evropi iako kao mvp nije bio nista posebno, a tek u NBA. Kazu polako, jos malo fizicki da se doradi?! Lik ima 30 godina, sta je uradio uradio je, nema tu napretka vise. Minesota je izgubila opet. A za koga ti navijas? Ne mozes za 4 kluba, biraj jedan. Denver, Minesota, Klipersi ili Sakramento?
(Usa, 9. mart 2018 09:53)

Evo i ja sam taj koji gleda podjednako sve klubove gde se nalaze naši igrači. Što bi se neko fokusirao na jedan klub. U današnje vreme kad imaš video klipove jednog igrača tako imaš i dosta nas prati klub a ustvari isključivo igrača kad je naš pa i simpatišu taj klub. Ne moraš baš u svemu unositi emocije pa navijati. Drugo 30 godina nije puno itekako možeš da napreduješ na fizičkom planu i da igraš bar još 5-7 godina u zavisnosti od povreda. Tako Ameru nisi interesantan.

petarczv

pre 6 godina

Redakcijo veliki propust u tekstu! Nigde niste napisali da je brown iz bostona imao monstruozan pad prilikom zakucavanja ruka mu je skliznula sa obruca i pao je direktno na glavu-vrat...Mogo je da ostane invalid

Where is my sendvič

pre 6 godina

Bjelica je jednom rekao da mu zavisi od prvog suta dosta,usle prve dve trojke i oslobodio se ,ima minuta koliko hoce dok nema Batlera i to je to.

Dzambo

pre 6 godina

Pogledao sam snimak Bjelicinih poena na yt, tužno je što i u utakmici gde ne maši, loptu dobija samo ako drugi igrači ne znaju šta će sa njom. Beži odatle što pre

JPR24

pre 6 godina

Dobar je Bjelica al ni prineti Air Bodzanu koji maltene svaku drugu noc napravi ovakve cifre... takodje i mali Mario je bolji, za koga je, eto, licno Divac poslao ponudu... prica kruzi kako je Vlade nezadovoljan Bogijevim partijama u poslednje vreme, i eto trazi mu zamenu, takodje zeli da se rastosilja njegovog velikog ugovora!!
(drago, 09. mart 2018 08:40)
U kojem ti paralelnom univerzumu živiš ? Bolje idi gledaj Rumune i Holanđane, to je vaša budućnost, i realnost.

chb

pre 6 godina

Pre par nedelja sam rekao Bjelice molim te uzmi vise suteva i budi bezobraznji agresivniji jer ne mozes drugacije pored ovih zivotinja i egoista .. to je tacno to on moze sa njima da igra bez problema doktor je kosarke ..

NecuZvaku

pre 6 godina

@Usa
Pa sta radis onda na ovim vestima kada to nisu tvoji i kada te to ne zanima?!
Ah da, moras svima da objasnis kako si ti drugacji od prosecnog srbina... Da nisi mozda i vegan?

petarczv

pre 6 godina

Posle one kragne afalu najbolja partija u nba! Samo ljubim te bezi iz tog divljackog kluba i pruzaces partije kao u EL svako vece...

DZ

pre 6 godina

Eh da je nekim cudom zavrsio kod Popovica u Spursima, a ne kod ziherasa Thibodeau, Beli bi imao jos odavno vrlo ozbiljne brojke i ulogu u NBA ligi. Jednostavno Thibodeau je neko ko pravi izmene kao da gleda na sat da ispostuje proceduru, to je jos i u Bullsima radio. Nema previse osecaja da zadrzi igraca koji je u zoni. Koliko se samo puta desilo ove sezone da druga petorka Minnesote pravi povratak iz izgubljene utakmice i on kao po automatizmu vraca startere. Svaka cast Beli, koristi svaki minut, zasluzio si!

petarczv

pre 6 godina

Tri poraza za redom, kao i sinoc. Za 40 min morao je i ovaj da da jednom u karijeri 30 poena. Najbitnije je da su izgubili, imaju 5 teskih narednih utakmica od kojih gube 3 sigurno i samim tim ako se Batler ne vrati sto pre, nista iz plej ofa. Zasto li srblji vole napisati “najbolji u porazu“? Fetis su vam porazi
(Usa, 09. mart 2018 08:33)

Fetis su nam porazi hahahahaha pa vlajda su vama jer nas nikad ali nikad niste dobili u kosarci hahahahha a mi smo purgeru najbolja kosarkaska nacija na svetu! Sa 6mil stanovnika i uzasnim uslovima za treniranje mi osvajamo olimpijske, svetske i evropske medalje! Cak su i u ulicnom basketu 3na3 sampioni sveta!!! Pa svaki koledz a i po neka srednja skola imaju bolje uslove za trening od nasih profesionalnih klubova ali to nam ne smeta da imamo igraca koji ce da postigne 30p u najjacoj ligi sveta...

Naša posla...

pre 6 godina

Po ovom izvještaju sa utakmice rekao bi kao da je Beli dao 13 a ne 30...

Ni Amerikanci nisu imuni na nacionalizam u onom lošem smislu...

Čestitke Beli!!!

Milan

pre 6 godina

Eto šta znači kada kvalitetan igrač dobije kontinuitet minuta u igri. Realno, Bjelica je blago za svakog trenera, u nuždi pokriva sve pozicije od 1 do 4, ne troši lopte, igra dobru odbranu. Trener i saigrači mu veruju što je najbitnije, redovno je na oko 40 provedenih minuta u igri od povrede Batlera.

Ratko

pre 6 godina

Obzirom na raspored do kraja mnogo veće šanse ima Denver nego Minesota za plej off. Baš će biti neizvesno do samog kraja. Denver ima sada pet utakmica koje su im bukvalno ziceri od kojih tri igraju kod kuće a gostuju Lejkersima i Memfisu koji tankuju. Minesota ima pet baš zešće teških uz to ne znaju za pobedu i povređeni su im igrači. Mislim da će sve biti daleko jasnije do kraja sledeće nedelje.

DR34M

pre 6 godina

Samo dodatak za reakciju , trebali ste makar da napisete da u duelu sparsa i wariorsa stef kari povredo u trecem minutu, i nije se vracao u igru.

Gde ja živim

pre 6 godina

(rambo amadeus2, 9. mart 2018 09:13)

Iako sam veliki protivnik ovih novih FIBA ideja i koncepata mislim da je super što ove godine nema reprezentacije. Taman da se lepo spreme, teretana i to, da ih ne pljujemo bez razloga. Samo neka su zdravi pa dogodine da se krljamo pošteno.

I bre nemojte komšiju Draga da psujete, od celog komšiluka on je još i najduhovitiji i najsarkastičniji. Zeza se čovek. Mnogo me više brinu ovi realisti ma s koje strane da su.

djole

pre 6 godina

Izuzetno zahvalan igrač za svaku ekipu. Mali ugovor za NBA a učinak veliki. Možda se ne vidi kroz statistiku ali jedan od boljih šestih igrača koji može da pokriva od dvojke do četvorke.

STEVAN

pre 6 godina

Ok je Bjelica. Drago mi je zbog nega.
Ali ovo je totalno negledljivo. Svako igra za sebe, lopta se dodaje samo u krajnjoj nuzdi, igrac sa loptom na silu pivotira ili dribla i po 2 min i ne pomislja da doda. Odvartno. Ovo nije kosarka. Vise je neki individualni sport.
Shvatam ja da je svaki crnac sa ovakvim predispozicijama u stanju uvek da zavrsi napad, ali gde je tu trener da ih ipak malo ogranici, da mu sutira slobodan igrac a ne svaki siledzija do kog dodje lopta.

Тв Радојица

pre 6 godina

Немања као и увек, неприметно, лагано, радећи на себи непрестано, долази по своје. У последње време добија више времена и заиста га одлично користи. Вратила се у први план она његова зрелост у игри, шут је све бољи, очигледно се потпуно оријентисао у НБА. Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.

Bob

pre 6 godina

Za poredjenje Wiggins sut 6/21. Nikad necu razumjeti zasto Beli cami u sjenci tkzv. zvezda u pokusaju. Kad god dobije sansu pokaze da je klasa, ali je previse skroman. Ne ide to tako u NBA...

Larry

pre 6 godina

Beli je i dalje po meni nas najbolji igrač (reprezentacija), naravno ovo je krajnje objektivno (moje) misljenje jer i Jokic i bogdanovic imaju fantastičane sezone. 
(Mili Marbella, 09. mart 2018 08:38) 

Kako moze 'tvoje' misljenje da bude objektivno?

anti-reklamozder

pre 6 godina

Šek na aparatima ako opet bude morao da kaze Bjelicino puno ime :))) ,pogledajte poslednji shaqtin a fool

sportski pozdrav

petarczv

pre 6 godina

Немања је сјајан момак и радујем се његовим добрим играма, а верујем да ће их тек бити јер је очигледно гладан и кошарке и победа у најјачој лиги.(Тв Радојица, 09. mart 2018 09:17)
Једино ако промени клуб. Тренер је довео Роуза као замену за повређеног Батлера и бојим се да ће Немања поново на клупу, без обзира како играо.
(jд123, 09. mart 2018 09:58)

Kakve veze ima rose koji je play sa bjelicom koji je cetvorka?

kole

pre 6 godina

Tako je Beli pokazi ko je bio mvp evrolige i zvezdino dete! Bogdane evo ti domaci zadatak...
(petarczv, 9. mart 2018 11:11 )

Bogdan i Bjelica su davno otisli iz Partizana i Zvezde i nemaju vise apsolutno nikakve veze sa tim klubovima. Ja razumem da ljudi imaju svoje miljenike ali da se mrzi neko ko je igrao u suprotnom taboru davno i vecito pljuje po Bogdanu, Bjelici, Marjanovicu ne mogu da shvatim. Pritom svi oni se ponasaju kao sportisti i profesionalci, daju neutralne izjave i izasli su iz ove trule atmosfere koja ovde vlada. Taj Bogdan nije propustio nijedan mec reprezentacije zadnjih 5 godina. Prekinite vise sa ovakvim upisima nije zanimljivo.
Tvoji komentari su inace ok vidi se da pratis. Ovo se vise odnosi na neke druge ljude al si mi natrcao sad sa ovim.

kole

pre 6 godina

Koliko mi je drago zbog njega. Bio je intervju sa njim pre par dana gde kaze sa nije bas zadovoljan i da moze bolje, ali ima ulogu i minutazu koju odredjuje trener i tu se nista ne moze.
Valjda ce izboriti ugovor negde gde ce moci malo vise da se iskaze.

Vladimir

pre 6 godina

@Jumko

Koja je poenta tvog komentara? Jesi vidovit, gledao u pasulj pa ti se prikazalo šta će biti sledeće godine? Ah da, verovatno si bivši igrač upoznat sa materijom pa pričaš iz iskustva. Naravno kada bi se zezali.

Moljac

pre 6 godina

Filozofija Tibodoa je prosta: prva petorka igra dok ne baldiše, u rotaciji su još tri igrača sa po 10 do 20 minuta. Kad se nakon nekog vremena neko povredi jer se potrošio (sad: Batler), jaše se novo živinče. Što čovek da se zamara i razmišlja o tome ko koga i kad i zašto menja. Kako startuje, tako i završi. Tako je mnoge igrače upropastio, a eto mu Rouza ponovo u ekipi, nije mu dosta. Srećom te je pred kraj sezone, inače bi mogao Beli i da završi karijeru ove godine igrajući po 40+ minuta.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni ovaj Tibodo nejasan i ocajan trener,on igra derbi kola sa 8 igraca,prva petorka mu u proseku igra skoro 40 min,a klupa ne postoji nigde,ne ume da rastereti malo nosioce i prosiri rotaciju...pazite vi ovo Bjelica sad kad je Batler povredjen u proseku igra po 35 minuta pa i vise a cim se ovaj bude vratio nece ni 10 min da igra,pa da li je moguce da za takvog igraca koji ocigledno da u svakom smislu doprinosi ekipi ti nemas pristojnu minutazu u rotaciji nego do iznemoglosti bez obzira na rezultat forsiras prvu petorku?! Isto je radio i u Cikagu,vazi za nekog velikog strucnjaka za odbranu a ekipa mu je daleko od najboljih odbrambenih ekipa u ligi!

bskfan

pre 6 godina

Bravo Beli, samo tako...

Za svakog igraca je najbitnije samopouzdanje a toga za Belog nije bilo jer je sansu dobijao na kasicicu. Sad kad nema Batlera, Beli ce imati minuta koliko hoce i zato treba to da iskoristi. A da je ovaj Tibo smesan lik, jeste, forsira igarce do iznemoglosti. Beli mu prvo sedi na klupi i igra 15 minuta a onda odjednom dobije 40 minuta.

Treba reci da je ove sezone Beli sutira trojke 45.5%.

Иван

pre 6 godina

Таунс растура боранију, али кад наиђе на тврдо, на искусног врсног одбамбеног играча који игра у организованом и код судија заштићеном тиму (Хорфорд), нема план Б. Синоћ се најбоље видела разлика између њега Јокића: Никола увек нађе начин да буде користан екипи, иако не уме да закуца онако силовито. Минесота је мува без главе. Вигинс, Крофорд и Тиг поготово умеју да буду баш штеточине. С таквим бековима тешко центри као бољи део тима могу доћи до изражаја. А Бјелица игра онако како је могао да игра и много раније - одлично. Зашто се то није десило, зашто су у Минесоти спуцали две године на дрво звано Ђенг и сличне, то само чланови управе тог клуба знају.

petarczv

pre 6 godina

Ako je neko gledao, lepo bi bilo da izbaci komentar tipa odbrana, kako je igrao 1 na 1, da li su trojke išle preko ruke, da li je igrao svih 40 min. na poziciji 3, ko ga je čuvao...
(crni, 09. mart 2018 09:12)

Ja sam gledao, uglavnom su se smenjivali tatum i moris, sve vreme je igrao trojku dok su se na cetvorci menjali gibson i dieng... Imao je jednu trojku sa 9metara sa logoa target centra komentatori su bili poludeli... Inace ovo bi trebalo da pisu novinari...

crni

pre 6 godina

@petarczv
Hvala zvezdaš. Kad pročitam meni zanimljivu,(noćnu), vest, ja odem na komentare, jer redakciju čini očito jedan ipo čovek, (uz dužno poštovanje istim), i tražim komentar "iz prve ruke". To je valjda i svrha foruma ovog tipa.

Rio

pre 6 godina

Beli razume kosarku, i on u svakom timu ima svoje mesto. Ako mu daju vecu minutazu igrace sve bolje. Jednostavno kompletan igrac, koji je u medjuvremenu potisnuo evropske navike da se davi lopta i da se igra za tim, vec da se odmah dize na sut kad je sam Bravo i samo nastavi tako