Petak, 02.03.2018.

08:10

Kingsi prekinuli niz – sjajni Bogdanović predvodio Sakramento

Košarkaši Sakramenta pobedili su Bruklin sa 116:111 posle produžetka, a Bogdan Bogdanović predvodio je Kingse do prvog trijumfa posle pet vezanih poraza.

Izvor: B92

Kingsi prekinuli niz – sjajni Bogdanoviæ predvodio Sakramento IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

23

pre 6 godina

@LEPI
Da li stavrno misliš da Jordan, ili Joe Dumars ne bi mogli da čuvaju Harden-a 1 na 1? Zamisli tek Rodman-a, iako ne igra na toj poziciji. Uspešno bi ga čuvao i Vesa Petrović, ne kažem to radi potcenjivanja.

TheTruth

pre 6 godina

Da li ce Bogdan biti superstar, neznam,sve je u njegovim rukama. Mislim da je gladan za uspeh i da ima pravi mentalitet da postigne sve najbolje u NBA ligi. Polako postaje lider ove kings ekipe. Pravi skolovan kosarkas, sve radi kaka treba samo neka nastavi ovako.

St3fan KG

pre 6 godina

Svakog ko u komentarima pri nabrajanju prve postave stavi Jokica na cetvorku treba zabraniti da komentarise. Svi znamo kako funkcionise Plumkic postava u Denveru, kad je Jokic prinudjen da se spusti na 4 kad su on i Plamli zajedno u igri

petarczv

pre 6 godina

I trece, sta ce njima Doncic, jos jedan belac sa 0 eksplozivnosti. To bi bio katastrofa backcourt. Nek uzmu Aytona i zavrse posao u reketu za narednih 10 godina.
(Ivan, 02. mart 2018 10:42)

Sta ce im doncic?!?! Sta ce im najbolji evropski igrac koji ima samo 18god?! O boze... On je buduci projektovani prvi pik, igra na poziciji koju u sacramentu igra nekad bogdan na silu iako mu nije prirodna pozicija a zamena mu je covek od 40god...druga stvar sacramento je vise nego popunjen na centarskim pozicijama sa dva mlada i perspektivna igraca u vidu koli stajna i labisiera....

Doca Dijagnoza

pre 6 godina

Naši momci i njihove partije u NBA, samo mogu normalnom Srbinu osmeh na lice da stave.
E, sad, što je normalnih Srba sve manje - to je možda problem...

jaa

pre 6 godina

Situacija u Klivlendu je ovakva..

Znaci na pocetku sezone je Tomas bio povredjen i svi su zeljno iscekivali njegov povratak. Ali bez njega su Kavsi imali cak 13 uzastopnih pobjeda, bili 2 na tabeli i sve je super islo. Ali onda se iz povrefe vratio Tomas i nazalost nije se uklopio i krenuli su porazi... i eto onda se desio ovaj trejd..

Ćaćaofgame

pre 6 godina

SRBIJA DO TOKIA 2020! Teodosić (NBA), Jović (Euroleague), Nedović (Euroleague), Bogdanović(NBA), Gudurić (Euroleague? NBA), Dangubić (Euroleague), Kalinić (Euroleague), Bjelica (NBA), Simanić (NBA), Jokić(NBA), Marjanović (NBA), Milutinov (NBA). Ludilo!!!

Sd

pre 6 godina

Portland i Nurkic cuda prave.
Denver i Jokic moraju bolje ako hoce play of
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 2. mart 2018 08:40)

Nešto nije u redu sa prvim delom rečenice. "Nurkić i Portland" ne može nikako, već samo Lilard i Portland. Za ostatak se slažem.

marko

pre 6 godina

Sta kazu lebron nije imao saigrace, vejd rastura u majamiju mali Thomas 30 sinoc a sa njim nisu mogli da se sastave...a da zaboravio sam on saigrace cini boljim

Neke ptice nikad ne polete

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 02. mart 2018 08:52)

Po stoti put: Bjelica nije krilo već krilni centar!!! Poslednji put je na toj poziciji igrao kod Pešića u Zvezdi pre 8 godina. Od tada je dobio na masi i težini i nije više onako pokretljiv kao što je to bio kao klinac. Kod Đorđevića nije ni sekunde proveo na toj poziciji niti će se to ikad desiti. Da pratiš reprezentaciju kako treba, to bi pretpostavljam, znao. Postava koju si izneo, bila bi najsporija u istoriji košarke. Pretrčavao bi ih ko stigne.

skolovan

pre 6 godina

Bogdan ima, po meni, najlepsu tehniku suta na svetu - niciji sut mi ne izgleda tako lepo kao njegov. DA samo to ima, a ima jos dosta toga, bilo bi ga lepo gledati

kole

pre 6 godina

Srecom pa net nije bio rasprostranjen u doba Stojakovicevog i Divcevog Sakramenta, inace bi ih zamrzeo kao najgore dusmane
(NbgDeki, 2. mart 2018 11:24)

Toliko se pominju njih 2 ovde da ce ovaj danasnji internet nadoknaditi sve propusteno

A.Davis

pre 6 godina

Niste svesni koliko ce sve ovo da znaci Bogdanu kada bude igrao za reprezentaciju. Videcete kako ce da pogadja trice sa lakocom, pogledajte recimo Bojana Bogdanovica dosta godina je u NBA, kad dodje neko prvenstvo pogadja sve zivo.

dropshotic

pre 6 godina

Koliko smo mi maliciozan narod, zloban, frustriran. Cast izuzetnoj manjini, naravno. Redom. Prvo je bilo, ma kakvi Bogdan da igra negde van Partizana. Tu ga stite sudije, beli medved itd. Decko odvali u Feneru. Mlad, pokazao da je lider, fanatican radnik, skolski kosarkas velikog intelekta (za igru). Dalje. Ma kakvi on za NBA, izblamirace se. On tamo ruki sa 20 poena u rukama, ogromnim prostorom za napredak, par resenih utakmica u zadnjim sekundama. Ukratko, pokazuje igru dosta zreliju gledajuci status rukija i godine. Atipican bek koji razmislja i racionalizuje igru. Hvale ga. Ali ne, ni to nije dovoljno. Onda je problem sto je u losoj ekipi (i ako je uspeti u vrhunskoj kosarci igrati u NBA pa bilo gde, svaki klub bolja stanica od bilo kog evropskog gledajuci prestiz, vrh igre pa i same finansije). Sta ce dalje biti, kada bude redovan u 20+ kategoriji? Bice, igra nije kao nekada kada jedan Bogdanovic moze da pruza dobre partije. Pa ljudi moji. Tako i za Jokica. Decko sa 23 godine igra i postize rezultate kakve nisu mnogi, za sad, uspesniji centri od njega ni sa 10+ sezona u nogama i 30+ godina. Mi njega uporedjujemo sa Oldridzom npr koji je RAVNO 10 godina stariji od njega a Nikola vec ima siri arsenal sposobnosti. E sad ga zamislite za tih 10 godina iskustva i usavrsavanja. Znate, Nikola je los jer mu dominantni centar, stariji 10 godina da 30 poena. Ej. Ali dobro, cim ih poredimo sa najboljima to dovoljno, ipak, govori o njihovim kvalitetima. Pozdrav

Boston

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sto govore kako su Kingsi losa ekipa, ne mogu nikog da pobede itd... Koliko zapravo vi ne poznajete NBA jer da poznajete znali bi da je to njihov cilj jer zele top 3 pika. Od sledece sezone ce krenuti svakako ozbiljnije i plus se menjaju pravila na draft lutriji kako timovi nebi tankovali kao do sada.

Si

pre 6 godina

Bogdanovu igru ne treba gledati kroz statistiku, takav tip igrača je neophodan za svaki iole ozbiljan tim. Ako neuspe prva dogovorena varijanta u napadu, pa ni druga onda par sekundi pre isteka šut preko ruke. Za to pravi majstori su bili npr Peđa, Duško Ivanović i Bogdan u Feneru.

Mile Dodik

pre 6 godina

Jokic,Bogdan,Teo jos kada se spoje sa nasim iskusnim lavovima Danilovicem,Drazenom Petrovicem i Miroslavom Pecarskim na OI nam niko nece moci nista.

aca

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala!Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...
(Mile PFC, 02. mart 2018 09:18)
Jos si trebao da napišeš i da je Dule bolji od Grega pa da ti svi poverujemo da si grobar :)

petarczv

pre 6 godina

petraczv 

auu pa kakve ti komplekse imas od LeBrona Dzejmsa to je strasno.. Cak i na vesti o Bogdanu Bogdanovicu ti njega spominjes... Pa strasno zaista.. 

Bravo Bogi majstore! Samo jako!
(jaa, 02. mart 2018 09:49)

Pa nema vesti o njemu pa moram negde... Ali nebitan je poraz bitno je da ja imam komplexe od lebrona...

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Posle Duleta, sada će i Vlade i Peđa da ga vataju za gušu! Zbog ove pirove pobede ostaće Kingsi bez Luke Doncica na draftu.
(world of TANKS, 2. mart 2018 09:57)

Pitanje je da li će Kingsi na draftu da se odluče za beka. Jer imaju Bogdana, Foxa i Hielda na bekovskim pozicijama. Ne kažem da su oni perspektivniji od Luke, ali ako bi uzimali Luku, onda bi morali pre toga da dogovore neki trejd gde bi dali jednog od ove trojice za viskog igrača koji bi predstavljao budućnost. Ali ako to ne uspeju, DeAnde Ajton bi onda za njih svakako bio prva opcija, jer je prototip modernog centra koji ima sve. Koliko je Luka brutalno talentovan bek, toliko je Ajton centar. Građen je kao Dejvid Robinson, igrač sa verovatno najlepšim telom u istoriji NBA. Savršeni visoki atleta koji dominira pod oba koša.

Kukamo ovde kako Ameri potcenjuju igrače iz Evrope, a komentatori ovde isto rade i za igrače sa koledža. Misle da je Luka ubedljivo najbolji igrač na predstojećem draftu, samo zato što ne pratite koledž igrače. Ova generacija draft igrača nema nikoga ko se izdvaja...ali ima dubinu i veliki broj nenormalnih talenata. Dovoljno govori činjenica da nijedna ekipa nije htela da trguje sa svojim pikovima iz prve runde, ni po kojoj ceni, pa makar oni bili i preko 15. pozicije.

I ne zaboraviti da na draftu u prvoj rundi niko ne bira igrače koji su trenutno najbolji, već one koji imaju najveći potencijal. U prvih 5-10 pikova se traže igrači koji će da nose ekipu za 4-5 godina, a ne odmah.

sasha

pre 6 godina

Na žalost,često mu se dogadja da kad udje u seriju uspešnih poteza...skokova,dodavanja,pogodaka ne uspeva da tako i nastavi.Da li je u pitanju samo mala karika koju ako poveže može da krene ka kvalitetu jednog Kurija,Jamesa,Hardena.Voleo bih da je tako.Inače još,kod Mejsona se još osećaju posledice duge pauze.

Gde ja živim

pre 6 godina

(brm, 2. mart 2018 09:23)

Ja se nekako ne slažem sa ovom konstatacijom. Ameri treba da nam budu meta, ne u smislu da im pretimo i šta ja znam jer to niko ne može, ali da se nadigravamo i da ih namučimo koliko možemo. Samo sa najboljima vidiš gde si i koliko si stvarno dobar. To naravno zavisi i od milion drugih faktora. Mi nažalost više nemamo koja bi se prošetala do finala i duela sa Amerima došla odmorna i psihički fokusirana 100% (ili barem je još nismo videli na delu), ali zašto ne ući spreman na "tuču". Izgubiš (nebitna je razlika) pružiš ruku i ideš dalje na usavršavanje. Bolje srebro od moćnog SAD-a, nego zlato sa nekim šlj timom. Naravno pod uslovom da je i to srebro ostvareno maksimalnim zalaganjem i trudom. Ako uđeš da bi izgubio onda bolje nemoj da ulaziš. Moje mišljenje.

aleksandar

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala! 
Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...
(Mile PFC, 02. mart 2018 09:18)kada lebranko stize u nba

Ivan

pre 6 godina

Posle Duleta, sada će i Vlade i Peđa da ga vataju za gušu! Zbog ove pirove pobede ostaće Kingsi bez Luke Doncica na draftu.
(world of TANKS, 2. mart 2018 09:5)
Liga je odlucila da se bori protiv tankovanja tako sto ce drasticno smanjiti sanse na lutriji najlosijem timu.
Druga stvar, Sakramento ne tankuje nego nemaju kvalitet ni iskustvo za pobede.
I trece, sta ce njima Doncic, jos jedan belac sa 0 eksplozivnosti. To bi bio katastrofa backcourt. Nek uzmu Aytona i zavrse posao u reketu za narednih 10 godina.

jaa

pre 6 godina

@petraczv

auu pa kakve ti komplekse imas od LeBrona Dzejmsa to je strasno.. Cak i na vesti o Bogdanu Bogdanovicu ti njega spominjes... Pa strasno zaista..

Bravo Bogi majstore! Samo jako!

Bokasa

pre 6 godina

@Sta uradi to Radime Reznice-Ti tvoj lik i ne moraš prikazivati fotografijom,dovoljno si se pokazao jednom napisanom rečenicom. I odmah si gotovo svima prirastao za srce.

Matilda

pre 6 godina

Bogdanova igra mi lici na Bodiroginu sve vise, samo sa boljim sutem za 3. Finta-iskorak-sut, finta-iskorak-polaganje, naskok-finta-skok sut. Nasao je nacin da mozgom nadoknadjuje to sto nema odraz kao bekovi tamo.
(Onokao.., 02. mart 2018 08:59)
Bogdan ima odraz 90cm,ali je odavno prestao da koristi,sto se meni licno ne svidja. Ja sam ga gledao jos u Zvezdari kad je igrao,sa 13 god,kucao je kako hoce.Ali s godinama je promenio nacin igre,i odustao od kucanja i jakih ulaza.

23sudija

pre 6 godina

Dobra je stvar sto Bogdan dobija minute i sto uzima sve vise suteva i dobija na samopouzdanju. Losa je stvar sto igra za ekipu koja realno tankuje i dok ne dovede nekog superstara nece moci da skoci iznad desetog mesta.
Sudar dve ekipe koje tankuju je postao presmesan, treneri i GM-ovi vagaju da li im uopste vredi da se cimaju i tu najcesce pobedi domacin bez nekog veceg cimanja ili odbrane kod obe strane.

E

pre 6 godina

Bogdan ima odraz 90cm,ali je odavno prestao da koristi,sto se meni licno ne svidja. Ja sam ga gledao jos u Zvezdari kad je igrao,sa 13 god,kucao je kako hoce.Ali s godinama je promenio nacin igre,i odustao od kucanja i jakih ulaza.
(Matilda, 02. mart 2018 09:30

Lucic nije odustao od zakucavanja i jakih ulaza, pa je vise povredjen nego sto igra. Nije to za igrace iz Evrope, cak ni za tamnopute igrace koji su kosarku ucili u Evropi.

brm

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 2. mart 2018 08:52)

Ameri nisu naša meta. Čak i da smo u najjačem sastavu, mi možda jednom u 10-15 mečeva možemo da dobijemo njihov tim ako računamo da neće igrati najvećih 6-7 zvezda. Na Olimpijskim igrama smo videli kako igraju da odrade utakmicu, a kako igraju kada zaista žele da pobede. Ako hoće, mogu da ponize svakog protivnika, čak i sa drugim sastavom.

Mile PFC

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala!
Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...

Topnik

pre 6 godina

Pa gdje su oni mladi i nesebčni igrači koji igraju obranu i koji će pomoći lebronu da lagano osvoji istok?Problem je ipak u tome što lebron nije ni mlad ni nesebičan,a ne igra ni obranu.On je u padu(iako to maskira),a dok je tako,i ekipa će biti u padu.

AlCapo

pre 6 godina

Nasi tamo sada igraju za marginalne klubove, iz donjih delova tabele, a novinari ih kuju u zvezde, vecinom u porazima njihovih timova.
A svojevremeno su se Divac i Stojakovic borili za NBA titulu! O tome je vredelo pisati i velicati, a ne o ovome sada.

Миша банана

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 02. mart 2018 08:52)

Бураз, и ја сам звездаш, али Дангубића???

Рециклажа

pre 6 godina

Боги се игра у НБА као некад кад је затрпао ФМР у финалној серији. Пуца од самопоуздања!
Не заборавите да су Кингси у изградњи новог тима уигравају екипу и свесно не желе у плеј-оф да би имали бољу позицију на драфту јер им уз Богдана и Фокса треба још неки врхунски играч.

faust

pre 6 godina

Nije mi jasno što se svi opterećuju pobedama kingsa i prozivaju tim? Bogdanu svaka čast, zaslužuke šansu koju dobija ali da je u nekom jačem timu pitanje je koliko bi imao prostora da se dokaže. Njima jednostavno nije cilj pobeda već razvoj igrača i dobijanje dobrog pika, e onda kreće izgradnja tima za titulu. Najgore što može da se desi NBA timu jeste da je osrednji, ništa nisi uradio, nemaš šanse za titulu a ni pravo na nekog solidnog pika. Poz!

Onokao..

pre 6 godina

Bogdanova igra mi lici na Bodiroginu sve vise, samo sa boljim sutem za 3. Finta-iskorak-sut, finta-iskorak-polaganje, naskok-finta-skok sut. Nasao je nacin da mozgom nadoknadjuje to sto nema odraz kao bekovi tamo.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.

obozavaoc kosarke

pre 6 godina

gledao sam utakmicu, Bogdan slab u prvom poluvremenu ali kad je trebalo u drugom je zaigrao i pokazao koliko moze iako je Fox onim flouterom spasio utakmicu Bogdan je u najmanju ruku isto toliko zasluzan vezao 7 poena u kratkom roku kad su ih stizali i u produzetku dao dosta bitnih poena pogotovo onu trojku, kad Fox odigra dobro bez mnogo srljanja (mada je i ovde ima par glupih poteza) Sakramento deluje mnogo bolje, jedino onaj drugi mali plej sto se vratio Mejson ono je hodajuca katastrofa

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovog Nejpiera kad slušam kao da gledam neki holivudski hit s kraja 30-ih i početka 40-ih. Inače rezultat na kraju regularnog dela je bio 100:100. Odličan Bogi, stvarno odličan. Sve na svom mestu, samo tako nastavi.

leandro

pre 6 godina

Zabagovala statistika na zvanicnom sajtu gde je dugo stajao rezultat 100-100. Bogdanovic je mec zavrsio sa 23 poena. U produzetku prelomio trojkom i bacanjima na kraju. Svaka cast Foksu. Mislio sam da nema dovoljno kvaliteta, ali on i Bogdan su buducnost tima. Samo onog malog Mejsona da se otarase. Tezak pozer i egoista.

leandro

pre 6 godina

Zabagovala statistika na zvanicnom sajtu gde je dugo stajao rezultat 100-100. Bogdanovic je mec zavrsio sa 23 poena. U produzetku prelomio trojkom i bacanjima na kraju. Svaka cast Foksu. Mislio sam da nema dovoljno kvaliteta, ali on i Bogdan su buducnost tima. Samo onog malog Mejsona da se otarase. Tezak pozer i egoista.

obozavaoc kosarke

pre 6 godina

gledao sam utakmicu, Bogdan slab u prvom poluvremenu ali kad je trebalo u drugom je zaigrao i pokazao koliko moze iako je Fox onim flouterom spasio utakmicu Bogdan je u najmanju ruku isto toliko zasluzan vezao 7 poena u kratkom roku kad su ih stizali i u produzetku dao dosta bitnih poena pogotovo onu trojku, kad Fox odigra dobro bez mnogo srljanja (mada je i ovde ima par glupih poteza) Sakramento deluje mnogo bolje, jedino onaj drugi mali plej sto se vratio Mejson ono je hodajuca katastrofa

Onokao..

pre 6 godina

Bogdanova igra mi lici na Bodiroginu sve vise, samo sa boljim sutem za 3. Finta-iskorak-sut, finta-iskorak-polaganje, naskok-finta-skok sut. Nasao je nacin da mozgom nadoknadjuje to sto nema odraz kao bekovi tamo.

brm

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 2. mart 2018 08:52)

Ameri nisu naša meta. Čak i da smo u najjačem sastavu, mi možda jednom u 10-15 mečeva možemo da dobijemo njihov tim ako računamo da neće igrati najvećih 6-7 zvezda. Na Olimpijskim igrama smo videli kako igraju da odrade utakmicu, a kako igraju kada zaista žele da pobede. Ako hoće, mogu da ponize svakog protivnika, čak i sa drugim sastavom.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovog Nejpiera kad slušam kao da gledam neki holivudski hit s kraja 30-ih i početka 40-ih. Inače rezultat na kraju regularnog dela je bio 100:100. Odličan Bogi, stvarno odličan. Sve na svom mestu, samo tako nastavi.

Миша банана

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 02. mart 2018 08:52)

Бураз, и ја сам звездаш, али Дангубића???

E

pre 6 godina

Bogdan ima odraz 90cm,ali je odavno prestao da koristi,sto se meni licno ne svidja. Ja sam ga gledao jos u Zvezdari kad je igrao,sa 13 god,kucao je kako hoce.Ali s godinama je promenio nacin igre,i odustao od kucanja i jakih ulaza.
(Matilda, 02. mart 2018 09:30

Lucic nije odustao od zakucavanja i jakih ulaza, pa je vise povredjen nego sto igra. Nije to za igrace iz Evrope, cak ni za tamnopute igrace koji su kosarku ucili u Evropi.

Matilda

pre 6 godina

Bogdanova igra mi lici na Bodiroginu sve vise, samo sa boljim sutem za 3. Finta-iskorak-sut, finta-iskorak-polaganje, naskok-finta-skok sut. Nasao je nacin da mozgom nadoknadjuje to sto nema odraz kao bekovi tamo.
(Onokao.., 02. mart 2018 08:59)
Bogdan ima odraz 90cm,ali je odavno prestao da koristi,sto se meni licno ne svidja. Ja sam ga gledao jos u Zvezdari kad je igrao,sa 13 god,kucao je kako hoce.Ali s godinama je promenio nacin igre,i odustao od kucanja i jakih ulaza.

faust

pre 6 godina

Nije mi jasno što se svi opterećuju pobedama kingsa i prozivaju tim? Bogdanu svaka čast, zaslužuke šansu koju dobija ali da je u nekom jačem timu pitanje je koliko bi imao prostora da se dokaže. Njima jednostavno nije cilj pobeda već razvoj igrača i dobijanje dobrog pika, e onda kreće izgradnja tima za titulu. Najgore što može da se desi NBA timu jeste da je osrednji, ništa nisi uradio, nemaš šanse za titulu a ni pravo na nekog solidnog pika. Poz!

dropshotic

pre 6 godina

Koliko smo mi maliciozan narod, zloban, frustriran. Cast izuzetnoj manjini, naravno. Redom. Prvo je bilo, ma kakvi Bogdan da igra negde van Partizana. Tu ga stite sudije, beli medved itd. Decko odvali u Feneru. Mlad, pokazao da je lider, fanatican radnik, skolski kosarkas velikog intelekta (za igru). Dalje. Ma kakvi on za NBA, izblamirace se. On tamo ruki sa 20 poena u rukama, ogromnim prostorom za napredak, par resenih utakmica u zadnjim sekundama. Ukratko, pokazuje igru dosta zreliju gledajuci status rukija i godine. Atipican bek koji razmislja i racionalizuje igru. Hvale ga. Ali ne, ni to nije dovoljno. Onda je problem sto je u losoj ekipi (i ako je uspeti u vrhunskoj kosarci igrati u NBA pa bilo gde, svaki klub bolja stanica od bilo kog evropskog gledajuci prestiz, vrh igre pa i same finansije). Sta ce dalje biti, kada bude redovan u 20+ kategoriji? Bice, igra nije kao nekada kada jedan Bogdanovic moze da pruza dobre partije. Pa ljudi moji. Tako i za Jokica. Decko sa 23 godine igra i postize rezultate kakve nisu mnogi, za sad, uspesniji centri od njega ni sa 10+ sezona u nogama i 30+ godina. Mi njega uporedjujemo sa Oldridzom npr koji je RAVNO 10 godina stariji od njega a Nikola vec ima siri arsenal sposobnosti. E sad ga zamislite za tih 10 godina iskustva i usavrsavanja. Znate, Nikola je los jer mu dominantni centar, stariji 10 godina da 30 poena. Ej. Ali dobro, cim ih poredimo sa najboljima to dovoljno, ipak, govori o njihovim kvalitetima. Pozdrav

Рециклажа

pre 6 godina

Боги се игра у НБА као некад кад је затрпао ФМР у финалној серији. Пуца од самопоуздања!
Не заборавите да су Кингси у изградњи новог тима уигравају екипу и свесно не желе у плеј-оф да би имали бољу позицију на драфту јер им уз Богдана и Фокса треба још неки врхунски играч.

aca

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala!Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...
(Mile PFC, 02. mart 2018 09:18)
Jos si trebao da napišeš i da je Dule bolji od Grega pa da ti svi poverujemo da si grobar :)

Doca Dijagnoza

pre 6 godina

Naši momci i njihove partije u NBA, samo mogu normalnom Srbinu osmeh na lice da stave.
E, sad, što je normalnih Srba sve manje - to je možda problem...

Ivan

pre 6 godina

Posle Duleta, sada će i Vlade i Peđa da ga vataju za gušu! Zbog ove pirove pobede ostaće Kingsi bez Luke Doncica na draftu.
(world of TANKS, 2. mart 2018 09:5)
Liga je odlucila da se bori protiv tankovanja tako sto ce drasticno smanjiti sanse na lutriji najlosijem timu.
Druga stvar, Sakramento ne tankuje nego nemaju kvalitet ni iskustvo za pobede.
I trece, sta ce njima Doncic, jos jedan belac sa 0 eksplozivnosti. To bi bio katastrofa backcourt. Nek uzmu Aytona i zavrse posao u reketu za narednih 10 godina.

A.Davis

pre 6 godina

Niste svesni koliko ce sve ovo da znaci Bogdanu kada bude igrao za reprezentaciju. Videcete kako ce da pogadja trice sa lakocom, pogledajte recimo Bojana Bogdanovica dosta godina je u NBA, kad dodje neko prvenstvo pogadja sve zivo.

jaa

pre 6 godina

@petraczv

auu pa kakve ti komplekse imas od LeBrona Dzejmsa to je strasno.. Cak i na vesti o Bogdanu Bogdanovicu ti njega spominjes... Pa strasno zaista..

Bravo Bogi majstore! Samo jako!

Gde ja živim

pre 6 godina

(brm, 2. mart 2018 09:23)

Ja se nekako ne slažem sa ovom konstatacijom. Ameri treba da nam budu meta, ne u smislu da im pretimo i šta ja znam jer to niko ne može, ali da se nadigravamo i da ih namučimo koliko možemo. Samo sa najboljima vidiš gde si i koliko si stvarno dobar. To naravno zavisi i od milion drugih faktora. Mi nažalost više nemamo koja bi se prošetala do finala i duela sa Amerima došla odmorna i psihički fokusirana 100% (ili barem je još nismo videli na delu), ali zašto ne ući spreman na "tuču". Izgubiš (nebitna je razlika) pružiš ruku i ideš dalje na usavršavanje. Bolje srebro od moćnog SAD-a, nego zlato sa nekim šlj timom. Naravno pod uslovom da je i to srebro ostvareno maksimalnim zalaganjem i trudom. Ako uđeš da bi izgubio onda bolje nemoj da ulaziš. Moje mišljenje.

skolovan

pre 6 godina

Bogdan ima, po meni, najlepsu tehniku suta na svetu - niciji sut mi ne izgleda tako lepo kao njegov. DA samo to ima, a ima jos dosta toga, bilo bi ga lepo gledati

Sd

pre 6 godina

Portland i Nurkic cuda prave.
Denver i Jokic moraju bolje ako hoce play of
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 2. mart 2018 08:40)

Nešto nije u redu sa prvim delom rečenice. "Nurkić i Portland" ne može nikako, već samo Lilard i Portland. Za ostatak se slažem.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Posle Duleta, sada će i Vlade i Peđa da ga vataju za gušu! Zbog ove pirove pobede ostaće Kingsi bez Luke Doncica na draftu.
(world of TANKS, 2. mart 2018 09:57)

Pitanje je da li će Kingsi na draftu da se odluče za beka. Jer imaju Bogdana, Foxa i Hielda na bekovskim pozicijama. Ne kažem da su oni perspektivniji od Luke, ali ako bi uzimali Luku, onda bi morali pre toga da dogovore neki trejd gde bi dali jednog od ove trojice za viskog igrača koji bi predstavljao budućnost. Ali ako to ne uspeju, DeAnde Ajton bi onda za njih svakako bio prva opcija, jer je prototip modernog centra koji ima sve. Koliko je Luka brutalno talentovan bek, toliko je Ajton centar. Građen je kao Dejvid Robinson, igrač sa verovatno najlepšim telom u istoriji NBA. Savršeni visoki atleta koji dominira pod oba koša.

Kukamo ovde kako Ameri potcenjuju igrače iz Evrope, a komentatori ovde isto rade i za igrače sa koledža. Misle da je Luka ubedljivo najbolji igrač na predstojećem draftu, samo zato što ne pratite koledž igrače. Ova generacija draft igrača nema nikoga ko se izdvaja...ali ima dubinu i veliki broj nenormalnih talenata. Dovoljno govori činjenica da nijedna ekipa nije htela da trguje sa svojim pikovima iz prve runde, ni po kojoj ceni, pa makar oni bili i preko 15. pozicije.

I ne zaboraviti da na draftu u prvoj rundi niko ne bira igrače koji su trenutno najbolji, već one koji imaju najveći potencijal. U prvih 5-10 pikova se traže igrači koji će da nose ekipu za 4-5 godina, a ne odmah.

St3fan KG

pre 6 godina

Svakog ko u komentarima pri nabrajanju prve postave stavi Jokica na cetvorku treba zabraniti da komentarise. Svi znamo kako funkcionise Plumkic postava u Denveru, kad je Jokic prinudjen da se spusti na 4 kad su on i Plamli zajedno u igri

Neke ptice nikad ne polete

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 02. mart 2018 08:52)

Po stoti put: Bjelica nije krilo već krilni centar!!! Poslednji put je na toj poziciji igrao kod Pešića u Zvezdi pre 8 godina. Od tada je dobio na masi i težini i nije više onako pokretljiv kao što je to bio kao klinac. Kod Đorđevića nije ni sekunde proveo na toj poziciji niti će se to ikad desiti. Da pratiš reprezentaciju kako treba, to bi pretpostavljam, znao. Postava koju si izneo, bila bi najsporija u istoriji košarke. Pretrčavao bi ih ko stigne.

23sudija

pre 6 godina

Dobra je stvar sto Bogdan dobija minute i sto uzima sve vise suteva i dobija na samopouzdanju. Losa je stvar sto igra za ekipu koja realno tankuje i dok ne dovede nekog superstara nece moci da skoci iznad desetog mesta.
Sudar dve ekipe koje tankuju je postao presmesan, treneri i GM-ovi vagaju da li im uopste vredi da se cimaju i tu najcesce pobedi domacin bez nekog veceg cimanja ili odbrane kod obe strane.

marko

pre 6 godina

Sta kazu lebron nije imao saigrace, vejd rastura u majamiju mali Thomas 30 sinoc a sa njim nisu mogli da se sastave...a da zaboravio sam on saigrace cini boljim

Si

pre 6 godina

Bogdanovu igru ne treba gledati kroz statistiku, takav tip igrača je neophodan za svaki iole ozbiljan tim. Ako neuspe prva dogovorena varijanta u napadu, pa ni druga onda par sekundi pre isteka šut preko ruke. Za to pravi majstori su bili npr Peđa, Duško Ivanović i Bogdan u Feneru.

Boston

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sto govore kako su Kingsi losa ekipa, ne mogu nikog da pobede itd... Koliko zapravo vi ne poznajete NBA jer da poznajete znali bi da je to njihov cilj jer zele top 3 pika. Od sledece sezone ce krenuti svakako ozbiljnije i plus se menjaju pravila na draft lutriji kako timovi nebi tankovali kao do sada.

kole

pre 6 godina

Srecom pa net nije bio rasprostranjen u doba Stojakovicevog i Divcevog Sakramenta, inace bi ih zamrzeo kao najgore dusmane
(NbgDeki, 2. mart 2018 11:24)

Toliko se pominju njih 2 ovde da ce ovaj danasnji internet nadoknaditi sve propusteno

Topnik

pre 6 godina

Pa gdje su oni mladi i nesebčni igrači koji igraju obranu i koji će pomoći lebronu da lagano osvoji istok?Problem je ipak u tome što lebron nije ni mlad ni nesebičan,a ne igra ni obranu.On je u padu(iako to maskira),a dok je tako,i ekipa će biti u padu.

aleksandar

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala! 
Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...
(Mile PFC, 02. mart 2018 09:18)kada lebranko stize u nba

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.

AlCapo

pre 6 godina

Nasi tamo sada igraju za marginalne klubove, iz donjih delova tabele, a novinari ih kuju u zvezde, vecinom u porazima njihovih timova.
A svojevremeno su se Divac i Stojakovic borili za NBA titulu! O tome je vredelo pisati i velicati, a ne o ovome sada.

TheTruth

pre 6 godina

Da li ce Bogdan biti superstar, neznam,sve je u njegovim rukama. Mislim da je gladan za uspeh i da ima pravi mentalitet da postigne sve najbolje u NBA ligi. Polako postaje lider ove kings ekipe. Pravi skolovan kosarkas, sve radi kaka treba samo neka nastavi ovako.

petarczv

pre 6 godina

I trece, sta ce njima Doncic, jos jedan belac sa 0 eksplozivnosti. To bi bio katastrofa backcourt. Nek uzmu Aytona i zavrse posao u reketu za narednih 10 godina.
(Ivan, 02. mart 2018 10:42)

Sta ce im doncic?!?! Sta ce im najbolji evropski igrac koji ima samo 18god?! O boze... On je buduci projektovani prvi pik, igra na poziciji koju u sacramentu igra nekad bogdan na silu iako mu nije prirodna pozicija a zamena mu je covek od 40god...druga stvar sacramento je vise nego popunjen na centarskim pozicijama sa dva mlada i perspektivna igraca u vidu koli stajna i labisiera....

jaa

pre 6 godina

Situacija u Klivlendu je ovakva..

Znaci na pocetku sezone je Tomas bio povredjen i svi su zeljno iscekivali njegov povratak. Ali bez njega su Kavsi imali cak 13 uzastopnih pobjeda, bili 2 na tabeli i sve je super islo. Ali onda se iz povrefe vratio Tomas i nazalost nije se uklopio i krenuli su porazi... i eto onda se desio ovaj trejd..

sasha

pre 6 godina

Na žalost,često mu se dogadja da kad udje u seriju uspešnih poteza...skokova,dodavanja,pogodaka ne uspeva da tako i nastavi.Da li je u pitanju samo mala karika koju ako poveže može da krene ka kvalitetu jednog Kurija,Jamesa,Hardena.Voleo bih da je tako.Inače još,kod Mejsona se još osećaju posledice duge pauze.

Ćaćaofgame

pre 6 godina

SRBIJA DO TOKIA 2020! Teodosić (NBA), Jović (Euroleague), Nedović (Euroleague), Bogdanović(NBA), Gudurić (Euroleague? NBA), Dangubić (Euroleague), Kalinić (Euroleague), Bjelica (NBA), Simanić (NBA), Jokić(NBA), Marjanović (NBA), Milutinov (NBA). Ludilo!!!

Mile PFC

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala!
Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...

Bokasa

pre 6 godina

@Sta uradi to Radime Reznice-Ti tvoj lik i ne moraš prikazivati fotografijom,dovoljno si se pokazao jednom napisanom rečenicom. I odmah si gotovo svima prirastao za srce.

23

pre 6 godina

@LEPI
Da li stavrno misliš da Jordan, ili Joe Dumars ne bi mogli da čuvaju Harden-a 1 na 1? Zamisli tek Rodman-a, iako ne igra na toj poziciji. Uspešno bi ga čuvao i Vesa Petrović, ne kažem to radi potcenjivanja.

petarczv

pre 6 godina

petraczv 

auu pa kakve ti komplekse imas od LeBrona Dzejmsa to je strasno.. Cak i na vesti o Bogdanu Bogdanovicu ti njega spominjes... Pa strasno zaista.. 

Bravo Bogi majstore! Samo jako!
(jaa, 02. mart 2018 09:49)

Pa nema vesti o njemu pa moram negde... Ali nebitan je poraz bitno je da ja imam komplexe od lebrona...

Mile Dodik

pre 6 godina

Jokic,Bogdan,Teo jos kada se spoje sa nasim iskusnim lavovima Danilovicem,Drazenom Petrovicem i Miroslavom Pecarskim na OI nam niko nece moci nista.

AlCapo

pre 6 godina

Nasi tamo sada igraju za marginalne klubove, iz donjih delova tabele, a novinari ih kuju u zvezde, vecinom u porazima njihovih timova.
A svojevremeno su se Divac i Stojakovic borili za NBA titulu! O tome je vredelo pisati i velicati, a ne o ovome sada.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.

Рециклажа

pre 6 godina

Боги се игра у НБА као некад кад је затрпао ФМР у финалној серији. Пуца од самопоуздања!
Не заборавите да су Кингси у изградњи новог тима уигравају екипу и свесно не желе у плеј-оф да би имали бољу позицију на драфту јер им уз Богдана и Фокса треба још неки врхунски играч.

Mile PFC

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala!
Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...

aleksandar

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala! 
Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...
(Mile PFC, 02. mart 2018 09:18)kada lebranko stize u nba

Ćaćaofgame

pre 6 godina

SRBIJA DO TOKIA 2020! Teodosić (NBA), Jović (Euroleague), Nedović (Euroleague), Bogdanović(NBA), Gudurić (Euroleague? NBA), Dangubić (Euroleague), Kalinić (Euroleague), Bjelica (NBA), Simanić (NBA), Jokić(NBA), Marjanović (NBA), Milutinov (NBA). Ludilo!!!

Mile Dodik

pre 6 godina

Jokic,Bogdan,Teo jos kada se spoje sa nasim iskusnim lavovima Danilovicem,Drazenom Petrovicem i Miroslavom Pecarskim na OI nam niko nece moci nista.

faust

pre 6 godina

Nije mi jasno što se svi opterećuju pobedama kingsa i prozivaju tim? Bogdanu svaka čast, zaslužuke šansu koju dobija ali da je u nekom jačem timu pitanje je koliko bi imao prostora da se dokaže. Njima jednostavno nije cilj pobeda već razvoj igrača i dobijanje dobrog pika, e onda kreće izgradnja tima za titulu. Najgore što može da se desi NBA timu jeste da je osrednji, ništa nisi uradio, nemaš šanse za titulu a ni pravo na nekog solidnog pika. Poz!

Topnik

pre 6 godina

Pa gdje su oni mladi i nesebčni igrači koji igraju obranu i koji će pomoći lebronu da lagano osvoji istok?Problem je ipak u tome što lebron nije ni mlad ni nesebičan,a ne igra ni obranu.On je u padu(iako to maskira),a dok je tako,i ekipa će biti u padu.

petarczv

pre 6 godina

petraczv 

auu pa kakve ti komplekse imas od LeBrona Dzejmsa to je strasno.. Cak i na vesti o Bogdanu Bogdanovicu ti njega spominjes... Pa strasno zaista.. 

Bravo Bogi majstore! Samo jako!
(jaa, 02. mart 2018 09:49)

Pa nema vesti o njemu pa moram negde... Ali nebitan je poraz bitno je da ja imam komplexe od lebrona...

Onokao..

pre 6 godina

Bogdanova igra mi lici na Bodiroginu sve vise, samo sa boljim sutem za 3. Finta-iskorak-sut, finta-iskorak-polaganje, naskok-finta-skok sut. Nasao je nacin da mozgom nadoknadjuje to sto nema odraz kao bekovi tamo.

petarczv

pre 6 godina

I trece, sta ce njima Doncic, jos jedan belac sa 0 eksplozivnosti. To bi bio katastrofa backcourt. Nek uzmu Aytona i zavrse posao u reketu za narednih 10 godina.
(Ivan, 02. mart 2018 10:42)

Sta ce im doncic?!?! Sta ce im najbolji evropski igrac koji ima samo 18god?! O boze... On je buduci projektovani prvi pik, igra na poziciji koju u sacramentu igra nekad bogdan na silu iako mu nije prirodna pozicija a zamena mu je covek od 40god...druga stvar sacramento je vise nego popunjen na centarskim pozicijama sa dva mlada i perspektivna igraca u vidu koli stajna i labisiera....

aca

pre 6 godina

Gledao utakmicu, Bogi je pokidao, steta sto ne igraju plej-of isli bi do finala!Vidi se Duletova skola, ove godine je stvarno jaka NBA, sigurno jaca od one Dzordanove ere a ABA liga i EL nikad gore ...
(Mile PFC, 02. mart 2018 09:18)
Jos si trebao da napišeš i da je Dule bolji od Grega pa da ti svi poverujemo da si grobar :)

Ivan

pre 6 godina

Posle Duleta, sada će i Vlade i Peđa da ga vataju za gušu! Zbog ove pirove pobede ostaće Kingsi bez Luke Doncica na draftu.
(world of TANKS, 2. mart 2018 09:5)
Liga je odlucila da se bori protiv tankovanja tako sto ce drasticno smanjiti sanse na lutriji najlosijem timu.
Druga stvar, Sakramento ne tankuje nego nemaju kvalitet ni iskustvo za pobede.
I trece, sta ce njima Doncic, jos jedan belac sa 0 eksplozivnosti. To bi bio katastrofa backcourt. Nek uzmu Aytona i zavrse posao u reketu za narednih 10 godina.

marko

pre 6 godina

Sta kazu lebron nije imao saigrace, vejd rastura u majamiju mali Thomas 30 sinoc a sa njim nisu mogli da se sastave...a da zaboravio sam on saigrace cini boljim

leandro

pre 6 godina

Zabagovala statistika na zvanicnom sajtu gde je dugo stajao rezultat 100-100. Bogdanovic je mec zavrsio sa 23 poena. U produzetku prelomio trojkom i bacanjima na kraju. Svaka cast Foksu. Mislio sam da nema dovoljno kvaliteta, ali on i Bogdan su buducnost tima. Samo onog malog Mejsona da se otarase. Tezak pozer i egoista.

23sudija

pre 6 godina

Dobra je stvar sto Bogdan dobija minute i sto uzima sve vise suteva i dobija na samopouzdanju. Losa je stvar sto igra za ekipu koja realno tankuje i dok ne dovede nekog superstara nece moci da skoci iznad desetog mesta.
Sudar dve ekipe koje tankuju je postao presmesan, treneri i GM-ovi vagaju da li im uopste vredi da se cimaju i tu najcesce pobedi domacin bez nekog veceg cimanja ili odbrane kod obe strane.

brm

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 2. mart 2018 08:52)

Ameri nisu naša meta. Čak i da smo u najjačem sastavu, mi možda jednom u 10-15 mečeva možemo da dobijemo njihov tim ako računamo da neće igrati najvećih 6-7 zvezda. Na Olimpijskim igrama smo videli kako igraju da odrade utakmicu, a kako igraju kada zaista žele da pobede. Ako hoće, mogu da ponize svakog protivnika, čak i sa drugim sastavom.

Matilda

pre 6 godina

Bogdanova igra mi lici na Bodiroginu sve vise, samo sa boljim sutem za 3. Finta-iskorak-sut, finta-iskorak-polaganje, naskok-finta-skok sut. Nasao je nacin da mozgom nadoknadjuje to sto nema odraz kao bekovi tamo.
(Onokao.., 02. mart 2018 08:59)
Bogdan ima odraz 90cm,ali je odavno prestao da koristi,sto se meni licno ne svidja. Ja sam ga gledao jos u Zvezdari kad je igrao,sa 13 god,kucao je kako hoce.Ali s godinama je promenio nacin igre,i odustao od kucanja i jakih ulaza.

Bokasa

pre 6 godina

@Sta uradi to Radime Reznice-Ti tvoj lik i ne moraš prikazivati fotografijom,dovoljno si se pokazao jednom napisanom rečenicom. I odmah si gotovo svima prirastao za srce.

Миша банана

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 02. mart 2018 08:52)

Бураз, и ја сам звездаш, али Дангубића???

dropshotic

pre 6 godina

Koliko smo mi maliciozan narod, zloban, frustriran. Cast izuzetnoj manjini, naravno. Redom. Prvo je bilo, ma kakvi Bogdan da igra negde van Partizana. Tu ga stite sudije, beli medved itd. Decko odvali u Feneru. Mlad, pokazao da je lider, fanatican radnik, skolski kosarkas velikog intelekta (za igru). Dalje. Ma kakvi on za NBA, izblamirace se. On tamo ruki sa 20 poena u rukama, ogromnim prostorom za napredak, par resenih utakmica u zadnjim sekundama. Ukratko, pokazuje igru dosta zreliju gledajuci status rukija i godine. Atipican bek koji razmislja i racionalizuje igru. Hvale ga. Ali ne, ni to nije dovoljno. Onda je problem sto je u losoj ekipi (i ako je uspeti u vrhunskoj kosarci igrati u NBA pa bilo gde, svaki klub bolja stanica od bilo kog evropskog gledajuci prestiz, vrh igre pa i same finansije). Sta ce dalje biti, kada bude redovan u 20+ kategoriji? Bice, igra nije kao nekada kada jedan Bogdanovic moze da pruza dobre partije. Pa ljudi moji. Tako i za Jokica. Decko sa 23 godine igra i postize rezultate kakve nisu mnogi, za sad, uspesniji centri od njega ni sa 10+ sezona u nogama i 30+ godina. Mi njega uporedjujemo sa Oldridzom npr koji je RAVNO 10 godina stariji od njega a Nikola vec ima siri arsenal sposobnosti. E sad ga zamislite za tih 10 godina iskustva i usavrsavanja. Znate, Nikola je los jer mu dominantni centar, stariji 10 godina da 30 poena. Ej. Ali dobro, cim ih poredimo sa najboljima to dovoljno, ipak, govori o njihovim kvalitetima. Pozdrav

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovog Nejpiera kad slušam kao da gledam neki holivudski hit s kraja 30-ih i početka 40-ih. Inače rezultat na kraju regularnog dela je bio 100:100. Odličan Bogi, stvarno odličan. Sve na svom mestu, samo tako nastavi.

obozavaoc kosarke

pre 6 godina

gledao sam utakmicu, Bogdan slab u prvom poluvremenu ali kad je trebalo u drugom je zaigrao i pokazao koliko moze iako je Fox onim flouterom spasio utakmicu Bogdan je u najmanju ruku isto toliko zasluzan vezao 7 poena u kratkom roku kad su ih stizali i u produzetku dao dosta bitnih poena pogotovo onu trojku, kad Fox odigra dobro bez mnogo srljanja (mada je i ovde ima par glupih poteza) Sakramento deluje mnogo bolje, jedino onaj drugi mali plej sto se vratio Mejson ono je hodajuca katastrofa

jaa

pre 6 godina

@petraczv

auu pa kakve ti komplekse imas od LeBrona Dzejmsa to je strasno.. Cak i na vesti o Bogdanu Bogdanovicu ti njega spominjes... Pa strasno zaista..

Bravo Bogi majstore! Samo jako!

sasha

pre 6 godina

Na žalost,često mu se dogadja da kad udje u seriju uspešnih poteza...skokova,dodavanja,pogodaka ne uspeva da tako i nastavi.Da li je u pitanju samo mala karika koju ako poveže može da krene ka kvalitetu jednog Kurija,Jamesa,Hardena.Voleo bih da je tako.Inače još,kod Mejsona se još osećaju posledice duge pauze.

A.Davis

pre 6 godina

Niste svesni koliko ce sve ovo da znaci Bogdanu kada bude igrao za reprezentaciju. Videcete kako ce da pogadja trice sa lakocom, pogledajte recimo Bojana Bogdanovica dosta godina je u NBA, kad dodje neko prvenstvo pogadja sve zivo.

Boston

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sto govore kako su Kingsi losa ekipa, ne mogu nikog da pobede itd... Koliko zapravo vi ne poznajete NBA jer da poznajete znali bi da je to njihov cilj jer zele top 3 pika. Od sledece sezone ce krenuti svakako ozbiljnije i plus se menjaju pravila na draft lutriji kako timovi nebi tankovali kao do sada.

E

pre 6 godina

Bogdan ima odraz 90cm,ali je odavno prestao da koristi,sto se meni licno ne svidja. Ja sam ga gledao jos u Zvezdari kad je igrao,sa 13 god,kucao je kako hoce.Ali s godinama je promenio nacin igre,i odustao od kucanja i jakih ulaza.
(Matilda, 02. mart 2018 09:30

Lucic nije odustao od zakucavanja i jakih ulaza, pa je vise povredjen nego sto igra. Nije to za igrace iz Evrope, cak ni za tamnopute igrace koji su kosarku ucili u Evropi.

Si

pre 6 godina

Bogdanovu igru ne treba gledati kroz statistiku, takav tip igrača je neophodan za svaki iole ozbiljan tim. Ako neuspe prva dogovorena varijanta u napadu, pa ni druga onda par sekundi pre isteka šut preko ruke. Za to pravi majstori su bili npr Peđa, Duško Ivanović i Bogdan u Feneru.

jaa

pre 6 godina

Situacija u Klivlendu je ovakva..

Znaci na pocetku sezone je Tomas bio povredjen i svi su zeljno iscekivali njegov povratak. Ali bez njega su Kavsi imali cak 13 uzastopnih pobjeda, bili 2 na tabeli i sve je super islo. Ali onda se iz povrefe vratio Tomas i nazalost nije se uklopio i krenuli su porazi... i eto onda se desio ovaj trejd..

St3fan KG

pre 6 godina

Svakog ko u komentarima pri nabrajanju prve postave stavi Jokica na cetvorku treba zabraniti da komentarise. Svi znamo kako funkcionise Plumkic postava u Denveru, kad je Jokic prinudjen da se spusti na 4 kad su on i Plamli zajedno u igri

23

pre 6 godina

@LEPI
Da li stavrno misliš da Jordan, ili Joe Dumars ne bi mogli da čuvaju Harden-a 1 na 1? Zamisli tek Rodman-a, iako ne igra na toj poziciji. Uspešno bi ga čuvao i Vesa Petrović, ne kažem to radi potcenjivanja.

Gde ja živim

pre 6 godina

(brm, 2. mart 2018 09:23)

Ja se nekako ne slažem sa ovom konstatacijom. Ameri treba da nam budu meta, ne u smislu da im pretimo i šta ja znam jer to niko ne može, ali da se nadigravamo i da ih namučimo koliko možemo. Samo sa najboljima vidiš gde si i koliko si stvarno dobar. To naravno zavisi i od milion drugih faktora. Mi nažalost više nemamo koja bi se prošetala do finala i duela sa Amerima došla odmorna i psihički fokusirana 100% (ili barem je još nismo videli na delu), ali zašto ne ući spreman na "tuču". Izgubiš (nebitna je razlika) pružiš ruku i ideš dalje na usavršavanje. Bolje srebro od moćnog SAD-a, nego zlato sa nekim šlj timom. Naravno pod uslovom da je i to srebro ostvareno maksimalnim zalaganjem i trudom. Ako uđeš da bi izgubio onda bolje nemoj da ulaziš. Moje mišljenje.

skolovan

pre 6 godina

Bogdan ima, po meni, najlepsu tehniku suta na svetu - niciji sut mi ne izgleda tako lepo kao njegov. DA samo to ima, a ima jos dosta toga, bilo bi ga lepo gledati

Neke ptice nikad ne polete

pre 6 godina

Prva petorka: Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic za OI 2020. Pa da vidimo i te Amere :-) Ocekujem tu jos Gudurica, Jovica, mozda Dangubica umesto Simonovica... Bice jos medalja u kosarci, zato sto u kosarci imamo struku. U fudbalu to nemamo.
(zvezdas-rajvoSa, 02. mart 2018 08:52)

Po stoti put: Bjelica nije krilo već krilni centar!!! Poslednji put je na toj poziciji igrao kod Pešića u Zvezdi pre 8 godina. Od tada je dobio na masi i težini i nije više onako pokretljiv kao što je to bio kao klinac. Kod Đorđevića nije ni sekunde proveo na toj poziciji niti će se to ikad desiti. Da pratiš reprezentaciju kako treba, to bi pretpostavljam, znao. Postava koju si izneo, bila bi najsporija u istoriji košarke. Pretrčavao bi ih ko stigne.

TheTruth

pre 6 godina

Da li ce Bogdan biti superstar, neznam,sve je u njegovim rukama. Mislim da je gladan za uspeh i da ima pravi mentalitet da postigne sve najbolje u NBA ligi. Polako postaje lider ove kings ekipe. Pravi skolovan kosarkas, sve radi kaka treba samo neka nastavi ovako.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Posle Duleta, sada će i Vlade i Peđa da ga vataju za gušu! Zbog ove pirove pobede ostaće Kingsi bez Luke Doncica na draftu.
(world of TANKS, 2. mart 2018 09:57)

Pitanje je da li će Kingsi na draftu da se odluče za beka. Jer imaju Bogdana, Foxa i Hielda na bekovskim pozicijama. Ne kažem da su oni perspektivniji od Luke, ali ako bi uzimali Luku, onda bi morali pre toga da dogovore neki trejd gde bi dali jednog od ove trojice za viskog igrača koji bi predstavljao budućnost. Ali ako to ne uspeju, DeAnde Ajton bi onda za njih svakako bio prva opcija, jer je prototip modernog centra koji ima sve. Koliko je Luka brutalno talentovan bek, toliko je Ajton centar. Građen je kao Dejvid Robinson, igrač sa verovatno najlepšim telom u istoriji NBA. Savršeni visoki atleta koji dominira pod oba koša.

Kukamo ovde kako Ameri potcenjuju igrače iz Evrope, a komentatori ovde isto rade i za igrače sa koledža. Misle da je Luka ubedljivo najbolji igrač na predstojećem draftu, samo zato što ne pratite koledž igrače. Ova generacija draft igrača nema nikoga ko se izdvaja...ali ima dubinu i veliki broj nenormalnih talenata. Dovoljno govori činjenica da nijedna ekipa nije htela da trguje sa svojim pikovima iz prve runde, ni po kojoj ceni, pa makar oni bili i preko 15. pozicije.

I ne zaboraviti da na draftu u prvoj rundi niko ne bira igrače koji su trenutno najbolji, već one koji imaju najveći potencijal. U prvih 5-10 pikova se traže igrači koji će da nose ekipu za 4-5 godina, a ne odmah.

kole

pre 6 godina

Srecom pa net nije bio rasprostranjen u doba Stojakovicevog i Divcevog Sakramenta, inace bi ih zamrzeo kao najgore dusmane
(NbgDeki, 2. mart 2018 11:24)

Toliko se pominju njih 2 ovde da ce ovaj danasnji internet nadoknaditi sve propusteno

Sd

pre 6 godina

Portland i Nurkic cuda prave.
Denver i Jokic moraju bolje ako hoce play of
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 2. mart 2018 08:40)

Nešto nije u redu sa prvim delom rečenice. "Nurkić i Portland" ne može nikako, već samo Lilard i Portland. Za ostatak se slažem.

Doca Dijagnoza

pre 6 godina

Naši momci i njihove partije u NBA, samo mogu normalnom Srbinu osmeh na lice da stave.
E, sad, što je normalnih Srba sve manje - to je možda problem...