Nedelja, 11.02.2018.

21:35

Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila

Izvor: Beta

Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 6 godina

Zalaže se za smanjenje gasova na Zemlji,verovatno došao avionom koji mnogo zagađuje.Što nije došao na skup brodom koji plovi na vetar?

sjfhj

pre 6 godina

Oni su u tom stanju još od 1945 i masovnog uvoza bivših visokorangiranih nacista i njihovog postavljanja na najviše pozicije u SAD.

ferdinand

pre 6 godina

"Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila" 
Možda. No, ovde bi, ipak, valjalo postaviti sledeće pitanje: "Može li neko ko se stavlja na anti-vaccers stranu i uvažava njihove stavove (čidruštvu, tiče nenaučne i pseudonaučne budalaštine) uopšte prebacivati ljudima koji ne veruju u globalno zagrevanje, i treba li se, u tom slučaju, njegovo mišljenje uopšte uvažavati?". Mislim da je odgovor jedno resounding NE... 

Mislim da bi se mogla primeniti i ona narodna: "Ako ne znaš pametno govoriti, pametno ćuti.". Ili tako nekako. A doista mi se čini da bi De Niro trebao adresirati i ne tako privremeno, kolektivno ludilo svojih fellow democrats. Možda se za republikance i može reći da im, by and large, nedostaje intelektualnih kapaciteta, ali to - čini se - još više naglašava sve one gluposti koje čine demokrate. Jer republikanci imaju kakvo-takvo opravdanje za svoje budalaštine. Democrats? Not so much. A tek što su sore losers (taken up to eleven), i što se ponašaju k'o petulant children... 

* Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.
(Low Key Lyesmith, 12. februar 2018 11:05)

Ono kad pokušavaš da ispadneš pametan u društvu, a ispadneš...

EU Citizen

pre 6 godina

Kako ovi likovi koji su lako došli do para nekakvim glumatanjem, pevanjem i slično nikako ne mogu da shvate koliko je nornalnim ljudima koji rade za svoj novac preko glave levicarske demagogije i pljačke i koliko su besni na laži, cenzuru, državnu krađu, nasilno nametanje bolesnih neomarksističkih vrednosti, špijuniranje i ceo taj toksični ideološki konglomerat. Tramp nije slučajnost, već rezultat toga što su trule i lopovske socijalističko-korporatne pseudoelite čiji ste vi lakeji većini izašle na nos svojom bahatošću i kriminalom, i pomirite se, prošlo je vaše, normalnost se ponovo vraća posle skoro pola veka najcrnje boleštine, i to će smetati samo cronyjima (u koje i vi spadate, da li je normalno da autorska prava, ako uopšte treba da ih ima, što je vrlo diskutabilno, traju duže od ljudskog veka ili da frizer ili poslastičar koji već plaća TV i radio pretplatu, treba da se posebno harači što mu radio svira u radnji, to i još mnogo štošta su sve nenormalnosti kojima vas država potplaćuje, a vi posle branite bolesni socijalsitički sistem, jer vam sipa lake pare u džep potezom pera) i raznim vrstama parazita.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

"Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila"
Možda. No, ovde bi, ipak, valjalo postaviti sledeće pitanje: "Može li neko ko se stavlja na anti-vaccers stranu i uvažava njihove stavove (čime podstiče nenaučne i pseudonaučne budalaštine) uopšte prebacivati ljudima koji ne veruju u globalno zagrevanje, i treba li se, u tom slučaju, njegovo mišljenje uopšte uvažavati?". Mislim da je odgovor jedno resounding NE...

Mislim da bi se mogla primeniti i ona narodna: "Ako ne znaš pametno govoriti, pametno ćuti.". Ili tako nekako. A doista mi se čini da bi De Niro trebao adresirati i ne tako privremeno, kolektivno ludilo svojih fellow democrats. Možda se za republikance i može reći da im, by and large, nedostaje intelektualnih kapaciteta, ali to - čini se - još više naglašava sve one gluposti koje čine demokrate. Jer republikanci imaju kakvo-takvo opravdanje za svoje budalaštine. Democrats? Not so much. A tek što su sore losers (taken up to eleven), i što se ponašaju k'o petulant children...

* Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

Ljilja

pre 6 godina

Dragi De Niro koga volim kao glumca , amerika nema privremeno ludilo , ona ima hronicno od postanka a posebno za vreme vaseg idola monstuma Hilari i njenog dragog supruga .

Lala

pre 6 godina

Zabraniti komentare na ovu vest! Srbija nema pravo ismejavat političko ludilo, zna se koga smo podržavali devedesetih i koliko ratova smo započeli. Tek su nas bombe smirile!

demokratija

pre 6 godina

Zašto ovaj čovek ne ide u penziju nego se bruka sa ovim ponižavajućim ulogama u idiotskim filmovima?Ne verujem da nije dovoljno zaradio novca,pa mu je neophodno za život.Nije imao nijednu normalnu ulogu u zadnje dve decenije,a i dalje redovno snima.Isto tako i ovo njegovo politikanstvo.Kao da je američki problem Trump,a ne velike korporacije i pojedinci koji upravljaju zemljom.

denialism debunked

pre 6 godina

"De Niro nisi obavešten, da je tvoj svet je nestao.
(Mediocritical, 11. februar 2018 21:40)"

Pokreti se radikalizuju na samrti, to se dogadja sa republikanskom strankom u SAD. Cela stranka ima samo jedan zajednicki cilj: beli nacionalizam, to je pokazala i nedavna studija.

Medjutim, imaju jedan problem - tkzv. bejbi bumeri su poceli da umiru k'o muve, 2016. godina je bila zadnja u kojoj ce biti relevantni u izborima. Ocekujem patosiranje republikanaca od strane demokrata u 2018-oj i 2020-oj zbog Trampove nesposobnosti. Novije generacije vise vole demokrate i to u srazmeri od 2:1. Kada na to dodamo i demografske promene, ne pise im se dobro.

Republikanci su se kretali ka reformi platforme i morali su da izgube jos jedne predsednicke izbore da bi tu reformu sproveli, ali pobedom silovatelja*1, rasiste*2, ekstremnog desnicara*3 Trampa, otisli su u ekstremizam.

*1 - Ivana, njegova bivsa zena, je svedocila na sudu da ju je silovao
*2, 3 - dokazani rasista, koji je sirio razne ekstremne, rasisticke teorije zavera poput Obama nije rodjen u Americi, Obama je musliman, Meksiko salje silovatelje i kriminalce u Ameriku (pre nego sto ju je on napravio popularnom, ova teorija zavere je bila poznata samo u ekstremistickim krugovima)

sasha

pre 6 godina

Stvarno je čudno da u Americi neki likovi iz političkih sfera ne priznaju klimatske promene ili ih,poput ovog,smatraju pozitivnim.

Al

pre 6 godina

Eh, Niro, jasno je da imas prijatelje demokrate ali izgubili ste demokratski, zasto onda to demokratski to ne podnosite? Nikag gore ponasanje amerikanaca prema sopstvenoj vladi i ti Niro, si samo jos jedan od propagatora... Stvarnost je "malo" drugacija od filma...

Aster Blistok

pre 6 godina

Bolje je da se drzi glume nego sto se glupira.
(Tale'S, 11. februar 2018 22:20)

Zasto glupira? Covek prica ono u sta veruje bez ikakvog straha. Zar treba da streca od takvih kao sto su ti zbog svojih ubedjenja? Ne zivi valjda u Rusiji!?

Zoran Spasovski

pre 6 godina

Samo laj kopuku, doci ce i tebi red. "Susenje mocvare" je odavno pocelo i ti i tvoji nalogodavci koji ti pisu scenarija postajete sve nervozniji

Napred Tramp do kraja
Iz zemlje sunca
Vaz Zoran

karma

pre 6 godina

skoro je bio u CG na forumu globalista (čitaj neoliberalista), on je njihov čovek što znači da je u Hilarinom timu koji pošto poto hoće da se vrati pa tako preko poznatih ličnosti kritikuju vlast SAD-a gde god stignu

Ivan

pre 6 godina

Za mene je umro, onog trenutka kada sam odgledao film, sezona lova koji je klasicna americka propaganda rata u jugoslaviji u kojem je srpska vojska pravila veca zverstva maltene od ustasa. Da skratim pricu. Mogao je jednostavno da preskoci taj film, ako ima lepo misljenje i srpskom narodu kako je ranije pricao, umesto toga je prihvatio ulogu i pljunuo po svemu sto je rekao. To je onda najobicnija ljiga od coveka. Jedno prica, drugo misli, trece radi.

"Privremeno ludilo"... ameri svaki dan dižu rekord u njalicemerstvu!

pre 6 godina

Privremeno ludilo... koje traje koliko 300 i kusur godina.

O tome koliko ostatak sveta dugo boluje čitajte u Bibliji... nije puno, samo nekih 6000, prema našem srbskom kalendaru malko više.

A ako je po naučnicima onda nekoliko milijardi godina!

Jer ovaj svet je sve, samo nije normalan. I ne privremeno, nego od nastanka do svog kraja će takav biti, ko u ovom svetu pomisli da je zdrav i ne potraži lekara, ONOG ČIKU SA OBLAKA I BRADOM kako se neki šegače u svom "zdravom umu", tako će i ozdraviti!

Inače amerika i njeni agenti prodanih duša poput ovog nesrećnika što misle ako snime dva dobra filma da su odma apostoli neki, podsetili me na jednu priču oca Rafaila iz podmaina. Anegdota jedna. Pa kaže za sve ove što dele znanje van Boga i crkve, pa još kad hoće da leče druge oko sebe liče na odeljenje za teške bolesnike. Gde od par kreveta u sobi onaj najteži bolesnik u ustanovi prvi ustaje, ide od kreveta do kreveta i diže i celu sobu i redom druge sobe na spratu... pa nekad celu bolnicu ako ga ne zasutaviš na vreme i sve ih diže iz kreveta vičući:"Ustaj vidi kako ja. Daj da te izlečim!"
I kaže otac rRafailo posle mora šestroica njih pravih lekara da se hrvu sa njim da ga vrate u krevet, da ga umire i pomognu mu. Celo osoblje povuče na sebe, pa i drugi trpe, svi trpe... a, on jadan samo hteo da pomogne.

E, na tog pacijenta mi liči Amerika!

Marchelius

pre 6 godina

Slažemo se.
Još samo kada bi izjavili kako da se rese one forsirane socijalne pravde i radikalnog feminizma koji neumorno rade na blaćenju i degradaciji belog muškog dela populacije, bilo bi milina.

Ne možeš da gledaš ni film više da ti ne zapadne, pa makar bio širih shvatanja. Holivud, mediji uopšteno iza kojih stoje ljudi u čije ime de Niro najverovatnije govori (nadam se da ne) su veliki razlog tako velikih podela

Mitrovic

pre 6 godina

I to je našao da priča u Dubaiju? U zemlji u kojoj vlada šerijat i spadaju u jedne od najvećih proizvođača nafte na svetu. Čovek oboleo od privremenog ludila, pošto ne volim da kažem da je nazadan.

Kari Bogoljubic

pre 6 godina

najbolje bi bilo kada bi ovaj potplaceni senilni deka prestao da lupeta. pretpostavljam da nije lako i da ga kao i vecinu drugih "glumaca" u poludrogiranom holywood-u drze na uzici i uslovljavaju sa "nju si napastvovao pre 20 godina, ovog decaka si mazio...." i ostalim bolesnim stvarima. ali opet, valjda i ovakvoj jednoj osobi treba da jebitniji ostatak naroda koji zeli da zivi bas u ovakvoj zemlji gde je sve fokusirano na razvoj privrede i gde stopa nezaposlenosti pada na najnize grane u poslednjih 20 godina i gde postaje stvarnost da svako ali apsolutno svako moze - ako hoce - da nadje posao i priusti sebi bar osnovne stvari kao sto su stan i hrana. Ali opet, tesko je izboriti se sa sebiclukom i to narocito sa onim osobama ciji bankovni racuni su preplavljeni zelenim novcanicama. Holywood je postao u Americi isto sto i JUL za vreme Milosevica.

djuro

pre 6 godina

ne znam da li je privremeno, ali znam da traje već 40-tak godina, ili 70-tak, u zavisnosti od toga kako računaš. I de Niro i njegovo razumevanje su simptomi istog tog ludila, a Tramp je samo njegova najočitija manifestacija koja je paradoksalno vrlo korisna, jer, vidimo, deluje veoma terapeutski. Kad biste inače čuli uobražene mi-smo-najbolji američke "intelektualce" da preispituju svoju ulogu u svetu? Sad, što još ne znaju da pogode u kom grmu leži zec nije nikakva tragedija. Još 2-3 ovakva kao što je Tramp i ukapiraće. Nadajmo se.

ticroo

pre 6 godina

Bivši glumac, sada sveden na portparola liberalnog lobija, kao, uostalom, i veliki deo Holivuda. Ironično, stavili su se na stranu onih koji propagiraju političku korektnost... koja najviše šteti američkom filmu.

my way

pre 6 godina

Имајући у виду САД за време Трампових претходника, ипак је постигнут напредак, можда се једног дана и излече. Тако да, какав год био, Трамп даје наду да је америчко лудило привремено, пре њега наде у бољитак није било.

roadrunner

pre 6 godina

"Američki glumac Robert de Niro kritikovao je stav administracije predsednika SAD Donalda Trampa o klimatskim promenama rekavši publici u Dubaiju"

Pa baš je principijelan ovaj De Niro - publici se obraća u Dubaiju, zemlji koja je sve suprotno od štednje resursa, održivosti resursa, ekologije i slično. Da li se upitao koliko košta ( u sagorevanju uljovodonika a i xy drugih stvari), održavanje takvog megalpolisa u pustinji? Recimo kolko se energije potroši samo da 24-7 klimatizaciju te staklo-beton zgrade gde je držao predavanje, na desalinizaciju vode koju pije, na pumpanje vode na XY sprat gde se nalazi, itd itd

sofronije

pre 6 godina

To privremeno ludilo se svodi na popularno misljenje da u Americi mozes da budes glup koliko si tezak i protivnik intelekta koji te plasi - a istovremeno da zemlja bude vodeca i sve zna. E sad kad vise nema pametnih evropljana iz posleratne imigracije svetskog rata, ispostavlja se da kao glup a nadobudan mozes samo takvu zemlju i da stvoris.

sasa jokic

pre 6 godina

Kakvi su, takvi su, ali su demokratska zemlja, i svako moze da izrazi svoj licni stav, ukljucujuci kritikovanje i ismevanje predsednika.
Zamislite da ovako nesto neko kaze za putina?

objektivno

pre 6 godina

Glumac je želeo napredne postupke Bila i Hilari a zadesili ga nazadni. Svaka čast na dubokom poniranju u suštinu problema.

Ladovina

pre 6 godina

Greska bato. Oboljenje je veoma hronicno! Cak smo i malo zatisja dobili,dok nam neka nova Klintonka ne sedne za vrat. Uskoristimo zatisje...

Kyle and Peel

pre 6 godina

Kao i svaki demokrata, za njega je ludilo kad je republikanac na vlasti. Privremeno, dok ne zavlada "dobri" demokrata.

Ne, ono ne traje od kraja 19. veka kad ne pocela otimacina po svetu, od Havaja, Kube, Filipina, Kariba...

Ostani glumac, ne ide ti ovo. Kao ni Morganu.

Kyle and Peel

pre 6 godina

Kao i svaki demokrata, za njega je ludilo kad je republikanac na vlasti. Privremeno, dok ne zavlada "dobri" demokrata.

Ne, ono ne traje od kraja 19. veka kad ne pocela otimacina po svetu, od Havaja, Kube, Filipina, Kariba...

Ostani glumac, ne ide ti ovo. Kao ni Morganu.

Ladovina

pre 6 godina

Greska bato. Oboljenje je veoma hronicno! Cak smo i malo zatisja dobili,dok nam neka nova Klintonka ne sedne za vrat. Uskoristimo zatisje...

Ljilja

pre 6 godina

Dragi De Niro koga volim kao glumca , amerika nema privremeno ludilo , ona ima hronicno od postanka a posebno za vreme vaseg idola monstuma Hilari i njenog dragog supruga .

roadrunner

pre 6 godina

"Američki glumac Robert de Niro kritikovao je stav administracije predsednika SAD Donalda Trampa o klimatskim promenama rekavši publici u Dubaiju"

Pa baš je principijelan ovaj De Niro - publici se obraća u Dubaiju, zemlji koja je sve suprotno od štednje resursa, održivosti resursa, ekologije i slično. Da li se upitao koliko košta ( u sagorevanju uljovodonika a i xy drugih stvari), održavanje takvog megalpolisa u pustinji? Recimo kolko se energije potroši samo da 24-7 klimatizaciju te staklo-beton zgrade gde je držao predavanje, na desalinizaciju vode koju pije, na pumpanje vode na XY sprat gde se nalazi, itd itd

Ivan

pre 6 godina

Za mene je umro, onog trenutka kada sam odgledao film, sezona lova koji je klasicna americka propaganda rata u jugoslaviji u kojem je srpska vojska pravila veca zverstva maltene od ustasa. Da skratim pricu. Mogao je jednostavno da preskoci taj film, ako ima lepo misljenje i srpskom narodu kako je ranije pricao, umesto toga je prihvatio ulogu i pljunuo po svemu sto je rekao. To je onda najobicnija ljiga od coveka. Jedno prica, drugo misli, trece radi.

my way

pre 6 godina

Имајући у виду САД за време Трампових претходника, ипак је постигнут напредак, можда се једног дана и излече. Тако да, какав год био, Трамп даје наду да је америчко лудило привремено, пре њега наде у бољитак није било.

Lala

pre 6 godina

Zabraniti komentare na ovu vest! Srbija nema pravo ismejavat političko ludilo, zna se koga smo podržavali devedesetih i koliko ratova smo započeli. Tek su nas bombe smirile!

Zoran Spasovski

pre 6 godina

Samo laj kopuku, doci ce i tebi red. "Susenje mocvare" je odavno pocelo i ti i tvoji nalogodavci koji ti pisu scenarija postajete sve nervozniji

Napred Tramp do kraja
Iz zemlje sunca
Vaz Zoran

Al

pre 6 godina

Eh, Niro, jasno je da imas prijatelje demokrate ali izgubili ste demokratski, zasto onda to demokratski to ne podnosite? Nikag gore ponasanje amerikanaca prema sopstvenoj vladi i ti Niro, si samo jos jedan od propagatora... Stvarnost je "malo" drugacija od filma...

demokratija

pre 6 godina

Zašto ovaj čovek ne ide u penziju nego se bruka sa ovim ponižavajućim ulogama u idiotskim filmovima?Ne verujem da nije dovoljno zaradio novca,pa mu je neophodno za život.Nije imao nijednu normalnu ulogu u zadnje dve decenije,a i dalje redovno snima.Isto tako i ovo njegovo politikanstvo.Kao da je američki problem Trump,a ne velike korporacije i pojedinci koji upravljaju zemljom.

Kari Bogoljubic

pre 6 godina

najbolje bi bilo kada bi ovaj potplaceni senilni deka prestao da lupeta. pretpostavljam da nije lako i da ga kao i vecinu drugih "glumaca" u poludrogiranom holywood-u drze na uzici i uslovljavaju sa "nju si napastvovao pre 20 godina, ovog decaka si mazio...." i ostalim bolesnim stvarima. ali opet, valjda i ovakvoj jednoj osobi treba da jebitniji ostatak naroda koji zeli da zivi bas u ovakvoj zemlji gde je sve fokusirano na razvoj privrede i gde stopa nezaposlenosti pada na najnize grane u poslednjih 20 godina i gde postaje stvarnost da svako ali apsolutno svako moze - ako hoce - da nadje posao i priusti sebi bar osnovne stvari kao sto su stan i hrana. Ali opet, tesko je izboriti se sa sebiclukom i to narocito sa onim osobama ciji bankovni racuni su preplavljeni zelenim novcanicama. Holywood je postao u Americi isto sto i JUL za vreme Milosevica.

Mitrovic

pre 6 godina

I to je našao da priča u Dubaiju? U zemlji u kojoj vlada šerijat i spadaju u jedne od najvećih proizvođača nafte na svetu. Čovek oboleo od privremenog ludila, pošto ne volim da kažem da je nazadan.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

"Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila"
Možda. No, ovde bi, ipak, valjalo postaviti sledeće pitanje: "Može li neko ko se stavlja na anti-vaccers stranu i uvažava njihove stavove (čime podstiče nenaučne i pseudonaučne budalaštine) uopšte prebacivati ljudima koji ne veruju u globalno zagrevanje, i treba li se, u tom slučaju, njegovo mišljenje uopšte uvažavati?". Mislim da je odgovor jedno resounding NE...

Mislim da bi se mogla primeniti i ona narodna: "Ako ne znaš pametno govoriti, pametno ćuti.". Ili tako nekako. A doista mi se čini da bi De Niro trebao adresirati i ne tako privremeno, kolektivno ludilo svojih fellow democrats. Možda se za republikance i može reći da im, by and large, nedostaje intelektualnih kapaciteta, ali to - čini se - još više naglašava sve one gluposti koje čine demokrate. Jer republikanci imaju kakvo-takvo opravdanje za svoje budalaštine. Democrats? Not so much. A tek što su sore losers (taken up to eleven), i što se ponašaju k'o petulant children...

* Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

EU Citizen

pre 6 godina

Kako ovi likovi koji su lako došli do para nekakvim glumatanjem, pevanjem i slično nikako ne mogu da shvate koliko je nornalnim ljudima koji rade za svoj novac preko glave levicarske demagogije i pljačke i koliko su besni na laži, cenzuru, državnu krađu, nasilno nametanje bolesnih neomarksističkih vrednosti, špijuniranje i ceo taj toksični ideološki konglomerat. Tramp nije slučajnost, već rezultat toga što su trule i lopovske socijalističko-korporatne pseudoelite čiji ste vi lakeji većini izašle na nos svojom bahatošću i kriminalom, i pomirite se, prošlo je vaše, normalnost se ponovo vraća posle skoro pola veka najcrnje boleštine, i to će smetati samo cronyjima (u koje i vi spadate, da li je normalno da autorska prava, ako uopšte treba da ih ima, što je vrlo diskutabilno, traju duže od ljudskog veka ili da frizer ili poslastičar koji već plaća TV i radio pretplatu, treba da se posebno harači što mu radio svira u radnji, to i još mnogo štošta su sve nenormalnosti kojima vas država potplaćuje, a vi posle branite bolesni socijalsitički sistem, jer vam sipa lake pare u džep potezom pera) i raznim vrstama parazita.

sofronije

pre 6 godina

To privremeno ludilo se svodi na popularno misljenje da u Americi mozes da budes glup koliko si tezak i protivnik intelekta koji te plasi - a istovremeno da zemlja bude vodeca i sve zna. E sad kad vise nema pametnih evropljana iz posleratne imigracije svetskog rata, ispostavlja se da kao glup a nadobudan mozes samo takvu zemlju i da stvoris.

ticroo

pre 6 godina

Bivši glumac, sada sveden na portparola liberalnog lobija, kao, uostalom, i veliki deo Holivuda. Ironično, stavili su se na stranu onih koji propagiraju političku korektnost... koja najviše šteti američkom filmu.

karma

pre 6 godina

skoro je bio u CG na forumu globalista (čitaj neoliberalista), on je njihov čovek što znači da je u Hilarinom timu koji pošto poto hoće da se vrati pa tako preko poznatih ličnosti kritikuju vlast SAD-a gde god stignu

Aster Blistok

pre 6 godina

Bolje je da se drzi glume nego sto se glupira.
(Tale'S, 11. februar 2018 22:20)

Zasto glupira? Covek prica ono u sta veruje bez ikakvog straha. Zar treba da streca od takvih kao sto su ti zbog svojih ubedjenja? Ne zivi valjda u Rusiji!?

ferdinand

pre 6 godina

"Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila" 
Možda. No, ovde bi, ipak, valjalo postaviti sledeće pitanje: "Može li neko ko se stavlja na anti-vaccers stranu i uvažava njihove stavove (čidruštvu, tiče nenaučne i pseudonaučne budalaštine) uopšte prebacivati ljudima koji ne veruju u globalno zagrevanje, i treba li se, u tom slučaju, njegovo mišljenje uopšte uvažavati?". Mislim da je odgovor jedno resounding NE... 

Mislim da bi se mogla primeniti i ona narodna: "Ako ne znaš pametno govoriti, pametno ćuti.". Ili tako nekako. A doista mi se čini da bi De Niro trebao adresirati i ne tako privremeno, kolektivno ludilo svojih fellow democrats. Možda se za republikance i može reći da im, by and large, nedostaje intelektualnih kapaciteta, ali to - čini se - još više naglašava sve one gluposti koje čine demokrate. Jer republikanci imaju kakvo-takvo opravdanje za svoje budalaštine. Democrats? Not so much. A tek što su sore losers (taken up to eleven), i što se ponašaju k'o petulant children... 

* Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.
(Low Key Lyesmith, 12. februar 2018 11:05)

Ono kad pokušavaš da ispadneš pametan u društvu, a ispadneš...

djuro

pre 6 godina

ne znam da li je privremeno, ali znam da traje već 40-tak godina, ili 70-tak, u zavisnosti od toga kako računaš. I de Niro i njegovo razumevanje su simptomi istog tog ludila, a Tramp je samo njegova najočitija manifestacija koja je paradoksalno vrlo korisna, jer, vidimo, deluje veoma terapeutski. Kad biste inače čuli uobražene mi-smo-najbolji američke "intelektualce" da preispituju svoju ulogu u svetu? Sad, što još ne znaju da pogode u kom grmu leži zec nije nikakva tragedija. Još 2-3 ovakva kao što je Tramp i ukapiraće. Nadajmo se.

denialism debunked

pre 6 godina

"De Niro nisi obavešten, da je tvoj svet je nestao.
(Mediocritical, 11. februar 2018 21:40)"

Pokreti se radikalizuju na samrti, to se dogadja sa republikanskom strankom u SAD. Cela stranka ima samo jedan zajednicki cilj: beli nacionalizam, to je pokazala i nedavna studija.

Medjutim, imaju jedan problem - tkzv. bejbi bumeri su poceli da umiru k'o muve, 2016. godina je bila zadnja u kojoj ce biti relevantni u izborima. Ocekujem patosiranje republikanaca od strane demokrata u 2018-oj i 2020-oj zbog Trampove nesposobnosti. Novije generacije vise vole demokrate i to u srazmeri od 2:1. Kada na to dodamo i demografske promene, ne pise im se dobro.

Republikanci su se kretali ka reformi platforme i morali su da izgube jos jedne predsednicke izbore da bi tu reformu sproveli, ali pobedom silovatelja*1, rasiste*2, ekstremnog desnicara*3 Trampa, otisli su u ekstremizam.

*1 - Ivana, njegova bivsa zena, je svedocila na sudu da ju je silovao
*2, 3 - dokazani rasista, koji je sirio razne ekstremne, rasisticke teorije zavera poput Obama nije rodjen u Americi, Obama je musliman, Meksiko salje silovatelje i kriminalce u Ameriku (pre nego sto ju je on napravio popularnom, ova teorija zavere je bila poznata samo u ekstremistickim krugovima)

sasa jokic

pre 6 godina

Kakvi su, takvi su, ali su demokratska zemlja, i svako moze da izrazi svoj licni stav, ukljucujuci kritikovanje i ismevanje predsednika.
Zamislite da ovako nesto neko kaze za putina?

Marchelius

pre 6 godina

Slažemo se.
Još samo kada bi izjavili kako da se rese one forsirane socijalne pravde i radikalnog feminizma koji neumorno rade na blaćenju i degradaciji belog muškog dela populacije, bilo bi milina.

Ne možeš da gledaš ni film više da ti ne zapadne, pa makar bio širih shvatanja. Holivud, mediji uopšteno iza kojih stoje ljudi u čije ime de Niro najverovatnije govori (nadam se da ne) su veliki razlog tako velikih podela

"Privremeno ludilo"... ameri svaki dan dižu rekord u njalicemerstvu!

pre 6 godina

Privremeno ludilo... koje traje koliko 300 i kusur godina.

O tome koliko ostatak sveta dugo boluje čitajte u Bibliji... nije puno, samo nekih 6000, prema našem srbskom kalendaru malko više.

A ako je po naučnicima onda nekoliko milijardi godina!

Jer ovaj svet je sve, samo nije normalan. I ne privremeno, nego od nastanka do svog kraja će takav biti, ko u ovom svetu pomisli da je zdrav i ne potraži lekara, ONOG ČIKU SA OBLAKA I BRADOM kako se neki šegače u svom "zdravom umu", tako će i ozdraviti!

Inače amerika i njeni agenti prodanih duša poput ovog nesrećnika što misle ako snime dva dobra filma da su odma apostoli neki, podsetili me na jednu priču oca Rafaila iz podmaina. Anegdota jedna. Pa kaže za sve ove što dele znanje van Boga i crkve, pa još kad hoće da leče druge oko sebe liče na odeljenje za teške bolesnike. Gde od par kreveta u sobi onaj najteži bolesnik u ustanovi prvi ustaje, ide od kreveta do kreveta i diže i celu sobu i redom druge sobe na spratu... pa nekad celu bolnicu ako ga ne zasutaviš na vreme i sve ih diže iz kreveta vičući:"Ustaj vidi kako ja. Daj da te izlečim!"
I kaže otac rRafailo posle mora šestroica njih pravih lekara da se hrvu sa njim da ga vrate u krevet, da ga umire i pomognu mu. Celo osoblje povuče na sebe, pa i drugi trpe, svi trpe... a, on jadan samo hteo da pomogne.

E, na tog pacijenta mi liči Amerika!

sasha

pre 6 godina

Stvarno je čudno da u Americi neki likovi iz političkih sfera ne priznaju klimatske promene ili ih,poput ovog,smatraju pozitivnim.

sjfhj

pre 6 godina

Oni su u tom stanju još od 1945 i masovnog uvoza bivših visokorangiranih nacista i njihovog postavljanja na najviše pozicije u SAD.

objektivno

pre 6 godina

Glumac je želeo napredne postupke Bila i Hilari a zadesili ga nazadni. Svaka čast na dubokom poniranju u suštinu problema.

Marko

pre 6 godina

Zalaže se za smanjenje gasova na Zemlji,verovatno došao avionom koji mnogo zagađuje.Što nije došao na skup brodom koji plovi na vetar?

Kyle and Peel

pre 6 godina

Kao i svaki demokrata, za njega je ludilo kad je republikanac na vlasti. Privremeno, dok ne zavlada "dobri" demokrata.

Ne, ono ne traje od kraja 19. veka kad ne pocela otimacina po svetu, od Havaja, Kube, Filipina, Kariba...

Ostani glumac, ne ide ti ovo. Kao ni Morganu.

Ladovina

pre 6 godina

Greska bato. Oboljenje je veoma hronicno! Cak smo i malo zatisja dobili,dok nam neka nova Klintonka ne sedne za vrat. Uskoristimo zatisje...

Lala

pre 6 godina

Zabraniti komentare na ovu vest! Srbija nema pravo ismejavat političko ludilo, zna se koga smo podržavali devedesetih i koliko ratova smo započeli. Tek su nas bombe smirile!

denialism debunked

pre 6 godina

"De Niro nisi obavešten, da je tvoj svet je nestao.
(Mediocritical, 11. februar 2018 21:40)"

Pokreti se radikalizuju na samrti, to se dogadja sa republikanskom strankom u SAD. Cela stranka ima samo jedan zajednicki cilj: beli nacionalizam, to je pokazala i nedavna studija.

Medjutim, imaju jedan problem - tkzv. bejbi bumeri su poceli da umiru k'o muve, 2016. godina je bila zadnja u kojoj ce biti relevantni u izborima. Ocekujem patosiranje republikanaca od strane demokrata u 2018-oj i 2020-oj zbog Trampove nesposobnosti. Novije generacije vise vole demokrate i to u srazmeri od 2:1. Kada na to dodamo i demografske promene, ne pise im se dobro.

Republikanci su se kretali ka reformi platforme i morali su da izgube jos jedne predsednicke izbore da bi tu reformu sproveli, ali pobedom silovatelja*1, rasiste*2, ekstremnog desnicara*3 Trampa, otisli su u ekstremizam.

*1 - Ivana, njegova bivsa zena, je svedocila na sudu da ju je silovao
*2, 3 - dokazani rasista, koji je sirio razne ekstremne, rasisticke teorije zavera poput Obama nije rodjen u Americi, Obama je musliman, Meksiko salje silovatelje i kriminalce u Ameriku (pre nego sto ju je on napravio popularnom, ova teorija zavere je bila poznata samo u ekstremistickim krugovima)

Ljilja

pre 6 godina

Dragi De Niro koga volim kao glumca , amerika nema privremeno ludilo , ona ima hronicno od postanka a posebno za vreme vaseg idola monstuma Hilari i njenog dragog supruga .

EU Citizen

pre 6 godina

Kako ovi likovi koji su lako došli do para nekakvim glumatanjem, pevanjem i slično nikako ne mogu da shvate koliko je nornalnim ljudima koji rade za svoj novac preko glave levicarske demagogije i pljačke i koliko su besni na laži, cenzuru, državnu krađu, nasilno nametanje bolesnih neomarksističkih vrednosti, špijuniranje i ceo taj toksični ideološki konglomerat. Tramp nije slučajnost, već rezultat toga što su trule i lopovske socijalističko-korporatne pseudoelite čiji ste vi lakeji većini izašle na nos svojom bahatošću i kriminalom, i pomirite se, prošlo je vaše, normalnost se ponovo vraća posle skoro pola veka najcrnje boleštine, i to će smetati samo cronyjima (u koje i vi spadate, da li je normalno da autorska prava, ako uopšte treba da ih ima, što je vrlo diskutabilno, traju duže od ljudskog veka ili da frizer ili poslastičar koji već plaća TV i radio pretplatu, treba da se posebno harači što mu radio svira u radnji, to i još mnogo štošta su sve nenormalnosti kojima vas država potplaćuje, a vi posle branite bolesni socijalsitički sistem, jer vam sipa lake pare u džep potezom pera) i raznim vrstama parazita.

demokratija

pre 6 godina

Zašto ovaj čovek ne ide u penziju nego se bruka sa ovim ponižavajućim ulogama u idiotskim filmovima?Ne verujem da nije dovoljno zaradio novca,pa mu je neophodno za život.Nije imao nijednu normalnu ulogu u zadnje dve decenije,a i dalje redovno snima.Isto tako i ovo njegovo politikanstvo.Kao da je američki problem Trump,a ne velike korporacije i pojedinci koji upravljaju zemljom.

Low Key Lyesmith

pre 6 godina

"Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila"
Možda. No, ovde bi, ipak, valjalo postaviti sledeće pitanje: "Može li neko ko se stavlja na anti-vaccers stranu i uvažava njihove stavove (čime podstiče nenaučne i pseudonaučne budalaštine) uopšte prebacivati ljudima koji ne veruju u globalno zagrevanje, i treba li se, u tom slučaju, njegovo mišljenje uopšte uvažavati?". Mislim da je odgovor jedno resounding NE...

Mislim da bi se mogla primeniti i ona narodna: "Ako ne znaš pametno govoriti, pametno ćuti.". Ili tako nekako. A doista mi se čini da bi De Niro trebao adresirati i ne tako privremeno, kolektivno ludilo svojih fellow democrats. Možda se za republikance i može reći da im, by and large, nedostaje intelektualnih kapaciteta, ali to - čini se - još više naglašava sve one gluposti koje čine demokrate. Jer republikanci imaju kakvo-takvo opravdanje za svoje budalaštine. Democrats? Not so much. A tek što su sore losers (taken up to eleven), i što se ponašaju k'o petulant children...

* Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.

objektivno

pre 6 godina

Glumac je želeo napredne postupke Bila i Hilari a zadesili ga nazadni. Svaka čast na dubokom poniranju u suštinu problema.

Zoran Spasovski

pre 6 godina

Samo laj kopuku, doci ce i tebi red. "Susenje mocvare" je odavno pocelo i ti i tvoji nalogodavci koji ti pisu scenarija postajete sve nervozniji

Napred Tramp do kraja
Iz zemlje sunca
Vaz Zoran

Aster Blistok

pre 6 godina

Bolje je da se drzi glume nego sto se glupira.
(Tale'S, 11. februar 2018 22:20)

Zasto glupira? Covek prica ono u sta veruje bez ikakvog straha. Zar treba da streca od takvih kao sto su ti zbog svojih ubedjenja? Ne zivi valjda u Rusiji!?

Ivan

pre 6 godina

Za mene je umro, onog trenutka kada sam odgledao film, sezona lova koji je klasicna americka propaganda rata u jugoslaviji u kojem je srpska vojska pravila veca zverstva maltene od ustasa. Da skratim pricu. Mogao je jednostavno da preskoci taj film, ako ima lepo misljenje i srpskom narodu kako je ranije pricao, umesto toga je prihvatio ulogu i pljunuo po svemu sto je rekao. To je onda najobicnija ljiga od coveka. Jedno prica, drugo misli, trece radi.

Kari Bogoljubic

pre 6 godina

najbolje bi bilo kada bi ovaj potplaceni senilni deka prestao da lupeta. pretpostavljam da nije lako i da ga kao i vecinu drugih "glumaca" u poludrogiranom holywood-u drze na uzici i uslovljavaju sa "nju si napastvovao pre 20 godina, ovog decaka si mazio...." i ostalim bolesnim stvarima. ali opet, valjda i ovakvoj jednoj osobi treba da jebitniji ostatak naroda koji zeli da zivi bas u ovakvoj zemlji gde je sve fokusirano na razvoj privrede i gde stopa nezaposlenosti pada na najnize grane u poslednjih 20 godina i gde postaje stvarnost da svako ali apsolutno svako moze - ako hoce - da nadje posao i priusti sebi bar osnovne stvari kao sto su stan i hrana. Ali opet, tesko je izboriti se sa sebiclukom i to narocito sa onim osobama ciji bankovni racuni su preplavljeni zelenim novcanicama. Holywood je postao u Americi isto sto i JUL za vreme Milosevica.

sasha

pre 6 godina

Stvarno je čudno da u Americi neki likovi iz političkih sfera ne priznaju klimatske promene ili ih,poput ovog,smatraju pozitivnim.

ferdinand

pre 6 godina

"Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila" 
Možda. No, ovde bi, ipak, valjalo postaviti sledeće pitanje: "Može li neko ko se stavlja na anti-vaccers stranu i uvažava njihove stavove (čidruštvu, tiče nenaučne i pseudonaučne budalaštine) uopšte prebacivati ljudima koji ne veruju u globalno zagrevanje, i treba li se, u tom slučaju, njegovo mišljenje uopšte uvažavati?". Mislim da je odgovor jedno resounding NE... 

Mislim da bi se mogla primeniti i ona narodna: "Ako ne znaš pametno govoriti, pametno ćuti.". Ili tako nekako. A doista mi se čini da bi De Niro trebao adresirati i ne tako privremeno, kolektivno ludilo svojih fellow democrats. Možda se za republikance i može reći da im, by and large, nedostaje intelektualnih kapaciteta, ali to - čini se - još više naglašava sve one gluposti koje čine demokrate. Jer republikanci imaju kakvo-takvo opravdanje za svoje budalaštine. Democrats? Not so much. A tek što su sore losers (taken up to eleven), i što se ponašaju k'o petulant children... 

* Nadam se da će komentar biti u celosti objavljen.
(Low Key Lyesmith, 12. februar 2018 11:05)

Ono kad pokušavaš da ispadneš pametan u društvu, a ispadneš...

sasa jokic

pre 6 godina

Kakvi su, takvi su, ali su demokratska zemlja, i svako moze da izrazi svoj licni stav, ukljucujuci kritikovanje i ismevanje predsednika.
Zamislite da ovako nesto neko kaze za putina?

ticroo

pre 6 godina

Bivši glumac, sada sveden na portparola liberalnog lobija, kao, uostalom, i veliki deo Holivuda. Ironično, stavili su se na stranu onih koji propagiraju političku korektnost... koja najviše šteti američkom filmu.

djuro

pre 6 godina

ne znam da li je privremeno, ali znam da traje već 40-tak godina, ili 70-tak, u zavisnosti od toga kako računaš. I de Niro i njegovo razumevanje su simptomi istog tog ludila, a Tramp je samo njegova najočitija manifestacija koja je paradoksalno vrlo korisna, jer, vidimo, deluje veoma terapeutski. Kad biste inače čuli uobražene mi-smo-najbolji američke "intelektualce" da preispituju svoju ulogu u svetu? Sad, što još ne znaju da pogode u kom grmu leži zec nije nikakva tragedija. Još 2-3 ovakva kao što je Tramp i ukapiraće. Nadajmo se.

"Privremeno ludilo"... ameri svaki dan dižu rekord u njalicemerstvu!

pre 6 godina

Privremeno ludilo... koje traje koliko 300 i kusur godina.

O tome koliko ostatak sveta dugo boluje čitajte u Bibliji... nije puno, samo nekih 6000, prema našem srbskom kalendaru malko više.

A ako je po naučnicima onda nekoliko milijardi godina!

Jer ovaj svet je sve, samo nije normalan. I ne privremeno, nego od nastanka do svog kraja će takav biti, ko u ovom svetu pomisli da je zdrav i ne potraži lekara, ONOG ČIKU SA OBLAKA I BRADOM kako se neki šegače u svom "zdravom umu", tako će i ozdraviti!

Inače amerika i njeni agenti prodanih duša poput ovog nesrećnika što misle ako snime dva dobra filma da su odma apostoli neki, podsetili me na jednu priču oca Rafaila iz podmaina. Anegdota jedna. Pa kaže za sve ove što dele znanje van Boga i crkve, pa još kad hoće da leče druge oko sebe liče na odeljenje za teške bolesnike. Gde od par kreveta u sobi onaj najteži bolesnik u ustanovi prvi ustaje, ide od kreveta do kreveta i diže i celu sobu i redom druge sobe na spratu... pa nekad celu bolnicu ako ga ne zasutaviš na vreme i sve ih diže iz kreveta vičući:"Ustaj vidi kako ja. Daj da te izlečim!"
I kaže otac rRafailo posle mora šestroica njih pravih lekara da se hrvu sa njim da ga vrate u krevet, da ga umire i pomognu mu. Celo osoblje povuče na sebe, pa i drugi trpe, svi trpe... a, on jadan samo hteo da pomogne.

E, na tog pacijenta mi liči Amerika!

Al

pre 6 godina

Eh, Niro, jasno je da imas prijatelje demokrate ali izgubili ste demokratski, zasto onda to demokratski to ne podnosite? Nikag gore ponasanje amerikanaca prema sopstvenoj vladi i ti Niro, si samo jos jedan od propagatora... Stvarnost je "malo" drugacija od filma...

my way

pre 6 godina

Имајући у виду САД за време Трампових претходника, ипак је постигнут напредак, можда се једног дана и излече. Тако да, какав год био, Трамп даје наду да је америчко лудило привремено, пре њега наде у бољитак није било.

Mitrovic

pre 6 godina

I to je našao da priča u Dubaiju? U zemlji u kojoj vlada šerijat i spadaju u jedne od najvećih proizvođača nafte na svetu. Čovek oboleo od privremenog ludila, pošto ne volim da kažem da je nazadan.

karma

pre 6 godina

skoro je bio u CG na forumu globalista (čitaj neoliberalista), on je njihov čovek što znači da je u Hilarinom timu koji pošto poto hoće da se vrati pa tako preko poznatih ličnosti kritikuju vlast SAD-a gde god stignu

sofronije

pre 6 godina

To privremeno ludilo se svodi na popularno misljenje da u Americi mozes da budes glup koliko si tezak i protivnik intelekta koji te plasi - a istovremeno da zemlja bude vodeca i sve zna. E sad kad vise nema pametnih evropljana iz posleratne imigracije svetskog rata, ispostavlja se da kao glup a nadobudan mozes samo takvu zemlju i da stvoris.

Marchelius

pre 6 godina

Slažemo se.
Još samo kada bi izjavili kako da se rese one forsirane socijalne pravde i radikalnog feminizma koji neumorno rade na blaćenju i degradaciji belog muškog dela populacije, bilo bi milina.

Ne možeš da gledaš ni film više da ti ne zapadne, pa makar bio širih shvatanja. Holivud, mediji uopšteno iza kojih stoje ljudi u čije ime de Niro najverovatnije govori (nadam se da ne) su veliki razlog tako velikih podela

sjfhj

pre 6 godina

Oni su u tom stanju još od 1945 i masovnog uvoza bivših visokorangiranih nacista i njihovog postavljanja na najviše pozicije u SAD.

roadrunner

pre 6 godina

"Američki glumac Robert de Niro kritikovao je stav administracije predsednika SAD Donalda Trampa o klimatskim promenama rekavši publici u Dubaiju"

Pa baš je principijelan ovaj De Niro - publici se obraća u Dubaiju, zemlji koja je sve suprotno od štednje resursa, održivosti resursa, ekologije i slično. Da li se upitao koliko košta ( u sagorevanju uljovodonika a i xy drugih stvari), održavanje takvog megalpolisa u pustinji? Recimo kolko se energije potroši samo da 24-7 klimatizaciju te staklo-beton zgrade gde je držao predavanje, na desalinizaciju vode koju pije, na pumpanje vode na XY sprat gde se nalazi, itd itd

Marko

pre 6 godina

Zalaže se za smanjenje gasova na Zemlji,verovatno došao avionom koji mnogo zagađuje.Što nije došao na skup brodom koji plovi na vetar?