Subota, 10.02.2018.

08:15

Jokić i Bogdan solidni u porazima, "bljesak" Lilarda

Košarkaši Hjustona deklasirali su Denver Nagetse rezultatom 130:104, a u poraženom sastavu Nikola Jokić imao je solidan učinak.

Izvor: B92

Jokiæ i Bogdan solidni u porazima, "bljesak" Lilarda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Zile

pre 6 godina

Bio sam na utakmici Kingsa. Slabo sutersko vece Bogdana ali opet vrlo solidna igra u odbrani. McCollum je drugi najbolji igrac Portlanda i dok ga je Bogdan cuvao nije se video. E tu je sad po meni glavni problem. Lillard je dao 50 poena za manje od tri cetvrtine i trener Kingsa ne menja nista u odbrani na njemu. Takav igrac kad primi loptu je skoro nemoguc za cuvanje. Takav igrac se juri po celom terenu telo na telo, ne da mu se da lako primi loptu, natera se da tesko radi da se oslobodi, ne da mu se da oko otvori. Menja se vise igraca u odbrani na njemu dok se ne umori i ne iznervira sto mu stalno neko dise za vratom. Dace on i pod tim uslovima 30 poena ali sa mnogo manjim procentom suta. Zasto trener Kingsa to ne radi/ne zna je pitanje za Divca. Juce je trener ako to ne zna mogao da vidi kako je Bogdan bas to radio u cuvanju McColluma.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

O kojoj bre vi solidnosdti Bogdanovića pričate??!!??
Pa on je imao šut iz igre 4/14 i dao 10 koša!!! Pa molim pisca teksta da mi kaže šta je tu solidno!!! Znači Bjelica je bio fantastičan imao je šut iz igre 2/4 i dao 7 koša!?!?!?
(U nadi da će komentar biti objavljen!!!!, 10. februar 2018 10:34)

Eto, komentar ti je na zalost objavljen, ali molim te da komentarises samo kad odgledas celu utakmicu, jer to kako je ko igrao i kakav je ciji ucinak gleda se pre svega kroz igru njegove ekipe. U nekoj drugoj ekipi mozda bi ucinak bio nikakav, ali kako Sacramento igra ucinak mu je bio bas takav kako je i opisan - solidan. Prvo sve se gleda kroz to da mu je ovo "ruki sezona" i da ne mozes uporedjivati ucinak recimo Bojana i Bogdana Bogdanovica, jer je ovaj prvi vec cetvrtu sezonu u NBA, kao i Bjelica(trcu).
Uz 10 kosa Bogdan je imao i 3 skoka i 3 asiistencije i najmanje jos cetri koje su mu saigraci upropastili, jer niko nista nije mogao da ubode (bas kao ni Bogdan) s tom razlikom sto je Bogdan masio suteve koje je sam kreirao(teski sutevi, iz kontakta). Nije "dobio " ni jednu asistenciju za sut. Sinoc su u Sac solidno odigrali jos samo Koli stajn i Kufos, svi ostali su bili slabi , pa i Hild, koji je pogodio 5 trojki uzastopno (na-20), a do tada je samo Rendolf pord Bogdana pogodio jos jednu trojku. Svi ostali suteri - nista. Imao je i saamo 1 izgubljenu loptu.
A to sto ne dobija loptu na "otvorene suteve", pitanje je z\a trenera.

Ivan NS

pre 6 godina

Kako ulazi kaže mu dobar dan, a ovaj mu odmah kaže: "Ne nije!" (nešto u tom fazonu). Pogledaj taj skeč, baš je dobar. Šta sam ono hteo reći, ma nije ni bitno.:)
(Duck Dodgers, 10. februar 2018 15:09)

Gledao sam. Odlični su. ?
A što se tiče srpskog jezika u školi, nisam mogao da dobijem nižu ocenu, jer se služim ekavskim dijalektom. Ja svakako ne mešam takve stvari. Moje mišljenje je da novinari nisu napravili tako veliku grešku napisavši ‘bljesak’. Ništa više. Sportski pozdrav!

Duck Dodgers

pre 6 godina

IvanNS@
Ahahaha, kakav odgovor... "ne slažem se". Lepo si me nasmejao. Podsetio si me na onaj skeč Monti Pajtona kad dolazi Makjl Pejlin u Ministarstvo za svađe i uđe kod Kliza u kancelariju. Kako ulazi kaže mu dobar dan, a ovaj mu odmah kaže: "Ne nije!" (nešto u tom fazonu). Pogledaj taj skeč, baš je dobar. Šta sam ono hteo reći, ma nije ni bitno.:)

SS

pre 6 godina

Jokic je bio dobar ali Denver nije mogao da pogodi otvoreni sut,Marej,Haris i Barton ocajni.I sto se tice odbrane tu je odlicno preuzimao Hardena i on uglavnom nije mogao da poentira preko njega,ali onda bi Kapela dolazio do ofanzivnog skoka posto Jokic nije imao pomoc u reketu(treba mu bolja cetvorka da se zatvori skok kao Faried ili Milsap da igraju sa njim) Bio je na putu za triple-double ali ga je trener izveo iz igre cim je video da je utakmica izgubljena pa je igrao samo 20 min..

Ivan NS

pre 6 godina

Za mešanje narečja se dobijala niža ocena u osnovnoj školi... ako smo izgubili sve standarde, pa i one u pisanju, mi "obični" građani, moraju li to da učine i profesionalni novinari, u nečemu što je deo njihovog obaveznog alata struke. I još nešto naravno da su i blesak i bljesak ispravna pisanja date reči, ali samo u narečjima kojima pripadaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 10. februar 2018 11:59

Ne slažem se. Svakako, poenta teksta nije oko 'bleska' ili 'bljeska', već oko košarke. Ako sebe smatraš za pismenijeg čoveka od novinara B92, idi prijavi se za posao. A pravopis, gramatiku, srBstvo, ostavićemo za neku drugu priliku, i za neki drugi forum. Ovde smo da komentarišemo sport.

vda

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu i komentari da je Kapela razbio Jokica je budalastina. Harden je nezaustavljiv prolazi svoje cuvare kao da ih nema onda Jokic iskoci na njega a on na Kapelu koji je sam. Dokaz toga je da je Harden jako malo koseva dao u prodoru ka kosu cak i kad je ostajao 1 na 1 sa Jokicem to su bili sutevi sa distance preko ruke. Kljuc poraza Denvera je ocajan sut za 3 ali treba i pomenuti da su imali dosta i teskih suteva usled dobre odbrane Hjustona. Kao nadas se otisao Harden na klupu sad mozemo lakse al djavola menja ga Kris Pol definitivno su po meni glavni konkurenti za titulu ako nastave ovako

ivan78bg

pre 6 godina

Zasto ljudi koji nisu gledali utakmicu istu tu utakmicu komentarisu?Ali nisu ni procitali box score.Ali oni ZNAJU KO JE KAKO IGRAO.Neko vise bice im je podarilo to znanje.Hahahah koja ste komedija:)

ivan78bg

pre 6 godina

Denver je sutirato trojke 10,7%!Mislim 3 od 28!!!A Hjuston je sutirao trojke skoro 50%.Cudo da ih nisu razbili sa jos vise razlike....

vlado

pre 6 godina

Vrlo cudna utakmica. Bogdan je vec u prvoj cetvrtini sutirao 4/10 i postigao sve svoje poene. U drugoj cetvrtini nije nesto mnogo igrao, a drugo poluvreme je cela ekipa otisla u kanal dok Portland nije uveo "djubretarce" e onda je Hild poceo da pogadja trojke ko na traci (mislim da je dao 5 u zadnjoj cetvrtini) a do tada nije pogodio nista. U trecoj cetvrtini, pri rezultatu 75:74 Fox krece da pravi gluposti u napadu, Lilard mu krade 3-4 zive lopte iz ruku, na drugoj strani krece da ih zatrpava a trener Kingsa niti trazi tajm aut, niti uvodi neku smislenu izmenu da proba ovog da zaustavi. U jednom trenutku su svi na terenu i oko terena "uzivali" u partiji Demijena Lilarda, sto je po meni za mlade igrace kakva je vecina u Kingsima sramota i nedopustivo. Dok su se okrenuli Portland je sa plus 1 otisao na plus 15 i aj zdravo...Steta, dosta dobro su Kingsi izgledali do tih 74:75.

Mikii

pre 6 godina

Bogdanovic u NBA 2020: Divac ga dalje drzi u klubu, sada vec krajnjom mukom, iz Sakramenta mu prete otkazom. "Bogdan" i dalje standardnih 30 minuta, uz sut 4/117, a njegovi botovi: "Ma bice to sve okej". "Sledece sezone ide 30+ poena", "On je munja, on ima potencijal", "Najbolji si Bogdane". Cirkus Kolorado.

Ovi sa b92 zdusno pomazu takvom razmisljanju prosecne Srbadije naslovima o "solidnosti", a lik ocajan. I jos jednom, o c a j a n.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

#JPR24 Lillard igra 37 minuta u proseku, imali su tri poraza vezano i to dva sa debelom razlikom,mogao je i tad da ga odmara a ne sad kad je mogao da postavi rekord sezone.Jedna utakmica gore dole,plus ne igraju dan za dan imaju dva dana odmora.Ali u potpunosti se slazem sa tvojim razmisljanjem,logicno je trener uradio...ali steta je jer je ovakvih prilika veoma malo,da je ciglu bacio prema kosu usla bi :)
(jastreb, 10. februar 2018 12:33)
Ovo vise nije normalno koliko ovdje ima glupih komentara, a dobijaju gomile pluseva. Pa zemljace to sto su ubjedljivo gubili ne znaci da se predajes. Bar Lilard to nikad ne radi nego ako zaostaju 20, on pocinje 4/4, pokusava se stici. Nemaju prirodu luzera pa da ne pokusavaju do poslednje sanse.
U NBA se izlazi na 20 razlike tek 3min pred kraj.
A luzer si ako vodis 30 razlike a hoces da napucavas statistiku.
Nego evo strucnjaka sve znaju i za sve imaju misljenje... Kao ovaj sto objasnjava da je Jokic igrao dobro odbranu nego kod njegovog izlazenja na pik en rol bek Denvera nije pokrio centra... Sto nidje veze i niko to tako ne igra, ali dobro.
U Jokinom slucaju treba tako. Sve za Joku.

jastreb

pre 6 godina

#JPR24 Lillard igra 37 minuta u proseku, imali su tri poraza vezano i to dva sa debelom razlikom,mogao je i tad da ga odmara a ne sad kad je mogao da postavi rekord sezone.Jedna utakmica gore dole,plus ne igraju dan za dan imaju dva dana odmora.Ali u potpunosti se slazem sa tvojim razmisljanjem,logicno je trener uradio...ali steta je jer je ovakvih prilika veoma malo,da je ciglu bacio prema kosu usla bi :)

ElHombre

pre 6 godina

Dobro je odigrao Jokic, ovaj tim Hardena je sigurno medju 3 najbolje ekipe u celoj ligi, Harden ne moze da se cuva on prodje ceo teren i njegov centar mu ostane sam i onda taj centar dobije lak poen, da Jokic ima jednog takvog u timu imao bi 20 poena po mecu, ovako ima 16, Denver nema monstruma poput Hardena koji uvek pravi razliku a zvezda koja ima je dosla je Milsap ali on je povredjen.

Da ne povjerujes covjece!!

pre 6 godina

Od svih trolova, nacionalista, strucnjaka i ostalih najjaci komentar ikad ostavljen ovde je da Belog cuvaja za PO!!! Ma nema dalje kralju galaksije, kako si samo provalio Tibodoa, Batler ima da ulazi po 8 minuta dok Ce odmornije Beli da igra 40ak...pozdrav samo za strucnjaka!

Rozenkranc

pre 6 godina

Ovo što radi Bogdan je stvarno smešno. Ima dobar tim za sopstveni razvoj, dosta slobode, i... Da 10 poena prvu četvrtinu a onda do kraja sve šuteve promaši... Nekad s lakoćom ubacuje bez koske a onda krene serija promašaja i procenti se drastično smanjuju.
Nije mi jasna ta njegova nekonstantnost, očigledno je da je dobar šuter ali u utakmici to ne pokazuje, stvarno treba nešto da uradi povodom toga...
S druge strane Houston je prejak za Denver, jednostavno nemaju rešenja za Hardena, plus očajno šutersko veče...
Takođe se videla i smejurija sudija u Nba, Barton pravi sedmokorak, 3 koraka tapne pa zatim četiri i sudije sviraju faul na njemu za bacanja... Komentator i se ismejaše...

svemirko

pre 6 godina

@MarcoPolo
Tesko ce ih pobediti, igraju nerealno, ako pogledas npr denver ima ocajan skor protiv top tri tima zapada i top tri tima istoka, mozda su svega cetiri utakmice dobili, dok npr juta dzez ima pozitivan iako su na 10om mestu tabele :)

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Likovi koji ne znaju cak ni da procitaju box score a prave se pametni ovde svaki dan.
(Ivan, 10. februar 2018 10:54)
Moj odgovoru liku koji iznosi jednu tvrdnju, koja je tako pogubna za jednog igraca, a onda krivi drugog igraca za neuspjeh te ekipe.
Slijepci.
A ja znam da je Kapela uzeo 18 defanzivnih, ukupno 25, ali odgovor je isao na rezon, a ne na podatke. Jer toliko su slijepi oko Joke da svako je drugi kriv sem on.
A kad ti Kapela zabije 23p i skoci 25 onda je centar s druge strane jedna teska rupetina.
E to je onaj centar sto svi ovdje tvrde da mu je to najbolja pozicija i da tu "dominira".

koki

pre 6 godina

Denver ispada sa plej of pozicije. Klipersi su ih vec prestigli i imaju 2 utakmice manje. NO utakmicu manje, Juta ce biti dobra do kraja. 107 miliona za nista.

Deki

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji govore da je Jokic bio los u odbrani. Pretpostavljam da od njih niko nije gledao utakmicu. Nije da je bio odlican, ali za svoj standard je bio cak veoma dobar.

Maloun sa druge strane je bas bio los. Da li je moguce da Hjuston proda istu akciju 50 puta na utakmici? Krece pick&roll, Harden prolazi beka ko od sale, Jokic izlazi da pomogne, bek prati Hardena umesto da se preusmeri na drugog igraca i niko ne izlazi da zatvori Kapelu. Jokic tu ama bas nista ne moze! Ako ne izadje na Hardena on postize lagano poene, ako izadje niko od strane pomoci ne pokriva Kapelu!

Sa druge strane, prilikom preuzimanja, Jokic je cesto prilicno dobro cuvao Hardena 1 na 1, mozda cak i bolje od nekih od bekova!

Postojale su utakmice u sezoni gde je Jokic bio rupa u odbrani i gde su ga punili 1 na 1, ili da se gubio u rotacijama i nije dizao ruke u odbrani, ali sinoc nije bila ni blizu takve utakmice!

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ivan NS@
Pobogu ovaj još podržava da se mešaju izgovori... eto ti primera prosečnog Srbina u sve se razume... takst ako je započet na ijekavskom narečju, što je ovde slučaj, mora biti pisan celim svojim tekstom na tom narečju... i obratno ako na ekavksom narečju mora biti pisan na ekavskom do kraja... osim u određenim izuzetnim slučajevima, a ovo nisu ti slučajevi. Za mešanje narečja se dobijala niža ocena u osnovnoj školi... ako smo izgubili sve standarde, pa i one u pisanju, mi "obični" građani, moraju li to da učine i profesionalni novinari, u nečemu što je deo njihovog obaveznog alata struke. I još nešto naravno da su i blesak i bljesak ispravna pisanja date reči, ali samo u narečjima kojima pripadaju.

Ivan NS

pre 6 godina

Dragi "novinari,

Kad bih vam rekao da nije "bljesak"nego "blesak", mislili biste da trolujem, zar ne?
(*uzdah*, 10. februar 2018 10:42)

Ispravna su oba izraza. Slobodan je odabir da li je ekavskim ili ijekavskim dijalektom napisano ili izgovoreno. Kada se već kunemo da smo svi sa ex Yu isti narod, u čemu je onda greška 'dragih novinara', kako si ih oslovio?

Montoya

pre 6 godina

Bogdan je imao 4/14 za 33 min. I to je sve samo ne solidno, a Jokicu je Capela objasnio kosarku sa 25 skokova I 23p za 29 min. volim ja bogdana I jokaru, samo pisite realno.

MarcoPolo

pre 6 godina

Da li će ovaj Denver ikada pobediti taj Hjuston... ja se ne sećam kada su ih poslednji put pobedili, a treba još dva puta da igraju sa njima ove sezone...

NNN

pre 6 godina

Solidni?
Više ima smisla kad mediji pišu da smo "ekonomski tigar regiona".
Jednom je protivnički centar ubacio duplo više poena i pokupio 3 puta više lopti ispod koša,
a drugi je imao očajan procenat šuta, a protivnički bek ga rasturio!
Joka i Bogi su vrlo dobri igrači, ali su imali očajne partije sinoć (uostalom pitajte njih, ako ne verujete).

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Dragi "novinari,

Kad bih vam rekao da nije "bljesak"nego "blesak", mislili biste da trolujem, zar ne?
(*uzdah*, 10. februar 2018 10:42)
У праву си, бљесак би било исправно да је текст на ијекавици, или да када би се цитирао неко ко говори ијекавицу у тексту на екавици... тако да је исправно и блештав, одблесак, блесак, блештати... наравно овакве грешке могу чинити коментатори на вестима и на томе им не треба замерати, али новинари не би смели ни у сновима.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ispravna su oba izraza. Slobodan je odabir da li je ekavskim ili ijekavskim dijalektom napisano ili izgovoreno. Kada se već kunemo da smo svi sa ex Yu isti narod, u čemu je onda greška 'dragih novinara', kako si ih oslovio?
(Ivan NS, 10. februar 2018 11:14)
A evo da da misljenje neko normalniji i neko ko se rukovodi logikom...
Jeste ispravno oboje, ali tek od skorije, kada se pokusavalo na sve nacine jezicki izdvojiti.
Po starom pravopisu nije bilo "blesak". A znate li zasto? Pa ono sto je najnormalnije, da se ne bi poklapale rijeci i korijeni rijeci... Pa sad imas i blesav i blesak.
Od 2010. je blesak, cisto da se zna.

Phantom

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. 

(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)

Misliš 18 defanzivnih i 7 ofanzivnih, kakav Rodman, Oukley i Malone... Koju si ti utakmicu gledao?

U nadi da će komentar biti objavljen!!!!

pre 6 godina

O kojoj bre vi solidnosdti Bogdanovića pričate??!!??
Pa on je imao šut iz igre 4/14 i dao 10 koša!!! Pa molim pisca teksta da mi kaže šta je tu solidno!!! Znači Bjelica je bio fantastičan imao je šut iz igre 2/4 i dao 7 koša!?!?!?

vince carter

pre 6 godina

@serbian-wonder Posto stalno pises kako je Wilt Cemberlen igrao protiv centara od 195cm..Lepo ukucas na google "Centers in Wilt era" i odmah izlaze tri artikla a prvi od "Bleach Reporta" koji su i napravljeni zbog "znalaca" kao sto si ti i koji pobivaju sve te vase besmislice. Prvo bilo je manje timova,pa su se tako Wilt,Bill,Bellamy,Thurmond,Reed,Dzabar itd sretali 9,10 puta medjusobno u regularnom delu..drugo na popisu centara se jasno vidi da su njih 12 bili 7'0,7'2 ne razumem se u ta njihova merenja ali to je Wiltova visina..plus sto su tada igrali u starkama a ne u modernim patikama. Plus brdo njih od 6'11..inace su igraci za jedan inch bili visi u proseku.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.
(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)
Barton problem, a? A nije lik kom neko uzme 18 ofanzivnih skokova?

Selfi Romeo

pre 6 godina

Off-topic, svetsko prvenstvo 2014., verovatno se vecina pitala koji su ovo anonimusi koji igraju, pogledajte sad tu ekipu.

Sve trenutno vrhunski igraci - Irving, Curry, Harden...

Михајло

pre 6 godina

Јокић солидан? На ову минутажу, оволико скокова и овакав проценат шута... Да нисам гледао...

veljko

pre 6 godina

nisu oni bili toliko losi u odbrani, vec u napadu. zakazao im je sut. kod hjustona obrnuto. davali su preko ruke, sa 9 metara, van balansa, i to svi igraci. nije krenulo samo jednog. desava se to. neku sledecu, nece moci vola da ubodu. desava se i kariju i durentu i hardenu da promase po 10 trojki. ali retko se desava da neki manje vazni igraci ubadaju sve, a to je sad bio slucaj. kapela nije toliko razvalio jokica, koliko je harden doprineo svojom igrom, pa jokic moze samo da bira izmedju dva zla, pustiti hardena na sut ili kapelu na zakucavanje.

petarczv

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom.  

(Aleksa, 10. februar 2018 08:44) 

Misliš 18 defanzivnih i 7 ofanzivnih, kakav Rodman, Oukley i Malone... Koju si ti utakmicu gledao?
(Phantom, 10. februar 2018 10:20)

Utakmicu naravno da nije gledao nego sto ne zna ni statistiku da procita...a na sve se navezao komsija iz hrvatske i iskoristio tu glupost da popljuje jokica kao u fazonu kakav je to centar kad mu ovaj uzme 18 ofanzivnih skokova...eto takvi ljudi ovde ostavljaju komentare ne pogledaju ili ne umeju da procitaju ji statistiku a utakmicu nikad u zivotu nisu gledali...

Ivan

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.
(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)
Barton problem, a? A nije lik kom neko uzme 18 ofanzivnih skokova?
(BG na pjenu od mora, 10. februar 2018 10:16)


Likovi koji ne znaju cak ni da procitaju box score a prave se pametni ovde svaki dan.

Pogan

pre 6 godina

Hahahahahhahahah u tekstu pise da je Bogi imao 4/4, umesto 14/4. Lapsus calami a?
(NbgDeki, 10. februar 2018 08:40)

14/4 nije mogao da ima nikako, al 4/14 jeste, dobri moj Lapsuse Kalamicu.

јд123

pre 6 godina

Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO.
(Dragan Borca, 10. februar 2018 08:55)

У овој сезони, тачно. Али у прошлој су играли егал, јер су захваљујући помоћном тренеру играли слично "run and gun". Да ли зна неко, ко живи у Америци и прати тамошње медије, зашто је Денвер отпустио Финча? Да ли је тражио више новца или се није слагао са Мелоуном? Ако је ово друго, препоручио бих Денверу "трејд" - нека пошаљу Мелоуна у Њу Орлинс, врате Финча и унапреде га у главног тренера ;-)

Jastreb

pre 6 godina

Utisak veceri,Liard na kraju 3 cetvrtine 50 poena i trener mu do kraja ne da ni minut vise.Sramota od trenera,covek je sad imao sansu da poveca svoj rekord a ujedno i da premasi hardenovih 60 ali ne smes da diras fransizu,cirkus zivi.

brko radoje

pre 6 godina

Nju Orleans se oprostio od plej ofa , Klipersi posloženi mogu u borbu sa Oklahomom i Minesotom. Ostaje opet borba za osmo mesto Denver vs Portland jer je i Juta u velikom naletu a ima i kompaktniju i perspektivniju ekipu od ove dve i što je najvažnije odličnog menadžera koji već godinama slaže kockice i pravi jaku postavu. Mislim da će epilog opet biti Denver vez plej ofa objektivno

JPR24

pre 6 godina

Utisak veceri,Liard na kraju 3 cetvrtine 50 poena i trener mu do kraja ne da ni minut vise.Sramota od trenera,covek je sad imao sansu da poveca svoj rekord a ujedno i da premasi hardenovih 60 ali ne smes da diras fransizu,cirkus zivi.
(Jastreb, 10. februar 2018 09:09)

Da, samo sto pobeda nije bila u pitanju. A i pored toga, cuva igraca, u borbi su za PO, nije im potrebna neka povreda sada. Ipak je to nekako vaznije nego neki licni rekord...

Arch

pre 6 godina

Izvinjavam se što nisam proverio statistiku za Bogdana nego sam napisao komentar vođen greškom u tekstu redakcije. Gledao sam po koliko poena, skokova i asistencija su imali naši igrači a nisam proveravao procente šuta pa sam vođen greškom da je Bogdan imao 4/4 napisao da treba da uzme više šuteva da bi se ispostavilo da je uzeo dovoljan broj istih. Što bi Bard rekao, pogrešio sam, treba me kazniti (kada mu je onomad zvonio telefon kod Anđusa).

Milan

pre 6 godina

Harden i Kapela su ih razmontirali. Taj Kapela ima jako skroman ofanzivni potencijal, da ne kažem limitiran košarkaš, ali ono što zna radi apsolutno savršeno, a to je pikenrol sa Hardenom ili Polom koji su dva najveća majstora te igre na svetu. Upala mu sekira u med Polovim dolaskom u Hjuston kao što se Deandreu ugasila karijera iz istog razloga. Ovaj meč je toliko ogolio Jokićevu nesposobnost da brani PNR kao niti jedan do sada.

kaokakao

pre 6 godina

Da se ne lazemo, Bogdan je zakucao neki broj poena oko 10, a procenti suta vrlo losi. Ja sam prvi koji ga brani, ali evo zadnjh nekoliko utakmica je los, pogotovo za dva poena.

JPR24

pre 6 godina

Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO. (Dragan Borca, 10. februar 2018 08:55)У овој сезони, тачно. Али у прошлој су играли егал, јер су захваљујући помоћном тренеру играли слично "run and gun". Да ли зна неко, ко живи у Америци и прати тамошње медије, зашто је Денвер отпустио Финча? Да ли је тражио више новца или се није слагао са Мелоуном? Ако је ово друго, препоручио бих Денверу "трејд" - нека пошаљу Мелоуна у Њу Орлинс, врате Финча и унапреде га у главног тренера ;-)
(јд123, 10. februar 2018 09:27)
U prosloj bas zbog egala koje nisu znali resiti, a imali su priliku, su i dobili kompleks od Hjustona... Nocas ih je Hjuston razbio totalno. No dobro, manje vise i ocekivano, Denver je trenutno u borbi za PO, Hjuston je uz GSW glavni kandidat za titulu na zapadu, pa i u NBA, tako da nema sta da se tracka previse.

panda

pre 6 godina

Meloun je malouman, sve manju sansu mu daje a on sve bolji, ne znam svaka mu cast stvarno. Retko glup lik
(mirijevo, 10. februar 2018 08:40)

Obaraju mu svesno statiatiku jer mu istice ruki ugovor. To je ocigledno. Sledece sezone mi mogao imati sledece brojke: 20/12/6.
(aco, 10. februar 2018 08:57)

Obojica niste u pravu, utakmica je bila rešena na poluvremenu tzv "Blowout" i da je ostao u igri samo bi se umarao a rezultat bi bio isti a sutra gostuju Finiksu i za njih "BackToBack" utakmici, pa ga je verovatno hteo svežeg za taj meč jer im je neophodna pobeda jer su na gostovanjima očajni, samo 7 pobeda i 19 poraza te nemaju više taj luksuz da gube od indijanskih ekipa poput Sansa, a playoff nije siguran jer se Juta zahuktala, Portland i Oklahoma pobedjuju, Klipersi ne posustaju a sa Nju Orleansom se nikad ne zna.

zemunski kej

pre 6 godina

Gledao sam Denver prvo poluvreme dok nije bilo 20 razlikie, Znate sta ,nije samo Harden Hjuston je dobra ekipa igra odbranu onaj trio sutera bARTON ,Marej,Heris su limitirali na mali broj koseva, Moguce je da je Denver bio u soku zbog trejda Mudijaja tek nisu bili svoji ovog puta,kada je video da ubedljivo gube izvukao je bitne igrace i dao sansu rezervama,Treba reci da je Hjuston dosta jaci i da lako izlazi sa Denverom na kraj kod kuce,

znanje-imanje

pre 6 godina

E što nisam gledao. Hjuston trojke 19-41 a Denver čak - 3-28! Od toga 1-1 Nikola a postava Barton 0-3 Marej 0-3 Čandler 1-4 Lajls 1-5 a Haris - 0-7!!! Hernangomez 0-4... Dakle u stvari Denver je dobro igrao i zato ovako blag poraz - da su igrali loše bilo bi 50 razlike!
Nešto ih je udarilo izvesno - svi grip, ili nešto u putu, klimatska razlika, jeli su bunike... Nikola samo 21 minut... Koliko god je realno da je New Orleans oslabljen trajno Utah je već blizu.
Ali 5 minuta kupatila nažalost pogledah Kingse. Sramota. Portland loš i lenj, pa ih stigli - i onda toliko gluposti da bi ne Dule nego ja bih davio većinu igrača. Mislim ono zaista sramota, žali bože ljudi u sali. Koja je to "vizija" Divca - jedino ovo sve shvatam kao njegovu osvetu Kingsima za nešto što misli da je onomad oštećen!
Nurkić ajde što je spor i nekoordinisan; i drugi su. Ali sudije mu sude redovno zbog toga - pravio on faul ili ne. U njemu takav kakav je imaju idealnu žrtvu.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Znaci Kapela je sinoc restartovao Jokica. Nazalost Jokic igra kosarku na cisti talenat, zbog toga uvjek ce biti ono sto jeste u odbrani" katastrofa bez odraza". Citam ovdje ljudi pisu gluposti, kako sa Teom , Jokicem i Bobijem, Srbija moze ozbiljan otpor pruziti USA. Znaci placem ha ha ha. Ali bukvalno ne postoje 3 igraca u nba da igraju losiju odbranu i da su sporiji od njih 3. E cuj USA ugroziti sa ova 3 igraca i recimo Macvanom. Sva cetvorica nemaju odraz od 30 cm .

BB13

pre 6 godina

Bogdan sutirao 4/14, a ne 4/4, jer ovako izgleda kao odlicna utakmica. Igrao je 33 minuta i odlicno za njega da dobija vise prostora. Doci ce period kad ce sve ulaziti i mozemo da ocekujemo 25+ partije kad ga krene. Najveci si BB!!!

Arch

pre 6 godina

Očekivani porazi kao i učinak obojice. Bogdan odličan u šutu, nejasno zašto samo četiri upućena. Jokić standardno, može bolje i mora bolje ali je i ovo sasvim zadovoljavajuće. Iznenađenja su poraz Minesote i pobeda Klipersa. Beli popunio svoje kolone, nije mi jasno zašto ga toliko štede, možda za plej of, a statistiku Bobija i Tea nisam uspeo da pronađem, izgleda da nisu ni igrali. Uglavnom, prva dvojica imaju svoja mesta i igru, Beli ima svoj zadatak i radi ga dobro na uštrb poena i statistike, Bobi i Teo u padu od trejda LAC i Pistonsa.

Stefan

pre 6 godina

Како је кренуо, понадао сам се да коначно следи 30+ партија. А онда проради из њега онај стандардни 4/14 Богдан. Пих. А Кингси стигоше на 74:75 и онда изађе петорка из нишке топонице на терен. Невероватно шта су радили. Стварно им треба неки официр са рабошем у руци да их научи реду.

Serdjo

pre 6 godina

Meni recimo krene šut ludilo, ne promašujem. Međutim trener me izvodi iz igre jer sam ispunio kvotu po ugovoru da igram 20 min. po utakmici! Samo lova i biznis! Izem ti sport u 21. veku!

dragan

pre 6 godina

Kod Denvera, pored našeg Jokića istakao se Trej Lajs sa 25 poena.
Mislim da bi objektivniji pristup bio:Pored Trej Lajsa istakao se i Jokić.

Dragan Borca

pre 6 godina

Hjuston je trenutno najbolji tim na svetu, brutalni su. Jokic dobar, ali ostali su bili katastrofa, 3-25 trojke, Marej i Heris 0-9, jako los sut Denvera, cigle bacali. Odatle brzo i visoko vodjstvo, da bi Maloun povukao polovinom trece prvu postavu i ubacio rezerviste, da sacuva za Feniks svezinu igraca. Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO. Bogdan losiji nego inace, al ok bice on munja, samo jos ovi njegovi kad ne bi bili tolike vezare, kad vidim onog Rendolfa i Stajna udvojene, a Bogdan sam na trojci, a oni nece povratnu da odigraju vec to sebicno za svoju statistiku igra...

Aleksa

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.

dragan

pre 6 godina

Kod Denvera, pored našeg Jokića istakao se Trej Lajs sa 25 poena.
Mislim da bi objektivniji pristup bio:Pored Trej Lajsa istakao se i Jokić.

Aleksa

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.

Milan

pre 6 godina

Harden i Kapela su ih razmontirali. Taj Kapela ima jako skroman ofanzivni potencijal, da ne kažem limitiran košarkaš, ali ono što zna radi apsolutno savršeno, a to je pikenrol sa Hardenom ili Polom koji su dva najveća majstora te igre na svetu. Upala mu sekira u med Polovim dolaskom u Hjuston kao što se Deandreu ugasila karijera iz istog razloga. Ovaj meč je toliko ogolio Jokićevu nesposobnost da brani PNR kao niti jedan do sada.

Jastreb

pre 6 godina

Utisak veceri,Liard na kraju 3 cetvrtine 50 poena i trener mu do kraja ne da ni minut vise.Sramota od trenera,covek je sad imao sansu da poveca svoj rekord a ujedno i da premasi hardenovih 60 ali ne smes da diras fransizu,cirkus zivi.

panda

pre 6 godina

Meloun je malouman, sve manju sansu mu daje a on sve bolji, ne znam svaka mu cast stvarno. Retko glup lik
(mirijevo, 10. februar 2018 08:40)

Obaraju mu svesno statiatiku jer mu istice ruki ugovor. To je ocigledno. Sledece sezone mi mogao imati sledece brojke: 20/12/6.
(aco, 10. februar 2018 08:57)

Obojica niste u pravu, utakmica je bila rešena na poluvremenu tzv "Blowout" i da je ostao u igri samo bi se umarao a rezultat bi bio isti a sutra gostuju Finiksu i za njih "BackToBack" utakmici, pa ga je verovatno hteo svežeg za taj meč jer im je neophodna pobeda jer su na gostovanjima očajni, samo 7 pobeda i 19 poraza te nemaju više taj luksuz da gube od indijanskih ekipa poput Sansa, a playoff nije siguran jer se Juta zahuktala, Portland i Oklahoma pobedjuju, Klipersi ne posustaju a sa Nju Orleansom se nikad ne zna.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Znaci Kapela je sinoc restartovao Jokica. Nazalost Jokic igra kosarku na cisti talenat, zbog toga uvjek ce biti ono sto jeste u odbrani" katastrofa bez odraza". Citam ovdje ljudi pisu gluposti, kako sa Teom , Jokicem i Bobijem, Srbija moze ozbiljan otpor pruziti USA. Znaci placem ha ha ha. Ali bukvalno ne postoje 3 igraca u nba da igraju losiju odbranu i da su sporiji od njih 3. E cuj USA ugroziti sa ova 3 igraca i recimo Macvanom. Sva cetvorica nemaju odraz od 30 cm .

Serdjo

pre 6 godina

Meni recimo krene šut ludilo, ne promašujem. Međutim trener me izvodi iz igre jer sam ispunio kvotu po ugovoru da igram 20 min. po utakmici! Samo lova i biznis! Izem ti sport u 21. veku!

Dragan Borca

pre 6 godina

Hjuston je trenutno najbolji tim na svetu, brutalni su. Jokic dobar, ali ostali su bili katastrofa, 3-25 trojke, Marej i Heris 0-9, jako los sut Denvera, cigle bacali. Odatle brzo i visoko vodjstvo, da bi Maloun povukao polovinom trece prvu postavu i ubacio rezerviste, da sacuva za Feniks svezinu igraca. Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO. Bogdan losiji nego inace, al ok bice on munja, samo jos ovi njegovi kad ne bi bili tolike vezare, kad vidim onog Rendolfa i Stajna udvojene, a Bogdan sam na trojci, a oni nece povratnu da odigraju vec to sebicno za svoju statistiku igra...

JPR24

pre 6 godina

Utisak veceri,Liard na kraju 3 cetvrtine 50 poena i trener mu do kraja ne da ni minut vise.Sramota od trenera,covek je sad imao sansu da poveca svoj rekord a ujedno i da premasi hardenovih 60 ali ne smes da diras fransizu,cirkus zivi.
(Jastreb, 10. februar 2018 09:09)

Da, samo sto pobeda nije bila u pitanju. A i pored toga, cuva igraca, u borbi su za PO, nije im potrebna neka povreda sada. Ipak je to nekako vaznije nego neki licni rekord...

Stefan

pre 6 godina

Како је кренуо, понадао сам се да коначно следи 30+ партија. А онда проради из њега онај стандардни 4/14 Богдан. Пих. А Кингси стигоше на 74:75 и онда изађе петорка из нишке топонице на терен. Невероватно шта су радили. Стварно им треба неки официр са рабошем у руци да их научи реду.

Montoya

pre 6 godina

Bogdan je imao 4/14 za 33 min. I to je sve samo ne solidno, a Jokicu je Capela objasnio kosarku sa 25 skokova I 23p za 29 min. volim ja bogdana I jokaru, samo pisite realno.

BB13

pre 6 godina

Bogdan sutirao 4/14, a ne 4/4, jer ovako izgleda kao odlicna utakmica. Igrao je 33 minuta i odlicno za njega da dobija vise prostora. Doci ce period kad ce sve ulaziti i mozemo da ocekujemo 25+ partije kad ga krene. Najveci si BB!!!

Pogan

pre 6 godina

Hahahahahhahahah u tekstu pise da je Bogi imao 4/4, umesto 14/4. Lapsus calami a?
(NbgDeki, 10. februar 2018 08:40)

14/4 nije mogao da ima nikako, al 4/14 jeste, dobri moj Lapsuse Kalamicu.

petarczv

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom.  

(Aleksa, 10. februar 2018 08:44) 

Misliš 18 defanzivnih i 7 ofanzivnih, kakav Rodman, Oukley i Malone... Koju si ti utakmicu gledao?
(Phantom, 10. februar 2018 10:20)

Utakmicu naravno da nije gledao nego sto ne zna ni statistiku da procita...a na sve se navezao komsija iz hrvatske i iskoristio tu glupost da popljuje jokica kao u fazonu kakav je to centar kad mu ovaj uzme 18 ofanzivnih skokova...eto takvi ljudi ovde ostavljaju komentare ne pogledaju ili ne umeju da procitaju ji statistiku a utakmicu nikad u zivotu nisu gledali...

brko radoje

pre 6 godina

Nju Orleans se oprostio od plej ofa , Klipersi posloženi mogu u borbu sa Oklahomom i Minesotom. Ostaje opet borba za osmo mesto Denver vs Portland jer je i Juta u velikom naletu a ima i kompaktniju i perspektivniju ekipu od ove dve i što je najvažnije odličnog menadžera koji već godinama slaže kockice i pravi jaku postavu. Mislim da će epilog opet biti Denver vez plej ofa objektivno

JPR24

pre 6 godina

Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO. (Dragan Borca, 10. februar 2018 08:55)У овој сезони, тачно. Али у прошлој су играли егал, јер су захваљујући помоћном тренеру играли слично "run and gun". Да ли зна неко, ко живи у Америци и прати тамошње медије, зашто је Денвер отпустио Финча? Да ли је тражио више новца или се није слагао са Мелоуном? Ако је ово друго, препоручио бих Денверу "трејд" - нека пошаљу Мелоуна у Њу Орлинс, врате Финча и унапреде га у главног тренера ;-)
(јд123, 10. februar 2018 09:27)
U prosloj bas zbog egala koje nisu znali resiti, a imali su priliku, su i dobili kompleks od Hjustona... Nocas ih je Hjuston razbio totalno. No dobro, manje vise i ocekivano, Denver je trenutno u borbi za PO, Hjuston je uz GSW glavni kandidat za titulu na zapadu, pa i u NBA, tako da nema sta da se tracka previse.

Ivan

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.
(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)
Barton problem, a? A nije lik kom neko uzme 18 ofanzivnih skokova?
(BG na pjenu od mora, 10. februar 2018 10:16)


Likovi koji ne znaju cak ni da procitaju box score a prave se pametni ovde svaki dan.

kaokakao

pre 6 godina

Da se ne lazemo, Bogdan je zakucao neki broj poena oko 10, a procenti suta vrlo losi. Ja sam prvi koji ga brani, ali evo zadnjh nekoliko utakmica je los, pogotovo za dva poena.

Deki

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji govore da je Jokic bio los u odbrani. Pretpostavljam da od njih niko nije gledao utakmicu. Nije da je bio odlican, ali za svoj standard je bio cak veoma dobar.

Maloun sa druge strane je bas bio los. Da li je moguce da Hjuston proda istu akciju 50 puta na utakmici? Krece pick&roll, Harden prolazi beka ko od sale, Jokic izlazi da pomogne, bek prati Hardena umesto da se preusmeri na drugog igraca i niko ne izlazi da zatvori Kapelu. Jokic tu ama bas nista ne moze! Ako ne izadje na Hardena on postize lagano poene, ako izadje niko od strane pomoci ne pokriva Kapelu!

Sa druge strane, prilikom preuzimanja, Jokic je cesto prilicno dobro cuvao Hardena 1 na 1, mozda cak i bolje od nekih od bekova!

Postojale su utakmice u sezoni gde je Jokic bio rupa u odbrani i gde su ga punili 1 na 1, ili da se gubio u rotacijama i nije dizao ruke u odbrani, ali sinoc nije bila ni blizu takve utakmice!

Phantom

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. 

(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)

Misliš 18 defanzivnih i 7 ofanzivnih, kakav Rodman, Oukley i Malone... Koju si ti utakmicu gledao?

Михајло

pre 6 godina

Јокић солидан? На ову минутажу, оволико скокова и овакав проценат шута... Да нисам гледао...

vince carter

pre 6 godina

@serbian-wonder Posto stalno pises kako je Wilt Cemberlen igrao protiv centara od 195cm..Lepo ukucas na google "Centers in Wilt era" i odmah izlaze tri artikla a prvi od "Bleach Reporta" koji su i napravljeni zbog "znalaca" kao sto si ti i koji pobivaju sve te vase besmislice. Prvo bilo je manje timova,pa su se tako Wilt,Bill,Bellamy,Thurmond,Reed,Dzabar itd sretali 9,10 puta medjusobno u regularnom delu..drugo na popisu centara se jasno vidi da su njih 12 bili 7'0,7'2 ne razumem se u ta njihova merenja ali to je Wiltova visina..plus sto su tada igrali u starkama a ne u modernim patikama. Plus brdo njih od 6'11..inace su igraci za jedan inch bili visi u proseku.

Selfi Romeo

pre 6 godina

Off-topic, svetsko prvenstvo 2014., verovatno se vecina pitala koji su ovo anonimusi koji igraju, pogledajte sad tu ekipu.

Sve trenutno vrhunski igraci - Irving, Curry, Harden...

U nadi da će komentar biti objavljen!!!!

pre 6 godina

O kojoj bre vi solidnosdti Bogdanovića pričate??!!??
Pa on je imao šut iz igre 4/14 i dao 10 koša!!! Pa molim pisca teksta da mi kaže šta je tu solidno!!! Znači Bjelica je bio fantastičan imao je šut iz igre 2/4 i dao 7 koša!?!?!?

koki

pre 6 godina

Denver ispada sa plej of pozicije. Klipersi su ih vec prestigli i imaju 2 utakmice manje. NO utakmicu manje, Juta ce biti dobra do kraja. 107 miliona za nista.

NNN

pre 6 godina

Solidni?
Više ima smisla kad mediji pišu da smo "ekonomski tigar regiona".
Jednom je protivnički centar ubacio duplo više poena i pokupio 3 puta više lopti ispod koša,
a drugi je imao očajan procenat šuta, a protivnički bek ga rasturio!
Joka i Bogi su vrlo dobri igrači, ali su imali očajne partije sinoć (uostalom pitajte njih, ako ne verujete).

veljko

pre 6 godina

nisu oni bili toliko losi u odbrani, vec u napadu. zakazao im je sut. kod hjustona obrnuto. davali su preko ruke, sa 9 metara, van balansa, i to svi igraci. nije krenulo samo jednog. desava se to. neku sledecu, nece moci vola da ubodu. desava se i kariju i durentu i hardenu da promase po 10 trojki. ali retko se desava da neki manje vazni igraci ubadaju sve, a to je sad bio slucaj. kapela nije toliko razvalio jokica, koliko je harden doprineo svojom igrom, pa jokic moze samo da bira izmedju dva zla, pustiti hardena na sut ili kapelu na zakucavanje.

Ivan NS

pre 6 godina

Dragi "novinari,

Kad bih vam rekao da nije "bljesak"nego "blesak", mislili biste da trolujem, zar ne?
(*uzdah*, 10. februar 2018 10:42)

Ispravna su oba izraza. Slobodan je odabir da li je ekavskim ili ijekavskim dijalektom napisano ili izgovoreno. Kada se već kunemo da smo svi sa ex Yu isti narod, u čemu je onda greška 'dragih novinara', kako si ih oslovio?

јд123

pre 6 godina

Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO.
(Dragan Borca, 10. februar 2018 08:55)

У овој сезони, тачно. Али у прошлој су играли егал, јер су захваљујући помоћном тренеру играли слично "run and gun". Да ли зна неко, ко живи у Америци и прати тамошње медије, зашто је Денвер отпустио Финча? Да ли је тражио више новца или се није слагао са Мелоуном? Ако је ово друго, препоручио бих Денверу "трејд" - нека пошаљу Мелоуна у Њу Орлинс, врате Финча и унапреде га у главног тренера ;-)

ivan78bg

pre 6 godina

Denver je sutirato trojke 10,7%!Mislim 3 od 28!!!A Hjuston je sutirao trojke skoro 50%.Cudo da ih nisu razbili sa jos vise razlike....

Arch

pre 6 godina

Izvinjavam se što nisam proverio statistiku za Bogdana nego sam napisao komentar vođen greškom u tekstu redakcije. Gledao sam po koliko poena, skokova i asistencija su imali naši igrači a nisam proveravao procente šuta pa sam vođen greškom da je Bogdan imao 4/4 napisao da treba da uzme više šuteva da bi se ispostavilo da je uzeo dovoljan broj istih. Što bi Bard rekao, pogrešio sam, treba me kazniti (kada mu je onomad zvonio telefon kod Anđusa).

Da ne povjerujes covjece!!

pre 6 godina

Od svih trolova, nacionalista, strucnjaka i ostalih najjaci komentar ikad ostavljen ovde je da Belog cuvaja za PO!!! Ma nema dalje kralju galaksije, kako si samo provalio Tibodoa, Batler ima da ulazi po 8 minuta dok Ce odmornije Beli da igra 40ak...pozdrav samo za strucnjaka!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Likovi koji ne znaju cak ni da procitaju box score a prave se pametni ovde svaki dan.
(Ivan, 10. februar 2018 10:54)
Moj odgovoru liku koji iznosi jednu tvrdnju, koja je tako pogubna za jednog igraca, a onda krivi drugog igraca za neuspjeh te ekipe.
Slijepci.
A ja znam da je Kapela uzeo 18 defanzivnih, ukupno 25, ali odgovor je isao na rezon, a ne na podatke. Jer toliko su slijepi oko Joke da svako je drugi kriv sem on.
A kad ti Kapela zabije 23p i skoci 25 onda je centar s druge strane jedna teska rupetina.
E to je onaj centar sto svi ovdje tvrde da mu je to najbolja pozicija i da tu "dominira".

Mikii

pre 6 godina

Bogdanovic u NBA 2020: Divac ga dalje drzi u klubu, sada vec krajnjom mukom, iz Sakramenta mu prete otkazom. "Bogdan" i dalje standardnih 30 minuta, uz sut 4/117, a njegovi botovi: "Ma bice to sve okej". "Sledece sezone ide 30+ poena", "On je munja, on ima potencijal", "Najbolji si Bogdane". Cirkus Kolorado.

Ovi sa b92 zdusno pomazu takvom razmisljanju prosecne Srbadije naslovima o "solidnosti", a lik ocajan. I jos jednom, o c a j a n.

vda

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu i komentari da je Kapela razbio Jokica je budalastina. Harden je nezaustavljiv prolazi svoje cuvare kao da ih nema onda Jokic iskoci na njega a on na Kapelu koji je sam. Dokaz toga je da je Harden jako malo koseva dao u prodoru ka kosu cak i kad je ostajao 1 na 1 sa Jokicem to su bili sutevi sa distance preko ruke. Kljuc poraza Denvera je ocajan sut za 3 ali treba i pomenuti da su imali dosta i teskih suteva usled dobre odbrane Hjustona. Kao nadas se otisao Harden na klupu sad mozemo lakse al djavola menja ga Kris Pol definitivno su po meni glavni konkurenti za titulu ako nastave ovako

zemunski kej

pre 6 godina

Gledao sam Denver prvo poluvreme dok nije bilo 20 razlikie, Znate sta ,nije samo Harden Hjuston je dobra ekipa igra odbranu onaj trio sutera bARTON ,Marej,Heris su limitirali na mali broj koseva, Moguce je da je Denver bio u soku zbog trejda Mudijaja tek nisu bili svoji ovog puta,kada je video da ubedljivo gube izvukao je bitne igrace i dao sansu rezervama,Treba reci da je Hjuston dosta jaci i da lako izlazi sa Denverom na kraj kod kuce,

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.
(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)
Barton problem, a? A nije lik kom neko uzme 18 ofanzivnih skokova?

Rozenkranc

pre 6 godina

Ovo što radi Bogdan je stvarno smešno. Ima dobar tim za sopstveni razvoj, dosta slobode, i... Da 10 poena prvu četvrtinu a onda do kraja sve šuteve promaši... Nekad s lakoćom ubacuje bez koske a onda krene serija promašaja i procenti se drastično smanjuju.
Nije mi jasna ta njegova nekonstantnost, očigledno je da je dobar šuter ali u utakmici to ne pokazuje, stvarno treba nešto da uradi povodom toga...
S druge strane Houston je prejak za Denver, jednostavno nemaju rešenja za Hardena, plus očajno šutersko veče...
Takođe se videla i smejurija sudija u Nba, Barton pravi sedmokorak, 3 koraka tapne pa zatim četiri i sudije sviraju faul na njemu za bacanja... Komentator i se ismejaše...

SS

pre 6 godina

Jokic je bio dobar ali Denver nije mogao da pogodi otvoreni sut,Marej,Haris i Barton ocajni.I sto se tice odbrane tu je odlicno preuzimao Hardena i on uglavnom nije mogao da poentira preko njega,ali onda bi Kapela dolazio do ofanzivnog skoka posto Jokic nije imao pomoc u reketu(treba mu bolja cetvorka da se zatvori skok kao Faried ili Milsap da igraju sa njim) Bio je na putu za triple-double ali ga je trener izveo iz igre cim je video da je utakmica izgubljena pa je igrao samo 20 min..

Zile

pre 6 godina

Bio sam na utakmici Kingsa. Slabo sutersko vece Bogdana ali opet vrlo solidna igra u odbrani. McCollum je drugi najbolji igrac Portlanda i dok ga je Bogdan cuvao nije se video. E tu je sad po meni glavni problem. Lillard je dao 50 poena za manje od tri cetvrtine i trener Kingsa ne menja nista u odbrani na njemu. Takav igrac kad primi loptu je skoro nemoguc za cuvanje. Takav igrac se juri po celom terenu telo na telo, ne da mu se da lako primi loptu, natera se da tesko radi da se oslobodi, ne da mu se da oko otvori. Menja se vise igraca u odbrani na njemu dok se ne umori i ne iznervira sto mu stalno neko dise za vratom. Dace on i pod tim uslovima 30 poena ali sa mnogo manjim procentom suta. Zasto trener Kingsa to ne radi/ne zna je pitanje za Divca. Juce je trener ako to ne zna mogao da vidi kako je Bogdan bas to radio u cuvanju McColluma.

znanje-imanje

pre 6 godina

E što nisam gledao. Hjuston trojke 19-41 a Denver čak - 3-28! Od toga 1-1 Nikola a postava Barton 0-3 Marej 0-3 Čandler 1-4 Lajls 1-5 a Haris - 0-7!!! Hernangomez 0-4... Dakle u stvari Denver je dobro igrao i zato ovako blag poraz - da su igrali loše bilo bi 50 razlike!
Nešto ih je udarilo izvesno - svi grip, ili nešto u putu, klimatska razlika, jeli su bunike... Nikola samo 21 minut... Koliko god je realno da je New Orleans oslabljen trajno Utah je već blizu.
Ali 5 minuta kupatila nažalost pogledah Kingse. Sramota. Portland loš i lenj, pa ih stigli - i onda toliko gluposti da bi ne Dule nego ja bih davio većinu igrača. Mislim ono zaista sramota, žali bože ljudi u sali. Koja je to "vizija" Divca - jedino ovo sve shvatam kao njegovu osvetu Kingsima za nešto što misli da je onomad oštećen!
Nurkić ajde što je spor i nekoordinisan; i drugi su. Ali sudije mu sude redovno zbog toga - pravio on faul ili ne. U njemu takav kakav je imaju idealnu žrtvu.

MarcoPolo

pre 6 godina

Da li će ovaj Denver ikada pobediti taj Hjuston... ja se ne sećam kada su ih poslednji put pobedili, a treba još dva puta da igraju sa njima ove sezone...

vlado

pre 6 godina

Vrlo cudna utakmica. Bogdan je vec u prvoj cetvrtini sutirao 4/10 i postigao sve svoje poene. U drugoj cetvrtini nije nesto mnogo igrao, a drugo poluvreme je cela ekipa otisla u kanal dok Portland nije uveo "djubretarce" e onda je Hild poceo da pogadja trojke ko na traci (mislim da je dao 5 u zadnjoj cetvrtini) a do tada nije pogodio nista. U trecoj cetvrtini, pri rezultatu 75:74 Fox krece da pravi gluposti u napadu, Lilard mu krade 3-4 zive lopte iz ruku, na drugoj strani krece da ih zatrpava a trener Kingsa niti trazi tajm aut, niti uvodi neku smislenu izmenu da proba ovog da zaustavi. U jednom trenutku su svi na terenu i oko terena "uzivali" u partiji Demijena Lilarda, sto je po meni za mlade igrace kakva je vecina u Kingsima sramota i nedopustivo. Dok su se okrenuli Portland je sa plus 1 otisao na plus 15 i aj zdravo...Steta, dosta dobro su Kingsi izgledali do tih 74:75.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

#JPR24 Lillard igra 37 minuta u proseku, imali su tri poraza vezano i to dva sa debelom razlikom,mogao je i tad da ga odmara a ne sad kad je mogao da postavi rekord sezone.Jedna utakmica gore dole,plus ne igraju dan za dan imaju dva dana odmora.Ali u potpunosti se slazem sa tvojim razmisljanjem,logicno je trener uradio...ali steta je jer je ovakvih prilika veoma malo,da je ciglu bacio prema kosu usla bi :)
(jastreb, 10. februar 2018 12:33)
Ovo vise nije normalno koliko ovdje ima glupih komentara, a dobijaju gomile pluseva. Pa zemljace to sto su ubjedljivo gubili ne znaci da se predajes. Bar Lilard to nikad ne radi nego ako zaostaju 20, on pocinje 4/4, pokusava se stici. Nemaju prirodu luzera pa da ne pokusavaju do poslednje sanse.
U NBA se izlazi na 20 razlike tek 3min pred kraj.
A luzer si ako vodis 30 razlike a hoces da napucavas statistiku.
Nego evo strucnjaka sve znaju i za sve imaju misljenje... Kao ovaj sto objasnjava da je Jokic igrao dobro odbranu nego kod njegovog izlazenja na pik en rol bek Denvera nije pokrio centra... Sto nidje veze i niko to tako ne igra, ali dobro.
U Jokinom slucaju treba tako. Sve za Joku.

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

O kojoj bre vi solidnosdti Bogdanovića pričate??!!??
Pa on je imao šut iz igre 4/14 i dao 10 koša!!! Pa molim pisca teksta da mi kaže šta je tu solidno!!! Znači Bjelica je bio fantastičan imao je šut iz igre 2/4 i dao 7 koša!?!?!?
(U nadi da će komentar biti objavljen!!!!, 10. februar 2018 10:34)

Eto, komentar ti je na zalost objavljen, ali molim te da komentarises samo kad odgledas celu utakmicu, jer to kako je ko igrao i kakav je ciji ucinak gleda se pre svega kroz igru njegove ekipe. U nekoj drugoj ekipi mozda bi ucinak bio nikakav, ali kako Sacramento igra ucinak mu je bio bas takav kako je i opisan - solidan. Prvo sve se gleda kroz to da mu je ovo "ruki sezona" i da ne mozes uporedjivati ucinak recimo Bojana i Bogdana Bogdanovica, jer je ovaj prvi vec cetvrtu sezonu u NBA, kao i Bjelica(trcu).
Uz 10 kosa Bogdan je imao i 3 skoka i 3 asiistencije i najmanje jos cetri koje su mu saigraci upropastili, jer niko nista nije mogao da ubode (bas kao ni Bogdan) s tom razlikom sto je Bogdan masio suteve koje je sam kreirao(teski sutevi, iz kontakta). Nije "dobio " ni jednu asistenciju za sut. Sinoc su u Sac solidno odigrali jos samo Koli stajn i Kufos, svi ostali su bili slabi , pa i Hild, koji je pogodio 5 trojki uzastopno (na-20), a do tada je samo Rendolf pord Bogdana pogodio jos jednu trojku. Svi ostali suteri - nista. Imao je i saamo 1 izgubljenu loptu.
A to sto ne dobija loptu na "otvorene suteve", pitanje je z\a trenera.

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Dragi "novinari,

Kad bih vam rekao da nije "bljesak"nego "blesak", mislili biste da trolujem, zar ne?
(*uzdah*, 10. februar 2018 10:42)
У праву си, бљесак би било исправно да је текст на ијекавици, или да када би се цитирао неко ко говори ијекавицу у тексту на екавици... тако да је исправно и блештав, одблесак, блесак, блештати... наравно овакве грешке могу чинити коментатори на вестима и на томе им не треба замерати, али новинари не би смели ни у сновима.

ElHombre

pre 6 godina

Dobro je odigrao Jokic, ovaj tim Hardena je sigurno medju 3 najbolje ekipe u celoj ligi, Harden ne moze da se cuva on prodje ceo teren i njegov centar mu ostane sam i onda taj centar dobije lak poen, da Jokic ima jednog takvog u timu imao bi 20 poena po mecu, ovako ima 16, Denver nema monstruma poput Hardena koji uvek pravi razliku a zvezda koja ima je dosla je Milsap ali on je povredjen.

ivan78bg

pre 6 godina

Zasto ljudi koji nisu gledali utakmicu istu tu utakmicu komentarisu?Ali nisu ni procitali box score.Ali oni ZNAJU KO JE KAKO IGRAO.Neko vise bice im je podarilo to znanje.Hahahah koja ste komedija:)

Duck Dodgers

pre 6 godina

IvanNS@
Ahahaha, kakav odgovor... "ne slažem se". Lepo si me nasmejao. Podsetio si me na onaj skeč Monti Pajtona kad dolazi Makjl Pejlin u Ministarstvo za svađe i uđe kod Kliza u kancelariju. Kako ulazi kaže mu dobar dan, a ovaj mu odmah kaže: "Ne nije!" (nešto u tom fazonu). Pogledaj taj skeč, baš je dobar. Šta sam ono hteo reći, ma nije ni bitno.:)

Arch

pre 6 godina

Očekivani porazi kao i učinak obojice. Bogdan odličan u šutu, nejasno zašto samo četiri upućena. Jokić standardno, može bolje i mora bolje ali je i ovo sasvim zadovoljavajuće. Iznenađenja su poraz Minesote i pobeda Klipersa. Beli popunio svoje kolone, nije mi jasno zašto ga toliko štede, možda za plej of, a statistiku Bobija i Tea nisam uspeo da pronađem, izgleda da nisu ni igrali. Uglavnom, prva dvojica imaju svoja mesta i igru, Beli ima svoj zadatak i radi ga dobro na uštrb poena i statistike, Bobi i Teo u padu od trejda LAC i Pistonsa.

jastreb

pre 6 godina

#JPR24 Lillard igra 37 minuta u proseku, imali su tri poraza vezano i to dva sa debelom razlikom,mogao je i tad da ga odmara a ne sad kad je mogao da postavi rekord sezone.Jedna utakmica gore dole,plus ne igraju dan za dan imaju dva dana odmora.Ali u potpunosti se slazem sa tvojim razmisljanjem,logicno je trener uradio...ali steta je jer je ovakvih prilika veoma malo,da je ciglu bacio prema kosu usla bi :)

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ivan NS@
Pobogu ovaj još podržava da se mešaju izgovori... eto ti primera prosečnog Srbina u sve se razume... takst ako je započet na ijekavskom narečju, što je ovde slučaj, mora biti pisan celim svojim tekstom na tom narečju... i obratno ako na ekavksom narečju mora biti pisan na ekavskom do kraja... osim u određenim izuzetnim slučajevima, a ovo nisu ti slučajevi. Za mešanje narečja se dobijala niža ocena u osnovnoj školi... ako smo izgubili sve standarde, pa i one u pisanju, mi "obični" građani, moraju li to da učine i profesionalni novinari, u nečemu što je deo njihovog obaveznog alata struke. I još nešto naravno da su i blesak i bljesak ispravna pisanja date reči, ali samo u narečjima kojima pripadaju.

Ivan NS

pre 6 godina

Za mešanje narečja se dobijala niža ocena u osnovnoj školi... ako smo izgubili sve standarde, pa i one u pisanju, mi "obični" građani, moraju li to da učine i profesionalni novinari, u nečemu što je deo njihovog obaveznog alata struke. I još nešto naravno da su i blesak i bljesak ispravna pisanja date reči, ali samo u narečjima kojima pripadaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 10. februar 2018 11:59

Ne slažem se. Svakako, poenta teksta nije oko 'bleska' ili 'bljeska', već oko košarke. Ako sebe smatraš za pismenijeg čoveka od novinara B92, idi prijavi se za posao. A pravopis, gramatiku, srBstvo, ostavićemo za neku drugu priliku, i za neki drugi forum. Ovde smo da komentarišemo sport.

svemirko

pre 6 godina

@MarcoPolo
Tesko ce ih pobediti, igraju nerealno, ako pogledas npr denver ima ocajan skor protiv top tri tima zapada i top tri tima istoka, mozda su svega cetiri utakmice dobili, dok npr juta dzez ima pozitivan iako su na 10om mestu tabele :)

Ivan NS

pre 6 godina

Kako ulazi kaže mu dobar dan, a ovaj mu odmah kaže: "Ne nije!" (nešto u tom fazonu). Pogledaj taj skeč, baš je dobar. Šta sam ono hteo reći, ma nije ni bitno.:)
(Duck Dodgers, 10. februar 2018 15:09)

Gledao sam. Odlični su. ?
A što se tiče srpskog jezika u školi, nisam mogao da dobijem nižu ocenu, jer se služim ekavskim dijalektom. Ja svakako ne mešam takve stvari. Moje mišljenje je da novinari nisu napravili tako veliku grešku napisavši ‘bljesak’. Ništa više. Sportski pozdrav!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ispravna su oba izraza. Slobodan je odabir da li je ekavskim ili ijekavskim dijalektom napisano ili izgovoreno. Kada se već kunemo da smo svi sa ex Yu isti narod, u čemu je onda greška 'dragih novinara', kako si ih oslovio?
(Ivan NS, 10. februar 2018 11:14)
A evo da da misljenje neko normalniji i neko ko se rukovodi logikom...
Jeste ispravno oboje, ali tek od skorije, kada se pokusavalo na sve nacine jezicki izdvojiti.
Po starom pravopisu nije bilo "blesak". A znate li zasto? Pa ono sto je najnormalnije, da se ne bi poklapale rijeci i korijeni rijeci... Pa sad imas i blesav i blesak.
Od 2010. je blesak, cisto da se zna.

Arch

pre 6 godina

Očekivani porazi kao i učinak obojice. Bogdan odličan u šutu, nejasno zašto samo četiri upućena. Jokić standardno, može bolje i mora bolje ali je i ovo sasvim zadovoljavajuće. Iznenađenja su poraz Minesote i pobeda Klipersa. Beli popunio svoje kolone, nije mi jasno zašto ga toliko štede, možda za plej of, a statistiku Bobija i Tea nisam uspeo da pronađem, izgleda da nisu ni igrali. Uglavnom, prva dvojica imaju svoja mesta i igru, Beli ima svoj zadatak i radi ga dobro na uštrb poena i statistike, Bobi i Teo u padu od trejda LAC i Pistonsa.

Jastreb

pre 6 godina

Utisak veceri,Liard na kraju 3 cetvrtine 50 poena i trener mu do kraja ne da ni minut vise.Sramota od trenera,covek je sad imao sansu da poveca svoj rekord a ujedno i da premasi hardenovih 60 ali ne smes da diras fransizu,cirkus zivi.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Znaci Kapela je sinoc restartovao Jokica. Nazalost Jokic igra kosarku na cisti talenat, zbog toga uvjek ce biti ono sto jeste u odbrani" katastrofa bez odraza". Citam ovdje ljudi pisu gluposti, kako sa Teom , Jokicem i Bobijem, Srbija moze ozbiljan otpor pruziti USA. Znaci placem ha ha ha. Ali bukvalno ne postoje 3 igraca u nba da igraju losiju odbranu i da su sporiji od njih 3. E cuj USA ugroziti sa ova 3 igraca i recimo Macvanom. Sva cetvorica nemaju odraz od 30 cm .

Serdjo

pre 6 godina

Meni recimo krene šut ludilo, ne promašujem. Međutim trener me izvodi iz igre jer sam ispunio kvotu po ugovoru da igram 20 min. po utakmici! Samo lova i biznis! Izem ti sport u 21. veku!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.
(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)
Barton problem, a? A nije lik kom neko uzme 18 ofanzivnih skokova?

BB13

pre 6 godina

Bogdan sutirao 4/14, a ne 4/4, jer ovako izgleda kao odlicna utakmica. Igrao je 33 minuta i odlicno za njega da dobija vise prostora. Doci ce period kad ce sve ulaziti i mozemo da ocekujemo 25+ partije kad ga krene. Najveci si BB!!!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Likovi koji ne znaju cak ni da procitaju box score a prave se pametni ovde svaki dan.
(Ivan, 10. februar 2018 10:54)
Moj odgovoru liku koji iznosi jednu tvrdnju, koja je tako pogubna za jednog igraca, a onda krivi drugog igraca za neuspjeh te ekipe.
Slijepci.
A ja znam da je Kapela uzeo 18 defanzivnih, ukupno 25, ali odgovor je isao na rezon, a ne na podatke. Jer toliko su slijepi oko Joke da svako je drugi kriv sem on.
A kad ti Kapela zabije 23p i skoci 25 onda je centar s druge strane jedna teska rupetina.
E to je onaj centar sto svi ovdje tvrde da mu je to najbolja pozicija i da tu "dominira".

Mikii

pre 6 godina

Bogdanovic u NBA 2020: Divac ga dalje drzi u klubu, sada vec krajnjom mukom, iz Sakramenta mu prete otkazom. "Bogdan" i dalje standardnih 30 minuta, uz sut 4/117, a njegovi botovi: "Ma bice to sve okej". "Sledece sezone ide 30+ poena", "On je munja, on ima potencijal", "Najbolji si Bogdane". Cirkus Kolorado.

Ovi sa b92 zdusno pomazu takvom razmisljanju prosecne Srbadije naslovima o "solidnosti", a lik ocajan. I jos jednom, o c a j a n.

Aleksa

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.

dragan

pre 6 godina

Kod Denvera, pored našeg Jokića istakao se Trej Lajs sa 25 poena.
Mislim da bi objektivniji pristup bio:Pored Trej Lajsa istakao se i Jokić.

Dragan Borca

pre 6 godina

Hjuston je trenutno najbolji tim na svetu, brutalni su. Jokic dobar, ali ostali su bili katastrofa, 3-25 trojke, Marej i Heris 0-9, jako los sut Denvera, cigle bacali. Odatle brzo i visoko vodjstvo, da bi Maloun povukao polovinom trece prvu postavu i ubacio rezerviste, da sacuva za Feniks svezinu igraca. Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO. Bogdan losiji nego inace, al ok bice on munja, samo jos ovi njegovi kad ne bi bili tolike vezare, kad vidim onog Rendolfa i Stajna udvojene, a Bogdan sam na trojci, a oni nece povratnu da odigraju vec to sebicno za svoju statistiku igra...

Pogan

pre 6 godina

Hahahahahhahahah u tekstu pise da je Bogi imao 4/4, umesto 14/4. Lapsus calami a?
(NbgDeki, 10. februar 2018 08:40)

14/4 nije mogao da ima nikako, al 4/14 jeste, dobri moj Lapsuse Kalamicu.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

#JPR24 Lillard igra 37 minuta u proseku, imali su tri poraza vezano i to dva sa debelom razlikom,mogao je i tad da ga odmara a ne sad kad je mogao da postavi rekord sezone.Jedna utakmica gore dole,plus ne igraju dan za dan imaju dva dana odmora.Ali u potpunosti se slazem sa tvojim razmisljanjem,logicno je trener uradio...ali steta je jer je ovakvih prilika veoma malo,da je ciglu bacio prema kosu usla bi :)
(jastreb, 10. februar 2018 12:33)
Ovo vise nije normalno koliko ovdje ima glupih komentara, a dobijaju gomile pluseva. Pa zemljace to sto su ubjedljivo gubili ne znaci da se predajes. Bar Lilard to nikad ne radi nego ako zaostaju 20, on pocinje 4/4, pokusava se stici. Nemaju prirodu luzera pa da ne pokusavaju do poslednje sanse.
U NBA se izlazi na 20 razlike tek 3min pred kraj.
A luzer si ako vodis 30 razlike a hoces da napucavas statistiku.
Nego evo strucnjaka sve znaju i za sve imaju misljenje... Kao ovaj sto objasnjava da je Jokic igrao dobro odbranu nego kod njegovog izlazenja na pik en rol bek Denvera nije pokrio centra... Sto nidje veze i niko to tako ne igra, ali dobro.
U Jokinom slucaju treba tako. Sve za Joku.

Milan

pre 6 godina

Harden i Kapela su ih razmontirali. Taj Kapela ima jako skroman ofanzivni potencijal, da ne kažem limitiran košarkaš, ali ono što zna radi apsolutno savršeno, a to je pikenrol sa Hardenom ili Polom koji su dva najveća majstora te igre na svetu. Upala mu sekira u med Polovim dolaskom u Hjuston kao što se Deandreu ugasila karijera iz istog razloga. Ovaj meč je toliko ogolio Jokićevu nesposobnost da brani PNR kao niti jedan do sada.

koki

pre 6 godina

Denver ispada sa plej of pozicije. Klipersi su ih vec prestigli i imaju 2 utakmice manje. NO utakmicu manje, Juta ce biti dobra do kraja. 107 miliona za nista.

Stefan

pre 6 godina

Како је кренуо, понадао сам се да коначно следи 30+ партија. А онда проради из њега онај стандардни 4/14 Богдан. Пих. А Кингси стигоше на 74:75 и онда изађе петорка из нишке топонице на терен. Невероватно шта су радили. Стварно им треба неки официр са рабошем у руци да их научи реду.

U nadi da će komentar biti objavljen!!!!

pre 6 godina

O kojoj bre vi solidnosdti Bogdanovića pričate??!!??
Pa on je imao šut iz igre 4/14 i dao 10 koša!!! Pa molim pisca teksta da mi kaže šta je tu solidno!!! Znači Bjelica je bio fantastičan imao je šut iz igre 2/4 i dao 7 koša!?!?!?

vda

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu i komentari da je Kapela razbio Jokica je budalastina. Harden je nezaustavljiv prolazi svoje cuvare kao da ih nema onda Jokic iskoci na njega a on na Kapelu koji je sam. Dokaz toga je da je Harden jako malo koseva dao u prodoru ka kosu cak i kad je ostajao 1 na 1 sa Jokicem to su bili sutevi sa distance preko ruke. Kljuc poraza Denvera je ocajan sut za 3 ali treba i pomenuti da su imali dosta i teskih suteva usled dobre odbrane Hjustona. Kao nadas se otisao Harden na klupu sad mozemo lakse al djavola menja ga Kris Pol definitivno su po meni glavni konkurenti za titulu ako nastave ovako

Ivan NS

pre 6 godina

Za mešanje narečja se dobijala niža ocena u osnovnoj školi... ako smo izgubili sve standarde, pa i one u pisanju, mi "obični" građani, moraju li to da učine i profesionalni novinari, u nečemu što je deo njihovog obaveznog alata struke. I još nešto naravno da su i blesak i bljesak ispravna pisanja date reči, ali samo u narečjima kojima pripadaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 10. februar 2018 11:59

Ne slažem se. Svakako, poenta teksta nije oko 'bleska' ili 'bljeska', već oko košarke. Ako sebe smatraš za pismenijeg čoveka od novinara B92, idi prijavi se za posao. A pravopis, gramatiku, srBstvo, ostavićemo za neku drugu priliku, i za neki drugi forum. Ovde smo da komentarišemo sport.

Montoya

pre 6 godina

Bogdan je imao 4/14 za 33 min. I to je sve samo ne solidno, a Jokicu je Capela objasnio kosarku sa 25 skokova I 23p za 29 min. volim ja bogdana I jokaru, samo pisite realno.

Deki

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji govore da je Jokic bio los u odbrani. Pretpostavljam da od njih niko nije gledao utakmicu. Nije da je bio odlican, ali za svoj standard je bio cak veoma dobar.

Maloun sa druge strane je bas bio los. Da li je moguce da Hjuston proda istu akciju 50 puta na utakmici? Krece pick&roll, Harden prolazi beka ko od sale, Jokic izlazi da pomogne, bek prati Hardena umesto da se preusmeri na drugog igraca i niko ne izlazi da zatvori Kapelu. Jokic tu ama bas nista ne moze! Ako ne izadje na Hardena on postize lagano poene, ako izadje niko od strane pomoci ne pokriva Kapelu!

Sa druge strane, prilikom preuzimanja, Jokic je cesto prilicno dobro cuvao Hardena 1 na 1, mozda cak i bolje od nekih od bekova!

Postojale su utakmice u sezoni gde je Jokic bio rupa u odbrani i gde su ga punili 1 na 1, ili da se gubio u rotacijama i nije dizao ruke u odbrani, ali sinoc nije bila ni blizu takve utakmice!

"Dijagnosticar" Nis

pre 6 godina

O kojoj bre vi solidnosdti Bogdanovića pričate??!!??
Pa on je imao šut iz igre 4/14 i dao 10 koša!!! Pa molim pisca teksta da mi kaže šta je tu solidno!!! Znači Bjelica je bio fantastičan imao je šut iz igre 2/4 i dao 7 koša!?!?!?
(U nadi da će komentar biti objavljen!!!!, 10. februar 2018 10:34)

Eto, komentar ti je na zalost objavljen, ali molim te da komentarises samo kad odgledas celu utakmicu, jer to kako je ko igrao i kakav je ciji ucinak gleda se pre svega kroz igru njegove ekipe. U nekoj drugoj ekipi mozda bi ucinak bio nikakav, ali kako Sacramento igra ucinak mu je bio bas takav kako je i opisan - solidan. Prvo sve se gleda kroz to da mu je ovo "ruki sezona" i da ne mozes uporedjivati ucinak recimo Bojana i Bogdana Bogdanovica, jer je ovaj prvi vec cetvrtu sezonu u NBA, kao i Bjelica(trcu).
Uz 10 kosa Bogdan je imao i 3 skoka i 3 asiistencije i najmanje jos cetri koje su mu saigraci upropastili, jer niko nista nije mogao da ubode (bas kao ni Bogdan) s tom razlikom sto je Bogdan masio suteve koje je sam kreirao(teski sutevi, iz kontakta). Nije "dobio " ni jednu asistenciju za sut. Sinoc su u Sac solidno odigrali jos samo Koli stajn i Kufos, svi ostali su bili slabi , pa i Hild, koji je pogodio 5 trojki uzastopno (na-20), a do tada je samo Rendolf pord Bogdana pogodio jos jednu trojku. Svi ostali suteri - nista. Imao je i saamo 1 izgubljenu loptu.
A to sto ne dobija loptu na "otvorene suteve", pitanje je z\a trenera.

brko radoje

pre 6 godina

Nju Orleans se oprostio od plej ofa , Klipersi posloženi mogu u borbu sa Oklahomom i Minesotom. Ostaje opet borba za osmo mesto Denver vs Portland jer je i Juta u velikom naletu a ima i kompaktniju i perspektivniju ekipu od ove dve i što je najvažnije odličnog menadžera koji već godinama slaže kockice i pravi jaku postavu. Mislim da će epilog opet biti Denver vez plej ofa objektivno

znanje-imanje

pre 6 godina

E što nisam gledao. Hjuston trojke 19-41 a Denver čak - 3-28! Od toga 1-1 Nikola a postava Barton 0-3 Marej 0-3 Čandler 1-4 Lajls 1-5 a Haris - 0-7!!! Hernangomez 0-4... Dakle u stvari Denver je dobro igrao i zato ovako blag poraz - da su igrali loše bilo bi 50 razlike!
Nešto ih je udarilo izvesno - svi grip, ili nešto u putu, klimatska razlika, jeli su bunike... Nikola samo 21 minut... Koliko god je realno da je New Orleans oslabljen trajno Utah je već blizu.
Ali 5 minuta kupatila nažalost pogledah Kingse. Sramota. Portland loš i lenj, pa ih stigli - i onda toliko gluposti da bi ne Dule nego ja bih davio većinu igrača. Mislim ono zaista sramota, žali bože ljudi u sali. Koja je to "vizija" Divca - jedino ovo sve shvatam kao njegovu osvetu Kingsima za nešto što misli da je onomad oštećen!
Nurkić ajde što je spor i nekoordinisan; i drugi su. Ali sudije mu sude redovno zbog toga - pravio on faul ili ne. U njemu takav kakav je imaju idealnu žrtvu.

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Dragi "novinari,

Kad bih vam rekao da nije "bljesak"nego "blesak", mislili biste da trolujem, zar ne?
(*uzdah*, 10. februar 2018 10:42)
У праву си, бљесак би било исправно да је текст на ијекавици, или да када би се цитирао неко ко говори ијекавицу у тексту на екавици... тако да је исправно и блештав, одблесак, блесак, блештати... наравно овакве грешке могу чинити коментатори на вестима и на томе им не треба замерати, али новинари не би смели ни у сновима.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ispravna su oba izraza. Slobodan je odabir da li je ekavskim ili ijekavskim dijalektom napisano ili izgovoreno. Kada se već kunemo da smo svi sa ex Yu isti narod, u čemu je onda greška 'dragih novinara', kako si ih oslovio?
(Ivan NS, 10. februar 2018 11:14)
A evo da da misljenje neko normalniji i neko ko se rukovodi logikom...
Jeste ispravno oboje, ali tek od skorije, kada se pokusavalo na sve nacine jezicki izdvojiti.
Po starom pravopisu nije bilo "blesak". A znate li zasto? Pa ono sto je najnormalnije, da se ne bi poklapale rijeci i korijeni rijeci... Pa sad imas i blesav i blesak.
Od 2010. je blesak, cisto da se zna.

petarczv

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom.  

(Aleksa, 10. februar 2018 08:44) 

Misliš 18 defanzivnih i 7 ofanzivnih, kakav Rodman, Oukley i Malone... Koju si ti utakmicu gledao?
(Phantom, 10. februar 2018 10:20)

Utakmicu naravno da nije gledao nego sto ne zna ni statistiku da procita...a na sve se navezao komsija iz hrvatske i iskoristio tu glupost da popljuje jokica kao u fazonu kakav je to centar kad mu ovaj uzme 18 ofanzivnih skokova...eto takvi ljudi ovde ostavljaju komentare ne pogledaju ili ne umeju da procitaju ji statistiku a utakmicu nikad u zivotu nisu gledali...

Ivan

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. Užasno vođenje utakmice od strane Melouna koji nikako nije uspevao da zatvori reket i koji je dao 27 minuta najgorem igraču Denvera, Vilu Bartonu, koji je ubacio 6 poena uz 25% šuta sa indeksom -27. Jokić dobar u napadu, u odbrani katastrofa, mora mnogo da radi na svom telu da bi bio all-star igrač.
(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)
Barton problem, a? A nije lik kom neko uzme 18 ofanzivnih skokova?
(BG na pjenu od mora, 10. februar 2018 10:16)


Likovi koji ne znaju cak ni da procitaju box score a prave se pametni ovde svaki dan.

NNN

pre 6 godina

Solidni?
Više ima smisla kad mediji pišu da smo "ekonomski tigar regiona".
Jednom je protivnički centar ubacio duplo više poena i pokupio 3 puta više lopti ispod koša,
a drugi je imao očajan procenat šuta, a protivnički bek ga rasturio!
Joka i Bogi su vrlo dobri igrači, ali su imali očajne partije sinoć (uostalom pitajte njih, ako ne verujete).

Arch

pre 6 godina

Izvinjavam se što nisam proverio statistiku za Bogdana nego sam napisao komentar vođen greškom u tekstu redakcije. Gledao sam po koliko poena, skokova i asistencija su imali naši igrači a nisam proveravao procente šuta pa sam vođen greškom da je Bogdan imao 4/4 napisao da treba da uzme više šuteva da bi se ispostavilo da je uzeo dovoljan broj istih. Što bi Bard rekao, pogrešio sam, treba me kazniti (kada mu je onomad zvonio telefon kod Anđusa).

JPR24

pre 6 godina

Utisak veceri,Liard na kraju 3 cetvrtine 50 poena i trener mu do kraja ne da ni minut vise.Sramota od trenera,covek je sad imao sansu da poveca svoj rekord a ujedno i da premasi hardenovih 60 ali ne smes da diras fransizu,cirkus zivi.
(Jastreb, 10. februar 2018 09:09)

Da, samo sto pobeda nije bila u pitanju. A i pored toga, cuva igraca, u borbi su za PO, nije im potrebna neka povreda sada. Ipak je to nekako vaznije nego neki licni rekord...

kaokakao

pre 6 godina

Da se ne lazemo, Bogdan je zakucao neki broj poena oko 10, a procenti suta vrlo losi. Ja sam prvi koji ga brani, ali evo zadnjh nekoliko utakmica je los, pogotovo za dva poena.

veljko

pre 6 godina

nisu oni bili toliko losi u odbrani, vec u napadu. zakazao im je sut. kod hjustona obrnuto. davali su preko ruke, sa 9 metara, van balansa, i to svi igraci. nije krenulo samo jednog. desava se to. neku sledecu, nece moci vola da ubodu. desava se i kariju i durentu i hardenu da promase po 10 trojki. ali retko se desava da neki manje vazni igraci ubadaju sve, a to je sad bio slucaj. kapela nije toliko razvalio jokica, koliko je harden doprineo svojom igrom, pa jokic moze samo da bira izmedju dva zla, pustiti hardena na sut ili kapelu na zakucavanje.

Phantom

pre 6 godina

Klint Kapela 18 ofanzivnih skokova, performans koji deli sa Rodmanom, Ouklijem i Mouzesom Melounom. 

(Aleksa, 10. februar 2018 08:44)

Misliš 18 defanzivnih i 7 ofanzivnih, kakav Rodman, Oukley i Malone... Koju si ti utakmicu gledao?

Selfi Romeo

pre 6 godina

Off-topic, svetsko prvenstvo 2014., verovatno se vecina pitala koji su ovo anonimusi koji igraju, pogledajte sad tu ekipu.

Sve trenutno vrhunski igraci - Irving, Curry, Harden...

Ivan NS

pre 6 godina

Dragi "novinari,

Kad bih vam rekao da nije "bljesak"nego "blesak", mislili biste da trolujem, zar ne?
(*uzdah*, 10. februar 2018 10:42)

Ispravna su oba izraza. Slobodan je odabir da li je ekavskim ili ijekavskim dijalektom napisano ili izgovoreno. Kada se već kunemo da smo svi sa ex Yu isti narod, u čemu je onda greška 'dragih novinara', kako si ih oslovio?

Da ne povjerujes covjece!!

pre 6 godina

Od svih trolova, nacionalista, strucnjaka i ostalih najjaci komentar ikad ostavljen ovde je da Belog cuvaja za PO!!! Ma nema dalje kralju galaksije, kako si samo provalio Tibodoa, Batler ima da ulazi po 8 minuta dok Ce odmornije Beli da igra 40ak...pozdrav samo za strucnjaka!

јд123

pre 6 godina

Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO.
(Dragan Borca, 10. februar 2018 08:55)

У овој сезони, тачно. Али у прошлој су играли егал, јер су захваљујући помоћном тренеру играли слично "run and gun". Да ли зна неко, ко живи у Америци и прати тамошње медије, зашто је Денвер отпустио Финча? Да ли је тражио више новца или се није слагао са Мелоуном? Ако је ово друго, препоручио бих Денверу "трејд" - нека пошаљу Мелоуна у Њу Орлинс, врате Финча и унапреде га у главног тренера ;-)

JPR24

pre 6 godina

Ne lezi im Hjuston nikako, samo njih da izbegnu u PO. (Dragan Borca, 10. februar 2018 08:55)У овој сезони, тачно. Али у прошлој су играли егал, јер су захваљујући помоћном тренеру играли слично "run and gun". Да ли зна неко, ко живи у Америци и прати тамошње медије, зашто је Денвер отпустио Финча? Да ли је тражио више новца или се није слагао са Мелоуном? Ако је ово друго, препоручио бих Денверу "трејд" - нека пошаљу Мелоуна у Њу Орлинс, врате Финча и унапреде га у главног тренера ;-)
(јд123, 10. februar 2018 09:27)
U prosloj bas zbog egala koje nisu znali resiti, a imali su priliku, su i dobili kompleks od Hjustona... Nocas ih je Hjuston razbio totalno. No dobro, manje vise i ocekivano, Denver je trenutno u borbi za PO, Hjuston je uz GSW glavni kandidat za titulu na zapadu, pa i u NBA, tako da nema sta da se tracka previse.

zemunski kej

pre 6 godina

Gledao sam Denver prvo poluvreme dok nije bilo 20 razlikie, Znate sta ,nije samo Harden Hjuston je dobra ekipa igra odbranu onaj trio sutera bARTON ,Marej,Heris su limitirali na mali broj koseva, Moguce je da je Denver bio u soku zbog trejda Mudijaja tek nisu bili svoji ovog puta,kada je video da ubedljivo gube izvukao je bitne igrace i dao sansu rezervama,Treba reci da je Hjuston dosta jaci i da lako izlazi sa Denverom na kraj kod kuce,

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ivan NS@
Pobogu ovaj još podržava da se mešaju izgovori... eto ti primera prosečnog Srbina u sve se razume... takst ako je započet na ijekavskom narečju, što je ovde slučaj, mora biti pisan celim svojim tekstom na tom narečju... i obratno ako na ekavksom narečju mora biti pisan na ekavskom do kraja... osim u određenim izuzetnim slučajevima, a ovo nisu ti slučajevi. Za mešanje narečja se dobijala niža ocena u osnovnoj školi... ako smo izgubili sve standarde, pa i one u pisanju, mi "obični" građani, moraju li to da učine i profesionalni novinari, u nečemu što je deo njihovog obaveznog alata struke. I još nešto naravno da su i blesak i bljesak ispravna pisanja date reči, ali samo u narečjima kojima pripadaju.

Rozenkranc

pre 6 godina

Ovo što radi Bogdan je stvarno smešno. Ima dobar tim za sopstveni razvoj, dosta slobode, i... Da 10 poena prvu četvrtinu a onda do kraja sve šuteve promaši... Nekad s lakoćom ubacuje bez koske a onda krene serija promašaja i procenti se drastično smanjuju.
Nije mi jasna ta njegova nekonstantnost, očigledno je da je dobar šuter ali u utakmici to ne pokazuje, stvarno treba nešto da uradi povodom toga...
S druge strane Houston je prejak za Denver, jednostavno nemaju rešenja za Hardena, plus očajno šutersko veče...
Takođe se videla i smejurija sudija u Nba, Barton pravi sedmokorak, 3 koraka tapne pa zatim četiri i sudije sviraju faul na njemu za bacanja... Komentator i se ismejaše...

Ivan NS

pre 6 godina

Kako ulazi kaže mu dobar dan, a ovaj mu odmah kaže: "Ne nije!" (nešto u tom fazonu). Pogledaj taj skeč, baš je dobar. Šta sam ono hteo reći, ma nije ni bitno.:)
(Duck Dodgers, 10. februar 2018 15:09)

Gledao sam. Odlični su. ?
A što se tiče srpskog jezika u školi, nisam mogao da dobijem nižu ocenu, jer se služim ekavskim dijalektom. Ja svakako ne mešam takve stvari. Moje mišljenje je da novinari nisu napravili tako veliku grešku napisavši ‘bljesak’. Ništa više. Sportski pozdrav!

ElHombre

pre 6 godina

Dobro je odigrao Jokic, ovaj tim Hardena je sigurno medju 3 najbolje ekipe u celoj ligi, Harden ne moze da se cuva on prodje ceo teren i njegov centar mu ostane sam i onda taj centar dobije lak poen, da Jokic ima jednog takvog u timu imao bi 20 poena po mecu, ovako ima 16, Denver nema monstruma poput Hardena koji uvek pravi razliku a zvezda koja ima je dosla je Milsap ali on je povredjen.

Михајло

pre 6 godina

Јокић солидан? На ову минутажу, оволико скокова и овакав проценат шута... Да нисам гледао...

vince carter

pre 6 godina

@serbian-wonder Posto stalno pises kako je Wilt Cemberlen igrao protiv centara od 195cm..Lepo ukucas na google "Centers in Wilt era" i odmah izlaze tri artikla a prvi od "Bleach Reporta" koji su i napravljeni zbog "znalaca" kao sto si ti i koji pobivaju sve te vase besmislice. Prvo bilo je manje timova,pa su se tako Wilt,Bill,Bellamy,Thurmond,Reed,Dzabar itd sretali 9,10 puta medjusobno u regularnom delu..drugo na popisu centara se jasno vidi da su njih 12 bili 7'0,7'2 ne razumem se u ta njihova merenja ali to je Wiltova visina..plus sto su tada igrali u starkama a ne u modernim patikama. Plus brdo njih od 6'11..inace su igraci za jedan inch bili visi u proseku.

MarcoPolo

pre 6 godina

Da li će ovaj Denver ikada pobediti taj Hjuston... ja se ne sećam kada su ih poslednji put pobedili, a treba još dva puta da igraju sa njima ove sezone...

vlado

pre 6 godina

Vrlo cudna utakmica. Bogdan je vec u prvoj cetvrtini sutirao 4/10 i postigao sve svoje poene. U drugoj cetvrtini nije nesto mnogo igrao, a drugo poluvreme je cela ekipa otisla u kanal dok Portland nije uveo "djubretarce" e onda je Hild poceo da pogadja trojke ko na traci (mislim da je dao 5 u zadnjoj cetvrtini) a do tada nije pogodio nista. U trecoj cetvrtini, pri rezultatu 75:74 Fox krece da pravi gluposti u napadu, Lilard mu krade 3-4 zive lopte iz ruku, na drugoj strani krece da ih zatrpava a trener Kingsa niti trazi tajm aut, niti uvodi neku smislenu izmenu da proba ovog da zaustavi. U jednom trenutku su svi na terenu i oko terena "uzivali" u partiji Demijena Lilarda, sto je po meni za mlade igrace kakva je vecina u Kingsima sramota i nedopustivo. Dok su se okrenuli Portland je sa plus 1 otisao na plus 15 i aj zdravo...Steta, dosta dobro su Kingsi izgledali do tih 74:75.

svemirko

pre 6 godina

@MarcoPolo
Tesko ce ih pobediti, igraju nerealno, ako pogledas npr denver ima ocajan skor protiv top tri tima zapada i top tri tima istoka, mozda su svega cetiri utakmice dobili, dok npr juta dzez ima pozitivan iako su na 10om mestu tabele :)

jastreb

pre 6 godina

#JPR24 Lillard igra 37 minuta u proseku, imali su tri poraza vezano i to dva sa debelom razlikom,mogao je i tad da ga odmara a ne sad kad je mogao da postavi rekord sezone.Jedna utakmica gore dole,plus ne igraju dan za dan imaju dva dana odmora.Ali u potpunosti se slazem sa tvojim razmisljanjem,logicno je trener uradio...ali steta je jer je ovakvih prilika veoma malo,da je ciglu bacio prema kosu usla bi :)

SS

pre 6 godina

Jokic je bio dobar ali Denver nije mogao da pogodi otvoreni sut,Marej,Haris i Barton ocajni.I sto se tice odbrane tu je odlicno preuzimao Hardena i on uglavnom nije mogao da poentira preko njega,ali onda bi Kapela dolazio do ofanzivnog skoka posto Jokic nije imao pomoc u reketu(treba mu bolja cetvorka da se zatvori skok kao Faried ili Milsap da igraju sa njim) Bio je na putu za triple-double ali ga je trener izveo iz igre cim je video da je utakmica izgubljena pa je igrao samo 20 min..

Duck Dodgers

pre 6 godina

IvanNS@
Ahahaha, kakav odgovor... "ne slažem se". Lepo si me nasmejao. Podsetio si me na onaj skeč Monti Pajtona kad dolazi Makjl Pejlin u Ministarstvo za svađe i uđe kod Kliza u kancelariju. Kako ulazi kaže mu dobar dan, a ovaj mu odmah kaže: "Ne nije!" (nešto u tom fazonu). Pogledaj taj skeč, baš je dobar. Šta sam ono hteo reći, ma nije ni bitno.:)

Zile

pre 6 godina

Bio sam na utakmici Kingsa. Slabo sutersko vece Bogdana ali opet vrlo solidna igra u odbrani. McCollum je drugi najbolji igrac Portlanda i dok ga je Bogdan cuvao nije se video. E tu je sad po meni glavni problem. Lillard je dao 50 poena za manje od tri cetvrtine i trener Kingsa ne menja nista u odbrani na njemu. Takav igrac kad primi loptu je skoro nemoguc za cuvanje. Takav igrac se juri po celom terenu telo na telo, ne da mu se da lako primi loptu, natera se da tesko radi da se oslobodi, ne da mu se da oko otvori. Menja se vise igraca u odbrani na njemu dok se ne umori i ne iznervira sto mu stalno neko dise za vratom. Dace on i pod tim uslovima 30 poena ali sa mnogo manjim procentom suta. Zasto trener Kingsa to ne radi/ne zna je pitanje za Divca. Juce je trener ako to ne zna mogao da vidi kako je Bogdan bas to radio u cuvanju McColluma.

ivan78bg

pre 6 godina

Denver je sutirato trojke 10,7%!Mislim 3 od 28!!!A Hjuston je sutirao trojke skoro 50%.Cudo da ih nisu razbili sa jos vise razlike....

ivan78bg

pre 6 godina

Zasto ljudi koji nisu gledali utakmicu istu tu utakmicu komentarisu?Ali nisu ni procitali box score.Ali oni ZNAJU KO JE KAKO IGRAO.Neko vise bice im je podarilo to znanje.Hahahah koja ste komedija:)

panda

pre 6 godina

Meloun je malouman, sve manju sansu mu daje a on sve bolji, ne znam svaka mu cast stvarno. Retko glup lik
(mirijevo, 10. februar 2018 08:40)

Obaraju mu svesno statiatiku jer mu istice ruki ugovor. To je ocigledno. Sledece sezone mi mogao imati sledece brojke: 20/12/6.
(aco, 10. februar 2018 08:57)

Obojica niste u pravu, utakmica je bila rešena na poluvremenu tzv "Blowout" i da je ostao u igri samo bi se umarao a rezultat bi bio isti a sutra gostuju Finiksu i za njih "BackToBack" utakmici, pa ga je verovatno hteo svežeg za taj meč jer im je neophodna pobeda jer su na gostovanjima očajni, samo 7 pobeda i 19 poraza te nemaju više taj luksuz da gube od indijanskih ekipa poput Sansa, a playoff nije siguran jer se Juta zahuktala, Portland i Oklahoma pobedjuju, Klipersi ne posustaju a sa Nju Orleansom se nikad ne zna.