Sreda, 21.02.2018.

20:08

Da li je sudija pogrešio pre gola CSKA?

Crvena zvezda eliminisana je u šesnaestini finala Lige Evrope od CSKA pošto su u revanšu poraženi minimalnim rezutlatom u Moskvi – 1:0 (1:0).

Izvor: B92

Da li je sudija pogrešio pre gola CSKA? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Aleksa

pre 6 godina

Samo vam se vraca za Krasnodar.Sve se vraca, sve se placa :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirabo, 21. februar 2018 22:57) # Link komentara

Јел то нека влашка магија?
Иначе, кога брига да ли је судија погрешио или није. То је спорт. Да смо били бољи победили бисмо, да смо имали више среће победили бисмо, да смо могли да победимо победили бисмо...нисмо. Идемо даље. Изгубиш, отплачеш своје, истушираш се и одеш кући. Сутра на тренинг и идемо испочетка...
Момцима свака част....

in

pre 6 godina

Sudija je pogrešio kad je priznao gol Plzenja iz ofsajda a sada ili vam ne radi oko sokolovo ili nije dovoljna rezolucija snimka pa ne možete da se odlučite kao u prethodnom slučaju.Izlišno je pitati navijače jer su oni pristrasni.

M

pre 6 godina

Ne znam kako neki pisete da nam se vraca za Krasnodar a u toj utakmici trecem njihovom golu prethodi izlazak igraca Krasnodara sa loptom u aut i to ne malo..-_-..
Nemojte molim vas..Usla lopta pola metra u nas gol sudija nije vidio i izasao njihov s loptom u aut pola metra sudija opet nista ne vidi..
Nema nam se sta vracati..

Zlatko

pre 6 godina

Od 10 ispucanih lopti (što od golmana, što od igrača u polju) CSKA je osvojio 9. Nismo Barsa, pa da igramo do noge, pogotovo jer je poslednja linija trpela veliki presing u prvom poluvremenu, ali trebalo je odustati od tolikih ispucavanja. Ne vidim razliku između auta i lopte u polje, pošto je svaka bila njihova. Drugo, već posle 10-ak minuta moj komentar je bio "Mi ne možemo da povežemo tri dodavanja. Ako ovako budemo igrali loše ćemo proći." Ruka jeste bila, ali, imali smo aut na 30m od gola protivnika na 45s do kraja poluvremena. Nismo povezali 3 dodavanja, izgubili smo loptu i dobili gol. Treće, dve akcije u prvom, po jedan prodor sa obe strane (drugi put 3 na 2), igrači koji centriraju daju loptu iza leđa igraču koji utrčava. Umesto da gurnu loptu ka napred, između linije odbrane i golmana, oni guraju ka nazad, između linije odbrane i linije 16m. Ne krivim Pešića za onu promašenu loptu na kraju, i lako je pametovati posle odgledanog snimka, ali, možda je trebalo da pokuša desnom, gornjim delom stopala, a on se nameštao na levu i šut unutrašnjim delom stopala. To je sitnica koja šalje loptu u gol ili van gola. CSKA je bio bolji za taj jedan gol, ali ostaje žal jer nisu ništa posebno.

analiza

pre 6 godina

"Slusaj ove sto gledaju noge... Aman, naucite vec jednom pravila o ofsajdu pa onda komentarisite. Ofsajd je kada je svaki deo tela kojim je dozvoljeno da se postigne gol (dakle svaki osim ruke) iza pretposlednjeg igraca odbrane (obicno je golman poslednji, ali mi cesto kazemo za odbrambenog fudbalera da je poslednji. Dakle, ovo je ofsajd, mali i nije ga lako videti, ali ofsajd. Druga je stvar sto je mene bas briga da li je ofsajd :-)"
(veliki strumf)
Bravo za komentar,potpuno na mestu.Isto bih i ja rekao,od reci do reci,da je CZ bila na mestu Par.Dakle,ofsajd jeste,ali me boli briga.Nadam se da cu se setiti da uzvratim bas ovim komentarom,prvom prilikom;)
(analiza, 16. februar 2018 00:31)
Pa,da iskoristim priliku.Nije ofsajd ali i ruka moze da posluzi.Dakle,jeste ruka ali...:)

nikola

pre 6 godina

Jeste pogresio kao sto je pogresio i sudija protiv Krasnodara u nasu korist. Samo sto je posle ove greske odigrano jos par pasova do gola. Greske se desavaju,sta sad,idemo dalje. Odlican rezultat smo napravili u evropskom takmicenju,to je nasa realnost i trenutni maksimum.

Марко

pre 6 godina

Када је Викторија дала гол из офсајда тада се нисте питали да ли је судија погрешио, него сте одмах написали да је Партизан оштећен. Сад као имате неку дилему када је Звезда у питању. Уосталом лепо је рекао контролор суђења Дејан Недић вечерас пре утакмице Севиља - Манчестер јунајтед да је неверовтно да судије нису виделе очигледно играње руком и да је гол ЦСКА нерегуларан.

urosRuma

pre 6 godina

@Ja
Pa da taj gol nije ponisten zaista mislis da biste prosli dalje kao sto ste prosli,ne lupaj majke ti,ne mozes samo doadati gol Krasnodaru i oduzeti isto tako,drugacija bi bila situacija i psiholosko stanje

Kninska kobra

pre 6 godina

Da li je suduja pogrešio kada je u 18. minutu sudio nepostojeći ofsajd kada je CSKA ulazio u stopostotnu šansu? Ili kada su armejci u 43. minutu tražili penal? 
Ne, nisam gledao utakmicu, upravo čitam izveštaj na B92 i jasno piše da ofsajda nije bilo.
Ovo je i moglo da se svira kao igranje rukom, tu negde na granici, ipak bliže prekršaju. Ali zaboga, to je na 40 metara, uz aut liniju, u okruženju nekoliko zvezdinih igrača. Pa takvih situacija je mnogo na svakoj utakmici, ali zvezda je poznata po traženju nekih nebuloznih izgovora.
(only fools and horses, 21. februar 2018 21:50)

Ne skrnavi svojim nickom lik i delo Del Boy-a i Rodnija...više si za zadrugu i parove.
Ruka je bila ali džabe, nije svirao.
Bravo Zvezdo!

centar

pre 6 godina

@gremlin taj gol Rila sudija nije video jer je bio toliko jak da se ceo gol treso, imali smo srece tad.. vcrs najbolji Borjan, igraci su platili to neiskustvo jer su igraci cska nastavili akciju dok su ovi dizali ruku i zalili se da je bila ruka, nije bila sreca na nasoj strani kada je Pesic omasio loptu za santim,a kasnije benov udarac nije zavrsio u golu.. bili su bolji za taj gol i to je to.. ponosan sam na zvezdu sto je i ovoliko dogurala jer ja licno nisam sanjao da cemo u grupu da udjemo, a kamo li da igramo ovu utakmicu vcrs, kao sto nije 99% vas sanjalo.. zao mi je sto nismo doveli zamenu za kangu, ali boze moj zivot ide dalje, tu je iduca sezona....

mirko

pre 6 godina

Bolje da se pitamo uasto mi nismo iz dve tamo i jednu ovde stopostotnu dali bar jedan a cekali smo i znali da će biti sanse. Juce barselona porotiv engleza bukvalno bez stopostotne ali ga mesi zabio. Pa i rusi nijednu kao mi ali bolji prolazi. Bilo je primanje rukom lopte. I opet sve ukupno lepo izdanje zvezde ove sezone uz kangu i boaćija mozda bi i ove prosli

SUDIJA

pre 6 godina

Inam dozvolu da sudim utakmice i sudim vec 20 godina i nemogu da vjerujem da glavni sudija i pomocni sudija koji je blizu igre nisu vidjeli ovo igranje lopte sa rukom, nije ni cudo sto sude ove utakmice a ne UEFA seriju ,a ovi koju kazu ovde da nije bilo iganje lopte rukom sugrno igraju kosarku ili rukomet a ne nogomet.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ZVEZDA NEMA STRELCA JER PEŠIČ DRIBLA SAM SEBE LOPTA MU JE TOTALNO STRANA I SVAKI PUT PADA PREKO NJE DA JE BOAČI ONO BI BIO GOL BORHA JE PRAVA RAKETA ZA PEČIČA SREDINA BEZ KANGE PRIČA ZA SEBE SAMO ONI KOJI LOPTU NIKAD NISU VIDELI KAMO TRENIRALI REČI,DA KANGA NIJE DOBAR NEPOVEZANO I DONALD SE GUBI ZBOG NEIGRANJA KANGE.BOAČI JE VEČ PRODAN O POVREDI BOŠKA SAMO BUDALA VERUJE.RAZLIKA U KLASI IZMEĐU PEŠIČA I BOČKA JE KO BMW IL FIČA.INAČE OVO JE PRODANA UTAKMICA RUSIMA JER SVI ŽELE,DA SE OTARASE KLUBOVA IZ SRBIJE A TEK ZVEZDE GDE NAVIJAČI REDOVNO PRAVE KOREOGRAFIJE PROTIV UEFE KOJA USTVARI JESTE VELIKA MAFIJAŠKA ORGANIZACIJA.PA NEŽELE JAVNO DA SE ISPOSTAVLJAJU.

ernesto che

pre 6 godina

Trebamo zanemariti sudije, gresili su i nasu i na njihovu stetu, pesic i ben su u poslednjih desetak min mogli da nas odvedu dalje, nisu, da je bio boaci mozda bi bilo bolje, ovako, velika borba pozrtvovanje, to je to.

Divlja koala

pre 6 godina

Čisto igranje rukom bez mesta za polemiku. Zvezda je bila požrtvovana večeras i solidna. Trudili su se baš. Nema im se šta zameriti.
Navijač sam Partizana.

Vlado

pre 6 godina

Rame koje samo slep ili ultra pristrasan ne vidi. Bitno da su neki likovali na totalno neregularan gol Viktorije, ko se poslednji smeje..

Stefke

pre 6 godina

Da li sudija pogrešio 15 minuta pre gola CSKA ? CSKA je imao dobru priliku pre gola ali je dosudjen nepostojeći ofsajd. Čudo se ne priča o tome.

only fools and horses

pre 6 godina

Da li je suduja pogrešio kada je u 18. minutu sudio nepostojeći ofsajd kada je CSKA ulazio u stopostotnu šansu? Ili kada su armejci u 43. minutu tražili penal?
Ne, nisam gledao utakmicu, upravo čitam izveštaj na B92 i jasno piše da ofsajda nije bilo.
Ovo je i moglo da se svira kao igranje rukom, tu negde na granici, ipak bliže prekršaju. Ali zaboga, to je na 40 metara, uz aut liniju, u okruženju nekoliko zvezdinih igrača. Pa takvih situacija je mnogo na svakoj utakmici, ali zvezda je poznata po traženju nekih nebuloznih izgovora.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Trebao je da zaustavi igru ali nije ,trebao je i protiv Krasnodara da prizna gol,protiv Partizana ofsajd ali opet nije.Sta sad i sudije nekad pogrese kada je na nasu stetu odma pljuvanje a kada je u nasu korist super.Sport ko sport nekad izgubis a nekad pobedis.

Stiv

pre 6 godina

Sudjenje je generalno bilo katastrofalno, sto glavnog, sto pomocnih sudija. Igranja rukom, faulovi nepostojeci, ofsajd sviran kad nije bio, i nije sviran vise puta kad je bio... Bas su se obrukale sudije. A CSKA je bio bolji tim ipak...

Oliver

pre 6 godina

@aleks,

Ne lazi.Nije rame,nego nadlaktica,a to je ruka.Uz to,neprirodan polozaj ruke,nije uz telo i ruka ide ka lopti,a ne lopta ka ruci.Dakle,teska greska.Medjutim,posle toga je bilo jos 4,5 kontakata loptom igraca CSKA,tako da je bilo mogucnosti da se spreci gol.Ali sudijska greska je stopostotna,nema potrebe da lazes kad smo svi videli.

bavlju

pre 6 godina

@ Djubre
Smanji dozivljaj prijatelju, manje ljubavi prema Zvezdi. Mojne da ti je toliko krivo. Kolika ti je plata, rodjace? Zabole me i za njih i za klub, nemaju tri trcanja, a cepaju desetine hiljada evrica.

ja

pre 6 godina

haha pa eto i da je bilo 4:2 za Krasnodar i da nije ponisten taj gol, trebalo je biti 2:0 za Zvezdu u Bg jer je za Krasnodar dosudjen nepostojeci penal.. Ali nije bilo tako vec je bilo 3:2 i 2:1 tako da... Samo da odgovorim grobarima, nevezano za ovaj mec.

sef struke

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali sve dok igras subotom popodne tekme a uvece splav, jedino koga mozes da pobedis i das gol su Javor, Spartak itd...

CzBg89!

pre 6 godina

Cista ruka.. ali jbg nismo iskoristili dve tri sjajne sanse.. bravo Zvezdo velika si! Za mene ste prosli dalje. Koliko utakmica koliko snage potroseno po kakvom sve vremenu igrano.. svaka vam cast! Vi ste nas ponos!!

banja luka

pre 6 godina

Drago mi je sto, iako je bila ruka, da se slazemo u tome da ta ruka nije odlucila mec, vec Pesicev promasaj. Ono je nedopustivo za jednog napadaca.

2 poena iz igre za 12 minuta

pre 6 godina

bravo Zvezdo velika si! Za mene ste prosli dalje.
(CzBg89!, 21. februar 2018 20:27)

Brzo zovi Nion i javi da ne zrebaju CSKA za narednu rundu. Ako ti kazes da ste prosli, prosli ste... nema dalje :D

Runner

pre 6 godina

Само звездашки новинари извештавају овако. Од наводног "играња руком" па до постизања гола прошло је минимум 7-8 секунди ( у спорту релативно дуг период), измењано чак 4-5 пасова и пређена скоро половина фудбалског терена и онда се новинари сете да је кобајаги играно руком иако то ни једним гестом играчи Звезде нису сигнализирали. Нажалост, Звездин проблем није био у томе него у чињеници да за 180 минута игре нису успели да Московљанима дадну гол.

Dare

pre 6 godina

Greske sendesavaju, i toga ima na svakim utakmicama.Rralno CSKA je bio bolji tim u ovom dvomecu, taman za taj jedan gol.Nas kroz celu ligu Evrope prati losa efikasnost, i bukvalno ako nam neko da gol, velike su sanse da izgubimo taj mec.Tako je bilo i veceras.Mi udjemo u po neku sansu, ali ne iskoristimo je, a u Evropi se to kaznjava.CSKA je daleko iskusniji.Nama ostaje sad da osvojimo ligu, pa na jesen opet juriti ligu Evrope, jer realno ljudi, za LS nismo.Ulazak u LS bi nam doneo ogroman novac, ali sigurno i brukanje .Ovako u Ligi Evrope solidbe parice, ali mozes da igras i nadigravas se .

ProdigyCZ

pre 6 godina

Totalno nebitno,nismo u stanju da damo prokleti gol.Zalim samo sto u ovom prelaznom roku,osim Bena,nista nismo uradili.Terza rece igracemo bez plejmejkera,sto onda radi Krsticic na tom mestu...ostanak Donalda,za sta!?Miloju svaka cast,kad je on tu ne bojimo se nijednog tima,igracima takodje,dali su sve sto su imali,a Terza... da cuti i da se ne javlja bar do leta.

gatuzo

pre 6 godina

Nije vise ni bitno i pored te ruke, mi smo uspeli da pobedimo sami sebe promasajima i upropascenim kontrama, konkretno pesic u oba segmenta... jedina “zamerka” za milojevica, zasto adzic nije usao ranije, bar u 80om minutu?

djoka

pre 6 godina

Da pod hitno Terza napise saopstenje u vezi ocigledne sprege UEFA, FIFA i vlade Portugala a sve u cilju rusenja evropske zvezde. I da se pod obavezno posalje protestna nota ambasadi Portugala.

molina

pre 6 godina

Greska i to je to. Bila je ruka ali igra je isla dalje. Vise me je iznervirala nadoknada od dve minute na kraju a minut u prvom poluvremenu.

delija

pre 6 godina

Svi znamo da ce na ovoj vesti biti najvise grobara, ali okej, greska je bila, desi se uvek, jednostavno to je osnova sporta, i toga ce uvek biti, ali bilo je i gresaka sudije i u nasu korist. Najvise treba da zalimo za Pesicevom propustenom sansom. Ali, hvala vam momci! Hvala za sve radosne momente u Evropi ove sezone!

Alexis

pre 6 godina

A sto ne izbacite saopstenje? Mislim to vam je zastitni znak, steta bi bilo da ne uradite to... A to sto igraci ne znaju luptu da sutnu, to nije problem.

Istina

pre 6 godina

Jeste bila ruka ali sad je nebitno.Sudije su dosta gresile na obe strane,kako glavni,tako i pomocne ali kod gola je trebao Radonjic da srusi onog igraca CSKA na 30 metara od gola,dobije zuti i spasi tim od primljenog gola.Rusi su tako zaustavili Bena u kontri a tako se i radi.Sami smo krivi jer ono sto je Pesic promasio,ne sme da se desava ni u skolskom dvoristu a tek u evropskoj utakmici...isto vazi i za Bena u 90.minutu,mora to preciznije da se sutne.Generalno,bolja su i iskusnija ekipa,idu zasluzeno dalje a mi se okrecemo prvenstvu i kupu,da osvojimo ta dva pehara jer smo u nasoj ligi ubedljivo najkvalitetniji i tu ne sme biti kiksa,iako prvi pratilac steluje utakmice sa sudijama.Hvala nasim fudbalerima i na ovome sto su do sada uradili u Evropi jer se niko nije nadao da cemo 16 utakmica odigrati u jednoj sezoni.Naredne sezone ocekujem LS,sa par pojacanja.

helanke&podgaće

pre 6 godina

Bila je ruka ali je zima pa sudija od suvomrazice ne vidi baš najbolje.Da je bilo 5-7 stepeni toplije ja mislim da bi Zvezda prošla.

ja

pre 6 godina

Znaci Ben iako je ono promasio, a to se ne smije masiti, pokazao bar nekakav kvalitet, zna solidno centrirati, dodati, zna proci cuvara, zadrzati loptu, solidan posao u defanzivi, a Pesic?? Sta radi taj decko? Znaci ne zna se zagraditi, cuvati loptu, ne zna dodati, ne zna proci igraca, ne zna centrirati, ne zna dati gol.... Ja njega ne vredjam, nemam nista protiv njega, ali decko je uz Donalda najlosiji danas bio.. Sve cestitke Zvezdo, nije mala stvar biti u 1/16 finala Lige Evrope. Ali imamo za cim zaliti.

Jaran

pre 6 godina

Imala je Zvezda svoje prilike.... Imao je i CSKA! Malo vise objektivnosti u komentarima, istina je da je bilo igranje rukom ali zaboravljate da nije bio dosudjen penal za CSKA.

Djubre

pre 6 godina

Pogrešio je, ali da li je to sada bitno u 180 minuta nismo dali nijedan gol.
Krivo mi je par stvari: 1. Nisu bili ništa bolji od nas, više šasni ali nijedna nisu nas nešto posebno nadigrali. 2. Boaći nije igrao ni minut a naš je najbolji strelac, da je on bio umesto Pešića, verujem da bi bio gol, čovek je promašio loptu iz peterca. 3. Krivo mi je i zbog tog Pešića, nije ga htelo stvarno. 4. Krivo mi je što ljudi pišu da smo igrali bunker, pa nismo mi PSG da igramo lepršavo, imamo budžet manji od Nejmarove mesečne plate. Nemamo mi Dani Alveša, Kavanija i Veratija, mi imamo Stojkovića, Pešića i Krstičića. Milojević je izvukao maksimalno iz ove ekipe i maestralno postavio taktiku. 5. Krivo mi je zbog Borjana, čovek brani u životnoj formi ja mislim. 6. Krivo mi je zbog Milojevića, čovek je stvarno doktorski vodio svih ovih 16 evropskih utkmica, kao i celu sezonu. 7. Krivo mi je zbog sebe, jer stvarno mnogo volim Zvezdu i radujem se svakom njihovom uspehu, a ovo bi bila kruna sezone, korak dalje u nokaut fazi.
Pozdrav

Ljubisa livac

pre 6 godina

Može se reći da je Zvezda „promašila“ put ka osmini finala Lige UEFA. Imala je Zvezda dosta prilika, ali za 180 minuta nije uspela da zatrese mrežu protivnika. Kada se tako postave stvari, dalje je prošla ekipa koja je bila bolja za taj jedan gol. Sa druge strane, ostaće upamćena ova sezona Crvene zvezde jer se najtrofejniji srpski klub na velika vrata vratio u Evropu.

Ložač

pre 6 godina

Nema kvaliteta u napadu, to treba diskutovati. A što se tiče sudije, malo domaći ali ne i presudan koliko manjak kvaliteta kod nas.

gari

pre 6 godina

Apsolutno nije bitno i sudije greše(kao i kod nedosudjenog penala za CSKA) !!! Ono što je bitno, CZ je mogla da igra i tri dana i da nepostingne ni jedan GOL !!!!!! Nije ovo Super Liga Srbije, pa da imaš šansu u svakom napadu, pa ako i promašiš koju, ubrzo stiže sledeća !!!!! Ovde imaš par šansi i ako ih neiskoristiš, stiže kazna !!!!!!

Nananana liga sampiona

pre 6 godina

Sta nam to sada znaci kad je bio go, ovaj sudija i njegova ekipa znaci nemaju pojma koliko su puta pogresili za nas kao i za cska takodje oni ofsajdi..

Miroslav

pre 6 godina

Sve ok za ovo igranje rukom ali tim koji u 180 minuta stvori 5-6 izglednih prilika za gol i ne realizuje nijednu ne zaslužuje da ide dalje pa ni preko penala.
Zvezda mora da pronađe pravog centarfora ako hoće nešto više u Evropi a Pešića što pre da proda kome god.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 21. februar 2018 20:24) # Link komentara


Vratice se i vama ono protiv Lucana.

gatuzo

pre 6 godina

Nije vise ni bitno i pored te ruke, mi smo uspeli da pobedimo sami sebe promasajima i upropascenim kontrama, konkretno pesic u oba segmenta... jedina “zamerka” za milojevica, zasto adzic nije usao ranije, bar u 80om minutu?

Ljubisa livac

pre 6 godina

Može se reći da je Zvezda „promašila“ put ka osmini finala Lige UEFA. Imala je Zvezda dosta prilika, ali za 180 minuta nije uspela da zatrese mrežu protivnika. Kada se tako postave stvari, dalje je prošla ekipa koja je bila bolja za taj jedan gol. Sa druge strane, ostaće upamćena ova sezona Crvene zvezde jer se najtrofejniji srpski klub na velika vrata vratio u Evropu.

CzBg89!

pre 6 godina

Cista ruka.. ali jbg nismo iskoristili dve tri sjajne sanse.. bravo Zvezdo velika si! Za mene ste prosli dalje. Koliko utakmica koliko snage potroseno po kakvom sve vremenu igrano.. svaka vam cast! Vi ste nas ponos!!

Miroslav

pre 6 godina

Sve ok za ovo igranje rukom ali tim koji u 180 minuta stvori 5-6 izglednih prilika za gol i ne realizuje nijednu ne zaslužuje da ide dalje pa ni preko penala.
Zvezda mora da pronađe pravog centarfora ako hoće nešto više u Evropi a Pešića što pre da proda kome god.

ja

pre 6 godina

Znaci Ben iako je ono promasio, a to se ne smije masiti, pokazao bar nekakav kvalitet, zna solidno centrirati, dodati, zna proci cuvara, zadrzati loptu, solidan posao u defanzivi, a Pesic?? Sta radi taj decko? Znaci ne zna se zagraditi, cuvati loptu, ne zna dodati, ne zna proci igraca, ne zna centrirati, ne zna dati gol.... Ja njega ne vredjam, nemam nista protiv njega, ali decko je uz Donalda najlosiji danas bio.. Sve cestitke Zvezdo, nije mala stvar biti u 1/16 finala Lige Evrope. Ali imamo za cim zaliti.

Djubre

pre 6 godina

Pogrešio je, ali da li je to sada bitno u 180 minuta nismo dali nijedan gol.
Krivo mi je par stvari: 1. Nisu bili ništa bolji od nas, više šasni ali nijedna nisu nas nešto posebno nadigrali. 2. Boaći nije igrao ni minut a naš je najbolji strelac, da je on bio umesto Pešića, verujem da bi bio gol, čovek je promašio loptu iz peterca. 3. Krivo mi je i zbog tog Pešića, nije ga htelo stvarno. 4. Krivo mi je što ljudi pišu da smo igrali bunker, pa nismo mi PSG da igramo lepršavo, imamo budžet manji od Nejmarove mesečne plate. Nemamo mi Dani Alveša, Kavanija i Veratija, mi imamo Stojkovića, Pešića i Krstičića. Milojević je izvukao maksimalno iz ove ekipe i maestralno postavio taktiku. 5. Krivo mi je zbog Borjana, čovek brani u životnoj formi ja mislim. 6. Krivo mi je zbog Milojevića, čovek je stvarno doktorski vodio svih ovih 16 evropskih utkmica, kao i celu sezonu. 7. Krivo mi je zbog sebe, jer stvarno mnogo volim Zvezdu i radujem se svakom njihovom uspehu, a ovo bi bila kruna sezone, korak dalje u nokaut fazi.
Pozdrav

delija

pre 6 godina

Svi znamo da ce na ovoj vesti biti najvise grobara, ali okej, greska je bila, desi se uvek, jednostavno to je osnova sporta, i toga ce uvek biti, ali bilo je i gresaka sudije i u nasu korist. Najvise treba da zalimo za Pesicevom propustenom sansom. Ali, hvala vam momci! Hvala za sve radosne momente u Evropi ove sezone!

ProdigyCZ

pre 6 godina

Totalno nebitno,nismo u stanju da damo prokleti gol.Zalim samo sto u ovom prelaznom roku,osim Bena,nista nismo uradili.Terza rece igracemo bez plejmejkera,sto onda radi Krsticic na tom mestu...ostanak Donalda,za sta!?Miloju svaka cast,kad je on tu ne bojimo se nijednog tima,igracima takodje,dali su sve sto su imali,a Terza... da cuti i da se ne javlja bar do leta.

Alexis

pre 6 godina

A sto ne izbacite saopstenje? Mislim to vam je zastitni znak, steta bi bilo da ne uradite to... A to sto igraci ne znaju luptu da sutnu, to nije problem.

molina

pre 6 godina

Greska i to je to. Bila je ruka ali igra je isla dalje. Vise me je iznervirala nadoknada od dve minute na kraju a minut u prvom poluvremenu.

Runner

pre 6 godina

Само звездашки новинари извештавају овако. Од наводног "играња руком" па до постизања гола прошло је минимум 7-8 секунди ( у спорту релативно дуг период), измењано чак 4-5 пасова и пређена скоро половина фудбалског терена и онда се новинари сете да је кобајаги играно руком иако то ни једним гестом играчи Звезде нису сигнализирали. Нажалост, Звездин проблем није био у томе него у чињеници да за 180 минута игре нису успели да Московљанима дадну гол.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Trebao je da zaustavi igru ali nije ,trebao je i protiv Krasnodara da prizna gol,protiv Partizana ofsajd ali opet nije.Sta sad i sudije nekad pogrese kada je na nasu stetu odma pljuvanje a kada je u nasu korist super.Sport ko sport nekad izgubis a nekad pobedis.

djoka

pre 6 godina

Da pod hitno Terza napise saopstenje u vezi ocigledne sprege UEFA, FIFA i vlade Portugala a sve u cilju rusenja evropske zvezde. I da se pod obavezno posalje protestna nota ambasadi Portugala.

2 poena iz igre za 12 minuta

pre 6 godina

bravo Zvezdo velika si! Za mene ste prosli dalje.
(CzBg89!, 21. februar 2018 20:27)

Brzo zovi Nion i javi da ne zrebaju CSKA za narednu rundu. Ako ti kazes da ste prosli, prosli ste... nema dalje :D

Istina

pre 6 godina

Jeste bila ruka ali sad je nebitno.Sudije su dosta gresile na obe strane,kako glavni,tako i pomocne ali kod gola je trebao Radonjic da srusi onog igraca CSKA na 30 metara od gola,dobije zuti i spasi tim od primljenog gola.Rusi su tako zaustavili Bena u kontri a tako se i radi.Sami smo krivi jer ono sto je Pesic promasio,ne sme da se desava ni u skolskom dvoristu a tek u evropskoj utakmici...isto vazi i za Bena u 90.minutu,mora to preciznije da se sutne.Generalno,bolja su i iskusnija ekipa,idu zasluzeno dalje a mi se okrecemo prvenstvu i kupu,da osvojimo ta dva pehara jer smo u nasoj ligi ubedljivo najkvalitetniji i tu ne sme biti kiksa,iako prvi pratilac steluje utakmice sa sudijama.Hvala nasim fudbalerima i na ovome sto su do sada uradili u Evropi jer se niko nije nadao da cemo 16 utakmica odigrati u jednoj sezoni.Naredne sezone ocekujem LS,sa par pojacanja.

gari

pre 6 godina

Apsolutno nije bitno i sudije greše(kao i kod nedosudjenog penala za CSKA) !!! Ono što je bitno, CZ je mogla da igra i tri dana i da nepostingne ni jedan GOL !!!!!! Nije ovo Super Liga Srbije, pa da imaš šansu u svakom napadu, pa ako i promašiš koju, ubrzo stiže sledeća !!!!! Ovde imaš par šansi i ako ih neiskoristiš, stiže kazna !!!!!!

Stefke

pre 6 godina

Da li sudija pogrešio 15 minuta pre gola CSKA ? CSKA je imao dobru priliku pre gola ali je dosudjen nepostojeći ofsajd. Čudo se ne priča o tome.

Divlja koala

pre 6 godina

Čisto igranje rukom bez mesta za polemiku. Zvezda je bila požrtvovana večeras i solidna. Trudili su se baš. Nema im se šta zameriti.
Navijač sam Partizana.

Jaran

pre 6 godina

Imala je Zvezda svoje prilike.... Imao je i CSKA! Malo vise objektivnosti u komentarima, istina je da je bilo igranje rukom ali zaboravljate da nije bio dosudjen penal za CSKA.

ja

pre 6 godina

haha pa eto i da je bilo 4:2 za Krasnodar i da nije ponisten taj gol, trebalo je biti 2:0 za Zvezdu u Bg jer je za Krasnodar dosudjen nepostojeci penal.. Ali nije bilo tako vec je bilo 3:2 i 2:1 tako da... Samo da odgovorim grobarima, nevezano za ovaj mec.

nikola

pre 6 godina

Jeste pogresio kao sto je pogresio i sudija protiv Krasnodara u nasu korist. Samo sto je posle ove greske odigrano jos par pasova do gola. Greske se desavaju,sta sad,idemo dalje. Odlican rezultat smo napravili u evropskom takmicenju,to je nasa realnost i trenutni maksimum.

SUDIJA

pre 6 godina

Inam dozvolu da sudim utakmice i sudim vec 20 godina i nemogu da vjerujem da glavni sudija i pomocni sudija koji je blizu igre nisu vidjeli ovo igranje lopte sa rukom, nije ni cudo sto sude ove utakmice a ne UEFA seriju ,a ovi koju kazu ovde da nije bilo iganje lopte rukom sugrno igraju kosarku ili rukomet a ne nogomet.

Ložač

pre 6 godina

Nema kvaliteta u napadu, to treba diskutovati. A što se tiče sudije, malo domaći ali ne i presudan koliko manjak kvaliteta kod nas.

sef struke

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali sve dok igras subotom popodne tekme a uvece splav, jedino koga mozes da pobedis i das gol su Javor, Spartak itd...

ernesto che

pre 6 godina

Trebamo zanemariti sudije, gresili su i nasu i na njihovu stetu, pesic i ben su u poslednjih desetak min mogli da nas odvedu dalje, nisu, da je bio boaci mozda bi bilo bolje, ovako, velika borba pozrtvovanje, to je to.

Kninska kobra

pre 6 godina

Da li je suduja pogrešio kada je u 18. minutu sudio nepostojeći ofsajd kada je CSKA ulazio u stopostotnu šansu? Ili kada su armejci u 43. minutu tražili penal? 
Ne, nisam gledao utakmicu, upravo čitam izveštaj na B92 i jasno piše da ofsajda nije bilo.
Ovo je i moglo da se svira kao igranje rukom, tu negde na granici, ipak bliže prekršaju. Ali zaboga, to je na 40 metara, uz aut liniju, u okruženju nekoliko zvezdinih igrača. Pa takvih situacija je mnogo na svakoj utakmici, ali zvezda je poznata po traženju nekih nebuloznih izgovora.
(only fools and horses, 21. februar 2018 21:50)

Ne skrnavi svojim nickom lik i delo Del Boy-a i Rodnija...više si za zadrugu i parove.
Ruka je bila ali džabe, nije svirao.
Bravo Zvezdo!

Vlado

pre 6 godina

Rame koje samo slep ili ultra pristrasan ne vidi. Bitno da su neki likovali na totalno neregularan gol Viktorije, ko se poslednji smeje..

Stiv

pre 6 godina

Sudjenje je generalno bilo katastrofalno, sto glavnog, sto pomocnih sudija. Igranja rukom, faulovi nepostojeci, ofsajd sviran kad nije bio, i nije sviran vise puta kad je bio... Bas su se obrukale sudije. A CSKA je bio bolji tim ipak...

Oliver

pre 6 godina

@aleks,

Ne lazi.Nije rame,nego nadlaktica,a to je ruka.Uz to,neprirodan polozaj ruke,nije uz telo i ruka ide ka lopti,a ne lopta ka ruci.Dakle,teska greska.Medjutim,posle toga je bilo jos 4,5 kontakata loptom igraca CSKA,tako da je bilo mogucnosti da se spreci gol.Ali sudijska greska je stopostotna,nema potrebe da lazes kad smo svi videli.

banja luka

pre 6 godina

Drago mi je sto, iako je bila ruka, da se slazemo u tome da ta ruka nije odlucila mec, vec Pesicev promasaj. Ono je nedopustivo za jednog napadaca.

mirko

pre 6 godina

Bolje da se pitamo uasto mi nismo iz dve tamo i jednu ovde stopostotnu dali bar jedan a cekali smo i znali da će biti sanse. Juce barselona porotiv engleza bukvalno bez stopostotne ali ga mesi zabio. Pa i rusi nijednu kao mi ali bolji prolazi. Bilo je primanje rukom lopte. I opet sve ukupno lepo izdanje zvezde ove sezone uz kangu i boaćija mozda bi i ove prosli

only fools and horses

pre 6 godina

Da li je suduja pogrešio kada je u 18. minutu sudio nepostojeći ofsajd kada je CSKA ulazio u stopostotnu šansu? Ili kada su armejci u 43. minutu tražili penal?
Ne, nisam gledao utakmicu, upravo čitam izveštaj na B92 i jasno piše da ofsajda nije bilo.
Ovo je i moglo da se svira kao igranje rukom, tu negde na granici, ipak bliže prekršaju. Ali zaboga, to je na 40 metara, uz aut liniju, u okruženju nekoliko zvezdinih igrača. Pa takvih situacija je mnogo na svakoj utakmici, ali zvezda je poznata po traženju nekih nebuloznih izgovora.

Марко

pre 6 godina

Када је Викторија дала гол из офсајда тада се нисте питали да ли је судија погрешио, него сте одмах написали да је Партизан оштећен. Сад као имате неку дилему када је Звезда у питању. Уосталом лепо је рекао контролор суђења Дејан Недић вечерас пре утакмице Севиља - Манчестер јунајтед да је неверовтно да судије нису виделе очигледно играње руком и да је гол ЦСКА нерегуларан.

bavlju

pre 6 godina

@ Djubre
Smanji dozivljaj prijatelju, manje ljubavi prema Zvezdi. Mojne da ti je toliko krivo. Kolika ti je plata, rodjace? Zabole me i za njih i za klub, nemaju tri trcanja, a cepaju desetine hiljada evrica.

helanke&podgaće

pre 6 godina

Bila je ruka ali je zima pa sudija od suvomrazice ne vidi baš najbolje.Da je bilo 5-7 stepeni toplije ja mislim da bi Zvezda prošla.

Dare

pre 6 godina

Greske sendesavaju, i toga ima na svakim utakmicama.Rralno CSKA je bio bolji tim u ovom dvomecu, taman za taj jedan gol.Nas kroz celu ligu Evrope prati losa efikasnost, i bukvalno ako nam neko da gol, velike su sanse da izgubimo taj mec.Tako je bilo i veceras.Mi udjemo u po neku sansu, ali ne iskoristimo je, a u Evropi se to kaznjava.CSKA je daleko iskusniji.Nama ostaje sad da osvojimo ligu, pa na jesen opet juriti ligu Evrope, jer realno ljudi, za LS nismo.Ulazak u LS bi nam doneo ogroman novac, ali sigurno i brukanje .Ovako u Ligi Evrope solidbe parice, ali mozes da igras i nadigravas se .

centar

pre 6 godina

@gremlin taj gol Rila sudija nije video jer je bio toliko jak da se ceo gol treso, imali smo srece tad.. vcrs najbolji Borjan, igraci su platili to neiskustvo jer su igraci cska nastavili akciju dok su ovi dizali ruku i zalili se da je bila ruka, nije bila sreca na nasoj strani kada je Pesic omasio loptu za santim,a kasnije benov udarac nije zavrsio u golu.. bili su bolji za taj gol i to je to.. ponosan sam na zvezdu sto je i ovoliko dogurala jer ja licno nisam sanjao da cemo u grupu da udjemo, a kamo li da igramo ovu utakmicu vcrs, kao sto nije 99% vas sanjalo.. zao mi je sto nismo doveli zamenu za kangu, ali boze moj zivot ide dalje, tu je iduca sezona....

Nananana liga sampiona

pre 6 godina

Sta nam to sada znaci kad je bio go, ovaj sudija i njegova ekipa znaci nemaju pojma koliko su puta pogresili za nas kao i za cska takodje oni ofsajdi..

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 21. februar 2018 20:24) # Link komentara


Vratice se i vama ono protiv Lucana.

Aleksa

pre 6 godina

Samo vam se vraca za Krasnodar.Sve se vraca, sve se placa :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirabo, 21. februar 2018 22:57) # Link komentara

Јел то нека влашка магија?
Иначе, кога брига да ли је судија погрешио или није. То је спорт. Да смо били бољи победили бисмо, да смо имали више среће победили бисмо, да смо могли да победимо победили бисмо...нисмо. Идемо даље. Изгубиш, отплачеш своје, истушираш се и одеш кући. Сутра на тренинг и идемо испочетка...
Момцима свака част....

slaviša šmigič

pre 6 godina

ZVEZDA NEMA STRELCA JER PEŠIČ DRIBLA SAM SEBE LOPTA MU JE TOTALNO STRANA I SVAKI PUT PADA PREKO NJE DA JE BOAČI ONO BI BIO GOL BORHA JE PRAVA RAKETA ZA PEČIČA SREDINA BEZ KANGE PRIČA ZA SEBE SAMO ONI KOJI LOPTU NIKAD NISU VIDELI KAMO TRENIRALI REČI,DA KANGA NIJE DOBAR NEPOVEZANO I DONALD SE GUBI ZBOG NEIGRANJA KANGE.BOAČI JE VEČ PRODAN O POVREDI BOŠKA SAMO BUDALA VERUJE.RAZLIKA U KLASI IZMEĐU PEŠIČA I BOČKA JE KO BMW IL FIČA.INAČE OVO JE PRODANA UTAKMICA RUSIMA JER SVI ŽELE,DA SE OTARASE KLUBOVA IZ SRBIJE A TEK ZVEZDE GDE NAVIJAČI REDOVNO PRAVE KOREOGRAFIJE PROTIV UEFE KOJA USTVARI JESTE VELIKA MAFIJAŠKA ORGANIZACIJA.PA NEŽELE JAVNO DA SE ISPOSTAVLJAJU.

Zlatko

pre 6 godina

Od 10 ispucanih lopti (što od golmana, što od igrača u polju) CSKA je osvojio 9. Nismo Barsa, pa da igramo do noge, pogotovo jer je poslednja linija trpela veliki presing u prvom poluvremenu, ali trebalo je odustati od tolikih ispucavanja. Ne vidim razliku između auta i lopte u polje, pošto je svaka bila njihova. Drugo, već posle 10-ak minuta moj komentar je bio "Mi ne možemo da povežemo tri dodavanja. Ako ovako budemo igrali loše ćemo proći." Ruka jeste bila, ali, imali smo aut na 30m od gola protivnika na 45s do kraja poluvremena. Nismo povezali 3 dodavanja, izgubili smo loptu i dobili gol. Treće, dve akcije u prvom, po jedan prodor sa obe strane (drugi put 3 na 2), igrači koji centriraju daju loptu iza leđa igraču koji utrčava. Umesto da gurnu loptu ka napred, između linije odbrane i golmana, oni guraju ka nazad, između linije odbrane i linije 16m. Ne krivim Pešića za onu promašenu loptu na kraju, i lako je pametovati posle odgledanog snimka, ali, možda je trebalo da pokuša desnom, gornjim delom stopala, a on se nameštao na levu i šut unutrašnjim delom stopala. To je sitnica koja šalje loptu u gol ili van gola. CSKA je bio bolji za taj jedan gol, ali ostaje žal jer nisu ništa posebno.

urosRuma

pre 6 godina

@Ja
Pa da taj gol nije ponisten zaista mislis da biste prosli dalje kao sto ste prosli,ne lupaj majke ti,ne mozes samo doadati gol Krasnodaru i oduzeti isto tako,drugacija bi bila situacija i psiholosko stanje

M

pre 6 godina

Ne znam kako neki pisete da nam se vraca za Krasnodar a u toj utakmici trecem njihovom golu prethodi izlazak igraca Krasnodara sa loptom u aut i to ne malo..-_-..
Nemojte molim vas..Usla lopta pola metra u nas gol sudija nije vidio i izasao njihov s loptom u aut pola metra sudija opet nista ne vidi..
Nema nam se sta vracati..

analiza

pre 6 godina

"Slusaj ove sto gledaju noge... Aman, naucite vec jednom pravila o ofsajdu pa onda komentarisite. Ofsajd je kada je svaki deo tela kojim je dozvoljeno da se postigne gol (dakle svaki osim ruke) iza pretposlednjeg igraca odbrane (obicno je golman poslednji, ali mi cesto kazemo za odbrambenog fudbalera da je poslednji. Dakle, ovo je ofsajd, mali i nije ga lako videti, ali ofsajd. Druga je stvar sto je mene bas briga da li je ofsajd :-)"
(veliki strumf)
Bravo za komentar,potpuno na mestu.Isto bih i ja rekao,od reci do reci,da je CZ bila na mestu Par.Dakle,ofsajd jeste,ali me boli briga.Nadam se da cu se setiti da uzvratim bas ovim komentarom,prvom prilikom;)
(analiza, 16. februar 2018 00:31)
Pa,da iskoristim priliku.Nije ofsajd ali i ruka moze da posluzi.Dakle,jeste ruka ali...:)

in

pre 6 godina

Sudija je pogrešio kad je priznao gol Plzenja iz ofsajda a sada ili vam ne radi oko sokolovo ili nije dovoljna rezolucija snimka pa ne možete da se odlučite kao u prethodnom slučaju.Izlišno je pitati navijače jer su oni pristrasni.

CzBg89!

pre 6 godina

Cista ruka.. ali jbg nismo iskoristili dve tri sjajne sanse.. bravo Zvezdo velika si! Za mene ste prosli dalje. Koliko utakmica koliko snage potroseno po kakvom sve vremenu igrano.. svaka vam cast! Vi ste nas ponos!!

SUDIJA

pre 6 godina

Inam dozvolu da sudim utakmice i sudim vec 20 godina i nemogu da vjerujem da glavni sudija i pomocni sudija koji je blizu igre nisu vidjeli ovo igranje lopte sa rukom, nije ni cudo sto sude ove utakmice a ne UEFA seriju ,a ovi koju kazu ovde da nije bilo iganje lopte rukom sugrno igraju kosarku ili rukomet a ne nogomet.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Može se reći da je Zvezda „promašila“ put ka osmini finala Lige UEFA. Imala je Zvezda dosta prilika, ali za 180 minuta nije uspela da zatrese mrežu protivnika. Kada se tako postave stvari, dalje je prošla ekipa koja je bila bolja za taj jedan gol. Sa druge strane, ostaće upamćena ova sezona Crvene zvezde jer se najtrofejniji srpski klub na velika vrata vratio u Evropu.

ja

pre 6 godina

haha pa eto i da je bilo 4:2 za Krasnodar i da nije ponisten taj gol, trebalo je biti 2:0 za Zvezdu u Bg jer je za Krasnodar dosudjen nepostojeci penal.. Ali nije bilo tako vec je bilo 3:2 i 2:1 tako da... Samo da odgovorim grobarima, nevezano za ovaj mec.

Марко

pre 6 godina

Када је Викторија дала гол из офсајда тада се нисте питали да ли је судија погрешио, него сте одмах написали да је Партизан оштећен. Сад као имате неку дилему када је Звезда у питању. Уосталом лепо је рекао контролор суђења Дејан Недић вечерас пре утакмице Севиља - Манчестер јунајтед да је неверовтно да судије нису виделе очигледно играње руком и да је гол ЦСКА нерегуларан.

Alexis

pre 6 godina

A sto ne izbacite saopstenje? Mislim to vam je zastitni znak, steta bi bilo da ne uradite to... A to sto igraci ne znaju luptu da sutnu, to nije problem.

Jaran

pre 6 godina

Imala je Zvezda svoje prilike.... Imao je i CSKA! Malo vise objektivnosti u komentarima, istina je da je bilo igranje rukom ali zaboravljate da nije bio dosudjen penal za CSKA.

delija

pre 6 godina

Svi znamo da ce na ovoj vesti biti najvise grobara, ali okej, greska je bila, desi se uvek, jednostavno to je osnova sporta, i toga ce uvek biti, ali bilo je i gresaka sudije i u nasu korist. Najvise treba da zalimo za Pesicevom propustenom sansom. Ali, hvala vam momci! Hvala za sve radosne momente u Evropi ove sezone!

only fools and horses

pre 6 godina

Da li je suduja pogrešio kada je u 18. minutu sudio nepostojeći ofsajd kada je CSKA ulazio u stopostotnu šansu? Ili kada su armejci u 43. minutu tražili penal?
Ne, nisam gledao utakmicu, upravo čitam izveštaj na B92 i jasno piše da ofsajda nije bilo.
Ovo je i moglo da se svira kao igranje rukom, tu negde na granici, ipak bliže prekršaju. Ali zaboga, to je na 40 metara, uz aut liniju, u okruženju nekoliko zvezdinih igrača. Pa takvih situacija je mnogo na svakoj utakmici, ali zvezda je poznata po traženju nekih nebuloznih izgovora.

Kninska kobra

pre 6 godina

Da li je suduja pogrešio kada je u 18. minutu sudio nepostojeći ofsajd kada je CSKA ulazio u stopostotnu šansu? Ili kada su armejci u 43. minutu tražili penal? 
Ne, nisam gledao utakmicu, upravo čitam izveštaj na B92 i jasno piše da ofsajda nije bilo.
Ovo je i moglo da se svira kao igranje rukom, tu negde na granici, ipak bliže prekršaju. Ali zaboga, to je na 40 metara, uz aut liniju, u okruženju nekoliko zvezdinih igrača. Pa takvih situacija je mnogo na svakoj utakmici, ali zvezda je poznata po traženju nekih nebuloznih izgovora.
(only fools and horses, 21. februar 2018 21:50)

Ne skrnavi svojim nickom lik i delo Del Boy-a i Rodnija...više si za zadrugu i parove.
Ruka je bila ali džabe, nije svirao.
Bravo Zvezdo!

2 poena iz igre za 12 minuta

pre 6 godina

bravo Zvezdo velika si! Za mene ste prosli dalje.
(CzBg89!, 21. februar 2018 20:27)

Brzo zovi Nion i javi da ne zrebaju CSKA za narednu rundu. Ako ti kazes da ste prosli, prosli ste... nema dalje :D

Stefke

pre 6 godina

Da li sudija pogrešio 15 minuta pre gola CSKA ? CSKA je imao dobru priliku pre gola ali je dosudjen nepostojeći ofsajd. Čudo se ne priča o tome.

Divlja koala

pre 6 godina

Čisto igranje rukom bez mesta za polemiku. Zvezda je bila požrtvovana večeras i solidna. Trudili su se baš. Nema im se šta zameriti.
Navijač sam Partizana.

Runner

pre 6 godina

Само звездашки новинари извештавају овако. Од наводног "играња руком" па до постизања гола прошло је минимум 7-8 секунди ( у спорту релативно дуг период), измењано чак 4-5 пасова и пређена скоро половина фудбалског терена и онда се новинари сете да је кобајаги играно руком иако то ни једним гестом играчи Звезде нису сигнализирали. Нажалост, Звездин проблем није био у томе него у чињеници да за 180 минута игре нису успели да Московљанима дадну гол.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ZVEZDA NEMA STRELCA JER PEŠIČ DRIBLA SAM SEBE LOPTA MU JE TOTALNO STRANA I SVAKI PUT PADA PREKO NJE DA JE BOAČI ONO BI BIO GOL BORHA JE PRAVA RAKETA ZA PEČIČA SREDINA BEZ KANGE PRIČA ZA SEBE SAMO ONI KOJI LOPTU NIKAD NISU VIDELI KAMO TRENIRALI REČI,DA KANGA NIJE DOBAR NEPOVEZANO I DONALD SE GUBI ZBOG NEIGRANJA KANGE.BOAČI JE VEČ PRODAN O POVREDI BOŠKA SAMO BUDALA VERUJE.RAZLIKA U KLASI IZMEĐU PEŠIČA I BOČKA JE KO BMW IL FIČA.INAČE OVO JE PRODANA UTAKMICA RUSIMA JER SVI ŽELE,DA SE OTARASE KLUBOVA IZ SRBIJE A TEK ZVEZDE GDE NAVIJAČI REDOVNO PRAVE KOREOGRAFIJE PROTIV UEFE KOJA USTVARI JESTE VELIKA MAFIJAŠKA ORGANIZACIJA.PA NEŽELE JAVNO DA SE ISPOSTAVLJAJU.

Istina

pre 6 godina

Jeste bila ruka ali sad je nebitno.Sudije su dosta gresile na obe strane,kako glavni,tako i pomocne ali kod gola je trebao Radonjic da srusi onog igraca CSKA na 30 metara od gola,dobije zuti i spasi tim od primljenog gola.Rusi su tako zaustavili Bena u kontri a tako se i radi.Sami smo krivi jer ono sto je Pesic promasio,ne sme da se desava ni u skolskom dvoristu a tek u evropskoj utakmici...isto vazi i za Bena u 90.minutu,mora to preciznije da se sutne.Generalno,bolja su i iskusnija ekipa,idu zasluzeno dalje a mi se okrecemo prvenstvu i kupu,da osvojimo ta dva pehara jer smo u nasoj ligi ubedljivo najkvalitetniji i tu ne sme biti kiksa,iako prvi pratilac steluje utakmice sa sudijama.Hvala nasim fudbalerima i na ovome sto su do sada uradili u Evropi jer se niko nije nadao da cemo 16 utakmica odigrati u jednoj sezoni.Naredne sezone ocekujem LS,sa par pojacanja.

helanke&podgaće

pre 6 godina

Bila je ruka ali je zima pa sudija od suvomrazice ne vidi baš najbolje.Da je bilo 5-7 stepeni toplije ja mislim da bi Zvezda prošla.

djoka

pre 6 godina

Da pod hitno Terza napise saopstenje u vezi ocigledne sprege UEFA, FIFA i vlade Portugala a sve u cilju rusenja evropske zvezde. I da se pod obavezno posalje protestna nota ambasadi Portugala.

Vlado

pre 6 godina

Rame koje samo slep ili ultra pristrasan ne vidi. Bitno da su neki likovali na totalno neregularan gol Viktorije, ko se poslednji smeje..

Oliver

pre 6 godina

@aleks,

Ne lazi.Nije rame,nego nadlaktica,a to je ruka.Uz to,neprirodan polozaj ruke,nije uz telo i ruka ide ka lopti,a ne lopta ka ruci.Dakle,teska greska.Medjutim,posle toga je bilo jos 4,5 kontakata loptom igraca CSKA,tako da je bilo mogucnosti da se spreci gol.Ali sudijska greska je stopostotna,nema potrebe da lazes kad smo svi videli.

gari

pre 6 godina

Apsolutno nije bitno i sudije greše(kao i kod nedosudjenog penala za CSKA) !!! Ono što je bitno, CZ je mogla da igra i tri dana i da nepostingne ni jedan GOL !!!!!! Nije ovo Super Liga Srbije, pa da imaš šansu u svakom napadu, pa ako i promašiš koju, ubrzo stiže sledeća !!!!! Ovde imaš par šansi i ako ih neiskoristiš, stiže kazna !!!!!!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (muamua, 21. februar 2018 20:24) # Link komentara


Vratice se i vama ono protiv Lucana.

Djubre

pre 6 godina

Pogrešio je, ali da li je to sada bitno u 180 minuta nismo dali nijedan gol.
Krivo mi je par stvari: 1. Nisu bili ništa bolji od nas, više šasni ali nijedna nisu nas nešto posebno nadigrali. 2. Boaći nije igrao ni minut a naš je najbolji strelac, da je on bio umesto Pešića, verujem da bi bio gol, čovek je promašio loptu iz peterca. 3. Krivo mi je i zbog tog Pešića, nije ga htelo stvarno. 4. Krivo mi je što ljudi pišu da smo igrali bunker, pa nismo mi PSG da igramo lepršavo, imamo budžet manji od Nejmarove mesečne plate. Nemamo mi Dani Alveša, Kavanija i Veratija, mi imamo Stojkovića, Pešića i Krstičića. Milojević je izvukao maksimalno iz ove ekipe i maestralno postavio taktiku. 5. Krivo mi je zbog Borjana, čovek brani u životnoj formi ja mislim. 6. Krivo mi je zbog Milojevića, čovek je stvarno doktorski vodio svih ovih 16 evropskih utkmica, kao i celu sezonu. 7. Krivo mi je zbog sebe, jer stvarno mnogo volim Zvezdu i radujem se svakom njihovom uspehu, a ovo bi bila kruna sezone, korak dalje u nokaut fazi.
Pozdrav

ja

pre 6 godina

Znaci Ben iako je ono promasio, a to se ne smije masiti, pokazao bar nekakav kvalitet, zna solidno centrirati, dodati, zna proci cuvara, zadrzati loptu, solidan posao u defanzivi, a Pesic?? Sta radi taj decko? Znaci ne zna se zagraditi, cuvati loptu, ne zna dodati, ne zna proci igraca, ne zna centrirati, ne zna dati gol.... Ja njega ne vredjam, nemam nista protiv njega, ali decko je uz Donalda najlosiji danas bio.. Sve cestitke Zvezdo, nije mala stvar biti u 1/16 finala Lige Evrope. Ali imamo za cim zaliti.

urosRuma

pre 6 godina

@Ja
Pa da taj gol nije ponisten zaista mislis da biste prosli dalje kao sto ste prosli,ne lupaj majke ti,ne mozes samo doadati gol Krasnodaru i oduzeti isto tako,drugacija bi bila situacija i psiholosko stanje

Miroslav

pre 6 godina

Sve ok za ovo igranje rukom ali tim koji u 180 minuta stvori 5-6 izglednih prilika za gol i ne realizuje nijednu ne zaslužuje da ide dalje pa ni preko penala.
Zvezda mora da pronađe pravog centarfora ako hoće nešto više u Evropi a Pešića što pre da proda kome god.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Trebao je da zaustavi igru ali nije ,trebao je i protiv Krasnodara da prizna gol,protiv Partizana ofsajd ali opet nije.Sta sad i sudije nekad pogrese kada je na nasu stetu odma pljuvanje a kada je u nasu korist super.Sport ko sport nekad izgubis a nekad pobedis.

nikola

pre 6 godina

Jeste pogresio kao sto je pogresio i sudija protiv Krasnodara u nasu korist. Samo sto je posle ove greske odigrano jos par pasova do gola. Greske se desavaju,sta sad,idemo dalje. Odlican rezultat smo napravili u evropskom takmicenju,to je nasa realnost i trenutni maksimum.

gatuzo

pre 6 godina

Nije vise ni bitno i pored te ruke, mi smo uspeli da pobedimo sami sebe promasajima i upropascenim kontrama, konkretno pesic u oba segmenta... jedina “zamerka” za milojevica, zasto adzic nije usao ranije, bar u 80om minutu?

ProdigyCZ

pre 6 godina

Totalno nebitno,nismo u stanju da damo prokleti gol.Zalim samo sto u ovom prelaznom roku,osim Bena,nista nismo uradili.Terza rece igracemo bez plejmejkera,sto onda radi Krsticic na tom mestu...ostanak Donalda,za sta!?Miloju svaka cast,kad je on tu ne bojimo se nijednog tima,igracima takodje,dali su sve sto su imali,a Terza... da cuti i da se ne javlja bar do leta.

bavlju

pre 6 godina

@ Djubre
Smanji dozivljaj prijatelju, manje ljubavi prema Zvezdi. Mojne da ti je toliko krivo. Kolika ti je plata, rodjace? Zabole me i za njih i za klub, nemaju tri trcanja, a cepaju desetine hiljada evrica.

in

pre 6 godina

Sudija je pogrešio kad je priznao gol Plzenja iz ofsajda a sada ili vam ne radi oko sokolovo ili nije dovoljna rezolucija snimka pa ne možete da se odlučite kao u prethodnom slučaju.Izlišno je pitati navijače jer su oni pristrasni.

sef struke

pre 6 godina

Sve je to lepo, ali sve dok igras subotom popodne tekme a uvece splav, jedino koga mozes da pobedis i das gol su Javor, Spartak itd...

Stiv

pre 6 godina

Sudjenje je generalno bilo katastrofalno, sto glavnog, sto pomocnih sudija. Igranja rukom, faulovi nepostojeci, ofsajd sviran kad nije bio, i nije sviran vise puta kad je bio... Bas su se obrukale sudije. A CSKA je bio bolji tim ipak...

molina

pre 6 godina

Greska i to je to. Bila je ruka ali igra je isla dalje. Vise me je iznervirala nadoknada od dve minute na kraju a minut u prvom poluvremenu.

Nananana liga sampiona

pre 6 godina

Sta nam to sada znaci kad je bio go, ovaj sudija i njegova ekipa znaci nemaju pojma koliko su puta pogresili za nas kao i za cska takodje oni ofsajdi..

centar

pre 6 godina

@gremlin taj gol Rila sudija nije video jer je bio toliko jak da se ceo gol treso, imali smo srece tad.. vcrs najbolji Borjan, igraci su platili to neiskustvo jer su igraci cska nastavili akciju dok su ovi dizali ruku i zalili se da je bila ruka, nije bila sreca na nasoj strani kada je Pesic omasio loptu za santim,a kasnije benov udarac nije zavrsio u golu.. bili su bolji za taj gol i to je to.. ponosan sam na zvezdu sto je i ovoliko dogurala jer ja licno nisam sanjao da cemo u grupu da udjemo, a kamo li da igramo ovu utakmicu vcrs, kao sto nije 99% vas sanjalo.. zao mi je sto nismo doveli zamenu za kangu, ali boze moj zivot ide dalje, tu je iduca sezona....

Ložač

pre 6 godina

Nema kvaliteta u napadu, to treba diskutovati. A što se tiče sudije, malo domaći ali ne i presudan koliko manjak kvaliteta kod nas.

Dare

pre 6 godina

Greske sendesavaju, i toga ima na svakim utakmicama.Rralno CSKA je bio bolji tim u ovom dvomecu, taman za taj jedan gol.Nas kroz celu ligu Evrope prati losa efikasnost, i bukvalno ako nam neko da gol, velike su sanse da izgubimo taj mec.Tako je bilo i veceras.Mi udjemo u po neku sansu, ali ne iskoristimo je, a u Evropi se to kaznjava.CSKA je daleko iskusniji.Nama ostaje sad da osvojimo ligu, pa na jesen opet juriti ligu Evrope, jer realno ljudi, za LS nismo.Ulazak u LS bi nam doneo ogroman novac, ali sigurno i brukanje .Ovako u Ligi Evrope solidbe parice, ali mozes da igras i nadigravas se .

mirko

pre 6 godina

Bolje da se pitamo uasto mi nismo iz dve tamo i jednu ovde stopostotnu dali bar jedan a cekali smo i znali da će biti sanse. Juce barselona porotiv engleza bukvalno bez stopostotne ali ga mesi zabio. Pa i rusi nijednu kao mi ali bolji prolazi. Bilo je primanje rukom lopte. I opet sve ukupno lepo izdanje zvezde ove sezone uz kangu i boaćija mozda bi i ove prosli

M

pre 6 godina

Ne znam kako neki pisete da nam se vraca za Krasnodar a u toj utakmici trecem njihovom golu prethodi izlazak igraca Krasnodara sa loptom u aut i to ne malo..-_-..
Nemojte molim vas..Usla lopta pola metra u nas gol sudija nije vidio i izasao njihov s loptom u aut pola metra sudija opet nista ne vidi..
Nema nam se sta vracati..

banja luka

pre 6 godina

Drago mi je sto, iako je bila ruka, da se slazemo u tome da ta ruka nije odlucila mec, vec Pesicev promasaj. Ono je nedopustivo za jednog napadaca.

analiza

pre 6 godina

"Slusaj ove sto gledaju noge... Aman, naucite vec jednom pravila o ofsajdu pa onda komentarisite. Ofsajd je kada je svaki deo tela kojim je dozvoljeno da se postigne gol (dakle svaki osim ruke) iza pretposlednjeg igraca odbrane (obicno je golman poslednji, ali mi cesto kazemo za odbrambenog fudbalera da je poslednji. Dakle, ovo je ofsajd, mali i nije ga lako videti, ali ofsajd. Druga je stvar sto je mene bas briga da li je ofsajd :-)"
(veliki strumf)
Bravo za komentar,potpuno na mestu.Isto bih i ja rekao,od reci do reci,da je CZ bila na mestu Par.Dakle,ofsajd jeste,ali me boli briga.Nadam se da cu se setiti da uzvratim bas ovim komentarom,prvom prilikom;)
(analiza, 16. februar 2018 00:31)
Pa,da iskoristim priliku.Nije ofsajd ali i ruka moze da posluzi.Dakle,jeste ruka ali...:)

Aleksa

pre 6 godina

Samo vam se vraca za Krasnodar.Sve se vraca, sve se placa :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mirabo, 21. februar 2018 22:57) # Link komentara

Јел то нека влашка магија?
Иначе, кога брига да ли је судија погрешио или није. То је спорт. Да смо били бољи победили бисмо, да смо имали више среће победили бисмо, да смо могли да победимо победили бисмо...нисмо. Идемо даље. Изгубиш, отплачеш своје, истушираш се и одеш кући. Сутра на тренинг и идемо испочетка...
Момцима свака част....

ernesto che

pre 6 godina

Trebamo zanemariti sudije, gresili su i nasu i na njihovu stetu, pesic i ben su u poslednjih desetak min mogli da nas odvedu dalje, nisu, da je bio boaci mozda bi bilo bolje, ovako, velika borba pozrtvovanje, to je to.

Zlatko

pre 6 godina

Od 10 ispucanih lopti (što od golmana, što od igrača u polju) CSKA je osvojio 9. Nismo Barsa, pa da igramo do noge, pogotovo jer je poslednja linija trpela veliki presing u prvom poluvremenu, ali trebalo je odustati od tolikih ispucavanja. Ne vidim razliku između auta i lopte u polje, pošto je svaka bila njihova. Drugo, već posle 10-ak minuta moj komentar je bio "Mi ne možemo da povežemo tri dodavanja. Ako ovako budemo igrali loše ćemo proći." Ruka jeste bila, ali, imali smo aut na 30m od gola protivnika na 45s do kraja poluvremena. Nismo povezali 3 dodavanja, izgubili smo loptu i dobili gol. Treće, dve akcije u prvom, po jedan prodor sa obe strane (drugi put 3 na 2), igrači koji centriraju daju loptu iza leđa igraču koji utrčava. Umesto da gurnu loptu ka napred, između linije odbrane i golmana, oni guraju ka nazad, između linije odbrane i linije 16m. Ne krivim Pešića za onu promašenu loptu na kraju, i lako je pametovati posle odgledanog snimka, ali, možda je trebalo da pokuša desnom, gornjim delom stopala, a on se nameštao na levu i šut unutrašnjim delom stopala. To je sitnica koja šalje loptu u gol ili van gola. CSKA je bio bolji za taj jedan gol, ali ostaje žal jer nisu ništa posebno.