Ponedeljak, 12.02.2018.

08:03

Bogdanović 13+8 u porazu od Bjelice

Košarkaši Minesota Timbervulvsa savladali su Sakramento Kingse 111:106 u duelu timova za koje nastupaju srpski igrači.

Izvor: AK

Bogdanoviæ 13+8 u porazu od Bjelice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Marek SLO

pre 6 godina

Kad pokažete konstantnost u osvajanju medalja onda se javi, a do tad moraš da budeš svestan da je Srbija svetlosnu godinu ispred vas u košarci. A to finale SP možete samo da sanjate i ako prođete grupu da ih dočekate kao heroje. To što ste uradili na Evropskom se desi jednom u 100 godina, kao što je i Grčka osvojila EP u fudbalu.
(Navijač, 12. februar 2018 14:58)
Hahahahahahahah. Hvala na smeh! Final championship 2019 SLO-USA 89:95.
Jednom u 100 godine? Slovenija jednom, Srbija nijednom

ElHombre

pre 6 godina

Vi slovenci najbolji u Evropu sa Srbinom na celu (Igor Kokoskov) svaka cast mi znamo kakav je taj osecaj jer smo bili vise puta prvaci Evrope.

Marek SLO

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25) jel ovo trebao da bude neki trol? inace obozavam Dragica ali Bogdan ce napraviti mnogo vecu karijeru od njega...reprezentacije su pa tek neuporedive :)
(milosh-nish, 12. februar 2018 11:20)
Ne veci od Gorana! To da pokaze i pisi onda. Sad i uvek bolji Goran.
Reprezentacija-ti u pravu. Ne moze uporediti Slovenija sa Srbija. Mi najbolji u Evropu!!!

Marek SLO

pre 6 godina

@Marek slolos trol , svi znaju da je Slovenija pobedila na evropskom jel je Srbija igrala prvenstvo sa trecim timom, i takva dosla do finala, gde nam se jos igraca povredilo...Od nas u punom sastavu su samo Ameri bolji, to je celom svetu jasno. Dokazano na poslednjem svetskom i olimpijadi. Srbija u punom sastavu vs Slovenija u punom sastavu, odprilike 15-20 razlike za Srb...Naravno, Sloveniji sve cestitke za osvojeno zlato.
(stevan, 12. februar 2018 12:07)
Pobedi Slovenija i pricaj nesto. Slovenija prva, Srbija druga. Hvala na cestitke. Pozdrav. Najbolji u Evropu!!!!

Navijač

pre 6 godina

Kad pokažete konstantnost u osvajanju medalja onda se javi, a do tad moraš da budeš svestan da je Srbija svetlosnu godinu ispred vas u košarci. A to finale SP možete samo da sanjate i ako prođete grupu da ih dočekate kao heroje. To što ste uradili na Evropskom se desi jednom u 100 godina, kao što je i Grčka osvojila EP u fudbalu.

baron

pre 6 godina

Dobar je Bogdan. Mada, fali mu talenta. Istrenirao je sut, popravio fizicku spremu, ali, po meni, fali mu podosta talenta da bi bio odlican bek. Da se ne lazemo i glorifikujemo osrednje kosarkase bezveze, Bogdan je dobar bek i nista vise.

stevan

pre 6 godina

@Marek slo
los trol , svi znaju da je Slovenija pobedila na evropskom jel je Srbija igrala prvenstvo sa trecim timom, i takva dosla do finala, gde nam se jos igraca povredilo...
Od nas u punom sastavu su samo Ameri bolji, to je celom svetu jasno. Dokazano na poslednjem svetskom i olimpijadi.
Srbija u punom sastavu vs Slovenija u punom sastavu, odprilike 15-20 razlike za Srb...
Naravno, Sloveniji sve cestitke za osvojeno zlato.

antiDebil

pre 6 godina

(antiDebil, 12. februar 2018 10:18)
Drugar, ako si ti naucio na motke i sok terapije postoje ljudi koji su sposobni i bez tog tretmana. Kada Bjelica odigra odlicno, nigde te nema, ali to je tvoja strana licnosti davljenje, bezanje, kmecanje i solidarisanje sa stecajem.
(anica, 12. februar 2018 10:31)

Da Zeljko Obradovic nije izbacio Bjelicu sa utakmice, Bjelica bi danas umesto u nba igrao u Baskoniji, ali tebi to ne vredi ni objasnjavati !!

menjam nick

pre 6 godina

neko ko zna, 12. februar 2018 09:54)

Tebi su samo panteri u glavi.. Ko je ovde pomenuo zvezdu ili partizan?? Samo ti!
Pa Jokić nije igrao ni za zvezdu ni za partizan pa se opet nalaze neki pacijenti da ga omalovažavaju.. Ti isti će da omalovažavaju i Bogdana.. Nema to veze sa zvezdom ili partizanom kako pokušavaš da prikažeš, već sa tužnim pojedincima..

Jankovic

pre 6 godina

Gresis drug. Slovenija najbolja. Slovenija prva, Srbija druga. Svi znaju! A world championship 2019 final Slo-USA. Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 11:12)

Najjace ovo za 2019.
Jedva dobili nas treci tim i odmah poleteli. Treba to spustiti sto pre.

bleedgreen

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto otpisuju Boston i vec znaju ko ce sta osvojiti, posle jedne lose partije. Polako drugari... PO jos nije poceo.

Marek SLO

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)Tacno tako druze, Srbija i ne moze da bude kao Slovenija jer ono sto je Srbija u kosarci to Slovenija nikad nece biti. Imali ste jedan bljesak i to vam je to..
(Navijač, 12. februar 2018 10:15)
Gresis drug. Slovenija najbolja. Slovenija prva, Srbija druga. Svi znaju! A world championship 2019 final Slo-USA. Pozdrav

stevan

pre 6 godina

jesu se javili kroati da nam se pohvale da je Air Bodzn dao 20 poena sinoc?Dzej zi lobi klasika, all star gori. A najveci evropski talenat na poziciji centra, Ante Zizic, nikako da krene. Koja se buka digla oko tog decka(tj koju su hrvati digli buku,kao i obicno), a on nista... krenuo je koracima Bendera i Hezonje... mozda za par godina proradi.
S druge strane, Bosna se danas nece javljati.

milosh-nish

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)

jel ovo trebao da bude neki trol? inace obozavam Dragica ali Bogdan ce napraviti mnogo vecu karijeru od njega...reprezentacije su pa tek neuporedive :)

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)

Iako si poslao maliciozan komentar, ne zelim da ti repliciram na isti nacin. Ipak cu se pozvati na cinjenice.
Bogdan ove godine igra "ruki" sezonu, i belezi 11.2 poena,po tri skoka i asistencija po mecu, sa procentom suta iz igre od 46.3%, odnosno 39.6% za tri poena i 82% slobodnih bacanja.
Goran Dragic u "ruki" sezoni je belezio 4.5 poena po utakmici,2 asistencije i nesto manje od dva skoka, uz po dve izgubljene lopte po mecu. Sve to uz procente od 39.3% suta spolja od kojih 37% za tri poena i 76,9 % slobodna bacanja.
Kao sto vidis, brojke su na Bogdanovoj strani, sto naravno ne znaci da ce biti bolji od Gorana.
I sto se ne javi pekjuce kad je Goran imao sut iz igre 1/11 ? A , posto vidim da aludiras i na reprezentaciju, Bogdan ima vec 3 medalje sa velikihtakmicenja. Svetsko,Evropsko prvenstvo i Olimpijada.
Pozdrav od ljubitelja kosarke koji ne broji krvna zrnca i ne farba ista u nacionalne boje, pogotovo ne tudja.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu... [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 12. februar 2018 09:23)

Ma, da . I jos nesto. Vezao je desnu pertlu na levu patiku i obrnuto.

vlado

pre 6 godina

Retko kvalitetan mec Kingsa ove godine. Bili su u igri celu utakmicu i Minesota je morala da zapne dobro na kraju da ih pobedi. Bogdan i Fox su odlicno napadali Tiga kad god bi Batler bio na ovom drugom. Medjutim, kao i do sada, uvek imaju jednog koji to vece ne moze da se sastavi sa loptom i koji "uprska" stvar. Sve sto su Bogi, Fox, Hild, Rendolf i Kosta dobro radili Koli Stajn je "kvario" neiznudjenim greskama u serijama. Mislim da je imao jedno 4 ili 5 nicim izazvanih izgubljenih lopti (uglavnom losa dodavanja koja su zavrsavala u autu). U jednom trenutku je Bogdan imao 6 asistencija i 0 izg. lopti a ostatak tima 7 asist. i 11 izg. (od toga Stajn 3-4). Minesota je ove godine dosta jaca nego pre i takva igra ne moze da prodje do kraja, drzao ih je Tauns u igri dok Batler nije video da on mora da zavrsi utakmicu pa je povukao u 4/4, do tada su ga Bogdan i Templ odlicno cuvali. Bogdan odlican, Bjelica neprimetan.

pejton

pre 6 godina

@petarczv
Kolona koja je nebitna. Ej, u kolektivnom sportu u kome u svakom momentu na terenu imas pet igraca, gde igra zavisi od toliko faktora, ti gledas +/- indeks.

Ivan

pre 6 godina

Bogdan vrlo dobra partija, po meni nedostaje mu agresivnosti jos, da napada kos, da trazi kontakt/faul, a ne samo sa trojke i poludistance. Bogdan ume sebi sa iskreira i prostor i sut, da igra p&r, to je sve pokazao do sad. Ali nije sve i do njega,ima trener neku svoju viziju sta i kako.
Zao mi je sto mu uvale ove trojke na kraju napada, a da je bar jos jedna usla to bi vec bila odlicna partija.

fortissimo

pre 6 godina

Bogi je ovaj učinak imao već na pola treće četvrtine. Šteta što do kraja nije napravio dabl-dabl. Ali, vreme radi za njega, biće vremenom samo bolji.
(Sibirac, 12. februar 2018 08:14)

Da ali posle je sedeo na klupi. U poslednjoj cetvrtini ulazi 3 min. pred kraj i od Foxa nije dobio loptu. Znao sam da ce Kingsi da izgube iako su vodili veliki deo utakmice. I nije prvi put. Fox je gubio zive lopte, iz ruke, srlja u reket u kontrama, lupaju mu banane. Na 13 sekundi do kraja, gubi loptu pa u sledecem napadu promasuje za 3? Kingsi su poceli da gube i 10 kosa prednosti od trenutka kada je onaj centar sa brojem 00 poceo da pravi teske greske. Obicno drvo od igraca. BB nece biti nikako lako sa ovim saigracima. Razmisljanje, sportska inteligencija..ovde niko nema odgovornost u igri ili kada je rezultat u pitanju. Ne grade se akcije vec svako igra jedan na jedan primi loptu, ulazi ili odmah sutira. Pa ako udje , ako ne..Sto se tice Belog, on kada je u igri kao da nije na terenu. Saigraci gledaju sebe, ista prica. Ali Beli MORA da pogadja kada sutira a on promasuje. On mora da te minute koristi za sebe jer zna kosarku a to se na terenu ne vidi. Kao da nije tu.

veljko

pre 6 godina

najzanimljivije u regularnom delu je trka od 5-8 na zapadu. juti se vratio gober i krenule pobede. ako budu zdravi, tipujem da idu do 5-6 mesta, verovatno 6. okc ocekujem takodje. portland, denver, pelikansi i klipersi u borbi za preostala dva, po nekoj “objektivnoj” proceni. pelikansi imaju najkracu rotaciju, pa verovatno opet ispadaju. od preostala tri nisam pametan, slicne sanse.

Sasa

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu... [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 12. februar 2018 09:23)

"Cetri ovce i za ovog gospodina -....zenske."

kaokakao

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu...
(petarczv, 12. februar 2018 09:23)


Taj index +/- je najgluplji statisticki podatak koji je izmisljen i bukvalno ne pokazuje nista. Vecina i ne zna sta u stvari predstavlja. U SAD sve sve svelo na nekakvu statistiku, zato je i liga postala sprdnja, jer imamo dosta igraca koji samo sto ne nose neki notes uz sebe da upisuju posle svakog poena, asistencije i skoka, da bi vidjeli gdje im sta fali da imaju "tripl dabl". Sto se Bogdana tice, zalijepio se za neke cifre uz ne bas tako dobar sut. Mada, nisam ni ocekivao nesto spektakularno od njega u NBA, mislim da ce mu ovo biti i prosjek u karijeri.

Navijač

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)
Tacno tako druze, Srbija i ne moze da bude kao Slovenija jer ono sto je Srbija u kosarci to Slovenija nikad nece biti. Imali ste jedan bljesak i to vam je to..

Amaterasu

pre 6 godina

Da li neko od lokalnih strucnjaka moze da mi napise da li se Bogdanovic dopinguje? Hvala.
(Jumko, 12. februar 2018 08:57)

Da, vec je neko pisao o tome, svi pred utakmicu dobiju kofu na kojoj pise DOPIMG, pa kusaju kutlacom i onda izadju na teren i deru se i skacu kao nezdravi i kucaju sa trojke.

anica

pre 6 godina

Njemu je kao lebac nasusni potrebna jedna sok terapija davljenja ili samaranja, mada ustvari mozda je sada i kasno, to mu je sto mu je. Bogdanu bi prijalo druzenje sa njegovim starim trenerima !
(antiDebil, 12. februar 2018 10:18)
Drugar, ako si ti naucio na motke i sok terapije postoje ljudi koji su sposobni i bez tog tretmana. Kada Bjelica odigra odlicno, nigde te nema, ali to je tvoja strana licnosti davljenje, bezanje, kmecanje i solidarisanje sa stecajem.

antiDebil

pre 6 godina

Interesantno je kako to u zapadnoj demokraciji sudiji uporno grese na stetu slabijih timova, vazi tu ona logika koju je preuzela Cokijeva KLS ,,pa jaci smo, ionako bi dobili, nema veze sto sude tako katastrofalno''...
Ona Bogdanova prva 2 faula nad Batlerom su cist kriminal, za ono panteri ne bi lazno optuzili za gepekovanje sudije, vec bi govorili o genocidu nad sudijinom familijom. Batler i Harden ne smeju, iz nekog razloga, mrko da se pogledaju.

Sto se tice Sakramenta, fascinantno je na kakve sve mastovite nacine oni gube lopte. Rekao bih da ce se kod Foksa to popraviti sa godinama, a kod Koli Stajna tesko, njemu bih zabranio da drzi loptu duze od 2 sekunde i ne bi smeo da krece u dribling, Dandre Djordan varijanta.

Bogdan odlican, nejasan mi je izostanak agresivnosti u ovakvoj sezoni, timska igra ne vazi ove godine, tek mozda od sledece.
Bjelica, ipak nije sve u treneru i saigracima, ima nesto i u Bjelici. Njegovu karijeru je obelezila situacija kada ga je Obradovic najurio sa terena usred utakmice, odigrao je dobro zavrsetak te sezone, SP, sledecu sezonu i sledece evropsko. Van Obradovica i Djordjevica on je uvek bio mlohavi Bjelica, ovaj od sinoc. Ova dvojica znaju kako da ga motivisu.
Njemu je kao lebac nasusni potrebna jedna sok terapija davljenja ili samaranja, mada ustvari mozda je sada i kasno, to mu je sto mu je. Bogdanu bi prijalo druzenje sa njegovim starim trenerima !

Valjevska podvala

pre 6 godina

a vi panteri sto vam je naneo dusevni bol vas potpuno razumem
(neko ko zna, 12. februar 2018 09:54)

Ovo bukvalno određuje koeficijent inteligencije kod pojedinaca.

Znači kad god neko napiše nešto što ne ide u prilog Bogdanu, odmah se javljaju ovakvi sa argumentom AAA IMATE KOMPLEKSE AAA BOGDAN VAM NANEO DUŠEVNI BOL AAA

Pa da li ste realni da ikoga briga za to? Ovo su NBA vesti i svi pratimo i nadamo se dobrim partijama naših momaka, a naravno da nekad i kritike moraju da padnu, dosadni bi komentari bili da svi samo hvale svakoga, zanemarujući mane

Sasa

pre 6 godina

Ocaj kad se odlucivalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maestro, 12. februar 2018 08:36)

Cetri ovce za gospodina-...zenske !

Dejan

pre 6 godina

Kakav je to tim gde se najbolji suter iskljucuje iz napada celo drugo poluvreme! Gledao sam utakmicu, kao i vecina drugih utakmica gde Sacramento gubi dobijene utakmice uglavnom zbog srljanja pojedinih mladih kosarkasa, Bogdan nije sutirao skoro celo drugo poluvreme, i to mi je bilo zadnji put da ostajem kasno zbog ovog kluba, sto se tice Bjelice, od pocetka sezone ista stvar, tamo postoje kosarkasi kojima je odredjeno da sutiraju bili oni uspesni ili ne, pogledajte koliko puta covek sutne u toku meca par puta! Mislim drzim se ja Joke i njegovih partija!

Guard

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.

drvobradi

pre 6 godina

@Milan
Bjelica igra na ovaj nacin zato sto mu je tako receno. Imao je nekoliko boljih partija kada je Batler bio povredjen, posle toga je ponovo sveden na ovu ulogu.

Slickback

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.
(Guard, 12. februar 2018 09:00)

A koliko ubacuje bobinator, najbolji mvp eurolige, naslednik dzabara, nezni div i td?

neko ko zna

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.
(Guard, 12. februar 2018 09:00)

da te naucim ja nesto o NBA ligi ... samo 3% igraca u celoj ligi moze da igra u oba smera dobro I da daje preko 15 poena... vecina sutera Im nema zadatke u odbrani nego samo u napadu I tu kidaju to im je posao I tu su najbolji, bogdan kad bi bio samo suter imao bi po 30 poena ali nejga ne hvale ovi nasi nego ga hvale americki sportcki mediji da je igrac koji igra savrsenu odbranu I daje oko 15 poena po mecu ima prosek od 5 asistencija I po 2 ukradene lopte I par skokova, to je veoma dobar ucinak I zato se smatra medju 5 najboljih rukija ove godine . a vi panteri sto vam je naneo dusevni bol vas potpuno razumem

веверица

pre 6 godina

каква звер је овај батлер. је л могуће да је неко тако урађен. лик константо изгледа као да је напео мишиће и све снаге. а наравно није. зверина.

eto

pre 6 godina

Iskreno, NBA dugo nije video ovako kompletnu igračinu.
I tehnika (na oba kraja terena) i taktika i veličina i snaga i razgibanost i bistra glava i čisto srce.
Samo sreća da ga prati i dalje! Sve najbolje momčino!

Goran

pre 6 godina

Igra redovno 30-ak minuta po mecu i ne moze da da vise od 10-ak koseva po mecu uz veoma los sut. Ima srece vise nego pameti sto uopste igra. pa Bobi bi imao 30 koseva i 15 skokova po mecu da igra tako mnogo( Salim se naravno).

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Bjelici nedostajao samo jedan skok za tripltripl, 3 poena 3 asistencije i 2 skoka! Na drugoj strani Bogi flertovao sa dabldablom!!
(srbo, 12. februar 2018 08:38)

Hahahahhahahahahahahaah

Sibirac

pre 6 godina

Bogi je ovaj učinak imao već na pola treće četvrtine. Šteta što do kraja nije napravio dabl-dabl. Ali, vreme radi za njega, biće vremenom samo bolji.

Milan

pre 6 godina

Fin video u prilogu. Dosta raznovrsna igra, čini mi se da se oslobodio, nije kao Bjelica da se nacrta na liniju za tri poena i ne mrda. Sve veći uticaj na igru svog tima ostvaruje.

Milan

pre 6 godina

Fin video u prilogu. Dosta raznovrsna igra, čini mi se da se oslobodio, nije kao Bjelica da se nacrta na liniju za tri poena i ne mrda. Sve veći uticaj na igru svog tima ostvaruje.

Sibirac

pre 6 godina

Bogi je ovaj učinak imao već na pola treće četvrtine. Šteta što do kraja nije napravio dabl-dabl. Ali, vreme radi za njega, biće vremenom samo bolji.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)

Iako si poslao maliciozan komentar, ne zelim da ti repliciram na isti nacin. Ipak cu se pozvati na cinjenice.
Bogdan ove godine igra "ruki" sezonu, i belezi 11.2 poena,po tri skoka i asistencija po mecu, sa procentom suta iz igre od 46.3%, odnosno 39.6% za tri poena i 82% slobodnih bacanja.
Goran Dragic u "ruki" sezoni je belezio 4.5 poena po utakmici,2 asistencije i nesto manje od dva skoka, uz po dve izgubljene lopte po mecu. Sve to uz procente od 39.3% suta spolja od kojih 37% za tri poena i 76,9 % slobodna bacanja.
Kao sto vidis, brojke su na Bogdanovoj strani, sto naravno ne znaci da ce biti bolji od Gorana.
I sto se ne javi pekjuce kad je Goran imao sut iz igre 1/11 ? A , posto vidim da aludiras i na reprezentaciju, Bogdan ima vec 3 medalje sa velikihtakmicenja. Svetsko,Evropsko prvenstvo i Olimpijada.
Pozdrav od ljubitelja kosarke koji ne broji krvna zrnca i ne farba ista u nacionalne boje, pogotovo ne tudja.

eto

pre 6 godina

Iskreno, NBA dugo nije video ovako kompletnu igračinu.
I tehnika (na oba kraja terena) i taktika i veličina i snaga i razgibanost i bistra glava i čisto srce.
Samo sreća da ga prati i dalje! Sve najbolje momčino!

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Bjelici nedostajao samo jedan skok za tripltripl, 3 poena 3 asistencije i 2 skoka! Na drugoj strani Bogi flertovao sa dabldablom!!
(srbo, 12. februar 2018 08:38)

Hahahahhahahahahahahaah

neko ko zna

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.
(Guard, 12. februar 2018 09:00)

da te naucim ja nesto o NBA ligi ... samo 3% igraca u celoj ligi moze da igra u oba smera dobro I da daje preko 15 poena... vecina sutera Im nema zadatke u odbrani nego samo u napadu I tu kidaju to im je posao I tu su najbolji, bogdan kad bi bio samo suter imao bi po 30 poena ali nejga ne hvale ovi nasi nego ga hvale americki sportcki mediji da je igrac koji igra savrsenu odbranu I daje oko 15 poena po mecu ima prosek od 5 asistencija I po 2 ukradene lopte I par skokova, to je veoma dobar ucinak I zato se smatra medju 5 najboljih rukija ove godine . a vi panteri sto vam je naneo dusevni bol vas potpuno razumem

Navijač

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)
Tacno tako druze, Srbija i ne moze da bude kao Slovenija jer ono sto je Srbija u kosarci to Slovenija nikad nece biti. Imali ste jedan bljesak i to vam je to..

Amaterasu

pre 6 godina

Da li neko od lokalnih strucnjaka moze da mi napise da li se Bogdanovic dopinguje? Hvala.
(Jumko, 12. februar 2018 08:57)

Da, vec je neko pisao o tome, svi pred utakmicu dobiju kofu na kojoj pise DOPIMG, pa kusaju kutlacom i onda izadju na teren i deru se i skacu kao nezdravi i kucaju sa trojke.

drvobradi

pre 6 godina

@Milan
Bjelica igra na ovaj nacin zato sto mu je tako receno. Imao je nekoliko boljih partija kada je Batler bio povredjen, posle toga je ponovo sveden na ovu ulogu.

Valjevska podvala

pre 6 godina

a vi panteri sto vam je naneo dusevni bol vas potpuno razumem
(neko ko zna, 12. februar 2018 09:54)

Ovo bukvalno određuje koeficijent inteligencije kod pojedinaca.

Znači kad god neko napiše nešto što ne ide u prilog Bogdanu, odmah se javljaju ovakvi sa argumentom AAA IMATE KOMPLEKSE AAA BOGDAN VAM NANEO DUŠEVNI BOL AAA

Pa da li ste realni da ikoga briga za to? Ovo su NBA vesti i svi pratimo i nadamo se dobrim partijama naših momaka, a naravno da nekad i kritike moraju da padnu, dosadni bi komentari bili da svi samo hvale svakoga, zanemarujući mane

Jankovic

pre 6 godina

Gresis drug. Slovenija najbolja. Slovenija prva, Srbija druga. Svi znaju! A world championship 2019 final Slo-USA. Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 11:12)

Najjace ovo za 2019.
Jedva dobili nas treci tim i odmah poleteli. Treba to spustiti sto pre.

milosh-nish

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)

jel ovo trebao da bude neki trol? inace obozavam Dragica ali Bogdan ce napraviti mnogo vecu karijeru od njega...reprezentacije su pa tek neuporedive :)

Dejan

pre 6 godina

Kakav je to tim gde se najbolji suter iskljucuje iz napada celo drugo poluvreme! Gledao sam utakmicu, kao i vecina drugih utakmica gde Sacramento gubi dobijene utakmice uglavnom zbog srljanja pojedinih mladih kosarkasa, Bogdan nije sutirao skoro celo drugo poluvreme, i to mi je bilo zadnji put da ostajem kasno zbog ovog kluba, sto se tice Bjelice, od pocetka sezone ista stvar, tamo postoje kosarkasi kojima je odredjeno da sutiraju bili oni uspesni ili ne, pogledajte koliko puta covek sutne u toku meca par puta! Mislim drzim se ja Joke i njegovih partija!

stevan

pre 6 godina

@Marek slo
los trol , svi znaju da je Slovenija pobedila na evropskom jel je Srbija igrala prvenstvo sa trecim timom, i takva dosla do finala, gde nam se jos igraca povredilo...
Od nas u punom sastavu su samo Ameri bolji, to je celom svetu jasno. Dokazano na poslednjem svetskom i olimpijadi.
Srbija u punom sastavu vs Slovenija u punom sastavu, odprilike 15-20 razlike za Srb...
Naravno, Sloveniji sve cestitke za osvojeno zlato.

веверица

pre 6 godina

каква звер је овај батлер. је л могуће да је неко тако урађен. лик константо изгледа као да је напео мишиће и све снаге. а наравно није. зверина.

Guard

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.

Slickback

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.
(Guard, 12. februar 2018 09:00)

A koliko ubacuje bobinator, najbolji mvp eurolige, naslednik dzabara, nezni div i td?

fortissimo

pre 6 godina

Bogi je ovaj učinak imao već na pola treće četvrtine. Šteta što do kraja nije napravio dabl-dabl. Ali, vreme radi za njega, biće vremenom samo bolji.
(Sibirac, 12. februar 2018 08:14)

Da ali posle je sedeo na klupi. U poslednjoj cetvrtini ulazi 3 min. pred kraj i od Foxa nije dobio loptu. Znao sam da ce Kingsi da izgube iako su vodili veliki deo utakmice. I nije prvi put. Fox je gubio zive lopte, iz ruke, srlja u reket u kontrama, lupaju mu banane. Na 13 sekundi do kraja, gubi loptu pa u sledecem napadu promasuje za 3? Kingsi su poceli da gube i 10 kosa prednosti od trenutka kada je onaj centar sa brojem 00 poceo da pravi teske greske. Obicno drvo od igraca. BB nece biti nikako lako sa ovim saigracima. Razmisljanje, sportska inteligencija..ovde niko nema odgovornost u igri ili kada je rezultat u pitanju. Ne grade se akcije vec svako igra jedan na jedan primi loptu, ulazi ili odmah sutira. Pa ako udje , ako ne..Sto se tice Belog, on kada je u igri kao da nije na terenu. Saigraci gledaju sebe, ista prica. Ali Beli MORA da pogadja kada sutira a on promasuje. On mora da te minute koristi za sebe jer zna kosarku a to se na terenu ne vidi. Kao da nije tu.

vlado

pre 6 godina

Retko kvalitetan mec Kingsa ove godine. Bili su u igri celu utakmicu i Minesota je morala da zapne dobro na kraju da ih pobedi. Bogdan i Fox su odlicno napadali Tiga kad god bi Batler bio na ovom drugom. Medjutim, kao i do sada, uvek imaju jednog koji to vece ne moze da se sastavi sa loptom i koji "uprska" stvar. Sve sto su Bogi, Fox, Hild, Rendolf i Kosta dobro radili Koli Stajn je "kvario" neiznudjenim greskama u serijama. Mislim da je imao jedno 4 ili 5 nicim izazvanih izgubljenih lopti (uglavnom losa dodavanja koja su zavrsavala u autu). U jednom trenutku je Bogdan imao 6 asistencija i 0 izg. lopti a ostatak tima 7 asist. i 11 izg. (od toga Stajn 3-4). Minesota je ove godine dosta jaca nego pre i takva igra ne moze da prodje do kraja, drzao ih je Tauns u igri dok Batler nije video da on mora da zavrsi utakmicu pa je povukao u 4/4, do tada su ga Bogdan i Templ odlicno cuvali. Bogdan odlican, Bjelica neprimetan.

Ivan

pre 6 godina

Bogdan vrlo dobra partija, po meni nedostaje mu agresivnosti jos, da napada kos, da trazi kontakt/faul, a ne samo sa trojke i poludistance. Bogdan ume sebi sa iskreira i prostor i sut, da igra p&r, to je sve pokazao do sad. Ali nije sve i do njega,ima trener neku svoju viziju sta i kako.
Zao mi je sto mu uvale ove trojke na kraju napada, a da je bar jos jedna usla to bi vec bila odlicna partija.

veljko

pre 6 godina

najzanimljivije u regularnom delu je trka od 5-8 na zapadu. juti se vratio gober i krenule pobede. ako budu zdravi, tipujem da idu do 5-6 mesta, verovatno 6. okc ocekujem takodje. portland, denver, pelikansi i klipersi u borbi za preostala dva, po nekoj “objektivnoj” proceni. pelikansi imaju najkracu rotaciju, pa verovatno opet ispadaju. od preostala tri nisam pametan, slicne sanse.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu... [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 12. februar 2018 09:23)

Ma, da . I jos nesto. Vezao je desnu pertlu na levu patiku i obrnuto.

Sasa

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu... [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 12. februar 2018 09:23)

"Cetri ovce i za ovog gospodina -....zenske."

kaokakao

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu...
(petarczv, 12. februar 2018 09:23)


Taj index +/- je najgluplji statisticki podatak koji je izmisljen i bukvalno ne pokazuje nista. Vecina i ne zna sta u stvari predstavlja. U SAD sve sve svelo na nekakvu statistiku, zato je i liga postala sprdnja, jer imamo dosta igraca koji samo sto ne nose neki notes uz sebe da upisuju posle svakog poena, asistencije i skoka, da bi vidjeli gdje im sta fali da imaju "tripl dabl". Sto se Bogdana tice, zalijepio se za neke cifre uz ne bas tako dobar sut. Mada, nisam ni ocekivao nesto spektakularno od njega u NBA, mislim da ce mu ovo biti i prosjek u karijeri.

pejton

pre 6 godina

@petarczv
Kolona koja je nebitna. Ej, u kolektivnom sportu u kome u svakom momentu na terenu imas pet igraca, gde igra zavisi od toliko faktora, ti gledas +/- indeks.

antiDebil

pre 6 godina

Interesantno je kako to u zapadnoj demokraciji sudiji uporno grese na stetu slabijih timova, vazi tu ona logika koju je preuzela Cokijeva KLS ,,pa jaci smo, ionako bi dobili, nema veze sto sude tako katastrofalno''...
Ona Bogdanova prva 2 faula nad Batlerom su cist kriminal, za ono panteri ne bi lazno optuzili za gepekovanje sudije, vec bi govorili o genocidu nad sudijinom familijom. Batler i Harden ne smeju, iz nekog razloga, mrko da se pogledaju.

Sto se tice Sakramenta, fascinantno je na kakve sve mastovite nacine oni gube lopte. Rekao bih da ce se kod Foksa to popraviti sa godinama, a kod Koli Stajna tesko, njemu bih zabranio da drzi loptu duze od 2 sekunde i ne bi smeo da krece u dribling, Dandre Djordan varijanta.

Bogdan odlican, nejasan mi je izostanak agresivnosti u ovakvoj sezoni, timska igra ne vazi ove godine, tek mozda od sledece.
Bjelica, ipak nije sve u treneru i saigracima, ima nesto i u Bjelici. Njegovu karijeru je obelezila situacija kada ga je Obradovic najurio sa terena usred utakmice, odigrao je dobro zavrsetak te sezone, SP, sledecu sezonu i sledece evropsko. Van Obradovica i Djordjevica on je uvek bio mlohavi Bjelica, ovaj od sinoc. Ova dvojica znaju kako da ga motivisu.
Njemu je kao lebac nasusni potrebna jedna sok terapija davljenja ili samaranja, mada ustvari mozda je sada i kasno, to mu je sto mu je. Bogdanu bi prijalo druzenje sa njegovim starim trenerima !

stevan

pre 6 godina

jesu se javili kroati da nam se pohvale da je Air Bodzn dao 20 poena sinoc?Dzej zi lobi klasika, all star gori. A najveci evropski talenat na poziciji centra, Ante Zizic, nikako da krene. Koja se buka digla oko tog decka(tj koju su hrvati digli buku,kao i obicno), a on nista... krenuo je koracima Bendera i Hezonje... mozda za par godina proradi.
S druge strane, Bosna se danas nece javljati.

Sasa

pre 6 godina

Ocaj kad se odlucivalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maestro, 12. februar 2018 08:36)

Cetri ovce za gospodina-...zenske !

antiDebil

pre 6 godina

(antiDebil, 12. februar 2018 10:18)
Drugar, ako si ti naucio na motke i sok terapije postoje ljudi koji su sposobni i bez tog tretmana. Kada Bjelica odigra odlicno, nigde te nema, ali to je tvoja strana licnosti davljenje, bezanje, kmecanje i solidarisanje sa stecajem.
(anica, 12. februar 2018 10:31)

Da Zeljko Obradovic nije izbacio Bjelicu sa utakmice, Bjelica bi danas umesto u nba igrao u Baskoniji, ali tebi to ne vredi ni objasnjavati !!

menjam nick

pre 6 godina

neko ko zna, 12. februar 2018 09:54)

Tebi su samo panteri u glavi.. Ko je ovde pomenuo zvezdu ili partizan?? Samo ti!
Pa Jokić nije igrao ni za zvezdu ni za partizan pa se opet nalaze neki pacijenti da ga omalovažavaju.. Ti isti će da omalovažavaju i Bogdana.. Nema to veze sa zvezdom ili partizanom kako pokušavaš da prikažeš, već sa tužnim pojedincima..

Goran

pre 6 godina

Igra redovno 30-ak minuta po mecu i ne moze da da vise od 10-ak koseva po mecu uz veoma los sut. Ima srece vise nego pameti sto uopste igra. pa Bobi bi imao 30 koseva i 15 skokova po mecu da igra tako mnogo( Salim se naravno).

anica

pre 6 godina

Njemu je kao lebac nasusni potrebna jedna sok terapija davljenja ili samaranja, mada ustvari mozda je sada i kasno, to mu je sto mu je. Bogdanu bi prijalo druzenje sa njegovim starim trenerima !
(antiDebil, 12. februar 2018 10:18)
Drugar, ako si ti naucio na motke i sok terapije postoje ljudi koji su sposobni i bez tog tretmana. Kada Bjelica odigra odlicno, nigde te nema, ali to je tvoja strana licnosti davljenje, bezanje, kmecanje i solidarisanje sa stecajem.

bleedgreen

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto otpisuju Boston i vec znaju ko ce sta osvojiti, posle jedne lose partije. Polako drugari... PO jos nije poceo.

ElHombre

pre 6 godina

Vi slovenci najbolji u Evropu sa Srbinom na celu (Igor Kokoskov) svaka cast mi znamo kakav je taj osecaj jer smo bili vise puta prvaci Evrope.

Navijač

pre 6 godina

Kad pokažete konstantnost u osvajanju medalja onda se javi, a do tad moraš da budeš svestan da je Srbija svetlosnu godinu ispred vas u košarci. A to finale SP možete samo da sanjate i ako prođete grupu da ih dočekate kao heroje. To što ste uradili na Evropskom se desi jednom u 100 godina, kao što je i Grčka osvojila EP u fudbalu.

Marek SLO

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)Tacno tako druze, Srbija i ne moze da bude kao Slovenija jer ono sto je Srbija u kosarci to Slovenija nikad nece biti. Imali ste jedan bljesak i to vam je to..
(Navijač, 12. februar 2018 10:15)
Gresis drug. Slovenija najbolja. Slovenija prva, Srbija druga. Svi znaju! A world championship 2019 final Slo-USA. Pozdrav

baron

pre 6 godina

Dobar je Bogdan. Mada, fali mu talenta. Istrenirao je sut, popravio fizicku spremu, ali, po meni, fali mu podosta talenta da bi bio odlican bek. Da se ne lazemo i glorifikujemo osrednje kosarkase bezveze, Bogdan je dobar bek i nista vise.

Marek SLO

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25) jel ovo trebao da bude neki trol? inace obozavam Dragica ali Bogdan ce napraviti mnogo vecu karijeru od njega...reprezentacije su pa tek neuporedive :)
(milosh-nish, 12. februar 2018 11:20)
Ne veci od Gorana! To da pokaze i pisi onda. Sad i uvek bolji Goran.
Reprezentacija-ti u pravu. Ne moze uporediti Slovenija sa Srbija. Mi najbolji u Evropu!!!

Marek SLO

pre 6 godina

@Marek slolos trol , svi znaju da je Slovenija pobedila na evropskom jel je Srbija igrala prvenstvo sa trecim timom, i takva dosla do finala, gde nam se jos igraca povredilo...Od nas u punom sastavu su samo Ameri bolji, to je celom svetu jasno. Dokazano na poslednjem svetskom i olimpijadi. Srbija u punom sastavu vs Slovenija u punom sastavu, odprilike 15-20 razlike za Srb...Naravno, Sloveniji sve cestitke za osvojeno zlato.
(stevan, 12. februar 2018 12:07)
Pobedi Slovenija i pricaj nesto. Slovenija prva, Srbija druga. Hvala na cestitke. Pozdrav. Najbolji u Evropu!!!!

Marek SLO

pre 6 godina

Kad pokažete konstantnost u osvajanju medalja onda se javi, a do tad moraš da budeš svestan da je Srbija svetlosnu godinu ispred vas u košarci. A to finale SP možete samo da sanjate i ako prođete grupu da ih dočekate kao heroje. To što ste uradili na Evropskom se desi jednom u 100 godina, kao što je i Grčka osvojila EP u fudbalu.
(Navijač, 12. februar 2018 14:58)
Hahahahahahahah. Hvala na smeh! Final championship 2019 SLO-USA 89:95.
Jednom u 100 godine? Slovenija jednom, Srbija nijednom

Guard

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.

eto

pre 6 godina

Iskreno, NBA dugo nije video ovako kompletnu igračinu.
I tehnika (na oba kraja terena) i taktika i veličina i snaga i razgibanost i bistra glava i čisto srce.
Samo sreća da ga prati i dalje! Sve najbolje momčino!

Marek SLO

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)Tacno tako druze, Srbija i ne moze da bude kao Slovenija jer ono sto je Srbija u kosarci to Slovenija nikad nece biti. Imali ste jedan bljesak i to vam je to..
(Navijač, 12. februar 2018 10:15)
Gresis drug. Slovenija najbolja. Slovenija prva, Srbija druga. Svi znaju! A world championship 2019 final Slo-USA. Pozdrav

neko ko zna

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.
(Guard, 12. februar 2018 09:00)

da te naucim ja nesto o NBA ligi ... samo 3% igraca u celoj ligi moze da igra u oba smera dobro I da daje preko 15 poena... vecina sutera Im nema zadatke u odbrani nego samo u napadu I tu kidaju to im je posao I tu su najbolji, bogdan kad bi bio samo suter imao bi po 30 poena ali nejga ne hvale ovi nasi nego ga hvale americki sportcki mediji da je igrac koji igra savrsenu odbranu I daje oko 15 poena po mecu ima prosek od 5 asistencija I po 2 ukradene lopte I par skokova, to je veoma dobar ucinak I zato se smatra medju 5 najboljih rukija ove godine . a vi panteri sto vam je naneo dusevni bol vas potpuno razumem

Goran

pre 6 godina

Igra redovno 30-ak minuta po mecu i ne moze da da vise od 10-ak koseva po mecu uz veoma los sut. Ima srece vise nego pameti sto uopste igra. pa Bobi bi imao 30 koseva i 15 skokova po mecu da igra tako mnogo( Salim se naravno).

kaokakao

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu...
(petarczv, 12. februar 2018 09:23)


Taj index +/- je najgluplji statisticki podatak koji je izmisljen i bukvalno ne pokazuje nista. Vecina i ne zna sta u stvari predstavlja. U SAD sve sve svelo na nekakvu statistiku, zato je i liga postala sprdnja, jer imamo dosta igraca koji samo sto ne nose neki notes uz sebe da upisuju posle svakog poena, asistencije i skoka, da bi vidjeli gdje im sta fali da imaju "tripl dabl". Sto se Bogdana tice, zalijepio se za neke cifre uz ne bas tako dobar sut. Mada, nisam ni ocekivao nesto spektakularno od njega u NBA, mislim da ce mu ovo biti i prosjek u karijeri.

Valjevska podvala

pre 6 godina

a vi panteri sto vam je naneo dusevni bol vas potpuno razumem
(neko ko zna, 12. februar 2018 09:54)

Ovo bukvalno određuje koeficijent inteligencije kod pojedinaca.

Znači kad god neko napiše nešto što ne ide u prilog Bogdanu, odmah se javljaju ovakvi sa argumentom AAA IMATE KOMPLEKSE AAA BOGDAN VAM NANEO DUŠEVNI BOL AAA

Pa da li ste realni da ikoga briga za to? Ovo su NBA vesti i svi pratimo i nadamo se dobrim partijama naših momaka, a naravno da nekad i kritike moraju da padnu, dosadni bi komentari bili da svi samo hvale svakoga, zanemarujući mane

Slickback

pre 6 godina

Jel moguće da Bogdan ne može da ubaci 15ak poena već preko deset utakmica? Niko nije očekivao da će ovako slabo da igra tamo, sut mu je konstantno loš. A bio je mvp evrolige.
(Guard, 12. februar 2018 09:00)

A koliko ubacuje bobinator, najbolji mvp eurolige, naslednik dzabara, nezni div i td?

antiDebil

pre 6 godina

Interesantno je kako to u zapadnoj demokraciji sudiji uporno grese na stetu slabijih timova, vazi tu ona logika koju je preuzela Cokijeva KLS ,,pa jaci smo, ionako bi dobili, nema veze sto sude tako katastrofalno''...
Ona Bogdanova prva 2 faula nad Batlerom su cist kriminal, za ono panteri ne bi lazno optuzili za gepekovanje sudije, vec bi govorili o genocidu nad sudijinom familijom. Batler i Harden ne smeju, iz nekog razloga, mrko da se pogledaju.

Sto se tice Sakramenta, fascinantno je na kakve sve mastovite nacine oni gube lopte. Rekao bih da ce se kod Foksa to popraviti sa godinama, a kod Koli Stajna tesko, njemu bih zabranio da drzi loptu duze od 2 sekunde i ne bi smeo da krece u dribling, Dandre Djordan varijanta.

Bogdan odlican, nejasan mi je izostanak agresivnosti u ovakvoj sezoni, timska igra ne vazi ove godine, tek mozda od sledece.
Bjelica, ipak nije sve u treneru i saigracima, ima nesto i u Bjelici. Njegovu karijeru je obelezila situacija kada ga je Obradovic najurio sa terena usred utakmice, odigrao je dobro zavrsetak te sezone, SP, sledecu sezonu i sledece evropsko. Van Obradovica i Djordjevica on je uvek bio mlohavi Bjelica, ovaj od sinoc. Ova dvojica znaju kako da ga motivisu.
Njemu je kao lebac nasusni potrebna jedna sok terapija davljenja ili samaranja, mada ustvari mozda je sada i kasno, to mu je sto mu je. Bogdanu bi prijalo druzenje sa njegovim starim trenerima !

anica

pre 6 godina

Njemu je kao lebac nasusni potrebna jedna sok terapija davljenja ili samaranja, mada ustvari mozda je sada i kasno, to mu je sto mu je. Bogdanu bi prijalo druzenje sa njegovim starim trenerima !
(antiDebil, 12. februar 2018 10:18)
Drugar, ako si ti naucio na motke i sok terapije postoje ljudi koji su sposobni i bez tog tretmana. Kada Bjelica odigra odlicno, nigde te nema, ali to je tvoja strana licnosti davljenje, bezanje, kmecanje i solidarisanje sa stecajem.

antiDebil

pre 6 godina

(antiDebil, 12. februar 2018 10:18)
Drugar, ako si ti naucio na motke i sok terapije postoje ljudi koji su sposobni i bez tog tretmana. Kada Bjelica odigra odlicno, nigde te nema, ali to je tvoja strana licnosti davljenje, bezanje, kmecanje i solidarisanje sa stecajem.
(anica, 12. februar 2018 10:31)

Da Zeljko Obradovic nije izbacio Bjelicu sa utakmice, Bjelica bi danas umesto u nba igrao u Baskoniji, ali tebi to ne vredi ni objasnjavati !!

baron

pre 6 godina

Dobar je Bogdan. Mada, fali mu talenta. Istrenirao je sut, popravio fizicku spremu, ali, po meni, fali mu podosta talenta da bi bio odlican bek. Da se ne lazemo i glorifikujemo osrednje kosarkase bezveze, Bogdan je dobar bek i nista vise.

Marek SLO

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25) jel ovo trebao da bude neki trol? inace obozavam Dragica ali Bogdan ce napraviti mnogo vecu karijeru od njega...reprezentacije su pa tek neuporedive :)
(milosh-nish, 12. februar 2018 11:20)
Ne veci od Gorana! To da pokaze i pisi onda. Sad i uvek bolji Goran.
Reprezentacija-ti u pravu. Ne moze uporediti Slovenija sa Srbija. Mi najbolji u Evropu!!!

Milan

pre 6 godina

Fin video u prilogu. Dosta raznovrsna igra, čini mi se da se oslobodio, nije kao Bjelica da se nacrta na liniju za tri poena i ne mrda. Sve veći uticaj na igru svog tima ostvaruje.

Marek SLO

pre 6 godina

@Marek slolos trol , svi znaju da je Slovenija pobedila na evropskom jel je Srbija igrala prvenstvo sa trecim timom, i takva dosla do finala, gde nam se jos igraca povredilo...Od nas u punom sastavu su samo Ameri bolji, to je celom svetu jasno. Dokazano na poslednjem svetskom i olimpijadi. Srbija u punom sastavu vs Slovenija u punom sastavu, odprilike 15-20 razlike za Srb...Naravno, Sloveniji sve cestitke za osvojeno zlato.
(stevan, 12. februar 2018 12:07)
Pobedi Slovenija i pricaj nesto. Slovenija prva, Srbija druga. Hvala na cestitke. Pozdrav. Najbolji u Evropu!!!!

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Bjelici nedostajao samo jedan skok za tripltripl, 3 poena 3 asistencije i 2 skoka! Na drugoj strani Bogi flertovao sa dabldablom!!
(srbo, 12. februar 2018 08:38)

Hahahahhahahahahahahaah

pejton

pre 6 godina

@petarczv
Kolona koja je nebitna. Ej, u kolektivnom sportu u kome u svakom momentu na terenu imas pet igraca, gde igra zavisi od toliko faktora, ti gledas +/- indeks.

milosh-nish

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)

jel ovo trebao da bude neki trol? inace obozavam Dragica ali Bogdan ce napraviti mnogo vecu karijeru od njega...reprezentacije su pa tek neuporedive :)

Sasa

pre 6 godina

Ocaj kad se odlucivalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (maestro, 12. februar 2018 08:36)

Cetri ovce za gospodina-...zenske !

Sasa

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu... [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 12. februar 2018 09:23)

"Cetri ovce i za ovog gospodina -....zenske."

Marek SLO

pre 6 godina

Kad pokažete konstantnost u osvajanju medalja onda se javi, a do tad moraš da budeš svestan da je Srbija svetlosnu godinu ispred vas u košarci. A to finale SP možete samo da sanjate i ako prođete grupu da ih dočekate kao heroje. To što ste uradili na Evropskom se desi jednom u 100 godina, kao što je i Grčka osvojila EP u fudbalu.
(Navijač, 12. februar 2018 14:58)
Hahahahahahahah. Hvala na smeh! Final championship 2019 SLO-USA 89:95.
Jednom u 100 godine? Slovenija jednom, Srbija nijednom

Sibirac

pre 6 godina

Bogi je ovaj učinak imao već na pola treće četvrtine. Šteta što do kraja nije napravio dabl-dabl. Ali, vreme radi za njega, biće vremenom samo bolji.

Navijač

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)
Tacno tako druze, Srbija i ne moze da bude kao Slovenija jer ono sto je Srbija u kosarci to Slovenija nikad nece biti. Imali ste jedan bljesak i to vam je to..

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Bogdan najlosiji u +- koloni u sacramentu... [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 12. februar 2018 09:23)

Ma, da . I jos nesto. Vezao je desnu pertlu na levu patiku i obrnuto.

Dejan

pre 6 godina

Kakav je to tim gde se najbolji suter iskljucuje iz napada celo drugo poluvreme! Gledao sam utakmicu, kao i vecina drugih utakmica gde Sacramento gubi dobijene utakmice uglavnom zbog srljanja pojedinih mladih kosarkasa, Bogdan nije sutirao skoro celo drugo poluvreme, i to mi je bilo zadnji put da ostajem kasno zbog ovog kluba, sto se tice Bjelice, od pocetka sezone ista stvar, tamo postoje kosarkasi kojima je odredjeno da sutiraju bili oni uspesni ili ne, pogledajte koliko puta covek sutne u toku meca par puta! Mislim drzim se ja Joke i njegovih partija!

Ivan

pre 6 godina

Bogdan vrlo dobra partija, po meni nedostaje mu agresivnosti jos, da napada kos, da trazi kontakt/faul, a ne samo sa trojke i poludistance. Bogdan ume sebi sa iskreira i prostor i sut, da igra p&r, to je sve pokazao do sad. Ali nije sve i do njega,ima trener neku svoju viziju sta i kako.
Zao mi je sto mu uvale ove trojke na kraju napada, a da je bar jos jedna usla to bi vec bila odlicna partija.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

Dobar vas Bogdan. Slazem se sa cinjenica. Nikad ko Goran, al i Srbija nikad ko Slovenija! Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 09:25)

Iako si poslao maliciozan komentar, ne zelim da ti repliciram na isti nacin. Ipak cu se pozvati na cinjenice.
Bogdan ove godine igra "ruki" sezonu, i belezi 11.2 poena,po tri skoka i asistencija po mecu, sa procentom suta iz igre od 46.3%, odnosno 39.6% za tri poena i 82% slobodnih bacanja.
Goran Dragic u "ruki" sezoni je belezio 4.5 poena po utakmici,2 asistencije i nesto manje od dva skoka, uz po dve izgubljene lopte po mecu. Sve to uz procente od 39.3% suta spolja od kojih 37% za tri poena i 76,9 % slobodna bacanja.
Kao sto vidis, brojke su na Bogdanovoj strani, sto naravno ne znaci da ce biti bolji od Gorana.
I sto se ne javi pekjuce kad je Goran imao sut iz igre 1/11 ? A , posto vidim da aludiras i na reprezentaciju, Bogdan ima vec 3 medalje sa velikihtakmicenja. Svetsko,Evropsko prvenstvo i Olimpijada.
Pozdrav od ljubitelja kosarke koji ne broji krvna zrnca i ne farba ista u nacionalne boje, pogotovo ne tudja.

stevan

pre 6 godina

@Marek slo
los trol , svi znaju da je Slovenija pobedila na evropskom jel je Srbija igrala prvenstvo sa trecim timom, i takva dosla do finala, gde nam se jos igraca povredilo...
Od nas u punom sastavu su samo Ameri bolji, to je celom svetu jasno. Dokazano na poslednjem svetskom i olimpijadi.
Srbija u punom sastavu vs Slovenija u punom sastavu, odprilike 15-20 razlike za Srb...
Naravno, Sloveniji sve cestitke za osvojeno zlato.

drvobradi

pre 6 godina

@Milan
Bjelica igra na ovaj nacin zato sto mu je tako receno. Imao je nekoliko boljih partija kada je Batler bio povredjen, posle toga je ponovo sveden na ovu ulogu.

stevan

pre 6 godina

jesu se javili kroati da nam se pohvale da je Air Bodzn dao 20 poena sinoc?Dzej zi lobi klasika, all star gori. A najveci evropski talenat na poziciji centra, Ante Zizic, nikako da krene. Koja se buka digla oko tog decka(tj koju su hrvati digli buku,kao i obicno), a on nista... krenuo je koracima Bendera i Hezonje... mozda za par godina proradi.
S druge strane, Bosna se danas nece javljati.

Jankovic

pre 6 godina

Gresis drug. Slovenija najbolja. Slovenija prva, Srbija druga. Svi znaju! A world championship 2019 final Slo-USA. Pozdrav
(Marek SLO, 12. februar 2018 11:12)

Najjace ovo za 2019.
Jedva dobili nas treci tim i odmah poleteli. Treba to spustiti sto pre.

ElHombre

pre 6 godina

Vi slovenci najbolji u Evropu sa Srbinom na celu (Igor Kokoskov) svaka cast mi znamo kakav je taj osecaj jer smo bili vise puta prvaci Evrope.

vlado

pre 6 godina

Retko kvalitetan mec Kingsa ove godine. Bili su u igri celu utakmicu i Minesota je morala da zapne dobro na kraju da ih pobedi. Bogdan i Fox su odlicno napadali Tiga kad god bi Batler bio na ovom drugom. Medjutim, kao i do sada, uvek imaju jednog koji to vece ne moze da se sastavi sa loptom i koji "uprska" stvar. Sve sto su Bogi, Fox, Hild, Rendolf i Kosta dobro radili Koli Stajn je "kvario" neiznudjenim greskama u serijama. Mislim da je imao jedno 4 ili 5 nicim izazvanih izgubljenih lopti (uglavnom losa dodavanja koja su zavrsavala u autu). U jednom trenutku je Bogdan imao 6 asistencija i 0 izg. lopti a ostatak tima 7 asist. i 11 izg. (od toga Stajn 3-4). Minesota je ove godine dosta jaca nego pre i takva igra ne moze da prodje do kraja, drzao ih je Tauns u igri dok Batler nije video da on mora da zavrsi utakmicu pa je povukao u 4/4, do tada su ga Bogdan i Templ odlicno cuvali. Bogdan odlican, Bjelica neprimetan.

bleedgreen

pre 6 godina

Najjaci su ovi sto otpisuju Boston i vec znaju ko ce sta osvojiti, posle jedne lose partije. Polako drugari... PO jos nije poceo.

веверица

pre 6 godina

каква звер је овај батлер. је л могуће да је неко тако урађен. лик константо изгледа као да је напео мишиће и све снаге. а наравно није. зверина.

Amaterasu

pre 6 godina

Da li neko od lokalnih strucnjaka moze da mi napise da li se Bogdanovic dopinguje? Hvala.
(Jumko, 12. februar 2018 08:57)

Da, vec je neko pisao o tome, svi pred utakmicu dobiju kofu na kojoj pise DOPIMG, pa kusaju kutlacom i onda izadju na teren i deru se i skacu kao nezdravi i kucaju sa trojke.

menjam nick

pre 6 godina

neko ko zna, 12. februar 2018 09:54)

Tebi su samo panteri u glavi.. Ko je ovde pomenuo zvezdu ili partizan?? Samo ti!
Pa Jokić nije igrao ni za zvezdu ni za partizan pa se opet nalaze neki pacijenti da ga omalovažavaju.. Ti isti će da omalovažavaju i Bogdana.. Nema to veze sa zvezdom ili partizanom kako pokušavaš da prikažeš, već sa tužnim pojedincima..

Navijač

pre 6 godina

Kad pokažete konstantnost u osvajanju medalja onda se javi, a do tad moraš da budeš svestan da je Srbija svetlosnu godinu ispred vas u košarci. A to finale SP možete samo da sanjate i ako prođete grupu da ih dočekate kao heroje. To što ste uradili na Evropskom se desi jednom u 100 godina, kao što je i Grčka osvojila EP u fudbalu.

veljko

pre 6 godina

najzanimljivije u regularnom delu je trka od 5-8 na zapadu. juti se vratio gober i krenule pobede. ako budu zdravi, tipujem da idu do 5-6 mesta, verovatno 6. okc ocekujem takodje. portland, denver, pelikansi i klipersi u borbi za preostala dva, po nekoj “objektivnoj” proceni. pelikansi imaju najkracu rotaciju, pa verovatno opet ispadaju. od preostala tri nisam pametan, slicne sanse.

fortissimo

pre 6 godina

Bogi je ovaj učinak imao već na pola treće četvrtine. Šteta što do kraja nije napravio dabl-dabl. Ali, vreme radi za njega, biće vremenom samo bolji.
(Sibirac, 12. februar 2018 08:14)

Da ali posle je sedeo na klupi. U poslednjoj cetvrtini ulazi 3 min. pred kraj i od Foxa nije dobio loptu. Znao sam da ce Kingsi da izgube iako su vodili veliki deo utakmice. I nije prvi put. Fox je gubio zive lopte, iz ruke, srlja u reket u kontrama, lupaju mu banane. Na 13 sekundi do kraja, gubi loptu pa u sledecem napadu promasuje za 3? Kingsi su poceli da gube i 10 kosa prednosti od trenutka kada je onaj centar sa brojem 00 poceo da pravi teske greske. Obicno drvo od igraca. BB nece biti nikako lako sa ovim saigracima. Razmisljanje, sportska inteligencija..ovde niko nema odgovornost u igri ili kada je rezultat u pitanju. Ne grade se akcije vec svako igra jedan na jedan primi loptu, ulazi ili odmah sutira. Pa ako udje , ako ne..Sto se tice Belog, on kada je u igri kao da nije na terenu. Saigraci gledaju sebe, ista prica. Ali Beli MORA da pogadja kada sutira a on promasuje. On mora da te minute koristi za sebe jer zna kosarku a to se na terenu ne vidi. Kao da nije tu.